Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.11.19. 15:50 Fabius

Farkas Flóri egyszerre fenyegeti a cigányságot és a kormányt

Hogy a devla verje a fejeteket!

Dikk, má'megin az én lemondásomon pörögtök? Hát elbujdostam, mint Sisa Pista, lábon lőttem magam, mint Milfajt Ferkó, előgyövök egy év múlva oszt'még mindég ez a téma? Csáresz muro kár! A fekete rák essen a mejjetekbe, de akkora, mint a tiszaroffi kultúrház! Nincs énnekem miér lemondani, az OLAF vizsgálatnak is oka van fogyva, vagy fogyatékos az oka, honnét tudjam hogymondják az ilyent. A lényeg, hogy az van, ok az már nemvan mióta visszakérte az EMMI azt a másfél milliárdot amiből nem építettünk hidat a munka világába. Lett belőle más! Nem számoltam el vele, mert hétpróbás gazember miniszteri biztos vagyok, nem is adtam vissza, miért is adtam volna? Mert a lázárjános aszonta, a párt ez ellen nem véd?

farkas_flori.jpg

Ez a gádzsó majd akkor dumáljon, ha ő hozza a roma szavazatokat helyettem, vagy majd ő mondja meg adhat-e közkegyelmet az Áder. Amúgy mekkora faszaság lenne már, ha két köztársasági elnöktől kapnék kegyelmet! Énszerintem egy húzással Örökös Cigánykirály lehetnék Orbán Vezér mellett a történelemkönyvben. Igazi megkoronázása lenne annak, hogy hol a származásommal takarózva kiálthatok rasszistát, hol a foglalkozásomra hivatkozva karaktergyilkosságot ha támadnak. Utóbbit nem is értem, annyira fasza munkát végzek, hogy például a miskolci nemzetiségi gimiben is leérettségiztek a tavalyi tanévben vagy négyen. Ez pont néggyel több, mint ahány felnőttet a munka világába visszavezettem, úgyhogy 400%-os sikerről beszélhetünk. Hogy nem lehet ezt értékelni, a kutya egye meg a nyakatokat?!

De megfogadom, megén, hogy a cigányság és a kormány egyaránt számíthat a munkámra! A cigányságban a tápláléklánc aljára továbbra se jut le semmi, a kormány pedig biztos lehet benne, hogy amíg én itt vagyok mindig lesz ellenség ami támadni fogja. Csak a Viktor ki ne gyógyuljon a rogánitiszből, mert akkor képes lenne szerény ígéreteimet fenyegetésnek látni...

634 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr7411973504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@punkfrog:
Az úszósport mostani, követeléseket tartalmazó fellángolást érdemes mérsékeltebben értékelni.
Az úszósport része a magyar sportnak, melyben - mint már megfogalmaztam - rendszerszintű a probléma, szinte mindegyik sportágban analóg a helyzet.
Igazságtalan lenne azt a sportágat kedvezményezni, amelynek momentán a legnagyobb a hangja.
Az úszáson kívül az évek során más sportágakban világszínvonalúak az eredmények, számtalan olimpiai, VB, EB aranyérmet hoztak az evezősök, vívók, tornászok, látványsportok sportolói.
Amennyiben kiemelten támogatunk egy sportágat, a többinek kevesebb jut, amellett, hogy igazságtalan is lenne.
Nálam a foci - a többihöz viszonyított - anyagi túlzott támogatása ugyanilyen igazságtalan, mintha ugyanez történne az úszósportban is.
@DarthVader:

Ilyen kéne többet mondani, és többeknek, talán előbb-utóbb nem csak a szemek felhősödnének, hanem az agyak tisztulnának.
Így kell elvetni a sulykot.

"A testület döntése nyomán Ásotthalmon nem lehet mecsetet, minaretet építeni, a településen nem énekelhet müezzin. Emellett a nők nem viselhetnek csadort, nikábót vagy burkát, azaz a teljes testet elfedő muszlim viseletet, sem burkinit.

