Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: B+! Fidesz kormány jobban teljesített, és végre sikerült megállítaniuk Brüsszelt. Már csak a soros... (2018.09.25. 09:59) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • boborján20: www.youtube.com/watch?v=tI-InzaNKk8&list=RDvnSwBvOIOVA&index=3 (2018.03.25. 18:28) Menj a picsába, Soros!
  • gazoló: válogassatok)) www.udiscovermusic.com/stories/best-jazz-trumpeters/?utm_source=ka&utm_medium=... (2018.01.28. 05:23) Zeneszoba
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2017.08.05. 13:01 Fabius

Vér, könnyek, letépett herék a medencében

Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát beleborítva igazi szarfürdővé váljon a sztori. Amiben már nem víztisztán átlátható kinek melyik sebe vérzik, és kié a letépett here, amit kihalászott a szűrő.

Bienerth Gusztáv monnyonle! Gyárfás csaló, hűtlen kezelő, amúgy meg egy kisstílű genyó!

Tépik, marják, harapják egymást egy ilyen rossznak nem mondható, de nem is túl eredményes hazai vb után. Az világos volt, hogy a FINA-nál erős emberként megmaradó Gyárfás nem hagyja ennyiben a dolgot, ahogy az is, Bienerth majd elharcolgat és megpróbálja elviselni a megaláztatást amíg tudja. Az úgynevezett szakma meg majd megint arra hajlik, mint a rohadt nád, amerről a szél fúj. Azzal meg, amivel tényleg kellene, megint nem foglalkozik senki.

Hogy mivel? Pl ezzel itt ni:

verraszto_mix.jpg

Balra Verrasztó Dávid Rióban, jobbra Budapesten. Bálnahájjal borzasztó égés az olimpián, úszó kinézettel gyönyörű ezüst itthon a vb-n. Elég kontrasztos különbség, ugye? Amiben nincs különbség az az, hogy "edzőbá" mindkét állapotért és eredményért megkapta a fizut függetlenül attól, hogy az elnököt éppen hogy hívták. Most meg megint azért lázadnak, hogy az aktuális elnökkel se'nem lehet együtt dolgozni, mert brühühü. Igen, ezek képesek dolgozásról beszélni úgy, hogy a hazai rendezésű csilliárdos vb-n kétszer felcsendülő magyar himnusz egy amerikai edzőnek - nerszótárban: migránsköcsög - köszönhető. Szóval, mókusmackók, csak ideje lenne eldönteni egyszer és mindenkorra, kivel is tudtok ti dolgozni, és menni kéne a picsába tenni a dolgotokat.

Mert ezt a huzakodást már baromira unjuk!

10363 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr9412721628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hvg.hu/itthon/20180119_Orban_ongolja_a_tranzitzona_ota_no_a_menekultek_szama_es_meg_sem_allithato?s=hk
"Ha a határon továbbra is mindenkit átengednének a magyar hatóságok, ahogy tették 2015-ben, akkor továbbra is alig lenne valaki, aki koronás-címeres papírokat kér, ahogy alig volt ilyen 2015-ben. Pedig abban az évben szakadt az ország nyakába több százezer ember. A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal nyilvántartása szerint 2015-ben 508, míg 2016-ban 432 személy kapott védelmet Magyarországon, 2017-ben pedig már 1291-en."
és azért csak ennyi, mert napi 5 főben maximálták.
@látjátok feleim szümtükkel:
reflektor.blog.hu/2018/01/18/orban_viktor_miniszterelnok_ur_es_tiborcz_istvan_vallalkozo_ur_vedelmeben
Csak a fidesznyikek kedvéért: ez irónia. A siralmas meg az, hogy el kell nekik mondani, mielőtt komolyan veszik. Mint a többi mumusolást.
Mi az az 1000 milliárd haverok között? 18-ban már eddig megkereste Mészáros a tizedét.
nepszava.hu/cikk/1150623-a-kormany-elismerte-hogy-veszteseges-lesz-paks-2/

k.blog.hu/2018/01/18/meszaros_kampany
"Mészáros cégei tavaly 299 milliárd értékű állami munkába dolgoztak be, aminek 83%-a uniós forrást használt. Idén ehhez képest már 100 milliárdnál tartanak ugyanebben az összevetésben! "
"this is economy stupid!"
valasz.hu/uzlet/rona-peter-orban-viktor-nem-erti-a-szingapuri-modell-lenyeget-127021
"Az igaz, hogy Szingapúr illiberális demokrácia, de nincs korrupció, és a felemelkedés a teljesítmény következménye (…). Abból nem lesz semmi, hogy ellátnak egy halom tőkével száz-kétszáz embert, mert a tőke a tudás nélkül egyenesen méreg”.
@kekex: sziajóreggelt kekec)

sajnálnám,de sajna ott is elkezdődött!
cask reménykedni lehet,hogy nem mindegyik sportágra hat egyformán.
egyébként az nem lenne rossz,ha tisztességes lovetták kerülnének a sportba,de minden szarrá válik a mocsok maffia bábasága hatására!
..sport,oktatás,eü.de akár természetvédelem,városrendezés,túrisztika azonnali metamorfózison esik át,ahogy hozzáér a sok dilettáns magas polcra helyezett,semmihez sem értő baromarcú(
zsurpubi.hu/cikk/3747-o-na-ki-szerkesztgetett-a-soros-alapitvany-tamogatasaval-csak-nem-kover-laszlo-es-orban-viktor/

Külföldről támogatott soros bérencek, akik a kormány megdöntésére szerveződtek.
Az a céljuk, hogy elmozdítsák a forradalmi szocialista munkás-paraszt kormányt, hogy egyszer majd ők kerüljenek a hatalomba, hogy kifosszák az országot és a magyar népet mély szegénységbe taszítsák, vagy elüldözzék az országból.

Ne hagyjuk szó nélkül.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
mno.hu/belfold/egy-ujabb-biro-aki-hando-tunde-miatt-perel-2441195?utm_source=feed&utm_medium=rss

Akasztyák a hóhért?

Vagy csak arról van szó, visszaélt hivatali helyzetével egy-két főjogász? Mondjuk ingyen/baráti alapon vitorlázott a meggyanúsított ember hajóján, amit később elfelejtettek a nyomozás során felderíteni???
index.hu/belfold/2018/01/19/orban_viktor_radiointerju_kossuth_nemzeti_konzultacio_stop_soros/

Ezt az átmeneti oltalmat nem tiltya az unió??D No meg a soros disznó?

Mert eddig sehol senki nem mondott olyat ( nyilvánosság elé nem került ), hogy a menekülteket állampolgárokká is kell tenni. Ugyé most Orbán ismerte be, lehet nekik oltalmazotti státuszt adni, oszt majd ha otthon javulnak a körülmények, akkor vissza kell nekik menni a hazájukba.

A 20 ezer letelepedési kötvényes bezzeg állandóra ideköltözött, meg még a rokonnyaik is. Szóval hogyisvanez?
"A civilek önbevallását arról, szerveznek-e illegális migrációt, kapnak-e külföldi támogatást, illetve mennyit, az ügyészség ellenőrzi majd."

Elgurult? Fogják meg!

Ki az, aki önként bevall olyat, hogy az illegális migrációt szervezi? Őt nevezik embercsempésznek.

index.hu/belfold/2018/01/18/lazar_janos_kormanyinfo_107_2018_januar/

A migránsok támogatása persze nem azonos ezzel az illegális migrációszervezéssel. Pont.
Basszus!

A Bernadett Kabulban született külsős szakértője nemzetbiztonsági veszély, a Szijjártó meg közben a magyar rendőrség által körözött Gorkával tárgyalgat ( Gorka szereti a fegyvereket, állítólag valami lőfegyverrel visszaéléses ügy miatt körözik ), és nem érthető egy körözött személy miért is nem nemzetbiztonsági veszély, ha egy magyar miniszterrel tárgyalgat? Hogyvanez?????

Ja, emlékszek már, csak a Prisztás volt nemzetbiztonsági veszély, amikor egy szdsz-es politikussal egyidejűleg megjelent egy rendezvényen.

24.hu/kozelet/2018/01/19/ezert-tanacsoltak-el-szel-bernadettet-a-nemzetbiztonsagi-bizottsag-uleserol/
Ezt már lassan a mandisok többsége se veszi be:
mandiner.hu/cikk/20180118_stefka_istvan_erik_a_bekemenet
"Az említett választás 1947.augusztus 31.-én volt.
Ez a cikk lényegén nem változtat."
Sőt! Kieg.tőlem
@kekex:
a nagypofájú széllelbélelt idióta, aki pénzmosással szerezte a vagyonát és soha egy szalmaszálat nem tett keresztbe ...mintha a zorbángeci és bandájáról szólna a hír...és levédiabasznádról

brühüyyy
kkk
patyom kinn

a magántőke oda megy ahová akar és onnan érkezik ahonnan akar és ez most enm süsülandia beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@kekex:
az etelközi vérszerződést nem akarják megfúrni? vagy csabakirályfit a máté úgyis kedveli a fiatal fiúkat...vagy -esetleg- visszavarni a fejét a koppányra?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és csörgőket telepíteni a trójai falóba
index.hu/belfold/2018/01/19/hirado.hu_szel_szakertoje_megbukott_az_atvilagitason/

Ja, a fáraó, meg a tiszteletbeli konzul nem bukott meg. Mert ugyé akinek isten a barátja, az idvezül. Csak.
444.hu/2018/01/19/diaktuntetes-gyerekek-vagyunk-nem-az-a-dolgunk-hogy-8-orakat-dolgozzunk

Hát hát, elvtársak.

Ezek a gyerekek már nem lesznek fideSS szavazók. Erre nagy tételben mernék fogadni.

Most nem lennék a felcsúti lótolvaj cigány helyében.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/19/orokre-eldol-magyarorszag-sorsa-tamadnak-az-ultraliberalisok-mindenhonnan

Még szerencse, hogy pár év és ezeknek az idiótáknak már harangoznak és akkor egy tök jó hely lesz Magyarország.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Mert az nem lehet, hogy ezek a szarevők újratermelődjenek, az nem létezhet.
@Rodeo36 11: Maaaarciiiiii :)

Fucsovics Márton a harmadik fordulós mérkőzésén nagy játékkal győzte le 6:3, 6:3, 6:2-re a világranglistán 93. Nicolás Kickert, ezzel bejutott a negyedik körbe, a legjobb16 közé az év első Grand Slam-tornáján, az Australian Openen. Az előző napok hőségéhez képest egy fokkal jobb körülmények között lejátszott meccs 1 óra 56 percig tartott.

Fucsovics ezzel bejutott a második hétre, és hétfőn akár a címvédő Roger Federerrel is játszhat, ha a svájci a magyar idő szerint szombat délelőtt kezdődő saját harmadik körös mérkőzésén legyőzi a francia Richard Gasquet-t.

index.hu/sport/tenisz/2018/01/20/ujabb_nagy_gyozelem_fucsovics_ott_van_a_nyolcaddontoben_az_ausopenen/
Bulgároknál akadnak migráncsok, nálunk alig, mert innen még azok is elmenekülnek. Ennek ellenére a magyar civileket állandóan vegzálja a kormány, és pártja.MIÉRT?????

" Arra a kérdésünkre, van-e a bolgár kormánynak bármiféle bizonyítéka arra vonatkozóan, hogy a Soros-féle civil szervezetek segítik a migrációt, Zaharieva és tanácsadója egyszerre válaszolta: nincs olyan információjuk, ami ezt alátámasztaná."

mno.hu/kulfold/bulgaria-nem-tud-migraciot-tamogato-soros-szervezetekrol-2441485?utm_source=feed&utm_medium=rss
"Az igaz, hogy Szijjártó Péternek nem feladata ellenőriznie a police.hu körözési listáját, mielőtt a Fehér Házba utazik; a KKM-nek viszont feladata lenne a külügyminiszter külföldi találkozói előtt felkészülni, illetve a minisztert felkészíteni abból, hogy ott kivel fog találkozni."

Miért vannak a csicskások, ha a miniszternek sem tudják jól előkészíteni a találkozóit? He? Ezét ki is a felelős? Nem a miniszter?Meg mondjuk aki a fáraóval összehozta a főnit.

mno.hu/belfold/szijjarto-nem-tudta-hogy-gorka-sebestyent-itthon-korozik-2441566?utm_source=feed&utm_medium=rss
Az persze külön jó, hogy az amerikai elnök szakemberei is trampli módon ellenőrzik az elnökük tanácsadóit.:D
"A kormány erőforrást, nem pedig áldozatot lát a magyarországi roma közösségben"

Látjuk nyóc éve, hogy nagyon kevés romából lett nemzeti gázszerelő.

www.sztarklikk.hu/kozelet/orban-elarulta-mit-gondol-a-ciganyokrol/333337/

Ez viszont tiszta hazugság:
"Orbán Viktor azt is hangsúlyozta, hogy Magyarországon ma csak két útja van a felemelkedésnek: a munka és a tanulás, ha pedig a kettő összekapcsolódik, az külön szerencse."
A tisztán látás érdekében a fenti hír kormányközelből:

" Az ország vezetése során az igazságos társadalom iránt is keressük az utakat, ahogyan a többi politikai erő is ezt teszi. Egyesek szerint az igazságos társadalomhoz úgy lehet eljutni, hogy mérnöki precizitással kijelölik a dolgokat. A polgári oldal úgy gondolkodik, hogy lehetőséget kell adni azoknak, akik keresik a lehetőséget – mondta Orbán Viktor."

www.origo.hu/itthon/20180120-orban-viktor-beszed-a-roma-kereszteny-szakkolegiumi-rendszer.html

Lehetőséget kaptak, de kik?????? Az oktatásban, egészségügyben, közigazgatásban??????
Érik a gyümölcs. Magyar módra.

www.atv.hu/belfold/20180120-visszalepett-az-mszp-szir-kepviselo-jeloltje-orban-patriarkajaban/hirkereso

"Bourgla Ossamah az ATV főmunkatársának azt mondta: Felcsúton nagyon szeretik a betegei, de a ceglédi eset, amikor az emberek megijedtek néhány arab férfitól, őt megrémítette."
www.origo.hu/itthon/20180120-marki-zay-peter-polgermesterjelolt.html

Ja, amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az ökörnek? Mert a fideszesek nem szoknak eljárni, más régiókba kampányolni a saját érdekeik mellett? Tiltja valami a szociknak?
Ez nagyon ott van. :)

Stop Pharaon!

"Viszont ha kifutottunk esetleg a költségvetésből, és pénzre van szükség, akkor van egy ötletem egyenesbe pofozni ezt az elcseszett ötletet.
Illegális migráció alatt értsük mondjuk azt, amire a világ esze, Orbán Viktor a maga leépült szégyenében annyit bírt makogni, hogy „boldog karácsonyt”: tehát konkrét terroristák beutaztatását letelepedési kötvénnyel, aztán zsíros üzleteket velük saját láb jeligére. Ha ez nem illegális, akkor semmi se.
Ehhez jelentős külföldi pénzbeáramlás társult. Na annak vissza lehet szerezni legalább a negyedét, ha szűknek néz ki a hó vége. És ehhez nincs szükség nyolc kilométeres szélességű razziákra meg alkotmánysértésre. Elég megfogni Habony Árpádot és Rogán Antalt, aztán addig rázni őket fejjel lefelé, amíg potyogni kezd a zsebükből az illegális migrációból és terroristasimogatásból gyűjtött szajré. Meg lehet állni huszonöt százaléknál, de minek, ha jól esik."

hvg.hu/itthon/20180118_Stop_Pharaon
@látjátok feleim szümtükkel:
Ahányszor meghallom ezt az "emberi erőforrást" mindig a Mátrix jut eszembe, ahol a sejtekben emberi lényeket használnak erre. A szóhasználat mindent elárul arról, hogy látják a világot és a magyarokat.
b1.blog.hu/2018/01/19/nemeth_szilard_eloben_becsicskitotta_az_echo_tv-s_mikrofonallvanyt?token=4c111c2b8a6b22cb6d01a37652923476
@kekex: Tótawének ez jutott eszébe beszélő disznósajt elvtársról. :)

"...egyre inkább kirajzolódik az a törekvés a bolondórák mögött, hogy takarodjon a Fidesz környékéről mindenki, aki hetente akár egyszer is gondol valamit, és csak az maradjon, akinek ez nem vérciki. Ez is egy stratégia, végül is a taplógomba velünk van évmilliók óta. Igaz, hogy nem beszélget vele senki, de attól még miért ne lehetne képviselő Csepelen."
Hétfőn.

Fucsovics - Federer

Akit érdekel.
@kekex:

No, ebből én rájöttem milyen lehetőségre gondol a polgári oldalon Or bán. Olyanra, ahol még azt is ők mondják meg, hogy a tv mikrofonálványán mi mehet ki. Ha valaki barát, mint a Flórián, meg a Lőrinc, meg..., akkor különösen sok lehetőséghez jut. Köszpénzben.
@látjátok feleim szümtükkel:
mondjuk a lényeg a szómágia volt a cikkben.
Hej, ha a mai ellenzék akár csak a tizedét produkálná, amit Orbán ellenzékben tudott. Akkor nem itt tartanánk!
Még mindig a legjobb szövegek, amikor a mai hülyeségei ellen az anno mondott beszédeit lehet felhozni,
"A szó veszélyes fegyver
és van aki fegyvertelen"
Ilyen, amikor üzen a fidesz? Én enyhe fenyegetést vélek kihallani belőle. Értsük úgy, ha nem nyernek, akkor majd gondoskodnak arról, hogy az adott település ne kapja meg azt ami jár neki, vagy majd gondoskodnak arról, hogy a település "cirkusz, viszály, politikai kísérletek és magyarázkodások színtere legyen"?

"Havasi Katalin a vasarhely24.hu-nak Bálint Gabriellával, a KDNP helyi elnökével közösen adott interjújában úgy fogalmazott, „a kérdés az, van-e Hódmezővásárhelynek két-három felesleg éve arra, hogy a megkezdett fejlődés folytatása helyett cirkusz, viszály, politikai kísérletek és magyarázkodások színtere legyen”."

www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/01/20/hodmezovasarhelyi-fidesz-elnok-a-varos-jovoje-a-tet-az-idokozi-valasztason
Száguld az igazi magyar ipar. Avagy így buszunk mi?;D

"Az elkészült busz azonban nem egyezik meg a jármű eredetileg bemutatott, forgalomban már bizonyított, üzemképes prototípusával. A tegnap látott, tehát gyártásban lévő modell 75 centivel rövidebb lett, emiatt a "csuklónál" könnyebbé vált, ami például a hirtelen fékezésnél balesetveszélyt okozhat. A gyártó állítólag eddig nem tudta dokumentumokkal igazolni, hogy a korábban beszerzett típusengedély módosítása a megkurtított verzióra is érvényes."

hvg.hu/gazdasag/20180120_nepszava_megsem_vettek_az_elso_fapados_buszokat_mert_meg_szerelni_kell_azokat#rss
"Az, aki becsületesen él és dolgozik, annak semmitől sem kell félnie" - hangsúlyozta a KDNP-s Havasi Katalin Hódmezővásárhelyen.
Én jobban örülnék, ha azt mondta volna, hogy aki nem becsületesen közbeszerez, és nem a munkájából, hanem letelepedési kötvényekből gazdagszik ( míg mások a becsületes munkájukból éppen csak megélnek ), annak félnie kell.

Az se ártott volna, ha indulatkeltésként elmondja, hogy Lázár János miért tudott annyi fejlesztést és forrást vinni Vásárhelynek, más település ezzel szemben pl. miért nem kap kisvasutat, tram traint, meg emeletes körforgalmat a sík alföldi tájba?????

Ja és arról is szólhatna, szintén hangulatkeltés céljából, miért beszél a néprádió a Lázár kastélyához épült útról, amikor arra felé távolban-közelben vagy 50 éve nem volt útfejlesztés annak ellenére, hogy a szocik idején Lázár mai képviselőtársa volt a megyei közútkezelő vezetője, és addig, amíg másé volt a kastély, út sem épült még a fidesz második négy évében sem?

www.sztarklikk.hu/kozelet/indulatkeltes-es-nagy-atvero-show-folyik-hodmezovasarhelyen/333354/
@látjátok feleim szümtükkel:
nagyot akar a szarka, de nem bírja a farka

és a másik zseni?
alapblog.hu/trump-szerint-a-vilag/

pontosan ilyen "bölcs" és tanult

a seggében hordja az eszét

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Na, megszólalt a betelepítésügyi miniszter is:

444.hu/2018/01/21/rogan-senkit-nem-fog-meglepeteskent-erni-ha-soros-gyorggyel-szemben-az-elsok-kozott-vezetik-be-a-tavoltartasi-vegzest

Baz' meg tóni, ha ezt a törvényt meghozzátok, te lennél az első, akivel távolságot kellene tartatni, de legalább akkorát, hogy a Hold pályáján kívül keringjél!
@elmeherceg: D

nagy a tülekedés a lámpavasak körül!
@elmeherceg:

Ebben csak az a szép, hogy az a miniszter, aki érti is amit mond, nem úgy mint a Rogán, azt találta kikiabálni, hogy a Soros nem végez az országban olyan tevékenységet, ami miatt ki lehetne tiltani. Ergo a korlátozás sem lesz alkalmazható rá.
Továbbá a bulgárok szerint sem végez náluk sem migrációval kapcsolatban tevékenységet.
Nem jött össze az ételosztás a DK-nak Pécsen, ugyanis nem sikerült kitölteniük a nemlétező nyomtatványt.
Az ételosztásban közreműködni tervezett vendéglátós viszont hirtelen ellenőrzést kapott. Összefüggés persze nincs.

444.hu/2018/01/21/nem-engedelyeztek-a-dk-etelosztasat-pecsen

Sebaj, majd jön rétvári elvtárs öt tonna krumplival a zsebében.
@látjátok feleim szümtükkel: az a helyzet, hogy arogán tóni azon (kevés) fideszesek közé tartozik, akik sem nem ostobák, sem nem hülyék. Rá valami egészen más jelző illik, csak az a szó még nincs megalkotva. Talán pont ő lesz a névadó.
@látjátok feleim szümtükkel:
Emléxik még valaki, hogy mekkora sipákolás volt, amikor Lampert anno hasonlót nyilatkozott?
"Tehát a nemzetrontó DK a magyar nép ellen szövetkezve próbált meg ételt osztani, így hát méltó büntetésben részesült. Kormányunk ismét megvédte Magyarországot és vele a magyar népet!

Köszönjük Viktor! Valamint köszöni az a 150 rászoruló is, akit megvédtél Gyurcsány babgulyásától."
kolozsvaros.com/rovidek/koszonjuk-viktor-hogy-megvedtel-gyurcsany-babgulyasatol/
@elmeherceg:
"De ami a legsúlyosabb: jól értem, hogy ennek a jogellenes katyvasznak az az egyik célja, hogy semmiféle tüntetést ne lehessen szervezni ma Magyarországon a kormány ellen, mert az illető szervezetre, a hazát letelepedési kötvényenként kiárusító Rogán Antalok azonnal rányomják a bélyeget, hogy valójában a kerítést akarják lebontani? Tehát mostmár ott tartunk, hogy a diákok is kerítést akarják lebontani?"
kolozsvaros.com/rovidek/ennek-nagyon-csunya-vege-lesz-antal/
"Mi alól menti fel a miniszterelnök vejét az, amit a Magyar Idők itt most baromira leleplezett?"
kolozsvaros.com/rovidek/a-becsuletes-artatlan-tiborcz-istvan-esete-a-simicska-lajos-nevu-gaz-oligarchaval/
"az LMP volt az, aki mind a tizennyolc választókerületben „ráindított” a közös jelöltre, és megbízhatóan el is vitt 7-8%-ot mindenhonnan…)"
kolozsvaros.com/2018/01/20/igy-is-le-lehet-gyozni-a-fideszt/
Hát, valahogy csak meg kellett szolgálni azokat a szélbefutta cédulákat! És fixen hozzák majd az "eredményt" 18-ban is. Erre jók. Jók?
@kekex:

Arról nem is beszélve, hogy maga Lázár mondta el, ők kezdték Vásárhelyen a közvilágítás korszerűsítését, és mit tesz isten, a Tiborcz cége dolgozott ott is. Ezek után van még kérdés?
www.hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2018/01/21/hollik-megdobbento-hogy-megbukott-az-atvilagitason-a-szel-bernadett-altal-javasolt-szakerto

"aki bekerül a testületbe, az felelősséggel tartozik Magyarország biztonságáért, ezért természetes, hogy átvilágítják.", mondja Holik képviselő a keresztényi oldalon.
Azt is mondhatná, hogy akkor a miniszterelnök, aki mindenről értesül, még arról is, amiről ő és Szél Bernadett sem, miért fáraózott, miért adott konzuli megbízást olyan külföldinek, aki nem ment át a nemzetbiztonsági átvilágításon, és a saját pártja ennek az embernek a testvéreit miért igyekezett honosíttatni? Vagy amit szabad nekik, az t más polgárnak nem szabad? Hol van erre engedélyük?
Ja, mellesleg egy képviselőnek miért kéne tudnia előre, hogy a jelöltje nem fog átmenni a megvilágításon? Talán akkor joggal szájalhatnának, ha a külügyér Szijjártó sem itthon körözött személyekkel tárgyalgatna külföldön. Gondolom a magyar állam külügyeiről, vagy esetleg valami másról?;D
@látjátok feleim szümtükkel:
Cigány tempó, vagy letagadják a nyilvánvalót is, vagy egyszerűen kijelentik, hogy hazugság. Már persze amellett, hogy égre-föüldre esküdözve a trombitarezet aranyként próbálják eladni. Merthogy fénylik az is.
És nem, a nemzetiségi jellemző felemlegetése nem rasszimus, hanem realizmus.
Kéri és amire hivatkozott TGM
www.atv.hu/belfold/20180119-keri-laszlo/hirkereso
"két féligazság összerakva nem igazság, hanem irgalmatlan baromság lesz"

24.hu/kozelet/2018/01/19/tgm-igy-gondozd-az-orbanodat/

Összefoglalva: nem a bunkósággal kellene orbánékkal versenyezni, erő nélkül röhejes erőpolitikát imitálni.

Egyébként szerintem is nem a max 2.5 millió elvakult hívőt kellene megpróbálni kiábrándítani, hanem a 6 millió másikat aktivizálni. Nota bene: ahhoz viszont jó a korrupció és rombolás állandó emlegetése.
@kekex: Kevesebbet. A 2,5 millió zombi mellett van 3 millió, akik stabilan a fidesz ellen vannak, csak épp minimum 3-4 felé szavazgatnak.
Azokat kell megmozgatni, akik otthon tespednek, mert ők még épp megélnek, kétévente újra cserélhetik az ájfonjukat, minden vasárnap jut hejneken a rántott hús mellé és évente elmehetnek lastminuttal görögbe.
Ismerek olyat, aki aláírta, hogy küldhetnek neki propagandaanyagot, mert attól fél, hogy majd ez is számít a gyereke egyetemi felvételijénél, mint egykor a kisz-tagság.
Itt tartunk 2018-ban.
Örüljünk együtt a mészáros-család sikereinek, a magyar emberek sikere is ez.

A héten a gyerekek is behúztak 16 milliárdot közbeszerzésben

index.hu/belfold/2018/01/21/14_8_milliardert_epitenek_es_ujitanak_meszaros_lorinc_gyerekei/

és

index.hu/gazdasag/2018/01/21/meszaros_lorinc_gyerekei_nyertek_egy_1_2_milliardos_kozbeszerzest/

a papa 100+ milliárdjával az idei évben ez napi 6 milliárd átlagban a kis családnak. A pénz nagy részét persze a brüsszeliták adják.
Belegondolni is szörnyű, mi lett volna, ha sikerül megállítani Brüsszelt!
@Gábris szomszéd:

na végre, valami humor -ha keserű is- még hogy ezek "családok" ja, persze abban az értelemben ahogy a süsülandiai olasz maffia családokat annak híjják

mit gondolsz győzhet a fucsovics?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és akkor megkapja a nagy valagrendet az összes csüngőkkel és bojtokkal? meg 20 kg krumplit? persze a parlament kupolatermében rétvári elvtársnő sajátkezűleg
@Rodeo36 11: Hát a papírforma és Federer 19 címe ugye nem sok jóval kecsegtet. Abban azért bízom, hogy egy szép és kemény küzdelem lesz.
Tényleg a hisztis süsü picsa büntijéről hallottál?
@Gábris szomszéd:
nem nézem a női részleget...mert tele van ilyen ármányos meg hisztis gyilkos pillantásokkal...a Babos -ha aznap éppen jó- akkor bárkit szétver...most a román Halep a világelső és marad is mert hatalmas játékokban győz az austrál edzője nagyon büszke rá...a wiiliams "brother" -ek meg -asszem- végre elsűllyednek agyon drogozva nyertek, most, hogy gyereket akart két évig tartott míg a drogok hatása elmúlt és már nincs másik két éve 33 éves, hogy újra fiúsítva legyen hát feladta a vandeweghe lenne az egyik utód de hát így nem megy egyébként a Fabio Fognini kapta a 25000 dolláros büntit tavaly mert olaszúl olyan káromkodásba kezdett, hogy a záporeső kutya füle de az fiúk is kitesznek magukért most a Kyrgios volt nagyon jól nevelt meg is ölelte az őt legyőző dimitrovot és a dimitrov sem röhögte ki hanem megtapsolta hatalmas játék volt...de ez ad színt és zamatot a játéknak, hadd ordibáljanak most a közönség baszik ki a nyögősökkel a nadál a főnyögős de azt még nem gúnyolják de annak is eljön az ideje...szóval ha nem is győz a marci akkor is jó játék várható nézd meg szvsz legalább 4 szett lesz a Diégo Schwartz man megfingatta nadált pedig a válláig sem ér de kurva jól játszik...szóval most lesz még csak a herce hurca a célegyenesben

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Szép hetet!

