Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: ripost.hu/insider/2024/05/lehallgat-a-google-a-szakerto-elarulta-hogy-vedheted-ki?utm_source=hirke... (2024.05.10. 14:03) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Pink Floyd Live in New York 1988 www.youtube.com/watch?v=13m5-0EOwIM (2024.05.08. 10:34) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.12.21. 13:07 Fabius

Küldj egy levelet Horváth Adrásért!

Címkék: horváth andrás nav botrány

Feleim!

"Mint tudjátok, a rendőrség házkutatást tartott az ex-NAV-os Horváth Andrásnál, melynek során a nyomozók magukkal vittek minden olyan dokumentumot, amely az ügyben Horváth kezében bizonyítékként szolgálhatna. (Igaz, tették ezt „elismervény ellenében” – azonban nem lehet kétségünk afelől, hogy ezzel a lefoglalással szinte tetszőleges időre megakadályozhatják a feljelentőt abban, hogy igazát bizonyíthassa. És akkor még csak e lefoglalás a „legenyhébb” esetleges következményét említettük…)

Az ez év őszén elfogadott, a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről szóló törvényelőterjesztése bevezetőjében az alábbiak szerint fogalmaz:

Minden, a közérdekű bejelentő számára hátrányos intézkedés, amelyre a közérdekű bejelentés miatt kerül sor — a 3 . § (4) bekezdésében foglalt intézkedések kivételével1— jogellenesnek minősül akkor is, ha egyébként jogszerű lenne.

A Fidesz-rezsim ismét átlépett egy határt: ez az eljárás a putyini Oroszországra jellemző, nem pedig az Európai Unió egyik tagállamára. Mi, akik napról napra foglalkozunk a magyar közélettel és a politikával, a hatalom viselkedésével és céljaival, nem mehetünk el szótlanul a történtek mellett!

A kérdés nem arról szól, hogy igaz-e részben, vagy teljes egészében az, amit Horváth András állít – a kérdés az, hogy miképpen viselkedik az állam az állampolgárral, a közérdekkel és a nyilvánossággal szemben. Egy jóhiszemű és demokratikus állam és államhatalom ilyen esetben nem léphet fel megfélemlítőleg és korlátozólag az államhatalmi szerveket kritikával illető állampolgáraival szemben – mert ezzel gyakorlatilag megsemmisíti azt a bizalmi alapot, amely nélkül demokrácia nem létezhet: az állampolgárok bizalmát abban, hogy az állam az állampolgárok közösségének érdekeit képviseli, nem pedig saját magát védi – ha kell, a közérdek, az állampolgárok és a törvények ellenében is.

Felkérlek Benneteket, hogy az alábbi rövid idézetet juttassátok el e-mailben Orbán Viktor miniszterelnöknek (cím: orbanviktor@orbanviktor.hu):

A rablók, a nagyok,

Ellopnák a drága, fényes napot!

De van eszük, s a kezük

Mind egymáson kapaszkodva függ.

 Szalmaszálért megfizetsz,

Ám egy kazlat elvihetsz:

Ez az eset tanulsága…

De megállj, főszakács, jössz te még az én utcámba! "

(Fésűs Éva: A palacsintás király – Csöröge udvari bolond „kaloda-dala”)

A rablók.jpg

 

Köszelőre! 

771 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr285703330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"____A kérdés nem arról szól, hogy igaz-e részben, vagy teljes egészében az, amit Horváth András állít – a kérdés az, hogy miképpen viselkedik az állam az állampolgárral, a közérdekkel és a nyilvánossággal szemben. Egy jóhiszemű és demokratikus állam és államhatalom ilyen esetben nem léphet fel megfélemlítőleg és korlátozólag az államhatalmi szerveket kritikával illető állampolgáraival szemben – mert ezzel gyakorlatilag megsemmisíti azt a bizalmi alapot, amely nélkül demokrácia nem létezhet: az állampolgárok bizalmát abban, hogy az állam az állampolgárok közösségének érdekeit képviseli, nem pedig saját magát védi – ha kell, a közérdek, az állampolgárok és a törvények ellenében is.____"

erről van szó. kibújt a szög a zsákból, mennyire demokraták. megszűnt a társadalmi szerződés. átlépték a Rubicont.
@jaegtoer: és nem veszik észre, mert a talpnyalók nyalnak, és mindenki ellenség ki kritizálni mer
azért javaslom, hogy ne céges és ne az elsődleges címekről küldjétek, ne legyen könnyű dolguk a Kubatekeknek ;)
Nagyon régóta írom már.
Nem pofázni, írogatni, levelet, emit kell küldözgetni.
Hanem AKASZTANI!! BELEZNI!! KIIRTANI!!
A lopott vagyont KAMATOSTUL VISSZAVENNI!

A pofázást,írogatást, feldugatjuk a saját vagy akár egymás seggébe.
A csúti rühes kutya meg fejhangon röhög rajtunk.

Azt a mocskos szart, ahol édesapámnak szívkatéterezésre lenne szüksége, és mivel a magánutat megfizetni nem tudja, időpontot kapott
2014.05.30-ra,nem tudom a hazámnak tekinteni.
anyámmal beszéltem arról ami itt folyik, tegnap az autóban..
@vitéž munkášőr: a blogról nem beszélek. csak a állami mérnökökről, meg állami tankönyvről. meg hogy anyám nem tudja, hogy ennek mi lesz a vége, de nem lesz jó vége
Elakartam küldeni, de azt írja ki, a címzetet nem ismeri, nézzek másik címet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Itt voltam eddig is :)
Azt nem reagáltam, mert nagyon túlteng bennem az indulat.
51 napot húztam le eddig mint orbánia téli közrabszolgája, szóval gyűjtöm az infót és tapasztalatot, jövő héten még az ünnepek előtt kiírom magamból.
November 01-el kezdtünk, ma kaptunk "munkaruhát":
kínai munkavédelmi bőr kesztyűt, és szlovák gumicsizmát. 35 emberre jut 12 szerszám, azt mondták hogy cserélgessük egymás között :D
@tristen2005: Gondolom a harmadik levél után Sir Robin bátran elfutott...
off... omlani kezdett a szar...

"Gyermekrák Alapítvány: hirtelen lekapcsolták az amerikai honlapot

2013. december 21., szombat, 13:31
Szerző: hvg.hu

A Gyermekrák Alapítvány amerikai terjeszkedéséről szóló indexes cikk után pár órával elérhetetlenné vált a Balogh István lánya által üzemeltetett USA-béli szervezet honlapja.

Átépítés miatt zárva - ez olvasható (angolul) a Children Cancer Foundation Inc. honlapján. A szerveren található tartalmak elérésének felfüggesztése azután vált hirtelen fontossá, hogy az Index azt írta: nemcsak Magyarországon gyűjti az adományokat a Gyermekrák Alapítvány, Balogh István százmilliókat termelő alapítványa az Egyesült Államokban is létrehozott egy adománygyűjtő szervezetet, amit a magyar vezető lánya irányít.

Hogy a leállás alatt mennyiben változik majd meg a magyarhoz közvetlen családi szállal kötődő amerikai szervezet honlapjának tartalma, azt az Internet Archive segítségével lehet majd nyomonkövetni, az archívumban ugyanis megtalálható az alapítvány szájtjának augusztus végi állapota."
@jaegtoer: "A miniszterelnök szerint a hatóság csak a dolgát tette, mikor házkutatást tartott Horváth András volt NAV-dolgozónál"

ez a dolguk vö. "minek ment oda?"

ez tényleg a Rubicon. kár, hogy fingja/fingjuk sincs róla, hogy mi az
@Penivaldes:

Még telik autóra??? Gyanús...

:DDD
@Penivaldes: ebben soha nem szoktam, nem tartozol abba a csoportba, akik megérdemlik.
Olvaslak egy ideje, tudom mint mondok, és szerintem te is tudod, mikor gúnyolódom/gúnyolódnék veled.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: sosem tudni, a tegnapi OV képeslap után minden lehetséges
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): tanfolyamon nem voltál, csak mert az orvosnál 3 "szerencsés" középkorú asszonyság beszélgetését volt szerencsém hallgatni, vérforraló ott is ami megy, és akkor visszafogott voltam.
"Felkérlek Benneteket, hogy az alábbi rövid idézetet juttassátok el e-mailben Orbán Viktor miniszterelnöknek (cím: orbanviktor@orbanviktor.hu):"

"Ackbar Admirális vagyok, a Szövetséges Flotta Főparancsnoka! Lájkolj minket a Galaktikus Hálón, ha Palpatine Császár szerinted is geci!"

Fog ez menni...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: egyébként azért emlyítettem anyámat mert 52 éves, világéletében fideszre szavazott, és soha többé. és 2 testvérem szintén.
@Penivaldes: akkor most kit is igazolsz? ;)
Ezzel az eredménnyel többet tettél már, mint sokan mások, mert ehhez az átalakult képhez te is kellettél.
elküldtem, még nem jött vissza a mailerdaemon, tehát megérkezett...

mi fog történni?

megy a spamfilter mögé olvasatlanul?

brühüyyy
@Penivaldes: azt a képeslapot nem én linkeltem, vagy csak hülyülök megfele, mert nem emlékszem erre.

történt ami történt:
Nem vált eléggé kocsonyássá a gerincem, és lumbágó-isiász szerűségekkel dobom fel a napjaimat, ebben az unalmas országban.
@Penivaldes: akkor Ő a világ legfijatalabb édeskéje, merhát majdnem egyidősek vagytok:-)
@rodeo36: az, nem nagy meló kiszűrni, még egy fapados szűrőnek sem, és az biztos a Kedves Vezető mélfiókját nem babzsákokkal védik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nekem az elküldés után németre váltott a levelezőrendszer
Másrészt éppen erre a jelenségre is hoztam, hogy felépült az újabb hungarobarakk.

endresy.blogspot.com/2013/12/kozeroszak-teves.html

Miközben H.A. esetében tényleg mindegy, hogy jogosak-e az eljárások ellene. A korrupciót ez nem csökkenti, ha igaza van
@Penivaldes: suliba járnak télen két különböző iskolába, a nyolc általánosuk van meg mindnek.

Elsős, másodikos kisiskolás szinten kezelik őket, megalázva, emberszámba sem véve. Pont azt a képet festették le, mint amit már sok blogon lehetett olvasni. Ésszerűtlen, szakszerűtlen agyament tematika, nyűg az oktatónak, nyűg a tanulónak.

A beszélgetést azzal zárták, hogy ha ezt előre tudták volna, maradnak kint a hidegben söprögetni, mert még az is jobb, mint ennyire megalázottnak lenni.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: Kapcsolódó:

Feljelentést tett a Jobbik a Gyermekrák Alapítvány botránya miatt

A Gyermekrák Alapítvány botránya egyértelműen arra mutat, a szervezet vezetése az adakozók szándékától eltérő célra használta fel a beteg gyermekeknek szánt adományokat, ezért a Jobbik feljelentést tett az ügyészségen.

www.alfahir.hu/feljelentest_tett_a_jobbik_a_gyermekrak_alapitvany_botranya_miatt
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
b+ elküldtem ezt is... title: Horváth András NAV elnöknek

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: első, másodikos szintjén?
dehogy, IQ 30 szintjén kezelik őket.
@Penivaldes: én csak azt mondtam amit ők, egy felnőtt embert kisiskolásként kezelni is minősíthetetlen, hát még IQ30-on, mert ez a szint csak növényi, vagy esetlen narancstrolli.
/kopirájt for Boli/
@Penivaldes: nálunk ugyanez a helyzet. de csak egy testvérem van
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: még a bölcsiseknek sem mit mond a medve brumm, mit mond a cica? miaú van.
aki ezt kitalálta azzal betanítanám a világ összes állathangját.
@Penivaldes: azért az anyanyelvi tanár néhánynál hatásos lenne ;)
ööööööö

Eltűnt az egyik kasszaforgalmazó
A kereskedők fizettek, az eladó eltűnt. Több fórumon is megjelentek a károsultak. A NAV nem segít.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F12%2F21%2Figy_csalnak_az_e-kasszakkal%2F

-----------------------------------

Teljes rejtély a 266 milliárdos gamási cégcsoda

Omladozó budai villa, titkolózó alapító és totális hírzárlat Gamáson. Az ország leggazdagabb cégének nyoma sincs, az érintettek nem beszélnek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F12%2F21%2F3szv%2F

---------------------------------

Százával viszik Kim Dzsongun kivégzett nagybátyjának rokonait a gulágra

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2013%2F12%2F21%2Fszazaval_viszik_kim_dzsongun_kivegzett_nagybatyanak_rokonait_a_gulagra%2F
"На переговорах подтверждено, что строительство венгерской части "Южного потока" начнется в апреле 2015 года, а первый газ поступит в Венгрию в начале 2017 года", - было сказано в заявлении российской энергетической компании в четверг.

По территории Венгрии будет проложено 142 мили (228,5 км) трубопровода, общая протяженность которого составляет 1500 миль (2414 км), часть его также будет проложена под Черным морем. Трубопровод начинается на российском черноморском побережье и в перспективе закончится в Италии.

"Южный поток" является частью усилий "Газпрома" диверсифицировать свою транспортировку газа в Европу. Большая часть российского природного газа для Европы транспортируется по трубопроводной системе советских времен по территории Украины, и геополитические проблемы там делают обычные маршруты транспортировки рискованными как для "Газпрома", так и для европейских потребителей.

В прошлом году Венгрия получила 187 миллиардов кубометров природного газа из России.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A mai kedvencem:

totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2013/12/21/lopott_autokat_hasznal_a_tadzsik_elnok_csaladja/

"A német hatóságok felvilágosítást kértek a tádzsik társszervektől, hogy az autók miként kerültek az ázsiai országba. Kikérték egyebek között az adásvételi ügyletek résztvevőinek nevét, de az adatokra és dokumentumokra hónapokig hiába vártak. Az esetről értesült a berlini tartományi kormány igazságügyi és fogyasztóvédelmi tárcájának vezetője, Thomas Heilmann, aki tájékoztatta a külügyminisztériumot. A lopott autók ügye így diplomáciai afférrá fajult, a berlini tádzsik nagykövetet berendelték a minisztériumba, ezután pedig a tádzsik külügyminiszter lemondta tervezett berlini látogatását. A külügyminisztérium szóvivője szerint a tárca azóta napirenden tarja az ügyet, de a tádzsik hatóságok nem hajlandóak kiadni az autókat.

Szóljon hozzá!

Kommentek

2013.12.21 08:55:19Dövan

Keleti szél b+! Mi meg ilyen emberekkel akarunk üzletelni! Csak nehogy Szijjártó Péter egyszer az egyik veséje nélkül jöjjön haza...."

Nono... :))
@tristen2005:

miért? csak nem vagy a pocakos, hogy meghatározd mit tehetek vagy mit nem?

juszt is és azt és annyit ami nekem tetszik

mi a bánat bajod van kora hajnalban?

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke): ejj, a rodeoi internacionalizmus hatása... ;-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Ha e beteg, bolond világra
Uram, még egyszer megszületnél,
Bár milliónyi templomod van,
Kezdhetnél megint Betlehemnél.
Szalmajászolnál rangosabb hely
Uram, tenéked ma se jutna:
Soha messzibb a Te országod,
„Miatyánkod” bár mindenki tudja."
@vitéž munkášőr:
Semmi különös. A "Déli Áramlat" ügyesen elkerüli Ukrajnát. 2014 áprilisba kezdődnek a magyar munkálatok. Viszont 2012-ben több, mint 180 milliárd gázt kaptunk az oroszoktól.
Csak azért oroszul, mert magyar szöveget ennyit sem találtam.
@Penivaldes: köszönöm neked, ez most jól esett a lelkemnek

de ne hagyd le a többit:

Erzsébet Kovácsnébejegyzést írtIdén Karácsonyra Csak Szeretetet Kérek
2012. december 5., 5:52 ·

Ha e beteg, bolond világra,
Uram, még egyszer megszületnél,
Bár milliónyi templomod van,
Kezdhetnéd megint Betlehemnél.
Szalma jászolodnál rangosabb hely,
Uram tenéked ma se jutna:
Soha messzibb a Te országod,
Miatyánkod bár mindenki tudja.
Ha úgy jönnél Názáretből,
Sápadtan, fázva, december este
Az ügyefogyott szenvedőkhöz
Párizsba, vagy Budapestre,
S leülnél az éhezők közt,
S attól, amit valaha mondtál,
Elfognának a tizedik szónál.
Mondjál csak új Hegyi beszédet,
S amit mondtál a gazdagokról,
S ha gyűlnének az elhagyottak,
S szólnál az írás-forgatókról,
S ha megpróbálnád, Uram,
Még egyszer az embert rávenni
Szeretetre....
Internálnának, esküszöm rá!
Ha nem is vernének mindjárt keresztre.
(ismeretlen szerző)
-no comment-

Baloghé az eltitkolt amerikai
pénzgyűjtő alapítvány is
A floridai Gyermekrák Alapítvány honlapját szomba­ton leállították, Facebook-oldalakat is töröltek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F12%2F21%2Fbaloghe_az_eltitkolt_amerikai_penzgyujto_alapitvany_is%2F
@rodeo36:
B+, a Horváth András nem NAV elnök!:)
@dr. jenőke (jenőke): semmi gond, csak élcelődöm. de köszönöm a zanzásítást
@vitéž munkášőr:
Hát ez meg?
A magyar kivitelező?
Déli Áramlat Hungary Zrt.
@Penivaldes: az első találatot másoltam be, de ezek szerint, te jobban képben vagy ebben is
@tristen2005:
de azt lehet javasolni, hogy legyen

te kis értetlen

brühüyyy
@vitéž munkášőr:
Voltam oroszéknál - hivatalosan - hosszabb ideig, napi 8-9 cto gramm vodkára és egy kiló uborkára hitelesítve, és folyékonyan beszéltem oroszul. Ez elmúlt, viszont a vodka szagát sem bírom.
@Penivaldes: nem udvarlás, ez te, most hogy megadtad a nevet, megnéztem ki is ő, szép, nem szép, de fogalmam sem volt róla ki is volt ő.
@dr. jenőke (jenőke):
tehát megy a nagy körbekörbe duma mialatt megy az üzlet és a függés...a magyar gáztározók meg...hát az meg rablómese

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke): grat, azééé én sikeresen elvéreztem már a kiolvasásnál, azért köszi, hogy feltételezted rólunk, a megértését a szövegnek :D
Januárban nyílik ismét a nagykövetség. A Párttitkár Elvtárs fogja megnyitni. Külügyminiszterünk u.i. olyan okos ember, hogy 1989-ben elvállalta az mszmp titkári posztot a külügyminisztériumban. Hótziher, hogy nem fogok vele kezet.
Javaslatokat kérek, mit mondjak neki!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nekem a kiolvasással nincsen gondom, de az Ukrajna, Gazprom, Oroszország, Magyarország, Olaszország értelmezésén kívül én is elvéreztem a cirill labirintusban
@Penivaldes: hugi, én soha nem szavaztam a fityeszre. ne égess má:))
@dr. jenőke (jenőke):

" A megbeszélések megerősítették, hogy az építőiparban a magyarországi része a" Déli Áramlat " indul áprilisban 2015-ben és az első gáz megy Magyarországra 2017 elején , " - mondta egy nyilatkozatában, hogy az orosz energetikai cég csütörtökön.

A Magyarország területén épül 142 mérföld ( 228,5 km ) gázvezeték , a teljes hossza , ami 1500 mérföld ( 2414 km ) , egy részét akkor is meg lehet határozni a Fekete-tenger . A csővezeték kezdődik az orosz Fekete-tenger partján , és hosszú távon véget Olaszországban.

" Déli Áramlat " része az erőfeszítéseket a "Gazprom" diverzifikálni gázszállítás Európába . A legtöbb orosz földgáz Európába szállítanak át a csővezeték rendszer szovjet időkben az Ukrajna területén , és geopolitikai problémák vannak ezzel a szokásos közlekedési útvonalak kockázatos a "Gazprom " és az európai fogyasztók számára.

Tavaly Magyarország kapott 187 milliárd köbméter földgázt Oroszországból.

Gugli fordító a barátod.
@rodeo36:
Ez van.
Vakitás - jelző nélkül.
Foglalkozásomból eredően a Horváth András ügy óta azon gondolkodom, hogy mit tennék, ha élne még a kb. 2013-as jogszabály, amely a számviteleseket, ügyvédeket, könyvvizsgálókat, pénzügyi szolgáltatókat érintette.
Ott arról volt szó, hogy a felsorolt foglalkozások művelőinek büntetőjogi felelősség mellett kötelességük bejelenteni a pénzmosás, vagy gyanús pénzügyi eseményeket.
Egy ilyen kötelesség teljesítése napjainkban kétesélyes, ám mindenképpen veszélyes.
Vagy az történik, mint Horváth András esetében, hogy nem a kivizsgálás kerül a fókuszba, hanem a bejelentő személye, már amennyiben a bejelentés megtörténne, vagy nincs bejelentés, és ha kiderül az adócsalás,
be lehet vonulni a börtönbe.
Miután mindkét opció hátránnyal jár, jobb hallgatni.
A Fidesz magatartása, amely ebben az esetben gyomorforgatóan cinikus, ijesztő, megfélemlítő, demoralizálja direktbe azokat az embereket, akik minden titkok tudói, akik leginkább felszínre hozhatnák a csalásokat.
@Mariann19: Lehet tudni, hogy mikor helyezték hatályon kívül ezt a jogszabályt?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Boldog ország! Csak autót lop a miniszterelnök és a családja... de szépis lenne...
15:55, Szombat (december 21.), m1

Vad Szigetköz

ha van egy kis időtök :))
@Mariann19: "A Fidesz magatartása, amely ebben az esetben gyomorforgatóan cinikus, ijesztő, "

Melyik esetben nem az? :-((((
@épészmérnök: Na, ha a magyar szakaszt a Kögéplop építi, akkor már nem is marad lóvé a maradék szakaszra. Magyarország, végállomás...
@Mariann19: MEggy ógyúútál, avagy meggárgyultál? Kilincsszaggatás rodeózás Mr. Rezignálttal, kovbojkalapban? Megvolt? :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Gyermekrák Alapítvány: hirtelen lekapcsolták az amerikai honlapot

2013. december 21., szombat, 13:31
Szerző: hvg.hu

A Gyermekrák Alapítvány amerikai terjeszkedéséről szóló indexes cikk után pár órával elérhetetlenné vált a Balogh István lánya által üzemeltetett USA-béli szervezet honlapja.

Átépítés miatt zárva - ez olvasható (angolul) a Children Cancer Foundation Inc. honlapján. A szerveren található tartalmak elérésének felfüggesztése azután vált hirtelen fontossá, hogy az Index azt írta: nemcsak Magyarországon gyűjti az adományokat a Gyermekrák Alapítvány, Balogh István százmilliókat termelő alapítványa az Egyesült Államokban is létrehozott egy adománygyűjtő szervezetet, amit a magyar vezető lánya irányít.

Hogy a leállás alatt mennyiben változik majd meg a magyarhoz közvetlen családi szállal kötődő amerikai szervezet honlapjának tartalma, azt az Internet Archive segítségével lehet majd nyomonkövetni, az archívumban ugyanis megtalálható az alapítvány szájtjának augusztus végi állapota."
@avanivi: megnézném, csak má pár éve tahótlanítottam:)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: nyulambulam, nem mocskos egy kicsit a szád:)) kérdem én:))
Horváth Andrásért!!
"Nem a szárny szab itt mértéket,
hanem a gerinc."

Romhányi :Lepketánc.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: köszi, mááá én is linkeltem, csak ismételni tudom, hogy rohadna meg az ilyen faszkalap megfele
@taga20: Nem érted te eztet. Csak Neked mocsekos a fantáziád: Mr. Rezignált On, oszt együtt olvasság Rodeo recipéit az örök életre és a tantrákra vonatkozózóan:-))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem olvastam végig a blokkot, de asszem, vmikor a lgeléj én is beraktam mindenféle reakció nélkül. Itt tartunk. Már ez sem éri el a tűrésküszöböt...
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: @taga20: én sem nézem soha az m1-t, erre is csak véletlenül találtam rá a műsorfüzetben :)) /mivel itt élek a szomszédban /
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez nem faszkalap, hanem egy igazi gennyes halálkufár élősködö... Külön forgott a gyomrom, amikor láttam a videón, ahogy a Sofjorom Ivanovics cűgülte be a kukát, majd a méltóságos úr cókmókját. Esküszöm, Lázár jutott eszembe siheder korában, amikor ugyanezt tette a kétembernyi Hmi. hótpógi sameszeként. Bár ez a soförködés táskahordozós státusz mainapság nyerő, hisz Lézerdzsoni is így kezdte, az NMHH egyik korifeusa meg a Szalaiannamari soförjeként....
@avanivi: Mostmár ne mentegetőzz Fülöpke. Valld be, csak a nézettséget akarod így növelni:-))
"Ők ütötték ki Krasznai Tündét a Parlamentben
Gubás Gabi, Bársony Bálint és Wichman Tamás karácsonyozott a gyerekekkel."
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

tulajdonképpen, ki ez a balogh istván? szeretném látni az életrajzát. pártkötődéssel együtt.
@avanivi: 2 millió ember nézi meredten Proliboli hódításait a dentálmentálmedikák körében...:-) Az asszonynak má tanusekell:-))
@épészmérnök:
Szia!
Nem tudom, de bevezetése után hamar veszített a komolyságából, mert a bejelentési kötelezettséget a pénzmosásra koncentrálta inkább.
A pénzmosásokat akkor is a politikai és gazdasági potentátok gyakorolták, szerintem olyan szemfényvesztő rendelkezés volt.
"Melyik esetben nem az?"
A Fidesznél a kiszámíthatatlanság a legijesztőbb, mert nem tudni, mikor tesz padlóra, vagy mikor veszi el a tulajdont.
@jaegtoer: Ez nem pártatléta... egy igazi szaralak magyar betyár... ha igaz csalásért már a börit is megjárta... külön vicc, hogy a kopasz kisgyerek a leklámból, aki a fija, ammegmost bodyboulderkedik Ámerikában:-)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: ja rendben, én meg csak azt hittem, hogy a dugást írtad körül:))
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Volt terápiázás, a fele adagot /Rodi féle/ bevettem, és átestem homályos látásba.
Mr. Rezignált az előkészületeket látva azt mondta, hogy a falakon lévő kaparásnyomokból fogja megtudni, hogy vége a kezelésnek.
Mászok ki belőle.
@Mariann19:

a szellem kijött a palackból. most egyetlen kérdés van. jogi úton miképpen lehet a bűnpártolásért kívülállónak feljelenteni azt a szervezetet, amelyik vegzálja a közérdekű bejelentést tevőt. Ez Hága lesz. 2 év, vagy 3, 2016-ra beérik. ahogy mondtam.
süllyesszük el a jachtot, legyen csak egy út, s az, az előre. az ütköző az egy másik projekt. azt tartásban hagyjuk.
@Mariann19:

szóval, ki az a Mr. Rezignált
@Mariann19: Értem. Mielőtt eljött volna a kaparászási metódus, pánikszerűen bezárkozótt a frigóba néhágy doboz fagylalt mellé, és bízott benne, majd elmúlik:-9 Inkább vesszen a tapetta:-)
@jaegtoer: Az az ambör, aki ha megfelelő mennyiségű fagylaltot kap, elnézi neje blogámokfutását:-)
@jaegtoer: a férj, nyúl ellenfele. persze csak játékibúl:))
A Nap híre:

"Florentino Pérezhez, a Real Madrid elnökéhez címzett közös nyílt levélben mondott köszönetet az október 23. és november 25. között Madridban tartott Puskás-hetekért Puskás Ferencné, Orbán Viktor miniszterelnök, a Puskás Akadémia alapítója és Mészáros Lőrinc, az akadémia elnöke."
@épészmérnök:

"Hótziher, hogy nem fogok vele kezet.
Javaslatokat kérek, mit mondjak neki!"

húzzál fehér kesztyűt és mondd neki, hogy mérges szömörcét szedtél véletlenül, és kesztyűben meg mégsem, olyan illetlen lenne...
Florentino Pérez: értem. De ki az az Orbán Viktor, és ki az a Mészáros Lőrinc? A nyanyát ismerem... nincsenek különösebben jó emlékeim róla...
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
ha a kopasz gyerek a fényképen a fia, akkor az a srác szabolcsi, mégpediglen, nagyecsedi, a Bódi Guszti falva, és ha jól tudom, már a neve is, de nem az idén barnult:
@jaegtoer: Legalább az ütközőhöz nem kell metőcsónak és mellény... és tudod... amikor a vonat zakatol... :-)))
@taga20: Szóba se essek... Ö már '19-ból ismeri azz asszont:-)
@jaegtoer:

"Baloghé az eltitkolt amerikai pénzgyűjtő alapítvány is

Spirk József
2013. december 21., szombat 14:19 |
Balogh István az elnöke a Gyermekrák Alapítvány amerikai, Floridában alapított tükörszervezetének is. Az eddig Magyarországon egyáltalán nem ismert Children Cancer Foundation vezetetői között van felesége és huszonéves lánya is. Az Index szombat reggeli cikke után nyomban leállították a Fort Myers-i címen jegyzett szervezet internetes oldalát.
A Florida államban működő szervezetek hivatalos nyilvántartása szerint Balogh István az egyik elnöke a 2009-ben alapított Children Cancer Foundation-nek, amelyet magyarországi Gyermekrák Alapítvány amerikai változataként szintén a beteg gyerekeknek szánt pénzadományok gyűjtésére hoztak létre. A CCF-et Floridában egy Fort Myers-i címen jegyezték be, abban a városban, ahol Balogh nagyobbik gyermeke, Balogh Klaudia végezte felsőfokú tanulmányait.

