Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: MIT TAKARGAT A FIDESZ? „Kocsis Máté: Hagyjuk a hülyeséget, nem a pénz hiányzik Egy jó hírrel kez... (2024.04.17. 18:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.10.31. 13:14 Fabius

Putyin seggében a pávatoll

Érdekes dolgokat hoz felszínre a Győrkös ügy. A most felelevenített egykori beszámolója alapján...

"Tehát még egy ilyen úgy nevezett radikális, nemzeti, szélsőjobboldali táborban, jobbik, vagy akár szkinhedek, ott este már mindenki tökrészegen fetreng a földön, hát ez... ez... ennél rosszabbat én el se tudok képzelni."

...az ember - én - hajlamos vagyok azt képzelni, hogy az Össznépi Radikális Táborok bulikáinak másnapján vonagábor megébred arccal egy húgytócsa szélén, majd összekapja magát, egy törött kempingszékbe támasztott tükörben kiszedi a szemöldökét és elbattyog jelenteni KGBélának. Győrkös a látványon csóválja a fejét, bajsza alatt elmormol egy "te se leszel soha belsőkörös, diszkóbuzi!"-t, és átsétál az airsoft pályára, ahol a GRU barátai - a minyonok - egyelik a Magyar Nemzeti Harcvonal csapatát orosz diplomaták mosolygó csoportja előtt.

Putyin a vérbe fojtott forradalom hatvanadik évfordulóján áll a tükör előtt és arra gondol, néha kicsit szúr a seggéből kilógó magyar pávatoll, de legalább szép színes.

kgbela.jpg

353 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr6011917511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sajnos még ez sem fog senkit se lebuktatni.
Ezt is megértük. Egy liberális blog, hungarista interjúból szemezget.:) Ha már ennyire beindult a gépezet én mondjuk ebből a "Frankfurti iskola" fejezetet ajánlom.

kitartas.net/2012/07/01/domokos-endre-janos-kulturalis-forradalom-a-nyugati-kultura-alkonya
Én amúgy nem nagyon iszok alkoholt, max. néha vörösbort vagy rozét. :)
@Gábris szomszéd: én meg évek óta aszt hiszem, hogy te mindig be vagy baszva, me annyi hülyeséget hordasz össze minden nap, hogy más magyarázat nem lehet!:))

www.napiszar.hu/showPost/Ugy_latom_megkostolta_a_kinalatot
@taga20: Sajnálom, hogy ismét csalódást kellett okoznom. Az viszont jó, hogy te mindig józan és tárgyilagos vagy. :)
@taga20: :))))

hahahahahahaha

fején a szöget, vagy szarva közt a tőgyét??? telibe?!
@guma: szia drága guma, hogy szolgál a drága egészséged?:)

jó kedvem lesz, ha téged látlak.
viszont be kell vallanom, hogy a héten hanyagoltam a szalont:) de pótolom!
@Gábris szomszéd: az tényleg jó:)))
mit iszol, mit rendeljek neked? egy kóser pálinka esetleg?:))
@Gábris szomszéd: te most engem bűncselekményre akarsz rávenni? konkrétan önbíráskodásra, garázdaságra, és mit tudom még mire?

de erre adjál magyarázatot!

"Nem is elsősorban a házfoglaló cigányokra haragszunk, hanem egészen konkrétan, hangsúlyozottan azokra a jogászokra, aki a szerződéseket előkészítették."

szerinted ezek is cigányok?
csak nem? levédiabasznádon Ku Klux Klan? meg a sajgó motorosok...éééééé satöbbi

éljen ogv!!!!!!!!!!!! holnapig, utána dísztemetést neki

brühüyyy
kkk

úgy kell eltemetni mint Attilát a Tiszába és az összes seggnyalóját mellényilazni és rájuk ereszteni a Tiszát de lehet a Duna is

most mentek tönkre van már cetátok!!!!
@fabi us ugye attól senki sem lesz jobb zember levédiabasznádon mert a putyin -egyesek szerint- fekete seggű?

elmesélnéd mit ártott levédiabasznádnak? és ki mit csinált 1989 ben meg 1990 ben 1991 ben??? abban nem volt KGB sem a putyin

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: stirlic, szerintem ez most nem a kedvenc posztod lesz. má fabiusz is átlát a ruszki agitpropon:)
"Össznépi", mint olyan, nálunk sincsen már - kigyomlálta a közbeszédből a brahmin kaszt - a Te szerény közreműködéseddel. Ma már a hamburger is nemzeti - ha nem tűnt fel.

A KGB-t is feloszlatták. Negyedszázada. Azóta (ahogy Orbán a Szent Koronát,) Putyin a kétfejű sast majmolja. Hallani sem akar többé kommunizmusról - ami érthető is, hisz a bolsevikok az övénél nagyságrendekkel szerényebb vagyonokat is közösségi tulajdonba vettek. Mellesleg V.V. ma-holnap mindazt realizálja, ami a Dolfinak még nem sikerült -- és ennek a magyar nép is meg fogja inni a levét! - Nem a Te fajtád fogja ezt megakadályozni. Jelen felállás szerint senki sem fogja. Hisz a Sztalinjóskából szabványos Főördögöt csináltatok - ezek után kinek van gusztusa -, ki merészel a Patással cimborálni?

Ti pedig, Ti, a senemkomcsisenemnácik: a nácik mögött álltok. Mindig is ezt tettétek. Amikor már valahová tartozni kell, akkor Ti, az intelligencia: nem a büdösszájú proli mellé fogtok állni. Naná hogy nem! De a Te fajtád pénzeli a Betyársereget, Slomó héber oroszlánjait, az ezernyi polgárőrt - most is! Azok a fain, színtiszta demokraták. (Korunk H. Fordjai és Henkel-jei.) Nemis azok a dologkerülő, ágrólszakadt komonisták, meg nyomorultak.

A szovjet blokkot régen szétszabotálta az értelmiség. Azóta Oroszországban is tombol az individualizmus, a zsenikultusz. No és ami ezzel együtt jár: a tömegnyomor és a reménytelenség. Arrafelé is zajlik a polgárkodás: a szegények lealázása, kriminalizálása és terrorizálása. Cár atyuska elitje sem művelte hatékonyabban.

Summa summarum: józan paraszti ésszel a Te írásod (is csak) egy őrült nagy baromság - és még csak nem is veszélytelen ostobaság. De hát ez a Rettenthetetlen Hülyék Kora. Tehát, csak így tovább!
444.hu/2016/10/31/imalanc-indult-orban-viktorert-ha-adod-csatlakozz

Csuhások térdre, imához.

A g..i a legvadabb álmaiban sem gondolta, hogy egyszer őérte fognak imádkozni a lápimagyarjai. Gondolom két lopás között jókat röhög ezeken a szerencsétleneken.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20:
mit lát? "Á"-t???

én meg "B"-t

mi is a gond? fekete seggű és még dugtatok neki bele pávatollat is...

de mit is csinált az a szerencsétlen? mesélj bölcs főesztergagagagaga. tatatatatata

szóval ide nekem a fülit is

brühüyyy
kkk

propaganda? miről is? én nem igen láttam propagandát onnan, ha te láttál mesélj nekem tudatlannak ...ugye mekkkkteszed? ne haggyál így tudatlanúl ismeretek híjján...még majd elbőgöm magam
@Rodeo36 11:

1: Putyin barátodnak Paks II. megépülése után közvetlen beleszólása lesz a kiskereskedelmi áramár alakulásába. Bónusz: eladósodunk évtizedekre egy olyan hatalomnak, aminek nem jó tartozni. Levédiabasznádnak van elég baja nélküle is.

2: Az annektálási mániája lehet KGBélának és neked bejön, nekem nem.

3: Mindig viccesnek találom, ha valaki OGV tettein mélységesen fel van háborodva, de értetlenül néz mikor egy ember nem egy 10, hanem egy 147 milliós országgal tesz sokkal rosszabbat. És akkor még egy rakás dologról nem is beszéltünk...
@taga20: "szerinted ezek is cigányok?"

Ha nem azok akkor sajnos olyanok, akik cigány útra tévedtek. :)
@taga20: na kezdhecc irigykedni! máma már az enyimé... szép ezüst.
@Fabius: Ki tett rosszat a 147 milliós országgal? Gorbi, Jelcin vagy Putyin? :)
@Oxica: Múltkor nem azt mndta FAB, hogy ne lápimagyarozzunk? :)
@Gábris szomszéd: bakker, ez nagyon frappáns volt!
ja nem, ez egy szar volt!

egyébként, szerintem trámp a világ legnagyobb cigánya:))
@nincs_itt: a feneabundádat! csak ésszel, me felcsavarocc az első eperfára:))

ha nem vagyok túl tolakodó, nem dobnál ide nekünk egy képet róla? persze a szemedet takard ki olyan fekete csíkkal:))
@Gábris szomszéd: múltkor nem aszt mondta fab, hogy ne nyomjad a ruszkiagitproppot?
@taga20: "egyébként, szerintem trámp a világ legnagyobb cigánya"

De csak utánad. Amúgy meg. :)

propeller.hu/nagyvilag/3249206-mesterseges-intelligencia-szerint-trump-lesz-elnok
@Fabius: bocsika, hogy bele vau-vau! de nincs az a hatalom a földön amelyiknek "jó" lenne tartozni.

kgbélanak sok-sok mániája lehet, szerintem a legfőbb a pénz...

nem tisztem és nem dolgom putyin cárevicset védeni, de nagyságrendekkel jobban áll oroszo. mint a gorbacsovi és jelcini érában. bizony a zoroszok már csak ilyenek, szeretik a cár-atyuskát + vodkát. ha nekik megfelel, akkor legyen. paksdvá, bizony durván beleszaladt ogv a faszerdőbe, de csak ellenpéldaként merem megemlíteni németo.-ot, ahol a teljes nyugat európai gázimport elosztása történik(oroszgáz, gazprom), mert a cárevics megállapodott angyalkával, hogy ez így lesz! nem gondolom, hogy ettől a németek kiszolgáltatottak lennének.
@taga20: Ha te is nyomod az atlantista háborús héja agitpropot én is nyomhatok bármit. :)
@taga20: egyedül vagyok, olyan telefonom meg nincs amivel fotót tunnák csinálni... de ha a zasszony is megkerül, akkor megígérem, hogy lesz fotó!
@taga20: "ha nem vagyok túl tolakodó, nem dobnál ide nekünk egy képet róla? persze a szemedet takard ki olyan fekete csíkkal:))"

Meg a rendszámot. :)
@nincs_itt: Addig jöhet olyan kép ami nagyon hasonlít rá. :) Amúgy hány lityis a lelkem?
@nincs_itt: komolyan mondom, hogy má várom. kicsit úgy érzem magam, mint gyerekkoromban karácsony előtt:))

kurvára vártam a dzsézuskát:))
@taga20: má' meg is hajtottam... mondom gyüjjenek csak elő a fránya rejtett típushibák!

szerencsém lehetett, mert megcsapkodta 312-öt... de aztán aszonta a tábla az ótópálya szélin, hogy 120, 100, 80 útépítés...
@Gábris szomszéd: ártu, te poénról hallottál má?
és poéngyilkosról?:)
@taga20: Ahol én a ruszki agitpropot. :)
@Gábris szomszéd: @taga20:

na ez egészen olyan, csak a színe más, 3 liter v6... nincs benne 250-es korlátozás. ez volt az extra amit kértem.

www.caranddriver.com/news/2017-mercedes-amg-c43-coupe-photos-and-info-news
@nincs_itt: remélem hólánc volt rajta, me nálatok má tél van.

én még mediteránban nyomom:))
@Fabius:
szóval a fekete seggű putyin letolta a torkán levédiabasznádnak a Paks II-t? és rá is erőszakolta a hitelt? hááááááááááát nem kedves? egy hitelképtelen országnak hitelezni? totál hülye?

nem annektált semmit, elvették tőle a Krimet és visszavette, ukrajna meg usa zsoldban megy tönkre, mert aszt is csak ki akarják fosztani mint levédiabasznádot, leválasztották az orosz csöcsről most döglődik...

és még az a sok sok sok minden amit nem tucc leírni? az mi?

magam részéről teljesen hidegen hagy, hogy egy államfőt fekete seggűnek mondtok...nem oszt nem szoroz, de ezen az alapon beleszólni annak az országnak a szuverenitásába az pofátlanság és aljasság, aszt csinál a saját országában amit hagynak neki azok akik megbízták ezzel, ugye ugyanúgy, mint levédiabasznádon demokratikusss választásokon megkaptátok a zogv -t és most nem ereszt

asszem te alaposan meg vagy fertőzve a széllelbélelt lengyelektől, akik miután többszöri nekifutásra nem sikerült elfoglalniuk most útálják...meg lettek csiklandozva a IIVH elején? benne volt a pakliban ez is, mint lovastengerész levédiabasznádon... azután lettek amik lettek

56 valóságát remélem nem kell újra megbeszélni?

szvsz mesélhetnél arról a sok borzalomról amit elkövettek a ruszkik a gonosz putyin vezetésével???

yemen, lybia, szíria, iraq, délszudán, brazil, chile, colombia, vietnam, japán, (ki is okozza északkóreát? csak nem?) szóval ezek nem érnek, sem egyiptom, tunisz...

afganisztán???

brühüyyy
kkk

hallgatlak, a soxép részletért...ha már feldugtad a pávatollat?
@nincs_itt: haver, nem akarok akadékoskodni, de ebbe a verdába befér egy gyepszellőztetőgép?
me a hatosba befért ma a gépkölcsönzőben:))
@taga20: még téli gumi sincs rajta, a héten érkezik felnivel együtt. itt már reggel fagyik... majd óvatos leszek.

a gyepszellőztető nem fér bele, de a golf felszerelésem igen... szájmli(vagymijafax)
@Rodeo36 11:
"nem annektált semmit, elvették tőle a Krimet és visszavette,"

ki az anyádpicsájától vette el a ruszkiktól a krimet?
@nincs_itt:
szép egy dög

gratulálok, jó egészséget hozzá

brühüyyy
kkk
@taga20:
neked nincs válasz, mert te sem válaszoltál (úgy tűnik képtelen vagy rá)

brühüyyy
kkk
@taga20: a félnótás trockij ajándékoszta ukrajnának, mert az a vadbarom is ukrán származású volt... mondom átadta ukrajnának... tehát soha nem volt ukrán terület...
@Rodeo36 11: köszönöm szépen! remélem meglesz, de a múlt héten aszonta a zorvos, hogy semmi bajom, szív ultrahangtól tüdő rögenyen át volt ott minden... és nem talált semmit... pedig erősen kereste!!
@taga20: bocs, hruscsov volt...

ja és 1991-ben autonóm szszk lett... 2014-ben pedig az oroszokhoz akart csatlakozni...

cirka ennyi
"Imádkozni bárkiért lehet, ez nem feltétlenül jelenti az adott személy magasztalását, és ami a legfontosabb, sosem árt" – magyarázta Szlávik Antal egyházjogász, hidaskürti plébános."

