Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.09.12. 08:53 Fabius

Barroso még utoljára beletörölte a lábát Orbánba

Címkék: orbán eu balett barroso kohéziós alap

Humoros gyerek ez a Barózó Józsi, és nem felejt. Elnökségének meghatározó momentumai lehettek az Orbánnal megszerzett tapasztalatok, így nem hagyhatta ki, hogy utolsó közös hivatalos aktusuk alatt ne törölje bele cipőjéről a kutyaszart, mintha humorbonbonba lépett volna bele. 

barroso-and-orban.png

„Akkor itt van ez a két levél: az egyik magyarul, a másik angolul. Aláírom először a magyart, remélem, az van benne, amiről tudok”

Ez a mondat mindent elmond arról amit Orbánról gondolnak az Unióban, és kb a világban is. A fordítási botrányok, az állandó magyarázkodás, a kettős beszéd éveken keresztül megtette a magáét, pluszbónusz kiderült az is, hogy aláírása sem ér egy lyukas eurocentest

Mit tett erre a fricskára szabadságharcosunk? Megsértődött, kikérte magának és újabb frontot nyitott?

Frászt. A kedvességért és a kohéziós alapból nyomott pénzért cserébe Mindenórás Tábornok nertárs bájosan mosolygott, sliccig meghajolt és aszonta: "az új alkotmány körüli vitákban mindig az EB-t tartotta az egyetlen pártatlan félnek." Azt az EB-t, amit mindig elfogultsággal, tájékozatlansággal, bértollnoksággal vádolt, mikor mit kívánt meg a napi érdek és az ügymenet. Kíváncsi lettem volna, mennyire röhögött ezen Barózó Józsi, mikor már nem látta senki. Innentől majd lesz mit mesélni a haveroknak: ...és akkor aszontam neki, te egy hazug disznó vagy, ő pedig a megkapott moslékosdézsa fölött mosolyogva elismerte, én vagyok a legnagyobb pártatlan-király. Aztán meg elmentünk a homoerotikus balettba.

Akkor még csak nézni, nem ugrálni. 

 

911 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr196691143

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pozitív Diszkriminálás 2014.09.14. 08:45:22

Kazár származású, zsidó vallásra áttértek szeretete kormányzási szinteken.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rendes volt, a pávatáncot szóba sem hozta.
Jópofa dolog volt a Józsitól, de nem elég hatásos.
Ide olyan valaki kell, aki - ha rajtakapja a hazugságon (esetleg nem tetszik a pávatánc koreográfiája) - bemázol, vagy belerúg egy hatalmasat.
Természetesen nem haragból, hanem pedagógiai célból.
Az egész ilyen egyszerű (és Makarenkó elvtárs pedig nyugodjék békében)...
" Egy ország fog osztani, szorozni, számolni" mondta Orbán Viktor. Legalább 1/3-os törlesztőrészlet csökkenést ígért a devizahiteleseknek. (vs.hu)
@DR. INKVIZITOR: "...ha rajtakapja a hazugságon.....bemázol, vagy belerúg egy hatalmasat".....és akcióba léphet a CÖF
Orbán vs Simicska. Belső források szerint a béke kulcsa az, ha Simicska részben, vagy egészben feladja médiabirodalmát. Az üres helyekre Habony, és Vajna férkőzne be. A küzdelem már a választás másnapján megkezdődött, és több Simicskához közeli személynek kellett távoznia (nol)
Off

Bocsi, de baj van. Árad a Nádor, már II. foknak kéne lennie, a Gaja és a Séd is rendesen emelkedik. További nagy csapadék várható. Riasztás pediglen nincs. :-(

www.vizugy.hu/?mapModule=OpGrafikon&AllomasVOA=16496198-97AB-11D4-BB62-00508BA24287&mapData=Idosor#mapModule

On
@Penivaldes:

80 ezerrel kezdtem a törlesztést, most 180 kellene fizetnem, elenged 1/3-t az 60, marad 120, de kurva jó.
Orosz Mihály Zoltán megkezdte idei kampányát. Legfontosabb igérete, hogy újraválasztása idején nagyobb figyelmet fordít az érpataki gyermekek ideológiai nevelésére. (444)
OMZ ezzel engem gróf Festetics Sándorra emlékeztet, aki egy reggel felébredvén pihe-puha ágyában elhatározta, hogy új honfoglalásra vezeti a magyar népet. Egyikük sem volt teljesen normális.
@Penivaldes: Hatalmát médiabirodalma /is/biztosítja,
@tristen2005: kiszúrja a szemeket ezzel, örüljön a nép.
@Penivaldes: ha mégsem választ, vajon ő is számíthat a fegyveres házkutatásra?
A már szétbukott, és senki által nem olvasott balnáci média eszi a kefét, és szokása szerint dühében a vágyálmait firkálgatja, mert Barroso idejött, parolázott, pénzt osztott, ahelyett, hogy megbuktatná Orbánt. Csak hát, hüllőkém, próbálta szegény, de nem ment. Ami meg nem megy, azt nem szabad erőltetni, ezt már Lenin elvtárs is megmondta.
A már szétbukott, és senki által nem olvasott balnáci média eszi a kefét, és szokása szerint dühében a vágyálmait firkálgatja, mert Barroso idejött, parolázott, pénzt osztott, ahelyett, hogy megbuktatná Orbánt. Csak hát, hüllőkém, próbálta szegény, de nem ment. Ami meg nem megy, azt nem szabad erőltetni, ezt már Lenin elvtárs is megmondta.
@parti_giano:

Most nyugodtan lehet ugrani, van víz a medencében:)
Pontosan

milyen fordítási botrányokról is lenne szó?
@Penivaldes: gyere csak, kerülünk egyet a kossuth utcán, aztán behajózunk valamelyik sörözőbe.
@vitéž munkášőr:
Nem lehet rossz, de Vincent-ék is találtak kis narancsbuziktól remek aranyköpést: :))

"Az unió végre felismerte, hogy az eddiginél keményebben kell kiállni a fiatalokért, ezt mutatja Navracsics Tibor jelölése is

Fidelitas közleménye 2014. szeptember 10."

YESSSSS! OMG
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Navra kiállásai olyan kemények és stabilak, mint az ökörnyál az őszi szélben.
@parti_giano: tudod, hogy én a bloggazdához hasonlóan nem iszom. De behajózhatunk, és elfoglalhatjuk, kitűzve a zászlónk, melyen egy görény látható.
@vitéž munkášőr:
Van felhozatal ostoba, szervilis muzsikból rendesen Mandineren!
Ott úgy látom, valami feltétel a helyi törzsgárdánál a 60-as IQ.
Minden szép, minden jó, mindennel nagyon-nagyon elégedettek, még szerencse, hogy a mocsok Barrosó Józsi megy, Nulladik Piktor meg marad... az aki... dögöljenek meg a libsibolsik!
Összefoglaltam azt hiszem a mondandójukat. :)

Orbán Viktor - KISZ titkár 6 évig
Orbán Viktor - a Liberális Internacionálé alelnöke 8 évig
Orbán Viktor - Soros György "kitartottja" volt éveken át

Tévedés???

Akkor most ő nem is volt libsibolsi, hanem bolsilibsi volt csak!
TUDTAM!!!

ÉJJEN APÁRT!! CSAKAFIDESZ!!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: tudjuk, Zrínyi is kiállt a várfokára, és fitogtatta férfiasságát...
na de most majd Navra is megmutatja, hogy milyen az igazi harcos szellem! A sok eltunyult ejrópai meg kapkodhatja a lábát.
@vitéž munkášőr:

Én még soha nem olvastam a Mandinert, most is kár volt. Az egy másik univerzum:)
@Orica Középföldi: hehe. navra brüsszelben, mesterházynak szabad a terep veszprémben, annyira, hogy a rossz nyelvek szerint nem is őt, hanem a katanicsot indítanák.
@Orica Középföldi:
Ráadásul percről perce képes változni... igazi elvei vannak, amik persze könnyen és konvertálhatóan változhatnak... $ € alapon...
@Penivaldes:
"tudjuk, Zrínyi is kiállt a várfokára, és fitogtatta férfiasságát..."

jaja, az ilona munkácson.
Putyinék hatalmas pofont adhatnak Magyarországnak

A legújabb Oroszország elleni uniós szankciókra válaszul korlátozhatják az európai autóimportot, ami komoly csapást mérhet a magyar járműiparra és az attól függő magyar gazdaságra is.

hvg.hu/gazdasag/20140912_Hatalmas_pofont_adhatnak_Magyarorszagnak
@Orica Középföldi: en szeretek neha a parhuzamos univerzumokban bomlasztani ;-)
@parti_giano:

Milyen terep szabad Attikának? Ki az a Katanics és mire indítják? Érdeklődés hiányában lemaradtam valamiről.
@Orica Középföldi: ha navracsics kimegy brüsszelbe, le kell mondania a képviselői mandátumáról, új választás... várjál, itt van e:

cink.hu/megszunhet-a-ketharmad-es-gyurcsanynak-is-lehet-frakci-1633393364
@parti_giano: egy dolgozatban az szerepelt, hogy kiállt és fitogtatta. attól persze még kirohant, de csak később.
Mondta Barroso:"Valóban voltak olyan pillanatok, amikor véleménykülönbség volt fontos kérdésekben, és ez a párbeszéd nem mindig volt zökkenőmentes."

Mikor nem voltak véleménykülönbségek?

Mikor volt a párbeszéd mindig zökkenőmentes?

A szovjet megszállás éveiben, amikor a szovjet vezetéssel folytatott megbeszélések, mindig a "teljes nézetazonosság" mentén voltak lefolytatva.

A kóbor apácák pletykáihoz képest, miszerint Orbán EU ellenes és ki akar lépni az EU-ből, a valóság egészen másként fest:

1. Ha nem lenne az EU-támogatási rendszer, a magyar gazdaság felborulna, és joggal érezhetnék úgy a magyarok, hogy alávetettjei egy nagyobb rendszernek, mondta Orbán.

2. Elfogadtuk azokat az alaptételeket, amelyek úgy hangzanak, hogy demokrácia, piacgazdaság folytatta.

3. Mint mondta, Magyarországnak érdeke, hogy az EU erős legyen, és az EU-nak érdeke, hogy Magyarország erős legyen.

4. Orbán azért is köszönetet mondott Barrosónak, hogy a Magyarország és az EU közti vitákat mindig korrekt módon rendezte le.
@S=klogW:

Kérdezném még egyszer:

Pontosan

milyen fordítási botrányokról is lenne szó?
@parti_giano:

MA képviselő, ettől még nyerhetne egyénit (azt hiszem nincs akadálya), de Veszprém - Pál Bélának köszönhetően - soha nem volt erős megyéje a maszopnak. Ma azt se tudom ki az elnök.
@S=klogW:

Gugli a barátod, fordulj hozzá bizalommal.
@states1:

"A már szétbukott, és senki által nem olvasott balnáci média eszi a kefét, és szokása szerint dühében a vágyálmait firkálgatja, mert Barroso idejött, parolázott, pénzt osztott, ahelyett, hogy megbuktatná Orbánt. Csak hát, hüllőkém, próbálta szegény, de nem ment. Ami meg nem megy, azt nem szabad erőltetni, ezt már Lenin elvtárs is megmondta."

Kutyatanácsunk ugatja csak a témát, ezért kellő távolságról szoktunk még csak kakkantani is az ilyen felvetésekre, de azért azt egyhangúlag megállapították, hogy van valami mulatságos felhangja annak, amikor egy jobboldali kétlábú Uljanovnak tulajdonított bölcsességet citál önigazolásként fényezve azt, amit mi igyekszünk mindig bekaparni.
@100 kóbor kutya:

Nagyon szórakoztató ez a nézőpont:))) Nem vagy véletlenül Csányi konzulense?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Csak ennyi? :)
Fogadjunk, még mindig nem érti!
Amúgy hol élhetett ez eddig, szatyorban? Füldugóval, szemellenzővel.
@100 kóbor kutya:
A fidelitas szerintem egy rövid múúúval könnyebben tudná kifejezni. Mivel értelmi mépességeik a vadászkutyokét meg sem közelítik...
"Szánalmas figura ez a Fábiusz!

Évekkel ezelőtt korrekt posztokat írt a napi politikáról, de aztán egyre jobban elhatalmasodott rajta az Orbán fóbia, amit félművelt, rettentően sötét,liberálfasiszta, kommentáló csapata a végletekig fokozott nála.
Most, hogy végső reménysége, az igazság bajnoka, a liberális únió megtestesítője, Barroso Józsi (ahogy gyakran őt nevezte), az helyett, hogy ülepen rúgta volna Viktort,ahogy ő elvárta volna, laza viccelődéssel gyakorlatilag beismerte vereségét Orbánnal szemben. Ekkor ez a szánalmas, belpesti, demokrata, Fábius, képes volt kiizzadni magából egy ilyen posztot, hangzatos címével együtt, az helyett, hogy végre felismerte volna, hogy ha valakibe beletörölte Barroso a kutyaszart, az valójában az egyre jobban magára maradó álliberális, baloldali értelmiség, amelynek szekerét PM-estül, Böszméstül, Együttestül Fábiusz is oly szeretettel, meggyőződéssel, a mandulájáig szarosan, ezidáig tolta."

no comment. now from opni. sorry, mandiner
@Vidéki: Mondta ő már azt is, hogy "az UNIÓN kívül is van élet" meg azt is, hogy "csuhások térdre imához".... folytassam? minek?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Nyugodj meg! Egyik állításod ( a kettő közül)megállja a helyét!

Vak biztosan nem vagy, ha eltalálod a billentyűket!
@vitéž munkášőr:
Gondolom, ha Nulladikon kívül bárkit bírál, az szerinte korrekt, de ha a Törpe Vezénylót, az már elhajlás! :)
@vitéž munkášőr:
"laza viccelődéssel gyakorlatilag beismerte vereségét Orbánnal szemben".

Aha, laza viccelődéssel beismerte, hogy már azt sem hiszi el, amit Orbán kérdez, a névelőket is beleszámítva. Micsoda győzelem, Orbán for prezident!
Látom, a hordabarmok sietve megjelentek magyarázni a nyilvánvalót. Szomorú hirem van, Barózó Józsi pontosan azt mondta, amit mondott:

"Remélem, nem hazudoztok megint össze-vissza!"

Amúgy a civilekkel szembeni készenlétis fellépésnek még lesznek következményei. Nem csak Isten malmai őrölnek lassan, de nem fog következmények nélkül maradni. Ebben biztos vagyok.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez shitnyikek koreben sajnos teljesen egyertelmu
@időtolvaj:

Mondhatni egyetlen macskaszőr választott el csak a megtisztelő poszttól, ezért Kutyatanácsunk úgy döntött, hogy a kóbor macskákkal nem versenyzünk, mert nem méltó hozzánk, különben is mindennek van határa. Az események a Kutyatanács bölcsességét igazolták, mert amíg a macskák összevissza nyávogtak, addig mi fontosabb dolgokra összpontosíthattunk, többek között azt is felderítettük, hogy Ady megtisztelő emléket állított nekünk kóbor ebeknek Ülj törvényt, Werbőczi című költeményében (ezt most az osztályelső súgta, hogy így szebben hangzik, költemény a vers helyett), íme a bizonyság:
Ady Endre:
Ülj törvényt, Werbőczi

Szende Pálnak küldöm.

Még magasról nézvést
Megvolna az ország,
Werbőczi-utódok
Foldozzák, toldozzák.
A Föld nem tud futni,
Csak a Földnek népe
S ezer Kinizsi sem
Térülhet elébe.

Nagy az idegen Föld,
Sokasul az útja,
Tegnap csatatér volt
S ma puszta a Puszta:
Éhes magyaroknak
Nem futja a kedvük,
Míg az igazukat
Tán kiverekedjük.

Verekedés közben,
Hajh, ürül a korcsma,
Menekül az inség
Szökve, bukdácsolva.
Bécsben a korcsmáros
Tán még nem is sejti,
Vagy ha tán sejti is,
Könnyen elfelejti.

Éles a hajósíp,
Hallja baj-tetőzve
Zselénszky gulyása,
Tisza urak csősze.
Hivogatja a síp,
Nyomor eldobolja:
Úgy elfogy a magyar,
Mintha nem lett volna.

Elmegy a kútágas,
Marad csak a kútja,
Meg híres Werbőczi
Úri pereputtya.
Árvult kastély gondját
Kóbor kutya őrzi,
Hivasd a törvénybe,
Ha tudod, Werbőczi.

(az még nem világos a Kutyatanács előtt, hogy miért Szende Pálnak -egy ügyvédnek- küldte, amikor ebből illetékeseinknek már csak illetékességből is kellett volna kapni legalább egy tiszteletpéldányt. A mai szemináriumon viszont ez lesz a téma. Kiváncsian várjuk, a Kutyatanács tagjai csak sejtelmesen mosolyognak izgatott készülődésünkön. A macskákat még mindig ki nem állhatjuk. Mennem kell, Picur segélyvonyítását hozta el hozzám a szél.

Nyalifali.

Vau2
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

lathato, hogy kemeny drog sokaknak a rezsicsoki-ner kombo

probalom viccesen szemlelni ezt a sok hordabarmot, noha tudom, hogy ez a katasztrofalis meretu - szavazati joggal rendelkezo - mentalisan beteg "ember" epp miben mukodik kozre vegtelen ostobasagaban…
@Vidéki: ah, kiadták a minisztériumban, hogy kinyílott a pitypang, írd meg? csak elbacták, nem pitypang az, hanem parlagfű.
@Vidéki:
Orbán mindig azt mondja, amit a hallgatóság szívesen hall, amit hasznosnak ítél. Ha elmegy a magyar gazdák összejövetelére, akkor azt mondja, hogy Magyarország mezőgazdasági ország. Egy olyan országban, ahol a mezőgazdaság egy jobb évben sem adja csak a GDP 5%-át, és ha hozzávesszük az élelmiszeripart, - ami ugye már ipar -, akkor együtt sem érik el a GDP 8%-át. Aztán elmegy a keresztény konferenciára és elmondja, hogy Magyarország egy keresztény ország. Egy olyan országról, ahol a lakosság 7%-a aktív templomjáró, ahol az első gyerekek fele házasságon kívül születik, ahol a gyerekek felét keresztelik meg, ahol a saját tanácsadó szervezetük szerint is 30%-kal csökkent a magukat vallásosnak tartó fiatalok száma az utóbbi 15 évben.

Teljesen mindegy, mit mondott most Barroso-nak, most éppen ezt tartotta hasznosnak, holnap majd mást mond, egy elvtelen gazember. Ezt pedig Barroso most finoman éreztette is vele.
@vitéž munkášőr:

A vicces az, ahogy előadják, hogy Barroso megy, Orbán meg megerősödve marad, csak hát Barrosot Juncker váltja, akivel Orbán eleve nagy pacsipajtás lehet, miután Orbán meg sem akarta őt szavazni.

Azt is Orbán sikerének tudják be, hogy jön a pénz. Csak hát az EU-ban nem alap, hogy egy komplett országot büntetnek a miniszterelnökük szemétségei miatt, de NER-oldalon ez ugye ismeretlen fogalom, úgyhogy ez csak Orbán erejének a kifejeződése lehet. Vagy nem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"A fidelitas szerintem egy rövid múúúval könnyebben tudná kifejezni. Mivel értelmi mépességeik a vadászkutyokét meg sem közelítik..."

Szegény négylábú múú-k...! akiket a kétlábúak marháknak, olykor teheneknek sőt csordának neveznek. A múú-k különösen a böglyökre haragszanak, mert akárhogy csapkodnak a farkukkal s rángatják az irhájukat, ezek a szemtelen vérszívók nem hagyják békén őket. Legújabb szótárukban azonban a bögöly szinonímájaként a fidelitas és a fidesz is szerepel. Ezt viszont mi kutyafejjel nem értjük. Sokat kell még tanulnunk. A svalbárdi bölcs meg mindig rébuszokban beszél, nincs tekintettel ránk egyszerű kóbor ebekre, így néha úgy tűnik, hiába igyekszünk. A múltkor úgy beszélt az 'inteligencijáról',(amit a Kutyatanácsunk 'intelligencia' alakban ismer), mintha a mi vacsoránk lenne.
Pedig azért tanulunk magyarul, meg irodalmat és nyelvtant, hogy minden szavát, gondolatát értsük, és még néhány itteni jófej nick-ét, akik feltehetőleg szintén nem macskák.

No, vau, most aztán esett neked víz elég, evezhetsz, de ez nekünk nagyon rosszkor jött, a bundánk még nem áll készen erre az időre.

[Még csak annyit, téged is csípnek a kutyacsajszik és a kutyapasik, csak azt nem értik, minek neked a kajak meg az evező, amikor úszni sokkal egyszerűbb, és még csak nem is izzad a kutyafia közben és olyan finom a víz.]
@hun-bug: pontosan. es mivel elvtelen, barmilyen jelzot ra is lehet aggatni a kommunistatol kezdve a liberalison at a fasisztaig

ecce pavatanc
@vitéž munkášőr:
Jaja, Gyurcsányék fikázása az "korrekt napi poszt", de Orbánról ugyanez már a felművelt, rettentő sötét, liberálfasiszta kommentelők által (!) elrontott Fabius Orbán-fóbiája.
Fab, le lettél rántva a mocsárba:)!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"Orbán sikerének tudják be, hogy jön a pénz"

amibol persze egy fityinget se latnak, par redvas szokokuton, makovecz style buszmegallon es betonterkovezett foteren kivul
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

nagyon durva, hogy mennyire el birnak szallni taliban iranyba

szerintem, ha a csuti hirtelen muzulman lenne, ezek kikialtanak a kalifatust es bevezetnek a sariat

de az is komoly, hogy lassan 10 evvel a fleto regnalasa utan is vele kelnek, vele fekszenek
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
"Orbán for prezident!"

Ez még viccnek is rossz, de tartok tőle, hogy sajnos valóság lesz.
ilyen elegánsan lealázni valakit, mint most Orbánt ritkán látni, csoda, hogy nem röhög rajta a net egésze.
@vitéž munkášőr: áááá, még anno szemtanúja voltam annak,m ahogyan egy shitnyiket azért közösítettek ki, mert életében egyszer gondolkodott. itt azért jó, mert az ember vállalhatja a hülyeségeit, anélkül, hogy megtámadnák
@100 kóbor kutya:
"csak azt nem értik, minek neked a kajak meg az evező, amikor úszni sokkal egyszerűbb,"

Arra még nem gondolt a tisztelt Kutyatanács, hogy azért kell a kajak meg az evező, mert nem tud úszni?
Ez ilyen egyszerű.
Csak azért nem nagy hajóval jár, mert azoknak nem hajózható a Lajta :)
@doggfather:

Olvasgass egy kis Mandinert, ott aztán rögtön megtudnád, hogy ez nem lealázás volt, hanem alázatos felmagasztalás, főhajtás a nemesebb, erősebb ellenfél előtt, és aki nem így gondolja, az csak félművelt, rettenetesen sötét liberáldiktátor lehet.
@Penivaldes: igen itt jo. most a bobber jutott eszembe, ahogy bennunket dogevozott, mikozben teljesen olyanok mint a dogkeselyuk - hanyszor lattam mar, hogy egy kinezte a vedtelent, majd rarepultek vagy 50-en…
@100 kóbor kutya:

Ez az idézet is hamis:
"Ami meg nem megy, azt nem szabad erőltetni, ezt már Lenin elvtárs is megmondta."

Helyesen: A problémák azért vannak, hogy megbeszéljük azokat. A lassú munkához idő kell.
ennyi

Közel a megállapodás Orbán Viktor és Simicska Lajos közt, közölt egyszerre homályos és regényes információkat a pénteki Népszabadság.

Az mostanra szinte közhely, hogy a miniszterelnök és az egyik legjelentősebb magyar oligarcha negédes viszonya megromlott. Orbán igyekszik kiszorítani a pénzember embereit az államigazgatásból, megkeseríti életét a reklámadóval, és más is nyer jelentős állami tendereket. Mindez az állami gépezet leállásában volt tetten érhető.

A tarthatatlan állapotnak azonban – állítólag – hamarosan vége. A lap szerint Simicska eladja médiaportfólióját, amelyben olyan jelentős médiumok szerepelnek, mint a:

1. Magyar Nemzet
2. Hír tévé
3. Lánchíd rádió
4. Class FM

A vásárlók a lap szerint:
Habony Árpád, miniszterelnöki tanácsadó, aki ingyen dolgozik Orbán Viktornak
Andy Vajna, aki a magyar film felelőseként fáradozik a kulturális élet fellendítésén

A Népszabadság úgy tudja, hogy a tervezett Nemzeti Kommunikációs Ügynökséget szintén Habony Árpád kapja meg. A tanácsadó költheti majd el a teljes állami hirdetési pénzt, 50 milliárd forintot.

index.hu/belfold/2014/09/12/vege_lenne_az_orban-simicska_haborunak/
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): nem lehetnek annyira a "mandíneren", hogy ezt el is higgyék. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: eh, ha ez megvalósul, akkor kálomista megrendezheti a "hasba rúgott ország" című filmet.
szirénhang gyütt elő csizmadiából:

"Nekünk az a legfontosabb, hogy a civil mozgalmak ne sározódjanak be" - hangoztatta a CÖF alapítója, hozzátéve: az a civil közösség érdeke, hogy az Ökotárs tisztán jöjjön ki ebből a helyzetből.
@dr. jenőke (jenőke):

Köszönöm szépen. Benyújtom a Kutyatanácsnak megfontolásra, illetve elfogadásra. Szavahihető, nagytudású barátnak tartanak, aki még csak nem is egy részeges nyikhaj jampec. Együntetűen valljuk -nem csak a Kutyatanács- hogy szeretjük az esti ajándékverseket. Sokat tanulunk belőlük. Már azt is tudjuk rólad, hogy nem egy csalafinta macska vagy. Néha eljöhetnél velünk ugatni a holdat, bár most szünet van, mert tömegesen komoly fogadalmat tettek, amíg nem sikerülnek mindenkinek a vizsgák. Drukkolj nekünk, ha túl leszünk a vizsgákon, és eljössz hozzánk egy Hold-szerenádra, a legjobb cobákokat ássuk el neked vacsorára a további szép esti versek reményében.

vau2
@parti_giano: kedves tőle, hogy így félti a civilséget. lehet ismer párat?
@doggfather:

Hát pedig de :)!

Az első kommentek egyike, hogy ezzel Barroso nem is Orbánnak szólt be, hanem a balliberális médiának, akik össze-vissza hazodoztak neki a magyar közállapotokról.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): és én még azt hittem, hogy a narancsköd se lehet ilyen sűrű...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Habony Árpád, miniszterelnöki tanácsadó, aki ingyen dolgozik Orbán Viktornak

a tervezett Nemzeti Kommunikációs Ügynökséget szintén Habony Árpád kapja meg. A tanácsadó költheti majd el a teljes állami hirdetési pénzt, 50 milliárd forintot."

ingyen dolgozik, nernyik ujbeszelul
@Penivaldes: linket kerestem, de látom kivonatoltál

@vitéž munkášőr: pontosan

melléklet:

Kőkeményen csap le a civil szervezetekre az azeri elnök

Eldurvultak a dolgok keleti barátainknál. Újságírók megverése, külföldi ügynöközés, házkutatások és börtönbüntetések.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F09%2F12%2Fkokemenyen-csap-le-a-civil-szervezetekre-az-azeri-elnok%2F
@dr. jenőke (jenőke):
" A lassú munkához idő kell."

