Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.01.23. 04:54 Fabius

Orbán a Rózsa presszóban fogadná Merkelt?

Ahogy közeledik a Nagy Nap, vagyis Merkel vizitjének ideje, úgy jönnek a váratlanabbnál váratlanabb hírek. Itt most nem a tüntetéscunamira gondolok, inkább arra, hogy a legfrissebb fantáziák szerint Kedves Vezetőnk egyenest a Rózsa presszóban hullatna kolbászzsíros kisztihandot a kancellár asszony becses kacsójára. Mer'hogy a Főnök békülékeny hangulatban van, úgy érzi eleget skírózott már az RTL Híradó szopórollerén, meg amúgy is kéne valami gesztusértékű, és nem jutott semmi más eszébe. Revolutionäre Licht, rulez.

orban_rtl1.jpg

Jó, mondjuk az Audi támogatás kimaxolása és a támogatás menetrendszerű beszívása után vigyázni kell ezekkel a gesztus értékű baszokkal, mert csak a baj van belőle. A Mercinél épp most volt körbelihegni a legújabb karosszéria variánst - kíváncsian várom, hogy minden ráncfelvarrásnál, motortípus bevezetésnél is ott lesz-e személyesen - a kereskedelmi láncoknak meg mit adhatna? Rendkívüli nyitva tartás lehetőséget, ha Merkel szülinapja vasárnapra esik? Ráadásul a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elküldte a francba őket az átgondolatlan EKÁER rendszerükkel együtt, úgyhogy nagyon nem is maradt más, mint szopásmegállító tárgyalási pozícióba helyezkedni az amúgy Merkel barát és támogató, RTL - t futtató Mohn családdal. Mert észmegáll, de ezeknek felveszik a telefont a német kancellárián.

Az persze erősen kérdéses, hogy a személyre szabott különadó, annak motivációjáról szóló elemzések nyilvánosságra kerülése és a számtalan kormányzati nyílt megnyilvánulás után mennyire hat majd őszintének habonyárpád legfrissebb leleménye, a simicskaahibásozás.

Arról nem is beszélve, hogy mekkora lelkesedéssel fogadhatják majd a kinyújtott kezet a Bertelsmann csoportnál a történtek után? Mennyire akarják vajon lehúzni a felvett kesztyűt ha látják, azért a magyar piacon keletje van olyan híradónak is, ami a háromfejű mangalica és a tömegszerencsétlenségek aprólékos ábrázolása mellett nyomokban közéletet is tartalmaz? Jó, akkora hacacáréra nem számítok én sem, mint mikor a szünetre vonult Szulejmánkáért anyázták a céget, de a mai képlékeny helyzetben nem maradna visszhangtalan az sem, ha egyszer csak kimaradna a Napi MészárosLőrinc rovat a híradásokból.

Annyi biztos, hogy ebből már csak úgy, arc és nézettségvesztés nélkül kijönni már nem lehet.

Így meg nem vonzó a semmire nem garancia szaros pracli, hogy mindenáron össze akarja fogdosni azt egy magára valamit adó, eddig az orbánizmust sikerrel fricskázó médiakonszern. Aminek nem csak magyarországi, de európai megítélése is függ attól, hogy viselkedik egy adott helyzetben, és mit kezd azzal később, mikor más szelek kezdenek fújni a bolond lyukból. Ha képletesen szólva beengedi a Mátyás király térre kávézni Viktort Merkellel, akkor azt meg is kell tudni magyarázni kontinens szerte. Oda meg nem biztosan elég indok, hogy négymilliárd okuk volt engedni Viktornak.

702 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr837099387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@látjátok feleim szümtükkel:
B+meg te, Boldvait már megtaláltam, 2009-ben elutasította az mszp.
hvg.hu/kultura/20150124_Azoknak_lesz_allas_akik_kiszolgaljak_a_po#rss

Idézet a cikkből:
"Amúgy szerinte a történészek helyzete itthon még mindig jobb, mint nyugaton, ahol a társadalmak aránylag jóval kevesebb szakembert tartanak el, ahol nincsenek biztos, élethosszig tartó állások, továbbá vállalatok és pártalapítványok adják a pénzeket, vagyis szintén van egy megrendelői oldal. Ő maga Olaszországban az egyetemen erősebb politikai (kommunista) nyomást tapasztalt, mint itt. De maga is botrányosan szakmaiatlannak tartja a kormányzati tudománypolitikát. A Bottonival vitázók azt hangsúlyozták, nem az a kérdés, kitől jön a pénz, hanem hogy milyen elvárásokkal, és hogy mekkora a tudomány intézményes autonómiája."

