Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 444.hu/2024/05/02/tavolleteben-apja-inditotta-el-a-magyarorszagon-fogva-tartott-olasz-antifasiszta... (2024.05.03. 10:44) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.08. 02:42 Fabius

Polt ügyészeit is a gátakra!

Nem nagyon hittem, hogy az árvízen kívül lesz bármi a hétvégén amire érdemes lesz a fejünket fölkapni a lapát-homok-zsák háromszögből. De hazaérve látom, aszongya az újság, hogy a poltpéteri ügyészség nem talált vizsgálásra alkalmasnak semmit a trafikmutyis beadványokból.  Igen, ezt úgy kell érteni, hogy szerintük a beismerő vallomással felérő hangfelvétellel sem kell piszmogni. Lárifári. Úgy kell tenni, mint jókereszténynek a templomban, vagyis mintha mise történt volna. 

polt-trafikmutyi.gif

Kicsit elkapott ez a fura érzés, ez a dézsa vú mi minek híjják.

Mert láttunk már olyat, hogy 2 milliárd 570 millió elcsalt áfa, 24 vádlott és 835 tételes bűnjeljegyzék ellenére sem sikerült a bűnszervezetben elkövetést bizonyítani az ügyben dolgozó 7 ügyésznek 11 év alatt, és Orbán Viktor jóbarátja, a Fidesz egykori pénzembere, a külföldi szökésből hazahozott Varga Tamás megúszta 3,5 évvel az egészet. 

De nézzük a dolog jó oldalát: az ügyészek munka nélkül maradtak a hétvégére, úgyhogy nem muszáj beérniük a Viktor dolgokat néz és legény a gáton galériák és videók nézegetésével, hanem csatlakozhatnak ők maguk is az összefogáshoz. Ott legalább hasznukat vesszük. 

orbán árvíz.jpg

Az árhullám java még csak most jön, és ugyan a megelőző védekezés - saját tapasztalataim szerint - elég jól haladt - köszönet érte hivatásosnak, önkéntesnek és egyéb segítőnek egyaránt - azért bizonyára minden dolgos kézre szükség lesz még a következő napokban. Úgyhogy lapátra, magyar! 

Infóért katt a képre, vagy a S.O.S. blogra!

lapátra magyar.jpg

 

 

 

612 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr95350636

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.08. 14:39:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

továbbra is az a véleményem, hogy a tervszerű preventív árvízvédelem áldozatáúl esett két dolognak: a természet azaz a Föld nevű bolygó válaszúl arra, amit a drága kedves hívatlan vendég a zember követ el ellene megváltoztatott bizonyos hőmérsékleteket, szeleket és évszakokat,

a másik az a kapzsiság és a kapitalista kizsákmányoló (hagyjuk az embernek ember általi kizsákmányolását mint mellékes tényezőt) az az, hogy már nincs arra pénz, hogy a városiadás és a falutlanítás közepette a szokásos és természetes áradásokat megelőzzük (lásd Oklahomát 10 napon belűl milliméterre ugyanazon az útvonalon és módon keletkezett két halálos tornádó, a második már nem 1.5 km széles hanem 4.5 km szélesen söpört és a teljes midwest
kirabolt prérijei amelyekről a legkisebb fákat is kivágták erdőírtással és a mezőgazdaság is visszaszorúlt nincs mi megakadályozná a tornádó keletkezését amik az utóbbi 15 évben fokozódnak és fokozódnak tovább...de majd a biztosító meg a salvation army egyébként leszarják...)

hát ugyanez megy kis hazánkban is kizsigereljük és utána csodálkozunk ha aszongya: nyasgem

mehettek homokzsákot tölteni...de 23 év alatt annyi kárt okoztatok, amit a zsákolás nem old meg iparágakat tettetek tönkre, tudományoökat vágtatok taccsra és most jön a zárvíz, még nem akkora mint Wesselényi báró idején...bár ki tuggya nincs is olyan messze

és nyugateurópára ugyanez vonatkozik

most megy a sírás

ez mint a dohányos aki ott feküdt mellettem a gégészeten és engem megmentettek mert én is akartam és nem haltam meg végleg csak egy kicsit, de a dohányosnak azt mondta az orvos nincs tovább dohányzás vagy nem vállalja a felelősséget és ki is paterolja a kórházból, kontrollra mentem vissza a beteg ott últ a folyosón dohányozva és egyszer csak megakadt a lemezen a tű és az "és"-t ismételte megállás nélkűl mikor mbementem az orvoshoz hogy mi van azt mondta majd elhantolják nem tudok vele mit tenni ez öngyilkosság

és úgy is lett

szóvaé

brühüyyy

nem megyek a gátra és nem lapátolok homokot elég volt a Hanságban ott játék volt és élveztem az még valaminek a része volt és megtanúltam mi is az kubikosnak lenni azóta még jobban tisztelem
Tisztelt Fabius!

Nem részleteznéd egy kicsi?
A'la Hofi?
"Kivinni őket árvízvédelemhez. Nem lapátolni, ne vicceljen már! Bunkót kivinni a gátra! Beleverni! Így egymás mellett állnának, így szépen! Ez lenne a nagy magyar fal."
Magyar Nemzeti Szádfal.
Nemzeti Gyorsnaszádfal...

Tisztelettel:
anonymand
offf...
és vihetnék magukkal Semjént és a főnökét is...
A görény akkor is görény marad, ha parádéslóra ültetik, és akkor is büdös lesz, ha agyontömjénezik.

"Semjén szerint művészeti kérdés Kerényi buzizása"

"...A kérdésre Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes ma válaszolt. Eszerint a kormány nem akar a művészeti élet belső vitáiba belefolyni. "Az Ön által az országgyűlési politikai térbe beemelt kérdés gyökerei alapvetően egy, a művészeti szereplők közötti, az értékválasztások eltérőségén és a személyes valóságképek különbözőségén alapuló vitához visznek bennünket. Kerényi Imre az Ön által idézett szavakkal kapcsolatban maga is azt nyilatkozta, hogy „MAGÁNEMBERKÉNTvettem részt a rendezvényen, ahol színházi emberek között voltam. Abba a közegbe ez a stílus belefér, nem bántásnak szántam, amit mondtam .”..."

"...A Kormány - szemben önnel - nem kíván a művészeti élet belső vitáiba belefolyni, azokat az államigazgatás és a politika mezőjébe vinni. Csodálkozom azon, hogy - szemben korábbi hallgatásával - most fel kívánja emelni szavát egy a közéletben szerepet vállaló személy megnyilvánulásai miatt"."...

Semjén szerint művészeti kérdés Kerényi buzizása
és elnézést a görényektől. Az legalább állatnak szimpatikus.
www.kisalfold.hu/kepek/arviz_-_igy_nezi_ki_a_megye_felulrol_06_07/2033213/
44 légi kép - nekem a 15 számú tetszik a legjobban:
az mutatja leginkább a folyó és az ember lehetőségeinek arányait "azért a víz az úr"
és vannak mellette az olvasók fotói is, csak amíg néztem is bővült.
Érdemes végignézni!
@rodeo36:
Az amerikai egy istenhívő népség. Mással ugyanis nem magyarázható, hogy tornádó sújtotta övezetben staflifákból és gipszkartonból építkeznek - a legtöbben még pincei óvóhelyet sem csinálnak. Aztán csodálkoznak....
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Azért régebben az ilyesminek nem kerekítettek ekkora feneket (és nincsen új a nap alatt):
"Írói munkásság része"
"Nem értek a focihoz"
meg valami Pilátus is végzett némi tisztálkodási tevékenységet...
Ezeket meg még nem nyúlták le, vagy a megyeiek önállósították magukat?
A tartós élelmiszert és tisztálkodó szereket TALÁN nem térítik el.
www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/14627/adomanygyujtes
@kekex: ott van, MAGÁNVÉLEMÉNYÉT fogalmazta meg ez az iióta Kerényi... hóna alatt az előbőrkötéses Nemzeti Hitvallással. De legalább ekkor a helyén van, mint házaló könyvügynök.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kerényi nem művész tehát nem beszél művészeti kérdésekről, Kerényi egy állami műintézet fizetett korifeusa és a művészeti élteben az állam hatalmát és preferenciáit hivatott előnyben részesíteni tehát egy rohadt geci a semjén elvtársnő pedig egy titkos buzi rózsaszínű bőrtangában a rudin

brühüyyy
cink.hu/legyel-legy-a-falon-az-uj-orban-videoban-512007508
Az első kép (látens) felirata: Te jó Isten! Hogy fogom én ezt kimagyaráztatni?
Szomorú dolog az, amikor egy "művész" nagyságát a hatalomhoz valóó dörgölüzésének mértéke határozza meg.
Kerényi nem korifeus, hanem csak simán egy elmebeteg, korifeust pedig a szomszéd kórteremben lévő kezelttársa csinált belőle. Ezzel az erővel akár Napoleon is lehetne.
@kekex: arra gondolsz, hogy amiatt esett kétségbe, hogy a sötétben mellényúlt és nem az árvalányhajas narancssárga gumicsizmát vette fel a forgatásra?
Meg vagyunk mentve!!!

"Maga Mága is lapátot ragadott
A hegedűművész is kiveszi részét az árvízi védekezésből."

fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/972000_612638405427277_1450890038_n.jpg

Ezek szrint csak a szántást nem szokta a művést úr. Pataki Attis és a hű szíriuszi felmentőseregek merre járnak?
Hát Széles úr a csodakütyüjével?
És Balóné őnagysága?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kizárt dolog. Napóleont elvitték az angolok, ez meg nem kell senkinek.
A CBA küldött már élelmiszersegélyt, vagy egyelőre csak a lóinstál-lót takarították ki?
És Terike néne? Nem ad vidám csujjogtatós népi kultúrműsort a megfáradt dolgozóknak?

Skandalum!
vigye el a víz ezt a hitvány országot....
genetikusan alávaló magyarokat !
elképesztő erkölcsi válság tombol !
de minimum az országház a politikusok dögöjjenek bele abba a sírba amit előre megástak...

szerintem szánalmas ez a kaparás az árvíz idején...
"békeidpben" xarnak rá a politikusok, lopással vannak elfoglalva
Ahelyett, hogy még árvíz idején is a nemzeti
kormányt támadjátok, inkább egy egészen példátlan gazdasági sikerrel kellene foglalkoznotok:

atv.hu/cikk/20130607_a_magyar_szomaliai_egyuttmukodes_meginditasanak_lehetosegerol_targyalt_szijjarto

Bezzeg, ezt elhallgatjátok.

Black Szijjártó down.
@Buga.Jakab: Nyugi! Lemegy az árvíz, a Közgép 100 milliárdos megbízása már aláírva a helyreállítási munkákra.
cink.hu/arvizi-orjarat-szines-magyar-komedia-orban-viktorral-511260510

boszUKlág Dávid1L
ez a video eloszlatta az arvizhelyzet kapcsan erzett oktalan nyugalman :(((

[Spoiler]
E film forgatókönyvén a Monty Python csapat egy évig dolgozott volna, ők rutinból hozták az egészet, becsüljük meg őket :0)

MAGYAR ZSÉDA UKlág Dávid1L
Maradjon otthon, ha elönti házat a víz, menjen át a szomszédba!
BM
@ob.szerver: Most az egyszer Petykó jó helyre ment. Jol lehetne megbízhatóbb üzlettársat találni a szomáliai lakózoknál? Csak nem fogják becsapni egymást:-)))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem erre, hanem hogy ha MÉGIS kijön a víz az ő "iránymutatásai" ellenére.
Egyébként a posztoló TÉNYLEG filmes szakember: ez a kép egyetlen pillanat a videóból, de a legkifejezőbb.
@kekex: nem szoktad még meg, hogy többnyire a második olvasataimat osztom meg itt? Az első Neked is eszedbe jutott:-))))
"Vészesen fogy az idő: az új trafikosoknak mindent szabad
A kormány rendkívül engedékennyé tette a NAV engedélyezési szabályait. Rajzolniis lehet."

hvg.hu/gazdasag/20130607_Veszesen_fogy_az_ido_az_uj_trafikosoknak

Ha egy mezei magyarparaszt egy kertibudit akar leteperni a hátsókertjében, az ajtaján szív alakú nyílással, belül stelázsipolccal a meggybefőtteknek, akkor kb. fél év alatt kap rá engedélt, feltéve ha előzetesen bemutatta a Hatóságnál a székletmintáját, és megszerezte a Nemzeti Népművészeti Zanács szakvéleményét, az összes tőbbi hatósági hozzájárulás mellett és minden illetéket, eljárásidíjat, igaigatási illetéket mialófaszt illedelmesen felnyalt és bemutatta a tanzakciós illeték befizetéséről szóló közjegyzővel hitelesített tranzakciós illetékét. Itt meg? gizi néne skreibol egy A4-re a rombuszt és egy lankadt pöcst, oszt huss... engedéyl soron kívül kiadva:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Most az egyszer Petykó jó helyre ment."

