Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: MIT TAKARGAT A FIDESZ? „Kocsis Máté: Hagyjuk a hülyeséget, nem a pénz hiányzik Egy jó hírrel kez... (2024.04.17. 18:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.04.29. 17:35 Fabius

Orbán a bujdosó

A Magyar Nép Nemzeti Hőse fényességes győzelmet aratott a héten Brüsszelben. Akkora nagyot és olyan fényességeset, hogy vissza is ment ma megismételni az egészet. Megértem, fényességesen győzni nem lehet elégszer, no meg mikor a "hegyek vajúdnak és egeret szülnek" az is pazar látvány, gondolom én.

Csak egyet nem értek Viktorom: miért vagy ily szerény?

Miért kell a fényességes győzelem után a repetára a hátsó ajtón érkezni, gondosan elkerülve az újságírókat? Miért nem lengetted meg hamuba sült tepertős pogidat tartalmazó hátizsákod az orruk előtt gúnyosan? Mikor végre megtanulhatták volna mennyire nem mindegy, hogy izompacsirta vagy pacsirta izom, fatorlasz vagy latorfasz, csapba szarni vagy szarba csapni. 

orban_superman_1.jpg

Személyes jelenléted, szikrázó intellektusod csillogtatása nélkül soványka volt ez a bevonulás. Ráadásul kiküldted a propaganda miniszter TáskásTónit magad helyett, akinek olyan a fizimiskája manapság, mint akinek egy orosz tank alá szorult a feje, és a lánctalpak dűnéket kapartak a szemei alá. Odabent megint leigáztad és megállítottad őket - büszkék vagyunk rád! - de kifelé ismét csak elsunnyogtál a balfenéken. Nekünk mindössze egy NyálgyűjtőBercivel küldött, halkan elsuttogott üzenet jutott.

Baszki, mintha egy bujdosó igázta volna le Európát!

770 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr7912467291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

444.hu/2017/04/29/sokkolo-infografika-arrol-mennyivel-kevesebb-penze-van-ma-egy-magyar-miniszterelnoknek-egy-felcsuti-polgarmesternel

Ezt kell kiplakátolni minden lápimagyarnak.

"Nem voltam vagyonos ember, nem vagyok és nem is leszek soha"

Tudta? Mészaros elvtárs, 180 ezeres forintot keres minden kibaszott percben.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

Sz.tem Vona Gábor tényleg buzi.
Elég csak ránézni.
Ez természetesen semmit nem von le emberi értékeiből.
@Gábris szomszéd: haver, nagyon rágyógyultál erre a zsurpubi bloggra.

nem tévesztetted el a házszámot?:)
A mellékelt képen halálra röhögtem magam. Mintha összegyúrtad volna Mr.Bean-nel a nagyvezér fejét. Bónusz a Superman-jelmez, cicanaci.
Óriási!
Elbeszélnek egymás mellett. Nem értik meg a legtöbben - nem csupán a nyugatiak, déliek, hanem sajnos a balkániak sem -, hogy felelős beosztásban is lehet legrosszabb lókupec módjára ígérgetni és habozás nélkül szemébe hazudni a partnereknek.

orbán ismét időt nyert. Becsülete, tisztessége már régen nincs - tán sohasem volt, nem tudom -, az nem is foglalkoztatja.

Csak sajnos ránk nézve elég nagy szegénységi bizonyítvány, hogy egy ilyen szinten hazudozó vadmajom országunk főnöke.
@habakuk000: "Csak sajnos ránk nézve elég nagy szegénységi bizonyítvány, hogy egy ilyen szinten hazudozó vadmajom országunk főnöke."

rám ne told haver, me a kibaszott vidéki suttyok miatt van még hatalmon ez a geci.

és te ne dumálj, mikor elolvacc, mikor egy fityeszes droid, lásd az ürgenőt, vagy az az über okos matek faszt, rájön, hogy orbán egy féreg. és elmeséli ez a szétművelt, hogy valami spanja 1000km-t vezetett 2014-ben, hogy a gecire szavazzon.

és bazd meg, te ezektől elolvacc! aki 2002 óta küzd a lepra ellen, aszt mindennek elmondod!

haver, te és a hozzád hasonlóak vagytok a geci legjobb katonái, nem feri!

ti bazdmeg, ti!

eszt muszáj volt:)
@habakuk000:

A Főgeci ellenségünk a minap Brüsszelben járt. Szerintem megvette kilóra Dault, Muresant, Webert, akik most sorosbérencként egybehangzóan hazudnak arról ami ma ott történt.

Csak így lehetett, sehogyse másképp.
@taga20:

Abban Habának igaza van, hogy hagyni kell az Ürgenőt és a többit is békén. Mindenkinek máskor és másképp jön el a megvilágosodás, van akiknek csak akkor, ha már őket basztatják gőzerővel.

Örülni kell annak, hogy végre a jobboldal gondolkodói, tudósai, sportolói stb is azt látják Viktorban, amit. Ez a nembocsátunkmeg-rohagyámeg-mérnemszóttálazelmútthétévben mentalitás kurvára nem vezet ám sehová.
@Fabius: haver, te is kurvára félreértesz.

semmi bajom az ürgenővel, meg a többi überokos arccal.

de!
a geci azért tart itt, mert ezek az emberek segítettek neki. ott voltak a színpadon.

vegyük az ürgenőt. ha a ceut nem akarta volna bedarálni a geci most, ez a nő 2018-ban a fityeszre szavaz.

remélem világos voltam?!

me nem vagyok a szavak embere:))
@húzzad neki shakespeare:

Szerencse, hogy egy mást nem lájuk egyik blogon sem.;D
@Fabius: Francba. Túl egyszerű a fejem, a Szíriuszról Felcsút-Alsóra fókuszálódó antirészecske sugárzásról megfeledkeztem.:(

Lehet igazságod, nem is létezhet máshogyan, minthogy a gonosz lefizette a naiv brüsszelitákat.

Az is a sötétség ármánya, hogy a feleannyi idős rogán és orbán egy fikarcnyival nem néz ki jobban, mint a 86 év minden csúnyaságával a hátán görnyedő Soros.
444.hu/2017/04/29/1628-embert-vettek-orizetbe-a-razziazo-rendorok-torokorszagban

Közben a felcsúti teknyővájó baráti üdvözletét küldi Isztambulba a mesternek, az 51% os győzelméhez.

Még pár év és 2018 után behozzuk ezt a kis lemaradást, a mintaállamhoz képest.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Mikor a teknyős átlép egy határt, csak annyit mondunk, ejnye vicctor, ezt nem szabad.
Aztán egy szép napon azt vesszük észre, hogy ott tartunk ahol most Törökország.
A csecsenek már tartottak bemutatót, hogy mi várható.
@Fabius:

Örülni kell annak hogy 7 évig vakok voltak, hagyták elherdálni az ország, a nép adóforintjait? Ugyé nem gondolod komolyan?
Ezek az emberek szerinted "a jobboldal gondolkodói, tudósai, sportolói...", de ez így nem igaz, mert ők nem a jobb oldal gondolkodói, tudósai, sportolói, hanem egy országé, annak részei a nem jobboldaliakkal együtt. Ha eddig nem így gondolták, akkor mijafenéért is kéne nekik megbocsátani?
Gyűlölködni nem kell, de bocsátgatni sem, mert vannak bűnök, amik nem évülnek el. Az sem, ha a saját hazájuk ellen dolgoznak gondolkodóként, tudósként, sportolóként, és sajnos vakon. Mert ez nem velük született vakság. Maguk akarták így.
@Fabius:

kurvára nehéz amit írtál tagának,de ez a járható út!
A dzsobbikkal történő együttműködésben is bár orrbefogva,de elkerülhetetlen kompromisszumokat kötni:
A zelempé Schiffer nélkül,Bernadettel nagyon teper!
Lehet itt még bárakármi is 18-ig)

Egyszer talán azt is megéljük,hogy gábrissal megyünk tüntetni geci ellen)
@habakuk000:

Eszembe jutott eg szakálas vicc.

A rendőr megállítja a kisebbségit igazoltatásra. Megkérdi tőle, milyen tyúk van az inge alatt, mire a kisebbségi azt mondja, nem tyúk az, hanem szárnyasbetét. No így, a rendőr módjára járt a néppárt is.
@húzzad neki shakespeare:

B+, még kiderülne mennyi buzi van a világon. Nem csak x, meg y.
@húzzad neki shakespeare: ne csajozzál má itt!:))

egyébként szümtük kicsit defektes, ne vedd komolyan:))
@látjátok feleim szümtükkel:

"Gyűlölködni nem kell, de bocsátgatni sem, mert vannak bűnök, amik nem évülnek el. "

És ezeket a bűnöket az Ürgenő követte el? Tovább megyek. Az "elmúttnyócév" bűneit meg mittom a Hellerágnes? És most ne gyere azzal, hogy ne hasonlítsam a kettőt, mert de. Ott és akkor is voltak bűnök, ha nem is ekkorák, sőt, az elmúlt 27 évben folyamatosan voltak. A politikusok felelősségéhez kétség nem fér, de az most komoly, hogy ebben az országban senki nem térhet más véleményre események láttán anélkül, hogy máris jönne a stempli: te orbángyurcsányista vagy, miért nem akkor meg különben is kurvaanyád, nem felejtünk.

Hadd legyen már egy normálisan gondolkodó országban bárkinek lehetősége arra, hogy elhiggye egy politikai vezetés faszságait, aztán meg rájöjjön, ezek barmok.
@Fabius: Ha beleragadunk az agresszív fensőbbséges ítélkezésbe az ébredőkkel kapcsolatban, az biztos nem előre, bármilyen értelmes, együttműködő irányba vezet, amiből valami összeadódott tehetség vagy szinergia kijöhetne egyszer - hanem épp beleragaszt minket az orbanista meddő lövészárok szituba. ÜVD dolgán nagyon sokat gondolkoztam - 2 dologra jutottam:
1) Érthető és életszerű normálismreakció SzVSz a harag (keresztény értelmes létére hogy nem vette észre a megnyomorítottakat) , majd a megbocsátás és/ vagy a ráció győzelme (na gyerünk csináljunk valami értelmeset, pl. szakpolitikákat, valódi párbeszédet stb-t.
2) Ami igazán ijesztő a sztoriban, hogy a politika TÉNYLEG elhitette szinte mindenkivel, hogy a politika az élet és az identitás fundamentális eleme (ledig nem, vagy csak épp annyira, mint a gazdasâg, kultúra, civil lét) - és azt is TÉNYLEG elhitették, hogy kereszténynek lenni ilyen......
Gyakorlatilag szellemtörténeti méretű a homály és gyakorlatilag egy új felvilágosodás kéne.....
444.hu/2017/04/29/itt-a-friss-ropogos-vadiuj-allami-gyuloletreklam

Közben takonyárpi, már ki is tolta az új propagandát.

Délelőtt még a teknyős beígéri a néppártnak, hogy jógyerek lesz, délután már tolják is az új, fröcsögős gyűlöletpropagandát.

Hát ennyi. Szerintem a néppártiaknak kell kilépni a néppártból, ha másképp nem megy, mert amíg a teknyősék is bent vannak, addig ez nem néppárt, csak egy koszos bagázs.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Minden tisztességes néppártinak (ha van olyan) el kell hagyni a néppártot.
@taga20: Parttalan vitákhoz nincs már kedvem, de elmesélek neked egy történetet, amire hetek óta vissza-visszagondolok:

Kocsma, ebéd külföldi partnerekkel, megjelenik az egyik ismerős gombnyomogató majomparádé, odajön az asztalhoz.
Kínosan hosszan gondolkodtam, felálljak-e kezet fogni, végül is fölálltam, kezet fogtunk, nem ültettem le, nem kezdtem vele beszélgetni, eloldalgott.
A nem magyar kollégák csodálkoztak, miért nem ültettem le? Nagy ember, képviselő. Nálam föl sem merült, a kérdés csak a kézfogás volt részemről, s a mai napig is az.

Szóval egy ilyen gondolkodást vádolsz fidesz barátsággal vagy mi a szösszel, mert egy impotens, tehetségtelen pojácát nem hájpolok.
Te dolgod.

Az viszont szuverén jogom, hogy az ostobaságot, bégető birkaságot ne hagyjam szó nélkül, legyen is az bármelyik oldali is.

Nem egy oldal fogja megváltani a világot. Ha valaki komolyan akar tenni a környezetéért, akkor félreteszi a bigottságát és megkeresi azokat, akik szintén akarnak valamit, legyenek keresztények, fejkendősök vagy zöld marslakók.

A forradalmi csapatokból és mindentudó vezérekből már épp elege lehetne ennek a népnek.
@gazoló:

Gábris volt már tüntetni liberális-mocsokékkal. Mikor Szív férjéék demonstráltak az MTVA előtt megkértem, és kiment tömegnek.
@Fabius: Pfff... Azt értem, hogynaz eu nem ment meg minkety fair enough. De az eu magát sem?? Lesz egy szűkebb monetáris unió és piac, keleteurópa meg fasisztáskodjon magának, nembaj?
@habakuk000: Igen, hihetetlen a színvonal... Ahogy itt olvastammeccer: "a bányászbéka segge a sztratoszférában van". TGM "Elment az eszetek" cikke is elég jó, erről.... Szép estét, napokat!
@habakuk000: haver, megértettem amit előadtál, és hajlok arra, hogy igazad van.
@whatsoever:

Nem hinném. Szerintem ma bele mondták Orbán arcába amit hallania kellett. Pöttöm fog kicsit kapálózni, időt húzni, rossz fordítások miatt ezt vagy azt nem érteni, de a vége az lesz, mint a médiatörvénynek.
@whatsoever: pont ugyanezért -csak fordítottan- tud orbán is hazudozni összevissza.:)))

ugyanis tőlünk nyugatabbra, most már északabbra és sajnos keletebbre ugyanis tudják, mi a demokrácia, és komolyan is veszik.

Mi pedig várjuk a nagyszakállú igazságos nagyapót, aki majd mindent megold helyettünk.

Csak elfeledtük, nem vagyunk körülmetélve.
@whatsoever: "Igen, hihetetlen a színvonal."

"Bocs az elütésekért."

apám, egy kommentet nem tucc rendesen megírni, és erre:)

te egy benihill vagy!:)))
@Oxica: És Erdogan szintén focista zseni betiltattana wikipédiát, hát ki a túrót kéne követnünk, ha nem őtet? Nem lepődnék meg, ha orvbán az ergogani puccsreceptből főzne... Bevonják a SL rendszámokat....
@habakuk000: a gonoszság és az aggodalom ráncosít...
@látjátok feleim szümtükkel: A ráció azt kívánja, hogy nem kell megbocsátani, de együttmüködni az ürgékkel igen. Mert kormányt kell váltani. Ez az első. A többit később ki lehet találni. Rhonin kolléga fogalmazta meg ezt így (jobban) - de van benne vmi.
@gazoló: egyetértek... Bár dzsobbikkal csakis az orbánváltásban működnék össze...
@Fabius: angyal egy szent, egy igazi hős!

gondolom, mikor hazament berakott ide két putyinosat, meg két kurucinfosat.

apám, néha csodálkozom rajtad!
@whatsoever:

Igen. Az erdogáni recept adott, sőt megbolondítva egy kis putyini fűszerkeverékkel.

Úgy hogy a teknyős 2018 után, kurva erős fekete levest főz nekünk, mert akkor már mindegy lesz a pszichopatának. Övé a vár, miénk a lekvár.
Ami a legszomorúbb, hogy le is kell nyelnünk a fekete levest.
Szerintem 2018 után kurva nagy népvándorlás fog elindulni nyugat felé, mert 2018 és 2022 között mindenkit megnyomorít ez az elmebeteg, pártállástól függetlenül. Mert már most sincs tekintettel a talpas fideSSesekre, 2018 után, a totális győzelem után meg pláne nem.
@Fabius: Naigen, ez is baromi lényeges szempont, hogy ne elsősorban a hajléktalanok és ürgenők és infotól elzárt kevéssé felkészült szavazók felelősségét feszegessük, hanem azokét, akiket az előbb felsoroltak fizetnek, mert azok felesküdtek a képviseletükre és az ország gondjainak megoldására! Nyilván van egyéni felelőssége mindenkinek - de a politikusoké egyértelmű, és el kell számolniuk! Egyébként szerintem a különindulós pártoknak is számolniuk kell azzal, hogy választóként azt gondolom: Lmp és Momo, ti ampofámba mondjátok, hogy nem gond, ha még párezren megdöglenek még 4-8 év ner alatt.
@taga20:

Haver!

Ferrari első sor. Vettel odabasz holnap putyinnak rendesen. :)
@Oxica: haver, ki is vertem rendesen:)

remélem behúzzák a vörösök!:))

ja és FETTEL!!!
@whatsoever: eszt az ócska dörgölőzést.
@Fabius: a ceu ügyben biztos, hogy retirál - de ettől még pont mintha szalonképes maradna és csinálhatja az illiberális fasisztoid országszétcseszést... Ettől tartok. Minden törvényt nem tud vétózni az eu... Az abszurd és szerintem illegitim törvényalkotástbsem... A korrupciót sem, a médiamanipulációt sem... A fasiszta szellemet sem... Ami csalódás, hogy mintha az EP-ben is a frakciófegyelem igazgatna, aminek viszont a népi érdekképviselethez van kevés köze.
444.hu/2017/04/29/evekig-ugynokkent-figyelte-az-egyhaz-munkajat-az-okumenikus-segelyszervezet-elnoke

"Az Ökumenikus Segélyszervezetet nem csak Magyarországról, hanem külföldről is támogatják, aminek értelmében a készülő civil törvény szerint ügynökszervezetnek számítanának – ha nem vették volna ki őket a törvény hatálya alól, mutat rá a Magyar Nemzet. "

A baráti ügynök, jó ügynök. Egy kibaszott trágyadomb ez a zország.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20:

Mindjárt megjön oszt elolvashatod a zsúrpubi összest,két kuruc és két alfahír között)
Rodi meg rákontrázik némi usácska'tramleevalvel némi nagymedveszopkodással karöltve)

Utána kiverik egymásnak törökösen,ja bocs nem tökösen!
azért egy rogán, havasi szendvicsben orbán, jól mutat!
@whatsoever:

" dzsobbikkal csakis az orbánváltásban működnék össze"

Természetesen csak is addig,később,ha már "kezd rohadni a műanyaglakat a maffián,lehet újraosztani a lapokat.
@gazoló: nem akarok kontrázni, me behergelem magamat:)

azé a győr elmehet a pébe!:))
@Fabius: Vajon Mészáros Lőrinc vásárolt már DNS-vizsgálattal foglalkozó céget? :)
@Gábris szomszéd: angyal, kielemeztünk tégedet ma délután elég rendesen, és az jött ki, hogy nem vagy rendes:)))
@whatsoever: nincsenek "ébredők"!
Az összes most megszólaló még mindig orbánban bízik. Őt kérik, hogy változtasson, mert biztos nem tudja mi történik! Ők továbbra is orbánra szavaznak majd.
@punkfrog: ja és jön angyal, hogy ferencpápát megvezette a soros, meg hogy a ferencpápa migráncssimogató. asztán bedob egy-két csadorosat, három-négy alfahírest.

asztán haba meg fab elájul tőle:)

bakker, ebben az országban az értelmesek is full hülyék?:)))
@Fabius:

Sz.tem Gabris ugyan olyan szervilis mint a Fideszesek, vagy a Gyurcsánaisták.
Ha hatalomra kerülne, 100%-ban lehetne tőle rettegni.
Ismerem az emberi jellemmet!!
@taga20: nem lehet mindenkinek, aki nem úgy gondolkodik, mint te, ezt küldeni:

www.youtube.com/watch?v=j3qIBHStUc0
@habakuk000: haver, ez kibaszotttttttttt jó:)
kicsit edvárelenpos.

ja és, én mint az orvoscsoport vezetője kijelentem, hogy nem vagy menthetetlen!:))

zene! lehet, hogy votmá:)

www.youtube.com/watch?v=M_ciiCyxOJA
@Gábris szomszéd: te még a könyvégetést is a jobbikra bíznád!:))
@Fabius:

Nem egy malomban öröljük a búzánkat.
Nem azt mondom, hogy nem változhat az ember, de ha változik, akkor ne ugorjon ki és ne kintről ugasson vissza, hanem ott bent, a bandában mondja meg és tegyen azért, hogy változzanak a dolgok. Én a szocikat is pont ezért utálom, a Gyurcsányt is, mert ugyan ezt a játékot jáccák.
Egyszer volt egy ismerősőm, aki feldobta a főnökét annak a főnökénél, hogy munkaidőben italozott. De az volt a pláne, hogy együtt italoztak. Erre szokom én azt mondani, hogy aki világot akar váltani, legyen krisztusabb a krisztusnál. Nincs azzal baj, ha kiválik a nyájból egy-két-sok birka, és visszafelé béget, de én az ilyen emberrel nem szeretnék együtt Or bánt váltani. Mert vétkesek közt cinkos aki néma. A cinkosság meg nem egy olyan tulajdonság, ami keveszik az emberből úgy magától. Aki egyszer cinkosságra hajlik, az máskor is képes rá.

Ha ők maguk nem tudják kivágni a mételyt a nemzet testéből, akkor majd jobban tudják, ha az ellenzékel társulva próbálják? Ugye nem gondolod komolyan?

Az én értelmezésemben az értelmiségnek pont az lenne a megkülönböztető tulajdonsága, hogy a hatalom ferdüléseire felhívja a figyelmet, és nem az, hogy birka módon nyomkodja a gombot este tízkor a délután négykor bosszúból kifundált törvénymódosításra. Erre nincs bocsánat megtérés esetén sem. Egyik oldalon sem.
@Gábris szomszéd: de az szelektív lesz. végyük a földet:)

zene!:) most találtam, nagyon állat:)

www.youtube.com/watch?v=TZIliIa5_bY&list=RDTZIliIa5_bY
@látjátok feleim szümtükkel: hallod most felnézek rád. eszt se gondoltam volna rólad.

:) küldök egy szép számot, az egyik kedvencemet:)

www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g&list=RD9bkO1rbIm1g
@habakuk000: bakker haver, nem tudok betelni vele. most hallgatom meg tizedszer. te szemét:)))
@húzzad neki shakespeare:

Szüleim látták, hogy vitték el a tisztességes zsidó embereket.
Német katonáknak még hírmondója sem volt.
@Gábris szomszéd: köszönjük a te szüleidnek, tényleg nem fogjuk látni.
@taga20: érted is, mit hallgatsz?
@habakuk000: természetes nem, csak a címet translétoztam le.

de a zene megbabonázott, nem kamuzok:)

haver én ösztönösen vagyok tudatos:)))
@habakuk000: @taga20:

Klicsko meccsét nézitek a Wembleyből?
@gazoló: melyiken megy? engem megdelejezett haba:))

ez a halottas zene kibaszott állat:))
@taga20: ezektől szebb lesz az álmod, mert az előző kukacokról, koporsókról, férgekről szól:)

www.youtube.com/watch?v=hJc9Fko0mf4

www.youtube.com/watch?v=htd_DLRZDCs
@gazoló: nem nagyon érdekel, majd holnap a Spursot inkább
@habakuk000: szerettem a zenédet:))

ehhez mit szósz? és szerinted kinek a zenéje?

www.youtube.com/watch?v=Odzz-6FIPLE
@habakuk000: te rosszabb vagy, mint a geci!

hogy érdekelhet normális embert a foci???
@habakuk000: meg vagyok babonázva!

ennyire szép zenét rég hallottam:)

www.youtube.com/watch?v=ZJppqS8uDyQ&list=RDZJppqS8uDyQ

imádom:))
@taga20: az Apocalyptikusokkal lehetett kicsit beszélgetni annak idején a nagy büdös sárban Karcagon vagy Mezőtúron, már nem emlékszem a városra, ahol fesztivál volt, valahol azon a környéken, szimpatikusak voltak nagyon

na jóccakát, ez vidám:

www.youtube.com/watch?v=yeEI-hh3MG0
@taga20:
kár, hogy egy kurva szót sem értesz belőle és minő borzalom??? az usa mai állapota, íme:
Don't ever laugh as a hearse goes by,
For you may be the next to die.

They wrap you up in a big white sheet,
From your head down to your feet.
They put you in a big black box
And cover you up with dirt and rocks,
And all goes well for about a week,
And then your coffin begins to leak.

And the worms crawl in, the worms crawl out.
The worms play pinochle on your snout.
They eat your eyes, they eat your nose.
They eat the jelly between your toes.

A big green worm with rolling eyes
Crawls in your stomach and out your eyes.
Your stomach turns a slimy green,
And pus pours out like whipping cream.
You spread it on a slice of bread,
and that's what you eat when you are dead.

And the worms crawl out, the worms crawl in.
The worms that crawl in are lean and thin,
The ones that crawl out are fat and stout.
Your eyes fall in and your hair falls out.
Your brain comes tumbling down your snout.

And the worms crawl in, the worms crawl out,
They crawl all over your dirty snout.
Your chest caves in, your eyes pop out,
And your brain turns to sauerkraut.

They invite their friends and their friends too,
They all come down to chew on you.

And this is what it is to die,
I hope you had a nice goodbye.
Did you ever think as a hearse goes by,
That you may be the next to die?
And your eyes fall out, and your teeth decay,
And that is the end of a perfect day.

"The Hearse Song" por Harley Poe ()

bbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

brühüyyy
kkk
@taga20: Dicsértessék, szép vasárnapot! Enyire betaláltak a jobbik és a kétfarkúak plakátjai? :)

A kormány egy rendelettel bedarálja a köztéri reklámokat
Az állam törvényi erővel egy teljes ágazatra ráteszi a kezét, és kidobja a piacról azokat a szereplőket, akik nem tetszenek neki.

index.hu/gazdasag/2017/04/29/a_kormany_egy_rendelettel_bedaralja_a_kozteri_reklamokat/
@Gábris szomszéd: azé remélem mise előtt beugrassz a kocsmába, és a feles unikumnak mondod, hogy menybe:))
@Rodeo36 11: Kékszakállút mikor hallgattál utoljára? (jut eszembe a Tizedikről)

www.youtube.com/watch?v=vGXbc2YHUf4
@taga20: Rogán hazajött, azt mondta, sikerült megvédeni Magyarországot, majd sorosozni kezdett. Ahogy az várható volt, diadalittasan értékelte itthon Rogán Antal a Brüsszelben történteket. :)

alfahir.hu/2017/04/30/rogan_antal_bevandorlas_brusszel_europai_neppart_soros_gyorgy
@taga20: ne már, összekeverné a misét valami jóféle Pride vonulással, aztán csápolna a harangjáték alatt bugyiban az oltár előtt

www.youtube.com/watch?v=M5n-jO6gsE4
Holnap lesz 13 éve, hogy Magyarország csatlakozott az EU-hoz!

Ebből a dicső alakalomból javaslom a magyar kormánynak, hogy kezdeményezzen népszavazást a magyar EU-tagság megerősítéséről.

Kb. ilyen szöveggel:
Szavazatával megerősíti-e Magyarország Európai Uniós tagságát, az EU iránti elkötelezettségét?

IGEN --- NEM

Ennek a népszavazás kezdeményezésnek több előnye is lenne.

1. A népszavazás kezdeményezésével Orbán Viktor, a magyar kormány, és úgy általában a Fidesz-KDNP bizonyítaná, hogy mennyire elkötelezett az EU mellett, és ezzel elnémítaná a brüsszeli és hazai ballibsiket, akik állandójan EU ellenességgel vádolták a kormányt!

2. A ballibsik a csapdahelyzetben nehezen tudnának a népszavazás kezdeményezésére jó választ adni.
- az ismételt bojkott indirekt azt bizonyítaná, hogy nem tartják fontosnak az EU tagságot, az EU iránti elkötelezettséget, és könnyű lenne rájuk sütni, hogy ők az igazi EU-ellenesek
- nyilvánvalóan nem fognak az EU tagság megerősítése ellen kampányolni
- marad az a megoldás, hogy beállnak a kormány kezdeményezése mögé

3. Szerintem a JOBBIK se meri megkockáztatni, hogy ellene kampányoljon, így marad a 2. pontban leírt variáció

4. Aki igazán az EU tagság ellen kampányolna az a Munkáspárt, és Thürmer Gyula egyedül állhatna ki, íme az összes NEM szavazat a Munkáspártot erősíti, természetesen a többi baloldali párt (MSZP, DK, Együtt, stb.) rovására

5. A Magyarország EU tagságát megerősítő népszavazás kampánya eltart 3-4 hónapig, így ezzel tudná a Fidesz kézben tartani a "közbeszédet"

6. A magyar kormány a népszavazás kezdeményezéssel semmit sem kockáztatna, hiszen ha érvénytelen lenne a népszavazás, az nem jelentené azt, hogy kilépünk az EU-ból, hanem csak azt, hogy jelenleg 30-40% támogatná Magyarország EU tagságának megerősítését, az Európai demokratikus értékek melletti elköteleződést.

7. Ha valamelyik ügyes jobboldali kommentelő képes rá, akkor a javaslatomat, amelyet tekinthetünk "népi kezdeményezésnek" juttassa mán el a Fidesz döntéshozóihoz, vagy egyenesen a kormányhoz. (sajna az én tudásom csak addig terjed, hogy néhány blogon közzéteszem a "népi kezdeményezésemet"...)
@ulpius66: te egyébként, beteg vagy?
Jó regget késő este Lendvai Ildikónak.

sztarklikk.hu/lendvai_ildiko_blogja/van-ket-rossz-hirem-es-egy-fel-jo/323575/

Na erről írtam tegnap. Aki benne volt a hatalomban, és szó nélkül eltürte, hogy az igazságot kimondó miiszterelnököt saját pártársai kicsinálják, az most milyen alapon veszi a bátorságot ahhoz, hogy kinyilatkozzon? Talán a nagy tapasztalata alapján?
Arról meg miét nem értekezik, hogy a saját pártjában mit tesznek annak érdekénben, hogy a visszaélő tagtársakat kitaszítsák soraikból? Meg arról, hogy többet öszödi beszéd a pártjukban nem fordulhat elő, mert nem fognak hazudni? Valahogy ezt az öntisztítást mindig elfelejtik, nem csak a szocik, de a töbiek is. Élükön a fidesszel, főleg a hazudozókkal.

Lendvai Ildikó meg jobban tenné, ha a saját maga ötletei helyett olyan "tiszta" fiatal szocialistákat segítene előre haladni a párton belül, akikben még nő a kenyér (benne már ugyan is nem nő ), és a bizalom, mert ezzel a saját pártja jövőjét alapozná. Nem veszi észre, hogy le vannak vénülve?
@ulpius66:

Ez a saját fejedből nőtt ki, vagy szóltak a főnökeid, hogy add elő a nyakad feletti köcsögből az aludtejet?
Mellesleg a migráncsozós népszavazás is érvénytelenre sikerdett, ha kell a fidesznek még egy kudarc, akkor kezdje.
Basszus!

A Duartet már meghívták Trumpihoz, bezzeg a mi Viktorunkat meg le sem sajnálják. Pedig még a neve is győző.:(

www.atv.hu/kulfold/20170430-trump-meghivta-dutertet-a-feher-hazba/hirkereso
24.hu/belfold/2017/04/30/vege-az-imalancnak-orban-viktorert/

Hát ez valahogy eredménytelen maradt, lehet, hogy rossz a füle istennek és nem hallotta őket? Mert az imák ellenére elég szarul sikerült ez az uniós tárgyalás a hét végén. Annak ellenre, hogy a királyi sajtó mást nyomat, magyarul és ügyészileg nem konkrét tényeket közölnek.
@habakuk000:

Kösz, szép, de most más hangulatra vagyok ispirálva. Vidámabbra.
hehehe!

"Tom Nuttall-nak sikerült megkérdezni a magyar kormányfőtől, mit kért tőle európai pártcsaládja, az Európai Néppárt."

No és mi volt a válasz?

Ki nem találnád. "Azt, hogy viselkedjen."

Ezt a nagy Brüsszeli győzelem?

24.hu/belfold/2017/04/30/orban-elarulta-mit-kertek-tole-europaban/
@Gábris szomszéd: ezek a fityeszes turhák, még a mohácsi csődöt is sikernek plakátozták volna ki anno.

és van még "ember", aki ezekre szavaz!
Nem pofátlan fideszcsürhe, dehogy...

"Az Orbán Viktor által aláírt rendelet lényege, hogy 30 nap múlva már lényegében csak önkormányzati engedéllyel helyezhetőek ki közterületre új reklámfelületek, 2021-tól pedig csak azok a már meglévő reklámhordozók maradhatnak köztéren, amelyek megfelelnek a kormány új szabályozásának.

A jövőben például egy plakát nem lehet nagyobb 9 négyzetméternél; a reklámhordozó tartója legfeljebb 11 négyzetméter lehet (egy klasszikus óriásplakát jelenleg 12 négyzetméter, tartója 14 négyzetméter).

Ragasztani a plakátot nem lehet, csak közművelődési célú hirdetőoszlopra. (Ilyen oszlopot például múzeumok, színházak tehetnek ki).

Közterületen reklám közzétételére kizárólag utcabútor használható."
Csak néhány szakember tiltakozik az oktatási törvény közelgő változtatásai ellen. A sokat emlegetett társadalmi szolidaritás valóban hiánycikk ma Mo-n. Ez van.

