Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.03.11. 11:46 Fabius

Az olimpia bukó után bevetik a lopó-szorzót?

Érdekes jelenségre kaphatjuk fel a fejünket az olimpiai álmok szétfoszlása után: mintha másik dimenzióba léptünk volna, ahol hiperinfláció sújtja az állva maradt két állami gigaprojektet, a Puskást és a vizes VB-t.

A nolimpia még ki se esett a kormányzati szájakon, mikor egyszer csak aszonták: akkor a Puskás nem 100, hanem 200 milliárd lesz, köszi-puszi. Azóta meg úgy tesznek, mintha a százat soha senki ki nem ejtette volna a száján, sőt.

A vizes VB azóta naponta, de van, hogy naponta többször drágul. Gyaloghíd másfeles, szállásköltség kettes szorzóval, és akkor még csak a jéghegy tetejét karcolgatjuk. Mindenesetre úgy érezheti magát az egyszeri halandó, mintha Venezuelában élne hiperinflációtól agyonvágva. Vagy az "alkotmányos költségektől" terhes Magyarországon, ugye, ahol ennyire hülyék és nem tudnak tervezni, vagy ennyire hülyének néznek minket.

Esetleg ez mind egyszerre.

Mert azt elég nehéz elképzelni, hogy a szervezőbizottság figyelmét "véletlenül" elkerülte, hogy a VB idején Forma-1 futam és Red Bull Air Race is lesz, ami minden évben azonos időszakban szokott lenni. Erre meg turisták tízezrei érkeznek ide, a légi verseny miatt évek, a Forma-1 miatt évtizedek óta. Két dolog sokkal valószínűbb ennél:

1: Úgy gondolják a több kisebb falatra osztott költségnövekedés jobban lefér az adófizető-választó torkán, mint az egy nagy.

2: Az olimpia bukó után, a szájból kiesett képzeletbeli falat fölötti kesergésben új lopó-szorzóval számolják a költségeket.

Akár hogy is, annyi legalább biztos, a történtekkel, a költségek elszállásával, a hülyének nézéssel és arcátlan hazudozással egyértelművé tettétek, mekkora felelőtlenség lett volna titeket hagyni olimpiát rendezni.

266 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr2512329429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Red Bullt majd jól betiltják, szokás szerint.
A nép meg ne ugráljon, mint külső befolyásra törekvő, mert
"„A helyi közhatalom zavartalan gyakorlásához […] nélkülözhetetlen, hogy az önkormányzatok a rendeleteik előkészítését külső befolyástól mentesen végezzék, azaz csak a képviselő-testület szervei és az önkormányzati képviselők vegyenek a jogalkotás folyamatában részt.” Pont.

mno.hu/belfold/civilnek-kuss-a-neve-derul-ki-a-kecskemeti-polgarmester-levelebol-1389757
Szózat lopókhoz

Légy Viktor-hívő rendületlenűl, oh Magyar!
Lopjál el mindent, amit csak akarsz!
Te csak szavazz rá örökkön-örökké:
Ő éltetőd, s ha ha lebuknál, megvédene majd.
..másfél millió káposztafej,
hibbant elméjú hatalmasok,
mocsár e táj és a varangykirály
ünnepli, amit alkothatott........
@mikimackó: 15-én csak elmondják két fütyülés között, ezt pl lehetne röplapozni, mint anno a Landerer félét:)

ez a varangykirály találó, bár szegény tisztességes békák nem érdemlik meg az összehasonlítást
@mikimackó:

Ez jó egészben is:

Miért basszátok szét az országomat,

Miért rúgjátok hasba az ápolót,

Miért ültetitek szamárpadba a tanárokat,

Miért szarjátok szájba az álmodót?

Ti még a Sátánnak is túl gecik vagytok,

Még ő is megvet titeket,

Mert a Sátán bátran vállalja magát,

De ti hívőként lettetek hitetlenek.

Másfél millió káposztafej,

Hibbant elméjű hatalmasok,

Mocsár e táj és a Varangykirály

Ünnepli, amit alkothatott.

De ha lepihentek a büdös sárba

Ugyanúgy, mint a népetek

Én pióca leszek a pusztulásban,

És szívom majd a véretek.

Asszem Kiss Tibi megválaszolta Tusványost.
@habakuk000: elsőre azt olvastam,hogy lehet röplabdázni
Basszus! Milyen kormány az, amelyiknek a tagja arra is büszke, hogy kevesebb adót szedtek be 2016-ban, mint 2015-ben?

mfor.hu/cikkek/makro/Tallai_arra_buszke__hogy_10_eve_nem_szedett_be_ilyen_keveset_a_NAV.html
nem tudom, hogy a Momentum pártként mire viszi majd (én drukkolok nekik!), de minden alkalommal, amikor egy-egy sporttal kapcsolatos fideszes pazarlásról és lopásról olvasok, hálával emlegetem a nevüket, hogy legalább az olimpia nevű rémálmot nekik köszönhetően sikerült megúszni.
@penna: csak ne okozzon kellemetlen meglepetést
Nekem a lopó-ról a lopótök jut eszembe.

mek.oszk.hu/02100/02115/html/3-1370.html

Jelen posztról meg az jutott eszembe hogy "lopótök lopó" (ő az elkövető), vagy "lopott lopótök" (ami meg az elkövetés tárgya). Ez utóbbiról gúgliban nem volt találat, vagyis "lopott lopótök" az nincs is (ha a gúgli nem ismeri :-)), de a kicfijúkból kinézem ezt az "újítást" is. :-(
@penna: A momo, aki ov-ról nyilatkozik elismerően? Hogy tehetséges politikus? Miközben a politika a köz ügyeinek előmozdítása lenne? Pfff... Hasfelmetsző Jack meg hatékony tehetséges sebész?... Hm, én még kivárok. Elismerem, hogy normális dolgokat is mondanak, de ez a fenti valahogy átértékeli....
@látjátok feleim szümtükkel: Persze. Miért? Miről nem hazudott?

Egy eddig biztosnak látszik, az az új maghasadásos technológia amit ide szándékoznak hozni az oroszok az még sehol sem bizonyított üzemi körülmények között. :-( Azért ebben bízhatunk, mert finn barátaink ugyan belemásztak egy hasonló technológiába (jóval előrébb tartanak mint mi), de kijelentették, ha nem lesz jó és tartós üzemi tapasztalat az új technológiáról, akkor ők biza a készültség magas foka ellenére leállítják az épülő ruszki atomerőművüket.
@whatsoever: edig tehetséges, tehetségesen irányítja a juhokat
@whatsoever: tényleg tehetséges. Aljas gazember, az igaz.
@whatsoever: Igen azóta hogy moszkoVityát fényezte a főmomós, én is igen gyanakvó szemmel nézem őket. :-(

Amit meg végképp nem értek (és az 199O-es fityisznél sem értettem ogy választáskor), ha valóban jobbítani akarnák közállapotainkat, bejelenthetnék, hogy a parlamentbe ugyan be akarnak jutni, de kormány szerepet a napközis fiatalokkal nem vállalnának, keresnek erre tapasztalt szakikat (199O-es szfvári recept a helyi önkormiban).

Csak hogy még érthetőbb legyek. Mikor az utolsó napokat az isipadban töltöttük és lassan már végzett félig geológus emberek voltunk, mondta az a pár jó tanárunk.

