Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.25. 13:10 Fabius

Papcsák - Ferdinandy: 0-1

Címkék: korrupció papcsák ferenc ferdinandy istván zuglói fidesz

Elkezdődött, Feleim. Legalább annyira vártuk ez a meccset, mint egyszeri focidrukker a holland - magyart, legfeljebb arra nem számítottunk, hogy itt jóformán bemelegítés közben is gól esik. A kezdőrúgás után Papcsák vezetett botladozó támadást a jobboldalon, amit szerelés után félpályáról bevágott Ferdinandy alpolgármester.

0-1, jöhet a folytatás. 

Nem lesz könnyű meccs ha arra gondolunk, Szent Tehén Ferencet az edzőtáborban leterítette az ottsevóttam', de akkor hol lehettem? fazekassándorról elnevezett fidesz vírus. Az gondolom a Fatális Véletlen számlájára írható, hogy katalizátorként mindkét esetben a Heti Válasz és Stumpf András volt a közreműködő. Sebaj, végül is az elrugaszkodás hasznos, amennyiben a fejeléshez szükséges súlypontemelkedésre értjük, de ha a valóságra akkor az könnyen olyan látszatot kelt, mintha Guzmics és Devecseri szerelemgyereke igyekezne itt meccset nyerni valahogy. Ettől még az is kisebb röhej, ha komédiásnak öltözve bamba vigyorra a képeden hónaljfingást imitálva próbálod elnyomni a korrupcióvád lármát, Ferikém.

papcsák-ferenc-gif.gif

A mérkőzés kimenetelére hatással lehet, ha a sajtó nem csak a friss ropogós eljárások állásáról kérdezgeti az ügyészséget, hanem előszedik a két keblenc, a zsarolás vádba keveredett Pusztai Péter és a Zuglói Vagyonkezelő/Mazsu Gergely ismeretlen tettes miatt elvileg megtett, de nem lobogtatott feljelentéseket is eredmények után érdeklődve, és pályára küldik ezeket a második félidőben. Akkor aztán védelem legyen a talpán ami elkerüli a történelmi vereséget valahogy. 

905 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr455598778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

minden politikus bűnöző...
akkó ide, mert frissek vagyunk, vagy mijaszösz:

Elszólta magát: április 6-án lesz a választás?
A KDNP-s Seszták Miklós a parlamentben kimondta a dátumot, amit eddig csak találgattak.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F10%2F25%2Felszolta_magat_aprilis_6-an_lesz_a_valasztas%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Akkor megint at kell programozni Jég óráját vagy mi?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Akkor lehet az én szavazatom el van döntve, nem leszek itthon.
Ezekből a sesztákékból mennyi ül a kdnp-ben.Bár úgy is mindegy,csak hasogatom a szőrszálat.Miklósoszkár egykutya.(Bocs a kutyáktól!)
@Tücsök1: mondhatnánk miklós a fényes alakításáért megkapta az oscart-t.
és mikor akasztyák a ferit, mármint a papcsákék ferijét?

zuglói izé

brühüyyy
@saravad:

ha áprilisban lenne, az nagyon el lenne cseszve. valami másra készülnek akkor, ami fontos.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mit? Az ápr. 6. ? Így konkrétan nem mondta ki még senki, csak annyit, hogy a nemzetközi megfigyelők távolságtartási végzése miatt az európai szavazástól független lesz.
Szakiskola, végállomás

A szakiskolákban már alig van óra, akik ide kerülnek, lényegében 14 évesen zsákutcába jutnak. Tankönyvből csak egyet kapnak – megnéztük, mi van benne: durva hibákat és jó irányokat is találtunk.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2F2013%2F10%2F25%2Fkompetenciafejlesztes_az_elfekvoben%2F
@jaegtoer:

Kiszámolták, tovább nem húzzák ki megszorító csomag nélkül.
@Penivaldes: ez, és jól is van így?
ebben is a "dicső" hortikorszak köszön vissza, mint annyi minden másban...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én is hallottam, fű alatt suttogva, na de így nyíltan, pontosan megüzenve vagy fejébe látva a 2.0 SkiccPali utánzatnak, azéééé az nem semmi.
Ferkó, hol a gyógyszered?? ;)

Valamelyikőtök vagy mindkettőtök lépjen hátra, Orbánt csak így győzhetjük

www.index.hu/belfold/2013/10/25/gyurcsany/
A nagy szocihaver tipológia

Szocialistahaver archetípusok tipológiája, avagy alternatív magyarázat a „Ki miért viselkedett úgy, ahogy viselkedett?” kérdésre.

Bajnaigordi: Az a haverod, akivel legszívesebben mész csajozni. Ő ismerkedik meg a lányokkal, kellemes, könnyed, világi stílusával kiválón képes bájologni, mindig elegáns. Viszont egy balfasz, ezért vagy berúg és összehányja magát, vagy egy teljesen ártalmatlan szituációban elsírja magát, így a lányokat végül neked „kell” hazavinned és lefektetned. Aranyos, ártalmatlan, impotens.

Gyuriferi: Az a haverod, akit meg sem akartál eredetileg hívni a házibuliba, de rád erőltette magát. Aztán megjön, megissza az összes piádat, ajánlatokat tesz a csajodnak, összehányja a wécédet és utána másnap kiposztolja, hogy mekkora bunkó voltál és inkább ment volna másik buliba. Seggfej.

Fodorgabi: Az a haverod, aki nem is cigizik, de elvárja, hogy őt is megkínáld mindig, illetve ha már csak két szál van a dobozban, akkor ő is elszívna egyet, mert jólesik a kávé után. Idegesítő.

Mesterházy: Az a haverod, aki még a sót is felcímkézi, ha közösen nyaraltok. Minden az övé, amit ő hozott, és még a zsepit is felírja, ha kérsz tőle. Igazi szarrágó.

Ungárklári: Nem a haverod, mert szerinte a fiúk undik. Debil.

Kunczegabi: Az a haverod, aki Budapesten született, Budapesten nőtt fel, még a felmenői között sem volt vidéki, ennek ellenére mezőségi nyelvjárásban beszél. Műparaszt.

Bokroslala: Az a haverod, aki mindenkinél okosabb, egy sört se tudsz úgy meginni, hogy ne világítana rá az alkohol és a globális felmelegedés közötti összefüggésre, folyamatosan rámutat arra, hogy nem csak a saját életedet baszod el, hanem a bolygó jövőjét is kockáztatod. Pöcs.

Kónyapeti: Az a haverod, akinek alapjáraton a legnagyobb a pofája, a legszigorúbb történeteket meséli mindig, hogy kit, hol és miért vert meg, de még soha senki nem látta mást csinálni, mint szaladni. Csicska.

Juhászpeti: Az a haverod, aki már a sima ciginél is bent tartja a levegőt megszokásból, és a legvadabb összeesküvés-elméleteket is elhiszi. 35 évesen még soha nem volt még munkája egy hétnél tovább, de erről természetesen a társadalom tehet. Fárasztó, de mindig van nála. :D
@V-PORT: Csodásan, hazaérkeztem, megmostam magam. És Ön?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De jó nektek, hogy jobboldalon mindenki tökéletes. Ja, érdekes az Szdsz, bocs Jobbik, új reklámja.
@V-PORT: most mi a baj? tessék ugyanilyet rni a jobbosokróól, és nem nyafogni.
@Penivaldes: Én hátrébb léptem, és megküzdöttem egy kis csúsztatott palacsintával. Eme szép időben élvezem a napsütést.
@Penivaldes: Hülye vagyok én, hogy írjak egyetlen egy sort is róluk? Már ön is kezdi, hogy nyafogok. Lárifári!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkó ide is. Miért mit gondoltál? Már többször megbeszéltük, hogy személyi számom 2-vel kezdődik.
@V-PORT: csokis-kakaós???
szeretem én is, csak kissé sok vele a munka, meg asok tojás kell, meg felverni a habot, aztán a tésztához rakni, meg csak félig megsütni..tehát sok vele a munka, de megéri mert ízletes
csokis-dióst akartam, de az agyam már megint nem müködik jól
@V-PORT: Ha egyszer nyafog, akkor nem mondhatom az, hogy nem nyafog.
@Husz_János_Puszita: Ugyan már! A tranzakciós illeték 237,73%-ig változtathaótó bármikor!:-))9
@Penivaldes: Sima csokis. Macerás. De ha nem én csinálom sokkal gyorsabban megvan. :)
@Penivaldes: Ha sokáig inzultál, úgy jár, mint Mesterházy 23-án. Nem hagyom szóhoz jutni. :)
@Penivaldes: Én? Nem. A nép akarja, nem én. Ön nem veszi tudomásul a nép akaratát. Pedig én még a háttérbe is vonulnék.
@V-PORT: Nem igaz! Ön csak bekerülni akar! De nem összefogni!
@CSENDES: én meg nem vagyok nő, nem megy ennyire a múltitaszking, ott már válaszoltam :D

@Penivaldes: lehet nézni az oktatást akkor vannak különbségek az elején és a végén, mint ahogy a pártok kezelésében, a választási törvényekben és a polgári értékrendekben is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na igen, ahogy kibővítették a választók körét, rögtön megjelentek a parlamentben a nyilasok
@Penivaldes: nem tudom eldönteni ez most dicséret, vagy elmarasztalás? :D
@Penivaldes: Ön pedig langyos. Ide erő kell.
@V-PORT: Erő, de nem az amit Ön csinál. A szervezett bérrajongóival! Ön olyan mint Orbán. Másszon is rá!
@Penivaldes: bakker, én már megzavarodtam a két poszt alatti párhuzamos történésektől, és te meg csak rendületlenül nyomod itt is ott is :D
@Penivaldes: Lárifári! Lépjen inkább hátra. Magyarországért. A köztársaságért.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nincs ebben különös, itt ez van, ott meg amaz van.
egyébként közben tanulok is.)
@Penivaldes: tanulsz???? Nem hiszem el, és meg is marad? Na mond csak szépen fel az anyagot! :D
@Penivaldes: Ön törpébb. Szóval ön se ugráljon kolléga.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Igenis tanárbácsi!
nervus vagus.:)

igazság az, hogy szabadstílusban csinálom.)

egyébként arról van benne szó, hogy a kimusz bekerül a végbélbe (ami 3 részből áll: vakbél benne appendix, remese, annak van leszálló, meg felszálló ága. emésztés itt már nincsen, csak vízvisszaszívás, meg rohasztás, és mérgező bomlástermék. azok miatt büdös amit a végbélen át kiadunk.

kb ez azt hiszem.
@V-PORT: én a legnagyobb ellenzék vagyok! Ön a kormány bérence!
@Penivaldes: kimaradt a féregnyúlvány és annak a szerepe, na legyen olyan kedves átolvasni ismét ;)
@Penivaldes: "benne appendix" hely nem jó, és a szerepe nincs, kérem nem vitatkozni, kedves vizsgázó ;) :D
@V-PORT: Ritka alja és köcsög ez a társaság. S senki olyan egyenes módszerrel még ki nem zárt magyarokat a magyarok közül, mint Orbán és internetes társásága, internetes lovagjai kapcsán.
Szégyellej magát, ez a nemzetámító görény-csapat.
@Penivaldes: jöhet, valamit majd hozzá szólok, jól tudom játszani a tanárt :D
Tán kell valaqkinek, hogy ez a Hümér miért mondja azt amit mond. Nos olvassátok kedvenc szerelmesé, gpontot, aki nem mellesleg stratégiai igazgató a Századvénél, s igazi kis köcsögként visekedik.
20113. október 13. 110 nappal OV beszéde előtt:"Kérlek Benneteket, sohase feledjétek el, hogy Magyarországot és a magyar embereket a volt kommunisták adták a spekulánsok, a bankok és a multik kezére.”

14 nappal az ominózus megnyilvánulás előtt:
"„Ahol dinoszauruszok vannak, ott vannak bébiszauruszok is.”

30 nappal a rezsiharc előtt:„2014 a rezsiharc éve lesz, a harc terepe pedig a választás”.

És olvassátok az uszító, mekk-mester minden szavát, hogy értsétek mi a túró történik itt, milliókat, milliárdokat kihúzván az állaqm zsebéből.
@V-PORT: Igen úgy tudom most nagyon emberközeli stílus a cél. :)
@Penivaldes: az sem rossz :D
megent beletenyereltünk, oszt megyen is a tapi :D
@Penivaldes: és nem is nagyon akar meggyőzni ugye??? ;)
@V-PORT:

megtámadták a facebook oldalamat, 2 percenként jön egy megosztás hogy, ki írta be ezt a szöveget a vityának!
meg ez is:

Folyamatosan érkeznek hírek és politikusi értékelések arról, hogy miként is áll az államadósság elleni harc Magyarországon. Legutóbb éppen ma jelentette be Orbán Gábor, a Nemzetgazdasági Minisztérium adó- és pénzügyekért felelős államtitkára, hogy Magyarország GDP-arányos adósságrátája három év alatt több mint 4 százalékponttal csökkent. Ez az állítás azonban ezer sebből vérzik. Hogy is állunk tehát az államadóssággal?

www.portfolio.hu/gazdasag/na_most_akkor_csokkent-e_az_allamadossag.3.190925.html
a múltat végkép eltörölni..........

Újabb intézet monhatja meg, mi az igaz történelem

A kormány továbbra is eltökélt abban, hogy a saját emberei és intézetei mondják meg, mi a történeti igazság. A legújabb, VERITAS névre keresztelt kutatóintézet január 2-án kezdi el feldolgozni és bemutatni az elmúlt 150 év történetét, méghozzá "a nemzettudatot erősítő céllal". Ez már az ötödik hasonló intézmény.

hvg.hu/itthon/20131025_veritas_kutatointezet_kormany
Benne lesz ma Magdi anyus a Barátok Köztben. Kit érdekel már az összefogás? A nő egy Jedi.
Ez egy nagyon szomorú történet

"Egyesek feltételezik, hogy Mesterházy odaszólt, hogy vagy Kuncze, vagy a Táncsics Alapítvány pénze.

...Nem szeretnék a Klubrádióban maradó, eddig hiteles munkatársak helyében lenni, ha szó nélkül hagyják Arató András döntését, és nem állnak ki társuk mellett. Ráadásul a kockázat is kicsi. Aligha rúghatja ki a főnök őket, hiszen nem Arató András a Klubrádió, hanem Vicsek Ferenc, Rangos Katalin, Váradi Júlia, Gálvölgyi János, Zentai Péter, Pikó András, Mélykúti Ilona, Szelestey Lajos és a többiek. Hogy fognak a folyósón vagy a büfében egymás szemébe nézni, ha hallgatnak? A hitelességüket megalapozó sokéves kemény munka lesz semmivé egy pillanat alatt. Ott fog bolyongani a hitelét vesztett rádió Bokor utcai épületében egy csomó jobb sorsra érdemes, hitelét vesztett újságíró."

gepnarancs.hu/2013/10/a-klubradio-az-mszp-utan-vetette-magat/
Hoppá, albinók a romáknál!
index.hu/kulfold/2013/10/25/bulgariai_roma_no_a_szoke_gorog_kislany_anyja/
Akkor nálunk is lehetnek. Az lesz az igazi show, amikor a felnőttkorú ügynököket aktiválják választás előtt a szavazatok eladására/vételére és a végén mindenki egymás mellett/ellen lesz.
Amúgy pedig - a régi csehszlovák film címét idézve - "senki nem tud semmit".
Naon helyes, támogatom az ötletet, a Papcsák úr fütyijén fel kell húzni a bőrt. Jó erősen!!
Ez a Papcsák-Ferdinándi 0:1, a mennyei bajnokságban játszanak?
@V-PORT: és az lesz hogy felmegy a lépcsön,m oda ahonnan legurult?:)
@Penivaldes: Otthonkában. És olvastam, hogy jön Géza is. Olyan szép. :Ö
@tristen2005: Magdi anyus mozdulata a régi filmek táncosaira emlékeztet.. bár ők nem takaritóruhában, hanem szoknyában csinálták ugyanezt. és nem a lépcsőházban, hanem revűlépcsön
Ezt olvastam a Nol-on: Rogán átnyomta Vargán az ingyenes készpénzfelvételt.
Ez fájhatott Vargának, már orvosilag. :)
Eközben. :(

Magyar fiút kínoztak félholtra a szerbek a nemzeti ünnepen.

Október 23-án, szerdán fényes nappal a Szabadka melletti Palicson több szerb megtámadott egy fiatal magyar fiút. Megkérdezték tőle, hogy beszél-e magyarul. Amikor ő igennel válaszolt, megfogták, betuszkolták a járműbe, elkezdték ütlegelni és kihajtottak vele a közeli erdőségbe. Kikötötték egy fához, majd verni kezdték, és még egy lánccal is fojtogatták. Végül eszméletét vesztve magára hagyták a fához kikötve. (delhir.rs)

A külügy azonnal berendelte a szerb nagykövetet, Áder János már úton is van meglátogatni a megkínzott srácot, és a jogvédő szervezetek aktivistái is gyülekeznek a szerb nagykövetség előtt! Ja, nem..

delhir.rs/cimlap/friss-hireink/15784-most-megoeluenk-mert-magyar-vagyq-fenyes-nappal-kegyetlenuel-megvertek-es-megkinoztak-egy-magyar-fiatalt

alfahir.hu/magyarsaga_miatt_vertek_meg_egy_fiatalt
@Penivaldes: ..és Te még nem is jártál urulógusnál, de látom, így is átérzed a kínt! :-D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): én átérzem azt a kínt:D

hogy és mint kedves és mélyen tisztelt uram?
@V-PORT:

és nem moderálták ki?! akkor itt ebben a demokráciától sújtott széles e hazában nagyarányú összefosás lehet!
Jó reggelt mindenkinek:)
@taga20: Önnek is legyen szép napja, drága taga!
Öröm a jelenléte
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): tudtam, hogy ez lesz a reakciója, de én akkor is szeretni fogom Önt! :P
@Penivaldes: drága hölgyem, ön egy úrhölgy:))
@Penivaldes: Csak ne fájjon! (hányszor kell elküldenem, hogy egyszer elmenjen?:-)
@taga20: tisztelt uram, önnek szüksége van arra, hogy szeretetet kapjon. hát én szívesen adok önnek.:)
@jaegtoer: Honnan? És miért kellett volna kimoderálniuk?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): kegyetlen vagy már megint. nem is érdemelsz meg engem, pedig én...na fogsz te még zokogni hideg éjszakán, mikor a könny megfagy!
Plusz 336 millió Kerényinek.
@Penivaldes: drága hölgyem, minden tiszteletem a leszálló pályájáé:) ön egy érző lélek, én meg egy tuskó:))
KORDON BLUED
2013. október 25. péntek
09:32

KÉT JOBBER KARRIER
*
Nem is volt az olyan régen, amikor a jövő két nagy reménysége Kumin Ferenc és Giro Szász András még frissen végzett politológusokként az ATV műsorában “Kálmán Olga szárnyai alatt” elemezte – inkább cikizte – baloldali politikusoknak a műsorban elhangzott a nyilatkozatait. Már akkor világosan kitűnt e két karrierlovag szövegéből, hogy eszük ágában sincs objektív elemzésekbe bocsátkozni. Annál inkább kedvelték a balra hordó fegyvert, mert véletlenül, mindig azon az oldalon találtak célt a lövéseik… Olga és talán a főnökei nagyon nehezen jöttek rá, hogy ez a két báránybőrbe bújt farkas nem felel meg az ő műsora fő irányának. Ekkor “helyezték át” e titánokat Bánó, A tét című vitaműsorába, ahol mindketten mereven a “jobbra tarts” közlekedési elvét követve már nem csupán a foguk fehérjét, de az egész fogsorukat vicsorgatták a másik oldal képviselői felé. Ami nem volt csoda, hisz addigra mindketten a feketén fehéren Fid SS-es Századvég nevű alapítvány kötelékében folytatták “mélységesen elfogultan elemző”, immár nyíltan jobboldali tevékenységüket.
*
Lássuk be honfitársaim, ehhez a rövid, ámbár vonalzó-egyenes pályafutáshoz kijár minimum egy kormányszóvivői, de még inkább egy – nem is akármilyen – [ a cikkben megnevezett] államtitkári stallum. Függelmi vonatkozásban Magyarország sötét egén, természetesen legfölül, mindkettő >Vezér-közvetlen< beosztású szolgává avanzsált… Mert a magyarok istene megjutalmazza a hozzá húzó jellemeket.
*
@taga20: de a tuskóból is nőhet ki friss hajtás. meg rátudok ülni a tuskóra. :)
a leszálló pályámat ne birizgálja kérem
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Mennyire igaz ez, csak nyalni kell a csúti patkány seggét és sínen van az illető élete.
De ahogy a zuglói véglény példája is mutatja, a csúti patkány szemében ezek a véglények nem egyebek a budi fajanszához ragadt szardarabnál, ha az érdek úgy kívánja, jön a nemzeti WC-kefe és lekaparja őket oda ahová valók, a pöcegödör legaljára.
@V-PORT: Megérdemli minden fillérét a Drága lélek, ki nemesb viselkedésre próbálja hangolni Nemzetünket!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): közös piknikk, leheveredés a fűbe, kissé kevés ruhában?? na de kérem ez igazán..hm:)
@V-PORT: én nem sajnálom tőle, minden pénzt neki oda!
@Penivaldes: Má' vótam az a héten..nem lehetnék most nő? Könnyebb dolgom lenne, hiszem!
@Penivaldes: rám tudsz ülni, na ez tetszik:) ez má kafa:)))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): te, ezt a szerelmi vallomást így félreértelmezni több, mint hiba:))
@taga20:

majd ott puszilod meg ahol pisil, de a csészét is!:)
@V-PORT:
gordont viktortól...
viccelteeeeeeem... szmájli, szmájli, szmájli...
gordonfertőzés pusztít a viktorvécében a facebook-on...
szmájli

ma nem vagy a humorodnál? komolyan.
Nesze neked összefogás!

Orbán lapjáról kitiltottak társasága II.
ULTIMÁTUM!
Bajnai és Mesterházy urak felé!
Nem cifrázom.
Amennyiben nem hajlandóak tárgyalni a többi ellenzéki párttal Orbán leváltása érdekében és elkülönülve gondolják a Fidesz kormány leváltását, úgy megvonom tőlük a bizalmamat és nem szavazok a jelöltjükre!
Senkire sem szavazok.
Arra fogom biztatni a barátaimat,ismerőseimet, az OLKT kedvelőit és látogatóit, hogy ne szavazzanak ők sem erre az elkülönült, hatalomsóvárgó társaságra, hanem menjen szembe velük! Mert nem látszik a szándék, csupán egy görcsös hatalmi vágy. A saját érdekeiket előtérbe helyezve, milliókat cserben hagyva gondolkodnak.
Még azt is meg merem kockáztatni, hogy direkt Orbán kezére játszva, asszisztálnak a Fidesz újabb győzelméhez. Pontosan tudják, hogy az a megállapodás amit aláírtak , vajmi kevés. A felelősség az övék ezért.
Nem képesek megérteni, hogy a legnagyobb tábor (a kiábrándultak tábora) nem fog az MSZP-re és egy libásra szavazni.
Kövezzetek meg, ha nincs igazam!

