Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/16/belgium-orban-natcon-betiltas-miniszterelnok/ magyarnemzet.hu/kulfold/20... (2024.04.16. 20:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.07.07. 23:17 Fabius

Mit tenne most Berényi Miki?

Címkék: rtl fidesz reklámadó berényi miki

Az RTL kiszámolta, a lehető legjobban rájuk szabott különadó után mennyi az annyi. Lássuk be, a szopcsi nem kicsi, 15 millió eurós összeg a tavaly 15 millió eurós adózás előtti nyereséget termelő csatornának. Biztosan megteccettek érteni ezt, ugye? Ha nem akkor mondom magyarul: a tavalyi adózás előtti nyereséget ahogy van az utolsó vasig be kell fizetni az államkasszába. Kicsit bicegő hasonlattal, mintha ma jönne egy törvény, hogy a tavalyi bruttó fizetéseteket ahogy van tessék visszatolni idén, mert Viktor aszongya, azért. 

berényi miki rtl.png

Anke Schäferkordt és Guillaume de Posch igazgatók szerint minden erejükkel minden lehetőséget kihasználnak a vagyonuk megvédése érdekében. 

Na, itt azért arra számított az ember, hogy minimum egy leleplező videót lát a családi barát Mészáros Lőrincről, amint éppen egy O.R. monogrammal vésett ájfont bámulva recskázik a riválissá előlépett juhász földjét letaroló kombájn árnyékában. Ehhez képest a híradó az utóbbi napok - hetek történéseihez képest elég visszafogottkára sikerült. Mi történhetett? Megrémültek a számok láttán és visszamenekülnek a bulvárposványba? Kifizetődőbb lesz a pótkerekes kutyát ellő óriás pandát mutogatni, mint hírműsorként működni? Vagy máris úton vannak az Orbán nyaralást és foci vb-t fényképező paparazzik, akik vadul fotózzák, ha a Kopakabánán Havasi Berci kicsippenti a Fenséges Farpofák közül a beszorult klott alsót? 

Tényleg érdekes lesz figyelni, most mi lesz.

Az RTL tovább folytatja amit elkezdett, vagy elorigósodva eloldalog? A megtett gesztus, hogyaszongya vigyázzál magadra kedves európai befektető, mert a kormány nem szégyellősebb, mint egy uzsorás maffia, arra enged következtetni, hogy nem adták fel a dolgot. De könnyen meglehet az is, hogy a magyar tömegtájékoztatás nem ér meg 4,65 milliárd forintot, visszavonulót fújva megpróbálnak öncenzúrával jó fiúnak látszani. Nehogy Viktor, Lőrinc, László, Antal és János elszomorodjon, és Kolosi Péter programigazgató váratlan hirtelenséggel legyen kénytelen a belépője hátlapján aláírni a közös megegyezéssel távozok - istenuccse semmi nyomásgyakorlás nemvót!!! - nyilatkozatot, miután kikísérték az épületből. 

Kínzó kérdés, mit tenne vajon Berényi Miki, ha valaki ennyire megzsarolná? 

447 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr526483411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem vasárnap van, ma nem sikkasztottak, legalábbis feltűnően. Vagy nem, ez elképzelhetetlen. A riportereknek volt vasárnap.
(Egyébként gondolkoztatok már azon, hogy ha a Zúristen 6 nap alatt elvégezte, amit el kell, a hetedik napon megpihent, mit csinált a nyolcadikon? )
@DarthVader: mit csinált volna?? kiűzte az embert a Kertből:)
@Penivaldes: Izzasztó meló.

Csaxólok:

"2014.07.04-én a központi költségvetés adóssága az előzetes adatok alapján 24 901,3 milliárd forintot tett ki, ami 2 902,7 milliárd forintos növekedést jelent a 2013. év végi adóssághoz képest."

Gyenge 200 MD-os növekedés kb 10 nap alatt, csaknem 3000 MD fél év alatt. Tudnak a fiuk, annyi szent. Haladunk :)
Nem néztem a Barátok közt-öt, de annyit tudok, hogy Miki a csavaroseszű rosszfiú, szerintem venne egy parabellumot hozzávaló töltényekkel, meg egy papirt ceruzát, hogy összeírja a névsort.:))
@évásanyó: @DarthVader: @Penivaldes:
mijaretkes pejparipa szerszám lenne? megóggyák okosba...
az ottan Háccsó Hátasztánban népszokásjogilag polkorrekt!

na mindegy, ez a konkáv sokszög Varga megaszongya a tuttit, nem kell ide WuduGyurka!
halkan szólok!
süllyedtek!
@nincs_itt: az RTL Klub nem MAGYAR VÁLLALKOZÁS, hogy megoldja okosba!
Az a Mészáros Lőrinc and Co!
na, jó éjszakát mindenkinek!
@nincs_itt:

namost mit lehet ellenük tenni?
nem fizetnek, becsukják őket, bye bye ez a főcél

kivonúlnak önként ami szintén a főcél b./ változata
fizetnek? de a basztatás nem fog mexünni mert minden évben hoznak egy olyan rendeletet ami szerint az előző évi nyereségüket 100%-ban be kell fizetniük

nemzetközi bíróságon feljelentik valamilyen címen a magyar államot ami el fog tartani évekig, de addig is fizetni kell, mert ha nem bezárják a bótot

csiki csuki

ki van ez találva

brühüyyy

és mindenkivel meg fogják tenni akivel eddig még nem
Ebből a csetepatéból szarul fog kijönni a narancsmaffia,már nem elég nekik hogy kussba volt az RTL,kötelezővé teszik a seggnyalást a marhák.
@rodeo36: Olyan szarul állnak a szoporcok,hogy egyre nagyobb gaztettekkel próbálják megtartani a hatalmuk,az RTL túl nagy falat lesz nekik,úgy járnak vele mint Döbrögi járt Ludas Matyival.
a buziknak annyi...

kérdés mit csináltak 2010 óta
meg előtte 8 évig,
amig a náci párt hatalomra került...

csak nem nézték tétlenül?
"mintha ma jönne egy törvény, hogy a tavalyi bruttó fizetéseteket ahogy van tessék visszatolni idén..."

Ez a hasonlat nem biceg, hanem szándékosan félrevezető. Valójában az RTL-ben mindenki kievett mindent, amit csak lehetett, még ezt a mostani pénzt is rég eltüntették, ha nincs ez a jogszabály. Évek óta egy fillér társasági adót nem fizetnek, és azzal pattognak, hogy az alkalmazottak után fizetnek járulékot. Fenomenális. Fogadok, hogy az 5000 Ft kamarai hozzájárulással is tartoznak a szarrágók.

Ha mindenáron a magánéletből keresnénk hasonlatot, akkor a következő közelebb állna a valósághoz, mint a posztolóé: ha miután minden hónapban felvetted a többmilliós fizetésed, a prémiumod, az év végi bónuszt, és a Seychelle-szigeteken sétálva két luxusmodellel találnátok az utcán egy húszezrest, majd miután ez kiderült, be kéne szolgáltatnotok az államnak.
@32FNewYork: talált húszezreshez hasonlítani egy teljesen jogszerűen működő vállalkozás tevékenységét nemhogy szándékosan félrevezető, de ordas hazugság.
BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
@32FNewYork:

1. Előbb be kell tolni pár mrdot.
2. A vállalkozás célja a profit
3. Egy rt. a részvényeseinek tartozik elszámolni, az ő érdeküket képviseli minden esetben
4. Nem talált pénz a profit
5. Vannak adó jogszabályok. Ha azt betartotta akkor no problemo.
A megtelt Nemzeti Gyorsnaszád már kihajózott és büszkén szeli a habokat.
Néhány lélekvesztő - emelt csapásszámmal - utána indult, sőt akadtak, akik úszva próbáltak az árral szemben haladni.
A parton maradt tömeg szomorú szívvel és könnyes szemmel intett búcsút.
Berényi Miki közben azon morfondírozott, hogy eddigi egyetlen - végzetesnek látszó - hibáját hol és mikor követte el...
Én ezt nem meghunyászkodásnak, hanem az Auróra első lövésének nevezném:
hvg.hu/itthon/20140707_reklamado_veszjelzest_kuld_az_rtl
hmmm hmmmm, miért is nem lepődöm meg, hogy megint egy csókos haver....

Fazekas Sándor ismerőse a lépfenés gazda

Nagy József pontosan egy éve foglalkozik állattenyésztéssel, előtte háztartási kisgépek tartoztak a profiljába. A sikeres tiszafüredi gazda tarolt a hortobágyi földhaszonbérlet-pályázaton és állami támogatást is elnyert egyes projektjeihez. A Népszabadság értesülése szerint Varga Mihállyal és Fazekas Sándorral is jó kapcsolata van.

hvg.hu/gazdasag/20140708_NSZ_Fazekas_Sandor_ismerose_a_lepfenes_ga
@32FNewYork: Az a 9 és fél milliárd forint, amit adóként és járulékokként befizetett már a közösbe az lófasz mi? Imádom a Bonsai Duce szánalmas magyarázatát arról, hogy akinek nagyobb a nyeresége az járuljon hozzá többel a közöshöz. Ilyenkor nem jut az eszébe a polgija az a faszszopó Mészáros Lőrinc és a többi villámgyorsan meggazdagodott seggkényeztető haverja?
Ezért a retekklubbért majd még tüntetni is fognak?,tényleg ez a legfontosabb most,nem az emberek helyzete?
az a kérdés:

az rtlklubbosok Győzik-e ?
@DarthVader: "Csaxólok:"

Én is, hogy GDP arányosan nézd, mert úgy kell, mondta nekem másik blogon egy kón nevű klón, amikor felvetettem, hogy az államadósság még sosem volt annyi, mint amennyi. :)

Ja, azt nem érzékelem, hogy a GDP nagyon nőtt volna, meg is kérdeztem mikor nőtt, ki látta? Válasz nincs.:(
Kerényit és Berényit

KB egy betű választya el...
az rtl azt mondta, nem feltétlenül egyfrontos harc lesz. szerintem olyan pályán is indít támadást, ahol a magyar kormány tehetetlen és fogalmatlan.

www.rtlgroup.com/www/htm/home_news.aspx?ID=BBBAFA95A6CA4D6BBD183117656003F7

blogs.wsj.com/emergingeurope/2014/07/07/germany-broadcaster-says-hungary-tax-will-dent-profit/ : “Our announcement today sends an alarming signal for all international investors in Hungary,” the executives added.

www.euractiv.com/sections/elections/media-giant-bertelsmann-says-orban-tries-destroy-it-303190 : "To us, it was quite obvious that the legislature simply wanted to eliminate RTL and with it the freedom of press in Hungary," the company said.

www.reuters.com/article/2014/06/30/bertelsmann-hungary-idUSL6N0PB3AG20140630

itt, ezen a fronton a kormány csak bukhat.
álítólag megalakul a ZETI egységfront

RTLKLUBRÁDIÓ

néven
@Secnir: a francot... hungisztánban az iiijen náci komcsi feudál párt az még ezer évet mafiáskodik...
@The Ghost Wolf:

A franciáknál állítólag most akarják akasztani a hóhért. Láthatunk még mi is karónvarnyút::)
apaaa, kezdődik - mások is panaszkodnak már a nemzetközi balibberális ocsmánycoci pajeszmédiának :D
www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/kifakadt_a_bankvezer_addig_fejik_a_tehenet_amig_lehet.3.201045.html
@látjátok feleim szümtükkel: A próféta szóljon belőled, de a poltpéteri szügyézséggel ezek sajnos meg fogják úszni. Bár lehet, hogy jobban járnának egy Sárközyféle eljárással, mert nálunk lehet, hogy Ceaucescu sorsára fognak jutni, ha egyszer borul a szaros bili.
Öveket becsatolni, klaviatúrába megkapaszkodni, FŐCÍNY...
@évásanyó:
"szerintem venne egy parabellumot hozzávaló töltényekkel"

Van neki. Most a névsort írja éppen.
@punkfrog:
"Padlássöprés 2014! "

Pontosan az.
Felkészül az összes többi vállalkozás.
@Orica Középföldi:
ezek a kapitalisták is lassú gondolkodásúak, azonnal fel kell számolni az RTL hungary-t és az eddig annak részeként működő "alvállalkozásokat" fővállalkozásokként átalakítani, ami a teljes financiális struktúra azonnali szétdarabolását eredményezi, és ésazonnali veszteségeket könyvelhet el, mialatt a gyakorlatban semmi sem változik, és kikerülnek a magasra méretezett levy alól, kiröhögik a vargamisit és egy pár évig semmilyen adót nem fizetnek mert elkönyvelik a szükséges dolgokat ezt ha ezek nem tuggyák 2 hét alatt megoldani papíron jogászokkal és egyebekkel, akkor megérdemlik...és akkor bekerülnek abba a védett sávba ahová bepasszírozták a csókosokat onnan meg nem tuggyák őket kitenni...

brühüyyy
@rodeo36:

Nagyon kíváncsian várom mit fog lépni az anyacég:))
Ha azt, amit írtál, akkor őrületes törvénymódosítások jönnek, hogy megfogják őket
Itt nincs kapitulálás, még akkor sem, ha mindenki beledöglik..
@rodeo36:

Elszállt a válaszom:) Még várok egy kicsit, hátha visszatalál.
így kell ezt:

Tízmilliókat kapott tanácsadásért a közmédiától a Fidesz volt pártigazgatója
POOL-ALL

Várhegyi Attila régen pártigazgató volt a Fidesznél. Aztán önkormányzatoknak adott tanácsot, most pedig a köztévének és az Origónak dolgozik. Az új alkotmány népszerűsítésén viszont már nem dolgozik.

