Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/mozgasszervi-betegsegek/hatfajas-derekfajas-fajdalom-ellen-kezele... (2024.04.16. 10:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.10.10. 11:50 Fabius

A sajtószabadság esete a disznószaros gumicsizmával

Kibaszott ügyes vagyok! Mi több, szerintem tényleg zseniális. Ezt abból gondolom, hogy a Berci szemében az őszinte rajongást is láttam a verbális felszopás közben ma reggel. Két legyet egycsapásra, muhaha! A Népszabadság szerkesztősége nagyobbat repült szombaton, mint száz rogántonyó együtt, mára meg az őszödi parasztot is kitakarítottam a Nagy Büdösből!

Anyám, de jó vagyok!!!!

nepszabadsag.jpg

Amúgy meg pont leszarok én mindent sajtószabadságon vinnyogástól a szlovák lapok szolidaritásáig. Pecina nyála az én zacsimra száradt rá, és nem ezekére. Enyém lesz a Nemzeti Sport, a számottevő megyei napilapok rólam cikkezik majd: „Feljövő fényes csillagként jelentél meg Uram mámoros szemünk előtt, csodákat műveltél, hogy eloszlasd a bennünket körülvevő sötétséget és szkepticizmust; hitet adtál nekünk”.

Ilyen előnyök mellett kit érdekel, hogy Lőrinc vagy valamelyik másik hasonló disznószaros gumicsizmában korzózik ezen a sajtószabadság nevű izén, és az én arcomat látják egyesek visszatükröződni a népszabi hátába döfött késen?

Itt akkor van sajtószabadság ha én azt mondom! Márpedig én aszondom, hogy van és kész. Minden sajtó szabadon eldöntheti mennyit és milyen hangnemben ír Pinabubus Gyuriról, Szár Nyaló Tonyóról és a többi Voldemortról. Meg azt is, hogy ez mennyire éri meg neki. Mert ha valami világos kell legyen mindenki számára az az, hogy a 90% visszaosztás például arra jó, hogy tartalékot képezzünk belőle váratlan helyzetek esetére. Úgyhogy továbbra is le lehet írni, hogy loptunk, csaltunk, hazudtunk, meg azt is, hogy nemzetmentő puritánok vagyunk.

Kérdés melyiket mennyire érdemes.

 

274 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr8111785307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez van, amikor a szabad piac láthatatlan keze irányít. Visszanyalt a láthatatan kézben lévő láthatatlan fagyi a ballib láthatatlanság-pártiaknak. Most meg nyavajognak... ki érte ezeket?
Orbán: Veszélyben a sajtószabadság :)

Budapest, 2002. augusztus 12. (MTI) – Orbán Viktor volt miniszterelnök hétfőn kihallgatást kért Mádl Ferenc köztársasági elnöktől, mert megítélése szerint a magyar sajtó szabadságát sorozatos támadások érték, s súlyos helyzet alakult ki.
Erről a volt miniszterelnök titkársága közleményben tájékoztatta hétfőn az MTI-t.
“A találkozón Orbán Viktor kifejtette azt a véleményét, hogy az elmúlt időszakban a Magyar Televízióban történt jogsértések veszélybe sodorták a közszolgálati csatorna pártatlan és független működését” – áll a Hende Csaba, Orbán Viktor kabinetfőnöke által jegyzett sajtóközleményben.
Eszerint a volt miniszterelnök felhívta az államfő figyelmét arra, hogy “a vitatott személyi döntések következményeként még egyoldalúbbá válhat a magyar televíziós tömegtájékoztatás”. Orbán Viktor véleménye szerint ezzel tovább fokozódik “a magyar média amúgy is súlyos kiegyensúlyozatlansága”.
A volt kormányfő hangsúlyozta: “ezek a fejlemények súlyosan kedvezőtlen hatást gyakorolnak a magyar demokrácia és jogállamiság bel- és külföldi megítélésére”.
Orbán Viktort mindez aggodalommal tölti el – áll a közleményben.
A volt miniszterelnök azzal a kéréssel fordult a köztársasági elnökhöz, hogy “alkotmányos jogkörével élve vesse latba befolyását a törvényes viszonyok, a sajtó szabadságának helyreállítása érdekében”.

24.hu/belfold/2016/10/10/orban-veszelyben-a-sajtoszabadsag/
Fideszjobbik alkot, kerdes mar csak az, ki kinek a nagyobb csicskasa. Az udvari ellenzekecskweol most nem beszelnek, hisz a nevuket adjak az orulethez. Mit a nevuket, nemelyek meg a hituket is. Hiaba a fobuggyant elme vonza a bolondokat, vilagnezettol partallastol fuggetlenul. Hat ha meg az anyagiak is olyanok mint az egyik puritan hazudja amott fent.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tehát milyen ellenzéket szeretnék:

- Először is olyat, akiről végső elkeseredésemben el tudom képzelni, hogy kormányképes.
- Amelyiknek nem kell minden nap bejelenteni, hogy megszűnt a demokrácia, a szabadság és drága a parlamenti büfé.
- Amelyiket egy olyan ember vezet, aki első közelítésben legalább nem tűnik futóbolondnak.
- Amelyik eltartja a saját sajtóját.
- Amelyik ufóinvázió idején nem az ufók oldalára áll.
- Olyan ellenzéket szeretnék, amelyhez menekülnék, ha üldöz a kormány...

kiettemeg.pestisracok.hu/2016/10/milyen-ellenzeket-szeretnek/
Tagabácsi figyelmébe: :)

Elhatárolódnak az újságégetéstől a népszabisok

"...könyvet, újságot – mindösszesen betűt – nem égetünk. Ezzel a rossz emlékű aktussal messzemenően nem értünk egyet, mert aki nyomtatott szöveget éget, az a mi elgondolásunk szerint borzalmas hagyományokat ápol.
Naná, hogy elítéljük, és tiltakozunk ellene. Meg is kérünk minden velünk rokonszenvező olvasót, támogatót, hogy ne üljön föl az ilyen provokációnak! Mindenki őrizze meg a méltóságát, és tartsa tiszteletben másokét!
És senki se kövessen el olyan hibát, hogy Magyar Időket vásárol! Minek?”

hvg.hu/itthon/20161010_betut_nem_egetunk_uzeni_a_nepszabadsag
Az a baj, hogy Bircaman maxval szerkesztő, már iderondított erre az oldalra, így a kedvem is elment a kommenteléstől. Pedig azt meg akartam jegyezni, Birca hozzászólására, hogy tavaly már 135 millió forintos nyereséget termelt a Népszabi, és a kiadó az idén invesztált nagyobb összeget a netes felület fejlesztésébe.
Melyik az a barom kiadó, amelyik jelentős összeget invesztál valamibe, hogy aztán jól megszüntesse azt.
@Gábris szomszéd:

Most őszintén: ki a lófaszt érdekel, hogy Ővezérsége egykor szebb napokat látott "bloggerei" milyen ellenzéket szeretnének? Annyi pénzért amit pestisrácok kap, pont olyat, amilyet tollba mond a Főni.

*emberek, akiket nem ért utol a tomanovics szindróma. Még.
@Fabius: Evidens bár az furcsa, hogy már Gyuriferiék is a fideszt utánozzák pld. a kivonulósdival. :)
@The Ghost Wolf: "Melyik az a barom kiadó, amelyik jelentős összeget invesztál valamibe, hogy aztán jól megszüntesse azt."

Jó kérdésre lehet 100%-ban jó választ adni.;Đ

Hát az a kiadó, akit a "a szabad piac láthatatlan keze irányít." az, amelyiket még nem a bazilikában őriznek.
Azér tcsak akadnak "hírek"
"...csak később jöttek rá, hogy rossz helyen van,..."

Az adózók pénzének ilyetén történő elherdálása bírósági eset. Tényi nertárs feljelentette már akit kell?

index.hu/gazdasag/2016/10/10/225_millioba_kerult_ket_eve_uresen_all_a_buszpalyaudvar/
@bircaman maxval szerkesztő:
Cukorfalatka... A hozzád hasonló, gyengébb képességű balfaszoknak segítek:

"Habár a kiadó Mediaworks gazdasági okokkal indokolta a lap felfüggesztését, a tavalyi évet 134 millió forintos nyereséggel zárta a Népszabadság"

Írta meg a Mandinet is... Szóval hülye vagy, vagy hülye vagy?
Akarsz beszélni a 888, prostisrácok féle pártgecik állami finanszírozásáról, vagy a magyar idők féle vécépapírba ölt adóforintokról?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem ér rá írni, mert helikofferezni megy Tonyóval.
Hát akkor már inkább Feritestvér.......
Szomorú ezt mondani.
"Beterjesztette hétfőn az Országgyűlésnek Orbán Viktor miniszterelnök az alaptörvény módosítását kezdeményező javaslatát, amely tiltaná külföldiek Magyarországra telepítését az erre vonatkozó hatályos magyar eljárásrend megkerülésével – derül ki a parlament honlapjáról."

Közölte a "szabad" magyar sajtó, amelyik a www.hirado.hu/2016/10/10/a-parlament-ele-kerult-a-modositasi-javaslat/.

Figyelmesen elolvasva szabad volt nekik közölni, hogy a hatályos magyar törvény rendezi a Magyarorszgára telepítés eljárási rendjét.Pont.
Ennek megsértését akarja Orbán tiltani az alaptörvényben. Pedig ezt a büntetőt törvények hivatali visszaélés címszó alatt már rendezik.

Csak olvasni kéne a törvényeket. Főleg egy jogi egyetemet látott miniszterelnöknek, ha már a csicskák nem olvassák. Esetleg a "szabad sajtó" is elolvashatná a benyújtott tervezetet is, meg a betelepítés jelenleg hatályos rendjét. Lehet, hogy meglepődnének.
Csak jönnek ezek a kurva hírek. Nem lehetne valami vidámabb, mondjuk például olyan, hogy átadták a kisvasutat a nagyvasutasnak? Pedig "Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter legutóbb azt mondta: a képviselőnek magáért kell helyt állnia, a kormány nem áll helyt érte."

index.hu/belfold/2016/10/10/gyanusitott_lett_mengyi_rolandbol/
@látjátok feleim szümtükkel:

ne túloz!

beterjesztette? szabin van és Rigában várja a focit...
Sajtó szabadság Orbán módra. Mert a sajtóval megvannak.:(

"Négy olyan terület létezik, ahol muszáj elérni, hogy a hazai tőke a nemzetközi fölé nőjön. Ezek a média, a bankok, az energia és a kiskereskedelmi hálózat.
Hárommal megvagyunk, a negyedikbe beletörött a fogunk. Kénytelenek vagyunk ezért új ötleteken dolgozni. Sajnos a kereskedelmi hálózatok furfangosabbak nálunk. Még néhány év, és ezt a célt is teljesítjük” – mondta Orbán Viktor még szeptemberben Lengyelországban."

index.hu/gazdasag/2016/10/10/orban_multi_hazai_ceg_bankszektor_kiskereskedelem_energia_media/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azt állítod, a tulaj nem rendelkezhet szabadon tulajdonával??? Atyaisten, te antiszemita vagy!!!
@bircaman maxval szerkesztő: Dehogynem, hisz veled is szabad rendelkezik Putyin elvtárs, cuncus.
MIIIIIIIIIII???????????
a törvény beterjesztőjét még a parlamenti vita sem érdekli? nahát!

