Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/16/belgium-orban-natcon-betiltas-miniszterelnok/ magyarnemzet.hu/kulfold/20... (2024.04.16. 20:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.11.05. 12:55 Fabius

Matolcsy: nem felelek semmiért, hehe!

Na mi van, mi?

Aszittétek, hogy, közbe'meg dehogy! Mehhehhehhee...

Olyan kis cukik vagytok ti mind ezekkel a hülye kérdéseitekkel. Komolyan azt hiszitek magatokról, hogy éngemet bármikoris zavarba tudtok hozni? Azt hiszitek van bennem egy szikrányi morális gátlás, ami legalább néha elnyomja azt az ösztöni cinizmust amivel megszülettem ? Dupla seggpöttyös mongol kisgyerek legyek, ha ti normálisak vagytok.

Én ugyanis nem felelek semmiért!

- Nem felelek azért, amit az Antall kormány miniszterelnöki hivatalának politikai államtitkára - aki én voltam - a privatizációért felelős kormánybizottság elnöke - aki szintén én voltam - tett. Nem felelek azért, mert emlegetett bizottság elnökeként közöm volt a "Tulajdon és privatizáció" című előterjesztéshez, aminek hatására olyan gusztusos lett Magyarország kirablása, amilyen.

- Nem felelek azért sem, amit az I.Orbán kormány gazdasági minisztere 2000 után tett. Nem felelek  azért, mert az állami tulajdonú Bábolnát közpénzzel olyan vastagon kitömtük, hogy az állami beavatkozás piactorzító hatásának hála a víziszárnyas piac bedőlt a picsába, maga alá temetve kistermelőtől Hajdú-Bétig mindenkit. Unortodoxia volt ez már akkor is, az állam ingyen pénzével versenyképtelen magánlibás meg annyit is ért. Nem felelek a Széchenyi Terv haszontalanságáért és a helikopterről fürdőkre szórt vagyonért.

- Nem felelek a II. Orbán kormány nemzetgazdasági miniszterének tetteiért sem. Nem felelek a manyupok lenyúlásáért, nem felelek érte ki mutyizott a kötvényekkel, meg úgy egyáltalán semmiért. Nem felelek a bóvliba lökött országért, a rekord áfáért, a kiszámíthatatlan gazdasági környezetért.

matolcsy_novekedes1.jpg

- Ahogy nem fogok felelni jegybankelnökként elkövetett arcátlan disznóságaimért sem. Felesleges gyártani a puncigétet, a rokonság és alapítványgétet, szabálytalan finanszírozás gétet meg a többi fiszfaszt amit mostanában összehord itt mindenki. Blöff, lárifári, és AMÚGY SEM FELELEK SEMMIÉRT!

- Legalábbis egyelőre!

 

 

520 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr2311932087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak ismételni tudom a tegnapi kommentemet, amit a 444-ről ollóztam ki.

"
"Szakács arról is megkérdezte Matolcsyt, hogy miért is az UniCreditet bízták meg a nyugdíjvagyon államosításakor a magánnyugdíjpénztári portfólióban lévő értékpapírok kezelésével. Erre Matolcsy a lehető legjobb válasz adta:
„nem tartozik a Magyar Nemzeti Bank elnökének feladatkörébe, hogy a nemzetgazdasági minisztérium évekkel ezelőtt milyen döntést hozott”.
Ez a válasz még akár igaz is lehetne, de érdemes elgondolkozni, hogy is hívták a nemzetgazdasági minisztert a nyugdíjvagyon államosításakor.
Bizony, úgy hívták, hogy Matolcsy György."
"

eszt szerintem direkt csinálja ez az anyaszomorító!
Következmények nélküli ország...
@taga20: és közben Rogántonyó ellentámadásba megy át! :)

A Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint Juhász Péternek, az Együtt alelnökének "hazugsággyárához" az elmúlt napokban több magyar sajtóorgánum is asszisztált, a hazugságok terjesztőivel szemben Rogán Antal miniszter büntetőfeljelentést tesz. Az iroda közleményben az áll:
"a hazugságok terjesztőivel szemben ma már a polgári peres eljárás nem elegendő, így miniszter úr az érintett ügyekben büntetőfeljelentést tesz".

alfahir.hu/rogan_antal_ellentamadasba_megy
@Gábris szomszéd: hallgasd a klubrádiót most.
nagyon ütős:)
@taga20: na és Puzsér ötletéhez mit szólsz? :)

„A harmadik lehetőség egy taktikai szövetség létrehozatala. Minden választókörzetben közös ellenzéki jelöltet – lehetőleg nem is politikust – állítani, egy Vonától Gyurcsányig terjedő összefogás révén megnyerni a választást, és két tárgyban alkotmányt módosítani: egyrészt új választójogi törvényt elfogadni, amely nem rendelkezik többé egyéni választókerületekről, csakis listás szavazásról és arányos parlamenti képviseletről, másrészt felállítani egy független, korrupció elleni ügyészséget. Amint ez a két döntés megszületett, az Országgyűlés feloszlatja magát, és jöhet az új választás a megváltozott feltételekkel, amelyet akár meg is nyerhet a Fidesz. A rendszer konszolidálódni fog azáltal, hogy a törvények nem erőből, hanem konszenzus eredményeként születnek, és konszolidálódni fog azáltal, hogy a politikusok farkaséhsége intézményi választ kap. Ez a szinte elképzelhetetlennek tűnő, széles együttműködés a nemzeti radikálisoktól a kemény balosokig nem előzmény nélküli: a magyar belpolitikában is megvalósult már a múlt század elején. Akkor Tisza István ácsolt önkényes és arrogáns politikájával szövetséget a kor nemzeti radikálisai, vagyis a negyvennyolcas párt, a Jászi Oszkár vezette polgári radikálisok, valamint a politikai paletta túlvégén álló szociáldemokraták között. Ettől a ponttól már elsősorban Gyurcsány és Vona felelőssége, ha 2018-tól továbbra is Orbán lesz a kormányfő. Eléggé akarják-e mindketten, hogy ne így legyen?”

www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/1142119345863877
@taga20: Na B+ már véleményed sincs lényeges kérdesekben? :)
A cikket kösz, ez volt benne a legjobb.

"Ha jól értem a gyíklényszakértő szavait, a tévét azért adja el, mert az 6-800 millió forintos technikai fejlesztésre szorulna, amit már nem szívesen pengetne ki a saját csészaaljából."
@nincs_itt: LoL! Merdzsó száját megtépted már? :)
@nincs_itt: nagyon zsír haver, ez komolyabb teknyika, mint a c43:))
@Gábris szomszéd: csak szerdán gyönnek a télipapucsok rája, addig csak finoman...

de nem tudnám annyira megtépni, mint a ti gyurkátok arczát...
azt valahogy így:
youtu.be/tm5cjV9mGQc?t=559
@taga20: aszongyad, hogy mikor lesz nyilvános, akasztásos főbelövés? mert esküszöm, azt élőben szeretném nézni!
@taga20: ha megfordítod, akkor télire is jók!
@taga20: nem mondtad mikorra érkezzek a látványosságra?!

még szabaccságot is kiveszek, ha nem hétvégére esik a bolonyult tekin-tetű lámpavasra húzása!
@nincs_itt: haver, a sok fityeszdroid miatt, szerintem nézz valami más látványosság után.

elmesélek egy sztorit, kábé egy hetes.

a rokon srác, minden nap ugyanabba a pékségbe jár zsemlét venni. a migráncsos savazás előtt beszélgetett az ott dolgozó csajokkal, egy kicsit össze is vitatkoztak, de semmi komoly. viszont dolgozik ott egy öreglány, full fityeszdroid, amikor meghallotta, hogy a rokon nincs oda a geciért, nem szolgálja ki.

ha a sorban éppen ő jön, akkor a mögötte lévőtől kérdezi meg, hogy mit kér.

nem kamu, ez tényleg így volt.

u.i.: természetesen balhét akart csapni ezért a rokon, csak a másik két csaj mondta, hogy ne csinálja, me ha visszanézik a felvételeket, akkor ők is megbuknak, hogy előbb leléptek.

és most kéne aszt ideírni, amit oxica szokott.
@taga20: igen ellene vagyok egy nő bántalmazásának! de! ebben az esetben villámgyorsan átkereszteltem volna férfivá, és kihúztam vóna pult mögül és egy száraz pékárúval addig klopfoltam volna az orcáját ameddig mozog!

valahogy így:

youtu.be/tm5cjV9mGQc?t=559

értem én hogy van cirka 2 millió teljesen agyhalott, de azért csak van azokon kívül még kb 7-7,5 millió! ha csak fele ennek a 7 millió főnek csendben megcsinálná a fent látható képsorokon szereplő, pedagógiai móccert...

de nem.
@taga20: ugye érzed azt a kellemes stichet, amit áraszt magából a sztori azon része, hogy a két másik csaj is szépen sumákolt! ezért a harmadik genya megússza! ugye emlékszel még a vörös okt. fuszekligyáras sztorimra?

nincs olyan, akinek ne lenne vaj a füle mögött... ezért nem fog semmi változni!
@taga20:

Kedves T. G.!

Te tényleg nem unod még?
..."hogy is hívták a nemzetgazdasági minisztert a nyugdíjvagyon államosításakor."

Pedig mán uncsi!

Lehet, hogy újat mondok, de tudod az úgy volt, hogy MEGSZŰNTETTÉK A KÖTELEZŐ MAGÁN-NYUGDÍ PÉNZTÁRI TAGSÁGOT, és mindenkinek LEHETŐSÉGET ADTAK, HOGY VISSZALÉPJEN AZ ÁLLAMI RENDSZERBE.

Kb. 2,6 millióan visszaléptek, és természetesen vitték a magán-nyugdíj megtakarításaikat is.

Több, mint 100.000 tag maradt a magán-nyugdíj pénztárakban. (azóta a számuk kb. felére csökkent)

Akik visszaléptek azok jártak a legjobban, hiszen ha volt hozam a manyup számlájukon azt kézpénzben megkapták, akiknek meg a pénztára eljátszotta a tagok pénzét (a tagság 25-30% ilyen volt) annak pedig az állam kiegészítette a veszteségét.

Na, kb ennyike a manyupról....remélem most mán nyugodtan alszol, mert Matolcsy nem lopta el a manyup 3.000 milliárd forintját.....
@nincs_itt: sok igazad van haver, de néha úgy csinálsz, mintha mind ilyenek lennénk.

mutatok mégegy magyaroschat:) annyira mi vagyunk.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F11%2F05%2Fkizartak-hosszu-katinkat-a-rovidpalyas-uszo-ob-rol
@ulpius66: szeva tik! ha hiszed, ha nem, má hiányoztál:)

te tényleg nem unod, hogy szénné lopják a mészaroslörincek, a matolcsikurvafuttatok az egész országot?

ja és haver, nálatok az őrsön mindenki ilyen agyatlan barom, vagy csak te edzed magad?:)

mé nem téged küldtek a györkösbácsihoz? még sajnáltalak is volna.
@ulpius66: azért ezt átgondolnám a helyedben még egyszer. mert igen gyengécskére sikerült...

szóval a 3000 milliárd akkor hol is terül el?

nehéz neked meglenni egy segg nélkül az arcod előtt. de azt is érzed ugye, hogy az a segg, a te arcodat is eltakarja és csak egy seggnek láccik?
@ulpius66: ha nem lopta el, akkor nyugodtan elszámolhatna vele!
na meg az egyéni számlakkal amire átvezetésre került!
@ulpius66: tudod, elég békés természetűnek tartom magam, a rendszerváltáskor nem is akartam vért inni

mára oda jutottam, hogy őszintén remélem, a hozzád hasonló hazudósoknak is el kell majd számolni a tetteivel

mert nem csupán orbán és matolcsy a felelős, hanem a hozzád hasonló csúszómászó férgek is

bocs a féregért, de kikívánkozott belőlem látatlanban is
@punkfrog: és az ilyen mondatai a legszebbek, ennek a hígagyúnak.

"Lehet, hogy újat mondok, de tudod az úgy volt, hogy MEGSZŰNTETTÉK A KÖTELEZŐ MAGÁN-NYUGDÍ PÉNZTÁRI TAGSÁGOT, és mindenkinek LEHETŐSÉGET ADTAK, HOGY VISSZALÉPJEN AZ ÁLLAMI RENDSZERBE."

ez a féreg a pofánkba próbál hazudni! mert mindenki emlékszik, hogy a magán nyugdíj pénztárba maradáshoz kellett volna cca. 3 millió embernek januárban sorba állni a hidegbe, ha maradni akartak volna.

szégyen hogy magyar vagyok, ha ez az orbánc is magyar!
@habakuk000: haba, sajnos oxicának igaza van!

ha teccik neked/nekünk, ha nem.
Mink is üdvözlünk mindenkit!

Őszintén!

itt vagy? "szóval a 3000 milliárd akkor hol is terül el?"

Ha még itt vagy, akkor nézz utána!

Segítek!

Tudod, beütöd a keresőbe, hogy "manyup elszámolás" és szépen végigböngészed hova lett a pénz.

Punk fog! ... ez rád is vonatkozik.

Haba Kakukk!

Itten senki sem akart vért inni, még mink sem.

ÉN PEDIG SZÉPEN ELSZÁMOLOK A TETTEIMMEL MAGAMNAK ÉS A CSALÁDOMNAK!
(tudod hogy van, az vesse rám az első követ....)
@ulpius66:
A Fidesz hivatalos hangadóját hallották. Selmeczi elvtársnő ajánlásával :-)

Amúgy Te ezt elhiszed? a maffia is úgy szokta, hogy
1. Önként támogathatod.
2. Nem muszáj, csak akkor esetleg leég a kerület, amiben laksz.
3. Kihívhatod a tűzoltókat, de azok az ő embereik és napalmmal oltanak.

Aztán közlik, hogy a köznép önként, és tömegesen támogatta őket.
Kedves ballibsi elvtársak!

Mielőtt nagyon belelovalnátok magatokat a régmúlt ballibsi hazugságaiba, ajánlom olvasgatásra!

hu.wikipedia.org/wiki/Magánnyugdíjpénztár
@GeoCracker:

Földi hekker!

Tudod hogy van!

Mindenki azt hiszi el, amit EL AKAR HINNI! Te pl. a ballibsi hazugsággyár híreit hiszed...lelked rajta!
(ha van neked olyan....)
@taga20:

Taga, valamelyik nap pirosat kaptam egy kereszteződésben és volt időm gondolkodni...
...és arra jutottam, hogy ha én lennék Kuszaszem és úgy néznék ki ahogy Kuszaszem, akkor bizony számomra a jógabarátnő az erősen szúrható kategória lenne.
Amúgy meg nem.
De ekkor zöldre váltott a lámpa és erős gázadagolás mellett le kellett nyomnom a mellettem lévő sávban haladó dácsiás faszt.
@GeoCracker:

Földi Hekker!

"A Fidesz hivatalos hangadóját hallották."

Csak mentegetőzve mondom!

megint az a tudatlan (és tanulatlan) T. G. kezdte.....
@taga20: nem mondtam, hogy nincs igaza

azt mondtam, nem nagyon lehet intelligens ezzel a hajrázásával, téged, a gyerekeimet, Kinizsi Pált, Julianus barátot, hat-hét-tízmillió embert s ezer év minden nyomorúságát és dicsőségét sérti meg

betettem az előző posztba Ady Föl földobott kavicsát, Adyét, akinek Magyar ugara fölér a szarszagúzással, akinek nekünk Mohács kell mondatát boldog boldogtalan idézgeti.

nem vagy te olyan hülye, hogy ne értsd meg, miről nyögdécselek

az ország sokkal több, mint orbán és csókosai, nesze még egy, ezt a Szalonnáról lopom, ez is Ady:

Háborog a sír

Háborog az ezeréves sír,
Hunnia, ez a sóhaj-bánya,
Háborog és bus halottjait
Kihányja.
Millió fehér csont meséli,
Mit tettek a párducos ősök,
Hogy itt mennyi kín, bú, mennyi vér
Esőzött.
Ebben a szomorú országban
Minden tisztes gondolat: átok
S hulljon véresen, bünös urak,
Reátok.
Vakuljatok meg, ne lássátok
A bosszut és a temetőket,
A Dávid szent parittyáival
Jövőket.
Szolgasereget, udvarnépet
Gyüjtsetek koncra, úri hitben,
Kit ámittok, az sincs veletek:
Az Isten.
Az Isten, akihez szegödtök
S a levegő: bosszura válhat.
Sorsotok: epe, vad gyülölet,
Utálat.
Óra ütött, betelt a mérték,
Most kezdjük az új ezer évet:
Grófok, latrok, már tátong a sír
Felétek.
@ulpius66: most hívtak a lendvaiuccából, és te vagy a nap trollja. ezé nyertél egy hetet az adriára, mészaroslörinc csónakjára, plusz egy helikopter utat felcsútra:)

TAPS!
@ulpius66: ha lennél kedves és személyesen közölnéd, hogy milyen célokra használta fel a "kormány" azt a csekélyke összeget? egy rendes yachtot sem lehet belőle venni... ezért sírnak itt ezek az agyalágyultak?!

de a tetteid következményét a csemetéid is "élvezni" fogják...

épp a napokban beszélgettem egy új munkavállalóval, többek között azért mert magyar. igen érdekesen látja pl a dunántúl helyzetét, ogv kormányzásának következtében. pl teljes falvak dolgoznak ausztriában, németo.-ban. londonban stb. gondolom ez a sok ember, csak kalandvágyból dolgozik külföldön, de pár év múlva visszatér a kánaánba...
@habakuk000: olvastam haver, csak dolgom volt éppen, és nem lájkoltam:)

utólag is. penge volt, akkor és ott.

remélem te vagy annyira intelligens, hogy szét tudod válogatni a lényeget.
@ulpius66: Közkívánatra megismétlem derága "Íkúvitéz "takonynáci baro...minden jelzőt amit Gézára testáltam te örökölsz,megérdemled.
" a nagy hohoohooo
2015.04.23. 23:24:15
@Blogger Géza: És végül "TE FASZ!"Aki nem érti ne babrálja ,menjen az anyja pics...a piacon várja..
Simicska Lajos óta persze azt is tudjuk, egy demokratikus jogállamban mindenkinek alapvető állampolgári joga hülyének lenni. Jó, de ennyire ...Bárki bármit mond, én kedvelem Simicska Lajost, szívem együtt dobban az övével,ő legalább... kitartott elvei mellett (?mindenkinek jogában áll hülyének lenni?).
Ez a tények durva elferdítések. Nem kötelező vagy nem kötelezőről van szó. A manyup rendszerrel egyszerűen áttértünk volna egy részben öngondoskodás, igazságosabb és kiszámíthatóbb modellre, mert jól tudja MINDENKI, hogy nem tarthatók a nyugdíjak és hamar olyan mértékig fog elfogyni a nyugdíjpénz, hogy szavazások ide vagy oda, emberek nem fognak _semmi_ nyugdíjat kapni, függetlenül attól, hogy mennyit dolgoztak.

A FideSS pedig olyan választás elé állította az embereket, hogy, "gyertek vissza, vagy agyonlőlek!" Na ez a nagy FideSS opció.

Amúgy legyenek ellenségek az öngondoskodók, oké, tudod mit, akkor nincs nyugdíjkövetelésem az államtól, viszont akkor oldják meg, hogy azt a rengeteg pénzt, amit nyugdíjjárulék címen lenyúl az állam tőlem, az maradjon az én zsebemben. A bruttó bérem 10 %-a kapásból.
Ha azt mondod, hogy tartsam meg, akkor egy szavam sincs és beszélhetünk opcióról.
Az viszont nem opció, hogy elrabolja tőlem az állam és cserébe ha lenne sem kapnék utána semmit!

Röviden összegezném: birkák kedvéért:

Az 1997. évi LXXXII. törvény (a magánnyugdíjról és a magánnyugdíjpénztárakról

Az 5. § (4) bekezdése

?a pénztártag követelése ? a tulajdonlás elve szerint ? a pénztártag T U L A J D O N A, amely e törvényben foglalt módon örökölhető, illetve erre vonatkozóan kedvezményezett jelölhető.?"

Jah, a kilépés opció volt, csak éppen azzal fenyegettek, hogy megvonják az állami nyugdíjad... jellemző a FideSSes szabadságfelfogásra, hogy ezt még mindig opciónak gondolják.

1. A magyarok saját kormányuk általi intézményesített megzsarolása és kirablása történelmi bűntett volt. Ilyen volumenű zsarolásos rablásra az elmúlt 50 évben sincs példa.

2. Az elrabolt 3 billió felélése, eltüntetése szintén történelmi mértékű, döbbenetes pazarlás, közvagyon elverése, elkúrása. Így mulat egy magyar úr. 3 millió magyar pénzén.

3. A 3 billiós (azaz a GDP 10,5%-át kitevő) vagyont úgy élték fel, hogy eközben 1 (EGY!) százalékkal csökkent az államadósság. Hol a többi lóvé? Nincs sehol. Azaz a 10,5% -ból 9,5%-ot feléltek, eltüntettek.
Azaz Magyarország nettó államadóssága 9,5%-kal nőtt.
"Pistikéék dolgozatot írnak, címe: Hogyan kezdődik a napom?

Pistike a következőt írja:

Reggel fél hétkor anya felébreszt, sietek a fürdőszobába, megmosdok, fogat is mosok. Gyorsan megreggelizek, letörlöm a tefaszt, azután jókedvűen indulok az iskolába.

Tanító néni nem érti, meglátogatja Pistikééket. A kötelező kávé után megkérdi az anyukát:
- Kedves anyuka, Pistike ezt írta, és én sajnos nem tudom, mi az a tefasz.

- Jaj, drága tanító néni, ön nem is tudhatja! A férjem fidesz-jobbik szimpatizáns, és amióta ez kiderült róla, minden éjjel felfestik a kapunkra, hogy 'Te fasz!'"
@nincs_itt:

Itt vagy?

Először is ne terelj!

Másodszor ne keverd a szezont a faszommal!

Harmadszor, mint írtam volt, szépen fellapozod "hu.wikipedia.org/wiki/Magánnyugdíjpénztár" oldalt és kiolvasod belőle, hogy milyen célokra költötték a manyup 3.000 milliárdját.....(mán, ha tudsz olvasni,
(és agyilag is fel bírod fogni mi van leírva...)
@taga20: "@ulpius66: most hívtak a lendvaiuccából, és te vagy a nap trollja. ezé nyertél egy hetet az adriára, mészaroslörinc csónakjára, plusz egy helikopter utat felcsútra:)"

Hát ezen jót röhögtem!