Sajnos nem ő ment, Bp-en találkoztak. Pedig személyesen kellene felmérnie a lehetőségeket, mert nagy valószínűséggel soha nem jönne vissza. Ha mégis, meghirdethetné a Déli Nyitás politikáját.
@ob.szerver: "Ha mégis, meghirdethetné a Déli Nyitás politikáját." végül is... a déli sarkon hatalmas kiaknázatlan üzleti lehetőségek várnak ránk. szomália csak egy megálló odáig.
@bella _ciao: Ne írogass ilyeneket, mert a jegesmedvék tömeges szuicidális harakirit követnek el.
amugy az ADOMÁNYVONALAK betiltása...
és mafia alá szervezése az elképesztő...
hüje-lúzer aki ezekben a bűnözőkben bízik...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
csak a magyar hajdúizéi kapadohányt fogják árúlni vagy lesz cigi is?

brühüyyy

és honnan szerzik be, azért előre kell fizetni és szerződni több évre és akárkinek nem adnak
2010-s hír. Nem mai a kapcsolat:-))

"SZOMÁLIAI KALÓZOK A DUNÁN

2010. március 31., szerda | Szerző: angyalendre | Rovat: színház utazás halál élet

Előőrsüket egy budai lakos fotózta le.
Az Indiai-óceánról kiszorított szomáliai fegyveres kalózok tűntek fel tegnap hajnalban a Duna budapesti szakaszán. Először a Bécs felé tartó Vöcsök II.-t próbálták feltartóztatni, de a szárnyashajó tapasztalt kapitánya, Köpenyes Elemér sikeresen kikerülte a nagyméretű kalózhajót."

m.cdn.blog.hu/hi/hircsarda/image/201003/ye-old-pirate.jpg
@rodeo36: Attól tartok igen. A Lázár testvérek lóistállóinak melléktermékét fogják reciklikálni és forgalmazni a rohadt bagósoknak. Boldog hatvanas évek, amikor az ámerikái nagybácsi Chesterfield-del látogatott haza.
www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/friss-arvizi-infok-30-centivel-a-rekord-folott-komaromnal-501199
és hogy VALAMIT azért a posztról is:
Fabius, nézd a jó oldalát. Az ügyészséget a kormány alá terelik, amiben azért vannak lehetőségek egy kormányváltás után!
Pl fegyelmi, miegymás...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: próbálom követni a második olvasatodat. szóval azért követnének el öngyilkosságot az jegesmedvék, mert szíjjártó kihagyja őket a biznicből? mert a jegesmacik csak északon leledzenek.
@kekex: Én valószínúbbnek tartom a fordítottját. Polt fogja kormányváltás után az akkori kormánytagokat rabszíjon a Gyorskocsiba bevinni...
@bella _ciao: Ezek Déli-jegesmedvék, mint a német nyugdíjasok Görögországban:-))
én nem poltot, hanem lézer dzsonit és rózsikát hiányolom a gátakról. no meg balog páter is összedobhatna egy hevenyészet istentiszteletet a parton, elüzendő az árvizet. ha már a főnöke szigorú pillantását le se szarja a duna.
@bella _ciao: "A jegesmedve elterjedési területe az Északi-sarkvidék jégmezőinek déli része. A legtöbb jegesmedve szinte sohasem teszi a lábát igazi szárazföldre, többségük egész életét a sarkvidék befagyott vizein, a lassan sodródó jégmezőkön tölti. Csak a párzásnál mennek stabil helyre."

Az északi sarkvidék déli része lenyúlik az Antarktiszig! :-) Naugyi. És párzani is odajárnak:-)
@bella _ciao: Occó Jani nem ér rá... Készíti ezerrel az alkoholmutyi törvénytervezetet. Sürget az idő.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: szerintem rátapintottál! majd szijjártó megvalósítja: jegesmedvéket exportálunk északról délre. matolcsy berosál az ötleteden. tuti, hogy korményzati spindoktor vagy!
@bella _ciao: És retur megvalósítja a régi álmot. Cseresznyét hoz a közös kormánytálba Patagóniából:-)
@bella _ciao: Amúgy sosem tagadtam, hogy jól játszom a spin-éten, de spin-gyát rá:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: fájdalomdíjként torgyán dokit is megkínálják belőle. csehov meg röhög a markába a kertjében.
hova tűnt damon hill, hova tűnt damon hill?

"Hol van a Bakondi?" - Orbán pénteken sem tétlenkedett

hvg.hu/itthon/20130608_Hol_van_a_Bakondi__Orban_penteken_sem_te
Nem is tudom, miért de én nem csodálkoztam ezen a híren. Számomra az lett volna a megdöbbentő, ha bárkinek is bármilyen problémája adódott volna a kormányoldalon a trafikmutyi beadványokból. Mert kis szőrszál hasogatással az egész bűnszervezetet le lehetett volna fülelni, mert a hangfelvétel mellett a 168 órában megjelent Sánta interjú is egy beismerő vallomás. Egy normális demokráciában, már az összes résztvevő előzetes letartóztatásban lenne, és az érintett képviselők mentelmi joga is mg lenne vonva.
De ebben a kurva kibaszott országban mindenki kényelmesen üldögél a helyén, és ügyészségi segítséggel ússzák meg a dolgot, mert a "független" főügyész kinevezése addig tart, míg el nem évülnek ezek az ügyek.
Remélem jövőre meg lesz a kormányváltás, és az új kormány egyik első dolga lesz utánamenni ezeknek az ügyeknek az igazi alkotmányosság törvénybe való visszahelyezése után.
Különben ez az ország és ez a nép végleg elveszett és Berlusconi és az olasz maffia csak irigykedhet a Bonsai Ducéra és banditáira.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: berlusconi azért színesített nőügyekkel, ezek meg beragadtak a buzizásba és a komondorokba.
mellesleg kérdezném az ügyészeket hogy semmi tartás nincs bennük?
a szakmájukat hagyták szétb@szni ?
vagy ez már megtörtént a náci-komcsi-feudális fides első state capture idején ?

bár igaz már alig van ojjan szakma amihez nem a fides szekértolás lenne a leggyorsabb előmenetel...
a Nemzeti Gazember azért tette az ügyészség élére ezt Nemzeti Szarelkenőt, hogy a Fidesz bűnözőket, és a Nemzeti Bandita kormányt megvédje, azzal, hogy nem engedi bírósági szakaszba az ügyeiket.
NEMZETI BŰNSZÖVETKEZET!!!!-igaza van Szanyinak!
Egyre szánalmasabb ez a narancsmaffia delegáltja,könnyű dolga lesz a narancsbukta utáni utódjának.Örökre rothadtnarancsmentes lesz Magyarország!
Egy dolog jön le az ügyészség nyilatkozatából. Az, hogy már a látszatra sem adnak.
Mert megtehetik, meg is teszik. Még... de egyszer majd Polt elvtársnak is el kell számolnia...
Szép nagy adag elbizakodottság és szánalmas pártseggnyalonc tudat - ez ma a jellemzőjük, szervilis pártkiszolgálókká, alázatos szolgákká lettek ledegradálva.

Szóval, nem volt itt semmi mutyi kérem szépen, aki az ellenkezőjét meri állítani, az meg mehet a bíróság elé.
További kérdések?
@rodeo36: A tornádóban nem teljesen van igazad. Nem a fák kivágása,hanem a sivatagban is kialakuló mikorbiális kéreg megtörése okoz homokverést, és szabad áramlást. Azt hiszem egalább is.
Különben egyet értünk. Gaia immunrendszere el kezdte az ember nevű izé elleni védekezést. Ennek a biológiai fegyverek minden tulajdonságával rendelkező AIDS kiterjedése, a humánspecifikus influenzatörzsek tobzódása, és az egyéb jelenségek sem mondanak ellent.
Magánnyugdíjak megvédve,
uniós támadások kivédve,
devizahitelesek megmentve,
közbiztonság - rekordidő alatt - rendbe téve,
unortodox gazdaságpolitika bevezetve,
nemmegszorító megoldások alkalmazva,
rezsicsökkentés megvalósítva.
Ezek után még elbánunk a ránk szabadított árvízzel is, mert Magyarország jobban teljesít.
Apró-cseprő dolgokra nem szabad időt vesztegetni!
Egyébként, amikor Orbán megnyilatkozott a számháború jegyében, akkro is megmondtam, hogy egyfajta maffia-jellege van a tarfik-ügynek.
endresy.blogspot.hu/2013/05/orbani-trafikszamhaboru.html

Szeszcsempészettől védelmi pénzekig felvonultatva mindent. Mert kell a kampányra a tisztára mosott pénz. endresy.blogspot.hu/2013/04/szivj-kampanyert-oh-magyar.html

Április óta túl sokat nem vátozott a véleményem. Már az olaszoknál is szokás volt bírók, ügyészek megvásárlása. Nyilván Polt-nak is meg van a maga árfolyama.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"de egyszer majd Polt elvtársnak is el kell számolnia..."

Meg lennék lepve. Az ő pozíciójában sok adathoz hozzáfér, és hozzáér.
@GeoCracker:

jó, hogy mondod Gaia-t...a közelkelet távolabbi részein hatalmas öntözőrendszerek Babilónia, Mezopotámia, Assziria, Ur, Uruk, Egyiptom és a többiek Semiramis kertjei...vadúl tobzódó zöld természetet hoztak létre de legalábbis termékenyet (a Szahara sivatag homokja táplálja Amazóniát azaz a homok termékeny) Madagascar-on népi hagyomány és a kormány nagyon küzd ellene, hogy évente felégetik a tarlót és abba ültetvényeznek de nem locsolnak pedig van víz, Africa sivatagos országai nem mindíg voltak sivatag és meglepően kb 5000 évre bexsülik azt amikor klimaváltozás és az ember be nem avatkozása és a beavatkozása (rablógazdálkodás) vissza lehet foglalni a sivatagot

az USA középső részét az elmúlt 200 évben következetesen kizsákmányolták, a faszerkezetű lakóházak és furnérlemez meg hasonló babaszoba stílusú építkezés a vándorló életmód velejárója semmi sem állandó ha itt nem 200 mérfölddel arrébb lesz élet, bánya vagy más
az egyébként is sík területen erdősávokkal (emlékezz a magyar Alföld meghódításának hosszú és eredményes munkálataira erdősávok és szőlő meg gabona mert azok gyökérzete megfogja a talajt...és ma termékeny) az árvíz nem rossz de kordában kell tartani és ez megvolt közel 50 éves munka és utána a folyamatos karbantartás

az ember

hát szóval Gaia majd elintézi

brühüyyy

nem is kár érte nagyon kártékony
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem hiszem, hogy valaha is elszámoltatható lesz, hiszen mint minden posztot, ezt is életfogytig írták ki. ugyan papíron csak kilenc év, de a parlamentnek kétharmaddal kell új főügyészt választania. amennyiben ez nem sikerül, akkor lábbal előre hagyja el a főügyészség épületét polt. sajnos
ennyi:
/elzárva támogatom, de keveslem is/

Orbán tíz évet kért a választóktól

A magyar állam ma jól teljesít, ha veszélyhelyzetről van szó - mondta Orbán Viktor a katasztrófavédelem és a rendvédelmi szervek árvízvédelmi munkáját értékelve a 24 Óra Komárom-Esztergom megyei napilapnak adott, szombaton megjelent interjújában.

hvg.hu/itthon/20130608_Orban_tiz_evet_kert_a_valasztoktol
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Keveslem azt a 10 évet. Inkább kötél járna neki!
Viszont ha az összes rablott és ellopott pénzt visszaadja, kiegyezhetünk 10 évben, de a szegedi Csillag akkor is játszik!
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Még csak annyit, ha Mario Puzo ma írná meg a Keresztapát, akkor a főhős nem don Corleone lenne, hanem így nézne ki a szereposztás:
Don Corleone - Don Vittorio Orbán
A Consigliere - Giovanni Lázár
A caporegimék - Clemenza - Alessandro Pintér, Tessio - Pietro Szíjjártó, és így tovább le az utolsó maffiatagig. Legfeljebb a szerepek eosztása körül lehetne némi vita, de az egész, gyönyörű és kerek történetet adna ki. Még a levágott lófejet se kellene kihagynia.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az én keveslekem is benne van :D

@bella _ciao: hjaaa, amit a főnök akar azt teljesíteni is kell ;)

a megfigyelő negatív torony :D
/fogásvétel, előtolás, levágás/

kep.index.hu/1/0/436/4361/43616/4361696_0f92712961d02d6a90a598ff17b581d1_wm.gif
"""A miniszterelnök pénteken tette le a Bridgestone tatabányai gumiabroncsgyárának bővítését célzó beruházás alapkövét, ennek kapcsán elmondta: már most 160 ezerrel dolgoznak többen, mint a választások előtt. "Továbbra is tartom azt a vállalásomat, hogy egymillió új munkahelyet teremtünk 10 év alatt. Ha kapok tíz évet a választóktól, akkor meg is fogom csinálni" - jelentette ki."""
hvg.hu/itthon/20130608_Orban_tiz_evet_kert_a_valasztoktol#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_6_8
index.hu/belfold/2013/06/06/a_trafiktenderben_nem_kutakodik_az_ugyeszseg/.
Különösen ez a mondat bántja a szememet:
"A Fővárosi Főügyészség szerint a dohánytermék-kiskereskedelemi jogának átengedésekor a miniszter a nemzeti vagyonnal való gazdálkodás körébe tartozó döntést hozott, és mint ilyen nem tartozik az ügyészségről szóló törvényben meghatározott ügyészi törvényességi ellenőrzési hatáskörbe."
Akkor a Zushlagféle ügyeket milyen alapon tudták vizsgálni ugyanezek az ügyészek? Ez a kérdés csak engem zavar?
@ob.szerver:
Szomália:
Ásványkincsei (urán-, vas- és színes-ércek, gipsz) egyelőre még kiaknázatlanok.
A lakosság nagy része nomád állattenyésztéssel (teve, juh, kecske) foglalkozik. A világ első számú tevetenyésztője.
Az állati termékek adják a kivitel több mint 50%-át.
Földművelés (banán, cukornád, gyapot, rizs) az éghajlati adottságok miatt csak az ország töredékén folyik.
Nevezetes terménye a tömjén és a mirha.
@felcsutisuttyo:
Viszont, ezzel a bíróságot megelőzve mond "ítéletet", és, ha így van, nem is kell bíróság.
(kettő az egyben = head & shoulders)
HA valakinek van kedve elolvasni. A benne idézett szöveget tegnap tristen2005 már idézte ide, tudom.
propeller.hu/itthon/2717152-orban-legfontosabb-hogy-emberelet-ne
@kekex: "Az ön által hívott vonal a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet idejére felfüggesztésre..." letettem :(
Béna kacsa effektus. A tristen2005 általis idézett szöveg itten van emlegetve. Csak a vágólap megviccelt :-)
endresy.blogspot.hu/2013/06/az-arviz-hullamai-alatt.html
@Buga.Jakab: szerintem a legbotrányosabb botrány pillanatnyilag.
@Dr. jenőke (jenőke):
Ja, hogy a papok majd... A hazai kaotikus egyház füstölői a templomban megdobják majd a külkermérlegüket??
Ravasz, ravasz... :))
@GeoCracker:
Gyomrom nincs ehhez a narancsbolsi csürhéhez! :(
A poszthoz egy video, nem tudom, megvolt-e már:

www.facebook.com/photo.php?v=132460756953470&set=vb.117392968460249&type=3&theater

