Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.11.28. 06:52 Fabius

Gyurcsány, az üvöltő dervis

Címkék: mszp gyurcsány ferenc

Amíg Orbán Viktor a közélettől elvonulva kedvenc koponyájával beszélget, Gyurcsány Ferenc egyre inkább elemében érzi magát. Teheti, a Nemzeti Einstandolás kormánya szépen lassan rendbe teszi elveszett renoméját. Szerintem ő maga sem hitte, hogy az új kormány első évében a zemberek máris pislognak, mint dj Nyitrai a stroboszkópba káprázó szemekkel: ekkorát még a szocik sem loptak!

Gyurcsány Ferencről gondoljon mindenki amit akar. Lehet vitatkozni a politikájáról és egyéb tetteiről, én ezzel most nem foglalkozom. Sokkal érdekesebb ugyanis a politikai feltámadását körbejárni marketing szempontból, mert úgy zseniálisnak mondható.

Reinkarnációja egyértelműen a kereslet-kínálat törvényeire épül. A jelenlegi ellenzék egy krónikus vérszegénységgel küzdő szúnyog vehemenciájával bír, Orbán kaliberű karakter sincs sehol a látómezőben Gyurcsányon kívül. Márpedig a PatásOrbánozó szavazóbázis igényel egy alakot, aki úgy retorikában mint kiállásban fel tudja venni a versenyt Kedves Vezetőnkkel. Ők még emlékeznek (igen-igen) a 2006-os kampányban Fletó milyen széles ívban mosta föl Viktorral a padlót a tévévitában, milyen gondosan csavarta ki aztán, és tette ki száradni a partvonalon kívülre. Számukra Mesterházy olyan, mint az áztatott szója: úgy is néz ki, olyan szaga is van, oszt'mégse fasírt.

A választási kampány idején Gyurcsány még csak csöndes feltűnéseivel jelezte: a politikai elefánttemető számára messze van. Az új parlament magalakulása magával hozta a bizonyosságot is: megmaradt párttársai és az ellenzék egyéb erői nem képesek betölteni azt a szerepet, amit a közvélemény kétharmadon kívüli része Orbánnal szemben elvár. Ezzel ők maguk legitimálták Fletó szerepvállalásának első lépéseit, Orbán Viktor és szeretve tisztelt kormányának törvényhozási stílusa meg az meg az összes többit.

Nem kellett sokat várniuk a híveknek, hogy a halkabb blogolást fölváltsa az egészpályás letámadás. A kormány szolgáltatott elég apropót a kritizáláshoz, Orbán és a kormányzati kommunikáció hazugozásához. Előnye, hogy az MSZP lassan mozduló masztodon testéhez képest fürge, és gyorsan, naprakészen képes reagálni akár tömegmegmozdulásokban kifejezve nemtetszését. A Charta tüntetéssel például köröket vert a szocik hasonló jellegű központi rendezvényére. Ungváry szerepeltetése is jó húzásnak bizonyult, a kurvaanyázós mondattól ledadogott a kormányközeli sajtó néhány pillanatra.

Itt, visszaérkezve a nyeregbe akár a lassítás luxusát is megengedhette volna magának. De miért tette volna? Mikor pártunk és kormányunk sem fékezett az Alkotmánybíróság jogköreinek ledarálása után, sőt. Bejelentették minden idők egyik legnagyobb, legpofátlanabb és legarrogánsabb lopását, a manyupok kifosztását. Ezzel a lépéssel a saját kezükkel dörgölték le Ferenc renoméjáról a sár egy részét, és kenték magukra büszkén. Gyurcsány szemmel láthatóan fellélegzett. Neki soha jobb alkalom nem jön el az életben arra, hogy saját fegyverével, a polgári Magyarországról példálózással pofozza fel Orbán Viktort.

Gondoljunk róla bármit, azt szerintem el kell ismernünk, hogy van benne kurázsi. A héten egészen odáig merészkedett, hogy Budai Gyula fülében befonta a fülszőrt, és Orbán orrába fricskázva  szaggatta kifelé belőle a pamutot. Szálanként, egyesével. A 168 órában megjelent interjúban erőt és határozottságot mutatott a hívei felé, és mi tagadás feltartott középső ujjat a felkent vadászoknak:

"De kár ennyit lacafacázni velem! Ha ez a kormány tud öt évre visszamenőleg adótörvényt alkotni, ha beszánthatja az Alkotmánybíróságot, ha elveheti a nyugdíjasok pénzét, nyugodtan hozzon egy olyan büntetőjogi tételt, hogy „Gyurcsány bűnös”.  (...)
Ne kerülgessük: Orbán Viktor engem börtönbe akar vetni. Ennek próbálnak érvényt szerezni szinte bármilyen eszközzel – most épp az ügyészséget presszionálva, felrúgva a demokratikus elveket. De a Fidesz hajtóvadászatától én még jól alszom, nem szedek nyugtatót. Velem törököt fognak."

Ez az ember nem fél. Szórakozik. Orbánon és a kormányon egyre jobban. Megtervezték, föltámasztották, és fölért arra a retorikai csúcsra, ahol sokan látni akarják.

Én jót röhögtem az imázsnövelőnek szánt citromfüves bejegyzésén is. Igen, az eset minden bizonnyal így történt ahogy leírva van. A látszat, hogy még a nemzeti radikálisok is elcseveghetnek Gyurcsány Ferenccel a demokráciáról anélkül, hogy bármelyiküket atrocitás érné, nyilván a véletlenek összjátéka. De annak gyönyörű.

A tegnapi demonstráción a szocialisták megfogadták, hogy innentől üvölteni fognak. Szerintem kérjétek el Fletótól a bölcseletet, és legyen ez a jelmondat:

"Orbán Viktornak Orbán Viktor a csapdája."

203 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr962478190

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Visszaszámlás indul 2010.11.29. 10:35:14

Egy hét múlva nagy valószínűséggel újra Polt Pétert választja meg főügyésznek Orbán Viktor a Parlament.  Elődjének nem akaródzott hivatalosan megvádolni egy volt miniszterelnököt. Mit gondoltok (függetlenül attól, hogy már repesve, közönnyel vagy ...

Trackback: Miért hazudsz, Selmeczi? 2010.11.28. 16:45:32

Hát pénzért. De ez azért bonyolultabb. 1. Selmeczi "szenátor" asszony, a nyugdíj-elvétel szabadságát védő biztos nemrég bejelentette, milyen előnnyel jár, ha valaki átlép az állami rendszerbe. Elsőként is, az „infláció feletti hoza...

Trackback: Matolcsy György és az állami garanciavállalás 2010.11.28. 11:31:29

- Mindketten tudjuk, hogy valójában szó sincs döntési szabadságról. Miért nem húztak egy vonalat január elsejével: akkortól mindenki visszakerül a tb-be, oszt jónapot.- Mert az államosítás lenne, az pedig ellentétes egy konzervatív polgári kormány közg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elég szegény ország vagyunk, elég gyenge a kínálat "politikusban"... Most őszintén... Fecóval ugyan az a probléma fenn áll, mint Vikivel. A hatalomért meg tudnak küzdeni (ilyen, vagy olyan módszerekkel), de azt normálisan megtartani és a tényleges gyakorlást, mindenféle attitűdtől mentesen folytatni nem nem képesek. A coci ámokfutás alatt valóban ha voltak is jó ötletek, az apparátus képtelen volt normálisan, korrupciómentesen és hatékonyan működni, a kitűzött célokat megvalósítani. A végrehajtó hatalom tehetetlensége temette maga alá a cocikat (persze a tolvaj elvtársakon és mutyikon kívül). Szóval az üvöltésen kívül nem tudom miben jók még ezek is, de a kormányzásban ezek sem remekeltek. Szóval jó lenne, ha nemcsak ez a két, a nullát folyamatosan osztó társaság lenne képes megmozgatni az embereket. De egyenlőre nem látszik más...
Gyurcsány nélkül NEM FOG MENNI--nem véletlen jár Orbán Gumibugyiban, ha csak a Gyurcsány nevét
hallja!!!!!!! Méltó társ a Molnár Csaba----mindegyik külön külön földebe döngöli a kis Nemzeti Hazudós rohadt Törpét.
Orbán nagyon fél a Sukorótól is--mert ő kerül nagy bajba, --hehehe
Elég egyszerű gondolkodásra utal, ha valaki azért tekinti Gy.-t "BÁTORNAK", mert azt mondja magáról, hogy az, és azért tekinti Orbánt "gyávának", mert Gy. azt mondja róla. Körülbelül ennyit is ér az írás többi gondolata. Az a baja az országnak, hogy sokan, mint ez a blogos, eddig jutnak el a gondolkozásban. Szerencséje az országnak, hogy a nem blogozók között azért vannak olyanok, akik tovább gondolkoznak.
Don't Cry For Me Argentina
Egyre többen veszik észre, hogy Gyurcsány mind politikusnevében mondt amit mondott öszödön---dez a Gonosz törpe még élmában is hazudik, nemcsak ébren...és nemcsak éjjel nappal,....
Euorópa leszarja Orbánt! látják hogy bolond--kivárják mi történik. Egyébként amikor itt lesznek januártól az EU-suk , akkor lesznek jó nagy balhák Gödöllön ahol ülésesnek---háháháháháhá Had lássa az EU. hogy a Magyar nem is olyan hülye:)
Nem hiszem, hogy adni kellene Gyurcsanynak meg egy eselyt. Bebizonyitotta mar, hogy alkalmatlan (mintahogy Orban is jelet adta, hogy mit gondol a demokraciarol mar a 98-02 ciklus alatt - neki sem lett volna adni meg egy eselyt).
Senki nem gondolta, hogy az Orbán egymaga többet lop a Magyar Néptől, mit az össze szocik együtt véve:)))))--és hónapok alatt megteremti a totális diktatúrát!
DE ÉBERED A NÉP ÉS MEGDÖNTI A VIKTATÚRÁT!!!!!
Tényleg kössük már fel az összeset egyszer és mindenkorra...
Most ha a patás következő, úgy látszik elkerülhetetlen zakójánál megint ez a buzeráns jön...
Édesfaszom...
@Boli: 99%-ban egyetértek veled, annyi kiegészítés, hogy a coci koalíciós többség meg volt áldva egy éjjel-nappal hazudozó, a hatalom érdekében a legcsekélyebb konstruktivitást is nélkülöző ellenzékben. Azt meg, hogy ez az ellenzék mire képes amikor megszerezték a totális hatalmat, látjuk... Konstruktív, az országért dolgozó politika nélkül elvesztünk, és sajnos a jövőt nézve sem túl biztató a kép.

Ez a manyup ügy eldönthet mindent. Ha tömegével váltanak az emberek és amolyan tessék-lássék ellenállást kifejtve ugyan de végsősoron lefeküdnek a Fidesznek, akkor kimondható, hogy nem csak politikusaink, hanem népünk vastag része is megbaszná azt a bizonyosat kétfillérért, így miért várunk mást a politikusainktól?

Ha a manyupos lopás realizálódik, akkor ennyi volt. Média, állami cégek, ügyészség, minden orbáni kézben, egy dolog marad, Vitya nagyságát és az orbáni állam létrejöttét dicsőítő alkotmány. Azt meg már nagyívben wc-papirosnak tekintem.
@KG2000: bazmeg olvasd mar el a cikk cimet te szerencsetlen
@Exploiter: szerintem egy jobbik kormany jon, es az elmult 16 ev lattan rosszabb nem lehet

legalabbis nekem, egy feher magyar heteroszexualis ferfinak...
Nincs is annál szebb, mint amikor egy félbites burkoltan lehülyézi a posztolót :)
Kár ezt a fonnyadt segget nyalni, az már felével Tökölön van....
Bátor? Kurázsi? Bazeg ez tényleg fasz.
Elég brutális élmény azt megtapasztalni, hogy Orbán tényleg és valóban sokkal alávalóbb ember, mint Gyurcsány. Mert ekkora böszmeséget kormány még nem csinált, mint Orbán kormánya. Hazudtak reggel, éjjel, meg este. Selmeczi minden szava hazugság. Szijjártótól a fidesz hívek is már kidobják a taccsot.

Tényleg hihetetlen az is, hogy az egész országban két ember van csak, akik valamit tudnak kezdeni embertömegekkel. És ha azt akarom ,hogy Orbán takarodjon, akkor a feri oldalára kell állnom. Vagy automatikusan oda kerülök.
Nem igaz, hogy nincs még egy olyan ember, aki karizmatikus, és jó vezető alkat, meg tud szólítani embertömegeket. Persze ez még nem elég. Kell még hozzá egy adag hazafiság.

Magyarországon nincs demokrácia, mert megszűnt a választás szabadsága. Választhatok esélyteleneket, az esélyesek pedig a fent említett fenoménok.

