Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.31. 05:12 Fabius

Orbán, kormányváltók és a verdák

Véghajrába fordult a kampány, mindkét oldal megrendezte a hétvégén az utolsó lelkesítő köztéri bulikát. Szombaton megnézhettük mennyien fogadtak szót a kormány sms spamjának, kiderült a "lengyel" békemenetelők milyen faszául beszélnek magyarul, mikor a szeretetért vonulnak...

 

...Orbán kért magára négy évet, amit vasárnap a túloldal boldogan odaadott neki megtoldva még vagy hússzal, és Mesterházy Attila olyat tett, amit eddig még soha: élőszóban mondott vicceset. 

Viktor az áramvonalas versenyautózással feldobta a magas labdát, amit Mesterházy - tőle meglepő módon - jó ütemérzékkel csapott le: mer'hogy a záramvonalas csudaverdák kormányváltósak, tecciktunni, úgyhogy az nagyon fasza, ha ilyet épített ez a Viktor. Nekem kicsit más jutott eszembe erről a kézivezérlés-kormányváltó-versenyautó dologról, de Mesterházy szövegírójának akkor is jár a kisötös. 

auto2.jpg

A két bulika közös vonása - nem meglepő módon - hogy igyekezett verbálisan a fejekbe verni: ne tessenek másra szavazni se szavazatot megosztani, mert egyrészt 2002, másrészt meg aki a tizenhét másik lista bármelyikére szavaz az Viktorra szavaz. Most aztán mindenki tudhatja a dolgát, meg lett mondva rendesen. Ha már a megmondásnál tartunk akkor most először tényleg úgy nézett ki a baloldal, mint aki motyogás helyett végre szólni kíván, és mondani valamit. Az, hogy Feri hozta a formáját nem újdonság, az meglepőbb, hogy az üzemanyagtakarékosan beszédező Fodor Gábor is reakciót tudott kiváltani a közönségből, ami sűrűn nem fordul vele elő. Bajnai és Mesterházy egész tűrhető formát mutatott, ha Atyus nem könyörgi el a végét még azt is mondhatnánk, hogy határozott - és helyenként vicces - volt a beszéd. Gordon megpróbálta a lehetetlent és igyekezett megszólítani minket, akiknek "nem tetszik a csapat összetétele". Aszongya szavazzunk egyszer elveink ellenére, hogy legyen esélyük kiherélni ezt a választási rendszert és ne ez legyen csak kényszeropció újra és újra. Belegondoltam kedves Gordon, de továbbra sincs az az Isten aki rávesz, hogy Tóth Csabával akarjak kormányt váltani. Én bizony az egyénit fixen behúzom Horváth Andrásra - remélem elég sok zuglóival együtt - a listás ikszen meg van még egy hetem gondolkodni. 

Tudom eretnekség, de nekem akkor is az a késő bánat, eb gondolat jutott eszembe, hogy ha ezt a formát teccenek mutatni hónapokkal ezelőtt, nyilván a simonszűrő lefuttatása és az eredmények maradéktalan feldolgozása után, akkor...Na mindegy.

Most már abból kell főzni amiből lehet, baloldalon Simon számlákkal és Velez beszélgetéssel, a jobboldalon meg készpénzzel kitömött nyugdíjas rezsiharcosokkal Dunaújvárosban, Zuglóban , a bürokrácia terhétől megszabadított vérgőzös őskeresztényekkelhogy a többi el és lekötelezett rezsinyertesről ne is beszéljünk. Esélyek? Azt inkább ne firtassuk. Hadd bízzon még egy hétig mindenki amiben akar. 

1027 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr715886037

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.04.01. 13:13:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az a baj, hogy sajnos Horváth András szavazata is a Fideszre megy. Win-Win
Nehéz ügy ez.
Simon számláinak kézzelfogható, bűnjelként lefoglalt bankóiból egy árva peták sem megy az amúgy folyamatosan szolidaritást hirdető (vizet prédikál és bort iszik) baloldaltól a nyugdíjasok zsebébe.
A szerző kibaszott nagy tévedése (mentségére legyen mondva, csoportosan hülyék) a jobboldal őskeresztényekkel való azonosítása.
Nagy szar az egész, de ezt ettől a szerzőtől már megszoktam.
Simon számlákkal talán Garancsi 50 mrd-os, Rogán 300 milliós, OV közpénzből épített magánstadionját, hobbi akadémiáját stb kéne szembe állítani, amiknek az értékük 100x ezerszer nagyobb.

Mint ahogy apl a Bajnai libázással a trafikmutyi áldozatait és földmutyi áldozatait. 200 fővel szemben 100 ezer.

Miért van, hogy a fidesznek pár szoci ügyet sikerül felfujni nagyobbra mint a fidesz saját ügyeit.

Tehetelne baloldal képtelen kezelni ennyi fidesz hazugságot, aljasságot, rablást, csalást.
Tehetelne - tehetetlen
@imres:
"Nagy szar az egész, de ezt ettől a szerzőtől már megszoktam. "

A kis mazochista: ÜSS, ÜSS MÉG!
@s.g.l.: Az a baj, hogy a Fidesz teljes mértékben uralja a médiát. Tegnap este is Selmeci kiflicsücsök Gabika megjelent "sajtótájékoztatót" tartani ahol természetesen elmondta a szokásos szöveget a Simon bankszámlájáról, majd mint aki jól végezte dolgát eltűnt. Szerintem esélye sem lett volna egy újságírónak feltenni egy olyan kérdést, ami dr ötker érdekes 300 milliós lakásügyére vonatkozott volna.
Pedig szerintem elég sok embert érdekelne ez is.
Moszkovityenka sokat tett a zombikokért,jól láthatóan azok eredményei is csaláson alapulnak,rendezvényeik látogatottsága a bányászbéka segge alatt van.
Megosztok veletek egy jó hírt, ha nem gond: A Szeged férfi tekecsapata megvédte címét a Bajnokok Ligájában.
Az egyébként megvan, hogy a Seuso kincseket nem visszavásároltuk, hanem bérbe vettük?
hvg.hu/kultura/20140327_Miert_is_fizettunk_45_milliardot_a_Seuso
@imres: Nem értem... Ha bűnjel, akkor mi a rákot keresne a nyugdíjasoknál? Bizonyíték megsemmisítésére (bűncselekmény) akarod rávenni a... kiket is?
Rogán már csak azért is érdekes, mert jövedelmi viszonyait tekintve kb azonos szinten keres(ett) Simon Gáborral, talán egy picikét többet.

Egyébként meg se Simon, se Rogán nem lényeges. Paks lényeges, meg az AB, a választójogi törvény, a közmédia állapota, a gazdasági szabadságharc, a befektetések hiánya, a külpolitikai elszigetelődés, a keletre tolódás, az igazságszolgáltatás pártosítása stb. ezek a lényeges dolgok. Ha ezek rendben vannak, akkor jöhetnek a személyi kérdések, de akkor is inkább kezdjük Mészáros milliárdjaival. Az érdekesebb kérdés.
dakota szervezett bűnözés?

vagy kommancs szervezetlen bűnözők?

hm nagykérdés....

vagy libatolvaj
@imres:
"Simon számláinak kézzelfogható, bűnjelként lefoglalt bankóiból"

segítek. a pénz nem bűnjel. tovább segítek: nem kézzelfogható, mert maradt a számlán.
tudod Fabius CSAK Monknak sikerült megmenekülnie a tengerbefulladástól ÚGY hogy nem kapaszkodott az egyetlen fix ponthoz egy wc-deszkához..

a te szavazatod bizony a tengerbe vész majd..:(((
@skribler200: mindenesetre megőrizhetjük emlékünkben, mint az a karakán csávót, aki a realitásokkal szemben is ragaszkodott az elveihez.

Az hogy Szent Johanna vagy Don Quijote képében, az egyéni vérmérséklettől függ.

www.youtube.com/watch?v=d2Jm44Bo200
@ajjaj99: grat nekik....kár, hogy csak itt lehet megtudni....
@The Lonewolf az optimista: Hehe!
Ne is mondd! Tennap épp elcsíptem valami "híradást", amiben bemondták, hogy a fityisz már reggel reagált a délutáni összefogásos nagygyűlésre.
WTF?
Erre nem bejáccák kiflicsücsök szenátorasszony hülyeségét?
Nekem meg egyből tonyóka lakásmizériája ugrott be.
Azért én mégis azt mondom, hogy legfontosabb a fidesz elzavarása. A kukacnak se hiányzik az mszp, de a nagy bűnöket mégis viktorék követték el.
A legsúlyosabb mind közül ez a folyamatos gyűlölködés. Oszd meg és uralkodj!
meseházy egy lagymatag, impotens, és visszataszító beszédet mondott.
Szerintem ezzel nem meggyőzhető az, aki még nem tudja, kire szavaz. Sőt. inkább csak erősítette benne, hogy akkor az emeszpé is kiesett a körből. maradnak a kispártok.
hogy sikerült a béééékemenet ? megvolt a 4 milla lengyel nyugger ?
hamár verdák akkor nem dakota vagy kommancs handabanda...

a Hadházié jobb volt...

www.youtube.com/watch?v=b59gxeOVcFE&feature=player_detailpage#t=116

"Az ország úgy néz ki, mint egy ezer éves IFA. Ülnek a kormánynál, és nem az utat nézik, hanem szerelik ki a magnót. Mondjuk, minek nézze az utat, mikor üres a tank? A felniket már rég eladták, csak hát a kötelező be van fizetve."
A csuti ártány érzi a vesztét , azért beszélt a 2002 - es választásról !
Tény : a Fideszt túlmérik a kozvéleménykutatók legalább 10- 15 % - kal !
Ennek tukrében is nekik áll a zászló ?
Lesz nagy meglepi....
( A simon-ugy kezd kontraproduktívvá válni,...foleg Rogán ugyanakkora érthetetlen vagyona láttán...
Kulonbség ?
Tonyo MÉG nincs elozetesben....
Selmeczi G. meg már fájdalmasan kretén...)
@imres: Igen, a baloldal vérgőzös zsidóit biztosan kikérnék maguknak. Pedig a Jobbik sikerének egyik oka éppen ez.
@maybach:
"Azért én mégis azt mondom, hogy legfontosabb a fidesz elzavarása. A kukacnak se hiányzik az mszp, de a nagy bűnöket mégis viktorék követték el.
A legsúlyosabb mind közül ez a folyamatos gyűlölködés. Oszd meg és uralkodj!"

Mélységesen egyetértek !
@s.g.l.: Valójában a Simon ügy igen nagy ügy. Nyilván te sem gondolod komolyan, hogy Simon megtakarított kb. egymilliárd Ft-ot, amelyből Mesterházyval és másokkal pakoltat ide-oda.
@♔batyu♔:
6 . - a után mit csinálsz ?
Maradsz bérkreténnek ?
@Virág et.: Ezeket a kérdéseket szeretné mindenki feltenni a Bonsai Ducénak, aki szemmel láthatóan senkivel nem hajlandó vitázni. Ezzel mondjuk teljesen kiírja magát a világ kultúr vidékeiről, de híveit úgy látszik semmi nem képes megzavarni a vakhitükben.
@Kivlov: Én meghallgattam a beszédet, és bár nem voltam száz százalékig meggyőzve, azért számomra elég volt, ahhoz, hogy ne akarjak esélytelen kis pártra szavazni. Neked meg úgyis mindegy, mert te arra szavaznál, aki holnap megszűntet a nyugdíjat.
@The Lonewolf az optimista:
nekem mind1, nem kell beszédeket hallgatnom, ahhoz, hogy tudjam, kire szavazok. ennyi. :D
akkor is szánalom, hogy mocskolódást ajánlanak csak, seemi többet. ezért nem érdemes kormányt váltani, hogy újabb 4 évet a kukába dobjunk.
Engem a Simon-ügy győzött meg végleg.
Ha ez a legnagyobb disznóság, amit Viktorék ki tudtak kaparni róluk, akkor ez gyakorlatilag szentek gyülekezete.
Ráadásul semmi sem utal rá, hogy a pártnak köze volt hozzá vagy akár csak tudott róla a vezetés. Pedig... hogy is mondjam... elég rámenősen nyomoz a hatóság, nem? És a titkosszolgálatok fele is ide koncentrál fél éve.
@Virág et.: Ez a keletre tolódás egy igen hülye érv, főleg a mai gazdasági környezetben és Mo. helyzetében.

Mo. kereskedelmének 90%-a EU-s. Az is marad, hiszen állandó és bejáratott piacokról van szó. Ráadásul jó piacok, értsd,nem kell hitelekkel megtámasztani.

Ehhez képest kb. 10% miatt vagy pánikban, ami ha szerencsénk van, talán 15% lesz.
Kedves FAB. Abszolút megértem a döntésed. Béke az összebukás poraira. :)
@dr kíváncsivagyok: Dehogyis, röhögök rajtad, hogy ingyen tipródtál 4 évig és mégis maradtatok a kukában.
Kit voksoljak Fidesz ellen?
Jobbik ugye náci kvázi,
LMP meg esélytelen...
Nincs más hátra, Mesterházy...
;-)
@♔batyu♔: Bizonyíték? Vagy valami konkrétum, mert ez eddig csak rágalmazás, amit művelsz, bértrollocska.
Miután a teljes baloldal részvételével sikerült legitimálni mind a rendszert, mind a fenntartását szolgáló választási törvényt, nem értem, hogy mire a fanyalgás?
@Kivlov: Kik akarják megszüntetni a nyugdíjakat, mert tőled az elmúlt pár évben nem nagyon hallhattunk mást, mint hogy Magyarország minden baját a nyugdíjak és a nyugdíjasok okozzák. Szóval kik a jelölted?
@The Lonewolf az optimista: Már hogy a búbánatba állhatna le vitázni bárkivel is?
Ha lenne vita, azt a mtv-nek is le kéne adni, és bármilyen vitán felmerülnének olyan témák, amikről a párt-tv mélyen kussol.
A pártmédián csüngők meg csak pislognának, hogy milyen 300 milliós ingatlanügy, milyen gázbiznic, milyen milliárdok???
Lehet így vitázni? Na ugye, hogy nem!
@♔batyu♔:
Az un baloldal nemcsak zsidókból áll. Rendes magyar emberekből: "zsidókból " es nem zsidókból, emberekből.
Tipikus náci toposz amit írsz.
20 évnyi (?) kommentelés után (ahogy írtad) ezt illene tudnod.
@The Lonewolf az optimista:
Orban akarta csak nem választások elott. Akkor nyalizik
@Csekkliszt#10: Persze haver, dehogyis te nem tudsz értelmezni.

Szerintem olvasd el mégegyszer, mire válaszoltam stb.
@The Lonewolf az optimista:
sajnos, senki. pedig azok tuti bejutnánnak. :D
@The Lonewolf az optimista: Neked? Leírnám, de nem is értenéd. Éppen ezért trollozol te ostoba.
@Frady Endre:
+1 :D
ezt igazából meg kellene bolondítani valami húsvéti locsolóverssel, és akkor igazán ütős volna...
"Cukrászda helyett bankszámlákat nyitott uniószerte Simon Gábor"

kuruc.info/r/53/125861/
kicsit OFF:
aki IT-környezetben dolgozik, annak ajánlok egy IT-s(?) bejegyzést. ezért tart itt ma ez az ország...
kocka.blog.hu/2014/03/30/hogyan_101_miert_olyan_lassu_a_gepem
ON
@The Lonewolf az optimista:

"_Az a baj, hogy a Fidesz teljes mértékben uralja a médiát._"

ügyesen és okosan tanultak a baloldaltól és a liberálisoktól, továbbá gátlástalanul meg is valósították a saját verziót. Csak emlékezz 1990-1994 közötti mocsokságokra. mindenről írtak akkoriban, csak a lényegről nem. az orbáni-simicskás gátlástalanság egyenes következménye annak és a későbbi gyakorlatnak.
@♔batyu♔: azt kellene most kiborítani, de hirtelen, miből áll össze a CÖF pénze, mi is pontosan a gazdasági kapcsolat a CÖF és a Fidesz között. Mindenki tudja ugyan, de a konkrétumokat kellene nyilvánosságra hozni.
@Secnir: A gépek általában nem ezért lassulnak be, amit ő ír.
@miaturo: Persze, nyomozd ki. Szép feladat, támogatom.
@♔batyu♔:
Haver, nekem, egy ilyen lény, mint te?
@jaegtoer: Mi akadályozta meg abban a balliberálisokat, hogy az ATV-nek nevezett hihetetlenül elfogult, nívótlan és éppen ezért döglődő gagyi helyett egy HírTV-t hozzon létre?

Nem lehet fideszéknél tényfeltárni?
@Csekkliszt#10: Ennyire te nem lehetsz ostoba, hogy még ezt sem tudod helyesen értelmezni.
orulunkvincent.blog.hu/2014/03/30/a_versenyautod#comment-form

nu, errül eszembe jutott a régi vicc, remélem teccenek ismerni, amikor joszip tot és kaja irahim ultiznak, oszt egyikőjü mongya: uhu! másikójuk mongya: simon! a válasz: pagát uhu! erre: simon2.0!
mijután mán elérték a fedák sárit, akkorra az is kiderült, hogy a dominoban nincs is gól.
@♔batyu♔: lol, azért az atv színvonalban messze veri a hirtv-t, ez meg is látszik a nézettségi adatokon, persze, akinek a kuruc info az újságírás csúcsa, annak nem lehet túl magas az ízlése.
@♔batyu♔:

maának öléggé tompa agya lehet, ezér is nem értik meg. nem-e akar véletlenül elmenni a bánatos picsába?
@jaegtoer:

erre mondhassuk karakány nyelven, hogy magyarország jobban tejjesít.
Télleg: számháború megindult már? :)
@_most_: Öten nézitek? Azért annyira ne büszkélkedj vele, ballibsi oldalon is gáz.
@♔batyu♔:

maga tuggya! én jót akartam.
@Secnir: Itt találsz illusztrált "Zöld erdőben" kezdetű mélylírákat:
fradyendre.blogspot.hu/2013/03/zold-erdoben.html :)

De a kedvedért egy vadiúj:

Zöld erőben rezsi megnő,
Harcol sok-sok férfi meg nő,
S közben békebőg egy ól jak.
Bőgjek én is, vagy locsoljak?
mi volt az az élőszóban vicces amit Mesterházy mondott?? Mert nem emlékszem ilyenre.
@♔batyu♔: szánalmas számomra az, aki garancsi kéktúra istván 50 milliárdja nem zavar. akit a paks körüli köd boldogít. igen, rád gondoltam. felesleges magyarosítanod, felusmerlek, te vagy matolcsy package.
@Kivlov:
A többiek viszont mind jók voltak.
Bajnai meglepően sokat fejlődött, okosakat mondott (ebben eddig sem volt hiba!) és jól (ebben voltak hiátusai korábban ...).Összességében tetszett - talán, igen, egyedül Mesterházy volt kissé gáz, valaki megmondhatná neki, hogy ami nem megy (fejből tartott beszéd), azt nem kéne erőltetnie: olvasson fel egy okos ember(ek) által megírt szöveget und kész. Jobbat tenne mindenkivel, mert nem tud riposztozni és nem tud frappáns lenni ...
@♔batyu♔: Talán próbálj meg tényekkel meggyőzni, hátha megérteném, de csak a levegőbe pufogtatni a hülyeséget az felesleges.
@♔batyu♔: ha te a hírhedten hiteles és elfogulatlan Hírtévét nézed, akkor már értem.
@Evezős:
kónya, szabó értékelhetetlen, pitiáner, gagyi. ferkó olyan volt, mint a részeg. fodor gabriella csak a szokásos nulla, egyedül bajnai volt épkézláb. miért kellett összeállnia ezzel a szenny bagázzsal???
@parti_giano: Te nem matolcsyval tévesztesz össze, hanem a pszichológusoddal. Persze én is rendelek, de jóval magasabb a díjazásom, nem hiszem, hogy válalnád.

A többinek is üzenem, NEM érdekelnek ballibsi sérelmek, nekem ne nyafogjanak, panaszkodjanak, sőt az ostobábbja egyenesen engem tesz felelőssé:)))

Szavazzanak kedvenceikre, én is ezt teszem.
@parti_giano: ... hét éjszaka
Ja, nem, az egy film. :)
@miaturo: Azért van némi különbség mondjuk a Célpont és pld. Kálmán Olga között. Úgy minden téren.
@s.g.l.: rogán vagyon bőven 5 MDFt felett van. vicceltek ezzel a 300 MFt-os ingatlanvagyonnal?
Kedveseim!
Valamikor egyszerű és megnyugtató módon a Hazafias Népfront jelöltjére lehetett szavazni, de az utóbbi 24 évben a sok simlis társasság miatt folyamatos bizonytalanságban voltam és vagyok.
A szavazati jogommal most is élni fogok, azonban teljes tanácstalanság kerített hatalmába, hogy kire/mire voksoljak.
Annyit eldöntöttem, hogy a FIDESZ-KDNP gengszetereket nem választom.
"Hát én immár kit válasszak..?" - dúdolgatom és közben a tavaszi szél árasztja a vizet.
@♔batyu♔: Ja, hogy te a kurucinfóról tájékozódsz! Ez mindent megmagyaráz te ócska fotelnáci. Az a leghitelesebb hírforrás, igaz?
@Kivlov:
Hülyeségeket beszélsz.
Mesterházy volt egyedül viszonylag gyenge, a többiek vagy hozták a szokásost (Gyurcsány), vagy jóval korábbi önmaguk fölött teljesítettek.

(Ja, és a stílus, ahogyan ezekről az emberekről beszélsz, visszataszító, ha csak így tudsz, akkor kiketrecellek a nácik közé ...)
@Marcellusca: nem, vége. használjuk ki még ezt az időt.
@Evezős:
persze. csak épp itt van a gond: hogy a szoksáso, ez a nulla alatti színvonal! :D
@DR. INKVIZITOR:
Most is lehet a hazafiasnépfornt jelöltjeire szavazni ...
:-)
@Kivlov:
Nem.
De ha neked Orbán a mérce, akkor ne vitassuk ezt tovább, mert értelmetlen.
(Lehet elfogult valaki, de eltagadni a nyilvánvalót: ki jó szónok és ki nem az, nem érdemes. Ebből indulj ki!)
@Evezős: lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de Kivlov hol írta, hogy neki Vikk a mérce. Egyébként Vikk jó szónok.
@♔batyu♔: hehe. olyan messze vagy te egy pszichológustól, mint orbán a versenyautótól. a díjazásodat meg kérd kubatovtól, talán vazelint is kapsz hozzá. amiket írtam ugyanis, az nem ballibsi sérelem. az egy gondolkozó polgárban kérdéseket ébreszt. belőled két dolog hiányzik ehhez: a polgár és a gondolkozás.
@Marcellusca:

én azér utána nézetnék a horváth andrással.
Na fiúk, kérlek titeket ne kezdjétek ezt a fotelkomcsizást, fotelnázicázst.
@parti_giano: Miért mit gondoltál, majd ingyen gyógyítok? Meg a nagy lófaszt:)
@parti_giano:

azé aszt el kéne ismerni, hogy piros pötty a túró rudin még lehet belüle.
@kentauri: Gondolom, majd a Sportban is megjelenik. Képzeld, beírtam az Index Fórumba is és kimoderáltak.
@hacsaturján: ha annyiban módosíthatom, hogy kubatov túró rudiján, akkor igen. ennek van az az öt szakdolgozata?
@Penivaldes:

má mé ne kéne elkezdeni? cihiáter mán van, okos és tartalmas érvelés is, sic itur ad astra!
Miközben nem vagyok békemenetes, azért ebben is van igazság sajnos. :(

"Békamenet – Békemenet. Ez annyira lapos, annyira szánalmas, ennél egy hatéves gyerek is kreatívabb. De ez legyen az ön gondja. Miképpen az is, ahogy miniszterelnöknek készülődve vérig sért félmillió embert. Ön egy szánalmas, primitív bunkó, elnök úr! Ott liheg teljesítményével Szanyi Tibor nyakában. S ezt is alul tudta múlni ott, Szolnokon, a saját odaadó hívei körében. Amikor arról beszélt, hogy mi ba…unk kecskét.

„A kecskével ők is csinálhatnának valamit pluszba’; azt most nem mondanám ki, hogy mit. De szerintem tudják, mire gondolok. Bár az állatvédők tiltakoznának. És joggal. Mert ezt még a kecskék sem érdemlik. Csak a fideszesek.” Ezek az ön szavai.

Miközben állandóan a népre hivatkozik, megveti és gyűlöli ezt a népet, ha nem önökre szavaz, ha nem kér magukból. És mint megzsarolt, megvesztegetett kecskeb…ókra gondol erre a népre. De a világért sem mulasztaná el, hogy politikai ellenfeleit antidemokratikus, szélsőséges gazemberekként bélyegezze meg. Egyszóval ön a tipikus kommunista, tisztelt elnök úr!"
@parti_giano:

nem. öt szakdolgozata a sok sö bötüsnek van, ez csak egy jól fizetett cihiáter, de ha fölnő, akkor traktoros lesz.
@♔batyu♔:
Téged nem kell értelmezni, mert értelmes dolgot még nem hallott tőled. Csak holokauszt tagadását, zsidozast es olyan hazugságot hogy (vagy) 20 éve kommentezel az interneten. Ilyen lény vagy. Azt amikor rajtakapnak, hogy milyen mocsok dolgokat mondasz, akkor meg megsértődsz, hogy nem vagy (új)náci. Még azt sem vagy képest felvállalni, ami vagy, még ahhoz így gyáva vagy, v érzed hogy az mennyire a legalja.
@♔batyu♔: olyan lassú a felfogásod, mint a kdnp-nek. azoknak is már '90-ben mondta kövér, hogy "csuhások térdre, imához!", de csak 2006-ra értették meg.
@Penivaldes:
Nem írta - én gondolom, ha a tegnapi felszólalókat mind lefikázta.
Nem, Viktor nem jó szónok - nb. még felolvasónak is pocsék.
(A szónok nem attól jó, hogy mennyien éljenzik....)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mesterházy kezdi megérteni, hogy számára különösen vége.

Egy hét múlva a ballibsiknél új időszámítás kezdődik, amelynek egyik első eleme az lesz, hogy Mesterházyt igen nagy ívben dobják.

Ez nagyon elkeseríti Mesterházyt, aki elragadtatja magát.

Az jól jelzi a jelenlegi balliberális gárda alkalmatlanságát, hogy saját sikertelenségükért Orbánt teszik felelőssé.
@parti_giano:

az csak azér vót, mer a kövér úr túlbeszélte, mer ha például én csak annyit mondanék ennek a jól képzett bácsinak, hog térdre! akkor ő asztat azonnal megértené és csak annyit mondana közbe, hogy célpont.
@Evezős: Ebben nem értek egyet veled. Sőt egyenesen megsértődtem rád, hogy azt feltételezed, hogy elvakult fideszhívő vagyok. Saját tapasztalatból beszélek, OV jól tud beszélni, lelkesíteni, ahogyan Gyurcsány is.
@hacsaturján: traktoros is? összezavar. az előbb még piros pöttynél tartottunk.
@♔batyu♔:

OV 4x versztett országos választást és 2x egyénit.
Legtöbbet bukott politikus, mert demokráciában első, de a második bukta után biztos elzavarják végleg.
@Csekkliszt#10: nagyon megköszönném, ha pld. egy holokauszttagadó írásomat be tudnál idézni.

Nyilván sok van, de elég csak egyetlen egy. Megteszed?

Igen régóta vagyok fórumokon és blogokon, de ritkán találkozom ekkora tetűvel, mint te, pedig konfrontálódok rendesen:)

Szóval várom az idézeteket.
@s.g.l.: Te felhozol egy ilyen érvet és ekkor jól le is nyugszol?

Egy politikusnak a bukott választás kb. olyan mint neked az, hogy elvesztesz egy munkahelyet. Benne van a zsákban, de az égvilágon semmit sem jelent. Persze csak a jó politikusnak, mert a rossz, az egyszer használatos.
@Penivaldes: Orbán jó szónok... volt valamikor. Mostanában fel sem néz a papírból, látszik rajta, hogy már nem hiszi el amit mond.
@♔batyu♔: nem egészen, több bukás után érdemes elgondolkodni, hogy biztos, hogy jó helyen vagyok e?....na persze addig, ameddig a fidesz csak egyedül Orbán Viktor..
@Penivaldes: Hová gondolkodjon el, ugyanis győzelem előtt áll?

Mondjon le, mert hátha 2018-ban megbukik?

Ráadásul elhiheted, Mesterházyék ettől sem lennének jobbak. Ez természetesen a magánügyük, minden ballibsi arra gondol amire akar, de véleményem szerint az ő problémájuk nagyon nem Orbán.

A ballibsik kihagytak egy ziccert, ami Orbánnak adott egy lehetőséget amit ki is használt.
@♔batyu♔:
Most nincs idom visszakeresni , de megteszem.
Tudom, de amíg ő is elhitte, jobban hangzott.
@s.g.l.: És akkor mi van? Ettől ez még így van.
@Penivaldes: Nem, nem. viktorka már nem a régi. Újabban már a nagy szónoklat sem megy neki. Régebben is csak a sajátjai előtt, előre megírt beszéddel volt jó.
@♔batyu♔: kedves batyu, nem a mostani helyzetre gondoltam természetesen, és nem is arra, hogy 2018-ban hátha. És az igaz, hogy a baloldal problémája nem OV..
Friss hír az Indexről: index.hu/gazdasag/2014/03/31/leapadtak_a_magyar_gaztarozok/

Annyira jól állunk és nem függünk senkitől, pláne nem az oroszoktól ugye Viktor?
@Csekkliszt#10: Aha. na akkor viszont takarodj a picsába. Nem szeretek ignorálni, hiszen az ellentétek miatt járok ide, de a magadfajtát nagyon megvetem. Pártállástól függetlenül.
@Marcellusca: Viktorka....hm tudod ki Viktorkáz? Egy vérkomcsi ismerősünk...
@Penivaldes: Hééé, Hercegnőm, te vagy az???
Vagy valaki meghekkelte a nickedet? :)
@Penivaldes: Csak tudott beszélni, de az régen volt, most csak papírból beszél, előre megírt szövegből. Gyurcsány tényleg papír nélkül beszél most is. Vitya ezért vigyáz nagyon, nehogy újságíró vagy bárki olyan kerüljön a közelébe, aki váratlan kérdést tehet fel neki. Biztos háttér nélkül nem képe reagálni a kérdésekre.
@♔batyu♔:
Kulonben most is mondhatod:
- volt- e holokauszt?
- hivtad, v hivod-e a holokausztot holokamunak pl,v más módon relativizalod?

Ezt majd összevetjük később azzal, h miket írtál
@The Lonewolf: Rögtön mellette egy másik cikk hasonló témában az indexen.

Nem tudunk leválni az oroszokról

index.hu/gazdasag/2014/03/31/nem_tudunk_levalni_az_oroszokrol/
@The Lonewolf:
Azt hazudták tele van.
Sokan kiabáltak: hazudnak!
Bebizonyosodott.
@Penivaldes:
Bocs, szerintem: Két megoldás van: vagy teljesen es mindenki ignoralja ezeket a lényeket (benne vagyok), es akkor semmilyen megjehyzesukre nem reagálunk, v nincs tabu téma.
@Csekkliszt#10: ja, de miért kell előhozni a genocídiumot?
aki gyurcsányékra szavaz, az nemhogy nem magyar, az nem emberi lény.

ezek a tények.
Megfigyelhető volt a tegnapi szónoklatoknál az, hogy láthatóan összhangban tematizálták a beszédeiket.
A szabadság, a nyugat felé való elkötelezettség, az állampolgári félelmek, az elnyomás mindnyájuk fő motívuma volt a beszédeikben.
Szerencsés lett volna a félelmek kérdését hangsúlyosabban részletezni, miután ezek a félelmek nemcsak egzisztenciálisak.
Fél a munkanélküli, hogy mi lesz, ha az őt segítő nyugdíjas szülő már nem lesz, fél a szülő, mert nem tudja a gyermekét taníttatni, nem tudja az életbe elindítani, félnek a családok a kiszámíthatatlan közel és távoli jövőtől, de a holnaptól is, lesz-e mit tenni az asztalra.
Ez több embercsoport érzelmeit korbácsolta volna fel, hatásos felsorolás lehetett volna a mozgósításra.
@Penivaldes: Eleve az érv nem jó. Orbán igen tehetséges politikus. Szerintem a ballibsiknél Szanyi lehetne még ilyen, ha nem itta volna szét az agyát és valamivel hitelesebbek állnának mögötte mint Szekeres, Gyurcsány, Fodor, ilyesmik.
@♔batyu♔: .))))))))) Na most biztos, hogy Szanyihoz kell hasonlítani OV-t? Sosem mondrtam, hogy OV tehetségtelen politikus lenne.
@♔batyu♔: pedig talán mást is érdekel.mondtál olyat hogy "holokamu",vagy nem?
@Csekkliszt#10: Nincs tabutéma. Gyorsan válaszold meg nekem, hogy akik mondjuk az Auschwitzban található emléktáblán átírták a 4 millió áldozatot később másfél millióra, ők akkor szintén holokausztot tagadtak vagy relativizáltak? Csak azért kérdem mert a hatmilla áldozat ennek dacára dogmaként tartja magát.

2.bp.blogspot.com/-dWhRsXUH4bM/UlKf9l1zj7I/AAAAAAAALGM/uf6Ddzuci-o/s1600/plaques+1+and+2.jpg
@Blikknépe:

akkor én mostan ítí vagyok, avagy vaktyúk? tessen mán sorolni a tényeket!
@rasztaszív: Hú b+, nahát. Mi vagy te rendőr? Keresd meg, ne engem fárassz ilyen baromságokkal.
@s.g.l.: Ezt hívják úgy, hogy unortodox tele gáztározók. Mi lenne ha még tél is lett volna?
@Penivaldes: Igen, fenntartom, hogy Szanyi méltó ellenfele lenne Orbánnak, ha nem inna és nem az MSZP állna a háta mögött.
@♔batyu♔: ne terelj.mondtad,vagy nem mondtad?
vagy nem tudod,mit beszélsz?
akkor viszont mire lázadsz?
@s.g.l.:

de a pirézek ember lények, nem? és ha az összes piréz a gyurcsányra fog szavazni, akkor szeretett vezérünk lebukik? külömben is, hányan vannak azok a pirézek?
@♔batyu♔: na én ezt nem így gondolom, azt hittem többre tartod Viktort...
@Penivaldes: Nem vagyok témánál csak felmerült mint logikus kérdés, miközben senki sem tagadja magát a történelmi tényt. Ugyanerre világított mondjuk rá Karsai László történész a cigány holokauszt kapcsán.

youtu.be/umdcJahc_J4

Egy ártatlan áldozat is sok, viszont sokatmondó, hogy valakik valamiért ki akarják emelni ezt a szörnyűséget, a megannyi más hasonlóan szörnyű népirtás közül.:( Én csak erre szeretnék rávilágítani.
@Blikknépe: Akkor inkább nem leszek emberi lény, de a Fideszre és csatolt részeire (pl. Jobbik) akkor sem szavazok.
@Penivaldes: Nem, Szanyit tartom többre.
Valami ostoba ballibsi a múltkor megkérdezte, szeretem a zsidókat?:))))))))))))))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Számomra az 1,5 millió legalább olyan félelmetes és megrázó, mint a 4 millió. Tulajdonképpen már egy ember értelmetlen és felesleges halála is megrázó dolog. Vagy csak én vagyok ilyen érzékeny?
@♔batyu♔:
bizonyítsd.
ha már másoktól elvárnád...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lehet, hogy az a hatmillió ma már nyolcmillió.

