Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.07.04. 13:11 Fabius

Huxit, az lesz itt, jókora huxit

Tejóisten, huxit lázban ég az ország. Olvasom, hűűűűű mi lenne gazdaságilag, tyűűű édesfaszom, Orbán Atyuska asztervezi kivezet minket a Zúnióból, maragyátávol a népszarvazástól drága nép, mert kirekedsz itt a Balkán sarkára Orbánnal kettesben.

De leginkább rettegjél, mert ha nincs mitől akkor gyártanak neked rettegni valót.

Mert olyan hülye vagy, kedves nép, hogy hagyod riogatni magad. Egyrészt ugye a migráncskvótától kell féknyomosra mintázni a klottalsót, másrészt meg ha ettől annyira nem tojtál be, akkor fosd össze magad a kilépés lehetőségétől. Csak mert a lázárjános aszonta, ő nem tudna jó szívvel a maradásra szavazni. Az meg se forduljon abban az okos kis fejedben, hogy a lázárjános képes rossz szívvel is szavazni bármire. Az meg pláne nem, hogy ő speciel kurvára röhög most rajtatok, amíg a sántajankóval hemperegnek az uniós támogatás milliárdokból rakott kazlakban, és rajtatok vihogás közben is azt tervezgetik, mi lesz a következő ahonnan ki lehet menteni egy adag lovettát. Röhög az úgynevezett ellenzéken, amelyik a migráncskvóta szavazásról is annyit tud mondani mind az 5 fejével, hogy nemennyéloda-neszavazzál-kileszelvezetve-majdmeglátod.

Nekik sincs jobb ötletük, mint befosatni téged, kedves nép.

Ugyanis szemmel láthatóan szeretsz rettegni. Ja, és kell neked egy faszacsávó, aki felhívja a figyelmed a rettegni valódra, és némi követésért cserébe majd megment téged jól. Mindegy melyik oldalon állsz, ennyit néznek ki belőled. Mert ennyit mutatsz magadból. Patás Orbán, Soros Sátán, kilépés, migráncsok, csak saját gondolatod ne legyen. Mert az árt. Még a végén magad döntöd el, hogy a migránsokat annyira nem szeretnéd betelepülve látni, de nem különösebben rajongsz azért sem, ha külföldön idiótán viselkedő atyafiak lejáratnak.

Szóval nem ártana picit gondolkodnod néha, kedves nép.

 

 

172 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr778865636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mindenről Gyurcsány és Soros tehet, én szóltam.
Amíg ömlik az ellopnivaló eu-s pénz, addig nem lesz huxit. Utána meg? Attól függ, loptak-e addigra eleget, meg hogy milyen lesz éppen a széljárás.
Szotyiköpködő basinak nem lenne ellenére, ha nem kellene az eu miatt mindenféle demokratikus marhasággal bíbelődni. Többé-kevésbé így is az van, amit ő akar, de azért vannak korlátok.
Ha nincs eu, nincsenek korlátok se. A nép meg inkább nem akar gondolkodni, mert az olyan fárasztó. És ha sikerül a basi oktatási terve, akkor egy nemzedék múlva meg már nem is lesz, aki gondolkozzon.
@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: És Brüsszel? Brüsszelt már meg se akarják gyilkolni? Brüsszel már szart se ér?
a kanyar a hibás, meg a görbe célegyenes... és aművelcség teljes hiánya...ahol egy fekete györgy akadémikusch és német szilárd országos hatalmú fószer, meg az orosz mihály aki kakadú is és rettegésben tartya a nyomoroncait

meg az ország ama 3/4-de ahol semmi más nincs mint a nincs

tényleg ki kellene lépni, hadd lássák hogy mi lesz akkor a sokvak

brühüyyy
kkk
a zangolok meg vakaródznak mint bolhás eb, kiestek az eb báől az egy brexit 2 volt hogy emlékezzenek és a többi... és akkor levédiabasznád nak nincs British Commonwealth -e sem hanem a pusztái a puszta valaga mert amit az előző rencer rájuk hagyott aszt hazavitték meg szétverték és utána néznek ki a szömük helyin

manapság 500 autóbusz levédiabasznádon egy hatalmas termelés mialatt az átkosban a 16500/év termelés évekre előre el volt adva és adott munkát 35000 embernek szerte az országban

és ez csak egy ne mongyátok a zösszeszerelést az önmagatok átbaszása olcsó bérmunka és kizsákmányolás semmi más

brühüyyy
kkk

na majd ha megérkezik az első 100 magyar autóbusz Madagascar-ra amiért cash fizettek és nem akartak rajta jegyet venni, mondván olyan szép és papagáj színű, hogy minek még fizetni és 25000 ember állt a kikötőben nézve ahogy kihajózzák a nagyhatalmas papagájokat

keressetek utána a helyi sajtóban ...

ugye Ikarus mexüntette saját magát és az MAN azonnal el kezdett fejlődni és elvette a piacokat és röhög

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Az oroszok "leadtak minket" az USA-nak mar 1988 elott, csak le kellett jatszani, mintha az "ellenzek"vette volna at a hatalmat demkoratikusan.
Amugy Iran meg akkor is vett volna de az meg lett tiltva, hogy eladjunk nekik(mint ma az Oroszokat korlatozzak, de azert az USA ad el oda mindent suttyomban).
m.origo.hu/itthon/20160704-a-kulfoldi-missziok-tagjait-sem-biztositja-a-honvedseg-tuzszeresz-halal-baleset-hosi-halott.htmlA külföldi missziók 
magyar tagjainak sincs biztosításuk

A négy, balesetben meghalt tűzszerész ügyében egyre több a kérdés. Már a kormány is foglalkozik az üggyel.
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes: te még mindig az index címlapjait lesed, és lecsapsz az első hozzászólással, amint olyan blogot látsz, ahol megint báncsák a drogos tolvaj Gecit és a bűnbandáját?

