Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/tldr/2024/04/29/novak-katalin-sogornoje-es-egy-ot-eve-tarto-nyomozas-a-szegeny-donorok-pete... (2024.04.29. 19:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.10. 09:00 Fabius

Te, Obama, aggy'á gázt!

Címkék: fidesz gáz bencsik andrás szapáry györgy

Ettől nagyobb cukiság már nem lesz idén: Az évtizedekre orosz energiafüggőségbe lavírozó Orbán kormány levelet írt Obamának, hogyaszongya, legkedvesebb kispajtásunk, szövetségesünk és aranyapánk, engedélyezzed a cseppfolyós földgáz exportját de szaporán, mert itten a Balkán sarkán nagy ám a córesz meg az orosz energiafüggőség, és ha nem sietsz még a végén a tardi "légibázis" környékét is annektálni kezdik, mert már úgy benne vannak. John Boehner megállta a dolgot röhögés nélkül, de engem azért az is érdekelne, hogy vajon Obama mennyire röhögött harsányan mikor a Visegrádi négyek "energiafüggetlenségi kérelme" alján ott látta a magyar kormány lex haverok törvénycsomagjának jóvoltából nagykövet Szapáry György aláírását is. 

Azét a Szapáryét, aki egykor olvasói levélben kérte ki magának - és a kormánynak - a most élesben levizsgázó új választási törvényt ért Krugman kritikát, akkor, amikor Viktorék a Jobbik lelkes asszisztálásával évtizedekre eldöntötték az energiafüggőség kérdését, és az se biztos, hogy a medveseggből kinyúlva egyáltalán ujjheggyel elérik az aláíró asztal sarkát kedvező elbírálás esetén. 

orbán obama putyin.jpg

Viszonylag váratlan fejlemény, hogy Viktor egyszerre lenne Putyin pincsije és Obama Bobója a kampány közepén úgy, hogy mindez természetesen az energiafüggetlenségi háború szerves részét képezi. Nehéz lehet most fideszhitűnek lenni, mikor éppen megbarátkoznak a moszkovitaság gondolatával máris új nyalandó segg van eléjük tolva. Képzeljük el most mennyire csalódott lehet a Bencsik Vitéz, aki szerint a vérgeci ámerikához képest a putyini Oroszország a tolerancia hazája

Te jó Isten, ha meglátja a fejleményeket veszélybe kerül a március végi Oroszbarát Atommenet? 

308 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr705852180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

és ez a kémiai Master's degree meg fizikai Master's degree hogyan hurcolná az Atlanti Óceánon át a folyékony gázt? most szabályozzák újra a vasúti szállítást észak amerikában mindenféle gyúlékony anyagra vonatkozóan mert az utóbbi évek több száz milliárdos kárait már nem lehet adókból rendbetenni...esetleg feloldaná tengervízben és átnyomná a Golf ármalattal majd parkol valahol alapon és akkor ki lehet szippantani? van orra hozzá

ezek ilyen zseniként fognak a betonba vonulni amikor beleverik őket a betonba

brühüyyy
egyébként 2/3-os győzelem várható a fideszkdnpdzsobbik közös platformon és megoldják a rezsidémont azaz szabadjára engedik hadd fusson

brühüyyy

vannak még ötleteim ehhez de ti is dolgozzatok b+
La Premiére: Az Unióban a magyar születési ráta a legcsúfosabb, dacára a möszjő Orban által hangoztatott nemzetstratégiai csodának. 10millió alatt vagyunk!
Nem szeretek káromkodni, de mostanra már csak azt tudok.

Off, de musz más, hétköznapi dolgainkat is megemlíteni itt, ha még nem ismernétek:
nyomorszeleblog.hvg.hu/2014/3/9/408-erdeklodes-itthon-es-kulfoldrol/

Szép példája annak, hogy a segítés alapvető feladata helyett a mai magyar politika hogyan telepszik rá és cseszi el a legfontosabb civil kezdeményezéseket, a társadalom öngyógyító mechanizmusait.
Az Orbán, Obama, Putyin háromszögről hallott Kim Dzsongun Kim Dzsongil észak-koreai pártfőtitkár is.
A háromszög négyszögesítése érdekében megküldte Orbánnak a rezsi és energiatakarékos demokrácia működésének műszaki leírását.
@rodeo36: Lehet, hogy a brit külügyminiszter már tud valamit? :)

William Hague brit külügyminiszter nem hisz abban, hogy szankciókkal lehetne rendezni az ukrán válságot, továbbá kizárja az Oroszországgal való nézeteltérés erőszakos úton történő rendezését. Erről nyilatkozott ma a Sky News tv-csatornának.

”Az arzenálunkban nincs olyan szankció, ami Oroszországot a Krím-félsziget elhagyására kényszerítené” – ismerte el Hague.
A Nyugat lehetséges katonai beavatkozásáról szóló kérdésre válaszolva a miniszter világosan kifejtette: ”senki sem szándékozik közülünk a válságot erőszakos úton rendezni”.

hungarian.ruvr.ru/news/2014_03_09/William-Hague-a-szankciok-nem-kenyszer-tik-ra-Oroszorszagot-a-Kr-m-felsziget-elhagyasara-1681/
amúgy meg:

Így lesz meg simán
az újabb kétharmad

A 106 egyéni mandátumból alapesetben 14-et nyerhet a baloldal, ezek többségét Budapesten. Az Index mandátumbecslése szerint a Fidesznek 135 képviselője lehet. Nyerhet-e jobbikos jelölt?

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F03%2F10%2Fmanbecs%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Neked ebből azt kell tudni, hogy a briteket túlságosan nem érdekli az ukrán területi integritás, mikor pénzről van szó.

index.hu/kulfold/eurologus/2014/03/04/gyengek_lesznek_az_eu-s_szankciok/

Pont ennyire nem fogja érdekelni őket a magyar sem, ha Putyin annektálni kezdené Tardot vagy Paksot. Ezt nem baj, ha megjegyzed, ha 56 példájából nem sikerült eddig.
"Nem Balkán, ez már Ukrajna" – kirobbant a háború a tévés piacon

A reklámozók évről évre kevesebbet költenek a tévékben, az állami hirdetések furcsamód nem a nézettebb, hanem a kisebbik országos kereskedelmi tévéhez áramlanak. Amióta eladták a TV2-t, forrong a médiapiac. Ami most zajlik, akár diplomáciai lépéseket is maga után vonhat. A hazai médiapiac átalakulásával foglalkozó sorozatunk második része.

hvg.hu/itthon/20140310_RTL_TV2_mediapiac_harc
"Nehéz lehet most fideszhitűnek lenni..."
frászt.
az igazi fideszhitű droid már régen leszokott a gondolkodás amúgy is nehéz műveléséről.
az igazi fideszhitű droid minden nehézség nélkül képes arra a mutatványra, hogy egyszerre rajongjon és gyűlölködjön ugyanazon témában.
erről ismerszik meg az igazi fideszhitű droid.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A Krím messze van.
Ukrajna nem NATO tag.
Ukrajna nem EU tag.
Ukrajna gazdasága egy rakás szar.

Levezessem mi következik ebből, vagy evidens?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mivel a gazdaságuk nagyrészt a bankokra épül, és az orosz pénznek is ugyanolyan szaga van, mint a többinek, naná, hogy ilyeneket nyilatkozgat. Egyébként pedig MUHAHAHA... :)
@Fabius: nekem nem szükséges, én csak annyit tennék hozzá, hogy az említett ország nevét a folyamatokat tekintve, elég hamar cserélhetjük Magyarországra. A gazdaság már a jelzős szerkezettel eléggé jellemezhető, a többin dolgozik erősen a fideszjobbik.
@rodeo36: egy nagy xart....., he elkezdted, fejezd is be, nem dógozom helyetted !!! b-
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mivel már fabi adott neked erre választ én egyiket aláhúznám 10ezerx
emlékezz 1956 nov 4-ére amikor Nagy Imre kapott egy mentőcsomagot a nyugattól: AKKORA LÓFASZT MÉG A KGST-BEN SOHASEM LÁTTAK ELŐTTE PEDIG ASSZITTÉK NÁLUK VAN A MÉRET ETALON

ez a lófasz tartotta egyenesen amikor lógott a zakasztófán mert a nyugat olyan nagy bárétja a saját pénzének meg egyébként betartják a megállapodásokat amik -ugyan kicsit előbb de ha régenmegatecserbepisiltek- 1996-ban jártak volna le dehát 1991-ben máris tudod a szomszéd a mézga családé

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke): ez azt jelenti, hogy éjszaka itt is lekapcsolják a villanyt ?
@turbocat:
rezsidémon -a kedvencem- felmegy mínusz 35%-ra

a zemenbé devízatartalékai nullára érkeznek már 2014 májusában

húsvétra nagy árvízek várhatóak és a szentember ott fog lebegni a zösszes vízek felett a szent gumicsizmában ami felemás

a HUF eléri 376 -os váltót a ZEUR-hoz viszonyítva mindez a nyulambulam fogja hozni mert részegen nem veszitek észre

a zaudi és a merdzsó kivonúl Bulgáriába

lesz magyar Trabant

én nem lesz gabona sem kukorica tehát mangalica sem

teljes a nihil trémens

dakoták fognak potyogni a bablevesbe

brühüyyy

b+

mindent nekem kell csinálni
@turbocat:
nemcsak az áramot a gázt is és a vizet is egyik nap igen másik nap nem

a fing is ég ha elég babot esztek b+

brühüyyy
@Fabius:
azért kíváncsi leszek ezek után, hogy téged -ugyanezért- hányan fognak lekomcsizni, meg leszel libcsibolcsi (azt nem tudom mit jelent de olyan furcsam a Gogot-ra váni)
én ezt leírtam nekijjek múlt héten zamatosan de nem teccett

brühüyyy

igaz én kifestőkönyvet is adtam hozzá meg színes tintákat és a bilit
ugy nez ki chikant se kell meghivni az allami propagandakerdeseg vagvalaszolojanak

frissvideok.hu/hirek/425803-video-versus-vendeg-chikan-attila
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a hétvégén FA cup-ot néztem ott a takarítók és a jegyszedők többen voltak mint 500

van magyar foci? és a Honvédé a Puskás Öcsi mert ott focizott meg a válogatottban

brühüyyy
@Fabius: Amióta Bajnai - fidesz győzelem esetén - második Majdant vizionált, sokkal jobban kéne tartanunk az ebből fakadó negatív forgatókönyvektől.
smst kaptam...
"ha kifogyott az országából az üzemanyag lejmojjon másik országtól...
ne idegeskeggyen, segítünk, belügyminisztérium"

de obama is... kapott, a külügytől...
"önnek 1 új hadüzenete van"
2014 tavasz fideSS nyer...

ÁR ? benzin ár ? szökő ár ?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
és ha nem veszik le? csak cum trucc

akkor mi lett volna?

verekedés vagy kigyön a közeg és letartóztatja a transzparenst?

ezeknek agyuk elment és nem is jön vissza

brühüyyy
nyerjen a fideSS, mert ők már megszedték magukat...

ha ujabb éhesebbek jönnének az xar lenne...

a fideSS nyilván sokkal szerényebb lesz egy újabb kétharmaddal...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Főleg, hogy már Mekkén is tiszteletét tette néhány hete székesfővárosunkban.
@rodeo36: mínusz pénzek a kispesti klub tulajnak, meg egyéb finomságok:

A Honvéd egy két soros közleményt adott ki az ügyben, mely szerint a rendező olyan molinót távolít el a stadionból, amilyet akar. Ennyi. Ja, talán 2 hete jelentette be a kormány, hogy pár milliárdért akadémiát szeretne építeni Kispesten, meg új stadiont is kapnának ... Bravó, Kispest!

