Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/19/hatarozatban-tagadja-a-srebrenicai-nepirtast-az-orbant-kitunteto-dodik-es-a-parl... (2024.04.19. 07:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.02.24. 09:35 Fabius

Mit értett meg Orbán Viktor?

Címkék: fidesz bukta orbán viktor

Összeült a Fidesz - Camorra, mer'hogy baj van. Az hagyján, hogy elbukták az "ország legnagyobb versenyelőnyét", de a mód ahogy ez történt nem hétköznapi: Akkora az utálat, hogy a Kipróbált Pártembert leverte egy - a magyarok leggyűlöltebb ellenségének számító - kapitalista. Mostsegíjjél te Úrjézus!

A vs.hu szerint Viktor most már megértette.

Hogy mit értett meg egészen pontosan, azt még nem tudjuk, de állítólag pénteken az évértékelőből majd kiderül. Addig meg lehet találgatni:

- Megvilágosodott, hogy bizony elzavarható ő is picsába -  végre leesett a választási rendszeren nyekengőknek is, hogy ezzel a rendszerrel ha Viktorék buknak, akkor nagyon - és innentől búgnak föl igazán a pénzszivattyúk. Pörgetni kezdik Paksot amilyen hamar csak lehet, hogy Vlagyimir "Illiberálovics" és az újmagyar holdudvar is pénzénél legyen azért.

- Megértette, hogy Lajos és a LajosBirodalom nélkül az élet nem habostorta, Habony nem látnok, Kubatov meg nem mindenható a listájával.

- Bejelenti, hogy nem csak az ország komplett úthálózata, de a járdák, sétányok, és erdei ösvények is fizetősek lesznek, továbbá vásárolni nem csak vasárnap, de szombat 12-órától lesz tilos. Mert megtanultok szeretni, az anyátok mindenit!

- Valamiért az - bennem - nem merül föl gondolati szinten sem, hogy azt értette meg, nem akarunk több medvedörgölőzést, elszigetelődést, halálra titkosított energiamutyit. Nem akarunk félázsiaiak lenni, akiknek a Párt mondja meg hogy kell élni és mikor szabad vásárolni. Nem szeretjük, mikor vagyonosodásukkal elszámolni nem tudó, a következménytelenséget élvező félnótások röhögnek az arcunkba napra nap. Utáljuk, hogy egyes iparágak a hűbéri rendszer áldozatai lesznek. Hányunk az alkotmányos napszámosokká silányított AB-től és általában mindentől, amit a kellő helyekre kinevezett csicskákkal együtt a NER jelent. Cserébe szomorúak vagyunk, hogy a népszerűségvesztés, kétharmad bukás ellenére ez, és a hosszan folytatható pontok Orbán agyáig vélhetően ezúttal sem jutottak el.

Éppen ezért én rettentő kíváncsian várom, mi az amit szerinte is megérteni érdemes az egészből.

 

293 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr937210677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Hogy mit értett meg egészen pontosan, azt még nem tudjuk,"

elmondom neked:
-...akkor most ha 2/3-os törvényeket kell hoznunk, akkor megint jattolni kell a vonagabiéknak? na mindegy, megoldjuk.
-...írhatom a szövegeimet arról, hogy "a magyarok kétharmada mögöttünk áll"? na ne mááá'
-...hallom, nyert a mezőkövesd, és vezeti az NBII-t, gratulálok.
-...kész van már a karmelita kolostor? felavathatom végre?
"végre leesett a választási rendszeren nyekengőknek is, hogy ezzel a rendszerrel ha Viktorék buknak, akkor nagyon - és innentől búgnak föl igazán a pénzszivattyúk."

szerintem először klikkesedni fog a fidesz. ez eltart egy évig. utána szakad. orbánhoz viszonylag kevés ember fog dörgölődzni, inkább azok, akiknek se tudásuk, se kapcsolatuk. lesz egy rogán, egy lázár és egy harmadik olyan bencsik-ángyán vonal.
lehet választani.
@Secnir: A Vonás rész nem tetszett.
Jó lenne ha nem így lenne.
Simicska volt ott az ész,nélküle lórépát sem ér ez az analfabéta tákmatyik siserehada putinrépával a bagólesőjükben.
Amúgy :ez csak két nagy pofonból értene.
Áhh!Abból se!

Talán amikor vinnék a lámpavashoz,és látná rajta a kötelet.
Akkor talán valamit,de nem hinné el.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
"A Vonás rész nem tetszett."

rövid a választók emlékezete. nem tudod, megvan-e, hogy amikor volt egy illen 2/3-os szavazás (vagy 4/5?), akkor vona felállt, elszónoklta, hogy mcoskosfidesz, jójobbik, mit képzelnek, visszaélnek a 2/3-al stb.
aztán leült, és a teljes jobbik frakció a fidesz mellett voksolt. talán még fabius is kikelt magából, hogy lehet látni, hová tartozik a jobbik.
schiffer a másik.
némedi egy balfasz volt/van/lesz, s ezt tudták a veszprémiek. elvileg navracsics jelöltjét nem fogadta el orbán, ezért húzták elő ezt a muksót, akire még sok fideszes is seggel szavazott. ez az egyik oldal.
nekem tetszenek kész mondatai, kíváncsian várom a folytatást. de ez, hogy fér össze a mai ellenzékkel, na, ez a másik oldal.
jön taplóca-majka-sümeg. mi lesz a taktika? ahogy látom itt nincs független jelölt, aki mögé beállnának, folytatódik a tavalyi ereszdeleahajamat.

hogy orbán mit von le ebből? azt tuti nem, hogy még a józanabb híveinek is tele a töke a korrupcióval, az arroganciával.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
áh, megvan:
varanus.blog.hu/2011/09/20/jobbik_a_fidesz_pincsije

"A Fidesz a házszabálytól eltérve szerette volna napirendre tűzni a végtörlesztést, amihez a képviselők négyötödös helyeslése szükséges. Vona Gábor kijelentette: "A Jobbik nem támogatja a végtörlesztési javaslat házszabálytól eltérve tárgyalását. Nem értenek egyet a javaslattal, ami szerinte diszkriminál, azokat hozza helyzetbe, akik tehetősebbek és törlesztőképesek." Aztán közvetlenül ezután lement kutyába, a héroszi kiállás után mintegy másfél perccel eljátszatta a Fidesz pincsijének szerepét a Jobbikkal: szó nélkül megszavazták a házszabálytól való eltérést, és a végtörlesztés napirendre vételét. Ilyen gyönyörű, hátára vetődős, lábaival ég felé kalimpálós, csikizd a cicim kisgazdám pillanatot régen nem láthattunk."
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Ceausescu sem hitte az utolsó pillanatig.
@Secnir: Nem örülök ennek de erről már beszéltem Fabiussal.
Ha túl látványosan állnak össze,akkor elveszítik a szavazóik felét.
Szóval gondolják meg mit csinálnak!
Nagy eredmény hogy a zombikokhoz pártolt baller szavazatok kezdenek visszaszivárogni,úgy látszik nem oda vona...
Orbán: nem ülhetünk a babérjainkon
Orbán Viktor a Facebookon kommentálta pártja veszprémi vereségét. A miniszterelnök azt írta: "Kedves veszprémi támogatóink, aktivistáink! Köszönjük a munkátokat. Továbbra is kiállunk értetek, veszprémiekért. A válaszók döntését tiszteletben tartjuk, ugyanakkor tanulság: nem ülhetünk a babérjainkon". - atv.hu
fideszjobbiklmp

10:15
A nagy Jobbik-átverés

A Jobbik pénzt, tanácsadókat és fáradtságos munkát nem kímélve próbálja átalakítani az imázsát. Ezért fényképezik Vona Gábort kiskutyákkal, ezért beszél a Jobbik elnöke egyre többet a békéről, ezért nevezi Török Gábor „nyugodtradikálisnak” a párt új irányát. Csakhogy ha felhajtjuk a leplet, mindig kibújik alóla az emberek frusztrációját politikai haszonszerzésre használó gyűlöletpolitika. Cigányok megöléséről fantáziálgatni, zsidókat listázgatni vagy Putyin karjai közé rohanni ugyanis pontosan annyira békés és nyugodt, amennyire egy Jobbik vezette ország az lenne.

hvg.hu/velemeny/20150224_A_nagy_Jobbikatveres
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ne haragudj, de ez nem inkább azt jelenti, hogy velük se lenne érdemi változás?... mert engem, ha neked volnék, inkább ez zavarna...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Ne álmodozz, ha kell nekik valamire a 2/3 akkor szó nélkül fognak Vona Gabihoz dörgölőzni, és Vona Gabi szó nélkül fog a Bonsai Duce segítségére sietni. Ugyanis összenő ami összetartozik.
@kekex: :D

Nem értem a kérdést és a választ, de stimmel. :)
@The Ghost Wolf:
Vagy csak egészen "véletlenül" 2-3 jobbikos "rossz" gombot fog nyomni. :)
@Marcellusca:

Tegnap beleolvastam a bejegyzés kommentjeibe. A nép, az istenadta nép keményen odamondogatott a vezérnek.
@parti_giano:

"_némedi egy balfasz volt/van/lesz, s ezt tudták a veszprémie [...]_"

Köszi az infot.
Beigazolódott, hogy valamire való ember már nem juthat szerephez a fideszben, aki meg véletlenül mégis 'valaki', vagy azzá lehetne, azt nem engedik érvényesülni. Az orbáni személyzeti politika (is) megbukott vasárnap. (szerintem)

Nem tudom, hogy a tatárjárás nem értékelődik-e át annak köszönhetően, ami ezután következik.

Valamint érdeklődéssel várom az veszprémi uszoda átadásakor készült Orbán fotót:)
Szerintem tök mindegy ovi mit értett meg.
Fontosabb lenne a választóknak megérteni, hogy ezeket is el lehet hajtani a kezdetekhez.
@jaegtoer: teszem hozzá, hogy mítosz az erős veszprémi fidesz. meg kell nézni az eddigi választásokat, volt már két mszp-s ogy. képviselő. a megyében erős fidesz hely az pápa. némedi is onnét indult, igaz akkor még mszmp-s volt, 16 évig szdsz-es polgi. veszprémben egyedül navracsics volt erős ember, miután partvonalra került, mindent vittek a pápaiak. a mostani erős ember, kovács zoltán, volt pápai polgármester, volt megyei kormánybiztos most a lázár minisztériumában államtitkár.
nézd csak pápát, érdekes hely: kövér, kovács, gyurcsány, gőgös.
tipikus esete, mikor a farok csóválja a kutyát.
A poszt címében feltett kérdésre válaszul annyit írok, hogy: -remélem, nem hazudtolja meg magát, és nem nyújtja el túl hosszan az agóniát. (Bár ez most még csak vágyálomnak látszik, mert még sok kárt fog okozni ez az akarnok zugírász intrikus, akit Orbán Viktor Mihálynak anyagkönyveztek.)
"Egy, a Fidesz belső ügyeire is rálátó államtitkár azt mondta: fájdalmasnak tartja a vereséget, de azt reméli, hogy a kudarc felrázza végre a pártelnököt és az elnökséget, hogy ne Habony Árpád csodaötleteire várjanak, hanem konkrét lépéseket tegyenek a népszerűségvesztés megfékezésére. Hogy mit, arra ugyanakkor nem volt ötlete."
@parti_giano:
Akkor ez az erős ember bukott most meg? Kovács Zoltán?
@parti_giano:

Nem ismerem, nem is ismerhetem a veszprémi iszonyokat. Így messziről annyit látok, elég szerencsés volt a csillagok együttállása, amit fokozott az, hogy az mszp erőt tudott venni magán, de már megint akkora a pofájuk (az országos tettestársaké), mintha máris ők lennének a győztes, legkisebb királyfi a meséből. Pedig tartósabb szerénységgel többre jutnának. (lennének friss témák, amelyekkel 'erősödhetnének' Kész sikere mellett. A jól tálalt szerénység mindig szimpátiát kelt.)
@Imola Helyesi: a pletyka szerint orbán azt mondta navracsics jelöltjére, hogy inkább bárki más. aztán cibálták elő némedit, akire rábólintott. tehát a felelőség egyértelmű.
@jöttem:

Azt ne felejtsd el, hogy az azonos IQ-tartományba tartozók fifti-fifti zokognak/imádkoznak és szólnak be. Nincs nagy jelentősége:) Érdekes legföljebb néhány kutatónak lehet.
@jaegtoer:

Arról nem lehet, nincs információ, hogy milyen volt az ellenzék+civilek megoszlása, de a siker úgy kell Tóbiásnak, mint egy falat kenyér.