Az Index szombaton számolt be arról , hogy a Balogh István irányítása alatt működő Gyermekrák Alapítvány mellett, tükörfordított névvel, itthoni kopasz kisfiús logófotóját felhasználva az Egyesült Államokban is elindítottak egy szervezetet, amelyről azonban Balogh a Gyermekrák Alapítvány gazdálkodása körül kirobbant botrány ellenére egyetlen egyszer sem tett említést, sőt nevét a CCF hivatalos honlapján sem tüntették fel, mint vezető tisztségviselőt.

A nyilvántartás szerint Balogh István mellett a CCF irányítói között van felesége, Szűcs Judit, és lánya, Balogh Klaudia is. Rajtuk kívül még két személy, egy buffalói magyar és egy budapesti férfi neve is szerepel a direktorok listáján.

Szombati cikkünk előtt emailben megkerestük a CCF-honlapon kommunikációs vezetőként megjelölt Balogh Klaudiát, hogy tisztázza, milyen kapcsolatban van az amerikai szervezet a magyarországi Gyermekrák Alapítvánnyal, kapott-e Magyarországról pénzügyi segítséget a szervezet. Megkérdeztük azt is, hogy a CCF vezetői közül ki és mennyi fizetést vesz fel, de az is érdekes lehet, hogy a szervezet fizette-e Baloghék amerikai repülőútjait.

Válasz helyett a CCF honlapja szombaton délelőtt elérhetetlenné vált. A www.childrencancerfoundation.org/ címen átalakítási munkákra hivatkoznak, azon most kizárólag Balogh Klaudia email elérhetőségét lehet megtalálni.

Az internetes oldal egyébként korábban sem bővelkedett pontos elszámolási adatokban. Húsz szponzor nevét feltüntették ugyan, de az adományokról és a kiadásokról nem közöltek összesítés. A tevékenységről az derült ki, hogy az elmúlt évben támogatták kilenc beteg gyermek delfináriumi látogatását, a forrásgyűjtő munkáról pedig azt, hogy tavaly és az idén Mikulás-futóversenyt szerveztek Fort Myers-ben, ahol a résztvevők több ezer dollárt fizettek be a szervezet számlájára. Az oldalon közölt alapítványi képekről látszott az is, hogy Balogh István is rendszeresen kiutazott Floridába, hogy részt vegyen a CCF-es eseményeken.

A CCF tevékenységét Balogh mindkét Floridában élő gyermeke Facebook-oldalán is reklámozta, és több privát fotót is közzétettek a Balogh-család amerikai útjairól. A napokban Klaudia és Roland Facebook-oldala is megszűnt.

A Gyermekrák Alapítvány körül akkor robbant ki botrány, amikor az elnökéről az Index megírta , hogy rendszeresen szabálytalanul furikáztatja magát a szervezet mentőautójával. Bár az utazásokat videó is bizonyította, Balogh István tagadta a vádakat.

A szervezetnek évente 60 ezer ember ajánlja fel az adója egy százalékát, 250-400 millió forint közötti összeghez juttatva Baloghékat. A hivatalos összegezés szerint a bevételeket szinte teljes egészében kórházak és gyógyuló gyerekek támogatására költötte, Balogh azonban eddig mindig megtagadta, hogy részletes elszámolást adjon a kiadásokról. Azt is csak a napokban vallotta be – sok ködösítő nyilatkozat után –, hogy az egészségügy területén működő alapítványok között kirívóan magas díjazásban részesíti saját magát. Balogh nettó 523 ezer forintos tiszteletdíjat kap a Gyermekrák Alapítványtól.

[1]: index.hu/belfold/2013/12/21/floridaig_terjeszkedett_a_gyermekrak_alapitvany/
[2]: search.sunbiz.org/Inquiry/CorporationSearch/SearchResultDetail/EntityName/fornp-f11000003601-b30da472-a51e-4b83-bded-b6bdd15fa04e/Children Cancer Foundation/Page1
[3]: www.childrencancerfoundation.org/
[4]: http://index.hu/belfold/2013/12/17/sajat_mentoben_ulve_keruli_ki_a_dugot_a_gyermekrak_alapitvany_elnoke/"
az előzőből:

"Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó 2013.12.21. 09:14:19
@Orica Középföldi: Végülis... rossz időben rosszalkodik... jön a választás, kell az odafigyelő, gondoskodó megvédő államimidzs... Balogh aranyéletét most ez a trend keseríti meg. AZ elmúlt 3 évben folyamatosan piszkálták, mégsem történt soha semmi. Orbánék viszont már kinézték az alapítvány és adomány bizniszt is. Ennyi. Elég, ha a vörösiszapos lóvé eltünésére, vagy az árvizi adományátvétel monopolizálására gondolni. Lassan mindenre ráteszik a kezüket, amiből munka nélkül pénzt lehet csinálni, ellenőrizetlenül. "
Meg ez is:

"Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó 2013.12.21. 09:16:20
A klasszikus: Honnan meri venni magának a bátorságot, hogy rajtam kívül lopni mer:-) "
Csókoltatok Széles Gábort az antigravitronos energiachellójával együtt:

"Kihozták a maximumot az Ikarusokból
RETRO MOBILKREPSZ ZOLTÁN2013. 12. 21. 14:49
SZÓLJON
HOZZÁ!
Panoráma, emeletes, de még hotelbusz is készült Magyarországon a hatvanas években."

www.origo.hu/auto/20131219-egyedi-mavaut-autobuszok.html?sec-2
Pro és kontra. A prot mindenki tudja.
Ezer focipályát újít fel a kormány
2016-ig 40 milliárd jut erre.
"
Megjelent a konkurrencija:-)) Vegyék, vigyék, kici occóóó:-)

"Panorámaképet küldött haza a Jáde Nyúl
A kínai szonda elkezdte a munkát a Holdon."
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: vigyázz ezekkel a számokkal! oricát lenéniztem és kaptam a pofámra:))
@taga20: Jahh, ha nálad a kutyád is okosabb, ne csodálkozz, ha lebasznak! :-) Főleg úgy, hogy még furikban is tologattatod magad haza:-)
@jaegtoer:
A nagy dramaturg ebben az esetben is előírja, hogy a választásig minden olyan ügyet, amely a választásokat károsan befolyásolná, altatni kell.
Megtehetik. A Polt Péter által irányított ügyészség a nyomozó szervekkel "alapos" kivizsgálásra hivatkozva néha megnyilvánul, beszámol a parlamentben, hogy minden a törvényességnek megfelelően történik, tudván, hogy az idő nekik dolgozik.
Az is világos számukra, hogy az ellenzék nemzetközi szervezetekhez fordul, de - ahogyan írod - az igazsághozatal 2-3 év.
Ez a lebegtetés látszik a devizahiteles ügyben is. Látszik, hogy nem merik felvállalni a következő ciklusra a megoldás pénzügyi terheit, a választásokig folyamatosan kilátásba helyezik a megoldás reményét.
Közben bemutatnak bűnbakokat, homályba terelve a valódi okot.
Tudod, az elég drámai, hogy a szemlélődő emberek pontosan ismerik a lépéseket, és tehetetlenül nézik, ahogyan a hülyék gyülekezetének tartják őket.
Más. Mr. Rezignált a férjem.
Egyszer utaltam valami cselekvésére a rezignált jelzővel, Vérmókus azóta így utal rá.
Szerintem is tartsuk rezervába az ütköző projektet, mert a négy bank kivonulása sötét jövőt sejtet.
Emiatt jöhet a nagy utazás!
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

köszi. ezek számomra is ismertek. de mi a végzettsége, képzettsége, mit dolgozott előtte, kinek a kije, mert hogy nem elnökként született az kurva élet.
@jaegtoer: Na, ilyeneket tőlem ne várj... nagy valószynűséggel az sem emlékszik, mert ugyi jóval régebbi adatok, mint a házának az ára, oszt asse tudja...
Amit Mariannak linkeltem, javaslom Neked is bogarászásra... vigyázz. csak éhgyomorra... és ami ma itten történik, azis érthetővé válik...
@Mariann19: A rezignált azért maradt meg bennem, mert az okos és intelligens nők mellett, a szintén okos és intelligens férjeknek nagyjából ez a magatartásforma marad:-)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
"Elnézi neje blogámokfutását."
Nagy ára van annak.
Cserébe hozom-viszem a tálcát alázatosan, hogy ne korlátozza szellemi fejlődésemet itt a blogon, amit ti tudtok számomra biztosítani.
Az idiotizmus nonplusultrája...

"A Fidesz újabb köteles beszéde a bankoknak
Törvénybe kerülhet, hogy a bankok negyedévente kötelesek tájékoztatni az árfolyamgátba lépett devizahitelest arról, mennyit spórolt az árfolyamgáttal.

Mi lesz itten? Ha négy helyett három Hetiválasszal ki tudom törölni a seggem, azt is ki kell majd plakátolnom a folyosón?
@Mariann19:

én optipistásabban látom a heklyzetet, mégpedig úgy, hogy a fidesz nekem dolgozik. addig jár a korsó a kútra, amíg csak meg nem telik, és a korsóhordozó szülési szabadságba nem esik.
Üdvözlöm Mr. R-t, de nem kell tudnia, miképp azt sem, hogy hálámmal terhelt. az ütközőn végül nem mi ütközünk. a helyet átadjuk. de csak azt.
Bocsánat! Nem gondolkoztam... Nemzeti Konzultációs levéllel... a többi stimmt...
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: szólok sipi haveromnak és jó leolt, te okostojás, te:))
@Mariann19: jajjjjj... ebből a mondatból már nem fogsz jól kijönni:-))) Sütheted a bejglit, főzheted a tőtikápit, aggathatod a karácsonyfát ezerrel ezek után:-) (Értelmezésem szerint, simán, lehülyézted) Ne is csodálkozz, ha legközelebb egy szőke, de istenítő huszonévessel édelegve találkozol vele a Kőrúton... és aktatasiban viszi haza a mosnivalót:-)))
eltünt az egyik kasszaforgalmazó. a NAV nem segít.

a cikk elérhetetlen.

a tettestársak miért is buktatnák le egymást?
"___Nem tűnt el a Montel

A cikk megjelenése után a Montel Kft. azt írta az Indexnek, valójában nem tűntek el, csak nehéz őket telefonon elérni, mivel a Patkós Cassa ügyfelein kívül is napi több száz telefonhívás érkezik be hozzájuk a pénztárgép telepítések időpontjának egyeztetése miatt. Azt írták, ettől függetlenül már több tucat Patkós Cassa károsultat szolgáltunk ki soron kívül, hogy enyhítsenek az őket ért káron.___"

....hm, hogy enyhítsenek?!
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
"Okos, intelligens nők és férfiak."
Fenti állatfajra jellemző még az önírónia, enyhe cinizmus, némi bohém beütés, és valóban, a rezignált reakció.
Szeretem ezt a tipust, különösen , ha gyilkos humorral is társul a fenti tulajdonságokhoz.
Ezért vagyok itt blogámokfutásban.
@Mariann19: @Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

nem is idézem az idéznivalót. súlyosan méltatlan Mr. R-re nézve. biztos szívvel és ésszel választott(ad). már ez önmagában az ő nagyszerűségére vall. látatlanban kedvelem.
@Mariann19: kösz mariann, de ezt nem kellett vona, még elpirulok:))
@jaegtoer:
Annyira örülök, hogy az "addig jár a korsó" elméleteddel reményt adsz a jövőre nézve.
Kérek jelzőt a jövő elé.
Színben is kifejezheted.
Majd küldök neki levelet ha küld nekem bizonyítékokat.
Díjazom hogy kiállsz HA mellett, de versekkel egész biztos nem lehet Orbánra nyomást gyakorolni, és HA-nak sem segít a helyzetén. Valami más módját kellene választani a segítségnek.

poszt: "ezzel gyakorlatilag megsemmisíti azt a bizalmi alapot, amely nélkül demokrácia nem létezhet" <-- múlt idő, már megsemmisítette.
@jaegtoer:
"Látatlanban kedvelem."
Ráadásul marha jóképű is. Tudja is.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
"Ne is csodálkozz, ha legközelebb egy szőke huszonévessel..."
Hülye lenne, jó parti vagyok.
Na, meg a derű, a csacsogás...
jesz!! jönnek a trollok, remélem batyufasz és jélacifasz is befut:))
Mert pont nem szarja le orsósviktátor ezt... el sem jut hozzá...
Bocsánat, de én nem értem ezt a felhajtást. Tudtommal Horváth feljelentést tett, de ehhez semmilyen bizonyítékot nem csatolt. Szerintem logikus lépés, hogy ezeket a hatóság megszerzi, anélkül ugyanis nem tud nyomozni. És ha Horváthnak van annyi esze, mint egy marék gilisztának, úgyis van másolata mindenről.Akkor meg?
@Sir Galahad: apám, te ako észak-koreába faszán éreznéd magad:) vagy sík hülye vagy, vagy sík fideszes. más magyarázat nincs erre a hülyeségre, amit idehánytál!
@taga20:
Szia!
"Még elpirulok."
Nem tudom miért kéne, de nem is érdekes.
Fontosabb, hogy a markáns, férfias szövegeddel
tedd már helyre azokat, akik az itthon maradtakat oktatják ki arról, amit a hazaiak százszor jobban tudnak.
Már kezd idegesítő lenni, mert csak görgetek, görgetek, míg az értelemhez érek.
@taga20: Szívesen vettem volna egy értelmes magyarázatot, de azt ugye csak értelmes emberektől lehet várni. Ez van.
@taga20: Értelmes válasz egy értelmes embertől. Köszönöm :)
@Sir Galahad:
"Tudtommal"
Rosszul tudod.
Ha letesz valami konkrétumot, azonnal.

Mert az elég kevés, hogy a multi adót csal, ezt idáig is tudta mindenki.
@tobeor: No akkor világosíts fel,megköszönném. Mit tudok rosszul? Nem tett bejelentést, vagy mellékelte hozzá a bizonyítékokat?
@taga20: tessék, csak emlegetned kellett!
@taga20: Inkább te vagy sík hülye. Ha valaki egy vitás ügyben bizonyítékokat követel, azon te mit nem értesz?

Teljesen igaza van, egyet ha gond van át ad a rendőrségnek, de azért ott a másolat a médiának. Ha valami gáz lenne.
@Sir Galahad: öreg ne cidáztasd itt magad, me nagyon tré. ha te ezt a szitut nem érted, ako szavazz a fideszre:)
@taga20: Biztos voltam benne, hogy csak hisztizel,mint a többi. Kösz :)
@taga20: Ez nem fidesz szimpátia kérdése te nagyon okos. Van bizonyíték vagy nincs?
@♔bаtyu♔: mi van haver, a mandineren szar a társaság? mindenki vitya faszát szopja, unod? szerinted az a legnagyobb probléma, hogy hány másolat van? te szerencsétlen barom:)
Van itt pár nagyon zseni. ezek szerintem tényleg fognak levelet küldeni.
@Mariann19:

Szia!

Itt lett volna az ideje ,hogy a VB döntőt végre mi játsszuk ,ehelyett?...

Még nem voltam könnyeket letörölni.

Törölgesse hát Ő...

www.formation-massage-stage.fr/outils/nettoyeurecran/cleanscreen.swf
@taga20: Ostoba vagy kispajtás, ne terelj, hanem maradjunk a témánál. Szóval hol a bizonyíték? Vagy csak Mesterházy mondta, te zseni.
@Sir Galahad:
Azt is rosszul tudod hogy nem mellékelt bizonyítékot.
És azt is rosszul tudod, hogy ha valaki feljelentést tesz, akkor az a normális eljárás, hogy a rendőrség első lépésben házkutatással egybekötve elveszi tőle a bizonyítékot. Nem, ez nem normális.

Szívesen.

Cserébe kérlek te is világosíts fel, megköszönném. Miért hogy van vagy 6-8 nick, akik napok óta "nem tudják", hogy csatolt bizonyítékot, és miért hogy normálisnak tartják ezt az első ránézésre is döbbenetes és leplezetlen, sőt hivalkodó hatósági túlkapást, megfélemlítést, és egyértelmű üzenetű akciót?

Egyáltalán miért hogy nem az ÁFAcsalásokon lebuktatásáért, a magyar nép kifosztásának megszüntetéséért drukkolnak ezek a valami véletlen folytán mindig a fidesz pártáját fogók, és miért vannak drukkolnak látványosan HA ellen?
@♔bаtyu♔: ti össze dolgoztok geleheddel? te, ha egy kibaszott parlamenti bizottságot se enged ez a kibaszott fityeszrablóbanda ako miről is pofázol?
@tobeor: Csatolt bizonyítékot. Te mindent elhiszel? Akkor hogy hogy nincs itt az Indexen? Ja, hogy titkos. Ne minket fideszezz, hanem magadat ostobázd.
@♔bаtyu♔: menj be a cébéába és ott van, meg felcsútra a főnöködhöz, a kert végében megtalálod!
@taga20: Persze, összedolgozunk. Szembejönnek az autópályán mi? Rá kell most már jönnöd, te vagy ilyen ostoba. Ráugrasztottak egy ügyre, a lufi egyre kisebb, te még mindig szorongatod.
@taga20: Persze, de esetleg az ügyről valamit?
@Sir Galahad:

1.) Rosszul tudod: Horváth a feljelentéséhez számos bizonyítékot csatolt. Ha nem tette volna meg, akkor az ügyészség kapásból utasította volna vissza a feljelentését – ehhez képest csupán egy kis, nyomorult feljelentéskiegészítés-kérésre futotta az erejükből.:-)

2.) A hatóság egy (közérdekű) bejelentőtől, vagy egy súlyos bűncselekmény feljelentőjétől nem úgy szerzi be a bizonyítékokat, hogy házkutatást tart az illetőnél – ezzel kapcsolatban talán mélyedj el kissé a rendőrség, ill. az ügyészség működését szabályozó törvényekben.:-) Házkutatást gyanúsítottaknál kell/lehet tartani, vagyis azoknál, akikről alaposan tételezhető fel az, hogy bizonyítékokat akarnak visszatartani, vagy eltüntetni.

3.) Egy jogállamban nem az kell, hogy biztonságot adjon egy közérdekű ügyben feljelentést tévőnek, hogy a bizonyítékait több másolatban és titkos helyeken rejti el, hogy ha a jogállam bűnüldöző szervei nála találnának házkutatni, akkor se tudják a bizonyítékait „magukhoz venni elismervény ellenében” (értsd: eltüntetni). Jogállamban az ad (jog-)biztonságot, hogy a bűnüldöző szervek a törvények betartásával és azok helyes (nem a szellemükkel és az értelmükkel ellentétes, kifacsart értelmezéssel) alkalmazásával végzik a munkájukat – magyarán: a bűnt üldözik, nem a bűnt nyilvánosságra hozót.

4.) Horváthnál nem azért tartottak házkutatást, hogy így szerezzenek be a feljelentéséhez további – általa ki tudja miért eltitkolt? – bizonyítékokat, hanem azért, mert a NAV-nak volt pofája Horváthoz feljelenteni és mert a nyomozóhatóságnak (a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről szóló törvénnyel, ill. a Btk-val ellentétesen) volt pofája ezt a feljelentést befogadni.
@Sir Galahad:
Az állampolgárok a Horváth ügy kapcsán azt várnák, hogy a kormány minden szinten offenzívába kezd az igazság felderítésének az érdekében.
Azért azt mindnyájan tudjuk, hogy az ügyészség a kormányhoz közeli szervezet, éri is vád a kormányt ezért számtalan esetben.
Ennek kivédésére nagyon is indokolt a parlamenti vizsgálóbizottság felállítása, melynek megakadályozása érdekében gyorsan az ügyészségre helyezték át az ügyet a Fidesz részéről.
Arról se feledkezzél meg, hogy védelem illeti meg a bejelentőt, itt viszont Horváth András ellen is fellépnek megfélemlítésként.
@♔bаtyu♔: egy komoly kérdés. szerinted a fidesz miért fekszik keresztbe és küldi rá a pittbuljait HA-ra. HA először a fityeszes skacokat kereste meg. erre kérek választ, batyukám:)
@tobeor: Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de én sehol sem olvastam, hogy Horváth a bejelentéséhez/feljelentéséhez bizonyítékokat csatolt volna. Ha erről bárhol bármilyen konkrét infó van,légy szíves dobj egy linket - lehet, hogy lemaradtam róla, elnézést. Én azt láttam, hogy egy zöld mappát lobogtatott úgy, hogy ki se nyitotta, és azt mondta, ebben vannak a bizonyítékok. Szerintem igenis logikus lépés, hogy ha ő maga nem érte fel ésszel, hogy ezt önként mellékelnie kellett volna, akkor beszerzik tőle.

És még egyszer mondom, ha van annyi esze, mint egy marék lepkének, akkor van mindenről másolata, tehát sem őt, sem az ügyet nem érte kár.

Abban természetesen igazat adok Neked, hogy az ÁFA-csalókat el kell fogni, de ehhez bizonyítékok is kellenek. Én nem drukkolok HA ellen, különösen azért nem, mert amiről ő beszél, abban az MSZP ugyanolyan vastagon érintett, mint a Fidesz, szóval az egész politikai elit saráról van szó - ha igaz, amit mond. De bizonyítékokon alapuló nyomozás nélkül hogy derül ki, hogy igaz-e?
@Moin Moin: ennek koptathatod a klavit:) minisztériumi lotifuti, csak ráhúzott:))
Adóstiklik voltak, vannak, lesznek, nagy cégek esetében pláne.
És akkor még Brüsszelről nem is beszéltünk...
Meg lehet nézni, éppen frissiben mondott "nyet"-et a magasságos Unyió a magyar kormány fordított áfa fizetés bevezetésének való kérésére,éppen az egyik legnagyobb visszaélésekre alkalmat adó iparágban, a cukoriparban...

Szóval. És mindenkinek elhiszek mindent.Azt is hogy Magyarországon milliárdszámra csalják az adót, köztük az áfát is.
Azt is elhiszem hogy nagy multik is.
És azt is elhiszem hogy néhány apeh-es, navosat lefizettek.
Szóval gyakorlatilag mindent elhiszek.

Csakhogy ez kevés. Látni kéne a konkrét bizonyítékokat.
Mert amíg egy bevallottan politikai pályára készülő volt adószakértő lobogtat egy zöld dossziét..az ugyanolyan kevés mint Al Capone esetében, akiről ugyan mindenki tudta hogy telerakta a nevadai sivatagot hullákkal, de bizonyítani rá végül csakis az adócsalást lehetett.

Ráadásul szerény megítélésem szerint ez a Horváth még hülyébb és pancserebb mint az olajbizottságos Pallag László.

Nézzük mitől volt a házkutatás:

Berágott a NAV: feljelenti Horváth Andrást jogosulatlan adatkezelés miatt

Adózóna

2013.12.02., 13:39

Jogosulatlan adatkezelés miatt feljelenti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Horváth András, volt adóellenőrt, aki azzal vádolta meg a hivatalt, hogy asszisztál a kiemelt adózók összesen 1000 milliárd forint összegű kitevő adócsalásához.

Célhoz nem kötődő jogosulatlan adatlekérdezéseket tárt fel a NAV Horváth András lemondásához kapcsolódó hivatali eljárás során. Átvizsgálták egyebek között a volt adóellenőr számítógépes munkaállomáson található adatokat, valamint a szekrényében fellelt iratanyagot – melynek tételes átadását Horváth András írásban megtagadta – közölte az adóhatóság. Mindezen túl a volt munkatárs saját bevallása szerint adótitkokat tartalmazó adatokat juttatott ki a hivatalból és birtokol jelenleg is.

A munkáltatói jogkör gyakorlója azonnali belső vizsgálatot rendelt el annak kiderítésére, hogy milyen tényezők tették lehetővé a jogosulatlan adatlekérdezésből származó iratok felhalmozását és az adótitkokat tartalmazó dokumentumok kivitelét. Amennyiben a vizsgálat vezetői mulasztást is megállapít, úgy fegyelmi eljárás keretében folytatódik a felelősség mértékének meghatározása.

Horváth András jogosultságaival súlyosan visszaélve számos gazdasági társaságról és magánszemélyről olyan nem célhoz kötött adatkezeléseket végzett, melyek egyáltalán nem kapcsolódtak a feladataihoz.

A NAV-dolgozók adatkezelési lehetőségeire vonatkozó szabályokat belső adatvédelmi és adatbiztonsági, valamint informatikai biztonsági szabályzatok tartalmazzák. Az alkalmazottak kizárólag feladataik ellátása céljából, a részükre biztosított jogosultságok rendeltetésszerű használatával kezelhetnek adatot, melynek jogszerűségéért fegyelmi, polgári jogi, büntetőjogi felelősséggel tartoznak. Az adótitkokat tartalmazó informatikai rendszerekhez való hozzáférés nem jelenti azt, hogy a NAV-on belül önkényesen bárki bármilyen adatot lekérdezhet.

Az adótitkok védelme érdekében a munkáltatói jogkör gyakorlója hivatali visszaélés és jogosulatlan adatkezelés gyanúja miatt feljelentést tesz volt ügyintézője ellen.

-----

Ez tényleg nagyságrendekkel hülyébb mint Pallag.
Ilyen súlyú feljelentésnél még azon csodálkozom hogy (még) nem vették 72 órára őrizetbe, kezdeményezve előzetes letartóztatását...
@gazoló: Szia!
Köszi a tündéri linket, legalább egy kicsit elfeledteti a csalódásunkat.
Annyira fel voltam dobva a spanyol győzelem után, hogy nyugalommal készültem a meccsre.
Nem voltak rosszak a lányok, de pontosabb akciókkal több esélyük lett volna.
Azt hittem, hogy lesz hétvégi program, még nézhetjük őket.
Majd jövőre, az EB-n.
@Mariann19: Kedves Mariann, tudod, hány parlamenti bizottság alakult különböző ügyek kivizsgálására a rendszerváltás óta? Én nem, de hogy rengeteg, azt tudom. És hány derítette ki az igazságot? No ezt pontosan tudom: egy se. Szóval ez a bizottság-követelő hiszti álságos.
@Moin Moin: 1. Horváth ebben az ügyben nem csak közérdekű bejelentő, hanem gyanúsított is, a NAV feljelentése miatt. "Házkutatást gyanúsítottaknál kell/lehet tartani, vagyis azoknál, akikről alaposan tételezhető fel az, hogy bizonyítékokat akarnak visszatartani, vagy eltüntetni." Nos, Horváth gyanúsított (is), és a zöld dosszié lobogtatása után alapos okkal feltételezhető, hogy bizonyítékokat rejteget. Én ugyan sehol nem olvastam, hogy a feljelentéséhez bizonyítékokat csatolt volna, de legyen, ebben igazat adok neked. De akkor mi volt a zöld dossziéban?
@Mariann19:

A legjobb nyolcból bárki megérdemelné a trófeát...
Most ennnyi volt!
@Sir Galahad:
1. Mint írtam CSATOLT bizonyítékokat.
200 oldalt.

Elárulnád nekem te honnan tájékozódsz, illetve amikor hozzászülsz egy témához valahol, nincs-e olyan belső késztetésed, hogy legalább általános szinten képben légy?

Lehet a fideszes "sajtó" ezt nem írta meg? És ha igen, te ehhez mit szülsz? Szerinted ez "véletlen"?

444.hu/2013/12/10/horvath-andras-ez-arrol-szol-hogy-ne-kelljen-nyomozast-inditani/
"az eredeti feljelentéshez csatolt kétszáz oldalnyi bizonyítékot."

www.hir24.hu/belfold/2013/12/10/nav-botrany-nem-hallgattak-meg-horvath-andrast/
"Horváth András az ülést megelőzően újságíróknak nyilatkozva cáfolta a keddi Magyar Nemzetben megjelenteket, hogy nincsenek bizonyítékai. Mint kiemelte: a feljelentésében is leírta, hogy vannak bizonyítékai, emellett kétszáz oldalt csatolt mellékletként, amelyek szerinte alátámasztják a hivatali visszaélés tényállását."

2. "ha van annyi esze, mint egy marék lepkének"
Galahad. Komolyan mondom, ilyenkor imádkozom, hogy csak egy provokatőr legyél, és ne gondold te se komolyan amit leírsz, mert ez felfoghatatlan. Te KOMOLYAN azt mondom, hogy neked az a normális, hogy egy olyan országgá züllesztették Magyarországot, ahol még a feljelentőnek kell félnie, hogy egy demonstratív akció keretében átkutatják a lakását, és elkobozzák a bizonyítékait? És még az a hülye, aki nem ezzel számol? Te ezt képes vagy így leírni?
Mellesleg nyugodj meg, van másolata. Aki ugyanis tényleg követi a híreket, mint pl. én, az összerakja azt is, amire csak utalgatnak, meg nem mondanak ki.