Nyerges Zsolt házvezetőnője beszél.
Nagyot segítene az árvíz elleni harcban, ha atolvajorbán féle fideszesek nem a gáton, hanem a gátban lennének.
Hol vannak a békemenetesek?Két öregasszony(banya) azért egy zsákot meg tudna emelni.
És egy kép a poszthoz. Ha az utókor számára egyetlen képben szeretnénk megragadni a NER lényegét, akkor azt hiszem, megvan:

www.facebook.com/photo.php?fbid=132795550253324&set=a.117432815122931.1073741828.117392968460249&type=1&theater
@rainy day woman:
"gyors egymásutánban jelentek meg a hírek az Emmi vezetőjének teljes alkalmatlanságáról, az Emmi-hez csatornázott adományvonalról, és az Emmi által adományozott futball-pénzről. Az alkalmatlanság ékes bizonyítéka volt Balog Zoltán esete a kitüntetésekkel. Az adományvonal államosítása tényként kezelhető. A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány pedig ötszáz milliót kapott Balog Zoltán minisztériumától. Cseppet sem csökkentve azt a látszatot, hogy az adományvonalakon befolyó pénz valahova egészen másfele fog elcsatornázódni, mint ahova szánnák a felajánlók."
A nevem meletti linken a top-poszt
Nem a gátakra hanem a gátakba4
Dunába velük!:))
Vagy inkább lámpavasra.
Utolsó szemét hazaáruló tolvaj banda!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

www.gepnarancs.hu/wp-content/uploads/2011/12/viktor2007.jpg?90b512

"Megszüntette a Pesti Központi Kerületi Bíróság nyolcvan kordonbontó fideszes európai parlamenti és országgyűlési képviselő – közöttük Orbán Viktor pártelnök – ellen indított szabálysértési eljárást – erősítette meg közleményében a Fővárosi Bíróság ...rendzavarás nem történt, ami viszont igen, az „oly csekély fokban veszélyes a társadalomra, hogy emiatt büntetés vagy intézkedés alkalmazása nem szükséges”

archiv.ringmagazin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3353&catid=98&Itemid=61
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: orbán szerény.
egy nagy előd öt évet kért- oszt' az is milyen jól bejött...
Lesz olyan árvizes videó Fabiussal is, mint Orbánnal?
@Dr. jenőke (jenőke): hjaaa, vannak egyenlőbbek, és vannak a patások vasvillások
A link pinanyalatnilag, nem elérhető...

Seggrepacsival mulattat Vidnyánszky
A Nemzeti új igazgatója mélyre csúszott a POSZT-on.
"Nem jött be a trükk Nagymaroson

Nyilas Gergely
2013. június 8., szombat 08:00 |
Az eddigi árvízvédelmi stratégián változtatva minden házat igyekeztek megmenteni Nagymaroson. Ha már készen lenne a mobilgát, akkor sikerülhetett volna a terv, így azonban rengeteg idő és energia ment el, hogy végül nagyjából ugyanott húzzák fel a homokzsákos védfalakat, ahol 2006-ban és 2002-ben is. Evakuálást is elrendeltek, ám a helyiek többsége erről hallani sem akart."

A falábú bukfenc ezt is megoldja, pacsataink szabadságharcos lázban állnak...
@bella _ciao:
szomália már begyürüzött, ott van afradiban:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nos... szerintem mát régóta legfeljebb a WC kagylót kívánja megtermékenyíteni.... igaz ez jogos... a lengeteg szart mi más tudná elmosni a nagy büdös enyészetbe...
Kezdem értni a cikk indexre tételét:
"Uniót gyaláz és seggrepacsival mulattat Vidnyánszky
2013 06 08. 11:15 - Kovács Bálint

0 KOMMENT 0 REBLOG
0
0
Georges Feydeau: Bolha a fülbe (Csokonai Színház, Debrecen)

Azt reméltem, ilyen ripacs, elsősorban altesti humorra épülő, igénytelen színház már nem létezik - vagy ha igen, hát legalább a POSZT-on nem lehet találkozni vele. Pedig Vidnyánszky Attila debreceni Feydeau-előadásában bármilyen tárgyat, ami kemény és hosszúkás, péniszként markolásznak és simogatnak, s ha lehet, a szereplők lábuk közé is veszik - az előadás alatt több tucatszor. Ha pedig épp nem ez, akkor olyasmik szolgálnak a humor forrásául, mint hogy az egyik, kéjesen sikongató színésznő mellét egy részeg szereplő markolássza; máskor a férfiszínész előbb herén veri magát hózentrógerrel, majd bömbölve lába közé dörgöli a gumieszközt; két fiatal színésznőnek pedig gyakorlatilag nincs más szerepe, mint hogy pucsítva odatartsák feneküket az arra újra meg újra örömmel ráverő, idősebb kollegájuk keze alá."

egyfelvonas.postr.hu/unio-gyalazassal-es-seggrepacsival-mulattat-vidnyanszky

Mostanmegakkor, ki a buzi, ki az epigon, ki a megfelelni vágyó???
@tristen2005: Hubazdmeg... Szerintem, akit seggrepacsiznak az a Kerényi?
Elfogtak valami Ezüszhajós kormányvideót? :-))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

kattíncs a részegbróker.trumbl.com-ra, vannak érdekességek:))
Fabius merre védi a gátakat??? ;)
Hírünk a világban.
(köszönjük Viktor Mutyin!) Ja, és a te anyád!

"Ilyennek látják Magyarországot külföldről
Magyarország rák Európa közepén, írja a Huffington Post. A francia lapok az árvízhelyzetről, a németek a nemzetbiztonsági törvényről írnak."

index.hu/kulfold/2013/06/08/ilyennek_latjak_magyarorszagot_kulfoldrol/

"... A Le Monde azt írja, egyesek szerint a miniszterelnök ezzel a fokozott jelenléttel szeretné feledtetni a hatalmas felfordulást, amikor márciusban két éjszakán át a gépkocsijukban hagyták az autósokat az erős havazás idején, és a szomszédos Ausztria segítségét kellett kérniük. A lap beszámolt az első és egyetlen mobilgátról is Szentendrénél, amelynek 1,3 milliárd forintos teljes összköltségét az Európai Unió finanszírozta...

"Rák Európa közepén
Az amerikai Huffington Post portál közölte John Feffer, a Nyitott Társadalom Intézet munkatársának írását, Magyarország: rák Európa közepén? címmel. A blogbejegyzésben Feffer azt írja, Magyarország abban tér el Európa más tekintélyuralmi, nacionalista és korrupt tendenciákat mutató országaitól, hogy itt az összes ilyen elem egyesült az antiliberalizmus viharában..."

"...A szerző szerint Magyarország jobbra tolódása nem pusztán néhány karizmatikus személyiségnek köszönhető, hanem annak, hogy a liberalizmus az országban, mint Európában általában, lényegében megásta a saját sírját, mert gazdasági modellje csak kevesek számára hozta el a jólétet, politikai modellje kialakította a rotáló kleptokráciát, a szociális modellje az idealizmust bátorította és minden szinten felemésztette a szolidaritást.

Feffer nem tartja meglepőnek, hogy a liberális kifejezés szitokszóvá vált, és hogy a Fideszhez hasonló mozgalmak kitöltötték a régiónak egykor sokat ígérő ideológia gazdasági és politikai összeomlása miatt keletkezett vákuumot. „Az európai vezetőknek komolyan kell aggódniuk amiatt, hogy ez a rák szétterjed Budapestről. Azt hihetik, hogy a régóta fennálló liberális intézményeik elég erős immunrendszerként szolgálnak majd. De a folytatódó gazdasági válság és a demokráciába vetett hit hanyatlása megteremti a kedvező körülményeket mindenféle rosszindulatú daganat növekedéséhez” - írta a szerző..."

"...Winter azt írja, az alkotmánymódosításokról szóló vitában Orbán Viktor részben engedett a brüsszeli bizottságnak, legalábbis erről tanúskodik a testület elnökének, José Manuel Barrosónak pénteken küldött levele. Ugyanakkor már körvonalazódik egy újabb konfliktus a nemzetbiztonsági törvény miatt, mert - ahogy Winter írja - Brüsszelben egyesek attól tartanak, hogy a jogszabály révén a jogállamisággal ellentétes módon lehet megfigyelni, és ezzel nyomás alá helyezni a bírókat és az ügyészeket is..."
mondom 2 napja:

"Ilyennek látják Magyarországot külföldről

MTI"
"...10 éven át erőszakolta a három elrabolt nőt
A clevelandi rém verte és éheztette is a foglyait. 329 pontban emeltek vádat ellene, halára ítélhetik..."

Orbán 24 éve taszi ugyanezt, és nem csak a nőkkel... akkormeg?
"A római kori beton jobb volt, mint a mai
Tartós és környezetbarát volt a modern vizsgálatok szerint, de hetekig tartott míg megkötött."

index.hu/tudomany/tortenelem/2013/06/07/a_romai_kori_beton_jobb_volt_mint_a_mai/
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Az elmúlt 23 év garnitúrájától teljesen értelmetlen gondolat, bármiféle elszámoltatást elvárni. :(
Abba a garnituraban, mindenki vastagon benne van, talan csak azok nem akik gyerek koruak.
Mellesleg azt hallottátok amikor viktor azt mondta a mai tájékoztatóján a kitelepítés kapcsán, hogy "a férfiakat visszatartották."???? Ja és ma is főispánozott egyet. ;)
tényleg jobban járnánk ha ezek az "ügyészek" is gátra mennének lapátolni. :S
@guma: kurvára sajnálom, a nagy szines az asztalon egy újfajta abrosz ...nem kapta meg a lilákat meg a ző'deket és a sárgák sem érkeztek meg időben...ha így megy tovább

mikor viszik Grázba helikopáterrel?

brühüyyy
@rodeo36: :)

eszembe jutottál, mert Carusoról szóló verset olvastam (neked külön tettszett volna az utsó sora:D)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Most hogy jön de az elmúlt 23 év. Nem olvastad Fabius írását? Ő egyértelműen Polt Péterről és az elmismásolt trafikmutyiról beszélt. És ha elolvastad a kommentemet én is azzal kapcsolatban fejtettem ki a véleményem.
Bármelyikünk is említett valamit az elmúlt 23 évvel kapcsolatbn?
@guma:
a legnagyobb olasz énekes, ma már el merem mondani Beniamino Gigli volt, Caruso számomra semmi különleges és most és itt nem akarok egy másik hosszú listát az isteni olasz tenorokról

szép vers lehetett

brühüyyy
@rodeo36:
Beniamino Gigli? No, nem.
Mert amikor Clapeyron fogta a pipettáját és elhegedülte a hat szem homok a sivatagban című áriát cimbalom, pozán és tufa kísérettel, akkor az árvíz hanyatt-esve menekülni kezdett.
@rodeo36: ez a vers 1933-ban íródott.

Gigli 1980-ban született.
valószínű, hogy a 100 éve született Jékely Zoltán ezért nem róla írt, hanem:

Caruso emlékének

Holt művész hangja szól a rádióban,
hallgatom, hallgatom s irígyelem.
A mi hangunkat, hogyha meghalunk,
testestől elnyeli egy rossz verem.

A gyémánt hang kiszáll az ablakon
s a dombról, mint patak, lehempereg,
amerre csörgedez s bukkan vigan,
remeg a fű s az őszi levelek.

Késett lepkéknek lesz nászindulója
s egy kisleány kendőt bont és örül:
karingós táncba kezd a kút körül,
pendelye leng s látszik, nincs bugyogója.