Elég erős hátrányba került a visszatérni vágyó MA-val szemben. Egyik kutya, másik eb.
@Orica Középföldi: "Egyik kutya, másik eb." ez dirrekt volt, ugye? mindjárt jön a csahos banda.
Némedinek csak ennyi tudott kipattanni borsónyi agyából, aszongya:

"Veszprém nem kér az újabb Gyurcsány korszakból" Ennyi.
Ezzel mennyi szavazót tudott megszólítani? Csak az igen ostoba primitíveket. Az értelmesebb fideSS szavazók már rég rájöttek arra hogy át lettek verve, nem kicsit nagyon.
@parti_giano:

Úgy néztem, ezek falkán kívüliek:))
@Orica Középföldi: nem tudhatod, sokan vannak a falkában. szedett-vedett népség.
Ha már Spiró. A hvg után előkerestem ismétlésre egy 13-as beszélgetését. Nem lehet elégszer meghallgatni.

www.atv.hu/videok/video-20131212-friderikusz-2013-12-11
inkább -no comment-

Szabadlábra helyezték a gyerekkínzással vádolt szigetszentmiklósi szülőket

Csak kiskorú veszélyeztetésében találták őket bűnösnek, amiért két évet kaptak, de azt már az előzetesben letöltötték. A bíróság szerint szexuális erőszakban egyikük sem bűnös.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F02%2F24%2Fszigetszentmiklos_gyerekkinzo_szulok_itelet%2F
szintén:

11:25
Videó: Így igazoltatták az újságírókat a veszprémi választáson

A Fidesz választási központjául szolgáló étteremből hívták ki azokat a rendőröket vasárnap Veszprémben, akik 5 perccel azután igazoltatták a Népszabadság újságíróit, hogy Kubatov Gáborral interjút akartak készíteni.

hvg.hu/itthon/20150224_Video_Igy_igazoltattak_az_ujsagirokat_a_v
höööööhhhhhh

10:59
Illés Zoltán lemondatná Orbánt a Fidesz éléről

"Én annak szurkolok, hogy a Fidesz nyerjen, de nem így" - mondta a Fidesz-kormány volt államtitkára. Illés szerint 2014 óta az érdekek mindent lesöpörtek, csak a pénz számít, és valahogy vissza kellene térni az érték alapú politizáláshoz. "Én azt az egymillió embert képviselem, akik elhagyták a Fideszt" - mondta.

hvg.hu/itthon/20150224_Illes_Zoltan_lemondatna_Orbant_a_Fidesz_e
hmmmm

Kész nem tévesztette meg a választókat

Felülbírálták a Kúriát, ami szerint a veszprémi győztes azzal tévesztette meg a választókat, hogy a többi jelöltet kamujelöltnek nevezte. Az Alkotmánybíróság szerint ez bőven belefér a véleménynyilvánítás szabadságába, mert egy korábbi ítélete szerint „a választási kampány során tett, a másik jelöltet negatív színben feltüntető kijelentések a véleménynyilvánítási szabadság körébe tartoznak, ha ezzel a választópolgárok döntési lehetőségét kívánják elősegíteni”. (MTI)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: illés is tolja a hülyeségeket, hiszen gfg mondta, nincs értékalapú politizálás, de van politikai termék.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ööö...
...mit is írtam fentebb: @Secnir: ? :D
ha egy láncreakció beindul, ember legyen a talpán, aki állva marad...
@Secnir: "ha egy láncreakció beindul" te nagyon tudsz valamit. akkor paks II. is ezért kell, megoldják hazai fűtőelemmel?
@parti_giano: de csak most tudja tolni a hülyeségeit, amikor a kondér közelében volt, akkor kussolt, eme gerinces vátesz...

@Secnir: repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg...

kérdés ki a kő, és ki a kő dobója, mert ezek számomra fontos dilemmák, gondolom neked is, mert a folyamatok beindultak, és keveredik a szar rendesen, látjuk eztet mi is.
@parti_giano: úgy érted, a fideszen belül van-e annyi reakciós?
:D
ami meg a hazai fűtőelemet illeti, arra legyintsünk egyet.
@Secnir: igen, majd mennek paksra atomot hasogatni jutalomból.
@Marcellusca: Hát igen, bonyolult dolog az olvasás, vagy ha különböző színűek a gombok, akkor a színek értelmezése... :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Illés Zoltán lemondatná Orbánt" érdekes volt összehasonlítani az arcát /Start ma reggel/ azzal a kifejező mimikával, ahogy azt mondta "Orbán Viktor nevét a szájára ne vegye"
@Secnir:
Viszont a szelektív emlékezet milyen jótékony tud lenni. A negyedévenkénti "prémiumról" nem is beszélve...
@jöttem: Na. Már Spiró is konteózik? Alakul ez. Mint a fityisz kétharmad.

kétharmadcsökentés :-)

kepeslajoska.tumblr.com/image/111870516380
Hú, ezt le kell írnom. A Buda Cash brókerház több mrd-ot csalt el, az Indexnek is ott voltak részvényei.És miért is nem lepődtem meg, az egyik tulajdonostárs Zuckerberg. Vajon a 444-nek ki a tulaja?
Jó kis bukta ez is.
Bukás bukás hátán.
Az egyik tulajdonos Tölgyesi Péter. Vajon a volt szdsz-es?
Csalás csalás hátán.
@Imola Helyesi:
" az Indexnek is ott voltak részvényei.És miért is nem lepődtem meg, az egyik tulajdonostárs Zuckerberg. "

milyen érzés a szopórollert tolni? :D
index.hu/tech/facebook/
amikor a fácse tőzsdére ment, akkor poénból vettek kettő, azaz KETTŐ (2) részvényt. zsenikém :D
@Imola Helyesi:
"Az egyik tulajdonos Tölgyesi Péter. Vajon a volt szdsz-es?"

ha tudnál MAGYARUL HELYESEN írni, akkor tudnád a választ, és bocsánatot kérhetnél Tölgyessy Péter ex-szdsz-es, majd később fideszes képviselőtől.
De báncsa hogy folyton gyűlölködik valaki :D
@KÁTÉó53éúétr6:

Igaz, ami igaz, ez az Illés is ritka nagy állat, és a megvilágosodása kicsit késve jön, de azért csámcsogjunk már el ezen a dolgon:
Illést emiatt a megjegyzése miatt milisecundumok alatt kib@sznák a Fideszből, a frakcióból, ha... ha nem most repedt volna meg a a 2/3. De megrepedt. És jön a következő kör, ami szintén necces, és nem merik kirúgni a hülyéjét. És Illés tudja ezt. Szerintem lesz még tőle egy-két sorjásabb megjegyzés, dolgozik benne a bosszúvágy :)))
Igen buta vagy! A hír valójában: az index vett fbook részvényeket. A Buda-Cash- nél tárolta ( a részvényeket nem a cukortartóban a felsőpolcon szokták tartani). Zuckerberg meg azért került az ügybe, mert övé a fbook, tehát neki is ( sok) részvénye van, ezért "tulajdonostárs".
Ha halvány értelem pislákolna nálad nyaktól északra, nem buktál volna meg a takarítónői tanfolyamon.
@parti_giano:

"nem tudhatod, sokan vannak a falkában. szedett-vedett népség."

Kedves Gianovau!

A Kutyatanács nem vitatja, mi több méltóságán alulinak tartja, hogy ezt az állítást megkísérelje cáfolni, mert nincs rajta semmi szégyellnivaló. Mi nem vagyunk emberek, akik ilyesmire vetemednek. Elismerjük, sokfélék vagyunk, sokunknak a pedigréje is hagy kívánnivalót maga után, de olyan rühös korcsokat, amik a kutya név viselésére is méltatlanok, sosem tűrtünk meg magunk között, pláne azokat, akikről fentebb szó esett. Ez akkor is így van, ha időnként marakodunk a koncon, de ez nem a szerzés miatt van, hanem társadalmi hierarchiánk folyamatos megújítása érdekében történik.

Vau2.
@Secnir:

Sajnos, nekem már akkor feledésbe került a neve, amikor még szerepelt a közéletben.
Akkor ezt megúszta.
Akkor sajnos az index marad -kár.
@pianolight:
Kár, hogy nem vettek sok részvényt.
De megbuktam.
@Imola Helyesi: De kend nem úszta meg! Ha valakit rágalmazgatunk, akkor egy ilyen helyzet után nem az "akkor ezt megúszta" a nemgusztustalan válasz, hanem az "elnézést, legközelebb elővigyázatosabb leszek, és sajnálom hogy egy ilyen poszt alatt burkolt SZDSZezésbe és zsidózásba kezdtem, ráadásul csúnyán mellélőve"

Erre mondanánk, hogy semmi baj Imola, mi is szoktunk hülyeséget beszélni, igaz akkor általában már ittunk. nem korai?

De így csak azt mondhatjuk, hogy szánalmas.
Istenem máma már nem gyűlölködök tovább. Inkább csak csendben olvasom a többiek alázatos, szeretetteljes csöpögő hozzászólásait a veszprémi bukásról, meg az idetévedő jobboldaliakról.
@miva?:
Ó, te csodálatos, szeretetteljes kommnentgyártó!
Könnybelábadt szemmel olvaslak, nagy szíved van nagyon...Hogy tud belőled ennyi felbuzogni, egy olajkút veszett el benned.

ÉN?"és zsidózásba kezdtem"
Télleg, hogy, mikor, miért?
Orbán semmit. De ahogy elhallgatom az ellenzék sem.
Fú, az AB kidobta a Kúria Készt elmarasztaló döntését :D

Mi lesz itt, fiúk? Mutatjuk a függetlenséget, mert elmúlt a 2/3?