Gondolom az utóbbi hetek-hónapok megpróbáltatásai miatt tarja az atya szükségesnek, hogy imalácot indítson Orbánért, ha már nem árt.
Ami nekem teccik, hogy az ima nem feltétlenül jelenti az adott személy magasztalását. Akkor mit jelent? Valahogy úgy van ez is, mint a kúria ítélete a nagyplakátokon felsorolt nem tényekről?:D

www.ma.hu/kulfold/292026/Imalancot_inditottak_Orban_Viktorert?place=srss
@nincs_itt:
látod ez a legjobb hír amit kaphattál, megmaracc, még majd arra vigyázz, hogy hajnali fagyok után az autópályán vagy az országúton nehogy jégfolton pördűlj...ez főleg vidéki országutakon vagy kisvárosban lehet, de eszt te tudod...eccer vezettem tükörjégen 120 al de meg is bántam...nem lett semmi gond mert nem volt forgalom késő éjjel és sietnem kellett...de soha többé...ugyanakkor a beszarás egy külvárosi kertváros kereszteződésben ért ahol hiába fékeztem 35 ről!!! (nem tettem direktbe a váltót hagytam automatán hülyeség volt) és szépen átcsúsztam a kereszteződésen, még jó hogy egyenesen na akkor megálltam és percekig nem indítottam újra

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: igyekszem odafigyelni, mert volt velem is hasonló egy audi quattro-val... szépen forogtam mint a jégtáncos... oszt megálltam és csendesen méláztam, hogy mekkora kibebaxott mázlim volt, hogy nem volt arra éppen senki! 2 cigi, majd utána tovább, igen óvatosan...
@Rodeo36 11: Szerintem nem kéne még jobban szennyezni a folyóinkat... van bennük már így is elég sz...mötyi :)
@nincs_itt: csajkát kellett volna venned! neked az való!

cirka ennyi!
@taga20: most mit hisztizel? van csajkám is, igaz csak enni lehet belőle...
@nincs_itt: ez nem a hiszti, hanem a döbbenet szava.

valaki ma veszi át az áemdzsé merdzsóját és a harmadik kommentjében a ruszkikat szopja fel!

margit, szavam sincs! legalább ma hagyd abba!
@taga20: Ezt a te nagy bajod haver. Attól, hogy valaki elmondja a véleményét a ruszkikről, még nem szopja fel őket. Gondolom te sem az USÁ-t vagy Izraelt. :)
@taga20: öreg, összekevered a felszopást a véleménnyel! de sebaj, majd felnősz egyszer és megérted, hogy a világ nem fekete-fehér.
de azért szeretlek!! szmájli!
@Gábris szomszéd: én hol szopom fel az amcsikat, vagy a zsidókat, te terhelt?

nálad, nincs nap, hogy ne zsidóznál, vagy a gaz imperialista usa, vagy gyurcsány.

egy kérdés. ebben az évben volt egyszer is, hogy nem a kibaszott putyin szekerét tolnád?

és ne gyere avval, hogy én az usát tolom!

az amcsik általában barmok, akik trámpot életbe tartják azok agyhalottak. clintonnéni egyfokkal jobb.

nem voltam még amcsiban, de soha nem is kívánkozom oda.

de ha választanom kéne a putyinioroszország és a clintoni(neagyisten trámpli)amerika között, százszor ezerszer az usa. mégha alaszka külsőn is kéne élnem.

érted te agysérült? érted?
@taga20: Szerintem menj vissza oda, amikor elkezded démonizálni a ruszkikat. Emlékszel?
@nincs_itt: én is szeretlek tezsvérem, de vágod, hogy mi a bajom?:)

zene! csak hogy aktuell legyek a bőcsi rendőrgyilkossággal.

www.youtube.com/watch?v=UqOL7LOR6ko&list=RDUqOL7LOR6ko
@Rodeo36 11:

Ja, ja, én nyilván hülye vagyok. Mert például azt sem értem, ezzel a felfogással faszér bohóckodsz fejlett demokráciával rendelkező országokban, mikor Moszkvában is lakhatnál? Mennyivel szebb, életszagúbb és hitelesebb lenne onnan nyomni ezt.
@Gábris szomszéd: hogyne emlékeznék! 1956. emlékszel?
@taga20: "de ha választanom kéne a putyinioroszország és a clintoni(neagyisten trámpli)amerika között, százszor ezerszer az usa. mégha alaszka külsőn is kéne élnem."

ki nem szarja le, hogy te hol élnél, ha már nem lesz hol?
@Gábris szomszéd: "ki nem szarja le, hogy te hol élnél, ha már nem lesz hol?"

ártu, ha kérhetem, vigyünk bele má valami értelmet a diskurzusba, me ez a kommented egy kalap szar volt.
@taga20: Németekre emlékszel? 1933-1945 és az Osztrák labancokra és a török jumurdzsákokra? :)
@Gábris szomszéd: ez megint hogy?
mi köze a németeknek 1956-hoz?

ne kannást igyál, hanem üvegest!:)
@Fabius: Gondolom az a 147 milla is kényszerből él ott és soha nem hagyhatják el az országukat.
@taga20: "mi köze a németeknek 1956-hoz?"

kb. annyi mint Putyinnak. :) Te üvegessel nyomod?
@taga20: Magadra ismersz? :)

"Hét-nyolc esztendővel ezelőtt, amint ez köztudomású, a magyarországi jobboldal oroszellenes őrjöngéssel köszöntötte az akkori kormány tapogatózását keleti, azaz moszkvai irányban. Akkor is Magyarország energetikai problémáinak megoldása volt az ok és a cél. De a bizonytalan tartalmú, mostanában sokat idézett országgyűlési határozat elfogadásán kívül sok nem történt. A Fidesz akkor hazaárulással vádolta a magyar kormányt, és Oroszországot minden további nélkül azonosította a sztálini Szovjetunióval, „Putyin pincsijeiről” beszélt (a részletekről lásd az összes pesti balliberális lapot, portált, tévé- és rádióműsort kb. egy hete minden órában) és í. t.

Most, amikor Orbán Viktor miniszterelnök megegyezést kötött Vlagyimir Putyin orosz elnökkel a paksi atomerőmű bővítéséről, a bal- vagy szociálliberális médiavilág és blogoszféra egyetértéséről biztosítja a Fideszt.

A nyolc évvel ezelőtti Fideszt.

A legcsekélyebb változtatás nélkül átveszi – kajánul, kárörömmel eleinte, de egyre őszintébb meggyőződéssel – a Fidesz hajdani sovén retorikáját, az utólagos hősök összes ízetlen, mellesleg elavult, a mai Oroszországra alkalmazhatatlan szovjetellenes gúnyolódását."

hvg.hu/velemeny/20140122_TGM_Az_uj_oroszellenesseg
@Gábris szomszéd:

Dehogy.

A 147 milla orosz minden nap fenékig nyalja a mézesbödönt. Az a 20 millió is, amelyik az orosz létminimum - 219 dollár - alatt él. Mindenki boldog és elégedett.

Mondjuk az a 101 milliárdos, amelyeknél politikai kapcsolataik révén az orosz GDP egynegyed van, picit boldogabbak a többieknél.

VV Putyin mondjuk már a 2000-es kampány óta ígéri, hogy változtat ezen, de istenkám, nincs mindenre ideje ennek a drága embernek. A ruszkik meg ilyen türelmes nép, kivárják. Mondjuk aki nem ennyire türelmes azt lelövik a gecibe, mint Nyemcovot, vagy megpróbálják lecsukni, mint Navalnijt.
@Gábris szomszéd: "Magadra ismersz? :)"

nem vagyok egy agresszív csóka, de néha beleverném a fejed egy t34-esbe.

www.napiszar.hu/showPost/Nincs_kolcson_egy_emelod
@Fabius: istenmencsen, hogy kötekedőnek merjek láccani!

de a zusában is éppen ez az arány:

kitekinto.hu/amerika/2011/09/15/minden_hetedik_amerikai_szegenysegben_el1

igaz ott nem annyira lövik le... ja, de! csak feketének kell lennie... az meg a zoroszoknál nem sok van...
@Fabius:
Olyan izé tucc lenni... Nem is értem, ez a sok lelkes orosz hívő mi a pöcsért nem ott él - azzal a pár millióval együtt, akik pánikszerűen hagyják el a putyini oroszországot.
Rodeo papa tényleg Jekatyerinburgból kommentel már???

Mindezek mellett a hazai nácikok egyik felemelő pillanat lehetett ez is még:

"Az Új Szó arról írt pár napja, hogy ugyan az MNA “a magyarság valódi érdekeinek igaz képviselőjeként” hirdette magát az, simán szóba állt a szlovák fasisztákkal is. Magyarországon több túrát és tábort szerveztek, ezek egyikén 2012-ben a Vzdor Kysuce szlovák paramilitáris szervezet is részt vett, de jelen volt a Szlovák Testvériség (Slovenská Pospolitosť) is (aminek alant meghallgatható a pörgős indulója).

A szélsőjobbos Szlovák Testvériséget még 2005-ben alapították, és csakhamar pártként is bejegyezték. Vezetője Marian Kotleba, az a szélsőséges figura, aki bejutott a szlovák parlamentbe is a nemrég lezajlott választásokon (volt is botrány, amikor egy párttársa éles fegyverrel jelent meg az alakuló ülésen). A Testvériség a klasszikus náci eszméket vallja, zsidógyűlölő, cigánygyűlölő, olykor magyargyűlölő, miközben rendszeresen megemlékezik a Josef Tiso vezette világháborús, fasiszta államalakulatról és a rettegett Hlinka-gárdáról."

24.hu/kozelet/2016/10/30/bonyi-rendorgyilkossag-szlovak-nacikkal-is-haverkodtak-az-ujnyilasok/

Végül is értem én... persze ha valakinek 60 feletti IQ-ja van, akkor már hanyagolja az ilyen kis pöcsköszörűket. Magyarnak is vallja netán még magát, akkor meg azután...
@nincs_itt:
Tudjuk, a mocsokususábanverikaniggereket. Hogyan is jön ez most ide? Iszol te rendesen??? :)
@nincs_itt: "A Princeton és a Northwestern egyetemek kutatói által jegyzett új tanulmány megállapításai szerint az Egyesült Államok politikai rendszere korántsem demokratikus, sokkal inkább a gazdagok és hatalmasok érdekeit szolgáló oligarchia. Nos, igazából ez nem újdonság. Sőt, a tanulmány alapján annyira nem, hogy ez az egyre fokozódó tendencia már több mint 30 éve egyértelműen jelen van. Az újdonság az, hogy immár nagy nyilvánosság előtt ismertetett tudományos alapja van az ilyen állításoknak. Akárcsak Thomas Piketty francia közgazdász könyve esetében a modern kapitalizmus valódi természetéről. Beteljesülni látszik a 2011-ben világszerte felemelkedő új generációs rendszerkritikus mozgalmak egyik alapvető törekvése: a képviseleti demokrácia válságának és a társadalmi egyenlőtlenségeknek a kérdései meghatározó szerepet kapnak a mainstream közbeszédben. Közben pedig könnyen lehet, hogy alig pár hét választja el Amerikát (és vele a világot) egy újabb, talán minden eddiginél nagyobb tüntetéshullámtól…

Egy „új tanulmány végre tudományosan is alátámasztja a mostanában népszerű állítást, miszerint az USA többé nem demokrácia. Ténylegesen arra jutottak, hogy Amerika alapjában véve oligarchia. Oligarchia az olyan rendszer, amelyben a tényleges hatalmat egyének kis csoportja gyakorolja, akiket helyzetüknél fogva oligarcháknak, önkényuraknak neveznek. Az oligarchia tagjai a gazdagok, a jó kapcsolatokkal rendelkezők és a politikai hatalom birtokosai, akárcsak a különösen jól helyezkedő egyének az olyan intézményekben, mint a bankok és pénzügy, vagy a katonaság." (forrás)

occupy wall street.png
A tanulmány készítői durván 1800 politikai kezdeményezést vizsgáltak meg az 1981-2002 közti időszakból, és azt találták, hogy az esetek túlnyomó többségében a kinyilvánított közvélemény, illetve az átlagos amerikaiak preferenciáival szemben a kormányok inkább a lobbisták és üzleti érdekcsoportok, illetve az elit javára döntöttek. Sőt, az átlagemberek véleménye, preferenciái nulla közeli, statisztikailag elhanyagolható mértékben befolyásolták a közpolitikai döntéseket.
Tehát egyáltalán nem új, hanem több évtizedes trendről van szó, amely az utóbbi években egyre fokozódott. Tegyük hozzá, hogy a vizsgált időszakban mindkét nagy párt embereinek volt lehetősége a kormányzásra, de ez nem jelentett különösebb változást e tendencia tekintetében."

valodidemokraciatmost.blog.hu/2014/04/20/usa_oligarchia_kapitalizmus_egyenlotlenseg

Itt pedig ugye a szolgálunk és védünk rendőrség.

vimeo.com/189264404?ref=fb-share
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: iszogatok, iszogatok... szabad kérnem a csónakház főfelügyelő úrtól, hogy szíveskeggyék megtekinteni, mire is mertem ilyen orcátlanul válaszolni?!

mert maga a csónakház tulajdonosa citálta, hogy 1/7 a zoroszoknak nagyon szegény, meg a politikai akárkiket meg lelövik. na erre voltam bátor idézni, miszerint minden 7. usa polgár szegény és ott is lődöznek, csak éppen feketéket (is).

télleg van még a zsiga sörödből??
@nincs_itt:
Netán abban a mocsokosusában is hullanak az kormány nézőpontjával nem egyező szemléletű újságírók és ellenzéki politikusok? Ott is felszámolják és hazaárulónak minősítik azokat a szervezeteket, akik a politikusok visszaéléseiről, vagy a hadseregben elesett gyerekeikről kívánnak megszólalni?? Mint pl. amikor az Oroszországi Katonaanyák Bizottságainak Szövetsége "ellenséges ügynöknek" lett minősítve, csak mert felmerte tenni a kérdést, miért kellett a gyerekeiknek meghalniuk?
@nincs_itt: ako a logikád szerint, a fekáknak a ruszkikhoz kéne költözni? persze, ha nem melegek, me moszkvába kurvára hideg van. és aki nem kussol, aszt hidegre teszik.

tezsvérem, miért jó neked, hogy a menthetetlent véded?

inkább mennyé ki a garázsba, és a tuningvolgádat simizd meg!

asztán gyere vissza, és kérjé bocsánatot!:))

www.youtube.com/watch?v=S1jXMGUGFyw
@nincs_itt:

Az az apróság gondolom nem számít, hogy az orosz létminimum 219 dollár, a amcsi meg 5376/koponya. (26884 dollár / 5 fős család)

Ja, a feketéket lelövik időnként, ahogy iskolákban pusztító ámokfutóból is van egy rakás. De ezek nem ellenzéki politikusok, ugye?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: cimbora, most komolyan! szerinted, akik a zusában szembe mernek menni a politikai fősodorral, azokra mi vár? jó, nem lövik le(biztos?). esetleg csak ellehetetlenítik, nevetségessé teszik stb.

sok usa anyuka is érdeklődik ám, hogy mijafaxért kellett itt-ott, meg még pár helyen a srácoknak meghalnia? ok! nem lesznek ügynökök(biztos?)...
@nincs_itt:
Mondom bajod lehet... Sörből hogyan lenne?
Ugye nem szeretnénk az állítani, hogy a mocskosusácska szegénységben leledzik, bezzeg a remek Szovj...izé Oroszország anyácskában tombol a jólét???
Kacag a májam...
Ja...a demokráciával is vannak gondok az usácskában...azért van tele a világ több millió orosszal (mond csak, mennyi is van németeknél), akik örömmel távoznak el oroszhonból. Persze lehet, hogy rosszul tudom és óriási arányú a kivándorlás az elnyomó ámérikai rendszerből és bevándorlás a kibaszottul remek oroszba.
Rodejópapa is állítólag az élhetetlen Kanada helyett Jekatyerinburgot preferálja és onnan ossza az észt???
@Rodeo36 11: "letolta a torkán levédiabasznádnak a Paks II-t? és rá is erőszakolta a hitelt? hááááááááááát nem kedves? egy hitelképtelen országnak hitelezni? totál hülye?"
bezzeg ha a bankok csinaljak ezt!
akkor sugarban hanysz toluk!
putyin szivathatja az egesz orszagot azzal semmi bajod!
@nincs_itt:
Mockbában meg olyan nevek, hogy Politovszkaja, Nemcov mond valamit?
Mondanál pár amerikait, akit fizikailag megsemmisítettek mert meg mert szólalni?
@Fabius: a magyar létminimumot nem ismerem, de a német biztosan magasabb... ugye most vicelsz, hogy 5376 ÉVES bruttó!
ez osztva 12-vel, az aszongya hogy 448 bruttó/hó!!!