Ásotthalmon emellett tilos minden "propaganda, ami nem férfi és nő kapcsolatán alapuló házasságot, illetve szülő-gyerek viszonyon nyugvó családot hirdet"."

nepszava.hu/cikk/1112888-betiltjak-a-mecsetepitest-es-a-muszlim-viseletet-asotthalmon/
Ez már volt egyszer, de itt jobban kibontottak a számok.

"Tehát Mészáros cégeiben a bérköltség 5 századot, 0,005 százalékot tesz ki. Ezt az arányt még egy lufiként felfújt szilíciumvölgyi tech cég is megirigyelné. És ez a szám nem csak azt mutatja meg, mennyi valós teljesítménnyel mennyi pénzt kasszíroz főként állami pénzekből Mészáros, hanem azt is tökéletesen mutatja, mi az a nemzeti nagytőke, amit Orbánék építenek."

kettosmerce.blog.hu/2016/11/24/igy_szipolyozza_ki_a_dolgozokat_egy_igazi_fideszes_foldesur
Mivan?

"Most azonban ironikus módon Trump ellenfelei állítják azt, hogy csalás történt. Jill Stein, a választáson csekély eséllyel indult zöldpárti jelölt szerint „komoly bizonyítékok” vannak arra, hogy három kulcsállamban, Michiganben, Wisconsinban és Pennsylvaniában – manipulálhatták az eredményeket."

inforadio.hu/tudositoink/2016/11/24/hekkerek_csaltak_az_amerikai_elnokvalasztason/
@látjátok feleim szümtükkel: Akárhogy vergődnek a vesztesek trumpika lesz beiktatva januárban. :)
Jön a segítő adóhivatal:D

"Atombomba lehet az adócsomagban"

"Az adószakembert szerettük volna megkérdezni arról, hogy pontosan milyen gyakorlati hatásokat vár a törvénymódosítástól, de a KPMG-től azt a választ kaptuk, hogy "egyéb elfoglaltságaira hivatkozva ezúttal sajnos nem tud segíteni"."

index.hu/gazdasag/2016/11/24/atombomba_lehet_az_adocsomagban/
"Borúlátóbbak lettek a cégvezetők: 5 százalékkal többen számítanak negatív folyamatokra a következő egy évben és 9 százalékkal kevesebben várnak pozitív hatásokat 2013-hoz képest. Az ország gazdasági helyzetében csak 30 százalék vár javulást, de bíztató, hogy a saját cégük esetében több mint a felük optimista."

Pedig Lázár nertárs azt mondta " "Beszéljünk őszintén, Magyarország versenyképessége brutálisan romlott",... és gyorsabb növekedést sürgetett, amire szerinte a 2017-2018-as időszakban meg is van a kilátás."

hvg.hu/gazdasag/20161124_Eleg_rosszul_erzik_magukat_Magyarorszagon_a_vallalkozasok?s=hk
@Gábris szomszéd: muszáj ezt a dedós csúfolkodást Angyikuci?
@látjátok feleim szümtükkel: nem tudom, miért irigykedsz, amikor a nagy szellem kibontakozik, hatékony ugyanakkor végtelenül takarékos
ez az igazi turáni átok:(
@Mariann19: bezzeg a kézi, az hadd szóljon:)
@habakuk000: Ez nem csúfolkodás, hanem egy szabad és demokratikus válsztás eredményének tiszteletben tartása kellene, hogy legyen főleg a jódemokraták részéről. :)
@Gábris szomszéd: a trumpika kiscsillagocskám Angyalkám
@látjátok feleim szümtükkel: "bérköltség 5 századot, 0,005 százalékot tesz" -- A Kettős mércének ezt a matekot még egy kicsit gyakorolni kellene!
@elmeherceg:

Ha okos vagy, akkor mond is, ne csak utalgass!
@habakuk000:
"Bezzeg a kézi, az hadd szóljon."
Ugye, akiknek olyan harsonái vannak, mint a Telekom vagy a Pick, ott legyen is öröm óda.
Hi-hi-hi
@habakuk000: Ja azt múltkor Oxica találta ki én csak átvettem. Ezt meg ha még nem olvastad. :)

kolozsvaros.com/2016/11/24/lassan-arra-sem-emlekszik-hogy-mit-zabalt-tegnap-este/
@Mariann19: nem Mariann, profi sportba nem pakolunk adópénzt, amikor a halandóságunk rosszabb a bantu négereknél szinte

Ez a hi-hi-hi fölér egy Bayerzsótti rittyengetőssel.

