Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.11.29. 09:28 Fabius

Az orosz medve kezesre idomította az anatóliai juhászkutyát

Címkék: putyin erdogan szájhős

VhhhrrrrMrrrrm!!!!!

-Retyip vagyok az anatóliai juhászkutya! Aki a kerítésemhez közel jön azt előbb megmorgom, megugatom és ha kell az égről leharapom bassza meg! És nem kérek bocsánatot, bibi, nincs az az Allah akinek kedvéért megtenném, mert kemény vagyok, mint a kebabos fingszag a törökfürdőben és bátor, mint az egyszeri kormánykritikus ankarai újságíró. Az ólamon ott a NATO jele, úgyhogy ha valakinek bocsánatot kell kérni egy ilyen égről leharapásért, az kurvára nem én leszek!!!! VAU!

- Akkor rábaszol, brumm. Letartóztatjuk almod üzletembereit, lesz vízumkényszer, nem lesznek orosz turisták nálad, és török munkavállalók nálunk, brumm.

- VAAUAUAUUAAUAUAUUUUUUUUUUU..........

putyin-erdogan1.JPG

- Ebben az esetben " bárcsak ne történt volna meg soha" ez az égről leharapás, kedves kuzin, annyira de annyira sajnálom! Ha tudtuk volna, hogy ti vagytok azok, akkor nyilván másképp cselekszünk, virággal, jó szóval fogadunk és az égre vetítjük Hürrem szultána arcképét, amit úgy szeretnek a magyar nyugdíjasok. A farkamat is csóváltam volna, esküszöm! Ja, amúgy tudtad, hogy a medve és a kutya végső soron rokonok? Ha nem lett volna az ember, a medve szolgálatába állunk, allahuccse! Ha kell nyalom a mancsod, szagolgatom a farod és készséges viselkedésemmel rendelkezésedre állok. Igen, úgy is. Ha fáj is.

Lécci, léccilécci, lécciléccilécci ne tedd ezt!

573 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr808123842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

török fürdőben lesz a találkozó, hurikkal és murikkal még a pró féta is ott lesz majd kenyérre kenyik mint az jobbfajta puha juhsajtokkal elő szokott fordúlni...

és a pró Féta ző'ggye már nem is olyan érdekes majd lesz helyette kék foltos és lila beütéses sárga árnyalatokkal

tudod, aki korán nem kel fel annak nem jut csak a cumi másik vége

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

és a NÁÁÁÁÁ TÓ totó meg kivonúl, hagy majd negyed holdat és fél csillagot
Fabiusvau! (most nem 'Kedves')

Ezt hogy képzelted, mégis?

"_-Retyip vagyok az anatóliai juhászkutya! Aki a kerítésemhez közel jön azt előbb megmorgom, megugatom és ha kell az égről leharapom bassza meg! És nem kérek bocsánatot, bibi, nincs az az Allah akinek kedvéért megtenném, mert kemény vagyok, mint a kebabos fingszag a törökfürdőben és bátor, mint az egyszeri kormánykritikus ankarai újságíró. Az ólamon ott a NATO jele, úgyhogy ha valakinek bocsánatot kell kérni egy ilyen égről leharapásért, az kurvára nem én leszek!!!! VAU!_"

Indignálódva olvaustuk ezeket a Kutyavilágra és testvérfalkánkra nézveu dehonesztáló sorokat. Nem is találunk rá vaukat.

Ezért epésen csak annyit jegyzünk meg mind testületileg, mind egyenként, hogy minálunk még a kölyökkutyák is tudják, hogy a Cannis Major mellett a moszlim kutyák ki nem csaholnának ilyet a kis pofácskájukon, mint te az utolsó sorok egyikében, mint az "istenuccse", hiszen még a szoptatósok is tudják, hogy Allahuccse van. Ugye?! Több megfontoltságot kérünk, mert aztán tényleg megmutatjuk, hogy milyen az a leharapás az égről, ráadásul itt Zuglóban! AsztakutyaúrAllahját a Cannis Majornak egyszersmindenkorra!

Vau2, a Kutyatanács megbízásából.
@Fabius: erdogan gyerek most annyira rejalista mint ogv, teljesen elszállt a sok harmadtól, amivel kormányoz.

kilőtték a családi kasszát is támogató olajbiznicot, lekapcsolták a gáztot és egyéb nyalánkságok.

ja és éppen a nato tesók, pl németo. is elkezdte feszegetni, hogy mijalófax zajlik a keleti végeken? tennapi hírekben, egy iraki ensz akárki, szépen rejtett kamerával rögzített felvételeken mutatja be, hogyan kell az IS-nek szánt pénzt átadni töröko.-ban a megfelelő közvetítőknek...

német politikusnéni aszonta, hogy kicsapni a nato-ból erdogant. ja és azt is elfelejtheti, hogy valaha eu tag lehet.
Gyanítom az elmaradó gázvezeték építés ami fájdalmas lesz nekik. Nevezzük déli áramlatnak, vagy aminek csak akarjuk.
A többi az faszfütyürü.
@Rodeo36:
Ki korán nem kel fel, azt felénekli az imám! No f* chance, man, u were born to the wrong place
@Blázser Bozsó:
Meg a megugro görög idegenforgalom! Hova mennek az oroszok? Marokkóba?:-) Monaco is full..
Nem akarok gecc lenni, de nem lesz majd az se véletlen ugye, ha a török Riviérán véletlenül egy szállodában elszabadul a pokol előszezonban... Igy szokott ez lenni a véletlenekkel..
A törökök most a legnagyobb hasznot igyekeznek elérni, ezért a zavarosban halásznak. Ritka lehetőség, de lehet, hogy vissza nem térő alkalom, így élni akarnak vele.
@Blázser Bozsó:

Ö...a legnagyobb falat biztos a gázbizbasz, de...Azért 4,4 millió orosz turista vendégéjszakáinak ára antalyai átlagáron számolva akkora tétel, ami rohadtul tud fájni. Mármint a népnek, ugye, akik adót fizetnek, választanak, mert a gázbiznisz elmaradása leginkább nem nekik fáj.
@100 kóbor kutya:

Méjjen tisztelt Falka!

Mint azt bizonyára tudják a legjóravalóbb falkát is megtámadhatják mindenféle tüneteket és kórképeket okozó betegségek, amitől a jóravaló, szelíd kezes falkatag is elveszti eszét és méltóságát. Lásd veszettség, amitől felborul az addig stabil idegrendszer, vagy parvó, amitől összefossátok az udvart.

A tünetegyüttes felismerése így nem dehonesztálás, hanem tényközlés. Az égről leharapással fenyegetőzés viszont olyan veszettséggel fertőzött idegállapotban elkövetett terrorgyanús cselekmény, aminek sintérbotos támadást válthat ki a terrorelhárításból, úgyhogy ezzel vigyáznék.
csak egy apróság:

index.hu/kulfold/2015/11/29/az_oroszok_lebombaztak_egy_zsufolt_piacot/

Remélem, az oroszbarát Jobbik most erőssen elitéli ezt a skandallumot, mint ahogy azt tenni tudja, amikor a másik oldalon véletlenül lebombázódik valami civilség.

Sajnos, c'est la guerre. Abban a legjobban mindig a civilek szivnak. Akárhol, akármikor.
@nincs_itt:

Erdogan picit eltévedt vagy megszédült a köpönyegforgatástól. Ilyen az, mikor valaki kartonpapír-kutyának álmodja magát és egy medve ébreszti rá, hogy selyempapír-kutya valójában.
@DarthVader: az usa meg lebombázott egy komplett kórházat...

értem én, hogy a zoroszok + putyin meg miazmás! de tessék már végig gondolni, hogy a tenoristák szívesen vegyülnek el a pórnép között, és pont telibexarják, hogy mennyi civil áldozat van...
1./ Erdogan nem hülye.
2./ Az minden információból látszik, hogy az orosz gépet már eleve le akarták lőni.

Ergo: ezt a törökök nagy valószínűséggel megbízásból tették, és annak a nyugalmával, akinek áll valaki a háta mögött. Hogy kinek a megbízásából, azt én nem találgatnám, az mindenesetre biztos, hogy sokan nem nézik jó szemmel, miszerint az oroszok nem CSAK az ISIS-t bombázgatják, és ahol lelőtték a gépet, ott pont nem az ISIS van, arrafelé tehát az orosz bombázóknak semmi keresnivalójuk (mondja az üzenet).

Hogy Erdogan Törökországa kártalanítva lesz, az szerintem nem kérdés.
@Fabius:

Vaugy aúgy!

Aukkor nem maradt más hátra, mint megköszönjük a védőoltást:) annak a hülye távaulier dög-nek a nevében is, ellenben az Allahuccse terminológia használatát a fenti moszlimvau esetére nézve tovaubbra is fentaurtjuk.

Köszönettel a Kutyatanács nevében

Vau2
@vakapad:

Tegyük fel ez így is lehetett.

De akkor mivel magyarázod Erdogan szankciók hírére 180 fokot változott új kommunikációját? Ha igaz a fikció akkor ő marahatott - volna - a keménytökű, nem kérek bocsánatot faszgyerek. De nem maradt.
@Fabius: Én ezt a tegnap már idehozott írást ajánlom szíves figyelmedbe. Nem mellesleg szarrá röhögtem magam, miközben olvastam. :)

www.kerozingozos.hu/2015/11/28/a-kebab-es-a-medve/
@Fabius:

Erdogan igen kevéssé diplomata, sokkal inkább politikus, az is a keményebbik fajtából. Valószínűleg szóltak neki, hogy menjen el egy kicsit diplomatába, mert ENNYIRE azért nem állnak a háta mögött.

És bizony csak egy kicsit ment el diplomatába, mert bocsánatot még mindig nem kért, és azt a mondatot, hogy "bárcsak sohasem történt volna meg" behódolásnak tekinteni elég vad elrugaszkodás a történtektől.
@Fabius: azé azt tegyük hozzá, hogy van erdogannak olyan haccserege, hogy csak na! F16-ból van neki 200 db... de azért ezt most vastagon benézte, illetve a zsarolási kísérletért is fizet, amit az eu-val szemben próbált meg ez a deli legény, tudod amikor a bundesmutti-nak aszonta, hogy dugja fel magának 3 milliárd euróját, azonnal vegyék fel az eu-ba stb, stb, stb...
ahogy elnézem a nato is csak a kötelező köröket tette meg, egyébként meg mennyen a 3,14csába erdogan...
@vakapad: Kommented azzal a részével tökéletesen egyetértek, amelyben arról írsz, hogy "a törökök nagy valószínűséggel megbízásból tették, és annak a nyugalmával, akinek áll valaki a háta mögött."

Viszont "a török határnál nincs is ISIS meg terroristák", felkiáltással továbbra sem tudok mit kezdeni, amint arra az alábbi idézetek is remekül rávilágítanak.:)

"Mi a megoldás?

Leginkább a törököknek kellene eldöntenie, hogy NATO-tagként a terroristák ellen kívánnak harcolni, vagy a terroristákkal karöltve a saját pecsenyéjüket sütögetik, miközben a “fehér ember” felé eljátsszák, hogy velük vannak. Ugyanígy a NATO tagállamai is felismerhetnék, hogy Törökország a szervezetben valójában egy “rés a pajzson”, de amíg a NATO egy jelentős része “potyautasokból” és jajveszékelőkből áll, addig erre nem fog sor kerülni.

Na jó, de az oroszok is a felkelőket bombázzák a terroristák helyett!

Naná: aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók – így aztán az iszlám szerint pokolra jutnak. :) Magyarul: lévén a felkelők gyakorta érhetőek tetten (az egyetlen kurdok kivétel) azon, hogy az Al-Nuszrával vagy az Iszlám Állammal kooperálnak, így kellemetlen és felettébb sajnálatos módon az oroszok teljes joggal jutottak arra a következtetésre, hogy “ezek mind terroristák”. “Mérsékelt” és “demokrata” felkelők, mi?! Ugyan már…

Tényleg van összefonódás az Iszlám Állam és Törökország között?

Ha azt mondom, hogy nincs, elhiszed?!
@vakapad: azért lehajolni sem mer ez a tökös gyerek, mert aki a "háta mögött áll", az is pontosan ismeri minden kis seftjét erdogannak...

nem mellesleg, hogy hol az IS, azt nem senki nem tudja pontosan, mivel a "lázadó"+"mérsékelt"+"demokratikus" csoportocskák is vígan ingáznak az al nuszra, al kaida, isis között.
ja és az ensz bt felhatalmazása nélkül hobby-bombázgató usa+szerelvényei aszonták az orosz kérésre, ami az általuk ismert isis táborok, célpontok stb koordinátáira vonatkozott, hogy "nem aggyuk!"
Nézzük a jo oldalát is. Az orosz gép lelövése után a törökök nem sértették meg a görög légteret - görög források szerint
Ugy láccik a békéhez vezető legjobb út a háború :-((
@Gábris szomszéd:
Jo volt ez az írás, kb uazt vázolja, mint a fotelkalandor.
Imádkoztàl este, h Putyin milyen vérprofi?:-))
@nincs_itt:

Tudtam, hogy be fog jönni. Igen, az USA stb, és akkor habozott a száj. Tessék mán most is haboztatni!
@100 kóbor kutya:
Szerintem is a "Szürke Farkas/ok" sokkal találóbb lett volna.
@Malter Valter:
EDDIG halászhattak zavartalanul a zavarosban, most éppen tisztul a víz. És ők nyakig vannak benne!
@CsekklisztNo.10Reloaded: A világbékéért és az ezt befolyásoló személyekért, sosem felesleges imádkozni. :)
@Fabius:
Talán közölték vele, hogy mivel maga csinálta - magára marad vele, azaz senki sem kívánja "kártalanítani"? Ezzel együtt a menekültek elparkoltatásában irtó nagy szüksége van rá a muttinak is, ezért inkább a csatlakozási tárgyalások felgyorsítására szavazok. Aztán azt lehet végtelenségig és a meghiúsulásig húzni, mint az IMF kölcsönt a törökök. Hja, máskor nem kell "példát mutatni"
@Gábris szomszéd:

Ez nekem egy kissé zavaros, az viszont szerintem biztos, hogy Törökország és az Iszlám Állam között az égadta világon semmiféle kapcsolat nincs.

Ha "nyilvánvalónak" tekinted, ha nem.
@100 kóbor kutya:

Egye kutya az istenuccsét, javítottam :-))
@DarthVader: ezt a hírt még nem olvastam, de miért is kellene habzanom? mert mind a két galeri hibázik? bizony!

de azért ha észrevetted, de ebben nem is merek reménykedni sem, nem szoktam jelzőkkel címkézni sem az usa, sem az oroszok ténykedését, megteszik ezt maguk.

csak annyit mondok, ezt viszont következetesen, hogy ha az usa-nak "szabad"(mer' csak, mert az az usa), akkor lássa be mindenki, hogy másnak is szabad(mer csak, mert az valaki más).

kifejthetem úgy is, hogy leszarom, hogy milyen előjogokat vindikál magának az usa, az oroszok, a szíriusziak egyiküket sem menti, ha másik disznóságot csinál!
@vakapad: ennek az ellenkezőjét bizonyította a tegnepi híradóban bemutatott rejtett kamerás dokumentum, amit az ensz egyik iraki embere készített, mégpedig készpénzben befizetett támogatást az ISIS-nek töröko.-ban, amit valamelyik közösségi oldalon szerveztek meg...
@vakapad:
Hát nem is tudom. Mert szerintem lehet kapcsolatnak nevezni az Isis-től való olajvásárlásokat és a fegyverszállításokat
is. Bár lehet, hogy miután a határkörzetet végig bombázták az oroszok, nem sok esély maradt a "kapcsolatfelvételre"
@vakapad: "az viszont szerintem biztos, hogy Törökország és az Iszlám Állam között az égadta világon semmiféle kapcsolat nincs."

Erre a helyedben én tuti nem vennék mérget. :)

www.dailymail.co.uk/news/article-2811338/Oh-lovely-war-Remarkable-video-shows-ISIS-fighter-strolling-right-Turkish-border-checkpoint-relaxing-chat-guards.html

www.zerohedge.com/news/2015-11-27/how-turkey-exports-isis-oil-world-scientific-evidence

www.collective-evolution.com/2015/11/28/the-warm-relationship-between-turkey-and-isis-confirmed-facts/

De ha az összes bizonyítékot kikapcsolod, bőven elég csak arra koncentrálnod, hogy Ördogánnak továbbra is az a célja, hogy mindenáron megdöntse az eddigi szír vezetést. Na ez a "mindenáron" az, ami igazán hányinger keltő a számomra, ugyanis ebbe tartozik bele az ISIS és a többi agyhalott terrorista is.
@nincs_itt:

Nem, egyiknek sem szabad. De amikor megesik, speciel korábban az USA részéről, akkor van vicsorgás. (Természetesen akinek nem Inge, annak Hildegard) És kiváncsi vagyok, az akkor vicsorgók most vicsorognak-e. Fogajunk, hogy nem :)
Többeknek:

Én Törökországról írtam, nem pedig törökökről.
Basszuskulcs! Már csak a török tankok hiányoztak:
nyomaban.blogger.hu/2015/11/29/szir-ugyek
"Tegnap estére a török szárazföldi erők mintegy ezer darab tankot-köztük Leopard-típusúakat-és önjáró lövegeket vezényelt a török-szír határhoz a kelet-trákiai térségben, és sorakoztatott fel 20-100 méterre a határvonaltól. Még török területen."
Most mindenki azon agyal, miért, minek, miért most csinálták a törökök. Pedig nem túl bonyolult.
Az oroszok rendre bombázták a türkméneket, akik Asszad ellen harcolnak. (Kb ezért lőtték le a türkmének a pilótát is) Törökország nem szereti Asszadot, viszont egyrészt szereti a türkméneket, másrészt mindenkit, aki Asszad ellen van. Ezért nem szereti, ha bárki a türkméneket bombázgattya. Annál is inkább, mert a területnek köze nincs az IS-hez. A légtérsértés csak ürügy volt.
Korábban mondtam, hogy lesz némi emberkedés mindkét fél részéről, aztán minden folyik tovább, az oroszok bombázzák a türkméneket, legfeljebb nem repülőről, hanem a Fekete-tengerről.
Hát nem is tudom, a konferencián lefogott többtucat török küldött nem tűnt "csupán" fenyegetésnek.
bekialtas.blog.hu/2015/11/28/meg_csak_fenyeget_a_szankciokkal_putyin#more8123534
@Fabius:

Ezért hálából elküldjük muszlim szakértőnk dedikált képét, igaz a dedikáció a hátoldalon van, de a monitor hátlapja miatt nem látszik, de talán így is örülsz neki.

