Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.03.14. 11:00 Fabius

Szavak, amit Orbán ki mert mondani, és amit nem mert

Érdekes kakaskodás alakult ki tegnap a Nagy Büdösben, az ország második eláderesítésének "ünnepnapján". Vona Gábor kilencven méteres sprint után becsúszott Orbánnak, aki nyilván visszarúgott, és próbálta eltalálni szarva közt a tőgyit.

A frappánsnak gondolt visszarúgás viszont elég sutácska lett. Simicska zsebében ülőzni nem túl nagy kockázat, hülyemagyarázatba bonyolódni sokkal nagyobb. Vona az elmaradt ügynöktörvény számonkérése közben lehet, hogy Simicska zsebében ül, de onnan is kínos, ha emberkedés közben az adatbázisokban turkálást ajánlgat az ember, miközben egy egyszerű guglizás kidobja ezt itt:

orban_kuruc.jpg

Innentől viszont érteni véli az egyszeri ember mire célzott Vona mikor azt mondta:

tisztában vagyok azzal is, hogy az ön családjában is volt olyan, aki 1956-ban ügynökként dolgozott az ÁVH-nak. 

Bónusz a

„Ki meri mondani: soha nem voltam ügynök, sosem adtam sem szóban, sem írásban jelentést senkiről? Kimeri mondani?”

kérdésre sem aszonta az egyfejű, hogy igen bazmeg, ki merem mondani, hanem elkezdett többesszámban beszélni, az "én"-ből "mi" lett, meg másik oldal, meg harsány csicskapártozás. Mintha az releváns válasz lenne, és visszavágásra alkalmas eszköz. De nem az akkor, ha a fenti kérdésre egyértelmű kijelentés helyett mismásolás a válasz, ez meg a fűszer rajta. Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy mit mer kimondani az ember világosan, és mit nem mer. Az addig oké, hogy picsába a píszível, csicska-köcsög-faszombazmegeljétek egymást nyugodtan, a Nagy Büdösnek méltósága úgysincs már időtlen idők óta.

De mikor ezzel helyettesítenétek egy tökegyszerű kijelentő mondatot, akkor ugyan vicceske, csak hatástalan.

522 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr6012336937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

óóó, régóta tudni lehet, hogy nem véletlenül nem az volt a kétharmad első lépése, hogy nyilvánossá teszik az ügynökaktákat. pedig milyen egyszerű lett volna, és a fidesz nagyjából 15 évig ezen sivalkodott. addig, amíg esély se volt rá. én pl. biztos vagyok abban, hogy moszkvában is vannak kompromittáló doksik orbánról. valszeg nem fogom megérni, amikor ezek kiderülnek, de majd föntről hatalmas, jóeső elégtétellel fogom szemlélni, miként alakul a helyzet akkor.
Az, hogy valakinek a nagyapja Ugynök volt, számomra nem számottevő. Az viszont felettébb érdekes, hogy nem rázta le magáról egy egyszerű persze, hogy kikérem mondani bazeggel Vonat, hanem magyarázkodott csúful.
@habakuk000:

Már persze attól függ, mint tekintünk magyarázkodásnak.

Mert ha jól emlékszem a fidesz legalább olyan csicskása volt a Lajosnak, nem a Kósának, hanem a másiknak, mint akire most újjal mutogat. Gondolom erre is tekinttettel voltak, amikor ő volt az adófőnök, meg amikor a Simicska bizalmas kolleganője uralta a hivatalt.

Szóval Or bán befutott abba az utcába, ahol azzal csúfolják a hasonlóan viselkedőket, hogy bagoly mondja verébnek, nagyfejű. Arról bezzeg nem beszélt, hpgy most kinek s csicskása a fidesz? Gondolom nem a Lőrincé.;D
Kósa lajos bejelentette, hogy "elkészült a tervezet, amelyet a képviselőcsoport dolgozott ki az igazságügyi tárcával konzultálva. A cél, hogy nyilvános legyen, mennyi támogatást, kitől és milyen céllal kapnak külföldről egyes szervezetek..."

Arról nincs valami tervezetük, hogy a nem külföldről, hanem a kormány, és a kormányzati hivatalok, pl. MNB által támogatott egyes szervezetek mennyit kapnak, illetve kinek és mennyit adnak? Miért kell ezt örökké bírósági ítélettel kikényszeríteni, amikor ezek a köz pénzéből történnek?
A posztban szereplő iratból a legjobb, hogy ő "idegileg nem bírja". Ennek van valami homogenitása.
@látjátok feleim szümtükkel: a felesége családja, ennek Orbánhoz nincs köze. Mondjuk az, hogy a felesége nyálában úszva üdvözli az azeri alelnököt, annak van.
Nem, a kérdés az, hogy miért nem válaszolt Vona egyszerű kérdésére. Nyilván. Alsóban elmondta Simicskanak, hogy jelentett, ez amúgy szépen összhangban van a jelleme el, mint ahogyan a lengyel pl is mutatja.
"Egyoldalas véleménycikkben ment neki az MNB második vonalbeli vezetése – Nagy Márton és Windisch László alelnök, Palotai Dániel és Virág Barnabás ügyvezető igazgató – az NGM-nek, mondván: riasztó, hogy az idei első két hónapban pluszban zárt a költségvetés. Az MNB szerint a kormánynak el kell engednie a hiányt – különben nem nő a gazdaság, a jegybank ugyanis már nem igazán tudja élénkíteni a gazdasági növekedést."

Vajon Matolcsy tudta, hogy ezek kimondják? No és Or bán tudta előre? Vagy egyszerűen valami baj van az unortodoxia körül?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/az_mnb_vezetese_nekiment_a_kormanynak.631464.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
@habakuk000:

Attól még lehet homogén egy csoport, hogy nincs közük egymáshoz. Ezt mondta Or bán a múltkor. Most nem kell reklamálni, ha ezt mások veszik, és próbálják érteni.:D
@habakuk000:

Ez a válasz ebben a formában csak arra jó, hogy az ember valószínűsítse: Simicska igazat mondott mikor állította, Orbán jelentett róla.

Ha meg így van, és a Jobbik tényleg a zsebében ül, háttérintézményként ő adja a tippet mivel kell Orbánba beleállni, akkor érdekes választás elé nézünk.
@Fabius:

ááááááááááááá

"kérdésre sem aszonta az egyfejű",hanem aztat,hogy hüvelygombás fapinában nem túráztatom magomat))

www.youtube.com/watch?v=hUfrOd-nLcw
@Fabius: csak a száj nem alkalmas, amibe adja. Elég sovanka teljesítményt nyújt a jobbik.
Szép lenne lapokat teríteni, de nem nézem ki a Simicskabol sem.

Azt, hogy Orbán jelentett, habozás nélkül elhiszem. Nem elhivatottsagbol, hanem érdekből. Ilyen fajta.
@habakuk000:

" csak a száj nem alkalmas, amibe adja."

Bingó. Ha én vagyok a vonagábor, akkor tegnap simán visszaszúrok: ha én abban a zsebben ülök, amiben ön feltételezi, akkor ön komoly bajban van, a zseb gazdája ugyanis mindent tud önről az elmúlt harminc évből. Aztán most azon gondolkodom, mit szeretne ön jobban, ha tényleg benne ülnék, vagy még véletlenül sem.

Aztám megnéztem volna Vitya arcát.

Vonát írassa be valaki egy riposzt tanfolyamra.
@látjátok feleim szümtükkel: probaltalak megérteni, de nem megy. A magyar egészségügy egyik fellegvárában várakozással tonkrevagott napra hivatkozhatnék, de minek.
orban nagy valószínűséggel jelentett. Ettől függetlenül joga lenne a tiszta lapra, ha minden egyes nap nem ismetelne meg undormanyos cselekedetet. De megteszi. Megteszi lengyellel, magyarral, öreggel, gyerekkel, mindnyájunkkal.
@Fabius: Basszus, Kálmán Olgatol is megijed. Városi partitkari szint. A jobbik az intellektuális hiánnyal nehezen fog megbirkózni, főleg, ha Botka eredményesen megszólítja a jobbikhoz atszivargo volt szocikat, orban viszi a nemzetieket, Simicska meg ott marad a csodálkozó Vonanal és Duró Doraval.
Jobban járna a Momoval, ott tényleg vannak okos emberek, nekik viszont nem biztos, hogy kapásból kell egy rakás mammutcsont a hátukra.
Ha Orbán jelentett 35 éve 1982-ben a katonaságnál Simicskáról.....akkor ezt a doksit eddig mért nem vette elő senki???

Pedig mán volt hatalmon a pufajkás, a D-209-es gyurcsányi és Bajani is.....belenézhettek az embereik a doksikba.....

Persze elismerem azt is, hogy hülyeség az ilyet nyilvánosságra hozni, hiszen akkor ezzel mán nem lehet zsarolni......
Gyakorlatilag még egy év van a 2018-as választásokig, de már most látszik a KÉT RÉGI JÓ BARÁT ÉS ÜZLETTÁRS Puch László és Simicska taktikája.....

A Puch zsebében van az MSZP, a Simicskáéban a JOBBIK..
a két pénzemberke meg szeretné "visszakapni" a pártokba fektetett pénzét.....

Így már most látszik, hogy a választások előtt a kellő pillanatban KI FOG "EGYEZNI" AZ MSZP ÉS A JOBBIK!!!

Egy év múlva pedig visszaolvassuk miket írogattam 2017 március idusán.....
@habakuk000:

Az intellektus hiánnyal egyetértek.

A MOMO nem veszi/venné a nyakába Lajost, ők még nem tartanak az orbánváltást bármi az ára szinten. Vona nem gyáva, bele mer állni Viktorba, ha van muníció, de én a spontán reakció képességét treníroznám. A baj tényleg az, nem is tudok mondani senkit a Jobbik frakcióból aki képes lenne erre kapásból.
@Fabius: "Vonát írassa be valaki egy riposzt tanfolyamra."

Az sosem árt, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a csicskázás után Vona már nem válaszolhatott Orbánnak. Neki csak egy viszontválasz van engedélyezve, mig a minielnöknek kettő.
@Gábris szomszéd:

....és a sajtótájékoztató/közlemény intézménye arra van kitalálva, hogy elmondható legyen ami kimaradt...
@ulpius66:

Honnan tudod, hogy nem néztek bele abban a bizonyos dokumentumba? Talán még másolat is lehet itt-ott egy-kettő. Ha nyilvánosságra hozza valaki, úgysem az lesz a téma, hogy ki tette, és birtokolta eddig, hanem ami benne van.
@habakuk000:

Hátha ezt jobban érted. Szar rokon az, aki pozicióba kerülve első kanyarban kiteregeti a rokonsága ügynökmúltját. Mert nem csak Orbánnak, hanem sok mindenkinek van rokonsága a fideszben, és a többi pártban is.

Az viszont megint a szájól segg esete, hogy a pozicióba kerülés előtt azzal vakítja a népet, hogy majd ő elszámoltat, meg beszámoltat, oszt csak leszámoltatja azokat, akik ezt felemlegetik.
@habakuk000: "a felesége családja, ennek Orbánhoz nincs köze." írod. Ez esetleg ügynök-ügyben igaz lehetne (mondjuk nem mennek a szomszédba, ilyen ellen oldali esetekben, egy kis gyalázkodási tudományért sem).
De egyébként igazi Keresztapa. A Család=Szentség. Például, ugye, kifizettette a mi pénzünkből- a kedves sógora és Anikó unokaöccse ötmilliárdos tartozását a Nemzeti Kereskedőháznak, melyet magozott meggybefőttek és kukorica konzervek ellensúlyoztak volna.
Mekkora botrányok nap mint nap. És Őge.isége uralkodik örökkön-örökké.
Magyariaknak jó.
@Gábris szomszéd:

A "csicskáztatásban tök igaza volt,csak épp nem simi,hanem élőisten csicskái vagytok)
Farizeusok vagytok!Benn játszátok a kis színházaitokat,arra nem vagytok képesek,hogy pld.holnap ellene tüntessetek a többiekkel!Legalább egyszer viselkednétek már ellenzékként!
Meglesz 2018-ban a kibékülés,koala,kölcsönös ánusznyalifali(
Pont Viktor mondja a Jobbokra hogy Simicska zsebébe van.
A Fideszt 20 évig Simicska tartotta el. Már a 90-es évek elején ő intézte a pénzt/ székház, Kaya Ibrahim, Mahír,Apeh, HírTv, Közgép, Stb./.
@Fabius: Szólni kéne neki, hogy olvasgassa a gyíkot. :)
@gazoló: Miért szerinted a tákolmánymódosításuk megfúrása vagy korábban ez nem volt eléggé ellenzéki?

www.vagy.hu/tartalom/cikk/4787_pulpitusfoglalas_a_parlamentben
@gazoló: Amúgy mit gondolsz a g..i idén is parazitának tartja majd az ellene tüntetőket? :)

444.hu/2016/03/15/ezt-uzente-orban-a-futyuloknek
@Fabius:
tudod (nem tudod?), hogy ez a sok szócséplés csak gumicsont a Nagybüdösben is!!! amíg valaki nem mer kiállni gazdasági elemző számadatokkal és azzal verni a pulpitust a Nagybüdösben addig a sok semmihezsemértő lótolvaj siserehad marad a helyén és lopik tovább...mert a morzsákat is felszedik a hangyák még akkor is ha nagyon sok "valóban hangyás" van a kondenzcsíkban...ez az egyik a másik, meg az, hogy aszt (mármint a számokat) senki sem értené míg a vihar a biliben az nagyon élvezetes a Mézga Család kalangyai helyett a népnek nevezett hülyék gyülekezetében, meg is érdemlik, hogy még a szemüket is kilopják

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: nem a jobbik fúrta meg az alkotmánymódosítást.
Ők pont ugyan azt a módosítást adtàk be mint a fidesz, csak volt egy feltételük.
@Gábris szomszéd:
a geci elérkezett a saját szintyére már csak a "fütyülők"-nek beszél az az ő szintye...azok talán megértik a sok pöcs

brühüyyy
kkk

kimegyki a Már Cilus Ídu -sára, kit érdekel a zorbány karattyolása kappanhangon hülyeségeket bármely gyermekszínházban lehet kapni sokkal olcsóbban és a 12. osztályú bohóc ott beépített embör...jaaa és a gyermekszínházban sok üde gyermekarcot lácc és nem aszt a sok meggárgyúlt orbánhívő szarházit

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: tudod mikor hallgatom meg a zorbán kappanhangját??? soha...kösz a linket de olvasni is sok

brühüyyy
kkk
a háttérben nyilván itt lebzselnek a politikaőrült, az egész országrablásból egy sánta forintot se látó, kádárárva fideszmunkásőrök a 888-ról és a Mandinerről, a seggnyaló bolsevik fideszpatkányok a Fidesz Maffia médiáiból.

sztalinista fideszpubik, mondjátok csak, amikor belenéztek a pénztárcátokba, és ott már csak egy húszezrest láttok, miközben - bár próbáljátok a fületeket befogni, szemeteket becsukni - feszt azzal kell szembesülnötök, hogy a putriból és a panelből kivakaródzott új történelmi luxusfideszkeresztény arisztokrácia mise előtt és mise után könyökig az ország pénzeszsákjában turkál (mise alatt, hogy ne vesszen kárba a drága idő, a perselyt törik fel), hogyan terelitek el a gondolataitokat? állítólag közületek többen arra esküsznek, hogy ilyenkor gyorsan keresztbe kell raknotok a lábaitokat vagy két ujjatokat, és magatokban gyorsan mondogatni: "visszajönazeszdéesz, visszajönazeszdéesz..."

például, amikor ma olvastátok a hírt: tovább népszerűsíti a Maffia az elvett közös álmunkat, az olimpiát (amelynek a nyereségéből többek közt gatyába ráztuk volna végre az egészségügyet) koszos 500 misiért, ilyenkor mit éreztek? nem szorul egy pillanatra sem ökölbe az arcotok még egy másodpercre se sem, elvégre tik is gyarló emberek lennétek? na jó, csak vicceltem! :DD hiszen tik bolsevik fidezsgyülisek vagytok! :DDDD

mindenesetre a grazi drogon élő Geci ma a saját kacsalábon állást illetően eredményesen hangolt a holnapi szeánszra: nyilván ebből vagy 300 misit vissza kell csúsztatni vagy a Geci zsebébe vagy a Maffia kasszájába.

(a pesterzsébeti sztk egyes részlegein a gépeken még mindig Windows 98-at kénytelenek futtatni, mert az orvosi adatbáziskezelő csak azon fut, új progira meg nincs pénz. pár milcsibe kerülne.)

menjetek, teleszartszájú fideszbirkák holnap is könnyes szemmel éltetni a Csipollát. zúgjon megint a "Geci, Geci", mint anno a Várban. végre újra boldogok lesztek.
@gazoló: A nap kérdése. :)

"Értem én, hogy Soros és Simicska veszedelmesek a nemzetre, úgyhogy aki velük kapcsolatba lép, az mind elvtelen, haszonleső csicska. De akkor mit mondjunk arról a pártról és arról az emberről, amelyik Soros és Simicska előtt is térdepelt már? Csak mert a Fidesz és a Varangykirály egyaránt megtette ezt."

www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/1296521950423615
@AKIsTUDATLAN: azt írja a szalonna Kolozsvárról, hogy aki azt magyarázza, orban amíg világ a világ hatalomban marad, segíti az orban rendszer továbbélését. Szerintem igaza van. Ebből következően veled nem értek egyet.
@Rodeo36 11: Tovább formálódik a szép új világ süsüéknél. :)

New Yorkban a tervek szerint nem kell majd letenniük a jövőbeni tanároknak az írni-olvasni tudás vizsgáját,
A szövetségi állam oktatási tanácsa várhatóan azért szünteti meg részben a felsőoktatási szintű írni-olvasni tudás vizsgáját, mert a fekete és dél-amerikai származású tanárjelöltek azt nehezen tudják letenni.

dailycaller.com/2017/03/12/new-york-to-scrap-literacy-test-for-teachers-in-the-name-of-diversity/

ON
@Fabius: tegnap véletlenül láttam a Kálmán Olga műsort. Mikor bele kérdezett az előre felépített mondókájába - a jobbik támogatottságának csökkenéséről- úgy pislogott, mint az a bizonyos béka a Szemerén. Szerencséjére a nő megszánta.
Kevés, nepparthoz nem elég elsütni három Salamon- és négy Gazsis viccet.
De vén majom vagyok, azt sem ertem, ki a lófasz néz Barátok kozottet vagy Mokkat, lehet mostanában ennyire minimális felkészültséggel is lehet mar boldogulni.
@habakuk000:

Egy bizonyos mértékig lehet. De ha képes megakasztani egy Kálmán Olga, és egy napirend előttiből vagy azonnali kérdésből nem tudja kihozni a maximumot az tényleg kevés.

Jó hír, hogy bizonyos mértékig tanulható ez. A rossz, hogy nem mindenkinek. Géb viccel mikor aszonta, Vonának látogatnia kéne a gyíkot. Én meg aszondom, jót tenne neki a rendszeres adok-kapok, akár itt, akár más, felségterületen kívüli helyen. Szerezne rutint meg gyakorlatot.
@Fabius:

Mivel az intellektus hiánnyal egyetértettél, így teljesen felesleges a Vonát OKJ-s vitatanfolyamra beíratni.
@habakuk000: sztem is igaza van a szalonnának. A kibekkelés rafinált módjának tűnik nekem, hogy mérsékeltnek és szofisztikáltnak mutatkozunk, mint áder vagy tölgyessi, így a rendszernek is kölcsönzünk egyfajta mérsékelt és tudományos és véleményplurális színezetet, cserébe a rendszer hagy élni - de tudjuk, hogy mit nem mondhatunk a rendszerre, még akkor sem, ha etikailag megkerülhettlen lenne. (Nyilván itt következhetne egy vita a morál, az etika és a tudomány viszonyairól, amire itt én nem vállalkoznék... Mindenesetre a politológia nem mechanika, hogy etikamentesen és kísérletileg igazoltan csak egy interpretáció legyen lehetséges.) Szép estét kívánok!
@habakuk000: :) Igen... Elég helikopterest játszani vmi készséggel... Ezt én se értem, ha a celebek eme része boldogul, és rogáncili 4 havi melóból szintén tud röpködni, nekem arányosan az alfa centauri pálmái alatt kéne nyaralnom, űrhajós körúton, amennyit dógoztam... És nyilván nem vagyok egyedül ezzel.
@Gábris szomszéd: nekem mindig a bájer zsoca, nem olyan régi mondatai jutnak eszembe a fityeszről és simicskáról.

"Most itt az idő az árulásra: igen, én, az alapító atyák egyike dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot.

Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nőről, kajáról, piáról."
@Fabius: kezdhetne pl azzal, hogy kölcsönkérné rogan tonyo közgazdasági szótárát. Talán itt olvastam Surányi növekedésről szóló egypercesét valaki által belinkelve. Vagy elkérhetne a tegnapi parlamenti jegyzőkönyvet, Majtényi gyorstalpalójat politikus tanoncoknak nem árt tanulmányozni.
Nem mintha a többi part kontraszelekció s rendszeréről a zseniképzés jutna eszembe.