Mondja ezt a fiatal korosztály képviselője.

Elárulom neki, hogy a leváltott rendszer jellemzője volt az életfogytig tartó, bebetonozott állások rendszere. Aki beleült egy székbe, az onnan halt ki. Akkor is, ha közben elhülyült. Ezt kívánjuk a jövő nemzedékének? Szerintem nem ezért állt a nép a rendszerváltás mellé, csak erre már OV és társai nem emlékeznek.
Egyszer (a párizsi merénylet után, annak apropóján) írtam ide egy hozzászólást, amelyben megemlítettem, hogy a közép-európai Magyarországon a XXI. században évente háromszáz ember fagy meg. Leginkább a saját lakásában. Nem Szíria, nem Párizs, a merénylők nem mohamedánok, nincsen rajtuk kámzsa, nem ír róluk senki elítélő cikket, se tüntetés, se felvonulás, nem boncolgatják, hogy az áldozatok maguknak keresték-e a bajt, nincs számolgatás arról, hogy mennyiből lehetne őket megmenteni. Ez van. Együtt kell élni vele, úgyse tudunk mit tenni, nemigaz? (legalábbis a hozzászólásomra érkezett reakciók számából következtethetően).
@vakapad: Tudod az ember valahogy mindig zavarban van ha a melette lévő fagy meg, és nem az aki 1000 km-re arébb. Mert az első a mi felelőségünk is, azt meg nehéz vállalni.
@Imola Helyesi:

Gondoltam, hogy..., és valóban igazoltad, van benned némi rák gén.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
Az ám, csak az sem jó, ha kevés esik, meg ha sok, az se.Úgy látszik sok hó esett anno, és még mindig abból él az anyaföld meg rajta a politika IS.
@Penivaldes:

Én láttam közelről eseteket. Öreg egyedül élő ember még a rokonaitól is elzárkózott, mert félt, hogy el akarják venni a házát. Ő nem engedett be senkit még gondozási célból sem. Mit lehet ilyen emberrel kezdeni?
Saját nagynéném a gondozó rokonait gyanúsítgatta azzal, hogy ellopják a holmijait, de ő végül elfogadta a gondozást, bár időnként kéri vissza az ellopott dolgait.

Nem biztos, hogy mindent a saját felelősségünknek kell érezni, és zavarba kell jönni olyan eseményektől, amire nem volt/lehetett ráhatásunk.
@dr. jenőke (jenőke):
KSH 1990 vasúti közlekedsében meghalt 160 fő.
@látjátok feleim szümtükkel: igen, de inkább arra próbáltam utalni, hogy ott ahol mellettem fagy meg az ember megtudnám fogni a pokrócot, és ráteríteni (jelképesen értsétek)
csak ez nehéz.
@Imola Helyesi:

Azt vártam tőled, hogy kifejted, nem volt helyes a szociktól hogy kihúzták elvtársaikat a kakikból, és nem helyes a mostani kormányzóktól sem a nertársakkal történő kivételezés. Emlékezhetnél rá, hogy erre faragtak rá a szocik. Meg a fidesz is erre fog. Nem lehet bort inni, és vizet prédikálni, mert az emberek előbb-utóbb úgy is tisztán látnak.
Erre látom nem vagy képes, csak arra, hogy hátrafelé menj, és hátra mutogass.
@látjátok feleim szümtükkel:
Akkor a hóhasonlatom mire utalt? Ja, nehéz ez neked.
@dr. jenőke (jenőke): 23 áldozat 50 nap alatt.

Imolka után megnéztem káeshát.

www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_ods001.html

Ha a téli időjárásban nem gyakoribbak az ilyen balesetek, akkor 169 baleset/év-nek felel meg.