A kispesti szurkolók hazafelé útba ejtették Felcsúton, ahol megálltak a Puskás Akadémia előtt és kirakták a teljes molinót. Le a kalappal!

vastagbor.blog.hu/2014/03/09/felcsut_hiressege_puskas_ferenc?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2014_03_10&utm_campaign=index
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: tökre elegem van már ebből a fidesznek megint kétharmada lesz jóslatokból. Ez a médiakampány része, ráhangolás az orbitális választási csalásra.
Mert akkora csalás a kékcédulás választások óta nem volt, mint ami most van/lesz. Tessék csak elgondolkodni: itt van ez a 3 ezer milliárdos paksi biznic, aminek 40 százaléka magyar vállalkozóké (tudjukkiké). Ez ugye 1200 milliárd, aminek 20 százaléka automatikusan megy a megfelelő zsebekbe. Az 240 milliárd. Erre jön a "tisztességes" haszon, 10%, kb. 100 milliárd. Összesen tehát kb. 340 milliárd a tét.
Lehet ezt holmi választásokkal kockáztatni...?
@Fabius: Egyébként azt hallottad, hogy Gerhard Schröder volt német kancellár szerint az EU hozzáállása az ukrán kérdéshez alapvetően hibás volt. Schröder szerint soha nem kellett volna Ukrajnát belekényszeríteni egy választásba az EU és Oroszország között.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Géb, ezt hányadszor linkeled már? Még nem unod? Szerintem mi már nagyon...
Amúgy meg mi köze is van jelen poszthoz?
@elmeherceg: csalás csak az egyik része, az agitprop a lényeg, és a megfélemlítés, meg a letargia
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

egy a jelszónk a konyha melybe korgó gyomorral megyünk egy nagy cél érdekében tör előre ifjú seregünk

Te Obama az a gáz, hogy nincs gáz aggyá gázot me' befagy a picsánk

brühüyyy
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Csak annyi, hogy ugyanazon az eseményen történt, mint ami a poszt képe is lett.
Érdekes eszmefuttatás. :)

"Amikor 2010-ben a Fidesz hatalomra került, érdeklődve figyeltem, mit csináltak nyolc év alatt, ahelyett, hogy kidolgoztak volna valamiféle kormányprogramot, gazdasági terveket, olyasmiket, amiket az ellenzékben maszatoló pártok szoktak. Nos, a válasz megérkezett: csak és kizárólag arra koncentráltak, hogy ha sikerül megnyerniük a választásokat (akkor még többes szám), soha többé nem veszíthessenek. És lehet, hogy bénák a gazdaságban, szétbarmolják az oktatást, egészségügyet, Európa hülyéivé tették a magyarokat, miközben emberevő diktátorokkal smúzolnak, de a hatalmat nem lesz könnyű kicsavarni a kezükből, ebben nagyot alkottak, majdnem tökéleteset, ha azt nézzük, hogy az EU és a NATO keretein belül kellett létrehozni egy kánságot.

A Fideszben fontosabb a kampánytanácsadó, mint az összes miniszter és államtitkár, gondoljunk csak Némethnére vagy Hoffmann Rózsára. Ezzel a – gyakorlatilag 2002 óta pörgő permanens kampánytankkal akar szembemenni a bájos Bajnai Gordon, a harcias Gyurcsány Ferenc és a semmilyen Mesterházy Attila, ráadásul mókás összevisszaságban. Ők a lovagok, akiket úgy hívnak, hogy... izé, Gordon, mondd már gyorsan, hogyan is hívnak minket, mert elkavartam a papírjaimat!

Orbán Viktor mindent megtett a bukásért. Hetente hozott olyan döntést, amibe bele kellene buknia. Megtehette, mert nem állt vele szemben senki, most meg azzal etet minket a kumulatív baloldal, hogy az LMP miatt fog hatalmon maradni a Fidesz, Schiffer András a fényes győzelem egyetlen akadálya. Nyilván.

De nekem elegem van a kisebbik rosszból, és a legnagyobb jót akarom. Ha ebben az országban tényleg csak Mága Zoltán és Edvin Marton közül lehet választani, akkor megérett a pusztulásra."

hvg.hu/velemeny/20140310_Nem_birjak_a_rakendrollt
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hülyék vagytok ti! Hát kibírtuk gáz nélkül az ősidőktől a XX. századig, nem?
A kormány gyakorlatilag megszünteti a kft.-ket
facepalmpiccard

Félmillióról hárommillióra emelik az összes kft törzstőkéjét. Ameddig nem töltik fel a cégeket, addig nem lehet osztalékot fizetni. Ráadásul ezentúl a cégvezető saját vagyonával felel majd a cégért, ami nagyjából értelmetlenné teszi az egész kft.-formát.

444.hu/2014/03/10/a-kormany-gyakorlatilag-megszunteti-a-kft-ket/
@miva?: Ez jött le neked abból a képből? :)
asszem a fidesztraktorok most kicsit írhatják át a naptárukat, így, a krími helyzet fokozódásával. valahogy így:
reggel: mocskos usa, pfej zsidók, oroszok? vastaps!
délelőtt: nem annyira mocskos usa, zsidók meg nahát. oroszok, háááát...
kora délután: hát, ja, usa, igen. zsidók, meg, talán. nade az oroszok!
délután: na végre, az usa. a zsidókkal. orosozok meg, izé, nana!
kora este: USA! mocskos oroszok!
késő este: usa? izé. majd izrael, vagy az oroszok.

a szomorú az, hogy ők komolyan veszik magukat, és nem veszik észre, hogy milyen idióták.
@Secnir: Felhívnám a figyelmet arra, hogy nemzeti kormányunk mily csodásan építi tekintélyét széles e planétán. Senki ne gondolja ám, hogy úgy ismeri a nemzetközi közvélemény Orbán urat, mint aki kígyót - békát kiabál mindenkire, az első adandó alkalommal cserbenhagyja szövetségeseit, és mégis Moszkvától Brüsszelen át Washingtonig mindenhol ő követeli a leghangosabban a jussát. Á dehogy. Cseppet sem kínos ez nekünk! Mert ugye ő politikus, a maradék nemzetközi tekintéllyel bíró politikustízezrek nem tudnak semmit.
A kampánytól függetlenül tájékoztatja a kormány a lakosságot arról, hogy jobban teljesítenek
jobbanteljesít

Gíró-Szász András szóvivő szerint a kormány a fair verseny jegyében jár el, kötelességük a tájékoztatás.

444.hu/2014/03/10/a-kampanytol-fuggetlenul-tajekoztatja-a-kormany-a-lakossagot-arrol-hogy-jobban-teljesitenek/
@turbocat:
Nem pontosan. Fellendítik a szentjánosbogár-tenyésztést és elrendelik kötelező alkalmazását.
ennyi:

A magyar bérek vásálóereje magasabb, mint négy éve, de nem nőtt gyorsabban a Fidesz-kormány idején, mint a szocialista kormányok alatt. Hosszú távon a magyar bérek nőttek a lengyelhez képest, de mind a román, mind a szlovák bérekhez képest jelentősen csökkentek.

index.hu/gazdasag/defacto/2014/03/10/tobbet_keresunk_mint_negy_eve/
és a nm is olyan távoli cél:

99 százalékos részvétel,
100 százalék a kormánypártnak
Ilyen a valódi nemzeti egyetértés! Aki a választásban jó példával járt elől: Észak-Korea.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2014%2F03%2F09%2F99_szazalekos_reszvetel_100_szazalek_a_kormanypartnak%2F
@miva?:
ne is mondd, egyszer, ha más lesz a kormányfő, mert engedi a fidesz nagyvonalúan, vagy belelövik a parlamentet a dunába, akkor az utódnak nagyon nehéz lesz a dolga. először is, el kell magyarázni, hogy ő NEM orbán viktor, másrészt el kell magyaráznia, hogy ő NEM fideszes, harmadrészt el kell magyaráznia, hogy tud késsel-villával enni, ismeri az európai protokollokat, NEM kőbunkó, és kiáll amellett, amit mondott korábban.
és akkor talán megenyhülnek, engedik, hogy szóljon néhány szót, magyarország mellől pedig lekerül a "all events blocked for all europeer politic" minősítés.
- Halló, Barak? Ne legyél mán a legvidámabb, na! Itt Vlagyimir.
- Hi, te demokráciataposó, hozzám nem jössz pulit simogatni, az ziher. Lökd a sódert!
- Figyusz, fekatesó, most őszintén: a hidegháború után kell nekünk ez a púp a hátunkra? Ez a zizé, Orbán? Mindig csak kuncsorog valami seggért, amit kinyalhat. Én nála bársonyosabb nyelvűekhez szoktam. Szóval nekem nem pálya a tag.
- Tulajdonképpen igazad van, kágébés. Nekem is azt tanácsolta a szíjjájé, hogy tartsam a seggem távolt ettől az nyelvalaktól. Csináljunk vele valamit.
- Rendben. Enyém Krím, tied meg a Dunántúl.
- Áll az alku. Anyahajók visszarendelve, az ufók utasítva. A nyelvember ma éjjel már a Szíriuszon alszik egy antigravitációs gudjírszobában.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ja, ja, többet keresünk. Csak valahogy a sok kereséstől egyre kevesebb dologra jut.
részlet egy blogból:

"Oroszország szándékában az áll, hogy hitelezzen 10 milliárd eurót Európa legmegbízhatatlanabb hitelfelvevői egyikének. Csak annyi, hogy mint mondják, Magyarország – az Európai Unió tagja. Ami azt illeti, Orbán olyannyira elrontotta a kapcsolatait mind az európaiakkal, mind a nemzetközi intézményekkel, hogy történhet akármi, ott senki nem fogja a kisujját sem mozdítani, hogy segítsen az adósságokban fuldokló Magyarországnak. Sőt ellenkezőleg, csak kárörvendeni fognak.

És ez minden teketória nélkül megtörténhet. Magyarország az orosz hitel nélkül is Kelet-Európa vitathatatlan bajnoka a GDP-hez viszonyított államadósságával – ami mintegy 80%-os. A gazdasági növekedésről a magyarok hosszú ideje elfeledkeztek, jóval a krízis előtt, még 2006-ban. Az elmúlt 10 évben a GDP a szomszédos Szlovákiában vagy Lengyelországban hozzávetőlegesen másfélszeresére nőtt, Magyarországon – mindössze 8%-al. Az ország rég belezuhant egy elhúzódó gazdasági pangásba, és feléleszteni nem tudják még Orbán Viktor legbizarrabb reformjai sem."

cocobinky.blog.hu/2014/03/08/makszim_szamorukov_paks_mibe_fog_ez_kerulni_az_orosz_adofizetoknek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2014_03_10&utm_campaign=index
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Para-Kovács (mint tudjuk) vérbaloldali. A vérbaloldali ugyanaz, mint a vérjobboldali, vérfradista, vérdózsás, vérsatöbbi, aki csak a szent kézigránát használata esetén szünteti be a működését, de olyan most éppen senkinél sincs, mert a ZEU mindenki kezéből kicsavarta. Legalábbis a saját területén.

A vérakárkikre jellemző, hogy nem a bal agyfélteke azon 3 %-a mozgatja őket, amely a racionális gondolkodásért felelős. Hajdemennyire tudom én ezt, úgy 11 – 12 éves koromig magam is vérhonvédosként éltem életem, és aki Tichy Lajos jóisten mivoltát meg merte kérdőjelezni, annak nálam annyi volt. Mármint elméletben. Későnérő lévén akkor még kicsi is voltam, meg az utcában lakó vérfradisták számához mérvén elenyészően kevés is, a többit el lehet képzelni. Nomostan, ezt a vérizét később kinövi az ember, és mikor a Honvéd ifivel játszottunk, sose lőttem egy öngólt se, de vannak, akik így maradnak. A vérség irányultsága persze tetszőleges, de maga a jelenség ugyanaz.