"Nem kell nagy töprengés, hogy mindezzel lássuk: lépésről lépésre haladunk a másodrendű Magyarország kiépülése felé. Másodrendű iskolákkal a „bizonyos régiókban”. Másodrendű pedagógusokkal, akiknek nem fontos a szakképzettsége. És semmiképp sem fontos a speciális pedagógiai tudás. A gyógypedagógia tudás nem lényeges. Mert az SNI gyerekek is másodlagosak.

Azért ekkorát a pedagógiába régen rúgtak. Meg a pedagógus társadalomba is. Azokba a szegény tanerőkbe, akik ott küzdenek, a szegregált iskolákban, 100 %-ban halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekkel, miközben portfóliót írnak, és várják a minősítőt, vagy épp a tanfelügyelőt. Ahelyett, hogy segítséget kapnának, újra azt üzenik nekik: csak vegetáljatok tovább, nem vagytok értékteremtők, nem vagytok fontosak. Csak azért kaptok fizetést, mert valakinek „ezekkel” is kell foglalkozni. Annyit értek, mint egy közmunkás, vagy egy műkedvelő.

És persze jót rúgnak a leszakadó térségek gyerekein is. Mert úgy tűnik, a kormány szerint „bizonyos régiókban” fölösleges energiát fektetni az oktatásba. Az SNI gyerekekbe meg még kevésbé kellene.

Az pedig, hogy ezt is elfogadja majd mindenki, borítékolni lehet. Mert azok, akik befolyással bírnak, ők nem „bizonyos régiókban” élnek. Akik meg itt, azoknak nincs érdekérvényesítési képességük. Akik meg szót emelnek, nos, velük meg elbánnak majd. Hiszen Magyarország erősödik."

nyomorszeleblog.hvg.hu/2017/04/23/574-iskolak-a-hataron/
@habakuk000: haver, maszturbáció mióta van a szent szövegben?:))

vagy angyal meghallgatya az ördögöt:)))

www.youtube.com/watch?v=Rl6fyhZ0G5E&list=RDRl6fyhZ0G5E
Ezek után nem kellene a vidékiek szűklátókörűségéről értekezni. Amennyiben, közös megegyezéssel hagyjuk, hogy a leszakadó térségek iskoláit jobbágyképzővé degradálják, ne csodálkozzunk a 2018-as és a további választási eredményeken sem.
@ulpius66: egy ilyet sose merne bevállalni orbán! tudja, ő is, hogy simán bukná és még nevetségesebb lenne utána.
@taga20: az a gonosz Soros:(((

This song is by Potentia Animi and appears on the album Das Erste Gebet (2004).

Gaudete! Gaudete! Christus est natus
ex Maria virgine. Gaudete!

Gaudete! Gaudete! Christus est natus
ex Maria virgine. Gaudete!

Cunnilingus, Vagina,
Fellatio, Phallus,
Phantasie, Orgie,
Multiple Orgasmus.

Gaudete! Gaudete! Christus est natus
ex Maria virgine. Gaudete!

Gaudete! Gaudete! Christus est natus
ex Maria virgine. Gaudete!

Sodomie, Pedophil,
Exhibitionismus,
Nekrophilie, Inzest,
Sado-Masochismus.

Gaudete! Gaudete! Christus est natus
ex Maria virgine. Gaudete!

Gaudete! Gaudete! Christus est natus
ex Maria virgine. Gaudete!

Onanie, Petting,
Masturbation,
Pornophil, Godemiché,
Ejakulation.

Gaudete! Gaudete! Christus est natus
ex Maria virgine. Gaudete!

Gaudete! Gaudete! Christus est natus
ex Maria virgine. Gaudete!

Syphilis, Gonorrhoe,
Ulcus molle, Lues,
Balanites, Scabies,
Peticules (Pediculus) Pubes.

Gaudete! Gaudete! Christus est natus
ex Maria virgine. Gaudete!

Gaudete! Gaudete! Christus est natus
ex Maria virgine. Gaudete!
@habakuk000:

régen, de mindíg a Székely Palánkay változatot az felűlmúlhatatlan...bár nem ők mutatták be, ha jól tudom Kálmán Oszkár volt a szőrös de nem emléxek ki volt Judit meg kellene gúgliznod

10. micsoda???

brühüyyy
kkk
@habakuk000: hallod haver, te és a bolhás kiidegeltek a különféle rovás írással:))

pedig ma ha a karma is úgy akarja, ako ferka 1-2 lesz, és norbi is kiizzad valami jót. kezd felmenni bennem a pumpa, pedig nem ültem a vécé mellé:))

www.youtube.com/watch?v=odA5ZyjEn98&list=RDodA5ZyjEn98
@habakuk000: ja:) azé remélem a hétvégén nem esik.

eszt nézd meg, hallgasd meg! itt minden tökéletes!

:))))))))))))

kozoshir.hu/go.php?url=http://player.hu/auto-motor-2/te-is-igy-nyomnad-a-911-gt3-rs-sel-a-tokeletes-szerpentinen
@habakuk000:
tagát nem borzoljuk, mert kirügyezik...ennyi disznóságot latinba pácolva???? úgysem érti, magyarul sem tud, nemhogy latinszkajadajcstalan-ul...

a napi valóság (akarod vele mondani??? meg az aki összeizélte...képzelem ezután minő zakatolás van hozzá komponűlve???)

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: hogyan lenne disznóság, amikor a katolikus egyház egyik legnagyobb szentje mondja az angyalról, ki eggyé tette mennyet és földet:

„Úgy tűnt fel előttem, hogy többször beledöfte a szívembe, úgyhogy egészen keresztülhatolt belső szerveimen… nagy szeretetre gyullasztott Isten iránt. A fájdalom akkora volt, hogy nyögést csalt ki belőlem, viszont ez a borzasztó kín olyan végtelen gyönyörűséget okozott, hogy lehetetlen volt azt kívánnom, hogy megszűnjék.”

hu.wikipedia.org/wiki/Giovanni_Lorenzo_Bernini#/media/File:Ecstasy_St_Theresa_SM_della_Vittoria.jpg
@taga20:

Egészségedre!

Aztán ne csodálkozz, ha a vidéki emberek teljesen elfordulnak a politikától és minden mindegy alapon szavaznak.
Ugyanis számukra valóban mindegy lesz, ki vezeti az országot.
Épp a leszakadó régiók iskoláinak lenne legnagyobb szükségük specializálódott oktatási szakemberekre.
Gyógypedagógusokra, fejlesztő pedagógusokra, szociál pedagógusokra, terepmunkát végző szociális munkásokra, iskolapszichológusokra, innovatív módszerekkel tanítókra.

Ezek plusz költséggel járnának, de egy fillérjébe sem kerülnének az államkasszának. Csak célirányosa fel kellene használni a meglévő uniós forrásokat. Úgy, ahogy pl. felénk is teszik.

Budapest vonzáskörzetéből nem látni az ország északi, északkeleti felén terjedő nyomort.
Ugyanúgy nincs híred róla, mint a vidékieknek a fővárosban zajló történésekről.

Nemcsak a kormányzat hagyja magára a hátrányos helyzetűeket, hanem a jobb körülmények között élők is.
Ez a struccpolitika nagyon gyorsan visszaüt.
Lásd az első mondatomat!
@habakuk000:
jaaaa különösen ezek a sorok jellemzőek...

a Bernini szexuális perverziói??? anno nem volt porno ebben élték ki magukat...lásd még Hyeronimus Bosch festményeit meg Caravaggio-t és hogy ne mennyünk olyan messze Michelangelo Il Gigante amint megmutattya mekkora is van neki...és a Cupido ábrázolások...az még a ugye Zeusz is tudta nemcsak Héra van hanem... és

íme a csodás sorok:
Gaudete! Gaudete! Christus est natus
ex Maria virgine. Gaudete!

Cunnilingus, Vagina,
Fellatio, Phallus,
Phantasie, Orgie,
Multiple Orgasmus.

Gaudete! Gaudete! Christus est natus
ex Maria virgine. Gaudete!

brühüyyy
kkk
@taga20: ühüm, a másikon ismét túltoltad a Rodeo féle történetet, facsarja az orrom

próbálkoztam háromszor, elég volt ennyi, ne vedd személyes sértésnek, ha nem reagálok többé rád közvetlenül

evvan
minden jót
@Rodeo36 11: a szöveg az közvetlenül Avilai Szent Teréz:)

remélem tényleg avilai
@habakuk000: haver, leéltem nélküled negyvenegy-két évet, valószínű kihúzom a következő negyvenet is nélküled.

evvan, istenáldjon!

pedig a zenédet szerettem:)))
@habakuk000:
mint mondám akkor nem volt internet és agora sem hát így csináltak maguknak...

eszt én röviden "SZENTSZAR" MONDANÁM, ÉS ASSZEM nem lennék messze a valóságtól
mondtam neked felborzolod a taga-t és azonnal olyan lesz mint a véres gatyamadzag a levegőben szállva

bezzeg aMIKOR Ő CIZELLÁL NEM CIZELLÁL ÚGY SENKI

brühüyyy
kkk
@habakuk000:

asszem Liszt nek van egy olyan dala (a vers szerzője nem ugrik be) A fájdalom gyönyöre

azaz -részben- valós lélekbúvárkodás másrészt pedig mindenféle izék kiélése...mai napig létezik...errefelé egy híres színész -t találtak holtan otthonában egy farmon az öltözőjében "felakasztva" folytogatásos kéjelgés nem sűlt el jól az ürge 70 körüli volt

brühüyyy
kkk
@whatsoever:
Hehe! Politikusi felelősség? Nesze!
nepszava.hu/cikk/1128031-fidesz-az-uj-politika-lenyege-hogy-a-politikusoknak-viselniuk-kell-a-felelosseget-tetteikert/
"Lajos Bukta
" Az új politika lényege, hogy a politikusoknak viselniük kell a felelősséget tetteikért.."
Kivéve a gyevi bírót...
Lánykori nevén: Fidesz."
@Gábris szomszéd:

Csak szólok. Jelen helyzetben a jobbik sem tehetne mást. Nem kellett volna folyamatosan a migránsok ellen hergelni az embereket.
@habakuk000:

zene jó, de a gyakorlatozásról egyenlőre szó sem lehet
én csak a 70-es évektől emlékezhetek hírekre, de ilyen direkt demagóg propagandára, amit a mai magyar kormány megenged magának, nem emlékszem

a láncos kutya korszak lehetett hasonló talán, de az nagyon bőven Rákosi-éra
@Gábris szomszéd: Homokos lett a fajtád mihántst nem elég szapora volt a nyelvcsapástok,hiába mentetek sunyin a krimi műnépszavazást hitelesíteni.
@habakuk000:

Soknak jókat főzni.:D
De bánatos a kocsma, beteg a hagyma.
@Rodeo36 11: nem ismerem, a dalt sem, a verset sem, az érzést sem

viszont szeretem a Háry Jánost, már kis koromban is szerettem, a Mátrai képeket is

Kodály valahogyan nagyon magyar nekem, talán az ő zenéje a legmagyarabb mind közül
@habakuk000:
Akkor mit szólsz a Vivaldi technohoz?
www.youtube.com/watch?v=Tgb0jK143MI
De megnéznék egy vegyespárost (értsd: chello és hegedű)
@látjátok feleim szümtükkel: az nem jó:(
nem is enné meg a főztöm, a cukkini levelestésztánra az "ezt inkább kihagyom"-ot reagálta

jobbulást egy székely esti körbenézéssel:

www.youtube.com/watch?v=QvdJSVmi404
@Rodeo36 11:
Csak azért is, a google fordító nagyobb dicsőségére:
Soha ne nevetjen, mint egy halottas,
Mert te vagy a következő, aki meghal.

Egy hatalmas fehér lapot öntöttek fel,
Fejétől a lábadig.
Nagy fekete dobozba helyeztek
És fedezzen fel szennyeket és sziklákat,
És minden körülbelül egy hétig megy,
És akkor a koporsó szivárog.

És a férgek beindulnak, a férgek kirepülnek.
A férgek az orránál csillognak.
Eszik a szemed, eszik az orrodat.
A lábujjak közé esznek a zselé.

Egy nagy zöld féreg, gördülő szemekkel
Felfedezi a gyomrot és kiveszi a szemét.
A gyomra egy nyálkás zöldet vált,
És a genny, mint a tejszínhab.
Ön egy szelet kenyeret,
És ez az, amit eszel, ha meghalt.

És a férgek kirepülnek, a férgek bejárnak.
A férgek, amelyek bejárnak, sovány és vékony,
Azok, akik kúsznak, zsírosak és kemények.
A szemed esik és a hajad esik ki.
Az agyad ugrott le az orrodon.

És a férgek bejárnak, a férgek kirepülnek,
A piszkos orrán átmásznak.
A mellkasod barlangjai, a szeme kipattan,
És az agyad a savanyú kádhoz fordul.

Meghívják barátaikat és barátaikat is,
Mindannyian jönnek rájuk rád.

És ez az, amit meg kell halnia,
Remélem, jó búcsú voltál.
Gondoltál valaha, hogy egy halottaskocsi halad,
Hogy te vagy a következő, aki meghal?
És a szeme leesik, és a fogai bomlanak,
És ez a tökéletes nap vége.
@habakuk000:
hááát, Kodály csodálatos ember!!!!! és a zenéje valahogy olyan mint a "tisztaszoba" és a bölcsessége mellett tudott nagyon sok mindent emberül (nem mintha a mindenkori nagyon nagyok ugyaneszt nem...tehát ő a legnagyobbak közé való)

na akkor most harakiri: nem Liszt, Beethoven, a vers Gőthe érdemes lenne rákeresned, most az egeremmel küzdök, meg F1 is van meg utána Barcelona open

brühüyyy
kkk

látod? a taga most vérig sértődött...asszem mellőzni kell ha még ma visszagyüvik
@kekex:

ez szuper.

Szeretem, hogy a fiatalok a maguk világhoz alakítják a régmúlt alkotásait.
@kekex:
ennek ( a ferdítés nem is olyan rossz ) lehetne az is a címe (az eredetivel szemben mely halottaskocsi érkezését indukálja: az elmúlás virágai... de a mai ember már nem tud cizellálni???? vagy nem akar???)

bár a haba által betett Szent Teréz Ávilá-ból assem akármi

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: bolhás, én csak a méltatlan bántást utálom.

ami jogos aszt elismerem.
@Eszter68: az a fránya kisördög, az...

talán érdemes lenne kissé árnyaltabban visszagondolnod az Ürgeasszonyság, a kőbalta és társadalmi szolidaritás kérdéseinek összefüggéseire

www.youtube.com/watch?v=YacDhD67hqs
@taga20: Haver itt geciruszkizol közben kocsányon ülő szemekkel gúvadot szocsit? Na de komolyra fordítva a szót.
Az amcsik meg az új nácik segítségével fonták a hálójukat az ukrajnai puccs idején. Ezt mondjuk mindenki tudja, csak te szoktad sürűn elfelejteni. :)

www.prisonplanet.com/us-backed-neo-nazi-party-given-key-roles-in-ukrainian-government.html

Ja és megint nem ételek. Mi baj azzal ha ruszkik az amcsikat másolják? :)

35 countries where the U.S. has supported fascists, drug lords and terrorists

www.salon.com/2014/03/08/35_countries_the_u_s_has_backed_international_crime_partner/
@Gábris szomszéd: "Ezt mondjuk mindenki tudja, csak te szoktad sürűn elfelejteni. :)"

ki az a mindenki faszfej? csak te és rodi szopja szét putyin faszát! és ti vagytok a mindenki?
@kekex: ezen nőttem fel, előbb hallgattam ELP-t. s később Bartókot
www.youtube.com/watch?v=IgSLXqv-1CQ

a jó zene örök
@Gábris szomszéd:

Mondd géb mennyi az órabér 'rassen hírek terítéséért nagymedve felsőn?)

img.444.hu/medve21.jpg
@gazoló: öt kopejka, és nov.hetedikén rábukhat a medvefarkára:)

szerinted van ilyen élő ember, mint ártu és rodi?

szerintem ezek robotok:))
@taga20: ))

+napi egy teliszart 'mackóalsó kifordítva))
@habakuk000:
Orwell is pl a Szabad Nép félóráktól kapta az ihletet az 1984-hez (hátborzongató azonosságok!)
mandiner.hu/cikk/20170429_goldstein_leleplezve

Mondjuk nem tudom eldönteni, hogy ez kétfarkúzik, vagy szimplán tényleg hülye?
"péterx 2017. április 30. 06:46
A Mandiner irodalmi példába burkolt célozgatása alap nélküli : nálunk van egy mai demokratikus helyzet , ez az utópia pedig éppen egy antidemokratikus szituációt mutat fel ."
@taga20: Szed össze magad haver és érvelj. Bár tudom a tényekkel nem nagyon tudsz mit kezdeni. A személyeskedés az most nagyon kevés.
@gazoló:

a Föld nevű bolygón, meg az általunk Nap nak nevezett csillag körűl emberek laknak, minden ember azonos a másik emberrel (vannak egyenlőbbek is) ebből következik, hogy senkinek (érted??? senkinek!!!!!) sincs joga belepofázni a másik magánügyeibe amit az ő szuverén határain belül csinál (levédiabasznád a leghangosabb, mikor holmi szöveccség amibe besírta magát most szankcionálni akarja a seggsége miatt mert ugye ő nemzeti, meg hülye...)

de -látom- te sem érted, hogy abban a pillanatban amikor bárki belepofádzik a tőle több ezer kilóméterre fekvő másik ország akármilyen belügyeibe az utána nem reklamálhat, ha visszakapja

nagyon nehéz felfogású vagy 5 kopejkát sem érdemelsz naponta eme baromságért és a sértegetésért

és most cizellált maradtam...a taga nevű tetűnek meg nem fogok reagálni semmilyen tetűségére mert most ilyenem van

elég volt és elég ...
brühüyyy
kkk

jaaaaaaa, és neked is ugyanaszt csak tövig
@kekex:
ez a NER

brühüyyy
kkk
és a kanyar a hibás, meg csak
@Gábris szomszéd: haver, nem akkor szeded össze magad, mikor a kibaszott ruszki szart fosod az arcunkba!

undorító amit nyomtok stirliccel!

lehet engem szapulni, de a tetves lelketeken átlátok, és ez fáj nektek, az fiksz!

haver, te olyan szar vagy, mint a balogpáter!
@Rodeo36 11:
Amikor anno kiszótáraztuk az Erlkőniget, azután kellett magyaránra fordítani. Nagy segítség lett volna akkor a "ferdítő"
Szerintem soha nem fog tökéletesen fordítani magyar-angolt,
nem tudnak mit kezdeni a ragozott alakkal és a szabad szórenddel - fordítva inkább elképzelhető.
De amikor könyvet olvasok a fordítóval, a mondat eleji "nem"-nél már rutinszerűen nézem az eredetit, hogy nem az I'am van ott?
a kibaszott putyin mi a faszt keres ott? a kibaszott kurvaanyját ennek a féregnek!
Akkor még egy kis Ghymes:
"Vigyázz, már kiabál
Egy kölyök a váradnál:
Nincsen aranyos uszály,
De meztelen a király!
Nincsen aranyos uszály,
De meztelen a király!"
www.youtube.com/watch?v=Kl_7Xf3s_w8
@taga20: Mellébeszélsz és ez tisztán látszik. Nem tudod elviselni, amikor szembesítenek a tényekkel, amik arról szólnak, hogy az USA hegemóniájának megörzése érdekében ha kell drogbárókkal, nácikkal vagy épp emebereket az utcán lefejező arab diktatúrákkal szövetkezik. Ezen persze sosem "akadsz" ki csak a lelkes 444 cikkeken.
Ja és most kapcsold el az F1 közvetítést, hiszen megérkezett Putyin a díszpáholyba. :)
@Gábris szomszéd: nem, van az a helyzet, amikor eljön a személyeskedés ideje.

a kérdés nem az, disznó-e az usa. Nagyhatalom, tudjuk, hogy az.
A kérdés az sem, disznó-e az orosz anyácska. Tudjuk, megtapasztaltuk többször is, hogy az.

A valódi kérdés: akarunk-e a Föld legfejlettebb országainak legtöbbjét magába foglaló klub tagjai lenni vagy vágyódunk vissza a feudalizmusba, a hűbéri rendszerbe?

A valódi kérdés az, vagyunk-e olyan alávaló szemétláda gazemberek, hogy eláruljuk szövetségeseinket, a gyerekeink jövőjét, és azt a sok millió európai polgárt, akik adóikkal segítik talpon maradásunkat?

Szemét dolog a te múltaddal Angyal érvelésre biztatni bárkit olyan dologban ahol nem érvek kellenek, hanem egy kis apró tisztesség.

Nem értheted nagy valószínűséggel, illetve ha igen, akkor ritka aljas játékot játszol.
@Rodeo36 11:

Nem vagyok zsigerből oroszellenes,de néha sokk amit toltok,főleg te onnan a vadnyugatról!

Roppant jó napom van és bármennyire szeretnéd,nem fogok sem veled sem senki mással megvívni,csak benéztem kicsit és látom itt baccátok a rezet a zoroszokon,áldjon meg téged mogamed testvér))

tudod,"volt egyszer egy mogamed)

most tekerek egy frankót ebben a bársony tavaszban)
legyen szép a napotok!
Az iráni atomegíezményről. Esküszöm ezek mulattatóbbak lennének, mint a hivatásos komikusok - ha nem a mi bőrünkre menne!
"Szijjártó válaszolt, aki szerint "csak" szándéknyilatkozat és nem adunk pénzt. Bocsánat, láthatnánk végre, mit is tetszettek aláírni pontosan? A szerződés azonnali nyilvánosságra hozatalát követeljük.”
mandiner.hu/cikk/20170430_szel_bernadett_lathatnank_vegre_mit_is_tetszettek_alairni_pontosan
Na még egy:
"Dr. Czinege Imre, a ceglédi Toldy Ferenc Kórház nyugalmazott főorvosa az alábbiakat írta:

"Tudom, hogy mik a betegség tünetei. A miniszterelnök ma reggeli, a mikrofonállványnak adott interjúja alapján kénytelen vagyok azt mondani, hogy forduljon orvoshoz. Ezt az orvosi esküm alapján, az ő és családja érdekében teszem."
sztarklikk.hu/kozelet/orban-tuti-hogy-megorult/323565/
@Gábris szomszéd: eccer az életben fésztufész szeretnék a szemedbe nézni!

undorító, szar vagy!
vérlázító amit evvel a vén emberrel műveltek itt!
A mi spekulánsunk, kommunistánk, haverunk jó, a másoké rossz! Meg egyébként is: 4 láb jó, 2 láb rossz!
alapblog.hu/a-gonosz-spekulansok-es-a-jo-befektetok/
"A spekuláció mozgatja a gazdaságot, mindig is így volt, és előrelátható ideig így is lesz. Ezt nem muszáj szeretni, de érdemes elfogadni. Mint ahogy azt is, hogy a gazdasági törvényszerűségeket nem lehet megkerülni. Sem 21. századi szocializmussal á la Venezuela, sem harmadikutas, unortodox megoldásokkal. Ameddig az önérdek vezeti az embereket, és nem jön el a krisztusi mennyeknek országa, ahol megszűnik az ego uralma, addig ez így lesz…"
@taga20: Haver inkább örüljünk Massának és Bottasnak. :)
@habakuk000: "A valódi kérdés: akarunk-e a Föld legfejlettebb országainak legtöbbjét magába foglaló klub tagjai lenni vagy vágyódunk vissza a feudalizmusba, a hűbéri rendszerbe?"

Ez nem kérdés, hiszen ez egyértelmű. A kérdés az, hogy a másik fél démonizálása milért zajlik (pld. háború előkészítése a kedveslakosság körében) és az évszázadok alatt hány millió ártatlan élet árán lett "nagy" a mi klubunk? (gyarmatosítások, stb.) :(
@taga20: Haver továbbra is érveket várok tőled a szarozás és a személyeskedés helyett, hiszen ezt már mindenkinek unja. :)
@Gábris szomszéd: mocsok gazember vagy, az voltál, amikor zsidóztál, az vagy, amikor migráncsozol,és az leszel, amikor a jóégtudja, mit fogsz csinálni az uralkodó szeleknek megfelelően
@habakuk000: Sosem voltam és most sem vagyok az. Annyi történik, hogy én is elmondom a véleményem, ugyanúgy mint te.
@Gábris szomszéd: inkább fettelnek és rájnak:)

PUTYIN MI A FASZT KERES OTT?

A KURVAANNYÁT ENNEK A FÉREGNEK!
@taga20: Atyaég itt a vég. Vettel lepacsizott Putyinnal. :)
@Gábris szomszéd: aki itt van évek óta, az tugya mekkora szar ember vagy.
@Gábris szomszéd: A KURVAANYÁD PACSIZOTT LE A FASZGENERÁTORODDAL!

SZEMÉT SZAR EMBER VAGY, TE VALLÁSOS FÉREG!
@taga20: Haver tudom szomorúvá tesz, de ezt sem te fogod "eldönteni". Na inkább hallgasd az überálleszt. :)
@taga20: Haver attól, hogy kiabálsz még nincs igazad és ugyanaz a fasz maradsz. :)
@Gábris szomszéd: ez a redvás kágébés szarfaszú putyin, mi a faszt keres ott????????
@taga20:

Haver!

Bottas beleszart a kettős győzelembe. Erre nem számítottam, pedig Lajos a padlón volt.
@Gábris szomszéd: és a redvás putyinevtársnak nem kellett a niggerrel egy helyiségben tartózkodnia.

megúszta a fehérnigger!

bottas meg egy fasz. szerintem az általános iskolában, szart tanult!
@taga20:
Tények ellen nincsenek érvek. Mielőtt ordítasz, nem kellene
utánanézni? Nem MINDEN szemét, ami kiömlik Angyalból.
444.hu/2017/04/30/ifj-lomnici-zoltan-mar-ep-kepviseloket-vilagitana-at-soros-gyanu-miatt

Hát ez van elvtársak, mikor a hülyeség átlépi a határokat. Vajon ezeket a komcsi faszokat, ki világítja át?
Könyékig turkálnak a közpénzekben, aztán még ezek a g..k akarnak átvilágítani, már külföldön is.

Vajon mit érezhet az öreg Lomnici, mikor ilyen hülyegyereket sikerült csak csinálnia.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@habakuk000:

Itt most nem egy nemzetközileg elismert szakember eddigi politikai nézeteivel való meghasonlásáról van szó.
A politikai hovatartozás mindenkinek a magánügye.

Jelen esetben arról van szó, hogy az állam magára hagyja a hátrányos helyzetben élőket és az eddig velük foglalkozó szakembereket.
Sőt! Megszünteti az eddig is hiányosan működő felzárkóztatás gyakorlatát az oktatási rendszer legalsó fokán.
A professzor asszony leszállt arról a vonatról, aminek még füstje sem csaphatja meg az általam említett csoportot. Több százezer gyerek sorsáról beszélek most.
Ezek a gyerekek hathatós segítség nélkül sosem szereznek általános iskolai végzettséget.

Újratermelődik a nyomor, a segélyből élők száma.

Aztán lehet arról filozofálni, ki fizesse mindezt...
@kekex: meséjj!

érdekel a szar történeted:)
@habakuk000:
bármennyire is magyarázod (ezzel én egyetértenék??? bizonyos körülmények között) a "vita" -RÉSZEMRŐL- nem erről szól...persze fejlődni akar mindenki (!!!!!!!!!!!!!) azaz nem egyesek, hanem mindenki, de (és ez a "de" is a mondandóm lényege) vannak egyenlőbbek!!!! ez a mai nap fejlettnek nevezett világrész lényege!!!!! a számok hatalmas urak, azokkal nem lehet hazudni... a demagográcia és a kapitalizmus (=imperializmus még mindíg) nem teszi eszt lehetővé...

lehet, hogy más rendszerek sem, sőt!!!! de és itt van a nagyhatalmas DE... "valakik több egyenlítőnyi előnnyel szálltak be a versenybe (lásd a gyarmatosítást ami a mai napig folyik egyre kifinomultabban kibaszott módon)

létrehoz egy helyzetet és arra aszongya az a status quo (szvsz a kurva annya az nem ez, dehát most
veled éppen erről akarok vitázni)

vannak országok amelyek -valamilyen, bármilyen okból!!!!!- nem gazsulálnak... ők a nemfejlettek közül kerülnek ki mert legalább identitásukat meg akarják tartani

(valaki nálam sokkal bölcsebb és fiatalabb mondta a napokban itt errefelé, hogy a vallások fennmaradásáig a világban sem béke sem egyenlőség nem leheccséges és ebbe belesorolta SIC az államformák szentesített voltát is azaz ma szent az amiről te aszondod "a fejleccség" én meg aszondom, hogy rossz úton haladunk...

a nemzetek önrendelkezési joga felülír bármi álmot és vágyat...békén kell hagyni és kereskedni kell nem a nagy bunkóval a hátam megett hanem előrenyújtott tenyérrel, mutatva:

NINCS FEGYVER NÁLAM, hosztam valamit amit el akarok cserélni olyasmire ami nekem nincs

NA EZ NEM LÉTEZIK. VANNAK EGYENLŐBBEK ÉS AZOK MEGMONGYÁK A TUTTIT

ne mongyák meg, mennyenek a kurva annyukba és haggyanak békén ha jót nem tud rosszat ne tegyen

most itt a sok politikus akkora pofáraesésen ment át az utóbbi 100 napban, hogy le is horzsolták az orrukat, "a jóbarát" arculcsapta, leköpte, és bele is rúgott és ezek levegőhöz nem jutnak

pedig???

hát evvan

erről beszélek

hidd el (lécci) 4 kontinensen éltem sok különféle országban (nem túristaként) és az a véleményem, hogy kizárólag a kölcsönös tisztelet alapján és vagyok hajlandó...

a fekete afrikai néger aki a kőkorszakban él de van neki mindenféle kütyüje is jól akar élni de az ő fogalmai szerint a jó az nem egyezik az álatalad jónak tartottal, amikor én meg is mondtam nekik, hogy
követem az alapelvüket, miszerint:
AZON FÖLDÖN AMELYRE ÉRKEAZEL TÉGY ÚGY AHOGY ASZT OTT LÁTOD, HOGY TESZIK és befogadtak és együtt fejlődtünk nekem vissza kellett másznom a kőkorszakba és megérteni őket és utána velem jöttek bárhová mint Bundi a kedvenc kiskutyám és megosztották a zsemléjüket és a 3 dcl tejeüket 10 órakor mert én nem vittem magammal tízórait... eszt nem minden fehér emberrel tették meg

és innen lehet folytatni átkozódás és félremagyarázás nélkűl a lényegről

a FÖLD NEVŰ BOLYGÓN EGYETLEN EMBERFAJ ÉL

brühüyyy
kkk
@taga20:
Engem egy idő után már nem szórakoztat az angyalfikázásod. Cifrázd inkább, mert így nagyon egyhangú!
Na higgadj le, egy kis mongol technoval:
www.youtube.com/watch?v=KW7uvYz9yjA
Usztics Mátyás elhúzott az örök békemezőkre. Béke vele.
@látjátok feleim szümtükkel: lassan kihalnak a késő Kádár-korszak és a rendszerváltás közös emlékezetének, ennek a körülbelül húsz évnek ('80-as és '90-es évek) az ismert popkulturális figurái - akiket vagy gyűlöltünk vicceskedve, vagy imádtunk, vagy egyszerűen csak közömbösök voltunk irántuk, de akiket szinte mindenki ismert.

lassan biológiailag véget ér a kádár-korszak, és mi, az 1989 körüli tizenévesek, kora huszasok kezdünk el tántorogni a nyuggerlét felé.

szörnyű ezt kimondani, de lehet, hogy ez az éles biológiai váltás fog elhozni ebben a szerencsétlen országban egy szemléleti rendszerváltást politikai következményekkel együtt.

aztán lehet, hogy mégsem... :DDD
@Fabius: Na, ja. S mindaddig boldogan nyalták a seggét a kis G-nek. amíg az ő személyes kis köröcskéjüket el nem érte. Az, hogy ide jutottunk nekik is nagy mértékben köszönhető. Annál is inkább, mert ők az ún. értelmiségiek, nem julisnénik és janibácsik a falu végéről.
Nagyon egyetértek a Szalonnával:
kolozsvaros.com/2017/04/06/hol-volt-on-kormanytisztelo-nemzeti-kereszteny-vilageleteben-fideszes-szavazo-az-elmult-evekben
@gazoló: Nesze. :)

Most odacsaphatunk Brüsszelnek. Vagy fél Európának
Indul a májusi verseny, hogy melyik város bringázik többet. Hajrá Budapest!

index.hu/kerekagy/2017/04/30/european_cycling_challenge_2017._budapest/
@Gábris szomszéd: D

Viccelsz,hogy partiban lehetünk a duthcokkal akik már az nyaméhből is háromkerekűn gördülnek ki)
Viszont holnap annyi 'cucc lesz a városban,hogy célszerűbb lenne a bringahasználat)

kepkezelo.com/images/38m6ws9m5iyyz3ogied9.jpg
@gazoló: és te is besétálsz az angyali csapdába! neked a bicajos cuccot nyomja.
amig @Knósszosz itt volt, a repülős cuccot tolta cukiskodásból!
azóta egyet se!
@punkfrog:

Jó reggelt panki! /és gyíkok

Nem gondolod,hogy amikor válaszolok angyalnak,nem tudom hogy milyen''stratégiákat tol itt rendszerint!
Sosem akarjátok megérteni,hogy akadnak itt olyanok akiknek a világhoz,emberekhez való viszonyulása nem csak'fekete és fehér. Számtalan olyan dolog van amiről angyallal simán,esetleg barátian egy sörözés közben is el tudnék beszélgetni,leszámítva a faszságait ami vszínűleg bennem is szép számmal fellelhető)
Detto így van ez nagyban is!
"kárpáthazában" itt élünk tízmillányian különböző gondolkodásúak,vérmérsékletűek,más más prefernciákkal miért kellene gyűlölnünk,negálnuk,megsemmisítenünk egymást?
Ha problémám van valakivel úgy is elmondom,minden másra ott a görgő)
Ne gondold,hogy adandó alkalommal nem látok át a 'szitán!
Knosszit kár volt idehoznod)hiányzik és remélem azért jól megvan és görög a görög nyáron görögbe)

........