Majd 15 év ipari gyakorlat után bátran mondhatjátok hogy geológus szakik vagytok, előbb nem. Addig (munkahelyeteknek kisebb-nagyobb kárára, később kisebb-nagyobb hasznára) csak "tovább tanultok". Igazuk volt a jó tanárainknak. :-)
egyébként sajna sejteni lehetett,hogy a momot ütni fogjátok
Ami még eszembe jutott momo és ígéretei kapcsán ha mán annyira ejrópéerek az új ifjú titánok (ügynökakták). Van itt még valami nem is kicsi "tumor", ami a sztálinizmusból maradt itt és a legtöbbeknek fel sem tűnik. :-( A parlament jogalkotási gyakorlata. :-( Ami főleg az önálló képviselői indítványra hozott "plenáris rábólintás" óta viccnek is rossz. :-(

Működő parlamentben a plenáris ülés az csak egy dísz. Az érdemi jogalkotás csak és kizárólag a bizottságokban történik. Amire ott rábólintanak (jellemzően igen alapos előkészítés után) arra a plenáris ülésen, ahol jogerőssé válik, csak rábólintanak (az a szokvány, hogy nem okoskodnak bele, hiszen a bizottságban jobban tudják), és ha csak öten vannak a plenáris ülésen, az akkor is jogerőssé válik.
@PeniValdes: ha egyszer ez a momos manus a mumus!
@rdos: jellemzően igen alapos előkészítés után...
a költő után szabadon:

,,...Duma-parti palotában
Bent a parban lamentálnak
Mennyi láma, mennyi pancsen
Elosztják azt, ami nincsen...''
@rdos: Szakértői kormány? A jobboldal ilyet szeretne... Albániában!
@taga20: Sózat: Hazudnak rendületlenül...
@taga20: csak a binyiglisekkel vigyázzon taga bácsi!

dru.pl/stuff/kolarka/kolarka_12.jpg
@graphics: Érveid hatására (az utolsó előtti-előtti-előtti, azaz hátulról a 3., na az volt az igazán ütős érved:-)) megváltoztatom a véleményem. :-) Igen, igazad van, jobb nekünk ez a posztsztálini parlament és ogy. :-(

Grafikád 720x350 pixel monokróm?

en.wikipedia.org/wiki/Hercules_Graphics_Card
Idült stadionitisz. -- mondaná Dr. Bubó.
@graphics: hu bakker, a csajnak miért vannak vonalak a combjain? csak nem elverte valaki egy küllővel?

én nem bírom a szado-mazot:)))
@rdos: Nem jobb, á dehogy! tegnap olvastam Albániáról. Berisha tényleg ezt szeretné.
@Gábris szomszéd: aszt még nem olvastad, hogy vona búza?

ako biztos igaz is:))
@habakuk000: te elég retrosan nyomod haver:)
@taga20: fogalmam sincs a vonalak eredetéről. Valamiért fel sem tűnt.
@rdos: Volt ilyen. Papírfehér monitor fekete betűkkel, Hercules kártyával. Aztán egy második monitor lett belőle egy kétkártyás rendszerben. Akkor még nagyon új és drága vt a 19"-os monitor (képcsöves persze).
@taga20: izaura tv-t nézek, csodálkozol?
@graphics: te mit nézel? a fémet?

szerinted viagrára má ne kölcs!:))
@graphics: Nekem sárga és fekete volt (hercules). Látom Te sem ma kezdted. :-)
@habakuk000: van, aki még tv-t néz?
A magyar műsorok olyanok, hogy azt csak az nézi végig, aki nem tud elmenni a tv elől és kikapcsolni sem tudja (pl. ágyhoz kötött nagybeteg). 10 éve elajándékoztuk a tv-t és nem bántuk meg.
@taga20: nekem még nem kell semmilyen fickósító vegyszer. 17 hónapos lesz a lányom :)
Látom Veletek ma nem lehet komolyan beszélgetni. :-) Ám legyen! Azt tudtátok hogy régen minden jobb volt? Még a szelfi is. :-)

regenminden.tumblr.com/post/145707410677
@rdos: Zöld hátterű volt az első és fénye zöld betűkkel. 3.1 Dos, koproci, AutoCAD2.6 nem tegnap volt, de az AutoCAD-et pelenkás kora óta ismerem.
@taga20: Elég jó csaj a felesége és van egy fia is. :)
@graphics: egész héten nem láttam tv-t Dortmund meccs volt, most megy a kedvenc sorozatom a Szent ég.
@Gábris szomszéd: nem érv hanem tény megállapítás
@Fabius: Pörög a lopó-szorzó.

Csak a szokásos – 3,8 milliárd forintot fognak eltapsolni a vizes vb ünnepségeire

alfahir.hu/2017/03/11/vizes_vb_dagaly_korrupcio
@rdos: Nem beszélve Claudia Schifferről és Aishvarja Rai-ról sem. Tényleg jobbak voltak...
@habakuk000:nem:)

remélem azé nem az endivajda féle humor tévét nézed!:)

www.youtube.com/watch?v=s1JWqnYeOAU
@habakuk000: Akkor Föld S. Péternél legyél kedves reklamálni. :)
@graphics: gratulálok, de én a helyedben azé elbeszélgetnék a gázleolvasóval:))
@taga20: Már próbáltam beszélgetni a kebleivel, de nem vette az adást :)))
@graphics: Akkor Te győztél. Nálam (emes) DOS 3.30 volt az első PC-s oprendszerem, kedből 2.62 volt az elsőm.

Viszont ha a hátteret sárgára - ámbrára váltottam, akkor a betű színe a vonal színe fekete volt, ami akkor "földre szállt mennyei királyság" volt. :-)
Fürdetés következik. :D
@Gábris szomszéd: na ne gusztustalankodj!
tolnád mi, mint a lopott biciglit cigány?:))
@graphics: fél hétkor?
ne vetícs! előtte el kell mosogatnod, valld be!:))
@taga20: én hűséges típus vagyok. :)
@Gábris szomszéd: ja, mint kulcsárgergő:)

ismerem a fajtádat! alamuszinyuszi nagyot ugrik:)))
@ornagy50: ez olyan nyuggernyanyás volt.
valami értelmeset nem tucc írni?:))
@látjátok feleim szümtükkel: a mi pógink pont ugyanezt vágta az arcunkban, amikor rákérdeztünk pár sunyi ügyére. ezek szerint tényleg van központilag kezelt válasz-silabuszuk
@ornagy50: köszönjük szépen! :)

Viszont kívánom neked és szeretteidnek!
@taga20: Asszonykámé a konyha.
@graphics: aszt jó látom, hogy a fürdetés babán sikerült?:))

apu, bonthacc egy sört:))
@taga20: en enni szoktam furdetes után, mindig olyan sok energiámba kerul
@habakuk000: na ne süketejj! te fürdeted minden nap a kutyáidat?:)))
@rdos:
minden normális oktató, de főképpen az egyetemiek így csinálják, persze a megfelelően integrált gyakorlati oktatás sem árt a normál disciplinák idején...

és bele kell, hogy férjen az is, hogy minden hallgató megismerje annak a "mesterségnek" a történelmét amiben profivá akar válni mezei példával egy robotosított automata forgácsoló gép előtt megismerni a 36 sebességfokozatú szíjhajtású eszterga működését úgy, hogy kellően tűrésezett munkadarabot kötelező rajz alapján legyártnai és persze időre!!!