és akkor én is úriember maradok, mint tegnap taga.
@látjátok feleim szümtükkel: 5 század = 5 %.
0,005 % = 5 százezred.
@látjátok feleim szümtükkel: van igazsága, ezek a számok legfeljebb emigyurink szemében állhatnak össze:)
@Gábris szomszéd: elolvasom a szalonnát, szoktam pénzt is küldeni nekik, mások is megtehetnék gyakrabban

nem nagyon van magyar újság, kezdek kiéhezni normális sajtóra
@habakuk000:

www.youtube.com/watch?v=w3xLE6PeSYU

Hadházinak,siffernek,szélbettinek,flórinak,prof.fáraónak,gecinek,udvaribolondjainak és lakáj holdudvarának küldeném 'szeretettel)

Iszol e eleget?
@elmeherceg:
No látod, tudod te, hogy ha valami nem úgy van, ahogy te tudod, akkor azt le is lehet írni.:D
@habakuk000:

Megszűnik a kedvenc lapunk is, a Rieders, amit 92 óta olvasunk.:(
Dübörög a gazdaság?
5, vagy 0,005. Micsoda fontos kérdés, és főleg micsoda érdemi hozzászólás az íráshoz! No ezért vagyunk mi mindig az ásóbéka segge alatt.
@Mariann19:

Bántottak drága?
Kiherélem ma 'tajgát))
@habakuk000:
"Profi sportba nem pakolunk adópénzt."
Persze, ha kizárólag olyan sporttevékenységről van szó, amelynek a célja az üzleti alapon lévő profitszerzés.
Amiről mi beszélünk, az amatőrizmus a hazai sportágak-nál, és senkit ne tévesszen meg az, hogy ebben a körben is van jövedelemszerzés. A cél determinálja a különbséget, mert az amatőrök az erkölcsi érték megteremtésében munkálkodnak.
Ilyenek a kézisek is, ha már ezt pécézted ki.
Tehát van helye az állami támogatásoknak.
Érintettél más témát, arra nem kívánok reagálni.
@gazoló:
Igen. Brühühühü.............
Most éppen a kézisek státuszának besorolásá küzdök.
Na, de cinikusan odavágom, nekünk ott van Kocsis Máté elnök, aztán fújhatnak a fülünkbe.
@Mariann19: D

Mondjanak egy sportágat a kajakkenun kívül ami,hasonló sikerek özönét képes 'szállítani.árértékarányban,ráadásul igen szép nézőszámokat produkál!
El a kezekkel a kézitől!!!
@látjátok feleim szümtükkel: egyébként ez az újságok hibája is, a net fejlődésével változnak nagyon jelentősen a fogyasztói szokások, Édesapámnak mondtam éppen tegnap, hogy a nagybátyja, - aki imádta Passuthot, kijegyzetelte kockás füzetbe, könyvtárba ment rokon témákat keresgélni -, mennyire tobzódott volna az internet csodáiban, mert most teszem azt olvasol, közben nyomsz egy entert, s hallgathatod a Poppaeát, másik enter s nézheted Cremonát, stb...

a nyomtatott sajtó elaludt, az instagram s a többi nyalánkság világában kevés a fekete betű
@gazoló: fizesse meg a rajongója, ne az iskolába sem járni tudó cigánygyerek, se én, akit hidegen hagy

rendszerszinten ez az "el a kezekkel a kézitől" semmivel sem különbözik a békemenetesek "nem leszünk gyarmatától"

nem tudom érzed-e? :)
@gazoló:
"El a kezekkel a kézitől!"
Ez az a sportág, ahol jönnek a nézői bevételek is, nagyobb tömegeket vonz, és ahogyan jönnek a nemzetközi sikereink, ez a szám csak növekszik.
Neked is mondom, de Habának szánom, hogy a kézi egy- egy helyi közösséget annyira egyesít, hogy Orbán nemzetállami mozgósítása kutyafasza ahhoz képest.
Jó, nem voltam nőies.
@habakuk000:

Mi a baj a kézivel,többnyire szponzor pénzek játszanak benne a 'jobbik fajtából(audi,mol.stb.)
@Mariann19:

Resszketve,dobolva szurkolunk szűkebb pátriánkban és a tévé előtt is és szívesen kifizetem miatta a belépőt szemben a fodballal amiért,ha fizetnének sem mennék ki)
@habakuk000: haver, remélem nem szoptad be a kétfarkúkutyapárt nolját!!!

