Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.11. 05:30 Fabius

Üzentek a lengyelek: Dziękuję nertárs Gulasz!

Címkék: rtl klub gulyás gergely reklámadó

Megvan a magyar közéletnek a maga slampos bája, amivel vidám pillanatokat tudunk okozni barátainknak. Mikor egy megbeszélés késői szünetében fölugrasz a netre megnézni mi a pálya itthon, és nem lepődsz meg, hogy a kormány igyekszik minimalizálni az új adó okozta veszteséget a csatlósainál, majd minden igyekezeted ellenére hangosan felröhögsz, mikor a mindenre kapható és bármire hajlandó főlakájt megszégyenülni látod, akkor azért a körülötted téblábolók megkérdezik: vajon minek örülsz ennyire? 

Te meg elmeséled a reklámadó sztorit Gulyás reggeli szemforgatásával és délutáni lebőgésével együtt

x faktor.jpg

Aztán meg nézed, ahogy elszabadul az üvöltős röhögéspokol, amiben egymásra licitálva azt találgatják, Gulasz' nertárs hitelességi bizonyítványának mennyit árthat a pöcegödör alján strandolás? Mikor mondom nekik, hogy nyugi, a kiscsávó azt már a tejfogaival együtt elvesztette, kicsit elkomorulnak, de azért megkérnek valahogy mindenképpen adjam át: Köszönik a felejthetetlen perceket! 

537 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr506294229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dakotamafia

minden köszpénzt elrabolnak
hát a zorbán után egy igazán csinoska buzi, a zorbán a diplomáját fizette szopással és vazelinozott sejhajjal, a gulyáska meg a pozíciójáért fizet szopva nyaléva és beterpesztve

persze nem ők a zegyetlenek csakhát olyan kirívó, hogy a zorbán sohasem írt diplomamunkát mégis "elfogadták" mert ugye a kis krixkrax amit láthatunk az nem piszkozat hanem másolatok kéziratos gyűjteménye

a gulyáska meg ha felszínen akar maradnia akkor kevesebb foggal és körömmekl viszont sokkal több nyelvvel

hát közd a drága

brühüyyy

most még a navracsicska kap egy választ a norvég nagykövettől (mongyuk ilyesmit: kedeves magyarok a szerződést felrúgdaltátok ezért nem teljesítünk a továbbiakban kizárólag azoknak akik azt megérdemlik de nélkületek bye)

brühüyyy
Ilyen is csak Mordorban fordulhat elő, hogy az uralkodó saját maga csinálja meg az országos ellenzéki médiáját. Mert hogy az RTL Klub az lesz, az ezek után szinte biztos. De a hülyék jól el vannak az elefántcsont tornyukban.
Egyébként csatlakozom Sejkhez: Ez tényleg dakotamaffia.
Ha az Rtl felveszi a kesztyűt, és írtja őket, én még a "mocskot" is meg fogom nézni, bár eddig is tudtam használni a távirányítót. De attól félek ők is stratégiai szerződést kötnek Orbánnal, mint a Telekom.
Az, azért érdekes, hogy a Fidesz a saját szavazóit minősíti, hiszen az Rtl nézőinek nagy része eddig is rájuk szavazott. Mert nem hiszem, hogy 2 millió Fidesz szavazó nagy része nem a 2 millió Rtl néző.
@V-PORT: Azért nehogy má' egy retekklubban bízzunk, hogy majd ők...
azt írja az újság, amivel kapcsolatban csak egyetlen álnaív kérdésem van:
eddig ki etette olyan degeszre ezeket az oligarchákat, hogy már félni kell tőlük?