Néha fb-os hozzászólásokat olvasva,felpörgetem egy egy emberke profilját)
Tudom,hogy nem sokat jelent,de itt ott megdöbbentő a 'feketelyuk mérete és intenzitása!
Minap néhány jobbikos ésvagy gárdista került képbe! ohh

Angyal azért sehogy sem illik abba képbe,ő inkább misszionárius))
Neki inkább valami orosz,vagy más egyéb pártba kellene belépnie)))

www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA
@punkfrog:

Jó reggelt panki! /és gyíkok

Nem gondolod,hogy amikor válaszolok angyalnak,nem tudom hogy milyen''stratégiákat tol itt rendszerint!
Sosem akarjátok megérteni,hogy akadnak itt olyanok akiknek a világhoz,emberekhez való viszonyulása nem csak'fekete és fehér. Számtalan olyan dolog van amiről angyallal simán,esetleg barátian egy sörözés közben is el tudnék beszélgetni,leszámítva a faszságait ami vszínűleg bennem is szép számmal fellelhető)
Detto így van ez nagyban is!
"kárpáthazában" itt élünk tízmillányian különböző gondolkodásúak,vérmérsékletűek,más más prefernciákkal miért kellene gyűlölnünk,negálnuk,megsemmisítenünk egymást?
Ha problémám van valakivel úgy is elmondom,minden másra ott a görgő)
Ne gondold,hogy adandó alkalommal nem látok át a 'szitán!
Knosszit kár volt idehoznod)hiányzik és remélem azért jól megvan és görög a görög nyáron görögbe)

........

Néha fb-os hozzászólásokat olvasva,felpörgetem egy egy emberke profilját)
Tudom,hogy nem sokat jelent,de itt ott megdöbbentő a 'feketelyuk mérete és intenzitása!
Minap néhány jobbikos ésvagy gárdista került képbe! ohh

Angyal azért sehogy sem illik abba képbe,ő inkább misszionárius))
Neki inkább valami orosz,vagy más egyéb pártba kellene belépnie)))

www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA
@látjátok feleim szümtükkel: D

né wazz,vörös tömegek az utcán)
Merjünk nagyok lenni?)
..
Nem is olyan túl rég még hatalmasak voltunk))))

www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA
@gazoló:

Te vörösnek látod ezt a tömeget? Én csak nagynak.;D
@punkfrog: Nincs itt semi "csapda" punkidrága, max. a kicsi fejedben. Annyit történt, hogy tagabácsi hozott egy 444 cikket, ami arról szólt, hogy a rohadtruszkik gengszterek segítségével is szövik a hálójukat.
Ezek után tényekkel alátámasztva bemutattam, hogy világcsendőrék ugyanezt csinálják pepitában világhatalmi érdekeik mentén, ha kell újnácik, drogbárók, despotikus arab diktatúrák igénybevtelével. Erre fel aztán ismét kitört az érdi főesztergályásból a kultúrember és nem futotta neki másra mint capslockos anyázásra. :)

Szóval ehhez nem kell neked ismét hozzákölteni ördögi anygalokat, meg alattomos szándékokat.
@gazoló: Nincs szándékomban orosz pártba lépni. Ha meg dalokról van szó, nekem ez volt kiskoromban a kedvencem. :)

youtu.be/6X_ZWNFJPnU
@Gábris szomszéd:
mint ebben a citált ban is George Carlin-nak tökig igaza van...

asszem eszt plagizálni fogom tőled: "érdi főesztergályás" majd alkalomadtán...

vannak "egyedek" (még el kell döntenem "melyek" vagy "akik"????) hobby ból olyanná válnak mint egy döröczlaca, rétváribencike, harrachpetya, rogánytonyó, orbángeci és a csúcsszuper: kövérelvtársőházmestersége és mindent(SIC) arra görgetnek ki, hogy -úgymond- győsztesen gyűjjenek ki egy olyan szóváltásból amit persze ők asszisznek vita dehát dehát ilyenekkel vitázni nem lehet, mert vitaképtelenek... és akkor jönnek a zördögiangyal, meg a rólam szóló tagányi talicska izé

most -mivel már régóta nincs migráncsprobléma- újabb ellenséget kell betenni és másolják a krump lee elvtársat és putyinoznak, más normális ember reggelizik és jókat röhög az ilyenen és elolvassa mit is mondott a TeleSUR nak Bashar al Asszád...mert én nem hiszem el, hogy mindent azon a rózsaszín szemügén át kell nézni mint amit a Hoffmann kapott a Dappertutto tól (ezutóbbi a patásördög francia karikatúrája) és ha aszongya a krump lee és a main stream media, hogy a kergebirka az nem kerge hanem balettáncos amely kűröket csinál a káposzta körűl és akkor máris lehet szajkózni a papagájkommandó ...

szóval ... üdv innen a trópusi esőből...

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

"jók a pogromok")) ne cukiskodjál,ha megkérhetlek és ne manipulálgassál,inkább gyere ki a ligetbe és válts egy két baráti szót Moldova Gyuri bácsival)

vaagy momentum tüntire,afterpartyval)

nem kéne mindig a hajógyárin 'magozni a cseresznyét és vakerni a fejbőrt!

............

Mi lehet ma Ginoval?

@látjátok feleim szümtükkel:

irónikus akart lenni)
@látjátok feleim szümtükkel: szerintem nem jó a jelszó, Angyaléké jobb

Drukkolok Botkának, de ezt a jelszót finomítani kell, mert tovább atomizálják a társadalmat és a jobbik vagy a fidesz, esetleg a kicsik karmaiba hajtják azokat, akik legnagyobb hatással vannak az ország (vissza)fejlődésére
@AKIsTUDATLAN: miért nem kérdezel meg engem, tagát, gazolót, punkfrogot ( az, hogy én vagyok az első a felsorolásban, nem udvariatlanság jelen esetben) kértünk-e bocsánatot azért, mert megszavaztunk egy olyan oldalt, aki elindította az ország gazdaságának lejtmenetét, tehetetlen kormányzásával katalizátorként szerepet játszott a magyar társadalom atomjaira való széthullásában, stb, stb...?

Miért csak az ürgéktől várod a Canossa-járást?
@Rodeo36 11: kevered a propagandát és a vitát.

A mondókáddal sokszor egyetértek, már ami az amerikai imperializmussal, külpolitikai doktrínákkal kapcsolatos - a belpolitikájukat nem ismerem, ahhoz nem tudok hozzászólni -, viszont az, hogy az amcsik hülyék, végképp nem jelenti azt, hogy az oroszok jobbak.

Az oroszoknak is vannak érdekeik, ők képviseljék azt, az az ő dolguk.
Nekünk is vannak saját érdekeink - szövetségeseinkkel közös érdekeink is- ezeknek képviselete, védelme meg a mi dolgunk.

Aki meg e hazában a mi és a szövetségeseink érdekei elé helyezi az oroszok ellenséges érdekeit, s ezt napi szinten sulykolja, az meg egy aljas gazember.
@habakuk000: @Rodeo36 11: @Gábris szomszéd:

Elvtársak h,ha már így összejöttünk az ülést megnyitom,de nekem mennem kell!

Szép napot mindenkinek!

Ott leszek!!

www.youtube.com/watch?v=jvdCeKCNxfs

www.youtube.com/watch?v=buL348VG_qo

www.youtube.com/watch?v=HKdCfAXv70A
@Eszter68: értelek vagy érteni véllek.

Nem rossz technológia a kőbalta, létezett olyan kor, amikor kifejezetten a legfejlettebb technológia volt, nem szégyen azt választani. Az igaz, nem is olyan nagy dicsőség 2017-ben főleg Szlovákiában. Te dolgod.

Tudod a társadalom vagy szolidáris vagy nem. Nincsenek kivételek, a trafikosokkal, ürgenőkkel, fidesz szavazókkal, gazdagokkal nem kell, a szegény pedagógusokkal igen.

www.youtube.com/watch?v=goeOUTRy2es

Liszt jól ráérzett, sötétek, de ünnepélyesek vagyunk.
@gazoló:

Ha irónikus akart lennei, akkor esetleg idéző jelbe is tehető, nem? Vannak akik nem ismerik az előzményt, és félre értenek.
@habakuk000:
mondád te:
"Aki meg e hazában a mi és a szövetségeseink érdekei elé helyezi az oroszok ellenséges érdekeit, s ezt napi szinten sulykolja, az meg egy aljas gazember."

nambőr van: nekem nem szöveccségesem senki aki bármikor hátbatámad amikor ahhoz szottyan kedve (lásd Canada és USA utóbbi 100 napos ébredésünket)

nambőr tú: a szöveccségeseink érdekei gyilkolás és országok szétbaszása kurva annyának az érdekei de nem az enyém (az imperializmus: afganisztán, yemen, szomália, szíria, szudán, venezuela, brazil, colombia és a "barátok" mexállása nehézfegyverzetben és testvéri puszik repülőgépanyahajóval)

nambőr szrí: egyetlen kurva sort idézzél tőlem amikor én bárki érdekeit a bárki más érdekei elé helysztem!!!! ITT VÁROM AZ ÍDÉZETEIDET

MAGAM RÉSZÉRŐL A NEMZETEK ABSZOLÚT ÖNRENDELKEZÉSI JOGA MELLETT ÁLLOK KI ÉS NEM FOGADOM EL A CUOD LICET IOVI NON LICET BOVI című kibaszást

most mutíttya az itteni teve (nemzeti hírcsatorna) már több mint egy órája, hogy az usa ban óránként 3 embert tárgyalás és ügyvédek nélkűl a sarki rendőr kivégez és utána a rendőr a nemzeti hős ugyanúgy mint az a tengerészgyalogos amelyik bárhová ezen a glóbuszon beront és bárkit kivégez mert valaki más rámutatott, hogy az a rosszember
ugyanez folyik hupililában a másik oldalon is de a "másikoldal" nem jelenti ki, hogy az egész nemzeti média becstelen(!!!!!!!!!!!) és hiteltelen és a saját 15 titkosszolgálata szart sem ér... ott a másikoldalon "csak" szépen csendben ugyanaszt csinálják mint levédiabasznádon, mert meg lettek választva és nekik ehhez joguk van

akkor most mi is a különbség???
most északkóreáznak de ki tette északkóreát északkóreává és miért mongya a hű szöveccséges délkórea hogy nem fizeti ki a TAD rakétákat mert nem az övé, ő csak beengedte és az aki játszani akar vele az fizesse ő aggya hozzá a játszóteret

és annyi miért van még

brühüyyy
kkk

asszem neked még eccer el kellene olvasnod amit fentebb és hosszasan leírtad neked és próbáld megérteni

az is aljasság ha valaki félreértelmez valamit a saját érdekei szerint, ugye???
@habakuk000: Senki nem mondja, hogy az oroszok jobbak.
Én csak arra világítok rá, ami az atlantista agitpropban megy. Mármint, hogy világcsendőrék az angyalok a szemétruszkik pedig a patás ördögök.
Pont arról regélek, hogy igenis mindenki egyenlő és amit egyik országnak szabad, akkor azt mnásoknak is lehet. Senki sem felsőbb vagy elsőrendűbb a másiknál. Az meg egyenesen szánalmas, amikor a demokrácia bajnokok olyasmit kérnek számon más államokon, amiket ők ugyanúgy művelnek.

Ami pedig a szövetségeseink témát illeti. Annak idején amikor a tengelyhatamak szövetségesei voltunk, nekünk szerinted érdekünk volt, hogy belépjünk az oroszok elleni háborúba? Ugyanígy szerinted érdekünk, hogy az usácska a Kelet-urópaiak farkával verje a csalánját, amikor mondjuk Ukrajnában puccsot csinál? Nos nem hiszem, hogy ez a "szövetségesi" politika a mi érdekünk lenne.
@látjátok feleim szümtükkel:

ne nyelvtannáculjál!
akkor félreértik ésvagy magukra veszik 'osztjónapot)
.........
áááá ez mekkora

www.youtube.com/watch?v=s5musM_gtFU
@Rodeo36 11: nem nagyon érdekel, az a helyzet

engem az érdekel, hogy orosz hatalmi játékokhoz országomat ne szégyenítse meg és ne adja el a választott miniszterelnöke azért, hogy magánvagyonává tegye a maradékot

kard ki kard:
www.youtube.com/watch?v=gqg3l3r_DRI

a többi esti mese, meskete, persze igazságtalan
@Gábris szomszéd: rád ugyanaz vonatkozik, mint tagára, ha más alapokból is, nem kell szóba állnom egy idegen propagandistával
sorry, ez nem személyes
@gazoló: csak kéne olyan gyakorlatokat szervezni, hogy kiállítanánk néhány manust almával a fejükön szépen sorba, aztán hadd szóljon:

www.youtube.com/watch?v=c7O91GDWGPU
@habakuk000:
beszélgessünk csak érdekekről egy iciripicirit, jó???
levédiabasznádi élő történelem 1989 után a mai napig:

az, hogy egy selejtes agyament idiótát miniszterelnöknek választ az ország (ANTALLJÓZSI) és annak seggségei miatt iparágak, mezőgazdasági húzó ágazatok mind nemzetközileg versenyképesek és a piacokon jó helyen helyeszkedőek szét lettek baszva de csak részben a bennszülöttek seggsége és aljassága miatt de a külföldről beszöveccségesedett kibaszások és regulációk levédiabasznád elleni érdeletséggel kényszerítve

ma bérrabszolgaság van a különféle összeszerelő üzemekben... a mezőgazdaság nagyésze halott, és az ország közel fele lakossága nyomorog

na ez szöveccség???

brühüyyy
kkk
@habakuk000: Érted te, hogy miről van szó. Ja és ezzel az erővel te is csak egy idegen propagandista vagy. :)
@Gábris szomszéd:
"Túl messze vagyunk Istentől - és túl közel az oroszokhoz".
Na persze, hogy a nyílt oroszellenesség nem érdekünk - elég csak a rendszerváltás utáni piacszétverésekre gondolni, de NATO és EU( tagként azért illene nem csak kelet felé táncikálni.
@Rodeo36 11: ne keverd össze a mi elkúrt rendszerváltásunkat a szövetségesek piacszerzésével.

Baltikum, visegrádi három, balkániak, románok, mint fejlődnek, modern számottevő gazdasággá, nyitott, demokratikus társadalmakká váltak

csak mi fejlődünk visszafelé,

szóval velünk a szövetségeseink ilyen disznók, bezzeg a többiekkel milyen nagyon rendesek..
@Gábris szomszéd: egy linket linkelj, egyetlenegyet, ahol idegen propagandát nyomatok
@kekex: én sosem mondtam, hogy CSAK kelet felé kéne táncikálni. Gazdasági téren viszont arra is, főleg a mostani globális változások miatt.

@habakuk000: az agitpropot nem csak linkekkel lehet tolni. :)
@habakuk000: Értem tehát a pozitív kelet-európai példák csak a nyugatnak köszönhetőek, ami pedig szar az a geciruszkik miatt van. Stimmt. :)
@Gábris szomszéd: na látod, ez az aljas demagógia mintapéldánya

nem vagy te ugyanis olyan sötét hülye, hogy nem értenéd, szó nem volt az oroszokról, de "ügyesen" úgy forgatod, hogy belekeverhesd

ügyes, tisztességtelen, de ügyes
@habakuk000:
én a magam részéről szeretném mindegyik pozitív példádat számadatokkal tesztelni...
másik kérdésem

MI IS LETT VÁLTVA 1989-1990 ben? és mire???

és miért???

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
namost van a szívenszúrt gatyamadzag

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

talált, sűllyedt
@habakuk000:
akkó' te tulképpen miért haraxol a geciruszkikra? mit is csináltak levédiabasznádon (ugye magomed vagy magamegy vagy valami hasonló az habonyművek gumicsont)

pontosan sorold? egy adásvételi szerződés az kétoldali gondolok itt a paksi ötletre, hogy nagypénzből nagyot lehet lopni, ha nem akarja megvenni -asszem- senki sem kényszerítheti rá, hogy megvegye (igaz most délkórea és uas vitája az usa rakétaexport kapcsán furcsa, mert -esetleg- ha nem fizet a délkórea akkor feltolják nekik a rakétákat vazelin nélkűl??? vagy -szintén esetleg- elviszik az összses usa támaszpontokat newyork,florida, sanfranciso kikötőibe és becsomagolják színes sztaniolba???)

vagy húgy is van ez a paksi szága??? olyan jó lenne tunni?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: azt csak hiszed Rodeo, bár boldogok a szellemi szegények,

hol volt egyetlen karakter részemről, amiből angyal bármit is következtethetett volna az oroszokra?

mutasd meg ó nagy Kááááá...

jobb ha zenélünk
www.youtube.com/watch?v=JG86-Tm1ddY
@Rodeo36 11: hol olvastad, hogy én haragszom a ruszkikra?
nem haragszom, mint ahogyan az amcsikra, etiópokra, malájokra és románokra sem.
sőt az egerekre és macskákra sem.

én azokra haragszom, akik a szolgáikká szegődtek, kár, hogy ebben a kocsmában is van ilyen
@Gábris szomszéd:
ááááááááácsi!!!!!!!

most itt a pocsoly eme oldalán néhány smart politikus kurva büszke lett saját magára, mert 2016 legelején el keszték tárgyalni a távolkeleti partnerságokat, hogy bővíccsék a piaci lehetőségeinket és 2016 végére beérett mind mint a meggy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és most nyugiban (ugyan nem mindenki az olajosok nem és azok most öngyilkosok lesznek mert az indiánoké a terület és már ki is akarják zavarni őket a picsába és a szöveccségi kormány manapság kénytelen foglalkozni a föld tulajdonosaival és pozitívan...) szépen ami nem megy délre az Vancouver vagy Halifax kikötőkön át távolra úszik és szeggyük a meggyet...

brühüyyy
kkk
krump lee meg feltolhattya vazelin nélkűl az összes hülye miniszterét
@habakuk000:
rámutatnál???

olyan jó lenne tudni?

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
ugye ismered Goldoni Két úr szolgája című vidám kacabajkáját???

ha sem nem útálod sem nem haraxol akkó' most ez hogy is van...a ti kis gömböcötök el vagy megizélte...

és akkor máris kihagyhattyuk a ruszkikat és nem kell putyinozni...mert az nem old meg semmit de kibaszott szar hamis álhír

brühüyyy
kkk
@gazoló:

Ejnye mán, adjunk magunkra, ha már más nem ad ránk.:D
@habakuk000:
Mawgly, ne ugrálj, mert kapsz a Baloo tól...LOGIKA

brühüyyy
kkk
@habakuk000: haver, aszt azé látom, hogy csak az ökör következetes:))))
@habakuk000:
jéééé Borogyin az Ötök egyike

naccerű

akkor már nem füstölöx?

brühüyyy
kkk
Dudamel Venezuelából még a Chavez neveltette, hogy mik vagynak

mai Karajan?
index.hu/kulfold/2017/05/01/tavozik_a_feher_hazbol_gorka_sebestyen/

Soros a hubás, mert nem csak Putyint, de még a Trumpit is megvette.ÖÖÖÖÖ
@látjátok feleim szümtükkel: működnek a fékek, bedarálják Trump kerekasztal-lovagjait, a lányán kívül lassan az összes hülyét kirakják, a lánya lehet nem hülye, Merkel is őt hívta meg
@Rodeo36 11: Borogyin adta magát, az Igor herceg és a Bűvös vadász -Weber- mindig követi egymást, annak idején nagyon szép és kedvenc két bélyegem volt:)
@habakuk000: a bundeska nem hülye, azért hítta meg a Yael Kushner-t (aljas ivánkakrumplee), hogy mindenki láthassa milyen seggfej picsa és a helyi beszámolók ordítva nyerítettek rajta

brühüyyy
kkk

a krump lee tényleg békét akart és az nem mainstream hogy nemongyam, hogy nem deep...
@habakuk000:
az illusztráció ezen jobb és a zene is, Dallas ból Eduardo Mata vezényel
www.youtube.com/watch?v=Fizh0M8TczA&ytbChannel=mahlerman77
brühüyyy
kkk
@habakuk000:
Bocsi, de ti csak hétköznapi"kisemberek" vagytok,se nem ürgék, se nem Matolcsi Máték. Már miért várnék tőletek Canossát?
Ezek különben sem Canossát járnak, hanem egyszerre csak enyhén kritikusak lettek a drága, mélyen tisztelt kiskedvencükkel. Mert az belegázolt a CEU-ba.
Ellenben, mindennek dacára,ha majd szavaznak 2018-ban, ismét csak a dagadtra és a pártjára fognak szavazni.
Jótündér leírta mit is csinál ez a matematikus:
orulunkvincent.blog.hu/2017/04/22/mit_is_irt_a_matolcsi_mate
Egy igazi zseni. De valahogy rossz helyen van a politikában. Vagy nem?
@AKIsTUDATLAN: Meg még. Akkor, ha jól értem, te Gyurcsányra szavaztál?!
Ezen akkorát röhögtem, totálisan felvidámítottad a napomat!:)
Hehehe
Az Európai Néppárt azt is egyértelművé tette a magyar partnerei számára, hogy a nagyhangú EU-ellenes "Állítsuk meg Brüsszelt" konzultáció elfogadhatatlan. Az állandó Európa elleni támadás, amit a Fidesz évek óta folytat már olyan szintet ért el, amit nem tolerálhatunk. Ez a konzultáció súlyosan megtévesztő. Az Európai Unió a Néppárt látnoki képviselői által került megalapításra és a meggyőződésünk mélyen Európa-párti. Nem kell emlékeztetnünk éppen Orbán Viktort arra, hogy a döntések Brüsszelben az európai kormányok részvételével születnek, beleértve a magyar kormányt, és az Európai Parlamentben, amelyben a magyar emberek képviselői is ott vannak."

legyenszava.blog.hu/2017/04/30/koki_es_saller_873
Beperlem, aki megvádol – mondta a miniszterelnök :)

De nem a mostani! Hanem 5 évvel ezelőtti május 1-i Gyurcsány Ferenc, aki felháborodottan kelt ki magából, mikor bizonyítékok nélkül plágiummal vádolták. Ismerős a közelmúltból egy olyan szitu, amiben valaki úgy vádol meg egy miniszterelnököt, hogy nincs a kezében semmiféle bizonyíték, és a történetben a DK elnöke az egyik főszereplő?

index.hu/belfold/2017/05/01/majus_1_majalis_mszp_varosliget_jobbik_momentum_lmp_gyurcsany_ferenc/beperlem_aki_megvadol_-_mondta_a_miniszterelnok/
@habakuk000:

Mindenkit említettél, kivéve azt a célcsoportot, akiről a történet szól.
A gyerekeket.
A hátrányos helyzetű és/vagy bármilyen hendikeppel élőket. Akiktől épp most készülnek elvenni azokat a plusz segítségeket, amikkel sikeresen kezdhetnék/folytathatnák iskolai tanulmányaikat.
Az 1992-ben elfogadott Közoktatási törvény biztosította számukra a speciális megsegítés lehetőségeit. Egy átgondoltan felépített rendszerről van szó, ami 2010-ig jól működött, míg a fidesz kormány bele nem nyúlt.
Azóta dilettáns módon nyirbálják a rászoruló gyerekek fejlesztésének feltételeit. Most pedig megszüntetik mindezt.
Tudod mi a kőbaltás gondolkodás?
Ha a Ürge- Vorsats Diana esete és a fenti problémakör közé egyenlőségjelet teszel.
www.rt.com/usa/386696-san-diego-poolside-shooting/?utm_source=spotim&utm_medium=spotim_recirculation&spotim_referrer=recirculation

hsz:

43 million Food Stamp Americans are desperate. They are now on a killing spree.

azaz: 43 millióan élnek élelmiszerjegyekből, reménytelenek, most egy gyilkolási sorozatban vannak

brühüyyy
kkk
@Eszter68:

Hát igen. Ezek a tüntetések már nem a szokásos "tea délutánok"
A teknyősnek lesznek még álmatlan éjszakái a Momentum miatt és ezen már a reggeli kivasalt nemzeti sport sem fog segíteni.
@Oxica:

Nemcsak Orbánnak lesznek álmatlan éjszakái a Momentum miatt.
Látszik, hogy igény van a normális, európai színvonalú politizálásra.
@Eszter68:

"Nem megállítani fogjuk Brüsszelt, hanem utolérni."

Ezt én is így gondolom ahogy a Momentum. Ők a magyar Podemos mozgalom és egyre többen lesznek.

A teknyősnek kampec. A Momentumot már sorosozással sem lehet megállítani.
Most az ügynökaktákkal kéne ütniük a kurmányt és lehet hogy szét is hullana az egész korrupt, tolvaj, besúgó bagázs.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
ez hogy is van??? a krump lee most akar új törvényeket elsöpörve a sajtószabadságot, mondván a sajtó nem aszt írja ami...

erre jön egy francia demokrata(??????????) elnökjelölt és milyen jogán is??? kitiltotta a bármilyen ország sajtósait

ugyanakkor krump lee baráti (SIC) találkozót akar Kim Jong Un -nel a zészakkóreai elnökkel mondván az egy smart cooky

que me digas pelo isso???

brühüyyy
kkk
@Oxica:

Nagyon helyesen az októberben nyilvánosságra kerülő programjukon dolgoznak.
A monnyonle nem elég!

Remek beszédet mondott mindhárom szónok. Különösen Fekete-Győri Andrásé tetszett.
@Rodeo36 11:

Tiltakozz a kanadai francia nagykövetségen! Esetleg Macron kampánystábjánál. Gondolom, franciából is perfekt vagy.
Ki a fenét érdekel Amerika bel- és külpolitikája napi szinten ????
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

a cím nem elég!!!!! soha!!!!!!!!!!

benne ez van, és én olvasatlanul meg mertem volna esküdni (mikor a drága bankárzsidó feltünt mint megmentő uccsó pillanatban már tudni lehetett, hogy atlantidák nem engedik fellazulni ami már laza és még a terrorista büntetések sem tuggyák megállítani) hogy bábjátékos mármint ő a báb és a kesztyűt a pocsolyán túl mozgattyák a wallstreeten

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
boli tanulj történelmet

A Hollywood Reporternek Anna Belkina RT-szóvivő elmondta, hogy az orosz kormánymédia kitiltása Macron főhadiszállásáról egy több hónapos folyamat eredménye, aminek részeként a az Európa-párti elnökjelölt rendszeresen azzal vádolta az oroszokat, hogy hamis híreket terjesztenek róla és választási kampányáról. Ezt a feltételezést tagadta az RT szóvivője, és Macron kampánystábja sem tudott konkrét példákat mondani a Reuters kérdésére, de valószínűleg az az anyag is közrejátszhatott, amikor a Sputnikon egy putyinista francia törvényhozó arról beszélt, hogy Macron az amerikai politikai és pénzügyi elit bábja, és hamarosan publikussá válnak azok az információk, amik ezt alátámasztják. Valószínűleg ez a hír is közrejátszhatott abban, hogy korábban Macronnak tagadnai kellett azokat a vádakat, hogy házasságon kívüli kapcsolatban él egy férfivel. Ismerős a történet, ugye?

brühüyyy
kkk
@Eszter68:
csak érdekelni kellene még téged is, a titeket mexálló csapatok tulajdonosai hogyan viselkednek az ágyban és a spájzban???

brühüyyy
kkk
@Oxica:
sohaasem szabad a már bedobott habonyművek által kreált gumicsontokkal foglalkozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kizárólag azzal, ami új és ami kinyittya a zemberek szömit

és eddig ebben is jók

brühüyyy
kkk
minden köcsög elérkezik a töréspontyához

ez a törvény

www.youtube.com/watch?v=ebCBRWDZDp0&ytbChannel=Addiobelpassato

brühüyyy
kkk
Jó reggelt! Mi vagyunk a helikoffer, mindenki más hüje.

"Az államtitkár arról is beszélt, hogy a kormányzat dolgozik a Brüsszel által a nemzeti konzultációval összefüggésben megfogalmazott szórólapszerű levél tételesen megcáfolásán."

Miajazszórólapszerűlevél? Az valami unortodox találmány? Mellik népi agyagedény ötölte ki?

sztarklikk.hu/kozelet/tuzson-bence-brusszel-felreerti-a-nemzeti-konzultaciot/323632/
"Több budapesti és vidéki kórházban is 30-40 százalékos a mininálisan elvárthoz képest az ápolónők hiánya. Mindezt pedig már a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke szerint is krízishelyzetet okoz."

Nicsak, mik ki nem derülnek ebben a fejlődő országban?

www.nlcafe.hu/egeszseg/20170502/bernover-apolono-hiany-korhazak-/
Elnézegetve a tegnapi nap képeit, videóit, szembe tűnően sok volt a fiatal. Ez nagy reményeket ébreszt. Főleg, ha nem fáradnak el.
@Eszter68:
Ha ott vagyunk, ahol az elefántok baxnak, nem mindegy, merre fognak lépni!
Tehát nem érdektelen az amerikai/kanadai belpolitika SEM.
@Eszter68:
Nem egyenlőségjelet teszek az ürgenő és a kőbaltás amputálás közé - hanem vektort. (innen - ide vezet)
@kekex: Ne legyünk túl lelkesek? :)

Itt az új Fidesz, itt az új Orbán

gepnarancs.hu/2017/03/itt-az-uj-fidesz-itt-az-uj-orban/
@kekex:

Különösen nem érdektelen a világpolitika figyelése, ha az unió levelét egy nyakafelett agyagedényt viselő szórólapszerűnek nevezi. Persze van még nehány nap az egy hónapból, addig megy a szájkarate, aztán meg megy a fidesz a 3,14-ba?
Pedig párttársuk megmondta nekik, hogy az uniót a konzervetívt oldal hívta életre anno, magyarul ez az ő kölykük, és aki benne van, az a miniszterelnökén, és képviselőin keresztül részese a döntéseknek is. Azt elfelejtette sajnos, hogy afidesz kisebbséget nem ismer, amikor ő volt a kisebbség, akkor sem bírt a bőrében maradni. Persze ezért is a soros a hubás, meg a Gyurcsány, meg a szocik, akikkel együtt megvették az unió néppártját is.
444.hu/2017/05/02/harom-honap-alatt-800-milliot-talicskaztak-at-a-szazadvegnek

"Új helyzet van, ez indokolja a kiegészítő szolgáltatás igénybevételét"

Igen, új helyzet van elvtársak. Még a bukás előtt ki kell préselni az utolsó milliókat is a magyar emberekből, mert jön a Momentum.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

"Itt az új Fidesz, itt az új Orbán"

Nyugi elvtárs.

Olyan szemétláda szarházi, mint a csuti g..i, csak 100 évente születik egy.
Majd csak 100 év múlva jön az új g..i, akkor meg hol leszünk mi már.
index.hu/video/2017/05/01/fekete-gyor_andras_momentum_hosok_tere_tuntetes/

Jó látni é hallani, hogy vannak nyílt szemű és nyílt szívű fiatalok, akik még fogalmazni, és beszélni is tudnak. MAGYARUL.
Vén marhák tanulni mehetnek ehhez a fiatal csapazthoz, bár szerintem jobban tennék, ha a nyugdíj irányába kúsznának el.
Hírek szerint Gyurcsány egy órás beszédet mondott tegnap. Vajon miről bezsélhetett, ha ez a fiatal ember nem egészen húsz perc alatt előadta mindazt, ami ma a társadalmunkat nyomja?
444.hu/2017/05/02/a-fidelitas-betamadta-az-index-szerkesztoseget

Ebből nekem csak annyi jön le, hogy a fideSS kurva nagy szarban van. Vergődnek a trágyalében rendesen, ezért vagdalkoznak jobbra balra.
A fidelittaSS köcsögök már hiába tepernek, nekik már nem fog jutni a kondérból.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Ez a Simicska csicskása jelző csak arra jó, hogy a fidesz hívők elgondolkodhassanak rajta, amikor a Lajos Orbán barátja volt, akkor ki volt kinek a csicskása.:D

Ha eszük lenne, de nincs...így kár beléjük a szó.
@látjátok feleim szümtükkel:

Igen. Ebből is látszik, hogy a Ti dolgoztok, ők lopnak plakátok mennyire betaláltak a fideSSnek. Végérvényesen lelepleződtek az egész ország előtt, ezért aztán csak a vergődés maradt a g..iknek.
sztarklikk.hu/kozelet/simicska-ujabb-csatat-nyert/323639/

No ezt is az adófizetők szívják, mert a kormányban nem akadt eegy csicska jogász, aki merte volna mondani, hogy ácsi! Nincs baj, van itten adóforint elég.
444.hu/2017/05/02/miert-is-hivta-meg-trump-a-sorozatgyilkos-dutertet-a-feher-hazba

Na ne bassza meg elvtársak? Beesett az eső elvtársak?