:))
@habakuk000:

A rajkók pénzeit inkább a 'kötchögflórin kellene számon kérni nem a kézistársadalmon(
@gazoló:
Van egy álmom. Ha lenne rá elég pénzem, minden meccsre elkísérném az aktuális csapatot, bejárnám velük Európát, ott a helyszínen végig hevesen drukkolnék értük.
@Mariann19: D

Mennék Veled,Párizsba is)
Tarsoly kitálal: Fidesz-közeli körök vethettek szemet a Quaestor-vagyonra?

Letartóztatása óta először adott interjút Tarsoly Csaba, a Quaestor-ügy elsőrendű vádlottja. A Magyar Narancsban megjelent beszélgetésben a 753-rendbeli, bűnszervezetben elkövetett csalással és kötvénykibocsátással vádolt férfi bepillantást engedett a cégcsoport bedőlésének hátterébe, de nem terített minden lapot.

alfahir.hu/tarsoly_kitalal_fidesz_kozeli_korok_vethettek_szemet_a_quaestor_vagyonra
@gazoló: nem kérem számon.

viszont úgy gondolom, aki ujjongva számolgatja egy sportágba áramló adóforintokat nemzeti közösségekről dicshimnuszolva, az ne bölcselkedjen ájtatoskodva, -illetve a franc a pc-be,- az ne ugasson bele más sportágakba áramló adóforintok sorsába sem,

a rendszer rossz, és tök mindegy hogy kézi vagy foci vagy kecskerötyögtetés, nincs kivétel

ezt kéne már egyszer megérteni, a rendszer nem pusztán három ember miatt rossz, hanem miattunk is, akik részei vagyunk
azaz nem inkább kötchögflórin hanem rajta is és a kézitársadalmon is, de nyilván az összes többin is
@habakuk000: Megpróbálnak engem is rendőrgyilkosnak beállítani. Miért tartja magát büszke heteroszexuálisnak Vona Gábor? :)

youtu.be/94_fNmitgi0
@gazoló:
Naná! Én is!
Csak hogy érünk oda? Elkérjük Tonyó helikopiát?
Természetesen barterban.
Kap tőlünk egy új lakhelyet...
@gazoló:
Olyan kegyesek is leszünk, hogy ki is lehet majd menni levegőzni. Naponta egyszer.
@Gábris szomszéd: ez a büszke hetero vagyok nyilatkozgatás elég szánalmas szerintem, olyan "sovánka" dolog kicsit

én pl voltam meleg szülinapi zsúrban, de még nem jutott eszembe bizonygatni, hogy hetero vagyok

olyat már bizonygattam - inkább kevesebb, mint több sikerrel -, hogy nem bámulom tátott szájjal a nőket
@taga20: a betiltást még nem tiltották be a jobbikosok?
@gazoló: na ugye:))) diók nem betegek?
@habakuk000:

A gesztenyék azok,a diók között volt néhány befeketedett,de nem súlyos,kevésbé csapadékos években minden 'ólrájt lesz)
@gazoló: van szelídgesztenyéd? húúú irigyellek
@habakuk000: még nem, de igény lenne rá.

és eszt olvastad má? ezek mindent megcsinálhatnak?
hallatlan!!!