Szóval valóban nem ártana néha a leboges veszélye nélkül gyakorlatozni akár itt is. Nem véletlenül sorosozik orban. Előbb utóbb feltűnik egy, a hazai suttyoktol magasabb felkészültségü vetélytárs.

Simicskara kiváncsi leszek, keres-e új partnert vagy beéri paripa helyett a szamarral is. Ez a jobbik meglehetősen zsákutcának tűnik számomra.
@habakuk000: a jobbikkal a baj,hogy nem lehet kétloval lovegolni
@whatsoever: szia. Tölgyessy meglátásom szerint azt mondta, nem megdönthetetlen az orban rendszer. Bármikor lehet váltás, láttunk mar rá példát.

Az más kérdés szerintem, hogy hogyan lehet a magyar társadalom fejébe kódolt ösztönös korrupciós magatartást kioperálni.
Igazad lehet az Alfa Centaurus kirandulassal ez ügyben.
@habakuk000: Hát, azért én is remélem, hogy nem uralkodnak tán örökkön-örökké.:)
Ezt csak költői túlzásként írtam. Egyelőre azonban nem mutatkoznak a bukás jelei a rózsafelhős égen.
Pedig én nagyon szeretném látni azt a bukást.
@PeniValdes: ja, meg karácsonykor a bejgli árát firtatni.

elmehetnének má a picsába ezek a tolvaj gecik!
ezek 7 éve permanens esküvőt tartanak!
@habakuk000: Szia :) Tényleg nem mondta, h leválthatatlan, de a régiónkban / kultúránkban szinte törvényszerűen bekövetkező, visszatérő, standard cikusként írta le a diktatorikus visszarendeződést. Vagy énhallottam ki ezt jlbban, mert szerintem is elég taníthatatlan lény az ember... (?)
@xyxyxy71: @whatsoever: ma egy rutin kontroll következtében ismét láthattam, hallhattam, micsoda emberfeletti munkát végeznek egészségügyben.
Az ügynökség egy dolog, nem szép, de az egyén pitisegerol szól.

Ugyanakkor 9 millió ember életét plusz utódai jövőjét megnyomorítani az bűn. Azt nem lehet egy ejnye bejnyevel lerendezni.
@AKIsTUDATLAN: nem te tetted be a Surányit? Ott ott van leírva fehéren fekete el a közelgő bukás.
@habakuk000: Abszolút! Ezért írtam, h Tölgyessit is kibekkelő opportunistának érzékelem - ez az értelmiség felelőssége c. örökzöld... Lehet egyrészt-másrésztelni meg racionalizálni, akár tudományosan - de ez nem menti etikailag a nem cselekvést, nem szókimondást: mert valóban emberek élete és halála, ami máris ráment erre. És személyes felelőssége van annak, aki elvállalta az érdekképviseletet és irányítást!
@whatsoever: ez hosszabb misét érdemel, de most mennem kell, szép estét. Pedig nagyon tudnám magyarázni a legvidámabb barakkból eredő magatartási formai lát, ami fixa ideám.
@habakuk000: Nem én voltam a tettes, de szeretném elolvasni.
@taga20: Bayerzsoca és az emberi szavak? :)
A hét vicce, de nem Or bán. csak a csicskás mdta ki.

"Függetlenül attól, hogy az anyaországban, az elszakított területeken vagy éppen a diaszpóra világmagyarságának tagjaként részesei a határokon átívelő nemzeti közösségnek, a nemzet ünnepe minden magyaré..."

Persze, ennek jegyében nem lehetett mindem magyarnak tavaly sem szabadon bemenni a márciusi, és az agusztusi, karámmal körbe kerített rendezvények színhelyére, csak meghívóval.

www.hirado.hu/2017/03/14/gulyas-gergely-a-nemzet-unnepe-minden-magyare/
@Gábris szomszéd: bakker, te mindig megragadod a lényeget:)
@Gábris szomszéd: most éppen a Jobbik térdepel Simicska előtt!
@punkfrog: azé valljuk be, ez még mindig jobb, mint ahogy a geci a putyinevtárs előtt térdel!
@látjátok feleim szümtükkel:
Tudod, hogy ugyanazt mondod, amit a DK?
nepszava.hu/cikk/1123550-a-fidesz-kulfoldre-viszi-a-magyaroktol-ellopott-kozvagyont/
"A DK reagálásában azt írta, Kósa Lajos nem beszélt azokról az állami milliárdokról, amikkel a Fidesz külföldi futballklubokat támogat, nem beszélt a letelepedésikötvény-bizniszről, amellyel külföldi adóparadicsomokban bejegyzett offshore cégek jutottak állami tízmilliárdokhoz, és nem beszélt a Svájcban bejegyzett Fidesz-közeli offshore cégekről sem. Hangsúlyozták: a Fidesz a civilek elleni boszorkányüldözéssel terel, miközben külföldre viszi a magyaroktól ellopott közvagyont."
@taga20:

nem lehetne egyszer, a változatosság kedvéért, két jó között választani? ))
@Eszter68: akartam valami jó kis szaftosat írni, de inkább aszt írom, hogy nem.

ez a valóvilág, nem száncsálbarbi világa:))
@xyxyxy71:
és a vizes vb költségei is nőnek egyre, mint a kisgömbőc
(vagy az orbánvagyon)
blog.atlatszo.hu/2017/03/ma-a-vizes-vb-orias-ugrotornyanak-koltsege-emelkedett-600-millio-forinttal/

és Surányi szerint 5 % uniós forrás + 3,5 % külföldön dolgozók hazautalása % GDP 8,5 %m ebből sikerült összehozni 1,9 % GDP növekedést.
Azaz elloptak 6.6 %-nyi GDP-t (ez utóbbi kiegészítés tőlem).
Közben meg lerohad az egészségügy és az oktatás forráskivonás miatt. Az plusz lopcsencsórási forrás, ezen felül!
@habakuk000:
peniglen millen eccerűke: meg kell baszni ha feláll de mivel fel sem állt, nem is találja, és finnyás pöcsnek disznó seggében a helye

ez mai mézgagézai látomásom

brühüyyy
kkk
@PeniValdes:
Emlékszel még a "tojástáncra" amit Demszky testőrei adtak elő esernyőkkel?
Meg a felgyújtogatott kukákra, stb. stb. stb.?

NEM AZ A LEGÉNY, AKI ÜTI - HANEM AKI ÁLLJA!
@taga20:

nem vagy egyedül. )
@habakuk000:
nÁLUNK TÖBBSZÁZ ÉVE A NEMZETI ELLENÁLLÁS EGYIK FORMÁJA VOLT AZ IDEGEN ELNYOMÓKKAL SZEMBENI ADÓELTITKOLÁS.
Nagyjából Mária-Terézia idején adóztak utoljára tisztességesen (mondjuk az akkori adókódex 400,600,800,1000 %-os büntetési tételeket tartalmazott).
A MAI NAPIG is a termőföldeknél az akkor kiszámított aranykorona értékeket tartják nyilván az ingatlan-nyilvántartásban!
Mondjuk akkor a nemességnek ebben nem volt rizikója, mivel adómentességben részesültek, tehát az adóalapot könnyedén ás őszintén bevallhatták. A ..de zabot nem! szöveg a hadiadózás elutasításáról szólt.

Ilyen előzmények mellett nálunk csak olyan adóztatás remélhet sikert, amelyik megkerülése nagyobb macerával jár, mint a megfizetése. Pl a 8 %-os ÁFA 27 % helyett.
A szlovákok nem CSAK az SZJA-ban csinálták az egykulcsost, hanem áfában is. Nem volt értelme oda-vissza pakolgatni a pénzeket.
@whatsoever:
De amikor Fodor is képes olyat szólni, hogy "Magyarországon természetesen nincs diktatúra, és a sajtó is szabad, de folyamatosan csorbul a sajtószabadság"
pestisracok.hu/majtenyi-laszlo-15-perc-alatt-az-orszag-felet-megsertette-fodor-vs-hollik-villamvita/
Örülök, hogy tetszett Surányi, itt a link még egyszer, akik nem olvasták volna. Rövid, élvezetes:
www.alon.hu/gazdasag/2017/03/suranyi-gyorgy-szerint-ezert-bukott-meg-a-kormany-gazdasagpolitikaja

Egyébként rossz közgazdász nyelvek szerint a Bokros-csomagot kiherélte az AB, viszont ami működött és stabilizált, mind Surányinak volt köszönhető.

NAGYON MEGFELELNE KÖZÖS ELLENZÉKI JELÖLTNEK. Épp ezért nincs rá esély (sajnos)
@taga20: nem jobb!
Simicska is a mi vérünket szívta! és a Jobbikkon keresztül újra erre készül!
gábris meg tapsikol!
@Gábris szomszéd:
a helyzet ma már olyanná sűllyedt, hogy ez -szinte- észrevétlen maradhat...főiskolai és egyetemi sport egyesületek kötelezőek a nebulónak ami gyakorlatilag aszt is jelenti, hogy a tantárgyakból való felkészülésre nulla idő jut, azaz mikor ezek a senkik elhaggyák a fősikolát (ami ráadásúl kurva drága) akkor semmire sem alkalmasak Kanada szöveccségi kormánya most adott + 8 millió dollárt azoknak a munkáltatóknak akik selejtes munkaerőt alkalmaznak azaz a kölcségvetés fizeti a fizetésüket...igenám de az én személyes tapasztalatom is az, hogy ezek az új diplomások semmire sem alkalmasak csak az oksotelók kezelésére és segg zajokat zenehelyett hallgatni és zsibongani...a munkahelyeken károkozók méghozzá a mérnökúr a friss diplomájával csak két gyakorlott másik segíccségével engedhető feladathoz mert a károkozás lehetősége milliós!!!!!! persze dollárban összességében a gazdaság nem képes fejlődni...termelés nem folyik csak filmipar meg zenegyár és színház meg hasonlók

ez nincs levédiabasznádon de a képzés nagyon hasonló

jaaa, és a kábítószer ipar is nagymenő
azaz muszály a természetet kifosztani mert más bevétel nincs de most basszák szét a kanadai eredetű kátrány csővezetékeit mert nem engedélyezik már megint!!!!!!!!!!!!!!!

ez az eredménye a kapitalista rendszernek...ide fut ki

brühüyyy
kkk

és kell nyomorban tartani északkóreát meg Szomáliát és Yemen-t meg etiópiát és soroljam???, hogy legyen elrettentő példa...
de a munka alapú társadalomnak vége????
@kekex: hát ha te a gecit szereted, ako biztos.
én inkább maradnék a csajoknál!:))
Egyrészt nem értem miért kell megkérdezni a tolvajt, hogy szeretné-e ha nyomoznának utána?
Másrészt ha komolyan gondolják ezt az eu-ügyészséget, akkor ki kell terjeszteni a összes tagállamra. Főleg azokra, akik tiltakoztak ellene! Nem kötelező EU-tagnak lenni!
parbeszedmagyarorszagert.hu/hu/hir/korrupcio-korlatok-nelkul-magyarorszag-kimarad-az-europai-ugyeszsegbol
@taga20:
Pedig! Már szeretném látni azt a "kisember, hát itt a vége"-t. Meg az elhasalást.
@taga20:
ma nagy nap van: 3.14 nagyonnagypínap...ünnepre fel

brühüyyy
kkk
holnap a fütyülők és sípok valamint a pöcsök naptya leve
Azert a rezsi szilardot megkerdeznem. Lathato a testbeszesdbol(masoknak a testbeszedebol is), hogy itt van valami amit tudnak de marhara nem kell elmondani csak a szokasos pr szoveget.
@Rodeo36 11: bolhás, minden nap pi na p van.

nem vetted még észre?:))
@taga20:
a napi pí ...nát add meg nekünk ma... de jóból is megárt a sokk...néha a taú val és xí vel is foglalkozni kell...hát még az ó meg á -val

szóval nem érted te eszt sem

brühüyyy
kkk
mikor a ...osztották nem voltál jelen?
@Rodeo36 11: te meg a sor végén álltál:))
@taga20:
sohasem állok sorban

beeeeeeeeeeeeee
brühüyyy
kk
Szép napot!

"A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság 2017. március 14-én meghozott végzéseivel hatályon kívül helyezte Budapest Rendőrfőkapitányának azon határozatait, amelyekkel megtiltotta a „kitelepülés és síposztás” elnevezésű 2017. március 15-i rendezvény megtartását – írja közleményében a bíróság."
Link fentebb az egyik hsznél.
Kérdés:

Nem lépte túl hivatali hatáskörét az a rendőr, aki megtiltotta egy magyar állampolgárnak a kokárda és a síp osztogatását? Mert szerintem ehhez nincs joga a rendőrségnek, és nincs is olyan jogszabály sem, ami ezt lehetővé tenné a számára. Ezért nem lehet arra hivatkozni, hogy félreértelmezte a jgszabályt. Hehehe.
Pálinkás jó reggelt.
Vajon politikai állásfoglalás a googletól, hogy nem tisztelte meg a mai emblémájukban a magyar zászlót a forradalmi lukkal?
Talán csak tájékozatlanság - talán mert tudják:
nepszava.hu/cikk/1123477-a-fidesz-12-pontja
vagy ezt
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/hargitai_miklos_kinek_a_sajtoszabadsaga
Jobban emeli a vérnyomást, mint a kávé!
444.hu/2017/03/14/ilyen-lelkes-recenziot-kevesen-irtak-meg-a-jovobeli-fonokuk-konyverol-mint-parragh-bianka-matolcsy-gyorgyerol

„Az Egyensúly és növekedés című szakkönyv megerősíti és hitelesíti Matolcsy György 2008-ban kifejtett gondolatmenetének ma is helytálló megállapításait arra vonatkozóan, hogy milyen ok-okozati összefüggésben maradtunk le a régió országaitól.”
hozzáteszem: 7 éves regnálásuk alatt, Eltolcsy vezetésével ez a lemaradás csak fokozódott.

„A nemzeti kormányzati gazdaságpolitika és jegybanki politika összehangolt működése, annak nemzetgazdasági versenyképességhez való hozzájárulása vitathatatlan.”
Azaz beismerő vallomás arról, hogy az ország eladósításához, a gazdaság fékezéséhez keményen hozzájárult Járai MNB elnök, aki szembe ment az mszp-kormánnyal, és indokolatlanul magasan tartotta az alapkamatot.
(kevesebbért is akasztottak hazaárulókat)
Szórakoztató mikor ezek a félázsiai jobberek egymásnak mennek,ennél a fajtánál soha nem ez a legalja mindig van lejjebb.Ügynökkérdés megoldása nélkül csak gengszterváltás van magyar emberek pofájába röhögve.
ma munkaszüneti nap van, talán belefér egy kissé hosszúkás szöveg kritikai megjegyzésekkel:
privatbankar.hu/makro/beszolt-a-jegybank-vargaeknak-hogy-lehetett-ennyire-melleloni-304974
"A nemrég a kormányközeli Mészáros Lőrinchez került Világgazdaság hasábjain közölt terjedelmes véleménycikket a Magyar Nemzeti Bank vezetősége."
Értsd: orbánközeli. Mindenki hibás, csak őbánsága nem.

"eddig megvolt az összhang a monetáris politika (MNB) és a költségvetési politika (NGM) között, ám a jegybank kifogyóban van az eszközeiből és költségvetésre hárul nagyobb feladat a gazdaság fellendítésében"
Azaz már nem is tagadható, hogy zsákutcás Eltolcsy módszere. Nullára már mégsem viheti az alapkamatot,
és talán az MNB "nyereség" herdálása helyett illő lett volna azokat az összegeket inkább gazdaságfejlesztésre fordítani.

"A költségvetési hiány a GDP 1,3 százaléka lett, azaz 0,7 százalékponttal kisebb, mint a költségvetési célkitűzés. "Ez önmagában 0,3-0,4 százalékponttal hűtötte a GDP növekedését" "
Hehehe, sőt hihihi! A "rosszul kormányzó" Gyurcsány tudta csak 1 % költségvetési megszorítással a 0,5 %-os gazdasági visszaesést produkálni, amivel itrt számolnak. A többi ország ezt 1 % feletti visszaeséssel produkálta. Eltolcsy is inkább ehhez áll közelebb.

"Ugyanakkor kiemelik azt is, hogy az MNB-nek köszönhet az ország közel 1 százaléknyi növekedést az MNB hitelprogramjainak, illetve a 0,9 százalékra csökkenő alapkamatnak és a 0,2 százalékra eső 3 hónapos bankközi hozamoknak köszönhetően."
Azaz 2,1 %-os MNB áldásos hatásból sikerült az országnak az 1,9 %-os GDP növekedést összehozni. Hát persze, hogy Varga a hibás, aki a rossz gazdaságpolitikával ebből is le tudott faragni. Na persze!

"Az MNB át is írta a számokat "saját hatáskörben" - ahogy Oblath Gábor, az MTA KRTK KTI szakembere írta egy elemzésében, a manőver különös voltát már az is jelzi, hogy a magyar nyelvben nem használatos az az igeidő, amellyel az akció pontosan kifejezhető."
Hát az igeidő nem is, de jelzős szerkezet számtalan áll rendelkezésre: pofátlan hazugság, szakmaiatlanság, stb.

"azt azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a tervezés pocsékul sikerült, a valóság a 11. hónap végére bő 800 milliárd forinttal szakadt el a tervektől - ezt kéri most számon az MNB a minisztériumon."
Na ezt szórták ki az év végén pánikszerűen, de annak már nem lehetett GDP növelő hatása.
"a jegybank vezetői szerint: 0,2 százalékpontos növekedést jelenthetnek a tavalyi hiány növelő áthúzódó tételek"

Mindösszesen: kevesebbet kellett volna lopcsencsórni fiúkák! Mert a tények makacs dolgok, és a hiány az elszámolásnál megmutatkozik.
ELSZÁMOLTATÁST!
Egyébként ha kizárólag Eltolcsyék hoztak össze 2,1 %-os GDP-t, akkor Surányi számaival nem 6,6 %-ot, hanem 8,5 % + Eltolcsyék eredményéből is 0,2 %-ot, azaz 8,7 %-nyi GDP loptak (idén) össze.
Lehet, hogy a fidesznyikhajoknak "minden pénzt megér" hogy nem azok, hanem "ezek" lopnak, na de ilyen összegre számítottak a cech fizetésénél?
index.hu/belfold/2017/03/15/nemi_onkritika_is_becsuszott_a_fidelitasos_unnepi_beszedebe/

MIVAN????:D:D:D

"Ha szabad némi önkritikát gyakorolnom, a közösség, amihez én is tartozom, a polgári jobboldali fiatalság nem kellő hatékonysággal folytatja tevékenységet"

Majdnem nyóc év után szabad.
Mellesleg hová tűntek a Magyarország jobban teljesít óriás plakátok? Efogyott a zsozsó, annyira jól teljesített a kormányzat?
@látjátok feleim szümtükkel:
Reklamálj csak, teleszarják pár ezer millióért megint az országot a propagandaminisztétium agymenésével.
Pedig még a fidesznyikek szerint is gáz, merthogy egyik nemrég szegénykém a kórházban a "jólteljesít" rendszerbe majdnem beadta a kulcsot. Az ablakból pont arra a plakátra látott rá, hogy milyenfaca is itt, emelkedett az eü dolgozók fizetése...erre a nővérke nem felhomályosította, hogy miért "nemvan" több nővér, meg doki? Ilyenek ezek a sorosbérenc halandók!
Fifeszbolsik rettegnek a múlt feltárásától, hisz vagy családi kapcsolataik révén haszonélvezői voltak, vagy maguk is aktív elemei a spicli világnak. Inkább lapítanak, mint nagybarna a fűben...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mikor lesz a szeánsz? a nagy hazaffyasch lebernyeges és bocskay-is meg csizmás és csákós? a zünnepi duma őszencségétől a zörökkévaló szent levédiabasznádi alkirály tól azért al mert a fel már el van foglalva

szóval???

és a kábírtószereket mikor osszák?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:
Nem'tom mit szíttál, de a csavarlazító ezek szerint most is gázos cucc... :)

propeller.hu/itthon/3271906-hujber-ma-orban-kiralyrol-beszelt-mokkaban-meg-is
Ez is valami hasonló állapotban esett be a pártsajtós médiaribanc elé.
@látjátok feleim szümtükkel: kérdés 2. és kérdés 3.:
a jogerős bírósági határozat (meg az "alaptörvény") értelmében nem követ-e el bűncselekményt az, aki a sípolókat a szabad véleménnyilvánítási joguk gyakorlásában akadályozza?

Nem követ-e el bűncselekményt a rendőrség, ha ezt ismét tétlenül nézi?