جزاك الله [– DzsazakAllah – (=Allah adjon neked jót:-)

kutya.hu/Cikk.aspx?id=4530

Vau2.
@Gábris szomszéd:
Valljuk be, ez vicces volt!!
Vagy annyira szőke, hogy szépségkirálynő is lehecc:-))
OFF

Erre a bulira a NAV munkatársait is meghívták vajon? :)

youtu.be/SmbO_n3DANs

ON
Amúgy a poszthoz vauzva azt ugatjuk, hogy örüljünk, hogy a magyar kormány még nem üzent hadat sem Putyinbruminak, sem Erdogan-vaunyaunak.
Már ez is valami. Tehát vaun minek örülni.
@Gábris szomszéd:
Másik konteo magyarázat a történtekre, h Erdogán szeretne lenni a Person of the Year 2015 választáson, december 4-ig még van ideje dolgozni rajta.
@Gábris szomszéd:
Gábris, azt is kipopészteld, ahogy Putyint kiosztja a blog, mert nem lesz kiegyensúlyozott a tájékoztatás ;-)
Csak nehogy kiderüljön h ez a sok torokellenes pufogtatas arra jo, hogy az orosz közmédia ne tudjon beszámolni az egész Oroszországban levo fuvarozó sztrájkról.
realrussiatoday.com/2015/11/20/protesting-truck-drivers-are-going-to-march-on-moscow/
@CsekklisztNo.10Reloaded: Ha már konteó, 1938-1939-1940. év embereit ajánlom. Remélem nem történelmi párhozam. :-)

hu.wikipedia.org/wiki/Az_%C3%A9v_embereinek_list%C3%A1ja
@rdos:
:-)) igen, értem
Érdekes módon nem a legjobb fejnek adják a díjat, hanem aki az adott évben a legnagyobb hatással volt a világ eseményeire. Hitlerre is igaz mindkettő :-(
@CsekklisztNo.10Reloaded: Jól mondod. Érdekes. Talán pontosabb megfogalmazás lenne a "nem érdek nélküli". :-(

Szerencsétlen oroszok 98. éve saját magukkal is hadban állnak és most itt Szíriában egy újabb front lehetősége érik számukra. :-(
@vakapad: az nem menti a tudatlanságodat, az általam említett rejtett kamerás felvételen is tisztán látható, hogy NEM eszkimók, hanem törökök....
@rdos:
Érdek nélkül:-) lehet, h nem véletlenül nem az Év Terézanyuja díj az..
Jo volt ez a poszt. Nem csak azértamit mondok mar x napja, h Törökország "Ukrajnában" kavarni nem jó az álmos könyvek szerint, hanem érdekes katonai adatokra mutat. Koszi :-)
@Blázser Bozsó:
.
A déli áramlat átalakult migránsokká, és ez most migrénsokkot okozott.
@kekex:
arrafelé n incas másfajta árvízvédelem?
azok ugye nem papírmasé harci film kellékek?

most lesz az a fejezet, amikor a határ mindkét fél oldalán nagyot dobbant az óvodás és aszongya: bumm, és akkor kell rajta pelenka csere de lehet erre a müezzin is rásegít a hajnali szent ordítozással...

holnap lesz a Khón Ferenc iáiáiáiá pápápápá rizsban?
de dádházs vagyogg

meg röhögök

sok lesz arrafelé a trágya

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

és akkó' mi lesz a hőnóhajtott találkával??? már nem is kell??? majd bújkálnak egy kicsit??? bújócska duzzogó marschalloknak
@kekex:
bocs, de nem tudom teljesíteni, mert már becsuktam a bazdmeg bejegyzést a taxidermia termék előző nyúzadékáról

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kis Ré busz vagy Trol Li busz
arab kínai baráccság nyelvtanból
@taga20:
Simán! Aztán utána meg áriákat fog zengeni:-)))
te kis .. muzsikális))
@CsekklisztNo.10Reloaded: nézem az efegyet, a csuhás gizda most adja át a serleget a merdzsó éromérnöknőjének:)

bazdmeg, ezek a kaftános arcok rózsavizet locsoltatnak!
.
Tállai: "Ami Puskás Öcsi volt a fociban, az ma Orbán Viktor a politikában" - vallja a nemrég kinevezett NAV-ért felelős államtitkár.
.
@dr. jenőke (jenőke): JÉZUSÚRISTEN, mindenki fusson amerre lát!

ez a tállai egy kretén fasz!

gondolom ebola oda van érte:)
@taga20: Igen haver ebben egyetértünk. Tállai valóban az. :)

youtu.be/WVYLGWytf_c
@Gábris szomszéd: végre valamiben egyetértünk. ja és megjött a kicsikém, semmi kamu dízelszoftver, csak szívóbenzin, meg zum-zum:))

nészted az efegyet, ott is ment a hármas reklámja, az is kurva jó:))
@taga20:jo neked én bútort szerelek. Hadd legyen ennyi örömük ha már kilóra megvették:-))
@Gábris szomszéd: haver, ha neki menne a nyugat szaudarábiának, ako még több menekült lenne, és itt vernéd az asztalt, hogy a nyugat hülye.

szerintem, már a mi életünkben az lesz, hogy ezek a konyharuhás csókák a bentlibe fogják pakolni a teveszart:))
@taga20: Na B+ most irigykedem. Szóval mikor viszel el egy körre a revolúsönnel? :)
@Gábris szomszéd: még nincs nálam, a telepen van.

ha van rá igényed, ako én leszek a jézuska és elviszlek egy körre:))
@taga20: Pedig előbb utóbb neki kell menni, hiszen a rákos daganat forrását kell majd megszüntetni, ahelyett, hogy aszpirint adunk a haldoklónak.

Ha a Nyugat valóban le akar számolni a Daes-el (az Iszlám Állam arab rövidítése), akkor Szaúd-Arábiával kell kezdenie - vélekedik egy neves algériai író és Közel-Kelet-szakértő a The New York Times-ban.

www.nytimes.com/2015/11/21/opinion/saudi-arabia-an-isis-that-has-made-it.html?_r=1

alfahir.hu/szaud_arabia_maga_az_iszlam_allam

Szerinte tök igaza van az ürgének, bár ne lenne. :(
@Gábris szomszéd: remélem, holnap aláírjuk, asztán csak a bankon múlik.

egyre jobban bírom a japókat:)
@taga20: Egyébként röhögni fogsz, de ha ezt hozzám vágnák, lehet nem ugranék el előle. :)

www.origo.hu/auto/cegauto/20151125-lada-vesta-orosz-forgalmazas-2-millio-forint.html
@Gábris szomszéd:
Azt hallottad, h ha egy nő "visszabeszél urának", a szaudi csocsesznek joga van SAVVAL leönteni a dumagépet??? WTF. Elég megbizható forrásból hallottam, h sok (civilizált, bazzeg!!) szaudi nő nyaka tiszta égési sérülés. Erre is jo a csador.
Nem is találok szavakat...
Jo helyre születtünk :-)
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Ha ehhez hozzáteszem, h indiai falvakban a női hűtlenség, apai engedély nélküli férjhez ménes stb hivatalos (!igen!) büntetése h a nőt megerőszakolják ....

Huuuu, elég nagy gáz nehány helyre leszuletni. Mondjuk Afrikában sem lennék gyerekkatona.

Megyek vissza bútort szerelni. Kurva jo sorsom van :-)))
Az orosz medvéhez pár adalék.

Tábori lelkészek áldják a mészárszékre küldötteket.
russiansandgod.tumblr.com/image/134070425146

Erősen béta verziós vasúti megálló.
russiansandgod.tumblr.com/post/134007133517#notes

Arccal a vasút felé.
russiansandgod.tumblr.com/post/134142671421#notes
@CsekklisztNo.10Reloaded: Igen sajnos hallottam róla. A baj viszont az, hogy "az IÁ elsősorban nem egy hadsereg, hanem egy világnézet.

Hogyan akadályozzák meg, hogy a jövő nemzedékek ne forduljanak a dzsihádizmushoz, ha a szaúdi vallási elit világszerte érvényesülő befolyása, hatalmas média- és propagandagyára érintetlen marad?
A válasza nem túl biztató. A Nyugat minden bizonnyal nem akar kiszállni ebből a kettős játékból. Hiszen a "közel-keleti sakktáblán" Szaúd-Arábia az egyik legfontosabb szövetségesük. Nem mellesleg fontos "egyensúlynak" látják az erősödő Iránnal szemben. (remélem ez azért változni fog, hiszen elindult a nyugat közeledése Teherán felé)

A Daes anyja az iraki invázió, az apja pedig Szaúd-Arábia

ameddig a szaúdi "vallás-ipari komplexumot" érintetlenül hagyják, csatákat nyerhetnek, de a háborút el fogják veszíteni. A dzsihádistákat megölhetik, csak hogy újjászületnek ismét a jövő generációiban, akik ugyanazon a könyveken és dogmákon nőnek majd fel." :(
@rdos: Ha ezeket még nem láttad, gyorsan pótold be. Eszméletlen jó képek nagymaciföldéről. :)

index.hu/nagykep/2015/11/11/pskov/
@rdos: Ja és ezt is érdemes megnézni szerintem. (nem is hosszú)

youtu.be/6mnY9HoaHrU
@Gábris szomszéd:
Amit rdos feltett blogot, van egy nagyon jó cikk a témáról, h mi ennek az ősgyűlöletnek alapja: vallási fanatizmus, reménytelenség, és részben a nyugat vaksága.
Uj kihívások: uj válaszok kellenek, de ez nem a radikalissá válás:-)
@rdos:
Az általad idehozott blogrepublic tele van jo cikkel. Koszi
@Gábris szomszéd: nem rossz, de nem a ruszkik miatt, hanem a röno miatt:))

a ruszkik csak a rombolás teknikájához értenek, autót még véletlenül se tudnak csinálni:)
@CsekklisztNo.10Reloaded: Örülök ha segíthettem. :-)

Szerintem már mindenki ismeri, de ha csak 1 embernek is új, már megérte. Bal felső sarkában dátum gombbal lehet visszafelé menni az időben. Tőle jobbra a "háborús övezetek", benne kishazánk is. :-(

syria.liveuamap.com/
Mariann segíts!!!!!!!!!!
@gazoló: hülye kézibuzi, ne rinyálj!:))
@Gábris szomszéd: Az efeszbé (kágébé utódja) dezinformációs osztálya munkáját láttuk, nem orosz fiatalokat.

Nagyon szomorú hogy 98. éve élnek abban a terrorban, ami mára lecsendesedett ugyan, de alapjaiban pont olyan volt mint most a daes vagy mi az új neve az isilnek. A három halmazati jelző is megáll, ahogy nálunk is többpártunk és mindenkori szabadon választott kurmányunk esetében. Köztörvényes, bűnszervezet, folytatólagos. :-(

Az meg külön vicc, na jó remek terelés, hogy olyan veszély miatt aggódunk, próbálnak meg aggódtatni, aminél még az autóbaleseti halálozásunk is esélyesebb.

fullank.com/index.php/a-vilag/3213-na-ezert-a-magyar-a-vilag-egyik-legszerencsesebb-nepe
@Gábris szomszéd: hát bazdmeg, ha nem a putyini oroszország trolljai mongyák, még meg is könnyezem.

aki putyin picsája mögül osztja a világbékét, aszt sugárba hányom le!

félelmetes a ruszki troll hadsereg.
@taga20:

'Máriasegítset akartam mondani vagy 'allahuakbart:)

De nem jött,ezért csak döntetlen a Szeged meccs Te benzingőz szagláló,kutyabuzi 'ellendrukker 'getzt:))...

.......

Neveld meg a 'kuttyodat:))

38.media.tumblr.com/0a84f599dbd2a22f9ae1721fcf1d2a58/tumblr_ngypzu3LLe1t0cscho1_500.gif
@rdos: ha hiszed, ha nem, nem olvastam a kommented:)
Törököket sem kell félteni: a boltokban kiírták: Putyin rokonainak 80% diszkont:-))
pbs.twimg.com/media/CU7s6WaWIAEpFiH?format=pjpg&name=large
@gazoló: a pöcsöd mondjon csütörtököt mikor nem szeretnéd:))

www.napiszar.hu/showPost/Osszegyurned_vele_a_lepedot
@taga20: D

Kevés ez a 'szexdroid!

Igazi NŐ nincs?:))
@gazoló:

Az a szegény önfeláldozó kutya csak melegen akarta tartani a pórul járt leánykát.
@taga20: Inkább nem hiszem, de ha Te mondod? Legyen. :-)
@rdos: @taga20: Ezt most én nem így látom. Egyébként meg fényévekkel inkább egy ilyen "propaganda" videó, mint az ISIS hányadékai. Gondolom utóbbiban azért egyetérthetünk.
látom zajlik az élet!

én ezen ma jobban berágtam mint a nemzetközi eseményeken. sőt kíváncsi leszek mi lesz a folytatás amibe még belelehet kötni...

offforever.blog.hu/2015/11/29/besugok_feljelentok_orszaga_lettunk_mar_nem_csak_a_kalaka_de_a_jotekonysag_is_tilos

......

más: így még biztosan nem láttad a Niagarát

offforever.blog.hu/2015/11/29/hihetetlen_film_a_niagara_vizesesrol_joerg_daiber_munkaja

.......

és itt pedig Hamvas Béla válogatása, hogy melyik 100 könyvet mentené meg a világon:

offforever.blog.hu/2015/11/28/olvasolamp_hamvas_bela_a_szaz_konyv
@rdos: egy a véleményünk:)

szerintem a ruszkik, ja és a sárgák, nagyon nyomják a dezinformációt.
témánál vagytok! :D

meg sem nézem most a karitatív kutyust, inkább más témát keresek.

további szép estét!
@guma:

DDDDDDDDDDDD

Megyek rádnézek 'minnyá Te isten(NŐ)!!!
@Gábris szomszéd: Úgy általában a világbékével kapcsolatban nincs ellenvetésem, ellenkezőleg. De már bocsánat egy exkágébés? (egyáltalán ki lehet abból lépni az életben?) hozza el bárkinek a békét fegyverrel?

Dzsingisz kán is a világbéke és világkormány híve volt, "csak" azt hányta kardélre aki ezt másképpen gondolta. :-(
@rdos: Ne bazz te most úgy látod, hogy a ruszkik fenyegetik a világbékét? Megint lemaradtam valamiről. :)
@guma:

nagyon fel lehettél háborodva, mert kissé össze vannak csúszva a blogod szövegmezői:)
@Gábris szomszéd: azé a krím nem éppen úgy nézett ki!

te mindig lemaracc valamiről:))
@gazoló
Szia!
Ez egy horror volt végig, mint mindíg.
A végkifejlet nem volt egy királyság, de azért ezzel a döntetlennel is meg lehetünk elégedve.
Gazoló! Ez a francia Dolenec ez nekem olyan mumus lesz, mint Vori a PSG-ből.
Nagyon jó a srác.
@jaegtoer: én is néztem, mint a jukinyúl:))
@guma:
Érdekes, h a I Ching (Ji Csing) a konfucianizmus szent könyve, mely az őselemek es a pakua kapcsolatát mutatja be és írja le nincs benne. Kínában alapmű.
@taga20: oszt baxol értesíteni, hogy ne izélgesselek??? na, vazze!
@Gábris szomszéd: 1917 novembere óta igen.

Saját birodalmukban, majd a 2. világégés után a szatellitáikban szó szerint terrort vezettek be és ha látszólag már nincs is terror a coc.tábor utódállamaiban, azért ha a mai közéletet nézed, a szervezett alvilág, a zsandárság és a politikum mintha annyira nem állna távol egymástól. :-(

Daesh vagy mi az új píszí neve, azonos receptre készült, mint száz éve a bolsevikok (akik úgy nem mellékesen nevükkel ellentétben mindig kisebbségben voltak). :-(
@CsekklisztNo.10Reloaded: bocsi!!! de a pa-kua az egy kung-fu irányzat... mégpedig az "elkerülés(kitérés) művészeteként" ismerté.
www.youtube.com/watch?v=XCw3jzzup3w
kicsit aikido-s, vagy fordítva?
@Gábris szomszéd: "ezt is érdemes megnézni"

Megnéztem....

Még 1 szer...

Ne haragudj de volt valami mesterkélt, valami rafinált filingje...

nem volt őszinte az egész...

lehet, hogy bennem van a hiba...
@taga20: meg a zusa sem megy a szomszédba egy kis mellédumájért...
@nincs_itt: mondtam, hogy csak a fényképre verem ki ma még:)
@taga20: "ja és a sárgák, nagyon nyomják a dezinformációt."

Nem azt írtad az előbb, hogy egyre inkább bírod a japókat? :)
@jaegtoer: :D

nincs felháborodás. :) soxor kifog rajtam ez meg az... kevés a tehetség egy kis tudomány is kellene, ami nincs. :D

lehet, hogy picit tudtam rajta javítani...
@nincs_itt: nem kéne neked egy kibaszott dácsát venned moszvka alsón, asztán onnan oszt az észtet:))

ja és fizess elő egy em ladára, tudod renault.comra címezd!
@CsekklisztNo.10Reloaded: :)))

egyéni (de jó!) ízlés, amiről vitatkozni nem lehet.
nálam majd 29-én lesz hangoskönyvben pl majd "Feljegyzések Li-Csiről". Talán valamit potól majd neked :D
@taga20: az is valami! végre autód lesz nem valami flanszija ipari hulladékban kell sunnyognod a külső sávban...

ne fúdd a pofád! neked egy ajtóra sem futná moszkva alsón, nemhogy egy komplett dácsára!

mellesleg, a rönyó nem ugathat bele, mert amíg képtelen egy megbízható taligát összelapátolni, addig az oroszok nem haggyák... tudod a 25% az kevéske... de nem ezért nem veszek ladát.
@öregmatróz: nem lesz, és így fogsz meghalni, és én is, sőt aki még meg sem született, az is!:))
@taga20: "bevettünk minden dumát - viseltük a dögcédulát"

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/9576/europa-kiado/szabadits-meg-zeneszoveg.html

Kína? Most olvastam mit terveznek. Nem kicsit durva, igazándiból a sátáni jelző lenne rá a legtalálóbb. Kína és a nagytestvér. :-(

idokjelei.hu/2015/11/a-tortenelem-legnagyobb-viselkedesbefolyasolo-kiserlete/
@nincs_itt:
Nem:-)
A pa kua az 8 trigamma, amit az I Ching leir
symboldictionary.net/?p=1724
Belső, azaz lágy harcművészetek előszeretettel használják erre alapozott logojukban. Ugy emlékszem ez a 8 lépésre alapozott mondjuk kung-fu irányzat a pakua chang.
Mikor Északi Imádkozó Sáska kungfut tanultam Bánhegyi Lászlónál ő mesélte, h a nagymestere egy kung-fu mesterrel nem tudott mit kezdeni: pakua (chang) stiluséval, mert mindig mögé került, azt hiszem innen a 8 (?) lépés is...
@jaegtoer:

@taga20:

ellenőrizzétek már le (légyszi!!!! :))), hogy most jó lett már?
@nincs_itt: haver, ma jöttem haza az emnullon. annahegyi pihenő után csapatom a rönyot 120-szal, leindekszelek az emhetes felé vezető sávba, erre belenézek a tükörbe és látom, hogy fittipaldi a seggembe van a fehér lexuszával.

mondom magamban, mennyén öcsém, majd a kanyarban lehúzlak.

erre mi történik, a csóka nézett, hogy egy tíz éves megán körbe autózta a kanyarba, 120 után megadta magát, pedig szép volt a fehér IS:)))
@öregmatróz: Én továbbra is azt érzem, hogy inkább ilyet nézek mint a vahabista barmok állatságait.
@CsekklisztNo.10Reloaded: a KÖR alakban elhelyezett trigramma, a pa kua, az körben rendezett megfelelője, a Bagua Xi Jin kung-fu(ez nem jelent egyebet: stílus, módszer, eljárás) kör, körkörös mozgásokra épít. lásd még aikido.

alapvetően a kör bejárása, befelé és kifelé forduló lépésekkel, amelynek összességében van 8 változata.

de az sem mindegy, hogy "északi", vagy "déli" stílusról beszélünk.
az alapállás magassága is változik...
@taga20: ne idegejjé ki! 1-2 km-ert bírt menni 120-al??? ginissz rekord! jelencsed be!
@rdos: Nem nagy ügy. A viselkedésbefolyásolás itt minden nap zajlik. :)
@guma: láccatra jó, de próbáltam kommentelni, és egy kalap szar lett az egész:)
@taga20: gondolom, mosolygott a csóka, hogy hagy mennyen a zúzda szökevénnyel, legyen egy jó napja!
@taga20: 33 éve jelent meg de remélem erre még emléxel. :)

youtu.be/KUolADcY1-o
@nincs_itt: ne szívózzál, még az asszony is ment vele kétkilót:)

persze lefelé:)))
@nincs_itt: Szép estét! Ha jól látom ők is vasasok ugye? :)

youtu.be/AAroLVID7WM
@nincs_itt:
Koszi szép:-))
Az előbb hujeséget írtam, Bánhegyi féle volt a déli stílus, azt csináltam, az o tanítványa volt Tix Richard, ő az északi mantis iskolát vitte (tőle kickboxot tanultam)
@nincs_itt: ja, tök ez volt az arcára írva:)))
@Gábris szomszéd: az hogy van, hogy putyinevtárs, még a harangöntéshez és a géponthoz is ért:))

mekkora mázlijuk van a ruszkiknak, nekünk csak gecivityánk van:(
@CsekklisztNo.10Reloaded: szerintem minden este a tükör előtt:))
@taga20:
:-)) ugy biztonságos!!
Mondjuk ezen stílusok mozgása maga művészet, nem a csimbumdirdurról szólnak. És akkor a chi-ről nem is szóltam ...
@Gábris szomszéd: Igazad van. Olyat én se nézek.
@CsekklisztNo.10Reloaded: nem nézed az alkonyatot a cooltévén?
nem rossz, alföldi a szinkron hang a főatyavalaminek:)
@taga20: Ja bassza is a csőrét a nyugatnak, hogy nem egy Jelcinhez hasonló alkesz vezeti Oroszországot. :)
@taga20:
Majd ha engedélyt kapok átkapcsolni a sztárban sztárról :-(((%$£¥&@**!
@rdos: "Kína? Most olvastam mit terveznek."

Hát ez nagyon sötét jövő!!

A falanszter bekövetkezik?

Talán Madách mégse így gondolta?
@Gábris szomszéd: hogy a faszba ne, minket is azé támad brüsszel, me kurva sikeresek vagyunk, mondá szíjgyártó:))

putyinevtárs meg az inverse, csak 180 helyett 360 a fok:))
@taga20: jájjj má' Té mozigépész... 200 km/h egy flanszia izéval... még hegynek lefele sem sikerülhet..
@Gábris szomszéd:
Azért, hogy egy KGB ügynök vezet egy országot , mindjárt más! Nincs félreértés :-) hány embert ölt meg puszta kézzel Vladimir?- mindig szerettem volna tudni, de sose mertem megkérdezni
@taga20: visekeggyé! még flanszija xarban nyomulc!

a tükör előtt megvizsgálom közép és nyugat európa lexebb férfi felsőtestét. az arczom nem fér bele...
@nincs_itt: redbull rönoról hallottál má?

szerinted ako mennyivel mentünk?
@taga20:

kösz!
ki kellett törölnöm a szöveget (fogalmam sincs miért nem jó!), csak linkelem és ezt elfogadja összeugrás nélkül.

bár van pici zűr így is, amit nem tudok kijavítani, de talán már elfogadja a hozzászólást... :D
@CsekklisztNo.10Reloaded: azé lássuk be, nem szimpla ügynök, aki felverexi magát odájig!
@taga20: áááá, azaz amelyik NEM rönó motorral megyen, hanem a japók aggyák hozzá a nissan Z-nek a motorgyát, kicsit megpiszkálva...
@nincs_itt: aszt mindig vágtam, hogy arcra gyúrsz, de a kigyóválladdal ne vageszkogy, me behúgyálok a röhögéstől:))
@Gábris szomszéd: mit szónák!? permonumentán nem sok jobb csata vas van a zoroszokénál...
@nincs_itt: ok, de az még kevés...
Igaz, ő is csak a néplélek kivetulese..
Sziasztok jo ejt!
Tegnap este MMA-t nyomtatok itt, ma lehet tai chi:-))
@taga20: Haver a mai futamon volt legalább valami érdekes is. :)

www.airportal.hu/ap/viewtopic.php?t=29949
@taga20: ja, ja! olyan széles mint egy python hosszában, stimmt!
@öregmatróz: Nyugi, még csak Kínában tervezik. Mondjuk meglehet városi legenda csupán de túl kedves vezetőnk országában a hivatali alkalmazásnál állítólag előnyben vannak a narancshívők, vagy magukat annak vallók.