Orbán Viktor miniszterelnök döntése volt a reklámadó bevezetése és annak időzítése is – mondták munkatársunknak tegnap, hozzátéve, hogy a döntés előtt a kormány részéről minden valószínűség szerint nem egyeztettek a Simicska–Nyerges-médiabirodalom képviselőivel sem.
– A reklámadónak ugyanis sem más értelme, sem más üzenete nincs, az egyszerűen csak része Orbán Viktor szabadságharcának és az oligarcháktól való függetlenségi törekvéseinek – fogalmaztak informátoraink. A Fidesz egyik magas rangú politikusa pedig azt mondta, meg kell mutatni, hogy ki is az úr a háznál. (A Kreatív online számításai szerint a Simicska–Nyerges–Liszkay–Fonyó-médiabirodalom 2013-ban 40 milliárdos forgalommal 8,2 milliárdos nyereséget tudhat maga mögött.)

nol.hu/belfold/orban-tavolodik-az-oligarchaktol-1467317
lehet, hogy kumin mégis felfelé bukik..
mint ahogy azt megszokhattuk..

valasz.hu/itthon/kumin-megis-fokommunikator-marad-100553
Megkerestem Csernok Attila írását, mert nekem már ezen a "szeméthegyen" nevetni sincs kedvem...

„Valószínűleg zsidó” áll Csernok Attila portréja alatt abban a képgalériában, amelyet a magyar antiszemita újfasiszták tettek ki a netre.

Szégyen!

Szégyenkezem. A nemzet civilizált része szégyenkezik. Pedig azoknak kellene, akik oda sodorták az országot, ahol ma van: a választóknak és választottaiknak. Az új hatalomnak. Akik megtévesztették, elkábították és elcsábították a tudatlan tömeget. Akik visszaéltek százezrek bizalmával, reményeivel, tájékozatlanságával.

Szégyenkeztünk korábban is. Széchenyi Istvánnal és Wesselényi Miklóssal az 1848-49-es meggondolatlan, értelmetlen erőpróba miatt. Eötvös Józseffel és Jászi Oszkárral a tizenegymillió lelket számláló nemzetiségiek elnyomása miatt. A "Lex Apponyi" miatt. Az öngyilkos első "nagy háború" miatt. Odaveszett félmillió magyar katona, ám ez ma már senkinek nem fáj. Az elcsatolt hárommillió magyar és "az ország kétharmad része" ma is - kilenc hosszú évtized után fájdalmat, panaszt, gyűlöletet okoz e hazában. Értenénk, ha ebből derengene a kibontakozás. Később Szekfű Gyulával együtt szégyenkeztünk a "hárommillió koldus" miatt. "Kifordul az ember szájából a falat" - írta. Máraival együtt szégyenkeztünk a zsidótörvények miatt. Soha nem feledjük hatszázezer legyilkolt honfitársunkat. A második "nagy háború" több százezernyi magyar katonáját és polgári áldozatát. A rövid három év alatt elvesztett közel egymillió magyar életet. Őket siratjuk, akiknek semmi közük nem volt ahhoz az értelmetlen vérontáshoz, amibe uraik bután belevitték őket. A szégyen, a fájdalom, a reménytelenség lett úrrá rajtunk rommá lőtt-bombázott fővárosunk láttán.

Arra ma is büszkék lehetünk, hogy a háború után talpra állt ez a letarolt, kifosztott, megtizedelt ország. Ám nem csak építettünk. Ártatlan emberek-családok üldözéséért, a koncepciós perekért szégyelltük magunkat. Hát már sohase lesz ennek vége? Sokan hitték, hogy "holnapra megforgatjuk az egész világot". Tévedtek, ennek esélye sem volt. Azok is tévedtek, akik azt hitték ´56-ban, hogy - a katonai-politikai megszállás ellenére - egy felkelést-forradalmat sikerre lehet vinni. Máig szégyellhetjük, ami Budapesten a Köztársaság-téren, Miskolcon és Mosonmagyaróvárott történt. Jellemző, hogy ma nem saját meggondolatlanságukat, a világ többi részét kárhoztatják azért, amit közben és utána megéltünk. Nem volt könnyű, de miután nagy nehezen mindenki megértette a nagyhatalmak matematikáját, ezt a tizenkét napot is túléltük. Az adott-kapott sebek felsorakoztak Trianon értelmetlenül felvakart sebei mellé. Mintha ezek nélkül minden rendben lenne ebben az országban. Mintha már semmi más bajunk-gondunk nem lenne. A magyarság nagy többségével együtt megnyugvással üdvözöltük az enyhülést. Megszállt országban reformokkal próbálkoztunk, ám többet akartunk-képzeltünk, mint amit az adott helyzet elviselt.