Ezt én úgy ismerem, hogy "a jó munkához idő kell, a lassúhoz meg még több".
@doggfather:
"és én még azt hittem, hogy a narancsköd se lehet ilyen sűrű... "

Hogy klasszikust idézzek: hát pedig de :)

Nem szoktam a mandit olvasni, ma kivéletesen belenéztem. Roppant tanulságos kirándulás volt.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"Ezt én úgy ismerem, hogy "a jó munkához idő kell, a lassúhoz meg még több". "

Vau! Ezt is figyelmébe ajánlom a Kutyatanácsnak. Köszönöm mindannyiunk nevében. Fontos megfigyelésnek bizonyulhat, mivel ilyet már én is tapasztaltam.
@parti_giano: megnyugodhat a cöf, tisztán fognak kijönni, úgy négy-öt év múlva.
De ahhoz előbb jól be kell mocskolni őket.
@vitéž munkášőr: Lengyelek szerint homoerotikus a pávatánc,erre jó darabig nem lesz büszke szegény csuti orálmuzsik.
@vitéž munkášőr:
meg agricola, meg ilyenek. jó újra látni, hogy aktiválták a vén román secust.
Csuti orálmuzsik már régóta képtelen reagálni a környezetére és nevetséges hülyeségeket zagyvál össze napról napra.Magyarok harmada analfabéta volt az átkosban és ez most is így van felmérések szerint,ezeknek zagyvál folyamatosan szerencsétlen.Ép elméjűek között 2% szavazatot kap csak,ezért kell folyamatosan rongálni az ellenzék médiafelületét bosszút állni minden negatív kritát gyakorlón,még azokon is akiket jobbító szándék vezérel.
@vitéž munkášőr: kemény. :) alapszabály: Kongóban nem eszünk sült denevért, Mandit nem olvasunk (sehol). Ezek olyan mentálhigiénés dolgok, vagy mi a csuda.
@Secnir: emlekszem, meg Te hivtad fel a figyelmemet a nyugalmazott seggfejre 1-2 eve…
@shinichi: igaz, de nekem inkabb mazochista akasztofahumor
@toportyánzsóti: szerintem lepereg rola, bazi vastag a bor a pofajan
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
És ehhez mit szólsz?
'hagyjuk, ráérünk még, addig is igyunk egy sört'
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Talán a Várba költözés is csak azért olyan fontos neki, mert onnan már nincs messze a Sándor-palota.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"Arra még nem gondolt a tisztelt Kutyatanács, hogy azért kell a kajak meg az evező, mert nem tud úszni?
Ez ilyen egyszerű.
Csak azért nem nagy hajóval jár, mert azoknak nem hajózható a Lajta :)"

A jegyzőkönyvek tanúsága szerint felmerült a vén kutyák fejében is az az opció, hogy a Ch.T. fan Boli nick nem tud úszni, de ezt elvetették, mert az a tenger mennyiségű sör -amit Boli nick emlegetni szokott- és különben is képtelenség lehet még egy század tengerészgyalogosnak is meginni, míg ő magától értetődő természetességgel emlegeti, arra engedett következtetni, hogy fürdik és úszik benne, és nem értette a Kutyatanács, ha sörben úszhat, miért nem teszi ezt a jó vízben is? Felmerült még az is, hogy Boli nick esetleg mégis egy macska, de ezt egyhangú szavazással elvettették, így megoldatlan maradt a dilemma. Ez a talány további tanulásra ösztökélt bennünket egyszerű kóbor ebeket, mert nagyon szeretnénk elérni az intelligenciának azt a szintjét amit Boli nick művel, de az evezőfogásunkon van még sok csiszolni valónk van, különben sem tudjuk honnan szerezzünk egy kóbor kajakot, és a sört mi inkább megisszuk, mert olyankor nagyságrendekkel szebben és kitartóbban tudjuk ugatni a Holdat, ami kiemelten fontos feladat, bár mostanában a már említett vizsga-szolidaritás miatt Hold-szerenád moratórium van, de minden okunk megvan a bizakodásra és ezt még a macskák egyesült haderejének macskajaja sem tudja aláásni. Ugyanis ők is isznak, ez az egyetlen pozitív tulajdonságok, bár vannak köztük deviánsok, akik a tejre esküsznek, de legyen ez az ő megoldásra váró dilemmájuk, ha szabad ilyen pikírt megjegyzést ejtenem.

Mennem kell. Kezdődik a nyelvtan szemináriumunk. Vau.
@Penivaldes:

“Ahogy most nálunk az oktatás és az egészségügy kinéz két hírem van egy jó, meg egy rossz.
A rossz, hogy hülyén fogunk meghalni. A jó, hogy hamar…”

revengangel.tumblr.com/post/97295232874/ahogy-most-nalunk-az-oktatas-es-az-egeszsegugy
Kíváncsian figyeljük, hogy a Varánusz-Fabius féle balfék vicsorgók mikor jönnek rá, hogy az ilyen, és az ehhez hasonló csótány retorikával, a balfék szekció alatt fűrészelik a fát, és a rájuk jellemző ostoba módon a hatalom szekerét tolják.
Kíváncsian figyeljük, hogy a Varánusz-Fabius féle balfék vicsorgók mikor jönnek rá, hogy az ilyen, és az ehhez hasonló csótány retorikával, a balfék szekció alatt fűrészelik a fát, és a rájuk jellemző ostoba módon a hatalom szekerét tolják.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: most lett világos, mire gondolt elsimon, amikor a hírtv-t befenyítette.
Jó lesz, ha turbóra kapcsolják az eddig sem kis fordulatszámú seggnyalást.
@Axxtro: ooo, tenyleg? kifejtened bovebben, a balfekeknek tudod kicsit nehezebben lehet bepumpalni a fejukbe a tudast
Off.
Közben érdemes egy pillantást vetni a rubel árfolyamára is. Ez is tananyag lesz Matolcsy akadémiáján?
@Axxtro:
hányan figyelitek ahogy fát fűrészelünk és toljuk a hatalom szekerét?
és kik vagytok?
@shinichi: az még nem, de az:

Megtiltják a kamat- és díjemelést másfél évig a bankoknak

Az RTL Klub hasonló tartalmú kérdésére, miszerint, mi történik akkor, ha a devizaárfolyamok változnak meg a moratórium idején, a Fidesz frakcióvezetője úgy reagált: számukra ez jogi, nem gazdasági kérdés volt.

hvg.hu/gazdasag/20140912_megtiltjak_a_kamat_es_dijemelest
Új földgáznagykereskedőt alapít az állam

Az MFB lesz a 100 százalékos tulajdonos, írja a napi.hu. Az MVM-nek is van már földgáznagykereskedője. A MET is foglalkozik ezzel, igaz, abban a Mol mellett offshore cégek és Garancsi István a tulajdonosok. Nagy a mozgás ezen a piacon.

444.hu/2014/09/12/uj-foldgaznagykereskedot-alapit-az-allam/
@Spániel: gondolom ok a cofcoka

"szorgos nepunk gyozni fog!"
@Spániel: a júdeai népfront, de nem, hanem a júdea népe front.
@parti_giano: ezt nálam kommunista tervgazdaságnak hívják és még egy:

Az RTL Klub és a TV2 a rezsiháború új célpontja

Megtiltaná Lázár János, hogy a két nagy kereskedelmi tévétársaság pénzt kérhessen a kábelszolgáltatóktól az RTL Klubért és a TV2-ért. Pedig mindkét cég ezzel szerette volna ellensúlyozni a reklámpiac zsugorodását, illetve a reklámadó miatt kieső bevételeiket így pótolta volna. >>>>>A tiltás átmeneti, mert a kormány arra készül, hogy ő határozza meg a díjszedés szabályait.<<<<<
@shinichi: ne kimelj, mi van vele, mar az utcan soprik?
@100 kóbor kutya:
Ó.... hogy valami vizikutya fajta pisiljen körbe téged is! :)
Semmi dolga a falkának?
Csóváljátok, vagy vaúú, vagy valami, de ennyire ne örüljetek már nekem, mert végtelen töknyalogatásra lesztek kárhoztatva! :D
csak Nektek, ajandekba:

"hocica Hozzászóló kiszűrése 2014. szeptember 12. 14:28
@vtzmnksr
Nem ápolnak. Én egy magyar érzelmű asszony vagyok!"

XDDDDDDDDDDD

ezen most besirtam
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "mert végtelen töknyalogatásra lesztek kárhoztatva!" fene egy izlésed van. már kutyákkal nyalogattatnád a töködet?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja igen, igaz. érdekelne, hogy ez egy terv része volt, tehát amikor simicska megszerezte a nagy részét, akkor OV köre már tudta és tervezte Simicska buktatását? érted mire gondolok
egy kép utóélete, b..ák+, hogy mindenre van magyarázat.-
A fotóst vádolja a kormányhivatal a Várkert Bazárnál készült szenzációs kép ügyében

hvg.hu/itthon/20140909_A_fotost_vadolja_a_kormanyhivatal_a_Varke
@Penivaldes: igazad lehet, nem véletlen a felcímkézett milliárdok az új állami /pártállami/ reklám és agitprop birodalomra, aminek létrehozását mostanra időzítették. Mégis hogy venné ki magát, ha maradna valami önjáróvá váló haver kezében. Jobb ha annak élére is a mindenható vezényló nevez ki valami seggnyaló hűbérest.
melléklet:

Választások évében később kéne benyújtania a kormánynak a költségvetést egy elrejtett törvénymódosítás szerint

Mit nem rejt egy salátatörvény?!

444.hu/2014/09/12/valasztasok-eveben-kesobb-kene-benyujtania-a-kormanynak-a-koltsegvetest-egy-elrejtett-torvenymodositas-szerint/
@Penivaldes: hat szejjeltepnenek, ha a kezuk ugyebe kerulnek, az sicher
Hja, így könnyű lesz nyerni, ha valaki ilyen elkötelezett alkattal született, meg a cöf a barátja.

CÖF: Tarlós alkatilag elkötelezett a közjó iránt
www.origo.hu/itthon/20140912-tarlos-istvant-tamogatja-a-cof.html
@parti_giano: jujj, az a piroshajú dominanéni a szélén.....
@vitéž munkášőr:

Szájkarate helyett inkább húzzátok ki a fejeteket a vödörből, és nézzétek meg 2006 ősze óta a választási eredményeket.
@parti_giano:

Szájkarate helyett inkább húzzátok ki a fejeteket a vödörből, és nézzétek meg 2006 ősze óta a választási eredményeket.
@vitéž munkášőr: még nem, de a KGBéla-féle trollbrigád jobban teszi, ha inkább dollárban kéri a fizetését.
www.xe.com/currencycharts/?from=USD&to=RUB&view=1M
@Axxtro: ugyan már, ha valamit ki kell húzni, akkor az a te nyelved orbán valagából, hogy körül tudjál nézni az országban.
@shinichi: szep! en is XE-t hasznalom, de a diagramokat nem szoktam nezni

KGBelaek meg valszeg mindig is rothado nyugati valutaban voltak kifizetve, tudtommal a koreikben ez osi szokas
Szó sincs kiegyezésről Simicska és Orbán között - mondta be a jereváni rádió.
Tehát kiegyeztek.
@Axxtro: sajnos kinn van a vodorbol, ezert latom, hogyan lett a valasztasi torveny (is) megbuheralva

szereny javaslatom epp ezert: te inkabb a seggedbol huzd ki a fejedet kurva gyorsan, ha nem csak csuti csodakat szeretnel latni
@Spániel:

Nálunk volt csőrepedés (kertes ház), helyesebben: megette a rozsda az áramló vizet egybetartó anyagot. Jött egy darab szerelő, felásta a kertet, megtalálta a csövet, az előszobában pedig felszedett négy darab nagyméretű padlócsempét. Mikor hazajöttem a vásárlásból, a pasasnak két lába (térde már nem látszott) állt ki az általa kialakított aknából. Kirángattam, ettől kissé rongyos lett, és enyhén sérült, viszont az alkohol szaga már szabadon terjedt. Alig élt, gondoltam, hívok mentőt. Azonban a pasas elővette a félliteres (feketecimkés) cseresznyéje maradékát, megitta, és mintha semmi nem történt volna, befejezte a munkát.
Innen gondolom, hogy ez a megoldás akár tantárgyi követelmény is lehet.
@parti_giano: Ááááááá... A banya fején a manga (hentai???) -séró mióta nemzeti, és hagyományos, és katolicisztikus, stb? :))))
@parti_giano: köszi, másnak is szemet szúrt a néni, jót nevettem. mostanában úgysincs sok röhögnivalóm.
@parti_giano: bruhaha!

vattaczukor keszito kisiparosok, e.v.-k szakszervezete
@parti_giano: Reggel a jobbik cipészműhelynek álcázott titkos bázisán kezdtünk. Mivel nagy híve vagyok a reggeli testmozgásnak végeztem pár karerősítő gyakorlatot kalapáccsal. Ezután előkészítettem a meghívókat. majd elmentem a művházba. Később a családdal elmentünk a tóhoz, ahol menő selfieket nyomtunk. Be kellett ugranom a dokihoz is, és siettemben a nejem ridiküljét vittem magammal. Ezzel is összezavartam mindenkit. Később a pinterest albumom igazgattam. Majd sétálni indultunk. Mivel fájt a lábam, ezért úgy döntöttem buszra szállok, de nem tettem, mert nem volt hely. Ezért inkább utcai fociztam. Később visszamentem a titkos bázisra, ahol titokban kulcsokat készítettem a többi párt irodáihoz.
ez történt.
@dr. jenőke (jenőke): feketecimkés, hmmm, régi szép idők.
Az egy idol volt.
@states1:

géphangon: iizgáága kis Droid vaagY, de maajd tiszteességet tAnuulsz!

- Star Wars: Episode V -
@Axxtro: a szajkarate nagymestere tudod ki? na azert

ezt szot felbukkanni is gazdaddal kapcsolatban hallottam, onnet is terjedt el, errol ennyit
@Axxtro: kihúztuk, megnéztük.
Na és?
Ki akarhatja ezt a szarkupacot magára venni?
Cipelje, aki megalkotta.
Úgyis belebuktok, addig meg gyúrunk, vazze.
@Spániel: nem is vesztek össze, egy kis vita volt, amelynek során a konyhakésekkel csak a norvég acél satnya mínőségét illusztrálták, jelentette ki rogán antal távotában a taplócai frakciógyűlésről.
@Axxtro, elsőre is értjük, amit beírsz, nem szükséges megdupláznod.
Vagy dadogsz?
@parti_giano: LOL, ez eszembe se jutott

viszont igy otvozheti a gardamasirozas es a pride parade oromeit
@vitéž munkášőr: jaja, ez a frizura az érpataki modell. legközelebb dúró úrhölgynek is ilyen lesz.
@Axxtro:

Hát visszataláltál, (sérelmünkre), Stefi,drága,te teuto-nordikus nagy parasztleány(legény)! Egyem a lelked, hol voltál eddig, hogy hál'isten nem láttunk? Hol rontottad a levegőt? Isten bizony, néha már-már hiányzott a bornirtságod. (Na jó, mégsem. )
@parti_giano: es meg is jelenik az Ignacz Vogue elso szama
Ennyire hüjje nem lehet Agassi, vagy megártott az első apdétfalat.

"Romantikusra sikeredett Norbi és Agassi ölelkezése - év fotója
Az egykori világbajnoktól azt is megkérdezték, hogyan emelkedhetne fel újra a magyar tenisz. Erre azt mondta, nem igazán ismeri, hogyan működik nálunk a szövetség, de a magyar anyák szüljenek több gyereket."
www.borsonline.hu/20140912_romantikusra_sikeredett_norbi_es_agassi_olelkezese__ev_fotoja
Tóta W-n is m9indig be tudok szarni:

Semjén Zsolt "Nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli miniszterelnök-helyettesként egyéb dolga nincs is, mint ájtatoskodni időnként itt-ott, és megmondani a kormány intézkedéseiről, hogy az Isten akarata. A fennmaradó időben énekesmadarakra vadászik, ahogy tette a mi urunk Jézus Krisztus a Getsemáné kertben, shotgunnal."
@Spániel: éjszaka megszállták az agyát a nerszellemek.
@DarthVader: áá, stefinek volt gyerekszobája, igaz, a tehénistállóból elkerítve, de lényegesen értelmesebb volt, mint ez a nyalonc.
@Spániel:
"z egykori világbajnoktól azt is megkérdezték, hogyan emelkedhetne fel újra a magyar tenisz. Erre azt mondta, nem igazán ismeri, hogyan működik nálunk a szövetség, de a magyar anyák szüljenek több gyereket.""

szerintem csak annyi történt, hogy a kormányhivatal adott kölcsön agassinak egy olyan félrefordítós tolmácsot, aki rutinból nyomta. ha agassival hosszabbra veszik az interjút a teniszről, akkor még az is kiderül, hogy megkoszorúzza kósa lajos lovasszobrát is, akit igen nagyra tartanak hazájában.
egy:

Párttisztségviselő is vezetheti az Eximbankot

A Lázár János által benyújtott törvényjavaslat szerint a Magyar Export-Import Bank (Eximbank), illetve a Magyar Exporthitel Biztosító (Mehib) vezetésébe már párt-tisztségviselők is bekerülhetnek.

hvg.hu/gazdasag/20140912_Parttisztsegviselo_is_vezetheti_az_Eximba

-

kettő:

Végső csapás a bankokra, itt a kormány csomagja

Visszafizetteti a bankokkal az árfolyamrés és az egyoldalú szerződésmódosítások miatti túlfizetést a devizahitelek elszámolásáról szóló törvényjavaslat, amelyben vannak meghökkentő részek is. Az elszámolással az adósok tőketartozása fog csökkenni, és a végtörlesztők is kérhetik az elszámolást, de utóbbiaknak ezért 10 ezer forintot fizetniük kell. Megsegítik az árfolyamgátasokat és azokat is, akiknek a lakását átvette a Nemzeti Eszközkezelő. Ha a szerződés már lezárult, a bank pénzt fizet volt ügyfelének, késedelmi kamattal növelten. A számolgatás szabályait Matolcsyékra bízza a kormány.

hvg.hu/gazdasag/20140912_Vegso_csapas_a_bankokra_itt_a_kormany_cso
@Secnir: én is csípem az öreg andrét, ám van az a pénz amitől korpásodik a haja. csak honnét van ennyi ennek a norbi gyereknek? bedobta a zaciba a rubintot?
@Spániel:

Stefi stefi korában is szerepet játszott, meg a mostani nyomoronc nick alatt is. Van jó pár nick-je, valamelyest váltogatja a stilust, de néha áthallások vannak, azt meg még nem tudta megoldani, hogy a kommentjei ne párosával jelenjenek meg :))
@Secnir: itthon a tenisz a zélőisten, ezért ekkora leépülésre nem számítottam főkedvencemtől.
Na nem baj, remélem Nadal nem őrül meg ennyi idős korára.

valasz.hu/uzlet/minden-amit-schobert-norbi-tozsdere-lepeserol-tudni-kell-egyetlen-foton-104225
@DarthVader: szóval ezen bukik le mindíg.
@Axxtro:

Akko má én is ismétel, géphangon: iizgáága kis Droiid vaaGy, de maAjd tisztessÉget tanuulsz.

- Star Wars: Episode V-

U.i.: semmiféle párthívő nem vagyok, de a sok lihegő fostalicska által vastagon megtámogatott Orbán Viktor, Magyarország, a demokrácia, és Európa szégyenfoltja lett.
@huzzadneki shakespeare: kiesel a szerepedből, ezt az idézetet meghagyhattad volna véder nagyúrnak. tőled inkább a szentivánéji álomból vártam volna valamit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A számolgatás szabályait Matolcsyékra bízza a kormány."

akkor talán ennyit az adósmentésről.
@Spániel: És Stefi otthon ad hálát az égnek, hogy kimaradt ebből
@Spániel: "szellemi értéket hordozó magyar termék" omg! a norbi update? hacsa, segítsen! támad az intellegencia!
Válasz.hu: Kishantos miatt rúgták ki a földalap ügyvédeit

Megvált külsős ügyvédeitől és jogi vezetőjétől a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet, mert elégedetlen volt a kishantosi gazdaság ügyében mutatott teljesítményükkel - állítja a Válasz.hu.

hvg.hu/gazdasag/20140912_Valaszhu_Kishantos_miatt_rugtak_kia_folda
@Axxtro: Varánusz-Fabiusz balfék vicsorgók."
Nem vigyorgókat akartál írni?
Mert vigyorgunk ezen az Orbán-Barosso fiaskón.
"Remélem, az van benne, amit tudok." /Barosso/
Bele gondoltál abba, hogy ebbe a mondatba az is belefér, hogy az aláírt dokumentumban szereplő
12.000 mrd Ft-nak megfelelő támogatás összegét is kétségbe vonhatná Barosso? Mert a kérdésben elvileg ez is benne lehet.
Ennyi a bizalom Orbán felé.
Orbán örökös kettős beszédei azt jelentik, hogy az EP-ben a Fidesz képviselők csoportja
exlex, a többi képviselő el- és kikerüli őket a plenáris üléseken, ami szégyen rájuk nézve.
Ránk nem, mert mi már csak vigyorgunk ezen az izoláción is, azt kapják, amit megérdemelnek.
www.facebook.com/events/1532935400272378/
SEPT 13 15 óra V. Városház utca
Állj! - A civilek védelme a mi dolgunk! - A Városliget a mi dolgunk!
@TrollSlayer: ahhoz elég nyomot hagyott bennem, hogy akárhányszor megyek a Pécsre - sokszor - Mecseknádasdnál mindig átvillan bennem: itt lakik a nordikus parasztlány.
Vagy nem itt.
@TrollSlayer: jaja, olvastam, meg az ápdét borokról is. mindezt 93 millió forintos adózott nyereségből! valami nem stimmel.

cink.hu/hatezer-egy-feles-tizenketezer-egy-pohar-bor-513110814
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Axxtro szónoki nyomaték miatt dupláz, azt hiszi, ezzel kiváltja a mondanivalót.
Szegény.
@parti_giano:

Igazad van, kissé stílusidegen voltam! :-)

Abban viszont támogatnám sötét oldalt, hogy a felcsúttit, és népes udvartartását, egy nagy csillagrombolón elvigye a távoli Dagobarendszerbe.
@Spániel: "Szó sincs kiegyezésről Simicska és Orbán között - mondta be a jereváni rádió.
Tehát kiegyeztek."

Ez a dolog úgy néz ki, hogy laliskinézet elaggya a medijabirodalmát az államnak, gondolom apró pízé ( me hanemakko nincs közbeszerzés nélküli üzlet, oszt gyün a csőd ), így Lajoskirál jól jár, az állam is, me ismét el lehet maj adni amit vettek, osz az új tulajnak is lehet maj közbeszerzés nélkül jó zsírós megbízásokat osztani. Kijegyezés.
@Mariann19:

Nem bírsz ezekkel a Fidesz-hívőkkel.
Egy normálisan gondolkodó ember információkat szív magába, tájékozódik, mérlegel.
Ha valami rossz irányba
a mozdul el azt figyelbe veszi, megváltoztatja véleményét , esetleg elfordul az adott dologtól.
Na de ezek..... :-)
@DarthVader:

Ne engem figyelj "Darty"!

Hanem az országos választási eredményeket 2006 őszéig visszamenőleg.

Ott van a ti igazságotok, nem az itteni szájtépésben.

Hajrá, Darty, hajrá!
@huzzadneki shakespeare:
"Egy normálisan gondolkodó ember információkat szív magába, tájékozódik, mérlegel."
Pontosan. A mérlegelés csakis úgy jöhet létre, ha, ha van alapja, mint kiindulási pont.
Vajon ezek a Fidesz hívők tudják-e azt, hogy a sokat szidott eu a belépéstől számított 9 év alatt 25 mrd-ot adott, és befizettünk 6.8 mrd-ot, megjegyzem 270.- Ft-os árfolyamon számolva.
Kérdezem, hogy ilyen információk miért nem jelennek meg csak szűk körben, ezt kéne, hogy harsogja a közmédia, hogy tisztán lásson a nép.
Ez csak egy példa.
Az Axxtro félék vajon ismerik-e a valóságot.
Szerintem nem, viszont a Fidesz közhelyekkel árasszák el a blogokat, melyeket mindíg érdemes megcáfolni.
@Axxtro: Hát maga megbolondult, hogy mmindent kétszer mond kétszer mond?
Ja, bocs kétszer nem mondott semmit.
@Kuviklacz:
Jól van, jól van, bocsánat!
Lakájmédia a helyes kifejezés.
@Axxtro:
Lehet, hogy titeket megnyugtat, hogy hatékonyabbak vagytok, mint az ellenzéknek is töketlen szocik... viszont van, akit nem.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Amíg úgy gondolkodtok, ugyanazt az ótvar bolsi retorikát, nyelvezetet és fogalomkészletet használjátok mint a szocik, esélyetek sincs arra, hogy a szavazó szétválogasson benneteket egymástól.

Az átlag magyar szavazó számára az említett okok miatt, csak egy kalap bűzlő és visszataszító ürülék vagytok.

Szerinted, ha valaki idetéved erre a blogra, beleolvas, akkor rohan és egyből és majd rátok szavaz?
@látjátok feleim szümtükkel: Lehet, hogy hibás a következtetésem, de Lajosunk 98-2000 között APEH elnökként legálissá tette a Fidesz elsikkasztott pénzét-vagyonát, majd média-és reklámbirodalma segítségével lenullázta az ellenzéket, most jöhet az új feladat, mert a diktatúrákban mindig résen kell lenni.
Orbán-Simicska háború az a "kirakat"
@Axxtro: "...akkor rohan és rátok szavaz" ki az a "rátok" itt ezen a blogon?...majom
@Mariann19:
" ezt kéne, hogy harsogja a közmédia, hogy tisztán lásson a nép. "

A közmédia ezt sose fogja harsogni, még csak említeni sem.
Ezt az ellenzéknek kellene minden lehetséges, rendelkezésére álló felületen hirdetni, és ebbe beleértem a személyes lakossági fórumokat is.
Itt a blogon is sokszor találkozunk olyan szűkagyúval, aki azt mantrázza, hogy MO nettó befizetője az EU-nak. Ezt a tévhitet csak úgy lehetne valamelyest oszlatni, ha minden nap valahol megjelennének, elhangoznának a valós számok. Ha tíz ember hallja, akkor tíz ember, ebből azért öt elgondolkodik a dolgon.
Az orbánhívőknek meg úgyis mindegy.
@KÁTÉó53éúétr6:
A "hosszú bájtok éjszakáján" elvégezték azt, amit kellett és másnap - már exelnökként - így figyelmeztetett/fenyegetett (?):
"Az Isten irgalmazzon nektek!"
@KÁTÉó53éúétr6:

Mindegy, a lényeg az, hogy nem rájuk :) . A többi mind egybemosódó visszataszító bűzlő ürülék.

Belegondolni sem merek, mi lenne, ha ők is ótvar bolsi retorikát, nyelvezetet és fogalomkészletet használnának. A dicsőséges bolsi retorika, nyelvezet és fogalomkészlet biztosan sokkal jobb.
@KÁTÉó53éúétr6:

Na látod gyökér, máris helyben vagyunk.

Most magyarázzam el, hogy mekkora balfasz szekértolók vagytok?

Ennyi telik ki tőled/tőletek, hogy : "majom".

Ez olyan lehengerlő érv, hogy egyből feléd billenti a mérleg nyelvét.

Egyáltalán felfogtad, hogy mit írtam, te balfék?
@KÁTÉó53éúétr6:

Az már elévült. Jöttek új, és éhesebb szájak, amiket viktorovicsovnak be kell tömni, vagy nem imdáják fenntartás nélkül (lásd a vejének a báttya lett az informatikai főosztályvezető navnál). Lajosidő a múlt, a jelen szorít és köt gúzsga.
@Axxtro:
Segíts már megérteni, hogy a "csak egy kalap bűzlő és visszataszító ürülék vagytok" mennyivel és miért rosszabb, mint a "majom"? És mennyivel kevésbé ótvar bolsi retorika, nyelvezet és fogalomkészlet?
@KÁTÉó53éúétr6: erdekes, hogy ezek a shitnyikek kulon nyelvezetet hasznalnak - bar az is lehet, hogy az ertelmezes nehezsegeit nem lingvisztikai, hanem pszichiatriai jellegu problemakent kell kezelnunk
A te "megértésed" nem az én problémám.

Én idejöttem, felhívtam egy alapvető, önpusztító ellentmondásra a figyelmet, ami itt tenyészik.

A felvilágosítás nem az én feladatom.

Aki akarja megérti, aki nem akarja nem, aki úgy érzi, hogy nem inge, az nem veszi magára.

Passsz …
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

A te "megértésed" nem az én problémám.