és hány éve csinálod ezt, mennyi időd elbasztál erre, úgy a neten mindenki egy fideszbuzeráns idiótának tart, te jószagú úristen... :DDD
@Janos Mohacsi:

hááát igen, a megtílcsa...a szankciókat nem kellene betartani!!!! az mindenkinek hátrányos csak annak nem aki kitalálja,

mint most a nagyhatlmas olajválságos...azután megbánták

érdekes a szaúdiak kaptak öngyilkos bombázókat tegnap

brühüyyy

kkk
@Janos Mohacsi: 2010-ig a magyar "jobboldal" (a maffia és a jobbik) veszett kutya módjára moszkovitázott. ebben nem volt semmi furcsa, senki sem csodálkozott rajta, hiszen az oroszozás '89 óta az ő kiváltságuk volt.

ami viszont igencsak meglepő, az az, ami 2010 után történt a csodálatos magyari jobboldalon: egyik napról a másik mindkét párt putyin-szopó lett. vajon hogyan volt ez lehetséges?

az én konteóm: a Gecinek bemutatták a 6-os kartonát (valszeg, semmi komolyat nem jelentett a spicli, beszervezési nevén: a "Kurázsi" a katonatársairól, de szimbolikusan egy fanatikus fideszbirka nehezen viselné el a tudatot, hogy ez az összevissza hazudozó mocskos tolvaj már katonakorában is egy rakás szar volt emberileg), a jobbikban meg megvettek pár embert, ami része volt moszkva azon törekvésének, hogy lábon megveszik a európai "hazafi" radikális jobboldali pártokat. azelőtt nem sokkal még havonta akarták leönteni vörös festékkel a 2. vh-s szovjet emlékművet, kalapáccsal estek volna neki...
"A dohányipari adó pedig épp azt a Continentalt sújtotta volna árbevétel-arányosan sokkal kevésbé, mint másokat, amelynek a vezetője hódmezővásárhelyi érdekeltséggel is bír, Lázár János pedig saját bevallása szerint már hosszú ideje kikéri a véleményét."

No ugyé? Nem is tud a Jani jó szívvel mit mondani a barátnak/havernak, MERT AZ UNIJÓBAN AZOK A GAZ BRÜKSZELITÁK ÚGY GONDOLJÁK, HOGy A KIVÉTELEZÉS NEM TISZTESSÉGES EGY KORMÁNY RÉSZÉRŐL sem a haverok irányába.

index.hu/kulfold/eurologus/2016/07/04/ket_ugyben_is_elmeszelte_a_magyar_kormanyt_az_eu_bizottsaga/
A mi kedves népünk gondolatai impressziókon és indulatokon alapulnak, ezért sok értelmes/hasznos dologra nem érdemes számítani. Ide gyűlölhető ellenségképek, mozgósító vezényszavak és szabadságharcos megmentők kellenek!
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes: csodálatos, itt van egy drogon tartott, hantás mocskos tolvaj és az ő egyszerre gagyi, abszurd és velejéig rothadt maffia-rendszere, de az országrablásból egy forintot se látó fideszbirka a fideszmoralitás Parnasszusáról leszól: "nálunk az Igazság!" :D

ha egyszer vége lesz ennek a maffiakutyaszarnak, tikteket, lázállapotban tartott szerencsétlen fideszbirkákat, szociálpszichológusok fognak kielemezni, ez tuti :DD

ha látnátok magatokat kívülről, hogy mennyire pronyók és cikik vagytok...
@xyxyxy71:

Nem, pont fordítva. Az értelmes, csendes többség a ballibek ellen szavaz, a Fidesz minden hibájára ellenére. Ez a lényeg, amit a balliba gágogó megmondóemberek képtelenek megérteni.
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes:
bucika az milyen, hogy "balliba"??? én sem jobb sem bal libát nem láttam még, de gágogó bürgéket sem onnan max von alsóbasznádról

tudományos fekészűlcséged lehetővé teszi e hogy a nagyérdeműnek elmagyarázd a balliba karakterisztikáit és miért nem jobbliba?

brühüyyy

kkk

addig is RIP
@xyxyxy71: az a bukás alapjaiban fogja megrengetni a magyarországi jobboldalnak nevezett trágyadombot
@nagybátyád:

Igen. Legalábbis ballibául, hiszen ballibául a "hülye" szó jelentése: nem balliba.
@Rodeo36:

Köszönöm a kérdést.

Mit jelent baloldalinak lenni ballibául?

Alapvető személyi követelmény először is sok pénzt keresni: az igazi baloldali az átlagnál minimum 5-10-szer többet keres. Az ötös szórzószám alapvető belépési küszöb, ez alatt az ember buta proli lehet csak (aki, mint tudjuk, automatikusan jobboldali), de nem igazi baloldali.

Fontos ezen kívül a munka/alkalmazott és a tőke/munkaadó viszonyában mindig a tőke oldalán állni. Az igazi baloldali szerint a tőke érdeke minden esetben egyezik az ország érdekével, így azt bármilyen módon korlátozni korporatív-fasiszta demagógia, de a legjobb esetben is undorító szélsőbalos populizmus.

A fogyasztóvédelem szintén gyanús fasiszta-demagóg-populista dolog az igazi baloldali szempontjából. Nehogymár a buta proli fogyasztó legyen fontosabb a gazdaságot növelő szolgáltatónál!

A szakszervezet buta, büdös prolik demagóg bűnbandája az igazi baloldali szerint. Eleve a szakszervezeti aktivisták lusta naplopók, akikre semmi szükség. Hiszen a jóságos vállalkozó eleve jót akar az alkalmazottainak, szóval minek ide szakszervezet?

Az igazi baloldali továbbá éles szemmel képes azonnal különbséget tenni a jó és a rossz hagyományok között. Zászlót, címert, himnuszt gyalázni pl. jó hagyomány, viszont kiállni a keresztény értékek mellett rossz hagyomány.

Fontos annak tudása is, hogy mikor kötelező szalonképesnek lenni és mikor lehet ettől eltekinteni. Ha pl. a gonosz Orbán a téma, akkor lehet bátran cigányozni, ez ilyenkor demokratikus, civil magatartás. Ha viszont valamelyik balliba ikont – pl. „Árpi bácsit” – a legkisebb támadás éri, azonnal és felháborodottan vissza kell határozottan utasítani a fasiszta, antiszemita szagú inszinuációt.

S természetesen nagyon fontos a külpolitikai éleslátás. Bármilyen esemény is történik a világban, az igazi baloldali köteles először megnézni, hogy arról mi az álláspontja a washingtoni kormányzatnak, majd ezzel összehangoltan hangoztatni véleményt. Az igazi baloldali minden ezzel ellentétes vélekedést köteles hamis, fizetett, ellenséges propagandának nyilvánítani.

Szóval nem nehéz manapság baloldalinak lenni, a fentiek elsajátíthatók egy 5-napos tanfolyamon. Hétfőn reggel még ostoba, jobboldali fasiszta-demagóg-populisták voltunk, de péntek estére már haladó, mindentudó, igazi civil baloldalinak lehetünk. Csak akarni kell!
@Rodeo36:

Mit jelent ballibnek lenni?

A kérdés tisztázása rendkívül fontos, hiszen Magyarország rossz sorsa az utóbbi 25 évben leginkább ezen rákfenének köszönhető.

Mit is jelent valójában ballibnek lenni?

Először is le kell nézni, sőt időnként utálni az embereket, a népet, a szavazókat, ugyanis a “rohadékok” időnként képesek nem úgy szavazni, ahogy az “helyes” lenne.