"Szél Bernadett és Hadházy Ákos társelnökök tájékoztatójukon arról számoltak be: a kormánypártok még pénteken kezdeményeztek egyeztetést az alaptörvény-módosításról hétfő délelőttre, de később "eltűntek, mint szürke szamár a ködben", így nem volt egyeztetés sem.
Szél Bernadett megjegyezte: mivel Orbán Viktor miniszterelnök jelenleg Rigában tartózkodik, hogy futballmecccset nézzen, az LMP további egyeztetésen nem kíván részt venni a kérdésben."

index.hu/belfold/2016/10/10/orban_benyujtotta_az_alaptorveny_modositasat/
@bircaman maxval szerkesztő:

Spéder nertárs biztosan többet tudna erről a tulajdonosi rendelkezésről és annak szabadságáról mesélni. Kérdezz tőle!
@guma:

Ne rágalmazz, én csak a hiradó.hu-t olvastam, ami szabad nem?
Aztán nehogy meglepődjünk, hogy vita helyett reggel már ki is lesz hirdetve ez a módosítás. Volt már rá példa.
@bircaman maxval szerkesztő:
Nem kell ostobábbnak mutatnod magad, mint amennyire vagy. Párthülye seggnyalónak is ostoba vagy aranyom, nem kell még tovább rontanod az elcseszett renoméd.
Tényleg érdekel, hogy önszorgalomból alázod magad, vagy spontán vagy ennyire ostoba?
@bircaman maxval szerkesztő:

Miért ne kapcolódna, hiszen a tulajdonos szabad rendelkezési jogáról volt szó, és ő tényleg tudja milyen is az, amikor szabadon annak adja el, akit kijelölnek vevőnek.
@bircaman maxval szerkesztő:
Hülyeségednél csak a tudni nem akarásod szebb. Nem lehet egyszerű a tükörbe nézned és nem leköpni...
@látjátok feleim szümtükkel:

most nem a függöny mögé menekült a szavazás elől, hanem Rigába "bujkál". hiszen az alaptörvény módosítás mellett ezt is benyújtották sürgősséggel!

Soha többet nem tudhatjuk, hogy ki TAO-zik a Felcsútnak

444.hu/2016/10/10/soha-tobbet-nem-tudhatjuk-hogy-ki-tao-zik-a-felcsutnak
Huuuuuu de izgi. :)

"Pető Péter főszerkesztő-helyettes elmondta, az újonnan létrehozott Facebook-oldalukra pillanatokon belül feltöltenek egy érdekes dokumentumot, amit mindenki figyelmébe ajánlanak. Amint kikerült, azt mi is feldolgozzuk."

index.hu/belfold/2016/10/10/a_nepszabadsag_szerkesztosege_ajanlatot_tett_a_lapra/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

hahahaha

A Mediaworks vezetősége betegségre hivatkozva lemondta a tárgyalást a Népszabadság újságíróival

444.hu/2016/10/10/a-mediaworks-vezetosege-betegsegre-hivatkozva-lemondta-a-targyalast-a-nepszabadsag-ujsagiroival
@bircaman maxval szerkesztő: Tehát az állami tulajdonú MKB Bank már 2016.09.12-én jelzálogjogot jegyzett be a lapra.

www.facebook.com/nepszabadsagszerkesztoseg/posts/220251335057513
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

több helyen olvastam, miként lehet előhozni 1, 1 nol cikket.

béna vagyok, nekem nem sikerült, pedig ezt szombat hajnalban még olvastam:

Vélemény: Luxusjobboldal - NOL.hu
nol.hu/velemeny/luxusjobboldal-1635103
3 napja - Czinege elvtárs forog a sírjában, Puch László pedig tágra meredt szemmel figyelheti a kismagyar pol.

www.google.hu/search?q=luxusjobboldal&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=85j7V57cLcyv8wfG9oCADg
"Első olvasatra úgy tűnik, és ezt Pető Péter is elmondta, hogy az látszik, a Népszabadságon egy MKB-s jelzálog van, ami azt jelentheti, hogy az MKB beleegyezése nélkül nem lehet eladni a lapot. Pető hozzátette, szerinte sokkal valószínűbb, hogy a tulajdonos egyáltalán nem akarja eladni a lapot."

index.hu/belfold/2016/10/10/a_nepszabadsag_szerkesztosege_ajanlatot_tett_a_lapra/
@guma:

Mi van, ha nem is Rigában nyalogatja a népszavazási sebeket?
@látjátok feleim szümtükkel: Úgy érted, esetleg egy csendes, gumírozott helyiségben valahol Ausztriában? :)
@Gábris szomszéd:

"Már megint itt van a cukiság",közben Ti még kivonulni sem tudtok,akolmeleg fidesscsöcs mellől,mert kiesne a szátokból a főni bránere(
@gazoló: offtopicra nem válaszolhatok, mert kibasz az admin. ;)
@Gábris szomszéd:

Nem egészen 'offtopíc(

Nyomatjátok a 'népszabó melleti szolidaritást,közben a fű alatt már megkezdtétek a 'koalatárgyalásokat a maffiával,összenyálazva a 'padre kacsóit(
@guma:
Ez egy jó hír! Ha valaki betegségére hivatkoztak, akkor SZEMÉLY SZERINT ismerhető a tulajdonos? Merthogy a felmondó levelet névtelenül küldték.
@gazoló:
1. Ez véletlenül egy egészen vállalható Vona szöveg volt.
2. Mi a francnak koaláznának a fideszesek, amikor az egyszerű többséghez nem kell partner, a 2/3-ot meg kívülről is támogatja a Jobbik? Majd ha már az egyszerű többséghez is kellenek, majd akkor állnak velük szóba.
és egyébként is volt szdsz-esek szerint akár Vonára is lehet szavazni Orbánmentesítés céljából.
@Gábris szomszéd: Helyesbítés: sajtószabadosság.
@kekex:

Vannak "vállalható,sőt 'húbazmeg szövegei is,az 'orbánmentesítéssel is egyet értenék,de a savazás óta nem hiszek bennük!
@kekex:

"...volt szdsz-esek szerint akár Vonára is lehet szavazni Orbánmentesítés céljából."

Úgy látom, a volt szadeszosok még mindig idióták.
@bircaman maxval szerkesztő: Te nyilván soha nem voltál cégtulajdonos. Rabszolga vagy, aki szolgálja mindig az aktuális hatalmat, hátha lelesik valami munka nélkül is.

Csak szólok. A tulaj, ha nem kell neki valami. eladja!
@Philip F. Queeg:
Mivel a választási törvény miatt csak akkor győzhet egyéni körzetben az ellenzék, ha egy jelöltet indít, és viszonosság alapján a Jobbikkal is meg kellene állapodni - ad absurdum előfordulhat, hogy Vona indul egyetlen ellenzéki jelöltként a többi ellenzéki párt támogatásával. Akkor mit lépsz? Már persze eltekintve attól, hogy listán úgyis bejut, tehát nem evett meszet, hogy egy + mandátumról lemondjon. De lesz helyette más Jobbikos jelölt.
A kérdés inkább az, hogy elhiszi e róluk a többi párt - és főleg azok választói, hogy nem trójai fapacik, akik bekerülnek és koaláznak - a fidesszel?
Mert Torgyán óta tudjuk, hogy előre hiába zárják ki, van az a menű, amit Orbánné feltálalhat Vonának.
@ebella:

Valójában még sosem szolgáltam ki politikai hatalmat. Üzleti hatalmat igen - kényszerből.

Voltam már vállalkozó - utáltam.
@gazoló: én inkább a féknyomos klottgatyót látom kivillani...

becsúszott a sportszelet dzsobbikéknál, mivel elmagyarázta nekik valaki - ne gondolja senki, hogy önállóan kitalálnak a zikkájlnál mélyebb dolgokat -, hogy picinyeim rátok is ez vár+ójságokra és egyéb médiáitokra is, ha nem kussoltok.

a kormányváltás pedig... a jó Isten mentsen minden mo.-on élőt egy dzsobbikos "kormánytól".

lelkes fszistázó/náczizó komment társaknak üzenem, nem a barna veszély miatt, nem ám! hanem a teljes alkalmatlanság miatt, ami még a fideszt is alulmúlná!
@kekex: nehéz eldönteni, hogy ez kit minősít! a volt szadeszos félnótásokat, vagy a dzsobbikos retardáltakat...
@nincs_itt: D

Jól látod,de a 'bibi ott van,hogy a matek kurvára nem fog összejönni nélkülük(

Sosem voltak ők ellenzék és vszínű nem is lesznek,legfeljebb 'geciallergiásfidessrenegátok(
A disznóbélsáros gumicsizmáról jut eszembe. Hol van a helye a disznónak? Hát a disznóólban.

Gyerekeim mondták angliusul, hogy "this know all". Vagy valami hasonlót, mert hogy én nem értem az angolt.

Erre visszakérdeztem. Miféle disznóól? :-)

On. Ezzel, ahogy a nol-t a fityisz szó szerint kivégezte átléptek a Rubikon. Tudom, tudom, Rubiconon, de csak egy világhíres Rubik Ernőnk van. :-)

Helyesen. tudjatok.hu/tudjatok.tvn?fid=8&aid=89&kid=42089
@gazoló: igazán nem vitatkozni akarok, az érvénytelen népies szavazgatás számait emlegetve, de csontra megismétlődtek a 2014-es eredmények.

ha nem változik - majafxér változna - a helyzet, akkor ogv és felszopói simán 2/3-al nyerik 2018-ban is. amit meg olvastam, hogy a dk meg nem vesz részt a parlamenti "munkában".
bassza meg ez a sok agyoniskolázott, kardigányos pöcs!(me faxnak alkalmatlannak láccanak)

a jó pógár aztat fogja majd 2 év múlva nagyon nagyra értékelni, hogy "mélyen tizstelt, táblabíróság, instállom! én talán ott sem vótam!" ezzel fognak nekifutni egy kombájnnak?

de azt nem fogja elfelejteni a csóró szavazgató, hogy bezzeg a sok százezer az becsúszott kontóra! oszt, talán ott sem vótak...

ez mi??? őrület! együtt kell ezeket fellógatni a fityiszes csürhével!
@gazoló: Igen, ez a mostani 6 éves fityisz ámokfutás "leggyengébb láncszeme".

A rendvédelmiek.

Ugyanis elsők között őket alázták (nyugdíj korhatár visszamenőleges megvonása, vagy valami hasonló). Pont tíz évvel ezelőtti események (csótány gumilövedék a népre) adták eddig a fityisz legfőbb legitimitását. Jelszó szerűen, "mi (fityisz) nem lövetünk sajátjainkra".