3. "De bizonyítékokon alapuló nyomozás nélkül hogy derül ki, hogy igaz-e?"
Ismét kérdem: ki beszél itt bizonyíték nélküli nyomozásról?

És ismét kérdem: miért hogy a fideszes nikkek drukkolnak HA ellen?

És ismét: neked miért normális, hogy ha a rendőrség akar valamit valakitől, aki ráadásul mintapolgárnak látszik, mert adócsalásról tesz bejelentést, sőt feljelentést, bizonyítékokkal, azt, ha akarnak tőle valamit, miért nem kérik tőle első körben levélben, majd miért nem idézik be, miért megy ki hozzá reggel fél 8-kor egy négyfős csapat demonstratív házkutatást tartani?
Neked ez normális? Meddig akarod homokba dugni a fejed? Tényleg nem akarod látni mi folyik ebben a szar országban?
Szerintetek ki fogja elolvasni ezeket a leveleket?

Elárulom! Valószínűleg egy 20 éves egyetemista gyakornoklány, aki kb. az ötödik megnyitása után egy mozdulattal ki fogja törli az összeset a picsába.

Nem baj, feszültséglevezésnek jó. Legalább addig sem unatkoztok.
@taga20: Én csak egy faszit látok, aki állítólag tele van bizonyítékokkal, de senki nem látott egyet sem.

Ez a csóka valami ballibsi csodafegyver lehet, csak nem sikerült pukkannia.
@Sir Galahad:
"De akkor mi volt a zöld dossziéban?"

Cégek adózási infói, amiket ha nyilvánosság elé tárt volna HA, akkor egyrészt adótitkot sértene (még adócsaló cégnek is vannak jogai, ha csal is adót, akkor sem lehet kifecsegni az üzleti infóit), másrészt ellőné a puskaporát, és két hét alatt elülne az ügy, a hatóságok elkennék, az adócsaló tovább csalnának, azaz lopnák a mi adónkat.
Pont ezért is utálják HA a fideszesek, mert okosan csak csepegtet, és nem hagyja hogy elüljön...

Magyarul adótitok kifecsegését várod, és várja a többi fideszes nikk HA-ról. Amit ha megtenne, akkor meg persze az lenne a baj, hogy adótitkot sért...

Bárcsak egyszer megérteném miért HA-sal van bajotok és nem a magyaroktól milliárd-hegyeket ellopókkal... illetve azt hiszem értem :(
@taga20: azért az olcsó kristálycukor jó volt a tescóban,nem?
Ez az egész egy unió szinten kitalált csalás.
Miért nem lehet fordított ÁFA mindenhol?
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:

...Meg a (nem Fidesz-seggevége) média!:-)
A poszt megjelenése után 1-2 órával már kinn is virít az Index blogketrecében - éspedig vezető helyen!:-)

...De ha ez nem lenne elég ahhoz, hogy sokan elolvassák, még 3-4 másik olvasott blog is lehozta + a Facebookon is ott van, kiemelt hírként!:-)

Ha neked ez nem jön be, akkor javallom neked élőhelyedül Fehéroroszországot, vagy Észak-Koreát!
@Sir Galahad:

Ha én is olyan vérmes alak lennék, mint e blog gazdája a kedves Marcus Fabius, akkor megkérdeznélek, hogy te most ostoba vagy-e és azért nem érted a dolgot, vagy pedig gazember, aki a nálánál is nagyobb gazembereket mentegeti?
…De mivel én egy higgadt ember vagyok, így csupán arra hívom fel a figyelmedet, hogy:
1.) Horváth, mint közérdekű bejelentő, ill. egy igen nagy súlyú bűncselekmény feljelentője, eleve nem lehetne gyanúsított – éspedig éppen a Fidesz-KDNP parlamenti többsége által elfogadott, a közérdekű bejelentésekről szóló törvényben, ill. a Btk-ban foglaltak következtében.
2.) Emiatt aztán nem is lehet őt gyanúsítottként kezelni és nem is lett volna szabad ellene a NAV feljelentését befogadni és arra hivatkozva Horváthtal szemben eljárni.
Mondom: mindez a Fidesz által elfogadott törvényekből következik!
…Továbbá:
3.) Horváth éppen azért nem tárta a nyilvánosság elé a dokumentumait, mert az jogsértés lett volna – és ő prudens, törvénytisztelő polgárként járt el!
@MACISAJT: végre meggyütt a trollok trollja. és dolgozik, dolgozik ez az embör. nem érdekli, hogy hétvége, ha éjszaka. csak szopja vityafaszát a mi pénzünkön. az ilyen közalkalmazott kö nekünk:))
@tfedo:

Nem volt jó - mert ezermilliárdba került!

A fordított ÁFA pedig azért nem álatlános gyakorlat, mert az mindenkit büntetne. Gondolom, azzal te sem értenél egyet, hogy mindenkit, ahogy megszületett, végezzenek is, ki - és akkor biztosan nem lesznek gyilkosságok.:-)
Tippeljünk! Ki tippel arra, hogy Simicska vitte el a TV2-t, és ki arra, hogy Nyerges?
@tfedo: öcsém etévesztetted a házszámot! mi a cbá-ba járunk, ott vesszük az ocsó szlovák cukrot. belülről bomlasztom a rendszert, ahogy kerényi, pozsgai, kövér csinálta:)
@♔bаtyu♔:

Horváth András X. ker. Fideszes képviselő, becsületes adóellenőr!
@♔bаtyu♔: te azt még nem vetted észre, hogy 2007 óta gyűjti? még lehet, hogy sipinek igaza lesz:)
@tobeor: Harmadszor írom le, többször nem fogom: még ha Fidesz-drukker lennék, akkor sem volna bajom HA-val, mert amiről beszél, abban ugyanolyan sáros az előző kormány is, mint a jelenlegi,sőt valószínűleg még jobban is - nem véletlenül lapít az MSzP.

Ha igaz, amit mond. Én arra vagyok kíváncsi, hogy igaz-e.

Nem tudom, mi volt abban a 200 oldalban, amit állítólag csatolt - én erről semmi konkrétumot nem olvastam, sőt több helyen az szerepelt, hogy nem is csatolt bizonyítékokat. Lehet, hogy ha csatolt is, abban nem volt semmi, lehet,hogy további bizonyítékokra volt szükség - ezt látatlanban nehéz eldönteni.

A többit majd meglátjuk.
@Sir Galahad: "Tudtommal Horváth feljelentést tett, de ehhez semmilyen bizonyítékot nem csatolt."

Hülyeségeket beszélsz. A filozófiád: hátha elhiszi valaki. Ha csak egy is, már jó...
@Mariann19:

Felháborító a Horváth András elleni eljárás!!!
Remélem és hiszem,hogy a kardinális pontokról volt mentése a vinyójáról és a dokumentumokról is...Ha már ennyit keccsölt miatta,nem lehet olyan zöldfülű,hogy ezt nem tette meg..Csak nézett már elég maffiás filmet!!

"személyes adatokkal való visszaélés csak akkor számít bűncselekménynek, ha azt haszonszerzés céljából vagy jelentős érdeksérelmet okozva követték el. Horváth András esetében a haszonszerzési célzat kizárható, hiszen ő közérdekű bejelentést tett, amiből eddig az egyedüli „haszna” az volt, hogy a NAV kétszer is feljelentette. Jelentős érdeksérelmet pedig legfeljebb a feljelentésében szereplő áfacsalóknak okozhatott azzal, hogy a hatóságok előtt leleplezte a tetteiket. Azt azonban senki nem gondolhatja komolyan, hogy a büntetőjog éppen az adócsalókat védené."
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: cica, te ebbe a HA sztoriban negatív szereplő vagy. nem áll a cerka, ha meglátlak itt:)
@♔bаtyu♔: "Tudtommal Horváth feljelentést tett, de ehhez semmilyen bizonyítékot nem csatolt."

MÉgis, ki az a Galahad, hogy bizonyítékokat követel? Észnél vagy, kispajtás? Mindenkit hülyének nézel?
@Sir Galahad:
"Ez a bizottságot követelő hiszti álságos."
A vizsgálóbizottságok léte nem lenne hiábavaló, ha működésük következményekkel járna.
Különböző érdekviszonyok azonban gyakran meghiúsították a felelősségre vonásokat.
Nézd meg Macisajt okfejtését, amellyel bizonyítja, hogy a Horváth András körüli eljárások törvényesek voltak.
Így meg kell állapítani, hogy a felépítmény hibás ebben az országban, mert kizárja a lehetőséget a kontrollra, jellegében meghiúsít minden olyan szándékot, mellyel az adócsalásokat, a korrupciót fel lehetne tárni.
Ennél az ügynél jól látszik, hogy ilyenkor kezdünk eszmélni, ilyen nagy ügyeknél, hogy nálunk bizony nem működik a jogállamiság, a demokrácia, és csodálkozunk, ha nagy ügyek ellenőrizetlenül eltűnnek a süllyesztőbe.
@Sir Galahad:
Ez remek hír, biztos ugyanilyen aktívan érdeklődsz az gigantikus ÁFA-csaló cégek kapcsán is, mint HA kapcsán...

"Ha igaz, amit mond. Én arra vagyok kíváncsi, hogy igaz-e."
Mi okod van kételkedni benne?
Azt feltételezhetem, hogy elismered, hogy ez az ország tele van ÁFA-csalással (is), vagy még erről sem tudod, hogy igaz-e?

"több helyen az szerepelt, hogy nem is csatolt bizonyítékokat."
Igen, a pl. magyar nemzet nevű fideszes hazugsággépben. Te azt olvasod? És annak hiszel, de HA-nak nem?

"Lehet, hogy ha csatolt is, abban nem volt semmi"
Ezt a feltételezést mire alapozod, elárulod?
És az, hogy az ügyészség befogadta, az sem tántorít el ettől a feltételezéstől?
Mire ez a folyamatos, kiirthatatlan gyanakvás Magyarország aktuális hőse, a mintapolgár HA-sal szemben? Miért nem inkább állsz mellé, és drukkolsz neki? Nem ez lenne a magyar érdek, nem ez lenne minden tisztességes magyar első reakciója? Te milyen tálalásban, és pontosan milyen újságokban olvasol erről, hogy nem a milliárdokat elcsaló maffiákon rágódsz, hanem a bilit kiborító személyen?

A kérdéseim közül erősen szelektálsz, pl. szerinted normális eljárás amit Ah ellen csináltak?
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: Tavasszal , no akkor gyönyörű ,szépséges ez a vidék :))/Szigetköz /
@Mariann19: Jó, akkor mondd, eddig melyik parlamenti bizottság derítette ki az igazságot az adott témában.
@taga20: nem kívánom kommentálni a posztot. :D Nem érdekel, csak ha balhé van. Jobban izgat, hogy kinek a nevében állt nyilvánosság elé a tv2 főnöke, hogy megvette a csatornát.
Szerintem ez mégiscsak fontosabb, nem gondolod?
@Moin Moin: na de amikor te a kibocsájtott számlád után amit soha nem fizettek ki befizetted, a geci meg visszaigényelte az jó volt?
@épészmérnök: az mé van, hogy ennyire bírom a gyalog galopp nevezetű valamit. ez a ször galád nem az aki itt vot:))www.youtube.com/watch?v=GG05nrT2kOA
@MACISAJT: Mit brummogsz? Ki vagy te (plusz Galahad és Batyu), hogy NEKTEK kellett volna bármilyen bizonyítékot átadni?
Az ügyészség befogadta a feljelentést, tehát van alapja.
Akkor most talán az ügyészséget basztassátok, hogy hozza nyilvánosságra a bizonyítékokat, ez a logikus.
@gazoló:
Az, hogy Horváth András ellen fellépnek, annak van más magyarázata is.
Ugyanis Horváth többször kijelentette, hogy munkatársai készen állnak további ügyek bejelentésére.
Ennek megakadályozására csakis a megfélemlítés a hatásos eszköz, hiszen a brutális házkutatási eljárás ijesztő volt, a család is megszenvedte
a vegzálást.
Nagy bátorság és egzisztenciális biztonság kell ahhoz, hogy a Horváth példa után bárki is
további ügyekkel lépjen fel.
@♔bаtyu♔: @Sir Galahad: Gejza, az már volt ma, hogy anyádat döntsd hátra, hogy essen teherbe?
@Mariann19: Ettől az ügytől függetlenül, de életveszélyes lenne, ha csupa reflektorfény és 5 perc hírnévért lihegő politikus nem csak a bizottsági lét nyalná fel, hanem még következménye is lenne.
Pl a Szilvássi féle bizottság, a végén ők előbb lesittelik, mert mszp-s minthogy bíróság elé kerül az ügy.
Maradjanak csak a szájtépésnél, a sajtótájékoztatónál és a szavazásnál.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem! ha hülyeség mellett állsz ki vállald. én is szoktam, bár néha fázis késésben vagyok:))
@tobeor: Igen, bizony, érdekelnek az áfacsalások, mellékesen biztos vagyok benne, hogy vannak, nem hiszem, hogy Mo. lenne az egyetlen ország, amiben ilyesmi nincs. Abban is biztos vagyok, hogy az egész gazdasági-politikai elitnek kellemetlen lesz, ha esetleg borul a bili.

Ami miatt nekem HA viselkedése furcsa, az az, hogy állítása szerint 2007 óta gyűjti az adatokat a visszaélésekről, de most, a választások előtt 3 hónappal áll velük nyilvánosság elé. Így azért nehéz neki jó szívvel drukkolni, meg fenntartások nélkül hinni.

Sokféle újságot olvasok, főleg a neten. Jobboldaliakat is, baloldaliakat is. Néha az egyik ír igazat, néha a másik. Legtöbbször egyik se...
@taga20: jól látom a szmájlit?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az Echó tv,és a Nők Lapja tulajdonosa vette meg a Tv2-t.Ajándékot kínáltak a telefonos zaklatók, ha elmegyek valamilyen előadásra,de nem figyeltem miről volt szó :)
@J. László egy bolsevik: én má azt hittem az eredeti:) de te rosszabb vagy!
A poszt szerzőjének jelezném: Putyin kutya fasza ezek mellett! Talán Sztálint, lassan Hitlert lehetne emlegetni Pártunk és Kúrmányunk mestereként. :(
@épészmérnök: azért ez k..va jó hogy nem csak a városligethez értesz
@MACISAJT:

Hmmm... Kár, hogy a kommentezés előtt nem olvastad el az 1998. évi XIX. törvényt a büntetőeljárásról, abból is a 171 § 2)át. Mert abban bizony ez áll:

„A hatóság tagja és a hivatalos személy, továbbá, ha külön törvény előírja, a köztestület köteles a hatáskörében tudomására jutott bűncselekményt - ha az elkövető ismert, annak megjelölésével - feljelenteni. A feljelentéshez csatolni kell a bizonyítási eszközöket, ha ez nem lehetséges, a megőrzésükről kell gondoskodni.”

Magyarán: Horvát pontosan azt tette, amit NAV-alkalmazottként számára az idézett törvény előírt!

Jogosulatlan adatkezelt csak akkor valósított volna meg Horváth, ha:

1. Az adatokat nem az idézett törvényben előírt feljelentési kötelezettségének teljesítése/teljesíthetősége érdekében szerezte volna be, hanem „csak úgy”.

2. Ha a megszerzett adatokat nyilvánosságra hozza (és azokat nem a nyomozóhatóságnak bocsátja rendelkezésre).

Horvát egyiket sem tette – így nem is követett el jogosulatlan adatkezelést. Így ellene bármiféle hatósági eljárás csak jogszerűtlen lehet.
@tfedo: és a szmájli előtti részt hesszelted? te kis, te:)
@Moin Moin: na de akkor mi a fasznak neki az adatok?
@tfedo:

Az üzleti tisztesség és a fizetési hajlandóság javítására alkalmatlan eszköz a fordított ÁFA - valójában erre bármiféle, az adózással összefüggő "hatalmi intézkedés" hatástalan lesz.

Szívesen elmesélem, mi használ - de ez off topic!
@tfedo:

Ott áll a kommentben, amelyre reagáltál: arra, hogy eleget tehessen az 1998. évi XIX. törvényt a büntetőeljárásról, abból is a 171 § 2)-ában meghatározott kötelességeinek.

Ezt meg is tette: feljelentéssel élt és a feljelentéséhez mellékelte a szükséges dokumentumokat.
@Moin Moin: Ha jól tudom, a csóka már nem volt a NAV munkatársa, amikor elsétált az ügyészségre, az átlátszóhoz és a parlamenti bizottsághoz. Ami azt jelenti, hogy felmondás előtt kihozott bizonyos adatokat, felmondott, majd a nyilvánosság elé állt. Ez szerintem kimerítheti.
Ha jól tudom, akkor előbb az átlátszót kereste meg, illetve más szervezetet, és utána állt ki sajtótájékoztatóra.
Akkor miről beszélsz?!
Mikor 2011-ben fordult politikusokhoz, apehesként, az nem volt az. De ez, simán.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a rendszer tartópillérei:)) szegény magyarország, szegény mi:(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: bakker te érintve lehetsz, me ako nem lehetsz ilyen barom! bocs.
@Moin Moin: na de akkor mit kellett házkutatni?
@avanivi: Széles?!
Még szerencse, hogy nem nézem a tv2-t sem.
Szerinted vannak aki még úgy gondolják, hogy ezek után nem a fidesz nyer?
@taga20: Nem, csak nem gondolom, hogy ahhoz kellene tapsolni, hogy valaki abból akar megélni, amit kilop a munkahelyéről. Nem etikus. Még ha oly magyar is.
Amúgy meg, se nem közérdekű bejelentő, sem pedig ahogy az angolok mondják whistle blower, csak egy ex-navos, aki adózók adataival sétált ki. Ki tudja kiével, és mennyivel és mire fogja használni.
@épészmérnök: ("Mit brummogsz? Ki vagy te (plusz Galahad és Batyu), hogy NEKTEK kellett volna bármilyen bizonyítékot átadni?")

Fogalmam sincs ki az a "plusz Galahad és Batyu" de nem is érdekel.

Viszont nem NEKEM kell(kéne) átadnia a bizonyítékait.
Hanem mint Snowden: a nyilvánosságnak.

Ugyanis az már világos hogy H.A. -t törvénysértésekért jelentették fel.
És napok (hetek?) kérdése hogy megtapogassa a saját tégláját a cellában.
Akkor legalább virítson, ha VALÓBAN VANNAK konkrét bizonyítékai.

Mert így majd a kaptár folyosóján majd max. összesúgnak mögött:" ni, ott megy az a hülye, aki azért került ide mert zöld dossziét lobogtatott".
@Moin Moin: érdekelne a dolog ha off is. mert ha addig nem lehetne áfát visszaigényelni amíg a számla nincs kifizetve, sokkal egyszerűbb lenne a dolog.
igaz az állam zsebéből akkor nagyon sok hiányozna.
(azután másik kérdés, hogy a kimenő számla után befizetett áfa miért nem vonható le a nem kifizetett számlák áfájából?)
@taga20: Most gondolj bele milyen cicaharc lesz itt, ahogy aktiválódnak tarlós újonnan betett emberei az igazgatótanácsban. :D
Gondolkodott már valaki azon, hogy ki is ez a Horváth? Egy magányos hős? Egy modern Dugovics Titusz? Egy szerencsétlen hülye lúzer?

Egyik sem! Csak egy bábfigura, akit jó pénzért a háttérből mozgatnak valakik.

Hogy kik? Azok között kell keresni őket, akiknek érdekük volt a botrány kirobbantása.
@Moin Moin: ("Horvát egyiket sem tette – így nem is követett el jogosulatlan adatkezelést. Így ellene bármiféle hatósági eljárás csak jogszerűtlen lehet. ")

Hogyne, hogyne...
Jelentkezz H.A-nál jogi képviselőnek:P
Ennyi jogi szaktudásnak kár lenne parlagon hevernie az Indexes kommentelők között..:P
@MACISAJT: és arról nem beszélve, hogy a moszkvai repülőtér is messze van.:)
@MACISAJT: Egyetértek. A bizonyítékok nyilvánosságra hozatala lenne az ő mentsvára. Pláne, hogy a zöld mappáját amiben minden benne volt, most a rendőrségen van.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "valaki abból akar megélni, amit kilop a munkahelyéről. "

Csupa-csupa feltételezés...

Ha te a munkahelyeden rájössz, hogy lopnak-csalnak-hazudnak, és legfőképpen a revizorok és ellenőrök, akkor te nem csinálsz semmit?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: cica általában szeretlek. de amit itt leversz az szégyen. te összekevered azt, hogy egy versenyszférában dolgozó kiviszi a titkokat avval aki a köz érdekében kipakol. kérlek ne legyél hülyepicsa, kérlek:)
@MACISAJT: "Hanem mint Snowden: a nyilvánosságnak."

Rossz a párhuzam!

Snowden államtitkokat pakolt ki a nemzetközi nyilvánosságnak, nem is próbált meg legálisan eljárni.

Ezzel szemben Horváth betartotta a szabályokat. A NAV-nál akadályozták a vizsgálatokat, ezért a felsőbb hatósághoz fordult a bizonyítékaival, amely ezeket befogadta.
@MACISAJT: te én vagyok a főnököd, KUSSOLJ! menjél haza a családodhoz, akik nem tudják mekkora féreg vagy.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem fog nyerni a fidesz banda ,túlságosan szemetek ahhoz,hogy nyerjenek.
@avanivi: igazából meg igen. Olyan sok mérhetetlenül ostoba ember van, hogy mi el sem tudjuk képzelni. Nyugodtan fognak újra kormányt alakítani.
@Sir Galahad: "Ami miatt nekem HA viselkedése furcsa, az az, hogy állítása szerint 2007 óta gyűjti az adatokat a visszaélésekről, de most, a választások előtt 3 hónappal áll velük nyilvánosság elé. Így azért nehéz neki jó szívvel drukkolni, meg fenntartások nélkül hinni. "

Az időzítés mennyiben változtat azon, hogy a bejelentése megalapozott, vagy sem?
@Sir Galahad:
A bizottságok eredményességét történelmi távlatokban ne kérd tőlem számon, mert ilyen kérdés minimalizálja a vitánk értelmét.
Próbáltam makro szinten folytatni a vitát, a bajok gyökerét ábrázolni, még egyszer neki buzdulok egy másik fordulattal az álláspontom megvédésére.
Azért hárít el a kormány minden - az ügy feltárására tett - intézkedést, mert a végeredmény akár a kormány következő ciklusban való regnálását veszélyeztetné.
Ez az ország a büntetések és bírságok országa.
A vállalkozók minden nap fogvacogva ébrednek, hogy az elburjánzó ellenőrző szervezetek mikor jelennek meg, és milyen elviselhetetlen bírságot szabnak ki mondvacsinált indokokkal.
Vonatkozik ez különösen a NAV-ra.
Hatalmas felháborodást jelentene, ha kiderülne, hogy a gazdasági és politikai elit a legnagyobb adócsaló.
Márpedig ebben az ügyben nagy az esély ennek bekövetkeztére.
Itt van az eb sírhantja!
A Horváth ügy kb. akkora kamu, mint volt annak idején a "hosszú bájtok éjszakája".
és itt van! ez az. laci te vagy az isten, vitya után:)
@laci_52: "Hogy kik? Azok között kell keresni őket, akiknek érdekük volt a botrány kirobbantása."

A tisztességes magyar adófizetőknek, és általában a magyar állampolgároknak érdeke, hogy a visszaélések napvilágra kerüljenek.

Nekem érdekem.
Buta, bamba, szép szőke kékszemű deltás sipikkel teli a padlás:-))
@taga20: Miért zárod ki a versenyszférát? Talán ott nem fordulhatna elő?! Nem mintha ez a fajta viselkedés nem lenne gyomorforgató egy onnan érkezőtől sem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Keleti szél b+! Mi meg ilyen emberekkel akarunk üzletelni! Csak nehogy Szijjártó Péter egyszer az egyik veséje nélkül jöjjön haza...."

De!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nagyon meglepő volt nekem is a TV2 tulajdonos váltása ilyen gyorsasággal.
A választások előtt be kell biztosítani olyan médiát, amely a szócsöve lesz a kormánynak.
Azonban nemcsak a TV2, hanem a nyomtatott sajtó egy része is tulajdonos váltáson esik át.
Az Axel Springert kartellezés miatt kapnák el, i
ennek elkerülésére kivonul.
Nyáron, a reklámadó bevezetésnél volt egy júniusi összeröffenés, ahol a legnagyobb reklámcégek, az RTL, és az Axel is jelen volt.
Akkori hírek szerint baloldali veszély érződött a médiában a résztvevők szándékai miatt.
Így ki kell lassan csinálni minden olyan szereplőt, amely az egyoldalú tájékoztatást veszélyeztetné.
@MACISAJT: Ó, te nagyon buta ember, nagyon gonosz ember, semmi jóérzés nincs benned?, gonoszabb lehetsz a fekete ördögnél, egy tudatos és merész állampolgáral szemben igazat adsz egy ilyen maffia-államnak, hát eszem megáll!
@tobeor: Micsoda ördögi játszma! A CENTRÁLIS ERŐTÉR ismételten eléri, hogy a csalások lopások /a gazemberek/ bizonyítékai eltűnjenek, közben az emberek is egymás "torkának" esnek /megosztani/
@épészmérnök: Szerintem sokkal okosabbak nem lettünk. Sok konkrétumot nem hallottunk, bizonyítékot nem láttunk. Egyelőre csak van egy fószer meg az ő kis zöld mappája. Ja, meg amit amúgy is tudtunk, hogy a nagyokat, vagy a nagyon nagyokat nem piszkálja az adóhatóság. Hívjuk a CNN-t, világszenzáció.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Szia! Visszajöttél? Örülök.
"Örülök, hogy nem tumor."
Ezt mire érted?
Kiestem a küzdelem közepette.
@Sir Galahad:

"Bocsánat, de én nem értem ezt a felhajtást. Tudtommal Horváth feljelentést tett, de ehhez semmilyen bizonyítékot nem csatolt. Szerintem logikus lépés, hogy ezeket a hatóság megszerzi, anélkül ugyanis nem tud nyomozni. És ha Horváthnak van annyi esze, mint egy marék gilisztának, úgyis van másolata mindenről.Akkor meg? "

ha az NNI hiteles bizonyítékot akar szerezni, akkor a hivatalos adatforrás a NAV. tehát ott kellene kutakodni.
@taga20: megidézted őket, ó sámán ;-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: te meggágyultál? azt írtam, hogy a versenyszférában még esetleg nem menne el, de a közszférában? mi a faxról beszélsz?
@vitéž munkášőr: dinamo hozzám képest ipari tanuló:)
@Mariann19: A TV2 hírszerkesztőségébe már az ominózus médiatörvény elfogadása után néhány héttel, 2011 elején beraktak egy kormányzati cenzort! A fogadókészség tehát már megvolt.
@Mariann19: Nem kell kampányra költeni, nem kell kampányfilmeket forgatni. Vagyok olyan szerencsétlen, hogy a kollégáim class fm-et hallgatnak. Már attól besül az agyad. Sokan azt hallgatják reggeltől munkaidő végéig. Hazamennek, mindegy melyik kereskedelmi adót nézik, azt hallják, hogy minden nagyon jó, minden nagyon szép, és mindenki baromira elégedett a kormánnyal, mert fasza gyerekek.
Ennyi. Mindegy ki kivel állapodik meg, ki kivel fog össze, ki kivel nem áll szóba. Nem számít. Innentől kezdve már nem.
Azt hiszem Horváth András őrülhet, hogy nem szenvedett halálos közúti balesetet eddig.

Vagy nem találtak nála gyors lefolyású onkológiai problémát.

Szegény nem irigylem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Csekk! Olyan nyugis vagy ebben az ügyben.
Bár megértem, mert már bombasztikus ügyek sem érik el kellően az ingerküszöbünket, annyira hozzászoktunk ezekhez.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "sokkal okosabbak nem lettünk. Sok konkrétumot nem hallottunk, bizonyítékot nem láttunk"

Drága, a konkrétumok és a bizonyítékok a törvény szerint az ügyészségre, majd a bíróságra tartoznak. Ők döntik majd el, mit hoznak nyilvánosságra, mit nem! Te, mint törvénytisztelő személyzetis, ezt jóérzéssel kell nyugtázd!
@épészmérnök: Azért kiváncsi lennék, mivel vették rá őket az eladásra. Sokáig nem nagyon akarták eladni. Mégiscsak a két valamit számító kereskedelmi tv egyike.
Vajon a többi kis csatornával adták el?
@Mariann19:

"_Kérek jelzőt a jövő elé.
Színben is kifejezheted."

nem akarok színeket. az éltető víz is színtelen.
legyen a jelző: 'élhető'
@♔bаtyu♔: Igazad van! Tied a vasta Gabi vége. Az antigravitron. Szélesen mosolyoghatsz:-) Bizonyítéknak legyen elég enni...
@Dixi.: az még nem esett le, hogy te HA-nak drukkolsz vagy a fideszcsürhének.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Hadd szabadjon pontosítanom a helyzetet - akkor talán belátod, hogy Horváthtal szemben jogtalanul lépett fel a nyomozóhatóság.

