Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.03.07. 12:14 Fabius

Nemzeti konszenzus született a jobb, a balodal és a kormány között!

Egészen valószerűtlennek látszott idáig, hogy a jobb, a baloldal és a kormány egyszer is megegyezésre jussanak bármilyen témában. Teljesen mindegy miről volt szó, ezek beszólogatástól ordítva hajtépésig skálán mozogva szedték egymásról a keresztvizet lefele.

De aztán jött ő, és minden megváltozott. Megtörtént az elképzelhetetlen. Is.

Későn érő típus ő, lehet azért tartott ilyen sokáig ez a dolog. Néhány évtizedig eltartott amíg elhitte magáról, nem csak ócska gázszerelő, de sertéstelep igazgató, szálloda cézár, médiamogul és földoligarcha lehet, egyre feljebb emelkedve a legpofátlanabb leggazdagabb atyánkfiai listán. Nemrég még néhány ezresért kaparta a szomszéd Marika gáztűzhelyéből a kifutott bab kozmáját, ma meg Oszama Bin Laden egykori üzletfelével hajókázik az Adrián, és milliárdokat felejt ki a vagyonnyilatkozatából.

Mit tesz az önmagunkba vetett hit, ugye?

Mióta hisz magában azóta klasszisokkal gyorsabban gyarapszik, mint a Cukkerberg, cégek tulajdonosi körében feltűnését már árazza a tőzsde, arca-neve egyet jelent az állami pénzfolyó megjelenésével és az ennek köszönhető "üzleti sikerrel". Személyét vitatták, tevékenységét hívták már sok néven, de mégis körülötte alakult ki az első Nemzeti Konszenzus: a baloldal elnevezte, a jobboldal felkapta új nevét, és tegnap a Nagy Büdösben lázárjános miniszterelnöki miniszter és tuzsonbence kormánykommunikációért felelős államtitkár hallgatólagos jóváhagyásával hívhatja őt a nemzet egyként:

- Pénztáros Lőrincnek.

penztaros_lorinc.jpg

285 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr10012319459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tulajdon nevet nagy betűvel,csuporka.
444.hu/2017/03/07/migransnak-neztek-a-helyiek-a-filmeseket-a-martfui-rem-forgatasan

Ehhez kapcsolódik.

444.hu/2017/03/07/szijjarto-be-kell-latni-hogy-a-keresztenyseg-a-legveszelyeztetettebb-vallasi-kozosseg

Igen, be kell látni, hogy a kereszténységben nincs már több szellemi potenciál, a kihalás szélére sodródott.
A martfűi esetet elnézve, talán nem is baj.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Csaba Szikora: már annak, aki megérdemli. Lázár és Tuzson sokadmagukkal már leküzdötték magukat arra a szintre, ahol nem kötelező ez a nyelvtani szaabály.
@Csaba Szikora:

Majd ha kiérdemlik, mint Nemecsek Ernő. Majd akkor, kistáska.
Orbán Viktor jókat tudna vitatkozni, ha egyszer találkozna egykori önmagával. Például népszavazás ügyben. Míg mostanában inkább nem veszi tudomásul a társadalom véleményét, addig korábban elég markánsan nyilatkozott arról, hogy a nép szavára bizony figyelni kell.

„Mégse akarunk úgy élni a saját demokráciánkban, hogy négyévente egyszer mondhassuk el a véleményünket és szavazógéppé degradálják a magyar embereket. Azt akarjuk, hogy két választás között is, ha fontos ügyről van szó, legyen meg a békés, alkotmányos, erőszakmentes eszközünk, hogy érvényt szerezzünk az akaratunknak” - hangsúlyozta Orbán Viktor a Hasulyó János által készített beszélgetés során, még a 2010-es választások előtt.

Az akkor ellenzékben lévő politikus többször is kifejtette véleményét a nép akaratának fontossága mellett.

zsurpubi.hu/cikk/232-nepszavazunk-viktor/
@Csaba Szikora:

lázárjános nem tulajdonnév, hanem az ártó entitások egy meghatározott fajtája, ily módon köznév, mint mondjuk az ózonlyuk, a sáskajárás vagy a popzene.
Mészáros sokszor azt sem tudja hogy éppen mit vásárol, nem ő dönt.
@Fici7:

ezért tart erre is külön embert. :)
Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de én nem szeretnék a helyében lenni.
Szégyellje magát a cuki Jobbik, felháborító, hogy ebben a kíméletlenül gonosz embertelenségben is partnere akart lenni a pocakosnak. Pl. lehetett volna tartózkodni.
Vona buzi.

"Szigorította az Országgyűlés a jogi határzárra vonatkozó szabályokat...amely azt célozza, hogy az országban minden egyes menedékkérőt, köztük számtalan gyermeket is, kötelezően őrizetbe vegyenek a menekültügyi eljárásuk teljes idejére.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden menedékkérő, így a gyerekek is, a határon elhelyezett konténerekben lesznek őrizetben tartva, körülkerítve több méter magas pengésdrót-kerítéssel, huzamos időn keresztül."
hvg.hu/itthon/20170307_unhcr_sulyosan_aggalyos_jogi_hatarzar_szigoritasa
@Gábris szomszéd: Ne legyél cinikus, mert kerülhetsz, kerülhettek olyan kurvaszar helyzetbe, hogy a legkisebb méltányosság, empátia, együttérzésért is kaparni fogtok.
@Gábris szomszéd: angyal, nagy a boldogság a geciéknél. be is jelentkezett a tartótisztjénél.

eszt a turha országot.
@Amelanchier: Maradjunk annyiban, hogy a g..iéket nem a migráns politikájuk miatt kell ütni-vágni. A migráns és "menekült" témát pedig már 1000-szer kitárgyaltuk, az már rég egy gumicsont.
@Csaba Szikora: Ó, nyelvtan-náculunk...
Mondat kezdete nagybetűvel. A 'tulajdonnév' összetett szó, egybe írandó. A vessző után szünetet hagyunk.
@Gábris szomszéd: addig nem gumicsont, amíg van róla beszélni. A mai nap is ezt bizonyítja.
Megszavaztatok egy embertelen rendeletet, amit a genya egyedül is át tudott volna verekedni, rátok semmi szükség nem volt, de ez a dörgölőzési kényszer már a véretekben van.
@Amelanchier: Természetesen nem értünk egyet.
"Bocsánat, de ők nem érdemelnek mást. Nem mindenkivel szemben vagyunk arrogánsak – ha ez arrogancia –, de nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből."

Úgy látszik a Mome is a zsírosabbik útra lépett és elvitatja mások jogát politikai életben való részvételhe?.

Kár, mert Gyurcsány mögött emberek vannak. Ha így visszonyulnak, akkor lehet, hogy mégse éljen a Mome? Lehet, hogy őket is hátulról csinálják?

index.hu/belfold/2017/03/07/momentum_gyurcsany_nagyon_elcseszte_eltakarodhatna_mar/
@Csaba Szikora: Na neeee ! Irodalmi engedélyünk van arra, hogy az árulókat és a becsületüket elveszítőket csupa kisbetűvel írjuk ! Ha nem tudsz valamit, gyorsan nézz utána, nem szégyen !
@látjátok feleim szümtükkel:

Akárki fellép a porondra, mind azzal kezdi,hogy "Gyurcsány takaroggy". A mome számithat 1 millió emberre. A szocik 1 milliójára nem valószínű. a DK 400 ezrére dettó, maradnak a hezitálók, amik a 2006-os tömegből maradtak, az nagyjából 1 millió fő. Azzal nemigen fog menni, akármekkora is az arc és az elszántság. Hát tessék olyan programot alkotni, és úgy elővezetni, hogy a többiektől átseregeljenek a népek tömegével.

A magyar nemjobboldal azért nem fog nyerni soha a bedes életbe', mert se a pártok, se a nép nem fogja fel, hogy a baloldalon NEM LESZ monolit párt, amelyik megverje a Fideszt. Más, tőlünk sikeresebb országokban az egy kormányzó párt inkább kivétel, mint szabály, több a koalíciós kormány, mint a monolit. És kisebb-nagyobb cili-buli árán, de azért működik. Aki azt várja, hogy legyen EGY párt, amelyik megveri a Fideszt, az várhat az idők végeztéig. De azt hiszem, meg is érdemeljük. Hülyéknek hülye a királya.
@látjátok feleim szümtükkel:

Kurvára nagyon jó,hogy az olimpiának így nekimentek,kösz nekik,de tenyérbemászó az arroganciájuk,nem fletó miatt.

www.youtube.com/watch?v=I4N97YJeWxc
Az Orbán-kormány egyik legnagyobb árulásának 3400 magyar család az áldozata

alfahir.hu/2017/03/07/jobbik_z_karpat_daniel_devizahitel
Ezek a "nemzeti" gyökerek szó szerint mennének vissza a keresztyén gyökerekhez (vakkomondoros vidéki narancssárga döbrögi is más megvilágításba kerül, ahogy "pénztároslőrinc is mikoron kóstolja a mangaliacpörkűtet a szolgáló nép ... miket is beszélek az alkalmazottai szívszorongva várják a nagyúr véleményét a kajáról" fotó). Csak erős idegzetűeknek ajánlom az azóta már szentté avatott és besorszámozott (első) István a király magasztos és mélyen keresztyén törvényeit.

1000ev.hu/index.php?a=2&k=1&f=258

55 fejezet 63 paragrafus saccra 25 ezer betű a korabeli módszerváltás törvénykezése (eddig szimpi, persze akkoriban nem volt Ctrl plusz C - V).

Az egyház-új hitvilág 18 fejezet (megvan benne az is, hogy a "kommunisták különös anyagból vannak gyúrva" - 4. fejezet)

A király és a szabadok (nemesek) a maradék 37 fejezet a
szolgák (csak nekik nincs is fejezet hanem a szabadokkal egyben közös fejezetben egy egy paragrafus említi a nem szabadok kötelmeit), 9 db.

Szemezgetek ebből a mélyen keresztyéniből.

Más szolgáját megölni bűn, de ha kifizeti a tettes a szolga árát törvény előtt minden rendben (13.). :-(

Saját szolga megölésről nincs szó (eszerint az nem bűn), de ki az a vakkomondor aki saját vagyonának a rosszakarója, nem igaz? :-(

Feleséget ölni bűn, de ha kifizeti a férj az asszony árát a családjának, a törvény előtt minden rendben (14.). :-(

Más szolgáló lányával paráználkodni bűn (először véresre vesszőz másodszor ...miazmás). Saját szolgáló lánnyal paráználkodás nem bűn (26.). :-(

Ha az asszony - lány paráználkodik az meg csak sima boszorkányság (31.). :-(

Ez a mai pisis-el vagy daesh-el összevethető embertelen kereszténység.

Boccs az offért, de látva mai gyökereinket, látni kell, hogy az ő gyökér gyökereik kik is voltak. :-(
@Csaba Szikora:

szikoracsabika,már rég sitten kéne rohadnia a zösszes TAKONYNAK,nem szobatárs által bevédve tovább pusztítani a zországot!
@Gábris szomszéd: ennek a kárpátigyereknek a szája se áll jól:)

ja és a jobbik mikor kezd aláírásokat gyűjteni a budapesti makkabi játékok ellen? erről pofázzanak!

:)))
@rdos: Nekiment Trumpnak Koncz Zsuzsa. "Zsuzsa megemlítette, hogy pár évvel ezelőtt nem gondolták volna az emberek, hogy egy olyan figurát, mint Trump, bárki is komolyan venne - írja a Népszava". Nos, a világ változik. 150 éve meg nem gondolta volna senki, hogy egy olyan ember mint Obama, nem gyapotot szed a földeken... :)
@gazoló: haver, csabika becsöngetett, asztán elrohant.

gondolod válaszolni fog ez a tetves fityesztroll?

szerintem ő lesz az:)))

www.napiszar.hu/showPost/Hullahopp_
@Gábris szomszéd: kétezer éve nem gondoltuk volna, hogy a keresztények az oroszlánok eledelei voltak, asztán meg ők égettek embereket.

ember, téged a gyapotszedő obama keresztbe lenyelne intellektuálisan, és még csak nem is csuklana:)
MoMo, vagy Mome. Lehet rájuk mindenféle rosszat mondani (ahogy nézem az eddigi struktúrából meg is teszi majd mindenki a "rájuk rosszat mondást", amúgy ennyiben hasonló a helyzet a módszerváltás időszakára, az akkori pártfőtitkár pl fehérterrort vizionált az új ellenzékiek kapcsán).

Két dolog MoMo-tól elvitathatatlan. 1. Módszerváltás előtti kartonjuk nincs és nem is lehet (utáni igen, de ezt még hagyjuk függőben). 2. Konkrét ügyek mentén bárkivel együtt akarnak működni, ami polgári - európéer hozzáállás (nem ez a lövészárok cicaharc, hogy "de mi a másikkal soha semmilyen körülmények között nem"). :-)
@rdos: "2. Konkrét ügyek mentén bárkivel együtt akarnak működni, ami polgári - európéer hozzáállás.." -- kivéve persze gyurcsány.

