Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.03.02. 08:42 Fabius

Orbán: ide rúgjatok!

Kedves fodbalokos nemzetem, drága felcsútiak, akadémisták és egyéb egyenfrizurás ízeltlábúak!

Rég nem beszéltem nektek imádott sportunkról, mert az utóbbi időben a hátulról nyújtott lábbal becsúszást nem focipályán, hanem választási kampányban és törvényhozásban gyakoroltam. Ám a kétharmadnak huss, most már ráérek megosztani veletek néhány magvas dakota bölcsességet ami felgyülemlett bennem az elmúlt másfél évben.

1: A magyar fodbalistának le kell végre számolnia a teljesítménykényszerrel. Jó, " le kell hozni a csillagokat az égről, ám sem helyezésben, sem pontokban nem érdemes komolyan gondolkodni." Faszombamár ezzel az állandó pontok-helyezések-gólok-táblázatok dologgal, mikor a becsületes hozzáálláshoz annyi is elég, ha megjelenünk edzésen és meccseken. Miért kéne teljesítmény központúnak lennie a focinak ahhoz, hogy élvezzük?

2: A magyar fodbalnak is le kell számolnia a teljesítménykényszerrel. Jusson el a tudatotokig kedvesim, hogy a sas nem kapkod nézők után! Az üres stadion nem a munkánk fokmérője, hanem valami egészen más. Még nem írta az Árpi, hogy mi más, de a más az tuti. Aki miránk nem kíváncsi, arra mi sem vagyunk kíváncsiak oszt'jónapot! Mehet isten hírével, nem kötelező titeket nézni és mivelünk vegyülni, megvagyunk mi egymással is. A magyar fodbal jövőjét rég nem a pályán látott brilliáns játék szimbolizálja, hanem a remek építészeti megoldások itt, és a vénaszkenner amott. Aki ezt nem érti az hülye, az személyesen engem támad és a gyurcsány kottájából játszatná ezt a csodálatos játékot. De ide rúgjatok, köcsögök!!!

3: Az egyetlen versenyhelyzet amit meg kell nyernünk, hogy megelőzzem Donald Tuskot a hazája focijáért legtöbbet tevő miniszterelnökök versenyében. Amíg minálunk a fideszes önkormányzatok térköveztek orrvérzésig, addig neki volt esze ezer "ministadiont" építtetni országszerte. Rekortánnal borított sportpályák várják a sportolni vágyó gyereket lakótelepektől az olyan párszáz lelkes határmenti falvakig, mint Tylicz. Jó, itt még nem tartunk, de a Nemzeti Stadionépítő Programot abba nem hagyom addig, amíg számszerűen le nem győztem a kurva lengyeleket. Legalább ebben! Aztán majd meglátjuk ki nevet a végén!

 

295 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr157232697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez is remekel:

"Polt Péter országos vizsgáltatot rendelt el, egyebek mellett azért, hogy kiderítse, hogy lehet az, hogy amióta őt kinevezték, azóta a Legfőbb Ügyészség jóval több korrupcióval kapcsolatos feljelentést utasít el, mint korábban."

index.hu/belfold/2015/03/03/amiota_kinevezetek_visszadobaljak_a_korrupcios_feljelenteseket_orszagos_vizsgalat_indul/
@parti_giano:

"@jaegtoer: ... jaja, indul a nyílászáró szezon. .."

Annak a hülyének a csapatai harcban állnak, és meg kell hagyni, hogy szerencséje van a rohadéknak, mert nem áll vesztésre. Mindemellett úgy vélem kegyelmednek van nyílás és záró fóbiája.
No, megyek, mert kell annak a hülyének a mentális támogatás.
@hacsaturján:
"Polgárok és kurvák."
Az évértékelő beszéd sarkalatos témája volt a jövőbeni teljes polgári Magyarország igérete.
Valószínű, hogy a "polgár" fogalma még nem egészen világos Orbán számára, mert vegytiszta polgári állam nincs.
Orbán újra előrángatta az 1998-2002-es ciklus vezérfonalát, a polgári Magyarország vízióját, mert mást már nem tud igérni, nincs a tarsolyban semmi.
Az az átok rezsicsökkentés már kifújt, Habony sem elég találékony már, marad a régi nóta.
@hacsaturján: "ha nem is fodbal, de szórakoztató:"

Kedves Zenei Orákulum és Hóvilág Világossága!

