Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.07.15. 05:45 Fabius

Természeti érték olcsón eladó

Címkék: fidesz környezetvédelem mutyi orbán család

Akkor szeretem a politikusokat igazán, ha az álszent cukormáz leolvad róluk a nyári hőségben, és a lábuknál összegyűlt ragacsos dagonyában tapicskolnak önfeledten. Külön öröm, ha olyan ügyben teszik ezt, amiről nemrég még konzultáltak is velünk. Nemzetileg, ja.

Az Orbán család az ország egyik legértékesebb egybefüggő lápján bányássza a tőzeget

több másik céggel együtt. Ugyan a természetvédelmi törvény szerint minden láp védett, az Orbán bányának helyet adó Hahót viszont valamilyen oknál fogva nem szerepel a védett lápingatlanok 2001-es, Orbán kormány alatt írt, 2008-ban Alkotmánybíróság által visszavont jegyzékén. A helyét betölti ugyan egy miniszteri lista, de törvényben azóta sem szabályozott, hogy milyen eljárás keretében kell valamit egy területet láppá nyilvánítani.

Azt addig értem, hogy ahol politikus rokonok bányásznak a zavarosban, ott lehetőleg egyértelmű szabályozás se legyen a nyilvánvaló kivétel mellé. Amit nem értek, hogy hol bujdokolhat ilyenkor a Nemzet Környezetvédelmi Apostola, Illés Bonaparte Zoltán, hogy a tőle megszokott stílusban véget vessen ennek az anomáliának?

Azt is értem, hogy annak idején az Andrássy úton könnyebb volt magát fához láncolni, mint most egy tőzegcsomóhoz kötni, de nem kéne tenni valamit, Zozó? Esetleg egy dózerolós kirohanást intézni, vagy csak úgy kurucosan megparancsolni az abbahagyást, ahogy szoktad.

Kedves Vezetőnknek meg javasolnám, hogy a vitatható szabályozás miatti kötözködés elkerülésére - nem, dehogy írjanak egyértelmű törvényt - módosítsa az új Orbánalkotmányt. Legyen egyértelmű a dolog, a természetkizsákmányolás legyen alkotmányos alapjoga minden közeli rokonnak. Megoldani egyszerű, egyetlen félmondatot kell átírni a preambulumban.

"a Kárpát-medence természet adta és ember alkotta értékeit ápoljuk és megóvjuk." -helyett szerepeljen a következő:

a Kárpát-medence természet adta és ember alkotta értékei közül megóvjuk azokat, amiket rokonaink eladni már nem tudnak, és Semjén Zsolt sem akarja kilőni őket.

Ennyi. Így legalább rögtön világos lenne mindenkinek, hogy az ország természeti értékeit is szabadon felhasználható és pénzzé tehető árucikknek tekintitek.

* a nap kérdése: vajon lehet kapni tőzeget a CBA-ban?

 

331 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr103068950

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ingoványos talajon az Orbán-család cége 2011.07.16. 09:25:16

Az LMP azt kéri a kormánytól, hogy azonnal állítsák le a Zala megyei lápokat megsemmisítő tőzegbányászatot, és rendezzék az elvi védelem alatt álló hazai lápterületek helyzetét. Felül kell vizsgálni az Orbán-család érdekeltségeinek környezetvédelmi eng...

Trackback: Ingoványos talajon 2011.07.15. 16:51:02

- Hé, maga ott, álljon meg! Maga, abban a puccos öltönyben! Ide nem lehet bejönni, ez munkaterület! Vagy a közmunkára jött? Mondjuk, ahogy magára nézek, szerintem azt se tudja, hogy a talicska melyik vígire kő áni. - Jó napot. Én Illés Zoltán környezet...

Trackback: Jupiter szerint a világ 2011.07.15. 11:45:21

Értelmező szótár a nemzeti együttműködés rendszeréhez kisökröknek Amikor mi kordont bontunk, akkor az népnemzeti ellenállás, ha ti nyitjátok meg a tűzcsapot, szimpla dezertálás. Amikor kivonulunk az ülésteremből, akkor az a hazugság elleni tiltakozás...

Trackback: Génmódosított hisztéria 2011.07.15. 09:49:43

A napokban rengeteg híradás számolt be arról, hogy génmódosított vetőmag használata miatt, a Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter által kiadott direktíva értelmében, több száz hektárnyi terményt kellett betárcsázni a földbe, hogy még a növények vi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

már azt hittem valami baj történt, hogy 2 napja nem írtál.
Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ennél van-e még lejjebb a Fidesznél és orbán viktornál. Ez már egészen undorító. Ezek 50 fillérért az anyjukkal is hajlandók lennének nemi életet élni. Persze az lenne az igazi, ha inkább az anyjukkal élnének nemi életet és nem egy egész országgal játszanák a "kis" játékaikat. Zavarjuk már el őket a retkesbe. Ennél még a szocik is jobbak voltak.
Lössz egy visszamenőleges Új Magyar Tőzeges Lápos Törvény /ÚMTLT/ oszt jónagyot, jónapot, bekapod....
"Az Orbán család az ország egyik legértékesebb egybefüggő lápján bányássza a tőzeget"

ez akkor volna számomra érdekes, ha napi 8 órában bányásznának kézzel, munka után pedig visszakísérnék őket a zárkájukba.
@Tűzfal: Persze hogy tudom:

Persze az lenne az igazi, ha inkább az anyjukkal élnének nemi életet és nem egy egész országgal játszanák a "kis" játékaikat! Zavarjuk már el őket a retkesbe!

Így jobb?
Kedves Varánus! orbán facebook oldaláról a leggyorsabban a Te blogodnak a linkjei tűnnek el, max 5-10 perc alatt. bárki lecsekkolhatja:))
@trollkodás van, balhé, botrány nincs!:
ez azér' van, mert Viktor (I., a Kalaptalan) átesett egy műtéten, kapott egy jack-et meg egy ono-sendai deck-et, és alvás közben is tudja szűrni a saját facebook oldalán a kommenteket.
mint ahogyan az EU elnökség átvételekor (ami kb egy 4 órás folyamat volt) tudott magáról fotókat csinálni, és azt feltölteni a facebook oldalára, illetve kommentelni is őket...
Amikor az Auchan akart lápon építkezni, akkor felszólaltak ellene. Igaz, hogy az idegen érdekeket szolgált, az Orbán-bánya meg természetesen hazaiakat.
"ne mi nyerjük a legtöbbet"

"nem taggyűlés volt"
Ah nem értitek eztet a paradigaváltást. A zúj paradigában, kapaszkodjatok meg, ezek már jóerkölcsösek! Azér kellett paradigát váltani mer nyilvánvaló volt, hogy a régi elavult, beárnyékolta bölcs vezetőnk fényességét.
Van erre egy találó kifejezés, nem jut most eszembe, valaki segítsen már! Hogy is hívjuk azokat, akik a saját vagy családjuk anyagi érdekeiért hazájának kárt okoz?
@Secnir: Orbán allergiás a technikára és az ilyen úri huncutságokra. Kb. annyi megy neki, hogy a telefonján megnyomja a zöld kagylós gombot, majd a végén a pirosat. Az arckönyvét fizetett stáb tartja karban, a Vezér legfeljebb diktálja a népnek szóló útmutatását. Nem lennék meglepve, ha előbb-utóbb kicsúszna egy olyan felvétel, amikor ugyan a laptop előtt ül, de be sincs dugva az egér, vagy be sincs kapcsolva a gép.
Megint kiderült, hogy felületesen olvastátok a NENYI-t, hát hiába akasztyuk ki mindenhová??

"Munka, otthon, család, egészség és rend lesznek közös jövőnk tartóoszlopai."

Na. A tőzeg, meg a láp benne van? Nincs. Akkor meg mi a f.szt hőzöngtök?
A békakirály nemzettsége tőzeglápon kuruttyol,
hallgatja egy süket ország, ki fosban lubickol!
Egyébként hazánk természeti értékeit fillérekért eladni ledarálva, kiszárítva, kertészeti trágyának, legalább olyan nagyszerű ötlet, mint vasúti átjárók milliós biztosítóberendezéseiből ellopni az amúgy 1-2e Ft értékű ólmot és rezet. Azért nyilván kell hozzá hasonló erkölcsi szint is.
@Secnir: Ez tetszik és nagyon tetszene, bár csak megélhetném!
@Ibn al-Haiszam:
Ezek a remek politikusok ledarálva, kiszárítva, kertészeti trágyának eladva, sokkal jobban szolgálnák az országot.
@Secnir: "ez akkor volna számomra érdekes, ha napi 8 órában bányásznának kézzel, munka után pedig visszakísérnék őket a zárkájukba." Hátha nem is a zárkába(még)de a konténerbe igen,bár akkor csak 4 órát kéne dolgozni(bár az is sok volna, igaz egész nyáron népünk boldogulásáért dolgozik )én inkább kiutalnám neki a havi segélyt(még eltekintenék a háza rendben tartásától is)csak ne csináljon semmit! Olcsóbb és hasznosabb!
@Squid: Megnyugtató hogy nekünk is lett festett hajú kurvapecérünk? :)
Láttad mostanában az olasz gazdaság adatait ?
@OkoskaTo:rp: "Orbán allergiás a technikára és az ilyen úri huncutságokra. Kb. annyi megy neki, hogy a telefonján megnyomja a zöld kagylós gombot, majd a végén a pirosat. Az arckönyvét fizetett stáb tartja karban, a Vezér legfeljebb diktálja a népnek szóló útmutatását. Nem lennék meglepve, ha előbb-utóbb kicsúszna egy olyan felvétel, amikor ugyan a laptop előtt ül, de be sincs dugva az egér, vagy be sincs kapcsolva a gép."

Ezért sikítva nyerítettem a röhögéstől a "mi az interneten és a Facebookon nyertük meg a választást" beszólás után.

Viszont megnyugtató, hogy nekünk is véééégre meglett a mi kis Berlusconink.

FORZA ITAL....HUNGARIA!!
Valóban Illés az egyetlen a kormányban, aki ért is a szakmájához.
De most keze-lába összekötve, nehogy egy önjáró barommá váljon. :)
Én meg csak azt mondom, hogy azért a tőzeg az mégsem egy bánáti bazsarózsa.
Nincsen neki se bimbója, se virága, ezért le vele!
@the_lonewolf: A szocik SOHA nem lehettek jobbak, mivel PONT ilyenek voltak. Nem tudom minek kell a sz@rt a sz@rtól megkülönböztetni...

Ez egy kicsit sárgás, az meg jobban formázott vagy mi?
És gondoljatok bele....menyivel olcsóbb lesz a magyar tőzeg...amikor majd közmunkások termelik ki.....és mivel azorbáncsalád foglalkoztatja őket még állami kedvezményt, támogatást is kapnak hozzá,érte.
Amit szabad Jupiternek, nem szabad a Magyar Népnek!
Hány ilyen hülyeséggel fogjátok még szeencsétlen frusztrált ballibes olvasókat tovább hülyíteni?

Egyébként meg jobb lenne az ügyben tájékozódni, mielőtt minden marhaságra ráugrototok, csak azért hogy orbánozzatok egy jót.
@Dixi.: Persze és 2030-ban leforgatják az "Orbán listáját" is.
@serwer: "Valóban Illés az egyetlen a kormányban, aki ért is a szakmájához." - Ezt hagyjuk inkább! Illés a paksi üzemzavar körüli nyilatkozataiban egyértelművé tette hogy zavaros fejű zöld, semmi több.
ÉS 8 év után ismét előkerültek az Orbán-bányák.

Szánalmas. Mikor jönnek a "Tokaji borcsaták" című írások a Varánuszon?

Gratulálok Fabius. Te vagy az új Megyesi Gusztáv, f@szfej.

A szar nem vész el, csak átalakul.

Szánalmas.
Mi ebben a meglepő.
Az egész Orbán cég alapításában Simicska és egyéb gengszterek vettek részt.
Az autópálya építéskor minden kis tsz és önkormányzat kapott soron kívül bányászati engedélyt, ha Orbán Győző elvtárs benne volt a buliban.
Még törvény vagy alkotmány módosítás sem kellett hozzá.
Most sem.
És a nevezetes pert is megnyerte, mert valóban nem jegyzőkönyvbe mondta, hogy ne mi nyerjük a legtöbbet.
Illés meg egy vicc.
"Valóban Illés az egyetlen a kormányban, aki ért is a szakmájához."

Te jó ég, ha ez a mérges törpe ért a szakmájához, és ez a legjobb, akkor milyen a színvonala a többinek? Atyaúristen, akkor már inkább az 50-es évek suszterből lett vállalatigazgatói jöjjenek vissza, azok legalább meg voltak illetődve, és visszafogták magukat.
Gánton több, mint 10 halálos baleset történt az Orbán bányánál, mire végre újraaszfaltozták a teherautók által szétgyúrt a körforgalomig (akkor még csak sima X-elágazás volt) vezető 2-3km-t....persze unijós pénzül'. Olyan állapotok voltak ott évekig...hogy kéthetente történtek a balesetek...
@Kavix:
Orbánozni jó.
Ballibsizni unalmas.
ÉS 8 év után ismét előkerültek az Orbán-bányák.

Szánalmas. Mikor jönnek a "Tokaji borcsaták" című írások a Varánuszon?

Gratulálok Fabius. Te vagy az új Megyesi Gusztáv, f@szfej.

A szar nem vész el, csak átalakul.

Szánalmas.
Rosszul közelítitek meg!

Hamarosan kiáll a szóvivő, és nyolcvan évre titkosított kutatási eredmények alapján közli, hogy a területen lévő békák kétharmada igenis üdvözli a folyamatot, amelyben a nemzet érdekében, a környéken is keresik Attila sírját.

Természetesen, a nemzet érdekében folytatott feltárás következtében keletkezett anyagot, el kell valahová szállítani.
Ebben működnek közre az érintettek.