1933

nekem pedig Marió Lanza csillárremegtetése volt anno különlegesség, amihez hozzájutottam.

na de én nem konyítok a zenéhez (és sokáig a "külföldi" neveket meg sem jegyeztem - átugrottam...).
csak azt mondhatom
@Dr. jenőke (jenőke): na azért a Bonaparte meg eközött a különbség szakadéknyi
@ob.szerver: Afrikáról azt tartják, és már soaktól hallottam, hogy példátlan lehetőséget, és piacot jelentene a fejlett világnak. csak okosan kell csinálni.
Azt a részt azért még hiányolom az árvízi videjókból, amikor miniszterelnökünk személyesen kiment egy fuldoklót a háborgó habok közül.
@guma:
Gigli nem születhetett 1980-ban hanem 1880-ban!
brühüyyy
@guma:
Mario Lanza nem volt képes egy operát végigénekelni, állandóan a zabálásával és a fogyásával volt elfoglalva, a hangja sztentori volt de csak fél órára utána újra kellett tölteni mint egy aksit vagy felhúzni mint egy bolond búgócsigát, emiatt a karrierjének korán vége lett és idő előtt meg is halt

brühüyyy
@Penivaldes:
Betonelemgyártás?
Vakolás?
Csak találgatok.
@guma: hmm...
ilyenkor nem hiányzik az ország éléről a Kedves Vezető?
@rodeo36: jogos!:)

1957-ben halt meg - tehát, gondolj rólam amit akarsz, harag nincs. :D

(ha jössz erre legfeljebb kapsz nálam is 1 ágyat, és ha időben szólsz, még talán az ország legnagyobb működő GANZ motorjaihoz is betudlak vinni!)

én borzalmas vagyok a szétszórtságommal, kapkodásommal - rengeteget hibázok, és észre sem veszem utólag...
@Penivaldes:
kémény sincs nemhogy okos ember, mármint Africa-n kívűl

brühüyyy

hosszú éveket éltem ott...nem okosnak kell lenni, hanem mint a syncrotron-ban őket is felgyorsítani arra a sebességre amit mi akarunk, de nem érdekli őket, nekik az élet 38 - 45 év és a gyors temetés...egyébként a kontinensen minden van ami máshol nincs azaz minden egy kontinensen ami máshol csak 3 vagy 4 kontinensen hordható össze...ha kiállsz a Napra délben és nyáron akkor tojást lehet sütni (ha láttad a halál 50 óráját ott meg is tették)
eleinte nem értettem miért állnak be még a villanydúc árnyékába is azután -egy idő múltával- én is beálltam

brühüyyy

ott minden lassúbb...és nincs is értelme a rohanásnak
@Buga.Jakab: és a mellékelt szervezet egyenruháit is engedéllyel legyártotta vki, nemde?

www.channel4.com/news/the-rise-of-far-right-politics-in-hungary-video
@Penivaldes:
a somáliak különösen szeretik a fehér embert...nyárson sűlve vagy kutyaeledelként...okuk van rá

brühüyyy
@rodeo36: olyan környezetben, annyira kevés kajával nem csoda az a nagypapa tempó. Én kinyiffannék mindkettőtől külön-külön.
@rodeo36: :)

olvastam róla valaha.
sokszor elgondolkodom azon milyen tehetséget kap születésénél 1-1 ember ajándékba.

aztán...
A hozzászólásokban akad néhány leközölt linka, ami már nem elérhető. 4-5 óra alatt megszűnt volna?
@guma: elherdálja, elfelejti, vagy kihasználja.
A poszthoz:

www.tobacco.org/tagged/hungary

Úgy tűnik, a határon kívül is követi 1-2 fő :D a Nemzethy eseményeket.
@1kivancsi: á!:)

csak "leszerel"...

"A „TÖMEGSAJTÓ” MOBILIZÁLT, A TÉVÉ ÉS AZ INTERNET DEMOBILIZÁL. Az előbbi mozgósít, az utóbbi leszerel. Az előbbi funkciója az elkötelezett – vagyis elfogult – tájékoztatás és értelmezés volt, az utóbbié a „szórakoztatás”, az időtöltés, a gondűzés. Az előbbi célja az aktivitás, az utóbbié a passzivitás."

propeller.hu/itthon/2716489-tgm-rien
@ob.szerver: hamarosan sok támogatásra számíthatunk tőlük... és sokat kell tenni azért, hogy ,,Magyarország jobban teljesít''

topics.nytimes.com/top/news/international/countriesandterritories/somalia/index.html

Az is lehet, hogy eltévesztette a házszámot és Brazíliába kellett volna utaznia :)

www.ftc.hu/index.php?action=players&p_id=1781
@Penivaldes: felfalja, feléli - azt hiszi az egója a "főszereplő".
OFF de ez nem semmi.

Tömegverekedés a mozgássérültek focimeccsén

most.444.hu/2013/06/05/tomegverekedes-a-mozgasserultek-focimeccsen/

ON
@guma: ez a világ rendje, nem mindenki teljesedhet ki abban amiben jó. nem lesz mindenki Leonardo.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Úgy jött ide, hogy ezt írtad:

"Remélem jövőre meg lesz a kormányváltás, és az új kormány egyik első dolga lesz utánamenni ezeknek az ügyeknek az igazi alkotmányosság törvénybe való visszahelyezése után."

Nos erre írtam én, ahogy eddig sem volt elszámoltatás ezután sem lesz, ha azok váltogatják egymást a hatalomban, akik az elmúlt 23 évben tették ezt egymással. Remélem ezek után már világosabb a dolog. :)
@guma: aha. Eszerint a milícia elérhetetlenné tesz egyes, számára kellemetlen oldalakat.
@1kivancsi: nem helyes kifejezés az: elérhetetlen.

TGM szerint (és van benne igazság) "semmi" lesz csak, minden formában...
@1kivancsi:

"Az is lehet, hogy eltévesztette a házszámot és Brazíliába kellett volna utaznia :)"

Én inkább arra tippelnék, hogy a maffiaállam és a kalózbandák módszerei és mentalitása között sok átfedés van, és ez ragadhatta meg Szíjjártó fantáziáját. A hírek szerint leginkább a szomáliak tulajdon átrendezési tapasztalatai felől érdeklődött.

Mellesleg a keleti nyitás fenomenális sikeréről annyit, hogy az EU 27 tagállama közül tavaly 24-nek nőtt az oroszországi kereskedelme, 3-nak csökkent. Lehet találgatni, hogy mi melyik csoportba tartozunk.
@guma: óh! :)
Technikai okok miatt, természetesen! ;)
@ob.szerver: úgy tudom, hogy eléggé jó helyen állnak, az oroszok szokat exportálnak magyarba.

Hallom, hogy zsákokat pakolnak a víz ellen, mint 50 éve. Ilyen falat nem tudnak, akár időlegesen is?
www.topky.sk/gl/182138/1227513/V-Komarne-presakuju-spodne-vody--v-Sturove-navysia-ochranny-mur
@1kivancsi: de gonosz vagy:)

véletlenül!
a technikát is az ember kezeli, aminek néha beláthatatlan következménye is lehet.
pl. én itt elütöm - ő ott félrenyúl...

ja, hogy eredménye is van?
az hab a tortán.
sokan már a tegnapi napra sem elékeznek, tehát holnap senki sem keresi szinte. :D
@guma: ;)
persze. Marad a rózsaszín cukormáz a tehénlepényen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Rólad mindig ez a mese ugrik be:)

retromesefilmek.blog.hu/2008/03/09/cirbolya_es_borbolya_pasli_ovce_valasi

Igaz, de a rengeteg zsákot nem csak lerakni kell, hanem elbontani is. Az sincs ingyen.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Há', mongyuk, ölég béna kép.
Az irányzék felhajtva és a végén csőszűkítő (vaklőszer használatakor alkalmazzák).
:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @1kivancsi:

nálunk volt, csak elhanyagoltuk ("Deák Antal András Mikoviny Sámuel vízvédelmi tevékenységét vizsgálja (a Vág ... a tatai mocsárvilág lecsapolása, a selmeci bányák számára víztározó rendszer ... A fiatal régész a Győr megyei Tóköz Árpád-kori csatornáiról ad áttekintést."):

epa.oszk.hu/00700/00775/00047/1402-1405.html

www.korall.org/hu/node/1714

(Te 1kiváncsi nem ezért linkelted az oldalt? :D

www.topky.sk/d/2/7465/ )
nem tudom merjek e beszélni nektek a foghagymáról?...
@Marcellusca: helló!:)

hiányoztál már... :D
@Penivaldes: majd' mindenbe (de sokszor nyersen is, azt van, hogy hetekig meg nem kell:)))

már a fasírtot is csak azzal készítem+:)
cink.hu/elkepeszto-video-a-duna-emelkedeserol-512078640
és ne higgyetek annak, aki szerint "betört a víz a Batthyány térre", mert csak a parkolókba folyik át a víz a járda ALATT, viszont a csatornákat már szivattyúzzák vissza a Dunába és minden csatornafedőhöz oda van készítve egy bazi nagy homokzsák.
@guma: én a fasírtot darált húsból készítem, plusz tojás
Én még jókor jöttem végig, a felhőszakadás előtt, most már nem lehet:
vg.hu/itthon/20130608_Fehoszakadas_Megbenult_Buda_kozlekedes
Vállalnék éjszakai műszakot, nem tudjátok, hol lehet?
@1kivancsi:mi az a krásavica - hátha az jobban tetszik!:))))

azt hittem vízbe tekernek, gatyát is már elhagyva...

szóval: inkább meglepet ott.
@guma: Helló, Kislyány!
Szabadnapos vagyok, van más do'gom is. :D

@Penivaldes: Talán foKhagyma. :P
Aztatat én is szeressem. :)
@1kivancsi: nem jársz messze a valóságtól, a név eredete ez ;)
@Marcellusca: szereted te is? szerintem is jó, felszelve kenyérre, hamham, lenyel.:D
@Marcellusca: O)

bocsánat, hogy szóltam! :DDD
@guma: +1!
A fasírtot lehet anélkül is csinálni?
@Marcellusca: pedig kicsit most borozhatnánk :)
@Marcellusca: eredetileg vöröshagymával készül.

én meg kolbásztölteléket csinálok és azt szeressük, de nagyon!:)
@Marcellusca: én a kezemmel szoktam csinálni, nem azért mondom, de kevés dolog ad akkora élvezetet mint belenyúlni a nyers húsba, tojásban, fűszerbe, és összedolgozni, aztán ami rádragadt azt megenni.
:)
@guma: aki versenyt nyer, hogy ki a szebb, pl. Miss Canada. De általában modelkát (női fotomodell) jelent, akit fotóznak és soha nincs túlöltözve.
@guma: én is szeretem a kolbászt nagyon, mert jó
És ti nem is értékelitek a XXI. századi „Dunai hajóst?“ Semmirekelő, hálátlan népség! 3 napja laktanyákba eszik, alszik, vezeti a furgont. Intézkedik. (Bár Bakonddinál talán okosabb) Polihisztor!!! Mindenhez ért. Hálátlan magyar UGAR!
@guma:
Kösz, ahogy nézem, már csak éjfélre, és a strandfürdőknél vagy Dél-budán lehet jelentkezni. Én már beregiztem.
@komissarlajos: ezt csak értékelni lehet:

Orbán utasítása: "csak ha a Bakondi úr vagy én mondom"
A kormányfő napok óta együtt él az árral, Győrújfalunál már parancsba adta, hogy bizonyos kérdésben csak ő vagy a katasztrófavédelem vezetője dönthet.

nol.hu/ajanlo/orban_utasitasa___csak_ha_a_bakondi_ur_vagy_en_mondom_
@Penivaldes: kizárt. :)))
Fő feladatuk a forróság keltése.
Hófehérke, amint várakozik a hét bányász legényére.:)
www.vychytane.sk/filesystem/image/201009/4269-0-snehulienka.jpg
Honfitársaim! ÚJ ATTILA SZÜLETETETT! Vagy Csaba királyfi?
(Álneve: orbánviktor)
@komissarlajos:
néhány komment a nolról:
Pixy1 | 2013. június 8. | 18:04:04

Hülye nagyzási mániás kisp@cs, emberek életével, vagyonával szórakozol, nem veszed észre? Takarodj onnan és hagyd az embereket dolgozni!

escéhá | 2013. június 8. | 18:03:53

Milyen jogalapon fontoskodik amúgy ez az ember arrafelé? Vagy majd utólag csinál hozzá törvényt?
Senki nem mer neki szólni, hogy menjen haza pihenni?

Hammada Patrol W | 2013. június 8. | 18:01:02

A Hendenek szerintem el kellene kezdeni dzsoggingolni, mert a sor meg a palesz mar nem eleg a kondiciohoz.