Ami viszont furcsa, vagy véletlen? 24 év alatt a közúti halálos balesetek - lényegében folyamatosan - az egynegyedükre csökkentek, a vasútiak csak a kétharmadukra. :-(

Ami még érdekes, hogy 1992-93-ban és 2007-2013 között a halálos vasúti balesetek száma nőtt. :-(
"Mennyiért hagyná abba az V. kerületi korrupciós ügyek feltárását? – ez a kérdés jutott el a belvárosi ingatlanbotrányt kirobbantó Juhász Péterhez, állítja a Facebookon az Együtt V. kerületi önkormányzati képviselője. Ebből azt a következtetést vonja le, hogy még mindig nem világos „számukra”, hogy ő nem pénztárosnak, hanem politikusnak állt."

hvg.hu/itthon/20150124_Juhasz_Peter_megkerdeztek_mennyiert_hagyn

Hihetetlen, hisz a narancsbolseviki pártban nem is lehetnek OLYAN korrupt, mocskos, tolvaj szarháziak, mint a majom cociknál! Ez egyértelmű...
@parti_giano:

"_a hit deffiniciója meg ugyanúgy kiterjeszthető, mint hogy éppen mennyi jehova jut az égbe. _"

Ez tetszik:)
@Imola Helyesi:
"Nem értik a világot, csak a felét, de az így nem kerek."
Egyrészt azt első értelmes értékelés tőled, csak némi intelligencia kellene, hogy ezt mindkét oldalra felfogd.
Másrészt de, kerek az - mint a Hold, mindig csak az egyik oldalát nézik.
@Imola Helyesi: Ezt csinálják 25 éve. Nyílt színen gúnyolják - démonizálják egymást (mindegyiknek igazat adok :-)), a háttérben meg megy a 75-25%, vagy 65-35%. Mikor mennyi az arány. :-(

Szerény véleményem szerint mindnek igazat kéne adni, azaz az összeset egy életre eltiltani a közügyektől. Kivétel nélkül mindet (meglehet, egy két becsületes beleesne, de pont ők nem fognak ez ellen lázadozni).
Ahogy nézem, ma még senki sem Gyurcsányozott! Egy kis hiánypótlás:
444.hu/2015/01/24/a-fidesz-sajtokozlemenyenek-minden-huszadik-szava-gyurcsany/
Ja, és mert látom angyalunk is itt van hellyel közzel, ebbe a mindbe az eddig nyeretlenek is beleesnek; nemgyütt, déká, lehetettvolnamás, jobbklikk és a liberálisok. Ha valakit kihagytam, csak a feledékenységemnek tudható be.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Narancsbolsevik hívek is mindig ezzel jönnek, hogy de hát a maszop is lopott. Mondom, akkor Te is vagy én is lophatok? Hát azt azért nem, jön a válasz de ezek a mieink, a mi nemzetijeink. :-( Hiába mondom, egy csapat ez, lepereg róluk. Szomorú ezt mondani, de majd az idő megoldja a "hívek létezésének a problémáját". Nem kell több, mint húsz év. :-(
@rdos: néha olyanok, mint ha valami nagy család lennének..
@Penivaldes:
Miért, te meglepődsz a mai magyar maffiállamnál ezen?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Én semmin sem lepődöm meg, még a lila orrszarvún sem
@Penivaldes: Hogy klasszikust idézzek. "Börtönőr: A gombócot is megzabálta, a bort is megitta, ki se végzik, dohányt is kap, egy brancs maguk, ne is tagadja! Na mit romantikázik itt? Tűnjön el, mert még dühbe gurulok!"

Az egypártállami eftársak "osztódással szaporodtak". :-( Más logikus magyarázat (mára már többeket is kiszolgáló) kollaboráns politikumunkra nincs. :-(
@Imola Helyesi: vagy tízszer lett felemlegetve tavaly itt a blogon... s nem az ún. jobboldal részéről...
@rdos: de igen nagy vehemenciával szaporodtak
@rdos:
Nem is értik, alapvetően ez a gond. Talán, mert azok a szarházi cocik is - sajnos - a miénk voltak, ahogy ezek a szarháziak is a mieinkek.
Illetve ennek a komplett élősdi csürhének a logikája szerint, ami a miénk, az az övüké is...
Viszont marketingben remekek, a hülye cocik még a lábnyomukba sem tudnak lépni, így azután a sok ostoba, fikusz szintén lévő imolabéla szerűség a szart is lenyalja róluk, csak mert ezeknek a szerencsétleneknek azt mesélik, hogy csoki.
.@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ez a széna szent széna. Ki eszik belőle üdvöt nyer, aki nem az elkárhozik.

