Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.04.13. 17:09 Fabius

Bazmeg, Viktor!

- Varga Gergőt és Gulyás Mártont bilincsben, vezetőpórázon vezették a bíróság elé, mert a Bajszos Szar palotáját 23 ezer forint értékben vízbázisú - lemosható vagy könnyen átfesthető - festékkel megrongálták.

- A vagyonosodásütemben Zuckerberget lepipáló Pénztáros Lőrinc zsebre tette a fél Balatont.

Tudod, kedves Tökfej, azért ilyenkor eszébe jut az embernek, hogy mindennek vége lesz egyszer. Ez eszedbe kéne jusson neked is néha, baszod.

gulyas.jpg

 

406 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr312424319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azt hiszem, ha egyszer feljutok a várba, akkor oldalba fogom pisilni a jancsibohóc - kövérlaca azt mondta, nem lehet jánosozni a senkiházi faszkalapot - házát.

Mocskos gusztustalan férgek egytől egyig.

Egyre szembetűnőbb a különbség a sima hétköznapi halandók és a kormánypárt jeles tagjai között.
Csak már ott tartanánk, ami a képen van! De félek, ez sose fog bekövetkezni. Biztos megvannak a megfelelő menekülőutak.
@habakuk000:

Kövér ütemérzéke zseniális. Akkor kezd baszakodni a jánosozással, mikor Káderre épp új nevet - Bajszos Szar - ragaszt a köznyelv. Ha hivatalosan már Jánosozni se lehet akkor majd szarozzák.

Bravó házmesterúr, csak így tovább.
Eltűnődtem,tarsolynak mennyi időt hagytak a dokudarálásra,most pedig kinn röhög a markába.
Fakasflórit,rogánantilopot még ki sem hallgatták,a némileg veszélyesebb anyaggal locsolkodó lúgosdoki pedig tévéműsorban sajnáltathatta magát...

gyalázat ez az egész!!!!!!!!!!!!!
@habakuk000: Erről a keresztneves meglátásról a következő jutott eszembe, idézet: "Mit látsz, Laca? Egy nagy segget látok!" Mily időtlenül leírja a költészet az valóságot. : )
Nincs itt semmi látnivaló. :)

A Századvég szerint a lakosság többsége támogatja a CEU-törvényt

propeller.hu/itthon/3277591-szazadveg-szerint-lakossag-tobbsege-tamogatja-ceu-torvenyt
@Fabius: :-) Kedves Fabius! Ez igen rövid poszt lett, de a lényeg benne van. :-)

Mondjuk a tárgyalásra már születtek is netes mémek, mik ha nem Virág eftárssal - koncepciós perrel - népámítással - félemlítési szándékkal? :-( 1-et linkelek.

jylljylljyll.tumblr.com/post/159527224469/akurvaanyadatbuttersofficial-jylljylljyll
@Gábris szomszéd: Az én ízlésem szerint nem kicsit "nyüzsis" és hangos, de a fiataloknak tetszik. :-) Akkor nekem is. :-)

Amúgy az jutott eszembe (előző poszt utsó hsz-e alapján), az Eu tényleg megtehetné hogy leáll. A kifizetésekkel. Szó nélkül. :-) Pl. mondjuk mától. :-)

Aztán ha eltolcsy méltatlankodna hogy hol a lé? Mondanák: sudribunkócskáim! Ti akartátok hogy álljunk le! Leálltunk (a kifizetésekkel). :-)
@Fabius: Nem értik. Minden megnyilvánulásukból süt, hogy nem értik hogyan lehetnek ők, főméltóságú országurak gúny és megvetés tárgyai.
Pedig azok lettek, a szellemmel, az értelemmel állnak hadban, ebben a harcban pedig már nem győzhetnek.

Nem nagyon láttam ocsmány, gyűlölködő plakátot, még bayerzsóttira is szellemes -simogatnám a buksidat, miva, miva, miva- reagálásokat hoztak, nem beszélve a hátrább az agarakkal - putyin vezeti pórázon orbánt kósát szilárdot és még valakit -plakátot, a fiatalok megtanulták kinevetni a nagyságosokat, s minden egyes újabb méltóságot erőből fönntartani próbáló erőfeszítésük egyre röhejesebb lesz.

Ez amúgy egy természetes fejlődési folyamat, a kontraszelekciós autokrata evolúciójának normál folyamata.

És a végén jön a csodálkozás, mint annak idején karácsonykor Bukarestben.
@whatsoever: nem ismerem, ez milyen vers? :)
@habakuk000: :-) A király meztelen (esetleg esztelen?) szindróma?

Úgy biza nehéz a királyi fősodratnak a méltóságos uraimék pátoszát sugallani, ha már egy műszaki szaklap is ezzel a felütéssel vezeti be a a Budapest - Belgrád vasút buktát (nem mellékesen péntároslőrinc ebben sem fog "melózni", de ez most mellék szál :-)).

"Jelképesen elég egyszerű a történet, ha a Nyugathoz történő felzárkózás nem megy, a Kelet felé fordulunk és a hangzatos „keleti nyitás″ jelszavával mutatjuk, hogy a mi orientációnk nem is az, aminek eddig hittük-mutattuk-szerettük volna hinni. A legbonyolultabbnak tűnő dolgoknak is megvan a legegyszerűbb magja, ez a dacosság már az óvoda homokozójában is pontosan ugyanígy működik. A gazdaságnak is megvan a maga tehetetlensége, maga fizikája, ami ügyet sem vet a jelszavakra, és kőkeményen kidobja magából az oda nem illő elemek és folyamatok javát, még akkor is, ha nagyon nagy az állami szembeszél és rásegítés, szavak szintjén óriási az akarás."

A forrást meg csak a vasút szerelmeseinek ajánlom.

iho.hu/hir/a-budapest-belgrad-projekt-rovid-elete-170413
Vicces lesz a szombat esti körmenetekkel együtt sétálni
@habakuk000: mert te nem mozogsz a köreikben, ezért háborodsz fel a tolvaj Geci mellett a másik bolond, az isten-komplekszusos vérbolsevik Laci kijelentésén. én (nem vagyok büszke nyomoronc megalkuvásomra némi mellékes pénzért) viszont igen, ezért nem is csodálkozom rajta.

ezek frankón hiszik azt, hogy ők az új történelmi arisztokrácia. jó, ezen te/mi röhögsz/röhögünk, de ezek frankón így hiszik. és az új arisztokráciához anyagi tehetség is dukál, öröklődő dinasztiákkal; ennek megteremtéséhez viszont minden eszköz megengedett. ez szakrális küldetés. így ideologizálja meg magának a belső kör, hogy közönséges mocskos tolvaj bolsevik bűnözők.

jó, a könnyes szemmel értük imádkozó, avagy az ellenre vért köpő fideszprolik ebből semmit sem érzékelnek, de ha el is mondanák nekik ("tik, tik büdös fideszprolik! mink húsz éve szarjuk tele a szátokat, nézünk totál hülyének, rabolunk ki benneteket, és építjük az újfeudális Fideszfalvát, ahol a tik leszármazottaitok lesznek a cselédek, a napszámosok, a parádés kocsisok a terveink szerint, ám ennek tudatában tik még mindig a talpunkat nyaldossátok kifordult szemmel, a szájatok szélén csorgó nyállal... :DDDDDDDDDDDDD"), akkor sem értenének az egészből egy szót sem a kádárárva fideszprolik.

ha az ötvenes években élnénk, ezek már régen akasztottak volna.
Sokáig éljen Orbán Viktor - börtönben!
@habakuk000:

Nem értik, mert a körülöttük élő vazallusok segédállamtitkártól trafikkoncessziós fideszesig mind ajnározva nyalják a seggüket. Ők másokkal nem érintkeznek, nem vitáznak, nincs se fórum se bármilyen párbeszéd.
@xyxyxy71: igen, egyetértek veled, ilyen értelműt írtam picit fenntebb, ezek elhiszik maguknak, hogy ők valóban valakik

(annak idején kerestek, jártam is hozzájuk, sőt még tavaly is volt tapogatózás.. az én arcomra kiül az undor, nem tudom leplezni, )
Kíváncsi vagyok, milyen ítéletet hoz a bíróság.
Gulyás Márton és Varga Gergő utolsó szó jogán hatalmas beszédet mondott.
@rdos: furcsa. Van szerencsém meglehetős gyakorisággal utazni azon a vonalon, és majdnem mindig zsufi van. (igaz, többnyire 3 kocsival jár, illetve néha az új, egyterű, nameg az Avala és az Ivo Andric). Szóval lehet, hogy megérné, mondjuk így, hogy Kunszentmiklóstól kvázi személyként megy és minden görbe fánál megáll, sok értelme nincs a 160-nak, mire felgyorsul annyira, már lassíthat is a következő állomás miatt. Amúgy az egész vonal katasztrófa.
@Fabius: olyan, mintha szándékosan akarnák fenntartani a tüntetések hevületét, a mostani per is egy újabb adalék a tiltakozáshullám fenntartásához
pedig nem, csak a stupid ostobaság ismét túlteljesít

de hogyan tudna egyenrangú ellenfél lenni egy rezsiszilárd egy Munch Sikolyából kiváló politikai plakátot applikáló névtelen tüntető intellektusával?

a fiatalok viszont végtelenül fegyelmezettek, a hivatalos tüntetéseken nincs orbántakarodj, mocskosfidesz, legfeljebb Európa, Európa, kivárják a hivatalos befejezést teljesen tudatosan

kíváncsi vagyok, lesz-e olyan párt, aki meg tudja szólítani az elégedetleneket..

viszont a legnagyobb győzelem megtörtént, orbán sehová sem állíthat be nagy pofával (a Kossuth rádió kivételével), hogy "de az én népem ezt akarja", oda a kétharmados duma

s a néppártiak keményen s azonnal ki is használják
@Eszter68: szerintem előzetesbe basszák orbánvityát.

jaj, elnéztem az évet! az majd 2018-ban lesz:))
@taga20:

álmokat kergetsz.))
kb. 10-15 év múlva talán sor kerülhet rá.
@kisa: Arrafelé nem vonatoztam, nem ismerem. Indóház amúgy sokat foglalkozott a vonallal és a fejlesztéssel, meg azzal hogy szépek a tervek, de annyira hagyják szó szerint lerohadni hogy lassan "lépésben" halad néhol. Szóval nem mindegy hogy honnan fejlesztenek vagyis a pályatest milyen állapotából "fejlesztik tovább". :-( Illetve már mindegy. :-(
@habakuk000:

Azt gondolták, ha 72 órára bevarrják Gulyást és Vargát, majd rabláncon sétáltatva viszik azonnali tárgyalásra, az majd kibaszott elrettentő lesz.

Ez - is - most rendesen visszaütött. A tárgyalás stream volt, hogy 14 ezer online nézőt vitt, ami soha nem volt még egyszer sem, semmilyen politikai esemény online közvetítésén. Ráadásul a 23 ezer forintos kárért rablánc jókora felhördülést keltett, és kurvára visszafelé sült el.
444.hu/2017/04/13/a-momentum-bejegyezte-a-fideszru-domaint

Helyes. Ki kell használni a szellemi fölényt, a bunkó rezsiszilárdokkal szemben.
Itt mutatják majd be a fideSS orosz kapcsolatait.
Sokat fogunk még hallani a Momentumról. Eddig jó amit csinálnak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Fabius: tanulság is van, legalábbis számomra: az az alternatíva, hogy tervekben gondolkodnak, politikát csinálnak, az "orbánanagystratéga" dugába dőlt, azt csinálják reflexből, amit minden hülye autokrata diktátor csinál, mennek erőből addig, míg el nem zavarják, jobb helyeken le nem lövik őket

meztelen a király, s ezt már mindenki látni kezdi

én nem egyeznék meg kiskapus megoldásokban velük az orosz-kanadai rektor helyében
444.hu/2017/04/13/soros-1991-ben-a-fideszt-tartom-a-jovo-igeretenek

"Soros 1991-ben a Figyelőnek egyenesen arról beszélt, hogy
„nem is rejtem véka alá, hogy én eszmeileg a Fidesszel szimpatizálok. Tény, hogy a Soros Alapítványnak is szerepe van e tehetséges, fiatal politikusgárda kinevelődésében. Én őket tartom a jövő ígéretének.”

Hát ezt benézte az öreg rendesen. Szörnyetegek keltek ki a soros tojásokból.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Eszter68:
Szerintem is hatalmas beszédet mondott. Utoljára ilyen hatalmasat szellemi elődötök Rákosi Matyi durrantott 1925-ben.
@imres:

Gondolom, meghallgattad a felszólalásaikat. Megkérnélek, tételesen sorold fel, melyik kijelentésük hasonlít Rákosiéra.
Előre szólok, üres szólamokra nem vagyok vevő.
@Eszter68: na eszt a csávót is a falhoz kell majd állítani!

ha bukik a geci 2018-ban, ezek a patkányok lesznek az elsők, akik teli pofával fogják köpködni a sírját a ducsénak.

a csaj nagyon patent. mindig is bírtam az okos nőket:))
www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=207386

"Az utolsó szó jogán Gulyás Márton azt mondta, az a nagy kérdés, ha az a bíróság szándéka, hogy megakadályozza, hogy ilyen cselekmények előforduljanak. Mint mondta, egyetért, azzal az ügyészségi kijelentéssel, hogy az egy rossz állapot, hogy állampolgárok arra készülnek, hogy festékes flakonok dobálásával fejezzék ki politikai véleményüket. Kérdés, hogy az által fog-e felszámolódni ez az állapot, hogy őket elítélik vagy attól, hogy az ügyészség végre végzi a dolgát és utána megy azoknak a bűncselekményeknek, mely korlátozzák ma állampolgárok széles köreit abban, hogy legalapvetőbb szabadságjogokat gyakorolni tudják, mely megbénítja ezt az államot és köznevetség tárgyává teszi a legfontosabb közintézményeinket."
@imres: imre evtárs újra dolgozol?
remélem azé nagypénteken nem vettnek be a geciék, me neked is lehet lelkivilágod:))
A Gyuri bácsi nem engedte? Már egyeztet az Orbán-kormány a CEU-val :)

alfahir.hu/2017/04/13/orban_viktor_ceu_egyeztetes_soros_gyorgy
Ha Marciéknak kimértek a 'sarkiklozet vízfestékkel megdobálásáért'öccá órát,ez a két tündérbogár vajon mennyit kapott,tesztelt bíróság?.ja,bocs nem muppet show)

m.cdn.blog.hu/pi/piroslapok/image/tv_ostrom.jpg
Hiába a nagy igyekezet, az ügyésszég melléfaragott?

"Lehet, hogy nem áll meg a csoportos garázdaság vádja Gulyás Mártonék ellen, a rendőr szemtanúk nem emlékeznek harmadik elkövetőre."

Hát ilyenek ezek a rendőrök. Arra biztoan emlékeznek, hogy elvették tőlük a kedvezményes nyugdíjat, meg a fizetésemelés is eléggé nyögvenyelősre sikeredett az elmúlt 7 évben.;D

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=207385
@gazoló:

remélem fellebbeznek és eljut az ügy akár az emberi jogok európai bíróságáig is.
@Gábris szomszéd: ártu, tegnap nézted a szabadfogást?

bakker a jobbikos urbánflórival és gojmotoros csírával feltöröltették a padlót:)))
a magyar bírói testület szégyene

nem felejtünk gyerekek
@Gábris szomszéd: hogy a faszba ne! persze a kocsik felgyújtását is utánozhatnák. ugye?

kurucinfo az internet egyik pöcegödre!

de gondolom egy olyan vallásos mókusnak, mint amilyen te vagy, alap olvasmány!
@taga20: Épp most nézem jutyúbról, de Puzsérnak megint igaza van pld. sorosékat illetően? :)
@gazoló: óóó, ők előléptek a szamárlétrán, manapság elég nekik csak pl pontosan megjelenni a választási irodánál egy nénit kísérve.
200 és 300 órak közmukára ítélte a Gulyást meg a Vargát a bíróság.
Van furcsaság az ítéletben, mert a rongálással okozott kár nem meghatározható mértékű a bíró szerint. Ilyen nem lehet, ha nincs konkrétan megjelölt kár, akkor mi rongálódott meg?

index.hu/belfold/2017/04/13/gulyas_marton_sandor-palota_itelet/
@Gábris szomszéd: rosszat nézel, én a tegnapiról dumálok:)

egyébként, puzsérral hagyá má!
miben van igaza annak a fasznak?
@Eszter68: Szia Eszti)

szinte végig követtem)
Respect a fiúknak,nagyszerű kiállás volt és még annnál is jobb korrajz lesz majd egyszer ez a 'kutyakomédia.
@gazoló: vót, én voltam, és esztinek 19:42-kor kültem.

veled ellentétben, nekem sikerült:))

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--VP72CItB--/w_1160/6zqg0ea3shSVvScIs.jpeg
@Oxica: Emlékszem a fityisz Soros támogatására még az átkosból (annak végén). Nem kétellve a civil társadalom kiépítésére tett támogatásainak a jótékony voltát, utánanéztem direkt politikai támogatásainak is.