Én idejöttem, felhívtam egy alapvető, önpusztító ellentmondásra a figyelmet, ami itt tenyészik.

A felvilágosítás nem az én feladatom.

Aki akarja megérti, aki nem akarja nem, aki úgy érzi, hogy nem inge, az nem veszi magára.

Passsz …

Bocsi a duplikátért …
@Axxtro:

kutyi, nem írtál semmi érdemlegeset, teljesen süket dumcsi mint óvodai kimittud a kisvödör és kislapát és homokpogácsa (amibe belepisiltél hogy egybe'maraggyon) tipikus esettye az a színtelen vonalad elég girbegurba hogy mástne mongyak

szóval kutyi mennyél ugatni máshová

brühüyyy

megkaptad a napi hsz mennyiséget már a napidij is jár összesen 47000 havonta de nem kell sírásnod a döglött macseknak
@Axxtro:
"A te "megértésed" nem az én problémám.

Én idejöttem, felhívtam egy alapvető, önpusztító ellentmondásra a figyelmet, ami itt tenyészik"

Állj már meg, jóember. Rufus az általad alkalmazott jelzőhalmaz és a "majom" szó összehasonlító értékelését kérte tőled.
Vagy ez lenne az alapvető, önpusztító ellentmondás?
@Axxtro:

Nekem az is elég lenne, ha legalább magad értenéd :) !

Bevonsz egy körbe, folyamatosan T/2-ben szarozol, aztán meg maszatolsz, hogy akinek nem inge, az passz.

Ja, alapvető ellentmondások, azok vannak :)...
Úgy tűnik srácok, a megértés nem az erős oldala az itteni társaságnak.

Ez viszont már végképp nem az én problémám.
@parti_giano: azé szeretnék ilyen népszerű lenni, mint iksztro:)))
@taga20:
"azé szeretnék ilyen népszerű lenni, mint iksztro:))) "

Te másképpen vagy népszerű :)))

Kecó kész van teljesen? Meg te is?
@taga20: esélytelen vagy, téged nem vernek otthon, így semmi együttérzésre sem számíthatsz.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Teljesen világosan, érthetően, és lényegretörően fogalmaztam meg a mondanivalómat.

Tandíjat is mellékeljek hozzá, és hány évfolyamot?
@taga20: sosem leszel, azért, mert nincsen benned meg az x faktor:)
@Axxtro:

Na most az "igazság"-gal csinján. Tudod, előfordul, hogy egyetlen embernek van igaza, mondjuk tizmillióval szemben. Vagy akárhánymillióval/milliárddal. Nem az agyatlan tömeg nagysága jelzi az igazság hollétét.

Nyáladzál tovább.
@Axxtro:
"Ez viszont már végképp nem az én problémám. "

Pedig vannak problémáid számosak, akár ez is elférne köztük.
@Mariann19:

"aláírása sem ér egy lyukas eurocentest.":))))
A legmocsocskosabb cigány mentalitás amit követ és követett a 'dakota és ezt szégyenszemre tudják szerte 'Juropban:)
"Nem leszünk gyarmat" most meg patkóbélig felnyalunk :)Bobonak!!

Pfej,hányni kell!

kepkezelo.com/images/iy42n0kno6zklt4a5qo.jpg

Építők-Skopje:)))???
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
A médiában az országról irreális dicshimnuszok jelennek meg, melyeknek közük nincs a valósághoz.
Ez a helyzet most már világosan mutatja, hogy az volt a cél a sajtószabadság sárba tiprásával, hogy korlátlanul uralják a médiát, ezáltal a legmélyebb sötétségben taszíthatják az állampolgárokat.
Ugyanez a folyamat zajlik az ellenzék szétmorzsolódásában. A Fidesz ez ügyben tett kitartó fáradozásai meghozták az áhított eredményt.
Nem csoda, hiszen a Fideszre jellemzően egy vezérlőelv létezik, likvidálni minden riválist, amely korlátlan és zsarnok uralmát akadályozza.
Teszi ezt már leplezetlenül.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: a közmédia most már nyíltan szolgamédia. nem is rég egy egy riporter olyan lefetyelést csapott, hogy le kellett törölnöm a képernyőt.
@gazoló:
"Annak lehet örülni, hogy Barosso inkriminált beszólása bejárja a nemzetközi sajtót.
Jó kis csemege, nem is marad ki.
Így remélhetőleg még több sürgető megszólalás fordul elő a világban az eu felé, hogy lépéseket tegyen az orbáni Európára nézve kártékony politikája ellen.
@Axxtro:

" önpusztító ellentmondásra"

Ezt nem tudom értelmezni. Segítenél?
@Penivaldes: igen, minden nap beesünk az ágyba. semmi erotika:))
@Orica Középföldi: ez olyan, mint a vegetáriánus kannibál vagy az ajtógyűlölő jaegtoer. szerintem.
@Axxtro:

Nem baj öcskös, a Balogh úr megmondotta, hogy a Matolcsyféle nem közpéz 200 milliárdja jó helyre került.

Csak a margó mellett jegyzem meg, hogy abból a huncut kis pézből, 20.000 (húsz ezer!!) darab átlagos méretű budapesti panellakást lehetne vásárolni.

Csak a Fidesz, eeeeeeeee.....
@Orica Középföldi: nem fog! ezek az arcok, csak a illiberális ellentmondást építik, aszt vágják:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Szia Boli nick!

Nem kis megbotránkozást váltottál ki a falkában, amikor ezeket írva nyilvános ajánlatot tettél nekik.

"Ó.... hogy valami vizikutya fajta pisiljen körbe téged is! :)
Semmi dolga a falkának?
Csóváljátok, vagy vaúú, vagy valami, de ennyire ne örüljetek már nekem, mert végtelen töknyalogatásra lesztek kárhoztatva! :D"

A mi köreinkben nem szokás az ilyen otromba megjegyzés, bár ugyanezt diszkréten sokan örömmel vennék, ezért arra kértek, karmoljam be ide, hogy néhány kutyapasinak nincs ellenére, hogy nyalogassad a tökeiket, de valójában a kutyacsajszik jobban örülnének, ha az ő sunájukat kényeztetnéd. De ettől még jobban tisztelnek téged, belátva milyen univerzális identitásod van, hogy mindenki számíthat rád, ha egy kis fincsi kényeztetésre van szüksége.
Én azonban biztosíthatlak arról, nem tartok igényt a kényeztetésre, de majd egyszer kergethetnénk együtt macsekokat, és ugathatnánk a Holdat, és becserkészhetnénk egy-két csinos, fincsi kutyucsajszit, ha éppen nem a kajakozással múlatod az idődet.
Va-va.

Vau2

(Vauka11 kissé szégyenlősen kérte, hogy kaparjam még ide, jó vagy nála és szívesen venne egy kis kergetőzést, a kedvedért még egy kajaktúrára is elkutyagolna veled. Én csak szóltam, a többi a ti dolgotok)
@taga20:

Komolyan meglepne, ha meg tudná magyarázni:))))
@100 kóbor kutya: nekem ti éjszaka ne vakkantsatok az ablakom alatt, mert felmegyek a tetőre nyávogni, és karmolászni.
@Orica Középföldi: előbb fogsz meglepődni azon, hogy a magyar fociválogatott kijut, valamelyik ebére vagy vébére:))
@Penivaldes: te, ki ez a marha?
csak nem hacsaturján?:) pedig mostanába má olyanokat írt, amit má én is értettem:)))
@parti_giano:

"_ez olyan, mint a vegetáriánus kannibál vagy az ajtógyűlölő jaegtoer. szerintem._"

Értem. a teljes szövegösszefüggésbe helyezve is. Mindazonáltal a leghatározottabban, nyomatékosan kérem, hogy a jövőben kerüld az ajtógyűlölő szót és a jaegtoer-nicket egy szövegösszefüggésbe helyezni mind szóban, mind írásban valamint audióvizuális eszközökön.

Köszönöm:D
@parti_giano:

Fantasztikus hangja volt, és zseniálisan bánt vele.
R I P
@taga20: bevallom, én titeket sosem tudtam megkülönböztetni:)
@taga20: @Penivaldes:

Szép estét Nektek:))

www.youtube.com/watch?v=Wcqtp1ZULd0

:))"A szerelem csak egy kis:)))))))mágus":))
@Penivaldes: én is tudok ilyet mondani!
én téged meg csekkel keverlek:)))
@Axxtro: csak kérdeztelek és nem válaszoltál
@taga20: azt feltételezni sem mered, hogy hacsa kommentjei nem változtak, esetleg te fejlődtél. a guminőt sem cserélted még újabbra?
@Penivaldes:

Mi, kóbor és szabad ebek falkája akkor vakkantunk és ahol és úgy, ahogy és amikor kedvünk tartja. Ugyanakkor elértünk a törzsfejlődés azon gránit grádicsára, hogy nem akarjuk másoknak megszabni mit mikor csináljanak. Jó szokásokat betartva mások nyugalmát nem zavarva randalírozunk és végezzük ami a kutyákra ki van szabva.
Fenyegetőzése még csak fel sem háborítja a falkát, a Kutyatanács üzeni, mászkáljon ahol csak akar, a kutyák különben sem másznak tetőre, és a falka légifölényét még száz nyivákoló macsek nyarvákolása sem veszélyezteti. Ilyen esetekben azonban a falka jóérzéstől vezéreltetve önként visszavonul a tomboló macskákat magukra hagyva, mert az emberek nyugalma fontosabb, mint néhány fennhéjázó és kihívó kóbor macskabanya móresre tanítása.
@parti_giano: nem!
nem, vettem inkább gumiragasztót:)))
@Penivaldes: jó, gondoltam, de te kezdted:))
@parti_giano:
Keserű a sör... kurvára:((
Személyes élményem van vele, ügyfelem volt.
Baromi jó fej volt a rivaldafényen kívül is. Nyugodj békében kedves Bors Máté...
@taga20:

"te, ki ez a marha?
csak nem hacsaturján?:) pedig mostanába má olyanokat írt, amit má én is értettem:)))"

Nézzen utána, hogy ne nézzen ki butának. Dehonesztáló megjegyzéseit tartsa meg saját elkényeztetett kutyujának, akire különben mi nem haragszunk, sem a falka, sem a Kutyatanács, ellenkezőleg teljes részvéttel szemléljük, hogy milyen rigorózus és hülye gazdája van. Va-va.

Vau2
@Knósszosz: nekem is, ő volt süsüben a királyfi:))
vigasz a szomorúságban. szép, kerek élete volt.
@Axxtro: Ha a közállapotokat,valós körülményeket figyelemmel kísérem, bizony nem értem azt amiket írsz, és ezt nem szégyellem.
@parti_giano:

Köszönöm szépen. Amióta államosítva vagyok és már nem is focialista, hanem egészen fosialista kilátások vannak feltűnőben, azóta kissé érzékenyebb és morózusabb vagyok:)
@100 kóbor kutya: "Kutyatanács, ellenkezőleg teljes részvéttel szemléljük, hogy milyen rigorózus és hülye gazdája van."
igaza van a kutyatanácsnak!
de a koreiaknak is.
egy jó kutyaleves, nagyon baba pl. kánikulakor:)))
@jaegtoer: azért van rosszabb még ennél is, mikor kollektivizálnak.
@Mariann19:
"A médiában az országról irreális dicshimnuszok jelennek meg, melyeknek közük nincs a valósághoz"

És ennek az ellenszerét az ellenzék nem találta meg. Mondjuk nehéz is.
Említettem a lakossági fórumokat mint lehetséges eszközt, és most saját magamat cáfolom meg: oda a szimpatizánsok járnak, nekik nem nagyon kell magyarázni, ők viszont nem magyarázzák tovább a dolgokat az ismerősöknek. Megszűnt az emberek közötti normális, hétköznapi politizálás, vagy néma csend, vagy acsarkodás van.
A helyzet megítélésében teljes mértékben egyetértünk.
@vitéž munkášőr: az a baj, hogy mondanivalójuk értelmezhetetlen ezért nem lehet válaszolni arra amit közölni akarnak
@KÁTÉó53éúétr6:

Mindent elmondtam ami lényeges.

Olvasd végig az összes bejegyzést, abból tökéletesen kiolvasható a mondanivalóm.

A legelső bejegyzés pont arról szól, hogy teljesen értelmetlen és kontraproduktív ami itt csináltok, ami ezen a blogon történik.

Ugye nem gondoltad komolyan, hogy majd mindenkinek egyenként elmagyarázom?

Ha nem értitek, minek szóltok bele?

Az összes balfék idióta az elérhető összes médiumon a komment rovatban pont ugyanezt csinálja.

Ostoba kérdéseket tesz fel, és ezzel akarja szétbarmolni a témát.

Egyszerűen siralmasak vagytok.

Olvasd végig, ha érted, használd fel, ha nem, szakadj le róla.
@huzzadneki shakespeare:
"Csak a margó mellett jegyzem meg, hogy abból a huncut kis pézből, 20.000 (húsz ezer!!) darab átlagos méretű budapesti panellakást lehetne vásárolni."

Szeretném, ha az MNB megvenné ezeket a lakásokat, és mind a húszezerben Matolcsy lakna :))
Na jó, ha nem lehet annyi darabra vágni, akkor jusson belőle másoknak is, a névsort nagyjából el tudjátok képzelni.
@taga20:
Ezt én nem tudhatom, szakmailag viszont bizonyosan rendben lehetett az élete, derűs, vidám embernek ismertem meg. Nagyon sajnálom.
@Penivaldes:
"nem is rég egy egy riporter olyan lefetyelést csapott, hogy le kellett törölnöm a képernyőt"

Úgy kell neked, minek nézel közmédia-híradót :))
Hacsak nem önsanyargatásból, de arra meg nagyon komoly okodnak kell lenni.
@parti_giano:
"Meghalt Sztankay István"

RIP
Jó színész volt, szerettem.
Ha a retrócsatornán belebotlok valamelyik filmjébe, mindig megnézem.
@doggfather: "ilyen elegánsan lealázni valakit, mint most Orbánt ritkán látni, csoda, hogy nem röhög rajta a net egésze."

hát igen, tényleg - diplomácia-történeti - sziporkázó alázás volt: "egy utolsó, a közös asztalra odaszaró, a tágabb családodat hátbaszúró-eláruló, közben pénzért kuncsorgó balkáni lótolvaj vagy ecsém!"
@Axxtro:
"Ha nem értitek, minek szóltok bele?"

Bocsika, fordítva ülsz a dakota lovon. Itt te voltál az, aki beleszólt.
Ha nem érted azt, amiről beszélünk, szakadj le rólunk. Napi penzumodat teljesítetted.
@taga20:

"egy jó kutyaleves, nagyon baba pl. kánikulakor:))"

Akadjon a torkán. Ami lejut, feküdje meg a gyomrát, és cipőjét ékesítse kutyakula, ha már kánikula.

Ezt az osztályelsőnk súgta, csak ő most gyengélkedik, ezért én karmolom a képernyőre a falka kommentjeit.
Amúgy azt vakkantják a kutyucsajszik jó srác lenne taga nick, csak túl játsza a hülyét, ami ráadásul nem is áll jól neki. Mi lenne ha igazán Taga lenne? (Ez utóbbit Vaupanni kérdezte, úgyhogy neki ugassa el a választ, amúgy piszok jó szuka, eszményi a tompora és a fara, na és a mosolya?! de a maga dolga, taga nick)
@KÁTÉó53éúétr6:
" az a baj, hogy mondanivalójuk értelmezhetetlen ezért nem lehet válaszolni arra amit közölni akarnak "

De hát nem is akarnak közölni semmit.
Csak bedobják a kavicsot a tóba, és nézik, hogyan gyűrűzik a víz.
Mi meg hagyjuk.
Sőt, további kavicsokat dobálunk nekik.
@Axxtro: NA tód el a bringát!!!
@100 kóbor kutya: "csak túl játsza a hülyét, ami ráadásul nem is áll jól neki. "
hát nem lehet mindenki fredaszter!
de nekem legalább egy nikkem van, pedig vízöntő vagyok:))
u.i.: arról a tomporról esetleg képet feldobnál? érdekelne:))
gondolom ilyen lehet?
1.1.1.1/bmi/www.napiszar.hu/Thumbnails/19876.w-282.h0.q100.jpg
@100 kóbor kutya: kifejezetten pikírtek a visszavágások, némi kritikai felhanggal... (én élvezem, mert nem felém irányul)
@Axxtro: Ostoba szövegre csak ostoba kérdést lehet feltenni.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Kishaver!

Nem neked szólt a az eredeti bejegyzés, hanem a szerzőnek.

Téged nem kérdezett senki.
@KÁTÉó53éúétr6:

Kishaver!

Nem neked szólt a az eredeti bejegyzés, hanem a szerzőnek.

Téged nem kérdezett senki.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Igazad van, elragadott a "háborgás".Nem dobok több kavicsot
@Sir Bates dö Hól: pedig te kis pudli, a nyelvedet jó használod. de majd szólok nincsitt sintérbácsinak és ad neked:))
@Axxtro: tibi, te vagy az, a kisstibi? :DDDDD
@Sir Bates dö Hól:

Az osztályelsőnket Pikírtvaúrnak hívják, hallotta vagy olvasta valahol a mondást amit egy olasz kutya fordított le neki, valami omen est nomen, azóta olyan pikírt, de én itt még nem tartok, de nagyon igyekszem mert ha nem, az rossz ómen lenne.

Magát még szagolgatja a falka, mert sok ez az idegen szag, ez óvatossá tesz bennünket. De nem rossz!:)
Most mennem kell, mert még egy novellát el kell olvasnom holnapi matinéra. Vau.
@Axxtro:

"@KÁTÉó53éúétr6: Kishaver!
Nem neked szólt a az eredeti bejegyzés, hanem a szerzőnek.Téged nem kérdezett senki."

Téged se, mégis csaholsz, te rühes senki.

Ezt a Kutyatanács is jegyzőkönyvezte... hogy a macskák kaparják ki a szemedet
@100 kóbor kutya: ne izgassad magad, ő a jó öreg gyurcsánytemocskosközirathamisító aka benji és aka még 10 nick lesz :))
@KÁTÉó53éúétr6:
"Nem dobok több kavicsot"

Én sem, ennyit is kár volt.
Erről jut eszembe: hol van Gábris? Démonhillt keresi? Hiányérzetem van :))
@parti_giano: sajnos a szikla erő-és képességemen felüli, egyébként megtenném
@Axxtro:

Teljesen világosan, érthetően, és lényegre törően fogalmaztad meg, hogy képmutató vagy és álszent...

Nem túl hiteles ugyanis úgy fikázni a "minket" (bármit is jelentsen ez a te szóhasználatodban), úgy kikérni magadnak egy "majmot", hogy egyébként undorító fekáliának nevezel és minősítesz egy embercsoportot, amibe egyetlen komment alapján engem is belehánytál. Ez az "úgy kezdődött, hogy ő visszaütött", ez az a bolsi mentalitás, ez az a kirekesztés, amit oly lelkesen kértek ki magatoknak.

És ezen a tényen még azon megállapításod igazsága sem változtat, hogy az ellenzéki oldalon is vannak alpári megnyilvánulások, és az is, hogy nem egy nagy élmény egy olyan lomha, igénytelen formációval kényszerszövetségeket kötni, mint az MSZP vezérkarának egy része.

Az a te bajod, hogy emberi hangon szóltam hozzád, személyeskedés és fikázás nélkül, amire ti nem tudtok élből riposztolni, így aztán a semmire kell játszanotok a sértődöttet.

A tandíjnak szánt összeget meg költsd virágra!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Gábris? ha nincs itt, akkor az oroszoknál lehet esetleg linket gyűjt
@100 kóbor kutya:
Kutyó, kutyó...
Milyen blökik vagytok TI, hogy már azt se tudjátok, hogy csak a saját tökötöket ápolgassátok?

Beszarás...
Esti program megvolt?
Csontik elásva?
Pisike, kakika? (Majd taga kolléga megy begyűjteni az aknánat.)
Esti séta?
Kutyalányok megh..va?

Magam maradibb vagyok, humanoidként a nőnemű egyedeket preferálom (bár az is igaz, mondták már, hogy állat vagyok), szóval kéz, akarom mondani mancscsókom a kishölgynek nálatok, de sajnos a kegyeit ne tartogassa nékem.

Komolyan ennyire ráértek, hogy engem tart a száján a falka?
Cseszed, tűnés továbbkergetni a bolháidat... :D
@taga20: a második kommentből tudni lehetett ezt:-)...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
PERVERZ!!! Tudtam...
Hozzak neked most orosz hírportálról vmi faca cikket? :)
@100 kóbor kutya:
Kóborlás közben nem lenne nagy baj, ha kiderítenétek, hová lett a méltán becsült jaegtoer elnevezésű társunk. Ma még alig fordult elő.

Más:
- Miért pont százan vagytok? Ez most a kóbor kutyák alsó, vagy felső kasztja?
- A kutyatanácson belül hogyan érvényesül az erősebb kutya?
- A haladást tekintve egyöntetű-e az ugatás melletti kiállás?
- A kankutyák kiszáradva mennek-e a sivatagba kirándulni, vagy visznek magukkal hordozható fát?
- Hogyan kell értelmezni azt, ha valamire azt mondják "egykutya"?
- Nem sérelmes-e, hogy a hold minden vonítást válasz nélkül hagy, vagy meg sem hallja?
- Hogyan kell értelmezni azt a kutyáknak tulajdonított mondást, amely szerint a sánta embert hamarabb utolérik, mint a lopott kutyát?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Hozzak neked most orosz hírportálról vmi faca cikket? :)"

Lécciléccilécci...
Aztán meg desszertnek valami kis izraeli-palesztin cikkecskét is...
Csak hogy jobban tudjak aludni.
@gazoló:
Kösz!
Jó ezeket újra látni:))
@parti_giano:

Milyen lehet a viszony a kutyák és a görények között?
@100 kóbor kutya:

Persze, mert engem már meg se védsz :)
Panaszt teszek a Kutyatanácsnál!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ja és még egy kis usácskát is hozzál, hogy teljes legyen a műsor :)
@dr. jenőke (jenőke):
Vodkagőzbe burkolózva vakaródzik valahol, a bal hátsó lábával a bal füle tövét. Jégen ülve...
@dr. jenőke (jenőke):

"_hová lett a méltán becsült jaegtoer elnevezésű társunk. Ma még alig fordult elő._"

Kiskaesezek. Szokom az államosítást. Csak nem figyelsz, ha épp vagyok, pl az előző poszton nem csak micimacinak, hanem neked is írtam. Csak kekeckedsz.:D Amúgy micsoda kérdések ezek? kereszt? Aztán nehogy megkapd a válaszokat!:) Nem ismerek rád:D
@hun-bug:

Szerinted: "Teljesen mindegy, mit mondott most (Orbán) Barroso-nak,"

Neked mindegy, mert te azt hámozol ki belőle, amihez éppen kedved van. Mindent és mindennek az ellenkezőjét képes vagy kihámozni betegesen rosszindulatú propagandista agyaddal.

Te akarsz nekünk tolmácsolni magyarról magyarra?
@100 kóbor kutya:
A macskák beállítása azon szerepbe, hogy ők köpködő és fújó, szemkikaparó egyedek lennének a levéd állatvilágban, nem állja meg a helyét. Az én dorombim itten éppen most tiltakozik ezen inszinuáció ellen, petíciót nyújtott át az imént melyben közölte; tosszam meg a számára a reggelente kiporciózott tejet, mert ő ugyan bele se lefetyel, ha nem állok ki a jogaiért.

Most ezt megteszem, mert nekem fontos maccs urafim és Miss kutyu is, mert ők barátok ám itten a kertemben… a politikát nem nyávogják, sőt, meg se ugatják.
Amúgy ennek az akszt-rónak a kóbor macska sem esne neki, a puha talpa akadálytalanul haladna át a hecsedlilekvár szilárdságú kutacsán, ami a születése óta olyan, amilyen. És a kutyuk is vonyítanának egész iccaka szolidaritásbúl, hát kinek hiányzik ez? Győzze meg a falkát róla, hogy nem kell minden hülyeségre vakkantani, a hallgatás sokszor bölcsebb ebet takar, mint amelyik folyton vauvau.

Kiválló diszteletel: háziállataim szóvivője.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Nem volt rá szükség, csak te nem tudtál róla, Vavava14 telibe pisálta azt a kiállhatatlan nick-et akinek a neve merüljön feledésbe. Különben meg az egész falka tudja, csekély-nem csekély a mackó, az mindenképpen medve, a medve meg nem játék. Vigyázunk a bundánkra.
@hun-bug:

Ha Barrosoék nem tisztelnék Orbánt, nem adnának neki ekkora Uniós támogatást!

Nem gondolod?
@100 kóbor kutya:

Ez a medve nem bántja a kutyákat, csak a kutyafalka se bántsa a medvét :)
Köszönöm Vavava14-nek a hathatós közreműködést.
@Vidéki:

"Neked mindegy, mert te azt hámozol ki belőle, amihez éppen kedved van. Mindent és mindennek az ellenkezőjét képes vagy kihámozni betegesen rosszindulatú propagandista agyaddal."

...mert te amúgy mi az anyád picsáját csinálsz éppen itt és éppen most?
@Vidéki:
"Ha Barrosoék nem tisztelnék Orbánt, nem adnának neki ekkora Uniós támogatást!"

Okoskatörp, ennek semmi köze Orbán személyéhez.
Nagyon későn értél ide, biztosan nagyon elfáradtál, menj pihenni.
@Vidéki: @100 kóbor kutya:

bazmeg!

ezt még hozzá kellett tennem, hogy modern és korszerű és blogstílusom is legyen. (ez a Komment gyakorlatok munkafüzetben van, kurzív szedéssel.)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Most ezért alapítsam meg újra ? :))
Ámbár javasolhatnád az ogy képviselődnek, hogy adja be egyéni indítványként, úgylehet, Orbán még meg is dicsérné érte...
@Vidéki:
Ööö... baszod, ez most komoly?
Mert viccnek szar volt!
Bár koma, a te szinteden.
Ez jött le neked a hírekből? Ostoba muzsik vagy, sötét seggnyalonc.
@Knósszosz:

A maga deviáns macskája már szinte tiszteletbeli kutya. A mi falkánknak is van néhány deviánsa, az egyik közülük szinte tiszteletbeli macska.
Válsághelyzetben ők tárgyalnak.
Kutyatanács kérdezi mi a probléma?
Fentebb bekarmoltatták a kutyakódex néhány fontos tételét, ami ellen a macskáknak sem lehet kifogása, persze miért ne nyafognának nyávogva-nyivákolva, ha mindig akad egy gyanútlan és ártatlan védelmező aki minden alap nélkül vélelmezi a macskák jóhiszeműségét. Kérdezzék az egereket, a kiscsirkéket, és a kipotyogott cinkegyerekeket. va.va.

Vau2 & Vauciava
@Vidéki:

Elhiszem, hogy a NER-ben alap, hogy ha valaki nem szimpi, akkor azt rögtön gazdaságilag is el kell lehetetleníteni, de képzeld el, vannak olyanok, akik el tudnak vonatkoztatni mondjuk egy miniszterelnök személyétől, és annak minden manipulációja és hazudozása ellenére nem büntetnek miatta egy egész országot.
@100 kóbor kutya:
Azt azért tudnia kell, hogy én nem tartozom a macskák nemzetségéhez, csak a rám testált egyedet kedvelem, mert nem politizél, viszont kiköveteli azt a szeretetet, amit megadok a kuttyoknak is.

Az igaz, hogy egyikőjük bundájában sincs narancssárga melír, de ez már csak egy ilyen ház, ide olyanok nem jönnek.
Rúgnám is seggbe őket, hogy az ISS mellett száguldanának igen nagy sebességgel...
@Knósszosz:
Legalább ne magyarázkodj! Kis bolhásnak... :)
@parti_giano: legalább nem egy görény volt...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Rumod, söröd... Csoki?:)))
Ki se kell mozdulnod a mosonira, az utcán is tudsz evezni, ahogy elnézem. Egy rohadék vagyol, a helyedbe jön a folyó is, nehogy már fáradnod kelljen.
Nincs neked kapcsolatod a Simicskával??:))
@dr. jenőke (jenőke):

Úgy vettük észre jaegtoer társuk megkerült, de ha fennállna ilyen probléma a későbbiekben, az erre szakosodott emberi szervezetekhez forduljon, mert mi nem nagyon leszünk elérhetők.