Sajna, hajóutat nem kapok, csak kicsike pénzt a kommentelgetésekért.

Kicsike pénz, de nekem jól jön!
(remélem ezt a kicsike pénzt nem sajnáljátok tőlem..)
@a nagy hohoohooo: "Jah, a kilépés opció volt, csak éppen azzal fenyegettek, hogy megvonják az állami nyugdíjad... jellemző a FideSSes szabadságfelfogásra, hogy ezt még mindig opciónak gondolják."

kösz haver, ezt tökre el is felejtettem.

MEKKORA EGY FÉREG, AKI A FITYESZMAFFIÁRA SZAVAZ!
@taga20: "remélem te vagy annyira intelligens, hogy szét tudod válogatni a lényeget."

és te? :)
@ulpius66: A lelkemmel ne foglalkozz. Valószínűleg megvan valahol az a 21g.

Tanulatlanságilag az informatikában a hacekr != cracker.
Ha már, akkor tedd korrekten.

"ballibsi". Ezt a kört Angyallal már megfutottuk párszor. A fogalom egy önellentmondó hülyeség. Teljesen Fidesz-konform tehát.
@ulpius66: te röhögsz azon, hogy a fityeszmaffia a gecivel az élen, lerabolják az országot?

remélem nincs gyereked, me akkor el vagyunk veszve.
@taga20: lehet, valamikor intelligensnek gondoltam magam vagy szerettem volna az lenni

ma már nem,
elszámoltatást akarok, jakobinusokat, padozatokat akarok

tönkre vágták-tuk az országunk következő nemzedékének esélyeit, tönkre vágtuk-ták a mi és szüleink európai polgári méltóságának megfelelő életét

szóval túl vagyok az intelligencián, felelősségre vonást akarok
@Gábris szomszéd: ártu, akarsz is valamit kérdezni/mondani, vagy te vagy ulpius666 ikertezsvére?
@taga20: "remélem nincs gyereked, me akkor el vagyunk veszve"

Hát B+! Akkor tényleg nagyon el vagytok veszve!
(három gyermek+vejek+meny ++ mindenütt unokák....)

...és hogy tovább rontsam a szombat délutánodat, mindenki KŐKEMÉNY FIDESZ SZAVAZÓ!!! + az unokákat is annak neveljük....

Sajna ez van!
@ulpius66:
Mindenki azt hiszi el, amit el akar hinni."
A Fidesz Hazugság Műveknek már semmit.
Ezt figyeld!
A mai déli rádió hírekben a Kínával való dicsőséges együttműködésről szólt a hozsanna, többek között elhangzott, hogy Kínának Magyarország a legnagyobb exportőre. / 1.4 milliárd lakos aránylik a 10 millió lakoshoz./
A napokban ugyanakkor elhangzott, hogy Magyarország a nemzetközi felmérések szerint -hogy plasztikusan fejezzem ki magam - hátul lóg, mint a kutya töke.
Namármost. A versenyképesség az export tevékenység talpköve.
Érzed az antagonisztikus ellentmondást, azaz az éktelen hazugságot?
Akkor kié is a Hazugsággyár?
@habakuk000:

Haba Kakukk!

"szóval túl vagyok az intelligencián, felelősségre vonást akarok"

Lehet, hogy az "intelligencián" innen sosem voltál....egyébként meg azt akarsz, amit akarsz, DEMOKRÁCIA VAN!!!!
(ha nem volna demokrácia, akkor te és hozzád fogható agyatlan vadbarmok mán rég lógnának....)
@habakuk000: nekem is sokszor eszembe jut ez a szitu.

"Danton bátran viselkedett, a bírákkal éreztette megvetését és a halálos ítélet kihirdetése után így kiáltott fel: „Néhány gyáva haramiának áldoznak fel bennünket, de nem sokáig fogják győzelmük gyümölcsét élvezni. Magam után vonszolom majd Robespierre-t. A gyávát! Csakis én tudtam volna őt megmenteni”. Miközben a vérpadra vitték, a kordén zötykölődő Danton Robespierre házánál ezt kiáltotta: „Követni fogsz ezen az úton!” Amikor a nyaktilóhoz vitték, a tapsoló tömeget így utasította rendre: „Hallgass, háládatlan tömeg!” A hóhérnak pedig ezt mondotta: „Elég egy szíj is, a másikat tedd el Robespierre részére!”
"

ez a simicska-geci kapcsán jut eszembe.
@ulpius66: :) el tudom képzelni, amikor vasárnapi ebédre összegyűl a család, s a gőzölgő húsleves rántott hús kombő fölött láncban duruzsoljátok az imát vezírünk nagyobb boldogságára, a migráncsok még nagyobb bánatára, s matolcsygyurink lótuszülésének szélesebb terpeszére

a kegyeletben gazdag családi kört csak az zavarja picinykét, hogy az unokák és gyermekek még nem sajátították el dicső vezíred nyelvnyújtogatós mimikáját, s teljesen szent család kinézetetek van még ahelyett, hogy végletesen beszart maffióként tudnátok szeretetben és tiszteletben fészbukon áldásért és fosos gatyáért esedezni
@taga20: Dehogy csak lenyűgözött az önuralmad, amikor nem olyan rég ezt írtad. :)

"és most kéne aszt ideírni, amit oxica szokott."
@ulpius66: Ha ráérsz leírod majd, miért olyan jó fidesz szavazónak lenni?
@ulpius66: és 66 éves vagy? én aszt hittem 26 max.:)

szép családod van, egy rakás barom!
@taga20: na meg a fenyegetés, hogy aki nem lép vissza, annak nem lesz nyugdija!
meg az évi kb. 400 mrd, amit pluszban meg eltüntetnek!
@ulpius66: Nem véletlenül találták ki annak idején a vagyoni és a műveltségi cenzust.
Műveltségi cenzust most is el tudnék képzelni és általános iskolai
végzettséghez kötném a szavazati jogot. A mai FideSS -mihígmélymagyar szavazók egy része kb. az éti csiga értelmi szintjén vannak,tudom a betűk,azok a fránya betűk,amik a szavakat alkotják,s a szavak a mondatokat és ezek összessége adják a tudást,az értelmet,az a teféléknek a nagymagyarhazzaffyaknak ősellenség.
Amiből szerencsére az evolúció -a tőle megszokott oly bölcs előrelátással-neked semmi nem
adott,ellenben jobbikuSS ostobaságból a bőség kosarát kaptad

Replay :
" a nagy hohoohooo
2015.04.23. 22:34:13
@Blogger Géza: Géjza mér nem az asszonyt küldöd ide,na nem azé'mert több esze van,hanem mert több pénzt keres azzal ami a lába között van,de a párja a nyakadon.Akik mnyp tagok voltak és még akkor mentek nyugdijba, akkor a megállapitott nyugdij
75 %-át az államtól, a 25 %-át pedig a mgny-tól kapták. A mnyp megtakaritásukból
fizetett 25 % nyugdijnál választhatták, hogy pl. havonta kérnek 10 eFt-ot és ezt addig kapják, amig kitart az összegyüjtött pénzük, vagy kérhették egy összegben is. A lényeg, hogy a mnyp-ból annyit kapnak, amennyit befizettek. De az állami nyugdijból mindenképpen CSAK 75 %-ot kaptak! Tehát, akik most nem fizetnek,
azoknak kevesebb mgny-tól kapott nyugdijuk lesz. A nyugdijjárulékként pedig
10 %-ot vonnak le (ez oszlik meg állami és magánnyugdijra). Azon is el lehet gondolkodni, miért a mgny vagyona "fáj" a kormánynak? Ugyanis évekkel ezelőtt még
a fenti nyugdijjárulékon felül a munkáltató fizetett a bruttó bér után 24 % nyugdijjárulékot (ez is a nyugdijak kifizetéséhez kapcsolódó alap volt). Jelenleg a mun-
káltató 27 % szociális hozzájárulást fizet, ami ugye adó, tehát ebből arra költ a költség-
vetés, amire akar. Persze, hogy "nyögik" a nyugdij kifizetéseket! Véleményem szerint a
mnyp pénztárak meghagyásával a nyugdijrendszer már fontos lépést tett volna az
átalakitás felé, vagyis ma már majdnem hogy 2 lábon állna, és nem terhelné a költségvetést annyira.
Vagyis a mnyp einstanddal a FideSS a jövőt élte fel!
Szép .szép és hasznos ,kellemes is egy jó pénisz,de miért a nyakadon hordod?.....amúgy semmi bajom vele,nekem teccik,jól mutatja mekkora fäszfej vagy..
@ulpius66: öreg, feltettem egy egy kérdést, majd folytattam egy történettel, amelyik mindennapossá vált az elmúlt években.

hol látod a terelést és a keverését dolgoknak?

esetleg a válaszolnál, az megtisztelő lenne, továbbá azt a célt is szolgálhatná, hogy komolyan vegyen téged bárki is.

remélem sikerült kihámozni a lényeget a mondandómból:

- Ady Endre -

A Hortobágy poétája

Kúnfajta, nagyszemű legény volt,
Kínzottja sok-sok méla vágynak,
Csordát őrzött és nekivágott
A híres magyar Hortobágynak.

Alkonyatok és délibábok
Megfogták százszor is a lelkét,
De ha virág nőtt a szivében,
A csorda-népek lelegelték.

Ezerszer gondolt csodaszépet,
Gondolt halálra, borra, nőre,
Minden más táján a világnak
Szent dalnok lett volna belőle.

De ha a piszkos, gatyás, bamba
Társakra s a csordára nézett,
Eltemette rögtön a nótát:
Káromkodott vagy fütyörészett.
@ulpius66: valószínűleg igazságod vagyon, mi sohasem állhattunk az intelligencia azonos oldalán:)

"az intelligencián innen" értelmezhetetlen számomra az ujjaidból

mellesleg a lógás és az elszámoltatás nem azonos kategóriák

jó lenne szerinted visszafordítani a történelem kerekét, ugye?

szerintem nem:)
@taga20:

"@ulpius66: és 66 éves vagy?"

T. G. ..... te meg 20 éves vagy?
@Gábris szomszéd:
"@ulpius66: Ha ráérsz leírod majd, miért olyan jó fidesz szavazónak lenni?"

Aha!

Elég egyszerű: mert ettől a ballibsik egyből a plafonon vannak!
(egyébként meg nem is vagyok Fidesz szavazó...)
@Mariann19:

Öreg fószerek és vén mamókát nem tudják már, hogy a kutyának hátul van, csak azt tudják, hogy valakit mindig imádtak életükben, hol Horthyt, hol Rákosit, hol Kádárt, hol Orbánt. Mindegy nekik, csak imádható legyen. Az imádás mellett meg nem értek/nek rá gondolkodni azon, hogy az 1,4 milliárd mennyivel is több, mint a majdnem 10 millió, mert ugyé ha a két számot így egymás mellett látják, egyértelmű, a 10 nagyobb. Úgy, mint a nyugdíjemelés 0,9 tizedes mértéke. Hiszen a fidesz megmondta, hogy már a jövő évi 13. havit is kiosztják ekkora emelés mellett.
Megnyugtató, hogy jól kioktatott ifjúságunknak egy jelentős része sem az 1,4-et tudja nagyobbnak, hanem a tíz milliót úgy, mint a népszavazás 98 %-át. Pedig a 98 a visszaosztás mértéke helyesen. Szóval Magyarország a világ legjelentősebb országa és Orbán a királya.
@ulpius66: haver, te szopni jársz ide?

komolyan mondom, nem értem, hogy te, hogy tudtál 66 évet megérni!:)
@habakuk000: tezsvérem, azé te is látod, hogy van értelme az életünknek.

pl. itt van ulpius666, bearanyozza a szombatunkat ez a mensahuszár:)))
@ulpius66:

Nem vagyok a plafonon.
Egyébént meg a szavazás eredménye nem 2/3-ad volt, ha esetleg nem emlékeznél rá, így nem tudom miért döngetitek a melleteket ti "fidesz szavazók". Majd akkor is döngessétek, ha ugyan ennyi szavazat mellett nem lesz kormányalakítási lehetőség sem, akkor a fidesz szavazók lesznek a palfonon?
@ulpius66:

Remélem a kommentelszámolás mellé jutott pár trafik legalább. Ennyi a minimum lenne, ha már nem gondolkodó embereket hanem fidesz szavazókat nevelsz, papó.
@taga20: igen tanulságos történet, de mindig elfelejtődik, aztán csak jön a csodálkozás és kucsmalapogatás a la Csausescu - nem helyesen írom, - hogyasszondja ezek nem így szoktak tapsolni
@nincs_itt: "@ulpius66: öreg, feltettem egy egy kérdést, majd folytattam egy történettel, amelyik mindennapossá vált az elmúlt években."

Itt vagy?

B+! Csak a te kedvedért!

"A bekerült pénznek nagyjából a fele állampapírban volt, a befolyó pénznek pedig a 69 százalékát, összesen 2034,9 milliárd forintot az államadósság csökkentésére költötték, és a részvényeket és más kötvényeket is eladták, hogy aztán államkötvényeket vásároljanak vissza.
A maradék 910,4 milliárdból 459 milliárd, az összeg kicsit több mint 15 százaléka kötött ki a központi költségvetésben és állami pénzalapokban, 233,2 milliárdot pedig kifizettek reálhozamként a nyugdíjpénztáraknak. 218 milliárd forintot átértékelési veszteségként könyvelt el az alap.
forrás: ÁKK

Valamennyire persze csökkent az államadósság, és a költségvetési hiányt is sikerült az EU által megkövetelt szint, a GDP 3 százaléka alá csökkenteni, de az érdemi hatás egyszeri volt."
@habakuk000: ja, meg én partizán, meg pestisrác is voltam.

fogadjunk, hogy vitya halála után, pl. szíjgyártó vagy rétvári előagya a hattyú halálát forró naciban:)

szerintem még megéljük.
@Fabius:

"Remélem a kommentelszámolás mellé jutott pár trafik legalább."

Fábiusz!

Ritka pillanat! Fején találtad a szöget..tényleg jutott egypár.....remélem nem sajnálod!

Mi mindezért keményen megdolgoztunk!!
@ulpius66: "(egyébként meg nem is vagyok Fidesz szavazó...)"

Értem tehát akkor mégsem vagy az. Ha időd és kedved engedi elárulod kire fogsz majd szavazni legközelebb? :)
Ez a 3.000 milliárd forint egyébként kevesebb, mint a mennyit Magyarország 1 azaz EGY ÉV ALATT kifizet nyugdíjakra....

2016. év nyugdíjkifizetés: 3.200 milliárd forint!!!

Azaz egy évnyi nyugdíjat sem lehetne belőle kifizetni...pláne nem 2030-2040-ben........
@Gábris szomszéd: ez a robot eszt dobta nem rég ki magából, nekem.

"...és hogy tovább rontsam a szombat délutánodat, mindenki KŐKEMÉNY FIDESZ SZAVAZÓ!!! + az unokákat is annak neveljük....

Sajna ez van!"

szeretnéd, ha jobbikos lenne?:)
@ulpius66:

Annyira keményen, hogy Helikopter Antal rólatok mintázta a keményen dolgozó kisember zsolozsmát.

Nincs ezzel semmi baj. A seggnyalás ne maradjon hálálatlan.
@ulpius66: az volt má, hogy

ELMÉSZ A KURVAANYÁDBA!?

pityú, ne szívass!:)
@Gábris szomszéd: " Ha időd és kedved engedi elárulod kire fogsz majd szavazni legközelebb? :)"

Természetesen elárulom: a Fideszre!
(persze eddig sosem szavaztam rá....nekem pont megfelelt a MIÉP, és a JOBBIK, de sajna a MIÉP megszűnt, a JOBBIK-ban csalódtam...nem elég radikális....)
@ulpius66: "Mi mindezért keményen megdolgoztunk!!"

A fizetett kommentelésre vagy másra gondolsz? Bele kéne húznod mert van aki sokkal hatékonyabban tud belehúzni, de az is megoldás lehet ha költöznétek. :)

index.hu/belfold/2016/11/05/degeszre_kereste_magat_a_plakatkampanyon_rogan_szomszedja/
@ulpius66: és a fideszmaffia az elég radikális? :)
@Fabius: "Nincs ezzel semmi baj."

Na, látod! Tényleg nincs semmi baj!

Nekem kibaszottul tetszik ez a rendszer?

Mért szavaznék másra? Ott biztos rosszabb lenne....
@Gábris szomszéd: "@ulpius66: és a fideszmaffia az elég radikális? :)"

Aha!

Persze megértem a ballibsik vicsorgását is, tényleg kibaszott szar érzés lehet az, amikor kiesik a csöcs a szátokból!
@Gábris szomszéd: HAJRÁ ÁRTU! CSAK A FEJÉT, HOGY MEG NE SÁNTULJON!:)
@látjátok feleim szümtükkel:
A kormányzati hazugság a legkártékonyabb manőver a politika színpadán mert hamissággal kíván befolyást elérni az állampolgároknál a saját javára.
Felmerül a kérdés, hogy miért kell ezzel az eszközzel élni?
Azért mert el kell takarni a valóságot, amit maga a kormány is ismer.
Érdemes szemlélni, hogy a Fidesz milyen módszerekkel operál. Látványos számokkal dobálózik, tudva, hogy az emberek egy részének a milliárdok számszerűen nem értelmezhetőek, csupán azt észlelik, hogy az egy éteri magasság, és az csak jó lehet.
Napi szinten nyomatja a makro mutatókat, mert tudja, hogy azok számítását kevés ember ismeri.
A tudatlan Fidesz rajongók kritikátlanul bevesznek mindent, és még hirdetik is, mintha értenék, de még a saját tudatlanságukat sem képesek felismerni, ezért a nagy bátorság.
@Gábris szomszéd: "@ulpius66: "Mi mindezért keményen megdolgoztunk!!"

A fizetett kommentelésre vagy másra gondolsz? Bele kéne húznod mert van aki sokkal hatékonyabban tud belehúzni, de az is megoldás lehet ha költöznétek. :)

index.hu/belfold/2016/11/05/degeszre_kereste_magat_a_plakatkampanyon_rogan_szomszedja/"

Látod van, akinek még nálam is sokkal jobban bejön!

Én mégsem vagyok rá írigy, nem úgy mint tik.....
@taga20: Ettől padlót fogtam.

A fideszesek közül vajon hányan beszélgethettek a rendőrgyilkos fiával?

alfahir.hu/es_a_fideszesek_kozul_hanyan_beszelgettek_ifjabb_gyorkossel
@ulpius66: "Látod van, akinek még nálam is sokkal jobban bejön!

Én mégsem vagyok rá írigy, nem úgy mint tik....."

haver, túltoltad! lebuktál, mint stirlic:)

csak aszt nem tudom, hogy hol találkoztunk!
Hölgyeim és uraim!

Sajnálattal közlöm, hogy sajna egy időre itt kell, hogy hagyjalak benneteket, mert kezdődik a Dózsa, mondom AZ ÚJPESTI DÓZSA meccs a tévében és azt SEMMI PÉNZÉRT KI NEM HAGYNÁM!!!!

Meccs után találkozunk!

Hajrá Újpest!

Addig is üdv mindenkinek!
@Gábris szomszéd: angyal, helyetekben eszt a györkös féle sztorit nem feszegetném, me rátok ég!:)
@ulpius66: "Én mégsem vagyok rá írigy, nem úgy mint tik....."

Na várj tisztázzunk gorsan valamit. Az irígység nem igazán pontos jelző rogántonyó szomszédjával kapcsolatban. Tudod én az egészségügy közelében dolgozom és gyakran járok az intenzív osztályra. Nos ez egy olyan hely, ahol sok beteg nem élve távozik az osztályról. Nap mint nap látom az itt dolgozó nővérek és orvosok munkáját és akkor hirtelen eszembe jut mondjuk a fideszközeli "vállalkozó" pasaparki szomszédja meg az, hogy a hazugság plakátkampányon több mint 1 milliárd forintott kaszált. Kezded már érteni hol a probléma a fideszmaffiával? :(
@taga20: Olvasd el a linkelt cikket. :)
@Gábris szomszéd: nibazz Angyal, emberi megnyilvánulásod lett magadtól?

csak nem varázsgombát ettél?
@ulpius66: neeeeeeeeeeee! és a felcsútmecs?

hajrá vasas!!!!!!!!!
@ulpius66: Örülök, hogy a magyar "foci" örömet szerez még neked. Ja és a Dózsa név már elég rég nem létezik. :)
@Gábris szomszéd: miért, nem Dózsának hívják a Dózsát?
@taga20:

"szíjgyártó vagy rétvári előagya a hattyú halálát forró naciban:)"

na, ez a valódi trágárság!! )))
@habakuk000: Persze hiszen én is emberből vagyok. Amúgy engem és az egész osztályt megviselte a közelmúltban, amikor egy 6-7 éves kisfiú halt meg. Szegénykének tüdőátültetés kellett volna, de nem maradt már annyi ideje, hogy kivárja. :(
@Eszter68: má megint lebuktam, pedig nap-nap után próbálom pallérozni a kurvaanyázást:)
@taga20: valahol olvastam, hogy csak az mtk-ás fociakadémia került be az első 50-be vagy 30-ba Európában, a felcsót adótitok ide, leggazdagabb akadémia oda, jelentéktelen, ráadásul ezt a pénzt is nyavalyás muszlim migráncs focistákra költik, Soros beprotezsálta őket
@habakuk000: "miért, nem Dózsának hívják a Dózsát?"