És jött a várva-várt rendszerváltás. Nagyon sokan nagyon hamar kiábrándultunk belőle. Ma, húsz év után is szégyellhetjük a rendszerváltást követő néhány év dúlását a magyar gazdaságban. Amikor közel kétmillió - demokráciát, piacgazdaságot, polgári világot soha nem tapasztalt - magyar honfitársunk vesztette el a keresetét, létének, emberi mivoltának alapjait. Mohó, tájékozatlan és gátlástalan politikusok alkalmatlansága nyomán. Akik újra "lerakták" a "hárommillió koldus" országának alapjait. Szégyelltük a szocialisták és a liberálisok közreműködését a nyomor kialakulásában, hogy nem tettek semmit ellene. Szégyelltük a múlt századi német és magyar nácizmushoz nagyon hasonló "eszmék" megjelenését. A velük rokonszenvezők gátlástalansága mellett a szociálliberális hatalom bamba tétlensége tette lehetővé viharos terjedésüket. Most szégyelljük, hogy együtt kell élnünk vele.
Szégyellhetjük, hogy a szélsőségeseivel jól együttműködő, magát minden alap nélkül "nemzeti-keresztény"-nek nevező hatalom - a szociálliberálisok teljes csődje következtében - elfoglalhatta a hazánkat, Magyarországot. E sorok írója is azok között volt, akik időben figyelmeztettek: Magyarország vigyázz! Fehér bolsevisták készülődnek. Reménytelen vállalkozás volt. Pedig valójában nagyon kevesen várták vissza a fehéreket, vagy a bolsevistákat. Ám 2010-ben ettől a gátlástalan, zavaros, nem "nemzeti" és nem "keresztény" csapattól balra nem volt kire szavazni. Ez okozta a józan ész kiütéses vereségét. Ennyit a magyar választópolgárok mentségére el kell ismernünk. Néhányan azok közül a hölgyek és urak közül, akik a választás előtt nyugtatgattak bennünket: nem kell félni a Fidesz kétharmadától, most halkan elnézést kérnek. Tévedtem - mondják. Késő bánat. Van aki hallgat, nem kér bocsánatot, hogy ostobán félrevezette a választókat. Sokan hittek nekik. Nem kellett volna.

Népünk civilizált fele meg csak döbbenten nézi, mi történt az elmúlt másfél év alatt.

folytatás jön...
És szégyenkezik. Van is miért. Ez a régi-új - nem polgári, nem nemzeti, nem keresztény - hatalom saját, vállalható múlt nélkül a Horthy-rendszert hozza vissza. Márai Sándor - feltételezve, hogy a nagyhatalmak kivonják csapataikat Európából - a következőket írta 1949-ben: : "És aztán? Mit kezdek én? Hazamegyek egy Magyarországba, ahol az emigráns és hazai nyilasság, náciság tombol, kárpótolja magát, ahol dühös papok "nevelnek", ahol - torzabb és elvadultabb alakzatban - élni kezd a Horthy-világ kísértetjárása. Ez végzetes lenne."