A többi csak ex-kommunista, kommunikációs ármány, amellyel, a nemzetközi közvéleményt akarják az ország ellen fordítani a témában áskálódók!
Tetves gennyedékek ezek mind egy szálig. Kötelet nekik, hogy legalább szórakozás is legyen!
ÉS 8 év után ismét előkerültek az Orbán-bányák.

Szánalmas. Mikor jönnek a "Tokaji borcsaták" című írások a Varánuszon?

Gratulálok Fabius. Te vagy az új Megyesi Gusztáv, f@szfej.

A szar nem vész el, csak átalakul.

Szánalmas.
@serwer: :) A gyomoridegen kívül azért a koponyát is jó lenne használni.
@orbánmentesítő: " Megnyugtató hogy nekünk is lett festett hajú kurvapecérünk? :)
Láttad mostanában az olasz gazdaság adatait ?"

Átküldjük Matolcsyt konzultálni és pikk pakk minden jóra fordul! Mi több! Lízingelhetnénk a Szent Jobbot az Íreknek,Portugáloknak,Görögöknek is! Csak úgy dagadna az államkassza a sikerdíjból!
@Kavix: ezek szerint te többet tudsz itt mindenkinél, kérlek világosíts fel bennünket!
Egyébkénty a többség nem az orbánozás miatt szól hozzá az ilyen témákhoz, minden jóérzésű ember felháborodik, ha erkölcstelen, jogi hiányosságokat kihasználó disznóságról olvas. Ha a cikk arról szólna hogy egy szoci, vagy egy jobbikos politikus védett jégmadarakat belezne, akkor őt is megköpködné az adóalanyok nagy része.
Tényleg újabb szánalmas ballib kísérlet az Orbánék lejáratására.

Vegyük a :
www.minosegiujsagiras.hu/main.php?name=aarticles&id=55
1999-ben (!) írt cikket.

Ekkor még az volt a gondja a "minőségi ballibnek" hogy Orbánék túl olcsón vették Hahóton a kitermeléhez szükséges földet..:)

Mára, 12 évvel e "minőségi" cikk megjelenése után, eljutottak a HVG /NOL nyomán, hogy egyáltalán Hahóton miért bányásznak, immár 1995 óta..:D
Merthogy láp.
@Kavix: Miért a jobbos blogon meg a Gyurcsány, Bajnai cégeivel foglalkoznak, hogy legyen min csámcsogni a narancs olvasónak.

Sajnos ami igaz, az igaz.

Azon nevettem minap, hogy hány per elindul nagy port kavarva, aztán amikor nem tudnak (bár szerintem nem akarnak) bizonyítani semmit, nagy kuss van a sajtóban.
@gpetersz: Az b....a meg a jó k... a a....t , aki "csalódottságában" , meggyőződés nélkül megszavazta a 2/3 - ot ennek az ugyanolyan lopós bandának ! Ezek a köcsögök 1 éven belül másodszor is csalódhattak....csoda hogy túlélték ezt a traumát.... Mert 2/3 - ot még szentéletű álompártnak se szabad adni , nemhogy Kajaibrahim és Ezüsthajó utódainak!!
@Vivianna: csontig kisanyám, csak nehogy elkopjon a nyelved, vagy ilyen jól nyomod a mélytorkot?
Egyébként egyszer is elég elküldeni a kommentet, hogy lássuk a színvonaladat...
Azért sürögnek a tőzegen, hogy a természeti kincset "ápolják és védjék". Persze ez pénzbe kerül.
@Vivianna: Előkerülnak ,...baszki,...mert nem lottón nyerték , és nem évszázadok óta öröklik felmenőiktől , hanem ugyanolyan korrupt módon került hozzájuk , mint az általatok agyonszidott "komcsiké" !! Figyeld csak mag hogy kikupálódnak egy-két év alatt megint a haverok - rokonok a Fideszben is !
@Vivianna:
hát kislány...
ezt már harmadszor nyomod be.
meg végigolvastam mind a 15 kommentedet.
az utolsó 5 zsidózás.
és ezek meg milyenek már? idézem:

" szerintem Orbán kifejezetten szép férfi. Erős, karakteres és férfias. Korábban nem találtam kimondottan vonzónak, mert fiatalkori képein olyan komisz kisfiús ábrázata van, de amióta megőszült és kicsit meghízott....cupp...cupp
Sunáznám! :D"

"Orbán egy bölcs és előrelátó államférfi, aki racionálisan, pragmatikusan közelít Kínához. Eredményesen."

"Bede Márton arcszőrzete a szexuális fantáziám nyersanyagává vált.
♥ ♥ ♥ Marci ♥ ♥ ♥"

no comment.
@Vivianna: @MACISAJT:

És ha a nagyvezír az arcotokra szarik, csak annyit mondotok:

"Hm, milyen jó az illata!"
@Vivianna: Te is benne vagy a bizniszben?
Az orbán család....kezdetű mondat "fordítása":

"A gyurcsány család Pápán lopja a bicikliket"

Ugye-Ugye?

(Gy.k.: Orbán Viktornak semmilyen bányája nincs, csak az apjának.)
mindamellett megnézném, amikor egy nő egy férfit sunáz.
na mindegy, egyszer majd neked is bemutatják a faszt.
A hivatal véletlenül nem vette észre, hogy a láp kimaradt a listából. Most nehogymár a Miniszterelnök Úr rohangáljon hogy "hahóka én védett területen bányászok! lécci tícsátok má be!! ". Nézzünk mélyen magunkba! Ezt hasonló helyzetben mi sem tennénk meg
A tőzeglápok többet érnek mint eddig gondoltuk

Egy Indonéziában napvilágot látott tanulmány szerint a tőzeglápok sokkal több széndioxidot képesek megkötni, mint azt korábban feltételezték. Ezzel a tőzegmocsarak piaci értéke is megnőhet, és a megőrzésükért kampányolók újabb munícióhoz jutnak.

www.fidesz.hu/index.php?Cikk=141125
@vasgyuszi: :-))
"Mindhen nagyhon hó, minden nagyhon szhép, mindennel meg vagyok eléghedve"
@MACISAJT: Te is azok közé a faszfejek közé tartozol , akik azt hiszik hogy lopni csak "komcsik" , és "libsik" képesek ?? Szelektív amemóriád is ? Köcsög....
@Secnir: Viviannát illetőleg:

Azért, ez egy nehéz, rögös rajongói sors!

Elképzelem, milyen lehet minden alkalommal az emelvények alá küzdenie magát, egészen a terrorelhárítók sorfaláig, és reménytelenül várni, csak várni, hátha az imádott férfi egy alsót dob a rajongók közé...

Ne add fel kicsi!
@Secnir:
" szerintem Orbán kifejezetten szép férfi. Erős, karakteres és férfias. Korábban nem találtam kimondottan vonzónak, mert fiatalkori képein olyan komisz kisfiús ábrázata van, de amióta megőszült és kicsit meghízott....cupp...cupp
Sunáznám! :D"

Szerintem ez azt bizonyítja, hogy Vivianna=valamelyik KDNP-s férfivel, Semlyénre tippelnék, bár lehet, hogy neki Orbán már túlkoros

Remélem egyszer belefullad az egész Orbán család a Nagy Magyar Politikai Lápba.
@Secnir:

hát kisfiú...

Őszintén örülök annak, hogy megfeszített figyelemmel kíséred a blog.hu-s tevékenységem rövid, de érdekfeszítő történetét.

A zaklatott lelkiállapotot tükröző hozzászólásod alapján azt a megállapítást tettem, hogy nem kapsz elég puncit otthon, és az emiatt felgyülemlett feszültséget vezeted le az Orbán-ellenes kirohanásaidban.
@Kavix:
Hogy-hogy, ha az almunkat támadják, akkor rögtön hiányoljuk az észérveket?

Tényekkel ma már senkit nem lehet meggyőzni, csak a látvánnyal és hangerővel. :)
tényleg jó lenne az a szűrő Varánus a MACISZAR osztályú seggnyalók ellen!
A Jövő Nemzeti Magyarországát nem lehet holmi lápok, ingoványokra építeni!!!
A tőzeg bányászatával is hazánk energiafüggőségét csökkentik!!!
1.000.000 közmunkással lecsapoltatunk mind posványt, nádast stb....
@Vivianna: Azért nem semmi hogy a fajtád milyen szívesen zabálja a szart ha van egy kis rothadó narancs aromája.
Ha nem tetszik a blog akkor TAKARODJ AZ ANYÁDBA !
Orbán Viktor Hanyi Istók reinkarnációja lenne???
Szavazati jogot a békáknak!
indexen a blogok a trollkodásra jók! ezt tesszük, levezetve a feszültséget. Várom hogy a web2, web3... webX elérjen arra a pontra ahol internete lehet rugdosni bede márton arcszőrzetét...
@the_lonewolf:
Mit akarsz vazzzeee? Erre kaptak az idióta szavazóiktól felhatalmazást! Ez is rajta volt a szavazólapon!
Most hogy megnéztem Vivianna-t rájöttem hogy hasonlítok Viktorra.Sőt ha kell már szeretem Vezérünket.Bár én inkább egy ötvenes matektanárra gyanakszom.
@Vivianna:
"A zaklatott lelkiállapotot tükröző hozzászólásod alapján azt a megállapítást tettem, hogy nem kapsz elég puncit otthon, és az emiatt felgyülemlett feszültséget vezeted le az Orbán-ellenes kirohanásaidban."

LOL

másolj már be légyszíves egy Orbán-ellenes kirohanást - tőlem idézve. köszi.
nem kapok elég puncit otthon? egyet kapok csak. több nincs.
@kíváncsivagyok: képzeld, maga a Nagy bayer zsolt is LEÍRTA a magyar hírlapban, hogy nem csak a ballibsik lopnak. Mindjárt bontottam egy üveg bort. Aztán azért hozzátette, hogy de AZOK viszont összefogva, meg szövetségben, meg a farok tudja hogyan, szóval az volt a lényeg, hogy lop a jobboldali is, de sokkal erkölcsösebben. Erre tényleg inni kellett.
@yerico1: "Te jó ég, ha ez a mérges törpe ért a szakmájához, és ez a legjobb, akkor milyen a színvonala a többinek?"

Láthatod! Akkor fallosz mind, mint ide Nagykáta! Egy félszemű fantazmagóra matócsny?! Egy ..., egy ...! A tököm se tudja milyen nevű pöcsök rohadnak ebben a kormányban, de a tevékenységükből ítélve mind egytől egyig egy címeres barom, ahogy a vezérük is, a Kárpátok fallosza zorbán!
@Jenyei: linkeld mán be lécci, hadd olvassam magam is ezt a csodát! Hadd lássam saját szememmel ennek a nagyszerű, kicsit sem agyalágyult újságírónak a lázálmait. Hadd tanuljak én is ettől a kretén zorbán seggnyaló fasztól!
@Vivianna: Milyen igazad van cukorfalat. A szar nem veszett el. 2002 után visszakpatuk. Csak most még büdösebb mint akkor volt.

Valóban szánalmas, hogy még a fidesz seggnyalói is csak egy ilyen primtiv kis szösszenettel próbálnak reagálni a hírre. Bár tulajdonképpen máshogy nem lehet. A természetvédelmi törvény szerint minden láp védett a törvény erejénél fogva. Külön eljárásra nincs szükség. A hatóség csak a láp kiterjedését állapítja meg. Innen kezdve egyértelműen jogsértő amit csinálnak. Kiváncsi vagyok, hogy a sok környezetvédő hazafi aki az Auchan által a Dunakeszin levő lápot (jelentőségében, méretében eltörpül az orbán féle láp mellett) érintő beruházás ellen úgy kiállt most is hallatja-e majd a hangját.
Én mindig csodálkozok, hogy vannak még olyan barmok, akik képesek olvasni, de még mindig ezekre szavaznának...
@Vivianna: a szánalmas inkább az amikor valaki ennyi baklövés és mutyi után még védi a fideszt...
Fogalma nincs róla, mi az a sunázás, csak látta valahol a neten, hogy ez valamifajta tetszésnyilvánítás lehet, erre ő is gyorsan bemutatja, hogy mennyire bírja a szlenget... "Bede Márton arcszőrzete a szexuális fantáziám nyersanyagává vált" - ha nyersanyagává vált, akkor valszeg arról képzeleg - ld. maszti, kicsit félve írom ide, mert így meg fennáll a veszélye, hogy legközelebb egy masztiffal akarja - hogy a Bede Márton leborotvált szakállát tömködi a pinájába... Enyhén perverz, annál mindenesetre sokkal kevésbé, mint hogy az ostoba szövegét képes volt ide 3x is benyomni...
@serwer: Illés egy katasztrófa. Ő maga az ökológiai és genetikai csapás.
Most eltekintve attól hogy nem ismerem a helyzetet és felételezve hogy a HVG most az egyszer nem hazudik, azaz tényleg védendő területen bányásznak, akkor megkérdezhetem hogy a 2002 és 2010 között regnáló kormányok miért nem csaptak le erre a fertőre? Keller és tsai egy egész évig erre recskáztak volna, vagy tévedek?
@dekol84: most ezt találtam, ez beidézi szó szerint:

www.flagmagazin.hu/print_cikk.php?cikk_id=6317

"Mindenki tudja ebben az országban, hogy a szocialisták és liberálisok lopnak. S az különbözteti meg az ő lopásaikat a jobboldali lopásoktól (mert itt is lopnak ám, hát persze!), hogy ők ezt üzemszerűen, szervezetten teszik. Mondhatjuk nyugodtan: erre jöttek létre. Eo ipso gazemberek. Sőt: a priori…"
@blah: Hagyd! Ezért fizetik. Neked se esne jól, hogy pl. biztosítási ügynökként egy kellemetlen személynek tartsanak, pedig csak a pénzkereseti forrásod. :)
@orbánmentesítő: Komázom a stílusod..csak az a baj,hogy nem értik meg.
Hiába ordibálunk velük.
Ők valamire várnak..valami csodára..s ami ezt esetleg elrontaná..nos azt gyűlölik.
Nah de nem baj a gyűlölködés jó dolog.
Abban legalább jók vagyunk.
@trollkodás van, balhé, botrány nincs!:
"Ezzel a tőzegmocsarak piaci értéke is megnőhet, és a megőrzésükért kampányolók újabb munícióhoz jutnak."
Hát éppen erről van szó!!! Jelenleg a tőzegmegőrzést csinálják. Azért gondolkodjatok már el... sokkal könnyebb megőrizni a tőzeget ha szépen be van zsákolva, mint ha csak úgy elvan magában a lápban ahonnan bárki ellophatja.
Vivianna: a pártközpontban a troll értekezleten szólj már az illetékeseknek, hogy nagyon kellene már tőzegmegóvó kormánybiztos. Selmeczi Gabi néni alkalmas lenne, mert a magánnyugdíjat őrzésben bizonyította a szakértelmét.
@dekol84: "Egy félszemű fantazmagóra matócsny?!"