+ kérdés: lemondott-e már a belügyminiszter?
@habakuk000: ....igen, igen én és tízezer ember is így
gondolja......
@graphics: és ez most mire dobtad be?
Csatázik, háborúzik már megint.
De jól indított, mert azt mondta, mindenki úgy ünnepel, ahogy a jelleme adja. Lett is nagy fúj.
@PeniValdes:
Már milyenre nem emléxel? Mert többet is írtam.
Or bán szövgírója igen csak jár ide, mert azt írta neki, hogy mindennek rendelt ideje van. Én meg azt mondom, mint tavasszal a pitének. Meg a forradalomnak. Az elnyomók ellen.
@graphics: sejtettem, csak aszt nem értettem, hogy jön ez ide.

ha majd kiderül, hogy az albán főmuki meg az albánmaffia tagja, ako mit csinálsz?:)
Aszondi, hogy egyenes beszédre van szükség.

Hallotta ezt a Lajos ( nem a Kósa, hanem a másik )?
A lengyelek biztosan hallották.

Olyan rekedt néha, hogy egy marék negró kéne neki.

Ja, és azt mondja nekik a nemzetépítés horizontján kell állniuk. Gondolom a letelepedési kötvénnyel is ottan állnak a haverok, és építik a nemzeti pénzt a saját zsebükbe. A saját lábukon. Öreg nyana meg kezet csókolhat.
Közben meg a külföldről érkező pémnzeket átláthatóvá kell tennei, mondja. Úgy, mint a letelepedési kötvényeknél.
Ki cenz úráz? Mert nem jelenik meg a hsz elküldés után, és akadozik a blog itt-ott?
Szanalmasak a libsik. 4 millio ember unnepli Orban Viktor-t, mikozben egy tucatnyi reszeg, drogos libsi pankraciozik, a tavolban, egy bortonben levo gyilkos utasitasara.
SZANALMAS.
OV szerint a saját lábunkon állunk, a saját kenyerünket esszük. Valahogy erre nem tört ki a tapsvihar.

Talán ha elolvasta volna tegnap a mai beszéd szövegét, ezt kihagyta volna. Én biztosan.
@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára:

Te hol látod azt a négy milliót? A múzeum előtt is a fele tüntető.
"HVG: Miből él?

Orbán Viktor: A Soros Alapítványtól havi 10 ezer forintos ösztöndíjat kapok, ehhez jön még a Századvég Kft.-től havi 5-10 ezer forint szerkesztői honorárium."
(1989)

Értem én, hogy akkoriban egy tanár 6-8e forintért dolgozott.
Soros meg jó Soros volt, csak most elromlott. Aha... :D
@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára:

szerintem 15 millió!

édes istenem, má csak titeket tud küldeni a fityeszmaffia?:)))
Azért ezt a magas simicskás labdát illett vona leütni! Az, hogy a tolvajfidesz 2/3-al idekerült a nyakunkra, a simicskának is nem kevés köze volt. Ugyanis ő pénzelte őket elmúlt 8 szűkös esztendőben. Mármint mielőtt ÚJRA hatalomba kerültek vona. Bazmeg vona!
@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára:

"4 millio ember unnepli Orban Viktor-t"

Ez mekkora már! :D Ember, nem te ittál inkább túl sokat, miközben belőtted magad? :D Beszarás!!!! :D
De komolyan, egyáltalán érted te amit leírsz? Vagy csak valami hsz generátort használsz és egy ikonra még rá tudsz kattintani... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ahogy a simlicska is "elromlott".
Nyehehe! Balfasz fideszesek, fideszes tolvaj balfaszok...
@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára: Az a szánalmas, ahogy idejössz provokálni a tolvajfidesz ellen, mocskos libsibolsi!
@taga20:

És ez miért csak az Orbánra várókat sokkolta?
Sokkol ez mindenkit.
Amikor az abortuszról vitatkoznak, a vitázó feleknek megmutatnám a képet, hogy szerintük ez a magzat "élet" volt vagy sem.
@Behaton: gondolom tojást te is szoktál enni. gondolom láttál má vágóhidat, és ami ott folyik.

szerinted, mi a kurvaanyjukért jön ide ez a sok ostoba polák?
@taga20:
a zabó RT úszós a zaza zorbán? milyen szép?

és tele van fütyülővel

és mit mondott? valakit érdekelt a kappan hangja?

brühüyyy
kkk

éljen Márci Lusi Dusa
@Behaton:
sohatöbbé ne egyé' csirkét az is pontosan ilyen mielőtt kirántyátok

brühüyyy
kkk
@taga20:

Mire magyarázat és mire ad felmentést egy tojás és a vágóhíd?
@Rodeo36 11:

Feleséged, lányod 11. hétben elvetélt magzata is rántott csirke a számodra?
@Behaton: mi a bánat bajod van az abortusszal?

hány gyereked van?
@Behaton: gondolom lehetett volna 13, de védekeztetek.

szerinted, azt a nőt akit megerőszakoltak, annak lehet abortusza?
Orbán komcsi spicli volt, és ma ennek isszuk a levét.
Habár mindkettő szarból van, egy talicska trágyának több a haszna, mint a felcsúti Rákosinak.
Oltári jó beszélgetést hallottam az atv betelefonálósában.

Ürge előadja, hogy 62 éves, építőiparban dolgozott vállalkozónál, aki a gőzgép alvállalkozója volt. Mikor a gőz elszállt, az ő munkáltatója az összes öreg szakinak felmondott azzal, hogy nem tud nekik végkielégítést fizetni. Igaz, nehány éve több száz milliós bevétele volt, de most nincs pénz. Betelefonozós ezért nem hargszik Orbánra, igaz, ha nem veszik össze a Lajossal, nem a Kósával, hanem a másikkal, akkor biztosan lenne most is munkája, de ezért még mindig nem haragszik Orbánra. Igaz, amikor rá szavazott,azt gondoltam, hogy Orbán megtámogatja az embereket. Szerinte Orbán nem tud ezekről a dolgokról, de a műsorvezető biztatására sem írja meg neki, mert akkor a minisztérium ott állna az ajtója előtt.

Akar még valaki rendszerváltást?;D
@taga20:

Nem. Sajnos orvosi probléma miatt nem lehet.

Van olyan helyzet, van olyan eset ahol van létjogosultsága az abortusznak. De jelen pillanatban az egymásnak feszülő érvek csak a két véglet szempontjait tükrözik.
Ez a csicska kifejezés nem a börtön-szleng szüleménye?
Mit keres a Parlamentben a miniszterelnök szájában?
Csak nem oda készül, hogy már gyakorolja a nyelvét a közegnek?
@Behaton:

Ha jól értem, te támogatod, hgy akinek nincs pénze a gyerek felnevelésére, az ne szexszeljen, ha még is teszi, akkor a nyanvadt nő szülje is meg, ha gyerek lesz belőle. Te fogsz neki enni adni? Mármint az ilyen kényszerből szült gyereknek.
Netán törvényileg betiltod a mélyszegénységben élők számára a szexszelést, azzal, hogy azt csak pénzeseknek szabad ( mert ugyé a pénztelennek nem fussa óvszerre, meg tablettára, örül, ha enni tud )? Mondjuk ezzel a módszerrel gyorsan homogén nemzetté válna a magyar.
Semmirekellő Gyurcsány csicskák, még vége sincs az 540 millió ember tapsának, amivel Orbán Viktort éltetik (azért 540 millioó mert köztudomású, hogy a nyugati kommentelők 99%-a Orbán Viktort akarná magának kormányzónak) és ti már itt ontjátok magatokból a Soros által pénzelt okádékotokat.
De ti nagyon kevesek vagytok a magyar nép ellen, titeket is a betonba fog Orbán Viktor taposni mint a kommunistákt.
Addig is aki igaz magyar csatlakozzon az imaláncunkhoz, kösse rá magát és mondja fel a mi Hiszekegyünket:

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy NER-Magyarország
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel jár az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Hiszek a Gázszerelőben,
Hogy keze-lába tiszta,
Akárcsak a műkörmösnek,
És az egész fidesz nagycsaládnak

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek, a kvóták és a brüsszeliták elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a szentté avatása előtti órákban.
Sem.
@Behaton: sajnálom.

de szerinted az abortuszt be kéne tiltani, és csak néhány kivételes esetben engedélyezhetné, valami kibaszott bigottság?

remélem jól értelek!
@Ballib Cenzúrázók Réme 26: haver, túltoltad. így má nem vagy érdekes.

szerintem, kéne egy 27-es nicknév, eszt a mostanit lejárattad:))
@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára:

Hát Orbánt akkor sem ünnepelnék 4 millióan, ha az elmúlt 27 év összes élő és halott fideszese összegyűlne...

Rákosi Mátyást viszont ünnepelték 4 millióan, Sztálint meg sokkal többen! Úgyhogy azok meg még sokkal jobbak voltak, mint Orbán...mi?

Kár, hogy az agyat nem lehet amputálni, új büntetési nemként hiánypótló lenne...
@taga20:

Igen. Ez az én véleményem.

@látjátok feleim szümtükkel:

Nem. Nem jól látod.
@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára: szerintem az is ciki aki Orbánt ünnepli március 15.-én. meg az is aki fütyül. de talán jövőre majd sikerül azt ünnepelni amről ez a nap szól,vagy szólnia kéne
@DICKtátor: @Egéridomár: @látjátok feleim szümtükkel:

Nem kell a hulye duma, boven megvolt a 4 millio, de a lenyeg, hogy a libsik SZANALMAS FERGEK kivetel nelkul.
@Janossz: Nem.
Az más kérdés, hogy fiatalként onnan halhattad, mert neked már Svejk, Láng Vince már nincs meg. (Tisztiszolga)
@Behaton:

nekem ne mesélj rántottcsirkéről, asse tudod mijaz!!! én most ettem villásreggelire, nagyon fincsi

kérdezd meg azokat akik háborúkat csinálnak, hogy milyen a darált emberhús Nagasaki és Hirosima ban
meg Boszniában mikor jöttek az usa bombázók pedig a bosnyákok nem is üzentekl háborút nekik

ha elvetél akkor mit kell csinálni??? varázsolni, hogy ... vagy kidobni oda ahová való: hulladéknak

brühüyyy
kkk

tévedésből jöttél a világra
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
a hujber ugyanolyan bohóc mint a zorbány csak a hujber nem az előírt gyógyszert szedte be...nézem a 444 képein ...hááááát nagyon erős gyógyszert adtak ma neki...ennek lesz utóhangja is...

csavarlazítóval keverve nagyon üde ...
te hogy vagy most Amapá -ban? besüt?

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
A "mindennek rendelt ideje van" egy gesztus a keresztények felé: Prédikátor könyve. Azaz a szövegíró inkább vallásos iratokat olvas, mint gyíkot.
@Behaton: még az a szerencse, hogy nem a te abberált világod van a mai európában.

de kezdhecc reménykedni, me igény az van rá.
@Ballib Cenzúrázók Réme 26:
Te olyan hülye vagy, mint 6 másik! Vagy nagyon ügyesen ironizálsz. Mert a hiszekorbánbánodon irtó jókat szórakoztam. Felderítetted a napomat. Köszike!
Üldözték a pici szivét. A saját szájával mondta. Településünkön (középisiben ide járt "piciszive", 1 vagy 2 évvel alattam) - meglehet városi legenda csupán, de az a hír járta, hogy a "démonai üldözték". Problémás gyerek volt, bandázott, gyakran előállították a rend éber őrei piti randalírozás vagy hőbörgés miatt.

Legkésőbb másnap ha nem aznap mindig elengedték. Biztosan véletlen volt (az egypártállami rendőrség nem viccelt ha a közrendről - vagy annak megzavarásáról volt szó).

Szerencsére nem ismertem ezt az üldözött majmot (szomszéd isibe járt, velük meg nem tartottuk a kapcsolatot), de szó szerint igen rossz híre volt az ő "üldözött kicsi szivecskéjének".

És hogy lehallgatták volna! Viccnek is gyenge! Mit hallgattak? Hogy rágja a szotyit? Vagy hogy lapozgatja a totó eredményeket beszéli meg bárkivel?
@rdos:

Akit a későbbiekben Kéri László Bibó szakkollégiuma készít elő és fel a "politikai életre", azt nem nagyon hallgatják le...vagy nem komolyan.
Talán annyit megköszönhetünk a rendszerváltásnak, hogy Orbán nem egy szocialista diktatúrában teljesedett ki.
Most egy lefojtott változatot látsz.
@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára: nem tudom pontosan mit takar a "libsi féreg", valószínűsíthetően mindenkit, aki nem te vagy...

de látatlanban is inkább lennék libsi féreg, mint egy olyan buta tuskó, mint te!

Attól, mert "ctrl c ctrl v" módján ismételgeted azt, amit a tanulatlan/képzetlen környezetedből hallottál, még nem lesz a te gondolatod!
@Wikus Van De Merwe: Nem szoktam én az előző rendszert vagy módszert fényezni, de akkor nem tudott volna ekkora kárt okozni.

Mert nem az a sok amit a pénztároslőrinc kezel (éppen az sem kevés), hanem ami kárt okozott a magyar állampolgároknak. Jellemben, egészségben, tudásban. A gazdaságról (annak kivéreztetéséről) már nem is beszélve. :-(

Szegény üldözött kictitkár. :-(
@DICKtátor: röhögd ki eszt a droidot. ha komolyan veszed, ako elérte amit akart.

ha a pofájába röhögsz, ako elhúzza a szennyest a gecibe:))
@DICKtátor:
Ne etesd a trollt. Most, hogy végre reagált valaki már biztos rá is rántott egyett, mielőtt elmegy a vérnyomása.
@rdos:

Dehogynem, akkor tudott volna csak igazán kárt okozni.
Gondold csak végig, hogy mi van, mi lett volna, ha Orbán vagy Gyurcsány egy igazi diktatúrában egy valódi egypártrendszer "előnyeit" élvezve teljesedik ki és lesz tejhatalma.
@Wikus Van De Merwe: mint mindig most is csúsztacc.

1983-tól stumpf a góré.
@Wikus Van De Merwe: "Tejhatalma" a tartótisztjének lett volna. Nem véletlen az hogy az egypártállami bölények a titkosszolgálati vonalra terelgették a gyermekeik sorsát, nem pedig "pártkarrier" irányába. :-( Apró klán?

Abban igazad van ha egy csau féle személyi kultusz irányába terelhették volna ezek a jómadarak az akkori 1pártállami világot akkor akár. :-( Na mostan ugyanezt látjuk most nálunk a "királyi ellenzék" hallgatólagos támogatásával. :-(
@Wikus Van De Merwe: csak sikerült becsempészned a fletót.

és te merengsz azon, hogy milyen kártékony lett volna a geci, ha!

nevetséges vagy!
@taga20:

:DDD

Igen. És meddig volt tanára a fiuknak?

"Kéri László politológus, a Bibó tanára így emlékezett vissza rájuk: „Amikor 1982 őszén Viktorék elkezdték az egyetemet, fölfogtam, hogy velük nemigen lehet mit kezdeni. Nem fogok olyanokkal alkudozni, akik ellenfélnek tekintenek bennünket. Áderék, Kövérék, Szájerék kompromisszumkészek voltak. Óra után le lehetett ülni velük, sörözni, beszélgetni. Ezzel az engesztelhetetlen branccsal alig-alig. (...) 1983 novemberében, a szakkollégium alakuló ülésén Lenin-fiúknak neveztem Simicskát és őt [Orbánt], mert agresszív, kirekesztő, ellenségkereső viselkedésük az ő módszereikre emlékeztetett."....."

".... Kéri nélkül nem született volna meg a Fidesz - állítja Gyekiczki András -, ami persze sok áttéttel igaz. Mániája volt, hogy egy táborba terelje azokat a joghallgatókat, akik a szakismereten túl a társadalom helyzetével, az ország történetével is tisztában akarnak lenni."

"1987-ben Kövér és Orbán így sorolja fel a kollégiumhoz közel álló oktatókat: "Schmidt Péter, Bihari Mihály, Kukorelli István, Kéri László."..."

Mindezt csak így hirtelen a NOL archívumából.
Guglizz szorgalmasan és figyelmesen taga!
@rdos:

Az apró klán befektetett Gyurcsányba, de ez egy rossz befektetés lett.
:)

@taga20:

Nem próbáltam volna ki, ha ez a két görény (OV és GYF) követi mondjuk közvetlenül Grósz elvtársat rendszerváltás nélkül.

:)
@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára:"..a lenyeg, hogy a libsik SZANALMAS FERGEK kivetel nelkul."

No látod én megelégszem símán azzal, hogy te egy szánni való buta ember vagy, aki még a saját érdekeit sem tudja képviselni, és tövig kopik a nyelve, mire vége lesz a fidesz uralmának.
@taga20: Szerintem ez a "hujber"!!!:)))
@PeniValdes:

Nekem tavaly, és az idén is sikerült azt ünnepelni amit akartam.:D
@Wikus Van De Merwe: "Akit a későbbiekben Kéri László Bibó szakkollégiuma készít elő és fel a "politikai életre","

haver, saját szöveged értése megy?

erre, te idevágod eszt a baromságot? és én guglizzak?
@Wikus Van De Merwe: Pedig sajnos mindannyian kipróbáltuk.

A politikai elit többségében azoknak a személyeknek az összessége, akik egyidejűleg súlyos bűncselekmények elkövetése miatt zsarolhatóak, és másokat súlyos bűncselekmények elkövetése miatt zsarolnak. Ez a kölcsönös bűnpártolásra és kiszolgáltatottságra épített élősködő mikroközösség.

Ez a közösség piramisszerűen épül fel: minél több személyt tudsz zsarolni, annál feljebb helyezkedsz el.

Mindig is háttérmegállapodások voltak a színfalak mögött, a többi (ideológia, szakpolitika) csak mese.

Nem akarok összeesküvés-elméleteket gyártani, de ha az érdekeket nézzük, valószínűnek tűnik, hogy ebben az időszakban Gyurcsányt is Orbán zsarolja: addig van biztonságban, amíg nem hagyja abba a politizálást.

Orbánnak ugyanis elemi érdeke, hogy Gyurcsány, Mesterházy, stb. legyen az alternatíva, és ne olyasvalaki, aki nem zsarolható.
@ornagy50: szerintem nem!
a feri nem hülye, hogy itt pocsékolja el a tehetségét:))

ja és!:))

www.napiszar.hu/showPost/Nyelvtudas
@taga20:

Ennyi idő alatt sem sikerült kikeresni?
:DDD
És ezek után így indítasz?
:DDDDD
Segítsek te szerencsétlen?
@DICKtátor:

Ha így képzeled el a rendszert, akkor ez "kívülről", erőszakmentesen, demokratikus kereteken belül, nem lebontható.
És így nem sok remény van. Csak kivárás, hogy utód nélkül kihal az aktuális fáraó.
Nem merték kihagyni.:D

"A múzeumkerti ünnepségen húszezer békés ünneplő mellett ötvenöt-hatvan rendzavaró jelent meg - közölte a Honvédelmi Minisztérium közleményében."

www.hirado.hu/2017/03/15/huszezer-bekes-unneplo-otven-futyulo-a-nap-merlege/
@Wikus Van De Merwe:

Csau sem látszott leválthatónak.

Mindennek vége van egyszer. Ennek is lesz. Főleg, ha az ünnepi beszéd saját lábon állására gondolunk. Nem tapsoltak erre a veretes gondolatra a hívek sem.
@Wikus Van De Merwe: :)))))))))))

eszt írtad haver.
"Kéri László Bibó szakkollégiuma készít elő és fel a "politikai életre","

te szerencsétlen, aszt látom, hogy az életed a guglizás.
asztán mikor valaki a pofádba vágja, akkor picsogsz, mint a geci a spermabankban:))
@ornagy50: :)))

azé valld be, hogy má várod a szúnyogokat:)))
@DICKtátor: Ehhez a "háttérképhez" még talán ha az tartozik, hogy fel-felsejlenek némi nagyhatalmi szálak is a háttérben (Paks2). :-( Amennyire tudom "bétaverziós" élesben még ki nem próbált technikát akarnak ránk sózni régi-új "barátaink" az oroszok. :-(

A sógorék (osztrákok) már sikoltoztak is, nem az Eu közepén kellene próbaüzemmel kísérletezni. :-(
@taga20:

Még szerencse hogy látják milyen ostoba vagy.
:)
Azt írtad csúsztatok.
Legalább 4-5 meghívott oktató nevét letudod írni mondjuk 85-ből? Vagy csak dumálsz és arcoskodsz, ahogy szoktad, közben fingod sincs semmiről.
Nem csoda, hogy Rodeo rendszeresen feltörli veled a padlót...
:)
@látjátok feleim szümtükkel:

Hívek?
Én azt hittem, hogy csak magyarul nem tudó lengyelek és magyarul tudó síposok voltak a téren.

index.hu/belfold/2017/03/15/marcius_15_2017_percrol_percre/a_sipolas_kellemetlen_hozadeka/

azaz a pállott szájú ellenzék.
@Wikus Van De Merwe: :)

ez a te stílusod. belekeverni egy harmadik felet a kettőnk vitájába.

még szerencse, hogy látják mekkora gyáva arc vagy.