Pedig egészen biztos vagyok benne, hogy hatalmas politikai űr tátong, csak azt valami erre alkalmas társaságnak illene betöltenie.
@Valahol Máshol: Márpedig ne legyenek illúzióid, az emberek 99.9 százaléka, ha nem is a sajátja, de a családja érdekében, a rájuk gyakorolt nyomás és kommunikációs káosz hatására át fog lépni, illetve nem fog az ellenkezőjéről nyilatkozni. Ha lenne egy neves alkotmányjogász és "szavahihető" politikus, aki azt mondaná, hogy az emberek a következő években teljesen kártalanítva lesznek és .... hát akkor sem hiszem, hogy túl nagy eredmény lenne. A pillanatnyi létbizonytalanságra alapozzák az egészet és az pedig jelen van.
Nagyjából egyetértek a cikkel, 5 év múlva úgyis államcsőd, addig meg ez a két fasz legalább elszórakoztat minket.
@gyilkos fűegér: en oszenten visszavarom Torgyant meg Grespiket az elvonalba

jobb lenne itt mindenkinek, a mosoly gyogyit
@Boli:

Ja, gyík ez a nép ahhoz. De tartom magam a jogállamiság alapvető eszményéhez, miszerint egy uralkodó réteget semmi más nem tarthat valódi kordában, mint a tudat, hogy jön párszázezer ember és szétrúgja a seggüket, ha túlmennek a határon. Alkotmány, meg törvénykönyvek? Szart se érnek, egyszerű papírdarab az összes, amire azt írnak, amit akarnak.
@gramercy:

100-as IQ felett ne vegyük már komolyan a Jobbikot, mert kurvára gáz.
@gyilkos fűegér: gaz, de szerintem a legvaloszinubb valtopart

szerinted nem?
"Orbán kaliberű karakter sincs sehol a látómezőben Gyurcsányon kívül"

Ha az a cél,hogy megtaláljuk a legnagyobb gazembert,aki szakadékba vezetheti az országot,akkor tényleg visszatérhetünk akár gyurcsányhoz is.A szája tényleg nagy volt mindig is.A szélhámosok már csak ilyenek.
Egyébként szerintem sem fél.Retteg.
@gramercy:

Megeshet. De bakker még a neonácinyilasfasiszta Vona is csak pislog ki a fejéből, mert sütiárus kiscserkésznek tűnik a mostani gárda mellett, az se tudja, mit nyilatkozzon hirtelen...
Puhapöcs az is.
@Franciska18: Egyébként nagyon kis naíva vagy... Ez Magyarország. Itt ezek egyike sem fog börtönbe vonulni. Ez csak ciriburi a plebsnek. Picikét gondolkodj. Ha hatalomváltás lesz, akkor meg Viki vonuljon be? Ugyan már! Megfutják a kis fenyegető köröket, kicsit anyázódnak, pár parasztot beáldoznak és visszavonnak és megy minden a megszokott mederben tovább. Ne legyenek illúzióid! :)
Gyurcsány egyáltalán nem pislog, abszolút nincs meglepve ezeken a kormányzati lépéseken. Ha a szocik maradtak volna kormányon, ők is meglépték volna pontosan ugyanezt. Már készültek rá, csak elúszott a kormányzás. Úgy tűnik majdnem tökmindegy ki van hatalmon.
@gramercy:

Ez az egész ország tényleg a világ legnagyobb cirkusza, de belépődíjat kéne szedni, hogy bejöjjön valami pénz is.

Esetleg meglovagolni a katasztrófaturizmust.

Ha ez így megy tovább, négy év múlva a Szakállas Nő lesz a minielnök.
@Exploiter: Nem lesz ilyen, mert ezeket a romboló droidokat csak narancsos felügyelet mellett, a jobbik droidparancsnokai vezérelték. A baloldal képtelen lenne szerintem mozgósítani, az agresszivitás pedig a nyugdíjasok botrázásában kimerülne. Vagy esetleg protkócsattogásban...
@Exploiter: Nem lesz ilyen, mert ezeket a romboló droidokat csak narancsos felügyelet mellett, a jobbik droidparancsnokai vezérelték. A baloldal képtelen lenne szerintem mozgósítani, az agresszivitás pedig a nyugdíjasok botrázásában kimerülne. Vagy esetleg protkócsattogásban...
A 8 év szoci kormányzás alatt többet veszítettem mint az átlag magánnyugdíjpénz az biztos.

Ha ezt még egyszer megválasztja a nép, megérdemli a pusztulást.

Sajnos...
"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."

Az már nem egyetlen ellenség, te f*sz, hanem három! És ez a gyurcsány-seggnyalásod is hasonló szellemi magasságokban mozog, mint a fenti megállapításod.
Te egyébként otthon a Ferire szoktál recskázni? Mert eléggé úgy tűnik....
Gyurcsánynak addig kellene szerepet adni, amíg Viktorral együtt nem rántják le egymást a mélybe. Mert addig lesz "lent" az ország, amíg ők "fent" vannak.
Addig is Gyurcsánynak is, meg az egyéb szociknak is bűneik jóvátételével kéne foglalkozniuk például úgy, hogy felépítenek egy ellen-média birodalmat, amit az ellenzék józanabb része plusz civil szféra tudna használni. Kiépíthetnék és pénzelhetnék a z ellen-polgári köröket is, amelyek nem valakik ellen, hanem a társadalom normális működéséért harcolnának.
@Advanced Flight: Az sem jobb , amit te csinálsz ,hogy a NENYI-re recskázol. Már csak az nem világos , hogy a delejes ember vagy furulyás selmeci képe jelenik meg az aktusnál.
@Krujs:

Olyan nagyon sokat csak akkor veszíthettél, ha az állam csecsén lógsz.

Szakadj le róla!
Itt a menetrend szerinti troll járat... Narancskomcsi Elvtársak, érvekkel tessék Fabius kolléga sorait cáfolni és vele vitatkozni. Az Orbáni kommunisták tettei azok rendben vannak? Csak úgy kérdem?
@Boli:

Ne kérj tőlük lehetetlent.
@remekelek64:

Nem mindegy, ki kaparintja meg a Titanic kormánykerekét?
"Szerintem ő maga sem hitte, hogy az új kormány első évében a zemberek máris pislognak, mint dj Nyitrai a stroboszkópba káprázó szemekkel: ekkorát még a szocik sem loptak!"

Hol látsz Te ilyet? :o Alig-alig esik a népszerűségük.
A posztoló és a támogató kommentelők is egytől egyig idióták!

A jelenlegi kormánynak azért KELL, ismétlem: KELL, ilyen nem sem tetsző intézkedéseket tennie, mert a köcsög szocialisták az elmúlt 8 évben elqrtak és elloptak mindent, amit csak lehetett.

U.i.: Nem szavaztam a Fideszre...
@gyilkos fűegér:

a Titanic speciel kormányzási hiba miatt süllyedt el...
Egyébként ki olvasta: envezettem.blog.hu/2010/11/27/a_nyugdij_jelentektelensege
Szerintük ezt még el is viselnék (na ja, ha máséval verik a csalánt), de a kiszámíthatóság és megbízhatóság van oda, ami meg nagyon-nagyon nehezen visszaszerezhető a világban. Bár ezzel én is így vagyok az üzletben, vannak akikkel a büdös életben nem kívánok soha üzletelni, mert akármennyi pénze is van a jóembernek, de minden sz.r alakkal, aki bármikor átverhet, nem fogok kockáztatni. Pláne, ha már egyszer megégettem magam vele. A világban, nagyban is így gondolkodnak sok helyen...
grat Varangyos ! :)
megint sikerült megütnöd a gyucsányi szintet...

"Ha ez a kormány tud öt évre visszamenőleg adótörvényt alkotni, ha beszánthatja az Alkotmánybíróságot, ha elveheti a nyugdíjasok pénzét, nyugodtan hozzon egy olyan büntetőjogi tételt, hogy „Gyurcsány bűnös”. (...) "

Ugyanúgy hazudik, mint Te...na jó, egy kicsivel még nálad is jobban csinálja . :)
A visszamenőleges adótörvény" majdnem kizárólagosan az Ők 6-8 éves bűnözésük egyik termékét nyesegetné.
Az alkotmánybíróság összetettebb kérdés, de nem gondolnám, hogy náluk lenne a bölcsek köve, a jog és morál szétválasztása pedig ugyanúgy amortizálja az összképet róluk, mint a politikáról általában.
Ez a mnyp-as téma pedig még összetettebb,
de sajnos alapvetően demográfiai kérdés.
Nem kis baromságnak tűnik, amit most a fidesz
tervez...
/DE ettől még Gyurcsány/i 1 simlis csaló,bűnöző és qrvára nem olyan nyugodt Sukoró miatt, mint azt előadja... :)/

De ettől még baromság volt ilyen demográfiai helyzetben a kötelező mnyp-ral még tovább gyengíteni a nyugdíjkassza havi bevételeit.

DE ettől még bűn volt a milliárdos maszopos hiteleket felvenni, és ebből fizetni nyugdíjakat...

és mindentől függetlenül iszonyatosan kíváncsi volnék, hogy a banki+egyéb különadók hiányában varangyos+gyurcsányi páros miből javítaná a kasszát !?
újabb "csomag" ? évente 2-3 ?
---
"Ungváry szerepeltetése is jó húzásnak bizonyult, a kurvaanyázós mondattól ledadogott a kormányközeli sajtó néhány pillanatra."- ezzel megint látványosan megvillantod a morális és kommunikációs szintedet, és hoztad a szokásos kettős mércét:
ha vki jobbról qrv...zik az nyilasnáci, ha szoclib teszi ezt, akkor jófej... :)
grat!
@Pelydzs:

Nem csoda, 18 éves kortól lehet csak szavazni.
@Pelydzs:"Nem szavaztam a fideszre." Hazudni azt, megtanultál a delejes embertől és a komcsi társaitól.
Ekkorát még a szocik sem loptak ?! :D
Ugyanmár. Attól függ persze, hogy kiktől. :)
@old_field: Varangyos megütötte a gyurcsányi szintet.A delejes ember és társai mindnyájan szint alá süllyedtek.
B(L)ibsikéim, milyen jó lenne újra az MSZP, mi? Nosztalgiázunk, nosztalgiázunk?
@gyilkos fűegér: Bőven túl vagyok a 18-on...
Hogy lehet olyat mondani, hogy Gyurcsány múltjával nem foglalkozol? Mi a f@szom? Ilyet nem lehet írni. Akár a Marson lakú idegeneket is meglehetne kérdezni.
@Táskás Tóni:
Kedves Tóni!

Nagyon sajnállak, hogy kivetíted saját személyiségedet (hazudozás) másokra is, de ha én azt mondom, hogy nem szavaztam rájuk, akkor az úgy is van.

Hozzátenném, hogy minden épeszű, közgazdasághoz egy kicsit is értő ember nagyon jól tudja, hogy amit írtam az igaz.
A többi nagy szarban lévő ország (görög, spanyol, portugál, ír) ugyanúgy meglépi ezeket az intézkedéseket...
Se Fletónak, se az mszp-nek nem szabad többet hatalmat adni!!! Vagy ez az ország erről, hogy ha nem fidesz, akkor mszp, ha nem mszp, akkor fidesz???
Megsúgom így sehova nem fog jutni az ország nem 4 év alatt, de 40 alatt se. Mert amit az egyik megcsinál, azt a másik eltörli, viszacsinálja. Ha az egyik javasol valamit, akkor a másik csakazértis az ellenkezőjét akarja.
Itt az lenne az igazi, ha 4 év múlva senki nem kerülhetne be a parlamentbe, aki az elmúlt 20 éveben bármikor is benn volt. Akkor talán a nép is megnyugodna picit.
Táncoslábú, ideggyenge ferikétek öröre kiírta magát a szaknévsorból, itt nem lesz többet a miniszterelnöki szék közelében sem.
Még azt senm fogja fel a böszméje, hogy nem a mostani nyuggerektől veszik el a pénzt, hanem pont miattuk.
Fenntarthatatlan a jelenlegi rendszer, plusz az EU nem engedte elszámolni költségnek a manyupokat, így meglépték azt, hogy felszámolják ezeket.
Az én generációmnak teljesen mindegy, a mi nyugdíjunk amúgy sincs biztosítva, az elöregedés miatt.
Marad az öngondoskodás, mert ha jól is mennének a dolgaink, mai áron számolva 200 eurós jutattással kitörölhetjük azt a bizonyosat.
Az meg, hogy lopcsányi miket fantáziál már senkit se érdekel, a saját buszoztatott dinoszauruszain kívül.
A maszop eddig is csak a szadesz kiszolgálója volt, és most, hogy végre megszabadultunk tőlük, esélyük sincs mégegyszer elbaszarintani az országot.
Ha a Fideszt váltani akarják, azt csak egy új erő teheti meg, ami jelenleg még nem is létezik, max. itt a neten szerveződik.
gyáva orbánnak mikor kell válaszolnia a parlamentben Gyurcsány kérdésére? Ki nem akar vitatkozni senkivel? Ki nem járt be a munkahelyére 8 évig? Csak nem a gyáva orbán? Gyurcsány úgy megalázná egy vitában hogy a törpediktátor 3 perc után elsírná magát.
@nagymagyarmagyar: a nagy Gyurcsányi színvonallal. ha olyan vita kell menj be egy középsuliba. lehet még hajhúzogatás is lesz.