Madách és a falanszter jelenet? Akkor már inkább az első.

legendavadasz.hu/vallas/bunbeeses

És amit legendavadász nem vett észre, az a legfontosabb.

"Vágyakozni fogsz férjed után, ő azonban uralkodni fog rajtad."

Vagyis a bűnbeesésig a férj NEM uralkodott a feleségén.

Hanem hogy mondja a magyar? A fele-ségem. Ketten vagyunk egyek.

Ezzel utal a biblia az elveszett paradicsomra, a nők vezette világra. Jelentem megvolt, Alföldi Vonaldíszes Kerámia népe, itt a KM-ben ie. 6000 és ie. 5200 között.

Vissza kell adni az egész sártekén a hatalmat a nőknek. Újkeletű mániám. :-)
@rdos: Ez nekem már régikeletü mániám. Női észjárással a politika egész más volna. Minimum nem volnának háboruk. Ez gyerekesen hangzik, de a nő egész mivoltában az életet igenli, védi, táplálja.
Na tudom azt is, hogy a "Vaslédi" erre 1 kicsit rácáfolt de végeredményben Angliát jobban felhozta mint minket a mai - nem mondom ki.
Szó mi szó, máris találtál a mániádra 1 követőt.....:)))
@rdos:
És a két-ség?
Magyar nyelv tényleg spiriuális))
@öregmatróz:
2-t!!!
Csak ne a tv-műsorban döntsön ;-((
@öregmatróz: @rdos: kedves barátaim! egészen elképesztő a bizalmatok a gyengébb nemben, azért javasolnám, hogy gondolkozzunk még ezen a hatalomátadáson egy kicsit.....talán elég lenne egyenlőre, ha a vezérek mellett, akik okos és egyenes, kemény és bátor férfiak legyenek, múzsaként a nő, aki gömbölyítené a dolgokat az ész mellé a szív, igy lenne komplett...csak a nő, mint vezér ugyanugy nem lenne jó...vannak a női életben periódusok, mikor inkább az ösztön az uralkodó, mint az ész, s nem is tehetünk róla....meg még egy rakás más egyéb gyengeségünk............meggondolandó ez nagyon....kkk
@öregmatróz: @rdos: kedves barátaim! egészen elképesztő a bizalmatok a gyengébb nemben, azért javasolnám, hogy gondolkozzunk még ezen a hatalomátadáson egy kicsit.....talán elég lenne egyenlőre, ha a vezérek mellett, akik okos és egyenes, kemény és bátor férfiak legyenek, múzsaként a nő, aki gömbölyítené a dolgokat az ész mellé a szív, igy lenne komplett...csak a nő, mint vezér ugyanugy nem lenne jó...vannak a női életben periódusok, mikor inkább az ösztön az uralkodó, mint az ész, s nem is tehetünk róla....meg még egy rakás más egyéb gyengeségünk............meggondolandó ez nagyon....kkk
@öregmatróz: ha kiszeltünci lesz a miniszterelnök ako támogatom, de gondoljatok bele, ha orica lenne:)))
@taga20: Azt hittem azt fogod mondani, hogy inkább ez. :)

youtu.be/KCjMZMxNr-0
@evasanyoca: Na látod! Már ez a megnyilvánulásod is kerek gondolkodásra utal.
Ez hiányzik a férfiak..fiukból. A mi politikusainkból meg pláne..

És ez nem nevetni való...:((((((
@taga20: Má jobb lenne.

De ha most ebolát idehozod, istenbizony kitagadlak...
@Gábris szomszéd: ráhibáztál ártu, egy hajszálnyival második csak. kurvára bírom eszt a számot is:)
@taga20: Na mibe fogadjunk, hogy ennek a klipnek a forgatásán eléggé ott lettél volna. :)

youtu.be/j-fliUfy7WE
@öregmatróz: ako tagad magad ki, me te hoztad ide:)

egyébként, ebola háború esetén túsz lesz, és halálba dumálja az ellent:))
@öregmatróz:távol álljon tőlem, hogy kinevessem az écát, inkább csak bájos mosolynak szántam...
@öregmatróz:távol álljon tőlem, hogy kinevessem az écát, inkább csak bájos mosolynak szántam...
@evasanyoca: évike drága, mikor téged olvaslak, ako mindig az az érzésem, hogy be vagyok baszva, me mindig kettőt látok:))
@evasanyoca:

"_egészen elképesztő a bizalmatok a gyengébb nemben,_"

Szerintem is. A Jászságban járja egy mondás: Akkor bízz a nőben, ha ló legel a sírján.

Mondjuk én ezt nem mondtam, csak hallottam és most is csak írtam -azért- hogy megosszam.
@rdos:

"_Vissza kell adni az egész sártekén a hatalmat a nőknek. Újkeletű mániám. :-) _"

El fog múlni.
@taga20: már uj a billenzyűm, az egerem, a kezemet kell levágni, mert az nyom rosszul...bocsánatot kérek...kk
@jaegtoer: áldott emlékű édesanyám ezt a mondást férfival alkalmazta, igaz mi hevesiek vagyunk, talán azért?....vagy nem....kkk
@evasanyoca: ja és, próbáld lábbal!:)))
@taga20: igy mán vidáman halok meg....kkkkk
@CsekklisztNo.10Reloaded:

"_És a két-ség?
Magyar nyelv tényleg spiriuális)) _"

Ja. és akkor még nem is szóltál a hát-ság-ról, a más-ság-ról, a fasz-ságról, hegy-ség-ről, egy-ség-ről, segg-ségről, usw.
@evasanyoca: na nem kell elkapkodni! öreganyám:))
@evasanyoca:

Nem, ez azt jelenti, hogy ez a mondás multifunkcionális.
@taga20: szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál! most teljesíteném 3 kivánságodat, ha tudnám....de nem tudom....maradunk ennyiben...kkk
@taga20:

Azért ez nem akármilyen ív:)) Mennyi maligán kell Tüncitől hozzám eljutni, és még ki is józanodni?
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"Mikor Északi Imádkozó Sáska kungfut tanultam Bánhegyi Lászlónál..."

Nocsak, mik derülnek ki. Én 12 évig műveltem ezt a stílust, konkrétan a Seven Star irányzatot. Most 3 hónapja ismét elkezdtem, mert hiányzott. Elfér a Wing Tsun mellett. :)
@Orica Középföldi:

És kihagyta Imolát. Felelőtlen. és ez maligánfüggetlenül aggasztó...
index.hu/belfold/2015/11/29/izrael_allhat_a_parizsi_merenylet_mogott_a_szentgotthardi_polgarmester_szerint/

Hubazz. Szétestem, innom kell valamit. Gábris, homályosiccsá fel engemet, most akkor a migrácsok muszlim terroristák, aki robbantanak, vagy zsidók, akik muszlim teroristának öltözve robbantanak, vagy zsidók által felbérelt muszlimok, akik terrorista látszatot keltve robbantanak, hogy a többi muszlimot kirugdossuk? Megöl ez a bizonytalanság...

Ekkora állat tényleg van?
@DarthVader:

Mit bizonytalankocc??
Világos mint a nap, hogy a Soros György bérelte fel az elkövetőket és ő adta ki a parancsot a robbantásokra (mert nagyon irigyli magyar sikereket és a rezsicsökkentést).
@evasanyoca: " akik okos és egyenes, kemény és bátor férfiak legyenek, múzsaként a nő, aki gömbölyítené a dolgokat az ész mellé a szív, "

Hát erre mondtam, hogy kerek gondolat, csak a különböző jelzőkkel ellátott férfiakat kell kivenni belőle.

Mert ilyen férfiak nincsenek.

Fel a fejjel nők! Veletek kerek a világ!
@jaegtoer: Jó kimostad magad...

Kis hamis...:))
@taga20: Na jó nem tagadlak ki me mindíg megröhögtecc...
@jaegtoer: "El fog múlni. " Meglehet, igazad van. Ma így látom. Nem állítom hogy igazam van, csak feldobtam ötletként. Nem először. :-)
@DarthVader: "aki átlátja az összefüggéseket”.

mondta magáról.

Ne ess hanyatt.....átlátta...:)))
@jaegtoer:
De nem. A kétség érzete, mikor nem vagy biztos egy dologban egy olyan állapot, mikor érzelmeidben v racionálisan megosztott vagy, "nem vagy egyben", nem vagy "egyhegyű".
A hát-ság? Háááát, azt nem tudom. Sztem ez nem faszság:-)
@huzzadneki shakespeare:
.
Másképpen látom. Soros Györgyöt bérelték fel, hogy keltse azt a látszatot, hogy ő bérelt fel. Csak igy lehet egyesek számára elfogadható indokkal (történésekkel) biztosítani a kellő hangulatot.
Az állami tulajdonba vett tőzsde kellően megfélemlíthette Sorost.
@rdos: "El fog múlni. "

Remélem nem. Remélem valaha a parlamentben is több Nő lesz.

Persze ha parlament lesz....

MERT A MAI NEM AZ!!!!!
.
Érdekes.
Eltűnt egy öt perccel ezelőtt postázott kommentem.
Kinél van?
@evasanyoca: A gyengébbik nem nem gyengébb. Fizikai értelemben ugyan meglehet igen, de minden más "terhelés" tekintetében jobban bírjátok a terhelést. Periódus ide - oda. Ezért részemről a nagy bizalom a női nemben. Pedig férfiként jobban szeretem a női igent. Boccs, férfisovén szójátékomért, de ha szójátékról van szó, akkor gátlástalan vagyok. :-) Még a gálánstalant is bevállalom a szójáték kedvéért. :-)

Hogy mondta a kanadai miszterelnök az azt firtató kérdésre, hogy kormánya fele miért nő?

Mert 2015 van.

Kanadában. Mert nálunk isz. 896 van.
@The real Donky
:-)) Igen, drága jó Tix Ricsi, az örök tréfamester az iskolaalapító mestere a 7 Star Kung Fu-nak. Nagyon jó arc volt, de az a rohadt tüdőrák elvitte fiatalon.
Nagyon jó dolgot raktak össze anno. Jó helyen vagy:-))
Wing Tsun is szimpi
@öregmatróz: Vaslédi egy maszkulin világ kiválasztottja volt. És ez így van jól. Volt.
@öregmatróz: Jól látod, szerintem sem legitim a parlamentünk. A választás még akár tiszta is lehet, de a jelölés az piszokul nem az. :-( Krassó György és agyagba döngölt csapata. :-(
@punkfrog™: Remélem előbb utóbb rájönnek a románok, hogy nem mi magyarok vagyunk az ellenségeik.

Az lenne a jó, ha előbb. Mintsem utóbb.
@DarthVader: "oroszbarát Jobbik most erőssen elitéli ezt a skandallumot"

Jobbik barát vagyok, és mifaszért kellene bármit is mondanom? Dögöljenek az arab csahos kutyák. 130 párizsi életért kapták ezt, és egyébként olyanok haltak, akiket a szövetségesek is támadni szoktak.

Civilek is halnak meg? Ezt a játékot ők kezdték. Gondolom nem érted, de mindegy is, de azért vedd figyelembe, ezek a dzsihadisták nem katonákat támadnak meg vagy öldösnek, hanem mindig védekezésre képtelen civileket. Az mindegy nekik hogy az arab testvéreik akiket éppen felrobbantanak, vagy zsidó, vagy európai vagy amcsi... nem lőnek vissza, ez a szempontjuk.

Gyáva férgek, azt kapják (aratják) amit elvetettek.
@Fabius: "De akkor mivel magyarázod Erdogan szankciók hírére 180 fokot változott"

Azzal hogy a pénz nem minden. A 3-4 millió orosz turista elmaradása a pórnépnek és a befolyásos szálloda tulajodonosknak fog fájni, őket senki nem fogja kárpótolni, ráadásul, duoplán megy fekla vércukruk, ha rájönnek, ezt külső kérésre (nyomásra9 tette a török kormány. Így lázadoznak, majd ezek után hogy fognak lázadozni.

na meg ugye a gáz biznisz 60 millirádba fog fájni, ki az aki ennyit odadob a török zsebbe?

Ja, és az orosz titkosszolgálat már intézi azt (ilyet nemcsak az amcsik tudnak csinálni, a ruszkik ebben nagyságrendileg jobbak!), hogy cirka 18 millió kurd kezdjen el tömeges lázadáshullámba törökországban.
Az biztos hogy nem lesz egy egyszerűen kezelhető eseménysorozat...
Végtelen egyszerű primitív kis írás ez. Már-már szar!
Putyin G-pontját mégsem lelted meg ezzel. Nem rád gerjed....
@Meridian74:

"Dögöljenek az arab csahos kutyák."

Maga is csak ennyit tud, nyaf-nyaf macska?
@rdos:

"_Hogy mondta a kanadai miniszterelnök az azt firtató kérdésre, hogy kormánya fele miért nő?
Mert 2015 van.
Kanadában. Mert nálunk isz. 896 van._"

Nem kell feltétlenül túlnyalizni a dolgot.
Mondja meg, magának miért hiányzik a magyar kormányzatból még 8 jólfekvős Czunyiné, 10 db eltöszdészték de megvédte Selmeczi Gabi, még egy tucat mesésen buta Pelczné... és mintegy 6 főnyi még élesebb eszű és még egyenesebb Szili Kata Link... ugye...?

Szóval kinek hiányzik ez?

Amúgy, ha arra a kérdésre az volt a válasza ami, akkor túl sokat nem kell tulajdonítani neki. Sem a kijelentésnek sem a személynek. sem a személyeknek.

Ja . a sírva bejelentő miniszter(asszony)... ja... tényleg benne van a kvalitás...
@Chayenne:

"_Végtelen egyszerű primitív kis írás ez. Már-már szar!
Putyin G-pontját mégsem lelted meg ezzel. Nem rád gerjed...._"

Tudja attól van, hogy eddig nem volt a blognak hivatalos G-pont szakértője. Most, hogy meg tetszett érkezni mindjárt minden más lett.
Minek szólítsuk magát a továbbiakban, G-pont tanárnak, gerjedési tanácsadónak, vagy szarási managernek? vagy mindez együtt? gépont gerjedési análmenedzser - hogy tetszik?

Másik olvasatban (megközelítésben):

"Végtelen egyszerű primitív kis írás ez. Már-már szar!"

Hozzád mérten éppen, mint te, tehát teljesen rendben van, s ez esetben ezt talán még éppen el tudtad olvasni.

Ha majd a nagydoktori lesz, akkor külön értesít a doktori tanács. Rendben?
@CsekklisztNo.10Reloaded:

No, igen. egység versus kétség.

A feleség akkor lenne elismerő, ha a pár férfi tagjának is lenne egy hasonló jelentéssel biró, általánosan elfogadott elnevezése. De az meg a jelenleg a 'férj'.

aztán hogy ez férj a bőrödben, vagy elfér, vagy beférsz, vagy csak férc vagy féreg vagy egyéb módosulat, nem fér a fejembe, mindenki boldoguljon a maga értelmezésével.

A én olvasatumban a feleség kifejezetten pejoratív.
A kifejezetten pozitív, egyértelmű és partneri (egált/egyenlőséget jelentő) viszonyt a 'párom' kifejezés hordozza.
A feleség használata mintegy helybenhagyja, elismeri a családi kapcsolatban, de akár a társadalmi közhasználatban is a férfi primátusát.
Persze be lehetne vezetni a férfi szó mellett a félfi-t. Ha van feleség, akkor lehetne mellette félfi.
Mondom és írom mindezt úgy, hogy nem támogatok semmiféle emancicázós projektet.
@maxval bircaman BircaHang Média:
köszöntjük a nagy orosz cocialista köztársaság korán kelő trolljait...
@huzzadneki shakespeare:"mert nagyon irigyli magyar sikereket és a rezsicsökkentést)." :))))) jót nevettem.
Az origonál 1 euró = 1 HUF, és/vagy nem alkalmaznak olvasószerkesztőt, vagy direkt ködösítenek a qurmány érdekében:
www.origo.hu/gazdasag/20151129-eu-csucs-nem-kell-menekultet-befogadni-magyarorszagnak.html
Az elején vastagbetűsen:
"Az EU hárommilliárd forinttal támogatja a szír menekültek törökországi ellátását,"
szövegközben kiemelve:
"az EU pedig 3 milliárd euróval támogatja a szíriai menekültek törökországi ellátását."
a végén:
" a kormányfő, aki emberiességi szempontból helyesnek tartotta a Magyarország 18 milliós hozzájárulását, "
Na mármost érdekelne, hogy ez a 18 millió az 1 euró/1huf relációban mennyike?
@kekex:
Szorgos népünk PISA szintjét ismerve a mezei fidesznyikben az ragad meg, hogy a hülyének is megéri 18 millió forintért megszabadulni a migránsok befogadásától.
Kezdődik a pofozkodás? :-(

"A politikus pénteki nyilatkozata szerint a történtek miatt nem megengedhető, hogy Franciaország a továbbiakban olyan katonai szövetség része legyen, melynek Törökország is tagja. Jacques Cheminade kijelentette, hogy Törökország az orosz gép lelövésével egyértelműen a terroristák oldalára állt, és a Párizsban, november 13-án történt támadássorozat után a továbbiakban nem tudnak rá szövetségesként tekinteni, emiatt vagy Törökország, vagy Franciaország fogja elhagyni a NATO-t."

fullank.com/index.php/a-vilag/3207-franciaorszag-kilep-a-nato-bol-ha-a-torokok-maradnak

Mondjuk nem a franciák fogják eldönteni Töröko. NATO tagságát, de ha Törökország a szervezetből "valahogy kikerülne", akkor adott a "két pofozkodni akaró fél". :-(

Mert ahogy a házassághoz, úgy pofozkodáshoz is 2 ember kell.
A törökök jól kibasztak magukkal és az EU-n most megpróbálják kompenzálni, többek között a mi rovásunkra is, amit remélhetőleg az EU vezető libsijei és libsi cselédjei a legrövidebb időn belül gyógyszerre fognak költeni.

Az EU libsijei és libsi cselédei (Merkel) amúgy is pánikban vannak, bármit megadnak a törököknek, csak ne legyen bevándorló. (Már nem menekült, hanem bevándorló, migráns, menekült addig volt, amíg ki nem sikerült valamit találni a megfékezésükre).

Putyin ráadásul abban a szerencsés szerepbe került, hogy az EU összes olyan polgára, akiket felháborít az EU "vezetőinek" bevándorlási politikája, a balliberálisok tobzódása, Putyin Oroszországát tekintik követendő példának és ellenzik az EU bojkottját. Sokan vannak, nagyon sokan.
A reformok működnek bibibi (csak azok a fránya szerverközpontok a hibásak!)
24.hu/kozelet/2015/11/30/szaz-korhazi-dolgozo-nem-kapott-oktoberi-fizetest-azt-tervezik-nem-mennek-dolgozni/
Ahogy a nóta is megasszonta:
"Mások vittek rossz utakra engem,
a mások bűne NEM AZ ÉN HIBÁM"
@CsekklisztNo.10Reloaded: Nagyon tiszteltem Tix mestert. Mindenkivel közvetlen volt, mindig mosolygott. A tudása pedig legendás volt. Nyugodjék békében.
@jaegtoer:
Bár nem ástam magam bele a témába, de ha a feleség csupán a (házassági egység) arányos részét jelentené, nincs is baj. Akkor a férfi lehetne a fél-fiú, azaz az egyenlet másik oldala. Persze az oldalborda és az "uram" kifejezések az egész teoriám romba döntik. De nem merek tovább "nyelvészkedni", mert ezek csak ötletek, oszt a végén még osszepárosítanak a gyöknővel.
Emancipáció? szegeny nőknek van nagyobb bajuk is a világon, ez is egy nyugati kultúra zsákutjában honos :-)) lsd korábbi megjegyzéseim, h kevés hely van a világon, ahol nem egyáltalán életveszély nőnek születni. De majd ezt a hölgyek megmondják itt, szerintem fantasztikus csoda életet adni...
"Kétszer ad, ki gyorsan ad"
nol.hu/gazdasag/gyorshitelt-kap-csanyi-uj-cege-1577653
Na persze, támogatni kell a rászorulókat.
Bartus 5 évet rohant előre, már 2010-ben megmondta, hogy "Miért nem ordítotok?"
gepnarancs.hu/2015/11/orditani-kell/
"Tessék mondani! Hogy létezik az, hogy ennyi elvonás, adó és ennyi Uniós forrás, plusz felvett hitel (államkötvények pl.) ellenére nem javul, hanem drasztikusan romlik az ország és az országban élők helyzete?
Hogy létezik az, hogy egy közösségnek kell életmentő készülékre pénzt gyűjteni?
Hogy létezik, hogy ezt a civil kezdeményezést az állam, az állami hatóságok nem segítik, hanem meggátolják?
Tessék mondani!
Hát normálisak vagyunk mi?"
(de a többi kérdés is megér egy-egy misét)
@Imola Helyesi:
és akkó' a félember az hány embör?
meg a féllábam az egy láb, mert amiből normális egyedeknek egy pár azaz kettő jutott aszt joggal nevezi egynek és az egy akkor félszemű és hogyan van nálad a féleszű???