"csak dumálsz és arcoskodsz, ahogy szoktad, közben fingod sincs semmiről."

te rosszabb vagy, mint egy full hülye fityesztroll.
:)
Ha valaki látta a Zorbán beszédét (mellesleg, ha Gyurcsány 120 évig élne, se tudna ennyit hazudni már),
akkor láthatta a biodíszlet-táncosok arckifejezését a beszéd alatt. Vagy nem mondták nekik, vagy nagyon kevés sikerrel, hogy próbáljanak jó képet vágni hozzá. Az egyik srác egyfolytában jobbra-balra tekingetett, mint aki a menekülés útját méri fel...

Az ember meg, aki megteremtette a nemzeti egységet, mondta a magáét közben. Remélem, legalább ő elhiszi.
@Wikus Van De Merwe: magadtól?

haver, te érted, hogy mi ez az "én kérek elnézést" duma?
@Janossz: Hiszi, nem hiszi, csak jó lenne régi szövegeivel szembesíteni szegény "üldözöttet". :-)

Alig tíz éves. :-)

m.cdn.blog.hu/ka/kayd/image/orb2.jpg

Ezen a blogon találtam. Az orosz propagandáról és annak "nácító" hatásáról ír.

kayd.blog.hu/2016/09/21/a_propaganda_modszerei_dezinformacio_elhallgatas_es_a_celzott_osszeeskuves-elmeletek
@taga20: " röhögd ki eszt a droidot. ha komolyan veszed, ako elérte amit akart."

Majd akkor rohogjel te kocsog sorosberenc, amikor Orban Viktor 18-ban megint KETHARMADDAL nyer.
@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára:

haver, ha má ekkora madzsar vagy, ako ne agyak kölcsön pár pontot és vesszőt?:))

egyébként, én akkor fogok nevetni, mikor vitya és neje fejéről repül a sapka.

remélem világos voltam!:)
@Wikus Van De Merwe: Nekem mindig az jut eszembe, hogy mennyire lenézzük az amerikaiakat...mert ugye a lenézés nálunk nemzeti hagyomány, csodálom is, hogy még nincs ünnepe meg szobra.

Pedig lenne mit tanulnunk még tőlük is: pl. általános választói magatartás az USA-ban, hogy ha (elektoron keresztül) republikánus elnökjelöltre szavazok, akkor demokrata kormányzóra vagy demokrata képviselőre, és fordítva.

Nem ezért mert ennyire idióták, hanem mert felismerték és arra szocializálják az állampolgárokat, hogy a "hatalmi kiegyensúlyozottság" érték, sohasem jó a túlsúly...pl. ebből fakadóan hagyományosan vallják, hogy a többség érdekeivel szemben mindig védelemre érdemes a kisebbség érdeke (innen próbált kopizni Majtényi is az esélytelenek nyugalmával...tudom, Soros...).

Ehhez képest kis hazánkban a többségi érdek a védendő érték a kisebbség érdekeivel szemben. Ha valaki nem a többséghez tartozik, az zsidó, cigány, libsi, mocskos ellenzéki vagy úgy egyszerűen féreg...

Mert ugye ki az a magyar, aki olyan csapatnak szurkol, aki biztosan vesztésre áll?

Ez az igazi hagyatéka a szocializmusnak, meg a sikerre vezető történelmi döntéseinknek: az erő szeretete, az erőshöz való vonzódás. Annak szurkolunk, aki a legerősebb!

Csak így tovább!
@Simicska kibérelte Vonát a személyes bosszújára: Na pont erre gondoltam: az átlag választó szemszögéből a siker fokmérője a kétharmad meg a túlsúly, meg az ha minél többen vallásszerűen ragaszkodnak egy vezetőhöz...

Nem tart minden örökké ám, leszel majd te is kisebbségben, és akkor azt fogod majd átélni, mint sokan manapság.

A gulág erre a legjobb párhuzam, nem az fájhatott a legjobban azoknak, akiket elvittek oda, hogy kényszermunkát végeztek bányában, vagy ütötték-verték őket! Nem. A testi fájdalom még csak-csak elviselhető valahogy.

A legfájóbb az lehetett, hogy azok a mérhetetlenül buta, ostoba emberek tették veled mindezt...

Ugyanezt érzem ma is.
@taga20: Most is"jövök-megyek".
@látjátok feleim szümtükkel:
Mintha az indexről szólna:
"Jól fizetett bohóc vagyok
A kezem tiszta, a cipőm ragyog
A legszebb álmaim kigúnyolom
Ebből élek, csak ezt tudom"
www.youtube.com/watch?v=uCwvKJzaRno&index=3&list=RDFWAekbh0J9U
én nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ez a Grazból küldött lóbaszó drogokon élő, uszító mocskos tolvaj Geci véletlenségből nem májrákos? én nem állítom, hogy az, és nem is kívánok neki semmi rosszat, csupán kérdéseket teszek fel! csakhogy mink, magyar emberek, látjuk, amit látunk... a Geci úgy néz ki, mint egy betegesen dagadt párttitkár és téeszcséelnök 1974-ben.

ugyanis az országrabló Gecinek olyan sárgásbarnaszínű a bőre, mint egy másnapos hígfosnak. jó, milyen legyen annak a bőre, akibe évek óta tolja fel Berci kutya a dilikúpokat; ráadásul még napi rendszerességgel rá is páleszezik erre a Geci. plusz erre jön még, hogy (amiről mindenfelé suttognak egymás között az emberek a városban) hébe-hóba együtt szippantanak a Porcukrosorrú Árpival a Parlament, Jószef Atilla-szoborra néző erkélyén... állítólag. én nem állítom, hogy fúl kólás lenne a Geci, vagy hogy egyáltalán használna ilyen illegális szereket, csak kicsit furcsa azt elképzelni, hogy ha valakinek egy feszt kólamámorban fetrengő hímringyó a haverja, néha ne próbálná ki időnként a span jófajta cuccát. ugye, nem zörög a haraszt...

ha ma már úgyis ide vannak vezényelve a tolvajnak készülő (rossz nyelvek szerint egymás között csak arról tudtok beszélni, ki milyen államtitkári pozíciót fog kapni. igaz ez?) fidelitászos, már húszévesen is velejükig korrupt, még félig gyerek kisköcsögök, mondjátok már el, tik mit hallottatok a Maffia zártláncú zuhanyhíradójában a Geci állítólagos rákos megbetegedéséről.

egyébként tik, fidelitászos kisköcsögök, nagyjából akkor jöttetek a világra, amikor a tolvaj Geci - még innen az anarcho-liberális korszakán, és az angliai, a Sörös finanszírozta ösztöndíján - még KISZ-tagként köpte be a katonatársait "Kurázsi" (más források szerint "Zászló") fedőnéven. tehát tik nem tudhatjátok, milyen menőség is volt a '80-as évek második felében kiszesnek lenni. hát elmondon, kurva menő volt kiszesnek lenni!

na fidelitászos pubik, pont ennyire menő ma fidelitászosnak is lenni. feszítheti méltán a büszkeség az ifjú bolsevik, egy helyettes államtitkárságért is szopok, nyalok, gombot varrok melleteket.

oké, szaros a nyelvetek, a saját anyátokat is szembeköpnétek, ha a Párt utasítást adna rá, de cserébe vár rátok - az új történelmi fideszkeresztény arisztokrácia leendő reménybeli tagjaira - az államtitkári bársonyszék. a hülyének is megéri.
@DICKtátor:" Nem tart minden örökké ám, leszel majd te is kisebbségben, és akkor azt fogod majd átélni, mint sokan manapság. "
Sajnos, ebben tévedsz. Olyan mocskos rendszer, mint a mostani, nem válthatja Orbánt. Mert akkor minek is?
Na jó, a trollkassza nem fizet már majd olyan jól akkoriban, remélhetőleg, de egy normális rendszer nem teszi földönfutóvá polgárait, mint ez a jelenlegi teszi.
@DICKtátor:
Azaz röviden: ezek bolsevisták. Nemzeti színű mázzal leöntve a lószart.
@taga20:

sztarklikk.hu/sandor_maria_blogja/en-futyulok-ratok/321914

kolozsvaros.com/2017/03/15/felelmetes-szanalmas-beteg/
.............

"akkor fogok nevetni, mikor vitya és neje fejéről repül a sapka."

Szasz haver,ma rájöttem,hogyan kell ezt lejátszani!
Semmi cicó,nem pofázgatni fotelból,operánál,fac tudja hol és tököm tudja milyen nevű mikrópártok nevei alatt!
Odamenni a Geczy elé és szót emelni,pofánvágni,esetleg lámpavasra oszt jó napot!
Ilyen egyszerű ez)

Vona és a dzsobbik,mi a bánatos paripabránerért nem tud sípolni,tiltakozni,ellenállni?
A cocik,lömpömpö,déká,momentum 'hol vannak mikor az ég dörög??

Láttad volna azt a primitív,elbutított kitartottsereget,a,fizetett statisztákat és nyuggerhordát közelről,aki élteti,a buszokat a Rákóczin,a cirkálókat a konvojaikban,a rendőrbuszok tömkelegét a kopaszzászlóaljakat...pfejjjjj
@gazoló: haver, szinte mindenben igazad van.
de itt a tavasz, a csajok ilyenkor mekkergülnek:))

media.giphy.com/media/l0Ex7l4eQ9pmssofu/giphy.gif
Evvan)) ..vérszomjas nyugger és kopaszhordák a múzeumnál( Figyeld milyen kedvesen szól a gyerekéről a 'családbarát))

www.facebook.com/atv.hu/videos/1386245548109425/
@gazoló: Persze,hogy nem"geci"!!!
Már áporodott GECI!!!
@ornagy50: D

Hogyan is mondják a magyari focidrukkerek a gólnál?)

Ott van baszdmeg:

kepkezelo.com/images/9yn4h7lmgj0b8ataeqj4.jpg
@DICKtátor:

Áááá....

Úgy látszik tényleg Kádár értette meg ezt a népet utoljára. Terelgette, vezetgette.
Érdekes, hogy a rendszerváltás után megjelent pásztorok valami egészen mást gondoltak erről. Csodálkoztak, hogy a nyáj nem eszi ezt, nem eszi azt. Nem terelhető erre, nem terelhető arra. Nem vezethető így, nem vezethető úgy.
Pásztoraink nem értették a dolgot és haragudtak is a nyájra rendesen. A nyáj sem értette a "szakmaiatlan" vezetést és besértődött rendesen.
Aztán tényleg úgy gondolták, hogy egy erősnek tűnő pásztornak engedelmesen bégetve visszatérhetnek a békés legeléshez.
Vajon a most jelentkező új pásztorok tanultak az elmúlt 30 év terelési és bégetési szokásainak tanulságos változatlanságából?
@Janossz: legyen igazad!

De az előzmények ismeretében nem lennék ilyen optimista, gondoltuk már sokszor, hogy nem lehet rosszabb:

szálasi után...
rákosi után...
kádár után...
horn után...
gyurcsány után...
@gazoló: az emberek állatok, tisztán láccik.
ha elmegyek a botba hétköznap, má ott hányok a sok kreténtől.

www.napiszar.hu/showPost/Piri_neni_belenezett_a_rendorsegi_hirekbe_
@gazoló: azé az abortuszos plakát odabasz!:))
A mai moszkoVitya beszéd egy olvasata. :-(

szeka.blog.hu/2017/03/15/orban_viktor_bejelentkezett_orokos_miniszterelnoknek

A poszt végi "szavazásnál" nekem ez a lehetőség tetszett a legjobban (meddig marad a mini szterek elnöke ovi?).

Nem tudom, nekem nem mondta meg.
@rdos: Szomorú, hogy csak 33% gondolja úgy, hogy 2018-ig lesz minielnök.
@taga20: sokatmondó)

......

mai mese

rworse 47 perccel ezelőtt
Eccer vót, hol nem vót, amikor az igazságtalan Vektor kerál éppen nem álruhában nem járta az országot, azt tanálta vót ki, hogy ha mán a hárommiljom kódis országát újrateremtvén a Horthy-rendszőrt úgyis cakkompakk bévezette megen az országban, hát ő mostantul darútollas csendőrfövegben akarná a szabaccságbeszédjit elmondani. De mert hát azt sejtette, hogy ilyet mán mégse hagynának csak úgy szó nékün a népek, azonmód szalajtott is a Habony Finkelsteinért, aki majd az áthidaló propaganda megoldást megtanálná, ahogy szokta vót mindig. Mondotta is a Habony Finkelsteinnek, amikor az odaére.
- Na fiam, mitévő legyek, mond meg azonnal, vagy a fejemet vétetik. Hogyan legyen, hogy legyen is a fejemen darútollas csendőrkalpag, meg ne is legyen. Tehát legyen, hogy legyen, de ne legyen. Érted-e?
A Habony Finkelstein azonban nem esett vót kétségbel, hanem azt mondotta vót, hogy "Uram kerálom, egy életed, egy halálod, ennek olyaténképp kell legyen lennie, hogy ne a felséged fején legyen közvetlenül a csendőrsipka, hanem csak közvetve, azaz a mögötted álló csendőrökén, mi meg a kamerákkal úgy is mutatjuk, hogy olyan is legyen, mintha a te fejeden lenne, másrészt meg hogy más szemszögbű mutatván meg ne is legyen ollan. Érti az ilyet a magyar, aki haccáz éve tud a sorok között érteni.
Az igazságtalan Vektor kerál bólintott, de nem azért mert elaludott vón, hanem mert a furmányos választ akárhogy csűrte-csavarta, egy fogás nem sok, de sehogyse nem tanált rajta egyetlen fogást se - csak egyet.
- Na de az még mindég túl erős üzenet lesz, ha darútollas csendőrsorfal előtt adom elő a szabaccságbeszídemet! Ha más nem is, de az Ajrópa bizonyosan nem hagyná annyiba'! - mondotta a Vektor kerál, ha nem is az igazat, de a valódit.
- Sose búsulj kerál fennség! Ha mán úgyis a Horthy-rendszőrt kavarja kend - mert hát mindig csak kavarja -, akkor szabványos Gyöngyösbokréta tánczosokat állítunk a kelmed hátországába, árvalánhajas fejfödőkben, arról ugyanúgy érti a sorok között értő magyar embör, hogy mihő tarcsa magát rendszőrkavarásügyilegessen.

No hát így történt, hogy a Vektor kerálnak vót is árvalánhaj a fejin, meg nem is, ami csendőrföveg vót meg nem is. Aki nem hiszi, hogy így vót, azt bizonyossan valaki idegenországbélirejtőzködőmilljárdosok pénzelik a Duna jege alatt ürgebőrbe varrva forralván a kerálválasztó népek alatt a jeget."

magyarnarancs.hu/narancsblog/eroszakos-lozungbol-allt-orban-unnepi-beszede-de-nagyon-jol-allt-neki-a-fejebol-kihajto-arvalanyhaj-102960?system=cachefrissit
@gazoló: Vona: „a korrupció öl butít és nyomorba dönt, és megtanultuk azt is, hogy a korrupció a nemzet mészárosa”.

alfahir.hu/2017/03/15/jobbik_marcius_15_berunio_vona_gabor
@rdos: Ceasar? Nem, WC zár.
@gazoló: szerintem nem volt a geci 27 éves tevékenységében semmi erőszakos.

szerintem csak a tavasz szaga zavarta meg a férfinépet:)

"Ugyancsak a Múzeum körúton egy 81 éves dunakeszi férfi, T. Imre egy zászlórúddal fejbe ütött egy 43 éves budapesti férfit. A cselekmény elkövetőjét az intézkedő rendőrök a helyszínen elfogták és garázdaság gyanúja miatt előállították."
@Gábris szomszéd: asztán felszólalt kágébéla is:)))
@elismert felhasználó: A másik szomorúság, hogy az a lehetőség hogy még ebben a ciklusban bukik nem is szerepelt a "kérdőíven". :-(

Pedig árulkodó hogy mit nem mert mondani (nem voltam besúgó). Walesából is pillanatok alatt "kiszerettek a hívek" mikor kiderült a szolgálatokkal a pártállami időszaki kapcsolata (1-2% híve maradt ha jól emlékszem).
@Gábris szomszéd:

„A Jobbik az utolsó forintot is vissza fogja szerezni az érintetteknek, és a vádlottak padjára kerül az összes érintett bankár és politikus”

Gábris, komolyan hiszi valaki, úgy 25 tanulságai után, hogy ez megvalósítható? Beérnénk kevesebbel is. Elég, ha a szocialisták és a DK-sok nyomatják a szokásos hülyeséget.

DICKtátor (törölt) 2017.03.15. 18:16:27

@rdos: nem akarok kötözködni, de én látok ilyen lehetőséget is: "Még az idén lemond"
@rdos:

Ez itt nem hiszem, hogy így történne.
Hány politikusról derült ki, hogy D-s vagy akármilyen ügynök, besúgó, esetleg pártállami csicska volt?
Lett valami eredmény, retorzió, elutasítás, kivetettség?

Nem vagy alig.
@DICKtátor:
Mit szedsz? Ütős cucc lehet.
Elszámoltatás és jobbklikk. Volt már ilyen, csak feledtük a neres erőlködés közben. :-(

"2010 márciusában Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta, hogy "két ügy van, amely nem tűr halasztást: az elszámoltatás és az ország megmentése a gazdasági összeomlástól". Mint mondta, minden más - így még az új alkotmány megalkotása is - csak e két ügyet követheti majd a fidesz-szavazók nem érzik, hogy milyen ostobák már megint, miközben ŐK HIRDETTEK ELSZÁMOLTATÁST, DE NEM CSINÁLTAK SEMMIT SE!
ez egy elit, már a keller se számoltatta el a fideszt, és a fidesz se az mszp-t. se az szdsz-t, ellenben kapott kóka diplomataútlvelet, eörsi elnök-támogatást, egy mszp-s lett a titkosszolgálatok oszlopos tagja,"

kkbk.blog.hu/2017/03/11/olaf_es_a_metro_meg_a_magyar_elit

DICKtátor (törölt) 2017.03.15. 18:20:40

@BiG74 Bodri: mielőtt arra gondolnál, hogy azt prognosztizálom, hogy még az idén lemond :D, arra utaltam, hogy van ilyen választási lehetőség is a szavazásban:

szeka.blog.hu/2017/03/15/orban_viktor_bejelentkezett_orokos_miniszterelnoknek
@DICKtátor: :-) A francba. Ezt benéztem. :-) Mentségemre szóljon azokat a sorokat nem olvastam, amiben szerepelt az a karakter sorozat hogy "lemond". :-(
@elismert felhasználó: Dékétszázkilenc? Kágébéla? Csak rendőr volt, de valami Tasnádi is rémlik.

Az kétségtelen hogy "demokráciánk" ott még nem tart hogy ha a sínskanzen késik Felcsút és Alcsút között mondjuk tíz percet, akkor a közlekedési miszter lemondana. :-(
@DICKtátor:
Sorry, elnézésedet kérem, nem olvastam a hivatkozott postot előzetesen.
@taga20: Dehogy szólalt, ja és korábban voltak azért szebb élményeink is. :)

m.cdn.blog.hu/do/doroszdavid/image/orbanviktor1988-qpr.jpg
@taga20: Előre is elnézést kérek tőle de ez tiszta miszterbín. :)

m.cdn.blog.hu/sz/szeka/image/mti_4.jpg

DICKtátor (törölt) 2017.03.15. 18:52:26

@BiG74 Bodri: ááá, előfordul :)

tényleg valószínűtlenül abszurd forgatókönyv lenne

(Nem nyalakodásból, de engem mindig feldobnak olyan apróságok, ha valaki valamilyen tévedését elismeri. Manapság ez a jellemvonás kihalófélben van...)
Variációk egy témára? Gyanítom fotóbolt, ettől még akár igaz is lehetne?. :-)

kepeslajoska.tumblr.com/image/158441579220
@elismert felhasználó: "A miniszterelnök rendesen be van csokizva" - ezekkel a szavakkal vezette fel Vona Gábor beszédét a Március 15. téren Apáti István. Vona azt mondta: Kádár János a néplélekből megpróbálta kizárni a nemzettudatot, most pedig a fordított Kádárként működő Orbán a nemzetre hivatkozva próbálja meg kizárni a népet. Később visszatért a Kádár-nosztalgiához. Parasztember szüleire utalva azt mondta, a Kádár korban össze tudtak gyűjteni annyit, hogy ő és a bátyja diplomás lehessen. Ma, ha egy kőműves és egy hivatali dolgozó összeházasodik, tudják-e taníttatni a gyermekeiket, lesz-e telkük, házuk, autójuk, tudnak-e boldog és felhőtlen gyermekkort biztosítani? - tette fel a kérdést. Beszélt a földesúradó bevezetéséről, a luxusvagyonok megadóztatásáról. Mivel "a korrupció a nemzet mészárosa", elszámoltatást is ígért: "ebül szerzett vagyon ebül fog elvészni".

index.hu/belfold/2017/03/15/marcius_15._osszefoglalo/
@gazoló:

Szerintem az a legnagyobb bánatuk, hogy a baloldal, meg a jobbik, meg az összes többi ellenzéki nem akar úgy viselkedni, ahogy ők viselkedtek anno a Kossuth téri bentlakás idején, meg a tv székház megrohanásakor, meg az utcakövek felszaggatásakor.
@gazoló:

Te jó ég!