Egyik különös ismertetőjele a tehetetlen düh. Ez akkor jelentkezik, amikor az emberen kívülálló okok miatt nem az az élethelyzet következik be, amelyet a vérirányultság megkövetelne, hanem sőt (pl. Ferencváros-Honvéd 7:2), ilyenkor a „Lássuk, uramisten, mire megyünk ketten!” elv lép életbe. 3:1 esetén még lehet magyarázni, hogy a bíró le volt fizetve, vagy valamelyik Fradi gyúró hashajtót csempészett a fiúk mákostésztájába, de ebben az esetben az ember együtt üvölt a farkasokkal, a nem vérjellegűek számára szinte elképzelhetetlen jelzőkkel minősítve a saját(!) csapatát.

Para-Kovács írásánál ugyanez látható. Minden mostanában divatos marhaságot összeszed annak érdekében, hogy az ellenzéket, amely jelenleg nem is akármilyen vereségre látszik állni, még a jelenleginél is mélyebbre nyomhassa a sárba. Tipikus példa az ellenzéki válogatott névváltoztatásainak előráncigálása az ún. „indulatos humor” céljából, amely, mint tudjuk, nagyrészt indulat és csak elenyésző százalékban humor. Normál esetben az ember ilyenkor meglepetten néz, hogy hát csak nem hülyült meg a másik, de vérizék esetében az elnéző mosoly javallt. A vörös ködben nehezen látni a dolgokat.
@Vitéz.László:
"nyerjen a fideSS, mert ők már megszedték magukat...
ha ujabb éhesebbek jönnének az xar lenne..."

Az nem rémlik, hogy "az evéstől jön meg az étvágy"?
-no comment-

A gazdagabbak nyernek az új bankszámlacsomagokkal

Több hazai bank is olyan lépéseket vezetett be vagy készül bevezetni, amelyek a bankszámlák használatának drágulása, egyben pedig a tehetősebb ügyfelekkel való kivételezés irányába mutatnak – írja Az pénzem pénzügyi portál. Azt azonban hozzá kell tenni, hogy a bankszámlák "átcsomagolása" nem jár mindig drágítással.

hvg.hu/gazdasag/20140310_A_gazdagokat_reszesitik_elonyben_az_uj_ba
ennyi:

A térképrajzoló tökéletesen teljesítette a feladatát, a baloldali választókat sikerült a lehető legjobban elszeparálni. Hogy mennyire jól, azt jelzi, hogy Molnár Csaba és László Róbert kutatása szerint a baloldalnak 300 ezer szavazattal kéne legyőznie a Fideszt ahhoz, hogy egyáltalán többségbe kerüljön a parlamentben.

444.hu/2014/03/10/a-tiz-legelszabottabb-valasztokerulet/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ettől még - pontosan a hozzáadott szöveg miatt - nincs köze a mostani témához.
Csak egy újabb kísérlet a terelésre.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Az angyalt olyan apróságok nem érdeklik, hogy az általa linkeltkeknek van-e közük az aktuális poszthoz vagy nincs. Örülj annak, hogy eddig nem tett be valami Gyurcsányos vagy Zuschlagos linket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A lengyelek a rendszerváltás óta soha nem finomkodnak az oroszokkal, nem úgy mint egyes Pocakos Vezénylőtábornokok, akiknek úgy változik a véleményük az oroszokról, ahogy éppen az érdeke megkívánja. Ugye mindenki emlékszik, hogy volt ő már az oroszokat harcosan hazakergető is. Most meg a nyakukba borult amikor egy kis pénzt lehet lenyúlni tőlük saját zsebre.
@miva?: AZ eddigi EU "szankciókon" a ruszkik szerintem csak röhögnek és szerintem ez a jövőben sem nagyon fog keményedni.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Tudom én, de most nem bírtam szó nélkül megállni, hogy legalább ötödször linkelte már ezt a képet.
Jön majd még GyF is meg Cusi is, nem ússzuk meg...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mert értelmileg fogyatékos vagy, azért hiszed ezt, sub kavics...
Újabb milliárdos megbízáson osztozhat a Közgép

Fejlesztik a Somi Regionális Hulladékkezelő Telepet, a munkára kiírt közbeszerzési eljárást a Közgép Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt. és a Duviép 2000 Kft. alkotta Sióvölgy 2013 Konzorcium nyerte meg.

hvg.hu/gazdasag/20140310_Ujabb_milliardos_megbizason_osztozhat_a_K
----------------------------------

és egy rész cáfolat:

Igaz-e, hogy megszűnik a kft. lényege, a korlátozott felelősség?

Nem igaz. Viszont egyelőre senki sem lát tisztán. Az ügyvédeket, bírákat, ügyészeket, sőt, az újságírókat is folyamatosan készítik fel a témában a szakmai kamarák.

hvg.hu/enesacegem/20140310_Igaze_hogy_megszunik_a_kft_lenyege_a_kor
Kíváncsisággal érdeklődve kérdezem Az Illetékes Testvérpolgártársat, hogy:
Mit kíván tenni a dzsobbik hazánk orosz gázfüggőségének csökkentése érdekében, és miként kerülné el ez ügyben ugyanakkor az amerikai befolyást is.
T. Válaszát előre is köszönöm: köszönöm.
@Bakter: Mivel mióta megalakultak ki sem bújtak a ruszkik seggéből, gondolom semmit. A zeju a gonosz, nem tudtad?
A birkáknak mindegy.
Az a lényeg,hogy a viktor mondja.
@DarthVader:
Figyeld meg, a heti nyálas folytatásos adagolásában cuslágerovics fidelitasimusnak a választásokig meglesz Kim Basinger és Elton John. Valamint az 51-s körzetben kómában fekvő ufó sk. látása is. Amit gyufe hazudott le a világűrből Bajnai libáival.
@DarthVader:
"Zusit akartál, nesze:"

Akarta a fene... egyébként is ezt, most, így ebéd után pláne nem kellett volna :)
@Sir Bates dö Hól: Jaja és ezek a hülye német gazdasági érdekképviseletek sem kérdeztek meg téged, amikor tiltakozni kezdtek a tervezett szankciók ellen. :)

www.hirek.sk/kulfold/20140310080925/Nemet-gazdasagi-erdekkepviseletek-ellenzik-a-szankciokat.html

Ja és biztonság kedvéért fusd át ezeket az adatokat is. :)

www.vg.hu/kozelet/politika/kerdojelek-az-oroszellenes-szankciok-korul-422877
@DarthVader:

Ezt mondja zusi4
"Továbbá az MSZP egyik nagy problémája, hogy "...saját demokratikus működése miatt nincs önálló gerincoszlopa a pártnak. (...) ...alapvetően alkalmatlan arra, ha mondjuk valakivel baj (!) történik, akkor erővel, elvtelen módon belenyúljon a rendszerbe. Hogy például valakinek az ügyét eltussoltassa vagy egy bírósági ítéletet befolyásolni tudjon".

Tetszik érteni? Demokratikus és nem nyúl bele a bírósági ítéletekbe.

piroslapok.blog.hu/2014/03/10/kiderult_zuschlag_janosnak_miert_nem_tetszik_az_mszp
@tristen2005:
Mindig volt egy olyan érzésem, hogy ennek az elmebetegnek olyan igazi, genetikailag kódolt fidelitasos feje van. Csak a szülőszobában a részeg főnővér rossz csövön dobta le, így a Fiatal Baloldal kosarába esett véletlenül. Miközben az összes retardált humorú és röhögésű elmebeteg a másik kosárba diffundál.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A dzsobbik álláspontját kérdeztem, nem azt, hogy mi van sakktáblán a boxutcában.
@Bakter:

Jól rábaszott a Századvég, mire a könyvet végig olvassák, kiderül, az MSZP egy tisztességes Párt a fideszhez képest!:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te elolvasod amit linkelsz?... bár nyilván mindegy, hisz úgy sem érted amit olvasol...
@Bakter: Én nem vagyok jobbik szóvivő. Amit linkeltem az talán nem olyan rossz alternatíva, bár való igaz nem túl elegáns az EU-nak sem ha, baltásokkal bizniszelnek. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ilyen már volt valamikor a 90-s években. Akkor is keménykedni akart a német kormányzat az oroszokkal. Aztán jöttek a német gazdasági szereplők, és közölték: nana, nekünk ott komoly érdekeltségeink vannak. Azóta ezeknek az érdekeltségeknek a száma nyilván alaposan megnőtt. Nincs új a nap alatt.
(Ja, nem mellesleg: mi éppen akkor vonultunk ki dacosan és orbánosan az orosz gazdaságból. A helyünkre repültek be pl a fentebb említett németek. Okos!)
@Bakter: a jobbik álláspontja az üléspottya
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem vagy szóvivő. Csak most van egy konkrét kérdés, mit tenne a dzsobbik kormányon ez ügyben. Most aztán demontsrálhatnád, milyen faszán felkészültek a kormányzásra, és milyen fasza programjuk van az egyik legégetőbb problémára. Nosza.
@Sir Bates dö Hól: Nem dehogy, csak számolom a betűket de azt is csak százig. :)
@tristen2005:
Remélem, lesz valami jó kis csavar a fantasy végén. Mondjuk, hogy gyufe tudja, hol van Attila sírja, akinek egyenesági leszármazottja (by Dan Brown).
@Bakter: Ők jóban lennének a ruszkikkal nem? Tudod a hazaárulók, akik Putyinnal kereskednek, kb, mint a németek meg fél Európa. :)
@elmeherceg: "tökre elegem van már ebből a fidesznek megint kétharmada lesz jóslatokból. Ez a médiakampány része, ráhangolás az orbitális választási csalásra."

Szívemből szóltál, hercegem.
@ducanti848: "ugy nez ki chikant se kell meghivni az allami propagandakerdeseg vagvalaszolojanak"

Ezt nem értem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gyufe a dzsobbik szerint is hazaáruló volt, mert Putyinnal haverkodott. Ergo, egy dzsobbikos most nem legyen muszkafrend, mert hülyén néz ki.
@Bakter: Ők szerintetek amúgy is hülyék, akkor nem tök mindegy. :)
@Bakter: vitatkoznék. egy jobbikos nem csak akkor, ha muszkafrend, hanem mindig hülyén néz ki.
@Bakter:
Na ennyire veszik komolyan vityát, Európában!
Merkel felállt és elkezdett beszélgetni a vitya beszéd alatt!
www.atv.hu/belfold/20140310-merkelt-nem-erdekelte-orban-beszede/hirkereso
index.hu/kultur/media/2014/03/10/forrong_a_mediapiac_a_tv2_eladasa_ota/

Hamarosan megérdemelten bekerül a többi, kedves, minőségi, szórakoztatóan tartalmas és kiegyensúlyozott fityeszcsatorna elitklubjába - ami nálam nem szerepel a csatornalistában. Ezáltal a véletlen belekapcsolás lehetőségét is elhárítva.
@Bakter: így könnyű lesz indokolni az asszonynak, miért csak sport meg pornó csatornátok van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Baszki, te igen komoly médium vagy arra, hogy minduntalan cáfold, amit állítasz: a dzsobbiknak van programja, és felkészült a kormányzásra. Pedig alighanem lázasan keresgéltél linket, mit tenne a dzsobbik...
Szóval ne linkelj, hanem linkelj!

@parti_giano:
De akkor méghülyébben, na.