Persze nem követem a szakirodalmat.
@rasztaszív: Te bizonyítottad? Nem. Akkor lehet húzni, ma egyébként sem rendelek.
Csak a blogradar kedveert:

@♔batyu♔:
Kulonben most is mondhatod:
- volt- e holokauszt?
- hivtad, v hivod-e a holokausztot holokamunak pl,v más módon relativizalod?

Ezt majd összevetjük később azzal, h miket írtál

♔batyu♔
2014-03-31 11:05:00
@Csekkliszt#10: Na húzz a gecibe.
@♔batyu♔: de nem is állítottam,hanem kérdeztem.
szóval mondtál olyat,hogy "holokamu",vagy nem?
@hacsaturján:
A pirézek mindíg többen vannak eggyel, mint az eggyel kevesebbek.
@♔batyu♔: Pedig 2006-ban egy Gyurcsány nevű ember nagyon elverte egy TV vitában. Annyira, hogy azóta sem akar kiállni egyetlen kihívójával sem. Még az újságírók elől is menekül. Ez nem vall nagy politikusra, inkább gyáva emberre.
@♔batyu♔: miféle rendelést "válalsz" te kis shitpali? :XD
@rasztaszív: Ugorj neki és keresd meg. Jó munkát:)
@trisel: Pszichológiai. Nem vagyok olcsó. Baj?
@The Lonewolf: És akkor én ezzel mit csináljak?
@Penivaldes:
Ok, elnézést. De valamiert fontosnak tartom, h az összes ilyen arcot szembesitsem ki is ő. De lehet h igazad van, felesleges.

De akkor semmilyen témában nem kell velük szoba állni, mert előbb utobb úgyis előjön ez a téma.
@♔batyu♔: egyelőre semmi okom nekiállni keresgélni,hiszen nem egyértelmű az álláspontod.ha magad is belátod,hogy mondtad,teljesen fölösleges.szóval mondtad,vagy nem mondtad?
@Csekkliszt#10: egyáltalán nem felesleges, jól teszed szerintem...
@Penivaldes:
Nem gondoltam, hogy fideszhívő vagy ...pont ezért tehát ne sértődj meg rám!

(Viktor szónoksága ... nem ő írja, csak felolvassa, a hangja irritáló, a beszédstílusa mesterkélt, erősen papírfüggő - nem tud egy ideje meglenni nélküle, gyakorlatilag fel sem nagyon néz -, a riposztok, spontán megnyilatkozások teljesen hiányoznak, nem követi a hallgatóság reakcióit és nem is reflektál rájuk, nem érzi a szöveg hangsúlyait, amiket kihangsúlyoz, azokat - nagyban fogadnék rá! - maximum megjelölik neki ... nem folytatom.
Gyurcsánynak is van sok hibája - gyakran túlzottan elragadja a hév, képes cirkalmasan fogalmazni, a hatásszünetei időnként erőltetettek, szeret valamiért kiabálni, ami nem feltétlenül jó minden esetben, stb. -, de az biztos, hogy a hallgatóságot képes megragadni és fenn tudja tartani a figyelmet, van a beszédeinek felépített váza, amit fejben tart és ha kell, menet közben módosít.)
@oszt jónapot:
Gyanítom, ő sosem hitte el ...mint utólag kiderült, már a Nagy Imre-temetésen sem volt igaz, amit beszélt és ezt ő is tudta ...
@Csekkliszt#10: "Ok, elnézést. De valamiert fontosnak tartom, h az összes ilyen arcot szembesitsem ki is ő"

A nénikédet, azt szembesítsd, ki a faszom vagy te, és hogy a faszba nem csengtél le 1990-ben? Gondolom, az MSZP-ben túléltél.
@rasztaszív: Hát ezt pedig szépen megkeresed.
na jó, nagyon elment a vita a holo- homo- vonal felé, ezt abba lehet hagyni, nem vagyok rá kíváncsi.
@♔batyu♔: én kérdeztem,te viszont állítottad ugyanezt rólam.így most neked kell bizonyítanod.
ehhez képest még arról sem vagy hajlandó nyilatkozni,hogy mondtad-e.
a becsületedről van szó,bizonyíts,és nyilatkozz.
@Secnir: meglepő, pedig azt hittem neked is tetszik ez a vonal.
Orbán és a szlovákok+felvidéki testvéreink:

"Orbán miatt bukhatott Fico!
A szlovákok az elnökválasztáson keresztül megálljt parancsoltak annak a politikai stílusnak, amely Orbán Viktor nemzeti konzervatív rendszeréhez közelítette az országot" - olvasható a Hospodárské Novinyben."
www.hir24.hu/kulfold/2014/03/31/orban-miatt-bukhatott-fico/
@Secnir: ez valójában mellékkérdés.az illető komolyan vehetőségéről,és becsületéről van szó.
Hier ist mein auto:

www.youtube.com/watch?v=sNsujqIPDkU

hier ist mein auto
ez az én autóm
brrr brrr
oké is challanger
mégis jobb ez az ajtó
ó je
tricikli i'm riding
neu es ist ein turbó
ó je
natural material
made in east európa
ó je

No internacionale standard
ó jeee

unortodox ajtó
ó jeee

A medve nem játék
ó jeee

Mona lizát tessék
ó jeee

Ha valaki ráér a Peking - New York táblát lecserélhetné
Brusszel- Moszkva táblára...

A Waszlavikot természetesen Viktorra kell cserélni...
ÁDER: MAGYARORSZÁGON A ZSIDÓK RENESZÁNSZUKAT ÉLIK ! A FELSŐKÖZÉPOSZTÁLYBAN IS, JÓL FIZETETT ÁLLÁSOKBAN !
NU,.....AKKÓÓÓÓÓ..., A KÖVETKEZŐ CIKKKLUSBAN MÁR JÓ LENNE, HA MAGYARORSZÁGON, A MAGYAROK IS RENESZÁNSZUKAT ÉLHETNÉK, JÓL FIZETETT ÁLLÁSOKBAN !!! ÉLS NEM a fekete gazdaságokban ÉLHBÉRÉRT DOLGOZTATVA !!!!!
Nagy szarban lehet a baloldal...:D

ÉS csak 15 embert tudtak összeszedni, mint szolidaritás....:D:D:D:D:D:D

Egy kalap kaki :D
@♔batyu♔: Te állítottad, hogy a Felcsúti Maradona egy nagy politikus, nem én.
@rasztaszív: Azt hittem, hogy már megtaláltad. Keresd akkor tovább. Remélem, időd van.
@The Lonewolf: Hogy jön ez ide? Most is állítom.
@♔batyu♔: azt nemtom, te mennyibe kerülsz, de a barátnőmhöz (egyetemi tanár, valódi és komoly szakkönyvek írója) beajánllak esetleg (két l-el), feltéve, ha meg tudod fizetni (amit viszont én 2lek). Merugye tudjuk, hogy egy pszichomókus szorul leginkább komolyabb szakértelemmel rendelkező "kollégára" :D
@♔batyu♔: Nem is nagy politikust mondtál, hanm tehetségest. A tehetség nem abban kell hogy kimerüljön, hogy minden vita és kérdés elől elmenekül, hanem hogy vállalja a vitákat és a kényelmetlen kérdéseket is. De Viktorra egyik sem jellemző.
@trisel: Magyon nagyon sokba. Barátnődet is kezelem ha kell:)
@The Lonewolf: Attól, hogy elutasít egy vitát, még miért ne lehetne tehetséges?

Nyilván úgy látja, hogy e nélkül is simán nyer.
@The Lonewolf: szerintem ez az a faszi, aki a rémhír tévében kerekasztalozik időnként a náci újszínházassal, meg valami pappal, és löki a mindennél elképesztőbb ostobaságokat. 2-3 percet szoktam nézni, és közben elmerengeni azon, hogy miféle pacientúrája lehet egy ilyennek... én 3 perc után théta-állapotba merülök, épp hogy utána bírok nyúlni a távkapcsolónak...
@♔batyu♔: komoly problémáid vannak a szövegértéssel.nem állítottam semmit,nekem semmit nem kell kikeresnem.viszont te állítottál valamit,amit nem tudsz bizonyítani.
és még egy egyszerű kérdésre sem vagy hajlandó válaszolni.vajon miért?
ne terelj,ne beszélj félre,bizonyíts,és válaszolj,vagy becstelen vagy.
@♔batyu♔: te elhiszed, amit a hír meg echo tv mond?
@♔batyu♔: Na pont ezért egy tehetségtelen gyökér, ha úgy érzi, hogy nyeregben van és megnyerte a választást, akkor miért nem vállalja a vitát? Mert egy tehetségtelen gyáva szar alak.
@Penivaldes:
akkor valakivel keversz, drágám.
@hacsaturján:

"_erre mondhassuk karakány nyelven, hogy magyarország jobban tejjesít. _"

azér' kihagytam volna, és ezzel nem vagyok egyedül, bár most már könnyen vagyok o kos.
@The Lonewolf: Ezt inkább itt opportunizmusnak nevezném. Éppen, hogy nem tehetségtelenségnek.

Ennek nyilván megvan a "fizikája", mely szerint nem érdemes vitatkozni. Pld., ha vitatkozik, elismeri ellenfeleienk súlyát, stb.
@Evezős: "már a Nagy Imre-temetésen sem volt igaz, amit beszélt"

Erről az eseményről többen másképppen emlékeznek, pl. úgy, hogy szó sem volt arról a közös megállapodás értelmében, hogy Orbán ott felszólal.
A beszéd a szadeszé volt, de nem akarták elmondani, élezni a helyzetet. De a mikiegér kéretlenül felpattant a tribünre és elmondta. A más beszédét.
Már tolvajként indult a pályafutása.
Orbán mint tehetséges politikus-írja az egyik kommentelő. Ez a nap vicce :D
@Spániel:
Ezt mondom pont, hogy az sem volt igaz, amiket ott hazudozott. Többek között az oroszok általa történt kikergetésével kapcsolatosan, hiszen akkor már folytak a tárgyalások és megállapodtak, mindannyian, hogy ezt nem említik, nem teszik kampánytémává.
A kis lókupecnek már akkor sem volt erőssége a becsületesség. Azóta meg csak tovább hanyatlott e téren (is)!
www.napi.hu/magyar_gazdasag/elkepeszto_fizmerleg-rekord_magyarorszagon.579193.html
Az elmúlt év végén tovább nőtt Magyarország külfölddel szembeni nettó finanszírozási képessége (vagyis a folyó fizetési mérleg és a tőkemérleg együttes egyenlege), a szezonális hatások kiszűrésével 1,938 milliárd eurót, a GDP 7,7 százalékát tette ki az egy évvel korábbi 1,016 milliárdot követően.
...
Folytatódott a nettó adósságállomány csökkenése: a negyedik negyedévben az államháztartás és az MNB 14,3 milliárd, a magánszektor 20,2 milliárd eurós nettó adóssággal rendelkezett, ami a harmadik negyedévhez képest rendre 7 és 9, éves összevetésben pedig 24 és 15 százalékos mínuszt jelent.
...
@♔batyu♔: gondolod,lapítással megőrizheted a becsületedet?óvodás szint...:)
Most így komolyan, hogy lehet egy olyan ellenzéket komolyan venni, aki ott tart, hogy ha leváltják Orbánt nem lesz gyerek éhezés meg stb.
Arról nem beszélve, hogy 8 évig miért nem zavarta őket a gyerekéhezés??
Meg ahányan fogtak össze, annyiféle a "programjuk"tehát kormányozni sem lehetne így.
Azzal, hogy utáljuk Orbánt azzal nem adnak jövő képet. És mivel nincs elég Orbánfóbiás az országban, így aztán mit is akarna??
Ha lenne elképzelésük és nem a másik utálata lenne az egyetlen dolog amihez értenének, akkor lenne esélyük is.
Amúgy meg kormányozni anno sem tudtak, most ugyan azok az arcok mitől tudnának?
Az egész brigádból még Mesterházy az aki viszonylag hiteles, meg nem tartom egy tisztességtelen embernek.
Bár azzal, hogy két nap alatt vágta haza saját maga 4 éves munkáját az nagyon gáz volt tőle, de ha van egy kis esze április 7 -től tényleg végleg búcsút int gyurcsány és társainak.
@rasztaszív:

Nem kell visszamenned, hogy hogyan relatizivaljak a holokausztot ezek a lények, itt a mai termés:

Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu
2014-03-31 11:09:50
@Csekkliszt#10: Nincs tabutéma. Gyorsan válaszold meg nekem, hogy akik mondjuk az Auschwitzban található emléktáblán átírták a 4 millió áldozatot később másfél millióra, ők akkor szintén holokausztot tagadtak vagy relativizáltak? Csak azért kérdem mert a hatmilla áldozat ennek dacára dogmaként tartja magát.

2.bp.blogspot.com/-dWhRsXUH4bM/UlKf9l1zj7I/AAAAAAAALGM/uf6Ddzuci-o/s1600/plaques+1+and+2.jpg

Válasz erre
♔batyu♔
2014-03-31 11:24:18
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lehet, hogy az a hatmillió ma már nyolcmillió.

Persze nem követem a szakirodalmat.
egy kérdés(felvetés?) az utolsó bekezdéssel kapcsolatosan.

Az jutott eszembe - bár ennyi tudatosságot csak nagyon-nagy erőfeszítéssel tudnék feltételezni róluk! -, hogy nem lehet, hogy a hónapokig tartó töketlenkedés amiatt volt szüskéges, hogy tudták, ha erőt képesek felmutatni, akkor megérkezik automatikusan a kriminalizálás is (a fidesz nagyon sok emberre fog rá nagyon sokféle dolgot - amikről aztán majd egy hosszú procedúra végén természetesen kiderülnek, hogy nem igazak, de addig lehet tematizálni vele!), tehát ezt csak a legvégén érdemes meglépni?

Így is mindent megpróbáltak, hogy az Összefogást gyengítsék, mi lett volna akkor, ha ez már hónapok óta megvan és működik is???
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
tudod, akkor szisztematikusan elkezdtek kiirtani egy egész népcsoportot.
te ezt feléred ésszel?
tudod értelmezni, mit jelent?
nem érted.
számolgatsz...
@Csekkliszt#10: hogy lehet, hogy Fabe még nem b@szarintotta ki gabe-et?! :O
@Trackers: az mongyuk nem zavar, hogy ezt a napiszart a fidesz pénzeli? Írhat mást, mint ilyen szépet?
@Trackers: amit lefelejtettél, de a lényeg: hogy ezt csak és kizárólag a gyarmatosító, labanc EU-nak köszönhetjük. Mert ez is fontos tényező, sőt, azt mutatja, hogy a szabadságharc nem működik EU-s támogatás nélkül...
Elgondolkodtató ...

www.vg.hu/kozelet/politika/sok-hataron-tuli-magyar-szavazott-rosszul-424642

Nekem az jut eszembe, hogy talán sokan nem arra szavaztak, akire kellett volna ... és így aztán a szavazatot inkább érvénytelennek nyilvánítják????
@irógép:

- A választási rendszer kényszerítette az
összefogást.
- A Gyurcsány megosztó, tehát gáz, a DK nem gáz.
- Demokratikus erő a DK, tehát helye van az összefogásban
- Gyurcsány gáz, de nélküle nem csatlakozik a DK ez érthető.
- DK nélkül tuti nem nyerhetnének, így is necces (nem is kicsit).
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Mert ez is fontos tényező, sőt, azt mutatja, hogy a szabadságharc nem működik EU-s támogatás nélkül.."

igen fontos dolgot mondtál ki. még a szabadságharcunkat is az EU pénzeli.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

EU-s támogatás volt az MSZP alatt is.
A fizetési mérleg viszont a legszarabb volt EU szerte.
@♔batyu♔: Egy magát tehetségesnek tartó politikus nem futamodik meg gyáván a vita elől ilyen helyzetben, mert azzal elismeri ellenfelei fölényét. Ha olyan tehetséges, mint amilyennek képzeli magát, akkor könnyedén le kell tudja győzni opponenseit egy nyilvános vitában, és nem csak bujkálnia kellene előlük és az újságírók elől. Így nem nagy államférfinak látszik, hanem csak egy gyáva szar alaknak.
@Trackers: Szóval megismétlem: ez EU pénzek nélkül szar sem lenne. Se forradalom, se szabadságharc. Nem az a fontos mucika, hogy az MSZP mit csinált. Hanem az cukorfalatom, hogy a nemzeti, NER, alkotmányozó, brüsszel az új moszkva, nem leszünk gyarmat, brüsszel nekünk nem diktál stb kormányát EU-ból érkező pénz tartja fent, miközben a cikk szerint a magánszektorból vonják ki a tőkét. Amire nem volt nagyon példa az MSZP alatt, nemde?
Szóval mikor legközelebb hallod, hogy az EU elzárja a pénzcsapot, ez jusson eszedbe tündérem. Hogy anélkül ezek a szép mutatók nagyon csúnyák lennének.
Akkor gyere vissza, ha ezt a pozitív szép képet nem kizárólag a gonosz, labanc, gyarmatosító, putyin-ellenes EU-nak köszönhetjük. Puszika.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem tudom talán azért hogy a szólásszabadság ervenyesulhessen. Kb ilyen az en felfogásom is: mondjon, amit akar, max tudjuk róla h nem "szobatiszta" Én sokkal máskent intézném ezt a kérdést: lehet holokauszt tagadás , stb, de sokkal szigorúbban vennem es büntetném az uszítást es végre is hajtanam az ilyen törvényt: jobbikos cigány gettót állítást hirdet? Mi? Azonnal megy börtönbe
hihihihi, ezt sokan így gondoljuk.

Orbánnak szóltak, hogy szálljon ki a vonalból
"Ki vagy és mit szeretnél? Mert jó lenne, ha kiszállnál a vonalból!" - szóltak rá Orbán Viktorra, aki infantilisen (vagy nevezzük talán felszabadultnak) belehallózott a 4-es metró vezetőfülkéjében az első elé kerülő adóvevőbe. A jelenetet a TV2 Naplójának riportja örökítette meg.
hvg.hu/itthon/20140331_Orbannak_szoltak_hogy_szalljon_ki_a_vonal#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_3_31
@jaegtoer: Nem értem. Te rögtön megértetted, én dettó. De ez a tracker?! Reménytelen... :D
@Csekkliszt#10: Á, tudod mi lenne? Az összes jelenlegi gettóban élő romát rabosítanák, mert gettósítják a magyarokat... Lsd azokat az ítéleteket, ahol az ő védelműkre hozott törvénnyel őket csukták le. Míg az egészet elkezdő, és ezért jogosan rabosítandó nácik szabadon járnak.
@The Lonewolf:

"Egy magát tehetségesnek tartó politikus nem futamodik meg gyáván a vita elől[...]"

Nem jól látod. mivel nem vitás hogy győzni fog, ezért nem vitázik erről senkivel. nem tudtad?
@Evezős: a határon túliak csapdába estek. Legjobban akkor jártak volna, ha leszarják a mézesmadzagot, pénzt benyelik és és nem ugatnak bele az itthoni dolgokba. Irányítsák az saját sorsukat.
Mert az sokunknak megbocsáthatatlan lenne, ha rajtuk múlik a pocakos győzelme.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mit csodálkozol? ez a trachelus még a pelso idejéből maradt a nyakunkon. már akkor is rohadt szarul védte a limest.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

még most is fedeznek fel új állatfajokat, legutóbb kettőt is Kínában. Miért lenne ez lehetetlen a jobbanteljesítés héroszainak honában?
@jaegtoer: semmi se lehetetlen, amíg futja az EU támogatásokból. :D
választás után lezárják a 4es metrót és újranyitját
2018 április elsején !
@Csekkliszt#10: Hülye vagy bazdmeg. Ne engem kérdezz te szerencsétlen, hanem azokat akik átírták a táblákat vagy Karsai László történészt.

Amúgy azt is leírtam, hogy nekem 1 áldozat is sok (de kurvára észre sem veszed), ahogy nyilván téged is mélyen érint mondjuk a dél vagy észak-amerikai indiánok kiirtása, az örmény népirtás, a Vörös-khmer féle Pol Pot terror vagy a Ruandai genocidium, stb. A komcsik vagy az imperializmus világméretű áldozatairól már ne is beszéljünk.

Te hallottál egyébként arról, hogy mondjuk egy ma élő amcsi hülyegyereknek bűntudatot kellene éreznie az indiánok kiirtásért? Remélem rájössz magadtól is, hogy ez miért lényeges kérdés.
Szóval válaszolj, ki írta át a táblákat és miért? Aki átírta holokauszt relativizáló volt vagy nem?

Neked még egyszer leírom, hogy én soha sem tagadtam a holokausztot, csak attól van tele sokak hócipője, hogy ezt az érintettek saját anyagi és hatalmi érdekeikért használják fel.

fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/1911908_673409726052290_1402702739_n.jpg
@parti_giano: végül is, kitartó fajta, vagy csak mazochista. Nincs könnyű dolga.
@Spániel: lehet, hogy gyűjtést kellene végezni szegénynek. Mert tuti kirúgták ezért. Ilyen tiszteletlennek lenni a vezénypónival a győzelem fényes napján! Na hallod, az a minimum.
apropó kormányváltás:
index.hu/belfold/2014/03/31/nvi_sok_lesz_az_ervenytelen_levelszavazat/
már számolják a szavazatokat, bontogatják a papírosokat :D

"Hétfő reggel óta huszonöt gépen, két műszakban összesen százan ellenőrzik a levélszavazatokat: az egyik munkatárs diktálja az azonosító nyilatkozaton szereplő adatokat, a másik pedig egybeveti a nyilvántartásban lévőkkel. [...] Az MTI szerint az NVI elnöke azért is érthetetlennek nevezte a sok érvénytelen válaszlevelet, mert az NVI képes tájékoztatót is küldött a levélben szavazás menetéről."

LOL
@Spániel:

"Mert az sokunknak megbocsáthatatlan lenne, ha rajtuk múlik a pocakos győzelme. "

ne toljuk át a döglött disznót amoda.

Ha a Főnök győz, az kizárólag az anyaországiak sikere lesz. Egyelőre itthon van cca 8 millió szavazó/választó korú NER-en belüli és kívüli próbálkozó. emellett Mindenki Más csak pántlika.
Fényes ellenzékünk mindent megtett a siker érdekében az uccsó 12-ben. nem nyóc. nem. tizenkettő. Már a Gyula is ügyes volt. Isten nyugtassa. igaz nyugtathatna más(oka)t is.
@Spániel:
LOL
És a diszpécser most hol dolgozik?
@Spániel:
Ez igaz, így kellett volna tenniük.
De a hír olvastán az jutott eszembe, hogy csak nem túl kevés szavazatot találnak a lókupecre x-elve és inkább érvénytelennek titulálják őket, mintsem hogy a másik felet gyarapítsák???
@punkfrog: és azt te feléred ésszel, hogy elég sok más népcsoportot ugyanúgy szisztematikusan kiirtottak sajnos a világtörténelem során, de csak egyetlen egy olyan van, amelyik sorstársainak szenvedését a többiek fölé akarja emelni, nem utolsó sorban saját hatalmi érdekei miatt? Teszik ezt úgy, hogy közben ugyanúgy viselkednek, mint azok, akiket habzó szájjal kritizálnak és joggal elátkoznak.

whatreallyhappened.com/IMAGES/GazaHolo/index.html
Ezt a 444.hu-n kommentelte egy nick Rogántnyó mafiatag lakásmachinériája alá:

"Anno csinálni akartam egy videót a keresztapa zenéjére, ezek lettek volna benne:

Vittorio Orbano alias Don Felciùtti
Pietro Siartò
Giovanni Lazari
Giovanni Aderi
Ludovico Cosa (Nostra di Debrezeni)
Alessandro Pinteri
Giorgio Matolci
Ladislau Koveri
Tonio Rogani
Gabriela Scielmezi
Ludovico Scimicca
Lorenzo Messaros
Emerico Queregni
Giolto Bavarese"
"Kósa Lajos válthatja Rogán Antalt a Fidesz frakcióvezetői posztján, Rogán pedig a fejlesztési miniszteri posztra esélyes a következő kormányban - értesült a VS.hu kormányközeli körökből. "
vs.hu/miniszteriumot-kaphat-rogan-0331?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss
@Secnir:

aszittem a szavazatszámlálást eccőre kezdik , nem eccpeccre. ezeket jogtudósokat nem lehet kizárni? legalább az oxigénfelhasználók köréből.

nem tudom 'A' Trócsányi hogy jön ezekhez?
Fabius! Nem kell a zellenzéket köpködni! Köpködi eleget a fideszes "köz" média. Ami ma ment például az előbb az "ütközőben2 egyenesen felháborító. Majdnem az egész műsoridőben az ellenzéket köpködték, a gyurcsánnyal riogattak. Aztán az utolsó 5 percben még fényesre nyalták az orbán valagát.
Aszongya az egyik balfasz, hogy a baloldal nem tud megújulni. Ami még akár igaz is lehet. De kérdem én egy, a fidesz seggét nyaló jön ezzel? Azét a fideszét, ahol gyakorlatilag az egész fidesz az orbán homokozója, és a fidesz megalakulása óta (pont most van az évfordulója) az orbán kibérelte az örökös pártelnöki és miniszterelnöki posztot??? Azét a fideszét ahol ha az orbán nem lenne már régen szétesett volna az egész rothadó narancs? És ez nem dícséret akart lenni az orbánra nézve. Ugye nem kell részleteznem miért?
@Spániel:
rogán, mint fejlesztési miniszter? ez valami vicc ugye? mert a rogán az az.
@Secnir: "apropó kormányváltás:
index.hu/belfold/2014/03/31/nvi_sok_lesz_az_ervenytelen_levelszavazat/
már számolják a szavazatokat, bontogatják a papírosokat :D"

Bammeg, Olyanok mint a rossz gyerekek karácsonykor. Azok se bírják kivárni a szentestét, már előre kikutatják mi lesz az ajándék...
@jaegtoer:
azért kell előre megszámolni a külföldi szavazatokat, mert az akár a 200.000 darabot is elérheti, és nehéz lenne megszámolni.
:D

amúgy azért kezdik el most, hogy lássák, mennyi belőle a "Hibás Szavazat". tudod, az a hibás, amelyikben nem a fideszre, hanem egy Másik Pártra szavaznak. ott gáz, ha lefelejtik az ékezeteket az édesanyja nevéről.
@parti_giano:

nem kéne a csomón is kákát keresni, mer asztán úgy marad
@jaegtoer: persze, igazad van, de bacca a csőrömet, hogy százezrével szavazhatnak, irányíthatják a sorsunkat pusztán abból az érdekből, mert jól meg vannak kenve anyagilag.
Összes nagyszülőm más nemzetiségű volt, sváb, székely, felvidéki, de ha lenne rá módom, akkor sem akarnék beavatkozni az otthonmaradtak sorsába.

Ellenzék? Döglött lóba nem rúgok.
Szavazni elmegyek minden berzenkedésem ellenére - megint valami ellen - nem érzelmi, hanem racionális alapon és a lelkiismeretem megnyugtatására,
Az újabb kétharmadot mindenáron meg kell akadályozni.
@Vitéz.László: Kár, hogy Demszky Gábort nem hívták meg az átadóra, mert igazán elmesélhette volna, hogyan lett a '96-ban tervezett 120 milliárdos költségből 450 milliárd - aztán be is kísérhették volna a Teve utcába, ahol ugyanezt a kedves kis történetet előadhatta volna írásban rögzítve is.
@Secnir: ráadásul nem is jobb fajta vicc.
De figyu, milyen szépen fejlesztette az ingatlanjait, mert a szomszédai milyen szépen fejlődtek. Ki tudja, lehet hogy majd most jönnek a focitársak, az asszony barátnéi stb stb. Mert a fejlődés nem áll meg....
@jaegtoer: kikérem magamnak, absolute nem kerestem egy csomót a kákán, nagyon alacsony százalékkal adtam tovább. jó, hogy nem extraprofitozol.
@Fabius: drágám, mi lenne ha lehűtenéd Gabe-et, mert bőszen zsidózik, holokauszttagad. Ilyesmiért bünti jár, nemde?
Sajnálom Fab, de akkor már akár a fideszre is ikszelhetsz Horváth helyett.
Eljátszhatjuk azt, hogy, fuj meg az elveim stb, inkább vesszen az ország a fidesz uralma alatt, de, én aztán nem.
A fidesz neked találta ki ezt a választási rendszert, mert összefogásra kényszerít olyanokat akik valójában nem is akarnak összefogni, de e nélkül nem megy a leváltásuk.
Egyszer kellene megtenni, hogy utána újra visszaállhassunk egy tisztességes választási rendszerre, de nekünk ez sem fog menni.
Természetesen abban egyetértek, hogy a tegnapi műsort már vagy másfél éve kéne nyomatni az ellenzéknek kb ilyen hangerővel.
Tudom, hogy felesleges volt írnom mert meggyőzni senki sem fog téged.

Továbbra is éljen a párt és a szabad választások!
@Secnir:

ha aszt asz akár kéccázezret elérő levben éles szavazato(ka)t ekeszték már most mekszámolni, akkor a nyócmillióléét már lehet, hogy a halottak napja óta számojják? osz addig számojják, amíg 'jó' nem lesz? asztakurva. [[nem tudom jó Gecc mit szólna ehhő? Esz Tűle van. esz asz 'asztakurva']]...
@jaegtoer:
"Mivel nem vitás, hogy gy
őzni fog, azért nem vitázik erről senkivel."
El tudod te azt képzelni, hogy Orbán elszalasztana olyan lehetőséget az életéből, amelyben nem brillírozhatna, ne döngölné az agyagba az ellenfelét.
Az egész életfilozofiája a saját rendkívüli lényének az igazolására épül, nemtelen eszközöket vet be, hogy nemcsak itthon, hanem az egész világon csodálják. Már az sem érdekli, ha dehonesztáló jelzőkkel illeti a nemzetközi sajtó, csak szerepeljen.
Ő, aki állandóan harcba áll, szabadságharcot folytat kardcsörtetéssel, ugyan miért nem használja ki ezt a kínálkozó lehetőséget?
Vagy derogál a szellemi fegyvernem, és lovagi tornát szeretne?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hülyeséget beszél, de ezt már tőled is megszoktuk. :) Sehol zsidózás, sehol holokauszttagadás.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
És mit keres Oszkó a wizzairban?...

És miért keres a polgármester felesége ésaz alpolgármester felesége KÖZÖS LAKÁSBAN?
Együtt élnek?
@Secnir: Megnéztem ezt a PasaParkot (találó a neve is már, biztos a Tóni pofázmánya vót hozzá a reklám ...), és azt látom, hogy nincsen itten jó helyen se Tóni, se a Cilike méltóságos asszony.
Tonyót leginkább egy panelban lehet elképzelni - hálós trikó, mackónadrág, műanyagpapucs és éppen ballag a szemetesvödörrel a kukák felé -, a Cilike meg abszolút kompatibilis vót a Tónimamánál tett látogatás idején azzal a fílinggel ... neki a pottyantós budis faluszéli ház lenne az ideális, ott nem tudná a Tóni észlelni, ha a dolgát végzi.
@Csekkliszt#10: @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
...ja, egyutt élnek és egyutt mosnak szennyest...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Feléred ésszel, hogy a választások előtt gecire nem érdekelnek senkit a zsidók?

Faszombamár, hogy ilyenkor is ez megy.
@Evezős:
Te nem ez az a lakópark az, ahol a belvárost teljesen legranitburkolatozok is élnek ? Nehogy az derüljön ki !!!
@parti_giano:

nem is. Te egyenesen hyperprofitban habzsi-dőzsizel.
@kovi1970: értem én, hogy miért ömlött belőled a panaszáradat, hidd el minden szavaddal egyet is lehet érteni.

De: hogyan és mitől legyünk büszkék ellenzékünkre? Mi olyan tettek, jó mondjuk Horn óta, ami annyira vállalható, hogy bármikor hivatkozási alap lehetne. Minden megvolt, amit most annyira a fidesz szemére hányunk, lehet, hogy szerényebb mértékben, de megvolt.
És mi van még ma is? Megosztott, egymást utáló, a homokozóból kilökdöső, csak italba fojtva elviselő pártokra szakadt ellenzék, "dolgok és ügyek" folyamatos előbukkanása. Semmitmondó lózungokat hallok csak tőlük, populista igéreteket a nagy semmire.

Szavazzatok ránk! De miért? Csak mert Orbán egy nagy kalap szar? Mi a biztosíték,hogy "ezek" nem ugyanolyan kalap szar lesz újra és újra?
Rohadtul utálom ezt, de azt is, hogy tiszta szívvel az ős szadi óta nem tudok senki mellé odaállni és őszintén vállalni.
Pedig nagyon szeretnék.
@Mariann19:

a Főnök csak akkor szeret szerepelni, amikor nincs kockázata annak, amit mond. amúgy egy herélt birka is bátrabb nála. ezért van a bégető seregszemle.
@Fabius: Kérdezd csekklisztet miért hozta be a témát, amit amúgy Peni is megjegyzett neki. Szóval csak, hogy lásd ki és mikor dobta be a témát:

varanus.blog.hu/2014/03/31/orban_kormanyvaltok_es_a_verdak/fullcommentlist/1#c22005177

Amúgy idézd lécci, hogy mikor zsidóztam vagy tagadtam a holokausztot?
@kovi1970:
Az a helyzet, hogy nekem ez az "a jobboldal sem újul meg, akkor miért kéne a balnak?!" a politikai erőterek és folyamatok alapvető nem-ismeretét mutatja. A baloldalnak azért kell megújulnia, mert az a szavazógárda, amijük a jelenlegi garditúrával, beállítottsággal van nekik, az lassan már egy parlamenti büfés szendvicsre sem elég; a Fidesznek meg azért nem kell megújulnia, mert anélkül is van annyi szavazójuk, hogy akkor is (kétharmaddal) nyernének, ha a Hősök terén nyomnának egy gruppenszexet.

Lehet nyafogni ellene, de ha a baloldal a jeenlegi állapotokat figyelembevéve itt még valaha kormányzati tényező akar lenni, akkor gyakorlatilag három útja van:
- megújul annak érdekében, hogy a bizonytalanok rájuk szavazzanak, és mindazt megteszi, ami szükséges ahhoz, hogy poltikai értelemben vonzó alternatíva legyen kellő számú embernek;
- megújul annak érdekében, hogy kinevelje a saját balos polgári köreit, azokból meg kierjeszti a balos békemenetet, a bármikor bevethető tömeget, és azzal nyer;
- marad, amilyen most, és arra játszik, hogy kibekkelje, amíg a Fidesz elbassza, és a kiábrándult tömegekkel nyerjen, addig meg csak a bűntudatra épít, hogy a "finnyás" választók miatt nem lesz az Orbán-rezsim megdöntve.

Ebből van most a harmadik, és ezért nyaljon sót az összes...
@Ni csak ki beszél most:

Nem játszunk el semmit, ha meg igen akkor nem én játszom.

