Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=jtKUjWeHSu0 lázárkedvencemjános véleménye juditról és katiról. Csak anny... (2024.04.19. 10:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.04.04. 09:34 Fabius

A kiborult offshore biliből fideszes szar szivárog

Röhej. Lassan nincs a világon olyan kiborult offshore bili, amiből ne fideszes szar löttyenne kifelé. Viktor annyira harcol az offshore lovagok ellen, hogy akkor sem ismeri föl őket, ha közbeszerzési bizottság elnöknek, később miniszternek, és miniszteri biztosnak nevezi ki őket. Ezek szerint Viktorunk vagy vak és hülye, akit annál az orránál fogva vezetnek, amitől nem lát tovább, vagy nagyon is tisztában van vele mi történik körülötte, csak tesz rá magasról.

Nem tudom melyik a rosszabb.

panama-offshore-legal-services.jpg

Ráadásul nem csak az derült most ki, hogy Horváth Zsolt hazudott a vagyonnyilatkozatában, de az is, úgy lett belőle offshore lovag, hogy a vagyonnyilatkozata szerint eccerű szegény kis képviselőcske volt őkelme, látható megtakarítások nélkül:

"a legutolsó, 2014 májusi nyilatkozata szerint Horváth a 14 éves politikai pályafutását nulla forint megtakarítással és mintegy 14 millió forintnyi tartozással fejezte be."

Ha ez így volt, akkor vajon honnan lett az offshore cégekbe tolt lovetta? Ja, és hová tűnt a kezdeti amnéziából két cégnév hallatán megvilágosodott, majd eltűnt Horváth Zsolt.

Mert értem én, hogy Simon Gábor maradjon szépen a seggén, amíg kiderül honnan volt a mibűl, ha egyszer:

"2008 és 2012 közötti adóbevallásaiban és képviselői vagyonnyilatkozataiban kizárólag a képviselői tisztségéből, valamint államtitkári megbízatásából származó jövedelmeit tüntette fel, ezeket az ismeretlen forrásból származó jövedelmeket nem."

 De esetleg tessék már hajszálra ugyanígy eljárni ezzel a derék nertaggal is, aki szintén nem tüntetett fel egyéb jövedelmet a képviselői tisztségén kívül, és Simonhoz hasonlóan láthatatlan megtakarításból sikerült offshore lovaggá válnia. Megnyugtató lenne, tecciktudni. Még prekoncepcióink lennének, hogy a Párt megvédi a saját tolvajait.

262 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr388558310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

...Majd valaki benyújt egy módosítót és hoznak egy visszamenőleges törvényt...

Hádenadekülönbenis! a gyurcsányislopott,meg a libás is!
Az a legrossszabb, hogy a zembereket ez totál nem érdekli. Kedves Fabius, hallottad, hogy a zemberek utcára mentek volna, mert a Fidesz elszabotálta a Rogánféle letelepedési bizniszben érintett offshore cégekkel kapcsolatos vizsgálóbizottsági ülést?
Egy normális országban ennyiért már az egész kormányt elvazarták volna a picsába, nálunk még egy szemöldök ráncolást sem ért egy ilyen hír. Ezt az országot már sikerült teljesen immunissá tenni a Fideszes szemétségek elviselésére.
A Felcsúti Geci nyugodtan dőlhet hátra. Sándor Mária is belefárat az egy éves hiábavaló küzdelmébe. Az emberek nem álltak mellé, most a Tanítanék mozgalom fog napokon belül kifulladni. A Gecinek sikerült elérnie, hogy egy teljes ország lakossága süllyedt apátiába, és már semmi nem érdekli cssak a túlélés.
Erre lesz valami reakció? index.hu/gazdasag/2016/04/04/fidesz_kozeli_vallalkozokat_penzel_az_exim/
Majd elhangzik talán az RTL Klubon, a híradóban, és ez is elhal a többi Fideszes ganésággal együtt.
Fabius, mit te nem gondolsz! A Kedves Vezető pénzét/vagyonkáját nem piszkáljuk, nem kutakodunk strómannok és offsór-strómannok után.
Rossz párhuzam: a simon-ügy, az más, azt lehet nyaggatni, hiszen annak ugyan mi köze lehetne orbánhoz?
ebben az a szomorú, hogy ahogy a fenti kommentek is mutatják, mi sem (én sem) hisszük, hogy lesz valami belőle. látjuk, seszták és rogán továbbra is miniszterek. de majd jön egy fideszes, s elmagyarázza, hogy meg kellett/kell teremteni a saját gazdasági/gazdagsági hatalmukat, saját embereikkel kell teletömni már nemcsak a fontos pozíciókat (obh elnök, nemzeti bank, versenyhivatal, ab), hanem a legutolsó putri jegyzői helyét is. mindezt közpénzből finanszírozzuk, ha kell kártérítésekkel (trafik, szerencsejáték, cofeteria).
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Pontosabban: a befőtt elfelejtette, hogy hová tette el a nagymamát.
index.hu/kulfold/2016/04/04/offshore-botrany_zavartan_kivonult_az_interjurol_az_izlandi_kormanyfo/
Nálunk még egy ilyen videó sem készülhet, mert a Geci nem hajlandó még olyan sajtótájékoztatón sem részt venni, ahová kizárólag baráti sajtótermékek újságírói nyernek bebocsátást. Mert mi van, ha a baráti újságíró tesz fel kevésbé baráti kérdéseket és nincs a közelben a nyálgyűjtő Havasi Berci, aki lefejeli a felesleges dolgokat kérdező újságírót.
Megfigyeltétek már, hogy a Geci óta egy sajtótájékoztatón ne vett részt? Obama, Merkel és a többi politikus egyre másra jelenik meg sajtótájékoztatókon, és válaszolnak kényelmetlen kérdésekre is.
@The Ghost Wolf:

No de kérem, ha eccer nincs is kényelmetlen kérdés, akkor minek kiállni? Egyébként is Magyarország jobban teljesít, meg a reformok működnek. Ennyi nem elég? De elégedtelen egy alak maga!
@látjátok feleim szümtükkel: Ha nincs kényelmetlen kérdés, akkor miért nem mer kiállni? Miért kell a kényelmetlen kérdéseket feltevő újságírókat mindenhonnan kitiltani?
Hát nem minden szép és jó a NER-ben? Hegedűs Zsuzsa is befejezte már a mindengyerek lakjon jól küldetését. Hatvan puszta és Felcsút is a saját lábán áll, csak Óbarok olyan tehetségtelen, hogy egy kurva pályázatot nem képes megnyerni.
Mészáros Lőrinc sem képes egy kérdésre sem válaszolni.

Kíváncsi lennék arra, hogy Merkelt vagy Obamát mennyire szedné dababokra a német vagy amerikai sajtó, ha ennyire nem lennének hajlandók válaszolni a kérdésekre.
Választ nem várok, mert úgyis tudom a választ. Mind a kettő megbukna, morálisan mindenképpen, de ténylegesen is ellehetetlenülnének, ebben biztos vagyok

Csak ez a Geci engedheti meg magának ezt a stilust és hozzáállást, mert részben az ország már régen belefásult az illiberális demokráciába, részben mert a maradék szavazója tűzön vizen át kitart mellette.
@The Ghost Wolf:

Kádár Jani bácsi is elbújt ( bújtatták? ) a vége felé a világi sajtó elől. Nem vélelenül.
@Fabius

"Megnyugtató lenne, tecciktudni." - megnyugtatlak, nem fognak megnyugtatni.
"Nem fogta át a tudata", "nem bizonyítható", "elévült", stb.
Annyi, de annyi kreatív dumájuk van a Tarsolyukban, hogy ne reménykedj.
Horváth Zsolt nemzetbiztonsági, nemzetgazdasági érdekből lovagolt.
Ennyi.
Tartok tőle, hogy ez is csak Simon Gábor esetleges érintettsége miatt lesz nálunk. A többiek esetében semmi nem lesz, pedig lehetne egy-két érdekes vizsgálat.
index.hu/gazdasag/2016/04/04/az_ausztral_adohivatal_mar_vizsgalodik_a_kiszivargott_offshore-adatok_ugyeben/
Ja és még 24 óra sem telt el az adatok kiszivárgásától!
@anonymand: ah-ah, nem duma az, hanem kommunikáció. sokkal szebben hangzik.
A szomorú az, hogy a Simon féle ügyet még évtizedekig tudja (= fogja is) emlegetni a jelenleg regnálók csapata, és ez nagy szerencsétlensége a mostani ellenzéknek. Simon nyilván nem akar Welsz sorsára jutni, ezért sohasem fogja elárulni honnan van a pénz, hiába látható, hogy ennek semmi köze se a politikához, se a korrupcióhoz, viszont annál több az alvilághoz.
@vakapad:

" sohasem fogja elárulni honnan van a pénz, hiába látható, hogy ennek semmi köze se a politikához, se a korrupcióhoz, viszont annál több az alvilághoz."

Ezt te komolyan gondolod?
@The Ghost Wolf:

"Támadás érte az ingatlant, de Bodri kutya hősiesen elháritotta."

Ja. A szórólapozó gyerek a postaládába be akarta dobni a Tecsó-ujságot, de a kutya annyira kapkodott a keze után hogy inkább otthagyta.

Na nagyjából ilyenez a kibertámadás.
@Orica Középföldi:

A kérdésből kiindulva mondható, hogy körülbelül ez az, ami ma megbénítja az országot. Ezek a közhelyek, amelyek már beleégtek az agyakba. Mégpedig mindenkiébe.

Érdekes lenne még megtalálni Simonnak azt a pozícióját, ahol ennyi pénzt adnak egy döntéséért, és akkor már nem is kérdezem, hogy melyik döntése volt az.
@vakapad: "Érdekes lenne még megtalálni Simonnak azt a pozícióját, ahol ennyi pénzt adnak egy döntéséért, és akkor már nem is kérdezem, hogy melyik döntése volt az."

ezzel ezt cáfolod egyből:

"hogy ennek semmi köze se a politikához, se a korrupcióhoz, viszont annál több az alvilághoz."
@parti_giano:

és ugyan hogyan? Ha elteccene magyarázni ...
Fábiusz!

Figyusz!

Ez a fideszes offshore lovag kitől, és mennyit lopott?

Csak jelzem, hogy az imádott volt MNB elnököd, a Simor Offshore Andriska is érintett az ügyben..talán róla is egy kis cikkecskét, ha lehetne.....
@parti_giano:

Ez így igaz. Ezért írtam, hogy érdekes lenne megtalálni, mert szerintem nincs ilyen.

"2006-ban a főváros 26. egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjévé választották. 2012-től az MSZP elnökhelyettese volt 2014 februárjáig, amikor lemondott minden párt- és állami tisztségéről, és felfüggesztette párttagságát is."
Politika és bűnözés témában ezt a rovatot ajánlom.

privatkopo.hu/Index.aspx?MN=PolitikaEsBunozes&LN=Hungarian

Ha jól látom 826 publikus ügy kevesebb mint 6 év alatt.
csak a szokásos moszkovita tempó ebben is, elég a putyini oligarchákat és offsorokat megnézni, jahh és a CSALÁDNAK tolt javakat...