"Ezt sem verték nagydobra: lakásokkal is segíti a kormány a menekülteket...
Szintén az európai bizottsági menekültalap oldalán található meg az a 2016. december 16-i belügyminiszteri utasítás – hatálya a 2017–2018 közötti programidőszak –, amiből kiderült, hogy a Belügyminisztérium különösen négy tevékenységet támogatna: menekültek lakhatási körülményeinek felmérése, lakhatási program kidolgozása, lakhatáshoz kapcsolódó rendszeres kiadásokhoz nyújtott anyagi támogatás, valamint szociális munka.

Mellesleg az unió, tudjátok az a Brüsszel, amit meg kell állítani nagyplakátosan, adott egy valag pénzt is:

"A Belügyminisztériumhoz tartozó BelügyiAlapok.hu portálról ugyanis kiderült: az Európai Bizottság által létrehozott Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap forrásaira – a 2014–2020-as időszakban 9,9 milliárd forint – sikeresen pályázott a Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI), amely a fővárosi önkormányzat hajléktalanellátó szervezete."

Ennyit a magyar paraszt vakításáról.:D

index.hu/belfold/2018/01/22/ezt_sem_vertek_nagydobra_lakasokkal_is_segiti_a_kormany_a_menekulteket/
Dőlnek a csontvázak?????

index.hu/gazdasag/2018/01/22/pont_a_nav-nal_a_bukhattak_ki_csalo_kozbeszerzes_a_microsoft-botranyban/

"Elsőként pedig pont egy óriási NAV-os közbeszerzés lett nekik komolyan problémás, ahol a szerződés valós és papírokon feltüntetett összege között több száz millió forintos különbséget találtak, és a hiányzó összegről máig nem derült ki, hogy pontosan kikhez került.

Egy nagy, 43 milliárdos, 2013-as keretszerződés 2014 májusi részéről van szó..."
Vissza nyalt a fagyi Szél Bernadett szakértője ügyében?

"Magyar állampolgár vagyok, az LMP országgyűlési frakciójának munkatársa, a Migszol nevű szervezettel pedig soha, semmilyen jogviszonyban nem álltam. 1986-ban születtem Kabulban, Afganisztán fővárosában. 1990-től, 4 éves korom óta élek Magyarországon, 2003 óta pedig magyar állampolgár vagyok..."

Egyébként meg "Volt a Demokrácia Központ Közalapítvány munkatársa, amely kuratóriumának elnöke előbb Schöpflin György, fideszes európai parlamenti képviselő, majd Martonyi János, Magyarország korábbi fideszes külügyminisztere volt.
2014 és 2016 között a Terror Háza Múzeumot működtető Közép- és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány jogásza, valamint az Első Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság pályázati irodavezetője volt. Azaz Schmidt Mária, és az Emlékbizottságot vezető Balog Zoltán miniszter alatt dolgozott."

Talán nem ártana a NEM TÉNYEK közlése előtt egy kicsit tájékozódni.

Mellesleg ilyen ferdítések esetében hol lapul az a nagyhatalmú nemzeti média hatóság? HE?

24.hu/belfold/2018/01/22/megszolalt-a-szakerto-akire-hivatkozva-nem-engednek-szel-bernadettet-nemzetbiztonsagi-bizottsagi-ulesre/
No ettől kell hányni:

Mert más szemében a szálkát, sajátban a gerendát sem?

" Azok kedvéért, akik el voltak ájulva a gálán elmondott beszédétől, Csurka azért érzékeltette: a monológ 80 százalékánál, amikor érzékelte, hogy a közönségben „ül az”, amit mond, zsebre vágta a kezét, elmosolyodott, és „amerikai stílusban” folytatta szavait." mno.hu/sport/csurka-gergely-shane-tusup-a-nagybeszed-egy-pontjan-zsebre-vagta-a-kezet-2441831?utm_source=feed&utm_medium=rss

Kinek is nőtt bele a keze a nadrágja zsebébe? Azt nem tartja szégyellni valónak , csak egy "kis" úszóedző kezét kifogásolja?

El kéne már eccer-kétszer gondolkodni a kinyilatkozások előtt.
@Rodeo36 11: "A kormány arról is hazudott a migráció kérdésében, amiről múlt héten hazudott." :)
Volt itt börtönlázadó, aki a lázadás után kapott oltalmazott státuszt, volt itt késes rabló, volt itt olyan, aki nemi erőszakot kísérelt meg az utcán, volt olyan, aki úgy lopta el valakinek a pénztárcáját, hogy megharapta, volt olyan, aki peepshop-nak nézte az egyik Nemzeti Dohányboltot és volt olyan - talán a legsúlyosabb - aki miután megkapta a státuszt, egy bűnszervezetet, egy embercsempész maffiát hozott létre Orbán Viktor oltalmazása és Pintér Sándor átvilágítása után.

alfahir.hu/2018/01/22/vona_gabor_jobbik_bevandorlas_orban_viktor_fidesz
"Szimbolikus eset volt Őcsény. Befogadja ezeket az embereket, majd amikor egy szervezet üdültetné őket, a miniszterelnök ugrik oda elsőként, hogy hergelje őket. Van ennél lejjebb? Soros migránsai helyett már jó régen itt vannak Orbán elvtárs migránsai". :)
@Gábris szomszéd:
ez egy rossz tréfa azaz nem lehet rajta röhögni...
az benne a szomorú, hogy a zemberek eszt is megeszik mint szart kanállal tányérból és jókat büfögnek hozzá, ahelyett, hogy kivonulnának a zuccára és lőni kezdenének mindenre ami fidex

dehát hülyeség ember a neved főleg NER gyermek és ner fertőzött meg nemzeti agysérves

brühüyyy
kkk
patyom kinn

egyébként az AO-n a chung összekerül azzal a sandgren nel aki szintén ugyanúgy az ismeretlenségből tűnt fel és szétverte az összes nagymenőket akikkel összekerült

federer játszik a berdich hel, kyle edmund, cilic, dimitrov nadal még kettő hiányzik nem jutnak eszembe

de nagy só lesz mától fucsovics meg játszhatna valami izgalmas hajtós tennis t és nem óvatos duhajként kivárni a helyzetet és ha bejön jó ha nem akkor is...legalább egy szettet meg kellett volna nyernie ahhoz, hogy a neve fenn is maraggyon így a feledés homálya fedi majd a futottak még között csak ria ria hungária hangzott de nem sokáig...kell eseményt csinálni ez szórakoztatóm ipar színház és ott alakítani is kell nem csak lecsapni a labdát ha jön

brühüyyy
kkk
patyom kinn

ja, és 25 éves...a chung 22 és a többiek is akik előrejutottak persze a nagymenők meg már mennek nyugdíjaskorba...szüxég van a frissítésre

a djokovics halottként távozott most egy darabig nem fog játszani
@Gábris szomszéd:
akkor nem tévedtem így néz ki

AU2018
ausopen.com/draws
a fiúk:
nadal-cilic
edmund-dimitrov
chung-sandgren
federer-berdich

ebből az: edmund, chung, sandgren teljes meglepetés a (edmund ott kavargott valahol a közelben de sohasem sikeredett neki) de a többi szinte a semmiből tűnt az élbolyba...és persze bármi lehetséges

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Már nem tudom hol, a napokban olvastam a neten:

Kiegészítés a Stop Soros törvényhez: Tekintettel Soros György Magyarországra veszélyes tevékenységére, Magyarországon ne tölthessen be kormányzati pozíciót olyan személy, aki korábban Soros-ösztöndíjas volt.
Barátkoznak az osztrákok?;D

Olvasom, hogy az osztrákok beperelték a magyar kormányt paks II. ügyében.

hvg.hu/gazdasag/20180122_Perelnek_az_osztrakok_ez_megakaszthatja_Paks_IIt#rss
"...a bírák többsége attól tart, hogy ebben a fiatalabb, tapasztalatlanabb, de ambiciózus bírák lehetnek majd eszközök, azok, akik nem éltek még a Kádár-rendszerben ahhoz, hogy igazán értékelni tudják azt a szakmai autonómiát, amit a rendszerváltás után a bíróságok megkaptak. Ez pedig életveszélyes lehet egy olyan politikai környezetben, ahol a kormány nem tűri az ellenállást. A legtöbb bíró ezért okkal tart attól, hogy ha a Fidesz újból kétharmadot kap, akkor bedarálja a bíróságokat."

index.hu/belfold/2018/01/22/hando_fazekas_fight/
Beszorul a fidesz a maga építette csapdába?

"Azzal kapcsolatban, hogy ha Szél valóban Soros György „zsebében” van, hogy mehetett át az átvilágításon, úgy válaszolt: a részleteket az átvilágítást végző szervektől kéne megkérdezni, ő a frakció szóvivője."

No de attól, hogy valaki szófosó, még szabad gondolkodni, persze ez a fidesz háza táján nem divat, nem is tudom mit várunk egy szóvivőtől?;D
Mondjuk azt elárulhatná, hogy kinek a szavai horgya-viszi.

mno.hu/belfold/az-lmp-politikusa-is-probalt-kerdezni-a-fidesz-sajtotajekoztatojan-nem-hagytak-2441998?utm_source=feed&utm_medium=rss
hvg.hu/gazdasag/20180122_Tobb_mint_tizmilliardba_fajhat_az_allamnak_Tiborcz_Istvan_csele?s=hk
Mondjuk aranyos volt Bajnaitól, hogy a tízparancsolatra hivatkozott (nrm írták bele a közbeszerzésbe, hogy "ne lopj) amikor a számokra is hivatkozhatott volna:
2009: 3 projekt, 0,534 euró

2012: 17 projekt, 29 millió euró

2014: 15 projekt, 14,2 millió euró

Azaz Bajnaiék alatt, mégha az nem is fél euró, hanem félmillió, mégis ingencsak eltörpül az orbánbagázs idejétől!
@kekex: Bencsik András fideszmédiás főszerkesztő véletlenül gyáva szarnak nevezte a fideszmédia minden második szerzőjét :)

youtu.be/4HC1_Jq7iAk
www.portfolio.hu/gazdasag/vegre-kiderult-a-kivandorlok-fele-vegul-hazajon-magyarorszagra.274255.html
Mondjuk, egy kissé árnyalja, hogy az eleve idénymunkára kimenők térnek jelentősebb számban vissza, viszont:
"a 30 év alatti fiatalok és a gimnáziumi végzettségűek különösen magas arányban lépnek külföldi munkaviszonyba, és alacsony a visszatérők aránya."
Ja, és a 18 év alattiak, akik eleve külföldön járnak már középiskolába - nem is szerepelnek.
444.hu/2018/01/22/11-milliardot-kap-a-szazadveg-megkutatni-hogy-mit-gondolnak-a-migraciorol-europaban

1.1 milliárd.

Én már az eredményt is tudom elvtársak.

A zeurópai zemberek "asztat" fogják gondolni, amit a felcsúti lótolvaj cigány gondol elvtársak.

Ennyike elvtársak, kérem az 1.1 milliárdot elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex: hááááááááááááááááát a világ esze onnan alcsútbasznádról aszongya, hogy megélnek a zunijó pízze nélkűl is...akkó' most ez hugy vagyja magáta?

vbrühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2018/01/22/ot-ev-meg-migransbarat-programokra-kunyeralt-brusszeltol-az-orban-kormany

"A stratégia szerint az alábbi célokra kért pénzt "Brüsszeltől" a kormány:

a migránshátterű civil szervezetek megalakításának ösztönzése, kapacitásaik fejlesztése és közöttük együttműködési fórum megteremtése;
a migránsok beilleszkedését segítő önkéntesek munkájának támogatása;
a magyar lakosság befogadó szemléletét ösztönző programok,
felvilágosító kampányok szervezése, a kulturális sokszínűséghez való igazodás képességének elősegítése."

A pofám szakad le elvtársak.

Hát ekkora cigányok önök elvtársak? Ja, azok. Európa cigányai elvtársak.

Őcsény mindig hazavár.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Gondolom nem véletlenül írta a lengyel lap tegnap, hogy tartanak a magyar kormány kétarcúságától.
Szombathely fideszes polgármestere most mondta a tv-ben, hogy az államtól kapott ajándék stadijonyt nem lehet nyereségesen működtetni. Hirdették az üzemeltetést, de nem akadt jelentkező, mert a létesítmény nem igazán alkalmas piaci üzemeltetésre.

Miskolcon sem lehet kitermelni a stadijony működtetésének költségeit. Gondolom máshol sem, csak ott még ezt jól álcázzák.

Semmi gond, Magyarország jobban tejesít, Magyarország erősödik, mert az unortodox gazdaságpolitikai jól működik.
No már nem is az illegális migráció, hanem úgy általában a migráció ellen küzdenek? Ez érdekes.

www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/01/23/tuzson-a-kormanynak-erkolcsi-kotelessege-fellepni-a-migracio-ellen

Kérdés, akkor miért támogatják a migránsokat támogató soros szervezetet pályázat útján?
MIVAN?

"Mára pedig az is kiderült, hogy Janan Mirwaisról néhány hónappal ezelőtt a Demokratában, mint követendő példaként írtak:

A 32 éves Mirwais pastu származású. Szüleivel még gyerekként érkezett Magyarországra az 1990-es évek legelején. Személye a sikeres integráció iskolapéldájának tekinthető: jogot végzett, magát magyarnak tartja, és ha telefonon beszélnénk, nem mondanánk meg, hogy külföldi gyökerei vannak."

Hát ez a Szél Bernadett, ha nem a fidesz kinyújtott gyűrűs ujja, akkor miniszterelnöki széket neki! De legalább is nemzetvédelmi miniszteri széket.:D

valasz.hu/itthon/egyre-durvabb-dolgok-derulnek-ki-a-fidesz-altal-leleplezett-afganrol-127099
Lázár János magyar tanára nem szégyenkezik egy ilyen mondat után??

"„Az a célunk, hogy a közmunkások, azok a versenyszektorban dolgozzanak. Tehát ha a közmunkásbér nem emelkedik, akkor a közmunkások számára a lehetőség, hogy akár minimálbér vagy afölött, 138 ezer forint a minimálbér, a közmunkás pedig 60-70 ezer forintot keres, a kettő közti különbség arra fogja ösztönözni a közmunkást, hogy a versenyszektor irányába mozduljon el” – mondta a miniszter."

Mert a tartalomért a fidesznek, mint pártnak kell(ene) szégyenkezni.

merce.hu/2018/01/20/lazar-szerint-nevelo-celzattal-nem-emelik-a-kozmunkasok-beret/
@látjátok feleim szümtükkel:
bizonyosan a csíkisör hatott rá ilyen intenzíven meg a kerítésszaggató amit előtte bedobott szalonnázás közben, meg az egyébként is rettegő bűnös már rezeg a feje attól is ha megláttya a mikrofonállványt

és ez még igyenebb lesz nap mint nap
majd kűggyetek pelenkát nekik

brühüyyy
kkk
patyom kinn
vagy szarszag lesz a parlamentben ott a csinnbummcirkuszban a csörgősapka osztás már megkezdődött
@látjátok feleim szümtükkel:
Plakátokról jut eszembe: ez az igazi plakátrollkodás: és csak üres papirok meg némi ragasztó kell hozzá:
reflektor.blog.hu/2018/01/23/orban_viktor_egy_pitianer_kenyszeres_hazudozo
"A Soros-tervről agy nélkül"
www.hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2018/01/23/minimalbert-iger-a-kozmunkasoknak-a-dk?source=hirkereso
Á, ez smafu. Molnár most búgta bele a fülembe, hogy minden nyugdíjasnak 120ezer 13-ik havit adnak (hozzátette, hogy 2 stadion árából kijön)
@látjátok feleim szümtükkel:
ezek minden pénzt megérnek, kurvajópofa alakok
Örülünk, hogy sikerült 20 kétfarkú kutyás pólóval lefizetnünk a strasbourgi bírókat. És nyilvánvalóan hazaárulás történt: Strasbourg korlátozni akarja a magyar emberek jogát, hogy megsérthessék mások véleményszabadságát.

brühüyyy
kkk
patyom kinn
a nevetségesség öl butít és nyomorba taszajt
Kivételesen igaza van az AB-nek. Nem akkor kell hőbörögni, amikor már személyesen is fáj!
hvg.hu/itthon/20180108_kioktattak_elutasitottak_alkotmanybirak_Hando_hilbert
@Rodeo36 11:
A legtöbb helyen tényszerűen beszámolnak a Kétfarkúak (megegyáltalán a szólásszabadság) győzelméről, de bezzeg a prostisrácok!
pestisracok.hu/az-emberjogi-birosag-beallt-ketfarku-kutya-nihilista-part-moge/
Azért valami örömhír is: van magyar, akinek sikerült a nyitás kelet felé!
mno.hu/konyveshaz/magyar-regenyt-valasztottak-az-ev-konyvenek-kinaban-2442135?utm_source=feed&utm_medium=rss
Krasznahorkai Sátántangóját.
444.hu/2018/01/23/simicska-hazaarulok-es-tolvajok-a-fideszesek

"Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom."

Egy brancs maguk, ne is tagadja.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Milyen nap van ma? - kérdezi Micimackó.
Ez az a nap, mikor porig égetjük ezt a kibaszott szarfészket - válaszolja Malacka.
A legszebb napom. - mondja Micimackó.
@kekex:
a prostisrácok olyan idióták, hogy nem érdemes olvasni őket
fejfájást kapok tőlük meg undort

brühüyyy
kkk
patyom kinn

trisztán azbej is prosti? és hová szökött?
@Oxica:
Azért a Lajosnak egyvalamit meg kell hagyni: rövid és tömör.
Orbán egyszavas jelllemzését nem igazán lehet felulmúlni,de a fidesz jellemzése is találó.!
@Rodeo36 11:
Miért? Jó viszonyítási alap. Pl abszolút nulla. Bááár..
Mindig meglep, hogy van még lejjebb.
@kekex:

Emlékeim szerint ( egyszer olvastam ) van az alkotmánybíróságról szóló törvényben olyan rendelkezés , hogy magánszemély akkor is oda fordulhat, ha személyesen érintett egy olyan ügyben, amelyben a jogszabály alaptörvény ellenes. ÉS. Nincs az alaptörvényben, meg az AB törvény sem olyan, kitétel, hogy kivéve a gyevi, akarom mondani a bírót. Ő nem bírói, hanem munkavállalói minőségében fordult az AB-hez. Úgy hogy bekaphassák, ha valóban ez az elutasítás indoka.
Szerintem a bírónő nem olvasta el, hogy az AB-hez csak akkor fordulhat a magánszemély, ha minden egyéb jogorvoslatot igénybe vett. A figyelmeztetés tudomásul vétele meg nem jogorvoslat.

Valami hibádzik a hír körül. Látni kéne azt az elutasító határozatot.
@kekex:
természtesen van lejjebb, és a fijjug nagyon keményen küzdenek, hogy elérjék a világrekordot pofátlanságban és aljasságban...nekem vannak javaslataim a díjra vonatkozóan: 500 kg öntöttvas golyó acéllánccal és bilinccsel amivel rábilincselik a nyakára a nyertesnek vagy ugyanaz bombával és a kezébe adni a gyujtó gombot

brühüyyy
kkk
patyom kinn
természetesen mindez az egyik stadijonyban nagyközönség előtt
zsurpubi.hu/cikk/3793-nem-soros-hanem-a-fidesz-utaztat-kulfoldieket-a-tuntetesekre/

A lengyel bér bégetők, azok nem külföldiek elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
zsurpubi.hu/cikk/3797-breking-orban-eddigi-legaljasabb-hazugsaga-egy-kepben/

Eddigi legaljasabb?

Az eddigi nyomorék élete egy nagy hazugság. Egyszer egy szép napon, a bukás után, kártyavárként omlik össze az egész felcsúti szarfészek, amit összeharácsolt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Nem volt taggyűlés.
@látjátok feleim szümtükkel:
Bíróként munkavállaló, akitől elvárható a reá irányadó jogszabályok ismerete. Egyébként meg még nem merítette ki a fegyelmi elleni összes törvényes lehetőséget, majd pár hónap (év) múlva érintettként fordulhat az AB-hez. Ki van ez találva!
Amikor meghozták a törvényt, akkor kellett volna az AB-hez fordulni. De tette akár egy bíró is? Merthogy személyesen (akkor) még nem érintette.
"amikor engem vittek el, már senki sem volt, aki szólhatott volna értem"
A hétköznapi fasizmus tekintetében pedig kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét!
@Oxica:
Egyébként meg bevándorlásszervező a rogánybagázs (letelepedési kötvény értékesítők), tehát elsősorban rájuk kell húzni a vizeslepedőt.
Ez egy jó ötlet- ha elkaszálja a fidesz, az érintettek legalább tudni fognak róla!
hvg.hu/gazdasag/20180123_az_lmp_es_az_mszp_is_ujraszamoltatna_a_devizahitelesek_tartozasat
Bánk bán - akarom mondani Or bán (és b. családja)
index.hu/mindekozben/poszt/2018/01/22/ezek_mit_szednek_ripost/
comment.blog.hu/2018/01/23/a_kormanymedia_nagy_reszeben_tilos_kimondani_tiborcz_istvan_nevet
"Tiborcz István egész egyszerűen nem tud bekerülni a kormánymédiába"
Nagyon helyes! A jobbik feladata a jobbos szavazók megosztása.
mandiner.hu/cikk/20180123_kihatralt_mellar_tamas_mogul_a_jobbik
Mi a mentsége az LMP-nek?
"A Párbeszéd azt javasolja, hogy hasonló esetekben a kormánynak a magyar emberek helyett a bűnös cégre kell terhelnie az uniós büntetés megfelelő részét. Vagyis az Orbán-vő cége 4 milliárdot kellene, hogy befizessen a magyar költségvetésnek.

A rendszerváltás után Karácsony Gergely és a változás szövetsége olyan törvényeket hoz majd, amelyek megakadályozzák a politikus-rokonok közpénzből való gazdagodását, és elkobozzák az összelopott vagyonokat a tolvaj fideszesektől.”
mandiner.hu/cikk/20180123_parbeszed_negymilliardot_kellene_behajtani_az_orban_csalad_cegen
Ez tény, vagy csak annak látszik?

"A válóok a Szegedi Tudományegyetemen 2011/2012-ben megvalósult naperőmű beruházás volt. A kilenc pályázóból mindenkit kizártak, így nyerte el a tendert a legdrágább ajánlatot tevő Elios. Tiborczék ezután felvették az uniós támogatást, majd egyszerűen nem fizették ki az alvállalkozót, aki emiatt egy évvel később pert indított a Fővárosi Törvényszéken. A bíróság beidézte az Eliost vezető Tiborcz Istvánt, aki nem jelent meg a tárgyaláson."

index.hu/belfold/2018/01/24/orban_hozta_ossze_tiborczot_simicskaval/
Beszarás!

Azt mondják a tv-ben, hogy a migrációval kapcsolatos egyes statisztikai adatok csak vakoknak és gyengén látóknak szerkesztett oldalon található meg.:D:D:D
444.hu/2018/01/24/frakciohetvegevel-miniszterelnoki-evertekelovel-fordul-ra-a-kampanyra-a-fidesz

"A beszéd témája a lap szerint az "eredmények" ismertetésén túl "a választás és annak tétje" lesz."

A pénz már itt van a számlán.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Milyen szép a magyar nyelv, mennyi okos szava van a világosság és a sötétség kifejezésére. Pl. Farkasvakság, , felvilágosodás, elsötétülés, megvilágosodás? Vagy nem jó a sorrend?;D

www.sztarklikk.hu/juszt_laszlo_blogja/mikor-vilagosodott-meg-simicska/333493/
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/01/23/krumplit_oszt_a_fidesz_a_nyugdijasoknak_a_xii._keruletben/

Erről az jutott eszembe, hogy van egy régi bölcs magyar mondás, miszerint feszeng, mint két krumpli három zsákban.;D
@kekex:
am sunnyogás, hátha én még megkapom a részem? meg a nem az én ügyem, majd a szenvedő megolgya valahogy? és hasonló "hozzáállás" jellemző, és az, hogy a mások tudását ellopni de nem megtanulni az is jellemző a levédiabasznádi zemberekre, kitúrni a készből és élvezni az erő hátteret lásd orbánpapi kőbányaszerzési történetét ami a világ legaljasabb szeméccsége és még csak meg sem rezdűlt a képe amikor ellopta más által kiszenvedett és megdolgozott bányák tulajdonjogát és piacait

és az összes többi is ugyanaez

halál rájuk nem érdekes hogy most már szép őszhajú kis öreg ember kitaposni a beleit

brühüyyy
kkk
patyom kinn

ha a 90 éves biszkut meg tudták hurcolni akkor ezt is
Nagyplakátra!
Nem akarjuk, hogy kínaiak mondják meg, mire és hogyan költsük az adóforintjainkat!

Ez a metódus ugyan is legalább annyira nemzet ellenes, ésveszélyes a nemzetgazdasági érdekekre, mint a nem létező Soros terv nagyplakátozása.

Mit is mondott az Orbán? Nem tűrjük, hogy az IMF nekünk dirigáljon. Majd dirigál Kína?;D

hvg.hu/kkv/20180124_Szinte_nem_szolhat_bele_semmibe_a_magyar_fel_a_BudapestBelgrad_vasut_kapcsan#rss
MIVAN?

Visszaosztás közbeszerzés után?

"ha nagyon alaposan nyomoznának, akkor túl felső szintre érne el a nyomozás a kormányon belül."

MI LESZ? MIKOR?

index.hu/gazdasag/2018/01/24/egeszsegugy_palyazat_kartell/
444.hu/2018/01/24/leekens-erdekes-csoportba-kerultunk

"véletlenül sem szabad abba a hibába esnünk, hogy alábecsüljük az ellenfeleinket, mert nem lesz könnyű ellenük. "

Csak remélni tudom, hogy azzal azért tisztában van ez a belga fószer, hogy nem a spanyol válogatottat irányítja.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Figyelemmel az 1294 kormány által "betelepített migráncsra", A "Stop Soros" terv értelmében akkor most szabadon választott? kurmányunk migráncsokat betelepítő szervezet és ők is fizetik majd a 25% büntit? :-)
@látjátok feleim szümtükkel:
na ebből lesz még hacaca...a kínai a saját pénzét nem aggya a kezébe senkinek sőt még a pöcsét (et) sem... lesz még ott sírás és a fogaknak csikorgatása

brühüyyy
kkk
patyom ikinn öntökönlövés tipikus esettye leve
444.hu/2018/01/24/veletlenul-pont-orban-becsi-utjanak-idejere-hivta-ossze-kover-a-parlament-rendkivuli-uleset

A felcsúti lótolvaj cigány egérutat nyert. Azért a függönyt is vigye Bécsbe, mert hátha..., meg a Boldog Karácsonyt sem aktuális így január végén.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/24/lezsak-es-boross-sem-mondja-le-ott-lesznek-a-horthy-misen

Hahaha elvtársak.

Horthy már rég a pokolban lapátolja a szart, örök kárhozatban, annak már aztán misézhetnek ezek a horogkeresztények.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Inkább a Donnál halálra fagyott magyar katonákért kellene misézni elvtársak.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Nem akarják, hogy mi döntsük el, hogy mire költsük a KINAI adóforintokat"
Hj,. ezek kínaiak és nem hülyék!
@Oxica: Előre látható volt, hogy Orbán nem fog beleállni. Miért? Mikor volt utoljára itthon X.23-án?
De ha már időbeli egybeesés: ez azért árulkodóbb:
propeller.hu/itthon/3329804-holokauszt-emleknapjan-tartanak-horthy-megemlekezest-mazsihisz-elnoke-szerint?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
propeller.hu/itthon/3329802-mszp-szerint-erzsebet-utalvany-kibocsatasbol-irdatlan-haszonra-tesznek?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
Ehhez képest majd az adófizetők kártakanítjék a -sodexhot és társait. Merthogy nemzethy érdek a nemzethy tőkésosztályí gründolása! Az anyukájuk inkriminált testrészét nekijük!
Hol vannak ehhez képest a sztahanovista 120-130 %-ok?
valasz.hu/uzlet/uj-magyar-csucs-kilometerenkent-314-milliardbol-ujitanak-fel-egy-vasutvonalat-127115
300 %, az igaz magyarh teljesítmény!
Csak nekem dereng némi összefüggés az amarikai kongresszus általa demokratikus mnagyar kommunikáció támogatására megszavazott dollárok és a hír között?
hvg.hu/itthon/20180124_Fidesz_RTL_Klub_kampany_reklam_valasztas?s=hk
444.hu/2018/01/24/toltson-el-nyolc-masodpercet-szekszard-fideszes-polgarmesterevel-es-ont-is-elfogja-a-jeges-remulet

„Ismeretlen személyek, ismeretlen teherautókkal, különböző tevékenységeket végeznek itt a városban, és hát nem tudunk róluk sem... semmilyen információnk nincs róluk.”

Elhordják a szarhegyeket elvtársak, amit önök összelapátoltak elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Üdvözletem minden szekszárdinak, akik erre az idiótára szavaztak, megérdemlik.
@Oxica:

Üzenem polgi úrnak, hogy amikor felénk csatornáztak, teherautókkal ismeretlen emberek jártak erre, és teljesen ismeretlen emberek csinálták a gödröt is. Majd sokadszor is, miután elsőre nem sikerült. Ez nem zavarta a fideszes polginkat, és nertársait. Sőt az sem, hogy most kiderült, vannak részek, amik a tervben benne is voltak, és még sem fektették le a csatornát. Gondolom a munka ki lett fizetve. Ismerteknek, oszt még is ismeretlenek maradtak.
Ő már csak tudja.