és a százlábú hogyan nevezi a ballábait?

és a kígyó hogyan becézi az egyetlen farkát? tetőtől talpig farok???

brühüyyy

szóval? ha mindesztetetetet a kettes számrendszerben elmagyaráznád nagyon örülnék, a 3-as és a 6-os számrencer már nem annyira érdekes de a 7 -es az, ha abban el tudnád mesélni a kétfarkú kélgyó mesélyét ???

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Napigyurcsány:
europakavezo.blog.hu/2015/11/29/mszp_szet_dk_ossze
"Az a felmérés mindenestre elgondolkodtató, miszerint a baloldali szavazók több mint harmada még mindig Gyurcsányban látja a baloldal vezérét, mögötte 7 százalékkal a már Párizsban élő Bajnai, majd szinte kimutathatatlan mértékben az MSZP-s trónkövetelők."
és lehet, hogy szellemes a végén a kérdés, de eléggé tereli a figyelmet a lényegről:
" Fideszes oligarchák miatt nem lett olcsóbb a lakossági gáz - állítja mai közleményében Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke. Mint írja, az elmúlt években folyamatosan csökkent a földgáz világpiaci ára. A csökkenés az utóbbi hónapokban gyorsult fel, Európa többi országában akár 30 százalékkal csökkent a lakossági gáz ára. Az Orbán-kormány csak beszél a rezsicsökkentésről, miközben a világpiaci árnál jóval többet hajt be az embereken."
nol.hu/belfold/alpari-gyurcsany-gyalazas-a-gazar-ugyeben-1577583
@kekex: ez a két praliné fizikus, annyit állapított meg, hogy 10 emberből 4 az pontosan hat!
megerősítették, hogy az orosz gép - vadászgépek repülési sebességét figyelembe véve - gyakorlatilag "hibahatáron belül" volt, mivel 7 másodpercig tartózkodott a török légtérben...

a rakéta becsapódásának következményeit, szerintem, a gép tervezői és gyártója jobban ismerik.

az oroszok is hazudnak, ez nem maradhatott ki...
@CsekklisztNo.10Reloaded: az édesapám nagyon művelt és okos ember volt, három lánya volt, én a legkisebb, bakfis koromban sokat hánykolódtam a fegyelem ellen, mint a betöretlen csikó, s hajtogattam, hogy egyenjogúság van, igy és úgy....aztán egyszer édesapám megunta, és azt mondta: "Tudod mikor lesz egyenjogúság kicsikém? Amikor én nyögök a szülőágyon, és te rohangálsz a folyosón bagóval a szádban...."...azóta megtapasztaltam ezt a nagy igazságot....édesanyám zokszó nélkül nevelt bennünket a legteljesebb szeretetben édesapám eltartotta a családot, de anya nélkül apám semmit sem tett, mindent megbesztéltek...szép gyermekkorom volt....azután én is családot alapítottam, és már régen nem vágyom az emancipációra, csupán minden nőnek a neki kijáró tiszteletet kell megadni, és élje a nő a nőisségét meg, és a férfi legyen férfi.Nincs annál szebb, mikor megszülettek a gyermekeim, és az apjuk párás szemmel nagy markába fogta őket hallatlan szeretettel.Egymás nélkül semmire sem mennénk,a kölcsönös szeretet és tisztelet kijár, de egy biztos: a sors nem véletlenül intézte úgy, hogy a nők adják az uj életet (a férfi hathatós közreműködésével), ezért tudják oroszlánként védeni gyermekeik életét...még sokat tudnék erről, bocs, ha untattalak benneteket....
@Imola Helyesi: ennek a százlábú dolognak szalaggyá neki mégeccer!

szelvényenként 1 pár lábról beszélünk...
@jaegtoer: a feleség szó etimológiája szerint a fél (párosan összetartozó dolgok egyike)főnévből képezték ség képzővel. jelentése társ.
@Rodeo36: én ezt nem bírom ki....kkkkkkkk
@Imola Helyesi: csak tényként szögeltem le, hogy a százlábú elnevezés nem pontos adaton alapul, hanem egy becslésen. semmi köze a gyökhöz, toldalékokhoz és ragokhoz.

kígyó => ki gyön vagy mit magyaráztál bele. hol a gyök? sün? hal? egér? ló?
@Imola Helyesi: de télleg, leskiccelnéd a magyar nyelv bináris kóggyát?
@Imola Helyesi:
persze a félhasú ángyom egyik térgye az másfél

de ha a félember nagyon fél akkor az már retteg vagy csak befelezte magát és fél pelenka jár neki már csak aszt kell eldönteni melyik fele a pelenkának...

szóval a félkezű óriás az a töketlen vagy a féltökű OGV, és ha fél töke van akkó' csak félgeci vagy egészen geci?

elemezhetnéd eszt még egy kicsinyt olyan viharos mint a ...szóval a háromlábú embör is másfél lábú de bizonyos, hogy sohasem billeg

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@nincs_itt:
0000000000000011100011111111000

ez jó?

vagy ígényled a 3-as számrencertetű

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkk

imol tuggya csak nem mongya (jaaa az Oscar akkó' ez most olyan koloratúra)
@evasanyoca:
képzeld a fagyott kígyót tetőtől talpig sétabot

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: ne fokozd, már fáj.....kkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: nem rossz a kód! ez most decimális is?
de a fagyott kígyóból lehet még fagott is, de semmiképpen nem könnyen kanyarodik!
olyan ez, mint a sün! a sün az egy nagyon makacs madár! csak akkor hajlandó repülni, ha jó nagyot belerúgok!
@evasanyoca:
Szépen írtál:-) hiszek benne, hogy ezek a szerepek yin-yang nem véletlenül alakultak így, tiszteljük is ezt!
Ahogy a bölcsek is mindjárt:
Pínz számolva, asszony verve!!

Oppos, lehet, hogy felteértettem valamit:-)))))
@kekex:
Bocs, nem 100 fő (az csak EGY kórház, hanem "TÖBB tízezer"
nol.hu/belfold/tobb-tizezren-nem-kaptak-fizetest-1577673
@CsekklisztNo.10Reloaded: Orbántól nem illik idézni!!......kkkkkkkkkkkkkkk
Azért az megnyugtató, hogy máshol is vannak elmebeteg politikusok!
pestisracok.hu/197418-2/
"A bukaresti tűzvész tervét “egy budapesti egyetem laboratóriumaiban főzték ki, amin egyetlen jóhiszemű román sem csodálkozik” – állítja egy szociáldemokrata parlamenti képviselő. Ninel Peia titkosszolgálati forrásokra hivatkozva állítja: Putyin és Merkel is érintett volt a tervben, amelynek végső célja Erdély elszakítása lenne."
@kekex:mindig az, de most karácsony előtt kész kitolás.....és akkor majd meglátom, hogy mennyien fognak a fideszgyülésen nyüzsögni?
@Rodeo36:
Nem hiszek a konteokban de most már bizonyítottnak latom, h a számítógépek nyelvét, azaz, h a programozásnak a kettes szám rendszeren kell alapulnia nem véletlen, h egy magyar találta fel.
Akarom mondani fél magyar, mert mint külföldre szakadt zsidó nem lehetett egész (sic)
@kekex: azé nem tartod félelmetesnek, hogy 1969-ben egy filmben már volt TÖK?????
@evasanyoca:
Á, aki másod- és harmadállásban dolgozik, annak nincs ideje olyan hülyeségekre. A nyugdíjakat meg (EDDIG) időben kifizették.
@Imola Helyesi:
sajnos te gyógyíthatatlan vagy. nem vagy tisztában a szavak eredetével, mit jelent a gyök és így tovább. belekeversz mindent, ami az eszedbe jut, vagy hasonlít valamihez.
a "fél" szó ugor eredetű, barátot jelent, árpádék hozhatták be. a feleség viszont bessenyeiéknek és kazincyék nyelvújításainak köszönhető, addig nem volt ismert, előtte a hitves szót használták.

legjobb lenne, ha ezt a nyelvészkedés témát hanyagolnád, nem égesd magad...
@öregmatróz: Háborúk nélkül nincs emberiség, nincs növekedés, változás,csak túlszaporulat, járványok és szenvedés. A pacifista faszfejeknek ajánlom az emberiség történetét tanulmányozni, újra és újra amíg meg nem értik. A HÁBORÚ EGYÜTT JÁR AZ EMBERREL.
@evasanyoca:
Az idézett szöveg "madarab" mint a Hitler videó mindig más aktuális szöveggel, a félelmetes viszont az, hogy a Rákosi korszakról készült film mennyire aktuális manapság.
A "kicsi, sárga, savanyú, de a minek" TEk-től a
"Bástya elvtársat már meg sem akarják merényleni?"-ig.
@we dont want arabs here..So what:
De azért a gorillák és a hangyák is prímán elháborúzgatnak.
Tehát a törzsfejlődés alantibb fokaira (is) jellemző a háborúskodás. És mivel ez főleg a férfiak "játéka" nem véletlen, hogy a nők értelmesebben oldanák meg a világ problémáit.
@kekex: igen, pontosan erre gondoltam.
@Secnir:
Arra azért kíváncsi lennék (no jó, nem igazán) hogy ebola hogy von köbgyököt a "nyaktekerészeti mellfekvenc"ből.
@we dont want arabs here..So what: én is a "pacifista faszfejek" táborába tartozom......csak a magadfajta vadember tud örülni gyilkolászatnak, de javasolnám megkérdezésre a vietnami féllábú veteránokat, a számolatlan sirkeresztek előtt térdeplő pacifista faszfej anyókákat,a háborúban sokat szenvedett hirosímai és nagaszaki lakosokat a teljesség igénye nélkül......kekex mellé állva, vallom, hogy az ember tanulhatna békés megoldásokat és gyümölcsöző kapcsolatokat, de amíg ilyen förtelmes egyedek vannak, akik háborúra éheznek, mint te, és a békés népeket lefaszfejezik, addig Gea maga büntet!
Szép napot mindenkinek. :)

Belekötött a gipszbe a holland művésznő, majdnem megfulladt

index.hu/kulfold/2015/01/20/belekotott_a_gipszbe_a_holland_muveszno_majdnem_megfulladt/

Szerintem Örkény sírva könyörögne a sztoriért. :D

ON
@kekex: az origó irta, hogy fideszék azért nem a millenárisra tervezik a tisztujitót, mert annyi nép lesz, hogy csak a ligetbe férnek majd el......:(((
@evasanyoca:
:-)
Gerő András beszélt múltkor a Klubrádióban es hasonlította ossze az I Vh előtti helyzetet a mostanival egy ponton. Azt mondta (az a különbség), h anno a zemberek akarták, várták (?), h háború legyen, (valami huje romantikábol).
Lassan ott tartunk...
Érdekes szempontok a klíma szemszögéből:
" a szír polgárháborúhoz, és ezzel az Iszlám Állam megerősödéshez, illetve a menekültek nagy létszámú elindulásához például erősen hozzájárulta klímaváltozás. A szír mezőgazdaság, állattenyésztés ugyanis a megváltozott környezeti jellemzők miatt lényegében csődbe jutott, emiatt pedig az elszegényedő vidéki lakosság a nagyvárosokba költözött, ami nem kis konfliktusokat okozott szociális és etnikai téren is és többek között ezek a konfliktusok ásták alá az Asszad rezsim hatalmát.

De lehet tudni azt is, hogy Egyiptomban, Tunéziában, Líbiában, az arab térség és a közel-kelet több államában, a gyors népességszaporulat illetve az ezredforduló utáni élelmiszerár-növekedés, amely a termőterületek csökkenésének számlájára írható, milyen társadalmi feszültségeket hozott, és ezek a feszültségek hogy járultak hozzá az arab tavaszhoz."
kettosmerce.blog.hu/2015/11/29/attol_hogy_rairod_a_bombara_kurva_anyad_meg_nem_fogjak_az_iszlamistak_meggondolni_magukat
@CsekklisztNo.10Reloaded:

" a kettes szám rendszeren kell alapulnia nem véletlen, h egy magyar találta fel."

Dobd el a konteot, és jusson eszedbe Leibiz (1703),Boole (1854), Shannon (1937):))
Naná, hogy Neumann a legegyszerűbbet emelte be a Neumann-elvekbe.
@Secnir: izé... bambulom az etimológiai szótárat, hol 15. századi (Schlägli Szójegyzék, Bécsi Kódex) példákat említenek.
Milyen költőien lett összesmittelve!
fsp.nolblog.hu/archives/2015/11/29/Hazatalalo/
"Helyükön a házak, a sarkon a kis bolt. S mégis másnak látszik, nem az, ami rég volt. Halászbástya, körút, látszólag, mint régen. S a kupolás ház is, ott a Kossuth téren.

A Duna zavart volt, nem pedig zavaros. És dinnyehéj helyett múlt úszott, haragos. A rakodópartnak nem volt alsó köve. Hogy fázott a cipőm! Rég kihűlt a helye.

Szép volt az én hazám, szomorú és szeles. Mint kinek munkáján régóta más keres. Megvan a Dunántúl, Hortobágy is helyén. Víz van a folyókban, bérc a hegy tetején.

Ez lett az én hazám: félősen reszketett. Házfal mögé bújt, míg múlik a rettenet. Török, tatár, német, Horthy, Rákosi, Orbán. Hány hazug hódítót toltak le a torkán.

Csak nézem a hazám, mi is történt vele. Alig illeszthető össze a két fele."
@CsekklisztNo.10Reloaded: a háború együttjár az éhséggel, a betegséggel a tragédiákkal a nyomorúsággal, míg a fegyvergyárosok dőzsölnek....az is hülye, aki háborút akar csak úgy "romantikából"..romantikázni a Margitszigeten kell a holdfényben......:(((
Nyugi, nem csak Gyurcsány:
www.atv.hu/belfold/20151130-gyurcsany-torvenyes-lett-a-lopas/hirkereso
Pl: "Az ellenzék gondoljon, amit akar, a kormánynak nem kell szervezni az ellenzéket.
Kósa Lajos Fidesz-politikus (Magyar Rádió, november 23.)"
@we dont want arabs here..So what:

egészen addig kóser dolog ez, amig a fasz rosszabb oldalára nem kerülsz. És hát ugye, Magyarország úgy nagyjából 500 éve állandóan a fasz rosszabbik oldalán tartózkodott.
Hát ő már csak tudja:
"DER SPIEGEL ONLINE
Az iraki háború nélkül az Iszlám Állam nem létezne ma, közölte Mike Flynn, az amerikai különleges erők korábbi parancsnoka, az USA honvédelmi hírszerzésének korábbi, legrangosabb tisztségviselője a német hetilap angol nyelvű portáljának adott interjújában. Az ő irányítása alatt vadászták le Abu Muszab al-Zarkavit, az al-Kaida terrorszervezet fő vezetőjét, Abu Bakra l-Bagdadi, az Iszlám Állam mai vezetőjének egyik elődjét. Flynn „óriási hibának” tartja Irak lerohanását, csakúgy mint Khaddafi megbuktatását Líbiában. "
szemle.blogstar.hu/
@Imola Helyesi:
"A fél szó itt volt, több ezer éve, már az etruszkmagyarok is ismerték, sőt a Biblia is koppintott a nyelvünk révén, a magyar nyelv ősiségét bizonyítja. A felemet biztosan nem Kazinczyék újították."

szövegértésből (is) elégtelen. de logikából is. a fél szó itt volt többezer éve, és megvárta árpádékat, nem? mindamellett én a hitves->feleség-ről beszéltem, mint újszóról.
Csak szólok a trolloknak, hogy vagyok már, a blog témájába belehányókat rövid úton reptetem.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

":-) gonosz vagy!"

Egy frászt, csak nincsenek emancipációs fejfájásaim:))
@DarthVader:

"Magyarország úgy nagyjából 500 éve állandóan a fasz rosszabbik oldalán tartózkodott."

Azt viszont lelkesen, önként és dalolva vállalta. Te semminek nem tudsz örülni? :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
olyan vagy mint egy SZu24-es

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hat ár talan repülő
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
te is meg fabius is kapaszkodjatok meg inkább, felkerültetek egy feketeöves idióta blogjába:
titkolthirek.wordpress.com/2015/11/30/az-orosz-medve-kezesre-idomitotta-az-anatoliai-juhaszkutyat/

:D
@Imola Helyesi:
jaaaaaaaaa te meg a buxusbokrokat a WC kefével

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Secnir:
Na, most mond... :)
Azt a kretént nem olvasom, elég volt, hogy a Facebook-on lapátoltam ki egy időben a fosokat, amit sok idióta hiszékeny megosztott onnan. Igaz, egy ideje már kizártam a linkjeit, szóval ott már nem sokat oszt.
@we dont want arabs here..So what:

Hát akkor nyugodt vagyok. 1 háborut 6 éves fejjel átéltem.
Túléltem a mellém 5 méterre becsapódó orosz gránátot. túléltem a forradalmat, Kádárrendszert, eztarendszert.

Kíváncsian várom az újabb háborút csak jöjjön minél hamarabb mert már nincs sok időm!

Azért még megkérdezem, hogy az EU miért igyekszik azon, hogy lehetőleg ne legyen háború????

És halkan még elsóhajtom, hogy én /hülye optimista/ remélem nem lesz háború, legalább itt Európában.

Bár 1 kis mitugrász szerint, jó lenne.....:)))))
@kekex: Hát még az "eggyenbillengészeti kőrduplák"-ból????
@kekex: Vagy a "gőzpöfögészeti tovalöködöm"-ből?????
@öregmatróz: hát most mondd, nem egy hülye???? szedtük ki a téglákat kézzel a lerogyasztott pincénkből, meg utána a jegyrendszer.....ő meg háborút akar....eszem....om megáll....:(((
@evasanyoca: Jó vagy!!

Neked nincs is "om"....DDDDDD
@öregmatróz:dehogy nincs, csak Angliában dolgozik.....kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@evasanyoca: "hát most mondd, nem egy hülye????"

De!!! és ilyenek miatt......

Á nem ragozom mert nincsenek szavak, szavaim....

csak a tehetetlen düh...

Miért kell mindíg ellenséget keresni???
Neked jobb mert van humorod.
@öregmatróz: no én sem a háborúval, mint olyannal humorizálok, és én sem találok arra szavakat, hogy 2015-ben "tudományosan"megmagyarázza egy seggfej, hogy miért szükséges a gyilkolászat, szinte nélkülözhetetlen....ez annyira alávaló, hogy üvegszekrénybe kéne mutogatni zárt ajtók mögött, mint az anyák fájdalmát megtestesítő gonoszt....minden esetre Orbán uszítása célt ért, ellenség, ellenség hátán....istenem, a jó kis nyugalmas békés évek.....amikor szegények voltunk, de jól éltünk....kkkk
@Rodeo36: Ehhez mit szólsz?

Nagy fordulat a francia és a német politikában: a két európai ország már Aszad hadseregével is el tudna képzelni együttműködést az Iszlám Állam ellen. Felismerték, hogy Szíria esetében hiba lenne felszámolni valamennyi állami struktúrát, illetve a hadsereget, mint Irakban Szaddám Huszein megbuktatása után. Ébredezőben az európai hatalmak?

alfahir.hu/mar_aszad_hadseregevel_is_osszefognanak_a_franciak_es_a_nemetek
@Imola Helyesi:

„A kígyó meg valószínűleg a ki ősi gyökből jött létre ki- gyön , kúszik, stb.”

Aha. Én gyönök, te kúszol (= a szárazföldön úszol, ahol a szárazföld a k), de ki gyó? Valószínűleg a lábatlani cementgyár. Ezeket a tudományosságokat tanulni tetszett, vagy csak úgy gyön ki kegyedből, azaz kígyó? Stb.
Bocsika: OFF

www.atv.hu/belfold/20151127-pasztor-bela-engem-csak-a-szolgalat-erdekel

Erre mondta a paraszt bácsi az állatkertben mikor meglátta a zsiráfot: ilyen állat nincs is....