:))

www.n0l.hu/2016/11/16/allamositanak-hosszu-katinkat/
www.atv.hu/kulfold/20161124-brutalis-terrortamadas-langokban-egesz-izrael

hmmm((

"arab nyelvű közösségi oldalakon ünneplik a tűzvészt, ami egyaránt veszélyezteti az izraeli és palesztin emberek életét."
@Gábris szomszéd: ovatosan a betiltasokkal:
"Egy Facebookra feltöltött videón példaul az látható, hogy néhány palesztin táncol és ünnepel, miközben azt éneklik, hogy „be akarták tiltani a müezzin hívását, Allah tűzesőt bocsátott rájuk”.
@látjátok feleim szümtükkel:
Persze, hogy szükség lesz egy másik bérmegállapodásra, amikor már nekik is leesik, hogy a dolgozók 80 %-át foglalkoztató KKV-k és mikróvállalkozások nem tudják kigazdálkodni.
mno.hu/velemeny/minimalber-emeles-sujtotta-terulet-1373077
@gazoló:

Megőrült a világ.
Na lépek nézni egy kis folytatást. :)

youtu.be/a11I6jXi3zg
@kekex:

Érdemes bizony.:D
Bizonyítja, hogy a világ kinyílt, nincsenek határok, csak kerítések, amiket a mai fiatalok, és a jövő nemzedéke le fog taposni. Az építőivel együtt.
@kekex:

Gondolom, valami mészáros féle gázszerelőből lett oligarcsa készítette az előzetes hatástanulmnyt a béremelésükhöz.
@látjátok feleim szümtükkel:
Kapjál már a fejedhez. HATÁSTANULMÁNY??? Az a szoci vircsaft ámítástechnikája. Ezek hülye dzsigitek, és beszáguldanak a pirosba. És még büszkék is rá!
@kekex: Most már csak azt nem értem, miért kell állandóan rinyálni a keleti nyitás miatt? :)
Azt mondja a Lázár János, hogy Tarsoly Csaba egy köztörvényes tolvaj, ezért nem lehet komolyan venni. Azét érdekes, hog mg meg nem bukott a Questor, addig nem volt bűnöző. Milyen gyorsan változik a világ.;D
444.hu/2016/11/23/meszaros-lorince-lehet-a-google
"A napokban lekapcsolt vilagkamuja.debilvagy.info tényfeltáró álhírportál egyik utolsó cikke szerint Orbán avatárja udvariassági látogatást is tett a Google igazgatótanácsánál, ahol röviden be is mutatkozott („Good tag, mein name is a Laurensz Bucsör.”)
Ez pont olyan "komoly", mint a Kétfarkú NOL.
@látjátok feleim szümtükkel:
Na erre pontosan illik a Palya Bea link, az ősi foglalkozást művelő anyukájáról. Merthogy köztörvényes tolvaj az, akit a bíróság elítél, ráadásul a lopás törvényi tényállása alapján.
És akkor miért is kellene Portiknak nyilatkoznia?
@kekex:

Mint ahogy ránk a borsodi népek is jellemzők.
@gazoló:

Jean Claude Ibert :

Mert...

Mert hitt a virágokban,
a földben, az égben, a tengerben,
a fájdalomban, a régi szerelemben,
mert az életben tévedezett,
mert egyszerű volt és mohó,
és meghatotta egy leheletnyi tiszta tett,
mert ártatlan volt, édes, tökéletes,
mert feláldozta magát a mágusoknak,
mert nem tudta bűnét,
se erényét, se éhségét, se bátorságát,
mert csúnyának látta magát,
és imádkozott a katedrálisokban,
mert a holdra figyelt,
az éjszakára a nyári mezőn,
eszeveszett örömmel nézte a tüzet,
mert boldog volt nagyon,
mert lelke nyugalmas parcellákra
szabta az időt, mert idegen volt itten,
mert hitt a csodákban,
az igazság szörnyetege egy napon
hosszú fürtjeinél fogva a csatorna falára szegezte,
hogy a mocsok tükrében lássa meg arcát,
mert szép volt
mert elege volt
abból a világból, ahol az emberek
nem tudnak emberi nyelven szólni már...
@Eszter68:

Radnóti Miklós

SZERELMES KESEREDŐ

Nézd, fogd nyakon kedvesed kutyáját
és emeld be meleg inged alá
s kiálts a kedvesednek is! kiálts
és szólítsd jó állatok nevén, arcához
arcod lökdösd bocimód és menj
a fenébe véle, hisz szereted!