dettó
@Penivaldes: A látszat csal. Az emeszempében 1989-ben olyan 800 ezer párttag volt. 2010-ben emlékeim szerint a fityiszben volt 50 ezer. Az összes többiben összesen nem volt ennyi. Szóval darabra pártkatona jóval kevesebb van, az átkosbeli kb tizede. De ezek sajnos a leggondosabban kontraszelektált igazi kártevők. :-(
@Sir Bates dö Hól: Most ismét kiderült, hogy akkora féreg sosem tudok lenni mint te. Na akkor tényleg kukába veled.
@rdos: tudod ebben is látszik a fejlődés
1 új kitesz 10 régit
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Az a baj, hogy a nagy szában "megteremtett homó szovjetikusz" ma nagyobbrészt a "nemzeti" fityiszben van. Hiába hozol érveket, náluk ez érzelmi kérdés.

Érv. www.ksh.hu/interaktiv/korfak/orszag.html

Látható, hogy az 1.vh alatt, amikor a fiúk a fronton voltak, több gyerek született, mint az elmúlt 5 évben. :-( Ez mitől nemzeti kormány? Válasz, dehát világ tendencia ez a fejlett országokban. Mondom, de hát mink sem nem fejlett, sem nem fejlődő. Mikor már nincs tovább magyarázat; nincs igazam, mert a nagybetűs viktor az értünk és még mindig jobb mint a kommunisták. :-(
@Gábris szomszéd: csak-csak álomba sírom majd magam...
@rdos: nagy szában = nagy számban @Penivaldes: Humornak jó volt. Sajna csak annak. :-(

Látom angyal is megjött. Na. Akkor Orszországból sok szeretettel.

Ilyen tempóban 1 év alatt elégeti az orosz medve a tartalékait.

hvg.hu/gazdasag/20150124_Veszesen_apadnak_Oroszorszag_tartalekai

Ha valakire megharagszik a bájosan emberséges, mongol gyökerekkel rendelkező "struktúra", szisztémával (GRU), vagy polóniummal (efeszbé) zárják le a munkajügyi vitát. :-(

hvg.hu/vilag/20150124_Az_orosz_allam_vegeztette_ki_egykori_tisz
@rdos: Nem vészes az amcsik besegítenek nekik egy kis emelkedő importtal. :)
@rdos:
Mint a gazdaság, mint a népesség körében soha nem volt szerintem ennyire demoralizáló hatású kormány. Mintha szánt szándékkal tennének tönkre idehaza ipar- és kereskedelmi ágakat, külföldiek javára. Hisz az utóbbi hetek intézkedései alapján a szlovák, német, osztrák áruházak és webáruházak dörzsölhetik mancsaikat, soha nem lennének esélyeik ha nem lenne egy ilyen hülye és aljas kormányunk, amelyik a kezükre játszik.
A hazai kereskedelmi vonalon nem tudom beszélgettél-e valakivel mostanában?
Az csak apróság, hogy PEN drive, CD, DVD eladhatalan immáron idehaza, hisz hülye aki 1 darabnál már többet vásárolva itt veszi meg. Ellenben 500-asával rendelik ismerősök is szlovákiából, harmad áron a lemezeket, 20-30-asával a PEN driveokat, jogtisztán, hisz EU-s tagállamból jogodban áll. Ez csak apróság, de rengeteg ilyen van, szinte minden területen.
Még szerdáról, nem tudom olvastátok-e?

"Vírustámadás alatt áll Magyarország"
A címe marhaság, a többi viszont fontos.

hvg.hu/tudomany/20150121_fajltitkosito_zsarolo_virus

A dolog valós, felénk is volt cég, akit letarolt.
A leszedéshez:
www.foolishit.com/vb6-projects/cryptoprevent/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Kereskedő ismerősöm nincs. Szomorúan hallom.