Ha már létezik kitörés napja, talán fel kellene venni a naptárba az összecsapás napját is.
@Eszter68: Az ma volt. :-( Meg 1848-ban. Nem akarnék ünneprontó lenni, de pl érdekelne az is hogy az osztrákok mit tanulnak az isiben a forradalmunkról? Kitalálom nem pont azt amit mi. Meg még az érdekelne (tudom, töriben nincsen ha), mi lett volna akkor, ha 1848-ban nem fajul el a dolog a fegyveres felkelésig. :-( Nemes uraimék nem ismerték a népi bölcsességet? Többet ésszel mint erővel?

És hogy azóta rabok lettünk vagy szabadok?

sztivan.tumblr.com/image/158395546398

lumens.hu/2016/11/22/az-afrikai-emberek-egy-az-europaiak-altal-uralt-kontinensen-elnek/

Nekünk ugyan a "franciákból nem jutott", de mintha közelebbi volna mai közállapotainkhoz a mai afrikai mint pl. a mai svéd. :-(
2017.március 15 sem az lett aminek lennie kéne
talán jövőre sikerül
@Gábris szomszéd:
"Később visszatért a Kádár-nosztalgiához. Parasztember szüleire utalva azt mondta, a Kádár korban össze tudtak gyűjteni annyit, hogy ő és a bátyja diplomás lehessen. "
Vona ès a bátyja diplomáját a Kádár érában az egész társadalom fizette, nem a szülei!
Egyébként vicces, hogy már itt tart a cukiskodásban, hogy visszasírja a Kádár-rendszert!
Azonban az ilyen szövegekkel szerintem tovább erodálja a jobbikot, és lassan csak a vakhitüek maradnak mögötte.
@PeniValdes: mégis mire számítottál? ès mit szeretnél milyen legyen?
444.hu/2017/03/15/az-exit-pollok-szerint-mark-rutte-jobboldali-liberalis-kormanypartja-kapta-a-legtobb-szavazatot-a-holland-valasztasokon

"Az Ipsos jelentése szerint a részvételi arány nagyon magas, 81 százalékos volt. "

Ez igen, gratulálok a hollandoknak a magas részvételhez. Ez a demokrácia.

Itt szarosmagyarországon, ilyen magas részvétel mellett esélye sem lenne a csuti teknyős, varangykirálynak.
Tehát, a magyarokat apátiában kell tartani bármi áron, hogy a teknyős hatalmon maradhasson.
Tanulság az, hogy fel kell emelni a valagunkat és elmenni szavazni, ha változást akarunk.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@punkfrog: normális, megvédjük a rezsicsökkentést meg gecizés nélküli
@PeniValdes:

megvédjük))

Jók voltak a pogromok csak sok volt a zagyagedény,"humorral pedig egyre kevesebben tudják kezelni a 'feszt))

coub.com/view/skzyz
@Eszter68: D

mibűűűűűűűűűűűűű tellet sípokra és kokárdákra Juhászéknak és mitű lettünk mi soros kitartott bérfütyülői?)))
Meg is néztem a fütyülőmet mibű van)

.......
Komolyra fordítva)
Mióta ecemet tudom kijárok tizenötödikén a múzeumhoz.
Számomra az épp oly kultikus hely,mint a muszlimoknak a mekkai kába kő.Kurzusok,rezsimek jöttek,mentek oda,arra a kőre felnézni ilyenkor ahol Petőfi szavalhatta(angol tudósok szerint nem is ott)) a Nemzeti dalt minimum misztériummal teli.Semmilyen farizeus hordának sincs joga ilyenkor korlátozni az ott tartózkodást,a véleménnyilvánítást.Ráadásul ha átgondolnák ez pontosan a sajtó a szabad véleménnyilvánítás szent ünnepének kellene lennie 'ever!

Épp ezért minden fideses kisköcsög bekaphassa főnikéét))

kolozsvaros.com/2017/03/15/ti-tenyleg-azt-hiszitek-hogy-megusztok-mindent-ezzel-az-ocska-sorosozassal/
...........

coub.com/view/sky33
@Eszter68:

Hogyan telt az ünnep ott nálatok?
@gazoló:

Nyugisan.
Iskolában is volt ünnepi műsor a 6. órán. Délután a városi ünnepség ökomenikus istentisztelettel kezdődött, majd a honvédsírok megkoszorúzásával folyatódott.
Hála az égnek, külhoni vendégek nélkül zajlott a megemlékezés, így senki sem foglalkozott napi politikával.
Megesküdtünk néhányszor, hogy nem leszünk rabok, elénekeltük a himnuszt, szózatot, néhány Kossuth nótát, aztán mindenki hazasétált. :)
@gazoló:

Viszont kaptam egy kis ízelítőt abból, ami odaát folyhat.
Pösti rokonaink nálunk töltötték a hosszú hétvégét. A családba benősült újpesti úrifiú olyannyira otthon érezte magát, hogy elkezdett migráncsozni, zsidózni, cigányozni, sorosozni, liberálisozni, etc.
Gondolom azt hitte, kötelessége felvilágosítani minket, szegény vidékieket, a világ folyásáról.
Először finoman jeleztem neki, nálunk nem elfogadott a kirekesztő szöveg.
Aztán rövidre zártam a vitát.
Azt hiszem, egy ideig nem jönnek errefelé.
@PeniValdes:

Gondolom jövőre elmaradhat a bolond jukból bolond szél fúj is?
@Eszter68:

De szép lenne egyszer itthon is ilyen magyarnak lenni!

www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg
Hehehe, aszondi, hogy feneketlen bendőjű nemzetközi tőke. Akkor a haver magyar tőkések mik? Kisgömböcök?
@gazoló:

Sokan vannak, csak nem dicsekszenek vele.
24.hu/belfold/2017/03/16/pinter-sandorra-utazott-a-ferfi-lekapcsoltak-video/

Ez érdekes hír, de nem a tartalma miatt.
Amiatt, hogy százas ember nem akar rábírni senkit szökésre, és nem vele akarja kivitetni, hanem maga visz külföldre a saját dolgait, úgy kisebb az esélye a lebukásra.

Szóval mi van a hír mögött?
HE? Milesz ebbűl?????

"Közmunkások és menekültek dolgozhatnak az éttermekben"
"A szervezet főtitkára úgy véli, hogy a ...a menekültstátusszal rendelkezők foglalkoztatása lehet az egyik út a turisztikai és vendéglátóipari vállalkozások számára."

Most szarnak a "menekültek nem vehetitek el a magyarok munkáját" nagyplakátra? A szégyentelenek!

24.hu/belfold/2017/03/16/ettermekbe-kerulhetnek-a-kozmunkasok/
@látjátok feleim szümtükkel:

Maradt a kérdés merre tovább 2018-ig?

Addig "walkingdead marad az ellenzéki körmenet amíg kétfarkú,elempé 'gémesifélepárt,stb. bekavar és senki nem ismeri fel az együtt egyedüli lehetőségét)Addig ezen röhög és poénkodik Geczy(
Talán mozgalomként egy alkalomra még az ellenzékként impotens dzsobbik is beállna a momentum mögé!
Fogy az idő!
@gazoló:

Meg is magyarázzák a fütyülést, mert a bíróság azt engedélyezte csak, hogy fütyülőt vigyenek, de azt nem használhatták volna. Mondja a fideszszócső. Szerinte nem Or bánt, hanem a nemzeti ünnepet fütyülték ki.

Most ismét megnéztem a szófosást, de most is azt láttam, hogy a hívek és bértapsolók tömegét nem buzdította a fővezénylő akkor tapsolásra, mikor Or bán arról értekezett, saját lábon állunk. Ezt mondjuk már azóta tudjuk, amióta a gyermeke elődta.

Nagy franc a tv 2, mert a beszédből többek közt ezt a részt idézte. Miért?
@látjátok feleim szümtükkel:

" fütyülőt vigyenek, de azt nem használhatták volna "

öööööööööö

nemzeti homokozó)

lajk.startlap.hu/2017/03/15/gigantikus-petofi-homokszobrot-csinalt-valaki-tinnyen/
@elismert felhasználó:
Mondjuk Gyurcsány azt mondta, hogy "nem boszorkányokat fogunk üldözni, hanem tolvajokat" De tekintsd ezt a "szokásos hülyeségnek"
@Gábris szomszéd:
Sokkal inkább volt nemzettudatunk a Kádár korban, mint mainapság. Kölcsey, Vörösmarty, Radnóti, stb. stb. hazafias versein nevelkedtünk, és "bezzegországként" voltunk büszkék a hazánkra. De persze nem a "15 milliós" nemzet, hanem a magyar határok közötti magyar hazánkra.
Ami még mindig több volt, mint a nemzetiszínű lószar.
"Meddig tart ez őrült hangzavar még?
Meddig bőgtök még a hon nevében?
Kinek a hon mindig ajkain van,
Nincsen annak, soha sincs szívében!" (Petőfi Szájhősök)
@rdos:
"A győzelem abban áll, hogy annak ellenére, hogy mindahányszor szarrá vertek bennünket a forradalmak lánglelkű, ámbátor idióta vezérei miatt, de mégis él magyar, áll Buda még.
És most ismét forradalmi évek következnek, úgyhogy számíthatunk rá bátran, hogy megint úgy seggberúgják a dicső magyar nemzetet, hogy kiguvad a szemünk."
www.pupublogja.hu/2017/03/orban-macskai.html
@Gábris szomszéd:
Pedig adhatták volna valamelyik fideszes strómannak is.
"Igény az lett volna rá"
@kekex: Az idézet rendkívül találó!!!:(((
@Gábris szomszéd:
Egyrészt az a szomorú, hogy orbán népe még így lassítva is zabálná, sőt jobban "értené"
Másrészt bájos ez a "jószántukból nem adnak át semmit" !
Hát a GDP 5 %-át elérő uniós források, az smafu?
@ornagy50:
Próbáltam a mandiról linkelni, de a "szerver túlterhelés miatt" nem volt elérhető.
De itt a teljes vers:
xoomer.virgilio.it/bellelettere1/petofiversei.htm
@látjátok feleim szümtükkel:
Minden nemzeti büszkeségünk mellett meg kell állapítani, hogy a tehetségtelen magyar diplomáciát MINDENKOR, minden időben überelte a román. Különben Erdély magyar maradt volna, és nem mi lettünk volna Hitler utolsó csatlósa.
(az utolsó több értelmű szó)
@kekex: DDD

Ezzz jó)

"A magabiztosságnak három pillére van, az egyik a magyar néplélek, mely a szart is jóízűen falatozza a nemzetiszínű köcsögből..."
(a magyar)"boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni."(K.Á. 2011.08.29.)
Mi a franc van, báncsák az indát? Nem enged be a kommentablakba csak ha mindig újra megnyitom, és tegnap is csinált ilyet. Tán itt is a titkosszolgálat leskelődik?
@látjátok feleim szümtükkel:

Tegnap fél napot állt az otthoni net(
Próbálgatják már a ki-be kapcsolgatást,mint kórea alsón))

Emléxel a 'jöttünkláttunk című francia filmben "zsákfosra?

Digitális lesz az egész:"napvilág-éjszaka"))
@gazoló:
nem volt páros virsli friss kenyérrel és mustárral? meg korsó sör apunak és málnaszőr a gyereknek és az annyuknak? valamint luftballonok és vidámpark ingyen?

csak nyelvcsapkodás és cuppogás meg fagyos vigyor papírból olvasott poénokkal? kibaszott uinalmas lehetett hátmég a sok köcsög üresen tejföl nélkűl

mán ünnepelni sem tud a levédiabasznádi?

brühüyyy
kkk
index.hu/gazdasag/2017/03/16/mar_megint_felfuggesztettek_meszaros_lorinc_papirjainak_a_kereskedeset/

Ilyen híreket olvasva eszembe jut egy mese.

Hol volt, hol nem volt eg részvénytársaság még a kredencváltás elején. Volt neki egy nagy rakás részvénye. A cég elment egy bankhoz, és kért 30 millió hitelt, és kapott, de fedezetet kellett letennie. Az nem volt más, mint 30 millió forint értékű részvény, amit átadtak a banknak. A cég csődbe ment, majd a bank is, miután a részvények már akkor sem értek 30 millát, amikor fedezetként letétbe tették, az ezer forintos névértékű részvény mindössze 100 forintot ért. Itt a vége, fuss el véle, lehetőleg jó messzire.
Mi a dolga egy miniszterelnöki főtanácsadónak? Nem főtanácsadás?
Akkor miért a főtanácsadó teszi a bejelentést arról, hogy mikor lesz kész az új kerítés? Nincs ennek miniszteri felelőse? Ő miért nem jelentgetheti be? Vagy esetleg a miniszterelnök esetleg nem tudná elmondani?

Sőt a főtnácsadó ezt is mondta: "Hangsúlyozta: a magyar kormány semmilyen zsarolásnak, nyomásnak nem enged - legyen szó migránsok tüntetéséről Szerbiában vagy éhségsztrájkról -, "fenntartja a törvények uralmát a határokon"."

Ez a téma mióta főtanácsadói jogkör? Talán Or bán eszt sem tudja maga mondani? Már mint kormányfői minőségben. Esetleg ebben a kormányban mindenki önjáró?

www.ma.hu/belfold/298142/Bakondi_hataridore_elkeszul_a_masodik_kerites?place=srss
@Rodeo36 11: D

Ja virsli az nem volt,virsli(moslék) az hétköznaponként van a szájba a nagyérdeműnek és hálásak is érte!
Rodi te összekevered a május elsejével!ja,a virsli akkor is a szájba lesz rakva))

Semmit sem hallotam szerencsére a hablatyból,mert torkom szakadtából fütyültem)
.....
Ha már erre jártál,egy békésebb dolog a rothadó nyugatról)

www.bbc.co.uk/programmes/b08hpv4v
Mondjuk ezt olvasva nem kell itten már semmi csudálkozni, legfeljebb csak a lengyeleknek.

24.hu/belfold/2017/03/16/orban-durva-bakijat-kicsit-eltuntettek/
@Rodeo36 11:

Ja és ne levédiabasznádozzál mer "levédi oszt baszhatjuk))
@látjátok feleim szümtükkel:
Á nem olyan titokzatos az ügy, ha tudod, hogy címszavakban ez már Gyurcsánnyal összefüggésben jelenik meg. Azaz nem nemzetközi, hanem "nemzeti"botrány várható.
888.hu/article-ujabb-alvilagi-figura-bujt-elo-gyurcsanyek-mogul?source=hirkereso
Röhejes - és siralmas, hogy mennyire passzol "ezeknek" a stílusába! Csak ők komolyan hülyülnek.
24.hu/belfold/2017/03/16/bodocs-uzent-gyere-haza-fiatal/
ennyi:

Vissza a múltba: megint elkezdte magára szórni a pénzt az állam

Csak egy globális pénzügyi válság tudta rávenni a magyar államot kiadásai csökkentésére. Ennek elmúltával újra a GDP nagyobb részét költi el az állam.

444.hu/2017/03/16/vissza-a-multba-megint-elkezdte-magara-szorni-a-penzt-az-allam

---

Az 1956-os emlékév tiszteletére leomlott a Péterfy kórház mennyezete

- Malter, kőműves kanál, fándli, hóbli + kőműves: 30 000 Ft
- 56-os emlékév költségei: 15 milliárd Ft

444.hu/2017/03/16/az-1956-os-emlekev-tiszteletere-leomlott-a-peterfy-korhaz-mennyezete
@kekex:

Ebben leírt eseményeket már eccer leglább közzé tették. Nincs benne semmi új.
Legfeljebb az érdekes, hogy ki az a hüje, aki nem maga vagy a haverja útján viszi külföldre a kompromitáló iratokat, hanem ehelyett közvetítővel akar erre rábeszélni bűnügyi őrizetben évő személyt? No erre kéne azt a gombot felvarrni.
Gyúrcsány meg már lasan 20 éve nem miniszterelnök. Csak nehogy a ferdítő nyaka ferdüljön el ebben az ügyben.

Egyébként is az öregindián nem döglött lovon megy vadászni. Az elmúlt majdnem nyolc évben eddig is sok puskaport pazaroltak el eredménytelenül, vagy nagyon csekély eredménnyel, közben meg az elévülés szépen telt.
444.hu/2017/03/16/el-sem-indult-maris-osszeomlott-a-nav-elektronikus-adobevallo-weboldala

Pedig reggel még micsoda sikerpropagandát toltak róla a Kossuth rádióban. Még meg is könnyeztem. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/03/16/repedezik-roskadozik-a-450-milliobol-epult-vadonatuj-dzsudo-kozpont

Repedezik, roskadozik a nemzeti együtt lopva kurmányzás rendszere.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Biztosan nagy volt az alkotmányossági kőccség.
@Oxica:

"Amit raktak délig, leomlott estére,
Amit estig raktak, leomlott reggelre."
/ Kőmives Kelemen/
Az mszp-fidesz nagykoalícióban ad egy több mrd-os kastélyt a nemzeti vadászoknak.
"A DK – bár kivonult a parlamentből, hogy ne legyen a NER része – a kétharmados szavazásokra be szokott menni, hogy megakadályozza a Fidesz kétharmadát. Ezt viszont hiába tesszük, ha az MSZP segíti kétharmadhoz és ingyen-kastélyhoz a Fideszt. A DK őszintén bízik abban, hogy Botka László elfogadható magyarázatot tud adni a Fidesszel való kétharmados együttműködésre - zárul a közlemény.

Nem vadászatügyben, hanem egy közgyűjtemény, egy múzeum ügyében van korrekt együttműködés a nagyobbik kormánypárttal - ezt az MSZP közölte a DK kifogásaira reagálva.

Na persze.
nepszava.hu/cikk/1123699-dk-miert-segiti-ingyen-kastelyhoz-az-mszp-a-fideszes-elitet/
444.hu/2017/03/16/eu-es-bevandorlasparti-baloldali-part-lett-a-holland-valasztas-legnagyobb-nyertese

A hollandok egyértelműen az unióra és Európára szavaztak, mert nem akarták úgy megszívni mint az amcsik tramplival.
Ezt mutatja a 81 % os részvétel is és azt is világosan nyomatékosították, hogy le lehet győzni a populizmust ha elég sokan mennek el szavazni.
Úgyhogy a felcsúti varangykirálynak pöttyet még várni kell a liberalizmus összeomlására a "haldokló" nyugaton.
Még az is lehet, hogy a teknyős illiberális tolvaj maffiakurmánya, előbb bedől mint a liberalizmus, ha a "haldokló" nyugat beszünteti a finanszírozását.
Hallani már ilyen hangokat és ezek a hangok egyre erősebbek.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:
óccó mócsingnak híg a leve
kkk
brühüyyy

a mócsingból is kikapták a jobb cupákokat
@Oxica:
hááááááááááááááát miután a mószerváltáskor antall ééé sazejú közösen tönkrebaszta az egész létező magyar ipart és mezőgazdaságot azért maradt valami amit téríthetnek ennek ellenében?

persze levédiabasznád lenyelheti a saját faszát amivel résztvett a szétlopásában...most akar a zorbányosi geci magyar autóbuszt amikor már jó van baszva

lesz magyar vonat is meg traktor exportra is?

brühüyyy
kkk
@Oxica: mert flancolnak, miért nem jó Ceglédnek egy fűthető műfüves stadion?
azon is hempereghetnének fürdőköpenyben
Pusztuljon a fidesz. Tökre nem szeretem a heinekent, aztán most ihatom irredentáskodva
@Rodeo36 11: traktormotor már van, most gyűjtik a bizonyítékokat az emissziójukra a német rendőrök az Audinál
@miva?: én sem, eddig azt hittem, a hülye élesztőíze miatt, de lázár és semjén urak megvilágosítottak, hogy igaz nemzeti magyar mivoltom miatt a kommunista kizsákmányolásom miatt nem szeretem
@habakuk000: nem lehetne valami német céggel bajuszt akasztani? Vagy belgával?
444.hu/2017/03/16/osszejott-amire-egy-orszag-vart-egyetlen-akademista-sem-volt-a-puskas-akademia-csapataban

Mindegy, egyszer úgyis a varangykirály fejére dől ez a szar, addig még köpködheti benne a szotyolát.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Az ellenzéket meg nem is értem, hogy miért nem vesznek jegyet a csutiak hazai meccseire. Ott Juhászék fütyülhetnének és zúghatna az orbán takarodj.
Ekkora ziccereket kihagyni. Pedig a teknyőst a hazai pályáján kellene kifüstölni a stadionjából.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@miva?: Ceske Budejovice mellett 1915-ben szidták a monarchiát és a magyar királyt, Svejk mesélte anno. emiatt lett Trianon.
@Oxica: nem lehet, mert tátva maradna a szájuk a csodálkozástól látván azt a hatalmas fejlődést, amit a puskás akadémiába beszivárgó adófillérek okoznak, s ezen felbuzdulva gyűjtést szerveznének a nyomorgó akadémisták élet- és edzéskörülményeinek fejlesztésére, a konfrontációt is felvállalva Soros Györggyel
@habakuk000: az az anabázisa után volt. Pisek mellett vétette el. Csuhajja

7 év nagy idő habakuk. Megöregedtem. Fáraszt már az Orbán nagyon. A gyerekeimnek ez az ország soha nem lesz már az, amit szerettem volna rájuk hagyni belőle. Egy acsarkodó, hazug, megalkuvó, mentségkereső kupac szar. Nem mondom előttük, de tudják. Tréfálkozhatunk, de már Fabius is csak kéthetente posztol. Rodeo szája nem csak akkor mocskos, ha annak oka van, és ennek örûl a sok marha, aki úgy képzeli, hogy küldetése az egyszavúság hatalmon tartása.