Ömlik az orosz propaganda, és sokáig észre sem vettük

A sikert az jelenti, ha már a taxisofőrök is az ő városi legendáikról és kreált ügyeikről beszélnek. A Kreml célja már nem a meggyőzés, hanem az elbizonytalanítás: saját értékeinkbe, a demokráciába, az EU-ba és az amerikai szövetségbe vetett hitben.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2016%2F04%2F04%2Fomlik_az_orosz_propaganda_es_sokaig_eszre_sem_vettuk%2F

---

Nem fogod kitalálni, hogyan számolt be a nemzeti hírügynökség arról az offshore céges botrányról, amiben egy volt Fidesz-képviselő is érintett

A feladat: találd meg a két cikkben Horváth Zsoltot. Óra indul.

444.hu/2016/04/04/nem-fogod-kitalalni-hogyan-szamolt-be-a-nemzeti-hirugynokseg-arrol-az-offshore-ceges-botranyrol-amiben-egy-volt-fidesz-kepviselo-is-erintett
A kommunista állambiztonság már követendő példa a Fidesznek

A Fidesz volt III/II-es rendészeti államtitkára szerint a hetvenes években jobb volt a nyomozóhatóságok és a titkosszolgálatok koordinációja. A pártállami múlt már nemhogy nem ciki, hanem egyenesen hivatkozási alap lett.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F04%2F04%2Fa-kommunista-allambiztonsag-mar-kovetendo-pelda-a-fidesznek
ennyi, és tényleg kapcsolja le a villanyt az utolsó, a maradóknak úgy sem kell fény...

Ügyészég: Nem vethető fel, hogy hibázott a felügyelet, amikor nem vették észre, hogy "Karácsony Miklós" hatvan milliárddal gurigázik

Kiderült az is, hogy a Buda-Cash ügyben 9,2 milliárd valahogy ellopódott offshore számlákra. Kőkemény a jogászháború, az ügyészség szerint azért húzza az időt a bíróság, mert túlterhelt bíróra tolták a Quaestor-ügyet.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F04%2F04%2Fugyeszeg-nem-vetheto-fel-hogy-hibazott-a-felugyelet-amikor-nem-vettek-eszre-hogy-karacsony-miklos-hatvan-milliarddal-gurigazik
nincs már mondandóm, kár minden szóért...

Az Echo Tv-től érkezik a Tények új felelős szerkesztője

Miki Tímea az Echo Tv vezérigazgatója volt, előtte a TV2-nél is volt, főrendezőként dolgozott.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fcomment.blog.hu%2F2016%2F04%2F04%2Fa_echo_tevetol_erkezik_a_tenyek_uj_felelos_szerkesztoje
@vakapad:

"Ezek a közhelyek, amelyek már beleégtek az agyakba."

Attól, hogy te nem ismered egy történetnek a hátterét, még messze nem jeleneti, hogy ez a mondat megállja a helyét. Ez, a közhely, amit te leírtál. Simon nem 2006-ban kezdte a politikai pályafutását, hanem 1994-ben. Igen kis képességekkel, és szorgos felszopással jutott el 2006-ig.

" hogy érdekes lenne megtalálni, mert szerintem nincs ilyen".

Spiró erre azt mondta, ha tudnánk a korrupcióról, az már nem lenne korrupció.
De igazad van, érdekes lenne megtudni:)
Mintha azt írtam volna, hogy kreatív dumák...
"Ügyészég: Nem vethető fel, hogy hibázott a felügyelet, amikor nem vették észre, hogy "Karácsony Miklós" hatvan milliárddal gurigázik"
index.hu/belfold/2016/04/04/az_allamtitkar_megmagyarazza_a_fideszes_offshore-cegert_is_gyurcsany_a_hibas/
@ulpius66:

Azt el se tudja tyúkagyad képzelni, hogy némi nemű kenőpénzek is jáccanak?
@ulpius66:

Imádott Andriska hol és miben érintett? Tényeket!
Kurva ez az off, de shor fagyi, nagyon visszanyal, már nem merik azt modani, hogy az elmúltnyolcév, mert abból hat már az ővék.:O

"Dömötör szerint az előző szocialista kormányok időszakában (korábban ezt hívták fideszesek elmúltnyolcévnek, de Dömötör most nem használta a kifejezést)
mindennapos gyakorlat volt, hogy közpénzeket visznek ki offshore cégeken keresztül az országból,..."

index.hu/belfold/2016/04/04/az_allamtitkar_megmagyarazza_a_fideszes_offshore-cegert_is_gyurcsany_a_hibas/
Úgy tűnik, megvan a cég, amin keresztül megvették az MKB-t a Matolcsy-alapítványok

Bogár László is benne van.

444.hu/2016/04/04/ugy-tunik-megvan-a-ceg-amin-keresztul-megvettek-az-mkb-t-a-matolcsy-alapitvanyok
Mai azonnali kérdések egyik címe a parlamentben. :)

"A korrupció 50 árnyalata."
@vakapad: varanus.blog.hu/2016/04/04/a_kiborult_offshore_bilibol_fideszes_szar_szivarog/full_commentlist/1#c29926610 linkelt egy cikket, aminek az egyik mondata:

"Nem csak a felügyelet nem hibázott, politikai szál sincs, mondta Ibolya."

tehát se a quaestor, se a buda-cash ügynek nincs politikai szála. ezt annyira hiszem el, minthogy a simon pénz is csak alvilági összefüggésben nyer értelmet.
A Jobbik hatalmasat trollkodott a parlamentben

Ez az akció az obstrukció egy sajátos formája volt, ugyanis válaszok nem hangoztak el, viszont jó időre megbénította az azonnali kérdések óráját.

Néhány ütősebb kérdés:

A korrupció ötven árnyalata - A százholdas Habonynál is mesésebb vagyonú narancsköztársaságot hány strómanja közt osztotta fel?

A korrupció ötven árnyalata - Mekkora állami hitelek segítik a Fideszt és a haszonmagyar Vajna Andrást az észak-koreai jellegű hírszerkesztés magyarországi elterjesztésében, különösen a TV2 esetében?

A korrupció ötven árnyalata - Keleti nyitás vagy inkább keleti bankszámlanyitás a céljuk, Simon Gábor után szabadon?

A korrupció ötven árnyalata - Miért hordhatták szét a közpénzt Simicska-talicskával és Nyerges-vontatóval, és miért nincs következménye a Fidesszel való szakításuk után sem?

A korrupció ötven árnyalata - Ön szerint nem gyanús, hogy Szijjártó Pétert állítólag a szülei tartják el, Semjén Zsoltot pedig a kiskorú gyerekei?

A korrupció ötven árnyalata - Melyik lesz a következő terület, amelyre Mészáros Lőrinc ráteszi a kezét a szerencse, a Jóisten és Orbán Viktor segedelmével?

index.hu/belfold/2016/04/04/a_jobbik_hatalmasat_trollkodott_a_parlamentben/
@parti_giano: Nézd csak mit találtam neked? :)

cseszlovak.tumblr.com/post/142232567825

grafika.: Fekete György, 1976
Átírtam, mert át kellett...
nem írok nem olvasok, én újmagyar narancsos nemes vagyok:

Felépítette a Fradi-stadiont, most ott tartotta a lagziját

A budapesti nagyberuházások kormánybiztosa a Groupama Arénában tartotta a lakodalmát.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F04%2F04%2Ffelepitette_fradi-stadiont_most_ott_tartotta_a_lagzijat%2F
Matolcsy: Majd, majd, majd minden nyilvánosságra kerül az alapítványok ügyeiből

Korábban állítólag azt hitték, hogy közvagyonból "közösségi vagyonná" vált az alapítványok vagyona, de örülnek, hogy ez tisztázódott. Matolcsy szerint a fideszes elnök alatt működő ÁSZ-t kellene bevonni az alapítványok ellenőrzésébe.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F04%2F04%2Fmatolcsy-majd-majd-majd-minden-nyilvanossagra-kerul-az-alapitvanyok-ugyeibol
Az államtitkár megmagyarázza: a fideszes offshore-cégért is Gyurcsány a hibás

A Jobbik a volt fideszes képviselő offshore-ügyéről kérdezett, az államtitkár elterelte a szót.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F04%2F04%2Faz_allamtitkar_megmagyarazza_a_fideszes_offshore-cegert_is_gyurcsany_a_hibas%2F
@parti_giano:

Persze, véletlenül rakta a tarsolyba a külügy cége is a zsozsót, meg más állami bandériumok is, meg a Tarsoly titkára vagy mije az nem közeli ismerőse a legfőbb ügyésznek. Más politikai szál nélkül is elég szálas ez az ügy.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Ezzel kapcsolatban viszont azt mondta a jegybank elnöke, hogy visszautasítja, hogy a jegybanknak bármilyen árfolyampolitikája lett volna vagy lenne."

Segíccség!Eztetet én nem értem.
Talán a jegybanknak kéne valami árfolyampolitikát folytani, gondolom én naív választópolgár. Aki nem is közgazdász, mint a Matolcsy. Mondjuk én azt is láttam elolovsni, hogy mi a jegybank feladata, de valahogy abban sehol nem olvastam alapítványról, meg másik bank vásárlásáról. Meg palota és festmény vásárlásról se. Mostan már nem is értem, én nem értem vagy a Matolcsy?
@ulpius66: Ki van hatalmon, melyik párt és ki most ennek a szemétdombnak a minielnöke? Most is visszafelé mutogatsz, pedig ez már nagyon nevetséges.
Mi is van Seszták Miklós, és Rogán Tóni offshore ügyeivel? De lehetne még kutakodni a két jó madár mellett, pl. mi van Garancsival és a MET-tel, vagy Habonnyal?
Erre válaszolj de nagyon gyorsan, mielőtt visszafelé mutogatsz, hmmm?
Hehehe!

"Hétfőn délelőtt megérkezett Budapestre a tejtermelő gazdák múlt héten beharangozott tehenes tüntetése. A Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács szervezte demonstráció az Országos Kereskedelmi Szövetség Bécsi úti székháza előtt kezdődött, ahol a tejtermelők két darab tehén kíséretében petíciót adtak át."

index.hu/gazdasag/2016/04/04/alig_volt_tehen_a_tehenes_tuntetesen/
@parti_giano:

Még egy ilyen ajánlat, és előveszem a rongygörényt, a tűket, és...:))))))))
@Orica Középföldi: ezzel nem ijesztesz meg. csak arra ösztönzöl, hogy kerényi mellé egy kis woodoo-bagdy emőkét is küldjek. de ha kekecölsz még a szepes máriát sem úszod meg, sőt megspékelem oravecz nórával.
@látjátok feleim szümtükkel: az ibolya nem szálas takarmány, hanem virág. szagolgassa csak viktor.
1998. évi XIX. törvény 217.§.(3) bekezdésének i) pontja 2014. január 1-től hatályosan ezt írja elő:

A vádirat tartalmazza
-a bizonyítási eszközök megjelölését, valamint azt, hogy mely cselekmény vagy részcselekmény bizonyítására szolgálnak.

Akár hogy is olvasom, ez aról szól, hogy a vádiratban valahol tételesen fel kell sorolni a bizonyítékokat, és azt is, hogy ezek miyen cselekmény a bizonyításhoz tartoznak. Ha 1345 cselekmény van, akkor minimunk ennyi bizonítékot kell felsorolni.

"A főügyész szerint azonban a bíróság az előkészítő ülésen valójában nem is ezt kifogásolta, hanem azt, hogy nem jelölték meg, mely tény bizonyítására alkalmasak a bizonyítékok."

Ibolya úrnak másik törvénye lehet? Mondjuk láttam én már olyan jogászt, aki húsz évvel azelőtti törvényszövegre hivatkozott, mert az ragadt az agyába.
A törvény szerint a megjelölt bizonyítéknak nem alkalmasnak kell lennie, hanem a cselekmény vagy részcselekmény bizonyítására szolgálónak kell lennie. Ez azért némi nyelvtani és tartalmi különbség is.