Ötszázszor szóltunk, hogy TóCsával ez eleve vesztes harc. Nem sorolom újra miért, de azt igen, hogy a Papcsák elleni tüntetés is csak úgy valósult meg, hogy neki nem volt hozzá köze.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Jeleztem, hogy nem akarom ezt most itt látni. Mindenki akit érint vegye magára.
@jaegtoer:
Így már másképpen néz ki a véleményed, azt gondoltam, hogy komolyan gondolod a vita hiábavalóságát.
@Csekkliszt#10:
Itt lakik még a Vargamiska is, ezt derítette ki a BLIKK ... de az biztos, hogy nem bolti eladók és BKK buszvezetők vették meg a lakásokat jobbára ...
@Fabius: FAB lehet egy kérdésem? Az ugye alap, hogy a jobbik programja szerintük is szar. Ezen most nem rugózom. A cikk Bajnaiék programját hozza ki a legjobbra a szocikét meg kb. nagyon szarra. Az a kérdésem, hogyha kormányra kerülne az összebukás koalíciója, akkor szerinted kinek a programját hajtanák végre? :)

index.hu/gazdasag/2014/03/31/mit_igernek/
@Fabius:
Ha rám gondolsz akkor én most szeretném jelezni, h minden egyes esetben, amikor úgy érzem h zsidózó, rasszista, stb kommentelőt az én értékrendem szerint ildomos figyelmeztetni v szembesíteni azzal, amit mondott v h ki is ő meg fogom tenni - ha ugy látom jónak.

Ez a blogger dolga eldönteni, h ezért kit szankcionál, ha akar.
Ha nem tiltja ki az ilyen ismert kommentelőket (nem kell, leírtam előbb miért), akkor én fenntartom a jogot, hogy adott esetben én teszem őket helyükre. Azt is elmondtam, hogy szerintem a helyes megoldás az lenne, ha a többi kommentelő (ok, én is) teljesen ignorálnánk ezeket az embereket. Amíg nincs ebben konszenzus, egyéni döntés kérdése - G nekem már off.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Születne egy hibrid Bajnaiék gazdasági, a PM zéró korrupciós és a szocik demagóg szociális pontjaiból.
@Evezős:
Kevés a vmisi. A belvárosi kapcsolatokat kellene feltárni. Csak akarni kell:-)
@Mariann19:

volt egy 'sajtótajtékoztatója', ahol két kérdés hangozhatott el. az elsőre azt válaszolta, hogy arra már válaszolt a napokban (akkor is épp mellébeszélt), majd kérte a következőt, amire meg azt reagálta, hogy nem a tárgyhoz tartozik, majd sietősen elhúzott a .... jólteljesítésbe.

[kétségtelen,nem tettem szmájlit:)]
@Fabius: Én értelek, de még négy évig fogunk sírni és azon meditálni, hogy össze kéne fogni, de ki és kivel és mért nem a másikkal és lesz még 120 párt.
Azt hiszed másnak nem áll fel a szőr a hátán az MSZP-től.
Épp ma, ahogy a lányom hazajött meséli, hogy várakozott egy cégnél és a biztonsági őr elkezdte győzködni, hogy bár utálja a bal oldalt de rájuk fog szavazni stb stb .
Mondta őt nem kell győzködni.
Nem vagy egyedül veled vagyunk:-)))
@Csekkliszt#10: Ha úgy látod jónak bedobod a témát, a kérdésekre nem válaszolsz és persze mindenki más a hülye, te pedig a helikopter. Pihenj, folytasd tovább. :)
Még egyszer mondom tőlem egy deka zsidózást nem tudsz felmutatni.
@Csekkliszt#10:

Nem gondolok senkire és gondolok mindenkire. Ezért kértem ne hagyjátok tematizálni a komment folyamot ezzel.
@Spániel: "Szavazzatok ránk! De miért? Csak mert Orbán egy nagy kalap szar? Mi a biztosíték,hogy "ezek" nem ugyanolyan kalap szar lesz újra és újra?"

Azért bammeg, mert ha a zorbán kap még 4 évet akkor annyira beássa magát, hogy élete végéig kibéreli a miniszterelnöki pozíciót, és ha itt mást akarsz akkor legalább 1 polgárháború kell. Ezt akarod? Mert én nem.
Arról nem is beszélve, hogy "ezek" ugyan nem értenek semmihez, de azért belepofáznak az életembe. Abba is ami magánügy.
@Csekkliszt#10: A méretei ellenére az ötker bpest legbusásabban jövedelmező kerülete. Szinte minden házban ügyvéd, kft, kisvállalkozás, jólmenő üzletek ezrei kocsmák, kávézók, irodaházak. stb.
Szal van miből lenyúlni.
@Fabius:

"Jeleztem, hogy nem akarom ezt most itt látni. "

Köszönöm.
@Csekkliszt#10: Má' mióta ezt vau-vau, de nem é'tik. :(

@Fabius: Beszélhetsz ezeknek! Valaki csak nem bírja ki és szól hozzájuk. :(
@Spániel:
Persze, es nem is boszorkányüldözésre gondolok, elég lenne a kerület legnagyobb beruházásait átnézni, mint...
Meglepő dolgok jönnének elő szerintem
@Ni csak ki beszél most:

"Én értelek, de még négy évig fogunk sírni és azon meditálni, hogy össze kéne fogni, de ki és kivel és mért nem a másikkal és lesz még 120 párt."

mert nem azoknak kell összefogni, hanem nekünk.
@Fabius: Na jó akkor én innentől kezdve nem ülök fel a ballib provokátoroknak és elkezdem látványosan magasról leszarni a holokauszt és a zsidó témát is. :)
Ezt is "köszönjük" Viktor.

A 11 legnagyobb bank már kijátszotta a tranzakciós illetéket

hvg.hu/gazdasag/20140331_A_bankok_mar_ki_is_jatszottak_a_tranzakci
@Fabius:
Ez lett volna egy, a lehetőségekhez mérten jó alap az igazi összefogáshoz, vagyis hogy mindenki azt csinálja, amihez "ért". Bőven meg lehetett volna osztani a funkciókat, a feladatokat, és abban a helyzetben talán még a Fidesz is csak kapkodta volna a fejét, hogy hányfelé kell figyelnie.

Na persze akkor talán kevesebb tér és idő jutott volna a pozícióharcokra meg farokméricskélésre, ahol a komplett Összeadás léket kap az MSZP-n keresztül (figyelitek, hogy még a libázás is alábbhagyott, annyira felesleges Bajnaival foglalkozni?), és már azért is rimánkodni kell, hogy a legközelebbi kikötőbe elevickéljen.
@Ni csak ki beszél most:

Négy évig azért fogunk még szívni, mert a baloldal Simonokból a Velez elv alapján állított alternatívát. Ez meg hadd ne a választók felelőssége legyen. Tóta egy hete megírta az orrbefogósát, majd rá pár napra az "ezek ugyanazok'-at a Velez szöveg után. Na kb ez zajlott le egy átlag választóban is, ami mellett eltörpül, hogy elveim vannak.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "A baloldalnak azért kell megújulnia, mert az a szavazógárda, amijük a jelenlegi garditúrával, beállítottsággal van nekik, az lassan már egy parlamenti büfés szendvicsre sem elég; a Fidesznek meg azért nem kell megújulnia, mert anélkül is van annyi szavazójuk, hogy akkor is (kétharmaddal) nyernének, ha a Hősök terén nyomnának egy gruppenszexet."

Wishful thinking.
Amúgy látom nem jött át a lényeg. A "bal"oldalnak a 24 év alatt volt pár miniszterelnöke. Most is új van. Ez azt jelenti az én olvasatomban, hogy a "bal"oldal egy demokratikus párt és az a vezető aki erre a legalkalmasabb.
Olyan pedig nincsen, hogy 27 éve megtalálták a legalkalmasabbat, mert minden változik, mások a követelmények, így 27 éven át nem vezethet egy pártot vagy egy országot ugyanaz az ember. Ez nem egy állás amit ha úgy-ahogy jól csinál valaki akkor majd ebből az állásból megy nyugdíjba.
Ráadásul akik alatta vannak nincsenek motiválva, főleg ha a vezető még távol van a nyugdíjtól.
Na, ezért (is) tartom a fideszt alkalmatlannak az ország vezetésére. Demokratának meg főleg nem, hiába van benne a nevetekben...
@Fabius:
Ok:-)
(a fenti fenntartással)
@Marcellusca:
Igazad van, most jöttem én is rá!
@Fabius: Nem tudom mennyit nézed a "köz"médiát. Na, pont ezt a szöveget nyomatják ott is. Csak nem orbánhívő lettél?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Lett volna olyan összetételű és feladatmegosztású összefogás ami sikerrel vette volna fel a harcot úgy Orbánnal, mint az elsimonosodással.

Csak az egyik nem volt hozzá elég bátor, a másik elég elszánt, a harmadiknak meg kurvára nem volt érdeke az egész.
@kovi1970:

Nem nézek közmédiát, ez a saját véleményem.
Fabius! Látod, tudsz Te olyat írni, amikor a jobbos kommentelők imádnak téged! Csak így tovább. :)
Én csak attól félek, hogy négy év múlva még szarabb lesz, nagyobb szegénység, nem szeretném sem az én sem a más gyerekit hősi halottként látni.
Tisztességes választásokon kéne harcolni.
Orbánék elfognak menni a végsőkig, mindenre képesek ez azért látható.

fn.hir24.hu/gazdasag/2014/03/31/ketteszakadt-magyarorszag-a-gazdag-negyszer-tobbet-kolthet-mint-a-szegeny/#a3
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "nem ülök fel a ballib provokátoroknak"

agyameldobom. Szóval eddig itt a Fabon téged ballibek provokáltak, hogy zsidózzál és holokausztozzál?

Csak egyet mondjkál, aki provokált!
@Fabius: De ezekről legalább tudunk. Ha máskor nem, kampány idején úgy dőlnek ki a simon bankszámlák, mint csontvázak rogán tóni szekrényéből. Vagy az alpolgármeserné szekrényéből.
Miközben valahogy sehol nem esik említés a többiek saráról. Mészáros és Rogán csak a jéghegy csúcsa papcsákékkal egyetemben. De náluk szó sincs, pláne a svájcban eurót fialtató lázár külföldi számláiról, elsíbolt közvagyonról. Simonnak lassan nagyobb vagyont tulajdonítanak, mint bill gates-nek.
A fideszesek lopásairól említés szinten beszélünk, simonról pedig már hetek óta. Így jó hogy úgy érzi az egyszeri választópolgár, hogy ezekre listán nem szavaz, mert ezekre ezért minek...
@kovi1970:
Milyen "nevetekben"?! Kapj már a fejedhez, ember :)!

Próbálhatod elhitelteleníteni amit én mondok a "wishful thinking"-ezéssel, de attól a szociknak egy darabbal több szavazójuk nem lesz. Az általad hivatkozott demokráciában a jelenlegi szabályok szerint meg ez számít, kire hányan szavaznak, és ha a magyarok minden szutykuk ellenére inkább és többen szavaznak egy olyan emberre, aki a stabilitást jelentve számukra 27 éve ismert arca a politikának, azzal szemben, aki sokadik jelöltként kb. arra alkalmas, hogy a látszat-fiatalitás jegyében a "dínók" és a balos szemétdomb elé legyen tolva céltáblának, akkor ez egy demokratikus eredmény.

Ahogy a focit gólra, úgy a poltitikát szavazókra játsszák. Ezt kéne a baloldalnak felfognia, de kurvasürgősen, hogy legalább négy év múlva ne kétharmados Fidesz-kormány legyen.
@kovi1970: Egyszer meg kéne szakítani a sort, amiből mind a két nagy bagázs politikusbűnözői remekül megélnek.

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/14329_486926288007288_411497995_n.jpg
@Fabius: azt látni kell, hogy bármilyen összefogást el lehet simonosítani, csak egy kis kampány kell hozzá. Azt hiszed, ha nem az mszp lett volna a legerősebb az összefogdosásban, hanem mondjuk a PM akkor nem az ő sarukat dobálnák tek-es welszes kísérettel hetekig?! Ha csak meghúzta valaki haját szabó rebeka 6 évesen, máris aggresszív verekedős trampli lenne.
Ez a simon ügy olyan szépen meg van komponálva, hogy csak na. Előbb 200 millió, majd a többi számlán még 200 millió, meg egy x számlán, y számlán és még 30-on még több csilliárdnyi forint. Keverd bele welszt, annak halálát, plusz a szocikkal szemben meglévő előítéleteket és kapsz egy szép kis koktélt.
Addig amíg pl. simontól elveszik azt amit törvényesen szerzett (ha mást életében nem is, de megválasztott képviselőként a fizetését jogszerűen kapta), addig rogán százmilliókkal gazdagszik, mészáros vagyonnyilatkozatához jogszerűen semmi közöd. Épp csak közvagyont kezelnek, épp csak olyan politikusok akiknek pont emiatt kell vagyonnyilatkozatot tenniük. Nekem ez valahol nem kerek.
@Spániel: Neked is elmondom szép lassan, hogy kurvára nem zsidóztam a témát pedig nem én dobtam be, hanem egy ballib nagyondemokrata. Több kérdés? :)
@V-PORT: szerintem Fab nem úgy ír, hogy előtte mérlegeli, hogy ez most a balosoknak fog tetszeni, vagy a jobbosoknak..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Majdnem egymillió embert meg lehetne még győzni, de ilyenkor már csak a fáradt hadonászás megy.

hvg.hu/itthon/20140331_kampany_valasztas_botrany

Ugyanakkor mindkét nagy pártból olyan információkat kaptunk, hogy az utolsó héten már alapvetően a saját tábor mozgósítása lesz a cél, a bizonytalan szavazókra már kevésbé koncentrálnak. Pedig, mint a Szonda Ipsos felmérései mutatják, még most is mintegy 900 ezer, viszonylag könnyen mozgósítható „árva” szavazó keresi pártját.

A Fidesz és a Békemenet persze hozta a formáját a szombati kormánypárti rendezvényen, érdekes legfeljebb az lehetett, hogy Orbán Viktor az Összefogás helyett feltűnően a Jobbikra koncentrált.

Persze az is tény, hogy minden párt táborában tíz-, százezres nagyságrendben vannak átcsábítható választók: a Fideszben például 250 ezren gondolkoznak azon, hogy esetleg mégis a Jobbikot választják, 75 ezren kacérkodnak az LMP-vel; az Összefogás szimpatizánsai között akár 270 ezren is átszavazhatnak az LMP-re, és 30 ezren a Jobbiktól sem fognák be az orrukat.

Pedig a politikai elemző szerint még az utolsó napokban is érdemes lenne az ellenzéknek a kormányellenes hangulat fokozására építeni. „Az a furcsa, hogy ebben a Jobbik mintha ügyesebb, hatásosabb lenne az Összefogásnál. Jobban képesek rájátszani a kormányellenes hangulatra, miközben az ellenzéki pártszövetség mintha nem tudna kilépni abból, hogy a Fidesz kottájából játsszon. Inkább csak reagál a kormánypártok által feldobott ügyekre, miközben saját üzeneteiket nem tudják hatásosan az érdeklődés középpontjában tartani”
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Drágám, ahogy fentebb valaki leírta a szavazat az szavazat. Ha a jobbiktól harapnak ki szavazókat, ám legyen.
Amit leírnak az 4 éves történet. Amióta a szocik fiatalítanak, azóta nem tudják a fidesz magaslabdáit lecsapni.
Igaz, az a jobbiknak se megy. Csak ők cigányoznak mellé, ami sokaknak bejön.
@Csekkliszt#10:Tegnap kis vitába bonyolódtam angyallal, azután megkérdeztem a bloglakóktól, hogy valaki magyarázza már meg, hogy ez az ember miért irogat itt, csufkodik, vagy provokál, mert inkább a kurucra vagy a mandinerre való szerintem a stilusa.Senki nem felelt, pedig én uj vagyok, tényleg nem értem, dirrekt ellenséget szül és gondolom jókat vigyorog magában rajtunk.Neked teljesen igazad van!!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nanana.

Emlékezz: én voltam aki aszonta a kissimonság sem megengedhető mert rákúrás lesz, te meg azt, ezek legalább demokraták, mire én azt, ez kurvára senkit nem fog érdekelni.

Hidd el nem öröm, hogy nekem lett igazam.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szerintem lesznek meglepik a jobbik részéről. Sőt én olyat is hallottam, hogy egyéniben még Budapesten is lehet egyéni győzelmük. Ilyen lehet pld. Csepel. Pár nap és meglátjuk.;)
@Fabius:
Nem ismerem a Velez-beszéd minden részletét, Tóta két írását viszont olvastam, és csak azt nem értem, hogy kellő mértékű önámítás nélkül ezen a velezezésen hogy lehet meglepődni?

Ne adjuk már úgy elő, mintha nem lett volna nyílt titok, hogy a szocik milyen elvek mentén építik fel a klientúrájukat, és mennyiben meglepő, hogy ez maximum a teszetoszaságukban tér el a Fideszétől! Vagy a hazugság csak akkor ciki, amikor kiderül? Gyurcsány ugyanezt a kört járta végig Öszödön, ugyanígy elmondta, hogy "nem azért kell politikusnak lenni, mert ebből olyan kurva jól meg lehet élni, meg mert már elfelejtettük, hogy milyen autófényezőnek lenni.", tehát legalább 8 éve ott van a szoci beidegződés mindenki előtt. Aztán ott sem a nyár eleji Gyurcsány-csomag üzenete lett a ciki, hanem amikor a hazugságról "kiderült", hogy hazugság...

Úgy előadni, hogy ez a Velez-duma nem volt része a Velez-duma előtt az orrbefogásnak szerintem egyszerűen politikai képmutatás.
@Penivaldes: @V-PORT:

Sose mérlegelem kinek fog tetszeni vagy nem tetszeni amit írok :-D
@évásanyó:
"valaki magyarázza már meg, hogy ez az ember miért irogat itt, "

kedvesem, minden falunak van bolondja. ahol nincs, az nem is falu.
@Fabius: Én is így gondoltam, de köszönöm, hogy megerősítettél ebben.
@Secnir: Szólás és véleményszabadságról hallottatok már? FAB legalább komolyan veszi. :)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Arra céloztam a Velez duma előtt megvolt a befogott orral hangulat, utána már megint kevésbé. A zemberek nem szeretik arcukba kapni az emlékeztetőt.
@évásanyó: Ja és amit már tegnap is írtam neked én nem állok neki rinyálni ha engem vagy mondjuk a jobbikot "csúfkodják", mivel tudom, hogy ez a demokrácia velejárója.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a simonozáshoz kellett egy simon. ezt ne felejtsük. a fidesz előszedte vagy bebuktatta egy másik szoci. nem tudom. ha nem egymás tökeinek a morzsolgatásával lettek volna elfoglalva, akkor az ellenzéknek is terített asztala volt, pont az általad említett példák sokfogásos ebédet kínáltak. ehelyett kiálltak, s csak mutogatták azokat a cikkeket, amit átlátszóék, transparensy stb. előbányásztak. egy-két üdítő kivétel volt, lsd szabó rebeka...
@kovi1970: mint fentebb írtam, elmegyek szavazni, ne rajtam múljon.
@Marcellusca:
Bár megfogadtam, hogy ezügyben többet nem rinyálok. De.
Ha mindenki kiketrecelné az ilyen szubhumán fehérjehalmazokat, azaz: nem látszana, amiket ideröfögnek, akkor senki nem válaszolna --> eltakarodnának innen nagyon rövid úton.

Mást nem lehet velük kezdeni, mert a legjobb szándék mellett is, ha szóbaáll belük valaki, MINDIG ez a vége.
@kovi1970:

T. kovi1970, ahogy én látom, sokan, nagyon sokan nem tudják, hogy vasárnap mi lesz a tét. És nem is fogják megtudni, csak utána.
@parti_giano: simonhoz nem csak simon kell. Pl kell az is, hogy kampány legyen, ahol nagyobbat szól. Mindenkinek van valami amivel ki lehet csinálni. Mindenkinek, és ha lejáratásról van szó, abban a fidesz profi. Hidd el, ha a szabó rebeka nem lenne olyan súlytalan, amilyen, akkor most szabó ügyről beszélnénk, és nem simonról.
@parti_giano: a simonozáshoz kellett egy Mesterházi is, aki állítólag kipucolta a pártot.
Vagy mégse? Ehhez ő nagyon kevés, nagyobb kaliber kell, hogy a becsípődéseket rövid idő alatt meg lehessen szüntetni. Nemcsak Domestos meg Cif.
Velezt is aznap kellett volna kirúgni vagy látványosan leordítani a fejét..
Nem értenek ezek még a takarításhoz sem.
@Fabius:
Én meg arra céloztam csak, hogy nem az orrot kéne befogni, hanem a szemet kinyitni :).

Pont azért lehet pattogtatni a szavazókat (és szándékosan nem "választókat"-ot írtam, az ugyanis egy tevékenység egyszerű végrehajtása mellett némi tudatosságot is feltételez), mert a többséget csak akkor érdekli a mocsok, amikor eléjük lapátolják, vagy amikor a nyakukba borul az egész. Pedig bár "nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani", a politikusok mostanában el vannak foglalva azzal, hogy a "tisztességesnek látszás" elégséges feltetel legyen a választáson, a mondat eredeti értelme szerint viszont "szükséges, de nem elégséges".

Na, de ez már tényleg "wishful thinking" :).
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: de csekk! nekem nem azzal van gondom, hogy borult a simon. hanem azzal, hogy az ellenzék nem volt hajlandó dolgozni, utánamenni a fideszes szemétségeknek, amik ott sorakoztak a szemük előtt. őszintén, mit csináltak? beküldték néha szanyit ripacskodni. meg mutogattak a mások által előbányászott adatokra.
@vakapad:
"...ahogy én látom, sokan, nagyon sokan nem tudják, hogy vasárnap mi lesz a tét. És nem is fogják megtudni, csak utána.".

És ezek többsége balos politikus, ugye így gondoltad :)?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem tudom az előzményeket, bocs, elhiszem, hogy a témát nem te dobtad be.
De neked mi a f...nak kell mindíg rárepülni és csócsálni???????????
Szó nélkül hagyni nem lehet????????????
Tőled mindenki "valamiért" érzékenyebben veszi, mint bárki mástól. Nahát!
@parti_giano: itt lenne ugye mingyá tonyó felduzzadása ingatlanügyileg.
Egyszerű Fabius!Szavazz a Jobbikra!:))
Sajnos Bokros külön nem indul.
Bokros -jobbik koalíció meg nem lesz.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Érdeklődhetek afelöl, hogy neked Bokros, és a Jobbik, hogya jött össze a fejedben? Mert ezt azóta nem értem, amióta tudok eme elképzelésedről. Megvilágitanád nekem?
@vakapad: De tudjuk, Nagyonis.
Az ellenzéki pártok külön is, meg együtt is maradtak akik voltak, nem lettek fehér lovon nyargalászó szép szőke hercegek, akinek szívesen borul a nyakába a szűzjány.
És változatlanul vívódik bennünk a lepra meg a pestis közötti választás lehetősége.
@The Lonewolf:

"Tegnap este is Selmeci kiflicsücsök Gabika megjelent "sajtótájékoztatót" tartani..."

"I need something more
......................"

www.youtube.com/watch?v=Ph7-BeEQW4Y&feature=kp

Csak hogy egyik kedvencemet megidezzem...
@jaegtoer:
Az általad leírt sajtótájékoztatóhoz hasonló érvelést hallottam GFG-től a VOKS műsorban.
Az volt a kérdés, hogy miért nem vállalja Orbán a nyilvános vitát.
GFG válasza lakonikus volt, azt mondta, hogy nincs kedve ehhez Orbánnak.
Jó válasz, mert erre hogyan lehet észérvekkel operálni.
Ám GFG a lopást is megmagyarázta. Érvelése szerint az ország politikai átalakuláson megy keresztül, melynek természetes velejárója a vagyoni átrendeződés is.
Ezek után értem, hogy Orbán miért kormányoz ilyen rendhagyó módon, hiszen ha ilyen instrukciókat kap a tanácsadóitól, miért ne lehetne biztos tetteinek helyességében?
@Penivaldes: Bokros a rendszerváltás utáni élet talán leghitelesebb szereplője szerintem.
Ő sem volt hibátlan de talán a legtöbbet tette az országért.
És valahogy nem szedte meg magát,mint a többiek.

Azelőtt a szocikra szavaztam és szabályosan kiröhögtem a Vona gyereket.
Aztán a szocikra megharagudtam-a fidesz nevű politikai zsákutcát kikerülöm,úgyhogy marad a jobbik.
Ha egy fokkal is jobbak lesznek az előzőeknél,akik már bizonyítottak,már megérte.
És nem érdekel a műrettegés.
Viszont mindig szidják,illetve negatív színben tüntetik fel a Bokros csomagot.

Az a helyzet,hogy kurvára anyagias vagyok.
A szocik lopásaira is haragszom,de a fidesz osztályokkal többet rabol .
Hány és hány milliót loptak,raboltak el,és egymillió forint az sok helyen egy ember éves fizetése.

Szóval egyelőre a jobbikot és Bokrost bírom a legjobban.Hát ezért.
@Evezős: Na, ja.
Csak, míg egyesekről, az első kommentjük alapján lerí, hogy troll, addig Gábris negédeskedik, jópofizik egy kicsit és csak aztán jön a gyomros.
És sokan még mindig nem ismerték ki. :(
@Spániel:

Örülök, hogy vannak itt tökéletesek is. Különösen a lepra meg a pestis tetszett, amelyből kiderült, hogy mennyire azok, és hogy milyen magasságban állnak a politikusokhoz képest.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pontosan.
Simonról már ősszel kértek adatokat az osztrákok.
És senkinek ne legyenek kétségei, hogy erről a fideszes felsővezetésben nem tudtak akkor!
Csak jegelték a dolgot tavaszra, kampánykezdésre.

Plusz: már megírtam a homokozós hasonlatomat.
Viktorka áll a homokozóban és kikiabál az óvónéninek, hogy a Ferike a sarokba akar pisilni.
Ferikét leteremti az óvónéni, hiába védekezik, hogy nem is akart brunyálni.
Aztán Viktorka odaszarik a homokozó közepébe, és amikor szólnak az óvónéninek, az már immunis rá, mert megint csak civakodnak a gyerekek, megint hülyeségeket kiabálnak egymásra és csak legyint a dologra.
@Spániel: Má', bocsika, de a te főnököd mindenről tud veled kapcsolatban?
Nem védek senkit, de úgy beállítani, hogy Mesterházynak mindenről tudnia kellene (még arról is, hogy melyik képviselő az asszonyát /vagy másét/ mikor, hol, hányszor és milyen pozitúrában ... ?
@Marcellusca: Pontosan.Ráadásul a hírekben a rádióban óránként van a simon ügyről szó.Meg valamilyen átadásról,ahol fideszes potentát a kormányt dícséri.Sehol egy fidesz lenyúlás.
Ezt látja hallja a jónép.
@Marcellusca: Ez nagyon találó leírása a választók viselkedésének. :)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Én meghallgattam a Velez beszédet. Velez több helyen arról beszél, hogy korábban nem tudtak semmit „elintézni”, nem ültettek saját ember a pozíciókba, a miniszterek „szégyellték volna”, ha baloldalit vesznek fel, és nem volt újság, ahol ne kellett volna könyörögni, hogy egy írásukat megjelentessék. És hogy a FIDESZ ezt most mennyivel jobban csinálja. Namostan Velez ezekben a mondataiban vagy hazudik a „titkos” eligazításon, vagy a szocikról az a jajdenagyontudott „nyílt titok” nettó hazugság volt, amit csak el tetszettünk hinni a minket beetetőknek. Javasolnám az orrbefogásos technika revideálását.

Velez arról is beszél, hogy azért akarnak győzni, hogy 1. végre baloldali politika legyen (ezt nagyon hiányolja, ostorozza a korábbi kormányzást, hogy túlontúl liberális volt, és figyelmeztet, hogy Bajnaiékkal nehéz lesz), valamint 2. az embereiket jutalmazni tudják. Ez a második rész a kulcsmondat, ettől háborodtak fel a hólelküek vagonszám, ami a Vitézynek évi tízmilliárdért kreált BKK fényében kissé meglepő, azon ugyanis ilyen felháborodásra nem emlékszem. Azt is mondja (ezt minden újság gondosan kihagyta), hogy nem mutyit akarnak (ezt a szót használja), nem új öltönyt, szép cipőt meg nyaralást a mamának, hanem pozíciót.

Van tehát egy beszéd, amelyben a kormányváltók vezető pártjának pártigazgatója egy aktivistáknak szóló eligazításon azt mondja, hogy eddig nem tettük, de majd most tesszük. Legalábbis szerinte. Hát ez mán valóban mindennek a teteje. Tényleg, Kubatov miket mond az eligazításon?
@Penivaldes: És esetleg ezek után egy bajnai féle párt,talán.
De az ő nevét is kisbetűvel írom,szóval nem egy kedvenc,de egye fene,ha más már nem.
Na de most már megyek,dögleni még egy picit.
Fideszbirkákat meg elküldeni!
Na viszlát!
@Marcellusca: nana, marci. az utóbbiakról biztos tud, esetleg a pozitúráról vannak tévinformációi. a simon-féle ügyeket meg titkolják előle a párt "nagy" öregjei. nem kell mindent ismernie a kisfiúnak.
@parti_giano: én nem csodálom. 2006 óta mindegy mit mondanak a szocik, a választók nem nekik, hanem a fidesznek hisznek. Egy fideszes leleplezésre elég annyit mondani, hogy gyurcsány a hibás meg elmúlt nyolc év. Mesterházy személyében egy konfliktus kerülő, jaj csak nehogy valami kellemetlent találjunk felkavarni.
@parti_giano:
Egyzer, csak egyszer ebben a qrva életben, nem lehetne találni EGY olyan képviselőt, akinek NINCSEN semmilyen vállalkozása?
Miajóbüdösfrancnak ennek az elsimonnak is kastélyos vállalkozás?
Minek??
Nem lophat eleget, mint képviselő meg tökömtuggyamimég?
Valaki magyarázza el nekem ezt egyszer!
:-(
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Nem rossz, nem rossz. Ha valakivel Bokros gazdaságpolitikája a leginkább összeegyeztethetetlen, az a Jobbik. Még az LMP is csak a második a sorban.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Nagyanyó, nagyanyó.
Még mindig nem tudtad feldolgozni, hogy Bokros az összefogást támogatja?
@Evezős:

Szóval az úgy van, hogyha egy politikus a gazdasági életben elég pénzt szedett már össze, akkor nem szorul rá a korrupciós pénzekre. Az csak mellékes, hogy Gyurcsány pl. mindig jótékony célra utalta át a fizetését, Bajnai meg 1 forintért vállalta a miniszterelnökséget.

Fontos persze, hogy ne olyan vállalkozása legyen, amelyik tevékenységére az államnak is szüksége van, mert akkor kísértésbe eshet bármelyik miniszterelnök.
Az a gond, hogy mi a befogott orrol és nem a realitásról beszélünk. Nem járni vagy házasodni akarunk.
El kell döntenünk, hogy mit akarunk, és azt, hogy, hogyan érjük el. Vajon kibírunk Orbánból még négy évet? Vajon nem leszünk felháborodva, amikor megépül a megszállás emlékmű? Vajon nem tesszük fel a kérdést, hogy tehettem volna ellene valamit?
@Marcellusca: figyu, pl. ha a pártelnök elvállalja a pozíciót azzal a feltétellel, hogy rendet vág, a továbbiaknak nem akar qrva nagy blamázsba beleszaladni mert személyes következményei lesznek, akár ő maga le is mond.
Most rendezze azonnal, ha valakinek gyanús ügyletei vannak, mert nem kívánja sem magát, sem a pártot kínos ügyeknek kitenni,később már nem fogad el semmilyen kilengést.
Ha mégis bedurran a gyalázat, szarik az ilyen vállalhatatlan pártra, lemond.
hogy itten mindenki ojjan furcsán száll le a bicigliről!
szerintem mesterházynak a simon ügy kipattanásakor, le kellett volna mondania! lett volna meglepetés! mindenhol! bajnait előre, sima, orbán bukta!! sajnos, nem volt ott senki, hogy elmondja neki, atis evvel a lépéssel, te a jövő, legkomolyabb bal oldali politikusa lehetnél, mi pedig minden bizonytalant az oldalunkra tudnánk állitani! de az ego, az 15 számmal nagyobb!
@Marcellusca: egyébként igen, mindenről tudnia kell, egyrészt, hogy kiálljon valaki mellett, ha igazságtalanul vádolják, másrészt a párt védelmében. Ha nem így van, nem pártelnök, hanem portás.
fideSS mafia !! hajrá fijjug csak így tovább !

még európai részek maradtak az országban! gyorsan szétqrni mindnet !
@V-PORT: hahó! ébredj fel! a négy év meg van nyerve.
Már csak az a tét, hogy mennyivel.

És harmadszor is leírom a többiek okulására: elmegyek szavazni, hogy résztvegyek az újabb kétharmad megakadályozásában.
Megkérdezem. Ha kiszavazgatunk vajon jogunk van utána, harsányan, egyszer is Orbán rendszere ellen felszólalnunk?
@Spániel: De nem az a kérdés, hogy mennyivel?
@hacsaturján: mert már feltörte a fenekünket.
@Penivaldes: Az van, hogy én megértem ezt az orrbefogásos dolgot, csak látom mi zajlik körülöttem, és ettől meg hányok is.
Ja és egy választás sem ér annyit, hogy összevesszek valakivel. :)
@V-PORT: itt nincsen szó összeveszésről, csak vagy nyirvákolunk, vagy szavazunk. más lehetőség nincs
@V-PORT: de, az a kérdés. Sokan gondoljuk, akinek egyik összefogó sem a szíve csücske, hogy minél többen elmegyünk, annál kisebb arányban tudnak nyerni. Ez a reális cél.
@Penivaldes: Én szavazok. Már most is tudnék, mivel ott dolgozom, ahol az egyik szavazófülke lesz. :)
@V-PORT: Pont azon a ponton dolgozol, ahová a fülkét rakják?
@Spániel:

én speciel az agresszív kismalac c. példázatra gondoltam.
@parti_giano: De mi azért vigyázunk, nehogy Putyin cár megorroljon ránk az EU szankciói miatt. Ennek a ronda kövér kicsi focistának már csak ezért is mennie kell.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor Viktorkát is megkérdezhették volna a Teve utcában, hogy mi a jó kurva édesanyjáért gátolta a Metró építését 1998-tól az első regnálása idején. Akkor most mi a bánatos lópimpiliért állt ott az avatón, mint egy díszfasz.
@Penivaldes: Nem, de abban az épületben. :)
Lenne egy tudálékos kérdésem.
Ha már belevésette a nevét a betonba, akkor utána aláfekszik a szignójának?
@V-PORT:
A realitás az, hogy az ellenzéki pártok egy csomó dolgot nem tettek meg, amikre szükség lett volna a Fidesz legyőzéséhez.

Én egy darab választó vagyok, és ha az Összeadásra szavazok, akkor beljebb lesznek a szocik egy szavazattal. A hatásom a politikára pontosan egy szavazatnyi, nekem ez az "ellene valami". Ezt pedig hadd tartsam már kevesebbnek, mint amekkora hatása lehetne az Összeadás politikai erejére Mesterházynak, Bajnainak, Gyurcsánynak meg a teljes ellenzéki politikai garnitúrának tokától bokáig! A politikus urak vajon mikor teszik már fel a kérdést, hogy ők vajon mindent megtettek-e az olyannyira rettegett "Orbán-rezsim" legyőzése érdekében? Csak mert innen ugye kurvára az látszik, hogy nem!

Tehát akkor kinek a tevékenysége tehet nagyobb hatásfokkal Orbán legyőzéséről vagy maradásáról?