"a fideszes politikus úgy fogalmazott: a törvényen belül kell működni, aki nem ezt teszi, "az a maffia"."

www.sztarklikk.hu/kozelet/millios-tiszteletdijat-kapnak-de-fogalmuk-sem-volt-a-fideszes-kepviseloknek-hogy-mirol-szavaznak/333522/

Vajon a közbenemszerzésekről is ezt gondolja?
Azt mondja a fideszes szóvivő, hogy mi ( a kormány és a fidesz ) magyar Magyarországot akarunk.

Akkor miért engedtek be 20 ezer ( 20000 ) migráncsot, akik ezért még fizettek is a haveroknak?
@látjátok feleim szümtükkel: Igen a helyzet nem kicsit abszurd. Ahogy korábban már jeleztem a Stop Soros intézkedés csomag migrációt elősegítő (mit segítő? Végző!) szervezetek listájára kurmányunk is felkerült. :-)

Nem mellékesen újabb csontvázak dőlnek ki a "migráncsválság szekrényből". :-)

varosikurir.hu/kopt-menekultek-a-bakonyban/

Titkos kopt menekültek a Bakonyban lassan 3. éve. :-) De kamion! :-)
Bagoly mondja verébnek:
www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/01/24/kocsis-mate-szerint-hazugsag-a-dk-es-a-jobbik-allitasa/
" az önkormányzat egyetlen fillért sem fordít illegális bevándorlók támogatására."
Ez a hívoknek elég, a többieknek lefordítom magyaránra: nem az illegális, hanem a legális és bevallott oltalmazott menekültekre fordítanak pénnzt. Viszont uniós forrásból, tehát a fele igaz. "Az önkormányzat egy fillért sem" mert csak úgy csöpögnek a "szeresd felebarátod" életérzéstől.
444.hu/2018/01/24/betesz-az-ellenzeki-partok-koordinalt-indulasanak-a-nemzeti-valasztasi-bizottsag-mai-dontese
Azt csak a fideszesek szeretnék álmukban. Merthogy akad 27 olyan körzet, ami biztos fidesz többségű. VALAMENNYI ellenzéki pártnak azokban kell a kötelező kűrt megfutni.
Mindig mondtam, hogy ténylegesen csak a maradék 79-en kell és lehet osztozni.
www.atv.hu/belfold/20180125-horthy-emlekmise-miert-kell-reformatus-kormanyfore-katolikus-miset-mondani/hirkereso
Egyáltalán nem kéne!És aki elhiszi, hogy "véletlenül" került egy holokauszt emléknapra, az simán beveszi azt is, hogy a gólya hozza a gyereket. Mert egyébként süniznének egyet (Pardon, mondta sün, és lemászott a keféről)
@kekex:

A listát egyszer kell állítani, ha az állítás után az változik, az már nem az "állítás" része.

Szerintem nincs a választási bizottságnak törvényi felhatalmazása arra, hogy ettől eltérve azt mondja, a felállított listán nem lehet változtatni. Mert a választás előtt egy nappal meg is halhat a 27-ik jelölt és akkor mi van? He?

Remélem a pártok protestálnak, és meg sem állnak az alkotmánybíróságig.

Arról nem is beszélve, hogy Orbán szerint az országos választási bizottságnak is be kell tartania a jogszabályokat. Még akkor is, ha az szar a fidesznek. Ők nyomták ki, kapják be.
@kekex:

Mondjuk azért arról is lehetne nehány képet és írást közzé tenni, amikor Orbán a fáraóval borult össze, Szijjártó meg a körözött személlyel. No és a tiszteletbeli álláthatatlan konzulról is szó eshetne.
@kekex:

Jóvanna, régen is csak a vallásosak voltak a jó kommunisták, karácsonykor tele is volt velük a templom. Fidesz meg jó tanuló, híven követi hősi elődeit.
@rdos:

Hiába, a korral és hatalommal gyengül a memőria, és előferdül" A szentségit, megfeledkeztem róluk….".:D

Meg arról, hogy a magyar ember régi mondása szerint a hazug embert hamarabb utol érik, mint a sánta kutyát.;D

Persze néha tanulni kéne a hagyományokat is.
@látjátok feleim szümtükkel:
Sok függ a szóhasználattól. Ha az "indulás feltétele" a 27 (ebből 9 pesti) akkor ha a törlések után nincs meg az indulási feltétel, akár a választás reggelén is törölhető. Legfeljebb eddig nem így olvasták.
De mint váltig mondom: a 27 fix fideszes körzetben is teljesíthető! Az ugyanis nincs a törvényben, hogy más-más körzetben kell teljesíteni. Darab-darab.
Viszont a töredék szavazatok miatt mégiscsak indulni kellene mind a 106 körzetben, legfeljebb a 27-ben alig kampányolni, és előre tolni a jobbikot, aminek egyébként is a jobbos szavazatok megosztása a feladata.
@kekex:

Azzal egyet értek, hogy minél több körzetben kell indulni, de a választási bizottság állásfoglalása nem erről szól.
Amit te boncolgatsz, ahhoz azt tenném hozzá, nem tiltja a törvény a saját induló elleni kampányolást, vagyis indult a jelöltünk, de ne rá, hanem x-re szavazzatok, mert akkor lesz váltás. Beszéljünk világosan, mert sötétben minden tehén fekete.

Mellesleg ha a pártok ezt megértik, akkor minden körzetben elindulva sokat rontják a fidesz párt esélyét is.
@látjátok feleim szümtükkel: :-) Hát a sánta kutyu utoléréséhez kell néhányszor db "elmúlt nyolc év", de mintha valami érne. :-)

Niné! A király (m)esztelen. :-)

Valami gyermekkori olvasmányomban volt hasonló (dézsátfűz) érzésem. :-)
444.hu/2018/01/25/soros-orban-akkor-tert-rossz-utra-amikor-gazdagga-tette-az-apjat

„Orbán akkor tért igazán rossz útra, amikor gazdaggá tette az apját azzal, hogy szinte csak tőle rendeltek követ az útépítésekhez. Ezzel komoly vagyont halmoztak fel”

80 éves de még mindig tű pontos az öreg. Na, lápi hülyemagyarok, lehet irigykedni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
"A városi közgyűlés csütörtökön szintén határozatban utasította el továbbá, hogy a városban bevándorlást szervező iroda működjön – közölte Szolnok polgármestere az MTI-vel."

Basszus!
Rogán nertást akkor hogy nyit letelepedés kötvényes irodát Szolnokon?

www.hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2018/01/25/elu
tasitottak-soros-civiljeinek-tamogatasat-szolnokon/

Polgi nertárs túloz: mivel állítása szerint
" Az ellenőrizetlen, illegális migráció tapasztalatai rendkívül rosszak, mindenütt a bűnözés erősödésével és a terrorizmus megjelenésével jár ez a folyamat – hangsúlyozta. ", hiszen a belügyér most tette közzé, hogy jelentősen csökkent a bűnözés.
"A Kommerszant című orosz lap ugyanis azt írta, hogy elhalasztják a két új atomerőmű átadását Oroszorszában, engedve az orosz gyári lobbinak. Az ok:túl drága lenne az orosz áram."

Semmi gond, nálunk majd felárral adják.Mármint félárral felemelten.
Főleg, ha akkor i a fidesz lesz hatalmon.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=213080
MI LESZ?

"Tavaly aztán Polt Péter legfőbb ügyész egyik írásbeli válaszából kiderült, hogy megszüntette a nyomozást a BRFK a Budapest Szíve program ügyében „részben mert bűncselekmény elkövetése nem volt megállapítható, részben elévülés miatt”."
Most meg az OLAF már megint durva rendellenességeket találhatott?

hvg.hu/itthon/20180125_csalast_gyanit_az_eu_a_budapest_szive_program_korul#rss

Csak bújik a szög a zsákból?
"Újabban nem a titkosszolgálat, hanem a fideszes Németh Szilárd dönt arról, ki a nemzetbiztonsági kockázat. A kormánypárti politikus talált is két kockázatot a bohózatba fulladt nemzetbiztonsági ülésen."

Németh Szilárd nem tudja mit mondott Orbán? A törvényeket mindenkinek be kell tartania, még Németnek is. Azt, hogy ki veszélyes és ki nem, nem ő mondja meg.

index.hu/video/2018/01/25/ertelmezhetetlen_produkciot_adott_elo_nemeth_szilard/

Mi az, hogy nem volt értelme az ülésnek? Hiszen a Német feje olyan szépem pirosodott végén, hogy jól tenné, ha minél előbb megméretné a vérnyomását, mert még baja lesz ha túl magasra szökik.
Na, elérkeztünk ide is. Bújik a szög a zsákból.

index.hu/gazdasag/2018/01/25/nemzeti_toke_hitel/

"Annyira eladósodott az Orbán-kormány alatt létrehozott nemzeti nagytőkés osztály, hogy egy kormányváltás, egy világgazdasági sokk vagy egy nagyobb kamatemelés után az oligarcha-hitelek bankválságot okozhatnak Magyarországon..."
@Oxica: a történet nem pontos! "az" öreg egy pofátlan szemétláda és a bányákat aljas módon ellopta másoktól akik azokat felfejlesztették és kialakították a vevőkörüket is majd aljas trükkökkel ez a cigány szarházi eltulajdonította és csak ezek után lehetett átjátszani neki az egész felveő piacot és az ország térkövezését ami tök fölösleges pénzkidobás és selejtes módon kivitelezve csak am kő megvételére bazírozott
ennyit a geci csalággyáról és buzinicc jeiről

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezzel a kivonulással végleg lelepleződtek a g..ik. Kiderült, hogy a soros terv csupán egy kibaszott nagy blöff.
444.hu/2018/01/25/miutan-kiderult-hogy-a-kormanynak-vannak-a-menekulteket-segito-palyazatai-a-belugyminiszterium-indoklas-nelkul-visszavonta-azokat

Hát hát elvtársak!

Altusz elvtárs, beleszart a ventilátorba rendesen, oszt most fröcsög a szar mindenfele elvtársak.

Az volt a mesteri felcsúti lótolvaj cigány terv, hogy itthon hergeljük a lápi hülyemagyarokat a menekültek ellen, az uniótól meg lehetőleg minél több lóvét lenyúlni menekülteket segítő programokra, persze okosban a fű alatt.
Na ebbe szart bele Altusz elvtárs, oszt most borult a bili rendesen.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:
kibaszott jó, amikor aszongya a disznósajt elvtárs, hogy a Soros György nek semmi köze a sorostervhez és nem is illetékes arról nyilatkozni

ez mindent vitt...

még várunk egy kicsit, akkor kiderűlhet, hogy a sorosnak van egy Doppelgänger e
brühüyyy
kkk
patyom ikinn
és a sorosgyuri sem ismeri
@Oxica:
ja, látván a vídejót, ahogy ott kereng a folyosón nem találva a helyét mint a tojógalamb és lila fejjel menekűlni próbál és nem nyilatkozik többet...senki sincs a fidex ben aki elmesélné neki mit is mondott tulajdonképpen? és hogy ebből még világraszóló kabarét fognak csinálni? a fidex kárára?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Rendőrök foglalták le egy tüntető diák számítógépét

akiraly
politika
ma 7:31
64
164

"Ma reggel elvitte 4 rendőr a [számítógépeimet]!! Senki ne álljon velem szóba telefonon és személyes beszélgetésen kívül." - posztolta szerdán Facebook-oldalán a pénteki diáktüntetések egyik résztvevője. A diáktüntető tavaly óta politizál aktívan, több kormányellenes tüntetésen szavalt verseket, és a Városligetben a fák védelmében tartott demonstrációkon is rendszeresen megjelent.

444.hu/2018/01/26/rendorok-foglaltak-le-egy-tunteto-diak-szamitogepet

Öreg néne hazaárulója • 21 perce

Ha most nem kezd el együtt ajvékolni az egész ellenzék a srác védelmében, akkor akár el is áshatják magukat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem kell megijedni, biztosan lehallgatás közben rájöttek, hogy rossz az a gép, és elvitték megjavítani.;D
444.hu/2018/01/26/rendorok-foglaltak-le-egy-tunteto-diak-szamitogepet

"Elmondása alapján a rendőrök szerdán akkor jártak a lakásán, amikor csak édesanyja volt otthon. "

Tessék mondani elvtársak, ez még mindig demokrácia meg jogállam elvtársak?
Az hogy van elvtársak, hogy csak úgy betörünk magán lakásokba és elvisszük az értékeket akkor mikor a tulajdonos nincs otthon?
Gondolom a megfélemlítés a cél elvtársak, hogy mindenki féljen és kussoljon, mi elvtársak?
Gondolom, erdogan mestertől tanulta ezeket a módszereket a felcsúti lótolvaj cigány, mi elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/26/gyorsulo-utemben-fogyik-a-magyar

"2017 első 11 hónapjában 35839 fővel csökkent Magyarország népessége"

Évente egy város tűnik el.

Akkor hány városunk is van még elvtársak? Mert annyi évünk van még hátra elvtársak, ahány városunk maradt még elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Persze mindig jobb vergődni 1200 menekült miatt, mint szembenézni a valósággal, hogy a magyarságnak már csak múltja van, ráadásul az sem valami fényes.
@látjátok feleim szümtükkel:
Csak egy adalék: azért "államosították" a Takarékpénztárakat, mert óvatos hitelezési politikát folytattak, és nem lapátolták ki a "nemzethy" oligarháknak
a tagok pénzét. De bezzeg azóta!
@Oxica:
Ez neked véletlen? merthogy a Davos-i világtalálkozó idejére időzíteni a bizonyítottan korrupt volt politikus fogadását - na az a véletlen! Meg mutatja a fontossági sorrendet is.
@Oxica:
mno.hu/belfold/kocsis-mate-beismerte-hatvan-migrans-el-budapesten-a-magyar-koltsegvetesbol-2442667?utm_source=feed&utm_medium=rss
Mondtam, hogy a hangsúly az "illegálison" volt. A legális kötvényes 20 ezer (+ a reszli csalágtagok) meg az oltalmazott (ami nem migráncs, főlen nem illegális) az rendben vagyon!
Csakhát elvtársak! Ha megkülönböztetünk menekültet és gazdasági migránsot, akkor miért kellett egységesen riogatni velük a Bözsi néniket?
@kekex:

Arról nem is beszélve, hogy az illegális migráns és annak segítése az embercsempészet kategóriába tartozik, márpedig bárkit bűncselekmény elkövetésével vádolni bizonyíték hiányában szintén bűncselekmény. Még a nagyplakátokon is. Pedig Orbán megmondta ( gondolom saját párttársai szidják is a száját eleget ), hogy a magyar törvényeket mindenkinek be kell tartani. Nagyplakátokon is.:D

Egyébként meg úgy fosik a kormány meg a hivatalai, és valamit közvéleménykútásói jelentésekből elhallgatnak?

Eddig három havi papírt kiadott a háziorvos, most meg már csak a választásokig adhatnak. MIVAN?
@kekex:

Nem véletlen a hír, hogy a nemzeti oligarcsák bankhitele bedöntheti a magyar bankokat.
@kekex:

Basszameg, én még ilyet nem hallottam, hogy közkívánatra osztogassanak ételt a rászorulóknak. ez valami fideszes kitalálmány.

Persze ha a haveroknak leteleledési kötvénnyel, meg korlátlan és milliárdos bankhitelekkel lehet "közkívánatra" zsozsót csurgatni, akkor egy kis étel meg sem kottyan a magyar költségvetésnek.
@kekex:

Reggel becsurgattam a röhögécstől.:D

Azt mondja a tv riporternek a ferencvárosi polgármester, hogy "migráns illetőségű személy". Nanebasszameg! Polgármester úr nem tud magyarul? Mi az a migráncs illetőségű? Van valahol migráncsfalva?
Azért a szekszárdi kollégája sem maradt le tőle az ismeretlen teherautókkal ismeretlen személyek ismeretlen tevékenységet folytatnak kiszólásával.

Fideszben már gondolkodni sem szabad?
Hehehe-hahaha, politiki felhang miatti prioritás? MI ez, ha nem a dikta túra?

index.hu/belfold/2018/01/26/a_momentum_felfestette_az_epekovesek_labnyomait_a_rendorok_gyorsan_megjelentek/

Nem jobb lenne inkább a prioritási elsőbbséget a vesekövesek műtétjének biztosítani?
ez már kész hivatali visszaélés, amit a Gazdasági Minisztérium művel. Hiszen bírósági ítéletet kellene végrehajtaniuk, és ha ez nem történik meg, egyértelműen bekövetkezik az érdeksérelem. A köz érdeksérelme.

Pedig Orbán megmondta, hogy a jogszabályokat be kell tartani, még a Gazdasági Minisztériumnak is. VAGY NEM?????

Pedig Orbán tudja. Vagy nem?????
Ez meg nem visszaélés kinézetűnek láccó migráncsalakú csalásszerű akárminek készült?

index.hu/gazdasag/2018/01/26/nem_tudjak_miert_adnanak_120_milliot_a_polgarmesternek/
Linkajánlóm:

karvalyokfoldje.blog.hu/2018/01/26/vegjatekahoz_erkezett_az_orban-terv?utm_medium=lista&utm_campaign=bloghu_cimlap&utm_source=nagyvilag

A poszt alapján jutott eszembe egy szíú (dakota) közmondás, hogy: "tolvajtól - strómantól lopni nem szégyen". Meglehet csak városi legenda. :-)

Legfőbb közszolgánk, mini szterelnökünk ismeri-e? Persze ezek a dakoták a tulajdon a magántulajdon tekintetében nem olyan szigorú, az évszázados polgárosodás alapján kialakult világban élnek ahol is a tulajdon az szent. :-) Pl focialista kishazánkra gondoltam. :-)
@látjátok feleim szümtükkel: A munkásszállás célú hasznosítást támogatnám. :-)

www.youtube.com/watch?v=Wwt64BaP_yI

Én a Feri és a Bíró Imre. :-)
szánalom, söpredék mind aki ehhez a nevét adja:

Egy graffitire hivatkozva foglalták le a tüntető diák számítógépét

444.hu/2018/01/26/egy-graffitire-hivatkozva-foglaltak-le-a-tunteto-diak-szamitogepet
@rdos:

Gyurcsány a hibás, meg a pofátlan végkielégítés.
@látjátok feleim szümtükkel: :-) Meg az elmúltnyócév. Ja, az lassan éppen 8 éve elmúlt. :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ne légy elfogult. 6.lenineftárs is ráförmedt a Kreml alatt focizó gyerekekre hogy: TAKARODJATOK!

Micsoda humánus ember, hát hiszen simán le is lőhette, vagy lövethette volna őket! Mondta az ősszájnyalonca:-(

Na ugye hogy ugye, túl kedves vezetőnk kérésére .. beszélek félre, utasítására "csak" vegzálják egy kicsit a fiatalt. :-(
hvg.hu/itthon/20180126_Megtudtuk_mivel_vedekezik_majd_Orban_Hadhazy_ellen#rss

Ezt közelről is megtanulmányoznám, de majd így is meg fogjuk hallani a végeredményt. Talán jövőre. Nem hiszem, hogy elég tökös bíró, és a választás előtt egy tárgyaláson elbírálná. Pedig ez nem igényel sok gondolkodást, hiszen mindent információ adott. Erre utal az is, hogy Orbánék szerint ez csak egy vélemény. MIRŐL?

Egyébként valaki felvilágosíthatna, hogy a parlament nyilvánossága előtti képviselői felszólalás mióta lobbizás?
Én ezt nem értem.

Saját pénzemből saját földemen halastavat létesítek, és azon csak állami horgászengedéllyel horgászhatnak akik azt szeretik? Ezmiez, ha nem rablás?

www.agrarszektor.hu/elemiszerpiac/ha-nincs-horgaszengedely-mar-a-halastavakon-is-buntetnek.9759.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
@látjátok feleim szümtükkel:
háááááááááááááát igen, ennél még az un sötét középkor harácsa is enyhébb volt...a jobbágyság létrejött a földesúr (lásd még Móricz Zsiga írásait) üli torát és egyre butább lesz és egyre kapzsibb meg egyre dagadtabb amíg mozdúlni sem tud a saját a hájától lásd még az usa elhízási indexét

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel:

lesz füstpénz, jobbágy ingyen robot, és padlásseprés meg beszolgáltatás

brühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2018/01/26/kiadtak-a-valasztasi-szerveknek-hogy-toroljek-a-partot-amelyik-tul-sok-jeloltet-leptet-vissza

Szabad választások, mi elvtársak?

Pedig állítólag torony magasan vezet a fideSS, akkor meg mire jó ez a pitiáner szarakodás elvtársak?

Ennyi erővel akkor az összes pártot lehetne törölni, nem elvtársak? A fideSS indul egyedül, oszt jónapot.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
varosikurir.hu/egy-nimand-goncz-patkannya-valtozott/

Jó tv, nézhető tv, jobboldali tv.

Aszongya hogy:

“Göncz egy becsületes talpig férfi volt aztán kilencven után egy patkánnyá változott. Tehát nem ’90 előtt volt patkány, hanem ’90 után lett az.”

“Itt az idő, hogy megmutassa magát a polgári kurázsi és megakadályozzuk, hogy az SZDSZ volt politikusáról egy metróállomást nevezzenek el.”

"Végtelenül torz kép él az emberekben Göncz Árpád történelmi szerepéről. Ő a rendszerváltozás egyik legkártékonyabb szereplője."

Na jó jó elvtársak. Tegyük fel, hogy Göncz Árpád egy kártékony patkány volt, na de akkor elvtársak, mit mondjunk a felcsúti lótolvaj cigányra elvtársak?

Az az igazság elvtársak, hogy hullarablók lettünk, a legpocsékabb nemzet.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: ááá csak semmi különös:

sopánka • 2 órája

Off: az atv -t TEK-esek őrzik, mit gondoltok miért? Krug Emilia mai egyik vendége: Geert Wilders. Szégyen és gyalázat!!

sopánka Iróniusz • 2 órája

Fasiszta szemét. A Hit Gyüli kiadta a könyvét és állandóan megy a reklámja az atv-én, ahogy Gorka Sebestyén könyvéé is. Most idejött reklámozni.

Iróniusz sopánka • 2 órája

Nem úgy tűnik, mintha az ATV és a HÍRTV nevet cserélt volna az elmúlt évekhez képest?
Micsoda véletlen: Venezuelában hasonlóan próbálják megakadályozni az ellenzéki összefogást, mint Magyarországon

Megtiltották az ellenzéki pártoknak, hogy közös elnökjelöltet állítsanak

444.hu/2018/01/26/micsoda-veletlen-venezuelaban-hasonloan-probaljak-megakadalyozni-az-ellenzeki-osszefogast-mint-magyarorszagon
a magyar jövő

Venezuelában amúgy is romokban van az ellenzék: a vezetők egy jelentős részét lecsukták, másik részük inkább önként elmenekült az országból. Nicolas Maduro elnök pedig épp szerdán jelentette be az előrehozott választás megtartását. Az egyébként ellenzéki többségű parlament vezetője a Legfelsőbb Bíróság mai döntését egyszerűen úgy kommentálta, hogy a bírák eladták magukat a kormányzati választási stratégiának.
444.hu/2018/01/26/tenyleg-gondolkodik-a-telenor-a-kivonulason

Megveszi nekem a roszatom.

Tele-ner a magyar mobilszolgáltató.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

No unalmamban elolvastam az 2013. évi XXXVI. törvényt, annak is a 63. pontját, ami a lista bejelentéséről szól, és elolvastam az országgyűlési képviselők választásáról szóló 2011. évi CCIII. törvényt is, de egyik sem jogosítja fel a nemzeti választási bizottságot a lista minimumának meghatározására.

A választási törvény szerint:

26. Az iránymutatás
51. § (1) A Nemzeti Választási Bizottság a választással kapcsolatos jogszabályok egységes értelmezése érdekében a választási szervek számára iránymutatást adhat ki.

(2) Az iránymutatás kötelező jogi hatással nem rendelkezik, kizárólag iránymutató jellegű, ellene jogorvoslatnak helye nincs.

(3) Az iránymutatást a választások hivatalos honlapján közzé kell tenni.

Lehet a listát törölni, de nem írja egyik törvény sem, hogy a létszám erre ok lehet. Nyilván, ha a szervezet nem felel meg a jelölt állítási feltételeknek utólag, akkor törölni kell, de jelöltállításnál sincs szó 27 jelöltről.
Egyik törvényben sincs szó arról, hogy a választási bizottságnak joga lenne a listát törölni azért, mert az általa ajánlott létszám alá csökkent a jelöltek száma.
Ez kb. olyan, mint az állami számvevőszék javaslat-határozata akármije, ami nincs is.

Egyebekben meg a pártoknak érdemes minden körzetben jelöltet álltani, és abból a választás napjáig annyit vonhatnak vissza, amennyit akarnak, csak arra kell figyelniük, hogy előre nem látható helyzet esetére is legyen 5-6 tartalék a 27 felett.

Egyébként ez a kérdés akkor lesz aktuális és érdekes, ha egyetlen listát is vissza fognak vonni a létszámra hivatkozva, mert azt már meg lehet támadni bíróságon, és ki fog derülni turpisság.

Én úgy gondolom a jogszabály egységes értelmezésére kiadandó iránymutatás nem azt jelenti, hogy a választási bizottságnak joga lenne érdemben belenyúlni egy törvénybe. Ők nem jogalkotók.

Mellesleg nem valószínű, hogy véletlenül hagyták ki a törvényből a listán jelölhető minimumot, hiszen a maximumot meghatározták. Sanda a sanda?

Ezek a szabályok az alaptörvényből következnek, és talán lehet, hogy ez az iránymutatás csak egy blöff, mint a soros lista?
444.hu/2018/01/26/mar-86-amerikai-fiatal-kerult-korhazba-mososzereves-miatt

Idióták, nem lehetne mondjuk a szarevés? Abból nem lehet baj, legfeljebb kiszarja a szart újra.
444.hu/2018/01/26/fel-napot-varattak-egy-haldokolo-ferfit-a-honved-korhaz-surgossegijen

Már tényleg csak a gázkamrák hiányoznak elvtársak.

Aki menthetetlen, azt dr. mengele betolja a gázba, oszt jónapot.
Ez még mindig emberségesebb, mint ellátatlanul, a saját vérében és taknyában, szörnyű kínok közt megdögleni a sürgősségin.
Amúgy meg, így dögöljön meg minden fideSS szavazó, a saját szarában, mikor jön a végítélet.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amúgy elvtársak, ha valakit hagynak 12 órán keresztül szenvedni, az mitől sürgősségi, elvtársak? Akkor mik lehetnek a sürgős esetek, elvtársak?
@Gábris szomszéd:

ez az alak undorító! nem hülye! a gazdája nála is undorítóbb az egész bagázs ájtatos manók azokat meg DDT vel kell befújni

brühüyyy
kkk
patyom kinn
kolozsvaros.com/2018/01/24/akkor-kellett-volna-kimenni-az-utcara-es-beleorditani-ennek-a-tetves-cinikus-geci-bagazsnak-a-pofajaba-hogy-eleg-volt/

"Akkor kellett volna kimenni az utcára és beleordítani ennek a tetves, cinikus, geci bagázsnak a pofájába, hogy elég volt!

Abba a retkes büdös picsába.

A fenti szép gondolat kivételesen nem az én fejemben fogalmazódott meg, hanem Bálint kolléga száján szaladt ki. Okkal. És ha már intim kitárulkozást tartok, ide teszem a folytatást is.

Nem tudom, hová fogjuk tenni ezt a sok szemetet, ha vége lesz ennek.

Én se tudom. Főleg hogy azt se tudtam, hogy ezek léteznek. Sokáig nem tudtam.

Pedig léteznek. És eddig én sem tudtam, hogy ennyien.

Horthy Miklósért imádkoznak. A keresztény értelmiség, így becézik önmagukat. Horthyért, a holokauszt-emléknapon. Horthyért imádkoznak, és az Auschwitzban legyilkolt emberekért imádkoznak. Ugyanott. Ugyanazok. Ugyanakkor. És ez egy gesztus, a megbékélés gesztusa. Mondta ezt az a pap, aki a misét tartja. Ő is keresztény értelmiségi, ezt gondolja magáról. És azt is gondolja, hogy akiket felháborít ez az egész, azok gyűlölködnek és hisztériát keltenek.

Igen, én sem tudtam. Pedig tudhattam volna. Akkor, amikor a Rogán bagázs urizálását úgy mentegette valamelyik másik pióca, hogy mi a fasz van akkor, ha helikopterrel járnak lagziba? Bárki megteheti, ha nem issza el a fizetését.

Vagy akkor, amikor Lázár János óbégatott a Parlamentben, a rá jellemző gátlástalan cinizmussal. Vigyorogva. Pofátlanul. Hogy kikéri magának, amiért Tiborcz Istvánt ide citálják. Mert csak a miniszterelnököt akarják támadni. Mert egyetlen másik sikeres üzletember neve sem bukkan fel, csak Tiborczé. És micsoda aljas, szemét dolog ez.

Akkor kellett volna kimenni az utcára és beleordítani ennek a tetves, cinikus, geci bagázsnak a pofájába, hogy elég volt! Elég volt a mocsokból, ami a pofájukból folyik, elég az ótvaros hazugságokból, elég a szarszagú hörgéseikből, az öntömjénező, maguk ácsolta piedesztálra csimpaszkodásukból, a sértett visításukból.