Megkérdezhetné a legfőbb ügyész időnként az ügyészeit, hogy tudnak-é parlamenti magyarul. Mert a vádlottnak, védőnek azt kell tudnia. Az ügyész pedig nem kivéve a gyevi bírót kategória.

www.hirado.hu/2016/04/04/quaestor-ugy-a-fovarosi-fougyesz-azt-keri-a-birosag-majus-5-eig-tuzze-ki-a-targyalast/
@látjátok feleim szümtükkel: áááá, mert nem tudol olvasni:

Az MNB feladatai, szerepe a pénzügyi stabilitásban
nyomtatás
Mára világszerte általánosan elfogadott, hogy a rendszerstabilitási felelősség - a monetáris hatósági szerepvállalás mellett - kiemelten fontos célokat és feladatokat jelöl ki a jegybankok számára, függetlenül attól, hogy a hagyományos pénz és tőkepiaci felügyeleti jogkört gyakorló szervezet a jegybanki szervezeten belül, vagy attól leválasztva működik. A pénzügyi rendszer stabilitásával kapcsolatos jegybanki felelősség és feladatkör hagyományosan 3 fontos pilléren nyugszik:

- A makroprudenciális elemzés, rendszerkockázati monitoring a banki és nem-banki közvetítőkre vonatkoztatva és esetenként beavatkozás (pl. lender of last resort);
- A szabályozási politika, a jogszabályalkotásban való részvétel, a makroprudenciális és a piac működését feleslegesen korlátozó szabályozás modernizálása, hatékonnyá tétele;
- A fizetési és elszámolási rendszerek, valamint a pénzforgalom működése, intézményei, hatékonysága és biztonsága miatti felelősség és az ebből fakadó felvigyázói feladatok.

www.mnb.hu/penzugyi-stabilitas/az-mnb-feladatai-szerepe-a-penzugyi-stabilitasban
origo.hu

"Önmagában nem törvénytelen, ha valakinek offshore cége van, de lehetőséget adhat adóelkerülésre vagy illegális tevékenységek eltitkolására. A panamai offshore-botrányban a cégalapításokért felelős ügyvédi iroda ártatlanságát hangsúlyozta, és jogi lépéseket helyezett kilátásba az ügyet kirobbantó újságírókkal szemben. A botrányban számos politikus érintett az orosz elnöktől kezdve az izlandi miniszterelnökig."

Gondolom az újságírók(????) szemezgettek az offshore lovagok között....hiszen egy évig volt birtokukban a névsor!!!!!

Valószínűleg csemegéztek a névsorból, és valószínűleg zsarolgattak is....eszem a lelküket ezeknek az "oknyomozó újságíróknak"....ők a korrupció és a zsarolás melegágya.....

(azt mán csak halkan kérdem: ha több, mint egy évig a német újságírók birtokában volt a névsor, mért pont most hozták nyilvánosságra???? arra persze gondosan ügyelve, hogy Merkelt és bűnbandáját eltüntessék a listáról....)
muhahahahahahahahahahahahaha, ez a fasz ezt tudta kimondani a hazug szájával, áááhhh

Polt Péter az Indexnek: Egyre eredményesebb a korrupció elleni harc

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fvideo%2F2016%2F04%2F04%2Fpolt_peter%2F
"A panamai offshore botrány csak a jéghegy csúcsa, hiszen csak Magyarországon nagyjából 700 olyan cég van, amelyek tulajdonosi háttere közvetlenül vagy közvetve Panamához köthető, és további ötezer, amelyik más egzotikus országokban optimalizálja az adót – hívta fel rá a figyelmet az Opten."

Na, azért kíváncsi vagyok ebből a kb. ötezer offshore cégből mennyi köthető a ballibsikhez!
Nem csak a Belváros tömi pénzzel a Pesti Srácokat

A kiskunfélegyházi önkormányzat milliós összegben rendelt PR-cikkeket a Pesti Srácok című oldaltól. A várost Lezsák Sándor politikai formációjának polgármestere vezeti.

hvg.hu/itthon/20160404_Nem_csak_Rogan_kerulete_tomte_penzzel_a_Pesti_Sracokat
@ulpius66: ne már, egy becsületes fideszes, mint horváth zsolt adóoptimalizálna (mint a jobbik eset). nem akar magyarországon adózni?
@parti_giano:

" de majd jön egy fideszes, s elmagyarázza, hogy meg kellett/kell teremteni a saját gazdasági/gazdagsági hatalmukat"

Ez egy mészároslőrincre még csak igaz - pfff - de egy offshore lovag esetében aligha...
@ulpius66:

Mindjárt gondoltam én is, hogy nem az probléma, ha Horváth Zsolt láthatatlan jövedelemből két offshore céget létrehoz, hanem a listát megjelentető újságírók gecisége az.

*

Ha lenne elég időm most ezzel foglalkozni létrehoznám a napi-heti-havi Kunfalvi Díjat és osztanám, mint állat az ilyenek közt.
A verespataki beruházók is nyakig benne vannak az offshore-botrányban

Vasile Frank Timis is rejtegette a vagyonát.
@Fabius: szerintem az offshore pénzeket is hazahozza valami módon a delikvens. majd megint kapnak amnesztiát, befizet 10%-ot, márjól járt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezt a poltot kéne már aprófává felhasítani.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ne is haragudj, de pl. kovács 13 józsef tzls-t meg a komplett záhonyi mikkamakka' őrsöt fogdára vágták mert korrumpálodtak mi ez ha nem haladás...a csodákra meg még egy kicsit várni kell, akárhogyan tekergetik a nyakukat egy szem korrupt politikust nem bírnak találni, mer' ezek a mi komcsijaink egyszerűen és szimplán szentek, na(jó a kezek picit hajlik - mer úgyi minden szentnek maga felé - de ezekben a nehéz háborús meg migráncsos időkben). :)
.
A neves genetikus, Czeizel Endre lánya, Czeizel Barbara az autizmus korai intervenciójáért felelős miniszteri biztos lesz – jelentette be Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter a hétvégén.

Czeizel Barbara és a Liberális párt színeiben politizáló, független képviselő Fodor Gábor 1994-ben házasodtak össze. Noha korábban a Blikk arról cikkezett, hogy a pár válásra készül, Fodor a legutóbbi vagyonnyilatkozatában élettársaként tüntette fel Czeizelt.

vs.hu/kozelet/osszes/miniszteri-biztos-lesz-fodor-gabor-elettarsa-0404?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main
.
@Fabius: ezeket frankon tenyésztik vagy mi? kár hogy itt nem uppolni (vagy mit?) mert egy-egy ilyen összeszedett gondolatmenetre mint ulpiusé járna azért a 10 pont :)
"...de ezekben a nehéz háborús meg migráncsos időkben). :)2
egyenesen száz nyolcvan fokban ( maga felé ).
Te fogsz egyszer belefulladni az ocsmány szövegeidbe favágó!
@Orica Középföldi:

1./ Sőt. Simon 1964-ben született.

2./ Általában valószínűségekkel dolgozom (mert nem nulla az ismeretanyag), valamint érveket szoktam használni. Most például azt, hogy Simon sohasem volt olyan beosztásban, ahol ennyi pénzt össze lehetett volna szedni, egyébként nem írom le, amit. Ugyanakkor viszont Welszhez bizonyítottan fűzték valamiféle kapcsolatok, aki maffiózószerűen (kicsi ugyan, de az) élt, és úgy is halt meg.

3./ Az, hogy te a nulla ismeretanyagból indulsz ki, és az így is még csak 50 %-os esélyből azonnal 100 %-ot kreálsz, a te dolgod, viszont hogy ezzel kapcsolatban én megemlítem, hogy ez a gondolkodásmód hát ... khm ... erőteljes agyi korlátokkal bír, az meg az enyém.

4./ Sohasem írtam le azt, hogy az MSZP hibátlan (olyan párt nem létezik), viszont meg lehet tekinteni, hogy hogyan bánnak a megbotlottakkal (pl. Zuschlag, Simon), mely bánásmód tökéletesen megfelel egy jogállam(!) bánásmódjának, ahol a bűnösök elnyerik büntetésüket. Erre ellenpélda is van, nem is olyan messze (nem taglalnám, hogy hol).

5./ A fölényedből (ahogy megítéled pl. Mesterházyt vagy Simont) arra következtetek, hogy valami igen nagy ember lehetsz. Én messze nem merek ilyen fölényes lenni, mert ismerem a korlátaimat.
@Imola Helyesi: te figyuzzá, má'! aszongyad megfele, hogy a szöllö-bányák(ez nem az orosz fürdő) esetén volt-e taggyűlés, ami nem volt?!
@Orica Középföldi: ritkán merek bele vau-vau a rendkívül magasröptűbe!
de! emlékeim szerint, egy két "folt" éktelenkedik a jelenleg virtuálisan létező, "baloldalnak" nevezett népies együttes pedigréjén is!

a lopást nem a fidex találta fel, tény, hogy igen maga szinten műveli.
@nincs_itt: jaj ilyen komplikáltakat ne kérdezzé' tőle, nála ez a szint:

viktor/fidesz az isten?

a., igen
b., igen
@dr. jenőke (jenőke):

"A neves genetikus, Czeizel Endre lánya, Czeizel Barbara az autizmus korai intervenciójáért felelős miniszteri biztos lesz – jelentette be Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter a hétvégén.

Czeizel Barbara és a Liberális párt színeiben politizáló, független képviselő Fodor Gábor 1994-ben házasodtak össze. Noha korábban a Blikk arról cikkezett, hogy a pár válásra készül, Fodor a legutóbbi vagyonnyilatkozatában élettársaként tüntette fel Czeizelt." --- írod.

Sokkal könnyebb az ellenséget (jelen esetben ellenzéket) megvenned, mint legyőznöd!
=2.500 éves kínai bölcselet...)
@ulpius66:

A legfontosabb információ rendre kimarad. A hölgyemény gyógypedagógus, évtizedek óta foglalkozik sérült gyerekek korai fejlesztésével.
@ulpius66:
.
兩年足以學會說話,但相守一生要學會傾聽。
@vakapad:

Egyszer már megfogadtam, hogy nem reagálok rád, mert ettől a karót nyelt stílustól megveszek.

Nos utoljára.
Én nem valószínűségekkel dolgozom, hanem ismeretanyagból. Lassan 30 éve ismerem, tisztában vagyok a képességeivel. Az egyéni körzetben végzett munkájáról nincs információm, de nem is érdekelt sose, mint ahogy a személyes kapcsolatrendszere se.

Az viszont biztos, hogy a százmilliókat nem a nyuszi tojta.

Akár az ő, akár Mesterházy megítélése nem fölényen, hanem ismereteken nyugszik. Az én véleményem. Ettől még imádhatja őket bárki. A karrierjük nem rajtam múlott/múlik.

A korlátaimmal én is tisztában vagyok. Sose nyilvánulok meg pl. gazdasági, pénzügyi vagy asztrofizikai témákban (se).