igaz ez is több mint a 219, de mivel szerintem neked sincs sok fogalmad az usa beli árak és az orosz árak közötti különbségről, ezért feltételezem, hogy mindkettő kb szart se ér!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: sajnos nem írta fájnelsöltájmsz...

de ahogy voltam bátor megjegyezni, lehet, hogy rosszabb a lelövésnél az ellehetetlenítés... az meg nem hír, ha valakinek nem megy a bolt, mint addig...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ájvé! olyasmit szeretnél nekem tulajdonítani, amit nem mertem mondani! csak annyit voltam bátor megjegyezni, hogy az usa sem fenékig tejfel, az oroszok meg sok-sok évtizede nem az...
@Fabius:
A szlovák nácikok olyan klasszul összetartanak a magukat magyarnak valló agyhalott társaikkal, hogy két magyarútálat közt itt gyakorlatoznak a szlovákokat útáló nácikokkal!
Néha pedig a szovjet hopp orosz katonai hírszerzés rezidensei ezt felügyelik.
Ez ugye evidens... Neked is hiába beszél az ember...
@nincs_itt:
Kivándorlás és bevándorlási mutatók aránya valamit jelent, vagy ne tulajdonítsunk neki jelentőséget???
Értem én...
@taga20: Azért ennyire még Hitler és Napóleon sem szidta a ruszkikat mint most ti. :) Persze az is lehet, hogy ezt is szívesen megnéznétek működés közben.

index.hu/tech/2016/10/26/satan-2_texast_is_eltorolne_az_uj_orosz_atomraketa/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Lehet, hogy ruszkik tömegei özönlenek afrikán keresztül cipőkrémmel bekenve Európa felé?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: drága barátom! vándorolj be az usa-ba, ha bírsz és meglátod! az oroszktól meg elvándorolnak...

ugye olvastad @Fabiusnak írt válaszomat, ahol gyakorlatilag az usa létminimum csak kétszerese az orosznak, viszont az árszínvonal...

maradjunk a kocsmai példáknál, inkább vagyok jóban a szomszéd asztalnál ülő rosszarcúval, mint egy másik ország kocsmájában ücsörgő rosszarcúval. mivel bunyó esetén, a szomszédos asztal a veszélyesebb...
@Gábris szomszéd: abramovics, hodorkovszkij.
az egyik lelépett idóben a màsik próbált ellenállni putyinnak.
ebból is latszik, hogy a 147 millió mekkora nagy szabadságban él!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: na megyek a garázsba, leporolom a pobjedát, kifényesítem a háccsó ablakban a bólogató sztálin szobrot és megigazgatom az illatosítót, amin brezsnyev csókolja szájon honecker-t!
@Gábris szomszéd: komolyan mondom, hogy az agyatlanságaid miatt megfájdul a fejem.

hitlernek és napóleonnak nem kellett megtapasztalni a ruszki csizmát.

nekünk 48, 47, 56-ban meg kellett.

te mi a kurvaéletet szopod a ruszkik faszát?
@punkfrog: te az a hodorkovszkij gyerek, tartozott néhány milliárd! dollárral!(mondom ezer millió, mondom dollár!) az orosz államnak, a liberális párt, már csak a koktél cseri volt a tejszínhab tetején!

értem én, hogy a köztörvényes adócsalás bocsánatos, ha liberális pártot is gründol hozzá a továris!
@Rodeo36 11: Még a saját elnökük agyacskáját is kiloccsantották ha beleköpött a hiénák levesébe.

youtu.be/ZjOwh0gSgDk
@punkfrog: gondolom emlékszel a jó öreg al capone-ra... és még sokan mások... nem gyilkosságért csücsült, hanem adócsalást bizonyítottak a lelkemre. na persze beleszámolták a nem bizonyítható kis botlásait is...
@taga20: Lapozzál haver ugyanis most ismét a ruszki ásványi kincsekre fáj a foguk azoknak, akiknek korábban is. Ehhez először is démonizálni kell őket, hiszen hogyafaszba fogják megindokolni a hozzád hasonló széllelbélelteknek ha megindul a gépezet. (ukrajnában már zajlik a sztori) Ebbéli törekvésükben te is csak egy lelkes aparátcsik vagy. :)
@punkfrog: ja! csak nem arra az abramovicsra gondolsz, aki valami brit focicsapat tulaja? miután megígért ezt-azt putyinnak, meg egy kicsit dotálta, máris vehetett dácsát nem messze...
@Rodeo36 11: ez mindent vitt haver.
gondolom nyemcovnak is lesz!

"Martin Luther King-nap[szerkesztés]
Minden év januárjának harmadik hétfője Martin Luther King-nap néven emlékének szentelt ünnepnap. (2010-ben január 18., 2011-ben január 17., 2012-ben január 16., 2013-ban - a 2012-es szökőév miatt január 15-i születésnapját átugorva - a Washingtoni Menetelés 40., és halálának 45. évfordulója évében január 21., 2014-ben, születése 85. évfordulója, és Nobel-békedíjjal kitüntetésének Aranyjubileuma évében pedig január 20., mint 1986-ban, első hétfői megünneplésekor.)"

ilyen mikor lesz te anyaszomorító ruszkilandon?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Gébet még csak-csak értem, hogy védi őket, de hogy Rodeó mifaszt eszik Putyinon...
@punkfrog: erről meg eszembe jut a jelenlegi budapesti usa nagykövet asszony, aki szerény 3 millió zöldhasúért lett az ami...
ilyen ez a nagyhatalmi belvilág...
@punkfrog:
Snowden...és soroljam visszafelé az időben Mc Carthy -ig vagy tovább?

unalmasak vagytok

azért mert fabius bedugott egy pávatollat a putyin seggébe (még jó, hogy a putyin nem tud róla) azért még oroszország egy szuverén ország amely aszt csinál amit akar, ha az egyiknek szabad a másiknak is ugyanúgy, ehhez nem férhet kétség

egyébként várom fabius válaszát ami még nem érkezett meg a sok nemzetközi borzalomról amit a putyin nyakába akar varrni

semmi közötök hozzá...

én a bankokat nem tartom jótékonysági intézményeknek caveat emptor mondám számtalanszor de nem értitek a zóhébert

szóval az afganisztánban elrabolt (dezertált?) izé kiskatona legalább őrmester 12 csillaggal az hazaárulóként fel lesz négyelve de addig is mint a véres kardot

brühüyyy
kkk

szóval ti=ogv akartok paksII.-őt? megkapjátok!!! hitelben akarjátok megkapjátok, a hitelt törleszteni kell? igen nem devízaalapú hitel ismert a törlesztő részlet és a budapesti úszóVB meg a zolympina az is hitelben készűl vagy az ejjujjujjujj fizeti jótékonysági alapból amit ilyen hülye gyerekeknek alapítottak

szóval kiket bombázott le a putyin a pávatollal?

ide nekem a választ a taga elvtárs már eldzsalt a piros autóján és nem jön vissza két napig mert a CETA elviszi az eszterghálásokat mind zimbabwe ba és most kér vízumot zimbabwe ba hátha nem aggyák meg neki mert nem tud zimbabwe úl???
@taga20: "ilyen mikor lesz te anyaszomorító ruszkilandon?"

Erre gondoltál esetleg? :)

vs.hu/kozelet/osszes/putyin-kegyelmebol-szabadulhat-hodorkovszkij-1219
@Fabius: nem olyan bonyolult ám ez! az usa politikusai sem angyalok gyülekezete, meg az orosz sem... csak ki kellene végre mondani, hogy egyik 19 a másik éppen egyel kevesebb mint 20...
@Gábris szomszéd: A KURVAANYÁD AZ APARÁTCSIK!

ártu, ha nem tucc egy értelmes mondatot összerakni, ako hagyjál a faszba, me kezdek bepöccenni!
@taga20:
te kisz pöccc

és még mittucc?

a putyin bűneire várok már órák óta de nem gyün, nem találod?

brühüyyy
kkk
@nincs_itt: na látod!
tudod te mitől jó hely a putyini oroszország!
@taga20: Látod kispöcs, megint te kezdtél itt személyeskedve anyázni, miközben neked kéne példát adni a hülye ruszkiknak is jódemokartából.
@Fabius:
válaszolj arra amit kérdesztem, jó? vagy nem tucc? mit hozol fel mencségedre

én a minden ország szent és sérthetetlen szuverenitását védem és a putyin ebben nem bűnös, vagy ha igen

de nem ismétlem magam

mondd csak mi is a bajod am, putyinnal mit csinált neked ami neked nem esett jól?

brühüyyy
kkk
@punkfrog: ugye az usa budapesti nagykövet asszonyát elegánsan kifelejtetted... adott egy kis pénzt obama kampányára, oszt' ripsz-ropsz diplomata lett belőle.

tudod te milyen jó hely az az usa!
@taga20: Persze tudom, hogy Ukrajnában is kizárólag az emberi jogok és a demokrácia védelmében kezdték el kavarni a szart.

www.globalresearch.ca/company-in-which-us-vice-president-joe-bidens-son-is-director-prepares-to-drill-shale-gas-in-east-ukraine/5393403

index.hu/gazdasag/2016/05/02/ukrajna_oligarchak_haboru_osszeomlas_csod/

Nyilván ugyanezt az oroszok is megtehetnék valamelyik USÁ-val szomszédos államban. :)
@taga20: azért mert meggyilkolták? azért ünneplik? hogy már nincs és nem pofázik

te anyaszomorító hülye

inkább a CETA t tanulmányozd meddig fox még esztergálni?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: "nem devízaalapú hitel ismert a törlesztő részlet"
:)))))
@Rodeo36 11: bolhás, mi lenne ha kussolnál?
szégyen amit tolsz!
@Rodeo36 11:

"én a minden ország szent és sérthetetlen szuverenitását védem"

Ahha. Télleg? De Ukrajna és a Krím szuverenitása az annyira nem fontos, hogy az annektálás szerinted okés.

Kacagtatsz. Bár kínomban röhögök.
@Gábris szomszéd:
jesszasszmarija JFK...arról mindenki elfelexik pedig meg akarta szűntetni a FED-et és heveny lövöldözés áldozata lett 3 különböző irányból lőttek rá, hogy bisztos legyen a halála

és akkor még a holdraszállást meg a két torony lebontását nem is említettem

brühüyyy

kkk

911 azóta az a viccteló... ócska egy tréfa volt az is csak 3500 usa állampógár hagyta ott a fogát mert kellett ellenség

kijafaszt érdekelnek ezek most kaptak koszorút

a Luisiana i pógárokat kérdeszted, hogy miért hagyták őket víz alatt pedig azok usa állampógárok?
@nincs_itt:

Kicsit zavaros ez az USA létminimum, mert a gyerekszegénységet meg onnan számolják, hogy a két kereső szülő megkeresi-e évente a szövetségi létminimum - 43512 - dupláját, vagyis 87024 dollárt.
@Rodeo36 11: te akkora f.. vagy, hogy inkább ma abbahagyom a vitát veled, me rossz vége lesz.
@Fabius:
a Krim orosz terület, lakói is oroszok

yemen, szíria, afganisztán, pakisztán, iraq, délszudán, colombia brazil chile (kis pinó csé nem noár) és argentina a német mexállás, a baltikum mexállása annektálták???
én is röhögök rajtad asszittem ismered a nemzetközit...dehát ennek jele sincs

usa propagandát nyomsz most majd megkapod te is a CETA-t osztasztán majd vakaródzhacc hol is a buzinicced??? vótnincs...eccervót már nincs is elvitte a kis ceta

brühüyyy
kkk
@nincs_itt:

A politikusok sosem lesznek angyalok sehol, ebben egyetértünk.

De azért azt is ki kell mondani, hogy a zusa picit másképp áll demokratikus kérdésekhez, mint a ruszkik. Például ott nem lehet az örök élet +1 nap elnökséggel trükközni Medvegyev-Putyin módra, hogy csak egy nyilvánvaló példát mondjak. Az amerikai elnök nem "csak" leváltható, de nyócévente el KELL húznia a picsába.
@taga20:
ne hagyd abba most még lehecc okoska holnap már nem

attól, hogy aszondod attól még nem tudtál sem te sem fabius válaszolni egyetlen kérdésemre sem

azaz nincs válasz

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:

"a Krim orosz terület, lakói is oroszok"

Én hülye meg elhittem a térképeknek, hogy Ukrajna része, mert nekik adta valami Hruscsov nevű. Mondjuk az 1941-45 közti kitelepítések - tatárok, görögök, bolgárok, németek, örmények - után az orosz ajkú lakosság többsége igaz.
@Fabius: kicsit, ez helyes megfogalmazás. ugyanis szvsz, ott is az oligarchák oppardon a pénzügyi körök döntik el, hogy ki lesz a következő...

egyébként alapjaiban egyet szoktunk érteni, csak azt nagyon nem szeretem, amikor az egyik maga a sátán a négyzeten+egy kicsi, a másik meg nonplusultra a négyzeten, pedig tudjuk hogy nem is...

merjünk egyenlő mércével mérni, ismerve az emlegetett két ország sajátosságait is!
@Fabius: bocsánat 1991-től autonóm! de ukrajnához tartozik közigazgatásilag... 2014-ben(tuggyuk csallás vóóóóót!) el akart szakadni ukrajnától...
@Fabius:
az usa elnöke egy kesztyűbáb és 8 évente elhasználódik de a rencer sohasem változik vetésforgó van még egy harmadik pártot sem engednek mert az már bonyolúlttá tenné a vetésforgót a két létező párt azért párt mert ugyanannak a szarnak a két oldala semmi különbség a kettő között és nem ők irányítanak hanem a KOch brothers és a soros meg a rotschild és a többiek meg az AIPAC

és a savazó tömegeken meg nagyokat röhögnek, azok beveszik és csak rágják a gumicsontot meg az elnökválasztásnak csúfolt csinnbummcirkuszt ahol két sült hülye bohóc sok pénzért mutogattya magát és a világ röhög rajtuk mintha számítana melyik bohóc lesz a fehér budin 8 vagy 4 évig
az egyetlen tökös elnököt lelőtték mint veszett kutyát

erről nem szóssz?

káááááááááááááár

mon'ta a varnyú és arrébblebbent

a Wallstreet ről és a FED ről mittucc? semmit??? akkó rajta tanulni monta lenin a VI.