Nincs mit hozzátenni. Mindez pontosan bekövetkezett vagy bekövetkezik. És valóban végzetes lesz az országra nézve. Nem olvastunk Márait, büntetésből itt tartunk. Nem kell rácsodálkozni arra, ami 2010-ben és utána történt-történik. Aki 1989-ben a Hősök-terén a gyászszertartáson hallgatta egy szakállas ifjú beszédét, az ma ne csodálkozzék. Ha nem vette észre, hogy egy fogyatékos műveltségű akarnok, egy veszélyes békétlen harsog a téren, többé ne politizáljon. Menjen el szociális gondozónak. Aki a mai hatalomtól mást várt, naiv álmodozó. Napjaink döbbenete az elhibázott rendszerváltás és az azt követő húsz év műve. A rendszerváltást követő első négy év ámokfutása után liberálisok és szocialisták közös vaksága-bűne. Megtört gerincű értelmiségünk csődje. Tisztelet Kertész Ákosnak és hozzá hasonló honfitársainknak.
Nem olvasunk eleget. Nem figyeltünk arra, amit Bethlen István 1944-ben a "súlyosan beteg lelkű, meghasonlott" nemzetről írt. Arra sem, amit Bibó egy évvel később, 1945-ben írt a magyarokról, "egy organikusan beteg szellemű, és beteg társadalmú ország"-ról. Régen el kellett volna kezdeni oktatni, művelni iskoláskorút és felnőttet. Jó szóval gyógyítani ezt a "beteg" társadalmat. Segíteni őket, hogy ki tudjanak jönni abból a kalitkából, amibe a Horthy-rendszer rasszista-soviniszta iskolája, sajtója, bulvár- és szépirodalma zárta szüleiket. Hogy mára ne legyen közel hárommillió funkcionális analfabéta az országban. Valami többet, valami jobbat kapjanak annál, hogy fél liter bor után eléneklik a székely himnuszt.

Nem tudjuk, hogy a Kárpát-medence népei között felvirágzott sovinizmus mennyiben volt válasz a határokon túli hasonló politikákra. A megbékélés háttérbe szorult. A magukat "nemzetinek" nevezők nem tartották szükségesnek, mert így ismételgethették avítt bánatukat Trianon miatt. Mutogathattak "oláhra-rácra-tótra". A soviniszta uszítás még a "kenyér" helyett is sikeres pótszernek bizonyult. A liberálisok a véleményszabadság dogmájába vetett vakhit miatt ezzel nem foglalkoztak. A szocialisták egymással voltak elfoglalva. Észre sem vették, hogy a tudatlanságból, a legendákból, a tévhitekből milyen nagy baj lehet. Sajnos csak kevesen, sokan máig nem vették észre, hogy amikor megérkezett a huszonegyedik század, a Kárpát-medence közepén egy tizenkilencedik századból ittmaradt-lemaradt-"elkésett" Magyarországot talált.

Ma szégyellhetjük, hogy "Isten a történelem ura". Nem ám csak a magyar történelemé. Nem. A magyar alaptörvény kijelenti, hogy Isten az egész világtörténelem ura. Nem tudom mit szól ehhez a holland, vagy az angol. Vagy az amerikai, ahol századokkal ezelőtt leírta egy Benjamin Franklin nevű gondolkodó ember: "Ha a hit vezet, vakon megyünk." E bölcsesség nem jutott el a magyar kormány köreibe. Nem csak azért, mert keveset olvasnak. Szerepet játszhatott ebben a magyar állam és a római egyház boldog összeborulása is. Hiába szégyelljük, képviselőjük évszázadok óta először második ember a magyar kormányban. Külön személyes szégyenem, hogy bár több száz oldalt írtam a trianoni béke előzményeiről, hibáinkról, mások felelősségéről, mindezek után jön egy "keresztény" ember, és Trianonról a legalpáribb sunyi legendát adja elő a tájékozatlan népnek. Nincs aljasabb dolog, mint tájékozatlan embereket félrevezetni. Hiányos ismereteit közhírré téve e politikus azt a Károlyi Mihályt vádolta, aki 1918. november 1-én, olyan időben lett kormányfő, amikor a Magyar Királyság nemzetközi jogi értelemben még nem, gyakorlatilag már nem létezett. Mert 1916-ban Erdélyt a Partiummal és a Bánát keleti részével együtt az antant szerződésben odaígérte a Román Királyságnak; mert 1917-ben Korfu szigetén a szerbek-horvátok-szlovének egyetértésben döntöttek a délszláv királyság megalakításáról; mert 1918 októberében a horvátok kikiáltották országuk függetlenségét; és mert 1918 októberében Prágában kikiáltották a Csehszlovák Köztársaságot. Ezekről miért nem beszél ez a "forradalmi" hatalom? (Máig nem vettük észre, mert zavar, hogy a csehek nem királyságot, hanem köztársaságot alapítottak. Nagy különbség volt ez a javukra, ezzel a király nélküli "Magyar Királyság"-gal szemben. És bár Ausztria is köztársaság lett, a csehek ismételten bizonyították, hogy az Osztrák-Magyar Monarchiában ők voltak a legfejlettebb tartomány. Az osztrákok csak utánuk következtek. Mi románokkal és jugoszlávokkal együtt híven őríztük a királyság avítt eszméjét.

