Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.12.29. 08:31 Fabius

Killed by death

„Nem sajnálok semmit, az ilyesminek amúgy sincs semmi értelme. Túl késő lenne bármin is sajnálkozni, hiszen már úgyis elkövetted az adott dolgot, nem igaz? Élted az életed. Teljesen értelmetlen lenne azt kívánni, hogy bárcsak megváltoztathatnád. Nyilván akad pár dolog, amit ma már esetleg másképp csinálnék, de semmi igazán lényeges, semmi olyasmi, ami olyan nagy különbséget eredményezne. Nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy a dolgaim alakultak. Szeretem azt gondolni, hogy sok örömöt okoztam az embereknek a világ minden táján. Kitartottam az elveim mellett, és őszinte voltam az emberekkel. A halál elkerülhetetlen, nem igaz? Amikor eléred az én koromat, egyre inkább rá is ébredsz erre. Nem aggódom emiatt, készen állok rá. Ha elmegyek, úgy akarok elmenni, hogy azt csinálom, amiben a legjobb vagyok. Ha holnap meghalok, akkor sem panaszkodhatnék. Nagyszerű életem volt."

Úgy ment el ahogy élt.. Nyugodj békében, Lemmy Kilmister!

474 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr728208404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R.I.P. Lemmy! Te voltál az egyik legnagyobb basszusgitáros!
csörömp csörömp és sok zaj...mit alkotott a lemmy? csapkodta vagy tépte?

naccerű lehetett

és érdekes módon ő sem élte túl a halálát

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

csak aszt tudnám kijafasz is ő?

(nemkellnekemmindenttudni)
asszem essem fogom megbánni, hogy nem ismertem:
Lemmy, nome artístico de Ian Fraiser Kilmister (Burslem, 24 de dezembro de 1945 - 28 de dezembro de 2015), também conhecido por Ian Fraiser Willis e Lemmy the Lurch, foi um baixista e cantor inglês. Lemmy ficou conhecido por ser o fundador da banda de rock inglesa Motörhead. É adorado pelos seus fãs por sua postura roqueira, estilo de tocar e timbre de voz marcante.

O apelido "Lemmy" seria pela época que Lemmy era roadie e sempre pedia £5 emprestado (em inglês: - "lemmy a fiver (lend me a fiver)"),

embora o próprio Lemmy tenha dito em sua autobiografia que já era chamado assim desde os 10 anos de idade.[1]

magyarúl akkor a tarhálós Frasier-nek is lehetne

hallgassátok és nézzétek

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
fabi azért elárúlhatnád mi az amit ittál (vagy csak füst?) hogy ilyen sziporkára lettél képes?
méghogy: killed by death

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

és mekkora űrt hagyott maga után??? nehogy beleessetek!!!!
@Rodeo36: haver, te a saját temetéseden se fogod befogni a szád:))
@Rodeo36:

Tudod, Rodi, egy korszak meghatározó frontember-zeneszerzőjének halála lehet(ne) megindító akkor is, ha történetesen nem találkozik a személyes ízléseddel.
Amíg akad egy ember, akinek tetszik egy másik ember produkciója, azt értéknek kell tekinteni. Senki nem jogosult azt meghatározni, hogy kinek mi teccen, és ki mit tekintsen értéknek. Aki a másik ember értékeit, ízlését lenézi, azon faragni kell egy kicsit, legalább is a lenézést lefaragni róla.
@Fabius:
nem tartozom a gyászoló gyülekezethez

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20:
naná, majd én mondom a gyászbeszédemet is

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk
@látjátok feleim szümtükkel:
én olyan jól megvagyok (és voltam) annak ismerete nélkűl, hogy "ő" létezett

ez nem értékítélet, ez egy életút amely elkerülte a másikat (részemről némi tudatossággal párosúlva)

ízlések és pofonok, mondod, pontosan erről van szó

neked a pék nekem a szakács és ezen sohasem nyitunk vitát

c sodálkoztam volna ha nem basztok le...pont erre vártam

meg a frontember és zeneszerző

tudod Henry Moore sem mindenkinek szobrász

és Aiszkűlosz-t sem ismeri mindenki

szóval ez így helyes

és nem gyászolok, vagy muszály??? akkor mást sem csinálnék, mint gyászolnék, mert másodpercenként többen is átalakulnak más szerves anyaggá

gyászoljátok, nem tiltottam, sohasem mertem volna tiltani

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Fabius:
még valami (számomra fontos) nem tudom ki ő és már nem is fogom megtudni soha, a wiki mondott pár szót, az is sok (kinyitottam a wiki-t mert ugye de gustibus... és a füleim kényesek)

jó lenne erről nyitni egy őszinte vitát, mint te kezdéd és "szümtükkel" de ha csak 3 -an maradunk akkó' nem éri el a célját (taga sirámai sem nem osztanak sem szoroznak)

tudniillik aesthética az egyik ...kedvencem, lévén -talán- a leghumánusabb humán megvalósulás a pár (5000000 év???) alatt

megenni a szarvast és felfesteni a falra az ugyanaz? vagy a kettő különbözik?

érdekelne nagyon

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk
@látjátok feleim szümtükkel:
ugye e a wiki cikk is azal kezd ami nem igaz és állíttya aesthetica azaz ha valami esztétikus az nem feltétlenűl szép, pont ez a lényege a szónak

Significado de Estética
Qué es la Estética:

Estética es la disciplina que investiga las condiciones de lo bello en el arte y en la naturaleza. Es la manera particular de entender el arte o la belleza. La palabra estética proviene del griego aisthetikós que significa “susceptible de percibirse por los sentidos.”

La terminología estética hace referencia a la apariencia exterior de una persona o cosa desde el punto de lo bello.

Así mismo, la palabra estética se puede usar para referirse a las diferentes acciones con el fin de lograr la belleza corporal, en este grupo está incluido tratamientos quirúrgicos, medicina estética, cirugía estética, así como la cirugía dental que es un conjunto de tratamientos para solucionar problemas relacionados con la salud bucal y mejorar la sonrisa. Actualmente, existen muchas clínicas estéticas y doctores especializados en esta área para que las personas puedan cambiar su aspecto exterior y lograr cumplir sus expectativas y deseos.

Existen valores estéticos que son los juicios de valores sobre el aspecto de un objeto y qué emociones provoca. Algunos valores estéticos son la elegancia, lo sublime, lo trágico, entre otros.
Estética en filosofía

Estética en el ámbito de la filosofía es la rama que estudia la esencia y la percepción de la belleza, así mismo, estética se refiere a la teoría del arte. En el año 1735, Alexander Gottlieb Baumgarten usó la palabra estética en su texto Meditationes. Por su parte, Immanuel Kant en su Crítica del Juicio indica que la estética es la rama filosofía que estudia e investiga el origen del sentimiento puro y su manifestación como es el arte.

Para Platón, arte es la habilidad o capacidad creadora del ser humano tanto en lo material como intelectual. Para Platón, la estética no corresponde a lo que es agradable a los sentidos debido a que es objeto de admiración y no de deseo, incorporó el término mímesis ya que para él las imágenes son imitaciones de los objetos reales sin representar la misma función que las originales. En cambio, la teoría estética de Aristóteles emanaba en gran parte de Platón, indicaba en su obra poética el término mímesis y opera una purificación de las emociones o catarsis. Para Aristóteles, la belleza es buena aunque no todo bueno es bello; la belleza es agradable aunque no todo placer es bello, por lo tanto, la belleza ha de ser buena y agradable a la vez.

En la estética medieval el arte servía para expresar las verdades cristianas, era principalmente teológica. La edad moderna, dejo en un segundo plano la teología y volvió ser el hombre y la naturaleza objeto de estudio. Con el arte moderno, las cosas se representan como la ve el artista, expresa tanto lo fantástico como lo grotesco, incluso muchos autores llaman al arte moderno como antiestético. De igual forma, con las nuevas tecnologías el artista ya no refleja la realidad sino sus sentimientos ya que el cine y la fotografía se encargan de mostrar la realidad.
Arte y estética

El arte son las diferentes actividades que realiza el hombre a través de recursos como plásticos, lingüísticos, entre otros, con la finalidad de expresar ideas, emociones. La estética es la disciplina filosófica que estudia el significado de la belleza y los juicios sobre la creación y apreciación de la obra artística.

Significado de Estética se encuentra en la categoría:

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk
Basszus! A szófosásra még nem találtak gyógyszert.
@Rodeo36:

"megenni a szarvast és felfesteni a falra az ugyanaz? vagy a kettő különbözik?"

Is-is.

Ugyanaz, mert az ember fejlődésének története mind a kettő.
Különbözik, mert másik szinteken találhatók ezek ebben a fejlődéstörténetben.
@Fabius:

hallgacc?

addig is:
szovjet kiállítás az Ermitázsban, a legújabb műalkotások amiket a munkásosztály tagjai létrehoztak

és Ivanuska csak slattyog és slattyog és eccercsak talál valamit (szobor???) valami hatalmas kavics, benne egy lyuk gondosan kifaragva és a lyukban egy másik kavics

A SZOBOR CÍME: ANYA

Ivanuska odarohan a vendégkönyvhöz, és beleírja:

az lehet, de a tied

és akkor ma maraggyak én Ivanuska, jó???
@Fabius:
tudod ugyaneszt más szavakkal:
a valóság megragadásának végtelen lehetőségei

előszőr ugye fizikailag magáévá teszi és amint felkészíti zabálásra meg is ismeri

és utána valamennyi vadászat után már nem lesz szüxége a kajára ahhoz, hogy a valóságot felrakja a barlang falára

de mecsoda különbség???

ha dögöt megette nem mindegyik vadász képes rajzolni még akkor sem ha több 10000 évig voltak ott ugyanabban a barlangban, megette pont és ment ejtőzni

de a másik egyed megzabálta és ejtőzését rövidebbre fogva fel is örökítette a falram mert aki képes gondolatban is magával cepelni aszt a nagy dögöt (képzeld az akkori rénszarvast)
és birtokolni kezdte

majd ezek a tevékenységek szétválnak a társadalomban
és jön Maecenas meg Michelangelo Buonarotti és aszt meri mondani a pápának, hogy ő semmit sem csinált (köZben fehér volt a márványportól) mert a szobor benne van a márványban csak a felesleges márványt kell eltávolítani

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: én sem kedvelem/kedveltem a motörheadet, de úgy csinálsz, kedves, mintha rossini személyesen járult volna eléd. d: ahogy írod, gustibus. nem érdemes ezért mást tromfolni.
nagy kedvencem volt!
"You know I'm born to lose, and gambling's for fools,
But that's the way I like it baby,
I don't wanna live for ever,
And don't forget the joker!"
R.I.P.
@parti_giano:
ha neked ez trompf akkó' legyen

nekem ző'd betli

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkk
@punkfrog™:
ilyen mélység???

hogyan merészkednék én oda lemászni

a társadalom tipikus terméke, és amely társadalom ilyen az????

ugye nem kell kedvelnem

te tudod mi az amit mond a drága???

brühüyyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@látjátok feleim szümtükkel:

akkó' minek szaporítod
??????????????????

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkk

mivel lényege nincs muszály körűljárni...te meg belegabalyodtál mint kismacska a függönybe
@Rodeo36: na ja, jól írod, zöld vagy, annyi emocióval rendelkezel, mint egy levelibéka.
@parti_giano:
én még zöld emotion-t nem láttam levelibéka sem teljesen az, neked mélyebb információid vannak?

Abstract

A theory is proposed that emotions are cognitively based states which co-ordinate quasi-autonomous processes in the nervous system. Emotions provide a biological solution to certain problems of transition between plans, in systems with multiple goals. Their function is to accomplish and maintain these transitions, and to communicate them to ourselves and others. Transitions occur at significant junctures of plans when the evaluation of success in a plan changes. Complex emotions are derived from a small number of basic emotions and arise at junctures of social plans.