brühüyyy
kkk

ott wár só ban mit mondanak a CETA ról? még nem ismerik, de majd ha igen akkó lesz csak sírás rívás és holokauszt
@nincs_itt: szerintem hagyjuk abba!
már rodeonak is ajánlottam egyszer.
ti az orosz rendszert szeretitek mások meg az amerikait.
fölösleges lefutnunk ugyan azokat a köröket ezerszer!
én az amerikai érdekszférában élek jelenleg, ahogy ti is (te,rodeo,gábris)
a különbség az, hogy én itt is akarok maradni.
ellentétben veletek, akik élvezik a rendszer előnyeit de köpköditek folyamatosan de soha nem bírnátok elviselni putyini rendszeret, amit annyira istenítetek!
@nincs_itt:
betette a cija a lábáját és terjed

elvtársak nem ismerik a történelmet meg a világpolitikát csak a mainstream media hörgéseit... miattuk van OGV és bandája hatalmon és még 400 évig ha meg nem pudvásodik közben

brühüyyy
kkk

aszt tudod e, hogy már a Mars-ot kezdik gyarmatosítani? a holdra nem tudtak mert az érdektelen és túl közel van bárki kis szobatávcsővel megnészheti mit is csinálnak ott a homokban a sok homokos... jobb a rejtek távolban és persze a Juppiter holgyai mert ugye Juppi ka az gáz és nem lehet felásni kkkkkkkkk
@punkfrog:
már megint mellébeszélsz
az egyenlő mérce és a szuverenitás mindenekelőtt amit most a CETA megbasz

milyen érdekei is vannak az usa nak orbániában? avagy levédiabasznádon azon kívűl, hogy tanúlmányozza mit lehet még letolni a hülyének nevelt nép torkán

majd ha a Kinder MOrgan nem épűl meg és az az olajvezeték sem amely ellen a nép tiltakozik akkor lesz demokrácia ...na jó egy kicsi

de ha a hillary meg a trump maradt választéknak akkor csak nem hiszed, hogy komolyak ezek?

köpködnek és ordibálnak és neveletlenek és durvák mint a naponta gyártott háborús filmjeiken

béke sohasem lesz a filmeken mert aszt nem a békeszeretők hanem a háborúszeretők csinálják és fizetik hatalmas haszonnal

brühüyyy
kkk
ne haggyuk abba nincsenek érveid csak karaktergyilkolászás mint a taga és az ogv
@nincs_itt: a 128% nekem kissé gyanús.
ez olyan, mintha a merdzsó 400-zal menne.

csak aszt nem értem, hogy a ruszkipropagandáról, mé ez jut mindig eszembe?:)

www.youtube.com/watch?v=SFGDzHAeTrE
@Fabius:
és minek a része volt Hruscsov előtt aki a szovjetunió ban aszt tett amit akart és semmi sem lett kívűl a szovjetunión ettől, ugye??? más érveidet várom de csak nem érkeznek

és miért van pávatoll a putyin seggében?

a zobamaki nak nem akarsz egyet a szíriai és a többi kis ügyeiért? milyen jól festene vele

brühüyyy
kkk
@taga20:
jééééééééééé aszondod? hogy van eszed? hazucc

brühüyyy
kkk
@punkfrog: haver kurvára igazad van.
én ráadásul aszt szeretem, mikor itt a droidok tüzet okádnak a gecire, de fényezik a putyin bohócát!

ez annyira cuki, hogy minden nap elélvezek, mikor megjönnek a ruszki agitproposztájról az evtársak:))))))

stirlic és bandája!
@punkfrog: Szerintem tévedni teccel. Itt nem arról van szó, hogy épp melyik rendszert szeretik itt a kommentelők.
Az illetékes elvtársaitok, évek óta turbóra kapcsolták a ruszkik és Putyin démonizálását, amely sajnos egy irányba mutat és nincs itt kollégához hasonlóan azt is elutasítom, hogy a putyini oroszország maga az ördög, mig az usácska a tejjel mézzel folyó. Szóval én ebben nem akarok partner lenni, miközben továbbra is a párbeszéd híve vagyok.
@Rodeo36 11: csak megvezetlek te szerencsétlen!:))

félelmetes a szánalmas kínlódásod kanadából, ahogy nyomod az undorító ruszki szemetet.

egy kérdés, ha ennyire utálod aszt a világot, amiben élsz, miért nem költözöl oroszországba? pénzed van, ako miért nem?
@nincs_itt: te azt hiszed, hogy egy magyarorszagi posztot úgy kell megvásárolni az usában?
nagy presztizse lehet tényleg!
ne röhögtess már!
@punkfrog: te meg azt gondolod, hogy megfelelő képzettség nélkül, bárki lehet diplomata??? mondjuk alsó mandzsúriában?

nem vagy ennyire... ha mégis, akkor én kérek elnézést!
@nincs_itt: eszt most mire?
neked is irkuck alsóra kéne költöznöd pár évre, asztán kicsit visszavenné a ruszki propagandából!
@Gábris szomszéd: te egyfolytában kinyilatkoztatsz, a parbeszédet nagyívben kerülöd!
érdemes lenne utánászámolnod hányszor jelentetted ki, hogy te a tenyeket meg az igazságot írod velünk ellentétben.
ha meg épp nem tudsz válaszolni, akkor elsunnyogsz!
@taga20: Azért van akinek bejött az ukrajnai demokráciaexport. :)

"az elnök vagyona egy év alatt 100 millió dollárral nőtt, elérve a 858 millió dollárt."

alfahir.hu/petro_porosenko_a_facebook_oldalan_magyarazza_el_honnan_van_meses_vagyona
@punkfrog: Ez sem igaz, de nem kell rajta meglepődnünk.
@Gábris szomszéd: oké haver. most álljunk meg egy szóra!

te hol élnél szívesebben?
amerikában vagy oroszországban?

erre kérek egy egyszerű egyenes választ.
@nincs_itt: "te meg azt gondolod, hogy megfelelő képzettség nélkül, bárki lehet diplomata??? "
nezzel mar szet a vilagban!
hany politikusnak van megfelelo kepzettsege?
@taga20: es veletlenul putyinnal talalt menedeket ez a szegeny ember!:)))
azt en sem ertem, hogy mert szidjak orbant a putyin fanok, hiszen ugyan olyan rendszert epit csak kicsiben a geci!
@taga20: öcsi, én jártam, éltem és dolgoztam mindkét helyen...
sőt messzebb is.
@punkfrog: úgy látom nincs olyan érv, amivel megingatható az usa-ba vetett vak hited. semmi gond. de azért a csoda usa és mo.-i média vállalkozóból lett "diplomata" nem tartozik a megmagyarázható tények közé!

sebaj, majd ha eccer nagy leszel és sokat jársz-kelsz a világban, meglehet kevésbé sarkosan fogod látni a dolgokat!
addig is! csak nyugalom! az usa oligarcha és az orosz oligarcha csak a feltalálási helyében különbözik!
@nincs_itt: tezsvérem, az égbe! nem fejezted be a mondatodat!
hol a bánatba élnél? jakuck felsőn, vagy gelzenkirsenben?

nézz szembe, ott a tükör! legalább magadnak ne hazugy!
@punkfrog: rodeon mindig lefagyok.
a gecit utálja, mint a szart, a főgecit meg imádja.

hülye egy világ ez:))
@nincs_itt: azert maradnék a szemet usa oligarchanál, aki az ész nélküli fogyasztásra ingerléssel akar tönkretenni, a kalasnyikvos, plutoniumos, szerinted ugyanolyan orosz helyett!
@nincs_itt:

Pénzügyi körök és oligarchák meg a velük járó lobbi mindenhol megvan. Usában a legtöbb, de Moszkvában van a legtöbb egy főre eső.

Különbség: amcsiban lehet oligarcha Soros és Trump politikai szerepvállalás nélkül is, ruszkisztánban meg csak VV Putyin engedélyével. Aki ezzel nem bírt az már rég nem ott lakik, lásd Abramovich.

Ezen kívül pl az amcsiknál azt mondasz egy politikusra amit akarsz, a ruszkiknál meg amit mersz. Mérjünk egyenlő mércével, oké, de ezeket a dolgokat is.
@taga20: Nem érted ecceri lélek? Tudod a fuck eu-s Nulandnéniék exporálták 5 milliárd dolcsis projekt keretében.

www.informationclearinghouse.info/article37599.htm
@Fabius: Te komolyan elhiszed, hoy az amcsiknak az a baja Putyinnal, amiket te leírtál? Mert ha igen, velük miért nincs bajuk? Őket miért nem akarják soha megdemokratizálni?

www.atv.hu/kulfold/20151016-brutalis-kivegzes-var-egy-tizeneves-fiatalra-szaud-arabiaban

www.blikk.hu/aktualis/krimi/brutalis-a-nyilt-utcan-fejezik-le-a-noket-szaud-arabiaban-video-18/6xvlv62

Szerintem már egy kisiskolás is tisztán látja, hogy az emberi jogok, sajtószabadság, stb. számonkérése az oroszokon a részükről csak egy ürügy, teljesen más céljaik leplezésére.
@Gábris szomszéd:

Nemtom, az gond, hogy Porosenko előbb volt gazdag mint politikus? Vagy ilyen hülyeségekkel ne foglalkozzunk?

Amúgy ha Rosen vagy Bonbonetti terméket veszel itthon, Porosenko zsebét gyarapítod.
@Gábris szomszéd: 56-ot is a cia robbantotta ki putyin haverod szerint.
az nem furcsa, hogy ukran kaoszt kihasznalva putyin visszaszerezte a krimet?
biztos ez volt a cia celja!
@Fabius: Foglalkozhatunk bár ez a hír inkább arról szólt mennyivel lett gazdagabb, amióta elnök. Joe Biden alelnök fiacskájáról már ne is beszéljünk. :)

hvg.hu/kkv/20140514_Biden_fia_egy_ukran_gazceg_vezetosegenek

Utóbbi szintén csak a véletlen műve lehet.
@Gábris szomszéd:

Azt én pont leszarom mi az amcsik baja Putyinnal. Engem az érdekel az én bajom micsoda vele.

Aztán meg nehogy azt mond nekem, hogy az alapvető emberi jogok egyformán érvényesülnek mindkét helyen, mert kiröhöglek.
@punkfrog: "56-ot is a cia robbantotta ki putyin haverod szerint"

Belinkelnéd nekem, mikor és hol mondta ezt Putyin? Ha nem jön össze, akkor ismét nem mondtál igazat. :) Nyilván arról is tudsz, hogy elődje Budapesten már bocsánatot kért az ’56-os forradalom vérbe fojtásáért.
@Gábris szomszéd:

Porosenkonak 1990-től van egy rakás cége, autó, hajó, jármű és édességgyártásban érdekelt. Bónusznak felvásárolta a magyar Bonbonettit. A cégei nyereségesek. Ez már probléma a széljobbon?
@Fabius: Ezt igazából akkor lehet majd elhinni, ha tolod majd a "Szalman ibn Abdul-Aziz seggében a pávatol" című posztokat. Persze csak akkor, ha nem csak az orosz sajtó és szólásszabadságra vagy érzékeny, hanem mondjuk a nyilt utcán lefejezésre vagy a 15 éves ellenzéki gyerek keresztrefeszítésére is.
lehet hogy nem annyira fontos, de fontos.

abbakéne má hagyni eszt az anorekszia export vagy importot.

és követeljük, hogy ilyen nőket akarunk!:))

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F10%2F30%2Flekovereztek-ezert-otthagyta-miss-izland-a-las-vegas-i-dontot
@Gábris szomszéd: putyntévé rulez, hülyegyerek!
@Fabius: Természetesen örömmel töltenek el a sikeres vállalkozók, főleg ha ez a siker az általuk "jó irányba" vezett országon is meglátszik. :)

"Két évvel a 2014-es forradalom után az ukránok egyre rosszabbul élnek, az ország a permanens csőd szélén táncol, és a korrupció és a belpolitikai káosz miatt már az IMF sem hajlandó fizetni."

index.hu/gazdasag/2016/05/02/ukrajna_oligarchak_haboru_osszeomlas_csod/
@Fabius: latom ritkan követed a kommentfolyamot.
putyin indokolatlanul van démonizálva szerinte, általunk "atlantista háborús héják" által!
@taga20: Tőled is várom a Putyin idézetet hülyegyerek. :)
@punkfrog: Azt ki tudod esetleg találni, hogy ez a démonizálás miért nem igazán szerencsés?
@Gábris szomszéd:

Ahham. Ilyen alapon akkor gyere legközelebb a szaudiakkal, ha előtte nyíltan kikelsz magadból Nyemcov meggyilkolása miatt.

Nem mellesleg ez amolyan Csubakka védelem. Nekem egy olyan hatalommal van bajom ami 45 év megszállás után akar ismét adósává tenni és befolyása alá vonni minket, te meg azzal mentegeted őket, hogy nicsak, a világban amúgy vannak csúnya dolgok.
@Fabius: Szerintem a te gyomrodnak se illene bevenni azt, hogy egy világhatalom miközben patásördögözi az orosz vezetést, aközben kinyalja a seggét egy valóban despotikus és echte középkori diktatúrának. Vagy tévedek?
Ami meg a befolyás alá vonást illeti, lapozz vissza esetleg nincs_itt kolléga orosz gáz németországnak mondandójához.
@Gábris szomszéd: undorító csúszómászó vagy, putyinnal együtt!
@Gábris szomszéd:

Én egy szóval nem mondtam, hogy Ukrajnában minden oké. De egy hamarabb gazdag mint politikus elnöknek szemére vetni, hogy a cégei hasznot termelnek az olyan...régi komcsi szokás.
@punkfrog:

Na itt mondjuk nem sokra mennek a propagandával.
@Fabius: Nekem úgy rémlik, hogy demokráciákban ha egy üzletember kormányzati vagy elnöki pozícióba kerül meg kell, hogy szabaduljon az érdekeltségeitől.

@punkfrog: Továbbra is várom a Putyin idézetet. Nyilván könnyű lesz idehoznod, főleg hogy az ottani köztévében hangzott el. :)
@Fabius: "Na itt mondjuk nem sokra mennek a propagandával."

Arra gondolsz, hogy itt képzett kommentelők vannak, akik úgyis átlátnak mindenféle orosz vagy amcsi propagandán vagy esetleg arra, hogy Boli úgyis törli, amit annak gondol? :)
@Gábris szomszéd:

Olyan kíváncsi lennék mennyire venné be a gyomrod, ha OGV a putyini recept alapján megnyemcovoztatná a vonagábort pl a kötvényügyi szemtelensége miatt.

Kurvára nem szeretném ha itt tartana ez az ország, de kíváncsi lennék mit szólnál, szólnátok hozzá.
@Gábris szomszéd:

Arra gondolok, hogy kontraproduktív amit csinálsz oroszok ügyben. KGBéla óta le nem mossa rólatok senki, hogy ez nem pénzért van. De te tudod mit miért csinálsz.
@Fabius: azt kéri mindjárt tőled, hogy másold be azt a dokumentumot, amin putyin sajat kézírásaval és ket tanú altal hitelesitett aláírásaval rendeli el nyemcov likvidálàsát!
amig ilyen nincs, addig hazudsz!
@Fabius: Gondolom nem örülnék neki, ahogy nyilván te is fel vagy háborodva azon, ami néhány napja az USÁ-ban történt:

"Amy Goodman rádiós riporternőt és Deia Schlosberg dokumentumfilmest az olajvezeték ellen tüntető civilekkel, köztük Shailene Woodley színésznővel együtt tartóztatták le a múlt héten. Goodman riportot készített, Schlosberg pedig dokumentumfilmet forgatott az olajvezetékről, annak építéséről. Mindketten börtönbüntetésnek néznek elébe.