@tristen2005:
Már mondtam párszor: Európa nagyágyúi maguk között kb köszörűscigányként kezelhetik a késvillávalevőt. Nem is jön hozzá közülük senki, és nem is hívja meg magához. Ennyire taksálják a magyar kormányfőt ott, ahol a diplomáciát nem mignonnak gondolják, amit kanállal kell enni.
öööö, izééééé, éljen a jobbklikk, persze kenyéren és vizen, meg a zejun kívül putyinisztánban:

Az utolsó forintig lehívnánk az unió 8200 milliárdját
A kormány szerint reális, hogy 2015 végéig megérkezzen minden pénz.

www.uzletresz.hu/20140310-az-utolso-forintig-lehivnank-az-unio-8200-milliardjat.html
Bingoooo. :)

Hétfőn őrizetbe vették Simon Gábort. A nyomozás során előkerült Simon bissau-guineai útlevele is, amit hamis személyazonossággal nyitott bankszámlánál használt.

index.hu/belfold/2014/03/10/hamis_afrikai_utlevelet_csinaltatott_simon_gabor/
@parti_giano:
Ez nem jött be: nincs asszony. Ahogy pornócsatorna se, de a sport adók is egy másik, kiiktatott klubban vannak. Nem nagyon érdekel köztük a versengés, a foci, a tenisz, a póker, a darts és a kő-papír-olló közvetítések tekintetében.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A gonosz EU pénze? Valami baj van, mert mi arrafelé befizetni szokunk, nem lehívni! Szabadságharc!
Na, ez a Simon se normális! Most még okirat hamisítás is, 2 db útlevél! Fasza, szökni akart!

www.atv.hu/belfold/20140310-orizetbe-vettek-simon-gabort/hirkereso
@dr. jenőke (jenőke): "Fellendítik a szentjánosbogár-tenyésztést és elrendelik kötelező alkalmazását."

Milyen igazuk van! Mennyivel cukibb a szentjánosbogár, mint a biogiliszta, pölö.
@Nemzeti Halpedikűrös:

lett volna egy link is hozza de mivel a hozzaszolasom se latszik sehol ezert nem tunt fel.

frissvideok.hu/hirek/425803-video-versus-vendeg-chikan-attila
@Bakter: "A nyelvember ma éjjel már a Szíriuszon alszik egy antigravitációs gudjírszobában."

Szegény szíriusziak. Garantált, hogy négy éven belül egymás torkának esnek.
@tristen2005: ehhh, de szeretnék ilyet olvasni a narancsmédiabirodalom médiájától is, de lófasz és lőrinc, az egyre megy, mert haverosan megy. Hogy rohadna rájuk a műanyag lakat...Jahhh, jut eszembe a szellemi dúlóknak is, a turulos agyamenteknek is, mert az károkozás súlyosabb, mint néhány milliárdocska. Innen is csókoltatom egy szívlapáttal a dzsobbikot...
"A magyarok fele már a fizetős magánkórházakat választaná az ingyenes közellátás helyett, ha tehetné."

Pofátok lapos, irány a stadion, mert a kozmetikázott adatok ellenére folyamatosan csökken a nézőszám.
Jó levegő (görögtűzfüst), jó hangulat (húhaanyádtebuzi), izgalom mentes szabadidő (mé, van?), mozgás (futás a másik tábor elől), ez kell az egészséges életviteléhez.
Lehet, hogy már feldolgozta egy görbe éjszaka hajnalán Bloom a cimboráival kalbásznak. Disznónak nézték, oszt a csupafény szőredénybe eresztették a vérit a bástya fokán, hurkának. Ki választaná azt a kocsonyát, amelyikben az orra dudorod?
@tristen2005:
"Jól rábaszott a Századvég, mire a könyvet végig olvassák, kiderül, az MSZP egy tisztességes Párt a fideszhez képest!:) "

Még a végén én is kíváncsi leszek rá, szórakoztatnak a logikai bakugrások. Ámbár, amennyi szennyet ebben összehordhattak, azt jóízlésű ember nem akarhatja olvasni.
Szalai Vivien neve nekem nem túl jó ajánlólevél.
ejjj, de szép, pedig mekkora turulos hátszele volt, már akkor is báj gabriel, hjaaaa, most mások vannak, pedig normális ember, már akkor is csak kiröhogte ezeket a szójomos balfaszokat. :D

"Sólyom légitársaság környékén felbukkant és az Interpol által egy panamai csalás miatt körözött Welsz Tamás segédkezhetett Simon Gábornak, az MSZP osztrák bankszámlás exalelnökének az eltitkolt milliók elrejtésében."
@Bakter: öööö, valami rosszat olvastál, mert az igazság az ez, jahh és a beszállítók is hazudnak, meg a betegek és az orvosok is, igazat csak a hibban vezényló mond.

Orbán: biztos alapokra helyeztük az egészségügyi rendszert

A kormány biztos alapokra helyezte az egészségügyi rendszert, a kórházak adóssága negyedével csökkent, és 300 milliárd forintos fejlesztési program zajlik az ágazatban - jelentette ki Orbán Viktor hétfőn Nagykanizsán.

hvg.hu/itthon/20140310_Orban_biztos_alapokra_helyeztuk_az_egeszs
Off
Akármi is lesz, én az Összefogásra szavazok, Bajnaiék miatt. Utána remélem marad, és kitakarítják ez a baloldali szemétdombot.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "egy titkos széfben megtalálták a 240 millió fedősztorijának papírjait is."

Na szóval akkor honnan is ered a 240 milla? :)
@tristen2005:

Én itt valami nem értek, de nagyon (bár a nickem önmagáért beszél).
Adva van egy külföldi útlevél.
Adva van egy halom pénz, amit el kellene dugni.
Akkor méééééééééér egy magyar bankba akarja eldugni, ráadásul a külföldi útlevél segítségével?
Ezt valaki magyarázza meg nekem, de komolyan.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem láttam azt, hogy bármely becsületes ember védte volna simont...
@rodeo36:

Megvan az a rossz szokásom, hogy pont leszarom hányan hívnak a micsodának. :-))

Egyre megy, ugyanis, éppen mi a címke, a véleményem ettől még az marad, ami.
Úgy tűnik, a dzsobbik energetikai kormányprogramja napéjegyenlőség miatt elmarad. A megváltott jegyek az erre kijelölt helyiségben rendeltetésüknek megfelelően felhasználhatók, majd a pártirodában visszaválthatók.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Na szóval akkor honnan is ered a 240 milla? :)"

Gyufe küldte neki cuslággal egy sonyeriksonos zacskóban.
@Sir Bates dö Hól: Így a helyes, bár én nagyon kíváncsi leszek, mit hoznak majd ki a végén a pénz eredetét illetően.
@Bakter: Mondjuk ha megnyitnád a programjukat azt is el tudnád olvasni. Amúgy tudsz olyan pártot mutatni, amelyik kormányprogramot is írt az idei választások előtt? :)
@Fabius: És ha azt mondanánk magára hogy pézsmapocok, akkor maga megsértőthetne ránk?
www.origo.hu/nagyvilag/20140310-megoltek-a-negy-eve-halottnak-velt-drogbarot-nazario-morenot.html

A mexikói rendfenntartók nem viccelnek, megölik a holtat is, ha az kell a közbiztonsághoz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Biztos nem úgy pornózta össze, mint az a Jobbikban szokás ;)
@miva?: Arra a gondolsz esetleg, amit a 2008-ban nyitott Simon számlára helyeztek el?
Ööööö várj, a sólyom projekt mikor is indult? :)
@Bakter: és válaszoltam is rá, pld. azt, hogy nem vagyok a szóvivőjük, amit meg publikusan lehet tudni a dologról ott van a programjukban. Gondolom ilyesmiről a többiek is szót ejthettek, már akik legalább csináltak választási programot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor nagyon melléfogott a rendőrség!

A csávóról beszéltem, dzsanázod? Tudod csirke biszniszt kamuzott a parasztnak, az meg viritotta a dellát.
Baszki sose gondoltam volna, hogy a Sólyom projekt emberei nem is léteztek 2008-ban! Mekkora egy hülye vagyok!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az elég röhej, mikor ti emlegettek itt bármilyen választási vereség után akármit majdan:

kep.cdn.index.hu/1/0/130/1304/13044/1304417_30d37b8ae6298dd7b7dccb01a767b9a2_wm.jpg?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201402

Majd, ha más is tett már egyszer is hasonlót ebben az országban rajtatok kívül, majd akkor elkezdhetsz aggódni. Addig minek?
@Fabius: nemisúgyvolt, nemisakkorvolt, nemisőkvoltak, inkább nézzél lendvait tojik a pingvin gifet, mert vicces, de izrael öli a gyerekeket, de oroszoknál demokráciavan, ...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem tudom az megvan-e kedves Géb, hogy ex-kancellár úr a Gazprom képviselője és lobbistája mostanság. Neki speciel dolga ezt mondani, ha érted hogy mondom.

Tájékozódni, tájékozódni, tájékozódni.
@Vitéz.László: "de Obama is"
De hová tesszük azt a rengeteg hadifoglyot ?:D
"A EU-Ukrajna társulási megállapodás gyorsított és szakaszos életbe léptetéséről döntöttek a brüsszeli rendkívüli EU-csúcson, ahol Moszkvával szemben fokozatos szankciós rezsim bevezetéséről is határoztak."

"Erősen elítélik, hogy Oroszország provokáció nélkül durván megsértette Ukrajna területi egységét és állandó katonai bázisaira történő azonnali csapatvisszahívásra szólították fel az orosz föderációt.
Az ukrán alkotmány alapján illegálisnak tekintik az Autonóm Krími Köztársaság legfelső tanácsának azon döntését, hogy népszavazást írjanak ki a terület hovatartozásáról.

Az EU kész kontakt csoportot felállítani a számára egyaránt fontos orosz és ukrán kapcsolatok békés, tárgyalás útján történő rendezésére, melyek figyelembe veszik Ukrajna területi integritását, védik a kisebbségek jogait és szabad és igazságos választásokat segítenek elő."

"megerősítik a külügyminiszterek március 3-i határozatát, amely kimondja a vízumkönnyítési tárgyalások és az EU-Oroszországgal tárgyalás alatt lévő új kereskedelmi megállapodás felfüggesztését.

Emellett az Európai Tanács támogatja, hogy a G8 tag európai államok és az uniós intézmények nem vesznek részt a legfejlettebb államokat tömörítő csoport következő, Szocsiba tervezett találkozójának előkészítésében."

"ha nincs előrelépés a tárgyalásokban, esetleg az ukrán állam további destabilizációjára irányuló orosz lépések következnek be, az súlyos és az EU-orosz kapcsolatokat messzemenően befolyásoló lépéseket eredményez majd, beleértve kemény gazdasági retorziókat - mondták ki az uniós vezetők."

index.hu/kulfold/eurologus/2014/03/06/eu-csucs_ukrajna/
attól hogy "lepapírozott" választáson nyernek,
attól még köztörvényes bűnözők,
bűnszervezetben...
@miva?:

"Álmos Vezér hazatért, elindult a Honfoglalás első napja!"

Hogy 'cummantották be ezt is a jobboskák,mint 'Jézus a magyar, a 'máriaországja meg 'ilyenolyan csakra....Szopkodták utána egymást a 'nemzetben is napokig!!

És itt van!Welsz Tamásmeg minden,szocikkal stb... Wazzz!

Megyek hányni!!!

hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%B3lyom_Hungarian_Airways
Na és a pénz:

"az EU kész pénzügyi segítséget nyújtani a kijevi kormánynak és támogatja az IMF hiteladás gyorsított nyélbe ütését. Hasonlóképpen készek gyorsított vízumliberalizációról tárgyalni Ukrajnával."

index.hu/kulfold/eurologus/2014/03/06/eu-csucs_ukrajna/
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ezen nincs mit magyarázni. Simon ritka ostoba csúszómászó. Ennyi. Ebből a perspektívából szemlélve a világot, nem tűnik túl bonyolultnak.
Elfelejtette, hogy nem ő az evolúció csúcsteljesítménye:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"amit meg publikusan lehet tudni a dologról ott van a programjukban."