Az mind semmi! Azaz mégsem, kedves Svaulbárdi Remete, RénMentor és Gyámolító továbbá Jegesmedvék Rettenete valamint a Köztársaság Királya, de mi űzőbe vettünk egy igen szép marhát! Ha leterítettük, értesítjük táviratilag könyvelt küldeményben Svaulbárdon, mert már szakácsot is fogadtunk, akivel talán nem vaullunk nagyon szégyent, mert az a töltött káposztás pali nem hagy nyugtot nekünk, állítva, hogy mihaszna népség vaugyunk, és csauk vauktában vauzzuk a Holdat, pedig annak is csauk púp vaugyunk a hátán, ami innen a Földröl augyan nem látszik, mert mindig a képes felét mutogautja erre.
Szorgalmasan gyűjtögetjük a petcshwar-i (leánykanevén: fünfkirchenwardein-i)pálinkafa örömkönnyeit is, mert igen ki szeretnénk rukkolni, amikor is újfent errefelé jár zuzmós, rénes és havas teendői közepette mintegy cseresznyevirágzás idején.

Nagy-nagy vauval Vau-Vau!

Vau2
"Nem lehet az oroszokkal olyan megállapodást kötni, olyan szerződést aláírni, amelyet tíz évre titkosítanak. Hogy mi ne tudhassuk meg, hogy pontosan honnan, kik, hogyan befolyásolják az életünket, és pontosan milyen gazdasági számítások alapján várhatjuk Magyarország fölemelkedését, vagy éppen meggyengülését. Ez a mi életünk! Ez nem a kormány biznisze. Ez a mi életünk, kedves barátaim. És aki elveszi tőlünk és a választott képviselőktől a valóság megismerésének jogát, 48 órával az aláírás előtt jelenti be, hogy egyáltalán valami készülődik, az valójában puccsot hajt végre a magyar alkotmányos rend, a magyar népképviselők és az egész magyar néppel szemben."

Orbán Viktor 2008
@mattüveg: szemelyiseghasadasom lett, van itt minden, kutyutol a jegbol kivett homalyos flaskaig, csak kapkodom a fejem.
@jaegtoer: Ne okozz csalódást. Inkább tájékozódj és nézz szét, mielőtt elkapkodsz egy kommentet.:)
@Oxica:
Miután az orbanista rezsim szembeköpte önmagát, elmentek ex-kiszes, ex-mszmps és ex-munkásőr agyhalottjaikkal tüntetni - NEM LESZÜNK EU GYARMAT!
ÉLJEN A TEZSVÉRI SZOVJ... OROSZORSZÁG!
@jaegtoer:

Remélhetem, hogy pöttyösre ver az idegesség, ha netán-tán-tán csalódást okoznál annak, aki 3 napja nem tud válaszolni nekem?
@parti_giano:
"Az Alkotmánybíróság feladata, hogy ne akadályozza a kormányzati munkát"

Ez kísértetiesen emlékeztet Schmitt Palikánk örökbecsű államfői krédójára, miszerint nem gátja, hanem motorja akar lenni a törvénykezésnek.
Futott is aláírni minden lehető és lehetetlen alkalommal.
Lenkovics nem különb egy picivel sem.
Kérlek, adjatok tanácsot!
A mai döntés bizonyos szempontból az utolsó (utáni) csepp volt a pohárban.
A fiam osztálytársának az apja képviselő abban a pártban, amely gondolkodás, gerincesség, tisztesség és felelősség nélkül rábólintott a titkosításra.
Ezzel mintegy megelőlegezve, hogy az ő és az én gyerekeim is derékig gázoljanak az adósságban.
Szívesen feltennék neki egy-két kérdést, de itt jön képbe az, amitől az egész magyar közélettől hánynom kell.
Félek, félünk attól, hogy ha konfrontálódom ezzel a jóemberrel, én, a feleségem vagy a gyerekem üti meg a bokáját.
Előre is elnézést kérek minden érzékenyebb lelkű olvasótól:
Takarodjatok el, senkiházi, hazaáruló szemétláda, geci tolvaj banda! Basszátok meg egymást mindannyian, akik az elmúlt 25 évben csak tovább nyomorítottátok gazdaságilag és mentálisan ezt a szerencsétlen országot!
Pfej...

:(
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ha van olyan szavak listaja, amit nem javall egy miniszterium a dolgozoinak, akkor lehetnek olyan mondatok is, amik ajanlottak a nerbol es fizetesbol elok szamara.
index.hu/belfold/2015/03/03/meglett_a_fidesz_ketharmada_egy_jobbikos_hianyzo_miatt/

Köszönöm a köcsög jobbikosnak, h szív miatta rohadt sok ember. Gratulálok.

