Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.09.25. 12:01 Fabius

SkiccPalinak adjunk havi plusz félmillát?

Címkék: schmitt pál nemzet sportolója gedó györgy

Miért van az az érzésem, hogy Mr. Pálgium anno kapott egy biankó ígéretet, ha méltóztatik eltakarodni a francba? Talán, mert az azóta sem doktorált Pál neve lépten nyomon fölmerül, mikor valami nem jelentős de szimbolikus, és nem mellesleg némi pénzzel is járó dolog kerül szóba. 

Grosics szomorú halála után éppen kiadó egy hely a nemzet sportolói között, és ugye ki más lehetne alkalmasabb erre - mások mellett - a havi apanázzsal is járó megtiszteltetésre, mint SkiccPali? 

Azt gondolom nem szabad elvitatni Páltól azt, mit valóban önerőből elért. A sportmúltja tisztelendő és megsüvegelendő, viszont szerintem a "nemzet sportolója" címhez önmagában nem elég. Példaképnek ugyanis célszerű olyan embert állítani, akinek nem csak a sportmúltja, hanem a sport utáni civil élete is makulátlan. Plagival meg történt azóta pár dicstelen egy s más, ugyebár...

schmitt+p%C3%A1l1.jpg

Szóval nem tudom ki az, aki a jelöltségét és alkalmasságát komolyan gondolja, de elég gyorsan verje ki a fejéből. Már csak azért is, mert a megszellőztett nevek között van olyan, aki úgy a sporpályafutásával mint az utána következő életével tényleg példa lehet.

Tudom furcsa, de a Papp Laci és Kokó-Madár korszak között is létezett ökölvívás Magyarországon, Adler Zsiga bácsi olyan neveket nevelt Papp Laci után is, mint Gedó György. Gyuri bácsi élete pedig tele van olyan momentumokkal, amik példaként állhatnak a mindenkori ifjúság előtt:

- Tudtad nyájas olvasó, hogy bár a századik olimpiai aranyérmünk megszerzését Hegedűs Csabának tulajdonítja a közvélemény, de azt valójában Gedó nyerte?

 „Bár mindenki úgy tudja, hogy Hegedüs Csaba szerezte a századik olimpiai bajnoki címünket, ez nem így történt, hiszen én délelőtt lettem első, ő meg délután. Nagyjából így írták át a magyar történelmet is… Mindegy, nem ez a lényeg, hanem hogy mind a ketten nyertünk.”

Hja, van aki a más tollával is, ugye, és akad aki a sajátjával sem. 

- Tudtad, hogy 1975-ös visszavonulása után, évek kihagyása után küzdötte fel magát ismét olimpiát érő erőnléti szintre, és lett tagja az 1980-ban Moszkvába utazó keretnek? 

- Tudtad, hogy 1994-es edzésbalesete után - egy nagysúlyú tanítványa ütésének következtében lebénult - toloszókbe került, majd lelkierejének, kitartásának hála ki tudott szállni belőle? Igaz bottal jár, de talpra állt ebből is. 

- Tudtad, hogy a Hősök terén cipőpucolással hívta fel a figyelmet - 1998-ban pedig még azt sem tudta itt senki, mi fán terem a flashmob, haha - az elszegényedő, olimpiai érmeiket eladni kényszerűlő egykori bajnokok nehéz sorsára, és neki köszönhető az életjáradék, amit 2004-től kapnak? 

 „Akkor jött a cipőpucolós ötlet, amikor olvastam, hogy Tass Olga és Lemhényi Dezső kénytelen pénzzé tenni az érmét, de nekem megvan, eszembe sem jutott eladni. Annak viszont nagyon örülök, hogy végül sikerült kiharcolni a járadékot, s nemcsak győzteseknek, hanem a dobogós helyezetteknek is, hiszen ők is keményen megdolgoztak az eredményért, illetve segítették a legjobbakat.”

No, valahol itt kezdődik az emberi nagyság amit példaként lehet állítani, és nem egy önmagát blamáló, doktorit kopipésztelő rendszerszolga pojácánál. Világos, hogy a nemzeti együttszűkölés rendszerében áthelyeződtek az emberi értékek súlypontjai, de azért kurvára bízom benne, hogy nem ennyire! 