Ezzel jelezted, hogy a programnak van nem publikus része is.
Na az érdekelne!
Csak egy dolog vigasztal. 2018-ban talán már nem lesz olyan Mszp-s akiről kiderül, hogy lopott, mert nem lesznek közel a húsosfazékhoz. Ez viszont nehéz lesz, mert az akkori baloldaliak (remélem nem az Mszp!) ki lesznek éhezve.
" Viszonylag váratlan fejlemény, hogy Viktor egyszerre lenne Putyin pincsije és Obama Bobója a kampány közepén úgy, hogy mindez természetesen az energiafüggetlenségi háború szerves részét képezi. "
Hát,khm,nos,nehéz lenne épp ésszel követni a fejleményeket.
Szerencsések a fideszes savazók,nekik minden világos.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha ott van a programjukban, akkor hogyhogy nem linkelted? Lefagyott a Copylink 2.1231 alkalmazásod?
@gazoló: Álmos vezér hazatért? Ideje volt, több mint 1000 éve ment el kenyérért..
@Penivaldes:

Szia!

Sőt.... '.alva találták egy bissau-guineai buyufa alatt!!
höhöhöhö

Bevallotta a kábszerezést Az Ember Akit Azzal Vádoltak Hogy a Kuruc.info Állítólagos Szerkesztője

cink.hu/bevallotta-a-kabszerezest-az-ember-akit-azzal-vadoltak-1540369852
@Penivaldes:

"Welsz Tamás nyilatkozata szerint mögötte afrikai magyarok állnak, akiknek „a szívük Magyarországért dobog, és szeretnének »egy nemzeti színekben lévő légitársaságot«”.

'Kéccsókom szerintedted,'hogyé lehetne ,most 'reszketőszívűbantumagyarrá válni?
Na az összefogók megint a bojkottal szemezgetnek? :)

A baloldali ellenzék megint panaszkodik, egyéb lépéseket egyelőre nem tervez, bár az Együtt társelnöke azt állítja, hogy nem lesz gyáva kimondani, ha eljön a bojkott ideje.

hvg.hu/itthon/20140309_Kozosen_csal_a_Fidesz_es_a_TV2__allitja

Közben elindították depressziókampányukat is. :)

hvg.hu/itthon/20140310_baloldali_osszefogas_kampanyvideok
@gazoló:
Elképzelem, ahogy a magyarabok egy piros-fehér-zöld gépre vágynak a fejük felett röpködni, és kebelemet hőség önté el.
24 kórház lesz működésképtelen hamarosan
Magyarország jobban teljesít, mondja a Fidesz
és Orbán Viktor. Közben van 24 magyar kórház, amelyik működőképessége határára került!

nol.hu/belfold/20140304-kettucatnyi_korhaz_dolhet_be?ref=sso

---------------------------------------

és Vezényló:

A kormány biztos alapokra helyezte az egészségügyi rendszert, a kórházak adóssága negyedével csökkent, és 300 milliárd forintos fejlesztési program zajlik az ágazatban - jelentette ki Orbán Viktor hétfőn Nagykanizsán.

hvg.hu/itthon/20140310_Orban_biztos_alapokra_helyeztuk_az_egeszs
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Esküszöm Te többet foglalkozol velük, mint én.
Elcsíptem egy Jedi helyzetjelentést, mielőtt Yoda asztalára került volna:
A mai magyar kormányt egy szellemileg és morálisan életképesebb országban ostorral kergetnék el, belevetve Sharlack vermébe.
A mai magyar ellenzék tökeinek száma negatív értéket képvisel, impotenciája egy háromnapos, esőöntötte gilisztáéval vetekszik. Még kimdzsongunnak is agilisabb ellenzéke van.
A kormánypárt támogatói, az un. kubatov-listához a pontos személyazonosság megállapítása végett mellékelték az agyukat pipettában. A helyette kapott 2 bites logikai vezérlés hatására gépiesen szavaznak ismét a fideszre. Amely így többséghez, nem kizárt, hogy megint 2/3-s többséghez jut. A hivatalában megerősített rezsim csatlakozik Palpatinhoz, és a tőle kapott hitelből Halálcsillag építésbe kezd.
Sürgős Jedi beavatkozás szükséges, mielőtt kiderül, hogy orbán húga gyurcsány, és semjén az apjuk. Az anyjuk, selemici pedig belecsúnyult a szülésbe.
A helyzetnek megfelelő személy, Jar Jar Binks kiküldését javasoljuk.
@Bakter: Jar Jar Binkset kiküldeni nem tudjuk, túl sok dolga van az MNB-ben. ;)
@Bakter:

Ebbe meg belepirulok!
Fene a gusztusát!!
Ezek vörösök!
Most vajon kinek a fa@át tisztelhetjük benne?

index.hu/belfold/2014/03/10/egy_idosebb_politikus_a_parlament_liftjeben_fogdosta_zuschlagot/
@Bakter: Az 3PO-t nem biciklisták használták?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Kár, hogy azt nem vallotta be 1994-ben, hogy kurucot kezd majd el szerkeszteni 2006-ban. :) Amúgy kijafaszt izgat Kürk Roland?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Békésen együtt a 'bánáti bazsarózsával...

BÉKEMENETET!!!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

1./ Valaha (még januártájt) azt találtam írni több helyen is, hogy Simon nagy valószínűséggel azért nem mond semmit, mert a pénz nem az ő pénze, nem is lenne neki sehonnan ennyi (azaz szívességből tette be a bankba, mert akié, az nem tehette), és várja, hogy a tulaj majd szól, de úgy látszik, az is kifizetődőbbnek tartja a kussolást.

2./ Most megjelent a képben Welsz, akiről biztosan tudható, hogy van pénze, nem tiszta tevékenységeket folytat, és az is, hogy Simonnal már régen jóban van.

3./ Ezek után asztírja a zújság, hogy Welsz "segített Simonnak". Márminthogy: Welsz >> Simonnak. Írja ezt azután, hogy a pénz Simon nevén van.

Úgy gondolom, az emberi hülyeségnek nincsen határa a derék újságírók között se.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Minket izgat, hogy látszik a kettős mércétek. hehehehehe
Ez a párt a legjobb, erre szavazni kell! Jó a csaj.
cink.hu/ime-ilyen-egy-kamugyanus-part-1540354059
@gazoló:

szép kis 8 éve lehetett a börtönben...kényelmes és kedves...ő volt a kedvenc köcsög

valamit valamiért, ha valaki nagyon akar valamit, megkapja

politikus akart lenni...most már tuggya hogyan vezet az út odáig

és még celeb is lett mindemellett

brühüyyy
Tudom, hogy nincs még április 7., és addig nem nagyon nyitom ki a számat. De miért kellett Fodort bevenni? Gratulálok az ötlethez! :(
@rodeo36:

Most a századvég szopja pedig ő azt hiszi ,a 'cocikat szopatja! Megtalálta a 'fijjuk G. pontját!
@Penivaldes:
Az igazi!
Álmos vezér.

188.227.227.58/image/article/main/.660x1200/33707.jpg

Az igazi be sem tette a lábát a Kárpát-medencébe.
A tábla szerint a víz hőmérséklete 38 C fok, előtte tessék zuhanyozni!
@miva?: Hát ha téged egy 20 évvel ezelőtti válasz izgat fel, lelked rajta. ;)
@tristen2005: Még ez sem kizárt :-))
Főleg, mert a Századvég olyan helyzetbe került, hogy kihúzott egy dugót. S most csak másznak kifele a dzsinek. Cusi-Zsuzsi most már úgy csinál hülyét magából, hogy minden szar gfodor nyakába ömlik,.
@GeoCracker: Ezt próbáltam tegnap magyarázni.
Most vettem észre, hogy a Nol internetes oldala átalakult. Bár ez nem tartozik ide.
@GeoCracker:

Zuschlagból egy elszabadult ágyúgolyó lett. Hogyha akkor csalnak, neki nem kell börtönbe menni!
"– Ha Gyurcsány nem árul el, és számomra kedvezőbben áll az ügyhöz, nem jutok idáig – mondta Zuschlag, amikor tegnap a Blikk szerkesztőségében járt. – De nem csak neki küldök egy kötetet. A pártvezetés, de még a megyei elnökök is kapnak egy-egy „tiszteletpéldányt". Mert ha kiállnak mellettem, ez a történet nekem nem kerül ennyi évembe, de talán az ügy sem pattant volna ki."

www.blikk.hu/blikk_aktualis/gyurcsanynak-dedikalt-zuschlag-2241449
@tristen2005: S mert nem áltak mellette, ezért most a bosszú minden pénzt megér. A Fidesznek.
@GeoCracker: Hallatlan, hogy nem mentették meg a nem is létező szervezetek nevében pénzt lopó hőst. Majd a Fidesz. Nekik pont ilyen alakra van szükségük :D
@GeoCracker: cusi-zsuzsi... ez nem rád vall...
@tristen2005:
Csak üzenném a főállású szexuális munkásnak: nem tűnt fel baromarc, hogy az összes sitten lévő szoci politikus szoci kormány alatt került oda. Pedig az új fickósfickóid nagyon dolgoztak azon, hogy ezen változtassanak. Kevés sikerrel.
Egyébként tényleg kiállhattak volna melletted: a mólóra. Tanulmányozván, hogy férsz el egy olajos hordóban a betonnal.
@vakapad: Jogos felvetés, és a bécsi pénzt magyarázza, de a bissaui útlevelet nem.
Tegyük fel, hogy Welszé volt a pénz, vagy Welsz kezelte valakiknek a pénzét, amit Simon segítségével rejtegettek. De közben Simont (aki mégiscsak egy ismert arc, nem egy Josip Tot-féle stróman), kiteszik annak a kockázatnak, hogy a hamis útlevéllel történő számlanyitás során lebukjon...
Mi szükség a magyar számlára, ha ott a bécsi? Mi szükség a hamis útlevélre, ha Simon a segítő?
"A felcsúti akadémia szerint politikai kampány, hogy a honvédosok Puskás nevével szurkolnak ellenük."

Az meg egyenesen gyurcsányi provokáció, hogy a csúti stadion a Pancho nevet kapja.

Napról-napra erősödik bennem az érzés, hogy jót tenne az emberiség génállományának, ha ezt országot telibebaszná egy kisbolygó, mert itt az egyfőre eső idióták száma 2. A négyzeten.
@Bakter:
Mit csodálkozol? A zöldségesek kitelepedtek!
Hány sör után felejtik az ízlelőbimbók a rettenetes adag paracetamolt?

@Bakter: Remélem nem vagyok hasadt személyiségű, és te tényleg különbözöl tőlem! Hányas a lábad?

www.youtube.com/watch?v=KTtdxARSPlc
@Késes Szent Alia:

Majd ha mondanak még valamit.
@miva?:

Erre sört pazarolni???
Szájvíz, sima víz, utána jöhet a sör:)))
@rodeo36: Te rodelyó, szerinted nem látott még a csúti Rámszesz gázpalackot??? hm?! emléxik, hogy Bélát - a hízót, aki laposra verte szerencsétlen Viktort LEGO-zásban(is) - is ojjannal pörzsölték meg!
Tehát a megoldás, mer' gázszerelő van udvari!, majd az sorba köti Tekszasztól Alcsútig a palackokat! Szigorúan tenderen elnyerve, a Kommon Masínával közösen! Na ehhez mit aszondasz!?
@miva?: ezzel sokan vannak így!
@Bakter: Durvára egyet merek érteni veled! Az ottan, télleg megérett a szanálásra!
@Sir Bates dö Hól: Akkor bocs. Csak ez a mai, ráindulós szövege....
@nincs_itt:
mivel fantáziám feneketlen, elképzelem amint a gázpalackok két ámbrás cet között lebegve éppen kitérnek a téli hullámok elől amelyek az Atlanti óceánon az europa amerika közötti szakaszon 15 és 26 méter közöttiek és amint a lőrinc összekötözgeti üket

és még nem is szökik a gáz belüllek

brühüyyy

nem egyszerűbb begyűjteni a nagy népi fingot és azt lángoltatni?

vagy azt a gázt amit most csinálnak mármint az a gáz hogy nincs gáz az mekkora gáz azzal má' fűteni is lehet?
@tristen2005:
ismeretek ...leányom ismeretek

sem politikusz sem celeb sohasem voltam eccerű kis CEO meg vezérhangya

brühüyyy
@miva?:

Akkor egy erősebb van, rengeteg fokhagymával bedörzsölt pirítós, kis feta, meg olivaolaj.
@rodeo36: okos gyerek ez a vitkor!! látod, számított rálya, hogy kölleni fog a sok gáztározó! Ha nem a zorosztól, akkor majd a lyenkiktűl! Mer' ugyi, a palackokból le is kell fejteni valahova! De a zámbrás cet is rákettyint, ha nem a NER szerint hullámozik! Rákúdik a Slejmes hajú lótündért, a selmeczit!
@rodeo36:

A ketrecre gondoltam, annyi helyen megfordultál, gondoltam ott is.
@vakapad: Jah, de egyelőre ezt mondták, ez meg inkább afelé mutat, hogy Simon használta a hamis papírokat áruló Welszt a számlanyitáshoz meg az osztrák pénz lepapírozásához.
Ettől még a pénz lehet harmadik szereplőé.
@tristen2005:

csak kívűlről mikor benne voltál? vagy nem jól emléxem és másik egyed csücsült benne banántot edve?

brühüyyy

tudod ők bölvcsebbek mint emberszabásúak mert a zemberszabásúak a banántot is héjastól amíg valamelyik meg nem látta a csücsülőset amint hámozza

brühüyyy

te hogyan vagy a banánnal? eszed vagy beleűlsz?
@rodeo36:
Nem bántom a banánt, éhen halnál:)
Foglaljon helyet Kegyed! Épp itt egy banán.