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

most vegyem úgy, hogy legyőztél? sőt ki is végeztél?

ma nincs vevői kedvem, nem veszem meg,
add el másnak
@parti_giano:
leskelődtél???
honnan tudod???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kis partizánszkaja hablaty
@Rodeo36: honnan-honnan, te elbaszott ádám?! én vagyok prospero.
@Rodeo36: öreg, segícs má nekem, me te már túl vagy rajta, van tapasztalatod:)

mindenki meghülyül öregkorára?

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F12%2F29%2Fnahat_paul_lendvai_is_orbant_dicseri%2F
@parti_giano:
és mivel kezeled?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk

mondd csak a prospero mit is jelent levédiabasznádiúl?
@taga20:
csak azok akik hülyének születtek, mint te

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: kösz haver, ako te vagy a kivétel:))
@Rodeo36: egyszerű, elbaszott ádámok észhez térítésével kezelem. és ne csináld, bár erőlteted az akcentust, de érted, miről beszélek.
@Eszter jött: te hogy csinálod, hogy fordítva van a vessző az é betűn?:)))
@látjátok feleim szümtükkel:

A szófosás csak járulékos tünet.
Már bocs, h belepofázom, mert zenei lüke vagyok, de az összes klasszikus klasszis, mint Mozart meg Tsai nem koruk deviáns punk rockerei voltak? Mert ha nem és egy belesimuló celebek, akkor mi volt a munkásságuk lényege, ha semmi újat nem hoztak, v találtak fel?
@Rodeo36 : Ki szart bele a lelkivilágodba? Én se szerettem a Motörhead mindegyik számát, de azt el kell ismernie minden rockzenét szeretőnek, hogy az egyik, ha nem a legjobb basszusgitáros volt.
Ha neked jobban fekszik Wagner végeérhetetlen operáival, akkor te hallgasd azt. Mások szerethetik a Motörheadet.
@taga20:

A telefonom csinálja:

ī, ï, î, í, ì.
@taga20:
Tesó, ha mindenki meghüjül és beáll az istenítő kórusba, lehet, h csak ketten maradunk, aki látja a gecc valódi tartalmát, de én kitartó vagyok :-))
@taga20:
Figyu, az okos telefonoknak (tudod, színes a képernyője :-)) a billentyűzete sok karaktert kibír, az R betűhöz nem kell 3-szor megnyomni a P-t?!:-))
@CsekklisztNo.10Reloaded:
beszélj a művészetekről általában és vonatkoztass el a zenétől

nagy esztéták elemzéseiből derűl ki az, hogy a műalkotás akkor műalkotás ha az idők vasfoga nemhogy elvenne belőle de hozzá is ad, azaz a kimeríthetetlen (végtelen ) tartalom és forma

Discobolos,
miért olyan az Akropólis amilyen és tudod e a titkát???

(ez nem zene 'csak' a művészet harmóniája)

bonyológgy bele lécci nagyon kíváncsivá tettél mit is akartál mondani a lejmolós fairland ről???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@CsekklisztNo.10Reloaded: hagyjad már, ez a guminőjét is a köldökén keresztül próbálta felfújni.
@Rodeo36:
Azt akartam mondani, h bár egyetlen motorhead számot sem ismerek, de mondjuk ott a Prodigy, ami először hallgathatatlan (volt), aztán a kakofónia összeállt zenévé (nekem), és gondolom ők már egyfajta kult és zeneiség (?) alfája. Egyfajta (zenei) esztétika, teccik v sem, megteremtoi, mert a hangzás és annak megértése is változik az ido előrehaladtával.
A kérdésem az volt, h lehetett-e Bach stb ugyanilyen disszonáns, minthogy Van Gogh sem volt "instant hit"? Rebellisek lesznek klasszikusok.
@CsekklisztNo.10Reloaded: mi van, össze akarsz bújni vele? fene az izlésed. alkoholmentes sört iszik.
@CsekklisztNo.10Reloaded: de komolyan!

kezdte a kertészimre, asztán konrádgyörgy, most meg paullendvai.

remélem eszterházypéter nem öregszik meg:)
@parti_giano:
:-))Akar a ...-m:-)) (mármint nem!)
Neked nincs Mád Max érzésem lassan, h a kinti világ meghüjült, lassan mindenki elveszíti a talajt a lába alól és a biztos pontokat?
Taga és Rodi értékei (bármelyest is kulinboztettte) megingathatatlanok. Ez teccik:-))
@taga20:
:-)) Tökömet a sok vén fasszal, ha ez ezzel jár, én nem öregszem meg. Azért sem!!
@parti_giano: mekkora görény vagy te!

van akinek van izlése:))
@öregmatróz:
3! Koszi (előbbi kommentemet a vén faszokrol el ne olvasd :-)))
@parti_giano:

Többek között.
Természetesen az éleslátásodért szeretünk, nem holmi csacskaságok miatt.
De ha valamelyik portugál nyelvjárásban tennéd közzé véleményed, még feljebb néznénk rád.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Talán egyedül vagyok a vén faszok között a csuti utálattal..?
@CsekklisztNo.10Reloaded:
nézd a művészet eccerűen a napi mindennapi valóság más szférában megjelenítve

az sem mellékes, hogy mit hallassz hamisnak vagy zajnak és mi taszít (zenében) mert a fülünk hallójárata az egy olyan csiga aminek az átmérője a diatonikus hangrendszer összes skálájára úgy reagál, hogy "hallható" "hallgatható"

amire nem az a dodekafónia és amellett mesterségesen kitalált hangzatok, példáúl egy gyár ipari zaja, vagy a nagy Szintetizátor MÓG vagy MÁÁG ki tud adni olyan hangzatgokat amik a tgermészetben addig nem léteztek

érdekes módon (ez fizikai kísérletezés eredménye is meg csillagászat) a VILÁGWEGYETEM IS HANGZIK hogy nem halljuk az a vácuum miatt van, és azok is mind kivétel nélkűl!!!!! diatonikusak

ezek után aszondani egy Pachelbel re vagy Réger-re hogy kakofón az enyhénszólva tudatlanságra utal

és akkor Phytágoras-t nem is említettem aki ki tudta egyenlíteni matematikával a diatónikus skálákat...
egy melodikus moll és egy dallami moll alig különbözik írott formájában de amikor hallod???
brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk

aminek nincs értéke annak nincs értéke

pont a mondat végén
@öregmatróz:
Lassan igen :-((
De azert ne csókolj neki kezet, ha találkoztok:-))
@Eszter jött: már aki! én például utálom, pedig szegről-végről rokonok vagyunk:)))
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Taga és Rodi értékei (bármelyest is kulinboztettte) megingathatatlanok."

múltkor futottam bele, az érték olyan, mint a fing: tartod-tartod egy darabig, majd elengeded.
@taga20: tagadom. ilyen sörsmuciggal semmi közös családfa. maradj csak lisztecskénél.
@taga20:

rokonok?
a guminőitek ugyanabból a szériából származtak?
@Rodeo36:
:-))
De a zenei és művészi értékek változhatnak
Kérdőjel a mondat végén

Andy Warhol hogy a túróba tetszhet valakinek, ha látott már Levitan festményt?
Miért ráz ki engem a hideg a Stabat Matertől?

Nem lehet, h ez nem pusztán matfiz, hanem érzelmek és percepciók?
Változhat az ízlés?
Mi a művészetben az állandó?
Jobb-e a harmónia, mint a díszharmónia , vagy egyik sincs meg másik nélkül?

HOL ITT A DUALITÁS ?:-))
@parti_giano:

akkor ideje elszemtelenednem.
lássuk, milyen erős az a szeretet.
@Eszter jött: á dehogy, az enyémek má újgenerációsak:))
Basszus , mennem kell berúgni skacok, bocs, pedig kezdtem belerázódni, de be kell melegíteni szilveszter elott :-))
@taga20: te áruló, nekem még mindig francia a kocsim. hogy a szőr húzna az olajfúrótornyára.
@taga20:

"kezdte a kertészimre, asztán konrádgyörgy, most meg paullendvai.

remélem eszterházypéter nem öregszik meg:)"

Jó hírem van, ez nem korfüggő. Szenilitás kérdése. Van, aki már 30 évesen az, és van aki 90 évesen se:))

Nem kedvencem Hont, de ma nagyon jót szórakoztam rajta:

www.facebook.com/photo.php?fbid=1231613946866923&set=a.176266025735059.43836.100000549889594&type=3&theater
@CsekklisztNo.10Reloaded:
abban, hogy a legújabb orvosi kutatások kéken fehéren bizonyíttyák hogy az érzelmek matfiz

attól még semmivel sem kevésbé jelentősek egy egy ember életében

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Orica Középföldi: pont neki mondod? 30 éves kora óta saját tapasztalata. csak nem emlékszik rá.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
jaa most hogy mész m
ászni a delírium kredencbe

a disharmonia és a harmonia ugyanannak az éremnek két oldala és akkor a 3. ról nem is beszéltem

az a baj amikor nincs harmónia csak csak ipari zaj és a macskajajj gyerekek bántanak nagyon, megyek drogozni akkor nem látom... hogy ki kúrt seggbe

(ez a szamizdat és a 70-s évek generációinak nihil je (nihil ugye aszt jelenti: SEMMI)

ma azért szar majdnem minden (apple is) mert nem bassza pofán senki a sarki rendőrt amikor ítélkezik és csakis halálos ítélertet képes hozni

na ez művészet lenne a többi kóklerság mint a pep guardiola

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk

a nagy varázslók
a lejmolós jocó öngyilkos lett seperc alatt mikor megtudta halálos és kezelhetetlen rákja van, a gyávaság???????????????

az emberi tartás és értéktelenség???
@parti_giano:

Sajna, azt nem tudom kedvelni, amit csak neked mutat meg:)))
@gazoló: abba lehet hagyni. mert mások a mértékek. ha nekem lavór, akkor nálad 50 méteres medence van.
@parti_giano:

Szasztok!

Szeretlek benneteket:))

De ez nem egy'coming out csak némi 'csali Tagának és egy fejes a medencébe:))
@parti_giano: eufemizmus... a szó, mit keresel: szarral telt kübli...
@parti_giano: és gondolom van rajta nagymagyarország matrica!
me az úgy zsír, vagy legalább szlovák rencám:))
@Sir Bates dö Hól: eh, szókincsem végtelen, ha keres valaki valamit, az te vagy, s a tevéket a sivatagban.
@gazoló: mi van haver, elfogyott a kannásborod?:)))
@taga20: mert neked a guminőd seggére is vak béla van írva. hova gondolsz?
@parti_giano: szerintem a kanadainak akarta írni, csak a szemébe ment a füst, asztán te lettél belőle:)))

úgy hogy ne szívd mellre!
@gazoló:

nekem nincs problémàm a hasonlò kommentekkel.
@taga20: Hi haver!