Reggel még összeül a Kutyatanács és a vén kutyák véleményének figyelembe vételével kialakítja a meglepő, némely estben kifejezetten kellemetlenkedőnek tűnő kérdéseire adandó válaszokat, amelyeket vagy én Vau2, vagy valamelyik társam fog a képernyőre karmolni ezekkel a még mindig érdekesnek és idegennek ható karaktereket tartalmazó billentyűzettel.
Azt követően, de legkésőbb hétfőn felkerekedünk és meglátogatjuk a svalbárdi bölcset a messzi jégmezőkön.

Ha a már említett jaegtoerről valamit hallunk, vagy látunk majd egy városi ebtársunk segítségével közöljük, mert mobil internettel nem foglalkozunk, különben sem kedveljük azt a hideg, jeges, gyakran mocskos szájú, nagypofájú alakot. Feltéve, ha a Kutyatanács úgy határoz...
@Vidéki: de én gondolom!! b+ mégpedig azt, hogy te tényleg vidéki vagy és nem is Európa vidékéről
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

" Kis bolhásnak."

Ez nagyon rosszul esett. Tudatjuk GyMS megyei rokonainkkal, miképp vélekedik rólunk, szabad ebekről, miközben szabadságról papol. Újra meg kell vizsgálni, nem macska-e mégis.
@jaegtoer: Dehogy kekec. Csak érdeklődés. Az rendben, hogy szokod a piacgazdálkodást, én csak tűröm, de nehezen. Ezért az antievolúcióban lemaradtam. Viszont a piacgazdálkodás jelenlegi vad-kapitalista módjára is a hiánygazdálkodás jellemző, és úgy gondoltam a hiányt éppen szimbolizálni szíveskedsz.
@Knósszosz:
Irigy dög vagy...

@100 kóbor kutya:
Ebek ugatása nem hangzik az égig!
Kutyu, helyedre! :)
@Vidéki: "Mindent és mindennek az ellenkezőjét képes vagy kihámozni betegesen rosszindulatú propagandista agyaddal."

te, családon belül párt választó (bár apád f@szát preferálva legalább csökkene a szaporulat), tudjad, hol a határ!...
Volt itt már vita arról, hogy miért is kell az úgynevezett baloldalon az összefogás.
Itt egy újabb hozzászóló, és érvelése:

Reményik Sándor:
Vizek ha találkoznak

Harsogva jő két vadpatak,
Egy harmadik, egy negyedik,
Külön kis völgyből mindenik, -
De egymás felé tartanak.
Alább a sodruk sebesebb,
Alább már malmot hajtanak,
Fűrészt lendítnek rönköt vágni.

Mennek - és nem fognak megállni!

A forráspontjuk messze-messze
Rejlik az Ünőkő alatt,
Egyiké itt, a másiké amott.
De álmukban már látják társukat,
Akihez vágy ragadja őket,
S a testvér felé küzdik magukat.
Vadul birkóznak fával, kővel. -

És győznek - egyesült erővel.
@dr. jenőke (jenőke): köszönöm (bár, annyit hozzátennék, inkább egy oláh cigány gondoljon rám testvérként, mint a tóbiás-szekeres kombó)...
@Sir Bates dö Hól:
esmég finom is voltál, de szőr...
ennek en crapaudine... az kevés
@dr. jenőke (jenőke):

Ez telitalálat, köszönöm.
Ajánlom figyelmébe a mindenáron önérdek-érvényesítőknek, a kákán is csomót keresőknek, és a fanyalgóknak is.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Én a sört nem sajnálom, de azt, hogy a hobbid házhoz jön, na elmész te a...:))
Építsek ide az udvarra repteret???
@100 kóbor kutya:
"ezt még hozzá kellett tennem, hogy modern és korszerű és blogstílusom is legyen."

Tanulékony egy kutya vagy te, Vau2...
@100 kóbor kutya:
"legkésőbb hétfőn felkerekedünk és meglátogatjuk a svalbárdi bölcset a messzi jégmezőkön. "

Mind a százan?! Vigyázzatok a rénekre, meg ne ijedjenek.
Aztán ne nagyon kóboroljatok el, mert ugye, a narválok...
@Knósszosz:
"Építsek ide az udvarra repteret??? "

Miért, nem fér el?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
NEM!
Bár unortodox repülőgépeknek talán megfelelne, amelyek olyan kicsik. De lehet másmilyen is, ebben is vannak:
www.youtube.com/watch?v=QSL0YDzd2ck&feature=youtu.be
@Vidéki:
A kapott uniós pénz egy alkufolyamat eredménye. Az, hogy reálértéken 20%-kal kevesebbet kaptunk, mint az előző 7 éves ciklusban, jól jelzi a tisztelet mértékét.
Kedves Szentkiralyi utca!

@Videki helyett nem lehetne inkabb @Blogger Gezat?
R.I.P.
79 évesen elhunyt Sztankay István

egyik első filmszerepei közt volt az emlékezetes "Hattyúdal". ennek nagy sikerű dala a Villa Negra, amivel most emlékét felidézem...

www.youtube.com/watch?v=q_z5PEhpe0M

és a film

www.youtube.com/watch?v=YVdHjv7ZHn8
@parti_giano:
"_azért van rosszabb még ennél is, mikor kollektivizálnak._"

Szia.

Pont ezt csinálják a rohadékok, azzal a megszorító értelmezéssel, hogy amit elkollektivizálnak, azt el is rakják saját célra, mintegy elkommunizálják.
Lehet, hogy mégsem célszerű és racionális kivárni a 2018-at.
10 órája háború van. konkrétan.
@jaegtoer:
A kis bolhásra gondolsz, hogy itt ugat?
Elkeseredett anya levele Orbán Viktornak

A Facebookon terjed az alábbi kép egy Orbán Viktornak címzett nyílt levéllel, amelyet most megosztunk veletek:

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Hála Önöknek a tejérzékeny gyermekem 3. napja margarinos zsemlét kap uzsonnára (legalábbis remélem, hogy nem vaj van rajta, mert hát nem csak tejcukor hanem tejfehérje érzékeny is).

Ebéd és uzsonna címszó alatt majdnem 10.000 Ft-ot fizetek étkezésre, de úgy tűnik, hogy ebbe már egy szelet felvágott nem fér bele. Nem beszélve a reformkonyha bevezetéséről, mely ételeket tömegesen viszik vissza a gyerekek (gusztustalan és ízetlen).

Önöknek köszönhetően tanítás után mégcsak el sem hozhatom a gyermekem az iskolából mert fél 5-ig kötelező bent lennie (éhesen!).

Úgy tudom, hogy a jelenlegi törvények szerint még én vagyok az édesanyja és nem Önök, majd én eldöntöm, hogy mi a jó az ÉN kislányomnak. Vagy ebbe is bele kívánnak szólni?

Miért korlátozzák a gyermekek és szüleik napirendjét? Miért nem ehetnek normális, EHETŐ ételt a gyerekek? Az Ön gyerekei is ezt eszik? Az ő iskolai bentlétük is fél 5-ig szól?

Nem stadionokat kellene építeni, hanem a gyermekétkeztetés, az oktatás és az egészségügy problémáinak megoldására kellene költeni a pénzt (a magyar foci már egyébként is rég leszerepelt)!

www.sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/121572/
de nehezen indul ez az esős szombat reggel/délelőtt. kimondottan gyerekcsináló idő.
@parti_giano:
Tagának mond, mindig a guminőjével jön! Azután csodálkozik, hogy csak teniszlabdák potyognak belőle... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: esetleg, ha nem kínai kék tablettát szedne, összehozhatnának valami gumikacsát is.
@vitéž munkášőr:

Elvtárs! Ne válogass!

Átmeneti nehézségeket is el kell viselni egy jobb jövő reményében!

"Munkásőrnek egy baja!

Mért nincs három élete?

Egyiket a Pártnak adja,

Másikat a párja kapja,

A harmadikkal egy a fegyvere!"
Elbukhatjuk a pálinka-szabadságharcot

A lap szerint több lehetséges változat terjed az iparban, legvalószínűbbnek egy olyan megoldást említettek, hogy a háztáji főzdék, illetve a bérfőzők átalányadót fizetnek, de elképzelhető a lakosság által használt főzőberendezés maximális űrtartalmának rögzítése is.

hvg.hu/gazdasag/20140913_Elbukhatjuk_a_palinkaszabadsagharcot
@Vidéki: vegyel egy nagyitot Apaczay es tanulmanyozd az "avatar"-om…!
@vitéž munkášőr:

Elvtárs! Segítsd a lebukottakat!

Simon Gábor elvtárs most nagyon rászorulna anyagi és erkölcsi támogatásodra!

Állj be te is a jókedvű adakozók sorába!
@vitéž munkášőr:

gondolod, hogy azon a seggen kívül, bármit felismer?
@vitéž munkášőr:

Ha az "avatar"-od makulátlan, miért akartál engem innen kiszorítani eképpen?:

"Kedves Szentkiralyi utca!

@Videki helyett nem lehetne inkabb @Blogger Gezat?"
@guma: ugy tunik, hogy nem - latom, most epp maszopos zubbonyt szeretne ramhuzni a szardarab
@Vidéki: mert Geza szorakoztatobb, mint te.
@Vidéki:

még kérdezed? hahahaha

hiszen köztetek levő "nívót" jellemezte csak...
a kérdéssel magad szorítottad ki, ha nem vennéd észre...

www.youtube.com/watch?v=_5ozGWLYeFY
@vitéž munkášőr: megelőztelek :)

szegény, pedig kínlódik rendesen, hogy valahol valami fogást találjon...
@Vidéki: tán, mert nem tudsz egy ép gondolatot kiszorítani magadból, azaz gondolatszorulásod van. orvosi eset vagy.
@Vidéki:
""Munkásőrnek egy baja!
Mért nincs három élete?
Egyiket a Pártnak adja,
Másikat a párja kapja,
A harmadikkal egy a fegyvere!""

nagyon szép dal. ilyenkor feltörnek a régi emlékek ugye? gondolom, még könnyezel is egy kicsit....
@guma: Elkeseredett anya levele:
Tudod mi az elkeserítő? ...az ott jegyzett hozzászólások hangulata."Nehogy már a hisztis gyerek gondját is Orbán oldja meg" hangulat, és egyszer sem jutnak a hozzászólók arra a következtetésre, hogy a törvények és az egyéni érdekek szerint elosztott /ellopott, elrabolt/költségvetés elfogadása miatt igenis mindenről Orbán tehet.
@vitéž munkášőr:

Arra nem gondolsz, hogy ha engem kiszorítasz a Varánuszról, akkor úgy fogom magam érezni, mint Ádám, amikor az angyal láng pallosaal kiűzte őt a Paradicsomból?

Tolerancia, drága Tolerancia!

Mikor találkoztok ti már @vitéž munkášőr elvtárssal?
@KÁTÉó53éúétr6: ahhoz gondolkodni is kellene...
az idézet hülye gyerek véleményhez meg elég az a tomboló keresztényi emberszeretet amivel politikusaink, elárasztották hazánkat...
@Secnir: komplexusokat generalo emlekek - irigy lett a nickemre :o)))
@Vidéki: nálunk a toleranciánál az empátia erősebb és a szellemileg károsodott emberkéket kíméljük, ha lehet...
@Vidéki: neked a vákuum kiszorította az agyat a fejedből. hogyan lehetne valakit innen kiszorítani? ha jön géza és a többi csordatag, akkor menned kell? minisztériumi előírás valami hierarchia? vagy mi?
@Vidéki: szoritson ki teged a cseplogep - csak megjegyeztem, hogy jobban orultem volna, ha a Gezat kuldik helyetted

toled mar V'bor hoskorszakaban is kivert a szarszeplo
@parti_giano:

Neved mögött egy partizán búvik meg!

Te kb 70 évvel a háború befejezése után még partizánkodsz.

A világsajtóban szenzációt keltett, hogy harminc-negyven évvel a háború befejezése után is kerültek elő a Fülöp szigetek erdeiből olyan japán katonák, akik nem értesültek arról, hogy vége a háborúnak és még évtizedekig szolgálatban tartották magukat.

A magadfajta partizánok túlteljesítik az abnormát és még kb 70 évvel a háború befejezése után itt partizánkodnak.
@Vidéki: Segítséget kérsz! Te vagy Simon Gábor?
@parti_giano: hat az en hierarchiamban elorebb is van a "draga" Gezu ;-)
@parti_giano: nezd mar, neked is eloszedte a nickelemzo panelt

XDDDDDD
@Vidéki: tudod mit? ez egyre jobb - most mar tenyleg kezdesz vicces lenni, nyugodtan maradhatsz koztunk, nem leszel rekesz
@Vidéki: "túlteljesítik az abnormát" ezt magyaráznád? használhatsz idegen szavak szótárát is.
@vitéž munkášőr: "..nyugodtan maradhatsz köztünk" de csak akkor, ha a japán katonákról mesél
@Vidéki: "Tolerancia, drága Tolerancia!"

baribaszóknak jár a tolerancia, nem neked...
@parti_giano:

Te olyan vagy mint a híres Sztahanov vájár a Szovjetunióban, aki képes volt a normát 3000 %-on teljesíteni, azaz 30 normális szovjet vájár munkáját egyedül elvégezni.

A hitetlenkedők, a kételkedéssel megátkozottak, a hitetlen Tamások ezt abnormálisnak gondolták.

Te is ilyen értelemben teljesíted túl az abnormát!
@parti_giano: ne keverd meg szegényt szótárral, még belezavarodik, hogy van idegen szavakra is...
@Sir Bates dö Hól: hűhűhűhű...
felébredtél?
vagy kivetett az ágy?
@guma: szombat van, nem dolgozunk:-)...
@Vidéki: gyengécskére sikerült, mehetsz politikai elemzőnek a századvéghez.
@parti_giano:

"de nehezen indul ez az esős szombat reggel/délelőtt. kimondottan gyerekcsináló idő."

Ez most nosztalgia vagy jövőtervezés?

Látom, vidéki is a depressziót mélyíti:)
@Orica Középföldi: átszökött hozzád a görényem?
mondhatnám, nosztalgikus jövőtervezés.
@Vidéki: azért látom elég eklektikus a gondolatszikrák rendeződése a fejedben, kevered a bibliát a kommunizmussal.
@Vidéki: az is egyház, te, gravitációnak köszönhetően idekerült... hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140911_Utolso_itelet
@parti_giano: te is a pettel osztod meg a nyoszolyád?...
@parti_giano: rosinante? miért? akart valamit (nem dolgozni)???
@Sir Bates dö Hól: de nálad fordítva van, öreg hobóm, nálad rosinante osztja meg veled a noszolyáját.
@parti_giano: "nosztalgikus jövőtervezés" úgy gondoltad, hogy "volt már ilyen, hátha sikerül most is"?
@KÁTÉó53éúétr6: mi van, mi van? ma görényinvázió van? közben kisütött a nap.
@guma: irigykedsz ugye?... ha egy ló is partiképesnek vél:-)... tudsz nyihogni?:-)...
@parti_giano:
"de nehezen indul ez az esős szombat reggel/délelőtt. kimondottan gyerekcsináló idő. "

Látom, hatnak rád a NER-jelszavak :))
...óóó, azok a rohadt multik...csak azok ne volnának... mennyivel több lehetne itt a szolga...

___"1998-ban a Miskolci Likőripari Vállalat havi 40 ezer forintos fizetést ajánlott a pályakezdő Komócsin Laurának, ő azonban az Andersen Consulting – a későbbi Accenture – 196 ezer forintos ajánlatát választotta, és Budapestre költözött. Most, amikor élete első vidéki munkája – immár az ország egyik legelismertebb business coach-aként – ismét Miskolcra szólítja, az egykor visszautasított havi fizetését pontosan húsz perc alatt fogja megkeresni."___

www.uzletresz.hu/vallalkozas/20140910-a-csucson-mindig-van-hely.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
@parti_giano: a tulajdonviszonyok sosem szenteltem nagyobb figyelmet... ez itt a szabad piac világa...
@Orica Középföldi:

Hermelin sajt receptek ! ! !

www.mytaste.hu/k/hermelin-sajt.html

Jó étvágyat.

Volt szerencsém a cseh eredetihez (Nakladany hermelin), rendkívül finom.
@Vidéki:

"_@parti_giano:
Neved mögött egy partizán búvik meg!
Te kb 70 évvel a háború befejezése után még partizánkodsz.
A világsajtóban szenzációt keltett, hogy harminc-negyven évvel a háború befejezése után is kerültek elő a Fülöp szigetek erdeiből olyan japán katonák, akik nem értesültek arról, hogy vége a háborúnak és még évtizedekig szolgálatban tartották magukat.
A magadfajta partizánok túlteljesítik az abnormát és még kb 70 évvel a háború befejezése után itt partizánkodnak."

A magadfajták pedig a hetven évvel ezelőtti világ bűvöletében élnek. Mi sem bizonyítja jobban, fingod sincs róla, hogy parti akcióit a görények intézik, Giano meg időnként korrigál és röhög, mert ha nem tudnád, ő Ianus, de mindegy...lyukas vödörbe vizet minek...?
@vitéž munkášőr:
Fa a fáskamrákba oszt'ezek a vidéki fa@@ívók meg bekaphassák 'vezérükürürülékét 'osztjónagyot:)))
@parti_giano:

" de nem rád gondoltam ám:"

Ne szabadkozz. Az öregedés legbiztosabb jele, ha már tudja az ember, mi az a nosztalgia:))
@dr. jenőke (jenőke):

si Sire. Áttűnök hiányba, sőt hányba:) de nem sokadalomba, nem is hányadalomba, mert remélem senki nem hány a dalomba:) amikor dúdolgatom a lakodalomba:

www.youtube.com/watch?v=q1UTQyFy3mw

Aztán meg éppen úgy tűnik, most múlik pontosan...

www.youtube.com/watch?v=9SvMeEQQ_wc
@parti_giano:

fészbukon olvastam, hogy tankokkal és több száz páncélozott járművel átlépték az o-u határt. gondolom segély szállítmányt visznek, hadiüzemet hoznak, és nekünk is vetnek valami gumicsontot, kíváncsi vagyok mit ugatnak erre a kutyák?
@jaegtoer: "ő Ianus" "és röhög" jaja, ezt az oldalamta nevezik kajánusnak.
@jaegtoer: oh, mindjárt meglátod. az orosz témára ugranak a béke hívei.
@jaegtoer:
'acsíkle@optamárézerrelorbitnarancsvírusfertőzöttbármilyenentehetségesbekaphassaa:))
@parti_giano:

azt hittem amikor eszel, akkor vagy kajánus
@gazoló:

Ezt láttam anno élőben a MüPában, szenzációs volt.
Az előadás dvd-felvétele is megvolt, aztán valaki kölcsönkérte lemásolni, és sose láttam többet.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

'bocsi,de ez nagyon 'állat:))
@jaegtoer:

Örömmel látom, hogy személyesen pótoltad hiányodat.
Mit szólsz a 100 kóbor kutyához? Egyik sem énekel az ómegában.
@dr. jenőke (jenőke):
...de hasonló azért van.
„Putyinnak azt kellene mondania: mindannyian egy országban élünk, és mind egyet akarunk, hogy ez az ország jobban éljen. Félek, nem mondja, mert az ellenségre mindig szükség van. Külsőkre és belsőkre, hogy legyen kire kenni a kudarcokat.”
index.hu/kulfold/2014/09/13/elment_az_esze_az_orszagomnak/

Az ellenségkeresés adott, így az elbökött dolgokat mindig másra lehet kenni... olyan ismerős, propagandista focialista vezérürünk is ezt másolja.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
chá...ki fogja megfizetni a jelenlegi ukrán tartozásokat? és ki a d az ukránoknak fegyvert hitelbe amikor az ukránok már 10 éve nem fizetnek senkinek
ki az ellenség? és kinek az ellensége? miért van ott? ha nem lenne ott akkor hol lenne?

a kanadai miniszterelnök a nagyhírtelen összerittyentett ukrán fesztiválon kanadában (köztudottan ukránnyelvű) aszon'ta, hogy az ukránok mindíg ukránok maradnak és sohasem lesznek oroszok, mind az összes ukrán emigráns aki kanadában virágbaborúlt ebből az alkalomból abbahagyta 3 másodpercre a maffiózást és úgy tett mintha...a kanadai adófizetők nem tapsoltak (kurva egy banda)

brühüyyy
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
ilyen zenészekre nagyon nagy szükség van, ők megzenélik te meg fizeted...ehető?

és mikor ébredt rá, hogy?

szóval most akkor lesz békezene amíg meg nem békélnek és el nem hamvadnak?

brühüyyy

kibaszott nagy jelentőségű, én ismerek egy Maruszja Fjodorva Kuscsenka nevű tiltakozót aki már évek óta nem de most aztán igazándibúl...nem főz kumiszt

brühüyyy

űmert tiltakozik még nem tuggya mi ellen és mi értelme de jól fizet
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
ja...míg el nem felejtem nem költözök oda (sem) mert már voltam ott többször és alig tudtam eljönni...mert "megvették" a legújabb márkájú cipőmet...zoknban meg nagyon messze van

brühüyyyx3
@rodeo36:
Még szerencse, hogy csak az ukránok ilyenek nálatok, az oroszok meg teljesen normálisak!
Képzeld el, ha azokra is lehetne ilyen sztereotípiákat rájuk húzni.
Szerencsére az oroszok mint a bárányok...
Ahogy látom, akcióztak a rumok közt...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
nem tuggya a miniszterelnök megkülönböztetni a kettőt mert egyiket sem ismeri a tanácsadói detto, de kurva jól hangzik most mert a kanadai expert növekményre menne a játék de a kurva isten faszának sem akar nőni, nem tudod miért?

brühüyyy

te nagyon jól ismered juharországot...meg lennék győzőüdve, hogy az ukránoknak van igazuk de még egyetlen ukrán ezt nem mondta csak emigránsok akik 15-20 éve távol vannak és az összes többi ország akiknek új piacok kellenek és leszarják ukrajnát

szóval te fizeted a tartozásukat?
@Orica Középföldi: hermelin...hm...alig merem megkérdezni, hol hordod.
@rodeo36: miért, te kifizetted a tartozásod?... "hülye senkik vagytok, nem értetek semmihez, hagyjátok, hogy mindent ellopjanak tőletek, ahelyt, hogy lámpavasra húznátok mind" a törlesztés része? (bár lehet, '88-90-ben a te talpad alatt is fütyült volna a szél... a lemez nem változott sokaknál)
@jaegtoer: "Aztán meg éppen úgy tűnik, most múlik pontosan..."

Éppen erre hajaz:
www.atv.hu/belfold/20140913-a-nagy-fidesz-belhaboru/hirkereso
@jaegtoer: "fészbukon olvastam"

Huuu ne tudd meg mennyi mindent lehet ott olvasni. Ugye a minap az usácska azt mondta, összefognak és támogatják fegyverekkel a "mérsékelt" szír lázadókat az ISIS ellen. Erre mi a ma hír? :))

Egyezséget kötött az Iszlám Állam a szíriai felkelőkkel

www.origo.hu/nagyvilag/20140912-egyezseget-kotott-az-iszlam-allam-a-sziriai-felkelokkel.html

"Az Egyesült Államok és az Iszlám Állam nevű terrorista szervezet elleni koalíció tagjai nemrég felvetették, hogy a "kalifátus" elleni harc egyik lényeges eleme az, hogy nem Damaszkusznak, hanem a mérsékeltnek tartott ellenzéknek fognak szállítani fegyvereket. Azonban akad egy nagy probléma: olyan már régóta nem létezik Szíriában. Sőt tegnap a mérsékelt ellenzék kiegyezett a terroristákkal és bejelentették, hogy közösen fognak harcolni a szíriai kormány ellen. Ezáltal minden nyugati fegyver könnyen a terroristákhoz juthat, amit viszont ők a civilek gyilkolására használhatnak fel. "

keletport.hu/index.php/politika/112-sziria-libanon/2164-szentsegtelen-szovetseg-a-sziriai-mersekelt-ellenzek-kiegyezett-a-kalifatussal

Arról nem is beszélve, hogy a Nobel-békedíjas Barack Obama azt ígéri, egy szuverén országot fog ismét bombázni anélkül, hogy kikérné ezen ország és az ENSZ engedélyét erre. Neki nyilván szabad, hiszen az USÁ-ban sokkal jobb az emberek életminősége. :)
@rodeo36: ha egy állam csődbe megy, fizetésképtelen lesz, ki fizeti a cehhet? akkor, akinek tartozik, elfoglalhat belőle egy a tartozásnak betudható darabot?
rodi, mi a te megoldásod erre a helyzetre?
@Sir Bates dö Hól: én? hahahaha

ha hallanád (de inkább ne! mert) a szekér is beindul magától tőlem...
@parti_giano:

át szokták ütemezni és 25 év helyett 200 évig fizeti 2000x többet

brühüyyy

nem elfoglalják, hanem van erre más megoldás ha nem tudnád....kérdezd meg matolccsi úrhölgyet

te mit csinálnál? elengednéd neki az meg kuncogna, milyen jó üzlet csődbe menni

brühüyyy
@Spániel:

" hermelin...hm..alig merem megkérdezni, hol hordod."

Ez jó:))

Ha ébren van, az agyamban, ha alszik az a magánügye. Szegény már öregszik, frontos, egyre többet mísz vagy melankólikus vagy nosztalgiázik:))
@Sir Bates dö Hól:
én nem tartozom senkinek (tudtommal) lehet hogy te ezt is jobban tudod, mint amattolccsi? és honnan

az én talpam alatti szél? brühüyyy

milyen hamar eszedbe jutott, honnan? mióta ismered a pénzügyeimet?
@gazoló: :)sajnos én nem voltam... de, én se...

www.youtube.com/watch?v=iBhNVIRnZ7s

www.youtube.com/watch?v=oHh978yizqQ

www.youtube.com/watch?v=D9MLWBI--5w

www.youtube.com/watch?v=zQMG2ubmu4E

és, hogy elég legyen:

Petőfi Vándorszínház - Ferenczi György, a Rackajam és a Kossuth szakállas honleányok

www.youtube.com/watch?v=XosuAQ0aO6o
gyerekek!

mi van Geoval? rég láttam errefelé...
@rodeo36: nem pénzről beszélek... a szülőföldeddel, a hazáddal szembeni tartozásodról, mely nem évül el soha (az enyém sem)...
@Sir Bates dö Hól:
én nem tartozom a szülőföldnek sem, a hazának sem!!! azóta mind a kettő megváltozott...minimum nullszaldós vagyok, de ha jól nézem akkor nekem tartoznak mind a ketten

te mikor fizecc? és mit?

brühüyyy
Méteres vízben áll a Dél-Dunántúl

Az esőzések miatt kialakult áradás, a hömpölygő sáros víz, hosszabb-rövidebb időre településeket zárt el a külvilágtól Zalában. A vasi, zalai folyók többségén további vízszintemelkedésre számítanak a szakemberek.

www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20140913-eso-arviz-zalaban.html

Autókat sodort el és elérte a víz az M7-es autópályát

valasz.hu/itthon/autokat-sodort-el-es-elerte-a-viz-az-m7-es-autopalyat-104254

Figyelmeztetés az ország nagy részén: felhőszakadás várható!

"Délutánra várhatók a zivatarok

Átmeneti szünet után délutántól egyre többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok. A zivatarokat felhőszakadás és viharos szél (60-80 kilométer/óra) kísérheti. Nagyjából a Budapest-Szeged vonal szélesebb sávjában az esti órákra várhatóan összefüggő csapadékzóna alakul ki "beágyazott zivatarokkal", amelyek egymást követve többször is áthaladhatnak ugyanazon terület felett, így akár több helyen is előfordulhat 30-40 millimétert meghaladó összcsapadék.