mondjuk ezzel a színvonallal megnyerte a többséget, az is sokatmondó...
@nagymagyarmagyar: nyald ki a seggét a gyurcsányodnak idióta. Beállnál hozzá lihegve talpnyalónak, mi?
@HAL 9000:

ha nem vetted volna eszre, 98-02 utan viktornak sem kellett volna hatalmat adni

ezt mindenki tudta, aki mar hallotta az Ezusthajo vagy a Kaja Ibrahim neveket

de itt van egy rakas hulye aki beszavazta ugyanezeket 2/3-dal
@nagymagyarmagyar: nem megalázni kell valakit egy vitában, hanem érvelni. És nem lárifárizni, meg vádaskodni, hogy miket beszél ez az ember... Aztán még az is kiderült, hogy Orbánnak akkor igaza volt, Fletó meg hazugsággal vádolta abban a bizonyos vitában.
Az az ember, aki visszaadná az országot tönkretevő bandának a kezébe a kormányrudat, az bolond.
Az más kérdés, hogy mi fog kisülni a mostaniból. Szegényes ez a magyar politika...Bár az amerikai még szegényesebb
@gramercy: az mszp-t mindenképp el kellett küldeni a halálba és sok lehetőség erre nem volt. De talán 4 év múlva lehet lesz majd más választás is, ki tudja?
A probléma az, hogy a sok hülye annyira egységsugarú, hogy bármit meg lehet velük csinálni, ők meg szavaznak. Így aztán lett 2/3, pedig tök elég lett volna az 50%+1 ember is, nem? Legyen cenzusos választójog, vagy csak egy apró IQ teszt a szavazás előtt! Sokat dobna az országon, ha az az analfabétákat kiszűrnénk...
valójában Gyurcsánynak 2007 őszén, amikor már ment a hülyenépszavazási kampány (és lehetett tudni, hogy sikeres lesz), de még nem volt meg az eredmény, akkor kellett volna egy Kadimát alapítani, Bokrossal, SZDSZ felével, MDF-fel stb. Ott és akkor csinált volna egy legalább 25%-os pártot, aminek most ő lenne a vezére, az MSZP-nek is lenne 25%-a, az LMP sehol, a Jobbik sehol, Orbánnak nincs kétharmada, és ha van választás 2008-ban, akkor most már a végén járnánk Orbánnak.

az OK, hogy az MSZP hátán kapaszkodott fel, de az MSZP-vel, legkésőbb az őszödi beszéd után szakítania kellett volna. most már hiába is csinálna másik pártot, az már 10%-ban is alig bízhatna. az MSZP be fogja dobni Botkát, és onnantól az MSZP ismét egy új, szép párt lesz. ha Gyurcsány tényleg azt csinálja, amit mond, hogy csak tolja a szekeret, de nem akar miniszterelnök lenni, akkor 2014-ben Orbán mehet. ha mégis megpróbál megint a csúcsra kapaszkodni, akkor Orbán marad(hat).
@HAL 9000: ez szimpla hazugság, LMP, Jobbik, Bokros, Civil kezdeményezés. egyik sem akart az MSZP-vel együttműködni, bármelyikre szavazhattál volna. ne áltasd magad, ha a FIDESZre szavaztál, akkor nincs, amivel takarózz.
@is: LMP, Bokros:D

köszönjük Emese:D
@Pelydzs: ez természetesen nem igaz. aki még most is 8 évezik, az csak azt bizonyítja, hogy ennyit értett meg a történésekből, közgazdaságtant sose látott. persze, hogy nem a FIDESZre, hanem a Jobbikra szavazott a 8 évezősök jó része, és igen, a JOBBIKosok jó része is annyit ért ebből a helyzetből is, ohgy el KELL venni. ez ma Mo, ez a tengernyi butaság. reménytelen.
@is: Az mszp már kb 50évig a hatalom közelébe sem fog kerülni, ki az a hülye aki ezekre a sz*rf*szúakra szavazna még egyszer, meg hát kire is??, néhány év és már az mszp fele a venyige utcában fog üldögélni hagyóval meg a haverokkal:)
van itt ez a libás csávó, a Bajnai. Nem gondoljátok, hogy Ő kellő méltósággal és nagyjából megbízhatóan végezte el az elvállalt feladatát ?
@old_field: "De ettől még baromság volt ilyen demográfiai helyzetben a kötelező mnyp-ral még tovább gyengíteni a nyugdíjkassza havi bevételeit."

na az egyetlen mondattal, amivel nem fröcsögni akartál, rögtön fejre is álltál. pont hogy a demográfia miatt kell meglépni az öngondoskodást. maradj inkább a fröcsögésnél, az kevesebb gondolkodást igényel, és ott nem lehet hibázni...
gyurcsány majd megalapítja a munkás örséget és az egyika sarkon a jobbik meg gárdája a másik sarokon meg feri meg az mszmp vonyít...gyönyörü jövökép!!
gyurcsány szívódjon fel már végre...nem érdemel meg még egy esélyt...bohóckodni meg menjen vissza a privát gazdaságba...a nyugatnak csak azért volt jó, hogy megvegyék az országot szaré-húgyé!!
orbánék munkáját még korai megítélni...egy zuhanó országot nehéz megfékezni...de meg kell méghozzá minden áron...ha nem sikerül nekik, akkor persze lesznek kárörvendök, akik mindig is mondták, hogy így nem lesz jó, de senki nem hallgatott rájuk...ha meg sikerül nekik akkor meg lesznke írigykedök, akik a szart is megennék kiskanállal, csak nekik legyen igazuk!!!
azt hogy itt tart az ország még mindig gyurcsány meg az mszmp számlájára kell írni!
@Krujs: inkább ez a FIDEZS? köszönjük Emese...
@Szilard86: erre az 50 évre fogadok. mennyit teszel fel rá? vagy csak hangember vagy?
@Pelydzs: Akkor a Jobbikra? Tök mindegy, a célközönség mára már teljesen uaz.

A poszthoz: Az, hogy Gyurcsány fél vagy sem teljesen irreleváns az ügymenetet nézve. Ha elmarasztaló ítélet születik (akárhogy is), akkor az emberek szemében nem mártír lesz, ha nem vki, akinek papírja van a gazemberségről

Úgy általában: ne felejtsük el, hogy Orbánék népszerűsége az egekben és még tovább fog emelkedni jövőre a növekvő nyugdíjak és fizetések miatt.

Sajnos a legnagyobb annak a valószínűsége, hogy a többség már csak akkor veszi észre a szakadékot, mikor az alján leszünk és jellemzően akkor sem Orbánt fogják okolni, hanem a következő rom-eltakarító kormányt (mint ahogy arról is kevés szó esik, hogy Megyó mennyire elkúrta)
@is: LMP-ről ahol én lakok nem is lehetett hallani, szavazni rájuk meg még úgy se. Amúgy sem tűntek nagyon életképesnek. Jobbik túl szélsőséges és túl sok a félkegyelmű közöttük. Bokros? No comment. Civil kezdeményezés? Hm...
Fidesz, ami mindenhol indított jelöltet, még a legapróbb faluban is? Na igen, ez komoly alternatívát jelentett arra, hogy az mszp ki legyen végezve. Ki is lett. Lehet 4 év múlva is ők lesznek többen, de akkor talán bekerül több párt is, akik gyengítik a hatalmukat (2/3-ot többet úgy sem kapnak, ha jól csinálják a dolgukat, ha nem) és tovább őrlik az mszp-t. Én annak örülnék a legjobban, ha mszp többet nem lenne.
@is: juj nem dehogyis, mert jön a Zorbán és kinyomja a szemét és ráfolyik a szemöldöke és lehugyoz a magánnyugdíjpénztár!!!
@Pelydzs: hát megnézem hogy a görög, spanyol, portugál (esetlegesen létező) manyupok államosítása esetén mit fognak tenni az ottani Zemberek... biztos nem tapsolni mint az itteni "kétharmados" többség. olyan könnyű most arról beszélni hogy mit szartak/loptak el a szocik, csak éppen az akkor sincs egy súlycsoportban azzal amit most lop el OVI és tisztelt brigádja: a családom jövőjét... kötve hiszem hogy a mai fizetésem után járó nyugdíjat az állam ki tudná (és akarná) köhögni 30 év múlva. Na ebben segíteni az amit matolcsy (ld. nemecsek, csupa kisbetűvel) lenyúl/megvéd/nemzetiegyüttműködésbenhasznosít:MANYUP...
helyette most 8 évi munkám után leddurrantak 4m forintot a MANYUP számlámról, hogy majd anno 30 év múlva megkapjam az akkori maximálnyugdíjat, ami mai értéken kb. 200k HUF... Holott, csak ennek a 4m ft-nak a kamatos kamatai sokkal többet érnének...

köszi a lehetőséget... én tényleg nem szavaztam ezekre a narancsbrigádra csak sajnos idióta fejemmel másra sem...
@Italo Balbo: "Úgy általában: ne felejtsük el, hogy Orbánék népszerűsége az egekben és még tovább fog emelkedni jövőre a növekvő nyugdíjak és fizetések miatt. "

Erre is aludjunk még párat. Egyrészt NEM fog nőni a fizetés nagyon sok embernek, másrészt hiába nő, ha a kenyér ára is nő, azaz nem lehet belőle több kenyeret venni. És a kenyér ára eléggé nő a TESCOnál a harácsadók után. Az inflációt mindig direkt alultervezte a FIDESZ már 1998-2002-ben is, hogy több pénzük legyen költeni. Jövőre nem 3,5%, hanem 4,5% lesz az infláció, ahhoz a 3,8%-os nyugdíjemelés éppen csökkentés lesz.
ORBÁN SOHA NEM HAZUDOTT!
HA Ő MONDJA ÍGY IS VAN!
HA Ő MONDJA A BIRKÁK ELHISZIK!
GYURCSÁNY-BAJNAI A BŰNÖS!!!!
MIÉRT NEM ÉRTITEK MÁR MEG VÉGRE????!!!!
ENNYI!!!
CSAK EGYSZERŰNEK KELL LENNI ÉS HINNI!!!
Gyurcsány SOHA NEM HAZUDOTT!
HA Ő MONDJA ÍGY IS VAN!
HA Ő MONDJA A BIRKÁK ELHISZIK!
VIKTOR KIRÁLY A BŰNÖS!!!!
MIÉRT NEM ÉRTITEK MÁR MEG VÉGRE????!!!!
ENNYI!!!
CSAK EGYSZERŰNEK KELL LENNI ÉS HINNI!!!
@is: Amennyit felteszel én tartom:) pár generációba bele ágyazódott hogy bárkire csak ne az mszp-re:D vállalom a kockázatot.
@is: Az én fizetésem nem emelkedik jövőre!!!
@gyilkos fűegér: ezt azzal a kiegészítéssel teljesen el tudom fogadni, hogy a zorbán és csapata kiegészítve semmilyen zsoltiékkal már 50-es IQ felett is elég gáz
@bierkamp: ilyen névvel nem lehet ekkora marha a ZEMBER!
még ha maszopos, akor sem.
@Krujs: NA VÉGRE VALAKI FELFOGTA!!
@HAL 9000: még mindig ott tartasz, hogy ha nem FIDESZ, akkor MSZP? ebből ki kellene jönnöd. nekem aztán mindegy, hogy kire mit gondolsz, csak ebből a FIDESZ-MSZP tengelyből szabadulj már ki. normális európai országban 4-5 párt van, és az emberek 80%-a NEM utálatból szavaz, szemben nálunk. írd le, hogy mit akarsz, aztán keresd meg, aki azt adja, és szavazz arra. nekem Bokros, függetlenül attól, hogy kb. senki nem vesz komolyan, de meggyőzni meg kb. senki nem tud, hogy ne lenne igazam, hogy vele jutott és jutna előre az ország. és Bajnaival is jóval előbbre lennénk, mint a jelenlegi helyzettel, bármennyire nem szeretném én se ezt az MSZP-t. és akkor is előbbre lenne az ország, ha a 2008-as hülyenépszavazást nem tudja Orbán végigvinni, vagy legalábbis belebukik, mert azért ennyire nem hülyítik le magukat az emberek, hogy csak azért, mert Gyurcsányt utálják, azért odaszarjanak a saját házuk ajtaja elé. mert hát ez történt, ennek levét isszuk most mindannyian.
Ti itt majd mindannyian MINDENÉRT sírtok.
Változtatni akarnak és megtehetik - köszönettel a másik brigád elcseszett 8 évének.
Vagy alternatíva: minden maradjon a régiben, semmi sem változzon, szar EÜ, szar oktatás, szar nyugdíj.
De akkor is sírtok.