(berakom már ide is, ha már feltűnt, h új poszt van :D)
@fzs.1933:

szerintem kár személyes konfliktust kialakítani, ha nem vagy ill voltál "beszélgető" viszonyban vele...

ugyanis egy tekintélyelvű pártban ellenvéleménynek sőt még gondolkodásnak sincs helye. így a kormánypárti képviselők mára valóban csak megélhetési politikusok szerintem, ezért értelmes válaszokra képtelenek (lásd a rengeteg videót. esetleg még rendőrt is hív, hogy zaklatod...)
@parti_giano: sőt, teljes szövegek, itt írja alá, pelikán elvtárs.
@fzs.1933: szerintem agyá neki a szívlapáttal:)
@guma:

utálom, hogy ezt írod, bár látom én is hogy ez van. És egyszerűen képtelen vagyok felfogni, elfogadni, hogy ezt is le kell nyelni!
@taga20:

Vagy baltával, hogy legyen hasadóanyag Paks II-ben? :)
@guma:

de ő az ÉN képviselőm még akkor is, ha nem rá szavaztam. Talán mégis számonkérhetném, hogy mi a faszt teccenek már csinálni?!
@fzs.1933: nekem úgy tűntél, hogy nem vagy azeri. ha magyar vagy ako szívcsakra, meg lapát:))

addig is küld el a csókának eszt!

www.youtube.com/watch?v=tjHRCTXrOnM
@taga20:

hogyan tudok ip cím nélkül? :)
@100 kóbor kutya: :))))

"az a töltött káposztás pali " akinek "pálinkafa örömkönnyeit" gyűjtögetitek nagyon hálás lesz munkátokért és lehet, hogy ellátásotokról a "marha leterítése" nektek is ilyen kifizetődő lesz mint ennek böhöm fajtársatoknak, akinek minden megadatik. :)

www.nlcafe.hu/szabadido/20150303/orias-pitbull-kutya/
@fzs.1933: hívd meg egy sörre, asztán csempézd be a zsebébe.
fantázia!
hogy a bánatban csajoztál így eddig?:)))
@fzs.1933:

nem elfogadni kell, hanem szervezni, tenni a változásért...

egyének semmire sem mennek önállóan. ezt felejtette el a magyar amikor a szolidaritás kiüresedett fogalom lett, és az egyén érdeke dominált csak minden téren.
@taga20:

Hogy csempésszek a zsebébe egy jútúbos videót? Margit! Nooormáááliiis??? :)

Nem kellett csajoznom, jöttek maguktól! ;)
@guma:

Csakhogy valahogy senkinek sem akaródzik, hogy kiálljon a másikért!
Itt a mi kis falunkban sem mernék senkihez sem odamenni, hogy: figyu, szerintem ez van. Nem kéne valamit tennünk?
Mert tudom, hogy az a másik is attól tart, hogy valahogy keresztbe tudnak neki is tenni.
És ez így lassan már rosszabb mint az ötvenes években.
@fzs.1933:

Gondold végig,mi lesz ha megkérdezed.

1. Komolyan gondolta, mert buta - megsértődik, hogy megkérdőjelezed a döntését.
2. Nem gondolta komolyan, de fegyelmezett - megalázottnak érzi magát, hogy szembesíted a saját gyávaságával.

Ebből te jöhetsz ki jól, de a gyereked semmiképpen.
Otthon fog szidni, természetesen a gyereke előtt, mert vele szemben bátor, aki levonja ebből a levonandókat.

Kíméld meg a gyereket, de szülinapi bulira nem kell feltétlenül meghívni a másikat.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

1. Te mi csinálsz ha kislányod vagy a családod fenyegetik?

2. Tudod milyen szavazás volt, vagy csak tolod te is a ballib média mantrát?

3. Furcsa tőled köcsögözést hallani.

4. Tájékozódj.

alfahir.hu/apati_istvan_a_csaladom_elete_a_legfontosabb
@fzs.1933: pityú, pendrájvról még nem hallottál? majdnem úgy néz ki, mint a kobász:)

te, nem vagy kicsit elszállva magadtól ott a kis faludban?:)))
@fzs.1933:

Ha tart fogadóórát, ott meg lehet kérni, hogy magyarázza el a döntést, mert szeretnéd megérteni. Ha kibírod röhögés nélkül, akkor is talpig meg lesz alázva.
@Orica Középföldi:

"Ebből te jöhetsz ki jól, de a gyereked semmiképpen."
és pont ezért szeretném még jobban pofánbaszni.

"Ha tart fogadóórát,"
A "ha"-val kezdődő mondatoknak nem sok értelmük van... :)
Nem találtam nyomát, hogy tartana fogadóórát.
Ez van.
@taga20:

bassza meg. annyit loptak már, legalább ők adják a pen drájvot! :)

Akkor még nem voltam falusi... :P
@fzs.1933:

Ha listás nem kötelező, de ha egyéni, akkor erősen javallott.