444.hu/2014/07/08/varhegyi-attila-a-kozmedia-tanacsadoja/
hmmmm

Összeomlott az okmányirodák rendszere

Az egész országban nem lehet ügyeket intézni. Nem tudják, meddig tarthat a hiba kijavítása.

hvg.hu/itthon/20140708_Osszeomlott_az_okmanyirodak_informatikai
öveket bekötni:

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter parlamenti meghallgatásán azt mondta, hogy a kormány az idén már nem tervez újabb devizakötvény-kibocsátást, a hazai forintpiacról oldja meg az államháztartás finanszírozását.

hvg.hu/gazdasag/20140708_Leolvadt_195_millio_euro_a_magyar_devizat
@32FNewYork:
Van a Római Jogban, amit a Vezéred nem tanult, mert a szakdoliját is Fellegi írta, hogy aszondja:
- visszamenőleges jogalkotás nincs;
- amit a jog de jure nem tilt, az de jure (bíróságilag) nem büntetendő;

Ebből az Orbán kormány eddig mindkét alapelvet megszegte. Többször.
Hozzá képest a Napkirály egy szerény liberális értelmiségi volt.
Amellett tényleg. Orbán Viktor a falu bikájának mentalitást ötvözi szerencsésen a paranoid skizofrének gátlástalan gyávaságával és a túlkompenzált hülyegyerek hatalomvágyával.
Van olyan vidéki országgyűlési képviselő, akinek 186 ezért bérelnek lakást a fővárosban
parlament_2

A bérbeadó tuti jól jár. Itt a lista, mennyiért és mennyi lakást bérel az Országgyűlési Hivatal.

www.blikk.hu/blikk_aktualis/itt-a-lista-mennyiert-alszanak-a-kepviselok-2265553

444.hu/2014/07/08/van-olyan-videki-orszaggyulesi-kepviselo-akinek-186-ezert-berelnek-lakast-a-fovarosban/
​Jézus, mi történhet éppen az állami cégeknél?

Most súgták a Cinknek: Seszták Miklós fejlesztési miniszter egy körlevélben leállított minden szerződéskötést. A humoros elem az, hogy nem bcc-ztek, hanem minden címzettet odaírtak, így azt is tudni, száznál több céget érint az ügy. Ez már a Nagy Fideszes Belső Harc része lenne?

cink.hu/jezus-mi-tortenhet-eppen-az-allami-cegeknel-1601603111
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
GOTO Bank
LET Szamla=megszuntet

Lévén, hogy a hazai forintpiacon egyetlen létező , és jelentős tartalék maradt. A céges és magánszemélyes bankbetétek.
A szolgáltatók is cserélhetik a kasszákat
Index
2014. 07. 08. 08:32

Független piaci forrásokra hivatkozva arról ír a Népszabadság, hogy a szolgáltatói szektor online pénztárgéppel való felszerelését vizsgálják ugyanis a kormányzatnál. A kiskereskedők után így a fodrászok, a műkörmösök, majd idővel a taxisok is mélyen a zsebükbe nyúlhatnak.

A lap szerint azokban a külföldi országokba is kiterjesztették a szolgáltatókra az online gépeket, ahol már lezajlott a teljes átállás - például Bulgáriában vagy Lengyelországban. Arról azonban még nem tudni, hogy mikor kell új gépet venniük a szolgáltatóknak. A Népszabadságnak a NAV csak annyit mondott, hogy „konkrét jogalkotási lépések előkészítése” zajlik a kérdésben.

index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2014/07/08/a_szolgaltatok_is_cserelhetik_a_kasszakat/
@GeoCracker: hagyjál már a napkirállyal, mikor már a szíriusz játszik nálunk.
@punkfrog: na de nem, mészáros lőrinc szerint nem ők voltak, hanem az ufók, csak elbaszták a gabonakört, így gabonatéglalap lett.
@GeoCracker: ne pánikoltass, az előtt még, hogy zárolnának, ott a felpörgethető állampapíros buli, szinte biztosak lehetünk abban is, hogy nem véletlenül voltak olyan hírek, hogy egyes közféra jutalmakat állampapírba adnának. Éljen soká, az újjászülető és szart sem érő békekölcsön, a nagy narancsos forradalom támogatására.
háháháháháháháhhihihihihihihihihhuhuhuhuhuhuhuhu

Hoppál Péter arról, hogy szóvivőből hogyan lett államtitkár:
Hoppál Péter kultúráért felelõs államtitkár áll irodájának ajtajában, miután interjút adott az MTI munkatársának június 19-én. (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

Volt, aki azt írta, úgy jelentkeztem államtitkárnak, de annak halvány lila dunsztja sincs a Fidesz belső működési rendjéről. >>>>>>>>Nálunk nem lehet jelentkezni pozícióra, nálunk dolgozni kell, keményen, s akkor kiválasztanak.<<<<<<<<<

444.hu/2014/07/08/hoppal-peter-arrol-hogy-szovivobol-hogyan-lett-allamtitkar/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Összeomlott az okmányirodák rendszere Az egész országban nem lehet ügyeket intézni. Nem tudják, meddig tarthat a hiba kijavítása."

ööö...
...ez összefüggésben van azzal, hogy ma szaraxik a netem, és nem tudok dolgozni?
@Secnir: nekem is döglődik, a 444.hu is alig jött be otthon.
@The Ghost Wolf: és ideveheted nyugodtan az egykulcsos SZJA-t is, mert ugye a szlogen az volt annó, hogy egyenlő közteherviselés. amikor a saját pénzükről van, akkor nem is fontos annyira hogy a magasabb jövedelműek többel járuljanak hozzá, de ha máséről...
@parti_giano: Pataky attila lába közt a turultojással :-) Jah!
tanulságos lista:

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/itt_a_lista_brutalis_pluszterhet_vertek_le_a_bankokon.1.200946.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

-

valami készül:

Makrogazdaság
Vargáék valamiért nagyon titkolóznak
2014. július 8. 08:16

A nemrég nyilvánosságra hozott, 2015-ös büdzsé tervezési köriratában csupán egyetlen - már ismert - szám derül ki: a kormány ezek szerint 2,8%-os hiánycélt tűzött ki. Új makropálya csak augusztusban lesz, de a korábbi kevés számhoz képest ezúttal még kevesebb adatot közölt a tárca.

www.portfolio.hu/gazdasag/igy_keszulnek_el_a_kormany_2015-os_nagy_tervei.3.201050.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Anno a békekölcsönnek is csak azért volt értelme, mert alapvetően termelő beruházásba mentek a pénzek. Ergo, legalább elvi esélye volt a megtérülésnek.
@Secnir: otthon T kábel, iroda T ADSL, de az Invitelesek közül már panaszkodtak, lassú a távoli asztalom arra is.
@látjátok feleim szümtükkel: Nem értem a problémád. Az államadósság nőtt 28 százalékot, a GDP meg talán hármat. Tehát a GDP arányos államadósság csökkent. Ez a Korlátolt Pontosságú Matematika szakon végzett narancsszektások számítása.
@Orica Középföldi:
de azzal profitmentessé lehet tenni az egész magyar médiát (magam részéről egy sokkal mérsékeltebb reklám ámadás híve vagyok, mint ami folyik a világban) az a helyzet, hogy egy hatalmas -egyelőre rejtett- deflációs folyamat jött létre a világon!!!! a világpiac pang, ugyanis meggyilkolták a felvevő piacokat mindenhol...és majdnem azonos eszközökkel...az amit cirbi idézget az a patyomkin megoldás akinek a fejébe került a megoldása...de ezek feleszik a csirke elől a szemet is és ellopva a nagy részét újraosztyák ami a látszat (patyomkin) de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a világon szerte széjjel ez megy, a munkatőke alapú társadalmak nagyon rövid pórázon vannak az alapanyagok és energiahordozók birtokosai hosszabbon.... 30 éve várat magára egy monetáris/financiális reform és nem fogják megúszni

brühüyyy
Nemzeti Kertévé lesz itt
(ex-RTL) s szolgál majd közt,
Honpolgár meg veszti eszit,
S ujjong: Jön a "Haverok közt"!
@punkfrog: értem én, hogy gőzgép!!!
de azért csak ott tevékenykedik, hidd el tuggyák azért a tuggyukki tulajok, miként is zajlanak az üzletek Háccsó Hátasztánba'!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az új alkotmány népszerűsítésén viszont már nem dolgozik."

Biztos már nagyon népszerű.:)
@belekotty:

Basszus, nem a narancsszakon végeztem:(
Ezért jó a kormánynak a sok külföldön dolgozó

Minden rekordot megdöntött az egyik fontos mutató. Állami trükközés vagy valódi javulás?

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fdefacto%2F2014%2F07%2F08%2Fezert_jo_a_kormanynak_a_sok_kulfoldon_dolgozo%2F
biztos rossz most RTL-nek lenni, mert kevesebb lesz a pénzük.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

a búzatermésről is vannak híreid?
biztosan ide tartozik az is :-)
@V-PORT:

ez lenyűgöző :) a balatonátúszókat megfertőző vírus meg (gondolom) a parlamenti frakciókkal iszik pertut.
Ha Mikszáth élne remek kis könyveket írhatna. És a jobboldalon senki sem mondja, hogy ezt azért már ne. Azzal védekeznek, hogy de a baloldal is lopott. De ez mióta elfogadható védekezés egy európai demokráciában? Tudom mi nem vagyunk európai demokrácia. Mi inkább középkori-horthysta rendszert építünk, leöntve hamis magyarságtudattal.
A faszért kell cikkeket belinkelgetni hozzászólásként. Ügyesek vagytok, köszönjük, mi is olvasunk indexet, 444-et, észrevesszük nyugi.
@londonline: én linkelgetem, de ha nem tetszik, lehet tahósítani, szabad a vásár ;)
@londonline: Ez idáig nem volt senkinél sem probléma. Én ezt is fogom tenni. Tahótlanithatsz.
NAgyon azt csipugják a madarak hogy a NAV-ot nem véletlen küldték rá a retekklubbra, találni fog valami szabálysértést náluk, erre mindenki mérget vehet...csak idő kérdése, ugyhogy mindenki nyugodjon le a picsába :))
A retekklub meg fogja ezt szopni hogy ATV modjára hazudozik, uszít, rágalmaz, minél tovább csinálják annál nagyobbat koppannak, azt mehetnek utána sirni Strasbeourgba, senkit nem érdekel..
@Mészáros Laci: szarkazmus? az olyasmi lehet mint a balneológia, állatorvosi egyetemen taníthatják.
@V-PORT:

Minek? Annak, hogy a NAV a törvény szerint jár el, és több mint valószínű hogy találni fog náluk valamit? Ez a jogállam öcsi.
Végülis örülök neki, igen. Szerintem a Fidesz nem hülye, tudnak ők valamit, nem véletlen küldték ki a NAV-ot a retkesklubra :)

Én mondom, ezt már nem fogja megúszni a rtl. Ősz előtt le is húzhatják a rolót.

Nekem erősen az a megérzésem hogy a retekklubbos bili pont az önkoris választások előtt fog kiborulni, remek időzítés.

Majd csak figyeljetek, nem hiába mondom én ezt. ;)
@Benjamin Eisenberger:

...ez nem kérdés,hogy fog találni,gyökér!
...a 'fail,hogy van az,hogy akárkire csak úgy rálehet küldeni???????
@gazoló:

Lehet, hogy a Kormány (IS) tud valamit. És pont az őszi választásokig időzít, akkor borul az rtl klubbos bili, akkor jönnek a hírek a NAV által hogy mekkora egy mocsadék adócsaló, törvénysértő vállalat a kedvenc tévé csatornátok.
Ez lesz ne aggódj. Remek időzítés :) A Fidesz SEMMIT nem bíz a véletlenre.