A néphagyomány szerint a testi fogyatékosok a természet valami természetfelettivel kárpótolta! Ők voltak a táltosok, sámánok.

Lehet, hogy Matolcsy néha megfejeli a baloldali ajtófélfát vagy a fotocellás ajtót, de a jövőt olyan tisztán látja, hogy csuda!!!!

És ne gyere azzal, hogy olyan politikus ő, akinek még a szeme se áll jól!!!

Vagy azzal hogy, a békák is tudják különböző irányba forgatni a szemüket a legyek után!!!
m.blog.hu/ve/velemenyvezer/image/2011julius/fideszkorm.jpg

A képen látható rühes kutyák között találomra kiosztható a 5db tényleges életfogytiglan.
Oooorbánbánya! Már 10 éve is unalmas volt. Ki az a faszszopó, aki ezt a fos blogot írja? Maga Gréczy Zsolt?
@futyfurutty: Mi van te szarzabáló patkány? Anyád délelőtt nem ér rá? Akkor verd ki magadnak egy orbánképre ahogy szoktad te fostartály.
@lobster thermidor: "azért a tőzeg az mégsem egy bánáti bazsarózsa.
Nincsen neki se bimbója, se virága, ezért le vele!"

A tőzeg csak tőzeg, de rajta ritka lápi élőközösségek tenyésznek sok fokozottan védett növény-és állatfajjal.
Na végre Orbán bányák, már hiányérzetem volt.
Üvegszemű Keller Lászlót ide nekünk.
@futyfurutty: :)))))))))))))) Újabb érdemi reakció. Jobban kellene működnie a pártközpont kommunikációért felelős részlegének mert így a a kommunikációs részleget vezető elvtárs feje a tőzegbe fog hullani.
@the_lonewolf: "Ennél még a szocik is jobbak voltak."

Nem, nem voltak. Legfeljebb vastag volt a cukormáz...
Kedves Varánusz, de egy nagy Gyík vagy?
@Jenyei: Ha az ember jobban belegondol....mit várt a NÉP , amikor a korrupt köztisztviselők miatt a szocikat leváltotta ??? Ennyi naiv ember nincs sehol..... Most Nemzeti Együttműködéssel , törvényesítve lopnak majd...
@Rwindx: ez eléggé egyértelmű: "A" oldal azért nem nyomja fel "B" oldal tyúktolvajait, mert akkor "B" oldal felnyomja "A" oldal bodzaszedőit, és/vagy egy ilyen infó a "később még bármire jó lehet" alapon gyurmapecsétes lemezszekrényekbe szokott kerülni.

"A" oldal hazaárulása/sikkasztása/zsebtolvajlása/gyorshajtása azonban nem menti fel a "B" oldal hazaárulóit/sikkasztóit/zsebtolvajait/gyorshajtóit.
Egyszer minden disznóság kiderül.
@blah: Rá szavazott a szerencsétlenje,....csak nem fogja beismerni hogy tévedett...megint...
@Ibn al-Haiszam: Hát igen, sajnos tök igazad van.
Azt beszélik itt az MSZP székházban, hogy Orbán bányát nyitott a Marson, sőt már többet is, már a fél Mars az övé! Eddig legalább 10 ezer marslakó halt meg bányabalesetben és 15 ezer gyerek belefulladt a bányatóba. És rabszolgákat is tart. És azt is beszélik, hogy Gyurcsány feleségét Gréczy Zsolt kúrogatja, sőt ezt többen látták is már.
@futyfurutty: Még "csak" egy éve uralkodnak....várd ki a végét , most csak a szabályrendszert alakítják ki , ....hogy HIVATALOS (látszatú) legyen a zsebük megtömése.... alakul már - alakul ! A közbeszerzési törvény sem gyanús ? Neked nem,...mert soha nem ismeritek be hogy egyik kutya...másik eb !
Na, megjelentek a fizetett fideszes bértrollok. 3 év múlva meg úgyi el lesz számoltatva az orbánotok. Ezzel is...

@alfacharlybravo: "alfacharlybravo 0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban."

@futyfurutty: "futyfurutty 0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban"
@futyfurutty: ez harmatos volt. próbáld újra, lesz ez jobb is!
kovi1970: A cukormáz orbánon volt a legvastagabb, de ahogy látom nincs olyan vastag cukormáz ami ennyi pofátlanságtól le ne olvadna róla.
@Ibn al-Haiszam:
Szerintem a maszopnak minden erejét be kellett volna vetni hogy megszopassa a fideszt, de így:
1. Eszméletlen nagyot égtek Kellerrel.
2. Eszméletlen nagyot égtek a 2010-es választásokon.
3. Gyakorlatilag a létükért küzdenek már.
Ha tudatos volt, akkor vajon megérte? Nem hiszem, egyszerűen vagy szartak a környezetvédelemre, vagy azt sem tudták mi az a láp, vagy a HVG minimum ferdít. Nem tudom melyek variáció a jobb...

Valóban nem menti fel, de nekünk (pógároknak) az lenne a jó ha a disznóságok mielőbb kiderülnének oldalfüggetlenül, nemdebár?
@orbánmentesítő: Van egy jó hírem, most mondják a hangosbemondóban itt a Nyugatinál, hogy te soron kívül leszophatod Gréczy Zsoltot és Gyurcsány Ferencet, de csak egyszerre. Remélem, menni fog!
@futyfurutty: a fasszopó te vagy, mégpedig orbáné.
@kovi1970: Sajnos amelyik párt ez alatt a 21 év alatt kísérletet SEM tett a korrupció felszámolására, az elbaszott adórendszer rendbetételére az én szememben leírta magát...
@Kavix: Ez itt a legfrusztráltabb MSZP-sek zártosztálya. A párt uygan már felszámolás alatt van, ezek meg itt árverésre kerülnek hamarosan a sertéspiacon.
@kirsten: Hát, szerintem meg elég vékony volt az. Eléggé kilátszottak a rózsaszín alól a barna pöttyök. Már ezelőtt 10 évvel is.
Varánusznak ajánlok egy jó témát:

a "Székházügy"

:-)

van olyan mint az orbánbányák....
Javaslom még a bányászati törvényt kiegészíteni illetve a vonatkozó helyen módosítani:

"Magyarországon bányászati tevékenységet csak olyan gazdasági társaság végezhet, melyek tulajdonosai között többségi tulajdona van az Orbán Győző nevű állampolgároknak. Több Orbán Győző nevű tulajdonos esetén a bányászati jog megállapítása céljából ezek tulajdonrészei összevontan vizsgálandók. Az így bányajogot nyert vállalkozások további engedélyek beszerzésére nem kötelezettek."
@kirsten: Mi az a fas, portáskám? Azt is szopnotok kell, nem csak a Gréczyt?
@futyfurutty: eh, nem jó. az előzőben - pár nem volt szikrázó - de volt benne szellemesség, kreativitás ez meg csak tisztán alpári személyeskedés. inkább az eredeti vonalat próbáld tovább vinni!
@zeus123: Pedig ugy szeretnék pont neked tetszőt írni. Pojácáknak tetszeni - ez minden vágyam.
@kovi1970: Jól jött a nyomozáshoz a besúgói múlt, mi?
@Zabalint:
"Én mindig csodálkozok, hogy vannak még olyan barmok, akik képesek olvasni, de még mindig ezekre szavaznának..."

Az semmi vazzzeee! Amikor az istenbarma fityisz szavazó kimegy tüntetni, hogy kirúgják, elveszik tőle, stb. na olyankor hoznám sz érdesnyelvű tapírt, hogy szopja le őket de alaposan! Hogy legközelebb jobban meggondolják, mikor adnak 2/3-ot ennek a fostalicska bagázsnak, élükön a Kárpátok falloszával!
@futyfurutty: Muhaha! Szerintem ne égesd itt tovább magadat...
@dekol84: Az MSZP legfőbb falloszának lenni kétségtelenül nagyobb kihívás, mert igen sok az eséllyel pályázó. De úgy látom, neked jók az esélyeid.
@futyfurutty: most komolyan! több is van benned, ne add alább! ezek így csak gyengus vagdalkozások, nem igazi trollkodás!
@futyfurutty: egy kicsit ciki, hogy ha itt megingatnak a hitetben akkor egyből ellenségképet kell keresned. Legalább ne lőnél mellé ennyire. Az itt kommentelők 90%-a nem mszp, szdsz vagy akármi szavazó, ugyanis az értelmes emberek belátták már egy ideje, hogy mind egy kutya. Most biztos bánod, hogy aki nem hisz a fideszben azok nem számítanak eretneknek...
Látom, nagyon aktív vagy, de már városszerte beszélik, hogy üres a pártkassza, Gréczy Zsolt már csak természetben tud fizetni a legaktívabb trollnak is.
Azért az is érdekes, hogy ugyebár a pécsi egyetemen volt egy 1.6 milliárd forintos károkozás jó egy éve, 10 embert azonnal előzetesbe vágtak, köztük az egyetem gazdasági vezetőjét. Ő tudtommal még mindig ül. De miért nincs erről seholsem hír a tévékben, pláne a nagy Pesszimista Hírtévében? Ja, hogy a lecsukott emberke állítólag erőteljes narancs kötődésű volt? Ha MSZP-s lett volna, már régen "híresebb" lenne Hagyónál. Így viszont kuss van, és fű alatt szépen elintézik. Mert a narancsosok ugyebár csakis jó emberek, és hű családapák lehetnek.
Fidesz - magyar értelmező szótár a Nemzeti Együttműködés Rendszeréhez

Amikor mi kordont bontunk, akkor az népnemzeti ellenállás, ha ti nyitjátok meg a tűzcsapot, szimpla dezertálás.

Amikor kivonulunk az ülésteremből, akkor az a hazugság elleni tiltakozás, ha a többiek nincsenek bent, akkor lógnak a munkahelyükről.

Amikor helyi lakosként lakhatási támogatást számolunk el, akkor az nekünk jár, ti pedig a piacon kérjetek számlát minden csomag retekről.

Amikor mi vásárolunk - hitelből - tőzsdén jegyzett részvényt, akkor az jól átgondolt befektetés, amikor a magánpénztárak tették, akkor eltapsolták a nyugdíjatokat.

Amikor módosítunk a nagy elosztó rendszereken, akkor az a „nem szokványos magyar út”, ha mások próbálták, akkor ez népnyúzó megszorítás, ami nem vezet sehova.

Amikor a rend fő őre 48 évesen nyugállományba vonult, csak élt a szabályok adta lehetőséggel, ha a korábbi kollégái is így tennének, akkor élősködnek a nemzet nyakán.

Amikor a mi kutyánk kölykét érint hátrányos egy szabályozás, akkor azt úgy módosítjuk, hogy rá ne vonatkozzon, ti pedig tetszettetek volna többen lenni.

Amikor nálunk az értékmérő az, hogy kinek mije van, akkor mindenki szánalmas, aki kevesebbet szerzett.

Amikor a Médiatanácsban kizárólag a mi embereink ülnek, akkor az egyensúly biztosított, mert "ők nem olyanok", ha ugyanezen szabályok alapján egyszer majd mások felügyelik a sajtószabadságot, akkor az mindjárt kommunista diktatúra.

Amikor népszavazást kezdeményeztünk, akkor a Haza nem lehetett ellenzékben, ha mások is élnének ezzel az eszközzel, akkor a nép nem elég érett a sorsának eldöntésére.

Amikor konzultációra hívjuk az embereket, akkor „hallgassuk meg egymást”, ha nektek van véleményetek, keressétek a bohócügyi államtitkárt."

Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek és kuss magyar polgár!

Igazi szarjankók!
@Jenyei:
Köazönöm! Hát ez tényleg olyan bajeri narancsgőzös idiotizmus! Szánalmas ez a szerencsétlen fasz!
@blah: Látom, eredményesen forgatod a közhelyszótárat. A párttagkönyv mellé az is jár a gyurcsányistáknak?
@the_lonewolf:

Ezek 50 fillérért az anyjukkal is hajlandók lennének nemi életet élni. Persze az lenne az igazi, ha inkább az anyjukkal élnének nemi életet .

Ha csak azon az 50 filléren múlna....
Kicsi Duce majd rendet rak köztetek ha piszkáljátok!
Amúgy meg a nagy Somogymegye védőjeként elhíresűlt volt képviselő egy víztározót minősítetett át horgásztónak 2000 ben majd megvette.A horgászegyesületet lezavarta róla.Majd eus pályázatból kacsalábonforgó épületet húzott a tópartra.
Nó az uriember akkor független vot de igencsak vörös barátai segítették.Szóval lop ezis azis!
Elég tanulságos a jobbos trollok szánalmas köpködését olvasgatni...
Mellesleg a Tokaji Borcsatákat Rajnai írta, nem Megyesi, ahogy az a másik hülye picsa írta.

www.es.hu/rajnai_attila;tokaji_borcsatak;2003-11-24.html
@Secnir: ez akkor volna számomra érdekes, ha napi 8 órában bányásznának kézzel, munka után pedig visszakísérnék őket a zárkájukba.