Szánt szándékkal minket megtörve zúzni kérdéskör.

Teljesen igazad van. Ez a cél. Ha csak az a bélsáros "lopott lé" lenne a cél, akkor hagynák fejlődni a polgárosodát. Mert egy német szintű gazdaságból 15% "alkotmányos költség" az több pénz, mint tőlünk 45%. Ebből látszik, hogy nem a pénz a cél, hanem hogy, már bocsánat a megfogalmazásért;

dögöljünk meg!

Boccs a kemény megfogalmazásért. :-(

Angyalnak sok szeretettel.

Az amik most segítik be abba "hintába" Putyint Ukrajnával, amibe dolfi mászott 39-ben Lengyelországban. :-( Ne legyen igazam.
Még érthetőbben és számokkal is alátámasztva. Ha a lassan egy évszázada zajló elnyomásunk végre véget érne, csak itt a maradék, vagy anyaországban, 7%-os évi gazdasági növekedéssel 10 év alatt gazdaságilag megduplázódnánk, 20 év alatt megnégyszereződnénk (ennél másfélszer nagyobb növekedést is tudott Kína, de ott a bázis kicsit mélyebben volt).

Ezt kell a mi "elitünk" képébe vágni, meg a fél millió meg nem született gyermeket.
@rdos: Jól fogalmazol, valóban jó lenne ha nem lenne igazad. Az előjelek viszont egyre rosszabbak.:(

alfahir.hu/meguszhatjak_az_odesszai_meszarlas_felelosei
@Gábris szomszéd: haver, van egy rossz hírem. sírnak igaza van. lehet, hogy néha gyilkosan fogalmaz, de igaza van. én csak durván. ez van.
u.i.: azé néha sír picsájába is belerúgnék:)))
@Gábris szomszéd:

Akkor most saját szavaiddal fejtsd ki, kérlek, hogy magyar népességfogyás, és hazai növekedési lehetőségeink miképpen függnek össze azzal, hogy az ogyesszai mészárlás felelőseit felelősségre vonják, vagy nem?

Hajrá.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Az nem marketing, szerencsétlen, hanem mi kommunikációban kenterbe verünk benneteket, tudod, ahogy én téged, ha akarom. mert amit te művelsz, az nem az, jobb, ha tőlem tudod.
@taga20: lakmusz.com... nemsokára indul!...
@Penivaldes: látom húgi, tegnap időben lefeküttél:)
erkélyjelenet megvot?:)))
@Gábris szomszéd: @jaegtoer:

Gábriel, várom az összefüggés leírását, ha számodra annyira kézenfekvő volt, azaz:

saját szavaiddal fejtsd ki, kérlek, hogy magyar népességfogyás, és hazai növekedési lehetőségeink miképpen függnek össze azzal, hogy az ogyesszai mészárlás felelőseit felelősségre vonják, vagy nem?
Hajrá.

Hamár:

varanus.blog.hu/2015/01/23/orban_a_rozsa_presszoban_fogadna_merkelt/full_commentlist/1#c25866845
@Imola Helyesi: "Az nem marketing, szerencsétlen, hanem mi kommunikációban kenterbe verünk benneteket,"

newtonnal érkezett, pontosítanád a "mi" fogalmát?...
@Sir Bates dö Hól: lehetek az ötös, mint bájerzsóca?
@taga20: ó persze:)
egy jókislány korán ágyba fekszik:)
Boli!
Hogy megértsd te is. Kommunikáció=párbeszéd. Az nem működik, ha az adó kizárja a vevőt /gyűlöletből, irigységből, tudatlanságból stb./, így nem is tölti be a feladatát, vagyis, hogy olyan üzenetet küldjön, amire a másik vevő, tehát így haszontalan a kommunikációja, nincs értelme. Tehát, így pallérozd magad. Egy kommunikációban rosszindulatból nem feltételezzük a vevőről, hogy nem érti meg, hogy hülye,stb az nem kommunikáció, csupán feltűnési viszketegségból adódó ostoba monológ, amely monológban önmagukat karikírozzák a beszélők.Ez egyébként a baloldali média legfőbb hibája: feltűnési viszketegségből adódó monologizálás, ezért nincs tömegbázisa.
@Sir Bates dö Hól:
Lásd: fenti, a jobboldalra értem.De pl. idetartozik, hogy a jobboldal ritkán ad ilyen dehonesztáló jelzőket politikusokra, mint pl. a szocik.
@látjátok feleim szümtükkel:
Aha, és kinek van még egyáltalán női vagy férfi neve itt?Mariannak, és még? Te arra is gyáva vagy, hogy egy normális nevet adj magadnak, Csak másokat gúnyolsz.
@taga20: eddig csak az első és a második hely foglalt...
@Imola Helyesi: "Akkor a hóhasonlatom mire utalt? Ja, nehéz ez neked."