Nem gondolom én ezt, hanem tudom hogy így lesz.

De gondoljátok azt, hogy csak blöffölök most.

Vagy hát szarom én le, gondoljátok azt amit akartok, nekem mindegy... :)
@Benjamin Eisenberger: Te nem lehetsz ennyire hülye Fideszes. De igen, mégis. Volt olyan, amit nem fogadtál el nekik? Volt olyan, hogy egyszer is felháborodtál azon, amit tettek? Tudom a választ, már így látatlanban.
@Benjamin Eisenberger: hát igen, akinek az ufók súgnak, tévedhetetlen. azért én kivárom a csata végét.
@V-PORT:

Volt. Például nem igazán tartották be azt az igéretüket hogy elszámolják a bűnöző ballibeket, ezt mintha sajna elfelejtették volna..Mesterházit, Gyurcsányit, Bajnaut és a többit börtönbe zavarni..persze még megtörténhet csak hát kicsit eléggé megkéstek vele..

Valamint nem értek még egyet azzal sem hogy a teszkó, auchan, stb. multiknál hirtelen megszüntek a trafikok. No nem mintha érintene ez, de azért ez hülyeség volt a részükről..

Persze az hogy felháborodtam volna, az túlzás :), mindenki hibázhat..
várható volt ez is, nehogymár belekavarjanak a nagy keleti orálnak...

Alkotmánybíróság: Nem lehet népszavazást tartani a paksi bővítésről

Visszautasította az Alkotmánybíróság az Együtt és a PM alkotmányjogi panaszát, amelyet azért nyújtottak be, hogy lehessen népszavazást tartani a paksi erőmű állami hitelfelvétellel történő bővítéséről.

444.hu/2014/07/08/alkotmanybirosag-nem-lehet-nepszavazast-tartani-a-hitelbol-torteno-paksibovitesrol/
@Benjamin Eisenberger:

"Annak, hogy a NAV a törvény szerint jár el, és több mint valószínű hogy találni fog náluk valamit?"

ez azért nem annyira meglepő, a kertévék és a produkciós cégek kapcsolata mindig nagyon sajátos volt. nem is annyira az RTL mint cég körül lenne érdemes nézelődni, hanem azoknak a magánszemélyeknek a háza táján, akik a tévé nevében szerződést kötnek a műsorgyártókkal.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

bámulatosan széles körből merítesz :)
nekem szőröstalpú népszavazónak felvázolnád az összefüggést ezek között?
@Mészáros Laci: összefüggő rendszer, amiben minden kicsi fogaskeréknek jelentősége van, nem volt véletlen a AB kiherélése 2010 után, nehogy még véletlenül megismétlődjön a 300hufos buli, nem véletlen a kapcsolati tőke előtérbe hozása, az ipari, kereskedelmi, média, és a banki területeken sem. Nem véletlen az IT, a pénztárgép, a frekvencia, az AH, az internek felfalása, és kiszórása a haveroknak, nem véletlen a dohány, a szerencsejáték, az eü, az oktatás megtörése. Mind mind egy irányba mutat: -csak egy maradhat- csak egy a narancsPárt.
@32FNewYork: Jajj, ne!

Hányszor kell még ezzel az érveléssel találkozni?
Miszerint az illető vállalkozás adócsaló (amit persze a kommentelő sokkal jobban
tud mint bármely hatóság, hiszen mondta a Józsi) ezért különadót sózunk rá, hog
y a végösszeg stimmeljen.
Persze, ez a kultúrált megoldás, minek bírósággal meg adóhatósággal egyebekkel b
ajlódni, az csak viszi a pénzt és a végén még kiderülhet, hogy nincs is igazunk.

Innen akkor a következő lépés, hogy ha pedig még nem csalt adót akkor majd úgyis fog.
@Benjamin Eisenberger:
"a NAV-ot nem véletlen küldték rá a retekklubbra, találni fog valami szabálysértést náluk,"

Persze hogy nem véletlenül küldték.
És persze hogy találnak valamit.
Még abban az anyagban is, amit már levizsgáltak.
Simán bebizonyítják a fehérről, hogy fekete, mert csak.
Ez egy ilyen játék, mit vártál?
@32FNewYork: Vagyis elismered, hogy az adót az RTLre szabták amit pedig mindenki igyekezett tagadni.

És ilyen országban szeretnél élni ahol a kormány rábök egy vállalatra, hogy na azott fizethetne több adót, mondjuk azért mert azt álmodtam, hogy nem fizet eleget? Ahol eleve lehetetlen sikeres vállalkozást létrehozni, hiszen amint sikeres lesz jön a maffia a védelmi pénzért.
" a tavaly 15 millió eurós adózás előtti nyereséget termelő csatornának."

Ez a szokásos porhintés...
Azt tessék mondani, adózás UTÁN mennyi maradt a szennycsatornának?
Vagyis a 2012-es kreatív adócsökkentési
manőverek után,mennyi adót is fizetett
a retekklub?

Amúgy meg: veszélyben a dél-amerikában sínylődő celebek "műsorai"?:P
A máónika só? A győzike?
Egészen odavagyok.Ahogy kolosikétól is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
" Ez volt már?

Közúti ellenőrzéseken zsákmányol autókat a NAV"

Igen, olvastam róla már korábban is.
Első ránézésre nekem a "védelmi pénz" jutott eszembe...
@V-PORT:
vigyázz...agent provocateur

képzett...és ezzel is hinti a tervbevett einstandokat

ha neked van vállalkozásod most ideje mexüntetni és külföldre települni

egészségesebb

brühüyyy
a forint kötvények az államilag szervezett lopás nagyobb mint a MANYUP

a devizatartalék kifosztása meg az, hogytugyák a napjaik meg vannak számlálva
Figyelem Embörök! Én egy meztelentalpú egyszeű csigabiga vagyok, valaki magyarázza mán meg, hogy mi van akkor, ha vészjelzést küldenek a többieknek?Kivonulnak? Bevonulnak?Elvonulnak?Mijaf@sz lesz?Ezt Benji gyereket meg lesz@rom.
Ha van valami haszna ennek a reklámadó törvénynek(ami amúgy az EU 16 tagországában már létezik), az az hogy az RTL és a kapcsolt ballibsi társulatok világosságra kerültek...

A kolosipéterek, az "osztrák" ámde magyar származású(bruhaha)lendvaipaulra hajazó andreas rudas és tsai szépen összenőttek a fodorgáborkkal, a gyurcsányokkal @co.
Napvilágra került a már rég elfeledett , az RTL Klubnak a horn korszaki törvénytelenségben született indulási története helyett a mostani 23 milliárdos kreatív adózási technikája, amivel évekre kikerülték volna az adózást.

És még sok minden előkerült, ez az eset tényleg tanulságos.

A ballibák most azon örömködnek hogy ez a harc lenne a végső..
Fene tudja.
Állandóan ezt mondogatják, aztán újabb és újabb megalázó vereségebe szaladnak bele, és újra kezdik hogy most aztán istenbizony ez lesz az végső...

kolosiék is addig addig csinálják, amíg a végén örülhetnek ha a bőrüket épségben elhordhatják...

Vagy gondolják hogy elfelejtettük milyen volt a retekklubon a heti hetes 2002-ig, amikor ugyebár "a humor ellenzéki műfaj" volt, legalábbis így deklarálták?
Aztán megvolt az ormányváltás.
2002 augusztusában már ott tülekedtek a "humor nagyágyúi" az állami kitüntetésekért...
És a heti hetes folytatódott.
És "a humor ellenzéki műfaj" maradt továbbra is.Hogyne.
Az ellenzék ellenzékéé.

Így vonultak a dicstelenségbe, ami a fajkasháziak szárszói bukását is okozta.
Hát akkor most már nem kell hamukázni.
Kard ki kard, eftársak:P
@onmagam: "jön a maffia a védelmi pénzért."

:)

Jogállam, öcsi, nem olvastad? :)

Majd vashegyéktől is elvesznek mindent, kíváncsi vagyok, mit mondana, de addigra már be lesz tiltva a beszéd, szájjal.

Mindenki sorra kerül, de még a sorkerítők is sorra kerülnek.

Egyébként már régóta ezt csinálják, kicsiben és nagyban is.
Azon, hogy ennyi hülye van, nem csodálkozom, de hogy még mazochisták is?
@MACISAJT:
"a mostani 23 milliárdos kreatív adózási technikája, "

Amihez előzetesen NAV állásfoglalást kértek.

"Vagy gondolják hogy elfelejtettük milyen volt a retekklubon a heti hetes 2002-ig, "

Hiszed vagy nem, de nekem is ez volt az első gondolatom, hogy Orbán most áll bosszút.
Mint Józsika az óvodában, amikor Pistike elveszi a homokozólapátot.
a forradalom felfalja gyermekeit és önmagát
@évásanyó:
valami alapvető amit meg kell jegyezned: mindegy mit mond a propaganda az állampolgár saját maga fizeti az összes "csökkentést" azaz semmi más nem történik, mint egyik zsebedből átteszed a pénzt a másikba de közben még ebből is ellopnak egy részt

számodra mint mezei csiga számára azöld fű a fontosmeg a hajnali harmat, na ez nem lesz mert azt is hazahorgyák, amint -ha sikerül és miért ne- kibasszák a retekklubot akkor már van helyette másik magyar mint a vajna aki amerikai onnan szökött az adótartozásai elől, és ugyanazt a szart önti majd a nyakadba de ebből a maffia többet részesedik neked ugyanaz lesz vagy kicsit rosszabb (ez utóbbi millió százalékra bizonyos) és azt a kicsit csak összegzésben évek múlva veszed észre, kurva annyát ezt még tavaly meg tudtam enni ma már nem tudom

mire a sok hülye szavazó felébred már csukják a koporsóját és zümmögik a requuescat-ot

brühüyyy
berényi klán, orbán klán, diagnosztiklán
@évásanyó:

sjz 2014.07.08. 11:46:14
a forradalom felfalja gyermekeit és önmagát

brühüyyy
@évásanyó: Remélem nem vonulnak ki, nem bírnám ki a bariközi nélkül
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

de hát itt most csak egy kereskedelmi tévé megadóztatásáról van szó. ha ötletszerűen ide dobálsz mindenféle linkeket (amelyek többnyire a 444-re mutatnak - talán nincs elég spontán olvasójuk?) attól csak annyi történik, hogy az egerem egyre gyakrabban kalandozik a "tahótlanítok" gomb irányába.
lesz földeinstand is hamarosan, sajna
@sjz:

"diagnosztiklán"

Ez jó, nagyon jó:))
fel is csút, le is csút
Még jó hogy van alkotmánybíróságunk: index.hu/belfold/2014/07/08/eldolt_nem_szolhatunk_bele_a_paksi_bovitesbe/
Ezek is a faszt csinálnak a pénzükért? De ők is lógni fognak.
@Mészáros Laci:
"de hát itt most csak egy kereskedelmi tévé megadóztatásáról van szó"

Nem, itt egyáltalán nem erről van szó. Nem is velük kezdték a sarcolást, de ne aggódj, nem is velül fejezik be. Sorra kerül itt mindenki előbb-utóbb.
@parti_giano: :)

nem hiszed el, de szinte költővel szólva, keresi a fene, de mindig a pofámba vágódik. :(
@sjz: lazábban, így te is becsomósodsz. vagy lebegjen szemed előtt nagy sanya pédája. kurciusz rufusz szépen megírta.
@MACISAJT: Írd be még vagy 10 blogra, hadd lássa mindenki, hogy mekkora hülye vagy!
@rodeo36: Ezt értem, de nem mondtál semmit a vészjelzés hatására.
gondolom ez is volt már, de sebaj

kalaka12oktober.homestead.com/Colop-teknos.pdf
ellenszelben.nolblog.hu/archives/2012/09/25/Colop-teknos/

a ruha meg úgy áll rajta, mint tehénen a gatya
@parti_giano:

de laza vagy te róka :)

Lazulok én, de hát akkor is ez van, na jó szoktam kicsit keresgélni is :)
@Mészáros Laci: tévedés, nem csak erről van szó, ez csak a máz, ami takarja a lényeget.
Pont ez a cél, hogy elszigeteltnek mutassa be a különböző területek megszivatását, nehogy valakiknek még eszébe jusson kiállni és összefogni a másikkal.