A kötelezettség a jogállással keletkezik és nem szűnik meg a jogállás megszűntével a jogállás kapcsán az illető tudomására jutott bűncselekményt illetően.:-)

Magyarán: Ha a hatóság tagja, ill. a hivatalos személy munkavégzése kapcsán tudomást szerzett bűncselekményről és (egyszerűen fogalmazva) elkezdi összegyűjteni az infókat, azért, hogy azok birtokában eleget tehessen törvényes kötelességének, majd a munkaviszonya eközben megszűnik, ez a helyzet nem teszi „törvényellenessé” az adatok összegyűjtését és birtoklását – feltéve, hogy az illető a megfelelő hatóságokhoz fordul az ügyben. Horváth éppen ezt tette.

A nyilvánosság elé pedig nem a konkrét, adótitkot képező adatokkal lépett, hanem csupán azt közölte, hogy a rendelkezésére álló információk szerint bűnszervezetben, különösen nagy összegre és folytatólagosan elkövetett adócsalás, ill. ezzel kapcsolatos bűnpártolás valószínűsíthető, amely cselekményeknek politikai vonzatai is lehetnek.
@épészmérnök:
Akkor a cenzor navigálta a TV2-t idáig, nemhiába kormányközelinek tudjuk ezt az adót.
Azonban már ez sem elég, a kizárólagos birtoklás
a tuti.
@épészmérnök: Meg egy parlamenti bizottságra, és onnantól kezdve pedig már az egész világra?! Drága, ha ez bizottság elé került volna, akkor mindent megtettek volna érte hogy élőben közvetítsék az üléseket. Mert népszerűséget hoz, szavazatot.
@Mariann19: A van benne humorra reágáltam... az előző mégiscsak ad valami reményt. Bár ha belegondolok, hogy eredetileg a humor a gyomorsavat jelentette, már nem is vagok annyira bisztos úr:-)
@Mariann19:

annál is érdekesebb a dolog, hogy vonakodnak, mert a bizottsági tagságért jár egy kis zseton. tiszta lé.
@Mariann19: Így van.

A rémségek a médiatörvénnyel kezdődtek, ez mára elfelejtődött, és akkor is csak keveseknél csapta ki a biztosítékot.
@Moin Moin: csekk a héten a szőkenő pózt nyomja:)
@tfedo:

Hát ez az: megfélemlítésként!

Ez szólt Horváthnak is, de azoknak is, akik hasonló fellépésen gondolkodnak - meg általában: mindenkinek, aki a Fidesz ellen van.

...Csakhogy a valóságban a Fidesz a légypiszoknál is jelentéktelenebb - ld. ezt: index.hu/gazdasag/2013/12/21/kik_iranyitjak_az_orszagot_valojaban/

:-)
@MACISAJT:

Ezzel azt akarod elismerni, hogy kifogytál az érvekből?:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ebédidőben hallgatom a királyi rádiót.
Már amikor kezdik, megindul a röhögés, mert nem is hihető a hülyének sem az az öntömjénező hazugságáradat, amit hallunk.
Na most az van, hogy az emberek nagy része csak egy oldalról tájékozódik, nincs kontroll, mert ha lenne, legalább a gondolkodás készségét lódítaná meg egy-egy ellenhír.
Látható, hogy a média mekkora hatalom, ezért stabil a Fidesz népszerűsége.
@taga20:

Ha jólesik neki, miért ne? Én igazán toleráns vagyok!:-)
@taga20:

"__@Dixi.: az még nem esett le, hogy te HA-nak drukkolsz vagy a fideszcsürhének.__"

ne legyél már ennyire karcos. vagy körkörös védelembe ástad be magadat?
"az állampolgárok bizalmát abban, hogy az állam az állampolgárok közösségének érdekeit képviseli, nem pedig saját magát védi"

Elszállt idealizmus ilyenekről képzelegni. Az állam az uralkodó elit hatalmát védi, mióta létezik.

www.facebook.com/anarchoinfo
@Sir Galahad: Sir Szardarab, mi érdekek fűzödik a saját hazád elárulásához?

Apád-anyád nevelt ekkora szarnak?
@alterina: atyavilág, egy anarco... te hiányoztál...
Ladányi Mihály: Zseb-dal

Volt egy ember, ki megtudta naponta
a rádióból és a hírlapokból
milyen boldog lesz itt az utókor
kolbászból lesz a lépcsőházi karfa
és ó, egek
egész hegyek, egész hegyek lesznek szaloncukorból.

S szólt az ember: ezt mind most akarom,
máskülönben nincs igazság a földön,
már az időm nem naplopással töltöm
a nap helyett ezentúl mást lopok
és ó, egek
a szót a tett, a szót a tett követi itt a földön.
És híre ment, hogy ezt lehet. S épp ettől
valósult meg a kollektivizálás
mert nem volt olyan hivatal vagy állás
hol nem loptak naponta számtalanszor
és ó, egek
egész hegyek, egész hegyek kerültek zsebbe akkor.

De jött a baj, hogy kicsik a zsebek
a problémát a lapok is megírták
nagyobb zsebeket követelt az ország
és jött a zsebszabályzási rendelet
és ó, egek
megnőtt a zseb, megnőtt a zseb és eltűnt benne az ország.
@Moin Moin: Dehogynem jogtalan az adatkezelés. Munkakörében, munkája során jutott tudomására adat. Nem mint nav alkalmazott ment el feljelentést tenni. Pl. 2007-ben. Ha jól tudom, de lehet hogy tévedek, megvan a lehetősége, vagy talán joga, hogy ha tudomására jut adócsalás akkor mint az apeh munkatársa kezdezényezze a büntetőeljárást.
De ő nem tett feljelentést, hanem kivitte az adatokat. Majd pedig előállt a mesével.

Szóval: ha nem volt engedélye adozók adatait kivinni, mint búcsúajándék, akkor jogtalanul járt el.
A másik kérdés amire jó lenne választ kapni, miért nem tett feljelentést, mint apeh alkalmazott?! Miért várt 0-6 évig míg megtette?!
@avanivi: Jahh, amikor ovulálnak a petesejTek, csirimpolnak a mezei poszáták és Proliboli vízrehúzza a házisárkányhajót:-)
@alterina: ez lenne a lenyege a liberalis demokracianak, hogy ne igy legyen.

ezert kellenenek ontudatos nem fideszi ertelemben vett polgarok, akik kikovetelik a liberalis dmeokraciat az allamtol es annak mindenkori kormanyatol.
@Mariann19: Nem tudom, én 7:50-től 16:30-ig hallgatom (hacsak nincs rajtam a fülhallgató) és komolyan mondom ezzel kínozzák a foglyokat guantanamon. Nem vicc. Egy hallgathatalan szar magyar szám (óránként 2-3 ákos szám) és egy angol nyelvű. Szerinted hívnom kéne az amnestyt?! :D
@alterina: "Elszállt idealizmus ilyenekről képzelegni. Az állam az uralkodó elit hatalmát védi, mióta létezik."

Igen. Ennél számodra csak az jobb, ha az anarchisták basztatnak mindenkit, hadd rettegjen mindenki, aki nem ők.

Tessék, barmoljátok szét a jogállamot, hadd jöjjön a diktatúra. A tömegtársadalmakban közvetlen demokráciáról képzelegni veszélyes hülyeség...
@jaegtoer:
"Legyen a jelző, élhető."
Kikerülted az egzakt jelzőt, azt hittem a "sötét" jön be neked is.
Nem azt kérdeztem, hogy mit szeretnénk, hanem hogy milyen lesz. Furfangos barátom.
A bizottságosdi nem rossz üzlet, ezért vannak albizottságok is.
Ráadásul ismerethiányban szenvedő bizottsági tagok kérhetnek szakértőket, ha valamit érteni is szeretnének az ügyekből.
De szeretnék ilyen megbízásokat kapni...
@épészmérnök: Macisajt kb 15 éve fix befutós fideszes... szerintem hűséges szolgálataiért már vagy álállamtitkár, vagy büszke 5 trafiktulajdonos, 1000 hektáros magyar parasztgazda-polgár:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "De ő nem tett feljelentést, hanem kivitte az adatokat."

A vizsgálatok során pont oda jutott, hogy megtörténjen a hivatalos feljelentés, amikor - hogy, hogy nem - elvették tőle az ügyet...

Ezt valahogy kifelejted.
@Moin Moin:

Az adatkezelés jogszerűsűgének okait leírtam az általad kommentezett néhány mondatomban - így nem ismételném meg az ott leírottakat.

Horváth többször is kezdeményezett belső vizsgálatokat ez ügyne az adóhivatalban - azonban falakba ütközött, ill. leállították. Így ezt a kötelezettségét ie teljesítette.

Tuddod kell, hogy a büntetőeljrás kezdeményezése egy jogállamban "kivételes eszköz" - azaz: előtte elvileg vannak /lennének más, az érintett hatóság vezetése által megteendő intézkedések is. Ezeket az adóhivatal vezetői elmulasztották. Horváth ezek után - ezek kimerítésével - fordult a nyomozóhatósághoz és (az adótitkot nem sértve!) a nyilvánossághoz.
@taga20: Néha??? Vazze! Mindég:-) Már mindenki túl van a kopuláción, az extázison, az orgazmuson, Te meg keresed, hogy hová is kéne dugni:-)))
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Mindíg elámulok, hogy te milyen dolgokat tudsz!
A humor a gyomorsavat jelenti?
Inkább a gyomorsav túltengés ellenszereként tudtam volna elképzelni.
Azért olvasom a "brillantínozásaidat", mert ebben a tébolyult világban egészségmegőrző szerepe van.
Látod, milyen jó vagy hozzám?
nem küldöm el...
amit én írnék az bűncselekmény lenne...
(ha a csalágya kiirtására biztatnék és azt sürgetném)

így meg általánosságban is érti mindenki hogy
minden politikus bűnöző
a fideSS mafia mindent tönkretesz szétrabol !
@taga20: Azééé, me nem mentél el a kösszmunkás továbbképzésre, me még óvóvsnyi sem tucc... SIR galahad, az biza szőr Galádhad..ez ellen küzdesz ezerrel:-) Fogaggyunk, hogy hópelyhet sem tucc rajzolni:-) Mellesleg megnéztem a tesztet... ne tudd meg... némelik komoly fejfájást okozott... pl. az esz betús szavak... már a kérdést sem értettem:-)))
@épészmérnök:
Nézd meg a külföldi politikai vagy gazdasági monstre botrányokat.
Nagy részüket oknyomozó újságírók tárták fel, mert ott a sajtó hatalom, és nincs törvényi korlátozás a munkájukban.
A médiatörvényünk pontosan szemben megy a nemzetközi gyakorlattal.
@Mariann19: okulásul és igazolásul... bár eredetileg a gyomornedvet jelentette, ami szerintem a gyomorsav. Magyar megfelelőjét nem találtam, de a googli fordító talán igazol...

"Humor és humor (lásd a helyesírási különbségek ), a tendencia különösen kognitív tapasztalatok provokálni nevetés , és szórakoztató . A kifejezés származik humoural gyógyszer az ókori görögök , amely azt tanította, hogy az egyensúlyt a folyadék az emberi szervezetben, az úgynevezett Viccek ( latin : humor "testfolyadék") szabályozza az emberi egészségre és érzelem."
@Mariann19: sajnos, csak nagyon kevesen ébredtek időben. Most meg már késő. A teljes nyilvánosság a zsebükben van.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: lehet hogy hüle vagyok, de hogy húsvétkor nyúlkiller leszek, az fix:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Védelemre van szükségünk, de még az Amnesty sem tud megvédeni minket. Lásd: Alaptörvény
@Mariann19:

az az álláspontom, úgy kell belevágni, mit Akarok, és akkor Az Lesz. a 'szeretnék' az egy kiskapu a nem sikerülhöz.
Tessék megfigyelni. vagy gondolj vissza múltbeli dolgokra.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Csupán érdeklődöm, hogy szabad idődben átmész böngészőbe, és ilyesmiket vésel a fejedbe?
Nincs munkád, vagy mérhetetlen érdeklődésed késztet ennyi tudás befogadására?
Legalább én is tanultam most tőled.
@Mariann19: akkor marad az mp3 és a fülhallgató.
Amíg fel nem vásárolják a discovery-t vagy a netgeot, nem aggódom. :D
@Moin Moin: te asztán egy igazi vagy:) mindegy mit mond, csak lyuk legyen:)) akit birok annak ezt küdöm pl.
www.youtube.com/watch?v=Rl6fyhZ0G5E
@taga20:

A fityisz csürhének biztos nem....nem bírom őket.

H A-t pedig sajnálom és persze valahol tisztelem is.
Bennem nem biztos h lett volna ennyi bátorság.

DE

Nem nagyon értem h nem készített másolatot- másolatokat a merevlemezről, iratokról.
Ennyire naiv, vagy kezdő nem lehet szerintem egy navos koordinátor.

Szóval sokat nem gondolkodtam még eddig a dolgon csak így
első nekifutásra jutottak ezek eszembe.

Szóval elgondolkodtam azon h a fityisz miről szeretné elterelni a figyelmet !?
@taga20: hülye aki mondja.
Ezekszerint egy ex-navos vet véget lángoló szerelmünknek?!
@jaegtoer:
Imponáló ez a férfias életfilozófia.
Légy erős, marha nagy akarat van bennem is, el is érem azt, ami az én kompetenciám.
Ám a hazai globális "jólét" áldozataként a nagy elhatározással mit tudok kezdeni?
Esetleg bízzak a te egykulcsosodban?
Ja, azért vagy ilyen magabiztos, mert 2015-ben már egyszámjegyű lesz.
@ausländer Sipi: Látom Gross Herr Sipák, előkeveredtél... Mondd, az aranyhal győzött? :-)) Ne aggógj, az ezüst svejcisapkában is szépen fénylik:-)) Főleg, ha az alternára lukas kétpfenninguest húzol, százat, ezeret:-)
@Mariann19: "De szeretnék ilyen megbízásokat kapni... " Álmodj, királylány:-)))
@épészmérnök: Az ügyet elvették, de az adatokat nem?! Talán a rendőrség visszadobja, ja kérem, itt van egy milliárdos áfa csalás, de mivel elvették a feljelentőtől az ügyet nem foglalkozunk vele?!
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: en ezt most nem igazan ertem..:-)
milyen aranyhal?
es itt nincs pfenning, hanem rappen van..:-)

es hajra, koveteljetek!
@Mariann19: Nem. Ez az elmúlt kb. 40 év összevisszaolvasási érdeklődés kulturális hulladéka...
@épészmérnök:

előbb-utóbb beleszaladnak a csőbe, és a másodlagos nyilvánosság megadja a végső lökést. 30 évvel ezelőtt is mindenki tudta hogyan kell újságot olvasni, és a Lenin szobor kezébe is csak belekerült az a zsíros kenyér. amíg lélegzünk, küzdünk. aztán ráérünk tépelődni.
bővebben most nem. nem olyan a helyzet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem drága nő, de ha feleségem fasz, nem hagyom szó nélkül. ő meg pláne szétszed ha, fasz vagyok. ezért imádom. azt azé el kö árulnom, hogy nem mindent lát amit leírok:)) ha ő nem lenne téged szeretnélek. hazudós vagyok, ahogy oricának tetszik:) u.i. orica téged viccen kivűl szeretlek:))
@ausländer Sipi: Tegnap ecsetelted újabb dicsőséged. Értelmiszinvonalassúsági versenyre idultál lónak halálába... javasoltam, hogy azonnal kapd ki a vetélkedőn az Ichbin IQ50-es táblát... de valszeg az aranyhal mégis győzni fog... szóval, ha idevartyogsz, próbálj meg olvasni...
@épészmérnök: "Az időzítés mennyiben változtat azon, hogy a bejelentése megalapozott, vagy sem?" Annyiban, hogy mögöttes, politikai szándékot sejtet.
Világ Proletárjai Egyesüljetek!

Előre! Ma a baloldalt az proletárok ellenségei irányítják! Farkasok vannak a Bárányok közt!

Még nincs minden veszve! Meg lehet tisztítani a szocialista pártokat az oda alantas módon, hazugságokkal beszivárgó nagytőkés kapitalista burzsóá elemektől, akik a dolgos munkásnépet félrevezetve, imperialista burzsóá egyeduralomra törnek, az emberek vad nacionalista érzelmeit felkorbácsolva és egymás ellen uszítva az elvtársakat!

Ki a szoci pártokból a gyártulajdonosokat, a bankárokat a kereskedő élősködőket! Ma ezeket a pártokat a dekadencia és protekcionizmus posványos mételye fertőzi! A tisztességes dolgos verejtékből élő munkásembernek érdekeit elnyomó népirtó terroristák, foglalják el az őket megillető helyeket a parlamentben!

Világ Proletárjai egyesüljetek! Ne hagyjátok, hogy az érdek-képviseleti egyesületeitekbe olyanok szivárogjanak be, akiknek az az érdeke, hogy minél jobban kihasználjanak benneteket!

Előre! Rendületlenül! Elő a sarlót és kalapácsot!

Munkásököl vasököl, oda csap, ahova köll!

Ezek az anti szociális elemek, társadalmunkra bomlasztóan hatnak! A politikai hulliganizmus biztosítja a korrupció melegágyát és az erkölcstelenség elharapózását!

Nincs más megoldás! Fel kell számolni az imperialista törekvésekre törő fasiszta nézeteket valló szubcensziákat a szocialista életben!

Társadalmunk szociális létbiztonságának megőrzése érdekében, érvényesíteni kell a proletár testvériség szellemét, a társadalmi egyenlőséget!

Bolsevik nép! Egyesüljetek a mensevik burzsoá elnyomók ellen!

Idézem dicső nagy vezetőinket! Ez a harc lesz a végsőőő!

Mindenkinek joga van a munkához! Ezért a kapitalista szempontú automatizáció ellensúlyozni kell, ezért társadalmi létbiztonságú munkaelosztást ki kell eszközölni!

A szükségletek állandóak, de a munka mennyisége lecsökkent a termelés felgyorsulásával!

Újra internacionálé kell! Már nem elég a 3x8 óra! Mától proletár testvéreim, a 4x6 órát kell bevezetni, hogy eltűnjenek az éhező munkanélküli naplopó tömegek!

Testvéreim! A megoldás a kezetekben van! Munkás ököl vas ököl, oda sújt ahova köll! Nincs más megoldás jövőnk és jogaink biztosítása érdekében, mint a munkás osztály hatalmát visszaállítani!

Előre! Rendületlenül és rettenthetetlenül!

Pomegájcse...
@Dixi.: Készített másolatot. A tegnapelőtti ATV-s interjújában egyértelműen utalt rá. Nem akkora lúzer mint ahogy beállítják.
@Mariann19: Kedves Mariann, amit a végén írtál, abban egyetértünk: ha itt tényleg akkora és olyan üzemszerű csalás folyik, mint ami HA szavaiból sejthető, akkor az az egész politikai elit hitelvesztését, végét jelenti, a kormánypártokat és az ellenzéket is beleértve. Örülök, hogy végre el tudtál szakadni a bizottságosditól :)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: jaaa

a szemelyeskedeseidet rendszerint atugrom es nem foglalkozok vele, gyakorlatilag ertelmetlen sallang:-)

szoval valami remlik, de igazabol nem sok es ne haragudj, de azert, hogy elolvassam egy ujabb probalkozasod a megsertesemre nem fogok idot szanni es visszaolvasni.

de tovabbi kellemes estet, en megyek fonduezni:-)

ja es hajra, koveteljetek ki a liberalis demokraciat!

rajtatok all, nem mason, magatoknak epititek a jovot, hogy egy kozhellyel eljek;-)
a titokzatos zöld mappa és az ő tartalma....
az év vicce :DDDD szánalom a köbön.
@taga20: szóval akkor oricát szereted, engem meg nem?!
Meg vagyok bántva. :(
A mese régen így végződött:

Aki nem hiszi, járjon utána!

Ma a mesék ilyen véget érnek:

Aki nem hiszi, annak utánajárunk!
@Mariann19: Önvallomást teszek: Az úgy volt, hogy 12 évesen kezembe esett Devecseri Ilionja, vagy mi... szétolvastam, azóta tudom, ki Hére, Here, augusztos, a lopós Hermész, El Patroklosz, Ulisses, Artemisz, Árész... meg ilyennek...később... Magvető kiadó, majd, Raketta regényújság, majd Galaktika, majd Stanislav Lem, Ray Bradburry, Isaac Asimov, aztán kicsi Tersánszki Józsi-Jenő, majd a Kriterion, aztán hobbiból a Biblia, elejitől végig, mégaztán a Korán, mert miért is ne, mégaztán A Négy könyv az építészetről, meg ilyenek. Később eg kis Spiró, majd nehezen megfejtve Eszterházi, aztám ráhatásra Parti-Nagy, megfejelve barátok által terrorizáltan HVG-vel, ÉS-sel, később némi építészettörténettel, valamint paintológiával. Aztán kicsi európajárással, kerek szemekkel, és kiváncsisággal, közben némi zenetanulással, meg 3 felsőbbséges iskolával, eközben megélve és túlélve... csodálkozol?
és befutott filtolfasz:) teljes a napom, má csak bloggergizi kö nekem:))
@Sir Galahad: "Annyiban, hogy mögöttes, politikai szándékot sejtet."

Kinek a mögöttes politikai szándéka?

És:

A(z esetleges) politikai szándék szerinted anullálja a feltárt disznóságokat?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: csekk, ha valakit szeretek ako az te vagy. de amit lenyomtál itt HA ügyben az kritikán aluli.
@taga20:

Majd kockával kidobom, hogy ez igaz-e vagy sem:)))
@Sir Galahad: Szőröm! Ha érdekel, akkor nagyjából, amit állítasz tökéletesen igazolható 1989 óta. Érdekel?
@Mariann19:

minél több acélos és fáradhatatlan akarat sarjad, annál nehezebben szorít a hatalom marka. most van egy kis fejetlenség, de ha eljön az ideje megindul a szerveződés. még nem elég érett a helyzet. a jelenlegi ellenzék szerepe az, hogy ne legyen helye a tenni akaróknak és tudóknak. ez azonban változni fog.
az egykulcsos adó azért kell, mert nem csak nekik lehetőség, hanem nekünk is az erősödéshez, az igaz, hogy ők erősebben combosodnak, ellenben a legitimáció vészesen fogy, olvad, ugyan folytonosan lopnak, de igazgatásszervezési szempontból egy helyben toporognak. tilthatnak ezt, tilthatnak azt, de ez csak a tanácstalanság jele. a bili billeg. hagyni kell hagy szarjanak még bele, előbb utóbb kiborul. nem tudták megoldani a logisztika centralizálását megfelelő színvonalú szolgáltatással, mert a megvalósításhoz szükséges feltételeket nem biztosították sem humán- sem anyagi oldalról. ezért fognak beledögleni. mert az emberek ezt elunják, és ahogy romlanak az állapotok, a (jelen formájában egyébként is tarthatatlan) rezsicsökkenést előbb utóbb óhatatlanul rezsimcsökkentési igény követi. mindez idő.
ha most 2014-ben megtörténne a váltás, az nem lenne változás, csak váltóállítás, és nem a fideszhez szivattyúznák a pénzeket, hanem azokhoz, akikhez annak előtte. várni kell türelemmel. kajáljanak csak nagy kanállal a saját emésztésű végtermékből, ehhez meg kell adni az időt. ha most váltanák őket, mindenki túlélne, mszp, fidesz, a közigazgatási szempontból impotens jobbik és lmp is. várni kell. kicsit lassan megy az ébredés, de mindig felkel a nap. Demjén Rózsi is danolta. most nem linkelem. tessék hallgatni néha.

ha itt ott elütöttem, elnézést kérek. gondold azt, a fideszre mértem.
@FILTOL: És az Orbán által belengetett fossárga, ki nem nyitott dossziéról. az Antall által belengetett, titkosügynököstökösöm, dossziéról mi a meglátásod ó nagy sámán?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ha dugásra gondolok te vagy a második:))
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
"Csodálkozol?"
Rossz a kérdés. Ilyen előzmények ecsetelése után nyugodtan feltehetted volna a kérdést, így:
Csodálsz?
Ekkor én sűrű igeneléssel ismerném el az elmédet.
Látom, ezt az elmét fened Sipinek adott riposztjaidhoz, de nem kell nagyon élesíteni, neki kevés is bőven elég.
@jaegtoer: Jogos. Már ezer éve írom, tartsanak ki 2016-ig és fulladjanak bele a saját szarukba. Nem látnak tovább... és sajnos nem is akarnak...
@Mariann19: Nem önfényezésként... valamikor, valaha, elkezdtem olvasni a Nagy Magyar Lexikont, csak úgy, szószedetről, szószedetre... mert miért is ne... hátha... tudom, ma már avult tudás, de akkor érdekelt és jólesett... nem is tudom miért...
Bevallom férfiassan, csak az első két kötetig jutottam el, azután már csak unalmamban csapkodtam fel a lapokat, mer megvilágosodtam: Az enciklopedia Britannica jóval több értelmes infernációt tartalmazott volna. Késő bánat, kifolyott tejbe sírni dekár:-)
Úgy látom, fél öt körül lett címlapos a poszt. :(

@Penivaldes: Itt vagyok, Hercegnőm. :D
@Orica Középföldi: nem kö kocka, átlátsz rajtam:) szeretem a könyörtelen anya pózt. www.youtube.com/watch?v=hvhDHJAbPg4
Bajnai Gordon:

"Amikor az országot járom, gyakran kérdezik tőlem az emberek, miért nem szólalunk meg ebben, vagy abban az ügyben, miért nem tiltakozunk-cáfolunk mindjárt, amikor a Fidesz propagandagépezete újabb hazugságokat lök ki magából.

A helyzet az, hogy szinte minden ilyen esetben azonnal megszólalunk. Csak éppen a közmédiából, a sajtó egyéb, a rezsim által befolyásolt részeiből, ez nem derül ki.

Hazudnak és rágalmaznak, elhallgatnak és elhallgattatnak - így működik az Orbán-rezsim „médiapolitikája”."

bajnaigordon.tumblr.com/post/70687388847/a-kozmedia-nem-farasztja-magat-ellenzeki-velemenyekkel
@Mariann19: Mindemellett, tisztelek mindenkit, akinek értelme átjön a klaviatúrán, mert lássuk be, mindenkinek megvan a maga kicsi mikrokozmosza, amit mi soh a büdös életben nem tudnánk megtanulni, megérteni, mert a tudásnak értelemnek is megvannak a maga korlátai, így, ha értelmeset lát/tapasztal a pórfia, vessen számot, értelmezze és fogadja be, mert ezzel is gazdagodik, tapasztalódik, tandíj nélkül... ezért is járok ide, mert néhány félbolond kivételével, itt nagyobb fájdalom nélkül tudok olyan tudást szerezni, amihez magamtól fogva már sem nem vagok elég nyitott, sem elég befogadó, sem időmilliomos, hogy kijárjam a tapasztalás útját. Persze a kellő kritikai érzék ennél sem kihagyható követelmény... mert mit is kezdenék Sipi sopánkodásaival, BG penitenciáival, ha nem lenne bennem az egészséges kételkedés:-)))
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: De legalább meglesz a remény, hogy kikecmeregjünk a pöcegödörből egy igaz, fekáliaszagú, de friss levegőt szippantani... Ez neked kevés? Jövőre ennyi reményed sem marad. Legfeljebb eldöntheted, hogy veszel egy mély slukkot a trágyaléből és befejezed, vgy küzdesz még valamennyit, hátha...
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: öreg te is tudod én is tudom, hogy hülyék nélkül senki vagy, ezé vagyok:) szürke vagyok.www.youtube.com/watch?v=UMPC8QJF6sI
@taga20: Hülye! Jó, hogy vagy! Nem szürke vagy, hanem rózsaszín:-) Csak az asszony, meg a kutya meg ne tudja:-) De télleg.
Kicsit kevesebb tesztoszteri, meg jóféle agylazító... és császár lehetmél:-)
@taga20: Amúgymeg nélküled is elvagyok magamnak. Még sose vesztem össze alter egommal:-) Mi több, ha tudathasadok, jólesően bólogatok magamnak:-)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: papa, ha vot értelme az internötnek az te vagy nekem. ha eldobsz ako is. apám után te vagy a következő:))
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

A sörödet is megosztod alter egoval?? Vagy a barátság addig nem terjed?
@taga20:

" szürke vagyok"

Ez a szín nem igaz rád:)
@taga20: basszameg, rodi meg mindenki előtt. ő az őssejt:)))
A blog finoman szóva is csúsztat, mert közérdekű bejelentő akkor lesz valaki, ha bejelentést tesz és átadja az összes rendelkezésére álló dokumentumot. Horváth 2 évig magánál tartotta jogellenesen, sőt még a bejelentéséhez se csatolta (ha csatolta volna, akkor nem lehetett volna tőle a házkutatáskor elvenni)

Eddig ostoba, politikailag motivált hisztériakeltésről szól a történet, talán a nyomozás majd kideríti mennyi a valóságalapja. De ehhez dokumentumok kellenek, nevekkel, adatokkal, tényekkel, nem pedig fantomizált alakokra való titokzatos utalások
@taga20: Ha akarod tudni mi is vagyok egy részem, türelmesen lesd meg eztet... fárasztó, de talán megéri. Nem rodimagasságok, de igaz és mai:www.dailymotion.com/video/xpp208_pink-floyd-the-final-cut-film-complete-1983_music

Aszemm, Mariann már besírt ezen...
@Orica Középföldi: Hogyne dehát.. egy bélrendszerünk van, csak a szürkeállomány és taga más:-)
@jaegtoer:
A helyzetértékelésedhez nincs mit hozzátenni.
Ami a közeljövőt illeti, egy ideje azt gondolom, hogy jobb ha a választások után a kormányzás a Fidesz kezébe marad.
Nem azért, mert fellendülést, jobb életet lehet feltételezni, hanem bármilyen furcsán hangzik is, hozadékot jelent.
A magyar társadalom ébredésére lehet számítani, ami megváltoztathatja az eddigi passzivitást, és a jövőre nézve is tudatos magatartást generálhat.
A köztudatba betáplált dicső eredményekről lehullik a lepel, előtűnik a valóság, amely a romló életviszonyokon túl drámaibb fordulatot jelenthet.
Nem untatlak számokkal, de az adóbevételek jelentősen elmaradnak, az államosítás miatti vásárlások terhei, a beigért juttatások, improduktív beruházások ráfordításai rosszat sejtetnek.
A Fidesznek viselnie kell kormányzásának következményeit, a nép pedig ismerje fel végre, hogy informálódjon, legyen politikai kultúrája és felelőssége.
Úgy látszik, hogy ehhez a felismeréshez át kell élni egy katarzist ahhoz, hogy a jövőben helyesen döntsön, ha szavaznia kell.
@taga20: ne udvarolj nyomoronc! Nem iratom rád örökségül a lábvizem:-) Most jól befüröd tál:-) Poshadj a magad örökibe... magadnak kavartad, magad fürödj benne:-)
@Mariann19:
"Nagyon meglepő volt nekem is a TV2 tulajdonos váltása ilyen gyorsasággal. "

Nem volt ez annyira gyors, hosszú hónapok óta folyt az átvilágítás és a tárgyalások sora. Csak mostanában nem volt erről sajtóhír, ezért érezhettük meglepőnek. A meglepő az a csend volt, ami a folyamatot jellemezte.
@Erő e-meló: bazd meg vityát, talán ako rálátsz, te ...! nem pocséklom.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"A meglepő az a csend volt, ami a folyamatot jellemezte."