:D

Engem igazmagor bifkeséggel tölt el a tudat, hogy a nemisfideszes nemisszájerné kúria nemisrészrehajló döntésével nemisakadályozta a nemisnagyonnyerőt a nemisfontos időközin :D
A véleményszabadság-párti Ab-döntés érdekessége, hogy a (Stumpf István távollétében) 14 fős testület egyhangú döntéssel fogadta el. Ez volt egyben az utolsó döntés, amit Paczolay Péter, az Ab távozó elnöke szignált.

JEEEEEEEEEEEEE
Mégsem emelné a tankötelezettségi korhatárt a kormány

Majdnem sikerült egy társadalmilag és gazdaságilag is hasznos döntést hozniuk, de gyorsan visszakoztak.

444.hu/2015/02/24/megsem-emelne-a-tankotelezettsegi-korhatart-a-kormany/
Segítsetek neki. :)

Colleen Bell segítséget kér a magyaroktól a Facebookon

hvg.hu/vilag/20150224_Colleen_Bell_segitseget_ker_a_magyaroktol
höhö

Meredeken zuhan a Norbi Update részvények ára

Botrány van a fitneszguru cégének részvényeit is kibocsátó Buda-Cashnél, aki tőlük vásárolt, különösen rosszul járt.

dex.hu/x.php?id=inxv&url=http%3A%2F%2Fvelvet.hu%2Fgumicukor%2F2015%2F02%2F24%2Frengeteg_update_reszvenyes_szivja_meg_a_buda-cash-botranyt%2F
@Imola Helyesi:

"Hú, ezt le kell írnom. A Buda Cash brókerház több mrd-ot csalt el, az Indexnek is ott voltak részvényei.És miért is nem lepődtem meg, az egyik tulajdonostárs Zuckerberg. Vajon a 444-nek ki a tulaja?
Jó kis bukta ez is.
Bukás bukás hátán. "

Tegnap kifogásoltad, hogy többen, -a minap én is, erősen visszafogott módon, mindössze folyamatos másfél sorba olvasztott jelzőkkel hízelegtem neked.

Nagyjából lövésed nincs az egészről, csak azon örömködsz, hogy a BudaCash megszívta.
Nos elárulom neked, hogy a BudaCash ugyan meg fogja kapni a magáét, de a befektetők ezzel a TEK-es eljárással elég nagyot buktak, mert így kétszer-háromszor akkora lesz a káruk, mintha normál eljárással az MNB belefolyt volna a kármentésbe, s miután úgy ahogy konszolidálták a 'helyzetet', jöhetett volna a feketeleves, de nem ez volt a cél, hanem az azonnali példastatuálás, kerül amibe kerül, nem a Főnök pénze bánja, persze ez a lehetőség is fennáll, így érthető a seggnyalonci kapkodás, erőfitogtatás és figyelemelterelés a veszprémi fidesz-sikerről.
Ha emlékezeted meg nem csal, meséld el részletesen, hogy a Töröcskei becsődölt takarékszövetkezetéhez miképpen vonult ki a TEK, és milyen huzavona után lépett az MNB.

Szóval vedd megtiszteltetésnek, ha baromnak szólítanak, a 'hülye picsára' pedig egyenesen méltatlan vagy, mert magasan felülértékel.

Nyomj ki, tahótlaníts, aztán majd írom a többit is, csak szeretném, ha olyan ostobán dögölnél meg, amennyire csak lehet. Mindazonáltal szép napot kívánok neked, és hosszú életet, ennél nagyobb átok rád nézve nem lehet, hogy addig is viseld a kereszted, amíg meggebedsz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_"Majdnem sikerült egy társadalmilag és gazdaságilag is hasznos döntést hozniuk, de gyorsan visszakoztak."_"

'a selejt bosszúja'
@jaegtoer:
Hogytemilyenistucclenni... És a lelke? Ááá... :(
Trágárságalert!

kereszt! gebe! barom! baromfi! hülye!!! na a picsát már le sem írom olyan csúnya hogy picsa.

Libsi lehet, bár a "dögöljön meg minden veszprémi geci, föl kell gyújtani azt a kibaszott putrit" komment írója nem tűnt kifejezetten libsinek, szóval ez a veszprémi ügy kicsit összezavart.
@jaegtoer:
Most mi ez a hatalmas szeretethullám, ami megint megnyilvánult benned?
Sajnos, nem tudok a tekes kivonulásról.
Az indexnél meg nem olvastam végig / a két részvényről...a cikket, sajnos, de hát gondolhattam volna, hogy nem kell őket komolyan venni, MOST SE/
És nem tudtam leírni Tölgyesi nevét, mert mindig a Batthyanyt gyakoroltatták velem
Nem zsidóztam, úgyhogy ne kívánd a halálomat, esdekled bocsánatodért. Te Nagy és Óriás és majdnem a Legóriásibb F vagy P.
Ölellek......
@miva?: @DarthVader: @Secnir: izzzééé, itt a következő, és alig múlt dél :D

Németh Zsolt aggódik a lengyel kapcsolat miatt

Még nem tudni, hogy tartós lesz-e az elhidegülés. Interjú.

www.origo.hu/nagyvilag/20150223-nemeth-zsolt-aggodik-a-magyar-lengyel-kapcsolat-miatt.html
@miva?:
Hálás köszönet az ismétlésért: Hosszan tartó taps,

"Trágárságalert!

kereszt! gebe! barom! baromfi! hülye!!! na a picsát már le sem írom olyan csúnya hogy picsa.

Libsi lehet, bár a "dögöljön meg minden veszprémi geci, föl kell gyújtani azt a kibaszott putrit" komment írója nem tűnt kifejezetten libsinek, szóval ez a veszprémi ügy kicsit összezavart."

További szeretetcunamit, és jó étvágyat neked hozzá.
Ez nem valami rágcsálóeffekt vagy mi? Mondjuk N. Zsolt eddig is odamondogatott, de mostanában megszellőztették a nevét Sz. Péter utódjaként is, miután a legelborultabbak szerint is gyalázatos munkát végez az aranylábú.
Én úgy értem, hogy N. Zsolt nem kíván a legmagasztosabb kolbásztöltő külügyminisztere lenni, és azért nyilatkozik ilyeneket.
@jaegtoer:

Annyit fűzök csak hozzá, egyelőre (11:00-kor)nem tudni a konkrét tényeket, de ahogy politikai potentátok gondosan megfontolt nyilatkozataival lehet az árfolyamokat mozgatni, úgy kormányzati intézkedésekkel elő lehet segíteni a részvények, befektetések értékének szárnyalását és akár zuhanását is. Egy jelentős CHF kitettséggel bíró cégnek pont erre a TEK-es segítségre volt szüksége. Miért nem rohanták le az ERSTE-t, a Raiffensen-t és az OTP-t is? Arra is elég nagy veszteségek vannak.
Érdekes azért, hogy miért hallgat a BudaCash?
@miva?:
Jaj, kihagytam, téged is ölellek a béke jegyével....
És te még nagyobb vagy..../de ha csak, ha jég nem látja ...
@miva?:
"legmagasztosabb kolbásztöltő "
Istenem, most már tényleg megyek , mert ez a csodás jellemzés úgy meghatott, hogy el kell mennem papírzsepiért, hogy mennyire szeretnek itt egy "magyar" miniszterelnököt, pedig neki nem is nehéz leírni a nevét.
"@miva?:
"rágcsálóeffekt" - küszködök a könnyeimmel, micsoda imádatcunami buzog benned....
@Imola Helyesi: Válaszolok, mert annyira meghat az igyekezeted. A patkányeffektus nem csúnya szó, hanem egy jelenség neve, és közben nem patkányozzuk le a benne menekülőket. Előfordul tőzsdén, egyéb helyeken. Finomítottam a kifejezésen, hiszen babaszoba az élet, és a kommentszámrekorder is hölgynek adja ki magát.

Ha megbocsát kegyed, mostantól foglalkoznék a nem teljesen tájékozatlan blogcimborák mondanivalójával. ha mégis érdemi információt talál, és azt megosztja velünk, úgy számíthat további jóindulatú érdeklődésemre.

Van valami bölcsesség a forma nélküli tartalomról meg a tartalom nélküli formáról. Mi is az?
@miva?:
Hálás köszönet, de továbbra is állok rendelkezésére, hogy megvilágítsam pozitív szívcsakrájában levő óriási szeretet energiabombáját, melyet itt csak szavakba tud önteni.Főleg rólunk, magyar testvéreiről.
Majd idézek magától ezentúl is, ismét ölelem a béke jegyével, ég áldja, az apostolok szenteljék útját, hulljon magára virágeső, meg amit akar.
@Imola Helyesi:

"_Az indexnél meg nem olvastam végig / a két részvényről...a cikket, sajnos, de hát gondolhattam volna, hogy nem kell őket komolyan venni, MOST SE/_"

A portóliánál, a hvg-nél is lehet tájékozódni.

Te, nem, elolvasod a címet és elkezdesz örömködni.

Az már meg sem fordul abban pitypanggal töltött fejedben, hogy a befektetőket ez a hír miképpen motiválja? Vajon elindul-e egy befektetői tőkekivonás, vagy hasonló?
Neked ez öröm, mert az érintettek között olvasható Tölgyessy neve is.

Szóval miért kifogásolod azt, ha el vagy halmozva spontán hevületből feltörő jelzős szerkezetekkel?

"_És nem tudtam leírni Tölgyesi nevét, mert mindig a Batthyanyt gyakoroltatták velem_"

Látom másodszorra sem sikerült, de Batthyány-t is hiába gyakoroltatták.

"_Nem zsidóztam, úgyhogy ne kívánd a halálomat, esdekled bocsánatodért. Te Nagy és Óriás és majdnem a Legóriásibb F vagy P.
Ölellek...... _"

Drágaság! Már az is érdemnek számít nálad, ha nem zsidózol? Hát ritka egy cafkaagyad lehet, ami azt illeti.
Dehogy kívánom a halálodat. Szívesen szemlélem, ahogy vergődsz a szavakkal.

Nagyságomra tedd utalásodat köszönöm, jól vagyok, és jól el vagyok látva. Ne pedálozz. Reménytelen.

"_Ölellek_"- írod.
Öleld te szájzárral a szürke gulya tenyészbikájának a faszát három nap-három éjjel.

[A 'tahótlanító' a bal oldalon van, arra navigáld a cursor-t, ha nem látnád a bika hasától.]
@parti_giano:

Köszi. Ez fontos, erre (is) nagyon kíváncsi vagyok, de már csak este lesz rá időm.