Mennyi idősek lehettek ők feri idején, 12-15? Személyes emlékük nem sok lehet, inkább csak az, ami a fideszes családi körben a fejükbe gyöpült.

Újabb remény egy 2-3 százalékos pártocskára...
@Gábris szomszéd:

86-ban gondoltad volna,hová jutunk?(

Zsuzsa az maradt aki volt,ellenben szélkakasok és nemzetmentők özönével.

www.youtube.com/watch?v=ESyDyHsDhY4
@elmeherceg:

Túlbecsülted,ha így folytatják max.lehet belőlük egy lömpömpö2,néhány zavaros schifferklón már adva van(
@elmeherceg: Idézni - linket adni erre tudnál? Mármint arra hogy HA a déká és az annak az örökös demokratikus koalíciós elnöke gyuriferi bejut a parlamentbe akkor velük NEM működnek együtt? Előre is köszönöm.

Az egy másik dolog hogy mit kíván Momo vagy bárki (pl. szerintem sem egy rossz ötlet ha a régi "elit"-nek nem lesz a jövőben ogy-s. képviselői mentelmi joga). :-)
@gazoló: Jaja. Igazad van. Majd a Kovács László vagy egyéb "egypártállami maradék bölények" a fityisztelenítést megoldják. :-(

Évek óta toljuk itt az árvaházban hogy nagyon kellene egy új politikai erő (én az anyák pártjában bíztam, de az anyáknak igazuk van, a gyermekeik fontosabbak)! Most megjelent egy "erőcske" és rögtön fanyalgunk csak azért, mert a fityisztől a türmergyugyuig, a hazafias népfronttól a szputnyik nyúzváig mindenki őket "csépeli". Amúgy mindegy hogy fanyalgunk vagy sem, Momo-nak a "csépelés" is ingyen reklám.

Ha majd a "péntek reggeli rádiós enciklikába" is bekerülnek akkor ismerik meg őket az egész országban. :-)
@DarthVader: Gy. most volt az ATV-n és mindenkit kiröhögött. Megvan az öt százaléka,győzzék le előbb vagy kinyalhatják.
Kb ezt mondta.
@rdos:

Hát, azt hiszem, a csépelést a Mome kezdte, hogy úgy mondjam.
@Amelanchier:

Valahogy én is igy gondolom :)
@taga20: Hát a zsidók is reménytelien indultak, aztán... :)
@elmeherceg: "Újabb remény egy 2-3 százalékos pártocskára..."

és még ez is. :)

www.demokrata.hu/hir/belfold/apak-fiuk-es-lanyok_1
@Gábris szomszéd: ako nem vagytok jobbak, mint ők?:)
@rdos:

"nagyon kellene egy új politikai erő"

Persze,de feldughatjuk,ha senkivel sem kooperálnak(2018-nak nem arról kellene szólnia,hogy majd bogozzuk a méteres választási jegyzéken melyik a pmdékáegyüttelempékétfarkúliberálisokdzsobbikcocik és a többi egyedül nyerni akaró többi naiv fellegekbenjáró csipkrózsika álmot alavó vagy nagyon is önző érdek vezérelt egóbajnokot!
@Gábris szomszéd: aki a redvás demokratát idehozza, az egy kibaszott nagy fasz.
@DarthVader: Igazad van. Az lett volna a helyes részükről, ha megsimogatják a déká, a nemgyütt, a maszop, a lehetettvolnamás, a ... boccs hogy többre nem emlékszem - a vezetőinek a buksiját azzal:

"Be szép munkát végeztetek, a baloldal szilánkosra törésével, amivel egyben megágyaztatok a Váli-víz völgyének a szélén húzódó két magaslat géniuszának (Kárpátokra csak a csau-nak telett)." :-(
@taga20: Ebből is látszik, hogy utálod a momót és gyuriferi spanja vagy. :)
@gazoló: "Persze,de feldughatjuk,ha senkivel sem kooperálnak"

A választás az választás (ugye mondogatom egy ideje, hogy a jelölés még ennél is fontosabb, szerintem tudják). Aztán utána lehet arról egyezkedni, hogy ki-kivel és mit.

Egója meg éppen az eddigieknek is van, nem kicsit, nagyon. :-(

Egyébként ha az összes ogy kerületben tudnak jó jelöltet állítani (hiteles és nem feltétlenül fiatalt, vagy Momo tagot), akkor egymagukban van esélyük nyerni. Kisfalunkban 199O-ben a fityisz úgy hozott egymaga több mint ötven százalékot hogy az akkor itt népszerű tanácselnök beállt a fityisz mögé.

Akkor annyira túlnyerte itt magát a fityisz, hogy a helyi parlamentbe nem tudtak elég tagot küldeni (pedig minden tagjuk a listán volt :-)).
@rdos: én eléggé "konkrét ügynek" tartom -- ami mentén lehetne együtt működni -- a fidesz kiebrudalását is.
Az, hogy mi lesz "odabenn", egy másik kérdés.
Már, ha a mome bejut.

Így az lesz 2018-ban, hogy 6-7 párt gyürkőzik neki a fidesznek, kétszer annyi szavazatot fognak begyűjteni, mégis a fidesznek lesz kétharmada.
Ha dől a lé számolatlan, akkor számolni is "elfelejt" pénztároslőrinc?

hvg.hu/itthon/20170307_Gyanus_trukkozes_miatt_megtamadjak_Meszaros_Lorinc_Optimusbizniszet

Pedig HVG, de hogy Opimus, vagy Optimus, a cég neve? Mondjuk ennél nagyobb bajom soha ne legyen. :-)

@elmeherceg: Amíg nem volt Momo addig az (ál)ellenzéki összefogás lett volna az egyetlen járható út (a nyomorék választási rendszerünkben), ezt az időközik világosan mutatták is. Csak hogy ebből az összefogásból még a Momo előtt látszott hogy nem lesz semmi (szép magyari szójáték is született, "ellenzéki" összefosás).

Most hogy Momo jött az eddigi ellenzék is és fityisz is járhat úgy mint az eddigi "ellenzéki" összefo... :-)

Ez a tétje 2O18-nak, az ne tévesszen meg, hogy Momo szerint ők esélytelenek. :-) Minden azon múlik hogy jó - hiteles jelölteket tudnak-e maguk mellé állítani.
Aztán amikor ezt láttam (most), hirtelen nagyon rossz érzésem lett. :-(

kepeslajoska.tumblr.com/image/158115647770

Mondjuk ebből nem tudom mi volt a legdurvább, az Orbán (dícséret) a koherens, vagy mellé a mosoly. :-(

Szóval tudja a bánat. :-(
@rdos: Ez az, ez zavart engem is: ennek az embernek karvaly-nézésű mosolya van, kiráz tőle a hideg.:(
@rdos:

Viszont akkor meg nem köll csodálkozni, ha kapják az ívet ők is. Amilyen az aggyonisten, olyan a fogaggyisten.
@rdos:
Nemtán azt akarod mondani, hogy Orbán nem tud az emberek nyelvén koherens világmagyarázattal szolgálni? Dehonnem. Csak az a baj, hogy a koherens világmagyarázat után tovább beszél, és a következő mondatok is koherens világmagyarázatok, csak az előbbi koherens világmagyarázatokkal inkoherensek. Ha aranyhalaknak beszélne, kiröhögnék, mert azok még emlékeznének az előző koherens világmagyarázatára. Az egységsugarú állampolgárral ellentétben.
@rdos: ok, de hol van/lesz az a 100+ "hiteles jelölt", akikre az apátiába süllyedtek hajlandóak felkerekedni és voksolni? Hol...?
Ez az a posvány, amibe a fidesz végképp belerántotta az országot a 2002-2010 közötti politikájával.
Sikerült elérniük, hogy egy maréknyi bűnöző túszul ejtse az országot, és kénye-kedve szerint kirabolhassa, romba dönthesse.
Választáson nem fog bukni a fidesz...
@Amelanchier:

Azt hiányoltam, hogy Feri nem mondta Egonnak, amikor azt akarta kihajtani belőle, hogy Orbánváltás érdekében hajlandó lenne-e a tagságának azt mondani, hogy szavazzanak valaki másra, hogy
"Forditsuk meg a kérdést: Ön mekkora ótvar mocsok dolognak tartja, ha valaki azt mondja, hogy Gyurcsányra nincs szükség, de a félmillió szavazójára rohadtul. Azok lesznek szivesek esetleges elveiket feladva másra szavazni. Mert én nagyon. Az miért nem képzelhető el, hogy valakinek ellenérzése van Gyurcsány Ferenccel szemben, de Orbán leváltása érdekében hajlandó olyan formációra szavazni, amiben Gyurcsány is ott van valahol? Miért csak az ellenkezője az opció? Toll a fülükbe." (Ja, ezt az utóbbi mondatot mondta.)
@DarthVader: Amíg napirenden van a "gyurcsányozás", addig erősödik Gy. Ez ilyen egyszerű, mert azáltal nő a népszerűsége, hogy egyre többen szolidaritanak vele.
Fejenként 400 svéd koronát ígért egy orosz tévéstáb néhány svédországi tizenéves bevándorlónak egy stockholmi külvárosban, Rinkeby-ben, hogy a kamera előtt törjenek-zúzzanak egy picit – írja a skandináv sajtó.

444.hu/2017/03/07/tizezressel-akarta-ravenni-a-svedorszagi-bevandorlo-tinedzsereket-balhezasra-az-orosz-tevestab
@elmeherceg: addigra mér ledarálják őket...
Nu, elolvastam a Momentum egészségügyi koncepcióját. Pont olyan fos lózunggyűjtemény, mint a többieké. Wishful thinking vagy hogy mondják. Szépen le van írva az elképzelések töme és kelege, csakhogy mindegyik formáció elképzelése hasonló. Pénz,paripa, fegyver lesz rogyásig. Szóban.

350 MD plusszfinanszirozás. Jól hangzik. És mibul? Ebből már kijön az évi kb 120 MD állandóan újratermelődő deficit is.
200 MD-ból lehet bért is emelni,(mennyire? 2002-ben Megyóék évi 150 MD-ból 50%-os béremelést hajtottak végre. Nyoma nem volt sehol. Pedig 15 éve volt. ) valóban. de ettől még nem lesz több orvos és nővér, vagy ha mégis, akkor kevés lesz a suska. Mi lesz a 2007-hez képest 30%-kal megnövekedett forgalommal? Háziorvosi csoportpraxis: ja, csak hogyan, és ki fizeti a révészt?

pofázni könnyű, mert azt fekve is lehet, de érdemes néha olvasgatni az öszödi beszédet is, tanulságos, mert abban is szerepel:

"Általában sok jó ötlet van egész addig, amíg nem kell számolni. Mikor számolni kell, akkor elfogy a tudomány."
Boccs, igyekszem mindenkinek egyben válaszolni. Azt hiszem egy kicsit jobban utána kell nézzek a Momosoknak. :-( Valamiért nekem még mindig egy kicsit szimpibbek mint nem, de könnyen lehet hogy úgy járok mint a Gyalog galoppban a boszi egyik áldozata:

Engem meg gyíkká változtatott. ... De már elmúlt! :-)

Amúgy az általam linkelt "moszkoVitya - nyaláson" filózom letaglózottan (persze hogy összevissza beszél korábbi önmagának ellentmond, miazmás, arról nem beszélve, hogy ha beszél ha nem, amit tesz az viszont nehezen dícsérhető, remélem píszí voltam). Szerintem a fityisz gépezetét egy hiú ember irányítja.

Ekkor értelmet nyerhet a "nyalás", konkréten politikai hasznot (per pill a fityisz médiája messze a legerősebb!). Ugye ez a legjobb forgatókönyv Momo számára, és ebből az látszik szépen, a politikánál kevés mocskosobb dolog van. :-(
@rdos: "Majd a Kovács László vagy egyéb "egypártállami maradék bölények" a fityisztelenítést megoldják. :-( "

A matuzsálemek a fideszben vannak,26 éve ugyanazokat a figurákat látjuk. Én már nagyon unom őket.
A (nem teljes) lista ]

Orbán Viktor - gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Stumpf István - a Hazafias Népfront alelnöke, MSZMP-tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Martonyi János - MSZMP-tag
Járai Zsigmond - MSZMP-tag
Varga Mihály - KISZ-titkár
Matolcsy György - MSZMP-tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
Mikola István - a Hazafias Népfront alelnöke
Harrach Péter - MSZMP-tag
Turi-Kovács Béla - MSZMP-tag
Fónagy János - MSZMP-tag
Deutsch Tamás - KISZ-titkár
Kövér László - KISZ-titkár, az MSZMP Társadalompolitikai Intézetének munkatársa
Kerényi Imre - MSZMP titkár
Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag
Pozsgay Imre - az MSZMP KB és PB tagja
Szűrös Mátyás - MSZMP KB-titkár
@evasanyoca:
nekem elég volt eccer meghallgatnom és -persze- látnom eszt a "nonokisszakállas'-t...zeneileg hamis, mindenféle "tónikán" (tónika= hangnem) kívül van ..., hadar amiből az jön elő, hogy papagáj móggyára előre gyártott konzerv nihil-t tol bele a hallgatóba

szóval én már legelső szereplésekor "leírtam" magam részéről

ti meg majd rájöttök

olyan kis orbán 1986 -ból Soros Gyuri Bá' kezéből csipegetve

beeeeeeeeeeeeeeeee

brühüyyy
kkk
@evasanyoca:
rövidebben??? EGY KIS SZARHÁZI KARRIERISTA

brühüyyy
kkk
@Amelanchier: Igen meg a nizzai, párizsi és berlini merénylőket is a ruszki tévék finanszírozták. Essetunni margit. ;)
@Gábris szomszéd:

le vannak maradva a konteókkal levédiabasznádon...a süsüék már előbbre tartanak a fiókból is Belze Buby kacsint ki és ...és minden meg ugyanannak az ellenkezője is sőt az az ellenkező ellenkezője is gu8micsont és csócsálják...
ti is???