Csak a wikiről tájékozódtam, de amikor politikai mozgalmakat támogatott, a hosszú távú eredménye kétséges (Solidarnost) vagy kiábrándító (Grúzia, Ukrajna, Mo) vagy megbukott (Belarusz). Talán ha az egy kivétel a Charta77. :-(

Vagy nincs szerencséje Gyuribának, vagy (ifjú)komunistákból nehéz demokratát faragni? Ugye a mieink? más sem nem ifjúk, sem nem demokraták. :-(
@taga20: Nem nézek rosszat ez az.

youtu.be/Eg8vFsPqD50

Ha magadtól nem jössz rá miben volt szerintem igaza, akkor tök mindegy. :)
@gazoló:

Szia! Csak késő délután kerültem gép elé. Akkor néztem végig a közvetítést. Nemcsak a fiúknak, ügyvédeiknek is jár a respekt.
Az ügyész és a bíró sem idős még. Életük végéig rajtuk marad a bélyeg.
@Gábris szomszéd:

A két esetnek semmi köze sincs egymáshoz. A flakon emberek közé repült, a festékszóró a fal felé.

Egyik nap az összefogást szorgalmazod, másik nap ellene teszel.

Dönthetnél már végre!
@Gábris szomszéd: elmész anyádba, ha tetves, undorító futbalharamiákat összemosod gulyás mártonnal!
@kekex: Ha mán vízbázisú festék és kölni locsolás, ám legyen. :-)

kepeslajoska.tumblr.com/image/159528749900

Azóta kimondta. :-( Amúgy felrobban a net a mémektől. :-)
@Eszter68: "A flakon emberek közé repült, a festékszóró a fal felé."

Megint mellébeszélsz. :)

scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/17862484_1332687550130293_4189107562556497058_n.jpg?oh=a71ff2c7b4b9807afefaad0fe5ab0648&oe=598BD66C

Igen én is az összefogást szorgalmazom, de nem a kettős mércét. :)

Ja és ha én ezt csinálnám a haverokkal az Oktogonon, szerinted mennyi idő után vinnének el? :)

www.facebook.com/444.hu/videos/1420316011363486/?hc_ref=PAGES_TIMELINE
@taga20: Nem kedves tagabácsi te mész al az anyádba, ha emeber és ember között különbséget teszel, főleg ha bírósági ítéletről van szó. :)
@rdos: apám, neked van még arcod jópofáskodni???

eszt írtad nem rég!

"Nem tudom ki ez a Gulyás Márton (valami politikusra tippelnék), de ha valami sérülést okozó tárgyat dobált egy emberre vagy rendőrre, azt szimpla - általam elítélt erőszaknak tekintem. Ha fehér tulipánt dobott akkor persze nem. :-) Nem ismerem az eset körülményeit és nem is érdekel (óvodás szint hogy kidobom a cuclit a ketrecből mert durci vagyok). :-( Még a végén a rend éber őre "robbanó cuclinak" nézi és önvédelemből agyonlő. Az erőszaknak a látszatát is el kell kerülni. Aki nem ezt teszi, az sima provokátor (tudod, akit az állam fizet), vagy debil idióta. Mivel politikusra tippelek mindkettő verzió akár egyszerre is igaz lehet. :-("

te rosszabb vagy, mint egy fityeszes!
@Gábris szomszéd: mekkora egy képmutató fasz vagy ártu, mint a jobbikos bandád.

próbáltok europérek lenni, de mindig kilóg a pata a reverenda alól.

ja:)
@Gábris szomszéd:

1. A vízalapú festékes flakon a földre esett Gulyás Márton kezéből, ettől lettek festékesek a rendőrök. Mindezt ők mondták el ma, tanúvallomásaikban.
2. Az Oktogonon békés tüntetők szórakoztak. Rendbontás nem történt. Még a fidesz lakájmédiája sem tudott attól nagyobb vétséget találni ellenük, hogy akadályozták a forgalmat.

A te haverjaid annak idején szétverték fél Budapestet, térkővel, molotov koktéllal dobálták a rendőröket, megostromolták a TV székházát.
@Oxica: Ezzel szemben ma kaptam 1 mailt, ami erre a linkre mutat.
www.magyarmenedek.com/products/12861/George_Soros_-_Andreas_Von_Retyi.htm?gclid=Cj0KEQjww7zHBRCToPSj_c_WjZIBEiQAj8il5H0KyQiXUHoUESuVgXFTbqqbWvy5jgAPDgoGvJMdEk0aAjEO8P8HAQ

Így írja a szerzőt (vagy a szerző magát): Andreas_Von_Retyi

Szóval égő, mond6nánk azt is, hogy retyó, ha már a von is nagybetűs...
@Eszter68:
Nekem azért hiányzott a riportból, hogy arra nem kérdezett vissza, hogy mi akadályozza a magyar egyetemeket, hogy ők is szerezzenek amerikai akkreditációt, és ha van egy jó egyetem, nem ahhoz kellene a többit is felhozni, ahelyett, hogy le akarjuk hozzájuk rontani?
Sziasztok!

Tudja valaki, hogy a tárgyalás videói miért nem elérhetőek az indexes cikkben?
@taga20: Mert miért is? Tényleg nem szeretnék méltatlankodni de mai napság ez kezd nagyon kellemetlen szitokszóvá válni. Fityeszes. :-(

Tagabácsi. Az egy (nem szép) dolog hogy valakit, vagy valakinek a házfalát, vagy a teremőrét vagy akár magát lefestékezem. Ha nem boldogulnál azzal hogy mi a szép dolog és mi nem, akkor tedd fel magadnak azt az egyszerű kérdést. Örülnék neki ha festékkel leöntenének (németeknél gáz ha nincsfesték :-))?

Na mostan, ha nem örülnél annak hogy leöntsenek festékkel, akkor Te se tedd ezt mással! Szerintem nem bonyolult a társadalmi együttélés (talán ha a szadó mazó a kivétel, mazó: üss vágj! szadó kárörvendve: nem :-)).

Az meg egy másik nem szép dolog, amilyen lett ezért az amúgy valszeg jelentéktelen rongálásért a bünti. Ugyan én inkább viccesnek tartom, de az elítéltek valszeg nem. :-)

Aztán ha ezek után még mindig rosszabb fityiszess vagyok, akkor nadon meg fogok ám rád orrolni. :-)
@kekex: rosszul nézted, volt benne ilyen.

nézd meg mégegyszer!
@graphics:

Nem. De próbáld az fb-n "slejm- a torkon ragadt politika" oldalon. Ott megnézheted a teljes tárgyalást.
nyugatifeny.hu/2017/04/13/a-dk-arra-keri-a-tobbi-ellenzeki-partot-vonuljanak-ki-orban-alparlamentjebol
"csak a kétharmados törvények megakadályozása miatt hajlandóak bemenni Orbán bábparlamentjébe.

Ugyanígy nem fordulnak Áder Jánoshoz és az Alkotmánybírósághoz, mert amazok is ennek a rezsimnek a bábjai.

“Tavaly egyedül maradtunk a parlament bojkottjával, pedig akkor lenne hatásos, ha mindenki ezt tenné.” – mondta az alelnök, hozzátéve:

Most egy új helyzet van. Az elmúlt hetek eseményei, a CEU elleni támadások, a civilek ellen indított támadások azt mutatják, hogy

Magyarországon nem demokrácia van, hanem Orbán egyszemélyes uralma."
Ja és egy kis kieg a témához. Reggel még dobált, most már "csak" locsolt, ki tudja mi történt, de hogy "fröcsögött a lecsó" az valószínű (megrendezett műbalhé is lehetett, csak jelzem). Ez kell a népnek. Játszik még a habostorta az arcba, vagy a záptojás dempszki esernyőjébe. Rémlik hogy milyen veszélyes ez a XX-XXI. századi városi magyari lét? :-)

Addig sem pénztároslőrinc a téma. :-(
@rdos: haver, inkább viccesre veszem a figurát, me ha komolyra venném, ako elég durvákat írnék.

ezek után te nem rosszabb fityeszes vagy, hanem a legjobbak közül való vagy:)))
Erdős Virág posztolta pár perce:

van egy ország
ahol lakom
tízmillió
dühös flakon
@taga20: :-) Fanyar egy humorod van. Legyen úgy. :-)
@taga20:
Megnéztem még egyszer, nem ezt kérdezte, illetve azt ugyan kérdezte, hogy miért nem állítanak össze programot (de pont nem fejtette ki, hogy szerezzenek amerikai akkreditációt, és a versenyhátrányukat javulással dolgozzák le) - de azt nem, hogy miért kell lerontani a többihez.
@Eszter68: Megint mellébeszélsz de már megszoktuk. :)

1. Nem esett, hanem dobták.
("Bocsánatát csak azért kért, mert eddig várt a dobálással".)
24.hu/belfold/2017/04/13/megkezdodott-gulyas-es-tarsa-pere-akik-festekkel-dobtak-meg-a-sandor-palotat/

2. "Az Oktogonon békés tüntetők szórakoztak."
Értem tehát ha te vagy én discót szervezek az Oktogonra vagy az Erzsébet hídra nehogy el merjenek vinni a rendőrők, még akkor sem ha tagabácsi épp arra száguldozik a piroshatossal, mert épp a gyereket viszi a kórházba.
@whatsoever: Klasszikust csak pontosan:
"-Mit látsz, Laca?
-Kicsit halkabban kérdezd, mert nem látok olyan nagyot.
-Mit látsz?
-Egy nagy segget látok!
-Na, hát ez már valami.
-De nem is látom! Lehet, hogy csak hallucinálok!"
A.E. Bizottság: Putty, putty
@rdos: szerintem félreértetted a másikon a rövid kérdésedre a válaszom. Szeretnéd, ha értelmezném számodra tényszerűbben?
Megjegyzem nem javaslom.
@kekex: kicsit későn érő típus...
@graphics:

Azért jellemzően ezerrel többen voksolnak arra, hogy "Felséges Úr, könyörögve kérjük, ne lássa el kézjegyével a törvényt!" :D
A legalja: a bukott román kormányfő magyarázta el Orbán Viktor politikájának lényegét :)

Egészen szürreális interjút adott a magyar közpénzen működő állami hírcsatornának Victor Ponta, megbukott szociáldemokrata román kormányfő. Mintha visszamentünk volna egy időgéppel a pártállami rendszerbe, amikor a népnek se joga, se lehetősége, sem pedig oka nem volt a döntésekbe való beleszólásra.

alfahir.hu/2017/04/13/victor_ponta_orban_viktor_soros_gyorgy_romania_ceu
@kekex: ezzel egyetértek valamelyik nap pont ezen elmelkedtem ja a nemzetbiztonsági bizottság ülésének meghiúsítasa miatt
@Gábris szomszéd:

Lyukra futottál, Gábris!
A rendőrök ruhája a földre ejtett flakontól lett piszkos. A másik flakont valóban dobták, de az a falon landolt.
Mielőtt vitába bocsátkoznál, nemcsak a címeket kellene elolvasni.

Úgy látom, a jobbik kommunikációja teljesen megváltozott. Orbán nemcsak Sorosékkal tárgyalt???
Ezzel az 500 órával pont 500 órányi hirozont biztosítottak a fiataloknak, hogy ne felejtsék kikkel is állnak szemben.

Idióta hatalom.
@habakuk000: :-) Hát? Hogy nem javaslod, így már igazán kíváncsivá tettél. :-) Értelmezd bátran.
@rdos: te akartad. Ezzel a mai humoroddal alulmúltad az Angyalt bemutatni próbáló műsorodat, ennyire ostoba hozzászólást kiállításokon mutogatnak.

Sajnálom, en megkérdeztelek.
@kekex: Azért ehhez az egyszemélyi uralomhoz pont olyan fityisz kollaboráns játékosokra is szükség van mint a dékások. :-( De miattam mehetnek a parlamentből akár örökre is (talán ez lenne a legjobb, aminél már csak az lenne a jobb, ha a példájuk "ragadós lenne" :-)).
@habakuk000: Te ilyent én is tudok mondani, hogy pl Te milyen vagy (mivel annyira nem ismerlek inkább ezért személyeddel nem foglalkoznék).

Konkrétan mi volt az ostoba, mi volt az alulmúló? Ebből még akár tanulhatok is. Szerinted? Szóval ha maradnánk a véleményeknél, megköszönném. :-)
@Eszter68: elena és nicolai is azt gondolta '89 december elején, hogy van meg rengeteg idejük...
@rdos: te eszt a sok baromságot csípőből tolod, vagy előtanulmányokat végzel?
@rdos:

Ahogy a mai per eseményeit, előzményeit tárgyalod. A fidesztrollok írnak hozzád hasonló stílusban róla.
@Gábris szomszéd: te kis torockai klón, nem tucc kibújni a bőrödből!

ne erőlkögy, aki itt ismer, aszt nem tudod átverni!

te ájtatos manó:)))
@punkfrog:

Nálunk épp most szüntette meg a Meciar amnesztiáit a parlament. 22 évnek kellett ahhoz eltelnie, míg elértünk ide.
Erre alapoztam a becslésem.
@Eszter68: Lyukra itt csak te futhatsz, gyakorlod is rendesen. :)
@Eszter68: Csaxólok, hogy értő olvasás. Tehát mégegyszer. :)

"Az Oktogonon békés tüntetők szórakoztak."
Értem tehát ha te vagy én discót szervezek az Oktogonra vagy az Erzsébet hídra nehogy el merjenek vinni a rendőrők, még akkor sem ha tagabácsi épp arra száguldozik a piroshatossal, mert épp a gyereket viszi a kórházba.
@rdos: ha tanulni szeretnél először próbálj meg értőn olvasni.
Nem téged minősített elek hanem a humoros bolcselkedesedet.

Az alap, politikai okok miatt gyorsított eljárásban ítéltek el gyakorlatilag koholt vádakkal az eljárási szabályok durva megsértésével politikai aktivistákat.
@Gábris szomszéd:

Pechedre végignéztem a tárgyalást. Amennyiben csak okoskodni szeretnél, fordulj @rdos: kollégához.
@Eszter68: Ha mán gyors egymásutánban 3-an is fidesztrollnak neveztek, az már valami nagyon komoly dolog lehet, szóval tényleg komolyan érdekelne hogy mitől látszottam annak egy ilyen komolytalan látványpékség - megrendezett esemény kapcsán, amiről még mindig nem tudom és annyira nem is akarom megtudni hogy de télleg mi volt, de másokkal ellentétben engem legalább nem zavar hogy nem tudom meg soha (a 6alom provokációja vagy szimpla kamaszos túlhevület nyilván van még más lehetőség is).

Amúgy nem mindegy?
@Eszter68: harc a Hold másik oldali sotetsegevel... nem irigyellek
444.hu/2017/04/13/oriasi-erokkel-dolgozik-azon-a-lengyel-kormany-hogy-juliusban-donald-trump-meglatogassa-oket

Bazmeg, Vicctor!

Ha ez sikerül, akkor a g..ibe kurva nagy dózist kell benyomni a kék pirulákból, különben itt elszabadul a pokol.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@habakuk000: Mán bocsánat, de te ezt honnan tudod? Mert a 444 vagy a 888 vagy a 666 megírta? De anyjuk, hát láttam, bennevolt a tévében!
@Gábris szomszéd:

Egyetlen panasz sem érkezett az autóvezetőktől, pedig hajnali fél ötig kint voltak a tüntetők.
A rendőrség az est folyamán többször is tájékoztatta a közvéleményt a fenn álló helyzetről.
Bár éjfél előtt elvonultak és nem biztosították tovább a területet.