Legkisebb esélye az ország északkeleti részén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti felén van zápornak, zivatarnak – tették hozzá."

www.patikamagazin.hu/cikk/index/19091

Az esztergomi vasútvonal miatt az egész telek víz alá került - Fotók!

Fotók: Vasútfelújítás miatt árasztott el egy magántelket a víz

A Budapest-Esztergom vonal töltéséről lezúduló víz további útjáról nem gondoskodtak, így az befolyt egy olvasónk kertjébe Pilisvörösváron.

hvg.hu/idojaras/20140912_Fotok_Vasutfelujitas_miatt_arasztott_el_e#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_9_12
Ezer milliárdért nem a demokráciát, az anyját eladja a magyar

Az ezer milliárdos devizamentő csomaggal vége az ellenzék választási esélyeinek a következő néhány évre, de az önkormányzatira mindenképpen.

gepnarancs.hu/2014/09/ezer-milliardert-nem-a-demokraciat-az-anyjat-eladja-a-magyar/
@rodeo36: ahogy érzed... lehet, a májadon egy hentes házat vehetne, de jellemedre nem licitálnék a shitesby-nél (a sothesby's fel sem merül)...
részemről befejeztem...
@guma: sajna, a jövőt adják most el...
@Sir Bates dö Hól:
már megint befejezted? de jó...

el lett baszva a szülőföld is meg a haza is (utóbbi nem is tudom, hogyan jelenik meg bárki létében?)

ne add el sem a másjamat sem a lelkiismeretemet, mind a kettő egészséges, ép és vidám, a sajátom

te meg asztcsinálszamit akarsz (ha rám hallgacc)

brühüyyy

a jellememről nem tudhacc semmit sohasem találkoztunk, és ez jó vala
@guma:
ez a magyar haza? az ártatlan adófizetővel kifizettetik a trehány és seggfej devízaalapú hitelek felvevőit meg a fidex-et amelyik létrehozta a helyzetet a forint bedöntésével...ez a "nagy magyar nemzet" égig érő vasküküllő és lófasz meg esti fény...
ezt nyújtja a szülőföld...hát nem kedves

mondd meg a sírós dő hólnak ami hól van hól nincs

brühüyyy
@rodeo36:

a magyar haza nem ez... a szülőföld sem ezt nyújtja, csak ezt adja jelenleg pár kutyaütő aki a hatalmat birtokolja...
@parti_giano: :) azt láttam (sőt máshol is megjelent 1, 1 írása), csak itt nem látom mostanában...
@guma:
mesélj még...olyan romantikusz...mi is a magyar haza? meg a szülőföld ami elhagy és éhendöglesz rajta meg benne

ezek a szarok a részei (nagy része) annak amiről nem tucc meggyőzni

haza ott van ahol én jól érzem magam és a szülőföld berkei nincsenek lediszkövezve és leöntve nemzeti kokárdával, az már nem az én szülőföldem...azt szétbaszták

brühüyyy

brühüyyy
@guma:
ti adtatok hatalmat nekik hogy is mongya a régi mondás bűnösök között cinkos aki néma

brühüyyy

na ilyen nekem nem kell, csinálhattok belőle perkeltet galuskával
@rodeo36: te tudod a legjobban, hogy szinte mindenre van közmondás és annak ellenkezőjére is...

tehát csak ezzel nem ébresztesz bennem lelkiismeret furdalást a mai állapotokért...

"haza ott van ahol én jól érzem magam" lehet... de azt hiszem inkább az az otthonod. amit kimondani és értékelni, nem kis szó a mai világban...
viszont tudod azt is, én nem vitatkozom veled (érzelmi és) elméleti kérdéseken mert már ismerjük egymás különböző véleményét és ilyen helyzetben én senkit soha nem akarok a saját igazamról győzködni...

én még a mennyeimnek is azt mondtam: elmondom mit gondolok, de a felelősség az övé, hogy mit választ amikor dönt bármiben...
engem ezért nem találsz kilátástalan vitákba bonyolódni...
egy kis mosoly mindenkinek sok-sok állattal

www.youtube.com/watch?v=gh7OcnBzdcE
@guma:
nem tucc kívűl maradni, része vagy az egésznek még akkor is ha aszondod, hogy te nem...

szóval saját sorsod magadnak építed

brühüyyy

ez az ami nektek kurvára nem teccik (nekem még úgyse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
@rodeo36:

"nem tucc kívűl maradni, része vagy az egésznek"

így van!

része vagyok az univerzumnak is és amit tehetek érte (saját érdekemben is) megteszem, ha ez nem is számottevő és személy szerint nincs kézzel fogható nyereségem belőle...
na pussz, pussz - most kicsit nem vagyok
Ajánlott olvasmány:

"Ezer milliárdért nem a demokráciát, az anyját eladja a magyar

És így is lesz. Orbán Viktor rendszerét a következő néhány évtizedben egyedül Orbán Viktor tudná megdönteni, és csak azzal, ha felmondaná a társadalmi szerződést, amit még a Kádár János által egykoron köttetett társadalmi konszenzus mintájára dolgozott ki. Ennek lényege nem teljesen egyezik meg a kádárival, aminek alapköve az volt, hogy hagylak benneteket lopni a közösből, ti meg cserében támogatjátok a rendszert. A Viktorka rendszerének krédója viszont kicsit más, mert így foglalható össze: hagyjatok minket lopni a közösből, amiért cserébe mi hagyunk titeket álmodozni, nem ébresztünk rá benneteket a valóságra, hogy tudni illik át vagytok verve, de csúnyán, hogy mindent, amit kaptok, azt tőletek lopjuk el, minden, amit a közösből elveszünk magunknak az nektek járna, minden millió, amivel Mészáros Lőrinc gazdagabb lesz, annyival ti szegényebbek lesztek. Ti csak álmodozzatok megint nagy Magyarországról, hátrafelé nyilazó győztes magyar hordákról, amint móresre tanítják a felfuvalkodott nyugatot, ami azt hiszi, hogy ő találta fel a spanyol viaszt, pedig mi találtuk fel, csak a spanyolok ellopták tőlünk.

Akinek az ilyen társadalmi béke nem tetszik, mert mondjuk nem szeret annak a bizonyos nemi szervnek a rosszabb végén állni, ezért magát ellenzéknek kiáltja ki, felhívnám a figyelmét arra, hogy a másik oldalra kerülésnek van egy egyszerűbb módja, mint Viktorka uralmának megdöntése. Paktumot kell kötni vele, fel kell vállalni az udvari ellenzék kényelmes szerepét, keményen tépni a szájakat, rángatni a pártistrángot a parlamentben, nyomni a szavazó gombokat éjjel-nappal a magyar minimálbérnél 15-ször nagyobb gázsiért. Ilyen egyszerű. Annyira, de annyira egyszerű, hogy a demokratikus ellenzék erre már régen rájött nélkülem is."

gepnarancs.hu/2014/09/ezer-milliardert-nem-a-demokraciat-az-anyjat-eladja-a-magyar/
@guma:
Kössz mind a kedvenceim:))
@rodeo36:
Szia Rodi!
"Az ártatlan adófizetővel kifizettetik a trehány és seggfej devizaalapú hitelek felvevőit."
Most nem a hitelfelvevőkről szólnék, hanem arról a csalárd Fidesz politikáról, amely a devizahitelek kérdésében is jellemző rájuk.
Ez az ügy, a szektorális adók, a rezsicsökkentés is úgy ment végbe, hogy a bankok és befektetők viselték a rájuk osztott veszteségeket.
A kormány pedig előírt, ült és ül a trónusán, és röhög, mert az adakozás előnyeit ő vágja zsebre, mint egy jóságos cáratyuska.
A devizahitelek korrekciója a bankokat a padlóra vágja, egy részük kivonul.
A maradók hitelezési lehetőségei nyomottakká válnak.
Kíváncsi vagyok, hogy a bankok milyen módon hárítják át drámai veszteségeiket a lakosságra, lesz-e egyáltalán lehetőségük rá?
Majd figyeljél te is, aztán megbeszéljük.
@Mariann19:
ezek most megpróbálják befalazni a bankokat és hitelintézeteket abba, amit kifőztek (még csak kotyog nem forr) a bankoknak sok lehetőségük van...ami a visszamenőleges törvénykezést illeti az nem fog megállni azokon a fórumokon ahol arról a nemzetközi jog alapján döntenek, az aktuális helyzetet és a jövőt meg tárgyalni kell, valamit nagyon régen nem értek, miért vannak a bankok beszarva és miért jajonganak? a visszamenőleges törvénykezés jogszerűtlen és a Hágába kell vinni ahol a akár be is kasznizhatnak egy két hőscincért a tolvajok közül...

ez a hajó 2001 óta elment és 2010 óta rossz hitel (erről én már soxor írtam nem ismétlem) ezt is érvként hozhattyák fel a bankok...

azaz védhetetlen a kormány álláspontya másrészt nem látom a fedezetét

brühüyyy
Kedveseim!
Már egy ideje sokkal jobban teljesítünk, mint a többi - haldokló/vergődő - uniós, ezért a polgári körök aktivistái és a békemenetesek alig győzik leleplezni a hozzánk küldött ipari kémeket és koldusnak álcázott gazdasági hírszerzőket.
A szabadságharcunk során aratott fényes győzelmeinket csak éppen megünnepelni tudtuk, de pihenésre már nem volt módunk, mert a galád uniósok minden lehetséges eszközzel törleszteni próbálnak - az általuk vélt, de szerintünk jogosan elszenvedett - sérelmekért.
Csak a két legfrissebb: az egyházakról szóló és a házi pálinkafőzést engedélyező törvények elmeszelése.
Amit velünk elkövetnek, az botrány a javából!
Képtelenek eleget tenni a "több tiszteletet a magyaroknak!" elvárásunknak?
Pfuj!
@DR. INKVIZITOR:
majd akkor amikor egy két keményebb tökű bank Hágába megy és beperli a zorbánbasit visszamenőleges törvénykezésért és még egy sor más aljasságért...ottartyák előzetesben 50 évre utána tárgyalás

brühüyyy
@rodeo36: "nem tudsz kívül maradni..."
rodeo te sem tudsz kívül maradni annak ellenére sem, hogy azt mondod ez már nem a te hazád, mert azt szétb...ták /ami igaz is/ mert akkor miért perlekedsz minden nap, és minden kis változás, esemény ami itt történik miért érdekel?
Ezt a hazát-szülőföldet szétb...ták már egy párszor de legalább kilencmillió embernek az a törekvése, hogy jobbá tegye /saját érdekében is/ még akkor is, ha állandóan becsapja, átveri, meglopja, az eszét-lelkét lerabolja a maradék egymillió
@Mariann19:

A'pro4 igérete ellenére nem adja:((
Bezzeg minden fa@focimeccset lead az összes kiba@ott sportcsatorna,hogy kapnák be!!
bocs a felháborodásért:))

online stream:))

www.youtube.com/watch?v=eeD6jOkuv9E
@rodeo36:
"Valamit nagyon régen nem értek. Miért vannak a bankok beszarva és miért jajonganak."
Rodi!
Gondolj bele, hogy amikor jött a kétszintű bankrendszer, és ide jöttek a külföldi bankok, akkor piacot szereztek egyrészt, másrészt biztosítani kellett számukra az induló tőkét.
A világban most is rengeteg pénz van, mobilizálni kell a bankoknak is a tőkéjüket, nagy a tolongás a piacon, a már megvetett lábakkal nem célszerű játszani.
Nem olyan egyszerű kivonulni, mert először is ki kéne fizetni a kisbefektetőket, fel kell számolni a partner kapcsolatokat, be kéne hajtani a hiteleket, hogy bezárhassák a kapukat.
Ez is veszteségekkel jár, pl. sok a meghiúsult visszafizetés, optimális szám a 14%, de már 18%-ról is beszélnek.
Inkább vállalják az anyabankok a feltöltést, mint a kivonulást.
Ezek a bankok szempontjai.
Ami a velük szembeni törvénytelen eljárást illeti, szerintem ez még nem lefutott meccs. A bankok a nemzetközi szervezetekhez fordulnak, hiszen vannak szabályok, amelyekhez nekünk is alkalmazkodni kell.
Egyre sürgetőbb hangok hallatszanak arról, hogy Magyarországot az eu-nak szankcionálni kell, gondolom az igazságtételben a külföldi jog is befolyás alá kerül, persze a törvényeket betartva.
@gazoló:
Szia!
Imádatom végtelen!
Ezermillió puszi neked, máris nézem tovább.
Nyugi.
@KÁTÉó53éúétr6:
tudod én úgy szemlélem mindezt, hogy én beletettem anyait apait és még ...1989-ben el kezdték szétbaszni...és ez engem haraggal tölt el, de az életem más és már nem is lesz nagy csere ebben a magam oldalán...láttam a "fordulat" gyökereit korábban...és réműlten szemléltem, hogy az emberanyag milyen alkalmas erre az öncsalásra, a hazugságok és a nulla teljesítésért kikövetelt ellentételezés stb...

dolgozni nem akartak de kellett nekik a jólét...és megtalálták az útját

brühüyyy (mert meg lehetett találni)

brühüyyy
@Mariann19:
nézd a szakmai részén nem vitatkozom...a jogi része érdekes, és ha abban nem történik gyors haladás akkor az UNIO egészére nagyon rossz következményei lesznek

az nem megy, hogy a lengyelek kurvának állnak a NATO-ba és ingyen kapnak dolgokat és hasonló szarságok

brühüyyy

az ukránok is rossz fürdős kurvák és még büszkék is rá...de nincsenek egyedűl most másokkal akarják kifizettetni a számlájukat a nagy zaba után dögöljenek meg pofátlan szarjankók
@rodeo36:
Ki kell várnunk az eu és a nemzetközi szervezetek döntéseit. Csak remélni lehet, hogy ez a tévesen értelmezett nemzetállami felfogás
nem fog teret nyerni Európában, mert nagyon veszélyes, mert az uralkodó típusú államfők tanulékonyak.
Az ukrán helyzetet én nem a napi történések tükrében látom, te inkább azt figyeled.
Az ukránok soha nem voltak és nem is lesznek az oroszok hűbéresei, egészen más a nacionáléjuk, más rasz, mint az oroszok.
Azonban számomra nem is ez a lényeg.
Putyin 3-4 éve kitalálta, hogy újra nagyhatalmi pozíciókat szán az oroszoknak, és ehhez az elhatározásához nemtelen eszközöket használ fel.
Szakszavak nélkül mondom, hogy egy világ újrafelosztási offenzívába kezdett, gazdasági csoportot szervez orvul /BRICS/befűzve különböző országokat, Eurázsiai unióról álmodik, ahová eu-s országokat csábítana át, gyengítve a nyugati civilizációt stb.
Nálam ez főbenjáró bűn, különösen amiatt, hogy háborús szituációt hoz létre a fixa ideája miatt.
@Mariann19:
Eközben a németetek meg be-beszólogatnak Piktorunknak, meg a Navracsicskájának:

"Orbán hűséges szolgájának nevezte Navracsicsot egy német rádió
Pártkatona, a jogállam leépítésének szellemi atyja, ezt mondták a leendő uniós biztosról."

index.hu/kulfold/2014/09/13/orban_huseges_szolgajanak_nevezte_navracsicsot_egy_nemet_radio/
@rodeo36:

Visszamenőleges törvénykezés, Hága??
Ugyan má!

A már nyugdíjban lévő zsaruknak is elvették a juttatásukat, átminősítették, megadóztatták.

Sajtországnan erre azt mondták, egy adott nemzet úgy szabályozza a saját nyugdíjrendszerét ahogyan éppen jónak látja.

A jog olyan "tudomány", hogy ugyanarra a dolora egyszer rányomja a rendben bélyegzőt, másszor meg elkaszálja csípőnek erejével.
@guma:
"mi van Geoval? rég láttam errefelé... "

El nem veszett, mert a blogját írja.
Lehet, hogy olvas minket, csak valamiért nem szól hozzánk, de az is lehet, hogy nem.
Vissza kéne olvasni messzire, hogy célzott-e visszavonulásra.
@guma:
"Méteres vízben áll a Dél-Dunántúl "

Mindenhatónk nem áll a víz útjába? Pedig mint tudjuk, a hóvihar és az árvíz azonnal eltakarodott, mikor őfényessége megjelent...
Igen, odanyomott egy fricskát. Majd átnyújtott egy 25 milliárd eurós csekket, amiből 7 éven keresztül a víz felett tartják az enélkül életképtelen rezsimet.

Baszhatjuk.
@guma:
"
guma 2014.09.13. 13:44:44

Ezer milliárdért nem a demokráciát, az anyját eladja a magyar"

Keserű írás, de sajnos igaz.
1998 tavasz fideSS nyer - beregi árvíz
2010 tavasz fideSS nyer - bódva sajó árvíz
2010 okt 4 fideSS nyer - másnap vörösiszapár
2014 tavasz fideSS nyer - pest zala megye árvizek

Isten: "mi a jóisten izéjét csináljak még nektek, hogy megércsétek a jelet? írjam fel az égre felhőkkel hogy orbántakaroggy?!?"
@rodeo36: "kellett nekik a jólét" a keveseknek, és fokozatos nyomorba döntés a többségnek.Hidd el, sokan szemlélték ezt rémülten, de ne okold az egész népet, hazát azért,/pl ti választottátok/ mert a fondorlatos politikai- és gazdasági aljasságokat későn veszi észre.
@rdos: "Bocsi, de baj van. Árad a Nádor, már II. foknak kéne lennie, a Gaja és a Séd is rendesen emelkedik. További nagy csapadék várható. Riasztás pediglen nincs. :-("

Isten: "I*bassza meg má! mikor foglyátok fel hogy el fogtok tűnni a földszínéről ha a fideSSmafiát nem "függesztitek fel" !"
@Mariann19:
te még nem láttál oroszlánt valós élet halál harcban? megtámadták az érdekeit (engem nem érdekel mi van az országban, mert azzal sem foglalkozom, hogy mi van a többiben) ukrajna mint olyan ami ma van az sohasem létezett...mindenféle államocskák és vallások meg katonai álmok konglomerátuma amelynek mindíg szüksége volt (és van) támogatóra, mert nem termeli meg azt amiből meg tud élni...a többi politika meg süket duma...gazdasági alapon nem létezik még akkor sem ha volt itt egy ukrajnával üzletelő -blogtündérke- aki kurvára megszedte magát az ottani korrupció révén...

az utóbbi évek általános gazdaság mutatói siralmasak és most europa vagy az oroszok pénzét akarja mert neki nincs és a hiteleket nem fizeti...

ha tucc ellenkező adatot ide vele

vagy lesz federativ europa vagy semmi és szétesik, majd lesz egy belső mag a többiek meg mehetnek a levesbe ahonnan jöttek

brühüyyy
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Bocsánat, már megint előbb írtam, mint olvastam, semmi új infót nem adtam :)
Oroszország csatát nyert Ukrajnában

Az EU, Oroszország és Ukrajna pénteken megállapodott abban, hogy 2015 végéig elhalasztják az EU-ukrán szabadkereskedelmi megállapodás életbe léptetését - közölte újságírókkal a Brüsszelben folytatott megbeszélés után Karel De Gucht, a külkereskedelmi kérdésekben illetékes belga EU-biztos.

folytatás

www.napigazdasag.hu/cikk/22734/

Újra lőnek Donyecknél

A tűzszüneti megállapodás ellenére kiújultak a harcok az ukrán hadsereg és az oroszbarát szakadárok között Donyeck repülőterénél szombaton, miközben egy újabb orosz teherautó-konvoj lépett be Ukrajnába Kijev beleegyezése nélkül.

A biztonsági erők kezén lévő donyecki reptér péntek éjszaka óta tüzérségi tűz alatt áll. A Reuters hírügynökség szerint szombat délután ágyúzás hangja hallatszott a város északi része felől, és a reptér felett fekete füst gomolygott.

A kijevi vezetés arról számolt be, hogy a biztonsági erők sikeresen visszaverték a felkelők támadását a repülőtérnél.

Az EBESZ eközben közölte, hogy 220, Moszkva szerint humanitárius segélyt szállító kamion lépte át az ukrán határt. Az ukrán hatóságok és a vöröskereszt megfigyelői egyetlen kamion rakományát sem ellenőrizhették.

www.napigazdasag.hu/cikk/22747/
@ob.szerver: "Baszhatjuk" ha tűrjük az életképtelen rezsimet
@rodeo36:
"visszamenőleges törvénykezés jogszerűtlen és a Hágába kell vinni "

Igen, persze, elviszik Hágába, ahol kb. 3 év múlva születik valami ítélet, ami akár lehet kedvező a bankokra nézve, de erre mérget nem vennék.
Addig viszont végre kell hajtani az "elszámolást" pár hónapon belül.
Akkor most mennyire is vannak kisegítve a jogorvoslattal a következő néhány évben?
gyerekek! ezt valaki "zseniálisan" összehozta.

Belmondo magyar hangja: Szabó Gyula

www.youtube.com/watch?v=FrBuF6Xa804
@Sejk a derék katona: Tévedel! Ez a mostani árvíz is csak azért van, hogy a zorbán kimehessen a gátra és azt mondhassa miatta nem lett nagyobb baj...
@KÁTÉó53éúétr6:

Ez igaz, de ha az EU a szájtépésen tűlmenően nem segít, legalább ne ártson.
@guma: Offolunk? Offolunk? Tahókám...
@ob.szerver: dühös vagyok én is, és nem fricska miatt!

valami nagyon elvan b@szva ha normák és alapvető törvények megkövetelése helyett finanszírozzák az illiberális pávatáncot...
@IGAZI_kovi1970: igen!

és ekkora vagy ilyen tahó mód kell ezt észrevenned?
@IGAZI_kovi1970:
" Offolunk? Offolunk? Tahókám... "

Na most képzeld el, hogy mi meg itt sokan szeretjük az ilyen offokat.
Jól jön egy kis lazítás.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Na Bolikám, most kapaszkodj meg!
Navracsics bekúszott a szívembe!
Tegnapelőtt a futó hírekben láttaqm a boldogító mondatot, miszerint Navra 4 éve nincs beszélő viszonyban Lázár Jancsikával.
Eszerint az érték itélete még itt-ott a helyén van, de hogy ilyen kemény srác, ezt nem gondoltam volna róla.
Hiszen behódolt Orbánnak, sok pofont is
kapott, leértékelte a főnök, feladta önmagát, de Lázárnak ellenállni nem kis teljesítmény.
Csodálkozom, hogy vállalja ezt a méltatlan eu-s szereplést, inkább menne vissza tanítani, ahol még szerették is.
@rodeo36:
Rodi!
Ukrajna népe áldozata az ottani oligarcháknak.
Egy kizsigerelt, kiszipolyozott nép, amely ugyanúgy nem tudott változtatni terrorizált országában, ahogyan mi is tehetetlenül nézzük a haza kisajátítását.
Az nem járható út, hogy hagyni kell egy országot teljesen leépülni, mert a zsarnokság áldozata lett.
Én nem vagyok ellendrukker olyan politikai helyzeteknél, amelyben a népet meg kell segíteni, és hozzá juttatni az akarata teljesítéséhez.
Erre nem gondolsz?
Arról nem is szólva, hogy Putyin nem akar megállni Ukrajnánál. Sokkal félelmetesebbek szándékai a balti országok bekebelezési törekvéseit illetően. Valahogy ebben a kérdésben az az érzésem, hogy itt sok a hallgatás, és komolyabb a veszély, mint ahogy nekünk láttatni engedik.
A lengyelekről nem is beszélve.
Norvég vírus

Fel vagyunk háborodva, amiért a KEHI vizsgálatot indított a norvég pénzek ügyében. Azóta meg a svájci pénzek is érdeklik a hivatalt. Teljes joggal! Legyen végre rend! A magam részéről támogatom a vizsgálatot, akár a hadsereg bevetésével is! Mi több, ragaszkodom annak kiterjesztéséhez! Ezennel felszólítom románia kormányát, haladéktalanul, aprólékosan és mindenre kiterjedő módon ellenőrizze a hazánkból oda áramoltatott pénzeket.

A Székelyföldi Labdarúgó Akadémia támogatására 2014. márciusában, a magyar költségvetés tartalékából átcsoportosított 100 millió forint vizsgálatát kérem!

Kérem továbbá a magyarországi választásokat megelőzően, 2013-2014 között, a különféle romániai szervezeteknek (Határok nélkül a magyar sajtóért, 16 Patak Egyesület, Reconstrukció Egyesület, stb.) magyar állami tulajdonban lévő szervezetek által (Szerencsejáték Zrt., MVM Zrt., MFB Zrt., stb.) juttatott, egymilliárd forint körüli összeg vizsgálatát. Persze ez az összeg a hivatalos forrásokban szerepel és meg is találtam. Lehet ennek a többszöröse is, tessenek utána nézni.

Az erdélyi magyar egyetemek számára 2014 végéig folyósítandó 4 milliárd forintnyi magyar forrás is érdemes a vizsgálatra.

A külföldön élő magyar diákok (Románia, Szlovákia, Kárpátalja, Vajdaság) iskolakezdési támogatása. Itt csak nehezen (sem) ellenőrizhető adatok állnak rendelkezésre, de rossz nyelvek szerint a Bethlen Gábor alap (100% magyar állami tulajdon) 5 milliárdot meghaladó összeget oszt szét a határon túli magyarok között, minden évben.

Ez persze csak a jéghegy csúcsa! Tiszta kezet a pohárba!
-----------
Aztán, ha lendületbe jönnek a fiúk, van még bőséggel vizsgálatra érdemes dolog ebben az országban.

Például az APEH ügy, amiről valami dermesztő kuss van.

Aztán a pártok kampányköltései.

A kétségtelenül teljesen civil CÖF pénzügyei.

A földpályázatok.

A trafikmutyi. Ebben hatékonyan tudna segíteni az az 5 (öt)% nyertes, aki a megelőző időszakban is trafikot üzemeltetett. A maradék 95% új tulaj meg másban tudna segíteni. Meg kell kérdezni őket, ki miben doktor, mert elég sok van közöttük… talán még elmeorvos is. Sose tudni.

Aztán sorra lehetne venni az érdekesnél zavarosabb ügyeket, hátha kijönne belőle valami jó.

Mert, ahogy az azóta elveszett (hiányzik!) kedvenc blogom mondá: KI KELL ENNEK JÖNNI!

Végezetül megragadom az alkalmat és szívből gratulálok szeretetve tisztelt kormányunknak a heroikus munka jutalmaként napokban megnyílt új, magyar fakultáshoz.

Az Azerbajdzsáni Nyelvtudományi Egyetemen.

Csak így tovább!

Edgar Swan

gepnarancs.hu/2014/09/norveg-virus/
@Mariann19:

félve kérdezem: és ha csak nem kompetens?
így vele nem állnak szóba... miért fárasztanák azzal ami nem rá tartozik már...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: 536 hozzászólás és egyetlen-egy ilyen jelző nem volt, mig nem jöttél. Ki is a TAHÓ? így nagybetűvel! hát te
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: :D

@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): :D

nem kell minden tahó megjegyzést komolyan venni (de azért: kösz)! :)))
@KÁTÉó53éúétr6: k. életbe.mellényomtam a gombot bocs. az IGAZI TAHÓ-nak szól ám ez ugy-e tudod?
@KÁTÉó53éúétr6: :DDD

hagyjuk szegényt! nem ér ennyit... :))))
@guma: drága margitka, eszt jó megkaptad:)))
@taga20: rámfért!:))) mindig máshol jár az eszem és szétoffolom a posztokat...
(de ha lehet kerüld a ka végződést... nem illik rám :DDD)
na ezt kapd ki...
ez aztán az igazi off!

Új Mohács
Ülj le szépen, Pistike, most elmagyarázom neked a dicső magyar történelmet, amit eddig elhazudtak előlünk. Szóval, elsősorban ott volt Mohács. Na, ott például győztünk. „Nemzeti nagylétünk nagy temetője”? Szó sincs róla. Minket ott felszabadítottak turáni testvéreink, csak utána az ellenzéki balliberálisok bevették magukat a végvárakba, és onnét mészárolták a mi török barátainkat. Szövetségben az álnok Nyugattal.