MOMO -t felejtsd el olvasd amit a nyányi nak írtam

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: most mongya a cnn a CIA mindenkit meghekkelt, akit nem aszt csak azért nem, mert nagyon apróbetűs

brühüyyy
kkk
Ha így folytatják, a momésok is úgy járnak, mint a pedagógok, akik nem akartak politizálni, oszt közben csak politizáltak. Kihátrál mögük a nyugalomra, és egymás kirekesztésétől mentes életre vágyó tömeg.

Talán még is a Gyurcsány mutatja a legtöbb toleranciát a másként gondolkodók iránt, mert még sosem hallottam, hogy azt mondta volna, ki kell írtani, ki kell takarítani pl. a fideszt, vagy bármely más politikai alakulatot. Ha erre a fiatal momésok nem képesek, akkor nem is a hatalom gyakorlására valók. Lehet, hogy ez nem csak nekem nagy csalódás?
Nahát! Nincs elég magyar tapsoló? Kádárék megoldották okosban, kiendelték a középiskolásokat. Most ez nem megy, nincs elég fideszrajongó?

Vagy még sem a magyar kormány fizeti? Mondjuk olyan civil támogatás formájában, ahogy más külországokkal is szokják?

Nem a nemzeti közvagyon hűtlen kezelése, ha lengyel bértapsolókat fizetnek a közpénzből március 15-én? Tényi nertárs vajon mit szól ehhez? Ja, meg a civil cöf-röf?

nepszava.hu/cikk/1122899-olcson-jonnek-tapsolni-a-lengyelek/
@látjátok feleim szümtükkel: Nekem is csalódás nagyon. Annyira figyelem, hogy kire tudnék jó szívvel szavazni de mindenkinek az a belépője, hogy Gyurcsány takarodj. Mintha nem is Orbánt szeretnék leváltani hanem a Gyurcsányt.Eszükbe sem jut az a kb. 400 000 fő aki a DK-t támogatja. Nagy mellénnyel kijelentik, hogy Gyurcsány takarodjon. Mintha a fideszeseket hallanám.
@Gábris szomszéd:
Már abban nem értesz egyet, hogy "genya rendelet" vagy abban, hogy "dörgölödzési kényszeretek van"?
Én meg az idézőjellel nem értek egyet a "menekültek"-nél.
De nem csoda, ha nácultok: a magyar állam által bevezetett (gyermekekre is érvényes) koncentrációs tábor nagyon benne van az eszmeiségtekben.
@gazoló:
Szegény kecskék éppúgy megdolgoznak a napi betevőért, mint a magyar közmunkások.
@rdos:
Az ugye nem zavar, hogy mér régen nem "összefogás"ról azaz egységes választási ernyőszervezetről, hanem "együttműködésről" van szó? Ami egyeztetést igényel a külön listák között az egyéni helyekről. Ha ugyanis valamely állítólag ellenzéki párt abból kimarad - egyértelműen a fidesz javára működik. A 2/3-ot ugyanis ilyen informális, koordinált jelöltállítással sikerült lebontani. Ami akár működhet a jobbik javára is - mert volt olyan is.
Tehát "nem azt nézzük, amit mondanak, hanem amit tesznek"!
Ez a momos gyerek nagyon hasonlít az ifjonti Orbánra. Newki is az a legnagyobb baja, hogy nem ők koörmányoznak. És közben nem foglalkoznak a LÉnyeggel:
444.hu/2017/03/07/suttyomban-tom-tele-penzzel-cegeket-a-magyar-allam
és
szeka.blog.hu/2017/03/07/a_szamok_makacs_dolgok_de_nem_orban_viktor_szamara
@DarthVader:
A magyar egészségügy az állami tulajdon kizárólagosságára alapozva lehetett "ingyenes" Mikor a magánosítás megtörtént, ez a háttér 50 %-ra csökkent (ekkora a magyar újraelosztási arány) Azaz belefeküdtek Pokrutész megfelezett ágyába:
(Prokrutész, a rabló, aki a hozzá betérőket az ágy méretéhez igazította, az alacsonyakat megnyújtotta, a magasakat egy fejjel ...) - csak nálunk a láb vagy fejlevágás az opció.
Gyurcsány (és az szdsz-es eü. miniszterei) az ágy hosszabbításával próbálkoztak a magánforrás bevonásával.
Orbánék amputálnak, a VIP-ek meg külön magánágyba vonulnak.
Egy új pártnak elsősorban a két koncepció közötti választásról kellene nyilatkoznia. Minden más csak maszatolás (és mezőgazdasági dolgozók látásának rongálása).
@Amelanchier:
"A szocialista párt korábbi elnöke felidézte a beszélgetésben, hogy 25 % volt a párt támogatottsága, amikor lemondott és most 12%-uk van. Ezért sem lehet őt hibáztatni. Gyurcsány szerint azok az ellenzéki politikusok, akik Gyurcsányoznak, azok valójában átveszik Orbán szövegét, és ezzel Orbán hatalomban maradását szolgálják."

Tényleg, tud valaki linkelni egy erős orbánolást a momotól?
@kekex: Amióta már Európában is mindenki tudja, hogy a menekültek nagyon nagy százaléka nem menekült, így a kérdéseid meg is vannak válaszolva, esetleg annyi kiegészítéssel, hogy az embercsempész maffia pont a hozzád hasonló hasznos idióták segítségével keresi degeszre magát.
@Gábris szomszéd:
"Épp csak a terroristákra nem jelent veszélyt az Orbán diktálta szigor"
hvg.hu/itthon/20170307_veszhelyzet_menekultek_szuksegallapot?s=hk
Te viszont a fidesznek hasznos idióták számát szaporítod.
@kekex:
momo=fidex
brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: "Igen meg a nizzai, párizsi és berlini merénylőket is a ruszki tévék finanszírozták. Essetunni margit. ;)"

Mostanáig gondolkodtam, hogyan jönnek össze a svéd tinédzserek meg a nizzai stb. terroristák.
Nem jöttem rá.
Egyébként nem Magit vagyok, hanem Aranka. Mószer Aranka.
Kedves Zoltánok és Boli , sok boldog névnapot :)
@kekex:
Lehet egyeztetni, de úgy egyeztetni, hogy 10 hónapig egyeztetünk az egyéni helyekről, aztán 2 hónap alatt rohamtempóban próbáljuk kitalálni, hogy miután mindenkinek az egója eleget lett simizve, a nagy együttműködés során mégis kivel, milyen arcokkal és milyen szöveggel akarunk megjelenni a nyilvánosság előtt... az ökörség!
ó911 és a holdutazás és a r@kekex:
kedves, drága KEX (győri??????) szóval, mióta tuggyuk (te is, ugye???) hogy az isis és a többi hugyos az cia, nsa és süsü készítmény csak menetközben odakozmált, valamint iraq lerohanása a WOMD kitalált okán csak ürügy volt a zsidó világuralom (nem mineden zsidó rohadt geci!!!!!!!!!!) megteremtésére és mindenki másból robotot vagy/és rabszolgát kreálni az most már nem megy!!!!!!!!! meg a többim smafú az a demagográcia kifejlesztése és uralma de már kanada!!!!!!!!!!!!!!!!! és az usa területén támaggyákm a zsidókat (mindegy, hogy jó zsidó vagy rossz zsidó ha zsidó) alapon és a rendőrség moderáltan viszonyúl a kérdéshez...

emberek a zsebükön át gondolkodnak (van ahol azon át sem lásd levédiabasznádot) és a süsü állampolgárai aszongyák hongatyáknak a picsába mentek és nem kérjük a sZart

kanadai állampolgárt (akinek víziummentessége van alanyai jogon) a süsü határőr nem engedte be mondván szerezzen vízumot... és ez csak egy... most lesz kacabajka

brühüyyy
kkk
ti meg momóztok?
az fidex csak még nem olyan kövér
soxor leírtam itt is, hogy Ferit a gyurcsányozás tartja életben.
És ő ezt jól tudja és jól kihasználja
hvg.hu/itthon/20170308_Gyurcsany_hianyolja_a_gyurcsanyozast
444.hu/2017/03/08/a-magyar-foci-talalkozasa-a-magyar-egeszseguggyel

Na de majd ha felépül a Vasas fasza huszonötezres stadionja elvtársak. Akkor megszűnnek ezek a várólistás dolgok elvtársak.
A szép zőőd gyepen lehet műteni soron kívül a zaranylábú focistáinkat.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
gepnarancs.hu/2017/03/ket-nyugdijas-legyavazta-orbant-jottek-a-rendorok/

Mikor a majré beköltözött a Cinege utcába.

Gyáva miniszterelnöknek nincs hazája. Azért elvtársak, Kádár elvtárs bátran kimehetett a nép közé elvegyülni elvtársak.
Nem kellett elbújnia a függöny mögé elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
A nőknak az év maradék 364 napjára is sok boldogságot kívánok. :-)

Kommentekig boccs, de még nem jutottam, de mit látok? Mindegy ki mondta, de sajnos igaza van. :-(

propeller.hu/itthon/3270855-nonap-alkalmabol-bajolognak-kepviselok-de-egyikuk-fejen-talalta

"Szanyi Tibor (MSZP) mindezek helyett rendhagyó nőnapi közleményt adott ki, melyben azt írja:

Magyarországon sincs semmi ünnepelni valónk. Fájóan hiányoznak a nők életét segítő foglalkoztatási formák, folyamatos a nők kiszorítása a közélet fórumairól és ami a legszörnyűbb, a nők évente növekvő számban válnak családon belüli bántalmazások, erőszak áldozataivá. Egyre több gyermek éhezik vagy válik alultáplálttá, beteggé, s minden harmadik gyermek – főleg lány – úgy jut el a 18 éves születésnapjáig, hogy szexuális zaklatás elszenvedőjévé válik.

Ezeken semmi ünnepelni való nincs. Ezeket a tragikus társadalmi torzulásokat nem lehet virághegyekkel, gügyögő köszöntésekkel feledtetni. Noha egy-egy szál virág bármikor képes érzelmeket közvetíteni, de ma nem ez a fő feladat. A politikusok, a közélet szereplői ma épp elszámolással tartoznának, vajon mit tettek, hogy a parlamentbe, az önkormányzatokba több nő juthasson, milyen új rendelkezéseket foganatosítottak, amelyek a női/férfi egyenlőséget szolgálják, hol léptek fel az erőszak ellen."
@rdos:

Szanyi ehelyett jobban tette volna, ha előadja, ő és pártja mit tenne ebben a tárgykörben, ha kormányra kerülnének. Mert erről bölcsen hallgat. Vagy nincs mit mondania?
@Amelanchier:

www.origo.hu/itthon/20170307-12-millio-forintot-tuntetett-el-a-momentum-mozgalom-dusgazdag-udvoskeje.html

No kezdjük előlről.

1. Soros György Budapesten született.
2. Magyar állampolgár.
3. Nem tiltja semmi, hogy egyik magyar állapolgára alaptványe egy másik magyra állapolgárnak ösztöndíjat adjon Oxfordba. Orbánét és a többi fityeszeét sem tiltotta.
4. Sorosnak miért nem lehet küföldi vállalkozásából magyar állampolgároknak támogatást adni? Vagy lehet, de csak a fidelszhez saját lábon közelállóknak?
@DarthVader: Momo és Eü. Mondjuk ha adtál volna egy linket is, meglehet elolvastam volna eredetiben is, de lehet hogy igazad van és nem vesztettem semmit. :-( Idézetedből a szokásos tűzoltás nem pedig probléma megoldás látszik.

Társadalmi probléma megoldás hogy máshogyan mint a társadalommal közösen? Hogy csinálják ezt a régebben demokratikus országokban? Beszélek félre. A demokratikus országokban. :-(

Évekig beszélnek - egyeztetnek (számolnak) a tervezett változtatásról, úgy hogy egyben felvázolják a célt is. Ugyanis úgy könnyebb lavírozni a sziklák és örvények között, ha tudom hogy hova tartok! Majd ha akár évtizedes egyeztetés után kialakul egy megegyezés akkor törvénykeznek úgy, hogy majd 5-15 év múlva vagy a tíz év alatt folyamatosan - lépcsőzetesen vezetik be az új rendszert.