Ismerkedős társalkodásnak éppen megteszi. Sokkal jobb, mint az:
"úgy érzem magam kegyed társaságában, mint ha napsugaras kertben járnék"
Ugyi?
@nincs_itt: rondák vagytok. Miattatok tök egyedül idegenek között próbálok nem hangosan röhögni.
@nincs_itt:
"Slejmes hajú lótündér..." -B+!-:DD
Ezt csak így csípőbül?

Amúgy gázban nem lesz hiány, a lótündér meg a zildikó aki pelc, támadnak föl sorba majd... elég sok van bennük.
Off: ... apropó, a Mátrai Márta fejirűl hová tűnt az egykor megszokott termeszvár? Így mán rá se ismer az ember. A Bábolna visszatért és likvidálta mindenféle szerekkel a hangyácskásokat??
On...
@Knósszosz: biztos orvul letamadta egy stylist. Amolyan polgári körök stylist?
@Orica Középföldi:
Esti mesevers.
Jó éjszakát, szép álmokat.
Legyen friss az ébredésed és a reggeli kávéd.

Péter Erika: Egérvásár

Egérvásárba megy
Durr, a kandúrmacska,
kifogyott a házból
minden jó falatka.

Kiürült a hűtő,
nincs sem sajt, sem tejföl,
most is fáj a gyomra
a savanyú tejtől.

A vásártér nyüzsög,
szól a macskazene,
riszálja fenekét
a cicanép fele.

Középen miákol
kikiáltó macska,
a szomszéd faluig
hallatszik a hangja:

– Minden egér eladó,
áron alul kapható,
kövérek és kerekek,
gyertek cicák, vegyetek!

Tíz doboz egérre
alkuszik a macska,
végül kezet ráznak,
féláron megkapja.

Előveszi otthon
a legnagyobb lábost,
gáztűzhelyén gyorsan
meggyútja a lángot.

De úgy meglepődik,
csaknem hanyatt esik,
mert, hogy egérsültet
sajnos ma nem eszik.

Mert a vásárfia
útközben megszökött.
Durr kandúr meg nyávog
üres doboz fölött.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Tán igen...:)
Pusz Csekk... letámadás? FEL!! - vagy mégse?
Itt senki se nyal, tudhatnád....
- Őlordsága most rendelt új szőnyeget a dolgozóba.
- Mi baja a régivel?
- Viseltes. Maga már kopottra kúszta...

Ez megy, meg a mecdon szendvics.
Kell ez neked?
@miva?:

csak semmi irígykedés...neked is jut banán

brühüyyy

ha ügyes vagy és a többi majom nem zabálja föl
@tristen2005:
nem vagyok banánkedvelő a maracujá az igen

brühüyyy
@GeoCracker: semmi, csak, TE nem ezért érzed inmorálisnak, nem?... ezért írtam neked...
Orbán most tényleg nagy szarba került a korupciós ügyei miatt!

Guineában alapítjuk meg a demokrata emigráns kormányt érzi Orbán foró let nekia talaj. Nem lenék a helyébe.

Simon Gábor MSZP
ha én szeretnék szervezni egy béke-menetet ( békejobb-menet , béke -jobbmenet, esetleg balmenet ) akkor kivel kell egyeztetni?
kell egyáltalán? - a hű(lye)ség az jobboldali privilégium, vagy csak az ötlet kopirájtos?
esetleg én is kaphatnék a buszfoglaláshoz lóvét az alapítványtól?
a gigabéke-bal,jobb,bal,jobb-menet a puszta közepén lenne, ha már puszta népe vagyunk.
hideg kaját, esőkabátot a buszon kap mindenki.
a tudatmódosító tabletta sajnos feláras, de kis gyakorlással el is hagyható - a tudattalan állapot előnyt jelent!, kérdezzék erről a megfelelő blogokon a rutinos öreg vonulókat.
lenne még "Felvonulók kérték" is, ami a Dankón élőben hallható.

....jajj, csak ne kelljen belegondolni abba, amiről a cikk szól.
Én pedig azt mondom, hogy a baloldal most már átmehetne kamikazéba a kampányban. Mit veszthet? Semmit. Mit nyerhet? Többet, mint semmit.
@tristen2005: Zuschlag egy átlagos induló ballib politikus volt, aki elkövette azt a hibát, hogy nem vette észre hogy a HírTV kamerája előtt viccelődik olyanokkal akikkel nem szabad. Ezért aztán vesznie kellett, veszett is. Most pedig jó időzítéssel szépen kiborogat egy-két bilit.
@rodeo36: "nem egyszerűbb begyűjteni a nagy népi fingot és azt lángoltatni?"
De, van ilyen terv is, az LMP-sek kampányolnak vele. Ezzel csak az a baj, hogy ha végleg ki is fingik a baloldali koalíció, az sem elég szarnak sem, mert túl kevés bennük a spiritusz. Hiába na, már az elvtársak sem a régiek. Bezzeg a régi szép időkben, a jóelvtársak által benyakalt konyakok bűzével is ki lehetett volna váltani Paksot.
"Az évtizedekre orosz energiafüggőségbe lavírozó Orbán kormány"

- Ebből a hülyeségből már sosem nőttök ki?
"– Ha Gyurcsány nem árul el, és számomra kedvezőbben áll az ügyhöz, nem jutok idáig – mondta Zuschlag, amikor tegnap a Blikk szerkesztőségében járt. – De nem csak neki küldök egy kötetet. A pártvezetés, de még a megyei elnökök is kapnak egy-egy „tiszteletpéldányt". Mert ha kiállnak mellettem, ez a történet nekem nem kerül ennyi évembe, de talán az ügy sem pattant volna ki."

- Aha. Szóval a volt tettestársak azért vannak szabadlábon mert ő börtönben van és most törleszt. Napnál is világosabb.
Ez így qrva hiteles.
@Bakter: "Napról-napra erősödik bennem az érzés, hogy jót tenne az emberiség génállományának, ha ezt országot telibebaszná egy kisbolygó, mert itt az egyfőre eső idióták száma 2. A négyzeten."
- és lenne itt egy rendes medence.
@midnight coder:

"aki elkövette azt a hibát, hogy nem vette észre hogy a HírTV kamerája előtt viccelődik olyanokkal akikkel nem szabad. Ezért aztán vesznie kellett, veszett is."

Lószart, mama. Zuschlag egy izgága törtető pöcs volt, már jóval a viccelődés előtt tengelyt akaszott a főnökkel. ld. lehalgatott telefonbeszélgetés, ("Gyurcsány nem érti.."), meg az önvallomása. A viccelődéssel csak az okot szolgáltatta a kirúgására, amit szépen ki is használtak.
@qmatch:
Szeretnél szervezni egy béke-menetet ( békejobb-menet , béke -jobbmenet, esetleg balmenet ) akkor kivel kell egyeztetni?

A normál Whitworth menettel.
Baloldali kormányra számíthatsz.
Varánusz a hüllő hozta formáját.

Harcol a magyar energiafüggetlenségért, miként a Búsképű Lovag, aki megtámadta a szélmalmot, mert varázslónak nézte.

Azt már nem látja, hogy az eropunijó sem független az orosz földgázszállításoktól, földgáz szükségletének 40 %-át onnan importálja!
"Zuschlag János könyve kifejezetten unalmas olvasmány, amelynek nagy részében egy csalás miatt elítélt politikus próbálja megmagyarázni azt, hogy a körülmények miatt lett olyan ember amilyen, és a magyar politikai rendszer sajátosságai tették csalóvá.

www.origo.hu/itthon/20140310-beszamolo-zuschlag-janos-konyverol.html
@Vidéki:

Az energiafüggetlenségért nem én harcolok, hanem a Vezéred.

Már ha harcnak nevezzük, hogy minden slicc elé odatérdelünk keleten és nyugaton is.
@Knósszosz: mi??? Mátrai művésznő feje már nem búbos?
@gazoló: mögöttem nem áll senki..bár ki tudja.
@Vidéki: ó basszus! ne erőlködj! ez neked magas!

már minden lökött idekeveredik?

tudod, itt többnyire értik is amit olvasnak, sőt általában a számokkal sem állnak hadilábon...

te és a házi pr birkánk hiába lökitek ide értelmetlen és védhetetlen bégetéseiteket.

többen ajánlották miként és mivel kezdjétek az értelmezés alapismereteit fejleszteni, ha már ekkora szövegértési hibába estek és minden agymosásnak szánt szöveget képesek vagytok gátlástalanul ismételni és ideteríteni.

segítek!
az 1984 regényt feldolgozták filmre is méghozzá ember szereplőkkel...
nézd meg, nézzétek meg!

ha elkezd a hideg verejték folyni a hátadon a roppant ismerős szövegtől - hidd el az nem az vagy a mi hibánk!

offforever.blog.hu/2014/03/11/igy_nem_biztos_hogy_ismered_george_orwell_regenyet_az_1984-t
Ez csacsiság, varánusz. Az orosz gáz függőséget jelent. Az atomerőmű fűrőanyagából több évre előre be lehet spajzolni. Akár tíz évre is. Lehet rendelni más beszállítótól. A gáz sokkal feszesebb.
@guma: javítás:

az nem az én vagy a mi hibánk!
@Fabius:
De ezt komolyan nem hiszem el. Ha te a teszkóból veszed a guminyulat és a pékségből a kenyeret, akkor te úgy érzed, hogy "minden faszt leszopsz"?

Tényleg elképesztő, hogy ha Orbán az egyik helyről akar energiát szerezni, azért köcsög, ha a másikról, akkor azért, ha sehonnan, akkor azért még nagyobb köcsög, de ha több helyről, na akkor meg a legnagyobb köcsög.

Mindenesetre majd ha találsz valami jobb módszert MO energiaellátására, akkor feltétlen szólj. Lehetne pl. a mások fikázására fordított energiát megcsapolni valahogy, bár annyi energiát meg a hálózatunk nem bírna kezelni.
Nagy balfasz a szerző, mert túl gyorsan fordít a köpönyegén. Ez kinek lesz hiteles? Mármint a komcsi vakegereken kívül? :)
Józsika* megbeszéli Lajoskával*, hogy most már ő is játszhat a dömperrel a napköziben és nemcsak Lajoska. Erre Lajoska a szoba közepére csinál és emiatt a többiek mind megutálják. Így Józsika nehéz helyzetbe kerül, hogy őt se utálják meg, meg azért a dömperrel is akar játszani.