 

 

619 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr886730105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@punkfrog: Nem nekünk együtt inkább azon kellene munkálkodni, hogy ne azokkal sodródjunk akik lángra lobbantották az Ukrán válságot.
@Sir Bates dö Hól: szerettem jeget:) nagy fasz vot, hiányozin fog, mint mattüveg:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "hogy ne azokkal sodródjunk akik lángra lobbantották az Ukrán válságot. "
kik voltak azok a sötétben bujkálok? és hol vannak most?
ha tucc valamit, aki elő a farbával!
@taga20: mit múltidőzöl? hogy az asszonyod lyukassza ki a guminődet!
@Sir Bates dö Hól:

Szevasz Fabius?
Első blickre nekem is úgy tűnt.
@parti_giano: hogy a guminőd apassza le a szádat:) a farkad meg a kombájn cirógassa:))
@taga20: "Akkor most kapaszkodjunk meg: az oroszok pont abban a helyzetben érzik magukat hosszú ideje, mint amit mi most elképzeltünk magunknak, csak ők a NATO-val szemben. Az részükről oké, hogy a NATO saját bevallása szerint szép és jó, valamint rendkívül békeszerető, de akkor miért jön egyre közelebb az orosz határokhoz?! Ők is láttak már karón varjút, nem veszik be a NATO dumáját, mert annyi azért nekik is dereng, hogy a NATO egy katonai szövetség, tehát egyértelmű számukra, hogy nem virágot szedni érkeznek az ukrán mezőkre és rétekre. Csöndben, csak magunknak ismerjük el: ebben azért lehet valami.

Tehát: az oroszokat egyrészt halálra idegesíti a NATO közeledése, amelyhez az ő elképzelésük szerint az EU az előszoba – így természetesen ettől is idegbajt kapnak. Mindezeken túl Ukrajnában jelentős számú és arányú orosz kisebbség él a déli és keleti területeken, az ukrán politikusok egy része pedig – azok, akik inkább nyugatra húznak – előszeretettel igyekeznek az ő nyelvhasználati jogaikat csorbítani többségi szavazatok reményében, ami Moszkvából nézve annyira nem vicces (csak mellékesen: nálunk sem népszerű a szlovák nyelvtörvény és szerintünk nekünk van ebben a kérdésben igazunk)."

stb.
@Orica Középföldi: nem kéne feladni.
ha olvasod, jég... hogy udvaroljon neked egy műanyagajtós!
@parti_giano:

Tervezi a tavaszi üst-szentelőt, tehát van remény:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
arra most nem térnék ki, hogy kik lobbantották lángra az ukrán válságot.
Magyarország egy szövetség tagja.A szövetséggel szembenállóknak szúrkolni, árulás.Még akkor is az, ha neked személy szerint nem tetszik ez a szövetség.Először ki kell lépni a szövetségből.Amíg azonban benne vagyunk, nekünk ez a jó oldal.Csak innen várhatunk segítséget.Az oroszoknak nem érdekük minket segíteni.Mért tennék?
At USA-nak azonban a NATO-n keresztüli kötelessége.Még akkor is ha az ilyenek mint te és a párttársaid köpkökdnek rájuk.
Te áruló vagy.A hazádat árulod.
(De hogy világos legyen számodra is:
egy szót sem ejtettem arról, hogy melyik a jobb rendszer és nem az USA mellett érveltem.)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: angyal nem futok bele a zsákuccádba.
1. szerinted az ukrajnának nem lehet önálló véleménye(gratulálok!)
2.orosz birodalom mindent megtehet.
szar alak aki ezeket a szarokat támogatja!
angyal szar vagy! punktum! rodeo afő, nincs itt al!
@parti_giano:

Az persze nekem is megfordult a fejemben, ha Fabot ennyire érdekli G "véleménye", miért nem priviben intézik?
Mi is jól járnánk, ő is:)))
@punkfrog: Igen akik annak idején a Szovjetúnió elleni hadpalépés ellen itthon felszólaltak szintén "hazaárulók" voltak, hiszen a tengely szövetség tagjai voltunk.