Úgy látom lassan előmerészkednek a 'Szólók'.
@Imola Helyesi: Apostolok szenteljék utamat? Milyen vallásúnak méltóztatik vallani magát? Nem kötözködésképpen kérdezem, hanem a kíváncsiság hajt. Kegyed volt oly drága és elvitatta még a Biblia ismeretét is tőlem, így tán erre a kérdésre választ kapok. Ha így lesz, kérem világítsa meg nekem az apostolok útszentelő magatartásának eredetét.
@Orica Középföldi:
.
Viszont a sikernek nem kell Tóbiás.
Most azt a látszatot kelti, hogy az emeszpé volt az egyedüli Kész-támogató.
De lehet, hogy faviccet mesélt.
Annak meg szálkás.
.
végre, nem tudtam, mi hiányzott még:

"a nemzeti cirkuszművészeti stratégia kidolgozásáért felelős miniszteri biztos"

magyar cirkuszba magyar oroszlánt! le a megélhetési bohócokkal! stb.
@parti_giano:
Ne bohóckoggyá! Mindennek van határa. :D
@Marcellusca: halló! ilyen nick névvel maximum porondsöprögető lehetsz majd. majd az emmi felveszi a listára a bűvész szót is, lesz helyette sámán. és kidolgozásra kerülhet végre az artista életpálya. mert nem ám csak úgy össze-vissza fejlődgetünk.
@jaegtoer: merész feltételezés, hogy matolcsy bosszúja lehet a részeg brókereken?
14:04

Külföldi lapok: "Orbán túl van a zeniten"

Két német lap, a konzervatív Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) és a liberális Süddeutsche Zeitung kedden kommentárt és beszámolót közölt a veszprémi választásról. Osztrák lapok is kommentárokat jelentettek meg a Fidesz vereségéről az időközi választáson.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150224_Kulfoldi_lapok_Orban_tul_van_a_zeniten
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Kellett, mint egy falat kenyér. :(

@parti_giano:
Bohócügyi államtitkárt már emlegettek ...
Nefossámán? :)))
@Marcellusca: engem is kerülgetne a rosszullét, ha a rezsitábornok megirná nekem az életpálya modellemet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Orbán túl van a zeniten" ez a csapat ugye szentpéterváron leledzik (tán még dzsudzsák is játszott ott). tehát orbán túl van leningrádon, megy svalbárdra? az olyan elfekvő lehet?
@jaegtoer:
De akkor is, most is és mindig ölellek, mert elkapott a szeretet kiömlő lávája, ami a szádból vízesésként lövell. Mit nekem a te tenyészbikád, amelyik imád téged, nincs ellátva pányvával sem, hogy tudjon a nyomodba loholni, és követni téged, hogy hűen szolgáljon.Sem a lovad, sem a kecskéd nem tántorít vissza, pedig azokat is imádod felváltva.Nem szavakkal, mit neked a szó, az úgy is elszáll, mint te, közben. Hiába, téged mindenki szeret, te legóriásibb F.
Az Illés-ügyhöz, akit érdekel, a Greenfon lehet követni az Illés-sagát. Iszonyat nagy piszkosságok történtek eddig is zöld vonalon Orbán alatt, ami ráadásul rút hálátlanság a jobboldalt hatalomba segítő környezetvédők iránt ...

A poszthó. Orbán már ezt nem tudja visszacsinálni, esetleg ha hazahívja Ráhelt szállodába takarítani, vagyonát szétosztja a szegények közt, Anikót meg kiküldi a szőlőbe kapálni. Mivel erre kicsi az esély, ebben az országban ő többet nem lesz szavahihető politikus. A tisztességes jobbosok nem bocsátják meg a lopásait, és ha megszünteti a nemzeti parkokat, én odamegyek és leköpöm (a kisbuszát).

www.greenfo.hu/hirek/2015/02/17/likvidaljak-a-nemzeti-parkokat
@Imola Helyesi: Lövell? Tenyészbika?Hűen szolgáljon? Ló, kecske(???), imádod felváltva?

Obszcén!!!
ennyi agyhalottat ebben az országban...

Azért jó, hogy Lázár nem akar névtelen feljelentések alapján vizsgálódni a roma önkormányzati pénzek körül, mert nem névtelenül érkezett emiatt a feljelentés

A lényeg, hogy ne kelljen vizsgálódni.

444.hu/2015/02/24/azert-jo-hogy-lazar-nem-akar-nevtelen-feljelentesek-alapjan-vizsgalodni-a-roma-onkormanyzati-penzek-korul-mert-nem-nevtelenul-erkezett-emiatt-a-feljekentes/

----

Egészen döbbenetes indokból hagyott ki teljes vádpontokat az ügyészség a szigetszentmiklósi gyerekkínzók perében

Az eredeti vádiratban még szerepelt, hogy a szülők ürülék mellett rágcsálókkal és rovarokkal is etették a gyerekeket. Ezt azért vették ki, mert "egyes keleti népek gasztronómiájában" ez elfogadott.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F02%2F24%2Fegeszen-dobbenetes-indokbol-hagyott-ki-teljes-vadpontokat-az-ugyeszseg-a-szigetszentmiklosi-gyerekkinzok-pereben%2F

---

Az Echo Tv-s mentalitás már az Alkotmánybíróságba is beférkőzött

Pokol Béla alkotmánybíró egy különvéleményében arról ír, hogy a bevándorlás „csökkenti a magyar népesség lehetőségeit az önvédelemre”.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2015%2F02%2F24%2Faz-echo-tv-s-mentalitas-mar-az-alkotmanybirosagba-is-beferkozott%2F
@parti_giano:

Valamiért van egy olyan érzésem, hogy ez egy több legyet egycsapásra akció. Persze, semmi alapja nincs.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Majd miután működik egy használtaksi-feldolgozó 3 évet az ősfenyvesben, már nem lesz mit védeni a természeten. Akkor R. Antal belevigyorog majd a kamerába, és végülis igaza lesz. Ez a NER, kedves nagyérdemű. Ha valakinek van bármije, akkor legyen kedves eltitkolni! A szikes tavakat a fürdőszobába, a BócsaBugacBuckavilágát a tüzépen érdemes elrejteni.
mindeközben kósa megmagyarázza a veszprémi vereséget, beleértve az okokat is:
coub.com/view/55l1e
@Imola Helyesi:

Imola!
Nem veszlek feleségül téged.
A háziállataim is szolidárisak velem, egyedül a birkanyáj mutatott némi empátiát irányodban, de hevesen azt bégették, hogy nem szeretnének egy akolba kerülni veled.
Fordulj a CÖF-höz bizalommal.
Esetleg Bayer Zsolt a te embered.
@jaegtoer: Nem udvarias azt mondani embertársainknak, hogy jáccóggyá magadba
@parti_giano:

"_engem is kerülgetne a rosszullét, ha a rezsitábornok megirná nekem az életpálya modellemet._"

Pedig számíthatsz rá.

Azt találta mondani a felülfejlett, hogy Nemzeti Gázszolgáltató kialakításánál az olcsóbb gáz ár kialakításánál figyelembe veszik a gázszektorban rejlő bérmegtakarítási lehetőségeket is. Közben a csórik 3 éve nem kapnak fizetésemelést, de a tulajdonosváltásoknál minden alkalommal hoztak ide még 'néhány' embert, legutóbb már több mint tizet. Nem minimálbéren. Ezek már nemzeti gázosok.
@miva?:

Kegyed könnyen beszél!:)
@Orica Középföldi:

Elhiszem Orica. Mégis jólesik látnom, hogy nem a dicshimnuszok vannak túlsúlyban. Kis öröm is öröm.))
A veszprémi példa távlatokban jelent nagy veszteséget a Fidesz számára.
A Fidesz halhatatlanságának mítosza megrogyott, és ez gondolkodásra készteti a választókat.
A tétova választó a nagy tömegű voksolókhoz társul, mert a sok ember egységes véleménye miatt bízik azok helyes ítélőképességében.
A bizonytalan, vagy passzív szavazókat is elgondolkoztatja a választásokban való részvétele, és ez feléleszti politikai érdeklődését.
Az aktuális Fidesz kommunikációban azt halljuk, hogy a 2/3 elvesztése nem rengeti meg a pozicióit, mert így is kényelmes többségük van a parlamentben.
Azonban ez csak most igaz.
Ezt a kényelmes többséget meg is kell tartani. A veszprémi példa már erodálni kezdte ezt a kellemes komfortot, most az ellenzéknek az a feladata, hogy bebizonyítsa, a Fidesz túlélési képességei csorbát szenvedhetnek.
@DarthVader: Hááát...szerintem csak ezekkel a bosszúvágyas és "gerinces" fideszesek segítségével lehet eltakarítani Kisputyint úgy, hogy meg se álljon Azerbajdzsánig
@rdos:

" Na. Már Spiró is konteózik? "

Melyik részét érzed konteónak?
@jöttem:
Szia!
Két napja kereslek - amikor itt vagyok - hogy megkérdezzem, feltehetek-e neked egy szlovák verset fonetikus formában.
A versike meglepő és humoros.
@Mariann19:

"A veszprémi példa már erodálni kezdte ezt a kellemes komfortot, most az ellenzéknek az a feladata, hogy bebizonyítsa, a Fidesz túlélési képességei csorbát szenvedhetnek. "

Ez lenne a feladata. A kérdés az, képes-e erre a jelenlegi ellenzék?
@Mariann19:

Hát persze! Kíváncsian várom.))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_"Az eredeti vádiratban még szerepelt, hogy a szülők ürülék mellett rágcsálókkal és rovarokkal is etették a gyerekeket. Ezt azért vették ki, mert "egyes keleti népek gasztronómiájában" ez elfogadott."_"

Akkor javasolnék az ügyésznek is, a bírónak is ilyen menüt első szakban 30 napra. Csak és kizárólag. A keleti nyitás jegyében kóstolhatná még Szijjártó Péter és a Főnök.

Mondjuk a Főnök fél-ázsiai népségnek titulálta a magyarokat.
Ezek szerint a szerint is vagyunk kezelve már a bíróságon is. Mi lesz a következő lépés? Pisit inni kötelező?

Most mondd, hogy nincs előnye a keleti nyitás politikájának?!
@jöttem:
" A kérdés, hogy képes-e erre a jelenlegi ellenzék."
A jelenlegi ellenzék sajnos nem.
Abban lehet bízni, hogy formálódnak politikai alakulatok már most, és csak remélni lehet, hogy
folyamatosan fenntartják a Fidesz sebezhetőségét.
@jaegtoer: Inkább arra gondolok, hogy az X.Y. fideszes ember ellen 1000milliárd forint elsikkasztásáért benyújtott vádat azzal utasítja vissza H. Tünde csapata, hogy felizgatná az állampolgárokat.
@jaegtoer: nem mondom, mert kicsapódik a kultúrám biztosítéka, a javasolt menüt támogatásomról biztosítom kegyeddel egyetemben
@jöttem:

"Melyik részét érzed konteónak? "

Ami nem esik egybe rdos véleményével:)))

Bocs,@rdos: , ezt nem tudtam kihagyni:)
hogy mik vannak:

A Századvég Simicska sajtóját okolja a veszprémi vereségért

Az intézet szerint a Fidesznek még bőven van ideje, hogy javítson a helyzetén.

www.origo.hu/itthon/20150224-a-szazadveg-simicska-sajtojat-okolja-a-veszpremi-veresegert.html
@jöttem:
A vers Petőfi Sándor Szeptember végén c. költeményének szlovák adaptációja.
Ne lepődj meg!

Estye kvitnu zahragye cangare
Estye sza zelenyí oszika ot szpotku rovno
Alye vigyis tan medzi vrche sza uzs bohuje sznyeh
Ako z rityi hovno

Estye ma v szrdci pályi kanyikula
A v gatach szon ako biko gyivi
Alye pozri mi na tú pochabú kotrbu
Ako viskopeni pesz szon segyiví

Otklyononu vitrcspáne, otletyí zsivot
Hibaj milá szanyi szi, gye sza mrcva nohavica
A povedz mi: acs drjev viprdnyen ako ti
Zavelya bugyes szmutná dovica?

