Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: No, ezmiez?;D "Összességében a megyei fölldprogram eredményei sem azt mutatják, hogy a családi ga... (2019.07.22. 07:27) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • boborján20: www.youtube.com/watch?v=tI-InzaNKk8&list=RDvnSwBvOIOVA&index=3 (2018.03.25. 18:28) Menj a picsába, Soros!
  • gazoló: válogassatok)) www.udiscovermusic.com/stories/best-jazz-trumpeters/?utm_source=ka&utm_medium=... (2018.01.28. 05:23) Zeneszoba
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2017.08.05. 13:01 Fabius

Vér, könnyek, letépett herék a medencében

Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát beleborítva igazi szarfürdővé váljon a sztori. Amiben már nem víztisztán átlátható kinek melyik sebe vérzik, és kié a letépett here, amit kihalászott a szűrő.

Bienerth Gusztáv monnyonle! Gyárfás csaló, hűtlen kezelő, amúgy meg egy kisstílű genyó!

Tépik, marják, harapják egymást egy ilyen rossznak nem mondható, de nem is túl eredményes hazai vb után. Az világos volt, hogy a FINA-nál erős emberként megmaradó Gyárfás nem hagyja ennyiben a dolgot, ahogy az is, Bienerth majd elharcolgat és megpróbálja elviselni a megaláztatást amíg tudja. Az úgynevezett szakma meg majd megint arra hajlik, mint a rohadt nád, amerről a szél fúj. Azzal meg, amivel tényleg kellene, megint nem foglalkozik senki.

Hogy mivel? Pl ezzel itt ni:

verraszto_mix.jpg

Balra Verrasztó Dávid Rióban, jobbra Budapesten. Bálnahájjal borzasztó égés az olimpián, úszó kinézettel gyönyörű ezüst itthon a vb-n. Elég kontrasztos különbség, ugye? Amiben nincs különbség az az, hogy "edzőbá" mindkét állapotért és eredményért megkapta a fizut függetlenül attól, hogy az elnököt éppen hogy hívták. Most meg megint azért lázadnak, hogy az aktuális elnökkel se'nem lehet együtt dolgozni, mert brühühü. Igen, ezek képesek dolgozásról beszélni úgy, hogy a hazai rendezésű csilliárdos vb-n kétszer felcsendülő magyar himnusz egy amerikai edzőnek - nerszótárban: migránsköcsög - köszönhető. Szóval, mókusmackók, csak ideje lenne eldönteni egyszer és mindenkorra, kivel is tudtok ti dolgozni, és menni kéne a picsába tenni a dolgotokat.

Mert ezt a huzakodást már baromira unjuk!

11649 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr2812721628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó lenne, ha újra szárba szökkenne a blog.
Elvégre az istenadta nép újra oda körmincélte az ikszet a ragacsoskezű hazudozó neve mellé.
index.hu/sport/futball/2019/06/12/szollosi_gyorgy_puskas_ferenc_nevhasznalat_jogdij_puskas.com/

"Abból fakadóan, hogy bevételek lényegesen nagyobb arányban növekedtek, mint a ráfordítások, a cég üzemi szinten 10-szer nagyobb nyereséget könyvelhetett el, mint egy évvel korábban."

Úri huncutság?;D
24.hu/belfold/2019/06/13/nikola-gruevszki-szijjarto-peter-parlament/

"És tudják mit, képviselőtársaim, ez a jövőben is így lesz, a jövőben is rendszeresen fogunk vele kapcsolatot tartani, én a jövőben is fogok vele konzultálni a Nyugat-Balkánt érintő kérdésekben, azt nyilvánvalóan mindig az irodámban fogom tenni..."

Jól teszi, csak akkor ne mondja, hogy nekünk ne mások mondják meg, hogy mi itten hogyan éljünk, ha ők akarják megmondani másoknak, hogy a köztörvényes bűncselekményért elítélt politikus üldözött, aki nemzetközii oltalomra mélt. Mert ugyé a Soros...

Azért nekem megint az szdsz-es belügyér jutott eszembe, meg a fidesz, amikor kifogásolták, hogy magyar bűnözőkkel jár egy társaságba. Meg az, hogy magyar ellenzéki politikusokkal nem beszélgetnek. Vajon miért?

Mellesleg a balkánon már nem az a helyzet, mint amikor a Gruevszki miniszterelnök volt. Vagy a magyar kormány szeretné visszaültetni a székébe? Netán edzenek a saját jövőjükre? Mert ugyé nem csak a szerbeknél forognak előre a történelem kerekei, és öregszenek ki a fiatal demokraták.
hehehehahaha

24.hu/kozelet/2019/06/13/mszp-fidesz-plakat-lopas-gyor-rendorseg/

"A férfi a helyszíni rendőri intézkedés keretében elismerte, hogy letépte a plakátokat, majd azokat gyorskötözővel elvágta, az aduász azonban ezután jött:

mindezt azért tette, mert „a plakátokat szelektív hulladéktárolóban kívánta elhelyezni”."

Nanemár!

És ahhoz ki adott neki felhatalmazást, hogy a más tulajdonáról rendelkezzen? Mert ugyé a lopás része a tulajdonos rendelkezési jogának elvonása, és annak ygakorlása. Márpedig azt elvonta, és gykorolta. Vagy ez a plakát is hason ló a magásonult közpénzhez?;D
index.hu/belfold/2019/06/13/obt_obh_elnok_orszaggyules_fidesz/

Jogállam? Már melyik állam? Mert a magyar az fideszogállama, de az meg nem demokrácia.
hvg.hu/gazdasag/20190613_Sajat_gyerekei_es_veje_lesznek_Meszaros_alvallalkozoi_a_BudapestBelgrad_vasutvonal_epitesen?s=hk

Nincs ezzel gond, és remélhetőleg a legjobb minőégű lesz a munka. Mert ha még sem, akkor nem csak az alvállalkozó, hanem az egész család lesz a felelős.

"Az RTL Híradó megkérdezte erről Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkárt, aki azt mondta: magyar vállalkozások és magyar emberek jutottak lehetőséghez."