Maradnak a kubaszovkopaszok, meg talán a tek. :-(

Elemi erejű elégedetlenség esetén ez kevés lesz. :-)

Ne legyen igazam és ne fajuljanak eddig a dolgok, de a rendvédelmiek tényleg inkább a rendet védnék, nem ezt a rendszertelen rendszert. :-(
@nincs_itt: Érvénytelen. Vagy 5 éves (amúgy piszokul elhallgatott) hír. Japánban talán önkormis választáson több mint a fele szavazott érvénytelenül. Közjogilag nem tudom mi lett az eredménye (pl nálunk ha jól tudom, mindegy), de jelzésnek jó.

Hahó! Többpártállami eftársak! Ugyan menjetek már!

Már persze akkor jó, ha egy új és sokaknak - jóformán mindenkinek felvállalható új tömörülés is jön, nyilván a bukta után.

"Marinénit" ezúttal hanyagolom. Megint csak egy ötlet. Valami ésszerű kéne! Adjon nekünk a magyarok isten(nő)je észt!

Megvan. Észt modell. E-államigazgatás, e-önkormányzat, észt modell! Pl. a volt észt nagykövetet kellene "beizzítani", hogy terjessze (szó szerint) az "észt". :-)
@bircaman maxval szerkesztő: te pontosan érted, te Bulgáriából kommentelő hazug disznó fasisztoid görög keleti fideszfasz
pár éve még neoliberális voltál az egész magyar nyelvű internetes sajtóban erről szórtad az igét, ki vagy, te tudod? én tudom. hazugság az egész életed.
@pizzaszeletvágó:

Nagyon ritkán szoktam hazudni, s soha elvi, politikai, erkölcsi kérdésekben.

Sosem titkoltam, hogy volt két liberális korszakom is.
@rdos: azé' ne feledjük, hogy az észtek insgesamt 1,3 milliomnyian vannak... gyakorlatilag, mindenki ismer mindenkit.

nem kunszt, ott "átláccónak" lenni...
@nincs_itt: Csak idő kérdése és mi szem leszünk többen itthon. :-(

Neked mondjam, aki nincs itt? :-) Remélem lesz még olyan világ itthon hogy végleg hazajössz. Mert majd akkor (a távoli? jövőben) itt lesz jó :-) Hiszek benne. :-)

Addig is a rezsicsökkentéssel megvett bircáknak és egyéb fityiszfanoknak.

megalofasz.tumblr.com/post/151475855706/a-k%C3%BCl%C3%B6nb%C3%B6zet-a-fidesz-offshore-mutyib%C3%A1r%C3%B3inak

Talán ha nézzük a földgáz világpiaci árát. Meg az itthoni, fél százalékkal rezsicsökkentett hatósági! árát. :-(

Csak hogy tudjuk, nol.hu-t miért kellett "kivégezni". :-(
@rdos: "mi szem leszünk" helyesen "mi sem leszünk". Lett volna. ...

Kezdek belebonyolódni. Most akkor lett, vagy észt?

Boccs. :-)
@rdos: nem szeretnélek - mostaninál is jobban - elkeseríteni, de mo.-ra igen kivételes alkalmakkor tervezem a belépést. talán egyszer, de végleg/hosszabb távra nem, "benézek".

talán sosem volt az "én világom", amolyan ótszájder voltam mindig.

megtehetik? igen! megteszik, mi az hogy, nagyon is! csak megnyugtatásképpen, itt sem csökken olyan mértékben, ahogy világpiacon... sőt nem is csökken!
fideszjobbik diktatúra

18 59
MTI Itthon
Vona Gábor szerint támogatható Orbánék alkotmánymódosítása

A Jobbik elnöke bizonyos részletekről személyesen Orbán Viktorral tárgyalna.

hvg.hu/itthon/20161010_Vona_Gabor_szerint_tamogathato_Orbanek_alkotmanymodositasa
Újabb piacot rohannának le Orbánék, még egy ütést kaphatnak Simicskáék

Az Index birtokába került tervezet szerint gyakorlatilag újraépítenék itthon az óriásplakát-piacot. Ez azzal indulna, hogy leszereltetnék az összes óriásplakátot, majd az önkormányzatok a saját területeiken kiválaszthatnák, mely cégek tehetnek ki a mostaniaknál jóval kevesebb és kisebb hirdetéseket. Az Orbán Viktorral összekülönböző Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó cég az egész üzletét bukhatja – derül ki a cikkből.

hvg.hu/gazdasag/20161010_ujabb_piacot_rohannanak_le_orbanek_meg_egy_utest_kaphatnak_simicskaek

----

Orbán elégedetlen volt a riói eredményekkel, törvénnyel vehetik el a MOB feladatait

A lényegi sportkérdések és a pénz sorsa is Balog Zoltán minisztériuma alá kerülhetnek.

444.hu/2016/10/10/orban-elegedetlen-volt-a-rioi-eredmenyekkel-torvennyel-vehetik-el-a-mob-feladatait
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Vona tárgyalása a " Viktor bátyám, akkor hogyan is csináljuk? " szellemben zajlana?
Esetleg lenne javaslata pár érdemi változtatásra?
Pl. a vessző helyére kettőspontot tegyünk.
Máris lemondott a Mediaworks megbízott vezérigazgatója

Katona Viktor, a Mediaworks Zrt. pénzügyi és operatív igazgatója, valamint megbízott vezérigazgató egészségügyi okok miatt a mai napon kérte munkaviszonya megszüntetését, valamint lemondott igazgatósági tagságáról is - közölte a cég hétfő este.

hvg.hu/gazdasag/20161010_Maris_lemondott_a_Mediaworks_megbizott_vezerigazgatoja?ver=2&utm_expid=1324304-9.JvgK46VJQ96PBmQcdWWPlQ.1
A szlovákiai magyar média és közélet képviselői aggódva figyelik a Népszabadság körül kialakult helyzetet. A tiltakozók névsora folyamatosan bővül.

ujszo.com/online/kozelet/2016/10/09/a-nepszabadsag-megjelenesenek-felfuggeszteserol
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ha a Lajos erre nem tud lépni olyat, amitől Orbánnak felakad a szeme, akkor megérdemli sorsát. Mi már úgy is élvezzük. Mármint a megérdemelt sorsunkat. Nekik sem árt, ha találkoznak vele.
@bircaman maxval szerkesztő: "Ez van, amikor a szabad piac láthatatlan keze irányít. Visszanyalt a láthatatan kézben lévő láthatatlan fagyi a ballib láthatatlanság-pártiaknak. Most meg nyavajognak... ki érte ezeket? "

Birka.

Az állami cégek miért nem hirdethetnek a Népszabadságban? Miért csak a magyar (fasiszta) időkben? Ez neked szabad piac? Na ne röhögtess.
Nagyon ostoba birka vagy, ha a magyar időkből akarsz értesülni a zacskóstóni helikopteres urizálásáról.

Hajrászarszagúmagyarország, hejrámagyarok.
@Oxica:

Ez a piac döntése. Ezt hallottuk eddig a ballibáktól: mi változott?
@bircaman maxval szerkesztő: Piac? Milyen piac már ez?

"A gondolat alapja az, hogy nemtelen eszközöket használó partnerrel szemben az egyik leghatékonyabb stratégia, ha saját fegyverével ütünk vissza."

...

"Szóval ha én lennék az, akinek van pénze / kedve / célja a lap továbbvitelére/-re/-vel (vagy csak elszámolnivalója azzal, aki megszüntette) nagyjából az alábbiak szerint járnék el:

azonnali állást kínálnék a teljes szerkesztőségnek, ahogy van,
megalapítanám a Nérszabadság című lapot (esetleg Nerszabadság, ha egy kis jelentést is akarunk adni neki ("NER vagy szabadság" alcímmel, a világ proletárjai már úgyis avítt kissé...))
és kiadnám, de szigorúan ugyanazzal a betűtípussal szedve, hogy még véletlenül se lehessen nem összekeverni őket.
Az internetes változat meg lehetne mondjuk a noll.hu.

És persze egy fillért se fizetnék érte a jelenlegi Népszabadság tulajdonosának, hisz' ez egy teljesen másik lap.

Aztán pereskedjen, aki akar.

Mert

egyrészt itt mifelénk kedvelt politikai ars poetica a "kutya ugat, a karaván halad",
másrészt egy ilyen pert igen sokáig el lehet húzni,
harmadrészt maga a tulajdonos kürtölte tele a sajtót, hogy ez a lap csak veszteséget termel, így ha a per rossz irányba halad, egy ponton konstruktívan felajánlanám, hogy megtérítem a tulajdonosnak a lapból származó tervezett eredményét arra az időszakra, amíg ő szünetelteti a saját lapját -- de mivel ez a tervezett eredmény negatív, így természetesen ő fizet nekem.

***

És ha végül évek múltán netán elveszíteném a pert -- nos, az erre alapított 3 milliós káefté természetesen képességei szerint fizetne...

De hogy a dolgozókat ez ne érintse hátrányosan, azonmód elindulna mondjuk a Névszabadság. Ugyanazon gárdával és betűtípussal, neten nolll.hu..." ...

benderik.blog.hu/2016/10/10/nerszabadsag_a_gecizes_muveszete
Nem vagyuk mar messze ettol, es mily meglepo a fideszjobbik maffia mar nem fuj erre a faszra sem, most hogy ismet egymasra talaltal putyinetarssal.

Erdogan fellebbez a német bíróságon, mert nem akarták elítélni az őt kigúnyoló műsorvezetőt
A török államfő nem akar belenyugodni, hogy az őt kecskekúrással vádoló német humorista megúszhatja büntetés nélkül.
semmi szájtépés FEGYVERBE.....
Meg kéne tanulni írni és levetni ezt a bölcsész-sértettséget.