Kezdünk ott tartani, hogy a kapitány nekivezette a jéghegynek a Titanicot, de az utasok a hülyék, mert lassabban merik ki a vizet, mint ahogy az befolyik, sőt, esetleg mentőcsónakok után futkosnak meg pánikolnak.
@Bakter: nem annyira tudálékos, mint praktikus, a kérdés.
Én egyébként nagyon hálás vagyok Orbán Viktor Úrnak azért, mert az elmúlt négy évben végre megépítette ezt a 400 éve tervezett metrovonalat. Amit a ballibek töketlenkedése 98-ban megtorpedózott, úgy, hogy a segg demszkí 2010-ig nem is tudott elkezdeni. Ugyanolyan hálával tartozom a Miniszter Elnök Úrnak ezért, mint hogy Kecskemétre hozta a Mercedes gyárát és a Hankook gumigyárat is máshová.
Egyszer talán én is fogok utazni ezen a vonalon, így kétségem sincs afelől, mennyire szükséges volt, hogy a Jobban Teljesítő Magyarország ezt is hősiesen megépítette az elmúlt négy évben. Éppen ezért kell még egy ciklus adni a Fidesz Kormánynak, hogy újabb és újabb metrovonalak épüljenek az országban, ahol a zemberek kényelmesen és biztonságosan, valamint gyorsan eljutnak az egyik stadionból a másikba.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "hogy ők vajon mindent megtettek-e az olyannyira rettegett "Orbán-rezsim" legyőzése érdekében?"
továbbá a mi, emberek, nép, szavazók, stb. meggyőzése érdekében, hogy ők a jobbak, különbek, hozzáértőbbek, a mi érdekeinket előtérbe helyezők, - megtettek-e mindent?
Az kevés, hogy orbántakaroggy.
@The Lonewolf:
"Akkor most mi a bánatos lópimpiliért állt ott az avatón, mint egy díszfasz."
A válasz : Öööö
Tarlós olyan beszédért mondott, ami egyszerűen égő volt, azzal foglalkozott, hogy őt bántotta a média, dumája abból állt, h phuj Demszky. Ennyire tellett neki. Sütött belőle h utalja a 4-es metrót.
Ja, hogy miért adta akkor át?
Öööö
@Bakter:
:-)
És ki fogja a stadionokat fenntartani? Mert ma volt a hír h a debreceni stadion 20 eves üzemeltetésére kiirt pályázat érdeklődő hiányában bukta
@Bakter: már az is szép eredmény lenne tőlük, ha a KÖKI-től kivezetnék a metrót a felszínen Ferihegyig.
Kb. 10 km, talán ebben az évezredben megvalósulhat.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Szerintem most nem ezt a kérdést kell megválaszolni, ezt majd április 6. után mindenki megteszi és megteheti. Én is ezt fogom tenni, de addig el kell jutni.
Én, csak a magam nevében beszélhetek. És igenis tartom magam ahhoz, hogy Bajnai sok mindent megtett, és megpróbált azért, hogy Orbán menjen. Én ezért szavazok az Összefogásra nyugodtabban, mint sokan itt.
Tegnap selmicit láttam a híradóban, amint sajtot tett a kiflicsücsökre, izé sajtót tájékoztatott. A délutáni ellenzéki rendezvényről mondta meg a frankót délelőtt. Olyan világfájdalommal az arcán, mintha tudná, mikor esik az Eros kisbolygó a Ledvay utcára, kipusztítva az emberiséget és viktort. 52 darab szoláriumcső égette a fejét előtte, az héccentség, mert olyan kreol volt, mint Desmond Tutu.
@Spániel:

aráckevei hévet fogják odavezetni, csak előbb átkeresztelőt tartanak.
@Csekkliszt#10:
@Spániel:
Ilyen kis hitet csak akkor láttam utoljára, amikor viktor alsógatya nélkül nem állt ki vitázni. Nem is kicsi volt, hanem semmilyen hit nem volt abban a gatyában.
@hacsaturján:
A rákevei hévből akkor lesz náluk metro, ha véletlenül valamelyik szerelvény átmegy a kereszteződésen.
@Bakter:

aszt meg honnan tudod, hogy télleg nem az érsek úr vót az? csak álruhába, nehogy megtanálja a bisztonsági őr.
Mit is hazudott a kis gömböc a családi ezüstről? A legjobb darabokat sikerült hazahozni. Ezzel szemben:

"Eközben a leletek másik felét birtokló nemes, Lord Northampton ügyvédje a 168 óra szerint a Guardiannek azt állította: a Seuso-kincs legjobb darabjai továbbra is ügyfelénél vannak, ráadásul egyes tárgyak egy harmadik személy birtokába is kerültek."
www.borsonline.hu/20140331_seusokincsek_lord_northampton_unnepronto_nyilatkozatot_tett
@V-PORT:
Nem, ezt a kérdést négy éve kellett volna megválaszolni, de legalább három, és nem is nekünk. Akkor, amikor a politikus uraknak még volt négy/három éve arra, hogy tegyenek "ellene valamit".

Enélkül Bajnai az összes "megtevésével" együtt is pont annak látszik, ami: az MSZP trójai falovának, amivel azok viszonylagosan nagyobb arcvesztés (értsd: pofára esés) nélkül ki tudnak jönni a mostani választásból. Velez beszédéből meg látszik, hogy mennyire tele van minden szinten már most a szocik töke a lóban tartózkodással, és alig várják, hogy kijöhessenek onnan.

Sokan meg ezért szavaznak az Összefogásra nyugtalanabbul, mint te.
@hacsaturján:
a ráckeveit már átkeresztelték H7-re agy mi a tökömre, nehogy a külföldi turisták megtalálják.
@Spániel:
b+, mit mondtam!

tessék visszakeresni (nem szó szerint): felbecsülték egyesével a kincseket, pár olcsót megvettünk, és cserébe lemondtunk a többi, nagyobb értékűről.
a héten kétszer ennyit fogok lottózni.
te csuti cigány.
a tefajtád gyújtotta meg a tüzet Dózsa György alatt.A te fajtád adott törülközőt azoknak, akiket elvittek a németek.
@Secnir:

hát majd lesz belőle joszif sztálin célvasút, olyan már úgyis régen volt.
@házelnök:

hüjének teccik lenni a bácsinak?
@vakapad: az alap az, hogy orbánnál bárki kevésbé rossz lenne mo szempontjából (kivéve a jobbik)... velez gondolataival viszont az a gondom, hogy az alapján az mszp egyik vezetője képtelen másként gondolni a választásokra, mint zsákmányszerzésre... azt gondolom teljesen más definíciót értenek a piacgazdaság, versenysemlegesség, átláthatóság, korrupció, tisztesség alatt, mint én... a saját embereiket akarják helyzetbe hozni, ők is fent akarják tartani a kliens-rendszert, hisz azt teljesen természetesnek veszik... szerintem pedig nem ez az út vezet egy valóban élhető mo irányába...
@Bakter:
:-)
Más volt abban a gatyában, azért nem lehet bukniuk, mert tudják h vége az immunitásnak
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Lehet. De Bajnaiék már vágják a centit. 7-én pedig már kezdik a külön utas dolgot. Mesterházyt pedig nyírni fogják, belülről és kívülről.
Az áruk nem mehetnek maguk a piacra és nem cserélhetik ki önmagukat.

Ezért őrzőik, az árutulajdonosok felé kell fordulnunk. Az áruk dolgok, és ezért tehetetlenek az emberrel szemben.
@vakapad:
Ej, tudom én, hogy van, aki hiába böcsületes, akkor is pfúj, köpni kell rá, és van, aki a szemed láttára lopja el a zsebedből a vagyonodat és akkor is csókdosni kell a kezét.
De akkor sem értem, hogy ez sokaknak miért jó, miért nem fáj, miért nem mérges miatta ..., ilyesmik?

:-(
@Secnir: olyan nagy ováció azért itthon nem fogadta, hogy eltapsolt 4,5 milliárdot néhány használhatatlan műkincsért, ami úgyis a mienk volt. Állítólag.
Szegény, ha már csak ezzel tud mellet döngetni...kudarcba fulladt a rendkívüli sajttáj.
index.hu/gazdasag/2014/03/31/leapadtak_a_magyar_gaztarozok/

biztos, ami biztos, ezt is megvédte viktor. nem kicsit. vagyis ezt is ellopták. konkrétan a hasznot. első körben 50 milliárdnyit, a kipattant botrány követően beérték 40-nel. milliárddal.
@Secnir:
Csak annyit h meg sem vettük ezeket csak fizetünk az őrzéséért
@Spániel: használhatatlan műkincs...igazából a műkincseket nem használni szokás, nem arról esszük a rántott húst, és nem azzal kaszaboljuk fel a metélőhagymát.
@Mariann19:

"Ám GFG a lopást is megmagyarázta. Érvelése szerint az ország politikai átalakuláson megy keresztül, melynek természetes velejárója a vagyoni átrendeződés is. "

ez jó, megjegyzem. újraértelmezek néhány dolgot, és átképezem magam vagyonátrendezőnek. én leszek a velejáró.
@Spániel:
Tedd hozzá: normális országban....
@Bakter:
:-)

Nézd a jó oldalát: milyen könnyű lesz ezt a követ leköpni, lehányni, összefesteni, leradírozni, stb.!?
@Spániel:
Harmadik személy birtokába kerültek???
Na, mégis csak igazat mondott a lókupec és hazavitte a családi ezüstöt?
@V-PORT:
Hátez!

"Az a gond, hogy mi a befogott orrol és nem a realitásról beszélünk. Nem járni vagy házasodni akarunk.
El kell döntenünk, hogy mit akarunk, és azt, hogy, hogyan érjük el. Vajon kibírunk Orbánból még négy évet? Vajon nem leszünk felháborodva, amikor megépül a megszállás emlékmű? Vajon nem tesszük fel a kérdést, hogy tehettem volna ellene valamit?"
@hacsaturján:

"hogy itten mindenki ojjan furcsán száll le a bicigliről! "

mert nem is bicigli az, hanem versenyautó. A Főnök mekkmonta, akkor az úgy is van.
@Evezős: Én ezt gondolom, és ezt is fogom gondolni. De nem biztos, hogy nekem van igazam. Mégis azt gondolom, hogy sajnos ez a választási rendszer miatt erre a kicsit orrbefogós szövetségre szükség van.
Most írhatnánk róla, hogy kinek köszönhető ez a 2/3, de az már a múlt. Ez meg a jövő. A mi jövőnk.
@Evezős:

"Vajon kibírunk Orbánból még négy évet?"

ki. nem minden ki, de általában ki. nem nagyon, mert nagyon, csak nagyon kevesen, ellenben ki csitt, nagyon is sokan.
ez a négy év is hogy elröpült, oszt alig loptak el valamit. Föld, nyugdíj, trafik, takarékszövetkezetek, kaszinók... előkészül gyógyszer kereskedelem, alkeszipar és kereskedelem, bankbetétek... személyazonosság...(ezt éppen pilot alatt van Simon néven fut) már lecsavarozni sem érdemes semmit, mert viszik ahogy engedi a földkéreg.
mindezt ki lehet bírni. a nemulass akkor kezdődik, amikor majd a lopott holmikat egymástól lopják...
@V-PORT:
Hiszed, vagy sem, ugyanígy vagyok ezzel - bár az biztos, hogy nem ugyanazt tartjuk az okozat okának ... de mindegy is, én sem vagyok túl boldog, de rájuk szavazok vasárnap, mert ha csak annyi lenne az eredmény, hogy visszaáll a normális demokrácia, már az is nagy előrelépés.
És akkor lehet négy év alatt arra gyúrnia bárkinek, hogy leváltsa a leváltókat.
Ha Orbán marad, akkor nekünk reszeltek, itt többé nem lesz választáson való megmérettetés, a változás pedig sok-sok év múlva ronda módon fog bekövetkezni.
Azt nem szeretném.
Ez a Fidesz első tíz neve a listán.
1. Orbán Viktor
2. Semjén Zsolt
3. Kövér László
4. Mátrai Márta
5. Varga Mihály
6. Kósa Lajos
7. Lázár János
8. Rogán Antal
9. Navracsics Tibor
10. Harrach Péter

Ez pedig az Összefogásnak.
1 Mesterházy Attila MSZP
2 Bajnai Gordon Együtt
3 Gyurcsány Ferenc DK
4 dr. Fodor Gábor MLP
5 Szabó Tímea PM
6 dr.Botka László MSZP
7 Tóbiás József MSZP
8 Gúr Nándor MSZP
9 dr. Harangozó Tamás MSZP
10 dr. Molnár Zsolt MSZP
@jaegtoer:
Már csak látnám, hogy egymástól lopnak.
De jelenleg mindegyikőjük egy mástól ... leginkább tőlünk.

Én nem vagyok abban biztos, hogy ép elmével ki lehet bírni ilyen kövérekből, rogánokból, lázárokból, szíjjártókból újabb négy évet.
Maximum, ha remetének állok és és elbujdosok a környékbeli erdőkbe ...
@Evezős: Nem kell boldognak lenned, csak szavaznod. :)
@V-PORT: Az eddigi tapasztalatok alapján, kár szépíteni, Mesterházi alkalmatlan erre a pozícióra /is/. Nagy rá még a kabát. Nem tudom miben jó, miért esett rá a választás a fiatalságán kívül, mert eddig nem virított olyat, ami elismerésre lenne méltó.

Tudom, hogy olyat mondok most, amiért megköveztek és az oroszlánok elé dobtok, de ha van mszp-nek a Horn utáni időszakra egy parányi taktikai érzéke, akkor Gyurcsányt neveli ki magának.
A politika szerintem nem érzelmi kategória, egy pártnak pláne nem, lehet szép Mesterházi, lehet nagy orra Gyurcsánynak, de hogy ki az alkalmas, ütésálló, pengeagyú, jó szónok,tárgyalóképes, ambiciózus csóka, akiből hosszú távra vezéregyéniséget lehet faragni, a baloldalon csak ő volt.
Sajnos a cocik mindennek ellenálló betonfalába ütközött, amikor belecsapott a rendcsinálásba.
Saját párttársai árulták el, undorító, megbocsáthatatlan.

Lehet, hogy tapasztalatlansága miatt rengeteget hibázott, meg is vezették, cunami szerő ellenszélben toporgott, de megértette volna, ha akkor és ott van értelme, hogy hosszú távra a baloldal vezetőjévé válhat, ha leül magával szembe a tükör elé és elgondolkodik.
Elgondolkodott és nem vállalt közösséget a számára tovább vállalhatatlan ellenséges masszával.
Lehet kérdezni, hogy miért nem mondott le? Ez olyan nyuszi sapkája, Az is baj lett volna, hogy megfutamodik gyáva szar alak módjára és lemond, tovább ütik-vágják a pártban, most már nyíltan, meg az is baj, hogy maradt és megpróbált kievickélni a trutyiból. Ami ugye gyűlt már a rendszerváltás óta, sőt előtte keletkezett jóval. Nem kell csak az ő arcába tolni.
Saját pártja - persze erős fideszes támogatással csinált belőle patást. Ilyen nem fordult még elő.

Orbánt is utálják nyilván párttársai, mint a szart, de nélküle nullák lennének, ezt világosan megértették.
Bármekkora baromságot képes végigvinni röhögés nélkül, beszopatja és nyer. Mindent megnyer 2006 óta, ennyi idő alatt nem bukott még bele semmibe.

Ezért tart itt a mszp, mert ma is egymással vannak elfoglalva, azt lesik, ki tud többet síbolni, pedig a legnagyobb szükségük a gerincük megtalálására és egy arculatváltásra lenne. Ja, meg minimum egy Horn Gyula karakterű faszira, anélkül mondom, hogy fanja lennék.

Na, megyek kutyasétáltatni.
Vártam volna, hogy vasárnap kiderül, hogy mit terveznek, ha leváltották Orbán Viktort. Nos a 8 ponton túl nem lettem okosabb.
- Nem tudom például, hogy elveszik-e a rezsicsökkentésem (vagyis kapásból emelnének 20%-kal.
- Nem tudom például, hogy mennyivel lenne kevesebb a fizetésem, ha lenne megint két kulcsos adó.
- Nem tudom például, hogy a 2 gyerekem után marad-e adókedvemény?
- Nem látom továbbá, hogy aki kétszer annyit keres mint a másik, az miért adózzon 4x többet.
Egy kormányváltás így ebben a formában a családomnak kb nettó 100ezerbe kerülne. Pont azt a pénzt vennék el, amiből vásárlok a sarki zöldségesnél, havi 1 vasárnap ebédelünk a közeli étteremben, teszek félre a gyerekeimnek, és támogatom a nyugdíjas szüleimet.
Ha pedig azért kellene az én SZJA-mat növelni, hogy ki lehessen vezetni a bankadót, az pont annyit jelentene, hogy akkor tessek ezt a pénzt befizetni nekik, mert nekik nagyobb szükségük van rá. Áttételesen persze megkapjata majd a zöldséges meg az étterem: hitel formájában.

Ebben nem óhajtok részt venni.
Elégedetlen vagyok Orbánnal? Igen! Magyarország jobbat érdemel? Igen!
Mesterházy jobb lenne? Kizárt!

Marad a Fidesz, és a remény hogy 4 év alatt elő tudnak jönni valami vállalhatóval. Addig semmi esély.
@Reszelő Aladár:
Kedves Aladár, talán nem ártan néha odafigyelni arra, amit az ellenzék kommunikál.
Ugyanis szinte mindegyik kérdésedre adtak már választ ...bár nem a királyi tv-n és a teve2-n.
@Reszelő Aladár:
Upsz, most látom csak, hogy egy sima fideszrabszolga vagy.
Én kérek elnézést, hogy a propagandaszólamot társalgási kezdeménynek néztem.
Mész a többi után agyatlan fan.
@Reszelő Aladár:
Aladár, Aladár... ennyi ésszel picinyem reszeld a fingot tovább!
Maradj a birkamenetnél, az a te szinted, komolyabb dolgokkal ne foglalkozz.
@Evezős:
@Reszelő Aladár:
Evezős
Tudod h az alapokban, mindenben(?) egyetértek veled de szerintem ezek tök jogos kérdések. Üres hassal (elnézés RA) nem lehet jól szavazni. Ez az ördögi orban demagógia lényege: megfélemlítik az embereket es a szaros hazug rezsicsokkentessel hamisan tematizaknak. Ez szerintem a baloldal hibája h pont ! ezeket a kérdéseket nem válaszolták meg jól ! és érthetően! El kellene magyarázniuk hogy jobban járnak majd velük h az egykulcsos a leggazdagabbaknak jo, ezt a legszegényebbek fizetik, hogy a magas ÁFA is a szegényt súlytja, h az adó elvonások összességében nőttek, h a multikat bankokra "kivetett" adókat is ok fizették meg stb. Te es en tudjuk ezt, de én már nem csodálkozom h sikerült az embereket megvezetni.
Az a baj, hogy Orbán csak akkor tűnik el örökre, hogy, ha marad a következő négy évben, és ráömlik minden.
@V-PORT:
Ugyanezt gondolom. Omoljon!
@V-PORT:

Bekker, ez az adóbevallás olyan mint a rossz autó, javítom, kipróbálom, nem jó, megint javítom,megint nem jó! Akkor mi a tökömnek írják meg, be vannak baszva amikor írják?
@Spániel: Nem csócsáltam semmit csak feltettem néhány logikus kérdést, amire értelmes válaszokat nem, csupán csak a "könyökömön jön már ki" cimkézést kaptam. ;)
@Spániel: Nem csócsáltam semmit csak feltettem néhány logikus kérdést, amire értelmes válaszokat nem, csupán csak a "könyökömön jön már ki" cimkézést kaptam. ;)
@Csekkliszt#10: Ha most nyerne az Összefogás, akkor belülről és kívülről felőrlődne. Orbán pedig diadalmasan visszatérne.
Ha Orbán nyerne és nem lenne 2/3-a a saját csapdájába esne.
@tristen2005: Dehogy vannak bebaszva!
Csak kurvára mindegy, mit írnak be, ha lebuknak akkor sincs semmi.
Oszoljanak, eftásar, nincs itt semmi látnivaló!
@Evezős:

Es meg számos bűne van Orbánnak: jogállamiság lebontása, maffiaállam, dezinformalt média, fasiszta állam, közoktatásban a gyerekek lelkének elrablása, stb de amikor 3-4 millió ember a létminimum alatt él, akkor ezek nem problémák.
De nyilván az emberekkel is baj van h ezt nem értik. Meg a baloldal is gáz h nem ad jo válaszokat es mutat rá ezekre.
Az orbán nevű nyigdíj, trafik , földtolvaj még négy évet kér.
Kapjon nyolcat, de Vácon, vagy szegeden a Csillagban, a tesói között....
@V-PORT:
Like!!!
Pont ugyanezt gondolom:-)
hallottátok már erről a fidesz jelöltről, hogy gyopáros alpár?
@Sir Bates dö Hól: hol voltál? leromboltad az összes szélmalmot spanyolhonban? részletes beszámolót!
@Evezős:
.., És orban sikeresen kiépítette azt a vazallus rendszert, ami már tőle függ (múltkor ezt valaki nagyon jól pontokba szedte itt), aki meg nem, az rettegjen.
Orban a rendszerváltás utáni magyar politika legkártékonyabb figurája. (Jobbik meg legundorítóbb alakulata)
Pénteken a Vona-Orbán vita egyfajta flasmob lesz, szerintem. Nem tudom hol lesz Orbán pénteken, de tuti, hogy ilyen lesz.
Ja és holnap már ketten fognak ülni a rózsaszín kanapén.
Én is ezt üzenem vitykának:
"Ki vagy és mit szeretnél? Mert jó lenne, ha kiszállnál a vonalból!"
:)))))))))))))))
... hogy teljes legyen a lista: a mostani baloldal meg a legtehetsegtelenebb, bár szerintem még mindig ők tették a legtöbb jót eddig.
@Parajpuding:
:-)
Szerencsétlen diszpécser azért másodszorra nagyon berezelt, amikor rájött h a maffiafőnököt ugatta le.
Egy külföldön élő barátom hozzátette: a metrószerelvények is elég sutyerák volt, ahogy ő is beszólt, nem így kell megkérdezni h "segíthetek-e"
... Metrós (nem metrószerelvények, bocs)
Én nem gondolom, hogy a "tóthcsabákat" meg kéne szavazni.
Saját bőrömön tudom, én sem szavaznék semmi pénzért a körzetemben jelölt köztörvényes gazfickóra, hiába összefogás jelölt.

Mondjuk megtehettem, hogy átjelentkeztem más megyébe szavazni.

Legjobb lenne bojkottálni ezt a sok kretént, de tudom, nem így működik a világ.
Szavazok, gondolom sokan szavazunk, de egyáltalán nem büszkén és jó érzéssel.

Jó lenne, ha hetedikén reggeltől teljes lelkesedéssel ütnénk a "kedvenceket" - eredménytől függetlenül -, miszerint ébresztő, tönkre teszitek az országunkat!!!!!!!!!!!!

Ui. Angyal egy majom, de az is aki szóba áll vele.
@Csekkliszt#10: szerintem meg a rómaiak. ne tagadd. gondolj a jogra. :))
@V-PORT: lehet, hogy a szutyoktól rá is ragadnak
@parti_giano:
:-))
Nem! Már az ősemberek is... Így tanultam mindig a suliban :-)
@Habakuk999: ha követik az ilyen módon szavazók a pm példáját, rohadtul felmegy a zwack forgalma.
@parti_giano:

23 éves kora óta ő se dolgozik. Wikipédia.
2001-ben lett az Ifjúsági és Sportminisztérium háttérintézménye, a Mobilitás nemzetközi pályázatokért és képzésekért felelős munkatársa. Feladata volt az Európai Unió YOUTH programjának népszerűsítése, a programmal kapcsolatos tanácsadás, képzés.

2000 óta a Fidelitas, 2002 nyara óta a Fidesz csornai csoportjának tagja. 2003-tól dr. Áder János, a térség országgyűlési képviselőjének választókerületi titkára, ez évtől a párt választókerületi tanácsának tagja. 2004-től a helyi Fidesz-alapszervezet alelnöke, 2007-től elnöke. Tíz választáson (a 2004. és a 2009. évi EP-választáson, a 2005. és a 2008. évi népszavazáson, a 2006. és 2010. évi országgyűlési, a 2006. és 2010. évi önkormányzati választásokon, a 2007. évi csornai időközi önkormányzati és a 2009. évi csornai időközi országgyűlési választásokon) dolgozott a Fidesz Győr-Moson-Sopron megyei 5. sz. választókerületi kampányának vezetőjeként.
2009-től a Fidesz Győr-Moson-Sopron megyei 5. számú választókerületi tanácsának, 2012-től, a választókerületek átalakításától kezdve a Győr-Moson-Sopron megyei 3. számú választókerületi tanács elnöke.
Amúgy Rogánt mikor tartoztatják le?
@Penivaldes: Viknyesz rossz szónok.
Demagóg, kiráz a hideg a szónoklataitól, olyannyira, hogy képtelen vagyok öt mondatnál többet elviselni. Felolvassqa a beszédet(amit írnak neki!, miközben a karjait emelgeti, mint egy béna kacsa.
Nekem mindig olyan, mintha nem is ő lenne, nem hiteles, nem hihető, nem önazonos, amolyan zörgő mákgubó.Miért nem mer kiállni a vitára?
Egyrészt gyáva, gerinctelen, alattomos , másrészt tudja, hogy alkalmatlan erre, minek égetné porig magát?
Egyszer már megtörtént vele.
Életem egyik kiemelkedő élménye volt, amikor Gyurcsány felmosta vele a padlót.
És bármikor újból felmosná vele, ha ez a gyáva face to face merészkedne egyszer vitázni.
@parti_giano:
Előző visszavonva. Igazad van :-)
@Spániel:

"ha van mszp-nek a Horn utáni időszakra egy parányi taktikai érzéke, "

ojan najív vagy. mijen érzéke? esztet nem is ismerik, amit tudnak az a tik-tak és még, ha nem látja senki, akkor a talicskai érzék. mondjuk ez utóbbiban sem kell szégyenkezniük, na dejazért mégis csak tunnak valamit, mert már mióta zümmög a fülükbe: tik-tak, tik-tak.

[P.S. ne feledkezz meg Botkáról]
@V-PORT:
Lassan mondom, h megértsd:-)
Nincs ilyen ügy
A NENYI lényege, hogy csak a baloldal lop.
@Habakuk999: bezzeg, ha a kéktúra legeldugottabb zugára utalok, csillog a szemed, mint a bagzó macskának.

hvg.hu/itthon/20140114_ellenzek_osszefogas_PM_Gyurcsany
@Csekkliszt#10: Rubovszky György gondolom ezt is meg tudja magyarázni.
Juhász Péter rendesen rárepült.
Fabius!

olyan izé vagy. hogyaszondod:

"...Orbán kért magára négy évet."

és te ezt sajnálnád tőle? pedig sejdítem, vannak páran, akik az az életfogytigban látnák a megoldást.
@V-PORT:
En is várom az esti híradót :-((
@Evezős: akkor mi egy húron pendülünk.
Igen, bár nem nagyon kedvelem az Unicomot.

Amúgy nem írok, nem olvasok, én magyar (politikailag tájékozatlan) állampolgár vagyok...

Viszont hazafelé mindig összeszedünk egy hátizsáknyi szemetet, a megevett és megivott étel-ital helyére.

Ezt csinálhatná a többi kiránduló is.

Igen, kurva nehéz leikszelni a sok semmitérőre. Ez van, ezek vagyunk.

A szlovákok ezt is tök normálisan megoldották, nem hagyták Fico túlhatalmát.
@jaegtoer: igaz, igaz, coci meg a taktika olyan, mint coci meg a retorika, meg Columbo felesége.
Botka meg egy sötét ló, valamiért nem akar kidomborodni. Talán mert érdekes dolgokat találnának Szegeden, ha megkapirgálnák. Látványosan lapít, lehet, hogy többet képzelünk bele, mint amennyi van.
@Csekkliszt#10: azért ám. már gondolkodtam rajta, hogy ezentúl pipalistának foglak szólítani. vagy zsemlemorzsás készpénzátutalási megbízásnak.
@V-PORT: van valami limit, hányszor lehet reszelni egy vagyonnyilatkozaton?
Rogánynak akárhányszor, Siminek eccerse?
@Spániel: Rubovszkyék jelentése: sikerült bizonyítani, hogy Rogán Fidesz-sként lopott százmilliókat
@Spániel: Baszki, az a fotó ... :(
Nem is így néz ki egy vagyonnyilatkozat.
Nincs ilyen borítója és fénykép sincs rajta.
Mekkora kampány izé mán ez is! :(((
@V-PORT: jó vicc, Rubó önfeláldozóan inkább a nyelvét tépné ki.
Vajon Orbán hogyan reagál Rogán hibájára? Nem lesz miniszter Antal?
"Orbán csicskái most Putyinnak benyalnak" - kibuktak ránk Ukrajnában"

"Az alábbiakban a Kárpátalján szerkesztett ukrán hírportálokban megjelent olvasói hozzászólások tömegéből szakítottunk ki találomra egy csokorra valót, a teljesség igénye nélkül:

„Aha, békések. Meséljetek csak, milyen békésen lőttétek halomra és hurcoltátok koncentrációs táborokba 1939-ben az őslakos rahói huculokat, a perecsenyi és bereznai lemkókat, az ökörmezői bojkókat meg az ilosvai, ugocsai dolisnyákokat, miként gyűjtöttetek be 100 ezer zsidót, hogy hamuként végezzék Auschwitzban meg Dachauban. És a mai napig nem kértetek mindezért bocsánatot!”

„Orbán csicskái most Putyinnak benyalnak. Ukránok! Ez a mi magyar siserehadunk mind nacionalisták, akiket jól tart a mostani nacionalista-konzervatív fasisztoid Fidesz.”

„Orbán kiadta a parancsot, és a helyi magyarok felolvasták ezt a Budapesten írott cédulát. Buda és Pest nélkül ezek egy lépést sem tesznek, tiszta marionett-figurák.”

„Nem tudtatok alkalmasabb időpontot kinézni? Árulók:-/… Menjetek Európába, Oroszországba, és hagyjátok békén Ukrajnát.”

„Nos, kedves kárpátaljai magyarok, Ez itt Ukrajna! Nem tetszik? Bőrönd-vasútállomás-Budapest! Önállóságot akartok? Kérjetek Magyarországtól egy külön provinciát magatoknak!”

„Benneteket, magyarok, még Magyarországon is cigánynak tartanak. Üljetek a valagatokon, és fújjatok a két lyukba, míg ki nem penderítünk Kárpátaljáról.”

„Köszönet!” az ukrajnai magyaroknak az összes ukrán nevében. Éppen ezekben a nehéz időkben segédkeztek Moszkvának Ukrajna feldarabolásában? S mi jön még? Kéritek majd Magyarországot, hogy védjen meg titeket? Magatok sem tisztelitek az őslakosokat (az ukránokat), és azt szeretnétek, hogy titeket tiszteljenek mások?” „Hát a szent István koronája nem kéne még a fejetekre, kedves őslakosok? Pucoljatok Magyarországra és ott követeljétek a jogaitokat!”"
www.hir24.hu/kulfold/2014/03/31/orban-csicskai-most-putyinnak-benyalnak-kibuktak-rank-ukrajnaban/

GRATULÁLOK!
Putyin csicskáinak... Magyarország szégyene...
@parti_giano:
:-)
Mindkettő megtisztelő. De ne szurj ki magaddal, legyen a rövidebb
@Habakuk999:
Pálinkásat! Hallom szintén zenész? :(
@parti_giano: sehol nem voltam, maradtam a helyemen, csak nem volt netem, nem működött a wifi... azt látom, sok minden nem változott, vannak forevörgrín témák, mosó masát hanyagolják még mindig... :-)
@Habakuk999: remélem a választás utáni második héten már megint normális lesz az élet a blogszférában (ha marad orbán)... ha nem, akkor 7-től érdekes lesz:-)
ma, holnap megy a válasz:-)
Najóestét! Tudom! kit érdekel! Lezajlott a nagy himi-humi, mindenki hátradől, hogy aszongya: nyertünk, vagy majdnem...
Lesz ennek a kis görcsnek még 4 éve, nektek ott Háccsó Hátasztánban pedig, ne mulass!
Addig sikerült balfaxkodni az "ellenzéknek", hogy csak megnyerték a fidesz/dzsobbik kormányt NEKTEK!
Már tényleg érdektelen, hogy fasztot rajzolsz a lapra, esetleg a blökit szaratod rá. A zeredmény az már megvan! (nem úgy mint az én vizsgámé, bakker)
Tényleg, csak sajnálni tudok mindenkit, aki nem akarja gumicsimmás Rám-szesztet megen, de megkapja!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ja, óvastad mait kűttem? mer' hallgatol, még csak bakfitty senem!
"Az MTI nem tartotta tudósításra érdemesnek Kerék-Bárczy Szabolcs DK-s elnökségi tag és Juhász Péter Együtt-Pm társelnök közös sajtótájékoztatóját, amelyet Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető több százmilliós vagyonosodásával kapcsolatban tartottak hétfőn az V. kerületi önkormányzat épülete előtt."

index.hu/belfold/2014/03/31/az_mti_kihagyta_a_rogan_vagynosodasarol_szolo_sajtotajekoztatot/
@Csekkliszt#10: nem fárasztanám miattad magam, beférsz simán a ctrl+c és ctrl+v kombinációba: :)
@Spániel:
A mentelmi bizottságnak feladata vizsgálni a pénz eredetét? Mert ha nem akkor koncepciozus a kérdés (bár jogos).
Ha tippelnem kene akkor MSZP pénz (is)
@nincs_itt:
Bacod kiccsákó, dógozom most is, két gépet csinálok jelenleg is... Nem mindenki ér rá egyfolytában a droidokkal pacsizni.
Sörterrorista! :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: NNNa, eddig békésen egymás mellett éltek, a gömbi elintézte, hogy kárpátalján üldözzék a magyarokat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mivan, mivan, mivan??? ki pacsizik droidokkal? Gyere oszt, a padlójig terrorizállak árpadzsúzzal!!
Ne nyafogj, két gép, piha! Oszt1 itten lógol naphosszat...
@parti_giano:
:-)) lol
En megpróbáltam a rövidebbet kapni. Azt nem tudom, h a hosszabbat hogy magyarázom ki itthon az asszonynak.
Ugye neked sem lesz ciki, ha cserébe Godfather-nak, v keresztapának hívlak ? :-))
Az jól hangzik mostanság:-)
@magándemokrata: de most komolyan, kit érdekel? lopott. politikus? az! akik a sajtájtot tartották, szerinted?
@Spániel:
Majdnem, de mostantól Piktor hathatós seggnyalása és a kárpátaljai magyarok elárulása megtette a hatását. Ez az aljadék csak rombolni, pusztítani tud - eladja az országot, összeugrasztja az embereket határon belül és kívül is.
ALJANÉP CSAK EZ!
@magándemokrata:
Várjuk az Untersovszij interjút:
- és a miniszter úr mit szól az ellenzék alaptalan vádjaira h azt firtatják, h lakásban él?
@Csekkliszt#10: szerintem Simon pont olyan stróman, mint Mészáros.
@V-PORT: ehhez az kell, hogy itt, fro-ban az apokalipszis négy lovasa jelenjen meg, s akkor valóban lecsúszhat mo szintjére fro... a szlovák szavazás után én örülnék, ha az ő nívójukat közelítenénk...
@nincs_itt:
ITT??? B+ még ma gép elé is csak most jutottam, TE majom! :)
Sörtelen taga tanúsíthatja! :))
A múlthéten volt szerencsém megtudni a nemzeti bölcstől a következőt:
A kormányzás olyan, mint amikor bepelenkázva legózol kamionvezetés közben.