Szervezz! Kíváncsi vagyok, hogy haverjaiddal ennyire fegyelmezettek lesztek-e, mint a tegnap esti tüntetők.
Még a szemetet is felszedték maguk után.
@habakuk000:

Ez nem harc, haba. A harchoz indulat kell, ami nincs bennem. De szúrja szemem a folyamatos revitalizálása a tényeknek.
@taga20: bizony!
orbánék se gondolták, hogy egy egyetem ellehetetlenítése lesz az utolsó csepp! teljesen elszakadtak már a valóságtól!
@gábriséknak ez nagyon rosszkor jött!:)))
látszik is rajtuk, hogy nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.röhejes amit művelnek!
@rdos: hagyjuk mára, nem akarlak megsérteni, ugyanakkor elég fáradt vagyok ahhoz, hogy különösebben ne valogassam meg a szavaim.

Szerintem nem vagy most józan, ha tévedek elnézésedet kérem.
Indulatok keltése folyik, ha nem vennétek észre, nagy erőkkel. És Ti indulatosak vagytok. Sikerült. :-(

Vegyetek inkább példát a vidáman felszabadultan és békésen tüntető fiatalokról. :-)
@habakuk000: Ahogy gondolod. Igazán nem fontos de ha annyira fúrja az oldalad 2. napja egy kortyot se. De miért fontos ez?
@punkfrog:

"látszik is rajtuk, hogy nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.röhejes amit művelnek!"

A jobbik, mint általában, naponta változtatja álláspontját. Valóban sorra érik őket a csapások.
Először a Momentum felbukkanása, most a tüntetéssorozat.
Nehezen viselik a kormánykritikus erők színre lépését úgy, hogy ők már a fasorban sincsenek.
Ráadásul a fiatalok Európához akarnak tartozni.
@Eszter68: jól összefoglaltad!
főleg európa és a rengeteg fiatal zavarhatja őket nagyon!
remélem a helyükre kerülnek, és 3-6%-os párt lesznek.
@rdos: te hol élsz? mintha most csöppentél volna Magyarországra.
@Oxica: nem tudom már hol olvastam, de most simán mondhatnák brüsszelben, ok megállunk.pénzcsapok elzárva!
na meg a sok eu ellenes köcsög úgyis azt gondolja, hogy nettó befizetők vagyunk.
itt a lehetőség! ne fizessünk nekik!
@punkfrog: @Eszter68: Jókat röhögök, pedig hol van már április elseje. ;)
@punkfrog:

Belenéztem az alfahírbe és a kurucinfóban. Valóban pártszakadás van. Volt párttársak ekézik egymást, keményen.
A jobbik ugyanabba a hibába esett, mint a fidesz.
Ki szeretnék sajátítani az egy igaz ellenzék státuszt.
A fiatalokban konkurenciát lát, támadja őket.
Így szúrták el Orbánék is.
@punkfrog: Itthon élek. Koncepciós per volt? Az. Ez nem kérdés. Akkor mi a kérdés?

Sajnálom-e a fiatalokat? Hát persze. Megjárták. "Pelikán eftárssal" ellentétben (akit hosszú évekre bevarrtak) ehhez képest olcsón megúszták. Hogy mondták 6.leninre? Milyen jó ember, le is lőhette volna az ablaka alatt focizó gyermekeket. :-( Ezt ma itthon viccnek gondoljuk, de annyira sajnos nem vicces (néhány furcsa politika közeli haláleset alapján sejthető).

Ez volt a cél. Indulat keltése? Ahogy nézem sikerült. Félelem keltése? Annyira azért talán nem. :-) És szerintem ez a lényeg. :-)

Azt pedig ítéljen el bárki a humorérzékemért igenis viccesnek találom hogy fityiszéknek ürgebőrbe varrt festékre tellett, szemköpszt az ÁVH-val akinek meg MAORT perre. :-) Függetlenül attól hogy felhasználtak két - három? politikai aktivista festő? dobáló? aktivitását, vagy ők maguk rendezték ezt a "gyalázatos bűnt".
@Eszter68:

félig néztem a riportot, tovább nem, mert Rétvári értelmes lényre nézve mérgező, de az átjött, hogy igazából annyi volt a terv, hogy asztalhoz ültessék Trumpot a Dagadttal.

ez nem sikerült.

most majd ki kéne találni, hogy jöjjenek ki a sztoriból meg Putyin seggéből.

de nagy a baj, mert az adminisztráció úgy, meg olyan stílusban nyilatkozik, mintha egy hete párducgalócán élnének. (lásd még Széky mai cikkét az ÉS első oldalán.)
@punkfrog:

esetleg igény mutatkozik utánanézni, mennyire vettünk részt a nyugati szövetségi rendszer aláásásában, de akkor kevés lesz Sorosozni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem látom, hogy mutatkozna az igény.de ez összefügg azzal is, hogy a helyén kezelik az országunkat.mi helyi hülyék vagyunk a szemükben.sok vizet nem zavarunk, akármennyre is kapálódzik a beteg!
ha bent vagyunk ha kint, az EU meg se érzi!
most is csak az amiknak okoztunk egy kis viszketést de ök is csak a hesegetésig jutottak egyelőre!
ha nekünk nem kell a CEU, hát nem! leszarják! nem ők lesznek kevesebbek ha itt megszűnik!nem fognak tárgyalgatni egy városnyi ország idióta vezetőjével!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Az És sajnos fizetős. De Széky cikkei pár nap késéssel megjelennek a Paraméter.sk oldalán is, majd ott elolvasom.

"de az átjött, hogy igazából annyi volt a terv, hogy asztalhoz ültessék Trumpot a Dagadttal. "

Az felcsúti logikára vall. Attól tartok, Orbán legfőbb tanácsadója a gázszerelő.

Ne csodálkozz az adminisztráció kapkodásán. Az Istenkirály mindig elvonul, ha vész közeleg. A netadós tüntetéskor is Svájcban sétálgatott.
ROVÓ ATTILA 28 PERCE
Egy tüntető meg akar dobni egy középületet festékkel
Ezt jelentette be egy mikrofon és valamiféle hangosítás segítségével. Ki akarja próbálni, hogy rendszerszintű-e, hogy ilyesmiért ilyen ítéletet osztogat a bíróság.

index.hu/belfold/2017/04/13/a_kossuth_teren_tuntetnek_gulyas_martonek_mellett/egy_tunteto_meg_akar_dobni_egy_kozepuletet_festekkel/

Előre szólok hogy az. Rendszerszintű. 7. éve minden hatóság büntető üzemmódban van. :-( Csak onnan tudom, mert itt élek.
@Gábris szomszéd: a jobbik SOHA nem tüntetett a fidesz ellen!(a parlamenti bohóckodásokat hagyjuk!ők is tudták, hogy semmi jelentősége.ráadásul legitimáltàk vele a fideszt.)
sőt! az ellenzéki tüntetéseket támadták mindig a cukiságkampány előtt!
most meg nem tudnak mit kezdeni a helyzettel!
elvették tőlük az utcát az EU párti fiatalok!
kit akarnak megszólítani, az EU ellenes nagymagyarországos, rovásírásos, hátrafelényilazós de cuki kiskutyás, hagymázas elképzeléseikkel?
ez itt a XXI. század!
digitális világ van! országhatárok nélkül!
@rdos: üdv újra itthon!:))))
@habakuk000: néztem a 24.hu és az index vídejóit...szvsz végre valami ami megmozgattya a világot (bizonyos hírcsatornák közvetítették) és a levédiabasznádi magyar lelkeket...mi is az a "haza" és ki is az a magyar állampolgár!!! (még a hazaffy-t nem értik annyian az el van ferdítve)

2006 gyalázatához képest ez egy virágvasárnap két hétre kibővítve, semmi atrocitás az a kis festék szvsz jelképes, hogy legközelebb a fejeteket vágjuk így a falhoz!!!! és a záderszarfaszúbajszos jancsika zsebpénzéből fogadhat egy takarító vállalatot és az szépen rendbeteszi seperc alatt...ez még elmegy tréfának is (ha jancsikának nincs elég zsebpénze kérhet kölcsön uzsorára a mészaros levédiabasznádi altulajdonostól a mellényzsebében ottfelejtett zsebpiszok és pár millió ból!!!!

nekem így ahogy történik nagyon reményt keltő... mert ilyentől a bözse néni meg a pista bátya is érti miről is van nagyba'szó...egyszavakból még ők is értenek

ez legyen permanens!!!!!!!!!!!! egészen a választásokig...még néhány pofoszkodás is beleférne bár nem lesz ezek a fiatalok intelligensek és az ultrák amint letetették velük a dobálni valójukat le is tették mert -talán- még azokban is maradt valahol egy gyűszűnyi embör és ez is reménytkeltő

az a csodálatosan ragyogó riposzt, miszerint a többi levédiabasznádi egyetemet is accreditálni kellene nemzetközön az mindent visz az már tök terített betli

és a tömegben az ősz hajakat is észre kellett venni

szóval ...osszad ki a finnyáskodó @rdos -t is meg mindenki mást

2006 után, meg ami az operánál történt az (ott nem mutatták a tömeget) ez egy nagyon jó jel

közben nemcsak Dortmund buszbomba de Besiktas ultrák Lyon ban akik végűlis szépen kikaptak és a Leicester ultrák madridi randalírozása ugyanaz mint a levédiabasznádiaké lisszabonban: AZAZ GYALÁZAT

brühüyyy

kkkk

és jöjjön el az Easter Bunny (ne egyétek meg) és bőséges locsolás után legyen igazi forradalmi tavasz mint aszt
Ady Endre -

Új, tavaszi seregszemle

(A Galilei Körnek küldöm. ...Ady)

Robogj föl, Láznak ifju serege,
Villogj, tekintet, világbiró kardunk,
Künn, a mezõkön, harsog a Tavasz
S mi harcból harcba csapat-számlát tartunk.

Mi szétáradtunk ûzhetetlenül
S hol élet zeng, ott vivódva mi élünk.
Kis, romlott ország vén kadáverét
Fûti élettel a vér, a mi vérünk.

Száguldva jártunk s most megpihenünk,
Hol friss szivek, szomjas szemek fogadnak:
Vérbe vágyódunk, mink is vér vagyunk,
Piros kedvû, új ütemû lovaghad.

Kik voltunk tegnap ködrongy-fantomok,
Csatákat gyûrünk megemberesedve,
Tegnap még buták tréfája valánk
S ma vagy holnap már Isten legjobb kedve.

Futótûz volt a sárkány-paripánk,
Bevett vár minden óvhatatlan szándék,
Ölünkben szabad, új és romboló
Garmadával a megváltó ajándék.

Mise, tömjénfüst, dicsõ babonák
Dõlhetnek ránk már bús, keserü tûzbe,
Hálózva futjuk mink az ereket
Új élet-mûként, üzetve és ûzve.

Szétcsörtetett a Láznak csapata,
Betût, vonalt, színt és hitet kiváltott,
Hályogot tépett a magyar szemen
S mink nézetjük most vele a világot.

S hiába: a vakság már nem magyar,
Nincs magyar glóbus és a magyar észnek
Meg kell tanulni a mi ütemünk
S nem magyar sors az ábrándos enyészet.

Átváltódik, kit lázunk megkerül,
Mélyül s tornyosul gondolat és álom,
Megrázkódik újat lesve a szív
S minden szokottság fojtogat, mint járom.

Így lettünk mi az új-látó szemek,
Új rezdülés és ünnep az idegben,
Hit, vágy, cél, csók mind-mind azóta más,
Mióta mi lüktetünk a szivekben.

Ki minket üldöz, szivét vágja ki,
Ki minket nem ért, önmagát gyalázza,
Mert ott vagyunk mi immár mindenütt:
Új a világ nálunk is már, hozsánna.

Tûz, vér, láz, ujság, boldog változás,
Csupa teremtés lángol a szemekben,
Örök tavasz, örök forradalom,
Óh, ékeskedjél mindig ékesebben.

Robogj föl, Láznak ifju serege,
Villogj, tekintet, világbiró kardunk,
Künn, a mezõkön, harsog a Tavasz,
Harsogó Tavasz, kisérd el a harcunk.

brühüyyy
kkk
a versben lévő elütések (Ady: Új tavaszi seregszemle) valami lehetetlen ábc vel lett írva és a szemle helyett betette a "számlá"-t

bocs

brühüyyy
kkk
Nekem ez a Gulyás Márton kifejezetten ellenszenves, és a festékkel dobálódzás sem az én stílusom, de azért letöltendő büntetést kérni, az nem kis túlzás, még az orbánbasi államgépezetétől sem. Sőt bármilyen büntetést adni az egy éjszakás elzáráson (és esetleg némi pénzbüntetésen) kívül, pofátlan visszaélés a hatalommal.
@punkfrog: Mikor tüntettet a Jobbik nagyvárosokban, hogy most elvették tőle az utcát?

Megjegyzem a tüntető fiatalok jóval nagyobb százaléka Jobbik szimpatizáns, mint akár Fidesz, akár maszop.
@taga20: Más járán tanul a mai diktatúrával próbálkozó? Eötvös József véleménye.

Nem a kommunista elvek győzelme, hanem csupán az lehetlen, hogy ezen elveket valaha más valósítsa, mint az abszolutizmus. S azért a kommunizmus győzelme mindenkor egyszersmind a despotizmusé leend.
S viszont ha azon pártokra fordítjuk figyelmünket, melyek e veszélyek ellenében a társadalom megmentése körül fáradoznak: látni fogjuk, hogy ezek is, ha a küzdőtért diadalmasan meg akarják állani, oly eszközökhöz kénytelenek folyamodni, melyek - hacsak e részben a történet régi tapasztalatai nem csalnak - szintúgy - az abszolutizmus megalapításához vezetnek.
Csupán elvtelen karrieristákkal nem lehet egy birodalmat fenntartani. A bomlás kezdete így pontosan datálható: 1956. november 4-e. Márai már a müncheni rádiós jegyzeteiben úgy látta: nem a sztálini, hanem a kommunista hatalomgyakorlás bukott meg 1956-ban, mert az erőszak és terror nélkül nem képes uralkodni. Kevesen osztották ezt a nézetet. Pedig…
Széchenyi aranyköpése: „Az önkény, mint a tapasztalás bizonyítja, rendszerint karöltve jár az ostobasággal!”
Megölték érte, igazsága meg Ferenc Jóskát, Hitlert, Sztálint, proletár diktátorokat! A jelen, jövő diktátorait is megfogja
BUNKÓKÁIM! SAJÁT BUNKÓSÁGOTOK BUNKÓZOTT LE!
Részben az előttem szólókhoz is feltakarva és kiegészítve tegnapi @rdos: kommentem.

Nem kéne. :-(

Ebbe az irányba vinni a dolgokat. Ugye mára csak "gerilla falrafesték" a garázdaság tényálladéka. Csak szólok, ez biza bunkóság (garázdaság vagy gerilla graffitti vagy mi a szösz a szakszerű álladék). Láttam ilyen grafittit, meg is mosolyogtam.

"Istenem! Adj nekem türelemt! De azonnal!" Vagy valami ilyesmi. Ha az én házamon látom valszeg annyira nem is tetszett volna. :-(

Röviden. Erőszakszervezet monopóliumával szemben lehet "politikai aktivitás"-t kifejteni, csak tegnap láttuk, nem érdemes (mondjuk régi történet ez, persze a fiataloknak minden végtelen - régi új). Nem mellékesen a ganétolvaj méltságosúrral kerül az erőszakoskodó egy kategóriába, de vigyázat! Nem egy súlycsoportba. :-(

Mi működött eddig? Az 1. humor, a 2. "pörfor Manci", a 3. "a király meztelen" és a 4. "mi nem vagyunk olyanok mint ti". :-)

Kész is a recept. Zaftos botrányt akartok? Csináljátok meg kreatív fiatalok!

Az álbotrányt. Az átverést. Ugyan az mint a média, ne finomkodjatok (ezt tolják fullba a nagyok is, magyarok nyilai, focilabdába varrva, kreténségek hegyei folyamatosan)!