Nagyapám azt ígérte, hogy majd én az ellenoldallal vidáman sörözve vitathatom meg a dolgokat, de kurvára nem. Itt Habonyék hét generációig keresnek vissza, hogy kinyírjanak mindenkit, aki kellemetlen. Erre használja a szolgálatokat a rezsiszilárd. Ennyire Švejk nem lehet az élet.
@habakuk000:
még aszt a traktormotort nem találták ki, amelynek nincs "e" missziója...pedig milyen jó lenne sohasem jönne ki belőle semmi csak a zerő...

az az usabeli valahol Milwauky ből ügyvédnő aki kirobbantotta a VW "e" missziós befekvési ügyet, az a mai napig egy buznyák kétfillérest sem kapott a milliárdos kártérítés(ek)ből...és lecserélte a Passat ját Suzuki ra mert csak...
kurvára nem lehet elektronyos járgányokat csinálni mert akkor az olajlobby bedöglik...tehát "e" misszió marad csak az változik hogy éppen kivel basznak ki

most a dajcsékra rájár a rudy mert ki akarnak ugrani valami olyan helyről ahonnan nem akarják engedni őket (pénzügyek) és lassan felvásárolják az usa iparát a kínaiak után a legnagyobb tulajdonrészük van mert a töke persze a szőrösebb tökűnek áll jobban...szabadon búvik be bármilyen lukba és ez ellen nem is tudnak semmit sem tenni...hát akkor beperelik joe 12 alyosha nál aki kisbürgözdi bírovics és az meg megítéli még akkor is ha sohasem hallott "e" misszióról pedig ma van marchmadness kezdete már teljesen meg is vannak...

szóval ilyen is a zazazaza kapitálizmos ha nem roggyant

brühüyyy
kkk

miért nem a Toyota -t basztattyák??? jaaaaa, mert annak annyi összeszerelője van szerteszéjjel hogyha kivonúlna még nagyobb csőd lenne és a munkanélküliség is megugrana onnan ahová most hazuggyák (tudod a heti 2 óra munka is munka de hogy meg lehet e belőle élni??? de statisztika tiktak)
@miva?: gondolkodtam valami frappáns válaszon, de semmi szellemes nem jut eszembe (nem mintha máskor szokott volna)

az élet szép, nem nagyon kell hagyni, hogy pár barom miatt rosszul érezzük magunkat

persze az is igaz, nem normális az, hogy 15-én elmenekülök Szlovákiába tárgyalni mindenféléket, csak hogy ne szembesüljek a mocskok hazudozásainak hájpolásával
@habakuk000: most ők jönnek. Ez van. Meg is mondták.
@Rodeo36 11: majd Botkáék kiplakátolják, most magyarázták a tv-ben, elveszik a gazdagoktól a pénzet, gyurcsány meg is van sértődve, aztat tutta mondani, hogy ő több adót fizetett be most, mint Botka egész életében
@miva?: igen, megmondták, nem is felejtjük el, alkalomadtán - lesz ilyen - majd visszaidézzük, az szentség:)
@habakuk000: na majd Viktornak ad tanácsot, ha kirakják, pedig nagy ember. Már jelölték polgármesternek is.
@miva?: nem az a baj, hogy a francba megy drágaszeretettminiszterelnökúr most akkor a tornácos meszelt házba?
@habakuk000: he? Már hogy mi van? Mehetne. Meszes gödörbe is töllem
@miva?: az oltott meszesben jo meleg lehet ilyenkor is, egy kis wellness a sok harc közben csak nem artana
Összeállt a Fidesz és az MSZP: közösen javasolják a hatvani kastély privatizálását. A Hatvan város szimbólumának is számító épületet ingyenesen adják át a Vadászkamarának.

alfahir.hu/2017/03/16/hatvan_szabo_zsolt_fidesz_mszp_grassalkovich_kastely_sneider_tamas
444.hu/2017/03/16/tallai-elarulta-a-titkot-hogyan-tud-egyszerre-parlamenti-kepviselokent-allamtitkarkent-nav-elnokket-es-ket-adoszakmai-folyoirat-foszerkesztojekent-is-helytallni

"Azt javaslom önnek, jöjjön a NAV elé, az irodám ablaka elé, és hogy figyelje, mikor van éjszaka a villany lekapcsolva. Napi 12-14 órát dolgozom, persze csak amíg bírom."

Jómunkás emberek ám ezek az elvtársak.

Andrea De Tallaino (végrehajtó, magyarul zsírdisznó) napi 12-14 órában zabálja a pörköltet, amíg bírja és még a villanyt is égve hagyja.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: soha nem gondoltam volna, hogy egy hozzád hasonló manipulatív alak sikerét kívánom, de nosza rajta. Ha viszont cigányoztok vagy zsidóztok kormányon, én ott leszek, és neked fájni fog
@habakuk000:
G20 lesz hamarosan a bundeska megy holnap (későbbre tették keddről) a süsüékhez ahol valószínű arról akarják meggyőzni, hogy ő is támogassa a fossilfuel industry-t (a G20 -ak 444 milliárd dollárral támogattyák ezeket és akkor csodálkozunk ha minden szar?) trillió dollárokra rúg ez az állami támogatás amit végűlis a vállalatok vezetői zsebelnek be

kedves szép dolog meg a kurva annyukat

de addig is adnak gumicsontot másról, hogy a jónépnek az igazi nagy kibaszások ne is jussanak eszébe

közben azért kanada is beáll a finn, holland, kenyai(!!!!!!) kísérletbe a garantált alapjövedelemről ami a megélhetést hivatott gaeantálni közmunka nélkűl

nálatok ez hogy megy?
csak a soros (mármint soronkövetkező) marhaság van?

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
a záderig megnésztem...borzasztó, a fankadeli képviseli a fidelitászt???? vagy önmagát + 2 másik hülyét??? ha igaza lenne, akkor a levédiabsznádi langyos (=buzi) diktatúrának hatalmas eredményei lennének naa nem azok amik tényleg, hanem mások

a Puzsér nak egyetértéssel: gumicsont a kisgömböc nyekegése és sem meghallgatni sem beszélni nem szabadna róla mert időpocsékolás

a többiek sok mindent mondtak a bortermelővel egyetértek!!!!!!!!!

még egy fölösleges műsor a semmi körűljárása

brühüyyy
kkk

mivel csak azok nem nézik akiknek esetleg szól????????????
@punkfrog:
"a szégyenfoltok"-hoz megjegyzésem (már megint mellébeszélés folyik és irányított propaganda)

annyi bizonyos (ez kiindulási számítási alapnak) hogy a naponta kidobott még ehető, törvényesen ellenőrzött élelmiszer mennyisége elegendő lenne az éhező népek felhízlalásához és semmi plusz munka nem is kelletik ehhez...az ipari túltermelés mennyisége (csak nyersanyag és energia veszteség emiatt) elegendő lenne arra, hogy azok akik dolgoznak vagy dolgozni akarnak nagyon jól éljenek, és a kihasználatlan Yachtokat odaadni azoknak akik éppen yachtolni akarnak de nincs saját yachtyuk... a közös bicikli rendszer alapján a közös személyautót és sokkal jobb tömegközlekedést... oktatás az meg élete végéig mert ideje is van és akkor az agya is friss marad könnyebben és jobb rántottvelő készíthető vargányagombával belőle

brühüyyy
kkk
kanadaihirlap.com/2017/03/16/az-ordito-eger-2/

brühüyyy
kkk

Értem, Anyu. Akkor azt hiszem, tényleg rájöttem, hogy mi van.
- Mondtam, hogy okos kislány vagy, jól vág az eszed.
- Emlékszel arra a kutyára, amelyiket tavaly nyáron láttunk az üdülőben?
- Emlékszem. Apró kis kutya volt, kedves.
- Igen, Anyu. És szinte sohasem ugatott. Csak akkor, amikor nálánál nagyobb kutyákat látott. Még morgott is olyankor, mert azt hitte, hogy így nagyobbnak látszik. Félelmetesebbnek.
- Nagyon jó megfigyelő vagy. De hogy jön ide az a kutya, amit tavaly nyáron láttál?
- Nem tudom, Anyu. Csak úgy, eszembe jutott… Te, Anyu, a bácsi is busszal érkezett?
- Nem busszal jött.
- Akkor miért mondja azt mindig, hogy busszal?
- Nem azt mondja, kicsim. Azt mondja, hogy Brüsszel.
Mindenki megnyugodhat. Magyar élelmiszergyártó irányából származó értesülés, hogy nem minőséget, hanem mennyiséget gyártanak, mert a magyar vevő a minőséget nem tudja megfizetni. Még a legjobb szalámiért sem.
Azért nyugi, mert a magyar meennyiség is fogyasztható, persze néha a NÉHIB talál egy-két lepukkant, romlott húst gyártó telepet. Már amikor éppen ráér a multik áruinak vizsgálata közben.

Fidelsz, van még kérdés?
@Oxica:

No de ha éjjel-nappal dolgozik, akkor mikor ér rá a sok ilyen-olyan akármi átadási ünnepségén pózolni ( nem értem nav főnökként miért is megy annyi helyre )? Meg ha ennyit az irodájában van, akkor miért büszke arra, hogy tavaly kevesebb adót szedtek be? Talán arra kéne büszkének lenni, hogy többet szednek be, mert az gyarapítja az államkasszát.
@miva?: "nem lehetne valami német céggel bajuszt akasztani?"

Miért karod, hogy ránk dőljön a szarkupac?
magyarnarancs.hu/villamnarancs/ez-mar-orulet-a-kormany-allami-tamogatast-adna-az-igazi-csiki-sornek-102989

A sok birkabaszó turbómagyar vedeli kétpofára,van olyan túristaház is ami ezzel reklámozza magát!
Most már biztos,hogy nem fogom megkóstolni(
Kimegyek egy hónapban egyszer a tótokhoz és hazajövök szekérderéknyi minőségi cseh és szlovák sörökkel félpénzért))
Megveregette saját vállát, majd ki merte mondani, csak azt nem értem, hogy eddig miért nem állította meg Brüsszelt? Nem ment?

www.hirado.hu/2017/03/17/orban-ebben-az-evben-meg-kell-allitanunk-brusszelt/
@gazoló:
Azért Eörsinek is igaza van valahol:
"Jobban örültem volna, ha az ünnepek megzavarása mint a politikai vita egyik eszköze egyedül a jobboldal fegyvertárában marad.”
mandiner.hu/cikk/20170316_eorsi_matyas_ko_kovon_nem_marad

Én is jobban örültem volna egy százezres összevont ellenzéki tüntetésnek, és talán fel lehetett volna melegíteni hozzá a "Nem tetszik a rendszer" nótát.
De talán jövőre, a választások előtt.
(elől megy a lepényhal - és a reményhal meg utoljára)
www.nlcafe.hu/szabadido/20170317/budapest-vizes-vilagbajnoksag-hosszu-katinka-reklam/

Gyerekkorom tanmeséje:

Az anya el akart menni otthonról, de félt, hogy a gyerekek megeszik a kamárba kiteríteve tárolt szilvát, ezért a szemük láttára azt lepisilte gondolván, így nem kell nekik. Miután elment a gyerekek nézegetni kezdték a szilvát, majd az egyik felvett egyet, hogy ez nem pisis, a másik is egyet, hogy ez sem pisis. Végül a szilva elfogyott.

A kérdés viszont motoszkál, hogy a korábbi ajánlat netán kicsi volt? Pedig kicsi ország kicsi pénz. Már a többségnek.
@gazoló:
Atyaég, ez nem fotoshop? A fidelitászos fiúkák tényleg azt hirdetik, hogy "Én segget nyalok"? és "Soros fizet"?
Kiket? Őket?
A Juhász fütyül meg evidencia, mint az ég kék, a fű zöld, stb.
@látjátok feleim szümtükkel:
Mi van a hír mögött? Sok minden lehet, de egy a biztos: az ügyvéd és ügyfele közötti megbeszélés tartalma ügyvédi titok alá esik (normális országokban) Tehát vagy az ügyvéd csicsergett, vagy lehallgatták a beszélőt. Ejnye-bejnye!
@gazoló:
Ne légy már ilyen naiv. Már miért állnának egy fiatalkori Orbán epigon mögé? Abból is mi lett?
"És most ismét egy olyan párt alakult, amely szintén nem hajlandó senkivel együtt működni az ellenzéki oldalon, és talán jobban ócsárolja a Fideszt leváltani akarókat, mint magát a jelenlegi hatalmat. Ez akár összeesküvés elmélet, akár nem, az biztos, hogy többet árt az ellenzéknek, mint a hatalmon lévőknek, hiszen egyedül még az is kétséges, hogy bejutnak a parlamentbe, de szavazatot az ellenzéki oldalról visznek."
nepszava.hu/cikk/1123730-osszeeskuves-elmelet/
index.hu/kulfold/2017/03/17/trump_volt_tanacsadoja_tobb_tizezer_dollart_kapott_az_orosz_allami_tevetol/

Az ilyen hír hallatán szokják mondani, hogy nem zörög a haraszt, ha nem rázza a paraszt. Mert ugyé az állítás szerint meghekkelték a demokratákat a választás előtt. Talán ha nem ez a fickó lett volna kinézve főtanács osztogatónak, akkor hülyeségnek is vélné az ember. De így, az a haraszt bezony zörög.
@gazoló:

Én a Gémesit nem értem, nekem ez a pártosdija nagy csalódás. Mert megtehette volna ezt korábban, 2014. előtt is. MIJÉRT NEM TETTE?
A dzsobbik is hiába veri a nyálát,kormányképességről,elszámoltatásról etc.
Kevesek,mint heinekenes dobozon a vörös csillag)

matek+fogyatkozó idő-összefogásképtelenség=pofáraesés=örökösfelcsútkirályság a várból
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem elég,hogy ké perccel választás előtt balfaszkodunk és eljátszuk újra 2014-et,tizenkilencre lapothúzva alapítsunk még né'hány mikropártot( ááááááááááá

risitas videót a témában azonnal!

trollfesz.hu/i/286590.jpg
@gazoló: nem is érdemes megkóstolni. Konkrétan szar.
Egy éve volt valami sörverseny Miskolcon, saját kategóriájában huszonvalahanyadik lett.
@látjátok feleim szümtükkel: "korábbi ajánlat netán kicsi volt?" - havi egy millió.
@gazoló:
Gémesi legalább a jobboldalt osztja. De Pukli inkább szakszervezetet csinálhatna az oktatásban, rétegpárttal már Dunát lehet rekeszteni.
Az ellenzék lassanként olyan, mint a székely himnusz:
"Maroknyi székely porlik, mint a szikla,"
@gazoló:
Az ellenzék ki akarja bekkelni, hogy egy újabb világgazdasági válság miatt még az egybites magyar választó is rájöjjön, hogy gebasz van - és nem csak a közgazdaságtan iránt amatőrként érdeklődő mezei választók.
Mert addig nem igazán lesz kormányváltó hangulat.
Naná. A hangulatkeltéshez ugyanaz kell mint a háborúhoz (pénz, geld, money - na meg tehetség, pl a propagandához)
@gazoló:
Gyurcsány 2001 novemberében indította Medgyessy kampányát.
És következő évben májusban nyert. És hol van még a november?
@elmeherceg: )

"paleszekazkurvaisten oszt átszokok a miseborra)

Nagy a verseny a sörpiacon.Ha sikerülne a heinekent lapátra rakni ezzel az ócska törvényel,akkor sem biztos,hogy akkorát fog ugrani a ""magyari és kézmíves(televvanafacomezzelazócskadumával)sörök forgalma!Ahogy cba-ba sem jár a ""népek jó része,a ciki sert sem fogja vedelni kétpofára!
Persze ha gyökmagyar cégeket akarnak csak a 'halpiacon akkor előre ettársak)
De kérdem én,hol fognak akkora fizetőképes keresletet generálni a csilárdos 'mangalicapálinkára és 'noném,de kurvadrága 'turulmagyaráripábólszékelyüstbenrottyantott csodáikra,amikor a csirkefarhát is csillagászati távolságba fog kerülnj egyre nagyobb néptömegektől,ha megindul a gazdaság felcsökkenése.
Persze lehet északkóreásdit játszani,de arra szerintem a saját táboruk is csak egy bizonyos határig vevő(
@kekex:

"Az ellenzék ki akarja bekkelni, hogy egy újabb világgazdasági válság miatt még az egybites magyar választó is rájöjjön, hogy gebasz van"

Ennyire nem tudatosak és bár eddig ezen a téren kifejezetten mázlija volt Geczynek,semmi garancia arra,hogy ez bekövetkezik!
A nyuggereknek addig simán kiszorít kéccertizezret,böskében vagy békekölcsönben,oszt véresre nyaldossák a ragacsos kezecskéit.A nyuggerkassza csak később omlik rá(
@gazoló: A sarki kisbótba' fél évvel ezelőtt megjelent az igazi csíki 330 forintért.
A napokban -- amikor ott jártam -- épp valaki kereste. Nem tartjuk már - felelte az eladó -, mert egy hónap alatt adtunk el egy rekesszel.

Ez megy, meg a soproni 180-ért. Na, az meg a másik rakás...

De nem kizárt, hogy lőrinc testvér jövő héten vesz egy sörgyárat (illetve kettőt, mert Martfű is a hejnekené), csak még nem sejti.
Már megint Gyurcsányahibás!
24.hu/belfold/2017/03/17/botka-megtiltotta-hogy-egyuttmukodjenek-lazarekkal-a-szocialistak/
"a Demokratikus Koalíció hangulatkeltése vezetett az ügyben bekövetkezett fordulathoz. Gyurcsány Ferenc pártja csütörtökön azzal vádolta meg a szocialistákat, hogy együttműködésükkel a Fidesz vadászni járó milliárdos elitjét segítik egy „ingyenkastélyhoz”. Az MSZP-s képviselő reményét fejezte ki, hogy az újabb javaslat mögé felzárkóznak majd a pártok, és “a DK egyedül puffoghat magában”.
Láttunk mi már karón varjút, és vagyonkezelőből magánosítást.
www.atv.hu/belfold/20170317-az-mszp-megsem-tamogatja-a-grassalkovich-kastely-atadasat/hirkereso
""Ami szakmailag indokolt volt, az politikailag tarthatatlanná vált" - fogalmaztak.
Már megint jogerősen megdöntötték egy választási hangulatkeltést.
www.origo.hu/itthon/20170317-moszkvai-ingatlanugy-jogerosen-felmentette-a-vadlottakat-a-tablabirosag.html

Mondjuk józan ésszel (amivel poltpetiék nem rendelkeznek) be lehetett volna látni eleve, de milyen jól mutatott a mankóhoz bilincselt vagyonkezelő.

De persze "ezek is lopnak meg azok is" Aha!
@Oxica: Én ma gond nélkül beadtam a portálon kersztül az adóbevallásom.
@miva?: Meghiúsulhat a kastélymutyi: a Jobbik beleköpött a Fidesz és az MSZP közös levesébe.

alfahir.hu/2017/03/17/fidesz_mszp_grassalkovich_kastely_kastelymutyi
A fene essen abba a hüje zsákba, nem kibújik belőle a szög.:D

"...a magyar hatóságok előtt rejtve maradt Pharaon vagyoni helyzete. De ez a BÁH-t nem zavarta, meghosszabbította az engedélyt."

index.hu/kulfold/2017/03/17/pharaon_bevandorlasi_hivatal_tartozkodasi_engedely_eltarto_konzul/
@punkfrog:

Vadászatra felkészül momentum,kétfarkú,gémesi és puklipárt)

Láttad volna a konvojokat március tizenötödikén?Megy ám a rongyrázda(
Több párt több vadász)

"Lassú lángok a kandallóban,
Jóllakott dögök a medvebőrön."

"A tömegben.
Az ezredes álmában kiad egy parancsot:
Mindenki egyen egy narancsot!
De a nők inkább banánt kérnek.
A fáradt hősök már henyélnek.
A magas külföldi vendég történelemkönyvet
Olvas és halálra röhögi magát.
A szolgák lopnak és lopakodnak.
Óh mennyi nihilista nacionalista alkoholista
Feketelista futballista exhibicionista
Cionista specialista fasiszta statiszta
Masiniszta soviniszta orgonista alpinista
Kálvinista
A táborban mindenki alszik,
A költő tündérei pengetik a drótokat."
tuti, hogy jelentett orbán, ettől szebb beismerést, mint amit lázár nyújtott, nehéz felülmúlni

444.hu/2017/03/17/lazar-szerint-az-ugynokvitaban-nem-az-ugynokok-neve-a-legfontosabb
@habakuk000: Szia!