Értettük elvtársak.
De pontosbb lett volna, ha kimondja Kovács nertárs, hogy Mészáros Lőrinc magyar ember, és családja jutottak lehetőséghez.
Dübörög a magyar igazságszolgáltatás. Mármint a motorja, mert a kereke döcög a lyukakban.

femina.hu/terasz/alvo-macskas-kepek/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Talán Handó asszonynak ilyenekkel kellene többet foglalkoznia, no meg a sok kormányzati dr-nak is. Mert jogásznak nem mindegyik nevezhető, ahhoz tudni kéne a jogot szerkeszteni, megalkotni és alkalmazni. Vagy legalább előre látni a hatását.

Ja és nem ártana érteni a megfelelő bírók kiválasztásához. Mert nem elég, ha fidesz és nert tag valaki, majd úgy tesz, mintha nem lenne az, ha közben alkalmatlan.
24.hu/kozelet/2019/06/14/pride-betiltas-fidesz/

Azt mondja a szentírás, hogy boldogok a leki szegények. Úgy látszik a Boldognak is a természettel van vitája, vagy az istennel?
444.hu/2019/06/14/kasler-miniszter-a-napnyugat-alkonya-mellett-keleten-kel-fel-nap?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=kasler-miniszter-a-napnyugat-alkonya-mellett-keleten-kel-fel-nap

Szóljon már valaki Kásler nertársnak, hogy I. István, a ő szent király II. Henrik bajor herceg leányát vette feleségül. Aki ugyé tiszta magyar vért hozott a magyar királyok ereibe. Nem keletit, nyugatit. Utána is minden féle nyugati hercegnőkekkel frissittetek. Ez nem zavarja?
index.hu/belfold/2019/06/14/magyar_honvedseg_kikepzes_orban_gaspar_2._vitez_bertalan_arpad_kulonleges_rendeltetesu_dandar/

Már egészen kétségbe voltam esve az utóbbi időben, sehol egy kis harc, csata, háború.

Azért nem kicsit elgondolkodtam azon, hogy egy jó szakmát szerzett fiatalember miért nem abban próbálja ki magát, mondjuk a baráti nagytőkés cégeinél, akkor még szó sem érhetné a ház táját. Ja, a papa sem abban szaggatja a hámot?

Azért sok sikert neki a honvédelemben.
LÁSS!

24.hu/kozelet/2019/06/17/8-szazalek-beremeles-egeszsegugy/

Nagyot kell mondani egyszer, aztán ugyan azt sokszor el lehet még adni?
LÁSSS, LÁSSS, NE CSAK NÉZZ!

24.hu/belfold/2019/06/17/az-elgazolt-lany-anyja-elott-szaguldoztak-ujra-a-tanarno-felmondott-a-munkahelyen/

"A tervezett megemlékezéssel kapcsolatban pedig csak egyetlen dolgot kértem a szervezőktől, hogy vigyázzanak, hogy ne használják fel a rendezvényt politikai célokra."

Milyen jogon kér egyáltalán bármit az iskola igazgatója egy iskolán kívüli rendezvény résztvevőitól? A rákosi rendszeben vagyunk?

Ja, úgy mellesleg a fideszes politikusoknak szabad a gyerekek körül politizálni, pl. óvodásokat igénye venni rendezvényeiken? Másnak meg előírják, hogy mit nem szabad a munkahelyen kívül? MI EZ?

Egyébként meg a gázoló ismátelt vezetése nem egyedi jelenség.
Nálunk évek óta a nyári hónapokban éjjeli órákban motoros bőgeti a motorját, meg néha autók, hallani, hogy körbe rohanja a várost, is és valamiért sosem szűnik meg ez a gyakrolat.
Munkásvédelem BKV módra?

24.hu/kozelet/2019/06/17/villamosvezeto-aramutes/

Gondolom a vezérigazgatónertársnak van légkondis irodája.;D
Mellesleg a Zsolnay örökségkezelő az nem közpénzből kezel? Mert ha igen, akkor milyen alapon mondják, hogy magánterület? Vagy már itt is magánosították a közpénzt?
Nézz oda!

Micsoda ízléstelen dolog a kapcsolati tőkét firtatni!

24.hu/kozelet/2019/06/17/orban-viktor-hableany-viking-sigyn/

Ugyé van az a mondás, hogy nem zörög a haraszt, ha nem rázza a paraszt?;D
Töketlenkedés magas fokon?:D:D:D

index.hu/mindekozben/poszt/2019/06/18/egy_erthetetlen_bunugy_nyomaban/

De lehet, hogy ez csak az unortodox művészet remeke?
Hasad a tudat?

"A külügyminiszter magyar érdeknek nevezte a horvátországi Krk szigeti gázterminál megépítését, az azon érkező amerikai gázról viszont Orbán Viktor korábban azt mondta, nem vagyunk balekok, hogy drágábban vegyünk gázt, mint a piaci ár."

hvg.hu/gazdasag/20190619_Megis_balekok_vagyunk__Szijjarto_a_horvat_gazterminalt_dicserte?s=hk

No de melyiknek hiyygen szerencsétlen fidesz imádó polgár? Ilyen csúnyán elbánni nem illene velük, mert még majd a ellenzéknek elhiszik, hogy a kormány erő nem mond igazat, össze meg vissza beszél.;D
Hehehe-hahaha4 Brühühü!

Ilyen az, amikor a jogászok kormánya, élen a főjogász dr. Orbánnal, meg dr. Áderrel törvényt alkot.

hvg.hu/itthon/20190620_Jogi_patthelyzet_Nem_tudjak_folytatni_a_Czegledy_Csaba_elleni_buntetougyet?s=hk

Pesze az is lehet, hogy csak egyszerű fidesznyelv újítás zajlik, ami megszűnik, az még is van?

Vagy csak egyszerűen törvényt alkottak saját maguknak, de az a nagy sikertől később visszanyalt?
hvg.hu/kkv/20190620_Oriasi_dohanyt_szakitott_Lazar_Janos_dohanyos_baratja_az_allami_monopoliummal?s=hk

Így kell a haveronak milliárdossá tenni az állam kárára?

"1,3 milliárd forint, ennyi bevétele volt az államnak (a magyar adófizetőknek) a dohány-nagykereskedelmi monopóliumból. Eközben az Odbe tulajdonosai 5,95 milliárdot kaszáltak osztalék formájában. Ha ehhez hozzáadjuk a 2019-re betervezett 3,7 milliárdot, akkor az jön ki, hogy az Odbe 2015-ös indulása óta majdnem 10 milliárd forint osztalékot termelt."