Tanuljál: modoros.blog.hu , kakukkfészek.blog.hu (legalább ezeket)
@rdos:

S ki pereskedne? Ha valóban akkora tehetség ez a szar banda a Népszabadságnál, mi az akadálya, hogy lapot indítsanak? Semmi. A név a gond? Dehogy gond. Az index.hu is legyőzte az internetto.hu-t 20 éve hasonló módon.
@rdos: Látszik, hogy nincs érettségije. :)

Martin Schulz: Nem szabad Orbán fejére koppintani

24.hu/belfold/2016/10/11/martin-schulz-nem-szabad-orban-fejere-koppintani/
@guma: web.archive.org, a keresőbe: nol.hu és feljön a naptár. Nem minden nap van archiválva, de néha az archiválás előtti napról is látni cikkeket.
@rdos:
Az ellenzék meg ezt nem kapja fel, pedig a "marinéniket" lehetne arról győzködni, hogy neki járt volna az alacsonyabb gázár (és nem csak a pofája)
@látjátok feleim szümtükkel:
"Simicska pragmatikus ember, amikor fellibbentette a fátylat Orbán emberi fejlődésének aktuális stádiumáról, minőségéről, akkor valószínűleg tudatmódosult állapotban volt, de azóta nagyon gondosan megválogatja, hogy hova lép, mikor a vizenjárást gyakorolja, bizalmatlan, lehet, hogy Orbán orvul kihúzta a cölöpöket a víz alól..."
www.pupublogja.hu/2016/10/tokeletes-diktatura.html
@bircaman maxval szerkesztő:
A fidesztől már van névajánlat is az új lapra: Szabad Nép - ez valószínűleg nem esik az MKB jelzálog alá!
@kekex:

Az utolsó kommentelő szerint vészesen fogynak a libák. De elfelejtette hozzá tenni, hogy ezzel ellentétesen még vészesebben szaporodnak a birkák.:(
Majd a kommentelő ( meg sokan mások ), ha élnek vagy 40 évet egy diktatúrában, akkor megtudják mit éljeneznek most akkora vehemenciával.
Csak annyit mondanék a cikk szerzőjének:
ha hallgattál volna, akkor okos maradtál volna!
Ugyanis:
eléggé érdekes dolog a sajtószabadságról vinnyogni akkor, amikor a kérdéses újság mögül maga a legnagyobb ellenzéki párt vonult ki tavaly, eladva 30%-os részesedését. Most meg ugyanez a párt (is) tüntetésre szólít fel hörögve, a sajtószabadság jegyében.
Miért adta el a részesedését és miért nem VÁSÁROLTA MEG az újságot, vagy legalábbis miért nem szerzett benne többségi tulajdont, ha ennyire szívügyének és a sajtószabadság letéteményesének tekinti azt?
Aztán:
az itt és az összes balliberális médiában jajgató kommentelők közül vajon hányan vásároltak rendszeresen NÉPSZABADSÁGOT?
Mert egy újságot elsősorban az eladott példányszám nagyságával lehet ám fenntartani nyereségesen!
Harmadrészt:
a jajongók közül miért nem fizette ki senki azt az ötmilliárdos veszteséget, ami az elmúlt években keletkezett? Milyen alapon várja el bárki is egy piaci viszonyok között működő kiadótól, hogy az ő kedvéért tovább költsön egy olyan médiumra, ami alól kifogyott az olvasótábor?
Más, vagyis a gyurcsányi kivonulás, amit a cikkíró szintén Orbán nyakába varr.
Milyen alapon???!!!
GY.F. saját maga döntött úgy, hogy a választóit szembeköpi és le....ja a döntésüket, amivel a parlamentbe juttatták őt.
Ez nem óvoda, ahol sértődöttet játszunk, ha nem nekünk lehet igazunk!
Ez vonatkozik egyébként az összes pártra, aki tüntetőleg nem vesz/vett részt a parlamenti munkában.
Egy demokrácia arról szól, hogy valaki többségben van, valaki pedig kisebbségben.
Egy ilyen kivonulásnál nem is lehet semmi antidemokratikusabb. Az nem kifogás, hogy "úgysem fogadják el a javaslatainkat", mert nyugodtan vissza lehet keresni a parlamenti jegyzőkönyveket, hogy pl. 2002-2010 között az MSZP-SZDSZ kormány szintén százával söpörte le az asztalról az ellenzéki indítványokat.
Aki mást állít, az egy mocskos hazudozó!
@látjátok feleim szümtükkel: Azért a kádári diktatúrát ne akarjuk már ráhúzni egy demokratikusan megválasztott parlamenti többségre!
Ekkora vérvörös komcsik azért ne legyünk!!!
@Kicsilulu:
Hát Parkinson törvénye miatt! Amely cég, szervezet székház építésbe, vásárlásba fog, az biztosan belebukik. Az Mszp 2 milliárdos hitelt vett fel az új(már nekik új) székházra,
a választási vereség után meg kevesebb volt az (állami) bevételük, ezért kellett eladni minden mozgósítható vagyont, hogy törleszteni tudjanak.
A kérdés tehát nem az, hogy "miért adták el" - ez tisztán gazdasági döntés volt, hanem hogy miért nem kötöttek ki biztosítékokat az eladásnál. Nekem vannak tippjeim, (Puch)
@Kicsilulu:

A demokratikus megválasztástól nem a többég, hanem egy csoport gyakorolja a hatalmat, aki minden esetben erre hivatkozik, amikor a saját tarsolyát, tatyóját, meg kamijonnyát tömi. A demokratikus választásnak semmi köze a nem demokratikus kormányhoz. Utóbbi kezében van a hatalom, nem a választás demokratikusságában. A "demokrata többség" meg nem matematikai, csak politikai. Hiszen maga a fidesz is azt mondta amikor előtte a szocik voltak kormányon, hogy nem demokratikus választáson nyerték el a hatalmat. Csak azt nem mondták el, miért nem volt az demokratikus, és az övék miért az, amikor a választóknak még az egy harmada sem szavazott rájuk. Vagy is demokratikusan a nem rájuk szavazó millióknak kuss. Mondták miután kezükbe vették a demokratius kormányt.
Parlamentból történő távolmaradás bajnoka Orbán, csak elő kell keresni a régi jelentléti íveket. Így nincs nit szemrehányni.Azt se ártana megnézni, hogy ő a távolmaradásokér kapott-e büntetést.
@Kicsilulu:
Mivel te sem vagy DK-s szavazó, ne igazán kotyogj bele, hogy ők hogyan állnak a kérdéshez. Kb így:
nyugatifeny.blog.hu/2016/10/10/ellenzek_ki_a_hazbol_ne_asszisztaljatok_tovabb_a_demokracia_szinjatekahoz
és egyébként a jobbos kommentelőkhöz:
Tudom, hogy kénytelenek vagytok a Habony direktívákhoz tartani magatokat, de muszáj minket az alábbiakkal untatni?
- a NOL bedöntése "tisztán" gazdasági döntés volt
- a Dk-s szavazókat sérti a DK kivonulása.
Ezekről a habonyzmusokról az eddigiek is megfelelően tájékoztattak, most már talán lehetne értelmesen is kommentelni a napi penzum letudása után!
@kekex:

de a nerszava sem lenne utolsó!
@Kuviklacz:

kösz! :))) már rájöttem. a vélemény nincs arhíválva...
@kekex: "a Dk-s szavazókat sérti a DK kivonulása."

Azért az klassz lenne ha Gyuriferivel csak ennyi lenne a "gond". :)
@nincs_itt: Akkor marad még egy darabig a "kíbertéri beszélgetés". A semminél több. :-)
@bircaman maxval szerkesztő: Nem a pereskedés a lényeg, hanem a mimikri. Mitől lenne .. finom úriember módjára minősítetted .. bélsáros a banda? Oknyomoztak pl, vagyis nem dezinformáltak, mint a királyi médeja.

Akadálya? Hacsak nem a pénz. Új újság (főleg ha printben is tolják) estén úgy kalkulálj, hogy ha az első pár hónap, de inkább fél év teljes indulási és üzemi kültségét nem tudod zsebből fedezni (azaz nincs ennyi felesleges kp-d), akkor bele se vágj. Hitelről nyugodtan pedig feledkezz meg, nem fogsz kapni.
@kekex: "Az ellenzék meg ezt nem kapja fel, ..."

Már boccs! Miféle ellenzék? Az ellenzék arról ismerszik fel, hogy ilyen meg még ilyenebb témákat bulldog szívóssággal tematizál.

A legkedvesebb "ellenzék" (hát a csótány miatt, meg az elmúltnyócév) éppen most rakta zárójelbe magát (önkéntes számüzetésbe ment azaz nem pofázik, de ne félj kicsi gazdám, ha kell a kétharmad, azért bemegyek ám savazni). :-(

Már boccs, de ez látszat ellenzéknek is harmatgyenge. :-( A többiről már nem is beszélve. :-(
2015-ös eladási adat:

Népszabadság: 38 ezer példány
Magyar nemzet: 22 ezer példány.
Magyar Idők: nincs adat!

Na most ha olyan kurva jó lenne a forgalom, kizárt, hogy nem kiabálnák szerte óriásplakátokon. Viszont ha kicsi a forgalom, még valaki meg találja kérdezni, mibul van a lap?
Ja. Ma jött a postával a Médiaworks levele, hogy ugyan fizessek már elő a népszabadságra, 2 hónapra. (10.03-i feladás). Meg a másik, hogy tegnaptól nincs.

Ennyire megfontolt és érlelt gazdasági döntés. Mijafaszról irhattak volna a hétfői számban, ha ennyire sürgős volt?
@Gábris szomszéd: Érettségije meglehet nincs, de a kulturált megoldáshoz ért. Nem erőből letolja (pedig megtehetné, nem mellékesen néhány "kapott tockos" után senki sem hibáztatná), hanem próbálja megbeszélni.

Angyal! Csak szólok, ez itt még nem SzentPétervár, ahol a dolgok elintézésének más a módja ("ólommérgezés" de járja a jóval olcsóbb "acélmagvas mérgezés" is, rövid sorozattal, vagy kettőt fejre, egyet mellkasra). :-(
@Gábris szomszéd:
miért kell ilyen izéket elolvasni...csak a vérnyomásom megy fel tőle...egyébként szentté kellene avatni a ...-t és bebalzsamozni tetőtől talpig és betekerni gyolccsal vastagon és kőszarkofágban őrizni a várhegy mélyén

brühüyyy
kkk
@rdos: Valószínűleg félreértetted ezt a kétharmad-szavazás szöveget, ha jól értem, Gyurcsányra célozva, aki azt mondta, hogy ha ahhoz szükséges a szavazás, hogy a Fidesz-nek NE legyen meg a kétharmada (amikor a jelenlévők ! kétharmada kell, és nem kell az összes képviselő kétharmada. Utóbbi csak a Jobbikkal lehet meg már most is. ) akkor mennek be szavazni.
@rdos:

Tekintettel arra, hogy a DK-nak nincs frakciója a parlamentben - különböző okoknál fogva - igy ott elég kevés pofázási alkalma volt eddig is, legföljebb közbepofázásról lehetett szó.
@rdos: miről kellene beszélni? a .... nem áll ki senkivel sem nyílt vitára mióta bebizonyosodott, hogy vitaképtelen...
tehát vagy le kell lőni vagy addig ütni amíg meleg

esetleg az OPNI is szóba jöhet valami erősen gumírozott falú teremben ahol megkaphatná a papírcsákót és a hintalovat és vidáman törhetne zúzhatna

2 : 0 lett levédiabasznád és lettország fodbalban...most kurva nagy a büszkeség még akár elsők is lehetnek a fijjug a kieséskor..., svájc és portugál már továbbjutott és vannak még ott mások akik a zsuzsáéknál jobbak

brühüyyy
kkk
@rdos:

Van egy rakás ballib milliárdos, akik simán összedobnák az összeget, s nem jelentene számukra komoly terhet.

