Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirtv.hu/ahirtvhirei/nekiment-magyar-peternek-a-momentum-amiert-elveszi-a-szavazoit-video-2584335?... (2024.05.02. 22:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.17. 12:33 Fabius

Kielégületlen ribanckurvák menjenek az anyjukba!

Címkék: egészségügy miskolc fidesz kdnp

Egyszervolt Acélváros egyik egészségügyi intézményében a címmondattal kezelik a kullancsot. A történetet elolvasva felszalad a borsodi megyeszékhelyet némileg ismerők szemöldöke:

- A milliárdos beruházással felújított és frissen átadott Selyemréti Strandfürdő egészségügyi személyzetének nem jutott 500 forint egy kullancs eltávolító csipeszre? Végül is veszünk nekik egyet ajándékba, legyen kéznél, ha esetleg az én gyerekembe mászna bele egy kullancs legközelebb. 

- A minden egészségügyi intézményt megszálló borzasztóan keresztény és rettentő konzervatív fideszes potentátok szellemisége mellett ennek a morálnak kell visszatükröződnie? 

Ezt talán mégsem várná az ember a Csiba Gábor, máltai szeretetszolga és trafikkoncesszió halmozó, Nagy Kálmán KDNP-s országgyűlési képviselő, Kriza Ákos egykori MÁV Rendelőintézet vezető - polgármester és Kása Miklós pártpolitikai kórházharcos, jelenlegi intézményvezető nevével fémjelzett miskolci egészségügytől. Tévedés ne essék ez a hangnem semmilyen közintézményben nem elfogadható. De, ha már ennyire hangsúlyosan keresztény konzervatív fideszesnek teccünk lenni a miskolci egészségügyi vonalon, akkor talán az elvárható modorminimumnak is hangsúlyosabbnak kéne lennie. 

Az eset ettől függetlenül is az egészségügyi ellátás szégyene. A strand csipesztelensége önmagában egy rossz vicc, de, hogy egy járóbeteg ellátással foglalkozó egészségügyi intézményben se lehessen egy kullancsot kivetetni az röhej. Úgy különösen, hogy a megfelelő eszközzel nem rendelkező stranddal szemben van, (jobbra a strand, vele szemben a rendelő) 

ScreenShot075.bmp

...és tavaly ilyenkor még a "rövid távú szakmai célok között szerepel az egynapos sebészet beindítása is, annak érdekében, hogy ne kelljen kórházba vonulni a pácienseknek olyan apró beavatkozások miatt, amelyek a járó beteg ellátás keretei között is megoldhatók." - véleményen voltak Kása Miklós igazgató érkezésekor

Az interneten kitört balhé után az intézményvezetés késő bánat címmel igyekszik kanosszát járni és egyezkedni a családdal. Kérdés mennyi értelme van - a jogi hercehurca elkerülésén kívül - ennek az utólagos szánombánomnak? Mivel kárpótolhatja a miskolci intézményvezető a székesfehérvári, nyaralása rontott családot? Adnak nekik egy eltávolító csipeszt ajándékba? Kapnak egy sorban állás nélkül újra dobhatsz családbarát kártyát, vagy mi? 

 

 

256 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr985409899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez most komoly? Mert viccnek elég durva lenne.

Szerencséje a kisgyökérnek, hogy nem az én gyerekem anyjával keveredett ilyen szóváltásba...

És most megyek veszek pár kibaszott csipeszt ennek a csóró városnak. Az ötszáz forintos ribanckurva anyátokat, fideszgecik, azt. Csak, hogy stílszerű legyek.
Kullancskiszedéssel hivatalosan a sebészeti trauma foglalkozik, egyszerűen nevetséges. Kullancsot ugyebár olyankor szed össze az ember, amikor csak ügyelet van, és ilyenkor a sebészeti traumákon elképesztő állapotok vannak, soha nem kerül sorra az ember 1 kullancscsípéssel (ugye ilyenkor fontossági sorrend van).
"elhagyom a várost, ha nem fogad magába" - mondta kullancs, s elment budapestre énekelni.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Vegyél egy párat helyettem is, majd rendezzük.
/off
(balra a strand, vele szemben a rendelő)
nem túl lényeges, de a képen a strand a jobb oldali épület.
/on
@Edinburgh Airport:

Lehet meg kéne tanulni melyik a jobb és melyik a bal kezem :-D

Kösz
A blog témával kánonban a következő hír méltán elénekelhetné a Lóherrgrimmből a Pikk-ász áriát:
index.hu/belfold/2013/07/17/villanyoszlop/
@Fabius:
Vagy az unortodoxiát kéne megtanulnod, és máris helyes lenne a kézmeghatározás. Esetleg alkotmánymódosítás?
Azt gondolom itt inkább az emberi tufaságról van szó. Az, hogy a tufaság ilyen mértékű jelenléte a mindennapokban/emberek közti kapcsolatokban mennyiben "köszönhető" a politikai helyzetnek, más kérdés.
Az, hogy egy strandfürdőn nincs erre lehetőség (mármint a kullancs kivételére), na az a felháborító. Demagógiát súrolva: az intézményvezető repiköltsége mekkora?
Az egészségügyi ellátás színvonala az a vicc kategória, főleg, ha az arra beszedett járulékok mértékét is figyelembe vesszük.
A fidesz-kdnp megjelölésekben pedig csak a szövetség és párt vonatkozásában van valami enyhe kapcsolódási pont a valósággal. De ez elmondható az mszp mozaikszóról is.
Bocs, hogy OFF de komoly a videóban, hogy amikor már mindenki spriccelt szét az MSZMP-ből, Martonyi épp akkor lépett be 1989-ben. :)

Kommunista pártlistákat hagyott Köztársaság téri székházában az MSZP

vimeo.com/70396350
engem nem dobtak volna ki, ezt határozottan állítom. én esetemben ez két különböző hír lett volna a sajtóban:

1. 'balesetet' szenvedő családot nem akarja ellátni a kórház, bunkó a biztonsági őr.
-hír: biztonsági őrt gyermekéért aggódó apuka helyszínen feldarabolja, majd a maradványokat lóbálva igyekszik ösztönözni némi rugdosással kísérve az ügyeletes orvosokat.

2. nincsenek rendes EÜ eszközök a strandon
-hír: apuka a felgyújtott strandot éppen eloltani igyekvő tűzoltóknak feljelenti a strandot üzemeltető céget segítségnyújtás elmulasztása miatt, és a strandot nem ellenőrző ÁNTSZ-t.

(szerintem az egész arra vezethető vissza, hogy az emberek nem elég határozott kiállásúak. egy vagyonőr nem szólhat be nekem büntetlenül, és ha a fiam nem részesül abban az ellátásban, ami miatt fizetek évtizedek óta, akkor az orvos is megnézheti magát. nekem ne hivatkozzon semmire. nem teheti meg. ha látják, hogy úgy megy oda valaki, hoyg jajjdemár, nem lehetne-e esetleg netalántán, akkor úgy bánnak vele, mint orbán a félázsiaiakkal...)
@bella _ciao:
@sírbateszezazegész:
Elhagyta a várost > beállt a kör közepébe, ahol körbevették rosszak > onnan egek felé kiáltott > erre kimenekítették az ufók > amik aztán rájöttek a tévedésükre > visszabaszták arra a sarokra, ahol még nem állt > azóta is ott álmodik egy világot magának.
A forgatókönyv bárminemű hasonlatossága valós személyekkel, csak a véletlen műve.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Te romlasz vagy javulsz? Martonyival kezded a napi kopipasztát, és nem zsidókkal, buzikkal vagy cigányokkal? Szerintem kezeltesd magad kullancscsipesszel, míg nincs áttéted.
@Fabius: Figy Fab. Megoldás lehetne még az is, hogy csinálnak egy strandot a Szentpéteri kapuhoz is, hátha a megyei kórházból már nem hajtják el a kullancs csípett pácienseket.