Mert a gengszterváltás után az egyesület visszavette az Újpest TE nevet, majd később 1998-ban ismét változtattak, ekkortól lett Újpest Football Club a nevük.
@habakuk000: haver, a nyavalyást nem raktad macskakörömbe.
még a végén félreért valaki, ulpius666 meg befogad a családjába, rántotthúst zabálni:)))
szerencsétlen marist az ág is húzza, senki se mondta neki, hogy az emlékbizottságosdi nem csak a halszagú videón tejbetökként vigyorgásról szól:

444.hu/2016/11/05/gond-van-egy-masik-legendas-56-os-fotoval-is
@taga20: hát de b+, a muszlimok mán tényleg a spájzban vannak, szegény Sinkovits oroszai hozzájuk képest a fasorba se

a vezír kiballag szellenteni egy egészségeset, s máris tudja egész ulema Szarajevótól Bagdadig a titkot
@taga20:

csaknem amiatt a pár kamureg miatt, aki időnként kinyilatkoztatja, hogy egyedi stílusod miatt nem olvassa egy ideje a blogot, aztán eltűnik a következő szentbeszédéig?
@Gábris szomszéd: azé me faszok vagytok. szerintetek mióta dózsa az újpest?

ja és, csak hogy ártu is képbe legyen:)

"Az MLSZ nem hitelesítette a Pamutgyár melletti pályát, így a klub vezetői arra a döntésre jutottak, hogy új pályát építenek a Népszigeten. A pálya felavatására 1903. május 24-én került sor. A pálya közel 20 évig szolgálta a csapatot majd 1922-ben átadták a Hajós Alfréd által tervezett Megyeri úti Stadiont. A stadion felépítését jelentős mértékben támogatta Aschner Lipót a Egyesült Izzó vezérigazgatója"

angyal, nóta indul!:)

jó, most tényleg én kezdtem.
@Gábris szomszéd: jártunk idén kórházakat, álmomban ne jöjjön elő, amúgy le a kalappal az egészségügyben dolgozók előtt, kívülállóként mondom
@Eszter68: aranyos vagy drága nő, de mégha kamuk is, van igazságuk.

de néha keresztbe fekszem a fejlődésem útjába, mégha tudom, hogy MENNYI SZEMÉT VAN ITTHON.

jut eszembe, ma láttam valamit, de ne ércsd félre.
nagyon ott van a szeren!

zene!:)

www.napiszar.hu/showPost/Jo_a_buli_21
@taga20: Tanulj tino. :)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Újpest_FC
@habakuk000:

Höhö.

Lopott fotó, újrahasznosított dal... mi jön még?
@ulpius66: "Mi mindezért keményen megdolgoztunk!!"
te vagy lázar, vagy a sánta haverja? mert ők nullázták le a piacot az ilyen fideszcsicsknák mint te!
akkor nem lesz kifogásod az ellen se, ha egyszer születik egy törvény arról, hogy a fidesz által trafikhoz jutottaknak teljes vagyonelkobzás!
aztán dolgozhatsz!
@Eszter68: armageddon, vagy vitya leváltja sztivönszigált a rosszemberek megbüntetésében:)
@Eszter68: pipacsos megemlékezés, Everton meccs előtt

az angoloknál érdekes módon focipályákon is méltóságteljesen megy
@taga20: azt nem meri, mert már orosz állampolgár lett
@taga20: csak csaknorriszt válthatja
@punkfrog: "fidesz által trafikhoz jutottaknak teljes vagyonelkobzás!
aztán dolgozhatsz!"

te ne idegesítsd a haveromat, me kikap a dózsa!:)

néha nem érzed úgy, hogy ez valami előadás, és csak véletlenül csöppentél bele?:)
@habakuk000: haver, kevered a dipárgyiövel.:)

egy kérdés. szerinted érdemes megöregedni?
@taga20: nagylópikulát, a héten olvastam, már csak norris hiányzik, s Putyin megmenti a világot hármójukkal

érdemes, gondolj a dombra, az öreg szarvasra, a fiatalra és a szarvastehenekre
@Eszter68: csak a felszín kapirgálom, de van rá igényem.

ha meg nem sértelek, most nem olvasom végig, me holnap melózok és ma csak a bulvárban utazok.

el fogom olvasni, mert eszt a lukácskomcsit sokat hallottam emlegetni:)

u.i.: valószínű semmit nem fogok érteni, de igyekszem:)
@habakuk000: világbéke lesz? és ártuval meg rodeoval együtt fogunk balalajkázni?:)

www.youtube.com/watch?v=YAcp0_eM2BU
@Gábris szomszéd: sőt, még szerbet is!

szerinted ez a hülye amcsi vágja a ciril betűket?

bakker, utáltam a ruszki szart, de szerintem szétszívatnám eszt a sztárt ruszkiból:))

Nyikto nye atszusztvujet.

én hogy utáltam a ruszkikat, pedig én nem vagyok egy dózsalaci.

hálisten:)
Csak halkan jelzem.... a szünetben a Dózsa visz eggyel....
@taga20: Emlékszel még a csajra aki előmászott a tortából az Úszó Erődben? ;)

www.tvgo.hu/cikk/714388_erika_eleniak_pucerkodik_az_uszo_erodben
@habakuk000:

a méltóságteljes megemlékezéshez elég pár szál virág és egy percnyi néma csend.
az utóbbi években mást sem hallunk, csak a pulpituson állók hörgését.
@Gábris szomszéd: valld be! hányszor verted ki rá?:)

egyébként jó kis buksza volt:)

mindent félre téve, milyen a mai szigál vagy dipárgyiő?

szégyen.
@taga20:

Lukács marxista filozófus volt.
@@Eszter68: Nem lehetne forró tóban???
@ulpius66: a dózsa visz eggyel. ez milyen retardált duma?

szerintem a dózsa megy eggyel:)
"A tüntetők miatt lesz 60 millió forinttal drágább a Hungexpo bontása a Városligetben.

Megemelte a bontásra szánt keretösszeget Városliget Zrt., arra hivatkoznak hogy a tüntetők miatt többet kell költeni vagyonvédelemre."

Hát ehhez csak gratulálni tudok a tüntetőknek!
@Eszter68: ne!!! erről soha sem hallottam:)

cica, ne nyomd ulpius666 színvonalát!:)
@ulpius66: haver, ha nem figyelsz, akkor mészaroslörinc még nagyobb hajót vesz, a városligeti tüntetők miatt!

hajrá vasas!

te nem vagy ember, te egy kibaszott gép lehecc!:)
@Gábris szomszéd: szégyen! ezek a retardáltak pár nap múlva megválasztják elnöknek.

haver, mi lenne ha hülyéket nem dobnál fel?:)

néha úgy érzem, hogy meghasonulsz néha.
@habakuk000:
ismétlés a tudás annya:

Rodeo36 11 2016.11.05. 19:35:00
@habakuk000:
drágám, ti maradtok ugyanazok a fidexkft tagok mint eddig és sohasem fogtok változni...létrehoztátok eszt a szart és tapsoltatok hozzá hogy szabad rablás nem kő dógoznyi elég ügyesen rabolni...a többinek meg kuss

na ez vagytok ti, életeken a matt olcsy és bandája meg a többi szarszagú onnan levédiabasznádról...
abszolút semmit sem tesztek csak nyivákoltok mint a fába szorúlt...akárki

megérdemlitek elvégre ti magatok csináltátok eme műsort is

éljen levédiabasznád és a szarszagúak bandája

nem isten szivattya ugyanis isten nincs hanem ti szivattyátok egymást

ehhez nem kell túl messze menni, hogy jól átlátható legyen

brühüyyy
kkk

majd kezeltesd magad
@Gábris szomszéd:
semmi sem történt, csak megbaszták a kecskét és viharos volt az idő
1908 óta nem nyertek a cubok semmit most elkapták...a másik félrenézett

arrafelé vannak még csak bolond emberek tudod: PANEM ET CIRCENSES
most lesz 8-án a nagy csinnbummcirkusz addig muszály a tömegeknek köpködni meg rágnivalót adni és tele tüdőből ordibálhassanak, mert változás nem lesz ugyanaz a demokrácia lesz folytatva és bennmaradnak afganisztánban is

brühüyyy
kkk

semmi jelentősége nincs az egész lófasznak
@Rodeo36 11: stirlic, dobtárasad fénylik? puszilgattad
nov.4.-én?
@Rodeo36 11: Megtörték a 108 éves átkot. Én élvezem ha bármilyen sport, örömet tud szerezni az embereknek. :)
@ulpius66: csak halkan, hogy senki meg ne hallja!

2-2:)
@taga20:

Ja....sajna 2 - 2 lett a vége, és kétszer is mink vezettünk!
..és mind e mellett kibaszott jó meccs volt!
@ulpius66: tik jól voltatok, csak kevesek lettetek:)

ember, még ember is lehetnél, ha nem lennél ilyen fasz!:)
@Gábris szomszéd:
jaaaaa pontyosan ezért vannak: panem et circenses
utána vissza a basement apartmentbe aminek nincs ablaka még 108 évre

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Igen valóban de ha belegondolunk, akkor minden sportnak lehet ilyen vonatkozása. :)
@ulpius66: figyelj, a fogyatékos kettőnk közül, nem én vagyok!

szerényebbel azzal kis képességgel, ami adatott neked!

majd akkor próbálj kioktató lenni, ha valamit fel tudsz mutatni a középső ujjadon kívül! mert ahogy elnézlek innen, az irigység és a frusztráció az a többlet, amit velem szemben élvezhetsz! egészségedre!

szóval érdekelne az önálló véleményed, mert a ctrl+c danach ctrl+v kombinációra egy majom is képes, kellő déligyümölcs ellenében!
emlékeztetlek Ady szavaira:

"...De ha a piszkos, gatyás, bamba
Társakra s a csordára nézett,
Eltemette rögtön a nótát:
Káromkodott vagy fütyörészett."

nem hiszem, hogy érted.
@nincs_itt: "figyelj, a fogyatékos kettőnk közül, nem én vagyok!"

én veled vagyok haver, de néha elbizonytalanítasz:))
@Gábris szomszéd:
van is!!! de nincs és sohasem lesz (min!!!) 100 dolcsim, hogy ezeket az elbaszott balettruhában és bukósiaskban rohangászó rágógumizó és köpködő seggfejeket közelről nézzem

még aszt elmagyarázhatnád mire használják a táblázatokat a kezükön és mit olvasnak belőle: az a napi jóslat vagy a fingszag erőssége?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: haver, a szívemből beszéltél!:))

nászkárt szoktad nézni?

csak vicc!:))
@taga20: a nász kár az ugyanolyan, mint a falusi búcsúban a kisebbik ringlispil csak zajosabb és nincs vattacukor

brühüyyy
kkk
@nincs_itt:
Itt vagy?

Mán úgy értem agyilag?

"majd akkor próbálj kioktató lenni, ha valamit fel tudsz mutatni a középső ujjadon kívül! mert ahogy elnézlek innen, az irigység és a frusztráció az a többlet, amit velem szemben élvezhetsz! egészségedre!"

Na, "nebáncsvirágom" kíváncsivá tettél?

Aztán meséljél mán kire vagyok irigyebb, mint te, vagy mitől vagyok frusztráltabb, mint te?

Persze arról is mesélhetsz (hazudozhatsz) hogy mitől vagy te ilyen nagylegény.....
@ulpius66: tik, tik nagyon kemény vagy!

te mihez értesz, azon kívül, hogy a gecit benyeled?

most lehet megint túltoltam:)))
@Rodeo36 11: Azok a táblázatok szerintem az ellenfél játékosainak statisztikáit tartalmazzák, ami segíthet mondjuk az épp alkalmazandó dobás kiválasztásában.
Ami meg a sportot illeti, az USÁ-n kívül nagyon sok országban szeretik, ilyen pld. Kuba is, de erről korábban volt már szó. :)

sabr.org/bioproj/topic/fidel-castro-and-baseball
@taga20:

T. G.

"te mihez értesz, azon kívül, hogy a gecit benyeled?"

Hát először is kiválóan tudok bárkit, és bármit fikázni!

Itt van mindjárt pl. T. G.!

jaj, bocsánat! Tévedtem....rá sajna semmilyen fikázósat nem tudok írni.....

Na jó, ez vicc volt!

Te legalább annyira el vagy telve magadtól, mint kb. én....csak sajna neked erre semmilyen alapod nincs!
@ulpius66: ha te el vagy telve magadtól, ako meséjj mitől?

és honnan ismersz haver? érdekelne!
kolozsvaros.com/2016/11/05/meg-mennyi-tragyat-kell-lenyelnunk-amig-ez-az-erkolcsileg-hulla-minden-mozdulataban-korrupt-celeb-eltakarodik-a-verbe/

Azért az már szar ügy, ha zacskóstóni még Dubajban sem tudja nyugodtan átvenni a zalkotmányos költséget, egy zacskóban. Ellenség mindenütt.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20:

T. G.

Természetesen a kommentjeid alapján ismerlek, de ez bőven elég, hogy meglegyen - az egyébként nem lesújtó - véleményem rólad...

Az, hogy én mitől vagyok eltelve magamtól, az pedig megmarad az én titkomnak...ha a kommentjeimből nem jössz rá!
@Oxica:

Szia Okszica cica!

Hát hogy mik vannak?

Én eztet mán el sem hiszem....
Menekülő civileket robbantgatnak az iszlamisták Irakban - ha a merénylőknek van elég pénzük, már kaphatják is a magyar állampolgárságot.

444.hu/2016/11/05/ezzel-a-szorolappal-hirdetik-a-betelepedesi-kotvenyt-az-iraki-plazaban
Nem értem, nem értem. Hiszen megmondta a kúria, hogy a nem tény kiplakátolása nem üldözendő, mert nem tény az állítás. Ügyvéd úr biztosan még nem olvasta. Mert mit is perel, ha a "nem tény" nem TÉNY?

www.origo.hu/itthon/20161105-kertesz-balazs-szerint-semmi-sem-igaz-az-elfogasbol.html
@Gábris szomszéd: "már megint nem figyelsz!"
nem te, hanem a jobbik propagandaoldala látja így!
"de már megszoktuk"
@ulpius66: természetesen eszt nem szopom be.

de napoljuk el holnapra, me megyek alukálni,me holnap melózom.

ja, lapozz vissza a jelentésekbe, me szoktam dolgozni:)
Milyen ország ez, ahol már ilyenért is bekísérik a rendőrségre a polgárt? A járda fenntartóját miért nem kísérik be?

index.hu/belfold/2016/11/05/jardafestesert_vittek_be_a_rendorsegre_a_ketfarku_kutya_part_elnoket_pecsen/
@Gábris szomszéd:
a táblázat az NFL sajáttya és nem az MLB
az nagyon jó, ha nézik, olyan, mintha nem lenne képes megjegyezni valamit, mert olvasás után általában semmi sem történik, csak még egy kavarodás, amiért pont nem jár, de hagyom eszt azoknak akik szeretik, nálam a sztrapacska előbbre valő pláne jófajta juhtúróval és tejföllel ropogós szalonna kockákkal

brühüyyy
kkk
hogy aggyunk a kholeszterolnak is
@ulpius66: látom a véknyadba tapostam... de sebaj, neked ez jutott. egy segg a szád elé. végül is a demokráciának az egyik nagy előnye, hogy mindenki annyira lehet hülye, amennyire csak akar és bír!

a kérdésem nem arra vonatkozott, hogy megállapítsd, én is frusztrált és irigy vagyok és akkor megnyugodhatsz, más is olyan mint te.

nem, nem!

arra szerettem volna választ kapni tőled, hogy is volt az a manyup dolog, szerinted.
@taga20: viselkeggyé! mer' küldök egy matolcsi tanulmányt és pisloghacc!
@Gábris szomszéd: mindig kedveltem a zalfahírtot! most is remekelt...
@nincs_itt:
"... közben itt, ööö... verem a, ööö... kis, ööö... eszközömet" (02:20-nál, ez már klasszikus):DD
@nincs_itt: Ugye ugye? :)

Kolompár Houdini számára nincs lehetetlen

A főként áruházak környékén található ruhagyűjtő konténereket gyakran megdézsmálják. A most bemutatásra kerülő videónk hőseit sem olyan fából faragták, hogy megrettenjenek a kihívásoktól.
Kedvelt zsákmányszerző célpontok a használt ruhák karitatív célokra való összegyűjtése érdekében kihelyezett konténerek. Bár a gyártók különböző módszerekkel próbálják elejét venni a bűncselekményeknek, vannak, akik számára egyszerűen nincs lehetetlen, ha lopásról van szó. Az alábbi videó például Budapesten, az óbudai Shop Stop parkolójában készült.

alfahir.hu/kolompar_houdini_szamara_nincs_lehetetlen
@ulpius66:
A többi prosti is alappal mondhatja:
"Mi mindezért keményen megdolgoztunk!!"
@Mariann19:
Pedig lenne mit elmagyarázni a népnek!
gepnarancs.hu/2016/11/magyarorszag-kikerult-a-bovli-kategoriabol-de-nincs-mit-unnepelni/
Mondjuk a grafikonon erősen látszik a gyurcsányi kiigazítás hatása - tehát a gazdaság túlhűtése - ami nem mutatkozhatna ennyire, ha nálunk a gazdaság nem állam bácsi csecsén lógna, tisztelet a sajnálatosan kevés kivételnek (Kürt, Prezi, Graphisoft)
@ulpius66:
Lusta disznó! Fotelből nézed a meccset? A stadionok meg üresen tátonganak, hiába döntik bele az ezermilliókat?
De sebaj, ha kórházba kerülnél, majd hiányolnád!
@ulpius66: na látod? másnak több trafik jutott? sebaj, majd osztanak "fentről" neked is még, ha elég szorgalmasan teszed, amit meghatároznak számodra "fentről"...

mert a segg ami a szád előtt van, az is feljebb van mint te magad!
@Gábris szomszéd: fogalmam sincs, viszont a zalfahír 500-nál többről írt... itt a baj, mert ha leírja, hogy 20-at már találtak, továbbiak is lehetségesek, akkor minden rendben!
@habakuk000:
Mariskára rájár a rúd!

"Bűnt itt Schmidt Mária követ el az ország ellen, mert ő tudja az igazságot, mégsem azt hirdeti, hanem politikai marketingmunkát végez az ország elbutítása érdekében.
Magyarország már rengeteg alkalommal bűnhődött azért, mert nem nézett szembe az igazsággal.
Most is ez lesz a vége, de addigra az eredményt már senki nem fogja a történész-asszonyhoz kötni, és a nép majd megint értetlenkedik, hogy miért kapja az ország az óriási pofonokat.

Sokat kell még kapnunk ahhoz, hogy megtanuljuk..."
www.pupublogja.hu/2016/11/aki-szepen-halt.html
@Knósszosz: perverz! 2:30 másodpercig bírtam nézni... iszonyat egy figura.
@Gábris szomszéd: hoppá! elnéztem mert félszázat írtak! az pedig 50... ájvé! irány kávézni!
@nincs_itt: Alfáshír is azt írja, hogy

"a katonai elhárító szolgálat (MAD) 20 iszlamistát azonosított a német hadseregben, a Bundeswehrben - közölte a Funke médiacsoport szombaton. A katonai elhárító szolgálat szóvivője megerősítette ezt a számadatot és hozzáfűzte, hogy további 60 ügyben folytatnak vizsgálatot."

Ez lényegét tekintve ugyanaz mint az eredeti német hírben. :)
@nincs_itt: Gondolom egyetérthetünk abban, hogy az a 20 is túl sok, főleg ha komoly fegyverek közelében lehetnek agyhalott dzsihadisták.
jó.................. mi meg majd NEM TEHETÜNK arról, hogy az előzetesben / ESETLEG / úgy összetöri magát a fürdőben, hogy csak a fogsoráról készült felvétel alapján ismeri fel az orvos...
@látjátok feleim szümtükkel:
kettosmerce.blog.hu/2016/11/05/magyarorszag_2016_jardafestesert_eloallitas_korrupcioert_semmi
"Történik mindez abban az országban, amelyben egyszeregy típusú matematikai műveltekkel bebizonyítható korrupciós ügyekben nem nyomoz az ügyészség. Ahol százmilliárdokat lopnak el a letelepedési kötvényekkel, amik két éve veszteséget hoznak az államnak, de egyetlen kormánypárti honatyának sem jutott eszébe ránézni az egyetlen kamatszámra, amiből látta volna, hogy ez nem éri meg Magyarországnak. De arra jutott idő, hogy most júniusban a fideszes oligarchák kezében lévő közvetítő cégek hasznát megemeljék. Abban az országban, ahol Orbán feleségének volt cégtársa saját telkére milliárdokért húzhat fel egy biciklis kilátót, amelyhez azonban nem vezet bringaút, és amelyről nincs kilátás. Ahol Orbán rokonainak cégét a külügy cége finanszírozza, megvásárolva letétbe több millió konzervet."
Milyen konzerveket? ezt még nem is hallottam!
@látjátok feleim szümtükkel:
Kertész Balázst nem fogták el? "Pedig igény az lenne rá!"
@Knósszosz:
Bár 2012-es, de ma is aktuális:
www.youtube.com/watch?v=jU-nHk6aqm0
"Gyurcsány: Matolcsyt táppénzre kellene küldeni"
@Rodeo36 11: Az MLB-ben is rengeteg statisztikát használnak. De honnan vannak ezek az adatok – ráadásul már valós időben is klikkelhetően, linkelhetően?
Az IntersectShow egy a big data iparág és a felhőszolgáltatások jövőjét vizsgáló videóblog-sorozat, amit két IT-nagyágyú – EMC Corp. és Intel – szponzorál. A legutóbbi videójukban Bob Bowman, az MLBAM elnöke és vezető munkatársai magyarázzák el röviden, hogy mennyi adat fut át rajtuk, és azt hogyan jutattják el hozzánk. Többek között betekintést kaphatunk a pitchf/x és a fieldf/x működésébe.
Ahogy azt egyikük meg is említi, ez nem a fentebb vázolt, tűt a szénakazalban értelmezése a big datának, sokkal inkább hasonlít a modern részecskefizikában használt irdatlan méretű adatrögzítéshez. És nem is csak egyszerűen mértéktelen bitkazal-rakás, hanem sokkal inkább kreatív munka a rengeteg adatot számunkra is érdekes halmazokba rendezni, ráadásul vizuálisan is szemet gyönyörködtetően.

youtu.be/veO1eERMMnQ
@Knósszosz: Helló TOM!!!:)))"FIX,hogy ÜTŐDÖTT"!!!
@Rodeo36 11: nincs akkora tudásom, hogy ki merjem jelenteni van-e teremtő isten vagy nincs.