Tankoltam ma meló után,de nem ihatom még meg,mert,holnap is'gálya van,az év végiig tolom a talicskát:))

Szilveszterkor""normál bulit csapok:))

www.vicclap.hu/static/media/200702/pic48510.jpg

www.demotivalo.net/pic/1324567003.9664-00009274-f.jpg?1016
@Eszter jött:

:))nyaligátor:))

///"akkor ideje elszemtelenednem.
lássuk, milyen erős az a szeretet. "///
@gazoló:

Mint ezt már jóval előtte..'negyvenhétezerforintbólismeglehetélniszerncsejáték marcellka is 'megjövendölte:))
@gazoló:

Ez egy nagyon szolid vélemény. Úgy látom, zavart okoz pozitív érzéseink kifejezése.
Anyázások esetén senki sem apellál.))))))
@gazoló:

Ez egy nagyon szolid vélemény. Úgy látom, zavart okoz pozitív érzéseink kifejezése.
Anyázások esetén senki sem apellál.))))))
@Eszter jött:
éééééééés

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

még te hiányoztál...csakmeggyüttél, dem minek?
@Rodeo36: bolhás, te beleszerelmesedtél eszterbe, me mindig húzogatod a copfját?:))
@Rodeo36:

minek?
a te örömödre. úgy látom, az élő fa van műsoron nálad. vagy csak beragadt a reply gomb.
@taga20: szerelpemről szó sincs...sohasem volt.. ez egy blog

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Eszter jött:
nincs élőm fa sem...az mit jelent nálad?
nem ragadt be semmi
örömszerzésre nem gyüvök a gyíkra

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk
@Eszter jött: a fagyöngy hozzá képest egy kultúrnövény:))
@Eszter jött:

Hazaértél már,'medveországba?:)
Olvastam,hogy még nem tudnak nyugovóra térni az enyhe téltől:) Vigyázz otthon,Túrócremete:)nincs messze tőletek!
...................................
Áprily Lajos

Tél integet

Hajnalban deret hint az égi kék.
Eltűntetek már, mókusok, pelék?

Befogadott-e régi odvatok?
Dióimtól szörnyen meghíztatok.

Vajon szigorú lesz-e teletek?
Szeretnék elaludni veletek.

Csak lelnék barlangot, mely befogad,
hogy zsibbadásba öljem gondomat.

Sziklás, védő odút, hol alhatom,
hol nem tudom: van háború s atom.

Aludnám, míg indul a hó-zene,
éber patakszó felébresztene,

a betömött odút kibontanám,

kilépnék és új nap ragyogna rám.
@taga20: nem, nem szoktam volt téveszteni (mindazonáltal nagyra értékelem segítséged)...
@Orica Középföldi: Úgy döntöttem,hogy ma este
meg gyilkolászok valakit !
Természetesen "korrektül"!!!:DDD
@Sir Bates dö Hól: ako lemarattam valamiről.

ja és te olyan lehecc, mint gecivitya. ő pedig még nem hazudott:)

és mint tompika, aki még nem kokozott:)))
@gazoló: holnap fog, te nyaligátor:)))
@taga20:

ha már kontrázol, akkor a kedvencemet húzd!

kicsiny madár mért búsulsz ott az ágon
nem csak te vagy árva a nagy világon.
nekem sincsen édesanyám sem apám
a jóisten mégis gondot visel rám
@Eszter jött: inkább a sajátomat, kezit csókolom a csókosszájú nagycsöcsüasszonynak:))

www.youtube.com/watch?v=5CbpOGl-4ec
@taga20: jeleztem már: nem vagyok szent... korrekt igen...
@ornagy50: vagy írd ki az órapercet vagy kékícsd ki oricát, me így nem tudlak követni:)))
@Sir Bates dö Hól: ha nem küldesz egy szmájlit, ako nem hiszem el:))
@Eszter jött:

Én is kihúzhatom a 'kedvencedet? Kötelező itt a gyíkon 'genyának lenni?:)

www.youtube.com/watch?v=ZXtjn7wRP3E

Weöres Sándor: Ó ha cinke volnék..

Ó ha cinke volnék,
útra kelnék,
hömpölygő sugárban
énekelnék -
minden este
morzsára, buzára
visszaszállnék
anyám ablakára.

Ó ha szellő volnék,
mindig fújnék,
minden bő kabátba
belebújnék -
nyári éjen,
fehér holdsütésen
elcsitulnék
jó anyám ölében.

Ó ha csillag volnék
kerek égen,
csorogna a földre
sárga fényem -
jaj de onnan
vissza sose járnék,
anyám nélkül
mindig sírdogálnék.
@gazoló: egyre válaszolj tezsvérem! nálunk mé nem ilyen bemondócsajok vannak az emegyen, ha má ennyi pénct beletoltunk?:)

ezen gondolkodom kábé egy éve:)))

www.youtube.com/watch?v=shS1LAhwReQ
@Sir Bates dö Hól: jó elhiszem, bár kicsit gyanús, hogy nem szívből jött:)))
@taga20:
A kor, az elvonási tünetek, meg az x hülyeséged miatt lehet... Bazz, iszol te rendesen?
5-ig melóztam, ne okozz csalódást!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én meg parketta szegőlécet raktam fel egész nap. meg is lettem dicsérve:)

csak kultúráltan baszok be.

ja és, hogy örülj, me egyre több kuncsaftod lesz:)

www.napiszar.hu/showPost/Ma_mar_minden_szakmaban_nelkulozhetetlen_
@taga20:
Elég ami van! 31-én évvégi evickélés a wasseron (nem fagy be addig!) evészet (aki ért hozzá főz), ivászat (ehhez többen értünk!), de a fotókat csak 3 nap után, durva válogatás után publikálhatom! Ezek olyan dögök! Komolyan!
@taga20: 800 m2 lakásnál nem kis meló! Különben ne faxnizz! Qrva nagy kamugép vagy! Mondta már valaki? Pedig kéne...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: csak két szóba volt még hátra, de ha legközelebb beszélsz a nejemmel, és rákérdezel erre, ako csak kapkodni fogod a fejed, hogy milyen nagyszerű ember vagyok, hogy még ehhez is értek:))

vagy gyere és nézd meg! és van a hűtőmben egy gösser, igaz alkoholmentes:)))
@taga20: Szegőléc szegőléc cö-cö !
Mééé nem valja be Kigyelmed nyítan,hogy leesett
a"karnis"!!!:)))
@ornagy50: a karnis az úgy áll, mint katibaagyerek:))

arra még a fityeszeseket is fel lehetne húzni, persze csak tiszta szeretetből:)
@taga20:
Feldughatod magadnak... Bazz, te beteg vagy! Még az itteni alkoholos Gösser is gáz, ezért hozunk ilyent a határ másik oldaláról. Ott nem merik ezt a sörszerű szart eladni... A bőcsi lábmosóvízgyár termékeiről nem is beszélve.
@taga20: Mééé mit raktál fel???
Dokk darut?:)))
@Rodeo36:

beleköt az élő fába is - tartja a mondás.
@gazoló:

Holnap. Holnap kezdődik nálam a karácsony.
Télen nem kóricálunk.
Ülünk a meleg házban, iszogatjuk a forralt bort, nézzük a köldökünket.
@taga20: Volt egy kolléganőm, aki arról áradozott 15 percig, hogy az ő okos, ügyes férje a zúgó mosógépet megjavította! Később aztán kiderült, hogy ez a remek férj csak kicsavarta a gép alján lévő szűrőt, mert el volt tömődve és emiatt nem engedte le a vizet.

Van még hová fejlődnöd asszonykád szédítése terén :)))
@Eszter jött: Prágám!Nyugtázd felém a "landolást"!
Köszi!!!:)))
@taga20: nálunk is van egy és még citromos is. Pfúúúúúújjjjjjj!

(Asszonykám egy napig elvan egy dobozzal, állítólag jót tesz. Nálatok ki issza?)
@ornagy50: alfa,brávo, csárli! ja és foksztroty:))
@graphics: a volt szomszédunk.

aszt eddig nem mondtad, hogy a nejed ilyen egyszerű, és egy dobozzal el van egy napig:)))

hamá szédítés:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: most ilyet kortyintottam:
e-nasoska.sweb.cz/olihen/olihen1.jpg

elsőre kissé furi, de aztán itatja magát. Vigyázni kell vele, mert hamar a fejedbe lő a vadász! ;)
@gazoló:

Köszönöm.

A verssel együtt nagyot üt. Ez most nagyon kellett.)
@taga20: ó, hogy a guminőd fúvódjon akkorára, hogy kisszékról se érd fel! :)))

nesze!
pistike.hu/wp-content/uploads/2014/10/20141021fun_pics_for_adults_65.gif
Fosztogató évek

Megrázzák ősz szakállukat az évek,
s távoznak; épp csak megpihentek itt,
mint vándor aggastyánok, kik motyójuk
izmos vállaikon tovább viszik.
Alakjuk lassan tűnik el a ködben,
s míg ormótlan csizmájuk lépeget,
észre se vesszük, hogy batyuba kötve
viszik magukkal az emlékeket.
Nem vigyáztunk e tolvaj koldusokra,
nem láttuk, hogy kérges kezük hová nyúl;
fosztogatásuk úgy tűnik szemünkbe,
ahogyan a múlt bennünk haloványul.
Valakit csókoltunk egy nyári éjen,
és emlékünkből ajka íze eltűnt,
s elfeledtük ruháját, haja színét
annak, akit könnyek között temettünk.
Kincsünket mely bank széfje védi meg?
Számára titkos gödröt merre ássunk?
Pusztulóban ásít a távozó
rablók után dúlt, kiürült lakásunk.
Most ment el egy; nyomában hív a semmi.
Ideje volna tán utána menni.
(Kálnoky László)
@ornagy50:

Rögvest, mikor megérkeztem. Később esélyem sem lesz megtalálni a billentyűket.)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Borsodi van... mióta 599-es vonalkód van a Velkopopovice-in, azóta az sem az igazi.
@Eszter jött: miért? nem is te vezecc, több száz kilométeren keresztül héderelsz:))
@Eszter jött: Mindkettőt merem remélni!:)))
@graphics:
Deshalb kaufen wir BIER in Österreich.
A SÖR odaát van...
@graphics:
Az a bőcsi izéke meg a SÖR az 2 különböző fogalom.
@Eszter jött: ŐRI ISTVÁN - ÁLOMTAKARÓ

Álmaidból szőjj puha takarót,
s terítsd magadra,
mert kint hideg van.

Sződd nagyra,
hogy nekem is jusson belőle,
mert én is fázom.

Sződd még nagyobbra,
hogy mindenkit betakarhass vele,
mert hideg a világ és idegen.

Énekeld el az álmaidat,
és táncolj hozzá.
Dalod legyen melegem, táncod erőm.

Serény kezekkel öltsd a szálakat,
készítsd el hamar, mert fázom.
Siess, hogy minden a helyére kerüljön,
mielőtt lemegy a fény.