Egyébként anno ott volt a párom nyaki gerinc sérv műtétje is.
@sírbateszezazegész: igazad, van, az olyen strand ne tartson kullancsot, ahol egy szar csipeszre sem telik.
@Bakter: jó összefoglaló az egy kullancs élete forgatókönyvhöz. jutalmad egy csipesz, amit fabiusz megvált nálad karamellával (jobb esetben egy kis lengyel vodkával) a kórház számára.
A "másik" Akadémia elismert designere megtervezte a Nemzeti Csipeszt, amelynek gyártási terveit/műhelyrajzait a MKK (Mi Kutyánk Kölyke) Stúdió elkészítette.
Sajnos hiba csúszott a tendereztetésbe, mert az adminisztrátor - az elért kormányzati sikerek miatti ámulatában - a meghívásos (zárt) versenytárgyalás helyett nyílt eljárást írt a pályázati felhívásba és az egyik vesztes a döntés ellen kifogást emelt.
Időközben a fellebbezést elutasították és az új eljárást rapid módon lefolytatták.
A nemzeti csipeszeket - milliós tételben - a Közgép fogja legyártani és megfelelő számban biztosítja az orvosi rendelők, kórházak, strandok, parkok, erdészetek, szállodák és mezőgazdasági vállalkozások részére.
Esetleges vészhelyzet elhárítása érdekében minden Nemzeti Dohányboltban, Nemzeti Italárudában és Nemzeti Kaszinóban is lesz az eltávolító eszközből.
Megbízható forrásból tudom, hogy elkezdődött a Kullancsdöglesztő Különítmény szervezése, melynek vezetőit a napokban nevezték ki.
Probléma most már nem lesz, mert nem lehet!
@Fabius:
Attól függ, honnan nézed: szemből, vagy hátulról.
Leírom ide is, amit a HVG-s cikkhez:

Fertőzött kullancs sokféle rettenetes betegséget hordozhat, mint pl. a lime-kór, nem véletlen, hogy a kutyáinkat hetvenhétféle módon óvjuk tőlük. Alap, hogy szakszerűen legyen kivéve legalább a gyerekekből... DE.

Épp mai napi történet, hogy egy súlyos pszichés krízisben (öngyilkosság-közeli állapotban) lévő, egyébként régóta viszonylag súlyos depresszióval kezelt beteget - csupán azért, mert nem volt ma semmilyen időpontra bejelentve - elhajtották a szakrendelésről, ahová tartozott. De elindult máshová, ahová szintén tartozhatott volna, de ahol addig még nem járt, vitt magával mindenféle papírokat, kórelőzményt stb., amit hirtelen össze tudott szedni, ott meg egy asszisztens - NEM ORVOS, CSUPÁN TULAJDONKÉPPEN ADMINISZTRÁTOR - azzal hajtotta el, hogy rossz helyre jött, mert itt látható, mutatott egy 2007-es kórelőzmény leírásában a többek között egyetlen mondatra, hogy az illető alkoholista, mivel maga vallotta, hogy hetente megiszik összesen kb. 2 decinyi tömény alkoholt, ezért addiktológushoz menjen, ne pszichiátriai szakrendelésre...

Hozzáértő emberek (orvosok) lustaságból, fásultságból, közönyből, akármilyen okból, valamint hozzá nem értő emberek, személyzet, biztonsági őr, akárki a szó legszorosabb értelmében emberek életével játszanak - nem csak pszichiátriai, de traumatológiai és egyéb rendeléseken is.

És igen! Kifejezetten 3 éve, a fidesz NAGY EGÉSZSÉGÜGY-ÁTALAKÍTÓ RENDSZERÉNEK életbe lépése óta ilyen és ennél egyre csak rosszabb és rosszabb a helyzet.
@Bakter:

"Szerintem kezeltesd magad kullancscsipesszel, míg nincs áttéted."

Degeci :-D :-D :-D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Pölö a nővérszálló udvarára, ahol mindig akad kéznél segítség...:-))
@Secnir:

Asszem esetemben is így lett volna valahogy.

Bár fésztufész valamiért engem nem annyira szoktak kurvaanyázni.
@bella _ciao:
Nos most: a Matuzsálemerdei Dac- és Vérkullancs Szövetség szikratávírón keresztül tiltakozott nálam abból kifolyólag, hogy a sarkonálló ment a hűtlent velük tesszük egyenlővé. Öntudatos rovarok ám, nem tűrnek meg maguk közt akárkit.
@Fabius: Mondanám, ez a volt MÁV rendelőintézet, amibe hajdan csak a kivételezettek tehették be a mocskos lábukot... és azért azt is jegyezzük már meg, hogy a gennyláda Csipa a Megyei Kórház és Rendelőintézet igazgatója, aki a vizitdíj bevezetésekor orrba-szájba szívatta a betegeket, a pavilonos rendszerű kórházában a főbejáratnál elhelyezett 1, azaz egy darab vizitdíj automata kihelyezésével, oszt onnen mehetett a féllábú zukker-beteg gyalogost a kb. 60 méter távolságra lévő angiológiára, rögvest fel az első emeletre lift nélkül. A nővérirodában pedig paprikajancsis-bohócsapkás Gyurcsányképes 20 000 forintosok másolata volt a tacepaóra kirejszszögezve a plebs legnagyobb örömére...
@DR. INKVIZITOR:
Ezt nagy rosszul tetszik gondolni. Már ki lett írva a koncesszió a Nemzeti Csipeszbolt hálózatra. Vannak még heverek, akik nem jutottak helyzetbe.
bocsánat: 600 méter, az onkológia kb ugyanennyi, a szülészet kb. 800, de legalább a proszektura közelebb volt/van.
@Bakter: homar.blog.hu. olvastad a poszthoz a kommentelőket is? az legalább olyan felháborító, mint a rendelőben történtek
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ne pampogj édsbátyám. Kisvárosunk irul-virul... 5 évente fussa új térburkolatra a Szécsényin, ha Kriza kap egy visszautasíthatatlan ajánlatot a helyi ingatlangecitől a régi felvásárlására. kb 6 éve a sétálóuccán nagyjából Hadik-állapot van. A jobbérzésű boltosok már felakasztották magukat. A kötelezően előírt portálcserék (Viszlai és a jelenlegi Főépítész-sámán magánakciója) már csak hab a tortán.)
@vitéz Thapóccay néma bárány: esetleg vetődj el a Thapóczay szabadstrandra, oszt borujj le a földre és sirdogálj... (persze a Közdomb kivétel, ott bezony Rizsa úrnak aszfaltozott út jár a házáig, a nyálgép KDNP-s "40 milliőt kirázok a farkamból, mer én 47 ezerből élek" kisfasznak természetesen ugyanaz. Folytassam?
@bella _ciao: Hülye! :-) De előbb tet egy kirándulást a Szíriuzira és nyitott néhány szociális zálogházat:-)
@Fabius:
Semmi rosszindulat nem furmál bennem Gábriellával szemben, és dunakanyari lévén Degecről sem származhatom. A fenti javallatot merő jóindulatból javallám javallni néki.
És még mindig nincs összefüggésbe hozva általa a kullancscsipeszhiány a zsidó világösszeesküvéssel, ez gyanús. Pedig simán levezethető, hogy a Tel Aviv pénzelte new yorki zsidóbankárok állnak az eszköz hiánya mögött. Mert az így elterjedő betegségekkel kiírtják a turulnépét, hogy helyet csináljanak Újizraelnek.
@MolnarErik: Ha hülye vagy, akkor ne ugass bele... ez az izézmény nem kórházi traumatológia, hanem egy agyonprivatizált járóbetegellátó. Leülhetsz, de inkább, húzz a picsába.
@KÁTÉó53éúétr6:
Nem kell elolvasnom. Napi tapasztalat, hogy magyarból (és nem csak abból) 5 millióval több van a kelleténél a sárgolyón.
@Bakter: a kullancsot, v.a csipeszt tennéd be a zalaptórvénybe? :-)
Most mit rinyáltok? Túlélte a kiskrambó a kullancsot? Ha igen nyista probléma. Az anya örüljön, hogy nem hívták rá a TEKet, és nem lőtték agyon. Egyébként meg a rendelőintézet elmehet a bús picsába, mert azért az vicc, hogy egy rohadt kullancs eltávolításához szükséges nem XXI. századi elektronikai eszközzel sem rendelkeznek. De szerencsére a Mezőkövesd FC számára akadt rongyos 400 milliócska. Remélem ebből majd telik a Mezőkövesd FC játékosai számára kullancscsipeszre beszerzésére is. Nehogy valami bajuk legyen az aranylábú gyerekeknek. :)
@Fabius: A kullancskiszedő csipesz működik a Simicskánál, a Lázároknál, a Semjéneknél is? Én azt se bánom, ha kiszedés közben leszakad a fejük.
@Bakter: Az unortodox bal, a jobb... bár mostanság bármely oldal a jobb:-)
Két éve SOTE Sebészet, az osztályon se csipesz, se olló, se szike. Varrat eltávolítás old meg okosba, penge a kézben, és a körmök mint csipesz.
Azóta a legtöbb helyen a helyzet változatlan, sőőőőt...
@Secnir: Azt ne felejtsd el, hogy a hozzád hasonlóan érdekérvényesítésre képes emberek olyannyira egyre kevesebben és kevesebben vannak ebben az országban, hogy a számuk alapból 4 millióra (mint létminimumon vagy az alatt élőre) tehető, és exponenciálisan növekedszik majd azok számával, akik képtelenek lesznek a megfelelő összegű paraszolvenciát kirántani a zsebükből, hogy megfelelő orvosi ellátáshoz jussanak.
Ráadásul, mint tudjuk, az Alaptörvényből kikerült a társadalombiztosításhoz való jog, tehát fizesd az adót, és fogd be a pofád, ha nem kapod meg érte azt az alapellátást, amihez mindeddig azt hitted, cserébe jogod van.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szerintem egy próbát megérne a dolog. Az ország csak nyerne vele azzal, ha beszakadna a fejük, ha már az anyjukba nem szakadt bele.
@Bakter: "Ezt nagy rosszul tetszik gondolni. Már ki lett írva a koncesszió a Nemzeti Csipeszbolt hálózatra. Vannak még heverek, akik nem jutottak helyzetbe. "