ON

Pedig jó volna több belőle!
@Imola Helyesi:
"Ugyebár hit is ősrégi szó."

valóban? mennyire ősrégi? és mit jelentett?
@vakapad: ....röhögtetsz itt....

már fáj a hasam....
@Imola Helyesi:
nyugodtan válaszolhatsz, tartom a hátam:
szóval a 'hit' szó milyen régi, mi az eredete, mihez kapcsolható és hol bukkant fel először?
@öregmatróz: nagyon örülök, hogy betetted...most nem szólok többet hozzá, mert nem a poszt témája, de eltettem, s ha majd megint valaki lehülyéz, hogy annó pléhbe mi volt, majd jó lesz hivatkozási alapnak.....becsülöm az ilyen karakán fószert, igazad van, nincs belőle elég....
@vakapad: az "én gyönök"-tól elsírtam magam.....kkkkkkkkk...nem gondoltam volna, hogy ilyen jó a humorod nemlátóatya....kkkkkkkk
A háborúkat mindíg gazdasági érdekek motíválták.
A történelem során hódító háborúk, területszerzések során megtörtént nagyjából a világ újrafelosztása.
Kialakultak a nagyhatalmak, amelyek védelmi célokból fegyverkeztek egymással szembeni félelmükben, és az adott kormányok ezeket a fegyvergyártási ágazatokat búsás állami megrendelésekkel jutalmazták, amelyek viszont hálából a politikai hatalmak mellé állva honorálták az állami piacokat.
Azonban a termelés túlnőtt a reális védelmi igényeken.
Amennyiben egy tőkés mérhetetlen sok babakocsit gyárt, előbb-utóbb megtelik a piac.
A hadászati eszközöknél viszont lehet piacokat kreálni, mégpedig a népek összeuszításának módszerével. Különösen előnyös olyan helyeken kirobbantani a háborúkat, ahol a fegyverek eladásán túl megkaparinthatóak a helyben fellelhető természeti kincsek, és azok kiaknázásába be lehet telepedni.
Persze, a háborúk kirobbantása közben álságos módon lehet ilyen-olyan emberi jogokra hivatkozni, vagy a zsarnoki rendszerek megszüntetése érdekében való fellépésre, de a sanda szándék hatalmi törekvéseket és a fegyverkezésből való hihetetlen mértékű gazdagodást takar.
@Mariann19: Elszomorítottál.
Így annak lesz igaza akivel vitatkozni próbáltam..:)))))
....(((((((

rosszul nyomtam..
@vakapad:
Mielőtt kialakítanád végleges álláspontod, azért ezt olvasd el, a 2010 évi "gyöknyelv" konferenciát nem az MTA szervezte, hanem egy dilettáns baráti kör, meghívott előadók foleg nem nyelvészek voltak, hanem csillagászok, stb pl állatkert szóvivője, fővédnöke (nem)Dr Skicc Pál.

m.nyest.hu/hirek/gyokok-es-gyokerek
@Imola Helyesi:
"Pl a sumerben nem is írtak mgh-t."

persze, mert a sumer egy tök más nyelv. az, hogy hogy írtak benne, meg hogy beszélték, azt már egyszer kitárgyaltuk, hogy nem tudni, mert ie. 2000-ben méltóztattak kihalni jogutód nélkül, mivel egy feltörekvő birodalom (az akkádok) cca 50 év alatt lemészárolta az egészet. nem beszéli senki a nyelvet, és nem is érteni. ebből ered, hogy amit írsz, az a legnagyobb jóindulattal is csak parasztvakítás.
az tény, hogy a sumér rovásírás elemeit átvették az akkádok, mert jól nézett ki, és volt értelme, de az akkádok visszafejtett nyelvrendszerét nem lehetett átültetni a sumérra, ugyanis csak az írott jelkészletet vették át, a nyelet nem. hogy értsd:
a görögök leigázzák az olaszokat, megtetszik nekik a latin ABC, és azzal az ABC-vel írják le a saját, görög nyelvüket. attól még senki nem fog megtanulni olaszul, és visszafejteni sem fogják tudni.

amiről te beszélsz, az meg egy idiotizmus. a szógyök az a szó elsődleges alapeleme, és az képezi a szó alapját. példa: a tördelni gyöke a tör. a darabol gyöke a dar.
te, őszintén megmondom, nem tudom miről beszélsz, nyelvészek nem ismernek ilyet. ha van is, az olyan, mintha richter gedeonnak magyaráznád el a homeopatás gyógyszerek nagyszerű és sikeres mivoltát.

amúgy, ha már magyar beszéd: gyököld már ki nekem, ezt a szöveget légyszíves:

Scerelmeſ bratým uimagguc eʒ ſcegin ember lilki ert. kit vr eʒ nopun eʒ homuſ vilag timnucebelevl mente. kinec eʒ nopun teſtet tumetívc. hug ur uvt kegilmehel abraam. ẏſaac. iacob. kebeleben helheʒie. hug birſagnop iv́tua mend w ſʒentíí eſ unuttei cuzicun iov felevl iochtotnia ileʒie wt. Eſ tiv bennetuc

ez magyarul van, csak szólok előre.

(a hit szó jelentése: eskü. Ma is hitet teszünk valamire, azaz megesküszünk rá. Régebben így bizonykodtak: "hitemre mondom, hitemre fogadom", azaz esküvel. Ebből az értelemből fakadt a hites, hitves, hiteles. felbukkanása írott formában az 1300-as években került elő a képes krónikában))
@CsekklisztNo.10Reloaded:
uhh, így már érem imolkát.
/doublefacepalm
@CsekklisztNo.10Reloaded: remélem a gyökfűről is szó volt
@PeniValdes:
Meg kellett néznem!
A jó öreg petrezselyem? De jó, tanultam ma is:-))
Én má teljessen öszvezavarodtam, és két dologra redukálódtam nyelvészetileg (ami kevés - én is tudom):

1./ Valamelyik (már elfelejtettem, és hiába kerestem utána, nem találtam meg) kedves Habsburg kori népfink a magyar nyelv prioritását a többi felett azzal is bizonyította, hogy a Britannia megnevezés kézn fekvő módon a magyar "be úri tanya" szavakból szármadzik. Ez egyben azt is igazolja, hogy a magyar udvarias nép, és eleink Britanniát már akkor úri tanyának tartották, mikor a nyelvünkből fakadó nyelvüket adták az ottani barbároknak, akik ugyan urak voltak, de (akkor még) nem tudtak beszélni.

2./ Karinthy (a Frigyes) nyelvészként is alkotott, és bebizonyította, hogy a pénz szavunk a nincs szavunkból származik

nincs > néncs > néndz > pénz,

melyet az akkori állapotok fényesen igazoltak, aminthogy a mai állapotokat tekintve is ebben eltérés nincsen.
valaki megtudja nekem mondani, hogy miért sárga nálam mindenhol a vakapád??bárkivel társalog, bárki cimzi neki a mondandóját be van sárgítva...
@öregmatróz:
"Elszomorítottál."
Várjál, mindjárt írok egy másik teóriát, és helyre biccentem a lelkivilágodat, nem venném a lelkemre, ha
bánatos lennél ma este.
Én tényleg hiszek a természet önszabályozásában, és amit írtam a háborúk mibenlétéről, az csak a természet automatizmusának az eszköze, nem törvényszerűsége.
@Secnir:
.
Lehet az ékírást a sumérekhez kötni, de nem muszáj, mert eredete az egyiptomi hieroglifákhoz köthető, azt pedig Champollion még időben megfejtette ahhoz, hogy az ugyancsak ékírásos hettita irodalmat Hrozny professzor már úgy olvassa, mint a kínai gyermek a The Beijing Past-ot.
Ugyanis a sumer több más nyelv leírására is alkalmas volt, és szerencsére mindig akadt (semmi köze az akkádokhoz!) egy kétnyelvű Rosettei kő, vagy háromnyelvű leirat.
Az ókori diplomácia már akkor is több nyelven készítette az államok közötti szerződéseket.

Hrozny professzor egyébként zárkózott, morózus ember volt. Egy róla szóló megemlékezés (Ceram, a hettita írásról szóló könyvében) így jellemzi: számára egy temetés is frivol szórakozást jelentett.
.
@evasanyoca:
.
Ez csak úgy lehet, hogy az én nickemről eltűnt a sárga jelzés.
Kezdem gyanítani, mi történt.
Tegnap egy kommentem nyelte el valaki, de később visszaadta.
@dr. jenőke (jenőke):meséld el, én is szeretném legalább gyanítani....kkkk....lehet, hogy a vakapád a nevére vett engem??...kkkk
@Orica Középföldi:
.
Nem annyira.
Igazán morbid Schliemann halála volt.
Trója elsüllyedni szándékozott szégyenében.
Csakhogy volt még alatta nehány város.
@dr. jenőke (jenőke):

Láttam:))

(Visszajött a sárga, hurrá, ha jól működik:))
@evasanyoca:
.
Mik vannak!
Panaszkodtam, hogy nickemről eltűnt a sárga jelzés.
Most visszajött!

Teszek mégegy kísérletet: tegnap nem nyertem a kenón.
@dr. jenőke (jenőke): na kellett ez nekem? mostmán a vakapád se sárga....szerintem most rendezik a soraikat .....egyáltalán töltöttél ki kenót?(kérdezi a Jóisten)...kkk
@dr. jenőke (jenőke): fujj, hogy te mikbe turkálsz, nahát!!?...kkkkkkkkk
@vakapad:
.
Ki volt Móricz János?
Na ki?
Móricz János az, aki elsőként hivatkozik a 16.századi spanyol jezsuita Gregorio Garcia atyára, aki bőven ír szkíta emlékekről és nyomokról Dél-Amerikában.

Innen csak egy ugrás:
- Dél-Amerikában van az őshazánk és onnan kerültünk a Kárpát-medencébe (30-50 ezer évvel ezelőttről beszélünk!), majd az Ural területére, Mezopotámiába, Távol-Keletre (ehhez kérem egyéb hatalmas forrásmunkák megtekintését, bőven van);
- A Kárpát-medencéből kerültünk többek között Dél-Amerikába, Távol- és Közel-Keletre;
- Egyik sem, mert párhuzamos letelepedés történt egy közös kozmikus eredetből, valószínűleg egy közös földi őshazából, (ez valamelyik elsüllyedt kontinens volt) egy kataklizmát követően;
- Mindezek matematikai variációi.

Azoknak, akiket érdekel:

magunk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1293:smagyarok-nyoman-del-amerikaban-i&catid=45:oeseink&Itemid=161
.
@evasanyoca:
.
Töltöttem, és be is dobtam.
Mára érvényes.
@Secnir: Jé, a bratyó ősi magyar szó? Azt hittem argó.
@Secnir:
.
Van más példa is.
Diego de Landa a spanyol ábécé betűivel írta (íratta) le a maják hieroglifáit, amivel a pápa előtt akarta bizonyítani eretnekségük mérhetetlenül magas fokát.
Egyidejűleg törekedett minden írásos anyag megsemmisítésére, de úgy járt, mint Ali basa az ezerhétszáz feleségével. Maradt egy néhány érintetlen.
Viszont Landa írását nem csak a pápa, hanem senki nem értette.
Jurij Knorozov szovjet nyelvész ismerte fel, hogy Diego de Landa „ábécéje” nem betűjeleket, hanem szótagjeleket tartalmaz. Az 1980-as évekre bebizonyosodott, hogy szinte minden jelentős maja szöveg megfejthető - reményeik szerint.

Lehet, hogy a maják nem is hallottak szkítákról, de lehet, hogy a magyarokról sem?
@dr. jenőke (jenőke):

Hát, ha szótagírás, akkor a maják Kínából származnak, vagy a kínaiak Majából ... illetve ... izé ... ezek matematikai kombinációi.
@dr. jenőke (jenőke):
Te vagy Borges, ugye?
Talált, süllyedt?:/)))
@kekex:
.
Az Argó annak az elsőosztályú hajónak a neve, amelyen a görögök néhány évvel ezelőtt elindultak aranygyapjú beszerzésre Iasson vezetésével. A zenét Orpheus szolgáltatta és Hérakles is fellépett mint erőművész.

A bratyó legfeljebb utas lehetett, a hajó nem volt rokona senkinek.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
.
Akire gondolsz, nem vállalna fel.
Megelőzöm a visszautasítást: vagyok aki vagyok.
@dr. jenőke (jenőke):
Az elsőt nem tudom, de a másiknak örülök es tiszteletben tartom:-))
@vakapad:
.
Kínaiak? Legyen.
De mi lesz akkor a japánokkal, koreaiakkal, meg talán a mongolokkal, akik egyébként versenyben vannak.
Ma mintegy 16 millió ember tekinthető Dzsingisz kán utódának - állítja egy oxfordi genetikus. És Amerikát még nem is vették figyelembe.

"Genetikai tesztekkel lehetővé fogjuk tenni a brit férfiaknak, hogy meggyőződjenek róla: Dzsingisz kán leszármazottai-e vagy sem. Valószínű, hogy a kelet felől bevándorlók régóta tartó, folyamatos beáramlásának köszönhetően a mongol hadvezér Y-kromoszómája a Brit-szigeteken is elterjedt" - mondta a tudós a Discovery Newsnak.

Na, ennyit a migránsokról.
@Gábris szomszéd:
europa egy vén csipás kurva, és mire felébred már nem is él???

akkor kellett volna sikoltozni amikor az első lélekvesztők megérkeztek a mediterráneumon direktben Yemen Pakisztán és Afganisztán bóóóóóóóóóóól

dehát az alvó csipkejózsika megvárja míg Herkules szorosan mögé furaxik, és ... akkó kér olajat még

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nemvóóóó't elég a gyó győ gyú gyá és hasonló kí előzményű agymenések Imol- ból

belőle hullik ez...

egyébként mint a Khón Thiki Óhhhhhhh de Egyiptomból is el tudott érni az Atlanti Óceánon át a ma ámerikának nevezett (részeg spanyol Kóhn Kvisztádor után szabadon)arról is van hiteles adatunk, hogy ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓh Kína is hajózott a Csendes Óceánon át és ott lettek a maják meg a többi indián akik teljesen besárgúlt kínai származékok azaz Alaszka és a Tűzföld között az mind Egyip Tomi meg Kíííííí Nai származék

és a hieroglifák is kínai írás elváltozva a víz meg a só nem használt nekik

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

de eszt Imol nak tilos elmondani

még 60000 évig és a hexadecimális meg Oktadecimális kettes számrendszerről sem érdemes kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@CsekklisztNo.10Reloaded:
.
Szerintem ez volt az első: Jorge Luis Borges argentin költő, elbeszélő, esszéíró, irodalomtörténész, filozófus, a 20. századi világirodalom egyik legjelentősebb alakja.
Aki nem tudná, a nyelvészeti blogot Imolabéla oldalán folytathatja.
Akinek ez megfelel, az meg maradjon a témánál - a provokáló ecceri meg lapáton.
@dr. jenőke (jenőke):
Hát persze:-) hihetetlen tárgyi tudásának Umberto Ecco is emléket állított, róla mintázta az apátság (vak) könyvtárosát.
A fel nem vállalásra mondtam, h nemtom, és ugorjunk
@Imola Helyesi:
.
Vastag csontozatú, 180 centiméter magas, több mint 6000 évvel ezelőtt élő ősember maradványait találták meg kutatók a dél-kínai Kuanghszi-Csuang (Guanxi Zhuang) autonóm tartományban.
A kungjüani lelet arra enged következtetni, hogy hajdan egy szokatlanul magas termetű ősemberfaj élhetett ebben a térségben, de ennek bizonyításához még további kutatásokra lenne szükség.

Ennyi amit biztosan tudunk.

Viszont kistermetű (egy méter alatti) több volt/van.
@dr. jenőke (jenőke): ászt a törpét sokáig szárították lógva azért nyúlt ki

a többi rövidek meg csináltak OGV-t hogy szélehosszaegy szögletesített gömböc vagy D'Ó Deka Hec Ta 'Éderh

amint a patak legömbölygeti

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

E' rdo 'Gán Yecc Ipp Linguisticus azaz: hogyan nyaljunk be ha már harapni nem tudunk össznépi török gyermekjátékok Óh Khínai Linguíni-vel körítve és tejföllel

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ból intgat a zágácfa ága önnek üzenettye leve vala lévén gyökösen
@kekex:
hol az a kapu???

vagy a Porta nem is tu'tta hogy bególodzták??

ihajjjjjj

nyenyere és gyöknyelvi kallan tyúk sütve ropogósra

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Jobb későn, mint soha:
444.hu/2015/11/30/a-torokok-nekilattak-hetfon-1300-migranst-nem-engedtek-kihajozni-a-gorog-szigetek-fele
"letartóztattak három embercsempészt is nem messze Ayvacik városától, Canakkale tartományban, ahonnan Leszbosz szigete felé indultak eddig a migránsok. Az embercsempészektől négy hajót, és hat hajómotort is lefoglaltak."
@Rodeo36:
Egy analógia (csak a nagyságrend nem stimmel, a piros róka egy kicsinykét nagyobb az orosz-török viszonylatban) különös tekintettel a támadási felületekre:
negymadar.blog.hu/2010/07/07/torvenyhozoink_fogy_a_levego
mosmeg a dr. jenőke(jenőke) sárga...mi van már megint? mi ez a trehányság?...kkkkk
mosmeg a dr. jenőke(jenőke) sárga...mi van már megint? mi ez a trehányság?...kkkkk
@kekex:
tudod ugye ezek az Anál Ó'G Iák nem mindíg pontyosak pláne ha vörös (piros???)

a felület meg dimbeschdombosch

de ez a nagyhírtelen ÖNLELEPLEZŐDÉS KURVÁRA TECCIK tehát vannak embercsempészek (ha le lehet őket tartóztatni akkó' vagynak vala) és van hajóparkjuk is amit fel lehet robbantani vagy homoxállításra használni a Kalaháriból a Góbbi-ba... mint az mostanáig az migráncsosokkal történt vala

még annyi hiányzik a 666. ból -mintinfó- hogy mindeszt mennyiért és mennyi a jatt a Z'Erd Ó Gán és bandája bankszámláin a Bermudákon???

és a nagy bankok miért nem sikoltoztak eddig erről, hogy olyan pénzek érkeztek amiknek nincs gazdasági előzménye azaz lopott pénzek

dehát a bank???

is egy rohadt kurva és akkor kedves voltam hozzájajajaja

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@evasanyoca:
.
Megint eltűnt a sárga, mint a manyup pénzek.
Jut eszembe: honnan is származol szűkebb értelemben?
(Hevesen belül - ha jól emlékszem)
@dr. jenőke (jenőke): kiváncsi vagyok lelkes érdeklődésed okára?....kkkkkkkkkkkkkk
@evasanyoca:
.
1. Félig onnan származunk;
2. Visszajött a sárga - ez jó!
3. Mi is? - elfelejtettem.
4. Na annyi nem is volt.
@evasanyoca:
.
1. Félig onnan származunk;
2. Visszajött a sárga - ez jó!
3. Mi is? - elfelejtettem.
4. Na annyi nem is volt.
@dr. jenőke (jenőke): ugye nincs semmi baj?..mértél ma már lázat? ...sose egyél romlott langusztát, mert akkor így jársz....kkkkkkkkkk....micsoda kéj, hogy te is duplázol ...szép nap ez a mai...és egy cseppet se vagyok kárörvendő......kkkkk
.
Ez egy DÁN hirdetés.
Tanulj tovább tandíjmentesen Dániában!