Bántott tégedet a lápvidék?
@Orbán takarodj!!:
Ez jó! Ki kellene rakatni mindehova a nenyi mellé, hogy tudják a parasztok, kire szavaztak!
Én drukkolok nektek, az orbánozós bajnokok, már csak azért is, mert lám, milyen eredményesen leválasztottátok az MSZP-ről a kitartó cigányozással a saját szavazótáboruk jelentős részét és felhoztátok a semmiből a Jobbikot. A munkátok nem vész kárba, ne csüggedjetek, az MSZP-t le tudjátok ti vinni akár 5% alá is. Csak így tovább!
@trollkodás van, balhé, botrány nincs!:

Elég szánalmas, hogy az ország miniszterelnökének ilyen lassú internetje van, hogy 5 perc, mire bejön egy oldal frissítése.
@Orbán takarodj!!:
Elég jól összeszedett gyűjtemény! Tegyék ki mindenhova a fa..om nenyi mellé a buzeráns fityisz rajongók!
@futyfurutty: A humorérzékhez intelligencia kell. Szerintem ezt ne erőltesd, nem megy ez neked.
zorban, zorban ovatosan a banyakkal, multkor is baj lett belole
Hol van Orbán kisöccse, az Áron? Senki nem tud róla semmit. Mi az ok?
@futyfurutty: hajtogathatod a hülyeségedet de én nem vagyok fideszes hívő, hogy ha sokat mondogatnak nekem valamit akkor elhiszem... ha meg a valóságot mindenáron torzultan akarod látni, hogy önigazolást nyerj az csak a te bajod. Viszont ami mindenkinek jó hír, hogy rövid időn belül elmegyógyintézetben végzed.
@serwer:

Hadd idézzem egy közvetlen munkatársát: 'Ez az Illés egy barom!'
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Csak ugassál barátom! Majd amikor a pöcsfejű porbafingó zorbán vonul láncra verve dolomitot fejteni, az lesz az igazi látványosság! De ez a rühes fasz inkább ciánt iszik, mint példaképe a nagy Dolfi, minthogy beismerje a magyar birkáknak, hogy jól megszopatta őket!
@Kavix:

Tájékoztass minket! Tényekkel! Vagy csak a kötelező fröcsögésre futotta? Pénteken a pártház netes hadosztályán is rövidebb a munkaidő?
@bolemann: pedig megvolt benne a lehetőség, de sajna nem sikerült megugrania:(
@dekol84: "Majd amikor a pöcsfejű porbafingó zorbán vonul láncra verve dolomitot fejteni, az lesz az igazi látványosság!"

és akkor is milyen sokan szeretnének majd az a dolomit lenni! Vivianna például tuti
@dekol84: Hitler nem főbe lőtte magát?
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
ki beszélt arról, hogy a lápvidéken kell bányászniuk? Pécs-uránbánya, asszem Eger környékén rézbánya - szabadon választott...

@igényes:
"Hol van Orbán kisöccse, az Áron? Senki nem tud róla semmit."

hát ez az. volt már egy ilyen sztori, a vasálarcossal. szerintem OV egy balesetben elhunyt, oszt az arcát CTRL+C - CTRL+V Áronkára - így magyarázható OV 180 fokos fordulatja.

@futyfurutty:
ha MSZP-s keresel, menj a János Pál pápa térre (faszomsetuggya most hogy híják). Ott üvöltözzél, ha hergled őket, lehet, kiküldenek neked egy pohár kakaót vagy zacskós tejet, hogy nyugodjál meg, oszt menj haza. lehet, még puszit is kapsz Szanyi Kapitánytól (tényleg tud valaki arról valamit, hogy a volt OPNI-s betegek miért kaphattak számítógépet meg internethozzáférést?)
A szokásos késő délelőtti baleset: -szokás szerint, megint kiborult a Pártközpontban a trolltartó.

Most, majd úgy fél egyig aktívak lesznek, aztán, gondolom kajaszünet.

Kb. két órától megint lesz egy kis nyüzsgés, de szerintem ez nem baj, csak színesíti az általuk látogatott blogokat.

Bár, néha, azon gondolkodom, nem az Index fizeti-e őket, hogy ne üljön le a látogatottság. :)
@futyfurutty: "Pedig ugy szeretnék pont neked tetszőt írni. Pojácáknak tetszeni - ez minden vágyam. "
Szerintem annak, aki megbízott, pont jó pojáca vagy.
Nekünk meg jobban tettszenél, ha a szüleid helyetted kisszéket csináltak volna.
Ez a futyfurutty egy párját ritkítóan buta fidesz fan, legalább annyira sötét, mint a Szijjártó, ez szinte hihetetlen... érdemben semmire nem válaszol, csak fújja az ostobaságait... és ilyenekből áll a szavazótábor... na ezért lesz majd qrva nehéz leváltani ezeket, mert történhet bármi, egy ilyen rendíthetetlen mameluk érdes nyelve mindig klaffogni fog ezerrel, megy és szavaz, derüljön ki akármi, tökmindegy, a Kedves Vezető iránti bódult imádat nem szűnhet sohasem
Az "Orbán" és a "bánya" szó kapcsolatát akkor hallanám szívesen, ha ez a paprikajancsi napi 14 órát gürcölne 600 méterrel a föld alatt.
@Vivianna: Kedves !
Új megvilágításba helyezed a magyar politikai elit és Fideszrajongók szexuális beállítottságát!
A fene tudta, hogy Orbán Viktornak SUNÁJA van!
Mostmár értem a rajongást!
Friss történet, gratulálok.

(GY.K: ezt a tőzegbányás ügyet 1998-ban is megírták a lapok)
@Resveratrol:
ööö...
...lehet, hogy ő maga Szíjjártó?
@poszt: A 2. kép kurva jó :)
Legközelebb olyan kéne, amelyikben Tömjén az államkincstárból kinyújt egy pénzeszsákot egy papnak.

nesztek, vers:
Orbán vezér, pártos vezér
Suhan A8-asán:
Hadd látom, úgy mond, mennyit ér
A sáros ingovány.
@gyilkos fűegér: Kiegészítés: Megyesi felejthetetlen műve a Hóbagoly volt. Írhatna már valami hasonló ütőset Orbánról is.
@futyfurutty: : hogy Orbán bányát nyitott a Marson, sőt már többet is, már a fél Mars az övé!

Szerintem lőjük ki oda!
Aki szeretné, követheti!

Kicsi, zöld sunás, tőzeglápzabáló narancsfanok.
@Secnir: :)))))))

@sárkányfő: A8 nincs: van S8 és Q7...
a kódokkal bajban vagy
@Vivianna:

Több mint 3255 napja nem tudjuk, miért nem cáfolja érdemben orbán viktor az ÉS dokumentumait, és hogy felhasználta-e politikai hatalmát családi vállakozásai gyarapítására.

Több mint 4741 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Josip Tot".

Több mint 4743 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Kaya Ibrahim".

Neked nem hiányzik a válasz?

Nekem nagyon!
@Secnir: most hogy mondod:-))) hát tényleg nehéz lenne 2 ekkora barmot találni 10M ember között, hacsak nincsen ikertestvére...
mit csinálnak a tőzeggel? árulják...
mi a védett tőzegláp? a haza része?

akkor? HAZA ÁRULÁS...
@loláb: hát ez az, már egy csomó ügyét megírták a lapok, oszt' mégse történt soha semmi... Na persze egy olyan remek hátvéddel, mint Polt pajtás, nehéz gólt kapni
nos, a feladat adott, következő választáson O.V éket nem megválasztani, majd végigcsinálni velük is a politikai elszámoltatást(sajnos lesz mit) Kaya Ibrahim is megmondhatná.
@Ibn al-Haiszam: cigányok és dakoták? egy kultúrkör?
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Jé, ezt csak most látom (nem olvastam a hozzászólásokat:)

egyébként: whiteship
@Napkutya:

Bazz! Ez mindent visz!

Még jó hogy pont egyedül voltam az irodában, így nem volt annyira ciki, ahogy harsányan felröhögtem.
@gyilkos fűegér:

Így van! Igazad van. A Rajnai írta. Az a Rajnai, aki olyan szép, tárgyilagos rezenciót írt egy el sem hangzott beszédről is. Mert addigra ő elment onnan, és nem nem tudta, hogy az illető beszéde elmaradt, csak az előzetes programban volt benne.

Ez persze egy ilyen kiváló balliberális oknyomozó, igazmondó embernél nem lehet akadálya annak, hogy véleményt írjon róla...... :-)

Székházügyben nincs valakinek itt valami friss infója? Az 1999-es sztorik túl újak nekem, kéne valami 1993-ból.
@the_lonewolf:
Pár napja orbánmentesítőnek szóltam, hogy "alpári".
Erre most az alpáriságot hiányolom. :)
@ursus artos: igen minden szar amibe a fides BELENYÚL vagy szerepel...
@Vivianna:

"Őszintén örülök annak, hogy megfeszített figyelemmel kíséred a blog.hu-s tevékenységem rövid, de érdekfeszítő történetét. "

NSZK-ban a kommentjeidért már letöltendő börtönt kaptál volna. A zsidózásért.

Amúgy meg:

Több mint 3255 napja nem tudjuk, miért nem cáfolja érdemben orbán viktor az ÉS dokumentumait, és hogy felhasználta-e politikai hatalmát családi vállakozásai gyarapítására.

Több mint 4741 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Josip Tot".

Több mint 4743 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Kaya Ibrahim".

Neked nem hiányzik a válasz?

Nekem nagyon!
@orbánmentesítő: fid eszes = sz@revő... azt hitte, így beleharapott
@csoko20:

Nem hinném. orbánnak nem látni uszóhártyát az ujjai között.
@Tűzfal: Default nem megy nekem az alpáriság. "Sajnos" így lettem szocializálva. Bocs!
@futyfurutty: Kedves izé én tölem Orbán csak pénzt akart, de honnan veszed, hogy a pro Orbán is jól fizetős. Tudomásom szerint az Orbán Viktorozás a szakma. Nem volt elég 8 év a pusztításra, szeretnél hajléktalan is lenni???
@futyfurutty:

Több mint 3255 napja nem tudjuk, miért nem cáfolja érdemben orbán viktor az ÉS dokumentumait, és hogy felhasználta-e politikai hatalmát családi vállakozásai gyarapítására.

Több mint 4741 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Josip Tot".

Több mint 4743 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Kaya Ibrahim".

Neked nem hiányzik a válasz?

Nekem nagyon!
Ezek a rohadt komcsik eltozegeztek a nyugdijvagyont, most assuk ki!
@fatia-negra: köszi a javítást, akkor "S8-asán". Így is rímel :)

Na még két botrány, bele kell húzni, hogy tartani bírjuk az iramot a fidesszel:

1. Az MTV-s tisztogatás valahogy megkímélte azokat, akik az Echo meg Hírtv-ből meg a Fideszből jöttek, és már bizonyítottan hamisítottak riportot...
index.hu/kultur/media/2011/07/15/azok_maradtak_a_kozmediaban_akik_nem_huzzak_a_szajukat/

2. Pécs. Nem bírják tartani a saját költségvetésüket, eladósodnak + A városi vízmű, amit hangos botrány mellett visszaszereztek a franciáktól látványosan gazdaságtalanabbul működik, mióta a fideszes fiúk vezetik.
hirszerzo.hu/belfold/20110714_pecs_csod_hitel
Fábiusz!!!!
kérlek a szűrőt ne feledd :)
tudom féli már kész (félúton a Kánaán) nem akarom számon kérni ígéreted...
de remélem hamarabb fog működni mint az 1millió munkahely +1millió gyerek...

kérlek te Internet tartalom szolgáltató vagy mi, ne büntesss minket átlag kommenetereket...
(tudod: Kom-Inter paktum...)

elég szomorú látnunk hogy megy a lop-láp... és a békákat lecsapolják... de mégis ne kelljen hallgatnom, hogy a fletó kevesebbet lopott... és hogy 2/3 aminek jelentése: szentháromságból (LOP-CSAL-HAZUDIK) kettőre joguk van...
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: :))
Pedig amennyit markol ez a srác, és semmi sem hullik ki az ujjai közül....
@csoko20: ez úgy szól: sokat markol, kevesebb fog
sokat markol (teherautóra lápot)
kevesebb FOG (kiverik?... még a világhírűfogorvosa is nehezen oldja meg)
@Secnir: "ez azér' van, mert Viktor (I., a Kalaptalan) átesett egy műtéten, kapott egy jack-et meg egy ono-sendai deck-et, és alvás közben is tudja szűrni a saját facebook oldalán a kommenteket."

hat akkor itt az ideje egy kis arnyvadaszatnak...

talalunk orbannal jobb dekast, szerintem nem tud egy normalis JEG-et irni..:-D

vajon a tek asztralbol is vedi..?;-)
Szerencsétlen ballibancsok, elővették a legrozsdásabb lemezt, jön ismét az orbánszőlőbányászat. Miután úgy látszik a napi betevő orbándiktatúrázásra nem vevő a kutya sem, előrángatták hát ezt a szánalmas CD-t, mp3-ra konvertálva. Nagy jóstehetség nem kell hozzá, az eredmény még a naponta eltemetett demokráciáét is alulmúlja. Orbán pedig nyugodtan alhat, ha ennyi fogást találnak rajta.
@stratez:

beszélsz kicsi magyar?:
"a természetvédelmi törvény szerint minden láp védett"
Gratulálok, ez egy 12 éves hír, lásd: www.minosegiujsagiras.hu/main.php?name=aarticles&id=55
Ennyire uborkaszezon van?
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
asztrálból a KDNP védi Semmilyennel az élen.
mondjuk a Selmeczi Gabika is nagy mágus.
JEGet meg nem tud írni, mindig alkotmány vagy évértékelő beszéd lesz belőle.
@sárkányfő: ne komolytalankodjál már. Még hogy

Csűrös Csilla egy párt-seggnyaló

lenne, miközben

Rábai Balázs egy független személyiség

?