A ballib emellett – bár elveti teljes egészében a marxizmust annak politikai, gazdasági, filozófiai értelmében – megszállott marxista gondolkodásilag. Hiszi, hogy van egyetlen helyes nézet, hiszi, hogy minden más nézet csupán egy még nem eléggé kifejlett stádiumban lévő fejletlen és téves eszme, mely azonban előbb-utóbb el kell, hogy jusson “fejlődés” útján az “egyetlen igaz” nézethez.

A ballib mélyen antidemokrata, külsőleg demokratára festett gondolkozása mélyén egy kisdiktátor rejlik, aki hisztizik, ha a többség demokratikusan nem az ő elképzelését szavazza meg. Ilyen esetekben a demokráciát nem hajlandó elfogadni, hiszen – szerinte – ez a demokráciával való “visszaélés”: “visszaélés” a demokráciával, ha a demokrácia eredménye egy “nem-demokratikus” döntés. Azt pedig, hogy mi “nem-demokratikus” csakis ő döntheti el, semmiképpen a többség, ilyen nehéz kérdésben ugyanis nem dönthet az ostoba és műveletlen mucsai parasztsereglet, ehhez a bonyolult feladathoz ballib megmondóembernek kell lenni. Hiszen a többség valójában szörnyen buta barmok gyülekezete, kivéve persze, ha “helyesen” dönt, ez esetben öntudatos polgárok közösségévé nemesül ez a mindig gyanús és potenciálisan gonosz csürhe.

A ballib nehezen tűri a vallást, kiröhög mindenfajta hazafiságot, minden hagyományt értelmetlennek tekint. Számára a vallás káros babona, a hazafiság idegenellenes nacionalizmus, a hagyomány pedig nevetséges maradiság.

Természetesen egész más mércével méri a SAJÁT új hagyományait, elveit. Az ezekben való hit minden ember alapkötelezettsége, s aki a legkisebb elemet illetően is vitázni próbál, azt az örök átok, kiközösítés, s – ha lehet – az egzisztenciális ellehetetlenítés sújtja. Az én emberem az független, civil és szakember, míg aki nem az én emberem, az lefizetett bunkó.

A ballib lételeme még a kirekesztés. Ha nincs kit kirekeszteni, akkor boldogtalan. Mint lánglelkű marxista az osztályellenséggel szemben, ő ugyanúgy kérlelhetetlen a “nácikkal” szemben. Náci mindenki aki nyíltan nem ért egyet a ballib tabukkal.

Történetileg, eredetében a ballibség fő hordozója a kommunizmusból hajdanán kiábrándult ex-kommunista értelmiség, mely az ultraliberalizmusban találta meg az új egyetlen igaz eszmét. De természetesen ez csak az eredeti fősodor. Ma már a ballib agytrösztök megmondóemberei között megtalálhatók egészen más háterrű személyek is.

A ballib egyik furcsán torz alfaja a kelet-európai ballib. Ennek sajátos jellemzője a fentieken kívül még az úgynevezett “nyugat” feltétlen és vak imádata. Persze a kelet-európai ballib sosem vesz tudomást azokról a nyugati fejleményekről, tényekről, melyek ellentétben állnak a ballib szent tannal.

S végül: a ballibség – a közhiedelem ellenére – nem ideológiafüggő, így nem feltétlenül kapcsolódik a baloldali vagy liberális oldalhoz, ez egy eszméken túlnyúló valami. Bulgáriában például – ellentétben Magyarországgal – a jobboldal egy része ballib, míg a baloldal sokkal inkább mentes tőle.
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes: Csak égeted a fajtádat és putingazdád leningrádi illibsi.Visszaélsz azzal hogy normális ember tiszteli az elmerokkantakat,ha a fajtád kerül hatalomra bircapörkölt leszel ha nem nyalsz be csontig.
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes: Leningrádi illbsi bizonyos szint alatt az embernek még ahhoz sincs elég esze, hogy egyáltalán észrevegye, hogy hülye:index.hu/tudomany/til/2015/10/13/miert_hiszik_azt_a_hulyek_hogy_ok_okosak/
Kicsit is normális jobboldaliaknál 1 az 5 ellenre áll a huxit.@Max val Birca főszerkesztőhelyettes:
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes:
EZ igy igaz!!!
De valojaban a ballib mindig azt imadja, ami eppen az uralkodo eszme(vagy "divatos eszme") a vilagban

"Ennek sajátos jellemzője a fentieken kívül még az úgynevezett “nyugat” feltétlen és vak imádata. Persze a kelet-európai ballib sosem vesz tudomást azokról a nyugati fejleményekről, tényekről, melyek ellentétben állnak a ballib szent tannal."
Ahogy az "Allatfarmban le van irva: "Negy lab jo, ket lab rossz". De ha erdekei ugy kivanjak: ""Negy lab jo,ket lab is jo".
A ballibseg amugy abszolut az eloskodesre termett, nem pedig teremtesre(pl. A korai szovjet kommunizmus-Sztalin idejen-nem ballib, mert nem eloskodesre epult(csak),hanem uj dolgokat is teremtett.
"Vegyuk el x-y tol ezt es ezt(akar jogokat, akar anyagiaka-adoval stb.) es adjuk w-nek meg Z-nek!!

.
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes:
akkó' most te pontyosan mekkhatározád a FIDEXKFT LÉLEKTANÁT,

TEHÁT A FIDEX A BALLIB

köszönettel

meg vagyok könnyebbűlve (most gyüttem ki házam lekkisebb...és otthagytam

a felesleget

naccerű

brühüyyy
kkk
@Janos Mohacsi:
másfelet

brühüyyy kkk

ha szerencséd van

egyébként az usa ban a házikészítésű kaják kiverték a meki több mint 30%-t (és még nincs vége) csődbe mentek bár ezek frencsájzok
@je suis chauve: ez a keménytekintetű macskajancsi a fideszbuzeráns bircaman? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem mindenki retteg. Én pl most tapasztalom, hogy szinte gyermeki ártatlan lélekkel és naivitással fölfegyverkezettek - tanárok - szervezkednek, tárgyalnak és nincsenek megriadva a tüntetéstől sem, annyira fölháborítónak látják ezt az egész dzsumbujt.