*elnézést minden Józseftől és Lajostól, a nevek nem szimbolizálnak senkit és semmit
@Mészáros Laci:

Ahha. Csacsiság.

Akkor tán' el kéne olvasnod a Paks II. törvényt amiben benne van, hogy

1: az oroszok hitelből de a mi pénzünkből építik meg Paks kettőt,

2: cserébe a mindenkori magyar kormány egyeztet az Orosz Kijelölt Szervezettel az áram áráról.

Magyarul a mi pénzünkön épülő erőműben termelt áram árát majd meghatározzák a ruszkik a magyar háztartások számára.

Jó reggelt a valóságban.
@sírjatok:

Nem elképesztő, hanem röhejes, hogy az önként szopott szovjet fasszal még a szájában már a levelet írja Obamának, hogy nécsak, hoppá, hogy szopatnak engem itt az energiafüggőséggel a bitang ruszkik.
Mondom én, hogy a vityka seggnyalását is megvédik a fideszorkok. Bencsik is nyilván. Annyira sötétek, hogy - ez szakállas - napként világít a szájukban a negro. Röfögnek itt köpönyegforgatásról, szélkakaskodásról, de ez soha nem fog eljutni az agyukig - mert az nincs -, hogy a Vitykavezérük mindezekben felülmúlhatatlan.
@Fabius: Azon nyígott az összes ilyen nyígóbajnok, hogy jajaj a gonoszorbán kiszolgáltatja a magyar szüzeket az oroszoknak az energiáért cserébe.

Most hogy Obamával tárgyalna, mit mondanak? Azt, hogy helyes, végre egy lépés a helyes irányba, nem egy lábon kéne állni, stb.?

Lófaszt. Fika, fika, rinya, rinya. Ennyire futja.

És mellé ez az elképzelés, hogy "Orbán kunyerál", erősebben "Orbán minden faszt leszop az energiáért". MO nem a két szép szeméért kapja sem az erőművet, sem az esetleges gázt, hanem pénzért és a másik oldal által remélt előnyökért cserébe. Ha kenyeret veszel bazmeg, akkor is "leszopod a péket a kenyérért", vagy azt azért még el tudod képzelni?

De mondom még egyszer, ha ott van a sufnidban az ingyenenergia, ne tartsd vissza magad, mondd, hogy lesz majd jobb. Tudod, fikázni könnyű, azt lehet fekve is.
@Parajpuding: Értem, tehát neked jobban tetszene, ha csak és kizárólag az oroszoktól függenénk energia szempontból. Mert bármi más az szélkakaskodás. Gondolom te egész életedben egyetlen boltból vásárolsz, mert ha bárhonnan máshonnan vásárolnál, akkor elárulnád magad.
Ezt a baromságot. Miért kell ebből politikai ügyet csinálni? Mert Orbán?

Orbán nyilván attól veszi a gázt, akitől érdemes és aki egyáltalán elad gázt.

Izrael SAJNOS nem ad el nekünk gázt ballibsik.
@Parajpuding: Te ostoba, ha vásárolsz kenyeret a péktől, akkor nyalod a seggét?
Komolyan bazmeg ha Orbán holnapra feltalálná a rák univerzális gyógymódját, másnap ott fanyalognának az ilyenek, hogyaszondja:
- szívbetegségeket nem is gyógyítja, szóval akkor abban hal meg mindenki
- és különben is így mennyi nyugdíjas lesz akiket nem lehet majd eltartani,
- és Orbán csak a saját hasznát nézi mert ettől remél szavazatokat,
- és micsoda dolog így beleszólni a természetbe.

Tényleg nem is tudom minek baszom fel az ilyeneken magamat. Csak idegesít a "mitől rossz" gondolkodás a "mitől lenne jobb" helyett.
@sírjatok: Ez azért van, mert nincs egyetlen értelmes indokuk sem Orbán ellen.

Elég jól lehet látni, hogy a ballib média meg van zavarodva, hiszen kb. ilyen szintű érvek vannak az Index cikkeiben is.
@Fabius:

Neked Gyurcsány a vezéred?
@♔bаtyu♔:
"Te ostoba, ha vásárolsz kenyeret a péktől, akkor nyalod a seggét?

Ha nagy mennyiségben,...hitelre,...akkor elobb-utóbb megkérhet rá ...
@♔bаtyu♔:
"Orbán nyilván attól veszi a gázt, akitől érdemes és aki egyáltalán elad gázt."

Orvbán allol veszi a gázt , akin keresztul le lehet nyúlni belole 55 milliárdot !!
@guma:

Írod: " itt többnyire értik is amit olvasnak, "

A hozzád hasonló baromfik érteni nem képesek, csak félreérteni, magyarázni sem tudnak, csak félremagyarázni.

Megrontottátok a szavak becsületét!
Indok Orbán ellen: Mészáros

csak hogy a legkézenfekvőbbel kezdjem
@miva?: nemán!!!

paracetamolra ne igyál alkohlot mer' sajnos nagyon felerősíti a hatását és akár négy-öt paracetamolra ivás után feliratkozhatsz az új májra várók listájára :/
@Vidéki: Megrontottuk a szavak becsületét?

A Haza nem lehet ellenzékben!
Rá kellett volna h*gyoznia, hogy nem kérünk amcsi gázt?
Döntsd már el, hogy gond-e az évtizedek óta meglévő orosz energiafüggőség vagy nem.
Van sapka, nincs sapka...
@Void Bunkoid: Szombat reggel vettem be utoljára, és tegnap este ittam sört, de az íze nem múlik. Köszi az aggódást.
Varánusz egy Gyík.

A világrend változik.

Magyarország mikor elqrta akkor túl egy nagyhatalomhoz próbált tartozni.

A legnormálisabbak a skandinávok lám nem anyáznak sem ide, sem oda.

Főleg, hogy Obamának nincs igaza. Ugye volt Koszovó...
Ez a sztori hasonló...

És ugye nem felejtettük el Irakot, Líbiát, Szíriát, Afganisztánt, iránt, Pakisztánt.

Vajon hány ártatlan gyerek halt meg a "szuverén állam földjét idegen katona Neeem, Sohaaa" egyoldalú értelmezése miatt???
9-kor kezdődik a minisztériumi kommentelők munkaideje?
Az igazi államférfi - tehát például orbán is - onnan ismerszik meg, hogy minden faszt horpadt prosztatáig szopik ki cuppogva.
@sírjatok:

Varánusz a hüllő el akarja nyerni a "Ron Werber legjobb magyarországi tanítványa" címet ezért orbánozik ész nélkül.

Noha sufnijában nincsen ingyen energia, mégis azt hirdeti, hogy finggal is lehet hímes tojást festeni, sőt még cifrázni is lehet!
@Vidéki: Pedig nem is kell festeni. Matolcsy nyomtat festetet.
@Vidéki: "Megrontottátok a szavak becsületét! "

nooooooooormális vagy?

melyik kormány vagy államfő nyúlkál bele nyelvtani "bizniszbe", és adja ki még azt is pártérdek szerinti mérlegelésre?

ha tudod, akkor dumálj!
1984!
már állatfarmmal is durva ez a párhuzam...
jó tanuló vagy.
@miva?: Igen, most egy picit később, mert eleve elég trehányak vagyunk és késtünk, másrészt választásig minden nap elmondunk egy közös imát Orbán Viktorért.

De most már leültünk a gépeink elé a kormányzati pénzből bérelt irodánkban, a csinos titkárnő behozta a kávét, és kezdjük a kommentelést. Mindenhol négy-öt ablak nyitva, húsz nicken toljuk fejenként, mellettem batyu anyázik, hogy az ilyeneket fel kéne akasztani, átellenben bloggergéza gépel vadul. Modortibi telefonált, hogy csak délre jön, addig otthonról tolja a saját mini-projektjét, a polgárdát. "Aztán jó rejszolást, apafej!" - köszönök el tőle barátságosan.

Ez is lehet, meg mondjuk az is, hogy igazából ugyanolyan emberek vagyunk, mint ti, csak máshogy látunk dolgokat. Tudom, ez nem olyan izgalmas, bocs :)
Mi a fasz,hogy idetalált a sok fideszbirka???
@guma: vidéki energiacelláját elvitte a cica - a 101-es szobába
- Halló Vlagyimir, itt Barack!
Tudtad, hogy a vidám barakk,
Az ordító egér állam
Gázért kuncsorog itt nálam?

- Uramsztálin, ez a pincsi
Misztikusabb, mint a finn csi!
Gázt neki sok pénzért aggyá,
És a rezsi így lesz naggyá!

(együtt röhögnek)
"Ettől nagyobb cukiság már nem lesz idén..." Talán inkább ENNÉL nagyobb, nem?
győzzön a dzsobbik

legyen végre orbánnál is nácibb ormány !
@Frady Endre:
Kancsi sámán, pohos csatár
Keletre néz , jobbra- át-áll...
Várják a gázt, hátha jon már .

Jon az , jon már, majdnem ingyé...
Ha lesz atom ,kaptok fingé...
Így lesz az EU-lom...
Atomnagyhatalom...
@Vitéz.László:
"győzzön a dzsobbik

legyen végre orbánnál is nácibb ormány ! "

Orvbán (még) nem náci,...csak
engedékeny-feledékeny...
@Fabius:

"1: az oroszok hitelből de a mi pénzünkből építik meg Paks kettő"

ez természetes, márminthogy kifizetjük amit megveszünk. a kapitalizmus így műküdik.

"cserébe a mindenkori magyar kormány egyeztet az Orosz Kijelölt Szervezettel az áram áráról."

mintha ezt a részt kicsit hiányosan idéznéd. ezt nem szeretem.
@miva?:
"A Haza nem lehet ellenzékben! "

Nem,...de a"hazafiak " lehetnek...
@Mészáros Laci:

""cserébe a mindenkori magyar kormány egyeztet az Orosz Kijelölt Szervezettel az áram áráról.""

Ha nem tetszik nekik valami,..akkor némileg drágábban adják majd , lásd Ukrajna !
Mi a baj ezzel ?
25 év után megint lesz a nagy medvének beleszólása a Magyar politikába !
@Vidéki:

Jujujujjj... látom tégedet küldtek batyu megpörkölődött becsületének megvédésére.

Vak vezet világtalant :))))))))

Ti vagytok a nagy csapat !!!!!!!!!

Öröm nézni, amikor szénné égetnek titeket :)
Gejza mikor gyün?
@dr kíváncsivagyok: mert a gázt most nem tudnák drágábban adni, ugye?

Mert uránt nem nagyságrendekkel könnyebb máshonnan szerezni, tartalékolni, netán bányászni, mint gázt, ugye?
@Vitéz.László:
"győzzön a dzsobbik"

Ja,...EU helyett Arab Liga...
@sírjatok:
" mert a gázt most nem tudnák drágábban adni, ugye?"

Már hogyne tudnák,...meg is teszik Ukrajnaban.
Némi atomeromuért cserébe viszont...lehet még olcsóbb is,..amíg Putyin akarja...addig...
@DezInf:
"Gejza mikor gyün?"

Gejza most ment megvenni a pezsgot...
...6 -án estére...
Az Andaxin mar a zsebeben van...
@dr kíváncsivagyok:
Eredeti állításod:

"25 év után megint lesz a nagy medvének beleszólása a Magyar politikába ! "

Ezt azzal indokoltad, hogy szerinted lehetősége lesz az áram árát rángatni.

Felhívtam a figyelmedet, hogy a gáz árát ma is rángathatják. Tehát a maci most is bele tud szólni a politikába. Tehát nem igaz, hogy 25 év után megint lesz lehetősége, mert mindig és folyamatosan van lehetősége.

Tehát megint csak a szokásos nyafogás, nyígás, ajvékolás, amit hallhatunk. Az oroszok eddig is bele tudtak szólni MO-ba, ez után is bele fognak tudni szólni. Akárcsak az angolok, németek, franciák, amerikaiak, csak azok nem energiával.