és a kézi hántolást is gyakorlatban

kis tréfa sosem árt...

brühüyyy
kkk

és az okos telefonokhoz a kötéllel rángatott telegráfokat és azok közvetítő láncát...hegyen völgyön

a geológust meg felzavarni egy meredek hegyoldalba az erdőben, hogy ott jelöljön be egy megépítendő útvonalat annak összes karakterisztikájával
@Rodeo36 11: az inkább a geodeta, bár Fehérváron olyan iskola is volt
@habakuk000: hát haver, ebből nem lesz pletyka:)
@habakuk000:
OMG!!! mea culpa, mea máxima culpa...andando a morte suicidandome

brühüyyy
kkk

equivocar é il diretto umano
@habakuk000: te vagy finnyás? mikor múltkor mesélted el, hogy a kutyáid, hogy mocskolják össze a verdádat!

mohamed meg kapja be a csadoros faszomat:)
@Rodeo36 11: ebből a bruhuhut sem ertettem
@taga20: az autó nem finnyás, az tény
Az is, hogy nem simogatom, mint a sok majom szivszelhudeses,
@taga20: mi bajod van neked Mohameddel? Szerette az illatos nőket, mi ebben a rossz?
@habakuk000:
meg kellene fürdened hozzá latin szapannal... és spanyol vízben

valami olyan akar lenni, miszerint bűneim okán eldobom éltemet (natgeo...)

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
éééééééééééés mi van a burka alatt?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: nem ártana, egész nap fetrengtem az ágyban, el is faradtam veszettul
@Rodeo36 11: azt nem tudom, de egyszer puccos angol turistan volt olyan lukas zokni Isztambulban, hogy öröm volt nézni.
Labmosas ide vagy oda, elég lábszagúak tudnak lenni a mecsetek
@habakuk000:
neked egy jó gőzfürdő vagy egy Igal-i gyógyfürdő hiányzik és természetesen egy jó kis iszappakolásos masszázs...de aludni nagyon egészséges...tudod ugye "brittudósok" kikalkulálták, hogy bizonyos életkor felett a napi minimum alvás fekvő helyzetben!!!! 7-8 óra és az egészséges...a lábtámasztós fotel nem ér

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: az a helyzet, nem nagyon kedvelem, hogy idegenek hozzam nyulkaljanak
Aludni tényleg nem artana
@Rodeo36 11: "geológust meg felzavarni egy meredek hegyoldalba az erdőben, hogy ott jelöljön be egy megépítendő útvonalat" :-) Ez a geodéta lesz, de azért díjazom hogy szagmai épülésemet egyengeted. :-) Köszi. :-)
@habakuk000:
röhögény a szimbólikus mosdás...viszik kis tálkájukat és két újjal a középső és mutató val amit benedvesítenek "kimossák" a ...na ott ahol a bementek kijöttek...hasra esés előtt amit persze imaszőnyegen kell..., meg ugyanazzal a két újjal benedvesítik a szandálos lábukat a lábujjak között (a jelkép jelképe)

és erre vannak a füstölők meg az illatos olajok (olvastad a byblos -t??? Jézus teste...) a sivatagban nem igen van úszómedence, sőt a lavór is lexussz

brühüyyy
kkk
ott homokosak maradnak
@rdos:
azért a haba után ez már a második!!!, kéccer nem leszek képes megöngyilkolni magamat eme hat almás elbaszásom miatt

miau miau miau kul papapapapa
brühüyyy
kkk
@taga20: Na. Akkor most a "mocskolódó" kutyások ne figyeljenek. :-) Kiccicás tartalom jön, ezúttal tényleg kismacsikkal. Kommanós az egyik akárki megláthatja. :-)

geceleriacikangenckiz.tumblr.com/post/146814750866
@habakuk000:
akkó' Yacuzzi

kucci kucci

brühüyyy
kkk
@habakuk000: haver, pedig felhúztam a gumikesztyűmet, hogy a kis prosztatádat megmaszirozzam:))
@taga20: rendezd le ez irányú álmaidat Angyal haveroddal, feléjük most úgyis divat mostanság, ahogy tájékozódom a kiráyi médiából
@rdos:
ezek a cicák törökül hancúroznak? és a lézerdzsoni honnan érkezett a téglába?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Nem hiszem el hogy nem láttál hálivúdi krimiket, kommanós filmeket és lézer irányzékot, szóval tovább nem magyarázom :-)

Törökül is ért a macsi a hangos "F" betűből, lehetőleg úgy hogy a fog is látszódjon. :-)
@habakuk000: haver, ne legyen pontosabb a tájékozódásod.

mellékesen, aki a geci szarcunamiját nézi az egy barom.
Lopószorzó, elvesző kösszpénz jelleg és kormányzati szintű paranoia. Azt hisszük hogy ennél nincs lejjebb. :-(

Szó szerint a seggük kilóg a gatyából, de izmoznak az egész világgal. É-Korea. :-(

index.hu/kulfold/2017/03/11/csak_ugy_izzik_a_levego_a_koreai-felsziget_korul/

Közben nézem, az egy Kínát leszámítva É-Korát elkerülik a népek mint a pestisest. :-(

www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:127/centery:40/zoom:5

Remélem hogy tovább nem "fokozódik a nemzetközi helyzet", hogy nagy tudású klasszikus külpolitológust idézzek. :-)
@rdos: azé a kínaiak is elmehetnek a kurvaanyjukba, hogy évtizedek óta támogatják a kim famíliát!
444.hu/2017/03/11/a-lengyel-kormany-kemenyen-akadalyozni-fogja-az-europai-unio-munkajat

"Witold Waszczykowski külügyminiszter szombaton hangsúlyozta: kormánya "más kezdeményezések megvétózásával nagyon kemény játékot fog játszani az Európai Unióban"."

27:1 es állásnál próbálnak keménykedni a lengyelek. Persze tudjuk, hogy ez nem Brüsszelről szól, hanem ott Varsóban is kell tolni a lápilengyel kreténeknek ezt a szabadságharcos handabandát, hogy többségben maradjanak a g..ik.
Már nagyon várom, hogy minden uniós tagállamban ezek a fasiszta alakulatok vegyék át a hatalmat. Öröm lesz nézni, ahogy atomjaira hullik az unió és akkor végre mi is megszabadulhatunk a teknyőstől.
Lengyelország után felkészül Franciaország és Hollandia. Az angolok meg már úgyis angolosan távoztak és milyen jól tették.
Nem kell jópofizniuk az ilyen kis fasiszta mitugrálsz külügyminiszterekkel.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Akkor elképzelhetjük, hogy Paks II. nél mekkora lesz a lopó-szorzó.
Át se fogja a tudatunk. :)
@Oxica: "Már nagyon várom, hogy minden uniós tagállamban ezek a fasiszta alakulatok vegyék át a hatalmat. Öröm lesz nézni, ahogy atomjaira hullik az unió és akkor végre mi is megszabadulhatunk a teknyőstől."

remélem ez csak görbetükör volt részedről!

én aszt várom, hogy az olyan tetvek, mint a geci és bandája, valamint a lengyelhazaáruló banda( az milyen, hogy a lengyel lengyelnek farkasa? hol van ettől a turániátok?:))), a pokolra jutnak.

hitler, sztálin, kádár, jaruzelszki, csau, polpot is a pokolra jutottak.

azé a végén a jónyer:)
@Gábris szomszéd: valószínű a pokolra, de legalább nem csinálok úgy, mintha szent lennék.
viszont ember maradok:)

küldök neked valamit, egy szépet.

a sápadtarcú és a feka produkciója. én bírom:) nesze!

www.youtube.com/watch?v=KHgEXW8dbKA&list=RDKHgEXW8dbKA
@taga20: Köszi korábban már láttam. Szerintem is jól nyomják. Azt amúgy tudtad, hogy az igazi szentek sosem szenteskednek? :)

youtu.be/upXgL4Zi8nQ
@taga20: Monjuk Kína sem az az ember arcú cucializmus de ott legalább lassan harmincadik éve el tudják látni magukat kajával (amúgy a magyari eftársaktól tanulták annó a kínai eftársak hogy lehet rábeszélni a parasztot hogy dolgozzon - nem bonyolult, 1 kg leadott rízs 1 jüan, 19 kg 19 jüan, tízmillió kg tízmillió jüan. :-) Azóta sok mindenben még el is hagytak minket, de a lényeg, azért az egy virtigli diktatúra ma is. :-(

Namostan. Ha van nálánál dulvább diktatúra, akkor ő már annyira nem is durva. Igaz? Ismerős történet - fityisz - és a tőle "jobbra" álló jobbklikkel?. :-(
@Gábris szomszéd: megmertem volna rá esküdni!:)))

te olyat szoktál csinálni, hogy lárpulrál szerecc valamit?