Oldja meg valaki azt a matekot, hogy jó legyen a nyuggereknek, a jövő nyuggereinek, az elherdált, már nem létező vagyonból lyukakat foltozzanak be,EÜ csili vili legyen, de közben nőjenek a keresetek, éljen mindenki jobban, ne legyenek megszorítások, de tegyen eleget az IMFnek, a WWFnek, a WWWnek, a tököm tudja kinek...
oldjátok meg.
Egyébként meg ez az ország olyan, hogy leginkább magadra számíthatsz csak.
Mindegy ki van kormányon dolgozni kell azt majd lesz valahogy!!
Feltéve, ha találsz munkát.
Hála én az elmúlt 14 évemből amit munkavállalóként eltöltöttem, csak 4-5 hónapot voltam munkanélküli!
Sosem voltam GyF rajongója és sokat átkoztam én is, de mindig is úgy gondoltam, ebben a fickóban ott lenne a lehetőség, hogy jó miniszterelnök legyen, valamint hogy az elmúlt évek javarészben nem miatta lettek elkúrva. (Sőt, részben inkább az ő ellenére.)
Az nyilvánvaló, hogy a mostani maffiától mielőbb meg kell szabadulni, de közben valahogy rá kéne szorítani GyF-et is, hogy jobb legyen, mint korábban. Pl. úgy, hogy ledöntjük azt a tabut, hogy őt csak takarogyjozni lehet. Persze továbbra sem a rajongásra godnolok: eljött az építő Gyurcsány-kritika ideje.
@Szilard86: még egy utolsó érv: 1990-ben, 40 év szocik után az egész országba beágyazódott, és 10%-ot kaptak. mi volt 1994-ben? nagyon voluntarisztikus vagy, az emberek sajnos bőven butábbak ennél, a 84% 2008-ban ezt világosan megmutatta.

arról nem is beszélve, hogy a FIDESZ most már 22 éve csak Orbánt tolja, az MSZP pedig már vagy 5 főnököt kibányászott, és ott áll Botka hatodiknak. ilyenje a FIDESZnek sose lesz. Gyurcsányt senki nem akarja vissza, de az nem az MSZP, szemben azzal, hogy a FIDESZ Orbán nélkül tényleg sokáig sehová nem fog jutni, ha egyáltalán megmarad.
@Szilard86: "pár generációba bele ágyazódott hogy bárkire csak ne az mszp-re"
Az MSZP csak egy név. Egyébként én is 95%-ban rosszul vagyok a mai emeszpés társaságtól (sokkal inkább, mint személy szerint GyF-től). De még van 4 év. Addig simán le lehet cserélni az egész állományt és az egész "márkanevet".
@is: szövegértésen nem ártana még javítanod egy picit. Nem tudom hallottál-e arról, hogy Bokros szerint még a 12. havi nyugdíjat is el kéne venni, ismétlem tizenkettedik havi nyugdíjat, hogy kifele mozduljon a szarból az ország. És ez csak az egyik gondolata. Bajnai meg annyit tudott, hogy úgy táncolt, ahogy az IMF fütyült. Ha ő lenne még most is, már alá lenne írva az újabb IMF megállapodás újabb hatalmas összegű hitelről és újabb iszonyatos megszorításokról úgy, hogy még 3000-ben is is az IMF mondaná meg mi történjen ebben az országban. Vedd már le a szemüveged és nézz körül egy kicsit a világban!!
@Lenny: nagyon egyszerű: vagyonadó; kevesebb roki; SZJA értelmes csökkentése, nem a gazdagoknak, akik aztán kiviszik a zsozsót sielésre, meg búvárkodásra, meg Balira nyaralni; minimálbér minimáladózása; a Jobbik rendvédelmi telepe nem hülyeség, ha olcsóbb, mint a fogház, egy újabb börtönfokozat lenne; rendben van az iskolába járás megkövetelése a családi pótlékért. és 3-5 év türelem, amíg ezekből elkezd csökkenni a hiány. mert már ott tartottunk idén is, hogy csökken, rendes gazdaságpolitikával meg még csökkenne, mind a CDS, mind az árfolyam jó irányba ment már a választás előtt, az MNB tudta csökkenteni a kamatot, minden éppen jól állt, természetesen a világgazdasági válsághoz képest, amit oly kedvesen hagynak figyelmen kívül, akik nem pont észérvek alapján akarnak beszélgetni. csak simán folytatni kellett volna a választás előtt helyzetet, semmilyen ilyen forradalmiságot nem kellett volna csinálni. mindenki üljön le egy csendes sarokba, és nézegessen tavaszi ksh statisztikákat, meg adatsorokat 2008-tól.
1.

A gyurcsányfanoknak a következő videot küldöm :

www.hirtv.hu/?tPath=/view/videoview&videoview_id=11613

Gyengébbek kedvéért : emberünk kifejti, hogy mit neki pár százmillió, az picsafüst az egész költségvetéshez képest.

Egyébként is ( mondja sírós képpel ) a kormány börtönbe akarja őt dugni. Nem úgy néz ki, mint aki baromira jól mulatna, vagy örülne a fejleményeknek. Legalábbis a boldog ember nem ilyen fancsali képpel nyilatkozgat :D

Szíjjártó meg Matolcsi valóban undoritó. De Vadai Vörösbegy Ágika meg Molnár Csaba, meg Veres Jánosnál még egy Matolcsiba oltott Rétvári Bence is jobb. ( Vadait is, Rétvárit is ismerem személyesen. )
Nem is beszélve erről az ideggyenge Gyurcsányról, aki ( bár a leghosszabban uralkodott idáig ) látjuk, mit csinált. Rá igaz a mondás : a kevesebb több lett volna.

2.

Sajnos soken még mindig nem tudnak disztingválni.
A fidesz valában igen sok területen ostoba vagy undorító dolgot csinál.
DE :
Szerintem sokkal undorítóbb, ha
2.1. valaki nokiás dobozban hordja haza a pénzt
2.2. valaki agyba főbe multikat támogat, míg a középosztályt szolidaritási adókkal, ingatlanadókkal meg vizitdíjjal sanyargatja.
2.3. az a legundoritobb, ha valaki a diktatúrából menti át magát. ( Mondjuk ez inkább elvi jelentősségű, sokan itt fel se fogják fogni, hogy ez miért baj. )

Gyerekek : itt arról volt szó, hogy az orbán hogy adóztat. A nyugdíjkassza elkobzása MÉG MINDIG JOBB, mint egy 1%os ingatlanadó, VAGY egy általános SZJA emelés, nem ?

Senkinek ne legyenek illúziói : ha a kommerek maradnak, akkor a multik és bankok továbbra is folytathatták volna az antiszociális praktikáikat, extra adót nem fizettek volna. Ellenben simán szja t növeltek volna ( ugye, pont a "feritek" csökkentette az ÁFÁt 2oo6 januárban, és emelte vissza 2oo6 júniusban ).

A fideszt bírálni szükséges.
DE AKI EZT TESZI, az a szimmetria kedvéért ugyanmár bírálja a kommunistákat (mszp) is. És mondja meg, hogy ki lenne jobb jelenleg, mint a fidesz. Mert a kommunisták nem lennének jobbak.

Köszönöm, ennyit szerettem volna mondani.
Majd megunják a tüntetéseket és hazamennek.
@Franciska18: @Szilard86: Ezt azét én még kivárom.Arra is kíváncsi leszek ha majd ott ülnek Hagyó mellett-hány Fidesznyik lesz beáldozva az eredményért-tán még Viktor is?
@is:
"nagyon egyszerű: vagyonadó; (...) SZJA értelmes csökkentése, nem a gazdagoknak, akik aztán kiviszik a zsozsót sielésre,"

1. Fogd fel, hogy valaki a vagyont a NYUGDIJAS ÉVEIRE gyűjti. Akkor most miért pufogsz a nyugdijkassza ellen, és miért akarsz vagyonadót ? ( Gondolom,úgy hogy TE még PONT ne essél bele, igaz ?)

2. Kik azok a "gazdagok" ? Te is követed a Kárpátok Géniuszát, aki szerint az évi 6 M bruttót kereső ember az "gazdag" ?

Elárulok egy nagy "titkot". A "gazdag" nem egy homogén csoport. Vannak az IGAZÁN gazdagok, azokat úgy sem tudod megadóztatni, mert offshoreoznak, ami nem megfogható.
Vannak viszont az olyanok, mint én, akik pár tízezer EURt keresnek évente. Nos, minket meg lehet adóztatni. Csak azt felejted el, hogy általában mi ezt versenyképes tudás segitségével keressük. Ha itten nagyon adóztatsz, akkor miért maradnánk Magyarországon ?

És ha mi elmegyünk, akkor kit adóztatsz ? ( Nyilván nem szórakozásból adnak nekünk ennyi bért : ha ezren állnának a helyünkre várva akkor nem fizetnének ennyit. )

Ijesztóen demagóg vagy. Ha a vagyont meg a teljesítményt megadóztatod, akkor hogyan vársz el az emberektől plusz teljesitményt ? Vagy nem plusz teljesitmény kellene az országnak ?

Ti "baloldaliak" miért nem tudtok már végre leszállni a mások pénztárcájáról ? ( Megjegyzem : azellen véletlenül sem ágáltok, hogy a pártotok vezetői a kommunista pol. tőkéjük segitségével lettek milliárdosok, teljesitményt nem tettek le az asztalra. )
@Scaramella va alla guerra: " A nyugdíjkassza elkobzása MÉG MINDIG JOBB, mint egy 1%os ingatlanadó, VAGY egy általános SZJA emelés, nem?"

Pontosan így beszél egy ingyenélő fideszes. Sose volt semmitek, a megtakarítást és öngondoskodást hírből sem ismeritek, kétfillérért megb* azt a bizonyosat, ezért lopjátok el a mások megtakarításait.

Miben hasonlít egy fideszes és egy cigány? Egyiknek sincs saját erőből semmije.
Mi a különbség köztük? A cigány erőszakkal veszi el a másét, a fideszes hazudozással.

Nagyjából ennyit és az Orbán-kormány.
@Scaramella va alla guerra:
Még ez is sok volt.

Nyilvánvalóan nem látod a különbséget az állami szintre emelt szabadrablás (ami ugyebár értelemszerűen törvényes, hiszen azzá teszik) és a mégoly sok, mégoly durva, mégoly pártközeli "egyéni" akciók között, amelyek minden esetben megfoghatók, csak bizonyítani kell pár dolgot.

Arról nem is beszélve, hogy Gyurcsány és Orbán közül melyik a kommunista... :)
@is: igen, is, akkor ettől lesz jobb egészségügy, több munkavállaló, magas színvonalú oktatás, életszínvonalnövekedés ésatöbbi...
Jelenleg 52% körül fizetek a fizetésem után a közösbe, hivatalosan.
Aláírom, hogy van egy réteg, aki nem megy soha balira, meg búvárkodni. Csak már szopnak egy jóideje a fent leírt képlet miatt és nem úgy néz ki, hogy nem fognak tovább szpni.
Én már nem sokáig. Odébbálltam.
Éljen a szocializmus, tartsuk el az országot.
Rohadt gazdagok! ... ez jobb? Középosztály szopatása még évtizedekig???

Sztem inkább nyugdíj-kiegyenlítés kellene, 40éves korban nyugdíjba mennek emberek...többszázezres nyugdíjjal...wtf?
Mindenkinek egyenlő nyugdíjat, fix összeget, a többit félretenni és jónapot, azt folyamatosan emelni, amikor megteheti az ország.
@Scaramella va alla guerra:
kifogástalan szösszenet.
amig Sas-kabaréval kezd a maszop, adig nincs baj. ill. baj van, mert ez egy tragikus
szinvonalú ellenzék.
Tényleg igaza van Demjánnak, hogy a magyarok a lángost szeretik, de a lángossütőt nem.

Ijesztő ez az egyenlősdi, ez a "vesszenek a gazdagok" mentalitás. Ijesztő az, hogy igen sokan úgy érzik, hogy az egykulcsos adó azt jelenti, hogy a "gazdagok" az államot meglopják. ( Holott ők a harmadát sem fizetik annak, amit a "gazdag". ). Még ijesztőbb, hogy ugyanezek számára az igazságosságot a progressziv adórendszer jelenti.