Komolytalan, nagyon helyes hogy a kirúgás során Rábai repült és Csűrös Csilla maradt. Csak így tovább!
@Secnir: "mondjuk a Selmeczi Gabika is nagy mágus."

jaja

allitolag jol banik a palcaval...:-DDD
@stratez: kussolj, munkasorfattyu:-)

ertem en, hogy te szereted torokra venni orban faszat, - gondolom csaladi orokseg, nagyapad szalasinak, majd rakosinak szopta a faszat, apad kadarnak, te orbannak - de mi nem fogjuk es ha eloveszi, baltaval basszuk szet a laba kozet:-)

ha meg eppen ott volt az a hulye fejed...

better luck next time, mofo:-D
@aeidennis: szóval 12 éve folyamatosan bányásznak a védett lápból? ez egyre jobb...
@stratez: Pöcsfej próbálj először agyat növeszteni, utána bazd meg az anyád, majd húzz a picsába.
@stratez: a vérciki inkább az, hogy még mindig véded a fideszt és nem veszed észre, hogy van minden napra valami ami enyhén szólva bolsevik módszerekre emlékeztet. Ma pl az mtv-s kirúgások van porondon. De inkább vonatkoztassunk el a napi baklövésektől és csak nézzük, hogy halmozzák a jobbnál jobb gazdaságpolitikai intézkedéseket... gondolom azoknak nagyon örülsz ugyanis az nincs és abba így bele sem lehet kötni azaz nem ingatják meg a stabil hited. Hajrá, csak így tovább az elmegyógyintézet felé.
"A tőzeg, mint tüzelőanyag azonban elengedhetetlen a maláta előállításnál és számos skót whisky fajtánál."

Szerintem csak szeretik a whisky-t.
Egyébként érdemes megnézni a jobberek reakcióját, tisztán érezni, hogy ők a 8 év alatt bebeszélték maguknak, hogy az egész szölő-bányás botrányhalmaz csak egy lufi volt, de annyira, hogy ezt már tisztára el is hitették magukkal. (Mondjuk van ebben rutinjuk, az egész velejéig hamis világukat így beszélték be maguknak.)

A tényfeltáró cikkeket nyilván nem olvasták, csak összezavarná őket. És már annyira meg vannak győződve kedvencük színtiszta ártatlanságáról, hogy már azt hiszik nem Orbánnak ciki egy újabb bányás botrány :) Így jár aki még önmagának is hazudik és be is veszi :)

@orbánmentesítő: miért kell ilyen stílusban kommentelni? Költői kérdés volt, nem kell válasz.
@sárkányfő: Szia.
Azért mert ezek csak ezt értik, egy veszett kutyával sem akarsz gondolom normálisan beszélgetni.
Berlusconi ezek szerint nagyon jól elmagyarázhatta mit és hogyan kell csinálni
az egész tetű csuti családnak a kurva anyját. oszt jónapot. rohadjanak meg.
@stratez:

Több mint 3255 napja nem tudjuk, miért nem cáfolja érdemben orbán viktor az ÉS dokumentumait, és hogy felhasználta-e politikai hatalmát családi vállakozásai gyarapítására.

Több mint 4741 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Josip Tot".

Több mint 4743 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Kaya Ibrahim".

Neked nem hiányzik a válasz?

Nekem nagyon!
@serwer: "Valóban Illés az egyetlen a kormányban, aki ért is a szakmájához."
ezt ragyogóan bizonyította pl. paks esetében...(persze a vörösiszap ürügyén előadott baromsághalmaz sem volt semmmi)
"De most keze-lába összekötve, nehogy egy önjáró barommá váljon."
ő abszolút polisztirol. így is önjáró barom...
még 1989-ben kellett volna tankokkal eltiporni a bűnöző fityisz csürhét, a nagy imre temetésen.
Látom Géza nagyon erőlködsz. Tőzeg csak lápokban bányászható. Tehát akkor kezdjük az elején, ki és miért adott erre engedélyt? Sért valamilyen jogszabályt? Mitől olyan kiemelkedően értékes ez a láp? Még sorolhatnám a kérdéseket, amire előbb válasz kellene, mert eddig ez egy gyenge színvonalú epeömlés.
jaj hát itten már megint báncsák a kedves vezetőt!
pedig annak idején még taggyűlés sem vót...

fidesznyik gecik, nektek csak azt tudom ajánlani hogy nézzetek csak hírtv, na ott biztos ilyen "aljas rágalmazás" nem látható, hallható.
Egy év ellenzékben eltöltött idő alatt mindössze ezt a szánalmas sztorit bírta ideszarni magából a ballib ( a technikai koalíciós ötlet óta újabban: ballibnáci) oldal? Elég nagy lehet a baj arrafelé. Meg is érdemlik, hogy még jópár évig szopóágon maradjanak. Utána meg kihalhatnak. Mocskos kommancsok.
@F_Jikov:

Több mint 3255 napja nem tudjuk, miért nem cáfolja érdemben orbán viktor az ÉS dokumentumait, és hogy felhasználta-e politikai hatalmát családi vállakozásai gyarapítására.

Több mint 4741 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Josip Tot".

Több mint 4743 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Kaya Ibrahim".

Neked nem hiányzik a válasz?

Nekem nagyon!
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ezekre nem hiányzik a válasz. Ellenben sok minden érdekelne annak a túlmozgásos elmebetegnek az ügyeiből, aki még Orbán Viktor előtt kettővel volt miniszterelnök és videofelvétel készült arról, amint a dolgozószobájában mint egy hibbant táncot lejt.
@sárkányfő: olvasd el a cikket: nem védett. Valószínűleg nem is láp, hanem rét. A kettő között észrevétlen az átmenet. Ha van még évről évre gyarapodó tőzegréteg akkor láp, ha ez a folyamat megáll elindul és a talajképződés akkor már inkább rétnek nevezik. Réti talajok alatt is lehet tőzegréteg, de ahhoz, hogy egy láp védett legyen szükségeltetik a vízhatás és az ehhez kapcsolódó növényzet.
@aeidennis: Értelmetlen ezeknek észérvekkel elmagyarázni bármit is. A mai napra ez a téma is ki van adva a zsindex blogszférájának szentírásként, ezt kell mantrázni úton-útfélen. Ám a színvonal - amint a mellékelt poszt is mutatja - szinte szabadesésben van.

Izgatottan várjuk jövő hétre a bányaszőlős sztorit is. Remélem a pincében már dolgoznak a cikken káderek, persze szigorúan szegfűs bögréért.
@F_Jikov: Nem kellene újabb utasításokat kérnetek a pártközpontból? Annyira kevesek vagytok már ezzel a "de szar poszt", "megint jönnek az orbánbányákkal a ballibek, meg ballibnácik", stb. Egyetlen vádat nem cáfoltatok még meg, csak az íróját próbáltátok hitelteleníteni, zéró sikerrel. Lassan senki nem figyel már rátok, csak egy statisztikai hiba lesztek a népszámláláskor.
Ha valaki nagyon érdeklődik a tőzegbányászat iránt olvasgasson egy kicsit a témában:
www.lib.uni-corvinus.hu/phd/horvath_nora01.pdf
NEMELÉGNEKIK AZURÁN, MOSTMÁÁÁMÉG A TŐZEG ISKŐŐŐ ?!!!
@Kilo166: Figyelj, szerencsétlen funkcionális analfabéta. Olvasd el a hvg-cikket, plusz a 13 évvel ezelőtt, a hvg-cikknél lényegesenn színvonalasabban lés részletesebben megírt más cikkeket is. Ha tudsz értelmezni egy átlagos magyar szöveget, akkor magad is beláthatod, hogy a cikkek és az, amit derék bloggerünk ideszart (figyelem: nem ideírt, hanem ideszart), köszönőviszonybabn sincsenek egymással. Színtiszta, pőre orbánozás. Ami ezen a blogon teljesen megszokott, de amúgy kontraproduktív, és összességében szánalmas is. Mert világosan mutatja, hogy csak ennyire futja. Na, ezek a szarjankók, akik csak ilyen ügyeket tudnak mantrázni, jobb is, ha nem kormányoznak senkit és semmit, főként nem Magyarországot.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
azt várhatod.
hozzászólásaiból részlet:
burzsuj: Egyéktalán, minek ír az ilyen blogot, ha nem megy neki?
piroslapok: A szerző éppenséggel mehetne vissza Finnországba a picsába.
homár: A posztoló szimplán segghülye. ehhez neincs is mit hozzátenni
gerillamarketing: Nem, nem kéne regisztrálnod. Inkább töröld a szaros blogodat!
medwe: A posztoló meg igazi indexes szerencsétlen. Megérdemli a címlaspot a szánalmas írásával.
mandiner: Kérdezném a tisztelt posztolót, hogy ő miféle maradandót alkotott eddigi életében. Ezen a blognak nevezett szarkupacon kívül.
bastya: A poszttal önmagában foglalkozni sem érdemes, annyira primitív és önző álláspontot képvisel.
envezettem: Kár volt időt pazarolnom erre az ostoba posztra. Máskor nem fogok.
proszektura: És az irományai alapján bloggerünknek vélhetően nem mogyorónyi, hanem mákszemnyi agya van. A posz iszt a szokásos libsi picsogás. Az első három mondatáig olvastam el, azt is teljesen fölöslegesen.
egyenlito: Ebből a posztból is látszik, hogy ez is csak egy a sok libbant gyűlöletblog közül, tele csúsztatással és gyűlölködéssel. remélem, a piros bögrét már megkaptad a szorglmadért. Mocsok.
fedor: Egyetértek Wittner Máriával. Teljes mértékben. A posztoló meg egy seggfej.
progressziv: Ennyi ostobaságot is rég lehetett már olvasni egy posztban
belsoseg: Ez egy tipikus magyaros kisebbrendűségiérzéses picsogós poszt.
tengelytores: Minden esetre ez a bejegyzés egy rendőrségi feljelentést már most megér.

és így tovább, és így tovább.
hát ez az ember kb. ennyi. illetve van egy pozitív hozzászólás is:
istenveled blog:
Jezsi mint pozitív példa... Mekgerestem a neten a videóját. Mondjuk, a végbélnyílása szép pofás. A farkaazonban egy formátlan dorong. A golyói szépen kirajzolódnak a zacsiban.

mindenki vonja le a tanulságokat :)
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
azt várhatod.
hozzászólásaiból részlet:
burzsuj: Egyéktalán, minek ír az ilyen blogot, ha nem megy neki?
piroslapok: A szerző éppenséggel mehetne vissza Finnországba a picsába.
homár: A posztoló szimplán segghülye. ehhez neincs is mit hozzátenni
gerillamarketing: Nem, nem kéne regisztrálnod. Inkább töröld a szaros blogodat!
medwe: A posztoló meg igazi indexes szerencsétlen. Megérdemli a címlaspot a szánalmas írásával.
mandiner: Kérdezném a tisztelt posztolót, hogy ő miféle maradandót alkotott eddigi életében. Ezen a blognak nevezett szarkupacon kívül.
bastya: A poszttal önmagában foglalkozni sem érdemes, annyira primitív és önző álláspontot képvisel.
envezettem: Kár volt időt pazarolnom erre az ostoba posztra. Máskor nem fogok.
proszektura: És az irományai alapján bloggerünknek vélhetően nem mogyorónyi, hanem mákszemnyi agya van. A posz iszt a szokásos libsi picsogás. Az első három mondatáig olvastam el, azt is teljesen fölöslegesen.
egyenlito: Ebből a posztból is látszik, hogy ez is csak egy a sok libbant gyűlöletblog közül, tele csúsztatással és gyűlölködéssel. remélem, a piros bögrét már megkaptad a szorglmadért. Mocsok.
fedor: Egyetértek Wittner Máriával. Teljes mértékben. A posztoló meg egy seggfej.
progressziv: Ennyi ostobaságot is rég lehetett már olvasni egy posztban
belsoseg: Ez egy tipikus magyaros kisebbrendűségiérzéses picsogós poszt.
tengelytores: Minden esetre ez a bejegyzés egy rendőrségi feljelentést már most megér.

és így tovább, és így tovább.
hát ez az ember kb. ennyi. illetve van egy pozitív hozzászólás is:
istenveled blog:
Jezsi mint pozitív példa... Mekgerestem a neten a videóját. Mondjuk, a végbélnyílása szép pofás. A farkaazonban egy formátlan dorong. A golyói szépen kirajzolódnak a zacsiban.

mindenki vonja le a tanulságokat :)
@Kilo166: Zéró sikerrel? Hülyegyerek. A ballibbant (mostanában: ballibnáci) bagázsnak a feje búbja sem látszik ki a szarból. Akkor miről beszélsz? Miféle posztolót kéne itt hitelteleníteni? Hiteltelenek ezek önmagukban. Az ilyen szarományokkal pedig méginkább.
köszönöm néked blogmotor a duplázást.

@F_Jikov:
nektek ki van adva ukázba a heti 15 non-fideszes blogra a fikázás?
mer' akkor te itt ma túlteljesítettél!
@Secnir: Na mi az kispajtás? Önkéntes rendőrt játszunk? Hol tanultad ezt, melyik rendszerben?
@F_Jikov:
nem önkéntes rendőrt játszok, hanem tájékoztattam a tisztelt bloggolókat, hogy aki F_Jikov név alatt minden nap belép egy blogba és fikázza az MSZP-t (Freud óta tudjuk mi az oka), az csak egyedül Jerzy formás fenekére, golyóbisaira és dorongjára izgul.
ennyi.
@F_Jikov: írtam már, de leírom még egyszer csak neked, ha nem tetszik hogy a kedves vezető ugyanolyan mocskos senkiházi mint az összes többi politikus, nézz hírtv-t az való neked és az agyhalott fidesznyik geci társaidnak, ott biztos nem látsz, hallasz ilyeneket.