Acs drjev zalucsis csiernu gecelyu ako zviklyi,
Donyesz ju do cinterina, zakvacs mi na kemen,
A ja sza viskrjaben o pov noci zosz jame
A tya kopin do rityi tak, zse tyi bugye amen.
@parti_giano:

kísérje el maga a kedves vezetőt! menjen a francba a hülye vicceivel!
@Mariann19:

Itt egy újabb Kész Z. interjú / bocs, ha már volt/.
Tetszik ahogy értékeli helyzete, nincs elszállva önmagától.
hvg.hu/itthon/20150224_Kesz_Zoltan_interju

A formálódó politikai alakulatokhoz annyit tennék hozzá, hogy Szlovákiában van egy érdekes tendencia. Egyes parlamenti képviselők kilépnek az eredeti pártjukból de nem adják vissza mandátumukat. Aztán új pártot alapítanak. Az utóbbi 4 évben így alakult 3 új párt. A legfrissebb 17%-os támogatottsággal bír.
@jaegtoer: ismételjünk:

Béla, hogyan tudja majd a Nemzeti Közműszolgáltató alacsonyan tartani az árakat? (M1 Híradó, 2015.02.18)
Nonprofit alapú lesz xD
Takarékosabb lesz xDD
Az új magyar -orosz gázszerződés árcsökkentést eredményezhet xDDD
Új vállalat = piaci verseny xDDDD
Postán is intézhető xDDDDDDDDDDDDDDDDD

lastdaysm1hirado.tumblr.com/post/111463816450/bela-hogyan-tudja-majd-a-nemzeti-kozmuszolgaltato
@Mariann19:

Szenzációs! Nem ismertem eddig.))))
@miva?: "Majd miután működik egy használtaksi-feldolgozó 3 évet az ősfenyvesben, már nem lesz mit védeni a természeten."

Pontosítom magamat. Tisztességes környezetvédő ezek után nem szavaz a Fideszre. Most nem csak az elszánt aktivistákat értem ezalatt, hanem azt a cirka egymilla szavazót, aki a Nemzeti Vidékfejlesztési Program (Ángyán), és a GMO-mentesség miatt szavazott a Fideszre.
Ők kimutathatóan a földmutyi időszakában hagyták el a pártot, és a dzsobbikhoz, lmp-hez pártoltak át.
Sajna a szoclib oldal meg sem próbálja őket "behálózni". A maszop elnézi, hogy egyetlen mezőgazdasági felelőse egy darab tüntetőként szokott a gazdák mögött állni a demonstrációkon, nyugdíjas kommandók küldésével sem fárasztva magát. A DK meg GMO-párti, nagyüzem párti, és Gyurcsányt amúgy is utálják a vidékiek.

De azért álljon a mostani maszop vezetés a szégyenfalon örökre, az elmúltnégyévben még a Városligetbe se bírtak egy normális százezres tüntetést összehozni, a munkások emblematikus találkahelyére. Ezek olyan szinten a fidesz emberei, hogy már nem is adnak a látszatra sem. Mikor szűnik már meg az MSZP?
@parti_giano:

az imolával szórakozzon, lesszives!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Én is morzsolgatnám már a könnyet a hírt olvasván. De itt ez most mellékes. A természeti értékek védelme nemzetközi kötelezettségünk, törvény van rá, stb. Mostantól még módosítani sem lehet olyan könnyen a 66%-os törvényeket, tehát elképzelhető, hogy nettó törvénysértéssel oldják meg a dolgot, így könnyebb lesz lecsukni őket. Már tudják, hogy 2018-tól böri, szóval tán óvatosabban garázdálkodnak.
hvg.hu/itthon/20150224_Video_Igy_igazoltattak_az_ujsagirokat_a_v

Kedves Orbánisták, Fidesz -MPP + KDNP szavazók, emlékezzetek! Mostantól az összes MTV + ECHO-TV stb riporterre rendőrt hívunk országszerte!!!

100 évig!!!

:D
@parti_giano:

'Orál megadóztatná a kumiszt,ellopná a 'réngidákat az akolból és stadionokat építene a tajgára:))
@jöttem:
Figyelmesen elolvastam az interjút.
Kész Zoltán jól látja, hogy az embereket a civil volta tette vonzóvá.
Sokat beszélünk arról, hogy a népnek már nincs bizalma az eddigi pártokban, és lám, amikor e pártokon kívüli indul egy választáson, a bizalom visszatér. Valószínű azért, mert a változás iránti igény indukálja ezt az érzetet.
Valahogy most nem volt olyan érzékelhető a kampány során a Fidesz jelenléte, az emberekhez való közelsége, ahogyan figyeltem.
Magabiztosságuk is okozhatta ezt a számukra kedvezőtlen eredményt.
Más. Amikor írsz szlovákiai politikai gyakorlatról, mindíg meglepődöm, hogy hozzánk viszonyítva milyen törekvések vannak az emberek megnyerésére.
Az, hogy időközben alakulhatnak pártok, az azt jelenti, hogy az újonnan jelentkező politikai igényeknek már szerveződnek a képviselői pártalakulatok formájában.
Maga a lehetőség a dicsérendő!
@Mariann19:

Szia!

Sorsoltak a legjobb 16-ba jutásért a kézi BL-ben:

La Rioja–MKB-MVM Veszprém
Montpellier–Kielce
Aalborg–Barcelona
Flensburg–THW Kiel
Dunkerque–PSG
Wisla Plock–Vardar Skopje
Rhein-Neckar Löwen –MOL-Pick Szeged
PPD Zagreb–Kolding-Köbenhavn

Az Építők rendben lesz 'oda vissza a Szegedtől csoda kell:)
@jöttem: Toltam Néked valamit.Nézz rá légyszi.:)
@Mariann19:
Ugyan! Van már bőven elég párt, még a futottak még kategóriában sem nagyon látszottak Veszprémben.
Miért kellene MÉG TÖBB?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
tankötelezettséget nem emelnek, viszont megszüntetik a non-stop nyitvatartást:
www.atv.hu/belfold/20150224-mszp-betiltjak-az-ejjel-nappali-arusitast-is/hirkereso
az üzletek kötelező vasárnapi zárva tartásáról szóló jogszabályba „belecsempészték azt a kitételt, hogy az üzletek minden nap csak 6 és 22 óra között tarthatnak nyitva”
Most ezek tényleg ennyire hülyék, vagy csak feladnak Orbánnak megint egy magas labdát, amit jóságosan visszavonhat - mint a netadót?!
@Mariann19:
Szigetvári és Gyurcsány is olyan pártok elnöke, amelyek a parlamentbe került pártokból váltak le, nevezetesen az mszp-ből és az lmp-ből. Tehát nem kell a példáért Szlovákiáig menni. Legfeljebb ott nem akadályozzák kézzel-lábbal az új frakciók alapítását.
@gazoló:
Jó estét! Látod? Értem.
Nekem ez a La Rioja ismeretlen.
Tudsz róluk bővebbet? Nem kell félni tőlük?
Ami Szegedet illeti, lehet kellemes meglepi, mert több külföldivel erősítettek.
Az utóbbi időkben jóval többet mutatnak, mint régen.
Vagy nem jól látom?
@parti_giano:

Köszönöm, nem ismertem.

Ez különösen tetszett:

"Itt, a szakkollégiumban vagy az egyetemen, ahol oktatok, azt látom, hogy bal- és jobboldalt egyáltalán nem tudunk értelmezni, tehát nemhogy ideológiai, de eszmerendszerigényük sincs a fiataloknak. Vannak alapvető értékek, amiket magukénak vallanak – jobb esetben tudatosan –, és ezekhez kapcsolódó témákat fogadnak be. Hogy ezeket melyik párt karolja fel, az számunkra „színfüggetlen”, és az a kérdés, hogy mennyire tudnak kijönni a családi szocializációból. Szóval azt hiszem, hogy a berögzült szocializáció meghaladása demográfiai kérdés. Az új generációknak pedig teret kell adni arra, hogy ne kelljen beállniuk a régi rendszerekbe"
@parti_giano:

"_ ah, azzal mar jaeg kollega etyepetyezik._"

Ugy tunik, maga kettyos! Gombaszni volt?
@kekex:
A nálunk megalakuló pártokat két részre osztanám.
Az egyik csoportosulás a kamu pártok hada, amelyekkel nem érdemes foglalkozni, nincs jövőjük.
A másik részben van a DK, amely egy stabil választói létszámmal rendelkezik, de távlatokban nem lesz meghatározó.
Szigetvári az MSZP-ben működött sokáig, most az Együtt-ben elnök. Ebben a pártban van ráció, de nem eléggé ismert ahhoz, hogy ütőképes párt legyen.
Valami teljesen új formációra gondolok, a civilekből alakuló felépítményekre, amelyeknek nincs múltjuk, ezért az emberek bizalma jobban irányulna feléjük.
@Mariann19:

Nem sokat tudok róluk ,de nem egy'Barca,Kiel vagy Löwen kaliberű spanyol klub.
@parti_giano:

"_"Béla, hogyan tudja majd a Nemzeti Közműszolgáltató alacsonyan tartani az árakat? (M1 Híradó, 2015.02.18)
Nonprofit alapú lesz xD
Takarékosabb lesz xDD
Az új magyar -orosz gázszerződés árcsökkentést eredményezhet xDDD
Új vállalat = piaci verseny xDDDD
Postán is intézhető xDDDDDDDDDDDDDDDDD_"

Ezt véletlenül elkaptam a tv-ben.
Egészen ledermedtem, amikor az öt tételt a papírba pillogva sorolta.
Nem részletezem.
A barom, és aki a papírt a kezébe adta, annak lövése nincs, milyen logisztikai melót igényel a "postán is intézhető", akkor is, ha modern ügyviteli technológiával, akkor is, ha az 50 évvel ezelőtti módon 'intézik'.

A BKV, a MÁV mellé, most létrehoznak egy harmadikat is, aztán egy negyediket, majd az ötödik után snitt. Finanszírozhatatlanná válik a rendszer éppen úgy, mint 1985-1990 táján.

Bank és pénzügyek
Energiaszektor, közszolgáltatások
Gyógyszer- és egészségkereskedelem.

Ha lesz rá idejük.

Már bocsánat, hogy beleszóltam.
@kekex: nem tudom, de a jó édes mamájuk remélem sűrűn csuklik:

Bezárják a kiskaput: a Metro áruházak sem maradhatnak majd nyitva vasárnaponként. A fideszes Szatmáry Kristóf ugyanis kedden beadott egy képviselői önálló indítványt, amelyben tovább pontosítja az érintettek körét. Eszerint az az üzlet, amely egyszerre működik kis- és nagykereskedőként, a boltbezárásos törvény szempontjából kiskereskedőnek számít.

index.hu/gazdasag/2015/02/24/itt_a_lex-metro_nekik_is_be_kell_zarniuk_vasarnap/
Megvan miért kellett a szegényeknek szánt uniós pénzből több száz milliós gellérthegyi iroda a roma önkormányzatnak

Ne kattintson tovább, ha mostanában bármit evett, mert fel fog fordulni a gyomra!