Schlosberg leforgatott anyagát elkobozták, s háromrendbeli összeesküvés - köztük birtokháborításra való összeesküvés - címén vádat emeltek ellene. A büntetés akár 45 évig terjedő börtön is lehet."

www.korkep.sk/cikkek/kulugyek/2016/10/17/letartoztattak-a-riporternot-mert-kenyelmetlen-temarol-tudositott
@Fabius: Pedig ha itt valaki pontosan tudja, hogy én nem pénzért vagyok itt, az te vagy. :)
@Fabius: Akkor már csak azt nem értem, hogyha annyira kontraproduktív, miért kell azt törölni? Pont, hogy hagyni kéne, hiszen ez a jódemokratáknak csak hasznára válik. :)
@Gábris szomszéd: a saját propaganda likjeiddel legyél ilyen szigorú!
szálka meg a gerenda esete!
@punkfrog: én is símán elhiszem, hogy JFK-t Oszvald lőtte le egyszerre három irányból, mindaddig amíg nem mutatsz nekem irásos megbízást arról, hogy az elnök összeesküvés áldozata lett. :)
@punkfrog: El vagy tévedve. Szigorú az inkább te szoktál itt lenni. :)
@punkfrog: Amúgy meg nem lehet semmi bajod a linkjeimmel, hiszen azok kontraproduktívak és azt bizonyítják, hogy én kágébéla fizetett alkamazottja vagyok. Lehet annál nagyobb öröme - a demokrácia védelmezőinek - mint amikor lelepleződnek a ruszki ügynökök a blogszférában? :)
@taga20: Most mi lesz velem? Na jóccakát és ezt csak neked, mivel te híres vagy arról, hogy mind a két felet meg tudod higgadtan hallgatni. :)

youtu.be/jfR5krZqIL8
@Gábris szomszéd:

Így van, én tudom.

De ez a te szempontodból édeskevés. A blogot követő nem kommentelő olvasóknak te vagy a varánusz házi radikálisa, "a Jobbikos", aki nyomja Putyinékról amit, pedig KGBéla óta kiderült, nincs ingyen semmi. Ne hidd, hogy nem kötik össze.

Na, szerintem ezért kontraproduktív. De én nem mondom meg mit és mit ne csinálj.
@Gábris szomszéd: összekeversz valakivel.
szerintem te csak egy mezei putyin rajongó vagy!
és ez sokkal rosszabb mintha fizetett ügynök lennél.
nem hivatkozhatsz arra, hogy "fiatal voltam kellett a pénz"!
@taga20:
megvezeted am kecskét amit meg akarsz baszni!!!
nem vagy vitaképes és veled mindenféle demokráciáról szóló akármit abbahagyok, azaz magadra hagylak és a többieket is, vitaképtelenek vagytok szajkózzátok aszt amit innenonnan összekapartatok (jó tyúk mindíg talál kapirgálni valót)
a világ nem olyan mint ti elképzelitek és mivel nem éltetek csak levédiabasznádon esetleg párnapos korfui részegségben maradt fenn az olajbogyó foltya velem akartok aki 12 országban élt és dolgozott és mindenféle társadalmi berendeszkedésben még az abszolút elnöki hatalmat is átéltem (jó barátok lettünk kkk) és ismerek utasztomban összesen közel 40 országot

van saját nézőkém és azon át szemlélem a világot és a szemészem évente megvizsgálja nem kell e újabb és erősebb lencse hogy tisztán, kristálytisztán lássak... egészségem töretlen és orvosi bizonyítványom van róla, hogy megmaradok

szóval bye bye, meséljetek egymásnak amit akartok és ahogy akarjátok úgy színezzétek az kell a zolvasónak

brühüyyy
kkk

majd ha bármelyikőtök valós érveket hoz fel és láttya rendszerben hogyan is műxik az ami nekem nem teccik

de most nyugoggy le igyál valami karcosat és hallgassál cubai nótákat ha már sohasem jucc el oda a sok teendőd miatt pedig a pénzt sem viheted magaddal oda ahol csak isaporéshamuvogmuk

bye bye
@Rodeo36 11: Bocsi, hogy beleugatok a Fabbal való vitádba.
hu.wikipedia.org/wiki/A_Szovjetuni%C3%B3_afganiszt%C3%A1ni_h%C3%A1bor%C3%BAja
Ezt is biztosan az Usákok csinálták.
@Fabius: Nem ismerem az egy főre eső oligarchák és lobbisták számát sem usa-ban sem oroszo.-ban.

soros és trump is politikai szerepet is vállal, ha mással nem, akkor a kampányok támogatásával. nem jól látom?

szerintem az usa-ban is inkább az "amit mersz" a valóság, nem szerencsés ott sem kiesni a politikai potentátok kegyeiből. igaz nem biztos, hogy golyót vagy plutóniumot kapsz, csak egy átfogó tőzsdei ellenőrzést, adó vizsgálatot, kiteregetik a szennyesedet, nincs több állami "füles", usw. szerintem ez sem sokkal jobb az usa-ban.
@taga20: ma reggel is belenéztem, maradok a jó "öreg" freistaat bayern-nél. de ez nem befolyásolja, azt a nézetemet, miszerint egyik tetű oligarcha és fő-fő politikus sem különb attól, hogy hol él és fejti ki áldásosnak ritkán nevezhető tevékenységét.

az usa-ban élő emberek éppen ugyanúgy kiszolgáltatottak, mint az oroszok, vagy éppen én, a politikai és gazdaság disznóságainak. ettől még megpróbáljuk normálisan élni az életünket. mi több véleményünk is van a saját és a külföldi disznóságokról!
@ariel1:
nagyon ügyes...amint a szovjetunió mexünt és kivonúlt afganisztánból a zűrt azonnal betöltötte a zusa és azóta is ott eszi a rossebb... a harci gyakorlatok nem váltak be felsűltek de még basztattyák azokat és a környéket is

szomáliához, yemenhez és a többihez miccócc???

arra is ráfogható valami izé?

az AIPAC ügyesen szervezi őket, sohasem fogják megoldani a kétállam: palesztina és izrael létét de sokat dumálnak róla

az usa elnökének neve AIPAC és őrőkkévaló nem is kell választani ...beválasztotta magát

ehhez mit teszel hozzá???

brühüyyy
kkk

Jahve jól kibaszott velük még önmagukkal sem lesznek békében soha lásd a csinnbummcirkuszt a knesszet nevű szappanoperában, csak úgy habzik kkk
@Fabius: @punkfrog:

Megy itt tánc a ruszkik körül,usácska fikázással spékelve,de azért mindegyik használja a windowst,guglit,yuetubeot,iphoneja,amcsi cuccai vannak!
Amellett,hogy max.tiszteletem az orosz kultúrának,művészeteknek,megnézném őket 'marslakóként úgy egy rendszerben amikor az orosz befolyás olyan szinten jutna érvényre,hogy el kellene vágni a nyugati ''kötelékeket(
Esetleg pár ilyen szoppernak javasolnék pár éves előkészítőt uszty-ilimszki lakótelepen))
'amedverúgjamegirgumburgum)

ic.pics.livejournal.com/shpilenok/17995238/404942/404942_original.jpg

m.cdn.blog.hu/ou/ourfashion/image/0armani/0orosz/maryna_linchuk3.jpg

24.p3k.hu/app/uploads/2015/04/modell-medvevel960x6401.jpg
@gazoló: jóreggelt tezsvérem!remélem te ügyesebb leszel!:))

www.napiszar.hu/showPost/Mindenszentek_napja
@Fabius: "De én nem mondom meg mit és mit ne csinálj."

Na ezzel nem mindenki van így itt a blogon. :)
A szojvet és posztszojvet rendszerekkel így Putyinéval is az a baj, hogy bűnben fogant(ak) (3 halmazati jelzővel együtt :-(). A 2 nagy háború között ebben egyetértés volt a nagyhatalmak között, az egy amik kivételével katonailag interveniáltak is a bolsik ellen (Wilson elnök a "népek szabad önrendelkezése" alapján azonban nem avatkozott be - ismerős "kilógó lólábú érvrendszer"?).

Többségben soha! nem volt bolsevikokra visszatérve. A bolsik a születési kiváltságosok (nemesség), a tulajdonosi polgárság, a papság, majd a dolgozó parasztság kirablásával, megölésével és megnyomorításával, vagyis szó szerint terrorral tudtak hatalmon maradni. Pontosan olyanok voltak (ma is olyanok, csak öltönybe bújtak), mint ma az izisz. :-(

Nem mellékesen a hasonlóság abban is megáll, hogy mindkettőt (bolsevikokat és az íziszt) végső soron az amik pénzelték. Erre Fabius mostani posztjának linkje az egyik bizonyíték.

A géerú (szojvet, ma orosz katonai "elhárítás") el sem ment kishazánkból - a magyar hajdanában danában népi, ma csak hadseregből- mintegy negyedszázada?

Egy NATÓ tag hadseregben szó szerint benne van a GRU ?!?! Az biza csak úgy lehet, ha ez az amik jóváhagyásával - egyetértésével történt. :-(

Amiből viszont egyenesen következik hogy ez a pl ogy-s "szabad választás" pontosan olyan volt és sajnos lesz is mint az átkosban (csak akkor egy jelölt volt (a szojvet), most választhatsz orosz, akarom mondani jobbik + fityisz, vagy atlantista maszop - déká - nemgyütt meg a "lehetett volna más" között). :-(

Marad az egyiket sem. :-(
"Összességében még mindig több értéket ad el a Rába az uniós piacokon, mint Magyarországon."

No akkor hogy is van ez a magyar ipar fellendítése? Hiszen a Rába ma állami tulajdonban van, oszt mégsem akar neki menni? Pedig itt szakemberek fogják a gyeplőt, nem a haverok.
Persze aki kigondolta a zázlóshajó stratégiát, biztosan nem szokott vidéken tömegközlekedni, ahol már hírből sem kell annyi autóbusz, mint kellett a rendszerváltás előtt. Ami üzemel, az is sokszor alig visz utast. Persze aki BP-en keresztül látja az ország gazdasági helyzetét, az még hisz az álmokban.

hvg.hu/gazdasag/20161101_allam_visszavesz_raba_dicsoseg_visszaallamositas#rss
Más, de nem lehet elmenni mellette szó nélkül.

Kinek az érdeke?
Nem Juhászé, nem a nagymamáé, de a farkasé igen. Kinn a farkas, benn a farkas?

ripost.hu/cikk-tovabb-fecsegnek-juhasz-peterrol-portik-rokonai
@rdos: "most választhatsz orosz, akarom mondani jobbik + fityisz, vagy atlantista maszop - déká - nemgyütt meg a "lehetett volna más" között). :-( "
felteve, de nem megengedve, hogy igazad van ebben.
van valasztasunk.
ha viszont egyiket se szeretnenk, akkor surgosen letre kell hozni az europai egyesult allamokat, ami kepes lenne ellensulyozni mindket jelenlegi oldalt es letrehozni valami jobbat!
magyarorszagnak pedig az egyetlen eselye, ha minel melyebben integralodik ebbe!
csak igy kerlhetjuk el az illiberalis gecik tovabbi amokfutasat!
fuggetlen nemzetallamkent lassu halalra vagyunk itelve!
@punkfrog: Igen nekünk magyaroknak is és az európai kis és nagyobb népeknek is a lényegesen szorosabb európai integráció lenne a túlélés feltétele, de az eddigi jobb és baloldali (kollaboráns) európai politikai erőket ebből ki kellene hagyni.
@látjátok feleim szümtükkel: Aranyos hogy még mindig hiszel ebben az ilyen olyan oldali mesében.

Egyetlen példát tudsz arra hozni, hogy mikor az "egyik oldal" volt hatalmon, a "másik oldal" politikusát bevarrták volna a kóterbe?

26 év alatt már csak véletlenül is elő kellett volna fordulnia, ehhez képest szinte kínosan ügyelnek arra, hogy mindig csak a sajátjaikat "zaklassák" (vagy példát stadio...uáljanak).
akkó' most megaszontátok jól neki telibe

vége is a sok izének, már csak a jólét hiányzik meg a hozzávaló világbéke

brühüyyy
kkk

gratula, sikerűlt, még néhány ilyen és a történelem meggondolja hogy legye e
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

olyan szépek az illusztrációk, még úgy is, hogy egyiket sem néztem meg
@Gábris szomszéd: szerinted mi a megoldas?
meddig maradunk eletben fuggetlen nemzetallamkent?
@punkfrog: Az életben maradásunk nem attól függ, hogy független nemzetállamként vagy egy EU egyesült államokban élünk a jövőben. Persze ha neked jelent valamit, hogy az életedben önálló és felelős döntéseket hozhass, akkor lehetnek sejtéseid.
@punkfrog:
SZÓVAL VILÁGBÉKE?
vagy?

mesélj jenő kíváncsi vagyok?
brühüyyy
kkk
@punkfrog: Miből gondolod hogy függetlenek vagyunk? Most a sajtót a politikusokat és a történészeket hagyjuk ki ebből. Mert hogy szerintem éppen hogy nem vagyunk függetlenek. NATO tagok vagyunk némi orosz gurgulázós bájos géerús befolyásoltsággal. :-(

Mondjuk gurgulázok rajta, de a GRU az minden csak nem vicces. :-(
@punkfrog:
nem hiszem... én nem akarok veled sehol és semmiben...jó?
maraggyunk ebben...
olyanjónélküled

brühüyyy
kkk
@rdos:
és te hogyan gondolnád ha gondolnád?
brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: a kerdés az, hogy tudunk fennmaradni függetlenként a mai vilagban.
nem az, hogy akarunk-e önállóak lenni!
melyik oldalnak vagyunk jobban kiszolgáltatva?
milyen érdekérvényesítő képességünk marad függetlenként?
@rdos: nem mondtam, hogy függetlenek vagyunk.
a kérdésem vonatkozott arra, hogy meddig maradnánk életben függetlenként!
@Rodeo36 11: te is itt osztod az észt velünk együtt!
@punkfrog:
én itt sem nem osztok sem nem szorzok

mondok dolgokat kell e nem e
brühüyyy
kkk
@punkfrog: Miért, így hogy nem vagyunk függetlenek szemmel láthatóan "nagyon kedvel minket" ez az akarnok történelem. A németeknek csak két országuk volt a 2.vh után, mi már az első után hat, mára nyolc egymással szomszédos országba kerültünk (újabban meg játszik még London is mint a 2. legnagyobb magyar város is).

Rövid válaszom, ebben az akarnok világban valóban függetlenként 1 nap 1 hét alatt kisantant "megenne" minket. Mondjuk erre most is megvan minden esélyünk, ugyanis a NATO a tagjait egymástól nem védi (török - görög konfliktus). :-(
@Rodeo36 11: Tök mindegy mit gondolok, egy biztos, sokat nem tehetek. Tul.képpen semmit. A nagyobbik gond, a legtöbben így vagyunk vele. :-(

Egyénileg a legtöbb amit viszont bárki megtehet, tanulni művelődni érdemes és erről beszélgetni érdemes. A "szavaknak van ereje", az agitPRoposok tudják ezt. :-)
@rdos:

"1 nap 1 hét alatt kisantant "megenne" minket"

Miért is tenné?
@Eszter68: Én tudjam? A szerbeknek alig száz éve kellett Pécs mint részben (valóban) szerb város tokkal vonóval Baranyával Somoggyal.

A románoknak meg a Tisza lett volna a szimpi határfolyó.

Az akkor alakuló csehoszlovenszkónak meg valami Balassagyarmat is kellett volna (mivel Bp-en sok szlovák élt, esetleg az is? nem tom).

A sógor szerint a Soproni poncihter az meg echte osztrák bor.

Mondjuk nem állítom hogy maguk találták ki, egyszer már megtörtént.

Tudod, emlékszel a "népek szabad önrendelkezése" lassan századik éve megvalósult GYAKORLATA szerint vannak előbbre való népek.

A rövid válaszom, pedig az hogy fogalmam sincs. :-(
@rdos:

El kellene már feledni ezt a lassan száz éves sérelmet. Jelenleg csak Magyarországon élesztik folyamatosan újjá a veszteség érzését és kovácsolnak belőle politikai tőkét bizonyos csoportok.
A kisantant utódállamaiban mindez nem téma.
@Eszter68: Belőlem szerinted melyik fog politikiai tőkét kovácsolni? :-)

Kedves Eszter! Amikor az ember lábát levágják, az nem a "veszteség érzése", hanem amputálás. De már túl vagyunk a traumán, ezért a veszteség érzését hagyjuk is. Továbbá.