Akkor most idézek:

Akik a "Hitlert is túl messzire engedtük" ócska szövegével követelik, hogy „basszunk már oda a ruszkiknak”, akik asztalcsapkodva kérdik, hogy „meddig tűrjük még?”, akik lelkesen hordják fel a történelem pincéjéből a szinte csak negatív élményekből álló orosz-magyar múlt robbanóanyagát – nos, azok, rohadtul nem elvhű liberális gondolkodók, meg a nemzeti függetlenségért aggódó patrióták. Hanem felelőtlen háborús uszítók.

A legborzasztóbb az egészben, hogy döbbenetesen nem tanulunk a múltból.1914 nyarán ugyanígy harsogtak a lapok: „Megállj, te kutya Szerbia!” „Leszámolunk az orosz medvével!” Száz év alatt semmi, de komolyan, semmi sem változott!
Kedves harcias kollégák! Mielőtt megírjátok az n+1-ik hadüzenetet a „Gonosz birodalmának”, vegyetek egy nagy levegőt! Menjetek el Sopronba, üljetek le a Deák téren Gyóni Géza szobrának tövébe, és hallgassátok meg, mit üzen egy évszázad távolából egy egykori kolléga, aki az elején ugyanúgy sürgette a nagy leszámolást:

Csak egy éjszakára küldjétek el őket;
A pártoskodókat, a vitézkedőket.
Csak egy éjszakára:
Akik fent hirdetik, hogy – mi nem felejtünk,
Mikor a halálgép muzsikál felettünk;
Mikor láthatatlan magja kél a ködnek,
S gyilkos ólom-fecskék szanaszét röpködnek,
(...)
Csak egy éjszakára küldjétek el őket:
Hosszú csahos nyelvvel hazaszeretőket.
Csak egy éjszakára:
Vakitó csillagnak mikor támad fénye,
Lássák meg arcuk a San-folyó tükrébe,
Amikor magyar vért gőzölve hömpölyget,
Hogy sirva sikoltsák: Istenem, ne többet.
(...)
Küldjétek el őket csak egy éjszakára,
Hogy emlékezzenek az anyjuk kinjára.
Csak egy éjszakára:
Hogy bujnának össze megrémülve, fázva;
Hogy fetrengne mind-mind, hogy meakulpázna;
Hogy tépné az ingét, hogy verné a mellét,
Hogy kiáltná bőgve: Krisztusom, mi kell még!

Tényleg: mi kell még???
@Orica Középföldi: téged érdekel! mer ha nem érdekelne, meg se említenéd! én se teszem.
eszt igen!
www.youtube.com/watch?v=QohUdrgbD2k
@taga20:

" mer ha nem érdekelne, meg se említenéd! én se teszem."

Ellenben beszélgetsz vele.
@Orica Középföldi: te boszorkány, te is beszélgecc, olyanokkal akit nem szerecc:))) szerecc?
@taga20: Köszi, sosem csalódom benned. :)
na megyek, me holnap hamar itt lesz a 12óra:)))
puszilok minden csajt:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
pont a példáid miatt van szükség, a minél erősebb minél több államot magába foglaló EU-ra!
az oroszok miért nem szeretnék ezt?
@parti_giano:
máshol meg azért nincsenek kisebbségek mert kiírtották éket vagy rezervátumokban tartyák

így könnyebb...nincs probléma

brühüyyy
@taga20:
akkó' ezentúl szólíccs anyádnak és nagyobb tiszteletet...

brühüyyy
@punkfrog: Ha tényleg meg akarod ismerni az igazi okokat.

youtu.be/480b6HCHJXI

A többi tényleg csak kitrákotty mese és gumicsont a népnek.
@Marcellusca: "Asszem, nem lesz egyedül ezzel"
Ettől félek én is.
@Marcellusca: @KÁTÉó53éúétr6:

Nem kell lesüllyedni a szintjükre!