"megegyezős egyezséggel" meg voltak egyezve.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: te öreg bolhás embör, a kutyu szebb embör mint te. ha azt akarod, hogy a vállamon sírj, szólj! van 200km a verdában:))
@taga20:

"húsvétkor nyúlkiller leszek, az fix:)) "

fffuuujjj!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Mégiscsak a két valamit számító kereskedelmi tv egyike"

... ami évek óta masszívan veszteséges. Szerinted ezt melyik tulajdonos viseli szívesen?
Most majd jól kitömik kormányzati/kormányközeli hirdetésekkel, oszt jónapot. Innentől reszkessen az RTL, mert a hirdetők és a reklámügynökségek is tudják, hogy a szél merről fúj. Ha meg még nem tudják, majd megtanítják nekik.
@Mariann19: Tündérbogaram! Ezt óbégatom kb. 2 éve... ha a választásokon nyernek az ifjak, kurva nagy szarban lesznek, mert idióták... 4 évre terveztek a szabadrablást illetően.. aztán, gondolták, a primadonna kiöregedett, békében elmegy nyugdíjba, a szaros öltözőt maga után tudva... közben változott a légkör, túlspilázták a jövöt. Rajtuk van a veszedelem, hogy, bassza meg, lehet 2014 után is nálunk marad a gyeplő? Na ez az igazi gáz. Se hintőpor, se vazelin, csak a csupasz segg... mondhatnám túlnyerték magukat. Úgy is, hogy 4 plusz évre nem terveztek... rájuk borul a saját szaruk...,( Sajnálatosan, valszeg ebbe mi is belefulldunk) de pszt!!!! ne áruld el senkinek, mejn mélytengeri búvár, és túlélőkészletet venni, amíg kpható.
@jaegtoer: te másik öregembör, a fekvőbe?
@Erő e-meló:

"Horváth 2 évig magánál tartotta jogellenesen, "

a NAV munkatársaként volt hozzáférése az adatokhoz, azok számtalan jelzése közepette ott pihentek a NAV adatbázisában és a NAV szekrénykéjében, amiből csak nevek címek és hivatkozások vannak nála. de élj boldog tudatlanságban.
@épészmérnök:
"szinte minden ilyen esetben azonnal megszólalunk. Csak éppen a közmédiából, a sajtó egyéb, a rezsim által befolyásolt részeiből, ez nem derül ki"

Segíteni akarnak, hogy Bajnai ne égesse annyira magát. Szegény fickó ritka nagy antitalentum. Ez nagyjából elmondható a csapatáról is. Annyi lúzer tapadt rá, mint bogáncs a kutyára
@jaegtoer: Gyönyörű:-))) Ez a megegyezős egyezség nálunk kb. a házi áldás, és a békepipa:-) ÖRÖM LÁTNI, HOGY MÁSNÁL IS MŰKSZIK:-)))
@taga20: Mé sirnék? Nekem csak öröm, ha csak így "ismerlek" Lehetnél az elfajzott kölyköm is... akkor sokkal nagyobb problémát jelentenél:-)
@jaegtoer:
"számtalan jelzése közepette "

Bejelentette vagy sem a nyomozó hatósághoz (rendőrség vagy ügyészség)?

Ha nem, akkor nem bejelentő. Levelezni lehet a római pápával, az ensz főtitkárral, Rogántónival, de egyik sem bejelentés
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
" Nem mint nav alkalmazott ment el feljelentést tenni. Pl. 2007-ben."

Csillagos kék egem, ki mondta ezt neked, hogy ő már 2007-ben tudott ezekről? Minden adóvizsgálat visszamenőleges. A vizsgálatai során fejtette vissza az eseményeket eddig az időpontig. Azt meg elfelejted, hogy már 2011-ben jelezte ezeket az ügyeket a Fidesz-hívőként számára evidens helyen, a Fidesz-frakcióvezetőnél? Bár ez mondjuk számomra a naivitását jelzi, de mindenképpen a lojalitását a jelenlegi hatalomhoz. Azért kellett egyfajta kiábrándulás ahhoz, hogy a nyilvánossághoz forduljon.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Ez nagyon szép volt.
Itt lenni páratlan lehetőség arra, hogy megismerjük a látásmódokat.
Figyelem, hogy egy-egy témát milyen sok nézőpontból lehet megközelíteni, milyen színes a fogalmazás, na és a humor...
Még a trollok is feldobnak néha, lehet dévajkodni velük, egyedül a kioktató hangot vagyok képtelen megszokni, hiába, önérzetes vagyok.
@jaegtoer: Egyetértünk:-) Emmá ilyen dolg? kikupáljuk, oszt ránk veti a keresztet. Hálátlan vashántoló, magyarán esztergány:-) Ebbe? Lóphast, nem töltöttkáposztát!
@Erő e-meló: te az má rád tapadt, hogy bazd meg a kurvaa...!!! ezt vitya seggéből látod?
@jaegtoer: ne haragudj:) szeretlek téged is, apám helyett te vagy a harmadik:))
@Erő e-meló:

bocsánatot kérek. nem szeretnélek túlterhelni.

a szolgálati utat kellett előbb végigjárnia, feltéve, hogy tudod mi az. ez mindig hosszadalmas. mindazonáltal, olyat kérsz számon rajta, amihez te egy nagy rakás szar vagy.
Azért jó lenne a dolgot védő fideszbirkákat megkeresni és viktor mellé akasztani.
Orbán Viktor- Saniyikám, kűldj már ki ehhez a Horváthoz egy pár nyomingert kicsit turkálni, hogy egy kicsit összefossa magát és tudja, hogy merre hány méter.
Sanyi- De főnök nem ő a gyanúsított, ő a feljelentő.
Viktor- "Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!" (Tanu)
@Mariann19: Pedighát... a kioktatás és a be-vezeklés között alig van különség:-)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
"Ezt óbégatom fél éve."
Nekem később jött a felismerés, mert bíztam abban, hogy a tények láttán az emberek el kezdenek gondolkozni, és más utat keresni.
Azt sem gondoltam korábban, hogy a jogállamiságot így meg lehet csúfolni.
Azt meg különösen nem feltételeztem, hogy ilyen nyíltan, szemérmetlenül és gátlások nélkül ki lehet sajátítani a javakat.
Nem okolom magam, mert a fentiek példa nélküliek a környező országokban, az fel sem merült bennem, hogy a demokrácia dicsőítésének leple alatt ilyen galádul át lehet vágni egy országot.
@taga20:

sejtettem én. akkora szíved van, hogy mindenki belefér.
@Mariann19:
"A magyar társadalom ébredésére lehet számítani, ami megváltoztathatja az eddigi passzivitást, és a jövőre nézve is tudatos magatartást generálhat"

Optimizmusod sose hagyjon el.
Igazságod Lehet egyébként ebben, csak az a nagyon nem mindegy, hogy ez mennyi időbe telik. Ámbár ennek alternatíváját én sem látom, dehát ki vagyok én?
@Mariann19: Nyitottnak kell Lenin, mert ugye 10-15 kompetens, korrekt orr, és egy vívású, mi az alviágegyetemhez képest...
Amit küldtem, belenéztél? Fajfenntartásaim vanak, de a többi, rendelkezésre álló anyagom alapján, erősen nem kételkedem...

Ez úgy rohad elejitől, mint a paradicsomszószos jóisten elejitől fogva... mennyhárttól óboldizsárig, almástól alma ata borosig...
@épészmérnök:
Itt van egy újabb Bajnais aranyköpés:

"Bajnai Gordon felhánytorgatta, hogy gátolja az úgynevezett áfacsalás kivizsgálását, és az okot is meglelte: „Vaj van a kormány füle mögött.” "

Bruhaha, hol az a vaj? A fején, vagy van valami a füle mögött? Mert a 2 1ütt nem megyen
Kedves viktor.

Ugyan most levelet nem küldünk, de biztos lehet benne, szavazni elmegyünk!!! :)
@épészmérnök:
É akkor még nem is firtattuk, hogy 2007 és 2010 között, amikor a bajok kezdődtek Horváth szerint, ki volt a góré
@Erő e-meló: a kurvaanyád, az a füle mögött van vagy a fejeden van? ha má vitya faszát szopod:)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Hülye! A rendesebb hódítók is cak tizedeltek! Te meg már szent kétharmadolni akarsz? Rosszabb vagy, mint jojobai szent ignác? Dogozni meg ki fog? :-))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Szia Micimackó!
Az emberekkel való beszélgetésekből azt látom, hogy teljesen elfogadják azokat a tényezőket, amelyeket a médiából merítenek.
Miután a hazai média a kormányzat szócsöve szinte teljes egészében, az emberek az abban elhangzottakat egyetlen igazságnak fogják fel.
Elég nagy az elszigeteltség az emberek között, nincs kommunikáció, amely megmozgatná a gondolkodást és informálódást.
Miután a magyar emberek az anyagiak alapján itélnek meg kormányokat, a rájuk váró és várható kedvezőtlen gazdasági fordulat fogja az állampolgárokat felébreszteni.
Nem hiszem, hogy ez majd kitörő lázadást jelentene, hanem egy más tipusú gondolkozást fog kiváltani.
@épészmérnök:
És ha már vajről beszélünk, ami valakinek a fején olvad, hát megtalallhatja maga mellett Juhász Pétert, a belvárosi képviselőjelöltjét

Juhász az adócsalás egyik klasszikus formáját csinálta sokáig: minden évben új céget alapított, hagyta az adótartozást felhalmozódni. Aztán továbbált, új bejelentési címmel új céget alapított, a NAV a felzólító leveleit pedig nem is tudta kézbesíteni, a cég csődbement. Aztán ugyanez újra

Ismerős valahonnan? Horváth gondolom látott már egypár ilyet
@Mariann19: Jahh tündérbogaram.... ténleg naív és túliskolázott vagy. Társadalmi közmegegyezéses normákban gondolodooó, mint szociális alapvetésekben. Ezek nem olyanok. Itt a neandervöly elemi ösztönei a mérvadók: Nálam a balta, dugom a nődet, farkalom férjedet, enyém a vastag bunda, nekem döng King Kong mellkasa, és én szarom a legvastagabbat. KB jelenleg 2013-ban, Magyarországon ez a szint. Lehet alkalmazkodni, vagy dögölj meg.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Amit küldtél, annak kb. a felét olvastam el, mert kommenteltem. Veled. Is.
Holnap délután végig olvasom, jó hosszú összefoglaló.
@Erő e-meló: öcsém nosza, jelentsd fel őt is, meg a fideszes haverjaidat. ja hogy ott 100 csiliómilliárd veszett kárba! téged kurvára nem érdekel:)
@Mariann19: azé mr.rezig helybe egy sallert lenyomnék:) barátit.
@Erő e-meló: Na bameg, most jóóóóól megcáfoltad Bajnait...
@Erő e-meló: Cica, ha tudod bizonyítani, nosza, jelentsd fel. Ha nem tudod bizonyítani, akkor ku... maradj csendben.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: És hirtelen kiábrándult a rendszerből, felmondott, majd eszébe jutott, hogy feljelentést is tehetne?!
Te tényleg elhiszed ezt? Mert akkor gond van. A politikusokhoz eljut, de a rendőrségre nem?! Hogy is van ez? Annyira fontos neki az igazság, miért politikusnál kilincsel, ahelyett hogy feljelentést tenne.
Persze bármit el lehet hinni, mindenki magánügye. De azért nem kellene mindent kritikátlanul elhinni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: te cica ne fokozd! me kurva gáz ez a faszkalap hozzáállás. tényleg neked ebből manid van?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: A veszteség csak az előző tulajnak fájt, mert ő pénzt akart kihúzni belőle. De a fidesznek nem számít, csak a csatorna maga. Nincs az a lebutított tv előfizetés amiben nincs benne. És mind ugyanazt a nótát fütyüli most már. Majd a hálás párt tesz róla, hogy ne legyen veszteséges.
@Erő e-meló:

"É akkor még nem is firtattuk, hogy 2007 és 2010 között, amikor a bajok kezdődtek Horváth szerint, ki volt a góré "

a bajok nem akkor kezdődtek, hanem akkor hozták létre a szervezet. a bajok jóval előbb már az ÁFA bevezetésekor kezdődtek.
@taga20: Nem, képzeld el, hogy nincs benne manim, nem kapok manit, és mégcsak fideszes se vagyok.
De ez a pasi akkora kamu, hogy ezt még tanítani fogják.
És fokozni kell, igen, mert ha mindenki ütemre bólogat, hogy mekkora hős a csávó, és senki se veti fel az ellentmondásokat, akkor akár a narancsjelvényt is feltűzhetitek. A nem gondolkodás arrafelé dívik, nem igaz?
semmi konkrétumot nem mondott a pasi - ez csak egy nagy lufi, nem lennék meglepve ha a DK színeiben indulna a választásokon...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Majd a hálás párt tesz róla, hogy ne legyen veszteséges. "

Mi meg majd jól megfizetjük.

Hát persze hogy az előző tulajnak fájt a veszteség, mert a saját pénzét tette bele. Az új tulaj meg a miénket. Hurrá.
@Mariann19: Ha akarod, van más is... rettenetes... 2003-as anyag, fenntartásosan is iszonytató. Kérdés: hól és miben éltünk-hittünk eddigelé? Másik kérdés: Merre is van az un. "világútlevelünk"? Hova szaladjunk? Hogy talán legyen 10-15 relative nyugodt évünk? És mostmár csak azokat sajnálom, akiknek van q-3 gyereke, 2-4 70-80 év közötti apjuk-annyjuk, mert ezeknek az élete rosszabb, mint a hellokitty helőtáké...
@Erő e-meló: Mintha az áfacsalás nem lenne össznépi játék kishazánkban.
Mindenki elkövette már életében párszor, úgyhogy ha csak nem kértél és adtál számlát mindig mindenhol ahol kell, akkor nem hinném, hogy lenne mit számonkérned. Nem igaz?
@jaegtoer:
"a szolgálati utat kellett előbb végigjárnia"

Elég lassan bandukolt. Meg-megállva, mint József Attila anyája. Meg azt se gondolnám, hogy egy Rogántóninak küldött levél szolgálati útnak minősül. Mit csináljon ezzel a Tóni?

Írt volna a feleségének, Cili úgyis jobban tud mindent
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: A szar műsor eddig nekik fájt. A szar műsor a propagandával pedig nekünk. Nekik nincs mi fájjon, mert adóforintjainkból szépen fognak gazdagodni.
@Kelly és a szexi dög: mi fasz van a velveten má egy éve nem lehet osztani az észt, ere ide evett a penész:)
@épészmérnök:
"Ha nem tudod bizonyítani, akkor ku... maradj csendben."

Tudod bizonyítani hogy épeszű vagy? Akkor meg?
@Erő e-meló:

no, elő a farbával.

holnap este szeretném olvasni, hogy közérdekű bejelentést tettél a munkahelyeden levő visszásságokról. úgyhogy indulj, de tüstént. asszem nem vagy nagykorú. én meg nem szeretnék a pedofília hírébe keveredni, úgyhogy hessapicsába kistakony.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
" A politikusokhoz eljut, de a rendőrségre nem?! Hogy is van ez?"

Miután a politikusoknál nem jutott semmire, az ügyészséghez fordult. Ennél többet az adott helyzetben nem tehetett.
És nem, nem hiszek el kritika nélkül semmit, nekem is vannak fenntartásaim. De megadom az esélyt, hogy bizonyíthasson, mivel nincs elég információm az itélkezéshez.
Tényleg, Boli drága merre van?! Kevesebbet van itt, mint mikor evezős szezon van.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Mókus! Kiver a víz!
Ilyennek látod a honfitársaidat, ösztönlényeknek?
Most adjak fel minden reményt?
Pedig milyen szépen kigondoltam a tudat spontán fejlődését az empiriák birtokában, ezután jönne az önkontroll az eddigi tévelygések okán, a végeredmény a tiszta, világos, kontrollált gondolatokkal bíró ember lenne.
A különbség közöttünk abban mérhető, hogy te a testet analizálod, én pedig - mint sugallod - az elme tisztulásában látom a reményt.
Csak rá ne csesszek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: te csaj, szeretem az agyad(szeretjük), de szerintem most tévúton jársz. azt mé nem érted, hogy egy polgártárs kiáll valamivel, ako nem őt kö betámadni. hülye szöke picsa vagy. nyalom a csiklódat:)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Logikus. Ha ilyenre bukkanunk, először a kedvenc pártunk politikusait kell megkeresni. Ha ők nem vevők rá, akkor felmondok és megyek az ügyészségre?!
Tényleg azt akarod, hogy ezt higyjem el? Nem megy. Se nem elég logikus, se nem elég őrült ahhoz hogy hihető legyen.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
". Nekik nincs mi fájjon, mert adóforintjainkból szépen fognak gazdagodni. "

A műsor meg ugyanolyan szar marad, ha nem még szarabb. Csak nekünk többe kerül. De jó!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Tényleg azt akarod, hogy ezt higyjem el?"

Azt hiszel, amit akarsz. Én meg várom a fejleményeket előíteletek nélkül.
@taga20: De ki kell állni, és meg is kell védeni.
De ez a pasi inkább tűnik sértett munkavállalónak, aki most az 5 perc hírnevét zsebeli be, mint szavahihető, korrekt embernek.
Nem komolyabb, mint a nav hétvégi átvilágítása.
@jaegtoer:
"a bajok jóval előbb már az ÁFA bevezetésekor kezdődtek."

A NAV volt munkatársa azt állítja, a bajok 2007-ben kezdődtek,
alfahir.hu/a_nav_feljelentette_a_kitalalo_adougyi_szakembert

Jaja, a Fidesz keze már akkor betette a lábát
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
" Mert akkor gond van. A politikusokhoz eljut, de a rendőrségre nem?! Hogy is van ez? "

hát ez úgy van haver , hogy tyúklopással lehet hogy a mezei rendorhoz illik szaladni, de 1000 millárdos dologban inkább politikushoz....mégiscsak jobban értenek a milliárdos lopásokhoz
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iksz.beszolunk.hu/bizonyitek-hogy-az-mszp-es-fidesz-ugyanaz-a-part-ekozben-a-magyar-egymast-oli/

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Az a legátlátszobb, hogy a kormány azelott "lecsalózza" Horváthot,...mielott bármi is kiderulne...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mé csinálod? mé? ha kipakol 100év magány. mé nem őt véded, mé? ha csak megcsapott ezeknek a szele, soha nem szeretnék még csak beszélni sem veled. gondold meg:))) ez komoly!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Én is kiváncsi vagyok mi lesz a vége.
Mindenesetre a házkutatás után jobb helyzetben van a csávó, mint előtte.
Kérhetnének tőle bármilyen bizonyítékot az állítására, de azt elvitte a rendőrség.
Megszűntették a nyomozást, mert nem megalapozott? Naná, most hogy elvitték a papírokat, amikben benne volt minden. Eltussolják.
És volt olyan hülye aki még tüntetni ment.
@Erő e-meló:
"
A NAV volt munkatársa azt állítja, a bajok 2007-ben kezdődtek,
alfahir.hu/a_nav_feljelentette_a_kitalalo_adougyi_szakembert

Jaja, a Fidesz keze már akkor betette a lábát"

...és 4 év alatt mit tettek ellene ?
@taga20: Kinek járna saller Mr. Rezignáltól?
Kiestem a képből.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"az áfacsalás nem lenne össznépi játék kishazánkban.
Mindenki elkövette már életében párszor, "

Mindenki elkövette, de ezért is a Fidesz a felelős. Mert nem engedi összehívni a parlamenti vizsgálóbizottságot. Mert ha összehívnák, akkor rögtön megszűnne az összes csalás
@jaegtoer:
"közérdekű bejelentést tettél a munkahelyeden levő visszásságokról"

Mert minden munkahelyen elűnik 1000 milliárd forint. Vagy 1700, már nem is tudom hol tart az összeg
@taga20: Mert üvölt róla a kamu. Nem mutatott senkinek semmi bizonyítékot, de úgy követitek, mint Briant a hívei. Ha bármilyen bizonyítéka lett volna, azt az átlátszó címlapon hozza le. Hiszen ők erre specializálódtak, nem igaz? Tiszta közélet, semmi korrupció stb.
Szerintem ilyen sztorik, mint az ővé tucatszámra hevernek bármely adórevizor aszalán.
@Erő e-meló:

akkor maradjunk ennyiben. kellemes ünnepeket.
@Mariann19: na ezé vagy te a nő:) nyúlnak, de kurva nagyot, hogy a kis nagy arca vérezzen. csak neked 3percnél patent:)
@Erő e-meló:

"Jaja, a Fidesz keze már akkor betette a lábát"

esetleg ha a seggedből kiveszed a fejed....
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: gondolom te sodent is ezerrel ekézted:) vegyed má észre magad te punci:)
@dr kíváncsivagyok:
"...és 4 év alatt mit tettek ellene ?"

Fordított Áfa bevezetése, 90 napos kiszállítási határidő bevezetése, a setéshús Áfa csökkentése, például
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

úgy látom, Kegyed áfacsalás-szkeptikus. irigylem.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
Világ útlevél, és hová szaladjunk?
Én nem akarok sehová sem szaladni.
Ahhoz túl önérzetes vagyok, hogy lekezelt szegény országbeliként éljek bárhol is.
A több pénz ilyen áron nem vonz.
Amennyiben nem lenne ilyen hátrányos a külföldi megjelenésünk, más lenne a figura.
Az eddigi egzisztenciát fenntartva a privát szférámon kívüli helyzetet átmenetinek tekintem. Tudom, hogy nem meghatározható időben egy más világ megélése, kivárom itthon.
Persze, nem olyan nyugis az ember lelkivilága az állapotok és történések miatt, de - mivel nem vagyok hazardírozó tipus - ezért a biztonságos rosszabbat választom.
@jaegtoer: mondanám, 1989-ben már megköttetett a nagy alku... ebbe szart bele nagy melénnyel 2010-ben a FIDESZ. Most azt szopjuk, 110-es amplitudóval. Neked mondjam? Te is tudod. Ha kicsit is türelmesebb, akkor most is nagymagor faszparasztnak havaj... semmi griz.

A 8 év éhkoppot ( 30%--on való ridegtartást ) zsigerből és jól felfogott atavizmusból, habzsolásból le kellett küzdeni.

A maradék birka 9 millió 500 ezret, hogy boldoguljon, esetleg jólérezze magát, valljuk be.. ki a lófaszt érdekelt, hisz ezek a senkik, pártfüggetlenül benyalják az áfát, a jövedéki, meg a tökömtudja milyen adót, az ingatlanadót békésen bégetnek, mert nem basztatja őket a NAV, 2026-ra van időpontjuk a 85 éves anyjuk térdprotézisére, rezsicsökkentett számlát kapnak pirosfehérzöld szinben, arial 12 méretben, vagy büszkén kihúzzák magukat a közalkalmazotti napon, mikoris meggyőződnek arról, hogy nélkülük a fasz sem állna meg oly peckesen, mintha egy hozzáértő kéz masszírozná áfamentesen a verseghy szférában...
@taga20: Snowden tökös csávó. Még alkalmazásban állt kiborította a bilit, pedig tudta, hogy ezzel kizárja annak a lehetőségét, hogy az usa-ban éljen.
Őt tisztelem. Kiállt a világ elé, bizonyítékokkal, és elmondta ezt már tovább nem.
Nem lehet HA-t egy lapon említeni vele.
@taga20: Nyulat nem bántjuk, ő az én barátom.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Horváth hitelessége jelentősen csökkent azután, hogy bejelentette, politikusi pályára készül

Lehet hogy az annak idején írt levéllel akarta felhívni magára a Fidesz figyelmét, hátha jut neki is egy jó kis hely ottan. Ez már csak azért is valószínű, mert Fidesz szimpatizáns (vagy csak volt)

Aztán hogy nem jött be az A terv, máshol próbálkozott. De szerintem elég nagy öngól az, hogy ellenzéki oldalon hőst akarnak belőle csinálni. "A magyar Hodorkovszkij", bruhaha. Én ezt a helyében kikérném magamnak. Hodó a világ legnagyobb csalóinak egyike, aki bőven lenyúlta egyedül azt az 1000 milliárdot
@Mariann19: tudom, házinyúlra nem lövünk:) de ha annyira puncsol mit tegyek?
@Mariann19: Szépasszony! Akárhová indulsz, a lekezelt középeurópai státuszod feledhető... Az előző átkos rendszer lesajnált öröksége, feltéve, ha legalább középfokon bírsz egy átkozott nyeurópai nyelvet, középszinten, vagy fenntebb elismer.
Innen kezdve a Tiéd a világmajma, csak példaképp, sok jogész futott eddigelé is világgá Kádár alkotmánnyal, szocianalista jogrendszerismerettel... és lőm, Ha rendesen megtanulta a Code Civilt, és a helyi táncrendet, nincs megköpködve mára, hanem él,mint egy átlag mussdamer, schlussfather, megbecsülten, nyugodtan, reggel 9 órakor még nem hajszolt tekintetű őrültként kószálva a békés muskátlis rohadó nyugaton...
@Erő e-meló: "Horváth hitelessége jelentősen csökkent azután, hogy bejelentette, politikusi pályára készül"
me mér is te kis fideszbérenc?
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: te nyúl leírtad a bajorvalóságot. berteszgáden és környékét visszasírom:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Snowden és Assange civil hősök, akik sokat tettek azért, hogy lehulljon a hályog a zemberek szeméről

Horváthról nem tudom mit gondoljak. Lehet hogy tényleg valami óriási titokról tud ami ott lappang a háttérben, de akkor az ő sara is hogyha nem kerül nyilvánosságra. Lehet hogy ugyanannyit tud mint bárki csak fel akarja hívni magára a figyelmet. A NAV levele alapján inkább erre lehet következtetni, de az sem biztos hogy igaz

tasz.hu/files/tasz/imce/tarsasag_a_szabadsagjogokert_-_kozerdeku_adatigenyles_horvath_andras_nyil.doc
@taga20:
Azér' kiskoma, mert aki politikusnak megy az eleve vállalja, hogy sose' mond igazat
@Mariann19: Rá fogsz! Test nélkül az erény... most mondjam, vany lóbáljam?