AMIVEL viszont javul a helyzet, az az, hogy egy atomerőműbe az urán ellátást, tartalékolást, stb. sokkal egyszerűbb (akár az oroszokat megkerülve) megoldani.
@dr kíváncsivagyok:

"Ha nem tetszik nekik valami,..akkor némileg drágábban adják majd, lásd Ukrajna!"

...csak épp nem ez van a megállapodásban.

1. az erőmű magyar tulajdonban lesz
2. az erőmű magyar területen áll
3. fűtőanyagból több évi készlet az erőmű raktárában.

ezzel szemben a jelenlegi földgázfüggés FENNMARADÁSA esetén ugyanaz a helyzet, mint Ukrajnában: ha nem tetszik valami, drágábban adják a gázt.
@dr kíváncsivagyok:

az előző neked szól, csak a blogmotor elrontotta a linket.
@Vitéz.László: hát ezen sírtam - főleg az obama-s részen. nagyon nagy! :D
@Mészáros Laci:

ezeket senki nem vitatja. csakhogy az árát az unokáink is fizetni fogják, de ingyen semmi nincs.
Azonban:
a mára jutott édesség szerint kiderült, hogy nem a gaz multi energiaszolgáltatók miatt magas az áramár, hanem a legfrissebb 2014. évi machinációk szerint, [ehhez már aztán estenbizony nincs köze azemúttnyócévnek] a kereskedőcég MVM Partner Zrt. klasszikus lenyúlása miatt, azé az MVM Zrt. lenyúlása miatt, amely a gáztározókból piacra dobott gázon is 55 milliárdot bírt keresni.

az áramár sztori itt:

index.hu/gazdasag/2014/03/11/botrany_a_magyar_arampiacon/

kiemelés:

"Furcsa eredményt hozott az MVM Partner március 5-i aukciója: a licit után felfelé mentek a piacon az árak ahelyett, hogy estek volna. A jelenség ügyeskedést sejtet, az Argus árampiaci hírlevél pedig rámutat: Magyarországon az árverés után még nagyobb haszonnal lehet áramot eladni, mint Németországban – írja a Világgazdaság."

az áram árának összetevői:

www.energiabeszerzes.com/hirek/az-aram-aranak-oesszetevoi.html

és ami az adótartalmat is mutatja a végére tartogatva még két érdekes linket:

szabadriport.wordpress.com/2013/02/18/az-elmu-allaspontja/

tehát, Lacikám, amivel érvelsz, az épp olyan, mintha a liba egészéből a libafost méltatnád mellőzve a húsát, a máját és a tollát.

a bónusz kérdés:

Ki zsebeli be az MVM Partner Zrt. profitját? Mert ez nem külföldi fúj multi, hiszen 50% erejéig az MVM tulajdona, kié a másik 50%?

ha mindezekre megvan a válasz, lehet azon örömködni, hogy hol lett leterítve 'Paks', milyen lesz a tulajdonosi szerkezet, és egyáltalán megérte-e? és megértetted-e?
@jaegtoer:

ez bizonyára mind így van, bár én nem értek annyira ezekhez a tranzakciókhoz, hogy egy olvasásra el tudjam dönteni, drágább lett vagy olcsóbb (az én villanyszámlámon ott virít nagy narancssárga kiemeléssel, hogy olcsóbb lett).

de a felvetés, amit a varánusz orra alá dörgöltem, az volt, hogy a kiszolgáltatottságunk nem növekszik, hanem pont hogy csökken.
@Mészáros Laci:

értem,és megértem. sok olyan műszaki és adminisztrációs dolog van, amit a fogyasztó nem észlel. de majd észlelni fogja, ha a transzformátorok tönkremennek, és egycsapásra 15000 lakásban "megy el" az áram. vagy gáz esetén a nyomásszabályozó berendezés száll el, vagy rosszabb esetben egy egész utca. ez teljesen egyértelművé, világossá tenné a helyzetet. ez persze vélhetően nem fog bekövetkezni, ezért marad a hamis illúzió, hogy olcsóbb lett, miközben az "állam" szemrebbenés nélkül elteszi stadionra, miegyébre, Közgépnek az áramárba foglalt 24,44 % átlagos adónak megfelelő összeget, amíg a 45 Ft-ból 2 Ft-ot kap az a külföldi multi szolgáltató, 15-öt a szemét elosztó multi, míg az államé 11 Ft, az MVM-é 17 Ft.

Nem ragozom.
Az energiaszolgáltatók a MÁV és a BKV sorsára fognak jutni. Majd az állam pumpálhatja beléjük a zsetont.

"kiszolgáltatottságunk nem növekszik, hanem pont hogy csökken."

nem tudom, mennyire fog csökkenni, ha egyúttal keletkezik ennek kapcsán alsó hangon 12,5 mrd €-s adósság. (inkább 14-15mrd €)

Kb olyan ez mint az erőn felüli hitelre vett lakás. fizetni kell a részleteket, mert ha nem, a hitelező elárverezi, és ott lehet ülni a lakásban, házban, csak mozira, színházra, és a gyerek taníttatására nem futja, meg egészséges élelmiszerre, és jó egészségügyi ellátásra. de ez nem számít, a rezsi le van csökkentve. és tényleg. nem kell szabadidős programot se szervezni a gyereknek, külföldre vinni, külön órák a jó oktatáshoz, elvégre bérrabszolgákra van szükség. csakhogy ma már a seggnyalást is drága iskolákban oktatják, ha esetleg valaki be szeretne kerülni a belső kör perifériájára.

Minél nagyobb az állam és lakosainak az adóssága, annál sérülékenyebb, annál kiszolgáltatottabb, annál kisebb a mozgástere gazdaságpolitikájának és állampolgárai jó-, és jóllétének megvalósítására.

elnézést, ha untattalak.
no mégegyszer. ha a kormányzat engedi, hogy az áramtermelők közé beépüljön több kivételezett kereskedő, akkor az áram drága lesz. ha a kereskedésben a saját pártfogoltjai drágítják a termék árát, nem lesz aki vállalja a szolgáltatást. ekkor mondhatja az állam, hogy vállalom én, és akkor megtapasztalhatja, hogy miképpen, és mennyi pénzt kell az áram-, gáz-, távhő-, ivóvízellátás szolgáltatásba pumpálnia, és szabad a gazda, honnan vegye el a zsetont, ha a tejelő multik nincsenek, mert elmentek, ellenben a kivételezett kereskedők (saját privilegizáltak) továbbra is offshore-ba viszik a zsetont. és ne mondd, hogy nem viszik. semmi nem tiltja, tehát viszik. mert ez egy szabad ország. a csókosoknak.
@Knósszosz: Bocsesz, nem én valék a zelkövető! Hanem Besenyő Antal alias Anti bá' szül.: Dolák-Sali Róbert!
@Sir Bates dö Hól: Nem. Tőlem azt csinál magánban mindenki amit akar.
Zuschlaggal nem a magánélete a legnagyobb baj.
Ahogy, részben az itteni véleményemet is ismételve, és a viták tanulságai alapján kifejtettem.
endresy.blogspot.hu/2014/03/sajnalat-hajoagyunak.html
@jaegtoer:

Nem untattál :-) tényleg. Végre valaki, aki gondolkodik. Az elmúlt húsz évben jó alaposan felhígult az internet...

Én nem akartam idehozni ezt az áram-áras dolgot, csak nem értettem már az index cikkét sem: mi az hogy drágult az áram, dehogy drágult.

A rezsicsökkentéses dolog is oldalhajtás, bár érdekes kérdés, hogy mit nevezünk indokolt költségnek egy monopolhelyzetű áramszolgáltató esetén. Más területen volt rá példa, hogy a monopol-szolgáltató csekély profittal működtetett magas áron egy szolgáltatást, majd megjelent a versenytárs amely jóval olcsóbban tudta adni ugyanazt. Mindjárt kiderült, hogy vannak tartalékok a költségoldalon. Csak amíg nem égett a körmére, nem akadódzott hozzányúlni.

***

A nagy adósság biztosan nem jó. Töröggábor azonban januárban már rámutatott, hogy 2008-ban hasonló összegű imf hitelt vett fel az akkori kormány. Huss el is költötte, és még atomerőmű sem épült belőle, csak az adósságráta ugrott meg alaposan. A mostani döntés abban különbözik, hogy a 2008-as hitel szétfolyt sok helyre, a mostaninál meg rá lehet mutatni, erőmű lesz, és ezért könnyebben tematizálható.

Nos?
@GeoCracker:

"Zuschlaggal nem a magánélete a legnagyobb baj."

De az az igazán érdekes - rámutat, hogy lesz valakiből ilyen karakterű politikus. Nem olvastam a könyvet, de az otthoni, családi légkör valószínűleg komoly szerepet játszott, komolyabbat, mint az iskolai megaláztatások.
@jaegtoer:

Ez a beékelődött kereskedő már szerepelt január-februári hírekben, azzal, hogy megvette olcsón a gázt és 40 milliárddal drágábban adta tovább a távhőszolgáltatóknak. Legalábbis az iudex így interpretálta. Később aztán kiderült, hogy nem ez történt. A közbeékelődött kereskedő kétségtelenül csinált valami csavaros tranzakciót, amit már nem követtem, de a végén a távhőszolgáltatók a megállapodott olcsó gázt kapták.
@Mészáros Laci: Ebben az értelemben persze. De azért nem Orbán az egyetlen vidékről egyetemre származott ember. Mégis csak az ő túlkompenzált személyiségét szívjuk.
Alapvetően tehát számít, de nem egyértelmű a dolog.
Z. szánnivaló hülye, mint írtam. Emberileg Orbán is.
@GeoCracker:

"Mégis csak az ő túlkompenzált személyiségét szívjuk."

Most. Pár évvel korábban meg Fletó túlkompenzált személyiségét szívtuk. Hm?

A politikusainkat magunk közül választjuk. És mivel az emberek azokkal szimpatizálnak, akik hasonló karaktert és értékrendet képviselnek, ezért az magyar átlagos erkölcsi színvonalat tükrözik a politikusaink is. Tükröt tartanak elénk: ilyen ez az ország. Ez a kiindulás. Ebből lehet építkezni.

Nem reménytelen azért, csak nincs királyi út.
@Mészáros Laci:

"_csinált valami csavaros tranzakciót, amit már nem követtem, de a végén a távhőszolgáltatók a megállapodott olcsó gázt kapták. _"

55 mrd Ft hasznuk volt azon az egy tranzakción. s ez egy offshore cég.

ezek a csavaros dolgok azok, amelyek törvényesek, de így legalább intézményes és támogatott keretek között lopják meg a közösséget, miközben gazdáik ujjal mindenféle trógernek lehordják a multikat, holott most is multik után kuncsorognak olyan helyeken, ahol azt hiszik, nem ismerik őket. mert az arab is multi, az orosz is és a kínai is.
@jaegtoer:

"55 mrd Ft hasznuk volt azon az egy tranzakción. s ez egy offshore cég."

én is azt hittem (bár az iudex még csak 40 milliárdot írt), de nem így történt, egy hangsúlyosan nemfideszes szakember beszélt a részletekról tán az inforádióban. nem volt többtízmilliárdos lenyúlás. sajnos nem értettem a lényeget, de a végén azt mondta, hogy a történetben a kifogásolható elem az, hogy miért lehet egyszerű rámutatással kijelölni azt a céget, amely az ilyen tranzakciókat szervezi.
@Mészáros Laci:

" de nem így történt"

legyen igazad. utána keresek- kérdezek, nem azért mert nem hiszek neked, hanem azért, mert tudni akarom a részleteket. aztán jelentkezek itt.
@jaegtoer:

nincs mit elhinni -- nem tudtam konzisztensen reprodukálni a történetet. csak annyit értettem meg belőle, hogy nem volt 40-50 milliárd lenyúlás.
süti beállítások módosítása