én például, így vagyok evvel.

www.youtube.com/watch?v=hPFBim5rsaE&index=1&list=RDhPFBim5rsaE
@Oxica: "Paks2 medve" bőrére előre nem innék. Abban igazad van, ha megcsinálják, "akkor lesz csak habzsi dőzsi". :-(

Egyenlőre nincs tartósan működő referenciájuk, ahogy egyre reálisabb veszéllyé válik úgy mozdulnak ellene egyre többen. És hát a két értelmi szerző (mire leírtam rájöttem csak egy - amúgy orosz - értelmi szerző van) helyzete sem olyan nagyon biztos. Másik blogon éppen ez a téma párhuzamokat keres Bős-Nagymarossal, de merőleges az, ... :-(

bekialtas.blog.hu/2017/03/11/a_paksi_csatak_bos-nagymarost_idezik
@rdos: én tudod miért csíplek?

me ennyi faszságot még senkitől nem olvastam:))

zene, csak neked!:)

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0
@taga20: :-) Köszi. Délszláv szomszéd azt hiszi? Vagy Assisi. :-) Szépen zenéltek. :-)

Már csak azon filózom, hogy akkor mit kapnék Tőled ha nem csipálnál? :-) Soltész Rezsőt NDK-s nyugdíjas klubban, amikor énekli hogy "szóljon hangosan az ének!"? :-)

Na jótett helyében.

Sajókám! Hallotta? Lassan újra hallgathatjuk a SZER-t. :-)

egymondatban.blog.hu/2017/02/02/lassan_ujra_hallgathatjuk_a_szer-t

Nem mai hír, de megint - kis képzavarral élve - "ezek a tökös csajok". :-)
@Gábris szomszéd: nem csodálkozom. szerintem, ha te elmész, ako is sablonosan teszed:)

na figyú öreg náci, ez a libsibolsi világ:))

www.youtube.com/watch?v=78g6uhRlP-I&list=RD78g6uhRlP-I
@rdos:
"egyenlőre" az ebben a szövegkörnyezetben mit jelent szerintem geodéziailag?

szvsz (régi magyar nyelvtani emlékeim szerint) itt egyelőre írandó???
brühüyyy
kkk

füröggyél le mint haba, az használ
@rdos:
a tévében starwars-t, hólivudi akat nem szoktam, a Frodóékat láttam moziban...undorodok a hólivudiaktól kivéve néhány rajzfilmet meg állatos kalandokat de azok meg a könnyzacskók ürítésére vannak...
az általad említettek meg mind kizárólag háborús propaganda a KGB és MOSZAD betette a lábát és így nem veszik észre a műveletlenek, hogy harcra vannak uszítva és lenyelik mint kurva a faszt

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Igazad lehet. Köszi a javítást. Nem baj ha én már nem javítom? :-) Végül is így - javításoddal helyrebillent a kizökkent világ!
@rdos: szerintem bassza meg a kurvaanyát aki összeugrassza itt a népeket!

imádom a szláv barmokat:)

www.youtube.com/watch?v=OyMA84-mowI&list=RDOyMA84-mowI
@Gábris szomszéd:
L'art pour l'art >>>>>>>>>>> lárpurrrlar mint a bözsi macska mongya a válladon

brühüyyy
kkk
@rdos:
perszehogy, rendben: legalábbis geodéziailag

üdv...miben fürdessz?
én boldogságban a Boldogság Szigeteken mint segéduralkodó tányérsapkából eszem a pattogatott kukoricát

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Hogy Te mekkora egy ínyenc vagy?

Na akkor csak Neked és csak most egy kis rendvédelmi továbbképzést adok. Ha táncoló lézerpöttyöt látsz magadon és a környéken settenkedik a Silvester Stallone vagy a Rambó negyven, akkor nagy bajban vagy. Legokosabb ha cikázva menekülsz. :-) Állítólag ilyen szituban a trágár szentségelés még segít is - adrenalin, mizmás, ebben van rutinod ahogy látom, van egy kis előnyöd. :-)
@taga20:
süsüék elfoglalták japánt, vietnamot, délkóreát, a fülöpszigeteken most Duterte van (majd kikezelik) hogy legyen mire támaszkodni a támaszpontokon

te nagy művelccségű politikai imitátor vagy?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Szerintem ma már ne igyál. Egyre nehezebben követem mondandódat. Azt látom hogy sikeresen terelsz, mert hogy Paks2-ben az a legnagyobb bajod, hogy =-re, vagy sem. :-(
@Rodeo36 11: plusz az eszkimókákat!

stirlic, te ma jobb vagy, mint rodeo egész évben:)))))))))))))))))
@rdos:
mióta a szilvesztersztallóne teljesen aggkori ráncokkal álcázza magát meg a csodaember is már a harmadik szinészt fogyasztya nem kell félnem...én nem járok arra...ők meg erre...egyébként is az igazi angol PUB ban ilyen alakok nem fordúlnak elő mert nem tudnak inni a sok ajzószer miatt amitől a zizmaikat még nem hagyták el a kanyarban

én ezeken kurva jókat szoktam röhögni röhögényben...én Gandalf -ot kedvelem

brühüyyy

kkk
persze a fehéret
@taga20: Összeugrasztást megdumáltuk. :-) Szerintem sem szép dolog. :-)
@rdos:
engem Paks 1,2,3 sem zavar csak a bennük kerengő hasadékok és a sajgó nehéz atomok azokat nagyon sajnálom, hogy fájhat nekik elveszíteni egyik karjukat vagy lábukat és tovább kerengeni mint NASCAR ban trabantok

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Hát ezt nem hiszem le. :-) Nem tudtad hogy a filmek azok "játszásiból vannak"?