Már a véres kezű duterte is beelőzte a mi teknyősünket. Hát ez meg hogy lehet elvtársak?
Pedig Soros ellen az összes létező csodafegyver be lett vetve, hogy egy találkozót kikényszerítsen a teknyős, de eddig hiába minden.
Talán Felcsútra nem kisvasutat kellett volna építeni, hanem egy trump towert elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: mi a baj? a hülye jenkik magukra ültettek egy olyan idiótát mint a mienk, csak hogy nekik is jó legyen :D
rohadékok:

A gyerekeit egyedül nevelő anya vagy apa nem számít családnak az érettségi feladatsor szerint

A gyermektelen pár sem család, az azonos neműeké sem. A családban hierarchia kell, a főnök a férfi. A kényszerítés megengedett pedagógiai eszköz. Mindezeket a szakgimnazisták botrányos érettségi feladatsorából vettük.

444.hu/2017/05/02/a-gyerekeit-egyedul-nevelo-anya-vagy-apa-nem-szamit-csaladnak-az-erettsegi-feladatsor-szerint

---

maffia, és hol van még paks2????

Úgy volt, hogy 25 milliárdból kijön a vizes vébé, most tartunk 130 milliárdnál

És még csak május van.

444.hu/2017/05/02/ugy-volt-hogy-25-milliardbol-kijon-a-vizes-vebe-most-tartunk-130-milliardnal
Nagyon rázzák azt a harasztot.
Nekem az a gyanúm, egy szívinfarktust szeretnének kirázni belőle, mert az sok mindent megoldana, de a népesség egyes rétege nem nagyon kap infarktust. Beszarást gyakrabban látni, olyankor acsarognak.

index.hu/belfold/2017/05/02/gyurcsany_ujabb_adalekkal_rukkolt_elo_mivel_zsarolhatjak_orbant/
@Oxica: Ezen beszartam. ;)

"az akció külön pikantériája, hogy mekkora irdatlan öngólt lőtt ezzel a Fidesz/Fidelitas. Mármint azzal, hogy matricákat ragasztgattak a Parlamenthez tartozó Képviselői Irodaházban. Amikor ugyanis Tordai Bence, a Párbeszéd szóvivője pont ugyanezt művelte Orbán Viktor parlamenti dolgozószobájának ajtajával, Kövér László házelnök örökre kitiltotta a Házból. Eszerint nyilván pont ugyanez vár a kormánypárt ifjúsági szervezetére.

Update:

Az irodaház egyik Névtelen Lakója most sütötte el a slusszpoént ezzel az üzenettel:

a legeslegnagyobb az egészben, hogy az irodaház takarította le a matricákat, ami meg Schmidt Máriáé, tehát Schmidt Mária letakaríttatta a Fidelitas matricáit" ;)
tanulságos, hogy mindenki abban érdekelt, hogy ők is elbukjanak. Ugyan ezt mondja a többi ellenzéki, és a fidesz, a jobbik is. Tényleg reménytelen ez a ország ez a nép. Jól ráérzett erre a széthúzásra és irigységre a vezényló&co maffia.

Így már érthető az egyre több közéletből elmenekült politikus és civil esete, ezt a tutxmót jó érzésű emberek nem tudják elviselni.

- Ady Endre -

A magyar Ugaron
Elvadult tájon gázolok:
Ős, buja földön dudva, muhar.
Ezt a vad mezőt ismerem,
Ez a magyar Ugar.

Lehajlok a szent humuszig:
E szűzi földön valami rág.
Hej, égig-nyúló giz-gazok,
Hát nincsen itt virág?

Vad indák gyűrűznek körül,
Míg a föld alvó lelkét lesem,
Régmult virágok illata
Bódít szerelmesen.

Csönd van. A dudva, a muhar,
A gaz lehúz, altat, befed
S egy kacagó szél suhan el
A nagy Ugar felett.

...

A Pesti Srácok konkrétan lehitlerezte a momentumos Fekete-Győr Andrást

A kormányvonaton tényleg nincsen fék. A cikket az egykori munkáspárti képviselőjelölt, ifj. Thürmer Gyula írta álnéven.

444.hu/2017/05/02/a-pesti-sracok-konkretan-lehitlerezte-a-momentumos-fekete-gyor-andrast
444.hu/2017/05/02/a-pesti-sracok-konkretan-lehitlerezte-a-momentumos-fekete-gyor-andrast

Hát igen, nagy idők, fényes szelek ám ezek a napok elvtársak.

Jó látni elvtársak, hogy a legyőzhetetlennek hitt fideSS propagandagépezet, a szemünk láttára hullik atomjaira. Konkrétan, bokáig lefosták magukat az elvtársak a Momentumtól, mert tudják az elvtársak, hogy ezen a lejtőn már nincs megállás. Közeleg a bukás elvtársak.
Elég csak egy pillantást vetni a zacskóstónira elvtársak, az arcára minden rá van írva elvtársak.

Előre elvtársak!

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
ha megint arról kezdünk, hogy nemzettudat, meg hasonló kiscsákó meg darutoll és árvalányhaj akkor nem jutunk sehová a MOMO meg próbálja meg aszt az utat ami nem orbánviktorka 1986 ban hanem valami 2017 es MOMO és haggya a pécsÁ ba a zorbánviktor és hasonszőrű útszéli rablógyilkosokat...ha másolni akar akkor régen rossz

kompromisszumok és koalíció...meg sok munka

brühüyyy
kkk
@Oxica: Kicsit több lett... maradhat? :)

Úgy volt, hogy 25 milliárdból kijön a vizes vébé, most tartunk 130 milliárdnál

444.hu/2017/05/02/ugy-volt-hogy-25-milliardbol-kijon-a-vizes-vebe-most-tartunk-130-milliardnal
A motoros bandáktól a csehszlovák tartalékosokig – orosz befolyás a régiónkban

Az orosz befolyásolási eszköztár változatos, a cél ugyanaz: gyengíteni a liberális demokráciát.

hvg.hu/vilag/20170502_A_motoros_bandaktol_a_csehszlovak_tartalekosokig__orosz_befolyas_a_regionkban
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: D

Mindenki nyávog,mint a 'fürdőskurva,ha összefogásról esik szó,pedig nincs más út a maffia kivégzésére!
Ezeknél nagyobb rablóhordát lehetetlen még elképzelni is.
A jobbikról sem tudok elképzelni hasonlókat és ideiglenesen meg kellene próbálni őket is megnyerni(később úgy is letisztulna majd a dolog)

Nem igaz,hogy egy évig még ebben fogunk tipródni,hogy ki kivel,ki igen,ki nem!

Aki képtelen beállni a sorba a leváltás érdekében az elmehet a búspicsába,az a fidess szekerét tolja(
@kekex:

2in1

Pontosítok. Ilyen mélységekben nem érdekel az amerikai politika. Főleg akkor, mikor saját szemétdombon is zajlik az élet. Arra nincs ráhatásom, erre van.

...

Az általad említett két dolognál számomra sokkal fontosabb a jelenlegi tanulók / általános iskolásokról van szó/ egynegyedének jövője. Amit épp most lehetetlenít el a kormányzat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Drága lélek. A libsi demokráciák saját magukat gyengítik, most pld. az esztelen migránssimogatással.

lh4.ggpht.com/_9VGZjBQHr0s/Sz3kOGzK0YI/AAAAAAAAEeo/GFVDWm9Kehk/suicide.jpg
@látjátok feleim szümtükkel: D

Az amelyik látószög révületbe ejti?)
@Gábris szomszéd:

Régi szótárral nagyon nehéz megérteni az új formáció mondanivalóját.
Eddig az volt a baj, hogy a fiatal generáció nem érdeklődik a politika iránt.
@Eszter68: Hááát nem tudom, de nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy a végén úgy jártok majd velük, mint FAB az elempével. :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ezek szerint mégiscsak van összefogás. Mindenki összefogott a Momentum ellen.
@Gábris szomszéd:

Lehet.
Viszont a jelenlegi ellenzéki pártok acsarkodása sokat elárul gondolkodásmódjukról. Képtelenek megújulni, csak a szavazataikat féltik.
@Eszter68: persze mert jobboldali,ami mind2 oldalt zavarja
gepnarancs.hu/2017/05/schmidt-maria-bevallalta/

„Meglesz ez a civil törvény, aminek az lesz a következménye, hogy a 444-re rá lesz rakva, hogy Soros György által támogatott site.”

Pedig hogy tagadták, hogy nem a megbélyegzés a cél.

Tessék mondani, aztán sárga csillagot is ki kell rakni elvtársak, mint a régi szép időkben. Vagy attól azért még eltekintenek az elvtársak?
Nem baj ám ez elvtársak, legalább még többen olvassák a 444 et.

Mariska nénire meg ki lesz rakva, hogy hülye vén kurva. Amúgy, sikerült már elszámolni az 56 os emlékévvel?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló: az összefogás mögé jól ellehet bújni....
@PeniValdes:

Hol látsz te itt jobboldalt?
@Eszter68: a Momentumban eléggé azt látok gyökerek szintjén,aminek örvendek eléggé. a jobboldal nem összetévesztendő fidesszel.
@PeniValdes: és ha össze vannak házasodva?
@taga20: akkor is pár. ez nem jelent alsóbbrendűséget,de az én olvasatomban a család attól az ha van benne következő generáció
@PeniValdes: és ha terhes az asszonyka?
@taga20: akkor gratulálunk neki:)
akkor várólistára veszem
@PeniValdes:

És haragszol azokra, akik egy párt alkotnak, de gyermektelenek ( bármilyen okból )? Mert pl. Radnóti és a felesége is családnak érezte magát, meg a nagynénim és a férje is, pedig nem volt gyerekük.
Egyáltalán kinek van joga megmondani bárkinek, hogy családnak érezheti-e magát vagy sem?
@látjátok feleim szümtükkel: a fityesznek, meg semjénzsotinak tuti:)
@Oxica:

Megmondom őszintén engem nem zavar, hogy a Soros, a Simicska vagy a tökös döme támogat egy sajtóorgánumot. Engem az zavar, hogy a kormány támogat olyan alakulatokat, amelyek NEM TÉNYEKET okádnak a polgárokra. Adóforintokból. Talán ezt is közhírré kéne tenni, legalább annyira, mint azt, hogy külföldi támogatás is van a pénztárban, de egyébként meg igazat írnak.
@PeniValdes: és ha szülés után pár napra meghal a pici?
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):
ahhoz 2018 is be kéne húzni, me csak akkor van igazán értelme.
@PeniValdes:

A párt elveti a jobb-bal és liberális-konzervatív besorolásokat, magát egyszerre nemzeti és liberális, valamint konzervatív beállítottságúnak tartja. Támogatja a globális piacot, az integrált oktatást, a terhességmegszakítást, a homoszexuálisok jogait és a könnyű drogok gyógyászati célú fogyasztásának enyhítését, az állami szabályozás mértékéről szóló társadalmi vitát.

hu.wikipedia.org/wiki/Momentum_Mozgalom
@látjátok feleim szümtükkel:

"Egyáltalán kinek van joga megmondani bárkinek, hogy családnak érezheti-e magát vagy sem? "

Senkinek.

Én a sajátomat is családnak tartom, bár az ominózus felsorolás nagy részét nem teljesítjük.
@Eszter68: senkinek! pontosan!

szerintem robinzon és péntek is család volt:)))
@Gábris szomszéd: szerintem mészaros szarabbul néz ki, bár az utóbbi hónapokban tonyo is belehúzott:)
@taga20:

Akár.))

Mondjuk 18 évvel ezelőtt nem voltam ennyire vidám, mikor a református papnő azt mondta az akkor 8 éves unokaöcsémnek, hogy bűnben fogant / a szülei nem voltak házasok/. A gyerek egész este zokogott miatta.
Azt hittem, megfojtom a némbert.
Gyurcsányt csinált magából Gyurcsány Ferenc :)

A volt miniszterelnök napok óta fenyegetőzik egy állítólagos dokumentummal, amivel Orbán állítólag zsarolható, de a DK elnöke egyelőre csak magát szorította sarokba.

444.hu/2017/05/02/gyurcsanyt-csinalt-magabol-gyurcsany-ferenc
Egy ítélet két olvasatban. KI HAZUDIK?

"A Közgépnek adott igazat a Kúria is: Simicska Lajos cégét jogtalanul zárták ki a közbeszerzésekből - írja a hvg.hu."
sztarklikk.hu/kozelet/simicska-ujabb-csatat-nyert/323639/

"Helyesen ítélt a Közbeszerzési Hatóság, amikor érvényteleníttette a Közgép Zrt. ajánlatát a Győr-Gönyű kikötő közbeszerzésében, döntését a Kúria két pontban is megerősítette keddi ítéletében - közölte a Közbeszerzési Hatóság kedden."
www.hirado.hu/2017/05/02/helyes-volt-a-kozgep-ajanlat-ervenytelenitese-a-kozbeszerzesi-hatosag-szerint/
Vajon ha kiderül, hogy melyik hírben közöltek NEM TÉNYT, akkor a médiahatóság elmeszeli a mellébeszélőt ( magyarul hazudozót )?
@Eszter68:

Ha jól belegondolunk, akkor a papnő is bűnben fogant, mert a házasság sokkal később alakult ki, mint a gyerekfoganás technológiája. Márpedig, ha isten gyúrta az embert, akkor eleve beletette a bűnt, mert az első leszármazó fogantatása előtt nem eskette meg Ádámot és Évát. Szóval nagyfausz a papnő fülébe.
Nahát! )))

Döntését Sobotka azzal indokolta, hogy nem tudja tovább vállalni kormányában Andrej Babis kormányfőhelyettest, pénzügyminisztert, a koalíciós partnerpárt ANO elnökét, akit adócsalással vádolnak és Sobotka szerint a gyanút mindeddig nem tudta eloszlatni.

A legegyszerűbb megoldás, a miniszter menesztése azért nem lenne jó megoldás, mert ez lehetővé tenné Babis számára, hogy a mártír szerepében tetszelegjen, ami fél évvel a parlamenti választás előtt árthatna a többi pártnak - magyarázta Sobotka, aki egyben a Cseh Szociáldemokrata Párt (CSSD) elnöke is. Babis megmaradása a kormányfőhelyettesi és pénzügyminiszteri tisztségében azonban számomra elfogadhatatlan. Miután a pénzügyminiszter vagyoni ügyeit a neki alárendelt adóhivatal vizsgálja, nincs semmi biztosíték arra, hogy objektív eredmény szülessen - tette hozzá.

"Kész vagyok benyújtani a köztársasági elnöknek lemondásomat, feltételezem, hogy még e héten. Szeretnék ezzel szabad kezet adni a koalíciós pártoknak, hogy tárgyalhassanak a kialakult helyzet megoldásáról" - jelentette ki Bohuslav Sobotka, aki három éve áll a hárompárti cseh koalíciós kormány élén.

www.bumm.sk/kulfold/2017/05/02/bejelentette-kormanya-lemondasat-a-cseh-miniszterelnok
@látjátok feleim szümtükkel:

Megszívta a nyanya, mert a gyerkőc mindenképp hittanra akart járni és átpártolt a konkurenciához.
@Gábris szomszéd: és hallod ez mekkora!:)

444.hu/2017/05/02/a-pesti-sracok-konkretan-lehitlerezte-a-momentumos-fekete-gyor-andrast

itt egy komment, ami telitalálat!:))

"Egy 56os forradalomban szuletett nevet adnak egy echte ruszki propaganda oldalnak ahol volt komcsik irnak, ez az igazi magyar hungarikum"
@Eszter68: átment a zsidókhoz?:))
@taga20:

A zsidók leányvállalatához, a katolikusokhoz.
Az akkori papot nem érdekelték a formaságok. Az áldozás előtt 2 nappal keresztelte meg a gyereket. Akkor már sajnos csak nőkből állt a család. De nem kekeckedett az egyházfi. Elfogadta a helyzetet.
@Eszter68: várjá csak! az má nem volt család, ha peni agyával gondolkodom:))
@taga20:

Gyerek az volt. Továbbá egy anyja, egy nagynénje és egy nagymamája.
Hagyományos családmodell.)))
@Eszter68:
ennek az egész nek anyagi okai vannak, minél több egyedet kizárni olyan társadalmi juttatásokból, amikhez joga van...ez az egyik aljasság, a másik meg az, hogy mint a református lelkésznő is ugyanolyan ribanc ebben, mint a mariska a hullaházból vagy hogy híjják a mjüzejumját...vallási alapon (szvsz ugyanúgy, mint a sári(k)a törvények) kényszeríteni akarják az egyedeket arra, hogy minél több utód legyen, és, hogy ha az egyetlen szülő bármely okból meghal ne maraggyanak árvák a közösség nyakán...mert a közösség szarik az egyedre...a nagylétszámú utód el tuggya tartani a szüleit (ha nem halnak meg időben) és ezzel a nyugdíj intézménye is meghaladottá válik

azaz megint elérkesztünk az anyagiakhoz

szvsz a kőkorszak humánusabb volt, mert ott megoszlottak a feladatok és a bevétel a zsákmány is közös volt

dehát ma 2017 van...azután, hogy a történelem tele van ehhez hasonló aljasságokkal

végre érkeznie kellene egy Herkulesnek és rászabadítani a tcunamit az egészre, hogy kimossa, Augiás istállóját...

brühüyyy
kkk

"imádom" a szankciókat...aszongya a putyin a merkelnek, hogy reméli az ő belügyeibe sem fognak beavatkozni, mint ahogy ő sem avatkozik be a másokéiba
@gazoló:
Csak az a fránya matek ne lenne! mert csak 4 ellenzéki lista fér el egymás mellett. Ennél meg valamicskével több
ellenzéki párt indul. Frakciót meg csak a választáson egyedül vagy pártszövetségben induló párt alakíthat.
És a választások után a "független" egyéniekkel együtt kellene megszavazni a kormányfőt. Ad absurdum kisebbségből is pl Orbánt, ha mögötte lesz egy egységes frakció és néhány "egyéni", a többiek meg szanaszét szavaznak.
Nem elég az együttműködést felmutatni - kormányzóképes együttműködésre lenne szükség. Azt pedig csak előre felállított Árnyékkormánnyal tartom elképzelhetőnek.
Az legalább nyomelemekben némi józan észt mutatna, a "kiajani" acsarkodással szemben.
@Eszter68: gyereket semmilyen egyház közelébe nem szabad engedni!
@PeniValdes:
Én meg neked gratulálok. Sikeresen beleragadtál a XIX.századba, vagy az elé. XX-nál már rezeg a léc.
Mi is olyan tankönyveken nőttünk fel, hogy "'apu olvas, anyu főz", de ettől még a gyermekek többsége nem házasságban születik, vagy csonka családban nő fel.
Tehát az iskola nem igazán tudta bevésni az "ideális" vegyes, holtigtartó, gyermekes családképet a népbe.
Én egyedül a szingliket nem tartom családnak. A többi magánügy.
@látjátok feleim szümtükkel:
A konkrét ügyben helyes volt a kizárás, de a jövőbeli kizárásokat nem alapozta meg. Tehát mindkettő igazat írt - csak a nekik kedvező szemszögből.
@Rodeo36 11:

Sem az államnak, sem az egyház/közösségnek nincs köze a magánéletemhez, míg nem szegem meg a közösségi együttélés íratlan szabályait.

A családok gyermekvállalását főként egy ország jogbiztonsága és megfelelő gazdasági szintje befolyásolja.
A pártok tegnapi megnyilvánulásait olvasva, ezt a nézetet egyedül a Momentum érti, képviseli.
A jobbik politikusai visszatértek a cigány népességrobbanás és a megélhetési gyermekvállalás témájához. Azt már elfelejtették kiemelni, hogy ez a bumm nagyrészt a nyomornak, az iskolázatlan réteg bővülésének köszönhető.
Már a középosztály sem vállal két gyerektől többet, mivel nincsenek meg az anyagi feltételek. Több százezer fiatal család pedig külföldre menekül, ők ott alapítanak családot.
Ezt kellene orvosolni, mihamarabb!

....

Ne avatkozzanak!
@punkfrog:

Ő ragaszkodott hozzá. Aztán néhány év múlva kinőtte.
@taga20: neked is ajánlom a szövegértést,alsó tagozat:)
@Eszter68: wikipedia, én viszont fekete andrás interjúkról beszélek.
@látjátok feleim szümtükkel: érezheti csak nem az,én is érezhetem magam fiúnak de nem vagyok
@taga20: tudod 30-hoz közelítve máshogy gondolkodom mint 22 évesen:) kiöregedtem én már innen
@PeniValdes:

Amit a nyilatkozatai alapján hoztak le. Ott vannak a hivatkozások a link alján.
@kekex:

" - kormányzóképes együttműködésre lenne szükség."

Elindult a téblábolás,helybenjárás,mellédumálás,az önzőzés( később majd kapkodás(
Balfasz dzsobbikos,lömpömpős,momentumos eszement hinti a rizsát,hogy ők egyedül kormánytváltanak,meg hogy a jövőnek(22)més különben is 'bekaphassátok köcsög választópolgárok!
Senkit nem zavar,hogy lesznek akik ennek a következményeibe belegebednek(

Kár,hogy nincs a demokráciának egy olyan funkciója amivel az ilyen hozzáállású pártokat secperc alatt el lehetne zavarni a halálfaszára!!
vizesvébé,századvég,bánkierik..uncsi egy nap volt és még lölő sem talált semmit a sifonérban)
Jó éjt mindenkinek!
@gazoló: van olyan.
két fordulós választási rendszernek hívják. érvényességi küszöbbel.
az első körben kiesnek a viccpártok de 50%-os többség nélkül nem lehet nyerni.
na ezt verte szét a fidesz 2010 után.
@gazoló:
amíg így lesz, ahogy leírtad semmi sem változik sőt gusztustalanabb lesz az egész, a fiatalok nem csak tapasztalatlanok, hanem van nekik valami hátterük (mármint aki mozgattya őket) és az egy teljesen undorító alak lehet, de annyi kilóg mint lóláb, hogy hatalmat akarnak oszt' majdmegláttyuk alapon csinálnak dolgokat...nem képesek megszólítani egy nagyon széles spektrumot... szűkkörben mozognak azaz a tömegbázisuk semmire sem elég ÉS AMI A LEGSZARABB BENNÜK KOMPROMISSZUM ÉS KOALÍCIÓ KÉPTELENEK MERT ŐK HORGYÁK A TUTTIT

és ezzel nálam el is vágták magukat...be kellene menniük az Akadémiára és ott néhány igazi kobakkal eszmecserét folytatni majd kialakítani programot

na jó hagylak csüngve

ez a levédiabasznád sohasem volt koalíció képes de erővel, és a pofonok beígérésével vagy eccerű mellőzéssel ki lehetett kényszeríteni azaz csak a diktatúrára reagálnak

van egy régi görög történet a Kreón királyé aki (röviden) (lehet, hogy nem is egy Kreón ról van szó, hanem egy generúció Kreón ról???) kurvakemény diktátori eszközökkel bevezette a demokráciát, majd amikor a siker mutatkozott lemondott és az athéni nép közé dobta a gyeplőt (Spárta más tészta)

brühüyyy
kkk
@kekex:

Nem jó a megközelítésed, ma reggel a hirtv-n riport volt az ítélethirdetésről, és a bíró azt mondta, a kúria helyben hagyta a jogerős ítéletet, amely szerint jogtalan volt a Közgép kizárása. Ez nem úgy hangzik, mint amit a hatóság állít. Mert nem az ítélet indokolása a lényeg, hanem maga az ítélet.
@PeniValdes:

ja, és arról nem értekeztél, hoyg érzéseid mellet mi az a jogszabály, vagy egyéb más, ami meghatározza, hogy ki/mi a család és mi neem. Mert neked jogod van másnak mehatározni, hoyg ő tekitnheti-e magát családnak a párjával, vagy sem?
Ha lehet, ne a vallási előírásokkal gyere, mert család már akkor volt, amikor a vallást még nem nevezték vallásnak.
Mellesleg a dogmáitok is úgy kezdődnek, hogy családalapítás. Ahhoz két ember kell, ja, ha nem lesz belőle több, akkor nincs család?

A család az emberek mindennapjaiban jóval több, mint a szülők és gyerekeik, mert a családba beletartoznak a le és felmenőkön túl az oldalági rokonok is, és ezt még az államok joga is elismeri az öröklési rendben.
Tulajdon képen a család a vérségi rokonság, ami történelmileg alakult, és nem vallásilag. Ebben pedig két ember szövetsége/közössége már családnak számít.
444.hu/2017/05/03/soros-emberei-a-postara-is-beszivarogtak-es-szabotaljak-a-nemzeti-konzultacio-kerdoiveinek-kezbesiteset

"Kedden este hatra nagyjából 30, szinte kizárólag 60 év fölötti vendég gyűlt össze a VIII. kerület belsejében, a Polgárok Háza nagytermében"

Szabotázs elvtársak. Támad a külső reakció, már az Oktogonnál vannak de csapataink harcban állnak.
Aki meg akarja védeni a nemzeti szotyialista (fülke) forradalmi munkás-paraszt kurmány vívmányait, az fegyverben sorakozzon a pártház előtt.

Éberség elvtársak, éberség!

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@PeniValdes:
Hogyan lehet MÁSKÉPP érteni?
"de az én olvasatomban a család attól az ha van benne következő generáció"
Azaz a fiatal, még gyermektelen házaspár nem család? A meddő házaspár nem család?
Mondom, hogy XIX.sz, vagy előtti. Akkor kérdezték, hogy "Hány családod van" más kérdés, hogy a válaszban csak a fiúgyerekek szerepeltek. Talán már sikerült átlépni ezt a szintet.
És akkor mit szólsz az archaikus alá-fölérendeltségi, paterfamiliásos részhez?
Talán megállapodhatnánk abban, hogy sokfajta család van, és a qurmány által ideálisnak tartott családmodell csak egyik a sok közül. És a válások számát nézve nem is túl stabil.
@taga20:
Nincs visszaható hatálya. Bár az egész etapra szóló uniós források 2018-ig szándékolt elköltése mutatja, hogy annyira azért nem biztosak 2018-ban, ahogy mutatják. Mire lefut és törvény lesz belőle- tutibiztos, hogy elhúzzák a választásokig. És csak a következő maffia kezét kötik meg vele.
"Utánam a vízözön" ismerős?
@gazoló:
Ha nem érik el az 1 %--ot sem, akkor nem kapnak állami támogatást. És ha nincs mögöttük egy simicskaklón, nem élik túl a következő 4 évet. Tehát a kispártok nagyjából erre az 1 %-ra hajtanak. Csakhogy mínusz 1 % az ellenzéknek = + 2 % a fizesdnek! Akár akarják (és van némi sanda gyanúm) akár nem.
Eleve gyanakszom MINDEN pártkezdeményre, ami nem Orbánnal, hanem Gyurcsánnyal szemben akarja magát meghatározni és elhatárolni. Mert megfogadom Orbán tanácsát, és nem azt nézem, amit mondanak, hanem amit tesznek!
@látjátok feleim szümtükkel:
Jogtalan volt a Közgép ELŐRE kizárása/kitiltása az ÖSSZES TÖBBI közbeszerzésből. De magát a konkrét közbeszerzési kizárást jóváhagyták. Mert valóban hamis adatot közölt, még ha csak pár centivel is. És nem lehet mérlegelni a hamisság szintjét, csak a jövőbeni következmények tekintetében.
Nézd meg az előzményeket is, ha nekem nem hiszel.
@kekex:

Nem értem, talán a konkrét ügyben annyira fél a hatóság Or bán dühétől, hogy inkább ferdít/lódít/nem tényeket közöl/hazudik? Ez lenne a fideszes gerinc?
@kekex:

A bíró nem ilyeneket mondott, mint amit te írtál. Biztosan Soros ember, akarom modani a Lajosné. Mellesleg kártérítést csak jogtalan kizárás esetén kérhetnek, márpedig kérni fognak.

Ja, és még olyanokat is mondott a bíró, hogy a hamis adatot nem a Közgép, hanem a neki alvállakozóként dolgozni szándékozó cég közölt. Epedig nem ugyan az.
444.hu/2017/05/03/ha-mutetre-mesz-vigyel-faslit-is-mert-a-korhaz-nem-ad

"Szükséges dolgok az Intenzív osztályra:
szénsavmentes víz
pohár
evőeszköz
tisztálkodási eszközök
bugyi
betét
papír zsebkendő
WC papír
saját gyógyszerek
törülköző
2 db fásli (10 cm-es) – műtősegédnek kell adni, a műtőbe menet"

Megérkeztünk elvtársak. Ez itt kelet balkán, a vonat nem megy tovább.
Sikerült elkúrni, ellopni, nem kevés uniós felzárkóztatási pénzt. Ilyen esély a következő 4-500 évben már nem lesz a felzárkózásra.
Az uniós pénzek lassan elapadnak és mi itt fogunk rohadni a kelet balkánon a következő 4-500 évben is a felzárkózás esélye nélkül.
Na de semmi baj elvtársak, van nekünk egy Soros bácsink akit utálni lehet. Ezzel kihúzzuk azt a 4-500 évet, aztán majd csak megsemmisül végleg a magyar nemzet, mert már rég megérett a pusztulásra.
A kórházak gondoskodnak róla, hogy ez a folyamat felgyorsuljon.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:
Feladom. Ha nem érted, a KONKRÉT jóváhagyott és a jövőbeni ÁLTALÁNOS, viszont elmeszelt kizárás különbözetét, akkor reménytelen, hogy valaha is megértsd.
Elég annyit tudnod, hogy tényleg mindkét forrás igazat mondott, csak más-más szemszögből - és a másik szempontot nem világították meg.
A jóváhagyott kizárás miatt nem kérhető kártérítés.
@Oxica:
Most mit izélsz? Majd ha a törésnél a gipszet is velük vitetik be - akkor szólj! :-)))
@látjátok feleim szümtükkel:
Egyébként az alvállalkozó adatáért felelős a fővállalkozó, ha beépíti az anyagába. Ezért a konkrét ügyben nem lehetett mérlegelni, ki kellett zárni, illetve azt jóváhagyni. Azonban ki akarták emiatt zárni a jövőre nézve is minden közbeszerzésből - na itt mérlegelték, hogy nem ő, nem szándékosan követte el a hamis adatközlést - és aránytalannak minősítették a jövőbeni kizárást, mint PLUSZ szankciót.
mfor.hu/cikkek/vallalatok/A_haszon_80_szazalekat_egybol_ki_is_nyirja_a_tobbletteher_a_halastavakon.html

Persze azt azért valahol el kéne már mondani, hogy miért 3 kg a magyar átlag halfogyasztás, és miért 24 az uniós átlag. Talán a tengerek közelsége okán sokkal olcsóbb ott halat enni, mint disznót nevelni. Miután sivatagi hőséggel jönnek a nyarak, lehet, hogy nem kéne ezt a haltermelést ennyire eröltetni?

Szerintem itt lehetne megvédeni a magyar érdekeket, Bár lehet, hogy szélmamok ellen könyebb harcolni?
@kekex:

Ja és ezáltal nem is érte kár a Közgépet. Igaz?

Mellesleg kinek is kellett megnyernie azt a közbenemszerzést?
@Rodeo36 11: D

Nem szeretném ekézni az egyébként szimpatikus szerveződést,de így bekezdeni nem túlságosan előremutató,ahogy megtették!
Meg kellene már érteni mindenkinek az ellenoldalon,hogy nem egyszerű választásról van most szó!
Nagyon sokan vannak most úgy,velem együtt,hogy simán leszavazok másik pártra illetve szövetségre akikben csepp esélyét is látok a nagyarányú(ismétlem nagyarányú) győzelemre a fidess ellen és ez tartalmazhatja a dzsobbikot is!
Nagyívben fogok tenni még a kedvenc pártomra(már ha van ilyen) is ha nem fogja így gondolni!
Ne csacsogjunk már itt elvekről meg jövőről!
Kutya kötelességük lenne az összesnek már a technikai részleteken gondolkodni,tárgyalni és nem az operettparlamentbe járogatni a jómelegbe!!!!!!!!!

Az meg különösen tetszik amikor meghatározgatják magukat..jobb,bal,libsi,konzervatív,ésvagyegyiksem,megajókurvannyukba!!!!!!!

b1.blog.hu/2017/05/02/ketmillios_kisebbseg_tartja_fogsagban_az_orszagot
@Oxica: @kekex: az már megvolt, a következő lépcső, ha majd az orvost is te viszed, és feltöltő kártyán a víz és villany díjat. Ez sincs már messze.

A jogászkodás megvan az állam részéről, de a működést nem biztosítja a narancs maffia:

Ügyvédkommandók védik a kórházakat a műhibaperekben
Kövess minket a facebookon! f Ajánlom
Beteg legyen a talpán, aki műhibapert merészel indítani egy egészségügyi intézmény ellen!
2017. 05. 03.

Harcedzett ügyvédekkel erősítette jogász csapatát az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK), hogy kevesebb műhibapert veszítsenek a kórházak – tudta meg a Népszava.

www.nlcafe.hu/egeszseg/20170503/muhibaper-ugyved/

--

Megint hízik a kórházi adósságállomány
április 19. 18:33

Az év első három hónapjában összesen 9,4 milliárd forinttal növelték lejárt adósságukat az intézmények, vagyis újra a régi ütemben, átlagosan havi több mint hárommilliárd forinttal nőtt az adósság, igazolva több kórházvezető korábbi jóslatát, miszerint a tartozásállomány idén újratermelődhet az alacsony finanszírozás miatt – írja a Napi.hu.
444.hu/2017/05/03/meszaros-lorinc-egy-hatalmasat-harapna-az-energiaba

"A német tulajdonosok túl akarnak adni a Mátrai Erőműben lévő 73 százalékos részesedésükön."