Sajnálom.
azért az izlandiak jól bedühödtek miniszterelnökük offshorozásán.

hvg.hu/vilag/20160404_offshore_botrany_izland_reykjavik_tuntetes

@ulpius66: itt egy mondat: "A miniszterelnök arról tett tanúbizonyságot, hogy nem bízik az izlandi pénzügyi és gazdasági rendszerben, hiszen egy pénzügyi paradicsomba menekítette a pénzét. Úgy tűnik, a miniszterelnök nem tudja, mit jelent az erkölcs." -mondja a volt miniszterelnök.
nos, horváth hagyján, de itt van neked seszták, rogán, oszt a met. s ezt mondom azért, mert a fidesz kommunikációjában jelent meg az offshorozás. ehhez tartsd magad.
@vakapad:
.
Na, mostmár csak félve merem mondani, hogy a Meseházi vezette párt gyanúsan eltaktikázott módon vesztett választást legutóbb. Nem kellett volna, mert amúgy is vesztettek volna.
Csak egy példa: nem engedtek kampányt Rogán ellen, pedig volt rá igény, viszont kampányoltak Gyurcsány ellen, és nem is lett frakciója...
No, mindegy is. Majd a következő választáson.
Tóbiással? Botkával? Szanyival? Újra Meseházival?
Pedig van ott egy Újhegyi is.
@Orica Középföldi: "A korlátaimmal én is tisztában vagyok. Sose nyilvánulok meg pl. gazdasági, pénzügyi vagy asztrofizikai témákban (se)." ezek szerint a woodoo megy. tudom, fiatal voltál, kellett a pénz...
@parti_giano:

Máris rosszul vannak a görényeid? Pedig csak a gondolatig jutottam el:))
@Orica Középföldi: csak éhesek. a tű kevés lesz, vedd elő a varrógépet.

@jaegtoer: kibic.
@parti_giano:

www.youtube.com/watch?v=-r4271-HAs4

"Ha költenél s van rá költség,
azt a verset heten költsék.
Egy, ki márványból rak falut,
egy, ki mikor szűlték, aludt,
egy, ki eget mér és bólint,
egy, kit a szó nevén szólít,
egy, ki lelkét üti nyélbe,
egy, ki patkányt boncol élve.
Kettő vitéz és tudós négy, –
a hetedik te magad légy."

Van aki görényt is élve?:))
Napi szaftos:

nyugatifeny.blog.hu/2016/04/04/breking_mikola_istvan_unokaoccse_a_szeretoje_lesavazasaval_vadolt_orvos

'fidessmaffia kúriája-'szügyészsége szentté fogja avatni ezt a terhelt 'állatot is:((
@Fabius: @parti_giano:

" de majd jön egy fideszes, s elmagyarázza, hogy meg kellett/kell teremteni a saját gazdasági/gazdagsági hatalmukat"

Akad rá baromarcú aki ezt is simán elmagyarázza!Szomorú,hogy fogadókészség is van rá a nyájban százezerszámra!
A lakájbanda simán becumizza quaestornál elhelyezett külügyes vagy más minisztériumi részvényeket illetve azok parancsra betételét,kivételét,állami garanciákat a kártalanításra a közösből elhiszi ,hogy ez tök rendben van!
Itt a szemünk előtt 2016-ban:(
@nincs_itt:
maaaaaaaa gasan re pűűűűűűűűűűű lada rúúúúúúúúúúúú széééééééééééééééééé pensz ól

szvsz mindenhol lopnak, attól milliárdos akárki, becsületesen létrehozott milliárdok sohasem léteztek!!!!!!!!!! sehol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

namost aszondani amit te, az olyan vodka helyetti szerelembeszéd?

a kérdés mikor van meghegesztve? eszt te tudod a legjobban, amikor sokáig nem esik szét magától és nincsen benne zárvány

namost szerényke kérdésem nekednek: miért jó az, ha agnoszkálsz? kinek használ? VÁLASZOM: A TÖRTÉNELMI TAPASZTALATOK ASZTATATATATATAT MUTÍTTYÁK, HOGY A FIDEXKFT NEK JÓ AZ AGNOSZTICIZMUS

AZONNAL HAGYD ABBA

és igyál valami jófajta német sört amiben még van alkohol is és nincs kiherélve a 4,2% -os alkohol fokával én még annó boldog cubai békeidőkben a Hatüey 19% -osát szerettem az fekete feketébb mint a Guiness, és a Cabeza de lobo az meg 25%-os volt és olyan british ale színű volt azonnali halál a gyakorlatlan ivónak

minden pohárka után be kellett kapni egy pohár cseresznyepaprikávval és paradicsomlével amiben fekete bors és só volt osztriga 2 dcl azonnal felhajtani a sör meg boldoggá vált benned

na erről ennyit

én még ittam sört, a többi már csak kiherélt kappan azaz nemcsak a tökeit de a faszát is levágták

ti már ott teutonlandon már csak ilyenek vagytok???
kááááááááááááááááár

brühüyyy
kkk
index.hu/video/2016/04/04/panama-iratok_parlament/

,,...Nagyon reméljük, hogy nem derül ki több offshore-mutyi...,,

Szerintem ez nagyon mást jelent, mint azt mondani, hogy nagyon reméljük, hogy csak ez az egy volt...
nol.hu/most-itt/milyen-orszag-az-ilyen-1609443

Földes Péter
Milyen ország az ilyen?

Milyen ország az, ahol a szocialista párt vezető tisztségviselőinek, illetve a párt aktivistáinak és szimpatizánsainak két nappal egy népszavazási kérdés beadása előtt ügyeletet kell tartaniuk a Nemzeti Választási Iroda bejáratánál, mert csak így remélhetik, hogy beadhatják a kérdésüket?

Milyen ország az, ahol a magát legnagyobb ellenzéki erőnek gondoló, és ebből kifolyólag a kormány leváltására készülő (?) párt gond nélkül elfogadja a hatalom egyoldalú, igazságtalan játékszabályait, és ezzel úgy tesz, mintha lenne esélye a győzelemre, miközben tudja, hogy a hatalom még a saját maga által alkotott törvényeket sem tartja be, s ha érdekei úgy kívánják, bármikor újraírhatja azokat?

Milyen ország az, ahol a február 23-i választási botrány nyomán, amikor kigyúrt kopasz fiatalemberek a herceghalmi fideszes polgármester Erdősiné nevű feleségével összejátszva megakadályozhattak egy magyar állampolgárt, esetünkben Nyakó Istvánt, hogy a demokratikus jogaival élve beadhasson egy népszavazási kérdést?

Milyen ország az, ahol mindezek után a Nemzeti Választási Iroda, a Nemzeti Választási Bizottság illetékes vezetői még mindig a helyükön lehetnek?

Milyen ország az, ahol közel másfél hónappal a botrány kirobbanása után még meg sem hallgatták a kigyúrt kopasz fiatalembereket, sem tanúként, sem gyanúsítottként nem kérdezte meg tőlük senki hivatalos szerv, hogy ugyan mi a fenét kerestek ott azon a kora hajnali órán, dossziékkal és kigyúrt izomzattal felfegyverkezve, ki küldte őket, ki volt a megbízójuk?

Milyen ország az, amikor csak az ügy elszenvedőjét, Nyakó Istvánt hallgatták ki tanúként, ám a történet főszereplőjét, a már említett Erdősinét nem, pedig ő a demokratikus jogállam elleni egyik legsúlyosabb bűncselekményt, a választási csalás vétségét követte el?

Milyen ország az, ahol Erdősiné „segítőjéről” a kopaszokkal összedolgozó fiatalemberről kiderül, hogy Kubatov Gábor Fidesz-alelnök titkárának osztálytársa volt a középiskolában, ám ennek ellenére sem őt, sem Kubatov Gábort még tanúként sem hallgatták ki?

Milyen ország az, amikor a hatalom fura urai mindenkit hülyének nézhetnek, miközben az ellenzéki pártok asszisztálnak ehhez a gyomorforgató, gusztustalan szomorújátékhoz, azzal áltatva választóikat, hogy 2018-ban leváltják a kormányt?
Milyen ország az, ahol bevezethették a boltok kötelező vasárnapi zárva tartását, csak azért, mert egy magát önállóan soha meg nem mérhető, a nulla-támogatottságú, törpepártnak ez állt érdekében?

Milyen ország az, ahol semmiről sem lehet népszavazást tartani, sem a boltok vasárnapi nyitva tartásáról, sem a paksi erőműről, sem a Liget beépítéséről, sem az olimpiáról, semmi olyanról, ami az ország lakosai számára valóban fontos lehet.

Milyen az ország az ilyen?"
.
A helybenjárás biztonságos!

Holnap reggel 8-kor üzembe állítják a rendőrség mindenlátó szupertrafipax-rendszerét

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--KXRe46-o--/6qSeFuZxKdjwDR8ms.jpeg
.
@dr. jenőke (jenőke):

gyorshajtót nem fog el, csak a lejárt forgalmira meg esetleg a lopott kocsikra lesz jó

má most is mindenki fékez mikó meglátja az oszlopot...))
@öregmatróz:

pofon a szarnak......

kidobott pénc.....
"Arra az újságíró kérdésre, hogy mit lehet kezdeni majd a Fideszt ért korrupció ügyekkel, Lánczi úgy felel, hogy
"amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája".
444.hu/2015/12/21/lanczi-tamas-amit-korrupcionak-neveznek-az-gyakorlatilag-a-fidesz-legfobb-politikaja
index.hu/gazdasag/2016/04/05/mszp-s_politikus_felesege_is_offshore-ozott/

Leszámítva azt az apróságot, hogy a Fideszes csókának semmilyen pozíciója nincs a Fideszben, csak egy árva tagsága,
Az MSZP-s fazon pedig megyei vezető, és ex MSZP-s pénztárnok, Tocsik ügyben felmentett tolvaj, valóban csak Fidezses száll van..

Fabius-Fabius...

Nem vagy te elfogult ?
@Ballib cenzúrázók réme 8: ebből is látszik, működik az oknyomozás. de nem a prostisrácok, nem a magyar hírlap, nem a 888 hozta a hírt, hanem direkt36. remélem, támogatod majd a munkájukat befizetéssel.
és várjál csak, halad előre az iratok feldolgozása, egyre több érdekesség kerül a szemünk elé. lesz itt még politikai szál jócskán. várd ki csak a végét, aztán járjon a szád.
"A Városliget beépítésének vészesen csökken a támogatottsága.
Baán László miniszteri biztos támogató aláírások sorával vágott vissza a tiltakozók listájára.
A támogatólistán azonban olyan nevek is vannak, akik visszautasították a felkérést.
A támogatók jó része viszont függésben van vagy Baántól, vagy az államtól."

index.hu/belfold/2016/04/05/kamu_alairasokkal_es_fizetett_szereplokkel_nepszerusitik_a_liget-projektet/

Feljelentés van már?
@parti_giano:
Se a 444-et, Nészavát, Népszabit, Der Spiegel-t, RTL-t ...
Sem az általad felsoroltakat nem támogattam eddig se.

De ez mit sem változtat azon a tényen, hogy Fabius ráhasalt a sztorira, és csúnyát zakózott a függetlenség látsaztának nyálkás mezején.
@öregmatróz:
.
És ez így helyes.
De miért beszélgetsz sajátmagaddal?
:))
@Ballib cenzúrázók réme 8:
Ezt most pont úgy mondod, mint nagy leleplezést, mintha egy magánblognak kötelezően függetlennek kéne lennie.

A közmédiának kéne függetlennek lennie, az sem az, de az persze nem zavar téged. Ennek fényében akkor vizsgáljuk is meg ki min zakózott csúnyát.