Vakatya, nem piszkálni szeretnélek, de hidd el, itt az idő, ha akartok valamit, lépnetek kell.
én el fogok menni szavazni.
most néztem meg a videókat a ligetvédők vs. kopaszok témában... ki kell lépniük...
@xyxyxy71: Van mit kompenzálnia, nem győzi a csapásmérést a balliba elővédekre.
@Sir Bates dö Hól:
ja nekem meg a Buddha volt a kertanyám és a Kon Fú Cse volt gyóntatóm és a rokonaim a Tuillériák (azok a verebek a deróton ezüstözve) és az Argonautákkal jártam Yereván ban sört inni az utam tróján át vezetett ahol elloptam kasszandrát és a piréz királyt

ugyanolyan szakállam van mint agamemnon nak és a Nagysanya borivócimborám volt

brühüyyy
kkk
ez az istenadta nép EZT ÉRDEMLI !!!!!

semmi gond....EZT AKARJA A NÉP !!!!

aki nem tudja túlélni dögöjjönmeg !!!!!
@Rodeo36:

A Fidesz ballib volt sokáig, de pár éve nem az. Ma egy rendes populista párt.
azért az mekkora már, ha nincs a Buda-Cash összeomlása (amely a pénzkivételi láz miatt magával rántotta amazt is), a Quaestoron keresztül a Geci és Maffiája a mai napig helyezné el stikába az minisztériumi pénzeket (és sohasem derült volna ki az egész), a Csabi, a Kvesztor Csabi meg osztaná visza stikába, mint a kisangyal, a Gecinek meg a pár beavatottnak a jutalékot. az eddig hittel szemben nem kábé 6 millárdot, hanem ennek közel a dupláját helyezte ki Csidzsátó futsalminisztériuma a Csabihoz, a Kvesztor Csabihoz.

azt hiszem, ezt nevezi a Laci bácsi, a Bogár Laci bácsi az írásaiban "szakrális gazdaságtan"-nak, amely antagonisztikus elentétben áll a Háttérhatalom imprilista gazdaságfilozófiájával.

micsoda egy fostos segglyukú maffiatanya lett ebből a fanatikus proli fideszbirkák által ölelt szerencsétlen országból, istenem...

444.hu/2016/07/04/sokkal-tobb-penzt-tartott-a-kulugyes-kereskedohaz-a-quaestorban-mint-eddig-sejtettuk
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes:
am fidex egy geci maffia sem bal sem jobb sem fenn sem lenn

és hogy populistapista? lenne? indokold meg!!!

a panem et cirtcenses vox populi ja a caesar aki halálba küldi az ellenségeit az arénában és a rászavazóknak vért szolgál fel meg egyéb látványosságot plakát akkor még nem igen volt bár firkáltak!!!! a falakra

ja és a java részük látens buzi...legfőképpen a bajusz meg a zorbánygeci

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

Korrupt a Fidesz? Igen, az, mint ahogy a ballibek is azok.

Azaz a választék:
- egy jó irányba haladó korrupt kormány,
- egy rossz irányba haladó korrupt kormány.

Te melyiket választanád?
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes:
Ostoba birka fiam! Maga és akólbéli hasonló ecceri létformák mennyi lóvét szakítottak (családilag) "támogatás" címén attól a rohadtmocskosszemétejutól?
Merthogy eme tüneményes lézeblokkolós Dzsoni csávó "családja " (fidesz szlengben a Don és a többi is) 3000 millió forintocskát. Csak ők.
Szóval a te mosdatlan, Rákóczi-téri, ősmunkás idesanyáddal szórakozz, Bivalybasznádalsón!
Olyan ostoba balfasz propagandista vagy, hogy a kifestett orosz kurva hozzád képest apáca!
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes: te tényleg akkora balfasz vagy, mint ahogyan kinézel.

(pubi, mondd csak, ezt az óvodás keménytekintetet valaki ajánlotta neked? vagy olvastad vhol, hogy ha ilyen képet vágsz, tisztelni és félni fognak téged?)
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes: Újra hazudsz. Nyilvánvaló, hogy a fidesz ugyanúgy mszmp utódpárt mint a többi parlamenti csaló banda. Nincs közöttük választóvonal, nincs hagyományos parlamenti ellenzéki kormánypárti különállás. A lényeg a nép megosztása a szembenállás színjátékkal, hogy ne történhessen meg a valódi rendszerváltás és felelősségrevonás. Ballibák és úgynevezett nemzeti pártok eljátszák a szerepet, a hozzád hasonló propagandista szerencsétlenek pedig önkéntes kommunista szombatos munkával mélyítik ezt az értelmetlen szembenállást...
@je suis chauve:
...de ez a kretén még ezt élvezi is. Sok a hülye ebben az országban, viszont ez a balfasz külföldre szakadt, onnan ennyire ostoba. Assesemmi... :(
@je suis chauve: pontosan. bár, szerintem nincs semmilyen remény egy karakteres irányváltásra. mindig lesznek olyan számban ilyen, a pártjáért mindenre képes aljas, ugyanakkor a pártja által mélyen lenézett és kihasznált prolik, mint ez az óvodásan nagyképű szerencsétlen is, hogy az aktuális országrontó maffia - hazudozással, manipulációval és uszítással - meg tudja őrizni a hatalmát anélkül, hogy egy modern, valóban a haza érdekét szolgáló, európai kitekintésű 21. századi politikát vinne.

ezek a tulajdonképpen - függetlenül az ideológiáktól - bolseviklelkű emberek azok, akiknek a hátán a mink magyari rendszerünk összes politikus mocsokja sütögeti a pecsenyéjét, alapozza meg uralkodói társadalmi helyzetét. a mostani maffia annyiban más a komcsikétól, hogy ezek örökletessé is akarják tenni az összeharácsolt anyagi javuk révén megszerzett státusukat.

szóval, vegetáció, gulyásfeudalizmus egyre markánsabb osztálykasztokkal, valszeg ez lesz a következő 25 évben. egy fos hely lesz végérvényesen az országból. semmi remény. lesz pár élhető szeglete az országnak pár százezer ember számára, de ennyi.
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes:

Én reménykedek a HUXIT-ban, simán szavaznék rá - Nem baj ha az én tehenem is döglik, de a sok geci legalább nem tudna annyit lopni-.
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes:

A Geci délelőtt mond valamit, a birkák tapsikolnak, éljeneznek, hajráznak.
A Geci délután homlokegyenest az ellenkezőjét állítja a délelőtti mondókájának, mire a birkák megint csak tapsikolnak, éljeneznek, hajráznak.

Hálát adok a teremtőnek, hogy se én, se a családom nem Fidesz-hívő (meg úgy igazából semmilyen).
@habakuk000:

Ez a felszólításban szereplő többesszám, második személy azt feltételezi, hogy én valamely szervezet tagja volnék. Hát nem. Majdnem semelyiké sem (egyetlen kivétel a kamara, mert a kötelező tagság nélkül nincs a nyugdíjat kiegészítő maszek tervezés a normál életszínvonal tartása érdekében). Én csak egy (akár igen nagy) kompromisszumokra is kész szavazó vagyok, és ha az egyik nekem 17 pontosnak látszik, a másik meg 21 pontosnak, akkor ész nélkül rohanok az utóbbira szavazni, és nem mondom azt, hogy a nálunk általánosan használt 0 - 1 térben a kerekítés szabályai szerint mindkettő nulla, azaz haggyanak engemet békibe. De nem ám! Noch dazu, nálam az a 21 legalább 62 (a 17 persze tényleg annyi, talán még egy kicsit kevesebb). Akinél persze az arány fordított, az szavazzon arra, Mészáros helyében például eszembe se jutna méricskélni.