-

Szóval az Index szerint a korábban Farkas Flórián fideszes képviselő vezette szervezetnek azért kellett új iroda a Gellérthegyen, mert
egyrészt közel van a minisztériumokhoz, amelyekkel tárgyalniuk kell,
másrészt kell a reprezentatív iroda, mégsem fogadhatnak egy Strabagot akárhol.

Igen, a leghátrányosabb helyzetű romák munkához juttatásának érdekében kellett a Gellérthegyen egy több száz milliós irodaház, mert ott lehet faszán reprezentálni. És most képzeljék el, hogy majdnem közvetlenül a szegényekre költötték a nekik a szánt pénzt.

444.hu/2015/02/24/megvan-miert-kellett-a-szegyeneknek-szant-unios-penzbol-tobb-szaz-millios-gellerthegyi-iroda-a-roma-onkormanyzatnak/
@Mariann19:
Jájj!
"Otklyononu vitrcspáne, otletyí zsivot"=
Elhull a virág, eliramlik az élet...
Mekkora szerencse, hogy magyarnak születék!:)
@jaegtoer: nezzenek oda, mar megint egy renre masztal a mesterrel. pedig kozos rennek kumiszos a hata.
heeeee?

Szijjártó: "elég illogikus lépés lenne" a KKM szétválasztása

Nem lenne logikus lépés szétválasztani a Külgazdasági és Külügyminisztériumot (KKM), mert akkor nem sikerülne a nemzetgazdasági érdekek megfelelő érvényesítése - mondta Szijjártó Péter tárcavezető a Duna TV Közbeszéd című keddi műsorában.

hvg.hu/itthon/20150224_Szijjarto_eleg_illogikus_lepes_lenne_a_KK
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Farkas Flóri egy köztörvényes bünöző volt, akinek Göncz Árpi adott kegyelmet. Úgy néz ki megérte. :)
@kekex: "Miért kellene MÉG TÖBB?"

Nem több kell, hanem más összetételű. Az LMP helyett pl. egy IGAZI ződpárt, nem pesti ügyvédekkel, akik Orbán tenyeréből esznek.
Együtt, PM, ezek nem komolyan vehető törpepártok. DK csak a liberálisoknak akar megfelelni.
Új szociáldemokrata párt kell, régi, nem kompromitálódott, és új, tényleg BALOLDALI arcokkal.
@AKIsTUDATLAN:
Pont ezt az első két szót nem ismertem fel, de a magyarból nagyjából ráéreztem.
Én is magyarnak születék, de anyai ágon volt a régmúltban szláv beütés.
Az adaptáción viszont jót lehet röhögni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_"a Metro áruházak sem maradhatnak majd nyitva vasárnaponként."_"

Arra gondoltam, hogy én hétfőn is bezárnék.
A hétfő tartana 120 órán át, a szombat 24 és a vasárnap is 24 óráig tartana. Szökőévenként lenne egy csütörtök február 29-én. Ekkor tartanák az Orbán Viktor Ünnepi Játékokat, ahol is minden magyar politikus a saját farkával simizné a csalánt kötelező jelleggel, ezt követően megpatkolják őket és ötször körbefutják Felcsútot közigazgatási határai mentén, a cél a Pancho Aréna erre a funkcióra átalakított csatornanyílása, ahonnan békaügetésben közelítenék meg Moszkvát Azerbajdzsánon keresztül Baku felé kerülve. Nyeremény: a résztvevők leszopják Putyint. Az első és az utolsó helyezett İlham Əliyev-et is ötször.
Amennyiben ez a csütörtökbe nem férne bele, úgy egy szál banánszoknyában 3 hónap időtartamra aranykitermelésre mennek a Bering szoroshoz. Búvárruha nem jár, ingyenjegy nincs, és gyalog kell menni, az edzettebbek úszhatnak is.
A Jobbik pozitív kampányra készül, a Fidesz lejáratóra, eközben utóbbi aktivistáit már nem is fogadják szívesen a városban. Kezdődik a kampány, Tapolcán jártunk. Nagy a tét.

alfahir.hu/vihar_elotti_csend
@jaegtoer: el szájmon és a zállami agitprop emtévéa már meg is vette az ötletet, mindjárt szeretően kopogtat aAttEk
@ornagy50:
Toltam neked is egy képet... Kosiczky Attila.

kepfeltoltes.hu/view/150224/P1011028_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

+ facebookra még jópárat. Ott van kályhacső is! :)
még mindig ki vagyok akadva ezen:

A szigetszentmiklósi gyerekkínzási per bírója szerint nem bizonyítható, amit a gyerekek állítottak
Szegedi Gyöngyvér bírónő (b3) felolvassa az ítéletet K. Rudolf és felesége büntetõperén, amelyet nevelése alatt álló, 12. életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt tárgyalnak a Budapest Környéki Törvényszéken. A bíróság háromrendbeli, kiskorú veszélyeztetése bűntettében bűnösnek kimondva egyenként két-két év börtönbüntetésre ítélte a szigetszentmiklósi házaspárt. A szemérem elleni erőszak és erőszakos közösülés bűntette alól viszont felmentették őket. Mivel a bíróság az előzetes letartóztatásban töltött időt beszámította, a büntetést letöltöttnek tekinti. (Fotó: Marjai János / MTI)

Nem mondták ki egyértelműen, de utaltak arra, hogy a gyerekek egyszerűen hazudtak.

444.hu/2015/02/24/a-szigetszentmiklosi-gyerekkinzasi-per-biroja-szerint-nem-bizonyithato-amit-a-gyerekek-allitottak/
@parti_giano:

"_nezzenek oda, mar megint egy renre masztal a mesterrel. pedig kozos rennek kumiszos a hata. _"

Ezt betudom annak, hogy terrorizálnak a görényeid, mert önszántadból egészen biztos, hogy nem írnál ilyet, és végső esetben is legfeljebb gondolnál.
Szextárgyként használta gyerekeit a szigetszentmiklósi anya

Kiderült, hogy a gyermekeiket sanyargató, bántalmazó, erőszakoló szigetszentmiklósi szülők közül az anya volt a fő gonosz - írja a Blikk.

A nyomozás megállapította, hogy H. Andrea sokkal kegyetlenebb volt három velük élő gyermekével, mint élettársa, K. Rudolf. A gyerekek elmondása szerint nemegyszer volt olyan, hogy saját maga fogta le gyermekét, közben párját biztatta, hogy erőszakolja meg. Az is az ő ötlete volt, hogy emberi ürüléket kekszmorzsával keverjenek össze, s azt adják a gyerekeknek kókuszreszelékbe forgatva. A gyermekeket meghallgató pszichológus szakértő szerint a nőtől tartottak jobban a gyerekek.

velvet.hu/helyszinelo/2015/02/24/szextargykent_hasznalta_gyerekeit_az_anya/
@Gábris szomszéd:

"_"A Jobbik pozitív kampányra készül, a Fidesz lejáratóra, eközben utóbbi aktivistáit már nem is fogadják szívesen a városban. Kezdődik a kampány, Tapolcán jártunk. Nagy a tét."_"

Remélem, akkora ívben szarják le a Jobbikot, hogy Moszkváig húzzák a csíkot.
1849-1956 és az ellenforradalom leverésének hős áldozatai
A Fidesz minden nap a 19:48-as időpontban a hős moszkovitákra emlékezve egyperces vastapsot ír elő minden állampolgárnak.
a fentiek fényében...

Az ügyben megkerestük a rendőrséget, és kedd este a következő tájékoztatást kaptuk a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől:

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a kislány halálával kapcsolatos mulasztás vagy felelősség gyanúja nem állapítható meg.

A haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a Győri Rendőrkapitányság.

A koszovói követség megkeresésünkre azt mondta, holnap várható, hogy bővebb tájékoztatást adnak az ügyben.

Korábban írtunk arról a migránsról is, aki szilveszter éjjel halt meg határátkelés közben Mórahalomnál. Dolgoznak, nem bűnöznek címmel arról is írtunk, hogy a kormány bevándorlóellenes szólamai ellenére Európa profitál a bevándorlásból, hiába utálunk mi, magyarok jellemzően látatlanul mindenkit. Koszovói helyszíni riportunkat itt olvashatja, Rogán Antal menekültekkel kapcsolatos ötletéről itt írtunk.

index.hu/belfold/2015/02/24/meghalt_egy_keteves_koszovoi_gyerek_magyarorszagon/
@Mariann19:

"_Valami teljesen új formációra gondolok, a civilekből alakuló felépítményekre, amelyeknek nincs múltjuk, ezért az emberek bizalma jobban irányulna feléjük. _"

Itt csak múlt van.
A jövő a Lajtánál kezdődik, de legalábbis Grazban, ha kiadják már végre azt a kurva zárójelentést a kezelési lapokkal.
Törne le a kezetek! Vastapsolni ki fog?
@jaegtoer: 68 perc vastaps? erre kell a napi tesi?
Hiába a szófosás, megint az asszony volt az okos. Azt mondta, hogy ha Navracsics jelöltjére Orbán annyit reagált, hogy bárkit, csak őt nem, azután kiválasztotta a lehető legjobb jelöltet, aztán ő elbukott, de Orbán mindent jól csinált, akkor nyilván el akarta bukni a 2/3-ot. :D

Nem igaza van?

Na Viktort védők szent szövetkezete, elárult az ÚrM

:D
5 perc múlva igyon egyet mindenki az idei évre! Van egy olyan érzésem, hogy nagyokat fogunk kacagni. Péter miből fizeti majd a rezsit? A medence tényleg csak nyűg, basszus.
@miva?:

Azért arra edzeni kell, valljuk be:)
@parti_giano:

A savanyújóska viccelődik, és fingja nincs mi történik.
@jaegtoer: Már kigondoltam egy motoros vastapsgépet, egyben imamalom jóságos pocakosunkért. Szabadalmaztatom, és állami támogatással mindenki alkotmány asztalára kerül egy még az idén.
@GeoCracker: „De ahogy elhallgatom az ellenzék sem.”

Ez a mondat a választás eredményének legpontosabb leírása! Gratula érte. Az „ellenzék” most inkább a szerény ibolya szerepében mutatna jól, azért mert most az egyszer saját esélytelenségüket időben és józanul felismerve felkéredzkedtek a független jelölt szekerének saroglyájába, még nagyon messze vannak attól, hogy ellenzéknek lehessen őket mondani, inkább erőnyerőnek.
@jaegtoer: A savanyújóska földimet tessen békibe hagyni.
szégyellem ezt az országot...azok helyett akiknek magukat kellene
a bűnözőfejű rezsibarom a tojásfejű semmihezseértő, még beszélnisetudó, a sunyi nagyportfóliós tolvaj és ez a csüngőhasú gátlástalan....
megnyerem az eurolottót kivándorolok valami civilizációba és letagadom hogy közöm volna itt ehhez az egészhez.
na, most aki a terkep alapjan ratalal jottemre, az a megvagyhadnagytol, bocs mindig tevesztem, szoval az ornagytol ingyen repulest kap.

cink.hu/jo-lenne-tudni-mit-szednek-az-rtl-hiradojanal-1687742474
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Sok fontos téma van éppen - plö a Don Vittorio pofalemzét durvára smirgliző veszprémi fiaskó + a Buda-Cash ügy - de azért csak úgy nem lehet elmenni a friss manézsügyi történések mellett. Ez az eddigi év leg ütősebb híre híre...