Gondolom kicsi a gyerek, még nem lehet vele megbeszélni. A dühöd teljesen jogos, de a gyereket ki kell hagyni mindenképpen. Még.
@fzs.1933: má el is felejtettem:))

egyébként, mi volt veled pár hétig? elromlott a mosógép és kézzel kellett mosnod?:)))
@Orica Középföldi:

ezt a gyerek-dolgot nem teljesen értem. Ha arra gondolsz, hogy megbeszéljem a gyerekeimmel, hogy miért verem agyon az osztálytársa hazaáruló apját, akkor értem.
Ha nem erre gondoltál, akkor nem értem... :)

Csak megkeresem azt az irodát a napokban, hátha.
@fzs.1933:

falu?

akkor rosszabb és nehezebb a helyzet. bár néha egyszerűbb, mert mindenki ismer mindenkit...
lehet közösséget építeni egyszerű módszerekkel, ami segíthet a megoldásban.

pl ha pár ember összefog (de lehet egyedül is elkezdeni) a nagyon öregekhez benézni és a bevásárlást megoldani neki...
a nagyon szegényekhez havonta(?), hetente(?) egy, egy tál ételt vinni (ha többen összeálltok ez programozható)...
szóval nem nagy dolgokra kell gondolni amikor kezdő lépéseket teszel szóba állni másokkal a változás miatt...

lehet, hogy eleinte még hülyének is néznek de a közönyből kilépnek az biztos.
@taga20:

előbb jöttek az ünnepek, aztán megint megundorodtam a közélettől. Aztán a mai döntés újfent kihozta belőlem az állatot.
Délután írtam, még nem nyújtottam be az egyéni indítványt:
"Lassan itt az ideje, hogy benyújtsam a családi parlamentnek a költözési tilalomról szóló szabály feloldását indítványozó módosító javaslatomat..."

De jól esik, hogy figyelsz! :)
@guma:

a faluban csak úgy ismernek:
"Nem tudom eldönteni, hogy ez okos és hülyéskedik, vagy hülye és okoskodik".

Én vagyok a falubusz is egyben. Az elmúlt nyolc évben több száz alkalommal segítettem a falubélieket fuvarral, kerti munkával, apróságokkal. Nem lenne pofám beállítani hozzájuk, hogy most hogyan tovább?

Itt nem fog senki semmire sem mozdulni. Akkor, amikor a kocsmában tucatjával állnak napközben, amikor meg munkát ajánlasz elzavarnak?
Aki értelmiségnek mondható, az meg ugyanúgy fosik attól, hogy árthatnak neki.
@guma:

még annyit.
Mindenki igyekszik kerülni a politikát!
Már befejezem, köszönöm kitüntető figyelmeteket!
Szép estét!
@fzs.1933: kis család vagyunk, szeretjük egymást basztatni:))

egyébként, ha elköltöztök, akkor is tudunk dumálni.
@fzs.1933:

A gyerekdolgot úgy gondoltam, csak finomabban:))
Ha nincs hozzászokva, hogy napi eseményekről is esik szó a vacsoraasztalnál, akkor persze más a helyzet.
@fzs.1933:

"_Kérlek, adjatok tanácsot!_"

Ezek a képviselők nem a maguk urai, hanem nekik vannak uraik.

A tanács előbb elhangzott, mintsem a kérdésed feltetted volna:)

@Oxica: Orbán-idézetére lehet magyarázatot kérni tőle, csak úgy kedélyesen, hogy mi változott, akkor hazudott a Főnök vagy most hazudik. Ne érezze személyesnek a kérdést, hanem a harmadik viselkedésére adjon magyarázatot. Ez épp elég feladvány lesz neki.

Ha retorzióra vetemedne, szólj. Egyre érdekesebb skálán nyílnak a frontvonalak.

Tehát amire magyarázatot kérhetsz:)

"_"Nem lehet az oroszokkal olyan megállapodást kötni, olyan szerződést aláírni, amelyet tíz évre titkosítanak. Hogy mi ne tudhassuk meg, hogy pontosan honnan, kik, hogyan befolyásolják az életünket, és pontosan milyen gazdasági számítások alapján várhatjuk Magyarország fölemelkedését, vagy éppen meggyengülését. Ez a mi életünk! Ez nem a kormány biznisze. Ez a mi életünk, kedves barátaim. És aki elveszi tőlünk és a választott képviselőktől a valóság megismerésének jogát, 48 órával az aláírás előtt jelenti be, hogy egyáltalán valami készülődik, az valójában puccsot hajt végre a magyar alkotmányos rend, a magyar népképviselők és az egész magyar néppel szemben."

(Orbán Viktor 2008)

Nem kell erősen firtatni a dolgot, csak idézni és megkérdezni. A nyugalmat megőrizni. Már nem olyan nagyfiúk ők, de ártani még megpróbálhatnak.

Még levegőnek is nézheted. Köszönsz, jó napot, szevasz, semmi több. (Mert te egy Úr vagy ő meg egy szolga, annak is az alja. Szóval szituációtól függ. A saját méltóságod fontosabb, mint az ő szarházisága. Mindennek eljön az ideje.