A stogyélátyrul:
A jelen témát példának véve a bejegyzés szerint:

"Röhög az úgynevezett ellenzéken, amelyik a migráncskvóta szavazásról is annyit tud mondani mind az 5 fejével, hogy nemennyéloda-neszavazzál-kileszelvezetve-majdmeglátod."

Folytatva: ahelyett hogy ... (ezt majd az itteni észkombájnok kitöltik, kíváncsi vagyok, hogy mivel). Azaz az ellenzék már megint rosszul csinálta (hajjaj), viszont azt nem lehet mondani, hogy nem lépett, hiszen lépett, ha a bejegyzés szerzője szerint pocsékul is. Ilyenkor aztán lehet töprengeni, hogy melyik lett volna a jobb.

Én nem lennék most azon ellenzék helyében, amelyik hiteltelen (azért az, mert Gyurcsányék nem árulták el előre, hogy a választások után megszorítások lesznek, ez volt a "hazugság"), amelyik "eladósította az országot" (ha valaki még nem látta a nettó adósságrátánkat, nyugodtan szajkózhatja ezt tovább), amelyiknek nincs médiája (senki nem tudja, hogy mit akar, és mit tenne a regnálók helyében), amelyik nem csatlakozhat semelyik civil szervezethez se, mert azok elbotozzák maguk mellől (jogosan, mivel ellenesetben az adott civil szervezetet a vele egyetértő, őt támogató, ezt demonstráló párttal együtt a média teljesen ellehetetleníti), és amelyik akkor se tud jót lépni, ha a feje tetejére áll (erre van beállítva a "közvélekedés").

Fenti okból az alábbi jámbor kívánságod:
"Vakatya, nem piszkálni szeretnélek, de hidd el, itt az idő, ha akartok valamit, lépnetek kell."
teljesíthetetlen. Mégpedig abszolúte az. Legalábbis úgy tűnik nekem, innen kívülről nézve.
@taga20:

Össze kell kapnia magát, mert spanyolok nagyon neki iramodtak! :-)
@húzzad neki shakespeare: Ha lenne népszavazás, én is a kilépésre szavaznék, mert csak így tudnánk megszabadulni a csuti tolvaj, g..i TEKnyővájótól és bandájától.
Persze tudom, hogy a g..i sosem meri kiírni a népszavazást, Cameronnal ellentétben, mert az a halálos ítélete lenne.
Amíg az összes eurót el nem lopták a g..ik, addig bent tartják az országot az unióban.
@Oxica:
Persze hogy nem akarnak kilépni, csak ezzel próbálják ijeaztgetni a népeket.
@je suis chauve:

Jogilag az MSZP az egyetlen utódpárt, de ennek mi jelentősége van? Semmilyen. Eleve olyasmit hozol szóba, ami nem is volt téma.
@húzzad neki shakespeare:

Én sem vagyok Fidesz-hívő. Immár 20 éve nem vagyok egyik párt felé se elkötelezett.
Hulyek lennenek kilepni az arany tojast tojo tyukszovetsegbol.
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes:
Egyezzünk meg abban, egy balfasz, gerinctelen talpnyaló vagy. Oszt akkor finom voltam...
Jó lesz ez, csak ettől a sértett gimnazista stílustól szabadulj meg. Kicsit több humort.
@Max val Birca főszerkesztőhelyettes:
Gratulálok. Összeszedtél egy halom közhelyet, fantazmagóriát, meg neked nem szimpatikus látásmódot, és elnevezted ballibnek.
Amit itt összehordtál az annyira speciális, hogy a világon maximum egy tucatnyi emberre igaz így együtt.
Mestermű.
Csak két baj van mindezzel: 1., eddig még minden "rettegés" bejött, hiába hülyézték le a "mindkettőegykutya" nagyokosok.
2., Nem kell itt semmi nagyokosság az ellenzék részéről, meg kell ígérni a kétszer akkora rezsicsökkenést, és máris lehet választást nyerni. Ja, hogy akkor meg erről nyavalyogna a sok okos?
HUNEXIT,hogy pontosak legyünk.Gyíkarc.
De nem lesz.Tök mindegy mit fröcsögsz.
Már Brecht is megverselte, hogy a népet nem lehet leváltani, te marha! Minden azon múlik, hogy megszállja-e végre a Szentlélek a brüsszelitákat és a "nyugatiakat", és végre korrektül kommunikálnak-e a néhai "keleti blokkból" belépett tagállamokkal. Schulz és a többi szockó túlmozgásai nélkül.
Már Brecht is megverselte, hogy a népet nem lehet leváltani, te marha! Minden azon múlik, hogy megszállja-e végre a Szentlélek a brüsszelitákat és a "nyugatiakat", és végre korrektül kommunikálnak-e a néhai "keleti blokkból" belépett tagállamokkal. Schulz és a többi szockó túlmozgásai nélkül.
A nagy exitezés mellett nem árt egy kis okosodás sem.

europa.eu/about-eu/basic-information/eu-presidents/index_hu.htm

Már csak úgy, a pontosság kedvéért.
"A székelyudvarhelyi középiskolások évek óta járnak kukoricát címerezni Battonyára, most kiderült, hogy az idei munkálatok előtt nem sokkal erős méreggel, szerves foszforsav-észterrel permetezték a kukoricát.

Kórházba szállították őket (egészen pontosan Orosházára, Gyulára, Békéscsabára, Szegedre, Makóra, Szentesre és Hódmezővásárhelyre) megfigyelésre, de a 142 diákból senki sem lett baja."

24.hu/belfold/2016/07/05/kukoricat-cimereztek-142-diak-kerult-korhazba/

Remélem a kukoricaföld tulajdonosának LESZ BAJA.
www.piacesprofit.hu/gazdasag/egyre-tobb-politikus-hagyja-el-a-sullyedo-hajot/

Azért a norámlis politikusnak van annyi esze, hogy ha felfelé köpköd, nem áll alá, mert még a fejére talál esni.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
ez kurva érdekes cikk, de miért linkelted ide?

brühüyyy
kkk
ha az angolok voltak elég hülyék lábon lőni magukat, mi aztán még inkább:

Október 2-án lesz a kvótanépszavazás, Rogán: Mondjunk nemet Brüsszelnek

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2Foktober_2-ra_irta_ki_a_kotelezo_betelepitesrol_szolo_nepszavazast_az_allamfo%2F

---

Magyar gyárosok Vargának: 250 ezer vendégmunkás kell ide azonnal

Nincs elég szakképzett munkásunk, ha nem hozunk külföldről, lefulladhat a gazdaság.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2016%2F07%2F05%2Fmagyar_gyarosok_varganak_250_ezer_vendegmunkas_kell_ide_azonnal%2F

---

22 ezer informatikus kerestetik!

index.hu/gazdasag/2016/07/04/22_ezer_informatikus_kerestetik/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ugyan kéhlek, majd OGV a most pénteki szentbeszédében eszt is megolgya két brexit és 3 migráncs között ... egyébként is levédiabasznád jobban teljesít, essetunni

a zindex meg nemzetellenes és hazaáruló az ilyen és hasonló cikkek miatt majd a ZIKSZ jól lebassza és az azbej trisztán majd duetteket énekel a szijjártópetyával

brühüyyy
kkk
@gmiska:

Nem tűnt még fel, hogy a XXI. század történelme éppenséggel arról szól, hogyan lehet a népet mégiscsak leváltani?
index.hu/belfold/2016/07/05/az_mszp_megujul_hunvald_gyorgy_lett_a_part_vii._keruleti_elnoke/

na, menjetek a picsaba...