Túltolta,noproblem,volt már így,lesz még így)
Azért a pofán a bőrvastagság mellbevágó!
Ezek minimum KISZ korifeusok voltak a nyolcvanas évkben,amikor már tökciki és közröhej volt.

..viccország..

........
visszatérve a március tizenötödikei méltósággal megtartott,keresztény polgári megemlékezésekhez,a hisztispicsa prostikurván és ezen azóta is zokogok:

coub.com/view/sp0qn
@gazoló: szerinte, örüljünk a pénteknek, és csak a szépre emlékezzünk!:))

www.napiszar.hu/showPost/PopoPentek_52
@habakuk000:

Én is éppen erre gondoltam:)
@gazoló: azé lézerdzsoninak szólhattak volna, hogy pintér, matócsi, tállai is egy kibaszott komcsi volt!

a geci meg jelentett keményen, ez most már tisztán láccik:))
@DarthVader: tudod, en is voltam katona is, diák is, túl is éltem oszt a kutyának sem kellett jelentenem. Érdekes ez.
@gazoló: figyelj, ha mar elszabotaltam a 15-et s inkább ettem finom szlovák kaját, mar nem rontanak el a hetvegemet a sok barommal
@habakuk000: te nem adtál belszolgálatot?
ott kellett jelenteni az ütinek, hogy hányan vannak a körletben, vagy esemény, rendkívüli esemény nem történt:)
@taga20: külső őrségben üldögéltünk ortoronyban, legbutább buffos voltam, mondjuk egyszer beraktak kaptarba, de akkor se jelentés hanem tisztelgés elmaradása miatt
"...a tisztességhez, a helytálláshoz, a becsületes élethez nem feltétlenül kellett párttagság. Arra csak a kényelem, az érdemtelen előrejutás, a nagyobb tanácsi lakás és a jobb autó miatt volt szükség.", mondta Lázár János. Márpedig ő csak tudja.

El is gondolkodtam ezen, és úgy látom igaza van, ezért volt több mai állami vezető maga is MSZMP tag, meg ezért volt egyesek és kettesek anyja-apja is az. Főleg azok, akik vezetők is voltak itt-ott-amott, gyárakban-bányákban-iskolákban-hivatalokban. Biztosan aki most fidesz tag, az is ezért vállalja. Már akinek jut előny. De sokaknak nem jut, mert sok az eszkimó, és kevés a fóka. Az MSZMP eszkimói ezt a rendszert meg is unták, vajon ezek mikor ujnák meg?
@habakuk000: miután Simicska utalt rá, tutira veheted, hogy katonaspicli volt a tolvaj Geci.

micsoda egy kínszenvedés lehet ennek a rakás szarnak, amint magára kapcsolja a villanyt, és egyedül marad förtelmes belső világával. még talán annyira nem buggyant meg ez a szardarab, hogy ne tudná: az egész kutyaszar, amit felépített, valójában egy hatalmas trágyadomb, melyet csak a farkasmosolyú, markukat tartó, arisztokratáknak készülő kliensek, a kultúrharcos, hortimániás közalkalmazott ideológiaőrültek, a Csermanek után egy újabb Apára vágyó, kádárárva, a közpolitikai felnőttkorúság tekintetében gecibuta fideszprolik, a szockók létezése és a Maffia újgoebbelsi propagandája tartanak fenn.

még minimum egy újabb négy év benne van a drogon tartott, tolvaj Geciben, és 2018-ra vonatkozóan csak az a kérdés, meg lesz-e a kétharmaduk.

de semmi sem tart örökké, ahogyan a NER sem fog.

viszont egy pozitívuma volt a NER-nek: megmutatta, hogy nem csak a baloldal van mély válságban, de a magyari jobboldal sem létezik - van helyette viszont egy végtelenített monty python-film, amelyben aztán a Jézuskától a géppuskáig minden van. a film szereplői pedig nettó "jobboldali" elmebetegek, totál hülyének nézett "jobboldali" politikaőrült prolik és világ tolvaja luxusfideszkeresztény új urak.
@xyxyxy71:

Ez már nem a baloldal és a jobboldal válsága. Több annál. Itt a józan gondolkodás hiányát lehet megfigyelni és a tömegek manipulálhatóságát.
@gazoló: anyú eszt hallllllllllllllllllllllllgasssssssssssad
és ne hagyd abba

www.youtube.com/watch?v=2_Ayk6R9srw&ytbChannel=Addiobelpassato
mert?????????? csak

brühüyyy
kkk

és ez a ráadás tőlem neked

www.youtube.com/watch?v=hM3XVjGCzg0&ytbChannel=Plowrightclips

beeeeeeeeeee
@látjátok feleim szümtükkel: Konzul által "eltartott fáraó", aki befektetni - értsük úgy nagyban vásárolni jött ide :-)

Rendszereken átívelő besúgók - seggnyaloncok (arról azért ne feledkezzünk meg hogy legfőbb szövetségesünknek ez polkorrekt:-(), pénz, sok pénz, még annál is több pénz plusz urizálás - vadászkastély és fürdős ... masszázsosok téma (maguknak építik kollaboráns többpárti eftársak, efelől kétsége senkinek ne legyen).

Szóval van az a pénz.:-( Pár napos ünnepünk alkalmából Drábikot ajánlom. Nem kell mindenben hinni neki, pl amit az általa nem szeretett éppen ezért démonizált vakolókról mond (szabadkőművesek a konteós szlengben) nem éppen logikus - párizsi forradalmat támogatják, hazait nem, viszont főleg a forradalom előtti és részben alatti pénzügyi állapotokról gyarmati vagy félgyarmati sors jut az eszembe (mint mai napság is :-()

mek.niif.hu/06800/06897/html/0308.htm

"Kossuth és a független magyar pénzrendszer" c. írása nem éppen rövid, nem is könnyű olvasmány (főleg a sok cirkalmas idézet miatt), viszont nem kicsit más az olvasata mint mondjuk wikipédiáé. :.(
@habakuk000:

nekem is vannak katonatörténeteim. )))
@kekex: Mi ez a jövő idő? Guvad a szemünk éppen már most is. :-(
444.hu/2017/03/17/nem-60-hanem-25-millioert-nepszerusiti-az-uszo-vb-t-hosszu-katinka

Ezt akartad Katinka? Ezt a szerződést vajon miért nem tépi össze a kamerák előtt?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@rdos: A "fürdős" helyett "élményfürdős"-et szerettem volna írni, hiszen ennek van ma aktualitása. :-(
@taga20:

Ne morogj! )))
Gondoltam, beszólok vmi oda nem illőt, mielőtt még a politika miatt beborulunk az agyunkba. ))
@gazoló:
ééééééééééééééééééééééééééééééés
www.youtube.com/watch?v=APO6MVHX2rQ&ytbChannel=Thewisemonkey9

és ez ki?

brühüyyy
kkk
@Eszter68: szoktam én morogni? maksz vagdalkozni:))

ehhez mit szósz?
remélem itt érden a menyországturisztot fogja zenélni az aszfalt:)))

444.hu/2017/03/17/zenelni-fog-a-67-es-szamu-fout-egy-szakasza-kaposvar-fele
@taga20:

Nem tudtam, mi hiányzik!
Hogyhogy nem a székely himnuszt, ákost, vagy a vezír március 15-i beszédét muzsikálja az út? Nincs egy nemzeti érzelmű fószer a a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő zrt-nél?

"A tervek szerint 2019-ben. "

Höhö!
@gazoló
www.youtube.com/watch?v=cOSj8J6JxGE&ytbChannel=ESM%20Theory

asszem ezen búcsúzott az opera szinpadtól
még e4ccer meghívták ugyanide Pavarotti AIDA..akármennyiért és aszt kérte +1 dollár ahhoz a dagadt disznóhoz

és
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühükkk
kkkk

www.youtube.com/watch?v=H7bD3tDPUXI&ytbChannel=Onegin65
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gepnarancs.hu/2017/03/elokeszito-eljaras-avagy-bunozove-tehetnenek-barkit/

"Magyarán: lehetővé tennék, hogy a rendőrség, a nemzetbiztonság, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és az ügyészség emberei bárkit, bármikor, minden bűncselekményi gyanú nélkül is szabadon „lehallgassanak, hogy titkos megfigyelés célpontjává váljon, vagy hogy tudta nélkül felbontsák és elolvassák a leveleit, távollétében átkutassák a lakását, kocsiját”.

Ha ezt is bevezetik, akkor nem sok választás marad, csak az hogy fegyverbe, fegyverbe.

Ha az én lakásomat a tudtom nélkül átkutatják, akkor lelövöm őket mint egy kutyát, a g..ibe már. Hol élünk? Moszkvában, vagy Isztambulban?
Ezt még ott sem merik meglépni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló: birkatürelműek voltak a népek, mert nem ütötték le a második percben ezt a rikácsoló libát.

Ünnephez méltó volt a narancssárgába öltözött, műanyag cowboykalapos csávó is...
@gazoló:
www.youtube.com/watch?v=6dJDrFphGkA&ytbChannel=Lohengrin%20O
beeeeeeeeeee
amit Nilsson és Corelli tudott

éééééééééééééééés... gondolkogggyatok

www.youtube.com/watch?v=qIIdZUqeFhY&ytbChannel=Thewisemonkey9
brühüuyyy
kkk
@Oxica: "A tervezet magyarázata szerint „a bűnmegelőzést olyan bűnügyi hírszerző tevékenységként határozza meg, amelynek a tárgya nem egy bűncselekmény, hanem a Magyarország társadalmi rendjét veszélyeztető bűnözés”. -

Istenem, hányszor hallottam, olvastam ezt a szókapcsolatot - Magyarország társadalmi rendjét veszélyeztető -, az 1970-es, 80-as években!
444.hu/2017/03/17/kinos-meg-kezet-fogni-is-elfelejtett-trump

Trampli, egy tipikus mészaroslőrincz. Láthatóan fogalma sincs róla, hogy ő az USA elnöke.
Csak néz bambán, mint akinél elmentek otthonról.

Hajráhalszagúmaqgyarország, hajrámagyarok.

Amúgy, ide szarosmagyarországra mikor küldi a meghívót? A varangykirály már nagyon várja.
@taga20: úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy gondoltam

www.youtube.com/watch?v=CjdWXwi3fN0&ytbChannel=Thewisemonkey9
és akkor
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
brühüyyy
kkk
sohasem rossz megéreni mit is mondanak neked
@Rodeo36 11: mi van bolhás, senki nem dumál veled?:)

na lökjed! hallgatlak:))
@xyxyxy71: ugyan.. a háromnegyed ország útálja, mint a bűnt, ő meg retteg a legkisebb csaholástól is, bármikor buktatható

Lázár szerintem kifejezetten élvezi, ahogy védenie kell a vadmajom hátát, úgy útálhatja, mint a mosott szart, jó Brutus lenne
@habakuk000:

Akár. :)

A dobi jelenleg nálam van letétben, míg a gazdik szórakoznak. Teljesen felpörgött estére. Nem tudtam lecsillapítani. Végső megoldásként relaxációs zenét kerestem a neten. Arra elaludt.
Nem merem végighallgatni a swinget, nehogy felébredjen.))
Pedig nagyon szeretem.
@Eszter68: háziemberkedős délutánom, estém van, így ordít a Parov Stelar ezerrel, így megy a munka is, különben Savanyú Jóskaként sóhajtozhatnék nehéz sorom miatt:)
@habakuk000:

Gyere, sírj a vállamon! :)

Nincs időm a sorsom felett mélázni, annyi a munkám. Holnap is képzésen veszek részt.
@Eszter68: vigyázz, me túl képzelt leszel, asztán nem vesznek fel sehová:))
@Eszter68: kedden vagy szerdán tényleg megyek arrafelé, lassan aktivizálódok északi irányban, bár nagy valószínűséggel sokan leszünk
Dolgozni is jo, bár napot, holdat lesni sem rossz.
orban idézeteket hallgatni viszont kifejezetten kellemetlen. Bár Fico kollégát se foglalták aranyba beszélgetés közben, furcsa volt ennyi zúgolódást hallani, nem szoktam meg.
@taga20:

Egy ideig nem lesz ilyen gondom.
Alacsonyabb fizetési osztályba soroltak az ígéretekkel ellentétben, mivel a minősítő vizsgámat a tanítói végzettséghez szereztem, de a gyógypedhez még nincs meg.
Erre gyúrok most.
@habakuk000:

Szólásszabadság van. )))
@Eszter68: A dolgok mai állása illetve a fityiszék terve szerint nem sokáig. Oxi már linkelte az orwelli hírt. :-(, A szalonna nem lacafacázik, megmondja a frankót.

kolozsvaros.com/2017/03/17/vagy-segghulye-vagy-azert-fizetik-hogy-segghulye-legyen-vagy-korrupt-aljas-kollaborans/

A ki nem mondott szavak ("nem vagyok robot", ... ja az más, "nem voltam ügynök") és háttere a téma a hetekben is (meg ahogy nézem elég sokfelé). :-)

www.hetek.hu/belfold/201703/osszeallni_latszik_a_simicska_vona_tandem
@Eszter68: nem az volt fura, hogy szidják, hanem az, hogy orbán szemétségeihez hasonlókat róttak rá
@ornagy50: ebből is látszik, hogy - visszahivatkozva xyxy-ra adott válaszomra - orbán retteg, tőle retteg a söpredéke is, ergo retteg, fél, szűköl a ner

bármikor összeroppanhat
@ornagy50:

jó reggelt őrnagyom és többi 'hüllőkök)

ezzz a szalonna cikk odabasz és teljesen való!
@Rodeo36 11:

Megyek a századik szülinapodra hamarosan,ha ezen már ott voltál 'vénkommer.A többit is köszi,de legközelebb a zeneszobába pettingeljünk 'mer jön a perzekútor oszt kibacik innen)
"A migráció nem jog, hanem kiváltság,..."
Trumpi kimondta, Orbán nem meri, pedig ők már régebben bevezették és igazolják, hogy tényleg kiváltság. Elérhetőségi útja egy jó kis letelepedési kötvény.
@Gábris szomszéd: ez jó nóta, szeretem, az nagyon klassz, mikor húzzák a misén

csak a sok szenteskedő, nagymagyar hozzászólástól ne kéne öklendezni

tessék egy Jézuskás magyaros minden különösebb ájuldozás nélkül:

www.youtube.com/watch?v=vgCS0V0hcnQ&index=1&list=PL41521920200D43E6
@elmeherceg:

"Ünnephez méltó volt a narancssárgába öltözött, műanyag cowboykalapos csávó is.."

a keleti nyitás jegyében)

attól legközelebb kérek autogrammot))

kepkezelo.com/images/f83ensknnq1kxaez7jma.jpg
@ariel1: plusz az alkotmányos kts plusz az apró

Katinkát nem tudtam besorolni magamban a Gyárfás afférok idején, akkor úgy gondoltam, majd meglátjuk, mire megy ki a játék

most már úgy tűnik, egészen egyszerűen pénzre és hatalomra, az uszoda ügy elég magyarosan fidesznyikesen rendeződött

szóval nekem emberileg egy kalap szart sem ér Hosszú Katinka
@habakuk000:

Aljas idegenszívű vagy ha se a csikit,se Katinkát nem szereted))
Mit szeretsz te egyáltalán?)
@habakuk000: Nekem ez a kedvencem tőlük.

youtu.be/yWw6r8VjZ5s

Ja és ha már gyermekek, tőlem ez sem áll távol. :)

youtu.be/gNP5Pvk_2_M
@gazoló: Az eredményeivel kapcsolatban nem lehet vita, emberileg viszont egyre inkább leszerepel. :(
@Gábris szomszéd:

Hasonlóan érzem.
Sok mostanában,de az eredményei sok mindenre feljogosíthatják úszóberkekben és azok előtt le a kalappal!
@gazoló: most pl a Spotify-t, nagyon príma, így már a rádiókban lévő hírektől is megszabadítom magam, telefonnal és a fülessel bárhol elvagyok, alig néhány csatorna marad, amiből magyar propagandát hallhatok

a csiki sörrel nincs amúgy bajom, csak ne a mi adónkból támogassák, tőlem annyian isszák, ahányan akarják, jut eszembe még nekem is maradt a szilveszteri malacsütésből söröm - az igaz cseh, nem nemzeti -, meg kéne már inni, mert rám romlik:(

te is eltévesztetted a felvonulás időpontját jut eszembe ismét a sörről, holnap lesz az igazi, a zöld kalpagos, szerintem többen is lesznek rajta, mint a beteg ordítozóson

Szent Patrick lesz
@habakuk000:

"meg kéne már inni, mert rám romlik:("

szerény segítségemet,ha felajálhatnám))

www.demotivalo.net//pic/1318747185-1sez_L.jpg
Három éve Szíjjártó meleg szavakkal nyalta körbe a Heinekent, most pedig rájöttek, hogy az ott egy vörös csillag. :)

vastagbor.atlatszo.hu/2017/03/17/harom-eve-kotott-strategia-megallapodast-a-kormany-a-heinekennel-akkor-meg-nem-volt-gond-a-logoval/

ON
@Gábris szomszéd: éreztem, hogy nem szabad megnyitnom a másodikat, hogy a francba lehet ilyen nyálas majomságokat hallgatni?
szerencse, hogy nem vagyunk egyformák

Ghymestől nekem ez az alap,

www.youtube.com/watch?v=LPo9wH5qspw

ha idegen kérne egy olyan dalt, ami a Kárpát-medencében élők méltóságát, 1000 évét kifejezné, ezt mutatnám

ez olyan népzemtiessschen ömlengő tudom, de akkor is
@gazoló: Azt tudtad, hoy az egyik oszkár díjas kislány is közel van a vízhez? :)

youtu.be/spF7C69xVaU
@habakuk000: Igen de van akinek ez akár felemelő is lehet. :)
@habakuk000: Szerintem nem ömlengő. Sőt szerintem büszkék lehetünk a kultúránkra a világ bármely pontján. :)

youtu.be/KJ5T0mld8Lc

Amúgy ez a rövidfilm nekem nagyon megható volt.
@Gábris szomszéd: nem a zene, hanem amit írtam

a zene maga a tökéletesség, az annyira szép, hogy leírhatatlan

hanem amit bele tudnék magyarázni, az lehet ömlengő:)
"Kormányunk levadássza a neki nem tetsző állampolgárait?"

Korlátlan lehallgatási tervezet, ormánypárti sajtóban nem is úgy. :-( Na persze. :-( A szöveg, az "ellenzék" szerint meg gumiszabály röviden a "bűncselekmény gyanúját megalapozó gyanú előállítása" tervezet. :-(

offforever.blog.hu/2017/03/18/kormanyunk_levadasza_a_neki_nem_tetszo_allampolgarait

Következő lépés a gyanúba bukottak adósrabszolgaságba döntése (pl. mint É-Korea, kikölcsönzi mondjuk a szó szerint "szív- és egyéb testrészt melengető - forrósító Dubaiba" a renitenseket rabszolga árban). :-(

Aztán jöhet a következő fokozat, nő ne vezessen autót, meg úgy általában semmit sem! :-( Aztán az első éjszaka joga, majd a csador - a sorrend mindegy. :-(

És hogy a másik nem se maradjon ki, narancssárga felmenők nélkül max. ha szakiskoláig juthatsz magyari parasztja, de az alapértelmezett sorsod az 4 elemi lesz. :-(
@habakuk000: Kűűd át "fénypostával"!!!:DDD
@gazoló:
Szia!
Éppen ezért jöttem ide, hogy szóljak, ki ne hagyd a nagy derbit.
Óriási buli lesz, már alig várom.
@habakuk000: Szíved joga minősíteni Hosszú Katinkát. Azt a kérdést azért tedd fel legalább magadnak, pénztároslőrinc, vagy Katinka "gazdagodása" a fontos téma?

Mert jelen poszt témáján túl (1. moszkovitya ki nem mondott tőmondata), a 2. most tervezett korlátlan rendvédelmi lehallgatási téma (eddig is korlátlan volt, csak a titkos szolgálatok létszáma volt a korlát - terv szerint a jövőben nem lesz az :-(), talán még a 3. Paks2 és a már szinte el is feledett 4. bombagyáros apanázs a "két hét alatt rend lesz wartburgos nuggernak" és főnijének. Ezek egyenként jóval súlyosabb ügyek, de igazad van Katinka se maradjon kibeszéletlen. :-(

Ja és az újabb ügy! OECD jelentés szerint kurmányunk a legfőbb gondunk (7 év alatt? észrevették, lehet hogy már korábban is?).

index.hu/gazdasag/2017/03/17/oecd_gazdasagpolitika/

Csak nehogy úgy járjon hőn szeretett kurmányunk mint a szerzetes a színes ólomüveggel. :-)

ferfilelek.tumblr.com/post/158540324830

És még félre is beszél. Látni a kompozíción fákat? Ennek ellenére, mintha azt mondaná.