Összegezve: A szarba se nyúlsz könyékig, hanem lehúzod a WC-n.
@Gábris szomszéd:

Azért ámítás és baromság az érvelés, mert ha fenyegetve érezte magát vagy családját, akkor kérhetett védelmet. De nem kért.
Miért is kért volna? A kussolás volt az optimális megoldás.

Mert amúgy meg tudta volna védeni ő, az amatőr a családját jobban, mint a profik?

De ezzel az egésszel újabb kérdések és problémák generálódnak....

A) Magánügyét a közérdek elé helyezte, ahelyett hogy profikra bízta volna a védelmet.

B) Nem volt sem egy, sem több emberrel olyan viszonyban, akiknél komoly fenyegetőkkel szemben ott merte volna hagyni a családját.

C) Nem volt valódi fenyegetés.

D-Z -ig nem sorolom tovább.
@Gábris szomszéd:

"_Hát a 777-es lelövésének "lehallgatott" "bizonyítékait" is korábban töltötték fel a youtubra mint, ahogy az incidens történt._"

És mi van az időzónákkal?
@kekex: "Mi fixen a vesztes oldalra kerültünk mindig! Orbán csak "méltó" folytatója a történelmi hagyományainknak."

Nem kell mindig nyerni. Románia meg mire olyan büszke? Sokan elfeledkeznek a harmadik opcióról, hogy az Erdélyi Fejedelemséget (köztársaság néven) is vissza lehetett volna állítani, ha az antant akarja.
@Orica Középföldi:

"_Remélhetem, hogy pöttyösre ver az idegesség, ha netán-tán-tán csalódást okoznál annak, aki 3 napja nem tud válaszolni nekem? _"

Annyira, de annyira ki lennék borulva! hogy rögtön Novák Elődtől kérnék hármas halmon álló ezüst kettős keresztbe foglalt lelki támogatást és vörös mezőben ezüsttel hétszer vágott szellemi iránymutatást a Szentkorona oltalma alatt.
@kekex: Egyenlőre nem mernek kampányolni a szoclibek azzal, hogy ismét alanyi jogon járjon a segély, mert a közmunkások lennének a legjobban felháborodva.

Én azért nem bízom a szoclib "ajándékban", mert a liberálisok talán még jobban utálják az FNA gondolatát, mint a fideszesek.
@jaegtoer:
Banyád hanyagol... ki érti ezt?
Valami pragmatikus válasszal még nem rukkolt ki?
@jaegtoer:

"Nem lehet az oroszokkal olyan megállapodást kötni, olyan szerződést aláírni, amelyet tíz évre titkosítanak."

Nem 30-at mondott! Annyira már lehet. Persze Putyin pincsijének kell lenni érte.

AMúgy mi mehet most fidesznyikék belső csevegő portáljain, Zsuzsika rohangálhat tanácsokért, hogyan érveljen a 30 év mellett... László meg szagtanácsokat fosztogat...
@jaegtoer:
Miközben 2 hét alatt rend lett az országban! Nem is értem... Sintér elvtársban kételkedik??? :(
@jaegtoer: Nem mintha nagyon érdekelne téged az érdekelt véleménye, de ezt azért elküldöm.

"nem kívánom, hogy ők is ilyen torokszorító helyzetbe kerüljenek, de kérem, képzeljék magukat az én helyembe. Nagyon sajnálom, hogy a mai fontos szavazáson emiatt nem tudtam részt venni, de ebben a fenyegetett helyzetben a lelkiismeretem azt diktálta, hogy maradjak a feleségemmel és a pici lányommal.."

De azért ebben is legyél okosabb.
@jaegtoer: Olvasd el a cikket és akkor nem kell megint hülyeséget kérdezned. :)
@Gábris szomszéd:

Leírtam bazmeg, hogy ilyen esetben mi a teendő.
Nem tette. Ha elég volt egyedül a védelemhez ő maga, akkor kamu az egész. Nem vitatva persze, hogy van minden, levél, meg telefon, meg szívárványködös lófaszliliomszirom vörössel-ezüsttel-novákkal hétszer vágva.
A tartótisztek szigorúak, nem vitás.
@jaegtoer: Én meg látom, hogy hülye vagy bazmeg. De persze ez sem újdonság.:)
A NAP, AMIKOR A KORMÁNY LESZAVAZTA A KÜLFÖLDI MAGYAROKAT

"Meg kellene becsülni azt a 600 ezer kivándorlót, akik kétmilliárd eurót küldenek haza” - fogalmazott hétfőn a parlamentben Volner Jánosra válaszolva Orbán Viktor. A miniszterelnök a jelek szerint gyorsan meggondolta magát, mert másnap már szemrebbenés nélkül szavazta le – a kormánypárti képviselőkkel együtt – a külföldről szavazás könnyítését.