Ha máskor nem – ezer és egy ok lett volna rá -, legalább akkor bele kellett volna üvölteni az arcukba, hogy igen, ha egy 24 éves takony, akinek a segge lóg ki a gatyából, milliárdos lesz pont akkortól kezdve, amikortól elkezd udvarolni a miniszterelnök lányának, akkor az egy égbekiáltó kurvanagy korrupció. Akkor is, ha törvényt hoztak rá, hogy nem az. Az. Mindenki tudja. Mindenki tudja, hogy ugyanez a helyzet Mészárossal, ez volt a helyzet Simicskával, az Orbán pereputty minden tagjával, a vezető politikai élősködőkkel, azok rokonságával. Mindenki pontosan tudja, még a leghülyébb fideszesek is tudják. Csak őket talán nem zavarja, mert a két működő agysejt a fejükben azt dünnyögi nekik, hogy legalább ezek lopnak meg, nem azok. És ez nekik elég is. Ameddig van mit zabálni és ameddig ki lehet teríteni a roggyant konyhaasztalra a bözsiutalványokat karácsonykor, ameddig az imádott vezérük húsz évvel ezelőtti, rommá photoshopolt ábrázatát csókdoshatják nyálasra, addig jó.

De attól még kurvára nem jó. Ez az ország egy pöcegödör lett, minden vonatkozásban. Néhány telhetetlen bűnöző, valahány rendíthetetlen hülye, akármennyi haszonleső mocsadék, sok megvezethető barom és még sokkal több patópál rántotta a szarba az országot.

Nem létezik, hogy ennyire ne számítson. Nem hiszem el, hogy ennyire mindegy legyen, kik és hányszor törlik belénk a trágyás csizmájukat. Nem akarom elhinni, hogy ennyire nem maradt semmi erkölcsi tartás a többségben. Nem hiszem el. Nem fogadom el.

Nem akarunk tüntikézni? Jó, ne akarjunk. Az már úgysem fog segíteni. Ezek nem fognak eltakarodni, bármennyi ember vonul is az utcára. Ezek abból nem értenek és le is szarják. De mégsem mindegy. Nekem nem mindegy és remélem, sokunknak nem mindegy. Hogy akárki, bárki szólaljon meg. Tegye fel a kurva fészbukjára azt a pár gondolatot, ami eszébe jut ilyenkor. Szólaljon meg az értelmiség. Nem a keresztény, hanem az, akinek mindegy, hogy keresztény, vagy nem keresztény ő, vagy a másik. Szólaljon meg mindenki, aki fontosnak érzi, akinek elég volt ebből a pusztulásból. Szólaljon meg, hogy legalább lássuk, vagyunk még páran, akik szerint leértünk a gödör aljára és nincs szükségünk sem politikusnak álcázott korrupt gecikre, sem kereszténységbe csomagolt, mindenki mást gyűlöletkeltőnek bélyegző megszállottakra ahhoz, hogy végleg szétcsesszük ezt a nyomorult kis országot.

Meg tudjuk ezt tenni magunktól is, de legalább nem szarunk a saját sírunkra. Mint ahogy ezek teszik."
@Rodeo36 11: Egy ember visszalopja a saját fáját, hogy ne fagyjon meg saját otthonában, miközben a felesége kórházban haldoklik, erre 7 hónapra börtönbe zárják, mert nem tud kifizetni egyben 220 ezer forintot. Példázhatja jobban valami a rendszer embertelenségét?

merce.hu/2018/01/27/visszavette-a-tuzifat-amit-elloptak-tole-ezert-220-nap-bortonre-iteltek/
@Oxica: Gondolom rogántónit, lézerjanót vagy a felcsúti varangykirályt ugyanígy megváratták volna.
Elenyésző hibaszázalék. :)

Így véd minket a Fidesz: Problémás bevándorlóknak oltalom, posztszovjet bűnözőknek magyar állampolgárság jár.

alfahir.hu/2018/01/27/ukrajna_magyarorszag_honositas_bunozok_fidesz_kdnp_semjen_zsolt_mszp_molnar_zsolt
@Gábris szomszéd:
a falopás szomorú ténye önmagában már egy bűnjel erre a rendszerre! miért kell tüzifát lopni mikor a fidex erdőket írt ki szórakozásból, anno a legrohadtabb rákosi időkben mindíg időben megérkezett a lovaskocsi a háztartási szénnel és a tüzifával, aminek elérhető ára volt és be is hordták a fáskamrába az utcáról, sohasem fáztunk és fával szénnel tüzeltünk a sparhert ban is a főzéshez mert akkor a konyha is meleg volt, volt kaja egész évben és vidámak voltunk de szídtuk a rendszert mert az divat volt csak az nem volt ilyen állapotban aki lusta volt és munka helyett áskálódott és ahelyett, hogy a házát befestette volna pletykált és irígykedett ugyanez a gangon is igaz volt volt kivirágoztatta a gangot a másik meg rosszakat mondott róla és inkább dohányzott 5éves tervet szívott vagy kossuthot és köhögött meg köpködött és kocsmába hordta a amit a másik hazvitt és a gyereknek vett új macit amibe belebújhatott és az jó meleg volt és lehetett a hóban játszani

brühüyyy
kkk
patyom kinn

nincs rosszabb a lusta pofátlan zembernél
@látjátok feleim szümtükkel:
kibaszott jó, Otelló a bőrgyógyász

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és a szőke fehérbőrű nők bálványa a kis göndörke
A gülü szem valamikor divat volt.
@Gábris szomszéd:
tudod e, hogy én nézek más programot is nemcsak a levédiabasznádi csinnbummcirkuszt hanem a világ legnagyobb csinnbummcirkuszát is (ugye kitalálod miről van szó nagyban?)

szóval mond e ez neked valamit? Lindsay Graham, John McCain és szíraia, lybia, délszudán, yemen, afganisztán, szomália lerohanásának oka namniis? na? elsőre nem találod el akkor megbux!

szóval a süsülandianemzetbiztonsága...
hogy miért ??? hát mert: CSAK! és most nem a 15 titkosszolgálat áskálódó tevékenységére (másszóval hekkelés nem a hal hanem a hekk olyan süsümódon pannírozás nélkűl dróton és wifi) van szó, hanem hogy ott délszudánban a sivatag és a pampák szélén egy beduin sátorban megveszélyeztették a süsüék nemzetbiztonságát erre nukleárissá tették amitis? szóval irán a hibás meg a putyin essetunni

meg a zsemlegombóccal töltött sertéshurka más néven némethszilárdka mint nemzetbiztonsági röhögény

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11: és egy kis ráadás Boris Berezovsky-tól. :)

youtu.be/7eXqkRyVuDA
@Gábris szomszéd:
Horowitz után általában feladom a versenyeztetést

brühüyyy
kkk
patyom kinn

nézd meg Carlo Maria Giulini vel ahogy beethoven t játszanak és Gelb filmjén (Gelb a MET vezérigazgatója volt) Mozart 50 percben Horowitz
@Gábris szomszéd:

www.youtube.com/watch?v=cd1FmDleuzk

nem mondok róla semmit csak ájúlj el

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11: Nagyon köszönöm. Küldök egy kis orosz-német egyveleget. :)

youtu.be/AVxEffWTSdo
@Gábris szomszéd:
kösz, későbbre marad berezovszkiy -t nézem...majdnem olyanangyalszárnypihe puhaságúan játszik mint az öreg Horowitz

persze közben precíznek is kell lennie Rachmanyinov hangnemei nagyon komplikáltak és sokat modulál
brühüyyy
kkk
patyom kinn

ilyenkor jut mindíg eszembe hogy mennyire hiányzik egy Bach d-moll zongora koncert valami Edwin Fischer rel vagy Dinu Lipatti val (Karajan hozzá)
@Gábris szomszéd:
és íme és egy Nagy Bösendorferen

www.youtube.com/watch?v=upyIvoWdNFQ

ilyenkor szoktam nem szóhoz jutni és lélegezni is elfelejtek

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
ugye Bach itt Kozmikussá válik a lassú tétel a csillagvárosok zenéje amint a galaxisok kis semmi atomokként a végtelenben lebegnek és az idő tényleg megszűnik csak a mozgás van mert az úgysem állítható meg és ilyen szabályosan de irányíthatatlanul kereng és akkor a zárótétel a supernóvák csillogása...Rachmanyinov ugye színeket fest dem a Kozmosz teljes palettáját bár ugyanúgy mint Munkácsy akinél csak kéből 800 árnyalatot számláltak össze de Bach nem áll met itt ő megragadja a Kozmoszt és a tenyerére teszi és harmóniái által idehozza elénk...íme a végtelen milyen kicsi is és milyen szép?

igen, gyönyörű

és ezek ketten ihletetten a zenekar meg révületben követi amikor a karmester behajol a zongorista fölé akkor nem a zongoristát vezényli, hanem nézi hogy pontosan kísérhesse és úgy van

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
hahahaha, Jukka Pekka Saraste Toronto ból menekült a dögunalom itteni koncertéletből az európai mélyvízbe és köszönöm ezt a ragyogó Beethoven !. symphony t ritkán adják ellő mert sokan me is értik mi is az, de Jukka és a zenekar megértette

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Mariann jó reggelt)

a mi napunk))

KÉZILABDA
FÉRFI EURÓPA-BAJNOKSÁG
A HARMADIK HELYÉRT
18.00: Franciaország–Dánia (Tv: Sport1)
DÖNTŐ
20.30: Spanyolország–Svédország (Tv: Sport1)

Női Bajnokok Ligája
Középdöntő
1. forduló, 2. csoport
15.00: FTC-Rail Cargo Hungaria–Buducsnoszt Podgorica (montenegrói) (Tv: Sport1)

.....

láttad a svéd-dán elődöntőt? mit szólsz hozzá?
zsurpubi.hu/cikk/3843-igy-uzen-orbannak-a-budai-simicska--d/

Ebből egy kurva nagy mozgalmat lehetne csinálni. :) Legközelebb én is adok fel párat a postán.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló:
Szia gazoló barátom!
Ebben a pillanatban néztem a Fradi lányok esélyeit a 2. csoportban meg kell verni a Buducsnosztot, mert most egyformán állunk. A Metz az más tészta.
Győr jól kikapott Bukaresttől, mi lesz már itt?
Szégyellem magam, de már nem is néztem az EB döntőket, mert csak fáj a szívem, hogy nem a mi srácainkat nézhetem.
Na, majd most, délután...
@Mariann19: szia!

majdnem igazat kell adnom a kézi vészharang kongatóknak,de a fradi visszaadhatja a hitünket)

a svéd-dán szikrázva sziporkázást látva kicsit elbizonytalanodtam,de ha arról az oldalról nézzük,hogy a svédekkel a felkészülési tornán a spanyolokkal a csoportban milyen szorosakat játszottunk akkor megnyugodhatunk)
Jóvanna, ezek nem migráncsok, ők szépen bekopogtak. ÉS bebocsátást nyertek.

www.sztarklikk.hu/kozelet/5-6-ezer-bunozo-kaphatott-magyar-allampolgarsagot-hamis-ukran-papirokkal/333652/

"...Semjén Zsolt azonban azt mondja, hogy az új állampolgárok számához képest elenyésző mennyiségű visszaélés történt." ????????????
@gazoló:
át kellene hangolni a kezüket és modulálni a lábukat mollból dúrba azután versbe szedni hexaméterekbe majd meggyúrni és kisütni

azután lenne igazán gömbölyű

brühüyyy
kkk
patyom kinn

ma ilyenem van cisz dúrban
@Rodeo36 11:

"
ma ilyenem van cisz dúrban"

akkor toljad fel))
@gazoló:
elmesélnéd hogyan kell ahhoz modulálni, hogy fel lehessen tolni a skálán?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@gazoló:
Óriásit mentek a lányok!
A teljes magyar kézis most megláthatta, hogyan kell játszani.
Végig nézni, az maga a gyönyörűség volt, a kitartó, sodró lendület...
Szerintem a többiek mellett Szikora sokat tett az ügyhöz, sajnos Bíró most nem volt a szokásos formájában.
Azon drukkolok, hogy a Metz ellen is hozzuk így magunkat.
Szóval, szép volt a mai délután.
@Mariann19: DDD

élmény volt)

semmi titok nincs ebben,csak a labda,a játék szeretete,a (fradi)szív és a határtalan lelkesedés)

Szikora Melinda jobb kapus,mint földim Blanka,de ez csak erősen szubjektív)
@gazoló:
Kapus ügyben /is/ egyet értünk.
Tényleg szív kell, és akarat, most mindkettő jelen volt, ha már olyan csapatot vertünk ronggyá, akitől a múltkor 2-vel kikaptunk.
Hű, már alig várom a folytatást.
@Mariann19:
nagy izgalom lehetett, errefelé sem vizilabda, sem kézilabda, általában vizisportok a televíziók számára érdektelenek és nem is igen léteznek, tehát a terre incognita...

van viszont tojáslabda, jégkorong, gömbölyű labda és kosárlabda...még a vízcsapból is az folyik mert az hatalmas nagy üzlet ja persze sakk meg ilyesmi ping pong sem létezik csak néha az érdekes mások miket csinálnak alapon rövidhírben két pletyka között (golf is csak én nem nézem) hogyan görbűl a sérója a delamarcus adrenalin nevű sötétbarnára soláriumozott tojáslabda kergetőnek miután két ököllel verte a mellét (lásd még a gorilla és csimpánz az állatkertben mikorm elkapja a banánt)...szóval hatalmas kultúra is van...ja, hogy az nincs? de van meki meg beki meg más amitől halálra hízhatnak a fotelben

brühüyyy
kkk
patyom kinn

van ám minden amire se3nkinek sincs szüxége, a bőség unalma
@Rodeo36 11:

itt egy jó link amiről online-ba nézheted európát)

www.fromhot.com/
@Mariann19:

miért van az,hogy mindig az északiaknak szurkolok?

remek meccs,nyilvánvaló bírói segítség a franciák mellett..óriási meccs és játéktudás mindkét részről és olyan gigászok,mint Karabatics vagy Hansen..

el voltunk kényeztetve)
@gazoló:
kösz, megmagyaráznád milyen időzónában vannak és honnan lehet tudni, hogy élő vagy konzerv? az egyiken előugrott egy 2016 -os valami de hülye reklámok voltak semmi más

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11:

közép európai időzónában,vársz kicsit,reklámokat bezárod,ha kér valami fplayert feltelepíted oszt gyia)

nekem 80 százalékban műxik..
@Rodeo36 11:

általában élő napi bontásban..próbálkozzál)
@Rodeo36 11:

ha a kézit nem adnák és szeretnéd a svéd-spanyol eb döntőt..most)

www.sportingvideo1.com/20180128/vv5a6d8b679c6040.89970670-1891644.html
@gazoló:
kösz, de néha rámjön az aludhatnék és olyankor ...szóval mélyen és hosszan...
majd körülnézek e témában is, persze érdekel

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11: Süsüék "eszei". :)

Navahó indián politikustól kérdezték amerikai szélsőjobboldali tüntetők, hogy illegálisan tartózkodik-e az országban

444.hu/2018/01/29/navaho-indian-politikustol-kerdeztek-szelsojobboldali-tuntetok-hogy-illegalisan-tartozkodik-e-az-orszagban
@Gábris szomszéd:
remélem a navaho őslakosnak volt annyi humora, hogy megkérdezte a szélsőjobboldali idiótát, hogy mióta illegális Navaho Földön... és azt is, hogy mikor akar anyja picsájába távozni...? vagy kitoloncolja

brühüyyy
kkk
patyom kinn

ezek a Lindsay Graham és a John McCain típusú seggfejek akik (mint kiderült a chlorine gáz nem is veszélyes és elég ha néhány lépést arrébb lépsz és máris hatástalan ezért is hagyták abba már az első világháborúban a használatát mert szinte semmi kárt sem okozott az ellenségben és szíriában is mindíg akkor fedezi fel a süsü, meg a gbr hogy ott izé, amikor éppen vesxztésre állnak a terroristái, erdogan aszongya, hogy addig nem hagyja abba amíg egy is van belőlük...) Tillerson egyébként külügyér amikor nem seggfej aszongya szíriában volt chlorine támadás semmi bizonyítékuk nincs rá ki csinálta de volt e egyáltalán de annyi bizonyos, hogy a putyin a hibás!!!
na ennél nagyobb állatság csak a krump lee köztörvényes szélhámos elnökké avanzsálása

és mégegyszer:
kkk
@Gábris szomszéd:
a 444 idéz más érdekesességeket is a netán yahoo hőscincér a terrorizmus kitalálója és finanszírozója most azért ugrál, mert kibasznak vele és a terroristáival és békét csinálnak szíriában is most még az van hátra, hogy szíria mennyi háborús kártérítést követel a süsüéktől és a zsidóktól meg a zejjujjujjujj tól amely oda is betüremkedett a fasse tuggya miokból? csak nem a migránsokat gyárcsák?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
444.hu/2018/01/29/a-fidesz-azt-allitja-hogy-186-millio-forintot-utaltak-nekik-a-soros-terv-elleni-harchoz

Eddig 168 millát dobtak össze a narancsbolsevikok.

Gondolom, a felcsúti lótolvaj cigány jókat röhög rajtuk, hogy ennyire ostobák a szavazói.

Heló röfik, itt a folytatás. :)

"Az akció nyitott, terveink szerint még fogunk élni ezzel a lehetőséggel a következő hetek folyamán, vagyis újabb levelek kiküldésére is sor kerülhet"

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
varosikurir.hu/ceausescu-hagyatek/

Ma lenne 100 éves Nicolae Ceausescu, a Kárpátok géniusza.

"Ceaușescu születésekor két másik bátyja után, a Nicolae keresztnevet kapta, mivel – az Olt megyei faluban közismerten részeges – apja, más fiúnevet már nem tudott kitalálni. A rendszeresen összevert, visszahúzódó kisfiúra a legtöbb kortársa titokzatos, tehetségtelen figuráként emlékezett kisiskolás korából."

Pont mint a felcsúti lótolvaj cigány. Minél tovább húzza, annál nagyobb nyomorba dönti az országot.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

egy nyomorék lélek csak nyomorék dolgokat képes létrehozni ép testben(???) éptelen lélek...és hányan vannak? levédiabasznád tele van ilyen senkiháziakkal a soros egyik hatalmas hibája az, hogy felkarolta ezeket mert asszitte onnan a kapitalista távolból, hogy az imperializmus a legjobb létező rendszer azután bilibe lóg a keze is... most megy a szaroörszág mozgalom krump lee éknél meg az őslakosokat és a szines bőrüeket akik előbb érkeztek mint ezen fehér bőrű részeges ingyenélők de náluk most is fegyver van és a naymvadt létükért képesek lőni is nem veszik észre, hogy ezek az általuk üldözöttek tartják el őket nélkülük éhen döglenének a sok lakókocsi parkban ahol ugye munka sohasem volt csak állami segélyből basztatják az összes többit és lengetik a nagy zászlókat

nem ismerős ez kicsiben onnan a dunatiszaközéről?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
ha ezeknek a senkiháziaknak tényleg dolgozniuk kellene éhen döglenének
444.hu/2018/01/30/konkret-tervek-nelkul-is-repult-a-huszmilliard-a-szegedcsanadi-egyhazmegyenek

A pénz már itt van a számlán.

Vajon mennyi szavazatot kell gyűjteni a csuhásoknak, ennyi kurva sok pénzért?

A sürgősségin meg szörnyű kínok közt döglenek meg a magyarok, mert oda nem jut 20 milliárd elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/30/auto-lakas-havi-ket-millios-fizetes-kevesellte-az-ujpesti-jatekos

"Az Újpest FC közleménye szerint a focista kevesellte

a havi nettó 2 milliós alapfizetést,
a lakás-,
és autóhasználatot,
valamint az étkezés biztosítását."

Miért beteg a magyar futball? Hát ezért. Mikor egy zseléfejű hülyegyerek kevésnek találja a havi két milla fizetést.

Na de semmi pánik, Felcsút mindig hazavár, akár dupla fizetéssel is. Bírja a TAO.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/01/30/soros-gyorggyel-es-drotvagoval-indul-a-fidesz-uj-plakatkampanya

Indul a mandula.

Tehát, a sürgősségi betegellátásra továbbra sem költenek az elvtársak.
Egy beteg országban, már valóban felesleges is erre költeni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

A kádárizmus derekán egy 20-22 év körüli focista, akit gyerekkorától ismertem, a fülem hallatára mondta a haverjának, hogy ő már nem tudna dolgozni. Azóta nem láttam, nem tudom, most is a görbe lábaiból él-e?;D
www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/01/30/szijjarto-komoly-kulpiaci-sikerekre-nyilnak-lehetosegek-sierra-leoneban

Ez a keleti nyitás valahol nagyon félresiklott.
Sierra Leone lakossága 6 millió. Komoly a siker. Meg a hasfájás a röhögéstől.
www.sztarklikk.hu/kozelet/orban-meguzente-hogy-korhazak-helyett-miert-stadionokra-koltik-a-penzt/333730/

Én sajnos nem a midnentelhisz Pistike vagyok. Mert ha annyira jó ez a sportprogram, akkor miért lesz annyi fiatal sportoló beteg, miért hal meg egyik másik sportolás közben, vagy viszonylag fiatalon? Netán a sportolás eredményeként?
"Lázár: Közmunka mellett nincs idő lopni
Szerinte aki reggel hatkor elmegy dolgozni, annak délután háromkor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni."

No azért ha jól megfontoljuk, van ebben némi igazság. Mert aki dolgozik, az tényleg nem ér rá lopni ( dolga van ), no de mi van azokkal, akik nem dolgoznak, oszt még is oligarcsásodnak?

24.hu/belfold/2018/01/30/feljelentik-lazar-janost/
MIVAN?

"A 444 forrása szerint a 2017 májusában a Fidesz összes képviselőjének és jelöltjének le kellett adnia egy nevet, őket egy hónappal később berendelték a pártközpontba, hogy (más feladatok mellett) a trollhadsereg koordinátorait faragják belőlük. Ezeket a "virtuális munkatársakat" (VM) maga Kubatov "Kubatov-lista" Gábor fogadta. A VM-ek aztán létrehoztak az adott képviselőjelölt választókerületében munkálkodó titkos trollcsoportokat a virtuális terepmunkához. Idén januárra ezeknek a központi utasítás szerint már legalább 60 fősnek kellene lenniük."

index.hu/tech/2018/01/30/egy_fideszes_facebook-troll_kitalalt_a_part_propagandahalozatarol/
"Tállai András körzete mellett Hörcsik Richárd fideszes országgyűlési képviselő Borsod megyei választókerületéről is azt derítette ki a Magyar Nemzet, hogy egymáshoz a megszólalásig hasonlító, általánosságokat puffogtató pályázatokkal nyernek uniós támogatást a falvak a terület- és településfejlesztési operatív program keretéből. "

Jó ez így, mert aki nem lép eccerre, nem kap rétest estére.:D

index.hu/gazdasag/2018/01/30/sablonpalyazatokkal_nyernek_unios_penzt_borsodban_is_a_falvak/
@látjátok feleim szümtükkel:
Zöldfoki szigetek, Maldíve szigetek, Faroé szigetek, Orkney szigetek, Canary szigetek, és az Azori szigetek sorban állnak, meg Lichtenstein és Andorra...valahogy Hong Kong kimaradt és Botswana, meg Lybia (ezzel a kádárrendszer kurvasok milliárd dollárt volt képes aratni, mi van ma?)

szóval alkotnak a fijjug és mekkorát? és milyen büdösch?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
és Kréta meg Ciprus?
@látjátok feleim szümtükkel: és közben ingyen vannak tövig Orbán elvtárs valagában. :)
@Rodeo36 11: Jó hogy végre ez is kiderült. :)

A fideszes cigányok végre megtalálták a magyarázatot az integrálhatatlanságukra: ez is Soros miatt van!

nemzeti.net/a-fideszes-ciganyok-vegre-megtalaltak-a-magyarazatot-az-integralhatatlansagukra-ez-is-soros-miatt-van-11177988.html
"Vagyis Lázár János, aki – hogy mást ne mondjak – Tiborcz István miniszterelnöki vő korrupcióval, lopással, hűtlen kezeléssel összefüggő közpénzharácsolását szintén ilyen felháborodottan védte a parlamentben, aki fel van háborodva és kikéri magának, ha Farkas Flórián köztörvényes bűnöző sikkasztásait számonkérik, szemrebbenés nélkül, de legalább felháborodottan letolvajozza kiszolgáltatott magyar emberek tízezreit."

kolozsvaros.com/rovidek/igy-kell-szembrebbenes-nelkul-letolvajozni-kiszolgaltatott-magyar-emberek-tizezreit/
varosikurir.hu/kosa-lajos-edesanyjanal-landolt-kosa-gyerekek-6-millioert-vett-140-millios-cege/

Édesanyám nem strómanja senkinek se.. de csuhajja.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
namost marad egy kérdés? (csak egy?) a Molnár szoci levelére fog e és mit válaszolni a sorosgyuri?

van e olyan dolog amiért nem okolják a sorosgyurit és ha igen az milyen dolog?

tavaszi áradások is lesznek azokat is?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

namost ha megbuknak a választáson (hátha végre?) akkor lewsz még csak sorosozás vagy akkor menekülés lesz ungon berken és fű alatt?
A stadijonyokban meg a környékükön elhelyezett megfigyelő kamerákból nem lehetne néhányat a börtönökben elhelyezni? Mondjuk a tahó pénz terhére?

www.hirado.hu/belfold/kekfeny/cikk/2018/01/31/halalra-verte-zarkatarsat-egy-fiatal
Rászáll a fidesz a sportra, annak a legkevésbé sportos változatára is, és ez lesz a trend?

index.hu/belfold/2018/01/31/fideszes_valasztasi_rendezvenye_tiszasziget_sakkverseny_dijatado/
index.hu/gazdasag/2018/01/31/kartonpack_mnb_kerek_csaba/

"Nem tűnt fel az MNB-nek, hogy elítélt bűnöző vezet egy tőzsdei céget"

Na most akkor mi van? Nem olvassák az MNB-ben amit Orbán mond? Mert ugyé ő azt mondta, hogy a magyar törvényeket mindenkinek be kell tartani. MNB nem tartozik a mindenki közé? A cégről illetve vezetéséről nem is beszélve.
@Oxica:
Viszont tiszta a lelkiismeretük. Az orvosoknak. A kormánynak nem lehet, ha már a kezük sem tiszta!
24.hu/belfold/2018/01/31/zacher-gabor-a-surgossegin-meghalt-ferfi-ugyerol-tiszta-a-lelkiismeretunk/
Bááár: eddig úgy tudtam, hogy súlyosság szerint sorolnak be! Akármilyen elfoglaltak a kezeléshez.
@Oxica:
Kósa édes anyukája akkor nem viccelt azzal, hogy felvásárolta a fél megyét! Csak őszinte volt.
A prostisrácok szerint a fidesz = Magyarország.
pestisracok.hu/hidveghi-az-ellenzeki-vezetok-veszelyt-jelentenek-magyarorszagra/
Stimmel. "Lesz még Magyar Köztársaság, akárki meglássa!"
Némi közgazdasági elemzés:
www.portfolio.hu/gazdasag/nem-fosztogatnak-hanem-osztogatnak-magyarorszag-kizsakmanyolasarol.274917.html
Azaz "csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítok"
@látjátok feleim szümtükkel:
hááááááááááát, ez a rabosítás is "valaminek" a másolata (arrafelé levédiabasznádon még nincsenek maszek börtönök? mert abban a rabokat lehet ingyen robotoltatni és a börtönből túltömött munkásszállót csinálni, ahol azután már a börtönőr is csak a rácson át mert öntörvényű lesz és kibaszott nagy kereskedelem is folyik a rabok ami kartellek kialakulásához vezet és akkor a kapitalizmus megvalósúl a rácsok megett is és akkor van büntetés meg halálos ítélet amit végre is hajtanak vagy csak nem akart köcsög lenni hát csináltak belőle urnát)hüyyy
kkk
patyom kinn

és egy kis herce hurca abban a dög unalomban??? lehet, hogy jegyeket is árultak rá a börtönöőröknek és lehetett fogadásokat is kötni a bukik úgyis jó buziniccek

brü
@kekex:
Ez teccik.:D:D:D

"...az Origó is helyreigazításra kényszerült, mert valótlan állításaival szemben "a károsultak száma nem haladja meg az ezer főt, hanem 11 fő, a követelésük mértéke pedig nem közelíti meg a százmillió forintot, hanem mindösszesen 802.822,- Ft."

A köz meg nem köz, csak ahhoz közeli médiának már annyi papírja van arról, hogy mennyi valótlanságot és "nem tényszerű állítást" tettek, hogy a Duna megrekedne tőle.
444.hu/2018/01/31/ha-tul-migraciopartinak-talaljuk-az-ensz-migracios-csomagjat-akkor-kiszallunk-az-egesz-targyalasbol

Amúgy elvtársak. Vajon kinek fog hiányozni szarosmagyarország, ott az ENSZ ben?
Szerintem senkinek.

Nincs az a barom migráns, aki itt szarosmagyarországon akarna letelepedni elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex: onnan komment......