Fák! :-)
@ornagy50: azt írja a Petschnig Mária, aki Zita is, -persze Soros diktál neki tollba - hogy amióta statisztika van, egyszer, még Rákosi idején volt olyan szintű beruházás állomány csökkenés, mint tavaly, viszont a Rákosi-féle a vas és acél országának felépítéséhez vezető túlzott beruházási lázat korrigálta, szóval az pozitív volt akkor.

a termelékenységünk folyamatosan csökken, a növekedésünk intenzitása is

ezek után még lenne nemzeti szíved az ellen sörének elfogyasztására?
@rdos: mindkettő

Tölgyesi mondta a Kálmán Olgának, hogy az orbánizmust orbán és az ország együtt hozta létre, úgy gondolom, ebben tökéletesen igaza van.

Nem kötelező Egyházasdengeleden ugyanazt eljátszani kicsiben, mint mészárosék nagyban. Ugyanez vonatkozik az uszodák környékére is.

Aki ezen rendszer bármilyen szintű továbbélésének támogatója, az gondolkodásom szerint bűnös, és számomra nem ér egy kalap szarnál többet, ezzel még pozitív is voltam, mert egy kalap tehéntrágya komoly érték a számomra.
@habakuk000:

Azt mondja egy közgazdász ismrősöm, ha nem lennének itt az autógyártók, akkor a magyar ipar nem létezne.
@habakuk000: Üsse kő!:Föláldozom magam!!!:)))
@rdos:

Valahol olvastam, hogy a Katinka a férjének is szeretne ekkora támogatást, de ez lehet, hogy csak a hírportál rosszindulattya.
@Mariann19:

Szasz,drága szurkolótársam)
De kinek szurkolunk?)

A csikieket bekészítetted a frigóba?)
A BL párosítás is legalább ennyire izgi lesz.
@habakuk000: Ezt az uszoda és promó ügyet nem követtem és nem is fogom. Ha ez az ingerküszöbödet eléri bátran ingereld magad vele. :-(

Elemi logika, még akkor is ha a Kálmán Olga meg a Tölgyessy mondta.

Ha az egész ország korrupt lenne, akkor kitől tud lopni az egész (korrupt) ország? Vigyázz a kérdésem becsapós. :-)

Szóval hogy az ország egésze és a bélsáros politikumunk egyaránt felelős, ezt kérlek ne told, mert ez a fősodrat üzenete (mint régen az eredendő bűn, miazmás)! Ha hiszed, akkor megkajoltad. :-( Jó étvágyat kívánok hozzá. :-(

Tudod mennyi munkám lehetett volna ha az elvárt végeredményt hozom ki? Sacc 3-4-szerese az eddiginek. Hiába magyaráztam megbízóimnak hogy a közlegelők példája (túllegeltetés) az a vízbeszerzésre is igaz. :-( És nem vagyok egyedül. :-)
@látjátok feleim szümtükkel: "Közös bennünk, hogy Obama lehallgatott mindkettőnket, viccelődött Donald Trump az Angela Merkellel tartott sajtótájékoztatóján." :)

index.hu/kulfold/2017/03/17/usa_nemetorszag_ket_jo_barat/
@látjátok feleim szümtükkel: Csak úgy kérdezem, a férje alatt úszott jobban vagy a kislaci féle (erről-arról) hírös magyari edzők alatt?

Egyszerű üzleti döntés. Azt a szekeret tolom, amelyik jól teljesít. Szerintem, de mondom a részleteket nem ismerem.
@látjátok feleim szümtükkel: most sem nagyon létezik, német, svéd leányok élnek és dolgoznak, de tényleg nagyon komoly baj van

a Zita asszony is azzal kezdte, ami a szívfájdalmam, 2010-ben orbán akkora társadalmi és nemzetközi támogatottsággal rendelkezett, világgazdasági szempontból olyan jó körélmények közé került, hogy a nyolc év alatt modernizálhatta, versenyképessé tehette volna az országot, csinálhatott volna egy valódi magyar csodát

persze csinált így is, nincs ember a Földön, aki ilyen szinten tudott visszaélni a zemberek, cégek, szervezetek bizalmával, a mocskos kurva anyját a söpredék fejének

na, fölidegesítettem magam, megyek inkább zöldségeshez:(
@habakuk000: Kösz jólesik,mármint odakünn)

Nyelvlecke híján egyből rányomtam a "ne(ne barom igyál)-ra,amivel egyetértettem azzal,hogy nem vagyok még 21 éves a névnapomon)

"Ne" bacd föl a zagyadat))
@rdos: Tölgyesit a magam véleményének megerősítésére hoztam, vagyok olyan nagy fiú, hogy legyen kialakított gondolatvilágom, s ne papagájként ismételgessek mások fejéből származó elméleteket

szóval, ha pl a fideszben, az államigazgatásban, a legutolsó önkormányzatban nem ugyanaz az elvtelen korrupt világ lenne az elfogadott, akkor talán el lehetne gondolkodni a miérteken, s felelősségre lehetne vonni a filiszteusokat pl, ellenkező esetben maradunk mi

amúgy meg kurvára rühellem, hogy vitákban már a seggem lyukán is az az érvelés folyik ki, hogy beetted az ez és az karaktergyilkolászását, fősodrat üzenetét, stb

így lesz semmittérő gazemberekből megváltócsaktőlefélorbán vagy hazánkatmegvédőfélisten
@habakuk000: A "Tölgyesi mantrát" már jóval a módszerváltást megelőzően szugerálták belénk, ezért hiheted saját gondolataidnak. A kurvákat a rühöt és indulataidat felesleges belekeverni, de nyilván ebbe sem szólok bele (szabad akarat, meg hasonló vizilófiai dolgok), csak megjegyeztem.

Egyszerű kérdésem továbbra is áll. Ha van tolvaj (erősen úgy tűnik van), akkor szükségszerű-e avagy nem, hogy valaki - valakik károsult(ak) legyen(ek)?

Csak olyan "apróságokra" utalok, hogy rezsit csökkent 5%-al, kőolaj ára csökkent 45%-al. :-(

Amúgy igazad van, a pincér meg nem adózott a jatt után. :-( Meggyőztél. Ez a fő bajunk. :-)
@gazoló:
A Pick Szegednek, mert ott van a nagy szerelmem, Kallmann, a mi Jonasunk.
Mit mondjak a csiki sörre? Nem keverem a nemzeti érzéseimet mindenféle külhoni érdekekkel.
Maradok a Radebergernél, mert járt utat el hagyj.
@habakuk000: nagyon igaz! "2010-ben orbán akkora társadalmi és nemzetközi támogatottsággal rendelkezett, világgazdasági szempontból olyan jó körélmények közé került, hogy a nyolc év alatt modernizálhatta, versenyképessé tehette volna az országot, csinálhatott volna egy valódi magyar csodát"
Ezt pedig ugye, Gyurcsány biztosította neki! :)))
Rengetegen ütik gyurcsányt azzal (is), hogy miatta van 2/3-a orbánnak! Én mindig azt mondom ilyenkor, hogy nem a 2/3-al van baj, hanem azzal amire használták!
@rdos: mulatságosnak tűnik, de igen, ebben a Tápéi furfangosoktól a Sobri Jóska féle betyárvilágon keresztül Kádár-féle háztájik és gmk világán keresztüli jatt nem adózáson szocializált társadalmi normáink a felelősek

természetesen rengeteg becsületes ember él ebben az országban, sőt az újszülötteket sem tenném felelőssé orbánunk rémtetteiért, de kinek-kinek kedve szerint szabad gondolkodni, ha véleményed szerint a "mi" -be ők is beletartoznak, akkor sajnos tudomásul veszem, hogy ilyen pongyolán tudok csak fogalmazni, mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa
@punkfrog: basszuskulcs, direkt provokálsz? mondd, hogy direkt, könyörgöm, mondd:)
@Mariann19:

www.radeberg.de/inhalte/radeberg/_inhalt/startseite/startseite

Akkor hajrá Szeged és előre a radebergi úton)
De hamar elfelejtetted szlovén szerelmedet Bombacot?)
@gazoló:
Bombac rútul elhagyott minket, hitszegővé vált, az meg nem az én műfajom.
Láttam ellenünk játszani, elég halovány volt, így hát nem is kell sajnálni.
Egy dolog biztos, hogy jelenleg a szegediek tudják a legizgibb meccseket produkálni.
@habakuk000:

" nem az volt fura, hogy szidják, hanem az, hogy orbán szemétségeihez hasonlókat róttak rá "

Szlovákiában nemcsak a parlamenti ellenzék kritizálja folyamatosan a kormány munkáját, hanem az újságírók és a civil szervezetek is.
A szlovák köztévé, rádió politikai műsoraiból az utca embere naprakész tájékoztatást kaphat minderről.
Itt nincs kormánybarát médiabirodalom, ami megvédje Ficoékat.
@Mariann19: D

Azóta sem megy neki a játék,mintha megátkozták volna(
Csak nem te?))
Szintén jobban kedvelem az építőknél a szegedieket,több bennük a tűz és kreatívabbak,na és a 'pásztoruk))
@gazoló:
Pontosan.
Tele vannak azok a fiúk hévvel, az utolsó percig hajtanak és bizonyítanak.
Látod, ez az amiről néha szóltam, hogy a sportolóknak meg kell hálálniuk ilyen játékkal a mi ragaszkodásunkat.
index.hu/mindekozben/poszt/2017/03/18/az_amerikai_kulugyminiszter_belefaradt_a_kulugyminiszterkedesbe_ugyhogy_fogta_magat_es_hazament/

Ezen a híren egy kissé elgondolkodva felmerült a kérdés, nem lehetne jogi keretek közé tenni, hogy csak az vállalhat választott közfunkciót, képviselőséget, aki egészségi alkalmasságát orvosi papírral igazolja amikor bejelenti részvételi szándékát? Mert ha így folytatjuk, tele lesz a világ alkalmatlan vezetőkkel. Közben meg még egy takarítói álláshoz is pályalakalmassági vizsgálat kell. Nem fordítva ülünk a lovon?
@Eszter68: nem érted a furaságot.. ugyanazokat mondták rá, mint itt orbánra

Kutya úr jól van?
@Eszter68:

az előző neked ment volna,de jó lesz a kutyafannak is)
@gazoló: az én kutyámnak nagyon jó ízlése van, a csinos nőket kivétel nélkül kipécézi magának simogatásügyileg
@habakuk000:
A mai világban olyan magas az ingerküszöb, hogy már csak a háborútól félünk.
A fentiek marginális problémák ahhoz képest.
@Mariann19: ühüm, marginális a kerítés, a leomló vakolat, a lehallgatás, az alkotmányos kts, a korrupció, ilyen csupa csuda marginális világban élünk, ja...
@habakuk000: Kedves Haba! Csak beszélgetünk. Nincs miért mentegetőznöd. :-) És nincs jóformán senki választókorú aki ne jattolt volna. :-( Szóval nincsenek fehérek, csak a szürkének vannak árnyalatai. :-(

Ettől a nagy(? remélem igen) többség számára ez nem jó. Annak sem aki "kedvezményezettje" a jattnak (persze minimálbér utáni jattal a nyögdíj :-( is jár, szóval ez nem az az "üzlet" mint pl. a privatizáció). Pár napja volt valami paraszolvenciás felmérés a betegek és az orvosok nagy többsége a polgári rendet tartaná jónak. Ez reményt keltő. :-)

Csakhogy ez a tettestárs szöveg a privatizátoroktól és a megmondó embereiktől nem kissé fals.

Együtt loptuk el a gyárat, mondja a privizáló a melósoknak. Az állítás igaz? Igaz. Privizáló a gyárat, a melós az alátétet a pénztárcában, a fúrószárat a cigis dobozban és a smirglipapírt a cipőtalp betét alatt "privizálta". A főállású komisszár meg a gyárat privizte kárpótlásijeggyel, bankhitelle, amire a fedezet a gyár volt, ... volt pár "legális jogi technika".

A bolseviki - zsarnoki mintázat ma is áll sajnos. A "léc olyan magasan van" hogy senki se tudjon átugrani rajta, a cimbinek meg elnézik hogy "átszalad alatta". Ezt hívják zsarnokságnak, amikor a hatalom a saját törvényeit sem tartatja be.

De ettől nehogy már a kizsákmányolt tömeg tettestárs legyen!

Kis kitérő, hogy miért ez a minta alakult ki janibá országlása alatt és miért nem a csaui, vagy kimdzsonguli? Meglehet soha nem fogjuk megtudni, de 1956 után az szojvet-orosz túlélő megszállók legbutábbikának is leeshetett a tantusz, hogy nem az gaz imperialisták ellen öldökölt Szuezben hanem egy "tesónál" fegyveres vagy fegyvertelen civileket lőtt halomra. Hogy ennek mekkora trauma hatása lehetett a hivatásos és sorállomány között? Saccra nem kicsi. :-( Felteszem felfogták Ivánék valami fifikásabb módi kell, nem az É-koreai, ahol is tényleg még a vasbeton gépalapot is lopják. :-(

On.
@Mariann19: marginális az a 38 milliárd is, amit 6-án jelentetett meg a kormány, mint a "rendkívüli migrációs nyomás kezeléséhez kapcsolódó feladatok" kezeléséhez azonnal szükséges plusz pénz

a tao istentudjahány milliárdja meg csak hangyatojás, ja, hogy 20 30 kilo ember jól szórakozzon,
@habakuk000:

Haba! Az emberek kis hányada van csak tisztában a magyarországi viszonyokkal. Az ingerküszöbük is magasabb.

Kutya úr otthon van. Gazdáit boldogítja. )))
@Eszter68:

"Az ingerküszöbük is magasabb."

Elírtam...alacsonyabb.

Eszter68 (törölt) 2017.03.18. 16:50:53

@gazoló:

))))))

A miénk a puszilgatásra allergiás.
@látjátok feleim szümtükkel: A próféta szóljon belőled. :-)

Szerintem az meg egyenesen vicces hogy simlicskától tartanak holott a külföldi nagyhatalmi szál (az orosz - ukrán maffia vonal min. 8. éve orosz pórázon tartja túl kedves vezetőnket, csak a vak nem látja) az biza valószínűbb. :-(
@Mariann19:

Nem kell szégyenkezni a Szegednek,nyerhető lehetett volna a meccs!
Mikler folyamatosan óriási formában,de Sierra sem volt piskóta.(ennek is örülünk)

'Kálmán Jónás is mutatott szívmelengetőket,de neki Palmarsson volt az ellenpontja!
Jól jöhet a jobb gólarány a végén)
További szép estét!
@rdos: te bakker, kéccer fosod össze magad, pedig csak egyszer láttad ferit, kéccer meg összefostad magad, ha megláttad a gecit:))
@rdos:
"De ettől nehogy már a kizsákmányolt tömeg tettestárs legyen! "
Pedig az!
Mindenki azon a szinten és azt lopott ahol volt és amihez hozzáfért.
Ráadásul voltak, akik nem loptak! Na, ők nem tettestársak.
És egyébként is vigyázni kell az ilyen megállapításokkal, mert hamar visszaüthet!
@habakuk000: szerintem téged Gyurcsány provokál!:)
@punkfrog: Teoretice (sajnos) igazad van. Számoljuk azonban össze azonban az okozott kárt is. Mariannak egyszer már elküldtem xls-ben, a teljes magyari privatizációban emlékből olyan 8-9 ezer jóeftárs vett részt. Ők ültették le - rabolták le a hazai ipart, meg amihez még fértek. :-(

Mindenki másnak csak szó szerint csavaralátét jutott, már ha ettől jobban érezte magát. :-(

És valóban voltak akik nem loptak.
@Eszter68:

kösz szeretem)

Ciki vagy nem,ilyenkor tavassszal Halász Jutkás cuccokat szoktam hallgatni a Koncz Zsuzsis "forradalmiak után:

www.youtube.com/watch?v=CLd_5PKKuyc&list=PLE3FDcKx4zMM0y-mLlZzaUiBeFCN6dJc2&index=71

De tetszett a tegnapi Parov Stelarotok is)

..........
www.youtube.com/watch?v=kLVz8hhxB68
@gazoló: francot, a kutyánk kedves, nem domináns , az igaz gátlások nélkül szólít le bárki neki tetszőt az utcákon
Tanulhatnék tole
@punkfrog: nem vagyok olyan nagy ember, hogy a messiás rám pazarolja értékes életének bármelyik pillanatát is
@habakuk000:

egyre inkább látom az ember az állatokat figyelve tanulhat a legtöbbet,szeretem a tengernyi videócuccost róluk a fácsén,a kuttyaidnak meg egy nagy simmi innen messziről)
.....
tagának me bocsássál meg,nem tudja mit becél)

www.facebook.com/nebazzhungary/videos/1788783828115514/
@rdos: alátét jutott, de ha lett volna lehetősége, vitte volna a gyárat is!:(
@habakuk000: most viccen kívül, úgy gondolom te értékeled túl Gyurcsányt!
@punkfrog: 2 privit láttam valamennyire közelről. Mindkettőben felajánlották a melósoknak - alkalmazottaknak a dolgozói részvényt. Olyan kondíciókkal hogy a hülyének sem érte meg. Aztán az utolsó pillanatban változtak a kondíciók. :-( Egyszerűen át lettek verve a palánkon. :-( Érteni vélem hogy másképpen gondolod, de erre esélye nem volt az akkor is és azóta is kizsákmányoltaknak. :-( Ezen kár filózni. :-(

Utolsó érvem, ha a menyasszonynak töke lett volna ...
@rdos: a melósnak az alátétet volt lehetősége ellopni, megtette.
ezt a cselekedetét nem menti, hogy közben ellopták a helyet ahonnan lopni tudott.
a Csepel Művek széthordását láttam, hallottam, tapasztaltam. Na nem az igazi nagy lenyúlásokat de hihetetlen történetek voltak.
És ezekben benne voltak a melósok is. akik például 'átköltöztették" ( magyarul: elloptàk) egy komplett eszterga üzem összes gépét egy éjszaka alatt egy másik csarnokba, némi baksisért (az ő szintjükön kb. egy havi fizuért)!
aztán 1 év múlva csőd, mert aki ellopatta a gépeket, üzletet már nem tudott szerezni hozzá!
és ez csak egy piti, akkori szinten kb 50 milliós lopás (spontán privatizáció) volt.
@punkfrog: lehet, de mit csináljak, ha hat rám a langlelku demokrata. Aki annyira demokrata, mint ide Lachaza.
Aki a nép minden rezdülését, legapróbb sohajtasat is szolgálni kívánja. Arról, hogy a nép az ő értelmezésében minden ötödik ember közül csak egyet jelent nyugodtan el feledkezhetünk a 98%-ok orszagaban.
De túl szép idő van gyurcsanyozni, amúgy is a másikon fajintosan lehet komcsizni.
@punkfrog: nem is kellett kockáztatni. A gmk hivatalossá tette az állami tulajdon magáncélú használatát. Csak arra kellett vigyázni, fő munkaidőben ne fáradjon el túlságosan a jomunkas ember
@punkfrog: Bocsánat ne keverjük a spontán privatizációt (ami az akkori jogrend szerint törvényes volt, azaz kockázata a komisszárokank semmi) a sima köztörvényes lopással (ahol is le lehet bukni és a balhét a melós viszi el - Te mondád 1 havi bérért).

Ha ez szerinted pariban van akkor a wiszkis rabló reinkarnisa vigyázzon a bankbetétedre. :-)
@rdos: te tényleg nem akarod érteni!
a melós együtt lopott a tulajjal! ugyan úgy benne volt ő is! azt ugyan nem vette észre, hogy akkor is átbaszták! de ez nem mentesít senkit.
nem az összeg nagysága a lényeg!
@punkfrog: Tényleg nem értelek. Mi számít ha nem az összeg nagysága?

Példád általánosítva. Legyen. Mind a kilencezer cégnél ez volt a mintázat. Melós a tulajnak ellopja a tulajdonát (rendkívüli értékcsökkenést plusz bónusz biztosítás összegét tulaj felmarkolja, majd becsődöl, mert nincs mivel termelnie). Melós, mind a kilencezer gyárból egyhavi svarccal elmegy fél év munkanélkülire, él mint "Marci hevesen", majd mikor el szeretne helyezkedni kilencezer becsődölt gyár a lehetséges munkaadó. :-( Kapott egyhavi svarc bért, járt volna neki 1 évi felmondás, piszok nagyot kaszált és "piszok nagy kárt okozott". :-( Magának. :-(

A tulaj a megmentett svarc és legális léből vett egy nem kicsi birtokot, majd rájön hogy nincs víz a termesztéshez, megkeres hogy "csináljak neki vizet", visszakérdeztem hogy jól van főnök, de mit termesztünk, mit szeretnénk termeszteni, még egyszerűbben mennyi a vízigény? Mire mondta, azt ő nem tudja, találjam ki (ugye itt fejeztem be a vele való foglalkozást, amatőr meccs, vegyen benne részt aki akar)! Megtörtént eset, annó a(z általa) lerabolt céget is megtaláltam. Szerintem az ebül szerzett "birtokát" is el fogja veszíteni, mert csak a zsiványsághoz ért. :-(

Ez csak a komisszár mintázata. A melósé ismert, megtanul dajcsul, aztán elmegy nyugatra. :-(
süti beállítások módosítása