A föld lakója eltapossa őt,
Ha rések közt meg nem lapul,
De sokszor megfordul a sors,
A föld alatt a féreg lesz az úr.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
kedves gábriel...
szeretnélek meg kérni hogy járulj hozzá a blog régi, jó hangulatának visszaállításához...
hagyd el a blogot, mert mérgezed az emberek lelkét, bomlasztod ezt a közösséget..
kapjunk tőled, egy óriási ajándékot, meg köszönném..
ez nem szólás szabadság amit művelsz, hanem mások szórakozását, beszélgetéseit tönkre tevő foglalatosság..
legyél olyan jó keresztény, és tedd ezt meg nekünk!
ígérem minden évben megemlékezünk rólad, egy adott napon..
mondjuk 09. 28. !
pl.: ma 1 éve nem kommentel..
ennél szebben, nem tudom elmondani, hogy mit szeretnék..
hidd el, evvel a cselekedetteddel, sokunknak örömöt szereznél, és egy nagyon olvasható blogot tudnál te is élvezni...
büszke lehetnél rá, hogy ez a te érdemed..
lehetne ennél nagyobb öröm, hogy ezt te intézted el?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te azzal szoktál érvelni az idióta linkjeid mellett, hogy egy másik nézőpontot akarsz bemutatni.de hamar eljutsz ide, hogy a többi kitrákotty mese...hát,nem!
te csak azt hiszed, mert rettenetesen elfogult vagy egyirányban, és csak azt azt hiszed el, ami a te vélt igazságodat támasztja alá!
(az meg nagyon nevetséges ahogy próbálod felvenni rodeo stílusát)
@tristen2005:

Így is, úgy is féreg

Ha együtt élsz a többi emberekkel,
Mint egy közülük, kedves és alávetett,
Olyan vagy, mint a féreg.

Ha együtt élsz a többi emberekkel,
De köpsz reájuk, és meg nem lapulsz,
Mert néha lázad még a féreg is,
A jó tanácsból nem tanulsz,
Féreg vagy akkor is.

A lomha féreg ott marad a bőr alatt,
Nem látja senki, tisztelik,
A lét szívét belülről rágja szét,
És minden megrohad.
A büszke féreg, az, ki lázadó,
Épp azt eszi, az élet lényegét,
A társadalmi bőrbe rág egy kis lyukat,
Fejét kidugja, integet,
És szól: Tudom, nem tiszteled,
De megteszem, mit tenni más remeg,
Piálok, nőzök és káromkodok,
A becsületre kényes nem vagyok.

brühüyyy
@magándemokrata:
sokféle hely van mi befogad???

Egy temetőbe vitt utam;.
Itt fogok megszállni, gondoltam..
Ti zöld koszorúk, ti lehettek a jelek,.
Mik a vándort meghívjátok a hűvös fogadóba..
Minden kamra foglalt ebben a házban?.
Fáradt vagyok a leroskadáshoz, halálosan sebzett vagyok..
Ó, kegyetlen fogadó, elutasítasz?.
Hát akkor tovább, hű vándorbotom!.

brühüyyy
@magándemokrata: borzalmas, ami itt megy - de nem, egyetlen megoldas van csupan - nem ot, hanem a tobbieket kell megkerned, hogy ne etessek. hidd el, mukodni fog a szisztema
Beolvasgatva az előzőekbe, sajnos a blog számomra élvezhetetlen lett, egy szánalmas, a törzsgárdán (talán lehetett valamikor így nevezni) belüli személyeskedő és megmérgezett levegőjű szoba. Nem kell ebben a szobában lennem... sziasztok.
@punkfrog: a zarojeles mondatodban leirtak nekem is enyhe fintort csaltak az arcomra
@Marcellusca:

Ez egy szabadidős tevékenység,normális esetben, ahol az ember szeretné jól érezni magát.
Tudom, ez mindenkinek mást jelent, de a hsz-ekből azért kiderült, az okos gondolatokért, a szellemi csörtékért, a humorért,a napi sajtófigyelőért járnak ide az emberek.
A napi vers bónusz volt.

Ha a könnyedség helyét kezdi átvenni az erőlködés, ha a sokszínűséget próbálja eluralni a kizárólagosság , ha valaki összekeveri az életet a bloggal, az nem múlik el nyomtalanul.