De az a legijesztőbb, hogy mindezt olyan párt mögé állva teszik, ahol csakúgy hemzsegnek a milliárdosok. Ez még nem lenne baj, csak az, hogy a milliárdjaikat az állam kifosztásával és nem a köz számára is hasznos dolgok művelésével szerezték. ( Ugye, az öszödi üdülőt valakinek fel is kell épiteni, hogy másvalaki azt ellophassa. )
@Gábor217:
Abszolút egyet értek veled, ezért tudod ekkorát nyerni, mert valami ellen szavaztak most és nem volt alternatíva vagy ami volt, azt nem nevezhetjük annak.
Ez a szomorú valóság. Most ismét a homlokunkra csapunk időszak következik csak már nem tudunk rá különösebb hatással lenni.
@Lenny:
helyes. mint svájcban.
mindenki éljen meg, aki többre vágyik, tegyen félre.
és ne éhezzen senki, és ne legyen hajléktalan, csak ha állampolgári jogon akarja.
ekkor mondhatnánk: ez nemzet.
@Scaramella va alla guerra:
de azért azt hadd nézzem meg, mitől-miből lett gazdag.
ha teljesitmény, akkor kalaplengetés.
@HAL 9000: nyilván a számokkal nem voltál sosem nagy barátságban, te is úgy gondolod, hogy hitből és szeretetből él az ember. a számok nyelvén azonban az, amit írtál, a következőképpen hangzik:

- a PIAC jelenleg 12 hónapra 5-5,5-6%-on adja a hitelt. az IMF hitel kamata 3%. ez évi TÖBB TÍZMILLIÁRD(!) forint megtakarítás. minél tovább kapunk olcsó IMF hitelt, annál tovább élvezzük ezt a több tízmilliárd forintot évente.
- szerda óta a CDS felárak és az árfolyam is megdőlt, gyors összegzés szerint egy éves időtávon ez 60-80 MILLIÁRD(!) forint plusz terhet jelent az országnak. ha netalántán (várhatóan, sajnos) leminősítenek bennünket, onnantól ez meg fog többszöröződni. a TELJES jövő évre betervezett nyugdíjpénzt (500 milliárd) elviheti ez a kalandorság. és akkor odaadtuk a pénzt a hitelezőknek magas árfolyamon, nekünk meg végképp nem maradt semmi.
- a magyarok legutóbb 2001 óta JÓVAL többet költöttek, mint amit megtermeltek. ez TÉNY, és nem a Bokros bácsi hülyesége. aki a számokkal barátságban van, az nem hülyézheti le azt, aki erre a tényre felhívja a figyelmet, netán még azt is mondja, hogy hát akkor most nem hogy nem szabad többet költeni, de még a túlköltekezés hitelét is vissza kell fizetni. ezt én józan hangnak hívom. ha apa idén elkölti LCD TV-re, meg nyaralásra a pénzt, és a szomszédoktól is kölcsönkér, akkor jövőre se nyaralás, se LCD TV, mert vissza kell fizetni a kölcsönt. ugye milyen egyszerű ez ezen a szinten? hát így van az országgal is, a rengeteg fedezetlen pénzből épült új lakással, autóval, LCD TV-vel, nyaralással. jobban éltünk, mint lehetett volna, a nyugdíjasok is (ezt 2007-2009-ben a FIDESZesek is milyen jól tudták!), a 2001-2006-os 6 bő évnek kell 6 szűk év pár. ehhez képest persze vannak nem józan hangok, azok megszorítást, csúnya IMF-et, és egyebeket nyomtak a fejekbe éveken át. a számok ismerete nélkül nehéz is lehetett ellenállni ezeknek a szirénhangoknak, hiszen olyan édesen hangzott, hogy nem, nem költöttünk sokat, csak a mások a csúnyák. pedig a tényekkel jobb lenne szembenézni: igen, 2001-2006 között JÓVAL többet költöttünk. PLUSZBAN jött rá a világgazdasági válság, annak tisztázása megint egy számokat igénylő fejezet.
@gitáros:

1. "Nyilvánvalóan nem látod a különbséget az állami szintre emelt szabadrablás (ami ugyebár értelemszerűen törvényes, hiszen azzá teszik) és a mégoly sok, mégoly durva, mégoly pártközeli "egyéni" akciók között, amelyek minden esetben megfoghatók, csak bizonyítani kell pár dolgot."

Szvsz TE nem látod.

A fidesz gazdasági szükséghelyzetet örökölt.

VAGY a bankokat sarcolja és a nyugdijkasszát kommunizálja el
VAGY ingatlanadót vezet be, felkúrja az ÁFÁt egységesen 25%ra és az SZJA kulcsokon is csavar egyet.

Kétségkivül nem szép dolog a mnyp elkobzása, de MÉGKEVÉSBÉ lenne szebb az ingatlanadó, vagy az adósság átütemezése.

Az ember esze megáll egyébként hogy te az "egyéni akciókat" mentegeted. Hát éppen azok az egyéni akciók azok, amelyekkel a közjó magánembereket gazdagíit. Az elkommunizált nyugdíjkasszával meg éppen az igyenélő nyugdijasok meg korán nyugdijazott fegyveres erők nyugdiját fizetik ki.

2. "Arról nem is beszélve, hogy Gyurcsány és Orbán közül melyik a kommunista... :)
"

Hát szerintem az a kommunista, aki szerint a "gazdag" az, aki évi hat millió bruttót keres.

És az a nem kommunista, aki szerint az az igazságos közteherviselés, ha mindenki a minden megkeresett forintjából tizenhat ( vagy húsz és fél ) fillért SZJAra, és 14 fillért TBre fizet be.

@Valahol Máshol:
Te hülye vagy bazmeg.
Méghogy nincs semmim ?
Hát miért berzenkedek az ingatlaladó ellen ? Azért, mert ÉN a nyugdíj előtakarékosságot ott hajytom végre.
És miért támogatom a 16%os szjat ? Nyilván azért, mert én beleesek.
Az ember esze megáll.

@Jamesboci: Thx ( feltéve hogy nem ironikusan mondtad :D )

@Lenny: +2 . ( Ugyanezt írtam le . Ás mág ők tiltakoznak a kommunista bélyeg ellen :D ) Akkor te is nyilván úgy 9oo.ooo nél többet keresel havonta, ott az effektiv adókulcs valőban 52%. ( Csak Belgiumban magasabb ).

Sőt, mi több, én a mindenféle segélyek ellen vagyok.
Csökkentsék az EFFEKTIV adót 1o%ra, de akkor ne járjon munkanélküli meg mittomén milyen segély. Aki feléli a pénzét és kirúgják, az így járt. (Mondjuk a gyerektámogatást nem törölném el, hanem a szülők értelmi szintjétől tenném függővé.)
@is:
kár, hogy te akarod meghatározni, hogy mi a kérdés felvetés és mi a fröcsögés.
mert különben még vitatkozni is lehetne.
/varangyos blogban alapból van 1 diszkrét bája a fröcsögés" emlegetni... :)/
__
mint fentebb írtam, az öngondoskodás nagyon jó ötlet.
feltéve ,hogy ezt nem úgy lépik meg hogy tovább gyengítik az amúgy is üresedő nyugdíjkasszát.
majd a hiányokat hitel milliárdokkal próbálják "korrigálni" .
ezzel mit oldottak meg ?
az évtizedes eladósodást ?
grat.
ennyi jött át abból, amikor Te gondolkodsz...
caramlla!nyugdijasok,alkotmánybiroság,polt,járai,és még sok..????nyugodj meg a nokiás dobozok kora már lejárt,plazmatvévés dobozok a menők
@Scaramella va alla guerra: Ja, hogy te csak még többet akarsz lopni a másiktól. Bocs. Neked sokmindened van, egy ász vagy ahogy leírod (kis önfelszopás), de azért támogatod a másé ellopását. Ilyen ám az igazi orbáni oligarcha gerinc.
Legyen népszavazás a mnyp-ról! Gyáva hozzá a törpecigány!
@Jamesboci:

Nézd, szerintem legitim módon meggazdagodni
1. kemény munkával, szorgalommal
2. tehetséggel, innovatív szellemmel
3. kockázatvállalás által
+1. öröklés által

lehet.

Az emeszpések sem nem szorgalmasak, sem nem kockázatvállalók, értelmesnek aztén végképp nem nevezhetjük őket ( a magukhoz való eszük, az megvan, de az nem ugyanaz ).

Két okból utálom az mszpt
1. Megrt így gazdagodtak meg, és ezt a gazdaságot arra használták, hogy a hatalomba kerüljenek, ahol a más, szorgalmas emberek életét keseritik meg folytonosan
2. Mert ezt a baloldali marhaságot nyomják, és mindenkit el akarnak szegényiteni, a szolidaritás jegyében. Ők ezzel szemben meggazdagodnak. A középosztály kifosztásához bezzeg van eszük és pofájuk.

Egy olyan ember mondja, hogy az évi 6 M bruttót kereső emberek "gazdagok", aki (a) két és fél milliárdos vagyonnal rendelkezik (b) vagyonát úgy szerezte, hogy "jó helyen volt jó időben".
@Valahol Máshol:

"Ja, hogy te csak még többet akarsz lopni a másiktól"

Csak magamat idézhetem : te hülye vagy b+.

Kitől lopnék, te szegény hülye ? Hát én vagyok az orbán ? Azt hiszed te szegény egységsugarú, hogy én ott ülök, ahol a pénzt osztják ?

Érdekes, hogy a baloldaliaknak mindenről a "lopás" jut az eszükbe.

Ha figyelmesen elolvastad, amit az mnypről írtam, akkor válaszolhatsz. Egyébként felesleges.

Mondd, hogy nem pénzügyi termékek strukturálásával foglalkozol.
@Scaramella va alla guerra:
Az fideszesek sem nem szorgalmasak, sem nem kockázatvállalók, értelmesnek aztén végképp nem nevezhetjük őket ( a magukhoz való eszük, az megvan, de az nem ugyanaz ).

Két okból utálom az fideszt
1. Megrt így gazdagodtak meg, és ezt a gazdaságot arra használták, hogy a hatalomba kerüljenek, ahol a más, szorgalmas emberek életét keseritik meg folytonosan
2. Mert ezt a baloldali marhaságot nyomják, és mindenkit el akarnak szegényiteni, a szolidaritás jegyében. Ők ezzel szemben meggazdagodnak. A középosztály kifosztásához bezzeg van eszük és pofájuk.

Egy olyan ember mondja, hogy az évi 6 M bruttót kereső emberek "gazdagok", aki (a) két és fél milliárdos vagyonnal rendelkezik (b) vagyonát úgy szerezte, hogy "jó helyen volt jó időben".
fellegire v csányira gondolsz?
Egyébként jellemző, hogy a kedves balosok itt az mnyp kapcsán a nagy pufogásban nem ejtenek szót egy aggasztó dologról.

Matolcsi az állami nyugdijra való jogosultság elvesztését úgy magyarázta hogy "aki egyéni utakon jár, az a szolidaritás rendszerét otthagyja, ezért neki állami nyugdíj nem jár. A munkáltatói járulék nem a munkavállaló tulajdona, azt a munkaadó a szolidaritás nevében fizeti be ".

Nos
1. A munkaáltatoi járulék a szuperbruttó része, amit nekem kell kitermelni.
2. A szolidaritás hülyeség : az a birkaiskolára emlékeztet. Ami meg is szűnt, ugye, mert senki nem ment oda.
3. Ijesztő, hogy egy JOBBOLDALI kormány az öngondoskodást kvázi "önálló utakon jár" pejoratí kitétellel, kvázi kárhoztatva minősiti.
Frankón, azt miért nem lehet, h. mindenki az elmúlt X évben ugyanannyi nyugdíjat kap? Szolidaritásból.Elegendőt.
Kiszámolják és a fennmaradóból foltozgatnak.
Miért kell nyugdíjasoknak többszázezer forintot nyugdíjként keresni? Ők is legyenek szolidárisak a nyugdíjas társaikkal és jónapot.
bocs - elkövetkezendő X évben
...ja, mondjuk amíg ők a szavazóbázis....
@lac666:

Nézd
a fidesz bevezette a 16%osz SZJAt
és szakított azzal a szokással, hogy a multik ( különös tekintettel a bankokra ) kvázi az ország állapotától függetlenül csak gazdagodtak, és a középosztálynak csak a "megszoritsok" meg a "reformok" jutottak.

Sem Fellegi, sem Csányi nem a kedvencem. Sőt, amit Demján mond ( hogy "kevés a szakmunkás" ) az meg felháboritó. Hát menjen el Ő szakmunkásnak, B+. Nyilván azért kevés, mert szarul fizetik, és mert kicsi a perspektiva, amiért t.k. ő is felelős.

De ha disztingválunk, akkor létjuk, hogy szemét milliárdos a baloldal köreiben is akar ( ugye, Boldvai, Eocén László meg Leisztiger. Az egyit tönkre akarta tenni a borvidétet és "lebontotta" az orosz államadósságot 42%on, a másik felsrófolta az áram árát a system consultingon keresztül, a harmadik meg kifosztotta a PICK kisrészvényeseket ).

Amit én mondok, az az, hogy az mszptől SOHA nem várható el, hogy a munkájukból élő középosztálynak kedvezzen. Sőt, inkább ellenségként kezel minket. Most a Fidesz húzása nem tölt el örömmel, de az SZJA felsrófolása és az ingatlanadó ( p.l. 1%os kulccsal ) még ennyire sem töltene el örömmel. Szerintem a fidesz szaldója a középosztálynak még mindig pozitív, szemben az mszp vastagon negatív szaldójával.

Persze, nyilván attól függ hogy ki honnan nézi. Nyilván a 1oo.ooo ft t kereső, aki nem részesül az adókedvezményből, ( de esetleg irigykedik, na nem a milliárdosokra, hanem a pár százezret, netán egy millát keresőkre ) az nem így gondolkodik.
@Lenny: Egyébként azt meg külön sajnálom, hogy nyugdijügyben nem kerül szó értelmes társalgásra, a következőképpen.