Ez meg egy magyar:
A reformok működnek.
@evasanyoca:
.
A romlott életű langusztára lecsapott a tek.
Nekem nem jutott.
@evasanyoca:
ott levédiabasznádon honnat ösmerszik meg a romlott languszta???

ki kell bontani a páncélját és ha nem hófehér a húsa akkor romlott, ha a fehér a tavaszi hóolvadás fehéres szürkéje az már haláos olyan mint a cián csak a cián nem olyan fájdalmas halál

ez az összes tengeri rákokra is vonatkozik és aki szakember az megszagolva is meg tuggya állapítani

vigyázz Leó jön romlott garnéla rák

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

vagy a hatalmas tarisznyarák
akár fél méteresre is megnő néha kicsit nagyobb a rémisztő óriásrákok az mese

www.google.ca/search?q=crab+pic&tbm=isch&imgil=8SwCHuL16vn6PM%253A%253BLO9KiELsrR6IlM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fanimals.nationalgeographic.com%25252Fanimals%25252Finvertebrates%25252Fred-crab%25252F&source=iu&pf=m&fir=8SwCHuL16vn6PM%253A%252CLO9KiELsrR6IlM%252C_&biw=1600&bih=740&usg=__1AaSIve3_OpmvZo0-ooDCzu9_5A%3D&ved=0ahUKEwin6PiR4rjJAhVH9h4KHWGTAX8QyjcILw&ei=D5RcVuekMcfse-GmhvgH

tarisznyarák, nagyon finom töltve
@dr. jenőke (jenőke):

"something is rotten in the state of danemark"

dániában bűzlik valami, de nálunk az államban rothad valami.
@Rodeo36: kkkk hát eddig sem ettem két naponta rákot....valószínű ennyi töménység után ezt az időt kitolom 2 évtizedre....kkk
@evasanyoca:
olyan helyeken, mint levédiabasznád, ahol a tenger szaga sem láccik ott tengeri rákot enni meg friss tengeri halat az nagy merészség, a Népköztársaság úttyán van (volt???) egy elég jókinézetű étterem amelyben volt az étlapon ilyesmi a garnélarákot gamba ként akarta feltálalni (tigershrimp az nem gamba) és amikor reklamáltam el kezdte nekem magyarázni míg a velem lévő barátom beleszólt: ne mesélje neki tegnap érkezett az Atlanti Óceán partyáról ahol hosszú éveket töltött, ugye érted?

el is sompolygott azzal együtt a tigershrimp friss volt és zamatos

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk
nézz utána mi is az mélytengeri gamba
@evasanyoca: Írgyad máá nekem ,hogy utálsz !!!
(látni szeretném a "sárgámat")!!:))))
@evasanyoca: Írgyad máá nekem,hogy utálsz!!!
(szeretném látni a "sárgámat")!:)))
@Rodeo36:
Hmmm
A garnélarák az a gamba (spanyolul), egész pontosan a mélytengeri vörös garnerarák.
A prawn es shrimp nagyjából uazt jelenti (rendszertanilag nagyon kis különbség) igazából a méret a lényeg, angoloknál a nagyobb a prawn, kisebb a shrimp, ahonnan te jössz , pont fordítva. Te a tiger prawn (tiger shrimp) mindig a legnagyobbat es a legdrágábbat jelöli. Azaz ezt éri meg jobban kérni(kapni), mint a sima gambát.
Persze nálunk, ahol sok étteremben a tengeri hal = tengerből fogott valami, de nincs neve, egy pincér ebből nem sokat tud.
@ornagy50:
.
Az én sárgám is eltűnt megint.
Ez egy "itt a sárga, hol a sárga" játék?
Amcsi külügy szerint bizonyíték van rá h az orosz su megsértette a torok légteret
Jol jon ez az Obama -Erdogán találka elott..
@ornagy50: de én nem utállak téged......sőt....kkkkkkkkk
@CsekklisztNo.10Reloaded: Pediglen a "dolog"egyszerű!
Meg kell kukkolni a két "rémke black ládáját"és
és fény derül az elfogás valamint a tűzparancs
helyzetére.
@ornagy50:javasolhatnék egy korrekt helyet, ahol láthatnád a "sárgádat"??...kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@ornagy50:
Valószínűleg igen, de mivel mindkét (!) fél hazudik, ez egyiknek sem érdeke. Szem benn voltak érintőlegesen, ahol alig várták, h seggbelőhessék őket..
@evasanyoca: Köszi!!! Ja és még ráadásul "kínai"
is lettem!:)))
@CsekklisztNo.10Reloaded:
nézd eszt a "tudományosat" én nem ettem, ettem viszont az Atlanti Óceán dékeleti partyán!!!!!!!!!!!!!
gambát ami akkor mint egy nagyméretű főzőbanán (nam a kis gyümölcsbanán!!!)
és ettem tigershrimp-et is meg egy valag különféle shrimp-et ami kibaszott unalmas ha nem pucolják meg elkészítés előtt

de a nagy élmény az 1 kg-nál nagyobb languszták és az ugyanakkora Crab (tarisznyarák ) persze utóbbi töltve és sütőben elkészítve tőkehal darabkákkal (egy darabka 2 kiló jó nagy sütő és kurva sok főző vaj kell hozzá a fekete borsról nem is beszélve)

jó étvágyat

jaaa és hogy tudd: én nem a wikipédiát szoktam megkóstolni hanem a rákot frissen mikor hajnalban kirángattyák

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@CsekklisztNo.10Reloaded:
ez olyan mint a gamba és a shrimp meg a tigershrimp

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

szóval ezek is buzik??? várták hogy hátúlról???

hát nem jó így nyílvánosan buzinak láccani

valaki hazudik?
tükörbe néztél már?
@ornagy50: mindent nem szabok meg....kkkk
@CsekklisztNo.10Reloaded: Nagyon jól tudom mire megy
ki a "játék"!
Nem is "nekik"írtam hanem Neked!:))
@CsekklisztNo.10Reloaded:
az amcsi külügy már annyi mindent hazudott, hogy nem képesek katalogizélni

és ők jobban tuggyák mint a pilóta???
ejnyenohát
a kurvaistenbasszameg ahírforrásodat

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Rodeo36:
Mivel az egyik kedvencem, 43.26 országban ettem 12.4 kontinensen rákot, homárt, langusztát, gambát, shrimpet és prawnt, igy kb tudom a csíziót:-)) nem olvasmányos élmények ezek

Ha Rómában vagy, élj úgy, mint a rómaiak!! Japanban keresem a szusi élményt, Toszkánában a vaddisznósonkát, különben szívás van:-))
@dr. jenőke (jenőke): Mostanra már stabilnak tűnik.)))
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Amcsi külügy szerint bizonyíték van rá h az orosz su megsértette a torok légteret"

Na és akkor mi van? A törökök sokkal többször sértették meg pld. a görög légteret, vagy a közelmúltban a ruszkik az izraelit mégsem gondolta senki úgy, hogy le kéne lőni őket. Másrészt kutya világ jönne a repülésben, ha 17 másodpercért elkezdenének lődözni.

24.hu/kulfold/2015/11/30/ciprasz-a-twitteren-poenkodott-a-torokokkel/
@Rodeo36::-)))
Tied a jópont, mind a 3 hazudik!
Azért Széljózsát ne tekintsük mértékadó forrásnak, most kapta meg a Szovjetúnió Hősi Halottja kitüntetést, a másikat meg annyira megdugták a torokbarát kormányellenes gorillák, h csak hátrafelé pislog azóta is!!
Inkább döntsön Szijjártó Petike, mert ő mindkét brióst szájba vette már, tudhassa melyik a cukrosabb!
@Rodeo36:
S'az αστακός, ami kibaxott derága a görög vidékeken is...?
encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcToIYMpq7nxcoHaWNSicZv68nMxxXW_HcSif9304Bm-2F_2h9SN

Viszont baromi finom, csak le kellett másolnom a másik asztaltársaságról, melik részit is lehet megzabállani:))
És arul nem beszélve, hogy két esti, két személyes komplett vacsorába került ez a... de nem baj, ezt is sikerült!:)

Aztán KV... plö az 503
@ornagy50:
Kérdezted a különböző Richtsör skála szerinti besorolásokat - az Argust (amit én), az hatpontnullás.
Tschüss!:))
@Gábris szomszéd:
Gábris, ezt kb 4 milliószor beszéltük meg: igen, mindenki repked a másik seggébe, de most a törökök nagyhatalmi ambíciójáról van szó, nem a 0.00000015 millisecond belépésről, hanem arról, h többszöri jegyzékváltás utan oroszok basztak rá, hogy az a terület török érdekszféra. Direkt basztak rá, azért direk seggbekúrták őket.
Ja, törökök naponta repülnek be görők légtérbe, de most nem erről beszélünk ...
@ornagy50:
Igen, köszi, egy frekvencián vagyunk:/))
@CsekklisztNo.10Reloaded:
heavy.com/news/2015/11/robert-lewis-dear-colorado-springs-planned-parenthood-shooting-gunman-shooter-suspect-name-photos-identity-identified-charges-family-motive-pro-life-conservative-age-white/

tudod ugye ezzel kellene 24/7-en foglalkozniuk meg hogy miért nem szabad a házastársaknak szopni bezárt hálószobában a SC -i állami törvények szerint ezért börtönbüntetés jár mert ha valaki seggfej és prüd és szégyellős megy gyáva az akkor ilyeneket csinál mint ezn a szépfiú akinek éppen nem volt más dolga aznapra

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkk

a világ legnagyobb, legerősebb, legokosabb és leg...államának állampolgára

legyünek rá büszkék én meg arra, hogy a busz kék
@CsekklisztNo.10Reloaded: Brióst???
ebola szerint ez a lófasz???:)
@Rodeo36:
LOL
Mert huje loser mind, tessék belőle trash reality fuck show csinálni és senki nem kérdezi meg, honban van az első 1 minyo dollárod.
Erre szoktam volt mondani, h gyakorlatilag minden ország diktatúra, orosz-susa-japo-vityaland, kérdes mi az elnyomás eszköze: a pénz, a prudéria, cáratyus, van müezzin, vagy szoni, lényeg, hogy agyadat nehogy használd ésxrákérdezzél, hogy tuti hogy jól van-ez igy?
Bár azért ha választani kellene, akkor inkább a barack oganja (ez volt a gandzsás beceneve), mert ott a legcukrosabb a muff-in
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"imádom": szelektív világpolitika

a kurva annyát a zerdogannak is

éééééés melyik világban gondolt nagyhatalom lenni?

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

azért most lesz valami másik török fürdő is de ott a medvék lesznek a zsúrfiúk
@CsekklisztNo.10Reloaded: De a kettősmércéről beszélünk, mivel a TÖRÖKÖK IS ARRA HIVATKOZNAK, hogy azért lötték le mert berepültek a légterükbe és "joguk" volt lelőni.
Miért nem áll ki Ördogan és mondja el, valójában azért lőttük le a ruszki gépet, amiről Csekk is beszél a gyíkon? :)
Amúgy mostantól ott figyelnek az SZ400-asok, amelyeket majd indítanak 1 másodperc veszélyeztetés esetén is. :) Azok elől cseppet nehezebb lesz elmenekülnie a török srácoknak, amikor mondjuk a rakéta kb. 60G-vel tud fordulni a célja után.
@ornagy50:
Az:-)
szerintem, nem tudom, h ő hogy hívja
@CsekklisztNo.10Reloaded:
sohasem tudtam muffin-t enni és még rá sem tudiok nézni már attól hányok és fuldoklok

az összes összecukrozott "sütijeiket" feldughattyák vagy akármi de én már évek óta nem ettem csak ha véletlenűl europai cukrászdába jutok

akkó' egyet értünk mert ugye (én is a te szavaid alapján) a pénz a diktátor mindenfelé de van ahol álruhában van mint Pomádé király a legújabbjában

és nem vagyok egyedűl az aki kérdez mert itt tennap is volt felháborodás meg lesz is és páris ban sem ilyedtek meg a tenoristáktól ha az államfők ellen kell pisilni a kurva annyukat az államfőknek

mind kivétel nélkűl

ha Marx most látná mi folyik hangosan vihogna és már nem írna soha többet semmit mert már megírta

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:
Amiért az oroszok arra hivatkoznak, h arra sem jártak, csak a Nyuszika. Mert a hívőiknek beszélnek. A többit mi kitaláljuk!!
Most komolyan, ha mindenki rám hivatkozna, ki hinne nekem?:-)) én nem is vagyok
@Gábris szomszéd:
A duplasvanc gyönyörű madár - kösz!
@Rodeo36:
Melyik gecinek higgyek: aki nagyobb palotát épít 1000 szobával, mint a Topkapi, vagy, amelyik szerényebb 1 Mrd dolláros dácsában húzza meg magát? Gecc mind!!

Én is utálom a muffint, bocs, csak vicc(?) volt

Szerintem még mindig Ejrópa a legjobb hely a világon, (foleg ha Felcsuti Gázszerelő vagy), de félek ennek a jó világnak vége, ülünk olbetett kézzel. Egy kínai mesterek mondta, h ha hallgatsz két fehér embert miről beszél: arról, h hogyan kölccse el a pínzét, ha 2 ázsiat, akkor azok meg arról, hogy hogyan csináljanak még. Azt gondolom a jövőt ők fogják alakítani ezért (vagy nem:-))
@CsekklisztNo.10Reloaded: Annak idején a Maláj gépre is azt mondták az amcsik, hogy vannak "bizonyítékaik", azóta persze csak kuss van és lapítanak mint szar a fűben.
Tehát ezzel az erővel én is nyugodtan elhihetem az orosz honvédelmi minisztérium bizonyítékait. :)

orientalista.hu/orosz-honvedelmi-miniszterium-ismerteti-a-lelott-vadaszbombazo-ellen-elkovetett-tamadas-tenyeit/
@Knósszosz: eért az egyé szerettem volna fiúnak születni.....
@Gábris szomszéd:
Ja, az iraki kémiai arzenál is "sexied up" volt, nekik sem hiszek semmit. Nem is azért írtam. De az egész sztorival ugy vagyok, hogy tököm se tudja, de melyik rendszer az, amelyiknek a berendezkedése közelebb áll hozzam, azaz az összes (?!) általam ismert patamétert figyelembe véve nagyobb törekvést látok, hogy élhetőbb. És hát ez nem az orosz. Bár mint emberek nagyon kedvelem őket!!
Nem tudom a maláj sztorit, feladtam az elején:-)
@Knósszosz:
egyetlen dolgot (a csontokon kívűl LOL) aqmit sohasem: amikor a farkán hosszában felhasítod egy megfelelő késsel, akkor meg kell keresni az egyszál belit (nem nehéz olyan mint csrikebél de egy szál egyenes) és kirántani minden darabjával együtt és ugyaneszt az összesd ráknál, mert a tapaqsztalatlan magyar külkeres megette!!!! (külkeres család gyermeke)

és utána jött az ima meg a hátha meg tuggyuk menteni, mert későn ment orvoshoz, amikor már érezte, hogy La Muerte está aquí

jajajajajajajaja

kkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy

és rosé vagy isteni francia fehér bor jár hozzá

köretet soha!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Gábris szomszéd: "tejszínhab leszedő"figura!:)))
@Knósszosz: Így mááán tiszta!én dobozban utazom.:)))
@CsekklisztNo.10Reloaded: mit szólnál egy karibi nép közötti élethez?
@CsekklisztNo.10Reloaded: Teljesen más a berendezkedés és az átlagemberek szintje és megint más, hogy egy világhatalom milyen undorító játszmákba viszi bele az általa kiszemelt országokat, vagy ha kell a saját polgárait, katonáit.
Ha az elmúlt 26 évet nézzük az amerikaiak lelkén nagyságrendekkel több ártatlan ember élete szárad, amely egyben éles kontrasztot mutat az ottani életvitelükkel vagy az "amerikai álommal".
Pont nekik kéne megmutatni, hogy a külpolitikájukban is olyan jók, mint amit te vagy én érzékelünk az amerikai életvitelből.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
tudod ugye nagyon kevés gecc van a 7 milliárdból???

ha ezeket mind egytűl egyig (kezdve NYSE és FED meg a Wallstreet-tel mivel a többi mnne vele talán a páris-i Rotschild-ékat kellene sósavban kiöblíteni)

kiírtanánk akkor már nem lennének ilyen kérdéserk

hanem tréfa és vidámság majd újra kialakulnának ugyanezek csak más nevük lenne

és a ciklus folytatódna...de ha

és itt jön be Marx

a többi neked Rééééééééé Busssssz

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ugye a kap ital ista is próbálkozott tervgazdálkodással de csődbe ment

mert nem ért hozzá

majd talán
ugye az anyag végtelen és az idő nem is létezik tehát van időnk bőven

majd eccer
addig is én akarom élvezni amit tudok egyre kevsebbszer kérdezve meg, hogy szabad e és mit???
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@evasanyoca:
:-)) álomnak szép, de uncsi, ingerszegény, a leggyönyörűbb hely minden ami Ázsia nekem
Jamakába viszont sose többet, mindenki 1 fejjel magasabb es 10 centivel hosszabb :-)))
Jo ejszakat:-))))
@Rodeo36:"addig is én akarom élvezni amit tudok egyre kevsebbszer kérdezve meg, hogy szabad e és mit???"...

ezzel azonosulni tudok 200 %.....és ahogyan telik egyre gyorsulva az életem, pontosan így akarom leélni azt, amim még van!!!!!....kkkkkkkkk
@evasanyoca:
Ezt lehet szeretni nőként is, rengeteg "műkedvelő" csaj szokott kinn lenni a kecskeméti repnapon - bezony!
@ornagy50: Kösz így már tiszta. Na itt van még egy kis szakmázás. :)

Az igazi orosz multirole, avagy Szu-34-esek Szíriában.
A "buta" OFZAB-500 (repesz-romboló-gyújtó) és az "okos" KAB-500Kr TV rávezetéses bombák mellé felkerült az R-73-as (egy újabb változata) és az R-27R is.

youtu.be/dd0YCn7oRIc
@Knósszosz: én rengeteget voltam ilyet leskelni, mert a kisfiam Szolnokon végzett harci helikopteres.....kkkkkkkkkkk....én igazándiból ürhajós szerettem volna lenni......a kisfiam pici korától kezdve makettezett, a fél házam a repcsikkel van tele...kkkkkkk
@Knósszosz: Kár, hogy jövőre az eredeti tervekkel ellentétben mégsem lesz repnap Kecskeméten. :(
Megnéztem volna, amikor a Russzkije Vityazi egy helyszínen lépe fel a Turkish Stars-al. :)
@CsekklisztNo.10Reloaded: a Caribok-ban meleg van
és nem csak a +10 centi baj...az csak féltékenység de az "idomszer" másik fele is ahhoz van méretezve,........ a Természet már csak ilyen
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

viszont a mediterrán Argentina, Brazil Floripa (ajánlom ha nem ismernéd)
és Seychell-ek meg Madagascar, New Zeeland, Kelet Austrália
és Észak Skócia

dél anglia

Algarve, és ??? na mi??? Andaluzía

brühüyyy
Gábris, Rody, bocs, halosipka, folyt köv...
@evasanyoca: Anno még az "átkosban" minden évben jártam Dunakeszire az Aug 20-i vízi és légi parádé felkészülésére. Ott sokszor elvittek néhány körre minyóval is a szolnokiak. :)
@Rodeo36:
Én eztet előételnek rendeltem - körzet nélkül.
Megnéztem, rácsodálkoztam, aztán benyomtuk... meg utána grill karajt zöldsalátával, osso bucco-t rengeteges zőccséggel és még sok mindent - sógorasszony perkálta, szóval... tudod-e??

Naná!
És fojtásnak kis Tiramisu, meg egyéb északi nyalánkságok... +Grappa meg valami ottani keserű - nem emléxem a nevére...
@Gábris szomszéd: kkkk 2-szer voltam én is....kkkkk...azért a helikopter se kutya!
@ornagy50:
Jaaa...:)))
És a Tupoljev hadászati bombázó meg... a 160-as egy mérnöki szépség, a Pentagonban is sűrűn csuklanak tőle. Gyönyörű!
Meg más miatt is...
@Gábris szomszéd:
Tudod az van, hogy nekem a kötelékben bemutatott izékből a legjobban a Türk Yıldızları csinálta a leg látványosabb bemutatót, és ez sok éve így van. Persze szubjektív az élmény megítélése, de akkor is.