Miben hiszel kisvirág? Ha éhendöglesz, megette a fene a nagy agykapacitásodat... Előbb, a bunkó, aztán a morál... eccerű, mint a jancsiszeg...
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
El kell, hogy fogadjam a biztató szót, hogy nem lekezelt, szegény országbeli vagyok, hiszen te vagy a nagy utazó.
Azonban a Kádár rendszer során, ha külföldre mentél, azért a szocialista országok között a magyar polgár egy progresszív ország képviselője volt, amely némi elismerést indukált.
Most a hanyatló ország honpolgárai vagyunk, a még tovább elszegényedőké, ott hátulról a 3-4. helyen, mely szánakozást kelt.Ezt nehéz elviselni, nem is fogom, maradok a helyemen.
@Erő e-meló: erőmeló, ha te valakinek igazat adsz az legyen egy pogár, ne az állam! eszemfaszom az állammal, a mi pénzünkkel!!!
Elköszönök, mindenkinek jó éjszakát!
@Erő e-meló: At alfahíres hivatkozás errefelé a trágyadomb alatti szarkupacot jelenti. Gábrielle nem mondta feketeruhásmartensbakancsos elvtársam? Koherenciazavar, vagy csak felfogásbeli?
@taga20:
Az igazság nem attól függ ki mondja
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Te ízig-vérig maszopos vagy. Fingod nincs demokráciáról, jogról. Cinikus vagy a végtelenségig, és a szolidaritás szikrája sincs benned.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: segíts má te valami:) a gyereknek kö segítenem, kis elöadás. ezt találtam. Az „ellenállhatatlan.”
(Prológ.)
I
G
róf
Andrássy Gyula olyan ember, a kit
védeni könynybb mint vádolni; mentegetni
hálásabb mini elítélni. Mert jobban esik róla fö
ltenni a jót, mint elhinni a roszszat. Hasonlít
els
ő
Károly angol királyhoz, a kit mikor halálra ítéltek honárulás: miatt, nem akadt senki, a
ki lefejezze. Végre is, mint a hogy a monda re
géli, magának Cromwellnek kellett álarcz
alatt leütnie fejét. De maga Cromwell is, a ki
ő
t halálra ítélte, a ki a monda szerint
sajátkez
ű
leg lenyakazta, meglátogatta holttestéi boltban, és mikor senki sem látta, könyet ejte
mit mondjak még a lánygyermeknek?:))
u.i. nem én votam, hanem a töritanár:)))
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

A Fidesz vélhetően nem 2014-ig tervezett. Aki ezt állítja, az nem látja a folyamatot.

Csak egy ok: választási törvény. Ha azt szeretné, hogy midnez a trutyi máspárt nyakába hulljék, akkor olyan törvényt fogadatott volna el a T. Házzal (tulajdonképpen saját magával), ami segíti, hogy az egész pályás letámadás ellenére valamelyik - egyébként szintén vérbéna és semmit sem érő - ellenzékinek mondott párt nyerjék.

A Fidesz (illetve Orbán Viktor) 20-30 évre tervez. Ehhez a pénzt gőzerővel gyűjti, megfelelő káder és oktatáspolitikát alkalmaz és a törvényeket is úgy faragja, hogy az neki legyen jó. Ha át is adná a parlamenti hatalmat, olyan közigazgatást és gazdasági holdudvart alakít ki addigra, ami gyakorlatilag minden hatalmat Fidesz kézben tart.

A fidesz totális futballt játszik, ha szabad így fogalmazni.
@Erő e-meló: "Snowden és Assange civil hősök, akik sokat tettek azért, hogy lehulljon a hályog a zemberek szeméről"

Kisfiúknak esti mese.

Az amerikai titkosszolgálat szisztémájáról, az Echelon-ról 1998 környékén egy brit dokkmunkás szakszervezeti csávó és az EU parlamenti Zöld Frakció rántotta le a leplet. Csak az a történet nem volt ilyen szexi, mert "csak" a rendszert leplezték le, és nem raktak ki a netre kismillió dokumentumot. Amivel nem olyan biztos, hogy csakugyan jót tettek...
@Erő e-meló: uccu neki, vágjál bele te valaki:)
@Mariann19: "Most a hanyatló ország honpolgárai vagyunk, a még tovább elszegényedőké, ott hátulról a 3-4. helyen, mely szánakozást kelt."

Mariann, eleve feltételezed, hogy a bevándorlót mint egy csoport tagját kezelik. Nem így van. Azt nézik, hogy hogyan viselkedik: hogy áll hozzá a munkához és a munkatársakhoz. Azt, hogy honnan jön, csak halványan sejtik. Ha azt mondod: magyar vagyok, akkor összeráncolt homlokkal bólogatnak, mert azt sem tudják, merre van.
@taga20: Azt akartam... télleg nem vagy agyabugya lágyult... nyitott szemmel járszkarajenőnkelsz... detélleg...
@Elhárított királycsel: ne haragudj, de hülye vagy, mint a segg. szerinted össze lehet gyűjteni 30 évre pénzt a hülyeségre?
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: ezekszerint nagyjából megismertük egymást. nagy koponya vagy(fasz):) szeretlek:)))
@Mariann19: hihetetlen kutya! Szerinted, ha bizonyvonyytod, hogy értesz valamihez, ki nem szarj le honnan jöttél? Húzz, mint állat 2 évig, aztán lubickolj q rohadó nyugaton. Egyetlen ismerősőm sem (an elég sok, mindenfajta) em zokog hazafelé, hanem bután néz ki a feléből, hogy deháthogyisvanez? otthon írátudóként sárgamellényes teszttöltő pária voltam, itten meg? ???? embetr vagyok... nem duma, tapasztalat. Az más kérdés, gogy nem kell naponta nagymagyarturuloslófaszlajbiban járnia, csak egy szétnyűtt kardigánban... de azon legalább nincs kupárda.
@taga20: Sose vontalak kétségbe, csak időnként ejtettél kétségbe:-)
@épészmérnök: VEdd már észre: Van a Homo sapiens, és van a homo politicus... kereszténydenokratáknál a homokos politicus majommitus:-)
@taga20:

Nem 30 évnyi hülyeséghez gyűjt pénzt - hanem ahhoz, hogy minden 4. évben a hülyeség ellenére is rá szavazzanak.
2014-re köszönik, jól vannak.

/ Máskor kicsit szerényebben és netikett-szerűen exponáld (blamáld) magad. /
Hehe, horváth andrásért nem levelet küldtek, hanem nyomozókat...s ő volt olyan "naiv" hogy a "bizonyítékairól" egyetlen másolatot sem készített, így aztán minden odaveszett. Mint a nyeletlen fejsze. Szegény, emiatt kénytelen az ellenzéki libák szárnya alá bújni. Holott az áltatla "feltárt" vagy "észlelt" adócsalások 2011 előtt keletkeztek, hiszen ő 2011 ben szólt állítólag Rogánnak, hogy kérem itt csalás van. Ez pediglen azt jelenti, hogy legkésőbb a 2010 - es adóévben, meg inkább előtte. Kik is voltak akkoriban kormányon?
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

és perze, a soha meg nem döglő, bár minenoldalról bunkóval csapkodott homo ludens liberaticus, az igazi elfajzott ösgonosz, és a fideltacitus, ante socolialismicus sápicieffendiens homoeroticus preneanderictus alfaj, amelyik mimdenkit túlél, túldumál, és a szarin sem ront túlélési esélyein...
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: ámen!
nem tudom eldönteni, hogy te vagy az öregebb arc vagy az öreg:)) de hogy a faterhoz képest teljesen mások vagytok az fix. hála istennek:))
szeretem apámat:) fülig, csak a kis feleségem szeretem jobban. felváltva:))
@Sir Galahad: Ezt is rosszul tudod... nem gondolod, hogy felül kénbe vizsgálnod milyen lapokat olvasol?
Úgy néz téged erről az ügyről teljesen félretájékoztató, fontos részleteket elhallgató, azaz manipuláló forrásokból olvastál.

Téged nem zavar hogy manipulálnak? Ez már hanyadik infó amiről nem tudsz?
HA már két éve jelezte közvetlenül Rogán Antalnak a problémáit, szóban illetve levelet is írt, ami szintén fenn van a neten. Azt tehát nem lehet mondani, hogy most szólt először. De minden jelzése falra hányt borsó volt. Erre leesett neki, hogy ez így nem megy, hogy másképp kell csinálnia, és szépen nekilátott összeszedni a bizonyítékait, illetve felkészülni az "egyedül a világ ellen" harcra, ami egyébként valóban nem semmi. Egyébként próbált szövetségeseket is keresni, sikerrel, mert egy civil szervezettel együtt állt elő ezzel. Mindehhez idő kellett, de már csak azért érdemes ilyen üggyel a választások előtt 5 hónappal előállni, mert ilyenkor fokozottabb a nép érdeklődése a közügyekre, nehezebb elhallgatni, elsikálni a dolgokat. Igaz, még így is erre játszanak... na meg pár napja már a megfélemlítésre is.

És ha egy ilyen apróság, mint az vélt időzítés téged zavar, akkor miért nem zavar a minimum abszurdnak nevezhető hatósági zaklatás HA ellen? Mert a te agyad az továbbra is erre jár, HA oldalán minden vélt (infóhiányból adódó, de valójában nem létező) gigszert alaposan számon tartasz, vitában felhozod, beveted, de a másik oldal sokkal nagyobb és durvább, és főleg tényleg létező anomáliára továbbra is immunis vagy. Vajh miért?
@Elhárított királycsel:
Üdv Zébácsi - ha emlékszel!-:
Mindig is szerettem olvasni az írásaid!
Bádog karácsonyt és szentjobb új évet!!!
@épészmérnök:
Na látod, mégiscsak a konkrétum az ütős. Mert egy dolog ha tudod van ilyen rendszer, és más, hogy mire használják. Például ipari kémkedésre, Angéla asszony csevegésének a lehallgatására, EU hivatalok működésének a kikémlelésére, és aztán a befolyásolásra
@Hannibal ante portas:
- Tudod mi vagy te Bugsy?
- Tudom főőnök... bunkó.
@Erő e-meló: Hazugság, csatolta, 200 oldalt.

Olyan vicces, hogy idejön a haverod, benyomja ugyanezt a hazugságot, szétcáfoljuk, majd kicsit később idejössz, és megint előadod... ja a többi sem úgy van, de látom kifárasztásra mentek, nektek mindent nulláról el kell magyarázni, a szátokba rágni 5 cikk tartalmát, hogy aztán fél óra múlva megint úgy tegyetek mint akik semmit sem tudnak...
@taga20:
Maradj csak, én megyek.

@Knósszosz:
Üdv, Neked is!
:-), köszönöm...én is figyelemmel olvastam, olvasom most is a te gondolataidat. Szerencsére, ebből -mármint jó gondolatból- akad itt bőven.
Köszönöm az ünnepi jókívánságot is, és hasonló jókat kívánok neked, nektek, mindenkinek!
BÚÉK!
Zbcs
Próbáltam az orbánvitor kukacára elküldeni a küldendőt, de nem ment, mert fatál error (nem is erdélyi), meg egy csomó szar... megakadályozta.

Akkor itt (amúgy is olvassák a fijúk - szevasztok!!) mostan:

A rablók, a nagyok,
Ellopnák a drága, fényes napot!

De van eszük, s a kezük
Mind egymáson kapaszkodva függ.

Szalmaszálért megfizetsz,
Ám egy kazlat elvihetsz:

Ez az eset tanulsága…
De megállj, főszakács, jössz te még az én utcámba!"

Minden Drebin hadnagynak szotjolássch jóccakát!
@tobeor:
"Erre leesett neki, hogy ez így nem megy, hogy másképp kell csinálnia, "

Ez is csak azt mutatja, Horváth mennyire inkompetens. Rogántóni nem nyomozó hatóság, nem adószakember, intellektuálisan meg inkább ne is firtassuk a képességeit

Írt tehát Horváth egy levelet egy másik inkompetensnek, aztán várt 2 évet hátha valami csoda történik. Mert mi a f@szt csinált több mint 2 évig? Konkrét bizonyítékokkal most se jött elő, amit írsz az kamu a bizonyítékgyűjtésről. Vagy az a helyzet, hogy még bizonyítékgyűjtőnek is inkompetens
@Knósszosz: tesvérem, amíg élsz üldözni foglak. ha bánatos a barátnőd ott vagyok, ha bánatos a barátod nem vagyok ott:) ezt soha nem felejtem el neked:)www.youtube.com/watch?v=XXr4Wq4HX-g
@taga20:
Vigyázok, háát ha te is ennél belűle: csak szólj!-:))
@tobeor:
Tehát nem is volt mit lefoglalni a házkutatásnál? Akkor csak az a baj, hogy reggel felkeltették?
@taga20:
Marha...
nagy szíved van, bazmeg!-:DDD
@Knósszosz: ate várnyúperkelt receptedet. mária is keresgéli:) anyámat emlegette, de mér:)))
@Erő e-meló: Haha, ez nagyon jó vicc volt.
Kicsit zsúfolt volt ez a nap, úgy tűnt, csak a "jó reggelt" marad, de reggelre, ha virrad.
Azért még van idő aludni is.
Tessék szótfogadni Garai Gábornak!

Garai Gábor
Álmodj

Álmodj egy szebb világot,
hol tenger a fény,
ott hol a béke az égig ér...
Álmodd,
hogy a szeretet örökké él,
a szívekben derű és senki nem fél.
Álmodd,
hogy az álmaid valóra váljanak,
és elkerül minden
mi szívednek fájhat.

.
Vidám ébredést azoknak, akik most ébredni kényszerülnek.
@Knósszosz: pl. haba utál. ez mé van?
@Erő e-meló: Te, tényleg gőzöd sincs miről beszélsz, vagy szándékosan teszed a hülyét? Magyar nemzetből tájékozódsz, aztán csodálkozol hogy szétmanipulálják az agyad? Vagy direkt ezt igényled?

És a részedről hol van a felháborodás, hogy nem az adócsalókkal bánnak így, hanem a feljelentővel? Vagy a magyar érdek nem érdekel téged? Hogy folytatólagosan kizsebelik a magyar népet az neked nem üti meg az ingerküszöböd, és az se hogy még a bejelentőre mennek rá?

És holnap milyen néven fog előkerülni egy harmadik haverod, aki majd közli hogy nem csatolt semmit a feljelentéshez? Istenem de átlátszó taktika...
@dr. jenőke (jenőke): ha elalszok valamin az te vagy, ha felébredek valamin az te vagy. szeresselek, utáljalak? mit tegyek?
szeretem a lajtát, stefit, gösert, ecetera...:)
@taga20:
Túl erős vót az előtolás szerintem.
Dumaszintyin.

Kézi móccert kellett volna, finoman.
Deén hülye... szóval, majd te.
@taga20:
Le kell szoknod az alvásról.
Lehet, hogy így kevésbé lesznek változatosak napjaid, ki kell próbálni.
@taga20:
Töprengtem azon amit írtál.
Engem csak szeretni lehet.
Ezt mindenkinek elmondom, ezért ez köztudott, tehát tény.
:)))
FRANCOIS VILLON : APRÓ KÉPEK BALLADÁJA

Kép Tudom, mi a tejben a légy,
Tudom, ruha teszi az embert,
Tudom, az uj tavasz mi szép,
Tudom, mely gyümölcs merre termett,
Tudom, mely fán mily gyanta serked,
Tudom, hogy minden egy dolog,
Tudom, a munkát, lusta kedvet;
Csak azt nem tudom, ki vagyok.

Tudom az urak nyakdiszét,
Tudom, melyik ruha mi szerzet,
Tudom, ki gazdag, ki cseléd,
Tudom, mily fátyolt kik viselnek,
Tudom, a tolvaj- s kártyanyelvet,
Tudom, tortán él sok piszok,
Tudom, mely csap mily bort ereszthet,
Csak azt nem tudom, ki vagyok.

Tudom ló s öszvér erejét,
Tudom, mit érnek, mit cipelnek,
Tudom, pénz szava szép beszéd,
Tudom, hol mérik a szerelmet,
Tudom, mit higgyek a szerelemnek,
Tudom, Róma mit alkotott,
Tudom, hogy a cseh mért eretnek,
Csak azt nem tudom, ki vagyok.

Ajánlás

Mindent tudok hát, drága herceg,
Tudom, mi sápadt s mi ragyog,
Tudom, hogy a férgek megesznek,
Csak azt nem tudom, ki vagyok.
FRANCOIS VILLON : APRÓ KÉPEK BALLADÁJA

Tudom, mi a tejben a légy,
Tudom, ruha teszi az embert,
Tudom, az uj tavasz mi szép,
Tudom, mely gyümölcs merre termett,
Tudom, mely fán mily gyanta serked,
Tudom, hogy minden egy dolog,
Tudom, a munkát, lusta kedvet;
Csak azt nem tudom, ki vagyok.

Tudom az urak nyakdiszét,
Tudom, melyik ruha mi szerzet,
Tudom, ki gazdag, ki cseléd,
Tudom, mily fátyolt kik viselnek,
Tudom, a tolvaj- s kártyanyelvet,
Tudom, tortán él sok piszok,
Tudom, mely csap mily bort ereszthet,
Csak azt nem tudom, ki vagyok.

Tudom ló s öszvér erejét,
Tudom, mit érnek, mit cipelnek,
Tudom, pénz szava szép beszéd,
Tudom, hol mérik a szerelmet,
Tudom, mit higgyek a szerelemnek,
Tudom, Róma mit alkotott,
Tudom, hogy a cseh mért eretnek,
Csak azt nem tudom, ki vagyok.

Ajánlás

Mindent tudok hát, drága herceg,
Tudom, mi sápadt s mi ragyog,
Tudom, hogy a férgek megesznek,
Csak azt nem tudom, ki vagyok.
Tudom, tortán él sok piszok,
Tudom, ki gazdag, ki cseléd,
Tudom, pénz szava szép beszéd,
Tudom, ruha teszi az embert,
Egyrészt cigánynak akkor írunk levelet, ha az szobatiszta, másrészt pedig minek? Még a végén rám is rám száll a NAV? Inkább csomagolok majd és megyek innen a faszba!
Tudom, mit higgyek a szerelemnek,
Tudom az urak nyakdiszét,
Tudom ló s öszvér erejét,
Tudom, mit érnek, mit cipelnek,
Mindent tudok hát, drága herceg,
Tudom, mi sápadt s mi ragyog,
Tudom, hogy a férgek megesznek,
Csak azt nem tudom, ki vagyok.
@KopaszMercis: Antraxot sem küldesz neki? Csalódott vagyok.
@tobeor:
"nem az adócsalókkal bánnak így, hanem a feljelentővel"

Horváth feljelentése OK. NAV nyilvános bemószerolása nem OK a NAV szerint. NAV feljelenti Horváthot rágalmazásért. NNI egyesíti az ügyeket (milyen logikus) és nekiáll begyűjteni a bizonyítékokat

Ha bírad eddig követni, mondd már meg, hol a probléma? De ha lehet tőmondatokban, mert hajlamos vagy túl sokat locsogni
@s:
Minek, egy ilyen büdös cigány amúgy is dupla kávét hallgat...
@Erő e-meló: "a NAV bemószerolása" - micsoda olcsó duma.
Itt van szép sorjába szedve, kicsinyeim, az egész történet. Honnan indult, hová jutott.

És azon is érdemes eltöprengeni, hogy miért vannak úgy megrémülve, hogy nekimentek HA-nak.

Az, hogy a tortán a szar mit makog, nem számít! A szar haragszik a tortára, ez már csak így szokott lenni.
@Erő e-meló: Annyit és úgy írok ahogy akarok, nem te mondod meg hogy írjak.

A problémákat ezzel már sokan leírták, hogy neked eddig mindebből semmit sem sikerült megértened (ha már magadtól nem esett le) , ez nagyon szomorú rád nézve, ahogy az is, hogy nem az adócsalásokkal van problémád hanem az ez ellen küzdeni akaró személlyel.

Elárulom neked, hogy ha a rendőrség akar valamit valakitől, aki ráadásul kurva nagy mintapolgárnak látszik, mert adócsalásról tesz bejelentést, sőt feljelentést, vállalva az ezzel járó oltári küzdelmet, bizonyítékokkal csatolva, azt, ha akarnak tőle valamit, miért nem kérik tőle első körben levélben ahogy azt kell, vagy ha arra valami csoda folytán nem reagálna (noha az ügyészséghez maga adta be a papírokat, tehát tökélesen együttműködő), akkor második lépésben miért nem idézik be személyesen, és ha erre sem reagálna, miért megy ki hozzá reggel fél 8-kor egy négyfős csapat látványos, demonstratív házkutatást tartani? Miért hozzá mennek ki, miért nem azokhoz akikről bizonyítékokat nyújtott be? Mindez neked ez normális? Neked ennek tényleg nincs semmi üzenete? Ennyire vak vagy vagy ennyire vaknak tetted magad?
@tobeor: Ne húzd fel magad ezen a provokátoron. A minisztériumokban üldögélnek ezek a senkik, és naphosszat tolják az egyeztetett propagandát. Némelyik két-három személy nevében. A jobbikosoknak több oldalas útmutatásuk van arról, hogy hogyan kell a neten befolyásolni a közhangulatot. Sajnos, működik...

Az is igaz, hogy cáfolni szükséges, mert sok olvasó van, akik nem kérdeznek, nem írnak. Jó, ha ők találkoznak a cáfolatokkal.
@épészmérnök: ennek ellenére tartok tőle, hogy ha egyáltalán el is bukják a köv. választásokat (nagyon szeretném, de elég reménytelennek tartom :( ), akkor sem kerülnek sittre, pedig ott lenne a helyük.
Ahogy tönkretettek itt pár év alatt szinte mindent és mindenkit...
@álfirkász: ebben nem vagyok olyan biztos! Ami az országban épül, az 90%-ban EU-s forrásból jön. Természetesen elkerülhetetlen a korrupció, hiába üldözik, de a nagyságrend egyáltalán nem mindegy. Az EU-ban sok minden fölött elsiklanak, de mindennek van határa.

És itt már olyan iszonyatos nagyságrendben, és a szabályokat, törvényeket oly mértékben figyelmen kívül hagyva, vagy csűrve-csavarva szivattyúzzák ki a pénzt, hogy valamin előbb-utóbb le fognak bukni. Egész váratlan hibázások és véletlenek következtében. Ebben biztos vagyok.

A propagandájuk nyilván erre is fel fog készülni, de nem lehet mindent propagandával elintézni.
@épészmérnök: annak csak annyi következménye lesz, hogy elzárják az EU-s pénzcsapokat.
És? A visszamenőleges hatályú törvények, az államosítások, cégek, bankok szándékos tönkretétele, jogbizonytalanság, a munkavállalók rabszolgaságba kényszerítése (közmunka), a választások elcsalása (mert azt már most elcsalták amennyire lehetőségük volt rá, látszólag törvényesen) stb.
Ez csupa olyasmi, ami miatt akkor sem lesznek felelősségre vonva, ha buknak és másik banda jön a helyükre.
Holott a minimum az lenne, hogy életfogytiglani fegyház + teljes vagyonelkobzás, teljes családra kiterjedően.
@álfirkász: megvan a módja annak, hogy igen gyorsan visszaépüljön a jogállam, bár valamit összerombolni könnyebb mint felépíteni, ez kétségtelen.

De vannak műhelyek, amelyek dolgoznak ezen. Megoldható. Egyelőre hiányzik a bizalom, de meglesz. Egy-két éve még szóba sem jöhetett az ellenzéki összefogás, mivel a maszop akarta kisajátítani magának az egész ellenzéket. Ma már más a helyzet. Ki fog ez alakulni.

A jogásztársadalmat ezerrel alázni és maguk ellen fordítani a devizahitelek miatt, ez nem okos dolog a részükről. Az államigazgatásban dolgozó hozzáértő jogászokat már régóta lenyomták. Ez pedig előbb-utóbb visszaüt, hiszen az államszervezéshez, igazgatáshoz, és persze a törvényhozáshoz nélkülözhetetlenek a jogászok.

Meg aztán van még egy dolog. A politikában is vannak divatok, öt-tíz évenként. A fiatalok között tíz évvel ezelőtt fideszesnek lenni volt a trendi. Öt év óta a jobbikosoké a fiatalság. Azonban az újabb nemzedékek megint mást akarnak majd. Orbán kimegy a divatból!
@épészmérnök: "vannak műhelyek, amelyek dolgoznak ezen"

:-)

Én csak egy komoly műhelyről tudok. Birmingham városában van, az alapítója Alfred Gray Parker.
Horváth András politikus szeretne lenni. Azért kamuzott egy óriásit, hogy felfigyeljenek rá. Kéne már némi bizonyék, mert a dumákkal tele a padlás. A sok „okos” proli, meg mindent elhisz!
@épészmérnök: Nem jöhet onnan 90%, hiszen az EU-s forráshoz kell 15% állami pénz (anélkül nem adnak), majd ez együttesen adja a támogatás, amihez még kell 5-90% önerő, állami, önkormányzati, vagy magán. És akkor még ott van a pénz, amit mi fizetünk be. Az se csekély.

Ennyit értetek a dolgokhoz, de nagyon határozott véleményetek azért természetesen van.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @taga20:

egyáltalán nem baj, hogy Alfonsine beleállt derékig az ördög ügyvédje szerepébe.
engem is foglalkoztat az indíték, nem mindegy hogy mi lehet a motivációja.
azonban figyelemre méltónak tartom a NAV reakcióit. a pasi egyelőre semmilyen adótitkot nem sértett, s az, hogy nekidühödve nála kutakodnak, azt sejteti, hogy az ügyben nagyobb jelentőséggel bír az adócsalók kilétének eltitkolása, mint kiderítése. Ugyanis ha az lenne a cél, hogy kivizsgálják állításának valótlanságát, akkor a NAV-nál kutakodnának bizonyítékok után.
és egyáltalán nem hagyható figyelmen kívül, hogy a pasi akár akaratán kívül a kampány része. illetve most már mindenképpen az lesz.
az azonban érdekes, arról nem hallottunk, hogy sürgetnék a tisztakezű pajtainterjús fiúk az áfacsalás kivizsgálását, és a NAV szerepének 'tisztázását'.
az bizonyos, hogy milliárdos áfacsalások vannak, és a NAV egyesekkel szemben indokolatlanul aktív, másokkal szemben pedig érthetetlenül hosszú ideig passzív módon viselkedik.
ez a jelenség érdemelne egy vizsgálatot, ám az sehogyan sem akar megkezdődni, de a tanúskodni óhajtót szívesen lecsuknák. én most már kezdek kíváncsi lenni HA ügyvédjének kilétére is.
@épészmérnök:
como lo aguantes toda esta mierda...no vale la pena despilfarro del tiempo agradable fiestas y feliz tiempos venideros con mucho salúd y por supuesto guaniquiqui

brühüyyy
@belgabela:

nem kell bemutatni a csövön a lyukat.

itt (rajtad kívül) mindenki tudja, hogy a beruházások 90 %-a az uniós támogatások nélkül nem lennének megvalósíthatók. ez nem azt jelenti, a beruházások 90 %-t teljes egészében az unió finanszírozná.

aztán azt találod tudomáséra hozni, hogy:

"___majd ez együttesen adja a támogatás(t), amihez még kell 5-90% önerő, állami, önkormányzati, vagy magán.___"

szerintem is érdekesek lehetnek azok a beruházások, amelyekhez 5 % önrész kell csak.

ötszázalékos önrészűek a csókosoké, a többi meg a futottak még kategóriába soroltaké.Jól van Béla. jóleszbéla.
@belgabela:
butatuti...hogy vagy? kettős avagy hamis könyvelés azaz matolcsizmus...és a gondjaid máris semmisek

gyere számokkal mi jött be és mit tett hozzá állambácsi meg a "beruházó" majd akkor belemászhatunk érdemi vitába addig te vagy a magyar nemzet és ennél lejjebb nálam már csak a lófasz van

brühüyyy
@jaegtoer: Nem akaratán kívül lett a kampány része, hanem politikus lett az LMP-ben. Ez volt a belépője.

Egyénként az ügyészség vizsgálja a NAV-ot is, de ahhoz nekik éppen kellett amit HA rejtegetett. Ha kiadja nekik a feljelentéskor, akkor nincs ez az egész botrány, amitől népszerűséget vár az LMP.
@jaegtoer:
jégesőke...számokat és táblázatot kérjél bélától aki (magyar nemzet avagy MoNO spanyolul majom) mintha hamis és kettős hármas négyes könyvelésről nem is tudnának ezek a zsenik szavak azok matolcsizmus szavakban minden a legjobb sőt, de számokban a bányászbéke pudvás valaga alatt négy felhőkarcolóval...

brühüyyy

ne jegeseggy
@rodeo36: Primitív primitívovics! Felhívom primitívséged figyelmét, hogy HA 2007-től talált állítólag adatokat. Akkor meg még a bolsik loptak. Persze lehet, hogy kamu az egész, de az biztos, ha nem kamu, akkor nem csak a Fidesz alatt loptak, engedték a lopást a NAV-osok.
@jaegtoer: 5% önerő ritka, de van. Például csatornázás, útépítés, egyéb közösségi, infrastruktúrafejlesztési beruházások. 90% meg a magángazdaságban fordul elő, ott meg nincs nagyobb támogatás, mint 50%, de ma már az is ritka. Régebben volt akár nyolcvan is oktatásra, mondjuk, az oláhoknál meg van 10% kamionvásárlásra. Olyan nálunk soha nem volt.