Ki kellene számolni, hogy mennyi annak az esélye hogy mi, 2Oasok, 3Oasok majd 3O év múlva semmi vagy csak alacsony nyugdíjat kapunk.
Ki kellene számolni, hogy aggregáltan majd mennyit fizetünk be a nyugdíjkasszába ( amiért ugye, semmit nem fogunk kapni ).

ha már "szolidárunk", akkor ezt a várhatü veszteséget szét kellene teríteni a társadalomban. Ergo : nyugdijakat befagyasztani ( majd úgyis elinflálódnak ), nekünk meg kevesebb nyugdij hozzájárulást kellene fizetni ( amit p.l. félre rakhatnánk ).

A szétterítés mértékén, vagy a modellező algoritmuson vitatkozhatnánk, de szerintem az elv rendben lenne.
Nagyon jó a poszt, csak azt nem értem hogy a legújabb közvélemény-kutatási adatokból hogy nem derül ki hogy Orbánnak vége, gyurcsány meg jön föl mint szar a moslékban? Ahogy nézem éppen fordítva van. Ezek után nem tudom érdemes e még erre a posztra szót vesztegetni, szerintem úgy hülyeség ahogy van.

Még annyit hogy kívánom a kedves balliberális honfitársaimnak hogy legyen meg az akaratuk, vezesse az MSZP-t gyurcsány. Aztán gyorsan fejezze be a munkát amit félbehagyott, az MSZP teljes tönkretételét. Hajrá Fletó!
@Scaramella va alla guerra: Szegény idióta.

Neked csak az a pártduma jut eszedbe, hogy a maszoposok milyen csúnyán gazdagodtak? No és Orbán? Dolomit+autópályaépítés? Kövér Laca tesvérének cége, áfatartozás eltörlése egy tollvonással? Vagy mostani szerződések... Civil Pajzs véd szinte mindent a kormányváltás óta? Május előtt kié volt a Civil? Pntér? Ki volt üzlettársa? Hatala... ő nem valami országos rendőfőkap vagy hasonló lett? Autópályaépítés.. május óta csak a Közgépet fizették ki.. kié a Közgép? Simicska. Az maszopos, jah nem, Fideszes.

Szóval szánalmas ahogy tolvajozol, miközben Orbánék ugyanúgy hírből sem ismerik a tisztes munka fogalmát. Loptak, csaltak, hazudtak, pont mint akikre mutogatsz.

Mondjuk írtál olyat is amivel egyetértek, nem kicsit, nagyon. Az állami csecsen való lógás meg már irritáló. Ilyen segély, olyan támogatás, ez jár, amaz jár. Öngondoskodás, megtakarítás. Akinek nem megy, az próbálkozzon jobban, keressen olyan területeket a munkapiacon ahol van kereslet és tud kínálni valamit. Én nem járok rosszul a fütyik jövőévi adóváltozásaival, de azt is tudom, hogy a megtakarítások ellopásával kiváltunk egy rövidtávú jólétet az azt követő hosszútávű nyomorért. Akkor járnék a legjobban, ha lenne egy normális, népes és erős középréteg és lenne egy valódi vásárlóerőt képző alközép réteg is (a mostani kiskeresetűekből), gyakorlatilag a mostani vegetáló réteg megszűnne és ők is vásárlóerőt jelentenének. Ja, hogy akkor az ország gazdasága valódi erőre kapna és talán elindulnánk felfelé. Csak sajnos ez a szakadék a kiskeresetűek és a vagyonosok között igencsak tágul. A vékony középréteg meg egy ingatag függőhíd.
Azért ez barokkos túlzás,hogy a Pigmeus akarja börtönbe vetni a Hazudóst.Ott van még kb. az ország fele.
@Scaramella va alla guerra:
:-)))
Megint alig valami konkrétum, de ami van az is gyengusz...
1%.szja-t csökkentettek (radikális azonnali adócsökkentés mi?)
Egykulcsossal a gazdagok járnak jól...
Multik plusz adóterheit szerinted mégis ki fogja kifizetni? Azért mert nem megszorításnak hívják, a vége ugyanaz lesz!
A milliárdos jobboldal aljasságaihoz meg kevés ez a fórum, de még lehet, hogy az egész interháló is!
Az hogy szerinted pozitív a fidesz szaldója mesze nem objektív, és elfogulatlan!
Az vizont objektív. hogy 210 forint a frank, 280 az euro!
Érik az Uniótól a seggberúgás is! Jót fog tenni a forintnak! Szerinted mégis azzal mennyit bukunk? :-))
Az elvszerű politizálás (nem röhög, normális esetben így kellene működnie)csodálatos mintapéldája, hogy Lázár János végkielégítése ia a 98%-os adótörvény hatálya alá esik. Amikor felvette, nem okozott ez neki erkölcsi aggályt? Vagy legalább valami elvit?
@gyilkos fűegér: 5 év? Mi ez, hurrá optimizmus? :-D
Jó ha egy év alatt nem dől be a forint.

Gondolj csak bele: Amit most pofátlanul zorbán és társai elloptak, az részvényekben van.

Ha abból pénzt akarnak látni el kell adniuk, így vagy úgy. (Zorbán leginkább "úgy", vagyis bármi áron.)

Ekkora mennyiségű részvényt nem fognak tudni pénzé tenni ahogy a bomlott agyú vezír meg a pénzügyi paprikajancsija diktálja, mert a tőzsde padlót fog.
@Tita nick: Kedves elvtárs, ha így folytatod akkor vagy velem együtt fogsz koldulni, vagy fenn fogsz lógni egy lámpavason a többi hazug tolvajjal. Így vagy úgy, de én gyorsan váltanék a helyedben.
Még nincs börtönben a csótány.
Ez a szégyen,fijjugg!
A helyzet annyira kétségbeejtő, hogy egy csávó tegnap este már ott tartott a Mandineren, hogy mandiner kommentelőkből(!!!) akart pártot szervezni.

WTF?

Na, az lenne a nem gyenge. Ahhoz a párthoz képest a Kétfarkú Kutya Párt maga lenne a CDU.
@IgazMagyar:

Látsz arra esélyt, hogy Kövér, Navracsics és Varga lefogják a Nagy Kormányost, és orvosi ellátásban részesítik?

Mert én már csak ebben bízom.
A fideszes hazugságokkal szemben:
A Stabilitás Pénztárszövetséghez tartozó 18 magánnyugdíjpénztár összesített vagyonának piaci értéke 7,2 százalékos növekedéssel, 2841,2 milliárd forintról 3047,1 milliárd forintra emelkedett 2010 második negyedévéről a harmadik negyedévre.
A gyorsjelentés szerint tehát a pénztárak az inflációt jelentősen meghaladó mértékben növelték hozamaikat. A 2008. évi gazdasági válság okozta veszteségeket követően a magán-nyugdíjpénztári portfólió piaci értékében a pénz- és tőkepiaci tendenciákkal összhangban gyors korrekció zajlott le.
Ennek eredményeként 2008. december 31-től 2010. szeptember 30-ig a portfólió piaci értéke 63 százalékkal nőtt, amit nagyrészt a kiemelkedő befektetési teljesítményekre lehet visszavezetni.

Pofátlan szarjankók, már rosszabbak mint a szocik!
@Scaramella va alla guerra: már megint egy hír tv-n szocializálódott idióta? Szép magyar neved van amúgy büdös kommunista fideszes, mert ne legyél tévedésben, ti vagytok a kommunisták. Nektek van egy 20 éve elmozdíthatatlan 2 bukott választás után is helyén maradó igazmondó pártelnökötök te majom, viktorozzál továbbb agymosott naracsbuzi. Velem nem fog egyikőtök se szórakozni, beleverek kettőt a fejedbe aztán csöndbe maradsz, szívószállal fogod enni a tökfőzeléket azt is a seggeden keresztül, úgy el leszel kalapálva.
Akinek nem tetszik menjen tüntetni!
Végre a ballib is megismeri a könnygáz és a gumilövedékek ízét.
@gyilkos fűegér: "Látsz arra esélyt, hogy Kövér, Navracsics és Varga lefogják a Nagy Kormányost, és orvosi ellátásban részesítik?"

Pont ugyanaz mint az MSZP. A megújulás csak úgy képzelhető el, ha az egész jelenlegi garnitúra megy, jönnek helyükre a valóban újak. Amennyiben leváltják Orbánt, és helyére lép egy nyalonca aki eddig bólogatottaz AB-letöréséhez, a manyup lopáshoz, stb, akkor a Fidesz sem több, mint az Öreg Antidemokraták Pártja.

A teljes, valódi megújulás pedig lehetetlen, illetve ez a két párt képtelen rá. Húsz éve jól zsírosodnak a dolgozó emberek kontójára, ebből nehéz megújulni.
ORBÁN A VILÁG PROVOKÁTORA, EURÓPA LESZARJA,
GYURCSÁNYT LEGALÁBB ELISMERTE ÉS ELISMERI. ..MÉG MINDIG.....
MAGYARORSZÁG NAGYON ROSSZUL JÁR EZZEL A KIS CEZAROMÁNIÁS CIGÓVAL...!
És hétfőn jól meg lesz fingatva, Gyurcsány kérdésére kell válaszolnia miért fél min.eln. úr címmel. Hehe :)))
@Valahol Máshol:

Szíjjártó Péter, mint Magyarország miniszterelnöke!!!

:-D

C(jjártó)3PO

Csak ne felejtsék el minden este töltőre tenni.
Vagy a faszt!
Selmeczi.

:-D
Nah még csak az hiányozna hogy egy a pszichopata újból a kormányrúdhoz kerüljön!
Az jelentené azt, hogy akkor most minden normális ember hagyja el az országot, mert remény nincs itt normális életre... maradnának a szoci nyuggerek, párttagok, és a cigányok, meg a rettegők, aztán néhány év múlva beolvasztaná az országot szlovákia vagy románia...
@nestrot20: "VILÁG PROVOKÁTORA,"

Csak szeretne az lenni.
Azt hittem a fidesz nem egy kommunista csocselek part.
Bevallom, TEVEDTEM!
@Állítsuk meg a fideszes ámokfutást, Orbán takarodj: áá nagyon sokat kell még lopniuk hogy a szocik 12 ezer milliárdjának közelébe kerüljenek... a fidesz még ehhez képest kispályás piti tolvaj.
@dedalon74: Addig nyalod a rákosorbán seggét míg el is hiszed , hogy aranyat szarik. Csak akkor fogsz rájönni, hogy nem így van ez, mikor a bécsi magyar piacon (lengyel piac analógiára) árulod a rákosorbán szaros gatyáját egy pár euró centért
@sanyix: ébredjé má fel! Megtörtént wazze.
@IgazMagyar: hát kurvára nem ez látszik a gazdasági mutatókon, ennyihez amúgy is kell pár év. Úgyhogy menjél és most ki a habot a szádból ;)
@Hülyeazért Nemvagyok: De, szerintem te hülye vagy. Aki ilyet ír azt normális helyeken kényszer gyógykezelni szokták. Sajnálom hogy az Index olyan színvonalra süllyedt hogy ilyen blogok meg ilyen beírások legyenek a címlapján. Ez a blog a magyar blogvilág mónika sója.
A szoci bloggerek, varánuszok máris azt hiszik, hogy lehet manifeszt hazugságokat írogatni, a Fidesz sokkal nagyobbat lopik, mint a szocik, írják, csak hát a magyar választó azért még nem annyira hülye, hogy a nokiásdobozt ne tudná megkülönböztetni a kényszerű államadósság csökkentéstől, annak az államadósságnak, amit Gyurcsányék varrtak a nyakunkba, és amit most Orbánéknak kell törleszteni.
Az a legviccesebb hogy a szemétorbánozók mit akarnak? Nem egy új politikai erőt... nem hanem vissza a cucikat... ebből is látszik hogy mind korrupt párttag, vagy volt munkásőr, vagy cuci csókos, tehát szardarab... majd ha normális emberek mondják hogy takarodjon MIND cucikkal együtt, na az majd érdekes lesz...
A postolóval nem értek egyet. Nekem igenis fontos, hogy ki mondja azt amit mond. Itt pedig Gy.F-ről van szó. Nem részletezném, hogy miket vitt véghez az elmúlt években... Ezt azt hiszem mindenki tudja. Hosszú évek álltak rendelkezésére, hogy megtegye amit akar. Megtette. Nem volt jó. Ő már bizonyított. A bizonyítvány ki lett állítva: Elégtelen. Ennyi. Innentől kezdve tök mindegy mit mond. Nem azt mondom, hogy a jó amit a Fidesz csinál. DE! Gy.F. már leszerepelt, csúnyán megbukott. Ezek után még van képe pofázni? Megáll az ember esze.
@Pelydzs: Többen hivatkoztak már arra, hogy a szocik -kezdve Medgyesi osztogatásával- kúrtak el mindent.
Egy dolgot nem értek: ha abba a gödörbe csúsztunk bele, hogy üres kasszából emelt életszínvonalat Medgyesi,akkor felmerül a kérdés, hogy ki ürítette ki azt a kasszát. Mert a másik tétel az szokott lenni, hogy bezzeg a Fidesz 2002-ig tartó 4 évében milyen jól csinálta, hogy helyrerázta a gazdaságot. Úgy, hogy kiürült a kassza? Ezt nem nevezném nagy sikernek. vagy nem volt üres? Na ezt kellene már eldönteni.
Magam részéről úgy láttam hogy hazudtak éjjel, hazudtak nappal, és nem 8, de legalább 12 éve, hogy messzebb ne menjünk.
@gramercy:
>ezt mindenki tudta, aki mar hallotta az Ezusthajo vagy a Kaja Ibrahim neveket
Ne viccelj elvtárs, a komcsilibsik havonta hoztak össze egy Ezüsthajót... És ami a nagyobb baj, elkúrták, nem kicsit de nagyon.
@layo: A Bajnai csak annyit csinált, hogy a Megyó és Fletó álal csinált baromságok egy részét visszavonta. Ettől ugyan nem javult a helyzet, de legalább már nem romlott _annyira_ gyorsan.
más se hiányzik mint hogy gyurcsány visszatérjen... orbán is húzzon el a faszba és jöjjön egy becsületes ember végre
Gyurcsány 2006-ban valóban felmosta Orbánnal a padlót, ez tény!
Orbán a mai napig fél is Gyurcsánytól.
Orbán most valójában nem Gyurcsánnyal mossa fel a padlót, hanem a néppel.
Orbán 2006-ba épp úgy hazudott, mint bárki más! 200ezer Ft minimálbér, 14. havi nyugdíj...
Ezeket most lenne alkalma végrehajtani. Miért nem csinálja? No de nem csak ezt, hanem azt sem tette eddig meg, amit ígért.
Csinált ugyan 1-2 dolgot, de ezek inkább majd a kárunkra lesznek nem is olyan sokára.
Mivel is foglalkoznak a FIDESZ-esek? Megfigyelési ügy, (Ők most kit figyeltetnek meg?)tüntetők, rendőrök, bírók viszonya a tüntetéssekkor... No és még lehetne sorolni a politikai manővert és elterelő hadjáratot!!
Lényeg: Semmi olyan cselekedetük nincs, amivel előre hoznák a stabilitást (a jobblétről nem is beszélek, mert az csak nekik jobb!)
Ha stabilizálták a hatalmukat, akkor majd elmondhatják amit annyira szerettek mondogatni, mármint hogy mikor éltünk (élünk) jobban. Persze csak ők élnek majd jobban, mert a jelenlegi "államosítás" nem sokáig lesz fedezet.
Ebben az országban minden politikus hazudik.