Azért csinálják hogy "röhögjél röhögényben"! :-)
@Rodeo36 11: stirlic, ha megpurcansz, ako is a sírodra hordom a tetves ruszkipolóniumos csáját!

engem zavar paks kettő! a kurvaanyádat kanadából!:))
@taga20:
ti választottátok a kis alcsúti gömböcöt aki eredetileg a kolesz buzija volt és most aszt élvezitek

brühüyyy
kkk
nálunk is van nukleáris de Darlington t most fejlesztik és állandóan karban tartyák (jó erős karjaink vannak)

addig a NIagara Falls műxik magában míg meg nem únnya
@Rodeo36 11: szerintem szerinted a kanadai miniszterelnök is buzi. de te is az vagy, és szeretlek.

na erre varrjál bombát!:))
@punkfrog: végre egy arc aki vágja a pinpongot:))

zene mehet, persze:))

www.youtube.com/watch?v=hLhN__oEHaw&list=RDhLhN__oEHaw
@taga20:
szóval inherens ismereteid vannak eme témáról?
jobb tudni

brühüyyy
kkk
@rdos:
tudod egy egész év hólivudi filmtermését egy pár szóval el tudom mesélni:

felgyújtották, leégett, összedőlt, lebombázták, felnégyelték, megbaszták, lezuhant, elsűllyedt, helyből felszállt és még kering és a zöld andromédai lakosok mexállták és megették és járvány lett majd szárazság és özönvíz...

brühüyyy
kkk

és sok könny meg szar szerte széjjel és a drogok
@punkfrog:
Mr Csörömp és Ricsaj

kalap szar és még hülyének is buta

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: remekül összefoglaltad!:) (bár néha fogyasztója vagyok!)
de a kedvencem egy svéd!
youtu.be/p_xeyLpuh-M
@punkfrog:
hááááááát...mikor a Mortadella Mondiale -hoz ért akkor el kezdtem röhögni...azóta nem tudom abbahagyni a tésztagyúró Picasso

brühüyyy
kkk
kösz
@Rodeo36 11: fogyasztom midkettőt!
Az elsőt nap mint nap!
De ezen nem fogunk összeveszni!
Hallgasd ami jól esik!
@punkfrog:
Don José-t előléptették Hauptbahnhoff -á

itt már kész vagyok

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: az egyetlen film, amit 3x egymás után néztem meg a Kinizsi moziban kb. 1981-ben! Minden alkalommal új és új poénokat fedeztünk fel!
@punkfrog: a blubokszban jártál? vagy csak a káltenberg sörözőben:)
@taga20: senkik.
Mike Portnoy (Dream Theater dobos) és egy Hello Kitty-s dobcájg!:)
@taga20:

Moziban járt. Nem olvastad? )))
@taga20: 1981-röl beszélünk! fapados mozi!:)
a káltenberg meg volt.
a bluebox már nem érdekelt.:)
@taga20:
ha nem hazucc??? ez az egyik kedvencem a legjobb rész a hattyú sűlve

brühüyyy
kkk
@Eszter68: eszti drága, eszt ti nem érthetitek, me ez olyan belpesti dolog:))

a blubox a kinizsi uccában volt, a káltenberg söröző környékén:)

természetesen a kinizsi mozi is ott volt. a tilosazá, meg egy kicsit arrébb:)
@taga20:

Ehhez nem helyismeret kell, hanem szövegértés. )))
@Eszter68:
hááááááát igen, de a Lakatos Gabriella ...ugye...
60 valahány évesen a Bahcsi Szerályi Szökőkút ban láttam ...

de a Pliszetszkaya is nagy művész volt

brühüyyy
kkk
én láttam a Markó Iván-t a bemutatkozó ján a Bejart az Operában
te is láttad? mármint élőben?
@Rodeo36 11:

Nem láttam Rodi, ahhoz én túl fiatal voltam. ))
@taga20:
www.youtube.com/watch?v=PKQt9o70KY4&ytbChannel=flimi

brühüyyy
kkk
énekeld utána...bármit ihacc előtte

én már megcsináltam

Eszter68 (törölt) 2017.03.12. 00:31:24

@punkfrog:

Vielen Dank!
Filmem nincs hozzá, de majd forgatok. ))
@Eszter68: szerintem mindkettő kell.

és akinek van mindkettő az vágja:)))

Eszter68 (törölt) 2017.03.12. 00:34:09

@Rodeo36 11:

Viszont ezt láttam.
Mármint élőben.

www.youtube.com/watch?v=EnxbONSi62c

Eszter68 (törölt) 2017.03.12. 00:35:27

@taga20:

Én egészen jól elboldogulok a Google Maps segítségével. )))
@Rodeo36 11: fasza haver, de ako még zubinmétát nem is láttad:)) pedig szereted a zsidókat:)

www.youtube.com/watch?v=JzQjeGsfqys&list=RDJzQjeGsfqys
@Eszter68: drága hölgy, mondta önnek, egy férfi egyszer az életben, hogy a teknika nem segít?
az ösztön az igen, az első benyomás.

kezgyük az ösztönnél:)

www.youtube.com/watch?v=Bz7IGr3hWog&list=RDBz7IGr3hWog
@taga20:
de igen, láttam és nem is egyszer...ő az egyik kedvencem, ha eszt lehet így mondani Victor de Sabata és Carlo Maria Giulini után... persze Karajan

brühüyyy
kkk

ne felejtsd Fritz Reiner, Sir Georg Solti-t, Antal Dorati-t, Eugen Ormandy-t hogy néhány magyar származású zsidót is mongyak

és ennél zsidóbb már nem is kell )még a Menuhin meg az Ojsztrah -ok maradtak ki??? meg a többi

www.youtube.com/watch?v=_9MI9CrSyrQ&ytbChannel=GreatPerformers1

brühüyyy
kkk
@taga20:
namost ha nem is zsidó (mármint Zubin Mehta, azért még nagy karmester)
CV:
Zubin Mehta nasceu numa família aristocrática pársi indiana na cidade de Bombaim (atual Mumbai), filho de Mehli e Tehmina Mehta. Seu pai, Mehli Mehta, foi violinista e fundador da Orquestra Sinfônica de Bombaim.

azaz, röviden: PARSI INDIÁBÓL

brühüyyy
kkk

még te is tévedhecc???
@taga20:
éééééééés őróla mondd meg milyen a csalággyának eredete

de legelsősorban hallgasd meg eszt:
www.youtube.com/watch?v=TZ-JA6Pp73c&ytbChannel=incontrario%20motu

és ami itt gyüvik...ugye nem kell magyaráznom ez már a Walhalla belűl... és Wotan térdenállva -igaz nagy söröskriglivel a kezében hallgattya- és most neked is megosztyuk Wotan és én

www.youtube.com/watch?v=Fu7Hxjy8LYc&ytbChannel=Margo%20Beloved

brühüyyy
kkk
és majd punkfroggal oszd meg hogy dobolni így kell ahogy az emberi szív dobog

www.youtube.com/watch?v=810hVQuwV_Y&ytbChannel=incontrario%20motu
@taga20:
és itt a kedvenc zsidóim egyike
Lorin Maazel
www.youtube.com/watch?v=9Ga26Lxw9RE&ytbChannel=LiricaMondo

és értsd meg amit a karmester mond még fiatalkorában
és Pavarotti gyermekkorában, amikor még meg kellett küzdenie a túlélésért, mert sokan voltak jobbak arrafelé nála

Komlóssy Ildikó magyar is énekel benne

most brühüyyy
kkk

a nagy zenék zenéje, ha értenéd?
@taga20:
ugye nem érted?
Maazel 4 éves korában, mint Mozart már nagy zenész volt...itt láthatod fejből tuggya az utolsó hangig az egész művet...a Komlóssy Ildikó az Nem egy Komlóssy Erzsébet és sokkal kevésbé egy Palánkay Klára, a Pavarotti nem egy Alfredo Kraus, a Burcsuladze nem egy Martti Talvela de a többiek összerakják mert Maazel!!!!!! és az egész nagyon hatalmasan jön elő...mint aszt Maazel nél mindíg elvárhattyuk

majd foglalkozzál ezzel

brühüyyy
kkk

és nagyon figyelj a Hostias ban a Pie Jesú ra

sohasem felejted el
@taga20:
és ez...koncentrálj a Hostias ra
www.youtube.com/watch?v=shL77TmF2qA&ytbChannel=carrangelo02

brühüyyy
kkk
mikről maracc le életedben?
@habakuk000:
tőlem neked
www.youtube.com/watch?v=shL77TmF2qA&ytbChannel=carrangelo02
csak hallgasd meg

brühüyyy
kkk
sok mindent írtam erről itt többfelé
@Rodeo36 11: kösz, a négy km-re rápihenve nagyon szép:)
@taga20: belpesti a nagy lófaszt, én, a vidéki odajártam iskolába, mi ebben a belpesti?