"kárpáti

A 2014-es választáson az lmp nem volt hajlandó együttműködni a baloldali összefogással (mindenhol elindította az összefogással szemben az egyéni jelöltjeit) aminek köszönhetően a fidesz 2/3-os többséget szerzett a parlamentben. Ha az lmp most sem lesz hajlandó tárgyalni az egyéni jelöltek koordinált indításáról, akkor azzal 2014 után ismét bebizonyítja, hogy a fidesz érdekeit szolgálja.
Országgyűlési választás 2014:
BUDAPEST főváros 01.számú egyéni választókerület
(Budapest V.ker.) eredménye
Fidesz: 45,29% MSZP-DK-Együtt: 32,56% LMP: 13,65% Jobbik: 7,82%
BUDAPEST főváros 02.számú egyéni választókerület
(Budapest XI.ker.) eredménye
Fidesz: 44,78% MSZP-DK-Együtt: 36,71% LMP: 8,62% Jobbik: 8,02%
BUDAPEST főváros 03.számú egyéni választókerület
(Budapest XII.ker.) eredménye
Fidesz: 46,78% MSZP-DK-Együtt: 35,00% LMP: 10,11% Jobbik: 6,12%
BUDAPEST főváros 04.számú egyéni választókerület
(Budapest II.ker.) eredménye
Fidesz: 45,90% MSZP-DK-Együtt: 38,21% LMP: 8,50% Jobbik: 6,60%
BUDAPEST főváros 05.számú egyéni választókerület
(Budapest VII.ker.) eredménye
MSZP-DK-Együtt: 38,68% Fidesz: 38,06% LMP: 11,99% Jobbik: 10,45%
BUDAPEST főváros 06.számú egyéni választókerület
(Budapest VIII.ker.) eredménye
Fidesz: 38,25% MSZP-DK-Együtt: 36,96% LMP: 8,32% Jobbik: 13,31%
BUDAPEST főváros 07.számú egyéni választókerület
(Budapest XIII.ker.) eredménye
MSZP-DK-Együtt: 51,25% Fidesz: 30,65% LMP: 7,12% Jobbik: 8,64%
BUDAPEST főváros 08.számú egyéni választókerület
(Budapest XIV.ker.) eredménye
MSZP-DK-Együtt: 39,88% Fidesz: 36,34% LMP: 9,12% Jobbik: 10,89%
BUDAPEST főváros 09.számú egyéni választókerület
(Budapest X.ker.) eredménye
MSZP-DK-Együtt: 38,81% Fidesz: 37,51% LMP: 6,68% Jobbik: 13,88%
BUDAPEST főváros 10.számú egyéni választókerület
(Budapest III.ker.) eredménye
MSZP-DK-Együtt: 38,24% Fidesz: 35,82% LMP: 8,95% Jobbik: 13,27%
BUDAPEST főváros 11.számú egyéni választókerület
(Budapest IV.ker.) eredménye
MSZP-DK-Együtt: 40,67% Fidesz: 35,28% LMP: 7,64% Jobbik: 12,67%
BUDAPEST főváros 12.számú egyéni választókerület
(Budapest XV.ker.) eredménye
Fidesz: 37,75% MSZP-DK-Együtt: 37,19% LMP: 6,58% Jobbik: 14,91%
BUDAPEST főváros 13.számú egyéni választókerület
(Budapest XVI.ker.) eredménye
Fidesz: 41,58% MSZP-DK-Együtt: 38,16% LMP: 6,21% Jobbik: 11,34%
BUDAPEST főváros 14.számú egyéni választókerület
(Budapest XVII.ker.) eredménye
Fidesz: 43,01% MSZP-DK-Együtt: 32,81% LMP: 6,52% Jobbik: 14,26%
BUDAPEST főváros 15.számú egyéni választókerület
(Budapest XVIII.ker.) eredménye
Fidesz: 37,60% MSZP-DK-Együtt: 37,49% LMP: 6,28% Jobbik: 15,46%
BUDAPEST főváros 16.számú egyéni választókerület
(Budapest XX.ker.) eredménye
MSZP-DK-Együtt: 38,37% Fidesz: 36,33% LMP: 6,09% Jobbik: 15,36%
BUDAPEST főváros 17.számú egyéni választókerület
(Budapest XXI.ker.) eredménye
MSZP-DK-Együtt: 36,37% Fidesz: 35,50% LMP: 6,03% Jobbik: 17,78%
BUDAPEST főváros 18.számú egyéni választókerület
(Budapest XXII.ker.) eredménye
Fidesz: 41,64% MSZP-DK-Együtt: 36,86% LMP: 6,47% Jobbik: 12,18%"
444.hu/2018/01/31/meszaros-lorincek-veteli-ajanlatot-tehettek-a-telenor-magyarorszagra

Na újabb szög a szabad piaci verseny koporsójába. Lesz magyar mobilszolgáltató, lápi hülyemagyarok "részire".

Persze aztán majd az összes mobilszolgáltatót kiszorítják az országból, csak a mészaros mobil marad egyedül a piacon.

Mint a fociban, amikor már az Újpest belga tulajdonosa sem tud versenyezni a Felcsút vételi ajánlataival.

"Megveszi nekem a roszatom"

Persze a legsúlyosabb, április 8. a után fog bekövetkezni, a pártállam kiépítése.

Az egypártrendszer bevezetése, amiből már kaptunk ízelítőt az elmúlt 8 évben, na ez fog kiépülni a teljes pompájában és ami ezzel jár.
A totális központi ellenőrzés, besúgóhálózat kiépítése, a civil szféra felszámolása, a legkisebb nyomorék faluba is párttitkárok kinevezése, népi rádió ahonnét csak a pártpropaganda harsog.
Egyetlen különbség csupán annyi, hogy a nyugati határon nincs vasfüggöny, még.
Szovjet típusú pártállami berendezkedés lesz, négy évenkénti látszat választásokkal, ahol csak a forradalmi szotyialista fideSS kommunista párt győzhet, a többi bohócpárt lesz a statiszta.
A Kreml ből meg majd jönnek a parancsok, mint régen, aztán kilépünk az ENSZ ből, az Unióból, a NATO ból.
Aztán Putin elvtárs, minden évben meglátogat minket, hogy átvegye a díszpolgári címeit, meg hogy megkoszorúzza a magyar forradalmat leverő szovjet katonák emlékművét.

De szép is lesz. Magyar idők helyett, szovjet idők, meg a Szabad Nép jelenti.

Minden évben megnyerjük a sztahanovista munkaversenyt, meg a békeharcot. Minden évben legyőzzük az imperialista, hanyatló nyugatot.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

NEM LESZÜNK GYARMAT, mi elvtársak?
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!): az a szargeci ügyvéd a fidex katonája és azok finanszírozzák

a többi rablómese és az utódai sem különbek a fidex hozta létre pont ezért

nem is rossz ötlet a kurva annyukat a többieknek kellene valamit csinálni ellene
brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Oxica:
ééééééééééééééés ti meg néztek, mint Rozi a Moziban?

brühüyyy
kkk
patyom kinn

kis 2018 1956 mintájára? vagy 2006 Dzsobbikos módon? akármi csak ez ne...mert nem lesz jólét mint 1998 előtt hanem még nagyobb nyomor de a nemzeti zászló majd leng a fidex seggében
Te is lányom?

Szegény miniszterelnöknek nem jöttek be ezek a szívéhez közel álló alapítványok, meg azok vezetői.:(
Vajon mit csináltak 20016. végétől 2017. decemberéig, ha leltár alapján tudták már 16-ban, hogy 24 millió forint értékű informatikai eszköz hiányzik? Ezt vajon a pesti srácok megkérdezte Handó Tündétől? HE?

"Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) Szalay utcai épületében található informatikai raktárból több komoly értékkel bíró számítógépes eszköz is hiányzik. Már csaknem 2 éve. A gyanút a pontos hiány feltárása miatt elrendelt, 2016-ban lefolytatott leltár igazolta. Az eltűnt eszközök értéke összesen 24 millió forint.

A Pestisrácok.hu információja szerint Handó Tünde 2017. december 20-án feljelentést tett..."

www.jogiforum.hu/hirek/38799
@látjátok feleim szümtükkel:
mitakarsz? sohasem tudott hegedűlni! és milyen rusnya?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
a Belzebubi Menyasszonya
@látjátok feleim szümtükkel:
hogy milyen eccerűke...egy két tengely és máris beomlik? milyenek ezek a tengelyek és miért hívják tengelynek...

van ám tudás szerte szana
csak fidex legyen a talpán amely kiszedi belőlük a zsét és a többit meg ellopja

brühüyyy
kkk
patyom kinn
"Orbán Viktor nem tárgyal a diákokkal, újabb tüntetés lesz a fővárosban"

Hiába, ő és társulata csak a pénzes, nem napon barnult migráncsokkal tárgyal.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=213236

A mi diákjaink nem érnek annyit?
444.hu/2018/02/01/mesterhazy-attila-visszalepett-kesz-zoltan-javara

Ez egy okos lépés.

Veszprém és Kész.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Remélem az idióta jobbik sem indít jelöltet.
444.hu/2018/02/01/brusszel-ismet-elarulta-europat-az-ivoviz-minosegenek-javitasat-es-a-hozzaferes-boviteset-kezdemenyezte

Brüsszel veszélyes lépésre készül.

Iható ivóvízzel támadja a nemzethy pálinkánkat. Kísértetiesen hasonlít a soros-tervre elvtársak, ne hagyjuk szó nélkül elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/02/01/lazar-janos-a-magyarok-velemenyenek-kialakitasaban-nem-meghatarozo-a-kormany-velemenye

Bájos, mikor 7 év uszítás után rátolják a fost a lápi hülyemagyarokra, hogy ők már eleve ilyen gyűlölködők voltak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Pár hónappal a választás előtt rájöttek a g..ik, hogy kibaszottul túltolták a gyűlölködés rozsdás biciklijét és most próbálnak kibújni a felelősség alól az elvtársak, nem fog menni elvtársak.
Sasszemű János meglátta. Saját szemével.

www.sztarklikk.hu/kozelet/kigyurt-maszkos-migransokat-latott-lazar-a-hataron/333833/

Perzse azt nem tette hozzá, hogy a kerítés magyar földön van. A túloldala is.
:(:(:(:(:(

Sirassuk a sok elherdált közpénzt!

"A már megépített stadionok kihasználtsága 14 százalékos, azaz kevesebb, mint minden hatodik székre jut egy néző."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/oriasi_bukta_a_kormany_kedvenc_penzkoltese.656041.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
"„Mennyi pénzt kapott ezért?” – kérdezte a miniszterelnök."

A bíróság meg úgy látta, hog ez nem kérdés volt, csak egy vélemény.

Basszus, akkor mijafenéért van a magyar nyelvben kérdőjel?
Talán a bíró esetleg nem is magyar, ezért nem ismeri a nyelvezetünket. No ez vélemény volt, nem kérdés.;D

mno.hu/belfold/hadhazy-vesztett-orban-csak-velemenyt-fogalmazott-meg-2444484?utm_source=feed&utm_medium=rss

Az viszont azért durva, hogy egy bíró ilyen kérdéseket tesz fel a peres feleknek ítélet hozatala előtt: "- Akkor miért szerepel a keresetében az is, hogy a kifogásolt állítások korruptnak állítják be ügyfelét, ha ezt csak véleménynek tartja?"

A miniszterelnök kérdésnek álcázott véleménye ugyan is sokaknak azt a véleményt közvetíti, hogy Hadházy pénzt kapott valamiért.
Köhög a bolha. Biztosan torkára ment az influenza. ( ez vélemény?)

""„A Kormány minden együttműködési képessége és jóhiszeműsége ellenére nem tud nem arra gondolni, hogy az ügy hátterében politikai nyomásgyakorlás áll, amely befolyásolni kívánja a magyar választási kampányt” – közölte, hozzátéve, hogy magyarázatot kértek az OLAF-tól és az Európai Bizottságtól."

24.hu/kozelet/2018/02/02/lazar-szerint-a-valasztasi-kampanyt-akarjak-befolyasolni-a-tiborcz-uggyel/

Talán tisztességesebb lenne a magyar kormány részéről ezt a jelentést nyilvánosságra hozni, mert ha már az ügyészség is úgy látta, hogy muszáj nyomozni, akkor van venne valami.
444.hu/2018/02/02/aligha-kotik-a-demokracia-allasahoz-az-eu-s-penzeket

Tehát az EU, 2020 után is pénzeli a felcsúti maffiát. Nem sikerült Brüsszelt megállítani, mi elvtársak?

"A keletiek szeretnék, ha egyszerűbb és gyorsabb lenne a pénzosztási rendszer, kevesebb bürokráciával."

Gyorsan és sokat lopni, ez a felcsúti cigány terv.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Csak legyen elég sok hülye nettó befizető ország, mi elvtársak?
444.hu/2018/02/02/a-magyar-allam-menti-meg-a-szekelyudvarhelyi-kezilabdat

Anyátok picsáját elvtársak.

Csak szólok elvtársak, hogy a Dóri-ház is a megszűnés határán van.
Van itthon is mire költeni elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:

hacsak a tiborcz ügy lenne, talán túl lehetne élni de van másik... sok! a tiborcz -ot felnégyelni a rétcsellel együtt, és az utódokat árvaházba tenni olyan fidex es körülmények közé ahogy Kipling írja a Riki Tik Tévi ben a tojásból kibulyó kobra is ugyanolyan mérges mint az aki tojta, és Kipling egy zseni

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Ez nagyon igaz?

hvg.hu/itthon/20180202_Vona_megallapitotta_azt_meg_sohasem_hazudtak_rola_hogy_lopott#rss

Vona elgondolkodhatna, mert ha nem hazudták, akkor mivan?:D
Talán idézőjelbe kellett vona tenni azt a nem hazudták-ot.

Politikus jól teszi ha keveset beszél, mert abba nem lehet belekötni. Ha meg megszólal, gondolja meg kétszer is, hogy kinek köszön.
Olvastam egy hír címét, miszerint a választási bizottság iránymutatása módosul, de rákattitva nem jött be az oldal. Visszamentem oda ahol olvastam, de akkorra meg onnan is eltűnt a hírnek még a címe is. MIVAN??????
@látjátok feleim szümtükkel:
ugye nem a vonagabcsit nyálazták be azzal amivel a fél fidexet lehet bosszantani, mármint, hogy azonos neműekkel szeretnek ami nem bűn de kurva jól hangzik Mari bácsinál és Géza néninél a stelázsi előtt a falusi pletykasajtot olvasgatva vagy csak a kemence sutban a birkabőrön heverve mereng, hogy miket hagyott ki életében és majszolja tovább a kiflit meleg cukros tejjel a fogatlan szájával

a mesterházy meg már más nyálazásra készűlhet mert erről megúnták, nem gyütt be egyébként ezek a levédiabasznádi politikusnak csúfolt kispöcsök és kispinák még cerkóf majomnak sem jók mert nem érik el azok szellemi teljesítményét, egyébként is a crkóf sokkal ügyesebben csórja kia zsedbedből a brieftaschnit

brühüyyy
kkk
patyom kinn
izgalommal várom a forró időket amikor a habonyművek teljes gőzre lesz eresztv e és atöbbiek is...
Hehehe.

Hol is hangzott ez el? Ki határolódott ettől l? Mellesleg ki ajálngatott elsőként másoknak kötelet?

"Hány Botka László él Magyarországon? Egy él, de az is sok. Tehát egynek sem kell élnie."

index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/02/02/gulyas_gergely_simon_jozsef_orban_fejbelovese/
""A rendőrségi nyomozás következetes. Célja a történeti tényállás teljes körű felderítése, melyhez a tervszerű munka és nem a magukat életvédelmi szakértőnek tituláló egykori nyomozók, valamint védőügyvédek ötletelései vezetnek, így a nyomozóhatóság a jövőben is ezek alapján, a nyilvánosság kizárásával végzi feladatát" - írták a közleményben..."

Áldásos lenne, ha ezt az egyébként helyes és elvárható iránymutatást követnék minden büntetőügyben. Különösen az ellenzéki politikusok ügyében. Meg a Dobrev Klára tanúkihallgatása ügyében is. Mert esetenként ez a nyilvánosság kizárása nem látszik.

www.ma.hu/kekhirek/310971/Kozlemenyt_adott_ki_a_rendorseg_VV_Fanni_meggyilkolasarol?place=srss
@látjátok feleim szümtükkel:
és ha egyáltalán nem írnak semmit akkor mit tud tenni a kormány? minden kórházvezetőt levált és akkor lesz jelentés?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel:
van egy másik felesleges alak is az gulyás gergelyke

brühüyhyy
kkk
patyom kinn

eggyel többen van
@látjátok feleim szümtükkel: 2018. február 3.: "dr. Kovács végre összejött Ágota nővérrel, naponta kétszer teszik boldoggá egymást. Mindenki örül, mert végre sikerült hasznosítani azt a kórtermet, amelyik beázik."
Kedves Viktor!
Anyádnak írogass leveleket, ő biztosan örülni fog neki! (Bár nem esküdnék meg rá.)
Egyáltalán ki hatalmazott fel, hogy a pénzemet/pénzünket magánlevelezésre költsd? Miközben betegek halnak sorra, mert nem kaphatják meg az egyébként létező gyógyszerüket pénzhiányra hivatkozva.
A megszólítást meg ne vedd komolyan!
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/02/02/gulyas_gergely_simon_jozsef_orban_fejbelovese/

"Ő volt a soros", vagy nem elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
index.hu/belfold/2018/01/29/megmertek_a_valasztok_tobbsege_azt_hiszi_soros_is_indul_a_valasztason/

Ha ez így van, akkor tényleg úgy van, ahogy az egyik kommentelő mondja.

A rendszerváltás óta eltelt 28 év és hülyébbek vagyunk, mint a Dózsa (nem a László) féle parasztlázadás idején.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Őcsény óta én már semmin nem csodálkozom.
@Oxica:

"Ő volt a soros", vagy nem elvtársak?

Hehehehahaha.
@elmeherceg:

Hallod ez valami bűvös kórház lehet, ha naponta és ráadásul kétszer is.;D
@látjátok feleim szümtükkel: Magyarország büszke és erős ország!
(Csak egy 87 éves öregembertől fosik...)
"Kövér: „De ez mikor van másként. Kormányok hozzák a törvényeket.”"

Igaza van, de nem mindegy, hogy a mindenkori kormány miként viszonyul az ellenzékhez, és a néphez. Itt a fidesz esetében főleg a néppel van a probléma, bajuk, hogy egyáltalán van nép. Sajnálatukra azt nem tudják leváltani, mint anno a szocikat.

Egyébként meg azt ígérték a szocik leváltása fejében, hogy mások lesznek, mint elődeik, oszt most bevallja
"Semmi olyat nem tettünk az elmúlt huszonhat évben, és nem teszünk és nem áll szándékunkban, amit mások előttünk meg ne tettünk volna.".

index.hu/belfold/2018/02/03/kikerult_egy_hangfelvetel_amelyen_kover_laszlo_a_valasztasi_buveszkedesrol_beszel/
Hát naná! De az azért édes, hogy a saját hívőknek is eljuttatja az infót, hogy van Tiborcz ügy!
hvg.hu/gazdasag/20180202_lazar_a_tiborcz_ugy_kiszivarogtatoi_a_valasztasi_kampanyt_akarjak_befolyasolni?s=hk
Rés a pajzson? Avagy vannak még tisztességes emberek is?
Hát hogy fog így működni a népbutítás?
hvg.hu/itthon/20180202_Meghekkeltek_a_Tv2t_a_szakerto_elo_adasban_leszolta_Orban_keriteset?s=hk
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem kormányok, hanem a Parlament hoz törvényeket. A kormány max rendeleteket alkothat. De persze, ha sikerül kiprovokálni egy rendkívüli állapotot, akkor majd jöhet a rendeleti kormányzás. Éretzük magunkat megfenyegetve?!
444.hu/2018/02/03/megingott-a-miniszteri-szek-sesztak-miklos-alatt

"Úgy duzzasztotta Kisvárdát, mintha (Nagyvárda) kisebb világváros lenne. "

Mohó volt, mint spéder elvtárs.

A választások után, kibaszott nagy fideSSes belharcok lesznek.
Ha győznek akkor azért, ha buknak akkor azért.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex:

Na akkor a Tiborcz ügy elhallgatásával a fidesz mit is akar? Nem befolyásolni a választókat a kakás ügyek eltitkolásával? Furcsa egy logika ez.
@kekex:

Lehet, hogy a törvényeket a parlament gombozza meg a végén, de azt, mi legyen a törvényben, a kormány határozza meg. Legalább is az elmúltnyócban így történt.
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem mondod? Akkor az a sok egyéni partizánakció és azok egynapos átverése a Parlamenten az mi volt?
Jó, jó, tudom én is, hogy bábjáték, költői kérdés volt!
Ez dicséretes dolog, de nem kéne megvárni, hogy idős korban ilyen eccájg kelljen az egyedül élő embernek. Talán lehetne valami társasabbat is kitalálni.
Vajon amikor az idős ember gépe jelzi a bajt, akkor majd ki hordozza a nagy képernyős számítógépét? ÉS a nagy kérdés, ki és mikor fog oda kirohanni segíteni? Mert az is része lenne ennek a programnak, mert magában a gép nem sokat ér.
Egyébként meg én ezt nem értem: "A KSH adatai szerint a hirtelen szívhalál és az agyvérzés is vezető halálozási ok a magyarországi időseknél."
Miért, mi legyen vezető halálozási ok idős korban?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/fontos_ajandekot_oszt_a_kormany_a_nyugdijasoknak.656157.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/senkinek_nem_tunne_fel_ha_magyarorszag_kilepne_az_eu-bol.656152.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Mariska néni kinyitotta nem kicsike száját és mi jöve ki belőle?

""Németország összehasonlításképpen egy fiatal ország. Nem szeretem, ha olyan népek oktatnak ki, amelyek képtelenek voltak létrehozni egy nemzetet egészen 1871-ig" - mondta el élőben, de az újság kiemeli, hogy egy emailváltás Schmidt külön kitért rá, hogy ezt a megjegyzést csak viccnek szánta."

Nem ártott volna, ha valaki kinyitás előtt ráült vola, hogy ne bírja kinyitni.

"Ha Magyarország elhagyná az EU-t, senkinek nem tűnne fel. Az Európai Unió problémáját az jelenti, ha Németország egyszer csak úgy dönt, hogy nincs már türelme foglalkozni ezzel a káosszal" - mondta el a blogár szakértő."
@látjátok feleim szümtükkel:
meg kellene oldani a palliative kezelést és a végső gondoskodás mellett normális öregséget biztosítani és nem kivégezni a sokba kerülő öregeket

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel:

Ama Riska nem hallott azokról a teuton harcosokról akiktől Giulio Cesare fejvesztve menekült a Fekete erdő Wotan jai között és Erda is keresztbe feküdt nekik, hogy a Fafner nek ne sok jusson

azért Ama Riska járhatott volna általános oskolába az Átkos Kádár rencerban mert ott még volt szó erről is és volt matematika tanítás másodfokú egyenletekkel bennük nem úgy mint a mai fiatalság csak twitterezve akar pénzt keresni csak még arra nem jöttek rá, hogy a 14 éveskori hülyeséggel feltöltött szabadidő és pihenés az nagyméretű nuyomorhoz vezet már 35 éves korra
de hadd tüntessenek (hogy eltűntethessék a tudás maradék barázdáit is a hígvelejű agysérvükről)mert arra is van idejük...sok üresfejű köcsög

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Meglepetés?

"Még mindig mi tudunk a legdrágábban sztrádát építeni"

Nyóc év után végre más is észrevenni? Nem kis teljesítmény.
Csak nem elismerik, hogy eddig nem volt sikeres?
www.portfolio.hu/gazdasag/terv-keszult-hogy-sikeresebb-legyen-a-magyar-gazdasag.
Hja, kontraszelektált, lopott pénzzel tömött nemzeti oligarcháktól nem lettünk sikeresek!

24.hu/fn/gazdasag/2018/02/05/kilometerenkent-45-milliard-egy-sztradaert-amelyik-a-mezon-vegzodik/
Ennek olyan uszítás szaga van. Mert azt mondja, aki nem pálfordult, hanem úgy maradt, azt el kell távolítani az országból. De aki nem úgy gondolkodik, mint ők, azzal mi is van? He?

"Gajdics szerint úgy lehet legyőzni a kommunistákat, ha elmegyünk szavazni, majd felrakjuk őket a varsói, prágai, megnemtudomilyen gyorsra, mert el kell takarítani őket a közéletből."

www.sztarklikk.hu/kozelet/gajdics-otto-csak-azoknak-a-kommunistaknak-tud-megbocsatani-akik-a-fideszben-vannak/333937/

Egyébként klasszikus Tomikával szólva ki a f* a Gajdics?
Pénzszórás fidesz módra?

"Tavaly májusban jelentette be, hogy ajándékot hozott a városnak, összerakott egy kétmilliárdos csomagot, amiből megújítják a strandot, a kempinget és a tavat, plusz uszodát és civil színpadot építenek."

Igaz a tó magától kiszáradt, no de majd a képviselő úr megoldja ezt is. az adózók meg fizessenek, mint a katonatiszt.

index.hu/belfold/2018/02/05/heves_vican_to_fejlesztes_760_millio/#

Egy kicsit drága, egy kicsit zöld, egy kicsit savanyú, de a mienk?
Kellett ez a pofon?

"Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) megkapta a nyomozóhatóság határozatát, amelyben megállapították, hogy a számvevőszéki ellenőrzés akadályozásával kapcsolatban nem állapítható meg szándékos bűncselekmény elkövetése – közölte az ÁSZ."

Mi lesz a többi állítással?

www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/02/05/asz-a-nyomozohatosag-megszuntette-a-jobbik-ellen-indult-nyomozast

" Az ÁSZ arra is emlékeztetett, hogy az ellenőrzés időszakában a pártnak lett volna lehetősége bármilyen a gazdálkodását érintő dokumentum hivatalos formában történő átadásra, ám ezt a Jobbik nem tette meg."

Amikor oda vitték az iratokat és nem vette át senki, az nem volt hivatalos?
@kekex: Zuglói tanmese - ezért tök felesleges Karácsonyékra szavazni

"Karácsony Gergely áprilisban nem indul a saját kerületében, helyette a zuglói balosok egy hétpróbás szélhámosra szavazhatnak."

alfahir.hu/2018/02/05/karacsony_gergely_zuglo_2018_as_valasztasok_toth_csaba_mszp_wtf
"Az európai uniós támogatások nagy részét már 2010 után használta fel az ország, ezért ezek rossz elköltéséért a történelmi felelősség a Fidesz kormányok nyolcéves időszakát terheli - állítja a közgazdász akadémikus."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kimeletlen_biralatot_kapott_a_magyar_kormany_hatalmas_osszeomlas_johet.656182.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Még mindig nincs új poszt? 7 hónap alatt már életképes koraszülött is lehetne.
"Banai Péter Benő államháztartásért felelős államtitkár az M1 Ma reggel című műsorában elmondta: az Open Budget Survey alapvetően egy „elég szubjektív” felmérés, egy olyan nemzetközi összehasonlítás, amelyen egyedi módon határozta meg, hogy mely országot vizsgálnak és melyeket nem."

Basszus! Ezt a számvevőszék is csinálja, mert egyes pártok plakátvásárlását vizsgálja, másokét meg nem, még akkor sem, ha maga az ördögpata lóg ki a lóláb helyett.
Persze ezért is a soros hibás a Gyurcsány?

www.hirado.hu/belfold/gazdasag/cikk/2018/02/06/ujabb-listaval-akarjak-lejaratni-magyarorszagot
hvg.hu/itthon/20180206_Kormanyhivatalnokok_keszithettek_hamis_okiratokat_ukran_allampolgaroknak?s=hk
Gondolom azért csaptak le réjuk ekkora erővel, mert nem adták le az "alkotmányos kőccséget"
@kekex:
azért önmagát is felmoshatná már végre az aljas szemét kétkulacsos köcsög schiffer nyünyüke

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Lázár János videóban kampányol. Valahol ott hangzott el, hogy szerinte ha a Fidesz „esélyt kap a folytatásra”, a nyugati országokhoz képest „150-200 éves lemaradásokat tudunk” bepótolni.

MIKOR JÁnos? Az elmútnyócévben nem ezt mutatta a fidesz és a vezetése.

Ja, a saját zseb tömése fontosabb volt, mint a 100-2000 éves lemaradás behozása, ami már 108-208. éves úgy egyébként.

valasz.hu/itthon/a-nap-videoja-jojjon-velunk-lazar-janos-konyhajaba-127299
@látjátok feleim szümtükkel:
Hát ja. Előbb létrehozzák azt a lemaradást - aztán majd behozzák.
@kekex:

Magyar ember a lemaradást le szokja dolgozni, nem behozni. Elég baj lesz az nekünk, ha hoznak még "be" egy ki lemaradást ahhoz, amibe már is nyakig vagyunk.

Bár szerintem már lassan nem lesz honnan behozni, mert mindenki beelőz. Még ottan a keleten is, hiába nyitogattak.;D
"“ha nem szánunk pénzt a kisvasutak felújítására, akkor néhány éven belül a növekvő balesetveszély miatt be kell zárni több vonalat”", mondta a ormány kampányszája.

No de mi itten a probléma? Ha nincs kisvasút, akkor nem utazik rajta a turista. Ennyi. Megy a lábán.
A a stadijonyokhoz egyébként sincs csak egy kisvasút, az meg jó. Sőt még Bicskéig is elviszik, ha sokat ugrálunk.

www.hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2018/02/06/kisvasutakat-fejleszt-a-kormany
24.hu/kozelet/2018/02/06/nem-akarja-a-fidesz-hogy-iskolak-es-korhazak-is-kaphassanak-tao-tamogatast/

"az Országgyűlés Gazdasági bizottságának fideszes tagjai egy kíméletlenül őszinte, egy szavas választ adtak az egészségügy és az oktatás problémáinak kezelésére: NEM!"

Teccenek érteni? NEM.
Ja, ha az ellenzék talál ki jó dolgot, az akkor is rossz, ha egyébként meg nagyon jó. Ilyen a fidesz mentalitás. Már emútnyóccéve.
"Hadházy Sándor végül mégis visszahívta munkatársunkat és viszonylag prózai magyarázatot adott az ellentmondásra: nem havonta, hanem évente kap 1,4 milliót a visegrádi háza kiadásáért, csak elrontotta a nyilatkozatot.