Az MSZP-s szál ráadásul mai sztori, arról Fab aligha írhatott tegnap. Vagy az ellenzékiek már azért is megvetés tárgyai arrafelé, mert képtelenek a jövőbelátásra és az időutazásra?
@Ballib cenzúrázók réme 8:
.
Miből gondolod, hogy fabius függetlennek - vagy bárminek - akar látszani?
Gondolom, nem csak a Madách teret ismered.
Fabius is mondhatná: "Csak hódolat illet meg, nem bírálat. Nem adhatok mást, csak mi lényegem."
Mik vanna!

Elég a tüntetésre két tehén ( talán előre szóltak, hogy ne hozzanak többet, kár törni az állatokat ), és a hivatal azonnal ugrik a tiltakozók kívánságára. Eddig miért nem viszgáltak ekkora elánnal?

mfor.hu/cikkek/makro/Orszagos_tejtermek_ellenorzes_indul.html
Nálunk már ez is hír? Egy nyugdíjas 86 éves volt politikus fogadja a mi miniszterelnökünket.

Az lenne a bomba hír, hogy a nagyasszony meghívta egy kis ozsonnára. Családostúl.

www.hirado.hu/2016/04/05/ket-het-mulva-lesz-az-orban-kohl-talalkozo/
@Ballib cenzúrázók réme 8:
Erre a "ballibsi" sajtó élen a 444.hu-val simán megírja a tolvaj szociról most is.
A prostisrácok meg szintén... csak a szocikról... Érzem! Ravasz!
@Ballib cenzúrázók réme 8: nem érzem, hogy fabius zakózott volna. mikor írta a posztot, csak a horváth-féle eset került napvilágra. s ne felejtsük, az egész offshorozást, mint kommunikációs fegyvert a fidesz vetette be. tehát, ha felszínre kerül egy a párthoz köthető személy, az igenis visszanyalafagyi helyzete. és horváth valóban nem nagy hal, de ahogy a posztban is szerepel, ott van seszták, ott van a rogán-féle letelepedési kötvény, és ott van a met. mind-mind fideszes kapcsolat, gyanús offshore háttérrel. persze, ezekkel szembenézni nehéz, egyszerűbb mutogatni a maszopra. tehát pont te ne beszélj itt bármilyen függetlenségről, miközben pucsítasz viktornak.
@látjátok feleim szümtükkel:
.
...86 éves volt politikus fogadja a mi miniszterelnökünket.

Helyre, tétre?
Befutóra nem érdemes.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

egy beszélgetésfoszlány lebeg elő '88-as év ködéből:

laci: ki kéne lépni ebből a hülye kiszből!
viktor: hülye vagy? sokkal egyszerűbb átnevezni.
@Ballib cenzúrázók réme 8: és tessék:

Gyanús az MKB eladása – Egy csupán 2,5 millió forintos tőkéjű társaság vinné a bankot

magyarnarancs.hu/belpol/gyanus-az-mkb-eladasa-egy-csupan-25-millio-forintos-tokeju-tarsasag-vinne-a-bankot-98849

itt is van érdekes offshore háttér.
Ez a téma is egy visszanyalós fagyiról szól. Kell ez nekünk? Mármint adófizetőknek.

nol.hu/kulfold/dollarmilliok-par-emberert-1609465
Újabb vízfej bújt elő a kukából

Az angol azt mondja, hogy isten óvd meg a királynőt, én meg azt, isten védd meg a magyar népet ettől a kormánytól.

Felénk az a hír járja ( nem ellenőriztem le tényleg igaz-e ), hogy szelektíven gűjtik már sok éve a zöldhulladékot, amit ugyan oda öntenek, ahová a háztartási szemetet.:(

Most kaptunk sárga zsátok, amibe lehet műanyag flakont rakni, de össze kell taposni laposra. A tájékoztató szerint még ki is kell mosni. Gondolom majd a lakosság rohan a dárga ivóvízzel flakont mosni taposás előtt.:D

index.hu/gazdasag/2016/04/05/kukaholding_hulladekkezeles_kozpontositasa_onkormanyzat_adossag/
vs.hu/gazdasag/osszes/kimentette-orban-vejet-a-csavabol-a-masodik-beruhazasa-is-uszik-0405?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main

"A Tüskecsarnoknál folytatódik a Várkert Bazár bohózata. Ahogy a Várkertet is többször adták át, anélkül, hogy elkészült volna, a lágymányosi uszodánál is ez történik. A kivitelező ugyanaz. A konzorcium egyik tagja az a West Hungária Bau, amely a kormányfő vejének a cégét átvette, amikor az unió csalásellenes hivatala szaglászni kezdett körülötte."

:O:O:O
@parti_giano:
Má'mé lenne gyanús?
Kinek hiszel te? A Pártnak, vagy a szemednek? Naugyi.. Essetunni... :(
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Nem érted te ezt.
A nagy sikerre való tekintettel újráztak többször is, hogy akik az első tizenhét átadás gyönyörében nem részesülhettek, részesüljenek. Vannak sokan akik többször is elélvezték az átadás gyönyöreit, és vannak akik szeretnek mindenfélét átadni, kivéve a lopott holmit.
.

Varga Mihály szerint a bizalom erősödését jelzi a lakossági állampapír-állomány növekedése, amelynek aránya a korábbi 5-ről 13 százalékra emelkedett az államadósságon belül.

CsirkeRózsika álmodik.
Egy példa:
Bónusz Magyar Államkötvény: 2020/Q sorozat aktuális kamata: évi 3,05 % --- lejárata: 2020.08.26
forgalmazás indulás: 2016.03.01
4 és 6 éves futamidejű változó kamatozású állampapírok, melyek éves kamat mértéke a kamatbázisból és a kamatprémiumból tevődik össze. A kamat évente kerül megállapításra.

Budapest Bank Likvid 12 hónapos Prémium Betét 12 hónap 1.25%

CIB Bank CIB Classic 3 és 5 éves lekötött betét 3 év 1.00%

A pofátlan indokolások száma nőtt, nem a bizalom.
.
A JEGYBANKI ALAPKAMAT

2016. március 23. 1,20%
@dr. jenőke (jenőke):

Basszus, első éjszaka élménye is csak eccer adatik. A második már nem az első.:D
@parti_giano:

Nem érted, nem érted. Üres tarsolyt kell feltölteni.:D
@parti_giano: "laci: ki kéne lépni ebből a hülye kiszből!
viktor: hülye vagy? sokkal egyszerűbb átnevezni."

Tied a pont.:O
"Hivatalosan is vitában van a Központi Statisztikai hivatal és az Eurostat, hogy vajon az állami tulajdonú Eximbankot a magyar államháztartáson belülre kell-e sorolni, vagy sem - írja a Portfolio. A vita végeredménye akár az is lehet, hogy visszamenőleg újra kell számolni a magyar államadósságot,
ezzel pedig oda lehet a kormány sokat hirdetett adósságcsökkentése."

?????
Ez most saller, koki, vagy nyakas lesz?

index.hu/gazdasag/2016/04/05/egy_vita_miatt_bukhatja_a_kormany_az_adossagcsokkentest/
"Humánusnak nevezték a szegedieket", ami mód felett nem teccik sem a fidesznek, sem a kdnp-nek. Miért is? Vagy fedíccsünk mert nekünk az a jó?

index.hu/belfold/2016/04/05/befogadonak_neveztek_a_szegedieket_a_kdnp_kiakadt/
nem is tudtam, hogy nektek ilyenetek is van, a gyülekezés a Rudas fürdőben a gőzben: kanadaihirlap.com/2016/04/05/nacizmussal-harcolnak-a-fiatal-magyar-konzervativok-a-liberalis-egyetemek-ellen/#comment-197939

brühüyyy
kkk

namost akkó' a segghajúak vagy a gőzfürdősök a zigazibbak, és nemzetszínű tangában van gyülekezés szorosan egymás mögött...langymelegen, deszépfiúcska, ha tudná a politológia izével amikor lediplomázzák (lemosható???) és ezzel az egyenruhával a Place Pigalle bizonyos helyein sokkal többet kereshetne...ujjé a ligetben naccerű és még fagylalt is van ami visszanyal

látom a jövő töket
@látjátok feleim szümtükkel:
mondd a kádéenpé ben a rétvári kisasszony és a harrach úrhölgy -ön kívűl más tag is? milyen tag?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: attú, hogy a fidex előttiek, sunyiban, két lábtempó között huggyoztak a medanszijéba, majd dörrentettek is egy Isteneset. ezután ártatlan pofával gyanakodva méregették a mellettük úszót, nem jobbak!!!!
mint a fidex maga, aki viszont a rajtkőről szép sugárban csurrant bele, azt óbégatva, hogy :"hááát a többijek is!!!"

Huxley féle agnosztikusra gondúsz, esetleg a zorba ős félére?

de mindegy, mert a jó ser 5% felett kezdődik, éppen 500 éve vagyon, hogy valami félnótás teuton szabályozta, hogy mit is lehet sörnek nevezni!

Mostan csak gyengécske : Mönchshof Maibock

na ijjesmi

https://www.mönchshof.de/brauspezialitaeten/maibock/mehr/details/mehr/kraftvoller-maibock.html

akad itthon
@parti_giano: minálink is éppen hétfőn kezdték, postkasten firmen-nek nevezett offshore cégek izégatását, hoppá és már ki is néz némi letöltendő...
@nincs_itt:
agnosztikusnak itt vagy te magad, nem kell huxley sem más...nem lehet, azaz kibaszottúl egészségtelen a múltba meredni és a múltban élni (=agnoszticizmus) kacagányok és röhögények...
ide hurcolásznak (import) sokféle teuton eredetű sert de a legerősebb 4,5%-kos tiszta röhej, valami fittyfasz indította a mozgalmat, hogy se bor se sör ne legyen erős mert akkor a halandó berugik a pénzijért hát azért fizet hogy berúgjon, marha állat olyan hasonszőrű a javaslattevő mint a kádéenpé senkiháziak gyülekezete

az offshore-t aszt kapitalisták találták ki, most kibasznak saját magukkal?... eccerű a megoldás, offshore gyártás esetén a reimportot alaposan megadóztatni a bankszámlák esetén még eccerűbb, van rá nemzetközi lehetőség... már a banktitok erre sem vonatkozik, adatkérés és elkobzás addig amíg kiderűl, hogy milyen pénz is az...a vagyonadó is megoldás lenne, pl a sárazsadányi szőlőbányákat 85% adóval sújtani és akkor visszafolyik a támogatás és a szijjgyártó házát is évente 15% vagyonadóval rövid idő alatt kéccer fizeti ki ha tuggya...

teutonék is offshorolnak mindenfelé a magyar autóösszeszerelések is offshore üzletek a teutonok szemszögéből

brühüyyy
kkk

te ugye nem használsz huszársapkát és röhögényt és a renault-d helyett nem mész lovon ami nem Bukéfalosz hanem a Rocinante a Don Quijote gebéje???
Az offshore biliből így illik kimászni:

"Le fog mondani az izlandi miniszterelnök..."
www.metropol.hu/nagyvilag/cikk/1433301
@Rodeo36: én nem teljesen ezt az értelmét ismerem az agnoszticizmusnak, huxley pedig nem egyenlő a szép új világ szerzőjével, ez esetben!

az meg legyen a ti bajotok, ha megveszitek... ha nem veszitek meg, akkor majd hoznak, gyártanak valami nóóóórmálisat, Margit!

huszár sapkát és renyót sem merek használni. mindkettő elavult és alkalmatlan viselet!

ilyen alapon bármi offshore ami, nem honos földön történik, gyártás címén...
@Rodeo36: putyinevtárs is ofsorlovag? én mindig aszt hittem, hogy grállovag:))

nem baj, legalább most má tuggyuk, hogy hol kell keresni a csocsi olimpia lenyúlt 40csilliárd dollárját:))
" "Nyílt és építő jellegű" parlamenti vitát kezdeményezett hétfőn az Országgyűlés elnökénél Orbán Viktor kormányfő "A 2007-2013 közötti időszakban Magyarországnak járó uniós források felhasználásáról" címmel."

www.portfolio.hu/unios_forrasok/gazdasagfejlesztes/peldatlan_kezdemenyezest_tett_orban_az_eu-penzekrol.229793.html

Erre mondják, hogy eső után köpönyeg.:O
@taga20:
tőled lopták? 40 csilliárdot? azonnal kérd vissza

brühüyyy
kkk

van valami semmi közöd hozzá?
@Rodeo36: gondolom te is vágod eszt az ofsort, me kurva nagy putyinfasz vagy:)
@nincs_itt:
pontosan, off shore azaz magyarra ferdítve: a partokon kívűl

agnosticism:
a religious orientation of doubt; a denial of ultimate knowledge of the existence of God; "agnosticism holds that you can neither prove nor disprove God's existence"
wordnetweb.princeton.edu/perl/webwn?s=agnosticism,

www.philosophybasics.com/branch_agnosticism.html

egy szóval: ásatagság, aki olyasvalamit hisz és hírdet ami nincs vagy régen elmúlt ...

brühüyyy
kkk

valami link az erősebb teuton sörökre?
@Ballib cenzúrázók réme 8: Birka.