Én már most látom, ahogy álmában Orbán forgolódik és dobálja magát az ágyban, miközben üvölti, hogy nem kellett volna ennyit hazudnia.
@dtk74: A kassza kiürítőinek élén ott van mindjárt a jó Szent Bokros Elvtárs. Ugyanis ez a bizonyos magánnyugdíjpénztár rendszer volt az egyik nagy elbaszás. Lényegében az történt, hogy állam bácsi felvett egy kalap hitelt csak azért, hogy kiegészítse a felosztó-kirovó nyugdíjrendszert azzal a pénzzel ami a delikvensek manyug számláira került. Igazából azokon szoktam a legnagyobbat röhögni akik azt mondják hogy ezzel lehetett volna megalapozni a stabil nyugdíjrendszert. Kedves elvtársak! Ez akkor lett volna igaz, ha ezek a pénztárak az emberek megtakarításaiból lettek volna feltöltve. Csakhogy hitelből lettek. És most - egyébként főleg Fletóék tevékenységének következtében - állam bácsi eljutott oda, hogy nem tud havi 22 milliárdot hitelt felvenni erre a magasztos célra - illetve másra is kellene neki a pénz - Pl. versenyképes gazdasági környezet kialakítására, hogy ne csak azok a cégek legyenek itt akiknek nincs annyi benzin a vállalati kocsiban hogy eljussanak szlovákiáig. Fletóéknak lett volna mozgástere - egyebek közt Pl. az EU-s pénzek is, de ha jól megnézitek ez utóbbiak is leginkább arra fordítódtak az utóbbi 8 évben hogy térkövezett sétálóutcákat alakítanak ki a legmucsaibb tanyaközpontok főutcáin is. Ami nagyon szép, csak azon túl hogy addig amíg a cégek lerakták a kövezetet nem sokat lehet profitálni belőle.
@SzaGyu: Foglamazzunk inkább úgy: meggyőzőbben hazudott. Viszont a mostani szavazásnál nem igazán hangzottak el ilyen ígéretek.

A stabilitást csak a gazdaság felemelkedése hozhatja. Ehhez viszont a mozgástér nagy részét felélték Fletóék. Most amit OVI lépett a manyugokkal szemben egy elég merész lépés volt, amit nemigen hiszem hogy bármely cuculista be mert volna vállalni, különösen mivel a dolgot a Szent Bokros találta ki, és ha visszavonják akkor azt kellene beismerni hogy Szent Bokros sem volt épp tévedhetetlen, márpedig a ballib tábornak ez a legfőbb dogmája. Bárki támadható egy ballib szemében (na jó, kivéve a ballib épp aktuális vezérét, már ha van neki) kivéve Szent Bokrost. Ő valami olyasmi mint anno a Lenin volt. Jó, Sztálin elvtárs lehet hogy csinált személyi kultuszt anno, és sok más csintalanságot, de Lenin élt, él és élni fog.
@fingerbangs:
Egy igazán becsületes ember ezt a ganédombot nem vállalná, mert tudná, hogy reménytelen.
Gyurtsány?Meg a demszky falvi belváros pár pogácsatolvaj nyugdíjasa?Meg az ávós,kommcsi,zs kivénhedt klientúra?:D Na pont ezért csinálhat az a zorbán amit akar!:D
@dtk74: Ne legyél már ilyen egyszerű. :)
Egy ideig nem volt üres (bár természetesen rögtön rákezdtek, hogy a fityisz kiürítette a kasszát, de ez nem zavarta őket, hogy 100 napos programokat hirdessenek meg utána), de hamar kiürült...
@Franciska18: Mi van te hülye picsa? Megint ideevett a fene téged?
@midnight coder: Az elv az volt, hogy mikor elkezdenek a magánnyugdíjasok nyugdíjba menni, akkor ez visszajön majd, hisz kevesebb állami nyugdíjat kell nekik fizetni, sajna nem bírta ki az állam, hogy ezt kivárja.
A térkövezett sétálóutcák igaz, de a sok fideszes önkormi is ilyenekre költött ám...
@stratez: "csak hát a magyar választó azért még nem annyira hülye, hogy a nokiásdobozt ne tudná megkülönböztetni a kényszerű államadósság csökkentéstől," - Na most speciel egyetértünk.
"Szerintem ő maga sem hitte, hogy az új kormány első évében a zemberek máris pislognak, mint dj Nyitrai a stroboszkópba káprázó szemekkel: ekkorát még a szocik sem loptak!"

Az egy dolog ,hogy a libsi "értelmiség" mit szeretne,hogy mit mondanak a zemberek,ugyanúgy nem vágják amúgy mint az autópálya építés lenyúlásokat például,de mondjuk erős csúsztatás párhuzamba vonni a mnyp meg a szociszadesz maffiát...ettől még a kajaibraihim ezüsthajón szőlőtbányász is jobb,de ezen blog színvonalának teljesen megfelelő,egyébként.:)))Amúgy vesszen orsós!:DDD
@gyilkos fűegér: "Látsz arra esélyt, hogy Kövér, Navracsics és Varga lefogják a Nagy Kormányost, és orvosi ellátásban részesítik?"

- Hát ha ezek a eltüntetnék a törpét, hamar szobrot emelne neki a nép.
@csi szi: Üres volt. A Széchenyi terves kifizetéseket félbehagyták a kormányváltás előtt, mert nem volt már miből osztogatni. Ezt a saját bőrömön taapsztaltam, ne mondja senki hogy nem igaz amit átéltem. Amit tudtak, kiszórtak, így sem sikerült venni még négy évet. A másik meg elköltötte a nincs-et is.
Ami nyugdíjat illeti, ha a MNYP befizetést el nem szórja a pénztár, akkor az azé lesz, aki berakta. A sima járulék (későbbiekben adó) pedig azé aki ebben a hónapban felveszi a nyugdíjat. Azt másnak fizetjük. A befizető nem lát belőle semmit - ezért próbálták az öngondoskodás felé terelni a Magyart. Persze ez nem egyszerű, honfitársaim szemel láthatóan sem számolni, sem előre gondolkodni nem tudnak, vagy nem akarnak. Megfelel nekik a majdcsak megsegít valaki - gondolat.
Pedig az állami nyugdíjnál annyi esélye lehet öregkorára, hogy az állam megerősödik és valamiből feltőkésíti a nyugdíjalapot, vagy a gyermekei, és unokái korosztálya eleget tud majd befizetni hogy neki is jusson nyugdíj. Ha megéri.
Midnight Codernek: Bokros szedte rendbe az államkasszát. Amiatt nekem oda lett a munkám, családom, újra kellett kezdeni az életem, úgy kizsigerelték a népet, benne engem - ezt csak azért mondom, hogy nem volt az életemnek egy boldog szakasza. Ez az egyéni nézőpont, de a közösségi pedig az, hogy elértek valamit. Ezt a következő gárdának nem sikerült megőrizni. Utánuk pedig nem Medgyesiék jöttek, közben még volt valaki.
Medgyesiék azt hitték, ha adnak (akárhonnan), szeretni fognak őket. Tévedés. Ez nem olyan nép, inkább az oroszokhoz hasonlítunk, kemény kéz kell, ostor, és egyszerű igazságok jelszavak. Ahogy látjátok, az sem baj ha naponta változnak. csak határozottan és hangosan mondják. Ez kell a népnek.
Egyébként meg 2002-ben meg volt győződve a legtöbb akkori MSZP-SZDSZ szavazó, hogy Orbánnak vége, soha többet nem tér vissza, meg ők mondtak ilyeneket, hogy ha a Fidesz nem szabadul meg Orbántól, akkor örökre ellenzékben marad, annál jobb. Ehhez képest mi lett?:)
2006-ban nem volt kormányváltó hangulat, mert a nép nem tudta, hogy csődközeli helyzet van, csak az állami pénzszórás hatásait és a sikerpropagandát (pannon puma) látták. Akkor indított egy ballibsi idióta "Sínen a gazdaság, miféle válság?" topikot az index fórumon... Ezen a Fidesz akkor sem tudott volna változtatni, ha nem Orbánt indítja (egyébként az első forduló után fel is ajánlotta a hataloméhes geci Orbán, hogy lemond a miniszterelnökjelöltségről ha ez az akadálya az MDF-fel való együttműködésnek, de Ibike, aki akkor már Fletó fizetéslistáján volt nem állt vele szóba így sem).
Na de visszatérve oda ahol kezdtem: a tanulság, hiába utál látszólag az ország jelentős része egy politikust, hiába kiáltják ki megválaszthatatlannak, a nép emlékezete rövid és megszépülhet. Főleg, ha az utód még rosszabb. 8 év maszop után hiábavaló is lett volna minden szőlőbányázás és kayaibrahimozás. Vagy gondoljuk az MSZP 94-es sikerére. Szóval, ha nem lesz más alternatíva, és a maszop lesz a váltópárt, akkor ők jönnek vissza, ha az emberek kellően csalódnak a Fideszben. Táncos Ferin kívül pedig nem látszik más ember, aki kaliber (Mesterházy egy vicc, gondolom ezzel mindenki egyetért). Gyurcsányt a megmaradt kb. 12-15% hardkór maszopos nagy része pedig imádja továbbra is. Ők a Patás legyőzőjeként emlékeznek rá. Nem véletlenül vonult vissza tavaly, nem tette ki magát annak, hogy a Patás őt személy szerint győzze le.
Üvöltsenek.
Mind az ötezren.
Egyszerre.
@midnight coder: Egyiknek nem szabad mert az lopás, ez rendben van. De hogy a másiknak elnézzük, sőt szinte dicsérjük érte, mert az egyik is megcsinálta. Ez nonszensz
Vagy csak ne beszéljünk róla? Nézz már körül...
Tegyél meg még valamit, magadért, a fejlődés kedvéért. Töltsd fel magadban tartalommal a jobboldali, kommunista, szocialista, liberális szavakat, amikor egy párthoz kötöd. Nézz utána kinek milyen gazdaság és társadalompolitikai programja, tettei voltak, vannak, ez melyik rendszerre jellemző - és az alapján sorolj be. Ne úgy ahogy az istenek sugallják, az az egyszerű embernek való.
Ha egy-egy csoportosulás múltbéli kötődései, és nem programja, tettei alapján ítélsz, akkor is tanúságos lehet a vizsgálódás.
A FIDESZ megpróbálja helyrehozni, amit gyurcs és faxxopó társai "elkúrtak" /gyurcsány-idézet/. Persze a szoci szavazóknak és a balos médiának rohadt bosszantó lehet, hogy a Fidesz népszerűsége csak nem akar visszaapadni...pedig mindent megtesznek annak érdekében :-) Vicces, ahogy fuldoklik a MASZOP!!! Remélem, belefullad minden szoci politikus a saját szarába!!!!
@stratez: Hát, gratulálhatsz a főnöknek: sikerült a létező legrosszabb módját megtalálni a törlesztésnek
dikkmá, hogy cigánoznak a kartások!
Egyrészt nincs mit vesztenie, másrészt meg tényleg jókat lép.
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy 10 éven belül a hatalom közelébe engedik a választók. Ha rajtam múlna, akkor sohasem.
1.Mekkora raj ez fletó-szarházy páros! És mily fajgyűlölő és kirekesztő a publikum! Nahát.
2.Nyugodj meg posztíró: kurva sokat loptak. Azt hogy az általad megtermelt nyugdíjárulékodat az állam vagy egy magáncég síbolja el: nos tökmindegy.
3.Amúgy feltenném megint a kérdést: van/volt sikeres MNYP-tag???
Fabius.
Nohát ezzel a "szépirodalmi remekművel" nem írtál semmit.
Már kezdem megszokni, hogy ide-oda lavírozol, attól függően honnan és milyen erővel fúj a szél.
@gaston: FIDESZ sohasem fogja helyrehozni amit az MSZP elrontott.
Az MSZP (utólag kiderült) őszinte volt, mert megmondta, hogy ezt meg azt emelni és megreformálni kell.
Fájdalmas ugyan a zsebnek de kellett.
A FIDESZ most lyukat töm a bankadóval, a nyugdíjjal, ...
Ezt (azt) a lyukat te is vésted azzal, hogy egyre magasabb fizetést akarsz.
A FIDESZ-ből sem lesz szalonna. Kimerül a "megvonási készlet" és jön a hatalmas áremelkedés!