Előtte az átverést szigorúan ledokumentálni netre - felhőbe kikúrni hogy a főszereplő védve legyen, aztán sajtónak zsandárnak egyszerre súg. Beépített (bámészkodónak tűnő) ember is legyen, ha a főhős nem tudja leleplezni az átverést legyen ki befejezze a sót.

Dulva példa és természetesen ezt nyomatékosan nem ajánlom, de talán így érthető mire gondoltam.

Vaklépcső (mindegy csak egy helyről - egy irányból legyen látható a tetthely) járdájára festmény leteker, ami a felfestett csempe élethű mása felett(i rétegben fotóboltosoknak) mondjuk egy vérben forgó hulla fotorealisztikus - perspektivikus - a fényviszonyokhoz igazodóan árnyékolt képe.

Mi az átverés tényálladéka? Hasbaszúrtam pityipalkót, a lépcsőaljban elvérzett! Kordon helyszínelők, élő közvetítés Mi-2-es helikopiról mind a 15 királyi csatornán, majd a végén valaki feltekeri a szőnyeget. Nincs itt semmi látnivaló. Mi nem ölünk, mi nem vagyunk erőszakosak, de népeket átverni mi is tudunk. :-)

Akkor hogy ártatlanabb is legyen. Valami Amerika jobbkormányos jaguáros jelenete megvan?

Ennyike lett volna, de miattam lehuggyozhatjátok a polgimester szerszámkamráját engem nem zavar (az lehet hogy nincs bekamerázva), a házfalunkat is, ez már inkább zavar, csak a fiatalokat sajnálnám elvérezni ilyen böszmeségeken.
@rdos: Erőszakszervezet monopóliumával szemben lehet "politikai aktivitás"-t kifejteni, csak tegnap láttuk, nem érdemes (mondjuk régi történet ez, persze a fiataloknak minden végtelen - régi új).

helyett

Erőszakszervezet monopóliumával szemben lehet erőszakos "politikai aktivitás"-t kifejteni, csak tegnap láttuk, nem érdemes (mondjuk régi történet ez, persze a fiataloknak minden végtelen - régi új).

Boccs az elütésért, kissé indulatosan klimpíroztam a klavin. És ha mán a kommentbokszos nyomda öröge miatt írok ki is egészíteném.

Lehet fokozni, mint a jobbkormányos dzseges jelenetben.

De biztos úr! Ők akarták! Nem hitték el hogy meg tudok inni egy tálca kisfröccsöt 1 óra alatt. A fogadást megnyertem, de menni már nem tudok. Szerencsére van autónk.

Helyszínelős példámnál.
Feltekert lepedőnyi papíros a napfényen másik szögből kiteker, kiterít.

Hölgyeim uraim ez is csak egy vékonka papir. Semmi több. Pont olyan akkora méretű és annyira értékes mint heti száz oldal kurmányhatározatotok (kósza ötlet, ezerrel jobbat is ki lehet találni). :-)
A te házadat meg szarral kenem be,az még le is mosható köcsög.Ugye nem árulod el a címedet.Lécci,Lécci,Lécci.
@punkfrog: "a jobbik SOHA nem tüntetett a fidesz ellen!"

Megint hazudsz punkidrága? Ők már akkor tüntettek a fidesz ellen mind az utcán, mind a parlamentben, amikor a momentumosok még csak álmodoztak két csík felszívása közt valamelyik lipótvárosi romkocsmában. :)

alfahir.hu/eleg_volt_a_megszoritasokbol-20120512

jobbik.hu/videoink/vona-gabor-fidesz-es-az-mszp-kozosen-tettek-tonre-magyarorszagot

img0.hvg.hu/image.aspx?id=80b52dc8-a2c8-4daf-9489-51c7902c31bc&view=da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30
@punkfrog: @Eszter68: Tőlem aztán reménykedhetsz a momentumban is, de azért jót tudnotok ezt is. :)

kanadaihirlap.com/2017/03/10/itt-az-uj-fidesz-itt-az-uj-orban/

Ja és ha csak egy videót nézel meg a szerdai tüntetésről, ez legyen az! :)

www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1628308567196874&id=626598720701202
@rdos:
remélem te érted amit írtál??? vagy már húsvét hétfő van nálad délután 2 a fűzfa tövében számolva a tojásaidat???
neked is ugyanaszt

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: szép reggelt

soha nem gondoltam kiskoromban, hogy Ady ennyire aktuális lesz
@rdos: én nem fidesztrolloztalak, a hozzászólásodat ostobáztam le,

első ízben félreértés miatt talán még örültél is neki, de mostanra talán már megértetted, hogy ez a szememben nem olyan nagy dicsőség

viszont fejlődőképes vagy, mert tudod fokozni, már már komoly fekete lukhoz közelítő szintre emeled hozzászólásaid szintjét
ha már beleálltál, nyomjad, repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg

kellemes húsvéti ünnepeket neked,
"Az 1989 augusztus 26-án megjelent HVG a magyar politikai élet "enfant terrible"-jének" nevezi Orbánt, aki a "Miből él?" kérdésre a következőt válaszolta: "A Soros Alapítványtól havi 10 ezer forintos ösztöndíjat kapok, ehhez jön még a Századvég Kft-től havonta 5-10 ezer forint szerkesztői honorárium." Húszezer forint akkoriban nagy pénznek számított, mai értéken számolva ez meghaladja a 310 ezer forintot, ami minden bizonnyal óriási segítséget jelentett a pár hónapos Ráhelt nevelő, Szolnokon élő Lévai Anikónak és Orbán Viktornak."

Jah kérem! Amíg a Soros nekünk adja a pénzét, addig ő a legjobb magyar, amikor másnak, akkor.... egyáltalán miért adja másnak ami nekünk jár? Mit képzel ez a külföld oligarcha, stb.?

sztarklikk.hu/kozelet/soros-gyorgy-125-millio-forintot-adott-orban-viktoreknak/323053/
@Rodeo36 11: Jó reggelt!

ezzzzzz jó,nem vagy te elveszett ember Rodi és még az ősz 'bárdot is kiszúrtad a tömegben))

jár a csokinyuszi)
.....

meg ez

www.youtube.com/watch?v=77m5DlCJ6wk
@ebella:

Gulyás Márton stílusa,videói nem mindenkinek jöttek be(nekem sem mindig),de a tartalmuk tűpontos találatok és szomorúan igazak)

"Megjegyzem a tüntető fiatalok jóval nagyobb százaléka Jobbik szimpatizáns, mint akár Fidesz, akár maszop."

Rohadtul abba kellene hagyni ezt a sehova sem vezető domborítást(
Pankynak abban igaza van,hogy nem vitték túlzásba a kormányellenes megmozdulásokat,sőőőt(

Ezen a ponton azonban nincs értelme számon kérni a fiatalokat vagy hogy érthetőbb legyek a fidessdzsobbik és a maszop is 'bekphassa,sőt az összes párt is momentumostul ha ezentúl nem törexenek az együttműködésre,legalább a választásokig!!
@habakuk000:
még valamit tennék hozzá...a történelem teljes hosszában (ha bölcsen olvassuk) tele van dézsa vú -kkal!!!!
ez a mostani arrafelé levédiabasznádon (remélhetőleg hamarosan Magyarország lesz újra) a fiatalok is visszaköszön az idők kezdetéig
egy kedvenc példám

ugye II. Fülöp spanyol király egyike volt a nagy zsarnokoknak erről Schiller és őutána Verdi megemlékezett az eseményekről és ezek azért jók, mert emberközelbe, nem filozófiai távlatba teszik a részleteket

a dráma(opera) 3. felvonása a király rémálmai ébren, minden rádől, mindenkiben csalódik és akkor Posa marki -t jelentik neki a lakájok az éj közepén, mert magához rendelte...egy spanyol grand aki nem keresi a király kegyeit és elhúzódik...meg is kérdezi a válasz (rövidítem) mikor a hazának egy erős karra és egy éles kardra lesz szüxége ott leszek és akkor kérdésre (királyi kérdés) akarsz e valamit a királytól ha már itt itt vagy? Nem,(!!!) magamnak semmit, de valaki másnak és a király rácsodálkozik ki kell mondania:
AGGY SZABACCSÁGOT FLANDRIÁNAK (a döbbent király szavát veszíti de megszólal, DEHÁT MIT AKARSZ, OTT BÉKE ÉS REND VAN! é akkor Posa:

pace, pace orrenda pace, la pace dei sepolchri (azért az eredeti, mert az utolsó szó sistereg)

azaz: béke, béke, borzalmas béke a sírok békéje

és akkor a risorgimento Verdi -je összebarátkosztattya a kettőt mert mindenki szüxége van egy igaz (!!!!!!!!!! és itt ezen van a hangsúlyom) barátra aki meg meri neki mondani...

szvsz levédiabasznádon ugyanaz a helyzet és aki most békét kiált az önmagát bassza át és nagyon bután nagyon csúnyán

(ez nem ugyanaz, mint a Simón Boccanegra: Fratricidi kezdetű részlete ahol a Dózse békét ordít a polgárháborúba keveredni akaró vitázók között... és lőn béke)

tehát: a fiataloknak folytatniuk kell (legyen permanens) és egyre mélyebb

brühüyyy
kkk

ugye tudod melyik mű melyik részlete és mi a szöveg???
ez külön neked az alkalom is aggya magát, aki olyan annak ez jár

h-moll ban (amire Beethoven szavai: az öngyilkosok hangneme)

www.youtube.com/watch?v=1E8tk0UvNVw&ytbChannel=Addiobelpassato

és szép reggelt neked
@gazoló:
kösz

Tú Díos te bendiga en ésta día santa...

brühüyyy
kkk
Egymás cseszegetése helyett készítsétek a torkotokat a hétfői öntözgetéshez, és nézzétek meg időben, nem lyukas-é/elég lyukas-é a vizesvödör.;D

Szép hétvégénk lesz, hiszen a tavasz mindig szép.

www.youtube.com/watch?v=dCB66y5haBU
Nem teccik a vélemény. A dekoráló kitiltását még el lehet fogadni, de azt a jogot, hogy a törvényesen választott képviselő jogát korlátozza Kövér, már diktatórikus módszernek lehet nevezni.
Nem baj, remélhetőleg ő nem fog halála után feltámadni soha. Nagy baj lenne, ha megtörténne. Mert a demokrácia nem arról szól, hogy az ellenzéki képviselőket korlátozza törvényes jogaikban, a sajátoknak meg mindent megenged, pl. Orbán képviselő úrnak, aki egy törényesen működő parlamenti pártot csicskának nevezett a parlamentben. Vagy amit szabad jupiternek, azt nem szabad az ökörnek?:D

24.hu/belfold/2017/04/14/kidekoralta-orban-ajtajat-kover-orokre-kitiltotta-a-parlamentbol/
@Eszter68: A flakkon úgy került emberek- pardon sünök -közé, hogy a sünök odaugrottak.
kettős mérce?

Sgy személy festékes flakonnak megdobta a terror házát, de a jelenlévő rendőrök őt nem vitték el. Vajon Gulyásékat miért?
@taga20: Nem emberre - pardon: sünre - dobta, a sünök ugrottak oda hozzá és úgy került a flakkon a sünök közé.
A hatalom saját magát lőtte lábon ezzel az ítélettel, mert ez téma lesz a médiában egészen addig amíg le nem telik a 300 és a 200óra közmunka. Akkor jöhetett volna ki a legkisebb balhéval az ügyből a hatalom ha eljárási kegyelemet kér rájuk az igazságügy miniszter és bajszos szar is enyhíttette volna az iránta érzett utálatot azzal ha megadja.
@Gábris szomszéd: A zazravecz barátod a baltásvezér kreatúrája, most éppen hosszabb pórázon, mert a szocikkal együtt alaposan meg tudja osztani az ellenzéket!
444.hu/2017/04/14/jo-napot-kivanok-itt-allok-a-terror-hazanal-es-egy-festekes-uveget-fogok-hozzavagni

Narancssárga festéket minden putyinista fideSS féregnek. Nem véletlenül építik a g..ik az alagutakat, mert rövidesen csak ott mernek közlekedni, mint a patkányok. A sötét férgek nem mernek feljönni a fényre, mert kapnak a pofájukba egy kis festéket.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

Egyszerre lázítasz a fidesz ellen, a momentum ellen, és a tüntető fiatalok ellen.
Szép teljesítmény!

Hasonló összevágott videókkal házalnak a kemény fideszfanok is. Nincs különbség köztetek.
@Rodeo36 11: a fiatalok megmutatták magukat, de ettől még nem lesz erősebb, határozottabb a politikai ellenzék

én most Angyalék, Kekexék, Sötét nagyúrék és mindenfajta szimpatizánsok helyében elkezdeném megkérdezni a kedvenceimet, hogyasszondja: " tessen már szíves nekem megmondani kedves pártvezető elvtársak és parlamenti képviselők hada, úgy tűnik az országban nem mindenki elégedett a helyzettel, mi nem akarunk beszállni a buliba? Adott esetben a legkisebb közös minimummal a sajtószabadság fényes muzsikájával? Miért nem szervezünk közös, politikai, pártzászlós tüntit igen, együtt mindenki, jobbiktól a Juhász Péterékig, gyurcsánytól Botkáékig a magyar rádió elé?"

orbán elvette a közszolgálati médiát, hazudnak, csalnak, pártalapon. Miért hagyjuk, igen MoMO és MOME is, azt, hogy ne adjanak pártatlan hírt az egészről? Ez közös ellenzéki érdek, ebben úgy gondolom, minden ellenzéki párt világnézettől függetlenül egyetért.

S hadd váljon el a szar a víztől, aki ebben sem képes együttműködni, az nem érdemli meg, hogy ellenzékiként emlegessék.

(Ha nem tisztelném Fabius blogját és alkotókedvét, akkor félretéve azt az igazságot, hogy a Varánusz nem kívánságműsor, csak megkérném, egy posztot szentelhetne ennek a témának.)

Nem ártana, ha bekerülne a közbeszédbe. orbán elvette, de nem muszáj lehajtott fejjel menni a választási csalás vágóhídjára.
@punkfrog:

nem Orbánék bunkóskodására utalok, hanem orosz ügynökök bejuttatására az Unióba. az azért egy kicsit más tészta, mint pár Köcsög Brüsszel! plakát.
@István Tamasi: tudja valaki, honnan jön a bajszos szar elnevezés?

találó, az nem kérdés, de van valami előzménye?
@Oxica:

sztem a 'tuggyukmilyennevű kereskedelmi egységekben dupla adagokat rendeltek a naransszínű vízfestékből))
@punkfrog:

meg utalok az Iránnal kötött nem ismert tartalmú atomerőmű-megállapodásra. NATO-tagként. vagy fegyvert szorítanak épp a fejükhöz, vagy teljesen megháborodtak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a semjénzsótti misszionáriusi küldetését teljesítette, megmondta a muszlimoknak, egy az isten, s a magyarok atomja az ő próféciája
@habakuk000:

egy szép reggelen Semjén Zsolt, nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli miniszter és miniszterelnökhelyettes belovagolt a helyi állatorvoshoz, hófehér paripáján.

- Jó reggelt és erőt egészséget a nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli miniszter és miniszterelnökhelyettes Úrnak! - rikkantott az orvos.
- Magának is, fiam. - válaszolta a ló - nézze már meg, Tibikém, hogy mi a fasz nőtt a hátamra...

(Ötlet: Markos -Nádas)
444.hu/2017/04/14/kover-laszlo-orokre-kitiltotta-a-parlamentbol-a-parbeszed-szovivojet-orokre

Ez a komcsi szar, tényleg azt gondolja, hogy a parlament örökre az övé marad.
Ez a komcsi szar is festék érett már. Amúgy meg, takonyárpi miért nincs kitiltva a parlamentből elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Ehes diszno makkal almodik!!! A Gulyasek megvalositjak a cikkiro almat es legalabb kapnak a böriben!!!
@habakuk000: "Miért nem szervezünk közös, politikai, pártzászlós tüntit igen, együtt mindenki, jobbiktól a Juhász Péterékig, gyurcsánytól Botkáékig a magyar rádió elé?"