Amit szeretnék: Tétényi Éva miniszterelnök egy szakértői kormánnyal, amelyet minden ellenzéki bal-jobb és jobbközép demokratikus párt és szövetség támogat.
Így lehet leváltani Orbán diktatúráját.
CSAK ÍGY.
OLKT (Gál György)
@taga20:

A mikrofon állvány vastagabb mnt a Péter Bori! Neked megy a gyalult deszka?
Tétényi Éva; Dopeman; Kuncze... valaki folytassa már a sort... az én jelöltem Lakatos Csingadzsuk a Dob utcából...
@tristen2005: te hülyébb vagy, mint szoktá. hol írtam, hogy a deszkát gyalulnám? a számra figyelj te szerencsétlen! egyébként, amit Tétényi Éváról írtál az 100. bocs, ha prosztó votam, de még nem ittam eleget:)))
@Sir Bates dö Hól: nekem meg valami szörhól a favoritom, csak az a baj, hogy a segge beleragadt a fotelbe:)
@taga20:

Értem, a szakszervezetis Szima Judit jobban bejön neked!:)
@Sir Bates dö Hól:

Az nem jó, ő az utolsó Mohikán!
@tristen2005:

atyagatya uramfasza!

ismerek egy portást a tizedik ker'be, legyen akkor már ő. amúgy meg házmester, és gondnok, meg fűtő, víz-gáz-vezeték- és -készülékszerelő valamint villanyszerelő és kőműves és kozmetikus-műkörmös. fogója is van. szerintem pont jó lenne.
@Sir Bates dö Hól:

nem rómejó lejonszió, Lordom?
@Penivaldes: Mivel ő linkelte, a fele se igaz. Valószínű rosszútra tévedt magyart lopás közben tettenérték, és ellenállt.
Egyet értek! Könyvtárosunk, jó gász unk, pedagógusunk, bankárunk már volt, legyen egy szakmai tekintély! Talán jobban feltudja építeni ezt a romhalmazt!:)
@tristen2005: Vagy akár én is lehetnék. Rendben vállalom. Leszek a közös jelölt. Gyurcsány is biztos jó döntésnek tartaná.
@tristen2005: Ezen jót nevettem. Méghogy Tétényi. Ugyan... Szarban vagyunk, ha valaki az esztergomi jobbik támogatta álfüggetlen jelöltet tartja alkalmasnak.
@jaegtoer: a sorból ő sem nagyon lógna ki:)... nagyon nyögvenyelős ez ez az egész már... most még gondolkoznék, ha nem lennék főrend, sírjak vagy nevessek... de a rang közelez, így :))
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Azért előfordul, hogy nem értesz magaddal egyet? Ilyenkor aztán nem állsz szóba magaddal és tahótlanítod magad? ;)
Egy (politikai) szûz?
Naboo rendszer?
@Sir Bates dö Hól: Angol főrend vagy? Remélem nem, mert azok olyan izgik, mint az olvadó hó.
@Sir Bates dö Hól:

Kedves FŐREND, rizsporos parókát is viselsz?:
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: párjasincs főrend vagyok:)... milyet szeretnél?... honnan tudod te milen egy főrend egyántalán?:))... leadták a drótot?:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez megint olyan, ostoba, hülye picsa komment vot! csukd be az ajtót! kopogj, lépj be, köszönj és legyél korrekt! szeretlek:)
Pedig Tétényi nem is a legrosszabb jelölt jelenleg. Számos paraméternek megfelel :-) Nőböl is van....
endresy.blogspot.hu/2013/10/tetenyi-eva-for-president.html
@Sir Bates dö Hól:
Gondolatébresztőként bedobott ötletelésed első lehetséges jelöltjéből kiindulva, legyen végre női miniszterelnöke az országnak, egyetértek!

De ne Tétényi Éva (ha szabad kérnem) hát, ki ismeri őt széles-e hazában Záhonytól Őriszentpéterig?! Jó ha minden ötödik megkérdezett nem bámul bambán, hogy azmegkija…? Ismert személyiség kell és az sem utolsó szempont - hogy szakítva az eddigi gyakorlattal most hölgyet jelölünk -, azért fontos a hagyományok ápolása is ezen a téren.

Szóval az elmúlt három év hagyományteremtő tapasztalatai alapján kívánatos lenne, hogy semmihez se értsen, legyen kellőképpen pökhendi, utálja az őt diszlájkolókat a fészbunkón, étkezzen zabostarisznyából és szeresse a sportos életmódot.

Én Rubint Rékára gondoltam, tekintettel arra, hogy egyes meg nem nevezett források szerint, már tízszer egymás után el tudja mondani hibátlanul, a „teljeskiőrlésűliszt” nyelvtörőt. Keresve sem találnánk alkalmasabbat.
@V-PORT:

Be? Fel? milyen irányú a döntés?:)
@Knósszosz:

Ismert személy! Pákó, Győzik-e!:)
Csak jelzem, itt a híradókban két napja tolnak vmi eu-s összejövetelt, de orbánról még csak egy vágókép sem volt..
@tristen2005: nem... az a szent roma-i birodalomban nem illendő:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jajj anyám te meg hiteles vagy mint a hávégé vagy a szektATV. ;) Ha te mondod biztos úgy van.
@Knósszosz: És simán bárkinek ajándékozna lófejet. Kész keresztanyu. :)
@taga20: Miért lenne az?! Aki oly sok jelölt közül pont - tök véletlenül, micsoda véletlenek vannak arrafelé - jobbikos alpolgit választott maga mellé... Ilyen álfüggetlen izé nem kell. Azonkívül meg mit tett le az asztalra azonkívül, hogy a fidesz orrba-szájba szívatja?!
Én is szeretlek.
@Knósszosz: szerintem se jó, a lőrinci piacon biztos van valami ákciós hős(női).
@tristen2005: Ha arról most elkezdenék mesélni. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: drága, drága, mi baja van Tétényi Évával? valami konkrét dolgot szeretnék, me ez, hogy a jobbik is, ez kurva kevés!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezekszerint stimt. Hacsak egy gyenge szektatv-zésre futja, akkor stimt.
Amúgy milyen ideológiai nevelést kaptok ki széljobberek?! Hát már egy al dzsazírást is megvertek?! Mi lesz a következő, felpofoztok egy palesztin kisgyereket?!
@taga20: Nekem pont elég, hogy valaki a jobbikkal kurválkodik. Már megbocsáss. Egy magára valamit adó politikus nem fetreng a jobbik pocsolyájában.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: tudsz te hülye is lenni:) amit gábrisnak írtál az ott vot a szeren:))
@tristen2005:
Azért, mindennek van határa!-:D
Meg amúgy is női miniszterelnökről beszélünk.
Béjjá ásszony, esetleg?-:O
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A saját csemetéjének is, szülinapjára...
Akkor láttad, gondolom?
Mekkora szellemi ingoványban kell valakinek cuppognia a Converse gumicsizmájában, hogy ilyen eszébe (na, ne túlozzak mán!) jusson?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: drága hölgyem, ez a fetreng a jobbikpocsolyában ez egy kibaszott nagy ferdítés! ne menjél le kutyába, de menjél le:)) jövökkk
cink.hu/bajnai-odaposztolt-orban-facebook-falara-1452099650/@szilylaszlo

Aki azt mondja, hogy nem azért állt oda a pimp Bajnai mellé, hogy tönkretegyék, az hülye.
Mert amit ezek kitalálnak az egyenes út a sülyesztőbe. Gordont trollkodni küldeni viktor facebook oldalára?! Ezek komplett idióták.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem dehogy. Ez nálad úgy megy, ha én mondom akkor az a minimum, hogy a fele sem igaz. Ezek után nyugodtan mondhatom én is, hogy még akkor is hazudsz ha kérdezel valamit.;) Amúgy az aldzsazírás ügyben sem ártana tájékozódnod a saját szócsöveiden kívül is.
@taga20:
A lőrinci piacon sok minden van, spec miniszterelnök jelöltből a legkevesebb. Bár a mostanit elnézve, a kofák között egy perc alatt találnál nála alkalmasabbat.
@taga20: ;) Jobbikos, easy target. :D
Magára valamit is adó ember nem választ maga mellé alpolgármesternek széljobbert. Nem mutyizunk, nem etetjük a trollt, inkább elrúgjuk messzire, vagy adunk neki egy tel avivi útikalauzt, azzal eljátszik pár évig. Nézegeti a képeket, elmereng izrael létének igazságtalanságán, majd elrohan szentendrére kibucot keresni, hogy majd revansot vesz palesztiniáért. Vagy leköltözteted árvíz után a duna partra azzal, hogy figyelje, nehogy tovább apadjon a duna, mert tudjakik lopják. Azzal az egész párt ellesz, mert ő elmondja, a saját szemével látta hogy lopják, mert óráról órára apad.
@Knósszosz: Láttam, és felnevettem, mert ez a hülye még élethűre vette a figurát. :D Inkább adna én kicsi pónim tortát, az kevésbé borítaná ki a jónépet.
@Knósszosz: hát erre nem vennék mérget, ahogy Pelikán mondta anno:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Milyen kínos lehetett nektek jobbikosoknak, hogy pont egy al dzsazírás operatőrre támadt rá. Biztos nem bírta végigállni a mekiben a sort, túl sok volt ott a sok elvtárs.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: kicsibuksza dobjál valami linket, me ez így nagyon ócska, szar amit előadtál.
@V-PORT: Ezzel az a bajom, hogy tényleg egy komplett balf**szra akarunk szavazni?! Ha azt mondják neki, hogy ugorjon a kútba akkor beleugrik?! Meg sem áll, és gondolja végig, hogy nem orbitális baromság-e?!
@taga20: google a barátod. Kb 1-1,5 éves hír. :) Nem vagy kisgyerek, hogy fogjam a kezed.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mi van itt?... ha az alpolgármester választásban nem is tudok nyilatkozni információ hiánya miatt -a te hitelességed azért mindig fenntartással fogadom, vörös lennél végül is, nem:)-, de abban, hogy " Azonkívül meg mit tett le az asztalra azonkívül, hogy a fidesz orrba-szájba szívatja?!", abban egyezik a véleményünk...:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: viszont a vajdaságban azért esnek meg csúnya dolgok... nem laknál te ott szívesen...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hát ez a mondatod nem utal túl sok ismeretre Délvidékkel kapcsolatban
-no comment-

Kalkulátort készített a kormány, hogy ki lehessen számolni, kinek mennyit hoz a családi adókedvezmény kiszélesítése. Hogy látványosabb legyen az eredmény, például az egy gyerekkel való kalkulációt nem is engedik, kizárólag két, három és négy gyerekes beállítás közül választhatunk, hívta fel a figyelmet a kettősmérce.blog.

index.hu/gazdasag/2013/10/25/820_ezer_a_havi_fizetese_on_kiskeresetu/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a kurvaéletbe, te fikázol valakit és én keressem meg hozzá a guglin a valamit! ez nem színvonal, ez egy kibaszott szar! ne legyél má ilyen pina:)
Varga: 207 ezerrel többen dolgoznak az országban, mint 2010-ben

A kormány kiemelt gazdaságpolitikai célja az adósságállomány csökkentése mellett a foglalkoztatás bővítése és a munkahelyteremtő beruházások elősegítése, ennek eredményeként 2010-hez képest ma már 207 ezerrel többen dolgoznak az országban - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteken Karcagon

hvg.hu/karrier/20131025_Varga_207_ezerrel_tobben_dolgoznak_az_ors
@Sir Bates dö Hól: mindenütt esnek meg csúnya dolgok. Itthon is, ott is. De a tapasztalat azt mutatja, hogy annak az esélye, hogy csak úgy elkezdjenek verni az elhanyagolható. Annak esélye pedig, hogy kinézünk magunknak valakit, megkérdezzük magyarul beszélsz -e majd elverjük az a tim burton-i mese kategória. Vagy Tarantinós fordulat. Jól hangzik, de erős túlzás. Van ott más, nem azért verik mert magyar. Csak rögtön lehet szánalmat halászni magunknak, hogy lám milyen gonosz a szerb rendőr, üti a magyart.
Ezt nem veszem be, ez messzire bűzlik.
@taga20: Lehet, hogy az, de te meg öléggé mocskos-szájú vagy, nem?
És nem Csekk miatt csak..
@taga20: Ahogy már kifejtettem, életelemem a gonoszkodás és a csúfolódás. Mindenkit fikázok és cikizek. Még Fabe bajszát is megrángatom.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: miért jó neked Tétényi Évát ekézni? ezen gondolkodom, nem értem, te egy értelmes buksza voltál(vagy)!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Viszont a cukrász legalább jól járt!-:)
Ráadásul nem is kellett neki erőlködnie, a tortát simán emlékezetből csinálta, az anyuka fejét sokszor és sok helyen láthatta.
@Penivaldes: elég nekem az ember ismeretem és élet tapasztalatom.
@taga20: Nem ekézem. Ha majd le is tesz valamit, mint polgármester, akkor majd dicsérni is fogom. De eddig csak annyit tudunk, hogy a fidesz csóválja a polgármestert Esztergomban. Legnagyobb fegyverténye hogy megnyerte a polgáresteri címet.
@taga20:
Csaxólok előre, én láttam Csekket zabosnak.
Hidd el, nem egy kellemes oldala, szóval a helyedben kissé óvatosabban fogalmaznék!
Amúgy csak lesek, ennél kevesebbért is verbális atomháborút folytatott már vitapartnerekkel... szóval, én szóltam.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): a mocskos és a való nem zárják ki egymást:) de szép ahogy csekket véded, én is így tennék, ha nem lenne ilyen bunkó:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: figyelj, az amitna hír állít az ott simán megesik... van amikor van más is, de egyre gyakoribb a csak simán nacionalista atrocitás... nem a "vojvodinaiak" részéről, hanem a leginkább a krajinából és boszniából elűzött és milosevity által a vajdaságba letelepítettek részéről... most a tim burton/tarantino metaforával mellélőttél cukorfalat:)... és hidd el, én nem az "azt hallottam" kategoriát mondom:)
@Knósszosz: Igazi nyereség. Csak a cukrász nevét tudnánk. Állítólag évről-évre ugyanazt a tortát sütteti meg. Gondolj bele milyen gyorsan és szép lófejtortát szerezhetünk egy keresztapa bulihoz. :D A lófej az ágyban új értelmet nyerne.:D
@Knósszosz: kösz haver, kurva jó vagyok százon, majd futok:) egyébként legyél tökös, vágom, hogy vágod amit írtam:) hol állsz drága barátom?
@taga20: Nem, Csekk mosdatlan szújú olykor, lehet is vele nem egyetérteni, de nem egy szinten SSteffyvel, ezért kérném, hogy moderáld magad! Köszönöm!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ugyan, az ágyban??
Norbinak már biztosan elege van belőle-:DD
@Sir Bates dö Hól: pont október 23-án vernek meg egy magyart?! Oh c'mon. Ha megverték - ezt nem vitatom annyira - annak más oka volt, nem a magyarsága. Részeg volt, tetten érték, ellenállt a rendőri intézkedésnek. Ezeket elfogadom, de azt a mesét, no way.
@Knósszosz: Rékának viszont nem.:D Ahogy nyilatkozta imád terhes lenni... :D De az is lehet, hogy tudatalatt kövér akar lenni...:D
Bazz... Majdnem a nagy Eltolcsy varázsló jutott eszembe... ahogy az IMF varázslattal melózik...

index.hu/tudomany/tortenelem/2013/10/25/osi_zsido_atoktablat_talaltak/

Azután eszembe jutott, hogy ez inkább a Kiajafasz D.Tomporka területe, már csak a vallása miatt is...
@taga20:
Mitholállok?
Fogalmazz világosabban ha kérdvényezhetem, halyjnal fél háromkor felébredtem, azóta fáradok. Szóval?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: drága, ha cikizel, ha fikázol, semmi gond, én bírom:) de, ha egy másik nőt ütsz a szemem láttára akkor ne csodálkozz, hogy minden erőmmel a gyengébb mellé állok. beindul a szervezetem, ilyen vagyok:)
@Knósszosz: mert olyan cuki, hogy nem lehet komolyan venni. Ráadásul lenyűgöz, hogy milyen nagy rajongója a hölgynek, bár hogy miért nem tudok rájönni. :D
@taga20: A múltkor simán elnéztétek, hogy cincálom darabjaira Penit. Mi a különbség? ;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Biztos eltolcsy valamelyik felmenője írhatta. Azt írja a cikk, hogy egy mágus írhatta, és a mi eltolcsynk nagy máááguuus. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Lóf@szt, csak nem bírom azokat, akik csúnyán szólnak egy Hölgyhöz..pont, mint Te, de az politika, és egy politikusnak többet kell tűrnie nem?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Az mi az, hogy egy nő imád terhesnek lenni?
Palácsik, ha maga fölé teperi Endit az terhesség? Mondjuk elég nagy teher, de erre lehet izgalomba gyünni?
Vagy miért? Nem értem én ezt-:)
@Knósszosz: arra bátorkodtam célozni, hogy csekk ekézi Tétényi Évát.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ja ha zsidót vertek volna mert zsidó azt egyből elhinnéd. ;)
@Knósszosz: Ezt mondta, hogy imádja ha terhes. Persze állandóan hányni hónapokig anélkül hogy anorexiásnak vagy bulémiásnak titulálná a sajtó biztos nagy élmény...:)
Amúgy tényleg morbid. Miért nem a teherbeesést élvezi?!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ha te kéred azt, természetesen respektálom:) de hol rúgtam bele egy csajba, aki 3 éve keményen küzd? hülye vagy, de őszintén?
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Szavazzunk a jobbikra.
Rövidebb lesz az agónia, hamarabb meg lesz az az államcsőd.
Vagy megszállnak bennünket a mocsok kapitalisták, miután hadat üzentünk nekik... Csak csoki, meg sör legyen azután.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hé, Te!-:)
Az a tengervizes sör az érdekes lehet!
Nem tudom, de ahányszor nyeltem az említett vízből akár egy fél kortyocskányit is, a szemem jött ki mint a csigának. Ebbűl, hogy lesz sör?

Olvastam a leírást, persze, hogy olvastam. De akkor se jön ki a lépés nekem, ebben a kérdésben. Ez nekem olyan, mint az ecetes Jégermájszer-:O
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Valóság nagybátyád messze költözött?? ;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: igazad van, de most, most van:) bírom a csupasz puncid, de néha elfenekelnélek:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szoktál volt arra járni?... mert, ha nem, akkor picit óvatosabban.... az, hogy szaporodik éveid száma, még nem egyenlő a tapasztalattal:)... azért az a múltkori elég messze volt a darabokra cincálástól:)...
"Egyetlen kommentelő sem látszik elhinni az etikai normákra hivatkozó indoklás őszinteségét. Fölvetik, hogy Kuncze nem egy párt, hanem egy egyesület vezetője, és erről sem tegnap értesült a rádió vezetése. Hogy nem is akar indulni a választásokon. Azt, hogy fel fog szólalni az október 23-i demonstráción, már legalább egy hete tudni lehetett. (Amit nem lehetett tudni: mit fog mondani.)"

gepnarancs.hu/2013/10/a-klubradio-az-mszp-utan-vetette-magat
@taga20: Látod, pont erről beszéltem..Veled van valami gond, ott lent, vagy fent..egyremegy!
Az, hogy ekézi Tétényit, nekem sem teszik, de sem f@szolni, sem punázni nem köllene! Ennyi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ebben bizony tévedsz. Szerbiánál nem hinném el. Idehaza viszont igen. Talán emlékszel rá, hogy elvtársaid rabbikat akartak megverni, úgy egy éve. Ez égően nagy öngól volt. Biztos folytatni akarod?!
@Knósszosz: Van az a pályinkamennyiség, mely után kigyünne, nem, effenfi? :-P
@taga20: Nem olvastad túl sokszor a szürke 50 árnyalatát?! :O
@Sir Bates dö Hól: Ó ugyan már, azon a szegény lányon kívül, akit a szlovákok vertek el, mit tudunk felmutatni?! Egy elkalapált drogdílert. Ezt nem nevezném brutális magyarverésnek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Az ő esetében az az élmény elég ritka lehet, talán azért. De kérdezd csak meg a többi pasit (is)itten-:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Hogyan is volt?
Ez a derék lökdösődő jobbikosunk is szimpla köztörvényes?
Épp a felfüggesztettje alatt keménykedik?
Ez tényleg ennyire hülye... :))
Pár évvel több lesz az...
az energia szektor államosítása után assszem mehetünk rőzsét szedni

Eltünteti a MÁV a váci késéseket
A vonatok nem lesznek gyorsabbak, ezért inkább átdolgozták a menetrendet.

index.hu/belfold/2013/10/25/megoldotta_a_mav_a_vaci_keseseket/

itt annyira fejlett a vasúti közlekedés, hogy 15 km-es távon képes 20 percet késni a vonat dunakeszi és butapest között.

gombrende?!
@Knósszosz: nem merném. Szinte szabó rebeka rajongóklubot alapítottak. A végén az derülne ki, hogy tetszik nekik a csaj. Az pedig a világ végével lenne egyenlő.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Háát, fogalmazzunk úgy - óvatosan -, hogy igen, esetleg. Azér, kalandbúúl csak megkóstolnám, annyira nem lehet szar, mint a NER poshadt artézi vize.
@jaegtoer: magyarország jobban teljesít. A szemét szocik tuti beérték 10 perccel is. :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Dehogynem!!
Mamitírtok kollégának írtam vala az elébb, hogy DE!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): bocsánat! nem ígérem, hogy többet nem teszem:)
@jaegtoer: Jajmán, max. visszatérünk 18..-ba, maikor négy óra alatt, vagyhogy!
Úgyis divat mostanság a retro, nem?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
40 éve nem volt ilyen alacsony az infláció!
(Most akkor visszaríva Kádár elvtárs 1973-as gazdasága???)
Végül is... KISZ és MSZMP ettársaknak ez a dicséret.
@taga20: Csak óvszerrel, ha kérhetem! :-)
még elszaporodik itt a vulgaritás, és azt nem szeretném (elég vagyok ehhez egyedül én is! :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ááááá, ez azt jelenti, hogy jó úton halad a vezényló. Meg sem állunk az idilli 50-es évekig.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Folytayhatjuk de pld. rabbi "verés" inkább neked lesz öngól. ;) Azért megnéznélek amikor a vajdasági magyar fiú szüleinek a szemébe nézel, amikor előadod nekik a te "igazságodat". De mondom ezek után te is símán lehetsz egy libsi aki amúgy is mindíg hazudik. ;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Hát, ezt borítékolom, hogy nem!
Azért ne gondold mán a fijúkról, hogy ízlésficamosak! Amúgy Szabó Rebekával semmi gondom nincs, össze ne hasonlítsd már ápdétrékucival, mert elbujdosok szégyenemben!
@jaegtoer:
A MÁV (is) jobban teljesít! Kőbánya-Kispest Kunszentmiklós-Tass, (60km) 1:13 perc – hajrá Magyarok!!
( aki nem hiszi, járjon utána: elvira.mav-start.hu/ )

Biztos forrásból tudom, hogy Bp. Déli és Siófok között, hálókocsikat tervez a szerelvényekbe besorozni a MÁV. WiFi-vel, hogy két napig azért tudd a kapcsolatot tartani a külvilággal.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Vagy innen már csak fölfelé mehetünk? Szerintem nem biztos, hogy baj ez. Kiforrja talán magát. Optimális esetben mindenki a helyére kerül, lesz közös me-jelölt, remélem, Kuncze, a két málészájú pedig rákényszerül, hogy beálljon.