és most bedobok egy vodkanarit mert bosszantanak a seggnyaló senkiháziak!
@aeidennis:

A kedvedért nagybetűvel kiemeltem a kulcsszavakat:

1996. évi LIII. törvény a természet védelméről:
23.§ (1) Természeti érték és terület kiemelt oltalma a védetté nyilvánítással jön létre.
(2) E törvény erejénél fogva VÉDELEM ALATT ÁLL VALAMENNYI forrás, LÁP, barlang, víznyelő, szikes tő, kunhalom, földvár.
@F_Jikov: Ne izgulj, nem vagyok analfabéta, értelmezni is tudom az irományokat, sőt az összefüggéseket is látom. Nem bírom a kommunistákat, így ne csodálkozz ha elég sokat bírálom orbán és elvtársai tevékenységét.
@stratez: azt hiszem ti lesztek nemsokára szerencsétlenek, de nagyon. Nem kell sokat várnotok.
@F_Jikov: neked sem tűnik fel igaz, hogy mennyire szánalmas amit csinálsz, szar döntések, bolsevik megoldások és balfaszkodás után még mindig véded ezeket... ? De hát ilyen a vak hit, igaz? Inkább kitalálsz egy ellenségképet és ráaggatod azokra akik megpróbálnak megingatni hitedben... nem sok közöd van a valóság észleléséhez te béna pöcs és még akkor is másra mutogatsz amikor lebuktatnak milyen hülye vagy... Ha egy szavazótábor ilyenekből áll mint te szerinted az a párt meddig lesz életképes?
@F_Jikov:
kérdés az, hogy Te melyik rendszerben élsz/éltél?
idézet tőled:
Vannak azonban félrefprdítások. Pl. a "mehanyik" az nem mechanikus képesítés, hanem szerelőt jelent. Kalasnyikov képesítése egyébként "mehanyik-vogyityel" volt.

A Csap-Lviv szakaszt a 2000-es évek elején csinálták meg, az egészet teljesen újraaszfaltozták. A Lviv-Ternopil szakasz már kiesik a Lviv-Kijev fő közlekedési útvonalból, ugyanez érvényes Vinnicja és Hmelnickij környékére is. A Kijev-Umany vonal pedig az egyik fő déli közlekedési folyosó. Az elmúlt években sokat bővítették, a végleges tervek szerint egyszer majd autópálya lesz

Causeni és környéke elég rossz állapotban van, de nagyobb kátyúk ebben az évben nem voltak. A Dnyeszter-mellékre én sajnos nem tudtam bemenni, minthogy diplomata útlevéllel voltam, EU-ból pedig azzal nem lehet belépni.

masszazs.blog: 30 ezer? Azt hol kell fizetni? Nekem 10 ezerbe bele szokott férni. Néha plusz egy-két ezer az extrákért. Egyébként ha valaki tud jó prosztatamasszázst olcsón, szoljon!

onthespot:
akkor a mai napom így nézett ki: reggel megetettem a disznókat,

szerintem te a kommunizmusból ittmaradt komcsi káder vagy, valami TSZ-elnök féle, aki rendszeresen utazgat ki Moszkvába jelenteni diplomata útlevéllel persze. kedvenced a prosztatamasszázs jerzy dorongjával.
@blah: Én kivárom, míg ezek elvégezték a dolgukat és orbán már nem tart igényt rájuk. Akkor fogok röhögni a sápítozásukon. :)
@blah:

Hagyd. Hogy neki mi tűnik föl az kiderült: Jerzsy dorongja és segglyuka.Orbán seggén a betyárkörtéken kapaszkodók ennyit látnak a világból.
@sárkányfő: Valahol följebb belinkeltem egy doktori dolgozatot, melyben a szerző elemzi mi a lehetséges megoldás az olyan tőzegbányák számára, melyek 1996 ELŐTT már üzemeltek. Érdemes elolvasni.
@F_Jikov: "a dolgozószobájában mint egy hibbant táncot lejt. "

a tanc senkit nem tesz bunozove, ezzel szemben az illegalis banyaszat es annak lehetove tetele csaladtag reszere igen.
@aeidennis: bocsika, nem olvasom el. majd ha törvény erőre emelkedik, elolvasom.
ezt a sunyi félrebeszélést hogy utálom. a törvény már 15 éve kimondja, h a láp védett, erre azzal jössz, hogy 96 előtt még szabad volt bányászni. és? nem érdekel mi a szakértő elképzelése a tőzegbányáknak, nem érdekel hogy 20 éve még legálisan lehetett bányászni. ha valaki félre akar beszélni, ezer és ezer lehetősége van, hiszen oly sok aspektusból lehet elemezni minden ügyet. ezzel az üggyel az a baj, amit a poszt is leír, oszt jónapot. elég súlyos dolog a törvényszegés. az orbánhívek beteges önámításával nem tudok mit kezdeni.
Úgy gondolom, hogy egy értelmiségi mindig az aktuális hatalmat bírálja, dícséri, véleményezi. Én nam vagyok baloldali, nem vagyok jobboldali sem. de a tényekkel nehéz vitatkozni. Ami pedig ebben a cikkben van, az tény. És az is tény, hogy vannak problémák az elmúlt időszak politikájában. Súlyosak. Van, aki más kárán tanul, van aki a sajátján. A Fidesz, most a sajátján sem. Voltak már hatalmon és mi lett a vége... Kíváncsian várom a folytatást. Bár most okosabbak, úgy hozzák a törvényeket, hogy ha nem ők nyerik a következő választást, esélye se legyen az új kormánynak a változtatásokra, beégetik az embereiket 8-9 évekre. Nem vagyok MSZP-s sem. róluk sem írnék dícsérő szavakat.
na, hová tűnt jikov, a kis komenyista tszelnök?
itt már csak a lápi szörny segíthet :D

Péntek van inkább nem húzom fel magam ezen a nyilvánvaló kivételezésen (se)
@nu pagagyí: "Kiegészítés: Megyesi felejthetetlen műve a Hóbagoly volt. Írhatna már valami hasonló ütőset Orbánról is. "

ÉS, archívum, keresés. Mindent én csináljak?
@derelyegrádi szellem:

Tudom, nem volt taggyűlés, csak tagok gyűlése. és nem ők nyerték a legtöbbet.
@Resveratrol: Az a baj, hogy ebben az esetben "nincs ügy".

Orbán apjának a cége, valamikor 1994-ben felvásárolta az említett területet a magánszemély tulajdonosaitól, engedélyt kért a tőzeg kitermelésére, megkapta és azóta azt csinálja.

Semmiféle korrupciós szál, vagy más hülyeség nincs ebben az ügyben. A bányszati szabályok nem túl egyértelműek, de erre 5 kormánynak 17 éve lett volna, hogy kijavítsa, és senki nem tette meg.

Persze ettől még hinni nyugodtan lehet akármit.
@sárkányfő: Ez a te szuverén döntésed, de talán segített volna megértened, hogy országszerte miért működhet a mai napig nagyon sok tőzegbánya. Ezzel a bejegyzéssel csak az a probléma, hogy ebből az irányból egyáltalán nem nézett utána a kérdésnek. Hogy tudatlanságból, vagy manipulálásból én nem tudom.
Ez annyira szánalmas, mint az első Orbán kormány alatt, újra elővenni ezt a mindentvivő kártyát és harsogni ORBÁN BÁNYA, ORBÁN BÁNYA! Semmi más nem jutott eszetekbe? Nem vagytok túl kreatívak. :)

Hát Josip Tot es Kaja Ibrahim hol maradnak? "Hát Virág Elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?" Vicc!
@aeidennis:

"Hogy tudatlanságból, vagy manipulálásból én nem tudom."

Egyikből sem. Ugyanis van Magyarországnak éppen elég állami alkalmazottja erre a feladatra. A poszt arról szól, hogy például Illés Zoltán miért nem sikítja a szokásos: a gazdasági oligarchák kirabolják a természetet mantrát?

Hogy lóláb kommentjéből idézzek: "5 kormánynak 17 éve lett volna, hogy kijavítsa".

Ja, bizony, és most Illés sem kapkod a javítással Orbán apuval szemben.

Miért?
még néhány ilyen,hogy orbán győzőt!!a vezér édesapját!!szájára veszei a pórnép, és redves vezért megint lehet vinni ausztriába, az idegklinikára!!!
amugy mi a faszért mentik adófizetők pénzén a köcsög burzsuj vitórlázókat abból a pöcegödör balatonból, mentse ki őket a kurva öregistenük!!!
@tovabb a jezsovi uton: hubazz mivan, az Orbánék lápján vitorláztak??
@Fabius: Abban hatalmasat tévedsz, hogy "van Magyarországnak éppen elég állami alkalmazottja erre a feladatra".
@Napkutya: Hehe, ó nagy megmondó ember, azért itt vagy Te is, ugye? Jelen kell lenned, egy kicsit aktív leszel, aztán ebédke, aztán megint megint írsz egy ilyen jót. A 'trolltartó' nem volt rossz, érezni, hogy napokig csiszolgattad.
@aeidennis:
Köszönöm, hogy visszaigazoltad, amit írtam: "ha valaki félre akar beszélni, ezer és ezer lehetősége van, hiszen oly sok aspektusból lehet elemezni minden ügyet."

Tök mindegy miért működinek tőzegbányák, ugyanis 15 éve tiltja a törvény. Hacsak nem tartottak pisztolyt Orbánék fejéhez, hogy "bányássz lápon vagy lövök!", ami ugyebár elég valószínűtlen, akkor önként, szervezetten, nyereségvágyból törvényt sértettek.

A lényeg ez:
"1996. évi LIII. törvény a természet védelméről:
23.§ (1) Természeti érték és terület kiemelt oltalma a védetté nyilvánítással jön létre.
(2) E törvény erejénél fogva VÉDELEM ALATT ÁLL VALAMENNYI forrás, LÁP, barlang, víznyelő, szikes tő, kunhalom, földvár."

De persze nyilván velem van a baj, meg manipulálni akarok, nem azokkal, akik tiszta erőből másról beszélnek folyton folyvást.
@loláb: Nézd, én akár el is fogadom, hogy ebben az értelemben (korrupció) nincs ügy, de azért az tényleg érdekes, hogy más esetekben Illés micsoda páratlan vehemenciával esik neki mindennek, ami az útjába kerül, pl. lásd Devecsert, miközben:
"Már hónapok óta Illés Zoltán államtitkár egykori személyi titkára vezeti azt a környezetvédelmi felügyelőséget, amely két héttel a gátszakadás előtt ellenőrizte az ajkai timföldgyár vörösiszap-tárolóját. Az államtitkár júniusban nevezte ki az eredetileg általános iskolai tanár végzettségű Zay Andreát, aki korábban a Búbos Banka Kör aktivistájaként került kapcsolatba a környezetvédelemmel, a Közép-dunántúli Környezetvédelmi Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelet élére." Ezek után persze teli szájjal ordít - már elnézést - a gáton...
Más - balatonendréd-lullai elkerülő út építése, itt ugyebár sk. intézkedett, valószínűleg a piros államtitkári karszalagot felhúzva váratlanul szolgálatba helyezte magát:
"Illés Zoltán második eljövetele: ismét leállt az útépítés
2010. október 21. 13:08 Fónai Imre
Megint leállították a balatonendréd-lullai út építését. Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár csütörtökön délelőtt ismét a helyszínen járt és azt mondta egy térképre bökve, melyen kék filccel egy másik nyomvonal volt bejelölve: az út csak ott épülhet, sehol máshol."
Természetesen mindenféle hatósági engedély rendben volt: " Schmidt Jenő, Tab polgármestere úgy tudja: az útépítés csak azon részen nem folytatódhat, ahol a munkagépek dolgoztak. Az egész beruházást azonban egyetlen hatóság sem állította le. Schmidt Jenő hozzátette: - Illés Zoltánnak harmadszor már nem kell eljönnie, mert mi megyünk hozzá az endrédi és a lullai polgármesterrel."
"Késmárki Tibor endrédi polgármester egyébként az újabb váratlan államtitkári látogatás hírére maga is a területre ment, de beszélgetésük kurtára sikeredett. Ezt követően azt mondta a Sonline.hu-nak: – Kabaréba illő már a történet, de valahogy nincs kedvem nevetni rajta. Ebben az ügyben nincsenek nyertesek meg vesztesek, egyszerűen az észérveknek kéne dominálni, de itt már rég nem arról van szó. Új nyomvonal? Annak az engedélyeztetése megint évekig tart, s közben mi lesz a 3,5 milliárdos uniós támogatással? Vagy az állam ezt veszni hagyja és azonnal zsebbe nyúlva előteremt több milliárdot a ma még sehol nem létező nyomvonal megépíttetésére? Ez esetben semmi probléma. Amúgy is állami a beruházás, mi csak egy évtizedek óta óhajtott utat kapnánk egy fillér befektetés nélkül (de legfőképpen a Koppány-völgyi régión segítene), az állam pedig a saját beruházásával azt csinál, amit jónak lát..."
Van tehát egyfelől egy példátlanul energikus ügybuzgalom, ami lót-fut megállás nélkül és ott is szabálytalanságot keres, ahol a jelek szerint egyáltalán nincs, másfelől a kötelességét el nem végző, hanyag, nemtörődöm attitűd. Vagy esetleg ez utóbbi csak annak látszik, de valójában egészen másról van szó..? Lehet persze azt mondani, hogy mér' engedték nekik a balfasz szoci kormányok, hogy feltúrják a lápot? Hát azért, mert azoknak nem volt ilyen lelkiismeretes környezetvédelmisük, ezeknek meg van: de ezzel meg az a baj, hogy qurvára félrehord... Ezt hogyan látod?
@Cirbi: az egész csuti család elmehetne fürödni tajtékrészegen valami nagyon veszélyes bánytóba!!)))))))
@sárkányfő: Persze lehet ezt a törvényt így értelmezve kimenni és lebontani Budát, mert barlangra épült, meg szétszedni a Megyeri hidat, mert nemzeti parkra, természetvédelmi területre és szigorúan védett vízbázisra épült (apropó, akkoriban is így tiltakoztál?).

Na mindegy, nem reklámozom tovább azt a dolgozatot.
:)
@Fabius:

Az illésnek 1999-ben kellett volan szólnia, vagy most így 12 év múlva?
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

A tánc önmagában nem.

De a képviselői klub visszabérléses megvétele, ugyanez öszödön is megcsinálva (feat: Szilvássy tesó, ami ellen már vagy 3 büntetőeljárás folyik) igen, meg a költségvetési trükkök százai, meg a sukorói biznisz, a Fittelina (az sajnos már elévült) nem létező adószámú bt/kft (nomentana, sajnos ez is) igen.