Már már erre sincs pénz, csak a csúti csühösre.
@Knósszosz:
én az első 2 kilós langusztát előételnek a másodikat főfogásnak és a harmadikat tiramisu helyett

zőccségtől kiütéseket kapok viszont a hosszú nyakú portugál vinho verde az az igazi ehhez 3-4 ampulla és már mehet a helyből felszállás egy kis brandy-hez

majd maracujá késsel rummal
@Rodeo36:
Mostan essél vissza földre, és a marinírozott csirkefarhát meg a homoki tablettás kadarka alapján értékeld a dolgokat.
Ez a NER valósága és nem a homár, bár mostan azt olvasom éppen, hogy a magyar családok jövedelme az elmúlt egy évben növekedést mutatott, és ez hiteles adat, hiszen a KSH tette közzé-...
@Knósszosz:
ugye tudod, mindez tapasztalat részemről...és nem levédiabasznádról

hogy ott ma mi van az az ottélők öröme és tréfája

a marinírozott csirkefarhát az hogyan néz ki? és a macskám mit tudna vele csinálni???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tudod azaz igazi (kiegészítésképpen) a félsziget mindkét oldalán az Atlanti óceán csobog és a telehold világíttya a teraszt a Nautico-ban ahol a svédasztalnak nem láccik a vége
és a pincér újra megkeres, hogy továbbra is hűccse e a Martini-ket mert lazításhoz maracujá-hoz aszt szoktam jégbe hűtve a maracujá isteni Martini vel

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

majd alcsúton lesz tokaszalonna dagadóval és kalbásszal mert az egészséges
OFF: Kész ez az ország. :((

Kirabolták? Ön a vádlott! - Fagyállós gazda másképp

youtu.be/LoP28aKKOPk

ON
@Rodeo36:
Tom... de én inkább meleg éghajlaton - ... - Cuba az inkább! Pálmák és pínea fenyők, az azért kellemesebb, mint a havas écak. Bár ott is van szépség, de nekem inkább...
@Gábris szomszéd:
levédiabasznád

nagyon kedves történet

de ne hidd hogy egyedűlálló

figyeld majd a mostani többszörös rendőr bűnözők tárgyalását, mi lesz a védelem, a másik négergyilkosságban és a gyerekgyilkosságban
s a csúcs mit hoznak ki az abortusz hős "ellen" aki többeket megölt köztük rendőrt is
de ott több ezer gyilkosság van már a zabortusz ellenzők oldalán és ítélet egysem??,csak ajnye bejnye

és ha lenne sem állnának le mert ez politikai érdeke néhány baromnak

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Knósszosz:
és mit szólsz Argentina
hoz???
kkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
amit leírtam nem észak de most az maraggyon rébusz
@Rodeo36: Ezt kapd el ne a náthát. :)))))

Russia has ‘more proof’ ISIS oil routed through Turkey, Erdogan says he’ll resign if it’s true

www.rt.com/news/324045-putin-erdogan-su-downing/
@Gábris szomszéd:
thanx, God bless Putyin

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@PeniValdes: szia drága, gyere már a másikra is, vagy írjak privit?
@jaegtoer: Isz. 896-al nem nyaliztam túl a dolgot. Az akkoriaknak elég volt az egytized. Talán már linkeltem, a maiaknak hét tized kell!

kiszamolo.blog.hu/2015/01/07/ennyi_adot_fizetsz_2015-ben

Magyar kormányzat? Állampolgárságukat tekintve meglehet mind magyar állampolgárok (is?). Tevékenységük eredménye alapján nem minket szolgálnak, ezt lassan a vak is látja. :-(

Egyszer már megbeszéltük a férfi társadalombeli "női" politikus kérdését. Arra eddig nem gondoltam, milyenné válnának a korábban kollaboráló nő politikusok egy szempillantás alatt matriarchálissá váló társadalomban. Nem is filózom rajta. Majd a csajok megoldják. :-)
@kekex: A második linkedhez. Na ja az izraeli példa úgy látszik ragadós

index.hu/kulfold/foszf090125/

és még a hozzájuk (megszállt Golán-fennsík) áttévedő orosz gépet sem lőtték le korábban.

index.hu/kulfold/2015/11/30/izrael_nem_lotte_le_a_legterserto_orosz_gepet/
@kekex:
Koszi:)
Múltkor átrágtam magam rajta, biztos vagyok benne, h arra megy a dolog, h ne lehessen magántulajdonkent bánni vele, megtalálják a módját.
OFF

NÖVELI, KI ELFÖDI A BAJT... Nagy Bandó András nyílt levele Lázár Jánoshoz

24per7.info/noveli-ki-elfodi-a-bajt-nagy-bando-andras-nyilt-levele-lazar-janoshoz/?utm_

ON
@Gábris szomszéd:
A f@roklengetéshez:
Erdogán megkérdezte , felszólította Putyint, ha nem igazak a vádjai akkor monggyon le. Óvodások, komolyan:-)
@Gábris szomszéd:
Á, nem csak földi légvédelmet telepítettek, most már a gépek sem lesznek fegyvertelenek hazafelé tartva:
hvg.hu/vilag/20151130_Kemenyen_bevedtek_magukat_az_orosz_harci?s=hk
@kekex: Igen ezt már tegnap este is ecseteltem. :)

varanus.blog.hu/2015/11/29/az_orosz_medve_kezesre_idomitotta_az_anatoliai_juhaszkutyat/full_commentlist/1#c28695096

A védelmük mostantól teljes, nem igazán ildomos a közelükbe menni.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Nem a magántulajdon a lényeg, hanem hogy ne lehessen a főleg ÁLLAMKÖTVÉNYBEN levő tartalékokat 100 milliós nagyságrendben megcsapolni. Azaz a birkanéppel finanszíroztatnák állam bácsit, ha már külföldi finanszírozót nehéz találni.
A cikkben meg az az igazán érdekes kép, ahol a járadék és egyösszegű kivét arányát ábrázolják azzal, hogy az előbbi az a kis fekete vonás, amit nehéz észrevenni.
@kekex:
Igen, de ugyanarról beszélünk. Újabb "ösztönzőt" talál ki az állam az államadósság finanszírozására, azzal, h kevesbe szabadabban rendelkeslzhess a vagyonosok. A megtakarításösztönzés csak blabla.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Ha jól olvastam, Erdogan azzal KEZDTE, hogy ha igazak Putyin vádjai, ő lemond (elég meredek azt állítani, hogy a török ÁLLAM üzletel az IS-sel). Ezután tette hozzá, hogy reméli, ellenkező esetben ezt a kollégája is megteszi.

Ebből nekem valahogy nem következik az óvodásság. Nopersze, ha valaki sokkal okosabb, mint én, akkor az egyre följebbi IQ szintekre érkezve még Erdogannál is okosabb lehet, és ez esetben a fölény jogos. A határ a csillagos ég.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Más. A PSZÁF már akkor is jól dolgozott? :)

"a 2013-as PSZÁF vizsgálat során létezett egy 135 milliárd forintos fiktív ügyfélszámla a Quaestor Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Zrt-nél, de ez nem szúrt szemet a felügyeletnek és az mindent rendben talált."

papalevente.blog.hu/2015/11/30/a_pszaf_nem_vette_eszre_a_135_milliardos_fiktiv_ugyfelszamlat_a_quaestorban

www.atv.hu/belfold/20151126-quaestor-ugy-a-pszaf-nem-vette-eszre-a-135-milliardos-fiktiv-allomanyt
@vakapad:
Tultoltam? :-))
A politikában ez a kihivas ugye nem létezik, mert itt sose lesz elismert bizonyíték, csak egyik állítás (tagadás) a másikkal szemben.
Mivel mindkettő ludas a helyzetben, a járulékos károkat most arcoskodással próbálják csökkenteni. Erre a bemondásokra utaltam.
@Gábris szomszéd:
Főleg a megelőző 2 szabály a megfontolandó!
1. Nem hisz a kormánynak
2. Nem hisz a médiáknak.
Melyhez hasonló jókat kívánok a kedves olvtársaknak is!
Környezetvédelem a köbön:
nol.hu/belfold/eladjak-a-foldet-a-tuzok-alol-1577849
"A túzok természetvédelmi értéke százmillió forint, de nem az első alkalom, hogy az Orbán-kormányt nem érdekli, hogy mi történik egy veszélyeztetett állatfajjal. A szerb-magyar határon felhúzott kerítés a világ egyik legritkább állatának, a délvidéki földikutyának az egyik populációját pusztította el."
@rdos:

Azt hiszem eleget rágódtam a témáidon, megpróbálok röviden reagálni.

" Hogy mi a konteó azt a mindenkori agitPRop dönti el. :-( "

Nem. Minden hatalom él(t) a propaganda ilyen-olyan eszközeivel. Egyéni szűrő kérdése, hogy ebből mi megy át, ki lesz ennek lelkes híve,vagy kritikusa, vagy ellenzője, vagy zsigeri elutasítója (mint pl.te).

" A konteó egyértelműen azt jelenti, amikor valamilyen jelenséget vagy eseményt egyesek szándékosan és titokban űzött ármányának, összeesküvésének tulajdonítanak."
www.nyest.hu/hirek/konteo-a-konteorol

Ebben az értelemben "Gyurcsány kottája", a kormány konteója, amit terjesztenek is. Saját tevékenységükről a pr nem kontót terjeszt, hanem hazugságokat. Vegyük észre a különbséget.

Vízügy.Én nem tudom megítélni, hogy az Árpád-kori vízgazdálkodás valóban olyan volt-e, jó volt-e, ez mennyire lenne ma megvalósítható, ésszerű-e.

(Olvasom Váncsa új könyvét. Ő írja, hogy Olaszországból a szegénység, éhezés miatt vándorolt ki néhány millió ember, mert vagy földművelés volt és akkor kenyér, vagy legeltetés, és akkor hús. A kettő együtt soha. Az egyidejűséghez kellett a globalizáció.)

"milyenné válnának a korábban kollaboráló nő politikusok egy szempillantás alatt matriarchálissá váló társadalomban."

Nincs olyan hatalmi formáció, amit valaki(k) ne éreznének elnyomónak. Nyugi, a matriarchátust sem feltétlenül és maradéktalanul élvezhették a férfiak. Gondolom, nem véletlenül szorult egészen perifériára, sőt zárványosodott ez a forma. Ebből következően hosszú lesz az a szempillantás, mire ismét teret nyerne. Ha egyáltalán. Nem hiszem.

Nagyon végletesen használod a kollaboráns kifejezést. Szociológiai értelemben - bárminemű együttműködés az elnyomó hatalommal vagy az ellenséges megszállókkal - egy demokráciában ilyen nincs. Mi pedig, kvázi abban élünk:)
Tehát még Szili sem az, csak megélhetési áruló.
@kekex: @CsekklisztNo.10Reloaded: Róla hallottatok már? :)

Az Iszlám Állam kiirtására tette fel életét az iraki Rambo

alfahir.hu/az_iszlam_allam_kiirtasara_tette_fel_eletet_az_iraki_rambo
@Orica Középföldi:
Egyrészt a Gyurcsány kottája csak úgy igaz, hogy akármi a zene, a gyurcsányahibást vonítják alatta szövegként.
Másrészt a patriarchátus azért terjedt el, mert a vadászathoz és főleg a földműveléshez fizikai erő kellett.Amióta a nők is traktorra ültek, azóta nyomul a feminizmus.
Néha a birka is értelmeset béget.
bircahang.blog.hu/2015/11/30/mikor_szabad_bombazni

De azt nem gondoltam, hogy a szír és a magyar helyzet között ennyi párhuzam van. Ott sem képes az ellenzék egy kormányzóképes alternatívát muatni.
@parti_giano:

"_a feleség szó etimológiája szerint a fél (párosan összetartozó dolgok egyike)főnévből képezték ség képzővel. jelentése társ._"

Értem én forradalmi megközelítésedet bruder, de emellett a férfi akkor is férfi, azaz az ura.
Mondjuk érzem, hogy kurvára nem áll jól nekem, ahogy ezt az egyenlő megközelítéssel menedzselt értelmező szóhasználattal küzdök egyfelől a nőkért, másfelől próbálom menteni a férfiak helyzetét a teljes alávetettségből. [Mert a háttérben azért mindig a nők kavarják a szart, és a férfiakkal vitetik el a balhét. Kivételek: Vida, Selmeczi, Tocsik, stb. Ezek már annyira, annyira... hogy nem is írok rá semmit, mert férfi oldalon meg még több van, jobb ha hallgatok.
@jaegtoer:

Akkor ezt tekinthetem egy kudarcos nekifutásnak?
@CsekklisztNo.10Reloaded: Istenem, ez megint a "brit tudósok" megállapítása: "10 emberből 6, az 4!" igen berepült, praliné fizikusok szerint 8,5 másodpercet volt török légtérben, mások szerint 18,5 másodpercet...
mondom másodperc!!! nem ankara felett fordultak egyet, meg hangrobbantottak!
@kekex:

" Gyurcsány kottája csak úgy igaz,"

Erre gondoltam.

".Amióta a nők is traktorra ültek, azóta nyomul a feminizmus."
Ez elég nagyvonalú megállapítás. Azt hiszem egyetlen szüfrazsett sem ült traktoron:) A protofeminizmusról nem is beszélve.
@Gábris szomszéd:
Nem!
De ez az p(isis) olyan dolog lesz, mint az afrikai ebola, hallasz rola? Vége, nincs tőbbet. Mint az ázsiai kergemarhakór, stb- nem tudom mikor, de feledésbe megy
namost komolyan... seftel erdogan az IS-vel, vagy nem? tényleg az az 500! tartálykocsiból álló konvoj, amit xarrá bombáztak. egy tartálykocsiba 20.000 liter olaj, vagy benzin, kerozin és egyéb köolaj származék fér folyékony állapotban...

ezek éppen a szír-török határ felé tartottak. mondom 20000x500 liter kőolaj és/vagy származékai, az annyi mint: 10 millió liter! ezt gyaníthatóan nem Ali kebabos bóttyába fogják lefejteni stb... erdogán veje(vagy valami hasonló) az olajipari miniszter. kicsit a sajátlábon álló ráhel ugrik be...
na szóval, ezen csekély mennyiség megsemmisítését követően, seggbe durrantanak a törökök egy orosz gépet.

nyilvánvaló a teljes nyugat számára, korábban mindegyik média be is számolt erről, hogy töröko.-ban van az embercsempészek és okirat hamisítók mekkája. majd a minap egy iraki enszes fószer, rejtett kamerával meglátogatta a helyi IS pénztárosokat törökországban, ahol be is fizetett az IS becsület kasszájába.

erdogan, hm... aszad? melyikük a genyább? erdogannak van 20 milliónyi kurdja, akiket lelkesen bombáz, meg lődözi őket. ez nem csúnya dolog?
@nincs_itt: Ráadásul azóta az oroszok rottyra lőttek egy török konvojt, ami a törökök szerint "humanitárius" szállítmányt vitt, csakhogy valamiért nem mutogatták a megégett takarókat a szétszóródott konzerveket és gyógyszereket. Nem értem mi történhetett?:)
OFF

Ha a szlovákok, szerbek, vagy ukránok nem tudnak keríteni valahonnan egy gyufásdobozból nukleáris fegyvert előállító fogyatékkal élő 12 éves gyereket, akkor a csillagszórós terroristák leleplezése biztosan viszi az év kreténsége díjat itt Közép-Európában... :)

alfahir.hu/ilyen_nincs_a_romanok_szerint_csillagszoroval_akartak_terrorcselekmenyt_elkovetni_a_varmegyesek

ON
@Orica Középföldi:
.
Femin izom?
Lehetséges.
Lévai Anikó őstermelő. Felcsúti földjeire váltotta ki kedvezményekkel járó igazolványát, a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke, aranykalászos gazda, és háborgott, hogy egy traktoros vizsga 150 ezer forintba kerül. Ráadásul, ha pótkocsit akar a jármű mögé kötni, márpedig arra szükség van, még egy papír kell hozzá, ugyancsak 150 ezerért!
@jaegtoer: "férfi akkor is férfi, azaz az ura" mármint kinek?
különben nem az én megközelítésem, etimológiai szótár. tehát már megfejtették, ne erőlködj, mint boli az evezéssel.

"másfelől próbálom menteni a férfiak helyzetét a teljes alávetettségből"
most elképzeltelek kékharisnyában. rémisztő.
@dr. jenőke (jenőke):

Amit erről gondolok, messze meghaladja a közlési lehetőséget.
@parti_giano:

"most elképzeltelek kékharisnyában. rémisztő."

Titokban mindig gondoltam, hogy görény-tartáshoz kell némi fantázia, de hogy ennyi:)))))))))))
Ivartalanítsd őket.
@kekex:

"Egyrészt a Gyurcsány kottája csak úgy igaz, hogy akármi a zene, a gyurcsányahibást vonítják alatta szövegként."

Ennek analógiájára nálunk láthatóan van ellenzék kottája is, mert akármi a zene a jajjajnincsellenzéket .... alatta szövegként.

Pedig azt kellene, hogy vanellenzékcsakutálomőketjobbanmint orbánt, mert kevésbéutálat esetén az ember nem mond ilyet. Praktikus okokból nem.
@kekex:
akkor az isis is éghető??? nem kellene égetni őket előbb egy kicsit bugylibicskával felszeletelni mint bürgehúst és a kutyáknak adni és hagyni hogy a többi gyáva geci végig nézze és lefilmezni

közölni a neten hadd örüljenek
azután megsütni a maradékot a patkányoknak hadd élvezzék

erdögény vagy ördögány az egy szar állat és buta

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

most kibasznak vele le fog mondani még idén

már csak a netán yahúúúúúúú van hátra amikor az lemond az lesz fáklyás menet
@Gábris szomszéd: ááááááááááá, tudod????????????

az olajos folyékony takaró és babgulyás az nem marad meg bombádzás utány
sem

ördegény nagy bajban van

lemondhatna és akkor lenne más idióta helyette???

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: Szerintem egy ilyen malacos megoldás is mókás lehetne büntinek. ;)

youtu.be/_in8vsu7nXY
@Rodeo36: te mitől vagy különb, mint ők?
látom, tetszenek a módszereik!
na meg, a haverod is élvezné! @Gábris szomszéd:
szép pár vagytok!
@Orica Középföldi:
időbeli és nem személyi összefüggésre utaltam. Nem a traktoroslányok voltak szüfrazsettek, viszont az, hogy már nem a mezőgazdaság és a fizikai munka volt a főágazat, háttérbe szorította a férfiak fizikai előnyét.
@Rodeo36:
pityergő Isis hóhért már mutogatnak, de a bicska túlságosan kisipari egy AK-hoz képest.
@punkfrog™: Látom sikerült érzékelned a több tízezer ártatlan áldozat hangját, akiket ezek a lények irtottak ki.
@Gábris szomszéd: Gondolom az oroszok is a 'humanitárius' szállítmányok szakértői. Rengeteg 'humanitárius' szállítmány ment az ukrajnai ruszki szakadároknak. Szerintem azok pont egy ilyen 'humanitárius' szállítmányból származó pokrócba tekert konzervvel dobták le a maláj gépet...
Tudom mi jön. Hol a bizonyíték... Ott, ahol az 'ISIS' által felrobbantott orosz gépé...
A ruszkisimogatók oldaláról valahogy néma csend volt, ahelyett, hogy követelték volna a maláj harci gépek általi bombázást.
:)
@taga20: nem, a náci katonatiszteket hájpoló most föl van háborodva a muszlim állam gyilkosságain

ők rosszak, a világháborúban a németek nem voltak rosszak és tömeggyilkosok, az oroszok jók, a törökök jók, a zsidók rosszak, de nem lőtték le az orosz gépet, tehát már jók....

mit nem lehet érteni Angyal értékrendjén?

legeslegrosszabb a zusácska, amíg vona pajtás nem kap mikulásajándékot a nagykövetasszonyuktól
@The real Donky: Nem jön itt semmi max. annyi, hogy "gratulálok" az összehasonlításhoz, amelyben a kelet-ukrajnai oroszokat az ISIS-hez hasonlítod.
@habakuk000: Na most aztán sikerült mindenben mellélőnöd, de hát ez legyen a legnagyobb problémánk.:)
@Gábris szomszéd: ne hülyéskedj, az amcsik a jók és az oroszok a rosszak?

Basszus, gyorsabban változol, mint az űrállomásokon a napkelte
@taga20: Nem hanem a nyugat által kitenyésztett és útnak indított vahabista barmokról, akiknek az a feladatuk, hogy megdöntsenek egy egész államot, ami persze egyre inkább nem fog sikerülni, sőt.

alfahir.hu/mar_aszad_hadseregevel_is_osszefognanak_a_franciak_es_a_nemetek

Remélem a németeket és a franciákat nem fogod lebaszni, amikor a ruszkik mellé állnak a harcban. :)
Jó kérdés!
fenteslent.blog.hu/2015/12/01/fog-e_a_heten_torok_tankokat_bombazni_az_orosz_legiero
"55 ezer főnyi török haderő gyülekezik a szír határon, amely haderő akár a napokban átlépheti a határt, versenyre kelve az amerikai után most az orosz légierő által támogatott kurdokkal, hogy ki űzi el hamarabb az IÁ-t"
@habakuk000: Az amerikai emberek ugyanolyan jók, mint az oroszok. Megint más kérdés, hogy az USA világhatalmi lépései az utóbbi 26 évben, sok szempontból elhibázottnak bizonyultak, de ezt te is pontosan tudod.:)
@kekex: "versenyre kelve az amerikai után most az orosz légierő által támogatott kurdokkal, hogy ki űzi el hamarabb az IÁ-t"

Tetszik az idealizmusod, de a törökök részéről még mindig inkább ez a helyzet.

i.ytimg.com/vi/O76e5nqjYW8/hqdefault.jpg

syrianfreepress.files.wordpress.com/2014/10/cartoon-erdogan-isis.jpg?w=584
@habakuk000: haver, megyek is aludni, me te itt kurvára összefoglaltad, amit kellett.
nem hülyülök, tényleg így gondolom:)
@Gábris szomszéd:

"de ezt te is pontosan tudod.:)"

ártu eszt ne nyomd már annyiszor, me kurva bicskanyitogató!

apádfasza tugya pontosan!:)
@taga20: Bakker ezt még te is tudod, mert könnyű mint az 1x1. :)
@Gábris szomszéd: Két terrorcselekmény között van különbség?
A gratuláció fonákkal visszaütve.
@Gábris szomszéd:
"Bakker ezt még te is tudod, mert könnyű mint az 1x1. :)"

mi ez a baromság?
@Gábris szomszéd:
Lehet, hogy tetszik az idealizmusom, viszont a fentéslent blogot nem én csinálom, csak idéztem.
@The real Donky: Ja értem ezzel az erővel, akkor az amcsik és netán yahoooooék is terroristák. :)
@punkfrog™:
mennyél osztogass közöttük mézespusszedlit és puszilgasd őket ha már olyan kedvesek neked

és vigyél fenőkövet is a lefejező macseteikhez

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

barom
állat
vagy
a sok gyáva szarrágó isis eket élve kellene elégetni máglyán mint boszorkányokat, a sok kegyetlenség, amit csinálnak még meg sem lenne fizetve vele...

most -úgy tűnik- verseny lesz, ki semmisít meg több pisiset, vannak a másik emberszivet nyersen evő mérsékelteket fogják támogatni, és vannak akik a hős kurdokat akik akarnak -teljes joggal- egy saját hazát, ami erdőgény kartársnak nem fexik, a moszad is betolja a nóziját mert nekik is vannak ott érdekeik amik nem esnek egybe másokéval

vidám és halálos balett lesz a neveccséges balettből

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

jaaaaaaa és kirakni a migráncsokat a saját hazájukba és mondani nekik ez a ti hazátok küzgyetek érte életetek árán is és ne menekűljetek el gyáván
@kekex: Ja csak ördogán bácsi mostanában túl sokat nézi a szulejmánt. :) A török csillagokkal semmi gond, tetszettek Kecskeméten is, bár ők sem volta csúnyák. :)

youtu.be/X2xILJGmPZI
@Rodeo36: A fekete primadonna viszont ismét beugrabugrált a színpadra és hülyeségeket táncol megint. :)

alfahir.hu/obama_aszadnak_mennie_kell_az_iszlam_allam_egy_ideig_meg_marad
@kekex: "A, a törökök kicsit sem harciasak:"

Jól sejtem, hogy velük is érdemes azért még számolni? :)

youtu.be/hWC8J93prJU
@Gábris szomszéd:

index.hu/kulfold/2015/12/01/hordobombat_dobtak_egy_homszi_korhazra/

Mongyad nekem, kinek van helikópátere ott, amivel kórházakat robbantgat?