Énekelj nekem,
suttogva tündér-éneket,
hogy gyönyörű álmunk legyen,
míg csendben alszunk,
s feledjük a fagy-sötét éveket.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: öreg, mosonból könnyű ilyeneket dumálni!
nem tudom, hogy így osztanád az észt, mongyuk nyírmadából?:))
@Gábris szomszéd: itt mindenki megjenőkézelődött?:)))

ennyi hülye verset! legalább elsimon lenne:))
@taga20: szerintem serfőzdét nyitna...
@taga20: ebben kissé sok a koffein, nem?
@graphics: szerintem meg ukrán csajokat futtatna:))
elmentek a vendégek. szerencsére egy taga sem volt köztük. mi a faszom ez a szomorkodás? igyatok egy pinot noirt. bennem kettő van.
@graphics: köcsög rasszista vagy! neked má a pinkfuga se szent?:))

pinkfuga.blog.hu/2015/12/21/isabella_chrystin_357

ja és csak az nyissa meg, aki nem semjénzsolt!:))
@parti_giano: édes jó isten, ako megint le fogod dobni a rigaláncot, mint múltkor?:)

szerintem a piálást hagyd a szakemberekre!:))))
@Rodeo36: Azért nem kell az Ermitázsba menni!
Abszurdisztánban ilyen is van bi-bi-bííí (és nem is szoci), a google szerint 414cm magas.
2.bp.blogspot.com/-YABKE3HkqaA/VH4Z-miS2xI/AAAAAAAAWgg/AsrqtQ5rxD0/s1600/DSCF2083.JPG

Szörnyű, de ez kell!?
@taga20: te beszélsz? basszus, ránézel egy üveg pezsgőte, oszt másnap úgy dobálod a bocsánatkéréseket, mint boli április elsején a konfettit.
@taga20: már elnézést kívánok, de ez meg nem néger.
Kakaóporral barnították ugyan, de koffeinmentes. ;)
@graphics: kedves grafika, éppen rodeo növesztette a cucialista életszínvonalat 414 centiméteresre. ezért vegetál most kanadában.
@taga20:

mért? mért?
mert tölgyfahordóban érlelt pálinka vár rám otthon. már az illata is a megbódít.
hidd el, nem csak szagolgatni fogom.
@parti_giano: két üveget benyomsz, asztán egyből kötekecc?:))
@taga20: nem vagyok egyik sem. Mond6ta volna szebben, bősz lovag! Miiindig ez a kirekesztő magatartás, ami a füles népművészeti agyagedények közül a tejtartó alkalmatosságokra annyira jellemző sajátosság. :)))
@parti_giano: ez bizony fideszes termék a javából.
@graphics: na mindenki szomorúságára megyek feküdni, me aszt mondta az asszony, hogy álomba ringat:))

holnap fojtattyúk fattyúk:)))))))))))))

ja és a piás csajok csak óvatosan piáljanak!:)
@taga20: simán. idegyünnél, lenyomnék a torkodon két üveg medvehagyma pálinkát, csak mert az olyan kurvarossz.
@Eszter jött: Igen, azért is bátorkodtam elküldeni. :)
@parti_giano: pedig hajókázhatna a gyorsnaszádon is, vagy az most elsüllyedt és mentőcsónak van?
A fene se ismeri ki magát ebben a zűrzavarban!
@taga20: szép álmokat!
Az a kérdés, hogy helyette, utána vagy közte fogsz aludni? :D
@parti_giano:

le fogak tiltani parti, ha ki-be járkálsz a lelkemben.)))
@Gábris szomszéd: azon gondolkodám, hogy egy jobbikos alá elég-e a lavór, vagy keressek valami nagymagyarország-szerű vájlingot.
@graphics:

mint a Hofi viccében:
alul fulladok. felül szédülök. oldalról meg nem látom a tv-t.
@Eszter jött: megfélelmítesz, ha ennyire lelkesedsz, mint tanga az alkoholmentes sörért.
@parti_giano:

ez egy baromi nagy dicséret volt.
meg szmajlikat is raktam a gyengébbek kedvéért.
@Gábris szomszéd: ne szépítsd, már kétszer dícsértelek, most meg almolsz?
@parti_giano:

mázlista! nekem az ő koncertjére volt. de nem jutottam el, mert beíratkozás volt pont akkor a főiskolán. azt hiszem, rosszul döntöttem.

www.youtube.com/watch?v=p93uUzHaQ6w
@Eszter jött:
és lófasz a picsádba
az meg népiesch

brühüyyy
kkkkkkkkk
@parti_giano:
nő pina nélkűl

guminő

és rejsz aLFRÉD

A LA TAGA

BRÜHÜYYY

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

Ej ej Rodi....

azé hölgyeknek ilyet....?!
@öregmatróz:
én nem tudtam, hogy a @partizán nőnemű???? kkkkkkkkkkk a taga is csak akkor ha ráesik a függöny és ő leng helyette a karnison a 42. láda alkoholmentes sör magába borogatása után, azért alkoholmentes, mert ívás előtt kiszíjja a zalkoholot belőle a többi finom lábmosó víz és írtya lábtetveket

én csak másolom a gyík stílusát, nehogy aszongyák, hogy stílustalan lennék

brühüyyyy
@Rodeo36: ne szerénykegy haver, ne légy bástya evtársabb bástya elvtársnál!
te stílus teremtő vagy:)
@taga20:

Én meg világbékét!
@Eszter jött: ja, aszt feltétlenül!
én meg széles utat neked hazafelé:))
@Rodeo36: Hát most sikerült.
.
Ha már reggel, akkor legyen vidám!
Tekintsük az alábbi verset a fejlődéstanilag visszamaradt emlősökre való emlékezésnek,

Romhányi József: A majom búcsúbeszéde társaihoz emberré válása alkalmából

Majmim, kik eleddig testvérim valátok
fán csimpaszkodtomban hű társim valátok,
meghatva állok ím búcsúzni alátok,
mivel kezdetét vőn emberré válásom,
sok hasraesés közt két lábra állásom.
Az kies barlangban lészen már szállásom.
De bármerre viszen rangos emberségem,
testvér-emlékitek soha meg nem sértem.
Esküre emelem kezem...
Na mit csodálkoztok ezen?
Persze! Ezt mellsőnek nevezik, akik
még oktalan makik!
Kívánom, teremjen bőséget sok fátok,
tömje pofátok
gubó, gubacs, inda.
Nekem jó lesz majd a velős palacsinta!
Ugye, most csorog a nyálatok,
alsóbbrendű növényevő állatok?
Meg ne szenvedjétek a tél kemény fagyát...
néhány viseltes gatyát
eljuttatok majd hozzátok,
de nehogy a fejetekre húzzátok,
idétlen barmok!
Különben is mit akartok,
fejlődéstanilag visszamaradt emlősök?!
Korcsok vagytok, nem ősök!
Meggyalázzátok a késő utódokat!
Kaktusz bökje meg az ülőgumótokat!
Mars innen! Végeztem! Slussz!
Nézze meg a Pithecanthropus erectus!
.
@parti_giano:

...éppen Hüpátiáról [Hypatia] olvasgattam az utóbbi időben, és tótágast állt átmenetileg a világom.
Erre meg rátett még az a 'hülye' Vincent is... hát... mit ne mondjak, vagy mit mondjak? s főként: -mit írjak?

Néha már tényleg arra gondolok, teremtés ide, teremtés oda, néhányan tényleg jobban tennék, ha visszamennének a fákra és maradnának ott életvitelszerűen tartós időre, az ember s az Isten örök örömére akárki s akármi is az utóbbi:)
@parti_giano:

jaaaa.... a kávé!? ....ha tudná, már mennyi hűlt ki, s mennyit öntöttem ki, csak mert a görényei fogva tarják, mert ők a legjobb társaság!? piha! (véletlenül se pina. ahogy írtam: piha. ...és csak legföljebb pia és csak végső esetben... és akkor is suna.

[ :-) ]
@jaegtoer:

Ha meg láttad volna a tegnap esti filmet - Hüpatiaról jutott eszembe - akkor mekkora tótágas lenne:))

Egy anglikán lelkész az utóbbi évtizedekben végzett, saját kutatási eredményeit tette közzé (könyvben is), mely szerint Jézus nem létezett, egy óriási suskussal az egyiptomi Hórusz-kultuszt fazonírozták át kereszténységgé - tűzzel, vassal, gyilokkal (ez utóbbi áldozata H. is).

Rendkívül érdekes és alapos volt a nyomozati munka, valamint a cáfolatok. Kiválóan szórakoztam.
OFF: Fideszfanoknak is

Devizahitel! Csalás állami segédlettel!

youtu.be/bgdqSTMh378

ON
@jaegtoer: néhányan? én elvagyok századmagammal is az agorán.
@jaegtoer: az lehet, hogy pihát írt, de egészen másra gondolt ott, a szépasszony ölében.
@Orica Középföldi:

:)

Pont annak kapcsán vettem sorra az egyiptomi dolgokat.
A keresztény világ első goebbelse Constantinus.
@parti_giano:

Vesse le a kabátot. Nem passzent.
A lavórt előkészítheted.

www.youtube.com/watch?v=VzB8xC_CwH8
@jaegtoer:

Maguk többet foglalkoznak a lavórral, mint Babette anyó.
@Eszter jött:

Csak azért, hogy lássák, lavórra is lehet ablakot nyitni, vagy azt fiókba zárni.
@Eszter jött:

s ki az a Babette nevű lavóros némber?
@jaegtoer: szerintem fancsali képet vágok.

@Eszter jött: mióta a kövér kihajtotta a férfiakat a konyhából, maradt a fürdőszoba. kötözködsz?
@jaegtoer:

Egy Rejtő regény szereplője. Azt hiszem, Az ellopott futáré.
@parti_giano:

Ez kísértetiesen emlékezetet egy könyvtárra a Múzeum utcában (talán az országos Műszaki?).
@parti_giano:

Nem, takarítok, főzök, pakolok. Közben fél szemem rajtatok tartom.
@parti_giano: @Eszter jött:

Ne is mondjátok. Mindenütt hemzsegnek a mataharik, a modern nők, az emancicák és a kövérákos-féle többiek.

Így aztán sehol nincs helye egy udvarias és szolgálatkész férfinak; se a konyhában, se a fürdőszobában, se a háztartási gépeknél, így marad a kocsma, a fotel a tv előtt (sör jobbra), az ágy, mint tartózkodási hely valamint végső menedék.
.
Paul Lendvai:

''''A Der Standard című liberális osztrák lapban megjelent írásában arról elmélkedik, hogy a magyar miniszterelnök számítása mind nemzeti, mind nemzetközi szinten bevált, hazája és Európa legsikeresebb politikusának tekinthető. Az egykori Lendvai Pál szerint az, hogy ma a magyarok 87%-a (és ebben Konrád György is benne van!) támogatja a kormány kurzusát menekültügyben, az Orbán kiváló politikai érzékének, a menekültekkel szembeni félelemre és elutasításra épülő erőteljes kommunikációs kampányának tudható be. Járulékos haszon, hogy mindeközben a„széttagolt baloldali fantomellenzék” feltartóztathatatlanul elhal, a Jobbikot sikerült visszaverni, és Európa szociáldemokrata kormányok vezette országaiban (Szlovákia, Csehország) + Lengyelországban Orbán a vonatkoztatási pont, a követendő példa.''''

hacsaknem.blog.hu/2015/12/30/na_ki_az_ev_embere
.
@dr. jenőke (jenőke):

hitler is volt 'év embere'. sőt! évek embere volt.
@jaegtoer: talált, süllyedt. a hely szelleme pozitívan hathatna janiékra.
@jaegtoer: ne is mondd! Nemrég egy rokon lányka is panaszkodott, hogy segítettek neki leadni a vonaton a bőröndjét: és ő mennyire félt, nehogy elvigye a bőröndjét a pacák. ide jutottunk.

A régi szép idők, amikor még el is várták a nők, hogy járműből való leszállás esetén kezet nyújtsanak nekik. Próbálná csak meg valaki, micsoda bizalmaskodásnak vennék...
@Eszter jött: jó, hogy csak fél szemmel, így is ég a fülem töve.
@parti_giano: így jár az, aki hajnali fél 12-kor egy szál férfijelmezben szaladgál! :)))
@jaegtoer:
.
Sajnos, ez nem nyugtat meg. Tudom téged sem.
Csak egy kérdés: évek embere is lesz-e?
@parti_giano: ez a rész ismeretlen egyelőre. :)
Bár... be is íratnám egy sárkányrepülő-klubba! :))
További szép napot mindenkinek!
@dr. jenőke (jenőke):

Lesz. Pünkösdig kitart a lapjárás. ... és ellenség mindig van.
@parti_giano:

"halló! télen nem sziesztázunk."