Varga meg valamilyen gyümölcsfacsarót, vagy mi a szart avatott. Ez valami célzás akar lenni a gazdasági kormánypolitikára?

Legutóbb pedig metrót avattak. Az a béka valaga alatt van ugye?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: akkó, hogyan csinálod azokat a gépeket??? na akkor mikor látom a zarcodat errefelé? aszongyad, a picsogás nem érdekel! ja, Starkbierfest van errefelé, hm??
@Csekkliszt#10: na ne! inkább a szőr féle digó partizán, vagy a taga guanója, ha kérhetem, hogy a grappa bugyogjon a torkodon.
@Spániel:
Mindkettőt a törvény teljes szigorával kell elítélni.
@V-PORT:
@Csekkliszt#10:
Amikor nagy gondolatok találkoznak!
Ahogyan ti, én is úgy gondoltam -nem is olyan régen-, hogy nyerjen csak és fulladjon a saját szarába!

Elvileg ez is ott szerepel opcióként a lehetőségek között, de (és ez csupán a magam véleménye): nem kellene ezt nem kellene megadni neki! Először is, ne játszogasson tovább az én jelenemmel meg a gyerekem jövőjével tovább két évig-egy évig-egy hónapig, de egyetlen percig sem tovább hatodika után, mert nincs rá ideje a kölykömnek, meg nekem se! Élni egyszer van lehetőséged és ismétlés nincs!

Szóval játszogasson ő csak saját farkával mint cerkóf a ketrecben, szórakoztatva a nagyérdemű fidesz állatkert látogatókat, de ne lopja el emberek millióinak jelenét és a jövőjét! Recskázzon csak a felcsúti arénája utcájának a másik oldalán, ha elég ügyes, még el is találja… Azért ezt (valljuk be őszintén) nem képzelem el róla-:O
Én értem mire céloztok, én is ezt gondoltam, de szerintem koránt sem biztos, hogy ráomlik a maga építette szarvára. Benne van a pakliban persze, de nem vennék rá mérget azért. Minden létező fontos pozícióban az ő seggnyalói élvezik a dolce vita-t és tesznek is majd érte adandó alkalommal, hogy prolongálják még négy(?) évre a további dőzsölést… bele van kódolva a rendszerbe, ők csinálták, kurva tudatosan.

Az is igaz, hogy átkozottul nehéz lenne kormányozni a másik oldalnak - ha nyernének. Tele van kétharmados aknákkal a terep, és akkor nem is említettem a jobbikot, akik készek 2006 2.0-ra.
Szevasztok, mitisztok?
@parti_giano:
Ha akarod :-))
Most éppen fehér bor:-) glutty, de finom
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
az álmoskönyv szerint mostanában nem ajánlatos arra járnia a kismocsoknak.
Jobbik a múlt héten tünetett kárpátalja visszacsatolása érdekében.
Megnézem, mit mond róluk az álmoskönyv.
@Ni csak ki beszél most:
Holnap lehozza a nemzett, hogy gyufe a kampányban örömlányokkal csalja az asszonyt, akiket titkos bankszámlákról finanszíroz egy stróman közbeiktatásával?
@magándemokrata:
Kósa azonnal válaszolt a rokkánt ért vádakra. Idézem: abukottbaloldaligyurcsány...
Igazi selcici minőségű riposzt volt.
@Knósszosz:
:-)
Egy cimkezetlen tokaji furmint, kicsit botritises:-)
Rohanok, furdetes van, este írok
@nincs_itt:
Kismocsok... Budweiser van, annyiba került, mint a Soproni lábvíz - hezitáltam... :))

@Spániel:
Javaslom a jobbikos kreténeknek, hogy induljanak!
Bár ... fogadási iroda nem lesz, aki egyáltalán hangyafasznyi esélyt ad nekik, ha átlépik a határt... :) Soha nem látnánk őket többet... vagy a hamvaikat visszaadnák... Szerintem az ottani magyarok picsáznák el őket legelőször, már csak önvédelemből is, meg az ukránoknak fel tudnák mutatni a fejüket, mint bizonyítékot...
@Bakter:
Kósa - Mr. 20% - a becenevéről tartott már sajtótájékoztatót?
NEM???
Pedig kéne...
@Knósszosz: Orbánt saját embereinek kell "elpusztítani", számára az volna az igazi vereség. Ha nem lesz 2/3-a és tényleg ilyen lesz a gazdaság, mint ahogy jósolják, vége. Nem tud mindennap törvényt módosítani. Kire támaszkodhat? Lmp? Összefogás pártjai? Csak a Jobbik marad. Újabb szavazatveszteség.
@Knósszosz:
HOGY'DE MILYEN IRIGY DISZNÓ VAGY TE!!! :))
@Knósszosz: hali szomszéd!
Felvetésedhez: én még most is aszondom, fullaggyon bele a szarjába, lehetőleg máma még. Vagy nagyon rövid időn belül. Már nem tud kifacsarni százmilliárdokat anélkül, hogy nemmegszorításokra kényszerülne. Akko meg remélem, bözsi nénik csipája is kinyílik és végre eljön az eddig olyan nagyon hiányolt általános tüntetés és általános elzavarás esete.
Összefogás a választásokig egymás tökeit tartja a markában, ápr. 7-én ott állnak, a tökös kezükkel a homlokukra csapva: basszameg, fijúk, egymás sasolása közben valahogy teljesen megfeledkeztünk a kormányzáshoz elkerülhetetlenül szükséges közös programunk megalkotásához..

Hát így valahogy.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: remélem a sopronit választottad! namindeggy, Starkbierfest-re megyek, majd gondolok erősen rád.
@V-PORT:
Tudod te, milyen kurva kreatív tud lenni egy sarokba szorított állat? A háta mögött a zsebébe gyűrt szügyészséggel, és a többi kézivezérlésűvé tett egyéb gittegyletekkel, amelyek egy normális demokráciában behúznák a féket a parasztjának, de hol itt a normális?

Értem mire gondolsz, szeretném én is látni... nagyon!! De tudom, hogy mindenre képes a hatalomért. Olyanra is, amit képtelenségnek tartasz. Megint csak a magamé... de így érzem.
@Habakuk999: OK rendi. Én vagyok a majom te meg szavazol az összefosásra. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Frászt, csak szomjas!-:)
Most vettem magamhoz egy chilei vöröset... Lidlis. Egész jó!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ha bármi testi folytonossági hiány érné ezeket a felelőtlenül pofázó urakat, nem kellene sokat kutakodni, honnan származik a dikicses elkövető.
@Spániel: Sajna, ahogy elnézem, arra még kicsit várni kell... mármint, hogy elkezdjen a xarjában fuldokolni. Azok a pfujjabelemjönki mocskos, pfujj, hogy rohadnának meg multik, meg a zEJU elkezd termelni. Szóval, az 10-15 multi, ottan Mo.-on még egy darabig finanszérozza, Rám-szesz, meg Wuduközgazda marhaságait. Mondom, még egy ideig. De ez a Mo.-on élőknek fájni fog, nagyon.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mé', nem? aki a dzsobbik miatt képes vasárnap, értelmetlenül elvesztegetni egy percet is, az mi más lehet?
@nincs_itt:
Én is rád... sörterrorista! :)
NEMZETTYESSÖRÁRULÓ! :((
Az echte magyarosch kukoricadarás "sörszerű" italt issza a magyar, nem pedig "víz, komló, maláta" féle gyanúsan tiszta löttyöt!
Essetunni... komolyan...
(Jó, olyan kukoricadarás szart én sem iszom...)
@Knósszosz: a dugót húzzad ki! akkor még jobb tud lenni! LIDL van Chilében is?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hámég, nanáhogy! mik vagyunk mi gyesznyók? kukorica dara a sörbe?
Csak halkan merek szólni, + 1 alapanyag elmaradt!
de ha obergärig, és van benne buza is, akkor a hefe maradhat!
@Knósszosz:
Baszki... tanítalak, ma ilyen jótékony napom van... a Lidl-ben van az a cseh sör, Argus Maestic. sorfigyelo.blog.hu/2013/08/17/argus_maestic

Komolyan, igazán felnőhetnél már, mindent nekem kell elmagyaráznom??? Kiakasztasz...
(170 forintért még csak hasonló sört se kapsz máshol - a leírás tökéletes.)
@jaegtoer:

"mert nem azoknak kell összefogni, hanem nekünk."

igaz!
egyik nap kicsit "elszálltam" itt és meséltem az ősidőkről...
nem a magam szerepe volt a történetekben a lényeg hanem az, hogy kialakult nálunk egy kemény mag akik összetartottak mindenben és segítették egymást de foglalkoztak az új dolgozókkal is.
a szakmának presztízse lett és közösen tanultunk tovább, oldottunk, védtünk meg mindent magunk körül már az "őskorban" is...

összefogás nélkül semmi nem megy, csak a süketelés és a széthúzás kap teret...
Csak a "szokásos".:(

A "Nemzeti" Választási Iroda határon túliak szavazatainak tömeges érvénytelenítésére készül.

A választók "nem elég gondosan" töltik ki azonosító nyilatkozatukat, illetve nem ügyelnek arra, hogy a szavazatot tartalmazó borítékba ne tegyék bele az azonosító nyilatkozatukat - állítja az NVI.

Várhatóan sok lesz az érvénytelen levélszavazat – mondta előre a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke. Pálffy Ilona közölte: az NVI-hez eddig érkezett visszajelzések szerint a választók "nem elég gondosan töltik ki azonosító nyilatkozatukat", illetve nem ügyelnek arra, hogy a szavazatot tartalmazó borítékba ne tegyék bele az azonosító nyilatkozatukat.

Gondolom ha valaki a fideszre szavaz majd, ott azért elnézőbbek lesznek hiba esetén.

www.mon.hu/valasztas-2014-nvi-varhatoan-sok-lesz-az-ervenytelen-levelszavazat/2517353
@Csekkliszt#10:
"De akkor meg mit hitt Rogán Antal?

Hogy összevissza lehet hazudozni arról, mekkora lakása van? Hogy nem derül ki, hogy tologatja a dolgokat? Hogy nem nyilvánvaló, mit jelent, ha folyamatosan módosítgatja a vagyonbevallását? Egy közgazdász? Tényleg? Na ne, ezt csak a vérző Fidesz-zombik veszik be! Merthogy ma is nőtt egy kicsit a Rogán-ingatlanbirodalom. Az MTI persze hallgat a dologról, mintha meg sem történt volna ez a disznóság. Ezért tartják, persze. Hogy hallgasson, ha kell."
magyarnarancs.hu/hirnarancs/simon-es-rogan-ingatlannal-kavar-orbant-elkuldtek-a-busba-89400
@Spániel:
Neked is szija!-:)
Én is szeretném, hogy a sajátja érjen a szája széléig, az valóban nagy bukta lenne, ha a sajátjai is... ez már a sci-fi műfaja, de azért ott volt az Alfa Holdbázis, ahol csuklóra applikált kütyüvel videjótelefonoztak, oszt ma meg itt az okosteló... semmi sem lehetetlen és az ellenkezője sem.

Rodi írta vala, hogy ápr. 7-én bejelentik a mexorításokat ha nyernek, mert fenntarthatatlan az egész trágyadomb és hajlok az igazára. Nagy a kuss. Naná, mindenki halálos fenyegetést kapott(...), hogy kussoljon már legalább még egy hetet.

Jövő héten ilyenkor lesz csak csudálkozás! Ha nyernek azér is, ha meg nem, azér is. Előbbiért nem valószínű jobbról, utóbbiért meg igen, balrúl.
Mozgalmas lesz még ez a hét, szerintem lesz benne mocsok gazdagon és meglepetés is. Majláttyuk...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bocsi és kit érdekel? 194 ezer szavazatról van szó kb., a dzsobbik ebből jó esetben 19,4 kap, mit érdekel ez téged?
@nincs_itt: hát vígasztalni, azt tucc.
@nincs_itt:
Így sokkal finomabb, kösz!-:DDD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez olyan óvodás, mármint az osszefosás, a gyuriferi, az anyámtyúkja....

legalább annyira mint az igazmagyari fiatalok orosz-ukrán vágóhídra hajtása a gaz unió érdekében.

Hagyjuk Angyal, nem sok kedvem van hülyeségekre, csak szokás szerint fölbosszantott az álságos mentegetőzésed.

De van igazságod is, én is majom vagyok, hogy fogcsikorgatva ugyan, de elballagok szavazni az általam oly mélységesen úúúúútált résztvevőkből álló szövetségre .
@Knósszosz: gondútam, mer' amég nem monták meg mire való a kilincs, a zajtó előtt aludtam...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Okostolyássch... ott a Lejtős víz mellett, hát aztat szokom, mióta montad!
Demencia... nem gyötör?

Amúgy az Argus tényleg finom, nem Lidli sajátmárkás szar izé.
@Knósszosz: szívemből szóltál!

"Először is, ne játszogasson tovább az én jelenemmel meg a gyerekem jövőjével tovább két évig-egy évig-egy hónapig, de egyetlen percig sem tovább hatodika után, mert nincs rá ideje a kölykömnek, meg nekem se!"

napokban elém került a romániai vezér és tudós feleségének életútja. az a pillant számomra felejthetetlen amikor nem érti az erkélyen, hogy nem őt éltetik - sőt! menekülés a program...
döbbenetes pillanatot örökítettek meg.

offforever.blog.hu/2014/03/31/az_aranyajtok_rejtekeben
@Spániel: igyexik a porlletár. csak az a baj, hogy ez nem vicc. itten a firtzek(na nem a tamások) összekalapáltak 40 ezer ÚJ munkahelyet, 3 hónap alatt, mer' köllött. a kenyéradó gazdim, minden idők legnagyobb termelésére készül. a többi hasonló profilú cég szintén. még egy darabig, ha nem csinál nagy baromságot - ez nem mindennapos Rám-szesznél - elviszik egy darabig a hátukon...
@nincs_itt:
Ezért is szeretek olvasgatni errefelé, mert olyan alapvetésekről kapok tályékosztatást, amit mán a sörrel köllött volna magamba színnom az általánosba!
De mostmán én is jobban tejjesítek, kösz!
@Habakuk999: Milyen mentegetőzésem? Amúgy csendben és szerényen tájékoztatlak, ha nekünk Orosz-Ukrán vágóhídra kell mennünk azt sokkal inkább a NATO-nak és a más farkával a világrendet verő USÁ-nak köszönhetjük majd, nem pedig az igazmagyariaknak. Egyébként én úgy emlékszem, te is az vagy amúgy.
@Sir Bates dö Hól: nem tudom mi lesz. Egyre kevesebb türelmem van blogot vagy sima híreket olvasni.

Az ember egy nagy csoda: kifejleszt mindenféle védekező mechanizmust a károkozás ellen.:)

ettől függetlenül jó lenne, ha tényleg levonnák a megfelelő konzekvenciákat az ellenzéki szimpatizánsok és kikényszerítenék a valódi megtisztulási folyamatokat.
De ez csak álom.

Régebben hajlamos voltam lenézni északi tezsvéreinket, de egyre inkább úgy néz ki, sokkal jobban tudtak, tudnak élni a kapott demokráciával és szabadsággal, mint mi.

És nagyon nehéz megértenem a miértjét.
@nincs_itt: Kb. csak annyira, mint másokat az általuk betett hírek. :)
@Knósszosz: ugye, ugye! megérte reggelente az a kőmijjes aktimel, kellően megalaposzta az oktattás szin vonalát!
menten indult a májfunkció, az agyi kapacitás a megfelelőre szűkült.
éjjen a pályinkás kennyér, meg a disznó tor!
@V-PORT: az valóban jó lenne...

de hány éves vagy, hogy még most is csak álmodozol?

én inkább arra várok választ amit a költőnő is felvet, én meg frissítettem a verset, hogy gondolkozzon mindenki a jövő kérdéseiről:

offforever.blog.hu/2014/03/30/erdos_virag_na_most_akkor_ez_a_szoveg_teret_es_helyet_ker_ujra
Aki még nem tudná. Nem idézek belőle, mert az egész, úgy ahogy van, egy esti egészséges röhögésre méltó. Nem lehet belőle kicsipkedni. Pláne két Argus után.

Pataky Attila: A világ végfelszámolása zajlik
hvg.hu/kultura/20140331_Pataky_Attila_interju#rss
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kérdezhetek valamit? mert úgy tűnik lemaradtam, a honi hejjessirás felylődéséről. minden kommented utolsó mondatának a végére eszt az irráss lyellet bittyeszted: ":)" ez mijalószerszám?
vagy ez valami dzsobbikos Enigma-kód?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szia!

Igazad van, iszom is egy kis bort. Rám fér.

tegnap végeztem csak a szőlő metszésével, az azért nem olyan túl gyakran fordul elő, hogy metszés során leégsz a napon az egy szál gatyádban.:)
@Habakuk999:
Így jár, aki a majmokkal társalog...
Én is befogom az orrom és ellentétben minden elvemmel elmegyek és leszavazok az összefogásos népségre. Hátha...
Gyere valamikor erre, megyünk egyet evezni, most szombaton voltam kint a vízen először idén. Víz alig a Mosonin, de ... a kocsma nyitva Halásziban... :D
@nincs_itt: Lehet csak annyi, mint Rodeonál a brühühü. Szóval semmi extra.
@Spániel: Baz+ nyitom a következő sört! Ilyen fazon márpedig nincs! Mondjuk sosem szerettem, de ez most mellékes, de nem tudom ki a szállítója, de ütős a cucc, amit használ!
@Knósszosz:
Ebből is látszik, egyre csak tanítanom kell TÉGED! Hiába, az élet örök tanulás... :))
NYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓMI!
Gyere majd, iszunk egy-két sört erre...
@Habakuk999:
Gmail-ed van?
Ha igen, küld rám, megosztok veled egypár fotót szombatról.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: miért kell nekünk orosz-ukrán vágóhídra menni? Csak nem azért, mert a törpe elment koldulni zsét és atomerőművet sózott a ravasz putyin a nyakába?
Olyat, amilyet mások korszerűbben és olcsóbban meg tudnának építeni. Mi köze ehhez az USA-nak meg a NATOnak?
Olvasd el Pataki Attilát és elszégyelled magad.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja, akkor már értem - de ha mégsem, asse baj! - szóval? mi lesz 7-én? meglesz az 5%?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igazmagyar? Igen, az vagyok, bár az onugorokig vezetném vissza a családfám, ha lenne. A zászlókat is szeretem, de ezt láttad saját szemeddel.

Olvasd már el azt a Huntingtont, tényleg érdekes. Csak, hogy hol is a helyünk a világban.

Persze, ő sem messiás, de elgondolkodtató.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez a több? baszki, most komolyan, ez az 1000-max 2000 ember(igen jóindulatú voltam) ez mija fene? biztosan emlékszel még a Hősök terére? Tudod 3. út meg hasonlók, ahhoz képest ez igen vérszegény.
@nincs_itt: tudok róla pár dolgot, amikor még nem hülye volt, csak genya.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na figyelj, Csita öccse! a NATO talál ott Mo.-on kb 5000 "katonát" ebből "pizsamás"(ha nem érted, kérdezz meg valakit, aki katona viselt) ca 3700, a többi túlsúlyos, közmunkás. szóval, a NATO úgy fog hallgatni, mint a kisangyal, mert pl. Merkel kijelentette, hogy Németország nincs felkészülve a szankciók bevezetésére, Oroszországgal szemben. Az angolok kifaroltak, a franciák riszálnak. Szóval emeld ki a fejed, a nevenincs ál-történész seggéből, ahonnan direktbe vagy kötve a Viktoréba. Mert hülye maradsz!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A múltkor - négy éve - én is elmentem megnézni Vonát és a naccságos ténsasszonyt.

Az igaz, hogy a kérdésfeltevések jogosak és szükségesek.
Az én gyomromnak - és a fejemnek is - a válaszaikkal van baja.

Abban pedig ismét igazságod vagyon, hogy a jobbikosok által föltett kérdéseket egy-két sallerrel vagy lenácizással elintézni egyszerűnek tűnik ugyan, de nem biztos, hogy túl okos és elegáns megoldás.

A franc se tudja amúgy, hány voks jut majd nektek, elég fekete lónak tűnik számomra az egész választás.
@Knósszosz:

Először is: el kell mondanom, h megtisztelő a te társaságod és mibdenkié aki ember tudott maradni ebben a rohadt rezsimben és tisztán lát és nem hagyja az értékeit veszni, kiáll mellettük es meg akkor is kommentek itt, ha feltehetőleg a nagy testvér figyel.

Aztán: nagyon nagy kérdés h mennyire lesz v kelljen h rosszabb legyen h/ mielőtt ez a rezsim, mint minden totalitárius rendszer összedől. V-ponttal egyetértek, h ez már látszik h kívülről nem megy, ez maga fog saját súlya es szara alatt bedőlni, mert ilyen a természet. Teljesen igazad van, h ezt kivárni szörnyű, mert a gyerekeinkkel is szarakódnak (emiatt vagyok a legduhosebb). Orban rendszere teljesen zárt, az alkotmányos rend megdöntésével kialakitott egy olyan államberendezkedést, ami bukása eseten is biztosítsa h az ot követő kormány kormányzó képtelen legyen (ez magában mar bűncselekmény: ... Aki a hatalom kizárólagos birtoklására tör..). Természetesen elvi es matematikai esély van ezt demokratikusan is bedönteni sőt a galamus mar írta h milyen jog technikai eszközökkel lehet ezt visszacsinálni (újbóli es azonnali népszavazás az alkotmányos rend visszaállítására), de en erre kevés esélyt látok, részben mert az ellenzék toketlen es széttagolt, részben meg ez akkor is nagyon sok időt vinne el es megint nem lenne kormányzás. De ami s legnagyobb baj, hogy az emberek ezt nem akarjàk. Egyszerűen nincs meg a feles többség, h a magyar ki akarjon lepni ebből a rémuralombol. Persze azért is, mert nem látni olyan politikai partot, aki ezt eséllyel végigvinné (az összefogás így gyenge és hiteltelen es romlott, bár van ott jo ember: Bajnai), de másrészt mindkét oldal olyan szinten leamortizslta politikai hitelét h ki kell nonie egy olyan formációnak, aki mögé többen (mindkét oldalról ) fel tudnak állni. De ez még nagyon messze van, és amíg nincs ERŐ leváltani Orbánt, addig ne is legyen pöcsölés, mert az megint csak Orbánt es az újnaci jobbikot erősíti.
Szörnyű , de így van.
@Habakuk999: én a Svédektől azt tanultam, hogy nagyon lassan alakult ki (nem emlékszem pontosan) kb 400 éve az összefogás felismerésének a szükségessége... ugyan így a brit bányászok is saját maguk alapították meg a bányász ládát, amivel a lerokkant társaikat segítették, vagy a családot ha a családfő meghalt egy szerencsétlenségben...

itthon a wikipedia szerint:
"A munkahelyekhez kapcsolódó szociális ellátások a különösen veszélyes bányászatban alakultak ki először. A bányamunkások, az egyház javaslatára, bányatársládákat alakítottak ki. Legkorábbi adatunk ilyen bányatársládáról 1224-ből való. A bányatársládák elterjedése azonban csak a15. század végén, a 16.század elején valósult meg. A társláda a munkaadó és a munkások önkéntes elhatározásából létesült. A bányászlegénység kezelte, önkormányzati alapon. Pénzügyi alapjai a munkásoktól levont járulékokból és a munkaadó hozzájárulásaiból gyűltek össze. A következő ellátásokat biztosították:

betegség esetén pénz, orvosi és gyógyszer segély;
munkaképtelenség esetén nyugbér vagy végkielégítés;
temetkezési segély, özvegyek és árvák ellátásai.

1778-ban II. József elrendelte, hogy a kincstári bányákban is szervezzék meg a bányatársládákat. 1854-ben az osztrák bányatörvény nyomán, amely Magyarországon is hatályos volt, elrendelte, hogy minden bányabirtokos köteles társpénztárat létrehozni.

Az 1840-es évektől, sorra jelentek meg az olyan törvények, amelyek kötelezték a munkáltatókat a beteg vagy balesetet szenvedett munkások támogatását. Az ipari munkások önkéntes szervezkedésekkel munkásegyleteket alakítottak, azzal a céllal, hogy betegeket gondozzanak. A legjelentősebb ezek közül az 1870-ben megalakult Általános Munkásbetegsegélyező és Rokkantpénztár. A pénztár tagjai 12 és 60 év közötti tagokat fogadott be, célja pedig a beteggondozás és a rászorultak segélyezése volt."

"A munkásbiztosítás fejlődésében nagy fordulatnak számít az 1891. évi 14. törvénycikk elfogadása. Ez volt az első olyan jogszabály, amely a kötelező biztosítás elve alapján, rendelte el, az érintettek ellátásának a megszervezését. A törvény a védett személyek két csoportját határozta meg: a kötelező védelem alá esőket és az önkénteseket. Kötelező védelem alá esők: az ipartörvény hatálya alá tartozó vállalatoknál foglalkoztatottak, a bányákban, kohókban, nagyobb építkezésen, vasúti üzemeknél és ezek gyáraiban, a postánál, a távbeszélőnél, a hajózásban illetve a hajóépítésben, a fuvarozásban, a szállítmányozásban, raktározásban, 8 napnál hosszabb ideig foglalkoztatottak, feltéve, hogy napi bérük nem haladja meg a 4 forintot."

stb...

na ezt a rendszer szüntette meg a kormány!

ma adót fizetsz, amiért azt kapsz ami jut...

ocsmányság halmaza!
@Spániel:
Rogán : minden bűnöző lebukik, mert nyomot hagy. Egy ideig lehet dugdosni a dolgokat, de aztán nem. Nem Beszélve h mivel nincs kontroll felettük a csalhatatlansag érzete miatt elbizzak magukat. Ez lesz a végük
@guma:
Elena asszony, a nemzet kémikusa, a géniusz. A Kárpátok másodika. Sajnos az immunrendszere elég gyenge vót szegénynek. Egy sima megfázás elvitte... Igaz, azt egy rendkívül hideg géppisztolysorozat idézte elő, de végül is mindegy, kár belesírni a kiömlött tejbe - írá Moldova... éljen sokáig, még egyszer boldog nyolcvanadikat Neki!

Emlékszem, egyik kollégám Marosvásárhelyről származott ide, vidám, bohém srác, mesélt sok mindent. Nyolcvanas évek közepe... szóval hallottam ezt-azt az akkori Romániárúl. Ja, és tényleg ne játszogasson ez a pöcs a jövőnkkel, hatodika kötelező mindenkinek!

De hülye sem vagyok(...), viszont az biztos, hogy minden ilyen ótvar rendszer megdől, a kérdés csak az... mikor? Ja... és, hogy mekkorát zuhan, az sem mindegy.
Sok nyitott kérdés van még, az elsőre választ kapunk vasárnap, a többi meg?

Majd meglátjuk, a vak is aszonta...
***szolgalati közlemény ***
délelőtt óta önmérsékletet tanúsítottam, de ha megint elkezdjük etetni a báránybőrbe bújt trollt, akkor eldurran az agyam :-))
@Habakuk999:
Szombaton én is egy gatyában eveztem a Mosonin, úgyhogy ha valaki furcsa fényjelenségeket észlelt a műholdakon, akkor az én voltam. Valamivel fehérebb vagyok mint a mentőautó...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Érdemes tanitanod minket, én figyelek, "iszom szavaid"
:/)
@Habakuk999: ezekkel a "kérdésekkel" mindannyian tisztában vagyunk. ki-ki vérmérséklete szerint kezeli, vagy nem ezeket. De az vérlázító, ahogy viselkedik az a bagázs, ugyanis mindenféle marhasággal etették a szavazóikat, majd mindazt megtették, amit kritizáltak. Volnerről volt szó valahol, a manusnak van egy érettségije(ez nem sok, nem kevés, csak becsület legyen mellé)talpas rendőrként fungált, majd szerzett egy KAMU DIPLOMÁT, amiért gondolom a jobbikos szavazóktól is kapott pénzzel fizetett. 6-7 bizottságban vesz részt, amikhez lövése sincs, nem is lehet.
Ez a baj velük, a legnagyobb, hogy többet hazudnak, mint bárki. Morvai naccsöcsös asszonyság, egyem a lelkét, csendesen elbillegett az EP-ben, gyakorlati hasznát csak ő látta. nem kell folytatnom a sort. éhes kis senkik, aki kicsi pénzhez akartak jutni munka és tudás nélkül. ennyi
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha valaki majomként kezel téged, azt köszönd meg és légy hálás érte... érdemtelenül túlértékel...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: most nem csónakkal mentél? mer a gatya az elsüllyed!
@guma: Saját tapasztalatból tudom, milyen volt a bányász szolidaritás.
Alapszakmám.

Mellesleg, ha maradt volna bányászat, esetleg valódi ipar, nem csupán bérrabszolgák összeszerelő műhelyei, nem ugrálhatnának így a politika pojácái.

Nem véletlenül erőtlenedtek el a szakszervezetek.

Ha érdekel a régi bányászkodás, Agricolának van egy szép metszetekkel teli könyve, érdemes nézegetni, és tényleg nagyon szép könyv, azt hiszem az egyetem adta ki vagy a bányász kar.
@Csekkliszt#10:
Majd sörölöm... csak figyeljetek. :)
Iszol te rendesen? Aggódom érted...
@Habakuk999: a szakszervezeteket hagyjuk!!!! mert ott Mo.-on a munkaadó FIZETI a szakszervezeti vezetőt! csak nem harapja meg annak a kezét, akitől enni kap!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én itt vagyok!
Sör?? Na, ez vagy te, IT suszter.
De tanulok folyamatosan, vesézd a sörök örök világát, mindent tudni akarok!!!
Vót egy ilyen covjet filmsorozat is, emlékszel?

Háá, a régi szép idők... dianás czukor, oázis- szénsavas üditőital, vasárnapi matiné, matiúr, meg a KISZ... Kövérék azt sem tudják mi az. Kitöröltették a memóriájukat, min Lúkszkájvóker Artuditújét. A Tetűin bolygón...

Igyá egy sert, én is!-:)
@Sir Bates dö Hól:
Ugyan... még banánnal sem dobálnám meg...

@nincs_itt:
Igyál te is inkább, csak a baj van veled... :D
@Knósszosz:
BALBÁL!
Kevered a borral? Kamugép...
Én legalább Ballantines-al keverem. :)
@nincs_itt: Annyit azért megtanulhattál már volna, hogy nem vagyok Viktor seggében sőt. Másrészt nem akarlak elkeseríteni de én már akkor katonaviselt voltam, amikor te még a homokozóban rohangáltál.

Amit meg a jelenlegi helyzetről írtál én is hasonlóan látom, és remélem eszükbe sem jut a maci bajszát piszkálni. Viszont ha mégis más farkával akarja verni az USA a csalánt, akkor mi Kelet-Európaiak baszunk majd rá szinte elsőként mint usacsicskák. Kezded már érteni mire gondoltam?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: há' még ha iszok! mostan csak vesekő elleni, napi heroikus küzdelmemet folytatom. nincs és nem is volt vesekövem, de nem árt az óvatosság Blutwurz(Jäger csak jobb, ja meg nem 37%, hanem felnőtt 50%)+komló szörp! Holnap nehéz nap lesz, gondoltam nehezítem egy kicsit...
@Csekkliszt#10: Szerintem most nem etetjük.

Ugyanis valódi probléma, hogy most már több mint egy évtizede tehetetlenek vagyunk a szélsőjobb terjeszkedéseivel szemben.

Ehhez nem elég egy jóízűt nácizni, válaszokat kéne adni.

Ha valamiért kurvára rühellem Gyurcsányékat, az pontosan ez: hagyták, sőt elősegítették a jobbik előretörését.
@Sir Bates dö Hól: OK rendi, amúgy is iszom minden szavad. :)
@Csekkliszt#10: Mókás, hogy ezt írod, miközben te magad dobtál be ma is rossz témát. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jajj, köszönhetek csókolommal? na ne vicceljél már, cica bogaram, ahogy figyelgetlek, már elmondtad, hogy akkor lettél katona érett, amikorra megszüntették. öcsi, amikor te születtél, akkor szereltem le! az első randim összejön, ekkora gyerekem van.
@nincs_itt: Ezt az 5%-ot honnan szoptad ki? Valami hiteles angol hírportálról vagy inkább a saját vágyálmaid vetítetted ki ismét?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja még annyit, ugye a kituggyahigyhíjjákot meghítta a Viktor a pógári karikába, vagy nem? mongy valamit, amit NEM szavazott lihegve a dzsobbik?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Angyalom, ne erőlködj. TE 47? és a dzsobbik mellet agitálsz? felezzük el, az talán igaz!
@Habakuk999: Igen emlékszem a zászlóra is, de nem csak emiatt írtam, hogy igaz magyarnak tartalak.
@nincs_itt: Kunhalmi "oktatáspolitikus" Ágnes tán különb?

Basszus, ettől mindig elborul a fejem, mert az szép, hogy büdös nácival nem állok szóba, de a kurva életbe, minden tizedik vagy nyolcadik embert meg tudja szólítani a jobbik.

Ezt nem akarni vagy nem tudni kezelni, egészen egyszerűen bűn.

Amúgy meg nem jobbak és nem rosszabbak a többieknél. egy alomból származnak majdnem mindannyian.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha nem tűnt volna fel, veled ellentétben én figyelek, NEM angol nyelvterületen terülök el. továbbá, eccerű matek, értem én, hogy zikkájlozni eccerűbb, de 4 alapművelet sokat segítene rajtatok!
"A horvát korrupció- és szervezett bűnözés elleni ügyészség (USKOK) vádat emelt Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója ellen a zágrábi megyei bíróságon – írja az MTI az ügyészség weboldalára hivatkozva.
A vádemelésre az USKOK vizsgálata után került sor. Hernádit azzal vádolják, hogy 2009-ben lehetővé tette és megszervezte kenőpénz átadását Ivo Sanader volt horvát miniszterelnöknek."
index.hu/gazdasag/2014/03/31/vadat_emeltek_a_horvatok_hernadi_zsolt_ellen/

A Piktorunk Országos Cimbije??
NAHÁT!!! :D
Mégis csak rendben lesz az a nemzetközi körözés!
@Habakuk999: na éppen ezt próbálom körberajzolni! nem rosszabb, nem jobb, ugyanaz a hazug, tolvaj csürhe.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ajjaj, talán Putyin kihúzza a xarból Vitkort ez ügyben, de az megint durva drága lesz!
@nincs_itt: ezt anno a kerekasztalnál döntötték el és van benne ráció!
akkor a vállalatok, tehát munkáltatók zöme állami volt. a megválasztott vezető a szakmája szerinti átlagbérre jogosult - hogy ne függjön a vezetéstől.

csak a legtöbb helyen a kedves emberek beleszartak abba, hogy kialakítsák ezzel a törvényi háttérrel a saját érdekvédelmüket és ne hülyéket, vagy bábokat válasszanak meg.

azt már meg sem említem, hogy voltak akik megválasztása után eladták magukat különböző előnyökért, kinevezésekért...
@Csekkliszt#10:
Szia!!
Most lehet, hogy elküldenek a picsába sokan, de az én meggyőződésem az: atyuska nem fogja átadni a hatalmat demokratikus úton, ha veszít.

Mindent be fog vetni a kormányzás ellehetetlenítésének érdekében (obstrukció-dzsobbik csürhe gyújtogatás… hadd ne soroljam), szóval egy esetleges szoros eredmény esetén itt marha nagy balhék lesznek. Sokáig várni sem kell rájuk, már a jövő héten. Az biztos, hogy az feltette rá az életét, hogy még egyszer ő nem fog veszíteni, ezt komolyan kell venni.