Van elég küzdelem a mindennapokban, a franc akar még itt is harcolni. Legfeljebb beszélgetni, tiszteletben tartva, hogy az én igazságom nem feltétlenül másé is. ( A beszélgetés nem keverendő össze a linkeléssel:))

Ugyan arctalanul, de a hsz-ek jól meghatározzák egy-egy kommentelő személyiségét.Ahogy jobban megismerjük egymást, óhatatlanul felvetődik a kérdés, biztos, hogy itt akarok klubtag lenni?

Nem biztos.
@tristen2005:

Zhil-bïl korol’, kogda-to pri nyom blokha zhila.
Blokha, blokha.
Miley rodnogo brata ona emu bïla.
Kha-kha-kha-kha-kha blokha.
Kha-kha-kha-kha-kha blokha.
Kha-kha-kha-kha-kha blokha.
Zovyot korol’ portnogo:
‘Polushay tï, churban,
Dlya druga dorogogo sshey barkhatnïy kaftan.’
Blokhe, da da khe-khe-khe-khe blokhe.
Khe-khe-khe-khe-khe kaftan,
Kha-kha-kha-kha-kha,
Kha-kha-kha blokhe kaftan.
Chtob zharko i parko blokha moya zhila,
I polnaya svoboda yey pri dvore dana.
Pri dvore khe-khe-khe-khe-khe
blokhe kha-kha-kha,
Kha-kha-kha-kha-kha-kha blokhe.
Korol’ yey san ministra
i s nim zvezdu dayot,
I s neyu i drugiye poshli vse blokhi v khod a-kha.
I samoy Koroleve i freylinam yeya
Ot blokh ne stalo mochi,
ne stalo i zhit’ya kha-kha.
I tronut’-to boyatsya ne to chtobï ikh bit’,
A mï, kto stal kusat’sya, totchas davay dushit’.
Kha-kha-kha-kha-kha kha-kha-kha,
Kha-kha-kha-kha-kha kha-kha-kha-kha,
A a-kha-kha kha-kha.

brühüyyy
@magándemokrata:

Жил-бïл король, когда-то при ныом блокха жила.
Блокха, блокха.
Милеы родного брата она ему бïла.
Кха-кха-кха-кха-кха блокха.
Кха-кха-кха-кха-кха блокха.
Кха-кха-кха-кха-кха блокха.
Зовыот король портного:
‘Полушаы тï, чурбан,
Длыа друга дорогого сшеы баркхатнïы кафтан.ь
Блокхе, да да кхе-кхе-кхе-кхе блокхе.
Кхе-кхе-кхе-кхе-кхе кафтан,
Кха-кха-кха-кха-кха,
Кха-кха-кха блокхе кафтан.
Чтоб жарко и парко блокха моыа жила,
И полнаыа свобода ыеы при дворе дана.
При дворе кхе-кхе-кхе-кхе-кхе
блокхе кха-кха-кха,
Кха-кха-кха-кха-кха-кха блокхе.
Король ыеы сан министра
и с ним звезду даыот,
И с неыу и другиые пошли все блокхи в кход а-кха.
И самоы Королеве и фреылинам ыеыа
От блокх не стало мочи,
не стало и житьыа кха-кха.
И тронуть-то боыатсыа не то чтобï икх бить,
А мï, кто стал кусатьсыа, тотчас даваы душить.
Кха-кха-кха-кха-кха кха-кха-кха,
Кха-кха-кха-кха-кха кха-кха-кха-кха,
А а-кха-кха кха-кха.

brühüyyy

iró dalom
Mi van nem lesz új topik? Lehetne mondjuk szijjártóról egy frappáns, megérdemli!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Az, hogy egyre több a fidesztroll, egyre szemtelenebbek és nem csinálnak vele semmit, arról a bloggazda is tehet..
@Guestenye: milyen fidesztroll? azokkal szivesen eljatszadozunk - itt most teljesen masrol van szo…
@Orica Középföldi:

"...arctalanul, de a hsz-ek jól meghatározzák egy-egy kommentelő személyiségét.Ahogy jobban megismerjük egymást, óhatatlanul felvetődik a kérdés, biztos, hogy itt akarok klubtag lenni?"

