Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hvg.hu/itthon/20240328_magyar-peter-gulyas-schadl-sms-varga-ugyeszseg?s=hk "Gulyás: Magyar Péter ... (2024.03.29. 09:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.04.26. 12:49 Fabius

Orbánék orosz megyét csinálnak belőlünk?

Őrült kíváncsian várom, hogy mi sül ki a legfrissebb Gyurcsány bullshitből, miszerint neki olyan papírokat mutogattak ami megmagyarázza, miért szopott a magyar kormány vérhólyagot Putyin faszára.

orban-putyin.jpg

Valami oka kell, hogy legyen annak a lelkesedésnek, ami az elmúlt 7 évben ebben az ügyben tapasztalható, és ne fárasszuk egymást ezzel a keleti nyitás nevű balfaszsággal.

- Kiss Szilárd "diplomata" úgy pörgette a vízummutyit Moszkvában, hogy attól a Fidesz funkcik gyomra is felfordult. Leveleznek egymással, próbálják Kisst megfékezni - amíg az közben két nemzetbiztonsági vizsgálaton is megbukik - de minden csak rosszabb lesz. Végső érvnek bedobja a moszkvai nagykövet, hogy héló, Kiss madamkája szovjet orosz kém, baszki! Mi történik? Nem, hogy a vízummutyit nem számolják fel, hanem egyenesen vízumközpontot adnak Cvetkova és rajta keresztül az orosz szolgálatok kezébe.

- A GRU emberei többet voltak kvázi háborút játszani Bőnyben, mint legó MIG-et építeni otthon a gyerekkel.

- KGBéla lebukása óta Putyin brüsszeli lobbistáját úgy hívják: Orbán Viktor. KGBéla ügynek következménye? Semmi a világon.

- Magomed, a csecsen pont ugyanazt engedheti meg magának Budapesten, mint Groznijban. Szabadon fenyegetőzhet megtorlással, fizikai erőszakkal pont úgy, mintha itt is Kadirov és nem Orbán lenne a teljhatalmú kényúr. Sőt, egyenesen menőzhet azzal, neki itt a parlamentben spanja van, mi baja lehetne? Következmény? Semmi a világon. A legtermészetesebb dolog, hogy ma csecsenek a mi hazánkban magyar állampolgárok arcára szarhatnak Magyarország kormányának asszisztálásával.

- Katrein Ferenc ex kémelhárító, egykori műveleti parancsnok elmondja, mi-merre-mennyi az orosz szolgálatokkal, hogy ezek mennyire otthonosan vannak minálunk, hogy a letelepedési kötvény mutyival semmivel nem bonyolultabb ügynököket juttatni az országba és így az Unióba, mint Kissék biznisze idején, és történik bármi? Semmi a világon.

Hacsak azt nem vesszük történésnek, hogy Vlagyi homlokukra szorított tenyérrel tologatja őket időnként,  mert példás a lelkesedés fiúk, de ez a szívóerő azért már fááááááj. Szóval kíváncsi vagyok Gyurcsány kezében van-e tényleg bármi. Mert ettől egy módon lehetne undorítóbb az orosz csomag, ha nem muszájból, hanem önként történt/történik.

 

334 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr5312455575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez lemaradt:

Szijjártó szerint a magyaroknak azt üzeni a történelem, hogy nincs okuk félni az oroszoktól

A történelemhamisítás már elég rutinszerűen megy kormánypárti körökben, de még ezen belül is meglepő az az interjú, amit Szijjártó Péter adott a lengyel Salon24 nevű újságnak. A kérdező Igor Janke volt, aki 2013-ban a Fideszben ünnepelte életrajzi könyvet írt Orbán Viktorról. Janke pozitív véleménye jelentősen árnyalódott azóta Orbánról a magyar kormánynak az oroszokkal folytatott különös barátkozása miatt.

Így érthető, hogy miért az oroszokkal való viszonyunk volt a központi témája az interjúnak, amit a Heti Válasz szemlézett. Szijjártó magabiztosan azt mondja: lehet, hogy a lengyelek tartanak az oroszoktól, de a magyaroknak erre semmi okuk nincs.

!!!!!!!!!!!!!!!!

„Ön lengyel, ön itt él. (…) Én nem vagyok lengyel, nem itt élek, nincs lengyel gondolkodásmódom. Magyar vagyok, és megvan a magunk történelme. Mi nem tekintünk fenyegetésként Oroszországra. Pont.”

!!!!!!!!!!!!!!!!

444.hu/2017/04/25/szijjarto-szerint-a-magyaroknak-azt-uzeni-a-tortenelem-hogy-nincs-okuk-felni-az-oroszoktol

-----------------
ennek a következményeire is kíváncsi vagyok:

Ellenforradalmi emlékművet festett le egy tüntető a Fiumei úti Sírkertben

A Fiumei úti sírkertben lévő emlékművön az áll: „Örök hála és dicsőség a szovjet hősöknek, akik az 1956 októberi ellenforradalomban életüket áldozták a magyar nép szabadságáért.” 2015-ben itt koszorúzott Vlagyimir Putyin is.

444.hu/2017/04/26/ellenforradalmi-emlekmuvet-festett-le-egy-tunteto-a-fiumei-sirkertben
Аtya Isten, ez a csúnya, cigány Zorbán már megint nem fogad szót Sorosnak és Brüsszeklnek???

Hiszen ezt személyesen Kátrány Ferenc, Soros-alkalmazott is megmondta!

Segítség!!!
Több furcsaság is van a csecsen Magomed állítólagos életútjában

Hemzseg a furcsaságoktól a magyar aktivistát befenyítő Magomed Daszajev ügye és önmaga által előadott életútja - írja a HVG hetilap.

hvg.hu/itthon/20170426_magomed_daszajev_csecsen_komaromy_gergely_kadirov
Mi van Birca csak nem személyesen ismered Katrein Ferencet, hogy ilyeneket állítasz róla? Vagy azért lett Soros alkalmazott, mert kinyottat a száját a növekvő orosz befolyás miatt? Meert azt tudjuk, hogy te is bármikor hajlandó lennél követni az OGV-i példát, és hajlandó lennél te is vérhólyagot szopni Putyin faszára. De hidd el, hogy ebben az országban nincs az a nagyságrendű oroszimádat,ami igazolhatná Vikto Orbánovics cselekedeteit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez nem hatja meg Bircát, ő jobban tudja. 1849-ben is OGV kérte, hogy jöjjön be a cári hadsereg a liberális Kossuthféle lázadás leverésére, 1946-ban még korai volt sz oroszok hazazavarása, 1956 pedig csak egy tévedés volt. Összetévesztették hazánkat a Szuezi csatornával. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem tudom, a külügyér pöcs hol és kitől tanulta a törit, de Magyarország az oroszoktól eddig csak szívatást kapott. A birkának meg nem érdemes válaszolni, az egybites agya nem képes értelmezni az egynél magasabb értéket. Egy ostoba bértroll.
Szerintem 1848-49-ben is már az a mocsokos sorosista összeesküvés állt a forradalom és szabadságharc mögött...
önkéntes putyin imádók vannak itt a blogon is.
nemsokára érkeznek egy tucat linkkel, hogy milyen szemét az "usácska"!
és ha NY Times megírja, akkor tuti, hogy a GRU-sok Bőnybe jártak, hiszen nincs elég hely Oroszországban katonásdit játszani. Ha viszont valamit az RT ír meg, akkor az tuti, hogy csak hazug propaganda lehet. Stimmt. :)
"Van bárki, aki a SZU-t választja az EU helyett?" - Orbán ellen tüntettek Brüsszelben

A budapesti rigmusok elértek Brüsszelbe, ezekkel tüntettek Orbán Viktor EP-szereplése előtt.

hvg.hu/itthon/20170426_Van_barki_aki_a_SZUt_valasztja_az_EU_helyett__Orban_ellen_tuntettek_Brusszelben
Áder János egyszerűen nem tud nem a megfelelő pillanatban kinevezni valakit

Ezt már mintha direkt csinálnák.

444.hu/2017/04/26/ader-janos-egyszeruen-nem-tud-nem-a-megfelelo-pillanatban-kinevezni-valakit
Egy bebörtönzött magyar miatt hívta fel Szijjártó az orosz külügyminisztert

dicső szovjetorosz jogrend, külön finom a jobbikos vonal :)

2016. szeptember 27-én az ukrán határhoz közel eső Orjoli területen az M2-es úton az esti órákban egy magyar kamionsofőr, Varga Károly halálra gázolt egy orosz férfit. Az orosz egy házilag átalakított rotációs kapát vezetett ittasan, kivilágítatlanul, és bár az első pillanattól egyértelműnek kellett volna lennie, hogy a magyar sofőr vétlen, a vádat ellene pedig később vissza is vonták, mégis fél évet töltött oroszországi börtönben. Az esetről részleteiben több bulvárlap is beszámolt, a nyírmeggyesi Varga Károly ügyét pedig a magyar politikusok közül a szabolcsi jobbikos parlamenti képviselő, Apáti István karolta fel (a kamionsofőr videós interjút is adott később a Jobbik házi tévéjének).

index.hu/belfold/2017/04/26/egy_oroszorszagi_halalos_baleset_miatt_hivta_fel_szijjarto_lavrovot/
@Gábris szomszéd: Fajtádat simán lebuzizta a rábatimiképeirerecskázó kormánysajtó és igaza volt akkora pancserok vagytok.
Nem keveset tolt a zsebükbe putingazda,le kellett tiltani a gázvezetéket mások előtt hogy bezsebelhessék a baksist,aztán svájcba vihesse a gcsuti sorosbérenc.
idióták:
Megtapsolták a CÖF illegális tüntetésének felszámolását az EP előtt - Fotó

"Stop Soros lobby" feliratú tábláikkal kiabáltak a CÖF-ösök Brüsszelben, ahol egy CEU-párti tüntetés is zajlott. A CÖF tüntetői feleannyian lehettek, mint a CEU mellettiek, a CÖF-ös tüntetésnek pedig végül a rendőrség vetett véget, mert nem jelentették be a demonstrációjukat.

hvg.hu/itthon/20170426_cof_ellentuntetes_brusszel
@Toportyán Zsóti: Te nagyobb pancser vagy, nemsokára mehecc a keleti frontra harcolni a demokráciáért. Oroszul tanulsz már? Tudod legalább annyit, hogy kegyelemért könyöröghess. ;)
A Fiumei úti sírkertben lévő emlékművön az áll: „Örök hála és dicsőség a szovjet hősöknek, akik az 1956 októberi ellenforradalomban életüket áldozták a magyar nép szabadságáért.” 2015-ben itt koszorúzott Vlagyimir Putyin is.
Az Origo már azt is a magyar kormány nagy sikerének mondja, hogy Brüsszel megtámadta a lex CEU-t

Műfajteremtő beszámoló arról, hogy eljárás indult Magyarország ellen.

444.hu/2017/04/26/az-origo-mar-azt-is-a-magyar-kormany-nagy-sikerenek-mondja-hogy-brusszel-megtamadta-a-lex-ceu-t
@Gábris szomszéd: Ja, ja. A szojveti újabban oroszi propaganda mindig is arról volt híres, hogy a bíbíszít alázták a tényszerűségben. Pl Katyn a nyemcik nyakába varrták, vagy mai napig is aki Molotov-Ribbentropp paktumról beszél az konteózik. :-(

Meg se történt. :-(

Még a Szolzsenyicin szerint is a szatelliták hálásak lehetnek az orosz megszállásért annyira ráfizettek a szojveti eftársak a K-európai kiruccanásukra. :-(
444.hu/2017/04/26/brusszelben-tuntetett-brusszel-ellen-a-cof

Na de ki fizette a repülőjegyet elvtársak?

"A hvg.hu tudósítója szerint némi gondot okozott, hogy a brüsszeli rendőrök nem nagyon tudták elmagyarázni nekik, hogy csak másnapra van engedélyük, mert a kormánypárti tüntetők hiányos nyelvtudásuk miatt ezt nehezen értették."

Az orbán nyuggerok, csak lápimagyari nyelvet ismerik és az elég is.
A lápimagyaroknak nyilván, hogy nem is kell egyetem, csak pálinka és kolbász szalonna.
Aztán jól elvannak a saját szarukban életük végéig, nem egy igényes fajta.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
24.hu/belfold/2017/04/26/alcivileket-roptettek-brusszelbe-hogy-ott-tuntessenek-a-ceu-miatt/

na akkor most ki akar és mit

ha zogv akar valamit aszt ti is akarjátok, meg van választva

most szopjátok le

brühüyyy
kkk
444.hu/2017/04/26/az-origo-mar-azt-is-a-magyar-kormany-nagy-sikerenek-mondja-hogy-brusszel-megtamadta-a-lex-ceu-t

Megállítottuk Brüsszelt elvtársak, most már nem fog jönni az a kurva sok euró, mert szétlőttük Brüsszelt elvtársak. Kő kövön nem maradt elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Így igaz. Brüsszel igazolta ma, hogy helyes volt a fellépés Soros illegális üzleti érdekeltségei ellen.
@rdos: Ezt mondom én is. A nyugati médiák mindig igazat írnak, az orosz kollégáik pedig hazudnak, kivéve ha mondjuk putyint szidják. ;)
Süddeutsche: Orbán terve most felborulhat Brüsszelben

Az Európai Bizottságot foglalkoztatja a magyar kormány fellépése a liberális CEU-val szemben, de Magyarországra az ügyben valószínűleg még egy kötelezettségszegési eljárás sem lesz hatással - írta a Süddeutsche Zeitung.

hvg.hu/itthon/20170426_suddeutsche_ceu
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
elvtársak, valamit tennetek kéne? nem? zokogtok, meg jajongtok mint zsidóban a fájdalom közben az van amit ogv akar és ki is röhög benneteket

ez a tény nem a putyin a hibás, hanem ti magatok és a zogv meg a bandája

brühüyyy
kkk
levédiabasznád, így szép és kecses, meg növexik

ez a röhögény
@Gábris szomszéd:

Amikor a gyakorlatozás tényét a magyar szolgálatok és a katonai elhárítás állítja, akkor pont leszarom, hogy a NYT írja meg.

Mert a "megíró" személye pont annyira releváns.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
miért? nem így van??? tucc valami mást? mencségedre felhozni?

ájvékoltok a cöfösök meg közben a ti pénzeteken túráznak brüsszelban, persze ordítozva és nemzeti színekben meg röhögényben

ez ma levédiabasznád immár 27 éve???

brühüyyy
kkk
@Fabius:

kis ujjgyakorlat, c-mollban balalajkára és aknavetőre tankkal és üstdobbal meg hurrá val

ugyanúgy, mint a többiek m ost éppen drilleznek (csak be drillezzenek) a koreai félsziget mellett ott meg a ki tud nagyobbat fdurrantani bafőzelékevő verseny van és már páran be is szartak ugyanúgy ahogy ti is levédiabasznádon...le vagytok rohanva???
a nato is meg a csecsenek és még ráadásúl a KGB meg gurkalap és búrkalap és rozinénnye főkötője,
vidám hely ez a levédiabasznád

dolgozni is szoktatok, vagy csak drukkoltok???

brühüyyy
kkk
@Fabius: és azt az "állítást" te hol olvastad? Ja és ne legyünk már komolytalanok lécci. :)
Fideszes rongálók üzentek a Jobbiknak: „Lopjatok ti is”
A kormánypárti idea csak lopással és tolvajlással tudja azonosítani az ország vezetését. :)

alfahir.hu/2017/04/26/jobbik_csonka_laszlo_kosa_lajos_oriasplakat_rongalas_orban_viktor_simicska_lajos_lopas
444.hu/2017/04/26/vajudtak-a-hegyek-es-egeret-szultek

"Ennyi volt a Fidesz reakciója arra, hogy Brüsszel eljárást indít a lex CEU ellen."