A választási eljárási törvény magukra szabása és még egy nagy csomó más törvény + a tokmány nevetséges mivolta, mind erre bizonyíték.
Mindig érdeklődtem komolyan, de most még komolyabban. Választást így még nem vártam.
Viszlájk Neked!
@nincs_itt:
Félreértheted!
Az nem a Vona volt!
A Zázrivecz volt az még... :D
Essetunni... komolyan... te olyan kis tudatlanka vagy.
Sörözzünk inkább, mielőtt tök hülye leszek.
Ha holnap átnevezem magam Turbán Siktátorra, akkor meg KUSS!
Én így mulatok! :D
@Habakuk999:
Értelek, jogos is, amit írsz.
Szeretnek erről is beszélni, de el fogja vinni a blogot. Megtaláljuk a módját
@guma: jól írod, szakmája szerinti átlagbérre! nem többre! érdeklődöm csak, hogy tudod mennyit keres egy szakszervezeti vezető? ne aggódj, nem az átlag bért.
@Knósszosz:
Nem fogja! Ezert kell majd kellő erő illetve akarat ellene. Így v ugy.
@Habakuk999: de re metalica libri xii. rohadt szép fametszetekkel, főleg a szinezett. természetesen miskolcon selmecbánya hagyatékaként megvan, de egerben is akad egy példány belőle.
@Knósszosz:
Bocs, zárom a napom, nagyon igaz minden szavad!! Abszolút így látom !!! Riszpekt :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ja, az más! akkor talán, ott se vót! meg talált négy patkót, az nagymarha ló meg rájuk vót szögezve!
minden politikus bűnöző...

kivéve Szabó Rebekát
@nincs_itt: csak még nem kerültek a mézes bödön közelébe. Ergo nagyjából még szüzek, hiába terpesztik a lábukat.

Amúgy tényleg 47 körül lehet, Bolival volt katona, bár Boli úúútálatos vápos volt, így az ő katonás megnyilvánulasait fenntartással kell fogadnom.
Mindig van lejjebb... Bebizonyosodik mindig, hogy komcsi kutyából nem lesz demokratikus szalonna.
Ja, bocis, hisz csak a komplett mai kormány volt komcsi... :D

"Világ proletárjai egyesüljetek!" :))))
"MSZMP-s volt a kommunistázó fideszes
A Népszabadság megtalálta Sebestyén László fideszes parlamenti képviselő egykori MSZMP-s párttagkönyvét. A lap szerint ez azért furcsa, mert Sebestyén több felszólalásában is nagyokat kommunistázott, például a miskolci Földes Ferenc Gimnázium nevéről szóló vitában azt mondta, hogy:
egy kommunista ... emberről az ország egyik legnagyobb és leghíresebb gimnáziumát nevesíteni, azért elég érdekes számomra."
nol.hu/belfold/mszmp-s-parttagkonyv-fideszes-zsebben-1453459

A művezető ettárs ma pógári, fiataldemokrata, mint a gazdái... és komcsi, mint a gazdái...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mi mást tudnál tenni?... mert képtelen vagy felfogni egy mondat, gondolat értelmét... mint ahogy azt sem fogod, hogy egy kgb-agent (kovács béla) az eu képviselőtök... hogy egy putyin (kgb) pénzeli a jobbikot...
@nincs_itt: Figy mijafasznak írjak neked bármit is, ha semmit sem hiszel el belőle? Egyébként itt voltam katona 1986-87-ben.(Akkor még Zalka volt a neve) Amúgy Boli is pont akkor és ugyanitt.

youtu.be/uNyTJ9-rxDk
@Habakuk999: Most lehet, hogy valami tök furcsa dolgot fogok mondani, de mi mást mondhatnék. Négy éve jön valaki, kampány van, kéri s kopogtatócédulát, mondom, kitől, Jobbiktól, bocsesz, másnak adom. Ó, sebaj, szép napot! Minden jót. Jön a másik, tudja már, kinek, ó, bocsesz, már leadtam másnak. Kinek. Közöd? Biztos a *&^%$#@ libsiknek. A telkem állsz.

Másik este. Kidolgoznád ezt és ezt, részt vennél ebben és ebben, szakértői izé-mizé, lehetnél szakpolitikus, ha összejön bizottsági tag, akármi. Bocs, ezt kihagyom. Oké, szebb jövőt! Ugyanez, másik eset, válasz: mert ... ld. feljebb.

Egyszerűbben: egy udvarias, normális jobbikos (vagyis pont nem baromarcú) és egy tolakodó, verbálisan agresszív tálib fideszes közül vajon melyiknek van nagyobb esélye megszólítani? Konklúzió: a jobbikos aktivistáknak volt gyerekszobája. A fideszesek meg bolsevik agitátorok.
@Sir Bates dö Hól: Igen meg még a perzsák is, azért is kaptam múltkor 50% kedvezményt a Shiraz étteremben. :)
@Pantagruel: Te most az idei választásról írtál? Csak mert kopogtató már megszűnt. :)
@Habakuk999: Én úgy tudtam csak őrkatona volt. :)
@Habakuk999:
TE! Megmarhultál bogaram?
Őrkutya voltam, nem vápos... Bakker, te se vótá'katona...
VAÚÚÚÚÚÚ. Ne igyál már... :D
@nincs_itt: tudom, hogy elszaladt a ló sok emberrel és mindent felmarkolnak + építik a liftes házukat...

viszont nálunk valamennyire sikerült kordában tartani és a tagság növekedésével még 98-as munkatörvénykönyv változtatással sem tudták legyengíteni és kivenni kezünkből a kollektív szerződés kötést.

ráadásul hosszú évekig jártak ide a Svédek oktatni égészen a bizalmikig, hogy mire figyeljünk a lehetőséghez képest.
ma is a miénk a legerősebb kollektív szerződés, és most voltak elbocsátások, de már vagy 15 éve a vállalat alapítványt hozott létre amiből fizetésének 75%-t kapja 3 évig az illető ami alatt munkát találhat és választhat oktatást amit fizetnek neki (eddig is fizette az oktatásokat az állományban levőknek is.)
de ha vállalja, hogy a vállalatnak szükséges hiány szakmában tanul, tesz vizsgát akkor teljes fizetés jár neki...
@Sir Bates dö Hól:
Dehogy... félreérted... az iráni pénzeket és az orosz pénzeket is!
Azok csak a demokratikus folyamatokat segítő független adományok, orosz és iráni magánszemélyektől!
Essetunni... valami mást kéne színnod! :D
@nincs_itt:
HÁ'DEKÍRREM ALÁSSAN AZ ÚGY'VÓT... :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: vicceskedhetsz ezen, de még itt, a neten is átjön a zavarod... igen, nézd meg kovács életrajzát... azt helyezd el a pártot a valódi helyén... téged b@sznak át, mint szart a palánkon, te hiszel bennük... mint ahogy putyin valódi vallásosságában is(!!)...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: lehet:-)... fel nem fogom, hogy hogy nem látják, kinek a bábjai...
Várjuk népünk bölcs vezetőinek további iránymutatását!
EZ AZ! HAJRÁ FIDESZ! ÉLJEN A PÁRT!

"Nem tetszett a házelnöknek és a Kiemelt Nemzeti Emlékhely Bizottságnak a Néprajzi Múzeum „új ruhája”, ezért leszedették az épület homlokzatára kihelyezett kiállításreklámot.
A Néprajzi Múzeum március elején sajtóközleményben jelentette, hogy mint intézmény stílusváltásra készül, és az új stílust új arculati elemekkel is igyekszik megmutatni. A múzeum négy fontos szót kiemelő vörös drapériával borította az épület oszlopait, és többek között egy velocipéden ülő hipszterlány, valamint egy ücsörgő drótostót képeivel díszített molinókat helyezett ki a homlokzatra, hogy – dívány.hu cikke szerint – a Kossuth tér szürkeségében ne legyen összekeverhető egy kormányhivatallal.

A vörös szín azonban nem jött be.
A Kövér László elnökletével Kiemelt Nemzeti Emlékhely Bizottság a reklám színvilága, stílusa nem illik a „Kiemelt Nemzeti Emlékhely”, azaz a Kossuth tér egységes arculatához, és a környezet történelmi műemléki megjelenéséhez. A bizottság ezért március 19-én hozott határozatában megtiltotta a múzeum számára a molinók kihelyezését.

A Néprajzi Múzeum a múlt héten kapta meg a határozatot, hétfőn pedig már le is csupaszították az épületet.

Kemecsi Lajos főigazgató az Index kérdésére azt mondta: a múzeum nem tehetett mást, a Kossuth tér arculati ügyeiben fellebbezés nélküli határozatokkal dönthet a bizottság. Ennek ellenére megkeresték a bizottságot, hogy a jövőt illetően megpróbáljanak egy mindkét fél számára elfogadható együttműködést kialakítani."
index.hu/belfold/2014/03/31/koverek_leszedettek_a_neprajzi_muzeum_molinojat/

Kell az iránymutatás a nép bölcs Vezetőitől ennek a megtévedt libsibolsi csürhének - az iránymutatók: Kövér László, Halász János, Such György, Szakály Sándor és Wachsler Tamás...
További kérdések???
Csak a kezelőorvosoknak lehet feltenni!
@Sir Bates dö Hól: Tévedsz ebben is de kár tovább szaporítani a szót, arról nem is beszélve, hogy kurvára nem vagyok zavarban, mivel nincs miért. Másrészt te is azok közé tartozol, akiknek tök mindegy mit írok le válaszként. Vagy te ezt még nem vetted észre magadon?
@Sir Bates dö Hól: Igen igen mi vagyunk putyin meg a perzsák bábjai, ti pedig a szabad és független demokráciharcosok. Megyek is búsulni egész este miközben örvendek, hogy ti kizárólag jó oldalon álltok. :)
@Sir Bates dö Hól:
Mé'nem???
Egy rendes KGB-s, aki csak álcából volt KGB-s, igazából hithű ortodox vallásos rusz volt, aki csak az országa és a nép felemelkedését tartja szem előtt... na, abbahagyom, mert elhányom magam...
Ezek kérlek tényleg ilyen hülyék és ecceriek, vagy tényleg?
Egyformán szánalmas verziók futnak csak a valóságsíkon.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Felderítő tisztet csináltak belőlem, Galambom. Kb akkor lehettem rigó, amikor a Zalkában puccoskodtál Angyal kollégával.

Iskola előtt egy év Marcali volt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem... viszont gyakorlatilag sosem válaszoltál semmire... nem tudom az életben milyen vagy, de itt a neten nem vagy vitaképes, egy alacsony intellektusú, ám bigott hittérítő személyiségjegyeit adod...
A közvélemény kutatások hitelességéről csak ennyit:
"A közvélemény-kutató pillanatok alatt megfutamodott
"Egy ismerősöm mesélte. Közvélemény-kutató járkál a VIII. kerületben, hogy a lakosságot arról kérdezze, mennyire elégedett Kocsis Máté polgármester úr eddigi munkásságával. Ismerősöm ismerőse azt mondta a kérdezőbiztosnak, hogy ő szívesen válaszol, de készüljön fel, nem lesz pozitív a válasz. A hölgy erre fogta a cuccost, és gyorsan elköszönt."

YESS! A negatív kritika innentől nem kritika... :D
Azért orosz elvtársaik még egy pár verőlegénnyel sokkal hatékonyabbak tudnának lenni ennél... van még mit tanulni a fiatal demokratáknak...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jézus tanítása és a jobbik/moszkovita vonal összeegyeztethetetlen... jézus tanítása számomra jóval szimpatikusabb, bár nem vagyok a követője...
@Pantagruel: Elhiszem. A múlt héten voltam partner cégnél, állítólag a környékükön mindenki jobbik szimpatizáns lett azon egyszerű oknál fogva, hogy csak a jobbik nézte embernek őket.

Kicsit pironkodva mesélték, de ez van. El is hiszem.
Amikor részt vettem egy kampánygyűlésükön, meglepően sok "normálisnak" kinéző ember ült a közönség soraiban.

És lehet szidni őket, de meglepően egyszerű, valódi kérdéseik voltak, olyanok, amik a pórnépet minden áldott nap foglalkoztatják.

Jó, a válaszaik egy picit neccesek, s ami nem tetszett, volt egy Salamonos és Gazsi viccük is, kikacsintva a közönségre.

Ez az összefogásdi levehette volna a nagy mellényt és tanulhatott volna a jobbiktól.
És visszaszerezhette volna elpártolt választóit.

Ahelyett, hogy lehazudja "programként" a csillagokat az égről.

Mert az alkotmányosság, demokratizmus, jogállam szép szavak, csak éppen nem kelti fel a tömegek érdeklődését.
@Bakter:
"Kósa azonnal válaszolt a rokkánt ért vádakra."
-Miféle vádak?
:D
@Habakuk999:
Nálunk a rigó KISZ-es elvtárs spicliskedésre akart rávenni... mivel erre nem igazán voltam vevők majd 4 hónapig "nem sikerült" hazamennem. Van az úgy... talált helyettem mást.
Próbáltak párszor bemószerolni, de a leszerelésünk előtt lebukott az igazi spicli.
Ja, hogy ő egy ideig nagyhangú jobbikos volt errefele?
Há'persze... evégre... a tartás... :O
Leszereléskor az egyetlen ember volt, aki nem velünk jött haza, hanem a kertek alatt lépett le... nem is értem miért... Gábrisnak gratulálok a fajtársához!
@Habakuk999:
Mit derítettél fel? Kocsmák, csajok... :D
A mi felderítő tisztünk azt mondta anno, nem tud átmenni a határon Hegyeshalomnál, hogy ne köszöntsék név szerint az osztrák határőrök... ennyit a magyar felderítésről... :))
@Sir Bates dö Hól: ebbiza így van.

Életben tök normális volt amúgy.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bizei rettenest hordtunk be külső őrségből csajkában. Ha kihánytad, pezsgett a betonpadló.

Egyetem után már úri katonaság volt, civil ruhával, állandó kimenővel, lányokkal, képzéssel.
Bár a vizsgán az egyik testnevelő tanár tisztjelölt habozás nélkül ment a távmérővel kapcsolatos tételnél a teodolithoz.:)

Marcaliból kétszer voltam otthon az egy év alatt. Lányok azért ott is voltak.
@Habakuk999: akkor meg főleg nincs mentség a számára, hisz a kisebbségwk elleni atrocitásokat készíti elő ideológiailag... mely lehet, csak abban nyilvánul meg, hogy egy kreol bőrű kissrácot leköpnek... de lehet, hogy egy új tatárszentgyörgy vagy kristallnacht lesz az eredménye...
@Habakuk999:
Na látod! :))
Én egy kortyot nem voltam hajlandó inni a sereg alatt, durva alkesz világ volt nálunk.
A századparancsnok masszív alkoholista volt, Morzsi elvtárs 41 évesen igazi karrierista alhadnagyként elkobozta a társasától a piát, majd önfeláldozásképp az irodában megsemmisítette, önmagába... :D
Volt 45 kilós "őrkatonánk", 150 cm-es magassággal - jó, állandó konyhaszolgálatra meg volt az ember.
@Sir Bates dö Hól:
Nem is értik a gábrisfélék... egy marokkói negyedben kéne pár hetet lehúzniuk felétek, akkor, talán... :D
@Sir Bates dö Hól: Ráadásul a keresztényi szeretetre hivatkozva.
Sokáig azt hittem, csuhás, olyan ájtatos volt.

Identitás zavar, azt gondolom az lehet az alapvető probléma. Persze lehet, hogy nem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hihetetlen jó konyhájuk van... s hasist is találsz mindig:-)
@Sir Bates dö Hól:
Tudtok élni.... nem élek vele, beérem skót malátapárlattal. :)
Voltam olyan túrán, ahol egyszercsak a túravezető beleszagolt a levegőbe és megjegyezte: Ez fű! :)
Mivan? :)
Csóka ott sodorta mögöttünk a spanglit, szájában már füstölgött egy... maradtunk a malátánál,de csak mert randa konzervatív libsibolsik valánk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem konzervatívok, beszariak voltatok:-)... egyszer ki lehet próbálni, semmi függőséget nem okoz szerintem ilyen korban... én két hónapja nem éltem vele, de semmi gond nincs ezzel... csak jókat röhögsz... a whisky veszélyesebb:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
a kövér és társai válogatták -egyenként- a térkövezet lapjait is? meg a homokszórást és faírtást...kibaszott randa lett az a tér, olyan mint egy mauzóleum sok hullával...az az üvegkalicka meg különösen undorító..az egész olyan ízléstelen mint a fityesz...mert nekik fel kell vonni a zászlót és kézitekerős hurkos megoldással naponta kétszer és éjjeli zászló nincs? vagy akkor a Belfegor veszi át az uralmat a kossuthról elnevezett sírkertben?

a kurva annyát aki kitalálta és aki meg is valósította az a waxler tomi egy akkora buzi, hogy még a kecskék is elfutnak előle...aki ilyen perverz hogy a facsemetéket bebetonoz hogy még ott se legyen fű ahol egyébként lehetne

az egészet felszedni és befüvezni és kosárlabda pályákat csinálni a környékbeli kölkeknek

patetikus barmok

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
Ugyan... vigyorogtunk mi akkor már...

@Habakuk999:
Jun.26-27 cs-p a túra itt.
@rodeo36:
Spot on! ahogy a művelt francia mondja.
A Kossuth szobor a mellekalakon nélkül jelen formájában életveszély, láttam kiskölköket rajta mászni, szívinfarktus kerülgetett.
Es az kinek az ötlete volt, hogy a szerencsétlen két díszkatonát a tér kvazi szélére a parlamenttel szemben állítja a zászlórudak alá? Kurva viccesen álltak a semmi közepén, napszemüvegben !!! mert du oda süt a nap! Nap-szemüvegben, bakker. Ellenben a József Attila szobor jól mutatott a tér másik oldalán a lepcsosoron, bár száműzték de pont az ellenkező hatást váltotta ki: el vagyok itt, szarok rátok, "nézem ezt a rohanó folyót" és ez számít.
@Sir Bates dö Hól: Marhára nem vagyok hittérítő, veled kapcsolatban meg pláne nem.
... volt benne valami nyugalom, meghittseg, a nemzeti sallangtól való távolságtartás...
@Csekkliszt#10:
Na, nyugi, én három napig voltam ott őrségben (3x2 váltásban), szemből a balabbik oroszlánt vigyáztam, AMD-65-tel, meg 5 teli tárral, gumibottal és bilinccsel. Napszemcsink nem vót...:) pedig aug.20 reggelén pattantunk le onnan. Japán túristacsoporttal fényképezés volt, nem tudom miért nem vittek el érte.
@Sir Bates dö Hól: Nem kreol kis srácot sokkal többször köpnek le, de bagettországból nyilván ez is pont fordítva látszik.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Gábrisnak gratulálok a fajtársához!"

Milyen fajtárshoz te szerencsétlen?:)
@Habakuk999: Ehhez egy kis adalék.

"A baloldal állandóan azt mondja, hogy a Fidesz meg akarja szüntetni a parlamentarizmust, de ez az állítás ebben a formában nem igaz. A baloldali ellenzék döntően azért mondja készülődő diktatúrának az Orbán-rendszert és definiálja magát „demokratikus ellenzéknek”, hogy a fundamentális Jónak a fundamentális Rossz elleni harcaként ábrázolhassa a hatalom visszaszerzéséért folytatott küzdelmét. A Fidesz meg hasonló okból abszolutizálja a létező magyar baloldal történelmi és közelmúltbeli vétkeit. Pedig nem egyszerűen hamis ez a szembeállítás, hanem éppen az ilyen végletes megkülönböztetések okozzák a hazai közélet romlását. Hiszen éppen a fundamentális Rossz elleni küzdelem kategorikus imperatívusza kíván felmentést adni mindkét tábor gyarlóságára és a nyugatos alkotmányosság meghaladására."

arsboni.hu/tolgyessy-interju-i.html
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hehehe, ez jó :-))
Visszatérve a lét nagy kérdéseire: voltam egyszer angol biztosító orvosnál gondoltam jön a korrekt kérdés: dohányzik stb - na, biztosításnak annyi, várom a kérdést: iszik- e? Nem ! Angliában az a kérdés: mennyit iszik? Hány egységet iszik egy héten? - így szólt a kérdés. Fel sem merült, h Angliában valaki nem iszik. A jo válasz 7 egység (feles, pint, pohár bolt volt), az alatt absztinens a zállampolgár :-)) na, ez a civil állam. A rendőr nem basztat, oktat. Stb. Ott tok mindegy volt melyik pártra szavaznék: kultur mind a kettő. Egy tilos: tilosban parkolni, viszont az is demokratikusan: Hillary Clintont is megbüntették.
No fucking royal parking...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és ismét kifogott rajtad az absztrakció, képtelen vagy meglépni a szintet... gőgös gúnár gedeon és mosó masa... vagy kérdezd a lányod, biztos segít...
@Sir Bates dö Hól:
Na, lelépett, beszélhetünk végre:
A "bajtárs" kifejezést szoktam használni velük kapcsolatban, de a"fajtars" is találó, mert a nácik árja fajnak gindolták magukat.
De hogy mennyire nem értik a szimbólumokat, a jin-jan szimbólum van nincs jo es rossz (fekete rossz), ez baromsag, ez muveletlenseg, ezert lehet ezeknek az üres fejűeknek mindent bemagyarázni.
Lsd wiki
"A jin és a jang két pólusa nem keverendő össze a keresztény kultúrkör jó és gonosz fogalmaival; ilyen irányú megfeleltetés legfeljebb úgy tehető, hogy a jin és jang egyensúlya a jó, és ezen egyensúly hiánya a rossz."
@Csekkliszt#10: pedig érthetnék... már írtam neki, hogy nekik és a megélhetési rettegőknek (steiner, zoltai) szükségük van egymásra... mint a jónak és a gonosznak, hisz egyik sincs meg a másik nélkül:-)
uk-ben nekem is a törvény mindenkire egyformán kötelező volta tetszett, ezt még egy sarija-valló muszlim is kiemelte egy véleménycsere során... no meg az individualizmus és a.szolidaritás egyforma fontossága... a franciák ebből a szempontból sokkal merevebbek... bár a szövegértéssel mindkét helyen hasonló gondok vannak, mint moon:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ugye nem gondoltad komolyan eme gyermekrajzot?

a Yin és Yang a világ örökösen változó voltát jelenti és abban a dialektika tagadás tagadásának elméletét szemlélteti, és azt is, hogy az Universum (vagy multiversum ami végső soron akkor is universummá lesz) a Perpétuum Mobile maga azaz az állandó és megállíthatatlan változás az anyag és annak bármilyen formája azaz inherens lényege, ami miatt az anyag nem semmisíthető meg és nem is hozható létre viszont állandóan változik...ha tetszik ez az istenhívőknek (lett légyen monoteisztikus azaz katlik=zsidó, vagy politeisztikus mint a Görög Római Pantheon a sok más mellett mivel a világ lényegét a Pantheón jeleníti meg és az egyistenhit még istenhitként is tévedés...mert olyan sincs hogy (mint a zsidóból katolikussá lett egyistenhit és a muzulmánok Allahja, hogy valami önmaga oka legyen...)

jobban fel kellene készűlnöd ha bele akarsz menni ilyen vitába és akkor a mimézis ami szintén a világ lényege egészen az életig (annak bármely még eddig nem is ismert formájában) a lét lényege

brühüyyy

általános iskolai dialektikus materializmus
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez honnan származék vala? olyan fennkölt mint a szar a palánkon

brühüyyy
@rodeo36: Helyes volt a kérdésed a mondandód elején. Persze, hogy nem gondoltam komolyan, viszont úgy látom voltak akik azt hitték komolyan gondolom. :)
A többihez viszont már tényleg késő van.
@Csekkliszt#10: Ne fajtársazz mert a végén lenáciznak a kóbor trollok.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
az egy szép jelszó amit az ars boni kitesz:
"Ius est ars boni et aqui"

nem várom, hogy reagálj, mert nem szokásod...valami űrűgy és má' el is hajtasz a balfenéken biciklivel

brühüyyy

megér +1 misét
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
má' ki is nyitottam az kopasz tölgyesi péter sokat beszél sok az alja...a társadalom problémáinak megoldása a gazdaságban van Marx: a lét meghatározza a tudatot

és az összes többi automatikusan (az egyénben főként) megváltozik és fideszhívőből automatikusan az lesz aki a sámlit tartja zorbán alá mikor a lámpavasra teszik

brühüyyy

az élet szép tenéked magyarázzam (Heltai Jenő na melyik műve?)
Ismét megnyugodtam. Bajnai korábban német béreket ígért 2015 január 1-től, most pedig itt a fideszes verzió, igaz kicsit későbbre datálva.:)

Kövér: Még 4 év Fidesz, és úgy élünk majd, mint egy francia

hvg.hu/itthon/20140331_Kover_Meg_4_ev_Fidesz_es_jon_a_francia_el
@Sir Bates dö Hól:
Mindenkitől tanulsz, ez meggyőződésem, azért találkozol emberekkel hogy tanulj tőlük es az élethelyzettol. Bár némely emberek eseteben ezt nehéz belátni, a buddhisták szerint pont ők a legnagyobb tanítómestereid. Nabammeg.
Az individuum vs szolidaritást még nem is gondoltam át így, de nagyon találó. USA nekem mint "félázsiainak" , európainak? túl individualista, ott az tuti borult pl.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a kövér a vén buzi franciázni akar mert már csak a bajsza de az is csak akkor ha viaszkolja

brühüyyy

vén hülye impotens seggfej

a franciákról a blogtársunkat kérdezd, én nem merek, mert csak 10x voltam ott mindíg csak egy pár hétre

ha csak a párisi metro hálozatot vesszük komparativusznak akkor a kövér máris meghalt arra a magyar GDP x 20 sem elég, hogy utólérje vagy az SNCTF és egyáltalán a fővárosi tömegközlekedés de a többi is jól szervezett és akkor még semmit sem mondtam

seggkövérbajszi
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ukrajna szegény...brühüyyy jól kibasztak vele demokráciáék
@Csekkliszt#10: "USA nekem mint "félázsiainak" , európainak? túl individualista, ott az tuti borult pl."

Pedig arrafelé igazán tudják, hogy kell tisztelni az individuumot. :(

youtu.be/Am6KKMdTSEk
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a dart vader az való nekik meg az a hörgő hangja

brühüyyy

én tudom ki lesz de nem mondom meg

beeeeeeeeeeeee

brühüyyy
@Csekkliszt#10: én így nem ismerem az usa-t... persze a buddhizmust sem... és szinte alig valamiről merem azt mondani,hogy ismerném, tán csak azt tudom állítani, hogy mily sok az, amit nem tudok/ismerek:-)... londonban senki meg sem fordul utánad, ha férfi létedre, magassarkú cipőben, miniszoknyában, féloldald kopaszon, másik oldalon neonzöld kakastaréjjal tipegsz végig a strandon:-)... viszont mindenhol rázzák a korsóikat az önkéntesek, ki mire gyüjt, s nem úgy, mint froban, a románok vagy exkolonista feketék a kamu gyüjtőívekkel:-)... ott igazi önkéntesek vannak... (persze countryside azért nem sokan tipegnek magassarkúban férfiként:-))...
@Sir Bates dö Hól:
Ha még nem késő, a délelőttiért (meg azóta is) egy nagy smiley.
Oszt jónapot
@Sir Bates dö Hól:
Ja, még itt vagy?
USA: egy hónap new york: imádtam a nyuzsgest, de agyonnyomott, voltam cégnél: ott temyleg mindenki mindenki farkasa
UK: :-) És ugyanabban a kocsmában isznak az öltönyös brokerekkel! Na jo, egy Manchester szurkoló ne legyen hangos egy Chelsea kocsmában : az a választóvonal !! nem más, és ez így jó. Igen, a Charity az valós, bár nekem egy kis gondom van az egésszel: kicsit úri muri lett, de nyilván a társadalmi felelősségvállalás, az általad mondott szolidaritás alapgondolata ami mögötte van, az meg tök jó
Fro: az meg nekem nincs meg
@rodeo36: erre azt írtam korábban, hogy amennyiben az apokalipszis négy lovas megjelenik itt, akkor van esély arra, hogy hasonlóan elfogadhatatlan nívó legyen, mint moon... bár most, hogy egy kretén került a kormány élére *az imrédy-klón valls), egy már meg van... bár ez inkább a ps-en belüli ellentét, holland akarja így kicsinálni '17-es riválisát inkább... itt sem drága semmi...
@Csekkliszt#10: nincs mit, az utcán elmész mellette, a kocsmában szájon vered, itt meg írtod, ahogy tudod, szerintem ez a normális:-)...
@Csekkliszt#10:
www.sncf.com/

www.tripadvisor.com/Travel-g187147-s303/Paris:France:Public.Transportation.html

BRÜHÜYYY
ezt akarja kövér kifizetni...még ha elkobozzák a mészáros lőrinc minden vagyonát is akkor sem tudnak egyetlen megállót megépíteni
@Sir Bates dö Hól:
szerintem a Holland egy hülye...de majd te megmondod...és az ottani politikai harcok -néha- élesre mennek

brühüyyy
@rodeo36: attól én nagyon messze vagyok, hogy adekvát véleményt mondjak, de a saját meglátásom, hogy egyrészt egy protest-vote eredményeként egy több számmal nagyobb kabátot adtak rá, ez az ország hihetetlen gondban van (oktatási, társadalombiztosítási, nyugdíj, munkaerőpiaci, valamint az itt élő és itt született muszlim kisebbség integrációjának megoldására való képtelenség a többségi társadalom egy jelentős részének hipokrita magatartása miatt -korrelál a moi cigányság helyzetével-), a grandiózus múltban él/oda menekül, bár minden tekintetben vereséget szenvedett németországgal szemben (k+f, hatékonyság, gazdaság, etc.)... sárközy sem lenne megoldás (reformokat ő sem vállalta fel)... mindezen túl, hollande külpolitikai aspektusban szerintem kifejezetten jól teljesít, messze sarko előtt... de ez szigorú magánvélemény... az újraválasztására semmi esélyt nem látok jelenleg, az katasztrófa lenne mind fro, mind az eu számára, de sem sarko, sem le pen nem hozna megoldást... bár merkel nyilván máshogy látja, de szerintem itt is az van, mint moon: ez a választék, a kevésbé rosszat kell megtalálni... a gond, hogy ez az eu gazdaságilag második, politikailag holtversenyben első tagországa... persze mindez szigorú magánvélemény...
@Sir Bates dö Hól:
azt kellene kiemelni -hogy a magyarok tanuljanak belőle- hogy a nagyhatalmi ábrándjaik kurva sokban fájnak nekik, és a gyarmatbirodalmuk elveszítése -a Commomwealth még létezik- hatalmas rúgás volt a hátsójukba, kurvára fel vannak fuvalkodva, a nagy nemzeti izéjük közelít a zorbáni seggséghez de mindenképpen közelállnak seggségben...viszont tagadhatatlan a műszaki fejlődésük, innovációjuk és a mezőgazdaságuk is jól teljesít azaz van gazdasági bázisa -ha nem is annyi mint amiről álmodnak- a büszkeségüknek

ez a széthúzás és megalázás a francia forradalom perverz voltára vezethető vissza...Napóleon későn érkezett és De Gaulle sem tudott elég hosszan

brühüyyy

ők is gettósítanak mert nem akarják naponta látni a saját vétkeiket
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"A választók "nem elég gondosan" töltik ki azonosító nyilatkozatukat, illetve nem ügyelnek arra, hogy a szavazatot tartalmazó borítékba ne tegyék bele az azonosító nyilatkozatukat - állítja az NVI.

Várhatóan sok lesz az érvénytelen levélszavazat – mondta előre a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke. Pálffy Ilona közölte: az NVI-hez eddig érkezett visszajelzések szerint a választók "nem elég gondosan töltik ki azonosító nyilatkozatukat", illetve nem ügyelnek arra, hogy a szavazatot tartalmazó borítékba ne tegyék bele az azonosító nyilatkozatukat."

tehát 2014-ben éppen csak a demokratikus választás alapelvei sérülnek
- választójog általánosságának kiterjesztésével
- választójog egyenlőségének szubjektív megitélhetőségével
- a szavazás közvetlenségének flexibilis megvalósításával
- a szavazás titkosságának megsértésével, amennyiben a szavazó személye beazonosítható a szavazatával.

és ezt legitimálja az ellenzék a részvételével.

még hogy lejt a pálya? persze. mindenkinek lejt a mentelmi jog irányába. akiknek nagy szüksége van rá, az bejut.

Hajrá. egy alom, egy eredmény, egy zászló. fő a mentelmi jog prolongálása.

amúgy meg a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. tv. a fenti alapelveket nem tartalmazza, miként az Alaptörvény sem, ebből következik hogy nem is kell megfelelni azoknak, amelyeket demokratikus alapelveknek ismerünk, tanítanak, és civilizáltabb országokban be is tartanak.

ezért emlegettem annak idején, -amikor még nem volt okafogyott- a választás bojkottjának meghirdetését.

hhmmm.... de hát ahogy Lali mester mondta volt, ez a tízmillió próbálkozó országa.

Hajrá. azt a négy évet minden esetre megadnám a Nagy Kérelmezőnek, folytatólagos hosszabbítással, életfogytiglan, rövid vason, három vasgolyóval.
@jaegtoer: Most hallottam a rádióban, hogy az eddig beérkezett levélszavazatok közül nagyjából minden tizedik érvénytelen. Gondolom ezek között fideszes szavazat nem lesz. :)
@V-PORT:

mi a baj? megválogatták a szomszédságot. érdekes akkor lesz, ha majd egymás ellen vallanak.
"Megszólal Welsz Tamás panamai botrányának sértettje

Hosszú időn át tehetetlenek voltak azok a vállalkozók, akik alól a panamai ügyészség vádirata szerint Welsz Tamás kicsalta az offshore cégeiket, hogy így szerezze meg vagyonaikat. A magyar hatóságokról lepattantak a feljelentések, úgy tűnt, mintha Welsz valahonnan védelmet élvezne. Először és utoljára az Indexnek nyilatkozott a panamai csalás egyik sértettje, Bartók Attila."

index.hu/belfold/2014/03/31/megszolal_welsz_tamas_panamai_ugyenek_sertettje/

Érdekesség...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a nap kommentje!
:)))))))))))
olyan mint a jobbik!
nem is úgy gondolták hanem vicc volt!
@punkfrog: De legalább örülhetsz, hogy mondjuk Bajnai "2015 január 1-től jönnek a német bérek" vállalása komolyan vehető és az nem egy vicc. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ugy látszik fontos embereknél ez most a módi, mentőst játszani. Ritka visszataszító ezzel visszaélni.
@rodeo36: na igen!
ez szokott eszembe jutni amikor azt írják többen, hogy a jobbik jó kérdéseket tesz fel, csak a válaszai neccesek.
nem.
már a kérdései is rosszak, hiszen fordítva közelítenek a helyzethez.
nem a cigányok miatt szar a gazdaság, hanem a szar gazdaság miatt van mély szegénység.nem lehet rendezni ezeknek e rétegeknek a sorsát nem működő gazdasággal.
ha majd rendes munkát tudnak kapni a közmunka helyett, rendes bérért akkor...
ha majd ha nem dolgoztatják őket a segélyért(47000), hogy esélyük se legyen munkát keresni, vagy esetleg tanulni...
ha majd a munkanélkülieknek segítenek munkát találni, átképezni magukat normális összegű és idejű munkanélküli segéllyel akkor...
amíg ezekben a rétegekben látják a problémát és nem a rendszerben ami odalökte őket akkor...
addig ha,ha,ha,ha:((((
@punkfrog:
Teljesen jól látod mi a probléma, és h ezt miért nem a büntetőjog (gettó) a megoldás:
index.hu/belfold/2014/03/30/lesujto_jelentest_irt_a_romak_helyzeterol_az_alapveto_jogok_biztosa/
A cigányság a mélyszegénységben élőknek kb 20%a csak, nem etnikai, hanem szociológiai kérdés
@Csekkliszt#10:
Az a rendőr aki kiment a kocsi lopáshoz helyszínelni másképp áll a dolgokhoz, ha látja,hogy egy mentős segélyszervezet a cselekmény egyik résztvevője. A Welsz nagyon jól tudta hogy kimegy a rendőrség, szerintem a szomszéd utcában parkolt a mentőautóval. És ha még kapcsolatai is voltak, ahogy a sértett meséli, akkor nincs itt semmi látni való, tessék továbbsétálni.
Ennyit a Polt féle ügyészségről. Elutasították a LMP feljelentését a föld ügyekben.