-rendvédelem
-oktatás
-eü
-bankok
-dohány
-szerencsejáték
-föld
-AB
-bírósági függetlenség
-manyup
-reklám
-onlájn kassza
-útdíj
-ájfón
-falopó traktor
-felvonulók kérték bákamenet
-offsor, off-on sort, devizakavar
stb
@Benjamin Eisenberger:persze, hogy CSAK rád figyelünk, hisz olyan rengeteg eszed van, hogy azt is megjegyezted annak idején, hogy Rákosi rendőrsége börtönbe vitte a kulákot, mert a kutyája láncra volt kötve.Azt is megtudhattad a napokban, hogy Orbán rendőrsége egy elejtett papir- szebkendőért ötvenezer birságot ró ki a cigányra,...tehát tuti biztos lehetsz abban, hogy a NAV is talál hibát ott, ahol Orbán rendszere megmondja, hogy....
@gazoló: "...a 'fail,hogy van az,hogy akárkire csak úgy rálehet küldeni??????? "

Azért akárkire nem, csak egyesekre.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"nyakunkon a tél, már most is hűvös van" - kiáltott fel egy kollégám egy szokatlanul friss júliusi reggelen (évekkel ezelőtt).

természetesen eszembe sincs megreformálni azok gondolkodását, akik alig várják hogy valaki üldözze már őket. csak kicsit szánakozom.
Szerintem akkor is ez az elmúlt hetek legjobb story-ja. :)

Buzinak nézték a nácik, a Kosztolányi-tetkóját meg Hitlernek

alternativa.kinja.com/alkaromon-hitlerrel-1600785513

cink.hu/buzinak-neztek-a-nacik-a-kosztolanyi-tetkojat-meg-hit-1601616582/+szilylaszlo
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ez egy szép lista, felsorolja az összes nagy lopást, amiből kimaradtam.

hasonló listát lehetne készíteni korábbi kormányok idejéből is. digitális táblák, MRI beszerzések, M6 és köröshegy, stb. abból is kimaradtam.
@látjátok feleim szümtükkel:

elvileg bárkire. a pénzügyminiszter utasíthatja a nav elnökét, mióta világ a világ. a legtöbb miniszteri utasításra végrehajtott NAV-ellenőrzés egyébként 2002 július és szeptember között zajlott (népszabadság írta)
Hát igen valahogy így. :)

"Amikor a szakállas papnak öltözött félkegyelmű faszt rajzol Nagy-Magyarországra, nem gondol bele, hány olyan ember él a Kárpát-medencében, aki érzelmileg kötődik ehhez a szimbólumhoz, és mellesleg a saját neméhez vonzódik. Ugyanez fordítva: amikor a mocskosbuzizó válogatás nélkül buziz le bárkit (nem csak a Pride-on vonaglókat), nem gondol bele, hogy ezzel saját táborán belül is hány tisztességes, nemzetben gondolkozó homoszexuálist sért meg."

jobbegyenes.blog.hu/2014/07/07/provokatorok_es_berhaborgok_kozott
@Mészáros Laci: van egy bazinagy különbség, akkor volt lehetőség -igen tudom, időtényező- hogy bíróságokon, vagy egyéb szervezeteknél meg lehessen támadni a döntéseket, na ezt próbáld meg most. A mennyiség pedig árulkodó, a néhány szemben a néhány tucattal, ez azért minőségi és mennyiségi különbség.
@rodeo36: Rodi ezt olvastad már?Az előző blog végén van.röf 2014.07.08. 12:09:41
@rodeo36:
A 840 elmegy, a solutionline verzióval.
A powerline is előfordul még, de kb tíz éves, szóval megöregecskedett.
A másik feltételed viszont szerintem még a Lajtán túl is nagyon kemény.
melléklet:

Kidobta a trafikosok panaszát az Ab
Nem sértette a tarfikosok tulajdonhoz való jogát, hogy az állam tavaly felforgatta a piacot és egy szűkebb körnek adott dohányárusítási jogot - állapította meg kedden az Alkotmánybíróság. A testület további két fontos ügyben is döntést hozott: visszadobta az új paksi atomerőműről kezdeményezett népszavazást, ugyanakkor elmeszelte a Fidesz egyik kedvenc törvényét, a három csapás "kistestvérét".

hvg.hu/itthon/20140708_Kidobta_a_trafikosok_panaszat_az_Ab
@Mészáros Laci: igen, igen. talán ezt előzte meg a hosszú bájtok éjszakája. persze, kiderült, hogy nem volt ilyen, csak nemtaggyűlés volt.
kb 2009 óta tudatosan nincsenek politikai hírek a tv2 és rtl-nél..ha ennek ellenére így jártak a különadóval, nem értem mire fel érné meg csendbe maradni, azzal nem vonják vissza a törvényt..akkor meg már nem mindegy?ha nem vonulnak ki akkor lehet nyomni ahogy a csövön kifér..a média nagy hatalom, hatalmi ág, csak élni kell vele.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

igen, a szociológia és a pszichológia igen rég ismeri ezt a jelenséget, amikor az érzelmek nagymértékben torzítják az emlékezetet.
@parti_giano:

ez csak azért volt érdekes, mert pont ez a 2002 szeptemberi népszabadság cikk (egészen rövid írás volt a gazdaság rovatban) arról szólt, hogy bár a balodali pártok éveken át azzal vádolták a fideszkormányt, hogy bunkósbotnak használja az adóhivatalt és célzott ellenőrzésekkel terrorizálja a vállalkozásokat, a kormányváltást követő három hónapban több célzott ellenőrzést végzett az apeh, mint azelőtt négy éven át.

de ez nem fontos, azt hiszel, amit akarsz :)
@Penivaldes: Veszünk Neked egy külön adót, meg a Bariköz vetítési jogát, csak töröld le a könnyeidet:))
@Mészáros Laci: na, nem fogom őket védeni. tőlük is hallottam dolgokat, majd annak ellenkezőjét. mondjuk az nagyon zavar, hogy orbán-semjén már a hálószobámba is bepofátlankodik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

...szóval pár évvel ezelőttig eléggé fideszes voltam (bár valamiért ebből akkor sem esett le egy morzsa se), és pont fordítva emlékeztem, vagyishogy a fideszes fijjug kevesebbet loptak mint a szocik, és hosszú listákat tudtam készíteni.

most már ez nem annyira érdekel egyik oldalról sem, mert tényleg egyformák. nem is tudnak másmilyenek lenni: kicsi ország vagyunk csak egy csőcselékre futja.
@MACISAJT: Még írjál ilyen veretes marhaságokat, hadd röhögjünk! :-))
@parti_giano:

"orbán-semjén már a hálószobámba is bepofátlankodik. "

kis huncut!

nálam nem jártak.
hehe. az egyházzenész megmondta:

Hoppálnak a szürrealizmusról is az alaptörvény jut eszébe

hvg.hu/kultura/20140708_Hoppalnak_a_szurrealizmusrol_is_az_alapto
@Mészáros Laci: egyszeri polgár nem teheti meg, hogy elfeledje a hatalmasok kritikus szemléletét, az igazi pógár csak ellenzéki lehet mindig. Akkor is és most is látni kell, de az arányok és a lehetőségek elég különbözőek időszakokban.
@Mészáros Laci: hozzád majd balog-kerényi megy, azért van fontossági sorrend. de ebből nem maradsz ki. :))
íme:

Beindultak a régi-új kaszinócézárok
Mindkét koncessziónyertes szerencsejátékos vállalkozó létrehozta az új pénzgyárakat működtető cégét, Vajna 300, Szima Gábor pedig 100 millió forinttal alapított vállalkozást LVC Gold Kft., illetve ONYX Casino Kft.

hvg.hu/kkv/20140708_Beindultak_a_regiuj_kaszinocezarok
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ezzel nem értek egyet. sőt:
az igazi polgár konstruktív.
@parti_giano:

az én hálószobám nyitott könyv :)
de fiúkat nem fogadok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: És még mindig ezt nyomod. Kezd a látens homoszexualitásod szórakoztatni.
@Mészáros Laci: "az én hálószobám nyitott könyv" jaja, illatos kert, káma szutra mintájára kerényi megírja a krónikában. kellenek a sikertörténetek. azért szerezz be pitypangot.
@parti_giano:

ez egyre zavarosabb. az én hálószobámban nem járt egyik úr sem, nem is fognak. a többi a te dolgod, és az is, hogy miért kell a szerelmi ügyeidet egy blog kommentjeiben kitárgyalnod.
@parti_giano:

Nekem meg Hoppálról (+ többiek) a szürrealizmus:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

konstruktív, de a sikeres társadalmakban a bizalom kiemelkedő helyen áll. nem, légyszi ne forgasd ki, nem mondtam, hogy csak bízni kell orbánban és minden rendben lesz. csak azt mondtam, hogy a bizalmatlanság önmagában nem erény.
@belekotty: Szerintem az a jó buzi meg jó hetero aki nem hivalkodik vele az Andrássy közepén. :)
@Mészáros Laci: nem teng túl az asszociációs képességed. többet kéne olvasnod.
komolyan volt aki egy percig is azt hitte, hogy tizenx év után majd csinálnak híradót egyszer csak?

Mert eddig 8az elmúlt 2 hétben) se az volt, csak kevésbé volt bulváros.
@parti_giano:

kerényi, krónika, pitypang - semmi nem ugrott be. tényleg nem olvasok elég napisajtót.
@parti_giano: van benne igazság, tudtommal Dali is úgy alkotta műveit, hogy ült fogott valamit a kezében, beaéludt , tárgy leesett, és Dali az abban a pillanatban agyában lévő képet festette le. ez teljesen olyan, mint a ner működése
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ez nem ilyen egyszerű. ha fideszfanok eljárhatnak orbánt hallgatni, csak hogy kifejezzék a lojalitásukat, akkor a melegek is vonulhatnak. leben und leben lassen.
egy család uralkodik egy dakota család...

la familia...

ma fia, holnap lánya...
apropó Récsel hátsóba torrentezett képe meglett?
a leszboszi telcsójával?
vagy még 10 000 000 embertől kell dns t venni?
hogy kiderüjjün kihatolt be... hátulról... ?!?
még az is lehet hogy Gazsiról lesznek "hot" képek ???
huha... de már kihűlt így már csak "langyi" a téma...
@MACISAJT: Macisajtot gyorsan tahótlanítottam. Annak idején az Index fórumról már elüldözött egyszer, nem hagyom, hogy megtegye ugyanezt a Varanuson is. Úgyhogy sajtocska írogathatod nyugodtan tovább a hülyeségeidet, nem fogom olvasni. Bár úgy látom legalább az indexes hülye röhögésedről leszoktál már, nem mondhatom, hogy az évek alatt se fejlődtél semmit.
@évásanyó:

nem, nem találkoztam vele, mivel nem írta meg mit is fabrikál értelmetlen az egész a "840" a legfelső kategória abban amiben sejtettem, hogy "esztergál" mert először azt írta...
az, hogy az 52 EUR neki sok az azt jelenti olcsó jános az 25%-kal kevesebb, mint amennyit ugyanannak dollármegfelelőjéért kötelező fizetni, tudniillik, ahol ilyen van ott a szakemeber az esztergályos és bérli a munkáért a gépet és és tőle veszi meg a gép vagy az üzlet tulajdonosa az árut és annak alapján 75 - 120 dollárnak kell kijönnie óránként vagy senki rá sem néz arra a kütyüre

az ürge nem egy üzletember és nem sokat ért hozzá, de magyar nemzeti

brühüyyy
Puzsér lehozza a letiltott interjút

A Bors Online a múlt héten interjút készített Puzsér Róberttel. Szó volt Berki Krisztiánról, Hajdú Péterről, Schobert Norbertről és Geszti Péterről, de a bulvárlap ügyvédei az interjút nem engedték nyilvánosságra hozni, mivel olyan médiaszereplőket pellengérezett ki, „akikkel ma Magyarországon nem szabad ujjat húzni”.

Puzsér a Facebookon azt írta, az olvasókra bízza, kinek a bírálata válthatta ki a cenzúrát, neki sejtelme sincs. A letiltott interjút mindenesetre még kedden átnézi saját ügyvédje, ő pedig szerdán a jogi tanácsától függetlenül teljes terjedelmében azt nyilvánosságra hozza.

www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/646395325436284
@évásanyó:
@röf:
te nem vagy üzletember, csak dumálsz...a másik blogon @évásanyó nak indokoltam is

nem is lenne jó veled dolgozni...nincs további kérdésem, amit akartam megtudtam, lesújtó

magyar nemzeti

turulos is?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Puzsér egyébként okos ember, de ezt a szálat nem értem. mások ügyein rágódni...? Meddő.
@Penivaldes:

lólengés olimpiai bajnok, London. Jó fej, nem nőtt meg az arca.
@parti_giano: "Most súgták a Cinknek: Seszták Miklós fejlesztési miniszter egy körlevélben leállított minden szerződéskötést... Ez már a Nagy Fideszes Belső Harc része lenne?"