Hogy a polgároknak és az iparnak (itt az Eü) legyen ideje felkészülni a változásra!

Lefordítva. Először meghatározzuk a célt. Milyen Eü-t szeretnénk?

Kötelező TB, vagy piacit nyilván bizitivel (azaz nem kötelező állami ellátásra se járulék fizetésre bejelentkezni, de piaci biztosítóknál ha akarok köthetek eü biztit). Ez utóbbi esetben akár az is benne van a pakliban hogy kezdő évekig, évtizedekig nem fizet biztosítást, ha meg valami krach beüt (a francba, tegnap még nem volt ez a tetkó a homlokomon), piaci alapon fizeti a bőrgyógyászati bőrcserét.

Annyi kiegészítéssel élnék, attól hogy az eü-t változtatjuk a többpártállami maffia ország az még körülötte marad, szóval nehéz - ha nem lehetetlen egy jól működő szigetet kialakítani ebben a kis magyari abszurdban. :-(
@látjátok feleim szümtükkel: Kedves Szümtük. A szanyikaptány elmondta amit tudott. És ennyit tudott.

Beszélni szépeket. :-(
@kekex: :-) De. Sok minden zavar. Leginkább az, hogy az un. politikai szereplőkből nevezzük nevükön üket, a zsíros "közszolgálatra" ácsingózó megélhetésiekről tul.képpen csak azt nem tunni hogy ki kivel van. :-(

Gyanítom leginkább egymással. Ez a lepacsizás 27. éve megyen az orrunk előtt. Uncsi. Nem kicsit uncsi, hanem nagyon. :-(
@kekex: Ezért is adott be a jobbik módosítókat és ezért állították az alkotmánymódosítás feltételeként a kötvénybiznisz megszüntetését. Aki viszont még mindig nem látja, hogy a menekültek döntő többségükben nem menekültek, nos azok továbbra is hasznos idiótának számítanak. :)
@avanivi: :-( Igen, igazad van. A fityisznek is jócskán jutott az egypártállami "bölényekből". Mondjuk kimagyarázni ki lehet. Dakota közmondások bölények nélkül? Az meg már mennyire hiteles? :-)

Én kérek elnézést. A Yellowstoni Nemzeti parki bölényektől. :-)
@látjátok feleim szümtükkel:
számomra egyre jobban felértékelődik a gyurcsány
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@kekex:

Tótával szószór szóra gyet lehet érteni. Sajnos. De ez nem az ő hibája.

Én bíztam a jobbikban, de nem lettek jobbak a deákné vásználál. Kihagyták a nagy történelmi lehetőséget. mert nem attól jobboldali valaki, hogy kiekeszt, megbélyegez, gyűlölködik. Szerintem és remélem még nagyon sok nmagyar ember szerint sem.
Addig ugyan is, amíg egy új politikai alakulat azzal kezdi, hogy ki takarodjon innen-onnan-amonnan, kinek nincs ilyen-olyan-amolyan joga ehhez-ahhoz-amahhoz, addig nem lesz igazi rendszerváltás sem. Pedig az emberek töke már teli van az örökös ellenségeskedéssel, csatákkal, háborúkkal, megvédjükkel, kiharcoljukkal. Az élet ugyan is nem erről szól.
@rdos:

Akkor viszont a szocik választói kinyithatnák végre a szemüket.
Teljesen zavarba vagyok. Mert a Hvg azt sérelmezi, hogy a 21 éves válogatott focistának is ki kellett várnia a sorát, vagy pont ez dícséri?

Mellesleg megette a fene, ha egy 21 éves focistának izületi gyulladása van. Mi lesz belűle 10 év múlva? Talán más pályát kéne választania?

hvg.hu/itthon/20170308_vakbelmutet_vida_mate#rss
@látjátok feleim szümtükkel: :-) Ahogy a többiek választói is.

Most sajnos aktuális a nőnapon, politikumunk (mitől a miénk, ha egyszer nem minekt szolgál?) csillagos jelesre vizsgázott egyetlen tanfolyáson, a :

szó-virág-kötészeti tanfolyamon. :-(
Nemzti konszenzus? Hehehe.
Filmben szerepelni éjszaka is szabad, más munkahelyen dolgozni nem? Ezmiez, ha nem diszkrimináció. Kinek az érdekében? Közben meg az éjszakai jelenetet technikailag nappal is meg lehet csinálni.

index.hu/belfold/2017/03/08/andy_vajna_kivansaga_miatt_modositananak_egy_gyamhivatali_eljarast/
@látjátok feleim szümtükkel: vajon miért éppen az origó írt ilyen mélyreható elemzést a "dúsgazdag üdvöske" eddigi rövidke életéről?
FOSNAK!!!!és ez jóóóó
@Rodeo36 11:
Inkább fidelitas. Az ifjúság részére a pocakos már nem elég vonzó, bővíteni kell a kínálatot.
Ahol szar van, ott légy is van.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Lehet, hogy ökörség, de még nem láttál kampányt, ami 12 hónapon keresztül változatlan intenzitású lett volna. Elég a 2 hónap majd felépíteni a jelöltet.
Én inkább attól félek, hogy 10 hónap sem elég az egyezkedéshez. Márpedig miért higgyük el az ellenzéknek, hogy képes "ügyek mellett" kormányozni, ha még az egyéni jelöltekben sem tudnak megállapodni?
Ja, meg érdekelne, hogy honnan veszik el az ígért toronyórákhoz az aranyláncokat. Legalább GDP arányos %-ban.
@Rodeo36 11:
Mi meg momozunk, mert az közelebbről érint, mint az usa-kanadai hasmenések.
Egyébként ejtsd "c"vel: kekec. Csak elfüstölt a géppel a hozzá való jelszavam, és egyszerűbb volt más hasonló néven.
@Oxica:
Tűzrőlpattant nyugdíjas menyecskék. A rendőrség kockázatelemzés után 5 fővel "oszlatta" őket.
@látjátok feleim szümtükkel:
Minden nép arra alkot szavakat, amely fogalmakat fontosnak tart. Az ősmagyaroknak többtucat szava volt a ló színére, az eszkimóknak a hóra.
A magyar nyelvben nincs szinonimája a szolidaritásnak. Akkor mit vársz?
@kekex: előkóstoló...paranoia.
Remélem egy végzetes hasmenés végez vele.
@elismert felhasználó:
Gyurcsány mit cseszett el, méghozzá nagyon? És mihez (kihez) képest? És a momos mumus mit csinált volna
olyanabbul?
De minden ilyen megszólalás erősíti a meggyőződést a választókban: ő az ETALON!
@látjátok feleim szümtükkel: volt egy olyan időszakom, amikor úgy gondoltam, ha más nincs, akkor a jobbikra is leszavazok

aztán olvasgattam itt Angyalt, s megérlelődött bennem, hogy ezt azért mégsem

az emberben itt-ott van talán még valamennyi önbecsülés?, erkölcs? - nem tudom mi a jó fogalom - szóval nem

hasonló okokból - ha más alapokról indulva is - gyurcsányra sem

szóval, ha nem olvasom Angyalt és a lelkes gyurcsányistákat, nagy vonalakban a kertészkedés és a zene marad:)
@Gábris szomszéd: én mindegyiken bepisiltem. Bencusnak jó áll a hosszú haj, elgondolkodhatna rajta. Tarlós...isteni.
444.hu/2017/03/08/parragh-laszlo-kamarai-elnok-felesege-a-magyar-nemzeti-bank-monetaris-tanacsaba-tart

Eddig nem értettem, hogy parragh elvtárs miért nyalja folyton a felcsúti teknyővájó retkes valagát.
Na de így azért már tisztul a kép. Gondolom egy 5 millás fizetés is benéz az asszonyhoz. Amúgy, nem a konyhában lenne a helye elvtársak?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Tényleg nem tud akkora szart írni a Habony Művek, amit az MTI nem vesz át :)

alfahir.hu/2017/03/08/mti_habony_muvek_origo_wtf
@kekex:

Gyurcsány, mint etalon?
Ha politikai ballépések, rossz helyzetértékelések és elemzések által hozott döntések miatt elszenvedett politikai öngyilkosság és öntökönrúgás a témakör, akkor igen.
Ne kelljen már 2017-ben azt magyarázni, hogy miért bukott meg, miért lett alkalmatlan és veszítette el hitelességét végleg Fletó...

És hogy mihez képest?
Ahhoz képest, hogy egy nagyságrenddel szerényebb képességű politikus is többet hozott ki miniszterelnökségéből, mint ő.
Megint egy átlagos nap szarosmagyarországon.

444.hu/2017/03/08/meszaros-lorinc-befalt-meg-egy-otcsillagos-szallodat

Ezt élő ember már nem tudja követni, csak odafent lesz a végítélet. Az biztos, hogy saját zsírjukban fognak sülni a pokolban.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/03/08/a-miniszterelnokseg-elismerte-hogy-dolgoznak-az-elelmiszerlancok-befenyitesen

"Hozzátették, hogy a kormány ugyanakkor nem a nemzetközi láncok profitjának növeléséért, hanem a hazai fogyasztók érdekeiért dogozik, így minden a Brüsszel felől érkező támadással fel fogják venni a harcot. "

Hát igen, csak a fideSS, meg csak a CBA. Hát ez biztos fasza lesz a magyar fogyasztóknak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@habakuk000: Nekem speciel sokkal fontosabb, hogy egy olyan kormány jöjjön, akik végre elszámoltatnak, rendezik az ügynök aktákat, lusztrációt csinálnak, igazságosan rendezik a devizahitelesek kirablását, első helyre teszik az oktatást, egészségügyet, csökkentik a korrupciót és az országot megvédik olyannak, amilyennek mi is kaptuk szüleiktől.
@elismert felhasználó:
Már úgy etalon, hogy a többiek hozzá mérik magukat. Nagyjából az pozicionálja őket, hogy mennyire gyurcsányahibáztatók.
És ki volt a "szerényebb képességű" Mert Bajnai nem politikus, hanem szakbarbár volt (hálisten).
És ugyan már mondj még egy ME-t, aki 1 %-os költségvetési megszorítást 0,5 %-os gazdasági visszaeséssel és pozitív tartományban maradó GDP-vel abszolválta.
@Amelanchier: Nak nek. :-( Bocsika. Szokás szerint rohantam. Eredetileg a "csajoknak" szerettem volna "jótkívánni", de aztán az agyamban ülő kopasz cenzor szólt, talán ma nem kéne "csajozni"! Javítottam a "csajok"at "nők"-re, a nak meg maradt. :-( Kamion így történt. :-)

Bár ha abból indulok ki, hogy a rabbi szerint a tórát, a pap szerint a bibliát mindig szabad olvasni és az ecceri férfinép (csajul a pasik) számára a szakralitást - a szentséget a csajok, ... a nők jelentik, akkor miért is ne? Amúgy is mindig a csajok döntenek. :-)

Az elírásért bocsika. Pont ma és pont a nőknek. :-( Jobban kellett volna figyelnem. :-(
@rdos:
"Az olimpiaellenes kampány alatt jól látszott a megszeppenés a hivatásos ellenzék soraiban. A kezdeményezés sikere fenyegetőnek tűnt. Jönnek ezek a máris rendkívül nagy arcú, nyelveket beszélő, trendi fiatalok a kreativitásukkal meg humorukkal és menőségükkel, és ezzel bizony már mandátumok és egyéb pozíciók kerülnek veszélybe. Ám egyelőre a félelem alaptalannak bizonyult. Intellektuálisan a Momentum nem előzte be a parlamenti ellenzéket, viszont olyan arroganciával próbálja letolni a térképről, amit a Fidesztől megkap, aki erre izgul. Semmi új, de az legalább haveri alapon és óriási mellénnyel. Még nem igazolták, hogy szükség volna rájuk a továbbiakban. Ez eddig nem a rendszerváltás befejezése. Csak felöklendezik a hordalékát."
By Tóta W.
@kekex:

Az, aki későbbiekben elindítja az Együtt 2014 mozgalmat, az politikus. És sokkal többet hozott ki egy nehezebb helyzetből, mint Fletó a "nagy lehetőségből".
@Oxica: úgyis mi, a vásárlók szívjuk meg.
@rdos: Az én esetleges szavazatomat holtbiztosan (örökre?) elvesztette.
@rdos: ne magyarázkodj, nincs miért, csak egy kis pöccintésnek szántam, mert nagyon ráérek.
@habakuk000: Ha már párhuzamos életrajzok. :-) Nekem meg volt olyan időszakom amikor folyton a tévémacit néztem.

Aztán felnőttem, és azóta is látok rengeteg "mesét". :-( Csak ez már annyira nem tetszik mint a Manócska vagy a Tádé tetszett. :-(

Kiskertben zenehallgatás? Hacsak az nem? :-)
@AKIsTUDATLAN: Lehet hogy igazad van.

Egy biztos. Ha a feltáratlan pártállami titkosszolgálati múltunkra fényt derítenek, akkor már volt értelme a létezésüknek. Tul.képpen már most is volt, a lömpöpő rájött, hogy Paks2 ügyében esetleg van remény "népszavi" témában. Az ellenzék végre el kezdett úgy csinálni mintha ellenzék lenne.