te, az érdi egyszer arrafelé húztad a gurulós bőröndödet?

nagy igazsága van ennek a momós gyereknek a vidéki karcolatában:)
@habakuk000: haver, én a harmincas éveimig budai voltam, pontosabban budafoki, ez a vidéki élet csak a büntetésem:))

haver, ha behunyom a szemem, a nagykörutat látom, a feketelyukat, a rigolettot, a bluboxot, az olajat:)
@habakuk000: "nagy igazsága van ennek a momós gyereknek a vidéki karcolatában:)"

haver, nem vagy reménytelen. szerintem a mécs gyerek, egy dupla görbetükröt kanyarított:)
@Rodeo36 11: kösz haver a sok szépet. azé láccik rajtad a kezemnyoma.
nem is vagy akkora fasz, mint ahogy néha előadod magad:)))

www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g&list=RD9bkO1rbIm1g
@punkfrog: ha már dob, akkor Cobham:

www.youtube.com/watch?v=LcQKjffxIOY

persze a hegedű és a gitár is alap, a Mahavishnu ritka szerencsés csillagzat alatt alakult
@Rodeo36 11: tessék Mehunin egy picit máshogyan:

www.youtube.com/watch?v=IZRqu3vJMA0

a zene tényleg össze tud kötni
@habakuk000: ami erősen a "belpestieket" figurázza ki...)
@Eszter68: én a belső hangra hallgatva tájékozodom
@PeniValdes: ha belpesti, akkor belpesti, az igaz, Budafok külső nincs sokkal közelebb a Kinizsi utcától, mint Vlagyivosztok belső, de a dicsőség az dicsőség: éjjen a főváros kulturnépe:)
@habakuk000: nekem ne mondj utcákat more:))
Budafok? Ez már a tenger?:)
@habakuk000: budafok belső, promontor:)

törleykripta és környéke:)

ja és, odajártam gimnáziumba ahová dajcstomi is járt. erre azé nem vagyok büszke. ellenben gerendaival egy évfolyamra, erre inkább:)
@PeniValdes: és orvos látott már?:)))
@PeniValdes: de remélem nem szeksz miatt!:)))
@taga20: ez nem hír, Gerendai és deutsch büszke, hogy egy suliba járt veled?
@taga20: gyerekkoromban Budafok-Hárosnál már készülődtünk a balatoni leszálláshoz:)

nagy bűnt követhettél el, ha még a perifériáról is kivágtak Érdre:)
@habakuk000: remélem nem:))

te most haragszol rám, me állandóan csak a lényegtelen dolgokba köcc bele?

pl. a törleykripta mé nem érdekel?:)
@habakuk000: na végre, most látom, hogy nem is vagy akkora fasz:)

te is tudod, hogy mindig a jókat bántyák!

egyébként, bírom a vidéki életet, csak sok itt a köcsög:))
@PeniValdes: hugi, én vagyok az érdizombi:)

és fehér szüzeket vegzálok, reggel, délben, és este:)))
@PeniValdes: jó, te meg a tállaival ültél egy padban:)
@PeniValdes: tárnokon voltál abban a kocsmában, amelyiknek a tetején egy balta van egy farönkben?:)
@taga20: ez olyan,mint hogy tudja e,hogy a majom farka belelóg a levesbe?:)
@PeniValdes: nem. látom te életedben nem voltál tárnokon.

egyébként is, a majomfarka a rumba lóg bele, hamá:)

na, zene!:)

www.youtube.com/watch?v=0Zt6E3xC7tI&list=RD0Zt6E3xC7tI
@taga20: de elég sokat voltam,ugyanis ott élnek a rokonok. csak nem járunk kocsmákhoz. tudod nem minden család egyforma:)
@PeniValdes: elhiszem, ha erre tucc válaszolni:)

tárnok, az a putrifészek, a tisza bal vagy jobb partján fekszik?

u.i.: nem ér guglizni!:))
@taga20: tisza? az egy cipőmárka. te meg mész a tahókhoz
@PeniValdes: volt má rosszabb is az életemben.

talán eszt is átvészelem:)
@habakuk000:

Kukkó ez csudásan jó, mondjuk Menuhin nekem nem tud rosszul játszani.:D
@látjátok feleim szümtükkel: ez a kukkó(mé két ká) olyan, mint a pari, meg az ubi.

a víz lever az ilyen becézgetéstől, annyira infantilis:))
Bocsi, hogy OFF de ezt muszáj megosztanom. :)

"Unatkozol a négyes-hatoson, az orvosi váróban, vagy a hülye mobiljátékok helyett olvasson okosságot a kölök? 30 GIGA klasszikus képregény online! Semmi amerikai szuperhős-csihipuhi, csak amin a mai harmincas-negyvenesek felnőttek."

torojo.tumblr.com/post/158303005777/httpsmeganzf41ltrryy0fxh9zlcqvb2mn1ee8ihxg

ON
@énakartam: ez valakinek teccik? te beteg vagy?
@Gábris szomszéd: kár volt!
szerintem az ilyen baromságot ne oszd meg, me szaporodni fogtok:)

ebben az országban, mindenki full barom?
@taga20: Miért te nem szeretted pld. a Mozaik képregényeket? :)
@Gábris szomszéd: hogy a bánatba ne!
én még a jegesembert is, meg a céhmestert is szerettem.

ha nem tucc értelmeset tolni, ako inkább ne erőlködj!:)
@habakuk000: na igen!
de egy hello kittysen őt is meghallgatnám!:)
@taga20: budafok jó hely! 95-ig ott dolgoztam.varga jenő téri műszaki üzlet!
aztán áttettem a székhelyemet gábris kerületébe a lajos utcába!
@punkfrog: ember, te attad el aszt a szar cuccot a keravilben?

évekig meg akartalak verni:)
@taga20: na!!!!
Tárnokon van egy telkem a szőlőhegy aljában! Remek hely! Örülök, hogy a fater tovább autózott érdnél, mikor vette!:)
@punkfrog: tárnokon hol a faszban van hegy?

ne etess haver, nem vagyok szőkenő!:)))
@taga20: nem a keravillban. A villamos végállomással szemben!használt cuccot is adtunk-vettünk!
a kilencvenes évek elején nagyon pörgött a hifi,video, tv!pont a szar keravill miatt!:)
na meg a hiánygazdaság még éreztette a hatását!
@punkfrog: a virágboltban, vagy a békávé jegyirodában?:)
@taga20: a 7-en kifelé Érd után a régi "Filléres" kocsmánál lefordulsz jobbra Pusztazámor felé és kb 2 km múlva ismét egy jobbos és ott kezdheted keresni!
@punkfrog: ott sincs hegy!

haver, te durvábban nyomod, mint matocsi, vagy lézerdzsoni:)
@taga20: :)) pont szembe velük!
ott most egy üzletközpont van, amit 1997-körül kezdtek építeni
volt egy parkoló és körülötte üzletek.
trafik, férfi ruha, műszaki volt pont a vilaamos megállóval szemben.de ott állt meg a 3,14,114 busz is befelé.
@punkfrog: jó veled dumálni, me neked legalább nyomokban vannak emlékeid a vargajenő térről:)

ja és! a ki hajóval mentél át csepelre vagy sem?

nem segítek, hogy melyikkel:))
@taga20: szerintem érden bármelyik helyi lakost megkérdezed merre van a tárnoki szőlőhegy, szívesen segít neked!:)
Öszöd?;D

"Áder János képes arra, hogy fontos alkotmányossági kérdésekben ne a Fidesz álláspontját érvényesítse, hanem azt, amit az Alkotmány és a demokrácia elvei előírnak."