Jobb meggyőződésem az lenne, hogy ne reagáljak beírásodra, csak ismételjem meg, mert nagyon találó.
Csak annyit, hogy minden családban vannak ilyen/olyan eltévelyedők, de mégis családtagok. Csak a hasonlat okán írtam családot a közösség helyett. A közösség annyiban más, hogy önkéntes. Nem kell mindenkivel barátkozni, viszont a közelebb állóknak lehet emilt küldeni, amire bizton remélhetsz választ.
Legyél biztos abban, hogy hiányod azoknak is űr-érzést jelentene, akikre nem is gondolsz.
Vannak néhányan, akik időnként nem jelentkeznek, és nekem ez feltűnik, de vannak, akiknek jelenlétéből egy komment is sok. Őket lehetőleg elkerülöm.
Biztató, hogy még ingadozol, a "nem biztos" azt jelenti.
Elkezdtem reménykedni.
Nem tippeket akartam adni, csak leírtam, én hogyan oldom meg.
@dr. jenőke (jenőke):

óh az a poétikus magyar nyelv???

Elkezdtem reménykedni.

El kezdtem reménykedni

pedig ez nem is vers...

brühüyyy

jóreggelt és sok esőt
@rodeo36:

Időnként olyan sejtelmes vagy, mint akiben Έρμῆς és Αφροδίτη egyesült Βάκχος lényével.

Örülök, hogy észrevettél.
@rodeo36:

Charlie Chaplin bölcsessége

Amikor ELKEZDTEM szeretni önmagam, felhagytam azzal a próbálkozással, hogy mindig igazam legyen, és azóta sokkal kevesebb alkalommal tévedtem.
Ma ezt úgy hívom: SZERÉNYSÉG.
@Orica Középföldi: Szerettem a verseket. Mint ahogyan szerettem Jenőke adóval kapcsolatos megjegyzéseit vagy a réneket, görényeket és egyéb állatfajtákat is, ha soha nem is említettem.
És jó olvasni mások véleményét. Nem lesz tőlük szegényebb az ember.

Ugyanakkor nem akarok részese lenni egy oroszország hangja újságnak, jobban elvagyok a mustáraimmal, szőlőimmel, zöldségeimmel, s a rajtuk élő töméntelen élőlénnyel.

Sokan eltűntek, s az itt maradott józanok is kisebbségbe szorulnak a zajongásban.

A blog résztvevői számára ismét - folyamatosan - van lehetőség két utat járni, összefogni és és gyakorlatilag kimoderálni azt, azokat, akik a blog kívánt szellemiségét tönkre vágják - ebbe sajnos én is belecsúszok Angyal felé túlzott toleranciámmal - vagy lassan csak egy propagandista szócsővé válik, ahonnan eltűnik a szellem, a jókedv.

Magam részéről tahósítottam két embert és tahósítani fogok mindenkit, aki játszóteret enged nekik.
@dr. jenőke (jenőke):

Tudod, ha át kell futnom 50 hsz-t, hogy egy informatívat vagy érdekeset találjak, akkor már nem éri meg a ráfordított időt.

Arról nem beszélve, hogy komoly kínszenvedést okoz, amit néhányan itt a nyelvvel művelnek.

Még nem adtam fel, de a dolog vesztésre áll.
Jöjjön az új generáció:)
@Orica Középföldi:
elkezdtem szeretni

helyett:
el kezdtem szeretni

www.youtube.com/watch?v=DPyZtMl6kdI

brühüyyy

mikor beszélsz Chaplin-nel add át neki ...én is!!!
mi a bánat van itt? temetés? adjuk fel az utosó kenetet?
nem kell itt annyit nyavákolni, senki ne szóljon a vírusokhoz, asztán meggyógyul a blog. ennyi.
kezdem, megígérem, hogy angyalhoz és rodeohoz nem szólok egy hónapig.
u.i. csak asztán nehogy én is vírus legyek:))
@dr. jenőke (jenőke):

és ez???

www.youtube.com/watch?v=z42GrmR4U2Y

brühüyyy
az Erynnüs-ök majd máskor...Ganymédés most itt
@taga20:
nagyon vigyázz, néha ki kell szellőztetni mert a bepállott egy hetes dunyha meg lábszag és a fing ott kereng a sok alvás után és olyan mint a kéjgáz

egyébként egészségedre az egy hónapot...

brühüyyy
Hmmm.