Hát többek között azért, mert mindig, mindenhonnan, bármilyen megmozdulás alkalmából el lettek hajtva, mit elhajtva, kitiltva. Persze magánemberként jó volt, hogy többezren bővítették a civil szerveződések táborát, csak nehogy egy logo is feltűnjön.
Be kellett volna ezt fejezni, hiszen egy felé húznak, csak nem vették észre.
Tüntis összefogás is ugyanezért nem jöhetett létre, mert jujjj, nehogy a gyurcsány is ott legyen, tiltsuk ki, mert fertőz.
Ahogy elnézem, a többi szerteszakadt - lmp-pm-együtt- sem igyekszik egymásba visszakapaszkodni, nem is értem miért váltak szét, szinte ugyanazt mondják.
Amíg tart ez a fóbia egymástól, addig ez marad.
@Eszter68: Én is pont ilyesmiket süketelnék mint te, főleg ha elfogynának az érveim. :)
@Oxica: Soros Gyurka nem jó fej. Zenei oknyomozás! :)

youtu.be/z1zkA8KFdY8
@Amelanchier:

ezek akkora kibaszott fogalmatlan állatok, hogy simán beszopták a pannonpuli viccportál hírét. azta büdös kurva élet... :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mégis csak szét kellett volna verni ezt a nyomorult szerkesztőséget...........
@habakuk000: "...a fiatalok megmutatták magukat, de ettől még nem lesz erősebb, határozottabb a politikai ellenzék"

De be lehet állni mőgéjük párthovatartozás nélkül.
@habakuk000: Hát azért nem lesz (egyelőre) közös ellenzéki PÁRT tüntetés, mert elsősorban a habák tiltakoznának, hogy "gyurcsánnyal nem" A következő meg a "vonakondával nem" lenne.
Az eddigi tüntetések pedig a szervezők szerint egyrészt a CEU mellett, nem pártalapon, másrészt a civilek mellett (az aztán tényleg nem pártos téma)
De megnyugtatlak: szakpolitikai szinten megy a lövészárok barátkozás (vita) a 2-3 vonalban, tehát pont fordítva mint a versben
"fecseg a felszín, hallgat a mély".
Május 1-én a Ligetben szoktak lenni az ellenzékiek. Mondjuk én is szeretném, ha nem demonstratíve elkülönülten, hanem közös színpadon. De már a közelségnek is örülni kell.
A momentum meg estére szervez sétát.
Szép majálisunk lesz!
@Eszter68: nem jól mondja

@Amelanchier: és akkor mi van? egyszer egy embert keresztre feszítettek, egyszer egy királyfi mit gondolt magába etc...

kit érdekelnek a sérelmek?

választási csalást követ-e el a fidesz a közmédia kisajátításával?
közös érdeke-e minden ellenzékinek - mellesleg nem ellenzékinek is - a normális tájékoztatást szem előtt tartó közmédia?
forrong-e Budapest?
akarnak-e pártzászlókat lobogtatni a tavaszi fényes szelekben az aktivisták?

amennyiben ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor hajrá.

Azt pedig egyszer és mindenkorra el lehetne felejteni, hogy megmagyarázzuk azt, miért nem lehet ezt meg azt megcsinálni. Kurvára nem érdekel, sőt bepirosodik a fejem a semmitmondásoktól. Pusztán a hogyan és miért kérdéseket vagyok hajlandó meghallgatni.
(ezért is nem vagyok többek között kedvenc főnök)
@Amelanchier:

igazából a zsidók DIREKT bezárják a CEU-t, csak azért, hogy kedvezőtlen színben tüntessék fel Szeretett Vezetőnket.

a kormányzati sajtó már nettó Rejtő Jenő - Woody Allen szint, csak persze kevésbé ötletes.
@kekex: nem kedves kisasszony.

nem a habák, hanem ti, teljesen elkötelezett hívek, ti vagytok képtelenek a szektáitokból egy lépéssel tovább gondolkodni.

ríttok, hogy nem engedik lobogtatni a "habák" a pártzászlóitokat, telepednétek rá másokra, de képtelenek vagytok egy önálló gondolatra hatalmas önsajnálatokban.

itt az ötlet, sajtószabadság, magyar rádió, választási csalás, közszolgálat, uniós elvek európai parlamenti vitája, orbán számonkérése, közös össznépi ellenzéki tünti, itt a május elseje, mi tart vissza?

mi tart vissza, hogy jelezzétek a pártjaitok vezetősége felé, hogy ne legyenek hülye picsogó picsák, hanem mutassanak fel valami ütőset?

persze elhiszem én, hogy sokkal jobb hisztis meg nem értett hőst játszani, mint gondolkodni kb másfél másodpercig
@Amelanchier:
Prostisrácok.
Ahogy Hofi mondá: Pénzért szopok-nyalok, gombot varrok.
Bazmeg a Varánus anyádat! Egészségedre!
@Amelanchier:
Mégiscsak szét kellett volna verni. Csigavér! Ami késik, nem múlik.
Mennyi idővel később volt a TV székház ostroma, mint az utcai plakátok hogyaszongya:
"Te melyik tv-t ostromolnád?"
kolozsvaros.com/2017/04/14/ertem-en-hogy-kell-a-melo-es-meg-mindig-kenyelmesebb-egy-szekben-ulve-segget-nyalni-mint-szenet-lapatolni/
@Amelanchier: preciz. Es ha nem lennek ilyen rohadt lusta, kikereshetnem hogy pölö haba miket mondott amikor pölö a DK vagy horribile dictu Gyurcsany mondott/csinalt valamit. Tipikus van rajta sapka/nincs rajta sapka
@Gedeon Vinklmann: mi van, rühes, báncsák Viktort? Sajnos nem elegge mert szivlapattal kene.
@habakuk000: de mi lenne ebből?? ötszázan kimennének, egymás között jópofiznának azután hazamennének.

Eldurvult - tudatosan, a fidesz megosztó politikájából adódóan is - az ellenzéki pártok ellen a közbeszéd, néhányszáz szimpatizáns résztvenne, oszt jónapot.
Ehhez már kicsit késő, akkor és ott, a civilmozgalmak alatt let volna alkalom és lehetőség kialakulnia a pártok egymás közötti bizalmának. Sokat segített volna a párbeszéd, a közös harc valami ellen.
Abban igazad van, meg kellene próbálni és addig gyúrni, amíg létre nem jön "valami", mert így részvételünkkel csak etetjük a többi mozgalmár látványtáborát.
@habakuk000:
Nos, a DK kivonult és erre a többi ellenzéki pártot is felszólította. Parlamenti demokráciában ennek ütnie kellett volna. Ütött?
Most is megismételték azzal, hogy a többiek is negligálják a fidesz testületeket, beleértve a kotmánybíróságot is. Ehelyett most froclizzák őket, hogy nem dobtak mentőkötelet Orbánnak, pedig milyen szép is lett volna visszatolatni a zsákutcából a billogos bohócokra mutogatva?
A DK minden ellenzéki megmozduláson ott van, legfeljebb ha kérik, nem visznek pártlogókat.
A legközelebb az Élet menete lesz.
www.facebook.com/menetealapitvany.azelet/photos/pb.125356647613851.-2207520000.1492167179./892165134266328/?type=3&theater
Gondolod, hogy az jó alkalom pártzászlókat lobogtatni? Kétlem. Marad a majális. Azt már guggonülve is kibírjuk.

Bár én lennék a legboldogabb, ha az Unió és Európa mellett közben is szerveznénedk egy jó kis Opera-előadást. Mint anno.
@DarthVader: bazmeg Nagyúr, ilyen névvel hogy a picsába lehetsz ilyen hisztis hülyepicsa?

Szinte látom magam előtt, ahogy leugatod a melletted ülőt mert föltette a székre a lábát.
Az nem zavar, hogy más a szaros seggével rakja tele az üléseket?

most sem mondok mást: gyurcsány ugyanolyan kárt okozott véleményem szerint a magyar társadalomnak, mint orbán.

ennek ellenére pl egy a szabad közszolgálati médiáért szervezett tüntetésen ott csápolnék mellette.
mert van értelme és van miértje.

na nagypéntek tisztességére csak kijön belőlem, majd angyal meggyónja helyettem s leimádkozza a penitenciát:

végtelenül kicsinyes, rosszindulatú butaságnak tartom azt a mentalitást, amit ti, szekták hívei nagyon komoly munkával ki tudtok préselni magatokból.

ne haragudj meg, ez a megsértett, ész, értelem és gondolkodás nélküli ósdi gondolatok szajkózása nem fájdalmas?
mert nekem, akinek olvasni kell, megvallom nagyon fáj.

nem kérek elnézést a személyeskedésért, akinek inge nyugodtan vegye magára.

aki a becsontosodott litániákat kárálja, az nem több, az is igaz nem is kevesebb egy békameneten brüsszelező savazónál: az egytől egyig ennek az országnak sírásója, semmilyen tiszteletet nem érdemel
@Amelanchier: ha 500-an mennének ki, akkor miről beszélünk?

akkor nem kell álmodozni "ellenzéki" pártokról

amúgy szerintem nem, okos fölhívással csodát lehet tenni
@kekex: ma Bethoven napot tartok, végighallgatom 1-től 9-ig

portörlést nem is lehet másképp elviselni:(

azért nem ártana egy közös főpróba, ez most remek alkalom
@habakuk000:
egyetértek 100000000000%-k(r)ig lee

felices pascoa

brühüyyy
kkk
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
kedves egér a fűben aki gyépontdoktor, megmondanád spanciálisan mi is a baj iránnal?
lehet röviden vagy esszéformában esetleg di(e)sszertációban vagy az új Hókusz Pók 14. köteteként

tűkön űlve lennék várván ha lenne tűköm, de nincs

szóval???
@habakuk000:
ragozásod nem helyes nem "föl" hanem "le" a stelázsiról ahová felkapaszkodtak és most assziszik, hogy ők (bármelyik) az utód...munkáról gondolatuk halvány árnyéka sincs

tudod az a hülye Aristótelés a segg dialektikájával a tagadás tagadásának alapvető törvényével nincsenek tisztában...

most a másik képernyőn nagyhatalmas füstöt látok afganisztán fölött aszongyák az anyák összes bombája odazuhant és fel is robbanta magáta...képzeld most lehet megint feltölteni a pisisek készleteit

110 milllió dolláros pályázatot nyert egy privát börtön migráncsbefogadási rácsosra...

valaki aszt kérdeszte mi a krump lee katonai stratégiája (engem senki sem kérdezett, pedig: én tudom lőjünk ma többet, mint tegnap)

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
szabadna kapni felvilágosulást a karmesterről???

brühüyyy
kkk
@Amelanchier: ha valaki, akkor Juhász Péter, Szél Bernadett megtett mindent, hogy népszerű, elismert és elfogadott politikus legyen, súlyos mondanivalóval áll ki akár hetenként sok mindent kockára téve.
És, mire mentek vele, jó ha kétszáz anarchista - jó értelemben - melléjük áll. Botka tíz-húsz "tömeg" társágában rodeózza végig az országot. Sajnos.
Van egy olyan játék, hogy egy asztalon valahol mindig kidugja a fejét egy bábu, azt azonnal vissza kell ütni. Ha végre mindet sikerül, több nem jön, győztünk. Vagy csak azt hisszük.
@habakuk000: Nem tudom. Csak tippelek arra onnan hogy fidesz káder.
@habakuk000: emléxel mint mondott Bokros nemrég, hogy legalább azok ne támadják őket- pl. újságírók az újságukon keresztül- akikért tenni akarnak?
Mindenki kiröhögte és felháborodott.
Ebben az ellenséges hangulatban minek is égetnék magukat.
Ide jutottunk a sok gyalázkodással.
@habakuk000: lemaratt: jó sok por lehet nálad...
@habakuk000:
Beethoven és Tórum (takarító rum, mosogató rum)
@kekex: jaaa az a dög Beethoven csellóra írta a brácsa szólamot és a Yo Yo Ma küzd vele

brühüyyy
kkk
@Amelanchier:
Gyurcsány másik játékot játszik (keljfeljancsi) minél nagyobbat ütnek rá, annál jobban lendül vissza.
És akárki akármit mond a szektásságról: egyszerű tény, hogy a DK-t felül mérik a parlamenti küszöbön és teltházas fórumokat tart, a többiek meg futottak még kategória (vagy kötélugrás). Szuszogás, lihegés, akarás: csak éppen látszatja nincs. Mintha én indulnék marathonin. pár nap alatt be is futnék. Csak azt nem díjazzák.
@kekex:D

Éjjel 'after,délután pedig Mini és Hobó,Tátrai a tabánban)

Én támogatnám a haba és szümtü által felvetett 'fotelforradalmárok egyesüljetek párthovatartozás nélkül cimű megnyilvánulásokat))

Előttem egyébként Bródy Jancsi(Tini) álldogált a Hősök terén a civildemonstráción,rengeteg más más 'oldali ismert művész és közéleti 'figura társaságában)

kepkezelo.com/images/qtow0iu4qwhdqauhtip1.jpg
@gazoló: akkor nekünk látnunk kellett egymást
@habakuk000:

"Kicsi az isten állatkertje)
Nem a te kutyán fexik ott elől?)

.............

ezzz))

coub.com/view/tes2a
@kekex: az nekem nem megy, ha iszom, elálmosodom, összesen két korsó sört ittam az idén alkohol formájában, még a boromat sem kóstoltam, tényleg ki kéne próbálni:(((
@gazoló: nem, a kutyák otthon szórakoztak, de megnézegettem az összes tüntető kutyát:)
Érdekes ítélet. Közmunka. Igaz, hogy a festék nem érte el az épületet, dehát kicsire nem adunk. Gondolom, ha körbeszarják, felszedik a köveket és azzal dobálóznak, meg gyújtogatnak, akkor nem Őket ... hanem a rendőröket ítélik el. Igazán tanulhattak volna! Volt rá példa.
@Amelanchier: rengeteg:( s mire az egyik helyen letörlöm, a másik oldalon kezdhetem elölről

nehéz a háziember sorsa
viszont holnap mézes mázos sonkát sütök - remélem-
@kekex: engem az nem érdekel, hogy ki hogyan brusztol meg a másikkal a háttérben. A háttérben, mert ez nem való idegen füleknek.
Csak a végeredménnyel jöjjenek elő, olyannal ami nekem tetszik. Felőlem tíz gyurcsány is lehet benne.
@habakuk000:

"holnap mézes mázos sonkát sütök"

Böjt ide,böjt oda,már zabálom kétpofára,isteni tormákat és vörösborokat lövök fel hozzá és hallgatom a mestert(Handel)

hamár..pirosbetűs lett)
@habakuk000:

"megnézegettem az összes tüntető kutyát))

'százkóbort és spánielt nem e láttad e?))
@Amelanchier: @kekex: @Rodeo36 11: @gazoló: tanulságos gondolat van Kovács Zoltán mai írásában, orbán politikai pályafutásáról elmélkedik:

idézem: "a rabszolga hajcsár akar lenni, nem szabad ember"

@DarthVader: ne pampogj Nagyúr! Sokfélék vagyunk s ez így van rendjén:)

www.youtube.com/watch?v=yeEI-hh3MG0
@gazoló:
igen ma ez ildomos...Händel Messiah

brühüyyy
kkk
kösz elég a 3. link
@habakuk000:
még nem vagyok ennyire be "gőzőlve"

de a mondás igaz is lehet...ki is az a kovács zoltán??? csak nem az aki a CEU-n tanult? és most miniszter?

de rabszolgája válogattya Kovács nem beszélt Spartacus szal (sem)

brühüyyy
kkk
@Gedeon Vinklmann:

és a te lelkeddel))

Ezz olyan polgárikereszténypolgári vót!
@Rodeo36 11: nem, ez másik, az Élet és irodalom főszerkesztője
@DarthVader: 2Tipikus van rajta sapka/nincs rajta sapka"