Viszont most olvasok épp egy könyvet, egyszerű népeknek is felfogható:

J.C. Lennox: Isten és Stephen Hawking

javaslom olvasd el, utána érdekesebb témáink lehetnének, mint ki a hülye, ki a hülyébb
@Gábris szomszéd:
csak nem fraktálokról van szó?

amiről én beszélek az egy cetli nylonban és rá van kapcsolva a hülyegyerek alkarjára és lefedhető, néh fellibbenti és akkor nézi meredten majd ordibálni kezd a többiekkel

az adatfeldolgozás az nekem is kedvenc témáim egyike és különösen az, ami által egyébként megfoghatatlan dolgokart is le lehet képezni még akkor is ha "néha" kiderül tévúton kavarták...de az is egy amit ki lehet zárni a továbbiakból

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Szeintem az is valamilyen statisztika lehet, amire ha kell ránéz az elkapó.
@nincs_itt:
De egy igazi macsó!
Azt megtudhattuk nem rég, hogy a magas fordulatszámon pörgő magánélete nem hat ki a munkájára, aztán tessék: még akkor is a kis eszközével foglalkozik!
itt felel valaki ezért a fölösleges pénzszórásért? Miután tetten is érték őket, még helyszínelők is kellettek? Ahová meg "komolyan" kéne menni, oda nem jutnak el? MIVANITT?

24.hu/belfold/2016/11/06/bunugyi-helyszinelokre-volt-szukseg-kovacs-gergelyek-jardafestese-miatt/
@Gábris szomszéd:
el is szállt a tojás, és az ellenfél vigyorgott igaz pont járt érte, de jól megnészte

kkkk
brühüyyy
@kekex:
A baj az, hogy nem ő az egyetlen súlyosan terhelt a kormány háza táján. Vannak még páran. Ki, milyen szinten. Egyik-másik kezelésre szorul, mások csak simán bunkók, és van még a pofátlan, cinikus kategória. Egy dologban egyformák: mind lopnak.
@ornagy50:
Reverzes délelőttöt!!
Fix-fix, az biztos! :)
@habakuk000:
én magam -vállalva- a butaság jogán aszt állítom hogy nem is leheccséges, mert az anyag "hibás" azért változik azaz mozog és ez létének egyetlen lényege, a változások részei (eredményei) vagyunk mi magunk is, és az egésznek nincs célja: VAN

KIJEGYZETELEM A KÖNYVCÍMET ÉS KISZEDEM KÖNYVTÁRBÓL, majd olvasás után nyilatkozok

a hülyeség nem is olyan rossz meg lehet menekülni a felelősség elől

kkk
brühüyyy

ez ugye aszt is jelenti te már elolvastad?
@habakuk000:
erről van szó?
God and Stephen Hawking: Whose Design Is It Anyway?
by John C. Lennox

brühüyyy
kkk

akkó' most nyissam ki?

ha már design ról van szó, akkor csak...de nem futok elébe

ti.: NINCS DESIGN
@habakuk000:
én így szoktam olvasni
reminiscenciák mind a két "hősről" el kellene olvasni Hawking könyvét is:
www.goodreads.com/book/show/10379191-god-and-stephen-hawking
The Grand Design (2011), Gunning for God, on the new atheism (2011), and Seven Days that Divide the World, on the early chapters of Genesis (2011).

és csak utána a vallásos teológus matematikust

dehát megpróbálom, most a kommenteket olvasom, még szellemesek is vannak közöttük

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
egy hsz a linkemről az utolsó mondatát ajánlom pedig ez csak az első bekezdése nagyon hosszú és szellemes
Joey rated it did not like it
Shelves: science-nonfictions, religion
I can feel that John Lennox is deeply devoted to his God. Thus, I cannot blame him if he is such a dye in the wool; he is not far different from the notorious atheists such as Sam Harris, Christopher Hitchens, and Richard Dawkins , militantly criticize all the major religions in the world. I may be an avowed atheist as I always put it here bluntly, in accord with their proposition that God does not exist, but I have at last agreed with

the famous contemporary British philosopher ,

Alain de Botton, that in practicality, people need religion , in a sense that without it, is dangerous since such practice has become part of culture around the world. In fact, Alain de Botton is an atheist too.

tehát megragadta az ördög farkát és csóválja az ördögöt amely nyüszít: gyakorlatias okokból a vallásra és benne istenre szüxég van...mongya Alan de Botton,

én meg aszondom a vallás nagyon kártékony és ha gyorsan nem haggyuk abba, akkor annak az emeriség vége lesz a vége

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
még ez benne a szerencse

brühüyyy
kkk
@gazoló:
:) Erről jut eszembe: de kár Somlóért...:(
@habakuk000:
+1 hsz (szellemes, mintha magamat látnám)
részlet:
Normally, I wouldn’t read this kind of book, but given the substantial number of positive comments, and its abbreviated length, I figured what the hell. Admittedly, I skimmed much of it. I doubt very much that parsing each sentence would have made any difference.

The preponderance of reviewers around the web appear to believe Lennox destroyed Hawking’s arguments. He did no such thing and to do so would have been impossible since each is starting with a different set of assumptions: Lennox with his belief that God exists and that something cannot arise from nothing (totally failing to explain God’s origin); Hawking with the opposite, that something can easily arise from nothing

azaz a könyv röviccsége ellenére lapozott és átugrott fejezeteket és nem is hiányzik neki... és hogy Lennox "csak" aszt nem tuggya megindokolni hogy ISTEN maga honnan ered, ugyanakkor Hawking meg aszongya: bármi keletkezhet a semmiből

én meg a hasamat fogom a röhögéstől

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: olvasgatom rendszeresen, ismételve a Hawking könyveket, régen így voltam Gamowwal is, hogy megértsem, ami elsőre túl magas nekem

ezért is örülök, hogy rábukkantam Lennoxra, mert mindig csak a másik oldalt olvasom

nem fogok én ebben vitázni, állást foglalni, gondolkodni rajta, mozgatni a kerekeket viszont kellemes

három másodperc alatt véleményt formálni azt jelenti, előítélettel fogod olvasni, pedig ez filozófia

olajbogyó, sajt, kis bor, nyugalom s hadd szálljon a szellem szabadon:)
@habakuk000:
muszály idetennem, olyan kimagaslóan jó humora van és olyan ütős, bár még mindíg csak részlet:

Normally, I wouldn’t read this kind of book, but given the substantial number of positive comments, and its abbreviated length, I figured what the hell. Admittedly, I skimmed much of it. I doubt very much that parsing each sentence would have made any difference.

The preponderance of reviewers around the web appear to believe Lennox destroyed Hawking’s arguments. He did no such thing and to do so would have been impossible since each is starting with a different set of assumptions: Lennox with his belief that God exists and that something cannot arise from nothing (totally failing to explain God’s origin); Hawking with the opposite, that something can easily arise from nothing

I suspect that reviewers will line up for or against this book depending on their prior assumptions as well, so I am not ranking this book because I’m sure that my certainty that there is no God (as defined by Christians, Moslems, and Jews, i.e. an entity that actually gives a shit and responds to requests to intervene often violating the laws of physics when necessary) just couldn’t possibly exist would predispose a negative rank.

Lennox’s book is a response to Hawking’s book, The Grand Design, which I have not read. A review in Science News (7.27.12) notes that Hawking’s poses and proposes to answer the following questions. “ Why is there a universe? Why is there something rather than nothing? Why do we exist?
Why are the laws of nature what they are? While acknowledging the fine-tuning of Earth that allows for favorable life conditions, Hawking promotes the multiverse theory, which holds that our universe is only one of countless others, each with their own forces of nature.” So both he and Lennox are engaged in a conjectural debate. I don’t like that since you can’t conjecture your way out of a paper bag. By doing so, Hawking’s speculation opened the door wide to counter-speculation. (Anyone who argues that using the Bible as a source to refute conjecture just doesn’t know his history or Bible. There’s way too much evidence on how those beliefs evolved and were developed. There is as much evidence for the existence of Leprachauns and Santa Claus as there is for God and they all rely on faith.) I’m always amused by those who claim that the Big Bang, evolution, etc. are mere theories, and then go on to unquestionably accept the greatest hypothesis of them all, that “God” exists, for which there is no evidence at all.

So the debate, if one dare call it that, is like two guys sitting in a bar, one claiming Babe Ruth was the greatest baseball player; the other asserting it had to be Hank Aaron, each absolutely certain. Fun, I guess, if you are well-lubricated. For the rest of us, it’s just a boring conversation that only makes the righteous on both sides happy. For my part, Hawking should have stuck to astrophysics and Lennox to math neither of which is useful to the debate and left the speculation to pundits.

semmi több karakter

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Legközelebb régi Ludas Matyikat fogok neked ajánlani, hogy megmaradjon a derűd

lehet, hogy nagyon kártékony a vallás, -habár ez is árnyaltabb, a vallást kihasználó mocskok ( pl orbán, Bin Laden, Erdogan ) nem azonosak vele, ugyanakkor a vallás emberek milliárdnyinak segítenek együttélni démonjaikkal, - de az ember állatvilágból történő kiválásának aktív formálója volt, nem lett volna emberiség vallás nélkül
-tyúk tojás-
@gazoló: a zellereket kéne kiásnom és néhány répát, a kelbimbóimat elvitte az ördög helyett a gamma részecske, nyugalom van

tegnap keményen fagyott

azon gondolkodom, a szőlőt permetezzem-e, de nem tudom eldönteni

neked?
@habakuk000:
Lennox nyitósorai:
In response to Stephen Hawking’s The Grand Design, John C. Lennox says, “It is a grandiose claim to have banished God. With such a lot at stake we surely need to ask Hawking to produce evidence to establish his claim. Do his arguments really stand up to close scrutiny? I think we have a right to know.”

mintahogy ő képtelen bármilyen bizonyítékot felhozni Isten létére, nincs joga eszt követelni attól, aki a teljes philosofiai megjelenítése után aszongya: nincs szüxég teremtőre (és a továbbiakban téved: mert a semmiből is lehet valami) az ami nincs az a semmi, ami meg van az köszöni szépen megvan mindíg is volt és mindíg is lesz és ez kurva bosszantó a BIG Bang theoristáknak és a Holy Trinity kitalálóinak egyaránt

brühüyyy
kkk
megigérem, hogy ha erről az oldalról nem tudom elolvasni kihozatom a könyvtárból és elolvasom (én azok közé tartozok akik bátran becsuknak bármilyen könyvet hogy sohatöbbé ne nyissák ki)
@habakuk000: Szia!

A szőlő,befuccsolt a fináléban,jövőre több odafigyeléssel elkerülhető)(ismeretlenbetegség(

Cékla ,naspolya,hurma,még dúlik,egyébként,""levelejött-komposztba,kertásás,tisztogatás)

Ne 'permetezzé,ráérazmég tavaszra,jóvanazúgy)
@gazoló: ...ės Cseh Tamásėt sem.
@Knósszosz:

Teljesen hasonlóan gondolom!
Hiába próbálja mai hatalom kisajátítani,Tamás időkön felüli és egyébként sem láthatta a mai 'dúlást!
@habakuk000:
ne légy már ilyen szőrösszívű

ember nélkűl a vallás sem létezne Bundi nem hisz benne tehát nincs és mi kölcsönösen szerettyük egymást nem kell hozzá hit, hagyom hortyogni ha neki az jólesik, ha felkel akkor viszem sétálni

a tyúk meg a tojás ha nincs tyúk tojás sincs és a dinókból lettek a tyúkok kis dinó tollasan

mosolyalbummmm

brühüyyy
kkk
@habakuk000:

már ki is kaptam egy tiszta lepedőt a fiókból lés szellemes leszek...

a BIG Bang és a Holy Trinity ugyanaz a szar kitaláció és mind a kettő theokrácia, tudományhoz semmi közük

miért nem hallani semmit!!!!!!!!!!!!!! a CERN ről manapság? nem találják a bozontost?

brühüyyy
kkk

de semmi mást sem?
@PeniValdes: Szia!

Vigyázz rá,ne szeresd,locsold túl)
Milyen fajta?
Matolcsy egy kibaszott bűnöző,ennyi !
@Peter Götz: D

Előélete privatizációért felelős góréként,hatványrA emeli''tevékenységét(
@habakuk000:
nem kell 3 másodperc, évek óta foglalkosztat a téma
de ezek a sorok itt (már korábban idésztem neked)
mindent elmondanak:

I suspect that reviewers will line up for or against this book depending on their prior assumptions as well, so I am not ranking this book because

I’m sure that my certainty that there is no God (as defined by Christians, Moslems, and Jews, i.e. an entity that actually gives a shit and responds to requests to intervene often violating the laws of physics when necessary)
(ford.: isten amelyet semmi sem érdekli és mikor "válaszol" akkor ma természet törvényeit sérti mikor az szüxéges)

just couldn’t possibly exist would predispose a negative rank.

brühüyyy
kkk

azért most már kíváncsi vagyok, bár én láttam számtalan élő vitát Dawkins és a hívő ellenfele között mindíg dög unalomba fulladt

bármilyen is az anyag mozgása az anyag nem szűnik meg és nem jön létre eszt persze nehezebb megemésztani amikor a végtelen botnak a végét akarja valaki megtalálni ez is emberi rtulajdonság lerántani a leplet mi is van alatta... már a lepel is únnya
@gazoló:
Ez a hatalom mindent kisajàtít magànak. A kokàrdàt, a lukas zàszlót, a turult, az àrvalænyhajat, a MANYUP-ot (ja nem, azt elloptàk), szóval gyakorlatilag mindent a magukévà tesznek. Még megérjuk azt is, hogy egy 40 tonnàs kamion szerelvénnyel ràtolatnak az MNB bejàratàra, oszt viszik a perselyt?
@Knósszosz: DDD

De most komolyan!
"Hány"szor kúrták már át az agyunkat az idők folyamán(
Hol lennénk már,ha nem találtuk volna meg 'mikrovilágainkat?
Nincsenek már szavak,bűnlajstromok erre a mostani ócska maffiaállamra!

Csalódott leszek,ha nem 'csau módjára végzik,repkedő sapkában a fal mellet!
Závada Péter

Tempo adagio

Szürkének látod, annyi árnyalat van
A hajlott hátú, füstös házfalakban.
A fák törzséről oltott mész pereg le
– Keress időt a bomló részletekre.

Figyeld a házat: ablakán roló,
Üres minden biciklitároló.

Egy asztal, szék, egy foltos kávéscsésze:
Még végül rászoksz a koránkelésre.
Új filmekre, melyekben nincs vér, nincs hús
– Felpörög, zúg s átáll a bioritmus.

Hitted volna? Gondolta a fene.
Nem untat már úgy a komolyzene.

Ma meglopták az őszt, s te rám gyanakszol
– Nevek peregnek ki a házfalakból.
Két csend között e megtorpant időben
Van mi fölött szemet hunyni bőven.

A házsoron nyújtózkodó padok.
Valahol tán kávét is kaphatok.
@habakuk000:
na, akkor hogy a témánál maraggyunk (kösz, hogy felvetetted) melyik barlangrajzon találsz istent? a természeti környezet részei, mint az ismeretelmélet első megnyílvánulásai, a valóság megragadása... és utána én imádom példaként a Gil Gamés eposz a természet és a földművelés műveletei lettek égi magasságba emelve és a meghaló feltámadó istenek a búzaszem és a búzakalász (amelyet lekaszálunk azaz megüljük majd a szemeket újra elültettyúk és újjászületik) meg a többiek... és a görög, indiai, római, kínai mitológiában csakis emberképű "istenek" szerepelnek, a más időjáráson élőknek más isteneik lettek lásd brit szigetek és a németek meg a skandinávok isteneit saját képükre formálták, csoda lett valona ha nem így van!!! számomra érdekes a Walhalla és annak pusztulása és az utána létrejövő új világ (a trópusi istenek nem igen halnak meg mert a természet sem hal meg, hát nem érdekes?)

ezek is gondolatok és filózás

brühüyyy

kkk

és nem lennox aki egy bigott hívő, pedig matematikus
@Eszter68: DDDDD

www.youtube.com/watch?v=V2bOblKkeU0

van egy ország (egy népszavazás margójára)

van egy ország

ahol lakom

semmi ágán

lógó

flakon

van egy város

ahol élek

ahány test épp

annyi

lélek

ahány lélek

annyi

lom is

utcára tett

fájdalom is

itt egy kiságy

ja de

édi

ott egy ülve

alvó

dédi

kibelezett

öreg szekrény

arcokat be-

futó

repkény

bontott ajtó

kilincs nélkül

földönfutók

bilincs nélkül

áll a posztos

mint a nádszál

bokáig le-

rohadt

lábszár

itt egy szép könyv

ott egy labda

ez még bor de

ez már

abda

nem az összes

csak a nagyja

aki tűri

aki hagyja

aki tűrte

aki hagyta

nem az összes

csak a nagyja

vasárnap volt

ahogy mindig

felöltöztek

ahogy illik

csupa dolgos

derék polgár

egy se ruszin

egy se

bolgár

olyan szépek

hogy az csuhaj

egyik bérlő

másik

tulaj

kitűnőre

szerepeltek

álmukban sem

szemeteltek

nem engedték

hosszú

lére

elindultak a mi-

sére

kukákat se

borogattak

kutyákat se

kurogattak

mise után

leszavaztak

bezabáltak

be is

basztak

pöri volt tán

isler is

jóllakott az

isten is

nem az összes

csak a nagyja

aki tűrte

aki hagyta

aki tűri

aki hagyja

nem az összes

csak a nagyja

rajtam is múlt

rajtam múlt

tegnap kezdő-

dött a múlt

elkezdődött

vége van

borzalom és

béke van

semmi ágán

lógó

flakon

van egy ország

ahol

lakom

nevezd nevén

szolgáld

vakon

ma még bölcső

ma már

vagon
@gazoló:

"Hol lennénk már,ha nem találtuk volna meg 'mikrovilágainkat?"

..és hol lennénk, ha nem találtuk volna meg egymást? :)
@ornagy50:
Ja!:) Fél órája olvastam.
Azé kösz! Szlovák rokonok röhögnek rajtunk. Illetve nem rajtunk (minket inkább sajnálnak), hanem a mi drága kormányunkon. Pont azé. Mer drága...
@gazoló:

Tűpontosan fogalmazott Virág.
De semmi pánik, ezt is átvészeljük. Max. többet fogunk kertészkedni, zenét hallgatni, verset olvasni. ))
@gazoló:
Persze. A meghűlés okozta halál is büntetés, amit egy rendkívül hideg géppisztolysorozat* okoz, de nem az igazi. Túl egyszerű. Inkább meg kellene tapasztalniuk milyen is az a lét, amire nagy ívben szarnak az elvtársak. Vagyon vissza - utsó fillérig - aztán egy szál féknyomos fecskealsóban - by Fab - ki velük a Lágymányossy híd alá. Szállás - esetleg - az egykori "lordok háza" (létezik még?) színvonalú éjszakai melegedőben. Ha eltűnik a cuccuk nem éri őket meglepetés, olyan közegben élnek, ahol a lopás a legtermészetesebb dolgok egyike.

* - asszem Moldova, de nem biztos..
@Knósszosz:

áááááá

..onnan még visszajöhetnek és meghamisíthatják a történelmet újfent(
@Eszter68: DDD

Szólíthatlak ezentúl'mikrovirágnak)

Megyek is ásni,fülessel a fejemen,verseket hallgatva)
@gazoló:

))))))))))))))))

Micsoda életkép!
@Eszter68:

Kassák Lajosnak

A fák valójában teherbe esett lányok,
Párban állnak, mert tudják, hogy ők párok,
Ha meghal Dezső, elmegyek hozzátok,
Ha belefér, ti is belerakhatjátok.

A sírásban nincs se szép, se jó, se semmi,
És nem is értem, miért kell itt lenni,
A láthatáson Szent Antal volt a várta,
Aki nem ismerte azt is megbabonázta.

A fák valójában teherbe esett lányok,
Ha kifordítom, ti is kifordíthatnátok,
Én tudom, ő tudja, és talán ti tudjátok,
Én beakadtam, ti is beakadhatnátok.

Ha nem, hát nem is kell nekem élet,
Ha Dezsőt kiássuk, reggelre felébred,
Harmadik napra nem is lesz ott Dezső,
Csak az alakját őrző értékes lepedő.

Örül majd és gazdag lesz, aki látta,
Nem örül majd és szegény lesz, aki várja,
Nekem te, nekem ne, ne kend a, kenet ne,
Fejekből-fejekbe, kezekből-kezekbe.

www.youtube.com/watch?v=cXO1clXru8s
@gazoló:
Háát... én nem nagyon tudok a híd alól visszatérőkről.
Az általában a végállomás...
@Knósszosz:
te is olvastad a Gróf Monte Christo-t? abban kerűl a Danglars a templomlépcsőre koldúlni, milliomos bankárból

igazi romatikus megoldás...és kijárni adni nekik hetente egy tányér bablevest

brühüyyy
kkk

a timike férjéből portást csinálnék az egyik volt kaszinójában...a rétvári bencének rózsafűzért adni és minden 1000. miatyánk után kaphatna egy pohár hideg vizet a Marx szobor előtt
@gazoló: én is úgy szoktam, csak én a Clawell könyvekkel, más nem sok hiányzik:)
@Rodeo36 11: amit mondtál, az mind isten egytől egyig:)

bocs, sütőtökszezon van, azaz sütőtöklevest főztem, most kezdődik a Spurs, nincs időm

amit küldtél az csak a minek is nevezzük hitvita: anyagnak vagy istennek azt a megfoghatatlant:)

én nem vagyok hívő, ezért jó szórakozás nekem
@gazoló:
Szia!
Pontos adatokkal szolgálhatok.
Sport 1 14.30 Hollandia - Magyarország férfi EB selejtező

Sport 1 18.30 Lipcse - Fradi lányok
Valószínű, hogy mindkét meccs egészkor kezdődik, előtte a fél óra a bevezető szokott lenni.
Tegnap óta készülök rájuk.
@Mariann19:

Szia!

Kösz,'pekidzset!