Az LMP Ángyán József állami földpályázatokkal kapcsolatos jelentése nyomán tett feljelentést. A Nemzeti Nyomozóiroda azért utasította el a feljelentést, mert szerintük a Nemzeti Földalap tisztségviselői nem hivatalos személyként jártak el, amikor bérbe adták az állami földeket, így nem is követhettek el hivatali visszaélést.

hvg.hu/itthon/20140401_Abszurd_indokkal_dobta_vissza_az_LMP_felj#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_
@tristen2005:
Ezabaj:-)
De hogy mennyire lepusztult az egészségügy, hétvége Erzsébet tér, nagy banzáj, kitelepült mentőskocsi, odamegyünk a legkisebbel: "mentős urak! Megnézhetjük ezt a szuper mentősautót?" Röhögnek: " a golyóütotte lyukakat latja az oldalán? Még 56-bol valók :-))" . Teljesen jó fej mentősök, de tök demoralizáltak a lepukkant infrastruktúra miatt. Ezzel visszaélni, a legalja.
@punkfrog: "nem a cigányok miatt szar a gazdaság, hanem a szar gazdaság miatt van mély szegénység"

Aztaaa, hogy te milyen okos vagy. Tucc arról, hogy ilyet a jobbik sosem mondott? :)
Amúgy vizsgálódj esetleg, hogy Franciaországban, Kanadában, Finnországban, Norvégiában milyen óriási sikereket értek el az integrációjuk kapcsán. :)

youtu.be/x6I87tKUz4k
@tristen2005:
Ne bántsd őket. El vannak foglalva a Rogán üggyel. Minden eroforrasukat leköti.
@Csekkliszt#10: azt hiszem -látva a neked küldött "tényfeltáró dokumentumfilmet"-, ezt a gyökeret lehetetlen ignorálni, a szarkazmushoz kicsi az agya, a szövegértés sci-fi technológiák ködébe rejtőzik előle, neandervölgy probléma-megoldási technikáját meg a neten nem lehet gyakorolni... így marad annyi: gábriel, a kurva anyádat...
index.hu/tudomany/tortenelem/2014/04/01/megtalaltak_a_szent_gralt/

Na ez is érdekes. A spanyolok a Szent Grálban az utolsó vacsora kelyhét keresik. Az Arthur mondakör szerint a Szg az amivel Krisztus vérét felfogták a kereszten, és jáspibol van, nem aranyból (mint ami a képen)
@Sir Bates dö Hól:
Meg sem néztem, tudom mire megy ki a játék es nem szennyezem az agyam :-)
Beindult a mémgyártás. :)

A NuHeadz Tv által készített videón kedvenc hőseinkkel élhetjük újra Orbán Viktor első találkozását a 4-es metróval. A rádión hallózó miniszterelnöknek az egzaltált Gyurcsány Ferenc válaszolgat.

www.youtube.com/watch?v=sMha9ke1UeQ
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az lesz ám a meglepi, hogy mind a fideszre szavaz, mi? Majd meglepődünk.
Ma kaptam
Ez valami vicc?

---------- Továbbított levél ---------

Kedves Címzettek! Továbbítom a felhívást!

FIGYELEM, FIGYELEM, FIGYELEM!

Az április 6-i országgyűlési választás elcsalásának technikai leírását olvashatjátok, és kérlek benneteket, hogy minden érintettnek küldjétek el, osszátok meg mindazokkal, akiknek szívügye a Haza ügye!
Hívjátok fel rokonaitok, barátaitok, ismerőseitek figyelmét
személyes beszélgetésben, facebookon, minden lehetőséggel, amivel csak rendelkeztek!!!
A következő módszerrel való csalásra készül a ron werberi
kampányguru a választásokon, amit a baloldaliak szeretnének végrehajtani a szavazáskor.
A szavazólapot az önkormányzat pecsétjével a bal sarokban kell lepecsételni! Ha nem oda teszik, akkor érvénytelen a szavazat.
Ha "elfelejtették" a bal sarokba tenni, akkor azonnal szólni, hogy nincs pecsét, de mindent hangosan, hogy mindenki hallja. A harmadik ilyen eset után kérjétek a jegyzőkönyvezését az eseteknek!
FELTÉTLENÜL!!!
De mikor is kezd ez működésbe lépni? Ha egy szavazókörben, - községekben, falukban, akár kisvárosban - tudják
a terembe belépő szavazóról, hogy jobboldali, lekötik a figyelmét, majd elfelejtik a pecsétet a bal felső sarokba tenni, vagy mondjuk a jobb sarokba,
vagy bárhova máshova teszik, s ha ez így kerül a szavazó kezébe, és kitöltés után
az urnába, az a Fidesz-KDNP-nek egy érvénytelen szavazat, vagyis nincs, és
minden egyes ilyen érvénytelen szavazólap mínusz egy-egy szavazat.Ha bárki, a mi delegáltjaink közül ilyet észrevesz, azonnal hangos kiáltással jelezze, hibás a pecsételés, figyeljetek, hogy el ne vigye a szavazó a fülkébe a
szavazólapot, hanem azonnal kérjétek annak érvénytelenítését és egy újnak az
átadását a szavazónak, ami már a bal felső sarokban le van pecsételve. Sehol
máshol, a BAL FELSŐ SAROKBAN!l Ezt a pecsételő mozzanatot a szavazás kezdetétől
a végéig, minden pillanatban figyelni kell ott, ahol nem jobboldali delegált
kezében a pecsét!Miért is? Mert a 2002-es elcsalt választásokkor az
érvénytelen szavazatok számát elosztották a szavazókörökre, s az eredmény az
lett, hogy minden egyes szavazókörben 4 db érvénytelen szavazatot kellett csak
előállítani balos barátainknak ahhoz, hogy éppen elveszítse a választást a jobboldal (0,8 %, emlékezzetek!) A pecsét, ahol csak lehet, nem lehet más kezében, csak annak, akinek nem érdeke ez a csalás, vagyis a jobboldali delegáltnak! És a házakhoz kivitt urnákba bedobott szavazó lapokat is
ellenőrizzétek, mielőtt a szavazó kezébe és az urnába kerülne!Kérlek
benneteket, akik érintettek vagytok, legyetek résen, mert pár darab szavazólapot könnyen el lehet csalni, érvénytelenné tenni, ha nem kitartó a figyelmetek!
Osszátok, terjesszétek ezerrel!

Jó munkát mindenkinek!

Pécsi Tudományegyetem
Magyarország első egyeteme
1367
@rodeo36:
Bocs, megpróbáltam értelmezni, csődöt mondtam. Evvan :-)
@Csekkliszt#10:
idézet a cikkből

A KMOSZ legutóbbi, Torontóban rendezett 1848-as rendezvénye is botrányba fulladt. Az éppen Magyarországról Kanadába látogató Halász János államtitkárt és a vele tartó magyar diplomatákat hozták roppant kínos helyzetbe, miután nyilvánosan, a kormánypolitikus jelenlétében szellőztették meg a KMOSZ helyi ellentéteit a Kövér László fideszes házelnök által támogatott riválisukkal, a Kanadai Magyar Kulturális Tanáccsal. A fideszes államtitkár úgy hagyta el a termet, hogy nem volt hajlandó átvenni a KMOSZ-os szervezőktől a neki szóló ajándékot.

brühüyyy
@Csekkliszt#10:
be vannak kakilva a narancsbolsik

brühüyyy

2002-től?

tuggyák, hogy a félelem jogos
@tristen2005:
"A Nemzeti Nyomozóiroda azért utasította el a feljelentést, mert szerintük a Nemzeti Földalap tisztségviselői nem hivatalos személyként jártak el, amikor bérbe adták az állami földeket, így nem is követhettek el hivatali visszaélést."

hát akkor hogyan? magánszemélyként adták bérbe? akkor meg azért követtek el hivatali visszaélést, mert állami földet saját haszonra adtak bérbe :D
@rodeo36:
Köszi a segítséget, tudtam benned bizhatok!
Most akkor ezeket a Kanadába szakadt magyarokat sem lehet "integrálni"? Fatykivan!
@Csekkliszt#10: í(Bocs, hogy csak ma, de tegnap fennforgások voltak, nem értem rá!)

Szerintem, a helyzetükhöz képest megválaszoltak sok mindent. Gyanítom, konkrétabban azért nem merik/nem tudják, mert fogalmuk sincsen róla, hogy mi vár rájuk, ha netán kasszaátadásra kerül sor. Azt hiszem, akkor lesznek nagy meglepik, mert pár egértetemen kívül mást nem fognak találni.
Bizonyára ezért nem mernek/tudnak konkrét képet adni a hogyanokról.
@Csekkliszt#10:
lehetne akár hoax is, azonban tény és való, hogy az új választási tv. szerint a pecsétnek a bal fölső sarokban KELL lennie, ha nem ott leledzik, úgy a szavazat érvénytelen.
@rodeo36:
Csak tudnám mitől? Övék az ucca!
@V-PORT:
Ugyammá!
Nem hiszed, hogy nem állna össze (vele) a jobbik, sőt, az LMP is ... vígan élne akkor is. Aztán persze kinyírja őket szépen.
Meg közben minket.
:-(
@V-PORT:
Komment a 444-en hozzá:

"Nekem sem tetszik a Kövér feje. Leszedethetem valakivel?"

:-D)
@Evezős:
Na, de a pártkassza tele van, csak az számít!
@Spániel:
Úgy tűnik nekem, hogy igen!
:-)
@Secnir:
Ok, köszi nem tudtam. Majd figyelek. Lesek majd minden balost, aki ki akarja énekelni a szájukból a sajtot.
Csak azt tudnám hogy kerültem a listájukra?? Nem olvassák miket írok? Nem tökéletes a lista, updateolni kellene...
@V-PORT:
Kövér biztosan.
Én biztosan nem.
Valami baj lehet ezzel a bal-jobb, konzervativ-libsi felosztással. Volt egyszer egy politikai teszt, kitöltöttem böcsületesen, erre mi jött ki: nem ballibsi vagyok, hanem konzervativ beállítottságú.
Ki érti ezt. Mondjuk az tuti, h Franciaországban Sarkora mennék...
@Csekkliszt#10: ezt aki küldte halál komolyan gondolta. Nincs két hete, hogy az index címlapján valami fideszes blog arról értekezett, hogy ron weber megint választási csalásra készül, de éberség elvtársak!
... az nem lehet, hogy az ember a középpontban van és időnként a világ megfordul körülötte?(polusváltas hehehe). Régen szapulták a rohadt jobboldali imperialistákat, most meg azok a baloldali csürhe. Ki érti ezt?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
:-)) ezek a gyíkembert is komolyan gondolják. Azon a listán is rajta voltam...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Dunásat kűggyé nekem is lécci!:-D)
(Neked nem kell rajta lenni, ha nem szeretnél, csak a tájnak ...:-)

citromsorbet@gmail.com
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ez olyan, mint nálunk a Firtl Mátyás, aki segédműszerész vót anno, egy -suksükölő paraszt, most meg, bőven túl a nyugdíjkorhatáron, megest képviselő akarna lenni ... a fia trafikban utazik, éves szinten 140 milliós bevételt realizálva, mert annyira jó helyen sikerült megszerezni ...tökvéletlenül, persze.
@tristen2005:
:-))
Ezzel a plakáttal kéne kampányolni nem Mesterházyval
@Csekkliszt#10: ez azért valahol naggggyon durva. Hogy ilyen nyilvánvaló baromságokat így beszopnak első szóra. :O
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"_"Hosszú időn át tehetetlenek voltak azok a vállalkozók, akik alól a panamai ügyészség vádirata szerint Welsz Tamás kicsalta az offshore cégeiket, hogy így szerezze meg vagyonaikat. A magyar hatóságokról lepattantak a feljelentések, úgy tűnt, mintha Welsz valahonnan védelmet élvezne."_"

a panamázás már csak ilyen, azaz ilyen az, amikor a tolvajokat is meglopják, és ilyen az is amikor mindenki kussol, mert mindenki sáros.

Az azért érdekes lenne, ha a megszólaló Bartók csemete a fideszes Bartók csemete retyerutyája lenne.
látom itt sem változott semmi, tollas nyomja az agyamentségeit, nyalja a zoroszokat és iránt.

Dolgok, amiket az oroszoktól kell megtudnunk: aláírták a paksi hitelmegállapodást

Az orosz pénzügyminiszter-helyettes, Szergej Sztrocsak jelentette be, hogy aláírták a 10 milliárd eurós hitelt. Az orosz kormány már március 10-én jóváhagyta a hitelt, amiről Lázár János azt mondta, hogy a parlament elé fogják terjeszteni az aláírás előtt. (MTI)

444.hu/2014/04/01/dolgok-amiket-az-oroszoktol-kell-megtudnunk-alairtak-a-paksi-hitelmegallapodast/

------------------------------------------

Az oroszok után Lázár János is bejelentette a paksi hitel aláírását

Megismételte, hogy a parlament is tárgyalni fog még a szerződésről, ami csak akkor lép életbe, ha megszavazzák.

444.hu/2014/04/01/az-oroszok-utan-lazar-janos-is-bejelentette-a-paksi-hitel-alairasat/
@Csekkliszt#10:
Abban senkinek nincs kétsége ha a Fidesz legalább kétharmaddal nem győz, akkor a baloldal csalt a választáson, annak ellenére, hogy minden pozícióban az ő emberei sasolnak:-)
@Csekkliszt#10:

"__Valami baj lehet ezzel a bal-jobb, konzervativ-libsi felosztással. Volt egyszer egy politikai teszt, kitöltöttem böcsületesen, erre mi jött ki: nem ballibsi vagyok, hanem konzervativ beállítottságú.__"

ugye-ugye. minek tőtögecc teszteket, nem bízol a józan eszedben?

Különben is, itt ebben a fertőben (blogon) nem mindegy neked?
ugyan az a lázár:

Lázár: Legitim és fair a választási rendszer
Pintér: A rendőröknek is ünnep lesz a választás. Fehér ingben, fegyvertelenül járőröznek majd.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2Fvalasztas%2F2014%2F04%2F01%2Flazar_tiszta_es_atlathato_valasztas_lesz%2F
www.youtube.com/watch?v=JyUC-TJqtPM
Vidám összefoglaló diafilm az Orbán rezsim 4 évéről (óvodásoknak).
@jaegtoer:
Vazze, megint gondolkodtam, nem áll jól, tudom :-))
Mentségül csak annyit, h egy embernek jót tesz, ha néha csekkolja a külvilágot, v horribile dictu a kulvilagnak róla alkotott képét, önreflexió, mert kulonben ugy jár, hogy ...
@Ni csak ki beszél most:
Te túlságosan megengedő vagy, már már szélsőséges :-) a baloldal mindenképp csal a választáson amit mit sem bizonyít jobban h szántszándékkal megszavazták a választási törvényt hogy aztán azt megtagadva a Zalaptorvenyre eskudhessenek fel, amit szintén megtagadnak majd (de előtte megszavazták). Van ott ész!
Dobbenet, hogy Dave mesternek tobb, mint 20 ev tavlatabol is minden sora mennyire aktualis. Kulonosen a Bekemenet utan:

www.youtube.com/watch?v=1qKGZ4Ysy5M

Ha valaki jobban szereti a lagyabb melodiakat, annak ugyanaz a tema az ABBA-tol:

www.youtube.com/watch?v=FFrGTtZKA_I&feature=kp
​Valaki vette a fáradságot, hogy ledisznózhassa Schmuck Andort

Elképesztő, egyesek mire képesek. Kaptam egy fotót egy Schmuck-plakáttal, amire valaki egy "Hízó eladó" hirdetést ragasztott...

De tényleg, ki akarhat minden politikai erő közül pont Schmuck Andor és a pártja ellen kampányolni? És ha már, akkor pont azzal, hogy az ismert nyugdíjasmágus kövér? Kinek áll ez érdekében? Ezernyi kérdés, ha egyre is tudod a választ, told az infót kérlek!

cink.hu/valaki-vette-a-faradsagot-hogy-ledisznozhassa-schmuck-1555944196

válaszkomment:

A Hízó Nem Eladó Mozgalom.
@Sir Bates dö Hól: Meg a tiédet is, de szerintem ő még annak sem lenne jó.
@tristen2005:
Már hallottam róla, a teljeset még nem olvastam, de biztatónak tűnik.
@Csekkliszt#10: Ezeknek a magyaroknak viszont remekül sikerül "integrálódni" a kanadai társadalomba.

youtu.be/Cz1wtD_-P5Q
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: neked nem menne... és ha kipát és kefebajuszt viselne?... akkor már te is megmerevednél, mi?...
Ilyen az, amikor
példát mutat a Jobbik

Megszűnt csendőrség, szemét között élő romák, keménykedő rendőrök, füstbe ment beruházások. Mi lett a tervekből a jobbikos mintának szánt Tiszavasváriban?

www.origo.hu/valasztas2014/20140328-valasztas-2014-riport-a-jobbik-mintavarosabol-tiszavasvaribol.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mosmá csak azt kéne megtudni, minek kell a rendőröknek járőrözni választásokkor???
@jaegtoer:
A tegnapi újabbkori lopás defíniciójához, tudod?
Lopás = politikai átrendeződést követő vagyoni átrendeződés velejárója itthon és napjainkban.
"Átképezem magam, én leszek a velejáró."
A hét legszellemesebb reakciója!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már alig várom, hogy jöjjön a válságkezelők és a szakértők gyöngye, vele pedig jövő januártól a német bérek. :)

hvg.hu/gazdasag/20130926_Bajnai_nemet_fizeteseket_iger_2015tol
Jó nagy bajban van az orosz gazdaság

Csapdahelyzet van, az infláció és a rubel védelme miatt emelni, a termelés visszaesése miatt csökkenteni kéne a kamatokat.

444.hu/2014/04/01/jo-nagy-bajban-van-az-orosz-gazdasag/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem jön el. marad neked vona, majd rágicsálod a nyereg alól előkapart húst, és versenyt barantázhatsz a jurtában, ahol a fődíj egy cserekereskedelemben megszerzett turul szobor, amire kínaiul vésték rá: made in china.
Aprópénzt keresünk és korán halunk

Az életminőség helyzetéről közölt átfogó statisztikát az Európai Unió tagállamaira vonatkozóan az Eurostat. A listán Magyarország az utolsó helyek egyikén helyezkedik el több mutató tekintetében is. Nálunk csak a lettek, litvánok, bolgárok halnak korábban, Európa-szinten pedig senki sem rendelkezik kevesebb megtakarítással váratlan kiadás esetére, mint mi. Nem meglepő módon életminőségükkel a magyarok egyáltalán nem elégedettek.

--------------------------------------

Kúria: nem kampányolhat Papcsák helyett a zuglói újság

Részben a szocialista jelöltnek adott igazat a legfőbb bírói fórum a Zuglói Lapokkal folytatott vitájában. A Kúria szerint nem szolgálja az esélyegyenlőséget, ha az önkormányzati lap a kampányban feladja semlegességét, az pedig visszaélésszerű joggyakorlás, ha egyenesen az egyik jelölt szlogenjeit visszhangozza.
@Csekkliszt#10:

csak viccoltam. de tényleg! ebben a libsi fertőben nem mindegy? 30 éves korom óta konzervatív vagyok mit érdekel engem, hogy ki micsoda?! A Tízparancsolat mindenkinek (már aki Ember) etalon. a többi meg externália. én se vagyok szőkeszemű kékhajú herceg.

(mondjuk a felebarátos feleség tiltás kicsit ódivatúnak tűnik, mert azért nem ekvivalens a kalapban az Úr házában belépni effekttel, de ha az Öreg így gondolta, biztos megvolt az oka, legyen az Ő dolga. mér ne alakíthatnák ki én ebben az egyetlen egy dologban a világon egy flexibilis álláspontot? kalapban tényleg nem illik sehova se belépni. hogy néz az ki? egy szál árva kalapban? hacsaknem a felebarátos feleséghez nem. ugye?
@Mariann19:

a kényszer csodákat művel:)
@parti_giano: "made in china."

Az van az amerikai baseball sapkákban is. :)
Kétharmad: ezért nem jó az országnak
Orbán Viktor szerint a kétharmad volt az ország legnagyobb versenyelőnye. A tények viszont azt mutatják: azok az országok teljesítenek jobban, ahol a hatalmat korlátozzák.

kep.index.hu/1/0/579/5797/57979/5797934_8567fbce9be4f143f59038571c8280a4_wm.jpg

index.hu/gazdasag/igazamiigaz/2014/04/01/a_ketharmad_mint_versenyelony/
@jaegtoer:
:-)) egy pillanatig sem vettelek komolyan:-)) vagyis dehogynem
A tízparancsolat bár isteni tv, es ezert az egyistenhit körben megkérdőjelezhetetlen, nyilván kicsit avittos, de az ésszerűség a moralitás alapjait fekteti le, több tételét (értelmét) csak komoly kutatás árán lehetne visszafejteni, de alapvetően okés, persze a mai korban a felebarátod felesége nem tabu. Nem foglalnék állást, emberek vagyunk, követünk el hibákat. Érdekes módon ez a tizedik parancsolat inkább a felebarátod tulajdonának védelmet jelenti (lsd ugyanitt felebarátod hazát es szamarát se kivánd :-)))
Érdekes h míg a keresztényeknél tilos belépni az úr hazába kalapban . addig a zsidoknál meg pont fordítva - talán ez már a későbbi szembenállás eredménye, mert tízparancsolatban erről nincs szó.

Messzire vinne, de elmondom :-) h szerintem itt régen sokkal inkább az lehetett az indok, h a fejtetőn levő koronacsakrát ne zárják le, mert az a felső szellemi világgal történő kapcsolatfelvétel kapuja. De ez a tudás a zsido katolikus tankokkal elveszett, inkább ima van mint az isteníre valo rahangolodas. Bár ezeknek a keleti tanoknak a magja még fellelhető akár a kispapok beiktatásakor: a cölibátus fogadalmakor azért fekudtek le a régen padlóra, h a föld jin energiáját magukhoz vegyek, a női principiumot, amiről lemondanak. Vagy pl ilyen hogy a keresztény templomok alapjait hova fektették le, stb
Bocs, elkalandoztam...
Azt gondolom, hogy mi egy modern korban élünk, mások a kihívások, feladatok, bűnök amiket meg kell élni, mert a lehetőségek is mások... Emberek vagyunk, nem istenek

Basszus megint komolyan vettelek, bocs :-)
MTI: Rogán vs. Simon 0-43
Az MTVA-vezért nem érdekli, hogy az MTI kihagyja a Rogán lakásügyéről szóló sajtótájékoztatókat.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F04%2F01%2Fmti_rogan_vs_simon_0-43%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Csodás a válasz, amiben a tudósítás elmaradáshoz kapcsolódó kérdés nem a pártatlan tudósítás legalább látszatát fenntartó kísérlet, hanem aljas baloldali agresszió, amivel nyomást akarnak gyakorolni a független nemzeti tájékoztatásra.

0-43-nál azért ehhez már pofa kell...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
:-))
Inkább nézd a dolgok pozitív oldalát: először hallom jobbikostól, h a cigány is magyar. Nyilván ez gépelési hiba, nem a párt hivatalos álláspontja

Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu
2014-04-01 13:31:20
@Csekkliszt#10: Ezeknek a magyaroknak viszont remekül sikerül "integrálódni" a kanadai társadalomba.

youtu.be/Cz1wtD_-P5Q
@Csekkliszt#10: igaz, a tizedik a tulajdon védelme. bár, fene se tudja, lehet, hogy jég gondolja úgy, hogy tkp. a választék felsorolása arra az esetre, ha nem túl szépsges az a feleség.
@parti_giano:
:-) Az nem lehet. A zsido (mediterrán) nők gyönyörűek. Ha nagyon poénkodni akarok, akkor a tiltás csak arra vonatkozik, h "ne kivánd", nem arra h ne tedd!
... ne kivánd vs ne tedd: van szabad akarat...
@parti_giano:
Fenébe, nincs meg. Soha nem láttam a filmet
@Csekkliszt#10: pótolható. kikapcsolódásként, mikor leteszed gratianust.
Nemzeti Dal 2014

Talpra Magyar, hí az urna!
Meg ne válaszd Viktort újra!
Kibírsz vele még négy évet?
Ez a kérdés! Válassz, kérlek!

Mi magyarok annyi mindent elcseszünk,
Elveszünk, ha nem maradt egy csepp eszünk!
Alkotmányunk véres kardja
Hajszálon függ, rozsda marja.

Nevet rajtunk Európa:
"Lázadj már, te idióta!"
A magyarok szégyene, hogy kertelünk,
Felkelünk, de odacsapni nem merünk!

Nincsen jövőnk, csúf a múltunk,
Jelenünkből nem tanultunk!
Sírunk, hogy a sors lecsap ránk,
Nem hogy inkább észbe kapnánk!

A magyarok kedvelik a bánatot,
Állnak, mint a vágóhídi állatok.
Fényesebb a lánc a kardnál,
Fegyvert fogni mér' akarnál?

Fogjál inkább papírt-tollat,
Valljad be az adót holnap!
A magyarok jámborsága végtelen,
Képtelen ezt felfogni az értelem.

Gazdaságunk büszke gálya,
Nyugdíjpénzünk elment rája!
Lyukas csónak nem gyorsnaszád,
Lapát helyett fogjunk kaszát!

A magyarok istenére, mit teszünk,
Kik leszünk, ha hullámsírban itt veszünk?
A magyar név megint szégyen,
Nem mutat jól nagy mellényen!

Még hogy e nép vitéz, bátor?
Mit keres itt a diktátor?
A magyarok istenére, mit várunk,
Kit ámítunk azzal, hogy mi diktálunk?

Száz trafiknak egy a vége,
Megy a Lázár bal zsebébe!
Jobb felől a Közgép tömi:
Ettől szép a rablórömi!

A magyar nép önérzete szép dolog,
CBA-val jobban megy a mélytorok.
Orosz testvér, orosz atom,
Levizsgáztunk pribék szakon!

Büszke ránk az elvtárs, Putyin:
Soha nem nyert ennyit mutyin!
Jövőnk múltján ötágú a szégyenfolt,
Vörösebb a vérnarancs már régen volt!

Hol sírjaink egykor állnak,
Nyugodt földet nem találnak.
Verejték lesz ott a harmat,
Ez a sorsa a magyarnak!

Mi magyarok, áprilisban választunk,
Elűzzük a rablókat, vagy rá…….unk!
@parti_giano:
:-)) jó rég volt...

Orbánnak is volt pár éve vagyonosodási vizsgálata, eredménnyel zárult: visszafizettek neki cca 100e forint adótúlfizetést
@parti_giano:
Jesszus, az a nő a Rubo lánya? Ezek mind ilyen hi-he-tet-le-nül teheccséges ámberek???

Egyszer belefutottam valami műsorban az atv-n, kb. húsz másodperc után elkezdtem keresgélni valami ütőszerszám után a kanapén, hogy elhallgasson végre. Valami borzalom vót. És miközben beszélt és beszélt és .... látszott rajta, hogy TUDJA, ő egy zseni - mondjuk, mondta is párszor, ill. célzott rá ...
Részvétem a házastársának ...
@Evezős: tanulságos, kb. mint 1848-ban, a vége is hasonló, jön a muszka és rája is baszunk...
és még mindig hályog a szemeken, és még mindig megy a hülyítés:

Megint leégtek a magyar diákok
Most a kreatív problémamegoldásban teljesítettek rosszul.

www.origo.hu/itthon/20140401-megint-leegtek-a-magyar-diakok.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-1&utm_campaign=sec
@Evezős: szerintem hasonlít az apjára, csak nincs szakálla.
@V-PORT: Nincs rá szükség mert csak a szokásos ballib lufi. A jogerősen elítélt emberekről van szó. Ja hogy esetleg ezek közt most is elég sok a rejtett erőforrás, az már csak egy sajnálatos statisztika. Amúgy menjen minden bűnöző, etnikumtól függetlenül, ha születik egy gazdaságilag előnyös fogva tartási konstrukció a jelenlegi wellness börtönök helyett.
@Csekkliszt#10: Ne csodálkozz ez nem elírás a részemről. :)
@V-PORT: Csak gondoltam, hogy a lényeget kiemelem, ami ugye nem az, hogy minden cigány, hanem az, hogy MINDEN JOGERŐSEN ELÍTÉLT BŰNÖZŐ legyen az bármilyen etnikumhoz tartozó menjen akár olyan börtönbe is. Sajna lépnem kell később még jövök.:)
@Csekkliszt#10: De kurva érdekes,hogy ti mind bunkó ,skhülye ,rasszista jobbikosokat ismertek!
Akik cigányvért akarnak inni,stb.
A jobikos sem utálja jobban a cigányt,mint a liberális.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
majd megolgyák...nem olyan kis szar mint levédia alsó...van rá forrás...szergej faszagyerek nem fagy meg

mindez akkor mikor -ugyanúgy mint a 80-as években- most is kreáltal válságot mert válság nélkűl nem megy...nakik?

szóval nem eszik a kását olyan forrón...

brühüyyy

van nektek háziputyinotok vagy az csak egy lopós cigány?
@V-PORT: Picit sem csúsztatással indít a cikk.
Jajj szegínromákok!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Nem ez nem igaz, most h megismertelek tenyleg van szupi jó fej, vércuki jobbikos is. Részemről a megtiszteltetés.

Igen, igazat adok neked, tenyleg a
gaz liberálisok utálják a ciganyokat, kérlek ezért intézd el, hogy a jobbiknak legyen liberális tagozata is. Addig is tiétek a pálya.

Ölellek
@V-PORT:
Ez a Pasa park valami jutányos áron kelhetett el, minden fideszes 2009-ben gondolt arra, hogy lakást vásárol és pont egy beruházótól vásárolta, gondolom a kölcsön is egy banktól származik, csekély kamatozású!
@Csekkliszt#10: A jobbik csak kimondja,amit a "liberálisok" egy része is gondol a cigányok egy részéről.
(mondom ezt félig viccesen)
Na,mennem kell dolgozni.:((
További jó mulatást mindenkinek!
@Csekkliszt#10: van a jobbiknak liberális tagozata. azokra a cuki állatokra gondolok, melyekkel vona fotózkodik. és milyen türelmesek a sérült emberekhez!
@parti_giano:
Ez nem ér!! Félrenyeltem :-((
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nemt'om ki írta, de abszolút képben van és még némi rímfaragó tehetség is szorult beléje.
Egyebekben igazad van ...
:-(
@V-PORT:
(Nem nézem meg!)

Ő is talált még pár holdat a lakásához?
@Evezős: Abban a lakóparkban valahogy nő a tér. Oda kéne költöznünk. :)
@V-PORT:
A világegyetem tágul :-)
@V-PORT: gyanúsak nekem ezek a pasa-telepi lakások. nőnek maguktól. valami organikus anyagból épültek? lehet, hogy ez a prototípusa egy újfajta fideszes terjeszkedésnek a "merjünk nagyok lenni" jegyében.
@V-PORT:
Másik:
ezek mind, egytől egyig ilyen pitiánerek, hogy laknak egy hodályban és szaros 10-20 négyzetméteres garázsokat, meg télikerteket tagadnak el ...?
Szarrágó nímandok, mind.
(De nekem kiküldi az önkormányzat a hivatalos levelet, hogy ugyan nem én vagyok a hibás a dolog miatt - lévén ők ígérték meg ezer éve, hogy ingyen felmérik a faluban "újonnan" épült házakat és módosítják a földhivatali bejegyzést, melyen még mint lucernás szereplünk, három másik utcával együtt -, de megbüntetnek csillió forintra, ha azonnal nem méretem fel a házat és jegyeztetem be - saját pénzen - a földhivatalban!
Rohaggyon meg mind, egytől egyig!)
@Csekkliszt#10: na ja, de ellenhatásként pataky attisnak meg szűkül.
@parti_giano: Magyarország jobban teljesít. :)
Én most utána néznék a többi Fideszesnek is. Vasárnapig van idő. Nincs kampánycsend.
@rodeo36:

léccíves megjegyezni -még a nehezebb időkre is- nekünk nincsenek se lopós cigányaink, se lopós magyarjaink, se lopós usw-eink.
nekünk -mindenki mással szemben- tulajdon optimalizálóink vannak.
@tristen2005:
Fosnak ezek a pórnép között lakni - pedig hát a Tonyónál nagyobb prosztót nem sokat hordott a hátán a föld ... meg a többi dettó, a kuksimiska Karcagról...istenem, most meg PasaPark ... be ne rosáljak ...-, mert még látszana, hogy hogyan élnek, meg feltűnne a sok millió, amit összelopnak. Így, egymás között kevésbé ...
@parti_giano:
Még jo hogy most nem eszem!
Javíts ki, de a fekete lyuk nem szűkíti magában az univerzumot, nem? Csak a fény nem jut ki belőle.
@V-PORT:
Lenne is nagy bepi-, beka- ... nem tudnák megjátszani a pógárt, meg aztán milyen pocsék lenne reggel a liftajtóban azzal kezdeni mondjuk a Tóninak, hogy "aztán frakcióvezetőkém ... izé: édesszógámTóni, ma mit fogsz hazudni, ha nem vagyok indiszkrét ...?"
@Penivaldes: És utána kezdődik elölről. Eu választás.
@V-PORT:
Úgyúgy!
:-)
Minden napra egy lakás ...!
@Evezős: Vajon holnap ki módosít? Várom Németh Szilárd megvilágosodását.
@jaegtoer: hát mióta doubravszky és matolcsy györgyök rájöttek, hogy másképpen használjuk jobb agyféltekénket, nagyon másképpen működnek a dolgok errefelé.
@Evezős:
Ezek már 2009-ben tisztába voltak vele, hogy megnyerik a választást, érdekes módon, mindenki 2009 vásárolt új lakást, új autót, erdőt-mezőt, kertet-rétet ligetet. Nagyon jó év lehetett ez a 2009.
@parti_giano: nekem a jobb a domináns. ez mutatja, hogy én igaz magyar vagyok.
@jaegtoer:
bocs...akkor most a tulajdonoptimalizálók összes kurvaannyát

az, jó ha valaki a törvényes jövedelmének többszörösét költi hoszzú éveken át...az még mágiának meg csabakirlályfilovának szara is lehet

brühüyyy
@tristen2005: "még egy főzeléket sem tudna fizetni bevallott jövedelméből..."

nincs is rá szüksége.