A fideszes médiák is csődbe menének, ha csak eladásból és reklámból kellene megélniük.
@bircaman maxval szerkesztő:

Akkor meg mit ugatsz piacról, te tulok?
@bircaman maxval szerkesztő:

Jó lenne, ha Orbánt és nertársait szembesítgetnéd saját nem túl régi szövegeikkel, kezdheted azza, hogy nem azt figyeljék amit mondok, hanem amit csinálok.
@DarthVader: :)

:DDDDDDDDDDD
@bircaman maxval szerkesztő:

Nincs vele gond csak annyi, hogy miért nem a saját bálványaitokat szembesítitek a saját hibáikkal? Ja, nem meritek?
No az ellenzéki libsibolsikomcsi emberek merik, még a sajátjaikat is kritizálni. Ezért lett rendszerváltás is több más ok mellett. Ti jobboldaliak meg pont a sunyiságot, megalázkodást, hajlongást dicsőítitek, csak azt nem értem mi nektek ebben a jó?
"Hagyjuk is hát az eleve zoknikat, a szektatagokat meg a másodlagos analfabétákat. Velük ugyanis tök fölösleges vitába szállni. Az ilyenek, ha megfeszülsz, akkor sem lesznek képesek megérteni, hogy a mindenkori szólás- és sajtószabadság korlátozásának sohasem a sajtótermékek meg a médiamunkások az igazi vesztesei. Sokkal inkább azok az emberek szenvedik azt meg, akik bármilyen okból megfosztatnak az információktól. A hír szent, a vélemény szabad elve szerint közvetített információktól. Hogy aztán ezekből az információkból saját véleményt alkothassanak, képesek legyenek a világot, amelyben élnek legalább viszonylag objektíve szemlélni, tanulságokat levonni vagy elgondolkodni legalább…"

parameter.sk/kisemberek-szoktak-belehalni-sajtoszabadsag-korlatozasaba
@látjátok feleim szümtükkel:
Ezzel gyakorlatilag azt mondod, hogy olyan mint demokrácia nem is létezik, hiszen a választások után megalakult kormány maga szükségszerűen egy kisebbség, aki/ami diktatórikus módszerekkel kormányoz.
Akkor most tulképpen mi a búbánatos faxért kéritek számon Orbánon a demokráciát, ha egyszer olyan nem is létezik?
@Kicsilulu:

"Akkor most tulképpen mi a búbánatos faxért kéritek számon Orbánon a demokráciát, ha egyszer olyan nem is létezik?"

Mert van egy fixa ideálunk, miszerint léteznie kellene. Bár, egyre kevesebb jele mutatkozik.
Érdekes, hogy ami az ellenzékként töltött nyolc évben szemet szúrt a "polgári oldalnak", azt most csont nélkül benyelik.
@bircaman maxval szerkesztő: tehát szerinted se a piac döntött!
öröm látni, ahogy szembe köpöd magad a nagy igyekezetedben!
@punkfrog:

Nem köpöm magam szembe, én nem hiszek a szabad piacban eleve.

Az állítólagos szabad piac mögött mindig van valamilyen érdek.

A röhej az egészben: a fanatikus kapitalizmus-hívő ballibák gágognak azonnal, amikor nekik rossz az általuk éljenzett alapelv.
@Kicsilulu:
Nem azért antidemokratikus, mert egy adott időpontban elért többség - de az össznépességhez viszonyítva kisebbség nevében kormányoz, hanem mert alkotmányos puccsot elkövetve leépítette azokat a fékeket és ellensúlyokat, amelyek az önkényes és egyoldalú kormányzást akadályozná. Már ő maguk sem nevezik demokráciának amit művelnek.
@bircaman maxval szerkesztő:

Mondjuk Orbánt, és a körülötte lévőket. Mit mondtak ellenzékben egy-egy témáról és mit mondanak most ugyan arról.
De akár azzal is lehetne szembesíteni, hogy beírták az alaptörvényükbe, a hatalom a népé, ehhez képest nem engedig, hogy a nép kérésére népszavazás indulhasson. Bezzeg, ha Orbánnak megviszket, akkor azt azonnal népszavazással kell orvosolni. Kár, hogy mellé nyúlt.
@Kicsilulu:

te nem Orbán vagy véletlenül?

Talán tanulj meg olvasni. Ha majd tudsz, azt is elolvashatod, hogy miről szól egy párt, egy kormány, egy parlament, meg ki kit ellenőriz, felügyel. Mondjuk ott az MNB házatáján. Arról ugynn is sosem szól a demokratikus választás, hogy le kell nyúlni az emberek 3000 milliárdos nyugdíjmegtakarítását, talicska helyett kamionnal kell kitolni offshorba az adózók pénzét, túl kell árazni az állami megrendeléseket, köszpénzből kell helikoffezerni, tönkre kell tenni az oktatást, haveroknak kell és lehet csak eladni állami földeket és ilyen módon embereket földönfutóvá tenni,stb. ,ja még a satdijonyok építéséről sem szól egy demokratikus választás sem. Ilyenekre nem ad a nép, még a fidesz többsége sem felhatalmazást. Vagy felétek már a mérce?
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezek apró gyakorlati ügyek. Valami alapvetőty mondj, mint amit én, lásd "a szent tulajdon a legfőbb jó!" és "miért ilyen csúnya bácsi a tulaj?".

Amit írsz, ott nincs valós ellentmondás. Az alkotmányban pl. nincs benne, hogy bárki, bármikor, bármben népszavazhat. A hatalom a népé természetesen, hiszen a közhatalom forrása egyedül a nép szavazata.
@bircaman maxval szerkesztő:

az. a piac döntése. a kérdés az, hogy mi a betegséged? ennyire hülye vagy, vagy kényszeres hazudozó?
@bircaman maxval szerkesztő:

a "szabad piac" mögött definitive ott van az önérdek. egyáltalán tudod mit jelent a piac?
@bircaman maxval szerkesztő: "A fideszes médiák is csődbe menének, ha csak eladásból és reklámból kellene megélniük."

tehát akkor hol a piac, hülyegyerek?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
vegyétek má' észre ez a bircacacacaca csak azért firkál, hogy felbőszíccsen mindenkit...mondanivalója nincs...abrakadabra meg hekmekükütyű

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

mintha direkt állna bele folyton a legvédhetetlenebb faszságokba.
@DarthVader: Igen, félreérthettem. Mint az "ellenzéki" maszop a taópénz-titkosít szavazást. :-( Tessék már mondani. Ez mitől ellenzék? Mit ellenez? A saját korábbi véleményét? Viccnek is rossz. :-(

444.hu/2016/10/11/csak-a-szokasos-tevedesbol-az-mszp-is-megszavazta-a-tao-penzek-titkositasat

Ezt meg bircának linkelem. "Halogéntököt" (mostani mém) nem akarnám erodálni, meg a poszt témájához is jobban illik.:-)

kettosmerce.tumblr.com/post/151653505012
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nincs piac, édes ballibám.

A mai médiák piaci alapon nem tudnak eleve működni, mármint a közéleti médiák. A bulvár képes megélni persze.
@guma:
Már mondtam, az nem ner, hanem NE MERD!
NEMzeti Együttműködés RenDszere. Ennyiben őszinték voltak.
@bircaman maxval szerkesztő:

No de aki annyirra birka, hogy azt a népszavazási törvényt, amivel most elsőprően gyözőzött volna, pusztán csak azért megváltoztatja, hogy bezony ellenük senki ne tudjon úgy népszavaztatni, mint ahogy a vizitdíjjal ők megszívatták a választókat, az megérdemli sorsát. Mert minden hatalomnak vége szakad egyszer, olyan még nem volt és nem is lesz, hogy gránitba öntve maradnának az idők végezetéig. Mert ugyé a gránit szilárdságú alaptörvényt sem tudták egyből kifaragni, pedig volt sok okos ember, aki el tudta volna mondani a véleményét oldaltól függetlenül, de kikérték maguknak. Kikakták azt tákolmáyn lett belőle. Így az alaptörvény az ővéké lett, lehet lopni, csalni, hazudni, mert úgy vélik nem ütközik törvénybe. Persze ha majd kiöregszenek, mint a vén csataló, és jó nagyot beléjük rúgnak, és mennek a vágóhídra, akkor nem kell sírni. Mert lesz aki azt foigja mondani, hoyg pont ideje. Ugyan is volt /van kitől ezt a hangnemet megtanulni.
@bircaman maxval szerkesztő:

ha nincs piac, akkor politikai okokból nyírták ki a Népszabit. akkor viszont döntsd el, mit hadoválsz.
Eközben.

Foglyul ejtették a Népszabadság újságíróit

Munkaviszonyuk nem szűnt meg, így ha cikkeiket megjelentetik máshol, akár végkielégítésüket is elveszíthetik.

index.hu/belfold/2016/10/11/nincs_kivel_targyalnia_a_nepszabadsag_szerkesztosegenek/

Az MSZP is megszavazta: titkos a focicsapatoknak csorgatott pénz

Mostantól teljes titokban támogathatja mindenki kedvenc politikusa kedvenc focicsapatát.

index.hu/belfold/2016/10/11/mar_meg_is_szavaztak_titkos_a_focicsapatoknak_csorgatott_penz/
Olvasom, hogy a népszabis újságíróknak mivel nem szünt még meg a munkaviszonyuk, máshol nem helyezhetik el az írásukat.

Nos én szívesen örökbe fogadok egy-két írást, és mint a saját plagizátumomat a nevemen más helyen ki lehet adni. Megegyezünk jelligére várom az ajánlatokat.
"Nem vagyok törvényen kívüli betyár, ezek csak a rendszer hibái"

Török Márk leválthatatlan a HÖK-elnöki posztról, pedig még emiatt törvényt is módosítottak. Ja, hogy szarul? Hát a szar munkához nem sok idő kell.