Csak kiegészítésként ezzel egyidőben megalakult a Nemzeti Kullancstenyésztők Békemenetes Szövetsége is, má nehogy a kullancsírtók munkanélkül maradjanak:-) Nem mellesleg a Csipeszboltosok már készülnek Brüsszelbe tüntetni, merhát mégsenem járja, hogy az EU kullancsként tapad és szipolyozza kishazánkat, miáltalis mink így sosem leszünk a világegyetem vezető gazdasági nagyhatalma. Nem mellesleg, lehet benne valami, mert ennyi agyhártyagyulladásos idült még soha nem volt ebben az országban vezető állami beosztásban. Ez már nem a középszer diadala, hanem a félnótások orgiája.
Azért méltányosságból meg kellene vizsgálni a másik fél - biztonsági őr - hozzáállását az esethez. Ott basztatja az időt szerencsétlen 40 fokban a fekete nejlon egyenruhában, hónapok óta ugyanabba a bakancsba izzadt lábbal, talpig slukkerban és akkor bejön két fiatal, jólápolt fürdőruhás NŐ.
Emberünk a városszéli hastáskás sétáló hölgyekhez szokott, talán nem dugott hónapok óta. Szegénynek valóban picikét sajátos a stílusa,de lehet, hogy csak ismerkedni szeretett volna. Ahogy szokott.
@GeoCracker:
Egy csipesz kullancsot tennék a bőrkötésűbe, aztán ezt az egész "pekidzst" tenném bizonyos emberizék bizonyos plagendpléj aljzatába. Homlokrakodóval.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ezek nem agyhelyhártyagyulladásosok. Mert abba bele lehet halni. Ezek meg három éve lappanganak.
a "HUNARIAN NATIONAL PEDESTRIAN SPARROW AIRLINES"-szal érkezett a strandra Mr. Varmint a táskájában volt még sok minden közöttük narancsos bukta

brühüyyy

szép kis izé...vagy a HÁROM NARANCS SZERELMESE legyőz minden akadályt és elháríttya hogy tuggyon még lopni +4 évet???
@Bakter: oszt ki e büszke vérszívó szövetség elnöke? valami simicska? hogy kikkel állsz te kapcsolatba!
Vagy 10 kullancsot kéne belerakni a biztonsági őrbe és vagy 10 db-ot Kása Miklósba, Krizsa Ákosba is.
Utána elküldeni őket oda, ahová valók. A búsba,.......
hasítunk:

Nem jött be az állami mobilozás
Tavaly még az állami mobilcég bíztak közszolgák - most 4,5 milliárdért vesznek szolgáltatást

www.napi.hu/magyar_vallalatok/nem_jott_be_a_verseny_nelkuli_allami_mobilozas.559607.html

-------------

Simicskáék az agrárszektorban is terjeszkednek

Tőkeemeléssel nyíltát tette eddig csak sejtett meghatározó tulajdonát az osztalékmilliárdos Simicska Lajos az Észak-Dunántúl agrárszféráját uraló Mezort Zrt.-ben.

hvg.hu/gazdasag/20130717_simicska_agrar

----------------------------

Az OTP vezetésével gyengült szerda délelőtt a Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe miután a miniszterelnök-helyettes további devizahiteleseket segítő intézkedések szükségességéről beszélt. A Magyar Telekom és a Richter is egy százalék feletti mínuszba csúszott, a Mol viszont még tartja magát.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/beszakadt_az_otp_navracsics_szavai_utan.559569.html
@bella _ciao:
Ki lehet vérszívó? Két név közül választhatsz. A fityesz sajtótájékoztatók segítenek a megfejtésben.
öveket bekötni:

Pénztárgépek: elmaradt a nagy bejelentés
Nem tolják tovább a kasszacsere határidejét, igaz, egy ideig még nem büntet a NAV.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a szerdai sajtótájékoztatón elmondta: a kormányzat rugalmas volt, és mérlegelte azon szakmai szervezetek álláspontját, akik szerint ki kellett tolni a kasszacsere határidejét - július helyett szeptemberre. Mára már el is készültek az engedélyezett onlinekasszák prototípusai, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pedig országos tájékoztató kampányba kezd, hogy folyamatosan informálják a vállalkozókat a fejleményekről.

www.penzcentrum.hu/kkv/penztargepek_elmaradt_a_nagy_bejelentes.1037113.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Bakter: mostan te tényleg ilyen gonosz vagy? két név... várjál! bajnai vagy reading? akkor tuti, hogy barrosora gondoltál!
kedves mama remélem jól van, a mindösszesen idióta qurmányiknál:
/jobb mint a dohány, és az eü ellátási szervezés/

Megyénként összesen egyetlen postán lehet iskolakezdési utalvánnyal fizetni a tankönyvekért Magyarországon - derül ki a Könyvtárellátó legfrissebb tájékoztatásából. Sok családnak emiatt több száz kilométert kell majd utaznia, természetesen saját költségén.

www.penzcentrum.hu/images/content/201307/17-Penzcentrum_iskolakezdesi_utalvany_postak.jpg