"A Zrínyi-szobor helyén emlékeztek – még a koszorúikat is eltüntette a Fidesz – Fotó: Borbás Mátyás/pecsistop.hu"

gepnarancs.hu/2014/09/uj-mohacs/
@Mariann19:

"Navracsics bekúszott a szívembe!
Navra 4 éve nincs beszélő viszonyban Lázár Jancsikával.
Eszerint az érték itélete még itt-ott a helyén van, de hogy ilyen kemény srác, ezt nem gondoltam volna róla."

Csak óvatosan azzal a szívvel. Mi van, ha Lázár szarik nagy ívben a teljesen jelentéktelen Navrára?
Már rég nem tudja, mi az érték, nopláne érvényt szerezni az értékítéletének képtelen.
Legelső "bátor" próbálkozásánál leverte OV - tizenéve.
Akkor kellett volna felállni.

Látom Guma is felvetette ezt az opciót:)
@taga20: konkrétan mi érdekel? :DDD vagy belevágjunk egy útba és majd kiderül... :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
akkó' ne is csináljanak semmit, mert úgyis?

jó kis álláspont

ezért vaGYTOK OTT AHOL

BRÜHÜYYY
@guma: a gé pont, na az érdekel plö. a luvr az kevésbé, a szakatt monalizával:))
@Sir Bates dö Hól: nem! aszt úgy mondják, hogy nyújjá má a bugyidba:)))
@taga20:

Ne sóvárogj. A legújabb kutatások szerint nincs G-pont:)
@taga20: ok... nyújjá má a bugyidba!...
@Orica Középföldi: tudom én, má megint a brit tudósok:))
azé remélem, női orgazmus az csak van! nehogymá 10 éve potyába melózom:)))
@Orica Középföldi:

gonosz vagy! :) hahahaha

ln nem mertem felvilágosítani...
@taga20: "nehogymá 10 éve potyába melózom:)))"

elég későn kezdted...
@guma: hát ez kurvafárasztó vot. egyébként bírom a kernt:)
Kóstolgatták egymást eleget az elmúlt négy évben és Barózó úgy volt vele, hogy csakazért is övé lesz az utolsó szó.
Orbán meg örült a lóvénak.
Ennyi.
@Sir Bates dö Hól: és még most sem tudja ért-e el eredményt :)))
fura...
@Sir Bates dö Hól: haver, jobb később, mint előbb. te gondolom elég korán kezdted, ezé te vagy az okostojás:)))
u.i.: tíz éve vagyok házas, ugyan avval a drága feleséggel, előtte is dugtam. remélem érted?
@guma: hogyti mennyire megértitek egymást!
fene a bundátokat!:)))
@guma: @Orica Középföldi:
Jól van gyerekek, megadom magam, de csak félig.
Az igaz, hogy Navra súlya elhanyagolható, az is lehet, hogy Lázár nem áll szóba vele, bár ezt kétlem.
Az viszont dicséretes Navra részéről. hogy nem pitizik Lázárnak, valószínű nem nyújtott baráti jobbot neki a Fidesz harmónia jegyében.
Csak van benne tartás, ha távol tartja magát egy mindent uraló Lázártól, Orbán jobbkezétől.
Ez egy üzenetnek is felfogható, annak, hogy kvázi Orbánnal is szembe megy, ha Lázárról van szó.
Nem hiszem, hogy a Fidesz berkekben van erre példa.
@KÁTÉó53éúétr6:
" Ki is a TAHÓ? így nagybetűvel! hát te "

Öööö...biztos, hogy ezt nekem szántad?
Visszaolvasnál, kérlek?
@rodeo36:
"akkó' ne is csináljanak semmit, mert úgyis?"

Nem ezt mondtam. Csak arra akartam utalni, hogy azért ne tekintsünk Hágára mint feltétlen megmentőre, mert mire megmenti a hozzá fordulókat, addigra azok akár fel is fordulhatnak.
De azért természetesen minden jogi fórumot végig kell járni.
@taga20:
"tíz éve vagyok házas"

Akkor nagyjából az a korosztály vagy, mint a gyerekeim.
Brühühü...
@taga20: előtte csak magadra gondoltál?... hát, sztem most csúsztál le sok mindenről... de, kérdezd a másik nem képviselőit...
7000 milliárd eu

hát jól megviccelték Orbán urat.akár minden héten jöhet ilyen vicces ember hazánkba.örömmel látjuk
@taga20:
"nem biztos, én késönérő típus vagyok:)) "

Az enyémek sem kapkodták el nagyon.
Abban az életkorban, mikor ők házasodtak/gyerekesedtek, nekem már tíz év körüli csemetéim voltak.
Lehet, én kezdtem korán, de akkor még az volt a természetes. Más világ volt.
@Sir Bates dö Hól: te sír, áruld má el, mi ez a sok pont a kommentjeidben! írsz két szót és három pontot. mi a szar ez?
@ephart:

Megjöttél, cicabogár? régen láttunk hálistennek, most sem hiányoltunk, a "bölcsességeidet" meg pláne nem.
@ephart: öreg, te még droidnak is gáz vagy! eszt a belépőt:))))))))))))
@taga20:
"írsz két szót és három pontot. mi a szar ez? "

Ő egy pontos ember.
@Sir Bates dö Hól: avégén megint hárompont. mi a szar ez?
Frász, frász, és megint csak frász!

Már megint dörög az ég és szakad az eső, holnap meg túrázni megyünk a Bükkbe...
Gumicsizma, esőkabát.
Fotóra nincs esély.
Mondjátok, hogy holnap arrafelé nem fog esni!!! A napsütéshez nem is ragaszkodom, de legalább a vizet inkább a postás hozza :))
bazzz... Fabius... vinnyogtam a röhögéstől. :-))
@ephart: Hogy hogy nem zsidózol? Vagy az a pénz?
@ephart: "7000 milliárd eu"
Különben meg milyen 7000 milliárd eu?
Adjuk meg sékelben, abból kiszámolják a rokonaid?
@ephart: Látom közben szólt a rabbid.
@gazoló: raereztel valamire - pont tuzifat pakolni leptem le…
@ephart: te valtottad @Videkit? igaz, mindig van lejjebb...
@Orica Középföldi:
Nincs G-pont? Dehogy nincs!
gfg.blog.hu/
Mondjuk nem feltétlenül gyönyörforrás, de van aki rajta keresztül... Guszti és a busz esetje.
Poszthoz :-) azért ez a két nagy, szemérmesen hömpölygő Tóth Gabi csöcs......phuuu

Bár lutheránus vidéken ásót villogtatnak az ilyenekre, de én félévi fogházbüntetést rögvest alákörmincélnék.
@Mariann19: Kedves Mariann!
Éles eszed van, de csodálkozom, hogy ennyire naiv tudsz lenni. Ha valaki a Fideszben szembeszáll valakivel (nézzük csak meg a "híres" Pokorny példáját), akkor ott valami mögöttes számítás rejlik. Ez a szegény hülye Navra nyilván évek óta azért nyalja boldog-boldogtalan seggét (és nehogy tévedjünk, nem csupán a Vezérét), hogy legyen neki egy ilyen kurva jó, a Deutsch Tomiéra hajazó állása, ahol már nem kell tovább segget nyalni - jön a pénz, legfeljebb leváltják, de az nem megy olyan könnyen. Úgyhogy javaslom, ne szeressük már ennyire Navrát - nem volt ő hős, nem is lesz soha. Csak olyan, mint a többi...
@taga20:
" ja! meg, hány az óra vekker úr?:))) "

Két fertály zöld meg három fertály piros :)
(szegény édesapámtól idézve)
@Sir Bates dö Hól:
"na... most már ettem "

És akkor már béke van? A pontokat is megetted?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: biztos fajint ember volt. nem szegény mert te benned tovább él.
az enyém még él, ma is együtt melóztunk.
@tsendre:
"ne szeressük már ennyire Navrát - nem volt ő hős, nem is lesz soha"

Ezzel egyet kell értenem. Szerintem is az történt, hogy miután tett néhány erőtlen kisérletet a különállásra, és ezért keményen az orrára koppintottak, a túlélésre kezdett játszani.
Szerintem sem Navra nem áll szóba Lázárral, hanem Lázár nem áll szóba Navrával. Csak nézzétek meg Navra pályafutását az utóbbi években, sorra vettek el tőle területeket, folyamatosan nyirbálták a hatáskörét.
Teljesen nem ejthették, hiszen mégiscsak volt ő nagy ember is, hát szépen eldugták Brüsszelben. Ő meg fogta a pofáját szépen, hogy legalább ez megmaradjon neki.
Az én szememben ugyanolyan patkány, mint mindig is is volt, és mint a többiek.
beleolvasgatva a hozzászólásokba egyértelmű bizonyítékot látok, a negatív IQ-ra.

Barroso elegánsan alázta szét okr bánt.Az meg még be is hajol ha valahonnan pénzt kap...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te is, én is meghalunk. ezek az emberek sokat éltek, talán eleget, ezé nem vagyok magam alatt.
sumi inkább megrázott, anno.
@taga20:
"az enyém még él, ma is együtt melóztunk. "

Legyen így még sokáig. Becsüld meg és élvezd ezt a helyzetet.
Bár gondolom, nap mint nap összeugrotok a munkán :)
@taga20: Ha már F1 engem meg Senna. :(
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Frászt, a skizó gazdája is mindent kétszer mond, kétszer mond, Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: látom vágod:) minden másnap, de a végén egyetértünk.
@Indriq:
"Barroso elegánsan alázta szét okr bánt.Az meg még be is hajol ha valahonnan pénzt kap..."

Pedig a behajlása sem nem oszt, sem nem szoroz.
A pénzt az ország kapja, nem ő. Hóttmindegy, hogy most éppen ki a minielnök.
Más kérdés, hogy ő és holdudvara teszi zsebre.
@taga20:
" látom vágod:) "

Családi tapasztalat... kisebbik bátyám (sajnos már ő is felülről néz minket és gondolom röhög rajtunk) dolgozott együtt a fiával, ott is sűrűn cikáztak a villámok :)
@Sir Bates dö Hól:
"jobb lett volna, ha a háromnyolcvan... "

gonoc vagy... de nem hibáztathatlak. :)
@vitéž munkášőr: Ez a @ephart: váltotta volna Vidékit? Basszus, ennyire nincs pénz a fideszben már?
@huzzadneki shakespeare:
" azért ez a két nagy, szemérmesen hömpölygő Tóth Gabi csöcs......phuuu"

Na most ezzel eszembe juttattad az X-válogatást, oda is kapcsoltam.
Nem mintha Tóth Gabi csöcsei hoznának lázba, de ezt tudom úgy hallgatni, hogy közben itt jártatom a számat.
Tényleg, az utóbbi egy hónapban összesen nem dumáltam ide annyit, mint most két-három nap alatt...
De mielőtt nagyon megunnátok, redukálni fogom magam az elviselhető mértékre, igérem.
Minden régi ismerősnek üdvözlet a munka frontjáról. Még egy kicsit Angliából :-)

Ott sem minden tejfel
endresy.blogspot.hu/2014/09/kolbaszt-helyettesito-putri-albionban.html
@Sir Bates dö Hól:
"pofátlanság netovábbja..."

Na most az utóbbi idők történéseinek (és nyilatkozatainak) fényében én ezt nem tudom értelmezni.
Csak én lennék ezzel így? Pls help...
@GeoCracker:

Na végre hogy üdvözlésre érdemesítettél minket.
Mi újság Angliában?
"Innentől majd lesz mit mesélni a haveroknak"

Majd azt lesd meg, mit fog erről mesélni a fideszes történetírás! Ha minden jól megy, jövő szeptemberben, már törikönyves anyag is lehet.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: tőkés beszél erről?... aki orbánt és törekvéseit támogatta?... aki annyi mindent tett a román-magyar helyzet rendezéséért?...
@GeoCracker:
"Meg honilag sem szunik a hulyeség"

Ez annyira durva és az érintetteknek annyira megalázó, hogy én szégyellem magam.
@GeoCracker: de finnyás vagy... mi a gond azzal, én csöveztem százszor rosszabban is:-)...
@Sir Bates dö Hól:
Ezt elemezze akinek gyomra van hozzá. Tőkés egy hiteltelen seggfej, vak komondor, aki nem látja (vagy nem akarja látni - súlyosabb...)kiket harap meg.

A lénye a garancia rá, hogy az egyházak neveinek említésére is tömegek okádják el magukat. Persze van egy Ferenc, aki meg számomra szimpatikus, pedig én aztán...
@Sir Bates dö Hól:
"tőkés beszél erről?... "

Én alapvetően békés és a hülyeségig konfliktuskerülő ember vagyok.
De Tőkést kb. 20 évvel ezelőtt lőttem volna le.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Rémlik eccer jeleztem. Ha nem, elnézést.

Belekeveredtem egy munkába, de a vlge lehet egy hét és egy hónap mulva is.

@Sir Bates dö Hól:
én is. aludtam anno a varsói centrálon is :-) De akkor, ha az ember hivatalosan 9-5ig, kevésbé hivatalosan orrvérzésig dolgozik a monitor mögött, akkor nem azzal akarja kezdeni, hogy kikergti az ágyból a kecskéket. S most ne gyere azzal, hogy válogatós vagyok, mert mér a kecske sm tetszik... :-)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: én is bírtam tőkést anno, de amit annotól csinál az egy kalapszar! egy rohatt csicska.
@gázóra ellenőr: pedig ugy nez ki: @Videki becsengetett, elfutott. @ephart jott…
@GeoCracker: én toleráns vagyok... ha a kecske a zsánered, a kecske a zsánered (gondolom, nem zavar a szakáll)...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Az ide dumálással semmi gond, ettől (is) érdekes a blog!
A Boli hozzászólásai is megtöltenének egy Empire State-nyi ötszáz gigás külső adathordozót, mégsem gáz a srác!
Ehhez képest Gyurcsány baszta át 2006-ban.
@GeoCracker:
"Rémlik eccer jeleztem. Ha nem, elnézést."

Ha neked úgy rémlik, akkor úgy is van.
Én nyáron csak érintőlegesen olvastam a blogot unoka-invázió okán.
A lényeg, hogy itt sokunknak hiányoztál.
Lécci az orrvérzéskor befejezett munka után legalább köszönj be, hogy tudjuk, nem utálsz minket :)))
@vitéž munkášőr:
" @Videki becsengetett, elfutott. @ephart jott… "

És hálistennek ő sem maradt sokáig.
1998 tavasz fideSS nyer - beregi árvíz
2010 tavasz fideSS nyer - bódva sajó árvíz
2010 okt 4 fideSS nyer - másnap vörösiszapár
2014 tavasz fideSS nyer - pest zala megye árvizek

Isten:
- "mi a jóisten izéjét csináljak még nektek, hogy megércsétek a jelet?
- írjam fel az égre felhőkkel hogy orbántakaroggy?!?
- tuttok ti egyáltalán olvasni is? már arról is kécségeim vannak"
jól van pubika, kapott az ország Xmilliárdot...
de ti csak fanyalogjatok wazz
@huzzadneki shakespeare:
"A Boli hozzászólásai is megtöltenének egy Empire State-nyi ötszáz gigás külső adathordozót"

Vizuális típus vagyok... Látom magam előtt az Empire State-et csupa betűből... :)))
A lakók nem esnek le a szóközöknél?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Mire mondtam volna? Arra, hogy ki baszta át Barrosoékat.
mondjuk kibaszoot szar lehet nektek amúgy...
2 X 2/3ad, a gazdaság talpra áll, a kamatok a mélyben, partnerségi megállapodás aláírva, a bankok szíváshpz tapsol az ország...mindenki várja vissza a casht, reszicsökkentés.....és azok a kurva jenkik sem akarnak bevonulni, de még bombázni sem fognak.
Charles Gati és a vén köcsög Soros is kihal lassan.
szar ügy ez :DDD
@tsendre:
Teljesen elveszitek a kedvem, amikor még próbálok bízni az emberi tartásban.
Navra is volt Orbán első embere, és mint más is ebben a pártban, időlegesen a partvonalra került.
Orbán ezt tette országlása évei alatt, és jelenleg is. Akit a harcvonal első soraiba szán, azt az egekig emeli, ha már elvégezte a neki szánt piszkos munkákat, félre teszi.
Lásd. Rogán, Révész Mário,Répássy, és ez lesz a sorsa Gulyás Gergelynek is. Navra is bele esett ebbe a szórásba.
Van egy opcióm Navra javára. Eu-s megbizatása fokozatos eltávolodás a Fidesztől. Amennyiben ezt látványosan és más módon hajtja végre, leégetné a Fideszt.
Netán van olyan korrekt úriember, hogy nem köpi szembe saját magát sem, és kenyéradó gazdájának érdekeit is figyelembe veszi a helyzetbe belesimuló, észrevétlen taktikával.
Mindettől fogva én már a Fideszben történő megjelenése óta csodálkoztam, hogy egy olyan habitusú ember, mint Navra, hogyan vállalhat sorsközösséget a Fidesszel.
Látszólag ellentmondanak a személyiségjegyei és a politikai pályán való mozgásai, számomra más esetekben is megfejthetetlen, hogy kíváló egzisztenciával rendelkező emberek hogyan vállalhatják fel a politikai élet pókhálójában való szereplést.
Emiatt elemzem a mozgásukat, és korántsem biztos, hogy jó következtetéseket vonok le.
@FILTOL: Nem rossz üzlet. 20 milliárd euróért cserébe egy kitüntetés. Gondolom, Orbánék azt értékelték, hogy a leköszönő Barroso nem nyúlt bele a lóvéba.
@FILTOL: tudod kiszfijú, ha becsengecc valahová, ako ott kell maradnod, ha férfi vagy!
@Mariann19: nem ismered, hogyan műxik a politika...annyira eltette Ádert is, hogy most közt.elnök LOL
@Fejesrob: robi, te faszfej, téged is bedobtak?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
@huzzadneki shakespeare:

Közben elmentem körmöt lakkozni, és rájöttem, hogy hülyeséget írtam. Nem Boli szavai, hanem az azokat tartalmazó adathordozók alkotják az Empire State Buildinget, tehát a szóközök között nem tud leesni senki.
No de az adathordozókat tartalmazó polcok között?!
@FILTOL: ha soros kihal, az telleg szar ugy lesz:

rewrite.origos.hu/s/img/i/1010/20101029orbanvikt8.jpg

te baromarczu shitnyik…
@Mariann19: Szerintem sem vonsz le jó következtetéseket, ugyanis elég nyilvánvaló, Orbán meg akarja nyerni a választásokat 2018-ban is. Nagyon is rendes volt Navracsiccsal, nagyon szépen fog nyugdíjba menni.
@taga20:
Szeva tokmánymester!
Nem feltétlenül erre, mert bár szép (valóban), de én az egésztől... finoman szólva távol vagyok. Bár, van egy film, amit karácsony előtt pár nappal mindig meg szoktam nézni, és rendesen megérint, de... szóval nem értem én ezt, ez valami tudathasadásos állapot olyankor?

Mindegy, ezek elmúlnak. Az ünnep után és egyébként is az életre szavazok, szóval bármilyen izét is alkot hit, én inkább másban hiszek, például a nem nyállal bevont emberi szeretetben, csak úgy simán, ahogyan az van. Zsoltárok és minden más körítés nélkül:
www.youtube.com/watch?v=zCQMlyXMRJE

Bocsánat, ha valakit megbántottam, nem volt szándékomban.
De akkor is így gondolom.
@taga20: Mi van te geci, csak nem zavarok?
@FILTOL:

Fanyalgunk, mert a málna el lesz lopikázva.
Orbánék ugyanis fenemód szeretnek lopikázni.
Nem Nokiás dobozban, vagy maszkban lopikáznak, de a lopikázás az akkor is lopikázás.
@FILTOL:
"szar ügy ez :DDD "

Úgy van. És még milyen szar ügy lesz, amikor orbánistened összes baromsága egyszerre hull az ország nyakába.
@Fejesrob: mondjal valamit, ne csak a csengot basztasd reszegen!
@FILTOL: Ha Orbán megnyeri 2018-at is, akkor tényleg azt mondom, hogy profi.
@Knósszosz: az a te bajod, hogy igazad van, pedig kurvára beléd akartam kötni:))
a nyálról és a hitről is egy a véleményünk.
menny a .. mennybe:)) majd 50 év múlva!
@vitéž munkášőr: Itt most csak visszaköszöntem a csókának. Udvariasan, ahogy ő is köszönt.
@huzzadneki shakespeare: teccetek volna választűst nyerni.

@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: tudom, ezt várjátok 5 éve. addig álljatok fél lábon oké?
mit össze gúnyolódtatok a faszpörgettyű matolcsyn...és jééééé kurvára lehet 2% kamattal menni, és van gazd.növekedés.
lehet kacagni...mivan? nem megy?
@Fejesrob: azt már most bezsákolta.
csak ezek a majmok még nem vették észre.
@FILTOL: te figyelj, haver. mi van ott? növekedés? mesélnél erről bővebben? érdekelne, komolyan!
@FILTOL:
Csupán egy kérdésem van hozzád, miután olyan magabiztosan nyomod a Magyarországi csodás fejlődés felsorolását.
Ugye most mi vagyunk az elsők az eu-ban a GDP előállításában.
A 3.9 % egy szégyenteljes tavalyi alacsony bázishoz viszonyított növekedés, amit nem nehéz elérni.
Ám mi lesz jövőre? Ugyebár csak nem lehet a 3.9%-nál alacsonyabb, mint az idei.
Viszont, ha a 2013-as mérjük majd a növekedést csak úgy játszásiból, akkor a két év alatt el tudod képzelni, hogy ez az ország már közel 8%-os növekedésben volt?
Ezt az idei növekedést szerintem nem lehet 2015-ben fokozni, csúfos számoknak nézünk elébe.
Ez tudod olyan, mint Causescu idejében, hogy minden évben a mezőgazdaság 28%-kal magasabb teljesítményt mutatott, számoljál!
@Fejesrob: nem zavar gecikomám. hiányoltalak. hiányoltam egy igazi, szar alakot. megkaptalak, köszönöm a köszpontnak:)
@Fejesrob: de edzeseket sem art ha vesz, hogy nyugger letere is elerje majd a csanyi jetjet
@FILTOL: Észrevették azok, ki is vannak rendesen:)
@FILTOL:
A vén köcsög pénzén lett a te kisköcsögöd giga köcsög, te szar köcsög.
Egy enzim is tud dumálni? Ez sokunknak új, hogy csinálod??:o
@Fejesrob: az a csoka a haverom, te ruhes shitnyik
@taga20:
Kösz, de előbb igyunk pár sört!:)))
@nincs_itt: olvasgass a neten.

@Mariann19: kedvesem. olvass már vissza kicsit. ötödik éve, hgy azt halljuk. jön az összeomlás, de mostmár TUTI, hogy jön...JAAAA és a hiányt nem lehet tartani blablabla. és mégis sikerül 3% alatt maradni. és van növekedés is. tudom, h fájdalmas. de evvan.
@Mariann19: Mariann! Te hány olyan fideszest látsz, aki félre van téve Brüsszelbe, és ott csöndben vissza akarja nyerni (sosem volt) úri tartását? Deutsch, Szájer? Igaz, hogy ez parkolópálya - még egyszer mondom: "úri" fizetéssel -, de ott is elváratik a teljes lojalitás! Szép példa erre a minapi Deutsch-seggszáj - ha még emlékszel rá... De Navrának se kell messzire mennie: ő is hazudozott már eleget Brüsszelben pártutasításra. Miből gondolod, hogy ez ezentúl másképp lesz?
@taga20: Ezek voltak a szép idők. Milyen fiatalok voltunk még. :)

youtu.be/VrahS6kygiI
@Mariann19: Nem is nagyon értem, mi a problémád?

Ha Orbán nem teljesít, mennie kell. Ahogy Gyurcsányék is már a kukából pillognak kifelé.

Még nem jött el a jövő, de te már Ceausescuhoz hasonlítod.

Gyurcsánynál kellett volna ilyen kritikus lenned és akkor talán ő lenne a miniszterelnök.
@Mariann19:
"Van egy opcióm Navra javára. Eu-s megbizatása fokozatos eltávolodás a Fidesztől"

Mariann, én mindig csodáltam korrekt, távolságtartó, tisztán gazdasági elemzéseidet.
Sose mernék egyetlen betűjüknek sem ellentmondani, pláne, hogy leginkább az én laikus meglátásaim is hasonló következtetésekre vezetnek.
Ez ügyben viszont sajnos homlokegyenest ellenkező az álláspontunk. Navra ugyanolyan megélhetési elvtelen politikus, mint az összes Fidesz-potentát, csak éppen eltaktikázta magát.
Párhuzamként Pokornit említeném, akiről néha úgy látszott, mintha, aztán hosszabb-rövidebb idő után kiderült, hogy mégsem.
Navra most menedékként kapott egy olyan stallumot, amivel tovább erősítheti saját anyagi helyzetét, és a nyilvánosság előtt arcvesztés nélkül válhatott ki a honi politikából. Helyzete némileg analóg Tompikáéval, csak az indok más.
@FILTOL:
Megvolt, most húztalak le.
Csak el ne duguljon tőled a csatorna, a francnak sincs kedve kotorászni utánad.
@FILTOL: köszi! igazán kimerítő, önálló válasz volt!
figyi, cimbora!
megpislogtam, hogy 1 euró 315 forint.
értem, hogy ez csak a nyugati ármánykodás mijjatt van így, de emléxel mit mondott az Ellentengerkicsi???
Kicsi debilem, mióta van 300 fölött 1 euró???
@vitéž munkášőr: mi munkásőrök tarcsunk össze! köszönöm vitézevtárs, ez jól esett, mint a géppisztolyos vaddisznó vadászat.:))
de azok az idők nem jönnek vissza:))))))))))))
u.i.: pedig a fityeszsitnyikbrigád iparkodik!
@FILTOL: ez nem mosoda, sem fogorvosi rendelo
@Mariann19: "Netán van olyan korrekt úriember"... ne haragudj, de azt hiszem, nem azonos jelentéstartalmat értünk a korrekt és az úriember alatt... senki, de senki nem érthet ez alatt fideszhez közel állót...
@nincs_itt: előlködhetsz még husi, de hüjékkel nem foglalkozom.
@vitéž munkášőr: megmutatta, de legalább egy "eligazító" linket dobhatott volna a mókus!
ja, lőtté már gitanes, vagy gauloises dohánytot, mert itt a hanyatlás mijatt nincsen ilyen...
@Sir Bates dö Hól: (mondjuk, a másik oldalon sincs olyan "hű, de nagyon sok")
@vitéž munkášőr:
"remelem nagy kanallal fogjak enni az ebolas szarukat "

Ebben az a baj, hogy a köznép sokkal előbb és sokkal nagyobb kanállal kapja meg.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
itt reagálok...az is megoldás és milyen fickós, ha a bankok nem engedelmeskednek a jogtalan törvénynek?
a kormány mit tud csinálni? szerinted?

brühüyyy
mondván: majd a jogászaink elintézik addig is a régi rend érvényes
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: angyal, neked az a mázlid, hogy néha találsz:))
@FILTOL: rendben, cicabogaram. csak gondoltam, esetleg van valami értelmes, elfogadható érv a tarsolyban. de látom nincs!
bocs, hogy megzavartam a hozsannázást.
de azért a költségvetési főösszeg majd felét kitevő zsebpénz, sokat elmond a Szotyisztáni helyzetről!
@FILTOL:
" és van gazd.növekedés"

Erről beszélgessünk majd két év múlva.
És akkor még sok idót adtam.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: sajnallak is Benneteket es minden szeretteim ki a Halal-toban ragadt :'(
@vitéž munkášőr: :)))) fideszest nem bántunk, me jön géza, vidéki, ja meg filtol, az ócska szar cigi(má az átkosban is egy szar volt)
@nincs_itt: remélem örülsz a "győzelmednek":DDD
csak azt nem értem milyen érveket akarsz. olvasd az eurostatot. fekete-fehér, hogy van növekedés. ezek nem érvek picinyem, ezeket máshogy hívják...
segítek
ezeket úgy hívják
TÉNYEK
@nincs_itt: csak automatanal trafikoztam, de termeszetesen nem feledtem az igeretemet!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: miért 2 év múlva...mikor MOST beszélgetünk...
jahogy majd AKKOR lesz a nemzethalál? edakszi. jól van, jól
@FILTOL:
"csak ezek a majmok még nem vették észre. "