Meg a kémkedés is, mert meg lennék lepve, ha ez szilva tesó magánakciója lett volna.

De remélem a Ferit nem csukják le, legalábbis addig, amíg az MDF-hez meg az Szdsz-hez hasonlóan az MSZP-t is szét nem veri, és ki nem ejti a Parlamentből.

Ezt az egyet szeretem benne, de ezt nagyon :-)
@Alonee: Hmmm... Nem csiszolgattam, (talán nem is vagyok rászorulva, hogy egy kifejezést hónapokig gyaluljak). Régóta használom itt-ott, -mellesleg egy házibulin született, valami tök mással kapcsolatban...

De a főtéma: Elég egy kicsit visszaolvasni! Azt, annak idején is megmondták a "nagyok", hogy a környezetvédelmi csapat komoly jövedelmekre számít a bírságokból!

Pöccre indulnak majd mindenre, ami pénzt hozhat.

Nos, úgy látszik, van ami tabu.

A miértekkel kapcsolatban mindenkinek lehet véleménye, de, azt hiszem, van ahol kilóg a lóláb...
@tovabb a jezsovi uton: "az egész csuti család elmehetne fürödni tajtékrészegen valami nagyon veszélyes bánytóba!!)))))))"

Vagy ide:

www.youtube.com/watch?v=XCWT-tBLnD8

("Home of the Great White Jumping Shark")
@sárkányfő: kognitív disszonancia... lásd TG posztja...
Szeretett Vezérünk

NÉP AJKÁN!

A gyerekek tanulják az iskolában a Nemzeti dalt. A tanárnő
mondja nekik, hogy másnapra hozzon mindenki valami tárgyat,
ami a verssel kapcsolatos.
Másnap jelentkezik az egyik tanuló egy karddal. Kérdezi a
tanárnő:
- Ezt miért hoztad?
- Mert "Fényesebb a láncnál a kard, jobban ékesíti a
kart..." idéz a versből.
Egy másik tanulónál van egy lánc.
- Ezt miért hoztad?
- Mert "Fényesebb a láncnál a kard,jobban ékesíti a kart..."
idéz a versből.
Móricka is jelentkezik. A tanárnő szörnyülködve látja, hogy
Mórickánál a felcsúti vezér fényképe van.
- Hát ezt miért hoztad?! - fakad ki a tanárnő.
- "Sehonnai bitang ember, ki most ha kell, halni nem mer..."

Két ember beszélget:
- Te ez a felcsúti vezér mekkora színész!
- Igen, én is szeretném minél több darabban látni!

A felcsúti vezér felriad álmából. Kérdi a felesége:
- Mi baj, Vezérem?
- Jaj! Borzasztó álmom volt.
- Mi volt az?
- Képzeld, azt álmodtam, hogy dübörgött a gazdaság, az
emberek jól éltek, megerősödött a forint.
- És mi ebben a rossz?
- Az, hogy már nem én voltam a Vezér.

A vezér ma folytatta az országos nemzeti konzultációja
körútját. Egy kis falu mellett elhaladva szolgálati autója,
sofőrjének figyelmetlensége miatt elütöttek egy disznót. A
sofőr lefékez és kissé riadtan kérdezi:
- Vezérem, most mitévők legyünk?
- Barátom, mi becsületes emberek vagyunk, nincs messze a
falu, menj és kérdezd meg, hogy mivel tartozunk! Kiss idő
elteltével éljenző tömeg
érkezik, vállukon cipelve a sofőrt. A Vezér megdöbbenve
kérdezi sofőrét:
- Mit csináltál, mit mondtál nekik?
- Hát én magam sem értem, én csak annyit mondtam, hogy én
vagyok a felcsúti vezér sofőrje és azért jöttem, mert
elütöttem a disznót.

A felcsúti vezér a jósnőnél.
- Mondd, öreganyám, mikor fogok meghalni?
Jósnő nézi az üveggömböt, némi hókuszpókusz után megszólal:
- Egy nemzeti ünnepen fogsz meghalni.
- Úgy mond, hogy itt vannak a jogászaim, de mikor, melyik
évben, melyik napon?
- Az teljesen mindegy, fiam. Az a nap nemzeti ünnep lesz
osz'jónapot!

A felcsúti vezér és kísérete sétál a határban, amikor is
látják, hogy egy egyéni gazdálkodó vet:
- Hé paraszt, mit vetsz? - rikkant oda az egyik delegált. Az
öreg hátranéz, látja kik azok, köp egyet, majd folytatja
munkáját.
- Hagyd már - szól oda Vezér -, bármit vet az öreg, úgyis a
miénk lesz, meg a szavazatára is szükség lesz!
No, erre már megfordul az öreg:
- Kendert vetek, kötél lesz belőle, hogy ne kelljen többet
szavazni!

- Hogyan kell értelmezni a himnuszt az új vezéri alkotmány
hitvallásának szellemében?
- Jókedv el, bőség el!
@derelyegrádi szellem: Egy vállalkozónál erény az, ha a törvények keretein belül a legnagyobb haszonra törekszik. Az a miniszterelnök viszont, aki hatalmával visszaélve családi vállalkozásának felllendítésén ügyködik (közpénzből, vagy zsarolással - mindkettőre volt példa), erkölcsi megvetést érdemel.
Ez az az apró különbség, amin Te nem gondolkoztál el és úgy tűnik erkölcsi tartás hijján nem is fog menni.
Egyet én is kaptam:
Lázár János és Orbán Viktor helikopteren utazik. Egy város fölött lepillantva, elégedetlen tömeget vesznek észre. Lázár megszólal:
– Tudod Viktor, ha én most kidobnék egy mázsa kenyeret, ezek a kezemet is megcsókolnák!
– Ha én kidobnék egymillió forintot, a lábamat is megcsókolnák! – így Orbán.
A pilóta rezzenéstelen arccal fordul hátra:
– Ha én meg kidobnám magukat, a seggem is kinyalnák!*
@gyilkos fűegér: szerintem a nagyfehér kiköpné a gnómot....
@fatia-negra: Jaj de okoska bocialista vagy a vicceiddel! Csak tudod mi a baj? Hogy ezek már 20-30 éves viccek, így még a te agysejted is foghatja (az az egy), hogy a vicceket a kommunista eftársaidról írták.
Te csak hamisítsz, meg lopsz, de hát tudjuk, a maszopban ez felvételi követelmény.
Na bocialisták, a sok hamisított vicceitek után kaptok egy eredeti viccet:

2006-2008 tájékán vagyunk, virágoznak a bolsi reform eredmények kegyetlenül. gyúrtcsányi és kunce kimennek az osztrák határba megszemlélni a termést. Látják azonban hogy a nép csak úgy árad át a határon a koffereikkel a kezükben Ausztriába. Elnézi a Hibbant gyúrtcsány egy ideig, majd (fejét gondosan félrebillentve) megszólal:
- Te kunce, ha ez így megy tovább, akkor csak ketten maradunk az országban.
Mire kunce:
- Igen, te meg a Dobrev Klára.
@high up!: érdekesen osztod fel a világot... 2 706 292 ember fid eszes... a többi meg maszopos... akkor most választási csalás volt??? vagy ez hogy? mi van a választói akarattal???
Úristen, mennyi primitív barom. Fatia-Negró, a te szádban tényleg világítana a negró. Gondolom teli szájjal röhögtél a saját vélt vicces szaraidon, debil.
@derelyegrádi szellem:

Is. 99'-ben és most is. Esetleg a közte eltelt 12 évben is hangoztathatta volna, mint környezetvédelmi szakember.

Igaz, akkor most nem volna államtitkár.
@high up!: hm... szerencsére a polgárokat a zorbán az itthon tarcsa... gondolom néhány leggyengébbet meg is fognak... mert ezzel már elérik a külföldi bérek akár tizedét is...

index.hu/belfold/2011/07/15/havi_szazezres_osztondijjal_emelik_a_rezidensek_fizeteset/
@nu pagagyí:

ez jó duma de a gond az, hogy egyrészt ezek mind túllépték a törvényes kereteket (Nomentana, Fittelina ügyben csak az elévülés miatt nem történt felelősségrevonás), másrészt jelentős részét (közérdekű adatok meghamisítása, Sukoró, stb pont akkor történt, amikor a Feri miniszterelnök volt.

A "közpénzből zsarolással" egy példát ha hoznál konkrétumokkal, akkor tudnánk beszélni róla, ez így semmi. Tárgyalásra alkalmatlan.
@aeidennis: ugye nem vársz választ egy ennyire komolytalan kommentre...
@Fabius:

Meg eddig nem is volt, így miért nem mondjuk az elmúlt 8 év szoci/libsi körneyzetvédelmi államtitkárokon, minisztereken kéred ezt számon? Miért?

Az illés a felelős 2011.-ben, mert orbánék 1999 óta bányásznak tőzeget? Te tiszta hülye vagy, vagy az olvasóidat nézed annak?

Mondjuk az utóbbiakat alappal. :-)
@sárkányfő: Nem vártam, de úgy tűnik jött egy! :)
@sárkányfő: Szóval egy nem védett területen létesített bányát bezáratnál, de mondjuk a nemzeti parkon épült megyeri hidat nem bontatnád el. Jól értem?
@derelyegrádi szellem:

Keresztkérdés:

Ki volt a parlament környezetvédelmi bizottságának elnöke 98-02 között, akinek tiszte és feladata lett volna kivizsgálni az Orbánék által összeállított, és hogy-hogynem apunak kitermelést lehetővé tevő listát?

Ha nem sikerül kitalálni szólj, és segítek.
A tőzegréteg nem egyenlő a tőzegláppal. A tőzegláp azért védett, mert egy ma már Magyarországon nagyon lecsökkent területű élőhely. A tőzeg, önmagában nem védett.
@F_Jikov: Attol, hogy Gyurcsany elmebeteg, Orban nem lesz sem tisztesseges, sem normalis.
@Fabius:

szerinted környzetkárosítás (ha van ilyen, amiben kételekedem, de ez semmit nem jelent)esetén a Parlament környzetvédeli bizottságának van hatásköre és intézkedési kötelezettsége, vagy estleg a környzetvédelmi minisztenek, államtitkárainak, és az irányítása alá tartozó államigazgatási szerveinek?

Ha erre válaszolsz, már segítettél is. Magadon.
@aeidennis:
"ugye nem vársz választ egy ennyire komolytalan kommentre..."
@derelyegrádi szellem:

Normális esetben a törvényalkotás így néz ki:

- szaktárca irányítása alatt kidolgozzák a tervezetet,
- a parlament aktuális bizottsága - esetünkben a környezetvédelmi, Illés Zozó elnökletével - megtárgyalja, hogy egyáltalán a parlament elé kerülhet-e vitára és szavazásra.

Vagyis Illésnek, mint bizottsági elnöknek lett volna módja elérni, hogy a kivételezős listát visszadobják.

Jó reggelt a való világban.
Mondogasd:

Orbán bányák
Orbán bányák
Orbán bányák
Orbán bányák
@atila68:

Minek mondogassa, ha itt vagy és mondogatod helyette?

Ügyes szajkó, jó madár.
Sokat bővült a látóköröm, most, hogy végigolvastam a kommenteket. Ide járok művelődni. (Vagy inkább B. István szavaival: müvellődni.)
Vissza a cikkhez: alig várom, hogy az ellenzéki politikusok a parlamentben szóvá tegyék a fentieket és feketén-fehéren világossá váljon, tényleg károsítja a term. értékeket a zorbánbánya, vagy sem. Remélem még maradt egy csöpp kicsinyke médiafelülete az ellenzéknek, h. megjelenhessen hír (mer' a parlamentbe' úgyis leszavazzák szegineket).
figyelitek Mihály elvetemült fanjait?
a 21 éves, viktorra izguló egyszeri csitritől kezdve, a fejére bilit húzó egyszer ballibsiző trollig @stratez: mindegyik azzal jön hogy régi nóta...

cáfolni persze egyik sem tud, csak hisztizni hogy "megint báncsák viktort"
@bamberg:

Úgy érted, a láp kibányászása károsítja-e a lápot? Hát, ehhez nem kell Szanyi Kapitány.
@Fabius: "Vagyis Illésnek, mint bizottsági elnöknek lett volna módja elérni, hogy a kivételezős listát visszadobják. "

Majd másnap módja lett volna egy ló levágott fejét találni az ágyában.
Ha nem mindjárt egy ló találta volna meg az ő levágott fejét.
@gyilkos fűegér: Neeeem, de tudod, h. van ez.... Az ember már nem veszi készpénznek, amit a média ráömleszt. Érdemes kivárni, megspórol vele az ember egy csomó fölöslegesen kibocsátott felháborodás kvantumot.
@csoko20: Ja, de! Ennek a fostalicska zorbánnak mindegy, ezen úgyse fog se átok, se golyó!
@high up!: Baromi vicces voltál! Most helyettesítsd be a Gyurcsányt a zorbánnal, meg mondjuk a faszszopó szíjjártóval és máris a helyes megfejtést kapod te nagyon kretén barom!
Némely politikusnak nem ártana most már egy feltankolt helikoptert tartani a hátsó kertben.
Debrecen ocsmány díszburkolatát is a vén komcsi Orbán apuka bányáiból vásárolt iszonyatosan ronda kövekkel készítették. Amikor megkérdezték a lakossági fórumon, hogy miért ilyen ronda kővel csinálták , az volt a válasz, hogy ez már legalább nem lesz rondább... és ezt nem humorból mondták.
@blah: "Ha egy szavazótábor ilyenekből áll mint te szerinted az a párt meddig lesz életképes?"