Nyilván csak akkor kezdenek el visítani a patkányok, ha elzárják a pénzcsapot. Addig csak beleröhögnek a g..ik, a brüsszeliek pofájába.
Amíg dől a lé Brüsszelből, addig ez fog menni. Kimegy a g..i és rászarik az asztalra (a néppárt asztalára is), aztán ünnepelteti magát.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@MaxVal BircaMan HJCD: "Аtya Isten, ez a csúnya, cigány Zorbán már megint nem fogad szót Sorosnak és Brüsszeklnek???
...Segítség!!!"

Úgy is van, tegyük hozzá, drága kedves orosz barátaink, faroljatok már vissza tankjaitokkal együtt, legalább úgy, mint 56-ban.
@Gábris szomszéd:

Tényleg ne legyünk komolytalanok:

"Úgy tudjuk, korábban orosz diplomaták is részt vettek a Győrkös-féle csapat airsoftos gyakorlatozásaiban, amiről a hazai titkosszolgálatoknak, köztük a katonai elhárításnak is tudomása volt. "

Ja, ezt az Index írta meg, nem a nyújoktájmsz. Lehet ezért kerülte el a figyelmed.

Szóval tényleg ne komolytalankodjunk.
@Fabius: Gyors keresgélés után az "úgy tudjuk" és a "sajtóhírek szerint" ezeknek a "híreknek" a forrása, amit aztán boldog-boldogtalan át is vett. Viszont mindnyájan tudjuk, hogy a fake hírek gyártása az csak az egybites jobberekre és az őket rángató putyinistákra jellemző. :)
@Fabius: Bocs így már értem. Ha az index vagy a 444.hu írta meg, akkor az már egészen más. :)
@Rodeo36 11:

Ja, dolgozni is szoktunk, eltartjuk ez a furcsa országot. Drukkolni azt te szoktál, meg heccelni a népet Halálfasza-külsőről minden tét nélkül. Gyere haza forradalmárnak, nem bánom hozhatod a búrkalapod meg a Rozi nénnye főkötőjét is.
@Gábris szomszéd:

Ez az állítás a nemzetbiztonsági bizottság meghallgatásán is elhangzott.

Azt hittem befejezted a komolytalankodást. Minek kéred, ha nem teszed?
@Fabius: Nocsak te már a titkosított bizottsági jegyzőkönyvekben is tudsz olvasgatni el nem hangzott részleteket? Arról nem is beszélve, hogy a GRU-nak pont egy tucat fegyverbuzi hiányzik magyarországról a boldogsághoz.:) Persze ha "független biztonsági forrás is megerősítette" mindezt az egészen más.

Tényleg az izraeli kémrepülők 2010-ben nem véletlenül a soros hálózatot segítették? :)

index.hu/belfold/2010/03/18/izraeli_kemrepulok_magyarorszag_folott/

hvg.hu/itthon/20170426_TGM_elment_az_eszetek_soros_putyin
@Fabius:
és addig ti tovább drukkoltok, amíg én forradalmat csinálok??? elbasztátok 28 éve? 61 éve? 75 éve? 150 éve? 300 éve?

válassz

megy a fxom arrafelé, tietek, egyétek meg főve vagy nyersen, de nem, ti jajongtok...minek tartyátok el és honann hová???

ha meg jó???? akkó' minek a sok ájvékolás

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

Te tényleg nem unod ezt a komolytalankodást?

"Valóban orosz diplomaták airsoftoztak a korábban a bőnyi rendőrgyilkos, Győrkös István alapította Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) tagjaival, méghozzá egyenruhában - erősítették meg az Index korábbi értesülését a parlament nemzetbiztonsági bizottságának hétfői ülésén. Ezúttal az ülést a Lázár János által irányított Információs Hivatal épületében tartották"

Ejnye bejnye, Géb.

Jut eszembe: vajh Mirkóczki Ádám miért nem volt jelen az ominózus ülésen? Csak nem azért, mert a Hídfő orosz szolgálatokhoz kötődése is téma volt?
@Rodeo36 11:

Nabazz, én meg aszittem hazajössz, és megtéríted a 2 millió orbánhitűt egy szempillantás alatt.

Nem lehet rád számítani. Picsába.
444.hu/2017/04/26/a-tasz-maris-kiallt-a-cof-mellett

"Szolidárisak vagyunk a CÖF-fel"

A nap, mikor a sorosbérencek kiállnak a zorbánbérencek mellett.

Vajon ezt a prostisrácok hogy kommunikálják le a lápimagyaroknak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Fabius:
éééééééén egyedűl, csak 1999999.et lennék képes az az 1 rád vár, elvégre ti vagytok minima kalkula 8000000+1-en
vagy hullik a levéd??? meg am kuruc, meg a székely, meg a szattyán, meg amit még akartok...
betört a demokrácia és kitört az orbánizmus...

mindez olyan fidex hangnemben van mint elbaszott dúr vagy fos-moll

küzgyetek...én nagyon el vagyok foglalva...érdekes dolgokkal

brühüyyy
kkk
@Fabius: Értem tehát ha dezsőandris megírja akkor "valóban orosz diplomaták airsoftoztak a korábban a bőnyi rendőrgyilkos, Győrkös István alapította Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) tagjaival." Ja és még az elempés Bernadett sem volt ott az űlésen, gondolom ő is hídfős ruszkifan inkognitóban. :)
Jut eszembe az isis-es terroristapisták kikkel erszoftoztak irakban meg errearra?

youtu.be/QHLqaSZPe98
"ez full bolond" - valami ilyesmit mondogathattak magukban - pártállástól függetlenül - az eu-képviselők, mialatt ezt a kupac szart kellett halgatniuk. csak meg kellett nézni az arcukat.

elképesztő, hogy mennyire egy aljas féreg ez a tolvaj büdös Geci. kapcsolata nincs már a külvilággal, úgy szét van drogoztatva.

a gnóm géfodor már szét is húzta a bevazelinezett ánuszrózsáját a 888-on: "a Geci felmosta a padlót Brüsszellel".
444.hu/2017/04/26/orban-eloveszi-a-virtust-brusszelben

Azért bevittek pár gyomrost a teknyősnek, jobbról és balról is.
Mellette a zacskóstóni (tényleg, mit is keres ő ott?) is ki van ütve rendesen.
Persze ettől semmi nem változik. Hazajön a teknyős és győzelmet hirdet a lápimagyarjainak, aztán minden megy tovább, ahogy eddig.
Csinálja az ócska faszságait, közben lopnak csalnak hazudnak.

Mi dolgozunk, ők lopnak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Megint bebizonyosodott, hogy a teknyőst nekünk kell lerendezni, vagy így vagy úgy, mert külső segítségre nem számíthatunk.
@Gábris szomszéd:

Érted bizony, és csak süketelsz továbbra is.
444.hu/2017/04/26/matolcsy-unokatestevre-es-matolcsy-jobbkeze-vettek-meg-a-negyedik-legnagyobb-bank-harmadat

Akkor most ki is itt a spekuláns elvtársak? Megint a Soros, mi elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: Amennyire tudom ez a verzió (ruszki média Putyint "fényezi") mára kipüsztült. Szó szerint naponta haltak meg újságírók hosszú évekig. A maradék megtanulta hogy mit szabad oknyomozni és mit nem. :-(

@Rodeo36 11: Jössz ezzel a szavatosságát vesztett bolsevista dumával hogy "mi rontottuk el". Rodi! Mond neked valamit ez a szókapcsolat?

Korlátozott önrendelkezés. :-(

Míg az átkosban elég volt Brezsnyev ülepét tisztára nyalni mai napság jól láthatóan min. kétfelé kell segget nyalni. Mintha ez a poszt is erről szólna. :-(

Viszont örüljünk a jó hírnek. Arrogántonyó megkerült. Brüsszelben fotózták le.

zeroz3ro.tumblr.com/image/160013657407

Még a poszthoz.

Lesz-e nemzetbiztonsági bizis meghallgatása moszkoVityának és fletónak? Arra tippelnék hogy nem. :-(

sztarklikk.hu/kozelet/fodor-bizottsag-elott-hallgatna-meg-gyurcsanyt/323456/

Pedig ez történetesen igaz. :-(

"Magyarország biztonságát veszélyezteti, ha a regnáló miniszterelnök zsarolható egy külföldi hatalom által..."
@xyxyxy71: te mazochista-e vagy, ijjet nézel? hogy fox aludni az éjjel?
És még ez is. Ami új a cikkben, hogy Paks2-ben orosz szoftverek lesznek, illetve csak orosz fűtőanyagot tudunk belerakni. :-(

hvg.hu/itthon/20170426_Paksi_megallapodas_nemzetbiztonsagi_kockazat_nepszavazas_demokracia?s=hk

A dunaszauruszt felütésként képbe hozni nem kellett volna, mert azt konkrétan elszabtuk. :-(
Wwewb "– egyebek mellett azt is mondta a magyar miniszterelnöknek, hogy a Brüsszelről szóló nemzeti konzultáció Európa elleni hangulatkeltés."

Magyarul egy szekér elé fogott lovak mellé nem lehet hátra húzót befogni. Ha esetleg Or bán és a fidesz nem értené. Oszt ezzel ki is rúgta a sámlit az alól a szöveg alól, hogy nekünk az uniós pénz jár.

valasz.hu/itthon/ilyen-vita-meg-nem-volt-magyarorszagrol-az-europai-parlamentben-123590
@rdos:
szóval bolsevik duma??? akkor maraggyunk ennyiben

attól, még ti basztátok el de nem csak múlt időben, hanem jelen és jövő ben!!!!!!!!!!!!!!is

a poszt egy sajgás arról, hogy a szokásos levédiabasznádi megosztoccság alapján sohasem lesz egy épkézláb koalíció ami dolgozna az ország érdekében ...hanem szépen a divide et impera és kiröhögés

fanyalogni és sajogni semmire sem megoldás de jó kis blogbejegyzés lehet belőle amiről azután hosszasan és semmit lehet mondani, aki meg beszól, az bolsevik, meg mensevik, meg külföldi meg jogtalan meg egyébként is a kurva annyát...

az ifjúsági mozgalmak eleve halálra vannak ítélve mert semmi mással és senki sem foglalkozik, mint, hogy milyen kifogásuk lehet ellenük, ha más nem, akkor frizurájuk, meg az, hogy be lehet nyálazni, hogy nem kdnp stílusban akar élni, vagy olvasta lenint is meg szolzsenyicint is és a többi atlantista pistát és most még fiatal de semmi segíccséget nem kap bölcsebb öregektől, majd megolgyák, mi félreállunk, forradalmat majd rodeo papa csinál mongya fabius, ti meg vakarjátok a tökeiteket vagy a helyét és akinek töke nincs az a punciját...vagy a kutya seggét...de hogy tenni és együttműködni na aszt ne várja senki mert egyébként is neki nagyobb lába van és sokkal nagyobb lábszaga és az gyanús

maraggyon nektek örökre a zorbángeci meg is érdemlitek, olyan mint ti magatok...széllelbélet és eccerélünk sohasem halunk meg igyunk páleszt kalbásszal

beeeeeeeeeee
brühüyyy
kkk
MIVAN??????

"Az ítélet egyik legérdekesebb megállapítása, hogy a bíróság szerint Juhász tévesen hivatkozott arra, hogy köztudomású tény lenne az, hogy az MTI valamely párt közleményét csak akkor teszi közzé, ha az biztosan az adott párttól származik."

Na! Ezen a megállapításon lehet gondolkodni.
Nekem az jutott elsőre az eszembe, ha Juhász tévesen hivatkozik, hogy az MTI egy adott párt közleményét csak akkor teszi közzé, ha a közlemény a párttól származik, akkor ez nem igaz. Magyarul az MTI nem mond igazat, apropo nem tényeket közöl ( kuriásan )? Akkor mit?

index.hu/belfold/2017/04/26/juhasz_peter_pert_nyert_a_fidesz_ellen/
@Rodeo36 11: Korlátozott önrendelkezés. Ez a kulcsa helyzetünknek. Vagy félgyarmati sors. :-(

És hogy ez a helyesen felismert megosztottságunk megmaradhasson te is teszel érte éppen eleget. :-(

Fizetnek érte rendesen?

És ha mán a személyeskedés (érvek fogyta után csak ez marad meg a gusztustalan frecsegésed) én is kívánom neked a legjobbakat.
444.hu/2017/04/26/a-ceu-rektorhelyettese-szerint-tavozhat-az-egyetem-budapestrol

"A rektorhelyettes szerint az is elképzelhető, hogy Budapesten csak egy felnőtt oktatási kurzus vagy a könyvtár egy része lesz, az érdemi oktatási tevékenység viszont más városba, például Prágába vagy Bécsbe kerülhet."

Szerintem a könyvtárat is vigyék, mert most már a könyvégetések jönnek.
Aztán ki lehet tenni a táblát, hogy Putyingrád. Hallani, hogy sarlós elvtárs sem vállalja már a következő választást, nem baj, putyin elvtárs kinevezi az egyik csecsent főpolgármesternek.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: stirlicevtárs, aki a gecit támagya, az a fényestekíntetű putyinevtársat támagya:))

me ők olyanok, mint két tojás. két záptojás:))
@rdos:
látom, nektek elegendő, ha ti mongyátok meg a tuttit amiből lófasz sem lesz, azaz semmi sem változik

én is kívánom neked pontosan ugyanaszt

brühüyyy
kkk
@taga20:
akkó' most te???

Oroszország (az oroszországi federáció) egy szuverén állam, senkinek sincs joga belepofázni mit csinálnak a határaikon belül

és ez mindenki másra is igaz, aki viszont beleavatkozik bármely szuverén ország belügyeibe annak a rohadt kurva annyát...és abban a pillanatban a megtámadottnak háború indítási joga lesz és lebombázhattya a szarházit porig, bárki is legyen az

ez ilyen eccerű

brühüyyy
kkk
@Fabius: Hát dezsőke süketelését beszopni, mindenféle kritika és alapvető logika nélkül? ;)
@Gábris szomszéd: ártu, a jobbikos haverjaidnak sikerült már beszerezni a ruszki vízumot?
@Rodeo36 11: "Oroszország (az oroszországi federáció) egy szuverén állam, senkinek sincs joga belepofázni mit csinálnak a határaikon belül"

a tetves senkiházi ruszki férgeknek van joguk más országok dolgaiba belepofázniuk?
@taga20: Haver remélem már gyakorlatozol otthon a kertben. Tudod nektek a geciputyinozóknak kell majd rohamozni az első sorban a Don-kanyarnál a demokrácia védelmében. Remélem bátran kiállsz majd és nem leszel beszari fotelforradalmár. ;)
@taga20: Nyugtass meg haver, hogy amit az amcsiknak szabad, azt más államoknak is. ;) Vagy elő akarod adni, hogy nekik még a szarjuk is kellemes illatú?
Tegyük fel, hogy látott papírokat. Egy volt miniszterelnök, pártelnök, ellenzéki demokrata politikustól, akinek Vadai menyecskéje benn ül a nemzetbiztonsági bizottságban talán kötelező de legalábbis elvárható lenne, hogy összehívassa az nb-t ha olyan súlyú az ügy vagy akár saját jól felfogott érdekében kiteregesse a szennyest a nyilvánosságnak, ha amolyan.
Az, hogy egy kabátlopást próbál ráterhelni az amúgy már mindenki által terheltre megragadva az uralkodó oktogoni szelek szárnyát, egy picit sovánka.