Jah, amikor eddig gyöknyelven nyögtél, most meg virágnyelvvel próbálkozol. Ki a fene tud téged követni?
@Imola Helyesi: "Csak másokat gúnyolsz."

Gyöknyelven hogyan mondatik, hogy írónia?
@Imola Helyesi: "Egy kommunikációban rosszindulatból nem feltételezzük a vevőről, hogy nem érti meg, hogy hülye,stb"

empirikus a jelző... a "feltételezzük" meg oly prejudikatív...
@Imola Helyesi: ebola! a te fantom neved normális, te szerencsétlen?:))))))))))))
imolában halt meg senna, bazdmeg!
de, hogy lásd bírom a retardált burád, elküldöm neked a harmadik legkedvesebb nótámat:)
nesze!
www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g&index=1&list=RD9bkO1rbIm1g
@Imola Helyesi: "Hogy megértsd te is. Kommunikáció=párbeszéd."

Érted? Ha nem akkor tudod, repül a bálna...
@Sir Bates dö Hól: kösz haver, a víz levert!:)))
@Imola Helyesi: az anyósüléstől nem válsz jobboldalivá a kontinensen... a uk szellemisége meg a halrudacskák majszolásától még nem jön, ugye, newton?...
@taga20:
Hát inkább ez, mint a tegnapi csókos miska, már azt hittem, te vagy az, te énekelsz.
@Sir Bates dö Hól:
Te néha olyan elvont vagy, mintha egy elvonóintézetből írnál.
@Imola Helyesi: néha úgy a térdemre fektetnélek, és a picsádat vörösre verném. csak barátilag, semmi szeksz!:))
@taga20:
Mondom, te vagy a Csókos Miska, de csak énekben......
@Imola Helyesi: az vagyok bazdmeg, te meg az északiboszorkány hüvelygombával megspékelve!!!!!!!
@jaegtoer: Fogadjunk, hogy magadtól is észreveszed, hogy annak a hozzászólásnak az utolsó mondatára reagáltam. :)
@jaegtoer: te mé szívatod eszt a barmot?:))
@taga20:
Jó étvágyat a vacsorádhoz!
@Imola Helyesi: tudod kedves, ha az ember, rendes ember, ako felkel, emegy amelóban, odateszi magát(csak a dzsidipi miatt), asztán hazamegy, bekajál ötfelé. asztán öt tízkor az ilyen heréket, mint te, kibassza a picsába.
egészségünkre!:))))
@taga20:
Nem lehetne 5.25 legalább?
@Imola Helyesi:
Béla bogaram! Hol nem szarlak le én a bolsevik pártoddal és a coci majmaiddal együtt, ides?
Kinyalhatjátok nálam a fánkostálat, a bolseviki haverjaiddal, meg az exkomancs haverjaiddal együtt.
Marketingkormány van, marketingkormányzással, meg ilyen ostoba seggnyaloncokkal, mint te.
Evvan, ezzel a csőcselékkel könnyű...
@taga20:
Ugyan, nem is érti, miről beszélsz. Munka?
Én még 5 előtt hazaértem melóból. :(
@jaegtoer:

@Sir Bates dö Hól:

ha nem láttátok volna, akkor itt egy érdekes anyag. nagyon hosszú, de érdemes meghallgatni...
kirázott a hideg az ifjú 'titántól".

archive.org/details/AHorthyrendszermerlege
@taga20:
"mikor korfun ráfordul a gép a leszálló pályára. alattad a tenger:) "

Kréta hasonló, kezdtem azt hinni, hogy vízre szállunk le :)
Felszálláskor majdnem vizes lett a cipőnk...
Egy képbe tudtam befogni a reptéri betont, a tengert és az eget.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Csőrikét ismered?"