Tipikusan te gondolkodsz.
Haba nem azt mondta, hogy mostantól szereti Gyurcsányt. Én ki nem birom állni, de elismerem, hogy ő politikát csinál, megértette, mi az ami tömegeket vonz. Ezt elismerem Or bánnál is, mint jó képességet. Aki meg a régi elvtársi tárgyaljuk meg módszer szerint akarja a mai világot élni, az gondolkodik tipikusan.
Itt van a szemetek előtt a 90 óta felnőtt nemzedék, és nem akartok róluk tudomást venni. Fanyalogtok, mert nem tipikusan azt gondolják, amit ti szeretnétek. Pedig nekik van igazuk. Mi már túljáccottuk a játékot, vége. Ővék a tér, övék a jövő, nekik kell olyanná formálni, amiben jól tudják érezni magukat. Mi átengedtük a teret egy olyan csapatnak, amelyik vizet prédikál, és közben lenyúlja az országot, és a válsztókat. Még sem vagyunk képesek megmozdulni ellenük, mert a tipikus gondolkodás a nyakat arra fordítja, amelyerre azt lehet látni, a másik mit csinál. Pedig, ha mindenki előre nézne, akkor valahogy sikerülne egy irányba menni. Fanyalgás nélkül, arra ahol a fiatalok próbálják alakítani a saját jövőjüket. Pártállástól függetlenül. Mert nekünk levitézlett generációknak egy feladatunk van, segíteni az utódainkat a jobb világ felé. Nem arra keletre, hanem nyugatra.
Lélegezzünk föl: erkölcsi és pszichológiai értelemben a gyűlölt Orbán-rezsimnek vége"

Ha TGM is azt mondja,még az is lehet))

hvg.hu/itthon/20170414_TGM_gyulolet_tuntetesek_elegedetlenseg_Orban_rendszer
@habakuk000: akkor is csak részigazság

brühüyyy
kkk
@kekex:
megint tévedtél aszt egy női szoprán énekli ez az amire íródott (a férfi csak alájátszik)

www.youtube.com/watch?v=HWD8d_YL30o&ytbChannel=nougat654

ha már és ez autentikus

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:

Ott voltam összes millán,'netadósokon,'tanítanékon és ezeken,de most éreztem először,hogy ezek nem fogják befejejzi,akár ott vagyok,vagyunk akár nem)

Ott leszünk!

www.youtube.com/watch?v=KDwKaQQT90I
@gazoló: én tüntetésből fel vagyok mentve, tavaly eltörött a bokám, csavarok, fémek, sokat gyalogolni nem tudok még. Vagy már. Még nem derült ki.
@habakuk000:
a téma ennél sokkalta bonyolultabb és megéri elemzni sok oldalról nézve

de nem ma és nem itt
brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: egy mondatot ragadtam ki,
(azt kéri az és, ne másolgassunk, ők ebből élnek, akit érdekel vegye meg, nem nagy pénz 3-4 ezer forint egy negyedév, neten rajta van az archívum is, lehet olvasni Megyesit halálát követően is és sokakat másokat, szóval betartom, nem másolgatok cikkeket, bár legszívesebben az egész újságot kitenném)

de orbán esetében több, mint részigazság
@Amelanchier:

Jobbulást a'saját lábra)

@kekex: @Rodeo36 11:

Ha már nem csak hallgatni akarjátok,ezt meg lehet nézni))

www.youtube.com/watch?v=33GJ7mAWtcA

Rodi tudom,szerinted csapnivaló a hangja)
@Amelanchier:

Jah, kérem egy bizonyos kor után már nem kell az ablakon kiugrálni.;Részvétem
@gazoló:

A télen egy ideig kódolatlanul lehetett nézni a classica nevű zenei csatornát. Azon láttam kkasszikus operákat mai környezetbe helyezve, mai stílusban előadva. Nagyon jók voltak, különösen a Carmen.
@gazoló: köszi:)
@látjátok feleim szümtükkel: ha most dicsekedni akarnék, mondhatnám,, hogy egy pillanat műve volt. jólesett hallani, hogy v alaki aggódik a korom miatt :)))))))
@gazoló:
szubrett...és nagyon ragyogó az esernyőkezelése...mintha a rolling stones ból szökött volna meg

kösz

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel: DDD

..és Gumának is jobb lábraállást,meg mindannyiótoknak Fabtól,bolitól knosszig,marianntól oricáig és hadd ne soroljam,boldog húsvétot)
@Rodeo36 11: D

Mámint jól áll a nyél a kiskezében?))
@látjátok feleim szümtükkel:
és miért is olyan jók farmerben a Carmen vagy a többi?
ha valakinek nincs asszociációs érzéke vagy eccerűbben egy rohadt betűt nem ért a szövegből annak ...

lerángatni az oltáriszencséget és az ortyát a sárba és onnan felkínálni????

brühüyyy
kkk

naaaaaaaaaaaa?
@Amelanchier:

Volt már rá példa, nálunk. Annak idején, mikor le kellett váltani a diktátort, a kis pártok összeolvadtak és a nagyok mellé álltak.
A nemzetiek még így is megnyerték a választásokat, de már nem voltak képesek kormányt alakítani.
Ha az akkori ellenzék finnyáskodik, sohasem léphettünk volna be az unióba.
@gazoló:
jaaaaaa, pontosan ilyen hanggal lehet jól kristály tükröt újraszabni

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
tudod (???) én az ilyen olvasmányokat úgy szeretném, ha azonnal ott lenne a szerző és meg is tudnám vitatni vele...a bármit tudod az AGORA

dehát prédikálni én is tudok ex katedra vagy ex stelázsi

brühüyyy
kkk

semmi sértő nem akar benne lenni csak egy vélemény
@gazoló:
sonka holnap után, ma tintahal sajttal töltve fehér borral

egészségedre

brühüyyy
kkk
@Amelanchier:

Ha tudnád.:(
Akkor ezt én irtam volna neked.
De talán a hét elején én is feltámadok.
@kekex:

D. Egy macska, különösen ha megtudja miket tippeltél.;D
@Rodeo36 11: ha már szentségtörés, nesze:)))

www.youtube.com/watch?v=W59znJXt_FY

sok minden van a világon, mi nem Brahms és Bethoven:)
@Eszter68: úgyis rákényszerülnek valamiféle összefogásra, mert tudják,ha elszáll a választókból az eddigi hit, a remény, mennek a levesbe. Nagy kár, hogy ennyi időt elpocsékoltak felesleges körök futására.
Most már tényleg itt toporog jogosan a köv. generáció, okosak, kreatívak, dühösek, szóval túl sok cicózni valójuk nincs.
@habakuk000:

Sőt még kanál és bádogkanna is van, de nem az a lényeg, hanem a ritmus.
@kekex: egy ficánkoló lórafok, vagy mindkettő.
Nekem fekete volt.
A mai "bombák anyja" tiszteletére (bár kissé perverz a képi világ és a romantikus zene együtt. Mint a túrós csusza cukorral)
www.youtube.com/watch?v=9L--RplJFKM
@kekex:
nekem elég a Notung és a köréje írt zene...valamelyik nagyon nagy karmester mondta (talán Furtwängler?) hogy az elmúlt 5-6000 évben az ember (belleme) igazán nem sokat változott, csak az alkalmazott technika

és manapság már ezen is lehet vitázni és joggal

romlik!!!!!!!!!!!!!!!

brühüyyy
kkk

ő még mert ilyen is lenni

www.youtube.com/watch?v=Ukufk2YUVKY&ytbChannel=CMajorGlobal

érted a szöveget? keress rá, megéri
@habakuk000:
tudod ugye (miért ne) ha Metronom állandóan 148-on lebeg az a dög unalom

úgyis most vagy (voltál???) benne Beethoven ben ajánlom a linked ellen a 7. -et teljes egészében...

az nem zene, hogy pléhből készűlt konga dobokat szétvernek

az a szöveg a félszavakból sem értyük egymást alapon...

be van drogozva??? jó erős lehetett

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:

ugye tudod ez az a híres ária ami lefesti aszt amikor a zsidók a ködben a sötétségben kóvályogtak cél és támpont nélkűl, mert (saját szavuk) istenük is elhagyta őket árulás okán

La gente que and en las nieblas....

brühüyyy
kkk

a basszus nem elég mély, ehhez egy Martti Talvela kellene vagy egy Robert Lloyd

www.youtube.com/watch?v=Viok5IpyMgU&ytbChannel=bassbariton9

erre a hangra írta Händel
@látjátok feleim szümtükkel:
erre gondoltam
www.youtube.com/watch?v=TWMn2LcAi3M&ytbChannel=Joseph%20Shore

nem hiszem, hogy magyarázatra szorúl én láttam őt a szigeten mint Mephisto -t a Faust ban

brühüyyy
kkk
több mint 2 méter magas
Ezek tényleg nem normálisak! És 2006-ban hány köbméter és munkaóra, meg forint volt a takarítás?
888.hu/article-soros-tuntetoi-romma-szemeteltek-a-varost?source=hirkereso
@Rodeo36 11: Neked is egészségedre és békéset)

Keress rá a Pinnock féle interpretációra a messiásból!
A legdinamikusabb az összes közül,szinte rock and roll a lendülete)
Emléxel nálunk az ""átkosban a Gardiner változat ment 'orrvérzésig bakeliten)
..az sem volt rossz!

www.youtube.com/watch?v=jCqOTpD9yto
@Rodeo36 11: na ha neked semmi sem jó, akkor hallgass egy kis Stabat Matert nagypéntek tisztességére

www.youtube.com/watch?v=VJr5Gzaa2ig

én maradok mára már vidámabb zenék mellett
@gazoló:
Szia!
Megvagy!
Köszi a húsvéti üdvözlésedet!
Megkerestelek, mert -ugye tudod -győzött a Veszprém, és most megy kedvencünk, a Pickecske!
Szurkolj te is nekik!
Szia,nem tudtam,de azt tudom,hogy a hétvégén a lányokért szurkolni fogunk és remélem nem mennek keresztre))
444.hu/2017/04/14/szolidaritas-gulyas-martonekkal-sajat-szobrat-ontotte-le-festekkel-boszormenyi-istvan

azt hiszem, sok sok vizes lufi fog még elcsattanni falakon s sajnos előbb utóbb rendőrkobakokon is
holnap veszek festékbombát, ma szembesültem azzal, hogy a kutyajárőrözési útvonalunkra fölbiggyesztettek egy állítsuk meg Brüsszel plakátot

tudja valaki, milyen boltban lehet kapni ilyesmit?
@habakuk000: gyárcsál házilag. Beleöntöd a bármijen festéket nejlonzacsiba, csomót a végére és aggyneki!
@Amelanchier: egyszer egy gyerekbuliban rendeztünk vizibomba-csatát, de már nem emlékszem hol vettük a cuccokat hozzá

ki tudja, talán még Pollock nyomába is léphetek orbánviktor segedelmével:)
aszta, mik vannak...

"PÁNIKBA ESTEK A „SOROSOK”
Közzétéve 2017-04-11 | Szerző: admin

A csenevész ellenzéki tábor tagjai – ballibsi pártok, Soros-bagázs, a tornából felmentettek és a Momentumok – felismerték, hogy nincs esélyük 2018-ban hatalomra kerülni. A közvélemény-kutató intézetek szerint is: a magyarok undorral fordulnak el a „fenyegető hangú, kivégzésekre, erőszakra uszító” tüntetésektől. Az emberek – különösen most Húsvét előtt – nyugalomra, békére vágynak! Mióta a randalírozások folynak, Orbán népszerűsége folyamatosan nő!

Az ellenzék rádöbbent: nem lesz kormányváltás jövőre, ezért kezdett féktelen rombolásba, a társadalom bölcs, bal- és jobboldali érzelmű tagjai válaszul összefogtak: állítsuk meg együtt a Soros-bagázst – hangoztatják milliók!"

pannonpuli.hu/
@Rodeo36 11: Persze hogy értem.

Civil kurázsi majdan. :-)

Trolltartóm meg be-haba-zott. :-)
@Rodeo36 11: Na. Látom nem láttad a Valami Amerika általam említett jelenetét. Csak Neked. :-)

www.youtube.com/watch?v=vNtLzUdYqRI

Meg annak is aki nem ismerné. :-)
@kekex: Nem kell annyira seggre esni a "bombák anyjától". :)

htka.hu/2017/04/14/feljunk-e-bombatol/
@látjátok feleim szümtükkel: tudod en ismerek néhány olyan fazont aki ISSN szennyeket találgat ki és ír le.
Az az érdekes volt közöttük normális ember.

A szalonna is feszegeti a felelősségüket. Mert nem orban egyedül alkotta meg a rendszerét hanem kell hozza a sok takony.
@habakuk000:

Tudod minden rendszerben vannak emberek akik csak ennyire képesek. De! Nekik is kell élni valamiből, és elég szar helyzet az, hogy csak ilyesmiből tudnak.
Mellesleg a nemzeti igazmondási média hatóság vajon megvizsgálja majd ezt az igazmondó, nagykőrösi újságot?
@habakuk000: Na akkor nézzük az egyik legértékesebb műsort a királyi TV-n. (Virtuózok)

www.mediaklikk.hu/virtuozok-2017/
www.mediaklikk.hu/duna-elo/
@Gábris szomszéd: nem nagyon hiszek sok mindenben, azt hiszem ez inkább hozzám való

www.youtube.com/watch?v=q4DHUDjUrK8
@látjátok feleim szümtükkel: persze, szétosztják majd az újság írói között a bayerzsotti miatt visszaküldött lovagkereszteket.

És így Nagykőrös bekerül a Guiness rekordok köze, ott lesz az egy lakosra jutó legtöbb lovagkeresztes
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azt hiszen, aki ezekkel boltol lesz egy két erős hónapja.
@rdos:
már nagyon régóta semmilyen filmet nem nézek...ezen sem tudtam mosolyogni sem...
brühüyyy
kkk
Simicska, és csak ő veszélyes a Fideszre :)

youtu.be/jZ20loKgdFE
@látjátok feleim szümtükkel: tudott dolog, hogy tökéletes vagyok, nem derült még ki eddigi tevekenysegembol?
Egyszer tényleg részt vettem egy énekkari próbán. Az mondjuk egy kicsit homalyositotta az esemény fényét, hogy a barátnőmmel szorakoztunk a színpad mögött s hirtelen jöttek be a klubba, kénytelenek voltunk végigkushadni a próbát a függöny mögött.
@elmeherceg:

Én nem értem. Itt mindenki megállítani akar. Hol Brüsszelt, hol a Soros-bagázst.
Mi lenne, ha elindulnánk?
@Rodeo36 11: LIVE: Pope Francis leads Way of the Cross in Rome :)

youtu.be/Lrs11VZKmqQ
@látjátok feleim szümtükkel:

Hasonló hírekről mindig Zelk Zoltán verse jut az eszembe.