Már megint – tesszük hozzá, hiszen tavalyi bevallásában, amelybe ugyanúgy beírta az ingatlankiadást, szintén tekintélyes summát, havi 960 ezer forintot szerepeltetett, az évi 960 ezer helyett. Mindkettőre most jött rá, de azt ígérte, kijavítja a hibát."

Igazán semmiség, pláne, ha azt vesszük alapul, hogy a Gyurcsány a hibás, minek lett képviselő. Ha nem lenne az, nem kéne vagyonnyilatkozatot adnia a befektetéseiről. Meg nm indulna ellene vagyonosodási vizsgálat sem. Úgy, mint a tévedő fideszes képviselő ellen sem.

hvg.hu/itthon/20180206_Havi_masfel_millio_lakaskiadasbol_a_kepviseloi_fizu_melle#rss

Azért bennem felmerült a hüje gondolat, ha a saját vagyonáról nem képes egy képviselő rendes és valós nyilatkozatot adni, akkor mennyit is ért egy ország ügyes-bajos dolgaihoz? HE?

Jó, tudom, tudom. Gombot nyomni tud.
@Rodeo36 11: Ezeket láttad már? :)

Orbánt durván kiosztják az ECHO TV-n
youtu.be/K8ezk0EtjyQ

Nem stróman az édesanyám (kalotaszegi népies mémdal Kósa Lajos emlékére)
youtu.be/IzMylcNX9A8
@Gábris szomszéd:
a zember tök fölösleges, egymást is megesszük...
a zállatok nem ilyen buták, azoknak van szívük

nemúgy mint a szilárdan seggfejenek

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
a gyagya mini kappan önmagát sem érti és az a darab papír semmit sem jelent mert a soros nem tud róla és nem is írta alá...bár? mióta a szilárd aszon'ta hogy a soros nem illetékes a soros tervben és nem is fogják megkérdezni a skizó ság már nyílvánvaló

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Ilyn amikor elszabadul az ÉSZ. Ami nincs.

"A Pest megyei Alsónémedi képviselő-testülete először 2016 nyarán próbálkozott azzal, hogy napi 800 forintos adóval űzze el a településről a romániai cigány vendégmunkásokat. Bár a rendelet szövege így nyíltan persze nem nevezte meg a megadóztatottak körét, a képviselő-testületi ülésen elhangzottakból teljesen nyilvánvaló volt, hogy ténylegesen egy, a többségi helyi lakosság számára nemkívánatos csoport elüldözése a cél. Ezt úgy próbálta elérni a rendelet, hogy csak azokat adóztatta, akiknek nincs a településen ingatlana és akiknek nincs bejelentett munkaviszonya.

Egy képviselőtestületi tag a rendelet elfogadásakor így fogalmazott: “Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács. Nekem a forgáccsal van a problémám: mert vannak olyan emberek, akik ellen nem kellene, hogy irányuljon a rendelet, mégis ellenük is irányul. Tudjuk, és én szerényen ki is mondom, hogy a tömegszállások ellen kell, hogy irányuljon ez az egész.”"

www.jogiforum.hu/hirek/38826
Amikor kormányzati ész szabadul el, akkor viszont nagyobb a baj. De majd ha sokat sírnak a kistelepülések, kapnak egy-egy stadijonyt, oszt pofa be!

www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/bajban-a-kisebb-telepulesek-cegei-kormanyzati-segitseget-kernek.275853.html
Tipikus? Milyen tájékoztatás ez?

Hiradó.hu szerint: "Lefoglalta a bíróság a momentumos jelölt cégét"

KI és mit foglalt le, hol, és mikor? Ja, és miért?

Mert minden kiderül az írásból, csak az nem ami a címben hírként lett beharangozva. Vagy játccuk, hogy a felesemigaz?
Mert az üzeltrész lefoglalása nem azonos egy cég lefoglalásával. Essetundni?
Ráadásul nem is a momentumos jelölt cégét/üzletrészét, hanem az ukrán társ üzletrészét foglalták le.

www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/02/07/lefoglalta-a-birosag-a-momentumos-jelolt-ceget

ÖÖÖÖÖ

"A teljes cikket ITT olvashatják.", a webhely meg nem elérhető.

Mit szól az ilyen tájékoztatáshoz a nemzeti médiahatóság?
Na, ezt is megértük. A világhíres mezgazdaság országában.;D

"Indiából szerződtetett munkaerőt egy magyar tehenészet, mert nem találtak megfelelő munkaerőt Magyarországon."

www.nlcafe.hu/ezvan/20180207/hegyko-teheneszet-indiai-munkaero-magyar-fel-a-tehentol/
"Pontosabban 35 közbeszerzést vizsgáltak, mindegyiknél arra jutottak , hogy felmerül a visszaélés gyanúja, de az esetek felében, 17 pályázatnál szervezett csalási mechanizmus nyomait találták meg.Ezek azért elég egyértelműek lehettek, tekintve, hogy a megjelölt – egyébként 2012-es – pályázatokon csak az Elios tudott indulni. A hasonló közvilágítási projekteknél azt szokták megadni, hogy milyen világításra, milyen lámpákra és abból mennyire van szükség.
Ezeknél viszont jellemzően megköveteltek speciális, LED-fényforrásos kiépítési referenciát is, amivel a lap szerint csak a Elios rendelkezhetett, még a legelső hódmezővásárhelyi közbeszerzési győzelmük folytán."

Magyar bűnüldözők meg csak bottal ütötték/ütik az elkövetők forró nyomát?;D

index.hu/gazdasag/2018/02/07/kiszurta_az_olaf_szemet_tiborcz_cegenek_csalasgyanuja/
Ezt valaki benézte.:D:D:D.

"Ha leírják a nevét, akkor nyilván meg kellett volna magyarázni, hogy hogyan dolgozhat az MTVA-nál ez a "palesztin ember", aki belevitte Vona Gábort a rosszba."

comment.blog.hu/2018/02/07/vona_gabor_palesztin_eskuvoi_tanu_amin_zoltan?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2018_02_07&utm_campaign=index
@Gábris szomszéd:
mielőtt elolvasom!: kihez megy? ki fog imádkozni, kihez, mihez imádkoznak, és mi lesz az ima, mi lesz a reggeli lesz e mangalica + pacal pörkölt halál meg kóscher stílusban kovi ubival és macesz libamájjal?

ezsekutyán elolvasom a Pence azt mondta hogy ilyen még nem volt ami most lesz északkóreával kapcsolatban mert azok a rohadtak fegyverkeznek és Quod licet Iovi non licet bovi alapon csak a pence nek szabad hazudni és mi lesz, ha most a két kórea megállapodik (rettegnek süsüék?) és egyesülnek? az lenne a nagy hacacacacacacaca meg oparádé és móka

brühüyyy
kkk
patyom kinn

kis ferdeszeműek nagyon ügyesek a Kimilszuszu saját nővére vezseti a delegációt azaz bármiben megállapodik kötelező és azonnali?
@látjátok feleim szümtükkel:
akkó' én lehetnék "Lóügyi Miniszter" és "Vágtatási Szaktanácsadó" mert ugye Rodeo 36 az lovasbéka és akkó' má' vágtassun k is ihajba meg mókába és parádéba...és imádkozni is tudok a Mammon hoz ahhoz meg sokan tudnának hozzájárúlni valami kis milliárdocskával a senyvedő lóügyész kapcsán?

brühüyyy
patyom kinn
kkk
és még akkor a Bronco ügyész nem is került szóba?
Néhány hete valahol azt olvastam ( amikor a Szijjártó ott tárgyalt ) hogy talán az Or bán akart imareggelire utazni az usába.
Balog biztosan jobban tud imátkozni.
@látjátok feleim szümtükkel:
azért a Nagymise Orbángecivel amint a Mammon hoz fohászkodik az verhetetlen
brühüyyy
kkk
patyom kinn
Vajon a miniszterelnöki aggodalom az valami új jogi kategória? Mert a törvények szerint mintha teljesen más lenne a feladat, mint aggódni.

" Úgy tudjuk, kormányon belül már Orbán Viktor is kifejezte aggodalmát az ügyben."

index.hu/belfold/2018/02/08/top_palyazatok_eu-s_penz_feszultseg_lazar_szabo_zsolt_nfm/#
Hehehe.

"- Valaki szóljon Kövér Lászlónak, hogy sötétben bujkáló iszlám propagandát csempésztek a háta mögé!"

index.hu/mindekozben/poszt/2018/02/08/hires_iszlam_jelkepet_fedeztek_fel_a_szekely_zaszloban/
@látjátok feleim szümtükkel:
NEM A HÁTA MEGÉ, HANEM A HÁTÁBA KELLETT VOLNA CSEMPÉZNI BALTÁVAL VAGY DÁRDÁVAL AZTATATATAT -TALÁN- bocs nem ordibálok, csak rajtamaradt a capslock

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel:
a szilus az már kezd közveszélyes és önveszélyes is lenni

addig facsarja, amíg valami kellemes meleg helyen találja magát, vidám mosolyban és mókában meg tréfában és talpig gyolcsban

brühüyyy
kkk
patyom kinn

egyébként csendesen esik a hó
444.hu/2018/02/08/palotat-kapott-a-kormanytol-a-bences-gimnazium-ahol-szijjarto-peter-eloszor-pillantotta-meg-orban-viktort

A palota már itt van a számlán.

Csuhások térdre imához!

Milyen nap van ma? -kérdezi Micimackó.
Ez az a nap, mikor porig égetjük ezt a kibaszott szarfészket. -válaszolja Malacka.
A legszebb napom. -mondja Micimackó.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
ebben tanul a Kis Bence? aki kormos lett? vagy hogy is van ez ott nálatok, levédiabasznádon? a kisbence bekormozódik és akkor kap egy kis ...szóval asztatatatat

és ti meg micimackó pés a Gida meg a Füles és Szamárkakakakaka

brühüyyy
kkk
patyom kinn
varosikurir.hu/olaf-szervezett-csalasi-mechanizmust-epitettek-ki-orban-vejenek-volt-cegenel/

"A 17 feltárt pályázat machinációi az OLAF olvasatában a magyar törvények szerint, a költségvetési csalás bűntettével írhatók le. De a csalás elleni hivatal azt javasolja, hogy a magyar hatóságok vizsgálják ki: a történtek nem felelnek-e meg a szervezett bűnözés feltételeinek is."

Az OLAF azt javasolja, hogy A MAGYAR HATÓSÁGOK VIZSGÁLJÁK KI. :)

A MAGYAR HATÓSÁGOK VIZSGÁLJÁK KI. :)

A MAGYAR HATÓSÁGOK VIZSGÁLJÁK KI. :)

Felcsúton valaki hangosan felröhög. :))

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Milyen nap van ma? -kérdezi Micimackó.
Ez az a nap, mikor porig égetjük ezt a kibaszott szarfészket. -válaszolja Malacka.
A legszebb napom. -mondja Micimackó.
"Az ukrán nyelvtörvény vitatható, magyar kisebbségeket sújtó rendelkezései ellen diplomáciai, illetve jogi eszközökkel léphet fel a magyar kormányzat – mondta Tóth Norbert, az Alapjogokért Központ munkatársa az M1 aktuális csatornán pénteken...

Tóth Norbert rámutatott arra, hogy Ukrajna szeretne az EU tagjává válni és ennek egyik feltétele a kisebbségi jogok érvényesülése."

Jah, a zsarolást a fideszben és sajtójában jogi ezsköznek nevezik?;D

www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/02/09/jogi-eszkozokkel-is-fel-lehet-fellepni-a-karpataljai-magyar-kisebbsegert
" "Szerintem az ország megérdemli a vitát, akár hajnali három óráig is" - idézték a lapok és a televíziós tudósítások Rand Pault."

Pedig ő republikánus. De igaza van. Mindig.
Minden ország megérdemli a képviselőik tisztességes munkáját.

nepszava.hu/cikk/1152400-ismet-leallnak-az-amerikai-kormanyhivatalok/
Kampány a közmédiában?????

www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/02/09/nok-elleni-eroszakon-viccelodtek-gyurcsany-pecsi-foruman

"A DK elnöke a bevándorlásról beszélt, amikor azt mondta: szerinte Magyarországon nem változott semmi a bevándorlók miatt. Például nem erőszakoltak meg senkit. A közönség soraiból erre valaki közbeszólt, hogy sajnos - mire mindenki nevetésben tört ki."

Ez a bevezető szöveg, majd később: "Az M1 Híradójának birtokába jutott egy hangfelvétel, melyen Gyurcsány Ferenc hallható. A volt miniszterelnök csütörtök este egy pécsi fórumon beszélt a bevándorlásról. Kitért arra is, hogy szerinte a hazánkba, legálisan befogadott menekültek miatt semmi sem változtatott Magyarországon, például nem erőszakoltak meg senkit. “Ne mondja azt, hogy sajnos, mert…” – mondta a DK elnöke, majd kiszólt a közönség egyik tagjának, és mindenki hangos nevetésben tört ki."

No akkor melyik az igaz?

A közönségből valaki beszólt, vagy a Gyurcsány kiszólt?

Nem valamiféle tiltott kampány nyomulás ez?
"A magyar kormány nemzetpolitikájában továbbra is az a meghatározó, hogy nem Budapestről kell megmondani, mi a jó a határon túli magyar közösségeknek, hanem nekik kell megmondani, milyen álláspontot képviseljen a kormány az érdekükben – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken az Országházban." - írja az orientpress.hu.

Érdekes, ha a külföldön élőknek nem Budapestről kell megmondani, hogy a határon túli magyarok hogyan éljenek, akkor azok miért mondhatják illetve szavazhatják meg, hogy a hatoron belül élők hogyan éljenek? Erről nem akarna valamit mondani a fidesz?
@látjátok feleim szümtükkel: Káder válaszlevele:

"Tisztelt Képvieslő Úr!

Köszönöm hozzám intézett megtisztelő levelét! Mivel azonban jómagam Magyarország, és nem az Ön által megnevezett Magyar Köztársaság köztársasági elnöke valék, illetékesség hiányában levelét az irattárba továbbítottam K.U.K.A. 2017/01. szám alatt.

A továbbiakban boldog karácsonyt kívánok és nyasgem!

Káder János álomelnök"
@elmeherceg:

Benézted, mert az Ország neve Magyarország, de az alaptörvényben ez van:

B) cikk
(1) Magyarország független, demokratikus jogállam.

(2) Magyarország államformája köztársaság.

Ezn okból bárki írhatja és mondhatja, hoyg Magyar Köztársaság, csak a hatóságok nem, mert ők az A) cikk alapján kötelesek fiygelemmel lenni arra, hogy "HAZÁNK neve Magyarország."

Az persze nincs benne az alaptörvénybe, mi az a hazánk. Ha kifejtenék, akkor baj lenne, mivel ez is benne van a törvényben:

NEMZETI HITVALLÁS1
MI, A MAGYAR NEMZET TAGJAI, az új évezred kezdetén, felelősséggel minden magyarért, kinyilvánítjuk az alábbiakat:

Büszkék vagyunk arra, hogy Szent István királyunk ezer évvel ezelőtt szilárd alapokra helyezte a magyar államot, és hazánkat a keresztény Európa részévé tette.

Na már most hazája csak annak lehet ez az ország, aki itt él ( egyéb más törvényekben megfogalmazott feltételek szerint ). Így nem lehet hazája annak, aki ugyan magyar állampolgár, de más államban született, magyar felmenői vanna, de még magyarul sem beszél.

Mert mitől is magyar, és mitől is haza?

ÉS MITŐL MAGYAR HAZA?
@látjátok feleim szümtükkel:
a Kisdobos első törvénye: a haza mindenkek előtt, még a zsíroskenyeret is megelőzi -igaz hagyma nélkül- hagymával már nem

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Nézed drága Mariann? valami készül itt a német listavezető ellen a szegedi kézisektől))

.....
zasztok gyíkok,szaladjatok ti is szurkolni)..sport1
@gazoló:
már asszittem, mindenki pyeong chang ban van vagy csak be van gárgyulázva a zolimpinától?
olyan síkos vagy csak csúszós? de m indenképpen sikamlós

én néha

és te?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
a cirmike már nem ídéz a 444 ből? annyira hiányzik, nem kellett megkeresnem bejött...

és mi van most: Cisz dúr?
sic transit.... vagy ó tempore, o mores!
index.hu/belfold/2018/02/11/ader_janos_valasztas_kulfoldi_magyarok/
"Elvileg sem tartjuk helyesnek, hogy Magyarország legfontosabb belpolitikai kérdéseiben olyanok is döntsenek, akik nem élnek Magyarországon,"
@Rodeo36 11: szia Rodi

nem nézem,a téli olimpiát,mert már annyi kamu sportág van benne,hogy nyugodtan bevehetnék a jégen történő cirkuszi karikadobálástól kezdve a jegesmedveharapás előli jétáblán futásig)

..de a Szeged azért leverte Lőwent idegenben..már nem bírtam idegileg egyedül!
@gazoló:
ebben egy véleményen vagyunk...a kanadai riporterek hőzöngenek amikor begyüvik a mi kedveskénk, majd mikor célba érkezik az utolsó után négy perccel akkor akkor lengetik a zolimpinai zászlót meg a juharlevelet és átkapcsolnak másik sikamlósra nekem a "kedvencem" a curling, főleg az a része teccik amikor söprik gumisöprűvel a jeget de nagyon bosszantó, hogy sohasem mongyák be mikor kell izgulni így én arról lemaradok...
mint tudád vala, errefelé a zatlanti pocsolyán innen kézilabda, vizilabda, általában vizi sportok nincsenek, mégis mikor világversenyek vannak akkor leporolják őket és elindíttyák és mitadisten tudnak úszni...ping pong sincs, sakk sincs, de néha van gyephoki a sebhokit nem szokták mutatni azt olyankor tuggyuk meg amikor egy bánatos nő bepanaszolja, hogy nem is úgy volt meg egyébként is már régen pókhálós de azért...

brühüyyy
kkk
patyom kinn

mondd a zorbányt nem lehetne benyálazni valami nőüggyel vagy fiúüggyel vagy mindkettővel a KDNP sek majd kivonulnának tüntetni, hogy nem is úgy volt és akkor lehetne kabaré?

ezek az uccsó kekexek egészen jó kis híranyag de nem eléggé fénylik a szarkák még nem?
@kekex:
a skizofrénia csimborasszója...erre már nincs gyógyszar...semmilyen

lesz 4/3 és kész hateccikhanem
brühyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11:

a curlingen szintén ki tudok bukni,amikor röhögés nélkül tudják csinálni és olimpiai sporttá tenni)

nálunk is van curling szövetség,sőt a múlt héten Zuglóban hoki árúházat is láttam.. (nem szexshop volt)..jég az annál kevesebb van..
de pld. a kanadai női vízilabdacsapat a 2017-es vébén épp a mieinket ejtette ki a a négy közül..szóval van azért ott vizes sportnálatok is,csak nem olyan népszerű)
varosikurir.hu/elkepeszto-pompa-jellemzi-a-lazar-janos-rejtegetett-kastelyat/

Milyen nap van ma? -kérdezi Micimackó.
Ez az a nap, mikor porig égetjük ezt a kibaszott szarfészket. -válaszolja Malacka.
A legszebb napom. -mondja Micimackó.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
hááát, luxussz, az bisztosssch, de egy erdőben amiben nincsenek fák, de még cserjék sem oda én sohasem építenék semmit, ez a kietlen környék riasztó és a felv
ágós, fellengzős nagyzolás már a hatalmas acél kapu (bisztosan kovácsolt vas) és amellette levő kapus ház az már maga riasztó...összességében butaparaszt barokk, ingyen sem kellene hacsak annyi időre nem, hogy elaggyam a lázárjanónak és csináljak egy spanyol udvarházat egy erdő közepén ahol medvék is vannak

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és persze sok kutya közötgtük német juhász és vizsla meg ...találd ki
@gazoló:
jaaaaaaaa? sohasem közvetíti egyetlen teve állomás sem én meg nem járok ilyesmire mert kurva sokat kell gyalogolni oda és benne...

brühüyyy
kkk
patyom kinn
...pedig már alakul az itteni bajnokcsapat
pl focimeccsre sem megyek ugyanebből az okból
@gazoló: a CBC 24/7 ben aggya a zolimpinát és a süsüéknek csak japán, kínai és néger versenyzőik vannak, a krump lee "törvényei" miszerint ki kell baszni a migráncsokkal és a migráncsokat ezekre nem vonatkozik? és hogy lengetik a japán csúszkáló csajnak a sávosch pöttyösch zászlovat?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
a zorbágeci is bekaphattya a Shaolin Liu Sándor is magyar zászlók alatt nyer gyorskorcsolyában és nincs vele egyedül, vannak többen is ezeket nem basszák át a kerítésen a ködmönös vénszarok?
@Rodeo36 11: D

azért a fodball sem kutya,elég nehéz lehet féken tartani a feketeruhás'kárpátián brigádokat egy jóízű 'makákózós migráncsozástól a sok feketebőrű sajátlábonnevelés láttán))

444.hu/2016/06/20/kik-ezek-az-europat-megdobbento-magyar-naci-szurkolok

.....

nekem ez a kedvencem)

www.youtube.com/watch?v=WG4yLVPArtc
@gazoló:
Szia gazoló barátom!
Persze, hogy néztem az én szegedi fiaimat.
Tök nyugiban voltam az első félidőben is, mert a srácok mindig az utolsó percekre tartogatják a győzelmet.
Pedig milyen hiányosan álltak ki, egy pár nagyágyú nem is volt a pályán.
Egy Löwent megverni...
Nagyon fel voltam dobva az este, és még tart a mámor.
@Rodeo36 11: @gazoló:
A napokban elmaradtam két válasszal, ezért elnézést kell kérnem.
Gallyra ment teljesen a számítógépem, újat kellett beruháznom. Ez egy álom.
Tudjátok, hogy mindig válaszolok, de ez a malőr keresztbe tett.
Még egyszer bocsi!
@Mariann19: D

Szia!
Remek meccs volt,Balogh Zsolt nélkül is legyűrtük őket..Kellemes meglepetés volt az új horvát fiú játéka, természetesen a kedvenced 'Jónás góljai és az átlövők atombombái is)

..a csajok is jól mentek)

remélem final four lesz belőle,mindenkinek)
@Mariann19: hát akkor egészségedre az új hekmekükütyű...remélem sokáig és hűen fog szolgálni

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Hogy is van van az, amikor a saját dugájába döl?:D

"CSAKHOGY A JANUÁR 29-ÉN KUBATOV GÁBOR PÁRTIGAZGATÓVAL MEGKÖTÖTT SZERZŐDÉSBEN VISZONT MÉG A 2017-ES LISTÁRON SZÁMOLTA EL A HIRDETÉSI FELÜLETEKET.
A két listaár közötti különbséggel a Fidesz mégiscsak jelentős kedvezményhez jutott: a feltüntetett 0 százalék helyett valójában 33 százalékkal olcsóbb lett a számla, 340 plakáthely esetében ez 30 millió forintos tétel."

index.hu/belfold/2018/02/12/sajat_plakattorvenyet_jatszotta_ki_a_fidesz_a_soros-plakatokkal/

HOL VAN DOMOKOS NERTÁRS, ÉS A SZÉKE AMELYIK SZÁMVESZ?????
444.hu/2018/02/12/vilaghiru-lett-tiborcz-istvan-aki-unios-penzbol-gyanus-modon-gazdagodott-mikozben-az-aposa-brusszel-ellen-harcolt

A felcsúti lótolvaj cigányokat egészen a "nyújorktájmsz" címlapjára repítette a "világhírnév"

Ha ezt az energiát a kurmányzásba fektették volna, már utolértük volna Svájcot.
Az ellopott, elherdált milliárdokat és az elvesztegetett időt már senki nem adhatja vissza és a fekete leves még csak ezután jön.

Hajráhalszagmagyarország, hajrámagyarok.

A felcsúti lótolvaj cigány ámokfutásának a levét a jövő generációi isszák meg, én őket sajnálom nem is az országot.
Akik még csak most indulnak neki az életnek, vajon milyen jövő vár rájuk?
444.hu/2018/02/12/simicskaval-fizettetne-meg-a-tiborcz-cege-miatt-kiszabott-buntetest-lazar-janos

Tegnap még úgy volt nem elvtársak, hogy minden törvényes volt, csak az OLAF akar beleszólni a választásokba nem elvtársak?
Ma meg már úgy van hogy a Lajossal akarják kifizettetni azt a lóvét elvtársak, amit a tiborczpityu ellopott elvtársak?
Lézer elvtárs egyre reménytelenebb helyzetbe kerül elvtársak, meg a csinos kis vadászkastély is kitudódott ott a környéken.
Csak ne hogy bukó legyen ott Hódmezővásárhelyen elvtársak, mert ki tudja mennyi szar kerül ott még a felszínre elvtársak.

Mikor a pénz már ott van a számlán, kár lenne bebukni a lóvét elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11:
Köszönöm Rodikám!
Nagyon örülök neki, a másik már kiszolgálta magát.
Most állandóan a neten lógok, mint egy kisgyerek, játszogatok vele mindenfélét, mert sokkal többet tud, mint a régi. A szobám most olyan baloldali színben pompázik, mert piros az ülőgarnitúrám , és ugyanolyan színű az egerem, sőt a klaviatúrámon is szórtan, négy billentyűje piros.
Jó, nem?
@gazoló:
Szia!

Végre felvirradt a mi napunk gazolóm!
Győzelem győzelem hátán.
Nemhiába álltunk ki a kézi mellett hősiesen, a hálájuk nem maradt el.
Vannak még fehér foltok azért, de majd továbbra is jön a mi varázslatunk, nem hagyjuk, hogy leszedálják a mi csapatainkat.
Üdv.
@Mariann19:
te is szereted a vidám szineket...az jó én is...
brühüyyy
kkk
patyom kinn
MIÉRT rúgták ki a főigazgatót?

index.hu/belfold/2018/02/13/tiba_sandor_menesztes_miskolc_korhaz_aeek_nyugdijazas/#

" A főigazgató annyit még megemlített, hogy már tavaly szeptember óta nem utaltak a Medcenternek, ami miatt a cég nem tudott fizetést adni a dolgozóinak. A kórház ezután megállapodott a Medcenterrel, hogy átveszi a cég dolgozóit kivéve a Medcenter Kft. tulajdonosának onkológus feleségét."

Ennek az ügynek olyan lógó lóláb kinézte van. Vagy talán kiderülhet miért fáj az egészségügy torka, miért nincs elég CT?

Én tudom, hogy a CT-ket nem adják ingyen, de havi 60-65 millió nem sok egy kicsit a bérletért, meg a működtetésért?
Ez meg nem hivatali visszaélés szagú, és tiltott kampányfinanszírozás kinézetű eset?;D

"Tegnap jelentette be ugyanis a kormánypártok jelöltjeként induló Hegedűs Zoltán alpolgármester, hogy nem várják meg a húsvétot, hanem már most, február 25-előtt postázzák minden nyugdíjas korú hódmezővásárhelyi lakosnak a 10 ezer forintos Erzsébet-utalványt ajándékként."

valasz.hu/itthon/ime-a-ner-egyetlen-egyenletben-127377
444.hu/2018/02/13/akkor-rugtak-ki-a-miskolci-korhazigazgatot-amikor-megpiszkalta-a-gyanus-szerzodeseket

A nap amikor rájössz, hogy a kórházak nem csak lerohadnak, hanem szét is lopják őket és nem tehetsz ellene semmit.

Milyen nap van ma? -kérdezi Micimackó.
Ez az a nap, mikor porig égetjük ezt a kibaszott szarfészket. -válaszolja Malacka.
A legszebb napom. -mondja Micimackó.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Mariann19:
ÉS EHHEZ MIT SZÓ'SSZ?

Most válaszul az Oroszországi Liberális-Demokrata Párt egyik képviselője, Mikhail Degtyarjov nyújtott be egy javaslatot, hogy az amerikai nagykövetségnek helyet adó utcát nevezzék át Észak-Amerikai Zsákutcára. A tervet a moszkvai önkormányzatnak nyújtotta be, és a Washington Post cikke szerint a kormányzat is megfontolás tárgyává fogja tenni.

Közben ettől függetlenül ugyan, de az ankarai önkormányzatban is hétfőn zajlott vita arról, hogy átnevezzék-e a török fővárosban azt az utcát, ahol az amerikai nagykövetség van, Olajág utcára.

BRÜHÜYYY
KKK
PATYOM KINN
444.hu/2018/02/13/nemeth-szilard-szerint-eon-azzal-akar-beavatkozni-a-valasztasokba-hogy-olcsobban-adja-a-gazt-mint-az-allam

STOP E-ON, mi elvtársak?

„kicsit fogja vissza az agarakat, és ne avatkozzon be a választásokba!”

Tehát elvtársak az agybajban, már ott tartunk, hogy a rezsibohóc az olcsóbb gáz ellen harcol.

Tehát elvtársak, az E-ON, az olcsó gázzal akarja befolyásolni a választásokat, hogy felnyitja a szemét a sok lápi hülyemagyarnak, mert rájönnek, hogy kurvára át lettek baszva a palánkon a rezsicsökkentéssel.

Védjük meg az olcsó gáztól a lápi hülyemagyarokat elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
"Halljuk, mit mond? Ne fogadjuk el az olcsóbb gázt, mert az a Fidesznek ciki."