Közben meg aki nem nerhaver, annak a kis ingatlanját is kisajátathatják és elvehetik, közérdekre hivatkozással?
index.hu/gazdasag/2019/06/20/4_milliardot_kaszalt_pecina_a_magyar_kormanykozeli_median/

Azért az érdekelne, hogy ez a sok magyar banki hitel nem alakult-e át bedölt deviza alapú lakáshitelé.;D
Az OLAF is büntetőeljárást javasolt a teljesen bebukott Híd a munka világába projekt miatt

index.hu/belfold/2019/06/21/az_olaf_is_buntetoeljarast_javasolt_a_teljesen_bebukott_hid_a_munka_vilagaba_projekt_miatt/

Mindenki hülye a joghoz, csak a magyar bűnüldőzés a helikoffer?

"A programról 2016-ban az Emmi is elismerte, hogy a céljaiból jórészt semmi nem valósult meg, ezért a támogatás visszafizetésére kötelezte az ORÖ-t. A kormány karácsony előtt azonban egy 1,3 milliárdos támogatással kisegítette a csődközelbe jutott szervezetet, vagyis kevés híján kvázi elengedte az ORÖ adósságát."

Ezzel a kisegítéssel a kormány részéről nem valósult meg bűnpártolás? Vagy esetleg valami más? Mondjuk ezzel a kisegítéssel egy kis közpénz hűtlen kezelése? Mert ugyé feneketlen kútba vizet önteni igen csak annak láccik így messziről. Talán kicsit messzebbről kéne szemlélni a haságoknak is?
hvg.hu/kkv/20190621_Hajlektalanok_nevere_iratott_cegeket_a_szamlagyaros_bunszervezet?s=hk

A hír szerint 2013. óta folyik a huncutkodás, és csak 2019-ben jutottak el addig, hogy a főkolomposokat letartóztassák. Méghozzá azzal, " ...fennáll annak a veszélye, hogy büntetőeljárásban elérhetetlenné válnának, megszöknének, elrejtőznének, a bizonyítást veszélyeztetnék, valamint a bűncselekmény elkövetését folytatnák."

Érdekes lenne ha az érintettek eddig nem vették volna észe, hogy nyomozás folyik ellenük, oszt még sem szöktek el, meg nem veszélyeztették a bizonyítást sem, miután nem emiatt fogták le őket.

Ja, ha már fél milliárd a kár, akkor a Czeglédy Csabára figyelemmel csak-csak illik valakit letartóztatni? Mert ugyé vele szemben már a nyomozzás kezdetén kikiáltották, hogy bűnös, és le is tartóztatták. MIEZ? Ha nem diszkrimináció büntető ügyben?

Arra már gondolni sem merek, ezeket miért nem tartóztatták le eddig.;D
Stratégiai fontosságúvá minősítette a miniszterelnök a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Körét

hvg.hu/gazdasag/20190621_Orban_szemelyesen_menti_ki_a_becsodolt_szigetszentmiklosi_fociklubot?s=hk

"Orbán Viktor személyesen aláírt rendelete szerint a felszámolás alatt álló klub mostantól "stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetnek" minősül, magyarán nem kell tartania a felszámolástól, és valószínűleg további közpénzekre számíthat."

Hajrá nertársak! Elóre a lenini, akarom mondani az orbáni úton! Van még pénz az adófizetők bukszájában, asse baj, ha a klub felszámolás alatt áll. Öntsük a pénzt a lyukas köcsögbe, nehogy már a népnek is haszna legyen. Elég, ha a nerhaverok boldogulnak.
Eddig csak azt a mondást ismertem, hogy jó munkához idő kell. No de a szar munkához is?:(

hvg.hu/elet/20190622_Rugalmas_iskolakezdes_A_kormany_ezt_is_eltorolne?s=hk

Vagy csak arról van szó, hogy elszmolták magikat a fijúk? Kevés a bölcsöde, óvoda, ezért mars az iskolába? Ez a nagy családbarátság? Mert az nem érdeke a gyereknek és a családnak, meg a társadalomnak sem, hogy az éretlen gyerekből az iskolában nyomorékot, félre siklott felnőttet neveljenek.
privatbankar.hu/kotveny/rengeteg-penzert-vettek-ertekpapirt-meszaros-alapitvanyai-326823

Ká, hogy az írásól nem derül ki, ezek az alapítványok kinek, minek és mire adtak támogatást.
Basszus!

index.hu/belfold/2019/06/23/2018-as_kompetenciameres_tragikus_a_kozepiskolasok_szovegertese/

Tíz év csak erre volt elég? Pedig azt plakátozták, hogy a fidesz jobban teljesít? Hol? Miben?
A kompetencia szó a latin competentia szóból származik, jelentése illetékesség, ezért mondjuk, hogy pl., hogy x-nek nem volt kompetenciája eljárni egy ügyben. De manapság a nagy magyarkodás közepette egyre gyakrabban használják a hivatali nyelvben az alkalmasság, ügyesség jelölésére is. Én nem értem miért?

Miért nem jó kifejezés az alkalmasság, az ügyesség szó a képsség kifejezésére? Mi a baj ezekkel a szavakkal?
Netán a regnáló hivatal alkalmatlanságát ezzel igyekeznek leplezni? Esetleg arra gondolnak, hogy a sok hüje magyar azt sem tudja, mi a f* a kompetencia, viszont olyan jól, urasan hivatalosnak hangzik?
index.hu/sport/kezilabda/2019/06/24/kaptalanfured_kezilabda_fakivagas_csarnok_jozsefvarosi_tulajdon_nem_epul/

Az írás szerint 3,5 milliárdból épült volna az új tábor. Ehhez képest kaptak az államtól 2,2 milliárdot, de abból csak a főépület készült el. Ezek szerint ez az épület magában 2,2 milliárba került, és a többi résznek - sportcsarnoknak - meg jutott volna 1,3 milliárd. Valahogy ez nagyon torz arány, olyan kilógó lóláb kinézete van. Tényleg mind a 2,2 miliárdot a főépületre fordították?
hvg.hu/itthon/20190625_Igy_eltem_hat_evig_nemzetkozi_korozes_alatt_allo_szemelyivel?s=hk

"„Az Országgyűlés Hivatalának, illetve az Országgyűlési Őrségnek nem feladata a felmutatott igazolvány érvényességének ellenőrzése”"

Akkor mijaf*t ellenőriznek?