"Rogán Antal fényevő!
„Rogán úr fényt eszik, vagy ő maga a fény, amely pénzt termel maga körül” - mondta el Juhász Péter az Együtt társelnöke Kerék-Bárczy Szabolccsal, a baloldali összefogás V. kerületi jelöltjével közös sajtótájékoztatóján."
vs.hu/mentelmi-bizottsaghoz-fordul-rogan-antal-ugyeben-kerek-barczy-0401
@Csekkliszt#10: valószínűleg nem szűkíti. a fényt meg a nagy gravitáció tartja vissza.
@Penivaldes:
az mirejó: igazmagyar?

és az milyen: magyar?

és az milyen Í Gaz?

brühüyyy

definiáljaccsak
@OPHELIA: bizony, bizony, szerintem ez lesz a fidesz csodafegyvere, ahonnan még jelentős pénzt tud bekaszálni az általános kommunális és ingatlanadó.
@parti_giano: nekem annyi pöttyöm van, hogy azt számolhatják.
@parti_giano:
bemegy, de előtte beköszön: hé van itt fény? válasz nincs mert az sem gyünki erre bekukkant és máris beleesik és akkor ott álnek sokáig vagy a sohasem létezett idők végezetéig...vagy túlcsordul mikor már sok a ragyogás ott a setétben?

hogy is van ez, úgy mint levédiában? píz bemász ész megász és ott marad a pízzz

beeeeeeeeeeeeeee

brühüyyy
@V-PORT:
Őt már abajgatták egyszer ....perelt is, ha jól emlékszem.
Engem a mélyen keresztény, szeretettől sugárzó Rétvári gyerek lakásügyei érdekelnének - lévén ippeg most hagyta faképnél a zasszony, szóval nem lehet arra hivatkozni, hogy minden közös!
@tristen2005:
Vagy akkor kezdte őket kifizetni María de Bandzsa és a slepp ... elvégre mennyit dolgoztak 2002-től addig?
@Spániel: ez már érvényben van régóta, nem csak a II. kerületben

vagyis és évek óta fizetem a garázs után:)
@rodeo36: "vagy túlcsordul mikor már sok a ragyogás ott a setétben" semmi túlcsordulás, ekkor jönnek a levéldiai fényevők.
@rodeo36: "vagy túlcsordul mikor már sok a ragyogás ott a setétben" semmi túlcsordulás, mert ekkor jönnek a levédiai fényevők.
A választás napján nem lesz fegyver a rendőröknél,. Mi van megyek választani és nem lőnek le, de humánus ez a Pinyő.
@OPHELIA: nálunk nincs semmilyen adó.
ha még nem volt:
"Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár beismerte, hogy valóban már rég aláírták az oroszokkal a 10 milliárd eurót hitelszerződést. Kénytelen volt ezt megerősíteni, mert egy orosz lap ma reggel megírta. Ma elárulta, hogy már Brüsszel is tud az ügyről. Csak a magyar lakosság nem tudhatott róla."
www.szabadfold.hu/aktualis/lazar_janos_beismerte
@Spániel:

És ezt a szabadföldnek nyilatkozta, országosan olvasott sajtótermék, ennyi erővel a felcsúti hírmondónak is elmondhatta volna:
nem értem miért rágódnak annyit a rogán tóni 300 millás ingatlan dolgain?

1. az V. kerület mindig is jól fizető kerület volt.

2. a megtalált, majd eladott vuitton hátitáska aljában találták.

3. a szerencsejáték is jól fial.

a valódi kérdés az, mekkora lehet a teljes vagyon/lopott összeg, ha 300 milliós ingatlanvagyonról meg tud feledkezni? azaz mekkora a teljes vagyona?
asztat akartam még félénken elrebegni, hogy:

Rábasztál tóni. nem kicsit. ha asziszed nem, várd ki a végét. jó a mentelmi jog? tetten vagy érve, bazmeg.
@jaegtoer:
:-)
Pont ez a lényeg. Ahogy a nagy pocak is elobuggyan, a vagyon is
... csak nehogy az legyen h az asszony vigye el a balhét, az elegáns lenne
Az oroszok pénzelik a Jobbikot. Ejnye!
@Csekkliszt#10: nostredamus írta anno:

"Pufók, kis ember a bölcs tanácsban,
bolondnak tartják, s az is talán,
mindig az igazság oldalán van,
csak az igazság nincs az oldalán.
Sokan nevetnek rajta majd,
De a vidéki nép még nagyra tartja,
s ki korán nevetne, magára hozna bajt,
lesújt reá a csörgősipkás kardja."
Facebookon, kolléga írta tegnap:

"Ami ma kiverte nálam a biztosítékot: Délután becsengettek (alig estem haza a suliból). Egy középkorú nő állt az ajtónk előtt, egy címlistával a kezében:
"- Bocsánat, csak adategyeztetés szempontjából zavarom Önöket... Kérem, nézze meg, hogy jók-e ezen a választási névjegyzéken a személyes adataik! Tudniillik a rendszerünk hibát jelzett, és nem lesz érvényes a szavazatuk, ha nem korrigáljuk a hibát."
Rápillantottam a listára. Minden adat stimmelt. Ezt közöltem a hölggyel. Ezután jött még egy kérdés:
"- Kérem, nyilatkozzon, hogy önök ismét a Fidesz-KDNP jelöltjét támogatják-e szavazatukkal, úgy, mint négy évvel ezelőtt?"
"- Na kérem... - jöttem én - egyrészt honnan tudják, hogy négy éve kire adtam a voksomat? Kamera volt a szavazófülkében? Vagy lehallgatták a telefonomat? S ráadásul mi köze hozzá Önnek? Majd a szavazófülke magányában eldöntöm, hogy kit támogatok, és kit nem, de ehhez senkinek semmi köze!"
Hát hol élünk?"
Kidurranni látszik a Simon mutyi.

Hat nappal azután, február 10-én nyitott bankszámlát Welsz Tamás „Gabriel Derdák" névre a budapesti Magnet bankban, hogy a Magyar Nemzet megírta: Simon Gábor, az MSZP elnökhelyettesének egy eltitkolt osztrák bankszámláján több százmillió forintnyi deviza pihen – derül ki egy, a nyomozás eddigi állomásait összefoglaló jelentésből, amelynek egy része az Index birtokába került.
A jelentés azért is érdekes, mert nincs szó benne arról, hogy a számlával Simon egyáltalán „érintkezett" volna. Viszont kiderült belőle az, hogy a számlán található 250 ezer eurót Welsz egyik ismerőse, K. József tette be a bankba, méghozzá február 12-én, két nappal a számlanyitás után – írja a lap.

propeller.hu/itthon/2900909-azutan-nyitottak-simonnak-szamlat-hogy
@Csekkliszt#10:

első bekezdéshez:

no, ezér szoktam én negyed barátokról és harmad barátokról beszélni. szót értek én az Úrral és Ő is ért engem.

második bekezdéshez:

tényleg messzire vezetne, mint ahogy vezetett is...

az fiatal rabbi az örökül kapott könyvet olvasgatja, amely tele van széljegyzettel, melyeket az 'örege' fűzött a tanításokhoz.
az egyik helyen az áll:

födetlen fővel a Templomba lépni éppen olyan súlyos bűn, mint más asszonyával hálni. széljegyzet: -Mecsoda különbség!
@Evezős:

A 'megfelelő 'kubatuvoszlopba a név mellé a 'megfelelő 'x' behúzva,később újabb 'messzemenő következtetések levonva...Ezenfelül újabb,előre nem látható machinációk befigyelhetnek ,esetleg a választás napján is...'hát így van ez 'Rezsigótisztánban!!
@parti_giano:
:-)
Mindig az igazság oldalán van?
Gondolod akkora formátumú politikus h van ra külön profecia? Csak gondolkodom..
Bocs Mindenkitől, de tóni után matatok-kutatok:

www.ujasz.hu/komment/1876-szerencsejatek-3-milliard-egy-taskaban-es-rogan

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/09/nyerogep/

["A nyerőgép-biznisz mizériája akkor ütött be, amikor Rogán Antal fidesz-frakcióvezető javaslata alapján éppen megindult az ágazat teljes átalakítása. A százmilliós beruházásokból azonban végül semmi nem lesz, mert a napokban a parlament betiltotta az automatázást. Egyesek úgy vélik, a döntéssel a legfelsőbb körökből Rogánnak üzentek, mások szerint viszont éppen ellenkezőleg, a betiltásban Rogánnak is volt szerepe: így akart kedvezni az ágazatban is érdekelt, egyébként filmügyi kormánybiztosként tevékenykedő Andy Vajna egykori érdekeltségének. Rogán szerint egyik verzió sem igaz."]

www.fortunaweb.hu/Rogan_ismet_modositana_a_szerencsejatek_torvenyt985

[
"2012-05-24
A héten már érkezett három módosító javaslat, most itt a negyedik is.

A Fideszes Rogán Antal decemberi javaslata után, úgy tűnik, ismét talált módosítani valót a szerencsejáték törvényen.

Mai beadványában

- az auditról készült tanúsítvány átruházhatóságát tiltaná

- a szerverüzemeltetőkkel való csatlakozási szerződések határidejét és felmondási idejét szabályozná

- a helyhez kötött szerver alapú pénznyerő automaták esetén a csatlakozási szerződések számát 10.000-ről 12.000-ra emelné

Véleményünk szerint Rogán úrnak nem feltétlenül kellene ismét a szerencsejáték törvénnyel foglalkoznia, hiszen az audit átruházhatóságát törvényileg szabályozni teljességgel felesleges, mert adott helyzetben a cég eladásával ez könnyen kijátszható. A szerződések felmondásának korlátozása pedig a kisebb szereplők, illetve a később piacra lépők helyzetét nehezítené meg."]

Rogánról a szerencse bajnokról egyelőre ennyit.

jaaa, ez egy frakcióvezető.
@Csekkliszt#10: passz. azt nem mondhatjuk, hogy nincs hatással az országra. majd a jövő történészei értékelik szerepét. meg nem ő az egyetlen köpcös a madzsar politikában.
@tristen2005:

"A választás napján nem lesz fegyver a rendőröknél,."

:) Náluk nem. van még egy-két alakulat rajtuk kívül.
@jaegtoer: tudod, azt nem értem, hogy egy sima parlamenti muksó, légyen akár krachcióvezető is, de nem kormánytag, ráadásul nem szakpolitikus (avagy közgizdászként az?), mi a fenét trutymózik ilyen témákban? igaz ez lázárra is a szerencsejáték esetében.
@jaegtoer:
"no, ezér szoktam én negyed barátokról és harmad barátokról beszélni. szót értek én az Úrral és Ő is ért engem"-
Ez nagyon jó!! Merek én a matematikával vitatkozni? Te, kezdem azt hinni, h te egy gyakorló hívő vagy, aki mindig megmagyarázza a tanításokat. Igaz, ez a zsidóság lényege, h a szöveg szent, de az értelmezés szabad :-)
Találkoztam mar olyan muszlimmal, akivel egyutt töltöttem a napot, este rákérdeztem: hol a napi öt ima? Hát, Allah megengedi, hogy összevonjam :-) amikor egyutt iszogattunk, kérdem én akkor most hogy is állunk? Hát, Allah most nem figyel.

Ezt a pofátlan életigenlest is szeretem a zsidókban és ennek az arab srácnak is jól állt, hogy mindig nekik áll a zászló. Dehát mi másról is szólnának a tanítások, ha nem erről, h tudjunk élni velük. Minden vallás ok (az ateizmus is), csak a bigottság nem jó, az nem isteni.
@Evezős:

"__ lévén ők ígérték meg ezer éve, hogy ingyen felmérik a faluban "újonnan" épült házakat és módosítják a földhivatali bejegyzést, melyen még mint lucernás szereplünk, három másik utcával együtt -__"

kedves lucernásban Evező barátom! Papír van róla?

ha nincs, és a szomszédoknak sincs, tessen feltúratni a PmH irattárát, ott kell lenni jkv-eknek, határozatoknak, -akkor is- ha időközben hatályon kívül helyezték, ha ez sem megy, csoportosan nyilatkozatot tenni a szomszédokkal, érintett "utcákkal" egyetemben, hogy ez volt a parcellázás egyik csábító ígérete. mindezt az önkormányzati választások előtt elkezdeni, szórólapozni, ha a helyi kiadványba nem tudjátok közzétenni. ha segítség kell, szólj.
@Csekkliszt#10:

"_ mi másról is szólnának a tanítások, ha nem erről, h tudjunk élni velük. _"

erről van szó. 'élni velük', és 'nem visszaélni'. mer'hogy mindennek van határa:)
@tristen2005:
De minden egyes Ungarische Bobby mellett lesz három civil TEK-es, kocsányos tölgy csemetének maszkírozva a szavazókör előtt az utcán, hónaljig géppisztolyban.
Haggyanak már a hülyeséggel…
@parti_giano:
Az biztos h 20 éve ő rángatja a szálakat, parlamenti büféből is akár. Csak a matematikai kisördög nem hagy nyugodni: Chamberlain, Dubcek, Che Guevara, goerge W bush etc - ràjuk mind van egy-egy?
@tristen2005:
Barca AM, MU Bayern 12 percen belűl már fűtenek

brühüyyy
@Csekkliszt#10: biztos mindegyik delikvensre rá lehet erőltetni egy-egy strófát. vagy sort. vagy szót. vagy betűt. vagy szóközt.
Áprily Lajos:

Április bora

Hogy ittalak, pezsgő tavaszi bor,
mikor szomjaztatott az ifjukor!

Hol hagytam ej azt a szilaj legényt?
Ma kortyolgatlak öreg Benceként.

Hiába minden absztinenciám:
ereszkedik a mámor fátyla rám.

Nem látok már csak rózsaszín ködöt -
s kábulva fekszem ibolyák között.

Minden 'vénhülyének kb. ilyen áprilist,a fiatalabbjának meg még ilyenebbet!!!
@parti_giano:
Azt hiszem Nostradamusból v nem is belőle hanem az értelmezéséből akkor ábrándultam ki, mikor 9/11 kapcsán jött a "két acél torony, meg 2 vasmadár"... Ha ez ilyen könnyű utólag, akkor miért nem láttuk előre ? Csak gondolkodom

Lehet hogy nálad rossz kapukat dongetek, de szerintem az Akasha krónika valós, azaz a kollektív tudatban ott van minden info, csak le kell hívni.
@rodeo36:

Mennyit tennél a MU-ra Rodi?
Várom,hogy elkenjék végre bajorokat,de kevés rá az esély!
@rodeo36:
Nézem a MU-Bayern, Holvan Online a Barcáról.
@gazoló:
"Mennyit tennél a MU-ra Rodi?"
A tonyó lakását:)
@tristen2005: "választás napján nem lesz fegyver a rendőröknél"

nem lesz lövetés ? ez nagyvonalú, akkor tényleg demokratikus és SZABAD a választás

@Spániel: becsületes társaság... ezt szeretem a dakotákban...
átlátható tiszta erkölcsös és korrekt
@rodeo36:
Repűtt a fészekbe valami, de nem tom lehorgonyzott-é? A gö&míl szarakodott este és nem csak ma...
@parti_giano:
:-)
Ha producer lennèk, már megvettem volna a Welsz sztorit. Az beszarás. Alig tudom követni,
@parti_giano:
a csávónak megvan az irányultsága:

"Rogán Antal 1972. január 29-én született Körmenden. A gimnázium elvégzése után a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem pénzügyi szakára járt, 1992-től a Széchenyi István Szakkollégium tagja volt. A diploma 1995-ös megszerzése után az egyetemen óraadó tanár maradt, illetve a Magyar Nemzeti Bank munkatársa és a Batthyány Lajos Alapítvány titkára lett.

A Fidesz ifjúsági szervezetének, a Fidelitasnak alapító tagja, 1997-től alelnöke, 2001-2003 között a Fidesz alelnöke volt. A 2003-as néppárti átalakulás során megbízták a belváros-lipótvárosi választókerület elnöki tisztségével. 2002 és 2004 között az V. kerület képviselőtestületében a Fidesz-KDNP frakciót vezette.

1998 májusa óta országgyűlési képviselő. Először a Fidesz országos listájáról, a 2002-es, 2006-os ciklusokban a budapesti területi listáról, 2010-ben egyéni választókerület (Budapest 7. vk. /V. kerület/) képviselőjeként került be az Országgyűlésbe. 1999-2007 között a Fidesz parlamenti frakcióvezető-helyetteseként dolgozott. 2001-ben az Országgyűlés informatikai és távközlési bizottságának alapító elnöke lett, e tisztséget 2006-ig töltötte be. 2004-től két éven át a parlament számvevőszéki bizottságának tagja, 2006-

2007-ben a gazdasági és informatikai bizottság tagja volt. 2010 májusától az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságának elnöke,...blablabla"

szóval megdolgozott a zséért. azért is amit nem kötött a nyilvánosság orrára.
Ha plusz 1 millió elmegy leszavazni a Fidesz ellen, az ellenzék nyeri túl magát. Ha nem, jó nekik a Fidesz. Ennyi.
@tristen2005:

összest?? Te elbuknád 'atomanti nem fogja!!

"Hol van Online a Barcáról?"
Kérdezd meg Bolit!

tevenezo.blog.hu/2013/04/10/digisport_1_elo_internetes_kozvetites_online_stream
@parti_giano:
A röhejjj: a humor hatásos fegyver, egy normális országban... a többit tedd hozzá.
@Vitéz.László:
Láthatod, ezek demokraták... csak titkójják, mer ki tuggya mi lesz még?
Eccerűbben mondva 1995 óta ... tett szert átláhatatlan módon vagyonára.
Majd még kiderül, neki IS lottóötöse volt. Olyan kishitűek tudtok lenni... :(
@gazoló:
Könnyen jött, könnyen megy:)
@gazoló:
NAA! Hess... nem én`vótam! Ne fogjunk mindent kérem rám.
@rodeo36:
Láttad ezt a gólt? A szemét bíró belefújt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szia!

'Aszongyák,savanyú a csokoládé,'fa@é vagy írígy "köcsögmagyarválasztópolgár,cilikeszülei'mega'lottó-kaparóssorsjegystb...,megkülönbenisfa@közödvan hozzá!!!
@jaegtoer: azé' te bizonyítottad kulináris mivoltodat azzal az ízesen idekanyarított tötöttkáposzta recipével. nem tudom, ezt ismered? mert bárki nyer 6-án, ez talán megmarad.

l6i.tumblr.com/image/81406978510
@Knósszosz:
madárkák a fészekben...ok

brühüyyy
*** szolgálati közlemény ***
Amit külön imádok bennetek, az a humorotok
@Knósszosz:

"_minden egyes Ungarische Bobby mellett lesz három civil TEK-es, kocsányos tölgy csemetének maszkírozva_"

látom, formában vagy:DD
@tristen2005:
milyen gól? nulla nulla mind a kettő

egyébként én AM drukker vagyok

a barca basszameganénikéjét és a pep-et

brühüyyy
@Csekkliszt#10:
Rágalom! Azt nem én ittam meg! A taga vót... :)
@Knósszosz: hehe. oszt a tölgyek ágai között egy-két szabad madár bujkál. mecsoda idill!
@rodeo36:
Rúgott a MU egyet, de a bíró belefújt a lővésbe, szabálytalanság miatt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Köpöd ki! De neccsáld, mondj egy jó kis sört, tegnapi megjegyezve.
@tristen2005:

kezdődik...(folytatódik!!!) a pálya lejt a BM-nek ezért azt nem is nézem

a spanyolok ragyogóak

AM listavezető

brühüyyy
@Csekkliszt#10:
Tecsóban óccsó a Budwiser, hajaz arra Lidl cuccra, 225 körül van, echte cseh, nem a Bőcsi Lábvízgyár remek mosogatóleve.
@tristen2005:
a szőr is ott van a csapattal érkezett és ő tud mondani dolgokat majd a sajtónak

nem kell a jelenlegi edzőt komplikálni mint a Pellegtini-t és másokat

a kurva annyát a bírónak de a BM sem vétlen

brühüyyy

jó kis spanyol meccs van már megyek is átűlni
@parti_giano:

bárki nyer 6-án, mi mindenképpen rábatytunk. úgyhogy a főelkúrók mi leszünk. mindenki ránk, választókra/szavazókra mutogat:

-Mert, ha ti blablabla, akkor nem blablabla...
-Mert, ha ti nem blablabla, akkor blablabla...

úgyhogy horgyunk magunkkal sapkát ezentúl és mongyuk asztat, hogy:
-Battyák meg a porszívójukat! ezek is, meg azok is!
@Csekkliszt#10:
Amúgy ne`szídd a vérem, a sörös blogok olyan jól kitárgyalják ezeket.
Semmi dógotok?
Asszony lerendezve, kutya megsétáltatva, márcsak engem bacogattok?;(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

könnyű a Tagára fogni, amikor épp rövid láncon tartja az asszony a pincében
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azért lökedék, ez a ceské budějovice - ceské krumlov - plzen háromszög igazi sörös bermuda.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Igazad van!
Búcsúzóul cserébe :
Ricsipí (Animal Cannibals) pólója:
Home cooking is killing restaurants.
@rodeo36:

"____AM listavezető_____"

itt, Kibaszisztánban pedig, szóójj hozzá, MA a listavezető.

mecsoda különbség irám följebb, bár más szövegösszefüggésben, amit még a Finlandia sem enyhit, pedig igyekezne.
@jaegtoer: jujj... ezt nem tudtam... akkor a kutynak konkurrencia a vacsinál... meg a pórázon is osztoznak... szegény...kuty...
@jaegtoer:
Vörös. És nem kannás:-)
@jaegtoer: na jó, de hétvégére kiengedi, oszt' megbaszhattya a porcivóját, ráadásként meg a fűnyírót.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

méééé? ha nem úgy lenne, akkor csak itt tagáskodna, nem? kutya egy sora lehet. azt a sok papucsot fényezni?!:DDDD
... szerintem manapság a legjobb deal: IKON vörösök , kb 1300/ palack. Merlot, cabernet mind jó. Verhetetlen ár-értékben.
@parti_giano:
Hmmm... ott elveszni... :)
Nálunk nyáron a túrán egy kimlei srác tűnt el Zurndorf magasságába, a csalános irányában, este 11-kor, egy szál gatyába. 12 km-rel arrébbról hozta vissza reggel fél nyolckor egy előzékeny labanc, kissé röhögve... olyan izék ezek... :D
@parti_giano:
Te csak ne poénkodj, ezek akár erre is képesek.
+1: "anyám hajadon... szavazz rám!" - by Hofi.
@parti_giano:
:-)
Nem tudhatom, nem voltam katona, a Pitralon sem volt meg.
De mit is mondjak neked, akinek a kedvenc étele az: All you can eat !
@Csekkliszt#10:
De aki nem érti, az aljasságokra képes. Orkék nem értik, szóóval...
@Csekkliszt#10:

évi 350 ezer palack, nekem egy kicsit soknak tűnik, mert a Rádi hegy azért nem a világ teteje ott a déli parton.

de megkóstolom, ha már így szóba jött, és jót mondtál róla, de lelked rajta.
@rodeo36:
Kucoroggy rá és kőccsed kifele...
döcc döcc vs. brühüyyy
@Csekkliszt#10:
Hmmmm... azok a 90-es romantikus szemek...
MU-Bayern - Sport1
Barca-Atlético M - Digi Sport1
@Knósszosz: a legjobb humoros történeteknek valós alapzatuk vagyon. simon, l. simon, csak egy betű...
@jaegtoer:
... Faty tudja hol a másik 250e palack...
MIKROKLIMA,nem centivel mérik:-)

de nagy a paletta, csucsboraik is vannak, bár ott nyilván mások tarolnak
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"_aki vizezi_"

mint már említettem vala ezen gyanúsítgatás a talpam ajjáig se ér fel, és még onnan is lepereg egyenesen a lélekvesztődbe, majd meglásd, asztán lapátolhacc!:DD
@jaegtoer:
Kedves mester, így húsvét tájékához közeledvén, kellene főznöd valamit. Megörvezdetezve vele engemet és a közönséget erre fele. A csülök főzés Jaeges mikéntyit ismerjük már vala, a töltött káposzta kreálásanak mivoltyábúl ami nem ráz, viszont annál finomabb.

Mit javasolnál, a tolyás és a sonka kombón kívül, óhh hatalmas gasztro efendi??
@jaegtoer:
tisztázzuk: milyen boros?
A Péter!
@Csekkliszt#10:

"_Ne is mondd, volt egyszer egy nagymellűm.._"

eccer? persze ha a hátán volt, az más.
@jaegtoer:

Kérhetném a 'kerti meggyborokat nem bántani!
Simán leveri az ezer/üveg kategóriájú magyar borokat!
Nyári melegben hatásmechanizmusa fokozottabb szőlőtestvérénél!!Hidegen fogyasztva'üdcsinek érzékeled,pár perccel később járni tanítanak újra..
@Csekkliszt#10:
Én ne reménykednék...?
Azt csinálom egyfolytában.
@jaegtoer:
:-))
Nagy sóhaj! Megyek aludni

---szuperek vagytok ----
@Knósszosz:
Csak a vodkát ne Ő hozza.... :D

Amúgy ezt olvassátok és NE csodálkozzatok! Evégre a tartás, a BECSÜLET!

"Rendőrgázolóból ítélet után 3 hónappal utazónagykövet

Két és fél év – nem jogerős – börtön büntetéssel a tarsolyában képviselte Kaposvár városát március 15-én az Egyesült Államokban tartott ünnepségeken Kovács József. A korábbi fideszes önkormányzati képviselőt ittasan elkövetett szándékos rendőrgázolás miatt decemberben ítélte el a bíróság.
Kaposvár nevében koszorúzott, és mondott üdvözlő beszédet március 15-én ismét Amerikában Kovács József. A kapost.hu beszámolója szerint a kaposvári szolgáltató holding koordinációs igazgatója, a Fidesz korábbi önkormányzati képviselője a New Jersey állambeli New Brunswickban szerepelt a város követeként.
Kovács ezzel lényegében folytatta korábbi szerepléseit, hiszen tavaly is ő vitte Sydneybe, az ottani magyar közösség október 23-i ünnepségére Kaposvár üdvözletét. A probléma csak az, hogy közben, december elején az elsőfokú bíróság két és fél év börtönre ítélte, mert a vád szerint szándékosan ellenszegült a rendőri intézkedésnek, és kocsijával a garázsajtónak szorította az intézkedő rendőrt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett."
index.hu/belfold/2014/04/01/rendorgazolobol_itelet_utan_ket_hoanppal_varosi_utazonagykovet/

Egy szimpla kis pártköcsög és mára feltört, mint a talajvíz...
Narancsbuzik kinyalhatják, ez az ember gondolom ott az erkölcsi mérce?
Akkor inkább nevezzen a sok kretén balosnak.
@Knósszosz:

hogy állsz a marhahússal, azon belül a rostélyossal, esetleg lábszár, vagy a nyak? persze, -tudod- a hentes itt is prioritás...
@jaegtoer: de a gépet lenn hagyta a pinyóban, ezé mindent látok:)))
@parti_giano:
A négyes mertóban röpköd a Demszky és lexarja Kelenföldön a tarlósviktor márványjárólapot. Pör és formansz... bubigyuri díjjaza majd?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tuggya, mikor köll Szidnibe utazni. Október vége=nyár kezdete. Rohadt egy gané.
És tele vagyunk ilyen szarháziakkal.
Persze csak az emlékezés és ilyesmi.
Nem fér az engedélyezett karakterszámba, amit most idegondolok.
@jaegtoer:
Marhahús... bármikor, bármilyen mennyiségben és módon!! Naná!!!
@taga20:
Mosogatás, porszívózás megvolt?
@gazoló:

mielőtt belelovalnád magad a hamis képzetek megtévesztő árnyainak ködébe, én mint etalont említém az meggybort, mellyel bensőséges barátságba borulva továbbá mintegy ráutaló és nem ráutáló követendő magatartás mintaként aposztrofálva, s egyben motiválva méltó és férfias ivászat elkövetésének embert próbáló projektjének következetes és kíméletlen végigvitelére. most épp elvesztettem a fonalat, hogy mit is akartam érzékeltetni, de maradjunk annyiban, igyunk minél több meggybort! bár jaegkiskaes meglepetést okozott egy bizonyos fajta portugál vörösborral, ezért nem merném a saját torkomra tenni a nagykést eldöntendő, hogy melyik is a finomabb?
@jaegtoer:
Steak is lehet? Csak ha már kívánságműsor... cserébe hozom a ... :))) SÖRT! Mert tagára usse lehet számítani, vérnyulunk szerintem mélyen begubózott, meg tök nyomi is, én meg finnyás vagyok... a csirkefarhátat se preferálom...
Nyáron a velem túrázóknak a menü:
Karaj sütve oldalt, mindenestől, szaftos krumplival és pároltkáposztával.
Egy másfélméteres hűtő echte osztrák Schwechaterrel feltöltve, + bor, Almdudler és ásványvíz.

static.fotoalbum.hu/picturezoom/2013/08-25/voluta/DSCF2699_001058.JPG

static.fotoalbum.hu/picturezoom/2013/08-25/voluta/DSCF2701_001118.JPG

A TETTHELY kissé már letisztítva... :)
ILYENEK EZEK, HA NEM FIGYELEK RÁJUK!

static.fotoalbum.hu/picturezoom/2013/08-25/voluta/DSCF2745_001839.JPG
@Knósszosz: a hobbimat a hétvégén szoktam..., hétköznap meló van. esténként meg, belenézek a marhulásotokba itt a gyíkon:)
@tristen2005: tralalalalalalalala

Juan Diego 1 AM
Barcacacacacaca nyög 0000000000000000

brühüyyy
@taga20:

" de a gépet lenn hagyta a pinyóban, ezé mindent látok:))) "

Asztakurva! tulajdonképpen aszt akartam fejtegetni, hogy minő piedesztálon vagy csodálva és nagyratartva nagyszerű asszonyod által, hogy még a pince porfír falai között aranyláncon tartva is kegyeidért esengve nógat, hogy jöjj közénk, és ne légy olyan önző dög, hogy csak és kizárólag az ő kedvére akarsz tenni fáradhatatlanul, időd, erőd és javaidat nem kímélve virágtengerben ringatva a kedvest. ezt mind akartam írni, de valahogy kikúszott a látóteremből a billentyűzet és csak az a rövid, talán teljesen félreérthető, akár gunyorosnak tetsző, feltehetően nem is tőlem származó ártatlan mondatka ragadt föl a képernyőre csodával sem magyarázható módon.
@taga20:
MI VAN? Kuty mellől elengedtek?? :( Sörtelen....
@jaegtoer: nu, olvasgassunk:

jaegtoer 2014.04.01. 21:20:35
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

méééé? ha nem úgy lenne, akkor csak itt tagáskodna, nem? kutya egy sora lehet. azt a sok papucsot fényezni?!:DDDD

ez négy mondat és négy d a végén. ez sok vizes vodkádba fog kerülni.
@Knósszosz: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

csak szövegeltek.

Mikor jártok erre, Zuglóban? még június előtt. 2014-ben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem, itt van kutyu mellettem a pincében, húzza a lóbőrt:)
egy jótanács:))
www.napiszar.hu/showPost/Sor_es_Viagra
@parti_giano:

vállalom a felelősséget. ja, aszt nem. a Finlandiát igen. jobban mondva Absolut-ot, mert a F-nak már az üvege sem teccik. hülye liberálisok, mindent elbatynak. elkúrnak. hogy egy klasszikus szavaival éljek.
@parti_giano:
végre

azt nem nézem most átlépek egy percre

brühüyyy
@jaegtoer: így mindjá jobban szeretlek:)
csak ne írná ilyen blikkfangosan;)
@jaegtoer:
Tavaly csak akkor voltam Büdipesten, amikor a Liszt Ferihegyen elhagytam a zországot és vissza. Majd morzézok, ha megint. Viszont ha erre esz a rosseb, akkor azért vodkázhatunk. Víz is van erre...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: basszus, bolika. téged sem neveznélek gecónak. nem. nem becézgetnélek. lassan jégkását csinálsz a séfünkből.
@parti_giano:
közben 1:1 lett mindkettőnél előlről kezdhetikű
van 15 perc?
brühüyyy

nem jó hír
@jaegtoer:
Vizecskét. Lengyel igazi házi vodkát, demizsonból, ittál már?
Az tud még mindent vinni, ha szerencséd van, veri a márkákat...
Csak a "szokásos". Németsanyáék még a Kúriához is elszaladtak, de ők is helybenhagyták az elsőfokú döntést.

Sérti a választási eljárásról szóló törvény esélyegyenlőséggel és jóhiszeműséggel, rendeltetésszerű joggyakorlással kapcsolatos alapelveit, hogy az ATV és a Népszabadság kizárta választási műsorából a Jobbikot - mondta ki a Kúria kedden nyilvánosságra hozott két határozatában.

Még szerencse, hogy ők a "jogkövetők". :)

alfahir.hu/kuria_eselyegyenloseget_sertett_az_atv
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"mindig más vizezi...

[...] akkor azért vodkázhatunk. Víz is van erre...

no, szájjá vízre te vízikamu:) maj' megnézem, hogy iszod a vízivodkát, lapátherceg:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

nem. semmilyen katyvaszt nem iszok, ne is agitálj. Szilárd vagyok, mint a rezsidemizson.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Víz is van erre."

ne féjj, jó haverom a rossebb.
@jaegtoer:
Lazíccsá! Most szombaton szabadultam 5 hónap után rá a wasserra, egyből végignyomtam a kb. 8 + vissza 8 km-t, oszt most is fáj a jobb vállam. Lusta voltam a télen, 2-3 evezés kell,amíg beáll mindenem. Ha dobsz egy gmailt priv.akkor neked is küldök a szombati képekből.
@parti_giano:
Olyan izéke vagy velem! Há`de bacogattalak én tégedet?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

naná. reggel dobálózok, mert a gépem elkezdett bóbiskolni.

úgyhogy, jó éccakát és legalább legyél rossz, ha a jó nem tucc, teljesítés miatt. szmájli.
@parti_giano:

jó éccakot neked is, te intrikátor. a jékgésák a túlsó parton omladoznak, vagy olvadoznak. szmájli. neked éccakára nem mondok semmit, me' te magadtól, önszorgalomból is rossz vagy.
Tagának se, me'őt meg levette valaki a gépről:)
......èn mindent megtettem a fidesz rezsim ellen amit ma a gyomrom enged......kèt narancs plakáton àtjavítottam a "csak a fideszt" csal a fideszre....
@kentauri:
Drága Testvérünk! Halálod nem lesz hiábavaló, 72 égi szűz lesi majd minden kívánságod a Paradicsomban :-)
@Csekkliszt#10:
:)) Viszont ha VÉLETLENÜL a Mátrai Mártát + a Vadai Ágnest kapja, akkor se reklamáljon!
@jaegtoer:

:))))))))))
prosit!!!!!!!!esetleg prostit!!!!!vagy mindkettőőt!!!!!!!:)))))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
:-)) de akkor az lesz, Allah nem mindenható. Az meg nem lehet
minden politikus bűnöző
Beszéljünk komoly dolgokról, Rogán ugy:
Hogy tudna már kitölteni egy vagyonnyilatkozatot egy friss Hagelmayar-díjas?
Az Állami Számvevőszék ezt a díjat azoknak adja akik "kiemelkedő pénzügyi ellenőrzési tevékenységükkel hozzájárultak a közpénzek hatékonyabb felhasználásához".
Tehát a más pénzét tudja Rogán ellenőrizni, nem a sajátját.
@Vitéz.László:
Majdnem :-) de egy Szelényi Zsuzsa nem az.
süti beállítások módosítása