mindjárt vége jön:
ilyen fiatalon hülyét játszani, apa, anya,
mit szól hozzá?

most is leírom,
mit gondolt az rtl?
ők nem kerülnek sorra?
itt nincs semleges!
vagy viktorék, vagy ellenség vagy!
minden híradóban, min. 5 perc, más, más téma,
de csak is vezető fideszes politikus véleménye,
anno, és napjainkban!
Nekik legalább volt hozzá királyuk.) Egy Czakó Gábor nevű író és mások történelmi ismereteit gyarapítandó mindezt megírtam. Hiába. A jelek szerint a miniszterelnökségen nemcsak a könyveimet, a 168 Óra című hetilapot sem olvassák. Pedig nem ártana.

Károlyi Mihály egyébként - hűen követve a "vitéz nagybányai" tengerész koncepciós bíróságát - a ma uralkodó hatalomnak is útjában van. Azt találták ki, hogy átalakítják a Kossuth-teret. Károlyi szobra ugyan nem a Kossuth-téren van, ám fogyatékos műveltségű pártkatonák eldöntik, hogy visszaállítják a tér háború előtti képét. Azt most ne firtassuk, legyen ez az ő titkuk, hogy a nyilasok, vagy Horthyék korát szeretnék látni a téren. Az új hatalomnak sem Kossuth, sem József Attila, sem az "országvesztő" Károlyi nem kell. Miért? Mert mindhármukat a kommunisták tették a térre. És kiket tesznek a helyükre? Ha nem szivárog ki, magunktól nem jöttünk volna rá. Kossuth apánk helyére az 1848-as "nagy sikerű" Batthyányi-kormány szoborcsoportját, a másik két helyre Trianon két sírásóját tennék-teszik. Id. gróf Andrássy Gyulát, aki megbuktatta I. Ferenc József császár tervét, ami a Monarchia szövetségi állammá alakításával megmenthette volna a magyarok Magyarországát. És gróf Tisza Istvánt, aki - bár tudhatta az esélytelen, szomorú jövőt - aláírásával támogatta a Szerbia elleni támadást. Akit ez az új hatalom azért szeret ennyire, mert a nemes gróf karhatalommal verette ki az ellenzéket a parlament ülésterméből. Vonzó példa az új diktátoroknak. Három telitalálat. Egy csődkormány és Nagy-Magyarország sírját ásó két miniszterelnök - az ő szobraik "ékesítik" majd a Kossuth-teret. Végül is egy olyan országban, amely a bukásait - március 15-ét, június 4-ét, október 23-át - emelte nemzeti ünnepekké, ezt akár következetesnek is minősíthetjük. Tegyük azért hozzá: az idősebbje még emlékszik, hogy utoljára Rákosi korában cserélték ilyen eszelős buzgósággal a köztéri szobrokat. Árulkodó, hogy a hatalom kevéssé művelt képviselői milyen példákat követnek. Az ország civilizált fele meg döbbenten nézi közös szégyenünket.

Mára mi maradt? Váci Mihállyal és a nyomorgó, "elhagyott" magyar milliókkal együtt panaszolom:
"Volt itt dolog, nagy ügy, kárhozat annyi!
Lett volna - volt! - Miért élni, meghalni.
Voltak milliók - elhagyva ügyükben -
kikért élhettünk volna vert hitünkben.
Volt pálya, ügy, elhívó kötelesség,
bíztató kor - közülünk várva hősét.
Ez az idő se nyújtott kevesebbet,
csak mi - fiai voltunk kevesebbek:"