Amúgy persze, hogy zsarolható. MET, gázbolt, Svájc, ez önmagában elég, persze még nyilvánvalóan van egy nagy csomó kompromittáló anyag is a hülyéjéről, az oroszok elég alaposak ezen a téren.
Mivel a strómanja olyan barom, hogy nem lehet rábízni a kopekok számolgatását, nyilván saját becses kezeivel rajzolták fel a köbméterek árait.
Ha egy szalvétán le tudták rendezni annak idején egy fél évszázadra Közép-Európa sorsát, egy másikon miért ne tudná Putin megfogni egy életre egy kisstílű tolvaj, ám hataloméhes gazfickó szolgálatát.
Ja, mi csak a szomszédok belügyeibe avatkozunk bele, mert nekünk jogunk van megmondani, hogy ők hogyan éljenek. Szerencsére Oroszország nem szomszédunk, de ha lehet ne is legyen. Vendégünk se többet.
Szijjártó történelemtanára meg verjen a saját kezére, amiért nem adott neki egyest történelemből, miután szerinte az oroszok magyarokkal szembeni történelmi cselekedetei alapján nem kell tőlük félnünk. Vagy a történelmet nem tudja, vagy tud valamit, amit mi nem tudunk, mert még nem mondták el.
@habakuk000:

Szia, kerestelek, de nincs veszve semmi. Menj el a kedvenc kocsmámba, és vizitáld meg a káposztás babot, megtalálod benne a szuper csilimet.;D
@Gábris szomszéd: te faszkalap, a te eszmetársaid küldték a donkanyarhoz meghalni a magyar katonákat.
és engem zrikálsz evvel?

mennyé szopd le putyinfaszát!:)
@habakuk000: haba, ha használsz egy dolgot, ako jó ha érted miről szól.

na most, a kabátlopást te kurvára nem érted, az fiksz:)
@taga20: Pont ezért vagy faszkalap, hiszen ugyanarra készülsz, mint amire az akkori háborús uszítók. Nap mint nap toljátok a ruszkik démonizálását és ennek igazán nagy a tétje. Ez akkor is igaz, ha bőven van mit a ruszkiknál is kritizálni.
@Eszter68: igyekszem, csak nem vagyok elég diplomatikus:)

egyébként, nem csöcs lett volna az, hanem muf:))
@taga20:

kibe pofásztak be és milyen bizonyítékaid vannak?
és kinek van joga az ő belügyeikbe beleavatkoszni?

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: "Ez akkor is igaz, ha bőven van mit a ruszkiknál is kritizálni."

TRÁ-TRÁ-TRÁ-TRÁ!!!

történelmi pillanat!
csüngök ajkadon szótlanul angyal, meséjj!:)))
@Eszter68: Jó érzés azonosulni az eszmetársakkal, amikor toljátok minden percben a geciputyint meg a rohattruszkikat? Szerinted kijafaszt fog érdekelni itt bármi is ha beindul a gépezet? ;)
@taga20: én is várom már, amikor az amcsik szennyesét kritizálod. ;)
@Rodeo36 11: egy, megérett a megy!

levédiabasznád: 1945-1990,2010-....!
@taga20:

Azt hiszem, lesz elég időd gyakorolni az este. Fab ma tyúkszemére lépett a fanoknak. )))
@taga20: Nem válaszoltál arra, hogy hazafias kötelességből mikor emeled fel a segged a g..iviktor meg a g..iputyin ellen? ;)
@Gábris szomszéd: az a baj veled angyal, hogy vagy rossz a memóriád, vagy hülye vagy, mint a segg.

én, mikor eszt a faszszopó trámpot megválasztották az amcsik, ako is mondtam, hogy ezek full retardáltak.

tőled, még a szótagot se olvastam, ami a redvás ruszkikat kritizálná.

ellenkezőleg, ha abban a szar országban egy ellenzéki újságírót agyonvernek, te annak örülsz a degenerált bolhás haveroddal együtt!

szijá gázt haver!:))
@Gábris szomszéd:

Közel 3 éve ezzel riogatod az idejárókat. )))))))))))
@Eszter68: én nem hiszem el, hogy ezek nem rubelért hirdetik az igét.
@Gábris szomszéd: és megyek a donkanyarba?

haver, te még droidnak is gyenge vagy!:)
@látjátok feleim szümtükkel: káposztás babra, chilire se dob ki semmit, linket légy szíves
@taga20:

Nem törvényszerű, hogy ellenszolgáltatásért tegyék.
@habakuk000:

Menj el a kedvenc kocsmámba. Azt meg keresd meg, kinézem belőled, hogy megtalálod.:D
@Rodeo36 11: Semmi sem változik? Dehogy is nem. :-) MoszkoVitya "erodálódik" rendesen és mivel a fityisz 1személyes párt, ezzel a fityisz is. :-)

Virág eftárs után szabadon. Nem lennék most a helyükben. :-)
@látjátok feleim szümtükkel: nagyon klassz, még sohasem láttam ilyet:)

az illata jó?
@taga20:

Nem tudom.
Ma fél délelőtt azt hallgattam melóban, hogyan akarja Soros maga alá gyűrni Európát.
Nagy a gyanúm, hogy egyes kollégáim keveset szexelnek. Ennyi frusztrációt nem gerjeszthet a világpolitika. )))
@habakuk000:

Mondtam, hogy megtalálod.:D
Nem tudom, még nem vettem le, ez az első, a többi még picurka, de most a jó idővel elkezdtek nőni. Volt év, amikor kb. 30 féle csilit ültettem, de ilyen érdekes egy sem volt, nem tudom miből porzódott össze.
@Oxica: Most komolyan te ilyen híreknek örülsz?

Tengerbe zuhant egy Super Hornet

A Celebesz-tengerbe csapódott a US Navy egyik F/A-18E Super Hornet vadászbombázója, miközben a USS Carl Vinson (CVN-70) fedélzetére próbált leszállni.

htka.hu/2017/04/22/tengerbe-zuhant-egy-super-hornet-2/
@Eszter68: Te meg a szörnyűséges ruszkiveszéllyel. :)
@Eszter68: úgy látom te eleget, me nem tűnsz frusztráltnak:)

bocs, de muszáj volt:))
@habakuk000:

Igen. De csak egy tő van ebből a fazonból.
@taga20: Ki más? Te vagy a nagy geciputyinozó, úgyhogy kutyakötelességed. Persze megint csak mellébeszélsz és még egy Magomedet sem vagy képes pofán vágni. :)
@Gábris szomszéd: ártu, ha nem vagy képes két értelmes mondatot leírni, ako inkább menyél a kislányodhoz és társasozzatok.

annyira színvonalatlan a dumád ma este, hogy én röstellem magam helyetted.
@Gábris szomszéd: putyinpincsi, remélem a szabadfogást nézed!
@taga20:

Annyit, amennyit. Viszont az ebből adódó problémákat nem Soroson, vagy a más embereken vezetem le. )))
hvg.hu/kultura/20170426_orosz_kozpont

"Orosz központot adtak át a Debreceni Egyetemen (DE), Budapest és Pécs után ez a harmadik ilyen intézmény Magyarországon."

Az egyetemen a Russzkij Mir Alapítvánnyal (külföldről finanszírozott, átláthatatlan, álcivil szervezet) által létrehozott központ segítségével megbízható, igaz információkhoz jussanak mindazok, akik érdeklődnek az orosz nemzet, az orosz kultúra iránt - mondta Valerij Ljahov, az Oroszországi Föderáció magyarországi nagykövetségének tanácsosa.

Gondolom, a csecsen "történészek" fogják ismertetni az orosz kultúrát.
Ezek vajon, milyen bérencek elvtársak? Ezeket el kell takarítani elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20:

WOW! Újabb némbörvan!! ))))
@Gábris szomszéd:

Gábris! Én szeretem a szlávokat. Újabban orosz nyelvkönyvet olvasok, mert nem szeretném elfelejteni az azbukát. ))
@látjátok feleim szümtükkel: csuda jól néz ki, ki tudja, hogyan "született"

el kéne tenned a magjából:)
@Gábris szomszéd:

Ha nem is jól, de régtől. Még abból a korból, mikor vérliberális volt. Pontosabban, az felelt meg az érdekeinek.
Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam.
@taga20: Megint elfogytak az érvek és előhozod az én röstellem magam paneljeidet? Ja igen nézem és röhögök. :)
@Oxica: Nem az orosz nemzettel és az orosz kultúrával van a baj. Az rendben van. :-)

Az orosz impériummal van a baj. Hajdani vagy mai? "közel külföldiként" ezt érezzük. :-( Tudjuk. :-(

Ja és a szisztéma. Géerú közelharc egyvelege. És a testi erőszak szojvet, miket beszélek, orosz "bibliája". :-(

psa-vba.blogspot.hu/2013/04/systema-edzesek-ujpesten.html
@habakuk000:

El is teszem, majd jövő évben is vetek, és meglátom mi lesz belőle.

Cserépbe vetettem, ott is telelt és nagyon erőteljes a tő növekedése, tehát valami jó alanya van. Viszont paradicsompaprika soha nem volt a telken, a könyező kerteket meg nem művelik, tehát rejtély miből lett ilyen a formája.
@Gábris szomszéd: wahorn azé a putyin faszszopóak fejét beleverte a ruszki szarba.

papírtörlőt agyak?:)
@rdos: Szerintem sem a baseballal vagy a New York-i Filharmonikusokkal van a baj Észak-Amerikában.
Nertársias támogatottság Brüsszelben.

kepeslajoska.tumblr.com/post/160019905235/nem-a-te-arany-miciked-viteez-agent-k82#notes

Elseprő erejű. :-)

És Glázser Bozsó, vagy Nyomasek Bobó után szabadon.

Megtudtuk milyen lenne zsarnoksága
És milyen árnyalat a zsarnok sárga

Narancs. :-(

Mondjuk lehet hogy érdemes lenne még kicsit csiszolni, de most csak ennyire futotta. :-)
@habakuk000:

Hiányoztál, haba! :)
gepnarancs.hu/2017/04/tavozott-az-mti-foszerkesztoje/

Na, ennek is kifordult a gyomra. Embert próbáló feladat ám elvtársak, ezt az ócska, hazug, bolsevik propagandát tolni a nap 24 órájában.
Lökni a moslékot a lápimagyaroknak egész nap. Ezt bizony nem lehet sokáig csinálni, mert kiég az ember és megcsömörlik az egésztől.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: Látom képben vagy ámerikában. Aztán Jamaika már a jamaikaiaké ("ej mi a kő tyúkanyó kend" egy nyelv ez a magyar:-))?

És Oroszország? Az oroszoké?

szomszedsrac.tumblr.com/post/160008557279/ruscatontheroof-ussrfactory-%D1%81%D1%81%D1%81%D1%80%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%B4

Csak így a závód-os fabrikra kérdezve. :-(

Angyal! Nem fontos, de ha tudod érdekelne. Ljubljankában hogyé váltják a rubelt forintra?
@Eszter68: fajint zene:)

aszt mondtam má neked, hogy pár száz méterre tőlünk lakott érden, többször köszöntük egymásnak.
két nagy ír pásztorkutyája van:)

ja és ha má, ako nekem ez az egyik kedvencem tölük:)

www.youtube.com/watch?v=kJeI6RxAuGk
@taga20: :D

jó vagy! de lehetnél "politikusabb" az "állandó" obszcén nyelvcsattogásod helyett. tudsz te ennél többet.

sőt még a cöfös fiatal gárdánál is tudatosítanám azt is mit ad nekik szeretett kormányuk:

offforever.blog.hu/2017/04/26/mi_van_evvegeig_hasznalja_a_penzed_a_kormany_cserebe_korod_miatt_nem_jar_rehab_surgossegi_vagy_korsz
@guma: :))

mondasz valamit, de állítólag vége a piszi korszaknak.
@Oxica:

Tudod, sokat gondolkodom azon, mi lesz, ha az eddig "lápimagyaroknak" nevezett társaság felébred egyszer.
Vajon keresztre feszítjük őket eddigi vakságukért / ez is érthető lenne/, vagy megpróbáljuk átlépni saját árnyékunkat???
Valamilyen szinten álságos lenne minden szó nélkül keblünkre ölelni őket.
Jó lenne, ha élne Popper Péter, Ranschburg, Esterházy... akik irányt mutatnának.
@Gábris szomszéd: szerinted putyint érdekli magyarország sorsa? hát pont leszarja! akármennyíre csókolgatod!
a mi érdekünk egy nagyon erős és szoros szövetségben lévő EU, amivel szemben tehetetlen lenne!
de a fidesz a jobbik és te pont a mi gyengítésünkön dolgoztok és nyitogatjátok a kiskapukat putyinnak!
@taga20:

Kamuzni???

Unalmas az élet nélküle itt a gyíkon. Kicsit vaskalap időnként, kicsit kocka, de a miénk.)))
@punkfrog: és szerinted az USÁ-t érdekli magyarország sorsa? Ne röhögtess már lécci. Arról már nem is beszélve, hogy a majdanos puccsokkal ismét a te farkaddal birizgálják a maci bajszát.
Hab a tortán, hogy ez EU-t és mondjuk Németországot pont a migrációval akarják legyengíteni, azt pedig szintén nem a geciputyin indította. Egyéb okos kérdés? :)
@taga20:

a piszi korszaknak csak akkor van vége, ha te is vallod ezt, és beállsz ebbe a sorba!

Wahorn pedig ma önmagához képest is remekelt!
@taga20:

Juhival"Együtt"tették tönkre,avagy aggódó arcod otthon hagyott'kicsidért és egyéb 'sapkareptetős gondolatoktól gyötörve)

kepkezelo.com/images/p8eetzhrepceube2fxhs.jpg
@gazoló: haver, kicsit zavarosnak tűnsz!:)

na küldök egy kis rilekszációs cuccot, nézd végig, de a fülest rakd be!:)))

www.youtube.com/watch?v=DNUUx1IvVw4
@Gábris szomszéd: NATO tagok vagyunk. az USA szövetségese. Miért kéne putyin oldalára állnunk a saját szövetsègeseinkkel szemben?
Én pedig nagyon regóta egy Europai Egyesült Államokról beszélek, ami komoly ellensúlya lehet az USÁ-nak és Kínànak is. Az oroszok meg a helyükre kerülnének és talán választanának egy olyan vezetőt, akinek a saját népe előrébb való a világhatalmi álmoknál!
444.hu/2017/04/26/orban-elovette-az-angolna-taktikat

Na de akkor mi lesz elvtársak, ha egyszer elfogynak a migránsok. A CEU is áttelepül Bécsbe és a civil szervezetek is el lesznek takarítva.
Akkor a sorosozás is értelmét veszti elvtársak. Nem lesz ebből baj elvtársak, ha nem lesz több ellenség elvtársak? Brüsszel is meg lesz állítva elvtársak, akkor ki lesz az ellenség elvtársak?
A baráti csecsenek megszállják az országot, akkor kire lövünk elvtársak?
Még plakátolni sem tudunk elvtársak, mert nincs ki ellen uszítani elvtársak. A zacskóstóni éhen fog halni elvtársak.
Ezt még át kell gondolni elvtársak, mert ha mindenkit eltakarítunk, megállítunk, akkor bizony nem lesz több ellenség és akkor szétszéled a lápimagyar nyáj elvtársak. A felcsúti győző nem tud harcolni, mert nincs ellenség széles e határban, ebbe bele fog betegedni elvtársak.
Aztán unalmunkban nyilazhatunk hátrafele, itt a szarosmagyar szovjet tagköztársaságban, míg meg nem halunk elvtársak.
Ezt akarjátok elvtársak? Nem lesz ez így jó elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: egyébként szerinted mi a megoldás?
@Eszter68:" Tudod, sokat gondolkodom azon, mi lesz, ha az eddig "lápimagyaroknak" nevezett társaság felébred egyszer."