Francokat! Csak a seszták váltja aprópénzre a politikai karrierjét. Ezentúl csak a seszták ügyvédi irodáján lehet majd szerződéseket kötni. Ennyi.
@évásanyó:
milyen vész? nincs vész, hülyeség halmozódik meg emberi butaság

kifejtenéd?

brühüyyy
@Mészáros Laci: van egy ugyanilyen nevű hólyag is tudtommal.
@rodeo36: Mi az, hogy nem pártolod a nemzetiescht? Az ilyet az én időmben osztályidegennek hítták!(és nem vették fela zegyetemre! Ugye Horgerantalúr?)
@Mészáros Laci: Ő nem az a Berki ez a Berki a vasalós, tudod?
@Penivaldes:

igen, de a másik nem számít.
@rodeo36: Ez még az RTL témához tartozik, amikor azt írta az újság, hogy az RTL két igazgatója leadta a vészjelzést a Magyarországon működő külföldi cégeknek, azt hiszem a HVG-ben volt.Nem értem, és akkor mi van, ha leadta, elmennek, maradnak, vagy mijaf.lesz?
@évásanyó:

tudod...(nem tudhatod, mert nem ismered a történelmemet hahahah) engem már kurva régóta sok minden baromság hidegen hagy, majdnem soha sem volt időm ilyenekre, mert vagy tanultam, vagy dolgoztam vagy mind a kettő eredményt nem lehet másképpen...a kurvasok irigyem meg -mindenhonnan, mert a magyar főleg irigy- fente a nyelvit amiket visszahalottam (mert mindig van olyan kedves aki nekem is elmongya hátha felakasztom magam miatta)attól gyengébb idegzetűek...dehát hatékony voltam és maradtam, nem termelékeny, hatékony...a többi meg mind elhullottak szépen egyenként

brühüyyy

az idő homokja befedi őket is
@Mészáros Laci: persze, de szerintem itt arról a tagról van szó, nem a tornászról, főleg Hajdúval egy lapon.
@évásanyó:

lehet erre ésszel (being smart) is reagálni...orica-nak leírtam valamit keress rá az az egyik megoldás attól falnak mennek...ha az sem akkor ki kell borítani a bilit

de ezek meg ...nézd, a vargamisisem tud mást, mint kiszedni a ti zsebetekből azt amit ellopnak kötvény forint alapon...a MANYUP x12 pénz és folyamatosan sohasem fizetik vissza mert fizteésképpen egy másik kötvényt fog kapni és senki sehol nem vált be kötvényt

brühüyyy

normális beruházó nem jön aki marad lopik
@Penivaldes:

Hajdú nem ugrik be, Sch Norbertről tudom kicsoda egyszer autóstoppal szállítottam az édesanyját, akkor gondolatban sok mindent megbocsátottam Norbinak), Gesztit ismerem, igen okos embernek tartom. De azért nem mindegy, hogy valakin csámcsogunk, vagy odafigyelünk arra, amit mond.

Lehet hogy (például) a Dalai Lámának gombás a lábkörme. De nem ezért szeretjük.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

én egyszer véletlenül egy picit kivasaltam a bal mutatóujjam. sokáig fájt. nagyon kemény ember, aki a heréit vasaltatja. bár nem tudom, minek, mert az ondóvezeték elkötésével hasonló eredményt lehet elérni és nem annyira fáj.
@Mészáros Laci: ejnye, nem isrmerni a magyar média fenegyerekét.
Geszti valóban értelmes, rá megéri figyelni
@Mészáros Laci: biztos megakarta mutatni hogy mennyire überbrutálmacsó
@V-PORT: Ezt most találtam arckönyvön. :)

"Volt mánmeg hatalmas buzibuli.. ilyen és ehhez hasonló "nemzeti érzelmű faszszopók" pajkoskodtak rajta, szerzetesnek öltözve!? Dehogy para, ultra liberálisok vagyunk.. tűrünk mi mindent csendben, a tolvaj politikust, a gyalázkodó melegeket és a magyarbaszó cigányokat ugye!?
Nem tudom mennyire jött le, de én nem vagyok egy hűdenagymagyar, de még én is azt mondom, hogy ez már sok.. azaz ezt ne! Mert éjszaka neadjIsten nagymagyarnak öltözöm és úgy pofánrúgom amelyiket megfogom, hogy benő a valaga! Írta volna ki mondjuk, hogy izraelita érzelmű faszszopók.. ha még láttatok volna gyorsított eljárást!?
Mi a fasz van velünk emberek? Mindent lehet már? Ezek neveljenek gyereket? A cigányokra mit bízzunk, az aranykészletet? Ha ezt lehet, akkor mi mind menjünk a picsába, kézenfogva..."
B+ most esik le, hogy Viktor a múlt héten járt ott. :)

A csőd felé sodródik Szerbia

www.napigazdasag.hu/cikk/17107/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egyfolytában azon gondolkodom (már vagy 2 perce), hogy te cigány, esetleg zsidó vagy-e, vagy buzi? Vagy ezek tetszőleges kombinációja neadjisten. A "komenistát" meg meg sem említem, szerintem így is sok infót írtam ahhoz, hogy feldolgozd...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Cuppanj le a témáról, bármennyire élvezed. Dög unalom és már rég off.
@rodeo36: No ez nem áll messze az én történelmemtől ( azt meg Te nem ismered, hahaha)Bizony én is a magam kis kezeivel meg az eszemmel értem el, amit.Párttag sose vótam, így elkerült az iskolaigazgatóság,amit nem is bántam, merhogy a gyerekekért lettem az, ami, nem a papírokért, meg a Rózsikákért, akkor is voltak, csak kisebb volt a pofájuk, meg összetartóbb volt a nép.Akkor is voltak besúgók, sose ki nem halnak fajta, nem dinosaurusok sajna.
@Penivaldes: Brazíliába ment. Nyaralni. Állítólag. :)
@Marcellusca: Sejtettem, szegény Neymar is hogy végezte.
:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Így könnyű... Mikor, melyik éneded utálod? Van valami központi direktíva, vagy csak Fabius blogja dönti el? Hol találtad ezt a gyöngyszemet a facebookon, amit voltál olyan kedves és bemásoltál ide?
@Vombatus Ursinus: Valamelyik kommentben. Viszont közben rájöttem, hogy énjeim nem állnak meg négynél. ;)
@évásanyó:

Már 4 éve szól a sziréna, ezek meg most adják le a vészjelzést. Igazi cicavízió, az ingerköszöbről ne beszéljünk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha elmegy Rio Negro-ba ott vannak barátaim és lehet a hegyeken síelni is

Buenos Aires-ben felismerheti a Klauzál teret meg a Blahát

persze ha nem elsötétített kocsiban viszik

és hogy fog csodálkozni?
La Casa Rosada (Rózsaszínű Ház) az elnöki palota és akkor tangába teszi a la panza-t

brühüyyy
@Marcellusca:
Buenos Aires-ben en La Casa Rosada megjelenik mint Pancho de la Panza El Primér Ministro Úngaro

brühüyyy

és a gaucho-k ott fetrengenek a röhögéstől
@Vombatus Ursinus:

az mind semmi, de a kisujjában is több fos van, mint a te egész bélrendszeredben. ha picit megnyomod, akkora adagot zúdít rád, hogy nem lesz szükséged temetkezési vállalkozóra.
@rodeo36:

maga meg hogy van mindig, amikor éppen nem itt kóricálok?
@jaegtoer: Addig nem szólt nekik a sziréna, amíg nem kezdtek az ő zsebükbe furkálódni.Egy rtl-est se láttam egy tüntetésen se, most meg tán késő, tán nem.Valaki itt fentebb azt írta, lehet, hogy az Avrora ágyúi, hát nem lenne egy veszett ötlet.
@Vombatus Ursinus:
"Vagy ezek tetszőleges kombinációja neadjisten."

:D:D:D
@hacsaturján:
itt most egyik vihar a másikat éri, közben kisüt a Nap...egészségem töretlen, a napai humortablettát sohasem hagyom ki...szóval derűre derű

üdv...és vakargya meg a főrénnek ott ahol a legjobban érzi

a fehér bolyhos körűl

agancsot kifésűlni nem kell itt most messze kell menni zuzmóért éppen most találtak az egyik városszéli kis pocsolyában (pond) egy krokogyilt, azonnal kifogták és már a többiekkel van várva a két hete rothadó zamatos húscafatokat

brühüyyy

most, mióta kiöntött a tiszaszipi azóta még jobban vagyok
A berényi miki mint üzletember és nemzeti etalon továbbá a kreatív fárosz. nabazmeg. fasza. tud még valaki ijjen frappánsat?

szeretném leszögezni nem rozsdásodó ácskapoccsal, sőt lehegeszteni, hogy az RTL kifosztásával és tönkretételével a sajtószabadság egy cseppnyivel sem lesz kevesebb. Arról van szó, és ez sokkal rémísztőbb, hogy a törvényhozók által alkotott keretek között sikeresen működő cég ellehetetlenítésével a saját tolvajaiknak óhajtják átjátszani a médiapiac azon szegmensét is, amelyet jelenleg az RTL 'ural'

Azaz, nem érdemes jól üzemeltetni mi több felvirágoztatni egy céget még a törvényes keretek között sem, mert előbb-utóbb a fidesz horda ráveti magát, hogy abból kő kövön ne maradjon.

Hogy jön ide berényi miki? vagy már ő a tisztességes és becsületes vállalkozó példaképe? talán példagépe, de semmi T és semmi B.
@jaegtoer:

nem érti eszt maga a beszűkült tudatával, mer a pillanatnyi ensz csapatok mostan a berényi miki, aki fehér lovon, grál lovagként, rtl-nek álcázva belovagol a kis magyar valóságba, oszt elkűdi eszt a baromarcú bagázst a náthásba, hamán bajszos népünknek nem gyütt össze ez az opcijó. addig meg tessék szépen buzikon, zsidókon, cigányokon élveszkedni, mer sandokan mán nem lesz többet. ami meg az üzletemberséget illeti, hát az én vagyok itt az egyetlen, mer nálunk nincsen rénanthrax, meg külömben is mán régesrég elkúrtam az egészet, ezér nyugtával dícsérem a napot.
@évásanyó:
A tegnap általam említett film görög, a cime:
A sziget. Több részes lesz, most volt az 1.rész a Duna csatornán, azt hiszem, vasárnap 20.30 h-kor.
@hacsaturján: Hát Téged épésszel nem tudlak kibírni, nem látom a monitort a könnyeimtől, arról nem is beszélve, hogy ez volt az uccsó kávézásom a gép előtt, már ha helyre tudom hozni a klavit.:))
@Mariann19: Köszi, belekukkantok én is.
mondanám hogy élveszkedjen a hóhér, de nem teszem mert a szövegkörnyezet ugye... jó hogy szólt, tisztelt Mester, maradok is a valagamon, legalább az védve van, a pofámat még a sültgalamb elöl is befogom , oszt kivárom ennek a fene nagy lovaglásnak a végét, de nem lesz ennek jóvége, mert nem galupp ez, hanem ugratás, meglássa, Mester! Ez mind egykutya, de azt is mondhatnám, mindegy, kutya. pedig maga is mondta, hogy ló és Lovasberényt meg csak gondoltam. De azon nagyon elszomorodtam, hogy még anhtraxuk sincs a kies Svalbárdon, nekünk meg itt a pusztában és hegyvidéken egyaránt már a lépfene is megterem. Most aratják. Bizony.