A három nyúl

Egyszer régen, nagyon régen,
zúgó erdő közepében,
három nyulak összegyűltek,
selyemfűre települtek,
ottan se ültek sokáig,
talán csak egy fél óráig,
amikor felkerekedtek,
hogy már végre hazamennek,
egy szarka felettük szállott
s felkiáltott: „Mit csináltok?
Mit csináltok, három nyulak?
Úgy ültök ott, mint az urak…”
– Úgy, úgy bizony, mint az urak! –
felelték a három nyulak. –
Ezután már urak leszünk,
ebédre rókahúst eszünk!
Nem fogjuk az időt lopni,
most indulunk rókafogni!… –
Csacsi szarka, nem elhitte?
Repült is már, a hírt vitte,
s buta róka is elhitte.
De hát hogyne hitte volna,
akármilyen ravasz róka,
mert a szarka így kiáltott:
„Egy jegenye fölött szállok,
mikor lenézek a földre,
három nyulak ülnek körbe.
Összebújva tanácskoznak…
Jaj, mekkora nyulak voltak!
Jaj, mekkora fejük, szájuk,
a medve egér hozzájuk!
Hát még miről beszélgettek?
Hogy eztán csak rókát esznek…”
Ennek a fele se móka!
Szedte is lábát a róka.
Futott ki az erdőszélre,
csak mielőbb odaérne!
Hát amint ott futott, szaladt,
szemben vele farkas haladt:
– Szaladj te is, komám, farkas,
jaj, mit láttam, ide hallgass!
az erdő közepén jártam,
most is borsódzik a hátam,
sosem láttam ilyen szörnyet,
ottan ültek három szörnyek!
Három nyúl volt, és akkora,
fél méter is volt egy foga!
Hát még miről beszélgettek?
Hogy eztán csak farkast esznek…
No hiszen egyéb se kellett,
a farkas is futni kezdett,
a rókával versenyt futott,
majdnem az orrára bukott!
Addig futott, amíg szembe
nem jött vele egy nagy medve;
a medve így szólongatta:
„Hova szaladsz, farkas koma?”
– Medve komám, ne is kérdjed,
szaladj, ha kedves az élted!
Erdő közepiben jártam,
jaj, mit láttam,
jaj, mit láttam!
Három nyulak ottan ültek,
éppen ebédre készültek.
Akkora volt foguk, szájuk,
kisegérke vagy hozzájuk!
Hát még miről beszélgettek?
Hogy eztán csak medvét esznek! –
Egyébre se volt már kedve,
szaladni kezdett a medve.
Elöl róka, hátul medve,
közbül a farkas lihegve.
Igy szaladtak erdőszélre,
szomszéd erdő közepébe.
Szaporán szedték a lábuk.
szellő se érjen utánuk…
Amíg futottak lihegve,
egy vadász jött velük szembe.
Nézi is őket nevetve:
együtt szalad róka, medve…
,,No hiszen, csak ne nevessél,
vigyázz, nehogy bajba essél!
Szaladj inkább te is erre! –
kiáltott rája a medve. –
Az erdőben három szörnyek,
puska sem öli meg őket.
Három nyulak, de akkorák,
nem láttál még ilyen csodát!"
Szedte lábát a vadász is,
eldobta a puskáját is.
Ijedtében megfogadta,
most az egyszer érjen haza,
csak ne falják föl a szörnyek,
sohase vadászik többet…
Ezalatt a nyusziházban,
fűszálakból vetett ágyban
három nyuszi aludt szépen,
összebújva békességben…
@Gábris szomszéd: képzeld Angyal, az amerikai elnök kakalni is szokott. Sőt, pukizni is. Ritka kiábrándító nem?
Bezzeg a parlamenti elnök úr, ő igazi méltóság, öt mèg senki nem látta gatyát letolva.
@habakuk000: Azért van aki már úgy is látta. :)
@Eszter68: érdekes fantáziád van ez igazi aranyos történet szemben a rusnyasag és hazudóssag eklatans peldaival.
Amúgy nem túl rég voltam tanúja egy beszélgetésnek, ahol média szereplők panaszkodtak az ember hiányra.
@habakuk000:

"rusnyasag és hazudóssag " és a hiszékenyéségé.

A lap esetleg Mari nénit csaphatja be. A többieknek ott a net, élő közvetítéseivel. )))
@Gábris szomszéd:

Pazar választás. Jól jellemzi a nagypénteki ájtatosságod.

"Lettél-e, mire ő hangolta lenned?
Vagy giccsbe fulladt és szirupba benned "
@Eszter68: Szerencse, hogy ez csak rám vonatkozhat, hiszen az vesse rá az első követ, aki tökéletes mint az Eszti. :)
@Gábris szomszéd: ő is vallásos ha jól emlékszem, csak nem olyan szentfazék módján mint te

imádkoztál érettünk szegény eltévelyedett bárányokért?

ki az a borbély? ekéz benneteket erősen a Kossuth szerint
@habakuk000: Szerintem ezt bízzuk rá a mindenhatóra.
Egy biztos mindnyájan rászorulunk az irgalmára, még Eszti is. :) Ja és az állami médiumok mi mást mondhatnának Borbéllyal vagy anélkül? Ezzel kapcsolatban érdemes megnézni az ATV-s Török riportot, hogy képbe legyünk ki jelent valós veszélyt Orbánra.

youtu.be/jZ20loKgdFE
@Eszter68: nem egyértelmű. Vidéki újságírók közé csöppentem, meglepően tájékozatlanoknak tűntek.
@Eszter68: "Jézus Krisztus, isteni mivoltában, Istennel való egyenlőségét nem tartotta olyan dolognak, amelyhez, mint zsákmányhoz ragaszkodjék, hanem szolgai alakot öltve kiüresítette önmagát, az emberekhez lett hasonló,
... külsejében olyan volt, mint egy ember. Megalázta önmagát, engedelmes lett a halálig, mégpedig a kereszthalálig. Ezért Isten felmagasztalta Őt, és olyan nevet adott neki, amely fölségesebb minden névnél, hogy Jézus nevére hajoljon meg minden térd a mennyben, a földön és az alvilágban, és minden nyelv hirdesse az Atyaisten dicsőségére, hogy Jézus Krisztus az Úr." (Fil 2,6-11)
@Gábris szomszéd: ne eld bele magad, szerintem korai előre inni a medve bőrére. Megszervezték a közös sajtószabadságos tüntit? Partzaszlokkal?
Na jóccakát mindenkinek, megyek még picit képmutató szentfazékként ájtatoskodni, és rimánkodni azért, hogy legyek végre olyan tökéletes mint itt egyesek. :)
@habakuk000:

Olyan sokan szólalnak meg mostanában vallásos keresztényként és annyi felháborító dolgot mondanak, hogy Istennel való kapcsolatom a hálószobámra korlátozódik.
@habakuk000: megszervezitek azt akartam írni, a fookos telefon kijavította.

Ritka lusta hívő vagy, ha az imadkozast a mindenhatóra bizod.
Biztonság kedvéért elzsolozsmalhatnal egy két rózsafüzért a sok Oroszország hangja idézet ki tudja hány év tüzes katlant jelenthet
@habakuk000: Nem élem bele magam, de abban igaza van, hogy Orbánékra legkevésbé a fiatal tüntetők veszélyesek. Sokkal inkább a saját 2 milliós táboruk esetleges megroppanása, amit nem az oktogonon rendezett techno parti vagy a festékdobálás fog megingatni. :) (a fideszhívőkben az ellenségkép kellően fel van már építve)
@habakuk000: A zsolozsmázás és a rózsafűzér mondás két teljesen külön dolog, de köszi a jókívánságokat. :)
@Eszter68: hmm, meggyőződésem hogy a kevés szerencsés aki megvilagosodik a teremtés isteni misztériumaban csak és kizárólag a hálószoba onkkivuleti pillanataiban teheti azt
@habakuk000:

Csodálod? A magyar belpolitika egy káosz. Ha az ember fél napig nem figyel oda, már nehezen fejti vissza a szálakat.
@habakuk000:

nagypénteken nem pajzánkodunk!
@Eszter68: ez nem pajzankodas ez színtiszta filozófia, az idea és materia egyesülése
@habakuk000:

én is ezt mondom, csak egyszerűbben.
@Eszter68: ezt nem is ertem
Mennem kell szép nagypénteki almokat. Nem zúgnak a harangok.
@habakuk000:

Vasárnapig csak kereplőket hallani a templomokban.
De ne aggódj, feltámad!
Ez a dolga.
Jó éjt!
@Gábris szomszéd: ha időben találkozik a försztléjdivel -persze- mezítelenűl akkor ma nem ilyen barát lenne???
és minima kalkula két vallással kevesebb lenne???
az első a zsidók messiásvárása már 6000 éve várják és kurvára nem akar megérkezni bizonyosan a kanyarban eltéve'tt, aszt akit felkereszteltek nagy szögekkel az meg nem akarta a másik vallást a Mammon hitet, de mint azóta mindenki más ő is rábaszott és azóta egy sziklával lezárt barlaNG MÉLYÉN REJTEGETIK A FÖLDI MARADVÁNYAIT...remélve, hogy nem kerülnek elő mint a sirató falból a holttengeri tekercsek tele pókhálóval és hazugsággal meg édesded kis szerelmes versekkel amit Szolomon (na nem a nagy zongorista) hanem a királ az írt, miközben a háremében rohangált hogy ki is legyen a következő huri amelyikkel azutá meglátogathassa Allahot az egyigaz Jehovát ami egyébként teljesen hárman vannak mert betévedtek valami einsteini időfaktorba a görbe tükrök közé...azóta vitatkoznak, hogy melyik tükör is az igazi és kipában meg turbánban járnak ha szikhek ha nem szikhek akkor meg Mohammed a nagy szakállú aki találkozott allahhal a kocsmában és olyan rossz volt a pia , hogy megfoga'tták idetöbbet nem jövünk azóta bolyonganak mint a bolygó zsidó amiről a ricsi operát is írt amiben van vihar sok pénz és a daland mester aki öreg zsidó megszámlálja mielőtt kiaggya

szóval bonyolúlt a hamvazó szombaton kedden lenni mert még a zidőszámításban sincs eccség amiben van a kéccség sőt háromság de én már láttam szent néccséget is sőt öccséget is attól függ mivel öblítettem le a langusztákat amiket most faltam be

eggyébként vodkához uborkát kell enni ez is bibloszi leitmotif

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Nem a jó kedély miatt küldtem, persze az lehet-lehetett volna járulékos haszon (ha nem tetszett hát nem tetszett), hanem reggeli szösszenetem és déli válaszom alátámasztására.

Ha a jelenetet több tucat ember látja a helyszínen és mindenki éktelenül nevetne a rend dőre őrein, szerinted ekkor mi lehet ezek után az "intézkedés tényálladéka"?

Megszégyenülve elhúznak a helyszínről. :-)
@látjátok feleim szümtükkel: Amennyire tudom most még a helyén. :-(

Reményeim szerint a hangsúly a "most még"-en van. :-)
@Gábris szomszéd:
még egy vallás, az is kimara'tt?
$Adobe vallás...aszt úgyis mindenki útálja, pedig milyen képes

brühüyyy
kkk
@rdos:
jaaaaaa, a jobbkormányos jaguár részeg utassal

és Dőre Ren Dőr e tényleg

és kiderülne nem is tudnak írni

brühüyyy
kkk

én éppen a bombák annyát nésztem a rémhírcsatornán ahol most ez lesz a téma legalább két napig, utána lesz másik gumicsont

neked is megjött??? mármint az a kis plüss hosszúfülű ami nem tojik tojásokat de vidáőman néz a jövőbe
@rdos:
még aszt nem mutatták, hogy a zanyák bombája...pedig izgis lehet

emléxel amikor megtelt fél süsülandia nőkkel akik kurvára nemteccésüket fejeszték ki, hogy ....
brühüyyy
kkk

de nem kapták meg
@Rodeo36 11: Látom nem akarod érteni a lényeget. Nem hőzöngeni - randalírozni kell vagy festékes nylonzacsis "bombát" dobálni (ez szimpla garázdaság még ha valaki úgy is véli hogy ez "magasztos politikai akció" lenne is, nyilván a provokátor így gondolja, vagy ezt uszítja persze megrendelésre), hanem a hatalom kifigurázását, nevetségessé tételét kell elérni.

Szerintem.
@Rodeo36 11: :-) Nem. Látom Te a tea pártján vagy. :-)

Lebukott párt preferenciád. :-) Ezután Te ázol? :-)
@rdos:
a gondolatod nem rossz "te ázol?" igen ...de isteni olasz vörösborban

a yerba mate az közvetlenűl egy igazi argentin marhaborda után amit chimminchurri val készítenek kizárólag faszénparázson és semmi kenyér csakis húst hússal...ahogy argentínok csinálják és amikor a gyomor consistencia ja már jó akkorm idúl a vörös bor a marhára és marhajó

ki kellene próbálnod
a marhaborda argentin módon 2 1/2 coll vastag és csak zsiradék van rajta ami a megsüléséhez kell és a chimminchurri mellet kis pici tengeri só

és kb 4-5 perc az igazi parázson

brühüyyy
kkk

akárhol nem is lehet ilyet kapni
@rdos:
én a festékes zacsekot nagyon jó ötletnek tartom te meg majd elmeséled milyen az, amikor neveccségesnek mutíttyuk a seggfejeket

mongyuk az igazándibúl neveccséges lenne kivonszolni a kövérlacát a parlamentből és leönteni kerozinnal és meggyújtani, hogy égjen mint a fidex örök lángja

de ...majd te elmeséled hogayn gondolod

nokkedli dobálással vagy görögdinnyével???

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
majd mikor visszatérsz olvasod:
Dvorák zenéje és zsenije mindenre képes..."Nagypéntek" a Természet változása...a dialektika élőben: a tagadás tagadása... de amikor megközelíted emberi vonatkozásban...egymás ellen elkövetett örökké bűnös gondolataink megtestesülésének képe a falon, EIS: Ecce homo...
és a versek eccerűsége szívettépő mélységeket nyit meg...valahol ilyen lehet az a bizonyos Fekete Lyuk

brühüyyy
kkk
én a Rossini Stabat Mater -ét Arayza val... +++
@habakuk000:
www.youtube.com/watch?v=h1m4a0c6VUU&ytbChannel=Elisabeth%20Kulman

ezen medgtisztelik a szólistákat a nevük ismertetésével
Harnoncourt....szóval

brühüyyy
kkk
@habakuk000: " Vidéki újságírók közé csöppentem, meglepően tájékozatlanoknak tűntek."

Azt mégsem mondhatták el neked, hogy a pártközpont mit mondot nekik.
@habakuk000: "... a parlamenti elnök úr, ő igazi méltóság, ..."

Csak azt nem tudja, hogy a méltóságot nem kikényszeríteni, hanem kiérdemelni szokták. Mármint úrék felé.
Jó reggel, itt a húsvéti kormánytojás! A pirostojást már nem is kell keresni a bokor alatt.

"A kérdés csak az, hogy megvan-e bennünk a békés egyet nem értés képessége..." Gondolom ezt Bayer Zsolttól is kérdezte ).

Aha, savanyú a szőlő?

24.hu/belfold/2017/04/15/orban-szerint-a-magyarok-erdeket-csak-az-o-kormanyzasa-szolgalhatja/
Mivel a politikai eseményen történt festékes flakon dobálása bűncselekmény, szerintem az alábbi kijelentés is erősen annak tűnik. Mert ha már a politikai tiltakozás az, akkor a tiltakozó becsmérlése is az. Kb. legalább annyira, mint egy parlamenti párt csicskának nevezése a magyar parlamentben. Mert így lesz egyenlő a mérce.

"Azt viszont a CEU-n végzett Kovács fontosnak tartja kiemelni, hogy kritikusai szerint Gulyás Márton egy magamutogató politikai exhibicionista, aki kevésbé sikeres showmanként csak a sajtónyilvánosságot keresi."

444.hu/2017/04/14/kovacs-zoltan-kormanyszovivo-is-tudatta-a-vilaggal-hogy-garazdasagert-iteltek-el-politikai-aktivistakat-magyarorszagon?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=kovacs-zoltan-kormanyszovivo-is-tudatta-a-vilaggal-hogy-garazdasagert-iteltek-el-politikai-aktivistakat-magyarorszagon
@habakuk000:
van egy javaslatom!!! ha időd és energiáid engedik, vitatkozzunk erről... mégpedig aszt állítod, hogy és én aszt mon'tam, hogy nem!!! nagyon várok és vágyok egy comtemporanea művészeti kifejezésre ami nekem is mond valamit... a fábaszorúltféreg megjelenítése, pláne mint műalkotás az számomra unalmas és semmit semmtesz hozzá ahhoz amit már tudok!!!!!!!!!!!!!!!

aszondod "vidámabb" de számomra meghallgatva és persze meg is nézve ( 15 másodpercig szoktam bírni) csak aszongya, hogy ők nem értik miről is beszélnek... de kúrvára ordibálnak és csapkoggyák a szerencsétlen ütőhangszereket amiket -természetesen- nem erre találtak fel (példaként a Beethoven hegedű concierto első ütemei mérvadóak ahol a hatalmas nagy üstdob olyan módon szól, mint édesanyád egy fárasztó éjszaka (te fárasztottad ki 1 éves korodban) után megölelve téged és elringatva, aluggy kicsinyem...majd holnap is lesz nap és akkor többet játszunk és megkapod a másik cumit...

ezek a szerencsétlen egyedek ordibálnak mert a társadalom, a család (van neki csalággya???) így ereszti el... és akkor csodálkoznak rajta hogy aszongya ez az én zeném...gyerekem ez nem zene az összes akusztikus törvények szerint sem de aesthetically sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hanem ordibálás, hogy anyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú cseréld ki a pelenkámat

most ennyit akartam indításnak és mindenkinek akit ez esetleg érdekel...mindent lehet rá mondani azaz bármit arról fogunk utána beszélgetni

üdv

most túl vagyok a 4. liter vörösön és még vannak

brühüyyy
kkk
Na mivan a bokor alatt? Húsvéti tojás? Esetleg forró drót?;D

"A kétoldalú együttműködés fejlesztéséről és időszerű nemzetközi kérdésekről tárgyalt telefonon Szergej Lavrov orosz külügyminiszter és Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter – közölte pénteken az orosz külügyminisztérium. A beszélgetést – mint arról TASZSZ hírügynökség beszámolt – a magyar fél kezdeményezte."