Akinek nem ég a füle töve, az tud. Te meg borogasd:)
@dr. jenőke (jenőke): Orbán menekültpolitikájában, egyedül a határzár értékelhető pozitívum.
@Gábris szomszéd:
Lőni kellett volna, ahogy a jobbik javasolta?
@jaegtoer:
De Lendvai meg Konrád biztosan nem jelölte volna!
A poszthoz:
Részvétem az elhunytnak, de életemben sem hallottam egy számát sem, azt sem tudtam, kicsoda. Azért nyugodjék, bár a legújabb hírek szerint állítólag nem halt meg./index/
Találós kérdés. A képen látható jelenség vajon mi lehet? :)

1. Előszilveszteri móka és kacagás.
2. Evolúciós zsákutca.
3. Filmforgatás statisztája

scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/983712_10208521212374978_4752313188135379619_n.jpg?oh=a786234d6c2aff4715ef8807137c0a71&oe=571CB93C
@Imola Helyesi: Ilyesmi sosem volt csak te nem bontod ki az igazság minden szeletét. Csupán annyi történt, hogy piktor nagyon ügyesen megcsinált több olyan dolgot (határzár, élőerős védelem, stb.) amit a jobbik már évekkel korábban javasolt.
@parti_giano: ez már egyenesen kölcsönkinyír:)
@jaegtoer:
"Mindenütt hemzsegnek a a mataharik, a modern nők, az emancicák...."
Kétségek gyötörnek.
Egész délelőtt hemzsegtem a rétes töltelékeim gyártásával magas munkaszervezés mellett, előre dolgozva.
Akkor én mi vagyok?
Hagyományos vagy modern?
@Mariann19:

Te vagy a legrosszabb 'fajta':) KövérÁkos-emancica:)
@Mariann19:

Szia! Bol'dogot,kéziset kívánok már így jó'előre:))

"Egész délelőtt hemzsegtem a rétes töltelékeim gyártásával "

A 'kézilabdautánzatú marcipánosból ha lehetne kettőt kóstolni?:)
Csak úgy búsulásképp,nasira,hogy Bombac itthagy minket:((
@Gábris szomszéd:
.
Igazat is adnék neked, ha időnként nem fuvaroztatott, vonatoztatott volna Ausztriába néhány migránsnak keresztelt (no, nem ez a legjobb szó) menekültet.
.
@Gábris szomszéd:
Évekkel ezelőtt, hol voltak migránsok?
Nem hinném, hogy akkor már kerítést javasoltatok.
Miért is kellett volna?
@jaegtoer:
"Te vagy a legrosszabb 'fajta""
Most boldoggá teszlek, behódolva, igazat adok neked.
A magam 'fajta' nem fajtiszta, hanem korcs.
A 20-21.század elfuserált terméke.
@gazoló:
Kézis, marcipános nem lesz.
Képzeletbeli almás, diós, mákos rétesemből válasszál.
Ezer örömmel küldök neked.
Neked is boldog, sikeres meccseket kívánok ma is.
Holnap még küldök jókívánságokat.
Nem szeretem Kielcét, a nagy csábítót. Elvitte a mi Deanunkat, kit imádjunk jövőre?
Az öreg énekes nyugodjék békében.

Ha nekem személy szerint nem jött be minden számuk, akkor is.
@Mariann19: :)

Meg fogjuk találni kit imádjunk,már januárban férfi kézi EB!
Kösz a rétest,(fijjuk)'minnyá mondják,'lavór))

Holnap nem leszek és lehet elsején sem(magamnál)csak azért ma:))
@Mariann19:

én szmájlival írtam, tessen úgy idézni.
@jaegtoer:
A kutyafáját!
Nekem is ki kellett volna tennem a szmájlit az enyémre.
Azért jól kitaláltam, amiről írtam.
Nem vagyunk keverékek egy páran?
@gazoló:
Két napig nem leszel magadnál?
Én csak holnap este kezdek. Egy kicsit.
@Mariann19:

"_Nem vagyunk keverékek egy páran?_"

Nem! Kikérem magamnak! Én színtiszta és páratlanul valamint pártatlanul hülye vagyok. Továbbá, mint olybá s olyné.
@Mariann19:

Ezt nem értjük.
Mi baj van a fánkkal?

Vau2
@jaegtoer:
Ti fiúk fajtiszták vagytok, és olybák.
A keverék az olynékre vonatkozik.
Hogy mást ne mondjak, és emlékezzünk, volt itt egy
"Fajállat, Vérnyúl, és fiú volt.
@100 kóbor kutya:
"Mi baj van a fánkkal?"
Az, hogy azt nem tudok sütni.
Rétes lesz, nemzeti.
Kérsz holnap?
Egy egész kutyu falkának elég lesz.
@Mariann19:
BUÉK.
A fánkhoz érzés kell, nem nehéz, ha egyszer sikerül neked, mindig fog. Minden legyen langyos, kb fél liter tej, fél kg liszt, 5 dkg élesztő kevés olaj vagy vaj, pici cukor, só.
Felfuttatod az élesztőt, majd beleteszed a liszt közepébe, és adagolod lassan a maradék tejet, olajat, és közben dagasztod vagy géppel vagy kézzel. Amikor hólyagos lesz, leválik a kezedről, akkor jó.
A többit tudod, keleszted, majd érzéssel kinyújtod, szaggatod, megint keleszted, amikor sütöd, ne legyen forró az olaj, akkor lesz szalagos, ha először fedőt teszel rá, majd megfordítod fedő nélkül.
@Imola Helyesi: A bevándorlásban az egyik leginkább érintett település polgármestere már 2013 végén többek között a kerítést is javasolta. Az alábbiak pedig még régebbiek.

jobbik.hu/rovatok/parlamenti_hirek/szigorubb_migracios_torvenyeket_szorgalmaz_a_jobbik

jobbik.hu/rovatok/ep-valasztasi_hirek/nemet_mond_a_bevandorlokra_a_jobbik

jobbik.hu/hireink/bevandorlokkal-potolna-kormany-nepessegfogyast

Szóval maradjunk annyiban, hogy a fidesz taktikusan másolt, bár sokszor csak kiheréltek érdemi és jó javaslatokat.(pld. devizahitelesek "mentése", stb.)
@Imola Helyesi:
BUÉK neked. Köszönöm a jókívánságot, remélem beteljesednek.
Csak kipróbálom a recepted szerint a fánkot.
Az a helyzet, hogy nincs türelmem a monotómiához, mindíg gyorsan túl akarok lenni a feladatokon.
Még rejtvényt is úgy fejtek, mintha üldöznének.
Ez hiba néha.
@Gábris szomszéd:
"Szóval maradjunk annyiban, hogy a fidesz taktikusan másolt, bár sokszor csak kiheréltek érdemi és jó javaslatokat.(pld. devizahitelesek "mentése", stb.)"

Amikor javasoltátok nem volt időszerű, a határrendészetet uniós nyomásra kellett megváltoztatni, anno. Amikor azonban vészhelyzet volt, a kormány jól cselekedett.
Ez az én mondtam először típusú vita a jobbiknál, hasonlít az "én vagyok az okosabb", vagy verekedésnél: ő kezdté-re.
Gyerekes.
@Mariann19:
Azért több tejet és lisztet langyosítsál. hogy tudd pótolni, ha nem hólyagosodik.
És jó minőségű búzalisztet használj.
Én meg rétest nem szoktam csinálni, nem szeretik.
@Imola Helyesi:
Próbálkozni fogok, aztán beszámolok arról, hogyan bénáztam.
@Mariann19:
Ja, és amikor beleteszed az olajba, úgy tedd be, hogy a felső rész kerüljön alulra, és hagyjál helyet köztük, mert megnőnek, és nagyon hamar sülnek. Sok olajban süsd!
@dr. jenőke (jenőke): sajnos a migránsok 90%-ról NEM TUDJA a német(erről tudok adatokat), osztrák, olasz stb. hatóság, hogy VALÓJÁBAN kicsoda.
a genfi egyezmény IS előírja, hogy a menekültnek miben és hogyan kell együttműködnie a hatóságokkal, ahhoz, hogy menekültnek tekintsék!

emlékeztetlek, hogy a sógorék és a németek is vadul hisztiztek, amiért regisztrálni és az ezzel járó ujjlenyomat/fénykép stb elkészítése miatt "háborogtak" a "menekültek", hogy tessék őket simán átengedni. megkapták! most meg megy a hiszti, mindkét fél részéről, hogy kik ezek??!!
de maizieri német belügyér szerint 2%!!!!!!!!!!!!!! jogosult a menekült státuszra!

a többiek NEM! azaz ca < 1 millóból 20 ezer!!!!
@Mariann19: milyen keverék!!!! faluvégi turmix! sőt!!!
@dr. jenőke (jenőke): ja, jut eszembe!!!
megszületett a végleges döntés itt tájcslándbá'.
"szerződést" fognak aláíratni a "menekültekkel", miszerint KÖTELEZŐNEK tekintik magukra nézve a NÉMET törvényeket, szokásokat!, alkotmányt(bocsi, alaptörvényt). kötelezően KELL német nyelvtanfolyamra járniuk, ha nem teszik, akkor reptér és viszlát! ha törvényt sértenek, mint fent, ha nem tartják be a "szerződésben" foglaltakat, reptér és páros lábbal indítás...
@Imola Helyesi:
Köszi a pontos útmutatást!
@nincs_itt:
Pontosítok:
Én vagyok az az elegy, aki magában foglalja a tradicionális és a modern nő ismérveit.
Mondhatnám, egy keverék, kutyára adaptálva, korcs.
@Mariann19:

Közöttünk csak fajta tiszta keverékek vannak, tiszta vérvonalakkal, vér- és énképekkel.
A korcsok emberek között vannak... a mazsom és a homo erectus között félúton, vagy még annál is rövidebb evolúciós pályán botladozva. Viszont volt már olyan eset is, amikor láttunk homo sapiens-eket is.

Mindazonáltal úgy hallottuk -és jó a hallásunk-, hogy a meszticeket se nevezik általánosan elfogadottan korcsoknak.
@Imola Helyesi: Figy Imol, tök felesleges nagy mellénnyel és lekezelően hazudoznod. Amikor ők már konkrét határvédelmi javaslatokat tettek Viktor és csapata felesleges hangulatkeltésről hadovált, aztán láss csodát rá néhány hónapra megcsinálta mindazt, ami ellen nagypofával tiltakozott. Ha már elegáns nem tudsz lenni, legalább egyenes légy. :)
@Imola Helyesi: fánkkészítés caillagos ötös! pontosan így csinálom, és a nagymamámtól tanultam, tehát több százéves a recept!mostanában modernkedni is szoktam: teszek a közepébe csokikrémet és leboríton tésztával...kkkk

azt még hozzátenném engedelmeddel, hogy nem szabad az ajtót-ablakot rányitni...kkk
@Mariann19: Drága! A főzésnél ezt felejtsd el.A főzés halála a kapkodás, a főzés alkotás, s ha érzéssel és szeretettel főzöl, az ételen is meglátszik.Nem véletlen, hogy a sztárséfek férfiak, mert ők tudnak igazán, szivvel, ésszel,fantáziával alkotni a konyhában.
@Mariann19: Drága! A főzésnél ezt felejtsd el.A főzés halála a kapkodás, a főzés alkotás, s ha érzéssel és szeretettel főzöl, az ételen is meglátszik.Nem véletlen, hogy a sztárséfek férfiak, mert ők tudnak igazán, szivvel, ésszel,fantáziával alkotni a konyhában.
Két gyönyörű keverék kutyám volt 18 éven át...egészségesek, jólneveltek, játékosak, okosak voltak, s mentesek minden fajtatiszta kutyára jellemző betegségtől. Tavaly temettem el őket... a "korcs" pejoratív érteme a keverék szónak, ezért jobb szeretem a "keverék" szót rájuk holtukban is.
@Gábris szomszéd:
Nem kel mindenki a párttal, nem vagyok naprakész a hadoválásotokból, ennyi.....
Én a betett cikkedre válaszoltam, most kivételesen elolvastam.A 2010-re.
Ne sértegessél, légy szíves, mert beképzelt majomnak foglak nevezni.
Te rosszabb vagy már, mint egy ballibes, ha csak nem az vagy álruhában.
Hanyagoljuk egymást, jó!
@evasanyoca:
Amit tudok, nagyon jól csinálom. De nem tudok mindent. Amit nem szeretek én vagy a családom, azt nem tudom. Pl. rétest sem tudok, legfeljebb bolti levelestésztából.
Durva! Nem bírom én ezeket az izgalmakat itten. :)
Túl sok volt a meló ma is. Majd holnap lesz csak gyomrom újra. Páááá...
@Imola Helyesi: Imola, azt hiszem még 2 tojás sárgája kell a fánkhoz, néz már át légyszí...