Mondjuk e fityisz nem egy párt, hanem egy reguláris balfaszsereg! Ezek addig lesznek életképesek, mig a kedves vezető le nem teszi a bőröndöt. Utána meg majd önvizsgálatot tart a sok vezető fasz és beismerik, hogy hibáztak és verbálisan jól picsán rúgják ezt a fasz zorbánt. Tipikus komcsi módszer, ahogy az a fityisznél szokás! Ők a rohadt kommunisták, a gennyláda zorbánnal az élükön. És ezeknek van itt a sok fasz hithű seggnyalója!
@Fabius:

kiváló a listád, mindjárt az elsőnél parkírozzunk le. "A szaktárca kidolgozza":

A szaktárcát kik irányították 2002-2010-ig? Na kik?

Tényleg nem érted, vagy csak nam akarod érteni?

Én vágom, hogy valami fogást találj orbánon, de egy apja általi 1999-es tőzegbányászat nagyon kevés lesz.

Gyere elő a Pintér cég (Civil) dolgaival.

Abban van valami téma. Mert én Kókénak (meg Veresnek se, ahol nem ő a könyvelő könyvelt, hanem a kovács /kabai/, és így csaltak ÁFát, muhhhhahha). meg Oszkónak se hittem el, hogy "eladtam a cégeimet, semmi közöm hozzájuk", neki se hiszem el. Ebben még lenne valami téma, de ebben az 1999-es tőzegbányászatban nincs. CSak kiröhögteted, meg kiteszed magad ilyen kérdéseknek, amire csak hadoválni tudsz, mert nem is lehet mást tenni.

Idejön pár eleve is orbánfóbiás barom, akik csak menjakurvaanyádbázni tudnak, ebből nem lesz semmi. Marad Orbán 20 évig, vagy amíg csak akar. Az MSzP-nek gyakorlatilag vége, ezt látja, tudja mindenki, még a Jókai utcában is.
@Táskás Tóni:
A debreceniek bekaphatják! Az jutott eszembe a minapi vihar kapcsán, hogy mi a qrva anyját csinált a kósa, miért nem akadályozta meg a vihart. 2006-ban, vagy 7-ben ez a szemét fityisz bagázs milyen cirkuszt csinált az aug. 20.-i viharból. Azért is a Gyurcsány volt a hibás. Akkor most ki az apja pénisze a hibás, ha nem a kósa? Hogy nyomja telibe a kósa a qrva anyját!!
@Gluteus Maximus: Majd viszi őket a lehallgató oligarchájuk a Csányi. Az ő haverjai és rokonai-lásd a több tízmilliárd ft-ot elsikkasztó Kocsis, még mindig a helyén van- soha nem ülnek és semmiért nem kérik őket számon. Az összes erdélyi magyar szélhámos itt van most a kormányban vagy az oligarchák között.
A Vegyépszeres csődölő is erdélyi magyar volt.
@bamberg:

Amúgy leszarom Orbánt, egyik barom se bányásszon lápot, lövöldözzön ragadozómadarakra, meg squadozzon tájvédelmi körzetekben, meg ne lövöldözze le parkokban a kifutóban sétáló farkasokat.
Börtönbe!
@dekol84: Biztosan nem tudott intézkedni, mert éppen a kocsisoron szopatott, mint pár éve az az ócska görögválságozó suttyó bunkó. Mondjuk Debrecen is nagyon értelmes emberekkel lehet teli, ha már századszorra megválasztják ezt a tahó állatot.
@Táskás Tóni:

Ez biztos? Azért kérdezem, mert orbán apjának dolomit bányája van, és életemben először hallok arról, hogy bányászott dolomitból valaki díszbukolatot csinált volna.

Nyugtass meg, hogy ezt nem Vegyi Lacitól (keller László) hallottad, aki szerint az M3 as azért repedt meg, mert a dolomit alap vízzel érntkezve kénsavat alkotott, és az megmarta a pályát. (helyes megfejtés: A dolomit nem tartalmaz ként, következezésképppen kénsavat sem keletkeztethet)

Kérdezzük meg @.Pierre Bezuhov.-ot , ő debreceni. Ugye bezu:-)Bezu a dízsburkolat dolomitból van, ráírva made of orbanbanyak? :-)
@dekol84:

te vagy az szilvási öcsi a kormányzati jósdából :-)
@derelyegrádi szellem: Debreceni lakos mondta, hogy Orbán papa bányáiból kibányászott és abból feldolgozott színezett ocsmányságot raktak le Debrecenben.
@derelyegrádi szellem:

Ne tereljél, ne vagy te juhász. Maradjunk csak ott, hogy kinek köszönhető a bányaengedély. Elhiszem, hogy szerettek takarózni az elmútnyócévvel, csak időnként rövid az a takaró.

Mint most.

Mellesleg Illés Zozó 02-06 között alelnöke volt ugyanannak a bizottságnak, és a környezetvédelmi közéletnek is meglehetősen hangos tagja volt. Garéi hulladékégetőtől terézvárosi fákig, Nagymező utcai mélygarázstól galvániszapig ordított - jogosan - mindenért.

Csak valahogy ez a tőzegbiznisz nem érte el soha az ingerküszöbét, és nem éri el most sem.

Ezen nem sokat javít, hogy mindenki más is leszarta
@derelyegrádi szellem: Nem tudom, hogy melyikőtöknek van igaza, a Gánt kft honlapja szerint gyártanak térkőgyártási alapanyagot (nem térkövet):
www.gantko.hu/
@Fabius:

ha zozó alelnöke volt ennek, akkor pl az elnökét vajon miért nem vezsed elő? Miért? innen indult ez a bezsélgetés...Hogy az ővét nem érte el, az teljesen világos (te is tudod, én is tudom) de vajon pl. Fodor Gabesz körny. véd. miniszterét miért nem? Ez kérdés szeritem. Vagy nem?

Nem terelek, csak próbáltam néhány teljesen jóindulatú meglátást megosztani veled, de látom nem sok eredménnyel.

Így vizsont az olyan faszik gyűjtőhelye maradsz, akik hallották valakitől, hogy debrecent ledíszburkolták orbán papa bányászott dolomtijával. :-) Ja, és meg is színezték, ez a legjobb.

Minden esetre sok sikert a bloghoz, de így - szerintem - egy gyermeklácfű felétek repülő pihéjét sem fogjátok tudni megállítani. Nemhogy orbánékat....

Lekerültetek a címlapról, így problémásabb az idenavigálás, így elköszönök.
@gyilkos fűegér:

Ezt vártam...

Gyártanak bizony. Alapanyagot. Pl. összeőrlik a követ, és abből csinál egy díszburkolat gyártó másik cég burkolatot.

Na most ha ez a csávó a szemével beazonosítja nekem, hogy a debrecemben larakott díszburkolat az orbán kövének őrleményéből van, akkor....
@derelyegrádi szellem:

Van egy apró és nem lényegtelen különbség Fodor és Illés között: Fodor politikai hulla, Illés ma is döntéshelyzetben lévő államtitkár. Pedig egyik sem különb a másiknál.

Na, vajon melyiket érdemes baszogatni a tőzeg miatt?

Az utolsó mondat igaz is lehet. :-) De éppen ezért a mentalitásért tartanak titeket címlapi mundérvédőknek. Csak addig érdekes valami, amíg odakint látszik :-D
@Fabius: Illés a titkárnője "gátjával" van elfoglalva , ne zavard!
@derelyegrádi szellem: Tudod nem zörög a haraszt. lásd Mol Hernádi Orbán keresztes lovagja.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Elmehetsz a búsba, te agymosott hülye fityisz droid az elmebeteg, naponta injekciózótt vezéreddel együtt. Remélem jól megfizet a mocskosságodért. Alantas, szennyes banda vagytok. Válaszra sem érdemesek. Menjetek inkább sok kis fityisz droidot csinálni kommentelés helyett hadd legyen valami öröme az agyhalott fityiszeseknek.
@Fabius:

na ez érv volt, nagyjából el is tudom fogadni.

Nem vagyok "címlapi mundérvédő", de ez teljesen lényegtelen.

@Táskás Tóni:

Te viszont elmekórtani eset vagy barátom.

Tehát, ha azt hallottam egy pápai embertől, (aki szintén rendszeresen bérmálkozott, mit a feri) hogy gyurcsány nemi életet élt az anyjával, akkor "nem zörög haraszt, ha nem fújja a szél"?

A Mol-ost nem értem, de a fentiek tükrében ez nem is csoda. :-)

@kirsten:

te meg vedd be a gyógszeredet, vagy ne igyál azonosítatlan tartalmú palackokból, mert abból midig ez lesz!

A végén itt kap el a sztrók...
@derelyegrádi szellem: A simliskedések, a korrupciós ügyek általában kiderülnek jobb és baloldalon egyaránt. Kivéve, ha a jobb és baloldal pártpénztárnoka szövetkezik a szent pénz érdekében. Kiderült Kósa nokia- dobozos megvesztegetése termőföld átminősítéséért, vagy a kocsisoron történt Kósa szopatás is. Miért pont a díszburkolat lenne hazugság? Amúgy Grazba nem én járok kezelésre, hanem a bunkó focista.
Ja és még egy érdekesség, hogy a jobboldal fura ügyeit az ügyészség nem vizsgálja. Ráadásul egyáltalán nem érdekel, hogy gyurcsány az anyját kúrogatja.
@F_Jikov: Orbán Viktor előtt kettővel Orbán Viktor volt a miniszterelnök. Ő is táncolt? Azt hiszem csak focizik meg nagygyűlésen ordibál.@kirsten: Szerintem rossz a címzett.
@sárkányfő: "(2) E törvény erejénél fogva VÉDELEM ALATT ÁLL VALAMENNYI forrás, LÁP, barlang, víznyelő, szikes tő, kunhalom, földvár."

Szerintem meg kellene nézni annak a bányának a telekönyvi bejegyzését mert lehet, hogy ott lép van írva nem láp. Mekkora a különbség! Már nincs is min vitázni, intézkedni meg különösen.
@látjátok feleim szümtükkel: vagy LOP...

a láp egyébként is egy buta magyar szó... visszafelé kell olvasni(visszamenőleges törvény hatály...)
@high up!: "Hogy ezek már 20-30 éves viccek,... hogy a vicceket a kommunista eftársaidról írták."
Melyikről? Csintalan? Pozsgai stb.?
"Te csak hamisítsz, meg lopsz..."
Miért, akikről a mai viccek szólnak, azok nem loptak? Legalábbis pont azt a viselkedést, amiről a régi viccek szóltak?
@derelyegrádi szellem: "Az illés a felelős 2011.-ben, mert orbánék 1999 óta bányásznak tőzeget?"
Magyarul az orbánék jól lezsírozták a szocikkal, hogy ne piszkálják a bányát, amit megengedtek megnyitni maguknak! Ki is a hülye?
@derelyegrádi szellem:
"te vagy az szilvási öcsi a kormányzati jósdából :-)"
Igen én vagyok az és csókoltatlak a fütyiden!
@látjátok feleim szümtükkel: TE VAGY A HÜLYE!!!! DE NAGYON!!!! MEG A ZORBÁN FASZSZOPÓ FŐNÖKÖD!
Hogy a fityisz rohadjon meg a 236 Ft-os alpesi deviza miatt! Rohadt köcsög zorbán és bandája!
@Fent es nagyon lent:

ahogy kívánod:

Több mint 3255 napja nem tudjuk, miért nem cáfolja érdemben orbán viktor az ÉS dokumentumait, és hogy felhasználta-e politikai hatalmát családi vállakozásai gyarapítására.

Több mint 4741 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Josip Tot".

Több mint 4743 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Kaya Ibrahim".

Neked nem hiányzik a válasz?

Nekem nagyon!
@derelyegrádi szellem:

Több mint 3255 napja nem tudjuk, miért nem cáfolja érdemben orbán viktor az ÉS dokumentumait, és hogy felhasználta-e politikai hatalmát családi vállakozásai gyarapítására.

Több mint 4741 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Josip Tot".

Több mint 4743 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Kaya Ibrahim".

Neked nem hiányzik a válasz?

Nekem nagyon!
@atila68:

Több mint 3255 napja nem tudjuk, miért nem cáfolja érdemben orbán viktor az ÉS dokumentumait, és hogy felhasználta-e politikai hatalmát családi vállakozásai gyarapítására.

Több mint 4741 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Josip Tot".

Több mint 4743 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Kaya Ibrahim".

Neked nem hiányzik a válasz?

Nekem nagyon!
@kirsten: Több mint 3255 napja nem tudjuk, miért nem cáfolja érdemben orbán viktor az ÉS dokumentumait, és hogy felhasználta-e politikai hatalmát családi vállakozásai gyarapítására.

Több mint 4741 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Josip Tot".

Több mint 4743 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Kaya Ibrahim".

Neked nem hiányzik a válasz?

Nekem nagyon!
Már csak a nyomaték kedvéért mégegyszer, hogy a narancsok is olvassák:

Több mint 3255 napja nem tudjuk, miért nem cáfolja érdemben orbán viktor az ÉS dokumentumait, és hogy felhasználta-e politikai hatalmát családi vállakozásai gyarapítására.

Több mint 4741 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Josip Tot".

Több mint 4743 napja nem tudjuk, hogy kicsoda "Kaya Ibrahim".

Neked nem hiányzik a válasz?

Nekem nagyon!
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

azt hiszem soha nem is fogjuk már megtudni :S
de ezt hiába idézgeted a narancs oldalnak, nem fogja meghatni őket.
@dekol84: ezt nézd meg!
"derelyegrádi szellem2011.07.15. 17:00:11

@Fabius:

Meg eddig nem is volt, így miért nem mondjuk az elmúlt 8 év szoci/libsi körneyzetvédelmi államtitkárokon, minisztereken kéred ezt számon? Miért?

Az illés a felelős 2011.-ben, mert orbánék 1999 óta bányásznak tőzeget? TE TISZTA HÜLYE VAGY, vagy az olvasóidat nézed annak?

Mondjuk az utóbbiakat alappal. :-)"

Szóval ki is a hülye?

Egyébként meg semmi közöd ahhoz, hogy ki a főnököm, de azon elgondolkodhatnál, hogy a szüleid valószínűleg nem azért csináltak neked szájat, hogy állandóan férfi nemi szervek járjanak ki-be benne.
süti beállítások módosítása