24.hu/belfold/2017/04/14/szijjarto-felhivta-az-orosz-kulugyminisztert/
@Rodeo36 11: Kösz! A mai napon is jól kezdődött. :)
@habakuk000:
asszem utazni akarok
Wagner der fliegende holländer Frantz Konwitschny, Berliner staatsoper, staatskapelle, DFD mint Holländer és a többi között a kormányos Fritz Wunderlich és Senta: Marianne Schech

a többit megtalálod...szép utazásom lesz

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:

Bosszútól tartva nem lennék most az ürgebőrbevarrt 'impralisták helyében)

hol szerezte be a vízfestéket?

coub.com/view/tfysl
@habakuk000:
jaaaaaaaaaaaaaa és Eterna CD, ha ez mond neked valamit
brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
és javaslom Konwitschny Der Fliegende Holländer DFD
brühüyyy
kkk
én már el is kesz'tem
Nyuszitojás ( esetleg karácsonyi ajándék volt, csak most bújt ki a tyúkból? ) ?

"Decemberben döntött a kormány arról, hogy ötmilliárdot ad a balatoni kempingek fejlesztésére. Mészáros Lőrinc köre gyorsan kapcsolt."

24.hu/belfold/2017/04/14/nem-csoda-hogy-meszaros-lorinc-bevasarolt-a-balatonon-otmilliardot-szan-az-allam-kempingfejlesztesre/
@Gábris szomszéd:
ha van lehetőséged....keress rá:

Verdi Requiem
Tullio Serafin (élő)
Shakeh Vartenassian
Fiorenza Cossotto
Eugenio Fernandi
Boris Christoff és minden ami Roma
Testament kiadásban

brühüyyy
kkk
én nem alkuszok és ez "valami" a sok hozzáférhető között még a Karajan, Price, Simionato, Sampieri, Gjaurov is pedig van egy sor nagy felvételem a legnagyobb Carlo maria Giulini SCHW és a többiek

Eszter68 (törölt) 2017.04.15. 08:05:27

@látjátok feleim szümtükkel:

Biztos, hogy Lavrov volt a vonal túlsó végén? )))
@Eszter68:

Tőlem lehettt a lavor is.:D

Persze nem zörög a haraszt, ha nem rázza a ...Ha már orosz hírportálról vették a hírt, akkor nem kell sokat tippelgetni. Mert kinek áll érdekében? Nem Szijjártónak, de nem is a fidesznek. Az orosz hírportálok hitelességét meg nem a fidesz ellenőrzi.
@Eszter68:

Persze lehet, hogy majd keddre berendeli az orosz nagykövetett, és lesöpörteti vele a szőnyeg szélét.

Eszter68 (törölt) 2017.04.15. 08:25:56

@látjátok feleim szümtükkel:

Hö-hö!

Az oroszok szeretnek szórakozni a fideszes fiúkkal. Van ebben egy kis - azt hozunk nyilvánosságra amit akarunk, aztán magyarázkodhattok - effektus.
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

'bazmeg buktor idesüss,buzi csókol ágvégződét,mindkettő libsi a zsidrákkurvéletbe)))

kepkezelo.com/images/nq1tz97f8odi3rqvu720.jpg
@Gábris szomszéd: Ady az Új seregszemle
Wagner
és ajánlom
www.youtube.com/watch?v=LVgPxTQ5Zio&ytbChannel=WeicheWotanWeiche

luziederschrecken2 anos atrás
Those poor people that never listen to anything else than pop in their life! How much they miss!!
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

hvg.hu/itthon/20170415_Nebih_Orban_Viktort_ki_kell_vonni_a_forgalombol?s=hk
Or bán bekapányolt:

"Nem hiszem, hogy a polgári értelmiség szívesen árulna egy gyékényen azokkal, akikről a hamarosan elfogadandó törvény eredményeképpen világosan kiderül: külföldi pénzen, külföldi érdekeket szolgálva, külföldi megbízásból végzik a tevékenységüket."

Hát, mit ne mondjak, azt elfelejtette hozzá tenni, hogy saját bevallása szerint egykor abból élt, hogy a soros alapítvűnytól havi 10.000 forint ösztöndíjat kapott.

Szóval mi is a helyzet azzal a külföldi pénzzel? Nem baj ha külföldi, csak másnak ne jusson belőle?

Mellesleg az Anikó asszony által látogatott, és külföldi pénzekkel működő alapítvány is ebbe a kategóriába van sorolva Or bán által?

index.hu/belfold/2017/04/15/orban_soros_gyorgy_soros_gyorgy_soros_gyorgy_soros_gyorgy/
444.hu/2017/04/15/orban-arra-szamit-hogy-az-ertelmiseg-elfordul-a-civilektol-ha-kiderul-hogy-azok-kulfoldrol-kapnak-penzt

Csak hát elvtársak!

Az értelmiség arról ismerszik meg, hogy értelmesebb a kibaszott teknyővájó bandájánál.
Az értelmiséget nem lehet megtéveszteni ócska, kibaszott sorosozós propagandával elvtársak.
Az értelmiség pontosan tudja, hogy a fiatalok miért vannak kint az utcákon tüntetni elvtársak.
Aki nem tudja, az nem értelmiség elvtársak, hogy finoman fogalmazzak elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: "Kövérlaca bajca a kerozin kanóca" pörformanszod megül lemaradt a mosolygós szmájli?

Vagy ha nem akkor haba után gyors egymásutánban újabb provokatőrt tisztelhetek személyedben? Ha ez utóbbi, akkor utolsó kérdésem régi ismeretségünk után a rohanva égő kerozinos fáklyát azt az általad úgy kívánt világbéke előtt után vagy alatt gondoltad-é kivitelezni?

Ha csak lemaradt a szmájli, akkor bocsika. :-)
@látjátok feleim szümtükkel: :-) A végén a ziccert sem hagyja ki.

"..az oroszországi piacon ugyanez az áru minden szükséges engedélyt megkapott" :-)
"Kettős mérce - a VH cikkei Gulyás Márton és Varga Gergő elítéléséről
A devecseri cigányházakat megdobáló jobbikosokat a bíróság felmentette. -
A Sándor-palota falához festéket vágó Gulyás Mártont garázdaságért elítélték.
"A garázdaság, az garázdaság, és a dobálás dobálás – legalábbis az átlagember azt gondolná, hogy jog, pontosabban a bírák egységesen ítélik meg az azonos cselekedeteket. Pedig nem."
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/vasarnapi_hirek_2017_15_fokusz
@rdos:

A múltkori mémedből kiindulva kérdezném:
Hogy döntött a bíróság,szabad-e locsolni és szívárványos vízfestékkel tojásotot festeni?

..........

öööö

68.media.tumblr.com/0c0e1ffd886b32ef940a782ecbaabfe6/tumblr_onusk8i5Bq1ro7ynio1_400.gif

.........
nem tom,hol van ez a buzi taga)))
@látjátok feleim szümtükkel: Sorban 14x Soros az tévedhetetlen (és egyenlőre sajnos) fedhetetlen szájából? :-) Valamiért erről egy régebbi hír jut eszembe. :-)

propeller.hu/technika/3258798-nem-eleg-kozossegi-oldalakra-bizni-unionak-kellene-fellepnie#v1772908
@gazoló: Fogalmam sincs. Nem követem a falfestékes "eseményeket". Nagyon terelésnek tűnik számomra már persze a "hergölésen"- hergelésen túl. :-( Gondolta Stinglic. :-)
"Az EU szigorít, a kegyencek éhesek, Orbán nem mondhat le az olimpiáról és Paks II-ről"
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/mindenaron_koltenek__eu_tamogatas__paks_ii__olimpia
@kekex:

Na, ez a sírásója a fidesznek: "a kegyencek éhesek,". Minél éhesebbek, annál inkább.
@rdos:

"...nem szabadna a közösségi oldalak vezetőire bízni az álhírek szabályozásának kérdését, hanem az EU-nak kellene azt kézbe vennie."

Hát, sokak szerint kézbe is vehetnék a fő álhír terjesztőket. Minél előbbb.

Bár a napokban a tv-ben Bakondi nertárs, kormányfő, elnézést főtanácsadó elszólta magát, mert azt találta mondani, a kormány figyelemmel lesz arra, hogy a népesség 80 %-a unió párti.
Mondjuk ezt nem neki, hanem a fő álhíreket mondogatónak kéne kijelenteni. Attól lenne hiteles, addig csak álhír.
@rdos: sose aggódj, szép idő van, én pl lélekben már annyira megtisztultam, hogy Angyallal is szóba álltam, sőt ha a mocskosszájú taga kikeveredne a welnessből még vele is nagyszombat spirituális megtisztulása alkalmából.

szóval ne puffogj, nem baj az, ha nem egyezik a véleményünk, legfeljebb a teremtővel morzsoltass egy kis imát, így csinálják az igazi hívek, mint tegnap láthattuk
@Rodeo36 11: később leszek, most kirándulunk
@látjátok feleim szümtükkel:
hihetetlen, hogy észre sem veszi mit beszél!
"akikről a hamarosan elfogadandó törvény eredményeképpen világosan kiderül"
2017-ben Európa közepén!

Eszter68 (törölt) 2017.04.15. 11:21:23

@punkfrog:

"2017-ben Európa közepén!"

Érdekesmód a környező országok egyike sem panaszkodott Soros támadásról.
Ez azért van, mert a magyarok Isten választott népe?
@gazoló: itt vagyok az ukran hatarnal a rokonyoknal. csak ezek a kocsogok leitattak:)))
Szóltak neki, hogy mi a miniszterelnök feladata? Eddig nem tudta senki, hogy az unióban maradásról neki kéne kinyilatkozni?

""A britekkel szemben mi maradunk az EU-ban. Nem vagyunk sziget, a mi országunk és életünk Európa része. Itt a helyünk. A sorsunk össze van kötve a kontinens többi országáéval. Egyetlen lehetőséget látok, és ez az Európai Unió működésének megreformálása. Ezért vagyunk mi Brüsszelben reformellenzék"."

Nem rossz, nem rossz, de ha mi a reformellenzék vagyunk, akkor miért is kell nagyplakáton felhívni a népet, hogy állítsuk meg Brüsszelt? Mi lesz, ha Brüsszel megáll az osztrák határnál?

Azt azért jellemzőnek tartom, hogy a hetedik év végén jutnak eszébe ezek a gondolatok: ""Van mit joggal kritizálni, de összességében Magyarország lassan összeszedi magát és magára talál"." B+, ha a nyolcadikban kezdik összeszedni az országot, akkor mit is csináltak eddig? Ők szedték össze magukat?

www.atv.hu/belfold/20170415-orban-interju-azert-kritizaljak-a-kormanyt-mert-irigyek-a-sikereire/hirkereso
@punkfrog:

Mitbeszél,mitbeszél?

Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg?
Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?
"Annak ellenére, hogy Lázár János is keményen bírálta a volt polgármestert, az ügy elsőrendű vádlottja továbbra is fontos pozíciót tölt be a megyei közgyűlésben. Különféle pályázatok elbírálásával foglalkozó bizottságokban kapott vezető szerepet."

El tudnám képzelni, hogy egy minisztrelnök nem csak a polgármestert rúgatja ki a pályázatokat elbíráló bizottságból, de még a miniszterét is megmogyorózza. mert állítólag ez lenne a feladata, mint főnöknek.

Pártlenökként különösen ügyelnie kellene a látszatra, mely szerint a magyar törvények betartásának nem csak úgy kéne látszani, hanem úgy is kéne lenni. Azért, hogy ez a csalás létrejöhetett, Lázár nertásr is felelős. Kellene, hogy legyen. Meg az is, aki a támogatás folyósításakor nem ellenőrizte rendesen a munka elvégzését, és engedélyezte a kifizetést.

sztarklikk.hu/kozelet/tovabbra-is-fontos-poziciot-tolt-be-a-csalassal-vadolt-volt-fideszes-polgarmester/323086/
@habakuk000: Nem olyan rég jártunk felétek, de nem mertem benézni hozzátok. ;)
@taga20:

"szabadítsátok ki wilit" van) egészségetekre!
@Eszter68: nem soros a lényeg, hanem a bevallott visszamenőleges és személyre szabott törvénykezés!
@Gábris szomszéd: nem is ott vagyunk, ahol találkoztunk
@gazoló: kosz binyiglis! vasarnap szabadulok, este mar baromkodhatunk rendesen:)))
@taga20: basszus, lassan csak összeáll a kép, mint Robert Langdonnak Mária Magdolna családfája

a tirpák vérvonal, látszódni látszódott ugyan, csak nehezen volt összeegyeztethető az érdi személykapuval:)
Csak azt tudnám elfelejteni, hogy Schmidt ténsasszony és a fidesz vezérkara kitől is tanulta a pénzszerzés módját. Meg azt lenne jó megtudni, mért fáj nekik, ha ezt mások is meg akarják tanulni? Netán irigység miatt???;D

444.hu/2017/04/15/az-allami-televizio-hiradojaban-reklamozzak-schmidt-maria-holnap-megjeleno-sorosozasat?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=az-allami-televizio-hiradojaban-reklamozzak-schmidt-maria-holnap-megjeleno-sorosozasat
@habakuk000: haver, teged nagyon elkapott a husveti filing, hogy hozzam szoltal:)))

na jo, megbocsatok!:)))
@taga20: a kereszténydemokratáknak köszönheted, lélekben annyira megerősített a nagypénteki portörlés, hogy inkább szólok hozzád is, mint tüsszögjek és lessem bambán a napfényben kavargó porszemeket

remélem templomban voltatok,
@habakuk000: hogyne, keccer:)
elsore nem tuttam meginni a misebor:))
@taga20: na végre valami siker, .. én meg vizibombákat sem vettem, annyian voltak a boltok parkolóiban, hogy megfutamodtam
ahelyett, hogy ment volna a nép imádságos ábrázattal szórakozni templomba,
@habakuk000: egy igazi ellenzéki aktivista, gyakran változtatja a lakhelyét? :)
@látjátok feleim szümtükkel: Na és többpártunk és kurmányunk honnan tudja, hogy a "népesség 80 %-a unió párti."?

Nem lehet hogy ez is csak álhír? :-) Amúgy szerintem nagyobb százaléka viszont ez nem hír, hanem csak a véleményem. :-)
@gazoló: Na. Érteni vélem én és igazad van, kicsit túlspiráztam (festék lufiban dobál, festék borosüvegben dobál, nincs festék? benzin gázolaj keverék borosüviben dobál, könnyen kiszabadul az erőszak szelleme a palackból.:-()

Szerencsére nem ez volt, féltem az erőszak elterjedésétől, szerencsére nem ez történt. Gyerekeink bölcsebbek mint apáik. Saját soraikban fékezték meg a hőzöngőket, ... :-)

Amennyire volt alkalmam követni az eseményeket (főcím szinten, de az is elég, és tök jó). :-)
@rdos:

még egy becsületes 'orbántakarodj sem durrant el a szabadság téren,ellenben....

erről az oldalról egyenlőre'flowerpower,de kérdés mi lesz május elsején amikor nyilvánvalóan az ellenoldalról ia rengeteg'agrasszívkismalac lézeng majd az utcákon??

egyet állítok,ha ezeket a fiatalokat egy csepp bántódás is éri a 'nemzetosztó szartól és vasember hadseregétől,istenirgalmazzz!!!!!
@gazoló: Mi lesz május 1-én? Mi baj is lehetne amikor már azzal leszünk elfoglalva 1-2 hét múlva hogy új ideiglenes kormányt alakítson az ország. :-)
@DarthVader: Mi van...báncsák Varánuszt? Szopd le a Varánus f@szát!
Miert kell magyarnak ugy vizes vb ha a kórházakban szar fizetésért kell orvoshiány mellett harom ember helyett egy orvosnak erőn felül kell teljesítenie hogy betegek életét megmentsék!!!!!!??????
@Rozália Halász:

Buta kérdsé.:D

Orvos fizetését már jobban nem lehet ellopni, a vizes vb építése meg köszpénzes, nagy alkotmányossági kőccséggel.
süti beállítások módosítása