" ncsicso | 2013. június 8. | 17:47:59
Pont a Bakondi, aki az alárendelt tapasztalt katasztrófavédelmi szakemberek szerint sem szakmailag, sem emberileg nem felel meg a posztjára"

Na latod. Ket hulye, egy par. Nyugi, ezt is el fogjak qrni, ebben az a jo, hogy Orban elore bemondta, hogy o lesz a felelos mindenert.
@1kivancsi: én többre tartom az szépen felöltözötteket azoknál akik kirakják mindenük. bár engem nem zavarnak, bennem nem okoz forróságot télen egy félmeztelen idegen, inkább mást okoz...:)
(igen, tudom, irigy vagyok rájuk)
:D
@komissarlajos:
vizes hősünk csak egy van: Búvár Kund (ha Rozgonyi Cicellét nem számítom)
@kekex: valahol azt olvastam, hogy még az önkénteseket is félre terelték ha jött - hogy csupa egyenruhás legyen a képen körülötte...

na akkor kiakadtam totál!
@1kivancsi: Érteni nem értelek, de én Vásárhely Pálra gondoltam. Az „Árvizi hajósra“ kb. 1938-ban Pesten)
@kekex: Ágnes asszony, már labdába sem rúg?
@kekex: ez nagyon súlyos. Reklámcélra használja az árvizet. Vannak arra hivatott emberek, akik tudják, mit kell tenni. A Kedves Vezető feladata nem a katasztrófa-turizmus, hanem a körülmények biztosítása. Még jó, hogy nem operációhoz, vagy szüléshez ment, netán Paksra erőművi üzemzavarhoz.
@Penivaldes: kinek pap, kinek papné, kinek pediglen leánykája jut :)
@Penivaldes: az lejött nekem, hogy szereted a kóbászt:), de a fokhagyma ellenjavalt. taszítja:)
@taga20: én a fokhagymás kolbászt szeretem kérlek. összeillenek, mint Villon és Petrarca.
Ezt most nem értem pontosan, az utasítás a víznek szól? A képen vak vezet világtalant, Hende meg olyan szerencsétlenkedve lépked a gáton, hogy mibe is keveredett. Orbán, az europai hírű vízügyi főszakértő pedig a zsákokon gyakorolja a magabiztos vizenjárást.
nol.hu/ajanlo/orban_utasitasa___csak_ha_a_bakondi_ur_vagy_en_mondom_?ref=sso
@kekex: "vizes hősünk csak egy van: Búvár Kund (ha Rozgonyi Cicellét nem számítom) "

és Hany istók???? Héééé:-)
@Penivaldes: te előtte bekened? te céda:)
@taga20: no, a fokhagyma benne van a kolbászban.
@taga20: szerintem is, főleg mikor vékony karikákra szeletelem a kolbászt.)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia! Amennyiben nem olvastad volna, ajánlom Bartus Paprikajancsi írását az Amerikai Népszava online-ról.
Hiteles árvízi tájékoztatás némi cinizmussal.
@Penivaldes: próbáld meg egyben, hátha jobb, neked is meg a kobász gazdájának is:)
Polt pont olyan, mint amilyennek kinéz. Egy félnótás csicskának.
@taga20: bocs, de a kolbász gazdája feláldozta magát a kolbász létrejöttéért egy hideg téli hajnalon.)
@Penivaldes: @Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
... és ÉN??? Engem már megse'említenek??
Most gyüttem le a vízről! Igaz csak kajakkal nyomtam, de már készülök járni is rajta! :)
"Orbán, a rendíthetetlen árvízi vezér
“Embert még nem vesztettünk” – mondta a miniszterelnök az M1 híradójában, és megerősítette: az a lényeg, hogy emberéletben ne essen kár. Orbán Viktor a Híradó szerint szombaton több helyen személyesen irányította a védelmi munkálatokat. A gátakról csak akkor lehet levolulni, “ha a Bakondi úr vagy én mondom” – figyelmeztetett a miniszterelnök."

Kicsit megpihenhetne már...
@1kivancsi:
"Fahéjas bóléra"??? Backi... elásás lészen ebbő'mamég! :)
@Mariann19: Szia! Adj linket, nincs kedvem bogarászni.
Gondolom a túlmozgásos Mutyint fikázza. Teljes joggal...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szented kia Vizi Haspók? persze a Hany Istók is szóba jöhet... tudod a hínárruhás:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nnnnya az árvizra való tekintettel kössünk mára békét... megszívhatod a vizipipámat:-))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Bogarásszál egy kicsit, nem szabad lustának lenni ilyen vérzivataros időkben.
Nekem sincs kedvem, ha ilyen elutasító vagy!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ne találóskérdezgessem engem, nem ittam ahhoz eleget. Mindjárt kajálok, majd utána letépem a kis fityegődet...

@Penivaldes:
UGYE??? Ilyenek ezek... :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kinyalhatod a f... fánkostálat! :)
Itt nincs árvíz! Felénk pláne, kimondottan alacsony a vízállás a Mosonin.
@Penivaldes: érted feláldozta magát egy disznó?:)
-Rezidensek egyedül ügyelhetnek
- Az NFM-et 'iranyíthatja egy nyugdijas szalmakalap- ugynok
- komplett szinhazat lehet elnyerni erdemi project nelkul
- lehet egyedul temetkezni

Ennyit a szakmakrol. Miert pont OV ne vezenyelhetne arvizi vedekezest?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mivan???? :)))
A gumicsizmás parasztjára minek adtak mellényt?
Úgysem lehet ezen a potrohos majmon összecsatolni, látszik... :D
Danolászni kezd, meg csujjogatósban eljárja a fehérvérihuszáros mellévizelőst is.
Végre lételemében lehetett Piktorunk! Gumicsizmában...
Szíp embör ez... ja, persze ennél szebb már csak felravatalozva lenne...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kisminkelve, arcpirosítóval, kirúzsozott szájjal? Gyönyörű:-) Terike néne meg a hivatásoss csujjogtatós siratóasszony...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Amúgyse báncsad má... Éjjel nappalt téve érted dolgozik... nm csoda, hogy felvizesedett:-)
@guma:
Melyikre gondolsz? Az opni-pozitívra? Az "kint volt a vízből" bár a vérnarancsos rongyot úgy tisztogatta, mint egy kormányszóvivő!
Amúgy a német árvízi védekezésnél el tudjátok ezt a szar dumát képzelni, amint Merkel mama gumicsizmában közli a gáton, hogy személyesen irányítja a védekezést???
Ugye nem???
Basszameg!!!
Setét népeknek persze megfelel...!
Azért vannak a szakemberek, akik értenek hozzá, nem a politikus semmihez értőnek kéne beleugatni.
Persze akkor hogyan fényezné magát a gumicsizmás parasztja???
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem elutasító...nyűgös...
Te is? Én is.
Gondoltam, ma feldobtok egy kicsit.
@kekex:
bocs második, vagy másik (nem kívánt törlendő)
@Mariann19: Nálam valszeg az idő teszi, meg némi kialvatlanság, meg kicsit nagyon bedurrant a zápultam...a szemem akar kiesni... ügyelet meg felejtős, marad a hétfő...
@Mariann19:
Feldobás megy... azután sürgős dolgunk támad, szóval ne ess le...
De a banyekoknak ez könnyű, csak egy cirók kell hozzá... :) NEEEEEMM???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jó van Töki! Csak azért kérdeztem, ráérek e még a jótanácsaimmal. Dehanem, kkor nem:-)
www.pupublogja.hu/2013/06/arvizi-hajos.html
Ami meg a gáton történő ugrabugrálást illeti, az vicc.
Ott bohóckodik, azzal van elfoglalva, hogy feltartsa a felelősségteljes és nehéz munkát végző fáradt embereket, ahelyett, hogy tenné a dolgát.
Ha meglátogat egy-egy kritikus szakaszt és szól három elismerő szót az embereknek, szavam sem lenne, bizonyára jól esne mindenkinek, hogy tudomásul veszik önfeláldozó munkáját.
De itt nem ez történik, hanem a gát bohóca elkezdi elhinni magáról, hogy ő a szakember, ő hivatott értékelni az adatokat, ő tudja, hogy hova kell az erőket és eszközöket csoportosítani, ő a hivatott arra, hogy egy kimondottan szakmai feladatot irányítson, merthogy neki a fejében van a víz.
Szánalmas.
Még szerencse, hogy vannak ott azért olyanok is, akik értenek a vízügyi munkákhoz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ilyet nem fogsz látni Falirakiban.
www.trekearth.com/gallery/Europe/Greece/South_Aegean/Dodekanisos//photo1313854.htm
Komolyabban: Nézd meg a képeket, alattuk ott van az ismertető... fordítgasd, majdnem minden fontos infó benne van...
@nandras01: Igen igen!!!
"Adjatok nekem öt évet,és Németországra nem fogtok ráismerni".
Tizenkettőt kapott , és Németországra 45-ben
valóban nehezen lehetett ráismerni !!!
@kekex: hehhe... áll a gát tetején, szeme elvész a távolban,keze a zsebében és markolássza a marsall-botját.
@kekex: hmmm... balról a harmadikm már megjárta a kótert... a többinek az ajtó még nyitva áll...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ennyire kivagy? Hétfőig vársz?
Bajod esik, mi lesz velünk?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Mi az, hogy banyekok?
A cirók jöhet a nap bármely szakában, ahhoz vagyok szokva!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Aztán sürgős dolgunk támad."
Mentek lapátolni éjszakai műszakba?
@guma: az ott egy tank, a térképen?
(jó, tudom, hogy nem, de lássuk be, egy tank igazán illik a nagy harcoshoz)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Na kaptál most eleget."
Amiatt jöttem ilyen későn vissza. A sok gyönyörűség elűzte a melankóliámat, közben mégis arra is gondoltam, hogy nekünk a napsütésből miért csak az árnyék jut.
El kell hessegetnem ezek a borús gondolatokat, itt van a Te bajod is, aggasztó.
Kezdem unni Orbán túlbuzgóságát, és videóit. Az jut róla eszembe, hogy, aki mindenhez ért, és ezt állandóan bizonygatja az semmihez sem ért, csak egy szájhős.
@guma: Jájj!
Ott is tud mindent elkúrni, de annak azonnali tragédia lesz a következménye.
Elemében érzi magát, egy ország szeme láttára bizonyítja, hogy ŐŐŐ a felkent istenkirály.
A fotó halálosan jó!!!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"A gátakról csak akkor lehet levolulni, “ha a Bakondi úr vagy én mondom” – figyelmeztetett a miniszterelnök."

ma már egyszer párhuzamot vontam egy nagy előddel* és most sem tudom megállni, hogy be ne számoljak a magam kis dezsavujáról :)

szóval, frontot nem egyenesítünk, sztálingrád alól vissza nem vonulunk és budapestet fel nem adjuk..?

*Orbán tíz évet kért a választóktól
hvg.hu/itthon/20130608_Orban_tiz_evet_kert_a_valasztoktol

orbán szerény. a nagy elődnek elég lett volna öt év is...
tudjátok nekem elég is volt ez a maszlag dömping mára, oszt kikapcsolódtam, ha már segíteni nem tudok:

www.youtube.com/watch?v=vopyo_XY9oc

aki meg az események hatására nagyon meg'há... töri fejét hallgasson kis dr Veress Pált... - levezetésképpen.
egy ideje azon gondolkodom, hogy hova tűnt a langyos (nyáron is!) eső?

ha mostanában elkap a zuhi jéghideg az esőcsepp.
valamikor simán lehetett a langyos esőben sétálni és mezítláb taposni a kellemes vizet ilyenkor...

most meg a lábad is lefagy.
@AKIsTUDATLAN:
Vörös szőnyeg helyett ... :D
A gumicsizma stimmel, lételemében van a parasztja!
(Azért azt tudjátok, hogy a mi a tuskó lábán van, az nem gumi, hanem műanyag...)
@Penivaldes:
Könnyű a kislányt aléltatni! :D
Fűrészem is van.
sok mindent lehetne erről mondani, csak azt nem, hogy túl rózsás képet festene!
www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=215007:lesz-e-valamikor-orban-utan&catid=9:vendegek&Itemid=66
"ezekből a feltételekből és elemekből kellene összeállnia annak a kritikus tömegnek, amely elzavarja Orbán Viktort, és lehetetlenné teszi az Orbán-rendszer továbbélését. Ameddig ez nem áll össze, addig teljesen irreleváns kérdés, hogy milyen jogi eszközökkel mit lehet megtenni és mit nem. Utána pedig minden igazságtételnek meglesz a legitimitása.

Attól tartok, ha Orbán megy is valamikor, Orbán utáni ország nem lesz".
@Penivaldes: én is tudom, te is tudod miről dumálok:) kobász egyben jó, nekem ezt mondták a csajok:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem vagyok kislány, kifejlődtem
akkor fűrészelj nekem valamit:))
@taga20: persze mindketten a szárazkolbászról beszélünk amit tojással eszünk.
@Penivaldes:
No, de kérem! Ennyi libsibolsi előtt, ilyen malaczkodást... :)
@Penivaldes: te nő, nyeles tojás:) neked mindig az jut eszedbe:)
@taga20: egyébként inkább te vagy az ki másra gondolni nem tudsz.
én csak a csónakos ásósra merem magam bizni magam.:)
@Penivaldes: nehezen kapcsoltál, mert magadból indultál ki:) egyébként igazad van:)
@Penivaldes: ketten maradtunk, mit csináljunk?:)
@Penivaldes: hát nem erre számítottam:)
Friss beszámoló az indexről. :(

Az ész megáll, ezt Pintérnek is tudnia kell!

Ugyan megkértek bennünket , hogy erről ne nyilatkozzunk, de... Nagymaroson hazazavarták a civileket, miután kiépítették a teljes védvonalat. Ma este befutott a honvédség, holnap pedig érkezik a belügyminiszter. Hivatalosan a katasztrófavédelem védte meg a várost, valójában több kárt okoztak, mint amit használtak. Kedd óta kint vagyunk a gáton, és lehetőleg ne beszéljünk róla... Az ész megáll.

index.hu/belfold/2013/06/03/otven_eve_nem_tapasztalt_arviz_jon/
@nandras01: és ő ez alatt a 10 év alatt milyen megszorítást érez?csak hogy hiteles legyen.
mit képzelnek ezek!10 év bassza meg!az agyam eldobom!10 évig dolgozzon 1 forintért évente.és semmi költségtérítés.akkor kérheti.
de már akkor sem!
a 10 évből már hetet letöltött.
a 49 évem alatt folyton ezt hallottam még 5,6,7,20,10, év és jó lesz.
vége van.elég volt.elbaszták.le lehet vonulni a pályáról.
hogy foci hasonlattal éljek:
a válogatottnál nincs majd!mindig a legjobb csapatot kell pályára küldeni.
az ország vezetése ugyanilyen.nincs időkérés.ez nem az a játék.
most kell teljesíteni.nincs kifogás.főleg nincs 2/3-al.azt csinálnak amit akarnak.
3 éve egyeduralkodók de nem haladtunk előre semmit.sőt.ááááááááá!
10 év b+ 10 év!
van bőr a pofájukon!
@punkfrog: jól érzékelem, hogy most egy kicsit nyűgös vagy?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Nagyszerű eredmény ez kérem, egy olyan táncegyüttestől, amit a magyar műsorból úgy zavartak el hat éve, hogy az élő műsorig sem jutottak el. Azóta nagyon sokat dolgoztak a műsorukon, és elértek oda, ahová magyar még nem tudott, mármint tehetségkutatóban ugye. Real Action és csapata nem mellesleg teljesen megérdemelten vitte el az első díjat, a 250 000 fontot, a szerződéseket, a lehetőségeket és mindent, ami ezzel jár (fellépnek Erzsébet királynő előtt is). Őszintén gratulálunk nekik."
@nandras01: ÁÁÁÁÁÁÁ, dehogy!