USA-kórházbombázás: fujfuj.
Asszad-kórházbombázás: ??

Szóval mi van a két kérdőjel helyén SZERINTED?

(Nem köll a Gábris-féle nimzóindiai mellépofázás! :)
@Gábris szomszéd:

Ja. Szóval szerinted is rohattasszad. Haladunk.
@DarthVader: Az egyébként nem tűnt még fel, hogy kik és miért hozták létre az ISIS-t és ezáltal kit terhel a fő felelősség az elmúlt 4-5 év ártatlan áldozataiért?
@Orica Középföldi:

"_Akkor ezt tekinthetem egy kudarcos nekifutásnak?_"

Sem stratégiai, sem taktikai megfontolások miatt nem fedhetem fel kártyáimat, lévén hogy a net görényektől terhelt. És akkor még van barátom, Giano. Ugye:)?
@DarthVader: Még jó, hogy hiszen ő a főpatás ördög, akit minden áron még az ISIS létrehozásával is meg kell ugye dönteni, dacára annak, hogy egy független állam, legitim elnöke, aki egy következő szabad választásra is nyugodtan készülhet, hiszen a nyugati demokrácia alapja, hogy az emberek szabadon választhassák meg vezetőiket.
@parti_giano:

"_különben nem az én megközelítésem, etimológiai szótár. tehát már megfejtették, ne erőlködj, mint boli az evezéssel._"

Egy kis erőlködés sosem árt. Mindazonáltal annyira azért erőlködhetnél, hogy nem az etimológiai szótárral, nem a görényekkel, még csak nem is veled erőlködök, hanem a közfelfogással, a komondoros, az asszonyok dolga, ez az asszonyokra tartozik, ez női munka, amely aztán abban éri el tetőpontját -amennyiben a kékfoltokat és a komondoron történő áteséseket mellőzzük, hogy például aszondja a némber: A múltkor is mondta az uram, hogy.....

"_most elképzeltelek kékharisnyában. rémisztő. _"

Van egy jó hírem, sőt kettő.

1) Még van svalbárdi rénkumisz.
2) Csütörtökön vettem észre, hogy súlyosbító körülményként vígan viháncol Mirabella a sarokban.
Tehát a terápiához a nélkülözhetetlen kellékek rendelkezésre állnak, sürgősen szokj le arról amire rászoktál, mellőzd egy kicsit a kis tanácsadóid élceit, máris elfognak maradni a kékharisnyás képzetek és asszociációk.
@Gábris szomszéd:

Cimbi. Csak a te kedvedért,mert igazán kedvellek (na jó, annyira nem, de egy kicsit igen) (na jó, tényleg igazán) szóval még egyszer:

1, USA bombázza a kórházat: rossz.
2, Asszad bombázza a kórházat: rossz vagy nem rossz?

kibaszott egyszerű kérdés, kibaszott egyszerű válasz, igen vagy nem, más lehetőség nincsen.

A többi nem szerepelt a kérdésben. Se a pISIS, se más.
@Gábris szomszéd:
hááááát ha már létrehozta és kurva sok pénzébe kerül neki, hát fenn akarja tartani, mert amíg háború van addig ő és bandája sok pénzt keres a fegyverforgalommal (IS)

szemét aljas sajtó értekezlet nem is hallgattam meg csak néztem egy darabig azután átkapcsoltam rajzfilmekre...

most annak kell lennie amit Putyin, Merkel, Hollande megállapodott, azaz minden terroristát attól függetlenűl mennyire mérsékelten gyilkos meg kell semmisíteni, a török szíriai határt le kell zárni és áthatolhatatlanná kell tenni valamint az összes isis olajforrást szét kell bombázni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ezutóbbi a legfontosabb hadd sírjon a zerdogán...

asszem a Putyin nem áll szóba erdogánnal rohaggyon bele a bugyijába

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

most megint elárúlta aszt ami a lényeg obamaki szerencsétlen idióta
és a kongresszusa meg a szenátusa a sok vén hülyével akik onnan halnak ki (ugyanúgy mint a fidesz a parlamentből) és két három milliárdos fizeti a cechet és ezek lobby-znak azaz mi is lobby???
a lobby = bribery semmi különbség a kettő között aljas szemét dolog és ademokrácia szemenköpködése naponta és óránként

még ha valaki aszt meri dumálni hogy a zusa-ban van demokrácia aszt kinevezem ogv szagtanácsadójának a biberach és a másik usa zsidó csaló helyett
@DarthVader:
attól függ kik fexenek a kórházban, mert ha pisisek akkor le kell bombázni, csak halott isis a nyerő bármi áron
collateral damage

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

usa -ban az a divat, hogy nőgyógyászati, klinikákat roöbbantanak meg szétlövik a dolgozókat (van más is néger gyerek megy az uccán jön a röndér ékiugrik atójábúúúúl és lelővi seperc alatt)

soroljam???
@DarthVader: Minden ártatlan áldozat természetesen rossz.
@Gábris szomszéd: a kérdés, nem az áldozatokra, hanem az elkövetőkre vonatkozott!
@taga20: neeem, erdoganról, aki ugyan még nem(télleg? bisztos?) gázosíttya el a kurd kisebbséget(csekély 20 milló lélek), csak szimplán napi szinten bombázza, lődözi stb...
ez segg rendben van! mer' a nyugat baráttya(ma még) erdogan.
@Gábris szomszéd: Ennél kicsit többet vártam tőled.
Ja, mégsem. :)
@punkfrog™: off, de csak:

http://vs.hu/kozelet/osszes/ez-mar-valsagovezet-kamionsoforok-horrortortenetei-calais-rol-1201?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s16

ezután nincs mellé duma!
@The real Donky: nem tisztem, csak megkérdezem: szerinted OK, sőt durvára OK, hogy a zusa 1 éve mindenféle ensz bt felhatalmazás meg hasonló fasságok nélkül, hobby-bombázgat szíriában - de bárhol a világon, ahol demokrácija hiány(értsd nyersanyag) van? - igen a aszad is lebombázott egy kórházat.

de keress rá ezekre a nevekre:

Sümeyye Erdogan+Akcakale
Bilal Erdogan+olaj

meglátod, nem is lesz annyira zavaró aszad...
@nincs_itt:
megnéztem a vídejót...és elolvastam a szöveget...
marad a kérdés, hogy Calais ami kb 4500 km-re van (légvonalban) szíriától és egyáltalán a Levanté-tól, hogyan jutottak el ezek a köcsögök tisztán, jól öltözötten és vidám tréfának tartva a randalírozást

persze csak azzal nem foglalkoznak a hatóságok, hogy összegyűjtsék ezeket és egy hajóval visszatoloncolják őket oda ahonnan elkűldte őket az embercsempész banda és besorozni katonának harcoljanak elvégre a saját főggyük??? vagy nem???

az usa nagyon kedves, őket ez nem érinti odaz nem lehet ilyen módon sem bejutni de szétbaszni országokat csak mert éppen nem volt más pénzbevétele az aljasság

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
mit kevernek itt az ivóvízhez?...
OFF

Már nem csak a haveroknak adják a közbeszerzéseket, hanem a törvényeket alakítják hozzájuk, visszamenőlegesen! Na ez az igazi SZERVEZETT BŰNÖZÉS!!!!!!!!

444.hu/2015/12/01/a-kormany-megpuccsolta-a-parlamentet-majd-elfogadott-egy-jogszabalyt-arrol-hogy-tiborcz-istvan-es-a-miniszterek-szulei-es-gyerekei-is-indulhassanak-kozbeszerzeseken

ON
@Orica Középföldi: AgitPRop, konteó és a nyest pont hu. :-)

Telitalálat. Cím és telószám összevet, és kiderül, mi a nyelv és tudomány. Egy főleg japánról fordító cég "társadalmi felelősségvállalása".

leg.eu/index.php/hu/kapcsolat

www.nyest.hu/tartalom/impresszum

Nyestesek bármilyen felvetésre adják saját linkjeiket, vagy szigorúan print forrást, vagy jól használható utasítást adnak; "nézz utána". :-( Nem tudomány az, hanem agitPRop. :-(

"Én nem tudom megítélni, hogy az Árpád-kori vízgazdálkodás valóban olyan volt-e, jó volt-e"

Kísérletet javaslok. Két egyforma növényke 1-1 cserépben. Az egyiket öntözd, a másikat nem. :-)

Mit nem lehet azon érteni, hogy (sajnos a mainál fejlettebb agro és vizkultúrájú) letelepült földműves népesség élt 900-1260 között hazánkban? Mit nem lehet azon érteni, hogy a szeretetet, és a halastavakat nem a csuhásoknak köszönhetjük?

"Gondolom, nem véletlenül szorult egészen perifériára, sőt zárványosodott ez a forma."

Jól gondolod. Szó szerint "tűzzel vassal" kiirtották. :-( Ahol pedig megmaradt, pl. komenyista Kínában is, a férfiak, vagy ahogy Ti mondanátok, a pasik, köszönik szépen de nem kérnek a patriarchátusból.

És hogy On is legyen, "tűzzel vassal" Putyin, Erdogán Szíria, Irak, .... :-(
@Gábris szomszéd:
Annak aki elvből nem nyit meg alfahírt:
mno.hu/kulfold/obama-megelegelte-a-putyinerdogan-pingpongot-1316772
Ja meg azt is nyilatkozta, hogy Putyinnal kell pár hét, míg Aszadról meggondolja magát
mno.hu/kulfold/obama-moszkvanak-le-kell-mondania-aszad-tamogatasarol-1316840
@kekex:
erre majd pár hét múlva visszatérünk

addig egyél kexet de semmi mást

a zobamaki már annyi mindent hazudott, hogy a kérdéseit sem hiszem el, egyébként kérdezzük meg ugyanerről Putyin-t

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:
Ezek is 2020-ig terveznek (mint a törökök) Mi a franc? Akkor világvége lesz?
www.youtube.com/watch?v=vYnpJ8AFOEc&hd=1
Viszont a zene gyönyörű és a Toni nagyon tud a kamerával (vagy a vágással) Aki meg békésebb képekkel szeretné:
www.youtube.com/watch?v=SGjQe2RbkaU
@rdos:

Nem tudom igaz-e, hogy Buddhától származik: Az ember legnagyobb ellensége önmaga.Akárki mondta, okos volt.
@Gábris szomszéd:
Te is a Gyurcsány kottájából játszol? Majdnem szó szerint ugyanezt mondta!
"Úgy vélte, a jelenlegi kormány “ellopta Magyarországot, a törvényhozást és törvényesítették a lopást”
web.dkp.hu/gyurcsany-orbant-konnyebb-levaltani-mint-utana-kormanyozni/
@Rodeo36:
Az a hátborzongató, hogy Obama egy világhatalom vezetője, és a szagértői ilyen szöveget adnak a pici szájacskájába. Hogy Putyin meggondolná magát a melegtengeri kijárata és a katonai támaszpontja ügyében. Noooormális az amerikai adminisztráció? És ezek még a demokraták. A republikánusok még kardcsörgetőbbek!
Ilyen nálunk elképzelhetetlen. Hogy Orbán unná a focit.
Az elrendelés egyébként menne:
www.origo.hu/sport/focivilag/20151201-megunta-a-mauritaniai-elnok-a-kupadontot-elrendelte-a-buntetoket.html
@Orica Középföldi:
.
Szerinted: (kollaboráns=>) "Tehát még Szili sem az, csak megélhetési áruló."
Csupán okvetetlenkedős kedvem okán: amennyiben kvázi, akkor csak majdnem, vagy tán egészen az, de lehet valamely szempont-választás alapján is.
Ha egyértelműsítem: megélhetési árulás közben kollaborál.
Az alapesetet tekintve igazad van, ha ellenfélként definiáljuk a diktatúra-gyakorlókat egy nem demokratikusnak tekintett választási rendszer résztvevőjeként.
Ha pontosítjuk a vizsgálat tárgyát, a kérdés az, hogy mikor kezdődik/kezdődött a metamorfózis a demokrácia ellenségévé válás útján?
:))
ripost.hu/cikk-magyar-kamionosok-vegre-megtisztitjak-az-autopalyat-calais-nal/?source=hirkereso
Na cső! Ezeket a kamionosokat a beszédhibásakból válogatják, vagy ennek is kellene egy alkoholszonda?
@dr. jenőke (jenőke):

Definitíve Szili nem az.
A metamorfózison hosszan el lehetne dagonyázni, tekintve, hogy a bábból nem lepke kelt ki.
Minden okvetetlenkedéseddel egyetértek. Alkalomadtán megbeszéljük, de még kérődzik a marha, ahogy hallom:)
@kekex: Ja és több mint 4 éve nem tudják kibillenti Aszadot a hatalomból, na de majd most ennyi vér és áldozat után gyorsan meggondolják magukat a ruszkik is. :)
@Orica Középföldi:

Azért jégtörő Mátyás előtt egyszer már csak ledöfik azt az örökké kérődző dögöt.
@kekex: Néhány további kiegészítés.

Szaúd-Arábia a Nyugat legkényelmetlenebb és legcikibb szövetségese

Hiába kérjük, nem hajlandóak rendesen harcolni az ISIS ellen, és még pénzelik is a terroristákat. Ráadásul, miközben a Szaúdok az USA puszipajtásai, az országukban mindennaposak a nyilvános lefejezések, a kövezés és a korbácsolás. Erre hajt az Iszlám Állam is.

444.hu/2015/12/02/szaud-arabia-a-nyugat-legkenyelmetlenebb-es-legcikibb-szovetsegese

Aszad mindenkit helyretett

444.hu/2015/12/02/aszad-mindenkit-helyretett
@nincs_itt: Stop.
Nem írtam, hogy OK.
Azt írtam, hogy _egyik sem OK_.

Minden háború valamiféle javakért folyik. Meg azért, mert 'ha ő nem hagyja abba, akkor mi sem'. Meg azért, mert 'de ő kezdte'. Gyerekkoromban én is próbálkoztam ilyennel, hogy 'de ő kezdte', anyám mindig azzal lőtt le, hogy 'igen, de fogod befejezni'. Megtanultam.
Az egész világ egy elcseszett nagy óvoda, ahol Pistikék meg Béluskák játszák a kis önérzetes játszmáikat a homokozóban. A többi kis suttyó meg két táborra osztva drukkol nekik.
Az a pár értelmes meg a háttérben csóválja a fejét, kibukva az egész értelmetlen vircsafton, és legszívesebben bekúrna egy gránátot középre, hogy vége legyen az egésznek. De nem teszi, mert még a legcsótányabb embert is többre tartja annál, hogy kioltaná az életét.

Megy a halálmatek, ki mennyi ártatlant ölt meg, holott egyetlen is pont eggyel több, mint az elfogadható. 'Járulékos veszteség', mondják egy páran. Ja, akkor terrorcselekmények kapcsán sem kell nyekeregni, meg színezgetni a FB profilokat, hanem szépen betudni járulékos veszteségnek, hiszen erre volt szükség ahhoz, hogy megmozduljon mindenki az ISIS ellen.
@Gábris szomszéd: Nem mondtál újdonságot, ismerem ezt a verziót is.
@kekex:
már olyan is elhangzott, hogy a maki egy információt elszigetelő buborékban tartózkodik, és a szagértői "kitalálgattyák" mit is szeretne hallani, azaz a király ruhája az olyan pompás, hogy ihaj igaz szegény meg fázik ruha nélkűl...de mindenképpen aszondanak neki amit akarnak...

a demokraták és a GOP között csak annyi a különbség, hogy a GOP 2016-os jelöltyeinek -vannak vagy annyian mint a hangyaboly- összesen annyi eszük van mint egy medúzának és kizárólag az őket lekötelező (bribery) lobbysták irányítására hallgatnak, és amit a Tramp Lí összavartyog az már a halottasház és kabaré keveréke

képzeld el aszt, (nem is olyan nehéz) hogy a Tramp Lí az egy kiskirály életek és halottak ura, mert minden kapitalista az!!!!!!!!!!!!! (demokrácia egy vállalkozásban nem létezik, vita meg pláne... mondanék személyes példát...de legyen annyi elég, hogy a tulajnak több mint 3 millió dollárjába került mert nem hallgatott rám és mivel a kritika iggazgató tanácsi ülésen hangzott el, csak nem engedhette meg, hogy a tekintélyébe gázoljak...)

namost az ilyenek ha elnökök lesznek ott is folytatni akarják eszt???? és a sok rablómese ellenére a "nép" szava: he's getting things done... a többi még hülyébb

ez a világhatalom is kérész életű mert addig az, amíg elismerik amikor el kezdik kiröhögni (már megkezdődött) akkor már nehezen tartható...
leleplezte saját magukat soxor de hírzárlat van, ezért csak az ellensége hangját érdemes hallgatni

kibaszott nagy a belpolitikai válság és az inflációt hiába tagaggyák és fényezik, az hatalmas és minden elveszíti az értékét még az érték maga is...

a pénz értéktelen annyit nyomnak belőle, hogy ...

35% éhezik

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

a többi rablómese

a legnagyobb üzlet a halálra rémíteni az állampolgárt hogy bármitől bármikor meghalhat és fizessen biztosítást és vegyen kurva sok gyógyszert ...ezen felül nem is igen van hírdetés mert a zemberek 12x meggondolják kenyeret vagy elektromosságot fizessenek e
@The real Donky: Akkor jó mert te sem. További szemezgetni valók itt, bár nyilván ezeket is ismered. :)

www.salon.com/2014/03/08/35_countries_the_u_s_has_backed_international_crime_partner/
@The real Donky: akkor ugyanarról beszélünk, ostoba furunkulusos ödönkék, meg zénókák jáccák a faxkivan kis játékaikat!
de! csak azért mertem megjegyezni, amit, mert a világ értelmesebbnek tartott része(mondom "tartott", mondom értelmesEBB) is két félre tagozódik:
ödönke fanklubja
zénóka fanklubja

egymással kiengesztelhetetlenül szemben állnak, a másik az csak hüje, béna, seggnyaló lehet.
írod:
"Megy a halálmatek, ki mennyi ártatlant ölt meg, holott egyetlen is pont eggyel több, mint az elfogadható. 'Járulékos veszteség', mondják egy páran."
na pont erre böktem rá én is! mer ha ödönke bombázza porig a kórházat, óvodát, pijacteret, akkor zénó fanklub visítva mutogat. de ödönke fanklub meg vissza mutogat és ezt a marhaságot jáccak itt is jópáran!

bizony be kell tudni, mert az elhunytakon nem tudunk már segíteni sajnos. de! fogni kell egy szép piros pléhvödröcskét és ödönke és zénóka fejét pépesre alakítani vele. máshogy nem fog menni!
@Orica Középföldi:
.
A metamorfózis lehet kérdéses az ő esetében, de ez újabb kérdést vet fel: abban a pártban élte az életét, amelyikbe nem sok keresnivalója volt?
(identitás, ideológia...)
@dr. jenőke (jenőke):

Van, akinek van "keresnivalója" valahol, és nem tartozik oda. Nincs ezzel egyedül:))

Az identitás felvállalása feltételez némi IQ-t, némi tartást, némi kultúrát, némi ideológiai ismeretet és azonosulást.
@nincs_itt: Ennyi. Pont így.
Én nem mocskolnám be a kezem Ödönkével meg Zénókával. Egyszerűen csak kipaterolnám őket egy nagyobbacska szigetre, az idióta táborukkal együtt (önkéntes alapon mehetne, aki akarna), aztán intézzék el egymás közt. SK. DIY. Nevezzük, ahogy akarjuk. Feladat delegálása nincs.
@Gábris szomszéd: Nahát, ezek a gonosz usákok... Ha ők nem lennének, akkor teljesülhetne minden szépségkirálynők álma, a világbéke.
@The real Donky:
Ezt érdemes megnézni, mert jó film:
veterok.tv/v/22520
Viszonylag realista, ugyan Iraq-ról szól (itt a piros, illetve vegyifegyver, hol a -), de az arab (most épp Szíriai) katyvaszt elég jól érzékelteti, Matt Damon egyébként is a szívem csücske és a csúcspont:
"-Azt hittem szövetségesek vagyunk.
- Ne legyen naiv"
@nincs_itt: Nem lehet egy családi bizniszt ennyire könnyen kikapcsolni... csak átköltöztették Irakba. :D
Ha igazak a hírek ezért jelentek meg török "kiképző egységek" Bashiqa-nál, Mosul mellett (rögtön az Iszlám Állam harcosai és a kurd peshmergák között). Megy minden tovább, csak az új útvonal az iraki-török határ, Zakho-n keresztül. Itt még nem is kell félniük az orosz gépektől, megvédi őket a nyugati "nagy testvér". :)
süti beállítások módosítása