(vakapadnak: ha barmi a 0 alatt ertekelhetetlen, akkor nem mindegy, hogy -17 vagy -67?... megmaradt a gozsdu-udvar vagy mit akarnak a cocik?... en valoban utalom rogant, de a metodust steiner, hunwald, szabo es verok "urak" (szarhazi tolvajok szvsz) dolgoztak ki, ez az igazsag... tenyleg oket szavazzuk vissza?)
@Sir Bates dö Hól: haver, nem akarom védeni hunwaldékat, de te a nokiásdobozt állítod szembe a kamazzal.

mégegy. hunwaldot lesittelték, meghúzgálták, ellenben rogánékat előléptetik. lásd pl. pappdánielt
@taga20: nem, gyerekek, nem, értsétek már meg végre

ha valaha akartok a gyerekeiteknek élhető országot és európai egyenjogúságot, akkor a kérdés nem az, ki lop többet, hanem ki nem lop?

ez baromira leegyszerűsített megfogalmazása a problematikának, de faék vagyok, tudjuk jól

Eger környékén élőknek holnap ötkor szeánszot szerveznek az egyik iskola tanárai:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez igaz, én is külföldön keresek szakmunkásokat
@vakapad: mi teljesíthetetlen? még súlytalanságot is tudunk modellezni a Föld gravitációs terében.

teljesíthető az, csak akarni kellene szerintem

de én nem értek a magas politikához (sem)
@jaegtoer: A népet már a 20.század második felében leváltották a média manipuláció finomításával.
Viszont a polgári demokráciákban ezt nem olyan egyszerű kivitelezni, mint olyan szervilis lelkületű népség között mint az orosz vagy a magyar.
@habakuk000: figyú, kábé én is olyan faék vagyok, mint te, csak én már csiszolódtam:))

aszt, hogy valaki nem lop, főleg, ha politikus, felejtsük el. pl.: lásd willyclaes, persze kuka lett az arcból.
@habakuk000: te rá akarod engedni az országra a migráncsokat? te el akarod venni a madzsaremberek munkáját?

ősszel keményen odacsapunk, az ilyen elhajlóknak!

ja és! :))

www.napiszar.hu/showPost/Uj_munkatarsakat_keresunk_
@taga20:

Miben nyilvánul meg a csiszolódás? ))
@Eszter jött: hát abban, hogy itt a kertünkben, ha nyírom a füvet, ako má full gázon megyek át a parabolikán:)) (monza)

egyébként, csak dumálok, me csak romlok:))
@taga20:

Dumálás nèlkül is.
@Eszter jött: ennyit haggyá má meg nekem!:)

holnap és holnapután, kinek szorítasz?
@taga20: félreértesz
nem azt mondtam, ne lopjon a politikus

1, én ne lopjak (amennyiben tudomásul veszem, hogy természetes a lopás, akkor simán beintegrálódom a tolvaj népségbe)

2, gyerekeim ne lopjanak és ne tűrjék el, hogy a haverjaik lopnak

3, partnereim ne lopjanak usw...
.
.
.
4, mi, magyarok ne legyünk a tolvajok nemzeteibe tartozók
@taga20:

magamnak, mint mindig.
@taga20: én ugyan nem akarom, de olyan szinten sarcolom ki a dolgozóimat, hogy aggódom, hogy lebetegszenek
@habakuk000:

miért?
kik alkotják a tolvajok nemzeteinek közösségét?
@Eszter jött: afrikaiak, kelet-európaiak, latin-amerikaiak vannak bőven, indiaiak is elég korrupt népség

nyilván a finneknél, svédeknél, hollandoknál is van korrupció, de nem össznemzeti játékként, mint ahogy pl a te országod sem annyira korrupt, mint az enyém

nem rosszindulat a "te országod", csak pont ma beszéltem az "Ország titkáról"
@habakuk000: első három pont még mehetne is, de a negyedik pontnak lőttek.

444.hu/2016/07/05/orban-viktor-a-parlamentben-fogadta-a-fogorvosat
@Eszter jött: mit nem lehet ezen érteni?

portugália-velsz, német-francia.

miért nem kérdezel, ha nem értesz valamit, mint én?:)))
@taga20: tévedsz, az első három pont a legnehezebb, főleg a legelső

ha az első működik, a többi már megy, mint az ágyba kakálás
@habakuk000: legyen igazad.

ehhez, mit szólsz?

én minden nap aszt hiszem, hogy nincs lejjebb, és minden nap tévedek.

444.hu/2016/07/05/ne-huzd-fel-magad-de-andy-vajna-magyar-kozpenzbol-vett-tevecsatornai-romaniaban-fognak-adozni
@taga20: mit szóljak? rohadjon le az a nagyra becsült tiszta nemzeti keze tőből
@taga20: amúgy azt hallottam, csak nem egészen egy pár százmilláért csinálja vajna, a többit leadja a főnökének
@habakuk000:

Ne magyarázkodj, pontosan fogalmaztál.
Van, itt is. Pozsonyban és Kassán tüntetnek a belügyminiszter kétes üzelmei miatt. Kb. egy hete folyik a cirkusz, parlamenten kívül és belül.
@habakuk000: egyre gondoltunk. és az a legszomorúbb, hogy mingyá jön valami állat, mongyuk pl. ebola, vagy ez a birkafasz, és lyukat dumál a hasunkba. és ezekből van legalább kétmisi.

na ez az igazi szopás, nem a 27%-os áfa.
@taga20:

Mióta foglalkozol te, a "debilek sportjával" ? )))

Wales és Németország nálam a favorit.
@Eszter jött: amióta elkapott a fogaskerék, és debil lettem:))

egyébként, egy ívásúak vagyunk. hajrá velsz!:))
@habakuk000: hajrá baktériumok, levéltetvek, gombák! ne hagyjátok magatokat!

jó munkát!:)))
@Eszter jött: figyejjél!:)

20:17:22

:)))
@taga20:

Lettél? ))))

Locsoltál már Desdemona?