De bárhogy is, nem leget 90% az EU pénz sehogyan se, mert eleve kell az állami 15%
@belgabela:
azt még nem mondtam, hogy lófasz a seggedbe?

brühüyyy
@jaegtoer: írtam egy hosszabbat de kibaszta a hacker...a blog meg van hack-elve...már többször tapasztaltam, hogy amikor élesbe magy valami akkor szétbasszák és nem megy át az elküldött

magvanhabonyozvaéskubatovva az egész szar

brühüyyy

lehet, hogy direktben be vagyunk kötve a KB-ba? minő dicsőség...mi vagyunk a legfőbb ellenzék
@rodeo36: Azt kell nézni ki mondja primitív "barátom".

Ha azt hiszed engem bánt, sért, különösebben foglakoztat, amit a neten nekem egy láthatóan bebaszott vén buzi írogat, akkor butább vagy annál is amilyenek első írásra kinéztél.

Ennyit rólad!
@belgabela:
te lüke MNO-s...a fidesz már léte első percétől tolvaj banda és romboló szarháziak akár hatalmon vannak akár nem...lásd az elmúlt 8 év híres eseményeit

butatuti

brühüyyy
@belgabela:
ezzel megválaszoltad azt amit kérdeztem, azaz MNO troll vagy beépítve

brühüyyy

üsd ki a babát és máris mexünt a nyomor

ilyenek vagytok ti mint belga vagy balga vagy csak butatuti

honnan szeded az "érveidet"? rohadt geci
@belgabela:

"De bárhogy is, nem leget 90% az EU pénz sehogyan se, mert eleve kell az állami 15% "

passz, szevasz. funkcionális analfabétával nem tölthetem az időmet.

kellemes ünnepeket.
@rodeo36:

Szia Rodi!

ha hosszabbat írsz, érdemesebb valamilyen szövegszerkesztőben megírni és egyszerűen beollózni. ha valami gikszer van, nem vész el a szöveg, meg lehet ismételni.
persz, néha én is csak utólag veszem észre, hogy 'lelógok' a monitorról.

Hagyd bélát, ne etessük tovább, egyen bejglit.
@jaegtoer:
ez nem béla...illetve ez már a kituggyahányadik álneve...valószínű több PC elérhetősége is van mert hiába basszák ki egyikkel a másikkal bejön újra

egy szemét geci idomított troll...basztatni kell mert azért jön

brühüyyy

persze majd megoldom a szöveg elveszést kéznél van egy word-öm de lehet, hogy csak egy notebook kellene és mindent másolni mert mindíg menet közben derül ki, hogy hosszú lesz e vagy rövid

koránkelő vagy?

nekem még kora estve vagyon és egyébként volt egy kis délutáni pihi

brühüyyy
@jaegtoer: azt a kamu vizsgálatot má megcsinálták:) nem értem csekket, mint egy rossz troll, úgy viselkedik:(
@jaegtoer: Mondod ez te ás már menekülsz is. Én meg 16 éve folakozom minden nap a témával. Részben ebből élek, és funkcionális analfabéta létemre nálad biztos sokkal jobban. Hacsak nincs/nincsenek többmilliárdos forgamú céged/cégeid.
@rodeo36: szeva öreg barátom. látom fityesznél van éjszakás trollműszak. nem pihennek a fijúk, érzik a jeges leheletünket a tarkójukon(by áder vagy valaki)
@belgabela: hétvégén, ünnepekkor csak lazítasz? nem hiszem el, hogy 98 óta fidesztroll vagy megállás nélkül, ne bassz:)
@taga20: @taga20: Eddig csak nálatok volt?

Nem szeretitek a tényeket mi? Idegesítőek.

Azért azt megkérdezem, nem zavar benneteket, hogy a nép szarik a primitív szövegeitekre? Itt nyaljátok egymás ánuszát 24 órában, erősítgetitek egymást, közben meg a karaván halad. Elég szar érzés lehet.

Kérdezi ezt az, aki még soha nem szavazott a Fideszre és most se fog. Azért csak erőlködjetek, vörös rohamnnyuggerek! Jó nézni ahogy a fogahullott fejeteken kidagadnak az erek.
@taga20:

Miután igen kevés a nyilvános konkrétum az ügyben, mindenki konteózik.
Napok óta ez folyik itt:))

Csekk is. Csak ő nyakon löttyinti a rá jellemző túlzó cinizmussal.
@Orica Középföldi: És ki is tehette volna nyilvánossá? Az LMP-be jelnetkezett HA? Szeintem egyértelműen ő, de még a feljelentséhez sem volt hajlandó csatolni a feljegyzéseit.

Hogy lehet akkor hinni neki?
@belgabela: haver ez az új szó plusz pénzt jelent neked. menj be a központba és vedd fö, hivatkozz rám:) eszemfaszom ilyen barmot, mint te! érdekes miko nincs kinn az indexen, ako nem esz ide a rosseb:))
@taga20: Mit ugrász, mitugrász?
@Orica Középföldi: drága, tüneményes orica, azé ako is meg lehet fogni a valószínű végiről a f..t:) nem,de,nem?
@belgabela:

Nincs elég információm és nem vagyok jogász, így nem is léptem be a beszélgetésbe.

Egyelőre szemlélem a zavart:))
Majd meglátom, hogy a lepkeszárny-lengetésből lesz-e cunami.
@taga20:

"azé ako is meg lehet fogni a valószínű végiről a f..t:) nem,de,nem?"

Tudod, amíg csak "valószínű", addig a levegőmarkolás esélye is az:))
@belgabela: újabb plusz pénz! öcsém, te lekaszálod a párt központot, akkora zsenánt arc vagy:)
@Orica Középföldi: és hol marad a józan ész? mondom én:))
@belgabela:

" Azért csak erőlködjetek, vörös rohamnnyuggerek!"

Láttál te itt egyetlen békemenetest is? Én nem.
Eltéveszthetted a blogot:)
@rdos:
ez már több éves téma, csak most kezdik realizálni

brühüyyy
@Orica Középföldi: hát votam én má minden, de vöri rohamnnnnyugger még nem. má érdemes vot fekölnöm:))
@taga20:

Ez a kérdés - így reggel - még helyénvalóan önkritikusnak tűnik tőled:)))

Ha igaz az ügy, akkor most sokan keresgélik vadul az elvesztett józan eszüket.
@taga20:

ja...váltogattya a nick-jeit mint én a zoknimat...
és nem csak nicket de PC-t is tehát jól fizetett seggfej

próbálja beadni a maszlagot hogy nem fidesz szavazó...
azt senki sohasem tuggya de hogy a kubatov fizeti meg a
MNO az tuti de lehet, hogy még több helyről nyúl le zsét azért,
hogy összeugrasszon itt törzstagokat...

le kell baszni bármit mond is most nagyzol a jégtörőnél, hogy
minő jól kereső vállalkozó...persze *****-os troll

brühüyyy
@taga20:

ja...váltogattya a nick-jeit mint én a zoknimat...
és nem csak nicket de PC-t is tehát jól fizetett seggfej

próbálja beadni a maszlagot hogy nem fidesz szavazó...
azt senki sohasem tuggya de hogy a kubatov fizeti meg a
MNO az tuti de lehet, hogy még több helyről nyúl le zsét azért,
hogy összeugrasszon itt törzstagokat...

le kell baszni bármit mond is most nagyzol a jégtörőnél, hogy
minő jól kereső vállalkozó...persze *****-os troll

brühüyyy
@rodeo36: öreg, még nem ittam semmit és mégis kettős látásom van:))
@Orica Középföldi: drága, csodálatos orica, a fityesz mé sikál ezerrel, mé nem esik neki a 2007-2010-es résznek? ja, hogy a 2010-2013-as rész egy-két nagyságrendel durvább? ez neked nem elég beszédes:)
@Orica Középföldi:
alkalom a kampány erősítésre, most jön majd -még december
vége előtt- a nagy hír: a fidesz leleplezte az elmúltnyolcévet
mindent elbasztak és most mi nem győzzük rendbetenni
de majd matolcsielvtárs és orbánelvtárs mindent elkövet
és lesz még 3 kiló rezsidémon és bankok nemzetiesítése
(csak tudnám honnan a bánatból lesz tőkéjük, ha manyupot ellopták
nyom nélkül, és a többit is, a takarékszövetkezetek pénzére
fáj a foguk és még néhány dologra: külföldi bankok státuszárais
akiket kiüldöznek..) szerintem saját dugájukba dőlnek,
olvasván a matolcsi nyilatkozatát minden le van már játszva
még a 2/3 egyik uccsó húzása lesz törvénykezni a bankok ellen és
a devízahitelesek kapcsán amire nekik sincs egy buznyák grandjuk sem
de nagy a pofájuk...azt kell szem előtt tartani már fél éve kampány van és
minden annak jegyében zajlik...ha zemberek értenék és ismernék a
számokat
brühüyyy
@tobeor: "Ennyire vak vagy, vagy ennyire vaknak teteted magad?" teteti magát, mert ez a dolga. Győzködni olyan, mint lukas vödörbe vizet önteni. Lehet, hogy az ő neve is ott van a zöld dossziéban?
@Orica Középföldi:
most képzeld el bélát mint hiteles könyvvizsgálót aki a fidesznek és holdudvarának hamiskönyvelt vag 2x 3x 4x-es könyveléssel

csak nem simlicskaelvtársbalkezéhez van szerencsétlenségünk?

brühüyyy
@taga20:

De, sok minden beszédes.
2007-2013-at nem lehet kettéválasztani. Vagy egyben, vagy sehogy.
Jól láthatóan a sehogy-ra megy a gyúrás.

Nekem több, mint elég:)
@rodeo36: az nem vitézlővitya? vagy ő esetleg a balfasz?:))
@rodeo36: Nem szeretnék érzéketlennek tűnni H.A. ügyében, de mi a hír, ha nem az, hogy szavaiddal éljek, "kezdik realizálni" A világpénz, az 1. számú tartalékvaluta relativizálását?

A poszthoz. Sajna még nem olvastam el az összes kommentet, így lehet hogy ismétlek. Szimpátia mél, az ötlet jó, de a levelező lap még jobb. Még a módszerváltás előtt negyven fillérért lehetett levlapot küldeni. A Vácot elkerülő út ügyében írtak sokan a helyiek naponta 1-2 levelező lapot hosszú hónapokig, amit persze annak rendje és módja szerint iktatni kellett az illetékes misztériumnak és már nem bírták cérnával (meg a kosár számra érkező levelet a hivatalszolgák).
@Orica Középföldi: ako sínen vagyunk, mint józsefattila:)
@rodeo36:

OV a Hősök tere óta kampány-üzemmódban van.
Az intenzitás alig, csak az eszközök változtak.

Bélát nem képzelem el:))
Annyira nem érdekfeszítő, hogy terheljem vele az agyam.
Kell az másra:)
@belgabela: "nem csak a Fidesz alatt loptak, engedték a lopást, hanem..." és ez tesz téged boldoggá? Ki a francot érdekel, hogy melyik? derüljön ki, és visszavenni...majd börtönbe velük nem?
@rdos:
ugye azt tudod, hogy Kína nem maszületett és már vannak
tapasztalatai, abban is, hogy nem érdemes háborúzni -az
a legutolsó eszköz- mert az nagy veszteség...éppen Kína
példája mutatja, hogy az amerikai politika expanziós
háborúit és "marketing" jellegű fegyveres lerohanásait
mások fizetik...többek között Kína azzal, hogy vásárol
dolláralapú váltókat (maradjunk ennél a névnél, jobban
szeretem mint a kötvényt mert az utóbbinál nehéz eldönteni
ki szopik) az olaj és a dollár hegemóniája -az USA-ban szinte
kizárólag metrovonalak villamosítottak- minden egyéb olaj, és
az őáltaluk elsőként kitalált elektromos autót is az olajlobby
zúzatta be, pedig világsiker volt...a két világháborúnak
kizárólag gazdasági aránytalanságok voltak az okai és a közelkelet
a Maghreb és a Levante olajkészlete beleértve a Fekete tengeri
készleteket is egészen Bakuig atöbbi járulékos baromság és
ócska politika...manapság az utóbbi 60 évben kizárólag az USA
indított fegyveres akciókat -kibaszottul megindokolták a legundorítóbb
volt és maradt a kéttorony lebontása- és kizárólag ők élvezik
de a saját népüket sem részesítik belőle csak morzsákat kapnak
a csilliárdokból...mit gondolsz mi fáj nekik annyira a
perzsákkal kapcsolatban? nehogy az atomra gondolj...
kizárólag az, hogy volt merszük elzavarni az amerikai bárenc
sahot a picsába és azóta érinthetetlenek és volt a nagy
túszdráma amiben az amerikai impotencia és gyagya kristálytisztán
lelepleződött ha nem lehet repülőről bombázva eredményt elérni (LÁSD DREZDA)
akkor sehol sincsenek...a zorbán meg a vargamatolcsi trio mint
a simlicskaművek beosztottai egyre szarabbúl teljesítenek mert a kasszájuk
ugyan jól telik de már egymástól fognak lopni mert nem maradt más
brühüyyy
@belgabela: "részben ebből élek és funkcionális analfabéta létemre nálad biztos jobban. Hacsak nincs/nincsenek többmilliárdos forgalmú céged/cégeid" Akkor most megnyugodtál, hogy HA-tól "el-házkutatták" a zöld dossziét?
@Orica Középföldi:
1989? persze...mennyire tévedek...nem jutott eszembe...de azon töröm a buksimat, ki tolta oda föl az emelvényre? csak nem a Lévai Anikó volt beleesve a kis buzi szakállasba és kiküzdötte barátnéi alapon hogy neki ez pedig kell? nagyon gyanús

brühüyyy

ha megnézed az akkori képeit tipikusan a nagy gay magazinok címlapjáról szállt le...power bottom...meg a kis diplomácskája a Fellegi elvtárstól miértis ajándékba? ezen kotyogok mint a kávéfőző
@KÁTÉó53éúétr6:
a butatutibéla hazudik

kubatov gárda III. csoport A szekció kiemelt bérezés

brühüyyy
Nem lehet küldeni Vikinek, mert az osztrák pszichiátrián kikapcsolták a wifit.
@rodeo36:
Stumpf elvtárs apósa, bizonyos Horváth belügyes nyomta a kis csákót!
@KÁTÉó53éúétr6:

Én optimistább vagyok:))
Azt az eredményt is megbecsülöm, hogy mától tán kevesebben ÁFA-csalnak, de azok is teli gatyával, az biztos.
Lesz ennek hozadéka.
@Orica Középföldi: én is mindig mondom az asszonynak, hogy aki a kicsit nem becsüli....:))
hát ennek a levélnek is kábé annyi haszna lesz, mint a 20fős tüntetéseknek szokott lenni...
@taga20:
Közölted vele4
Ezt tudom nyújtani.
Erre mondta, nyújtsad még drágám!:)
@rodeo36:

Nem tudom kinek-minek köszönhető a szereplése.
Elég sokan nyomultak az EKA-ban és körülötte.
Ma meg már nincs is jelentősége, hogy ki látta meg benne a királyfit.
@rodeo36: Kössz a részletes választ.

Nem Kínától félek, hanem attól, hogy ha Kína nem csak lebegteti a dollár negligálását (sem ami államkötvényt - na jó, váltót nem vesz, az olajat sem dollárért veszi), hanem valóban meglépi és ehhez tartja magát, akkor az amik odacsapnak. Katonai potenciáljuk nagy, a drónokért nem kár. Ja és hát eddig sem voltak szívbajosak az amik, ha érdekük - presztizsük úgy kívánta.

Amennyire tudom, a kínai védelmi stratégia tényleg védelmi, azaz védekező, szóval ha az amik Kínára támadnak, vagy akár csak provokálják Kínát, abból hosszú véres konfliktus lesz. Nem hiányzik ez senkinek, de közben legalább nem foglalkoznak a népek azzal, ami a zöldhasú mögött van (igencsak korlátozott fedezetű pénzről van szó, ahogy a legtöbb pénzné ez a helyzet, amennyire én tudom).
@Orica Középföldi: Igen, és a porverés akkora, hogy néhány helyen most is tele a gatya: hány HA lehet még.... ezeket nem tudják, hogy hol keressék, egyenlőre
@tristen2005: neked milyen mocskos a fantáziád, így korareggel:))
@belgabela:
" vörös rohamnnyuggerek! Jó nézni ahogy a fogahullott fejeteken kidagadnak az erek"

No tessék,megkerestem neked, nézegesd .
www.youtube.com/watch?v=c3P_91kU1iI
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: angyal, ez szép kezdésnek. remélem nem baszod el napközben:)
@turulpina: Sértegess nyugodtan, ha ettől jobbat alszol, nem zavar.
@Orica Középföldi: az EKA (most halásztam)
teljesen nem volt tiszta ki mit akar azon kívűl, hogy a hatalmat...íme egy részlet:

önjelölt kandidátusok mindenféle legitimáció nélkűl a nép nevében a nép tudta nélkül pofáztak..szép kis szar...ennyit 12000 km-ről is sejtettem abban az időben

az idézet:
several relatively frail opposition groups which at most could play on the regime's fear of mass demonstrations on the occasion of various commemorations participated. This weakness radicalised their demands, leading to greater government concessions; the opposition, which had an open-ended agenda and could effectively veto proposals, knew from Poland that it either had to negotiate free elections or would begin to lose its legitimacy as representatives of the people.[2]
The topics of discussions were almost completely unknown to the public. The Communists did their best to prevent wider knowledge of the negotiations, supposedly to prevent them being used as political propaganda. The Opposition Round Table agreed to this suggestion at a meeting on 10 June; this aroused suspicions they were implicated in a behind-the-scenes deal. Some smaller parties outside the table claimed an underhanded bargain between the old and new political elite was taking place without public consultation. The Opposition Round Table did its best to dissipate such suspicions.[5] Indeed, all involved were devoted to a peaceful and democratic transition (to which the regime implicitly agreed through its acceptance of negotiations),[6] and were nervous about uncontrolled popular mobilisation—especially as talks began before the Berlin Wall fell and Solidarity scored a decisive electoral victory.[4] Nevertheless, the 10 June agreement severely limited its room for manoeuvring. The lack of publicity did not cause conflicts between the negotiating elite of the parties and their membership, but it did cause a number of misunderstandings in society at large. It was only when the Round Table agreement was signed on 18 September that the public became fully aware of the different viewpoints represented at the round table; the plenary session dealing with its breakup was broadcast on television.[5]

brühüyyy
@taga20: Köszi pedig akartam mutatni egy érdekes, történelemmel kapcsolatos hírt a napokból, ami több évtizedes tévhiteket oszlat el. :)
@épészmérnök: Horváth András mögöttes politikai szándékát. Nem tudom, ez annullálja-e a mondandóját, ahhoz tudni kéne, hogy igazat mond-e, azt kideríteni meg beletelik még egy kis időbe.
@Penivaldes: Csak nem a gyerekem vagy? He?
Én is 52, én is a Fideszre szavaztam eddig és én se söbbet nem, soha......
De nem ám! Nem szavazok a Fideszre. Viszont MSZP, DK, PM, E2014 sem jöhet szóba....

A Jobbik elnáculta a becsületet.

Kizárásos alapon az LMP marad. De ha van még ötlet, szóljatok.
@rdos: Figy az usácska inkább örül, hogy lyuk van a seggén nem hogy Kínával háborúzna. Idén voltam a kecskeméti repnapon, amelyen rengeteg ország részt vett. Az USAF nem jött el mert takarékoskodnak. Amúgy meg mostanában ők nem nyíltan háborúznak, hanem hasznos idióták segítségével. Lásd Líbia, Szíria, stb.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: Az egy dolog, hogy engem, meg gondolom, mindenki mást is érdekel, mi folyik itt évtizedek óta. Az igazi kérdés az, hogy ha így van, kormányszíntől függetlenül miért nem történt soha semmi az ügyben?
@jaegtoer: Bocsánat, de nem a NAV lobogtatott zöld dossziét...
@prolee: Pedig nekik már papírjuk is van arról, hogy nem nácik. :)

www.origo.hu/itthon/20130323-nepszabadsag-elso-fokon-pert-nyert-a-jobbik-karsai-laszloval.html

Amúgy ezt a korábbi vitát láttad már? Mérő László matematikus meg PolgárT. Sok érdekes rész van benne, jó kis párbeszéd. :)

youtu.be/Me4XOVpATos
2 napja próbáljátok megfejteni HA tettének ellenmondásos kezelését, mindeközben Tarlós Pityunak, Vítézy levelei okoznak gondot!:)

Tarlós azért panaszkodik, mert túl sok, túl hosszú és túl bonyolult levelet kap Vitézytől. Ezek figyelmes olvasást és intenzív szellemi tevékenységet igényelnek, és hát ugyan már, kinek van ezekre ideje, meg miért őt zaklatja ezekkel?

hvg.hu/itthon/20131221_Tarlos_Istvan_megirta_az_ev_legviccesebb#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_
@rdos:
egy szempontot kifelejtesz: a Kínában működő külföldi vállalatok nagyon nagy része ameikai, ehát ha kekeckednek az amerikai érdekek ellen tesznek...a kígyó megharaphattya a farkát annyira, hogy nem is marad farka azaz államcsőd ezt minden zászlólengetés mellett tudnod kell

és a többi beruházások is külföldi relációk tehát a kínaiak sokkal bölcsebbek mint gondolnák sokan

brühüyyyy
@taga20:

" neked milyen mocskos a fantáziád, így korareggel:))"

Taga, erre este sincs mentség:))))
Horváth András helyében megpróbálnék politikai menedékjogot kérni Németországban, Angliában, USA-ban , lehetőleg olyan nyugati országban, ahol a legnagyobb esély van erre.

Mert nagyon kiváncsi vagyok, hogy megkapná-e.
@taga20: Na jó mivel népszava cikk, talán nem számít szentségtörésnek ha megmutatom. :)

A nyilas terror elkövetői jórészt nem nyilasok voltak

nepszava.hu/cikk/1005438-kadar-es-a-horthy-fasizmus-vilaga
@avanivi:

Te kis gonosz:))))
Ez nekem nem jutott eszembe, csak a békamenet, pedig ez gyönyörűűűűű.
@Orica Középföldi:
Tudod a legszebb ebben a videóban az, hogy a kiabáló öreg csaj mellett lévő sárga kabátos srác nem nyert fizikai Nobel díjat. 4 évig volt a beosztottam.
@Orica Középföldi: ugye ,ha rossz a kedvem csak megnézem oszt annyi :)
@KÁTÉó53éúétr6: Engem nem érdekel az ügy, míg valaki nem prezentál bizonyítékokat. Nem az a legjobb védelem, ha a sajtó nyilvánosságra hozza HA bizonyítékait? De az. Akkor nem lehet eltusolni. De nem adta. Senkinek. Csak dumált, hogy ismert legyen a választásokra, mint az LMP jelöltje.

Az LMP egyébként azok közé a pártok közé tartozott, akik nálam a pakliban voltak, hogy akár rájuk is szavazhatok. Ezek után kiestek a pakliból.
@Orica Középföldi: az asszony meg dicséri:) na ako mit tegyek én szerencsétlen embör?:))))
@avanivi: Nem érdekel. Van saját fantáziám.
drága orica, ezt megkaptad. egy hülye lehülyézett:))
@avanivi: Hú, milyen pöpec molinót sikerült összerittyenteni a nyugdíjasklubban.
@aril brikha: Idejük van. Élenk vidáman, mert eletartják őket.
@tristen2005:

Ez a négy év van az arcán???
Micsoda főnök lehetsz:))))
a fidesz fogja nyerni a választást, csalással vagy a sok agyhalott aktivistájával, mind1 nekik
de akik itt jártatjátok a szátokat mind mentek a gulágra másnap
szóval ésszel
@Orica Középföldi:

Nem lehetett egyedül hagyni, rögtön ilyen agyhalott gondolatai támadtak mint alant látod!:) @viva.la.revolucion: !:)
@taga20:

Egy gyerek szókincsében nagyon gyorsan megjelenik a "nem".
Ez annyit jelent: hülye vagy?!, mit képzelsz te?! - de már kijelentő módban teszi ezt 2 évesen is.

Ha bővül a szókincse, jelzőzi: szegényhülye.

Ha megtanulja édes anyanyelvünket, akkor tudja majd, hogy ez hogy írandó helyesen:)

Van aki kinövi ezt a korszakát, van aki nem:))
Elfogadó, toleráns vagyok bizonyos hiátusokat illetően.
Éjszakai ellenőrzést tartott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a NÉBIH szakembereivel és a rendőrséggel közösen a Heves megyei pékségekben. Egy helyen találkoztak feketemunkával.
@taga20:

Amíg hiszel az asszonynak, addig bajod nem lehet.
Ha majd ő nem hisz, na akkor tedd fel ezt a kérdést magadnak:))
@dr. jenőke (jenőke): én meg hirtelen azt hittem, hogy a navban és rabosították a fejeseket:)
ere felkeltem. bassza meg:))
A maximum tétel 8 börtönév...
Három eljárás zajlik a NAV-botrányt kirobbantó Horváth András ellen - holott fellépése után érdeksérelmet legfeljebb csak az áfa-csalók szenvedtek.

nepszava.hu/cikk/1006288-harom-eljarassal-feszitenek-keresztre-horvath-andrast---a-maximum-tetel-8-bortonev/
@ausländer Sipi: gondolom te kétszer, me te überpogár vagy:)
@avanivi: oh, wow! my favourite very friendly jaffershitnyikz!

LoL!

XDDDDDDDDDDD
@tristen2005:
Csak sötét volt.
Tudod? Rezsicsökkentés....
@taga20: egyszer csak

de azonnal, amint olvastam a bejegyzest:-)

es csak uber nelkul.
tudod, ez nem uberseg, ez az alap:-)
@Orica Középföldi: eddig majdnem mindig azt mondta a végén, hogy "istenem":) csak nem ver át:))
@belgabela: Még ez is lehet.De kik a vörösnyuggerek? és mit akarnak?
@ausländer Sipi: jóvanna, csak gondoltam ugrasz egybűl:) de ma fáradtnak tűnsz vagy csak ádvent van nálad is:))
@taga20: nem nayon hiszek abban, hogy vannak unnepnapok amikor normalisabbnak kell lenni masokkal, mint kulonben. lehetoleg mindig annak kell lenni, nem csak a szuletesnapjan, karacsonykor vagy mondjuk a temetesen:-)
@Sir Bates dö Hól: konzerv meg van vagy megbüntetted a tegnap éjszakáért:)
@ausländer Sipi: apám, igazad van:) na ako kezd el:)
@taga20:

Akkor is imádkozott, legyen már vége!:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hányszor fogod még linkelni?
ezzel akarod mentegetni a nyilasokat?
a kommunista terror bűneit meg nem a kommunisták követték el!
semmi értelme ezeknek...
@KÁTÉó53éúétr6: A régi vöröskönyvesek, akik ma is azt szeretnék, ami akkor volt. Elvtelen előnyöket maguknak.
@taga20: legyünk hálásak minden lehetőségért... behúztam a listára:-)
@taga20: kezdd. enézést má megint "ossza":)
@tristen2005: és ako mé remeg a teste? megszállta az ördög?:)))
@belgabela:

Házkutatás

"Nálam is volt. Nálam is a Nemzeti Nyomozó Iroda csinálta. Nálam is politikai megrendelésre tették. És mivel egy éve volt, és mivel átélem és átéltem mi történik azóta, tudom mi következik."

folytatás: jovaros.blog.hu/2013/12/20/hazkutatas_689?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201312
@taga20:

Az attól függ, hogy mi van a szó után.
Felkiáltójel vagy kérdőjel?
Esdeklés vagy köszönet?
Beletörődés vagy lázadás?

Legyen füled!
(Az alkohol határozottan rontja a hallást:)))
Szép napot mindenkinek!
@guma: És?

Mondtam már, hogy a blogokat nem tekintem bizonybnítéknak? Mindenki azt ír, amit akar.
@Orica Középföldi: sőt a cerkának sem a barátja:))
@belgabela:

Orbán elvtárs?
Kővár elvtárs?