Ja, tudom, a 92 éves apósom huszon évek alatt gyűjtöttt néhán százezer forintos kis betétjét, hogy időközben közben az öreg nem lett-e nemzetközi terrorista.
Basszameg!

Nem leváltják, hanem feljebb buktatják. Mint a kádárizmusban.
Alkotmánybírónak pont jó lesz, ha már a mostani posztjában sem tartja be a törvényeket.

hvg.hu/itthon/20190625_Hando_Tunde_alkotmanybirosag_obt?s=hk
"Semmi nem sürget bennünket...
ezzel a mondattal tért rá beszámolójában a klímavédelemre Gulyás Gergely az Index szerint, amit az Országgyűlés európai ügyek bizottsága előtt tartott."

Igaza is van, hiszen a klima szarik a fideszre, Guyásra, meg úgy általában az mberiségre. Majd tudja ő a saját ütemét.
hvg.hu/itthon/20190626_kormanyablak_kormanyhivatal_letszamhiany?s=hk

Mily meglepő!

""Itt is emberek dolgoznak, erre van kapacitás!" – förmed rám a biztonsági őr a rengeteg ismétléstől ingerülten a soroksári kormányablak bejáratánál, amikor visszakérdezek: jól értettem-e, hogy azt mondta az imént (reggel fél 9kor), úgy húzzak sorszámot, ha tudomásul veszem, hogy délután 3-4 óra előtt nem kerülök sorra.2

Hála istennek, államtitkári szinten még nincs létszámhiány.;D

Egyébként meg a biztonsági őröknek mi köze van az ügyintézés időtartamához, meg ahhoz, hogy a kormányhivatalokban kik, és hogy dolgoznak? Neki nem az őrzés a feladatuk?

Máshol is tapasztalható, hogy a biztonsági őr a tótumfaktum, a hivatalban meg előferdül olyan is, hogy öt embernek van egy osztályvezetője, akiről nem tudni mit is csinál egész nap.

Nem kéne már egy kicsit átszervezni? Nem csak lent, hanem fent is?
Márki-Zay is szófósásban szenved?

Nincs neki más témáról mondani valója?

Hizen az egymást gyilkoló szülőkkel terhes családtól még az is egészségsebb, ha elvált és nyugodt szülő mellett nő fel a gyerek. Esetleg az anya ne váljon el a saját gyerekét szexuálian zaklató férjétől sem? No ugyé jobban járt volna, ha nem jártatja a száját?

De akkor is jobban járna, ha keresne egy könyvet a magyar szólásokról-mondásokról, mert abban olyan is van hogy ne szólj szám, nem fáj fejem.

Én ezzel nagyot csalódtam benne.
"...2019 első négy hónapjában, miután 2,7 százalékkal kevesebb gyermek született...

Há basszus, a nertársak sem igyekeznek gyereket csinálni? Mi lesz ebbül?

www.atv.hu/belfold/20190626-tavalyhoz-kepest-iden-kevesebb-gyermek-szuletett-eddig-es-tobben-is-haltak-meg/hirkereso

Pedig már Kásler nertárs az egészágügy helyett is nemzetkutató akadámiát akar gyártani. Nem jobb lenne helyette gyerekeket csinálni? Mert ha így halad nem lesz kinek nemzetet kutatni.
Ugyan már, legegyszerűbb lenne Újbudán a hajléktlanokat lelőni, mint a lovakat, oszt minden gondja megoldódna a fidesznek. Eccer és mindenkorra.

24.hu/kozelet/2019/06/26/ujbuda-onkormanyzat-hajlektalanellato-szerzodesbontas-magyar-maltai-szeretetszolgalat/
@látjátok feleim szümtükkel: Látom öccse,a soros már csak neked tolja továbbra is a pénzt!XD
444.hu/2019/06/27/vilagszam-a-nyari-foszezonban-is-tart-a-magyar-turisztikai-ugynokseg-strandfelujitasi-programja-a-balatonon?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=vilagszam-a-nyari-foszezonban-is-tart-a-magyar-turisztikai-ugynokseg-strandfelujitasi-programja-a-balatonon

"A lap szerint Fonyód 11 strandjából például 5 gyakorlatilag használhatatlan, és a környék inkább útépítésre mint üdülőövezetre hasonlít. A helyi polgármester szerint az ellenzéki fújja fel a problémát, azt ugyanakkor elismerte, hogy a legnagyobb, Árpád-part nevű rész biztosan nem lesz kész június végére, a futópályán július közepére fejezik be a munkát,a városi strand játszóháza pedig július végére lehet kész."

Nekem ez teccik, de nagyon: "A helyi polgármester szerint az ellenzéki fújja fel a problémát,".

A polgármestert ki fújta fel, hogy léggömb kinézete legyen?;D
Kiköphetné már a nyaka feletti népnemzeti cserépedénybe beépített ellenzéket.

Mert normális önkormányzat tavasszal felújít, hogy nyáron legyen miből bevételre szert tenni. Bár lehet, hogy majd télen a polgármester, és rokonsága jár strandolni?

MI LENNE, HA EGYSZER AZ ÉLETBEN A FIDESZ BÁRMELY TAGJA BESIMERNÉ, HOGY EZT BEZONY ELBASZTUK? NEM KICSIT, NAGYON.

Bár lehet, hogy most is a Soros, meg a Gyurcsány a hibás, esetleg a migráncsok? A polgármester meg jobban teljesít?

Persze a lakosság meg is érdemli az ilyen polgármestert, aki csak ennyire képest. Ettől még egy papagáj is okossabb.
24.hu/kozelet/2019/06/27/mom-park-bodetuz-kislany-video/

"Az iskolapszichológus javaslatára vitték a kislányt a Vadaskerti kórházba, ahol négy napot töltött benn, az anya azt a tájékoztatást kapta a kezelőorvostól csütörtökön, hogy „a kislánynak csak túl nagy a fantáziája”, ezért pszichoterápiát javasolt neki." EZMIEZ?????

Egyes hírek szerint korábban a család lakása is leégett.