Én vakapad nyomdokain mindenesetre biciklivel megyek. :)))

orulunkvincent.blog.hu/2013/10/24/ez_az_orszag_igy_szall_le_a_biciklirol/fullcommentlist/1#c20882942
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mondanám -klasszikus nagy öregeket idézve:)-, hogy a gugli a barátod... de nem biztos:)... én az vagyok, így www.vajma.info/, de tartok attól, hogy ez neked túl jobbos, ezért www.magyarszo.com/... ha valamiről nincs információd, előbb kérdezz... nekef ne segítenék, Pampallini?:))
@Knósszosz:

esetleg fogyókúratúra keretében tolják a szerelvényeket a fogynivágyók:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te valami alternatív univerzumban élsz, vagy csak jó anyagon lógsz.
Ha még a valót is letagadod, hogy lehetne neked akár a szóközöket is elhinni igaznak?!
Tudod kezdem magam rosszul érezni. Értelmi fogyatékosokat bántani nem szép dolog, én meg téged egyfolytában. Kérlek, hogy tovább folytathassam add némi pislákoló jelét valami minimális értelemnek! Keresztényi kötelességed.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): fő a biztonság, de gondolom orálnál nem reklamálsz:))
@Knósszosz: júj, ha most leírnám mi a bajom a szabó rebekával, és miért tenném elé updétrékucit, hát milliónyi tagaként esnétek nekem...:D
@Sir Bates dö Hól:
"@valaki" megfejtett téged...
komplukált agyficam...dehát Levédiában már semmin sem csodálkounk:
Zero Dark Thirty válaszolt neked:

@rodeo36:

"a Sir Bates dö Hól az meg egy nemzetközi kombináció
a sir lehet magyar is és temetkezésre utal esetleg vállalkozó?
a Bates az lehet egy angol családi név a verő ...hogy mit az maraggyon titok a dö az francia gyanús de lehet félreejtett portugál is a Hól a az meg lódenkabátokon volt szokásos magyarúl ha angol akkor lehet egész vagy lyuk is attól függ milyen szókörnyezetben használja Őlordsága a Hól-ok lordja"

Ugyan. Használd Occam borotváját. "Sírbateszezazegész" volt a neve, tükörfordította nagyjából. Sir Bates + az=the (dö), egész=whole (hól)

@Sir Bates dö Hól:

nekem még lennének ötleteim...de maraggyunk ennyiben

brühüyyy
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

az igazi verések nem kerülnek a hírekbe. ez szenccség.
@jaegtoer:
Ezt a schobert lobby keresztül húzza majd, mert kinek adják el akkor a fogyó kúrós termékeiket, ha a MÁV előttük jár?
@Sir Bates dö Hól: akárki légy az idétlen név mögött, de a magyarszó-s linked nem a cikkre mutat, ha rákeresek nem dobja ki. Gugli a barátom, de ő se talál ilyen cikket 23-ra. Még a kurucinfós találata is október 6-ai.
Részemről lezártnak nyilvánítom. Rendőri erőszak történt, és szeretnétek azt hinni, hogy azért mert magyar, és mert október 23-án történt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én nem, megszoktam, hogy néha meglehetősen "markáns" véleményed van dolgokról!-:D
Amúgy, meg nem védem Rebekát, mert a két nőt egy lapon említeni sem lehet, szóval nincs rá szüksége.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): nem lehetek olyan mazochista, hogy kiszeress belőlem. :D Inkább nem mondok semmit.
@jaegtoer: fellendül a túrizmus. Dagadt amcsi túristák fognak tili-tolizni a szerelvényekkel. :D
@Knósszosz: én azért beutalnám egy gyorstalpalóra rékucihoz. Vagy ahhoz a cuki meleg stylisthoz a viasatról.
Ha vadainak sikerült kivakarnia magát a trampli zsírós hajból, neki ne sikerülne?!
@taga20: látod, ez a te bajod... hogy a monológot erőlteted... habár megértem, ha dialogusra nincs esélyed a nőkhöz való hozzáállásddal:))
Lázadó

Egy írás következik, egy nagyon igaz és elkeserítő írás, GG tollából:
"
Fodor Gábor kérdezi - a sajnálatos események kapcsán -, hogy... mi zajlik itt?
Gondolom, ugyanezt kérdi Bajnai és Mesterházy is.
Az van barátom, hogy a szabadság összeköt. A szlogenetek szerint.
Valójában csak a szabadság illúziója az ami összeköt. Meg a bénázás és a pitiánerkedés köt össze. Titeket. Fodort, Kunczét, Ungár Klárát, Juhászt, Bajnait és Mesterházyt. No meg persze Gyurcsányt.
A szabadság összeköt? Lófaszt.
A rablánc. Az köt össze. Az a lelki és szellemi rablánc, ami majd valóságos láncokban fog materializálódni, mert ti béna faszok vagytok.
Bénák és tehetetlenek vagytok ellenzéknek is, hogy akartatok így egy országot vezetni?
Milyen ironikus, hogy egyedül Gyurcsány látja tisztán és pontosan, hogy mit kéne tenni.
Az a Gyurcsány, aki kormányzásból csúfosan megbukott és régóta mindenki a búbánatba kívánja.
A szabadság összeköt? Lófaszt.
A pénz. Az köt össze.
Titeket. Juhászt, Bajnait és Mesterházyt. Meg a hamis lózungok.
Ti nem kormányváltásra készültetek, hanem négy év jól fizetett parlamenti ellenzéki szerepre.
És velünk mi lesz addig?
A szabadság összeköt? Lófaszt. A rablánc. Az köt össze."
Szerintem a rubint réka sokkal jobb nő, mint a szabó... és mindenre olyan lelkesen mosolyog... azért az nagy előny... önbizalmat ad:)
(Keselyűk! Itt egy magas labda!:))
@Sir Bates dö Hól: te egy zseni vagy:) má én is tudom:)) visszavettem, má bujok:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: több intuíciót vártam tőled... magyarnak lenni most vajdaságban a leghálátlanabb... még orbánnál is jobb... te viszont általánosítottál... én meg arra reagáltam... ne csúsztass... azt Gábriel szokta:)
@rodeo36: :)) hát mostmán csak a Lord of de Hól a kérdés?... a szövegkörnyezet:))
De látod, Alfonsine kisasszony nem boldogult ezzel:))
@Sir Bates dö Hól: ezzel tudnék vitatkozni. Magyarnak most itt a leghálátlanabb lenni. :S
@taga20: Én csak objektív vagyok. :)
@jaegtoer: én viszonylag gyakran és nem csak az első benzinkútig mentem át oda cigarettáért... még pajtity is felszólalt az atrocitások miatt... tényleg nagy ott a feszültség...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: azé én csak hülye vagyok, de ez a Hól! honnan nőt ki?
Jó éjszakát, szép álmokat azoknak, akik aludni térnek.

Karinthy Frigyes: "Struggle for life"

Pajtás, úgy fest, alulmaradtál
A Tétel és Törvény szerint -
Dögödre már hiéna szaglász
S a varjú éhesen kering.
Nem is a falka volt erősebb
Apró vadak tángáltak el -
S hogy írhádon ki osztozik most
Véreb? Veréb? Nem érdekel.
Öklöd, mikor lecsapni kellett
Mindig megállt a féluton -
Jóság volt? Gyöngeség? Nem értem.
Félsz? Gőg? Szemérem? Nem tudom.
Talán csak undor. Jól van így is.
Megnyugszom. Ámen. Úgy legyen.
Inkább egyenek meg a férgek
Minthogy a férget megegyem.
@Knósszosz:
"A MÁV (is) jobban teljesít! Kőbánya-Kispest Kunszentmiklós-Tass, (60km) 1:13 perc – hajrá Magyarok!!"

Ugyammá', ezt Kőbánya-Kispest és Cegléd között is tudja :) ezen a távolságon ez nekik az alap, de itt is tudnak 15-20 perceket késni. A kedvencem, amikor a 30 km-re lévő Szolnokról 25 percet késik egy vonat Ceglédig. Ámbár azt már régen megmondta egy forgalmistának látszó tárgy, hogy a menetrend tájékoztató jellegű. Mi is tájékoztattuk néhány dologról...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Jahh... mosmá értem!
Kicsit lassú a felfogásom, mikor éhes vagyok, bocsi!-:) Ezen kábé fél óra múlva túl leszek, viszont akkor meg a kaja után álmos... ez a 49 ezres csapdája.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: voltál ott?... próbáltad?... beszéltél valakivel onnan?... befeszűltél Pampalini? :) www.youtube.com/watch?v=e5k14Z48Hx0&feature=youtube_gdata_player
@Sir Bates dö Hól:
Jéka és az ő "mosolya"...

Nagy fokú meggondolatlanság, egy hétvégét eltölteni vele vidéken, főként egy olyan helyen, ahol a panzió mellet lovarda van.
A tájékozatlan lovász azonnal behúzná és felszerszámozná a szerencsétlent, az ember még magához sem térne, hová tűnt a párjaparipája, he!
@Orica Középföldi: ne haragudjon, ön azé olvas el több száz kommentet és marad fönn, hogy Jencinek lefeküdjön:))
@Sir Bates dö Hól: Ezekszerint te elcsevegtél az elvert magyarral? Beszéltél a szerb rendőrrel is? Megismerted a sztori részleteit? Így egészen első kézből tájékozódtál, és ismered a való tényeket?!
@taga20:
Kit nem kellene?
Én általában rábaszok, ha valaki mellé odaállok. Nem vagyok egy forradalmár alkat és nem elemzek napokig valakit, ha úgy érzem kiszúrtak vele, "megvédem" - ahogy fogalmaztál.
Kurva erősen érzelem vezérelt vagyok, ezért aztán rendszerint be is szívom rendesen, de én már nem erőszakolom meg magam, hogy más legyek.

Amúgy nem értem, hogy most pontosan mire is gondoltál. Mindegy, amúgy is meg köll néznem a csirkét, mennyire izzad a sütőbe, beee!
@taga20:

Egy fenét. A te sörködöd sűrűsödését kísérem figyelemmel:))
Még nem vetted észre, hogy a vers általában 10 körül érkezik??
@taga20: Ezt szeretném én is tudni. Hogy ki is a barátunk.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Kedves Micimackó!
Úgy vélem, nem hallottad még azt az alábbi örök érvényű MÁV igazságot, hogyaszongya: "a menetrend arra való, hogy meg lehessen állapítani mennyit késik a vonat"

Minden más értelmezés a menetrendet illetően, csak fölösleges szócséplés!
@Knósszosz: nem szép tőled. Mert igaziból mindenkinek kell egy vacsi partner, te meg egydül befalnád a csirkét... Szégyeld magad. :D
@Orica Középföldi: de vágom, csak szítom a feszkot:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Köbükisen elküldöm a felét, csak nyiss ablakot!! A cím??-:)
Közbe csetelünk és akkor már nem egyedül...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nehéz kérdés, rám számíthatsz, ha soha életünkbe nem találkozunk is:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Kérlek, hogy tovább folytathassam add némi pislákoló jelét valami minimális értelemnek!"

Ezért könyörgök én is veled kapcsolatban. Nyugtass meg, hogy egy magadfajta demokratának nem csak az fáj ha beszólnak egy rabbinak az utcán, hanem az is ha véresre vernek egy magyar srácot azért mert magyar.
@taga20:

Engem ne tüntess ki ezzel, mert ráfaragsz:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Alfonsine, nyugi... relax... sokat nézted a Pitch Black-t?... most van nálad a 22. év?... vagy kusztóként száguldasz a marianában?... ezt mondtam?... van a special és a general sík... ha váltasz, akkor jelezd, mert olyan leszel, mint a kormány, amelyik menet közben módosítja a választójogi tv-t... tudsz te ennél elegánsabb is lenni, apróvadak Artemisze:)
@Knósszosz: nem érted, hogy MINDENRE!!! lelkesen mosolyog?? :)))
@Orica Középföldi: tudom, intergalaktikus utazáson veszek részt... de most az igazság nevében:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Beszólnak?! Szóval a jobbiknál ez a hivatalos verzió? Naggyon érdekes.
Amúgy nem egy malomban őrlünk kicsim.
Én attól függetlenül szánom a srácot, hogy miért verték meg. Mert rendőrként erőfölénnyel visszaélni ronda dolog. Civilt verni pláne. Az oka pedig mindegy ebből a szempontból.
Te pedig csak azért sajnálod, mert báncsák a magyart.
Én a verés okát vitatom, neked pedig csak az számít.
@Sir Bates dö Hól:

Így igaz:)) A sértés is hasonló nagyságrendű:))
@Sir Bates dö Hól: Ezekszerint nem. ;)
Én nem változom, nincs rá okom. Ha pedig legközelebb párhuzamot vonsz köztem és a kormány között, akkor megkérem Bolit hogy ásson el. :D
@Orica Középföldi: köszönöm a kihívást, ha önnel szemben elbukom, nem lennék bánatos:) tanulnék és a következő csörtében én nyernék:))
@Knósszosz: Nem az igazi. Mire ideér kihül...:(
@taga20: Kicsikarjuk az igazi valóját. :D Szupi, közös kalandunk van.;)
@Sir Bates dö Hól: ha szerényebb vagy ako is értjük, hogy fasz vagy! a csajokkal finomabban, me nem tudom mi lesz, de egy igen, én üldözni foglak minden hétvégén!www.youtube.com/watch?v=DHEOF_rcND8
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: engem fog elásni? Akváriuma legyen előbb... cukorborsó, ha sietsz még eléreda milleneum falcont, azt gyere már vissza a fekete lyuk közeléből...:)
Engem nem zavar, hogy nagy a szád, az sem, ha nem mondasz vele semmit, de amikor nagyon nagy valótlanságot állítasz, azt azért hadd javítsam ki:)
@Sir Bates dö Hól:

Értem-értem, csak lassú vagyok.
Mint említém, vacsora előtti stádiumban leledzek és a hipoglikémia tüneteinek enyhítésével vagyok elfoglalva, nehéz így...
Majd ha betoltam a csirkét (a felét csak - a másikat Csekknek ígértem), a tölteléket és asült krumplit a fejes salátával, akkor talán fittebb leszek, bár a végére már félig álomba szenderülten fogok csámcsogni.

Nehéz, én mondom nehéz ez az élet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @taga20: és összenő, ami összetartozik:)... szerintem mindenki röhög már:)... vagy sír:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Fénypóósta gyors! Hol élsz Te?
A pataky is... akkor tán Neked is megfelel, nem?
@Orica Középföldi: mondd, hogy nincs igazam... én ismerem ott a helyzetet... és ott ez sorskérdés...
@Sir Bates dö Hól: Időt kérek, mostanság alig vagyok itt. :)
@Knósszosz: Fényposta? Megteszi. Csak nehogy fonnyadt legyen a sali...:D
@taga20: te most Alfonsine-on szórakozol, mi?... görény dolog:)...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Figy. Minden mintademokrata olyan mint te vagy csak te rendelkezel ilyen különleges karizmákkal? Nem vetted még észre, hogy nagyobb felsőbbrendűség van benned mint egy SS tisztben és egy rabbiban együttvéve, miközben alapból hazugnak titulálsz és közben elvárod, hogy minden szavad elhiggyem. Amúgy szeretsz kosarazni és két méteres vagy kicsim?? :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szeretlek így látatlanban, me jókat nyomsz de ha kö szétütök mindenkit, lehet hogy rábaszok:)www.youtube.com/watch?v=iZ9vkd7Rp-g
@Sir Bates dö Hól: Na fene, kételkedni nem ér?! Ha iderittyent valaki egy október 23-án verik a magyar linket, az már rögtön igaz is?!
Butaság nem tartani Bolitól. Köztudottan jól forgatja a lapátot.:D
@Sir Bates dö Hól: hátha így gondolod, csak egy megoldás van.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hól Lordja is ma érkezett ide:)... sza többre nem futja?:)... mert ez mintha remi kérés lenne:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem várom el, hogy minden szavamban higyj. Nem én vagyok vona. Ez nem felsőbbrendűség (veled ellentétben nem ismerek SS tiszteket, nem tudom több van-e bennem), hanem egészséges idegenkedés a széljobberektől.
Azt hiszed, hogy csak akkor lehetek veszélyes, ha kétméteres kosaras vagyok?! Te csak Dennis Rodmantől félsz?! :P
@taga20: azt az micsoda vettel-fan?:)...
@taga20: :)
@Sir Bates dö Hól: Vannak tippjeim. :D Annyira nem vagyok reménytelen. :P
@Sir Bates dö Hól: Éééééén?! Dehogyis! Soha! Ilyesmiben sosem. Ha flörtölök igen, de mi most nem flörtölünk. :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Te Gab!
Nem akarok kukacoskodni, de egy válasz hozzászólásban miért kell megjelenni az SS-nek és egy rabbinak?
Azt gondoom tudod, hogy nem keresem a fölösleges kóhn-frontációt (csak, hogy kedveskeggyek a vona hívőknek), de azért a hajtóművek és vezérsíkok egyébként számodra is kedves világán túl, mi a ferde faszért kell mindenbe ezt beleszőni?

Nem értelek.
Én sikítófrászt kapok a katolikus egyháztól, de de nem szokásom minden bepofázásomba betennem, hogy mennyire utálom őket. Pedig de!
Meg amúgy is sértenék vele olyanokat, akiket eszemben sincs. Nem értem, miért van erre szükséged? Én nem tartalak rohadt gyökérnek - mint ahogy páran igen - kicsit unszi az áhítatosság, de ez belefér. Nekem is vannak isteneim (nem egy - lófaszt!), sok-sok. De azok nem ott fönn és mindenek felett, itt benn, magamban.

Utálom az agitálást bármi mellett, a szabadság ott kezdődik, ahol arra pontot tett a szemétbánya kádéenpé. Messzire mentem, de koránt sem annyira, amennyire szeretnék - nincs rá idő.

Anyázás nélkül - nem vagyunk utálós viszonyban - azért tele van a tököm, hogy nem marad egyetlen nap sem zsidózás nélkül. Te köszörülsz mindig a másik oldalon, de azonnal bedobod a menórát viszontválaszként.
Ez így nem kosher, azt érzed, ugye?
@Sir Bates dö Hól: szerinted mi bazdmeg? barkobázz!
@Knósszosz: öreg egyszerű vagy mint a bot(én), de mindig eltalálod a lényeget:) nem nyalok, me nem szeretlek:)www.youtube.com/watch?v=55XIdavZxCQ
@taga20: @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: komolyan gondoljátok, hogy a lajta hőse engem, Sir Bates- fog elásni és sírba tenni?... könnyesre röhögi magát inkább:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "hanem egészséges idegenkedés a széljobberektől."

Ha és azt mondom, hogy te biztos hazudsz, akkor egészségesen idegenkedem egy ballibtől?? :)
@Knósszosz:

Ha látnád, hogy egyik előző poszton milyen cuki kis kurucinfós homokozót rendezett be Zérónak:))))

Az meg nem ette meg, mondván szemét az egész.
Jég kevésbé volt szofisztikált:)
@Orica Középföldi: ja, az 5perc az életemből nem ilyen volt... ott a riportalany volt egy idióta... viszont igaz magyarként aztán feljelentést tett... ha már nem vele sértett jogszabályt a multi:)
@Orica Középföldi: szerinted taga témyleg nem tudja ki vagyok?
@Sir Bates dö Hól:

Az kizárólag attól függ, hogy mennyit ivott, mielőtt leült a géphez:))

Tiszta fejjel rájött.
@Sir Bates dö Hól: @Knósszosz: Szerintem nincs ezzel semmi baj, mivel a történelem során sajna mindig voltak olyanok, akik felsőbbrendűnek érezték magukat. Persze mások is lehetnek ilyenek, de hirtelen ez a két csoport jutott eszembe.
@Knósszosz: ma paprikás krumplit főztem mikróban, ó hellas Falstaffja:)... mennyi most otthon egy kiló csemege paprika... itt 100€ :(
@Orica Középföldi: le vagyok fagyva, vagy ennyire hülye vagyok vagy beugrott valaki beugratni:) hétfőtől nem iszom:))
@Orica Középföldi:
Öööö... izé...-:)
Jég nem szokott Tuto lakattal operálni, ha beleborul az agyába neki, ezt amúgy én nagyon díjazom!

A "cuki kis kurucinfós homokozó" meg egyáltalán nem lep meg. Viszont ez az aposztrófod, az csillagos soxorötös!-:DDD
Ezé (is) jó ide járni, bezony!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ok, de most én feléd egy rossz megjegyzést sem tettem... viszont a kisvadásznak nem volt igaza... ez nem jelenti azt, hogy a jobbikra szavazok:)
@taga20:

Ha az elmúlt hétfőtől, akkor betudom elvonási tünetnek és megmondom.
Bár olyan alpári voltál, hogy azt gyanítom ez a következő hétfő lesz:))
@Sir Bates dö Hól: Csak véletlen linkeltelek téged is a hivatkozáshoz. Amúgy jó lett az új neved. :)
@Orica Középföldi: én is azt hittem, csak itt a végére olyan lett, hogy elgondolkozhattam volna azon -ha nem lennebilyen bensőséges a viszonyom vele is:-)-, hogy a toldiból vett idézettel vagy az örömóda szövegével szólítom:)... de ahogy látom nem tett könnyelmű ígéretett... hétvégén méh iszik:))... szegény hölgyek:)
@Orica Középföldi: kedves ne kínozzon, van ötletem, de össze vagyok zavarodva. jó leszek, nem veszem a számra, hogy punci. ja csak a nyelvemre:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: van egy keresztem... mindkét értelemben... így már nem vagy egyedül:))
@taga20: neked az őseid közt biztos volt valami vándorló nomád beduin vagy babuin... és ennek az atavisztikus genetikai visszaütésnek tudjuk be azt, te sem tudod hol a határ:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A nácik és a zsidók... szóval ezek akik felsőbbrendűeknek képzelték magukat.
A kereszténységet direkt hagytad ki?
Az ő szarháziságuk minden izmusnál több áldozatot követelt.

Azt mondod baromság? Azt mondom olvass! De ne olyan szarokat, amelyeket a vatikáni könyvtárban őriznek! Ott rengeteg lopott hatalmas érték van - a papok tudták mit kell einstandolni - de a publikus maradék az szart sem ér, a lényeg az elhazudt dokumentumokban rejlik.

Azokat meg a lófasz se fogja látni.
Lesz szent mese továbbra is Esztergomban, meg a többi hatalmas akármiben, én meg, aki leszarja ezt az egész süket szarságot, csak szánalmas nemzetellenes pogány vagyok, de azért nem árt, ha adózok kicsit nekik.

Kurva annyukat!
(csirke kész - kikapcs)- katlik meg kazán.
Már az ideológhia
@Orica Középföldi: ha valakit szeretek az ön, ne hagyjon ily kétségek vagy mégis:)))között:)www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g
@Sir Bates dö Hól:
Hszonn öt dheka - 250 forint. A Penny-ben.
Én fekete kagylót gyártanák inkább, sáfrányos rizzsel, némi hispán beütést nem mellőzvén, de én ilyen ínyenc vagyok. Kíváncsi vagyok, a szőrös hazatérvén miről fog regélni?

Milyen élményekkel gazdagodott a Trastevere negyedben? Amúgy rohadék, mert tuggya hova köll menni zabálni, de majd megláttyuk-:)))
Hátha eltévedt, oszt csak a mekdonász maratt neki!
@Knósszosz: elrontod az étvágyad... ne idegesítsd fel magad... én nagyon kellemesen csalódtam ferencben... az alapokkal meg nincs baj... egyébként ők elsőként hírdették az universitast, így nem volt kinél felsőbbrendűnek lenniük... azt claudius meg elcseszte:)
@Sir Bates dö Hól:

Ez a babuin:)))))))) Azért görénységért te se mész a szomszédba.
@Knósszosz: te szemét:) te tudod ki ez a troger! a szőrös az a nyúl ezt vágom. de ez a sir ez Sír vagy nyúl vagy Boli:))
@taga20:

Szóval melyik hétfő?
Sírbateszel a mellébeszéléssel.
@Knósszosz: a kagylón gondolkodtam már én is -rizs az hízlal:)-, csak nem mertem még bevállalni a mikróban... a szőrös miatt meg ne aggódj... szerintem megint kap valamit helyi specialitásként a szomszédos mekiből... persze mislen áron:))
@Orica Középföldi: összekevertem... de ténnleg... tuareg... azt akartam írni, hogy tuareg... mert hogy azok vannak egyhelyen... csak az alliteráció... az a gyengém:))
@taga20: Olvass utána, beee!!-:)
Jó éjt!
@taga20: én díjaznám, ha összejönnél Csekkel... a mai nap után el tudom képzelni micsoda brainstorming lehetne nálatok:)) de legalább nem kellene a monológot forgatnod:))
@taga20: én?... mivel?... sokaknak okoztatok vidám estét... ugyan nem negyedik hó elseje van, de kitarthat addig, s jöhet a koronázásotok... komoly előnnyel indultok:)
@Orica Középföldi: szeretem önt, mint anya a gyermekét. Ez viccnek tűnik, de nem ez az. én ilyen valami anyára vártam! hülyén hangzik de igaz!
@taga20: viszont bebizonyítottad, rád lehet számítani... igaz inkább a sűrűségben:)... viszont akit kedvelsz, azért a kúzba is utána ugranál... én nem vagyok ilyen... inkább leeresztek egy kötelet;))
@Sir Bates dö Hól:
Klaudiusz Meki, ez tananyag lesz a raúzzsika faszt fúd oktatási rendszerben. Gyorsan zabáld be a hülyeséget, ha esetleg máshol mást olvastál róla, azt felejtsd el!

Vagy...? Szóval, választhatsz.
Vagy most leszel kirúgott közalkalmazott, vagy majd jövő tavasszal.
Ez az ország egy szeméttelep és nem is lesz más, amíg egy olyan szarházi vezeti, aki most.