a rétes mindene a sikérdús, átszitált liszt, a bő házizsírral locsolás amikor nyujtod és egy olyan nagyságú asztal, amin ki lehet nyujtani......egyszerű tészta lágyan......nyújtani úgy, mint ahogyan egy pillangó szárnyát fognád....könnyű kézzel, mondaná az anyósom...kkkk
@evasanyoca: mi a bánat van itt? főzőcske, de okosan?:))
@taga20: tündérem, tán egyszer-egyszer elfér a forma 1 mellett, nemdebár?....kkk....BUÉK neked tagababa!
@evasanyoca:
Tényleg, a tojást kihagytam. Remélem, Marianna is észreveszi.
@Imola Helyesi:biztosan, ő figyelmesen olvassa blogot...nyugodj meg!
@evasanyoca:
Meg a roncsautók mellett is, a pucér nőkről nem beszélve.
@evasanyoca: persze évike drága, de ebolával? a végén még összejártok a világ szégyenére:)))
@Imola Helyesi: drágám, egy egészséges férfiember ugyan miért ne nézegethetne szép pucér női testet? az esztétika csucsa egy szép emberi test.
@taga20:az sajnos lehetetlennek látszik, Imola politikai nézetei számomra elfogadhatatlanok.
@evasanyoca:
Most megnéztem az interneten, ahány fánksütés, annyiféle recept. nem csoda, ha a kezdők nem tudnak eligazodni.Én maradok az enyémnél, bevált.
@evasanyoca:
Természetesen lehet, csak én próbálnék betenni, pl egy férfit. Még egy dal miatt is eltávolítottak, meg csak....
@Imola Helyesi: egyik a teknika, a másik a természet csodái:)

nem kell annyit zabálni, ahogy virágevtárs is megmondta:))
@evasanyoca:
Nem minden a politika, én pl. amikor politizálni kezdenek a való világban , akkor befejezem a társalgást, hogy ne legyen harag. Ilyen egyszerű. Még a családban is ez a szokás.
@ornagy50: mindig is becsültem Friderikuszt, de manapság, mikor az időseket csak úgy perte szokás levénkurvázni, leemelem a kalapom előtte....
@evasanyoca: látom reped a jég. ebola boszorkány nagy mágus:))
@Imola Helyesi: ezt igazán örömmel olvasom, manapság családokat, régi jó barátságokat, szerelmeket szakított szét a különböző politikai felfogás....igen, inteliencia kérdése ez, és te okos nő vagy.
@taga20: te csak ne szólj egy szót se, te udvarolsz gőzerővel kissé sajátságosan taga-stílusban Imolának.....kkkkk
@ornagy50: most csak az elejébe hallgattam bele, majd, ha már egyedül leszek akkor nyugodtan végignézem.....napok óta nem jártam a gyíkon, most veletek akarok kis időt eltölteni.....
@evasanyoca: a francba, én is lebuktam:)))
@Imola Helyesi: Nem is kell, hiszen neked a zsebdúcse hadoválásból kell naprakésznek lenned. Amúgy meg elég érdekesen ülsz a lovon, ugyanis aki sértegetett és nagy mellénnyel lenézően beszélt az pont te voltál. Megint nem figyelsz? :)
@Imola Helyesi: azért kell a mienkbe is a tojás, nem? én legalább is teszek bele, de csak sárgáját kettőt.
@Gábris szomszéd: ez az haver, csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!:))))
@taga20: az, hogy mi mit mondunk erre, részletkérdés, a fontosabb a b. nejed meddig tűri ezt a csapodárságot...kkkkk
@Gábris szomszéd:
Megint te kezdted.Te zsebducsézol meg piktorozol, naná, hogy válaszolok.
Te a saját szövegedet nem szoktad elolvasni? Nekem te tűnsz fellengzősnek.
Tipikusan olyan vagy, hogy csak a tied lehet az utolsó szó.
@taga20: Nem is értem, ha valaki vitatkozni merészel vele akkor az sértegető de minimum ballibes. :)
@evasanyoca:
Káromkodással szokott. De csak engem káromol meg átkoz.
@Imola Helyesi: ez az, agyá neki! nehogymá gecivityát szittya!:))
@Imola Helyesi: akkor sokáig élsz....az az igazság, ha jól látom, dirrekt csesztetnek itt téged...taga meg azután még hab a tortádon...ne ugorj!
@Imola Helyesi: "Tipikusan olyan vagy, hogy csak a tied lehet az utolsó szó."

Szerintem te sokkal inkább olyan vagy de ez se zavarjon.
A jelzőkkel meg aztán igazán nem lehet baja Viktornak, hiszen közszereplőként ez a minimum, amit el kell tűrnie.
A maximumot most inkább nem ecsetelem.:)
@Gábris szomszéd: tipikus komcsi tempó! gyurcsány legjobb tanítványa.

szerintem dékás az öreglány, az fiksz:)))
@Gábris szomszéd:
Te kezdted azzal, hogy hazudozok. Olvass vissza.
Valamint a stílusod olyan lett, mint egy ballibesé.
Ha Gőgös meg Tóbiás zsebducsézik, az hagyján, ennyi telik tőlük, de egy Gábris?
Megváltoztál ... nagyon.
@Gábris szomszéd:
Nos, ez az a cinizmus, ami nem tetszik a Jobbikban újabban.
Ez nem a politikai korrektség, hanem erkölcsi érték, amit a politikában is követni kellene.
Nem kellene az alja indexes és 444-es beszédmódot alkalmazni a politikában.
@Imola Helyesi: szerintem is, a múltkor aszt mondta, hogy szereti gyuriferit. most lebuktattuk!

ja és láttam a zsidonyárifesztíválon:)))
@evasanyoca:
Te ismerted ezt a motoros rockost? Én nem. De már tudom, a V.Motorok honnan lopta a nevét.
@Imola Helyesi: Egyszer ha ráérsz elmesélhetnéd majd, hogy a fidesz milyen "erkölcsi értékeket" képvisel a politikájában. :)
Amúgy réges régen egy messzi messzi galaxisban még én is beszoptam, hogy a fidexkft az ország érdekeit nézi. Sajnos azóta még többet hazudtak és még több kárt tettek ennek a sokat szenvedett országnak.
@taga20: De legalább Imola képviseli itt is az örök értékeket. :)

Persze voltak idők, amikor még a főnök is "cápalátogatást" meg "térdre csuhásokat" emlegetett, de mint tudjuk azóta jó irányba forgatta a köpönyeget mindnyájunk kedves vezetője.
@Gábris szomszéd:
Lazítsál!
Az erkölcsi érték mindenkire vonatkozik.
A Fidesz kommunikációjában nem vettem észre eddig trágárságot, legfeljebb magyartalanságot.
A konzervatív hivatalos hagyományos közbeszédhez az ő stílusuk áll legközelebb.
@Knósszosz: Tom!NÉZ rám 21.20.-nál!!
@Gábris szomszéd:
Nagy fába vágtad a fejszédet, ha Orbánt akarod kicsinyellni, amikor még Konrád meg a Lendvaik is elismerik újabban.
Meg egy csomó libsi külföldi lap is.
@Gábris szomszéd: és látod, a debil polákok is az orbáni útra lépnek.
a végén még büszkék leszünk gecivityára, mint aki a pusztulás első kövét rakta le európában:(
@100 kóbor kutya: felhívom a falka figyelmét, hogy minden egyede KORCS, ugyanis az egyetlen tisztavérű kutya: Canis Lupus volt!
a többiek csak keverékek, azaz korcsok...
@Imola Helyesi: "Az erkölcsi érték mindenkire vonatkozik.
A Fidesz kommunikációjában nem vettem észre eddig trágárságot"

Pedig mindenki jobban örülne, ha a kommunikációjuk helyett a tetteik lennének erkölcsösek. :) Vagy, ahogy a nagyfőnök is megmondta már: "nem azt kell figyelni, amit mond hanem amit tesz".

Mára ennyit az "erkölcsös" fidesz kommunikácioról és a szavak erejéről. :)
@Mariann19: sétatéri turmixot el tudom fogadni!
@taga20: várgyá' má'! tennap se a szegőléce3t raktad le, hanem be voltál karmolva vastagon, oszt' nem tudtál 4kézlábról felegyenesedni4
@Imola Helyesi: El vagy tévedve. Orbánt nem kell kicsinyelni, megteszi azt helyette kormányzásának számos bűne és mulasztása. Amit pedig a bevándorlás kapcsán jól tett (határzár, stb.) azt is javarészt a jobbiktól lopta.
Ja és attól, hogy te jól csinálod a fánkot, még lehet kritizálni más dolgaidért. :)
@nincs_itt: annyira, hogy ma fejeztem be:)

te karmolós csóka, valami van a klaviatúráddal, me ontya a számokat:)
@nincs_itt: Ez kurva jó. Felétek nincsenek esetleg jó képességű szellemek? :)

"Kísértetjárás miatt kérte áthelyezését egy másik befogadóközpontba harmincöt menedékkérő Svédországban - közölte szerdán a svéd menekültügyi hivatal."

hvg.hu/vilag/20151230_Szellemek_miatt_panaszkodnak_a_menekultek
@Gábris szomszéd:
Nem részletezem most azt, hogy miért nincs igazad.
Ui. aki milliomos akart lenni, az manapság és 25 éve már poltikusnak ment. Így a jobbikosok is, tehát ők sem különbek.
Az országért azért összességében ez a kormány tett a legtöbbet - hibái ellenére is.
Ha a jobbik kerülne kormányra, kb az lenne, mint Ciprasznál, szépen beadnák ők is a derekukat az uniónak.
Láttam én már karón varjút.
@Gábris szomszéd:
Mást is jól csinálok, egy csomó mindent pedig kitűnően.
Pl téged is legyőzlek vitában.
A Jobbik nem a tényleges hibák ellen küzd, hanem másolja a libsi médiában felfújt dolgokat.
Semmi értelme nincs ennek.
@Gábris szomszéd:
Mi az hogy lopta? Van egy parlament, vannak javaslatok, van közbeszéd, tanácsadók, stb.
Okos ember ezeket felhasználja.
Mit kellett azon ellopni, hogy kerítés kellett, arra meg kapu? A vagyonunkat, a tulajdonunkat kerítés meg kapu védi, ezt nemcsak a jobbik tudja, hanem minden normális magyar ember.
Sőt már a többi eus polgár is tudja.
@Gábris szomszéd: szerintem a fánkot is úgy csinálja, mint gecivitya.

első pont: nyúlj le egy fánküzemet, és fogd rá a libsikre:))
@Imola Helyesi: Akkor szépen sorban.

1. Jó látni, hogy végre elismered a fidesz szintén nem különb, sőt.
2. Ezek szerint Viktor is beadta a derekát az únijóóóónak?
3. Az is jó hír hogy a fánkon kívül is vannak kvalitásaid. (ilyen pld. a szerénységed)
4. El vagy picit tévedve. Én marhára nem akarlak téged sem "legyőzni" vitában, bőven elég ha elmondom neked a tényeket "kedvenceid" kapcsán. Érdemi és tényszerű válaszokat sajnos azóta sem sikerül megfogalmaznod.
5. Ha neked "sikerélményt" jelent az illúzió, hogy te itt bárkit is legyőztél, akkor még sok újévi fogadalmat kell tenned. :)
@ornagy50:

Kösz a videót 'őrnagyom!!