A demokráciának nevezett rendszerek sajátja - különösen olyan országban, ahol hiányzik a polgárság -, hogy időnként oda nem való, műveletlen-tudatlan emberek kerülnek miniszterelnöki, miniszterelnök-helyettesi, miniszteri és más kormányzati posztokra, továbbá frakcióvezetői, képviselői székekbe. E jelenség oldal- és rendszerfüggetlen, nevek felsorolásától ezúttal eltekintek. E személyeket arra buzdítanám: tájékozódjanak, mielőtt beszélnek. Okosodni nem szégyen és soha nem késő. Akik a történelem tényeivel össze nem férő, zavaros, téves nézeteket ápolgatnak, ne hirdessék. Hétpecsétes titokként gondosan őrizzék meg maguknak. Ne vezessék tévútra e jobb sorsra érdemes népet. Időszerű példa: Károlyi Mihály szerepe a trianoni békében ma már tájékozott körökben nem vitakérdés. Amiket erről leírtam - tények. A történelemhamisítás csak ideig-óráig "jön be". Egy idő után minden kiderül.
Minden!

Miért jutott eszembe ez a "régi írás?
Mert olvasom, hogy Finnországban megjelent egy könyve és ebből az apropóból készült vele egy interjú ahonnan a hsz elején loptam az írót "bemutató" mondatot...

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/386998_finn_lapcsernok_attila_fejezd_be_a_trianoni_valo
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): :)

ha sorra is kerül valaki az a megosztottságot erősíti csak, néha kárörömmel...

(lásd gábris is kimászott pár napig a homokozóból a kémügy kapcsán, mikor értük "jöttek"...
és?
változott valami?
csak azt tudom mondani: szégyen!)
@Spániel: még esetleg azt is meglehet kérdezni: miért kell ilyen irdatlan mennyiségű reklám az állami cégektől, a bankunktól?

nem lenne más helye a milliárdoknak?
Azi jenek miatt álunk itt, mint Varánus.
Nem tiszteli Magyarországot, a magyar embereket és aztat a hallatlan összefo(s)gást, amit a zelmult 5 évben sikerült megcsináni.
Csatlakozot a nemzetáruló ballib mocskokhoz, akik, mint ugató kutyák mindenüt lejárattyák szeretet hazánkat.
ÁRULÓ!!!
@guma:
" P.S van abban valami ba'josan magyar, hogy a szotyolakopkodo, kislanytmeghago kis felcsuti suttyo, akinek a felmenoinek soha az eletben nem adott volna valasztojogot Tisza Istvan, az egykori miniszterelnok igen pocsek szobrat avatja. "
@guma: köszönöm, hogy ide másoltad!
bár szarabb lett a napom, de hátha valami fogyatékosnak leesik a lényeg!
nem gondolom, hogy kimásznak a fidesz seggéből, de 2 bit felett, legalább rákeres, hogy mi ez, vagy miért?
bár tudjuk, hogy ez szerintük hazugság,
tényeik, igazságuk csak nekik, "nemzetieknek" lehet..
jó munkát végzett torgyán, amikor, hatalomba segítette a fiatal demokratákat!
nekem az a nap a a magyarság újkori gyásznapja....
@guma:

". Ám 2010-ben ettől a gátlástalan, zavaros, nem "nemzeti" és nem "keresztény" csapattól balra nem volt kire szavazni. "

Lószart, mama. Önfelmentés, újra és újra és újra. Az ilyen kékharisnya megmondóemberek miatt lett a totális fidesz-dúlás. Mert elfogadták a fidesz-es elmúltnyólcéves narrativát, és sok-sok, még némiképp gondolkodni hajlandó emberben is elfojtották a gondolkodás igényét, még azok is sorba álltak a fideszre szavazni, akik nélkülük esetleg hajlandóak lettek volna gondolkodni. A tököm tele van az ilyenekkel.
@V-PORT:

"_De attól félek ők is stratégiai szerződést kötnek Orbánnal, mint a Telekom._"

Etaláltad. A 'tulaj-donor' luxemburgi székhelyű, viszont német érdekeltségű, mint a Telekomm Csoport.
@jaegtoer: :)

felüdülés volt olvasni (amikor időm engedte és idekukkantottam) hsz-id...