Vettem adást,'orjás derbyk,szorítsunk)
Matolcsy egy kibaszott bűnöző
@Rodeo36 11:
Nem rossz!
A viceházmester elvtárs meg egy bélásért nyitogathatná a retyóajtót a képviselői irodaházban, öt kuncsaft egy tizes. Ja, és minden coccialista és DK-s képviselõt köteles lenne megsuvegelni...
@habakuk000:
Arsenal jobb...

az a "megnevezhetetlen" (csak hitetleneknek) az az anyag és megfogható, formálható és formálódik önmagától is

brühüyyy
kkk

azaz ha én aszondom a kerti akácfa az az isten akkor az!!!
Spurs öngól

arsenal jobb
@gazoló:
Az lesz. Nagy-nagy szorítás mindkettőn.
BETOLCSYKA....DE AKKOR MIÉRT IS FÉLSZ ENNYIORE HEHEHEHEH ??? :o)
Megalakult a Matolcsy-gárda - 444
444.hu/2016/02/03/megalakult-a-matolcsy-garda
2016. febr. 3. - Saját személyes testőrség védi a jegybankelnököt. Matolcsy korábban többször kért rendőri védelmet, de a miniszterelnök nem engedélyezte.
Rendőr védi Matolcsyt - Népszava
nepszava.hu/cikk/1084431-rendor-vedi-matolcsyt
2016. febr. 3. - Saját személyes testőrséget alapított Matolcsy György ... néven személyes testőrcéget saját védelmére Matolcsy György, a Magyar Nemzeti ...
Matolcsy személyi testőrökkel védi magát - MNO
mno.hu/politika/matolcsy-szemelyi-testorokkel-vedi-magat-1326991
2016. febr. 3. - A lap szerint a lépés oka, hogy Matolcsy „komolyan irtózik az ... Orbán Viktornál saját rendőri védelmét, de a kormányfő erre nemmel felelt.
Vállalkozás: Most már biztos: saját testőrségük van Matolcsyéknak ...
hvg.hu/kkv/20160206_mnb_matolcsy_testorseg_orban_kover_ader_orzo_vedo_ceg
2016. febr. 6. - Matolcsy György és az általa vezetett jegybank felzárkózott Orbán Viktor, Kövér ...
"Nem felelek a bóvliba lökött országért"

Naaa, azért már... Most értük vissza a Bokros-csomag szintjét! (vagy legalább is felminősítettek megint).
"Dobogós lett Magyarország: rengeteg adósságtól szabadultunk meg
2016. november 6. 10:14
nyomtatás

A válság kezdetéhez képest Magyarországon csökkent a harmadik legnagyobb mértékben a háztartások adósságállománya a GDP arányában - mutat rá 32 ország adatai alapján a JPMorgan. Ez tehát azt jelenti, hogy világszinten is kiugró mértékű adósságtehertől szabadultak meg a magyarok nyolc év alatt. Ez az alacsony munkanélküliségi rátával és a dinamikus béremelésekkel együtt jó alapot adhat a fogyasztás felpörgéséhez"

És az államháztartás rendben.Mi az hogy rendben, egyenesen páratlanul rendben a korábbi évtizedekhez képest.
A forint stabil( a 2010-es kormányváltás előtti 285 forintról a mai 305 forintos euró árfolyamaig azt jelenti hogy hat és fél év alatt összesen 7,5%-ot gyengült a fizető eszközünk).
Az infláció minimális.
Államadósság GDP viszonyítva rendben csökken.
További ÁFA mérséklések várhatóak.

Egy szóval: Matolcsy unortodox gazdaság politikája
fényesen bevált.
444.hu/2016/11/06/megirtak-a-torvenyt-amivel-meg-lehet-majd-torni-a-kisvasutra-fujo-etyekiek-ellenallasat

Nem csodálkoznék, ha az etyekiek rárobbantanák a g..ire ezt az egész szart. A g..i jóédesanyukájának a telkét szelje ketté ez a szar, ne másét.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@MACISAJT: ja droid, mészaros meg egy billgéc!

elmész te a picsába, a gecivel és bandájával együtt!
Ez lassan tenyleg egy jegybank lesz..
@Oxica: komolyan mondom, hogy má meg se lepődők. és jön egy ilyen maciszar, és a pofánkba röhög!

látom haver, finomítottál a hajrádon. rendes tőled:)

ja és, gondoltam kéne valamit sütni:))

www.napiszar.hu/showPost/Kint_mar_huvos_van_hozza_
@látjátok feleim szümtükkel:
ennek van magyar neve is, ugye?

brühüyyy
kkk
@nincs_itt: ne legyél ilyen kegyetlen!
inkább megjavulok és imaláncot fogok csinálni a gecilelkiüdvéért. persze vasból:))
A helyzet az, hogy ezért a forintrontó kreténért egyes egyedül a csuti törpe a felelős. Őkelme nevezte ki és ő az aki miatt nem lehet felelősségre vonni.
@Rodeo36 11: "a timike férjéből portást csinálnék az egyik volt kaszinójában...a rétvári bencének rózsafűzért adni és minden 1000. miatyánk után kaphatna egy pohár hideg vizet a Marx szobor előtt"

öreg, ez fasza volt. nem vagy menthetetlen!:)))
@MACISAJT:
Csak nézel, mint Rozi a moziban, vagy látod is a lényeget?
"a 2011 szeptemberétől 2012 februárjáig tartó végtörlesztés segítségével, amelynek során 1040 milliárd forintnyi adósságtól szabadultak meg a módosabb háztartások (ez a 2011 évi magyar GDP-nek a 3,7%-át tette ki)
a 2015 február 1-jei fordulónappal végrehajtott devizahiteles elszámolások további közel 740 milliárd forinttal, vagyis a 2014-es GDP-nek mintegy 2,2 százalékával csökkentették a háztartások adósságát,
emellett a jórészt piaci árfolyamon zajlott forintosításnak és a forinthiteles elszámolásnak (mindkettő 2015-ben ment végbe) csak mérsékelt hatása volt az adósságállományra, és így a GDP-arányos eladósodottság változására"
Azaz a gazdagok kaptak GDP 3,7-et, a közepesek GDP 2,2-t,
A többiek meg mezőgazdasági dolgozók látásának rongálását (parasztvakítást)
Az meg, hogy NEM vesznek fel hitelt, az nem igazán örömhír. Ajánlott irodalom Széchenyi: HITEL. Bár ahogy nézem, ne a Te szinted...
@MACISAJT: Baszd szájba a halott anyádat a ravatalán, fasszopó geci troll !
Dögölj meg a falkáddal egyútta kuszaszemű geci faszát szopva !
@ornagy50: köszönöm kérdésed, csak szimuláltam:)

azé hallattunk is, és odatettem magam, mint ez a kolléga:))

www.napiszar.hu/showPost/Raktaros_munkatarsakat_keresunk_
@MACISAJT: na akkor mostan szépen megnyugodhat mindenki, mert se a merci kecskeméten se az ódi győrben nem tervez leállást.

a suzuik is csak ketyeg, tehát olyan erős lábakon a gazdaság, hogy csak na.

nem is értem, miért nem rohan vissza az a majd 1 millió munkavállaló, akik külföldön vélik megtalálni a számításaikat.

de ez csak azért lehet, mert a balliberálisok a hibások!

de téged ne zavarjon a valóság, csak olvasd a híreket és ne gondolkozz, csak örülj... hogy minek? majd megmondják föntről, hogy mikor minek!
@taga20: nem is tucc láncot esztergálnyi!
@nincs_itt: csak akarni kell haver, lásd ahogy matolcsicsinájja:))
@taga20: ez eszembe se jutott! látod mijjen igaza van a matolcsinnak? olyan erősen akarja, hogy jógázik is tőle!
@taga20: Igen haver, finomítottam kicsit, mert a szarszag vagy halszag, ennek a kurvaországnak már mindegy.
Látod, hogy kicsesznek az etyekiekkel is, csak azért mert a g..i úgy gondolja hogy felszántja a g..i vasútjával egész Etyeket. Hát hoznak rá egy törvényt.
Tutta?
Nem teccik?
Úgy is az lesz, amit mi akarunk. Mármint én, és a parlament, de első sorban ÉN.

www.vg.hu/kozelet/torvenyt-irnanak-hogy-ne-lehessen-megfurni-a-felcsuti-kisvasut-tovabbepiteset-477539
@látjátok feleim szümtükkel:
szóval datolya...és cukrozottan szokták török vagy arab csemegeként árulni, miután megaszalták

persze lehet huhugva is de akkor nem annyira édes

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
miért nem a saját alcsútbasznádi kertye és a pancsoló aréna között járattya körbe körbe, és csinál lejtőt is akkor mozdony sem kell, és a lejtő alján bele lehet költöztetni a kecskéket meg a lőrinc disznajit

brühüyyy
kkk

vannak még ötleteim
"A helyzet az, hogy ezért a forintrontó kreténért egyes egyedül a csuti törpe a felelős. Őkelme nevezte ki és ő az aki miatt nem lehet felelősségre vonni."

És őt ki nevezte ki?
MILYEN JÓL TÁJÉKOZOTT EZ A DRÁBIK PAPA,,,,,?o)))))

Dr. Drábik János:Kik és miért robbantották ki az ukrán válságot ...
Szövegközi kép 1▶ 2:07:31
www.youtube.com/watch?v=3YnOKo22Jv8
2015. ápr. 8. - Feltöltötte: Krokotanarur
Uzsoracivilizációból a harmonikus világrend felé. Dr. Drábik János tavaszi előadássorozatának 6. része a ...
@ulpius66:

"Tudod, beütöd a keresőbe, hogy "manyup elszámolás" és szépen végigböngészed hova lett a pénz.
"

A blöffkirály! :D
Beütöttem:

1. cikk
nyugdijbiztositas.com/magannyugdijpenztar-megszuntetes-2015-itt-vannak-a-friss-infok/

Idézek:
alig 3 év alatt ez a 3.000 milliárd forintos összeg, hogyan vált egyenlővé a nullával.

2. cikk:
Tagi elszámolási szabályzat

Nem nyert.

3. cikk
HORIZONT Magánnyugdíjpénztár

Nem nyert

4. cikk:
Gyakori kérdések - Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár

Nem nyert.

5. STB....

NA TÖKI! AKKOR HOVÁ IS LETT A ZSÉ? :D
@MikeBoy: ne erőlkögy, a kolléga ma nincs szolgálatban:))
@taga20:

Jól van jól van. Új vagyok még.... :)
@MikeBoy: friss vér, csak jót tesz:)))

remélem a cévitamint szereted!:))

www.napiszar.hu/showPost/Narancsle_1
@taga20:

Vámpír lettél? ))
@taga20:

Ne már a szilikon narancsot. :)
@Eszter68: az mostanában menő, nem BELLA?:))

jó, hogy jöttél, me szeretnék küldeni neked valamit.

nagyon állat, és ne ércsd félre. tiszta menzel a szitú:)

www.napiszar.hu/showPost/Jo_a_buli_21
@PeniValdes: húgi, hiányolnak odaát? gondolom vödör nem, de kroki talán:)

és te?:))
@taga20:

Igen. Dózsa elvtárs a spanyol polgárháborút is megnyerte, mert ő mondta és akkor az úgy is van. :)
@taga20: Ja és még.

Vastrónon őt elégetétek de szellemét a tűz nem égeté meg. Most üt vissza. :)
@taga20: és soha,senkit,sehol nem hiányolok. emberek jönnekmennek..
@PeniValdes: ako mennyé. gondolom mingyá jön a kisavazó, vagy besavazó só!:))

jó szórakozást kívánok!
@taga20:

Cavinton?

Már tegnap elküldted. )))
@Eszter68: tényleg? ne má!:)

egy napon arra fogok kelni, hogy nem áll fel?:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=vCsPdBBCQv0&list=RDvCsPdBBCQv0
@taga20:

ez nyilvánvaló. )))
Kimaradt a dev alapú hitelesek forintgyengítés általi nyomorba döntése, majd a megduplázott tartozásuk fixálása, magyarul "megmentése"...
@mákospacal: nem értesz te nerül! ez olyan, mint a négyszögletes kerekerdő, vagy a mákospacal:)
Kimaradt az idén a valutatartalékból elherdált 10 milliárd euró.
444.hu/2016/11/06/meghalt-kocsis-zoltan-zongoramuvesz

A magyarok elmennek, na de mi marad utánuk itt a magyar ugaron?
@Philip F. Queeg:

Igen. Ahova aztán lehet stadiont, kisvasutat építeni, százat, ezeret, még engedély sem kell, mert már nem lesz kitől kérni.
@taga20: Képzeld milyen ideg lesz majd a g..i, amikor kedden az alkotmánymódosítása sem fog átmenni. :)

alfahir.hu/az_iszlam_allam_anyaorszagaban_is_lehet_mar_letelepedesi_kotvenyt_venni
Lehet, hogy elsétálnak letelepedési kötvényt venni? :)

Lelépett a kasszával az Iszlám Állam öt harcosa

alfahir.hu/lelepett_a_kasszaval_az_iszlam_allam_ot_harcosa
@taga20: Sosem fogom megérteni, hogy lehet valaki akkora fasz, hogy otthagyja az országát és a családját ekkora baromságért. :((
@taga20: @Gábris szomszéd:

Szar élete volt otthon. Nem jutott neki illatos punci. Itt meg hetven akárhány szüzet ígértek neki a mártírhalál után.
Elhitte.
Ez biztos vásárolt már porszívóügynöktől is akciós Zepter-ügynököt.
Van ilyen...
Bocs, hogy OFF de ez nagyon szép a kutyákkal kapcsolatban.

Ha nem látod már kis lábnyomait eső után az aszfalton... ha nem lesz a sarokban a kedvenc takarója... ha nem lesz az edénykéje a megszokott helyen... ha nem látod a csillogó vízcseppeket mindenhol, amikor ivott... ha nem lóg a póráz az előszobában... ha nem hallod kis mancsai kopogását... ha nem kapja fel a fejét legkisebb mozdulatodra... ha felriadsz éjjel, mert hiányzik valami, aminek a léte idáig benne volt mindenben...

...akkor előveheted a kopott nyakörvet, az elnyűtt játékot, a megrágott távirányítót, az összenyálazott könyvet, a képeket. Akkor végig tudod nyugodtan gondolni, mi volt, amíg hozzád tartozott. Hogy miért nem adtál neki, mikor türelmesen ült melletted és várt egy kicsi, nagyon kicsi falatot. Hogy miért nem mentél vele rögtön, amikor láttad, hogy mennie kell. Hogy mért kiabáltál vele a szétrágott papucs miatt, pedig ő egész nap rád várt. Mert az egész életét azzal töltötte, hogy rád várt. Mert dolgoztál, tanultál, moziba, strandra mentél. És ő várt. Nem haragudott, nem hibáztatott, nem panaszkodott. Öröm volt neki az is, ha várhatott rád. Nem értette, miért nem mehet veled mindenhová, hiszen neki az volt az álma: mindenhol veled, mindig. De az ő életét a tiéd határozta meg, az ő vágyait a tieid irányították. Az ő álmait te álmodtad meg helyette.

Vedd elő a képeit. Mindet tedd félre, csak kettőt hagyj elől... Egy olyat, amire ha ránézel, elmosolyodsz.. És egy olyat, amitől elsírod magad. Ha jól választottál, csak egy kép lesz előtted.

extremesilverblog.com/hu/gondolatok/ha-nem-latod-mar-kis-labnyomait-eso-utan-az-aszfalton
Rossz hírem van:
Matolcsy soha nem is fog felelni semmiért. Esetleg a halálos ágyán, legbelül felsejlik neki ez, már, ha van benne még némi szikra abból, amit úgy hívnak: lelkiismeret.

Ez az ország jelen állapotában menthetetlen.
Matolcsy még néhány évtizedig pozícióban lesz, majd utána szépen beül a kispadra, a bukott jegybankelnökök mellé. Oda, ahol Fekete János, a pártállam összes adósságának letéteményese is üldögélt.

Következmények nélkül.
@taga20: ezek a fideszes képviselők és diplomaták találkoztak ifj. Győrkössel az iráni nagykövetség által szervezett 2011-es rendezvényére az Interparlamentáris Unió magyar–perzsa baráti tagozatának akkori fideszes tagjaként hivatalos volt az alábbi kilenc képviselő:

Babák Mihály, Dankó Béla, Gulyás Dénes, Pánczél Károly, Pogácsás Tibor, Rónaszékiné Keresztes Monika, Selmeczi Gabriella, Szűcs Lajos, Wittner Mária. A rendezvényen továbbá – a diplomáciai protokollnak megfelelően – a külügyi tárca is képviseltette magát - írja közleményében a Jobbik. Alább a folytatás. A Fidesz-médiában megjelent fotók nyomán várjuk a Fidesz vallomását: mely képviselőik beszélgettek még ifj. Győrkössel? Tisztában voltak-e ennek a személynek a személyazonosságával? Miről folytattak diskurzust? A Külügyminisztériumnak is tisztáznia kell magát: a tárca részéről kik vettek részt ezen a fogadáson? Ismerték-e a meghívottak névsorát? Találkoztak-e, beszélgettek-e ifj. Győrkössel? :)
Álláspont. Na, most itt van ez a szaúdi milliárdos, ez a Mr. Pharaon

Bayer Zsolt – 2016.11.05. 00:57

Felettébb egy veszélyes haramia lehet az úr, nagy betyár, lótolvaj, adót is kerül, terrort is támogat, és maga a fényességes FBI körözi, ami komoly dolog.

És most itt vagyunk mi, magyarok, illetve egészen pontosan itt van a magyarok kormánya, amely olyan egy tehetetlen, teszetosza kormány, hogy hagyta kicsúszni kezei közül ezt a haramiát, aki jön-megy itt minálunk, sőt ad-vesz, üzletel, szüreti napokon tünedezik fel, és senki nem térdepelt a hátára, verte bilincsbe, nem jöttek érte a zsandárok, hogy elvigyék, aztán átadják a fényességes Porta (Egyesült Államok) valamelyik defterdárjának vagy janicsárjának, hogy győzedelmeskedjék végre a nagy fene igazság.

Van is ám botrány, a fényességes Porta (Egyesült Államok) honi fanariótái, kitartottjai nem győzik verni a harci dobot, hogy micsoda egy méltánytalanság esett itten, hallatlan.

Utazgat itt ez a Pharaon, belenyal a mézízű sörbetünkbe, és semmi szigor. Pedig – mondom - maga az FBI!

A fényességes Porta (Egyesült Államok) farizeusai még azt is kiderítették, hogy ez a Pharaon a nyáron együtt ringatózott valamelyik adriai kikötőben Mészáros Lőrinccel, mármint ezt nem úgy kell érteni, hogy ők ketten perszonálisan ringatóztak a kikötőben, az túl pikáns lett volna, hanem a hajóik (luxusjachtok) ringatóztak együtt egy kikötőben. S ez – lássuk be! – hallatlan…
- See more at: magyarhirlap.hu/cikk/70669/Nem_eleg#sthash.HzVPtPJ0.dpuf
TÉLLEG...MIJAFASZNAK IS VAN NEKÜNK NEMZETBIZTONSÁGI TESTÜLETÜNK ?????!!!!! MIT CSINÁLNAK ŐK SZABADIDEJÜKBEN ??? MER MUNKAIDEJÜKBEN...SEMMIT !!!
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat
Ez a lap egy ellenőrzött változatarészletek megjelenítése/elrejtése
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat
Seal of AH,NBSZ,IH..png
Mottó "A haza minden előtt!"
Alapítva 1996. Március
Típus polgári titkosszolgálat
Tevékenység a titkos információgyűjtéshez szükséges technikai háttér biztosítása
Székhely Magyarország Budapest
Nyelvek Magyar
Főigazgató dr. Szabó Hedvig
Költségvetés 15,2 mrd. Ft. (2012)
Dolgozók száma 2068 fő (2008)
A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat weboldala

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, röviden NBSZ Magyarország egyik polgári titkosszolgálata. Elődszervezete a pártállam idején a Belügyminisztérium III/V. Csoportfőnöksége volt. 1996-ban választották le a Nemzetbiztonsági Hivatalról.[1] Az NBSZ maga ritkán kezdeményez megfigyelést (maximum a saját emberei biztonsági ellenőrzésére), szolgáltató szervezetként az erre feljogosított szervezetek tevékenységét segíti többek közt technikai eszközök , telefonlehallgatás, környezettanulmány, titkos kutatás, fedőokirat biztosításával. Rendelkeznek még egy komoly szakértői háttérrel is, amelyben tolmácsok, technikusok, számítógépes szakemberek és különféle más szakterületek képviselői is jelen vannak.

Tartalomjegyzék

1 Feladatai
1.1 A titkos információgyűjtő eszközök és módszerek megrendelésére jogosult szervezetek
1.1.1 Megrendelések folyamata
2 Szervezeti felépítése
2.1 Szervezeti felépítése 2009-től 2010-ig
2.2 Szervezeti felépítése 2010 után
3 Működési adatok
4 Főigazgatók
5 Kapcsolódó cikkek
6 Források
7 További információk

Feladatai

A nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló törvény alapján:[1]

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat feladata a Magyar Köztársaság nemzetbiztonsági védelmének, a bűncselekmények megelőzésének és feltárásának, valamint az igazságszolgáltatás hatékonyságának elősegítése. A szolgálat magasan képzett szakembereivel, folyamatosan fejlesztett eszközeinek és módszereinek alkalmazásával, titkos információgyűjtési és adatszerzési, továbbá szakértői szolgáltatásokat nyújt az igénybevételre törvényi jogosultsággal rendelkező nemzetbiztonsági és bűnüldöző szerveknek.
Az NBSZ célja, hogy a tevékenységét szabályozó törvények maradéktalan betartásával, a jogszerűség, a szakszerűség és az átláthatóság biztosításával védje a jogállami követelmények teljesülését és folyamatosan erősítse a Szakszolgálat és a nemzetbiztonsági tevékenység iránti közbizalmat.
Az NBSZ munkatársai hivatástudattal, politikai függetlenséggel, esküjükhöz híven szolgálják a Magyar Köztársaságot. A megrendelői igényeket a jogi és jogosultsági követelmények garantálásával, a rájuk bízott titkok megőrzésével, elfogulatlanul, a rendelkezésükre álló erőforrások lehető legoptimálisabb felhasználásával teljesítik. Minőségi munkájukkal az aktuális feladat-végrehajtásra összpontosítanak, de szoros együttműködés keretében, szakismeretük és tapasztalatuk alapján tett javaslatokkal is segítik a megrendelő szervek minél eredményesebb munkáját.
Az NBSZ folyamatos fejlődésre törekszik a tudományos, valamint az önálló kutatás-fejlesztési eredmények adaptálásával, munkatársai szakismereteinek bővítésével, teljesítőképességének, szolgáltatásai és szakértői tevékenysége színvonalának javításával.