www.penzcentrum.hu/vasarlas/iskolakezdesi_utalvany_jol_kitoltak_a_szulokkel.1037096.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nyusziakaa! A rózsadombi privatizálandó szívkrímikán, a 6 nméters lehullott valamikori vakolat alatt, reggelente, vagy fürdik a beteg, vagy zabál, mert elválasztott rendszerű melegvizelés ellátás vagyon megvalósítva az enyer Gia takarékosság jegyében, a 8 ágyas kórterem, (no nem az intenzív), ahol reggelig szagolgathattad a halál közben beszart kóóórtársad illatát, paravánfal nélkül, és nem volt ügyeletes orvos és némber aki intézkedhetett volna, a szívklínika, ahol a protekciós beteg kapott EKG vizsgálatot úgy, hogy a 9 tappancsból 3 hiányzott, mert elkopott... szóval... nekem Te ne mesélj szép királylány...
És amikor unalmadban elsétáltál az elfekvő pavilonok felé... és láttad, hogyan fogsz kimúlni, a nyitott ablakon keresztül... nem kívánom neked. És azt sem, amikor egy másik intézményben hajnalonta kihúztál egy cigit elszívni, és előtted tologatták a rozsdamentes bádogtepsiket kis utánfutón kilógó hófehér lábujjakkal... szóval... Magyarország... már majdnem mennyország, e legalább a pokol kapuja.
@Spániel: Vazze! Most jöttem haza délvidékről... 32 fokban kikapcsoltuk a klímát, mert fáztunk:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ok, te nyeltél, akkó köpjünk együtt
Csak annyit tennék hozzá, a rokonság egyik része az eü-ben tapasztalódott, a másik része az oktatásaban, kisebb része a köz és igazságtalanság szolgáltalanságban. Részletezzem, vagy ölég ennyi? Sajna vagy hálaégnek, közvetett tapasztalatom van sokminden, de közvetlen kevés, igaz untigonisztikusan ölég ennyi is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Oszt varagamisimókus nem tudhassa, hogy a prototípus az csak pár darab? Hogy előbb sorozatban köll gyártani, mert csak úgy lehet vele ellátni a piacot? Hogy addig hiába akarna a büdöstalpú boltos venni, nem tud, mert nincs? Hogy a null- és elsőszériás példányok miden technikai eszköz esetén tele vannak gyerekbetegségekkel (pl ezér nem köll egy hétig sorbanállni az első szifonokért sznobiában)? Ja, hogy csak büntetni akarnak?
Több kérdésem nincsen.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Klimatizált ruhát és bakancsot a biztonsági őröknek! Akkor nem megy az agyukra a húgy, ha meglátnak egy bikinit.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: most mééééé, te képeztél tudásilag ki, akkómegszokjad :D
osztrákijás stimmel, veiszben még kamarásos :P :D
@Bakter: Ezek élő példái annak, hogy az agyhalált lábon is ki lehet hordani.
@bella _ciao:
Az első talált, a többi hideg. Gondolkodj, nem olyan nehéz ez.
@Bakter: ők büntetni, há holész te? Kuksizzad megfele, Misikiláj mondá saját szájival:

A kormány felgyorsítaná a gyártási és forgalmazási folyamatot, tárgyalnak a gyártókkal, azokkal is, akiknek készüléke még engedélyezésre vár. A gyártást a Magyar Fejlesztési Bankon keresztül állami hitellel támogatják - a hitellel támogatott gyártóktól ugyanakkor elvárják,<<<<<< hogy a lehető legkedvezőbb árral kínálják a pénztárgépeket.

Varga Mihály beszélt arról is, hogy volt olyan gyártó, aki korábban úgy nyilatkozott, másfél évet is igénybe vehet a gépek tesztelése - ezt elvileg<<< sikerült leszűkíteni néhány hónapra.

Augusztus 31-e a csere határideje, ezt követően a NAV ellenőrizni fogja a kereskedőket, hogy megtörtént-e a gép cseréje, vagy ha nem, a vállalkozó rendelkezik-e a megrendeléssel.<<<<< A miniszter arra kéri a vállalkozókat, hogy ne késlekedjenek az ügyintézéssel. A jogkövetkezmények alóli mentesség csak akkor lehetséges, ha igazolt, és az ajánlási listán<<<<<< szereplő gyártótól van megrendelése a kassza üzemeltetőjének. A NAV-tól azt kéri<<<<<< a miniszter, hogy a támogatási igényt (kasszánként 50 ezer forint a kisvállalkozásoknál) minél hamarabb bírálják el.

Újságírói kérdésre válaszolva a nemzetgazdasági miniszter elmondta: a ráutaló magatartással a vállalkozó akkor jár el a legkisebb kockázattal, hogy amikor tudja, a lehető leghamarabb megrendeli a gépet.<<<<<< Ugyanakkor Varga Mihály nem konkretizálta,<<<<<< hogy meddig lehet "lebegtetni" a kasszacserét, azaz meddig védekezhet a boltos azzal, hogy ő megrendelte a kasszát, de azt még nem szállították le számára.<<<<<<<
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mit aggódsz? Eljön az az idő is, amikor neked is lesz privát stadionod a kertvégében, a pottyantós budi és fedett medence között. Mert tündérország egyre jobban tejesít. Az építőipar is hasít, már majdnem ott tart ismét a volumene, mint 1248-ban. Ami jeles, kerek dátum, csak a tököm tudja mi volt akkor.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: enni qvestyön?

csak picit még a blogho hozzája:

Botrányos állapotok a János Kórházban: Szócska vizsgálatot indít

Vizsgálat lefolytatására kérte fel a fővárosi Szent János Kórházat érintő betegpanaszok miatt az Országos Betegjogi, Ellátottjogi, Gyermekjogi és Dokumentációs Központ (OBDK) főigazgatóját Szócska Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyi államtitkára - tájékoztatta a központ szerdán az MTI-t.

hvg.hu/egeszseg/20130717_Allapotok_a_Janos_Korhazban_Szocska_vizsg
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kancsók ezek, de mernek nagyot álmodni. Én is. Megrendeltem az űrhajómat, aztán majd lobogtatom a megrendelő lapot, ha jön a nyolcadik utas a halál kisajátítani a bolygómat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha jót akarsz zabálni, osonj hi! Spániába (feltéve, ha nem vagy mizantróp és vegetaárus, a sört felejtsd el... a szinvonal a hazai Tescoválaszték legalja, (beleértve San Miguelt, Alhambrát, meg a megsem emlékszem milyen nevű, valami Konkvizitátor-féle ... is) persze az Alhambrának van egy Reservé változata is (egyszer találkoztam vele), a Staropramne, Budvejszer mehet a kútba hígítónak. Igaz, nagyjából aranyárban Mary-k:-)
@Bakter: a nyolcadik utas nem gyün, csak a csillagközi ótópálya, amit NEM a Köszgép épít, ezé talán jön majd valaki, aki felstoppolvesz, és köszönni a halakat ;)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ööö éééé, hááá izééé, mennék én, csak lecsúsztam a trafikrú, a trolliskolábú, meg a független szotyolaköpködésbű, és a szobatesóktnál sem jártam, és némi pénzmag hiány tapasztalható a kamarállisná...
Jóféle sonka és egyéb mediterános étkek, abbafejezni, megéhezémmmm
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak mondanám, de nem legyen igazam... az egész cécó azééé van, mer ugyi csak mobilinternetes hálótanon lehet paksolódi a NAV-ner renceréhez, hogy a már megállamodott állami mobilszolgáltató kizárólagos koncepcijója legyen a pénisztárgépek hada. És ebben szentem a Télakom hasznospajti lesz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Amúgy a pénztárgép-rádióinternetes buli rissz-rossz számításaim szerint kb. 800-900 milliós bevétel havonta. Már kevesebbért is öltek a cigányok nyukdíjast...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Teccet vón jónősülni... mongyuk egy rákkel réka, vagy mittoménnek udvarongyolni... dehát... parasztnak a wundergurkensaláta... :-))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem kőő ehhez józan paraszti ész... jó a bepálezsezedett is... elsőlépcsős lenyúlás... legalábbis nekem... az egybites pedig haláláig tapsikál... meg vagyunk metve a gazmultitól, aki kilopja a szemem...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Éd azért az az évi 8-10 milliárd, amit nem az EZ biztosít, hanem jó magyar pénz beépítve az árakba, mert nem a zemberek fizetik meg, ugyan nem Nyerges-Simicskai magasság, de azért ennyiért egy éhes kutya is lehajol...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha esetlegesen buknak a kismohók, akkor a következő kormány aranybányához jut. Elengesi a felét és hótta napjáig hálás lesz az egyszeri, a kedvezményezettek pedig legfeljebb 2 év alatt szedik be azt, amit ezek a mocskok 1 év alatt akartak:-)
A TV-ben bemutatott pénztárgép ára 170.000.-Ft + Áfa = 215.000.- Ft.
A járulékos kiadásokkal nagy valószínűséggel a vállalkozásoknál a bevezetés költsége eléri a 250.000.- Ft-ot.
A pengeélen táncoló kisvállalkozások vagy bezárják a boltjaikat, vagy kivonják erre a célra üzleti tőkéjüket.
Ezáltal a készleteik csökkenek, nyilván a forgalmuk is.
Ez a tendencia nem fogja a költségvetési bevételeket növelni.
Kullancsot lefújod dezodorral, megfullad a dögje, óramutató járásával ellentétes irányban, körkörös mozdulatokkal kimasszírozod. nem kell hozzá csipesz, de orvosi egyetem se.
@Bakter:

Ma büntették meg a Gizi nénit. Kinyomta a blokkot, lerakta a pultra, de nem várta meg, amíg megfogja a navos, hanem előbb elvette a pénzt.
Minden évben hangos a média a razzia során szabálytalankodó vállalkozóktól. Hát így.
Azt nem méltatnám, hogy milyen dolog bármilyen intézményben bárkit lekurvázni. Azt se méltatnám, hogy a magyar egészségügy milyen helyzetben van.