Ez kiskölkeim kedvence a repmúzeumban.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

És a dongónak kifestett Albatroszt láttad-e Kecskeméten egy régi repnapon kiállítva?
Sajnáltam, amikor vissza kellett nekik festeni a régi színére.
@Orica Középföldi:
Nem érzem magam megsértődve :-)
Pusztén jeleztem, hogy egy konkrét haszonélvezői körre azt válaszolni, hogy persze, és még a gyikemberek is, az erősen az érvek fogytát jelnti.

@Sir Bates dö Hól:
Szerintem hipokritát akarhattál írni. S szerintem pedig pont az az oltári képmutatás, amikor az egyik keselyűosztályú és a másik keselyűosztályú haszonélvező között akar bárki különbséget tenni.,
S ebből a szempontból a kiadó, miután tisztán lefölözte az áldozatok halála által felkorbácsolt érdeklődés hasznát, semmivel sem jobb, mint az a fegyvergyáros, aki minden kilőtt lövedékből hasznot húz.
@GeoCracker: lovasnemzet vagyunk (tudat alatt biztos csődőr szeretnék lenni... vagy felszámoló... elütöttem:-))... vicc nélkül: ad1) döntsd már el, hogy most passzív dögevők vagy aktív alakítók a történetben; ad2) a fegyvergyáros azért gyárt lövedéket, hogy azt kilőjék, minimum belenyugszik legenyhébb esetben is, hogy halált okozhat terméke, a ch-ra biztos ez az analógia?; ad3) azt írtad az előzőekben, hogy "Ebben az incidensben meghaltak 12 -en. Köztük olyanok is, akik tudatosan választották a mártírszerepet, és olyanok is, akik nem."... a legnagyobb jóindulattal ezt betudom a "költői túlzás" kategóriába... ha nem oda szántad, akkor valami komoly féreglyukba kerültél a hely és/vagy dátum
tekintetében...;

Szummázva: írd le, hogy szerinted micsoda gennyládák a kiadó tagjai, hogy nem ingyen osztják a lapot (mert azt én látom és itt, hogy a vevők nem a marketing miatt, hanem a szabadság melletti kiállás okából, hitvallásként veszik a lapot... muszlimok is... ja, csak tudd: nem emelt árat a kiadó erre a
lapszámra sem... ja, és a kivégzést megelőző lapszámot nem nyomják újra... most cca. 150-200€ az ára a netes oldalakon), ehhez jogod van, nekem meg jogom van leírni a véleményem, ami egy picit más megvilágításba helyezheti a tiéd; miként ahhoz is, hogy állítsd fel a konteód/lehetséges forgatókönyve a történtekkel kapcsolatban, nekem meg ahhoz, hogy ezt kiegészítsem asszaddal/putyinnal/az irániakkal, ha már cui prodest; még ahhoz is van jogod, hogy megsértődjél, mint tetted, csak hülyén néz ki
@Sir Bates dö Hól: Mint írtam nem sértődtem meg. Még csak rosszul sem esik. Pusztán a hatökrészet halamzában érzem elhelyezhetőnek a gyikemberes "érvedet". Ha valmi igen hülyén nézett ki, akkor ez a kiszólásod nézett ki igen hülyén.
Természetesen lehet véleményed a történtekről és akár rólam is. Meg arról is amit írtam. Ez szíved joga.
Mártírszerep helyet lehet, hogy asszisztált öngyilkosságnak kéne hívni? Kétlem. Ha valaki a morgó oroszlán bajszát kezdi rángatni, és teszi ezt állítólag ép ezse teljes birtokában, akkor
a/ vagy az ép eszével van probléma,
b/ nem kell nagyon csodálkozni, ha az oroszlán odacsap;
c/ az utóbbi látszata akkor is igaz, ha valójában nem az oroszlán csap oda, csak egy oroszlánmanccsal csapkák agyon az ingerkedőt;

Amugy a téridőt illetően miből gondolod, hogy az emberek átlagos froclizási koefficiense változott Néró uralkodása óta. Evoluciósan ez kis idő. Csak a módszerek változtak.