Az egészségügy jobban teljesít? Netán szükség lenne képzettebb, és jobb pszichiáterekre? Meg jobb gyermekvédelmi rendszerre?
hvg.hu/itthon/20190627_Kocsis_Mate_kiertekelte_az_elovalasztast_Gyurcsany?s=hk

"(...) Senkiben nem ébreszthetett kételyt afelől, hogy Karácsony Gergely pórázának a végén is Gyurcsány Ferenc áll"

Kocsis Máté pórázának a végén ki is áll?;D

Ilyen ez, amikor bagoly mondja verébnek, hogy de nagy a fejed.
privatbankar.hu/makro/a-jovo-evtol-nem-lesz-adossaguk-a-korhazaknak-326925

Hát basszus tíz év alatt már ideje lett volna rendezni, hogy ne a beszállítók előlegezzék a kórházak költségeit. Gondolom a focistadijonyok költségeit, azokét a fűtött füvekesét az építőnek, no meg a tulajoknak nem kellett előlegezni, az időben kifizette nekik a kormány. Vissza nem tértendő támogatásként.
Egy-két-ok ilyen tehén nem ártana kis hazánkban sem, főleg ott a kózpénzosztás koörnyékén.;D

24.hu/kulfold/2019/06/27/tehen-marha-tolvaj-here-rugas-meghalt-india/
index.hu/belfold/2019/06/27/kormanyablak_kozigazgatas_egyszerusodes_munkaerohiany/

Mintha azt hírdették volna, igaz nm nagyplakátokon, hoyg minden ablakban minden ügy intézhető. Akkor mi is van?
444.hu/2019/06/27/gulyas-az-artatlansag-veleleme-farkas-floriant-is-megilleti?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=gulyas-az-artatlansag-veleleme-farkas-floriant-is-megilleti

" "Az ártatlanság véleleme Farkas Flóriánt is megilleti. Nyilvánvaló, hogy a program sikertelenségével kapcsolatos következményeket levontuk," válaszolta az RTL Klub kérdésére a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtök délelőtti Kormányinfón."

Érted?

Csak a Czeglédy Csabát, Fapált, meg a viszkisdobozt nem illette meg az ártatlanság vélelme.
"A katasztrófavédelem 12 nappal később továbbította a műtrágyakirály kérelmét a Debreceni Közigazgatási és Munkaügyi Bírósághoz."

No ez egy jó kis hivatali visszaélés, mert ha a törvény előír egy határidő, és azt nem tartják be, akkor az csak szándékos lehet, véletlen nem. Mert a kérelmet nem az ügyintéző - aki közben elment szabadságra - továbbítja, hanem a hivatal. Van ott még egy-két ügyintéző és főnök is, talán az ő dolguk lenne a törvény betűjének betartatása. Vagy a fidesz hivatalokban mindent szabad?

hvg.hu/kkv/20190627_Azonnali_jogvedelmet_kert_Bige_Laszlo_de_eddig_csak_ideoda_tologattak_az_ugyet?s=hk

Mondjuk a 2018-ban beadott hagyatéki eljárás iránti kérelemre még mindig nincs tárgyalás, és csak toszogatják az iratokat jobbra-balra. Pedig az eljárást a törvény szerint hivatalból kellett volna kezdeni, nem az örökösöknek a halál eset után másfél évvel.

Szóval ki is ellenőrzi a hivatalok munkáját törvényességi szempontból? Ja, a belügyminisztérium?

Nem is szóltam semmit, azt is halkan.:(
"Az ön által említett alkalmi nehézségek, azok lehetnek egészségügy szervezési kérdések, de szerintem az orvoslétszám az egy olyan objektív adat, amit nem tud megcáfolni egy-egy átmeneti, az egészségügy területén előálló nehéz helyzet."

444.hu/2019/06/27/alkalmi-nehezsegnek-nevezte-a-magyarorszagi-orvoshianyt-gulyas-gergely?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=alkalmi-nehezsegnek-nevezte-a-magyarorszagi-orvoshianyt-gulyas-gergely

Ja, ha én is Gulyás Gergely lennék, nem kellett volna 2-3 hónapot várnom a ct-re. De nem lehet mindenki gulyás protekció és kapcsolatok nélkül.
444.hu/2019/06/28/mi-baja-van-angela-merkelnek?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=mi-baja- van-angela-merkelnek

Mindössze annyi, hogy még nem járt az ismerősöm reutaológusánál. Neki régóta tudottan gericsérve van, és mivel fájt a háta, elment a szak(?)doktorhoz, aki kétszer is gyógytornát írt elő neki. A második után mondta a nyugdíjas korú orvosnak, hogy jó volt a torna, de a háta továbbra is fáj. Erre a lódoktor ráförmedt, hogy mit akar, elmúlt 62 éves. Igaz, azóta a gerincsérvét megoperálták, és egy nagy csontkinövést szedtek le róla.

Talán Angelának is ehhez a lódoktorhoz kéne jönni a remegését kezeltetni, oszt rögtön megtudná, hol lakik a jóisten. De arra a gondolatra, hogy ehhez a doktornak nevezett szörnyhöz megint el kéne menni, biztosan meg is fiatalodna ijedtében.

Ja, és Kásler nertárs szerint a magyar egészségügy rendben van.
444.hu/2019/06/28/szazezernel-is-tobb-diak-nem-kaphat-diplomat-mert-nincs-nyelvvizsgajuk?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=szazezernel-is-tobb-diak-nem-kaphat-diplomat-mert-nincs-nyelvvizsgajuk

Hát bassza meg! Még mindig ott tart a fidsez, hoyg a nyelvvizsga, és nem az ember dolgozik.

Mert mi van azokkal, akiknek az agyában a nyelvtanulási készségeket irányító központ a fidesz parancsszavára sem akar joban működni? Mondjuk attól még más szakterületen sokkal okosabbak is lehetnek. Pl. lehetnek jó bankárok.
Áder köpött egy nagyot, ozt alá állt.

"– Áder szerint ez a vita tárgya, ami nem befejeződött, hanem elkezdődött, és arról is vita van, hogy a klímacélok elérésére milyen forrásokat adjon az EU a tagországoknak."