A németek is húznak el innét a faszba.

Ja tényleg, erőmű még nincs mészaros elvtárs kezén, na de majd most.
Megint egy győzelem. Van ok az örömre elvtársak. A lápimagyarok megint tapsolhatnak az újabb csodás sikernek.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
hogy rohadnának megfele ezek a focidióták:

Milliárdokat irányít a kormány a bankoktól a fociba

A bankadó csökkentésének feltétele a látvány-csapatsportok támogatása lesz.

444.hu/2017/05/03/milliardokat-iranyit-a-kormany-a-bankoktol-a-fociba
444.hu/2017/05/03/milliardokat-iranyit-a-kormany-a-bankoktol-a-fociba

A bankok beszedik a bankadót az ügyfelektől, aztán letejelnek a felcsúti cigányoknak. Ennyi. Lápimagyarok, lehet tapsolni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/05/03/a-magyar-allami-hirugynokseg-egyszeruen-imadja-az-orosz-allami-kozvelemeny-kutatot

Moszkvai tudósítónk jelenti.

Moszkva, 2017. május 3., szerda (MTI) – Az oroszok leginkább az állami televíziónak hisznek

Moszkva, 2017. május 2., kedd (MTI) – Francia elnökválasztás - Az oroszok többsége Le Pent választaná

Moszkva, 2017. május 2., kedd (MTI) – Az oroszok csaknem kétharmada támogatja Putyin újabb elnökségét

Moszkva, 2017. január 9., hétfő (MTI) – Felmérés: az oroszok csaknem háromnegyede elégedett az életével

Van még kérdés elvtársak? Nincs? Akkor ez eldőlt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/05/03/ezer-milliard-brusszeli-penzt-kolt-a-kormany-vasutra

"2022-ig ezer milliárd forint uniós támogatást költhet Magyarország vasútfejlesztésre "

Brüsszel veszélyes lépésre készül. Ön mit gondol erről? Mondja el véleményét.
Nemzeti inzultáció 2017. Állítsuk meg Brüsszelt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
gepnarancs.hu/2017/05/hatvannegy-varmegyes-kulonitmeny-sorosozott-az-aurora-klubnal/

„Ezzel a villámlátogatással üzenjük nekik, hogy távolról sem érinthetetlenek. Ahogy időnk engedi ismét beköszönünk majd”

Mert amúgy, keményen dolgozó kisemberek ők ám, és csak akkor "mókáznak" ha az idejük engedi.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
Macron keményvonalas atlantista, gyarmatosító, harci szekér és a németek vezető szerepe ellen akar fellépni a brexit hátszelében...és bankár azaz a tuggykkik uszályában van

ennyit a hírek egyoldalúságáról
a többi, mivel levédiabasznádi hírek már nem lesznek mások mint a 15 éves sorozatgyilkos tatabányáról, képzeld, ha beszabadul a tankraktárba ott NATO alsón és elköti akkor micsinyál, elég összebarátkoznia egy két másik hasonszőrű NATO játszótárssal és máris kész a gyagya

arról mékkkkksem írhat a levédiabasznádi állami hírügynokség (aktája ennek sincs???) hogy a kórházak, magazoktatás, megacsalád, mega MÉZGA Géza és tsai

brühüyyy
kkk
nemzetköz

egyébként is a demokráciában tenni kellene ellene nehogy csak ilyenek legyenek és leilliberálosozni az egészet vastagon
@Oxica:
na akkor meghosszabíttyák a alcsútbasznádi kisvasútat Brüxelles ig??? Shanghaj -on át???

brühüyyy
kkk
teljes agyhalál:

Palkovics szerint a CEU rektora túszul ejtette az akadémiai szabadságot, és médiaháborút folytat a magyar kormány ellen

Egy kanadai újságban fejtette ki nézeteit az oktatási államtitkár.

444.hu/2017/05/03/palkovics-szerint-a-ceu-rektora-tuszul-ejtette-az-akademiai-szabadsagot-es-mediahaborut-folytat-a-magyar-kormany-ellen
444.hu/2017/05/03/palkovics-szerint-a-ceu-rektora-tuszul-ejtette-az-akademiai-szabadsagot-es-mediahaborut-folytat-a-magyar-kormany-ellen

„Michael Ignatieff médiaháborút indított a kormányom ellen, hogy saját érdekeit szolgálja”

Hát elvtársak, nem is tudom hogy ki indított támadást ki ellen, ja de tudom.
Mert amúgy elvtársak, a CEU el volt itt békében 25 évig, míg valaki ott lent Felcsúton úgy nem gondolta, hogy saját érdekeit szolgálva betámadja a CEU t.

Ugyan kit csapunk be? Magunkat? Mi tudjuk mi az igazság.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Orbán szentpétervári találkozója, és ami utána jött – orosz információs műveletek Magyarországon

Amikor az orosz propaganda kormánybarát lapok szerkesztőségi cikkévé alakult át, amikor ugyanazok a trollok védik meg a kormányt és Oroszországot, amikor Putyin stratégiai gazdasági kapcsolatokkal köt magához egy országot, amely hivatalosan nem tesz semmit a kérdés kezelésére – akkor ott valami nagyon gyanús. Rácz András külpolitikai szakértő előadását hallgattuk meg a Political Capital rendezvényén.

hvg.hu/vilag/20170503_racz_andras_oroszorszag_putyin_orban_viktor
Le Monde: Putyin pénzeli Marine Le Pen kampányát

Ezt állítja a párizsi lap, amely mely hosszú cikket szentel a francia szélsőjobb és az orosz elnök idilljének.

hvg.hu/gazdasag/20170503_Le_Monde_Putyin_penzeli_Marine_Le_Pen_kampanyat
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
????????????cuod licet Iovi non licet bovi

ugye a "nagybarát" le sem szarja levédiabasznádot inkább a számára sokkal fontosabb Dutertének udvarol meg Kim Jong Un -nal való telálkozóját úgy nevezi, hogy: nagy megtiszteltetés lenne számomra találkozni a kis okos fiúval, aláírás krump lee...
akkor mi is a baj???

kinek mi kell???

és hogyan??? nyersen?

és amiről az origo elvtársék nem írtak bundeska meg a putyin és a krump lee meg putyin legutóbbi

disztingváljunk elvtársak...

brühüyyy
kkk

egyébként is soros a bűnös és repülővel küldi ...a kiket is jaaaaaaa akik egyébként helyben vannak
@Oxica: a palkovics az micsoda??? eszi e vagyisszák??
és miért mérvadó???

brühüyyy
kkk
mennyigond????
@Rodeo36 11:

"fiatalok nem csak tapasztalatlanok, hanem van nekik valami hátterük (mármint aki mozgattya őket) és az egy teljesen undorító alak lehet, de annyi kilóg mint lóláb"

a) Soros
b) gyíkemberek

Gratula! NER kompatibilis véleményed a Magyar Időkben osztatlan sikert aratna.
hvg.hu/gazdasag/20170503_sni_btm_gyermekek_gyogypedagogus_hiany_kepesites_nelkuli_tanarok

"Jelenleg csaknem 80 ezer olyan nebuló tanul az iskolákban, akiről az állami hivatalok által kijelölt szakértők azt állapították meg, hogy valamilyen beilleszkedési, tanulási vagy magatartási nehézséggel küzd (a szakzsargon szerint BTM-es vagy BTMN-es). Ilyen nehézséget jelent például a diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia enyhébb formái, vagyis az olvasási, írási, számolási nehézség.
......
A BTM-esek 2018. augusztus 31-e után már nem kaphatnak felmentést az osztályozás alól. Vagyis legyenek bármilyen jó képességűek és jó tanulók, ha bármilyen részképességük megkésve alakul ki, csak bukdácsolhatnak. Holott a gyógypedagógia tudománya szerint ezek a nehézségek leküzdhetők, csupán a gyerekeknek meg kell kapniuk a szükséges fejlesztést."

Érdemes végignézni a térképeket is. 1 gyógypedagógusra Borsod megyében 50,2 Vas megyében 59,3 fejlesztésre szoruló gyerek jut.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Csehországban Sobotka miniszterelnök még be sem nyújtotta a kormány lemondását, a Moszkva máris súgott Zemannak.

vilagterkep.atlatszo.hu/2017/05/03/csehorszag-is-elindult-az-orbani-uton/
@Eszter68:
na jó, nincs nekik, de akkor önállóan olyanok, hogy kompromisszum és koalíció képtelenek ami még sokkal szarabb helyzet, mert a bizonyos vesztés úttya

brühüyyy
kkk

1,0-1,5% -kos pártocskává válni tök fölösleges
@Eszter68: megint mi látjuk rosszul, és véletlenül sem az az igazság, hogy a szélsőjobb és szélsőbal putyini támogatással építi vissza a még nagyobb szovjetúniót
Még több pénzt kap a választási évben az elfideszesített közmédia

Évről évre nő az összeg, amelyet az állami média megkap, a 2018-as költségvetés is nagyobb támogatással számol.

hvg.hu/kkv/20170503_Meg_tobb_penzt_kap_a_valasztasi_evben_az_allami_media
@Rodeo36 11:

Alig egy hónapja alakultak párttá. Októberben hozzák nyilvánosságra választási programjukat.
Jelenleg mi a fészkes fene alapján lépnének koalícióra bárkivel is?
A fidesz leváltásához édeskevés a monnyonle!

A változatosság kedvéért ne a háztető ácsolásával kezdjük az építkezést!
M-fideszmédia, vajnamédia, lőrinckemédia, milliárdos agymosással agyhalot kiszolgáló csinovnyikokkal

Amikor már neked kínos, amit a volt férjed a Tényekben művel

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fcomment.blog.hu%2F2017%2F05%2F03%2Famikor_mar_neked_kinos_hogy_a_volt_ferjed_a_tenyekben_nyal_segget
minden lesz itt, csak "normális" választás nem:

Aprópénzt kapnak a pártok kampányra Rogánékhoz képest

Hatmilliárd forinttal támogatja a kormány a 2018-as választás kampányának kiadásait.

hvg.hu/gazdasag/20170503_Apropenzt_kapnak_a_partok_kampanyra_Roganekhoz_kepest

---

Kényszerzubbony, alultápláltság - lesújtó jelentés készült a fogyatékkal élőket gondozó gödi otthonról

Az értelmi fogyatékkal élők jogaival foglalkozó Mental Disability Advocacy Centre (MDAC) azt követeli a magyar kormánytól, hogy azonnal zárassa be a gödi Topház Speciális Otthont. A magyar és brit illetőségű civilszervezet azt is kivizsgáltatná, hogyan költötte el az uniós forrásokat az intézmény.

hvg.hu/itthon/20170503_god_tophaz_specialis_otthon_Mental_Disability_Advocacy_Centre

---

Kormány: DNS-mintát vettünk volna a 18 év alatti migránsoktól, de Brüsszelnek ez sem volt elég

"Vitát szeretne vívni" a kormány Brüsszellel, és ez nem vicc. A magyar bevándorlási szabályokról szóló tárgyalásokat eredménytelennek tekintik, nem szándékoznak változtatni a törvényeken - közölték szerdán.

hvg.hu/itthon/20170503_kormany_europai_bizottsag_menekultugy_dns_minta

---

Medián: Félmillió szavazót vesztett a Fidesz

Áder és Orbán is sokkal népszerűtlenebb, az egészen a Jobbik nyert a legnagyobbat.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F05%2F03%2Fmedian_kozvelemeny-kutatas_orban_ader_allamfo_miniszterelnok_fidesz_szavazo%2F

---

192 féle újságot ad ki Mészáros Lőrinc

De tévéből csak egy van neki.

444.hu/2017/05/03/192-fele-ujsagot-ad-ki-meszaros-lorinc
@Eszter68:
szvsz az idő rövidebb, mint tűnik....a programot a koalíciós partnerek nélkül összerakni agyatlanság,
2017 május van...
mikor lesz a savazás 2018-ban???

hagyom őket békén...csinálják, majd megláttyuk én úgysem savazok sehogyan és senkire

brühüyyy
kkk
Elkaszálta az NVB a Momentum népszavazási kezdeményezését, amivel Orbán és Gyurcsány sem lehetett volna újra miniszterelnök

A Momentum szerint politikai nyomásra döntött a bizottság, és csütörtökön a Kúriánál támadják meg a határozatot.

444.hu/2017/05/03/elkaszalta-az-nvb-a-momentum-nepszavazasi-kezdemenyezeset-amivel-orban-es-gyurcsany-sem-lehetett-volna-ujra-miniszterelnok
@Oxica: Gondolom te is olvastad a cikk végén, hogy a SOTE az alábbi választ adta megkeresésükre:

"Az I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán rendelkezésre áll minden kezeléshez és ellátáshoz szükséges feltétel. Egyetlen műtét sem marad el személyi vagy tárgyi feltétel hiánya miatt. A betegek jogos igénye, hogy a Klinikán töltendő időszakról részletes tájékoztatást kapjanak. A lista azért készült, hogy felhívják a betegek figyelmét, mire lesz szükségük a benntartózkodásuk során. Amennyiben a felsorolt dolgokat nem hozza valaki magával, a klinika akkor is biztosítja ezeket számukra, de a páciensek többsége szívesebben használ pl. saját törölközőt, evőeszközt.
A fáslinak az alsó végtagi mélyvénás trombózis megelőzésében van szerepe, melynek alkalmazása a műtétet követően, a beteg otthonában is előnyös. A Klinika azoknak a betegeknek is biztosít fáslit, akik nem hoznak magukkal, a Klinika raktára jelenleg is feltöltött állapotban van és megfelelő mennyiségű fásli áll rendelkezésre.
A tájékoztató lista több mint tíz éve létezik a klinikán, nem jelez forráshiányt."
@Rodeo36 11: "hagyom őket békén...csinálják, majd megláttyuk én úgysem savazok sehogyan és senkire"

Ez egyértelmű. :)

youtu.be/msJB1I_IBQw
@Rodeo36 11:

Nem egy frissen alakult párton kellene számonkérni bármilyen összefogást vagy koalíció alakítását.
Hanem az eddig működőkön.
Mivel töltötték az elmúlt 3 évet?
@Eszter68: Alakul ez. :)

Medián: Félmillió szavazót vesztett a Fidesz

A legtöbb exfideszes a Jobbikhoz igazolt, amelyre a választópolgárok 20 százaléka szavazna – ez 6 százalékpontos emelkedés a januári adatokhoz képest. A többi ellenzéki pártot a felnőtt népesség 24 százaléka támogatja, ami 4 százalékpontos növekedés. Közülük az MSZP a legerősebb 9 százalékkal, az új szereplő, a Momentum pedig 2 százalékon áll. A Kétfarkú Kutya Pártnak – a Momához, a Párbeszédhez és az Együtthöz hasonlóan – 1 százalékos a támogatottsága.

index.hu/belfold/2017/05/03/median_kozvelemeny-kutatas_orban_ader_allamfo_miniszterelnok_fidesz_szavazo/
@Gábris szomszéd:
mint mindíg ebben is zseni...persze én ...
na jó nem árulom el, de megteszem

kösz...az ötlet mint Zeus (vagy Héra???) fejéből kipattant Ganümédes

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

Vajon mit tesz a jobbik, ha újra terítékre kerül nemzetközi szinten a migráns probléma?
Képes lesz elhatárolódni a fidesz gyűlöletkampányától?
Hogyan fogja megtartani új támogatóit egy visszafogottabb állásponttal?
Vagy újra elmosódik a határ a két jobboldali párt között?
@Eszter68: van amihez jobban érta@kekex: igen nem az. hiába erőlteted nem az. értékes, fontos,de nem család
@PeniValdes:

Jól van Peni! Akkor nem család. Majd formációnak nevezem magunkat. :)
@Eszter68:
mivel nem akarsz nemzetközt ismerni csak annyit jegyzek meg csakis neked: az inga mindíg kileng mind a két oldalra és nem lehet eltéríteni

gondolkoggy

mechanika amire a világegyetem alapszik: hatás és ellenhatás azaz kölcsönhatás elve

brühüyyy
kkk

és én meg röhögök...a clintonné meg már a kanyart is hibáztattya pedig ő maga volt a hibás elszámolta magát megbukott matematikából is
asztaqrva......nincs elég kóborkutya vagy kell minden fillér és ez már egy jól adóztatható tömeg?
Új adót vetne ki a kutyatartókra az a törvényjavaslat, amit Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyújtott be még a múlt héten – írja az Állatportál.hu.

24.hu/belfold/2017/05/03/uj-adot-vethetnek-ki-a-kutyatartokra/
@Eszter68:
az nem lenne káros -esetleg netántán- ha te @eszti mind a 69-en arra figyelnétek, hogy a krump lee és a putyin tegnap beszéltek telefonon, ebből a nagyközönség orrára húzták aszt, hogy biztonsági zónákat hoznak létre szíriában, mert az áldozatok száma már elviselhetetlen (ÉRTED?)
namost ha ez minima kalkula így is lesz, és miért ne??? akkor az egész migráncs dili okafogyottá válik és a migráncsokat olaszországba túráztató bandáknak sem lesz üzlet, mert még Afrika partyainál vagy máshol ahonnan indúlnának már nem haggyák őket behajózni...az olaszok most már tuggyák mi van az egész megett és meg fogják állí1tani azaz migráncshorgászat be van tiltva

orbán feltolhattya a habonyot tövig vazelin nélkűl

és kitalálhat másik ellenséget ha közben le nem véáltyák és el nem kobozzák a vagyonát meg meg be nem börötnzik az egész cuki családot 4000 évre felezésről szó sem lehet

a többieket meg 3999 évre de kövérlaca az örökkévalóságra soha újranemtárgyalással és nem vághattya a bajuszát sem meg a haját sem...és enni hetente eccer kenyér és víz

brühüyyy
kkk

megoldoméneszt
444.hu/2017/05/03/szel-bernadett-szerint-meg-az-o-segitsegevel-sem-akartak-beengedni-a-civileket-a-godi-bentlakasos-intezetbe

Titkolózunk, titkolózunk elvtársak?

Talán csak nem egy koncentrációs haláltábor van ott Gödön, hogy ennyire titkolni kell elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Szél Bernadettbe meg rengeteg energia szorult, szinte egyedül viszi a hátán az LMP t. Schiffer elvtárs távozása óta egyre szimpatikusabbak.
@Rodeo36 11:

A migráns dilinek eddig sem volt semmi értelme. Magyarázhatod te az idegengyűlöletben élő bármilyen szavazónak, ha a helyzet megoldódik, hogy már nincs mitől rettegnie.
Nem fogja érdekelni.
Neki megmondták a tv-ben: Soros ráküldte Európára a migránsokat, így akarja eltiporni a keresztény kultúrát. Elsősorban Magyarországot.
Kész.

Ebben a vagyonelkobzásban sem hinnék túlságosan. A vagyon nagy része külföldi számlákon, strómanok nevén van elrejtve.
Talán töredéke előkerülhet.
@PeniValdes:

Esetleg horda.
Csak a mások famíliája iránt érzett tisztelet miatt.
444.hu/2017/05/03/ehezo-lelancolt-fogyatekkal-eloket-talalt-egy-civil-szervezet-egy-magyar-bentlakasos-intezetben

Gondolom ezt a civil szervezetet is el kell takarítani mi elvtársak? Hogy az ilyen jelentések ne kerüljenek nyilvánosságra.
Hát ide jutottunk elvtársak, a fogyatékos gyerekeknek szánt uniós pénzeket is ellopják.
Fogyatékkal élő gyerekeket éheztetnek, ütnek vernek, leláncolnak mint egy kutyát és közben még meg is lopják őket, a keresztény szarosmagyarországon.
Hát gratulálok elvtársak, hogy a ceausescu rendszernél is gyalázatosabb rendszert sikerült ide rittyenteni az unió közepébe a XXI. században.
Remélem egyszer ugyanúgy végzik az elvtársak, ahogy ezekkel a gyerekekkel bánnak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Eszter68:
a vagyonelkobzás az vihareccerű, berakni valami cellába és addig nem adni neki enni amíg el nem árúlja, a kaja ára meg 10 milliárd HUF minden alkalommal, bármit rendelhet...vagy eccerűen az egész bagázst bevágni a kóterra onnan nincs vagyon...én megoldanám...

mit gondolsz a fia miért tűnt el a ködben??? ő nem akar részt vállalni ebből, a récsöl meg oszlopos tagja a maffiának

az országnak és a nemzetnek hiányzik az a közel 15000 milliárd HUF (minimum!!!!!!) ami most nincs

brühüyyy
kkk
@Eszter68:
tudod ugye nem az idegengyűlöletről xenophobia ról van szó, hanem a honfittársak vak irígy gyűlöletéről és hogy a szomszéd tehene is dögöljön meg...ezen csak tejszínhab a migráncs...mert aszt ki is meri mondani de aszt kevésbé, hogy a szomszéggyát irígyli és útálja és megfolytaná egy kanál vízben, mert annak 1 libával több van, vagy a díszpárnája selyembársony és nem brokát mint az övé

ismered te eszt vagy arrafelé már nem divat ????

kinőttétek

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Elég sokan"tudjuk"!"Kéri"is beszélt róla
meglepően nyíltan.
jobangel.blog.hu/2017/05/02/hogyan_lehet_igazan_elrontani_egy_allasinterjut

Ezen a birka gyereken mindig elcsodálkozok, hogy piktor farkán keresztül hogyan kap levegőt.
De ez a kitátulozás... :)
@Rodeo36 11:

Ezt a magatartásforma mindenütt megtalálható. Viszont nálunk nem ment át a közbeszédbe.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

))))))))))))))))))))

Hűha! Azt hiszem, nicket kell váltania.
@Eszter68: ezt már rádbízom,nagyvonalú leszek veled
@Eszter68:
HA -ESETLEG- ÉRTESZ NÉMETŰL??? asszem nagyon jól beszéled!!!!!!!!!!
akkor eszt hallgasd ez már több száz éves és ma is igaz, sőt még ma igaz igazán és...
a többi a tied

www.youtube.com/watch?v=L3icVIftoEo&ytbChannel=Addiobelpassato

brühüyyy
kkk

nagyon jól érthető a szöveg
@Gábris szomszéd:
a valaha előadott legcsodálatosabb Mozart és a valaha amit elő kellene adni a templomokban mindegy melyik szakállas is aki éppen aktuális

@Eszter68:
HA -ESETLEG- ÉRTESZ NÉMETŰL??? asszem nagyon jól beszéled!!!!!!!!!!
akkor eszt hallgasd ez már több száz éves és ma is igaz, sőt még ma igaz igazán és...
a többi a tied

www.youtube.com/watch?v=L3icVIftoEo&ytbChannel=Addiobelpassato

brühüyyy
kkk

nagyon jól érthető a szöveg
@Gábris szomszéd:
ha értenéd a szöveget???
(ha ez a te istened aki franciákat gyilkoltat???)
Meyerebeer Les Huguenottes

www.youtube.com/watch?v=9FTRRtBzT04&ytbChannel=racheleleeba

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
és itt a pártok vetélkedése

www.youtube.com/watch?v=zKlgIhERPCU&ytbChannel=rexeterna

brühüyyy
kkk
mondd melyik az amelyik megragaggya a füledet
No, már a Révéz Máriusz is megnilatkozott, mert a sajtó ne arról tudósítson, amire kíváncsi, hanem arról, amiről a fidesz szeretné ( egészségügyi beruházásról, és nem arról, hoyg miért nincs elég ellátmány a kórházakban ).
Itt egy másik eset, szintén egészségügyből:

"Hetek óta semmilyen hivatalosan feltett kérdésre nem kapunk választ a legtöbb minisztériumtól - legyen szó akár politikailag irreleváns, vagy a kormány számára pozitív kicsengésű információkról, egyszerű statisztikai adatokról. A legutóbbi megdöbbentő eset az volt, amikor egy főorvossal beszéltem a daganatos halálozási statisztikák okairól, mire ő a beszélgetés végén azt mondta: de ő amúgy nem nyilatkozhat, hiszen a kórház már állami tulajdonban van, és a nyilatkozatához az Állami Egészségügyi Ellátó Központ és az Emberi Erőforrások Minisztériumának engedélye kellene."

Hol van ilyenkor a nemzeti(???????) média hatóság, mi ez, diszkriminatív megkülönböztetés?

index.hu/belfold/2017/05/04/tisztelettel_kerjuk_hogy_az_interjut_ne_vallald_el/
Hehehe!

Eltitkolt vagyonnal támadják Botkát.
Az eltitkolt vagyon 287 négyzetméter nádas fele, 143,5 négyzetméter. Ráadásul ezt korábban, a megvásárlás előtt már bérelte.

Nem pitiánerek ezek a fideszesek?

Persze a szocik ne álljanak a saját lábukon még közel az ötvenhez sem, az csak a fideszes csemetéknek megengedett huszonéveik elején, és ne bővüljön a nádasuk sem, mert az szintén csak a fideszes lakásokra lehet igaz. Feleség se adjon a férjnek születésnapra, meg egyéb alkalmora két, azaz 2 millás órát, mert csak a fideszes gyerek kaphat 170 millás házához ( gondolom vissza nem térítendő ) szülői támogatást.

Ja, és ne is búvárkodjon, mert a tengerek élvezete is csak annak a fideszbarátnak jár, aki luxusz jachtot tud venni magának.

Teccel érteni az arányokat eccerű választópolgár?

hvg.hu/itthon/20170504_nem_csak_a_rolex_miatt_nem_stimmel_botka_vagyonnyilatkozata#rss
@látjátok feleim szümtükkel:
Kártérítésre kizárólag a JOGELLENES károkozás esetén kerülhet sor. A konkrét kizárást jogosnak minősítették, ezért kizárt a kártérítési igény.
A jövőbeni kizárás elmeszelése miatt ugyan indítható lenne elmaradt haszonra hivatkozással per - de akkor a Közgépet terhelné a bizonyítási teher. Szinte kizárt, hogy bizonyítani tudjon. (lásd még: veszett fejsze nyele címszó alatt)
@Oxica:
Ez igen érdekes, mert Európában is egyedülálló napelem beruházást valósítottak ott meg, és ettől akarnak szabadulni? Amikor a beruházás már megvan, és csak a hasznát kellene learatni?
Akkor biztosan találtak lófejet az ágyukban!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tehát a CEU rektor "sorosi magasságba" emelkedett?
Egyrészt ha vissza kell vonni a lexCEU-t, majd leszalámizzák a dolgozókat:
www.hrportal.hu/hr/a-ceu-ban-dolgozok-tartozkodasi-es-munkavallalasi-engedelyeit-vizsgalna-a-kormany-20170504.html

másrészt a Kátfarkúak első plakátján már ott szerepel, hogy ki a hibás: sorozott soros
ndex.hu/belfold/2017/05/03/a_ketfarku_kutya_part_plakatokon_parodizalja_a_nemzeti_konzultaciot/
(a középsőn meg bájos a Nemzeti hülyeségmegállapítás)
de a putyinos köszönjük az adatokat sem rossz!
@kekex:

Ez nem az én gondom,majd Simicska megoldja, nem hülyék a jogászai. Jó neked, hogy ilyeneken tudsz napokig rugózni, nagyon haza beszélsz.
@Gábris szomszéd:
Utálom a remegő zsírt a husin!
@látjátok feleim szümtükkel:
Én csak válaszolok- te hozod fel újra.
Olyan vagy, mint a ZEN példabeszéd - én már rég elfelejteném (hogy átvittem a prostituáltat a folyón) de te még mindig hurcolod magaddal.
444.hu/2017/05/04/ilyen-verfagyaszto-latogatast-regen-lattunk

"Servat Gluhic, a kőbányai zsaroló."

Szép magyaros neve van, de legalább nem kopasz.

Csecsen maffia, albán maffia, szerb maffia. Hát szép kis barátaink vannak elvtársak.
Még letagadni sem tudnánk, hogy nem a balkánon vagyunk, mert ott vagyunk elvtársak. Annak is a legalján elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/05/04/60-ra-nott-kover-laszlo-orszaggyulesi-tiltolistaja

"Az Emberi Jogok Európai Bírósága egyébként februárban kimondta, hogy
újságírókat nem lehet kitiltani a parlamentből"

Majd jól kilépünk ebből az emberi jogi handabandából elvtársak, aztán jól megmutatjuk ezeknek a sorosbérenceknek.
Hát mit képzelnek ezek, talán viccből vásároltuk a gránátvetőket.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Eszter68:

zorosz mackó helyett))

www.facebook.com/magastatra.info/posts/1539120079455174

Még szerencse,hogy nálatok ilyenek szaladgálnak zoroszcsecsenmagomedek helyett,majdnemPoprád főutcáján)
"Felmatricázni a politikai ellenfél feleségének autóját. Csettintettem is. Ez igen! Ilyen férfiak kellenek a hazának, rögtön nem is kell kerítés." :)

alfahir.hu/2017/05/04/fidelitas_matrica_vona_szabo_krisztina
@Gábris szomszéd:

Felháborodtál elvtárs?

Hát akkor hol voltál elvtárs, mikor Gyurcsány Ferenc háza előtt ordibáltak ezek a matricázó figurák, úgy hogy a Feri gyermekei nem tudtak aludni. Akkor hol volt a zalfahír elvtárs?

A politika már csak ilyen elvtárs. Nem tudhatod, hogy holnap kire fröccsen a szar.
Valahogy most meg, én nem tudom sajnálni Krisztina asszonyt.
Ha Gyurcsánynál rendben volt a dolog, akkor most is rendben van.
A jobboldali csicska pártok egymást ekézik, nekem tetszik. Nagy a verseny a primitív széljobber szavazókért.
444.hu/2017/05/04/kosa-lajos-meg-mindig-negyet-lat-a-ceu-bol

Nyugi laller. Rövidesen egy CEU sem lesz a zországban. Már intézik a költözést, (a könyvtárat is viszik, neked úgysem kell, mert már így is "túlművelted" magad) aztán tiétek a pálya. Addig türelem.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/05/04/vona-gabor-felesegere-is-rakuldte-az-ifjusagi-kommadojat-a-fidesz

Na mi van elvtársak? Megkezdődtek a bandaháborúk?

Széljobber csicska pártok lövik egymást. Ahogy közeledünk a választásokhoz, lehet hogy még robbantgatások is lesznek, mint a régi szép időkben.
Simicska legokosabb Lajos meg röhög a markába. Jó móka ez, mikor a kis csicskáit egymásnak ugrasztja.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:
most jön majd a lúdtalp és a bütyök adó mivel több helyet foglal el és egyébként is ezért még nem szedtek sarcot

lábaszagra még nincs? és kopaszodásra, meg hosszú hajra hogy mennyire hosszú a hosszú aszt majd kiókumlálják lényeg a kibaszás

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

Lehet rendezni a következő szociális népszavazást, hiszen ez az új adó pontosan a vizitdíjat teszi ki.
@Oxica:

Tökös csaj a Vona felsége.:D

"Vagány, csinos, tökös cselekedet. Felmatricázni a politikai ellenfél feleségének autóját. Csettintettem is. Ez igen! Ilyen férfiak kellenek a hazának, rögtön nem is kell kerítés. :)
Csak az van, hogy mi sajnos nem vagyunk okosabbak, mint "Cukkenberg", nem százszorozza meg magát percenként a fizetésem, a kocsimat sem Simicska Lajos vette, hanem mi. Szar ügy."
@Oxica:

Én annyira nem tapsikolnék ennek az akciónak. Ahogy az fb-k írta egyik kommentelő, ma matricázni küldték az ifjú fideszeseket. Holnap mi/ki következik?
@Rodeo36 11:
Vérnyomásadó, az az igazi. Már a bejelentésére is emelkedik az adóalap!
444.hu/2017/05/04/evek-ota-panaszkodtak-lantosne-berkesi-juditra-megis-kineveztek-a-godi-otthon-elere

"Nem kapnak eleget enni és a „fekvő pépes” betegek számára a maradék ebédet darálják le. Szabó Máté országgyűlési biztos kérésére az illetékes gyámhivatal szakreferense kivizsgálta a panaszt. Kiderült, hogy nem volt nemenként elkülönített vécé, és a zsúfoltság miatt a halottakat sem tudták elkülöníteni."

A kurva életbe elvtársak. Mi ez? Nem is tudtam, hogy már haláltábort is üzemeltetünk elvtársak.
Nem is csodálkozom elvtársak, hogy ezt titkolni szeretnék Szél Bernadett és a civil szervezetek elől.
Lényeg hogy a pancsóban fűthető a gyep, a fogyatékkal élők meg meg is dögölhetnek, mi elvtársak? Meg még a bankadó is mehet a fociba, öntjük bele ész nélkül, mi elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex:
közben aszongya 24.hu, hogy visszavonták a zebadót, mert nem akarták, hogy ellenzékiek hisztéria kampányra használják

brühüyyy
kkk

ezek már fostosak mint a döglődő kiscsirke
444.hu/2017/05/04/az-egvilagon-semmi-ertelme-a-ceu-rol-beszelgetni

Hát tényleg.

"Baloldal sírásója" cím alatt beszélgetni tanult embereknek ilyen primitív szarházi gyökerekkel, ennek valóban semmi értelme.
Vajon mégis miben reménykednek még? Én inkább már a költözést szervezném.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/05/04/felcsutra-szervez-tuntetest-vago-gabor

Házunk előtt rendőrautó áll,
Felcsút mindig hazavár.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/05/04/a-cseh-elnok-bejelentette-elfogadja-a-miniszterelnok-lemondasat-aki-a-helyszinen-szolt-hogy-nem-lemondani-ment-oda

Csehszlovák retro humor.