Orbán ellen nincs ekkora összefogás, mint Gábriel ellen. Géb for president?

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ne élj vissza a szólásszabadságért rajongásommal és a többiek türelmével. Vegyél vissza kicsit. Köszelőre.
@Fabius: kicsiben kell kezdeni, ha az megy jöhet a nagyobb:)
egyébként, szerinted érti aszt, hogy vegyél vissza? köszelőre is:))
@rodeo36: Óh! hát...
"...Hát akkor tovább, hű vándorbotom!"
@taga20:

"kezdem, megígérem, hogy angyalhoz és rodeohoz nem szólok egy hónapig"

Azt remélem tudod, hogy ezzel az ígérettel egyben absztinenciát is fogadtál!:)
@taga20:

Ha én mondom érteni szokta. Egy ideig.
@tristen2005: :)) lássuk bírom-e!
október 28.-án visszatérünk rá.
@taga20:

Addig az arabok felkeresnek tanácsadónak sivatag ügyben, mert hozzád képest a Szahara egy luxus welnessközpont lesz:)
@tristen2005: tudod a path, az a fontos cimbora, nem a végeredmény!:)
www.youtube.com/watch?v=VhMBM2P49Z8
@taga20:

Tagadhatatlanul jól szórakoztam, miközben elképzelek, hogy ihletforrásodtól és gátlásoldódtól önként megtartóztatod magad:))))

Na, ilyenkor jönne jól a hólapátolás csendje:)
@Orica Középföldi: na figyelj és nézz, te kemény, de mégis érző csaj!
(asztán nehogy belém szeress:)) )
mégegy, me a pletyka az megy!
www.youtube.com/watch?v=xT4Kw3A0pHI
@Orica Középföldi: ja és havatlapátolni a kussban jó. már várom:)))
@Orica Középföldi: és még egy. a cigiről úgy szoktam le, hogy megbeszéltem magammal, hogy holnap ikszedike lesz, ezé leszokom, erre leszoktam.
plusz utálom a dohányosokat:)))
@taga20:

"(asztán nehogy belém szeress:)) )"

Szórakoztató ez a határtalan önbizalom:))
@Orica Középföldi: és bizsergető is:) mennyé oda a tükör elé és mond aszt, hogy jó, hogy taga felnyitja a titkos rekeszeidet:))
közben eszt hallatom.
www.youtube.com/watch?v=xT4Kw3A0pHI
u.i.: nem vagyok mániás, ne félj:)))
csak bírom, ahogy ide-oda mész.
@Orica Középföldi:

ugye? :D

annyira aranyosan hülye a @taga20: (csak bírom, ahogy ide oda-mész), hogy csak szeretni lehet. :)
@guma: szeress bébi, én is szeretem a milfeket:)))
www.youtube.com/watch?v=EFeh8TGOVrQ
@taga20:

" mennyé oda a tükör elé és mond aszt, hogy jó, hogy taga felnyitja a titkos rekeszeidet:))"

Odamentem. Mélyen a szemembe néztem, és megkérdeztem magamtól, akarok-e örökbe fogadni egy túlkoros gyereket?
Nem akartam:))

Azért a hólapátolás közbeni gondolataid érdekelnek. A csenddel megosztott gondolatok a legfontosabbak, akkor is, ha soha nem mondódnak ki.
@Orica Középföldi: ha nem akarod, ha akarod, mi egy húron pendülünk:)
az ismérvünk: gyenge ész, sok empátia:))
bocs, de ez jött ki az agyamból:)))
u.i.: nagyon szeretlek( ja hazudok)
@taga20:

"a cigiről úgy szoktam le, hogy megbeszéltem magammal, hogy holnap ikszedike lesz, ezé leszokom, erre leszoktam.
plusz utálom a dohányosokat:)))"

Következő lépés?