Akkor az lesz, hogy elevenen fogják megnyúzni a teknyőst, a saját stadionjában.
Mi csak megvesszük a jegyet és nézzük a "mozit", más dolgunk nekünk nincs.
@taga20: "kicsit zavarosnak tűnsz"

Nem vagyok egyedül itt ezzel))

Oly mértékben baszott ma fel ez a mérhetetlen cinizmus,ez a ganéj,képmutató kétfenekű beszéd,ez a rossz értelembe vett cigány mentalitás,hogy kösz a 'rilexet)

Ilyenkor rossz magyarnak lenni,"orosz megyében lakni(
Ez a lókupec tök úgy adta elő magát,mintha itthon kva nagy egység lenne és tapsikolna a faszságainak mindenki(

Jó lenne már orosz ügyben is,ha valaki borítaná a bilit végre!
@Oxica: ellensèg mindig lesz!
majd jönnek sorban:
egyetemek
színházak
kutató intézetek
értelmiség
szemüvegesek...
@Oxica:

Talán igazad van. Kissé szentimentális voltam.
De már kilyosszanodtam.)))
@punkfrog: Ugyanezt hajtogatták annak idején a büszke magyarok, mielőtt a tengelyhatalmak oldalán háborúba léptünk. :(
Igen egy erős Európa benne erős Német-Orosz kapcsolatokkal az igazi hedeglelés az USÁ-nak. Ehhez pedig nem kell EU Egyesült Államok, bőven elég az erős és önrendelkezéssel bíró nemzetek Európája.
Az oroszok pedig nem a mostani démonizálással kerülnek a heyükre, hanem azzal ha normális partnerként tekintünk rájuk. Persze úgy nehéz valakivel együttműködni, ha álandóan azt akarod bebizonyítani, hogy ők és senki más a patásördögök.

youtu.be/gGdcQMaLinE
@punkfrog: "ellensèg mindig lesz!"

A főellenség orszokat megint kihagytad. :)
@gazoló: haver, elárulok egy titkot.
lesz még rosszabb, ne idegeld magad!

addig is éljenek a bringáscsajok!:))

player.hu/uploads/2015/08/these_bike_riding_girls_will_put_a_smile_on_your_face_640_10.jpg

jóéjt neked!
@Gábris szomszéd:

"az erős és önrendelkezéssel bíró nemzetek Európája."

Ebbe a koncepciódba hogyan tudod beilleszteni Erdély, vagy a Felvidék autonómiáját???
Mert az erős, önrendelkező nemzetállamok ilyet nem ismernek.
@taga20: DDD

Maléna kérdezi,hogy elvinnéd-e a vázon hátra az istállóba megfejni a riskát?)

kepkezelo.com/images/nibr23dhxk9liylxtsat.jpg

Jó éjt)
@gazoló: :)))

akkor talán inkább ez:

www.youtube.com/watch?v=X_fIpyrpZJ0

1. Mindenemet eldobnám,
Nevem megváltoztatnám,
Megtagadnám, aki voltam,
Hogy megtaláljam nyugalmam.

2. Lennék kispolgár boldogan,
Bárhol, ahol béke van,
Lennék köztük én az átlag,
Kinek az Emberi Jogok járnak.

R. ||: Menj vissza vándor,
Nem lehet két hazád! :||

3. Bújtam, amikor mindenki vonult,
Adtam, amikor mindenki koldult,
Röhögtek mindenen, én sírtam,
Ha nem volt kinek, akkor is írtam.

Vesztes lettem, hiába győztem
Senki mellettem, senki mögöttem
Állok az úton, Rád gondolok
Tudom, a szabadság magányos dolog

nyugtatónak pedig Wahorn:

www.youtube.com/watch?v=92Rx-AWurVE
@punkfrog:
az mijaza a nato??? mire jó és miért?

a süsüék 5000 km re vannak ájrópától...maraggyanak is ott a valagukon, szüxég van egy eurázsiai szöveccségi szerződésre (orosz, kína, India +++perzsák, lybia, és a Maghreb valamint a levante) és szépen kizavarni a jenkiket a picsába a fasiszta imperialista őrülcségeikkel együtt!!!! amelyben szépen együtt működnek, mindenük megvan, semmire sincs szüxégük a süsüék feltolhattyák

brühüyyy
kkk

új világrend
@Eszter68: Dél-Tirol, Katalónia, Korzika, Belgium, Aland-szigetek.
@Gábris szomszéd: "Ugyanezt hajtogatták annak idején a büszke magyarok, mielőtt a tengelyhatalmak oldalán háborúba léptünk. "
na ez a baj, hogy nem látod a különbséget az akkori és a mostani világ között!
Az oroszok pedig először otthon tegyenek rendet. Ne mi alkalmazkodjunk hozzájuk!
@Gábris szomszéd:

Tisztában vagy azzal, mit jelent egy erős nemzetállam a szlovákok vagy a románok számára?
Nulla jogokat a nemzeti kisebbség számára.
Amit te szorgalmazol, azt már Meciar megvalósította egykor.
@Rodeo36 11: "eurázsiai szöveccségi szerződésre (orosz, kína, India +++perzsák, lybia, és a Maghreb valamint a levante)"
Az ázsiaiak maradjanak ázsiában! Én egy erős eu-ra szavazok!
@gazoló: :DDDD

itt pedig a trabant együttes tavaszt dalol

www.youtube.com/watch?v=RtZBqeUbxlg

sőt arról is dalol, hogy itt van pedig senki se hívta

www.youtube.com/watch?v=IO2zclyqD-M

jó éjt, mindenkinek!
@Eszter68: és azt se érti, hogy az erős nemzetállamok szövetségèben hova kerülne Magyarország! Mit tudnánk elérni ha mindenki, saját nemzetállami erejének mertékén lenne kezelve?
@punkfrog:

Az általa hangoztatott mantrát ismétli a legnacionalistább szlovák párt is. Tisztában vagyok vele, milyen vészt hozhat ez ránk.
Semmit sem tudnátok elérni, mert egy szuverén, erős nemzetállam nem hagy beleszólni belügyeibe.
@Eszter68: teljesen igazad van.pont Magyarországnak kéne a legerőebben fellépni az erős nemzetállamok ötlete ellen, hiszen nekünk van a legnagyobb számú kisebbségünk a szomszédos országokban!
@punkfrog:

Ezzel egyik hazaffy sincs tisztában.
@punkfrog:
én meg eurázsiára

nem értünk egyet, és a süsüéket mindenből kihagynám

brühüyyy
kkk
kezdik kimutatni a foguk fehérjét még az ún. barátaiknak is

brühüyyy
kkk
@punkfrog:
valamit tudnod kellene (valamiket)
india aggya a világ IT kapacitásának döntő többségét
kína olyan mértékben fejlődik, hogy már csak leugatással lehet háttérbe szorítani és kurvára röhög az ilyen próbálkozásokon
a többi kis tigrisek meg bebizonyították, hogy kitartó munkával és valós tudással a világ élvonalába lehet kerülni
az oroszok romantikusak és nagyon érzelgősek de nem aggyák fel elveiket és túlélnek minden kibaszást
ájrópa meg meg van osztva a sok dilinyós nemzetállammal és a hatalmi tébolyban tobzodó másikakkal a nemzetáálamot otthon kell játszani a házi homokozóban a hatalmat is önmaguk felett

és ájrópa kis józan és pragmatikus észt is kíván ami jelenleg nincs neki, mert atlantista és a nagy atlantista éppen most lép ki (bármi áron???) a másik amelyik meg irígykedik és mivel nem tuggya meghaladni hát visszatolja (vagy tolná de csak részleges sikerrel idő nem a süsüéknek dolgozik)

és akkor nincs afrika, sem délamerika pedig??? nagy mozgás van ott is délamerikában süsüék rombolnak ahol érnek, afrikából ki vannak baszva de maradt nekik yemen, szomália, délszudán, etiópia, lybia az éhínséggel amit ők csináltak és nem is tuggyák sem nem akarják megoldani csak:
aki vagy ami előttük halad aszt visszarángattyák vagy szétbasszák mert akkor ők maradnak a headhoncho a kurva annyukat

brühüyyy
kkk

most sikoltozzál és majd mondassz vagy nem akármit
@Rodeo36 11: nem értünk egyet, és az oroszokat mindenből kihagynám
Mivan bazdakurvaanyád.Kibaszta a biztosítékát a kurvaanyád biztosítéka?
Azt mondja a Laca, a bajszos, hogy a szocik törvényjavaslata sérti az országgyűlés tekintélyét, mivel az indokolásban paprikajancsinak nevezik az államelnököt.

Bezzeg az nem sértette az országgyűlés tekintélyét, amikor Or bán le csicskázta a Jobbikot, mint törvényesen bejeegyzett, parlamentbe küldött magyar pártot.

Szóval kedves magyar választó, jó reggelt!
Akik nem bírják a nyomást, ne igyanak korán reggel se kerítésszaggatót, se műanyag üvegeset!
@punkfrog: Teljesen hülyeség és rámutat ez is becsípődéseitekre. Egy erős nemzetállam pont, hogy felemeli a nemzetiségeit és nem elnyomja. Lásd a már világszerte működő autonómiákat.
@Eszter68:
Lassan kezdenek ébredezni:
valasz.hu/itthon/ujabb-konzervativ-lazado-itt-az-eddigi-legerosebb-uzenet-orbaneknak-123542
" Azoknak a választóknak, „akik Magyarország érdekeit keresztény-konzervatív-nemzeti felfogásban értelmezik, és az elmúlt években ennek megfelelően támogatták a mai kormánypártot a választásokon, el kell gondolkodniuk éppúgy, mint a Puskás Akadémia szurkolóinak: támogatásukkal még az eredeti célok érvényesülését szolgálják?”"
Bár az azért érdekelne, hogy a "keresztény-konzervatív-nemzeti" érdekeknek szerintük hogy felelt meg az Alkotmány szétverése, az Alkotmánybíróság párttestületté züllesztése, a rokkantak mengelezése, és egyáltalán az EM 7 év lejtmenete a környező országokhoz mérten (is).
Most veszik le a nemzetiszínű kendőt a fejükről, és csodálkozva néznek a nagy magyar valóságra? És kezd derengeni, hogy az ellenzéki "sivalkodás" ennek a valóságnak felel meg, nem az ő esti meséiknek?
@Gábris szomszéd: "nemzetállam"
próbáld meg értelmezni a szó jelentését!
Azért Orbán - minden ellenkező híreszteléssel szemben csak időt nyert Brüsszelben:
hvg.hu/itthon/20170427_Orban_nyerte_a_menetet_de_az_alatta_tatongo_szakadek_tovabb_melyult?s=hk
"A néppárt a hétvégén tanácskozik, ezen elvileg ki is zárhatnák a Fideszt, de ez valószínűtlennek látszik. Orbán Viktor időt nyert a CEU-ellenes bizottsági vizsgálat tudomásulvételével. Az Európai Parlament azonban még a vita előtt elfogadott egy szocialista javaslatot arról, hogy a május 15-én kezdődő plenáris ülésen szavazzanak meg egy határozatot a magyarországi helyzetről. Döntöttek tehát arról, hogy majd mondanak valamit három hét múlva, és erre a néppárt is rábólintott. Hogy mit mondanak, az a következő három héttől is függ."
444.hu/2017/04/27/meszaros-lorinc-vagyona-100-milliard-forinttal-nott-mar-az-5-leggazdagabb-magyar

Van ok az örömre elvtársak. "Cukorbébi", a fasorban sincs, mészaros "okos" lőrincz elvtárshoz képest.
Soros? Ugyan már. Ő egy templom egere, a mi felcsúti gázszerelőnkhöz képest.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Csaba Szikora:
Mondjuk anyukádat én nem minősíteném, de igen, valóban kicsapták a a biztosítékot az utóbbi hetek fizesdes oroszbarát húzásai. De persze csak a normálisaknál.
444.hu/2017/04/27/fidesz-29-mszp-12-jobbik-12-az-allas

Mi dolgozunk, ők lopnak.

A lápimagyarok szerint, ez rendben is van így.

"Ne vásárolj a CEU ban". Ennél többet nem is kell tudni egy lápimagyarnak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
A nemzetállam már megmutatta egyszer-kétszer a foga fehérjét. A világ nem nemzetekből, hanem emberekből áll, és a Föld minden ember hazája, határoktól függetlenül. Akár isten teremtette az embert, akár a természet alkotta, soha senki nem mondta, hogy a nemzetállam az igaz és egyetlen valóság, azon túl nincs ember. Az ember előbb volt, mint a nemzet és az állam. Ideje lenne erről a nemzetállami döglött lóról leszállni.
Vagy esetleg az ember még is inkább állat?
444.hu/2017/04/26/magomed-valojaban-egyetlen-orszagnak-sem-allampolgara

Hát ezt meg hogy elvtársak?

"A hatóságok azt sem tudták megmondani, hogy pillanatnyilag milyen jogcímen tartózkodik Magyarországon: egymás után adja be a különböző kérelmeket, és amíg azok elbírálására vár, maradhat."

Akkor be kell zárni a tranzitzónába míg elbírálják az ügyét, nem elvtársak?
Senki sem állhat a törvények felett elvtársak, sem a Soros, sem a csecsen.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
magyarhirlap.hu/cikk/86372/A_Jobbik_barati_balkeze
1. Az informális együttműködés üdvözlendő (nyivákoltok MH? akkor jó)
2, De sajna a Jobbik nem indulása nem osztotta meg a jobboldalt, és nem lett még csúfosabb a fizesd veresége.
jobb későn mint soha...

Betelt a pohár az Orbán-párti konzervatív jogászprofesszornál

Nála robbanóeleggyé állt össze a CEU-ügy, a Brüsszel elleni támadás és az oroszpártiság.

Interjút adott a Heti VálasznakKirály Miklós akadémikus, az ELTE jogi karának tanszékvezetője, aki korábban a Facebookon próbálta megértetni a kormányfővel, hogy nem Soros György érdekei mellett állnak ki azok a konzervatív értelmiségiek, professzorok, akik ellenzik a CEU beszántását. Míg Kovács Tamás olimpikon vívóbajnoknakfutárral küldött válaszlevelet Orbán Viktor, a magát konzervatív értelmiséginek valló Király Miklós semmilyen választ nem kapott a miniszterelnöktől.

Király az Antall-kormány idején a Miniszterelnöki Hivatalban dolgozott, Mádl Ferenc köztársasági elnök tanácsadója is volt, és közreműködött a Professzorok Batthyány Körének évértékeléseiben. 1987-ben Mádl Ferenc ajánlására ő is kapott egy hat hetes dallasi ösztöndíjat a Soros-alapítványtól.

Király az interjúban azt mondta, a mostani kormányzati intézkedések éppen azokat a területeket érintik, amelyek a legközelebb állnak a szívéhez: az egyetemi világot és az európai integrációt, amelynek jogát három évtizede tanítja. Ez állt össze robbanó eleggyé: a CEU-ügy, a félrevezető nemzeti konzultáció és a Brüsszel-ellenes kampány, valamint az oroszpárti irányváltás a külpolitikában.

index.hu/belfold/2017/04/27/ceu_kiraly_miklos_jobboldal_konzervativ_kritika_kozep-europai_egyetem/
tldr.444.hu/2017/04/27/orban-es-schmidt-maria-benyelte-volna-az-indexet-simicskanak-lepnie-kellett

A felcsúti gömböc, benyelte volna az RTL Klubot is ruszki pénzből.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Haldokló piacba tesz 3000 milliárdot a kormány

A Roszatom egyrészt azért tud sikeres lenni, mert jóval közvetlenebb politikai támogatást kap, mint versenytársai, emiatt jobb finanszírozási csomagokat tud ajánlani, míg a megtérülés jóval kevésbé fontos szempont. A politikai hátszél persze nem véletlen és nem kizárólag gazdasági jellegű, hiszen a Roszatom mint energiapiaci szereplő egyben az orosz külpolitika fontos eszköze is. Ha pedig Vlagyimir Putyin külpolitikai stratégiáját kell megtámogatni, akkor nem számítanak piaci szempontok.