No ezt a királyi sajtó miért nem írja meg?

index.hu/belfold/2016/10/11/torok_mark_levalthatatlan_a_hok-elnoki_posztrol/
@látjátok feleim szümtükkel:

E hozzászólásod hogyan kapcsolódik ahhoz, amit én írtam?
@látjátok feleim szümtükkel:

"Fiatalosnak mondott 54 éves HÖK-ös srác vagyok, keresek nyelveket beszélő, klasszikus zene és természetkedvelő basznivaló egyiptológust."
@bircaman maxval szerkesztő:

tehát akkor nem gond a szabad piac hiánya, úgyszintén nem probléma a politikai érdekek alá rendelt médiatér (közpénzből!), nem, a gond már megint a ballibákkal van.

borzasztó erkölcstelen lény vagy te.
@Gábris szomszéd:

attól még nettó futóbolond szegény, akinek Észak-Korea vagy Venezuela követendő példa.
@Gábris szomszéd: Ez tetszett belőle a legjobban. ;)

"Csökkenhet jövőre a helikopterezés ÁFÁ-ja."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na hallod még mindig inkább ő, mint az álbaloldal.
@Gábris szomszéd:

Thürmerrel pont úgy járnánk, mint a Fülöp-szigetek bölcs népe Dutarte-val, vagy a venezuelaiak Chavezzel. nem túl jó ötlet a realitásoktól teljesen eltekinteni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Pénz kell a médiák fenntartásához, másképp nem megy. A mindenkori kormányzat meg nyilván a hozzá közeli médiákat nyomja.
Át is ment a parlamenten: a stadionokra menő közpénz elveszti közpénz jellegét

Az olimpia, a látványsportok vagy a kultúra támogatásáért adókedvezményt kapó cégek adatait titkosítják, így nem lehet majd tudni, mekkora pénzek csorognak ki így a közkasszából tao-pénzként.
TV2: Belső ügy, hogy náluk Rogán nem helikopterezik

Andy Vajna országos tévécsatornáján egy hete gyakorlatilag nem ejtik ki azt a szót, hogy helikopter. Aminek szerintük nincs köze ahhoz, hogy Rogán Antal kiruccanását is intéző felesége és a hírigazgató barátnők, hivatalos válaszuk szerint a szerkesztőségek szabadon dönthetik el, melyek a tudósításra érdemes közügyek. Vagyis ez nem az.

hvg.hu/itthon/20161011_TV2_Belso_ugy_hogy_naluk_Rogan_nem_helikopterezik
@bircaman maxval szerkesztő:

először is egyáltalán nem nyilvánvaló, a Horn-kormány pl pont megmentette a piaci alapon masszívan veszteséges Magyar Nemzetet, és baloldali kormányok alatt elképzelhetetlen volt, hogy ilyen szinten riasszanak el jobboldali lapoktól minden reklámot. ez egy.

kettő: egy morális lénynek nem az a kötelessége, hogy egy korrupt, vállalhatatlan kormány vállalhatatlan intézkedéseit magyarázgatva vietnámi papuccsal kenje a szart szétfele, meg a nyálát csorgatva ballibázzon, mint egy retardált orángután, hanem, hogy egy korrupt hatalommal szemben a hatalom korrupcióit feltáró sajtó mellé álljon.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Pont ugyanaz volt.

Nem lehetett Magyar Nemzetet kapni a MOL benzinkúton és Shellnél se 1997-ben, aztán a Fidesz győzelme után hirtelen lett mindkét helyen.

Akkor még volta kocsim, s pont Mo-on éltem. Röhögtem is ezen. Amikor egy liberális ismerősnek elmondtam, azt mondta "ez a piac".
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Hozzáteszem: akkoriban se ballib, se fideszes nem voltam éppen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
azért neveltetéseddel kapcsolatosan hibák leledzenek az orángutéán-t nem sértegettyük, jó? az a fehér ember közvetlen őse
valamint a gorilla és a csimpánz a többieké, és sokkal okosabbak, mint a zember

a portugál conquistador-ok utóggyai mesélték nekem -sörözés mközben: SAGRES- hogy addig amíg nem látták a csimpánzokat banánt enni ők héjastól ették, majd a csimpánzok megtanították őket hogyan lehet ügyesen meghámozni

beeeeeeeeee

brühüyyy
kkk

levédiabasznádon a fidex és még sokan mások nem ütik meg alulról sem eme mértéket

az gif verseny egészen jó a zűrben inkább látnám a tejútrenceren kívűl
@bircaman maxval szerkesztő:

Bíka, a sajtószabadság nem relatív.
Ott nincs jobb,közép, bal stb....
Itt egy büdös rezsi
@bircaman maxval szerkesztő:

ez inkább a MOL, meg a Shell strébersége volt. ez egy. kettő: és, bezárták a Nemzetet? nem. szeretett jobboldalad viszont: lenyúlta és tönkretette a Magyar Hírlapot, az Origót, a TV2-t, most a Népszabit, és még nincs vége.

de egyébként se értem, mi a faszt hadoválsz: ha valami a "ballibeknek" rossz, akkor az eleve jó? ezt te elemző gondolkodásnak nevezed? mitől jobb neked, hogy eggyel kevesebb lap írja meg, hogy az elmebeteg Matolcsy közpénzből tartja ki a szeretőjét? nem kínos ilyen kibaszott igénytelennek lenni?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Minden nap olvasom az Origót és a Magyar Hírlapot. Nincs bezárva egyik se. A Népszabadságot is olvastam minden nap.

A ballibek viselkedése nevetséges, nem "rossz", legalább saját magukhoz lennének következetesek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ha tökös a köztársasági elnök, akkor azt mondja ezt nem írom alá, mert a közpénz az akkor is közpénz, ha az adózónak az állam megengedi, hogy a befizetendő, ergo közpénzt gyarapító adóból azt az összeget eltitkolja a köz elől, amit saját döntése alapján ide-oda-amoda fizetget nem pedig az államnak. Lényeg, hogy a köznek fizetendő összeget saját elhatározása alapján fizeti. Ez korrupcióra és minden másra is lehetőséget teremt, már amnnyiben a köz nem ellenőrizheti. A Nav elnoke, akarom mondani vezetője meg nem köz, hanem fidesz, és a kormány végrehajtója.

Azért érdekes, hogy ez nem zavar egy birkát sem.
@bircaman maxval szerkesztő:

Gondolom az origóban meg amagyar hirlapban olvastad a Mengyi féle 90 %-os lenyúlást is. De nem szóltál ellen. MIÉRT?
@bircaman maxval szerkesztő:

mellébeszélsz bazmeg, mellébeszélsz...

még egyszer mondom: ilyen nyilvánvalóan hatalom a médiapiacba még nem avatkozott be, a rendszerváltás óta, mint a fidesz.

olyan vagy, mint szegény hülye Horkay Höcher Ferenc, aki a Mandin kifejti, hogy a politikailag sikeres akciók nem feltétlenül igazolhatóak morálisan is, aztán nem érti, hogy süllyedhettünk idáig.
@látjátok feleim szümtükkel:

az M1-et meg a TV2-t konkrétan a Pártközpontól szerkesztik, az istenbarma meg tapsikol hozzá.
vajon ezt a hírt hány szabad sajtó, tv, rádió közli? Gondolom mind az egy-kettő.

"A Kúria szerint megsértette a rendeltetésszerű joggyakorlás választási alapelvét a "Szavazz érvénytelenül!" mobiltelefonos applikáció, de nem sérti a szavazás titkosságát. A bíróság ezzel a döntésével megváltoztatta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) határozatát az ügyben. A határozat jogerős."

www.hirado.hu/2016/10/11/megsem-jogserto-a-ketfarku-kutyapart-appja/

Ja, és birca sem kommenteli.
ezt hasonlóan az előző hszbe jelzett hírhez, vajon hány kormányzati hírközlő közli? Pedig ez közügy, mert egy önkormányzat ígérgetée mi, ha nem az?

index.hu/gazdasag/2016/10/11/megy_durvulas_a_zsolnaynal/
@látjátok feleim szümtükkel:

ezek közül? senki, Aczél nagy cenzor volt, de amellett művelt. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De ő legalább 30x éve ugyanazt a meggyőződést vallja, nem olyan szélforgó mint mondjuk a g..i. :)
@Gábris szomszéd:

hát ebből az egy szempontból jobb orbán, ő legalább nem akarja megtanítani a hollókat a víz alatt repülni... :)
@látjátok feleim szümtükkel:

mondhatnám, a szocialista cenzúra annyival volt jobb a jelenleginél, amennyivel Aczél intelligensebb volt Habonynál. :)

Önök kérték, Hofi, Elmebajnokság, Delta

vs

tények, migráncsok, mibül vett 4-rétegű klotyópapírt Juhász Péter?
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem olyan vicces a helyzet. Több újságírót sodortak a létbizonytalanságba csak azért, mert megírták a disznóságaikat.
Biztos, hogy meghalt ez a Sztálin? /Hofi anyósa/
Nézd ki van itt? :)

Október 6-tól már a magyar mozikban is vetítik a Nézd, ki van itt című német filmet, amelyben Adolf Hitler a XXI. században támad fel. A film Timur Vermes újságíró és regényíró azonos című regényéből készült.

A történet szerint 2011 nyarán Berlin közepén egy üres telken találja magát Adolf Hitler. Nem tudja, hogy került korunkba, de még inkább elborzasztja, amit talál: demokrácia, rengeteg külföldi, és egy női kancellár.
„Ebben az új világban, a tőle elvárható fanatikus hittel új karrierbe kezd a televízióban. Vajon hogyan reagál a társadalom, a média, a német "utca embere" a 21. század kihívásai, a menekültválság és a szélsőséges gondolatok térnyerésének idején a múltból jött idegen robbanásszerű népszerűségére, akit úgy hívnak: ADOLF HITLER.

A társadalomnak görbe tükröt tartó, abszurd történetben Hitler nemcsak végtelenül komikus figura, de ijesztően valóságos is. Meghűl az ereinkben a vér, hogy milyen könnyen megtalálja a helyét egy cinikus, gátlástalan világban, ahol a demagógia, a nézettségi adatok és a like-gombok nyomogatása vezérli a közéleti cselekvést”
- olvasható a film tartalomleírása.

youtu.be/0zyelG8OfI8
@Eszter jött:

írtam nemrég a CDU-nak, hogy tán nem-e kéne-e kibaszni a fideszt a Néppártból-e, várom a választ.
@bircaman maxval szerkesztő: EGY KIBASZOTT FITYESZ RIBANC VAGY, TE TRÓGER!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Eddig a ballib érdekek voltak túlképviselve a médiákban, most az ellentétje.

Egyik se jó, elismerem.
@taga20:

Ez magyarra fodrtíva azt jelenti: "nem vagy ballib".
@bircaman maxval szerkesztő: ön nyert, ezé kap egy rogántonyós helikopterutat, egy felcsúti kisvasututat, csak oda, egy trafikot, és egy magyaridők előfizetést.

ja, most mongyák a köszpontból, hogy egy 888, és pestikurvák örökös tagságit is kap.