Jó éjt, megyek zabálni!-:))
Holnap...
@Orica Középföldi: meg rodeónak is tartoztam ennyivel:) remélem értékeli:)
@Sir Bates dö Hól: drága barátom, nekem van feleségem és imádom, mert elviseli, hogy hülye vagyok, hogy itt baszom a rezet:) soha senki nem tud elszakítani tőle engem! egy része a lelkemből:)))
@Sir Bates dö Hól:
tudod a tuaregek meg a bautamtam-ok és a többi vidám fiú? szóval mióta
"@dö Hól" lettél a szőrségedet hol hagytad...és a kilovaglást a hajnali harmatban amint a hordozód viszi a golf szerkót a szamáron utánad és a kelő Nap fényében belebandukolsz a nagy "bőrdi"-be és semmi whyskey?

olyan snassz

brühüyyy
@Knósszosz:
ezt még nem hallottam:
"Orbán Viktor, mint egy egész országot betöltő vagina."

plagizélve innen:
orulunkvincent.blog.hu/2013/10/26/mohacsi_pofonja

és még sok más is hasonlóan ehhez

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
javaslatom -hajnali harmatban- névkurflihoz:

numbőrvan:
@Put in the Grave Hole

numbőrtú:

@Sírba Tes Al Ukk

nambőrszrí

azt le sem merem írni

brühüyyy
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @taga20:

Azt hiszem, ez az ősforrás: :)))

Zero Dark Thirty 2013.10.23. 11:22:37 "Amit Sir Bates írsz a fehér lóért vett hazáról kontra a megvett földekről"

varanus.blog.hu/2013/10/19/szavazatvasarlas_rezsicsokkentes_bajai_modell/fullcommentlist/1#c20873373
Houston, baj van, mongya Papcsák.
@Sir Bates dö Hól: mindig is utáltam a franciákat:) (ja rönyom van, má csak egy nagymagyarország matrica kéne rája)! jó beszopattál, legközelebb kevesebbet kolázok, fene a bundádat:))))
@Orica Középföldi: ma reggel, ahogy végig olvastam a tegnapi süketelésem.:( szégyen, de így van:)
@taga20:

Pedig megírtam, hogy sírbateszel a mellédumálással:))))))
@taga20:

inkább essen szó Új Delhi kűlsőről...ott kerengenek a F1-esek...mingyárt kezdődik a rangsoroló a nyamvadtka már megint 35 ezred másodperccel jobb mint a többi...az egyiknek tegnap leégett a fékje csak úgy szikrázott és beégett le kellett állnia és gyalogolnia...nem emléxem ki volt...

a pa dö dö hól batesz sír az meg variálja mint kutya az baszást...össze tudod e keverni ennél jobban?

brühüyyy
@huzzadneki shakespeare: ha már a németek nem indítanak egy wagner nevezetű pilótát.
@taga20:

Mi történt öcsi? Szopóálarcot viseltél este?:)
@huzzadneki shakespeare:
ki nem állhatom...a Mercedes és a Ferrari pilótáit tartom jóknak...

egyébként is ha már német akkor Der Fliegende Hollander...nämmt man mich

brühüyyy

csak ne irígykeggyetek
@bella _ciao:
és Carl maria von Weber-t sem...pedig

www.youtube.com/watch?v=FojsiGXZYDU

brühüyyy

célozni tudni kell
@Kowalski, helyzetjelentést!: Mindenki átkeresztelkedik manapság?! Hová lesz így a világ?! :D
@rodeo36: végre egy rendes ember, nem úgy, mint itt egy páran:))
@rodeo36: öreg, ako te meghasonlasz, ha Vettel megy a Ferkához:)) előre várom.
@Orica Középföldi: akkora már szagot fogtam és nem figyeltem, csak a kostolgatásra összpontosítottam, ja meg a poharamra:))
@taga20:
helycsere lesz? Alonso elmegy a Ferraritól, Webber most fejezi be és Porsche, Vettel meg kipróbálja az új motorokat...azt ugye tudod jövőre már nem lesz V8...valami új szabály jön

brühüyyy
Szép jó napot mindenkinek!
( brainstormingosoknak különösen:))
@tristen2005: és még te is? van neked lelkivilágod? földön fekvő emberbe belerúgni:) (egyébként bírom)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: az inkognitó feladása nem átkeresztelkedés:)... és mi változott?... maradtam aki voltam... szó szerint is:)
@rodeo36: V6 1600köb! szép világ, mire olyan vén leszek, mint te, addigra elektronyos biciklikkel nyomják majd:))
@Sir Bates dö Hól: ne kezd újra, me ma még nem ittam:) majd este lejátsszuk. de jegyezd meg! ludas taga 3-szor veri ezt kenden el:)))
@rodeo36: :) itten a szent roma-i medzsik jard területén, mely hóljainak lordja vagyok, nem golfozunk... protektorként a petit hóljaimat máshogy hasznosítom:)...
@taga20:

ha valakinek nem ismered az életútját, felkeresed szűletésihelyét és elkezdesz kutakodni és rálelsz a szent grálra!
@bella _ciao: bírom Megyesi írásait, de mé van az, hogy mindenki úgy érzi, hogy Feribe bele kö rúgnia? legyen az fideszes, kdnp-s, szoci,stb. ja és még egy ilyen naplopó újságíró is? mé?
no, kishitűek... irány a templom... mármint az erdő, a tengerpart, vagy a hegyek, és a völgyek.

valami ilyesmiről magyarázott nekem álmomban az öreg, de mondtam, hagyjad, Öreg, én enélkül is hiszek. mert az nem lehet, hogy az ember 60 kiló víz, meg egy kis ez, meg egy kis az, és 5 kiló salak. ez kizárt, hagyjál.

index.hu/tudomany/2013/10/25/nem_veletlenul_alakulhatott_ki_az_elet/
@taga20:

A humorérzék - már ha van - legnagyobb szedálója
az általad fogyasztott kóla:))
@taga20: fáradt vagy? scmittpalizd ide az inkriminált részt gyurcsányról! én nem találom.
@taga20:

Felületes vagy. Nem rúgott bele.
@bella _ciao: lehet, hogy félreértettem, vot rá példa, pl. tegnap este:) de:"Tudni kell, hogy a kézcsók Indiában nemhogy nem szokásos üdvözlési forma, de kifejezetten sértésnek számít. Hogy miért kell ezzel szórakozni, nem tudom. Azt már Gyurcsány Ferenc idejében sem értettem, hogy miért nem elég az ellenzéknek és a sajtójának, ha valaki teljességgel alkalmatlan kormányfőnek, miért kell magánemberként is szétcincálni, miszlikbe szabdalni, belekötni minden emberi gesztusába."
kedves kommunisták és nem kommunisták, nem kevésbé kedves Liberáncsok, és azok a Kedvesek akik mindezt egész másként gondolkozván eredeztetik szemszögeiket és létezésüket, és akik mindezeken felül állnak, illetve mellette, és közben, illetve oldalt, de semmiképpen mellette kedves Rodeó örök barátom és Sir Bates, mindörökkké Lordom!

Napsütéses szét napot nektek, süssön a szerencse rátok úgy ezerrel!

Hagyjuk a politikát. kiderült, hogy a politikacsinálók még kukták se lehetnek mellettünk, teljesen . odahozták elénk a szarjaikat, hogy ez se jó, meg az se jó. ééééééés? én mit tehetek egy bajnai és kuncze, vagy egy gyurcsány és mesterházy között. osztogassak pofonokat? hááááát én benne lennék.

Sorakozó!! feriattigordigáborés titöbbiekabörtönszélénismind!! nyaklevesosztás, kozmaatyai sitt lesz! repeta leheccséges

ki jön mellém, hogy váltson, ha elfáradnék?
Kedveseim!
Itt papcsákoltok, meg mindenféle jelentéktelen dolgokkal foglalkoztok, amikor nagyon sokan mélyszegénységben élnek.
Tudom, hogy már hallottatok róla, de most egy kis illusztrációt ajánlok szíves figyelmetekbe:
www.youtube.com/watch?v=3Pjr0UBKgXo&feature=youtu.be
@jaegtoer:

Az attól függ, hol van Kozma atya?
@jaegtoer: ne légy az agresszív fél, különben irány a békemenet első sora, közvetlen a molinó mögé!

444.hu/assets/b%C3%A9kemenet-56-agressz%C3%ADv-f%C3%A9l.jpg
@DR. INKVIZITOR: gondolom ebbe a buliban, az egy főre jutó adófizetők száma a nullához konvergál:)))
Megnéztem de, ki a faszom ez a Jónás Imi és miért nem viselik a turbánt az indiaiak?
@taga20: lpg-s ferrari. ilyent még nem láttam. környezetbarát.
@jaegtoer:

Mariann már szóvá tette múltkor, hogy a hímsovinizmus nem áll tőled nagyon távol.
Muszáj egyetértenem:))
@taga20:

Nem. Az olyan tollforgatókba rúg bele, akik újságírónak képzelik magukat.
@Orica Középföldi: Nem biztos, hogy nem látens buzeránsság leendőzik a Zúrban, ugye? :-P
@Orica Középföldi: szeretem önt, de szövegértés, ha kérhetem:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Ez jó:))))))))))
Sajnos nem írhatom le, ami elsőre eszembe jutott:))
@DR. INKVIZITOR: Olyan cuki vagy, hogy így tudsz örülni két ember boldogságának!
Gondolom a videó és a mélyszegénység csak tök véletlenül került egy kommentbe.
Az pedig neked plusz jó pont, hogy egy roma pár esküvőjének örülsz.
@jaegtoer: én a főrendeket vállalom... a többiekhez viszem szent roma-i vazallusaimat nyaklevest mérni nekik...főkipp a jobbik érzésű naplóknak lesz ez megtiszteltetés:)
Kormányfőnek nyilván csak az alkalmas, aki permanens haptákban tudja tartani a csapatait, akárhány is van neki, nem kell őszödi beszédet mondania, hogy egy kicsit meghunyászkodjanak, nem kódorognak összevissza mindenfelé, mint napéldául az MSZP-SZDSZ tandem bicikliszétszaggató párosa, nincsenek rossz elképzelései, mint például a vizitdíj, sosem vezet be megszorító intézkedéseket, és a regnálása alatt a világválságnak halvány esélye sincs.

Plusz, ha azt mondja, hogy a Dunát Nagymaros és Vác között le kell betonozni, akkor még aznap indulnak a gépek.

Na, ilyen ember kies hazánkban jelenleg csak egy található, és bizony az nem Gyurcsány. Ergo, Megyesinek nagyonis igazsága van.
@taga20:

Na ide figyelj te másnapos.
Hogy Gy milyen ME volt, abban cca. konszenzus van - rossz.Meg is bukott. Ezt szíve joga leírni az újságírónak. Azt is, hogy miért.
De hogy milyen ember civilként, ahhoz semmi köze senkinek.

És abban nincs igaza, hogy OV kéznyalakodását miért teszik szóvá. Nem magánemberként tette.
Érdekel valakit, ha Mészáros Lőrincnének kezet csókol???? Na ugye:)

A stílussal lehet vitázni.
@vakapad: Orbán mellett kampányolsz?

Ezt azért nem gondoltam volna.:)
@Orica Középföldi:

Kedves hölgyem, én azt a konszenzust én inkább családon belül sejtem, mint országosan, valamint Megyesi sajnálatosan megfeledkezett arról, hogy azt is leírja, miért volt Gyurcsány rossz miniszterelnök.
@taga20: és a GDP-t is pörgetik 1000L. :)
Ez azért elég cukiiii.

Csak annak jár majd a 150 ezer forintos ingyenes készpénzfelvét, akinek a bankszámlaszáma központi nyilvántartásba kerül.

azenpenzem.hu/cikkek/a-bankszamladra-is-kivancsi-a-kormany/1477/
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): én egy felvilágosult abszolutista vagyok... maga területén mindenki azt tesz, mit tehet... de az én hóljaimat szemmel se illesd... csak, ha már csengett az kassza:)
@vakapad:

Hol hallgattad/olvastad te Megyót?
Mivel nyűgözött le ennyire?:))
@Habakuk999:

Nem kampányolok. Általában a véleményemet szoktam leírni, és ahhoz már láttam eleget, hogy rájöjjek, a kampánynak nincs értelme. Ahogy a hozzászólásomból látható, igyekeztem az itteni fősodor miniszterelnökjóságra vonatkozó kívánalmait összefoglalni. Mint azt a nyilván szócska alkalmazásával jeleztem is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezt Csekknek kellett volna linkelned, eltévesztetted.:)

Ahogy látom, ő itt a demokrácia sztárja.:)

A tegnapi fél napom székelyek között telt el.:)
@Orica Középföldi: drága, ez szép és jó, de nem ez a diskurzus tárgya kettőnk között:) amit állítottam, arra legyen szíves:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Amilyen faszariak a magyarok, hidd el ez nem fog tömegeket visszatartani.
Már elnézést.
De ingyé pénzfelvétel, meg mi van abban, ha viki tudja mennyi a számlád összege...
@Sir Bates dö Hól:

Azt hittem, az egy ingyencirkusz:))) Még hogy kassza:)
@Orica Középföldi: "Szép öcsém, be nagy kár, hogy ........ volt, s te is az maradtál".
Tán ez az idézet illik a kézcsókos témához.
@Orica Középföldi:

Úgy emlékszem (lehet, hogy rosszul), Megyónak Medgyessyt hívták. Megyesinek valami más becenév alkalmazandó.

A reakcióm az alábbi kitételre vonatkozott:
"Ezt szíve joga leírni az újságírónak. Azt is, hogy miért."
@vakapad: OK, én egyetértek azzal, amit írsz, csak nehézfejű vagyok és nem tudom pontosan kire is céloztál az egyetlen emberrel.

mert orbán azért nem a szíved csücske, ha jól emlékszem.:)
@Penivaldes: hosszú.
nagyon sokat beszélnek, sokat anekdotáznak.:(
@bella _ciao:

Ahogy nézem, az egy másik univerzum, amiből még nem talált vissza:))
Ha a metódus állandó, holnap reggel visszaolvasva megérti a mai napot.
@Habakuk999: Azért meg kellene nézni, hogy pucér seggel meddig jut a nagy híres autonómia. Elárulom, sehogy. Persze jó magyar szokás szerint ha döngetjük a mellünket, hogy autonómia, az majd elhiteti velünk, hogy megtölti a hasunkat. Igazából azzal tolnék ki velük, hogy megadnám az autonómiát. Se kormányozni nem tudnak (hamar szétmarnák egymást a honfiak), de gazdaságot kreálni.
@Habakuk999: engem érdekelne. te értelmes ember vagy és jól lehet veled beszélgetni, hallgatni
@vakapad:

Bocs, bocs félreértettem. De annyira illett a volt ME-re is, aki mostanában nagyon okos, hogy működött az automatizmus - rosszul.

Ha jól rémlik köszörülte a nyelvét elég rendesen Gy-n is, anno.
@Habakuk999:

Miután (mint írtam) az errefelé konszenzusos kívánalmakat igyekeztem összefoglalni, a végén az itteni követelmények szerint ideális miniszterelnök képe jelenik meg, aki bizony élő személy, a monogramja O.V., jelen foglalkozása pedig min.eln.

Az ellenzékre jellemző szétszórtság, sokfélét akarás, különböző elképzelések, törekvések, villongások annyi dehonesztáló jelzőt eredményeztek itten (érdekes, azt senki se írta, hogy pont olyanok ezzel a sokfelé húzással, mint a hülye demokraták - pedig ez a lényege), hogy kénytelen voltam egy erős, határozott, hogy ne mondjam, ellenfél nélküli jellemet állítani arra az itteni talapzatra, amelynek a feliratán az ideális jelző szerepelhet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" nem csak az fáj ha beszólnak egy rabbinak az utcán, hanem az is ha véresre vernek egy magyar srácot azért mert magyar."

azt hiszem, te fel vagy bérelve arra, hogy a megjelenésedet követő min. 10. percben minimum zsidózzanak, és max. a 20. percig legalább egyszer elhangozzék, hogy menj a kurva anyádba.
ahogy ez most is megesett.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csekk kedvesem, kérlek szépen ne sértődj meg, amit fogok írni és vitatkozni sem fogok veled egész nap, mert föl kell szedni azt a sok nyomorult diót s amúgy is jobb szórakozás a kertben süttetni a hasam a nappal, mint pofázni a semmit.

Na szóval: Nem vagy buta, csak keveset tudsz illetve nem akarsz tudni elvakult ideológiai beállítottságod függvényeként.

Ami nem lenne nagy baj, ha csupán te rendelkeznél ilyen tulajdonsággal, azonban a politika iránt némi érdeklődést tanúsító állampolgárok - hívek - túlnyomó többsége ugyanilyen csőlátást fejlesztett ki maguknak, mint Te.

Sajnos az evolúciónak vannak zsákutcái is.
@jaegtoer: Igaz, hogy ez még tegnap volt de egészségedre. Amúgy meg örülök, hogy neked mindenki fájdalma fáj azért. :)
@bella _ciao: lehet hogy velem van a baj, de: "Azt már Gyurcsány Ferenc idejében sem értettem, hogy miért nem elég az ellenzéknek és a sajtójának, ha valaki teljességgel alkalmatlan kormányfőnek, miért kell magánemberként is ..." nekem ez azt jelenti, hogy Feri egy kokler és mé nem elég ez a TÉNY(eszemfaszom). de nem akarok veled összeveszni, ezé visszavonulok:))
@jaegtoer: Ja és ha már üdvözölted anyucim én is hasonló szépeket kívánok nektek. :)
@Habakuk999: Szóval aki nem lobogtat zászlót és veri az asztalt, hogy autonómiát a székelyeknek, akkor csőlátó vagy genetikai mutáns?!
Biztos, hogy én vagyok csőlátó, nem te?
Biztos, hogy mindenkinek ugyanazt kell akarnia, amit valaki egyszer kitalált?!
Hidd el elég tájékozott vagyok ahhoz, hogy saját véleményem legyen, és ne menjek a nyáj után csak azért, mert magyarul béget.
Elnézem neked a kirohanást tekintve a sajátos viszonyodat a széljobberekhez és a hajlamodat a nagymagyarkodáshoz.
@Habakuk999: azt azért elárulod, hogy fogsz úgy diót szedni, hogy közben a hasad is sütteted?:)
@Habakuk999: Kapcsolódom az elhangzottakhoz. :)
@vakapad: :) megértettelek, legalábbis azt hiszem.

Ugyanakkor úgy gondolom, hogy nem ártana valóban egy normális, agilis politikus, aki valóban össze tudná fogni a sokféle színt.

A demokrácia és anarchia között viszonylag egyszerű az átmenet bimbózó, fejletlen társadalmakban.
@Sir Bates dö Hól: Nyugágyban, ölében takaróval várja, hogy potyogjon a dió. :D
@taga20: Szép napot. Hasonló szépeket neked és szeretteidnek is. :)
@Sir Bates dö Hól: Viszem a gyerekekeket.

Bár ennek megvan az a veszélye, hogy családi előjogaimmal élve a hassüttetést rájuk testálom.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te azért erősen kapaszkodsz a pofonfába és még rázod is!
63,5 milkából aszfaltoznak újra utakat per km?!
Ennyiből szerintem még újat is lehetne építeni...
hvg.hu/itthon/20131026_Jon_a_nagy_aszfaltozas__utfelujitas
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azt azé érted te gyagyás, hogy nem zsidózom állandóan? szerintem, te mikor gyalulod az asszonyt ako is a zsidókra gondolsz:(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Képzeld milyen uncsi lenne ha mindenki úgy látná a világot mint te. :)

Engedelmeddel én inkább vele értek egyet.:)

Böjte Csaba: én is ott leszek!

A magyar nép jogos kérelmeit az osztrák császár durván elutasította, és a céltudatos, higgadt párbeszéd helyett sajnos így a forradalom lángjai csaptak fel 1848. márciusában! A történelmi események ismertek, vér, könny, győztes és vesztes csaták, majd Segesvár, Világos, Arad! Senki nem nyert, mindenki vesz- tett, maga a császárság is végzetes sebet kapott elutasító, kegyetlen, arrogáns viselkedése miatt.

Ebben a történelmi rémálomban, 1857-ben, Scitovszky János Magyarország prímása szervezett egy tömegeket megmozgató zarándoklatot, nagy menetelést Mariazellbe! A hosszú úton, osztrák falvakon, városokon keresztül több tízezer mezítlábas zarándok élén, maga a hercegprímás haladt! Az imádkozó, éneklő, alázatos magyarok fogadására, az osztrák lakosság messzi falvakból is eljött! Még maguk a császári rendőrök is tisztelegve álltak sorfalat a kiengesztelődés, a szeretet útján járó zarándokok mellett!

Ferenc József a császár megértette az üzenetet, leváltotta a belügyminiszterét és elkezdődött a tárgyalás, melynek végén 1867-ben megszületett a kiegyezés! A kiegyezés értelmében, az 1848–49-es szabadságharc után tizenkilenc évvel, gyakorlatilag az áprilisi törvények mindegyike újra törvényi erőre emelkedhetett. Néhány ésszerű kompromisszummal, a forradalom alapvető céljai valóra váltak a tárgyaló asztalok mellett.

A kiegyezéssel, az építő nyílt párbeszéddel mindenki jól járt, gazdagabb lett. Merték az akkori politikusok a fizető eszközre nagyvonalúan feltüntetni a német mellett magyarul, románul, szláv nyelveken azt, hogy az tíz vagy száz pengő! A nyomdagépet pillanatok alatt át lehetett állítani, és bölcsen megtették, csak azért, hogy így mindenki magáénak érezze és szabadon használja a császári címerrel díszített papírpénzt! Az emberek bátran használhatták jelképeiket, létrehozhatták intézményeiket és így a közhangulat megnyugodott, a fiatalok bizakodva már nem külföldön kerestek családjaiknak, gyermekeiknek nyugodt, biztos környezetet, hanem büszke örömmel szülőföldjük építésére, szépítésére fordíthatták Isten adta energiájukat. E nyugodt társadalomban hihetetlen sok szép épület, város született, az ipar felvirágzott, és ez mindenkinek jólétet jelentett. A békés együttműködésben komoly tanintézmények születtek, melyből olyan nagyszerű emberek nőttek ki, mint Kós Károly, Bartók Béla, Ady Endre, Márton Áron és e kor nagyjainak felsorolását nagyon hosszan lehetne emelt fővel folyatni! A párbeszédből született béke egy nemzedék alatt képes volt a véres forradalom sebeit begyógyítani, és az osztrák, magyar megbékélésből sok élő, igaz barátság született.

Minden család, minden nép arra vágyik, hogy békében, szabadon, szeretetben éljen! Székelyföld jogos autonómiáért folytatott küzdelme most a Háromszéki nagy meneteléssel folytatódik! Bízom benne, hogy ezt az utat lelkiismeretes, imádkozó emberek fogják hosszan járni, olyanok akik a reális reményektől vezetve, senkit nem bántva, másét el nem véve küzdenek azért, mi minden nemzetnek kijár! Ezért a szervezők meghívására én is alázattal igent mondok, és részt veszek október 27-én egy nagy menetelésen!

Kisebb testvéri bizalommal,
Csaba testvér
@Sir Bates dö Hól:

Sír! Ez a fantáziátlanság már a degeneráció intő jele. Utódokat meggondolni!

Te nem tudod elképzelni, hogy hanyatt fekve angyalozik az avaron, és amit elér felszedi?? Majd kosárra dob?
@taga20: Hülyeségeket én is tudok mondani, sőt. :)
@Habakuk999: Esetleg a gyerekeknek nincs kedvük Starsbourgba menni az év végén??? :)

www.taize.fr/hu_article15670.html
www.taize.fr/hu_article9403.html
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem rohantam sehová, még itt fekszem az ágyban az igaz, hogy mosdatlanul, de az első kávét már megittam.

A zászlónemlobogtatás és a zsigeri rosszindulat és ellenszurkolás között van némi különbség.

Nem fogod megérteni sajnos, mint ahogyan a szocik és sajnos a magukat liberálisoknak aposztrofálók sem képesek feldolgozni azt a számukra antagonisztikusnak látszó ellentétet, amit a nemzeti és a világpolgár között sejtenek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem akarlak kizökkenteni, de te majd nem mindig fasz vagy. de színezed a blogot:)
@taga20:

Ide figyelj bibóldó, te már megdézsmáltad a misebort!:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Zero Dark mindenkit elnevez, akivel találkozik. :D

Rodeó: Übü papa
jaegtoer: Fényeselméjű Padisah
én: Nagytudású Pingvin :D
sirbateszezazegész: Sir Bates

Még Gábrielnek is megjegyezte, hogy "a Galaktikus Szövetség ellensége vagy, mégis bitorlod R2D2 nevét"

:D
@tristen2005: a zsinagógában van misebor? most bontok egyébként:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Csodálkoznék, ha ebben a cécóban nem lenne benne vastagon a Fidesz. Jó kis cirkuszt csinálni, egymásra uszítani a magyarokat, a székelyeket és a románokat, hadd szóljon, pont jól fog jönni a választások előtt.
@jaegtoer:
ugye van "az" anyag, inherens minősége az, hogy mozog...ezt a mozgást nem lehet megszűntetni (azaz létezik a perpetuum mobile, az anyag maga) az összes többi idő kérdése és alkalom szerintem az "élő" anyag ugyanolyan anyag mint a "nemélő" a határesetet keressük mikor még és mikor már? a gond ott van, hogy az egyre "magasabban" szerveződött anyag úgynevezett gondolatot hoz létre ami nem választható le arról az anyagról ami azt létrehozta azaz az egyik minőség megszűnése a másik jelenség megszűnését is jelenti...ami az szemlélet szempontjából "újraszerveződés"...hogy mit tudunk észlelni az ennek a fajta mozgó (élő?) anyaghalmaznak behatárolt tulajdonsága...de a határait nem tudtuk kijelölni...mert valószínűleg nincs olyan és korlátlan a változás azaz az anyag mozgása bármivé alakíthat anyagi konglomerátumokat úgy mint az ember amely buta és assziszi, hogy pedig dehogy

brühüyyy
@Orica Középföldi:

" Az attól függ, hol van Kozma atya? "

hol, Hól, hát az Imre előtt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Annak is örülök, ha a kertbe kijönnek.:)

Amerikai körutat terveznek tán, valami olyasmit magyaráztak.
@vakapad:
a lényeg az "itteni követelmények"-en van? ugye?
akkor még akár zseni is lehet a zóvé vagy ájvé?

egészségedre és sohase legyen jobbad mint ez

brühüyyy
@bella _ciao:

" ne légy az agresszív fél, k..."

majd megnézem ezeket a joviális pökhendi seggbucikat, úgy három év múlva...
és még a síromból is visszajövők kiröhögni őket, de attól tartok, már csak csupasz csontok csörgése-zörgése fogad végig az Andrássy úton.
@Orica Középföldi: azt hiszem, ezt a módszert érdemes lesz kipróbálnom.