Ja, a zsozsó neki is fontos. A környezet nem. Azt könnyebb lenyúlni, mint a fát.

hvg.hu/itthon/20190628_30_percet_magyarazta_Ader_miert_nem_baj_hogy_a_kormany_megvetozta_a_2050es_klimacelt?s=hk

Pedig a fák ültetése pénzbe sem kerül. Minden portán, árokparton nőnek sumarak, csak azokat kéne a sok közmunkásnak állami, és ne adj isten kisajátított földekre telepíten. Majd a fák javítanák maguktól is a klímát. Ezt a paraszt a tanyán tudta, mert a házát körbeültette gyorsan növő, nagy lombot adó fákkal. Ne adj isten invazív akáccal, mert az gyorsan nőve még tüzelőt is adott neki.
A nagy klímavédelembe meg a lombos fákat vegetációs idősazkban vágják tarra, és csudálkoznak, hogy szar a levegő.

A parasztizáló uraknak meg törvényileg előírni, hogy trágyázni kell a földeket, mert anélkül elsilányul a talaj, csökken a haszonnövények tápanyag tartalma.
www.atv.hu/belfold/20190628-48-nyiregyhazi-csaladnal-kapcsoltak-ki-a-vizet-a-kanikulaban/hirkereso

A családban két okostelefonnal kevesebbet kell tartani ( azt ugyan is nem lehet meginni ), és a vízdijjat kifizetni. Meg lehet spórolni is a vízzel.
hvg.hu/itthon/20190628_A_Fidesz_nem_szavazta_meg_hogy_kivizsgaljak_a_maltai_ujsagirono_meggyilkolasat?s=hk

Miért is nem meglepő a hír?;D

Hiszen a Gruevszki kiadását még az ügyészség sem javasolta, de arról sem beszélnek, hogy átvennék a jogerős bírósági ítélet végrehajtását. Ki is szól bele abban, hogy más országokban hogyan éljenek/ítélkezzenek?
www.atv.hu/belfold/20190628-kover-laszlo-a-v4-ek-nem-a-problema-hanem-a-megoldas-europa-szamara/hirkereso

"A visegrádi országok nem a problémát, hanem a megoldást jelentik Európa számára - jelentette ki az Országgyűlés elnöke a visegrádi négyek (V4) parlamenti elnökeinek találkozója és a négy parlament labdarúgócsapatának tornája alkalmából tartott csütörtöki sajtótájékoztatón, a szlovákiai Poprádon."

Álmodik a bajusz? Vagy valami tudatmódosításon esett át? Ez a téma pont egy foci rendezvényre való.;D

Esetleg máshol már a kutya sem kíváncsi az okosságaira?
Kédezze már meg valaki a jogászkormányt, élén dr. Orbánnal, hogy az ilyen, közlekedés bitonságá és mások életét veszélyeztető bűnelkövetők járműveit nem kéne ekobozni? Talán a tizedik után már nem is lenne több ilyen eset.

24.hu/belfold/2019/06/28/265-tel-hajtva-filmezte-egykezes-vezeteset-m-richard-baratnoje/
hvg.hu/gazdasag/20190628_Tiborczek_Aligan_is_blokkoljak_a_Balaton_partjanak_hasznalatat?s=hk

Mi itt a gond?

Meg lett szavazva a kapitalizmus, ahol mindennek és mindenkinek van tulajdonosa. A népnek az oligarcsák, meg a földesurak.

Mert mondta valaha valaki, hogy a Balaton és a partja a magyar népé?

Ja, tényleg, mintha valamit a kádárizmusban mondtak volna, no de hol van már a tavalyi hó? Valamiből az Orbán, Tiborcz és Mészáros családnak is élni kell, fizessnek, akik a Balatonba akarnak lábat mosni. Nem elég otthon a rezsicsökkentés? Micsoda telhetetlen nép!
"Szél Bernadett levelet küldött Kövér Lászlónak, hogy a fideszes politikus házelnöki minőségében szerezzen érvényt az országgyűlési törvénynek, és szólítsa fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy számoljon be a parlament következő ülésén az Európai Tanács június 20-21-i üléséről. Ugyanis az országgyűlési törvény értelmében a miniszterelnöknek beszámolási kötelezettsége van minden ET-ülés után, méghozzá az időben utána következő magyar parlamenti ülésen."

Miért pont az ország doktora, illetve dr. házmestere tartaná be azokat a törvényeket, amiket ők hoznak?

24.hu/belfold/2019/06/28/orban-viktor-szel-bernadett-europai-tanacs-veto-beszamolo-klima/
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, de minden nagyon bűzlik, mert kaka ( magarul szar ) van a pelusban.

Domokos nertárs talán új megbízást akar kapni?

hvg.hu/kkv/20190628_Az_ASZ_megvizsgalta_mire_jutott_a_Fidesz_az_egeszsegugyben_es_a_verdikt_nem_hizelgo?s=hk
hvg.hu/gazdasag/20190629_Elfelejtette_ingyenesse_tenni_a_kormany_a_babavaro_hitel_igenyleset?s=hk

Eza fidesz kormányzása.

Ilyen az, amikor Orbán nagyot álmodik, a hivatalai meg nem győzik kapkodni a fejüket, hogy megcsinálják hozzá a jogi hátteret.

Ezt valamikor légvárnak hívták.
Unortodoxiában a büntető jog is unortodox, csak ezt a fránya nyelvtant nem sikerült még megunortodoxizálni.;D

24.hu/belfold/2019/06/29/czegledy-csaba-mentelmi-jog-ugyeszseg-polt-peter/

Hát pedig a fidesz telisteli van jogászokkal, akik állítólag el is végezték az egyetemet. No de a törvénytervezetek előzetes konzultációja a olyan elavult módszer, hogy arra már csak a libsibolsikomcsik emlékeznek. Fideszben elhatároznak, beadják a parlamentnek, másnap reggel már törvény is. Asse baj, ha ezer sebtől vérzik, de a fidesz unortotdox törvénye. Ámen.
MIBŰL?????

24.hu/belfold/2019/07/01/schmidt-maria-terror-haza-kozalapitvany-alapitvany-kkettkk/

"A lap emlékeztet rá, hogy a közalapítvány java részt közpénzből gazdálkodik, az 5,4 milliárd forintos bevételből összességében 5 milliárd forint állami támogatás volt."

Tudod, hogy mi a közpénz?