A héten a Szinetár műsoruk is hatalmas volt!!
@Imola Helyesi: Szóval ez úgy van, hogyha egy minielnök először cáfol valamit habzó szájjal, amit aztán néhány hónap múlva megvalósít, akkor joggal gondolhatunk arra, hogy mások javaslatait lopja el. Egyébként még ezzel sincs gond, csak akkor ne vindikálj neki hazabölcse státuszt. :)
@Gábris szomszéd:
Cinikus válasz, lazítsál.De:
1. Számtalanszor kritizáltam itt is a Fideszt, csakhogy te nem olvasol el másokat.
2.Mindenkinek engednie kell egy szövetségben.
3. Rendkívül sokoldalú vagyok, szerénységem tiltja a felsorolást.
4.Azért nem sikerül legyőznöd, mert azt hiszed, amit itt leírsz, azok tények, pedig azok csak a jobbik, alfahir kommunikációja.
5. Nem illúzió - mutatja a "te itt bárkit" megfogalmazásod, most is másokkal takarózol.
@taga20:

Sza,haver!

Sze'tem a lángos a fánk a palacsinta egy férfinak is alap a konyhában,főleg ebben a recceptözönös 'netkorszakban:)
Nem tudom miért kell ehhez domborítani?
@Imola Helyesi:aki kamaszgyerekek körül forgott, az ismeri, így én is, ha jól emlékszem a poszt címe volt az egyik híres számuk, őket utánozta minden bulin a fiútársadalom, ahogy ugrabugra közben rázták a hosszúra növesztett hajukat...kkk
@Imola Helyesi: Továbbra sem érted. Téged itt senki nem akar "legyőzni" mert az tök felesleges.
Persze lehet, hogy azért nem veszed ezt észre, mert olyan sokoldalú vagy, hogy csak a szerénységed miatt nem ismerhetjük meg számos jó tulajdonságodat. :)
@gazoló: ja, ebben a netkorszakban egy atombombát se nagy kunszt összedobni:))

csak ez a nagy arc ne lenne ebolának, me nem áll jól!:)
@Jenőke:))

Hol vagy?

............

Kosztolányi Dezső: Téli alkony

"Aranylanak a halvány ablakok...
Küzd a sugár a hamvazó sötéttel,
fönn a tetőn sok vén kémény pöfékel,
a hósík messze selymesen ragyog.

Beszélget a kályhánál a család,
a téli alkony nesztelen leszállott.
Mint áldozásra készülő leányok,
csipkés ruhába állanak a fák.

A hazatérő félve, csöndesen lép,
retteg zavarni az út szűzi csendjét,
az ébredő nesz álmos, elhaló.

S az ónszin égből, a halk éjszakában
táncolva, zengve és zenélve lágyan,
fehér rózsákként hull alá a hó."
@Gábris szomszéd:
Javaslatom, add át Novákéknak: Csináljatok a Parlamentben dicsőségfalat: Ezt én javasoltam, ezt ő, stb.
Éppúgy, mint a családban: A kisgyerek javasolja, hogy vegyenek a zsebpénzéből egy íróasztalt, és így kikerül otthon a dicsőségfalra, hogy milyen okos és előrelátó.
Még mindig jobb lenne ez, mint pl az ukránok verekednek a parlamentben, máshol lövöldöznek, ti csak egymás képzeletbeli bajszát rángatjátok.
Minket, civileket nem nagyon érdekel a sok javaslat, terv, hozzászólás, kérdés, hanem a megvalósítás., a kivitelezés.
Tudod, egyik rokonom volt ilyen: Ezt gyermekeim el kéne innen vinni, fogjátok csak meg!
@Knósszosz:

Valami zenéd?:))

(koalíciós egyeztetés helyett:)
@Gábris szomszéd:
Dehogyem , az is a harcmodorod része, hogy elárasztod a blogot alfahirrel.
@Imola Helyesi:
És aki nem elemzi, az beképzelt meg stb.
@Gábris szomszéd:
Igy nem kezd egy szerény jobbikos:
"Továbbra sem érted"
Vagyis éppen hogy te nem vagy szerény. de magyarázd már meg a Barikád miért lett alfa--- hír. Mitől alfa? Mert olyan szerények, mint te?
@Imola Helyesi: na boszorkány mennyé, me odaég a farhát! kurva unalmas ez a gecivity seggnyalásod!
@Gábris szomszéd:
Látod, segít neked a tesvéred, mert lemaradtál.
Csak így győzhetsz, mert ettől hányingerem lett, aztán írhatsz ezután kedvedre.
@taga20:

Ilyen 'butaköcsög nőszemély nincs is(és még büszke is rá)
Lehet vele szóbaelegyedni,főzőcskézni ,de a végeredmény ugyanaz,egy kibaszottnagy 'fidessagitprop:(
Az rejtély előttem,hogy mi a faszért jár ide,pofonokért?
Miért nem jár a mandinerre vagy a géfodor vagy a saját blogjára szopkodni vityafaszát??
@gazoló:
Azért, hogy te meg a hasonszőrűek kevesebbet káromkodjanak és hazudozzanak.
A jobbikos meg legyen tényleg nemzeti, ne nagyképűsködjön, és szűrje össze veletek a levet.
@Gábris szomszéd:
Felsorakozik a hátvédsereg neked, kis erkölcsös.
@gazoló: ez tényleg totál hülye! azé jár ide, hogy hergeljen minket, ezé majd kevesebbet káromkodjunk.

ez az egysejtű hülyébb, mint kósalala:))
A két mocskosszájú kapott ezek szerint két pofont, nem én, azért dühösek.
@Imola Helyesi:

Bár egy tőről fakadtok,'egykutya vagytok ti""""nemzethhyek,felesleges Gábris térítgetned főképp,hogy intellektusban jóval feletted áll és nem is szorul rá:)
(Ettől nyilván itt,most sokak zsebében rögtön bicska nyílik)

Ti 'fidessbarmok azonban sokkal undorítóbbak és gerinctelenebbek vagytok dzsobbikos tessókáitoknál,védve a védhetetlent!

Van egy álmom a jövő évre:
A 'fidessvezérkar vasra verve:)))
@gazoló: látom má itt többen a holnapi bebaszásra pihenik magukat:))
@gazoló:
Mindig is közel állt egymáshoz a szélsőjobb meg a szélsőbal, az egyik felül, a másik alul, csak az volt mindig a baj ezzel, hogy nem volt közepe, hanem űr volt közte, a nagy semmi.
Az egyik szépen megfogalmazta , amit a másik elkáromkodott, aztán annyi volt, mese volt, se füle se farka nem volt, csak bukás.
Meg kéne emésztenetek lassan.
@taga20:

'Metállkemény 'bebacás lesz:))
Lehet a többieknek túl jól sikerült az alapozás!
@Imola Helyesi:

Elmész te a picsába,a szélsőballal te gyökér!
Keresd ahhoz 'thürmergyuszit,'szűrösmatyit vagy 'orvbángecit:((
@gazoló: elég pár ebola komment és garantált az agyhalál:))
@gazoló:
Második pofonom csattant a pofádon, hogy tanulj meg magyarul, ha már az agyad elbutult.
@taga20:

De tényleg:(
Hihetetlen,hogy ideesik este az 'embörfia valami értékesért,huncutért,vidámért,dallamosért és pofánkúr egy csökött erőlködése!
Na jól van,tényleg megyek,mert holnap munka!
Jó éjt,majd ütközünk:)

www.youtube.com/watch?v=Lq2bkP4DIW0 :))'
@gazoló:
Te fos, kik szoktak vasra verni? A hülye 19-es elődeid. Te jó ég, és ezekkel áll össze Gábriel!!!
@gazoló:
Hja, az élet nem csak egy habostorta!
@taga20:
Na látod, nem kell átkozódni, mert te halsz meg.
@gazoló:
Nem nyitom meg, nyugodtan menjél aludni, és álmodjál rosszakat.
@Imola Helyesi: mind meghalunk hülye fityeszes!
@taga20:
"én meg parketta szegőlécet raktam fel egész nap"

Most olvasom az utóbbi három nap kommentjeit, és eléggé köröm-aggató kedvem van, úgyhogy előre is bocsi.
Édes drága kicsi kincsem, hát mekkora házatok van, hogy egy egész napig eltart a szegőlécezés? Egy (normál méretű) szobát egy óra alatt körbelécezek (nem röhög, tényleg megcsináltam!), akkor te hány szobát léceztél? Ha sokat, akkor nagyon örülök, ha nem sokat, akkor meg mit tököltél annyit?
Ja, és előre is BUÉK :)
Írtam nektek egy köszöntőt kocsonyakészítés közben, bár abszolút nem érdemlitek meg, dehát én ilyen jó, megbocsájtó magyar ember vagyok:

Blogszilveszter

Eljött végre Szilveszter,
Végre, jaj de jó!- ezt
Kiabálja Mariann meg Eszter,
-Ki újévi fánkot sütni mer,
Csak az lehet jó ember!

Szorgos Évásanyóka
Jó rétest süt halomba.
Gábris lement alfába,
Hírt dugni más agyába.
.
Gazoló meg taga is dugna,
Ha lehetőségük volna.
Ám szövegük nagyon durva,
Minden második a kurva.

Csak a szép magyar szót fossák,
A kormányt,Orbánt, Imolát
Szidják, káromolják,
Szegény buta kretének,
Hiába is beszélnek,
A szövegük nem nyerő,
Inkább elrettentő.

Boli admin úgy elfáradt,
Még a nyelve is kiszáradt,
A fene a dumába,
Ugrok inkább Dunába,
Ide csak a lapátomat,
Itt is, ott is lapátoljak?
A blogot megint ki tereli?
Ladikblogot ki vezeti?

-Én vagyok az a géniusz!
-Figyelmeztet Fabiusz.

-Inkább csak verseljetek,
Csendben merengjetek,
Reggel, délben meg este
-Imígyen int Jenőke.

Van sok személy, kit kihagytam,
Az új évre tartogattam,
Azt is, aki nincsitt,
Meg aki itt van, lesz,
Kit a fene majd ide esz.

Varánuszi zsiványok,
Boldog új évet kívánok!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Biztosan van vagy öt szobája, csak itt sopánkodik.
Ő aprít a tejbe, de közben másokat aprít.
@Imola Helyesi:
"Ő aprít a tejbe"

Annyit aprít a tejbe, amennyiért keményen megdolgozik. Ha gyarapodni tud, annak én csak örülök.
A kommentem egyébként sem neked szólt, hanem tagának. Reagálást sem tőled vártam.
Hanyagolj, kérlek.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Micikém, ő maga írta, mármint taga, a mocskosszájú, hogy valami maga eszkábálta szerkentyűjét árusította, mint keményen dolgozó kisember, aki keményen tud átkozódni is.
Ja, nem téged, az biztos, mivel csekély az értelmed.
Legyél inkább medve!
@parti_giano: Jöhet a kávé,ha lehetne kérnék egy kis alapozót is bele :)
Jó reggelt.
Jan. 4-től imával kezdünk..
Nagyon boldog, egészségben teli új évet mindenkinek :-)
Kedves Mindenki!