"Fekete Péter öcsém,
te kis ügyefogyott.
Ki a szerencsemalac
fülit sose fogod."

Az a szerencsemalacz az mangalicza, és annak nem is a fülit fogja, hanem kicsit hátrébb és lejjebb, de kézben van neki, az biztos. Beszarás...
Herr Hörömpő... hát ez... ez világszám!!!
Keménykalap és krumpliorr koordinációs vegyesbizottság... pofám leszakad!!
A NER-nél jobb kabarét csak Hofi tudott csinálni, elképesztő!
@miva?:

Én hagyom, ő nem nyugszik, a hülyéje:

Facebook oldalán megnézheted:

Surján László dr.
Public Figure · 4,269 Likes
· February 2 at 2:20am · Edited

Miért tüntetnek a balosok Angela Merkel látogatása alkalmából?
Mert rászoktak még Kádár alatt, hogy a külföldi vendéget az utcán állva kell köszönteni.
@Knósszosz: varj csak, majd lesz a miniszteri biztosok kinevezesi strategiajaert felelos miniszteri biztos, akkor magadra kened a gorog joghurtot.
@jaegtoer: Én a Savanyújóskaságot vitatom el. Az egy rendes betyár volt, ne tessen itt ilyen alávaló alakokra a nevit aggatni mán, no!
megértem én, hogy az istenek nevét le sem írjuk. Én is úgy hivatkozgatok a hordólábú luxusproletárparasztra, hogy 8086 irányítószámú országos aranytestű félisten és párt, nép, vallás és országvezető csodalény.
nem kifejezőbb?
@Mariann19:

Valóban érdekes volt a tavalyi évünk. Választottunk egy civil köztársasági elnököt, lemondattuk a parlament elnökét. Az idén pedig helyretettük a homofób népszavazás kezdeményezőit.
Mindezt a választópolgárok érték el.
Az új pártokkal új arcok jelentek meg a politikában.
2016-ban parlamenti választások lesznek. Már előre látható, hogy koalíciós kormány lesz.
@ornagy50:

Nyugtáztam. Bocs, pár napja sokkot kapott az egyik macskám. Vele vagyok elfoglalva.
@jöttem: beleolvasott a hírekbe?

további kellemes estét mindenkinek
@miva?:

))))
valami/ki nagyon megijesztette. mire előkerült, teljesen kiszáradt. infúziót kellett neki adni.
@miva?:

Ja vagy úgy! Akkor azt tessen mondani. Már azt hittem kegyed is E.T. a közelebbről nem meghatározott XN szektorból, de én savanyújóskát írtam és nem Savanyú Jóskát, he!

Mindazonáltal elég nagy a szórás:)
@parti_giano:

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kemény cuccot nyomhatnak.
@jöttem:

"valami/ki nagyon megijesztette. mire előkerült, teljesen kiszáradt. infúziót kellett neki adni. "

Megértette, mekkora hazugság van egy fidesz plakáton.
@jaegtoer: még egy picit böngészed surján doktor fészét, akkor mindenkit szíriuszinak nézel. óvatosan csak, nem vizes vodka ám!
@parti_giano:
Ha ezt viccnek szántad, mellényúltál...
Szerintem ez simán belefér nekik.
Ugye, van már nekünk a komolyzenei stratégiáért felelős akárkink is (nemzeti - természetesen), hát, ugyan miért ne lehetne cirkuszügyi megbízottunk? Az kell (a cirkusz), megmondták ezt már ókori bölcsek is, a kenyér az még hibádzik hozzá, de ne legyünk már kicsinyesek! Majd lesz az is. Annak, aki osztrák állampolgár lesz valamikor. Vagy holland, brit, vagy...vagyvagyvagy...
@100 kóbor kutya:

intelligens állataim vannak. rá sem néznek ilyesmire.))
@parti_giano:

Egy ideje a Christiania-val szemezek. 'Szeretjük' Norvégiát.
Hirtelen szikra pattant a fejemben. No azt nem mondom, hogy ezzel bárkit is megelőztem volna. Csak eddig nekem nem esett le.
Vasárnap kik lehetnek nyitva? Mondjuk a kínai boltok. A Ganz gyár vagy az Ázsia Center, stb. sok kicsi boltja. Alig van olyan amelyiknek eladótere megközelítené a 200 négyzetmétert. Ki kinek a rokona? Nem lesz könnyű megállapítani! Fizetik majd a sok-sok vámot és adót, no meg a többit...:-)
@parti_giano: Jöttem egyébként az i betűnél lakik,kissé balra tolódva.:)
@jöttem:

"intelligens állataim vannak. rá sem néznek ilyesmire.))"

Ne legyél abban olyan biztos. Mindenütt ott vannak, a mi pofánkba is szinte belemásznak, akarjuk-nem akarjuk.
Az AB egy másik ügyben is "remekelt".

"Az AB álláspontja szerint nem elegendő ok egy törvény alkotmányellenességének a megállapításához az, ha a egy törvény sérti a hatalmi ágak szétválasztásának az elvét."

pitee.wordpress.com/2015/02/24/az-alkotmanybirosag-elutasitotta-a-devizahitelesek-beadvanyait/
@parti_giano:
taga lapul... már értem, miért kussol...
@parti_giano:

Tele van a töke a sok szombati melóval, inkább dobja a szerszámot.
@parti_giano:
taga lapul... már értem, miért kussol...
Szakad a net... kivágom ezt a sz...
@parti_giano:
Néha elengedi magát a csóka, de azért jó arc. Még ha suttyó is néha a csajokkal, de már ők is kedvelik:)))

Én is - amúgy...:)
@Knósszosz:

Egyem az angyali szívedet:))
@tristen2005:
:D
Jó nagy a csöcs, de, nem fér bele minden...
Az értők tudják, a többinek meg mindegy...

Mendelssohn, de semmi sznobság - keress rá, nem bánod meg.
Aztán aluggy jól, fejhallgatóval erre..
Később vedd elő Mozartot is, szerintem érted. Vagy hazudsz. Várom ..
@punkfrog: Pedig a kettősmérce nem igazán nevezhető széljobber orgánumnak. :)
@Knósszosz:

Semmi piszka, meg vagy követve!!
@punkfrog: Szerintem találhattak volna egy sokkal alkalmasabb "civilt". :)

youtu.be/XDgkqbYmlTs
@Knósszosz: Na jó nekem a Pak Fa T-50 jobban bejön, de azért elküldöm ezt is. :)

www.facebook.com/video.php?v=860948890636100
@GeoCracker:
Nem veszik észre magukat... Cocikat le tudtam volna rugdosni a nagy arcukért. Szerintem még mindig nem ebben a dimenzióban élnek, valami durva dolgot szívtak, az lmp egy részével együtt. Schiffer bubuka is hogy bedurcizott. Fáj, hogy rátapintottak a fideszes vonalra...?
@GeoCracker: Én meg úgy látom, hogy ez a veszprémi bukta egy nagyon ügyes gőzlevezetés fideszéktől.
Átverték a hazai ellenzéket, ismét sikerült elhitetni mindenkivel, hogy van "remény" az új választási rendszerben is, megnyugtatták a nemzetközi "közvéleményt" és ezzel persze "gyereknapot" is rendeztek az őket utálóknak.:)
@Gábris szomszéd: Ahogy a rabbi mondaná: neked is iagazad van fiam. Egy kicsit.
Hogy a túloldal is képviselve legyen:
muon.hu/131-munkasokujsaga/2089-kesz-sorsfordito-gyozelme
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Tóbiás egy balfax. Ezt a megválasztásakor is írtam, és nem cáfolt rá.
De az egész banda nem képes kinőni a homokozóból.
@GeoCracker: Kíváncsi leszek Tapolcára. A madarak azt csiripelik, Viktorék nagyon neki akarnak majd menni az esélyesnek látszó jobbik jelöltnek. :)

alfahir.hu/vihar_elotti_csend
@100 kóbor kutya:

"Mindenütt ott vannak, a mi pofánkba is szinte belemásznak, akarjuk-nem akarjuk. "

Na próbálnák meg ezt az én macskáimmal! Bőr nem maradna a képükön. Örökölték a gazdájuk ízlését. )))
@ornagy50:

Fel vagyok térképezve? ))))
@Gábris szomszéd:
.
A sztálingrádi csata után Paulus nem tudott megszabadulni kényszeres arcideg-rángásától, mégis azt üzente, hogy egy nagyon ügyes gőzlevezetést valósított meg.
Az általa alaptalanul megnövelt önbizalom az oroszokat egyenesen a saját sírjukba vezeti.
A dajcse rádió már keresgélte is a kiadandó jelszót, végül abban maradtak: földet rá!
@GeoCracker:
.
Érdekes, hogy megállapításod cáfolására még Imola sem jelentkezett be.
Biztos, hogy igazad van.
@punkfrog:

A sértődöttek elkezdték szétszedni Kész-t.
@Gábris szomszéd:

Vihar a biliben.

" Miután a megye központjában az álbaloldal álcivil jelöltje győzött...."

Savanyú a szőlő.))))
@jöttem: Csak figyeld a fejleményeket.:)
@Gábris szomszéd:

Mit figyeljek rajta? Előre látható, hogy a Fidesz és a Jobbik Tapolcán össze fog ugrani. De ez csak műbalhé lesz.
Hogy miért?
Mert ha legközelebb meg kell szavazni egy Paks formátumú ügyet akkor a Jobbik újra beáll a Fidesz mögé, balliberális veszélyre hivatkozva.

Vagyis teljesen mindegy, melyik párt jelöltje nyer.
@jöttem:

Nektek persze jól jönne egy győzelem, mert akkor végigrikoltozhatnátok az országot, mint az ózdi választás kapcsán tettétek.

Hasonló okból szeretne a Fidesz is nyerni. Nekik a megtépázott nimbuszuk orvoslása lenne a cél.

Szóval én bekészítem a popcornt, aztán jót szórakozom.
@GeoCracker: "Azt is hallani az elemzések nyomán, hogy a Jobbik lehet pártszinten a legnagyobb haszonélvezője ennek a globális párt-elutasításnak."

Ez egyes-egyedül a szocik (MSZP) hibája. A fasiszta pártok is akkor erősödtek meg a két világháború között, mikor a nagytőkések lenyomták a szocdemeket, kommunistákat!
Az meg egyértelműen a volt szadesz hibája, hogy addig fúrták a Kádár-kor utódpártját, amíg szét nem verték sikeresen a saját kormányaikat. Most se kussolnak a liberálisok, hanem még azt hiszik, hogy nekik osztott itt lapot bárki. Még vernyognak pár évig, levernek mindenkit, aki kidugni merészeli a fejét, aztán majd disszidálnak, mehetnek Nyugatra mosogatni.