Az, amit az adófizetők bepöngetnek az államnak, levonva a tahót, amit a focistadijonyok kapnak.
444.hu/2019/07/01/demeter-marta-megkerdezte-matolcsyt-miert-buknak-be-sorra-a-ner-nek-kedves-penzintezetek?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=demeter-marta-megkerdezte-matolcsyt-miert-buknak-be-sorra-a-ner-nek-kedves-penzintezetek

"Matolcsy azt mondta, nem buknak sorra a bankok, ... hozzátéve, hogy egyébként is értelmezhetetlen felügyeleti szempontból „a NER című kifejezés”, hiszen az MNB minden esetben csak a pénzügyi fogyasztók biztonságát tartja szem előtt, ezért egyenlő mércével mér."

Teccel érteni? A fogyasztók pénzügyi biztonságát védi. Így: "Hetekkel azelőtt, hogy a Matolcsy György vezette MNB a pénzintézet likviditási problémái miatt korlátozásokat rendelt volna el az NHB Banknál, legalább 17 Matolcsy Ádámhoz (a jegybankelnök fiához) és köréhez köthető cég vette ki a pénzét onnan."

Most már tudod, hogy kik a pénzügyi fogyasztók? Mert én csak azt tudom, a többi - legalább 117 - fogyasztónak nem szólt a kutya sem, hogy gyorsan lovasítsa meg a pénzét ebből a bankból.
Beért a ner vetése. Összefog a magyar egymás ellen, a természet ellen, de éljen a fidesz!

Remélem ettől a hírtól a nagy környezetvédő államelnök is elgondolkodik egy kicsit. Meg még mások is ottan abban a sok államtitkárt foglalkoztató minisztériumokban. Talán kéne egy kicsit fordítani a néphülyítés szekerének a rúdján? Különösen a vegyszerezés ellen, és a természet értékeinek védelmében.

444.hu/2019/07/02/utban-voltak-szenvedjetek-ti-veluk?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=utban-voltak-szenvedjetek-ti-veluk
Hurrá!

Győzött a fidesz, meg a v4-ek.;D

24.hu/kulfold/2019/07/03/europai-parlament-alelnok-dobrev-klara-jaroka-livia/

"Járóka Líviát, aki már 2017 novembere óta alelnök, és akit ismét az Európai Néppárt jelölt a posztra, 349 szavazattal választották újra a strasbourgi plenáris ülésen.

A szociáldemokrata frakció által jelölt Dobrev Klárát 402 képviselő szavazta meg.":)
MIVAN?????

Beérik a fidesz kukacos gyümölcse?

"Most, hogy a megszerzett információk birtokában kérdőre vontuk az állami iskolát, maga a minisztérium kezdeményezte a rendőrségi nyomozást."

hvg.hu/itthon/20190704_szexualis_zaklatas_honvediskola?s=hk

KIK A BŰNPÁRTOLÓk AZ ELTUSOLÁSBAN? NEM SZÉGYELIK MAGUKAT? ILYEN KATONAI FIATALOKAT AKARNAK NEVELNI, AKIK BŰNÖZŐKET TÁMOGATNAK?????

Leszakadhatna képükről a bőr!

Mellesleg ezek a 16 évs gyerekek kinek az iskolarendszerében, és miért is jutottak el a hőn áhított katonai iskolába? EZÉRT?

Ezeknek a fitaloknak hány évesek is a szüleik? Mit tanítottak/tanítanak a gyerekeiknek? Meg a kormányzat mit tanít a fiataloknak? Tapossunk el mindenkit, aki nem velünk ért egyet?

Mit tett az illetékes minisztérium az iskola vezetésének mulasztásai okán?
index.hu/kulfold/eurologus/2019/07/05/vita_jaroka_livia_megvalasztasa_korul/

Hát ez nem akármilyen jogi helyzet. Olyan hazai fideszes kinézete van, minszerint van ugyan szabály, de nagy ívben szarunk rá.

A néppárt még az uniós választások előtt felfüggesztette a fidesz tagságát. Ezt azóta sem szüntették meg, legalább is nem olvasni ilyenről sehol. Kérdés ezek után, hogy a néppárt milyen jogon ajálngat fidesz tagokat uniós posztokra, mint a saját tagját, aki éppen nem a tagja?;D

Egyébként a Járókát sajnálom, mert ő nem tehet erről a képtelen helyzetről.
index.hu/gazdasag/2019/07/05/lezarult_az_mvm_belso_vizsgalata_feljelentes_aligha_lesz_de_a_ceg_megfogott_nemi_penzt/

Érdekes.

Bigét most akarták kicsinálni szabálytalanságok miatt. Másokat miért nem jelentenek fel hasonló szabálytalanságokért, amikről az a hír járja, hogy kárt is okoztak?
privatbankar.hu/ingatlan/vegre-tenyleg-betalaltak-a-csokkal-ezrevel-szigetelik-majd-a-hazakat-327084

"Magyarországon évente alig 20-25 ezer családi házat újítanak fel és szigetelnek tulajdonosaik. Ha ebben az ütemben haladunk, akkor több mint 80 évig tart majd, amíg az energiahatékonysági szempontból elavult 1,5-2 millió magyar családi ház hőszigetelése megtörténik"

Semmi gond, ez alatt a nyolcvan év alatt a sok magántulajdonú, de közpénzen épült stadijonyt is fel kell majd úgy tíz évente újjítani. Közpénzen. De addig is lehet a fűtött füvön melegedni. Ahol meg fűteni lehet, ott hűteni is tudnak, nyáron lehet díja szedni egy kis hűsölését.
hvg.hu/kkv/20190707_Hiaba_nincs_csapat_akkor_is_epul_a_milliardos_sportcsarnok_Veresegyhazan?s=hk

"A tervezett költség várhatóan bruttó 1,008 milliárd forint lesz, amihez a röplabda klub 706,1 ezer forint TAO-t szeretne lehívni, az egyház – mivel Veresegyházi Katolikus Gimnázium területén épülne a csarnok - 231,7 millióval szállna be, az önkormányzatnak pedig mindössze 70,8 millió forintot kell betennie a közösbe."

Ebből a 700 millió köüzpénzből, amit egyház kap, mennyi falusi házat is lehetne hőszigetelni?
Ezmiez?