Mostanában mintha hanyagolnád a napi beszámolód.
@Eszter jött: ma nem, me bízok a természetben. ráadásul ez a hálátlan fű sárgul, pedig nincs is olyan nagy szárazság idén.

bakker én mondtam az asszonynak, hogy aszfaltaztassuk le az egész kertet:)

ja és vettem még egy makitát:))
@taga20: a zongora is rád eshetett volna, így a fogakerék kapott el, mikor pár napos voltál.
@Sir Bates dö Hól:

Nem kötelező őket visszaszavazni. Másik lehetőségként tőlem most már maradhat Orbán is.

Egyébként emlékeim szerint Hunvaldot két vádpontban sikerült elítéltetni: az egyik, hogy Szabó Zoltánnak több éven keresztül fizette a kerület a telefonját (kb. 6 mFt), a másik, hogy valamelyik kiutalt lakás nagyobb volt, mint amekkora a jogosultság szerint járt volna. Hogy Hunvald milyen polgármester volt, vagy milyen kerületi MSZP vezető, azt nyilván te tudod jobban, mivel Szabóról Verókról és Steinerről pontos információid vannak.

Én mindenesetre az utódjaimnak minden lehetőséget megadtam a külföldre költözéshez, én meg már guggolva is kibírom.
@taga20:

nincs? te hol élsz?
hatalmas szárazság van.
valóban, a hálás aszfalt megőrzi színét bármilyen hőmérsékletben.

makita - pontosan mit vettél?
@parti_giano:

hallgatod Bödőcsöt?
@vakapad: akkor jó adag guggolós pálinkát raktároztál be. na, majd a pénzügyőrök jól alád nyúlnak.
@parti_giano: na megjött habakettő!

haver, komolyan mondom hiányoztál:)))

www.napiszar.hu/showPost/Vadallat_a_haznal_
@Eszter jött: régen volt. most már csak az itteni sztendápot szemlélem.
@parti_giano:

a micsodaméregetést nevezed sztendápnak?
@taga20: haba állandóan a különutat keresi, mindig meglepődik, ha valakivel találkozik, oszt fut újat kutatni. én meg absolute szociális vagyok, még téged is értékelni tudlak, pedig...
@Eszter jött: egy ütvefúrót, me a fater elhordja a közöst:)

egyébként, ne mond, hogy nem volt eddig változékony a nyár. eddig csak egy-két nap volt kurva meleg, a többi elég finom volt:)
@parti_giano:

pár hete volt errefelé egy egész estés csörte, amit te lazán faszméregetésnek tituláltál.
vidám perceket szereztél nekem, mert elképzeltelek titeket szabó centiméterrel a kezetekben.
@taga20:

ütvefúróm nekem is van.

otthon két hétig locsoltam reggel-este a kertet. csak úgy tudtam megmenteni a termést.
@Eszter jött: és én vagyok szekszuálisan túlfűtött?:)))
@parti_giano: erre szokták mondani, ha te nem lennél, ako kikéne találni:))

eszt loptam a bohóctól, és besírtam:))

nesze!

v1.std3.ru/b4/61/1455924309-b4617c99557f431eee3a372e7bebbe57.gif
@Eszter jött: á, az csak egy jól elhelyezett termékmegjelenítés volt.

Eszter jött (törölt) 2016.07.05. 21:04:13

@taga20:

ja.
vidám percekről beszéltem és centiméterről.
@taga20: tagok vagytok még, vagy szabadok?! pehej árpádné!(a helyes megfejtést beküldök között osztrák vízumot sorsolok ki)!
@taga20: na, téged is bedarált a fostalicska cukiság kampánya. legközelebb barsi atyát nyomsz a jövő egyeteméről?
de tessék, művészet:

67.media.tumblr.com/70e4dde8f5bd483a10b422d42b1ab727/tumblr_o9qe8mOKR21t0a8apo1_400.jpg
@Eszter jött: ja! mint a nászéjszakán:

a zifjú férj egy szál fogsorban az ágy elé áll és azt mondja az arának:
- drágám! ezt tudom nyújtani!
erre az ara:
- hát akkor kezdd el!
@parti_giano: parancsolsz???!!! a megfejtés???
@taga20: na mégeccer nekifuthacc!

pehej árpádné = ?
@taga20: hacsa nagymamája rénkumisz okozta látomását horgolásba költötte.
@parti_giano: @nincs_itt: mahinátor, basszus, ez kinos így, mint emikor eszter mérőszalaggal rohangál közöttünk.
@parti_giano: én meg aszt hittem, hogy ő hacsa, csak egy kicsit túltolta a fókazsírt a vacsoránál:))

Eszter jött (törölt) 2016.07.05. 21:32:29

@nincs_itt:

jujj! ez fájt!
@taga20: szerintem hacsának nincs ilyen szép bajsza, lerágják neki a jegesmedvék.

Eszter jött (törölt) 2016.07.05. 21:36:39

@parti_giano:

ne szégyenlősködj! láttalak már benneteket ki és beborulva.
az az igazi pőreség!
@parti_giano:
Ez így igaz, és pechemre ( meg még sokunkéra is ) általában az ezt a hangszert kezelő virtuózok már szpmbat reggel előveszik a partitúrát - hogy rohadjanak meg - és egész hétvégén tolják a Sikító szimfóniák tucatjait. Erre rátzesznek még egy jó nagy lapáttal ritmus szekciót alkotó betonkeverősők, a folyamatos monoton darálásba ütemesen belevegyül a fogasléc okozta nyökögés, amit a túlpakolás okozta terhelés önt pulzáló kavicscsikorgásba, amit a segédmunkások rap-elése sem enyhít kellőképpen, amikor erre az alapra tolják, a: "Pista, dobjánmánegy sört!" refrént.

Ésakkr most korszakalkotó izé jutott eszembe... nem röhög! > ha már annyira szenved a KDNP, akkor a családok védelmében az idióta boltzár bukása után újratöltendő teljesen kontraproduktív elmebajuk helyett helyett, inkább tiltsák be a hétvégi lármázást amit építkezés címén végeznek szerte az országban! Barátom harminc évvel ezelőtt dolgozott nyagatnémet országban, ott péntek délutántól hétfő reggelig nem engedték őket melózni.
Mert a dajcspolgár az pont hétvégén szeretne phenni, szóval nem volt apelláta, aki nem tartotta be, azt visszaküldték Magyarországra a lekvárzsibbasztó gépgyár TMK műhelyébe al-segéd karbantartónak.

Cabernet Franc van és rozé is, onnan az egri vidékről.
Meg egy kis Metax - - is, de nem a görög szakszervezeti elvtársak küldték farkasflóriéknak, akik aztán hazalopták, magam vettem a lidl-ben!