A szemmel nézés nem sokat segített a múltkor.:(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: kedves Pampalini:)... látom lekésted tegnap a millenijum flakont, de semmi vész, a csillagszekér hamarosan odaér... csak ne kódorogj el a megállóból:)... örömmel látom, hogy Gábrielhez hasonlóan neked is megvan a saját monolit mániád: az anti-patriotizmus... oly szép a nap, oly sok csoda van ma is -példának okáért próféták diót szednek paralell a hassüttetéssel-, miért nem flörtölsz inkább?... azzal mindig alap a remi:))
@Kowalski, helyzetjelentést!: Simán, ráadásul mivel a cikk szerint a szokásos mellette/ellene/mindegy csak szimpi legyek táborok vannak, jól jön a választásokkor.
@Orica Középföldi: anti-degeneratív megoldásként cseresznyemagot hajigálok szerteszét jártamban-keltemben:)
@taga20:
ragyogó ötlet a Merdzso-nak van egy csodálatos V6-osa néhány alapesetre, és széria kocsiban árúlják...a treffa az lesz, hogy a NASCAR meg az INDICAR farkukat a lábuk közé szorítva kereshetnek valami megoldást mert mozdonymotorokkal már egyre zsenántabb lesz meg az 500 körös dögunalom

így a F1 újra izgis lesz

brühühyyy
@Kowalski, helyzetjelentést!: A mi indián keresztapánk?:D
Übü papa... :D
@Sir Bates dö Hól: Mi köze ennek a habakukk és angyalka féle téves patriotizmushoz?! Csak úgy lehet valaki patrióta, ha hangosan bömböl, ha kiejted Trianon, és egyedüli megváltásként a székely autonómia a klafa?!
Akkor tényleg nem vagyok patrióta, és nagyon örülök ennek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: inkább legyen flört:)... van egy premisszád, amit nem szívesen erodálnék... jó abba kapaszkodni:)... stabilitást ad a létnek:)
@taga20: Ilyesmiket akár rólad is lehetne mondani, kizökkenteni pedig te pláne nem tudsz. ;)
index.hu/kultur/2013/10/25/eperjes_szerint_oromturizmus_zajlik_a_nemzetiben/

@Sir Bates dö Hól: @Habakuk999: ott a helyetek. Ahogy elnézem, ez pont nektek való műsor, lehet magyarkodni, álszenteskedni és örömködni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jobban jársz, ha Te is jössz diót szedni, összeráznánk cserébe néhány jó koktélt, mielőtt Lordunk a maga széplelkével behúz a zsákutcába.
:)
Legalább elmondhatnád magadról, voltál oly bátor és betetted a lábad egy irredenta fészekbe.
Zászló is van, kettő ráadásul, szélsőjobber is ült már az asztalunknál - Angyal -, a ház is paraszt - lakójáról nem is beszélve -, szóval tuti a hely.
@rodeo36: egy kicsit megpiszkálták, lehet, hogy 800LE-ös lesz:) én nem értem mi a jó az oválba?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez már a flört kezdete?:)... randi a nemzetiben?... már nem a blahán van, tudod ugye... ne ott várjál hétkor:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: haver én tudom, hogy hülye vagyok, de soha nem lennék ilyen ócska, mint ami te tudsz lenni sokszor! jó étvágyat:)
hvg.hu/itthon/20131026_napkozi_felmentes_Emmi_LMP
Az LMP nem látja a fától az erdőt. A napközi lényege a kádári romantika, mikor ültünk a tök felesleges napköziben, a tanárok pedig kokit osztogattak.
Ez megint a vezér személyes elmebaja, nem pedig a gyerekek javát szolgáló izé.
@Sir Bates dö Hól:

Azt értem, hogy ez a hanyag kertészeti módszer a magyarázat prevencióját szolgálja, de ez mára reflexszé vált tevékenység.
Van aki kedveli a nonfiguratív kerteket.

Na de ez hogy függ össze a fantáziával?
@Habakuk999: Koktél jöhet, azt szeretem. De diót szedni?! Inkább sütöm, de nem szedem, vagy pucolom. ;)
Nem irredenta vagy, csak épp te ezt másként éled meg. Neked ez fontos.
@Sir Bates dö Hól: Tőlem, de legyen inkább vele szemben a MÜPA. :)
@Habakuk999: akkor meg mit vigyorogsz?:)... hol az összehúzott szemöldök, hol a paraszti rosszallás? (én senki identifikációját nem kérdőjelezem meg, hogy jönnék ahhoz!) :)
@Sir Bates dö Hól: Ez nem flört volt ugye? ;) Javaslom iratkozz be Bolihoz vagy tagához. :P
@taga20: ;) Uncsik vagyunk. Csupa hülyeségen civakodunk. Fabe hibája.
@Orica Középföldi: nem konzekvens módon tudok ám szanaszéjjel hajigálni:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: És még elég sok embernek rajtam kívül, ami nem olyan nagy baj, így van ezzel az egész világ.

Amúgy Angyalnak sok hülyesége van, ugyanakkor ez a Böjte Csabázása ha misét nem is, olvasást és nézelődést megérdemel.

Lépten nyomon beleütközöm a kintiekkel és ez akkor is pozitív, ha a narancs sütkérezik a fényében.

További kellemes időtöltést, flörtölést!

(Csekk, most tök normális voltál.)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: amit akarsz... ludwignál még mindig pucér férfiak vannak?... ha be nem is íratkozom hozzájuk, azért figyelem őket, lesem el , mi a stájsz:)... csak tudod, a szocializációs bázisok determinatív kötöttségéből mily nehéz szabadulni... hisz te ne tudnád?... még neked sem sikerült:))... de hiszem, ketten együtt meg tudjuk törni a "similis simili gaudet" kizárólagosságának egyeduralmát:))... én nyitott vagyok a küzdelemre, ha harcostársamul szegődsz:))
@Habakuk999: Angyal ha levetkőzné széljobberségét egy jófej pasi lenne. Így viszont mindig hülyét csinál magából.
Aztán majd mesélj el mindent a diószedésről. Csak vigyázz, nehogy diótörőbe menjen át. :D
@Habakuk999:

A demokrácia azt jelenti, hogy amikor az emberek mindenféle csoportokat alakítanak ki a közös érdekeik érvényesítése érdekében, akkor ezt szabad nekik megtenni, ha ezenközben a hatályos törvényeket nem sértik. Anarchia esetén nincsenek törvények, azaz az utóbbi feltétel elmarad.

Mivel azonban igen nagy valószínűséggel nem az országos rendszerre gondoltál, mikor a hozzászólásod írtad, hanem a teljes ellenzéken belüli "anarchiára", ha azt tekintjük, akkor megállapítható, hogy nekik általános belső törvényeik nem léteznek, azaz arrafelé valóban anarchia van (kivéve az MSZP - Együtt-PM megállapodást, viszont az csak a megállapodókra vonatkozik). Az ellenzéknek praktikus (győzelmi) szempontból valóban jót tenne, ha teljes egységben tudna szembeszállni Orbánnal valamely álombeli karizmatikus vezető egyszerre lépést vezénylő intésére (lásd pl. Gyurcsány ehhez nagyon hasonló elképzeléseit, hogy csak egy jelölt legyen), de, bár vezetőt lehetne találni, karizmatikus arrafelé jelenleg nincs (ez Gyurcsány tévedése – szerintem), és az én ízlésemnek nem is tenne jót, ha lenne, mert akkor megkapnók a hitleri Németország és a sztálini Szovjetunió egymásnak feszülését (nem kérek bocsánatot a túlzó és durva példáért, direkt ilyen).

Az ellenzék sokfélesége abból a szempontból pozitív, hogy minden szavazó, aki Orbánt le akarja váltani, sokkal kevesebb kényszerű kompromisszummal választhat közülük, mintha egyetlen, egységbe olvasztott elképzelésre kellene adnia a voksát. A választási rendszer módosításával persze Orbánék igyekeztek ezt az ideális állapotot annyira elrontani, amennyire csak lehet, és nem mondható, hogy sikertelenek voltak. Ami érdekes, hogy az ellenzék mai sokszínű állapota rengeteg embernek nem tetszik. Hogy miért nem, az meghaladja a felfogóképességemet.
@taga20:
az olyan amerikai, csak kanyar van de az sem igazán kanyar...a világ legunalmasabb kergetődzése, csak akkor izgis, ha összefutnak 8-an 10-en és repűlnek darabokban

hát igen...800HP a V8 több mint 1000-et is tud...

hát ha még a karosszériát is megbuherálják egy kicsit...a gravitációs központot kellene lejebb rakni de a jelenlegi megoldással már nem lehet, de a geometrián tudnak változtatni, a kanyartechnika szorúl javításra, nagyon sürgősen, és én a magam ötlete alapján megpróbálnám a keréknyomtávot növelni de nem egyformán, hanem elől más hátúl más, bár lehet hogy (ki lehet számíttatni) egyszerű parallel növelés megoldana sok mindent de a kormány és a lebegő szerkezet sok kívánni valót hagy maga után...részletek: kenőanyagok, általában a súrlódás csökkentése a motorikus részeken...és amivel nem foglalkoznak útburkolat váltás és a gumik a tapadás és útra szorítás a fő kérdések amit érdemes elemezni

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:

Értem én az ösztönösséget, de mi van a fantáziával?
Ja, tudod még mi az??
@Sir Bates dö Hól: Ne tessen lefikázni a férfi kiállításukat. :D Nagyon szórakoztató.
Harcoljunk együtt? Miért ne. :D
@Orica Középföldi:

tulajdonképpen emiatt jöttem vissza:

"____Mariann már szóvá tette múltkor, hogy a hímsovinizmus nem áll tőled nagyon távol.
Muszáj egyetértenem:))____"

nem kis megrőkönyödéssel, mitöbb indignálódva silabizálom kedves válaszodban azt, hogy a hímsovinizmus nem áll tőlem nagyon távol.

mit lehessen tudni, visszaolvastam a kérdéses hsz-emet, és tényleg piramidális megdöbbenéssel vettem észre, hogy a nyaklevesosztás és tökönrúgás témakörében egyetlen női nevet nem említettem a kedvezményezettek között. ezen mulasztásomat most sürgősen pótolom, és kéretik ideérteni a továbbiakban minden női utó-, kereszt-, mellék-, és elő, és bérmanevet, hogy a nyaklevesekből, a tökönrúgásból ki ne maradjanak. amennyiben a tökönrúgást konvertálni szeretnék, úgy mód van seggberúgás igénybevételére is, ám a szolgáltatási helyszín elhagyását követően semmilyen reklamációt nem tudunk figyelembe venni a pontosságra, valamint a rúgás erősségét kifejező mérő, azaz mutatószámok vonatkozásában, továbbá a vakkomondorozás és egyéb nőihölgyes huncuccságok felemlegetése sem lehetséges jogorvoslatilag, mert ami jár az jár és mindenkit anya szült, (kivéve Főnököt, a Tábornokot, az Egyetlen, a Szíriuszit, a Turulok Turulját, a Csillagösvények Hercegét, és minden farkak farkát, úgy is mint összes faszok faszát, dolomiti orbány vittorét, a felcsúti rémet, stadionok pocisztárját, a komplexusok kísérleti kicsi kukacát, Őlentségét I. Viktort, a hármas szardomb méltó turhalkodóját, mindazonáltal és továbbá, vagyismink a férfi egyenjogúság fenntartása és továbbörökítése valamint bebetonozása mellett, felett és alatt ne feledkezzünk meg egy lényeges személyről, a társtettes Anyikó nyosszonyról. nyihahha! :D

így má píszí :D:D:D ? :D ? :D ? :D ?
@Orica Középföldi: elbizonytalanodtam most... de nem!... mégiscsak van nekem... csak avval nem kerül a dió a kosárba... az a kreatívitás:)
@Habakuk999:

azé szerintem Csaba tezsvér is tunna mesélni, csak annyira szívin van az a sok gyerkőc, hogy asztatat gondojja, ha az Úr haggya én mé szójjak, annak a sok kölöknek csak kell a fedél az eledel és a szerencse...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: isten ments, hogy ilyet tegyek... főképp, hogy neked ez a kedvenced:)... látod mennyivel kellemesebb így eszmét cserélve dönteni le a similis simli-t, harcostársként, együtt várva a csatlakozásra?:)... még a nyílad sem kell felajzani:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): nagyúr vagyok, számtalan hóllal... cserekereskedelem is jöhet... mondsza, mid van?:)
@Habakuk999: Opssz, lehet, ezzel (valamelyest) azonosulni fogok, most és itt?
@taga20:

az, hogy dög unalom lesz a vettelke miatt az tény, nem is figyelek rá csak akkor ha valami baleset van mert az, hogy már megint győz a faszomat sem érdekli, Hamiltonnak igaza van ő csak tuggya...Lauda meg már egyszer leégett most meg osztja az eszet...lesz pilóta váltás az bizonyos, és várom hogyan s miképp

brühüyyy
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Na, megint a minősítgetés, ugye?
Nem lehetne egyszer és mindenkorra ujópernek lenni és maradni székelynek, románnak és magyarnak, megtartva saját büszkeségét és nemzeti hovatartozását egyben és egyszerre? :-(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: azok vagyunk:) azt szeretném kérdezni, hogy nehezedre esne külön-külön válaszolni? nekem mindig az az érzésem, hogy második vagyok vagy harmadik:)))
@jaegtoer:

Nem:)))))
Annyit merészeltem - kicsit se félve:) - szóvá tenni, hogy barátaid között kizárólag férfiakat említettél.

Mamitírtok nem kicsit pikírt és szellemes hozzászólására a röhögéstől akkor nem igazán tudtam válaszolni, de most megjegyzem, ez nem igazán konzervatív érték.

Még ha kies hazánkban sokan így is gondolják:))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): kösz, mi? evesztettem a fonalat, me közben mosogattam:) most azt nem tudom, hogy szeresselek vagy neked ugorjak. segíts ki:))
@taga20: Neszeress, az g(n)omorbadöntene vélhetően..klattyints és megtudod, mire refe(k)ráltam!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): na, még egy potyaleső... és mondja valaki, hogy mo nem egy jóléti társadalom:))... a nagy szívem.... ha találsz szabad hólt, azt okkupálhatod... de csak a nevemben:)
@Orica Középföldi: A konzervatívba seggbekuki nem tartozik bele?
Mindjárt kilépek (önmagam árnyékszékéről:-)!
@Orica Középföldi: na majd én:) a sorrend nem értékválasztás! Orica, Csekk, Peni, Mariann, guma, stb. Így megfelel? szerintem kár ebbe az utcába bemenni, főleg jég esetében! bocs jég, védjen meg téged a selmecigabi, tudom:))))
@Orica Középföldi:

" szóvá tenni, hogy barátaid között kizárólag férfiakat említettél."

Mindenki fel volt sorolva, az két kódorgó meg azér vot külön sorolva mer azok se nem liberáncsok, se nem komenyisták, senem konzervnyitók hanem az istenbögyörője se tuggya milyen holdjárók, de jól szárnyal az agyuk. és mi tagadás elég sokszor egy véleményen vagyunk.

kisztihand. most rohannom kell.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): a fenében dolgoztatnál szombaton, de én zsidó vagyok, vagy vasárnap nem dogozom? ezt mindig keverem:))
@taga20: Mindig aznap, amikor valamely világvallás ippeg ünnepöl, nem? Bódog sabbath-ot, bár ezt tennap köllött vóna! Ma ne kereskedj és ne rakj tüzet, a biztonság (és Jézus szép szeme)kedviért, jó?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öreg elolvashatom a kurucinfot is amit itt rendszerint nyomsz! na ako el vagyok veszve, me nem tudom, hogy te tényleg ilyen aljas vagy, vagy csak egy hülye. segíts má ki! addig is ebből a mesekönyvből ne idézz semmit!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Amiről nem beszélünk, az nincs. Ha akaratunk ellenére szóba kerül, akkor bűn.
És a bűnt az követi el, aki beszél róla. Ez a mai konzervativizmus:))
@Orica Középföldi: Na, ebben van valami, látom, jársz misére( tisére, ősére, vagymi..:-)
@Fabius: Te merre felé járkálsz, mikor az ég zeng?! :)
@taga20: Nagyon szívesen! Nem hátrasorolásnak szántam. :)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): még az a szerencse, hogy hétköznap dogozom és nem itt baszom a rezet. de te majd helyettesítesz:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Utolsóból lesznek az elsők, mint tuggyukki.."odaát" nem pezseg így az élet, pedig..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Mert ubiszezon van, és Fabe ellustult. Remélem nem vesztette el a motivációját. :O
@taga20: Isten ments, nékem is van tisztes "pógári" elfoglaltságom olykor azért..
@Sir Bates dö Hól: Hát én már semmit se aljazhatok fel?! :( Szép kis flörtöt nyomsz itt nekem. :P
@Orica Középföldi: drága, szeretlek annyira, (plátóiban:)hogy nem folytatom. szerintem nekem van ig...! meghajlok:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): látod, ilyen egyszerű egy birodalom alapjait lerakni:)... a nevemben történő okkupáció feljogosít a viceHól cím használatára, a hasznok és hólok húzásának jogára s ezért mindössze az így befolyó jövedelem teljes összegének csak 20%-ra tartok igényt, viszont arra nem természetben, hanem készpénzben!:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szólj nekem te gyönyörű, kívánatos, okos, ribi, te a férfiak nonplusultrája:)))
Hiányzik Boli, és az Ő szakszerű pinabubus beszólásai, megvallom!
@Sir Bates dö Hól: Primus iacta est, vagymi is lészen? (nem szeretnék tolakodni ugyanis..:á-)
@Sir Bates dö Hól: Alias húzás ez, de látom, harap(nak) a halacskák rá(ja), az peniglen tud fájni, de naon ám! :-D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azt csak akkor tudod meg, szépségem, ha beakasztasz, vagy Ő akaszt be Neked! :-D
@taga20: Ribi?! Ehem. Ezt tuti nem nekem szántad....
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Érzékeny téma, értem én. :)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): bakker, opportunista? erre jössz evvel a gumibolival! hát bazdmeg, ehhez pofa kö:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: KOssuth Kasszandra-levele megvolt? (és a porosz-osztrák háború, amelynek nagyobb hatása volt az osztrák politikára, mint a nagy zarándoklatnak?).
Merthogy a "boldog békeidőkben" a hárommillió koldus országa voltunk,és egy torz gazdasági szerkezet alakult ki az egyoldalú osztrák függőség miatt, az hagyján, de hogy akkor ágyaztak meg Trianonnak, az tény. Mit ahogy az is (csak hogy kedvenc témádat én is előhozzam), hogy akkor lettek magyar tőkések Richter, Farkasházi-Fischer, Weiss Manfréd, Ascher Lipót, Pick, Herz, Zwack és még sokan mások. Jajj, de bonyolult lesz a világ, ha a tényeket is figyelembe vesszük!
@taga20: Amíg kielemzitek egymást szekszuális és egyéb (b)anális fertőzetét, én elhunyok, bocs!
@taga20: Szerezz addig nekem egy rekettyést, de csupasz legyen, most amúgy is nagy divat!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ha ez baj, menjél japánba, na ott aztán van rekettyés, sűrű fekete:))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): nem opportunista, ne sértegesd!:)... az a te előjogod... különben én okkupálom, de akkor az az én feudumom:)... viszont ha ejrópéer, akkó azt kell írni... nem befeszülni, mert akkó csak rájár a rúd... és nem úgy, ahogy kultiválja:)... a biradalom alapítók élete sem mindig könnyű:)
@Sir Bates dö Hól: Nem akarok (b)irodalmat alapítanyi, ha nem gond, meglennék én kettecsként (najó, hárman-nényen max, ha a másik három jó csaj)!
@taga20: Mi vagy Te, roma jósnő?!
Na, dzsalok murdelni, viszontlátásra!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: több kurázsit!... vagy csak ennyi szorult beléd?:)
@Sir Bates dö Hól: Sír, a puncit nevezzük puncinak, gondolom ez vot a lényege amit írtál, csak mindig bonyolítod:))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): a birodalom alapító én vagyok... te, mint viceHól, a nevemben okkupálod a hólokat...:)
@taga20: reklamálj a szolgáltatódnál... persze lehet, hogy nálad alapból van letiltva a szinonima és értelmező site... gondolták úgy sem tünik fel azok hiánya... ők így rezsicsökkentenek:) te vagy az ő fehér egerük:)
@Sir Bates dö Hól: ha rébuszokban beszélsz is,(gondolom, egy jó ki csupasz rébuszt megnyalnál) ako se tűnsz nagy koponyának:))
@Sir Bates dö Hól:

Valami egészen ritka fajtája vagy a görénynemzetségnek:))))))))

Egy nap alatt eljutni a kisvadak Artemiszétől a flörtig, és a fehéregérig. Kész vagyok:)))

Na majd este megnézem az eredményt:)
@Orica Középföldi: nem tudlak követni... na erre mondom én, hogy insziunáció!:)
@Sir Bates dö Hól: én meg azt, hogy süketelés:) én is szoktam alkalmazni:))
@taga20: figyú mikimausz, miről hadoválsz?... én mindig mint az abszol-út köz-épp-szer aposztrofáltam magam... a medzsik hánter is ezért hezitál... hisz ő az agyban (vagy ágyban?) nagyokat veszejti el... te is így kerültél lasszóvégre:)...
@Sir Bates dö Hól: azt má hallottad, hogy a kevesebb néha több:) jó ez a minél blikkfangosabb duma poz, de béna:) nem futok, de mennem kö fűvet nyírni, me az asszony kinyír, hogy ki ez a okos(barom), akivel ennyit tudok küzdeni:)
@taga20: barátom az Urban (habár ez érd esetében érdekes és vitatott kérdés, mely vitának egyik pártját már léteddel is erősíted), a te sziszfuszi küzdelmed leginkább árnyékbox (színét és az ellenfelet tekintve elsődlegesen), mely során a kvalitatív szempontokat sutba dobva a kvantitatív jellemzők fontossága mellett tetted le a voksod: mindegy melyik végén, csak közel légy ama masculin taghoz... viszont így mindig dupla eséllyel indulsz a randira:)... velem ellentétben:)... jó fűnyírást
@jaegtoer: @Orica Középföldi:
Egyhetes kényszerű távollét után estem be most olvasni benneteket - amire végig nagyon vágytam - és hsz váltásotoknál megpillantottam a nevemet.
Fogalmatok nincs, hogy milyen öröm látni, amikor még emlékeztek rám mindketten, finom humorotokkal újra érzem az itteni utánozhatatlan hangulatot, köszönet nektek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ahogy ismerem, képes!
De próba=szelence? (mármint egy próba=egy jutalék nekem, mint al-és vice Hól-őrzőnek:-)!
@Mariann19: Hali! Már meg ilyedtem, hogy mást is megemlítel előzetes( hsz-edben), de aztán mennyugodtam, ki is öklendezem a nyunnyatót magambú, mostanazonnalizibe! :-)

Ja, és üdv. a fedélzeten, "odaát" théma vagyon ez!az!
@Sir Bates dö Hól: Ön, Uram, mesteri a szó-és egyebek fitogtatásinak, ezt el kő ismernyi!
Le a kalappal, vagyis fel, amennyiben ollan a környület, hogy meg- és kívánja!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): kérdés lehet ez?:)... mint birodalom-alapítónak figyelembe kell vennem azt a tényt, hogy az érdekek kohéziója jóval erősebb kötelék, mint a centrum arroganciája és a kilátásba helyezett pönalitás kényszerítő ereje... különös tekintettel azon kényszerítő erők nullához konvergáló voltához... itt azonban a ius primae noctis érvényesül!... elvégre mégiscsak főrendi sarj... még, ha ugarbeli -sőt, azok archeotipusa-, de akkor is:))
@Mariann19: nem akarok árulkodni, de ezek folyamatosan ekéztek, én meg mondtam, hogy Mariann ilyen jó, meg olyan jó:)))
@taga20: Pühapöcs vagy, hidd el nyugodtan, vagy, ha nem, nézz le legalább! :-P
@Sir Bates dö Hól: haver a fűnek annyi, de ha te tovább égetsz ako neked is:))
@Orica Középföldi: :))))))))))

ez a férfibarátságnak az a formája amikor egy csipet irigység, "csodálat" van jelen.:D
és nem az ismerethiány adja az alapot, hanem a vágy... repülne, kóborolna velük a gyakorlatban is , mint ahogy a szavak szárnyán megteszi...
nem is lehet csodálkozni ezen hiszen annyira szabadgondolkodó ő is, csak neki "gyökerei" vannak... menne ő is sokszor, ha másért nem a két hajtása után kipróbálná milyen az amikor az "öreg fát" átültetik...

csak ezek az urak ugye tudod miért képesek mindig szárnyalni...
mert te és a többiek olyan közeget teremtenek ami felhajtóerőt ad nekik, hogy mindenkinél szabadabban és messzebb röpködjenek. :)))
bevallom, szeretem őket. utánozhatatlanok "általatok"...
az az érdekes, hogy mindig megtalál(t)ják azt a közeget ahol csilloghatnak, kibontakozhatnak mert mindenki elismeri szárnyalásukat (ki ezért, ki azért...
ha akad 1, 1 betévedő értetlenkedő, aki elhűl és nem érti mi az eszmefuttatásuk lényege, varázsa szeret nekik rontani... de általában "trollveszélyesek" - ez meg a férfibarátság másik sarka a "fegyverforgatás" amiben válogatott eszközökkel rendelkeznek nagyon)

szóval kicsit sem csodálkoztam, hogy másokat konkrétan nem nevezett meg Jég.:)))

akármilyen átlagon felüli válogatott a mezőny többi tagja csak a muníciót és erőt szolgáltat független szárnyalásukhoz... :D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): :)

erről egy most kapott vicc jutott eszembe és félórája röhögök ezért mondatodon...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ezt honnan raktad össze? szerintem menjél még murdelni, hátha másodszorra sikerül:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Szia Mamit! Nem bocsájtanám meg magamnak, ha felborzolnám a lelkivilágodat, jó, hogy egy nyugtatót megspóroltál a magyar egészségügynek, mint igazi honfiú.
Majd átmegyek a másikra, ha azt ajánlod.
Csak fel kéne még készülnöm információ és agyi komplexitásban, hogy méltó legyek hozzátok.
Kezdek rá gyúrni.
@taga20: Ma meg tudod állni, hogy ne bánts?
Mert akkor válthatunk szót. Jó?
@Mariann19: :)

szia!
újra itthon? és vágytál az olvasásukra? :D
ez "durva" :)
azt gondoltam jobb az ízlésed! :DDDDD
szerintem jobban jártál volna, ha feledsz csapot, papot és csavarogsz önfeledten...

de azért lásd milyen vagyok, megérkezésed alkalmából fogadd el, ezt az ősi norvég verset tőlem szeretettel :

Tanulj!