De, észrevették. Csak az ország érdekében nem örülnek neki. Orbán és holdudvara boldogulása nem egyenlő az ország boldogulásával.
De mit etetlek én itt titeket?!
Tudom, a hsz-ek száma szerint kapjátok a fizut, hát én a továbbiakban nem segítelek ehhez hozzá.
@nincs_itt:
ja a lexebb olvasmány egy dall' két dalla' száz dalla' és a borospoharak akár összevissza is...van másis?

brühüyyy
@FILTOL: anyád picsája, az van, te kretén...
@Sir Bates dö Hól: @Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: @tsendre:
Őszintén szeretett blogtársaim!
Most az a sajátos helyzet állt elő, hogy kapitulálok.
A mai napon csak annyi haszon volt belőlem, hogy megpezsdült Navra miatt a blog, ami számomra örömet jelentett, mert jót dumcsiztam veletek.
@FILTOL:
az, hogy te valamit .bármit- mondasz az még nem a valóság...az eurostat számai hamis adatszolgáltatáson alapulnak, mexoktuk fidex vállakozástól csak csalnak és máris minden nagyon szép nagyon jó
csak te nem lejárt a szavatosságod

brühüyyy

húzd le magad rötyin
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Má'most mé'. Miért utálnám az itt egybesülteket. A munkahelyen nem igazán jön be a Varánusz. Azon kivül meg elég random a netelérésem.
Napi 40 font körül kijönni nagy móka tud lenni :-)
Ugy, hogy 1,39 font egy 80 dekás kenyér, és még a spam is 80 penny.
Mert angol fizut Mo.-on elkölteni jó, de angliában dolgozni magyar napidíjért.... Na az a challenge :-)
@taga20: t'od mi a durva? a ruszkitanarom feher kopenyenek a zsebeben figyelt ez a budos bago, akit mindenki Tyotyanak hivott (a hata mogott)…
@Mariann19: Mi is köszönjük, Mariann!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Amúgy Áder hivatalának baromsága tulajdonképpen inkább Fabius tollára lenne való...
@rodeo36: Te olyan dionysosi magassagokban leledzel a jaffershitnyikekhez kepest, hogy nem is ertem, hogy ereszkedhettel le hozzajuk? ^﹏^
@FILTOL:
Alkalmasint Hitler is büszkélkedhetett a foglalkoztatási adatok javításával, és a gazdasági növekedéssel.
@vitéž munkášőr: ako te is lenézed eszt a droidot. géza ezekhez képest egy páncsó:)) eszemfaszom, ménem maracc osztriába, és huzod ki a zsinórt a falból, hogy még véletlenül se találkozz velünk!:))
@FILTOL:
"tudom, h fájdalmas. de evvan. "

Erre még muszáj reagálnom, te szemét. Tudod, hogy ez kinek fájdalmas? Annak, akinek meg kell gondolnia, hogy kenyeret vegyen vagy tejet, mert mindkettőre nem telik.
Tudod, hányan járnak a társasházunk kukáira? Tudod, hogy a szelektív gyűjtőbe dobott ásványvizes flakonokat is naponta tíz-tizenötször szedik ki a konténerből, mert a mocskosmulti pénzt ad érte?
Tudod, hogy a konténer tetejére nylonzacskóba kirakott háromnapos kenyérmaradék öt perc múlva eltűnik?
Tudod, hogy a házunk lakói a megmaradt ételt műanyag dobozokban kirakják a konténerek tetejére, és öt perc alatt gazdájuk lesz, és ha éppen akkor teszi ki valaki, amikor éppen ott az illetékes kukázó, majdhogynem kezetcsókol érte?
És mindeközben isteneid kastélyokban laknak és nagy pofával nyilatkoznak, hogy Magyarország jobban teljesít.
Ugyan miben? A kukából élni kényszerülők számában? A boldogulásukat külföldön keresni kényszerülők számában?
Eszednél vagy?ű
Ugyan szánjál már rá egy kis időt és pénzt, és nézzél szét az országban.
De ha a Fidesz nem fizet elég jól, egy országjáró körútra szponzorállak, de el is kisérlek, hogy a szemed biztosan nyitva maradjon.
@tsendre: haver, ha keménykedni akarsz, segítek. persze a farkadat a ruhatárba kö hagynod!
@FILTOL:
"Ötödik éve, hogy azt hallom, összeomlás."
Egy ország gazdasági minőségét az állampolgárok
életminősége fejezi ki.
Más a közölt adatok valóságos tartalma, és az igazság.
Az állampolgárok öt évvel előtti életviszonyai drámai módon romlottak, létbizonytalanság, a magánvagyonok és tartalékok leértékelődése, a jövő reménytelensége ezt jelzi.
A gazdaság az országirányítástól függő helyzete katasztrofális lenne, ha nem lennének multik, nem lenne nyugati befektetők általi járműgyártás, szektorális és bankadók, és az eu-s támogatások, melyekből 2013-ban csúcsot döntött az eu-s jóság.
Mindebből az következik, hogy ez a fajta gazdaság nem fenntartható, márpedig jövőre nem jön csak a 2013-as fele, 2016-ban csak az egyharmada az eu-s támogatásoknak.
Mi fenéből lesz itt GDP egyáltalán? A tönkre
vágott KKV-ből?
Jöttök itt a 3%-os ktsgvetési hiánnyal, egybetek sincs. Azt nézzétek meg, hogy mi volt ennek az ára a nép körében. A totális elnyomorodás 4 milliónál, a középosztály csusszan rohamiramban lefelé.
Végezetül. Jó lenne, ha alá is támasztanád a harsonáddal - melynek igen durva és erős hangja van - érveidet, mert eddig egyet sem mondtál.
Így a dumád marad a pusztába kiáltott rekedt szó, ami bántó a kifinomult füleknek.
@rodeo36:
"az is megoldás és milyen fickós, ha a bankok nem engedelmeskednek a jogtalan törvénynek?"

Egy perc alatt elintézik, hogy ezek adók módjára behajthatók, és máris megy a NAV inkasszó.
Óhaj-sóhaj-bánat-panasz?
Hága öt év múlva megítéli, hogy a mani visszajár.
De az öt év alatt is élni és működni kell.
@taga20: folyamatban van. Gezu ezekhez kepest tenyleg haver. igaz sorozni az eletben nem hivnam ot se ;-)
@vitéž munkášőr:
"sajnallak is Benneteket es minden szeretteim ki a Halal-toban ragadt :'( "

Majdnem azt mondtam, hogy hozzál majd virágot a sírunkra, de speciel nekem az nem lesz.
De a többiekére hozhatsz majd.
@FILTOL:
εντάξει ??
Görög-e vagy?
Csodálkoznék, mert nem ekkora seggfejek azért...
Én nem vagyok profi az ellíniki glósszában, de majd válaszolj légyszi, perimeno grámaszu!

De komolyan, engem minden érdekel amonnan, és ez nem vicc!
@FILTOL:
" miért 2 év múlva...mikor MOST beszélgetünk..."

Beszélgessünk csak két év múlva is, igérem, érdekes lesz. Akár neked lesz igazam, akár nekem.
Addig viszont csak igen ritkán, ha kérhetem...
Hétszáznál több hozzászólás?
Azta.
Az orbánfényező brigád nagyon kiakadhatott, hogy a világban egy semmit sem érő szarkupacnak veszik esti nyelvcsatájuk kedvenc tárgyát.
Ez van narancskomcsik, orbán egy türhő nagy mocskos hazug paraszt, és ezt rajtatok kívül mindenki tudja már széles e világban.
@taga20: ne irigykeggyé'! activehybrid 7? www.bmw.de/de/neufahrzeuge/7er/activehybrid-7/2012/start.html
csak, hogy érezzed a törődéstot!
most ez van kiutalva...
@GeoCracker:
"de angliában dolgozni magyar napidíjért.... Na az a challenge :-) "

Ezt teljesen értem.
No de angol fizuért dolgozni...?
Vagy ne uszítsalak, van neked bajod elég enélkül is?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Brumm...
Te leállsz vitázni evvel a...?
Lealacsonyító.
Olyan megalázó, mint ha Czeizel Endre beszélgetne Győzikével vagy Fekete Pákóval, a magzatvédő vitamin összetételéről.

Ne süllyedj le erre a szintre, szegény Czeizel sem tenné...
@vitéž munkášőr: szurkolok neked, nekem még van itt egy dobásom. az apám, meg a bot. talán túl éljük az orbánbanda rablását! persze filtol szar szerint, fasza minden. a kurvaanyját!
@Mariann19:
"A mai napon csak annyi haszon volt belőlem"

Minden napon nagy hasznunk van belőled.
Legalábbis nekem, és szemrebbenés nélkül bevallom, hogy simán kihasznállak, mert tényeket társz elém, amiknek már nem kell utánanéznem, mert tálcán hozod. Gondolkodásra serkentesz, leginkább egyetértünk, néha nem, de akkor meg tudjuk beszélni. De nem hagyod aludni az agysejtseimet. Köszönöm.
(és ez nem nyalás!!!!)
@nincs_itt: hogy görbüljön rád az kaszni!
nagy a pofád úgy általában, de ez nagyon ott van, a kurvaéletbe.
Kedveseim, itt egyre gyakoribb az ámokfutás, pedig a "tahótlanítok" lehetőség állandóan rendelkezésre áll!
@nincs_itt: Minden szart elloptok a Toyotától?? :)
@Fejesrob:
"Ha Orbán nem teljesít, mennie kell."
Orbán menesztését a népakarat dönthetné el.
Ez nálunk kizárt, ezért Orbán marad.
Orbán az általa uralt ciklusokban kitartóan egy tényezőt tartott és tart legfontosabb munkásságának, hogy kizárólagos hatalmát fenntartsa, a döntésekből az állampolgárokat erőszakos eszközökkel kiszorítsa.
Mára már totalitárius diktatúrát épített ki, az ellenzéket megsemmisítette, a népet megfélemlítette.
Tette és teszi ezt Európa közepén, mellyel kizárta magát és egyben az országot is a nemzetközi közösségekből, és ennek kártékony hatásai ezek után várhatóak.
Nem vagyok naív, ahogyan minősítették, csupán az esélytelen liberálisok nyugalmával szemlélem az eseményeket.
Az oligarcha uralmat még meg sem említettem, pedig nem mellékes, hogy az ország javait hogyan szivornyázza át hatalmának megszilárdítására, na és privát meggazdagodására.
Gondolkozz el ezen.
Szabad-e 10 millió embert a parkoló pályára száműzni, egyben kimondani, hogy a demokrácia már nem opció egy ország számára?
@DR. INKVIZITOR: nekem csak ritkan - telefonra optimalizalt verzio is a shit
@taga20: megertelek. nekem csak annyi a szerencsem, hogy ippeg a hataron lakom…
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Micimackóm!
Olyan piros lettem, mint a paprika, pedig a leánykori bundámat már régen eldobtam, és egyre nehezebben pirulok.
Szeretek veled beszélgetni, és tényleg vannak témák, amelyekben eltér a véleményünk, de a rokonszenv így még erősebbé válik a korrekt beszélgetések miatt.
Ezért vagyok itt, mert szeretem ezt a fajta disputát.
@Knósszosz:
"Brumm...
Te leállsz vitázni evvel a...?
Lealacsonyító"

Ebben igazad van, normál esetben nem is szoktam ilyet tenni.
De oly mértékben felháborított most, hogy önkontrollom tovatűnt, és kénytelen voltam a képernyőre karmolni véleményemet.
Ezután is ritkán fog ilyen megesni, de néha ki kell a gőzt ereszteni.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: de nincs harag! én nem veszem ennyire komolyan. találkozzunk 2 év múlva. és majd azért olvass vissza, én nem köcsögöztem és anyáztam...csak más.
@Knósszosz: segics nekem, hova mennyünk 2015-ben?
voltam korfun egy párszor.(vágom, hogy te ne szereted kerkyrát) patent hely. paleokasztrica bizsergető, szidari érdekes, glifada jó, benites turistás, korfuváros szép :)
@Mariann19: ez reciprokul mit jelent?... továbbra is bízol benne?:-)...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Megnevettettél!

Alkalmasint -gondolataimba merülve -én is elmegyek körömlakkozni, és visszatérve, egycsapásra világossá válik minden.
@FILTOL: "és majd azért olvass vissza, én nem köcsögöztem és anyáztam...csak más."... és neked aztán mi az apád faszára kellett volna... te köcsög (ne maradjon ki semmi)...
@taga20: "hova mennyünk 2015-ben?"

de optimista vagy:-)...
@Sir Bates dö Hól:
Helyesen így lett volna jó:
"Ez vörös reciprokul mit jelent?"
A többiek most azt hiszik, hogy a holdról jöttünk ezzel az érthetetlen mondattal, mert ez a titkunk megfejthetetlen mások számára. Kac-kac
A kérdésedre válaszolva azt mondom, hogy bele szálltam magamba, és vissza mentem az origóhoz, újra gondolva az ügyet.
Tehát egy általam korrekt úriembernek vizionált figura hogyan vállalhatott sorsközösséget a Fidesszel ab ovo.
Ez döntött a retirálásomban. Igazatok volt, és kész.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Ebben igazad van.
Én igyekszem mellőzni a picsát és a kurvaanyát, de sajnos vannak olyan esetek, amikor ezek alkalmazásától nem tudok eltekinteni.

Ez nagy hiba, de az bassza meg a nénikéjét, aki ilyen hibára késztet!
Neked jó éjt!:)
@taga20:
"hova mennyünk 2015-ben?"

Evia
@Mariann19:
"Ezért vagyok itt, mert szeretem ezt a fajta disputát. "

Engem is ez tart itt ezen a blogon. Több blogon is megfordulok, de ezt a fajta szabad beszélgetést csak itt találtam meg, és ezt még az előforduló trollok sem tudják semlegesíteni.
Anno a dinoszauruszok korában ahhoz szoktam, hogy a családban, baráti körben bármiről szabadon lehet beszélgetni bárkivel (pedig az az átkos 40 évben volt).
Ez nagyon sokáig tág körben, munkatársak között is működött, a dohányzóban bármiről beszélgethettünk szabadon, politikai hovatartozástól függetlenül, és ez a személyes kapcsolatokat sem befolyásolta.
Aztán 2010 után valahogy ezek a dohányzói beszélgetések megváltoztak, elmaradt belőlük a politika, és ez beszédes fordulat.
Ezen a blogon a gyerek-, fiatal- és középkorú korom világát találtam meg, ahol bárki elmondhatja a véleményét, aki nem úgy gondolja, az érveket szegez szembe, és normális hangnemben tudunk egymással beszélgetni (most a trollokat figyelmen kívül hagyom).
Te is tudod, hogy itt mennyi, egymástól különböző álláspont van. De ezt mindenki tolerálja (és megint figyelmen kívül hagyom a trollokat), mindenki elmondja a maga véleményét, aztán vagy kialakul konszenzus, vagy nem, de ettől még nem vagyunk sem ellenfelek, sem ellenségek. Pont ez a szép az egészben.
Maradjunk így sokáig.
@Knósszosz:
"Te leállsz vitázni ezzel?"
Knósszi!
Miért hagynánk, hogy félművelt, meggyőződés nélküli emberek kioktassanak minket, és a győzelem teljes tudatával vonuljanak le a terepről?
Nagyon is jól tudják, hiszen azért vannak itt, hogy a blogot olvasók között is hintsék a hazugságot, hátha aznap nem hallgattak rádiót.
Privátim én élvezem is kissé a vitát, mert nincsenek felkészülve egzakt ismeretekkel, ezért egyik-másik nagyon hamar elhúzza a beleit.
@FILTOL:
", én nem köcsögöztem és anyáztam...csak más. "

Szerintem én sem tettem ilyet.
Találkozzunk két év múlva.
Addig viszont a lehetőség szerint hanyagoljuk egymást.
@huzzadneki shakespeare:
"Alkalmasint -gondolataimba merülve -én is elmegyek körömlakkozni,"

Küldjek lakkot?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öreg, te itt pofázol egész évben és elmész nyaralni. én egész évben dolgozom, had menyjek kétszer:)))
@taga20:
Ez így nem igaz... Kerkyra gyönyörű sziget!
Paleokasztrítsza csodálatos, és onnan a Canal d' amour sziklás part sincs messze, szóval gyönyörű.

Nincs itten vitázni való, mert azt kell eldönteni, ki-milyen minőségű nyaralást óhajt. Lehet nyüzsis, lehet nyugis, lehet két hétig napon döglős, lehet történelmet kutatós... a franc se tudja Te mire gerjedsz..?
Bár van némi sejtésem.
Ajánlanám Krétát, mert ott sok mindent megtalálsz, amit mondjuk Kószon, Rodoszon, Szantorínin, Kefallónián, Pároszon... etc, de a nagy sziget (Meghaloníszosz), az tele van rengeteg csodákkal, már ha a homokban dögléstől többet akarsz. Autó bérlés kötelező, majd megdumáljuk mit kell látni és merre kell menni, ha komolyan gondolod.

Ha komolyan gondolod keress, van tapasztalatom és jó szívvel megosztom, vannak képek és egyebek is. Nem bánod meg!
@Knósszosz:

Bocsi, más téma, nagyon off.
Te vagy a görög-szakértő, lécci mesélj, hogy Dél-Krétán mi érdemes/kell megnézni? Oda készülünk, egy hét múlva utazunk. Tudom, a gugli a barátunk, de te is az vagy és te tapasztalatból tudod, a gugli meg nem :)
Adj tippeket, kérlek :)
@Knósszosz:
"Neked jó éjt!:) "

Jé, ilyen késő van?
Aludj jól, én is megpróbálom, holnap korán kell kelnem holmi túrázás okán :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Először is, most úútállak (ezt persze ne vedd komolyan:)))
Melyik részére mentek?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
A munkahelyek felbomlása, a korábbi szűkebb közösségek e miatti megszűnése okán keletkezett egy űr, megszűnt a gondolatok cseréje, a szellemi élet közösségben történő folytatása.
Kevés embernek adódott az a lehetősége, hogy kapásból talál a maga számára olyan csoportot, embereket, akikkel a korábbi rendszeres eszmecseréit bonyolíthatná. Emberek lennének, de az érdeklődési kör, a kontaktus teremtés, az eltérő szellemi színvonal egysége nem garantált.
A blogban szabadon választott az egyéni igényhez illeszkedő társak kiválasztása, amikor sikeresnek bizonyul a keresési akció, az ember letelepszik, fészket rak, és nem lehet már elzavarni sem.
Minden megállapításod egyezik az enyémmel, hála Istennek.
@sjz:
Így érthető...!:)))
@Knósszosz: "Ez nagy hiba,"... ezt azért nem adom... ezek nem ostoba, a valót nem látó/tudó emberek (ilyen is van köztük néha, meg tényleg agyhalott is), hanem azzal pontosan tisztában lévő, a valós folyamatokat többé-kevésbé ismerő cinikus gennyládák, akik -saját esetleges pillanatnyi anyagi előnyeikért- feláldozzák és eltapossák szülőföldjüket, honfitársaik jelenét és a következő generációk jövőjét... mégis mit kellene ezeknek mondani?...
@Knósszosz: nem hülyülök, szeretném, ha segítenél. a görögök nagyjából olyan balfaszok, mint mi, de bírom őket.
meg foglak keresni:)
u.i.: szeretem a nagy csöndet, a tűzifa az anyókafején életet, a szamárhozza a tűzifát, a nagy kusst. talán meglepő:)
@vitéž munkášőr: a sok béna nyugdíjas, mind itt köt ki! fujj!:))
@taga20: A "nagy kuss" nálad tényleg meglepő. :)
@Mariann19:
Jójóóó...
... ez olyan Mariannos, te is gyógyítod a retardáltakat!:)) Legalábbis próbálod.
Hallgass szép zenét, és ma tojd le őket!
Puszi!:)))
@taga20: Szóval akkor jövőre tolsz egy Görögországot aztán meg egy Losinjt? :)
@Knósszosz:

Egészen pontosan Kotsurasban lesz a szállodánk.
Biztosan lesz mindenféle szervezett fakultatív program, de azokat mi általában leszarjuk, mert drágák, és magánprogramot szervezünk (így néztünk meg tavaly pl. Tuniszt és Karthagót kb. féláron, a Földközi-tengeri hajóút állomásait kb. negyedáron, az egyetlen szervezett városnézést is két éve bánjuk).
Bevállalós vén csajok vagyunk, a kocsibérlés is valószínű opció, csak azt kellene tudni, hogy hova érdemes kocsikázni.
Minden tippet köszönettel fogadok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nincs annyi pénzünk, de egy jó görög utat szeretnék. amikor utoljára voltunk, mindegyikönk el volt ájulva. horvátország a fasorba sincs. pedig őket is szeretjük:))))
@Sir Bates dö Hól:
Kedves Szőr!
Ez sok mindenen túlmutat, a magam részéről azt szeretném mondani, hogy amit gondolok a dologról az nagyon de nagyon szújektíf, ráadásul vannak benne olyan elemek, amelyeket csak a magam (szintén - szú&yekt&tíf szempontjából...) tudok értékelni.

Beszéltünk már kívül innen, majd ezt megint.
Jó éjt!
@Knósszosz:
"Hallgass szép zenét..."
Képzeld, ma este a Markovics fivéreket néztem ki magamnak a TV-ben, végisg is néztem.
Tudod, hogy a fúvós hangszerek a gyengéim, és a műsorban fergeteges szólók voltak, teljes eufóriába kerültem.
Gőzöm nincs ráadásul, hogy miért rajongok a szerb zenéért a fentiek mellett, mikor én csak hegedülni tanultam, és klasszikusokat kellett
gyakorolnom. Gyatra is volt, ha vissza gondolok.
@taga20: a faszom akar izzadni, en telen Izlandra megyek ;-)

na jo, a szauna az mas (aszthmas)
@Mariann19:
"Minden megállapításod egyezik az enyémmel, hála Istennek. "

Ennek őszintén örülök.
De az ún. hétköznapi politizálás megszűnését a munkahelyeken, családokban, baráti közösségekben "jobb a békesség" címszóval szintén őszintén sajnálom.
Nem tudok megbékélni azzal, hogy a politika képes a magánszférába oly mértékben befurakodni, hogy családi, baráti, munkahelyi közösségeket képes szétzilálni.
Mondják, minden szentnek maga felé hajlik a keze. Nem vagyok szent, de egy valamire büszke vagyok: hárman vagyunk testvérek (egyikünk már sajnos az égben), három különböző pártállással, de ez egy percig nem tudott éket verni közénk.
Mindenkinek nagyon jó éjszakát kívánok!
@taga20:
"a sok béna nyugdíjas, mind itt köt ki! fujj!:)) "

Írigykedsz, mi?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
nem uszitás kérdése.
Most egy magyar cég által kiküldött robotosként dobta a gép.
Ha ott belém szeretnek, és ajánlanak mást, az egy másik dobás. Azon a hidon akkor.....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a kurvaanyád, most annyira vagyok magyar, mint te!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Óóóóó...:)
Akkor nem a turistahadas, nyígős, egymást taposást választottad!:)
Gratulálok!

Sok csoda van arrafelé, és ha autót is bérelsz... na, holnap küldöm, mit érdemes.
Nem bánod meg, hogy azt a vidéket választottad, ezt garantálom, én is voltam arra.
@taga20:
" karthago milyen? létezik még? "

A romjai léteznek még, és csodálatos elnézni a sokszáz éves épületek maradványait, a sokszáz éves mozaikok mai napig gyönyörű formáit és színeit.
És csodálatos, hogy akár naphosszat bóklászhatsz a romok között vagy a múzeumban, ahol megnézheted a város történelmi alakulását, a kutya nem szól rád, hogy mit keresel még ott.
Annyi, hogy a szomszédságban van a főfőnök rezdenciája, és ott nem parkolhatsz.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ja! mire? hogy husz évvel öregebb legyek, dehogy!:)))
@GeoCracker:

Igazad van. Minden hídon akkor kell átmenni, amikor odaérünk.
Sem siettni, sem késleltetni nem célszerű.
@Mariann19:
Boban...
Tudnod kell, a kóló az úgyszólván családi izé, nagyapám (az egyik - fideszeseknek írom...) szerb volt, és Kelebián volt a fateri családom, az egykori jugó határátkelő (vonatos) mellett.

Én ott sok mindent hallottam, ami nagyon délies volt és tetszett. Szóval igen!
Értelek:))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:" Annyi, hogy a szomszédságban van a főfőnök rezdenciája, és ott nem parkolhatsz."
és ez mennyire leírja a mai valóságot:)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
"Igazad van. Minden hídon akkor kell átmenni, amikor odaérünk."

Saját kiegészítés:
Amikor odaérsz, akkor viszont át kell menni.

Nem érdemes halogatni, visszanézni, kifogásokat keresni.
@taga20:
Tolj rám mélt nyugodtan, nagyon szívesen adok tippeket. Vannak tapasztalataim, aztán majd választasz.

A ladikos elmerült a pocsolyában?
Hol van?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
"Három különböző pártállással, de ez egy percig nem tudott éket verni közénk."
Mert a testvéreid emberileg is kiváló emberek lehettek, lehetnek.
Az ember a társaságát megválasztja az egyének értékeit is figyelembe véve.
Az már baj, ha a rokonszenvet, a barátságot a politikai nézetkülönbség vagy vélemény eltérés veszélyezteti.
Ott már magával az emberrel is fenntartásokkal lehet élni, és jobb, ha a távolmaradást kell választani.
@taga20: Csak gondoltam beszállok az ötletadásba. :)
Na jó éjt.

youtu.be/gY1WyUIabCc
@Knósszosz: szerintem pinabubus lett ma éjszaka:)
vagy eszt hallgatja:)))www.youtube.com/watch?v=jMQUvRFNRoo
@Knósszosz:
", én is voltam arra"

Na pont ezért kérdeztelek.
A kötelező, tömeges turistalátványosságokat hálistennek mind a négyen (standard utazólétszám) utáljuk.
Velencében egy pillantást vetettünk a Szent Márk térre, különös tekintettel a kígyózó sorokra, és egyöntetűen fordítottunk hátat. Elindultunk a sikátorokon át a vasútállomás felé (onnan kellett a hazavezető buszhoz indulnunk) csak úgy találomra, és csodákat láttunk a szűk utcákban (volt olyan, amelyiket a két kinyújtott karommal átértem).
A kapualjakban benézve mesébe illő udvarokat láttunk. Olyan étteremben ebédeltünk, aminek a "kerthelyiségét" négy épület határolta, de a falak növényekkel voltak befuttatva, tökéletes szabadtéri élményt adtak, a pincérek szolgálatkészségéről már nem is beszélek.
Jó, tudom, eddig is túl sokat pofáztam, de a lényeg az lenne, hogy ne azt nézzük meg, amit a szervezett fakultatívok meg akarnak mutatni.
Az igazi látnivaló és a hely hangulata sokszor ezen túl (kívül?) van.
Ezért kérdezlek az igazi látni- és átéreznivalókról.
@taga20:
"hogy husz évvel öregebb legyek, dehogy!:))) "

Húsz év múlva megbeszéljük :)

Tudod, egyszer csak kezdtem azt mondani, hogy én voltam már fiatal és most öreg vagyok, de aki most fiatal, nem biztos, lesz öreg :)
@Mariann19: bocsi,nem kötekedni akarok de nem fivérek.apa-fia.
@taga20:
"és ez mennyire leírja a mai valóságot:) "

Elmenni elmehettél előtte, fotózhattál is.
Most a Cinege utcába be sem mehetsz.
Pár nap múlva voltak a zavargások, de a kutya nem szólt hozzánk még akkor.
@vitéž munkášőr: jó, de azé te magad szerint is egy barom vagy, szerintem is, osztriába még elmész:))))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: hülye vigasz, és eszt te is vágod! nem vagy te géza!:)
@GeoCracker:
"Saját kiegészítés:
Amikor odaérsz, akkor viszont át kell menni.