Nagyon boldog, egészséges és szerencsés Újévet kívánok Mindenkinek és kedves családotoknak!
@avanivi: tudom, közszolgálat, hogy a mindennapi orbánviktorunkat add meg nekünk, uram.
@taga20: hány szobát kellett "leszegni"??

ja, meg is lepődtem, hogy mennyi érdekes szimbóleum bukkant fel hirtelen.
@Gábris szomszéd: áááá, nálunk megolgyák okosba! egymást ütik a szétbarmolt ágyakkal... a menekültszálláson, hamburgban tán
@Imola Helyesi: na akkor máris lekörözött téged, 3X!!!

maga készített egy szerkezetet, amit árult, ebből megél(t).
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ha te egyedül, egy normál méretű szobát körbe léceztél, ako nem is kell tovább várni a zsidóknak a messiásra, me megjöttél:)))

nekem ne ad be, hogy egy óra alatt levágod méretre, gérvágásokat is megcsinálod és utána felrakod!

ja és, hogy rögzíted? erre kurvára kíváncsi vagyok!:)))
@parti_giano: Köszi, fincsi volt csak kicsit kevés :)
@nincs_itt: egyet teljesen, háromban csak ki kellett javítanom, amit az előző tulaj összegányolt.

hó van felétek? me nálunk megint ez lesz:))

www.napiszar.hu/showPost/Az_evszakok_mar_csak_ilyenek_
@taga20: lószart van hó, csak 1500 méter felett, mi meg csak a harmadánál vagyunk... most már fagy reggelente...

kijavítani a lexarabb... eccerűbb kicserélni az egészet
@taga20: mondhattad volna, hogy a lassabb, de alapos munkát szereted, ám az ágyban gyorsan végzel.
@parti_giano: ja:))) sőt, má amikor az asszony aszt mongya, hogy füröggyé le, má akkor elmegyek:))

egyébként, jó pár dolgot megcsináltam a kecóban, most a pihenőhetemen, amit évközben nem volt kedvem.

hálás is volt a nejem:)))
Egy kis érdekesség. - Nagy volt rá a magyar korona

mandarchiv.hu/cikk/2895/Nagy_volt_ra_a_magyar_korona

Mostanában egyre inkább azon töprengek, hogy egy IV. Károly, még rosszabb pillanataiban is 1000-szer inkább, mint bármelyik címeres bitang aki '45-óta a mai napig pusztítja a hont. Ja és mindenkinek B.U.É.K
@parti_giano:

Jó reggelt!

Azért még vannak tanulnivalók. Pupitaszt is hívd a géphez:

"– Jó napot kívánok, Lázár János vagyok, szeretnék bemenni a kastélyba.
– Jó napot! Sajnos nem mehet be, zárva vagyunk.
– De én Lázár János vagyok.
– Én pedig Ica néni. És a kastély zárva van, ki van írva, hogy NEM LÁTOGATHATÓ.
– Nem ismer meg?
– Nem.
– Hát akkor viszontlátásra.
– Viszontlátásra, fiatalember."

Nem vicc, valóság. maximum hoax:)

nol.hu/belfold/ica-neni-kizarta-lazart-1582021

[tegnap hiába tettem ki a lelkem a linkeken... persze már biztos tele volt a lavór, lusta dögje.]
@ornagy50: nos megnéztem és hálás vagyok, hogy elküldted nekem. nagy élmény volt, arról nem beszélve, hogy mennyi megformálódott gondolatomat, amit én nem tudtam szavakba önteni, neki sikerült....87 éves, vannak, mint ő, szépséges öregek, le a kalappal előtte....valószínűleg sorozatfüggő leszek...kkkkk
@taga20: Ezt kapd el haver. :)

Napokkal korábban elkezdte búcsúztatni az óesztendőt egy orosz férfi. A buli annyira jól sikerült, hogy a hullaházban ébredt. Miután magához tért, azonnal visszament piálni

alfahir.hu/halalra_itta_magat_feltamadt_majd_visszament_bulizni
tejjesen unortodox módon dögőjjön meg mindenki a szűletésnaptyán az újév alkalmábul, mer ez így hejes.

nol.hu/velemeny/pikk-1582127
@jaegtoer: tudom, direkt szívattál a jacksonnal, il divoval. az o'connor még hagyján...

lázár esete meg jól mutatja, miképpen nem működik az ország. ha ica néni beengedi, akkor még mindig zárva a kastély a nagyközönség előtt.
@jaegtoer:

"tegnap hiába tettem ki a lelkem a linkeken... persze már biztos tele volt a lavór, lusta dögje.] "

Érzéketlen vagy. Az égő fültövét borogatta a lavórból. Nem ért rá:)
@Gyodavagyok_magáért: melyik IV. Károly? Az akit utoljára koronáztak,vagy aki a kapun jött be?
Vigaszdíjként a boldog új évre annak aki még nem ( és nem is akar ), és annak aki már az ( pedig nem is akart ).

www.youtube.com/watch?v=FDyOruGN76Y
@parti_giano:

mit ért maga a lelki csipkékhöz, most mongya meg! mit ért?
@hacsaturján:

Jókívánságokat köszönöm. stop. még várnék vele egy kicsit. stop. egy csomó dolgot el kell még intéznem. stop. 15 éve nem láttam élőben ovét. stop. csak élve.stop. ezen változtatni kell. stop. addig nem megyek sehova. stop. hasonló jókat.stop.
@hacsaturján: mit-mit? láttam már csipkeverőt, így képzett vagyok.
@jaegtoer:

áhhhh! maga is csak szofizmál. tessék komojan venni a megboldogulást!
@parti_giano:

O'Connor-t még nem irigyeltem tőled, de a többi kötelező volt a segédeid miatt. Cohen viszont vitán feletti. Pupitasz egyetértésére is igényt tartok. tud már írni?
@PeniValdes: Akkor gyorsan olvasd el és nézd meg a videót. :)
@Gyodavagyok_magáért: nekünk van koronázási albumunk az esetről..
és van benne egy érdekesség.
@jaegtoer: megakadt a kresz könyvben? még jó, hogy nem az egyirányú utcánál.
@cafrinka anyó:

"_Érzéketlen vagy. Az égő fültövét borogatta a lavórból. Nem ért rá:)_"

Szó nincs róla... éppen az égő fültövére tekintettel égettem volna a hallójáratok kacskaringóiba a kangjegyeket, de üllő és kalapács között meggondoltam a dolgot.
@parti_giano:

azt most valamennyiünkre tekintettel nem kommentálom.

Visszafogottan mindössze annyit jegyzek meg a legteljesebb keresztényi alázattal, hogy a talpától a feje búbjáig felfelé 20 évig tartó lassú rothadással dögöljenek meg mindazok, akik a gyerekek étkezésére szánt pénzalap maradványát inkább stadionépítésre fordítják, valamint a saját stadionját üzemeltető falu bevételei közé csempészi.
@parti_giano: remélem a kámaszútrát már átrágta!:)))
@hacsaturján:

Vegye tudomásul, tisztelt mester, hogy én komolyan veszem a megboldogulást, de önzetlen ember lévén másokét előrébb valónak tartom a magaménál, különösen az javunkat akarókét. Azért ez méltányos, nem?
.
Kezdjünk el búcsúzni a hamarosan ó-évtől!

GARAI GÁBOR: ÓÉV

Ne adj Uram még egy ilyen évet!
Ne adj kezébe se hurkot, se mérget a kétségbe esettnek.
Ne ejtsd kétségbe az elkeseredettet!
Ne adj szárnyat a halálnak,
ne oldd ki a bombát
se odafönt, se idebent;
ne hozz vízözönt nyáron az érett mezőkre
ne hozz téli aszályt fagytól meztelen fákra,
sebet ne ejts szívünkön -
sosem tud behegedni!
Ne húzz báránybundát a farkasokra,
s ne oltsd ki a szegények szomjúságát,
ne sértsd meg az igazak tisztességét,
ne född be városainkat korommal -
mert hová leszünk akkor e pusztaságban?

De add, hogy már semmit se kelljen adnod,
s mindent rendbe tegyünk, felnőtt kezünkkel,
szép tiszta kezünkkel.
S áldásodat se várva rakjuk össze
széttört földrészeidet a tengerek fölött.
.
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Tankcsapdával szólva:

Mindent, mit szeretnénk! Adja az ég!
@PeniValdes: Jól hangzik és mi benne az érdekesség?
@PeniValdes:

Dehogynem! Csak kívánni kell.
@jaegtoer: pupitászra nem tudok hatni, állandóan a link keresztaptyára hivatkozik, s képeket hajlandó nézegetni.
@parti_giano: vizuális típus, mint én:)

ez mutasd meg neki:))

www.napiszar.hu/showPost/Bamm__3
@jaegtoer:

"Így aztán sehol nincs helye egy udvarias és szolgálatkész férfinak; se a konyhában, se a fürdőszobában, se a háztartási gépeknél, így marad a kocsma, a fotel a tv előtt (sör jobbra), az ágy, mint tartózkodási hely valamint végső menedék."

Ezzel a szöveggel etetnek minket, mióta lejöttünk a fáról.

Nagyanyám szerint nagyapám ,élete egyharmadát a kocsmában, egyharmadát a wc-n, egyharmadát pedig a kocsmában töltötte.
Bölcs asszony volt.
@Eszter jött: nagyapád meg rendes ember:)))
@taga20:

volt. nagyszüleim a monarchiában születtek, rég meghaltak már.
nagymamám 50 éves házassága alatt több időálló megállapítással gyarapította a családi legendáriumot. többségében a férfiakról szólnak ezek a bölcsességek. idézni nem merem őket, mert heves felindulásból születtek, így egyik sem publikus.
@Eszter jött: dédapám a felnőtt fiát hazazavarta a kocsmából,hogy rá szégyent ne hozzon..
@PeniValdes:

Igaza volt.
Azok kemény évek voltak, Peni. Nagyapám pár hónapig a kocsmai kártyajátékon nyert pénzből tartotta fel családját.
Mert sót, cukrot, petróleumot csak pénzért adtak a boltban. A többit megtermelte, de munkát nem vállalhatott a benesi törvények miatt.
A kocsma afféle közösségi ház volt. Nem kizárólag a lerészegedés miatt jártak oda.
Ott cseréltek gazdát a kinőtt cipők, ruhák, felesleges szerszámok. Mindazon dolgok, ami felett az asszonyok nem rendelkezhettek, csak a családfő.

Kis faluban nőttem fel, a 70-es években még éltek arrafelé a szokások.
Szigorú szabályok vonatkoztak a kocsmalátogatásra is.
Az öregek tartották a régi rendet, a fiatalok is tiszteletben tartották.
Úgy rémlik, egyszer már írtam erről. Nem ismétlem magam.
@parti_giano: Hááá pernye!Oszt az gyün,hogy "a jegy-
szedőt internáltuk"!!!:(
@jaegtoer: Sajna!:(
ezekkel még a LEPRA sem áll szóba!:(
@Eszter jött:

"_többségében a férfiakról szólnak ezek a bölcsességek. idézni nem merem őket, mert heves felindulásból születtek, így egyik sem publikus._"

Teljesen odavagyok a heves felindulásból született, nem publikus, férfiakról és nőkről szóló bölcsességekért.
@Eszter jött:

Ilyen labdát ne, kérlek szépen...., egyébként is egy dög vagyok:

"_Ezzel a szöveggel etetnek minket, mióta lejöttünk a fáról.-"

Aki a fáról jött, ne méltatlankodjon.
Aki meg nem a fáról jött, annak hiába sulykolják.

[megjegyzem: humorérzék nélkül nem fogyasztható:)]
@Eszter jött: a mi családunk mindig kivülálló volt,öreganyámnak ezért is került el a faluból,de a húgának sem helyi lett a férje.
@jaegtoer:

"Ha a család nőtagjainak a férfiakkal akadt bajuk csak annyit mondott:
" Olyanok ezek, mintha mindegyiket egy nagy f.sz csinálta volna!"
De ennek a mondásának volt mélyebb rétege is. Többek között az, hogy felesleges újabbnál újabb férfiakkal kísérletezni.
süti beállítások módosítása