Elvárjuk hogy a horváthzsoti elvtárs piszkos ügyeit minden órában bemondja a közszolgálati rádió, mint annak idején simon elvtárs esetében.

Amíg ez nem történik meg, addig neked egy nagyon mély kuss van.
Aztán persze utána jöhet még vajnarogánsesztákgarancsihabonyl.simonlázárszíjjártómészáros stb. elvtársak piszkos ügyei is. Úgy hogy birka elvtárs, bizony van mit lapátolni a jobboldalon, van szar bőven. Jó lapátolást, vagy dagonyázást benne. Ki hogy szereti.
@taga20:
namost én egyetlen szóval sem említettem Putyin-t, szándékomban sem volt

ha nem tucc angolul ne használj angol szavakat

nem of sore hanem Off Shore azaz (a határt jelentő) partokon kívűl

hogy jön ide putyin? és miért

ha Mercedes Benz kihelyezett gyártást Levédiabasznádra az neki Off Shore

ugye érted vagy iratkozzál be általános gazdasági alapfogalmak óvodájába a kiscsoportba

brühüyyy
kkk

egyébként neked is ugyanaszt csak egy méterrel hosszabat vazelin nélkűl
@taga20: Na ja. :)

„Az új tanulmány végre tudományosan is alátámasztja a mostanában népszerű állítást, miszerint az USA többé nem demokrácia. Ténylegesen arra jutottak, hogy Amerika alapjában véve oligarchia. Oligarchia az olyan rendszer, amelyben a tényleges hatalmat egyének kis csoportja gyakorolja, akiket helyzetüknél fogva oligarcháknak, önkényuraknak neveznek. Az oligarchia tagjai a gazdagok, a jó kapcsolatokkal rendelkezők és a politikai hatalom birtokosai, akárcsak a különösen jól helyezkedő egyének az olyan intézményekben, mint a bankok és pénzügy, vagy a katonaság.

A tanulmány készítői durván 1800 politikai kezdeményezést vizsgáltak meg az 1981-2002 közti időszakból, és azt találták, hogy az esetek túlnyomó többségében a kinyilvánított közvélemény, illetve az átlagos amerikaiak preferenciáival szemben a kormányok inkább a lobbisták és üzleti érdekcsoportok, illetve az elit javára döntöttek. Sőt, az átlagemberek véleménye, preferenciái nulla közeli, statisztikailag elhanyagolható mértékben befolyásolták a közpolitikai döntéseket.
Tehát egyáltalán nem új, hanem több évtizedes trendről van szó, amely az utóbbi években egyre fokozódott. Tegyük hozzá, hogy a vizsgált időszakban mindkét nagy párt embereinek volt lehetősége a kormányzásra, de ez nem jelentett különösebb változást e tendencia tekintetében."

valodidemokraciatmost.blog.hu/2014/04/20/usa_oligarchia_kapitalizmus_egyenlotlenseg

mic.com/articles/87719/princeton-concludes-what-kind-of-government-america-really-has-and-it-s-not-a-democracy#.KO36IxZqE
@nincs_itt:
hogy rövid legyek agnoszticizmus kapcsán

aki kitalálta istent az nem tuggya sem aszt bebizonyítani, hogy létezik sem aszt hogy nem, azaz ásatag, haszontalan értelmetlen fogalmakat, jelenségeket amik vagy már nem léteznek vagy sohasem léteztek érvként pórbál felhasználni:
lásd @nincs_itt: a szocik és az összes többiek is loptak tehát a fidexnek is jogos a lopás...
ebben az agnosztikus hogy a jogost állíttya valósnak holott az hazugság=valótlan

b rühüyyy
kkk
@Rodeo36:

Snake Venom (Brewmeister) skót sör, tőzegen füstölt malátából, ale-élesztővel készül. Egy üvegnyi 80 dollárba (19 ezer forintba) kerül.

Schorschbock 57 (Schorschbrau) német sör

Sink The Bismarck (BrewDog) skót sör.

Egészségedre!!!
@Rodeo36: hogy említetted volna putyin evtársat, a világ egyik legnagyobb ofsorlovagját, mikor évek óta hűségesen szolgálod:))

mosakodhacc bolhás, kurvára rátok ég ez a szar!
@Gábris szomszéd:
most majd te is kapsz 3 méter putyintfaszt...taga nak sok van belőle, osztogattya

mikor ezen cikkek ismerete nélkűl a hét végén is szóltam és ugyaneszt, az demagográcia amit ott az alapító rablógyilkosok, tolvajok és egyéb bűnözők létrehoztak "alkotmányként" azaz egy egy gyűrött féloldalny cetli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az csak és kizárólag arra jó, hogy az oligarchák aszt csináljanak amit akarnak mert a hatalom el lesz foglalva azzal hogy a 3 hatalmi képviseletet egymásnak ugrassza és semmilyen döntés sohase születhessen csakis az oligarcháké

namost ez kurvább diktatúra mint a zészakkóreai mert az legalább bevallja és van neki a kis duci a szép sérójával az usának meg az ügyeletes cerkófmajma aki 8 év alatt 40 évet örexik...most van egy a zobamaki aki eldöntötte ott basztattya eszt a szisztémát ahol éri és már hónapok óta eszt teszi és azóta ki kezdtek simúlni a ráncai és néha vigyorog a két nagy füle között

brühüyyy
kkk

taga nak ilyesmit ne külgy, mert belebetexik és azonnal putyinozni kezd, az nála a skizofrénia közép
@Gábris szomszéd: na, megjött sáncsopánza:))

szevasz!
@taga20: Hello, szia, szevasz! Néha be kell gurítani az érem másik oldalát is tudod. :)
@taga20:
ki az a "ti"????????????

és mi ég ránk?

először is nem tudod mi az hogy off shore lovag de kurvára ismétled...kibaszott unalmas vagy, de mindíg lesz annyi betűm, hogy lebasszalak a sárga fődig a hülyeséged (inherens) miatt

brühüyyy
kkk

assemtudodmirőlbeszélsz
@Gábris szomszéd: ráadásul, most boli nem tud kirakni, mer putyin az ofsor pöcegödörben van nyakig.

jó mi?:))
@Rodeo36: láttam mivel védekezik ez a tróger putyinevtárs.

DZSEKICSEN IS OTT VOLT!

édesistenem, szójá má a bandádnak, hogy gáz van!:))
@Rodeo36: először tisztázni illene, hogy a fogalom mit is jelent...

én nem állítom, hogy jogos! ezzel szemben, sokan mondják, hogy ha fidex lop, akkor xarni rá, hogy más is...
ez csak nézőpont kérdése
@taga20:
nincs semmilyen bandám, a putyin az orosz szöveccség elnöke nekem híranyag semmi más

te mit akarsz az ő nevével és dzsekijével?

te érted amit leírsz, vagy már megint be vagy drogozva valami jófajta vinkóra???

ennyire dilinyósnak még nem igen mutatkoztál...kezeltesd mert ragályos lehet és akkor a macskád mekkarmol

brühüyyy

kkkk

és a padlást átalakítod pincének
@nincs_itt:
én küldtem neked itt fenn 3 teljes weboldal meghatározást és az általam tanult rövid és frappáns leírást is

ha ez nem elég akkor nézz utána magyar nyelvű wikin...vagy otthon a könyvtáradban???

brühüyyy
kkk

szóval akkor a fidex lopása egy a sok közűl? és ezzel szentté is lehet avatni?
@Rodeo36: figyelj, mellélőttél! ez van!
@nincs_itt: egy jó kis orosz rulettet tudnék ajánlani nektek:)))
@dr. jenőke (jenőke):
kösz, kigúgliztad? vagy ismered?
most járhatok utána hátha importálnak ilyet ide mert különben nem lehet behozni

egészségedre

brühüyyy
kkk

most meccsek vannak a tevében
@taga20: Kár, hogy a nagy fal leomlása óta a feláldozott ártatlan életek kapcsán, utcahosszal vezetnek a jenkik és csatolt részeik.
@nincs_itt:
snapszerozzál inkább

brühüyyy
kkk
az kevésbé árt... és ne agnoszkálj mert leagnoszkálod magad és aszt nem lehet kimosni

használj Rocinante-t
@Gábris szomszéd: és a szmájli hol marad ártu?:))
@taga20:

menny büntesd meg a gonocc putyint aki off shore lovag

már kérdesztem hogy mi a semmi közöd hozzá... de csak hőbörökc

még a levegő is kár beléd

az, hogy te itt putyinozol semmi sem fog megváltozni legfeljebb bebizonyítod sakccorra hogy milyen buta vagy

brühüyyy
kkk
@taga20: Nem kell mindig odarakni, főleg ha ártatlanokról van szó.
@Rodeo36: figyelj, megismétlem!
ez, most, nem jött be!

agnoszticizmus, hátha az ős nyelven érted!

hu.wikipedia.org/wiki/Agnoszticizmus

neked inkább blackjack-et ajánlom, egyszerűbb még a snapszernál is!
@nincs_itt: szerintem a nászkárt nézze inkább, az még egyszerűbb:))
@Rodeo36: büntesd meg te, te vagy otthon az ilyen köcsögös dolgokban:))
@Gábris szomszéd: mondták má neked, hogy vicces fijú vagy?:))
@taga20: naja, assem egy bolonyult műfaj!
Megszünteti a bíróság a pert? Vagy ez a vádhatóság ki nem mondott célja?