A kormánynak soha nem volt olyan pénze, amit csak úgy osztogatni lehet. Vagy külföldi hitel van, vagy adó és áremelés.
A befolyt pénzt újraosztják...
Miután feléltek mindent és leseperték a padlást, újraírják az alkotmányt, ez lesz majd: Adóemelés meg áremelés de nem is csekély.
No. Valahogy így.
Az Mszp nevű, kommunistákból álló pártnál kirekesztőbb, fajgyűlölőbb párt ebben az országban nincs. Tolvaj, hazug MSZP
@midnight coder: kurva anyad az elvtars, polgartars...
@pistii: Pistiiiiii. Menj már.
Kiabál a mama. Mit beszélsz már megint te gyerek? Mire tanított a mama?
@röhögő:

Szegény Franciska akárhol kommentel, lehülyepicsázzák.

:-D

(Én bírlak!)
@SzaGyu:

Nem lavírozok sehova, és abszolút nem érdekel honnan fúj a szél. Cserébe véleményem van saját, kormányról és ellenzékéről is.
@SzaGyu: Mikor volt őszinte? A 2002-es kampányban (jóléti rendszerváltás, több pénzt az embereknek - sajnos részben meg is próbálták beváltani egy ideig, pénzzel vásárolva népszerűséget, lásd 2006 ősz, önkormányzati választások - majdnem olyan piros lett a térkép, mint most narancs, Kovács László pedig a "gyűlölet kicsiny szigeteinek" nevezte a megmaradt pár fideszes önkormányzatot, pl. Debrecen), 2006-ban pedig dübörgő gazdaságról és nagyívű fejlesztésekről esett szó, válságról, megszorításokról nem. Szóval, először Fletó volt őszinte, a saját elvtársai előtt. Akkor, amikor már nem volt más lehetőség.
A Fidesz természetesen demagóg és populista módon viselkedett 98-tól kezdődően minden kampányban és a választások között is, ez is igaz. Vért, verejtéket és könnyeket ígérve Mo-n nem lehet választást nyerni.
Osztán mit csinyá' Fletó ha netalántán újra bizalmat kap? Mert mostanra kiderült: csak a nyelve nem impotens...
@kimdzsongil: az enyém meg csökkenni fog! úgy kb 5000 forinttal! hogy basznák szájba az anyjukat......
@dtk74: Sokféleképpen lehet ítélni, ez igaz.
A sportcsarnokbeli maszop-performansz sasjózsistul, nyuggerestül szerintem nem egy polgári vagy jobbkonzi pártra enged asszociálni az előélet ismerete nélkül sem.
Na persze, az "aki az egyéni utat választja az kiírja magát a szolidaritásból" féle Fideszes nyilatkozatok sem.
Magyarországon nincs nyugati értelemben vett jobboldal, van egy párt amelyik Marxot felcserélte a tőkére (de azért kulturálisan őrzi az örökséget), aminek a régi elitje nagyburzsoázia lett, egyben az országot felvásárló és ide befektető külföldi tőke kiszolgálója,e és ennek megfelelő érdekei megjelennek a politikában. Ugyanakkor megmaradt mellette egy olyan szavazótábor, amelyikre a Kádár-nosztalgia és a kulturális jobboldal-ellenesség (egyházellenesség, internacionalizmus stb.) a jellemző (ahogy a szoci burzsujokra is, csak ők szerencsésebbek). A jobboldal törzsközönsége pedig a keresztény középosztály maradéka lett, amelyikre egyszersmind jellemző, hogy nem igazán érti a globálkapitalizmust (ebben a baller elit modernebb nála), és idegenkedik tőle. Mélységesen frusztrálta, hogy a rendszerváltás után sem igazán jött el az ő ideje, mert a "komcsik" nyúlták le a nemzeti vagyont, a pozíciókat. 90-ben az MDF-et támogatták, Orbán pedig 93-ban felismerte, hogy az MDF ideológiai helyére nyomulva átveheti ezt a tábort. Amikor pedig a szocik kénytelenek voltak népnyúzó intézkedéseket tenni, Viktor felismerte, hogy ezek ellen, ezeket tisztán a komcsik ármányának beállítva újabb szavazókat szerezhet. Már 98-ban is a Bokros-csomag szidásával kampányolt.
SOHA HA TÖBBET NEM AKAROK HALLANI GYIRCSÁNY FÉREGRŐL!!!SZÉGYEN, HOGY MÉG MOST IS FÓRUMOT ADNAK NEKI!!!
@csi szi: Ahogy mondod, a világ nem fekete és fehér.
Nálunk a szocialistának nevezett párt a legkapitalistább gazdasági elitre épül, a pórnép számára elérhetetlen magasságban, a jobboldalnak nevezettek pedig liberális és szocializmusra emlékeztető ötletekkel operálnak, ami végső soron érthető mert az egyik a biznisz miatt választotta, és nem zsigereiben őrzi, otthonról hozta az ideológiát amit a zászlajára tűzött, a másik pedig nem jutna sehova, ha értelmesen beszélne. A harmadik meg gyakorlatilag nem is létezik, csak délibáb. Itt nincs jobboldali párt, ami konzervatív politizálással próbálna érvényesülni a magyarkodás és a populizmus helyett.
@KarbatettKezűZoltán: kussoljál mert te is kaphatsz a fejedbe te narancsos köcsög. Rettegtek gyurcsánytól, mert a pártvezéreddel azzal a majommal aki 20 éve elmozdíthatatlan feltörölte a padlót, azóta is retteg kiállni vitatkozni az a majomparádé. Éljen a fidesz magyar kommunista párt
@KarbatettKezűZoltán: Ne kiabálj, és tanulj meg helyesen írni, ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek. Gondoltál már rá hogy hány ember van akit mások nem kedvelnek, zavarja, irritálja őket -joggal-, mégis kap fórumot? Talán Te is ilyen vagy némelyeknek.
Lehet hogy nem ezt a választ vártad, de próbáljunk meg egy másikat. KarbatettKezűZoltánnak igaza van, ezért ezentúl senki nem beszélhet Gyircsácsnyról (sic!), ő pedig (akinek nem mondjuk ki a nevét) nevet változtat, emigrál, és közben öngyilkos lesz, mert átérzi Zoltán barátunk problémáját. - ezt jobban elhinnéd? :-)
Szándékosan írtam így, mert nem érdemli meg, hogy helyesen leírjam a nevét!!!

Igen, igazad van.
Nem ő tehet arról, hogy az ország első számú vezetőjeként hogyan beszélt TITOKBAN(!)( nem a nyilvánosság elé állt ki!!!!) akkori helyzetünkről és SAJÁT tevékenységéről. Miután LEBUKOTT, szintén nem állt ki a nyilvánosság elé és ME? KÉRT BOCSÁNATOT, NEM MONDOTT LE ÖNSZÁNTÁBÓL(ahogy egy úriemberhez méltó lett volna)hanem, az internacionálét éneklő agyatlan csürhéje segítségével a végsőkig kapaszkodott a tetves bársonyszékébe!!!!!!!
@nagymagyarmagyar: Aki kritizálni meri a baloldalt az csak FIDESZES lehet?!?!?!?!??!?
te szerencsétlen agy mosott csinovnyik
@SzaGyu: Ha hiszed, ha nem, nem "lavírozok", én az életben nem voltam még virágkorában sem gyurcsányferike és a MASZOP mellett, amióta szavazok, a Fidesz tábort erősítem, nem mintha ezt neked meg kellene magyaráznom. De azért most jól megmondtad nekem!! :-) Szép estét!
@KarbatettKezűZoltán: Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány,Gyurcsány....
@fakopács: FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,FLETÓ,
@Állítsuk meg a fideszes ámokfutást, Orbán takarodj: te tök hülye vagy, vagy ordas hazudozó...nem tudom melyik a rosszabb...
Ez pedig a csúcs, a pofátlanság csúcsa az egészben...
Köszönjük ELVTÁRSAK! De tényleg... Azért a többi zsét, biztos, ami biztos elvisszük hétfőn egy labanc bankba, ide, a Lajta másik oldalára... Sosem lehet tudni! Nagyfater mindig mondta "Fiam, meglásd, ezek a komcsik egyszer még visszajönnek!" Már megint neki lett igaza...
index.hu/belfold/2010/11/27/adozniuk_kell_az_atlepoknek_a_magan-nyugdijpenztari_realhozam_utan/
Bár hoppá!!! SGabika valami olyan mondott, hogy mocskos nagyok a veszteségek. Akkor mi után kellene adózni??? Nem értem...
Varánusz Debreczenit megszégyenítő nyalása: Ők még emlékeznek (igen-igen) a 2006-os kampányban Fletó milyen széles ívban mosta föl Viktorral a padlót a tévévitában, milyen gondosan csavarta ki aztán, és tette ki száradni a partvonalon kívülre."

Helyesen:"Ami pedig a lényeget illeti, elnök úr, kérnék öntől valami szívességet most itt: ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszerfelírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves, vonja vissza. Ön úriember. Ilyet senki nem mondott. Erre most kampányt építenek. Nem akarhat igaztalan módon nyerni. Nem igaz vádakkal választást nyerni, az nem igaz országhoz vezet. Önnek van befolyása, akkor én most mondom önnek: ez nem igaz. Tudja mit? Vonja vissza ezt a kampányt, mert ha nem teszi, akkor maga is az igaztalanság vádjába süllyed." ... Azt kérem, még ma este, azt a kampányt, amely arra épül, hogy mi el akarunk adni, privatizálni akarunk - ezt vonják ki a forgalomból. Így sem akarhat nyerni. Ez nem tisztességes, Elnök Úr!"
Innentől kezdve egy programozott vesszőfutás volt Gyurcsány karrierje. Ezzel tette ki magát a partvonalon kívülre, csak Varánusz ezt nem vette észre.
@KarbatettKezűZoltán: SOHA TÖBBET NEM AKAROK HALLANI AZ ELMEBETEG DELEJES EMBERRŐL ÉS A HAZUG TOLVAJ RABLÓ KOMCSI TÁRSASÁGÁRÓL,A FIDESZES KOMCSI OLIGARCHÁKRÓL. Sajnos ez nem kívánságműsor.
"Ez az ember nem fél. Szórakozik."

... s miután a jövőben nagy politikai karrierre reálisan ő sem számít, ezért inkább hősi halott vagy legalább mártír szeretne lenni.
ki lop és mit, magyarázd már meg kedves komcsi blogger?
Ezeknek a liberálkomcsiknak egyszerűen kilopták a szerveiket valami taggyűlésen.
Ezért tolvajorbánozik mindegyik biorobot.
@nagymagyarmagyar: bla bla bla.

Sajnos erre mást nem lehet válaszolni. Ami a vitakulturát illeti, te sem vagy egy Szókratész.
@Valahol Máshol:

érdekesen ellentmondásos a hozzászólásod. Az utolsó bekezdés egész értelmes, én is így gondolom. Az azt megelőzőekre nem érdemes szót vesztegetni, olvasd el amit írtam, ott a válszom.

@nagymagyarmagyar:
"magyar neved van amúgy büdös kommunista fideszes, mert ne legyél tévedésben, ti vagytok a kommunisták."

Sajnálom, hogy nem hallottál még Josquin des Présről. Pedig nem mai a fiú, mintegy 479 éve halott. Gondolom, biztos azt sem értékeled, amit csinált ...

@csi szi:

Hát ami a paprikajancsi visszajöttét illeti : annál még egy általános, az egész Európára kiterjedő pestisjárvány is jobb lenne.
süti beállítások módosítása