alfahir.hu/a_nap_amikor_a_kormany_leszavazta_a_kulfoldi_magyarokat
Miért kellene nekünk tudnunk Paksról?
Mégiscsak egy atomerőmű, amely veszélyes is lehet. Olyan titkokat őriz, amelyek - ha kiderülnének-, egy avatatlan és mondjuk hazaáruló tudomására jutna, hazánkat óriási veszélybe sodorná. Csak titkolják is. Majd ha minden ország minden fegyveres és egyéb titkát megosztja a világgal, akkor durcizzon az ellenzék.Még felrobbantanának bennünket demokráciaféltésből és hazaszeretetből.
@Gábris szomszéd:
Egyféle beszédet kellene folytatni, Gábris.
Jobban tette volna a Jobbik, ha nyiltan odaáll a titkosítás mellé.
A végén két szék közül a földre fog esni.
Esztelenül erősíti a baloldalt azzal, ha csak vagdalkozik.
LD: Veszprém
@jaegtoer:
Előre bocsájtom, kurvára nem értek az atom bizniszhez, és arról sincs fogalmam, ki-kit elégít ki orálisan ebben az üzletben (bár vannak elképzeléseim róla...), de szerintem ez az egész trágya arról szól, hogy a tervezés fázisa majd öt évig is eltart - ami 2-300 mmilliárdot emészt fel - ezt akarják ellopni, eszük ágában sincs ezt a szart beüzemelni. 2035-től fog kurva olcsó áramot termeln...? Ne vicceljünk már... És ki tudja, hogy akkor mi lesz a trendi energia és az mennyibe fog kerülni? A félkegyelmű matolcsy? Na, ne már...

Európa már most tele van fölösleges energiával, amit csak nagy nehezen tudnak eladni, pedig jó része megújulókból van előállítva. Akkor ez a... ez mit akar?

Ez a fostalicska projekt sosem fog megvalósulni, nem is ez volt a cél - a kiutált Illés pont kurvára ezt mondta.
@Imola Helyesi: Nem értek egyet. Szerintem a titkosítás ilyen mértékben hülyeség.
@Imola Helyesi:
" Miért kellene nekünk tudnunk Paksról? "
Igaz, miért is? A bableveses forradalmár is pont ezt kérdezte.
Csak azért, mert egy olyan rendszert, ahol "konzultálnak" az emberekkel, azt demokráciának nevezik, ahol meg wittnermariskák politikai lotyollálnak, azt egész másnak.

Engem érdekelne, hogy például a lányom mi a faxért fog fizetni majd 30 éven keresztül. Téged nem? A te kölyköd fizessen csak, mindegy miért?

Békés ember vagyok, de a tegnapi spongya rá érzés az elmegy, ha ezt így nyomod tovább.
@Gábris szomszéd:
Valószínűleg az oroszok kívánják ezt, különben nincs kölcsön - így gondolom.
Ha meg így van, miért ne legyen így? Mennyivel lenne nekünk jobb egy amcsi vagy más .....?
Az oroszok ehhez értenek, és ráadásul akkor lojálisak lesznek hozzánk az agrártermékeink kivitelével kapcsolatban.
MO. érdekét kell nézni, ezt a Jobbik ne tudnáí,
@Knósszosz:
Illés egy tetü, bosszúból vagdalkozik, mert nem kapott állást. Sértődött fideszes, van még egy pár ilyen.
@Imola Helyesi: Senki nem az építési technológiára kíváncsi
@Knósszosz:
Aha, a félkegyelmű Matolcsi most fedte fel a budakrach-bilit, amit szintél te fizettél, meg fogsz megfizetni. A túlmozgásos, bőbeszédű képviselők erre nem ugranak.
@Knósszosz:
Mint fentebb írtam, a tőzsdét, a bankokat, a multikat, a devizahiteleket, meg az off shore-t fizeted már 20 éve.
Isten őrizzen meg egy olyan kormánytól, amely atomtitkokat köt újságírók meg idegenek orrára.
@Imola Helyesi:
Csodálatos!!:))
Azt ugye tudod, hogy minden trágya rendszer megdől egyszer, hívhatják azt narancskolerának, vörösganajnak... pusztulni fognak.

Illés az előzőt igyekszik belesegíteni a pöcegödörbe - oda való - de nem is kell neki erőlködnie, a fidex nem bízza másra a klozetton való lehúzását, jó gazdaként ezt elvégzi saját maga, nekünk csak ki kell várni.
@Gábris szomszéd:

"_Én meg látom, hogy hülye vagy bazmeg. De persze ez sem újdonság.:)_"