Itt vannak a részletek a vád hiányosságáról:

index.hu/belfold/2016/04/05/quaestor-botrany_tovabb_csatazik_a_birosag_az_ugyeszseggel/
@Gábris szomszéd: hát lehet, hogy megint szívtelennek tűnök, de nekem jobban teccene a fal előtti kép. az olyan drámai:)
@nincs_itt:
most akkor mi nem gyütt be? az ajtóm zárva van kulcsra!!!

tehát a wiki.hu szerint a lényeg (kiemelve általam)
olyan avitt és hazug néztek mint istenképzetek és eme kitalációk védése olyan alapon hogy sem tagani nem lehet sem bebizonyítani az a napi politikai életben aszt jelenti, hogy valaki ásatag dolgokat csinál vagy mond vagy mindkettő, azaz kiássa a 12 24 36 86 évvel ezelőtti akármiket és azzal próbál érvelni mint például a biblia megdönthetetlenségének állítása holott tudomámnyosan igazolt, hogy apokrif és egyéb összehordott emlékekből lett firkálva

akkor most ez nekem nem jött be

de te attól még agnosztikus vagy ezzel az mszp és és egyéb ügyeiddel

brühüyyy
kkk

fejedbe vetted hogy már pedig téged ma senki sem fog tudni meggyőzni ez is agnoszticizmus kkk
@Rodeo36: továbbra sem sikerül!

youtu.be/ZhNQXD0ZN44

na szóval, ennyi!!!
@Rodeo36: rohadtul csíptem a zeszedet, amíg...
@taga20:
juci...most engem akarsz hergelni? percek múlva meccsekre megyek és elhagylak

nálad ez a putyin szó már kezelendő akut betegséggé vált, asse tudod miről beszélsz

ha a Náncsi néni lekvárt főz annak a TEVÉKENYSÉGNEK SINCS SEMMI KÖZE A PUTYIN HOZ és hogy mit csinál pénzekkel ahhoz sem kizárólag az orosz embereknek akik megválasztották

ha neked nem teccik tegyél ellene

de engem haggyál ki ebből a baromságodból
báj báj Rozi

brühüyyy
kkk
@nincs_itt: nem nézek vídejókat, mit mond?

most baromira fel vagy borzolva mint Higgs a Bozontos???

brühüyyy
kkk
Fábiusz!

Ha mán Panama, és fideszes szar szivárgás, akkor lécci, nézd mán meg az istenetek, a Nagy Bokros Lajos Uram panamai doktoriját is!!

Köszike!!!
(nagyon kíváncsi vagyok mennyiért vette....)
Fábiusz!

Hát aztán az kibaszott nagy "fideszes szar szivárgás", hogy az MSZP volt pénztárnoka, és az MSZP Nógrád megyei elnöke, a Boldvai mán le is mondott.....
(és ez még csak a kezdet a ballibsiknél....állítólag nagyobb halak is vannak a listán....gyurcsányi és bűnbandája is érintett lehet....)
@nincs_itt:

amíg???????????????????????

kkk
brühüyyy
Még csak április eleje van, de máris megvan az év poénja!!!!!!!

"A kormányzati átláthatóságért küzdelmet folytató Transparency International nemzetközi civil szervezet egyik chilei vezetője is érintett a panamai offshore-botrányban – írja az Index. Az illető lemondott."

Hát ez kurva jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ulpius66: előtte inkább rakd má be droid, mészaroslörinc földmunkás bizonyítványát, utána ugathacc kisgeci.
@ulpius66:
Cukorfalat! Szoci majom lemondott (speciel miattam az összes ilyen ostoba .aszkalap "kétes" alak a sitten rohadhatna, de a magyar ügyészség számára valamiért mégsem olyan fontos ez manapság, legfeljebb a prostisrácok forszírozzák pár millióért néhány cikkben, szigorúan a hülye cocik körében az ilyeneket).
Viszont a Matolcsy nevű III/izékének is talán akad megmagyarázni valója:

"A közelmúltban egyébként akkor kerültek be a hírekbe Magyarországon befektető szingapúri cégek, amikor a Csányi Sándor érdekeltségébe tartozó Sertorius Global Opportunities Fund Pte. Ltd. OTP és Mol részvényeket vásárolt. Az OTP egyébként korábban érdeklődött az MKB megvásárlása iránt, de az államosítás után egyértelműen elállt ettől a tervétől.

További érdekesség:

február 18-án jön létre a Blue Robin SCA,
február 22-én fogadja el a Magyar Nemzeti Bank a Blue Robin és a többi kötelező vételi ajánlatát az MKB-ra,
március 8-án jegyzik be Luxemburgban hivatalosan a Blue Robin SCA-t.

Matolcsyék tehát időutazók. De a Blue Robin vezetői is, hiszen a cég alapítása utáni 4 nap alatt, de még a bejegyzése előtt átvilágították az MKB, vételi ajánlatot dolgoztak ki, stb."

444.hu/2016/04/05/ujabb-extrem-gyanus-jelek-kerultek-elo-az-mkb-rejtelyes-vasarloirol

Persze én is tévedhetek, de ezért szerintem egy "rendes országban" az ügyészség már nehéz vasban sétáltatná, pórázon a bazári majmát... merthogy folyik a pénz kifele...
@ulpius66:
.
Vagy későn érsz, vagy visszafelé fejlődsz, de ez mindegy is, ha most értél egy olyan cikk végére, amelyet 2012.02.29. napján frissítettek, és ez a címe:
''''JESZ: plágiumgyanús Bokros Lajos doktori disszertációja''''

Olvasd el mégegyszer, és akkor nyugtunk lesz tőled négy/öt évig.
Segítek, hogy ne keresgess hónapokig:

eduline.hu/felsooktatas/2012/2/29/JESZ_plagiumgyanus_Bokros_Lajos_doktori_dis_YOSZGX
.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: és akkor perselycsabáról és a csuhásról, még nem is dumáltunk:)

img.444.hu/ErdoTarsoly.jpg
@taga20: Valóban. Persze a mondást már nem merem leírni, hogy kikkel nem lett kevesebb, amikor Erdő katolikus lett. :)
Istenem, ti még mindig ezt a fideszes szart szopogatjátok? Jó étvágyat!
@dr. jenőke (jenőke):" De miért beszélgetsz sajátmagaddal?"

me rosszul nyomtam a gombot......na!
Ajjaj, akit a kígyó megmart..... A szocilibsi biliből meg csak úgy ömlött.....
A hülyeség 50 árnyalatát mutatták be a jobbikosok tegnap az országgyűlésben.
@öregmatróz:
.
Azért erre ne varrj gombot.
Biztos vagy abban, hogy nem a gomb vezetett félre?
:)
@taga20: Putyin egyébként a saját szemszögükből nyilvánvalóan jó orosz hazafi, s KGB-shez képest deréknek mondható, akinek külpolitikai vonalvezetése nem az atlanti új világrendes rémálomhoz igazodik, s ebben támogatni lehet. Pánorosz nacionalizmusától azonban – úgy vélem - hosszú távon túl sok jóra nem számíthatunk.
@dr. jenőke (jenőke):
Most mond... Internacionalista őseik mintájára legfeljebb magyar ettársaik is belépnek oda... A történelem ismétli önmagát. Mondjuk azt se feledjék, nyugszik pár előző ettársuk a Kreml falában.
@dr. jenőke (jenőke): Miért ne, főleg ha az USÁ-ban is üzemel ilyesmi.
@dr. jenőke (jenőke): jó, akkor az a kurva kurzor...:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Ízlelgesd, csak úgy magadban ezt a szót: MunkáSör.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
És mennyire is ismételget a történelem?
Amikor Koba elkezdte komolyan venni a Kommunista internacionálét, mi is történt? Megszűnt annak internacionalista jellege és lett belőle szovjetek által fizetett és fenntartott propagandagépezet.
Hát nem érdekes?
Mindig van kitől tanulni.
Lenin idejében Ukrajna még ki is léphetett a nagy CCCP-ből, Koba javaslatára, ezt később megbánták, amit viszont az ukránok bántak meg.
Na, abbahagyom.
Sok érdekes történt akkoriban, és sok út vezetett Damaszkuszba, rengeteg ember vásárolt az elkoptatott helyett új köpönyeget.
@Imola Helyesi: Halaszthatatlan közfeladat. :)

Nem fogják kitalálni, ki újítja fel a Fidesz-székházat 460 millióért

hvg.hu/kkv/20160404_Fideszszekhaz_felujitas_market_zrt
@dr. jenőke (jenőke):
mijagondezzel...olyan gárdát csinál, ami jól esik neki, ő az elnök nem ti...
kkk
brühüyyy

mekkszokkhatnátok hogy leszarja bármit mon'tok róla

szegény @taga már kezelik?
@dr. jenőke (jenőke):
te is találkoztál jézussal amint unatkozva kereste hová is kéne mennie mert feltámadott

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@Rodeo36:
.
Mondtam én valamit Putyinról?
Ugyan mit?
@dr. jenőke (jenőke):
nem, és ha én neked említettem akkor bocs elcsúszott

nagyon síkos

hallgatom: Juan Diego Flores NDR
www.ndr.de/ndrkultur/sendungen/belcanto/
olyanok, hogy ihaj, és élő és olyan hangminőség

hallgasd én is aszt csinálom Cecilia Bartoli Vivaldi teljesen őrűlt és istennői

brühüyyy
kkk
Kis orosz alvilág határozó, avagy az "offshore" csodái és véletlenjei a nagy medve kebelén...

passport.blog.hu/2016/04/05/putyin_csellista_baratja
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
mi a frász bajotok van a putyinnal?
ott van nektek kövér laca, ogv, szijjgyártó meg a többi geci minek és mire a putyin...

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:
A fent felsorolt egyedek Putyin csicskái ... Itt... Már ha érted az összefüggést.
Örülök, ha segíthettem.
Én ugyan nem szeretem se Kertész regényeit, se Karafiáth verseit, de ezzel az írásával maximálisan egyetértek.

24.hu/poszt-itt/2016/04/05/szegyen-hogy-egy-ilyen-nekrolog-megjelenhetett-kertesz-imrerol/
@Orica Középföldi: az utolsó mondata a lényeg.....:((((
@öregmatróz:

Ez a Csontos egy hányadék. Ha valaki elfelejtette volna ki is ő, itt egy vitriolos Szily 2013-ból:

cink.hu/esterhazy-csontos-janos-szarik-a-tizparancsolatra-1226045228
@Orica Középföldi:
.
Kifejezetten aranyos ez a cím:

Orbán Ráhel fontos zsemlét játszik a Kempinski Hotelben

cink.hu/orban-rahel-fontos-zsemlet-jatszik-a-kempinski-hotelben-1690994826
.
@dr. jenőke (jenőke): a francba mámeg a hasizmomat szigmázod.......

volt ez úgy is hogy a szekrény tetején volt az üveg amibe a mintát kellet volna tenni a bácsinak a falusi rendelőbe......:)))
@öregmatróz: ...vagyis a rekeszizmomat....
@dr. jenőke (jenőke): má megin...

félrement...:(((((
nincs itthon a főnök?

cincognak az egerek?
@Orica Középföldi:

2015-ben József Attila díjat kapott.
Off?????

index.hu/gazdasag/2016/04/06/valami_nagyon_nem_stimmel_az_mkb_eladasa_korul/

Én is vennék bankot, igaz nekem még 10 millám sincs rá, de hátha ide adják hitelbe.:D
A legszebb dolog a vilűgon, amikor panaszkodik a bűnöző, hoyg megsértetté a jogit.:O

index.hu/gazdasag/2016/04/06/hackertamadas_miatt_panaszt_nyujtott_be_a_panamai_offshore-ugyvedi_iroda/

Ez meg egy kis pletyka, vagy csak a magyar sajtó jobban teljesített?

index.hu/kulfold/2016/04/06/bakondi_a_cia_nem_tud_magyarorszag_elleni_terrorfenyegetesrol/
@Eszter jött: éppen csontos mondja kertész nobelje kapcsán, hogy a díjat nem kapják, hanem adják. ha gondolkodna saját talpnyaló életéről, nem futna bele ekkora öntökönrúgásba.
@Eszter jött:

Örülök, de nálam egy mű élvezeti, katartikus élményét nem befolyásolja semmiféle díj:)
@dr. jenőke (jenőke):

"küldtem neked valamit."