Tanuld meg a viztől követni utadat,
Tanuld meg a tűztől: mindből hamu marad.
Tanuld meg az árnyéktól őrködni ébren,
Tanulj a sziklától megállni helyeden.
Tanuljál a Naptól,mely nyugovóra tér,
Tanulj a szellőtől,mely lombok közt pihen:
Hogyan kell életed leélni csendesen.

Tanuld meg tőlük,hisz mindenik testvéred:
Hogy kell szépen élni és szépen halni meg.
Tanuld a féregtől:semmi sem fölösleg,
Tanulj a rózsától tisztán maradni meg.
Tanuld meg a lángtól elégetni szennyed,
Tanuld a folyótól:utadból ne térj meg.
Tanulj az árnyéktól alázatos lenni,
Tanulj meg a Naptól szüntelen haladni,
Tanuld meg négy évszaktól ismerni az időt,
Tanuld a csillagtól,hogy Égben erőd.
Tanulj a tücsöktől:ha magad vagy,zenélj.
Tanuld el a Holdtól,hogy semmitől se félj.
Belátást a sastól,s ha vállad súly nyomja,
Nézd meg,milyen terheket cipel a hangya.
Tanuld a virágtól,hogy légy szép és kecses,
Tanulj a kismadaraktól:szabadon repülgess.
Tanulj a báránytól:legyél szelid,mint ő,
Mindenkitől tanuljál,mert minden veszendő.
Úgy figyelj utadon,mi célodhoz viszen,
Tanitson,mi meghal,s LÉTED ÖRÖK LEGYEN!!!
@Mariann19: Én??? anyám helyett anyámként szeretlek! ha jön valami selejt, elsőnek ugrom:) ako ezt mé?
@taga20: mi van?... szerztél egy enigmát?:))
@Mariann19: Ne gyúrj, gyűrj! Add magad, és semmi mást, az pont elég is lesz, hidd el! :-)
@taga20: Na, megen' szereztél egy "jópontot", asszem. Menek a ..dógomra..!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ne csináld már:)... fordulj tagához, majd ő segít desifrírozni a kommentet:))... vagy enigma vagy csak az ösztön, de kezd nála műköggyni:)
@guma: Addig jó, míg a szövegemen nevetsz és nem rajtam, igaz? :-)
@Sir Bates dö Hól: ja, csak az a baj, hogy nem vagyok perfekt német:) ezé kö egy német tolmácsot is szereznem:)))
@guma: Szia Guma!
"Tanuld el a Holdtól,
hogy semmitől se félj."
Ez a sor ragadott meg, pedig nem is jellemző rám a cidri. Ám, ahogy visszatérek a szűkebb hazámba, úgy érzem, kell egy kis önbiztatás.
A fontosabb. Persze, hogy rögtön ráugrottam a blogra, mert hiányoztatok nagyon.
Ilyen jó az izlésem, de úgy látom, a tied is...
@taga20: Nem nézed a Szeged - Veszprém kézit?
Óriási!!! Most 20:20
Még minden lehet.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): @taga20: akkor meg marad a szimbolikus mágia alapja... MÜKÖGGY... taga, próbáld meg... pákónak bejött... és hol van ő hozzád képest koloriránt?:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Igyekszem összeszedni kósza gondolataimat ebben a káoszban, ami itt van. Még legendás rendező elveim sem tudnak a szálakból valami girbe-gurbát sem sodorni.
Gondolkoznom kell, segítsetek.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): neked a grátisz extra büntetés?:))... odavagyok torrentéért:)...
@taga20: ja, és az egészet köszönd a nyílat felajzónak... neki barcogok itt:)) elvégre mindjárt november:)
@Sir Bates dö Hól: Nekem kicsinyt(?) sok ugyan, de Mariannak meg maga a fertő, gondolom..Ő kért ébresztést, nem? :-D
www.youtube.com/watch?v=ciUfnmmd8aM
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): miért, nem azt kérdezte, megéri-e?... gondoltam megmutatom, hogy hiányos a brehm-je... és pont a ragadozók maradtak ki abból:)
@guma: szóhoz sem jutok... mindamellett, hogy semmi alapja nincs...na de akkor is:)))
@guma:

Remélem a férfiúi hiúság aranyba foglalja a neved, szóban szerénykedve visszautasítanak, de hogy mit gondolnak magukban a nőkről, azt ne firtassuk:))

Nagyon költői voltál:))) Én meg most nagyon udvarias leszek, és nem írok többet:)
@guma: én csak annyit mondanék, hogy a férfiak sokkal tiszteségesebbek a barátságban mint a nők.
@Orica Középföldi: és + 18:07:28
@guma:

az a helyzet, hogy a megnevezettek
fegyverbarátságok, és én mint pihenő vándorló
[(Rodeo tudja az okát) még TótaW-és
időkből....] nagyon jól fogom e két kóborló
nyihogását... és olykor olykor fohászkodok a
magam módján, hogy a jószerencse legyen hozzájuk kegyes... és mindhárman reménykedünk, hogy nem válik belőlünk soha lógós, gyeplős vagy nyerges, se rudas, se ostorhegyes....

szóval nem, semmi hímsovinizmus, ellenkezőleg...
@Habakuk999:
"ugyanakkor ez a Böjte Csabázása ha misét nem is, olvasást és nézelődést megérdemel."

Tavaly voltam Erdélyben úgy, hogy a szállásunk és ellátásunk egy Böjte Csaba-féle árvaházban volt (természetesen fizettünk érte).
Szenzációsak voltak a gyerekek, már csak miattuk is max respect Böjte atyának, hittételekről meg nem beszélünk, az nem ide tartozik.
@vakapad:
" Megyesi sajnálatosan megfeledkezett arról, hogy azt is leírja, miért volt Gyurcsány rossz miniszterelnök. "

... és megokolja, hogy miért is volt rosszabb őnála :)
@jaegtoer:

Értelek, emlékszem rád Tótáról:))
@taga20:
"gyönyörű talpa van:) "

... talpaink egymásra lépnek... (vagy egymáshoz érnek? annak lenne értelme)
@Orica Középföldi: :DDDD

ezt vártam tőled!
aranyba?
ne hidd! :)))
a nők "mellékszereplők" - a férfivilágban, férfibarátságban...
túl hosszú ideig voltam "fiúsítva" és voltam "részese" gondolkodásuknak, kisebb nagyobb melókban egyelő tag... sajnos a színház és a zenészek (férjem dobos volt) világa túl korán kinyitotta a szemem és a lelkem...
tudod mint a filmen amikor nem tudják eldönteni, hogy szóljon-e barátnőnek, hogy csalja a férje...

persze sokan gondolják, hogy igazat adok a férfiaknak... inkább csak jobban ismerem mint sok nő... én azt látom, hogy látszat maszkulin világ van, ahol kihúzták a alóluk a szerepkörük lényegét, de szeretnének valamit megtartani...
tehát kapaszkodnak egymásba amikor erre kedvező közeget találnak... nézd meg Boli vagy Mókus-Nyulam fergeteges "egymásra találását" kifinomult szöveg technikájuk kiérlelése, de taga szárnypróbálgatása is itt tud igazi terepre találni...
Knosziról már nem is beszélek, mert beszél ő maga minden téren és szeretetével a világról, a hasáról, a zenéről vagy a repülésről mindent elárul, mindenkit magához vonz...

igen azt hiszem, hogy itt még az olyan okos, erős nők min te és Marian is "csak" inspiráltok, hátteret adtok a biztonságos repkedésükhöz...
szeretnek vitázni, dumálni a "fehérnéppel", mert ez is megerősíti egójukat. hiszen így bizonyítva van tudásuk (szóba álltok velük a témáikban!!!) és szabadon fáradság nélkül csipegethetnek a ti tudásotokból ezáltal...
persze elismernek... még szeretnek is... és most őszintén: kell ennél több??? :))))
de mivel nincs hatalmatok mint madam rekamiénak...
na ezt már kár is részletezni...
ugye már nem is annyira költői? :))))
ezt te sokkal jobban tudod és érted!
én csak mindig "érzem" (sajnos)...
@guma:
"de mivel nincs hatalmatok mint madam rekamiénak...
na ezt már kár is részletezni..."

de, tessék csak circumkoficiálni kissé!:-)
@guma: bár korodból adódóan nagyobb ebben a tapasztalatod, de én a magam szerény 23 éve alatt ahány férfival találkoztam, mindenféle korosztályból (kivéve aggastyánok) nos én azt tapasztaltam, hogy ha egy férfi bizalmába fogad annál nagyobb jó nincs. de még az is elég ha csak pajtásnak tekint. engem ugyanis eddig egyetlen férfi sem akart megfojtani egy kanál vízbe, nem áskálódott a hátam mögött. a nők annál inkább.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Nekem nem. Vagyis igen, de én sem voltam, igaz, nem is kérdezett/hiányolt senki..:-(
@vakapad:

kedves Tisztelt Vakszülőm!

"A demokrácia azt jelenti,"

a demokrácia mára nem jelent semmit. ugyanolyan mint a királyság, ha jó a király, és nem erősenbb az ellenség, jól megy a népek sora, ha rossz a király nagy a szívás.

Láttuk (Persze Maga most bajban van!), szóval én, mi láttuk hogy tök demokratikusan ki lehet fiosztani az országot, a minta demokráciákban a bankok gründolta alapok demookratikusan úgy basszák át a befektetőket és az államot mint a picsa.

Királyságban a király is át lehet verni, de ha kiderül, nincs annyi lacafacázás, dutyi, pap, bakó oszt jóccakát fényes nappal.bakó

szóval, hagyjuk ezt a demokráciajelentést, mert valami marha még előjön a 3/3-sal, oszt megnészhettyük magunkat aszt ha ez nem vóna elég egy másik jöhet a 6:3-mal, máris a jól tejjesítő nyócegyhez érünk oszt húzhattyuk magunkra a koporsófedelet, szaaal haggyuk.

Kedves Tisztelt Vakszülőm, mi volt a derby-n? szépek-e arra Maguknál a nők, és! főként milyenek a lovak, és a somlói fröccshöz a szódát üvegből vagy ballonból nyomják?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): létezik az a hiányérzet melyet szavakkal nem lehet kifejezni. és én úgy érzem magam mint Solveig ki várja vissza Peer Gynt a kunyhójában.
@Penivaldes: -ba-be, -ban,-ben, de nem kötözködök, hanem meghatódom kissé inkább. Bár nincs szerencsém ismerni a Kedves szüleit..:-)
@jaegtoer: :)))

valamit nem fejeztem ki jól, ha így érted :DDD

fogalmad sincs mióta olvaslak benneteket (te még a konzin nyomtad valaha :D)...
először 1 (akivel voltak vitáim) , majd egy másik ismerős miatt kerültettek a képbe...

csak én valóban nem szeretek szövegelni ilyen "ismeretlenül", nekem fontos a gesztus a szem... így nagyon sokáig sehol sem szólaltam meg...
az sem segített, hogy a gépet akkor sem és most sem ismerem... ezenkívül az is komoly ok volt, hogy eszméletlen sokat hibázom, mert a gondolatom "lehagyja" az írásomat - amit a magam szövegében nem fedezek fel...
szóval ne bonyolítsuk...

értem Oricát (nagyon is), amiért megjegyzést tett... csak...
@Penivaldes: :)))

a férfiak megbízhatóbbak!:)
de ennek is számtalan oka van...
@guma:

De, de, még mindig költői vagy:)))
És ez helyes:)
@guma: bizonyára igen van sok oka.
de én akkor is jobban kedvelem őket, mint a nőket. :))
@Orica Középföldi:

Jogos, tényleg nem figyeltem eléggé: Megyesi az nem Medgyesi :) bocs!
@Penivaldes: Csak volt? Sajnálom. Lapozzunk békésebb vizekre, Boli után evezvén..
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Én is hasonlóan ugrottam bele:)) És valószínűleg ugyanolyan okból:)))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): csak félig, egyikük még megvan.
tudod én a vihart szeretem, nem a nyugodt vizet.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Ezért használom inkább a Megyót, így nincs bünti:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Dehogynem, de mikor visszajöttél, nem köszöntél be, tehát nem is tudtunk viszont-üdvözölni :) De ezt most pótolom ( ha nem nagyképűség sok évnyi blogfüggőség után) a blog nevében! Béke?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Salem aleikum, sémi rokonyságú roma tezsvírem, innen Reyk Javikbú idvezlenek qa fógákok! :-P
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Szívnek írtam, hogy nekem ez a hely olyan, mint a mákony. Vonz és delejez, és ennek a pozitív értelemben véve ti vagytok az okozói.
Az ember ide csak úgy hazajön, belép, és máris minden olyan jó.
Köszi a kedves szavaidat.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"Még mindig nem jó!
Medgyessy Péter..leül, százszor leírja, hibátlanul! "

Értettem, kérek engedélyt...! Az elvégzett munkát hol mutassam be? Nehogy ez legyen az akadálya a blog olvasásának/kommentelésének, nem akkor jaj nekem :)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Én is üdvözlöm a fókákat. Ellenállok minden olyan törekvésnek, amely a fókazsír felhasználását propagálja :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Javallom a Nemzeti Hírlap főcímét, ha mered! :-)
Blájen is így kezdte (igaz, a kereszten végezte, de vidáman!:-)
"Ól wéjz luk on dö brájdszájd ov lájf!"
@Penivaldes: :)

minden férfit te sem kedvelsz...
minden nőt nem lehet nem kedvelni...

nekem van gyerek és kamaszkori barátnőm még ma is... de van kettő a 20-as éveimből... bármi van fordulhatunk egymáshoz... nem lógunk egymás nyakán, de jelentkezünk és megnézzük egymást időnként, mert szétszóródtunk az országban... sőt a férjek is keresnek néha, ha baj van vagy erre járnak...

szóval nem kell a nőkre sem ráhúzni a vízeslepedőt...
@guma: @Orica Középföldi:

dehogy is utasítunk vissza dicsérő aranyló szavakat, van is az eszünkbe?!!! 'Még még még semmi nem elég!'. legyenek szerények azok, akiknek nincs mire:D:D:D:DDDDDDDDDD

Amúgy meg azért ragadt itt a káromlós háromló, mert csak úgy hemzsegnek erre a naccerűbbnél naccerübb népek, s itt aztán télleg jól kell tejjesíteni, mer hamar bebilleg egy brutális bukta, ha nem.

szóval minden gromek.
semmi hímizé! Lósuna!
Láttyátok? mindenre van megoldás! éjjen az egyenjogúság!
@guma: na jó, akik családtagok őket persze, de azonkívűl....
sajnos tapasztalat.
@Mariann19:
Sok éve olvasom ezt a blogot, bár ritkán szólalok meg benne (mindent elmondotok helyettem, ráadásul sokkal jobban, és nem érek fel hozzátok). Az fogott meg benne, hogy ez egy baráti társaság, nézetkülönbségtől függetlenül. És mint barátok, a nézetkülönbségeket is tudjátok tolerálni. Kelletek a mindennapjaimhoz, néha jókat szórakozom a cikizéseken, néha komolyan próbálok gondolkozni a komoly hozzászólásaitokon, de mindenképpen napi szükségletem vagytok. És még mindig hiányzik Szív. Mivel lehetne visszacsalogatni?
@jaegtoer:

Íme, a békeszerető, - teremtő konzi:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Nekem a vidámság a lényeg az életben :) Anélkül már régen alulról szagolnám az ibolyát.
az má vot, hogy csintalansándor egy kibaszott nagy tróger megélhetési .....!
@taga20: tudjuk, de köszi, kell a te szenvedélyed
@Mariann19:

Na végre! hol kódorgott Kegyed? Már kezdtek szétesni a dolgok. Hiányzott az elemző.

[[láttad a Keselyű három napja-t?]]
@taga20: Nem volt, az igaz!
Miért (perszehogyaz, csak a hsz-ed okát keresgélem..:-)?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): nézem az ATV-t, akibaszott kurva életbe, ez mé nem l.. a ....-n?
Bocs, népok, kezdődik a Ziksz-fakker, menek nyomogatni az sms-eket, mindre!:-D
@taga20: Na, ezt megnézem magamnak, de, ha linket nyomtok, az is elég belüle..hányok ettől a maskarától, mit tegyek?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ha ezt komolyan mondod ako nem ismerlek! és ez véresen komoly:)
@guma:

"fogalmad sincs mióta olvaslak benneteket"

"csak én valóban nem szeretek szövegelni ilyen "ismeretlenül", nekem fontos a gesztus a szem"

nem kell a duma, Kedves" gesztust, más néven géntust annyit kapunk, kaphatunk, ha nem vigyázunk, hogy elhordásához kamiongyár, és dubai kellene, ha mégszem sikerülne, akkor kiosszuk a békemenetnek,. gesztusokkal, géntusokkal megvónánk. ezt a géntust az előbb neveztem át az általános nevezéktan szabályai szerint lósunának, az egyenjogúság lkiterjesztő értelmezésének gyakorlati megvalósítása érdekében.

a szem-ről, feltehetően a szemkontaktuss-ról, majd egy más alkalommal értekezek, asszem.
@jaegtoer: :)

ezt elcseszted! :D

szemmel kellett volna kezdened...
a többi most "körítés" még a békemenetnél is, mióta "élő isten" pólót lobogtattak...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"Anélkül már régen alulról szagolnám az ibolyát."

asztakurva! egy igazi kéjenc, egy habzsidőzs! egy flóragourmand! az ibolya alsó szaga foglalkoztatja. ezt nevezem!

de! nem kell ekeseredni!

Maaaaajd.... tavasszaaaaaal..... ecccőőőőő.... amikóóó nem láttya senki, ki kő húzni a főőődbőőő egyet, és addig szolgattya a gyökerit, ameddig jólesik. alá ne feküggyön! kéremszépen, kihúzni, megszagolni gyökeret, menni dologra, aztán papírlapok között lepréselni, rosszkedvet kidobni, effelejteni. jönni varánusz, lenni happy...
@Orica Középföldi:

"___Értelek, emlékszem rád Tótáról:))___"

ellenben nem emlékszem sem Orica-ra, sem Középföldi-re:((((((((((((((((((((((((
@jaegtoer: öreg vegyé vissza me ütök:) szerényebben!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Soha ne értékeld le önmagad, ezt a feladatot hagyd meg a társaidnak, mert a téves önértékelés sel gyengítheted saját magad az értékeid ellenére.
Bocs, ne szeretnék bölcselkedni, de nagyon szerény vagy.
Szív jelenléte sokunknak jelent hiányt.
Folyamatos kapacitálásnak sem enged egyelőre a távolmaradását illetően, én nem adom fel, egyelőre sikertelenek a kéréseim.
@jaegtoer:

Csak orica voltam és ritkán szóltam. Irritált nagyon Malacz és a Xsahsa nevű, ritka bigott egyedek.
Szív és riennevaplus megjegyzett, és mint itt kiderült, guma is:))

Sokat változtál az évek alatt,előnyödre, miközben nem is:)
@Mariann19: drága, ez a rajongok valakiért nem áll jól önnek:) már nyúlnak se tetszett, ne adja lejjebb:) nem akartalak megbántani, má megint:)
@Mariann19: szia:) nem állok be a hódolók sorába, úgysem tudnék mit mondani egy reciprok vörös dívának:)... én úgy szeretném már olvasni Szívet, mert itt már valóságos legendárium veszi körül... s mindig nyitott vagyok a tudásra, habár úgy sejtem, sok dologban nem azonos alapon állok vele:)
@jaegtoer:
Elkódorogtam, mert a munkám jellege miatt rám fért egy kis roborálás.
Tudod jól, nem könnyű az egykulcsos adózókhoz tartozni, a folytonos küzdelemhez egyre nagyobb szellemi és fizikai erőnlét kell.
Na most ezt megteremtettem, és készen állok a szabadságharcra annak érdekében, hogy "Magyarország jobban teljesít"-sen, de főként én, és magamnak.
Látod mennyit tanultam tőled?
Mert erőszakos a vitakultúrád, és ez lett a vége, hogy egy dög egoista vált belőlem.
@Orica Középföldi: hát a misebor, az reggel óta elfogyott... meg fűnyírás közben a napocska is megsütötte a kus fejecskéjét... azt a folyadék, az mint tudjuk, jobban tágul, mint a szilárd halmazállapot...:)
@Orica Középföldi: lehet, de lehet, hogy téged védelek. ki tudja:)
@Sir Bates dö Hól: haver feszegeted a határt:) van olyan dolog, amit nem hülye jópofa dumával kö elintézni!
@Sir Bates dö Hól:

Szív elképesztően termékeny volt, és rendkívül széles érdeklődési körrel, tájékozottsággal rendelkezik.
Olyan sajtóválogatást rittyentett Tótára, majd ide is, hogy mindenki válogathatott kedvére:)

Mindenről határozott véleménye volt. Így arról is, hogy angyal tevékenységének megtűrése itt, megbocsájthatatlan.