Én meg ehhez jópofát vágok és úgy teszek, mintha elhinném hogy van ellenzék. :-)

Na! Ki ver át kit? :-(
@elismert felhasználó: "Ahhoz képest, hogy egy nagyságrenddel szerényebb képességű politikus is többet hozott ki miniszterelnökségéből, mint ő."

Ez akkora lódítás, hogy nem is tudom mihez mérni, talán csak a Magyarország jobban teljesíthez hasonlítható.

Gyurcsány nem tett semmit, ami miatt ezt lehetne mondani a kormányzásáról. Nem ő, hanem a pártja kormányzott, mint ahogy most sem Or bán, hanem a háttér emberei kormányoznak. Ráadásul Gyurcsánynak bejött egy gazdasági válság is, ami nem egyik pillanatról a másikra következett be. A válsághoz egy felívelő út vezetett, és nem csak itt, hanem szerte a világban. Ez nem az akkori kormány hibája volt, ja és nem jött annyi eu-s pénz sem, mint azóta.

Talán a tényeket "nemtényként" kéne kezelni.
Magyarázza már meg valaki, miért kell nekünk ez az alapítvány? Ő osztrák ember volt, és a mi elnyomónk. Még annyi köze sincs a magyarsághoz, mint Soros Györgynek, aki Budapesten magyarnak született. Alapítsanak neki az osztrákok.

nepszava.hu/cikk/1122971-szazmilliokat-kapott-a-kormanytol-a-habsburg-alapitvany/
És mit mond a mi Amerikában élő prófétánk?
"Ezért soha nem gondoltam volna, hogy egyszer még Gyurcsány Ferencet fogom megvédeni egy Orbánnál is veszélyesebb karrieristától. Mert Fekete-Győr Andráshoz képest Gyurcsány maga a morál fényesen tündöklő csillaga, politikai őstehetség és a tisztesség élő szobra. S azt se gondoltam volna, hogy mostantól mindent meg kell tenni azért, hogy a Fekete-Győr útjában álló DK és Gyurcsány ne eltűnjön, hanem a törtető agresszív embert megállítsa."
nepszava.us/bartus-laszlo-a-momentum-olimpiat-rendezne-a-fidesszel/
@Amelanchier: Micsoda, kérlek alássan?
Te nem így látod talán a mi nagy nemzetvezetőnket?!
Az arrogancia és a pofátlanság csúcsa.
Talán Or bántól kéne kérdezni, hogy milyen együttműködés volt a fidesz és Simicska között, és mit kaptak kölcsönösen cserébe az együttműködésért?

www.origo.hu/itthon/20170308-simicska-lajosrol-kerdezi-a-fidesz-a-jobbikot.html
444.hu/2017/03/08/penteken-lesz-csak-magyar-allampolgar-maris-behivtak-a-valogatottba-viniciust

Remélem tudja majd énekelni a magyar himnuszt a portugálok ellen, mert ha nem akkor köteles elvtárs nagyon mérges lesz.
Özilt is hogy leoltotta, mert nem énekelte a német himnuszt török létére.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ez volt az igazi lódítás vagy terelés.
Bajnai miniszterelnöki teljesítménye, az aktuális helyzet és lehetőségek ismerete után csak az elvakult Gyurcsány hívők mentegetik Fletót az "országhatárnál megálló" világgazdasági válsággal.
És nem elfelejteni, hogy egy kormány feje a miniszterelnök. Azzal mentegetni Fletót, hogy helyette kormányoztak, átnyúltak a feje felett, nagyjából egyenértékű politikai impotenciájának és alkalmatlanságának beismerésével.
@kekex:
tökig igazad van...de olcsóbb bohócokat is találhattatok volna
akkor kekeceljünk együtt

tennis van a Madison Square Garden ből csak bemutató és treffa kibaszott jó

majd olvasom a többi sirámot

brühüyyy
kkk
@elismert felhasználó:
Kiről beszélsz? És mit hozott ki és honnan? Mafasz?
@AKIsTUDATLAN:
De bezzeg amikor mi védtük Gyurcsányt, akkor hisztizett, és beszüntette a kommentelést (első dühében még a lapot is, de azt visszacsinálta) Na akkor néztem körül egy másik társaság után. De a komment társakat azóta is sajnálom, jó kis banda volt ott!
@elismert felhasználó:
Sajna nekem (és még párszázezer választónak) szimpatikusabb volt-van-lesz Gyurcsány csetlés-botlása (főleg a reálisan felmért lehetőségek és eredmények tükrében) mint a nagyonelszánt, nagyon egyenesen körbemasírozó és a birkákat vezető Orbánnál vagy bármely Orbán-epigonnál.
Bajnai meg NEM VOLT politikus. Szakember volt, olyan körülmények között, amikor az ellenzék sem merte borogatni a hajót. Nagyjából azt valósította meg, amit Gyurcsány is tett volna - de reálisan felmérte, hogy már nem volt hozzá támogatása. És félreállt - az ország érdekében.
De volt egy évünk, amikor láthattuk mire képes ez az ország szakmai vezetés mellett (és ha úgy tetszik: Gyurcsány és Orbán nélkül)
Tudod mire: fideszes 2/3-ra. Isten NEM bottal ver!
@AKIsTUDATLAN: De. Pont így látom, ahogy Edgar leírta.
@elismert felhasználó: Melyik min.elnök dönt egyedül, irodája homályában. Érdekek, lobbik, haverok, oligarchák döntenek. Orbánnnak az a szerencséje, hogy talált egy Lőrincet, aki az ő pecsenyéjét sütögeti, a többit ellopja a fent említett rablóbanda sajátkezűleg. A dagatt meg félrenéz.
@Amelanchier:

Mindegyik miniszterelnök dönt, miután meghallgatta és mérlegelte az érdekeltek, a lobbisták, az oligarchák és haverok érveit, javaslatait és véleményét. Amelyik nem dönt az egy báb.
Orbánnak az a szerencséje ami a szerencsétlensége is. Nincs igazi ellenfele és így előbb utóbb annyira elszalad vele a ló, hogy menekülnie kell majd a paci hátán.
@kekex:

Bajnai politikus. Az aki 2014-ben megalapítja az Együtt 2014 mozgalmat és annak vezetését vállalja az politikus. Az, hogy te nem látod annak, az a Fletónál szerényebb képességei miatt van. De még így is jobb volt nála. Fletó belehalt a rajongói által kezelhetetlennek tartott válságba, míg Bajnai kiutat mutatott a káoszból.
Lehet neked Fletó csetlése-botlása szimpatikus, de az ő hibái vezettek a kétharmadig. 2006-ban a megvert Fidesz egyetlen rajongója sem tett volna még egy szerényebb összeget sem arra, hogy négy év múlva terülj-terülj asztalkám következik, majd újabb négy év múlva a "szabad a vásár" időszaka jön el. Hát ezt cseszte el a Feri...
"A kiábrándulás megindult: a jobboldal egészséges nemzettudatáról értekezni, Orbán személyi döntéseit dicsérni, bejelenteni, hogy később szívesen rendeznének Orbánnal olimpiát, ma vállalhatatlan. Az új szervezet színvallása legyen tanulság mindazon értelmiségieknek, akik heteken át biankó csekket adtak nekik arra, hogy majd ők lesznek az újak, az igaziak..."
europakavezo.blog.hu/2017/03/08/az_elszalasztott_momentum
@elismert felhasználó:
Na jó, akkor politikusként BUKOTT! Ha NEM indít pártot, lehetett volna egy ellenzéki egységes jelölt. De onnan kezdve, hogy a szakmaiságból lemerészkedett a napi politika mocsarába- bebizonyosodott, hogy abban a ligában nem játszik, és egy rétegpártocska élén már nem közös jelölt-aspiráns, hanem ellenfél. És nem volt ellenfél Gyurcsány számára. A maiak többsége sem azok.
És mielőtt legyurcsányiznál:
SZAMÁR. Nem mesebeli paripa. De erős terepre normális nép nem is próbálkozik lovakkal! Csakis teherbíró és ütésálló
szamarakkal (na jó: öszvérek is szóba jöhetnek)
De nincs más reális ajánlat a halpiacon!
És figyelmedbe ajánlom Bartus egyik dolgozatát: kivételesen MINDEN szavával egyetértek.
nepszava.com/2013/08/velemeny/bartus-laszlo-ut-a-bukashoz.html
@kekex:

"És nem volt ellenfél Gyurcsány számára. A maiak többsége sem azok."

Ez szomorú és kétségbeejtő tény. Mert az is tény, hogy nyolc éve nem tudja az a Fletó megszorítani Orbánt, aki ezek vagy te szerinted az ellenzéki oldal legjobbja.
Ezek után nincs csodálkozni való azon, hogy újabb négy év kormányzás néz ki 2018 után a Fidesznek.
Ha Fletó olyan zseniális lenne, akkor 2018-ra már egy mögötte felsorakozott ellenzéki tábor tömegével kergetné őrületbe a kormánypárti csapatokat.
De közel sem ilyen zseniális. Jó, kiváló szónok, de csapnivaló politikai érzékkel van megáldva.
@elismert felhasználó:
és nem Gyurcsány "csetlése-botlása" vezetett a fideszes 2/3-ig. Hanem az "írástudók árulása" értsd a babarczyesztikék "nem kell félnetek jó lesz" szövegei.
Gyurcsány akkor már 1 éve nem is volt a képben (el is veszített 900 ezer szavazót az mszp) és volt közben az mszp-szdsz támogatással egy sikeres Bajnai válságkezelés.
Csak éppen a jó nép a válság miatti kényszerű visszaesés miatt (mint a világon mindenhol) a kormányon levőket "büntette". Teneked legalább van annyi eszed, hogy értékelni tudod a Bajnai féle válságkezelést.
De a többség csak addig érte fel ésszel, hogy "elvették a 13-ik havit" amit mellesleg az mszp adott és az ország teherviselő képessége fölött.
@kekex:
nem vetted észre? én a kanada süsü mintákat azért rakom be a gyíkra, mert visszaköszön a finki és hasonlók (emlékezz a brzsezsinki és a másik zsidó "tanácsadóra")

minden mint egy kis biliben a nagy lavórból le van másolva de még te sem kekeckedted meg, hát még a többiek...
azaz a világon létezik egy nem is olyan rejtett erő amely ebbe az irányba tereli a többséget: rabszolgának vagy leváltya robotokra a "job" annak az értelmét keresd meg!!!!!!!!! és akkor tudod...a ranbszolga ma kicsit drágább de még mindíg ingyen van!!!!!!!!!!!!!!!!!! autógyárban összeszerel a szalagon? és kap: pénszt, egészségügyet, oktatást, szórakozást és jól zabál hogy korán megdögöljön

a többi rablómese
a feketegyőrandrások ennek készítményei, termékek a demagográcia oltáráról ostyaként felajánlott (Offertorio) szar és a borként kínált lóhúgy

a többit tedd hozzá

brühüyyy
kkk
@elismert felhasználó:
Gyurcsány eleve inkább volt az szdsz élére való, mint az mszp-re. A DK-ban legalább őszintén kifejtheti a "balközép"
politikai elveit. (ami jobbközép gazdaságpolitika, balközép_liberális szabadságeszményekkel)
Nem az ő hibája, ha erre csak 5-10 %-os támogatás érhető el a mai Magyarországon.
Botka javára kell írni, hogy rájött, hogy Gyurcsányt csakis balról tudja előzni, a népnek kedves esti mesékkel.
Ha valaki baloldali néppártra vágyik - ne a Dk-ra kacsintgasson.
Nekem ezzel nincs gondom, még mindig ez a legszimpatikusabb az ajánlatok között - és van mögötte gyakorlati garancia.
Érdekes lenne megtapasztalni, milyen lenne elmebeteg ellenzék, és osztogató baloldal nélküli kormányzása.
Szerintem valami bajnais.
@Rodeo36 11:
Hát persze, hogy vannak nagyobb összefüggések. De nekünk itt az fáj leginkább, ami ebből itthon lecsapódik.
És az itteni szűk keretek nem igazán alkalmasak ennek megvitatására. Már így is túltengek néha- mi lenne, ha komolyan belemerülnénk?
@kekex:

Ó igen. Elveszít majd 1 milla szavazót az MSZP, de nem azért, mert ők Ferenc messiás követői lettek volna.
És hogy mások mellett Babarczyék is csalódtak a politikai zseninek kikiáltott Fletó ténykedésének eredményeit látva, az nem véletlen. És igen, ezért mondom, hogy a Fletóénál sokkal nehezebb helyzetben nyújtott az elfogadhatónál sokkal jobb teljesítményt Bajnai és csapata.
Azt se felejtsük el, hogy a kormányon lévők a büntetés első, nagyobb szeletét, már a válság kirobbanása előtt megkapták a választóktól...és igen...Fletó miatt.
Szép estét mindenkinek!
Jön a Barca meccs és csak meg kellene nézni...
:)
@elismert felhasználó:
Akkor értsünk abban egyet - hogy nem értünk egyet. És úgysem fogjuk egymást meggyőzni.
De annyit még elárulok: a cociális népszavazáson nem Gyurcsányt büntették a jónépek - hanem saját magukat.
Ha manapság kórházba kerülnek: ennek eredményeivel szembesülnek. Meg a gyerekeik az oktatásban.
Isten tényleg nem bottal ver!
444.hu/2017/03/08/lemondott-a-budapesti-kereskedelmi-es-iparkamara-vezetese-miutan-kiteregettek-a-szervezet-belso-ugyeit

Semmi különös, csak elkúrták, elkurvázták a keményen dolgozó kisemberek által befizetett kötelező kamarai tagdíjakat.
Amúgy, ez megy az agrár kamaránál is elvtársak.