De.

Magyarországon kettő darab abszolút sürgősségi állapot van, amely mindenáron azonnali legmagasabb szintű ellátást kiván.

1, láz
2, kullancs.

Az összes többi várhat.

Testvéreim az úrban! Mi a bánatos büdös lófasz kell egy kullancs eltávolitásához? Eláruljam? Na jó, elárulom az élet titkát: semmi. Semmi a kurva nagyvilágon. Értem? Semmi. Na jó, akinek mind a 10 ujja hiányzik, és egy darab körme sincs, annak jó, ha van kéznél legalább 1 darab olyan ujj, amin van köröm, de ezen kivül semmi. Értem? Ha esetleg van kéznél kisolló/olló/bármilyen csipesz, az bónusz, de nem követelmény.

Ha van olló, akkor a tetves dögöt le kell vágni a potroh és a bőr között. (Érettségizettek kedvéért a tornál.) Ha van csipesz, bármilyen, akkor a maradékot megfogva az óramutató járásával ellentétes irányban ki kell tekerni. Ha sikerül, jó, ha nem, akkor is. Ha véletlenül semmi sincs, akkor a tetvest körömmel a bőr fölött közvetlenül le kell kaparni. (A potrohot nem kell nyomogatni, ez a lényeg). A szipókája bent marad, oszt jónapot. Majd kijön. Kész. Enyi a teendő a kullanccsal. Lehet még jódozni, ha valakinek van hozzá kedve, de a lényegen túl vagyunk.

(Utána egy héttel vagy 3 hónapig időnként rá kell pillantani a csipés helyére, nem jelentkezik-e halvány vörös, gyűrűsen terjedő folt, mert az a Lyme-kór tünete, és akkor kezelni kell, ha meg fáj a gyerek tarkója és hány, szintén kezelni kell, de ezek később jelentkeznek).

Testvéreim az úrban, terjesszétek az igét: ha kullancs esik valakibe, ne rohanjon az "idegességtől reszketve" sehova. Szedje ki. Körömmel akár. Sírva könyörgöm. Kérem.

(Éjsazaka kettőkor felébresztve legszivesebben én is elküldeném a jóanyjába, aki kullancsot kivetetni jön. Ehelyett kiszedem és elmondom neki a fentieket. Hátha legközelebb nem jön).

Amúgy meg az ilyen, "idegességtől reszkető" szülők kapálóznak leghevesebben a védőoltások ellen. Mert abban higany van, és hülye lesz a gyerek. És ha már a szülő az, legalább a gyerek legyen normális.
@DarthVader: Jééé, akkor végre valamit jól csináltam. Kutyából, magamból eddig kb. ötvenet, ugyanígy.
@Husz_János_Puszita: dezodor nem jó. Nem kell fújni. Nem kell kenni. (Okádni kezd szerencsétlen, bele a bőrbe.)

Én nem értem, gyerekkoromban hogy nem döglöttem bele a kullancscsipésekbe, pedig volt bennem nem egy. Orvos nem látott. Söt, anyám se. Megoldottuk magunknak. (A kutya/macska kirágja magának. AZ is egy módszer, csak én nem vagyok olyan hajlékony, pedig szeretném, mert akkor magamnak nyalhatnám a pöcsömet.)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ne folytasd, én itt ebben élek. Thapóccán a strandot látom naponta ahogy a közdombi negyvenhétezres elit is azt nézi elefele meg hazafele is.

Eredmény?

Egy nagy nulla.

Fosfelhő ez amit nem takar ez az elbaszott, tiritarka lófaszburkolat sem a főutcán. Amúgy nem rég megesett egy éjjel, hogy közvilágítás nem volt a Centrum-Széchenyi-Hunyadi vonalon egész a Molnár Béláig. A sok buta turista meg ült a sötétben a forinton végig minden kitelepülésen.

Városimázs, nesze neked.
@DarthVader:

Többen vagyunk, akik nem döglöttek bele. :D
Oksa vettem, dezodor nem jó, ki kel tekerni. Ha fertőzött, úgyis késő már a szívókáján sipákolni nem?
@DarthVader: "kutya/macska kirágja magának." ha eléri, de legtöbbször a pofáján van vagy a hátán, nyakán.
@Husz_János_Puszita: az ilyen Gizi nénik miatt tart itt az ország, mindíg csak a harács jár az eszükben, először lenyúlni a lóvét.
@Husz_János_Puszita: a kórokozó a belében lakik, és akkor kerül a bőrbe, ha beleöklendezi/belepréselik. Úgyhogy ezért kell levágni a béltraktusát a potrohával. A szipókája nem játszik. Lényegtelen. Kijön majd, mint egy kis szálka.
Ha meg valaki erős természetjáró, oltassa be magát agyvelőgyulladás ellen. Bár az ritkább, mint a Lyme-kór. Amiből én láttam vagy 4-et 25 év alatt. (alapellátás, nem fül-orr-gége)
@Spániel:

A babeziózis gyorsan elviheti a spánieleket. :D
@Bakter: Úgy elképzeltem a homlokrakodóval hátsón q..t képviselőket... :-))
@Spániel:

Csórinak már így is néhány doboz valami árválkodik a polcain, nincs vásárlóerő, nincs pénze árura sem. Tuti nem ruház már be online pénztárgépre, be fog zárni szerintem. Két munkanélkülivel több, a lányával csinálja a boltot.
@DarthVader:
" (A kutya/macska kirágja magának. AZ is egy módszer, csak én nem vagyok olyan hajlékony, pedig szeretném, mert akkor magamnak nyalhatnám a pöcsömet.)"

Így asztán kénytelen vagyol Másáéra fa-nyalogni:-) (Bocsi. Nem tuttam kihagymázasnyi:-)
@Spániel:

Kórokózó, a kullancs terjeszti. Kuttyoknak veszélyes.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem másÉra, hanem másra! Ha nem nyalhatom magamnak, kénytelen vagyok mással nyalatni :)
@DarthVader: Amúgy ténleg kissé túllihegettnek túnik a hír... belegondolva, mit csináltík volna tészülők, ha zacskóban viszik be a rendellőbe a gyerek lábait? (egy kullancs-csipás, azt hiszem, nem akut esemény, a Lime is vagy 2 hétig lappad. Szóval, valóban kissé bulváros a hír, persze ettől még a magyar egészseggügy olan, amilen...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: kétségtelen, sokaknál lehet hatástalan, illetve felesleges :)
@Husz_János_Puszita: voltam vállalkozó, háromszor. Iszonyúan át tudom érezni minden rossz helyzetbe került bótos helyzetét.
Tündérkutyám már 14 éves, de még nagyon fürge, eleven, játékos, éppen mint 7-8 éves korában, csak többet alszik és rettenetesen horkol. Nála a másik spánielbetegség a fülgyuszi tarolt, egyik fülét be kellett varrni.
Minden nap ajándék, amit együtt töltünk.
@Spániel: Én 20 év után zártam be az egyboltot. Nincs évi 3 millióm a vagyleszvagynemlesz megbízások finanszírozására. Ha nem kell Orbánéknak egy kb. 3 diplomás szaktudása??? Én? Magos ívben leszarom.
@DarthVader: Fuss neki mégeegyszer az elmult 20 évnek! mi a jobb? Ha nyalogatják, vagy ha szopogatják, esetleg fújják? A zsebedben a válassz! :-)
@Spániel:

ne is mondd. Három kuttyot temettem el az utóbbi 3 évben, végelgyengülés okán. Nehéz az nagyon.
Minek itt izmozni és egymást fölöslegesen gyalázni az összefogásosdiban, ennek a birkanépnek ámokfutás harci hevület és mutyivilág köll:

hvg.hu/hvgfriss/2013.29/201329_stabil_fideszelony
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hát, a fújást meghagyom másnak. A másik kettő meg felváltva.
(Miről van szó? :))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "szerencsétlenségemre" van egy pici saját tul. üzletem, próbálkoztam benne többfélével, de így is csak ráfizetéssel tudtam mindíg kiszállni.
@Husz_János_Puszita: Tervezzük, de még a bázis megteremtése acél... dolgozni már csak hobbi szinten, más pályán, nem kényszerből...
@Husz_János_Puszita: Nálod akkor az egy főre jutó halott kutyák száma 3? Javaslom, nézz önmagadba:-)
@DarthVader: Miről miről? Hogy a vonatot miért húzzák, esetleg tolják? Hogy a huza, nem Vona. A madzagot nem lehet tolni, És a tolás, nem lökés. Ilyesmi.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Két rottim volt és egy nyiszlett magyar vizslalány. Naná a vizsla volt a főnök a családban. :D
@Spániel: Nekem bótom sose volt, csak egy kicsi szürke. Azt próbáltam meg eladni. De manapság erre már nincs igéy. És persze nyálcsorgató idiótáknak gondolatot nem is lehet eladni.
@Husz_János_Puszita: De. Többszöri nekifutás és leamortiziálás után most végre öt éve van benne egy öntözőtechnikás csávó, 8 hónapot tart nyitva, a többi négy ezáltal nekem is bizonytalan bérleti díj vonatkozásban. De muszáj megalkudnom a helyzettel.
@Husz_János_Puszita: Jahh a vizsla... jajjj... egy parizelvéggel Kamcsatkára lehet csalogatni, és a világ egyik legragaszkodóbb jószága... csupa antagonizmus. Jut eszembe: Láttam nosranság boldog bigliket. A 40 fokmelegben, a hűvös angol kutyák... lubickoltak a gyönyörűségben. A többi fajtát pedig ott vonszolták a póráznál fogva. Már értem. A nálunk lakó telente ott döglik a gárkonvektorra tapadva, már bűzlik a szőre, és vigyorog... ez egy ilyen... fajta?
@Spániel:

Az jó, örülök hogy sikerült kiadni. Nem mindegy a mai vészterhes időkben.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Minden fajtát nagyon bírok, a korcsokat is.
De van a vizsla és vannak a kutyák ugye, hogy ne legyek nagyon elfogult. :D
Hihetetlen intelligencs. Folyton mesterkedik valamiben, túljárjon az ember eszén. Amerikában a vizslák arisztokratájaként tartják számon.
A rotti egyszerű lélek, viszont nagyon katonás és rettenthetetlen.
@Husz_János_Puszita: Nem korcs, hanem keverék! Nem bántjuk a kutyámat:D
@avanivi: legyünk má legalább itt stílusosasok: kutyulmány:-) A tákoknál: tákolmány, az alkoknál meg alkotmány:-) Csak szépen magoroschschan:-)
@Spániel:
Ja, van szerencsétleneknek elég bajuk.
Rohadt melegben talpig egyenruhában, mindenféle hülye szabályokat bemagolva, szar fizetésért ácsorogni/sétikálni egész munkaidő alatt, ráadásul egy jót kurvaanyázni is tilos… hát, nem lehet egy hálelúja érzés az biztos.
Ráadásul a Szopoklész kargya is ottan van a fejük fölött, hogytunnillik bármikor aszondhassa nekik a főnök: kedves Tashuba komáim a turulban, a rendelőintézeten kívül ózondúsabb az ájer, ha egészségesek akartok maradni húzzatok a pélóba! Ha nem akkor is!

Igazad van, hogy az ilyen környezet olyan frusztrációt okozhat hosszabb távon, hogy simán leribancozza az ember akár a Selmeczi Gabriellát is(...), de azért egy nővel szemben csak nem kellene így viselkedni. Amúgy valóban röhej, hogy egy kurva egészségügyi intézményben ne legyen egy ilyen szar semlyéneltávolító készség, mikor azt rikácsolta valamikor nyakra-főre a média (az egykori szabad), hogy ez alapdolog és minden háztartás részére beszerzendő .

Külön a miskolci városvezetés részére kellene egy személyre szabott videót csinálni, „micsinájjak képviselőként, ha a kölkömbe kullancs gyött de én elloptam a csipeszre valót” – címmel.
Narrátor: Marci, a kielégületlen aszfaltbetyár, a Miskolc környéki esővizek Poszeidonja.

A történet egész egyszerűen röhej (lenne), ha nem levédiáról szólna.
Így viszont ki az, aki csodálkozik?
Te?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @avanivi: ammeg ollany jó lehet, menek megnézem:)
/illenyt és is tudok :)/
@Knósszosz: "Szopoklész kargya is ottan van a fejük fölött"... és persze Dánmoklész Anti gnokkhija is... bódogtalanok. és Leukémia a sarokban csendben figyel:-)
@avanivi: persze, de fogaggyunk egy görkorcsot már nem tucc elképzelni:-)
@Knósszosz: "Narrátor: Marci, a kielégületlen aszfaltbetyár, a Miskolc környéki esővizek Poszeidonja." Ezért a mondatért minden genyóságot megbocsátok... magamnak, amit ellenetesed elkövettem. Ez valami gyönyörű:-)
@Spániel:
-:)
Nem vetted észre, hogy a lőrinci piac rohadtul drágul? -ja, bocs, Off.
A csirkések oké, de a többi?
Szmólpestről azért járok oda, mert az itteni piac, háát... nem akarom csúnya szavakkal illetni, de fos. Arrafelé az árak rendben voltak legalább, de a NER-t oda is beette a rohadás. Tudom, piac, ilyesmi. De akkor is!

On.
@Knósszosz: azé van néhány mingigolcsó árus /zöldséges/, akinél gyakran vásárolunk, egymás mellett két standjuk is van, mi csak sziának hívjuk, mert mindenkit tegeznek. Igaz, sorkígyó az van mindíg. Húst nem szabad ott venni, horrorár. Azt nagyban veszem, egész tarja, egész lapocka, stb. és feldolgozva be a fagyóba.
A kispesti egy retek.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kösziköszi, télleg!
A két Klészt mindig keverem.
Most a Damuklészt meg a Palácsik naplementéjét sikerült összezagyválni a másikkal. Pedig az is nagy arc volt, vagy inkább spiritiszta.

Előre látta mán az ókorban, hogy szükség lesz pár évezreddel később levédiában egy összefogásra valami sötét erő ellen, ez késztette az Antigané megírására.

Köllene olvasni mindenkinek, nem?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Száz fotót ezeret, kűggyékűggyé ha lehet!!!
Léccicsumi!
@Spániel:
Kispest retek, stimm.
Én maradok a lőrincinél, a kispesti csirkések gyökerek és büdösek is. Az árújuk...
Tollas a comb, pfejj.

Na, majd egyszer összefutunk tán, ottan!
@Knósszosz: megdumájjuk. Ha lácc egy lila díszpapírba csomagolt csirkelábcsokrot szorongatót a Vezérhús előtt, az én leszek.
@avanivi:

Isten ments! :D Törjön el a kezem, ha én egy kuttyot bántok.
@Knósszosz:

:D :D :D
Házisütivel kellett volna jönni a ribancának.
@Spániel:
Klászik: brühüyyy -:D-:D-:D
@Husz_János_Puszita:
Jaja!-:)
Én a tiramisut azt nagyon, meg a fekete erdőt is.
Hátte?
www.autoblog.hu/hirek/gyorsan-elvihetik-magyarorszagrol-a-mercedes-cla-gyartasat/
húbazz, mi lesz hasítóágazatunkkal, ha berágnak a németek a sok názisás miatt?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Én a szárnyas fejvadászt várom. Kész számára a névsorom.

@Spániel:
Pontosan erre. Azért ez Berlusconinak sem jött össze: saját stadion a kislak mentén.

@Husz_János_Puszita:
A nav is jobban teljesít: elkapott két kofát, meg egy javasasszonyt, akik nem adtak nyugták. Nincs kecmec az ügyeskedőknek.