De mások azt károgják nem lesz itt lófasz se! Pedig nincs igazuk. Már most is annyi van, hogy parlament van velük rekesztve. csak ezek nem úgy akkorák.
@évásanyó:

dejszen nem akarom én kegyedet sírba kívánni uccsó kávézása alkalmábul kifojólag!
@évásanyó: máskor a oesophagus-ba tessék önteni a kávét nem a klaviba:)
@évásanyó:
"Addig nem szólt a sziréna, amig nem kezdtek az ő zsebükben fúrkálódni."
Én nem teszek szemrehányást az RTL-nek azért, mert kezdettől nem volt politikai felhangja a műsoruknak.
Ide jöttek, befektettek, profitot akartak termelni, és ehhez kialakítottak egy műsorstruktúrát, amely mindezt megteremtette a számukra.
Részükről ez egy üzleti vállalkozás volt, fütyültek a hazai politikai életre.
Most, hogy anyagi veszteség fenyegeti az RTL-t, nem ijedt be, és revánsot ad a kormánynak.
Speciel nem védekezik, nem simul be, hanem támad. Meg is teheti, hiszen a konszern olyan gazdasági hatalom, hogy nem fog beijedni.
Meg is mutatja az erejét a külföldi sajtóban, és nem is valami barátságos hangnemben.
@jaegtoer:

csinyájjon úgy mint én! szopogasson negro cukorkát, oszt köpköggyön! valamire csak jó lesz.
@hacsaturján:

aszt nem lehet, attól hullik a fogam, meg a hajam. én a tutti fruttira esküszök.
@Penivaldes: Az a baj, hogy nem öntöttem Aranyom, hanem köptem, majd kellemesen fuldokoltam csöppecskét, ahogy azt illik, mikor egérútra szalad valami.
@Mariann19: Végül is nem szabadságharcolni jött, ez tény, kiváncsi leszek, mi lesz a róka fogra csuka mese vége.
@évásanyó:

Ejnye-bejnye, nem tanultad még meg, hogy némely kommentek olvasása közben pohár nem lehet a környékeden sem?
Iaz, én is saját káromon tanultam meg.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Az az igazság, hogy mióta egyáltalán bárminemű kapcsolatom van a Varánusszal, azóta a depressziónak még a szele is elkerül, pedig nyafogtam eleget annoplébe.
@Penivaldes: Te írod én meg olvasom, úgy jó lesz?
@évásanyó:
Én is kiváncsi vagyok a kimenetelre.
Arra gondolok, hogy amennyiben az RTL látta a TV 2 bekebelezését, ebből kell kiindulnia.
Ez a célja a kormánynak.
Gondolom, itt vetette meg a lábát, itt is akar maradni, ezért ezt az új arculatát kell a továbbiakban is mutatnia.
@Mariann19: Nézd, sok helyen megvetette a lábát, s van az pont, amikor a leggazdagabb is azt mondja, többet egy huncut vasat se!Arra is kiváncsi vagyok egyébiránt, ha netalán olyasmi előfordulna, hogy az RTL-példát látván Kecskemét Győr meg a többi lábát megvetett fuj ronda multi is ugyanezt mondaná. Teljesen leamortizálódunk, mint olyan,nincs egy kormányfőtag, aki azt mondaná, gyerekek, ez nem lesz jó?
@Penivaldes: Én mán a nyuggerek sanyarú kenyerén élek nekem mán nincs feladatom, csak szabadonválasztott, pl mosdatás, sírhoz cepelés, beleugrás, magamrahúzni a fődet.
@évásanyó:na na, nem adni ötletet a kormánynak, mert még ihletet kap. Temesd magad....
Mostan dinnyét fogok falni cseppecskét, nem a klavi közelében, majdan jövök továbbra is...
Nem tudom, hova tünt, tehát leírom még egyszer: Mostan dinnyét megyek ennyi,nem a klavi közelében, majdan utóbb jövök.
"Kínzó kérdés, mit tenne vajon Berényi Miki, ha valaki ennyire megzsarolná?"

Hívná a bartazsoltit :o
@évásanyó:

Azért az ugrás előtt a tapasztalataidat/bölcsességeidet nyugodtan átadogathatod, itt/ott akad rá vevő.:)
@évásanyó:
"ha netalán olyasmi előfordulna, hogy az RTL-példát látván Kecskemét Győr meg a többi lábát megvetett fuj ronda multi is ugyanezt mondaná"

Látod-látod, tudod te, hogy mi az a vészjelzés ebben az esetben...
Most az RTL-t kóstolgatják kétesélyes kimenetellel, de utána jön a többi is, stratégiai megállapodás ide vagy oda.

Akármilyen áron is pénzt kell szerezni.
De ha az RTL-t mégis kiüldözik, a kiesett frekvenciadíjat - ami teljes egészében a királyi média fenntartására fordítódik - megint csak a mi adóforintjainkból pótolják majd.
@látjátok feleim szümtükkel: Te pernahajder, nem is aszondod, hogy mit ugálsz még csorosznya?Ráérsz ugrabugrálni!
@látjátok feleim szümtükkel:
"Azért az ugrás előtt a tapasztalataidat/bölcsességeidet nyugodtan átadogathatod, itt/ott akad rá vevő.:)"

Viccelsz-bolondozol? Tapasztalat, tudás? Számít ez még valamit?
@évásanyó:
"Egy rtl-est se láttam egy tüntetésen se"

Pedig voltak, csak nem rtl-es pólóban. Senkinek nincs megtiltva a politizálás.
@Penivaldes: Sikerült olyan édeset venni, mint a cukor, úgyhogy bizony belaktam alaposan, hagytam estére is, hátha lótifutizhatok az éccaka.Az is több cselekvés, mint amit mostanában én éjszaka abszolválok.:))
Ma különben is rossz napom van, egyetlen nyomorult bonobo se nyitotta rám az ajtót, pedig hogy tudtam volna haragudni érte:))
@évásanyó:

és, milyen dinnye volt itt még nincs szezonja, de gyüvik...

brühüyyy
@rodeo36: csíkos,zöld,magyar és nagyon kongott.
@jaegtoer: pontosan. ez a tetves honkupec tolvaj népség _valójában_ nagy ívben szarik arra, mi jelenik meg róla az rtl-en - legfeljebb kihajtják megint az ostoba cseléd prolijaikat ("most mink gyarapodunk, ballibák!!" - mondja a menetelő közszférás fideszjobbágy, és hazamegy a néhány négyzetméterére: mintha egy fideszoligarcha bármire is tartaná őket, és akár egy sánta forintot is adna nekik az ellopott milliárdokból :DDDD) erődemonstrálni, akárha az enyingiek a balatonnál, esetleg még előtte tele is szarják a szájukat, ha újnemes, úri, a Gondviselő kegyelméből és akaratából országló kedvük éppen úgy tartja.

a valós cél - mert ezeknek a hazaáruló lótolvaj ex-vadlibsiknek mindig van olyanjuk - a stróman henteslegény vezérigazgató birtokolta tv2 vezetőhelyre segítése.

és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a stróman henteslegény a társával úgy vette meg a cuccost, hogy annak a vételárát a befolyó állami hirdetések összegéből törleszti.

az ostoba fideszcseléd meg megy vonulni - "most mink gyarapodunk, ballibsik!"

istenem, milyen egy buta, a palánkon átbaszott proletár népség ez a fideszes.
Nincs ebben a híradóban semmi látnivaló. Amúgy mit tudna tenni az RTL? Vagy mit tudna tenni bank, multi, cég, bárki?
Ha nincs ellenzék, nincs kit támogatni, a jogi és természetes személyek az állammal szemben gyakorlatilag tehetetlenek.
@Penivaldes: most erre van egy mesém, a megszerzésről: Élt a faluban egyszer régen egy gyönyörű lány, sokan sokszor udvaroltak néki, s hamar híre ment, hogy kegyeiért cserébe minden férfiembernek cifránfűzött sarut kell a lánynak vinnie.Neki is álltak csúfolni a többi lányok, hogy arany ezüst helyett, mit akar a sarukkal.A lány szendén mosolyogva kérdezett vissza, 30 év múlva a legényeknek ugyan mit adnék cserébe kedvességükért?
@Habakuk999: Hát talán sikerül ellenzéket szülni a hegyeknek egerek helyett!
A "nincs itt" csávónak üzenem, tényleg óccsó a serital in Bayern!
A legdrágább sört kerestem, ami ... 90 cent volt (jó, italbolti árak). :)
Schönramer Hell, Augustiner Edelstoff (szaros 525 éve sörösködenk csak).
A Paulanert 50 centért, a Klosterbier Dunkelt 55 centért dobták utánam. Olyan voltam a boltban, mint gyerek a cukorkaárusnál. :D
Odahaza Paulaner 499... tényleg qrva gazdagok vagyunk.
Jó, olyan borsodi,meg soproni féle lábmosóvizeket erre nem láttam, de ilyen élhetetlen népek ezek a bajorok, kukoricadarát nem akarnak a sörükbe tenni valamiért... :(
Ja, és a lengyeleknél gyártott Milka csokit dugja fel mindenki magának, aki azt mondja, nincs "hangyfasznyi eltérés" a német, meg aközött! :))
Bár... a magyarnak az is jó, meg a kukoricalé is...
Kufstein meg gyönyörű (kicsit ott is sok a bebugyolált bevándorló), állat egy várban raboskodtak hazánk fiai. A 11 € belépő megéri az árát. A cellák a "császártoronyban" voltak, voltam abban, ahol Kazinczy is raboskodott. A labanc tezsvéreink előszeretettel hordták oda a mieink mellett a lengyel és a francia lázongókat is, de nem kímélték a sajátjaikat sem.
A Varga mondta, hogy iksz összegre még ő is felkapja a fejét (csak ne legyen csúnya zöld dossziéban).
@évásanyó:
ha nem kong nem veszem meg, fincsi lehetett

itt most özönvíz újrakezdett

brühüyyy

isteni lecsót ettem ebédre
@évásanyó: nem úgy néz ki, bár tájékozatlan vagyok.
a példa pedig azt mutatja, hiaba tapos minden réteg tyúkszemere a narancssárga veszedelem, az ún ellenzék iránt nincs bizalom.
(teljes joggal)
@huzzadneki shakespeare:
a varga csak ahhoz nem ért aminek a minisztere

és még undok is

brühüyyy

woodoo
@rodeo36: Jujj, ne is mondd, imádom, enyhén csípősen, kicsi kolbikkal, ugy be tudok belőle zabálni, hogy seperc jön a számra a bigyó.Minden évben főzök egy rahedlit és lefagyasztom télre.Idén mégcsak 2-szer ettem, langsam, mert nem nyuggerbarát még az ára itt.
@xvxvxv:

kik azok? te tudod...akkó' meg nincs miről panaszkodni

brühüyyy
@Habakuk999: Még igazán nincs ellenzék, locsolgatjuk, aztán majd szárbaszökken, ne félj!
@rodeo36: De szeretem nokedlivel szaftosan is, meg tojással is puha kenyérrel, szóval mindenhogy:))
@évásanyó:
Hát ha még a kilátást itt a hegyek közt látnátok... :)
Majd dobok fel képet mindjárt a fényképezőgépről.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Hoffbrau-ház csulokjet ki ne hagyd! Szép vidéken kirandultok.
@évásanyó:
4 féle paprika, füstölt kolbász karikára, füstölt szalonna kockára, jamaica-i erős paprika karikában, 2 db paradicsom, jól érett zamatos, rövid ideig fedő alatt majd utána a vizet lepárolni róla és piros porpaprikát (magyar erős) 3 evőkanállal és lassú keverés mellett...közben hámozott felkockázott kolompér fővik félpuhára, tésztaszűrőre téve sóval, hatalmas fej lila hagyma (az itt a csípős) 7x7 mm -es kockákra vágva és ropogósra sütve oliva olajon fedő nélkül majd összekeverve a tányéron

brühüyyy

most írok lassan ejtőzve

itt nem kell lefagyasztani egész évben minden van vagy konzerv amit csak meg kell bolondítani
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
merre? Innsbruck fölött a hegyekben...gyönyörű tó is van ott a közelben?

vagy hol?

brühüyyy

kóstold meg a fondue-t helyi sörrel vagy borral
Orbán már Brazíliában van?
@V-PORT:
tigriscápát megkérdezted? elrontotta e a gyomrát?

brühüyyy
@Habakuk999: Remélem helyesen írják le a nevét, ha leírják.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
várjuk a linkjeidet

sziporka

brühüyyy

bőrnadrágban vagy? és bakancsban?
@rodeo36:
In Bayern, a határ DE felén. Unterwössen-Oberwössen.
@V-PORT:
a brazilok kiejtik a "b"-t míg a spanyolok nem tesznek különbséget a "v" és a "b" kiejtése között, a "h" néma, de a "g" (ejtsd: hé) vagy a "j" (ejtsd: hóta) azok a hááááááááááááááákk és mindíg megkérdezik, hogy hé vagy jóta?

biktor orván elbtárch fő miniszter a saját levében

brühüyyy
@rodeo36:
Hüle vagy? Amúgy Kufstein kis utcáiban 199 €-ért lehetett kapni 5 részes börgatyás szerkót... :)

kepfeltoltes.hu/view/140708/P7087586_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A kilátás az ablakból.

kepfeltoltes.hu/view/140708/P7087490_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kufstein, a császártorony.

kepfeltoltes.hu/view/140708/P7087512_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kazinczy emléktábla. De a Rózsa Sanya is ottanvót...
@rodeo36:
csakelbasztam "...hóta?"