Megint egy átlagos nap a következmények nélküli szarosmagyarországon.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amúgy durván 3-4 milliárdos tételről van szó, amit sikerült elkúrni az elvtársaknak. Ez már olyan farkasflóris magasság elvtársak.
Persze a zacskóstónis magasságoktól még messze vagyunk. Amúgy mi van a kis "parasztgyerekkel"? Rég hallottam felőle, talán jobb is.
444.hu/2017/03/08/nekunk-ne-szoljal-be-mert-kicsinalunk-teged-is-meg-a-csaladodat-is

A finki mester haldoklik, de a szelleme tovább él, vagy még 50 évig biztosan, itt szarosmagyarországon.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. Hajrá Momentum.
@elismert felhasználó: D

Szép este volt,szép volt fiúk,de valljuk be a két tizenegyes nem volt tizenegyes)
A csoda akkor is csoda))
Jó éjt gyíkok)

- József Attila -

HAZÁM

Az éjjel hazafelé mentem,
éreztem, bársony nesz inog,
a szellőzködő, lágy melegben
tapsikolnak a jázminok,

nagy, álmos dzsungel volt a lelkem
s háltak az uccán. Rám csapott,
amiből eszméltem, nyelvem
származik s táplálkozni fog,

a közösség, amely e részeg
ölbecsaló anyatermészet
férfitársaként él, komor

munkahelyeken káromkodva,
vagy itt töpreng az éj nagy odva
mélyén: a nemzeti nyomor.

Ezernyi fajta népbetegség,
szapora csecsemőhalál,
árvaság, korai öregség,
elmebaj, egyke és sivár

bűn, öngyilkosság, lelki restség,
mely, hitetlen, csodára vár,
nem elegendő, hogy kitessék:
föl kéne szabadulni már!

S a hozzáértő dolgozó
nép gyülekezetében
hányni-vetni meg száz bajunk.

Az erőszak bűvöletében
mint bánja sor törvényhozó,
hogy mint pusztul el szép fajunk!

A földesúr, akinek sérvig
emeltek tönköt, gabonát,
csákányosokkal puszta tért nyit,
szétveret falut és tanyát.

S a gondra bátor, okos férfit,
ki védte menthetlen honát,
mint állatot terelni értik,
hogy válasszon bölcs honatyát.

Cicáznak a szép csendőrtollak,
mosolyognak és szavatolnak,
megírják, ki lesz a követ,

hisz „nyiltan” dönt, ki ezer éve
magával kötve mint a kéve,
sunyít vagy parancsot követ.

Sok urunk nem volt rest, se kába,
birtokát óvni ellenünk
s kitántorgott Amerikába
másfél millió emberünk.

Szíve szorult, rezgett a lába,
acsargó habon tovatűnt,
emlékezően és okádva,
mint aki borba fojt be bűnt.

Volt, aki úgy vélte, kolomp szól
s társa, ki tudta, ily bolondtól
pénzt eztán se lát a család.

Multunk mind össze van torlódva
s mint szorongó kivándorlókra,
ránk is úgy vár az új világ.

A munkásnak nem több a bére,
mint amit maga kicsikart,
levesre telik és kenyérre
s fröccsre, hogy csináljon ricsajt.

Az ország nem kérdi, mivégre
engedik meggyűlni a bajt
s mért nem a munkás védelmére
gyámolítják a gyáripart.

Szövőlány cukros ételekről
álmodik, nem tud kartelekről.
S ha szombaton kezébe nyomják

a pénzt s a büntetést levonják:
kuncog a krajcár: ennyiért
dolgoztál, nem épp semmiért.

Retteg a szegénytől a gazdag
s a gazdagtól fél a szegény.
Fortélyos félelem igazgat
minket s nem csalóka remény.

Nem adna jogot a parasztnak,
ki rág a paraszt kenyerén
s a summás sárgul, mint az asztag,
de követelni nem serény.

Ezer esztendő távolából,
hátán kis batyuval, kilábol
a népségből a nép fia.

Hol lehet altiszt, azt kutatja,
holott a sírt, hol nyugszik atyja,
kellene megbotoznia

S mégis, magyarnak számkivetve,
lelkem sikoltva megriad -
édes Hazám, fogadj szivedbe,
hadd legyek hűséges fiad!

Totyogjon, aki buksi medve
láncon - nekem ezt nem szabad!
Költő vagyok - szólj ügyészedre,
ki ne tépje a tollamat!

Adtál földmívest a tengernek,
adj emberséget az embernek.
Adj magyarságot a magyarnak,

hogy mi ne legyünk német gyarmat.
Hadd írjak szépet, jót - nekem
add meg boldogabb énekem!
S mégis, magyarnak számkivetve,
lelkem sikoltva megriad -
édes Hazám, fogadj szivedbe,
hadd legyek hűséges fiad!

Talán ezt kéne minden reggel elolvasnia a mome ifjú szakálas titánjának is, oszt megértené a lényeget. Mondjuk ez a többi párt vezetésének sem ártana.

Mert! Egyszerű a képlet. Miért kell ebben a kis hazában bárkinek számkivetettnek lennie? Különösen ha itt született, magyar állampolgár és a pénzét is ide tolja. Hol a fideszes fickóknak, hol másoknak.
@Oxica: "Rég hallottam felőle..."

Kommunikálgat, vagy legalább is ilyen címszó alatt kapja a fizetést.

Gondolom ők kommunikálták az etnikai egy-sokszínűséget, amit Lázár letagadott, oszt utóbb kiderült, hogy a video felvétellel ellentétben hamis tartalmú írásos anyagot adtak ki. KI adta, KINEK adta, MIÉRT adta?
Kínzó kérdések, mert nem köszpénzből, hanem a köz adójából fizetjük őket. Azt is aki mondta amit mondott, azt is aki letagadta, meg azt is aki hamis írásos anyagot készített ( feltételezett főnöki jóváhagyó fejbólintással ).
"Teljesen értelmezhetetlen, hogy amíg Magyarországon emberek százai fagynak meg (köztük egy 11 éves kisgyerek), addig egy 14 ezer fős szerbiai kisváros harmadosztályú csapata hogyan kaphat 3 milliárd forintot a magyar államtól?"

Biztosan arra gondoltak, hogy aki fázik, az majd elmegy s 3 milliádért épülő stadijonyba futkározni, oszt ott kimelegszik, és már nem is fázik.:(

sztarklikk.hu/kozelet/igaz-hogy-kozel-ketszazan-fagytak-meg-de-legalabb-szeretjuk-a-focit/321705/
Új GDP számítási törvény készül, hogy igazolva legyen a jobban teljesítünk szlogen???:D

"Ha a háztartási termelést is teljes egészében figyelembe vennénk, az 25 százalékkal magasabb GDP-t eredményezne. Ez a 25 százalékos mutató elárulja, hogy amit magánügynek, nem-termelő, „csupán” reproduktív munkának tartunk, az bizony ugyanúgy termelő, és ugyanúgy hozzájárul a nemzetgazdaság teljesítményéhez, mégpedig nem csekély értékkel."

24.hu/belfold/2017/03/09/37-szazalekot-sporol-ha-foz-mos-takarit-gyereket-nevel/
gepnarancs.hu/2017/03/az-allamtitkar-eskuszik-a-paksi-beruhazas-koltsegei-nem-emelkednek/

Ja, majd pont a csepreghy g..inek hiszek, tehát emelkednek.

Úgy mint a Puskás stadionnál. Ott sem emelkednek a költségek, csak mindig magasabb számot mondanak be.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:

Olyanról,hogy közjó,népfelség,sajtószabadság,törvény előtti egyenlőség,még szó sem esik így március tizenöt előtt 'kettővel.
mással vannak elfoglalva és nem elfogva a zettársakok!

.......olvastátok? nenjen fel az a pumpa(

kolozsvaros.com/2017/03/08/a-kisvasutat-pedig-meghosszabbitjak-felcsuttol-az-uveghidon-at-gyulahazat-is-erintve-pusztaottlakaig/
Off.

Nőnap után még nem késő. A gyengébbik(?) nem? Nem.

jylljylljyll.tumblr.com/post/158153014244

On.
el lehet kezdeni főzni.

"Van recept a Fidesz ellen

Ron Werber abszurdnak tartja, amikor politikusok nyíltan beszélnek a stratégiájukról, noha azt csak alkalmazni lenne szabad. Szerinte lehetetlen sikeres kampányt csinálni az együttműködés iránti valódi elkötelezettség, a csoport és küldetése iránti lojalitás, a felelősségi viszonyok világos elosztása, személyes elszámoltathatóság, világos stratégia, részletes akcióterv nélkül.
Ezek közül minden hozzávalónak ott kell lennie a fazékban, kivétel nélkül. Aki bármelyiket kihagyja – veszít. Bármelyik nélkül a kampány improvizált események kao­­tikus sorozatává, manipulációvá, belső hatalmi harccá lesz, ami megöli a siker esélyét."

24.hu/belfold/2017/03/09/orban-fel-a-gyengeseg-jeleit-mutatja/
@rdos: mintha magamat látnám.
Orbán Viktor beteg mentális állapota vetül rá az országra

alfahir.hu/2017/03/08/vona_gabor_n1tv_jobbik_vona7
Hahaha! Merjünk nagyot álmodni. Mondta eccer Or bán, amikor még Orbán volt.

"S.Á.: Azt gondolom, hogy a következő parlamenti választás igazi, valós tétje egyetlenegy dolog, mégpedig az, hogy Vona Gábornak sikerül-e megszerezni a kétharmadot."
S.Á.= Simicsa Ádám.
@Gábris szomszéd:

Azért én olyanokra is kiváncsi lennék, amit a riporter nem kérdezett meg. Hogyan élte meg Ádám azt, amikor az Orbániker papából száműzött lett, mi volt a véleménye a 4 évvel ezelőtti Orbán Viktorról és a 4 évvel ezelőtti papáról, és mi a mostaniról - bár ezt legalább nagyjából tudjuk, ha változott, miért is változott.
Azért, mert Simicska most ott van, ahol, nem lenne szabad elfelejtenünk, hol is volt ő nagggyon-nagyon sokáig.
@Amelanchier: "Bármelyik nélkül a kampány improvizált események kao­­tikus sorozatává, manipulációvá, belső hatalmi harccá lesz, ami megöli a siker esélyét."

Szegény, nem vette észre, hogy közben eltelik nyóc év.
@Amelanchier: "Jó csóka" ez a Ron Werber. Kimondta a tuttit. :-) Idézem: "...abszurdnak tartja, amikor politikusok nyíltan beszélnek a stratégiájukról ..."

Magyarul Ron Werber szerint a politikus alapértelmezett - normál, na csavarjuk ki a szavakat, "normális" üzemmódja az hogy "nem mondja ki nyíltan". :-(

Ha ez normális, ha ez a természetes, akkor én inkább nem szeretnék normális és/vagy természetes lenni. :-(
@rdos: miért, politikus vagy? ez csak arra az állatfajra vonatkozik.