Ahhoz hogy védekezni tudjunk szemmel láthatólag nem vidám "sorsunk" ellen ahhoz fel kell ismerni a minket gyengítő folyamatokat.

Jó hírem van. Nem a még megmaradt magyar föld kell a ... "rossz-sorsunkat alakító vak-véletlennek". Ugye milyen píszí voltam. :-)

A cél kicsit másabb. Egyszerűen csak ki akarnak minket irtani. :-( Valamiért a magyarságra nincs szükség, minden folyamat efelé halad. :-( Arra kell rájönni hogy miért is nem kellünk mi ezen a mai sártekén (az eu-atlanti világra gondoltam).

Ha ezt kitaláljuk, az egyben biztosítja a fennmaradásunkat. :-)

Ja és a legfontosabb! Az érzelmeket ebben az egész (amúgy véresen komoly) játékban el kell felejteni.
@rdos: Miért kell bacogatni állandóan a tótokat,az unió ott valósul meg a legjobban!
Akármerre mész a felvidéken értik és beszélik a magyart,az ottaniak láthatóan nem alsóbbrendű állampolgárok)
Mi változott volna,ha ővék lett volna Gyarmat(nemvagyunkgyarmat)??
Zárójelben,egyforma nyomor van a régió mindkét oldalán,a miénken tán nagyobb(
Mi változott volna ,ha miénk a Tátra,Trencsén'kassabártfa beszterce.eperjes?
Többet bacnánk gallyra('lopnákprivatizálnák szénné,közjó nélkül politikus zsebekbe,számolatlanul..kurvannyukba..),a hegyeknek pedig egyébként sincs nemzetiségük!!!)
@gazoló: Mikor bacogatam és a "tótokat" - felteszem a szlovákokra gondoltál. Benes is csak egy báb volt, semmi több. Ahogy korábban Tiso. Itt élünk egymás mellett évezredek óta (a nemességünk csak ezer éve), ugyan mi bajunk is lehetne egymással?

Nem a hegyeket féltem, előző hsz-emből kiderült.

Tovább megyek. Paradox módon az amiről sokan hiszik hogy szétaprózza a magyarságot (trianon + párizis béke + 1956 + módszerváltás), az valójában a magyarság megőrzését szolgálja. :-) Nyúzélandtól Dániáig békésebb gazdagabb emberibb környezetben mint egy menedékben vannak. :-)
@rdos:

"Egyszerűen csak ki akarnak minket irtani. :-( Valamiért a magyarságra nincs szükség, minden folyamat efelé halad. :-( Arra kell rájönni hogy miért is nem kellünk mi ezen a mai sártekén (az eu-atlanti világra gondoltam). "

Ez eléggé morbid eszmefuttatás.
Érdekesmód én nem érzem ezt a fajta veszélyeztetettséget.
Talán nem kellene folyamatosan széllel szemben pisilni, állandóan szabadságharcolni.
@Eszter68: szija cica. tegnap keresett az őrnagy, csak mára eltűnt:)

ja és egy kis öröm:))

www.napiszar.hu/showPost/Az_elet_apro_oromei_5
@Eszter68: DDD

Tegnap szláv napot tartottam,toltam,kis sztapacskát birkapörivel ebédre,előtte borovicska utána szlovák sör és egészen meg vagyok békélve veletek)
@Eszter68: Menedékben vagy, az előbb gazoló kollegának írtam. Azért nem érzed. :-)

Sok igazságod vagyon a széljárás és a kisdolog viszonylatában, azonban a csapongva forgó szélben nehéz optimális szögben meghátalni a hátszelet. :-(
@taga20:

Olvastam, csak nem volt időm reagálni. Vagy a temetőket jártam, vagy a vendégsereget láttam el.
Remélem, ma már nyugi lesz. ))
@gazoló:

Mert jó felől közelíted meg a dolgokat. ))))
@rdos:

"Menedékben vagy."

)))))

Az elmúlt 100 évben ötször változtatták meg a határt megkérdezésünk nélkül.
A nagyszüleim a Monarchiában, apukám a Csehszlovák Köztársaságban, anyukám a horthysta Magyarországon, én a nővéremmel a Csehszlovák Szocialista Köztársaságban, az unokaöcsém az önálló Szlovákiában született.
Úgy, hogy egyikünk sem költözött el Gömörből.
Minden változás hozta a maga törvényeit, időnként vegzáltak minket nemzetiségünk miatt.
Ez aztán a menedék!! )))
Mégsem érzem azt, hogy bárki is ellenemre törne.
@Eszter68:

Nagyon szimpi nekem,mikor a hegyeket járva,Dobrý deň-nel köszöntik egymást,itthon ellenben,főként a fiatalabb generáció birkamód,a másikról tudomást sem véve rója köreit( Fele annyit sem szemetelnek,mint kutúrbarom honfitársaink!
A szegénység,a romák helyzete ott is ugyanakkora probléma,v.színű ez sokkal kardinálisabb a magyar-szlovák ellentétnél!
@Eszter68: Eszerint Nektek is volt? van? veszteség érzetetek?

Most vagytok jó helyen "benne az euróban".
@gazoló:

Igen. A munkanélküliség és a szegénység a legnagyobb probléma. Ez pedig mindenkit érint.
Az ország keleti fele itt is a leszakadó régiókhoz tartozik.
@Eszter68: Hello Prágám!:)
Próbálkoztam a "Spykeal"is de eddig nem reagáltál:(
@rdos:

Nálunk is léteznek csoportok, akik időről-időre próbálják "átéletni" velünk az elszakítottság érzését.
Viszont, ha nem Magyarországon születtél, éltél, szocializálódtál, az "anyaország" fogalom, csak egy üres frázis számodra.
Az "anyakultúra" kifejezés találóbb lenne, ha létezne ilyen.
Mióta beléptünk az unióba, a határok is eltűntek.
Így valóban szabadon élhetünk.
@ornagy50:

Az meg mi? )))
Van levelesládám.
sziasztok!

engem most csak ov videó "nyugtat" 98-ból. többször meghallgattam, mert egetverő elméleteket és módszereket kaphatunk belőle...

tudom, hogy a kolozsvárost szorgalmasan olvassátok, na ezt onnan mentettem a "szalonba", ahol
@taga20:
is kapott "választ" :DDDDDD
@punkfrog: "milyen érdekérvényesítő képességünk marad függetlenként?"

Szerinted egy rabnak van nagyobb érdekérvényesítő képessége vagy egy független és szabad embernek? :)
@guma:

Engem leginkább az irodalmi posztjaid érdekelnek. OV-t évtizedek óta nem bírom meghallgatni.
Mikor a Grecsó könyvet megrendeltem a könyvesboltunkban, rámcsodákoztak, milyen naprakész vagyok kortárs magyar irodalomból.
Csak annyit feleltem, jó társaságba "járok". )))
@Eszter68:

örülök, ha segíthetek :)

ezt a videót viszont kötelezővé tenném!

és nem tudom milyen utcai harcok lenének, ha ezt is üvöltené rádió, tv és minden újság naponta ismételné, mint a "hazudtunk éjjel nappal" szöveget...

na ez a média hatalom - ahol ma nem működhet más hang!
@guma: Köszi a videót. 1988 lesz az és nem 1998, de értem, értjük. :-)

Hát ha lenne valódi ellenzék akkor biza ezt a videót, vagy "az apám megvert - megrugdosott" tartalmút nap mint nap tolnák. Démonizálni ugyanis a legkönnyebb. :-)
@guma:

Utcai harcok akkor lennének, ha kivinnék az embereket az utcára, mint annó 2006-ban.
A net is hatalom. Kíváncsi vagyok, 2018-ig azt is be kívánják-e darálni?
@rdos:

Vajon a "valódi ellenzék" mellé mennyien állnának, ha ugyanazokat a mocskos eszközöket használnák, mint a regnáló hatalom?
@Eszter68: :-) Mondasz valamit. :-) Illetve kérdeztél egy jót. :-)

Igazad van, machiavellisztikus - bolseviki "tempó" lenne. :-( Csak tudod ezzel is úgy vagyok mint az erőszakkal. Tagadom. De néha jól esik. :-) Na jó, itt csak jól esne.

Marad a kulcskarikán a kulcscsomó rázása. Persze egy csomó kulcsos-kulcskarikás emberrel (Prága), vagy a szűnni nem akaró tapsorkán (Bukarest).
@Gábris szomszéd: azert ezt a hasonlatot gondold at megegyszer!
"Sajnos még sokan nem értik, hogy bár Orbán elvtárs volt az, aki kiküldte anno orosz barátainkat innen, de neki volt bátorsága vissza is hívni őket, azóta, ugye, kapcsolatunk a testvéri Oroszországgal atombiztos. Állami kézben van egyre több termelési eszköz, közüzem, a tankönyveink, a kaszinóink. A „civil” szférát szoros megfigyelés alatt tartjuk, ki tudja, mit művelnek itt a norvégok. A dolgozók megnyugtatóan vették tudomásul azt is, hogy egyre kevesebb kézben összpontosulnak a közbeszerzések is, hiszen nép-nemzeti érdek, hogy magyarnak magyar legyen az oligarchája.

Általános problémaként vetődött fel egyébként az is, hogy miért tűri közeli munkatársainak gyarapodását, flancos táskáit, trafikjait, helikoptereit a közismerten puritán szemléletű Orbán elvtárs, de általános volt a nézet: ha tudna ezekről, azonnal intézkedne. Úgyhogy többen kérik a járási és a megyei elvtársakat, hogy tájékoztassák első titkár elvtársat arról, hogy mi a franchise folyik itt. Nehogy a végén az emberek megkérdőjelezzék a párt vezető szerepét.

SERES LÁSZLÓ"

hvg.hu/itthon/201644_hangulatjelentes

Kapcsolatunk (Oroszországgal) atombiztos. :-(
@punkfrog: támogatom az ötletedet! viszont azt is át kellene gondolni, hogy ekkora "erővel" - amit ma mo. képvisel - valójában mi lenne/lehetne a szerepe egy EUSA-ban!?
@taga20: Dehát nem akarta elhagyni a celláját! :-(

Na, ez ám a "cellainformáció", nem az áj titi! No! Kia?. :-(
@rdos: szerintem nem tutta, me megbotlott a gumibotba, vagy a telefonkönyvbe.

édesistenem, és itt jópáran eszt tetvesruszkirendszert éltetik.
@taga20: Hamá szojvet határőr meg a GRU szóba jött. 19 óra elmúlt, gyerekek az ágyban a vicc korhatáros. :-( Ja és nem is vicc.

CIA, MI-6 és GRU divernyákok közös vizsgát csinálnak. Mindhárom csapatot ledobják a Szahara egymástól jó távoli pontján, és az ugrás előtt tudják meg a vizsga feladatukat. 1 napon belül mondjuk Timbuktuba kell vinni egy zsiráfot.

Az ami döszantosok kérik műholdas telefonokon a távérzékelt adatokat, 6 óra alatt leszállítják a zsiráfot.

Az emájszix beduin kapcsolatain keresztül szert tesz egy zsiráfra, 12 óra alatt leszállítják a zsiráfot.

Már éppen kezdett letelni a határidő - a 24 óra, mikor kissé csapzott GRU-s csapat és egy szintén kissé megviselt elefánt beállít.

Mire a vizsgaelnök mondja. Fiúk ez szép volt, de nem elefánt volt a vizsgafeladat, hanem zsiráf...

Erre az elefánt kétségbeesetten közbeordítva harsogta:

ZSIRÁF VAGYOK! ZSIRÁF VAGYOK!
@rdos: magának meg írtam, lenne kedves válaszolni?!
@taga20: Segítsél mán! A 3 kommanóst azt ismerem (mindig szakadt fekete cicanaci van a fejükön, csak innen ismerem fel hogy ők a "tek"), de ki ez a mini szterelnök imitátor? Ma mán vitya kétekkora, ha jól tom és ha hinni lehet a sajtónak. :-(
@taga20: viselkeggyé te szerencsétlen:

en.wikipedia.org/wiki/Abu_Ghraib_torture_and_prisoner_abuse

tudod, ahol nem is történt semmi, meg talán ott senem vótak...

annyira fárasztó...
@nincs_itt: Basszus. Hova írtál és mikor? Ja! És mióta váltottunk magázásra?
@rdos: a regisztrált emil címire írtam! és addig magázódunk, ameddig nem válaszol!
@nincs_itt: Húúba! Ez komolynak tűnik.

2 perc türelmet kérek, végig futom mailjeimet (afféle piréz bérkommerként persze hogy van pár). :-)
@nincs_itt: egy valódi egyesült európára gondolok, ahol nincs jelentősége az ország méretének.
közös parlament, költségvetés, ügyészség(!), hadsereg, stb.
csak így lehetne ellensúlyozni az usát,oroszokat,kínát,indiát az összes nagyhatalmat!
lehet, hogy tud valaki ennél jobbat, akkor ne fogja vissza magát!
írja már le!
de valamilyen irányba sürgősen el kell indulnia európának.
aztán akinek ez nem tetszik nem csatlakozik és eljön neki a gábris féle "szabadság".
a britek is nagyon okosnak hiszik magukat most a brexitel.de lesz még ott síras-rivás, pedig most egy széttagolt, széthúzó eu-val kerülnek versenyhelyztbe, és hozzánk képest kifejezhetetlen méretekben erősebb gazdasággal rendelkeznek!
Off.

A hétvégén volt a világpremiere a DiCaprio filmnek, ami mindenki számára szabadon elérhető.

www.youtube.com/watch?v=B4X8P_x2AbQ
@nincs_itt: Egyik mailemben sem látlak. Végig pergettem az elmúlt pár nap kommentjeit is (ha csak valamit ki nem hagytam, amilyen feledékeny vagyok néha megesik).

Kukac utáni mittu-domain-t mondom: "freemail"-ben nincs, "index"-ben nincs, "t-online"-ben nincs eddig hú.

gmail-ben sincs. Ez meg com.

Egy "minyurka mosoly" voltál a pozitív negatív számegyenes határán talán?
@rdos: na szóval a redisztrált email címedre írtam, amit a blog felületén elérhető üzenetküldés funkcióval sikerült megoldanom.
van megoldás a "nincs_itt"-re kattinc, ott pedig a jobb felső fülön az üzenetküldés című gombra kattintva, direkte nekem küldöl üzenetet.
@punkfrog: na kezgyük egymást érteni! a britek szépen feltérdeltek a szopórollerre...
de mindegy, nekünk ájrópaiaknak az lenne a fontos, hogy végre egységesen lépjünk fel!
@nincs_itt: Már értem. Blog.hu. Na. Csináljunk ellenpróbát. Én most Neked ugyanígy blog.hu-n keresztül üzenek (sok sok 6-osat). :-)
@taga20: "szerintem nem tutta, me megbotlott a gumibotba, vagy a telefonkönyvbe."

Én is mindig elképedek a rendőri túlkapásokon, főleg ha rasszista éle is lehet. :)

vs.hu/kozelet/osszes/a-feketek-elleni-rendori-tulkapasok-szetfeszitik-az-egyesult-allamokat-0708
@nincs_itt: 6-osokat kihagytam de én is elküldtem. 2 perce.