Családi érintettség révén hányt tőle. Ezért nem jön vissza.
@Sir Bates dö Hól:
Szia! Tetszik az új neved, mert olyan vonalas, és én az ilyesminek a rabja vagyok.
Szív valóban egy legenda, életem egyik ajándéka a barátsága.
Világi műveltsége, logikája. szellemisége és ellenállhatatlan humora van, minden felsőfok nála.
Engedd meg, hogy egy kis példával szolgáljak a humorát bemutatva.
Volt itt egy magát Stefinek nevező troll, aki egy alkalommal női bájait plasztikusan úgy ábrázolta, hogy a pólóját majdnem átszúró kebleit magasztalta.
Szív egyetlen kérdése: "Mondd, és üveget is tudsz vele vágni?"
Ilyenkor az ember elámul, hogyan tud ilyen elmésen társítani egy műszaki műveletet egy ilyen szituhoz?
@taga20:
Taga!
Lehet, hogy nem ütöm meg a te szellemi színvonaladat, de az emberi kapcsolataim kiépítésébe nem engedek beleszólást.
Amennyiben rosszul csinálom, majd cipelem a keresztet.
Úgyhogy mindent úgy csinálok mint eddig, a próféciáidat nem veszem figyelembe.
@taga20: óh, mikimauszok albinó kiválasztottja!... hun tartasz az enigmával?... vagy inkább a mágikus "MUKÖGGY" hangsort preferálod?... nyugi, bonts egy sört, zenélj, béke van... az nagyon nagy dolog, hidd el... én voltam ott, ahol nem volt... písz... ja, és a sport és 3x csatornán kívül más is van a csomagban... ne félj tőle, nyomd meg a kapcsolót:)... s ne feledd a klasszikust: "ha nem hívlak meg ebédre, nem téma a főztöm"... ez az interperszonális relációkra is vonatkozik... és ne feledd az első kinyilatkoztatást: "S az Úr mondá: az gugli az te barátod, s így lőn."... sza kóla, puska, sültkrumpli:)
@Mariann19: ezé szeretem önt:) tegyél mindent úgy ahogy eddig. neharagudj! én ilyen vagyok:)
@Mariann19:
Még ha én jöttem volna ezzel az idézettel klasszikus "kedvencemtől"... :))
Engem akkor is jobban imádott a kicsike. Olyan szépen tudott beszélni, amikor pitizett.
Szánalmasan megalázkodott és lement kutyába néha SSteffyke drága, tartása a kutyaszarével vetekedett.
Viszont szórakoztató hülye volt, jogi végzettséggel, a Seggnyalonc Bercike szakosztályából.
@Mariann19:
Elássam a csókát? A bögyömben van nekem is... :)
@Sir Bates dö Hól: haver, ha nem lenné kétszólamú,ako még meg is fogadnám a tanácsod:)
@Orica Középföldi: @Mariann19: nagyon, nagyon sajnálom, hogy nincs jelen... sokat nyernék a jelenlétével (a hirtelwn granddá lett lumpenproli persze, hogy magára gondol elsődlegesen:))... de az eddigi itt-ott elejtett szavakból sejtettem én, hogy van egy dolog, amiben különbözik az álláspontunk... je sui desolèe:(
@Mariann19:
Majd megtanulok ragozni...
"tartása a kutyaszaréval vetekedett"
Néha visszasírom... :)
@Sir Bates dö Hól:
A te hernyótalpas mamuszkádat... :)
Az irigység ugat belőled - belőlem meg a kehesség.
Amúgy, nekem, ecceri proletárnak segíts megfejteni a névváltozásodat. Be vagyok lassulva... Átúsztál a fordítva vezetőkhöz?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A bögyeit?
Bejött a style, ne is tagadd, van, hogy kémiailag gerjed valamire/valakire az emberfia, pedig az esze tudja, hogy felesleges kört fut és bévül nincs semmi, kivéve, ha beteszed a sajátodat! (és ez most nem hímsoviniszta szöveg, fjordítva is lehet ígyen! :-)
mi a fasz van itt? valami szekta hülyeség, ébresztő!!! komolyan mondom ennyi hülyét:)
@taga20: mijaza két szólam?... a guglinál nem a "MUKÖGGY" rigmust használd, hanem az billentyűzetet... s meglátod a csodát:)
@taga20: Van biza! Egy kis közösség, eltérő árnyalatokkal, de bizonyos dolgokban (mint ez is), egyetemlegesek, tudod, mi az?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): honnan tudnám? valószínű én kívül vagyok:) honnan tudnám, de tényleg:))
@Orica Középföldi: Félreértések elkeülése végett lehet olyan is, mikor az ember lánya érzi ezt, belülről, kicsit másképpen, pl. így :
-Ez a tuskó meg mit keres bennem, vajh?
Bocs, ma ilyen vagyok! :-)
@Sir Bates dö Hól:
A név??? Segíccsetek'bakker... hülyén halok meg... :D
Pennivel így mi lesz?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Fura élményeid voltak... A Kék Osztriga Bárban voltál??? :D
@Sir Bates dö Hól: nagy koponya vagy, de ha nem jut eszedbe semmi eredeti, ako hagyd ezt a gugli faszságot:) szar, hülyeség! amit nem tanultál meg eddig, azt soha, de soha nem szeded föl! mindentiszteletem a tiéd. taga
@Sir Bates dö Hól:

Megjegyzem, angyaltól itt érintettség nélkül is sokan hánynak.
Akinek van ideje az életéből erre áldozni, lelke rajta.

Erről jut eszembe, ma olvastam egy érdekes mondatot.
"Tudható: mindenki a saját halálát éli, mindenki a saját életét halja."
@Orica Középföldi:
Nekem nincs... Ezért a Fabiusi fondorlatot használom, gyorsabban tölt be az oldal.
Az elkövetkezendő téli időszakban esélye sincs lekerülni a "szűrőről".
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ha csak akkor derül ki, hogy tuskó, ott azért komoly problémák vannak a kémiával:))
@Orica Középföldi: lehet érteni vélni a süketelést, de az ako is az, nem kell szeretni mindig egymást:)
@taga20: dehogy vagyok én nagy koponya, abszolút középszer... hidd el nekem, arról nem én tehetek, ha nem te vagy az én helyemben... sokkal több sansszal indultál ezért a helyért... remélem van biciklid, mert néha még a máv-személy is shikanzen neked... :)
@taga20: Nalátod, itt vagy tévedésbe beleesve..ATV, most, 1984 (készült: 1984), ajánlom! (nem melegen, csak úgy, barátilag!:-)
@Orica Középföldi: előző életemben gyógypedagógus lehettem... látod:)
@Orica Középföldi: A nők (mi8ként a férfiak is) hajlamosak félreértelmezni a jeleket, hogy szeressenek/szerethessenek, nem?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: lajtahőse, mit akarsz... esetleges elmúlásod élteddel konzekvens:D
@Sir Bates dö Hól: vágom ezt a hülye vagyok pozt, néha én is felveszem. de bazdmeg ez kurva kevés(nekem):) bírlak, szeretlek, de ki vágja az arcodba, ha nem az aki bír?
@Sir Bates dö Hól:

" előző életemben gyógypedagógus lehettem... látod:) "

Látni látom, de azt is, hogy sikertelen - mindkét esetben:)) Tán most a sikerért születtél újra.
@taga20: "Én ilyen vagyok."
Olyan vagy, amilyenné alakítod magad.
Biztos vagyok abban, hogy te egy jó srác vagy, csak tévesen értelmezed az eredetiséget.
Nyugi! Fogjuk mi még egymást kedvelni, rajtam ilyesmi soha nem szokott múlni.
@Sir Bates dö Hól:
Öööö... értem én, hogy le vagyok lassulva, de ezt mégsem értem.
Ne létezz, meg hasonlók!
Most akkor van akváriumod, vagy nincs? :)
(Ilyenkor állandóan mellédumálsz...)
@Orica Középföldi:
Miért, ahogy Gézukával elbeszélgetett, egyértelmű volt a gyógypedagógiai vénája. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Viszasírom Steffykét, piszokul tudtátok Szívvel kezelni, rengeteget röhögtünk a kis intermezzokon. Ő volt a humor forrás oldalakon át.
Hiányzik a kávéházunkból, felszolgálhatná az újházi tyúkhúslevesünket, csak a hosszú szőke fürtjei ne lógjanak a tányérunkba, meg a keblei...
@Mariann19: bele se tudok kötni amit írtál. azé ott még az is vot, hogy szeretem a lényed:) nekem ez az értelmezésem.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Viccet félretéve azt gondolom, hogy a felnőttség akkor kezdődik, amikor az ember fia/lánya megtanulja értelmezni a jeleket.

Persze igazad van, az emberek hajlamosak a félreértelmezésre, de ez nekem azt jelzi, hogy érzelmileg éretlenek és instabilak.

És ilyenkor jön a mit keres.. kérdés:)
@Mariann19: keményen kö fogni őket, má udvarol:)))
@Orica Középföldi: hát ezt megkapta mindenki, me ez mindenkire ül. drága, itt azé senki nem a jóisten:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Változott Gézuka? Nem. Bár úgy rémlik Wader nem hitt a szemének minap, hogy Gézuka érvel:))
Talán lassan érő típus, és mégis eredményes volt Sír.
A módszertani bemutató mindenesetre pazar volt:)
@Sir Bates dö Hól:
Szív nem pótolható, de a sors kegyes hozzánk, mert amíg vannak gondolataink, és van, ahol ezeket megoszthatjuk az általunk választott közegben, az a mai világban - ebben a társadalmilag izoláltban - egy igazi mázli.
Szerencse fiai vagyunk. Máris feldobott a hangulatom, ahogy most ezt leírtam.
Most megkérlek, udvariasan helyeseljél. Jó?
@Orica Középföldi: Szeretetet..de ebből van a legkevesebb, hiányczikk lett belőle, esmét csak!
Ez mutatja tán leginkább, hogy visszafelé haladunk az időben, most tán a hetvenes évek elején, de lehet, már a hatvanasokban?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Igen, át fogok lényegülni mazonak, még úgysem voltam.
Tudod, hogy milyen érdeklődő vagyok...
@Mariann19: "Szív nem pótolható," szerintem ezt elolvassa és vége! szegény feje:)
@Mariann19:
Nono... azért ne idealizáljuk ennyire, ráadásul pöcsös volt (talán nem is egy, a stílusok alapján), olyan kormányhátszéllel, hogy akár Hamvaska Bercike is lehetett, de hogy a Kormányszóvivői Iroda, az biztos. (Bár az a kis kretén G.F.G is bejátszott, a stílusa és a blog oldalaik alapján. :D)
Próbáltam bogaramnak a blogjára írni, de nem reagál... szörnyűek ezek a kétségek...

stefania.blog.hu/2012/12/19/fekete_gyorgy_a_sotet_lovag#c20534588

Viszont fogadásokat kötnék, hogy a választások körül újraaktiválják bogárkámat.
Lesz itt még móka és kacagás!
@taga20: Hűha! Közeledünk!
Taga! Még majd vacsorát is rendezünk egyszer, de te főzöl!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Segíccsetek'bakker... hülyén halok meg... :D" így világos:)... a fű segít:)
@Mariann19: én inkább a piát vinném:)
@taga20: én senki szerepét nem veszem el... főleg, ha ragaszkodik hozzá és ha rá van szabva:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
És ha még tudnád, hogy BM pl. megkeresett priviben nagy tisztelettel. Tudod, ő a másik volt.
Várom a nagy találkozásokat a választások után, csak előbb befizetem őket logopédusokhoz, hogy fel tudják újra venni a versenyt velünk, hogy legalább a szavakat értsük, ha értelmük nem is lesz.
@taga20: Jó, hozzad a piát.
Kaját meg rendelünk, mondjuk kínait.
Élő zene?
@Mariann19: nem jólneveltségem okán (az nincs), de teljes lényemmel azonosulni tudok azzal, amit leírtál... az én, viszonylag speciális helyzetemben meg többszörösen is:)
@Mariann19:
Engem SSteffyke bogaram agitált heteken át anno amikor Fabius automatikusan kizárta már, hogy sikáljam el a sorsát a "miskolci kamionsofőrnél"... :S
El kellett keserítenem... most szenvedtem volna vele, magyarázzam neki, hogy az asztalnál késsel, villával eszünk és nem szarunk az asztal közepére?
Akinek ez a belépő szintje, az a Kormányszóvivői Irodán, Bercike mellé megfelel, de itt?? :))
@Sir Bates dö Hól:

"és még hányszor?:)"

Ezt nem értem, mire írtad. Segíts:)
@Orica Középföldi:
Nem tudod te sem néha követni? Bennünk lesz a hiba... :(
@Sir Bates dö Hól: esetleg ön szív? me nekem gyanús, ahogy itt tekereg:)
@taga20:
Szerintem meg te szívsz néha... :D
De kacagunk csak rajtad...
@Sir Bates dö Hól: Csak annyit kérek a Párttól és a Nagy Testvértől, hogy addig lőjenek le, míg eszemen vagyok!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A múlt héten valaki műsorában az ATV-n vendég volt géefgé. Életemben először hallottam a hangját, láttam a mimikáját.

Mit ne mondjak, katartikus élmény volt:)))
A pali nem beszélt, csipogott. Még most is röhögök, ha eszembe jut.
Így azért érthetőbb a rajongása.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

A szeretet nehéz téma. Késő van hozzá, ha gondolod visszatérhetünk rá.
Nem gondolom, hogy a hiánya miatt haladunk visszafelé.
@Orica Középföldi: " előző életemben gyógypedagógus lehettem... látod:)"Látni látom, de azt is, hogy sikertelen - mindkét esetben:)) Tán most a sikerért születtél újra.

Így esetleg?:)

Lajta hősének meg üzenem, hogy valamely tevékenységéz fogja vissza, mert nem lesz ereje a barcogási időszakban:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Bennünk rengeteg hiba van, de ez nem kisebbíti az övét:))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): látod, a vipeseknek ezt nem is kell kérni... minden tiltakozás ellenére akarják adni:)
@Orica Középföldi: Én sem, csak vélem látni. De amit a vaksi szememmel látok..hát! :-(2*2?
@Sir Bates dö Hól:

Ja, hogy hányszor kell újraszületned.
Rossz hírem van. Mint szinte mindenkinek, sokszor:))
@Orica Középföldi: te nem ismered g.fodor gábort? há nem találok szavakat:) ha valaki az igazi, echte (ez baconszalonnás vot)vityaseggnyaló mintapéldáját akarja látni, NA AKKOR EZ AZ A GÖRÉNY akit keresett!
@Orica Középföldi: mint mondtam/jeleztem, az abszolút középszer vagyok, s mint ilyen, tökéletes, azaz: hibától mentes:))
@Orica Középföldi: azért, mint érzékeled, el tudom itt minden egyes alkalommal ütni az időm kedélyesen:)... meg most más brancshoz csapodtam, ott meg azt mondták, nincs újrázásra lehetőség... így azt hiszem, most ami a csővön kifér:)))
@taga20:

Nem azt mondtam, hogy nem tudom ki az. Tudom, olvastam, de nem hallottam még a hangját és nem láttam még a mimikáját.
Két teljesen új érzékszervi infó egy ember jobb megismeréséhez.
@Orica Középföldi: hát ha van valami amitől borzadok az ő! egy undorító féreg.
@Orica Középföldi: ATV csatt? ott szokott felbukkanni ez a rusnya féreg:)
@Orica Középföldi:
Na, hogy neked se legyen jobb! :D

www.szazadveg.hu/images/upload/g.fodor.gabor.jpg

Ezek után lehet szidni, mert nem biztos, hogy aludni tudsz! :))
Elég rusnya egy darab...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Még egy ilyen alattomos húzás, és hódokat telepítek a Lajtába:)
@Orica Középföldi:
ELKÉSTÉL! Már van. Ráadásul elpofátlanodtak, mint a sírbateszes csóka... Igaz, legalább nevet nem változtatnak! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nem rendezik át a terepet? Figyelitek őket?
Bármilyen aranyosak, tudom, hogy iszonyatos kárt tudnak okozni.Ez pl. Kanadában lehet a természet része/rendje, na de a Lajtán!!
@Orica Középföldi:
Mirkóék körbekerítettek egy csomó fát ekt ráccsal. Amikor elfogyott, még volt egy fa, amit megkezdett a hód. Arra már csak gipszkarton csavarok maradtak... szegény hód, ha nekikezdett...
@Orica Középföldi:

rossz hírem van. ez ennél jóval bonyolultabb:)
@riennevaplus:

Mesélsz róla? Megosztod a látomásaid egyikét?:))
@Orica Középföldi:

ma már nem fog menni, mert már holnap van, talán majd ma, vagy holnap..:)
@riennevaplus:

Ok. Türelmes vagyok. Nincs is más választásom:)
@Orica Középföldi:

p.m. ment, a blog tárgyreleváns biztosítékai különben azonnal kiégnének.:)
@riennevaplus:

"p.m. ment, a blog tárgyreleváns biztosítékai..."

piszok. ööö...bocsánat Sire, esetleg nem-é lehetne-é meg-é osztani-é velem is-é... ama p.m.-et
megígérem jól viselem magamat, kezemet a hátam mögé teszem, és nem lesz semmiféle égetés... hát szoktam én? naugye....
hásszen, emlékeim szerint előfordult már azon strukturális precedens, hogy a tótát is kiégettük biztosítékilag, nomármost rénnyeim érdeklődve kapájják a zuzmót, szemük villog, miként a jáspis, jómagam pedig gyantázok, "húzd, kituggya meddig húzhatod!" jeligére a hirdetőben.
@hacsaturján:

Határozottan Tóta-filingem van:))))))))))))
@Orica Középföldi:

nekem kicsit fáj a fogam, de ettől függetlenül ég a tyúxemem is. mindemellett határozottan elmondhatom, hogy a tegnapi virsli viszont buggyant volt, ezért időnként nem érek rá.
@hacsaturján:

Tényleg ritka vagy itt, de Tótán se sűrűn voltál, csak sűrű:))
@Orica Középföldi:

szegény ember lábat mos - tartya a mondás, vagyis azzal főz, amivel. sok beszédnek amúgy sincs sok értelme, de hogy negyven éve ugyanazt hajtogassa, az mán igazi kuriózum és a derekam se a régi.
@hacsaturján:

ott cseszhettem el az egészet, amikor azt a kurva nietschét a kezembe kaptam egészen vigyori koromban.
@hacsaturján:

Mester, Kedves Mester!

Tóta...? Tóta... Tóta... de azt meg kell hagyni köszönhetek neki néhány blogvándort, mint ahogy magát is Mester, de most biztos, hogy mellébeszél, mert nem csak Nietschével él az ember.

nem akarásnak ni'ccsen a vége, amit nyögésnek is értelmezhetnők, az meg mehetne komment formájában is, és különben sem a derekával üti a gépet, a rének meg így is úgy is mindig Téli háborút vínak a napi betevőért, bár lassacskán kénytelenek leszünk felzabálni előlük a zuzmót, úgyhogy mindegy is hogy húzza, vagy súgja, de a lényeg, addig zuzmózzanak, amíg meg nem jön az első földalapú agrártámogatás az eu-ból, mert utána franc se lesz itt, nem hogy zuzmó. lehet, hogy gyanta se lesz, csak húzás.
@jaegtoer:

lássa kérem, amíg kegyed a világ vége ellen predikál, addig én az embert dallom, az ember feletti embert, kit eredendő mizantrópiám következtében utálok, mint a szart, réneket tartok, embert a büdös életben nem tartanék, ámbár schoppenhauerrel folytattam, majd bolygó sándorgyuriként a járókelőktől igyekesztem véleményt kicsikarni az empiriokriticizmusrul, jóllehet, amikor először botlottam camus-be, azonnal kidobtam ortegát, majd heidegger és kirkegaard után se fogtam leninbe, mert rájöttem az öntökönszúrás alattomos voltára anélkül, hogy erre bárki felhívta volna a figyelmemet. merhogy a stroke se egésséges dolog, de eszt hogy magyarázzam el annak a baromnak, aki már második naptya járja a környéket és árpádné, pehej galagonya neviben forradalmat hejez kilátásba megafon úttyán? egyébként is, én a jégalapu támogatásra fenem a fogam.
@jaegtoer:

"ott cseszhettem el az egészet, amikor azt a kurva nietschét a kezembe kaptam egészen vigyori koromban."

Ez valószínűleg így igaz, de most szegényebbek lennénk egy réntenyésztővel, aki még nem olvasta Lenint, de bütykös és fáj a dereka, utálja a megafonosokat, és Rogán legújabb tv-javaslatára vár.

Már csak az a kérdés, hogy a vigyori korból mi maradt?
Igen, igen, igen, a Dalnok! Oh, Mester! a számból vette ki ezt a megafon dolgot, a múlt héten én is elzavartam egyet, még annyit üvöltöttem utána, itt egyet harsoghat csak: -Krumplit, krumplit vegyenek!
no, mindegy. a jégalapú támogatása elvileg megvan, de nem sokra megy vele, mert buzi egy telünk lesz, azaz nem lesz hideg, így jég egyáltalán nem lesz, legfeljebb ónos eső, és fagyos lelkek...

éppen ma reggel találtam írni valahol: -kiemelten utálom az embereket annyi empátiával, hogy bele is fulladhatnak... ez persze nem ugyanaz, amit mizantrópiája kapcsán említett, de legalább ketten nem túlozzuk el azt a darwini dolgot, mert azért mégiscsak különös, hogy maga a réneket istápolja én meg a Fannit, de rudit már nem, mert átharapta jaegkiskaes ujját, pedig az előbbivel szemben nem is kutya, hanem nyúl, de ezt a megjegyzésemet nehogy magára vegye, mert elsüllyedek szégyenemben, akkor meg hova lesz a jéghegy amit már elkezdtem gründolni...
@Orica Középföldi:

én ezt bizony megválaszolni nem tudom, mert a Mester, @hacsaturján: fiókjaiba hogy is láthatnék bele
@jaegtoer:

szerencséd, hogy piszoknak szólítottál, mert abban benne van a peace, a rövid i-től most eltekintek.

nem tudom tudod-e még, mi volt a téma? a reinkarnáció, bakker! tényleg el akarsz olvasni egy fringe-stream szóhalmazt róla, ami ráadásul az ősrobbanástól a tudat különböző tömörségein, a történelem-kalap fröccsöntött bokrétáján át a már fütyülő 4d vonatig teszi próbára becses figyelmed lefedő hatékonyságát? és ha kikészít? és ha utána elfelejted a fogmosás, vagy a cipőfűző kötés alapvető technikáit? akkor én leszek a hibás? érted a dilemmámat?

orica is molyol még rajta, pedig nála intelligensebb nővel még nem találkoztam a magyar blogszférában.. fringe téma, fringe szöveg, mondom.

játsszuk azt, hogy egytől tízig megmondod, hogy (ezekután) mégis mennyire, abból én levonok kettőt, és ha azután meglesz a kilenc, najó, nyolc, akkor elküldöm, de előtte átírom, és kiveszem belőle ami neki szólt, és az eltart egy darabig. időm kevés, a világ legtisztességesebb lényének testőrévé szegődtem, ami kvázi egy full-time job..
@hacsaturján:

én első nietzschémet egy bucsuban, egy céllövöldében lőttem, pedig a mellette levő gumikacsára céloztam, mert utáltam magányosan fürödni. elállíthatták a célzót, vagy schicksal, vagy ilyesmi, mindegy, csalódásból csak átfutottam, de a 'ha látni akarod a város tornyait, akkor el kell hagynod azt' olyan mélyen megragadt bennem, hogy azóta is mintegy leitfadenként szolgál, és segített odajutni, ahol vagyok. ott pedig nehéz, de jó nagyon.
@riennevaplus:

köszönöm. értem én.

persze bánom már a tolakodást, csak hát a tudásszomjnak álcázott átkos kíváncsiság... dehogyis akartam porcelánboltban dübörögni kisegér csizmában, megfeledkezve arról, hogy kakukktojás volt a szülőföldem, és két bitből nem lehet kilenc.
@riennevaplus:

ez a bucsu dolog erősen megragadott, mivel eszembe jutatta a sipos seggű kakast meg a similabdát, valamint a törökmézet. nu, hogy mást ne mongyak továbbá, a bucsuban ottan szoktak üldögélni a hadi rokkantak a maguk falábával és a komenizmusban elnyert koldulási lehetőséggel, öreganyám menten a markomba nyomott egy bélást, hogy kedvem szerint adakozzak, mert adakozási vágyam határtalan volt vigyori koromban. a zarathustrát anyám vásárolta a piacon, asztán rám sózta, mert úntam már az egri csillagokat, pedig olvasni még nem tudtam, de ez nem is érdekes, mivel múlnak az idők et nos mutamur in illis, csakhogy..... mit nem adnék egy jó pofa törökmézért, pedig hogy utáltam!
@jaegtoer:

nem, most nem értetted, jó jaegtoer. nem tolakodtál, nem volt ott porcelánbolt, nincsen rajtad kisegér csizma, nem csörömpölt semmi. semmi sem lett semmivel sem összehasonlítva. kérlek ne kicsinyítsd le magad, én se tettem. csak azt akartam tudni _ tényleg akarsz-e_ egy ilyen fringe dumát olvasni. egytől tízig, mennyire. hogy nyolc fölött vállald át a felelősséget érte. mert én nem akarom nyomni, csak úgy bele az éterbe. mert fringe, érted?
a kettőt azért vontam volna le a tízből,
a) mert az egész egy játék
b) mert mindig bizonytalan vagyok, hogy helyes-e egy ilyen 'közlés'. tíz tehát soha sincs, én teszek róla:)

ha tényleg kakukktojás volt a szülőfölded, akkor földiek vagyunk, gyere, hadd öleljelek keblemre:)
@hacsaturján:

és a tükrös mézeskalács lovakra emléxel? a buziszínes cukor kacskaringókkal rajtuk? ha kettőt szembe állított egymással az ember, akkor a végtelenségig tükröződtek egymásban, úgy hogy talán az egyenlítőt is körülérték. vagy a naprendszert. az univerzumot. félelmetes, he?

a törökmézről nem tudok nyilatkozni, mert ma extrahálták egy fogamat. mondtam a docnak, ezt most nem kell odaadnia mint a múltkorit, amit két éjszakám bánta, és amit otthon aztán nagy élvezettel porrá törtem egy kalapáccsal. ez csak mozgással búcsúzott el, és a méltányossági elv alapján én is tőle, hogy 'aha'. ami törökül is az. azt hiszem. mézül nem tudom.
@riennevaplus:

oh, hát persze hogy kakukktojás volt, mi más lett volna, ott a sziklaszirten, kecskealomban, a legfelső szinten, magasan fenn, de mégis idelenn, s születésem óta szüntelen szelek szárnyán szárnyalva mekegem: -Ugyan ki mondja meg, mi helyes, vagy helytelen, a tojás, vagy tyúk a rejtély nyitja, vagy nincs semmi titka, elég, hacsak az ajtót kinyitja, hisz nincs is kulcsra zárva, csak arra vár, valaki sarkig kitárja, hisz az nem lehet, hogy az ember egy kis víz s egy kis szén meg lét kezében törökméz, s a hit csak kolonc, amivel kűzd a nyomoronc, elhitetve magával mégsem állat, léte több mint véletlen google találat, hogy a lélek maga az anyag, és van belőle annyi változat, egy világnak sok, kettőnek kevés, s mióta világ a világ folyton-folyvást töpreng az Úr: -Csak tudnám, mit basztam el, hogy nincs senki, akivel játszhatnék, mit ér ez az egész, ha itt állok egyedül a minden és semmi közepén?

ebből aztán láthatja Padaván, hogy a cipőfűző boga nem játszik annak, ki zoknit lehagyta, s azon van, kell cipő egyáltalán, vagy csak elég az út, ha az a csillagok közé az ezer valósághoz és egyetlen igazsághoz vezet?
@hacsaturján:

kellet magának, kedves Mester niccsét meg búcsút emlegetni, azóta motoszkál bennem, mézeskalácsra ha emlékezem, émelyítően édes íz borzongat, és az eltelt évek emlékeinek romhalmaza áll össze újra cifra palota zöld ablakainak fenségesen szép kusza rengetegévé, aminek a mélyén valahol kamupipőke cipellője porosodik a hamuban az elgurult borsószemek között, s nem találom sehol köztük a gyógyszeremet, pedig a 12 fejű sárkány gyújtotta gyertya lángja bevilágítja az múlt homályba vesző napjainak minden utcáját, melyek egyikén sem mertem elkérni Csilla táskáját, hogy cipelhessem, pedig a piacra menvén nagyanyámmal annyira untam, hogy kétszer is körbe cirkáltunk, mert a tojás harminc fillérért drágának tűnt, pedig milyen boldogság volna, ha újra megfoghatnám –felnézve ré- a kezét és úgy röhöghetném szembe nietzschét, mint annak a rendje, ami már visszatolakodott a jelenbe, és már nem vezet kézen fogva a jövőbe, csak a nincsen, a van és a nem lehet egyensúlyoz a tescoban a chips zacskók között, de mégis a csipek döntenek arról, mikor indul az űrhajó a feltámadás gyülekezőhelyéül kijelölt plázába, az ördög zongárázik és a világszép nádszálkisasszony még egyszer utoljára fellép mélyen dekoltált báli ruhájában, hogy előadja mikrofonnal a kezében, az www.youtube.com/watch?v=WJTiXoMCppw
@jaegtoer:

Ez szuper:))))))
Privi ment, olvastad?
@jaegtoer:

kellett, na. fene.

a zongárázik én sem tudom mi akar lenni, de zongorázik-ra gondútam.
@jaegtoer:

hát akkor keblemre, kakukktojásfődi:)

talán még ennyit: a padaván útja az ezer valóságon át önmagához vezet. ott van az igazság elrejtve, nem kívül rajta valahol, hanem ezer valóság által ezerszer reflektálva és mégis benne, változatlanul. az ezer valóság csak annyira változtatja meg, mint az ezer hullámú tó a benne tükröződő csillagos égboltot.

nna, ez most egész jó lett. majdnem olyan jó, mint a ma esti csúsztatott tojásos porréhagyma levesem, amit mikor éppen nem hullámzott, akkor ettem meg:)
@riennevaplus:

... hhhmmm, ...nem mondja Padaván, épp így gondolom én is, bizonyságul kerestem egy hsz-t Hölgyi világában, de nem találtam, pedig emlékszem rá, egy lendülettel írtam hosszan s benne nagyapámról (ki asztalos mester vala): -'és az elkészült szekrény politúr tükrében tükörképeként felragyogott, ki is a teremtő Isten.' (ezt a képet fejem elektrolitjába cca 8 éves koromban hibernálta útravalónak a műhely zeig nadrágba rejtezett szelleme, aki este meséket olvasott nekem, miközben a fűrészporos kályha ontotta az időtlen meleget, ami még most is átjárja lelkemet és bizonyítja a hetedik dimenziót, hogy lám-lám feltörhető a dió, nem kell hozzá kalapács, sem a feltámadott ács, nem kell oly messzire menni, elég hozzá gondolattá lenni, a hangokat sorba rakva eldúdolni dorémifászólátidótilászófámiredó ez éppen 7 mert a 8. forduló, de már megint elkalandoztam.... hol is tartottam...?

jah, hogy itt vagyok a Földön, és azon tűnődöm, ha nem is hullámzott ama lecsúsztatott leves, sőt moccanatlan tűrte a kanalat, vajh mire gondolhatott a Padavan, élőt költ-e vagy holtat, mi csak nem moccan, de lélegzik, mint a tenger s maga is padavánná lesz...

...mindazonáltal, ha meggondolom, ahogy én a lekváros fánkkal bántam, se szó se beszéd, csak fogaimmal belemartam, megborzong a hátam, érzi-e vajon a barackfa, hogy egy martalóc a gyermekét kínozza?
@riennevaplus:

csak hogy még zavarosabb legyen ez[(+)(-)]az:
"___
Dr. Egely György

Egely György 30 éve kutatja a gömbvillám jelenségét, több könyvet is írt erről. Szerinte a gömbvillám egy négy térdimenziós, nagy energiatartalmú elektrongyűrű. Bizarr esetek köthetők hozzá, akár emberi vagy állati testben is keletkezhet, okozhat öngyulladást, előjöhet a semmiből, átbújhat a kulcslyukon, megjelenhet zárt térben, akár egy repülőgépen is. Különös viselkedésére a négydimenziós mozgás adhat magyarázatot. Persze vannak olyan állatok (egerek vagy kukacok), melyek számára a mi térérzékelésünk felfoghatatlan, ők csak a sík felületet ismerik. Mivel képtelenek vagyunk érzékelni, szinte elképzelhetetlen számunkra, hogy létezhet még egy dimenzió. Világunk azért háromdimenziós, mert így stabil az anyag, ezért történhet az, hogy a gömbvillám hatására bizonyos dolgok, pl. a fém vagy a műanyag egy időre puha, agyagszerű lesz. A gömbvillám-kutatásban nagyon sok lehetőség rejlik. Forradalmasíthatná az űrutazást, hiszen a járművek a hipertérben mozoghatnának óriási távolságokat áthidalva. A túlságosan materialista tudományos világ viszont fél négydimenziós szempontból közelíteni a gömbvillámok felé, mert ez bizonyíték lehetne arra, hogy létezik túlvilág. Megtudhatnánk, hogy hol lakik az emberi lélek a születés előtt vagy a halál után.
___"

index.hu/bloghu/erdekesvilagunk/2013/12/10/a_rejtelyes_gombvillam

{[még mindig érdekel]}

Szép napot-hetet-havat-ünnepeket-hétköznapokat!
@jaegtoer:

'csak hogy még zavarosabb legyen ez[(+)(-)]az:'

jelentem, nem lett zavarosabb:)

amúgy: egely téved, többszörösen, de nem akkorát mint azok, akik a 4d-t csuklóból kétségbe vonják.

neked is szépeket, jaegtoer.
@Orica Középföldi:

'egész-ségedre'.. talán a legszebb magyar szó, magyar kívánság. azt kívánja, hogy egyesülj részeiddel, amikre bomlottál ebben a kegyetlen harcban, ami a földi élet. hogy kerekedj fölé, győzzél. legyél úrrá a megosztáson. egyesítsd őket. egyesítsd az anyagot, amit magadhoz vettél, ha ettél, vagy hagyd, hogy az intoxikácó elmossa a racionalitás részrebontó határait, ha ittál. hogy emlékezz erre az ősállapotra, ami az egész-ség. vagy valahogy így.. cheers..:)
@Orica Középföldi:

4d az 4d. az _ő_ 4d-je egy hipotézis, amivel semmi baj sincs, sőt, csak ő már a kezdet kezdetén mindenfélét beleinterpretál. így viszont nem fog jutni semmire, félreviszi a láz..
@riennevaplus:

Tényleg:))) Még soha nem gondoltam mélyen át, hogy az egészségedre így értelmezhető.Köszönöm.
A beszél, de nem gondolkodik kellemes pocsolyájában tanyáztam, belátom:)

Azt gondolod, hogy Egely eltévedt a paranormális labirintusban?

Nem tudom, hogy így év végén mit ülsz, ünnepelsz, ha egyáltalán és van mit, mert az nem öröm, hogy egy évvel öregebb lesz az ember, az igen, hogy közelebb kerül a tavaszhoz.

Tehát, mindazt neked, ami örömet okoz:))
@Orica Középföldi:

"Azt gondolod, hogy Egely eltévedt a paranormális labirintusban?"

Talán még nem tévedt el teljesen, talán csak tét óvván tév Elyeg. rem én van der waals
@riennevaplus:

köszönöm.

Egely-hez:

érdekes felvetés. talán nem is több...
ellenben némely 'álmomról' nem tudom, valóság volt, vagy képzelet, vagy álom, vagy egy másik világ... létezhet, hogy egyszerre létezek? vagy csak egyszer, de újra meg újra? ... vagy csak egyetlenegyszer? esetleg mindenben benne vagyok, vagy éppen fordítva éppen hogy belém költözött minden.... az élet végén a halál a feloldás és a feloldódás, és a legorganikusabb nász az élet során?
@jaegtoer:

' "Azt gondolod, hogy Egely eltévedt a paranormális labirintusban?" '

bizony, mégpedig szükségszerűen.

az anyagi világ valóban 4 dimenzionális, teljes spektrumában. a földi élet, a földi tudat azonban 3d-re korlátozott, ami korlátozásnak megvan a maga jelentősége. át lehet pillantani innen 4d-be, egy bizonyos fejlődési szinten, lehet hipotéziseket felállítani, de a határvonal masszív, és 4d gyk. off limits. aki mégis átjutna, azzal az történik, mint amikor hangya előőrsök (2d) behatolnak egy lakásba (3d): vagy visszaviszik őket a bolyba, egy újságpapíron, vagy egy pohárban, és betömik a rést, amin behatoltak, vagy.. rovarirtószer.. attól függően, hogy a világos pólushoz tartozik-e az érintett 'lakástulajdonos', vagy a sötéthez. viccesnek tűnik, ugye? pedig nem vicceltem:) [szmájli, mint oximoron: it's new, it's fresh, it's for ö litl midnájt dzsessz:)]
@Orica Középföldi:

ez most fel fogja turbózni minden koccintásodat; szerencsés, aki eléd tarthatja poharát:)

és köszönöm jókívánságaidat. viszont! ami nekem egyébként örömet okoz, az a valóság feltérképezése. felülemelkedni a lokális problémákon, a lokális ködökön és felrajzolni, ami onnan látszik, még ha csak magamnak is. nos, az igazi öröm.
@jaegtoer:

emondanád egyiket a némely közül? (talán egy kicsit kevesebb kérdőjellel).
@riennevaplus:

"vagy visszaviszik őket a bolyba, egy újságpapíron, vagy egy pohárban, és betömik a rést, amin behatoltak, vagy.. rovarirtószer"

Szóval a kaland nem veszélytelen egyrészt, másrészt azt gondolom, az evolúció - sok minden mellett - valahol a kaland terméke is.

Ez utóbbit talán/nyilván meg fogod cáfolni, de addig örülök a gondolatnak:))

(Miközben nem tudom, hogy ez a kaland véletlen vagy késztetett.)
@riennevaplus: @Orica Középföldi:

miközben itt, a hegyemen ülve szárnyalok, és készülődök a 'megírásra', hát mit nem látok, hogy egyes holdkórosok már 8, sőt tíz dimenziónál tartanak, mindenesetre jó látni, hogy eme légből kapásokat földön állva matematikával írják le, de az az érzésem, hogy túlbonyolítják a dolgot, a valóság ennél sokkal egyszerűbb, ahány ember, annyi világ, és akkor hol vannak még a kövek, a vizek a flóra, a fauna és a semmi és a képzelet amivé összeállt a számtalan világegyetem, pedig oly könnyű belátni [±(+ -)] = ∞
:D
ami persze nagy marhaság, ellenben mindenki azt képzel bele, amit akar, vagy amit tud, vagy amire képes.
;)
@jaegtoer:

Csányi jutott eszembe:))
Azt mondta, a modellezés arra való, hogy a kutatók fejlesszék az intelligenciájukat:))
@jaegtoer:

most nyergelnem kell és nem leszek pár napig, kellemes ünnepeket!
@Orica Középföldi:

a kijelentés nem rossz, csak befejezetlen, mert nem törekedett a teljességre.

a mondat folytatása az alábbi:

...a baj csak az, hogy nem terjed tovább, ezért a földiek intelligenciája konstans, azaz, a kutatók intelligenciája ugyan növekszik, de a Föld népességének növekedésével az 1 főre jutó intelligencia a legpozitívabb megközelítéssel is változatlan, tehát fajlagosan csökken. bár lehet, hogy ennél is riasztóbb a helyzet.
@riennevaplus:

Neked is a legkellemesebbeket!
a fűtést nem kapcsoljuk ki, vár a fotelod, és az italod, és mi. mármint gondolom Orica is.
@jaegtoer:

Tulajdonképpen a szelleme mindig jelen van:)
@Orica Középföldi:

"Tulajdonképpen a szelleme mindig jelen van:)"

és az is nagyon kellemes, hogy duruzsol a kályha és belülről süt a nap.
@jaegtoer:

várok.. megírhatod pm-ben is, ha gondolod.

addig is: vigyázz az érzelmeidre, arra, hogy milyen gondolatokhoz, következtetésekhez vezetnek, mert azok sajnos manipulálhatóak. mármint az érzelmeid. tudom, nehezen tudod ezt elképzelni, de sajnos tényleg így van. egy mocskos _technika_, de működik.

ez egy harc, jaegtoer, egy kegyetlen harc, és nem ostoba, egyik-hülyébb-mint-a-másik 3d államalakulatok _jövőjéről_ szól, ami ippegleg abszolúte megszűnt létezni, hanem valami másról, amit megláthatsz, ha nem hagyod magad lehúzni 3d bolondvilág egykulcsos-többkulcsos, liberális-konzervatív zászlócskalengető pöcegödör terepasztalára, ahol csak egy katona vagy, akit tologatnak a véres büdösben, és aki mindeközben azt hiszi, saját akarata hajtja.

red pill or the blue pill, that is the question and with that to be or not to be.. ilyen időket élünk, bassza meg, nem mi akartuk, de ehhez kell alkamazkodni.
@riennevaplus:

Megírtad helyettem a privit - szinte:)))
De azért megírom.
@riennevaplus: @Orica Középföldi:

sziasztok.

hétvégére összegereblyézem magam, és írok ide is és pm-ben is.

addig is gyönyörködjünk a hóesésben, én pedig csavarosan el-elszökkenek a jobban teljesítés árja elől, mielőtt ama beteljesítés egy svédet kiváltó promt gáz csavarral elgázolna.

* (népiesen: gazprom)
ez mi ez? valami elefántcsont torony? :)))
@hacsaturján:

nem, ez egy mentőcsónak-szemle az f2-es vonalon.
magyarázat: f1, azaz fiktív1 egy fiktív vonal v1-el, azaz valóság1-el párhuzamban, amik bár valahol a picsában találkoznak, de ez most bennünket nem érdekel. ami érdekel, azok az áthallások.

f1 = titán [titan] lásd: en.wikipedia.org/wiki/Futility,_or_the_Wreck_of_the_Titan

v2 = titanic, lásd díkaprió et al. .

f2 párhuzama v2, azaz valóság kettő, az idősíkon kb. 100 évet eltolódva, uszkve napjaink, halleluja. a 'mentőcsónak-szemle' fiktív pontja a fiktív egyenesen (f2), az, amit te elefántcsont toronynak voltál szabad találgatni, a téma, a tér, kriptikus mondataim, etcetera.

v2, tehát napjaink egyenese, a civilizáció-titanic. f2-ről áthallva a v2 párhuzamos azonos pontjára kb. a titanic egy kajütjébe való belehallgatást / beleszólást jelent, ahol egy nemzeti dohányfüstbe burkolt kártyacsata zajlik, és ahol mindenki mindenkit csalással vádol, míg odakünn egy jéghegy.. na mit is csinál, na mit? hát közeledik.

f1 és v1 párhuzamosok f2 és v2 párhuzamosokkal párhuzamosak, és áthallásaik is csereszabatosak. érted?:)
@riennevaplus:

ahol nincs, ott ne keress, avagy tekintsd komédiának, s röhögni fogsz rajta legott. ülök a jéghegy csúcsán, miként a hab, "i" bötün a pont, mely körkörös predesztinációra van ítéltetve, mintegy 10/10-ed arányban, s hogy ebből 9/10-ed mennyire kényelmetlen, azt rábízom schrödingerre, bár nekem két macskám is van. ja, és hogy a jéghegyen lehet-e kártyázni? hát persze!
@hacsaturján:

mennydörgős mennykő, arról nem volt szó eddigelé, hogy Donner és Blitzen átlényegült és immár Lukrécia és Szerénke bőrében lelkesülve tejesíti a svalbárdi társas magány ormain a snóbli parti véső egyenletének védtelenbe tűnő meghágásainak hullámzó szuperpozicióinak sörét a qubitek szimultánkorsóiból kifolyó hablatyakban, így nem csoda ha elkopik a gereblyém, ha közben hólapáttal kell igazítani a lapjárást by the Hopen de hope nélkül, igaz, a Cape of Good Hope épp az ellenkező végen nyújtózik délen.
nu, jöjjön csak újra a kályha, ha már elfogyott a fáklya...
lássa, lássa! míg maga összekever engemet szomszédommal, a sánta klausszal, addig én teljes fleto fani minőségemben hívom tetemre schrödingert - tudva tudván -, hogy őkelme egyetlen egy rénszarvast sem tudhatott magáénak, ennek ellenére van nekem két macskám is és bizton mondhatom, hogy nem oda buda! s míg maga őrjöngve ajvékol, akár egy libsibolsi, akinek a kacagányából kilopták az aszalt szilvát, addig én még a horn-fokot sem tartom meglepőnek, hiába is nyomja krahácsot az ellen.
no tessék:

"Azért mi magyarok, tudunk élni. Az atomerőművünket az oroszok építik, a fasisztáinkat az angolok kergetik, a zsidóinkat, úgymond, a németek deportálták, a fürdőinket a törökök építették, a gyárainkat meg az osztrákok; a zenénket a cigányok találták ki, a földművelést a szlávoktól tanultuk; még Árpád apánkat is a Franco Nero játszotta - minden egyebet pedig a kínaiak gyártanak. Mi meg csak ücsörgünk itt Európa puszta közepén, regionális kultúrfölényt dúdolunk magunk köré, és utáljuk az oroszokat, az angolokat, a zsidókat, a svábokat, a törököket, az osztrákokat, a cigányokat, az összes szlávot egytől-egyig, a kínaiakat és azt a buzi digó Franco Nerót - és egyre a balsorsról siránkozunk, hogy minket itten mindenki bántott, bánt és bántani akar."
@Orica Középföldi:

nekem is megteccett, azér loptam el.
@hacsaturján:

"s míg maga őrjöngve ajvékol, akár egy libsibolsi, akinek a kacagányából kilopták az aszalt szilvát,"

megígérem, visszaveszek magamból. már az én fülemet is bántotta.

amúgy meg lehet, hogy Schrödingernek ebben a világban macskái voltak. ... no, de a másikban? és a harmadikban?... a negyedikről nem is szólva?!
@riennevaplus:

megírtam pm-ben.

a többi dologgal meg óvatos vagyok. de lehet, hogy csak affektálok. éppen nem tördelek lándzsát semmi mellett. legózok.
@hacsaturján:

ha választhatok, akkor inkább mosolygok, azt is valami örömből inkább, mint másokon, mert a röhögés nem az én frekvenciám.. próbáltam, de nem ment, nem passzol, most már hagyom. a röhögés valahogy egy magavesztett állapot, s noha egy kicsit tényleg olyan, mint a nevetés, csak már a 'démonok' is belehúzták regisztereiket, yeah.. a röhög és a hörög számomra inkább rokonok, mint a röhög, nevet és a mosolyog.

mindazonáltal tsókoltatom macskáidat, akik egy baráti nép, bár a cinkék szintén baráti népének ezt valahogy még tudomására kéne tudnom hozni. diplomácia lesz ez a javából, bakker, nem egyszerű, de nem adom fel, hátha felérik egyszer okos, komoly kis fejükkel:)
@Orica Középföldi:

ez is:))))

egy kis esti zene, hátha nem ismered, és hátha tetszik.. nálam még egy régi vinilen megy, ami csendesen serceg, mint egy nyitott kandallóban a fenyőágak, és.. szeretem: könnyű, csacska és élvezetes:)

www.youtube.com/watch?v=ZtDrFSGZlSw
@jaegtoer:

legózni jó, nem legónak lenni mégjobb:)
@riennevaplus:

Kösz, nem ismertem. Miközben írok, hallgatom.
A nyitány alatt azon vigyorogtam, mennyi ismerős futam, dallam.
Ha mélyebben ismerném a zenét, tán még azt is meg tudnám mondani, hogy kinek melyik művében tűnik fel ez-az:))
De hát én nem elemzem, csak élvezem a zenét és közben azt gondolom megengedően, zsenik juthattak ugyanarra a megoldásra:))

Válasz félig kész. Hozzád külön "hangulat" és idő kell.
Erre leginkább a zene alkalmas, de még nem tudom, hogy melyik illik hozzád igazán:)Hogy melyik nem, azt igen.

Elegáns volt a röhögés és nevetés distinkcióját frekvencia-különbségként megfogalmazni.
Milyen igaz, és milyen könnyedén elfelejtkezünk erről a mindennapi beszédben:)
@riennevaplus:

nemtom. nekem természetes halmazállapotom a mosoly, mongyák is a mamókák, hogy mijjen jól áll nekem (odafagyott), ámbátor bájamon kívül tudok kárörvendeni, lehetek malíciózus, udvarias, semmitmondó, lenéző etc. és a frekvenciám egy dekát sem változik, míg a roar with laughter esetemben a felismerésen alapul és csak akkor fordul kellemetlen hörgésbe, ha véletlenül letüdőzöm a nyálamat. megengedem, legyen ez a röhögés harsány kacaj avagy felhőtlen nevetés, tény az, hogy bármikor le tudom röhögni a szmokingomat.
@hacsaturján:

Ha arra gondolok, hogy írásod olvastán az agyam milyen frekvencián hozza működésbe a lelkem, és ennek mi a megjelenési formája, félhangos röhincsélésnek nevezném:)))
@hacsaturján:

"valami elefántcsont torony? :)"
hmmm...
újfent elgondolkoztatott, kedves Mester! miért is ne? nem jobb ez a campus, mint az agora? itt még a csillagos ég sem határ. sőt. macskák rének, Lorenz, Schrödinger, Hawkins, stüx, stex minden belefér. még mi is. kicsit szaggatott az ütem,de 300 évvel ezelőtt sem volt annyira gyors a posta, az új atomkór korban meg már rendeletileg is lassítva van. jó itt. sehol egy *talicska és még azt is megtudtam, hogy Gutzwiller nem a vurlitzer elírása... ez itt maga a Kánaán
no, szép napot, aszonták rövid tél lesz. szerintem meg nem. ezután jönnek még csak a hidegek...
süti beállítások módosítása