"Tágas égen andalog
Száz meséjét hallgatod"
ha még emlékszel rá
@ob.szerver:
Kicsit beteges.
Iszik ez rendesen?
Győrből is beszólnak azért...

"SZERETTEM VOLNA ORBÁN VIKTOR HIVATLOS OLDALÁN EZT A LEVELET AMI NEKI SZÓL EGY GÁTON HELYTÁLLT CIVILTÓL, DE NEM LEHET HOZZÁSZÓLNI. MIYLEN HIVATALOS OLDAL AZ, AHOL NEM LEHET COMMENTELNI?IGY HÁT REMÉLEM, EZ ELJUT HOZZÁ!

LEVÉL ORBÁN VIKTORNAK A GÁTAKRÓL!

Bucskó Ákos
Az jár a fejemben, hogy írok egy levelet!

Tisztelt Orbán Viktor !

A mai napon sikerült három percet azzal töltenem, hogy hazaérve egy tál meleg ebéd elfogyasztása közben megnézzem az általam ugyan nem kedvelt, HÍR TV árvízi összefoglalóját.
A különböző szavak mély nyomot hagytak bennem és az ebéd sem esett olyan jól:
"Parancsba adtam" " A hivatásosok" " A hozzáértő személyzet" "megvédtük" "megtöltöttük" és még sorolhatnám.
Ez volt az első összefoglaló amit láttam a tévében, mert az elmúlt napokban erre nem volt nagyon lehetőségem, mert " ember kellett a gátra"! Így inkább élőben néztem az "adást"
Szerveztem, mentünk, mert úgy éreztük, hogy minden segítségre szükség van.Több helyszínen dolgoztunk a GYVSE Sárkányhajó Szakág lelkes sportolóival, de az Ön által említett hozzáértő, hivatásos állománnyal még nyomokban sem találkoztunk.Láttam elfáradt katasztrófavédelmist aki megpróbálta összefogni a védekezést, láttam "fröccsös" vízügyest akinek fogalma sem volt a gátépítés voltáról,láttam beosztott tűzoltókat akik segítettek ahol tudtak, kétségbeesett tekintetű helyi lakosokat akik bíztak bennünk,polgármestert aki szervezett és "megköszönt", gyerekeket akik vizet osztottak, helyi boltost aki kávét és csokit kínált a saját árújából,körzeti megbízott rendőrt aki teljes harci díszben tolta a talicskát, és láttam nagyok sok olyan embert akik önkéntesek voltak és tették a dolgukat.

Nem láttam viszont azokat akiket a híradásban istenített.

Lehet, hogy mi ( én ) voltam rossz helyen? Nem, nem hiszem.Ha megnézi a képes beszámolóinkat akkor biztos látja, hogy jó helyen voltunk.
Ott voltunk mi, és az rengeteg munkahelyről, másod-harmad állásból hazatérő ember ahol a legnagyobb szükség volt rájuk - ránk.
Persze, ha nem bontják el az a k...va gátat a júniusi "zöldár" előtt, ami minden évben jön, akkor sokkal egyszerűbb lett volna a védekezés.
A víz nem olyan, hogy nem jön.Az jön.És ha jön, akkor nagyon. Ezt már megmondta Pelikán József gátőr is.Ha van gát akkor az megfogja, feltéve ha az nem egy hetes tákolmány, hanem egy jól beállt töltés.Akkor elég csak figyelni és az esetleges buzgárokat homokzsákkal megfékezni.De ehhez nem értek.De nem is ez a lényeg, hanem amiről már fent írtam.Tehát, hogy jelen pillanatban még nem úszik Szigetköz,Győrújfalu, Kisbácsa ,Nagybácsa, Szőgye,Vének,Kisbajcs, Nagybajcs és a környező falvak azt nem annak köszönheti, hogy " parancsba adta" és a "hozzáértő állomány" megakadályozta, hanem annak, hogy a lakosság összefogva egymást segítve megtett mindent, hogy ne legyen katasztrófa.
Remélem, ha levonul a "zöldár" és nem az újjáépítés lesz a legfőbb teendő, azért megkérdezi az illetékes vezetőket, hogy hova lett a régi gát?????
Persze tud ez a Mosoni Duna szép is lenni, nekünk ez a második otthonunk, így amikor legközelebb Győrben jár, szívesen fogadjuk egy jó kis sárkányhajózásra.

Tisztelettel: m-Ákos a barátaimnak (Önnek: Bucskó Ákos)"

ŐK védték meg a győri szakaszt, nem csak gumicsizmában flangálva hülyeségeket és nagyképűségeket handabandáztak! RESPECT!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: miért? felmerült benned egy percig is hogy a kisgömböcre hízott DAKOTA alkalmas vmire és képes ?

:)))
@Buga.Jakab:
IGEN IS! Alkalmas lett volna - echte bunkóként - hogy cölöpként alkalmazzák. Képes lett volna szavával a vízet megállítani!
Kishitű vagy, az a baj!
Nem vagy te véletlenül NERRENFORRADALMÁR?
Ha meg nem jött volna be, hát akkor az árhullám levonulása után egyszer csak előkerült volna a maradéka...
Tiszta haszon lett volna, mert most még önteltebb kisgömböcként parádézik a gumicsimmában, meg a (nem erre a súlyra méretezett) mentőmellénykéjében. Szánalmom ez az alak valahol.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mibe hogy ennek sem lesz nyoma sehol, a viz levonulta utan meg majd jol kituntek Boktondi es Vezenylo, ugy nosztalgikusan kommer modra, mellekvigyorgo lesz Donpint es Tarolos.
Ezt a folyamatos hanyingert amit okoznak semmi sem gyogyitja, csak talan az a tobbszor emlegetett colopozes, amire meg talan alkalmasak onnon magukban.
Kockas vagyok a katasztrofa vedo idiotaktol, igaz Vezenylo nem log ki a sorbol, idiota banda mind, hozzaertes nulla, es ezt mar szamtalanszor bizonyitottak, es megis, a droidok szama alig csokken...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: gratulálok az igazi védőknek!:)
tudod elképeszt ez a hazugság cunami ami tönkre vágja az országot!:(((

Szív is ebbe fáradt bele...
csodálom, hogy bírjátok még ezzel az intenzitással ezt a tömény szemétséget. én csak belekukkantok de mindig kiakadok:

most.444.hu/2013/06/09/tojassal-dobaltak-meg-balog-zoltan-zurichben/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem is fog egyhamar csökkenni. A nép többsége szisztematikusan el van zárva az információktól, és ha eljutna hozzájuk, akkor sem tudnák értelmezni. Azt ugyan érzékelik, hogy egyre melegebb van a fazékban - de a békák nem ugrálnak. Mert mit lehet tudni, hogy mi van a fazékon kívül? "Járt utat járatlanért el ne hagyj" és az ellenzék sem áltathatja őket rózsaszín álmokkal.
Mindenki egyéni túlélési technikákat fejleszt és alkalmaz, és szépen belesimulnak a NE MERD rendszerébe. Azért akadtak ki Kertész Ákoson, mert pofájukba vágta az igazságot!
Mennyivel kedvesebb az egyéni nyűgeik helyett Nagy-Magyarországról és nemzeti szupremációról álmodozni!? Miközben minden régi szomszéd elhúz mellettünk! És a tendenciákat tekintve a leszakadás csak fokozódni fog, a lesajnálásunkkal együtt....
Előbb-utóbb majd a tömeg is érzékeli, de most elvan a napi betevő kék-fényes és kormány-fényező híreken.
Alakul ez...

hvg.hu/itthon/20130609_Balogot_tojassal_dobtak_meg_Zurichben_az

Ugye azt tudjuk, hogy a tojásdobálás csak a véleménnyilvánítás egy elfogadott módja? :)
@guma:
Képmutató ország vagyunk kérem! Piktor képét mutogatjuk... :) Próbáljuk elriasztani a keletről jövő menekülteket, erre azok meg ezen a képen felbátorodva, vérszemet kapnak... Nem értem én eztet... :)
Hogy ti még annak se tudtok örülni, hogy a Kedves Vezető szuperhősként ment meg mindenkit az árvíztől... Csak a piros köpeny hiányzik a hátáról a sajtófotókon. De az nagyon.
@nemecsek ernő áruló:
Nono... és a kívül hordott alsógatyó hol marad? Úgy igazi szuperhős a szuperhős! Essetudni... :)
@nemecsek ernő áruló: piros? :)))

na persze, kezébe meg szegfű - jaj, inkább narancs...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :D

nem gondolt erre a kincstár?:(

ma te vagy az ügyeletes? mi van a nyúlunk zápjával?
@guma: Karácsonykor Angliában a szegfőszeges narancs az a nagykoalíció jelképe vajon? :D

De a Kedves Vezető kezében a narancs még jelképezheti az országalmát.
@guma:
Ügyelet? Lusta disznó vagyok csak, Fabius meg a Dunakanyarban védi a wasser ellen a partot, gondolom. Na, megyek, segítek az asszonynak kicsit a takarításban... :)
@nemecsek ernő áruló: na ennyire művelt nem vagyok:D

inkább egy kis olimpia:

www.youtube.com/watch?v=h0_dwb2x4qc
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
zöld projektben vissza akarták állítani a régi faunát, a kivitelező úgy kezdte a munkát, hogy a gátat elbontotta mielőtt az új gátat megépítette volna.
3 kérdés. ki a kivitelező,
ki a megbízott műszaki ellenőr,
hol az ügyészség, hogy ezek még szabadlábon vannak.
@magándemokrata: amióta kiderült, hogy ez az egyik legkevesebb amit kapnak ők és az állami cégek vezetői, ráadásul még semjén is adózott, csak azt gondolta nem - no azóta csak nézek mint a hülye gyerek...
@kekex:
Vedd hozzá azokat, akik jól jártak az egy kulacsos adózással.
na hol ment meg éppen embereket a kisgömböc ???

a nemzeti dakota GÁTVÉDER hol intézkedik épp?

az engedéje nélkül még a Duna is kusban marad !
a zárvíz mögöt is bajnai ál !

mit keres oszkópéter a vízérben ?
nálunk nem vízügy van, hanem árvíz és katasztrófavédelem...

nálunk nem környezetvédelmi hatóság van, hanem iszapömlés és katasztrófavédelem...

nálunk nem útkezelő van, hanem hóvihar és katasztrófavédelem...

nálunk nem turizmus van, hanem katasztrófaturizmus...

az új virágzó iparág: KATASZTRÓFAVÉDELEM...

látványosabb, mint előre gondolkozni...
az ojjan ortodox és unalmas lenne... és túl olcsó is...
elképesztő....

nemcsak éjféltől szüntették meg a karitatív adományok számlái...
hanem VISSZAMENŐLEG ÁLAMOSÍTJÁK a MÁR befojt pénzeket is !!!!!!

elképesztő...

nincs ojjan alapjog, hogy az adománypénzemmel SZABADON RENDELKEZZEM...
és ne nyúlhassák le a bűnöző politikusok/hivatalnkok ????

elképesztő
@Buga.Jakab: van erre linka?
Elolvasnám.
@1kivancsi: keresek Neked ha "kíváncsi" vagy...

bár tegnap egésznap MINDEN RÁDIÓ (vagyis a klubrádió) ezt nyomta...
@1kivancsi:

az most melyik? kivitelező, ellenőr, ügyész?:)
@1kivancsi:

most néztem a rémhír tv-ét azt mondja, körbe járja a településeket, megnézi mit lehet még elvinni:)
@Buga.Jakab: előre is köszönöm! Rádióval akadnak gondjaim.
@Buga.Jakab: 20 éve hallgatjuk a Fidesztől, hogy az állam jobb gazda (ugye a privatizáció, és a magántőke nettó elutasítása).

Aki ezen meglepődik, annak úgy kell. Nagyon helyes egyébként. Nehogy már Simicska-Nyerges lemaradjon pár adomány-forintról.

Apropó: mennyi pénzt is nyúltak le az IMF által ránk küldött vörös iszap alapból? Mert hogy évek óta folyik a pereskedés, és egy kurva fillért nem kaptak a károsultak, az biztos.

Ez kell a magyar népnek, vissza is fogják szavazni őket, minden további nélkül. Ha egyszer ez a nép genetikusan alattvaló, és imád tapsolni azoknak, akik kizsebelik őket.