Másrészt, bár a magyar szakma például váltig állítja, hogy a Roszatom technológiája szuperbiztonságos és rendkívül korszerű, azért mégis jogosan merül fel a kérdés, hogy az oroszok hogyan tudnak jobbat nyújtani olcsóbban a nyugati cégeknél. Az általános vád pedig az szokott lenni, hogy valójában kevésbé biztonságosat és rosszabbat adnak.

index.hu/gazdasag/2017/04/27/toshiba_westinghouse_csod_atomipar_paksi_bovites_atomenergia_csod/
Tegnap minden gondolkodó magyarnak világossá válhatott, hogy a genyót a zeuból soha nem fogják ennél durvábban megdorgálni, saját politikai érdekükből. Sőt, néhány - dán, svéd - államfő egyenesen bátor demokratának nevezte, mert ki mert állni vitatkozni.

Lengyelországban folyamatosan országos tüntetések vannak, nem ilyen lufik, mint nálunk és kizárólag Pesten.
Ott az ellenzék ezzel a közös kiállásával arányaiban 1 % különbségre megközelítette a kormánypártot.
Ja, ott a szolidaritás szónak van jelentése, értéke is, minden párt logóval!!! plusz minden civil szervezet Nyilván ott is utálták egymást, csak a józan ész összehozta az addigi ellenfeleket.
Pártok, tanarak, egügyisek, stb. egy emberként vesznek részt a megmozdulásokban.
Itthon is vége lehetne már a farokméregetésnek, egymás kirekesztésének, minden szervezetnek egyenlőként kellene felsorakoznia.

Jogosan röhög ki Áder, dagatt is csak fölényesen megmosolyog , mert világos, hogy a végén így minden értékes és értelmes próbálkozás befullad, erejét veszti, mert csak két lépésnyire látnak előre, csak legyen meg az aktuális "tömeg", nincs további cél, egységes akarat, olyan távlati terv, amit minden részvevő vállalni tud és akar.
Igaza van mindenkinek, aki arra biztat, hogy csak itthonról lehet, közösen, nagy tömeggel megbuktatni a Lokál népét, csak magunkra számíthatunk és nem is vagyunk kevesen.
Nehogy késő legyen, mire megjön az eszünk.
@Amelanchier: ja, és abban nagyon igaza van Rodinak, hogy nem a sültgalambot kellene várnunk már huszonöt éve, hanem magunknak kell megszervezni a közös ellenállást és kibrusztolnunk a ner elpusztítását.
2006-ban a fidesz már megnyerte a 2010-es választást, mert el tudta hitetni, hogy ők a tiszták, a megmentők, a többiek rohadt korrupt hazug disznók., fenn tudta tartani az érdeklődést még két évig folyamatosan maga iránt és tudott olyan karaktergyilkos kommunikációs háborút folytatni, ami leamortizálta a teljes szoci és szadi tábort.
Ha félmillió eus- zászlót lengetünk félmillióan egy tüntetésen legfeljebb írnak rólunk a külföldi újságok.
Ennyi a hatása.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Még pár adalék Paks2-höz.

Az pedig külön "öröm", hogy egy béta verziós típust álmodtak meg nekünk. :-(

VVER-1200-ra két tanulságos link.

hu.wikipedia.org/wiki/VVER...

www.bte.hu/files/elindul_paks_2_elso_r...

És valahogy Aszódi Professzor úr nem aggódik a hűtésen. :-( Kisvíznél leálló alaperőmű? Nekem nem tűnik viccesnek. :-(

aszodiattila.blog.hu/2017/04/20/a_megvalositas_szakaszaba_lep_a_paks2_projekt#c32928933
@punkfrog:

akkó' éljen a süsü ..., hurrá! nyalunk... és kinyitottak a szénbányák, meg elzárták az ivóvíz csapot... tedd magad naprakészre süsüügyben, le vagy maradvan a 60-as években...a süsüék már távol messze járnak és még mindíg az "R" -en van a sebváltó

brühüyyy
kkk
@punkfrog: Próbálj meg elszakadni a szemellenzőidtől.
@Amelanchier:
kösz..., amí aga zemberek jóllaknak maszlaggal: Nemzetállam, turul, csabakirályfi, lajbi, fokos, kacagány, röhögény, huszárcsákó, mi vagyunk a lexebbek és aki eszt nem láttya az gonosz és hazaáruló...

add iga normálisok kiszámíttyák mi is éri meg nekik, dolgoznak és alkotnak (nem térköveznek, és nem üres stadijonyokat buherőálnak és persze nem kisvasutakat a kertvégébe meg hasonló nagyszabású patyomkin múzeumi negyedet ahol a sohasemvolt dicső múltat lehet felépíteni és kitűzni trikolórral meg árpádsávossal és nézegetni minő nagyok vagyunkismi és büszkék vagyunk mert mi és mi és mi és a többi rohadt lippsibolsimegsiorosmegceu azok a gonoccccok...)

a zidő elhalad mellettük és ottmaradnak ...kihalnak, megroggyannak és nem lesz akit érdekelne a sok patyomkinn a gyomorban meg semmi a fejben meg lötyög a lé a nerlé

szóval ennyike

életre szóló tapasznyalatom levédiabasznádból a dögöljön meg a szomszéd tehene is... mert ugye ha a szomszédnak sincs akkor nem feltűnő, hogy kilóg a lajbiból a fostos segge és kurvabüdös (ez egyébként a süsüasárkány utóbbi 50 éves stratégiája is ami láccik több bomba mint kenyér)

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
a szemellenző nem lenne baj, de nincs szeme

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Remélem tagabácsi a mazdahatosát rájuk hagyja majd. :)

Az ENSZ azt tanácsolja, hogy a migránsok örököljék a vagyonodat
Az ENSZ egyik szervezete a német nyelvű honlapján azt ajánlja az odalátogatóknak, hogy az egész életükön át tartó munkájuk gyümölcsével migránsokat ajándékozzanak meg a végrendeletükben.

www.uno-fluechtlingshilfe.de/spenden/testament-spende.html
A Fidesz simán túlélte a CEU-tüntetéseket, egy párt eltűnt

Nem változott a Fidesz támogatottsága. Az ellenzék alig erősödött, a Momentum mérhető.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F27%2Ffidesz_jobbik_mszp_momentum_felmeres_zavecz_republikon%2F
a narancsmaffiában is első a család:

Matolcsy banktulajdonos unokatestvére a maga részéről a témát lezárta

A Magyar Időkön kívül másnak nem nyilatkozik arról, hogy jutott az államilag kitiszított MKB-hoz.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2017%2F04%2F27%2Fmatolcsy_banktulajdonos_unokatestvere_a_maga_reszerol_a_temat_lezarta%2F
@rdos: a cikkben is említik, hogy mára a biztonság növelése miatt, gazdaságtalan ezeket a szörnyeket felépíteni, különösen úgy, hogy a legtöbb még csak tervekben létezik. A legszebb az egészben, hogy a szakemberek és a tervező mérnökök is óvatosak, ez meg nem kimondottan bizalmat növelő tényező.
@Gábris szomszéd:
mint már -számtalanszor- mondám vala, a migráncskészítési iparágat kellene mexüntetni és semmi pénzet belepazarolni holmi: "lazíccsukfelájrópátmerttúlgazdag" című süsü mondást (speciálisan obamuki mondá mikor mekkérdeszték tőle, mikor fogad be 3 millió lebombőázott szírt, hogy ájrópa elég gazdag ahhoz, hogy fizesse a cehet)

tehát halászati tilalom a migráncsokra a világtengereken és lelőni a szállítmányozókat mint a szomáli kalózokat (most a napokban volt, hogy kereskedelmi hajót akartak de meglepi volt egy bisztonsági vállalat fogadta őket gépágyútűzzel és szétlőtte a gumicsónakokat) valamint elküldeni a bús kurva annya picsájába minden méársékelt cia bérenc álforradalmárt most mon'ta a fehérbudi szóvivője a legújabb bohóc a youtube on, hogy krump lee utasította a pentagont, hogy bármit tehet de ahol a bakancsok vannak ott csak a helyi bérenceik aktiválódnak és nem szak'tt rá a mennyezet...
és akkor nem fogad migráncsot és kitoloncol 20 -ön valahéány éve békésen robotoló dokumentumok nélküli vendégmunkást mert ...ha azok elmennek nem lesz aki dolgozik és akkor nem lesz sem mezőgazdaság sem vendéglátás (nem sok redneck dolgozik takarítóként a hotelekben és resortokban)

brühüyyy
kkk
széljobb-bal szimbiózis, orkbán a putyincsicska meg a nácista luvnya:

Orbánnal pózolt a német politikushercegnő, aki korábban menekültekre lövetett volna

Az Európai Parlamentben kapott el egy közös fotót Orbán Viktorral a populista AfD tagja, Beatrix von Storch, aki Európa Határőrének nevezte a magyar miniszterelnököt.

hvg.hu/itthon/20170427_Orbannal_pozolt_a_nemet_politikushercegno_aki_korabban_menekultekre_lovetett_volna
@Amelanchier:
Magyarul nincs szinonimája a szolidaritásnak. Egy nép csak azt nevezi meg, ami fontos neki. Ez nem az a magyaroknak.
Egyébként meg régi mondás "Magad uram, ha szolgád nincs"
Nem fogják helyettünk kikaparni a gesztenyét - főleg, amikor a kutatások is még túlnyomó többséget jeleznek nekik.
De Cronos eddig minden gyermekét felzabálta, semmi sem tart örökké (a Kheopsz piramis is erősen omladozik már)
A fizesd is hanyatlani fog - csak sajnos az ország is velük.
@Rodeo36 11: De mint tudjuk ezért és minden másért is a geciputyin a hibás. ;)
@kekex: Ezek egy összeomlani készülő civilizáció jelei

A maják, a Római Biradalom vagy Angkor - egykori virágzó civilizációk, amelyek összeomlottak és mára eltűntek. De mi a közös bennük?

Épp ellenkezőleg: Demarest szerint egy kultúra úgy hanyatlik le, hogy kívülről azt hihetnénk, minden a legnagyobb rendben van. Sőt, akár azt is gondolhatnánk, valójában virágzik egy civilizáció: nagy ünnepségeket tartanak, templomokat, épületeket építenek, fokozzák a kiadásokat.

Ez a civilizációk bukásának másik közös jellemzője. A majáknál például a király minden és mindenki felett uralkodott: nemcsak a népek de az egyház vezetője is volt, ő beszélt az ünnepségeket és ő volt a labdajátékok feje is. Épp ezért ha valami baj történt, rossz volt a termés vagy tornádó pusztított, azért is őt tartották felelősnek. Így volt ez akkor is, amikor a civilizáció elkezdett recsegni-ropogni: a királynak valamit tennie kellett.

Demarest szerint a megoldás a bukás ellen a hipokoherencia lehet: egyre összefonódóbb társadalom, ami az élet minden területén egymásra épül és egymást segíti. Az internet, a kommunikációs eszközök, a globális piac mind ezt segítheti, és ez a nyugati jóléti államok alapja is.

fidelio.hu/plusz/2017/04/26/ezek_egy_osszeomlani_leszulo_civilizacio_jelei/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
@Gábris szomszéd:
eszt a @tagadoktornak és a @punkfrog akadémikusnak ne mutasd meg!!!
az, hogy a usa miért van csődben, azt talán warmongering idiótáitól kellene megkérdezned valamint a drágalátos FED nevű rablóbandától (usa nak nincs nemzeti banklja, a FED az egy 5 darab wallstret -i rablóból alakult kifosztó kft, minden kinyomtatott dollárbill után annyit kapnak mint az éppen esedékes “FED kamat”, azaz a világban összesen forgalomban lévő zöldsazínű wcpapír után ezek adót szednek és nem adnak érte semmit viszonzásúl (ja igen: kiröhögnek)

a welfare system az morzsák a profitból a mit senkivel sem hajlandóak megosztani most a krump lee adócsökkentése az ő saját és a baráti körének csilliárdosainak ad 19% adókedvezményt 34 -ről 15 % ra csökkenti azaz az állami bevételeket ennyivel csökkenti és a magán profitot ennyiveol növeli és a wallstreet ről kiemelt pénzügyminisztere beleröhögött a kamerába amikor azt merte hazudni, hogy az adócsökkentés az jövedelemnöveleő tényező és a ma államcsődben lévő usa ezzel felvirágzik és eléri a kínaiak dolgos, kemény munkával elért 6,75% os GDP növekedésének töredékét 1,45% vagy kevesebb…
közben a hidak maguktól leszakadnak és újra bányásszák a szenet akkor most lesz mindenkinek széntüzelési kis vaskályhája és télen azzal fűt, meg az olcsó lumberral???
gondolkoggy egy picirit az az alamizsna amit az ingyen telefon és kajajegyek adnak az nem tétel a csilliárdos rablásban…közben több bomba mint kenyér

brühüyyy
kkk
erre tartunk:

Betiltották Hodorkovszkij szervezetét Oroszországban, ami tüntetést akart tartani

Az Open Russia szombaton tartott volna tüntetést. Mostantól bűncselekménynek számít nekik dolgozni.<<<<

444.hu/2017/04/27/betiltottak-hodorkovszkij-szervezetet-oroszorszagban-ami-tuntetest-szervezett
@kekex: pillanatnyilag az van itthon, hogy mindenki titokban lesi a szomszédját,mit fog lépni. Ez nem sokra vezetett eddig, jó lenne valami okosabbat kitalálni a sok szájhősnek.Erre találták ki pl. a kerekasztalt, ahol lehet vitázni, megegyezni, ütközni, bármit, csak történjen valami.
Most még egymás kirekesztésén fáradoznak azok a párszázalékos pártocskák, akik nyolcadik éve csak a hangerejükkel vannak jelen.
Ez így nem fog menni, jöjjön végre a csősz és zavarjon ki mindenkit az erdőből.
Pl. Majtényi néhány elismert szakemberrel fogja össze azokat, pártokat, civileket, akik egy közös platform mentén tényleg hajlandók és képesek együttműködni és továbblépni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Meg erre is tartunk a demokrácia zászlóshajóján? ;)

Az amerikai sajtószabadság és a demokrácia elleni támadás, hogy letartóztattak egy újságírót és egy dokumentumfilmest, akik a vitatott észak-dakotai olajvezeték építéséről kívántak tudósítani - szögezi le legújabb, vasárnap megjelent számában a The Nation című amerikai hetilap.

Amy Goodman rádiós riporternőt és Deia Schlosberg dokumentumfilmest az olajvezeték ellen tüntető civilekkel, köztük Shailene Woodley színésznővel együtt tartóztatták le a múlt héten. Goodman riportot készített, Schlosberg pedig dokumentumfilmet forgatott az olajvezetékről, annak építéséről. Mindketten börtönbüntetésnek néznek elébe.

Schlosberg leforgatott anyagát elkobozták, s háromrendbeli összeesküvés - köztük birtokháborításra való összeesküvés - címén vádat emeltek ellene. A büntetés akár 45 évig terjedő börtön is lehet.

A folyamatosan a helyszínen riportokat készítő Goodman ellen még szeptemberben adtak ki letartóztatási parancsot zavargásra szóló felbujtás vádjával. Börtönnel és pénzbüntetéssel büntethető. Amikor az újságírónő ügyvédje magyarázatot kért, hogy miért tartóztatnak le egy, csak a munkáját végző újságírót, az illetékes megyei vádhatóság közölte: Amy Goodmant nem újságíróként, hanem protestáló civilként tartják számon.