Itt a V4-ekben mindenki hülye elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló: az a helyzet, itt szakad az eső és hideg van. Volt mar olyan, hogy fürdő gatyában megszegtek szőlőt - ez nem túl nagy dicsőség- de most február óta nem jutok ki a kertbe.
Viszont itt finom a sör, és nem látszik a cseheken, hogy különösebben meghatodnanak a kormányválságukon.
@Oxica:

A történet egyáltalán nem vicces.

Ettől a kínos helyzettől eltekintve, a cseh politikai élet egyik legnagyobb botránya zajlik odaát.
A miniszterelnök valóban bejelentette kormánya lemondását a jelenlegi pénzügyminiszter /Anton Babis/ viselt dolgai miatt. Akit egyrészt adócsalással vádolnak. Emellett nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amiben Babis az egyik napilap újságírójával két miniszter lejáratásáról szóló cikk megjelentetéséről egyezkedik.
A csehek elég kényesek független sajtójukra. Elfogadhatatlan számukra, hogy egy vezető politikus ilyen módon akarja befolyásolni a közelgő választások eredményeit.
A lap főszerkesztője azonnal kirúgta az újságírót és belső vizsgálatot rendelt el.
Babis nem nyilatkozik, menekül a sajtó elől.
Mivel nemcsak pénzügyminiszter, hanem a legnagyobb ellenzéki párt vezetője is, ez a botrány talán politikusi karrierje végét jelentheti .
Zeman köztársasági elnöknek ugyanúgy inog a széke. Vállalhatatlan nyilatkozataival, viselkedésével eddig is szálka volt a csehek szemében.
@habakuk000: D

Mi járatban a csehekél?
.komlórügyeket szüretelsz vagy serfőző szeánszokon lépsz fel)
@Eszter68:

Zeman, egy alkoholista komcsi fasz. Én ennyit tudok róla és többet nem is akarok tudni róla. Nem mintha a mi "bajszos szarunkra" büszke lennék.

Csak azt nem értem, hogy ezeket a szarokat mindig a V4 ekben fújja össze a szél. Ez hogy lehet? Hogy ezek sosem halnak ki.
@habakuk000:

Hagyma elment az örök hagymaföldekre.
@gazoló: még egy játékomat nem fogjak mocskok elvenni. Atszervezek.
444.hu/2017/05/04/az-ejjeli-farkasok-sarlo-kalapacsos-es-voros-csillagos-zaszloval-koszoruztak-budapesti-szovjet-emlekmuveknel

Vajon ehhez a széljobber nyilasaink mit szólnak, akik nem is olyan régen még vörös festékkel , meg vésővel és kalapáccsal estek neki ennek az emlékműnek.
Persze azóta már putyin elvtárs tenyeréből esznek.

Akkor most már megint április 4 ről szóljon az ének.

Érctorkok zúgják a szélnek
Felszabadítónk hősi nevét.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel: :( sajnálom, elkezdtem olvasni amióta foladtad a rejtvényt. Sajnálom.
@Oxica:

Hogy lehet?
Így.

Pedig a "cseheknél" nem ellenzéki kerekasztal mellett váltottuk a rendszert és lusztráció is volt/van.

A republika szétválása után Klaus teljesen kiirtotta a haveli szellemiséget. Magábaforduló nép lett a cseh.
Viszont nem cicóznak a politikusaikkal. 2010-ben az akkori miniszterelnök Nečas legközelebbi munkatársait bilincsben vitték el a rendőrök hivatali visszaélés gyanúja miatt.
hehehe!
" a Fiumei úti Sírkertben illetve a Szabadság téri szovjet emlékműnél vígan koszorúzhatott az Éjjeli Farkasok nevű motoros banda. Az ünnepségek során annyi önkényuralmi jelkép volt látható, hogy komolyan aggódhatunk Lázár János egészségéért, ha megnézi az ott készült felvételeket."

index.hu/belfold/2017/05/04/a_lengyelek_kitiltottak_oket_nalunk_vigan_koszoruztak_putyin_motorosai/

Lázárt csak a Heineken csillaga izgatja.
@látjátok feleim szümtükkel: Itt ugyanúgy kellett volna a hatóságoknak eljárni, mint az egyéb önkényuralmi jelképek esetén. Vajon mi történt volna, ha egy német motoros banda megy koszorúzni a budaörsi katonai temetőbe? ;)
444.hu/2017/05/05/ajjajj-nem-gyulik-eleg-gyorsan-a-tao-penz-a-vilag-legjobb-futballakademiajahoz

Ezt a felségárulást elvtársak.

Felköttetem a lord mészarost, ha bosszant bármi nesz.

Ha nem elég a TAO elvtársak, akkor a bankadót is átcsoportosítjuk Felcsútra.
Ha az sem elég, akkor az összes uniós pénzt is elvtársak. Ha még az isten pénze sem elég, akkor meghosszabbítjuk Lovasberényig elvtársak.
Mert az nem létezik elvtársak, hogy a csuti pharaon fáraó legújabb piramisa ne készüljön el idejében.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
erősen kezdünk szovjetorosz megyévé válni:

Jól átverték Navalnijt, hiába kapott útlevelet, az országot nem hagyhatja el

Hírek Szovjetoroszországból.

444.hu/2017/05/05/jol-atvertek-navalnijt-hiaba-kapott-utlevelet-az-orszagot-nem-hagyhatja-el

--

Szijjártóék berendelték a kanadai nagykövetet, mert a CEU-törvény módosítását sürgette

Isabelle Poupart arról beszélt, hogy "komolyan aggódik" a magyarországi akadémiai szabadság miatt. Nem kellett volna.

444.hu/2017/05/05/szijjartoek-berendeltek-a-kanadai-nagykovetet-mert-a-ceu-torveny-modositasat-surgette

--

Átverte a brüsszeli bürokratákat a kormány menekültügyben

A magyar kormány mindent megtesz, hogy elmérgesedjen a vita az EU-ban, szinte követelik, hogy jöjjön már egy büntetés.

444.hu/2017/05/05/atverte-a-brusszeli-burokratakat-a-kormany-menekultugyben

--

Időbe telt, de a kormánysajtó végre megtalálta Sorost a Topház-botrány mögött

Kicsit zavarban vagyok, ezek szerint Soros összejátszik az Emberi Erőforrások Minisztériumával, ami azonnal felfüggesztette az intézmény igazgatóját?

444.hu/2017/05/05/idobe-telt-de-a-kormanysajto-vegre-megtalalta-sorost-a-tophaz-botrany-mogott
Kamuzott Palkovics, amikor azt állította, hogy a CEU-rektora nem hajlandó tárgyalni

A CEU kezdeményezte az eddigi egyetlen egyeztetést is, az újabb levelükre tíz napja még csak nem is válaszoltak. Az amerikai alkotmányt pedig nem írják át Orbán kedvéért.

444.hu/2017/05/05/kamuzott-palkovics-amikor-azt-allitotta-hogy-a-ceu-rektora-nem-hajlando-targyalni
444.hu/2017/05/05/szijjarto-felszolitotta-az-europai-bizottsag-elso-alelnoket-hogy-mondjon-le

Aztakurva.

Van ám önbizalom elvtársak. A felcsúti szemétdomb tetejéről kukorékolva akarjuk megállítani Brüsszelt elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyagyok.
@Gábris szomszéd:
szegény hábrús halottak, ők már meghaltak mindenféle hülyébbnél hülyébb érdekek miatt, és most még aszt is tűrniük kell, hogy holmi akárkik kisajátíccsák őket, vagy kitoloncolják őket, attól függően melyik történelem van érvényben, a valódi történelem soh'incs, aszt betiltotta a NER meg a Ber, Búr a Búrkalappal és a szijjgyártó művek onnan gatyaszaggatóalsóról és rezsidémon...és akkor ráadásúl zajos motorbiciglivel mennek oda a csend kertyébe... és a terekre ahol meg közrend van nemzeti...óh borzalom és Ágnes asszony mossa mossa mossa amíg el nem kopik

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Ez az önkényuralmi jelkép tiltás egy baromság. Akinek olyanja van emlékezzen meg nyugodtan a sajátjairól.
@Oxica:

Idézzünk már, így jobban láccik.:D

"Szijjártó Péter megjegyezte, kétségtelen, hogy Magyarország kormányának vannak súlyos vitái Soros Györggyel, kétségtelen, hogy Soros György Magyarország jelenlegi kormányának bukását szeretné. Hozzátette ugyanakkor, hogy "ezeknek a vitáknak semmi köze nincsen Soros György származásához vagy vallásához".

Ezt miért nem a Bayer havernak mondta? Meg azoknak a fideszeseknek ( Kósának pl. ) akik mindig azzal kezdik, hogy a Soros zsidó. Közben pedig született magyar, és magyar állampolgár is.

Ja és ha már itt vagyunk, adjunk elő egy NE? TÉNYT is. Úgy fidesz módra:

"Timmermans "illegális bevándorlókkal akarná elárasztani Európát, az Európai Uniót", holott az illegális bevándorlás támogatói "veszélybe sodorják Európát, és benne veszélybe sodorják Magyarországot""

Mit szólna Szijjártó, ha a Timmermans kapásból beperelné rémhírterjesztésért?
Elvtársak, akarom modnani nertársak manipulálunk, manipulálunk? Vagy megint csak nem tényeket dumálunk?
A nyugati multi meg gondolkodhat, mennyit ér a fidesz kormány stratégiai patnersége. Gondolom nem sokat, ha a fideszesek által termelt árpából nem akarnak sört főzni.

mfor.hu/cikkek/vallalatok/Eltuntette_a_kormany_a_Heineken_strategiai_partnersegenek_nyomat_is.html
kellenek a milliárdok a szar focira, mert máshol már minden tökéletesen működik...

12 órát váratták a kórházban a szívroham gyanújával bekerült férfit

A túlterhelt budapesti sürgősségi osztályon több mint 5 órába telt, amíg a férfi EKG-ra került, pedig korábban egyszer már újra kellett indítani a szívét.

hvg.hu/itthon/20170505_szivroham_12_oras_varakozas
a világ újraosztása, azt hiszem a fentiekből egyértelmű kikhez fog Magyarország tartozni, természetesen nélkülem és a családom nélkül.

Törökország megállapodott az oroszokkal, hogy lezárják a szír légteret az amerikai gépek elől

Ha valaki nem tudná, Törökország hivatalosan az Egyesült Államok szövetségese, a NATO tagja.
/még/

444.hu/2017/05/05/torokorszag-megallapodott-az-oroszokkal-hogy-lezarjak-a-szir-legteret-az-amerikai-gepek-elol
Megkerülte Pintér Sándor a kérdést Orbán Viktor átvilágításáról

A kormányfőket nem is kellene átvilágítani, de csak Orbán az, aki nem esett át ilyen ellenőrzésen.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F05%2F05%2Fmegkerulte_pinter_sandor_a_kerdest_orban_viktor_atvilagitasarol%2F
444.hu/2017/05/05/a-cseh-miniszterelnok-megse-mond-le

Visegrádi négyek bandája. Szép kis társaság mondhatom. Szépen összefújta a szemetet a szél.
Szerintem az uniónak sürgősen le kell zárni a keleti végeket, mert a hülyeség nem ismer határokat.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Állami közokirathamisítás?
ÉS HOL VOLT A TÖKÖS HÁZELNÖK, AKIT ZAVAR NEHÁNY ÖNTAPADÓS CÉDULA, MEG A KÉVISELŐNŐ KEZÉBEN LENGETETT PAPÍR? EZ NEM ZAVARTA?

"Ebből következtetünk tehát arra, hogy Semjén április 3-án is Iránban volt. Csakhogy a hivatalos parlamenti dokumentumon az szerepel, hogy Semjén Budapesten szignálta a kivételes eljárást sürgető indítványt. A 3-ast kézzel írták be a dátumhoz, és elképzelhető, hogy valaki utólag, aznap kanyarította oda a számot.
Tartalmi értelemben ez kekeckedésnek tűnik, hiszen a kormány és a parlamenti többség egyértelmű akarata volt, hogy sürgősséggel tárgyalják a javaslatot. Jogi értelemben viszont ez közokirat-hamisítás, hiszen nem az indítványozó írta a papírra a dátumot."

Mellesleg eccerű polgárt ilyenért a bíróság elítéli. Vagy megint érvényesül kivéve a gyevi bírót, a fideszt, meg a magyar parlament fidesz frakcióját?

index.hu/belfold/2017/05/05/semjen_teheranban_volt_amikor_epp_budapesten_irt_ala/

Merje ezek után bárki is állítani, hogy Magyarország jogállam, és jogbiztonság van. Apropo, az van a fidesznek.
444.hu/2017/05/05/torokorszag-megallapodott-az-oroszokkal-hogy-lezarjak-a-szir-legteret-az-amerikai-gepek-elol

Mert ne hogy idő előtt véget érjen a szíriai háború. Mert ne hogy idő előtt véget érjen a civilek szenvedése. Kinek jó ez?
A törököknek biztos nem, mert akkor nem tudják zsarolni az uniót.
Az oroszoknak biztos nem, mert akkor nem tudják tovább gyengíteni az uniót.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ja, mert az a hülye krump lee most éppen aszt szervezi, hogyan tudna találkozni Maralago-n Kim Jong Un nel, mint legújabb baráttyával, és meg is állapodott a putyinnal a gonosszal, hogy bisztonságos övezeteket hoznak létre szíriában, ez a török orosz megállapodás éppen erre lesz jó, akkor a süsüék nem tuggyák bombádzani a civileket mérges gázokkal és a pisiseket ellátmánnyal meg ló gisztikával, még a végén kitör a béke iraq ban is meg vannak számlálva a napjai a isisnevű daesh nak és a süsükatonák egymást lődözik mosul körűl ahová betörtek 10 évvel ezelőtt meghívó nélkűl mert csak...most is azért van minden, mert: csak és toporzékolnak is hozzá

brühüyyy
kkk

és új perzsa elnök lesz...meg új francia elnök )ott is be akarnak avatkozni a francok belügyeibe, hogy macron pedig marirelőpen és a riadó...már az a jelszó is készűl, hogy aki macron ellenes az anti is holló is...

rekettye
@Gábris szomszéd:
önkényuralom??? és jelkép??? hát a szent magyar korona az mijalófasz ha nem önkényuralmi jelkép??? Vajk szépen kiírtotta az ott lévő idegeneket (mármint az őslakosokat és a saját tezsvérét is aki ellentmondott neki) ha ez nem önkényuralom, akkor mijaz????

van ám történelmi ismeretek tantrágya levédiabasznádon???
brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Közben Löpen asszonyság azt mondat a tévé vitában a Makaróninak, hogy „Franciaországot mindenképpen egy nő fogja vezetni. Vagy én, vagy Angela Merkel!” :))

mandiner.hu/cikk/20170504_le_pen_franciaorszagot_no_fogja_vezetni_vagy_en_vagy_merkel
@Rodeo36 11: Nekem a 13-as tetszett a legjobban. :)

14 kisgyerek, aki szemérmetlenül kicselezte az oktatási rendszert

candycafe.hu/index.php/ez-vicces/item/413-14-kisgyerek-aki-szemermetlenul-kicselezte-az-oktatasi-rendszert
@Gábris szomszéd:
azért a 12 sem akármi de nálam a 7 is dobogós de mingyárt a legelső az a győsztes
mi ért véget 1918 -ban? 1917!!!!!!!!!!!

six=6 !!!!!!!!!!!!!!

a gyerekek pótolhatatlanok

tegnap egy kabaréban egy ál krump lee sétált az uccán és az egyik kb 9 éves kis néger lányka arra kérdésére, hogy ki is ő: te vagy a világkatasztrófa

brühüyyy
kkk
Fidesz legalább tizennégy Kovács Bélával büszkélkedhet - Lista az átvilágításra érdemes kormánytagkról vagy kormányzati tanácsadókról. ;)

www.atv.hu/belfold/20170505-itt-az-lmp-ugynoklistaja-fideszesek-kormanytagok-diplomatak
Hehehe, a hét vicce? Orosz külügyi képviselőt bekéretni? Namégmitnem!ÖÖÖÖÖÖÖ
Ehhez nincs mit hzzátenni.

mellesleg milyen fórumokat is tartanak egy középiskolába a fideszesek? Más párnak is lehet hasonkat? HOGYVANEZ?

24.hu/belfold/2017/05/05/444-ratamadtak-majd-kitettek-a-fidesz-forumarol-a-lap-ujsagirojat/

Mellesleg fizet a fidesz a gimnáziumnak a teremhasználatért?
@Gábris szomszéd:
agymenés...agyatlanság...mire odaér elolvad, másrészt tudtommal a hír félig igaz, ivóvizet akartak ezzel nyerni, úgy, hogy csapdába ejtik a jéghegyet és haggyák elolvadni...de eddig nem hallottam pozitív eredményről...
bár kísérletek voltak és ez egy sok éves ügy akkor még volt jégmező meg jéghegyek, még várunk egy kicsit mind elolvad????

brühüyyy
kkk
Gyurcsány azt mondta, ha Orbán elmegy a bizottsági meghallagtásra, elé tárja az állítása bizonyítékát.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=207913
@Gábris szomszéd:
én nagyon élvezem a deepstate (=macron) és a francex harcát...olyan kis vidám kabaré...
hány napon belül lesz terrorista támadás valéahol a francban??? fogadunk??? a következő szavazás előtt 3 nappal, legalább 3 helyen eccerre

brühüyyy
kkk
a CIA már már elkészítette a forgatókönyvet, már csak az álcázás álcázása folyik
és, hogy kik tudósíccsanak róla, azoknak ott kell lenni éppen véletlenül
@Gábris szomszéd:
Sometimes he takes even more creative “apologetic” approaches. In 2007, Colbert proclaimed that Hungarians don’t know how to play guitar.

“I have nothing against the Hungarian people themselves … they just can’t play guitar!” Colbert said on “The Colbert Report.” He continued: “And I don’t know why I should have to apologize just because they can’t shred — ” before being interrupted by an incredible guitar riff from the side of the stage, from Hungarian Ambassador to the United States Andras Simonyi. The audience went wild.

“Stephen, why don’t you just say you’re sorry?” Simonyi asked, offering to give him a beautiful guitar made in Budapest.

“Well, sir, I will, now that I know there’s something in it for me,” Colbert declared. “Hungarian people of Hungary: I’m sorry.”

www.washingtonpost.com/news/arts-and-entertainment/wp/2017/05/04/stephen-colbert-is-not-here-to-apologize-to-you/?wpisrc=nl_draw2&wpmm=1

brühüyyy
kkk
itt van már az erdogánia és putyinéria:

Kidobták a tudósítót a Fidesz fórumáról

Később Varga Mihály munkatársai egy ajándék interjúval próbálták elsimítani az ügyet. Az újságíró feljelentést tett.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F05%2F05%2Felvettek_a_telefonjat_aztan_kidobtak_a_fidesz_konzultacios_forumarol_a_444_tudositojat%2F
@Rodeo36 11: és akkor a slusszpoén a mai napra? :)

Törökország megállapodott az oroszokkal, hogy lezárják a szír légteret az amerikai gépek elől

444.hu/2017/05/05/torokorszag-megallapodott-az-oroszokkal-hogy-lezarjak-a-szir-legteret-az-amerikai-gepek-elol
@Gábris szomszéd:
milyen "mérgesek" lesznek süsüék? már semmi vegyibomba, semmi daesh semmi remény...mannyenek a pécsába ahonnan odamentek

brühüyyy
kkk
egyébként is a krump lee most a Kimilszusz ba szerelmes
@Gábris szomszéd: aszt is mondhatta volna, hogy vagy merkel, vagy putyin.

me eszt a ribancot a ruszkik pénzelik.
@taga20: Ja mert a makarónit aztán nem pénzelik. :)
@Rodeo36 11: "az a hülye krump lee most éppen aszt szervezi, hogyan tudna találkozni Maralago-n Kim Jong Un nel, mint legújabb baráttyával"

Hangolódnak a találkozóra? :)

index.hu/kulfold/2017/05/05/eszak-korea_a_cia_meg_akarta_olni_kim_dzsongunt/
@Gábris szomszéd: a tudjukkik, olyan fityeszes tempó haver. ha nem esik nehezedre, lécci kerüld.

vona neje karakán csaj, csak az a bajom vele egy kicsit, hogy elfelejti a tíz évvel ezelőtti jobbikot, és vonagábort.

egyébként, az éjszakaikágébésfarkasokkal voltál koszorúzni?:)))
444.hu/2017/05/05/egy-mazda-az-m3-as-autopalyan-igyekezett-megallitani-brusszelt

Ó de szánalmas már ez az erőlködés elvtársak. Most már biztos hogy rajtunk fog röhögni egész Európa, mikor felborul ez az egész szaros kártyavár, mert más nem lehet a vége elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Eszter68 (törölt) 2017.05.05. 19:49:47

@taga20:

egyáltalán nem bánnám, ha időnként/folyamatosan engem is pénzelne egy-két háttérhatalom. )))
@Eszter68: kire gondolsz drága hölgy?
mongyuk endivajna típusú háttérhatalomra?:))))
@Oxica: Fellélegeztem, hogy nem egy hatos volt. :)
@Gábris szomszéd: célozgatunk, célozgatunk angyalevtás?:))

azé tőled még egyszer sem olvastam olyat, hogy ez azért már túl sok a ruszkiktól. egyszer sem!

Eszter68 (törölt) 2017.05.05. 19:57:13

@taga20:

így fizetés előtt, akár az is.))
@taga20: Azzal a nyilatkozattal speciel most egyetértek. :)
@Gábris szomszéd: a hülyeség tort ül, itt ebben a barom országban, az fiksz!

mongyuk az is igaz, hogy ha meghallom a magyar himnuszt, ako néha kedvem lenne eret vágni:)
@Eszter68: aszt vágom, hogy van az a pénz, amiért korpásodik a leszállópálya:)))
@Gábris szomszéd:
ha drágajó krump lee elvtárs tudta volna akkó' beezzeg nem akarták volna megmérgezni...dehát krump lee assem tuggya, hogy mit reggelizett..."benyújtott" egy olyan törvénytervezetet (ami szétbaszta az egyébként is szar egészségügyet) amit sem ő sem a pártya el sem olvasott ...de sokat beszélnek róla és most el van fogadva...a szakemnberek meg sikoltoznak és az a 23000000 akinek ettől mexünik a bisztosítása azaz halálra ítélik

brühüyyy
kkk

van ám a világ legejiben minden...és aszongya rendet akar a közel keleten és akkor a politikai szaksajtója aszongya hogy szét akarja verni aszt a süsü külpolitikát amit évtizedek óta folytatnak azaz ezzel beismerték aszt is, hogy a zelnököknek semmi közük az ország irányításához, aszt mások csinálják

valahogy mintha az egész levédiabasznádra hajazna csak aszt tudnám melyik a másolat és melyik az eredeti????

brühüyyy
kkk

Eszter68 (törölt) 2017.05.05. 20:22:50

@Gábris szomszéd:

Át kellene gondolni ezt a dallam választást. Nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, aki az eredeti népdal pajzán változatát is ismeri.
Úgy kezdődik: Árok parton a kanász a f@szával játszik...
@Rodeo36 11: az eredeti az putyinisztán.

az éjjelikágébésfarkasok herlivel tolják:))

bakker, a ruszkik egy kibaszott motort sem tudnak összehozni, maksz más államok választását próbálják szétbaszni.

érdekes a trámp utálatod. addig míg úgy tűnt putyin haverja, addig kiverted a farkad.
amióta szopatja vlagyimirt, azóta kígyótbékát kiabálsz rá stirlic:))))))))))
@taga20: vigasztaljon a tudat, hogy a tolvaj, beteg Geci sem él örökké. aztán meg a Pokol vár rá.

de tényleg... de most képzeld el ennek az országrabló, hantás, bolond Gecinek a 7 évét úgy, hogy a zsebes, tolvaj, beteg Geci helyébe behelyettesíted a gyúrcsányit (így, kisbetűvel, hosszú ú-val, valamint a végén az i-vel!!!)... - minden hónapban fel lett volna gyújtva a belváros Erdősiné nagymama kopasz szerelemgyerekei által.

mit csinál ilyenkor a szerencsétlen életű, totál hülyének nézett, kitaposott cipős, kiálló orrszőrű, hortimániás, világ életében közalkalmazott 888-as, prostisracokos, mandineres fideszjanicsár, kinek is már csak a "SZDSZ" mozaikszóra van merevedése?

HÁT TOVÁBB HISZ A TOLVAJ BOLOND GECIBEN... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@xyxyxy71: haver tökre igazad van. bár lehet, hogy én durvábban tolnám:))

komolyra fordítva a szót.
nincs mit hozzá tennem a gondolat menetedhez.

csak egyet.

nem gondoltam volna, hogy 2017-ben ekkora csicska szarfaszú ország lesz ebből a szépreményű országból:(
@Gábris szomszéd: angyal, ma még nem toltál gyurcsányost.

csak szolok, nehogy kifuss az időből:)))
@Gábris szomszéd: kimászik fel a villanyoszlop tetejére?
a környéken lakókat azé meglátogatnám, és megérdeklődném, hogy ki utálja a gólya kelepelést.

én is utálom, mikor hajnal hatkor a kibaszott templomban harangoznak, de nem verem meg a papot:)
@taga20: ez Werbőczy és Csermanek népe. itt a közszájon forgó vélekedésekkel ellentétben nem a Háttérhatalom, az Illuminátusok vagy a Soros terpeszkedik - az ezerszázéves Magyari Ugaron csak gulyásszocializmus és gulyásfeudalizmus rúghat labdába.

mink már nem fogjuk megérni ennek a végét, ez nyilvánvaló, tiszta sor. ennek a jobb sorsra érdemes népnek a saját fajtája a legnagyobb ellensége.

viszont. viszont búvópatakszerűen fantasztikus tud lenni az ellenkultúránk: az underground magyarinál jobb abszurd humorú nép nincs még egy a világon.
@xyxyxy71: ja a humor elég gyilkos.

az állítsuk meg a cirill szervezeteket, nálam mindent visz:))

egyébként, ne legyünk ennyire hitetlenek!

56-ban is volt egy pár szép napunk, 48-ban hónapjaink, és akkor a pozsonyi csatáról, rejtőről, radnótiról, neumannnról, etc. nem is beszéltünk:)

www.youtube.com/watch?v=XHE0MAOgvRY
@xyxyxy71: Kár, hogy közben Rákosi, Gerő, Cserny népe is vagyunk. :(
@Gábris szomszéd: haver, hortyt és szálasit kifelejtetted!
@Gábris szomszéd: helyetted melózzak? apádfarkát!:))
444.hu/2017/05/06/fidesz-tempo-testkozelbol-bocs-helyett-aljas-vadaskodas-es-arrogancia

Hát elvtársak, szépen haladunk előre a putyini és erdogani úton.
Először csak az van, hogy ezek az újságírók mind sorosbérencek.
Aztán az van, hogy kicsavarjuk kezükből a mobiltelefont egy nyilvános fórumon. (Ez sima rablás)
Aztán meg az, hogy smasszerokat küldünk rájuk és lelökjük őket a lépcsőn.
Aztán az jön, hogy bíróság elé állítjuk őket koncepciós per formájában.
Végül az jön, hogy véletlenül kiesnek ezek az újságírók az ablakon.
Aztán már meg is érkeztünk elvtársak Oroszországba, már csak pár lépés hiányzik.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: Szia Elvtárs! Remélem ezt láttad már. :)

Mi lett volna, ha Rákosi Mátyás facebookozik?

index.hu/belfold/2017/05/06/mi_lett_volna_ha_rakosi_matyas_facebookozik/
@Oxica: Ma érdekes történelmi kísérletet mutatott be Facebook-oldalán Magyarország miniszterelnöke: egy videóban próbálta bemutatni, milyen lett volna, ha Rákosi Mátyás facebookozott volna. A főméltóságú Orbán Viktor meglátogatott egy embert. Bözsi néni házában több dologról is szó esett, kiemelnék egy részt a párbeszédből:
Bözsi néni: Ha megengedné, annyit szeretnék csak mondani, hogy azt szeretném, ha minden évben lenne miniszterelnök-választás, én minden évben Orbán Viktorra szavaznék. Azt kérdezi a lányom: hát miért, anyu? Azért, mert mikor a választás jön, kicsit mindig emelnek a nyugdíjon. :)
@Oxica: Ok nélkül lökdösdék-rángatták kolléganőnket, aztán írtak egy közleményt, amiben már őt vádolják hazugsággal és provokációval. :)

444.hu/2017/05/06/fidesz-tempo-testkozelbol-bocs-helyett-aljas-vadaskodas-es-arrogancia
Mit rinyáltok, már a Fásy Ádám is gratulált Or bánnak, mert "Az ilyen pillanatok a legszebbek, amikor az ember találkozik az emberrel és érdek nélkül tisztelik egymást!"

Megnéztem, éppen nem szakadt az ég.

24.hu/szorakozas/2017/05/06/fasy-adam-gratulalt-orban-viktornak/

Arról hallgatott, hogy régen ( 90 ) előtt kiknek gratulált ilyen lelkesen. Bár lelke rajta.
@látjátok feleim szümtükkel: Időnként lekanyarodik a főútról egy-egy Audi a NER elitjével. Szippantanak egy jó nagyot a romlatlan, tiszta falusi levegőből, aztán teli torokból elbömbölik a Himnuszt, miközben körülöttük mélyen hallgat a magyar nyomor skanzenje. :(

alfahir.hu/2017/05/06/orban_viktor_nagygec_magyar_nyomor_ner
@Amelanchier:

Szó sé rúla, a desznyó télleg okos állat, tudggya, hogy a nemzeti nemközbeszerzésben mikor és mit, és főleg hol kell túrni. Valahogy azonban mindig kevés röfi akad.
Segítség!
Nagy bajban vagyok. Valamikor a nyolcvanas években értelmiséginek gondolván ( bevallom balgán ) magamat, megvettem a Korán magyar fordítását. Akkoriban azonban nem nagy affinitásom volt az ilyen vallásos szövegek olvasgatásához, ezért némi lapozgatás után találtam neki a szekrényben egy kényelmes zugot. Mostanság viszont elég sokat olvasni az iszlámról, ezért gondoltam beleolvasok. Hát mit ne mondjak, rosszul tettem.

Mert mit olvasok a 40-ik oldalon? Nem mást, mint azt, hogy Allah minden teemtménye előtt Ádámot, Noét, Ábrahámot és Imran nemzetséget választotta ki. Imran felesége kapott Allahtol egy lánygyermeket, aki Mária lett, majd őt nevezte meg Isten leendő anyjaként.

No, itt elbizonytalandtam. Ezt nem a Bibliában kellene olvasni?
Egyáltalán mi a különbség a két vallás közt, hiszen Allah is megígérte Jézusnak, hogy magához emeli az égbe, egészen a feltámadás napjáig? Akkor most hogy is van ez?

Teljes a káosz, mert a Korán is említi, hogy Ádámot Allah porból teremtette, modta néki "Legyél!", és lett.

Szóval én már semmit nem értek, főleg ezt a nagy vallási gyűlölködést nem.

Netán nem is vallási, csak annak álcázzák?
Szóval mi is a különbség az iszlám és a keresztény vallás közt? Vagy nincs is sok különbség, csak annyi, hogy hatalmi harcok ideológiai alapja egyik és a másik is?
Talán a nagy migráncsozás közt erről sem ártana beszélni.
Nem kéne a Rogán hivatalát a nem tényeket közlő hivatalra átnevezni?

"Cáfolja az Európai Bizottság, hogy Magyarország megszakította a tárgyalásokat a bevándorlási szabályokról, ahogyan azt a Kormányzati Tájékoztatási Központ szerdai közleménye állítja."

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=207926
Nagy a baj a fidesz szerint. Mert akad az országban 15-20 nem fideszes többségű önkormányzat, ahol előferdül egy-két korrupciógyanús ügy? Nahát, mi lesz így az országból?

www.hirado.hu/2017/05/06/a-fidesz-szerint-az-ozdi-polgarmesternek-tisztaznia-kell-magat/

A saját korrupt ügyeiket is ekkora vehemenciával kéne kipellengérezni. Minél előbb.
Mit nem tudott mondani az államtitkár nertárs! Azt viszont elfelejtette elmondani, hogy az ötvenes években is osztgattak ebben az országban kelengye csomagokat. Hurrá, Magyarország fejlődik. Mint a rák. Előre, ja hátra nertársak!