Kire gondolsz?
@guma: vigyázzon kedves nertársova, ezek figyelnek, pedig má nincs kinn a gyík az indexen:))
@taga20: csak az a baj, hogy nem értenek közben semmit szinte...

de te jól tartod a "frontot" :) gratula.
@belgabela: te ezt most komolyan mondod vagy csak minket akarsz húzni? gondolom csintalan,pozsgai,szűrös+1000 evtárssal megdumáltátok:)
@guma:

Neked is szép napot:))
Átadom a terepet, kötelezettségek kiabálnak rám.
@belgabela: remélem olvasni azért tudsz, ha értelmezési nehézséged is van...
így megúszhatod a "továbbképzést" amit nem blogok részleteznek...
@guma: drága, benézek minden nap a szalonotokba, csak peni mindig berak valami hülyeséget:))
adrenalin, mikor az embör szervezetébe szétárad, plusz erőt ad:) persze észt nem:))
@Orica Középföldi: szia! :)))

csak benéztem és sajnos tova el...
talán később vagy este... még semmit sem tudok! :DDD
@taga20:
A hideg rázza ha rád néz!:))
@tristen2005: te, mondták má neked, hogy a hóhér legyen az utosó ismerősöd?:))
@taga20: :)))
aranyos vagy :D
egyik nap megpakoltam január közepéig - tehát lesz mit nézegetni :)

hallgasd, ha még nem hallottad (szuper!):

www.youtube.com/watch?v=L9Iw57ABeNk

www.youtube.com/watch?v=Rz9h4TNuWXw
@tristen2005:
Szép kép.
De ki kell, hogy javítsalak.
Én nem kértem rezsicsökkentést!
Megoldom.
Gyerek bejön, kimegyek és lekapcsolom helyette a villanyt. Ha ő megy ki felkapcsolni tudja.
Előbb utóbb nem csak szoba, de rezsi-tiszta is lesz.
tévedésben vagytok...
és persze Horváth úr is!

nincsenek áfacsalók!
hiszen amit az álam támogat az LEGÁLIS !
@guma: én nem akarok nyugdíjas lenni, me semmire sem lesz időm:))
@taga20:

" kezdd. enézést má megint "ossza":) "

Ezért képen nyalhat a kuty:)))
@guma: Akinek extrém magas az IQ-ja annak elég néhéz primitví ostobsáagokat eldnai. Csak szólok, mert úgy sem tudhatod.

Az a ti pechetek, hogy a nép egyre okosabb.
@dr. jenőke (jenőke):

"Előbb utóbb nem csak szoba, de rezsi-tiszta is lesz."

Ez valami eszement jó duma:))))
Na, most megyek röhögve a dolgomra:)
@Orica Középföldi: Ta jó isten? Hihetelen primitív faszok vagyok. Szopjátok egymást nyugger faszát tovább! Más úgy sincs aki megettné.

Na, továnbbi szépjónapot szerencsétlenek, akik ilyen tipusú megerősítésre vagytok kárhoztatva!
kedves @belgabela:

számodra nem világos, hogy mit kap nép?
vagyis az IQ-t ne emlegesd! - mert akkor sokkal rosszabbat kell feltételeznem rólad! ezt nem akarhatod?
további szép napot.
de ha lehet ne mérgezz semmilyen pártpropagandával legalább ezeken a napokon!
@belgabela:

A te IQ olyan magas hogy kénytelen voltál megosztani a tesóddal, mert egyedül ilyen hülye nem lehetsz! Na most az osztás során valami elbeszódott, tiéd maradt a tartály, tesód vitte a tartalmat!
@punkfrog: Szerintem hasznos lehet olyan történelmi tényekről értesülni, amelyeket évtizedeken át - bizonyos szalonok - torzítva adtak át a kortársaiknak és az utókornak. Szóval szép lassan lazulnak az eresztékei azoknak a mítoszoknak, amelyekkel jó sokáig etettek minket. Ja és nagyon fontos, hogy ettől még egyik oldal sem lesz szent, csupán helyére kerülnek a történelmi tények.
@Orica Középföldi: köszönöm drága. ha most lefekszem, má nem vot hasztalan, hogy fökeltem reggel hatkor:))
"Ta jó isten? Hihetelen primitív faszok vagyok. Szopjátok egymást nyugger faszát tovább! Más úgy sincs aki megettné."
basszus, ha ez nem egy kurva robot és merül az elem, ako én nem .... vagyok taga:)))
@taga20:

A pasas a ház előtt a füvet nyírta, amikor arra lett figyelmes, hogy vonzó
szőke szomszédja kijön a házból, egyenesen a postaládához megy, kinyitja,
majd nagy dübörgéssel becsapja és visszasiet a házba.
Kis idő múlva ismét kiront a házból, megint a postaládához siet, kinyitja,
belenéz, bevágja és visszasiet a házba.
A pasas csak néz és dolgozik tovább. Nem telik bele öt perc, a jelenet
megismétlődik: a szőke nő ki a házból, postaláda, kinyit, nagy dúrral
becsap, vissza a házba.
Pasas fejet vakar, nyírja a füvet tovább.
És hát persze nemsokára jön megint a szőke, fut a postaládához, s amikor haraggal
bevágja az ajtaját, a pasas megszólal:
- Csak nincs valami baj?
- De, nagyon is van! A hülye számítógépem megállás nélkül azt ismételgeti,
hogy “Leveled érkezett!”
@belgabela:

Az irigységet és ami mögötte van, így is ki lehet fejezni:))
@tristen2005: visszafekszem:)))
nincs neked dogod? tudod, fűnyírás, ültetés, locsolás:)))
@Orica Középföldi: azé valld be, szórakoztató a troll:)) remélem jó írtam, me necces:))
@avanivi: tőled nyúltam ;-)

reggel óta ezen röhögök - viszont jó, hogy nem voltam ott - pár foggal még kevesebb lenne pár shitnyiknek
@guma:
szia a butabéla még szaggattya a hálót? a nagyon magas IQ-val mondd neki mennyen gondorkázni de vigyázzon le ne gondorkázza magát hózzon partedlit

és ajánlatos a gumigondorka

brühüyyy
@rodeo36: öreg, te nagy fasz vagy:)) szét röhögtem magam, kutyu meg néz, mint bloggergizi a kupiban:))
Ezzel a lépéssel immár kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy a fidesz, egy párt köntösébe bújt maffia és a köztársaságot posztkommunista maffiaállammá alakítják. Ahogy Magyar Bálint anno megmondta és megírta.
A fideszmaffia vezetői pedig nyilvánvalóak.
@tristen2005:

jó kis szőkenős vicc...imádom...nálatok hogy megy a Nobel díjas képzés vagy képződik?

és akkor ha ennyi van akkor miért tolat az ország már a paleolitikumban vagytok...igaz nem mindenki vannak amőbák is

brühüyyy
@rodeo36:

Volt és van is 1-2 Nobel díj jelölt itt a blogon is, olvasd végig, úgy néz ki, ma összeül a bizottság és karácsonyra kifogja hirdetni az idei győzteseket is! kapnak egy Matolcsival ékesített, Orbán által hitelesített Ronnie Biggs díjat, mert szó ami szó eddig ő volt a legnagyobb vonat rabló, mivel meghalt, méltó örökös kerestetik!
@rodeo36:

(kaptam emailban) küldök egy kis itthoni ízeket:

Disznóvágás röviden, tőszavakban:

Félnégy, klozet, mosdó, páleszbazmeg, mikádó, gumicsizma, kutya, kapunyitás, térvilágítás, haverok. Malac, ezbazmegdekurvanagy, nemjönki, vigyázzonnanmajdén, holakötél, öntsdlevízzel, holakábító, megkrétázzam hova szúrjad, eriggyélmá', mostszúrjad, addatálat, mégegyet, navégre, megvágtálgeci. Palack, perzselő, kapa, lapát, tegyükfelarácsra, kurvanehézbazmeg, jöhetavíz, holakefe, majdénkaparom, elégfehérJózsikám, ittafüle, pálinkabazmeg, macskátfelrúg. Akkorigyunkegyet, megmégegyet, hasítodvagymajdén, holabárd, holafűrész, holamalac, belit kimossátok, nincsazapénz, kutyáké. Akkoregészség, miezszilva, barackbazmeg, egészség. Készavér, üjjetekmárle, neállvaegyünk, ittakenyér. Sonkamarad, lapockaszalámiba, nemdaráljuk, késselvágjuk, ilyetseláttammégbazmeg, karajmarad, többikolbász, majdéndarálok, tokaszalonna abálóba, jóélesezakés, látomazujjadon, kötözdbebazmeg, egészség. Miez, lócomb, minek, szaláminak, oszteztígyhogy, megfőzzük, micsoda, netörőggyvele, lapockafelitis, cukorminek, kellbele, nabazmeg. Sütödazsírt, majdén, Lajossüsse, ittafakanál, Lajoskámpirosra, netanítsálbazmeg, jóvanna, nemkellbeletej, tepertőtsüssél, nemtejbegrízez, többithurkába, áztasdbealbelet, másikfélétis, majdéngyúromakolbászt, holabors, holasó,fokhagymátis,egészség. Miez, hurkatöltő, ilyetseláttammé gbazmeg, kölcsönbevan, ipari, aztlátom, keményrehagymenjen, miez, lóbélteddle. Borsmerrevan, nemkellbele, hogyhogy, mert nem, hátakkor, erőspaprika, zsemlyeminek, tüdőshurkába, ilyetseláttammég, namostlátol, egészség. Sajtotmajdén, holaringa, micsoda, kétnyelűkés, jaez, borsotebbese, nabazmeg. Kolbásztkarikába, vagyszálba, szálba, szalonnátebbesózzad, kolozsváritebbe, sonkátmajdén, szedjétekkiazabálót. Holareceháj, hátezmi, cigánka, ilyetseláttammég, pedigjó, majdmeglátjuk, egészség. Májashurka, véreshurka, tüdőshurka, svábhurkába pirítottzsemlét, nabazmeg, vastagbélbe, hogynézmánezki, netörőggyvele. Fiúk, készapecsenye, csapassunkmárelőttebarackot, holakenyér, ittasavanyú, egykisbort, pogácsát, mikorleszkészakáposzta, rétesislesz, nabazmeg, bangladesbenmegéheznek, eriggyémá. Zsírtabödönbe, kolbásztrúdra, hurkátkaréjba, sajtra téglákat, kiszúrkáltad, ezittenmegyfüstre, ezmegysózóba, miezalé, sonkapác, nemsózódelőtte, bennevanasó, készvagyunkemberek, egészségünkre. Asztalhozemberek, holavécé, igyunkmárelőttekicsit, orjaleves, toroskáposzta, pecsenye, kishurkakiskolbász, almásrétes, kidurranokbazmeg, énis, csapassunkegykisbort, pálesztis. Kóstolótnehogyitthagyd, hagyadmámiez, leszakadafüle, köszmégegyszer, debevagyokbaszva.
@guma: ez kurvajó:) ma má kétszer ementem:)))
Hogy ne csak Balog pakkját pakkjátok.
www.fidesz.hu/hirek/2013-12-21/kozos-korcsolyazas-gyermekotthonban-elo-gyermekekkel/

A következő a tépéscsinálók meglátogatása lesz. Ezek meg a következő monoklit nem a vak komondorra, hanem a korizásra fogják fogni.
@guma: a nmalacok, a sertés lakótelepen éltek.
@taga20:

"azé valld be, szórakoztató a troll:))"

Nem. Egy troll soha nem szórakoztató. Hiába okos, ha bigott.
Lásd - ha még emlékszel rá:)) - Blogger Gézával Sírbatesz kiváló színvonalon elszórakozott. Egyszer!! A mi örömünkre:)
Nem értette, és ott volt a vége.

Ami szórakoztató, az az ész és a humor együtt.
Hogy ez utóbbi mi mindent takar, na az a gyönyörűség:)
@guma: guma! megőrültem a nevetőgörcstől.Másolni akartam kézzel, hogy öcsémnek átadjam /évi 2-3 disznót vág, de számítógépnek a közelébe sem megy/ 20 perc elteltével 1 sort írtam......csak a könnyem folyik...köszi.
@Orica Középföldi: mindenre emlékszem, de ki az a sír?:)
ez troll meg annyi hibát halmoz hibára, hogy megszerettem:))
@KÁTÉó53éúétr6: én meg a fehérnépnek akartam felolvasni itt, de az első sornál nevető görcsöt kaptam:) má szégyeltem magam, harmadszorra:)))
@taga20:

"de ki az a sír?:)"

Az, aki jó reggelt kíván, majd felszívódik, mint a harmat, amikor felkel a nap:)

"ez troll meg annyi hibát halmoz hibára, hogy megszerettem:)) "

A szolid perverziókat tiszteletben tartom:))
Minek küldjek? Van vagy 22 000 apehes az országban, álljanak ki azok Horváthért. Először is azoknak kéne kinyitni a csőrüket, akik értenek is hozzá, nemde?
@taga20: tökéletes leírása a disznóvágási őrületnek.
@rdos: Amúgy Rodinak igaza van. Valójában az USA elnökét, Kongresszusát, Szenátusát, a politikusokat és az egész népet a pénzkibocsátás jogát bitorló Fed tulajdonosai uralják. Immár 100 esztendeje a magánkézben lévő központi bank ad kölcsönt az amerikai kormánynak, amely ebből finanszírozza hatalmas kiadásait – beleértve Washington megszámlálhatatlanul sok háborúját. A kölcsönt pedig a Fed természetesen kamatra adja. Egyáltalán nem lehet csodálkozni azon, hogy az amerikai állam adóssága csillagászati méreteket öltött.

Mint ahogy azon sem lehet csodálkozni, hogy az elmúlt 100 év az emberiség történetének a legvéresebb korszaka volt: két világháború, hidegháború, megszámlálhatatlanul sok helyi összetűzés, nagyhatalmi intervenció, népirtás, terrorizmus, éhínség, a társadalmi különbségek növekedése és a természeti erőforrások kétségbeejtő pusztulása fémjelezte az 1913 óta eltelt korszakot. Természetesen a Fedet és a nyugati világot irányító pénzoligarchia hatalmas agymosó gépezetének felhasználása révén szeretné elhitetni velünk, hogy semmiféle összefüggés nincs a magántulajdonban álló Fed száz esztendővel ezelőtt történt létrehozása, valamint az azóta eltelt időszak szörnyű történelmi eseményei között. De feltételezhető-e józan ésszel, hogy a világ kulcsfontosságú valutája fölött kizárólagos hatalommal rendelkező erők nem gyakoroltak befolyást a történelem menetére?

Voltaire nevezetes mondása szerint, „ha meg akarjuk tudni, kik uralkodnak felettünk, nézzük meg, kiket nem lehet bírálni”. De legalább ennyire igaz az alábbi állítás: ha meg akarjuk tudni, kik uralkodnak fölöttünk, nézzük meg, kiknek a kezében van a pénzkibocsátás joga. Aligha lepődik meg bárki is, hogy akiket nem szabad bírálni, azok pontosan ugyanazok, mint akik a világ továbbra is legfontosabb pénzének, a dollárnak a kiadási joga fölött rendelkeznek. Noha napjaink globális oligarchiája igyekszik rejtegetni arcát, de azért teljesen mégsem képes elmaszkírozni magát. Különböző forrásokból származó információk szerint a Fed fölött meghatározó befolyással rendelkező klánok az alábbiak: a New York-i Goldman Sachs, a Rockefeller, Lehmans, Kuhn Loebs, a párizsi és a londoni Rothschild, a hamburgi Warburg, a párizsi Lazard és a római Israel Móses Seif családok. A Federal Reserve Bank mind a tizenkét fiókját a következő tíz bank tartja ellenőrzése alatt: a londoni NM Rothschild, a berlini Rothschild Bank, a hamburgi Warburg Bank, az amsterdami Warburg Bank, a New York-i Lehman Brothers, a párizsi Lazard Brothers, a New York-i Kuhn Loeb Bank, az olaszországi Izrael Moses Seif Bank, a new yorki Goldman Sachs és a szintén New York-i JP Morgan Chase Bank. A Fed-részvények nagy részét állítólag négy személy birtokolja: William Rockefeller, Paul Warburg, Jacob Schiff és James Stillman. (A Schiffek szoros kapcsolatban állnak a Kuhn Loebs családdal. A Stillmanek pedig a XX. század fordulóján beházasodtak a Rockefeller klánba.)
@taga20: egyre csak azt bizonyítják, hogy tele a gatya rendesen.Ha HA futóbolond, miért is kell pofoztatni mindenkivel?
@KÁTÉó53éúétr6: szerintem, miko a sitten csücsülnek, ako se fogják érteni:)))
@taga20:
ennyi sok disznóságot...kibaszott egy leírás...de teljesen valós...átéltem...igaz régen vó't

tudtad-e, hogy Luís Suarez most írt alá szerződéshosszabbítást a Liverpool-lal heti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fizetése 350000 azaz háromszázötvenezer angol font ami 18200000 azaz tizennyolcmilliókettőszázezer font ami magyar forintban 6 479 200 000 azaz 6 milliárd 492 millió HUF a teljes magyar költségvetés nem tudná eltartani a Liverpool-t...két ázsiai a tulajdonosa ott drukkoltak a stadionban és tapsikoltak örömükben amikor a Cardiff-ot meggyapálta 3:1-re

szerencsétlen gömböc ennyi pénzt el sem tud lopni mert ezért a párisi Rotschild-ot kellene kifosztania de majd a hitelezője előbb kivágja a golyóit bugylibicskával

brühüyyy

a Templeton és a párisi Rotschild azok szövetségesek
@belgabela:
Bizonyítsd be hangoztatott szakértelmedet, és meséld el nekünk, hogy pl. mi a lényege az eu-s támogatások elszámolásánál, ha a beruházást vissza nem igényelhető ÁFA terheli, és költségelemként elszámolható?
Te, mint az eu-s támogatások minden titkot tudó
szakembere, látatlanban ne nézz tájékozatlannak minket, mert az a veszély fenyeget, hogy leégsz
az itteniek előtt.
Üdv. egy n e m rohamnyugger
@guma: Kösz Guma! Bearanyoztad a délutánomat, egészen feléledtem, mert ki vagyok dögölve a karácsonyi hajrába.
@rodeo36:

Mit nyűglődsz, Fradi stadion fele!
@tristen2005:

én nem stadionról beszéltem, ott lehet birkát és kecskét is legeltetni akkor lesz a gyep szép zöld meg ha locsolják...de a csapatról ami nem ecceri beruházás lopott pénzből, hanem évenkénti kiadás azaz ha Luís Suarez ka cca 7 milliárdot akkor ha csak a felével számolok csak a csapat kíván egy folyamatos kifizetést 91,5 milliárd forintban ezen felül a stadion állagmegóvása és a propaganda és a személyzet meg gépesítés cca 110 milliárd évenkénti folyamatos kiadás

ehhez kell bevétel ha van közönség (a Liverpool stadionja minden alkalommal tele van és a többi is) a fradihuligánok mit adnak ebbe bele?

szóval te kis gözdazda...most mongyá még nagyobbat

mi is a költségvetése egy világszintű csapatnak? 10 milliárdért stadiont épít és évente 125 milliárdért van mit tenni a stadionba honnan térűl ez meg és ki csinálja ha ezek csak lopni tudnak?

brühüyyy

a simlicska tönkremenne ha ezt kellene csinálnia

és akkor a Chelsea orosz tulajdonosa?
@KÁTÉó53éúétr6:
ha ezt gábris elolvassa össze is fossa magát és két hétig fog zokogni

kanadaihirlap.com/2013/12/22/hazai-palya/#comment-131741

dzsobbik:

Vona Gábor, kiadója a Jobbik. A kopfban olvasható hitvallása: értékrendem a nemzeti konzervativizmus, amely úgy őrzi a hagyományos értékrendet, hogy közben korszerű és friss is. (vagyis, fából vaskarika) radikalizmusom pedig egyesíti a kemény hazafiságot és a felelős szakpolitikát (tudja egyáltalán, mit jelent ez a szó?). Azon felül, hogy iszonyúan zavaros, még hazug is, de hát, ha ez a hitvallása, hát legyen ez.

Nem érdemes sokat vetyengeni a lap színvonala felett, olyan, amilyen. Begyújtani vele egészen jól lehet, laza papírból van, könnyen ég, csak hamar ellobban.

de ez csak bemelegítés

brühüyyy
@Mariann19:
olvasd mit KÁTÉNAK Írék

brühüyyy
@rodeo36: Konzervativizmus, hagyományos értékrend őrző, korszerű, radikálisan hazafi...számomra ez olyan katyvasz, amit nem is próbálkozom megérteni
@tristen2005:
kapcsolj tv csatornát: M3HD megy a Voice...macsakjajj és cicafütty és sikolyok valamint a zsűri egyik ájulásból a másikba...már csak Bájalex hiányzik a régi fazonával aranyflitterekkel (most ez a divat) és belebúgni a 45000-es közönségbe..egy prédikátort láttam egy 30000 -es templom rogyásig Houston TX...és csak mondta (láttam mert mozgott a szája)

szóval erre nálatok hogyan van?

brühüyyy
@rodeo36:
Elég zavaros a politikai hitvallása. Úgy tűnik, hogy nem tanulmányozta át az eszmerendszerek lényegét, mert szakszerűbb válasz lett volna még akkor is, ha csak félig értené meg.
Gábriel éppen most válaszolt nekem, hogy a
"csonka Magyarországon is végeztek karitatív tevékenységet.
Engem a "csonka" jelző kiborít, mert leértékelő hangzása van. Magyarország nekem egy földrajzilag pontosan körülhatárolt ország, minden más csak függelék, amit bele magyaráznak.
@KÁTÉó53éúétr6:
na ez lesz a feladatod, hogy amint feltűnik -mint egy égi jelenés- megkérdezd gábristól hogy ő hogyan láttya mindeztetetetet

az lesz még csak tréfa és kacagás meg jókedv

brühüyyy
@Mariann19:
pedig "igaza" van a gábrisnak...ez a magyarország csonka: ellopták a nemzeti jövedelmet (lecsonkították) ellopták a magyar ipart és telepítettek helyette olcsó bérmunkát külföldről és kurva büszkék rá, lecsonkították a magyar mezőgazdaságot amely mnagy világméretekben is számottevő exportálóból jelentős importálóvá vált alapélelmiszerek esetén is ami honvédelmi szempontból is öngyilkosság...lecsonkították az oktatást már csak bölcsödei fokozatok és futball akadémia zaajlik

meg Duna tavasszal

brühüyyy
@rodeo36:
2:0 ég a Barca, a Getafe ellen!!!
@tristen2005:
ezek a kurvák nem adják csak a Barcley-t...néha szólnak valamit a spanyolokról: már x-edik éve a spanyolok a vezetők a világranglistán azután bemutattya Dempsey-t aki egy névtelen senki de angol amerikai

kurva annyukat
a barca megérdemli messivel vagy anélkül? azt utálom még csak igazán

brühüyyy

éljen a Getafé
@rodeo36: öreg, egyszer azt írtad, hogy te nem nyomulsz a régi bloggon, ha van új. na most vagy én vagyok szenilis vagy te:)))
szerintem a 350000 35000fonyt.
@taga20:
nem...most volt számjegyekkel kiírva a tevében
én is csodálkoztam

de hát ezért van az, hogy a Gerrard-nak 3 Bentley-je van mindegyik más célra és 3000 négyzetméteres családi háza a többiek ugyanúgy

hatalmas pénzek vannak benne csilliárd angol fontok jönnek mennek, mit gondolsz az ázsiai milliárdosok miért fektetnek be, ugye az Arsenal kibaszott gazdag de ETIHAD...és a többi is az Aston Villa a királyi család biznisze

de ha nekem nem hiszel nézz utána a böngészőn

a Ronaldo fizetését vagy egy Garreth Bale-t esetleg Ibrakadabra, Pastore a PSG-ben

brühüyyy
@taga20:
ha nem mondod nem tudom, hogy van...most néztem oda is

brühüyyy
@rodeo36:

Most már 3.2 a Barcának.

Papa mosolyogj!

Ember egy órája vajúdik a wc-ben, de hiába, még
semmi eredmény. Hallja, hogy a szomszéd fülkébe
valaki benyit, majd a szokásos bemelegítő zajokat
követően ssssss, aztán csobbb. Emberünk nyögve,
kínlódva, vigaszt remélve átszól
- Jaj de irigylem magát.
Valasz is erkezik
- Ne irigyeljen: az első a nadrágomba ment, a
második a mobilom volt.
@rodeo36: azé az durva, hogy egy primitív fehérje halmaz ennyi pénz keres. ibra egy kibaszott troll, remélem egyszer összeakad egy még nagyobb paraszttal és álcsúcson bassza:)
de az a félpályás gólja miatt megbocsátok:))
@rodeo36:
Ronaldo, Messi 17-18 millió eurot keres, a Messi azért berzenkedik most a Barcával, mert a Neymar jobban keres!
@rodeo36:
De dilis vagy! Már azt hittem, egyet értesz vele, aztán láttam az íróniát.
Igen, pl. a mezőgazdaság fénykorában a hazai GDP 34 %-át jelentette, most 3-4% a teljesítmény.
Jó, hogy nem látod a földeken még felfedezhetőek a lépegető öntöző rendszerek roncsai.
Vállalkozók - akik privatizálni szándékoztak meghirdetett cégeket - jártak az elhagyott helyeken, én megbizottként velük, és láttam az ebek harmincadjára hagyott gyártó-. fogyóeszközöket, szerszámokat, munkaasztalokat.
Szörnyű volt az a csend, és a látható enyészet.
@Mariann19: és ahol enyészet sincs csak az állam az úr ott is micsoda "fejlődést" látni... :(((

döbbenten néztem az atomerőmű vezénylőképeit a hálón. az eredeti orosz kapcsolók, műszerek stb szabályosan kifektettek! mi ezt már a 80-as évek végén saját "ésszel", újításokkal kiváltottuk...
@guma: Guma, ez komoly?
Úgy értsem, hogy műszakilag elavult cuccok vannak a vezénylőben?
@Mariann19: amit a képeken látni - igen...

1000 éve nem gyártják. az 50-es években ilyen szerelték az új gyárat amit 60-ban indítottak.
nem részletezem. megbízható de ősi szerelvények...
tudod mennyi csöves TV üzemel még a háztartásokban? na ez az a szitu!

ezek a képek voltak most mindenhol csak színesbe (a bővítés kapcsán)!:(((

index.hu/nagykep/2013/11/03/30_eve_az_atomkorszakba/
@rodeo36: Bocs rodeo mikor olvastam milyen feladatot adtál, már te elvégezted
@belgabela:

"_Mondod ez te ás már menekülsz is. Én meg 16 éve folakozom minden nap a témával. Részben ebből élek, és funkcionális analfabéta létemre nálad biztos sokkal jobban. Hacsak nincs/nincsenek többmilliárdos forgamú céged/cégeid._"

te legfeljebb a saját farkaddal foglalkozol 16 éve kispofám. tied lehet a homokozólapát mellé a vödör is, meg a homok is. vagy mérjük össze farkunkat tán? horribile dictu, a te apukád megveri az enyémet?

hűűűűjjjje.
@rodeo36: "..egy szempontot kifelejtesz: a Kínában működő külföldi vállalatok nagyon nagy része ameikai,.."

A próféta szóljon belőled.

Logikus érv. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy volt-e olyan, akár csak az elmúlt száz évben, hogy hasonló szituáció ellenére mégis csak fegyveres konfliktus - háború lett a dolog vége.

Nem vagyok annyira képben, de pl. valami olyasmi rémlik, hogy dolfi ami pénzeken húzta ki magát és a "harmadik birodalmat" a slamasztikából.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: " Voltaire nevezetes mondása szerint, „ha meg akarjuk tudni, kik uralkodnak felettünk, nézzük meg, kiket nem lehet bírálni”."

Aranyos.

Az általalad hivatkozott bankok az újkori történelem során lazán áttették székhelyük súlypontját más országokba (utolsó súlypont-váltás London-New York). 1szerű kérdésem, kizárható-e, hogy a zöldhasú helyett a jövőben a jüan lesz a globális pénzrendszer favoritja? Tudom, hogy ma ez a kérdés inkább még csak egy vicc.

A poszthoz. Még az jutott eszembe H.A.-ról, szegény ezt benézte. Az 1.orbánkormány idejében vezették be, hogy a kurmányülésekről nem készítettek hangfelvételt. Az utánuk jövő kurmányaink ezt a maffiamódit megtartották. :-(
@rdos:
amerikának kurva nagy érdekei fűződtek (és mai napig fűződnek, mert sohasem tudta megszerezni!!!) a fekete tengeri egészen a Baku-ig terjedő gazdag olajmezők megszerzéséhez és mivel a németeknek az volt mindkét világháború kirobbantásához az okuk, hogy a többi kirvák kirekesztették (az akkor még friss és éppen egyesült) németországot az összes gyarmatokról és nyersanyag meg energia hordozó lelőhelyektől amerika detto!!!! a IIVH után kezdte az ő harcát ugyanezért a Maghreb és a Levante egészen Baku-ig meg a hátasztán országok kincsei

tehát érdekei fűződtek ahhoz, hogy oda beruházzon

ugye milyen kurván hangzik? pedig ez a száraz valóság a többi járulákos gyagya és sok vér ami fölöslegesen elfolyt, népeket írtottak ki és még írtanak

brühüyyy
a többit gondold hozzá
@rodeo36: Igen, igazad lehet, mintha Zbigniew Brzezinski is ezt a régiót nevezte volna meg mint a stratégiai céljukat. :-(

Az "isztánokat". A kétpólusú(nak mondott) világ korábbi másik pólusa, a bolsevikok pedig 1991-ben, ha jól rémlik, formálisan szétverték a hajdani Orosz birodalmat. A lehetőség az amik számára adott a sok isztánban, ahogy kishazánkban is, Abszurdisztánban is. :-(
Nekem úgy tűnik, hogy az ellenzék politikusainak bénaságát koholt, vagy felfújt, vagy elferdített esetek botránnyá dagasztásával próbálja ellensúlyozni a ballib médiahatalom.
süti beállítások módosítása