Shailene Woodley színésznőt szintén birtokháborítással és zavargásban való részvétellel vádolják.

www.hirado.hu/2016/10/17/letartoztattak-amerikaban-egy-ujsagirot-es-egy-dokumentumfilmest/
Nem is tudom értelmezni a kifejezést: liberális zenekar

Kedden leváltották Doncsev Andrást, az NKA alelnökét. Orbán Viktor korábbi beszédírója interjúban mondta el nekünk, mi állhat a háttérben.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2F2017%2F04%2F27%2Fdoncsev_andras_interju_nka%2F
Az igazságügyi minisztérium szerint semmi baj nincs azzal, hogy egy fideszes alpolgármester más földjeiről húzott tízmilliókat

Viszont azonnal visszavágtak két jobbikos üggyel.

444.hu/2017/04/27/az-igazsagugyi-miniszterium-szerint-semmi-baj-nincs-azzal-hogy-egy-fideszes-alpolgarmester-mas-foldjeirol-huzott-tizmilliokat
24.hu/belfold/2017/04/27/gyurcsany-lejart-a-72-ora-orban-imadkozhat/

"Gyurcsány állításait fenntartja, és felelőssége teljes tudatában közölte, hogy – ha az általa látott dokumentumok hitelesek – a miniszterelnök súlyosan megsértette a magyar törvényeket, elárulta hazáját.

Nem Magyarország miniszterelnökeként, hanem Oroszország zsarolható ügynökeként tevékenykedik. Biztosíthatom arról, hogy minden törvényes eszközzel azon leszek, hogy állításaimat a dokumentumok megszerzésével és nyilvánosságra hozatalával bizonyítsam."

hajrá!!!!!
@Gábris szomszéd:

minden a profit, semmi az emberi élet, a börtönök építése és "bérbeadása" a jueszéj lagnagyobb ingatlan ügylete, magán börtönök érdekeltté teszik a rendőröket és az ügyészeket, hogy állandóan tele legyenek

ha fellapozol egy olyan térképet, ameltyen a jueszéj ben már meglévő olaj és gázvezetékeket lehet látni akkor alig marad szabad terület, mindenhol ezek vannak és állandóan eresztenek azaz a környezet és az ivóvízkészlet (a csőtulajdonos palackos kristályvizet iszik) gajdesz, halászat csak ócskavasat lehet fogni, és ha összekombinálod azzal, hogy a nyíltszíni bányák is rajta legyenek akkor most még hátra van az, hogy egyesek a profit reményében a nemzeti parkokat akarják mexüntetni mert ott is lehet bányászni azaz ledózerolni a felső 25 métert és alatt meg kiszedni ami hasznos és utána otthagyni, mint eb a szaharát

na ez a jueszéj napi gazdasága amit a krump lee tower 35. emeleten lévő penthouse-ából nem érezni

brühüyyy
kkk

a profit meg megy a bankszámlára
de lassan már nem lesz mire elkölteni mert ami "ezeknek" nincs az nem is létezik
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ki az a hodorkovszkij? csak olyan, mint a mérsékelt békés szíriai lázadók akik jueszéjből kapják a bombát a logisztikát, és az egyenruhát ami made in china a pentagon leple alatt??? és most betiltották??? hogy mik vagynak de ha leejtessz egy fagylatot a bronx ban akkor a sarki rendőr azonnal kivégez...de az jogállam ez meg...hááááát tuggyukmi

brühüyyy
kkk
Bődületes simicskázással és sorosozással válaszol a Jobbik plakátjaira a Fidesz

Simicska bábja Vona, Soros bábja Botka, ilyen egyszerű a világ.

444.hu/2017/04/27/boduletes-simicskazassal-es-sorosozassal-valaszol-a-jobbik-plakatjaira-a-fidesz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Igen. Az is beszédes, hogy több mint egy évvel a próbaüzem indulása után nincs sikeres üzempróba, harsonák fanfárok és tadám, hogy műkszik ez a csodálatos új VVER-ezerkétszázas. Plusz bónusz a hűtővíz időszakonkénti hiánya Pakson.

Így messziről egy piszok amatőr gányadék melónak - fejlesztésnek tűnik. Amúgy egy kollegám dolgozott Paks2-n, illetve annak az előkészítésén. 1 hónap után hagyta ott őket, úgy hogy nem volt hova mennie! :-( Mert Neki mindegy volt, csak el onnan, de iziben! :-(

Mindenhol ez a mintázat. A gondosan kontraszelektált legalja, aki felkerült legfelülre. :-(

Azt kell megérteni, hogy ez nem kurmányprogi amit kusza szem eltolcsizhat! Legfeljebb nagyobb sarcot szed be az alattvalóktól. :-(

Ha ez elszáll akkor nagyon nagy bajban leszünk. :-( A 2oo3. évi üzemzavar (pihentető medence pár ezer tonnás beton fedelét lelőtte a "gőzágyú") is megelőzhető lett volna, általános iskolai fizikai ismeretekkel (eszerint a konvekciót mindenki kihagyta Pakson?). Nagyon gáz volt. Vagy is gőz volt, de az jó sok. :-(
@rdos:
olyan kis izé vagy lippsibolsi, háát assem tunni, hogy mindesztetetetetet a puskán akadémia ebédszünetében lehet megtanulni és a délutáni szieszt alatt alaklamzani (mármint a fingnyomás a pléd alatt című neofizikai rémregény)

brühüyyy
kkk
@Amelanchier: Ezt nem hiszem el. :-( Ennek a majomparádénak nem volt bizonyítéka? Blöffölt. :-(

Mint mini szterelnök egyszer talált olyant mondani hogy nem konvencionális gazdasági módszereket tervez bevetni. Mikor kérdezték az meg mi, csak titokzatoskodott.

Mondjuk nekem a nem konvencionálisról - ha politikustól hallom a lopás jut eszembe. :-( Mondjuk ha meg sem szólal akkor is. :-(
@rdos: ez a lényeg:

"Mindenhol ez a mintázat. A gondosan kontraszelektált legalja, aki felkerült legfelülre. "

tényleg ez van, azokon a területeken is, amire én látok rá
@Rodeo36 11: és még ez is? :)

Magát földönkívülinek hazudva csalt ki 400 millió forintot magyar emberektől egy férfi

www.portfolio.hu/short/magat_foldonkivulinek_hazudva_csalt_ki_400_millio_forintot_magyar_emberektol_egy_ferfi.248945.html
@Rodeo36 11: Könnyen csúfondároskodhatsz a nagy víz túlpartján és biztonságosabb atomerőművek mellett. :-(

hu.wikipedia.org/wiki/CANDU

Bélszéllel bélelt nyomásálló tartály, miazmás, basszus, te beteg vagy. De kamion. :-(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :-( Kedves Cirbi kollega. Akkor nincs más hátra mint előre, mély levegőt vesz! Orr befog! Alkarok fejek köré, és a test az asztal alá! És ha malacunk van túléljük az összeomlást. :-(
melléklet az orbánista agyhalottakra

az meg különösen okos, hogy sok helyen felírták a jobbikos plakátra az okosok:

- Lopjatok ti is!

444.hu/2017/04/27/fonok-elkeszultek-a-csicskamatricak-hova-ragasszuk-oket-hova-hova-hat-orbanra-meg-meszarosra
@rdos: Nem vagyok én abban biztos! A csuti csüngőhasú nem akar perelni, akkor állitunk róla, és sugalljuk, hogy nincs rá bizonyíték. Hátha jobban ráharap, és a bizonyitékok hiányának tudatában perel. Bár, ami azt illeti, ezek olyan vádak, hogyha nem igazak, akkor a csuti azonnal perelne, de mivel erősen habozik perelni, valószínűleg van benne valami. Csak nem tudja a csuti, milyen papír van mögötte.
@DarthVader:

Arról már nem is beszélve, hogy nem rögtön kell lecsengetni a témát, hanem folyamatosan napirenden tartani. Azért a Feri is tanulhat a Fidesztől, nem?
@rdos:
a CANDU -t most bővitik és felújíttyák, bár itt is vannak, hangok, hogy apicsábaazegész

ma bemutattya a kormány a kölcségvetést, hiány nincs benne 10 óta előszőr és jövőre választások lesznek, és olyan szociális intészkedések (törvény mekkkkszavaszva) vannak, amellyel ha nem hosszabbítanak akkor megérdemlik akik a seggfej konzikra akrnak mert azok tépik az ajtót és utolsó kormányzásuk csődbe vitte, a népi demokratikusok meg nem tudták kitölteni a mandátumukat el lettek zavarva a halál faszára 2 év után

nálatok hogy műxik mindez???
nem lehet mindent a NIagara Falls ra alapozni, mert aha a süsüék kiisszák a tavat akkor nem lesz csak zuhanás...azok ott már 10 év óta tankhajókban ivóvizet importálnak nagy tételben éés még a nagytavakat nem sikerült elbaszniuk pedig kis bebaszás és máris kiszáradnak miután a tápjuk az északi jég már szűnőben van, a jegesmedvék koldúlni járnak a környező falvakba mert nincs jég meg a fóka is elment hidegebb tájakra vagy kituggya

brühüyyy
kkk
azért a bélszélnyomás az nem akármi képpppzeltt el a mészaroslölöt amint a 3 számmal nagyobb öltönyében elereszti a tudását???
@DarthVader: :-) Hacsak így nem? :-) Igen az is lehet amit mondtál.

Tul.képpen ez megyen 28. éve. Mint egy spiritiszta szöánszon. Démonizálás, majd démonűzés. :-) Mondjuk kifogásom semmi, csak végeznének már egymással! :-)

Mind. :-)
@rdos: igen, nekünk ezek szerint csak ez maradt

DK: Az MSZP önző, megalázó, sértő, vállalhatatlan

Az MSZP szerint Gyurcsány csak a parlamentbe akar jutni, nem akar kormányváltást. Csúcson a baloldali belháború.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F27%2Fdk_az_mszp_onzo_megalazo_serto_vallalhatatlan%2F
Nem engedélyezte a Fidesz az Európa-napi futóverseny útvonalát

Létezik, hogy kicsinyes bosszú miatt akasztják meg az Európai Bizottság ünnepi rendezvényét?

444.hu/2017/04/27/nem-engedelyezi-a-fidesz-az-europa-napi-futoverseny-utvonalat
@Rodeo36 11: Boccs Rodi, de kanadai dolgokra had ne reagáljak. Pénztároslőrincbüfi? Inkább erre se. Azé rékli legyen rajta, de csak azért hogy ne kelljen öltönyt cserélnie. :-)
Ezt sem hiszem el! "Lázár: meguntuk, feloldjuk Paks 2 szerződéseinek titkosítását"

privatbankar.hu/makro/lazar-meguntuk-feloldjuk-paks-2-szerzodeseinek-titkositasat-306764

Hiszem ha már látom. :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :-( Hogy megjártam, de úgy kellett nekem. :-( Linked olvasva esett le a tantusz, hogy mi a "választék".

Ha nem fogalmaznék választékosan, elintézhetném egy bélsaras szóval. :-) Jó kis róka fogta csuka fogta róka, ... helyzet. :-)
@DarthVader: ezzel a lépéssel csak azt igazolta, hogy joggal nevezték a fideszesek gyengeelméjűnek, simcska leleplező bummja is befulladt, nem értem ezt a dilettantizmusra utaló szerencsétlenkedéseket.

Lehet, hogy tényleg ilyen komplett idióta a magyar politikai garnutúra oldalaktól függetlenül?

-

Gyurcsány azt mondta az Indexnek, hogy azért nem tesz feljelentést, mert nincsenek a kezében azok a bizonyos dokumentumok. A DK elnöke azt mondta, évekkel korábban szóban tájékoztatták a létezéséről, de csak most látta a saját szemével, azért nem beszélt eddig róla.

Gyurcsány elismerte, hogy furcsának tűnhet, hogy úgy beszélt erről, hogy nincsenek kezében papírok, de "hatalmas volt a dilemma". Ha ugyanis később kiderül, hogy tudott a papírokról, de nem szólt róla, az számára politikai értelemben "gyilkos lehet", így vállalta a kockázatot, hogy nem marad csendben.

index.hu/belfold/2017/04/27/gyurcsany_elarulta_mi_kovetkezik_az_orbannak_adott_ultimatum_utan/
@Gábris szomszéd:

444.hu/2017/04/27/elsullyedt-egy-orosz-hadihajo-isztambul-partjainal

Elvtárs!

Ez megint nem a te napod.

Tegnap egy vadászrepülő, ma egy hadihajó. :) Mi lesz így a dicső felszabadító vörös hadsereggel elvtárs?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hivatalosan nem lehet nála ilyen irat, mert milyen alapon? Akkor az lenne a baj, hogyan jutott hozzá. Eddig is azt mondta, hogy látta a papírokat és ha beperelik, a szerv köteles azokat kiadni.
Mi ebben az idiotizmus?
444.hu/2017/04/27/fonok-elkeszultek-a-csicskamatricak-hova-ragasszuk-oket-hova-hova-hat-orbanra-meg-meszarosra

2017, a Nagy Áprilisi Plakátháborúként fog bevonulni a történelembe.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Amelanchier: nem került lépéskényszerbe a Viktátor, mert nem perelték be a Ferit. Tudnia kellett, hogy így lesz, a helyzet nem változott, csak ő lett buggyant elméjű, ráadásul muníciót adott a fidesznek is, meg az mszpnek is.

Azok a doksik, amik esetleg a szerveknél voltak, már régen nincsenek meg, vagy mint az ügynök aktáknál, a problémás dolgok eltűntek belőle. putyinéktól nem fog adat jönni, nem fogják kinyírni a trójai falovukat.

Egy ismert képviselő pedig védettebb lett volna kiszivárogtatás esetén, mint egy újság, újságíró, vagy magánszemély.
Különösen, ha összehangolnák a lépéseket, a még így úgy fidesztől független ellenzékiek, médiák, pártok.
jó cikk :D
/kár hogy nincs valóság alapja/

Orbán Viktorral való barátságát is próbára teheti Mészáros Lőrinc elképesztő gazdagodása

Ez alapján Orbán szemszögéből nézve az egyik fő probléma Mészáros gazdagodásával, hogy ez saját kudarcaira emlékeztetheti: nagyjából egyidősek, ugyanabból a faluból indultak, és míg Mészáros mára Magyarország egyik leggazdagabb embere lett, Orbán két évtizednyi közalkalmazotti munkával a háta mögött is csak 700 ezer forintos megtakarítást tud felmutatni. Legyenek akármilyen jó barátok, az irigység és a bűntudat sajnos elkerülhetetlenül ott ólálkodik mögöttük.

444.hu/2017/04/27/orban-viktorral-valo-baratsagat-is-probara-teheti-meszaros-lorinc-elkepeszto-gazdagodasa
-no comment-

Az EU-tól lenyúlt pénzből kampányol az EU ellen Marine Le Pen pártja

A Nemzeti Front franciaországi alkalmazottait is az Európai Parlament keretéből fizették.

444.hu/2017/04/27/az-eu-tol-lenyult-penzbol-kampanyol-az-eu-ellen-marine-le-pen-partja
444.hu/2017/04/27/nem-engedelyezi-a-fidesz-az-europa-napi-futoverseny-utvonalat

Ezt a pitiánerséget elvtársak.