ÉS? Ki le nem szarja, hogy kinek mi ciki, ha a saját bukszájáról van szó. A fidesz se foglalkozik a más bukszájával, csak a sajáttal, meg a haverokéval.
varosikurir.hu/nemeth-szilard-megfenyegette-azokat-magyarokat-akik-az-olcso-e-gazt-valasztjak/

Tehát elvtársak, aki az E-ON tól veszi a gázt és nem a garancsipistitől, az csakis sorosbérenc hazaáruló lehet mi elvtársak?

Hát elvtársak, elég magasról indították ezt a kampányt elvtársak. Nem tudom elvtársak, hogy hova lehet még fokozni ezt az őrületet elvtársak.
Attól félek elvtársak, hogy még április 8 előtt kipukkad ez az őrület lufi és összeomlik az egész szaros kártyavár elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Halgass a szívedre, szavazz a fidezsre!
Majd jól megszívat és nyomozba dönt.Hahaha.:(:(:(

index.hu/gazdasag/2018/02/13/jogellenes_volt_zsolnay_elleni_onkormanyzati_puccskiserlet/
Hüp-hüp-hüp, barba trükk. Mondta Barba papa a barba gyerekenek. Valamikor régen a bugyuta rajzfilmben.

Most meg a parlamenti pártoknak mondja a fidesz, mert nagy valósznűséggel rájöttek, hogy megnt túltolták a binyiglit, és nincs más kiút.

Ha az ellenzékből senki nem támogatja a módosítást, akkor lehet rájuk mutogatva kampányolni. Ha megszavazzák, az lehet, hogy nem lesz jó, és ezért tették be ezt a kétharmadot igénylő szigorítást, hátha valahogy ki tudnak jól jönni ebből a nagy módosítási lázból. Fóleg a jobbiknak szól ez a lehetőséág. Törhetik a fejüket mi lenne jó nekik.

Egy biztos, most olvastam, hogy megy egy szavazás arról, átszavazna-e ha az ellenzék másik jelöltje esélyesebb, mint akit egyébként támogatni akart, és az igenek aránya 80% felett van.

hvg.hu/itthon/20180213_A_Fidesz_ugy_szigoritotta_a_Stop_Sorost_hogy_egyedul_el_sem_tudja_fogadni#rss
www.sztarklikk.hu/kozelet/balog-zoltan-hazudott-az-egeszsegugyi-dolgozok-fizetesemeleserl/334213/

Hüp-hüp-hüp, fidesz trükk.
Igy kell azt a lászatot kelteni, hogy miden évben rendezi a kormány a béreket. Előbb az elmaradt béremelést bérkiegészíteni, majd a bérkiegészítést átnevezni béremelésnek.

No ebből az látszik, hogy a kormány nem a bért emelte, hanem a kutya emelte a lábát, és lehuggyantotta a bért.
Micsoda véletlen.;D

nepszava.hu/cikk/1152739-eladosodtak-a-kepviselok-350-millioval-tartoznak-ismeretleneknek/

" Összesen 352,3 millió forinttal tartozik ismeretlen személyeknek 30 politikus, derül ki nyilvánosan elérhető vagyonnyilatkozataikból.

23-an közülük kormánypárti politikusok. Az adósságokból nagyjából 320 millió jut rájuk – ez akár nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet,..."
varosikurir.hu/forditva-ulnek-az-elios-bilin/

Csak ki ne boruljon elvtársak!

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:
ez a legkedvesebb...ennél péofátlanabb hazugságot írásba adni aláírással hitelesítve az bűnjel! kötél, pallos, felnégyelés máglya ilyen sorrendben

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Oxica:
ez már nem is bili ez már kondér, amiben meg is lehet főzni őket lassú tűzön

brühüyyy
kkk
patyom kinn

minden kötélnek vége van hát még a fidex nek...már 2006 ban fel kellett volna négyelni őket a felszabadulás téren az Andrássy út hosszában..de 2002 jobb lett volna de a bürgék azok most már a nyúzzák a bürgéket és még mindíg nem?
444.hu/2018/02/13/a-fidesz-velemenyvezerei-szerint-egyetlen-epeszu-tisztesseges-ellenzeki-politikus-van

Jó tv, nézhető tv, jobboldali tv. :)) Mikor a komcsi férgek jobboldali véleményvezérek lettek. :)) Ezen már csak röhögni lehet.

Jaja elvtársak, mikor bencsik és thürmer elvtársak pufajkában védték a pártházat és a vörös csillagot a komcsi időkben.
Csak az ilyen ócska férgek sírják vissza azokat az időket és most megint oda akarják ezek a pondrók visszamanőverezni az országot, mert a komcsi az komcsi marad élete végéig, a legkártékonyabb férgek a világon, de azért lassan kikopnak az életből ezek a gusztustalan szardarabok és akkor jobb lesz a világ.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/02/14/33-milliardot-fizethet-vissza-magyarorszag-homolya-robert-allamtitkar-ugyei-miatt

Kenjük rá a Simicskára elvtársak.

Nem azért mondom elvtársak, de így választások előtt bugyog a szar rendesen elvtársak.
Kíváncsi leszek elvtársak, hogy a lápi hülyemagyarok mire fognak szavazni, a korrupció kurmányára, vagy az ellenzékre.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/02/14/rossz-a-surgossegi-ellatas-itt-a-megoldas-szemleletformalo-kampanyt-inditanak-a-lakossagnak

Soros álbeteg civilek millióit akarja betelepíteni a sürgősségi osztályokra, hogy megdöntse a nemzethy kurmányt.

Ez felháborító!

Ne hagyjuk szó nélkül.

Inkább dögöljön meg otthon a kedves beteg elvtársak, ahol senki nem látja elvtársak, mert a kórházakban csak "jó híreket" fogunk közölni elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok
@Oxica:

"...Homolya csak annyit válaszol,... ez egy „bagatell ügy”.

Az.
index.hu/belfold/2018/02/14/szekszard_wc_iskola_siker_klebelsberg/

Ide nem jut egy kis tao, az MLSZ meg milliókért akarja kiadni a listát arról, hogy kiktől kaptak tao nevű közpénzt. Melyik a nagyobb beszarás?
@gazoló:
ha egy szamárra nadrágot húzol és nyakkendőt adsz rá az sokkal szebben ordibál...ez már a vég vége?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel:
millen píííízzz a za TAO? tahóznak?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@látjátok feleim szümtükkel:
A többi lopás mellett tényleg bagatell a 3.300 millió.
Vedd őszinte beismerésnek!
„A pártérdekeknél fontosabb, hogy ne haljunk meg idő előtt”
hvg.hu/itthon/20180215_kunetz_zsombor_interju_magyar_egeszsegugy?s=hk
@kekex:

És? Mi lesz, ha a hosszú nyelvűek behúzzák nyelveiket, és átállnak oda, ahonnan elpártoltak:;D

Mert van az a pénz...
"A nemrég felújított II. János Pál pápa terünket teljesen tönkre tették a népvándorlók. Sátrakat építenek, tüzet raknak a parkban, szemetelnek, őrjöngenek, lopnak, késelnek, rongálnak. Ennyi emberi ürülék pedig még soha nem volt közterületen.", olvastam ezt egy peres ügyről s írásban ( index.hu/belfold/2018/02/15/helsinki_bizottsag_nemzeti_konzultacio_per_miniszterelnoki_kabinetiroda_rogan_antal/ ), mint Kocsis Máté facebook bejegyzését.

Ki tudja miért, de az összevissza szart Kossuth tér, és a tv székház, ja meg a felszedett utcakő jutott eszembe.
@kekex:

amíg anyagi eszközeik korlátlanok, addig azt játszanak amit akarnak...még azt is el tudják játszani, hogy veszítenek és utána (mint azt korábban már megtették) tönkrebasszák a győztest és újra előállítják a 2009/10-es helyzetet

persze ehhez az is kell, hogy a magyar nemzet ugyanolyan seggfejekből álljon, mint ma és mindíg

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és akkor majd lehet újra látni hogy nem látszik a zorbángeci csak a hisztéria és lesz 2006 csak véres is lesz
@Rodeo36 11: "Az emberek hülyének nézése ugyanis fontos, már-már nemzeti kötelesség, a Fidesz-KDNP védjegye. Úgy eladni az emberek kizsebelését, mintha azzal ők maguk nyernének."

kolozsvaros.com/2018/02/15/hazaarulo-pacalporkolt/
@Gábris szomszéd:
mikor mészaroslölö megveszi egész szittya nemzeti kutykuruttyot = másnéven magyarország de úgy senki sem használja, akkor majd eladja valami arab olajmágnásnak és az egész banda kiköltözik dohába hogy még dohosabbak legyenek és akkor lesz csak Khán a ÁÁhn meg sertéslandia ugye lesz a szentsertés mert ők azt nem eszik és tele lesztek marhákkal? vagy az már megtörtént?
brühüyyy
kkk
patyom kinn
varosikurir.hu/az-orszaghazban-labbal-tiportak-a-sajtoszabadsagot/

"Visszatérve a 109. Kormányinfón történt botrányra. Miután a Guardian tudósítójának kezéből kicsavarták a mikrofont, minden ment tovább a maga kerékvágásában. "

Mondjuk az kurvára érdekelne elvtársak, hogy melyik uniós országban merik ezt még megcsinálni, hogy a sajtó kezéből kicsavarják a mikrofont elvtársak.
Legközelebb lövetni is fognak elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/02/15/meszaros-lorinc-oriasit-kaszalt-azzal-hogy-reszvenyekre-cserelte-a-legnagyobb-cegeit

„Fél óra alatt 10 milliárd forintot keresett az ügyleten, és még nincs vége a napnak”

Tőzsdei spekulánsok, mi elvtársak? Most elképzelem mészaros elvtársat, mint tőzsdecápát. :))
Mikor bemegy a Wall Strets re és lealázza Soros Györgyöt a sok okosságával. :))

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: azért jó lenne egy citációt kapni a The Guardian ból ugyanerről

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Oxica:
azért nekem lenne egy szerény -közbevetett- kérdésem: ki az aki levédiabasznád határain kívűl érdekelt HUF ban keringtetett "részvények" megvásárlásában...és ki az aki a HUF bankókat is megveszi? gyanus ügy! ha valaki be akarja dönteni levédiabasznád teljes gazdaságát az olcsó HUF és még olcsóbb HUF részvények tömeges felvásárlásával és utána azonnal áron aluli piacra dobásával tudna játszani (ebben s soros nagyon nagy tapasztalattal rendelkezik, AZ ANGOL BANKOT SPERC ALATT LENULLÁZTA ÉS EZ MÁR RÉGEN VOLT, AZÓTA MONDTA A BUSH PÉNZÜGYMINISZTERÉNEK, HOGY HAGYJÁK CSŐDBE MENNI AZ ÖSSZES SZARHÁZIT ÉS AKKOR Ő FELVÁSÁROLJA ÉS AZONNAL RENDBE TESZI A VILÁG DOLGAIT DE A PÉNZÜGYMINISZTER MÁSBAN VOLT ÉRDEKELT MÉG VOLT 5 PERCE MINT PÉNZÜGYMINISZTER UTÁNA MENT A WALLSTREETRE ...)

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Belegondoltam, hogy a haveri cégek mit csinálnak, ha a fidesz nem n(y)er, és nem lesz több állami megbízás?
444.hu/2018/02/16/szombathely-meg-csak-most-rendel-lampakat-az-eliostol

Szevasztok, szombathelyi parasztok.

Ha támadják az eliost, akkor meghosszabbítjuk Szombathelyig elvtársak, ráadásul hitelből, mi elvtársak.

Legalább lesz mit átvállalni az államnak, mi elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Hehehe.

"Központi utasítás érkezett arról, mit mondjanak, ha az Eliosról vagy Orbán Viktor vejéről kérdezik őket."

Kell nekik ( mert esetleg maguktól még gondolkodni sem tudnak ( mernek ? )?

hvg.hu/itthon/20180216_sorvezetot_kaptak_a_fideszes_politikusok_tiborcz_ugyben?s=hk
444.hu/2018/02/16/minden-fideszes-jelolt-megkapta-hogy-mit-hazudjon-ha-tiborczrol-kerdezik

Ugyan, kit csapunk be? Magunkat? Mi tudjuk mi az igazság.
A kutatókat? Ők örülnek ha plecsni van a mellükön.
A széles tömegeket? Ők örülnek, ha velünk ünnepelhetnek.
Az imperialistákat? Ühüm. Most nem lennék a helyükben.

Milyen nap van ma? -kérdezi Micimackó.
Ez az a nap, mikor porig égetjük ezt a kibaszott szarfészket. -válaszolja Malacka.
A legszebb napom. -mondja

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
elindult a KUTYA éve.

vajon meglepetést vagy felfordulást hoz majd?

offforever.blog.hu/2018/02/16/2018_a_kutya_eve
Értem már miért járnak kampályolni a fidesz polikitusai az óvodások közé.:D

"Legitimál olyanokat, akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne egy valóban demokratikus médiában, és segít megteremteni azt a félrevezető látszatot, hogy egyes orgánumok és képviselőik kiegyensúlyozottan és tárgyszerűen tájékoztatnak”.

Forrás: Kövér László 24.hu/belfold/2018/02/16/kover-laszlo-nem-en-talaltam-ki-a-jatekszabalyokat/
@guma:
mind a kettőt
brühüyyy
kkk
patyom kinn

és megnyit az OPNI
hvg.hu/itthon/20180216_Orban_fel_evvel_meghosszabbitotta_a_migracios_valsaghelyzetet?s=hk

Elgondolkodtam rrajta, hogy egy kormányrendeletet meg lehet-e támadni az alkotmánybíróságon, mint alaptörvény ellenes intézkedést? Mert ugyé a soros tervet sem mutatták mg senkinek ( titok? ), azután migráncsok sem sétálnak az utcán, a penge éles a határon, akkor hol van a válsághelyzet?
444.hu/2018/02/16/a-lakok-arcan-maszkalnak-az-agyi-poloskak-egy-pestszentlorinci-pszichiatriai-gondozoban

Erős és büszke.

Remélem a felcsúti lótolvaj cigány is itt végzi.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/02/17/szijjarto-peter-a-magyar-idokbe-irt-publicisztikaban-ment-neki-az-ensz-nek

Elvtársak, vajon az ENSZ ben olvassák a magyar (szovjet) időket elvtársak?
Aligha elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: hidd el arrafelé jól fizetett és szorgalmas lapszemlézők dolgoznak...megjegyzésem: abból élnek

ha én anno nem teljesítem a szakfordításaim percre megadott határidőit akkor (abban az időben egy jó mérnöki alapfizu 3500 kemény forint volt) nem kereshettem volna havi 35000 et átlagban

brühüyyy
kkk
patyom kinn

ja! és vannak archivumok ahová ezek a jelzések be is kerülnek végleg...még az Attila lábszagáról is van lenyomat
@Oxica:
varosikurir.hu/szatmary-gyula-fidesz-magyarorszag-boko-haram-ja/

“A fidesz, Magyarország Boko Haram-ja! Foglyul ejtették az országot! Egy maffia terrorizálja a társadalmat!
Büdös lábú, mosdatlan szájú, gátlástalan senkiháziak urizálnának, Horthy világát majmolva, a semmiből érkezve esélytelenül.

brühüyyy
kkk
patyom kinn
"Már a Nemzeti Sportközpontok is olcsóbban jut gázhoz, mint a lakosság – számolt be a Hír TV. A stadionokat is fenntartó állami cég szabadpiaci gázközbeszerzésén az állami Főgáz adta a legjobb ajánlatot, egy köbméter gázért 73,34 forintot fizet az NSK, ami öt forinttal kedvezőbb a legolcsóbb háztartási kategóriához képest."

Kell a taho, meg még a kicsit olcsóbb gáz is. Mert különben megfáznak az üres stadijonokban.

A nép fizessen csak, neki van pénze.;D

24.hu/belfold/2018/02/17/olcsobb-gaz-futheti-a-stadionokat-mint-a-magyar-otthonokat/
Nem szakad le a jogászokkal teli tömött kormány képe? Ja, a jegybankról nem is beszélve, hiszen ott az egyik elnökhelyettes jogvégzett és családilag is erősen jogtámogatott, oszt még sem futja egy hozzáértő jogászra, aki meg is merné mondani, ha valaki a hivatali hatáskört túllépi eljárása során?

hvg.hu/gazdasag/20180217_Torvenymodositassal_vedenek_meg_az_MNBt_az_ujabb_leegestol?s=hk

Gondolják, hogy a törvénymódosítás semmissé teszi a jogsértő eljárásokat? Ami megtörtént, az akkor is megtörtént, ha kiveszik a bíró kezéből az igazságot és a jogot.
HAHAHA. Ha tudná, hogy mit beszél. De nem tudja.ÖÖÖÖÖ

hvg.hu/gazdasag/20180217_Afacsokkentes_ide_vagy_oda_zurok_vannak_a_serteshusfogyasztasi_adatokkal?s=hk

"Mintegy tíz százalékkal nőtt a sertéshúsfogyasztás 2016 január elseje - a sertéshús áfájának 27-ről 5 százalékra csökkentése - óta Magyarországon, egy emberre vetítve most 25 kilogramm körüli az éves fogyasztás - közölte a földművelésügyi miniszter Túrkevén, a XII. Nemzetközi Kevi Böllértalálkozón."

Ezzel szemben " az Agrárgazdasági Kutatóintézet honlapján az áll, hogy 2015-ben 27,5 kiló volt a fejenkénti fogyasztás.

No, akkor mi nőtt, hol, és ki a felelős, netán a soros disznó?
@Gábris szomszéd:
soha! először is az önkritika teljes hiányában szednvedő levédiabasznádi munkavállaló állandóan sárga és kék foltokkal él mert irigy, hogy az aki a jobb munkáért jobb pénzt kap a teljesen hidegen hagyja!!! neki is jár? miért? mert csak (és van neki 3 árva gyermeke és 2 özvegy felesége meg a drótostót...meg egyébként is mit gondol a büzge? még hogy jól dolgozni? persze az, hogy munka az számára ismeretlen valláskritikai empiriopicikrisztus... és akkor miből vesz magának vadiúj Ódit persz a nagyobbikból, mert neki az is jár...

van egy jó szokás, hogy két egymás mellett dolgozó sem tuggya a másik fizetését, az titok, és azért rúgták ki a rajzolót aki wire frame ből kellett hogy alakíccson tömör anyagból készűlt járművet a kompupun de az anyagvastagságot rossz irányban vette fel és mikor kiderült...akkor már zeusz villámai sem segítették...megtanult repülni

szóval valláserkölcs és Jézus tanításai meg a szent saulus példértékű agymenései sem használnak mert ők még a kígyóra emlékeznek amelyik megerőszakolta Évát és abból lett a Káin a Zábel az meg Ádám hol vagy meere battyox annak a zonokája lett és hogy Ádám apája ki volt? szóval eccerű az egész

csak vallás és egyház nélkűl eccerűbb ha korrektek és liberálisok vagyunk nem libsik! csak simán liberálisok

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
mondd azt honnan lehet megtunni, hogy a Kígyót ki teremtette? és hogy a tudás miért büntetendő?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Gábris szomszéd:
azért ez borzasztó is meg szörnyű...pofátlanság! ŐK A BŰNÖSÖK! igaz az is, hogy a süsüéklegsüsübb FŐÜGYÉSZE ASZONGYA UGYANAKKOR AMIKOR A VÁD ELHANGZOTT (A VÁD SZARKAVARÁS! BÜDÖSCHRE) szóval, hogy a választásokra való befolyásolásukra(SIC) semmiféle bizonyíték sincs...de azért kárognak, mert különben...mikor ...Cato szavaival: carthaginem esse delendam magyarra fordítva: addig jár a köcsög a kútra amíg valaki eltöri, ripityára, lásd még a hős afgán kecskepásztorokat akik a nukleáris bukleáris, galaktikus és hisztérikus világ legnagyobb amerikai egybesült államából bolond istókot csinálnak 15 éve

mno.hu/kulfold/az-amerikai-elnokvalasztast-befolyasolo-orosz-trollok-mindennapjai-2448025?utm_source=hirlevel_MN_altalanos&utm_medium=email

ez levédiabasznádiul van írva, hogy senkinek ne legyen panasza a külföldi nyelvekre

brühüyyy
kkk
patyom kinn

nem mentek pyeong chang ba síelni olyan sípályáik vannak, hogy ihaj
a zelőzőhöz, kapitalizmusz illa berek nádak kerek és eladni síelés közben a világ legjobb pelenkáját, utána a legnagyobb mekit, majd rögtön egy hatalmas GMC-t és azután ájfónt hatalmas képernyővel és 4,12 Gb hatalmas teljesítménnyel (az kb egy tinédzser napi textelési vágyának kielégítése ejakulálással együtt) majd szagtalan zoknit

és akkor jön a

Talán az árulkodik a legjobban arról, hogy milyen hatékony is volt ez a propagandaművelet, hogy idővel tényleges amerikai vállalatok reklámhordozóként kezdték az orosz trollok hírfolyamait használni. Mivel fiókjaik több százezer vagy millió követővel rendelkeztek, a valós célról vélhetően semmit sem tudó cégeknek kifizetődőnek tűnt a posztjaikat szponzorálni. Ilyen reklámokért alkalmanként huszonöt-ötven dollár körüli összeget adtak.

beeeeeeeeeeeeeee

ti esztetetetet nem is tudjátok

bezzegottamindenttudókban

brühüyhyy
kkk
patyom kinn
most sárpilis ídusán már alkalmazhatnátok is
a lényeg Cuod licet Iovi non licet bovi...már csak azt kell eldöntenie minden normális embörnek, hogy tulajdonképpen melyik a Ivov és melyik a bovi? ugye 998 haditengerészeti támaszpontja van süsülandiának még a bantunégerek valagában is találhat kisméretű nukleáris haditengeralattjáró meg átkok...
most ugye ??? pláne MN bevezetéssel levédiabasznád nagyon éert a politikához ez láccik is

mno.hu/kulfold/pekingnek-sikerulhet-a-del-kinai-tenger-meghoditasa-2447972?utm_source=hirlevel_MN_altalanos&utm_medium=email

brühüyyy
kkk
patyom kinn

és akkor a selyemút meg téglakerítés és ponyva sátor még nem is került szóba: nagybaszóba
@Rodeo36 11: Ha már kígyó és teremtés ezt ismered esetleg? :)

MIÉRT FAGYOTT BE A POKOL?

Egyetemi záróvizsga extra kérdése:
Záróvizsgán tették föl ezt a kérdést kémia szakon a Maynooth egyetemen (Kildaregrófság, Írország).
Az egyik diák válasza olyan mélyenszántó volt, hogy a professzor közzétette az interneten kollégái számára, de mi is szórakozhatunk rajta.
Extra kérdés: Vajon a pokol exotherm (leadja a hőt), vagy endotherm-e(fölveszi a hőt)?
A legtöbben a Boyle-törvényt vették alapul, azaz, hogy a gáz táguláskor lehűl, nyomás alatt viszont növekszik.
Az egyik diák azonban a következő gondolatmenetet írta le:
Először is meg kell állapítani, hogy a pokol tömege változik-e az idő folyamán. Ehhez a pokolba vándorló, valamint a poklot elhagyó lelkek számának ismerete kell.
Úgy vélem, bizonyosra vehető, hogy aki a pokolba kerül, onnan már soha ki nem jut.
Ahhoz, hogy megállapítsuk, hányan jutnak a pokolba, a különböző vallásokat kell alapul venni. A legtöbb mai vallás szerint mindenki a pokolba jut, aki nem az adott vallás követője. Minthogy több ilyen vallás létezik, abból indulhatunk ki, hogy mindenki a pokolra jut.
A világ népességének növekedése arra enged következtetni, hogy a pokolra jutók száma exponenciálisan növekszik.
Ezek után a pokol térfogatát kell megvizsgálnunk. A Boyle-törvény értelmében a pokol térfogatának a pokolra jutó lelkek számával arányosan kell növekednie, hogy a hőmérséklet és a nyomás állandó maradjon. Ekkor két lehetőség van:
1. Ha a pokol lassabban tágul, mint amilyen iramban érkeznek a lelkek, akkor a hőmérséklet és a nyomás addig emelkedik, míg a pokol szét nem robban.
2. Ha a pokol gyorsabban tágul, mint amilyen ütemben a lelkek érkeznek, akkor a hőmérséklet és a nyomás csökken, míg a pokol be nem fagy..
Melyik a helyes megoldás?
Figyelembe véve évfolyamtársam, Sandra jövendölését, miszerint „hamarabb befagy a pokol, mintsem, hogy lefeküdjek veled”, valamint azt a tényt, hogy tegnap mégiscsak lefeküdtünk, csak a második eshetőség jöhet számításba. Ennélfogvameggyőződésem, hogy a pokol endotherm és ráadásul már be is fagyott.
Ebből következik még, hogy ha a pokol befagyott, akkor több lelket nem fogadhat be, hiszen nincs már tüze.
Sőt, ebből az is következik, hogy már csak a mennyekbe juthatunk, ami egyrészt Isten létezését bizonyítja, másrészt arra is magyarázatot ad, miért kiáltotta tegnap este Sandra annyiszor 'Óh, Istenem!'
Csak ez a diák kapott kitűnőt.....
@Gábris szomszéd:

hááááááááááát egy egyetemista korú fiatal agyában a vértolulás avagy vérbőség terjengőssé fajúl azaz lejjebb csúszik, és Boyle ide Boyle oda és erdogán vagy exogán ami sokkal kevésbé izgalmas, minthogy exotherm mert ha nem tuggya leadni akkor felrobban vagy ügyeskednie kell, addig amíg nem kap tenisz könyököt vagy új Sandrát...én el tudok képzelni endotherm izgalmakat (=pokol) is de azt csak "barátok" vagy lelkipásztorok képesek megvalósítani vallásuktól függően...

marad a kérdések kérdése ki volt az annya a Káin gyermekeinek amikor nem volt sem leánytestvére sem másik kélgyó nem volt a közelében...vagy ott Ádám és Káin meleg viszonya és apaságuk..., esetleg Éva meg Káin és Ádám és az volt az első szentháromság amit később bigámiának hívott ugyanaz a barom aki mindezt összehordta papíruszokra és tiltotta és akkor mindez ENDOTHERM viszony volt olyanok is a zsidók mai napig kipában és pajeszban

brühüyyy
kkk
patyom kinn

persz a palesztinok istene más és a bozótnégerek istenei meg India 768 istene is valamit a fidex amely szintén endotherm és semmi exothermia mert ha igen akkor mexünik létezni a fidex elszivárog a zsé amit Boyle olyan ügyesen légnek nevezett
444.hu/2018/02/18/orizetbe-vettek-a-lett-jegybank-elnoket

"Őrizetbe vette Ilmars Rimsevicset, a lett jegybank elnökét a korrupcióellenes ügynökség (KNAB)"

Itthon szarosmagyarországon meg, "LEBONCSÁÁK A KERÍTÉST"

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Hehe! A fagyi visszanyal és az a rossz, aki rosszra gondol!
pestisracok.hu/levagtuk-felcsuti-csungohasut-orban-viktor-meggyilkolasaval-poenkodik-egy-jobbikos-kepviselo/
Hát hol szerepel az elhunyt malacon, hogy "orbán"?
@kekex:

nem úgy volt az, hogy kicsavarták a kezéből a mikrofont és ráordítottak kultúrósan, hogy nem adtak neki szót?

még keresem a The Guardian reakcióját

és most még a BBC is?

na ott lesz haddelhadd

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Rodeo36 11: Ezt láttad már? :)

Volt CIA-igazgató: Mi is beavatkozunk más országok választásaiba, de nekünk jó okunk van rá

444.hu/2018/02/19/volt-cia-igazgato-mi-is-beavatkozunk-mas-orszagok-valasztasaiba-de-nekunk-jo-okunk-van-ra
@Gábris szomszéd:
igen, elolvastam, még az angol kiadást az angolok most ezen rágódnak...meg sok mindenki más...olvasnod kellene az ottani hozzászólókat (Twitterek) az egyik aszongya, hogy (eredeti ötlete a Nixon nak az volt, hogy fagyjon meg a chilei gazdaság, meg egyébként is hülyék ez még Allende előtti kezdet) most akkor a chilei gazdaság 15 év Pinochet után szépen fejlődik pontosan(SIC) ennek a beavatkozásnak megfelelően...de nekem e legjobban a Boris Jelcin megválasztásában zajlott riherongyszarháziság, ugye akkor volt, hogy vesztegzár alá helyezték az akkor a Fekete tenger partján Szuhumi közelében lévő elnöki nyaralóban a Gorbit...aki nekik túl önálló volt, mialatt a szomszédom Havanna ban ordibálva szaladt hozzám: itt van a Gorbacsov és a Fidel majdnem felpofozta úgy fogták le, mert el kezdte a demagográciát emlegetni neki (most nem olvastad véletlenűl Trudeau ünnepi zokniban családostúl Indiába zarándokolt mert kell a zsé de előtte mindenféle LQGBT és demagográcia és szikh rablómesét harsogott és a kormánya tele van harcias szikhekkel akik szakadárok és a jelenlegi és mindenkori indiai kormányok fedkete seggűjei, mert csak azaz belügy amihez még Trudeau nak sincs lófasz köze sem erre a reptéren nem a miniszterelnök fogadta, hanem a legkisebb rangú miniszter...azaz mintha szemenköpték volna) szóval nem pofázunk bele mások belügyeibe (példájúúl orbán a romániai etnikai helyzetbe) hanem kereskedünk vagy nem egyébként a nyasgem mint a Duterte mondta a süsüéknak bár sok mindent fest róla a CIA is...
brühüyyy
kkk
patyom kinn

és az afgán mákföldek meg teremnek sohanemlátott mennyiségben kell a heroin süsüéknek, hogy a gyermekeik tömeggyilkolászását el tuggyák viselni
444.hu/2018/02/20/luxemburgi-kulugyminiszter-ha-a-magyar-kormany-igy-folytatja-annak-az-unios-tagsag-lehet-az-ara

Pedig a csirkefejű peti bohóc hogy leugatta tegnap, de ezek a soros bérencek semmiből sem tanulnak.