Nem érdemes halogatni, visszanézni, kifogásokat keresni. "

Teljességgel igaz.
Egyik gyerekem is várja erre a lehetőséget ( dolgozik is rajta, nem csak a sültgalambot várja), fél szóval sem mondanám, hogy ne ragadja meg, ha családostul úgy látják jónak.
@Mariann19:

Sajnos az a tapasztalatom, hogy családi, baráti kötelékek estek áldozatul a politikai nézetkülönbségeknek, mert az érintetteknek nem volt vitakultúrájuk, és a nézetkülönbségeket ellenségesseségnek érzékelték.
Szomorú ez, de sajnos tapasztalataim alapján igaznak minősíteném.
Cáfoljatok meg.
@Knósszosz: te ócska valami, a szeretlek nyálas lenne:)))
de esztneked!
www.youtube.com/watch?v=8JjQGt7WjK0
@@taga20:
": hülye vigasz, és eszt te is vágod! nem vagy te géza!:) "

Nem is vigasznak szántam, mi lehetne ebben számodra vigasztaló?
Húsz év múlva megbeszéljük, lehet, hogy akkor már igazat adsz nekem.
Meglátjuk. Vagy nem.
Ettől még itt pofázunk nap mint nap, mert jólesik.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: micimaci, megkettyentél? ép eszű beszédet itt lelsz:)))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
ez nekem is nagyon hiányzik.a hajnalig tartó viták politikáról, országokról,emberekről.
10 éve még a széljobbos haverjaimmal is érveltünk egymásnak (ők is) és próbáltuk megoldani a problémákat.
ma sajnos ott tartok, hogy tudom kivel miről beszélhetek.a rokonokat elfogadom úgy ahogy vannak(nem választhatom meg őket), de sok "barátom" eltűnt az életemből, emiatt a szemét megosztó hatalommániás miatt.
lehetne azt mondani, hogy nem sajnálom, de orbán előtt is teljesen más világnézetünk volt, de éjszakákon keresztül tudtunk vitatkozni.
ez eltűnt.már csak kinyilatkoztatások vannak...
ez talán nagyobb bűne a fidesznek a gazdaságinál!
@vitéž munkášőr:

sok volt a nektár...és valami herce hurcára is szüxég volt, megjafferoltam...lóés kiderült: tényleg...azok

brühüyyy
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
brumika nem istudtam, hogy te ennyire pátyolgatod ezt a zseniális fidex-et...

ha -szerinted és nem szerintem!!!!- ennyire legyőzhetetlenek akkor már be is vallhatod, rájuk ixeltél is...meg kijársz békamenetre meg van narancsszinű pártedlid a brummogáshoz

brühüyyy
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
divide et impera
és sikerült...25 év kellett hozzá de most megvan meg is lehet baszni

ezzel katyvasszal fog a fidex építkezni? ez a fajta izé csakis rombolásra alkalmas és az folyik, meg lopnak

brühüyyy

legyőzhetetlenek?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"Igenis kérjük az ilyen offokat! "

hozom :DDD
és most nagyon irigy vagyok a csavargásodért. :)
két éve összejött minden és piszkosul be van táblázva az időm, de ami a legnagyobb baj, hogy a volt csavargótársaim azt az évi egy utat sem engedhetik meg maguknak ami feltöltött bennünket...
utazás előtt azért nézz szét a fórumokon is, mert rengeteg friss információt, ötletet kaphatsz - ami kiegészíti @Knósszosz: eligazítóan gazdag ismereteit. :D

ezt pedig a tervezgetéshez, szemezgetésnek hozom neked a fantasztikus néznivalókkal:

offforever.blog.hu/2014/06/07/kulonleges_szigetek_kreta_es_szantorini

kretasziget.hu/

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9027043

utikritika.hu/gorogorszag/kreta
@rodeo36:

ne gonoszkodj. régi új világ van ami a medvének kedvez, de a macinak nem...
de nézd mennyi fiatal kezd "ébredezni"...

index.hu/video/2014/09/13/civil/

nézd csak:

www.youtube.com/watch?v=vyZOEzEzm-Q#t=20
@Knósszosz: :))))

"a franc se tudja Te mire gerjedsz..?
Bár van némi sejtésem."

és ezek után ajánlod Krétát?! :D
na de kérem, több komolyságot.
@guma:
jaaaaaaaa, a gorilla nem fidex-es

brühüyyy
@GeoCracker: olvastam a gépen is írásod :)))
(az komoly kecó lehetett :D)
ezért is hiányoltalak, mert fura volt, hogy szó nélkül "leléptél" :)
@rodeo36:

jeszusmari! már a gorilla is???
megleptél...
okosabbnak hittem azt az állatot...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

@taga20:

ezt a régebbi (jó szöveg, sok kép, térkép) beszámolót is iderakom nektek, csak azért, hogy

@Knósszosz: ájuldozásait fűszerezem pici realitással (hahahaha), aztán kívánok sok felfedező utat a szigeten (bár csak megismerhetném is) nem kevés romantikázással...

www.verkatravel.com/greece/crete2008/crete2008_01.html
szombaton családja körében elhunyt:

Avar István.

mindenki okulására kötelező ezt a nem friss beszélgetést meghallgatni!

www.youtube.com/watch?v=5ixEz0BwaUs#t=18
@punkfrog: az a problémátok, hogy akkor a ködöt szurkáltátok és a köldökötöket bámultátok s tudtátok, hogy nincs semmibe se beleszólásotok. Eladták a fejetek fölül a házat, kihúzták alólatok a szőnyeget s ti csak filozófálgattatok nagy egyetértésben. Most meg az fáj, hogy nem szidhatjátok ugyan olyan egyetértésben azt aki ismét házat akar emelni a fejetek felé és szőnyeget rakni a talpatok alá. Mert ti jobban tudnátok. Akkor miért nem csináltátok/játok? Ja kritizálni, kibickedni könnyebb. Értem.
@Spániel: "Tarlos alkatilag elkötelezett a közjó iránt."

HALÁLRA GÁZOLT GYEREKEK mint közjó a CÖF szerint?
@bölcsbagoly: tán, mert nem egy ócska kótert akarok a fejem fölé, amiben gyepszőnyeg és lelátó van.
@parti_giano: kit érdekel, hogy mit akarsz? Nem csak akarni kell, hasnem tenni is érte! Nektek meg csak a sült galamb kell, direkt a szátokba.
@a Ténytár: vastag a pofabőröd nemde? Jó lenne űrhajó borításként is.
@guma:
pedál.hu

Guma Teb isteni 'fuvallat:)))))))))999
@guma:
Na mégegyszer:)Szeretem ha ide jössz!!
@bölcsbagoly: ej, de udvariatlan vagy! ám lásd, engem érdekel, mit akarsz, elvégezni a napi rutint. legyen akaratod szerint, kapd be!
@parti_giano:

Ennél még az eső is kevésbé lehangoló, mint ezzel az észlénnyel kezdeni a vasárnapot.
Kezdd újra, jó reggelt:)
@Orica Középföldi: ah, mondanám, orica, legszívesebben így: good morning sunshine.
@guma:

A béke, a derű, a lendület markotányosnője vagy. Szeretem ezeket a hajnali körútjaidat:)
@gazoló: köszi, sokat hallgatok ma zenét, ahogy elnézem felénk elsőfokú az előrejelzés. maximum zuhanyozni érdemes kimenni ma a szabadba.
@guma: szégyellem magam. Ha ketten is mondjátok, akkor tényleg nagyon hiányosan emlegethettem :-((((((((
@rodeo36: Szia rodeo! már megint nagyon leegyszerűsíted a megoldást!
Na és hát brumi meg a fidesz-pátyolgatás???? nem egyszerű-, hanem bűnösen téves következtetés
@Fejesrob:

"_@taga20: Mi van te geci, csak nem zavarok? _"

Látom apádtól-anyádtól jó dialógus mintákat tanultál.
@parti_giano:
Te hol,mert itt alsón 'also:))?
@FILTOL: mar te is kezded itt ezt varanus másik (Romanias) blogjaban eljátszott 3.9% növekedést egyetlen NEGYEDÉVES adat alapján?

_______
hu.tradingeconomics.com/charts/romania-gdp-growth-annual.png?s=romaniagdpyoy

hu.tradingeconomics.com/charts/hungary-gdp-growth-annual.png?s=hugptotl
_______
@parti_giano: ne foglalkozz vele hisz ő már bekapta a sűltgalambot és most fél, hogy esetleg kieshet a szájából.
@bölcsbagoly: Miért? Tény, hogy Tarlós 1995. július 28-án Óbudán? Az.
@Sejk a derék katona: "függesztitek fel" Kezdetnek megtenné, de én a letöltendőt jobb ötletnek tartom, mint a felfüggesztettet.
"Mert ti jobban tudnátok. Akkor miért nem csináltátok/játok? Ja kritizálni, kibickedni könnyebb. Értem."

Nem érted.
Meg fogsz lepődni, milyen profi de triviálisan egyszerűen fog zajlani. Nagyon szomorú leszel és nem fogod érteni.
A mostanit sem, csak azt mondták, hogy írd azt.
@jaegtoer:
Na jó, de ez a blogcsicskák legalja. Jó, hogy nem akarsz tőle mindjárt akadémikusi értekezést, hogy miért is olyan nagyon faca most minden.
Nézd meg ecceri uhut is, kiröffen 2 "kitérdekeltek" kaliberű blődséget, de érdemi vitát a T.Kollégával nem mer, nem tud egyik sem kezdeményezni, ahhoz nullák.
A napi betevőjűk része ez.
@KÁTÉó53éúétr6:

akkor sohasem lehet legyőzni a fidex-et? mert a brumi asztat írá...egyébként lámpavas, a fácsén láttam ahogy parlamentbe orbán bevonúl a barroso jóska megett zsebrebaszott kézzel...mert a győzhetetlen hőscincér és az összes poloskák vele vannak

brühüyyy

mi a kérdés?
@parti_giano:
@gazoló:
@Orica Középföldi:
@jaegtoer:

és mindenki más!

ha ez a szürke esős nap a lakáshoz köt és a hangulatod turbózni akarod:

ki ne hagyd ez a kis férfi monológot!

(a helyi férfiről is elkelne egy hasonló. ?DDDDD)

offforever.blog.hu/2014/09/14/szekely_iro_kolto_kinek_irasain_zene_kozben_jokat_kuncogtam_i_kozkivanatra_teljes_verzio
@rdos:
Attól függ, mire függesztenénk fel, az un."elitet"... :)
ja! mindenkinek: jó reggelt! :)

látom ébredezik a banda, akkor én visszaszunyálhatok. :D
@rodeo36:
Nem érted! A bolhákat vakarta a tökén, akik miután billentyűre kerültek, ide is beböfögtek 3-4 karaktert,de érvet nem... essetunni...
@mattüveg:
"Nem érted.
Meg fogsz lepődni, milyen profi de triviálisan egyszerűen fog zajlani. Nagyon szomorú leszel és nem fogod érteni.
A mostanit sem, csak azt mondták, hogy írd azt. "

magadból indulsz ki? látod, ha az eligazítási anyagot rosszul alkalmazod, az bizony nem kímél és visszacsap!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

" de érdemi vitát a T.Kollégával nem mer, nem tud egyik sem kezdeményezni,"

Te ezt nagyon rosszul látod. Azt abszolút igazság birtokában nekik nem kell vitázni. Ez a nerben ismeretlen módszer.
Kinyilatkoztatás, ki- és bejelentés van. A gondolkodás kimerítő tevékenységétől megóvnak.
Neked semmi nem elég?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: :D

majd lesz vacsora! :)))
(kívánsz valamit, ott az árvíz közelében?:)))
@bölcsbagoly: "Nektek meg csak a sült galamb kell, direkt a szátokba."... neked meg az apád f@sza... vagy valami fideszes potentáté... gyökér...
@DR. INKVIZITOR: Azért kommunista MAOISTA egyetemi BÚTORTOLVAJI (:-)))!) múlttal nehezen tette volna.

Az az érdekes inkább hogy ilyen múlttal, mennyire éljenezte a mai napig komcsizó Fidesz a megválasztását. ;-))
@guma: köszönöm drága, má jó napom lesz:))
@rdos: az én felfüggesztett javaslatom stadion közepére szól...
@guma:

"@mattüveg:
"Nem érted.
Meg fogsz lepődni, milyen profi de triviálisan egyszerűen fog zajlani. Nagyon szomorú leszel és nem fogod érteni.
A mostanit sem, csak azt mondták, hogy írd azt. "

magadból indulsz ki? látod, ha az eligazítási anyagot rosszul alkalmazod, az bizony nem kímél és visszacsap!"

Én nem magamból indulok ki. Az azt jelentené, hogy ki kellene kelnem magamból. Ezt én nem tudom megtenni, mert én mattüveg vagyok.

Ugyanakkor az ominózus mondat kevésbé fülsértő az alábbi formában: (de ki nem szarja le?):
"Meg fogsz lepődni, milyen profi de triviális egyszerűséggel fog zajlani"

Ugye?
Meg aztán a mattüveg érzékeny felület.
@parti_giano: én, fogalmam sincs miért, de újabban össze-vissza alszom...
most azon töröm a fejem, hogy ki kéne mozdulni, ide mellém a vásárt megnézve sétálni, de az ágyikó jobban vonz :D
@mattüveg: ne röhögtesssss!

érzékeny a muránói!
na haggggyuk, mert ezt te fel sem fogod...
@guma: haggyad a francba, me a végén még jégvirágos lesz a mattüveg:)))
@guma:

"ne röhögtesssss!

érzékeny a muránói!
na haggggyuk, mert ezt te fel sem fogod..."

Pedig igen. Nincs lenyűgözőbb, mint egy szemétre hajított NENYI-ről lekerült mattüveg fénytörése az absztr aktok tárlatán az apoláros és dipoláros fénysugarak metszéssíkján.
@parti_giano: ja, de a vízzel csinnyán bánjunk:))
@taga20: @parti_giano:

Az nem úgy van. Ami jár az jár és nem nyár, vagy nyír és pláne nem jég, mert úgy nem ér, ha matt, ráadásul üveg, ha már muránói is emlegetve, de nem emelgetve lett, hadd jöjjön, aminek jőni kell!:D
@rodeo36: de igen , le lehet győzni a fideszt, ám ehhez a feltételek még nagyon hiányosak.
@bölcsbagoly: nagyon szépen bizonyítod azt, amiről írtam.
@taga20:

" me a végén még jégvirágos lesz a mattüveg:))) "

Ilyen mondatra este miért nem vagy képes? A vakkantást se érted:)))
@Orica Középföldi: ha mindig okosakat írnék, unalmas lennék.
meg nem is menne:)))
Orbán pedig egyáltalán nem utoljára, októberben újból rendesen feltörli a padlót az ellenzékkel.

Falus kinek az ötlete volt, Molnár Csabáé?:)))))))))))
Most írom, akit idegesítek, Ő LÉPJEN LE, ne engem fárasszon.

Nyilván nem leszek a kedvéért ballibsi, ez evidens.
Varánusz,
mi lesz veletek, ha Soros elvonul a túlvilágra(időszerü lassan)?
Ki fizeti majd az orbánozásotokat? Idehaza nemigen lesz erre vállalkozó, úgy érzik ehhez nem loptak eleget, 5 éve meg nemigen tudnak hozzálopni még.
Az jut még eszembe, h a junckeres szavazás előtt Rumpoy majd a földig hajolt a vörös szőnyegen, úgy várta Orbán Viktort, a magyar miniszterelnököt. És Orbán (Cameronnal együtt) következetesen oda rakta Junckert, ahová való, az aóparadicsomosok, USA és pénzintézeti nyalók, szóval a nem megszavazandók közé.
Orbánt anyázhatjáj non stop a multik által fizetett liberók, de van respektje, mert akar valamit, Magyarországnek, mondhatnám azt is, nemzeti érdekeket képvisel, de ezt nem biztos, h értitek - mert elszoktatok tőle 1945-óta, amióta vagy a kommunistáknak, vagy a Szovjetunónak, vagy a KGST-nek, vagy a NATO-nak, vagy Brüsszelnek, de valakinek mindig nyaltok, s ezért zavar benneteket, ha valakinek a feje magasabban van, mint a fara.
@apro_marosan_petergabor:

"Varánusz,
mi lesz veletek, ha Soros elvonul a túlvilágra(időszerü lassan)?"

Soros elsősorban nem a varánusznak, hanem a Főnöknek fontos, láss, ne csak nézz:

rewrite.origos.hu/s/img/i/1010/20101029orbanvikt8.jpg

Egyelőre fogytán a zsozso. A versenyszférában elég sok helyen nem volt fizetésemelés, mert a különadók elvitték a fedezetét.
Nem baj.
A fideszbrancs és -bagázs döglik bele előbb. A kérdés csak az, kivárja a többség hogy egymást öldössék le, vagy rábízzák a tennivalót a ziccerre.
@Fejesrob: @apro_marosan_petergabor:

és ha már kimaradt életetekből akkor még egy pár "fűszál" a Fűveskönyvből:

www.youtube.com/watch?v=UiBq4l7cdSg

www.youtube.com/watch?v=Tn3tboMHsjc
@Fejesrob: persze, hogy feltörli, hisz mindrn csalásra alkalmas eszköz a kezében van
@apro_marosan_petergabor: "de van respektje, mert akar valamit, Magyarországnek, mondhatnám azt is, nemzeti érdekeket képvisel, de ezt nem biztos, h értitek"

Igen.

Peldaul KAMPÁNYOL AZ AUTONÓMIÁT ÖRÖKRE KIZÁRÓ BASESCUNAK!

index.hu/kulfold/basescu9702/

EZUTÁN pedig nemzeti érdekeket képviselve :

www.apologeticum.ro/wp-content/uploads/2011/09/basescu-orban-viktor.jpg?w=300

Vagy például VÍGAN PÁLINKÁZGAT A FELVIDÉKIEK ÁLLAMPOLGÁRSÁG MEGVONÓ FICÓVAL.
Majdnem 100 éves néni szlovák állampolgárságát vették el
ujszo.com/online/kozelet/2011/12/02/majdnem-100-eves-neni-szlovak-allampolgarsagat-vettek-el

Ezek után pedig Orbán nemzeti érdekeket képvisel:

korkep.sk/files/2012/10/Pilis-14-620x412.jpg

Persze a szektatagoknak ez is oké. A 100 éves felvidéki magyar no egy mocskos mszp szavazó volt, nem kar érte, ugye?
@apro_marosan_petergabor: "Az jut még eszembe, h a junckeres szavazás előtt Rumpoy majd a földig hajolt a vörös szőnyegen, úgy várta Orbán Viktort, a magyar miniszterelnököt"

Hol látsz te itt hason csuszast?

Itt éppen ORBÁN NYAL BE az Eurozónának a BANKUNIÓ tekinteteben!

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wa_12MwEbEk#t=227
@a Ténytár: hogy kampányolhatna Basescunak te vadmarha, ha már nem választható újra???
Miért probléma az nektek, ha nem veszekedik Ficóval, hanem megpróbál a legtöbbet profitálni a jóviszonyból? Ha civakodna vele, attól mivel lenne jobb a felvidéki magyarok sorsa?
Látom nálatok a hazaárulás sem drága azért hogy Orbánt szidhassátok. mocsok ballibák.
@KÁTÉó53éúétr6: Ja értem. Amúgy simán nyernének a balliberális pártok.

Nem te javasoltad az MSZP-nek falust?
@bölcsbagoly: Egyik nagyobb szagértő mint a másik.

2010 óta problémáznak, hogy Orbán összecsalja a választásokat, aztán újra elindítják Kunczét, Gyurcsányt és a többi olyan arcot, aki miatt 2010-ben egy óriásit buktak.

Aztán 2014-re megértették, hogy itt valami hibázik, lehet, hogy nem is amiatt buktak el, hogy Orbán elcsalta a választásokat?

Erre elindítják Falust. A balliberális ászt.
Süt róla az alkalmatlanság és az amatőrizmus, nem is kell a jobbos médiának fikáznia, elintézi ezt maga ez a vérprofi. Az MSZP-s riválisok ráadásul nyíltan kiröhögik, nyilván bukni dobták oda szerencsétlent.

Aztán újabb 4 évig hallgathatjuk, hogy Orbánék már az önkormányzati választásokat is összecsalták.
ha retardált lennék, ako aszt mondanám, hogy 901.
de nem vagyok:)))))
@apro_marosan_petergabor: @Fejesrob: @bölcsbagoly:

Éljétek az álmotokat gyorsan és amíg lehet. Orbán Viktorral álmodik a nyomor és a beszűkült tudat.
Ugyanakkor jólesik az aggódásotok, de ha szomorúságot okoz is, megsúgom most, hogy nektek, És a Főnöknek -ezt jól sejtitek- nem a baloldal az ellenfele, és még csak nem is a liberálisok. A legnagyobb veszélyforrás magatokra ti vagytok.
Ezt ki kell várni.
És mi ezt ki is várjuk, és túl is éljük.
Ti -nem:-)
A kutya ugat, (patkány) a karaván halad!
@rodeo36:
"brumika nem istudtam, hogy te ennyire pátyolgatod ezt a zseniális fidex-et..."

Ezt te hogyan hámoztad ki a kommentemből?
Ez nem a pátyolgatásról szólt, hanem a mai magyar gyakorlatról.
Olvasd el mégegyszer.
@guma:
Nem áztunk, de a kisvasutazás után nem tudtunk visszagyalogolni a kiindulópontra, vízben-sárban állt az erdő.
B-tervként sült pisztrángot ettünk és Lillafüreden sétáltunk, akkor már nem esett, egy kicsit még a nap is kisütött.
Hazaindulás után 5 perccel kezdett el szakadni az eső.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Úgy vélem, vannak azonos pontok bennünk, magam is utálom a fakultatív trappban szarásokat, meg a hasonló kötelező izéket. Részemről egy felkészülés az úgy néz ki, hogy tájékozódom minden oldalról, és én magam döntöm el, mit akarok megnézni és hol akarom az időt eltölteni. Ehhez szükségeltetik némi anyagi(…), meg egy kis utánajárás - ez ma az internet korában nem nagy izé - persze vannak könyvek is, de azokat hagyjuk, ki foglalkozik velük manapság… szerencsétlenek.
Nekem sok mindent nem kell kedves @guma linkjéhez tennem, ott tökéletesen megírta a szerző, hogy mit merre. Lapozz csak a kelet Krétát tárgyaló oldalakra és meglátod.
Egy biztos: Kréta megismeréséhez minimum egy hónap kell, és autó.
Különben csak a homokban döglés marad, aminek semmi értelme, Én nem tudok mit kezdeni az olyan satu hülye „kritikákkal”, amelyet egy beszóló csaj mondott, hotytunniillik semmiféle történelmi értéket nem fedezett fel a szigeten. Szerencsétlen… A Kréta-Mükénéi kultúra, Phaisztosz… Kato Zákrosz, Haniá velencei mivolta, a moni Arkadiu hősei, meg én…? (Knósszosz), a Lasszíthi fennsík, Sitia, etc… az ilyen mi a lófasznak megy bárhová is? Neki Kőbánya-alsó vasútállomás lerohadt klozettja a megfelelő, mást nem is érdemel. Ha valaki nem bírja a mediterrán életérzést, az menjen Svalbárdra( asszem onnan is ki lesz úúú-tálva), szóval itt van ahol tájékozódhatsz, gumának köszönettel:
www.verkatravel.com/greece/crete2008/crete2008_01.html
Na, ezt kattintgassad csak tovább!
És egy dolog azért a fakultatív szarok között biztosan megér bármit; Santorínire fizessetek be!!
Olyat nem sokat láthatsz. Majdnem giccs a fényképekről nézve, de a szavad eláll majd, ha onnan föntről lenézel a calderára és a nem is létezően kék tengerre… nem szabad kihagyni, egy nap strandolás nem ér annyit!!! A hajón van reggeli, és visszafelé vacsora, aztán a befizetett részvételi díjban benne foglaltatik a libegő a kikötőből Firába ((főváros), lefele meg gyalog, vagy szamárral… ha van kedved. Persze az a sziget sem annyi, de lesz szabadidő (úgy öt óra), amit sétikával lehet eltölteni. Nem fogod elfelejteni soha! Persze ebbe nehezen fér bele olyen dolog, mint a sziget déli részén feltárt falucska, amit Jórjosz Marinátosz régészprofesszor tárt fel, meg az sem, amiért minden este megtelik a sziget észak-nyugati falucskája Qia, ahol a naplementét jönnek össze bámulni a turisták. Ne hagyd ki Santorínit, nem sok ilyen csodát kínál az élet! És ott felétek meg Vái, a pálmás tengerpart és Ájosz Nikolaósz – hiába fikázzák! Meg Szpinalónga a börtönsziget, ahol egykor a leprások voltak „elszállásolva” – nem mellesleg arrafelé született Eleftheriosz Venizelosz, Görögország első miniszterelnöke. Nagy becsben van, a nevével mindenhol találkozi fogsz: eleftheria=szabadság…
Na, irígyellek, de azért érezd magad nagyon jól!!!:)))
Képeket hozz, mertkülönben…
@Knósszosz:

Mi is mindig tájékozódunk előre, meg megnézzük, hogy az utazási iroda vagy a szálloda milyen programokat szervez, és aztán az megszervezzük magunknak. Meg is bolondulnánk egy hétig a parti homokban heverészve. Négy vén tyúk, ebből kettő csak magyarul tud, a harmadik beszélni, én meg olvasni (mármint angolul). De mi ketten kézzel-lábbal elbábozva és rettenetes angolsággal, viszont kedvesen mosolyogva az égvilágon mindent meg tudunk szervezni és el tudunk intézni.
Korfun lovashintóval mentünk várost nézni, félúttól máe egyikünk hajtotta a lovat.
Santorinit érintettük két éve, mikor a Földközin hajókáztunk (az is egy csodálatos élmény). Kb. 3-4 óránk volt rá, úgyhogy Firát nem is hagytuk el, csak bebarangoltuk töviről-hegyire. Este jöttünk el onnan, és a kishajóról visszanézve a kivilágított városra- hát az egy csoda volt.
A hajóút állomásain ez egyik legmegdöbbentőbb élmény az volt, amikor Montenegróban Kotor (Cattaro) főterén állt meg a hajó, de ezt szó szerint értsd. Na ott is a szervezett út helyett (80 eur/kop) helyett fogtunk egy taxit, ami ugyanazon az útvonalon vitt végig 50 euróért (nem per kop, hanem összesen). A taxisofőr hagyott szabadidőt a mászkálásra, és elmondott egy csomó dolgot arról, amit útközben láttunk.
Tunéziában a tevegelést sem a hivatalos szervezésben próbáltuk ki, hanem a parton táblával szaladgáló Alival, negyedáron. Teljesen tökéletes volt, az olajligetek között másfél órás út, utána berber mami sütötte a bodagot a kemencében és azon frissen kínálta nekünk, utána egy másik úton mentünk vissza. Attól, hogy olcsó volt, semmi átverés nem volt a dologban.
Szóval ilyesmikre készülünk Krétán is.
@Knósszosz: "felétek meg Vái"

Nem nekem írtad, de csak igazolni szeretném, 3 és fél óra volt tőlünk az út robogóval, de megérte.
Vagyis Vai-t nem érdemes kihagyni, és Kréta mindenképpen autóval felfedezendő.
Ahogy Kerkyra robogóval, motorral, amikkel az összes kis hegyi ösvény leküzdhető, természetesen egyes szakaszokon így is gyalogolni kell.
Evia szintén belopta magát a szívembe, sokkal turistamentesebb volt, mint az addig látott szigetek.
A hőforrások pedig...
De nem akarom ecsetelni Görögország szépségeit, főleg neked nem, meg hosszú is lenne.
Nálam az első helyen van mind a szárazföld, mind a szigetek, és van valami összehasonlítási alapom más mediterrán térségbeli helyekkel.
Remélem nem lesz igazuk a tudósoknak és nem lesz 30 év múlva lakhatatlan térség, főleg mivel a barátom ott szeretné nyugdíjas éveit tengetni és megígérte, legalább az "ólban" mindig lesz helyünk. :)
süti beállítások módosítása