@GeoCracker:
Tudod milyen erotikus és relaxálóélmény homlokrakodóval faronkettyintett képviselőket látni? Bevetetném a gránitszilárdba, hogy a neurotikus magyar nép ilyen dolgokat lásson a kétharmad előadásában. Többen lennének rá kíváncsiak, mint amennyien a kertvégi stadionba valaha is lesznek.
@Spániel:
Keleti nyitás van, majd gyön a Zaporozsec, oszt jónapot!
@Bakter: Berlusconiban volt csipetnyi úriemberség, nem közpénzen vette a médiákokat meg stadionokat, a focicsapatát sem. Csalt, lopott, hazudott, de ezt nem tudták rábizonyítani.
@Knósszosz:

Somlói guláska, mert hazafi vagyok.
@Spániel:
Ezekhez mérten nem nehéz úriembernek lenni.
@Husz_János_Puszita: Hameg rendes magor hazaffyass lennél, akkor meg csíksomlói galiska, passióval és Orbánbeszéddel, Tőkés-mákonyos rétessel körítve:-)
Lehangolt vagyok. Idéznétek néhány hírt az M1 híradóból, hogy feldobódjak?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

:D :D Legyen inkább bürger king. Belezavartál teljesen, azt se tudom most magyar-e vagyok.
@Bakter:

:D :D :D
Nagyon pihent vagy :D
Navégre egy igazi sikertörténet: Megkerült Tornádó, az ellopott huculheréltmén... jól dolgozik a Sancabanda:-)
www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/214169
@Husz_János_Puszita:
Dehogy. Csak nem voltam azon az izén, szemirámiszon, ahol megmondják a jót meg az igazságot. Ezért gondoltam, hogy a hír adóval bepótolom.
Elűztük már a zíemefetet, amikor már egyébként is elmentek?
Mennyivel lett nagyobb a GDP növekedésünk, mint Kínáé?
Hány hűtőgéppel vettünk többet, mint tavaly?
Bebizonyosodott már, hogy Bajnai miatt szolgálnak ki 18 alattiakat a dohányboltosok?
Tényleg Gyurcsány dugta a világháborús bombákat a földbe, ami miatt mostanában sok kiürítést kell végezni?
És Tavares hugyozta tele az Alpokat, amitől ilyen nagy árvíz jött?
Ilyen lényeges igazságokra gondolok.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

" Már ki lett írva a koncesszió a Nemzeti Csipeszbolt hálózatra. "

Hmm. látom jól értesült vagy! hmm.
[suttog] Nemzeti Suna Bájbolt nem lesz? psszt!
@Husz_János_Puszita: Menj el Táborba oszt megtudod... ha nem is lennél az, az autodafé végére azt is beismernéd:-) Meghogy szász, cigány, zsidó, varangy:-)
@jaegtoer: Bevallom, a Csipeszbolt, nem az én leleményem, tán Bakteré, én is csak reágáltam:-) De a sunabolt érdekelne, még akkor is, ha csak kisrészvényes lehetnék:-)
@V-PORT: még nem volt rá időm. Te?? :)
na megvót az első trafik rablás is. nemzetirablás. ájzé. értitek no. nemzetitrafiknemzettrablás
@jaegtoer: Olyan mint a többi hasonló bulvár média, néha vannak rajta érdekes cikkek.
@jaegtoer: oszt aszt ne mondd, hogy egy nemzeti punciért hazakitörne arossz:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Köszi, ezek voltak tennap is, de nem baj, sőt!!
Pazar képeket tucc csinálni, rengeteget elloptam az... onnan.
Toljad csak felfele, én mentem ha nem bánod. Szólj, ha raksz fel újabbakat, jó?

Töki még mindig regenerálódik, vagy de...??
Mosmivan?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Csodálatosak. Régóta tervezem, ha egyszer újra kecóvásrlásra adom a fejem, onnan Cordoba környékéről veszem az ihletet.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
:)
no, de most lesz, vagy nem lesz? me' nem mindegy. leszen-e nemzeti közszolgálati suna, vagy csak magánzóba nemnemzeti? bájbótba benne. nerharisnyába, ahogy köll.
@Bakter:
"Ilyen lényeges igazságokra gondolok."
Há'ja-:)))
Ilyenekre én is ( miskafrigó!), teljesen hülye vagy!!-:D-:D
@Husz_János_Puszita: Próbálkozz inkább Rondával, internacionalistáknak talán Cadiz, elmebajosoknak Sevilla, végső nyugalomra vágyóknak Granada...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nyersben ezeket is lökted már, nem baj.
Mindent szívesen veszek mediterrániából, akár naponta többször ismételve is!

Azér nagy genyó vagy, az S/M kép meg a komment hozzá...-:)))
Zsótti a szar, a bűzölgő jut eszembe róla.
Köszi!!!
@Husz_János_Puszita:

Bár ha jobban belegondolok, eleszegetném az osztrák nyugdíjasok keserű kenyerét arrafelé.
@Husz_János_Puszita: Láttam az angol nyugdíjasoknak épített gettókat Marbellában... nem szeretném... kinn a halál faszán, 150-200 lakóegységes falanszterek. Iszonyat.
@Husz_János_Puszita: Az árak már majdnem normálisak... kb 20 %-al drágább nálunk...
Szopik a zsidóktól a Zeto:-) esszen Jeruzsálem! Meg Tek Aviv... jajjaj... holnap Orbán harcba indul a nemzetközi zsidófoci ellen megvédeni a magyarok böcsődületét:-)
A rohadék zsidók már megint összeesküttek a magorok ellen... a Maccabi üti a ZETO-th:-) Jehulázsemet, Tel-Avívot azonnal bevetni sóval! Holnap Orbán megindítja FOCISZABADSÁGHARCOT A NYÚJORK-TEL AVIV TENGELY ELLEN. Hihá:-))))) 2:0 !!!!
Nyomás! 1 milliárdot a fociba! Felcsútbasznádot nemzeti kegyeleti hellyé nyilvánítani:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Asztamán... kösz a képeket, kurva jók!!
A többit nyilván feltolod oda, ahonnan én lopni szoktam!-:)

Nyomjad csak, nyomjad!
Placebó az jó fej, kedvelem a hangját én is, ám!!
De Carreras se semmi, sőt!!
Ráadásul neki szerintem a spanyol nóták jobban is állnak, kedvelem.
Decemberben Budapesten... de kurva jó lenne.
Bocsi. aszittem, az első nem ment át, de közben beszoptuk a másodikot:-)
@Knósszosz: Nem fogom, csak nagyon szőrmentén... egyrészt kicsit ráuntam, másrészt nagyon sok időt rabol, harmadrészt a tököm teli, hogy az összes orosaz-ukrán-bolgár utazási iroda az én képeimmel reklámozza magát...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Gonosz!
Ha azér, mer jobbat raksz ezekből fel, akkor jó! Akkor várok türelemmel.
Bazmeg!
Jó éjt, te sztifádho alapanyag!

( Krétán imádják a nyulat-:) )
@Knósszosz: olvasam Panaszkodik beuzletelodik a Gorennyebe, szerinted velemenyed?
@Knósszosz:
Pörköltnek én is... :D
Jelentem a víz qqqqqqqva jó, nem ám egész nap a segget meresztgetni a gép előtt, evezgetni egy csöppet. Igaz, hazaérve a hűtőszekrény csúnyán lefogyott, és folytattam a Halászin megkezdett fröccsözésemet. :D
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Akkor csinájj egy megafelhőtárizét, told fel és én onnan leszedem, ha engeded. Csak saját használatra, ezt vedd ígéretnek.

Na, jó éjt!!
@Knósszosz: Ne rinyálj! Ha akarod, neked privátban küldök zárolt hivatkozást, oszt élvezkedhecc:-) Bár a lenyulazás után meggondolandó az ajállat:-) Mondtam, ezek kvázi workfotók, nem szívesen tenném közszemlére, csak amolan kedvcsinálók. Az igazán jókhoz még hozzá se nyúl-tam.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezt mégegyszer, ha szabad kérnem!
Nem értem
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem megy. A vízjelezést tiltják, méretkorláttal dolgoznak. 300 kB ésw max 800 pixel. És a hiénák még erre a szarra is rárepülnek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Jóóóó estééét!!
Szóval akkor mosoni... aszittem mán visszamentél Rodoszra. Jobban jártál vona, ha nem is gábor.

Azt gondolám, ideális az idő mostan evezésre. Igaz, kissé meleg van, de a vízen az is elviselhetőbb. Talán van kis szellő arrafelé, mint plö a Meltemi, ami olyan mint a Bóra, csak az az Égei tengeren fúj végig Halkidikitől indulva Krétáig, Rodoszt is érintve.