Mert mit keresel: hegyesfülü majmok
zsákjatömése ez itt most, akik
szelídke üdvöket plántálnak
hazudós szóval s az igaz gyümölcsfát
a naptól is lécekkel elóvják!

Láthatod: gazdagok szusszanó
tálai fölött még mindig pára leng
és tiszta szavaddal, ahogyan itt állsz:
orv vadölők állnak így orozva,
erdőknek szélén és fiatal életed
s kedvesedé, szép tilos nyulként
csöndesen lóg az ujjad hegyén!
@Gábris szomszéd: a keleti nyitás a mongolokról szól?
Ásotthalmon jurtát tilos építeni?
A beszélgetés kiindulópontja egy fél tucat meleg sál és sapka. Erzsébet - hogy meghálálja a sors kegyét - fájó és deformált ujjakkal, félvakon is köt. Hajléktalanoknak. Hogy ne fázzanak annyira.
Nem milliókról van szó. Egy helikopterezés ára egy évig tarthat életben egy ilyen családot. Egy luxustáska ára két évig. Kérdés: hány stadion ára hány évre oldaná meg ezeknek az embereknek – az összes, valóban munkaképtelen, valóban beteg és valóban az éhhalállal naponta szembenéző emberről beszélek – a sorsát?
Még valami, ami fontos. Erzsébetnek nem lesz nyugdíja. Akkor sem, ha megéri azt a kort. Nem lesz elég a szolgálati ideje. A lánya feladata lesz életben tartani az anyát. Utolsó előtti kérdés: a lány ilyen teherrel hogy fog tudni családot vállalni?

Utolsó kérdés: meddig nézzük ezt tétlenül?

kolozsvaros.com/2016/11/23/ha-nem-figyelunk-egymasra-egyutt-fogunk-beledogleni-a-hazugsagokba/
@punkfrog: Hát nem is a dzsihadista agyrokkantakról. :)
@gazoló:

Le vannak ejtve az -izmusok.
Van fontosabb dolgunk is. ))

Agnieszka Osiecka

Belehalni a szerelembe

Legalább egyszer
érdemes belehalni a szerelembe.
Legalább egyszer.
Már csak azért is,
hogy később eldicsekedhessünk,
hogy van ilyesmi.
Hogy létezik
...Belehalni.
Valaki fiókja mélyén feküdni
más levélhullák és emlékhullák
mellett
és szenvedni...
Oly istenien,
oly pátosszal szenvedni,
mint Tosca
vagy Witos.
... És már nem törődni senkivel,
és nem haragudni senkire.
És csak kérni Istent, hogy egyszer,
legalább még egyszer
belehalhassunk a szerelembe.

/Dabi István ford./
@Gábris szomszéd:

haba nemrég azt mondta, nincsenek válaszaink a hétköznapi emberek kérdéseire.
hát az enyém ez. ))
@Gábris szomszéd:

Ez a szerző magánvéleménye.
Az enyém a következő.
Többedmagammal jó ideje vártam erre az eseményre. Arra, hogy a szlovákiai magyar közélet "krémje" végre fejezze be árokásás politikáját és kezdődjön el az érdemi párbeszéd.
A szlovákiai magyar közösség minden tagjára szükség van a valós problémáink orvosolásához.
A dunaszerdahelyi találkozón a szlovákiai magyar oktatásügy megerősítésének és fejlesztésének módjairól folyt szakmai egyeztetés.
Amennyiben a tanácskozás résztvevői a jövőben képtelenek lesznek félretenni személyes sértettségüket, felelőtlen kijelentéseikkel veszélybe sodorják a találkozón elfogadott zárónyilatkozat pontjainak megvalósítását.
Ebbe kellene belegondolni!
@Gábris szomszéd:

Zárt ajtók mögött zajlott a tanácskozás. A cikk szerzője, személyét ért "sérelem" folytán belső információt tett közzé, amelynek célja egyértelműen a hangulatkeltés.
Ezt a hozzáállást etikátlannak tartom.
süti beállítások módosítása