No ezt vajon ki mondta? Aki kitalálja, az elmehet a március 15-i ünnepségre megnézni a lengyel vendégmunkásokat.

index.hu/belfold/2017/03/12/kosa_lajos_megint_bomba_formaban_volt_szerinte_a_fidesz_nem_demokratikus_es_nem_alkotmanyos/
@taga20: egyébként sokáig csepelen laktam!:)
"A lengyel kormány most minimum bocsánatkérést vár el Orbán Viktortól, amit nyíltan, és nem a színfalak mögött kéne megtennie. A magyar miniszterelnök persze nyomja a dumát arról, hogy a hagyományosan jó magyar-lengyel viszonyt nem árnyékolhatja be semmilyen esemény, ám a lengyelek csak az alkalomra várnak, mikor vághatnak vissza az árulónak. Jaroslaw Kaczynski ugyanis nagyon nem méltányolja, hogy ha lóvá teszik."

Márpedig a lóvá tevés megtörtént, mert még a fidesz sem tiltakozott Kaczynski állítása ellen.:D

szeka.blog.hu/2017/03/11/a_lengyelek_most_mar_ertik_miert_ostorozza_orban_viktor_a_politikai_korrektseget

Orbán azt gondolhatja, hogy ő az Arany Jánosi bíró, aki hol a jobb zsebére, hol a bal zsebére üt, és a madár mindig neki fütyül. A politikában azonban előferdül olyan is, hogy nem neki fütyül az a madár, és valaki a zsebje helyett a szeme alá üt. Nagyot. Sajnos azt az ország is érzi.
@punkfrog: egészségedre!:))
nem, a vöcsökkel, vagy a sólyommal, vagy a bibiccel:)

arra emlékszel, hogy a csepelművekbe is ment egy, és a rózsa uccába a másik?
@punkfrog: merre, ha nem vagyok indiszkrét?
de az vagyok.

a nagyszüleim ott laktak, és még most is emlékszem gyerekkoromból, amikor a tank bontotta le a régi házakat a mostani lakótelep helyén:)
@punkfrog: ófaluban, vagy érdligeten?

szerinted te ismered a csöves falud összes zugát?

rágugliztam, és vágom a helyet.
egyszer próbálkoztam, hogy arra megyek át érdre.

visszafordultam, és mindenkinek a kurvaanyját szidtam:)

az egy zsákucca!
444.hu/2017/03/12/boldog-istvan-ha-kell-en-is-a-hatarra-megyek-megvedeni-a-csaladomat-magyar-testvereimet-az-illegalis-bevandorlok-el-akarjak-foglalni-hazankat-a-karpat-medencet

"ha kell én is a határra megyek megvédeni a családomat, magyar testvéreimet! Az illegális bevándorlók el akarják foglalni hazánkat, a Kárpát-medencét!"

Az elvtársnak beakadt az a fogaskerék, ami a többit hajtja. Valaki szóljon már ennek az idiótának, hogy szarosmagyarországot még a menekültek is elkerülik mint a leprát.
Nincs az a barom bevándorló, amelyik szarosmagyarországot akarná elfoglalni.
Ha most lenne a török hódoltság, a janicsárok sírva futnának Isztambulig.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/03/12/fidesz-majtenyi-laszlo-valojaban-soros-gyorgy-jeloltje-soros-gyorgy-erdekei-soros-gyorgy-penze-all-mogotte

"az eddig elérhető információk alapján az tudható, hogy Majtényi László valójában Soros György jelöltje, Soros György érdekei, Soros György pénze áll mögötte."

Eszméletlen, hogy mi mindent megengednek maguknak ezek a fideSS aszfaltparasztok. Már a legkisebb férgek is felhatalmazva érzik magukat, hogy nyíltan uszítsanak tisztességes emberek ellen.

Tudta?

A felcsúti teknyővájó is sorosbérenc volt Oxfordban.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20: :-) "hogy arra megyek át érdre."

Ugyan csak "gyöttment" lehetek Érden, de ha mán ennyi Érd-ekes téma felmerült, nem bírom kínrím nélkül. :-)

Nem mindegy hogy "át Érdre", vagy Á? Térdre! (magyarról magyarra nehezen -f-ordítható szójáték)

És ha már szójáték és hogy Rodinak is bejöjjék a komenyizmus, és továbbá a hőn áhított, az mindenek feletti egyenlőség, egyben utalva tegnap esti tudatlanságomra. :-)

Május 1-én a majálison felvonuló dolgozóknak:

Egye(n)lőre legyen egyen lőre! :-)

Persze, persze. A földmíves eszközök között szükség van irtó kapára (hasonlít a csákányra), szokványos kapára, és egyelő kapára (máshol saraboló kapának mondják). Azaz egyelőre. :-)
@rdos: mit szívsz haver, me kurva jó cucc lehet?:)))
@Oxica:

Arra viszont nem reagált még egy fidesz troll sem, hogy
1. Soros György Budapesten született.
2. Magyar állampolgár.
3. Miért is ne támogathatna a pénzével magyar állampolgárokat, civil szervezeteket?
4. Miért akarják kitakarítani Soros György magyar állampolgárt az oszágból? Mely jogaszbály adja ehhez nekik a jogot?
@punkfrog:
hááát nem egy Monte Zuma vagy Monte Kukkoli de nagyon kellemes borokat lehet és a tőkék között sok minden megterem és lehet borpincét is csinálni...tehát Al Föld

brühüyyy
kkk
az a környék olyan lankás

még Pusztazámor is egyik végétől a másikig kb 30 méter differencia
@látjátok feleim szümtükkel:

Oxica sorait idézve:

"A felcsúti teknyővájó is sorosbérenc volt Oxfordban."

Mivel látjuk és tudjuk, hogy ez hova vezetett, nem lenne jobb megkérni Soros Gyuri bácsit, hogy ha lehetne, ne támogasson senkit kis hazánkban, mert már nem bírjuk idegileg és a gatyánk is rámegy.
Talán kísérletezhetne valami felvilágosultabb országban.
@látjátok feleim szümtükkel: Én meg azt várom már, mikor áll ki vasárnap - na jó, legyen hétköznap - hasonló intenzitással nyálat verni valamelyik főkommunikátor a pártból, és követeli farkas köztörvényes flórián elszámoltatását az elsinkófált 1,6 milliárd közpénz kapcsán.
@elmeherceg: Még az is lehet,hogy az a"barom"meg sem kapta!
Máán,ahogy ideért lenyúlták!
Ezért takarják a"senkiházit"félvén,hogy ugatni fog!!!
@elmeherceg: en pedig szeretnek az Andromeda ködbe elhajozni. Szerintem az en álmomnak nagyobb a valószínűsége.
@habakuk000:
hatalmas sebességgel közeledik az Androméda Köd a Tejút -hoz elég ha megvárod míg ideér

brühüyyy
kkk
a két rencerből egy új rencer lesz...aszongyák a tudósok, hogy semmit sem fogunk észrevenni
@Oxica: Hát igen vannak szerencsésebb országok, akiket nem kerülnek el a "menekültek". :(