Index néha napokig kerengteti maileket a kíbertérben, ezért is váltottam t-online-re. Pont hút kihagytam.
@Gábris szomszéd:

Ámerikában is van ellenzéki aktivista, akit a szigorított gyülekezési törvény miatt börtönöztek be, s kínoztak meg?
@nincs_itt: Látszik az, amit az én kezdeményezésemre válaszoltál. Amit viszont Te kezdeményeztél (basszus kivágnak mint macskát szarni, amit Ön kezdeményezett) az nálam nem látszik. És már három nappal korábbi kommenteket (indán "közösségek" könyvtár) is végig pergettem.
@Eszter68: Ott olyasmivel nem szórakoznak, egyszerűen csak lelövik a delikvencset mint egy kutyát. Pluszbónusz.

varanus.blog.hu/2016/10/31/putyin_seggeben_a_pavatoll/full_commentlist/1#c31608337

player.vimeo.com/video/189264404
Ez mindennek a teteje. Már azon is veszekszenek, hogy ki is volt az 56-os hős. Ja, ha már a kúria is megmondta, hogy a nagyplakátokon nem tények vannak. Hát akkor?

mno.hu/grund/dozsa-laszlo-megis-lemond-az-56-os-plakatrol-1369343
Megint meglepődtem. ;)

Iraqi Army Discovers US-Made Missiles in ISIS's Military Base in Mosul

en.alalam.ir/news/1879701
@Gábris szomszéd:
ez nem lehet igaz!!!! (kkk röhög a májam) csakis orosz rakéták lehetnek vagy délbulgár, esetleg észak pakisztán a kanyarban balra

hogyis képzelik ezek a hülye iraqiak, hogy azért haggyák az életüket áldozni, hogy győzzenek? permanens és remanens háború a cél és ahhoz ellátmány is kell, levédiabasznádnak még sikerült legalább egy szárazkenyér (tudod amivel meg lehet dobni az ellenséget) a nato val szerződésben, olyan ügyetlen ez a habony művek...le kell baszni

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Pedig süsüföldén - a mindenkori fegyver üzleteken kívül - nincs is mit eltakarni a háborúkkal, hiszen náluk minden szépen működik. ;)
@Gábris szomszéd:
természetesen, a világ "-leg"-jei ami ott nincs aszt nem is érdemes kitalálni...különösen ez a legutolsó elnöki parádé választási "eljárás" és milyen szimpatikusak ezek...és minden milyen olajozottan folyik, sehol annyi olaj... és mindenki tökig boldog...képzeld még a Holdon is jártak, és felfedeznek, lefedeznek és megfedeznek bármit és bárkit akire vagy amire kedvük szottyan és olyan szottyanósak mostanában és arrafelé semmi pávatoll nem lóg ke sehonnan és rengeteg e-mail van...meg hogyan lehet csődbejutva csilliárdossá válni a ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ zzz a csodák csodája

csak az a kurva ellenség az meg meghekkeli és elárúlja és ...

mi meg olvassuk

brühüyyy

kkk
@Gábris szomszéd:
te nem emlékeszhecc rá még nem éltél úgy a kedves 50 -es évek elején, ott a Corvin körül valahol volt egy a sok újságárus között aki ordibálta a címszavakat a Népszabi meg népszavi és a több ből de a kedvencem az volt és nem is felejtettem el: aszt ordibálta a leginkább:

"Megszűnt a nyomor" asszem sok lapot eladott a zemberek keresték bennük a részleteket... mai napig lapoznák ha ogv el nem mongya nekik ott a koporsók előtt, hogy: "most pedig én jövök és haggyatok fel minden reménnyel".... "és egyébként is kiseprűztem őket"

brühüyyy
kkk

és kitört as jólét...még mindíg fut, mióta sikerűlt kitörnie
nem szeretem azokat akik megzavarnak a temetőbewn
Lefekvés előtt Kontrát még a régi jó illetékes elvtárs viccekre emlékeztetett:

-Pharaon nincs Magyarországon, nem is volt soha, mert különben lecsuktuk volna.

-Letelepedési kötvénye sincs?

-Persze, hogy nincs, vízummal érkezett Magyarországra —és Kontrát elgondolkodott, nem mondott-e túl sokat. :)

magyaridok.hu/belfold/kontrat-pharaon-nincs-az-orszagban-1142671/
@Gábris szomszéd:
királyok, hercegek grófok...

nagyon szép és a guillotin hol marad?K

brühüyyy
kkk
"A Magyar Idők emlékeztetett rá, hogy a férfi egyik pakisztáni érdekeltségével 120 millió dolláros megállapodást kötött a Pentagon, az afganisztáni amerikai támaszpontok üzemanyag ellátására."

No ezt vajon honnan tudják? Gondolom nem a Pentagonból. Esetleg talán valaki más szivárogtatja a más üzleti titkait?:Ö

Az is izgalmas kérdés, nem sérti-é a személyiségi jogokat, hogy az ügyben el nem járó kormánytagok agyba-főbe nyilatkoznak arról, vett-e vagy sem letelepedési kötvényt, kért-kapott-e vízumot. Kire is tartozik ez? Nem sértenek ezek a nyilatkozók személyiségi jogokat?

index.hu/belfold/2016/11/02/kontrat_nem_orban_szaudi_szomszedjat_korozi_az_fbi/
"Könyv szerinti értéküknél jóval drágábban vettek ingatlanokat a Magyar Nemzeti Bank alapítványai a Wallis-csoporthoz tartozó Wing Zrt.-től –tudta meg a Világgazdaság."

Márpedig a könyvszeritni érték azért nem ennyivel kisebb. Ez olyan hűtelen kezelésnek láccik innen lentről. Fent nem láccik annak úgy a köszpénzek szempontjából?

index.hu/gazdasag/2016/11/02/par_milliarddal_tobb_lett_maradhat/
@látjátok feleim szümtükkel:
Egy érdekességre bukkantam tegnap a napi hírekben, és ennek kapcsán a google-on "Welsz Tamás él" címmel rákerestem Orbán Tamás Péter most már ismert levelére.
Megkérlek, olvasd el, mert nem akarom elhinni, hogy ebben az országban ez megtörténhetett.
Nagyon érdekel a véleményed. Légyszi...
@Mariann19:
egyszer majd talán a dzsémszbond is tud hasonlókat, addig is, maradtam twisztelettel

kell e még ennél több? pedig van!!!

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:
Olvastad az írást?
Nagyon kellett koncentrálni az összefüggéseken és a szereplők kapcsolatain. Valahogy meg kéne nézni a céginfot egyszer, hogy világosak legyenek a kapcsolatok.
Apropó! A Forbes magazin azt írja, hogy Orbán vagyona 6.9 milliárd Ft.
Nem semmi, különösen ha ezt egy nemzetközileg ismert üzleti magazin le meri írni.
@Mariann19:
nem csak az egyet, hanem a linkeket is... szerintem a Forbes téved legalább 2 nullát!!!
és a saját lábán állókkal együtt az lehet eléri az 1200 milliárdot is és nem tréfálok...

holmi nemzetközi pénzmosás viszgálóknak nem tűnnek fel ezek a dolgok? vagy valami miatt (nekem sok ötletem van a miértekre) nem fingattyák ...a Noriega -t ennél sokkal kisebb ügyért is bevarrták és sétáltattyák és akkor a El Chapo és hasobnlók ehhez a cigánygyerekhez képest a kanyarban sincsenek

szép kis izé ez a levédiabasznád

számomra tök világos... az egész a tisztiház eladásával kezdődött és azóta hatványozódik(!!!) annyi a bűnrészes, hogy uszályt is kellene a hajó után kötni ha el akarják szállítani őket az egyik Madeira szigetre, tudod oda ahol több a vulkáni hamu mint a fű és talán kecskék sincsenek...kellemes kis hely, vagy Namibia déli részére és ottfelejteni őket...

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:
Van ahol nem lacafacáznak!
www.atv.hu/belfold/20161102-korrupcio-miatt-135-ostorcsapasra-iteltek-a-volt-teherani-fougyeszt/hirkereso

(csak a fejét, hogy meg ne sántuljon! De a fidesz 98 %-ának. A maradék ahhoz is hülye, hogy hagyja magát korrumpálni.)
Egy jó kis gyűjtemény:
www.atv.hu/belfold/20161101-eljutottunk-a-legvidamabb-barakktol-a-leguresebb-stadionokig-best-of-atv/hirkereso

Pl: "Ahhoz ellenzék kell, hogy 2018-ban kormányváltás legyen.
Hadházy Ákos LMP-politikus (Egyenes beszéd, október 17.)"
@Rodeo36 11:
Rodi!
Jó vagyonnak az a 6.9 milliárd is.
Orbánnak ez a vagyon egy jó kis befektetés, mert gondol a jövőre, és népes családjára is.
Nem azt csinálja, hogy aranyat, vagy műkincseket vásárol, és azokban gyönyörködik, hanem profittermelő vagyontárgyakra tesz szert.
Alig feltűnő, hogy az utóbbi időben kastélyokat, szállodákat, kikötőket vásárol a família, mi több, Ráhel éttermet nyit a fővárosban.
Ezek a törekvések a turisztikai ágazat bekebelezésének szándékát vetítik előre.
Így kell ezt csinálni. Először hozzájutni, aztán körülötte állami pénzből megépíteni az infrastruktúrát, netán kipofozni a kúriákat, és majd dől a lé a turizmusból.
@Mariann19:
te ismered a Noriega történetet? és a többi hasonszőrűt?

véleményem: halott embernek nincs vagyona sem 6,9 milliárd sem 1200 milliárd még akkor is ha "csak" fakauriban van!!!
és az ilyen játékoknak olyan vége szokott lenni, hogy sírja se lesz a delikvencsnek? nemhogy vagyona...az inga kileng...szerintem nagyon közel van a holtponthoz vagy végponthoz...néha elég elgurítani egy hógolyót és a lavina máris megindúl...aszt ki tuggya megállítani

én nem vitatom amit te írsz, egészen ügyes kis kőbányák, szőlőbányák, és a többi (mellékesen a récsöl az ért valamihez, vagy van samesza aki helyette csinálja a dolgokat? mert ránézésre én csak aszt látom, hogy kilóg a kukoricacső a szájából)

brühüyyy
kkk

szerinted meddig lehet egészben tartani gyógyszerekkel?
@kekex:
ez az egész az ogv propagandája: "nincs az az ellenzék amely"...??? és eszt nyomni kell, mert enélkűl...ugye, naugye?

nem kell ellenzék, ez az egész szar önmaga ellenzéke is, és addig van rejtve, amíg valami ki nem borúl...amikor már nem tudnak összezárni és nagyon közel vannak hozzá...divide et impera ez az ogv trükkje a saját csapatában!!! és az szét szokott esni...

nem kell kitalálni mi, de apró szarnak tűnő dolog fogja a lavinát megindítani, és az emberi hiúságnak nagy szerepe van benne

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11:
"Szerinted meddig lehet egészben tartani gyógyszerekkel?"
Ezt a legöregebb tengerész sem tudja.
Viszont volt egy hasonló jellegű érdeklődése az osztrák nagy követ dr. Wolfgang Waldner felé a HírAréna és a Multimédia Hírháttér vezetői részéről
Orbán Viktor Ausztriában folytatott kezeléséről.
A kérdés hivatkozási alapja az volt, hogy halmozott nemzetbiztonsági kockázatot jelent Orbán betegsége az ország részére, Magyarországól és annak népéről, valamint az ország világpolitikai megítéléséről van szó.
Sajnos a válasz nem jelent meg a híradásokban, szerintem orvosi titoktartás korlátozta a választ.
@Mariann19:

A kilnecvenes években, az olajbiznic idején voltak eltűnések, voltak hírek arról, hogy a mások pénzét lenyúló alakok elhunytak, és előfordult olyan is, hogy a csontváz azóta sem esett ki a "szekrényből". Nem minden bűnöző buta, vannak köztük igen eszes emberek is.

Gyerekkoromban sokszor hallottam az idős emberektől a nyár esti utcai kvaterkázás során, hogy itt-ott eltemettek embereket, akik tecchalottak voltak. Akadt, aki élve előkerült. Ha akkor előfordult ilyen, mi az akadálya, hogy manapság ne keljen életre az "elhunyt"? Egyben azonban biztos vagyok, aki így "menekül", az nem jön vissza, mert volt oka menekülni, és kétszer ez nem szokik sikerülni.
Jelen esetben azért nem hiszek, mert a testet temetés előtt kötelelző hűteni, az meg egy élő szövetnek sem tett még jót. Ebben az eljárásban alapos vizsgálat zajlott, mármint ovosszakértői, annak kiderítésére, ki-mi okozta a halált, ezért tehát napokig-hetekig(?) hűthették. Ha még is igaz lenne a hír, akkor viszont sokak kezének benne kell lenni, az szintén életveszély, nem annak aki elhunyt, hanem a segítőknek. Ott a hatóságnál.

Tudod a népi hősök fel szoknak támadni, nem csak 200 éve, hanem napjainkbn is. Mert népi hősök mindig voltak-vannak-lesznek.
@Rodeo36 11:
Jaja! Minden lavina pici hógolyóként kezdi.
De amíg kiviszi a postás a nyugdíjat, addig nyugiban hülyíthető a plebs. Nekik szól a bül-bül szavú "megkaptátok már a 13-ik sőt 14 havit is" szöveg. És még ettől sem kapnak észbe. Minden népnek olyan kormánya van, amilyet megérdemel. De miért kell velük szívni nekünk is?
Mondás szerint suba subához, guba gbához. Magyraország szlovákiához és Lengyelországhoz húz.:(

"A Credit Suisse tavalyi tanulmánya szerint Magyarországon az egy felnőttre jutó vagyon 31 ezer dollárra (mintegy 9 millió forint) rúgott 2015-ben. Ez a háztartási vagyon messze elmarad például az Ausztriában mérttől (196 ezer dollár), és kevesebb a legszegényebb nyugat-európai országban, Portugáliában (74 ezer dollár) mértnél. Elmarad Szlovéniától (56 ezer dollár) és Csehországtól, de magasabb, mint Lengyelországban (24,4 ezer dollár) és Szlovákiában (24 ezer dollár), illetve lényegesen meghaladja a román (13 295 dollár) és a szerb (6585 dollár) értéket."

nepszava.hu/cikk/1110642-a-magyar-csaladok-fele-teljesen-vagyontalan/
@Mariann19:

Mi itten a gond?

Egy esztergályosnak orvosi alkalmassági vizsga kell, a politikusnak meg semmi.
Ma döntött a kormány: egy offshore-cég mostantól a Seychelle-szigeteken is árulhatja a kötvényeket.

"Az egyik offshore-cég a jövőben a Seychelle-szigeteken is értékesíthet letelepedési kötvényeket, erről az országgyűlés gazdasági bizottságának kormánypárti többsége döntött."

Ettől függetlenül állítólag meg akarják szüntetni a letelepedési bizniszt. :)

alfahir.hu/ma_dontott_a_kormany_egy_offshore_ceg_mostantol_a_seychelle_szigeteken_is_arulhatja_a_kotvenyeket
@látjátok feleim szümtükkel:
Tényleg elég valószerűtlen, hogy Welsz Tamás feltámadt, hacsak nem valami tanú -védelmi program okán került ilyen teátrálisan megrendezve a halála.
Mindenesetre elég nagy áfacsalási panamának volt a részese, mert két szlovákiai magyar vállalkozó is áldozat lett. Az egyik eltűnt és nyoma veszett, a másik meghalt, és nem támadt fel.
Látod, ez az alkalmassági vizsga eszembe sem jutott. Milyen igazad van!
Na és van-é erkölcsi bizonyítvány vajon?
Jól van, jól van. Gond egy szál sem, csak 10 millió ember sorsáról van szó. Mi ez pl. Kínához képest létszámban?
@Mariann19: Kedves Mariann !

Erre a levélre gondoltál?

Patai Mihály, Matolcsy György , UniCredit titkárság
Tisztelt Elnök Urak!