Haha. Tudtam, hogy arra van a baj, ahol a látóközpontod vegetál a többivel együtt:)
@taga20: Most őszintén, mi olyan csodás a Nagy-Romániában? Havasalföld meg Moldva bekebelezte a fejlettebb Erdélyt, aztán mi lett belőle ...
Nem volt annyi esze a magyaroknak (tisztelet a kivételnek), mint az asszonynak Salamon király udvarában. Addig ragaszkodtunk Erdélyhez, amíg a legjobban kicsesztünk az ott lakókkal, magyarok, szászok, zsidók stb.
@Imola Helyesi:
Nos, akkor itt van az a határ, ahol elbúcsúzom tőled anyázás nélkül. Legyen szép álmod, nem, akarlak bántani. Kapsz eleget másoktól, legyen szerencséd egy nigériai társasutazáshoz, fakultatív programként egy Bunkó Haram szeánszhoz is, mint helyi különlegességhez!
Szevasz...
@Knósszosz:
Persze, amikor állásban volt Illés, egy csomó szakembert kirugott, egy kiskirály volt.Ismerősömet is kirugta, biztos forrás. Egy akarnok. Most meg körbejárja az összes baloldali médiát.Milyen ember az ilyen? Párttagból is a legcsúnyább.
@Knósszosz:
Nyugodtan anyázhatsz, lepereg. Magadról állítasz ki bizonyítványt, mint mindegyik - internetes bokoharamia.
@Imola Helyesi: Nem az a gond, hogy adott esetben a ruszkik csinálják, hanem, hogy nem átlátható a beruházás.

"álláspontjuk szerint ugyan Magyarország energiafüggőségének csökkentése miatt elengedhetetlen a Paks 2 beruházás, és azt is megértik, hogy a megvalósítás egyes részleteinek titkosítása pedig nemzetbiztonsági szempontból szükséges, mégis, szerintük a Fidesz túlzásokba esik. Mint fogalmaztak, "Paks 2 részleteinek ilyen nyakló nélküli mennyiségű és ekkora időtávra szóló titkosítása már túlmutat azon a szükséges mértéken, amire például terrorveszély miatt indokoltan szükség lenne.

A Jobbik ezért azt javasolja, a titkosítani szándékozott dokumentumokat tárják a Nemzetbiztonsági Bizottság elé, amely szakmai-politikai felügyeletet tud gyakorolni, hogy csak a valóban indokolt dokumentumokat minősítsék titkosnak."

alfahir.hu/valamit_nagyon_titkolnak_paks_2_rol

alfahir.hu/30_evre_titkositottak_paks_bovitesenek_reszleteit
@Knósszosz:

"_@Imola Helyesi:
" Miért kellene nekünk tudnunk Paksról? "_"

Fizessük be Imolát egy Csernobil túrára, a Főnök mellé kísérőnek.
Meggyőzöm Viktort, hogy vigye, csak győzze meg Viktort valaki, hogy menjen:)
@Gábris szomszéd:
Igen, meg azt is mondta Orbán, hogy a Jobbiknak miért öröm az, ha elvitatják Mo. eredményeit.
Tényleg, lassan már nem tudom megkülönböztetni a jobbikost az lmp-stől, a dk-stól, az mszp-stől.
Ugyanaz a töltelékszöveg.
Mentségükre legyen mondva a Fidesz meg ugyanazzal a töltelékszöveggel válaszol.
@Gábris szomszéd:
A DK-ból pl. ki van benne ebben a bizottságban? Vadai? Nohiszen!
@jaegtoer:
Vicces vagy nagyon. te meg menj a finnekhez, ott is az oroszok csinálják.
Ha az ellenzékre hallgatnánk, úgy járnánk, mint az orosz piaccal. Nekünk nem szabad, a franciáknak meg a németeknek meg szabad kereskedni.
Az oroszokat elutasítanánk, rögtön jönne egy másik jóságos nyugati beruházó jó magas kamatú kölcsönnel.
@Gábris szomszéd:
Az viszont jó, hogy az iszlám állam elleni feljelentést nem támogattátok.

Nevetséges javaslat volt. Majd megijednek a Fidesztől!
@Imola Helyesi:

Ne hánykolódj annyira. Itt mindenki szeret téged, és tesztel... ööö... tisztel, na... és még a Csernobili tanulmányutadhoz is drukkolna. De te minden elöl elzárkózol, hogy a Főnök előtt térdelhess. Egoista vagy és kéjenc és mazochista:) Magadra vesd az első követ:)
@Gábris szomszéd:
Aszódi meg pont azt mondta, ha nyilvánosság elé tárják, az a terrorveszély.
@jaegtoer:
Nem csatlakozom a túrádhoz, hiába fizettél be, nem felelnék meg a "szakmai" igényednek. Knoszi viszont örömmel veled tart, már készíti a pacalját az útra.
@jaegtoer:
Van ugye a csalán, avval lehet verni ezt-azt
De nem biztos, hogy a Pripjaty folyó minden szart elvisel. Erre majd később kapunk választ, de érdekelene...?!! - most.
@Knósszosz: Engem már akkor sem érdekelt a szerződés, mikor Orbán ellenzékben sikított, hogy a Gyurcsányék ne titkosítsanak 10 évre ugyanez ügyben.