vrüjüyyy

az meg "Í" griéga
@rodeo36: Sok minden itt is van egész évben, max drága nekem.Azért fagyasztom le, mert akkor éjszaka nem kell nekiállnom főzni, ha rászorulnék, csak melegíteni..))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
már le is mentettem 2-őt és Google Earth-ön nézegetem

vrüjüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
benn vagy a várban? milyen evölde van ott? csodaszép képek vannak a neten is, a toronyból

vrüjüyyy
@évásanyó:
az áram nem több egész télen? vagy a hűtő mindenképpen megy?

vrüjüyyy
@rodeo36:
Már több mint 300 képet nyomtam eddig... majd ha jó leszel :)), a hétvégén dobok fel olyant, ahol a hegytetőről látszik az egész kufsteini rész, az Inn folyóval, miközben a hegycsúcsok a felhőkbe vesznek. Eszement szép vidék az osztrák (Tirol) és a bajor rész is. Tehenek mindenhol, diszkrét tehénszag már becsapott ide is, igaz, csak pár percig volt érezhető, de olyan 500 méterre legeg vagy 30 tehénke erre is. Karámot nem látni, ezek éjjelre simán kint hagyják őket.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): figyimáááá, tesóóó, pont egy éve, pont arra jártunk, de akkor hó is volt azokon a hegyeken :D
@rodeo36:
Már eljöttünk rég. Van étterem, nem vészesek az árak. Mármint 7.50 egy kolbászos-hasábos kaja. Sült, hasábbal, itallal 15 €.
amúgy meg, íme a szopott mester:

Szigorú reklámtörvénnyel lehetetlenítenék el a kereskedelmi tévéket Oroszországban

Csak állami tulajdonú adókon lehetne hirdetni jövő januártól. Több száz csatorna juthat a csőd szélére.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F07%2F08%2Fszigoru-reklamtorvennyel-lehetetlenitenek-el-a-nem-allami-tulajdonu-tevecsatornak-mukodeset-oroszorszagban%2F
@tristen2005:
Rodejó papának linkeltem 3 képet... olvass aranyom.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na, hó az nincs, de du. nekiállt esni, most már elég hűvős van, tud szakadni az eső erre, a felhők közel vannak. Tegnap meg leégett a mancsom, olyan napsüti vót... :(
@V-PORT:

Ott van. Nézi a Brazil-Német elődöntőt a Merkellel! Mert kell:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): az ótópályán szakadó eső, mikor nem látsz semmit, és a digi kijelző 70 km/h mutat, miközben mész belefelé a felhőbe, de meleged az nincs és mégis folyik rólad a víz :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Nem azt kérdeztem. Olyan vagy mint a Zsigó, bármit kérdeznek, Bajnai:)
@tristen2005:

akkó' a dajcsoknak annyi...viva brasil

vrüjüyyy
@rodeo36: Mindenképpen, mert tele szoktam rámolászni, mert lusta vagyok, és így nekem könnyebb, hogy csak akkor kell főznöm, ha kedvem van.
@rodeo36: ne tedd már, ilyen durva csapat, mint a brazil, nem sok van.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
és automatikusan olyan vendégszeretők, ami ritkaság

vrüjüyyy
@Habakuk999:

persze a schweinsteiger persze az meg olyan is mint a neve és nem tuggya mijaza glasszékesztyű

és a többi teuton csak buták...a brazilok meg ...
najómajdmegláttyuka vakisaszon'ta

vrüjüyyy
@tristen2005:
jó napja lehet mer kell-nek is mer' csak kell

vrüjüyyy
@rodeo36:

Dolgoztam pár évet külkerben, és első kézből tudom két, később miniszterré avanzsált "üzletember" tolvajlását (nagyon neki voltak elevenedve, az egyikük még mindig a bársonyszékben ül).

Hiába no, betyárból lesz jó pandúr!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ráadásul a német- ellentétben az osztrák paraszttal - tud vezetni! Ezek nyomják a megengedett max.sebességig a gázt, mindegy, hogy a pályán, vagy az erdős, hegyi úton mész! :))
Viszont csak addig max. nincs eszetlenkedés, meg városban 80.
Szabáylosan mennek, gyorsan, szép dinamikusan.
Az utak meg... eszement jó útminőség, bár a határt észreveszed, mert 1-2 km-re a határ előtt vacak, bár még mindig nem magyar szintű lesz az út, ezen a hegyi részen. :D
@tristen2005:
Akkor mond egyetlenem, mit nyomjak át privátba?
@rodeo36:
Papa, ez a hotel magyar teljesen, a vendégek most pont nem, azok echte németek, de a recepciós, a szakácsok, a manager, a takarítónő is... :)
Mindenki tök kedvesen auf deutsch köszönt - de az akcentusuk alapján kiszúrom - mire én frankón mindenkinek magyarul. Olyan zavarba jöttek, de vették a lapot.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): úgy úgy, ott van a határon Laufen, hol Tirol, hol Bajor, két servedelő hason népség :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nekünk Reit im Winkl a közeli határ, de ha nem tudod, akkor nem veszed észre, hogy átmentél. 15 perc autóval. A falvakban a díszítések, a házak is egyformák, egyszerűek, nem olyan csicsa-micsa hivalkodóak, mint odahaza.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): tudom, bepakoltál a hátizsákba, aztán elsátorozgattál, esténként meg jöttek a csinos bajor lányok..))
megsütötte a nap:

Sok nehézség után jó pályára került a magyar gazdaság, és a remények szerint azon is marad – mondta Járai Zsigmond az MTI-nek, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán Makrogazdasági kérdések és potenciálok címmel tartott előadása előtt.

A Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottságának elnöke szerint a jövőben nagy gazdasági növekedés nem várható, az Európai Unió és az egész világ nem áll túl jól, „de Magyarország ezen belül viszonylag jól fog teljesíteni”.

444.hu/2014/07/08/jo-palyara-kerult-a-magyar-gazdasag-mondta-orban-volt-penzugyminisztere-aki-utana-jegybankelnok-lett/
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): szépek a hegyek, meg Ausztria is az.
Semmering, Murau, Mörtschach.
meg Bécsben is voltam, de az nem érdekes.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Jól van B+, megtaláltam, csak nálunk rezsicsökkentés volt, nem volt áram egész nap épphogy beestem a blogra, nem olvastam még semmit!
@Penivaldes:
Ott már túl sok a magyar... :)
Itt 2 magyar autót láttam eddig, az egyik az enyém volt!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): engem egyébként sem fogott meg:)
a kempingben anno mi voltunk az egy kelet európaiak.)
németek voltak sokan, főleg idősek, ott táboroztak egész nyáron, franciák, olaszok, skandinávok, belgák, hollandok, spanyolok, igazából egész nyugat eut ideírhatnám.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Kitettem a kapura, "HÁZ ELADÓ", a számla árát meg elvitte a reklámadó!
@Penivaldes:
Bécs ismerős része egy fos... Ahogy kimész Bécsből (Bisamberg, Königsbrunn) erdős, dombos rész, mint nálunk a Rózsadomb Pesten, na az klassz, hihetetlen SZÉP házakkal, régi történelmi villákkal, modern, de nem hivalkodó házakkal.
@tristen2005:
Valamit elqrtá... :)
Igyá inkább! Persze a sörrel vigyázz! Előbb írtam:
"A legdrágább sört kerestem, ami ... 90 cent volt (jó, italbolti árak). :)
Schönramer Hell, Augustiner Edelstoff (szaros 525 éve sörösködenk csak).
A Paulanert 50 centért, a Klosterbier Dunkelt 55 centért dobták utánam. Olyan voltam a boltban, mint gyerek a cukorkaárusnál." Sejtheted...
ezt még nem linkelte cirbi:

MAGYARORSZÁG VISSZAVONULÓT FÚJT EURÓPÁBÓL

Nyersanyagban gazdag országok kerültek a magyar diplomácia célkeresztjébe: januártól nagykövetség nyílik Mongóliában és Ecuadorban. A mongol államfő a befektetőket édesgeti, az ecuadori elnök viszont vérbeli autokrata személyiség. Észtország és Ciprus viszont már nem izgalmas terep a külkapcsolatok irányítóinak, szeptember közepétől be is zárjuk az ottani külképviseleteket.

vs.hu/magyarorszag-visszavonulot-fujt-europabol-0708
Ja, ha a taga nevű rosszéletűt látjátok, csókultatom, nem ígérek NEKI semmit! :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): egyhátost azé csak tucc hozni, hamá én nem neked?:))
@rodeo36:

Kíváncsi vagyok, hova ültetik ezt a kretént?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): @taga20:

A vadász ül, hosszú méla csendben, de rödtön lelövi a vadat!
@taga20:
Ugyan tezsvérem, majd jövök azzal, hogy nem tudtam dönteni a kb. 50 féle sör láttán.
Baszki, belekeveredtem a barnasörökbe, kb. 20 féle volt. Szétröhögted volna magad, olyan voltam, mint gyerek a cukorkaboltban!
Láttam a plakáton közben, itt még a Penny is Paulanert akciózik, az is 50 centért!
A bajor tezsvérek rosenheimi saját sörét is elmesélem, ha akarod majd, milyen volt. :D
A ledrágább müncheni sörkülönlegesség volt az italboltban 90 cent!
@tristen2005: a jó vadász tud várni:)
de, ha már a poszt, ako itt egy kis nemzeti a tv2-től:)
comment.blog.hu/2014/07/08/gigamellu_segitot_kap_kelemen_anna
@tristen2005:
Lapít a kis dög, mint a nagy barna a fűben...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
én nem szoktam leleplezni magam, majdnem sehol...pláne ha a nyelvet anyanyelvi szinten

közben a meccs nem Sanpá-ban hanem Belo

Horizonte-ban lesz

hová megy a biktor orván pancho del panza

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ako az a sörmenyország lehetett, ahol votál:))
de remélem a sörhasad is vitted?:))
@tristen2005:
bizonyos vagyok benne nem a merkel közelébe, majd a blatter vagy a francia lesz a közelében

vagy a kutyák

brühüyyy
@taga20:
Ez backi egy falusi "italkereskedés" volt...
Na, ha üzentek valamit Dolfi bátyátoknak, azt holnapután Berchtesgaden-ben elsuttogom...
Jók legyetek!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): hát, ezek szerint valahol még parasztnak is jó lenni:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): ha valami érdekesebbre is nyitott vagy, nem csak lágerre meg búzasörre: www.cambabavaria.de

ott van a közelben a főzde.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
voltam má a családdal, fasza hely, komppal át. a delfinnéző hajókázást próbáld ki , mi lemaradtunk:(
egyébként a második asztalnál ittam meg 3 kárlovacskot, finom vot:))
@rodeo36:

Kell ide foci akadémia meg stadion. U19-es magyar váogatott 2-1-re kikapott a világverő kecske pásztor Üzbég válogatottól! Nesz B+!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Érezd jól magad, vigyázzatok magatokra, minden jót Bolika!
@évásanyó: A Boli mindig jól érzi magát, halmozza az élvezeteket, sokat mesélhetnék, de inkább nem.)
@tristen2005:
Tipp a mai meccsre?
Mingyá' megyek nézni, itt a szobámban nincs TV, szándékossan...
@Knósszosz:

2-1, vagy 3-2 Braziliának.
@Penivaldes:

Azért 2 kézzel ő se tudja verni:))
@Knósszosz: 1,x,2! alsó széle közepe:))
@tristen2005:
Olyan vagyol, mint a magyar foci... vagy ez nyer, vagy az:))) Akkor mán ketten vagyunk szakemberek!
@Knósszosz:

A tribünt hesszeld, ott van Vityánk valahol, ahol a legjobban fújja a szél a szotyi héjat.
@taga20:
Jajaja... akkormostan megyek nézni.
Szothyola nincs és tökmakse, sör viszont igen, egésség!!:))
@tristen2005:
Te, én a meccsért nézem, nem azért, mert szorulásom van.
Na, majd megdumáljuk, megyek nézni:))
@xvxvxv:
"istenem, milyen egy buta, a palánkon átbaszott proletár népség ez a fideszes. "

Ebben tökéletesen igazad vagyon. Csak az a bajság, hogy ezek annyian vannak, hogy az asszisztálásukkal a főnökeik bármit megtehetnek az országgal.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Te Boli, ne lázíts ezekkel a sörökkel, mert az összes antikváriust leállítom, aki neked a Tengerészt keresi :)
@tristen2005:
nem is rossz ötlet

egyetértek

jók a brazilok

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
" Eszement szép vidék az osztrák (Tirol) és a bajor rész is."