Most jól megmutattuk nekik elvtársak. Most nem lennék az imperialisták helyében elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha így van, akkor megérdemli, hogy belebukjon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A maják és a Római birodalom tuti biztos, hogy nem CSAK belső okokból dőlt össze, kellett hozzá a spanyol hódítás és a népvándorlás is.
A gaia-érzés, a világpolgárosodás persze már látható, de ha egyik probléma megszűnik, keletkezik helyette hét másik.
Még egy ilyen kis 10 milliós középfejlett országban sem sikerül egyetérteni, mit akarsz több milliárdos egyetértéssel? Már a meg nem támadásnak is örülni lehetne.
Azt kifelejtettem tegnap, hogy szerintem abszolút nem kell, hogy zsarolják.
A népmesék általában komoly megfigyeléseken alapulnak és bölcsek.
A mindent fölzabáló kisgömböc nyilván nem a kutyák vagy tehenek megfigyeléséből származik, hanem a mindig mindenhol jelenlévő harácsoló, habzsoló emberekéből.

orbán és becses neje, s ahogy látni saját lábon álló leánya is ilyen fajták. Soha semmi nem lesz elég, Putyin nyilván tudott olyan boltot fölajánlani neki, ami elég volt ahhoz, hogy sutba dobjon szövetségesi rendszert, hazát, elveket.
Azt pedig saját két szép füleimmel hallgattam több ízben, hogyan álmodoztak egyes "biznismanusok", hányszor is forgatják meg az oroszok pénzeit a nagyobb dicsőség reményében.
Azért kell pénz keményítőgyárhoz, etilalkohol gyárhoz, bankokhoz, médiához, ezt pusztán az uniós támogatásokból és az adóinkból kilopni nem egyszerű.

Magánvéleményem, hogy meglebegtette Kárpátalját is, mint olyan koncot, ami elsöpri a trianoni álomból feltámadó magyarok szeme elől az összes szemétséget, orbán meg amilyen mohó, habozás nélkül ráharapott a csalira.

Ja, és ez már mai téma: elmondhatom, hogy ismét nem csalódtam gyurcsány pajtásban és híveiben sem, hozták a papírformát.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Lúzerek! szervezték volna a stadionok közé!
@Amelanchier:
Nemzeti kerekasztal: igen! de még egy párt, mozgalom vagy gittegylet? Nem!
Viszont szívesen látnék egy Árnyékkormányt, mert ha netán nyernek, nem lesz idő totojázni, azonnal bele kell csapni a lecsóba! És még aznap felállítani a Korrupcióellenes ügyészséget.
Tessék szépen az ÖSSZES szükséges törvényt előre, egyeztetetten megszövegezni és az első nap elfogadni!
@habakuk000:
Ha "csak" ez az egy szöveg lenne az oroszcsicskázásról, akkor nevezhetnéd hülyének Gyurcsányt, hogy felhozta.
Na de a nemzeti konzultáció Oroszországba továbbított kódjaival?
Na de az ideiglenesen a hazánkban gyakorlatozó orosz hírszerzőkkel?
No de a Szájjalártó "nekünk soha nem ártottak az oroszok" szövegével EGYÜTT?
Olyan szépen rezegteti a harasztot, hogy élvezet nézni.
És a "villamos alól felhangzó kacaj sohasem őszinte"
De egyébként üzenem a jobbiknak és Simicskának: szeretnék egy putyinorbános marionettes verziót is látni a fizesd plakátokból!
Na jő, kehet orbánöleb is a putyingazdi karjaiban verzió is.
Az ötlet grátisz, jogdíjat nem kérek!
@habakuk000: ha már kettő, akkor elég az egyes szám fülből:(
444.hu/2017/04/27/korhazba-kellett-vinni-az-orosz-ellenzek-vezetojet-miutan-ratamadtak-az-irodaja-elott

"Kértek sósavat a pofátokba?"

Oroszország, mintaország, mondta a teknyős.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

"Egy erős nemzetállam pont, hogy felemeli a nemzetiségeit és nem elnyomja."

Az erős nemzetállam elsősorban az államalkotó nemzet érdekeit képviseli, nagyokos!
Amennyiben létrejön a nemzetállamok Európája, bármikor megkurtíthatják kisebbségi jogaimat. Az oktatáshoz, művelődéshez, anyanyelvi névhasználathoz, stb. fűződő jogaimat.
Míg te tiltakozó jegyzéket küldesz Pozsonyba vagy Bukarestbe, addig itt, a feléledő nacionalizmus hatására egy tollvonással megszüntetik a nemzetiségi iskolahálózat kiemelt finanszírozását. Vagy a kultúráét.

Ha kérhetem, ne az én rovásomra szorgalmazz hasonló biológiai kísérleteket!
@habakuk000: ez tényleg csúnya volt.
csak úgy kárcolta a grammatikai lelkemet:)
@habakuk000: Ja. Igazad lehet. Leültek 5órai teára mint két angol úriember és kisakkozták a kölcsönösen előnyös üzletet. :-(

Édes jó istenkám. Olvasgassál mán arról hogy az atomenergia ipar mai napság mennyire jó üzlet és mennyire perspektivikus! Akár itt is találsz linkeket.

Onnan vélelmezhető a zsarolás hogy ez nekünk minden, csak nem üzlet, még akkor sem ha minden fillérrel pontosan elszámolnak. :-( Ez utóbbi feltétel pedig erősen túlzó. :-(
444.hu/2017/04/27/az-igazsagugyi-miniszterium-szerint-semmi-baj-nincs-azzal-hogy-egy-fideszes-alpolgarmester-mas-foldjeirol-huzott-tizmilliokat

Jéé, egy fideSSes spekuláns. Vajon mit szól ehhez a párt elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@habakuk000: "Ja, és ez már mai téma: elmondhatom, hogy ismét nem csalódtam gyurcsány pajtásban és híveiben sem, hozták a papírformát."

Mire gondolsz? :)
@rdos: nagy pénzt vagy a nagy volumenű folyamatos szállításokból - energia: sok kis fillér jól fial - vagy a nagy hozzáadott-értékű termékekből - amikhez pedig summásan mi magyarok hülyék vagyunk szó szerint tisztelet a sok kivételnek, orbán nem kivétel- lehet kiszedni.

Ezek a jutalékok, (a Kapolyi sem járt rosszul annak idején az ukrán villany centjeivel - ki is kezdték - ) biztosítják a fedezetét a föld, bank, gyár, szálloda megvásárlásához, aztán a tervek szerint majd automatikusan pörög magától.
A sajátlábú szállodanaccságos lehet, hogy megtanulja a szakmát, ez most még nem tudható, a többi nagy valószínűséggel majd becsődöl valamikor a szabad piacon.)

orbán érdekeltsége a jutalék, őt nem érdekli, az egész bolt nyereségessége, csak az, hogy pörögjön. Ez a legtöbb magyar ügynöknél így működik, nem egyedi specifikum.
444.hu/2017/04/27/tavaly-meg-lelovette-volna-a-menekulteket-most-tobb-orban-viktor-szeretne-az-afd-alelnoke

Nap, amikor rájössz, hogy a teknyősnek már csak náci és bolsevik barátai vannak.
A teknyős végre oda is került, ahova mindig is vágyott, a kommunisták és a nácik közé.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Eszter68: Gondolom a dél-tiroliak is ilyeneket írogattak az olaszoknak. :)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Autonómia_Dél-Tirolban
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hát igen, a barátság furcsa egy szerzet.
Láttam én olyant, hogy a "jól menő" üzletember amikor kijött a kóterből, nem volt sem barátja, sem haverja, de nem voltak meg a luxusautói sem. Valahogy mindegyiknek lába kelt egy idő után. Érdekes, hogy sosem lettek meg az autók.
@taga20: Gondolom tiltakozásul a hétvégén nem nézed Szocsit sem. :)
A feljelentgetős kirúgott fideszes Tényi István a tv-ben mondta, hogy ő maga is írta a kubatov listát, amit azóta is írnak. Hehehe.
@habakuk000: Tudod mi a specifikum arany haba barátom. Hogy egy eddig sehol ki nem próbált (próbaüzeme SE lezárt) atommaghasadós baszást veszünk meg sok pénzért. Baszhatod a percentjeidet sugárzó arccal.

Nem véletlenül nincs szmájli.
@Gábris szomszéd: nem mondasz hülyeséget.

csak felvételről, ha fettel nyer. és kiretusálom a ruszkikra emlékeztető részeket:))

Eszter68 (törölt) 2017.04.27. 20:10:14

@Gábris szomszéd:

"Az osztrák tiltakozások évtizedei és a második világháború után a két ország külügyminiszterei 1946. szeptember 5-én aláírták Dél-Tirolról a Gruber–De Gasperi Egyezményt, amely szavatolta a német kisebbség számára a törvényhozói és végrehajtói autonómiát Bozen (Bolzano) tartományra. Az olaszok azonban úgy kerülték ki ennek végrehajtását, hogy Bozent egyesítették az olasz nyelvű Trentino tartománnyal. Az így létrejött Trentino-Alto Adige tartomány ugyan szintén autonómiát kapott, az etnikai arányok viszont az egyesítéssel úgy megváltoztak, hogy az egyezmény gyakorlatilag értelmét vesztette.

Ezután még több évtizedig folyt a Dél-Tirol vita, mert a régió kisebbségi lakói és Ausztria nem nyugodtak bele az olaszok teremtette helyzetbe. Ausztria Dél-Tirol ügyében többször az ENSZ közgyűléséhez fordult panasszal. A nyomás alatt az olasz parlament végül 1971. november 10-én megszavazta a valódi kisebbségi területi autonómiát megteremtő Autonómia Statútumot."

25 évig tartott az autonómia körüli hercehurca.
Nekem nincs erre felesleges 25 évem.

Sőt! Egyáltalán nincs szükségem területi autonómiára. Számomra teljesen elfogadható a jelenlegi helyzet. Az EU tagság biztosította szabad mozgás joga, valamint a szlovák állam jelenlegi viszonyulása a magyar kisebbséghez. Ez itt egy élhető ország, normális emberekkel, normális törvényekkel. Egyre bővülő kisebbségi jogokkal!!!
Amennyiben te, ott Budapesten nem tudod feldolgozni, hogy nincs a Felvidéken autonómia, vegyél be valamilyen gyógyszert!
@Gábris szomszéd: azé azon röhögök ezerrel, hogy az alfahír ruszkizik, meg bolsizik:)))))))

haver, ha így folytatjátok, nem sokára feri felszopó cikket foksz berakni az alfahirből:))))))
@rdos: Tegnap volt a csernobili katasztrófa 31. évfordulója.
@Eszter68: Én egy szóval nem mondtam, hogy nélkületek legyen autonómia. Viszont te is hagyd meg azok akaratát, akik szeretnének maguknak. (Székelyföld)
@Eszter68: azé nem gondoltam volna 1990 évek elején, közepén, végén, hogy irigykedni fogok 2017-ben a tótokra vagy a szőröstalpúakra. erre de. nem is borotválom a talpamat mostanság, hátha sikerül nekünk is:)))
Most olvstam valahol, hogy az országgyűlési őrség egy házelnöki rendelet ételmében az országban bárhol bevethető, pontosabban az ország egész területén elláthat feladatokat.

Nem értem, hogy ez nem a parlament joga, hogy eldöntse egy fegyveres testület az országban mit, és hogyan csinálhat? Vagy Kövér házelnök maga az országgyűlés? Megkérdezhetné valaki tőle ott a parlamentben hogy is van ez?
@taga20: Szerintem gyuriferi, aki annak idején ugyanúgy benne volt Putyin seggében, mint most Orbán szánalmasabb a mostani műsorával. :)
Valamikor volt egy mondás, miszerint aki világot akar váltani, annak különbnek kell lennie, mint akitől meg akarja váltani.
@taga20: abban is az ukránok voltak a hunyók. :)
@Gábris szomszéd: azé az nagyon mulatságos, hogy egy jobbikos vádolja gyurcsánt avval, hogy benne van a ruszkik seggébe!

te egy benihill vagy ártu:))))))

kágébélát puszilom, ha találkozol vele add át!
@Gábris szomszéd: te kis csicska, nem tudod, hogy soros volt?
Magyarország ellen "mindössze" 23 kötelezettségszegési eljárás van folyamatban, míg ez a szám Németország esetében 55, írta az egyik portál.

Tudta a fene, én csak azt tudom, hogy a wiki szerint 81,41 milliós a lakosság a németeknél, nálunk meg 9,845 millió. Ugyé világosak az arányok?
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Eszter68 (törölt) 2017.04.27. 20:40:06

@Gábris szomszéd:

A 2011-es adatok alapján Romániában kb. 1 millió 200 ezer magyar él. Ebből Székelyföldön 800 ezer.
Tudod mi lesz azzal a 400 ezer magyarral, aki nem Székelyföldön él egy területi autonómia esetén?
El fognak tűnni cirka 20 év leforgása alatt.

A területi autonómia egy méretes gumicsont. Kiváló téma hangulat és feszültségek keltésére, pótcselekvő politikusoknak.
@Gábris szomszéd: Igen. :-( És minő "véletlen" kb. azóta az atomenergia ipar nem növekedett, Fukusima óta pedig mintha lassú csökkenés lenne az üzemelő blokkok számában. Biztos csak véletlen. :-( Nem pedig felelős - kockázat kerülő döntés. :-)
@látjátok feleim szümtükkel: (A kettőből) csak egy maradhat? :-) Kezdetnek megteszi, de csak a kezdetnek. :-)

Vagy egy újabb gumicsont. :-(
@látjátok feleim szümtükkel: Ugyan az ország háza (az országház) az országban van, de abban teljesen igazad van, hogy mintha nem kicsi arány tévesztés lenne ez a dolog.

Valamiért nekem a leninfiúk ugrottak be elsőre. :-(
444.hu/2017/04/27/nacionalista-tuntetok-vertek-szet-macedon-parlamentet-miutan-egy-albant-valasztottak-meg-hazelnoknek

Tetszettek volna gránátvetőket beszerezni. Lőrésszemű csapajev elvtárs mindenre gondol, még az ilyen esetekre is.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Eszter68: Erről értekezz mondjuk a Dél-Tiroli német nyelvű polgárokkal.

Eszter68 (törölt) 2017.04.27. 21:24:42

"Már eddig is több tízezer gyerek jövőjét vette el a kormány az oktatási rendszer hatvanas évekbe repítésével. Csak velük senki sem foglalkozott, ők nem érdekeltek senkit sem. Az ő szüleik szegények, sokszor cigányok, és ha őszinték vagyunk, nekik Orbán uralkodása előtt is rossz volt. Aztán jött az alsóközép, az ő iskoláikat érintette elsősorban az alapítványi iskolák és a szakközépiskolák kinyírása, de ez is simán ment, mert a többiek hagyták. Most a középrétegek jönnek, amit simán elfogadnak, mondván, hogy „egykor mi is felvételiztünk, ki lehetett azt bírni”. Aki nem bírja ki, megy a szakiskolába. Kádár alatt pont így volt: az elit kiküzdi a gimnáziumi férőhelyet, az ő gyerekeik mennek majd egyetemre. A többieknek pedig marad a migráns vagy Soros György, akit utálni lehet a szegénységért, a kudarcért, az elrontott életért. Épül vissza a barakk, a vidámságot majd valahogy megoldjuk."

168ora.hu/onody-molnar-dora-sotetseg/
index.hu/belfold/2017/04/27/bortonbe_kerult_a_migransokat_ijesztgeto_magyar_kamionos/

"Jeddi Árpád Leventét a brit határőrök 2016. október 19-én kapták el, 880 kilogramm csempészett dohányt találtak a kamionja rakterében 174 328 font (62 millió forint) értékben. A csempészárut karácsonyi csomagolópapírban rejtették el.
Miután Jeddit átkutatták, 6 gramm kokaint, 81 gramm amfetamint, könnygázt és több kést is találtak a sofőrnél.
A bíróság 11 vádpontban találta bűnösnek Jeddit, aki április 20-án meg is kezdte 3 éves börtönbüntetését."

Puff neki. Nemzeti nagymagyarból, börtöntöltelék. Ez ám a karrier.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/04/27/sajat-europai-partja-keri-orbant-hogy-modositsa-a-lex-ceu-t

Elég vicces látni, mikor a felcsúti cigány kimegy Brüsszelbe és rászarik a néppárt asztalára, azok meg még mindig finomkodnak vele. :)

Megkérjük president orbánt, hogy módosítson. A teknyős meg a térdét csapkodja a röhögéstől. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Eszter68: nem értem mi baja az írónak. aki nem bírja az elesik, ez pont nem az amit támadni lehet
kolozsvaros.com/2017/04/27/ahol-egy-atlagszavazonak-ezer-evet-kellene-dolgoznia-ahhoz/

Hát valóban.