"Minden második széket ingyenjegyesekkel töltöttek fel Vidnyászky Attila Nemzeti Színházának nagyszínpadán. Hiába a 2 milliárd közeli állami támogatás, 150 milliós veszteséggel zárta az évet az ország egyik legnépszerűtlenebb színháza."

hvg.hu/kkv/20190707_150_millios_hiany_a_Nemzeti_Szinhazban_csak_a_nezok_fele_fizet_a_nagyszinpadon?s=hk
www.napi.hu/magyar_vallalatok/balinka-bicikliut-fejlesztes-felujitas-festes.687446.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Hiába, a magyar módi nem változik:(

Bár én olcsóbban is tudtam volna nekik festéket venni. És mellesleg hová is lett a 100 millió?
Hát ugyé amit szabad jupiternek, azt nem szabad az ökörnek. Sajnos nagyon sok az ökör.

De a legszebb, hogy van a képükön bőr azt állítani, hogy Magyarország jogállam. Az. Obán, Kövér és a fideszjog állama, aki meg nem neren belüli, az kívül érezheti magát még a világon is.

444.hu/2019/07/19/kover-szerint-is-torvenyt-szegett-orban-ezert-megkerte-hogy-modositsa-a-jogszabalyt?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=kover-szerint-is-torvenyt-szegett-orban-ezert-megkerte-hogy-modositsa-a-jogszabalyt

Mondjuk, ha ezt a beszámolási kötelezettséget egy kishivatali főnök mulasztaná el éveken keresztül, bezony, rákennék a hivatali visszaélést azonnal. Pedig az ország lakosságának az érdeke is sérül azáltal, hogy a nép képviselőit ( a fideszeseket is ) még arra sem méltatja, hogy a parlament plénuma előtt szóba álljon velük.

De semmi gond, megvádolt képviselővel szóba állt, sőt még a fidesz módosított is a büntető szabályokon, nehogy szegénynek börtönbe kelljen menni. Ilyen a fidesz jogállama.
hvg.hu/itthon/20190720_Ezrevel_hagyjak_ott_a_rendorok_a_hivatasos_allomanyt?s=hk

Rákenik a dolgot a bérekre, pedig emögött nagyon komoly egyéb ok is húzódik. Már vagy 6-7 éve írtam valahol, hogy ezek a fiatalok, mármint azok, akik a fidesz alatt váltak gyerekből felnőtté, nem fogják tudni elviselni azt a régi autokrata stílust, ami a rendőrségen, rendvédelmi, igazságügyi szerveknél dívik. Sőt ami az egész országban a hivatalokban dívik, mármint az, higy tilos a sajéét fejjel gondolkodás, csak utasíása szabad még gondolkodni is. Ezek a fiatalok nem értik, miért lehet egy országban olyan, hogy a miniszterelnök - a sógor-koma-jóbarát ) évekig törvényt sért, és nem történik semmi, egy kisrendőr/kishivatalnok meg ha valamit tudatlanságból ( kiképzetlenségből ) nem jól csinál, akkor fenyítik.

Talán ideje lenne a hatalomnak rájönni, hogy ők már nem a fidesz, hanem a trottyner.
"A jelentésben egyébként öt javaslatot fogalmazott meg az ÁSZ. Ezek az értékpapírok értékelésének bizonylattal történő alátámasztására, a személyi jellegű ráfordítások elszámolása során a jogszabályi előírások betartására, a beszerzett tárgyi eszközök bekerülési értékének szabályszerű megállapítására, a közérdekű és a közérdekből nyilvános adatok közzétételére, valamint a Társaság tevékenysége és a célok megvalósítása nyomon követését biztosító rendszer kialakítására irányultak."

Ezek közt bőven akad, ami kimeryti a bűncselekmény gyanúját. Mert ugyé, ha a személyi jellegű ráfordítások során be kall tartani a jogszabályi előírásokat, de ez nem tötént meg, akkor ott valaki visszaélt a hivatali heyzetével, vagy a rábízott pénzzel sajátjaként rendelkezett. Sőt úgy tűnik hogy a beszerzett tárgyi eszközök bekerülési értékének megállapítására sem szabályszerűen került sor. Ezmiez? Hivatali visszaélés vagy esteleg valami lenyúlás?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nyugdij-nyugdijvagyon-nyugdijalap-kivonas.688248.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Az is érdekelne, mint állampolgát, ha előírja egy tövény, hogy a pénzt mire kell fordítani, ki jogosult azt újabb törvényi rendelkezés hiányában másra költeni?
"A konspiratív működés bizonyításához meg elég az eldobható telefonkártyák használata, a virágnyelv használata, mint például a dokumentum, a tagok közti nyílt találkozók kerülése, valamint az olyan álnevek használata, mint a Voldemort nagyúr."

Tehetetlenség a köbön.

Met ugyé a bűnszervezeteek fejei olan hülyék szoktak lenni, hogy szólnak Jóskának, meg Pistának, mi most bűnszervezünk, és az olyan fasza is lesz, hogy legalább öt évet kaphassunk érte. HEHEHE!

Mert a Voldemort nagyúr félék általában összekapkodják a parlamentben az infókat, megkereseik azokat, akik mondás nélkül is ( félelmükben ) elintéznek nekik mindent ( csurgatják a lét, akarom mondani a támogatást a rokony vállalkozásába), ott meg majd lesz vele valami. Ebbe mi az összeesküvés?

Akik összeeseküdn(t)ek, azok mélyen hallgatnak, mint a bárányok, mert azokat ugyé levágják. Olyan lajososan.

Voldemort nagyúrnak meg van becsületes magyar neve, nyilván okkal nem úgy emlegették "illetéktelen" körökben. Nehogy már összeesküvésnek láccon.

index.hu/belfold/2019/07/18/bunszervezet_btk_modositas_simonka_hierarchia_konspiracio/

Valamikor a fidesz mekkora cirkuszt csapott abból, khogy egy Kuncze nevű minisztr egy képen szerepelt valami bűmnözővel. Az bezzeg senkit nem zavar, hogy a mai miniszterelnök egy megvádolt személlyel társalog a hivatalában. Vajon miről? Esetleg talán arról, hogy neki jár az ártatlanság vél(d)elme, a Czeglédy Csabának meg nem?

ÉS MI LESZ A KISEMBERREL?
No, ezmiez?;D

"Összességében a megyei fölldprogram eredményei sem azt mutatják, hogy a családi gazdálkodók gyarapodtak az árveréseken."

hvg.hu/kkv/20190720_Uj_Angyanjelentes_Bacskabol_Van_aki_a_semmibol_lett_foldbirtokos?s=hk