Itt van ez a nyomorult hvg: most, hogy a szavazók bárkire, még Caligula lovára is szavaznának, csak hogy leváltsák a Fideszt, most kezdenek el óbégatni a hvg-nél, hogy a Kész Zoli sz.rja ám le Gyurcsányt meg a szocialistákat a parlamentben, mert ő "libertárius"! Nóórmális? Ha ezek nem Darwin-díjasok, akkor nem tudom micsodák.
Ehelyett Kész elismerte, hogy a pártok támogatása + az ő civilsége kellett a győzelemhez!
Tegnap, Baló műsorában akkorákat hazudott és csúsztatott a Nemzeti Gázszolgáltató kapcsán Németh Lászlóné, hogy egyrészt tisztán látszott, olyanok akarják átalakítani saját ismérveik alapján a gázszolgáltatást, azt követően a centralizált Nemzeti Közműszolgáltatót, akiknek fogalmuk nincs a szinergia feltételeiről, akik abszolút nem ismerik és nem is értik az ügyfélszolgálat működését, annak logisztikai feltételeit és a mai kor követelményeit, akik vállalati létszám és nem ügyszám alapján tervezik csökkenteni a centralizált vállalatok ügyfélszolgálati ügyintézőinek létszámát, másrészt Baló megalapozottan kérhetne még utólag is veszélyességi pótlékot, de legalábbis védőoltást veszettség ellen. Németh Lászlóné nem, ő menthetetlen. A műsorban az is kiderült, hogy Németh Lászlóné mennyire buta, ostoba, és nem más, mint döntési pozícióba delegált stróman egy jól menedzselt érettségivel.

Nem igaz az sem, hogy nem ejtőernyőztettek új, kiemelt státuszú "munkavállalókat" a Főgázhoz. Igaz, nem a pletyka szerinti 100-150-et, hanem 2 tucatot, de ennyi elég is ahhoz, hogy a Főgáznál 2015-ben se legyen béremelés, az előző évek gyakorlatához hasonlóan. Kétségtelen, a Fidesz senkit nem hagy az út szélén, feltéve, ha saját "emberei" a szóban forgó személyek.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Nosza! Hát persze, hogy űr van a baloldalon, és úgy kellene egy hiteles baloldali tömegpárt, mint egy falat kenyér. Csakhogy az a sanda gyanúm, hogy egyszerűbb lenne tömegével beáramlani a társadalmi beágyazottsággal és főleg infrastruktúrával rendelkező mszp-be, és kierőltetni a még csak szavakban látszó balra fordulást, mint zöld mezősen elindítani egy futottak még minipártot.
A legnagyobb gond az, hogy a jelenlegi választékból az egyetlen, aki alkalmas lenne annak vezetésére - az egy értelmiségi rétegpártocskát gründol a DK-ból, és jelenleg az "aki nem dolgozik az nem is hibázik" technikát alkalmazza.
Figyelem, hogy mikor kezdenek mást is hibáztatni!
@Knósszosz:
Vedd komolyan! Nem az artisták a lényeg, hanem a bohócok. Lehet, hogy mégis előrehozott választásra készülnek, és idejekorán kezdik hozzá a bohócválogatást?
Kimaradt...:D

A műsorban elhangzott, hogy majd a postások olvassák le a gázórát.
Na, igen:)

Ma már dátumkijelzős fotóval rögzítik a mérőállást az esetleges későbbi jogviták megelőzése, kizárása, csökkentése céljából.
Kíváncsi vagyok, hogy a postások (mert majd ők "olvassák le" a mérőórákat, meghatározott idő alatt a napi gyalogtúra után milyen fitten fognak visszasprintelni azokra a helyekre, ahol napközben nem találták otthon a felnőtt lakók valamelyikét, és a kézbesítés és az "óraleolvasás" időtartama miképpen korrelál, és a postai kézbesítés szolgáltatás színvonalát milyen módon emeli.

A postai "közmű ügyfélszolgálati ablak" hallatlan népszerűségével nincs probléma, különösen, ha figyelembe veszem a már most is kígyózó sorokat, amikor elkelne még két "ablak".

Tudja-e az új közmű szolgáltató vezetői és döntéshozó elit, hogy a szolgáltatóknál évente, összesen mennyi az elintézendő ügyek száma, mennyi az ügyfajta, s ezen ügyfajták arányaival tisztában van-e?

Kérem szépen, lehet hülyének lenni, na de ennyire igyekezni?

Kinek, kiknek lesz végül ebből jó üzlet? Mert az ország lakosságának, a szolgáltatások igénybe vevőinek és a szakemberek jelentős részének nem, de a már kialakulóban levő és egyre duzzadó vízfejnek mindenképpen.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Mindegy milyen cimke van az ellenzéken. Globális hiba. Olyan ez, mint a tolvajkergetők. A bicikli ellopása tényleges gond. Ha erre tmmycica reagáél eredményesen, akkor a kkárosultak az ő módszertanát fogják támogatni.
Nagyban is ez a helyzet. Ha nincs releváns belügyi reakció, ha a valós problémák csak a Jobbik program,jában szerepelnek, akkor ez az ő malmukra hajtja a vizet. Akkor is, ha árukapcsolásként rasszizmust, antihumanizmust és fasizmust nyujtanak.
@dr. jenőke (jenőke): Imola nem a cáfolatok, az érvelések és a tények hercegnője.
@Gábris szomszéd:
Azaz azért nyúzták le az orrukat, mert "Kuss, én így szoktam leszállni"??? Direkt orra? Esküszöm jelentkezhet a fideszhez Habony helyett. Neked még hülyébb ötleteid vannak!
@GeoCracker: Szerintem az nem árukapcsolás hanem káros mellékhatás, amit megfelelő módszerekkel kezelni lehetne. :)
@Gábris szomszéd:

Mellékhatás????????????
Ez a gerince a Jobbiknak. Az őzike, kutyuli a porhintés.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Elég fura következtetéseid vannak.
Közös győzelem volt, naná, hogy nem szimpatikus, ha bárki ki akarja sajátítani.

Ezzel a pártelnökök saját táborukat dicsérve, erősítik azt. Tudsz ellene tenni valamit? Nem. Fontos ez a visszaigazolás? Igen.

Megértem, hogy Kész nem akar egyik párthoz sem csatlakozni, de egy fecske nem csinál nyarat. A parlamentben - a jelenlegi házszabály szerint - főleg nem.

Az meg egyszerűen nem igaz, hogy bárkire szavaznának a választók.
@GeoCracker:

" ha a valós problémák csak a Jobbik programjában szerepelnek, akkor ez az ő malmukra hajtja a vizet."

Ez nem pontos.Érzelmekre, kiszolgáltatottságra játszik a Jobbik, megoldás nélkül.
@GeoCracker: :-)... nem az okozat a valós probléma, hanem az ok...
@jöttem: Ha tippelnem kéne, egyiket sem. :-(

@Orica Középföldi: :-) Lásd jöttemnek adott válaszomat. Valószínűségeket rendelek egy-egy vélemény - magyarázat mellé. A fősodrat mellé rendszerint kicsit. :-)
@rdos:

Ha valaki csak a logarlécnek hisz, hogy beszélhet valószínűségekről? :))
@GeoCracker:
.
Hercegnő? A hencegnő sem fedi a teljes valóságot, de talán jellemzőbb.
@Gábris szomszéd:
Árukapcsolás.
A Jobbik felveti a problémát, de a "megoldásai"... Kiküszöbölésére tudnék egy baromi jó módszert. A Jobbikot, mint fasiszta pártot be kéne tiltani.

Hátránya: illegalitásban még erőszakosabb faxok csapódnának hozzá
@Orica Középföldi: Nem írtam "megoldást".

A széplelkek pártjai azonban már a problémákat sem merik meglátni.

@Sir Bates dö Hól: igen!
@jaegtoer:
"A jövő a Lajtánál kezdődik, de legalább Grazban, ha kiadják már végre azt a kurva zárójelentést a kezelési lapokkal."
Mert mi vagyunk a hülyék, hogy a tüntetéseken nem kalapoztuk össze a grazi orvosoknak a sürgősségi felárat.
@kekex: "egyszerűbb lenne tömegével beáramlani a társadalmi beágyazottsággal és főleg infrastruktúrával rendelkező mszp-be,"

Én úgy látom -bár az ország más részein lehet hogy másképp van-, hogy az MSZP soha nem volt erős falun!! Nulla vidékfejlesztési programja van, ráadásul a hagyományai is a városi munkássághoz kötik! Vidéken az FKGP volt népszerű, amíg a Fidesz le nem szalámizta.
Kész Zoltán kiemeli a hvg-interjújában, hogy "sokat számított, hogy jártuk a falvakat" a kampányban!

Gyurcsány gazdasági neoliberális, és Magyarországon annyi híve van ennek, ahány mandátumuk van a parlamentben. Ráadásul a libeknek még annyi szimpatizánsa sincs vidéken, mint a szociknak.
@Orica Középföldi: "Közös győzelem volt, naná, hogy nem szimpatikus, ha bárki ki akarja sajátítani."

Százat teszek egy ellen, hogy Kész nem a csodás szabadpiaci elveinek köszönheti a nagyarányú választási győzelmét. Inkább annak, hogy értelmes, kedves ember, aki nem gazdagodott meg a rendszerváltáskor, és ráadásul melléállt az MSZP és DK nyugdíjas szavazótábora. Biztos van öt százalék liberális arrafelé is, azaz kábé annyi, mint a parlamentben ...

Ha nincs ő, akkor marad a dzsobbikos jelölt a választóknak ...
@Orica Középföldi:
A program egy irott malaszt. Jól látható hogy a leírt szöveg, és ami a sorok közt van vbaromira nem ugyanaz.
Megjegyzem jellemző: a2010-es választásokon megpróbáltam az oktatási programokat nézegetni. A 3H-s, a sérült, s általában a problémás tanulókról szinte az összes prátprogram szemérmesen hallgatott, vagy vmi világtól elrugaszkodott lozungparádéba torkolt. Kivéve a jobbikot. Az egy m,ás kérdés, hogy az a fajta szegregatív, passzív szociális eutanázia-programjuk mennyire tetszett. De volt.
@kekex:
Most kezdenének hozzá a válogatáshoz??
Hát, tele vannak bohócokkal, ugyan minek kellene nekik toborzót tartaniuk!? Ja, hogy sokan kiesetek a narancssárga vándorcirkusz társulatából és kell a pótlás? - igazad van!

De azt megint finanszíroznunk kell, ennek a keresztény-óvatos náci kurzus szimbiózisa már eddig is kurva sokba van nekünk, szóval köllene még pár Veszprém-féle hátra arcz - inkább előre - aztán pofán vágni ezt a komplett politikus csürhét, de ki vágja majd pofán? Kész az kész, de valahogy nekem nem gyön le meggyőző emberként a személye. Nem unszimpi, de...

Majd az okosok értékelik, én inkább iszom egy sört, az a biztos!:))
@GeoCracker: Az baj, hogy a neoliberális hvg nem sokkal különb (fasiszta) eszméket hirdet nyíltan!!

Seres: "Nyilván nem létezhet alanyi jog az állami eltartottságra való aspirálásra, de ... ." (Megélhetésiek c. cikk)
süti beállítások módosítása