Sorra töltik fel a Youtube-ra a durvábbnál durvább videókat a svédek. A legújabb felvételen látható, hogy a bevándorlók járőröző rendőrökre támadnak Stockholm egyik legveszélyesebb no-go zónájában. A Rinkeby és a Tensta negyedekben rendszeresek az összecsapások az ott élők és a hatóság emberei között.
Az egyik hatósági személy kérdőre vonta az egyik fiatalt, miért is takarta el sállal az arcát, mire az azt mondta neki, hogy: "ha én el akarom takarni az arcomat, akkor eltakarom. Fogd fel, itt nem te vagy a főnök!"
Egy másik fiatal tovább ment, ő pontosan azt mondta a rendőrnek, hogy abban a negyedben ő már nincs otthon, afelett már átvették az irányítást.

youtu.be/aoyXbd5-XXI
@Gábris szomszéd:
hááát ugyaneszt a demagográcia főggyén nem igen élte volna túl...és én igazándibúúúúúúúl szeretem a demokráciát(???)

kkk
brühüyyy
@Gábris szomszéd: másik izgalmas kérdésem!!! mint a levédiabasznádi tévében a balázs nevű műsorainak idióta résztvevői úgy ezek sem kemény munkával keresik a létükhöz szüxéges anyagiakat? de ha nem akkor miből élnek?
csak a hisztériából és a pofázmányuk takargatásából nem igen lehet megélni

brühüyyy
kkk
Jó reggelt gyíkok,a sípokat remélem élesíti'tek már))

coub.com/view/sky33
@elismert felhasználó:

Ja, ha nektek jó ha Or bán olvasz egybe mindenkit, akkor az is jó, ha egy magyar állampolgárt ki akar takarítani? Majd utána jön a többi? Közben meg fáraókkal tölti fel a homogén nemzetet?
"A logikai fonalat felvéve tehát feltételezhető, hogy a Fidesz sokszor olyan dolgokat szeretne véghezvinni, amik nincsenek összhangban az alkotmányossággal, alaptörvénnyel, valamint a demokrácia elveivel."
propeller.hu/itthon/3271555-ha-kovetjuk-kosa-gondolatmenetet-erdekes-dolog-derul-ki
Ehhez nem kell "logikai fonal felvétele" elég csak végignézni az ámokfutásukon.
"Mérhetetlenül tisztességtelen, hogy amikor számoltan milliárdokbólépítenek palotát Orbán Viktornak a Budai Várban és hatalmas összeget költenek ostoba kormánypropagandára, akkor sok százezer nyugdíjas
nyomorban él. Követeljük, hogy a kormány azonnal korrigálja a nyugdíjemelést, és kamatosan fizesse meg azt, amivel a nyugdíjasoknak tartozik!
www.atv.hu/belfold/20170312-a-kormany-azonnal-fizesse-meg-azt-amivel-a-nyugdijasoknak-tartozik/hirkereso
Még nem tartozik, mert a 10ezret előre odaadták. Majd 1-2 hónap múlva aktuális az átlagnyugdíjasoknál. Onnan kezdve hitelezik a nyugdíjasok a fidesz rongyrázást.
Hol van már a duplára nőtt Népstadion költség. Már a triplázásnál járunk!
"A múlthét hétfői Magyar Közlönyből kiderült, hogy összesen majdnem 300 milliárd forintot különített el a Puskás Stadionra a kormány, amelyet több ütemben fog kifizetni. Elképzelhető, hogy az összeg a teljes fejlesztést takarja, vagyis nemcsak az új 65 ezres stadion, hanem a Körcsarnok, a szoborpark, a volt SYMA-csarnok felújítását-építését is, bár a közlöny végig az új Puskás Stadionra hivatkozik. A pontos terveket tehát még nem ismerjük, de azt már igen, hogy Mészáros Lőrinchez köthető cégek végezhetik majd a kivitelezést."
www.portfolio.hu/gazdasag/meg_el_sem_kezdtek_epiteni_de_mar_300_milliardnal_jar_a_puskas_stadion_koltsege.245118.html
Azt. Oda. De triplán ám, hogy szorosan álljon!
"Hidvéghi Balázs közölte: Magyarországon ugyan mindenki elmondhatja a véleményét, ám ha azt külföldi, idegen hatalmi érdekek, egy tőzsdespekuláns, Soros György érdekei irányítják, akkor legalább vallják be."

Hídégi Balázs nem tudja, hogy
1. Soros György Budapesten született.
2. Magyar állampolgár.
3. Nem tiltja törvény, hogy egy magyar állampolgár másik magyar állampolgárt, cagy magyar civil szervezezet anyagilag támogasson.
4. Nem tudja, hogy nem csak fideszeseknek van joguk politikai funkcióra jelölni magyar állampolgárokat.

Esetleg tévedünk, és a fidesznek van külön törvénye, mely szerint egyik állampolgár magyarabb, mint a másik?

Az nem szégyen, hogy olyan emberek uralják az ország állami tulajdont képező vagyonát, akik off de shoroznak, meg szintén külföldön gazdagodnak letelepedési kötvénybiznicbe? meg mondjuk ott a Horvát tengerparton fáraókkal hajókázva?
Mellesleg a fidesz bevallotta, miért adta kizárólagosan Vajna kezébe azt a hatalmas gazdasági területet, ami az államnak is jó pénzt hozna?

No ugyé, hogy van ott a saját háztájon is söpörgetni valója ennek Hídvégi Balázsnak, mielőtt kinyilakoz.

www.hirado.hu/2017/03/13/fidesz-a-baloldal-szegyene-majtenyi-jelolese/
@kekex: Nézd, ezek már annyira beleélték magukat abba, hogy egynegyed olimpiányi pénzt ellopnak, hogy ha a fene fenét eszik, akkor is ellopják. Ha kell, az egészet ráverik a vizes vébére, a puskás stadionra, forma egyre, de kell az ezüst étkészletre, na!
@látjátok feleim szümtükkel: Majtényi :)

"Az elmúlt hetek vitái alapján azt is kérhetném, ha vannak itt pártok, amelyeknek a vezetői korábban Soros György támogatását élvezték, akkor szavazzanak rám..."
@Gábris szomszéd:

Köszönjük elnök ÚR!

"Majtényi végigsorolta az ellopott magánnyugdíjvagyont, Kishantost, elcsent tan- és sajtószabadságot, más elcsent jószágot, majd azt mondta: be kell látni, hogy a hatalmasok személyes önzésével szemben csakis a független intézmények védelmében bízhatunk. Mielőbb vissza kellene térni a 89-90-es alkotmányos mozgalom értékeihez, vagyis a parlamenti demokráciához. Majtényi szabad és szolidáris Magyarországot szeretne.
Machiavelli felidézve azt mondta, hogy a hatalom ellenségeket kreál hatalma növelése érdekében. „Ha a fejedelem ellenségeket keres, akkor tegnap a migráns, ma a rossz oligarcha, holnap a Soros, holnapután pedig te magad leszel az ellenség” - vázolta fel a Fidesz ellenségkreáló politikáját. Az országok viszont csak békében fejlődnek."
u.i

Ezekkel kössenek békét a váci,márianosztrai és a szegedi csillag elítéltjei(
@gazoló: nektek az is van?: mini machiavelli???

és mivel kezelitek? gyógyítható vagy ki kell vágni?

vuvuzelát neki...tövig

brühüyyy
kkk

meg egy hajókürtöt
@Rodeo36 11:

Igen kedves"stirlic a Gecy én leszek tizenötödikén))tövigbrühüjjjj)))

p1.vatera.hu/photos/fa/fd/e709_2_big.jpg?v3
@gazoló: nananananana
ez a te fiókodban készűlt kép, valld be szépen, jól őrzöd a múlt emlékeit

fel vörösök proletárok

brühüyyy
kkk
üdv: Stirlic
süti beállítások módosítása