Az itt az érdekes, hogy mit tett Orbán Putyinnak, hogy ilyen kedvezményeket kapott?? Mármint azon kívül, amit megírtak a lengyel újságok ...
@Imola Helyesi:

"_ te meg menj a finnekhez, ott is az oroszok csinálják._"

Szívesen. Arra kevesebb az imola.
Arról tudnál regélni, hogy ott is titkosították az egész ügyletet tokkal vonóval 30 évre, és az üzleti terv és a műszaki terv dokumentációja között nem tettek különbséget. Sőt, talán még össze is keverték a papírokat meg a fájlokat.
@Imola Helyesi:

Hatalmas tehetség és ÉLESlátás kell hozzá, hogy a félkegyelmű Matolcsy felfedjen egy olyan buktát, amit a vezetők maguk vallanak be.

privatbankar.hu/penzugyek/feldobtak-magukat-a-buda-cash-vezetoi-megszolalt-a-jogi-kepviselo-278477

Úgyhogy nem talált az szart se.

Egyébként meg még mindig semmi bizonyíték a vádakról, csak arról, hogy az emberek szeretnek nagy kockázattal sokat nyerni, de nem szeretnek sokat veszteni vele, és akkor hiszti van.
@Imola Helyesi: "amikor állásban volt Illés, egy csomó szakembert kirugott, egy kiskirály volt."

Mi is volt Illés az FM-ban? Egy kitömött páviánnak is lehetett annyi szava az apparátusban, mint neki. :). Már saját minisztériuma sincs a környezetvédelemnek, a mezőgazdasággal van összevonva, Vidékfejlesztés néven?
@jaegtoer:
Mi nagyon közel vagyunk az ukránokhoz, akikkel most harcban állnak az oroszok, és ne feledjük, hogy mi meg egy usával való katonai szerződésben vagyunk. Hopszasza.
@Imola Helyesi:

"_Nem csatlakozom a túrádhoz, hiába fizettél be, nem felelnék meg a "szakmai" igényednek. Knoszi viszont örömmel veled tart, már készíti a pacalját az útra._"

Hohó! Még nem vagy befizetve! Az én szakmai igényemet te messze meghaladod s olyan messzire nem nézek. Hogyisne!
Ellenben Orbánnak még éppen jó vagy:)

Ahhoz, hogy Knosszival egy jó pacalt együnk, nem megyünk sehova, közeleg a nyár... fényesítem a titánötvözetes üstöt. Illetve a gazdája, mi majd csak főzünk és eszünk-iszunk.
@Imola Helyesi:

"Mi nagyon közel vagyunk az ukránokhoz, akikkel most harcban állnak az oroszok, és ne feledjük, hogy mi meg egy usával való katonai szerződésben vagyunk. Hopszasza. "

Ez hogy jön ahhoz, hogy én szívesen mennék a finnekhez, mert ott kevesebb az imola?
@jaegtoer:
Titántvözetes üst? Honnan loptad? Az ajkai Timföldből?
@Gábris szomszéd: az egész beruházás fölösleges!
a titkosítás csak a mogyorószem a tortán.
egy ekkora ország mint a miénk, minek akar két (ráadásul orosz!) atomerőművet üzemeltetni?
több a gond vele, mint a haszon!
@Imola Helyesi:

Kéz alatt lett beszerezve Csernobilból. Olyan magas a sugárzás- és energiaszintje, hogy alá se kell gyújtani, mégis megfő benne minden, ugyanakkor nem ég le semmi.

Mondjuk... egy fideszes azért odakozmálna benne rendesen. Egy jobbikossal nem is tudom, mi történne benne? Talán színtiszta fideszessé főne, csontozni se kéne, se gerinc, se tartás... Áááá... maradjanak csak a lápi mocsárban, csigának:)
@Imola Helyesi: Kíváncsiságból megnéztem: a vidékfejlesztés most a Miniszterelnökséghez tartozik, a környezetvédelem a Földművelésihez, a vízügy a Belügyhöz.
@avanivi: évvel,és nem énnel no.

Spárga lap

" Valaki egyszer figyelmeztetett: - Vigyázz! Ezek bűnözők!
Nem hittem el. Ma már tudom. S Orbán Viktor neve számomra szimbólummá vált. Egy nyolcvan év óta lezüllött ország még mélyebb politikai lezüllesztésének a szimbólumává. Holott a sors megadta neki a ritka lehetőséget, hogy sarokkő lehetett volna a magyar történelemben. De ő pénzt akart keresni. Népvezér akart lenni. Tündökölni akart az emberek felett. Ezt is megkapta. Látni fogjuk még, amint eldobott kőként az út szélén hever. "
2005, Popper Péter
süti beállítások módosítása