A titkos információgyűjtő eszközök és módszerek megrendelésére jogosult szervezetek
Jelenleg 9 szervezet jogosult titkos információgyűjtő eszközök és módszerek megrendelésére, ezek pedig a következők: Rendőrség, Terrorelhárítási Központ, Alkotmányvédelmi Hivatal, Információs Hivatal, Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat, Nemzeti Védelmi Szolgálat, Nemzeti Adó- és Vámhivatal, és az Ügyészség.
@Gábris szomszéd:
elemezd az okait!!!! megéri!!! és, pláne ha itt teszed akkor még inkább

a recept:

végy egy önmagával is elégedetlen frusztrált egyént (2 kg + kis porcukor)

végy egy olyan társadalmat amelyben lehet vicsorogni mosolygás helyett (napi 2 liter az erősebbik barna serből + visszki)

basztasd naponta hogy nem polkorrekt és nem tűri aszt, hogy a másik aki szőke és nem vörös mint ő nagyobb kenyeret zabáljon bélszínnel és nem 10 éves vénmarhát ami rágós

és mindeszt juttasd eszébe napszámra és fizettessél vele sok sok adót és ne aggyál belőle neki vissza soha semmit

és máris kész van a zalany aki keresni fogja hogy tuggya mindeszt visszafizetni persze kamatostól

brühüyyy
kkk

és mikor mégeccer frusztrált lesz mert asztláttya megint rosszúl döntött akkó' nem marad neki más...RIP (egy lófaszt megdöglött hagyni a sakálok eledelének)
ez a társadalom amit atlantiak istenítenek és van benne NATO (is!!!!!!!!!!!)
Jó hír. Varánusz és kommentelői ugyanannyi marhaságot hordanak össze, mint eddig bármikor. Tök mindegy, hogy mi történik. A lényeg: egy kellemes kielégülést okozó mocskolódás. Van legalább valami állandó ebben a szörnyen zűrös világban.
@Hannibal ante portas:
jéééééééé, te meg belekottyantottál és semmit sem mon'tál

erre nagyon nagy szüxég van errefelé levédiabasznádon

majd valaki az orrodra bassza kaput

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: bizony, bizony, de ha visszaolvasod, hogy ti miket írtok, rájössz, hogy a betűvetésen kívül nem mondtok semmit. Legalábbis érdemlegest. Így vagy ezzel te is, sajna.Ehhez képest a semmi is sok. Az orrodra meg vigyázz te, rodeózás közben főleg.

öregmatróz (törölt) 2016.11.06. 23:40:40

@Hannibal ante portas:

"A lényeg: egy kellemes kielégülést okozó mocskolódás. "

akkor olvasd ezt:

index.hu/index2/#bloghu/reflektor/2016/11/04/igy_fizet_minden_magyar_csalad_havi_zsebpenzt_andy_vajnanak

ez is lényeg...
Libsik megorulnek a felminositestol.
Hiaba vittek csodben 2010-ben magyarorszagot, az Orbanek ropke 6 ev alatt helyreallitottak.
329!
Kuszaszemnek ennyi "lájkolója" még nem volt!
Vajon hány seggfejnek fizetjük még a nőjét is?
@Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.: "az Orbanek ropke 6 ev alatt helyreallitottak."

:)) Miről beszélsz te fogalmatlan? 6 év alatt a béka segge alá vitték LE M.o.-ot. Már a szlovákok is többet keresnek.
@Visceroid: "felminősítettek megint"

Vissza oda, ahonnan leminősítettek 2011-ben meg 2012-ben. Azért ezzel nem büszkélkednék. Majd he elérjük a 2010-es szintet 10-20 év múlva.
@Hannibal ante portas:
szóval magadhoz ragadtad a kizárólagos jogot, hogy csak te mondhassál semmit, mert amit leírtál az a semminél is kevesebb...

képzeld hidegen hagy a hülyeséged és ha valamit nem értessz akkor lehetőséged van rá 5000 karakterig, hogy zsenialitásodat bemutasd

egyébként tudod: nyasgem

brühüyyy
kkk
"a bóvliba lökött országért"

Most éppen a fordítottja történt, de ez nem érvényes, mivel a kormány nem ballib.

A gazdaságpolitikai adatok kommentelésének fő ballib szabályai:
- ballib kormány alatt növekszik a gazdaság: bravó, kormány!,
- ballib kormány alatt csökken a gazdaság: ezek nemzetközi folyamatok, a kormány nem hibás!,
- fideszes kormány alatt növekszik a gazdaság: ez csalás, hamisítás, egyébként is nem a kormány érdeme!,
- fideszes kormány alatt csökken a gazdaság: ballibek: a rohadék kormány a hibás!
@gazoló: Haverok, buli, fanta és Római-part. :((

Egymilliós négyzetméterár, egy jó hely, egy Orbán-haver - új Pasa Park épül? Rekordáron hirdetik a Római-parti hullámtéren készülő apartmanjaikat neves nagyvállalkozók – köztük Garancsi István –, akik az építési tilalom előtt kaptak engedélyt. Nagyjából három, de új építésűből is legalább két hasonló méretű családi ház árát, 150 millió forintot kérnek egy 120 négyzetméteres lakásért a városszerte reklámozott Római Lakópart elnevezésű ingatlanegyüttesben.

hvg.hu/ingatlan/201645__tularazott_lakasok__garancsi_kaszal__uj_pasa_park__szobara_mennek#rss
@MikeBoy:
És ehhez még vedd hozzá azt az évi 300-400 mrd-ot, amit korábban az állam belelökött a pénztárakba - és most "megspórolták" Az 6 év alatt elég combos összeg pluszban!

Mondjuk amikor a szoci kormányok "eladósodását" hangoztatják, illene az orbánék által lenyúlt összegekkel utólag korrigálni.
@taga20:
Miért nem sikerül megjegyezni? Nem ner, hanem NE MERD!
NEM zeti E gyüttműködés R en D szere.

Bár... Nemzeti Együttlopás Rendszere- amiből ha kimaradsz, ne merd felelősségre vonni őket.

Ne lopj! Az állam nem tűri a konkurenciát.
@Tisztességes Természettudomány:
Az a Fekete János, akinek a szavára folyósítottak az országnak hitelt, más biztosíték nélkül? "Ja, es ist genug"
Ne merd Eltolcsyt hozzá mérni!
@Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.:
Te nagyonhülye! Kósa és bohóctársai vitték (majdnem) csődbe az országot 2010-ben a választás UTÁN a kis görögös, államcsődös szövegelésükkel! Na onnan kapaszkodtak vissza - ugyanoda, ahol Bajnai átadta nekik az országot.
Csak közben elherdálták a manyupot, annak 6 évi további feltöltésével együtt, meg 1-2 Marshall segélyt. Össze is hoztak belőle nettó 1 % gazdasági növekedést!
(mivel gyengébb vagy: nettó: azaz a mínuszaikat is beleszámítva)
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
A tények makacs dolgok ám! Bóvliba került az ország Eltolcsyék alatt. 5 évükbe telt, mire kimásztak a béka segge alól.
A paranoiás agyában van egy szűrő, amelyen átengedi az összes tényt, így torzítva éri el.
A Te szűrődet elég egyértelműen leírtad.
A Biblia írja "Boldogok a lelki szegények..."
Azért a sok szennyet, amit ezek összehoztak nem lehet másképpen elviselned, csak szűrve. Nem mi hoztuk össze, akik nem hagyjuk szó nélkül - hanem akik művelték!
Bruttó egymilliárd forintot költ a kormány az október 2-i kvótanépszavazás eredményének kommunikációjára. Az utókampányra vonatkozó szerződést még a referendum előtt megkötötték Rogán Antal szomszédjának cégeivel – írja a Magyar Nemzet.

hvg.hu/itthon/20161107_egymilliard_megy_el_a_kvotanepszavazas_utokampanyara
@kekex:

A ballibák vicces emberek. Ha ballib kormány lenne, most tűzijáték lenne a bóvliból kikerülés miatt.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
veletek társalogni ugyanolyan, mint lóval balettozni, csak a ló legalább szép

brühüyyy
kkk
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Még jó, hogy a Fidesz-jormány nem pont ezt csinálja pepitában!

Leminősítések/felminősítések Fideszes kommentelési szabályai:
- Fidesz-kormány alatt leminősítik Magyarországot: külső hatalom, spekulánsok és a ballib média támadásainak eredménye, az összes hitelminősítő egy hazug g*ci, azt sem tudják, miről beszélnek, ki sem látnak a hétvégi kokópartiból;
- Fidesz-kormány alatt felminősítik Magyarországot: a számadatok és a hitelminősítők pontosan érzékelik a magyar gazdaság pozitív folyamatait, amik kizárólag a kormány előremutató, minden ballib támadást kivédő gazdaságpolitikájának köszönhetőek, még véletlenül sem a béka segge alatt levő olajáraknak.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Nme mondtam, hogy nem csinálja ugyanezt a Fidesz: ilyen a demokráciákban a kampány.
Fidesz kormány alat olyan statisztikai kimutatást láttam, amit korábban még soha. Ez világcsúcs. Meg az is, hogy az újság szerkesztői/ újságírói ekkora birkák. Nem tényeket tényként közölnek ( bár erről már a kúria is elmélkedett sikertelenül, mert a nép azért tudja, hogy ami nem tény, az bezony lódítás/tódítás/mellébeszélés=hazugság ).

www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/egyre-tobbet-vasarolnak-a-magyarok-477548

Írja az újság. Csak azt nem közli a cikk, hogy ez a volumen emelkedés forintban, vagy termék mennyiségben értendő. Igaz ezt a KSH grafikonja sem mutatja. Kinek, és minek?

Mert én úgy érzem, hogy forintban is és termékben is jól át vagyunk paszírozva a palánkon, legalább olyan jól, mint a szar.

Korábban 100 g-os volt egy halkonzerv, ami most egyáltalán nem csökkentett áron csak 93 g. Vajon a változatlan árért kapott kevesebb terméket mijafasznak lehet nevezni? Szóval milyen volumen emelkedik?
A tejtermékek egyes kiszerelése már lassan olyan kicsi, hogy nagyítóval kell nézni van-e benne valami. Megjelent a mini túrórudi is, így már azt sem lehet mondani, hogy túrót nektek.:(
Mert ugyé egy kiskeresetű család már lassan a tejtermékeket sem tudja megvenni a gyerekeknek, egy kis adag a gyerek fél fogára sem elég. De közben meg nő a volumen. Valakiknek a zsebében. Mondjuk a Tej Terméktanács a NAv-val kötött megállapodás helyett ezen is elmélkedhetne. A nav feladata megállapodás nélkül is az ami, nekik meg azon kéne spekulálni, hogy mi is ez a csökkenő termék/növekvő ár tendencia.

www.hirado.hu/2016/11/07/megallapodast-kotott-a-nav-es-a-tej-termektanacs/

Ennyit az államadósságról, meg a fidesz eszméletlen gazdasági teljesítményéről.
"Nem vesz újabb áramszolgáltatót az állam idén"

No mivan, mégsem dübörgünk? Elfogyott a zsozsó?

mfor.hu/cikkek/vallalatok/Nem_vesz_ujabb_aramszolgaltatot_az_allam_iden.html
Sok hírt lehet olvasni arról, hogy az angol miniszterelnök minden áron ki akarja léptetni országát az EU-ból. Valahol írták is, ehhez szövetségest keres. Én nem vagyok külpolitikus, de azért az feltűnő, hogy nem ő megy el ahhoz akitől támogatást remél, hanem az megy hozzá. Szóval nem is olyan nagy hír, hogy Orbán Londonban tárgyal. Ha már eccer odarendelték, függetlenség ide, büszkeség oda, muszáj menni?
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
"Ha ballib kormány lenne, most tűzijáték lenne a bóvliból való kikerülés miatt."
Először is elég hosszú ideig tartotta bóvliban az országot a Fidesz kormány, amire nem lehet büszke.
Azonban most, hogy a megalázó bóvliból egy grádicsot
megugrottunk, nem kell attól annyira elájulni.
Ugyanis a hitelminősítés egy kockázati besorolás, mindössze azt fejezi ki, hogy egy adott ország hogyan tud megfelelni hiteleinek visszafizetésére.
Azonban amikor egy gazdaságot értékelünk, ott az alapvetés az, hogy mennyire fenntartható a gazdaság.
Ez a kormány eddig nem tudott gazdasági eredményt felmutatni, ami alapja lett volna beruházásnak, felhalmozásnak, munkahely teremtésnek.
A sokat emlegetett GDP külföldi befektetőktől, hazai vállalkozóktól és eu-s támogatásból származik.
Mit gondolsz, miért akarja lehívni a kormány a ciklus teljes támogatását 2018. közepéig?
Mert annak híján, és pont a választások előtt látszódna a gazdaság sorvadása.
Jobb lenne, ha derűlátó orcátokat az ország nemzetközi felmérésekből eredő besorolások felé fordítanátok, ahol rendre a leghátsó fertályban helyezkedünk el.
Lefagyna arcotokról a mosoly.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Te is vicces vagy, jókat lehet rajtad röhögni! Ballib kormány alatt még világgazdasági válság idején SEM került az ország bóvliba! Ezt csak ennek a bóvli bagázsnak sikerült összehoznia.
@látjátok feleim szümtükkel:
olvasd el mégeccer az eredeti hírt: a lényege: a Brit Miniszterelnök Hölgy kijelentette, hogy a BREXIT-tel be akarják mutatni a világnak milyen is az igazi szabadkereskedelem

azaz: SEMMILYEN LÓFASZ KERESKEDELMI MEXORÍTÁSI ÉS KIREKESZTÉSI EGYEZMÉNYBE NEM HAJLANDÓ BELÉPNI (SEM CETA SEM MÁS AGYRÉM ÉS HA EGY BRIT TUGGYA AKKOR AZ IGAZÁN TUGGYA NEM MA KESZTEK KERESKEDNI NEM ÚGY MINT A TRUDROGOS KANADAI SZÉPFIÚ)

tehát ha ogv ott van (odarendelték??? a zogv nem virsli mustárral kicsit rágós ahhoz és büdös is) az aszt jelenti: kioktattyák kereskedelemből hogy máskor ne cetázzon tudatlanúl ég mint a pampafű

brühüyyy
kkk
@Mariann19:
orcáról szó sincs ezek pofátlanok és agyatlanok

brühüyyy
kkk
pazarlod az idődet és a kezedet amivel billentyűzöl b moll jobb lenne az édesebb, nem ilyen keserű g-moll
@Mariann19:

Hatalmas pénzekkel segíti elő Mo. a nyugat gazdagodását, amit lehet vissza kell venni, mi ezzel a gond?
@kekex:

Te is tudod, a hitelminpősítők politikai alapon dolgoznak, a minősítés sosem objektív.
444.hu/2016/11/07/nemzetkozi-feketelistara-kerulhet-dubaj-mert-nem-tesznek-eleget-az-adocsalok-es-penzmosok-ellen

Akkor a zacskóstóni még időben beszedte a zsét, a múlt héten egy zacskóban.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@kekex: Ha elolvastad volna a cikket, akkor láthattad volna, hogy most nem novhétre emlékeznek, hanem arra, amikor 1941. november 7-én a moszkvai díszszemlén résztvevő egységek a belvárosból egyenesen a frontra mentek, hogy felvegyék a harcot a főváros felé tartó német csapatokkal. :)

Moscow Celebrates 75th Anniversary of Legendary WWII Parade

sputniknews.com/russia/201611071047133991-moscow-celebrates-75th-anniversary-of-wwii-parade/
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
"Hatalmas pénzekkel segíti Magyarország a nyugat gazdagodását."
A normális verzió:
Hatalmas pénzekkel segíti Magyarország életben maradását a nyugati gazdaság.
Vélhetően a külföldi befektetők profitjára utaltál, mivel azt szerinted kiviszik.
Mit gondolsz, miért fektet be bármely szereplő egy ügyletbe? Azért, hogy nyereségre tegyen szert.
Örüljünk, hogy beruháznak nálunk, mert így lesznek munkahelyek.
Ráadásul a profitjuk egy részét itt, hazánkban további bővítésekre használják fel.
Ellentétben pl. a pöffeteg gomba Andy Vajnával, aki a teljes profitot kimenekíti privát bankszámlájára, és ebbe a nyereségképző szerencsejátékba nem fektetett be egy buznyákot sem.
Érzékeled a különbséget?
@Rodeo36 11:
Rodi!
Birca itt a kormánypropagandát terjeszti.
Meg kell jelenni más véleménynek is, amely cáfolja a hazugságokat, a megtévesztéseket.
@Mariann19:

Tegyük hozzá a letelepedési kötvény hasznát is, asse magyar bankban pihen.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ne is mond ezt a letelepedési kötvényt, mert annyira allergiás vagyok rá.
Ezt a kötvényforgalmazási ügyletet arra találták ki, és szabályozták le, hogy a kiszemelt potentátok milliárdokhoz jussanak.
Miért kellettek ehhez közvetítők?
444.hu/2016/11/07/a-nepszabadsag-legendas-szekhazaban-epulhet-ujra-a-fidesz-mediabirodalma

Na elvtársak, lehet mosni a lápimagyar agyakat, mint régen a pártállamban. Most meg a fideSSes pártállamban mossák az agyakat. Semmi különbséget nem látok.
Most már sosem tudjuk meg, merre helikopterezik a zacskóstóni, meg mibűűű.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Mariann19:

"Hatalmas pénzekkel segíti Magyarország életben maradását a nyugati gazdaság."

Téves.

"Mit gondolsz, miért fektet be bármely szereplő egy ügyletbe? Azért, hogy nyereségre tegyen szert."

Így igaz, de ez miben segít azokon, akikról lehúzzák a nyereséget?

"Örüljünk, hogy beruháznak nálunk, mert így lesznek munkahelyek."

Azaz a kongóiaknak örölniük kellett volna, hogy gyarmatosították őket a belgák?

"Ráadásul a profitjuk egy részét itt, hazánkban további bővítésekre használják fel."

Mininális részt.

"Ellentétben pl. a pöffeteg gomba Andy Vajnával, aki a teljes profitot kimenekíti privát bankszámlájára, és ebbe a nyereségképző szerencsejátékba nem fektetett be egy buznyákot sem."

Vajna nulla szinten van a nagy tőkésekhez képest.

"Érzékeled a különbséget?"

Igen.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Kedves Birca!
Az a baj, hogy nem veszed figyelembe a külföldi befektetések eredőjét, pedig roppant egyszerű.
A rendszerváltás óta az ország nem volt olyan helyzetben, hogy saját erőből fejlessze az országot.
Olyan elhasználódott, lerohadt műszaki állapotú volt az ország, hogy még a meglévő létesítményeit sem tudta volna működtetni. Lásd.Áramszolgáltatás.
Nézd meg Kínát. Az USA és nyugat vitte be a tőkéjét és a korszerű technikákat hozzájuk, és gazdasági nagyhatalom lett az országból. Emellett Kína kitalálta magának a szociális piacgazdaságot, a mai napig ezt a formát művelik.
Szakadjatok már el a nyugatot elmarasztaló, propagandisztikus dumától, hiszen belőlük élünk!
Nézd meg a hazai elmaradott térségeket, ahová nem jött külföldi befektető. Olyan elnyomorodási folyamat tapasztalható, hogy lassan a dél-amerikai bádogvárosok szele csapja meg az arra látogatót.
Ez jobb lenne?
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

"Téves."
1. Ez csak egy kijelentés, de nem érv.

"Így igaz, de ez miben segít azokon, akikról lehúzzák a nyereséget?"

2. Rajtad mit segít, hogy ha Mészáros húzza le rólad a nyereséget? Kádárék mindenkiről lehúzták, oszt asse volt jó.

"Azaz a kongóiaknak örölniük kellett volna, hogy gyarmatosították őket a belgák?"

3. Igen, mert ha nem gyarmatosítanak, akkor Kongó sokal később került volna a fejlettség magasabb fokára. Lásd Magyarországot a kádári rendszer megbukásakor. Pedig ez nem is a gyarmatosítás megszűnése volt.

"Mininális részt."

4. Azt csak a hüje nem láttya, hogy a modern autógyárakba nem kell további beruházás,fejlesztés, azért modern, ennek ellenére még is fejlesztenek. Ajánlom figyelmedbe viszont az államosított szolgáltatásokat, amelyek a rezsicsökkentés következtében tönkre is mentek. A magyar földbirtokosok meg olyan fejlesztéseket csinálnak, ami munkahelyet kevésbé eredményez.

"Vajna nulla szinten van a nagy tőkésekhez képest."

5. Melik tőkésekről beszélsz? A magyarok közt igen csak megfuttatott, miután az usa-ból hazapakolt, és akkora kedvezményeket kapott, amit egy nyugati multi sem.

"Igen."

5. B+, mi a különbség Andy és aközött a nem magyar állampolgár oligarcsa között, aki az itt elért nyereségét külföldre viszi, ott vásárol villát, kanalat, kishajót??? Észnél vagy te?
@Mariann19:

Vedd észre az eltérést a kínai és a kelet-európai modell között!

Kína nem adta ki a kezéből a gazdaság irányítását, Kelet-Európa igen.

Kínában az állam diktál a külföldieknek, míg Kelet-Európában a külföldiek az államnak.

Már érted most, hogyan lett a külföldi befektetésből Kína nagyhatalom, míg a kelet-európai államok pedig félgyarmatok?
@látjátok feleim szümtükkel:

"Rajtad mit segít, hogy ha Mészáros húzza le rólad a nyereséget? Kádárék mindenkiről lehúzták, oszt asse volt jó."

A belföldi tőkés a kisebb rossz minden esetben.

"Igen, mert ha nem gyarmatosítanak, akkor Kongó sokal később került volna a fejlettség magasabb fokára."

Liberális baromság. Az a liberális tétel, hogy mindenki jól jár, ha mindenki önzően a saját érdekeit nézi nem felel meg a valóságnak, ugyanis ez csaki egyenlő erejű felek esetében igaz. Ha valaki alávetett, annak sose lesz jobb azzal, hogy az erősebb önző.

"Melik tőkésekről beszélsz? A magyarok közt igen csak megfuttatott, miután az usa-ból hazapakolt, és akkora kedvezményeket kapott, amit egy nyugati multi sem.

Ahogy ez nyugaton is van.