@látjátok feleim szümtükkel: jaja, hol vagyunk már ettől, itt egymás torkának átharapása van folyamatban.
@gazoló:

Ne okoskodj gaz! )))))
Eszméletlen fordulatokkal teli meccs volt.
Tömény boldogság. )))
@Gábris szomszéd:

nézem!!! érdekes... a zsidó olympia az nem olympia, hanem zsidó versenyek zsidóknak amit izraelben kell megrendezni, mert az a zsidóország...az összes többi országban a zsidóság egy vallás a sok közűl mint a muzulmán, a budhista északi szél hit és a baltöke kinncsüng hit,... valamint minden egyéb hit abban ami hitet kíván, mert semmi egyéb valószínűsége sincs, ami benned él az te vagy és ami rajtad kívűl létezik arra különféle hatással lehecc de ez kölcsönös azaz kölcsönhatás ahogy a fizika mint tudomány foglalkozik...
a többi a beszélgetésben jó kis vita...a hangneme teccett

folytatni kell...de a többieket is meg kellne kérdezni ugyanilyen körülmények között

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

a világ tele van jogászokkal, hívőkkel, és klausztrofóbiás túristákkal akik az ágy alatt vándorolnak egyik ágylábtól a másikig...dolgozni senki sem akar?
alkotni amitől az élet jobbá lesz és gazdagabb a tőzsdén készűlt érték az nem érték az rablás, azok kifosztása akik bejegyeztették magukat ebbe a szerencsejátékba ami a fing szag és térdigérő passzátszél jelenségekre reagálva egyik szerencsétlent gazdaggá teszi (5 percre) a másikat lenullázza közben érték nem teremtődik, amikor el keszt a kapitalizmus aszt mondani, hogy a pénznek önálló értéke van és nem valós értékek kifejezésére alkalmas jelkép akkor szétbaszta a gazdaságot...

történelmet tanulni jó dolog, de önálló életet élni sokkal jobb és csinálni történelmet, a XX. és már a XXI. század is történelem de naponta változó múlttal nem lehet mit kezdeni...és ez van...kiáll egy idióta és aszongya, hogy és akkor vitatkozni kell vele mert mondott egy hülyeséget mert az is vallás meg hit, hogy elhiszi amit ma a tegnapi bablevesről történészek összehablattyolnak, pedig nem is látták nem is ették mert én főztem és én meg is ettem a bablevest és annak nyomait sem tuggyák elemezni mert részben finggá részben szarrá lett és ez igaz az egész izére ...

simicska ádámka jogász és történész de melyik történelmet tanulta...mert az egyházak csak a saját történetüket nem taníttyák őszintén, hanem legendáriumot csinálnak ugyanúgy mint a szarházi celebek és politikusok a társadalom legértéktelenebb részei.............

innen jó lenne folytatni

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
még valamit a zsidó olympiáról és az antiszmétizmusról: mind a kettő kurvaszar rasszizmus annak a legrohadtabb változata

egyetlen ember sem emberebb a másiknál!!!!!!!!!!!!! egy eszkimó az igloo ban ugyanolyan ember mint a siratófal előtt ájvékoló zsidó aki assziszi, hogy, pedig dehogy és a délmongóliai rénszarvas tenyésztő is ugyanolyan ember mint a fekete télikabátban és fekete keménykalapba öltözött térdig érő pajeszt hordó zsidó pláne ha ortodox és horgya a tórát a kezében, hogy lehúzza valami nehézség a talajra...

abba kellene már hagyni eszt a tömény rasszista antiszemétizmust meg a még sokkal rasszistább holokausztot a szomáliai négwer akit az usa zsoldoskatonái aprítottak darabokra bombával mert éppen arrajártak -bár senki sem hítta őket- és bombázni volt kedvők ahelyett, hogy otthon a Madison Sqare Gardenben bombáznának mikor telt ház van

akkor lenne némi ötletük milyen is a demokrácia bombával és csíkos lobogóval

brühüyyy
kkk
@Eszter68:

Nem okoskodik, és én is úgy gondolom, hogy a két tizenegyesből legalább az egyik nem volt az.
Amúgy tényleg jó meccs volt.
@Eszter68:

Én is a barcának szurkoltam csókolom a kezeit,de azért nem kellene szemellenzőt viselnünk))

Az elsőnél elesett a védő,nem szándékosan került Neymar alá,a másodiknál pedig Suárez eljátszotta a nagyhalált.
Azért nagy élmény volt így is)

Inkább nézzél meztelen felsőtesteket))

www.youtube.com/watch?v=SoOHFUh5Dus

és a gólokat:

www.youtube.com/watch?v=E8OQ10P6Ufk
444.hu/2017/03/09/nemeth-szilard-szerint-a-fidesz-az-elmult-harminc-evben-vilagosodott-meg-soros-ugyben

"A nyolcvanas évek végén a miniszterelnökön és a szóvivőn kívül Németh Zsolt, Szájer József, Deutsch Tamás és Kövér László is kapott pénzt tanulmányokra vagy tudományos kutatásra az amerikai üzletembertől,"

Ezek a kurva sorosbérencek, mi elvtársak.

Caetano Germani (végrehajtó) (magyarul, rezsibohóc) viszont örökre sötét marad.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló: roppant gusztustalan, ahogy nyomják a barcelonát.
@elismert felhasználó:

@gazoló:

Láttam a meccset. Tétmérkőzésen 2 tizenegyes valóban sok lamentálásra ad okot.
Imádom a Barcát, de a sportszerű játékot még jobban. Így délután átnéztem a tizenegyesekről szóló kommenteket, minden hírnél.
Az Origón leltem rá "Nadekomolyan" véleményére, aki minden bizonnyal jól ismeri a szabályokat. Érdemes elolvasni, mit írt:

Nadekomolyan2017.03.09. 11:30:22
@Wolfram19
Mindkét tizenegyesnél elsőre azt mondtam, hogy ááááááááá, ez nem volt az...
Aztán látva az ismétléseket, elkezdtem elemezni, és rá kellett döbbennem, hogy bizony, a játékszabályok alapján mindkettő az volt.
Az első azért, mert a támadó labdavezetési lendületét törte meg a "beeső" védő azzal, hogy ha a támadó átugorja a fejét, akkor a labdát már nem tudta volna megjátszani, hisz túlugrott volna a labdán. Így egyértelmű a 11-es.
A második pedig azért, mert a védő a támadót kissé oldalról apró lökéssel kibillentette a futási irányából, és ami a legfontosabb, hogy ezzel az egyensúlyvesztéssel a támadó elveszítette a labda feletti kontrollját. (Nem önmagában az esésért kellett tehát 11-est adni, az ugyanis nem volt 11-est érő nálam sem. Ráadásul az esésnek nem is volt szerepe a 11-esben, legfeljebb arra volt jó, hogy látványosan mutassa be a szabálytalanságot.) Mezőnyben valószínűleg mindenki továbbengedi a játékot, sokan lehet, hogy még sárgát is adtak volna a támadónak. A 16-oson belül viszont súlyos hibának minősült volna ugyanez, hisz akár mérkőzést eldöntő momentum is lehet egy ilyen szabálytalanság, és láthatjuk, hogy végül azzá is vált utólag.
Kitette a Fidesz a Sándor Mária halálát kívánó képviselőt, beültetett a helyére egy csalót :)

alfahir.hu/2017/03/09/fidesz_salgotarjan_fenyvesi_gabor_kakuk_zoltan
@Eszter68: nevetséges, hogy nem kapott sárga lapot a nagy színész szuárez és kifelé szabadrugást a párizs.

ja és az elején egy tizenegyest a párizsnak nem ítélt meg a bíró, mikor a barsza védő kézzel ütötte el a labdát.

remélem a bájern a földbe döngöli eszt a bagázst!
@Rodeo36 11: Én is úgygondolom, hogy pont az olimpiai eszme megcsúfolása, ha különállva csak egy nációnak csinál magának versenyt, ahol mások el sem indulhatnak. Persze ha nekik is kell egy kis "sikerélmény" akkor megértem. A normál olimpiákon, nem igazán szotak fényesen muzsikálni. :)
@taga20:

köcsögevagyevagymivoltajeledazoviban-bőrnadrág?)

attól,hogy a bíró vaksi volt még nem bagázs,hanem zseniális focisták gyülekezete)

.....

neked színházba kéne járnod inkább,hogy felszedjél valamit)

magyarnarancs.hu/villamnarancs/ez-mar-a-teboly-kormanysajto-ket-momentumozas-kozott-attol-retteg-hogy-sickratman-megcsaklyazza-paks-ii-t-102827

index.hu/video/2008/09/28/gecy_zsido_pornokomedia_egy_felvonasban/
@taga20:

Mióta lettél foci szakértő? Eddig azzal dicsekedtél, mennyire rühelled ezt a sportot.))))
Több kezezésgyanús helyzet is volt a mérkőzésen, mindkét csapatnál.
Ezt a meccset a PSG veszítette el, védekező taktikája miatt.
Én azt remélem, hogy az a csapat fog győzni, aki jobban játszik.
Ezért imádom a focit.
@Gábris szomszéd: hallod, aki erre a meccsre elélvez, hogy mekkora fordítás volt, az egy barom:)

undorító volt. olyan kábé, mint amikor a franciák kézzel ejtették ki az íreket, vagy mikor diégo kézzel ütötte be az angoloknak a bogyót.
@Eszter68: 86-ig az voltam, asztán rájöttem, hogy egy nagy átbaszás ez is.

ami pedig a konkrét meccset illeti. a binyiglis berakott egy videot, végig néztem, és arra jutottam, me van szemem, hogy a barcelonának simán ki kellett volna esnie.

és akkor még az angyal féle videot nem is láttam.

u.i.: remélem a barcelona eszt többszörösen visszakapja a következő meccseken:)
@Eszter68:

Csak a fod'balt nem szeretem,az igazi jó focit imádom és még fütyülni is elmegyek mert,csak,a kurvéletbe má))

444.hu/2017/03/09/a-rendorseg-nem-csak-a-sipolast-de-a-siposztast-is-megtiltotta-az-egyutt-nek-orban-beszede-alatt
@Gábris szomszéd: én se néztem, me egy idióta sportnak tartom a focit.

ja és, mit szósz a ferkához? elég komoly tempót nyomnak. fettel kurvára keményen nyomja, kedden 170 kört tett a verdába:)
@Gábris szomszéd: remélem igaz!
má nagyon szomjazok egy fajint ferka szezont, és sok fettel mutogatást a pódium tetején:))

természetesen kimit is kurvára bírom:)))
@gazoló: BASSZÁK MEG A KURVAANYJUKAT! MILYEN KRETÉN ORSZÁG LETT EZ?

a sünök is elmehetnek a kurvaanyjukba!

ja és!:))

www.napiszar.hu/showPost/A_honap_dolgozoja_dij_nyertese
@taga20:

Megvilágosodtál angyal videójától???? ))))
Na, puff!
Ezt is megéltük. )))

A labda kerek, taga!
Bármelyik sztárcsapat simán kikaphat egy esélytelen ellenféltől, ha rossz napot fog ki, szar taktikát választ vagy leblokkolnak a játékosai.
Többek között ezért szeretem ezt a sportot.
Jogomban áll fütyülni,nemzeti ünnepen is,mégpedig ezen dolgok teljes hiánya miatt,miközben a geci lengyelekkel és bértapsolókkal gyalázza az ünnepet((

"Legyen béke, szabadság és egyetértés.

Kivánjuk a’ sajtó szabadságát, censura eltörlését.
Felelős ministeriumot Buda-Pesten.
Évenkinti országgyülést Pesten.
Törvény előtti egyenlőséget polgári és vallási tekintetben.
Nemzeti őrsereg.
Közös teherviselés.
Urbéri viszonyok megszüntetése.
Esküdtszék, képviselet egyenlőség alapján.
Nemzeti Bank.
A’ katonaság esküdjék meg az alkotmányra, magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a’ külföldieket vigyék el tőlünk.
A’ politikai statusfoglyok szabadon bocsáttassanak.
Unio."
@taga20: DDD

azok ott bringatárolók?)

...........

Megy az anyázás a 444 Juhászos cikkén))))
@gazoló:

Szegények! )))
Ha már labda, akkor rúgják! )))
De szívesen megnézem bármelyik sportközvetítést, amennyiben megfelelő színvonalú.

Inkább gyere hozzánk március tizenötölni! Itt békés lesz az ünnep, csinosak a kórista lányok és a megemlékezés után remélem, megint hajnalig énekeljük a Kossuth-nótát. )))
@Eszter68: nem világosodtam meg, me az az agyament focidrukkerek mikéntje:))

csak megnéztem a videót, amit ártu rakott be,(nem ő csinálta, nem az alfahír) és még inkább az lett a véleményem, hogy a barcelonának kurvára ki kellett volna esnie. ez nem történelmi győzelem volt, hanem egy nagy szar.
@taga20:

pszt.jóvanna hallgassá má'
@gazoló: hallod ez mekkora komment!:))

"én már azt várom, hogy Orbánnak sípoljon a tüdeje: menekülés közben, futva az ukrán határ felé.."
@Eszter68:

Kösz a kedves meghívást)
Inkább gyere te és hozz magaddal még egy két embert!
Remélem sokaknak kinyílik a bicska ezektől a gőgös,cinikus,röhejes sípbetiltásdiból és sokan leszünk)
@taga20:

"agyament focidrukkerek"

A drukkerek mindig agyamentek.
Tegnap még sítáborban voltam. Estére olyan fáradtság öntött el, hogy alig álltam a lábamon. De a feledhetetlen egy óra után fél centivel jártam a föld felett.))

Én nem bacogatlak, ha itt tombolsz örömödben a benzingőzös favoritjaid sikerei láttán. :)
@Gábris szomszéd: má megint a sorosgyuri!
ezek a zsidók nem nyukszanak:))
@gazoló:

Nekem másról szól a március 15.
Eléneklem majd a templomban a magyar himnuszt, a kopjafa alatt a szózatot, s közben meghatódom kicsit.
Remélem, a szervezők nem szerveznek be magyarországi lelkészeket, szónokokat. Semmi kedvem meghallgatni, a márciusi ifjak népnemzeti jellemzését és a kirekesztő ideológiák előtüremkedését, minden harmadik mondatból.
Egyre nehezebben viselem.