Alulírott Orbán Tamás Péter a múlt hét csütörtöke óta a nyilvánosság erejét is segítségül hívva folytatom a harcomat a Delta Group Bud Kft ügyében.
Ennek részeként Dr. Patai Mihály úrnak írt leveleimet június 16.-ától kezdve elkezdtem lakására is elvinni, az I.ker. Országház utca 34-36-ba, az Anjou-udvarba.
Ezt nem egyszer megemlítettem Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök úrnak írt leveleimben, amelyek most kincset érnek számomra.
Hiszen nem mondhatja Ő sem, hogy nem tud arról, hogy Patai Úr lakásában Matolcsy Úr vette át a leveleimet...
Azonban ennél izgalmasabb az AIG -től 2010-ben érkezett 700 milliárd ft hitelbiztosítási pénz, amit az UniCredit Bank fogadott, de a mérlegfőösszegében nem szerepel.
Ugyanis rögtön továbbutalta a Magyar Nemzeti Bankba. Ahol Simor András volt még az elnök, de a Fidesz 2010 áprilisi győzelme előrevetítette Dr. Matolcsy György úr bajlós árnyékát az egész intézmény jövőjére. Ez a pénz a kisembereké, a hitelkárosultaké, és nem az Önöké , Tisztelt Uraim! Ezt a pénzt ki kell fizetni a kisembereknek.
Az OTP számítástechnikai rendszerének október 5-6-ai leállásai csak annak jelentenek újdonságot, aki nem tudja, hogy az OTP rendszere szimbiózisban él a Giro Zrt-jével.
A bankok központi elszámolórendszerében kellett csütörtök óta beavatkozásokat végrehajtani ahhoz, hogy a 2010-es, 700 milliárd Ft-os átutalást az UniCreditből az MNB-be elektronikusan el lehessen tüntetni. Így azt lehetne mondani az embereknek, hogy nem is volt 700 milliárd Ft, és Orbán Tamás Péter elmebeteg.
Kétségbeesett lépés volt Miniszterelnök Úrtól a Népszabadság beszántása, mert ezzel felhívta a figyelmet a győztes népszavazás UTÁN arra, hogy vesztes helyzetben van: megint az oligarchákra szorul. Csányi Sándorra, aki tartja a hátát az OTP rendszerének leállása miatt és Simicska Lajosra, akinek engedményeket kell tennie, hogy Ő ne álljon a média-hátországával mögém, Orbán Tamás Péter mögé.
Értelmetlen volt az én pénteki, 10:35-kor kezdődő Mediaworks - székházban tett látogatásom miatt szombat reggel beszántani a Népszabadságot: mert én már a nagyobb nyilvánossághoz fordultam. Ott pedig dühödt sokaság várja, hogy mikor lesz kézzelfogható bizonyítéka a 700 milliárdnak, ami azóta 1000 milliárd Ft lett. Mivel ezzel az összeggel is tradelnek az urak.
Nyilván ennek a tradelésnek a nyomeltüntetéséhez kell két nap az OTP/GIRO rendszerében.
Én nem adom fel, még ezen a héten végig viszem ezt a dolgot, hogy október 23.-án végre igazán autentikusan tudja megünnepelni az ország az 1956-os forradalom 60. évfordulóját.
Mellékletben csatolom a Legfőbb Ügyészség válaszlevelét, mely most érkezett az UniCredit Bank ügyében. De ezt Patai és Matolcsy urak Polt Péternétől már réges-régen tudják.

Üdvözlettel:
Orbán Tamás Péter
@Mariann19:

Az erkölcsit azt nézik, gondolom már a jelöléskor, mert aki közügyektől eltiláts hatálya alatt áll, az nem választható. ehhez ezért nézni kell a nyilvántartást. Azt nem tudom, hoyg a jelöltnek kell-e bemutatni vagy majd hivatalból kének infó a bűnügyi nyilvántartásból.

Mellesleg lehet, hogy ez a Putyin-Tram-xexvideós hír ha elterjes az USA-ban, akkor Trampnak lőttek?
@Mariann19: ez a szerencsénk a szerencsétlenségben. A földet és az épített javakat nem lehet kilopni az országból az arannyal, műkincsekkel, kp-val szemben.
Egy (reménybeli) elszámoltatás esetén kártalanítás, kárenyhítés címszóval le lehet foglalni, visszavenni a közösbe.
A mobilizálható vagyont viszont basz6juk.
Orbán seggében ki a pávatoll?

"...Ja, hogy nem tudta cáfolni az állításainkat? (Egyetlen egyet sem!) Van ez így.""

hvg.hu/itthon/20161102_Bulvarszabi__Matolcsy_reagalt_a_korrupcios_vadakra_a_Parlamentben#rss
@Gábris szomszéd:
Gábris!
Annak a levélnek is ez volt a tartalma, csak sokkal tényszerűbbnek megfelelően sorolta fel az összes szereplőt és a folyamatokat.
Nem találom a pontos helyét, de a cikk úgy indul, hogy
"ön is kiakad, ha ezt elolvassa" - így emlékszem.
@Mariann19: Értem köszi, akkor utánanézek. Közben ha jól látom, elképesztően folytatódik a bankcsapdás ügy is.

"Lényegében az előző tartalommal egy újabb felhívást küldött a NAGY & TRÓCSÁNYI ügyvédi iroda, az UniCredit Bank Hungary Zrt. nevében.

A pontosított felhívásban az ügyvédi iroda egyszer Falus Zsolt majd Falus Ferencként kezel és jelzi, hogy velem, mint magánszeméllyel szemben és az Egyesülettel szemben is vagyoni és nem vagyoni kártérítést kíván érvényesíteni.

Csak halkan jegyzem meg, hogy a videó eltávolíttatása volt talán ennek a történetnek a legnagyobb reklám, mivel nekem közvetlenül sem módom, sem lehetőségem nincs arra, hogy a különböző helyekről a videó eltávolításra kerüljön, mellesleg azt gondolom erről az egészről, hogy a hírtv lehet ennek a banki reakciónak a valódi célpontja és hátterében még a bankkal szembeni végrehajtási eljárásom megakadályozása állhat ...

Azt gondolom, hogy a bank nyilvánvaló ügyvédi fenyegetéssel kívánja elérni azt, hogy a vele szemben folyamatban lévő végrehajtási eljárás megszűnjön ...

(Az ügyvédi iroda kifejezett kérésem ellenére továbbra sem csatolta a ügyvédi meghatalmazását a felhívásaihoz)

A bank munkatársai és az ügyvédeik a végrehajtási eljárás során már jelezték, hogy 50 ügyvéd fog velem foglalkozni, az utolsó fillért is elperelik tőlem, a gyermekem és az unokám is fizetni fog ...

Mivel a bank eddig is a totális kifosztásomban volt érdekelt,ezért szeretném ha végre tiszta vizet önthetnénk a pohárba, legyen világosság devizahitel ügyben, ennek érdekében a peres eljárást vállalom.

Tájékoztatom a Tisztelt Ügyvédi Irodát is, hogy visszautasítom a felhívásában közölt állításokat, azok teljességgel megalapozatlanok, mivel kijelentéseimmel rémhíreket nem terjesztettem és a hitelintézetek a kölcsönszerződésekből származó kockázataikat kezelték, illetve kiküszöbölték, adott esetekben áthárították, transzferálták.

Kedves Sorstársak, Barátaim, Ismerőseim !

A helyzet egyértelműbb már nem lehet, napirendre kerül végre a devizahitelezés és annak valódi háttere, ezért kérem tőletek, hogy legyetek aktívabbak és figyeljetek !

Üdvözlettel :

Falus Zsolt Ferenc
Elnök
Bankcsapda Egyesület"

www.facebook.com/tamaspeter.orban/posts/187977344943010?pnref=story
@elmeherceg:
Igen. A tárgyiasult javakat nyomon lehet követni a tulajdonviszonyok változásainál.
A kimentett pénzeket kevésbé.
Többször utaltam itt arra, hogy a kormányközeli vállalkozások vajon miért veszik ki a profitot osztalékként, és ez a teljes nyereségre vonatkozik.
Azért, mert az osztalék már magán pénzzé avanzsál, át lehet utalni különféle bankszámlákra, és onnan visszaosztani a megbízóknak.
@Gábris szomszéd:
Gábris!
Ez az!
Nem kaptál a szívedhez? Mert én alig hiszem, hogy ez megtörténhetett.
@Mariann19: Hát ez elég durva ha ez mind igaz. :(
@látjátok feleim szümtükkel:
Gondolom, az indulásnál kell erkölcsi bizonyítvány, vagy valami hasonló okmány.
Ugyanakkor és időközben minden bűn és vétek kikerüli az igazságszolgáltatást, és továbbra is harmatcsepp tisztaságúak maradnak a tolvajok.
Ja, amikor a törvényhozás is a bűnösök kezében van...
@Gábris szomszéd:
Az az igazság, hogy még nem lehetett hallani, hogy a bankok biztosították a devizahiteleket az árfolyamváltozás miatt, még hozzá egy konkrét, amerikai biztosító társaságnál.
Elég nagy balhé volt a devizahitelek körül ahhoz, hogy ez szóba jöjjön.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ebben szexvideós zsarolásban azért elég drámai, hogy az dönti el a világ nagy részének a sorsát, hogy Putyin milyen pásztorórákon vett részt.
Hillary veszített is - ha jól emlékszem - 1%-ot a másik Trump szexbajnokkal szemben.
@Gábris szomszéd:
Most az a kérdés, hogy Orbán Tamás levele, fellépése eljut-e a devizahitelesekhez?
Ugyanis - ha mindez igaz - teljesen más megvilágításba helyeződik az árfolyamváltozás kockázatának a kérdése, hiszen annak kompenzálásának meg volt a fedezete a biztosítás által.
Netán új tartalmú perek lesznek?
@Mariann19: Remélem, hogy igen, de a legjobb egy igazságos elszámolás lenne.
@Mariann19:

A legszomorúbb az egészben, hogy két nagyhatalom elnöke illetve jelöltje együtt szexvideózódott, és közben játszák a nagy ellenséget más népek kárára.
Gondolom az usa választói nem örülnek ennek, és még akkor is a nyanyára szavaznak, ha azt meg kirúgják az emailjei miatt megválasztása után. Mert a népeknek az oroszok a szocializmust jelentik, azt meg azért olyan nagyon senki nem akarja. Meg egyébként is ők demokrácia. Aki hivatali bakit vét azt kirúgják, de elnöknek nem választják azt, aki az oroszokkal mulatozik.

Nálunk is előferdülhet hasonló szituáció majdan 2018-ban?
@Gábris szomszéd:
igekötői tévedésben vagyol: nem el hanem le

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel: "Nálunk is előferdülhet hasonló szituáció majdan 2018-ban"

Boccs! Annyira nem fontos, de amennyire tudom Majdan (tér) az Kievben van. Nem nálunk. Persze 2 év alatt még sok minden változhat. :-(

Mondjuk mindig mindenkinek elmondom: velem lehet beszélgetni. Csak nem érdemes. :-) Még egyszer boccs. :-)
@látjátok feleim szümtükkel: Csak hogy nehogy sajtó/, magyarul sajtóper (:-)) legyen belőle.

A "Ghaith" és a "Pharaon" az két név olyan gyakori név az arabusoknál, mint nálunk a Jóska és a Pista. Vagy a lengyeleknél a Lolek és a Bolek. :-)

Mondjuk hogy a hír mennyire igaz és ellenőrzött, azt nemtunni, de attól még lehet terjeszteni ezerrel. :-)
@Gábris szomszéd:
mexoktuk...taganszkaja már csak ilyen

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
naná...ez a lényeg permanens háború és aratni a zavarosban

brühüyyy
kkk
Mondta a Matolcsy, hogy az MNB alapítványoknak nincs állampapírja, majd két mondattal később azt állítja, hogy figyelemmel vannak az uniós központi bank aggályaira, és az alapítványok folyamatosan leépítik állampapír állományukat.

Hgyisvanez?
@ornagy50:

Én nem értem mi a bajotok ezzel a családi körrel, hiszen a fidesz programba iktatta a családi vállalkozások támogatását. Ime egy támogatott család.
@Rodeo36 11: Itt nincs annyi ostor, amennyi nem nyűne el ennek a korrupt bandának a hátán! :)

Korrupció miatt 135 ostorcsapásra ítélték a volt teheráni főügyészt

www.atv.hu/belfold/20161102-korrupcio-miatt-135-ostorcsapasra-iteltek-a-volt-teherani-fougyeszt
@ornagy50:

Én "halálra" röhögtem magam amikor valami műsorban hallottam, hogy a miniszterelnök elcseszett levelét 500.000 külföldön élő magyarnak is kiküldték. Ha ebben benne is van az a százezer kettős állampolgár, aki itt is szavazhat, akkor is beismerték, hogy mennyien vannak külföldön. Azokról nem szól a fáma, akik kint dolgoznak, de van itthoni bejelentett lakcímük, ők sem lehetnek kevesen.
Olyan megható...

"
Az Európa Kávézóban találkozott kétszer a bőnyi rendőrgyilkoshoz köthető orosz propagandaoldal, a Hídfő újságírója Gyöngyösi Márton jobbikos politikussal. A katonai témákban rendkívül tájékozott férfi az Indexnek tagadta, hogy köze lenne az anonim portálhoz. Eközben rábukkantunk egy 2012-ben írt belső levelezésre, amely azt bizonyítja, hogy a Magyar Nemzeti Arcvonal már a szakadás előtt remélt segítséget az oroszoktól.

Csütörtök reggel a Népszava egy furcsa cikket és fotót közölt Gyöngyösi Márton jobbikos parlamenti képviselőről. A lap azt állította, hogy "Gyöngyösi lehet a baljós kapocs" a Jobbik és a bőnyi rendőrgyilkosságot elkövető Győrkös István-féle náci Magyar Nemzeti Arcovonal (MNA) nevű szervezet között, amely egy Hídfő.net nevű szélsőjobboldali portált is létrehozott.

Ahogy a múlt héten megírtuk, az MNA orosz diplomatákkal és az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU embereivel tartott közös airsoft-gyakorlatokat, a Hídfő pedig orosz szerverre költözve az orosz titkosszolgálat egyik üzenőfüzetévé vált. A Népszava mai cikkében egy olyan fotót közölt, melyen a lap szerint "Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő egy másik férfi társaságában - tudomásunk szerint a nemzetiszocialista-hungarista-antiszemita, fegyveres kiképzéseket is tartó új mozgalmak egyik fontos személyiségével, Sz. Gáborral – tárgyal egy kávéházban".

Sz. Gábor valójában nem más, mint az orosz titkosszolgálati hátterű Hídfő katonai múltú, elképesztő külpolitikai tudással rendelkező újságírója, a Népszava cikke viszont egy Jobbik elleni lejáratókampány része – legalábbis Gyöngyösi ezt állította az Index megkeresésére."

index.hu/belfold/2016/11/03/azt_sem_kepes_megvarni_hogy_hatalomra_kerulunk/

Amennyiben valakinek kérdése van - netán hazaárulással kapcsolatban is - a dzsobbik helyi rezidense szívesen áll rendelkezésre.
Megfizetik, szóval simán szop, nyal érte... rubel árfolyam most merre is???

Ja, ukrajnai magyar barátom - anno szolgát a CA kötelékében, a Camping Afganistan buliban - eltűnt.
Ottani magyarként, a hazájáért, UKRAJNÁÉRT fegyverrel szállt be a buliba, a betolakodó oroszokkal szembe.
50 évesen.
Nincs hír róla majd fél éve, de én mégis bízok benne, hogy az oroszok nem bírtak vele, előkerül. Mert azért nem irigylem, aki vele szembe...
süti beállítások módosítása