"mi a különbség Andy és aközött a nem magyar állampolgár oligarcsa között, aki az itt elért nyereségét külföldre viszi, ott vásárol villát, kanalat, kishajót???"

Az, hogy Vajna kishal. Nem ő uraéja a magyar gazdaságot.
Matolcsy Orbán aranytojást tojó tyúkja.
Rendbe vágta az államadósságot, a rabló bankokat, brókereket, a nyugati swap kalózokat, az árfolyam befolyásolókat.
Fájjon is jó nagyon!
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: "Kínában az állam diktál a külföldieknek, míg Kelet-Európában a külföldiek az államnak."

Azért ez durva összevetés, mert Kina egy állam, míg Európa nem az. Itt unió van, amiben egy karmester a te főnököd is, ő is rángatja a függönyt. Nem kell félrebeszélni, mert a tényeket csak a vak, meg te nem látod. Az unió nem külföld, és ebbe úgy kerültük bele, hogy a nép megszavazta, nem úgy, mint a kvótát. Hehe.

Ja, hogy az unióban kicsi vagyunk, és nem Orbán a prímás? Hát ilyen bezony előfordul a világban.

Én a helyedben ezzel a véleménnyel egyébként nagyon csendben lennék, mert még megárt a keleti nyitásnak.
@látjátok feleim szümtükkel:

Európa nem állam. Az EU magállami kizsákmányolják a perifériát, az ott megtermelt profitot kiviszik.
444.hu/2016/11/07/az-egesz-eu-ban-a-magyarok-a-legelegedettebbek-a-legikozlekedessel

Igen, mióta megtudtuk, hogy minden magyar vehet magának helikoptert (nem csak a zacskóstóni), mert telik rá. Azóta meg pláne.
Csodálkozom is, hogy mészarosaszád lőrincz még nem alapított légitársaságot.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Csupán a pontosság kedvéért.
Kína nem diktál a külföldieknek. Ne tévesszen meg az, hogy Kína az USA-t hitelezi, az még nem jelenti Kína döntési fölényét, az csupán az üzleti élet velejárója.
Miért lennénk félgyarmatok a nyugatiak kezében.
A két eu támogatási ciklus alatt kapunk, kaptunk cca 15 ezer milliárd támogatást. Egy év költségvetése 16 ezer milliárd, tehát annyi pénzt kaptunk, hogy a 10 millió ember megélne belőle 1 teljes évig.
Hát, jól kib....tak velünk ezzel a "gyarmatosítással, ugye?
Na, de hogy a külföldi befektetések szükségességét alátámasszam, egy plasztikus példával élek, hogy még te is felfogd, hogy miről van szó.A Szent István Kórház II. Belgyógyászati Osztályán október 15-től nincs fűtés. Az elektromos hálózat felújítása 1956-ban volt utoljára, azóta lerohadt. Fentiekben utaltam az áram- piac privatizálás indokára, mely meg is történt, ellenkező esetben úgy jártunk volna, mint a betegek.
Az a baj jelen példámnál, hogy ennek a kormánynak nincs annyi esze, hogy a betegek érdekében a legegyszerűbb megoldást rendelje el.
Szállítsák el a betegeket a felcsúti stadion pályájára, ott minden fűszál fűtött, csak egy műanyag kupolát kéne kifeszíteni föléjük, hogy ne essen rájuk az eső.
@Oxica:

- Egy vállalkozásnak nem célja, h a profitot "kivigye".
- Egy multi hová "viszi ki"? Hamá multi.
- A pénz pénzbe kerül. (beruházás)
- Egy részvénytársaság kizárólag (!) a részvényeseinek tartozik elszámolással
- Adók, ÁFA főleg, munkahelyek, infrastruktúra, új technológiák behozatala.
@Mariann19:

Kivisznek 100 billiót, aztán visszadnak 16-ot belőle.

Nincs pénz. Az ország által megtermelt profit kimegy.

Ezért van hideg a kórházban is.
@Myrath: Rossz helyre ment bocsi !!
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

- Egy vállalkozásnak nem célja, h a profitot "kivigye".
- Egy multi hová "viszi ki"? Hamá multi.
- A pénz pénzbe kerül. (beruházás)
- Egy részvénytársaság kizárólag (!) a részvényeseinek tartozik elszámolással
- Adók, ÁFA főleg, munkahelyek, infrastruktúra, új technológiák behozatala.
@Myrath:

"Egy vállalkozásnak nem célja, h a profitot "kivigye"."

Így igaz. De ez miért jó annak, akitől kiviszik?

"Egy multi hová "viszi ki"? Hamá multi."

Ofsór számlákra vagy a nyugati magállamokba.

"Egy részvénytársaság kizárólag (!) a részvényeseinek tartozik elszámolással"

Na és?

"Adók, ÁFA főleg, munkahelyek, infrastruktúra, új technológiák behozatala."

Ami jó, de messze nem kompenzálja a kisíbolt pénzt.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Az nem kisíbolt hanem megkeresett. Írd már le, h mely gazdasági modellt tartanád ideálisnak Mo-on, mert kontrázni könnyű. Talán megértenénk itt mindannyian mi a faszt szeretnél.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
"Kivisznek 100 billiót, aztán 16-ot visszaadnak belőle."
Szerencsére van türelmem hozzád, mert éktelen nagy marhaságokat közölsz, de éppen ráérek cáfolgatni, mert várok valakit.
Addig is profitügyben teszek egy összehasonlítást.
Szoktam nézegetni az eu-s támogatásból megvalósuló beruházások kormányközeli vállalkozások mérleg- adatait. A kormány által elfogadott árajánlataik és a megvalósulás utáni számlákba beállított profit 23-30%-os. Merthogy a kormány, mint megbízó, elfogadja a haveroknak ezt a nyereséget.
Addig a sima, piaci vállalkozások profitja pölö az építőiparban jellemzően 5%-. Megnéztem a kedvedért egy írószergyártó, külföldi befektető hazai számait.
5.295 mrd-os bevétel mellett az adózott nyeresége 129 millió volt, azaz 2.44%.
A haverok a sok-sok milliárd profitot külföldi számlákra menekítik úgy, hogy nem fektetnek be a kivitelezés technikáján kívül semmit.
Így ne sajnáld, ha némi nyereséget kivisznek az országból a külföldi befektetők, mert ők legalább munkahelyeket is teremtenek.
@Mariann19: szerintem hagyd. Ez még hülyének is ostoba.
@Mariann19:

Lónak a nimzóindiai védelmet? Hát, próbálkozhatsz vele, de nem fogja érteni....
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Felteszed a kérdést, hogy miért jó annak, akitől kiviszik a profitot?
Próbáld magad átállítani a kisszerű okfejtéseidből egy magasabb dimenziós gondolkozásra.
A profit egy-egy befektetés folyománya.
Az emberiség fennmaradásának feltétele a munka, mely a szükségleteit teremti meg. Ehhez termelés szükségeltetik, és annak megteremtése a befektetés. Annak az országnak, amelynek nincs tőkéje, Isten áldása, ha jönnek tőkeerős befektetők, amelyek beruházásaikkal lehetőséget adnak az emberi munkának, kvázi létrejön a foglalkoztatás egyre növekvőbb szintje.
Ez a növekvő szint annak a velejárója, hogy a profitot a vállalkozó tevékenységének bővítésére használja fel.
A külföldi passzíválhatná a tőkéjét műkincsbe, aranyba, improduktív vagyontárgyakba, de ez természetellenes magatartás a világ gazdasági életében.
Mi lenne akkor az emberiséggel? Bogyózna, halászna?
@elmeherceg: @DarthVader:
Mint látjátok, még tettem egy kisérletet kissé globálisabb megközelítésben.
Legalább tornáztattam egy kicsit az agytekervényeimet.
@Myrath:

A magyar nép verejtékével megtermelt, majd kisíbolt pénz. Így pontos.
@Mariann19:

A lényeg a szavak mögött: elviszik a pénzünket. Ez nem hoz fejlődést.
@Mariann19:

Rossz megközelítés.

A liberalizmus nem működik: ha kevesek kezébe kerül a profit, a társadalom veszít. S ez jól látható a poszt-kommunista Kelet-Európában: a szint nem közelített a nyugatihoz.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
"Ez nem hoz fejlődést."
Tudod mi nem hoz fejlődést?
A gondolkozás módotok, mert azzal visszakerülhetünk az ősközösségbe, aztán lépegethetünk Orbán álmainak rabszolgatartó társadalmába, majd a hűbéri rendbe. Igaz, ez utóbbiban már kezd tapasztalatunk lenni, de lerázzuk, mint a bolhás kutya, és változtatunk.
Dixi!
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
meg a fejedben a tök sötét

mint a világűrben az abszolút vákuum

brühüyyy
kkk

ha nem vetted volna észre szeretném felhívni a figyelmedet, hogy te itt ugyanarra dologra többféle hazugságot is kiteregecc, azaz a céljaidat nyílvánvalóvá teszi: csak azért vagy itt a blogon, hogy mindenkit hülyíccsél, szemmel láthatóan ez nem sikerül, erre a korábbi hazugságaidat is összekevered és mint moslékot tálalod mint a szerinted valóságos tényt

kár fárasztanod magad, nem sikerült, menny másik blogra hátha ott megeszik eszt a sok sült hülyeséget amit itt összehordassz, szegény Mariann meg fárad veled mert assziszi, pedig te a CÖF nél is seggebb vagy és olyan mint ahogy kedves társunk fentebb mondá még hülyének is ostoba vagy

brühüyyy
kkk

egyébként általános iskolai 4. osztályban már tanítanak annyi számtant, hogy ne merd aszt mondani hogy a multi által "kisíbolt" 2.24% -os profit az több, mint a mészarosaszádlala 30 %-ka...ugye nem mered mégeccer idebiggyeszteni?
@Rodeo36 11: "menny másik blogra"

Nyiugi, oda is megy. Minden blogot teleszemetel a standard hülyeségeivel. Imádja, ha válaszolnak neki, de semmilyen érvet nem vesz figyelembe.
444.hu/2016/11/07/haza-kellett-kuldeni-a-gyerekek-egy-reszet-egy-budapesti-gimnaziumbol-mert-nem-volt-futes

Tél tábornok már november 7. én áttörte a magyar hazafias népfront védőállásait.
Persze kupak lallertól már tudjuk, hogy ez is jelentéktelen ügy a zalkotmánymódosításhoz képest. Még szerencse, hogy a csuti aréna gyepszőnyegét tudják fűteni a TAO ból.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: Jajjmár. Most mondta bulgár szakértőnk, hogy azért nincs fűtés, mert a multik kiviszik a pénzet. Mit nem lehet ezen érteni???
Eközben a parlamentben. :)

Vona Gábor egy kérdéssorral nyitott:
Ki az, aki a paksi atomerőmű szerződését megkötötte az emberek megkérdezése nélkül, majd a hitleszerződés feltételeit titkosította? Önök.
Kik azok, akik Pharaon „professzor úrral” üzletelnek, jachtolnak, szomszédolnak? Önök.
Ki az aki megígérte hogy kivezetik a letelepítési kötvényt, ehelyett Irakban új irodát nyitottak? Önök.
„Értem, hogy két hete fáj a Fidesznek, hogy nem támogatunk félmegoldást, amit az alkotmánymódosítás jelent, de mi sem gazdag, sem szegény migránsokból nem kérünk”
„Egyik nap orosz ügynökök vagyunk, aztán szélsőségesek, cuki zsúrpubik, brüsszeli ügynökök, török terroristák, magyar terroristák” – Vona szerint a mocskolódás igazolja, hogy a Fidesz fél a Jobbiktól.
Vona miután lendületesen még a paksi orosz megállapodást is megtámadta, megjegyezte: a Fidesz megrémült pánikba esik a hatalma elvesztésétől. „Egy mítoszában megbukott vezető és a mögötte nyárfalevélként reszkető vezérkar” harap, rugdos.
Amit az országgal művelnek, azt nem lehet a médiával eltakarni.

index.hu/belfold/2016/11/07/parlament_plenaris_ules/
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: Nincs pénzünk értsd már meg! Azért nincs saját erős beruházás Mo-on mert nincs pénzünk. Azért nincs hazai innováció mert nincs pénzünk. A pénz amit hoznak az pénzbe kerül. Amit meg az EU ad a fent felsoroltakra az ellopjátok baszki!
@Myrath:

Ha nincs pénzed, de mindent odaadsz a szomszédodnak, sose lesz pénzed.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Amennyiben ismernéd a liberalizmus eszmerendszerét, ilyen idióta párhuzamot nem fogalmaznál meg.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
hát egyet nem is hanem mind amit firkálsz az hazugság
brühüyyy
kkk

az a balliba az mit jelent? van jobb liba is meg közép liba is?
@Rodeo36 11:

A balliba egy specifikus kelet-európai: magát baloldalinak hívja, de ultraliberális eszméket vall.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
"Jobban ismerem, mint a liberálisok 99%-a."
A Századvég netán ilyen felmérést végzett, vagy honnan jött elő neked ez a blődség.
Ajánlásom van.
Maradj inkább ennek a talánynak a megfejtésénél, remélem nem rokkansz bele:
1 alma + 1 alma = ? alma
Írd meg, hogy mennyi jött ki neked.
@Gábris szomszéd:
Nov7-nov7. Egyébként egy olyan felvonulásra emlékeznek, ami viszont a forradalom kitörésére emlékezett...
(nekem a síléccel vonuló hófehérkék tetszettek a legjobban)
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Van fogalmad a nagyságrendekről? Merthogy kínában csak városból van tucatnyi, amely több lakosságú, mint Magyarország.
A nagyobb kutya kefél!
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Azért van hideg a kórházban, mert a volt szoci államok közül mi költünk arányaiban a legkevesebbet az egészségügyre.
Csak a hülye plebsz a kórházban szembesül azzal, hogy TŐLE lopnak!
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
A gaz külföldi befekteti itt a tőkéjét, és profitot vár érte, pedig tehette volna takarékba is, kamatra.
Pfejj!
Ahelyett, hogy hagyná a magyar maffiának azt is ellopni!

De egyébként édes, ahogy nyomod az erősen balos, tőkeellenes szövegeket. Komcsi-e vagy?
@kekex:

Nem vagyok marxista, de liberális se.

A befektetés olyan, mint az alkohol: mérsékelten hasznos, nagy mértékben romba dönt.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: "A legtöbbet a nyugat lop tőlünk."

444.hu/2016/11/07/tiborcz-istvan-uj-ceget-vett-es-megint-allami-penzek-kozelebe-kerult

Igen, a g..ik után. Amúgy összeszámoltad már, hogy ezek a g..ik mennyit talicskáztak ki eddig Svájcba?

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Mariann19: Szia!

oppsz!

íuploads.disquscdn.com/images/70750d9c5448818d534417f7982e0ceda6fd3c0ad958803dc2bb71936ed2a746.jpg
...........
Látom és élvezem a különóráidat,bircaiskolában))

..........

Tegnap a fiúk leizzasztottak,de a fradi káprázatos kézilabda oktatófilmet húzott)
Kiszurkoltuk ismét!
Annyira babonás lettem..ha ketten nyomjuk,szorítjuk mindig százszázalék a hétvége)
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Na ja, a nemzeti jövedelem 80 %-a nagy mérték? Merthogy a gaz külföldi multik annyit termelnek. Anélkül még
Timbuktu is lehagyna minket, de még Albániának is csak a kondenzcsíkjára pislognánk.

Légy erős: a szövegeid nagy részét akár Thürmer is mondhatná! Elkönyveltelek komcsinak!
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Nézd, bár nem érdemled meg - de a naivabb olvasók kedvéért:
80 % tőke után a tőkejövedelem kivonása nem lopás - csak a komcsik szemében.
Az viszont valóban igaz, hogy az Unió egy bürokratikus szervezet, és a fejlettebb államok magasabb alapról indulva tudják tartani a 3 % alatti hiányt - a fejlődők felzárkóztatásához meg kellene a 4-5 %, de a fűnyíróelvet alkalmazva Pokrutész ágyba szorították a gyengébb államokat. Ezért nem lenne hülyeség a "kétsebességes Európa" azaz a magállamok és a felzárkózók eltérő kezelése.
De nálunk csak annyi történne, hogy többet lopnának, mert eddig sem a felzárkóztatással foglalkoztak.
@gazoló:
Szia!
A tegnapi örömmámorunk után még itt is tetszik a helyzet? Örülök.
A fiúk még hat gólos mínusz után is tudtak újítani.
Rohadt ideges voltam, azt hittem már veszett fejsze nyele, de aztán már úgy vigyorogtam, mint a paradicsom.
A lányok meg... Nagyok voltak.
Én is ilyen babonás vagyok, úgyhogy mindig egyeztessünk, hogy egyszerre nyomassuk a drukkot.
@Mariann19:

K.baszott nagy mellénnyel és pofával tudják mostanában tolni a pártpropagandát sikerszériáról,felminősítésről,nullinflációról,államadósságcsökkenésről,kuszaszemmegváltóról,a bódultak cumizzák is rendesen(

.............

"egyszerre nyomassuk a drukkot"

naná)
@kekex: Ez egy szimpla katonai hagyományőrző esemény volt, annak viszont egész jó. :)
@Mariann19:

magyarnarancs.hu/villamnarancs/a-budapesti-olimpiai-palyazat-vezetoje-olyat-szolt-ami-ketsegesse-teszi-az-egesz-felhajtast-101506

Ki tudja megállítani,ezt az agyrémet!
Irtóra fáj,hogy olyan tekintélyek,mint Kemény Dénes is telipofával nyomják a tévéreklámokban(
@gazoló: aki eszt a hülyeséget nyomja, vagy mellé áll, az vagy bűnöző, vagy agyhalott!

www.napiszar.hu/showPost/Budapest_olimpiat_rendezne_2024-ben
@gazoló:
Írtam már arról, hogy fütyülök a makro mutatókra, mert csak arra jók, hogy palástolják a valóságot.
Amikor azokat közreadják , mindig mellékelni kéne egy fotót, amelyen hosszú, tömött sorokban állnak az emberek karácsonykor egy tál babgulyásért.
Most olvastam kb. 10 perce, hogy egy nemzetközi felmérés szerint nálunk 23% körüli mértékben nem jutnak hozzá emberek a szükséges élelemhez.
@Aisha Alaenun:
Jájj! Mióta legyilkolták a Népszabadságot, a fizetett fityesz trollhadsereget átvezényelték pl. a Varánuszra.
Mész te a trolltartóba!
@gazoló:
Azon röhögök már régóta, hogy volt egy 1.000 fős minta az olimpia megrendezésének lakossági támogatásáról, mert ez is feltétel a pályázat benyújtásánál.
60 %-os volt a támogatók száma, tehát 600 fő egyetért a megrendezéssel.
Ezt a felmérést, mint a véres rongyot lobogtatják az olimpia megrendezésének szerelmesei, már akik már most is ebből élnek.
Kemény Déneske is beállt a sorba.
@Mariann19: Ne csüggedj. :)

Kilenc nagykövete lett a 2024-es budapesti olimpiai és paralimpiai pályázatnak, a posztra felkérteket hétfőn mutatták be. A nagykövetek a továbbiakban részt vesznek a pályázat, valamint a magyarországi olimpia- és paralimpiarendezés gondolatának hazai és nemzetközi népszerűsítésében, és a nyilvános szerepléseiken is megosztják a budapesti játékokkal kapcsolatos gondolataikat a közönséggel.

www.origo.hu/sport/20161107-bemutattak-a-budapest-2024-palyazat-nagykoveteit.html
@Mariann19: "Miért kellettek ehhez közvetítők?"

Ezt ugye költői kérdésnek szántad?
@Mariann19:

Taga reprezentatív 'napiszarán 84 százalékos az elutasítottság))

Másfarkával csalánverés(

Már többször kifejtettem,hogy rendben,ha a támogató urak és hölgyek saját vagyonukkal vállalnak garanciát a minimum nullszaldóért!
Hiányzik most 'szocháló-E.Ü.- nyugdíjmegzakkanás,'pakskettő és 'randomállampapírbiznisz+állampolgárságoffshore után egy plusz fizetnivaló ennek a szerencsétlen népnek?
@Gábris szomszéd:

Az ATV is tolja ezerrel a reklámokat!
Köpni kell,'sanyibácsi tévéjétől is!
@látjátok feleim szümtükkel:
"Ezt ugye költői kérdésnek szántad?"
Neked mondjam, aki vágja a szakmát?
Persze, elkapott a poézis ennek a disznóságnak az ellensúlyozására.
Azért lassan nertársak is csak-csak találkoznak a magyar egészségüggyel testközelből. Persze a teteje a jóval, az alja meg azzal, amivel a többség. Infarktus a házuk táján is előferdül. Meg más csúnya betegség is. Hehehe.
@gazoló:
Alapvetően két dolog a taszító ebben az olimpiarendezés kérdésében.
Nálunk jobb állapotban lévő államok visszaléptek a rendezéstől, mert tudják, hogy veszteséges a buli.
A másik, hogy ismeretes, hogy a létesítmények kihasználatlanul maradnak az olimpia után, és további költségeket jelentenek vagy a fenntartásuk, vagy az eltakarításuk. Nincs olyan gazdag ország, amelyik ezt megengedheti magának.
@Gábris szomszéd:
"Ne csüggedj!"
Láttam a képviseletüket, és azon gondolkoztam, hogy ez az olimpiai reklámozás vajon mennyibe került nekünk.
Baromi jó jövedelmek az édes semmit tevésért.
Ezek az életművészek akarnak minket meggyőzni az olimpia szükségességéről?
@Mariann19:

Persze nagyszerű érzés az olimpiai dobogó legfelső fokán,ahogy Deni említi,de ilyen áron nem kell!
Zárójelben megjegyezném,hogy a NOB is elgondolkodhatna sorozatos kudarcok után,valamilyen új konstrukción,ami kevésbé terheli a rendező országokat!