"A családok különleges bánásmódot érdemelnek, hiszen a család már korábban létezett, mint az állam, vagy bármely más közösség - hangsúlyozta Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energiaügyért felelős államtitkára."

hvg.hu/gazdasag/20170506_Nagy_erteku_kelengye_csomagot_ad_a_kormany_a_hatranyos_helyzetueknek#rss
@Amelanchier: "És itt facsarodik össze a szív, és szorul ökölbe a kéz. Mert Nagygéc nem csak egy halálra ítélt kis falu - hanem ennek az egész, halálra ítélt, nyomorult országnak, ennek az aljas és álszent rezsimnek a tökéletes, iszonytató jelképe. Ahol az uniós százmilliókból nem út, nem gáz és vízvezeték épül - hanem emlékpark." :(
444.hu/2017/05/06/csira-bozsi-neni-att-baszott-a-nyuggdijjemelesel

Nagy géci elvtárs személyesen látogat el a keleti végekre, Nagygécre a bözsi utalvánnyal Bözsi nénihez és a nyuggerdíj emelés ígéretével.
Ha sokan szavaznak nagy géci elvtársra jövőre, akkor még idén lesz nyuggerdíjemelés, jelentette be nagy géci elvtárs.
Majd nagy géci elvtárs és díszes kompániája, megtekinti az uniós pénzből épült nagygéci emlékparkot, benne az "Állítsuk meg Brüsszelt" emlékművet.
Miután nagy géci elvtársnak Nagygécen is sikerült megállítani Brüsszelt, akarom mondani az időt, szülőfalujába Felcsút-Porfészekbe hajtat ahol egy zsák szotyola társaságában megtekinti a Felcsút-Kisvárda BL rangadót.
Majd este a program végeztével a budai várba vágtat, ahol (örök) nyugovóra tér.
Felköttetem a lord sarlóst, ha bosszant bármi nesz.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:
most az a játék folyja m 'agáta, hogy aszongya krump lee: vegyen amerikait, főzzön amerikait, egyébként is mindenkinek lófasz a seggébe, mert??? csak!!!

erre Kandada (K'anáta eredetileg) főleg ontárió ahol egy leszboszban élő miniszterelnöknő uralja a mezőnyt a zoknis főminiszterelnökkel aki trude aú és Just in csináltak kibaszásos törvényeket, ha ti is úgy mi is úgy mivel mi többet veszünk kotkodácséktól mint amennyit eladunk ha nem veszünk semmit akkó szivatószál és a szopóroller lesz belőle most volt, hogy nevjork visszavonta krump lee -jét és már béke van mert idejöttek utcai harcokra hogy mennyen a kanatai nevjork ba mert most 340000 rel kevesebb érkezett mióta krump lee van mert nem csak avalagukba nyúlkálnak bele hanem...és aszt már sokkal többen nem tűrik...okos telók sem lehetnek...és akkor még nem mon'tam mindent...még 28 süsü állam hátra van ebben a harcban a lepényhal megy elől utána jön a reményhal (ez plágium)

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
seem különbség, csak a turbány...mind a kettő egy gyermekmesén alapszik amit egy részeg -aki később prófétának kiáltotta ki magát- felvésett a sátor falára karddal azóta beesik az eső a frigyládába meg a Kábúlt kőre és a siratófalra meg a sok homokosra...
a rtöbbi kipa meg schabesdeckli és pápai acsar

brühüyyy
kkk

az elfoglalt területekről kellene gondolkodnod...akkor közelebb lennél a val(ag)ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ságoshoz
@látjátok feleim szümtükkel: Jó korán kezdted. :-) Vallások ügyében nagyon járatlan vagyok sajna nem tudok semmi hasznosat mondani. :-(
@látjátok feleim szümtükkel: Előbb sajátzsebtömi ment. :-( Most veszik fityisznél a lapot, hogy nem elég hogy (marxista kategóriával) 7. éve szűkített újratermelés van (GDP arányos Eu pénz 5%, külföldön dolgozók hazautalása 3%, "növekedés" 1,8%), de az adóalanyok is gyorsuló ütemben fogynak (halnak) szolgának meg zsellérnek nem szívesen szülnek magyar anyák gyermeket. Összeomlás előtt állapot. :-( Majd a biztosító megoldja. Biztosan, a nevében is benne van. :-(

Jelenlegi Eü helyzetéről talán inkább ez.

kolozsvaros.com/2017/05/06/pihenjenek-elvegeztek-a-dolgukat-vege-van/
@látjátok feleim szümtükkel: Illetve annyit talán mégis hogy szó szerint mákony. Szerintem majdnem minden nagy vallás. :-( A mélyen hívőktől elnézést kérek az erős szavakért, de egyszerű a mottó. Tűrjél paraszt, de majd a mennyeknek országa! :-(
index.hu/kulfold/eurologus/2017/05/06/macron_le_pen_eu_elnokvalasztas/

Ez érdekes a francia elnökjelölt részéről. Ha nyer, akkor lehet, hogy Szijjártó bekéreti a francia külügyi képviseletet caklipakli?
Bassza meg!
Nem megy a foci se úgy, ahogy a bele öntött rengeteg tao-ból és egyéb állami támogatásból kellene. Netán nem is a fociba megy?;D

"Az eset után nem akart lejönni a pályáról, pedig hajlandó lettem volna mezőnyjátékost is a helyére cserélni. Nagyon aggódtam érte, a hátralévő időben ott álltam a kapufa mellett, és figyeltem a mozgását, érdeklődtem hogyléte felől."

MIÉRT NEM VOLT HAJLANDÓ?

index.hu/sport/futball/2017/05/06/u17_edzo_kapus_agyrazkodas_eletveszely/
@látjátok feleim szümtükkel: a napi.hu mutat egy Tölgyessy előadást. Elég korrekt szerintem, érdemes olvasni.
@látjátok feleim szümtükkel: mindig a közeli rokonok ütik a legjobban egymást: katolikusok reformátusok, síiták szunniták, keresztények muszlimok, egy az isten, csak a próféták különböznek
@xyxyxy71: ez kb olyasmi, hogy tele vagyunk Nobel dijassal a valosag talán árnyaltabb picit
@habakuk000: a csoka egy igazi luzer. a muve eletre kelt, es most hapog, mint egy kibaszott kacsa!
@habakuk000: kimaradt jahve és siiva, meg ganümédés és pallas athé né a kipattanó és akkor thór -ról szó sem esett meg wótán ról....schlendrián meló...
és akkor hol marad elégguá meg yemayá...

szóval????

és a harcimarci a több egyháziadóért a júdás 30 ezüstye ha még emléxel???

brühüyyy
kkk
@habakuk000: miről beszél, háthamegragad a téma...és...

brühüyyy
kkk

legalább a fülszöveget lökdide, plííííííízz?
Ez aranyos:) 1687-Ben egy csoport dühös holland megölte és megette a miniszterelnököt. Csak mondom, ez is egy opció.:)))

A 444-es tüntetésen a Fidesz irodára kiragasztott papír.:)
@látjátok feleim szümtükkel: emlékeim szerint iszlám csak profétának tartja Jézust,én viszont istenségnek
@Gábris szomszéd:
kösz, a sokféle "rendszer" abban különbözik alapvetően egymástól, hogy mennyire sikerül hatékonnyá tenni, mivel az abszolút szabad verseny nem létezik sehol a világon, az egy elmélet!!!! de a különféle módon lobby -zott gazdaságok (ebbe a magyar szocialista rendszert is beleértem ami végülis egyfajta kapitalizmus volt a profitelosztásban különbözött (és -majdnem az utolsó időkig- az adózás háttérben való működtetésével, látens adók de meglévők, keményen meglévők!!!!) a többitől és a különféle középeurópai szocializmusok is ugyanezek számszerű értékében és a hatékonyság által kigazdálkodott összprofit azaz GDP mértékében különbösztek...és az alap művelcség indításkori mértékében ( a magyarok nem voltak rossz helyen ebben a rangsorban de a csehek -csehszlovákok megelősztek) azaz szellemi tőkében és annak kamataiban

namost levédiabasznádon a szellemi tőke exponenciálisan csökken következésképpen annak kamatai negatívak a többi kiszámítható és látható

ugyanebben az újságban havi 20000 HUF költés van családonként érdekes módon a süsüéknél is ez a legnagyobb hátramozdító tényező nincs vásárlóerő a kényszserkifizetések elvisznek mindent és ezért a versenyben azok akik eladók megszenvedik és az adóbevételek is exponenciálisan csökkennek...
azaz a kapitlizmus fellegvára is csődben van de másképpen...de a profit elosztás nem változik pozitívan krump lee negatívvá tette a korábbi negatívról is azaz kiírtotta a belső piacot ez az orbángeci károkozása is a lopáson túl

brühüyyy
kkk
@PeniValdes: egyebkent dzsezus olyan lehet, mint helokiti:)))
@Rodeo36 11: igazad van bolhas, de akkor meg nem beszeltunk a putyini redvas rendszerrol.

lassuk kutyu!:)))
@PeniValdes:
és ez mennyi fakaurit hoz a konyhádba??? havonta, naponta, évente, ezer évenként és mekkorát???

a zegyházak politikai tömörülések anyagi alapokon (péterfillérek és a sarc) amelyeknél a pártfőtitkár nincs jelen csak álmaidban és aott is jelentesz neki meg ott ad tanácsot meg parancsot meg még a sohasem megválasztott képviselői a papság által vagy átbaszva a palánkon és mindeszt önként és dalolva a művelcséged negatív kamatai kiadások azaz exponenciálisan negatívak

ennyike

a hülyeség adója: egyházi adó és a perselypénzű

akinek van istene az kérjen segíccséget attól, hamár létrehoszta az akármilyen istenét...

pláne kereszten megfeszítve és randán haldokolva többé senki sem látta élve de sokan hazudnak erről önmaguknak és egymásnak

brühüyyy
kkk
@taga20:
mesélj tagánszkij te vagy ebben szagember...hadd szagoljunk bele

brühüyyy
kkk

én nem értek hozzá...még nem beszéltem putyinnal erről
@Rodeo36 11: ne szerenykedj stirlic, nem all jol!:)))
@Gábris szomszéd: namost van hekkelés macron elvtársat meghekkelték, obamuki támogattya krump lee nem, putyin fogadta (nem tudom mikor) lőpent...namost melyik hekkelés az igazi amit a süsüék csinálnak vagy az amit mások vagy esetleg meg kellene várni mit döntenek a francok???

cuod licet Iovi non licet bovi

brühüyyy
kkk

szeretem a napot nyugtával dícsérni (nyugtázok sokmillió bevételt) kkk
@PeniValdes: sokan elfelejtik - főleg a baloldalon- hogy a közösségi ember a biológiai szükségletein túl sok más, többek között spirituális szükségletekkel rendelkezik.

Van akiknél ez a spiritualitás a napi eszement bunkóságban fejeződik le, mint szépen láthatjuk a hozzád intézett reakciókban.

(A családról alkotott képeddel nagyon nem értek egyet.)
@taga20:
szóval nem értesz hozzá??? ehhez sem? csak a felső bemenőd jár mint kacsa segge

brühüyyy
kkk

szóval??? bucika elnémúlsz???
@habakuk000: én csak 1 reakciót látok,ami nem felel meg az etikettnek.
ne érts egyet,szabad az is,csak aztán ne lepődj meg.D
@habakuk000: á én innen már kiöregedtem,másemberek,más stílus
@PeniValdes: megfekszi itt sok minden, a határtól Bábolnáig tartottam ki magyar híreket hallgatva, el kellett kapcsolnom

amikor napi szinten benne élsz a propagandában, észre sem veszed, mennyire megmételyez, egy kis szünet után viszont iszonyatosan dermesztő
@habakuk000: te hababa miben hiszel? vagy saját izét festettél magadnak és az lóg a spájzban??? csak úgy spirituálisan??? amikor lebunkózzák a másik izében hívőt aszt nagyon szeressem olyan cizellált és főleg kultúrált: máglyán megégetni, keresztre rakni, felnégyelni, megsütni, ...körűlmetélni és utána lefejezni??? kiírtani minden saját egy hétnél fiatalabb csecsemőt karddal apróra???

melyik a kedvenced???

nekem egyik sem, és aszt sem szeretem ha lebunkóznak, mindíg púp nől ott ahol...szóval zsenánt meg snassz

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: én? soha nem tudtam megfogalmazni.. szeretem az életet, a világot, nekem töméntelen istenem lenne

a te istened lehet pl a zene, a te miséd, ahol újjászületsz, egy koncert vagy opera

sokaknak pedig az egyházak által tanítottak, nem baj az, a baj akkor van, amikor a bigottság lesz az úr
@habakuk000: ugyan,ugyan hisz ő a bigottság profétája
@habakuk000:
nalátod erre is van már megoldás Indiában kellene élned vagy a távolkeleten esetleg Afrikában ott már ez több ezer éve létezik...a sokféleség (meg is említettem ha olvastad fentebb?)

mivel a legújabb kutatások aszt mutattyák (teljesen materiális válasz és majdnem unalmas) hogy mindenféle élmény az a különféle kortexeken létrejött bioelektronikus frequenciaváltozás és valamint az ott folyó elektromos áram áramerőssége és feszülcsége változása amit mi egy gisz moll etüdben szépnek tartunk az hangfrekvencia ami ...

tehát olyan snassz de attól még nagy élmény marad (nem próbáltam ki és nincs is szándékomban de viagrával milyen lehet vagy LSD vel, heroin nal??? dúsítva)

brühüyyy
kkk
vagy a most divatos opioidok???
@habakuk000:
MOST WASHINGTON dc BŐL vIVA LA VOCE sAINT sÄNS Samson e Delila
szereposztás: emlékezz Komlóssy Erzsébet és MDM Budapesten amikor ott űltem és majdnem elélveztem és a 72 éves MDM azonnal szerződést intézett a némbernek a szünetben telefonon...ú érkezett Bécsből Rolls Royce -szal ami nem más mint egy eredeti 1938-as kiadás neki volt egy gyűjteménye ezekből
valahol Argentínában vezetett egyet a pampákon és gaucho k megállították ide a pénzt,... és ő aszon'ta ő MDM és nem hitték el neki, amíg meg nem kezdte az előadást...akkor elengedték

Placido Domingo
és a többiek

most kezd

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
ez:
www.youtube.com/watch?v=e1Oxh3IMULQ&ytbChannel=Addiobelpassato
és ezen felül Giordano Andrea Chenier Dallas 1973 Jon Vickers, stb...

és a teljes Les Troiayan Jon Vickers -szel, vagy Jessey Normann nal vagy másokkal...

Norma találj olyat akiket én még nem hallottam... és a záróő kettőssel kezdd

és a listának ez csak az eleje

brühüyyy
kkk
gepnarancs.hu/2017/05/halasz-julia-ezt-nagyon-eros-agresszionak-ereztem/

Hát ez van, mikor a felcsúti cigány beleböfögi az éterbe, hogy a keresztény embereknek viszket már a tenyere.
Ezek az alsóbbrendű, senkiházi nyomorékok meg már felhatalmazva érzik magukat, hogy mobiltelefont raboljanak, sőt csoportos garázdaságot kövessenek el, mert többen támadtak ám rá egy nőre ezek a "bátor hazafiak".
Utána meg a vészkijáraton elmenekülnek a helyszínről és az ipari kamerák felvételét azóta sem mutatják meg, de hőzöngve azt pofázzák, hogy az újságíró hazudik.

Azt meg egyszerűen nem akarom elhinni, hogy a kapitányságon nincs egy becsületes rendőr sem, aki ezt a nyomorékot előállítaná kihallgatásra, csoportos garázdaság gyanújával.
Érdekes, a festékdobáló aktivistákat, már aznap éjjel előállították, itt meg falaznak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: "Azt meg egyszerűen nem akarom elhinni, hogy a kapitányságon nincs egy becsületes rendőr sem, aki ezt a nyomorékot előállítaná kihallgatásra, csoportos garázdaság gyanújával.
Érdekes, a festékdobáló aktivistákat, már aznap éjjel előállították, itt meg falaznak."

haver, el foglak keseríteni, de nincs.

mindenhol ürgenők vannak!
amíg engem nem bántanak addig kiszolgálom a rencert, a mottójuk. asztán mikor ők jönnek, ako meg tátognak, mint a teszkoban a pontyok az akváriumban.
@Amelanchier:

"na, helo, röfik"

röfik: "helo geci")))))))
@gazoló: mi van a kézilabdával? most kinek kéne drukkolnom?:)))
444.hu/2017/05/07/az-osszes-szakmai-szervezet-elitelte-a-444-riportere-elleni-eroszakot

"A közleményben emlékeztetnek arra, hogy az elmúlt időszakban egyre több példát látunk arra, hogy a sajtó képviselőit munkájukban akadályozzák. Nyilvános eseményekről zárják ki őket, kérdéseiket állami intézmények bojkottálják"

Hát elvtársak, 7 év után ideje is volt már "esztet" észrevenni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló: most látom, hogy a kedvenc csapatom döntős.

HAJRÁ VARDAR!:)))
@taga20: megöllek)))

de egyébként szurkolj csak nyugodtan nekik,az majdnem mindig bejön nekünk Mariannal)

.........

kiégtem nincs tovább wazz)

ezen és a másik bözsi nénis cikk kommentjein!

444.hu/2017/05/06/ha-orbannak-korabban-sikerul-megallitania-brusszelt-bozsi-neni-faluja-most-562-millio-forinttal-lenne-szegenyebb

img.index.hu/imgfrm/8/0/5/0/THM_0014398050.gif
2004-es hangulatú retro-közleményben emlékeztet az MSZP, hogy semmivel se voltak jobbak a Fidesznél

A szocialisták a kor ütőerére tették kezüket, és ismét tévedhetetlenül tapintották ki 2017 Magyarországának legégetőbb problémáját: az Európa-nap még nem nemzeti ünnep! :)

E tűrhetetlen állapot egy TGM-cikk terjedelmét megszégyenítően hosszú közlemény megírására ihlette Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselőt. A dokumentum elején párás szemekkel emlékezik meg arról a dicső pillanatról, amikor Közép-Európa egyik, ha nem a legpocsékabb csatlakozási feltételei mellett a nemzet olyan héroszai, mint Kovács László külügyminiszter és Medgyessy Péter miniszterelnök 2003 áprilisában aláírták hazánk csatlakozását az Európai Unióhoz.

alfahir.hu/2017/05/07/ujhelyi_istvan_mszp_retro
@Gábris szomszéd: elmész az alfahíres picsába, te putyinpincsi!

szerinted a ruszkikhoz kellett volna csatlakozni, te istenbarma?

te és pl. ez a fasz alfahír basszátok szét europát!
remélem az ruszkikurvának a fejét beleverik a gallok a saját szarába!

egyébként, szép az élet. me a klub rádióban hallgatom a nyelvész műsort, a szószátyárt. kibaszott patent, imádom:)
gepnarancs.hu/2017/05/havi-ketmilliot-keres-az-ujsagironot-megtamado-fideszes/

Ráadásul még, vastagon meg is fizetjük ezt a patkány verőembert.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló: "de egyébként szurkolj csak nyugodtan nekik,az majdnem mindig bejön nekünk Mariannal)"

kezded kapizsgálni haver:))

ja és! MINDENT BELE VARDAR!!!:)))
@taga20: rá kellene eszt (is) bízni a francia szavazókra, senkinek a lófasz köze sincs a belügyeikhez, még a zatlantistapistáknak sem pláne neked

brühüyyy
kkk
@taga20: Már megint nem vetted észre a lényeget főesztergályos? :) Ugyanis az pont nem a csatlakozás tényéről szólt.
@Rodeo36 11: Közben megy már a szokásos duma, hogy a makarónit is meghekkelték az oroszok. Persze ha győz, akkor mér nem lesz erről szó. :)
@Gábris szomszéd: ha győz(???) akkor a makaróni lesz az orosz bérenc a hekk besegített neki a nagyhatalmas izéjébe...itt meg függönyt kellett a tv elé tennem, mert fröcsög a nyáltól, ahogy ordibálnak a makaróniról, meg hogy milyen izé meg a ruszki hekkek és bekkek meg a ...érdekes a putyin most nincs név szerint benne????

dehát órák kérdése és eldől a francia nép dönt hekk ide hekk oda

de olyan jó a főesztergányos elvtársnak onnan fidexkft ből, hogy jártathattya a bagólesőjét

kinek mi köze hozzá??? semmi, lófasz mindenki másnak a seggébe...

brühüyyy
kkk
meg kell állítani artúró uíííííííííííít
@Rodeo36 11: jó beszélsz bolhás, csak a kágébés kiberhadsereget kihagytad a felsorolásból.

de eszt annak tudom be, hogy öreg vagy, mint a szomszéd bolhás kutyája, és nem annak, hogy csengenek a füledbe a kopejkák!:)))
@Gábris szomszéd: hanem minek, te istenbarma? mi a fasznak?
@Rodeo36 11: "de olyan jó a főesztergányos elvtársnak onnan fidexkft ből, hogy jártathattya a bagólesőjét"

tipikus fityeszeskutya vagy bolhás.

szétszopjátok putyinfaszát(vigyázz, me a geci az erősebb kutya és kibasz a putyin seggétől), és engem vádolsz?
@gazoló:
Szia gazoló, kicsi barátom!
Gyönyörű Anyák Napjára ébredtem, minden csupa boldogság volt, de most nem tudom, milyen folytatása lesz?
Olvastad? Ma este nem lesz kinn az EB selejtezőn Nagy Laci, Csaszi, Jamali, Mikler Roli, és korábbról tudtuk, hogy Ancsin és Nagy Kornél is hiányzó lesz.
A másik. Én életemben még ilyet nem láttam, mint tegnap a Vardar -Bukarest meccs volt. Mintha valami fekete mágia kúszott volna be, a románok tökre lebénultak, a macedónok pedig ...
Jelenleg a feje tetején áll a mi szempontunkból az EB selejtező, és a BL győzelem kimenetele is.
és vannak magukat embernek tartók, akik nem szégyellik magukat s nyomják, nyomják az orosz dumát ezerrel

mintha a királyi médiákat olvasnám, nem olyan nagy dicsőség szó mi szó

lófaszt, ha képes vagyok Bayern 2-t hallgatni királyi Kossuth helyett, akkor képes lehetek tahósítani is egyeseket, nem kell nekem minden itteni olvasásnál hányingerrel küzdenem,
@habakuk000: ne légy má ilyen szigorú!:)))
@taga20: természetesen nincs senki másnak kíberhaccserege? és azok nem basszák szét kényükre kedvükre ami éppen eszükbe jut, mert??? csak!!!

brühüyyy
kkk

és máris kinyílt a hisztéria csap a gyíkon...éljen a liberalizmus, éljen a szabaccság, éljen a tezsvérizség, éljen a zegyenlőség (egyelőre???)
brü
ja ez már volt
@habakuk000:
mondanál egy két példát, hogy nehogy valaki félreérccse a mondandódat???

viva la fraternité, egalité, liberté

zum schluss

brühüyyy
kkk
@taga20:
én magam ilyesmire (mint: putyinbeputyinki) nem emléxek, te hol láttál mengem ilyen pozícióban??? vagy már megint bevetted és most kilóg??? ejnyeno

beeeeeeeeeeeeeeeee

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
nekem São Paulo a kedvenc adóm, jó zenék jönnek FM-en...Padre Anxiéta Classical

brühüyyy
kkk
és a kossuth nincs is beprogramozva de Klubrádió meg a Klasszik az igen, egészen jókat szokott adni
@Rodeo36 11: egy hazug disznó vagy stirlic!

egy kibaszott fityeszes vagy, ugyan olyan a gerinced, mint a gecinek!
@taga20: Ha elolvasnád akkor talán meg is értenéd. :)
@Gábris szomszéd:

ez a lényeg, te ...!

"az "európaiságot hirdető" demagóg és ostoba plakátok terítették be az országot."

ez toljátok évek óta, te és a ruszkik által pénzelt szemét propaganda.

NE TOLJ IDE ILYEN SZEMÉT RUSZKI SZART, MERT SZÉTVERED A VARÁNUSZ LELKÉT!

undorító vagy te is, és a redvás kanadai nyugger is!
@taga20: Na szaladj és gyorsan keresd meg a gyógyszered haver. :)
@taga20: Na jó csak mert áldott jó szívem van, mutatok valamit. :)

youtu.be/G8IuJBoKmxs
@Rodeo36 11: valamit nagyon nem értesz...vagy rövid az emlékezeted

minden felzúduláskor, amikor ki akarták tiltani angyalt, a kitiltás ellen szóltam, sőt amikor téged pakolt ki Boli, még "sztrájkoltam" is

mert én komolyan hiszek az általad hivatkozott három szó erejében

ugyanekkor ez nem jelenti azt, hogy minden szemetet meg kell hallgatnom, el kell olvasnom, az én szuverén jogom, hogy mit olvassak, s ilyen szinten kivel álljak szóba

szóval ne próbálj visszaélni eszmékkel, főleg ne próbáld rosszindulatú csúsztatással mártírnak beállítani magad

nem szeretek beszélgetni oroszok, fideszesek, baloldaliak, amerikaiak folytathatnám még talpnyalóival

egyébként sokkal fotosabb dolgom van, mint orosz muzsiknak szegődött árvalányhajas lelkivilágával törődni, sül a spenótos pite
Boccs az off-ért.

Megkerült a trianoni "béke tárgyalásra" készült Bátky–Kogutowicz-féle anyanyelvi és vallási térképmű, egyben ki is rakták a netre. :-)

Ismertető cikk.

blog.oszk.hu/foldabrosz/az-1910-es-magyarorszag-reszletes-demografiai-terkepmuvei-bongeszhetok-vilaghalon

És a térképmű.

mapire.eu/hu/map/magyarorszag_1910/?layers=osm%2C83%2C85&bbox=1892058.2475534705%2C6055902.323909827%2C2087737.0399635215%2C6149461.246530883

Az opciók fülön lehet váltani vallásra, ha valakit az jobban érdekelne.

On
@habakuk000: Minek irogatsz ökörségeket, ha sokkal fontosabb dolgod is van? :)
@Gábris szomszéd: te egyébként a bolhás csicskája vagy, vagy csak önszorgalomból vagy ekkora csicska?
@habakuk000:
látod la líberté máris műxik...ne olvasd el...én meg aszt "szokom" cselexeni, hogy nem reagálok...lapozok, vagy én is (ha nem is spenótos pite miatt ami isteni lehet meggydzsemmel) mással foglalkozok...

téged jó felbosszantani, mert olyankor ilyen leszel

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
de igen, szoktam, jó adó

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
trianon...levédiabasznád legújabb trianonnya a fidex kft...a másik lejárt lemez, recseg és hamis ugyanúgy, mint a kausztika és a hollótan...meg ki ájrópaibb a zájróapainál (a süsüék akarják esztet eljáccani most brexit után a sokféle lehetőség lehet, hogy szétbaszná a nátó nevű gittegyletet és akkor lehet, hogy egy nagy lépéssel közelebb lennénk a világbékéhez...nem kellene megaszondani senkinek mit is csinyájjon, mert akkor az reagál és nem mindíg úgy ahogy az várja aki felpiszkálta a kakit ami ott csücsül száraznak láccóan de alatta kibaszott büdös...amit a legjobban útálok aszt látni, amint 2-3 idióta egy üvegasztal mellett kényelmes székeken unatkozva világpolitikát csinál, ahelyett, hogy megbaszná annyát aptyát sőt a harapós lovat is szájba) ki is ásta elő a makarónit és mikor is??? nehogy má' valaki aszongya a pofámba, hogy az nem hekk hogy behekkelték uccsó pillanat előtt egy jiffy vel... és sok pénzzel -a wallstreet nek van fölöslege- és akkor most mindenki hekkel...még majd engem is meghekkelnek)

mindenki söprögessen a saját portáján és mossa fel a konyhát mégeccer

ahelyett, hogy "világpolitikát" vagy "külpolitikát" csinyánya

brühüyyy
kkk

a kurva annyáját
@taga20:

mi is a hazukkksákk??? és miért pont fityex??? be vagy esztergányozva már megint???

mit akarx mondanyi??? te -legalább te- tuttott???

nemhiszem...én általában nem hiszek semmit sem...téged a lekkkkkevésbbbbbbéééééééé

beeeeeeeee
brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: az egész életed, és amit itt tolsz bolhás.

és azért csinálod a hülyét, me nem vagy hülye.
@taga20: hogy te mindíg ilyen aljas maracc, az bizonyos, minthogy a Nap felkel...ezzel most -megint- egy darabig befejesztem veled való ...akármit

majd ha ember próbálsz lenni és némi sikerrel, akkor még mindíg meg fogom gondolni

le vagy szarva

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: "majd ha ember próbálsz lenni és némi sikerrel, akkor még mindíg meg fogom gondolni"

mondod te, aki az embertelen szar putyini rendszerért vagy oda?

egy jó tanács bolhás. ne öregedj meg, mert akkor olyan leszel, mint amilyen most vagy.

brühüyyy
kkk
@taga20:

"...jó beszélsz bolhás, csak a kágébés kiberhadsereget kihagytad a felsorolásból."

Már megbocsáss, de ha az olyan egyértelmű, hogy az elmúlt időszak orosz szempontból fontos választásait, ezek a kiberizék, Putyin utasítására megizélték, akkor mit vársz 2018-ban?
Ha tényleg Orbán elvtárs kényezteti legjobban Putyin farkát, akkor könnyen meglehet, hogy azt a választást is megizéli. Te pedig izélheted az egészet, mert szavazhatsz kétfarokkal, szavazhatsz a a megszokott DK-s idolodra vagy akár a momentán épp tüntetőleg nem tüntető ifjakra, úgyis a geci marad és a fejedre izél.
@Philip F. Queeg: haver, az a baj, hogy igazad van, és nem tudok beléd kötni.

egyébként, mi a bajod?:)
@taga20: neked sohasem nőtt agyad? mikor és hol (IDÉZZED SZÓSZERINT) ÉN DICSŐÍTETTEM BÁRKIT?

te bele vagy betegedve a fixa ídeáidba, és amikor azzal kezded a mai reggelt, hogy mindaz rendben van amit leírtam de az nincs rendben amiről egy árva szót sem írtam...na akkor az agyficamod teljesen kitüremkedett...

tehát -szerinted- ha én nem beszélek valamiről az nincs rendben mert...hogy is van ez??? jaaaa, hogy eszedment???

egyábként a KQUEEGG FÜLÖPP F. kúrvára téved, nem a putyin fogja meghekkelni, hanem ti magatok, ott az urnákban, ahogy az történt annál a hülye picsa clintonnénál aki elbaszta a taktikáját és utána csodálkozott, hogy (HÁLISTENNEK) nem lett semmise

ugyanez lesz a francoknál is, azok is meghekkelik aszt akit akarnak arra találták fel a szavazó urnákat és abba bedobandó cetliket annál jobb hekk nem is kell...hacsak nem akarsz halat enni pannírozva majonézzel és erős paprikával az is hekk

meg bigly ahogy krump lee mongya

brühüyyy
kkk

tekíberhekkéseszterga
@Rodeo36 11: cirkuszolhacc fityeszes gyökér.
itt a törzsközönség kurvára ismer.

te ócskább színész vagy, mint a felcsúti geci, vagy a krímet lerohanó kágébés tetű.
@taga20: látod látod, jaaaa, hogy nem látod???

most má' én leszek fityex??? és még mi??? összegyűjtenéd amúgy egybe, hogy hadd lássam mire tellik neked amikor én bemegyek a spájzomba az is lerohanása a spájznak??? vagy engedélyt kell kérnem tőled, mielőtt leemelem az uborkásüveget? vagy esetleg másoktól???

és mi is van most szudánban??? miért is van délszudán meg északszudán???

és mi is folyik ott a "majdan" venezuelában??? az mennyiben fáj a ciá nak??? 5 milliárd vagy esetleg sokkal több??? és miért is kotornak bele brazília belügyeibe...eccerre csak lett egy brazil ügy, addig nem volt??? kinőtt a majdan ból???

szóval ismersz engem, honnan és hogyan...milyen mélyen??? és tucc e valamit rólam amit én sem tudok magamról???

szerencséd van meccs szünet van szenvednek az arsenal meg a mumu...és már 00 gól is van kibaszott sok gól

szóval hogyan is van ez az agymenésed rólam, mert ugye a témához sohasem, mert ahhoz segghülye vagy de hozzám valami perverz vonzalom ez??? inkább a macskádat vagy a kapufát!!!

brühüyyy
kkk

amíg a fejessaláta ázik, addig lesz rád időm utána elő kell készítenem az ebédet, ma nem megyek étterembe...isteni finom beafsteak em van puha mint a vaj...

na jó elhagylak majd írjál ha errejárok belédnézek...de rügyezzél már ki hátha kinő néhány tulipán rajtad mert anélkűl kibaszott randa egy alak vagy

brühüyyy
kkk (vagy ez már volt???)
@Rodeo36 11: stirlic sok a rizsa!
szerintem te még magadat is megdumálod, hogy fasz vagy:))

téged kéccer kell majd eltemetnünk, hogy egyszer elhúzz az örökvadászmezőkre:))
@taga20:
akkó' most ennyiben maradunk, arsenal 2 mumu nulla...

te meg 0000000

brühüyyy
kkk

már el is akarsz temetni??? és milyen temetést gondoltál???
@Rodeo36 11: természetesen ágyútalpast.

és ez a zene fog szólni.

www.youtube.com/watch?v=j3qIBHStUc0

habának köszönöm:)))
@Philip F. Queeg: Tagabácsi olyan "jelentős" személyiség, hogy a ruszkik legkölebbi hekkelő akciója az érdi esztergaműhely lesz. :)
@Gábris szomszéd: ahogy mint mindig, most is a faszt ragadtad meg a lényeg helyett.

de mit lehet várni egy jobbikos marhától:))
@Gábris szomszéd: marósműhely lesz az pubi:)

szerinted mi a különbség az eszterga és a marógép között?

nagyon egyszerű a mekfejtés, olyan mint te:)))
@taga20: Tök mindegy. Akkora marha mint te, úgyis csak egy van az országban. :)
@Gábris szomszéd: hogy hűlne rád a bőr ártu!:)

na segítek.
az esztergánál a munkadarab pörög a szerszám áll.
a marónál a szerszám pörög a munkadarab áll.

ja és:)))

www.napiszar.hu/showPost/Mit_csinalsz_dragam
@Gábris szomszéd: haver, veled az a baj, hogy mindent tucc, de semmit sem tudsz!