@1kivancsi: Mindig jót kacagok, amikor a nácik ilyen honlapokon pampognak a FideSS ellen, de a parlamentben azért lelkesen nyalnak a Kedves Vezetőnek. :D
@1kivancsi:

vegyél újat, megmondta az Áder:)
@tristen2005: ez kérlek, a vizimanó! :)
@tristen2005: van, csak nem jön be rajt' minden adás ;)
@1kivancsi: miért nem neten halgacc rádiót...

nekem sincs készülékem...

sőt az utóbbi években élőben nem is halgatok csak csúsztatva MINDEN MŰSOR FENN VAN !
át lehet ugrani az unalmas részeket vagy rosszabb zenéket:)
@nemecsek ernő áruló: jelen esetben nem a kép forrása a fontos és a lényegen nem változtat: A narancs ebben az évadban már nem egészséges!

ps.: Ha zavar, keresek más forrásból képet, jó? :))
@tristen2005: :D:D:D
akkor hogy van helyesen magyarul?
@1kivancsi: popularis.hu/radio

figy tök érdekes ez az adományvonal téma...

a KLUBRÁDIÓ adományvonala sem működik...
tehát ha te most oda akarnál fizetni azt nem tucc...
csak az ÁRVÍZET+simicskát lehet támogatni:))))

vicc kormány...

"klubrádió: "Aki támogatni szándékozott minket, most ne a Klubrádiót vonalát hívja, hanem a 1357-es adományvonalat, legalábbis addig, amíg az árvízveszély el nem múlik. "
OFF

WTCC, Moszkva, 1. futam: 3. heyl: Michelisz Norbi! :D

ON
@ornagy50: MOst meg:Baszod,mi van akkor ha ezek megnyerik a háborút?
@Buga.Jakab: Óóóó, bazzz, mán tennap majd' szétb@sztam a tévét, mikor megláttam! :(

Tele hazugsággal:
a) 8000 katona - tennapi közlések szerint 4000+egynehányszáz;
b) 8000 katasztrófavédő - nincs is annyi fogható (tűzoltók egyrésze végzi a napi feladatát, a maradék katasztrófa védő meg nincs annyi);
c) 3600 rendőr - az éppen szolgálatban lévőkkel (de nem mind a gátakon);
d) MAGYARORSZÁG HELYTÁLL! - ez igaz. De nem nektek köszönhető!
e) RÁD VAN SZÜKSÉG! - meg anyádra, (sőt, hozz még egy embert magaddal!) ha nem csesztetek volna az árvízvédelemre és nem b@sztátok volna szét az összes szervezetet!

:SSSSSSSSSSSSSS
@Marcellusca: e: a lenyeg, tenylegesen a meg kitarto onzetlen embereken mulik minden, minden teruleten
M0 terhelesi proban a rengeteg kamionra elfert a Koszgep molino, de a szallitasi kapacitast novelve kuncsorogni azt tudnak vezenyloek, azzal a sok haveros domperrel barmit es barhol...
Ha én miniszterelnök lennék biztos, hogy nem tenném azt, amit Orbán. 1. Vannak szakemberek, akik értenek hozzá. Például biztosan nem tudnám mit kell tenni, ha gátszakadás volna. 2. Néhány helyre elmennék, beszélnék az emberekkel, forródrótos kapcsolatban lennék. 3. Nem lennék ott, mert a slepp, amivel érkezem, csak hátráltatná a munkát. 4. Nem képzelném magam mindenhatónak, mert akkor az önképemmel lenne nagy probléma.
@V-PORT: de mivel nem te vagy az miniszterelnök így..
@1kivancsi:
a műholdra irányított parabolaantennám nem fogja az lakhelyem irányába sugárzott jeleket:)
@Penivaldes: Pedig milyen jó lennék. Én már szétválasztottam volna a Dunát!:)
OFF

2. futam, Michelisz - 5. hely.

ON
@Marcellusca:

számoljunk utána, milyen létszámú a magyar (hon)védség, milyen létszámmal van jelen agáton, kiőrzi a laktanyákat, mi van ha kitör egy ellencsapás, huzavona felkészül?:)
Most szemét leszek, olyan, mint Török Zsolt. :)
Nem csak dumálni kellene, hogy most nem fogunk bírálni, ami egy marhaság, hanem mutatkozni, amint éppen zsákot rakodok. Lehet, hogy ki fognak röhögni, de kevésbé vicces, mint amikor a parlament helyett wellnesezik a nagyobb ellenzéki párt elnöke.
@tristen2005: nem Mózes választá szét a Vörös tengert.
@tristen2005:
Hú, csak a szlovákok meg ne tudják, hogy nálunk árvíz van és ott "harcolnak" katonáink! :DD
@Marcellusca:

nem engedik át őket a Máriavalérián:)
@Marcellusca:

nem engedik át őket a Máriavalérián:)
@Penivaldes:

vele könnyű volt horgászni:)
@tristen2005: Gondolkodjatok már, Mária Valériát Steffikke védi fokosával..
@Penivaldes:

meg a rémhir tévés csaj, ő mutatta tegnap:)
@tristen2005:

a Mózes, ott csak össze kellett szedni a halakat:)
@tristen2005: halak? inkább holtak, hiszen a fáraóékat elvitte a víz.
@Penivaldes:

szűkös időkben nem válogatunk:)
Rohadékok! Hogyan számol el a gumicsizmás dakota meg a "tábornok úr" a lelkiismeretével?
nol.hu/belfold/az__allam_emberei__es_az_esztegomi_polgarmester_?ref=sso
@tristen2005: ha nincs manna, meg fürj, akkor az is jó:)
hol van Nyúlunk, elvitte az ár?:)
@Penivaldes:

sült Fáraót még nem ettem:)
@tristen2005:

látom nyúlból fel vagy készülve, mikor sütőd?:)
@Penivaldes:

nem tudom milyennel rendelkezik, de ilyenekkel, Dunát lehet rekeszteni:)
ródejó is hiányzik, ott nincs is árvíz:)
@V-PORT: Nem lehetne ezt csendesen, csak kimenni a gátra, és semmi bajnaizás?
@V-PORT: a el az utját

nem figyeltél jól, a béka menet nem engedte oda!
@Penivaldes:

ott vannak, csak le kell verni:)
@Penivaldes:

tudod, Don Corneole, 1,5 vastag beton eltakarja:)
@Penivaldes:

kicsim, én nem képzelem hogy ennyire tájékozatlan vagy, Kelemennét takarták, nem ő takart:)
@tristen2005: tóni én arra utaltam hogy Kelemenné is az épitőipar része.
@tristen2005: Elégették, és hamvaiból téglát készítettek.
@Penivaldes:

tehát, urnába helyezték:)
@tristen2005: nem egészen, de téged aki fényes agyú vagy nem oktatlak semmikor:)
@Penivaldes:

Felcsúton jártam óvodába, jó volt a felkészítés,
csak elfoglalták a helyemet!:) most én rohangálnék a gátvederen:)
@Penivaldes:

nincs csizmám és ingyen felszerelésem, még nem utalták ki:)
előbb nyilatkozott, pesti imre ki festi magát, 1 millió homokzsákot töltöttek meg 1000 tonna homokkal, 1000 tonna x 1,6-1,7 = 1 700 000 kg, 17 kg/ zsák, 3 lapát! LOL
@tristen2005: 1 000 t = 1 000 000 kg vagyis

1 zsák = 1 kg homok
@Buga.Jakab:

bakker:a víz 1000l/1000 KG, a homok m3 métere ami egyenlő 1000 literrel, a fajsúlya m3/kg m3x 1,6 1,8 a víztartalom fűgvényében, 1,7kg/ zsák, én vagyok a hülye:)
@tristen2005: ????? viccelsz ugye??? a liter az TÉRFOGAT !!! az hogy jön ide??!?

ne szórakázz má... 1 kg homok (szerintem) = 1 kg homokkal :)

vagyis minden egyes zsákban 1 kg homok volt...
(nyilván nem 1,7)
@tristen2005: az a gond hogy te még a libsi coci matekot tanultad, jól összekevertek téged

ha 1 tonna homokot pakoltak szét 1 millió zsákba az bizony 1 kg homok per zsák...

hacsak nem "vett részt" a közgép a munkákban...
akkor az tejjesen más ügy...
az nem matek, hanem az már bűn ügy lenne...
@Buga.Jakab:

jakab, látom az ostor csattogtatásun kivül nem nagyon érted az építőipart. 1m3 víz 1000 t, 1m3 homok 1,6-1,8 t, 1 m3 beton 2,4 t! csokollak, a többi a tankönyvekben:)
a víz az kg.9 szori:)
@Buga.Jakab:

tudod a m3 toll és m3 vas esete:)
@tristen2005: tudom az anyagok sűrűségére célzol...

de arról itt szó sem esett, sem a térfogatukról...
nem értem miért kavarsz:)

ezt a mondatot értékeld légyszives unortodox matekoddal:

"ha 1 tonna homokot pakoltak szét 1 millió zsákba az bizony 1 kg homok per zsák..."
@tristen2005: "1 millió homokzsákot töltöttek meg 1000 tonna homokkal"

ezt írtad és azt hiszed hogy arról írtál hogy:
"1 millió homokzsákot töltöttek meg x m3 homokkal"

szó sem volt térfogatról... majd szójj ha rájöttél hogy miben tévecc:)
@Buga.Jakab:

ebbe a nagy kavalkádba, megkeveredtem:)
@Penivaldes:

nehogy már a pajta ne épüljön meg:)
@tristen2005: már nehogy!! gyertek testvéreim, és közösen rakjuk le jövönk alapjait.
@tristen2005:

tudod az a baj hogy ezt a sok, újságot nem olvasó, a netet nem használó egyén nem tudja,ők úgy nézik a mérkőzést, hogy jön az ár, viktor térdig érő strandpapucs, a haza meg van mentve, a rezsim pedig felfele csökken:)
itt van 5 óra, kezdek aggódni a nyúlam miatt, szürkületben rosszul lát, elfogta egy rabsic?:)
@Penivaldes:

neked szántam, csak rossz gombot nyomtam!:) előfordult már az életemben, nem jött be a turf.:)
@tristen2005: de nem így van, ott van és segít, a jelenlétével. Olyan mint Mária brit királyné:)
@Penivaldes:

őfelsége, titkos ügynöke:)
@tristen2005: az James Bond, vele már volt pár külddetésem..))
@tristen2005: "ebbe a nagy kavalkádba, megkeveredtem:)"

ezt se hejesen írtad, de kicsire már nem adunk...
lényeg hogy nagggyából érted már:)

"ebbeN a nagy kavalkádbaN, megkeveredtem:) "
@Buga.Jakab: nem így hanem úgy
ebben a nagy kaval Kádban meg kever ettem
@tristen2005: két s de már tényleg mindegy...
@Buga.Jakab:

ki vagy te, a hoffman rúzsi:)
Nos, ha már túl vagytok a vacsin, egy kis "emészteni való":
hafr.blog.hu/2013/06/06/oszodi_zombigyules_titkositva
"Azt már csak a racionálisabb olvasóknak jegyzem meg, hogy az őszödi tudjukmi valamiféle korszakhatár is a rendszerváltás utáni politikatörténetben: ettől datálódik Orbán Viktor lealjasulása Kádárhoz azon az alapon, hogy tudniillik (gátcsizma, prosztózakó, csippantás) ezen a népen uralkodni lehet: a híg részét megvenni, a középszert megfenyegetni, a jókat elüldözni, de mindig, mindenkor, rendületlenül hazudni -- neki, róla, vele, ellene. Gyurcsány önleleplezése nem a politika megtisztulását, hanem a végleges lemerülését hozta a mocsárba, mert akik lebuktatták önös célokból, azok átadták Orbánnak -- nem annyira az igazság képviseletét, hanem -- az igazság definíciójának jogát. Ma a Közgépnél, a Nemzeti Dohányboltokban, a földbérletek tulajdonosainál, a tanárok megszégyenítésében, az egyházak és a civil szféra hallgatásában, a kollaborálásban, a félelemben, a kiszolgáltatottságban, a nyugatinak induló alkotmányos kultúra kiherélésében, a voluntarizmusban, a hatalmaskodó államban, és a Vuitton táskákban -- a Narancs univerzumában -- van az igazság, itt van a nemzet. De nem baj, ez a hozzá illő tradíció, mindig is ilyen társaságban érezte jól magát mióta Werbőczy, Bezerédy, vármegyék, Wass Albert, Aczél György és Virág elvtárs jelentik a realizmus zsinórmértékét."
@kekex: egy gond van... az álandó komflis-ktus az EU progresszióval...
@kekex:

B+ mennyi ideig gondolkodtál míg ezt össze hoztad, most úgy egy az egybe lehoztad az elmúlt pár évszázadot. nem egy utolsó teljesítmény! ragozzad még!
@kifordított nagyanyó: "HA". Ha a nagyapámnak
picsája lett volna Ő lenne a nagymamám !!!
@tristen2005: Hiányzik nekünk Nyúl barátunk, tegnap írta, hogy nyűgös. Aggasztó!
@Penivaldes: Örülök, hogy már hárman egyet gondolunk.
@Mariann19:

nem csak Nyúl, rodejó is:)
@ornagy50:

az orr denári megjegyzést, mellözzük!:)
@tristen2005:
ott van nektek orbán az mindenhez ért és mindent jobban tud ugyanúgy mint a Honthy Hanna

brühüyyy

olyan undorító kis gömböc és még stílusa sincs felemás műanyagcsizmában keveri a sarat
fárad már, nem ér fel pestre!:)
itt még gyűjtik::)))) a szerencsétlenek akik idefizetnek nem tuggyák hogy simlicska pénze lesz már azonnal....

segelyszervezet.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1532&Itemid=327&lang=hu

www.karitasz.hu/projektek/1356-adomanyvonal

mivk.hu/hir-archivum/83-2012-ev-hirei/262-1359-az-adomanyvonal.html

itt is még mindenki azt hiheti hogy a rászorultakat támogattya... :))))) átbaszott ország

www.telenor.hu/egy-telefon-a-tarsadalom-szolgalataban

itt vannak írások
gepnarancs.hu/2013/06/allami-koldusmaffiarol-almodik-az-emmi/
gepnarancs.hu/2013/06/az-arviz-hullamai-alatt/

itt a tény hogy álamosították
forrasradio.hu/szombattol-a-1357-es-adomanyvonal-el

:)))) "Soltész Miklós a műsorban emlékeztetett arra, hogy az elmúlt években voltak, akik visszaéltek a súlyos helyzetekkel..."