Endekinén leszoksz a piáról, n+1-edikén a szexről?
Kit fogsz szeretni?
@taga20:

hahahahaha
te tényleg hülye vagy, kis mocsok! :))))

www.youtube.com/watch?v=m487Iv2BGxE
@taga20:

"az ismérvünk: gyenge ész, sok empátia:))"

Kivel közös ez az ismérv? :))))))))
@Orica Középföldi: "ndekinén leszoksz a piáról, n+1-edikén a szexről?
Kit fogsz szeretni? "
drága, és ezek után, hogy szolgáljam a dolgozó csajokat?:))

"az ismérvünk: gyenge ész, sok empátia:))"

Kivel közös ez az ismérv? :)))))))) "
naggyából ezek vagyunk, ha teccik, ha nem, egy ivásúak vagyunk:)))
@guma: jó kis nóta, de csak a végét szeretem!
viszont téged az elejétől a végedig szeretlek!:)))
@taga20:

kis hazudós! :)))

nálam most műfaj váltás volt...
eddig komolyzene ment, majd ők szóltak "lazításnak", mielőtt magamba roskadnék vagy "átszellemülnék" egy sosem volt világba... :D
@guma: soha sem késő. csak szólj és vezetem a béna zenei vénádat:)))
kezdésnek ez. ha megemésztetted, szólj, megyünk tovább:))))
www.youtube.com/watch?v=EFeh8TGOVrQ&list=RDEFeh8TGOVrQ
@Orica Középföldi: nem veled... hisz' te empatikus vagy:-)...
@Sir Bates dö Hól: sír, mindenki változik az évek alatt.
csak egy példa, hogy lesz valakiből, ellenségből ellenfél. érdekes.:) valószínű nem azért, mert sumi egy zombi most.
www.motorsportal.hu/forma1/hakkinen-schumacher-es-egy-evtizedes-parharc-meghatarozo-pillanatai-c58118.html
@tristen2005:
"Állás keresés projektben vagyok, lakásom megszűnt, albérlet 35 év után, mitől lett volna kedvem blogolni?:) (senkit nem hagyunk az út szélén) "

Csak most olvastam :(
Tudom, nem vigasz, de sajnos igen sokan szorongtok ugyanebben a cipőben.
Amit most gondolok kedves vezénylónkról és seggnyalóiról, azt nem merem leírni, mert kiégne a monitor. Élőszóban viszont bárkinek, bármikor, bárhol elmondom.f
Drukkolok neked, sajnos segíteni csak az együttérzésemmel tudok.
@tristen2005:
"Nem tudom feladni. Nem tudom, hogyan kell. "

Ez az, barátom (és komolyan az). Ettől fogsz talpraállni. Lehet, hogy nem ma, nem holnap, de talpra fogsz állni. Tarts ki, mi itt nagyon sokan szurkolunk neked.
(Hülyén néz ki, hogy egy héttel később írogatok erre, de sokáig nem voltam itthon és most pótolgatom a lemaradásomat)
@dr. jenőke (jenőke):

A hozott versed - szokás szerint - ismét nagyon jó.
De hol vannak az Őrzők?! Senki nem vigyáz ránk, és mi sem vigyázunk...
@taga20:
" ja és havatlapátolni a kussban jó. már várom:))) "

Ha otthon már nem lesz havad, jöhetsz hozzám is, tartalékolok neked :)

" utálom a dohányosokat:))) "

Jaj szegény árva fejemnek, lehet, hogy mégis magam lapátolok?
De azért még szóba állsz velem?
Gedo Gyurival egy hazban laktam 10 evig es egy mar-mar mesebe illoen jolelku nyiltszivu embernek ismertem, akinek az elete sokkal nagyobb csata volt a ringen kivul, pont az onzetlensege, gerincessege miatt. Elkepeszto, hogy ide sullyedtunk, hogy egy ilyen senki kapta a cimet helyette.
@kék madár:
:=(

Pont a másik poszton említettem Gedót ugyanebben a vonatkozásban :)
süti beállítások módosítása