Mondjuk, a lápi hülyemagyar is csak abból tanul, ha majd kibasznak bennünket az unióból.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Persze most még röhögünk rajta, hogy úgysem mernek kibaszni bennünket, aztán lehet hogy egy szép napon arcunkra fagy a mosoly elvtársak, pláne ha még 4 évig húzzák a felcsúti cigányok.
444.hu/2018/02/20/putnok-polgarmestere-ha-nem-fideszes-lesz-a-kepviselonk-akkor-bizony-szopni-fogunk

„Gyurcsányt a seggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk. Lófaszt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat.”

Hát hát elvtársak.

A szomorú hír az, hogy még kibaszott sok évnek el kell telleni, mire ezek a vérkomcsi, aljadék férgek kipusztulnak.
Szerintem, jobb ezt külföldön kivárni, mert itt szarosmagyarországon még jó darabig nem lesz emberhez méltó életkörülmények.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Na de azért gondolom elvtársak, a baloldali szavazóktól is beszedik az adókat, mi elvtársak?
Az meg nem is számít, hogy földbuta az illető, csak fideSSes legyen, mi elvtársak?
Mert ha nem az lesz megválasztva, akkor nem lesz lóvé a számlán, mi elvtársak?
Hát elvtársak, elmehetnek önök a kupak lali jóédesanyukájának sertéstelepére szart lapátolni elvtársak, egyéb tevékenységet nem tudok elképzelni az önök számára elvtársak.
na kedves magyar lelkek ez foci, nem a levédiabasznádi pénzkidobás
varosikurir.hu/es-ujra-szolt-will-griggs-fire/

látnotok kellett volna a Pep fejét, ha képes lenne rá villámlott volna is...de nem ment és 4,5 perces hosszabbítással sem sikerült és azért sírtak mert jogosan pirosat kapott az egyik (a speaker nevezte így a seggfejeket: mighty mici) szarházi a ringlószilvát lecserélte debruynéra de akkor sem ment semmi a wigan meg a végén már ki is röhögte őket

és ez egy 3. osztályú csapat az FA kupában győztes

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Oxica:
olvastam a cikket, ragyogó...Mugabe, Bokassa Császár, Ché Guevara, Krump lee, és a többi lunátikus is ilyen de nem ennyire
a zorbányi már megérett egy agyáltütetésre vagy újabb kapszulákra amiket kötelezően pálesszel ke3ll bevenni de tövig

brühüyyy
kkk
patyom kinn
"A Hír TV-nek egy, az Uzsoki Utcai Kórházban dolgozó ápoló azonban arról számolt be, hogy a beharangozott kőkemény 8 százalékos bérmelés valójában nettó 2, azaz kettő forintot jelentett az esetében, amit egyébként február 20-án valóban meg is kapott - erről a bankja még SMS-ben értesítette is."

Ja, kérem, ez az ápoló nem államtitkár, de nem is tanácsadó, meg nem is haver, mit is akar?

hvg.hu/gazdasag/20180221_Nem_eliras_2_forintos_beremelest_kapott_egy_apolo_a_kormanytol?s=hk
Ez jól sikerült.:D

index.hu/belfold/2018/02/20/ferencvaros_444/

"Jogerősen pert vesztett a Ferencváros a 444-gyel szemben"
hvg.hu/gazdasag/20180220_A_kormany_bokezuen_osztja_az_EU_penzet_ezuttal_Hodmezovasarhelyen?s=hk

Az ilyen kivételek nem hivatali visszaélések? Másnak is adnak ilyen fort, vagy csak a tűzhöz közelieknek?
Rendszerhiba, amit az elmúltnyócban nem vett észre a szakértően kormányzó fidesz?

www.penzcentrum.hu/biztositas/sulyos-a-helyzet-ezert-kell-10-12-orat-varni-a-surgossegin.1064069.html

Persze nem kellett volna a vizitdíj ellen óbégatni, oszt most be lehetne vezetni, hogy aki indokolatlanul veszi igénybe a sürgősségit, pl. láz, hasmenés, köhögés stb. ( orvosi kérdés a "laikus" meghatározás ), az fizesse meg az ellátása egészét vagy egy részét. Persze a népsavazásos győzelem után most cviki lenne - főleg választás előtt - javítani a helyzeten.

Esetleg a sürgősségin dolgozó orvosokat jobban kéne fizetni, mint a más területen dolgozókat, mivel nagyobb(?) a terhelésük és a felelősségük. Bár mostanság felénk előferdült, hogy egy délelőtti rendelésen 80-90 beteg keresi fel a háziorvost. Mindet ellátják.
hvg.hu/gazdasag/20180221_Kiderulhet_hogy_az_NGM_is_reg_tudott_az_Eliosugyrol?s=hk

Nem szégyenkezik ilyenkor a fidesz tagság? Pedig Orbán sokszor megmondta, hogy a törvényeket be kell tartani MINDENKINEK.
444.hu/2018/02/21/merkel-bedurvul-annak-adna-tobb-tamogatast-aki-reszt-vesz-a-migracios-valsag-kozos-kezeleseben

"Merkelék azt akarják, hogy a jogállami keretek tiszteletben tartása és a migrációs válság közös kezelésében való részvétel legyen a feltétele az uniós támogatásoknak."

"Németország nehezen viseli a magyar és a lengyel kormány manővereit, amivel kivonják magukat a közös teherviselés alól, leépítik a jogállam intézményeit, miközben fő haszonélvezői az uniós forrásoknak."

Puff neki elvtársak. A pávatánc lassan de biztosan a végéhez közeledik elvtársak.
A felcsúti lótolvaj cigány még behúzza negyedik, egyben utolsó titulusát is, aztán lehet hogy a népharag rágyújtja a felcsúti putrit a fejére.
Csúnya lesz a vége, most mondom elvtársak, mikor a nép rájön, hogy nem kicsit lettek átbaszva a palánkon elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Mikor az ország rohad, közben a fideSSes maffiacsaládok látványosan gazdagodnak, annak sosem szokott jó vége lenni elvtársak.
@Oxica: jaaaaaaaaaaaa a genossen merkel inkább kivonultathatná a nátó és teuton meg egyéb seregeket onnan ahol most szétbasszák az áletterét 35000000 embernek (ez egy minimális ex has becslés részemről 15 országról van szó nagybaszó)

és akkor megoldódna a migráncskérdés nagy része magától és adhatnának segély a zújjáépításre meg oktatásra és egészségügyre a fegyverek és lődözés helyett

megoldanám én hamarosan felszámolva a nátóvat és a genossen merkel t is

brühüyyy
kkk
patyom kinn

a zorbángecinek abban igaza is van, hogy ő nem csinált migráncsot fogaggya be az gyártya pölö a süsüék! kkkkkk
444.hu/2018/02/21/azert-nem-talaltak-a-magyar-hatosagok-pharaont-mert-rossz-neven-kerestek

Jaja elvtársak, mert Orgovány Béla néven keresték az elvtársak.

"Demeter Márta most azt mondja, hogy nem csak Pharaon kívánt magyar állampolgárrá válni, de vele együtt élettársa, élettársának testvére, de még Pharaon ügyvédje, az ő felesége, illetve a gyerekeik is. "

Jaja elvtársak, muszlim magyarok, mi elvtársak.

Csak hát akkor mi lesz így a keresztény kultúránkkal elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/02/21/orban-viktor-szemelyesen-bovitette-a-kubatov-listat

A lápi hülyemagyar meg még tapsol is hozzá, ahogy átbasszák a felcsúti cigányok az aláírásgyűjtéssel, is.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
már a bübloszban is benne vagyon, hogy ki égbe megy az feljegyeztetik tehát a listázást már a régi zsidók is ismerték...persze ádám meg a buzi csalággya a kélgyóval aki volt mindenkinek a férje az méág nem tudott írni

brühüyyy
kkk
patyom kinn
@Oxica:

Nem tilcsa a törvény ( az amit be kell mindenkinek tartani ), hogy amikor összegyűlt a szükséges ajánlás, tovább nem lehet gyűjteni?
Ha lehet, meg duplán is lehet, akkor én azonnal körbejárom az összes jelöltet, és aláírok kétszer is nekik, had örüljenek.;D
faktor.hu/faktor-eltunt-petak-arpad?source=hirkereso

MIÉRT NEM vitte az apa orvoshoz, és kórházba a kiskorú gyerekét?

MERT A magyar egészségügyi ernyő alá nem fért be ( a sürgősségi betegellátással együtt ), mivel nem volt pénze erre. Bezzeg a haveri, meg államtitkári stadijonyok beférnek a kormány ernyője alá.
Fidesz választási ajándéka?

"Rég láttunk ekkora hiányt – mi történt?

Közel 200 milliárd forint mínusszal indult az év, ennek oka, hogy a kormány fizet az unió helyett."

privatbankar.hu/makro/reg-lattunk-ekkora-hianyt-mi-tortent-316463
444.hu/2018/02/21/iden-eloszor-meg-romanianal-is-sikerult-korruptabbnak-lennunk

"Az Európai Unióban Magyarország az utolsó előtti helyet foglalja el, és már csak Bulgária teljesít rosszabbul."

Nem véletlenül járt ott a felcsúti lótolvaj cigány, van még mit tanulni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/02/21/a-momentum-targyalni-kezd-az-lmp-vel-az-egyuttmukodesrol

Hát, ha mindenki beállna Szél Bernadett mögé, akkor kurva élet hogy vége lenne a felcsúti lótolvaj cigány korrupt világának.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
"Eddig 66 ezren vették fel a csokot, pedig a jegybank két éve 270 ezerre becsülte az igénylők számát."

A hatástanulmányt azért illett volna elvégezni, de mint tudjuk a fidesz szerint az szocialista ármány. Padig egy jó tanulmány esetén nem estek volna pofára.

www.napi.hu/ingatlan/balul_sult_el_a_kormany_csodafegyvere.657285.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
@látjátok feleim szümtükkel: Ez z difi van a két Tiborc között, de nem tudom miért jutott eszembe Tiborc panasza.

jog-asz.blog.hu/2017/05/09/tiborc_panasza_854

És itt a legújabb véres - vérplazmás, panaszra semmi okot nem adható Tiborc ügy. :-(

varosikurir.hu/tiborcz-istvan-ujabb-sotet-uzlete/

Ez kezd véresen komoly lenni. :-(
@Oxica: Jaja, ha a menasszonnak töke volna. :-( Az csak a baj, hogy a lehetettvolna más a régi elitet így az "új" baloldalt is elutasítja (nem akarja hogy megéje álljon), beleértve ebbe a jobbklikket is, aki ugyan mindennek nevezhető, csak réginek nem, meg elitnek sem. :-(
Na.
Megérjük, hogy a jövőben a fidesz mondja meg mikor vehetünk levegőt?
Ahogy elnézem Németh nertárs sem a lacikonyha pultjának a belső oldalán élte eddig az életét, és gondomolom nem is ott szeretné. Másoknak viszont melegen ajánlja?

index.hu/belfold/2018/02/21/nemeth_szilard_veszelyben_a_magyar_gasztronomia/
444.hu/2018/02/22/nemeth-szilard-szerint-nem-olyan-rossz-a-surgossegi-betegellatas-magyarorszagon-csak-mindenki-orvoshoz-szaladgal

„De az emberek kilencven százaléka január 3-án – nem akarok ebből viccet csinálni – majdnem maga tehet arról, hogy ott van.”

Jaja elvtársak. Azért szar az egészségügy, mert sok a beteg, mi elvtársak.

Hát, ezek a mocskos állatok, még a betegekbe is belerúgnak egyet, hogy minek ment oda, mikor otthon is megoldhatná a dolgokat.
És még ezek a férgek készülődnek arra, hogy újra hatalomba kerüljenek.

Április 8, az utolsó alkalom, hogy tehetünk ellene valamit, mert nem akarom részletezni, hogy mi következik azután, ha újra a felcsúti cigányok nyernek.
Talán csak annyit, hogy már semmi akadálya nem lesz a nyílt diktatúra bevezetésének.
Akkor meneküljön, ki merre lát.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
MIVAN?

"Ki kell énekelnünk a németek kezéből az RTL Klubot. És az Index hírportál is túl sok vizet zavar."

24.hu/belfold/2018/02/22/orbannak-az-rtl-klub-es-az-index-is-kell/
@látjátok feleim szümtükkel: Már hogy a vérben ne lennénk magyarok! Pontosabban magyar nyelvűek, hiszen tudjuk hogy sok kis népet befogadtunk. Ez (a nyelvünk) az egyetlen amit mindenkori uralkodó osztályunk nem tudott illetve kezdetben elfelejtett elvenni. :-) Mára legalábbis itt tartunk a mostani 2-szer elmúlt 8 év, de inkább 3o év már a jövőnket is elvette. :-(

A vicc az hogy későbbi nemes uraimék nyelvéről nem tudunk semmit. A Kazár kaganátus rendvédelmi dolgozóiként ugyan milyen előnyt jelentett volna a magyar nyelv ismerete? A rendvédelmiek amúgy is multikultibbak ha kellett nyelvváltók voltak mindig is. Kezdetben a latin, majd a német és flancia, már az utolsó ezer évben volt a divatos nyelv körükben.

A finnugorság (amíg még létezik ez a nyelcsaládosdi nyelvi rasszizmus) az pedig ma tény (ragozunk, toldalékolunk), csak azt nem vesszük észre hogy nem jöttünk mi - köznép sehonnan sem. Távoli "nyelvrokonaink" hagytak itt minket a történelmi idők előtt, összhangban az ő eredet mondáikkal. Nem szégyellni kell a finnugorságunkat, hanem a finnugor és más nyelvcsaládok nyelveit kell kitörni, vagy inkább kivezetni a nyelvi karanténból! A nyelvcsaládok karanténjából.

Ja, ez már aktuálpolitika, de erre meg azt mondom hogy legyenek büszkék az nemes indoeurópai népek az indiai pakisztáni és bangladesi nyelvrokonaikra. :-)

Ha minden ember rokona egymásnak (ez genetikailag igazolt tény), akkor a nyelvek (6ooo nyelvről beszélek csupán) hogy a vérben ne lennének egymásnak vérrokonai?

Elemi logika, de hát látjuk a politikus az nem arról ismerszik meg hogy elemi (áltisis). Logika birtokában lenne. :-)
444.hu/2018/02/22/poltek-szerint-nincs-korrupcio-kosa-felesegenek-gyanus-cegvasarlasaban

Nincs korrupció, mi elvtársak?

Akkor csak a sorosista bérencek ármánykodásának köszönhetően estünk vissza Románia mögé a 66. helyre, mi elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@rdos: "Ha minden ember rokona egymásnak (ez genetikailag igazolt tény), akkor a nyelvek (6ooo nyelvről beszélek csupán) hogy a vérben ne lennének egymásnak vérrokonai?"

Nem kérdezni kell, hanem kijelenteni. De előtte ki kell venni az általánosító kijelentés alól a fideszt és nertársait. Ők nem rokonok. Egymásnak sem. Ők csak úgy vannak.
"Az átmeneti mobil CT-re azért van szükség, mert a jövőben új szolgáltató végzi a CT- és MR-vizsgálatokat, de addig csúsztak a pályáztatással, míg beköszöntött a hideg idő.

A tender győztese pedig egy olyan cég, amelytől egészségügyi referenciát nem is kértek, de korábban a TEK-nek gyártott zubbonyt és derékszíjat..."

HOGY?????

Előbb zubbony és derékszíj gyártás, aztán gyorsváltás CT üzemeltetésre? Gondolom jól meg is fizeti az állam kórházai útján.

Ez a CT üzelemtetést a kórház, vagy a magyar egészségügyben létrehozott cég nem tudná ellátni?

hvg.hu/itthon/20180222_Kapitulal_a_korhaz_a_botrany_miatt_rogton_lett_betegbarat_megoldas_a_CTre?s=hk
@látjátok feleim szümtükkel: :-) Na jó! Kijelentem hogy recece. Hogy klasszikust idézzek. :-) Vagy inkább, nem jöttünk mi sehonnan sem!

Nemes uraimék jöttek, de ők maradhatnak, mert magyarrá váltak. :-) Az újaknak inkább azt mondanám: ugyan, menjetek már! :-) Mert bár meglehet hogy magyarnak születtek, de mivé váltak? :-( 6ooo nyelven nincs erre jó szó, így magyarul sincs. :-(
444.hu/2018/02/22/a-fidesz-mediaterve-a-valasztas-utanra-kienekelni-az-rtl-klubot-a-nemetek-kezebol-elintezni-az-indexet

„A területfoglalás már megtörtént, a finomhangolás ideje a 2018-as országgyűlési választások utánra marad.

Ki kell énekelnünk a németek kezéből az RTL Klubot. És az Index hírportál is túl sok vizet zavar.”

Megveszi nekem a roszatom.

Csak szólok, ha a felcsúti lótolvaj cigányok nyernek, itt leplezetlenül ki fog épülni egy újfasiszta diktatúra a teljes pompájában.
Április 8. a az utolsó időpont amikor még lehet ellene tenni valamit, mert ha nem akkor inkább meneküljön ki merre lát.

Sőt a civilek vegzálásával már be is indultak a folyamatok, amit még április 8. án meg lehet állítani, utána már nem.
Akkor teljes fényében fog kiépülni a III. Felcsúti Birodalom, benne a szaros gumicsizmás führerrel.
Amilyet még Európa nem látott és azt hiszem az unió rövidre zárja a témát azzal, hogy rövid időn belül kibasszák az országot az unióból mint macskát szarni.
Gondolják, ha az ostoba lápi hülyemagyaroknak ez így jó, akkor nekik is, csak kívül tágasabb.

Aztán akkor lehet handabandázni, hogy az unión kívül is van élet.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/02/22/aranyermes-a-ferfi-valto-az-olimpian

A kínaiak nyertek nekünk "mink magyarok" nak egy aranyat. Most kibaszott sok jégcsarnokot kell építeni a zországban elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@rdos: olvasván kaslermiklóst ő egy kerényiimre#2+17
és szarházi, már ránézve is elvenném tőle az összes fokozatát kivéve a rükvelcet amivel addig ütném, amíg tud tolatni vissza az ie. 12. századba kínai alattvalóként délmongólia sztyeppéire karakül feleségekkel lehet neki akár 16 is és egy kedves mint mahmudnak a szírnek a teutonoknál írni sem kell tudni és számolni mert számolatlanul kapja a szocsegélyt és akar még 2 feleséget és még 4 gyereket de ahhoz már 3 szintes ház kell és sokkal több szoba csak azt nem tudom, hogy ilyen ragyogó képességekkel hogyan élt a békés szíriában? hat függöny volt a sátorban a si9vatag végében és a kecskét direktben szopta? ha éhes volt és bakkecske akkor még táplálóbb?

kell ez meg a kanugorabházéscsernák meg délhottentotta a 6021. nylevvel és vérbőséggel

hogy legyen neki DNS e bőven meg el is tuggyon adni a pityunak a Vő nek

brühüyyy
kkk
patyom kinn
láttam a magyarok győzelmét kanada aranycsapata előtt most nemzeti gyász van
@Oxica:
a jégcsarnok az, ahol a Jégbüfé is van? sok fagylalttal ami visszanyal?

brühüyyy
kkk
patyom kinn
"a Hős utcai és a Bihari utcai szegregátum felszámolása társadalmi kérdés. A törvénytisztelő, a szociális bérlakásukért becsületesen fizető többséget rettegésben tartják az emberi együttélés szabályait semmibe vevő, a környékhez nem a rászorultságuk, hanem a törvénykerülő életmódjuk miatt ragaszkodó családok. A Kőbányai Önkormányzat eddig is minden segítséget megadott azoknak a bérlőknek, akik együttműködnek a kerülettel, de nem áll módjában asszisztálni ahhoz, hogy egyes civil szervezetek és ellenzéki pártok illegális lakásfoglalók, tartozást felhalmozók, a törvényekkel visszaélők botránykeltését használják fel politikai céljaikra."

24.hu/belfold/2018/02/22/a-polgarmester-elmenekult-a-bihari-utcai-lakok-elol/

Megmagyarázná valaki, hogy aki rendesen fizeti a bérleti díjt, nincs hátraléka, annak miért akarják kitenni a szűrét a lakásból?

Megmagyarázná valaki, hogy ennek a helyzetnek a megoldása miért az épület lebontása, a lakók utcára tevése??

Megmagyarázná valaki miért ilyen a nép kormánya/pártja/önkormányzata???
Van mit tanulni a ner politikusoknak.
Tisztességes keresztény országban aki vizet prédikál és bort iszik, az távozni szokott a közéletből.

index.hu/kulfold/2018/02/23/ausztral_kormanyfohelyettes_lemond/
Domokos szám-székelő hivatala figyelmébe!

index.hu/gazdasag/2018/02/23/95_szazalekos_kedvezmenyt_adott_a_plakatokra_orban_baratjanak_cege/

Kérdés: hogy is van ez a piaci ár? Mondjuk a fidesz és a Garancsi cége közti kapcsolatban? HE?
444.hu/2018/02/23/vizsgalta-a-versenyhivatal-meszaros-lorinc-osszefonodasait

Vizsgálta a verseny(só)hivatal és mindent okénak talált.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/02/23/a-vasarhelyi-szegyenlistara-raraktak-egy-92-eves-pedagogust-akit-a-fideszes-jelolt-ket-eve-meg-szemelyesen-koszontott-fel

92 éves és tanár, akkor nyilván hogy soros ügynök elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Vasárnap kíváncsian várom az eredményeket elvtársak, hogy hány vásárhelyibe szorult még valami tisztesség és hányan hódoltak be a lázár g..inek.
444.hu/2018/02/23/tiborcz-istvan-nem-pihen-ket-hires-szallodat-vett-a-balatonnal

Az elios botrány nem vette el a kedvét a g..inek a zsákmányszerzéstől.
Vajon ki lesz az az ember aki megállítja ezeket a férgeket? Most kéne egy román főügyész, mert ezek a felcsúti lótolvaj cigányok szétlopják az egész országot.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: Az idős ember bűne a 444 szerint az lehet, hogy
feltűnt Márki-Zay két lakossági fórumán, mint egyszerű résztvevő.

Aktív politikai szerepet nem vállalt a kampányban, nyilvánosan állást egyik fél mellett sem foglalt. Csupán azt hitte, hogy élhet állampolgári jogaival, és egy demokratikus választás előtt meghallgathatja az egyik jelöltet. Nem tudta, hogy 2018 Magyarországán ő ezért

"Vesztes, sértett hataloméhes ember" lesz, aki "sokszor szégyent hozott már a városra, aki "ki akarja fosztani a város kasszáját, és akit "csak a gyűlölet tart össze" többi felsorolt társával.

Ez a történet ugyanabba a rettenes, pokoli mélységbe ránt le minket Németh Szilárd tegnapi felböffenése Vathy Zsuzsa írónő tragikus halála kapcsán.

Az ilyen esetek mutatják meg világosan: 2018 áprilisa már nem arról szól, hogy elégedettek vagyunk-e a kormánnyal, vagy annak ellenzékével, és hogy bízunk-e a különböző politikai erőkben. Hanem arról, hogy az emberség legelemibb korlátait is büszkén, röhögve szétrúgó hitvány szarházik vezetése alatt akarunk-élni?

Mégis, mi lakhat azoknak a lelkében, akik egy nyomorult helyi politikai kampányban is képesek hataloméhes, gyűlölködő tolvajnak bélyegezni egy hajlott hátú, ősz, csaknem egy évszázadot megélt pedagógust? Milyen ember lehet az, aki képes ennek a bácsinak a remegő kezét megszorítani - aztán, amikor a politikai haszonszerzés azt diktálja, alantas, gyáva módon névtelenül arcul köpni?

Hogy is mondta a fideszes telefonember, aki idős magyar emberek százezreinek hazudta, hogy Vona Gábotól kell rettegniük?

"Emlékezzünk majd erre, amikor szavazunk!"

alfahir.hu/2018/02/23/hodmezovasarhely_marki_zay_peter_fidesz_idosek_kampany_aljassag
444.hu/2018/02/23/orvoshiany-miatt-nincs-ellatas-a-satoraljaujhelyi-erzsebet-korhaz-csecsemo-es-gyerekosztalyan

Hogy is mondta a rezsibohóc elvtársak?

Mindenki oldja meg otthon.

Aztán még ezt a férget készülnek megválasztani a csepeli lápi hülyemagyarok.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2018/02/23/mar-99-bejelentett-part-van

A 99. az enyém, a STOP SOROS párt.

Simán elhozom a jelöltjeimmel a fideSSes lápi hülyemagyarok 50% át a fideSStől.
Még ingyen reklámot is csinált nekem a fideSS. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: A győrszentiváni cigánymaffiával szövetkezett a Fidesz, ha hozzák a szavazatokat, nincs több börtön

A milliárdos maffiózók politikai védettségért cserébe azt ígérték a pártnak, hogy a csongrádi romák és a cigánysorokon élő szegények a Fideszre szavaznak majd a parlamenti választásokon. A rendszer főpróbája most hétvégén lesz, a Hódmezővásárhelyi polgármesterválasztáson és a kiskunhalasi időközi önkormányzati választáson – előbbi Lázár János szerint felér egy előválasztással.

alfahir.hu/2018/02/23/lazar_janos_ciganymaffia_szavazatvasarlas_fidesz
hvg.hu/itthon/20180223_Kirugtak_a_kalocsai_OLAFanyagot_nhyilvanossagra_hozo_MSZPst?s=hk

Érdekes a szoci képviselő hozzáállása.

Mellesleg ez nem egy kis hivatali visszaélés bosszúnak álcázva?
Volt már, hogy valaki egy tál lencséért adta el a lelkét, az erdélyi fiatalok meg ezért adják el a lelküket/jövőjüket.

"A fiatalok végül elmondták, hogy önkéntesek, pénzt nem kapnak, csak szállást és ellátást, és hogy jókat buliznak..."

Megéri gyerekek, tietek a cselédek/csicskások jövője.

index.hu/belfold/2018/02/23/erdelyi_fiatalok_gyujtenek_alairast_a_fideszes_jeloltnek_mezoturon/
El lehet gondolkodni! Történt valami az elmúlt háromban? Vagy még nagyobb lett az a zakó?

b1.blog.hu/2015/11/12/5_dolog_amire_szijjarto_zakougye_ramutatott
varosikurir.hu/nem-felnek-hodmezovasarhelyi-listazottak/

Hát megint túltolták a g..ik, a rozsdás biciklit. Ez nem is baj, legalább a saját szarukba fulladnak bele.

Az piszkosul látszik, hogy lézer elvtárs nem kicsit van beszarva, hogy független polgármestert választanak és nyilvánosságra hozza lézer elvtárs piszkos ügyeit.

Aztán akkor vége a karriernek, annyitisér jánosnak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

1. közpénzen kurvázás Londonban
2. 120 millás fácán vadászat, mibűű?
3. trafik mutyi kitalálása.
4. elios botrány, szervezett bűnözői módszerek kitalálása tiborczpityuval.
5. 70 millás villa a gyerek nevén, mibűű?
6. kacsalábon forgó vadászkastély a szántó közepén, mibűű?
7. akinek semmije sincs, annyitisér.
8. a közmunkásoknak munka után nincs kedvük lopni.
9. lézerblokkoló.

Röviden ennyi, amibe már egyenként bele kellett volna bukni lézer elvtársnak, de ami késik az nem múlik.
Van mitől fosni lézer elvtársnak, ettől a Márky gyerektől meg pláne, mert én szimpatikusnak találom és remélem, hogy a vásárhelyiek többsége szintén, ha nem akkor nincs is miről tovább beszélni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Basszus, Jézus is szimpatikus volt sokaknak, de többeknek csak akkor, mikor a fára tették.
Ezt a biciglit is túltolták, de nagyon. Aki a fidesz jogállamára vágyik, az áprilisban választhatja őket megint.

hvg.hu/itthon/20180224_Exkluziv_jogellenes_a_szcientologiai_egyhaz_elleni_razzia?s=hk
Kérdés:

Ha a nyomozás során a hivatali hatalmat nem jóhiszeműen, és a hivatali hatalmukkal visszaélve gyakorolják, azmiaz?

Ugyébár a polgárt azért nyomozzák, mert a törvényt nem jól gyakorolta. A nyomozó HATÓSÁG miért nem tudja hogyan kell a törvényt gyakorolnia? Neki az a munkája, a polgár meg minden féle tevékenységből él, mindent nem tudhat, még sem veszik ezt figyelembe a javára. HOGYISVANEZ?????
Fidesz értelmezésben az a közös álláspont, ha első helyen ők értenek egyet valamivel? Ha ők nem értenek egyet, akkor már nem is lehet közös álláspnt semmiben?
Nem túltolt bicigi este ez is? Pedig mintha a parlamentben nálunk ők gyakorolnák a többséget, és valahogy a kisebbségnek soha nincs igaza, csak akkor amikor kell a kétharmadhoz az ellenzék.

Hiába vannak, akik sosem tanulnak a más hibáiból, ezért gyakran falnak futnak. Ami nem is lenne baj, csak sajnos az országot tolják maguk előtt.

www.atv.hu/belfold/20180224-szijjarto-tiltakozott-az-eu-nal-a-migracios-csomagrol-folytatott-ensz-targyalason-tortentek-miatt/hirkereso