:))))) igaza van voltak... a fidesmafia:))) pl kolontáron:)))

hvg.hu/gazdasag/20130606_Letiltjak_a_nem_allami_adomanyvonalakat#rss

még keresem neked azt a hírt amit rádióban halottam hogy VISSZAMENŐLEGESEN ÁLAMOSÍTTYÁK....
@rodeo36:

bakker, felébrettél:) örülünk neked:)
@Buga.Jakab:

állítólag le van tiltva a számlaszám? ha csak a vityáék titokban nem gyűjtik:)
@tristen2005: ez valami szopjuk egymás farkát blog?:)
@taga20: nem, nem az. sajnálom, de rossz helyre jöttél..))
@Penivaldes: enézést! de ahogy olvaslak nekem ez az érzésem. te önkéntes rendőr te:)
@taga20:

jöhetsz, az enyém szabad:))
@taga20: én meg ahogy téged olvaslak az az érzésem hogy téged csak a farkak érdekelnek...a hódfarkak:)
@tristen2005: ott a jobb kezed:) ha balkezes vagy akkor az!
@Penivaldes: neked má egy jó kufirc kéne és lenyugodnál:)
@Penivaldes: na látod ezért akarok neked jót:) margit hancur!
@Penivaldes: najó, hiszek neked:) ha akarsz egy kis izgalmat, F1.
@taga20:

barátnőd az EMMA, ez meg HOLNAP:)
Ebből az Orbán és az árvízből lesz mozifilm is? Vajna és Kálomista lehetne a producer, zene: Ákos, Eperjes meg Orbán. A címe: Hígember, vagy A Duma.
@tristen2005: te egy nagy somen vagy:) az asszony lefeküdt, elővehetem az ásványvízet:)
@taga20: miért nem fekszel mellé? ahelyett hogy az engem kóstolgatnál..:)
@tristen2005: "Nemcsak Nyúl, de Rodejó is."
Bizony, Ő is az egyik legkedvesebb társunk, és sorolhatnánk még egy pár barátunkat, akiket nem látunk.
Ebben az a jó, hogy számon tartjuk egymást, és érezzük a hiányt.
Tényleg!Mamitírtok régen nem jelentkezett, tudtok róla valamit?
@taga20:

ember 5 órán keresztül beszélgettem Penivel, senki nem jelentkezett, képzeld el ezt a traumát:)
@Mariann19: remélem nincs semmi baja.
igen, valóban csodás, hogy számon tartjuk egymást.
@Mariann19:

rodejó jelentkezett, csak szerintem eldölt mint a gáton a homokzsák:)
@tristen2005: szegénykém, borzalmas lehetett neked, egy Penivel összezárva és hallgatni annak zongorajátékát valódi szenvedés. De látom megmenekültél, és kezdesz magadhoz térni:)
@Penivaldes: Most látom, hogy Rodeo itt van.
Csak kialakulunk.
@tristen2005: Először Neked válaszoltam, aztán néztem vissza a hsz-eket, és örömmel láttam, hogy megjelent. Szerencse, hogy emlegettük, biztosan megérezte a mi Rodink.
@tristen2005: te komolyabb teljesítmény nyomsz, mint vitya:) grat
De hol van Boli, meg Habakukk, meg Cirbi, meg Marcellusca, meg a többiek??
@V-PORT: Duma áradása...

Gátvéder szerepében nem lehetne maga a csodacsatár ?
@taga20: Igen, és hősies helytállásáért megkapja a babérkoszorút.
orbán a nemzet megmentéséért kapja be, illetve meg a

Kos-útdíjat !
@tristen2005: egyszer szembeszállt velem egy cinke, kénytelen voltam hátrahajolni :)
@Penivaldes: szerintem, őszinte pillanataidban te is belátod, hogy nehéz veled:)
@Penivaldes:

a madarak nem bántanak, csak le sajnálnak bennünket, felülről:)
@Penivaldes: 39 sec, gyors vagy:) arra pont nem gondoltam.
Ha valakinek van hozzá kedve, türelme :-)
@tristen2005:
Nem ékeskedem idegen tollakkal, most is megjelöltem a forrást. Van ott még más is, érdemes elolvasni az egészet. Én csak apportíroztam a (szerintem) legjobb részt.
@taga20: pedig érdemes lenne, mert ha nagyon felhúzol, akkor rádugrom, és akkor az neked fájni fog
@Penivaldes:

most azon kuncogok, taga20 az előbb leszúrt minket hogy, csak ketten dumálunk, most vele együtt, hárman vagyunk?:)
@Penivaldes: nem akarok disznó lenni, de mégis:) nagy bőröndbe lehet jól pakolni:)
Remélem lesz ebből a videóból dublalemezes Dvd kiadás, werkfilm, bakik, stb. Szerintem ebben az árízben kevesebb Orbán, és több Mesterházy kellene.
@taga20: börönd??? tévedsz cicafül, nekem semmi böröndöm nincs. utazótáskát használok.
és olyan böröndöm sincs amire te gondolsz...

sajnállak:)))
@tristen2005: én is skizofrén vagyok néha:)
@kekex:

bocsi,de már olyan régen volt, nem emlékszem a prolémára?
@taga20:

csak rendesen, hogy minden beleférjen:)
@Penivaldes: te dobtad fel a témát, valaki csak pakol bele valamit:)
@Penivaldes: Kezd az Orbán-fóbiám után a Mesterházy-fóbiám is kialakulni. Nem hittem, hogy valaki még ki tudja nálam ezt váltani. :)
@kekex:
pl a 18.21-es blognak ez a kommentje:
"sárkányfő 2013.06.06. 22:56:20
"valami, csakis erre az országra jellemző, dekódolhatalan okból, ez a beszéd olyan botrányt kavart"

Dekódolhatatlan? Miközben sok dolgot elég jól látsz, a legnyilvánvalóbb nem veri ki a szemed? Elárulom neked miért kavart botrányt: mert ez volt a hiteles ürügy, szikra, ami belobbanthatta az évek óta szított gyűlöletet. A Fidesz kormányozni nem tud, de hisztérikus gyűlöletbe, örök háborús tömegpszichózisba zülleszteni a szavazóit, azt nagyon tudja, erre épül mai napig a politikája. Ellenség, ellenségkép, és átható, totális gyűlölet nélkül a Fidesz nem létezne. Fekete gyűlölet folyik az ereikben is, ez adja lényegüket.

A beszéd előtt mér sok éven át hergelte Orbán híveit (persze hergelődtek azok egyébként is, de Orbán tökéletesen rájátszott és a végletekig fokozta, strukturálta), pl. nem egyszerűséggel idegeszívűzött meg kizárta a nem-fidszeseket a nemzetből, stb. Így növelték mestersségesen a feszültséget, a gyűlöletet. Az öszödi beszéd pedig berobbantotta a tökéletes orbáni tömegpszichológiával addigra már maximális hőfokon izzó gyűlöletet és az indulatot.

Ha nem érted mi tartja össze a fideszt, milyen érzelmek adják a tábor cementjét, nem értesz semmit az ezt az országot uraló, széttépő, és középkorba züllesztő folyamatokból. De csak érted szerintem, azért nem annyira bonyolult ez."
@tristen2005:
18.30 (kár, hogy legalább az időpontot nem hivatkozza a "Válasz erre")
"B+ mennyi ideig gondolkodtál míg ezt össze hoztad, most úgy egy az egybe lehoztad az elmúlt pár évszázadot. nem egy utolsó teljesítmény! ragozzad még!"
Erre válaszoltam, hogy én csak copyztam, a szöveg HaFr-é.
@tristen2005: kartárs, egyet értünk:) peni meg elővette a bőröndöt:)
@taga20:

pardon, egy régebbi kérdésedre válaszolva, nekem már nincs kitől engedélyt kérni.
@kekex:

a feltett kérdésre nem emlékszem, nem terád, haragszom, érted:)
@kekex:

most újra át olvastam, ez mit szed, én is kérek:)
a hős,árvízi lajos

"Ezennel felmondok Orbán Viktornak"
www.galaxycentrum.com/?action=velemeny&id=532 Győrújfaluról (találtam, tegnapi történet):
" Miután megjelent Orbán Viktor a munka leállt. Fel kellett sorakozni szépen a gátra. A rendőrök kijelentették, hogy csak akkor lehet a miniszterelnököt megközelíteni, ha ő engedélyt ad rá. Ha valakinek nem tetszik az, hogy ő idejön, akkor ellehet addig menni pihenni, enni, inni, de még egyszer mondom, nem akarunk problémát. Próbáljatok mosolyogni, mert sok minden múlik ezen. Később nem mindegy, hogy ez a település vagy egy másik kapja a legtöbb pénzt... " Orbán napi 12-15 órát tartotta fel a munkásokat 8-10 településen.
@tristen2005:
Lehet, hogy már csak nálad van meg, én ott nem találom ezt a "felmondást"
@kekex:

a facen van meg nekem. biztos másoknak is.
@kekex:

van egy kép is, vitya középen, mellette egy szakállas fazon.
Amúgy nem furcsa, hogy Fabius is a gáton van, és Orbán is, egyszerre? Vajon Fabius lepaktált Orbánnal? Vagy ő maga Orbán? Gyanús! Most ha Szaniszló lennék remek összeesküvés elméleteket tudnék gyártani. :)
"Ezennel felmondok Orbán Viktornak"
www.galaxycentrum.com/?action=velemeny&id=532 Győrújfaluról (találtam, tegnapi történet):
" Miután megjelent Orbán Viktor a munka leállt. Fel kellett sorakozni szépen a gátra. A rendőrök kijelentették, hogy csak akkor lehet a miniszterelnököt megközelíteni, ha ő engedélyt ad rá. Ha valakinek nem tetszik az, hogy ő idejön, akkor ellehet addig menni pihenni, enni, inni, de még egyszer mondom, nem akarunk problémát. Próbáljatok mosolyogni, mert sok minden múlik ezen. Később nem mindegy, hogy ez a település vagy egy másik kapja a legtöbb pénzt... " Orbán napi 12-15 órát tartotta fel a munkásokat 8-10 településen.

Tetszik · · Megosztom · 8932110 · 39 perce ·
@V-PORT:

mi van, bejelentkeztél a "sátortévébe":)
@tristen2005:
F1 Montreal, Vettel már megint elsinkófált egy két kerékcserét, a többi marha meg cseréli mint az őrűlt és akkor csodálkoznak hogy ez a hülyegyerek orrhosszal vezet, ha nem kötelező a kerékcsere akkor mijafasznak csinálják? gumigyári reklám?

a zorbánba meg essen bele a gömbvillám a hülye fasz kavarja a szart és illeg billeg mint valami bolond kappan ha rumos kukoricát adnak neki

brühüyyy

az ország meg nevetséges, kezibe nyomtam volna egy zsák homokot hogy horgya
@Penivaldes:
F1 vagy a gáton pelikán kartárssal

brühüyyy
@rodeo36: te mindenhez értesz? vagy még se:)
@rodeo36:

azt a 20 kilót elbírja, kéz-láb bilincs, úgy nehezebb:)
@V-PORT:
Na! Összeesküvés? Kizárt dolog.
Az elképzelhető, hogy Orbán csatabárdját beadta a MÉH-be, Orbánt meg a ruhatárba.
De ez nem konteo.
@taga20:
"se"
brühüyyy
olyan nem is létezik csak mongyák mint a zorbánról
@rodeo36: azé vitya odabaszott a Dunának:) vissza is fog venni, erre mérget vehetsz.
@taga20:

mindíg visszamegy csak addig elmos egy két dolgot, pláne ha lebontyák a gátat is hadd folyjon...mert eszük az van bőven csak nem fejükben...
brühüyyy

nem veszek mérget semmire a rum jobb
Az én édes öcsém ment volna segíteni, segített is, de a fejét fogta attól a szervezetlenségtől, amit a gátakon látott.
Kissé morózus a témában, hiszen március 15-én ugyanilyen tapasztalatokat szerzett.

Azt mondta, a következő hasonló esetnél inkább nem meséli el, hogy önkéntesként segített, vagy ha igen, MEG NE próbáljam kérdezni, hogy mit tapasztalt, különben hozzám vágja a stelázsit.

Viktorról már régen nem merem kérdezni...
Sziasztok! Most jöttem meg ismét a gátról. Ha még nem volt ez a kép érdemes megnézni. :)

Bocsánat a buta idealizmusért, de akkor is: milyen más ország lehetnénk, ha többször kellene közös célokért közösen dolgoznunk...

fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1003961_10151445145922312_1276195320_n.jpg

Ez erősen lehetne a nap képe. :)
süti beállítások módosítása