Majd átmegyek gaz', ha béke lesz. Mert szeretném még látni a zászlófelvonást, hallani a Radetzky marsot.
De nem ezzel a bagázzsal.
Míg Árpi bácsi volt a közt.elnök, minden évben megnéztem a tv-ben, néhányszor élőben is.
@Eszter68: de azok sportolok, nem sérobáró focista hülyegyerekek.

múltkor láttam messzit dumálni, hát szerintem a nyolc elemi meg volt neki nagy nehezen:))
@Eszter68: D

Irigylésre méltó az ünneped,de én nem tudom elviselni ezt az álszent misét amit 'g celebrál majd!
@gazoló:
te felolvasod ott a pofájába bele?
brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: stirlic, te március idusán aszt szoktad ünnepelni, hogy a muzsikok leverték a forradalmat:)))

Eszter68 (törölt) 2017.03.09. 20:46:28

@gazoló:

Attól tartok, nem sokáig lesz ilyen békés.
A fidesz most már mindenképp be akarja venni a "Felvidéket". Zsákszám szórja át a pénzt /pénzetek/, mindenféle támogatás ürügyén.
Nyilvánvalóan ki akarja alakítani bázisát a szlovákiai magyarság körében. Eddig csak szigeteket hódított meg, most már az egész "kontinenst" kell neki.
Mindez hatalmas feszültségeket kelt, mert nagyon sokan méltatlannak érezzük mind a célt, mind az eszközt. A szavazógéppé való degradálásunkat.
Lehet, hogy kívülről fogjuk megbuktatni Orbán?
Felvesszük az álompolgárságot és ellene szavazunk?
@Eszter68:

Hidegrázásom van már a fészen posztolt dunaszerdahelyi nagymagyar kántálásoktól.
Nem hiszem,hogy annyira el vagytok nyomva,hogy ide kívánkozzatok,ebbe a dzsuvába amiben itt kell létezni(

Eszter68 (törölt) 2017.03.09. 21:01:56

@gazoló:

Harcolunk ellene kézzel-lábbal. ))
Itt egy ékes példája.

stop-felvidek.blogspot.sk/
@Rodeo36 11:

Zenében mondom el Rodi,fúvós hangszereken,mert úgy sem engednek a cár közelébe,konkrétan feldúltam ma a házat sípokat keresve))
@taga20: a tíz pontot szoktam, mert győzelemről szó sem volt, kavarodásról viszont igen amiben sokan és fölöslegesen megmurdeltek

és sok pénz elfogyott

brühüyyy
kkk
@gazoló:
és az eredmény síp ügyben?
megint elírtam nem 10 hanem 12 pont de majd a taga is elélvez legalább eccer

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: haver, kevered az úttörőkkel:)

persze az is egy tucat volt:))
@Gábris szomszéd:
az olympiai eszmét már régen meggyalázzák, mióta a maratoni futást nem teljes páncélzatban futtyák és és az úszóversenyeket nem a nyílt tengeren tartyák sok minden más mellett a mai sportolók kis elkényesztetett buzik a régiekhez képest

a maccabeus olympia meg semmi más mint nyílt és pofátlan zsidó rasszizmus

brühüyyy
kkk
@gazoló:

Na jó,az évenkinti országgyülést Pesten???? és nemzeti őrsereg(gárda)már meg van,azt nem követeljük))
@Rodeo36 11:

vuvuzelát,úttörősípot,kürtöt,harsonát jutányos áron vásárolok))

www.merkador.hu/shop_ordered/24280/shop_pic/MK2S3O0P08.jpg
@taga20: ugye most elélvesztél??? 12 pont volt ...a többit fenntartom

beeeeeeeee
brühüyyy
kkk
@gazoló:
talán vuvuzela ban tudok segíteni...meg az utolsó ítélet harsonáiban

www.youtube.com/watch?v=cHw4GER-MiE&ytbChannel=Gustavo%20Coppini

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Csak, hogy szépen végződjön a nap és gazoló is örüljön. :)

youtu.be/MI1B260of5o
@Gábris szomszéd:
szép emlék...én ott voltam a szólista mellett az a kis szőke fiú szoprán I ben

brühüyyy
kkk
@taga20: az egész meccset meg kellett volna nézni és utána okoskodni!:)
@Gábris szomszéd: @gazoló:
www.youtube.com/watch?v=i48AVC9zCJ8&ytbChannel=MrTuzrozsakVajdaja

ha már az eredeti Tokody Ilona győztes előadása nem található
és
www.youtube.com/watch?v=dxe7Mk-jaE0&ytbChannel=Norina64

brühüyy
kkk

én is valahogy így "szóltam" még kis szőkén...anno...mint az Ilona...

tudod...én még láttam Lenin-t
@Gábris szomszéd: D

A kórussal,gyerekekkel semmi bajom,bájosak,kedvesek,jól nyomják..de ezt már lejátszottuk)
@punkfrog:
a tv csal... a pálya lejtett a PSG kapuja felé...és a játékvezető rossz fütyülőt fújdogált...valamint megvárta a térdigérő passzátszelet, hogy a 6. bárcás gól bekerüljön a PSG kapujába

a tööbi sima csalás

brühüyyy
kkk
aszt az Aytótok-ot ,(vagyhogyhíjjátok) örökre kitíltani minden focipályáról még a lelátókról is
@punkfrog: manapság ?????????? akár bukfencet is hátha kirügyezik?

csak aszt nem tudom mekkfejteni mi is van a kezében? esernyő vagy krikettütő?

és hol is van az égő csipkebokor amin a birkát sütötte?

az a tengernyi hülye meg utat adott neki... pedig ha a fáraó csapatai utólérik az árulót és bandáját akkor neki lehámoszták volna a talpát mint a fáraó múmiájának hogy tiszta lábbal érkezzen ne olyan büdös lábbal, mint amilyen van neki?

hiányolom az ISIS hőseit amint elkísérik fuvolázva neki

brühüyyy
kkk
@gazoló: Egyetértek, ahogy az alábbival is. :)

„Nagyon sok rossz cikk is megjelent a filmről az Oscar óta” – fogalmazott a 14 éves Gáspárfalvi Dorka. Szerinte amikor valami sikeres Magyarországon, akkor arról kezdenek beszélni, hogy az miért nem jó, „pedig úgy kellene hozzáállni, hogy az miért jó”.

www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20170308-deak-kristof-az-oscar-edes-teher-nem-szeretnem-minden-nap-latni-oscar-mindenki-gasparfalvi.html
Jó a reggelt!:D

Nyakafeje egybe szóvivő azt mondja, miért tagata le Majtényi, hogy háromszor, azaz 3-szor is találkozott Soros Györggyel.

Bagoly mondja verébnek, nagyfejű.

Or bán miért tagadta, hogy találkozott a fáraóval?

Azért ismételjünk:
1. Soros György Budapesten született.
2. Magyar állampolgár.
3. Majtényi László miért ne találkozhatna egy másik magyar állampolgárral? Fidesz már ezt is tiltja?
4. Or bán miért találkozott a letagadott fáraóval?
Or bán lyukra futott, Donald Tusk ellen próbált kampányolni, oszt a végén ő is támogatta. Beáta csúnyán nézett ezért. Hahaha.
@Eszter68:

még egy kis 'felvidék)

"Gyerekkoromban azt képzeltem, hogy a falunk egy sziget, ahol magyarul beszélünk. Ha bementünk a városba, Nyitrára, anyu azt mondta, ne szólaljak meg magyarul, de nem szigorúan, nem hangzott ez olyan súlyosan, mint amilyennek majd leírva tűnni fog. Amikor meg Győrbe mentünk, nagyon tetszett, hogy mindenhol magyarul beszélnek, az egész városban. Különlegességnek éltem meg, hogy van Szlovákiában egy sziget, ahol egy magyar közösség él, nem bosszankodtam rajta. Később, amikor már rájöttem, hogy nem erről van szó, dühös voltam, amiért a szlovákok olyasmiket mondanak, hogy „Szlovákiában szlovákul!”, és ha kellett, bárkivel vitába szálltam erről."

index.hu/kultur/cinematrix/2017/03/09/borbely_alexandra_interju_enyedi_ildiko_testrol_es_lelekrol_nagy_ervin_katona_jozsef_szinhaz/

............
A férfi főszereplő is roppant szimpatikus egyéniség,alig várom,hogy láthassam a filmet)

www.youtube.com/watch?v=V_SLAKNBri0
"Nem megkerülve a kérdését tájékoztatom, hogy a Kormánynak valóban van tudomás a arról, hogy bizonyos bűnözői körök üzletszerűen visszaéléseket folytattak a honosítási okmányokkal." írta Lázár János a szoci képviselőnek, aki azt kérdezte, "...tudja-e a titkosszolgálat, hogy más országokban pénzért árulják a magyar állapolgárságot."

Valahogy nem érthető, ha ezt tudták, akkor miért nem csukták be a kiskapukat?

index.hu/gazdasag/2017/03/09/a_kormany_is_tudja_hogy_maffia_arulja_a_magyar_allampolgarsagot/
A kormány környezethasználati díjat vetne ki a parkolókra. Ez önmagában nem egy elrugaszkodott ötlet, de kérdés, ezt kivetik az önkormáynzati parkolókra is? Mert ugyé különben diszkrimináció lenne.
Eldobom az agyam. Arra hogy 30 éve a fideszesek agyba-főbe Soros pénzén képződtek, nyakafeje egybe azt mondta, 30 éve más volt a helyzet, akkor ebben nagy lehetőséget lehetett látni. Most bezzeg másnak ne legyen semmi féle lehetősége, csak a fidesznek. Gondolja egybenyakafeje, és a többi fidesz?
@látjátok feleim szümtükkel:

Soros pénze ahhoz kellett a Fidesznek, hogy lebontsanak egy rendszert. Most, hogy inkább már kiépíteni szeretnének egy ahhoz hasonló rendszert, ugyanaz a pénz másoknak, olyanoknak, amilyenek ők voltak, teremtene lehetőséget, és azt ugye nem akarják.
Nem Soros elvei változtak meg a 30 év alatt.
@látjátok feleim szümtükkel:

Szerintem meg tuti dolog valamit kötelezően megépíttetni, aztán meg évekkel később, utólag megadóztatni.
Meg talán a Városligeti parkolók, egyéb építmények, a zöldmezősként épülő stadionok is terhelik a környezetet.
@Rodeo36 11:

Természetesen, hiszen bármilyen szervezet, egyesület, csoport szabadon rendezhet saját tagjai között sportrendezvényt, kivéve a zsidókat, mert azok milyen rasszisták má'. És mondom mindezt úgy, hogy tudom, a zsidóság is, mint minden vallás, elitista és kirekesztő.

Az összes korosztályos, nemek szerint vagy földrajzilag elkülönített, de leginkább az egyesületi, mondjuk a Varánuszolvasók Baráti Köre által esetleg szervezett sportverseny diszkriminatív geciség, amin meg van mondva, hogy mely csoport tagjai indulhatnak, a többiek meg nem. Fúúj! És gondolom külön frusztrál, hogy nem indulhatsz a szintén Budapestre tervezett meleg olimpián sem, mert azok a buzik is ilyen rohadt diszkriminatívak.

Egy sportversenyről beszélünk, nem a világ meghódításáról, bazmeg...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Télleg! A stadijonyoknál is vannak parkolók, ott is fizetnek majd környezetterhelési díjat? Mondjuk a felisaliscsúton is?
Egyik pofon a másik után. Vagy csak működnek a bíróságok?

"A Fővárosi Ítélőtábla ma hozott végleges ítéletet, amiben azért kötelezte a Magyar Nemzeti Bankot az adatok kiadására, mert az állam által megvásárolt MKB részvények nemzeti vagyont képeztek, vagyis nem vesztették el közvagyon jellegüket és ezért, az Alaptörvény rendelkezései folytán azokat csak átlátható tulajdonosi szerkezetű vevőnek lehet(ett volna) eladni." www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=206572

A nyavalya esne abba a kétharmados alaptörvénybe, már vissza se lehet ezt a hüje rendelkezést vonni.:(
Vagy visszanyal a fagyi?;D

Uramatyám, miről derülhet még ki, hogy törvénysértően adták-vették a nemzeti vagyont az elmúlt majdnem nyóc évben?
www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=206572
MIVAN??????

"...a pénz nem magánszemélyek fogyasztásaira, hanem nagyrészt politikai kampányok finanszírozására ment el, az ügy pedig a volt Quaestor-vezérre is ráégett, hiába bízott abban Tarsoly Csaba, hogy meg fogják menteni.", mondja a károsultak képviselője.

www.atv.hu/belfold/20170310-quaestor-ugy-focistakat-is-fizettek-a-betetesek-penzebol/hirkereso
@látjátok feleim szümtükkel:

Ugyan, azok biztos lélegző biobetonból vannak, az organikus építészettel összhangban.

Eszter68 (törölt) 2017.03.10. 16:53:55

@gazoló:

Olyan szépen megfogalmazta a lényeget:

"Mindig olvasok egy magyar és egy szlovák könyvet is, mert edzésben akarom tartani a nyelvet. Most kellett adnom egy szlovák interjút: a vágóhidat például ki kellett szótáraznom, szerintem még soha nem mondtam ki szlovákul. Nem akarom elfelejteni ezt a nyelvet."
süti beállítások módosítása