De jogodban áll nem egyet érteni. Miért ne lenne. Sőt a "csak" univerzális érvét is előhuzhatod. Vagy bemutathatod kedvenc gyikembereidnek :-)
Ja és elég álszent dolognak tartom a muszlim terrorsitákról édelegni azok szájából, akik az ügy egyértelmű haszonélvezői, és nem terroristák, és nem muszlimok. A kiadóval és csatolt részeivel azt hiszem inkább ez a gondom. De természetesen mindenki az égebvaló angyalkáknak tekintheti őket. De szerintem kihasznáélták a halottakat, a halálukon komoly hasznot realizáltak, és ez nem lkárenyhtés kérdése.
Ez szimpla, kőkemény üzlet. De akkor hívják annak. Teljesen felesleges a könynes rizsa.
@GeoCracker: ad1) nincs swift az ex librisben, 'kor nincs; ad2) sokkal nagyobb hasznot realizáltak volna, ha az utolsó számot nyomják ki, s nem 3€-ért árulják; ad3) a legfontosabb: ha te komolyan gondolod, hogy a XXI. század második évtizedének felében froban teljesen normális dolog attól bekussolni vagy erre a konzekvenciára számítani, hogy/ha leközölsz egy rajzot/megírsz egy cikket, akkor 1/ vagy az öröknaptárt csavartad el nagyon; 2/ vagy a térképet nyitottad ki rossz helyen, párizst keresve; 3/ vagy számodra teljesen normális irányba tart mo, s nem is értem, hogy mit cseszteted a ner-t...
(már a legelső felvetésednél is megkérdeztem: fektettél már be vállalkozásba; fizettél-e már ilyen számlákat; átérzed-e, hogy mi történt a tulajdonossal?... mindezek nélkül is van jogod nem-belegondolni a helyzetükbe, s a jelenlegi gps-koordinátákról mózesként összetörni a táblákat... én meg vagyok olyan geci, hogy ezt szóvá tegyem... persze nekem könnyű, mert engem nem fog soha idézni/rám hivatkozni a lápi-magyar... viszont ez nem állt szándékomban... térj meg, hisz isten léte bizonyíttatott: nem bottal ver, hanem citátum leendsz!:-)...)
@Gábris szomszéd:

Bocs. Valóban... megtréfált a rendszer, rdos eggyel alatta levőjét mutatta nekem, mint amire reagáltál.

varanus.blog.hu/2015/01/23/orban_a_rozsa_presszoban_fogadna_merkelt/full_commentlist/1#c25866807.
@Sir Bates dö Hól: [ @GeoCracker: ]

Lordom, átfutottam Geo-val való asszód.

Miközben te az érem egyik oldalát 'képviseled', ezért(?) Geo-ét a másiknak tekintve érvelsz, miközben ő az érem élével foglalkozik (szerintem).

Geo 'hibája' talán, hogy nem árnyalta a 'feltéve, de nem megengedve' kitétellel, persze az Occam borotvájának szóba hozása szűkíti a mozgástere/ét:)
@jaegtoer: William von Baskerville se mondta volna senkinek, hogy a nem ismert tényezőket is vegye figyelembe :-)
Ha végigolvastad és eddig is: sosem az zavrat, ha érvekkel lehülyéznek. De az a gyíkemberes terelés az méltatlan volt. BTW, mindkettőnkhöz. Brrrr....

Az öreg teológus amúgy mindenkinek a mozgásterét leszűkíti. Valamiért nem is szeretik
@jaegtoer: nem gondolom:-)... le kell írni, hogy "szvsz ez erkölcstelen", ennyi, ez számomra teljesen elfogadható még, ha én mást is gondolok... viszont @GeoCracker: behozod ide occamot és a konteókat egyszerre, bár occamot követve ez az, aminek látszik: fanatikusok gyilkoltak vallásgyalázás okán...
Occam elve alapján éppen a fanatikusok esnek ki. Szerintem. Meg a gyikembereid :-)
De hagyjuk, mert felesleges még huszszor leirni ugyanazt.,s összeveszni.
süti beállítások módosítása