.......

pld.

www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-bl-tovabbi-harom-evig-budapesten-a-final-four-hivatalos-2528039
@taga20:

'kábé hasonló,de azok mégiscsak a japcsik,rádásul ők is vágnának orrba,szájba!
Itt már a kezdőrúgásnál lenyúlnák a'zalkotmányos költségeket és egekbe emelkednének a költségek,lásd ..úszóvébé(
Tárnák szét a karjukat,hogy időközben 'nemannyiazannyi és különben is,ti is akartátok,meg különben is 'bekaphassátok mert a körlinghöz való seprűk beszerzése a többszörösét kóstálja amire nem voltunk felkészülve((
@taga20:

))
'jóvanna a hegyikajak mentőmellény is felmegy addig,meg a télit is bevállaljuk,nem véletlen a csillaghegyi strand átépítése sípályává))
@taga20:
ideiglenes épület az sátor, elvégre az atléta klimatizált, tűrnie kell a nyarat azért nyári olym pikon...vagy sátor se csak sok hordozható budi és derótkerítés semmi rongyrázás és sok lángossütő, és lehessen szucsit enni bárhol...
ha a versenyző nagyon válogat akkor maraggyon otthon...az a hülyeség, hogy egyetlen városnak kell állnia a kölcségeket amire 140 ország(!!!!!!!!!) nem város küldi a zatlétáit az egy baromság, ahol víz van ott lehet evezni, meg tapicskolni...és semmi feszített víztükör hullámzó tóban úszni az az igazi a pontyok és a cápák között...megoldanám én, ha már verseny akkó' versenyezzenek ne legyenek finnyásak, ez babazsúr hanem verseny ki ér be előszpőr vagy esik le a trampolinról biciglizni meg erdőben és országúton ott üldözhetik is egymást terepjáró bringákkal, vagy a bicigligyártó fizesse a köcsögalakú pályákatb a sok köcsögnek akik ott idétlenkednek

és a kaja meg a dopping ha nem annyira drogos hogy nem tud felmenni az indító emelvényre akkor hadd csinálja

brühüyyy
kkk
@gazoló: te aljas, eszt én akartam neked, erre megelőztél!:)

látom, te is renceres látogató vagy a 444-en:)
@gazoló:
egy frászt, a zúszók ússzanak, mint a lazac vízesésnek felfelé, és a tetejére oda is ültetnék egy két kedves grizzli macit, hogy siessenek a versenyzők

az lenne a dopping

brühüyyy
kkk
@taga20:
a legjobb a salakpályás kőrling, ott valóban söpörhetnének és lökdöshetnék a gránitot, meg csiholhatnák a salakot simára

brühüyyy
kkk
@taga20:
a tömjén az még a birca nál is agymentesebb, kár rá a szót vesztegetni sajtó és hírzárlatot köréje meg drótkerítést mert fertőz is

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:

Kegyetlen radikális egy hajcsár lennél Rodi,de van igazad abban,hogy ki van nyalva,túl van ragozva már az egész!(
Csodálkozol?Hajszál híján a volt 'magyari-álomfő kapta meg a NOB.vezető posztját!?
Mekkora korrupt balfaszok ülhetnek ott is!?
.............

RIP

www.youtube.com/watch?v=xoErMxHLNZo

www.youtube.com/watch?v=3POHh7WHZdM
@gazoló:
úszó eb a margitsziget körűlúszása 1szer 2 ccer 3 szor és máris vannak bajnokok úszni esőben is lehet... a távúszás a csepelsziget körűlúszása a győztes kap egy köcsög aludttejet

brühüyyy

kkk
az a doppingja is egyúttal
@Rodeo36 11: vigyázz, me még felkérnek szakértőnek a geciék, me nagyon vágod eszt az olimpijabiznict::))
@gazoló:
kérdezd meg a tagát, hogy mi kell neki ahhoz, hogy eszter gál jon? semmi feszített parkett meg márványfalak és lézerfények és páratartalom meg diéta és ha térdigérő passzátszél fúj akkor is kell esztergalnia vagy akkor kap extra árkiegészítést?

a kurva annyukat a sok finnyás sportolócskának semmit sem termelnek csak kavarják a szarrt meg nagy a pofájuk

brühüyyy
kkk

aki nem tud kapálni és kukoricát egyelni az ne úszhasson
@Rodeo36 11: D

Futás a veresegyházi medveparkban a kiéheztetett medvék elől,súlyemelés pedig cinkotán ,juli néni kocsmájában,kőbányaival)
@taga20:
háááááárt én rögtön a zagyával kezdeném agyba főbe... utána aki megmarad az futhasson strandpapucsban vagy mezténláb elvégre az olympia idején nem volt feszített parkett amin lebhetett futni hanem zúzott kő meg fű, és a marathon t meg fegyverben és páncélozott NIKE ban

brühüyyy
kkk
@gazoló:
az ügyeletes zsenik, a Schiffandris kimaradt? fidexkft és Kádéjempé kocsiselvtárs jó elvtárs a Deske meg valami miatt nem ért haza?

brühüyyy

kkk

tökugyanaz, mint:
omega, illés, zorrángyünkiahang és esványakerál kurvára szerettem őket eredetileg is azután egyre inkább
@gazoló:
és félkézzel könyökölve

megoldanánk mijeszt, mingyárt többen dolgoznának és a legpontosabb esztergályos kapná az aranyat, aki fényesre is az kossuth díjjal vegyes úszásban és lenne palacsintaevési körverseny is meg túrórudi zaba és gyesznóperkelt nokkedlival mint fő olympina attrakció aki elsőnek esik az asztal alá a kannástól az nyerné a boroskancsót

brühüyyy
kkk
@Oxica:

Itt két rossz között kell választani: a hazai és az idegen tőke között. Mindkettő bűzlik, mindkettő lop-rabol, mindkettő aljas, de a hazainak mégiscsak van több pozitív hozadéka. Ennyi az egész.
@kekex:

Liberális szempontból mindenki komcsi és/vagy náci, aki nem liberális.
Matolcsy szerint "nem szabad" válaszolnia a Patai lakására vonatkozó kérdésekre

hvg.hu/gazdasag/20161108_Matolcsy_Patai_lakasa_vilaggazdasag_interju#utm
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
zizike, mi a bajod a liberalizmussal? nem szereted a szabaccságot? részletezd zizike olyan kíváncsivá tetté'

brühüyyy
kkk

és mi is a náci (az Ignác beceneve ugyanúgy mint spanyolban a Nacho az meg az Ignació nak)

és a jobbszélső az miért kifogásolható? te hol vagy található a paalettán?
"Az átmenetileg használt ideiglenes lakcím nem számít közérdekű adatnak, a magánéleti változás pedig semmilyen módon nem befolyásolja a jegybank szakmai tevékenységét. Részemről ezt a kérdést lezártnak tekintem."

Nincs is ezzel gond, ha az ember nem az MNB elnöke, az ideiglenes lakcím tulajdonosa meg nem az MNB elnökének ellenőrzési-felügyeleti munkkörébe tatozik, továbbbá a magánéleti változás nem az MNB elnök munkatársával/beosztottjával függ össze.

A többi stimmel, tényleg lezártnak tekinthető. Feltéve, ha az előző három kérdéskörre tekintettel lemond közmegbiztásáról. Mármint az MNB elnök.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: "...a hazainak mégiscsak van több pozitív hozadéka."

Elárulnád mi ez a pozitív hozadék?
@gazoló:

Azért ott volt az a hajszálnyi hiány.:D
@Rodeo36 11:

Gyakori demagóg, ballib érv, hogy aki antiliberális, az a szabadság ellensége és a diktatúra híve.Semmi sem hamisabb ennél.

Aki antiszocialista, az nem társadalomellenes, csupán ellenzi a szocializmus eszméjét.

Aki antikonzervatív, az nem hagyományellenes, csupán ellenzi a konzervatívizmus eszméjét.

Aki antikommunista, az nem közösségellenes, csupán ellenzi a kommunizmus eszméjét.

Ugyanígy: aki antiliberális, az nem szabadságellenes, csupán ellenzi a liberalizmus eszméjét. Ennyi, s nem több.
@Rodeo36 11:

A szélsőjobb gazdasági vagy politikai értelemben?

A szélsőjobb gazdasági értelemben az ultraliberalizmus.
A szélsőjobb politikai értelemben pedig a nacionalizmus fokozott változata.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
tautológia
birca módra
brühüyyy
kkk

szóval ha a szabaccság ot elutasítod akkor te nem anti liberális vagy hanem hülye
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
tehát birca szerint: ha a balkarodat felcseréled a jobbkaroddal (kis eccerű műtét) akkor minden rendbe jön?

te szt majd a récsöl dékánsága idején taníthatod a corvínuson annak márt úgyis mindegy mióta rétváribencebuzi betette a nemlétezőt
íme, ídézlek:
"A szélsőjobb gazdasági vagy politikai értelemben?

A szélsőjobb gazdasági értelemben az ultraliberalizmus.
A szélsőjobb politikai értelemben pedig a nacionalizmus fokozott változata."

ez már récsöli magasság, már meg is lehet főzni két disszertációval fűszerezve

brühüyyy
kkk
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
a liberaLIZMUS A SZABACCSÁG MAGA...akkor most mit utasítassz el? mert az egyik a másiknak pontos fordítása egyik nyelvről a másikra

ez dupla récsöl, ő majd ad neked ezért 2 db egészen nagy doktorit meg egy kisebbet, hogy ne húzza le a nyakadat

brühüyyy
kkk
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Te nagyon balga vagy.
Kérdezd már meg a Csányit, Vajnát meg a többit, hogy mennyi pénzük van külföldön. A Mészáros is csak néhány éve milliárdos, oszt ő is a horvátoknál fialtatja az aprót. Nem is tudom miért nem a hazai piacon költi. Ja, mert itten szem előtt van? Afenébe is.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Csak egyet mondj! Egy pozitív hozadékát, hogy a "nemzeti" tőke miért jó, ha rabol, és kizárja a versenyt?
Nekem ugyan bármelyik zsebtolvaj köthet nemzetiszínű szalagot a csuklójára - ha elkapom, akkor is letöröm!
@Rodeo36 11:

"a liberaLIZMUS A SZABACCSÁG MAGA"

Téves, ennek nézz jobban utána...
@látjátok feleim szümtükkel:

Nyilván van, de jobb, mint a semmi. Az idegen tőkésnek nulla pénze van belföldön, nem?
@kekex:

Már válaszoltam: mert a pénze bent van, bent él, belföldön költ.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Bizony, középről nézve mindenki a szélen van!
A liberalizmus elutasításával pedig igazolod, hogy tipische ungarn vagy és Kertész Ákosnak igaza volt!
Csak a genetikusan alattvaló iszonyodik a szabadelvűségtől.
@kekex:

Na látod, még ebben is jobb a nemzeti tőke: könnyebb letörni a szarvát.
@kekex:

Nem iszonyodom a szabadelvűségtől, csupán elutasítom. A szabadelvű (azaz liberális) társadalom zsákutca.
@látjátok feleim szümtükkel: "Az átmenetileg használt ideiglenes lakcím nem számít közérdekű adatnak..." -- senki sem kérdezte a lakcímet, csak azt, hogy annak a lakásában lakik-e, akinek?

Amúgy meg matolcsyt kellene már lezártnak tekinteni.
@kekex:

Aki mást gondol, mint Ákoska, az genetikailag alattvaló?
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Atyaég. A nemzeti tőke bent költ? Mire? Te tényleg komolyan gondolod ezeket a hülyeségeket? És a horvátországi fidesz-kikötőben álló yachtok? A nyaralók? A mindenféle szigeteki pénzecskék?
NEM a saját tőkéjükből "szereznek" hanem állambácsi csecsén lógva. A szabadpiacon éhen döglenének. És amikor utoljára megnéztem pl a Louis Vuitton nem magyar márka volt!
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
miért is?
itt a lehetőség, hogy kifejtsd, récsöl majd ad érte még egy igen nagy doktorit az összes csüngőkkel

brühüyyy
kkk

tehát, dr tautológus birca maxi aki táncol és összevissza beszél hülyeségeket
Ne fáradj, minden szavad alátámasztja, hogy a szabadságtól iszonyodó alattvalónak való vagy!
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
nem kell utánanéznem semminek
nyisd ki a megfelelő szótárat, dr tautológus

brühüyyy
kkk

ide körmicélnéd mit is jelent az a szó, hogy liberal (alapesete igei alakban liberare, kicsit súgtam tautológuska)
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

bucika (bocs, dr tautológus) eszt nyisd ki:
latin.cactus2000.de/showverb.en.php?verb=liberare

brühüyyy
kkk
onnan két sor:
In English: to free, to liberate, to release
In German: frei machen, frei lassen, befreien

ezek után jössz te kiscuncimókusom a doktoriddal, szóval? hogyan is vannya magáta?
@Rodeo36 11:

Erre már válaszoltam.

Azaz aki nem konzervatív, az utálja a konzerveket?
@Rodeo36 11:

Ne a szó eredetét nézd, hanem a liberális eszme jelentését.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
mik is az alapjai? mármint az, amivel nem értessz egyet (sem kettőt)

ide írd le számozott sorokban

brühüyyy
kkk

ugye tudod miről beszélsz? (még?)
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
lib·er·al
ˈlib(ə)rəl/Submit
adjective
1.
open to new behavior or opinions and willing to discard traditional values.
"they have more liberal views toward marriage and divorce than some people"
2.
(of education) concerned mainly with broadening a person's general knowledge and experience, rather than with technical or professional training.
synonyms: wide-ranging, broad-based, general
"a liberal education"
noun
1.
a person of liberal views.

namost melyikkel???

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:

Hosszú lenne részletesen, de íme a legfontosabb:
- a társadalom esetleg valami,
- a közösség csakis döntés kérdése,
- a racionális egyéni önzés az egész társadalmat gazdagítja,
- az embereknek mindenben egyenlőnek kell lenniük, az anyagiakat leszámítva,
- a gazdaságnak kell irányítani az államot, s nem fordítva.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
szóval ha egy latin eredetű szó: "liberare" jelentése az amit mellékeltem, akkor milyen lehet a róla elnevezett eszme vagy filozófia és és miért nem értesz egyet bármelyik részével

kis tautológus

brühüyyy
kkk

kis úttörő ke (=pioneer)
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
eszt a fidexkft házi szótárából ídézed?

mert amit én ídéztem az nem ez vagy nem értessz idegen nyelveket be vagy falazva levédiabasznádra ott is alcsútbasznádra és onnan kukorékolsz amit leírtál annak semmi köze sincs a liberalizmushoz, capisci?

brühüyyy
kkk
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
aszt pontosan megmagyaráznád, hogy: "a társadalom esetleg valami"

az mit jelent?

brühüyyy
kkk
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: "az embereknek mindenben egyenlőnek kell lenniük, az anyagiakat leszámítva,"

te kis nerbomlasztó!

Hiszen ha ez így lenne, akkor a ner haverok a közbe(nem)szerzéseken mit nyernének? No ugyi, hogy "a racionális egyéni önzés az egész társadalmat >NEM< gazdagítja,"?
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
ez olyan borzalmas és szemen szedett szemét, hogy vitára alkalmatlan... van másik?

brühüyyy
kkk
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Hüje! az idegen tőkésnek a beruházása van itt, ami nem kis pénz. Vagy gondolod, hogy neki ingyen adnak technológiát? Azt amiben a magyar munkás megkeresheti a bérét?
@látjátok feleim szümtükkel:
assziszed, hogy megragadtad dr tautológus elvtársat? kisiklik mint a takony bármi elől...és lemosni is nehéz

állandó önellentmondásban van és tautológus a drága cuncimókus

brühüyyy
kkk
ja és butának is ostoba
Mellesleg az idegen tőkés a magyar államnak ( meg a haveroknak ) mijafaszt adott a letelepedési kötvényért? He?
Asse kizárt, hogy ez a birca eredetileg farkas, csak báránybőrbe bújva úgy tesz, mintha nertárs lenne. Ezzel a sok birkasággal inkább árt, mint használ a szent nernek.
Ahogy a jobbik ígérte NEM SZAVAZTÁK meg az alkotmánymódosítást, így az most elbukott.

hvg.hu/itthon/20161108_alaptorveny_modositas_szavazas
444.hu/2016/11/08/megbukott-orban-alkotmanymodositasa

"Az a hazaáruló, aki pénzért terroristákat is beenged"

Én még hozzátenném, hogy aki a magyar nép (beleértve a 3 millás lápimagyar újegységet is) véréből és verejtékéből befizetett adókból fizetteti vissza a kötvények árát, az a legnagyobb hazaáruló g..i.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: Igazán vihetnél te is egy molinót a parlamentbe. :)
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
és ez mit jelent?

brühüyyy
kkk
"esetleges"

mégpedig a társadalom

ez egyre jobb, már be is vagy csavarodva?
@Oxica:

A 3 millió lápimagyar imád fizetni. Igaz, nem szereti, ha kamatként a banknak megy jobb, ha az állam nyúlja le tőle, attól kielégül.
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Szólhatnál Orbánnak, hogy ne kössön már annyi gyarmatosító szerződés a német cégekkel.
@Rodeo36 11: A "művész úr". :))

Eltőzsdézte zenésztársai pénzét egy pécsi karmester

alfahir.hu/eltozsdezte_zenesztarsai_penzet_egy_pecsi_karmester

ON
@Rodeo36 11:

Nem természetes képződmény, azaz csak egyén van, s minden közösségi identitás szabad választás kérdése.
@látjátok feleim szümtükkel:
Á, annyira eltúlzott szövegeket nyomat, hogy ha kormányváltás lesz, majd elmondhassa, hogy "belülről bomlasztotta a rendszert", mert komolyan senki sem vehette az "alkotásait"

De azon azért elméláztam, hogy anno dacu a rabszolgatartás korában ha lett volna blogolás, milyen szövegeket írt volna a rabszolgatartás mellett?!
@taga20:
Ahogy a nóta mondja:
"azt írtam neki, hogy várjon legalább,
míg a Lánchíd oroszlánja elbőgi magát
(magamban)
Várhatsz rózsám, elvárhatsz, míg csak bele nem fáradsz!"
Győztünk megint?

"Hihetetlenül pocsék ipari adat érkezett (2.)
2016. november 8.

Az előző hónaphoz viszonyítva a szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazított ipari kibocsátás szeptemberben 3,0%-kal csökkent. A vérszegény teljesítményre jellemző, hogy a termelés az év első kilenc hónapjában mindössze 1,5%-kal haladja meg az egy évvel korábbit.

Az ipari termelés rendkívül gyenge eredménye mögött valószínűleg a járműgyártás akadozó konjunktúrája áll, legalábbis az elmúlt hónapokban is ez volt a fő oka a várakozásoktól elmaradó teljesítménynek. A szeptemberi visszaesés pontos okait majd csak a jövő heti részletes adatokból ismerhetjük meg.

Az autóipar számai több okból is visszafogottak. Egyrészt az idén már nincsenek olyan nagy kapacitásbővítések az ágazatban mint korábban. (Emiatt a Portfolio már év elején is a 2014-2015-ös növekedéstől érdemben elmaradó ipari dinamikára számított, de a valóság még ezt is alulmúlta.) Az elmúlt évek tapasztalatai rávilágítottak, hogy az autógyárak nagy súlya miatt az itteni termelésingadozások a teljes ipari volument látványosan rángatják. Igaz, az alacsony hozzáadott érték miatt ez a hatás a GDP-ben már visszafogottabb. Amikor a három nagy autógyárból az egyik a modellváltás miatt időszakosan leáll, vagy alacsonyabb fordulatszámon termel, látványosan visszaesik a teljesítmény. Ilyet láthattunk tavaly a Suzukinál, az idén viszont inkább az Audit sejthetjük a gyenge számok mögött.

A harmadik negyedév igen visszafogott eredményt hozott a szektor számára, és ez a GDP-növekedési adatban is meg fog látszani. Számításaink szerint a negyedéves GDP-növekedéshez akár (-0,3)-(-0,5) százalékponttal is "hozzájárulhat" az ipar, az éves GDP-indexhez pedig nagyjából nulla lehet majd kontribúciója. Ugyan szerencsére vannak más növekedési motorok is, de a szeptemberi ipari számok így is lefelé húzhatják az előrejelzéseket.

Az ipari termelés volumene 2014-ben és 2015-ben egyaránt 7,5%-kal bővült, az idén viszont szerény, 1% körüli dinamikával számolunk."

Persze a multikat útáló, multinál, külföldön dolgozó bir(c)káknak ez kicsit magas lesz...
@Gábris szomszéd:
Most minden gazdag migránst fenntartással kezel a Jobbik, vagy csak a terroristákat? Ez a molinó nem elég egyértelmű!
@kekex: Talán a kockázatot, amit a fideszmaffia ezen biznisze is hordoz magában, főleg az alábbiak fényében.:(

Bár a kormány a Rogán-féle letelepedési kötvények megszüntetését lebegteti, a távoli világrészeken, azaz a kötvények piacain továbbra is felfutóban van a biznisz. Irak északi részén, Erbilben a napokban nyílt újabb, magyar kötvényeket áruló fiók.

index.hu/kulfold/2016/11/05/letelepedesikotveny-biznisz_vagy_minket_vagy_az_ugynokeit_szivatja_a_kormany/
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
ez még egy állaccság... a társadalom (bármilyen) felfogható természetes képződménynek, mert mindegy milyen formában de létrejön (azaz a zemberek létrehozzák, tehát van) azaz az egyed nélkűl nem is létezhet, és az egyed bármilyen társadalmi formátumban szabadon dönt saját magáról de a szabaccság foka különböző

namost még elárulnád miről is beszélsz?

brühüyyy
kkk

mai döntés a társadalom szabadon úgy döntött, hogy lófasz a zorbángeci seggébe is, és nem lesz tákolmány módosítás

namost ha a zorbángeci a társadalom érdekében akarta volna módosíttatni a tákolmányt akkor is előfordúlhatott volna, hogy nem megy át, de az előzmények alapján a kicsengése ma az, hogy a társadalom érdekei ellen akarta megszavaztatni és lófaszt kapott a szájába is

ez is egyfajta demokrácia, hogy mielőtt porig ég a ház még kimentik macskát...

szóval mit akartál mondani?

brühüyyy
kkk

tanúlnod kellene sokmindent mert műveletlen és butuska vagyol, és beképzelt
@Gábris szomszéd:
vonósokon mvagy fúvósokon zilálta szét?

nagyon fidex szinezete van

a fidex karmestert is képez: taníttya a zembereket beinteni?

brühüyyy
kkk
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
hát ha ez szerelem akkó' igen...
de ne légy féltékeny, marad neked is belőle

brühüyyy
kkk
süti beállítások módosítása