örüljünk együtt!
@látjátok feleim szümtükkel:
Aczél György a 3T attya Kádár János kultúrális Pápája, szuper művelt és az értelmiség őszintén elfogadta annak ellenére, hogy a bajusza kövérlacai...ugye akkor a kövér elvti még csak kacsalábon úszott

brühüyyy
kkk
@bircaman maxval szerkesztő:
az milyen hogy "ballib" akkor lennie kell jobblibnek is meg alllib és főlib meg dórémifálib???

mesélj bir caman max val (ag) szer kesztő(gy)

brühüyyy
kkk
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Helyesbítek, Európából.
Merjünk nagyot álmodni!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: DD

Birkisztán fele empátiával forduló'gyógyped vénád előtt meghajlok)
Remélem egyszer lefagy a mosoly a pofájukról)
...
kepkezelo.com/images/v0pjk324d7gzzfzcqgar.gif
@Eszter jött: kellemetlen, de aki egy eszme mellett kiáll, mint "újságíró", annak bizony fel kell készülnie, hogy ilyen helyzetben találja magát...
ez nem az munka, mint a tiéd, vagy a többi nem újságíróé.
megírták a disznóságokat, sok minden egyebet is, meg amit nem...
@gazoló: haver, az a faszhelikopteresorbánosgif nagyon kemény volt:)

egyébként, ha meglátom eszt a birkagyereket, nekem kábé ez jut eszembe róla:))

www.napiszar.hu/showPost/HelloSziaSzeddala
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: másképp nem érdemes cenzornak állni.
@nincs_itt:

"kellemetlen, de aki egy eszme mellett kiáll, mint "újságíró", annak bizony fel kell készülnie, hogy ilyen helyzetben találja magát..."

nem mondod!!!
szerinted az normális állapot, hogy azért lehetetlenítenek el egy lapot és újságíróit, mert kritizálják a kormány viselt dolgait?
mutass már egy hasonló példát abban a német kispolgári világban, amiben élsz!
@taga20: D

'ügyesokosüljelőrebirkagyerek)

Fárasztó és egész nap itt bacca a 'helikoptert)
....

kepkezelo.com/images/rkegqpw6of8rskzacd1z.gif
@gazoló: Az új népszabit remélem láttad már. :)

24.hu/belfold/2016/10/11/megjelent-az-uj-nepszabadsag-a-ketfarkutol-kaptuk-meg/

"Csökkenhet jövőre a helikopterezés ÁFÁ-ja."
@nincs_itt: ez elég köcsög komment volt haver!
@gazoló: legyél vele elnéző, melózott:)
@Eszter jött: na szóval ki beszél itt németo.-ról? rajtad kívül? mert emlékeim szerint volksfreiheit nevű baloldali cájtung nincsen, de ez nem biztos!

mo.-ról voltam bátor megjegyezni...

de gondolkodás helyett hőbörögni, mindig egyszerűbb!

csak kérdezem, ha holnap reggel a bal oldal kerülne hatalomra és a magyar időket, 888, meg faxom se tuggya melyiket jól bezáratná, akkor az dekibaxottdurva demokratikus lenne a szemedben? a szegény a újság a írók, akkor is???

tudod! az éremnek 2 oldala van + az éle!

@taga20: ez neked is szól! piros ótó tulaj!
@gazoló: a fickót nem ösmerem, de azt kulhaneket a faxér' köll szívatni? nem berva az!
@nincs_itt:

Egy demokratikus országban nem szoktak újságokat bezáratni, szerintem.
Miért kell mindig a mo-i elmebeteg állapotból kiindulni?
Összenő, ami összetartozik.

"Hasonlóan emelkedett hangulatba került a Jobbik frakcióvezetője. Volner arról beszélt, hogy végre érdemi jogi védelmet kap az ország a kvótákkal szemben. A Jobbik azt is szeretné, ha az alaptörvényhez kapcsolódó betelepítésről szóló törvényt is kétharmadba foglalnák, nehogy a kvóták a hátsó ajtón visszaosonjanak. Volner nagyon viccesen megjegyezte, hogy közreműködnek az érvénytelen "népszavazás okozta károk" mérséklésében."

444.hu/2016/10/11/nagyon-egyetert-az-alkotmanymodositasban-a-fidesz-es-a-jobbik
@nincs_itt: nem akarok durva lenni, ezért finom leszek, de te kevered kibaszottul a dolgokat. ráadásul bedobsz mindig olyan dolgokat, amiknek kurvára nincs köze az aktuális témához.

te összemosod a népszabit, a 888-al, a magyaridőkkel.

ez akkora parasztság, hogy nem lehet kulturáltan válaszolni rá.
@taga20: és ezek szerinted ballib csajok lehetnek? :)

youtu.be/cLyUcAUMmMY
@taga20: egyszerűbb lenne azt mondanod, hogy nem tudsz válaszolni...

de nézzük, neked a 888 a mumus, másnak a népszabóság. melyiket tiltsuk be, szüntessük meg??? szerintem, most akkora balegyenesben sétáltál bele, amekkorába szoktál!

figyelj, te boborján! épp azt akarom levezetni, hogy durvaannyát bárkinek, aki egy neki nem tetsző véleményt erőszakkal, vagy "gazdasági" eszközökkel elhallgattat! tartozzon az bárhová!

a népszabóság és a magyar idők újságírói egyforma örömlányok, a nagy magyar bordélyban!

ez magánvélemény!
@nincs_itt: Ha már szóba került überállesz én meg annak bátorkodom örülni, hogy a ti elhárításotok/titkosszolgálatok/rendőrség/GSG9 stb. jóval hatékonyabb eddig, mint mondjuk a belgáké volt. :(

index.hu/kulfold/2016/10/10/a_belga_rendorseg_13-szor_leplezhette_volna_le_a_parizsi_merenyloket/

Remélem ez a jövőben is így marad.

24.hu/kulfold/2016/10/08/bombatamadast-akadalyozhattak-meg-nemetorszagban/

ON
@Eszter jött: te indultál ki onnan, én épp azt akartam felvázolni, hogy azért mert nekem nem tetszik, működjön ha tud/van rá kereslet. aztán meg jössz nekem a kispolgári németo.-val?

még régebben szörrel megállapodtunk abban, hogy minket rohadtul nem zavar, ha bárki bármit csinál, a törvény adta keretek között!

mocsok dolgot művelt(?) - nem tudjuk biztosan, de azért erősen gyanakszunk - ogv és bandája... de aki erre, ebben a környezetben nem számított???
@Gábris szomszéd: ha chemnitz-re gondolsz a második linkkel, akkor bizony stimmel, sőt több ezer!!!! hamis szír és egyéb útlevelet is "találtak". de ez mindennapossá vált errefelé...
@nincs_itt: hülye vagy.

szerinted a népszabadság, amelyik feltárja a fityeszmaffia szemétségeit sorozatban, ugyanolyan, mint a 888, amelyik egy fityeszmaffia által fenntartott- közpénzből, többek közt az én adómból is- szar szemét szemétdomb???

eszednél vagy? és te pofázol nekem pofonokról?

Eszter jött (törölt) 2016.10.11. 20:14:13

@nincs_itt:

"de aki erre, ebben a környezetben nem számított???"

az mit csináljon?
írjon pitypangos híreket, avagy hallgasson el mindörökre?
mert kb. ezek a lehetőségek vannak.
számomra ez elfogadhatatlan.
@gazoló:

ezzel a 2 illetővel patkányt lehetne irtani.

@bircaman maxval szerkesztő:

ha a morált feláldozod az ideológia oltárán, szörnyállamba jutsz. ez ilyen egyszerű. számomra felfoghatatlan, hogy egy nem nyilvánvalóan fogyatékos ember ne értse meg, hogy ahol a jogállam megszűnik, ott előbb-utóbb mindenki sorra kerül.

a népszabi megszüntetése (hagyjuk, kérlek a gazdasági porhintést...) azt üzeni, hogy ha sokat ugatsz, kicsinálunk. ez morálisan vállalhatatlan.
@taga20: kicsi huszár vegyél vissza! mert ha nem is 888, de azért volt olyan újság, amelyik a baloldal disznóságait(voltak vastagon) tárta fel.

igazad van nem szüntették/zárták be.

de most mondtam, ha neked nem tetszik, akkor zárjuk be?

mivel lennél különb ogv-től???
@Gábris szomszéd: angyal, azé eszt ménem teszed be haver.

talán azé, me nem vág bele a prekoncepciódba?

index.hu/kulfold/2016/10/10/elfogtak_a_chemnitzi_pokolgepkeszitot/
@Eszter jött: tudod, nem akartam a bordéllyal példálózni, de ha másképp nem megy...

tisztázzuk 26 éve ismerik ogv-t. ha meglepte őket, akkor nem sokra tartom őket.

tegyék a dolgukat, tekerjék ki a nyakát ogv-nek ÉS a TÖBBI csibésznek IS!

ne hallgassanak, soha, semmiről!!!
@nincs_itt: nagyszerű haver, remélem ilyenkor el is élvezel!

ja és toppantasz a lábaddal is?:)
@nincs_itt:

ez így nem igaz, bár jól hangzik. a kormányzati korrupciót egy épphogy megélő lapnál feltáró újságírókat ne vegyünk már egy kalap alá az állami pénzből kitömött 888 görénylukával... nyilván a Népszabi sem szeplőtelen, de azért egy Révész Sándor vagy Pethő Péter nehogy már = G. Fodor Gábor...
@taga20: csak halkan jegyzem meg, hogy az eredetit kellene elolvasnod, ugyanis ott két szírtől kért menedéket a merénylő-jelölt, és akkor fogták el a rendőrök. tehát nem feladták a "honfitársai", hanem augusztus óta figyelték...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem is így értem! csak a példa kedvéért! emlegettem a 888-at, meg gyorsan le is tudom írni!

a lényeg, nekem, hogy se a népszabit se a másik oldalt soha, senki, semmilyen okkal NE tehesse tönkre, zárhassa be... stb!

Eszter jött (törölt) 2016.10.11. 20:31:36

@nincs_itt:

ez nem meglepődés kérdése, hanem a jogállamé.

ez a politikai döntés újságírók tucatjainak lehetetleníti el az életét. erről írtam amire te így válaszoltál:

""kellemetlen, de aki egy eszme mellett kiáll, mint "újságíró", annak bizony fel kell készülnie, hogy ilyen helyzetben találja magát...""

nem. egyáltalán nem kell felkészülnie. szólásszabadság van. az elhallgattatás diktatúrákra jellemző.
gondolom én, mivel számomra nem komilfó a NER.
@taga20: ismét sikerült velősen és komoly érvrendszer mentén válaszolnod. én nagyon csíplak tezsvírem! de amikor igen ostoba vagyol - mer nem vagy az - azt nagyon nem bírom!
@Eszter jött: ácsi! ogv országa jogállam? ha egy újságíró nincs tisztában ezzel, akkor mit vársz a zátlagtól!
eszter ébresztő!!!

szerinted, ha kicsit tükörből is, de miről ugattam??
Népszabadság. Ahogy így utólag összerakom magamnak (nem biztos hogy igazam van), szerintem úgy kb. azóta lett jó - olvasható újság, hogy a maszop kihátrált belőle mint tulaj. A nol pont azért volt jó, mert pl. oknyomozott. Az általam nagyon kedvelt HVG a módszerváltás időszakában pl sokszor oknyomozott (vagy szóstatisztikázott, a lényeg hogy próbálta objektíven szemlélni a szubjektívet). Aztán már ritkábban oknyomozott, :-( Felteszem megtalálták ennek a magatartásnak az okát. Nem hiába nyomozott. :-(

A lényeg, hogy a sajtónak (ami amúgy is igencsak idomított) nem kellene befogni a száját. Nol esetében "patthelyzet". Nincsenek a dolgozók kirúgva, csak fel vannak függesztve. Ha bárhova máshova ír publikál, végkielégítés ugrott.