Galambbal vagy gondolatban? Még egyik sem ért ide:))
@parti_giano:
@Orica Középföldi:

A wikin találtam az információt, aminek egyáltalán nem örültem.
Botor módon azt hittem, egy József Attila- díj felelősséggel és kötelezettségekkel jár.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
most megvilágosodtam: tehát a levédiabasznádi államapparátus döntő többsége, élükön a teljhatalmú minielnökkel putyin-tól kaják a napi utasításaikat amiket azután betűről betűre betartanak...ez már a KGST? és hol marad Gomulka elvtárs?

nagyon cifra...köszönettel vettem, az örök világosság fényeskeggyék nektek

brühüyyy
kkk

a küria meg megkúrta és most lesz népszagazás?

nem vesztek példát a nagy testvérről? California és NY kormányzói aláírták a rendeletet mely szerint a minimál bér a két tartományban USD 15.00 ami cirkaexhas: potom HUF 4,500.00 óránként... JOBBAN TELJESÍT
@öregmatróz: Szerintem ezek után a fidesz visszaállítja hamarosan a vasárnapi boltok nyitva tartását és utána azt kommunikálja majd, hogy okafogyottá vált a népszavazás. :)
tolatunk...már korai középkor nemsokára feltűnnek az ódegörög gályák
eszt írtam oda: teutonlandban külön lezárt női vagonok a nőknek 2016!!! hiányolom a férfiak (főleg papok) teherbeejtését és rákényszerteni, hogy horgya is ki...erpényöv, hárem, templonyban női padsorok fejkendőben és bundabugyiban és ellenőzrizni hogy aki nem szül ne is basszon...vagy hogy is van ez? szvsz a kőkorszak egy kellemes kis eposz volt ehhez képest és akkor panaszkodnak az isisre meg alkaloidára, pedig azok csak unatkozó buzi fiúcskák kis pöccsel amit géppisztollyal szokás meghosszabbítani lásd még az usa fegyverben és el is élveznek tőle

és a cikk:
hvg.hu/w/20160405_Az_abortusztilalom_mint_katolikus_terrorizmus

az örök világosság fényeskeggyék nekik is
@Gábris szomszéd:
(Huh, még szerencse. Akkor a ruszkik lebombázhatnak még pár kórházat meg lakóépületet anélkül, hogy a ruszkisimogatók lecseréljék a Putyinos háttérképet a monitoron.)
@ulpius66: Néddmá, az emeszpések is lopnak? Hihhhetetlen. Nagyon meglepődtem.
De ennek mi köze van ahhoz, hogy a fideszesek lopnak, meg adóparadicsomokban fehérítik a lenyúlt milliárdokat?
Itt milyen bili fog kiborulni? Avagy nem nyúlik a kisujj.:O

"...a beépített rendőr feljegyezte még, hogy a politikus a bal kezével kétszer is ötöt mutatott, ami feltételezhetően az ötmillió forintot jelentette. Hiszékeny azonban hangsúlyozta, nem tudott volna a bal kezével az ötmillió forintra utalni, legfeljebb négy és fél millióra, mivel egy sportsérülés következtében nem tudja kinyújtani a kisujját."

pestisracok.hu/bortonbe-kuldene-az-ugyeszseg-hiszekeny-dezso-volt-szocialista-alpolgarmestert/
@Gábris szomszéd: Nem erőlködöm. Épp ezt mondom, hogy a ruszkik teljesen jogosan bombáznak civileket is, hiszen az usa már egy csomót kinyírt.
@Gábris szomszéd: Na látod. Putyinéknak még sok ártatlant kell kinyírni, hogy teljesítsék a kvótát. Amíg nem billen át a halálmatek, addig ők szentek. Totál logikus, teljesen egyetértek.
@parti_giano:

Játszásiból nem szoktam hinni. Meggyőződésem, hogy egy rangos irodalmi díj felelősséggel jár.
Amennyiben ezt nem érti meg valaki, akkor nem kell elfogadni vagy odaítélni.
Azért, mert a világ tótágast áll nem fogom átértékelni a véleményem. :)
@Eszter jött: azt a rangos irodalmi díjat az olyan minőségű tevékenységéért ítélték meg csontosnak, amit pl. kertészről írt.
persze, értem, miről írsz, de azt te is tudod, hogy mo-n mennyire átpolitizált egy kurva szakmai (művészeti) díj is.
@Gábris szomszéd: Én csak azt tudom, hogy egyetemes erkölcs része a 'de a másik is...'-féle felmentés. Nekem ez valahogy nem fér bele, de én csak egy libsi vagyok, nem érthetek a keresztény-katolikus életfelfogáshoz.
@parti_giano:

Mondj egy területet, ami nem átpolitizált Mo-n!
Ez a Nagy Magyar Tragédia.

Már 2012-ben is nagy volt a felháborodás a díj odaítélése kapcsán.
parameter.sk/rovat/kultura/2012/03/19/iroszervezetek-levelben-iteltek-el-hogy-reszben-kormanyjeloltek-kaptak
@Eszter jött:

" egy József Attila- díj felelősséggel és kötelezettségekkel jár."

Erre majd válaszolok, de most nem érek rá. Talán este vagy holnap.
Meglett a második MSZP-s főmufti is az OFF-SHORE listán:

index.hu/gazdasag/2016/04/06/az_mfb_volt_vezetoje_is_offshore-ozott/

Persze ami külön megér egy misét, hogy az index mindenzt úgy írta le, hogy az MSZP nevét meg se említi.
Pedig:
mno.hu/migr_1834/eros-szocialista-kapcsolatok-760010
@Ballib cenzúrázók réme 8: Oké, azt már tudjuk, hogy a maszopos érintetteket elítéled te is.
Mi a véleményed a fideszes érintettről?
@The real Donky: csak behányt ide is, és eltűnt mikor megkapta a mai termést a fideszmaffiából a másik poszton

ez azért ide is, mert ezt a sort kevesen tudják a világban a narancsmaffián kívül:

Az FBI is kereste a szaúdi vállalkozót, akinek a Tiborczhoz köthető kastélyos cég eladta a Postabank-székházat

Ghaith Pharaont 2008-ban a tíz legkeresettebb fehérgalléros bűnözője közé sorolta a Forbes. Kapcsolatban áll az al-Kaida által használt iszlám pénzügyi hálózattal is.

444.hu/2016/04/06/az-fbi-is-kereste-a-szaudi-vallalkozot-akinek-a-tiborczhoz-kotheto-kastelyos-ceg-eladta-a-postabank-szekhazat
Vett egy Habsburg-kastélyt a Mészáros Lőrinc vezette felcsúti alapítvány

A Mészáros Lőrinc polgármester elnökölte A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványé lett az Alcsúti Arborétumban található Habsburg-kastélyegyüttes egyik darabja, a kiemelt műemléki védettségű Mosóház.

hvg.hu/kkv/201615_felcsuti_utanpotlas_muemlekszerzes
Ez a fontos, nem az offshor.:(

"A világ és egyben az ország gondját oldotta meg reggel egy közterület-felügyelő és egy biztonsági őr Budapesten. Lefoglalták egy 84 éves virágárus hölgy nárciszait. A néni a a Kossuth téri metrókijáratnál árulta a kertje végében szedett virágokat némi dióval és pár zöld ággal együtt – nyilván engedély nélkül. De a hatóság embere csak a virágra csapott le. Nem értjük."
nol.hu/belfold/orvosoltak-magyarorszag-bajat-elvettek-a-84-eves-neni-viragat-1609797
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Azért én egy kicsit sajnálom szegényt. Az is lehet, hogy látja az igazságot, de nem mondhatja ki, mert összedőlne a kis szivárványszínű világképe.

Ezek a skacok már a látszatra sem adnak. Anno a Réparobi meg egy másik idióta a Gyurcsány-villa előtt adott elő egy 'mibű' performanszot. Valahogy a Szíjjártó-villa előtt nem láttam azt az okos kis ábrázatukat. Petike meg megmagyarázta, mikor az ellenzék cseszegette miatta: 'ja, anyámék adtak kölcsön'.
Jót mulatnék ezen az egészen, ha nem itt élnék.
@Orica Középföldi:
ne legyél önző küldd el gazolónak is

(megjegyzésem: a kurva annyát az elvira madigannak)

www.youtube.com/watch?v=Tx06rIRgbqE

brühüyyy
kkk
@Eszter jött:

"Botor módon azt hittem, egy József Attila- díj felelősséggel és kötelezettségekkel jár."

Ígértem neked választ. Elég eklektikus lesz:)

Furcsa dolog az elismerés, díjazás több szempontból is.
Van, aki belepusztul, ha nem kap, akár megérdemli, akár nem, és van, akit nem érdekel.Ez akkor is így van, ha egyébként az elismerés ösztönző, pozitív dolog - általában.

Miután az ítészi csoport is emberekből áll, nem mindig és nem feltétlenül tudnak felülemelkedni hiúságokon, szakmai-emberi féltékenységeken,évtizedek óta hurcolt vélt sérelmeken, nota bene a bosszúállás eszközeként használják pozíciójukat.

Aki kapja, az is emberként reagál. Büszke, elégedett, már éppen ideje volt, miért csak ez?, jól mutat a névjegyemen, többet kérhetek a kiadótól, a pályatársakat megeszi a sárga irigység, etc. - nagyon széles a spektrum.

Nem gondolom, hogy egy díj - tekintve, hogy szakmai tevékenységért kapta - normális esetben bármit változtatna az emberen. A hangsúly a normálison van:))

A társadalmi megítélés persze más. És ilyenkor eszembe jut az éhező olimpiai bajnok.
@Rodeo36:

"megjegyzésem: a kurva annyát az elvira madigannak"

Mi bajod a dán artistalánnyal?

Jut eszembe, te tudod, hogy miért nem tiltakozott senki, amikor összekapcsolták Mozart nevével?

Csak akkor válaszolj, ha minden stiláris-helyesírási idiótaságot képes vagy mellőzni.
A régi elvtársi reflexek működnek:

"A KLIK csodálatosan definiálta a szabad nyilatkozást:
"Szabó Diána mb. tankerületi igazgató asszony megbízásából tájékoztatom Önöket, hogy intézményeink igazgatói szabadon nyilatkozhatnak. "
"Mb. tankerületi igazgató asszony kérése, hogy valamennyi, az Intézményüket érintő sajtó illetve egyéb média megkeresésről mielőtt visszajelzést vagy választ adnának a megkeresésre, szíveskedjenek mb. igazgató asszonynak írásbeli tájékoztatást küldeni."
Lehet szabadon nyilatkozni, csak előtte el kell mondani előre a főnöknek! Ugye nem csak szerintünk nem ezt hívják szabad nyilatkozásnak?"
A bolseviki pártban persze...
@Orica Középföldi:
a senki nem igaz, ugyanilyen alapon a kalapom is lehetne a Mozart piano concerto 2. tételének beceneve, mert amikor a kedvenc tételemet hallgatom eme kalapot felteszem

az, hogy valaki kötéltáncos vagy a századvég alkalmazottya az nem predesztinálja arra, hogy kisajátíccsa a Lúdas Matyi kalapjáról a tollat

egyébként pukkaggy meg

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

Látod, Rodi, tudsz te kedves is lenni.
süti beállítások módosítása