Ezzel csak egyetérteni tudok. Két éve jártam arra, mesés volt.
A salzkammerguti tóvidéket ki ne hagyjátok!
@taga20: Látom jó ízléssel választod ki a célpontokat. :)
@rodeo36: Lesz walkürök lovaglása is? :)

1-0 a fritzeknek.
@Penivaldes: Súlyos védelmi hiba volt a brazilok részéről tök egyedül hagyni a kapu előtt.
Itt a következő.

2-0 a németeknek
Mi lesz itt?

4-0

Ebből utcai harcok lesznek.
@rodeo36:

Jók ezek a Brazilok, 4-0 B+.
@tristen2005:
Eu luto pra sempre é um catástrofe
ainda vamos ver como se poudessem levantar os brasileiros se fosse assim

xorando

brühüyyy
@tristen2005:
@tristen2005:
Eu luto pra sempre é um catástrofe
ainda vamos ver como se poudessem levantar os brasileiros se fosse assim

xorando

brühüyyy
Ide egy fejszámoló kell lassan, 5-0.
@tristen2005: Németeknek vissza kéne fogni magukat mert ez így nagyon ciki lesz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Götterdämmerung
"Schweigt eures Jammers..Starke Scheite.."

kár érte a meccsnek vége...de folytatni kell

csodák pedig nincsenek

brühüyyy
@rodeo36: Hát ja de, hogy lehet így folytatni?
Ez még rosszabb lesz mint a 86-os Szovjet-Magyar 6-0.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem tudom, de ezzel el is veszítette meccs jellegét, azaz ez már nem foci

nincs is mit nézni nem is nézem
van kitöltve nedű és mingyárt felteszek valami jófajta CD-t

brühüyyy

vége
@rodeo36: Figy Rodi. Ezek tényleg a brazilok vagy csak beöltöztették sárga mezbe a Felcsút SC-t? :)
@tristen2005:
már nem nézem a 3. gól után leléptem a tv megy magában Wagner-t hallgatok

majd megmagyarázzák a németek örülnek, a kommentátorok meg elemzik de a VB-nek vége
ha valami hasonló lesz holnap is akkor...
az egész bunda

vagy katasztrófa

nem jutok szóhoz

brühüyyy
@tristen2005: Szerinted Scolari az öltözőben mit fog mondani a játékosainak? :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

most kell megmutatnia ki is ő a mágus, ilyenkor hiányzik egy varázsló

talán? reményhal

brühüyyy
@tristen2005:
NaB+... ezt azért senki se gondolta vóna.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Erre mit lehet mondani, makk ász:), egyet mondhat, legalább a becsület gólt rúgjuk meg, azt meglátjuk, itt mindenkinek magával kell elszámolnia, mert az egész csapat gyenge teljesítményt nyújt, csapatként is, meg egyénenként is. Pár nappal ezelőtt írtam, ez a 12-ik vébém, de ilyen gyenge Brazil csapatot még nem láttam.
@rodeo36:
Most le vagyok esztergálva, vagy kiestem a tokmányból? Bedugult a levelezés, vagy részeg a postás...?
@Knósszosz:

Innen már csak az álarc hiányzik, a szopás meg van.
Na látom itt is megy a foci..

Sosem értettem mi értelme van annak amikor ilyen balhés országokban rendeznek vébét, ahol mindennaposak a robbantgatások, lövöldözések, stb..

Emlékezzünk mekkora káosz volt 4 éve Dél-Afrikában amikor kiestek a házigazdák, felgyújtották majdnem az összes nagyvárost.
Brazília sem számít egy békés országnak. Majd lesznek itt is másnap szép kis hőzöngések, lincselések, bandaháborúk mint 4 éve Afrikában.
holnap remélem a hollandok elküldik az argentinokat. és akkor nagyon boldog lszek
@Benjamin Eisenberger:

Mit tudsz te szaar?! Oszt méé' kötötték be hozzád a netet? Majd írok bloggazdának, hogy basszanak már ki innen!
@Amadeus62:

Rendezzék Felcsúton, hátha lenne egy Dózsa féle paraszt felkelés!
@Knósszosz:
részeg a postás, meg eldugult a levélszekrény, most látom a galambot...

brühüyyy
@Penivaldes:

7-0

Brazíliában a brazil közönség a németeknek olézik amikor náluk van a labda.

Van aki erre az eredményre tipp mixelt?
Na legalább egy becsületgólt összehoztak a 90. percben.

7-1
most láttam 1982-ben
Magyarország El Salvador= 10:1

a világbajnokságok történetének legnagyobb gólaránya, de ott még nem volt alcsút FC

brühüyyy
Németek röhögve leverik a hollandokat vagy az argentínokat.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): na mivan? teccettek a zárak?!
mocsok egy vidék az! itt rosszabb mint ott! sejted már, remélem!
@Benjamin Eisenberger: aha! az ítélet is megvan már? mer' ugyi ha má' liba, legyen dagadt!
@Benjamin Eisenberger: és akkó' mi van ha "kormány" rólad is tud valamit?
esetleg azt, hogy hideg nyelvvel érintetted a guggoló mellszobor ülepit? gyün a NAV és sóderes gumival fog farba szexuálni tégedet?
@rodeo36: dehonnem! csak akkor még! magyar válogatottnak nevezték! de jöttek a mocskos emúttnyóccév meg a komenyisták és lett mélyen elnyomott alcsút fc... na!
@tristen2005:
Ha valaki erre fogadott, azt elégítse ki selmecigabriella, az is van ilyen rettenetes élmény.

Azért ez durva volt...
@nincs_itt:

És mi van ha tényleg tud valamit és tényleg az lesz majd hogy a fityesz be fogja darálni az rtl-t, mint valami koncepciós eljárás a sötét 50-es évekből?! Én SAJNOS el tudom képzelni amit leírt. Viszont ha tényleg ez lesz és tényleg tud valamit ez a bendszi, akkor bizonyítékok visszatartása miatt simán fel lehet jelenti. Vagy nem?!

Mert én sajnos el tudom képzelni, hogy tényleg "találni" fognak valamit a választások előtt, ezek tényleg akkora görények mint a kommunisták.
@Amadeus62: erről beszéltem, nem kérdés, hogy lesz egy taxi vagy pizza számla, amit...
esetleg ÁFA.
@Knósszosz: mi volt ebben a "durva"? ilyen szar volt az egyik, a másik meg kevésbé.
Hát ez nem volt semmi Gyerekek, megmeredve ültem a tv előtt.Nem jutok szóhoz! Knosszi, tudsz nekem arra válaszolni, hogy egy brazil-német focimeccs után mit keres a Varánuszon Hitler?Már hányok ezektől.
@évásanyó:

Ez egy mém, nefossámán!' Na pont ezért nincs sehol a baloldal, mert ilyen ideológiai rémisztgetésekbe mentek bele folyton, amire kurvára de nem vevő a magyar társadalom, meg le se szarják.
@Amadeus62: Nézd én nem szeretnék veled éjnek évadján vitatkozni, de Angyal megszólalásai a blogon többségében szorosan a zsidókhoz, a cigányokhoz, a melegekhez, lényeg, hogy legyen kit kirekeszteni, szólnak.Innentől nekem mindegy, hogy mém, vagy nem mém, akkor is rühellem. Rohadtul tévedsz, ha azt gondolod, hogy leszarják, csak egyenlőre csendesebbek, mint a másik fél.Az "ideológiai rémisztgetés" cimszó alatt százezrek halltak meg, többek között az én családomból is, hát ugyan hadd utálkozzam már akkor, ha látom Hitlert akárhol!!
@nincs_itt:
Kábé egyet értek, nem kell ezt túlspilázni... a dajcsoknak jól jött ki a lépés, ennyi...
Persze sokszor jól jön ki nekik, ez meg nem véletlen!!
Hogy mi is a ner oktatási rendszere. Szemléltető példa következik. Kicsit hosszú lesz.
A balatonalmádi Magyar-Angol kéttannyelvű gimnáziumról lesz szó. Az iskola 2012 jan.1-től került állami gondozás alá. Akkor minden intézményvezetőt leváltottak, és új pályázatot írtak ki. A kéttannyelvűnél is ez történt. Az angol nyelvtudás nem volt feltétel!!! Két jelölt volt, Kovácsné Fodor Veronika, a volt igazgató, és Kersch Mária volt igazgatóhelyettes. A tantestület Kersch Máriát támogatta, ám a kiírók érvénytelennek nyilvánitották a pályázatot.
2012 júniusára újra pályázatot írtak ki. Továbbra sem volt feltétel az angol nyelvismeret. 4 pályázat érkezett, köztük volt Kersch Mária, akit mind a tantestület, mind a DÖk, és mind a szülöi testület támogatott.
Igazgatónak azonban nem őt, hanem Gránásiné Bácsi Tündét nevezték ki, akinek semmilyen tapasztalata nem volt a kéttannyelvű oktatással kapcsolatban, sőt gimnáziumban sem dolgozott soha.
folyt
Addig az állami fentartás nem okozott gondot, mert a gimnázium dolgozói, munkaközösségei tették a dolguk. Gránásiné igazgatóságával ez megváltozott. Gránásiné ugyanis elkezdte megszüntetni, felrúgni stb a bevált, sikeres, hírnevet adó gyakorlatokat. Ennek a folyamatnak volt a mélypontja a 2012-es decemberi listázás, ami után az iskolát büntették meg, és nem a vezetőt, aki felelős volt érte. Gránásiné ekkor kezdte el az igazi rombolást. A fentartói információkat nem közölte a tantestülettel, és a tantestületi javaslatokat elhallgatta, vagy átalakítva adta tovább a fentartónak. Végül leváltották, mert már a KLIK-nek is sok volt.
Kiírták a pályázatot 2013 nyarán. 3 pályázat érkezett. Most már feltétel volt az angol nyelvtudás. Pályázott Várkúti Anna (phd), aki a gimnáziumban biológiát tanított angol nyelven, és nagy elismerésnek örvendett. Csak az ő pályázata volt érvényes, és minden szervezet egyhangúlag támogatta.
még mindig
Itt ugyanis páran közbeléptek
Marekné Pintér Aranka: nem éppen dicsőséggel távozott anno a gimnáziumból.
Kovácsné F Veronika: volt igazgató, aki közben a Balatonfüredi Tankerület oktatási referense lett
meg ugye a nagy politikai érdekek
Azzal mindenki tisztában van, hogy ma kézivezérlés folyik az oktatásban. A tankerületi vezető irányít. Na most az almádi kerületi vezető gyereket, iskolát nem látott még belülről, hiszen önkormányzatnál dolgozott. ennél is nagyobb gond, hogy a felülről jövő utasításokat szolgai módon, túllihegve hajtja végre. 2013 augusztusában érdekes dolog történt: kiírtak 3 álláspályázatot már betöltött poziciókra. Sőt a pályázat kiírása (aug. 5.) előtti dátummal átakartak rakni egy hölgyet (Széplaki Lea) egy meg sem hirdetett pozicióra. Az iskolát ideiglenesen vezető Kersch megtagadta ennek végrehajtását. Ennek ellenére Széplakit aug 21.-én kinevezték angol és matematikatanárnak, úgy , hogy a poszton nemk volt üresedés. majd egy nappal rá bejelentették, hogy Széplaki lesz az új vezető. A hölgynek se vezetői, se komoly szakmai tapasztalata nem volt. Széplaki egyébként nem igazán látogatta az iskolát, helyette a tankerületen volt eligazitáson, sőt állitólag a nyitóértekezleten azzal fenyegetőzött, hogy ha nem marad abba a gimnázium ügyei körüli médiafelhajtás, akkor annak következményei lesznek.
Várkúti Anna időközben kapott egy e-mailt, hogy nem érvényes a pályázata, így jelenleg Széplaki látja el a feladatokat, addig ameddig nincs új pályázat.
Széplakiról: eredetileg a füredi Lóczyba akart menni, ám azok kideritették, hogy angolból csak kiegészitő diplomája van kettes eredménnyel...Kovácsné Veronika itt jött a képbe azzal, hogy SZ.L-t almádiba irányította. tanárnak nem jó, de vezetőnek, végrehajtónak szuper lesz alapon.
Széplakiné aztán megkezdte az ámokfutást. Inkább nem is sorolnám, hogy mik történtek.
De a lényeg, hogy káoszt csinált, illegitimmé nyilvánitotta a szülői munkaközösséget stb.
Ennek, és két és féléves folyamat eredménye, úgy látszik, hogy a tönkretétel, de legalábbis az átalakítás. a színvonal csökkent, a folyamatos botrányok miatt csökken a jelentketők száma.
A gimnázium még működik, köszönhetően az okatóknak, még vannak eredmények. de a kérdés meddig bírják?

(Az információt a Petició az Almádi gimnázium face oldaláról gyüjtöttem)
süti beállítások módosítása