Fortélyos félelem i(ga)zgat. :-)

Szerintem most nem a nol megsemmisítéséről van szó, hanem a konkrét eset (arrogántonyó retúr helikopáter) elhallgattatásáról. :-( És hogy ez mibe kerül?

6alomnak nem számít. Úgy is mi adófizetők álljuk a költségeket. :-(

Láttam már ettől a hatalomtól (meg az elmúlt8évtől, meg a Mega sztártól) ennél nagyobb eget verő arroganciát is. A sorba belefér. :-(

Nem igaz. Megasztárt nem láttam, csak rímelt. :-)
@nincs_itt: én is bírlak tesó, de néha úgy nyomod, mint birca, és ekkor nem állom meg szó nélkül:)

acélfelnis c43 mikor jön, mennyit köll még aludni?:)
@Gábris szomszéd:
a taga csak Zeszter Gál... és nem utazik...az Azori szigetek szépek egy utazásra de akkor a Faroé szigetek szebbek és az azoriak meg vulkánikusak és sohasem lehet tudni egy egy sziget mikor fog eltűnni mint Atlantis... a portugálok szépen elköltöznek onnan, a Canary szigetek is szépek de azok trópikusak, Cabo Verde (Zöldfoki szigetek is mutatnak valamit bár eccerűbb elmenni Benguela ba vagy Huambo ba esetleg csak Viana ba Cabinda ban meg gorilla lesre, Madagascar szenved, mert hülyék a lakói, és már alig van vegetáció pedig csodaszép sziget onnan közel van a Reunión és környéke...

de a taga majd érdliget alsóról szemléli a ludak vonulását meg a darutollakat

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: az azori-szigetekkel má régóta kacérkodok. egyszer láttam, talán egy WRC futamot ott, és kurvára megteccett. itt érdfelsőn:)
@nincs_itt: mi két éve, mielőtt az új kecóba költöztünk, előtte két hónapig egy panzióban hédereltünk, akkor mi vettünk egy centit, és minden nap vágtuk, mint a seregben:)

ajánlom neked!:))

Eszter jött (törölt) 2016.10.11. 20:59:21

@nincs_itt:

az újságírók nyilván tisztában vannak azzal, hogy a pitypangos stíluson kívül csak darázsfészkek vannak. ha belenyúlnak, azonnal szomorú lesz valaki.
egyre többen készülnek föl a legrosszabbra, épp ez a baj. egyre többen fogadják el a NER játékszabályait.
nem jogállam.
de emlékeznünk kell nap mint nap arra, hogy annak kellene lennie.
@taga20:
kacérkoggyál (nem áll jól neked) addig szépen sorban elsűllyednek meg lakhatatlanok lesznek már 15 éve szépen fogy a lakosság nincs miből megélni

brühüyyy
kkk

ott a semmi közepén...mennyél úszva az kalandosabb
@nincs_itt: szerintem te jó, hogy nem vagy itt!
@nincs_itt: egyelőre csak orbanék tüntettek el nekik nem tetsző médiumokat Magyarországon!
annó a Kurirt is!
Szabaccság elvtársak!

index.hu/mindekozben/poszt/2016/10/11/nemtelen_tamadas_erte_vajna_timea_fankboltjat/

Az egészben az a legnagobb szerencse - az erőszak elítélése mellet- hogy ezt a csajágaröcsögei közmunkás boltjának ablakával nem tudják megtenni.
@Gábris szomszéd: aszt, hogy a balaton környéke német zombi temető lesz.

szép kilátások!:)
@bircaman maxval szerkesztő:

"S ki ellenzi a sajtószabadságot?"

Az, akinek van takargatni valója, illetve célja félrevezetni a nyilvánosságot! Pl.: Ormány Vidor, Rogán Tonyo, stb...

Én szeretem a sajtószabadságot, mert az a mindenkori hatalom bizonyosfajta kontrollja.
@punkfrog: Szóval csak meg akarják szobrani a népszabaccságot?
@látjátok feleim szümtükkel:
hülye, fel kellett volna robbantani van az köszpénsz

brühüyyy
kkk
ha már lopott hadd lopjon tovább, celeb szagú fánkot egyébként sem akarok enni a bégelt meg útálom
@húzzad neki shakespeare:

Mindenkinek van takargatnivalója, azaz ez nem érv. S persze Mo-on teljes a sajtószabadság, ezt csak az tagadja, aki vagy elmebeteg vagy hazudik.
@bircaman maxval szerkesztő:
ez most lib "a" vagy lib "b" vagy netántán: lib "ás"

mit is jelent a lib?

zenéből kölcsönözve: ad li bitum ...

te érted mi a "lib"?

brühüyyy
kkk

és a libsibolsi az milyen?
@Rodeo36:

Liberalizmus = lib.

Libsibolsi nincs, ez csak szitokszó az ex-kommunistából liberálissá lett emberre.
@bircaman maxval szerkesztő:
jéééééééééééééé....,hogy miket tud meg a zemberfija?
és akkor a lib nem is szitoxó? és akkor hová lehet sorolni a zilliberális demó kráciát?

hogy mik vagynak?

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

Szerinted van olyan német nyugdíjas, aki bevallja, hogy otthoni nyugdíjából nem fussa olyan életre, amelyiket addig megszokott, itt pedig abból a nyugdíjból kényelmesen megél? Inkább "fél a migrácstól", akkor is, ha sose látott.
@DarthVader: Ja, ilyen volt már vagy 8 évvel ezelőtt is, egy nyugdijas német házaspár költözött ide - igaz, ott a nő magyar származású volt - de mivel akkor még nem voltak migrácsok, elmondta, hogy annyi a nyugdíj amennyi. Itthonra bőven elég.
@Rodeo36:

Miért lenne a "liberális" szitokszó? Ez egy eszme neve.

A nem-liberális demokrácia a demokrácia alaptípusa, a liberális demokrácia a demokrácia szűkített alakja.
@Rodeo36: És akkor 102 kormánypárti politikus felajánlotta a nemzeti szuverenitásunkat Brüsszelnek

Ismét történelmet írt az Orbán-kormány. Egy héttel azután, hogy a Fidesz-frakció felhatalmazta a miniszterelnököt, hogy aláírásával megkezdődjön az EU-Kanada szabadkereskedelmi egyezmény (CETA) ratifikációs folyamata, kedden a kormánypárti többség támogatta a CETA ideiglenes hatálybalépéséről szóló kormányzati álláspontot. Az egyezményt támogató 102 képviselő egytől-egyig a Fidesz-KDNP politikusa, így természetesen igennel szavazott Kövér László is.

alfahir.hu/es_akkor_102_kormanyparti_politikus_felajanlotta_a_nemzeti_szuverenitasunkat_brusszelnek

Egyéb kérdés? :(
@bircaman maxval szerkesztő:
vannak még ilyen sziporkáid? gyűjtsd össze őket és egyben add ki oda ahol beveszik

brühüyyy
kkk
szűkített septimaccord -ról már hallottam de szűkített demokráciáról nem ahol hol szűk? bokában vagy nyakban?
@Gábris szomszéd:
hááááááááát kérdés az nincs!!! állítom hogy kúrvára rábasztok

brühüyyy
kkk
az a helyzet, hogy itt még nincs ratifikálva, úgyhogy van még remény
@Rodeo36:

A demokráciának van több korlátozott alakja.

Egyik a népi demokrácia. Ez azt jelenti: a marxista elvekre alapszik az illető demokrácia, csak ezeken az elveken belül érvényesül a demokratizmus. Azaz illegális más elvek alapján politizálni. A népi demokráciában minden legális erő kötelezően kell, hogy vallja a szocializmus építésének programját, nem akarhat magántulajdonon alapuló gazdaságot, stb-

A másik a polgári demokrácia. Ez azt jelenti: a vagyonos polgárok vannak hatalmon, nem lehet megkérdőjelezni a magántulajdon szentségét, a kapitalizmus feltétlen érték.

A polgári demokrácia szűkített alakja a liberális demokrácia: ez olyan polgári demokrácia, ahol a liberális elvek kötelezőek mindenkire.

A “népi”, a “polgári”, a “liberális” mind korlátozó tényezők, azt jelzik, ez a demokrácia korlátozott.
@bircaman maxval szerkesztő:
"Nem foglalkozom napi politikai kérdésekkel"????
Ez kb olyan igaz, mint a plafonszaggató "plebejus kormány" vagy a CSATTogó jobbos "Matolcsy Bethlenhez mérhető gazdaságpolitikus" nyilatkozata volt!
@taga20:
a pestikuráváknál jobban hasonlít a prostisrácok.
@Gábris szomszéd:
Jóval hatékonyabb rendőrség? Ezt a hátsó ülésen elhunyt Weiszek számából vezetted le? Vagy a Kálvin téren elvesztett pénzpapírszállító kamion, illetve frissebb ügyben a körúti robbantó esetéből? Vagy mafasz?
@nincs_itt:
Bezár az majd magától is, ha az állami hirdetések elapadnak. Mondjuk egy kormányváltás után.
@kekex:

Csak a nagy összefüggések érdekelnek, a napi politika legyen a profi politikusok dolga.
@kekex: Abban a kommentben a német rendvédelmi és terrorelhárítási szervekről írtam. :)
@bircaman maxval szerkesztő:
ez akár csillagszóró is lehetne a karácsonyfán

kkkk
brühüyyy
@punkfrog: nem is bánom, hidd el...

ki mit, milyen eszközökkel... szerintem nem számít, ha pusztán azért tette, nehogy "szomorkodnia" kelljen...

de ez a tolvaj tempó addig fog menni, ameddig ti, a polgárok hagyjátok!
Alakul ez, csak tolni kell a talicskát. A kormány pedig tolja, mint a trafikokkal, és utóbb nem győzik az adózók fizetni a kártalanításokat, miután az uniós bíróság arra már kötelezte egy ügyben az államot.

"Nemcsak az érintett cégeknek van gondjuk a tervezettel, hanem – mint a tervezetből kiderül – az Igazságügyi Minisztériumnak (IM) is. A tárca szerint alkotmányos jogokat sért, hogy a szerződésbontás miatt kárt szenvedő cégeket, magánszemélyeket nem kártalanítanák.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda ezzel szemben jogelméleti levezetést adott arra, hogy az Alaptörvény szerint már a tulajdonjog sem korlátlan, azt is lehet keretek közé szorítani. „Álláspontunk szerint a szabályozás közérdekű céljai megalapozzák a kártalanítás nélküli intézkedéseket. A kártalanítás biztosítása nem szükséges, mivel a törvény megfelelő időtartamú moratórium időszakot tartalmaz” – fejtegetik a dokumentumban."

hvg.hu/gazdasag/20161012_oriasplakat_hirdetes_simicska_jcdecaux_rogan#rss

teccenek tudni, hogy mi a közérdekű cél?

Én úgy tippelek egyrészt a Simicska ellehetetlenítése, másrészt a habonyisták pozicióhoz juttatása, harmadrészt az ellenzék kiszorítása a plakátokról.
süti beállítások módosítása