Egésség!
Neked-?
@Knósszosz: ittam egy 11-es kozelt. azért azt beláthatod, nem mindeni olyan faszagyerek, hogy hétvégenként csendben tengózzon egy hűtőszekrénnyel.
@taga20: milyen nokiás dobozról beszélsz?... háztömböket adtak el... ne a nomimál-, hanem a reálértéket nézd!...
@parti_giano:
Te tudsz ilyen szerencsésről?
Én nem.
Mi az a hőttőszekrény-? amúgy...
@Sir Bates dö Hól:
A mértékegység a rákosi-munkaverseny érában elterjedt kubikostalicska, amit agyig rakva tol X elvtárs 154%-on, a zasszony meg kötél segítségével húzva segíti, különben lőttek sztahanov elvtárs eszméinek.

És akkor a Kalászrasacsodálkozó Bőség Viktor coccialista realisztikus festményéről nem is beszéltünk, a piszkosan jó minőségű műnyomó kartonra applikált undorítmányairól.
@vakapad: az, hogy mit ítélt a bíróság, és mi történt valójában, az két dolog... és igen, többé-kevésbé pontosan tudom, hogy mit tettek (és akkor tóth, molnár vagy a többi moi nagyváros polgármesterét nem is említem... se vargát, kövért vagy a többi szardarabot)... ám azt is, hogy a másik oldal mit tett... (nem is hiányolja jelenlétem a muteron kívül sok mindenki moon)

nem, nem tudok nekik bizalmat szavazni, mert elárulták az eskűjüket, melyet a népeknek, a hazámnak tettek...
@Sir Bates dö Hól: az első mondatod komoly?
választani csak azok közül lehet, akik szerepelnek a szavazólapon.
az utolsó mondatoddal pedig a bizalmadról biztosítod a most hatalmon lévőket, hiszen nem volt, nincs és nem is lesz, olyan hótiszta szűz párt, amire vársz!
"A gép forog, az alkotó pihen."
@punkfrog:

Komoly erkölcsi dilemma, hogy kinek szavazok bizalmat. És igen, feloldhatatlan ellentétet képez a másik erkölcsi dilemmával, ha nem szavazok is szavazok.

Csak zárójelben jegyzem meg a konkrét ügy kapcsán, hogy a maszop budapesti elnökének (erkölcsi) felelőssége, hogy kit indít a kerületekben. Kunhalminak illett volna tudni, hogy a kerületben Hunvald népszerű, csont nélkül fog nyerni.
Ha mindezt hagyta, nem elnök, csak biodíszlet.
@Orica Középföldi: igazad van.
a fidesz féle választási törvény azonban, lehetetlenné teszi az mszp kiszórását a választók által.
kényszerkoalíció a választások előtt!
és ha megjelenne is egy új (feddhetetlen!) erő, esélye se lenne a rendszer miatt!
orbánék választásokon leválthatatlanok es az általuk hátrahagyott rendszer olyan mértékű átalakítást igényel, amihez kevés is lenne egy sima kormánytöbbség, de még talán egy 2/3 is.
eleg ha csak 3 dolgot említek: oktatás, egeszségügy, nyugdíjrendszer. mindhárom sürgős, közmegegyezést igénylő és egyenkét több ezer milliárdos tétel!
@Sir Bates dö Hól:

Mint már írtam, te tudod. Azt csinálsz, amit akarsz. Egyre azért figyelmeztetnélek: ha te csak egyszer is blicceltél a villamoson, vagy nem kértél számlát, a saját 0 - 1 skálád szerint ugyanolyan ócska tolvaj vagy, mit akikre kijelentetted. Ha soha, egyetlen esetben sem, akkor persze a makulátlanok elenyésző számú angyalseregének oszlopos tagja. Reménykedem benne, hogy az utóbbi.
@vakapad:

Kétségtelen, elviekben és a morális egekben 1200 forint lehet ekvivalens 1200 milliárd forinttal.
Ezért szokott úgy alakulni, hogy az 1200 forintos eset alanyát megbélyegzik 30 évre, az 1200 milliárd forintos eset alanyát pedig kitüntetik, így rögtön kijön az n(+) (azaz:pluszok) és az n(-) (azaz:mínuszok) egyenlege és szembeszökő ekvivalenciája a felsőbb valóság asztrál síkján magába olvasztván a szoláris és a lunáris opciókat is, mintha senki nem kapott volna semmit, mert mind a kettő lopott. És akkor az Aurora Borealis felőli megközelítést mellőztem.
No mindenesetre a Napnál világosabb, de még fogyó Holdnál is jól olvasható, hogy az 1200 forintos pali kurvára fogja be a pofáját, mert hogy jön ő ahhoz, hogy 1200 milliárd ficcs sorsát firtassa, miközben az 1200 milliárdos fazonok kényszerítik bele az 1200-as stiklikbe a népességet.
Kedves Vakszülő, kérem állítson valamennyit vagy a rajzasztalon, vagy az optikán, de az se baj, ha a beeső fény szögére is tekintettel van és vagy tegye föl, vagy vegye le azt a kurva szemüveget. Maga egy fasza gyerek, ne mondjon már olyat, hogy csak az a fehér ami nincs is, és a fekete meg különben is relatív, színre, lyukra, galaxisra, attól függően, milyen az objektív és mikor lesz ebéd, netán vacsora, vagy ez már mind luxus.

Tisztelettel

J.

P.S. Amennyiben valamit elklimpíroztam, úgy magamra vetek.
@jaegtoer:
Figyelemre méltóan elemezted a stikli és az ordas síbolások közötti nagyságrendeket.
Azonban Vakapad a nép hangja ebben az esetben.
Népünk sem tesz különbséget 1.200.- Ft, vagy 1.200 milliárd között.
Amennyiben érzékelné, a kormányváltás nem váratna magára.
@vakapad: mint már írtam volt, nem vagyok egy grál-lovag, blicceltem sokszor, adót nem nagyon fizettem, leginkább a fekete gazdaságot erősítették, ellenben minden alvállalkozómat a megegyezés szerint fizettem ki, alkalmazottaimnak adós sosem maradtam, valamint soha nem éltem vissza a bizalommal... sőt, nagyon toleráns vagyok a csalókkal, tolvajoknak... viszont a sikkasztókkal, az íróasztal fiókos oldalán ülő korrupt szarháziakat mindig is megvetették, pedig igen sok pénzt adtam nekik... én ezért gondolom így...
@Sir Bates dö Hól: és a legfontosabb: én nem akarom a másik bizalmát... nem kérem a szavazatát...
Egy jó írás arról hogy miért nem találta el az angol fogadóipar a brexit végkimenetelét.

alapblog.hu/a-rulettasztal-ket-oldala/
süti beállítások módosítása