Ahol egy földbuta barom 100 milliárdot gyarapodhat egy év alatt, abban a zországban bizony lefőtt a kávé minden tisztességes embernek. Ők itt nem rúgnak labdába.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: Az ipari katasztrófák blog is megemlékezett róla. :-(

Részeg rendőr bírságol részeg sofőrt. Hol? A négyszáz ezer csernobili likvidátor között. :-( És még ez a legkevésbé durva. :-( Védőfelszerelés nincs, jódtabletta csak az eftársaknak, ... :-(

iparikatasztrofak.blog.hu/2017/04/27/csernobil_elso_kezbol_csak_a_kodvago_sisakom_adtam_a_kisfiamnak
@PeniValdes: az oktatásban pont nem szabadna ennek érvényesülni!
Ő az új orbáni rendszerben hamar elesne! Te meg könnyedén átlépsz rajta!
444.hu/2017/04/24/az-apaczai-kituno-bizonyitvanyu-vegzose-nyilt-levelet-irt-balog-zoltannak
@rdos:
majd eccer lesz kis házihasználatú fúziós is, vagy ugye Kína és az ájrópai junijó közösen holdtelepüléseket akarnak csinálni...képzeld majd kiderül, senki sem járt ott előttük...

a technika fejlődése nem áll meg de még a hasadás nem megy, valami probléma lehet, mint gőzturbinánál a rés sel...minél szűkebb a rés annál élvezetesebb

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: Nem ismertem. Kössz a linket. :-) Megnézem.

@Rodeo36 11: Erről a fúziósról jut eszembe, hogy amióta az eszemet tudom mindig 25 év múlva lesz készen. Már negyven éve is ezt mondták. :-(

Egyszer egy atomtudósnak javasoltam kommentben, hogy mi lenne, ha a nagyon ritka, de valószínűleg létező gömbvillámot kutatnák? Mert hogy az is plazma és ha a természetben sikerül akkor talán azt kéne másolni. Az egyik elmélet szerint a gömbvillám ugyanis nem más mint a cikk-cakkos ecceri villámnak egy önmagába záródó hurka, vagy hurokja. A köráram pedig toroidális elektromágneses teret kelt, és ha máshonnan nem, a cigi füstkarikájából tudjuk, a toroidális áramlás stabilis.

A prof vagy nem értette, vagy nem akarta érteni. Nem erőltettem. :-( Meg lehet hogy nem is volt jó az ötletem. :-( Egyszeri (szakmáját most vesztő) mérnökként meg mit ugrálok. :-(
@Rodeo36 11: Gőzturbina rése. Most nem a pajzán szűkületre kihegyezve. Másik mániám a turbinákkal - propellerekkel - forgólapátos szivattyúkkal (ha radiál, ha axiál) az a bajom, hogy eleve nem lehet hatvan százaléknál (59, valamekkora század a pontos érték) jobb a hatásfoka (még ha a résen nincs is veszteség akkor sem). A térfogat kiszorításos nyomattyúk (szivattyú a neve, de nyomattyú lenne az magyarul) viszont akár 95%-ot is tudnak.

Na mindegy. Az ipar valamiért viszont a "forgósakat" kedveli. :-(
@rdos:
kkkkkkkk

ne erőltesd...van egy olyan elmélet, hogy a Nap maga is egy belül üres és ebből kifolyólag hideg gömbhély amely kívűlről kapja az energiát (a napfoltok hőmérséklete közelít a nulla kelvin hez...) és az egész jelenség egy felületi gömb"villám" és a protuberanciák nem belülről kifelé hanem kívűlről befelé türemkednek azaz a tejútrendszer teljesen más szerkezetű, mint amit a hagyományos csillagászat tanít...de eszt szépen leugattyák és elnyomják, nem akarják tárgyalni sem lesöprik, mint hülyeséget

és akkor a legbelső bolygó is elgondolkodtató már régóta tárgyalják a kb 15000 éves megfigyelések és az azokban megjelenő emlékek az égen egészen más merkurt mutatnak egy "lángoló" lobogó hajú istennőként ábrázolták de az idővel ez csökkent

brühüyyy
kkk
@rdos:
könnyebb forgatni mint rángatni alternálva... lásd a Wankel motort...
és a Kaplan turbina a legjobb már egészen kis magasság különbség esetén... én nagyon csodálom főleg a csodálatos kézzel csiszolt siklócsapágyai miattbár lehet az SKF vagy más már tud nagy horizontális gögős csapágyakat csinálni 2 méter átmérőben és 30 cm vastagon????

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: :-) Persze hogy nem erőltetem. Mondjuk ezt a nulla Kelvines Napos gömbhéjat csak tőled hallottam, de pár dolog miatt (pl. gravitáció, ebben hiszünk és használjuk is) nekem igen meredek.

Ide-oda, vagy fel-le mozog vagy forog. Értem én hogy a kerék feltalálása óta a forgás bűvöletében élünk. Csak. Pl. egy helikopter mikor megpörgeti a lefelé tolt levegőt, akkor ez a lefelé irányuló de spirálisan is pörgő légmozgásból a pörgő, vagy a perdület az teljesen felesleges. De ezen sem rugózom, nem ettől leszünk vagy nem leszünk orosz megye. :-)

On. :-)
444.hu/2017/04/27/orban-viktor-telefonon-gratulalt-erdogan-elnoknek-a-teljhatalmahoz

Haverok, buli, fanta.

A haverjai már mind megcsinálták a maguk diktatúráját. Egyedül a teknyősnek kell még mindig szarakodni, holmi választásokkal.
Egy tehetségtelen fasz, nem tud semmit ellesni a nagyoktól.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: A következő lépés, hogy megalakul az Észak-Koreai - Magyar Barátság Kolhoz. :-(

Ja? Kolhoz az már nincs. :-( Nálunk csak közmunkások vannak a főni (polgimester) 187 hektáros "háztájijában". :-(
@rdos: a gravitáció a "leggyengébb" kölcsönhatás...elektromágnes és egyebek is léteznek

szvsz meg fogunk lepődni még sok mindenen

valami számszerű adatokkal kellene megnézni milyen is a gravitációs hatás pl az Androméda Köd és Tejútrendszer között a távolság figyelembe vételével

brühüyyy
kkk
@rdos:
csodálkozni fox??? vagy már ismered? sok ájrópai országb an divat a kollektív gazdálkodás kanadában is maguktól jöttek rá 50m évvel később

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Ehhez én kevés vagyok. :-( Az viszont szerintem hasznos lenne, ha a természettodományokban azt is tanítanák aminek a magyarázatát ma még nem tudjuk. Mert egyébként elég sok mindent nem tudunk, csak erről szemérmesen hallgat a todomány. :-( Legegyszerűbb példa, és csak a leggyengébb gravitációs erőre remek példa, a Nap forgás tengelye a (ma ismert) bolygók közel egysíkú forgási síkjával kicsit több mint 6 fokos szöget zár be! Ezt a csillagászok elég régen tudják, de mivel annyira megmagyarázhatatlan inkább szóba sem hozzák. :-(

Másik kedvenc blogomat linkelem ebben a témában.

konteo.blogrepublik.eu/2013/04/27/az-x-bolygo/
@Rodeo36 11: Idehaza is alakult a szövetkezetek szétverése után, igaz ez "csak" értékesítésre. De a termelésben is van együttműködés a tagok között, közelről volt szerencsém látni. :-)

botesz.hu/
@rdos:
sok minden változott a Naprendszerben azóta, hogy 15-20000 éve vagy sokkal több megfigyeljük...
és az ilyen konteok nagyon hasznosak mert kényszerítenek önálló gondolkodásra és következtetésekre
magam részéről teljesen nyílt vagyok ezek irányába és nem akarok olyan dolgokba bonyolódni itt és most amire sokan csak sápítoznának...de a megismerésnek olyan útjai is léteznek amit sokan nem képesek (fizikailag) felfogni
pedig létezik és sok minden más is

brühüyhyy
kkk
kösz a linkért nagyon izgalmas
@Rodeo36 11: Örülök ha tetszett. :-)

@Gábris szomszéd: Hát már láttam is. :-( Köszi a linket. Esti mese helyett senkinek nem ajánlom. :-(

A szojvetek "dobtak magukra" meg a fél világra egy "piszkos bombát". :-( Már tudjuk milyen. :-( Fukushima óta meg még jobban tudjuk. :-(

Remélem több ilyen és több ilyen tapasztalatunk nem lesz. :-( És tök mindegy hogy Westinghouse, vagy Roszatom. Az elszabaduló atom(mag hasadás) az rossz atom. :-(
@rdos: Hát tényleg elég brutál. Elképesztő, hogy néhány ember hülyesége és gyengesége miatt következett be egy ilyen tragédia. :(
Köszönjük gyuriferi. :)

Fletó elárulta, mi jön az Orbánnak adott ultimátum után
A súlyos bizonyítékok nincsenek nála, így nem is tesz feljelentést. De ígéri, megszerzi, és ezt vegyük komolyan.

index.hu/belfold/2017/04/27/gyurcsany_elarulta_mi_kovetkezik_az_orbannak_adott_ultimatum_utan/
Mindenki azt mond amit akar az atomenergia hasznosságáról. Egy tény, hogy amióta atomrobbantgatnak, nagyon sok a daganatos beteg, és nekem nagyon sok ismerősőm halt meg daganat okából. Általában 60 éves kora körül. Tegnap előtt temettek egy 63 éveset. Néhai ismerősőm szerint a csernobili robbantás után ő külön sugárkezelés nélkül is pont úgy érezte magát, mint amikor az orvosok kezelés címszó alatt sugarazták. No ő volt a hiteles tanú. Mármint a sugárzás káros hatásáról.

Aki pedig még nem volt daganatos beteg, az ne ugasson a mások jövőjéről, sorsáról atomenergia ügyileg, és ne propagálja a hasznosságát, mint egyetlen idvezítő energia megoldást. Próbálja ki, és majd utána járhat a bagólesője.
privatbankar.hu/karrier/trump-bukott-fotanacsadoja-ellen-komoly-vizsgalat-folyik-306776

Or bán megereszthetne egy telefont Trumpihoz, és megkérdezhetné, hogy is kell az ilyet csinálni.
Mit is Mondott Bánki Erik?

"sejtjük, hogy a pénz az arcátlan brókerek sportautóiban és külföldi bankszámláin lehet. Ám pont ezért és pont ebben a pillanatban tovább kell lépnünk, és le kell rendeznünk azt a kérdést, hogy ki fizeti a számlát. Sajnos, ismerjük a felszámolási eljárás útvesztőit, amely több hónapig, akár évekig elhúzódhat. Ezalatt az érintetteknek pont elég idejük lesz arra, hogy eltüntessék a bizonyítékokat, és a lopott pénzt megfelelő helyre menekítsék."

Vakulj magyar!
Vajna kaszinóbírodalma és a szerencsejáték üzemeltető kis cégek tönkretétele - valamint a távol-keleti konkurrencia állami erőszakkal kipaterolása MEGVAN?
hvg.hu/gazdasag/20170428_orban_kossuth_radio_interju

"Magyarország szemben áll a kaszinókapitalizmussal, amikor valaki úgy gazdagodik meg, hogy másokat tönkretesz. Ez szemben áll az eszmeiségünkkel"

Kééé. Tényleg???
@punkfrog:

kommentek:)

- amikor egy 18 éves, hátrányos helyzetű srác értelmesebb, mint az oktatásért felelős vezető politikus...

-Lehet, hogy gondban lennél, ha arra kérnélek, találj egy 18 éves gimnazistát, aki nem okosabb, mint Balog Zoltán.
@kekex:
Nagyon gáz Viktrorunk.
Friss "élmény"... egy ügyvédi iroda, osztrák ügyfél mondja az ügyvédnek, hogy egyre rosszabb a megítélésünk, amit megért, mert itt is él nálunk, látja mi van a hétköznapokban, meg látta, hogy miket hadovált össze ez a szerencsétlen Brüsszelben.
Szánalmas amit rendez és nem érti, hogy miért ilyen buták az emberek, hogy simán lenyelik a hazugságait, a tereléseit, hogy a migránsokkal...c.bullshittel mindent el lehet hitetni ezzel a buta néppel. A Soros duma is olyan gáz, hogy nincs Ausztriában olyan buta politikus, aki be merne próbálkozni, mert körberöhögnék.
Miközben pitiznek a pénzekért kint, itt uszítanak azok ellen, ahonnan kapják?
Plakátok mindenhol, minden mennyiségben?
Ennyire buta a nép, hogy erre vevő?
Igen, ennyire... :(
@Gábris szomszéd: Azon a néhány emberi hibán túl kellett a katasztrófához a rendszer is. Milyen rendszer? Hát az a rendszer, amiben a gondosan kontraszelektált legalja került legfelülre. :-(

Ha nem értenéd nézz körbe itt és most. :-(
@Rodeo36 11: Mért kell a költséget vetni?

Állítólag az ország szántóterületének egyötöde parlagon maradt az idén, de ezzel nem foglalkozik senki. Az Újságok csak arról írnak, lesz-e az országnak „költségvetése”?
Mi ért kell a költséget vetni? Mi kel ki a költségvetésből? Áremelés! Aztán csodálkozunk, hogy úgy nőnek az árak, mint májusi kukorica, eső után! Mibe vetik a költséget? A hazugság termékeny talajába! Hogyan vetik a költséget? Pénzszórással! Sajnos sokat ellopnak a „vetőmagból”, sokat szórnak szét a semmibe. Ezért a maradéknak jó talaj kell. A Költségvetés talaját mélyenszántó gondolatokkal túrja fel a pénzügyminiszter. Közben arról panaszkodik, hogy sovány az ország lova, és minduntalan beleakad az eke a múlt gyökereibe, az ellenzéki rögökbe! A Fityiszkutya jobboldalról igyekszik levizelni az eketaligát, a kisgazda nagygazda maga szeretné megragadni az eke szarvát. Közben sok korrupciót, hamiskölcsönt, szemetet igyekeznek „beforgatni a szántásba”, hogy az eltűnjék a szem elől! Végezetül félrevezetéssel igyekeznek az egészet „elboronálni”, majd kormánypárti túlsúllyal lehengerezni. Ha ez sem volna elég, kap még egy kis „fejtrágyázást”, hogy megerősödjék a gyöngécske vetés.
Ha odafigyelnek észrevehetik, hogy elmaradt a gyomirtás, (de volt csávából kihúzás), a konkoly, a gabonarozsda elleni küzdelem. Kézi lesz az aratás,(nagy a szemveszteség) sok kézen-közön megy át a termés, sokat ellopnak ismét. Végezetül keserű, és drága kenyeret sütnek nékünk a „költségvetők!
1994. 10. 05. Megjelent az Éjszakmagyarország napilapban, 95. február hóban. Nincs új a nap alatt! Csak a szereplők, a tolvajok változtak.
„Ha a gazda változik is rajta, marad a nyereg a szamáron!”— ókori mondás
Kárpáralja, Galicia 300 éve költözik befele! Most a többség jogán odacsatolják! lásd Trianon!
@Szúrófény:
magam részéről 1986 ban láttam mindeszt az én próféta lelkemmel...mikor meghallottam kik is azok a suhancok akikről a fáma kezd papolni és az a fajta selejtes szamizdat amiből tisztán láccott semmi mást nem akarnak, mint a hatalmat...hányan lebasztak ezért, el nem képzeled...

brühüyyy
kkk
süti beállítások módosítása