:)))
@Gábris szomszéd:
eszt azért -alkalomadtán- plagizálom tőled... és a zeszterga meg a marógép különbsége...hát az egyik eszterga a másik marógép ez ilyen eccerű még érden is, persze rovásírással nem lehet egyiken sem, hacsak nem kopírmaró...aszt még nem kérdeszted meg a segédesztergányostól, hogy akkó' a horizontál fúró az mar vagy esztergál?

brühüyyy
kkk

és még el is akar jönni a temetésemre...nem tuggya, hogy...dehát majdmegtuggya...hááát nem kedves???

ágyútalpon a whyskey-s üveg fest jól, nem egy marék hamu...azzal lehet billegtetni...most majd billentek egyet rajta
@Gábris szomszéd:
jaaaaa, mar ha nem esztergál

brühüyyy
kkk

úgy mint a Blöki a lábtörlőbe
@Rodeo36 11: és akkor még a reszelőzsírról nem is dumáltunk.

elküldenélek érte:))
@taga20:
én meg a kanyarfúróért...minő ricsajokkal akarod hamvaim békéjét letámadni???

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: most mondjam aszt, hogy hulla jelöltnek sem könnyű az életünk:))
@taga20:
ebben az a menő aki a programot írta... és csak utána az aki szerszámokat megterveszte, hogy hány axis??? ha ügyeskedik lehet 12 is, egészen tűrhető a felületi simasága, de szeretnék látni egy olyat ami egy teljes hajócsavart munkál készre azután hogy a precíziós öntőformából kiszedték

ez milyen öreg eljárás... én használtam a 80-as években olyat, ami 12 metrikus tonnás acélöntvényeket munkált meg, igaz akkor még kopíroztunk egy gipszmintáról

zene???

brühüyyy
kkk
@gazoló: azé figyelted a teknikámat binyiglis!

:)))
@Rodeo36 11: jó, aszt vágom, hogy te esztergáltad a halálcsillagot is:)

bástyaevtárs, benned mindig aszt szerettem, hogy szerény vagy:)))
@gazoló:

Bözsi nénit nem lehetne véletlenül megállítani?
@taga20:
igen, szerénységem határtalan!!!! a halálcsillagot te ismered mert te vagy ma is nekrofil...

most mi lesz??? képzeld a ruszkik meghekkelték a makarónit és most győzött, most azért győzött, mert a hekk??? vagy mert a hekket is meghekkelték???

most marjál bele kisbéla...

ügyeskeggy

most lesz a francoknál??? na mi is??? szóval franc lesz

brühüyyy
kkk
és a Kodály Zoltán zenéjére éneklik a francia himnuszt soxor... és felhúzzák a
Most olvastam, hogy Macron legalább 65 %-kal nyert.
De ki nyert ma?
@látjátok feleim szümtükkel:
ha a gecine4k csak ennyi maradt a tarsolyában a habonyművekből akkó' má' régen rossz (azaz mint a szózat: régentép)

brühüyyy
kkk

és van bözse néninek emlékműje a 3 házas faluban és két tyúkja is meg egy kokas és most látogatta meg a kappan, vitt nekijje virágcsokrot ...többre nem tellett szegény az ekklézsia
"Elismerte a Német Szociáldemokrata Pártnak (SPD) a Schleswig-Holstein tartományban tartott vasárnapi helyi törvényhozási (Landtag-) választáson elszenvedett vereségét Martin Schulz pártelnök-kancellárjelölt."

De ki nyert ma?

www.hirado.hu/2017/05/07/martin-schulz-elismerte-a-vereseget/
@látjátok feleim szümtükkel: a makaróni, semmi sem fog változni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! marad a nato, marad a nemzetköz, maradnak a terrorista akciók és a szegregáció mert ugyi a l'egalité az csak eddig tartott...la liberté szinthúgy, és ami a legfontosabb la fraternité-t mélyhűtik a jövő századig

lesz ez még úccse

brühüyy
kkk
az én próféta lelkem most képzeljétek a sok hírharang szerte atalantidában mind ugyanaszt hurrogja és most nem lehet tovább migráncsozni...vagy beépűl vagy kirángattyák

jaaaaaaaaa és nem várható béke a Levantén sem, sem a Maghrebben és ez engem eltölt mindenféle emlékekkel a veled vagyunk vietnam idejéből

most majd jön taga elvtárs és elmongya... a punkfrog megot megette a gólya

brühüyyy
kkk
(ez már volt?)
@Rodeo36 11: azé me a gazdádnak ma sem jött be a más ország belügyébe való beavatkozás, azé nem kevésbé szar alak.

egyébként, szarrá röhögöm magam rajtad, putyinon és a gecin. mekkora boldogság volt nálad, ártunál és a beteg bájerzsocánál, mikor ez a degenerált trámp nyert. itt vertétek ki a répát, hogy nem hileri nyert, ma pedig köpködöd a második szerelmedet.

mindenbe belepofáztok, kavarjátok a szart, de a végen a szarkupac közepén ültök:))
@látjátok feleim szümtükkel:
a dajcsok meg vannak hekkelve de honnan??? érkezik a hekk???
bundesmutti örökös kancellár??? és eszt híjják demagográciának??? jaaaaaaa... ha ők mongyák akkó' (h)úgy is vannya magáta agáta

még nem únnyák a bundesmuttit??? visszavonulhatna knédli készítésbe

brühüyyy
kkk
már olyan unalmas a kiskosztűmjeiben...mint anno az 50 es években a nagynéném...csak az selyemsálat is rakott fel, meg brossokat
@taga20: Viszont a te haverjaid,(süsü és társai kft.) akik nagyságrendekkel több ország belügyeibe avatkoznak be folyamatosan nem egy szarkupac, hanem a hullahegyeiken üldögélnek, amihez te lelkesen tapsikolsz az érdi minaret árnyékából. Nekem úgy tűník Rodeo sokkal inkább büszke lehet magára. :)
@taga20:
de bejött, csak nem a putyiné hanem a CIA -é, és majd emlékesztetlek rá egy év múlva (ugye addig nem ravatolozol fel???), hogy minő repeső boldokkkkkkkkksákkkkkkkkk lesz a francoknál, semmi sem változik a staus quo marad vagy ha nem jönnek a tenoristák

www.youtube.com/watch?v=LJ1TtdmDXA0&ytbChannel=Onegin65

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: mi van száncsopánzá? told még tovább a ruszki agitproppot, me ez eddig maksz két rubelt ér!

szánalmas szar vagy te is, a mai napon is!
444.hu/2017/05/07/macron-nyerte-a-francia-elnokvalasztast

A hollandok után a franciák sem kértek a szélsőséges náci politikából.
A német politikában sem várható változás.
A putyinszopó kis fasiszta országok meg ki lesznek baszarintva az unióból és helyreáll az európai egység.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Ja, és szép volt lányok, szép volt ETO.
@gazoló:
és ő aki senkitől nem rettegett, mert mikor be le sem volt írva a partitúrába akkor is bedobott egy két magas d-t a magas c felett

www.youtube.com/watch?v=3K9vZhHcpIo&ytbChannel=Zoran%20Stankovic

www.youtube.com/watch?v=8S2rIWZ9zU0&ytbChannel=BestOperaSingers
brühüyyy
kkk

a többit majd megláttyuk????
@taga20: Szedd össze magad haver. Próbálj meg a személyeskedés heyett, érveket is felvonultatni. :)
@taga20: Ha már annyira szíveden viseled a francia demokráciát, kikapcsolódásként olvasgass egy ki idegenlégiós blogot. :)

"A nepáliak az utóbbi másfél évben rázúdultak az ezredre, és nagy részük olyan minőséget képvisel, mint a kínaiak. Igazi anti-katonák. Az erőltetett létszámbővítés egyik hátránya. A laktanyába visszaérve egy másik nepáli a szakaszomból lebukott, hogy kilopja a WC-ből a papírt. Ez már tényleg a legalja volt. Békaügetésben végigküldtem a század épülete körül, közben azt kellett kiabálnia, hogy „WC-papír tolvaj vagyok”. Amikor a lábai felmondták a szolgálatot, folytathatta kúszva. Végül elküldtem a klotyót sikálni, és a szakasz összes takarítását is megkapta arra a hétre.

A szakasz angol rádiósának ekkor járt le a szerződése, a távozása is angolosra sikerült. Az Aubagneba indulás előtti utolsó éjszakán jól berúgtak a többi angollal, majd kitalálták, hogy elkezdik egymást verni poénból. Ez részegen biztos jó ötletnek tűnt, és persze az ünnepelt kapta a legtöbbet. A srác arcát a leszerelés előtti búcsúfotóra le kellett púderezni, de még így is kék-zölden virított.

Közben megvolt a következő, menetrendszerinti francia terrortámadás is. Egy arab a Champs-Élysées-n posztoló rendőrökre nyitott tüzet Kalasnyikovval, egyet megölt és kettőt megsebesített közülük, mielőtt vele is végeztek. A merénylőt korábban több évtizedre lecsukták különböző rendőrök elleni támadásokért, ő a sitten végig azt hangoztatta, hogy rendőrt akar ölni, mégis volt egy idióta bíró, aki harmadolta a büntetését és idő előtt szabadlábra helyezte. Indoklása szerint a tag nem volt veszélyes, mert a Rendőrséget általánosan fenyegette, és nem egy konkrét rendőrt. Végülis igaza lett, néhány hónap múlva nem egy konkrét rendőrre nyitott tüzet, hanem általánosan mindegyikre, amelyik az útjába került."

francia-idegenlegio.blog.hu/2017/05/04/121_felkeszules_malira
@Gábris szomszéd:
a taga elvtárs a maró mester??? nem tuggya most sem megmondani, hogy miért tapsikol a makaróninak???

semmi (AZAZ NULLA) változás lesz, minden marad a régiben...azaz akinek eddig szar volt annak még szarabb lesz és akinek eddig jó volt az meg hallgat mint szar a fűben

én büszke vagyok magamra és ez nem függ attól, hogy holmi taganovics andrjushka borostyán mit hörög???

a világ megy tovább... és most egy hekkelés begyütt!!!!!!!! mit mondtunk? te meg én???

na most a hekk és akkor meg lett hekkelve az akárhány százalékához??? vagy hogy is van ez???

nem értem???

kkk
brühüyyy
@Oxica: a többes szám nem stimmel. Csak Magyarország ilyen
@Gábris szomszéd:

fraternity süsü egyetemen most lett vége a...zelőzetesnek

a gyereket a fraternity szokásai szerint leitatták hulla részegre (szószerint) és utána leesett a lépcsőn 15 métert és össze vissza törte magát de nem kapott elsősegályt mert a fraternity majd elintézi egyébként is orvostanhallgatók!!!!!!!!!!!!!! és a gyerek szépen megmurdelt... most beszélnek róla, hogy mi is ez meg miért ahelyett, hogy bebasznák a kóterba az egész bandát 4500 évre felezés nincs

de ott jogrend van

a 15 éves néger gyereket a sarki rendőr lelőtte még nem tudni miért, egy bizonyos, hogy már nem él

van ám rend

brühüyyy
kkk
és közben a moszkva folyó híggyán tenoristákat agyusztálnak mert államellenes... azért a süsüéknék 6724 év jár vagy halál...mert ott szabaccság is van
@Oxica:
nyugtával a Napot

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
most majd megint jön a kanyar, hogy ... és hogy a CIA Yemenben nem...Etiópiában sem...afganisztánban sem, brazíliában sem, venezuelában sem, colombiában sem, szíriában sem iraq ban sem, mi maradt ki??? jaaaa ájrópa az meg nato "szöveccséges" fizeti a chet hogy el legyen foglalva

brühüyyy
kkk

és akkor ma még egyetlen putyint sem mondtam és az oroszok sem szerepeltek sehol nálam de ez is bűn ezért taga szertint élve hamvasztás jár ágyútalpon recsegő nudlizajra
@Gábris szomszéd:
közben kurva nagy bajba került az NBA!!!!!!!! a raptor ok kikapőtak 3x a cavallier ektől ami aszt jelenti, hogy max még egy meccs lesz azaz elesnek 2 másik meccs teljes bevételeitől ami kb 50 millió usd, csodálkosznék!!!!!!! (nagyon) ha ma a raptorok (kedvenc csapatom) nem nyernének) buzinicc az buzi nicc

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
Vive la Franc -ba

namitmondtam???

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
ugye leírtam még ezelőtt a zászlóerdő előtt, mi is lesz... és íme!!!! máris

dehát valaki vagy tud vagy nem tud...az a 2 PhD nem akármi ám???

brühüyyy
kkk

most várom haba reagálását...a kép meg van ám hekkelve...de ki hekkelte meg??? még a DNS -ét nem ismerjük pedig az ivarsejt hordozza!!!!!!!!!!!!!!!!
@Gábris szomszéd: az oroszok által futtatott ribancnak jobban örültél volna, mi?:)))

újabb szög lett volna a koporsóban, de nem lett.
az átlag európai nem kér a szar putyini/orbáni világból.
@Rodeo36 11: A francok sokáig nagyon jól éltek a gyarmataikból, aztán elkényelmesedtek. Ez mutatkozott meg a II. VH. számukra dicstelen eseményeiben, később a bevándorlókkal szembeni gyengeségükben, ez pedig ma a szerves folytatás! A globális elit ezt meglovagolta, a hülyéket megvezették. Így jártak! :)
@taga20: El vagy tévedve, de már megszoktuk. :) Na de mit is vártunk ott, ahol több a mecset mint a templom? Ahol muszlim nők vertek meg franciát mert bikiniben napozott? Ahol az elmúlt pár évben több muszlim merénylet volt, ahol papot öltek meg stb. Haver tényleg szar ez a putyini francia világ. :)
@Gábris szomszéd:
pais comentários
Claude Michaud
Claude Michaud2 anos atrás
There will never be voices like them - a real treat - thanks for posting.
The best looking couple of the opera. Powerful voice, Italian bites in their singing.

www.youtube.com/watch?v=RnUSYh_oiO0&ytbChannel=operalover9001

Maria Callas as Tosca and Franco Corelli as Cavaradossi sing the act I love duet from Puccini's Tosca.
New York 1965

www.youtube.com/watch?v=aKMfW-4aW-A&ytbChannel=Lohengrin%20O

Highlighted comments from the commenters below:
-From BZBlaner:
I think Callas is the only singer who starts the ascending trills on middle-low (E4)
-From Leo Henry:
maria callas didn't exist! it's all a dream
-From Lohengrin O:
Callas sounding Heavier than Elena Nicolai and more Heroic than Birgit Nilsson

Fixado por Lohengrin O
Leo Henry1 ano atrás
maria callas didn't exist! it's all a dream
Responder 31

jmiller05
jmiller051 ano atrás
Truly gigantic chest tones. Amazing that Callas could seamlessly transition from Tigress to the fragile lachrymose tones in the final scene, all within a few minutes of each other.

www.youtube.com/watch?v=aKMfW-4aW-A&ytbChannel=Lohengrin%20O
@Gábris szomszéd:
kkkkkkkkkkkk
jaaaaaaaa a gyarmatok...hát az imperializmust mindíg elfelejti a taga??? vagy sohasem tudta a seggfej???
asszem az uccsó!!!!!!!

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: "A globális elit ezt meglovagolta, a hülyéket megvezették. Így jártak! :)"

mongya eszt egy full hülye, aki remeg a putyini rendszerért!

szerintem isten tényleg hülye, ha ilyen angyalféle barmokat teremtett. igaza van az ír csókának!

na megyek aludni, me itt tort ülnek az ügynökök.

jóéjt, stirlic és ártu evtárs, ez most nem a ti napotok volt!:)))))))
@Gábris szomszéd:
kösz amíg én a tiedet hallgatom hallgasd meg eszt női baruiton
www.youtube.com/watch?v=6GVRHpOC_MQ&ytbChannel=Lohengrin%20O

brühüyyy
kkk
@taga20: Örülök, hogy vannak köztünk igazán bölcs marósok is. :)
@Gábris szomszéd: addig is a kedvenc énektanárom mesélte, hogy kezdő karmester korában kórusokat vezényelt és amikor belépett az egyik próbára azonnal szólt(KKKKKKK) az a nő azonnal hagyja el a basszust..és akkor a kórus el kezdett röhögni, ő a basszus alapja

a gyűjteményedbe:
www.youtube.com/watch?v=8VRVyn2fOBU&ytbChannel=Lohengrin%20O

brühüyy
kkk
@Gábris szomszéd:
Highlighted comments from the commenters below:
-From Shahrdad:
William Weaver was a young man living in Italy when he and a friend wen to Naples to hear Callas in Nabucco: "Orchestra and Chorus outdid themselves in generous vigor; but our attention was focused on Callas, in the role of the wicked, treacherous, finally penitent Abigaille, a complex, unlikeable, and yet moving character. What I remember most vividly of Callas's interpretation that evening was at the end of her great scene, "Ben io t'invenni," in which, having stolen a vital document, she is free to usurp the throne and expresses her determination to do that very thing.
The set was a challenge: a huge, steep flight of steps, with the throne on a confined platform at the top. Callas began the aria below the steps, then as she continued singing, she moved up the high flight, occasionally descending a step or two, as if physically to express her lingering hesitation about her plan; but then, as the aria ended, she climbed straight to the little platform and , on the final, ringing high note, she sat down squarely on the throne. Sitting down is not the usual way a soprano concludes a great scene. More likely, she was stride toward the footlights, or raise a triumphant arm, or--in more pathetic cases--faint. But Callas's taking her seat was such an unusual and dramatic assertion of power that the audience gave her an ovation.
During the aria--indeed, during the whole performance--I had admired Callas's apparent self-assurance. Unlike most of her colleagues, she sang the whole difficult and (in the way of Italian theaters then and now) probably under-rehearsed role without ever looking at the conductor. And yet she was always perfectly in time, every attack was clean, precise. Similarly, when she had to negotiate that menacing flight of stairs, she never once looked at her shoes of raised her skirts timidly, to avoid a stumble. She displayed total confidence.
Later I learned--as all her fans did--the simple reason why she never looked at the conductor: she couldn't see him. tremendously near-sighted, during rehearsals she wore big, thick glasses and learned every position, every movement as thoroughly as she learned her notes. Then once the performance was in progress, she moved entirely on instinct. It was an example of how she was able to turn a defect into a positive merit."

-From Khalid Al-Thani:
Early Verdi was bel canto on steroids indeed! And no one ever handled the fatal demands of the role like la Callas. It was suggested by Serafin for EMI to record this role in her first batch of studio recordings but what a loss it never happened

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
ez élő Mexico city 1951!!!!!!!!!!!!!! élő

www.youtube.com/watch?v=eYw0MiOs10w&ytbChannel=Lohengrin%20O
és egy ilyen trubadúrt manapság????

ha valaki tud??,ide vele!!!
brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
Highlight comments from the listeners below:
From philipc67:
She sets the standard with her very first Leonora, live in Mexico in the summer of 1950. She was not yet 27 years old and prepared the role alone. This is indeed sublime singing, observe the even placement of the voice all throughout the range, the reining in of her Assoluta instrument to produce those miraculous soft trills and chiaroscuro tones, the total control of diminuendo and pianissimo, the superb phrasing, her trademark "tears in the voice" like black diamonds, that violent high D-flat which comes out of nowhere. She will do it again six months later at the San Carlo di Napoli under Serafin in a somewhat more refined and restrained interpretation. Other singers (Sutherland, Price, Caballe et al) take their time with this piece, showing off indulgent high notes etc, but Maria invests it with the despair Verdi must have imagined. I listened to this the other evening, having survived a bad day, and she made me WEEP. Not one of all "the others" can do it.

ez a jegyzeteidhez!!!!!!!!!!

brühüyyy
kkk
hagyd a tagát beteg...gyógyszerezni kell
@Rodeo36 11: Nagyon köszi. Közben azon merengek, hogy lehet ilyen zseniális zenéket alkotni?

youtu.be/2fdNBjCBpaA

youtu.be/uyypHlrZsgg
@Gábris szomszéd:
nehogy kimaraggyon a lényeg
www.youtube.com/watch?v=eYw0MiOs10w&ytbChannel=Lohengrin%20O

brühüyyy
kkk
1950 Mexico city

és önmaga tanulta be a szerepet
@Mariann19:

Szia tessóm a kéziben!

Tényleg remek nap volt ez a mai.

"Nagy Laci, Csaszi, Jamali, Mikler Roli, és korábbról tudtuk, hogy Ancsin és Nagy Kornél is hiányzó lesz. "

Amikor néggyel vezettünk az első félidőben,szerettem volna azt mondani,nélkülük is van élet,de nincs)

A lányokat bevallom nem tudtam megnézni(
De lehet,hogy így jobb,megúsztam infarktus nélkül!
A sport kettőn éjjel megnézem)
Be vannak káészítve a 'cuccok) Egészségünkre!

Fantasztikus siker))

Köszönet,gratuláció a lányoknak és persze "külön(semj) tagának is a támogatásért)
@taga20:

neszeszmájlik))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Franciáknál kétharmad. :)
Olvastam nemrég, hogy a francia szélsőjobb erőteljesen szeretne elfelejtkezni arról, hogy maximálisan üdvözölték és bátorították a '70-es, '80-as években az arab bevándorlókat, merthogy azok a tradicionális zsidó negyedek elhagyására és kivándorlásra késztették az ottaniakat. Mára meg lett az eredménye.
@Gábris szomszéd:
a makaróni győzelme vegyes érzelmeket váltott ki és néhányan már aszongyák, hogy unalmas és hogy jobb híjján lett Holland után elnök akinek az elismercsége 4 azaz négy % minden idők legalacsonyabbja... azonnal be is van árnyékolva a makaróni, mert most majd csinálnia is kell valamit és az meg abban a körben ahonnan érkezett nem divat

de eszt ne mondd meg a taga nak meg hörögni kezd

lesz még egy unalmas vagy tenoristás vagy mindkettő 5 éve a francoknak...a tarthatatlan status quo és aszt sem szabad elfelejteni mekkora mennyiségű szavazat érkezett a változásra...szvsz meg van hekkelve az egész...valakik meghekkelték a francokat és most majd kezd nekik sajogni...napokon belűl sokkal többet fogunk erről hallani

brühüyyy
kkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

széljobb????: ezek a szellentések nagyon unalmasak már!!! szélbal meg balközép jobbközép és a centrista csak aszt tu'nnám minek a centristája, és mit fog csinálni???

az atlantisták szeretnék elfelejteni a gyarmattartó imperialista jelenüket (lásd még British Commonwealth és franc érdekszférák -OAS???- és a legnagyobb demokrata a legnagyobb imperialista is egyúttal fegyvereinek hatása szerte széjjel láccik, vizipisztollyal sétáló 15 éves gyereket lepuffant a sarki rendőr és még ejnye bejnyét sem kap...)

most minden folytatódik, semmi sem fog változni és a tuggyukkiknek ez az érdeke, nyertek makaróni önmaga a hekk!!!!

brühüyyy
kkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Atyaég az már tényleg a világvége, amikor kiderül, hogy a tudjukkik és a francia jódemokraták a nácikok kottájából játszanak, több mint 40 éve. ;)
@Gábris szomszéd:
én mintíggg nATTYON SZERESSEM, mikor a xenofóbia az csak bizonyos nációkra vonatkozik a többiekre meg nem...és az, hogy útálnak valakit az náluk teljesen természetes...most éppen levédiabasznádot basztattya a makaróni is...meg az oroszokat...a szaúdiak azok arany bogarak foglalatban...még akkor is amikor szerte széjjel bombászgatnak ugyanúgy mint a hollóék csak úgy berepülnek bombassznak egyet és már mennek is vissza na az nem rossz most hogy az UNESCO kúrvára lebaszta netán yahoo elvtársat és bűntársait a netánka az most jajjjong meg ájvékol, hogy báncsák a kausztikáját pedig most ő rasszista és xenofób meg apartheid...de az jó apartheid jobb ha tuggyuk és már van is aki meg is magyarázza...

most makaróni a hekk a franc elnökválasztás meg lett hekkelve ez már bizonyos

brühüyyy
kkk
"...van ám itt egy 4D-s mozi is, méghozzá az Emlékezés temploma mellett. Egész estés filmek helyett pár perces animációs rajzfilmeket vetítenek a 9 férőhelyes moziban, három embernek már bekapcsolják a vetítést."
Meg van itten pénz kérem, csa még az nem világos, kinek az érdekében.

hvg.hu/itthon/20170508_Meglatogattuk_Bozsi_nenit_akivel_Orban_szemelyesen_konzultalt#rss

A legjobb az egészben, hogy a miniszterelnök csak oda megy személyes konzultációra, ahol hatan laknak? Talán fél a saját népétől?
@Rodeo36 11: A szaudiak különösen is kedves szövetségesei az usácskának. Főleg amikor nőket végeznek ki a nyílt utcán vagy épp 17 éves ellenzékieket fejeznek és feszítenek keresztre, mert részt vettek mondjuk egy kormány elleni tüntetésen. Ilyenkor persze nincs megdemokratizálós bombázás se szankciók és a siratófalnál sincs nagy siratás. Ki érti ezt? :)

www.atv.hu/kulfold/20151016-brutalis-kivegzes-var-egy-tizeneves-fiatalra-szaud-arabiaban

www.blikk.hu/aktualis/krimi/brutalis-a-nyilt-utcan-fejezik-le-a-noket-szaud-arabiaban-video-18/6xvlv62
@Gábris szomszéd:
na, majd a makaróni, na az, majd rendet tesz, attól fognak koldúlni

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Lesz ott tejjel mézzel folyó, hiszen gyökeres reformokat ígér, és visszahozná a régi szép idők liberális Európáját. Kár, hogy a krumplit és netán yahoooot még nem kérdezte meg erről. :)

index.hu/gazdasag/2017/05/08/emmanuel_macron_francia_elnokvalasztas_2017_jonnek_a_libearlis_es_felforgatjak_franciaorszagot_eu/
Bayer lovag elv, akarom mondani nertárs taknyukon és vérükön rángatná ki a civileket a parlamentből. Kivéve a fidesz kezit-lábát csókolgatókat. Cöf-cöf-cöf.

Kéne rá még egy lovagi ing.
A viszkető kezűeknek meg egy kis gombaölő kenőcs. A nyelvükre. Is.
@Gábris szomszéd: Olvastam. Ezért írtam. Rögtön kezdődött a prüszkölés. :)
@látjátok feleim szümtükkel:

ezzzz a cikkből)

"Az állatok nem csak köszönés szintjén kerültek szóba: Bözsi néni elmondása szerint egy régi újságcikk kapcsán arról is beszélt neki Orbán Viktor, hogy ő hogyan segített apósának a birkáknál abrakolni meg etetni"
@gazoló: Akkor ezért terelgeti olyan profin a fideszbirkákat? ;)
@látjátok feleim szümtükkel: Bayer elvtárs az igazi vérpistike. Nagyon bátor, amíg nem neki kell cselekedni. A papír meg a net mindent elbír. A szoba biztonságából roppantul erős tud lenni.
Egyszer látnám, hogy az ilyen párt-ideológusok az élre állnak és a saját testi épségüket veszélyeztetik az oly magasztos elveikért.
@The real Donky: A YouTube-csatorna tanúsága szerint Hollandiában történt az alábbi eset, ahol a kupacnyi rendőr és a gázspray is csődöt mondott volna egy őrjöngő, szemmel láthatóan nem Európa-színű betolakodó befogásakor, ha nincs a közelben egy, a politikai korrektséget szerencsére hírből sem ismerő, négylábú kollégájuk. ;)

youtube.com/watch?v=baLHlQkO4h4
444.hu/2017/05/08/szel-bernadett-feljelenti-a-jogaikkal-elo-allampolgarokat-taknyukon-es-verukon-kirangatni-akaro-bayer-zsoltot

Szép Bernadettet simán el tudnám képzelni a Momentumban, mint vezéralakot.
Piszok sok energia szorult ebbe a bátor nőbe. Kár hogy így összefogás nélkül, az erők szétforgácsolódnak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/05/08/nem-kizart-hogy-meszaros-lorincnek-csinalnak-helyet-schmidt-maria-cegeben

Közben meg, amíg a magyarok acsarkodnak, mészaros elvtársnak megint jól indult a hét.

"Érdekesség: a svájci cég 470 forint körüli átlagáron jutott a részvényekhez, a nyilvános vételi ajánlat után viszont az árfolyam 535 forintra ugrott. Így jó érzékkel 690 millió forintot csinált a befektető két nap alatt.
Mészáros Lőrinc térnyerése több okból is logikusnak tűnik. Egyrészt a felcsúti vállalkozóisten már korábban is érdeklődött a BIF iránt, legalábbis a Figyelő erről írt tavaly. Másrészt pedig az állami pénzből exponenciális tempóban gazdagodó Mészáros, vagy emberei már több korábbi Spéder-érdekeltségben is átvették a bukott bankár helyét – elég pont az FHB-ra gondolni."

A lápimagyarok, (különösen bözsi néni) megint örülhetnek e csodás sikereknek.

"helló röfik", az basszameg az.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: mehááát ugyi a vezényló vagyonkáját önmaga nem tudja kezelni, hisz kifolyik az ujjai közül a pénzecskéje, ilyenkor jön a szép és okos BARÁT aki megsegíti a szegény minielnököt:

Orbán Viktor egyre szerényebben él

Vagyonnyilatkozata szerint a miniszterelnök egyre kisebb vagyonnal rendelkezik, fizetése, cafeteria kerete nem nő.

hvg.hu/gazdasag/20170508_orban_cafeteria
meugyi a zállam mindig jó és bölcs:

Még mindig nem fizettek a veronai áldozatoknak, a KLIK menekülne az anyagi felelősség elől

Még a törvényt is úgy változtatnák meg, hogy az állami oktatásirányítás kibújhasson a nagy összegű kártérítés megfizetése alól.

444.hu/2017/05/08/meg-mindig-nem-fizettek-a-veronai-aldozatoknak-a-klik-menekulne-az-anyagi-felelosseg-elol
MIVAN? NEM TECCIK VALAMI?????

NEKÜNK ( nem fidesz rajongóknak ) SEM a BAYER féle kirángatás, meg az OR BÁN féle viszkető tenyér!

www.hirado.hu/2017/05/08/veressel-fenyegetett-egy-allamtitkart-a-jobbikos-szilagyi-gyorgy-kepviselo/
@Gábris szomszéd: Azusábanmegverikanégereket.
De most tényleg. Ez mire válasz? Arra, hogy nem is olyan rég a radikális jobboldal még kedvelte az iszlám világot (gondolom az erélyes rendtartási technikái miatt)?
Király. :)
index.hu/belfold/2017/05/08/autistak_iskolaba_jaras_abcug/

Értjük. 6 fős településnek kell 500 milliós fejlesztés, ezeknek a gyerekenek meg nem jut normális iskolai ellátás, neekik órákat kell szülőstől utazgatni.:(

Mellesleg Bözsi néni a filmben látható keretet miként tudja egyedül művelni? Vajon hány foglalkozatottat jelentett már be a navhoz?
Mellesleg a miniszterelnök miért nem a borsodi részekre megy nemzeti konzultálni? Ott tudnának neki valami újat is mondani.
@The real Donky: Szerintem két hajóban evezünk. :)
@Gábris szomszéd: ű
elolvasva a cikk legnagyobb részét az engem igazol, a status quo megtartásával nem lehet reformokat létrehozni, vagy állam által felvett hitelekből és ez még inkább az állam nemzetközi bankok felé kiteccségét eredményezi nem is beszélve a kamatokról amit szintén ki kell gazdálkodni, úgy nem lehet munkahelyet teremteni, hogy kirúgdosunk kismillió állami alkalmazottat...a munka nélküliség a kapitalizmus egyik fegyvere nem fogja feladni

a többi rablómese

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Na és ehhez mit szólsz? :)

Ahol megengedett a rasszizmus: zsidó nemzetállamként határoznák meg Izraelt. Akkor most vallás, vagy faj? Nem új a felvetés.

Négyéves szünet után felújították Izraelben az országot „zsidó nemzetállamként” meghatározó törvény parlamenti elfogadását célzó folyamatot – jelentette vasárnap a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.

A törvényt ismét Jarív Levin turisztikai miniszter, a Likud politikusa terjesztette elő az izraeli parlament, a kneszet törvény-előkészítő bizottságában, amely egyhangúlag elfogadta az indítványt. A törvényjavaslat az alaptörvények sorába emelné Izraelnek a zsidó nép nemzetállamaként történő meghatározását, és kimondja, hogy minden izraeli törvényt ennek az elvnek megfelelően kell értelmezni. Tehát ez azt jelenti, hogy alkotmányba foglalnák a faji megkülönböztetést.

Atyaég mikor indulnak az amerikai megdemokratizálós, emberijogokat védős bombázások? :)

www.hirado.hu/2017/05/07/izraelben-negy-ev-utan-ismet-elovettek-a-zsido-nemzetallam-torvenyt/
@Gábris szomszéd: Ezen sokat segítene, ha általában arra reagálnál, amit írok / írunk. :)
@The real Donky: Igen de van amikor nem egy konkrét reagálás, ha mondjuk neked írok. ;)
@Gábris szomszéd:
a holló és az anti találkosztak megint ott knesszet sötét folyósóin...namost akkor ez aszt is jelentheti, hogy meg lehet kezdeni a mindenhonnan való deportálásukat is, és ejtőernyősztetni őket a nemzetállamukban??? iki lenne akkor a francok új elnöke a makaróni deportálása után???

brühüyyy
kkk

van ám üröm az ürömben
süti beállítások módosítása