Azért elviselhető a klíma arrafelé, különben kazán lenne a forróság. Így is az, a szigetek belsejében, a parton viszont úgy-ahogy.
Söröd?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hát nem itt meresztgetni a segget, ilyen faca időben!
Ha valakinek alvásproblémái vannak, jöhet velem kajakozni - a fröccsöket ő fizeti. ;)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Aztat várnám, ha esetleg mése tennéd publikuss - á, a cuccokat.
Én nem eszek nyulat, sajnálom őket-:))
@Knósszosz: akkor forditok:
Panaszonik bevasarolta magat a Gorenjebe, szerinted mik lesznek a kovetkezmenyek?
@Knósszosz:
Tudod, ahogy ott csorogsz le a Mosonin, leszarod te az Égei-tengert - hisz van egy olyan hangulata, amit még a tengerpart sem tud visszaadni.
Ráadásul 3 percre van tőlem, nem kell 8 €-ért nyugágyakat bérelnem...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jeheee, vizen a legjobb ilyenkor, csak konnyen kap a zember napos szurast, oszt ha nincs vedoital, meggargyul mint a qrmanyunk osszese ;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hülye földhözragadt viziparaszt:-) Nem kell bérelned. Vegyééé teeeket, oszt húzgáld a vaságyat:-))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jahh csak ovatosan, mert nem mindegy felul, vagy elol toltesz mosnivalot, es az itokad hofokja sem mindegy 4desen
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na, ezért fröccsöztünk... :) Nehogy olyan hülyék legyünk!
Majnem fél 6 volt, mire a vízre jutottam, akkor már nem vészes a nap.
Amúgy a biztonsági őr ettárs és a kórház menjen a qrva anyjába!
@jaegtoer:
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Leszállni a Nemzeti Csipeszbolt koncessziós koncepciómról. Ez esetben nektek is juthat belőlük a kullanccsal rendkívül fertőzött Váci utcában. És természetesen az államilag előírt nyereség is 1112,6%-kal emelkedik törvényileg.

@Knósszosz:
Ez teljesen lényeges hírek. Amikor néha kényszerűségből belehallok a zorbánhíradóba, akkor ilyeneket mondanak. Olyan faszán érzem magam ilyenkor, mert jól elmondják, amit csökött agyammal nem érzékelek: hogy valójában a kibaszottnál is baszottul jobban élek, mint akár két hete éltem. És két hét múlva még az overbaszottnál is hiperbaszottul jobban fogok. Ha nem hiszed, nézd meg.
És most megyek aludni, hogy kipihenten éljek jobban holnap, mint ma. Allah, és viktor nagy!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kurva jók a képek, télleg!
Nekem ma este ez a teccési indeksz netovábbja:
lh3.googleusercontent.com/-k8hGqwLcMb8/UecBxqLlk_I/AAAAAAAAjds/KEy4vik24Mo/s800/DSC01763.JPG?gl=HU

Menny alunni, mielőtt pörköltté lényegülöl!
Jójéjt!!
@Bakter: Nem basztatni! Bevallottam, Te voltál az ötöletettgizda. Mit akarsz még? :-)
@Bakter:
Meg tenmagad is!!
Jó éjt Efendi!-:)))
Beszarás...

"Tudta, hogy mi a jellemző egy Nemzeti Magánszállásra? Nos, összességében semmi különös, ezekből országszerte 20 darab van, és sima szállók, panziók, derül ki a kormany.hu-ról. Mindössze annyi történt, hogy a szálláshely minősítési szabályzatunkat lecseréltük a nemzeti magánszállások rendszerére."
index.hu/gazdasag/2013/07/17/indulnak_a_nemzeti_maganszallasok_is/

Tényleg a budipapír is "nemzeti" lesz apránként. Beteg faszok ezek...
Voltam nemrég NAGY kórházban.
Fehér nadrág, fehér ing.

Mindenki előre köszönt, még az ott dolgozók egy része is. A betegek a folyosón utat engedtek, a lift előtt előre engedtek, többen kértek segítséget/információt és úgy általában megbecsültek. (és ez nem vicc)

Elgondolkodtam, vajon műthettem volna?

Amíg a fentieket nem a képzelet szüli, addig mit vártok bárkitől, aki betegként, dolgozóként bekerül a darálóba? Főleg a jelenkori állapotok ismeretében.

Remélem, nem kell betegként bemennem, inkább legyen nyekk, ahogy Vitrai mondta az ATV-n.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Értem.
Nekem a Balcsi is gyönyör, meg a jón, a tirrén, az égei tenger is. Természetpárti vagyok, de nem feltétlenül grűűn.

Bár nincs semmi bajom velük. Zöldpártról beszélek, nem zsidózok, mielőtt valami szellemi salabakter troll lájkot nyomna.

Jó éjt Bojli (ez a megszólítás aranyos volt Penitől), szunyázz jól!
Képek hol vannak Rodoszról? - amúgy?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Inkább evezzzz! Vagy fröccsözzünk.

Hadd aludjunk már nyugodtan, az ilyen megosztásokat hagyjuk meg a baglyoknak...
@Knósszosz:
Több száz darab, válogatni kéne, de nem vagyok én nyúúúúúúúúúúúúúúúúl, hogy annyi időm legyen, ecceri, dogozó bithuszár vagyok csak!

@Kijelölt Felelős:
Ha erre jártok (a mosogépromboló is jöhet), egyen be a fene, oszt elviszlek fröccsözni benneteket.
:)

Addig is egészseggedre!
Na: egészségedre!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem követelődzök, de kötelességed megosztani velem a görög képeket!
Így is késtél, majd számolunk, picsábamár!

Szép mosonis szunyátot!-:)))
@Knósszosz: figyellek ám benneteket meg azokat a képeket ...hm

brühüyyy
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az én istenem áldjon meg ezekért a képekért- Jó ember vagy!!! Nagyon kérlek hagyd még egy napig. Csak holnap délben tudom lementeni, ha megengeded. Köszönöm!
@Bakter:

mivel én nem nézem a magyar tevét -semelyiket néha klubrádió évente 2x- miket tudnak ezek kitalálni és mivel gerjesztik az agyhelyüket hogy még kigyüvik valami ilyesmi abból a zűrből

brühüyyy

ha már a vendégházak is nemzetiek (azmilyen mitől más?) akkor más sok nincs hátra

van turulpörkölt?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"__"Mindössze annyi történt, hogy a szálláshely minősítési szabályzatunkat lecseréltük a nemzeti magánszállások rendszerére."__"

naccerű.
Ej de érzékeny az a liberális lelked Fabius!:))

De persze azért a kurva anyjukat az ilyen tetveknek,akik így viselkednek!
"intézményvezetés késő bánat címmel igyekszik kanosszát járni"

csak egy dolgot emelnék ki: KÉSŐ!
@DarthVader:
Ünnepellek, ó, Sötét Nagyúr!
Vééégre valaki ezt is leírta, nem kell százkilencvenedjére is elismételnem.
Kullancsügyben a legjobb a női szemöldökcsipesz! Egyenes a vége, ráfekszik a bőrre, teljesen jól megfogható vele a dög.

Egyébként azt gyanítom, ez a nagy nem merekhozzányúlniorvosvegyeki hiszti vagy 20 éve tart, akkor kezdődött, mikor bejött a kullnacs-agyvelőgyula elleni védőoltás. Túl jól sikerült a gyártó cég kampánya.

Bónusz: kérem szépen, hogy a mostani szezon eldurvuló darázs-szúnyog-lódarázs-izéke csípéseit csak a csípés PILLANATÁBAN kenjék le kis ecetes vattával!
Utána NE borogassák vele iccaka, mert olyan kémiai égést produkálnak, illetve csúf felmaródást, hogy csak úgy zúg!
@sírbateszezazegész:
Vazze!
Már megint az egyrészt-másrészt, most húdekurvára tárgyilagos vagyok píszíelmebaj?
Vedd tudomásul, hogy az MSZP-MSZMP-SZDSZ-MDF-Kisgazdik az n-edik hatványon is grállovagok és csillagkeresztes dámák oltárterítő hímző egylete a fineszhez képest!
süti beállítások módosítása