kösz, ahogy "szabadjára" engeded gondolataid. igen jó inspirációkat adnak, akkor is ha nem mindig és mindenben értek veled egyet.
(ki tudja mi van a flanciánkkal? ő is hiányzik a vehemenciájával... :D)
@DarthVader: azt gondolom, most a kiragadott mondattal pont az ellenkezőjét olvasod ki arról, amiről az írás (is) szól!

nincs felmentés... senkinek!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): :)))

akkor egy picit még, tőle:

"Legendák rabjai" címmel készül Csernok Attila legújabb könyve. A szerző korábban a KSH-nál dolgozott, majd a nyolcvanas években a Medicor brazíliai leányvállalatának igazgatója lett, néhány éve pedig hazatelepült Szentendrére. A közvélemény figyelmét először 2007-es, "A komáromi pontonhíd" című könyvével keltette fel, amely különösen a szélsőjobboldali körökben váltott ki általános felhördülést - pusztán tényeket közölve és a józan ész erejét felhasználva porig rombolta a 20. század nagy mítoszait. 2009-ben "A valóság erejével" hasonló célt követett: mintegy megmagyarázta az előző művel kapcsolatban felmerült kérdéseket, de leszedte a keresztvizet a rendszerváltás utáni összes magyar kormányról is.

Eltelt újabb két év, és hamarosan itt a harmadik kötet, a "Legendák rabjai". Alább közöljük a könyv előszavát, mely remélhetően kedvcsinálóként hat - ami benne van, nem más, mint a színtiszta igazság. Még ha az álomvilágban élőknek nehezére is esik ezt elhinni.

"Rab nép a magyar.

Saját felsőbbrendűségről szóló, hízelgő legendák rabja. Téveszmék: fajgyűlölő előítéletek és soviniszta mítoszok foglya. Balsorsverte nép, mert előítéleteitől, téveszméitől nem tud szabadulni. Történelme során többször elfoglalták az országot, ahol élt, ám előbb vagy utóbb fel is szabadult a mi népünk. Kimentek a tatárok, a törökök, az osztrákok, a románok és a németek. Még az oroszok is kimentek, sokkal hamarabb, mint annak idején a törökök. Csak mérgezett előítéleteink, téveszméink nem akarnak „kimenni” ebből az országból. Belőlünk. Nem tudnak kimenni, mert lelkünk legmélyén – mint valami különleges kincset – féltékenyen ápoljuk és őrizzük őket.

– Mit adsz nekik cserébe, ha elveszed az isteneiket, istenként imádott legendáikat? – kérdezte tőlem egy kedves olvasó.

– Nem, nem veszem el tőlük sem az isteneiket, sem a legendáikat, csak megmutatom, ha a mítosz forrása egy téveszme. Segítek kiválogatni, ha azt látom, hogy kártékony előítéleteket ápolgatnak – válaszoltam. Nem az istenhitről, nem a nagybetűs Istenről van szó, nem a vallásról beszélek. Meggyőződésem, hogy a hit magánügy és én nem bolygatom senki magánügyeit. Ám arról beszélni kell, hogy vannak akik úgy gondolják, a történelem is vallásos legendárium. Amiről meg kell állapítanunk, hogy tévedés. Akik ezt hiszik, vagy nem hiszik, csak hirdetik, megfeledkeznek arról, hogy a vallás a hit birodalma, a történelem pedig valami egészen más, a tudomány, a megismerés, a tények világa. Azokról a lelkiismeretlenekről beszélek, akik a magára hagyott, tájékozatlan népnek, gyermekeinknek és unokáinknak történelem helyett mítoszokat, legendákat tanítanak. Azokról van szó, akik a Boldogasszonynak felajánlott Magyarországgal vigasztalják híveiket, aki majd megmenti az ezeréves hazát, és jóra fordít mindent. Ha máshol nem, hát majd a „mennyeknek országában”. (Ha nem a mítoszok világába tartozna, azt mondanám: Boldogasszony Anyánk az elmúlt századok során nagyon rosszul sáfárkodott a rábízott országgal.) Azokról írok, beszélek, akik az istenhitet akaratlanul vagy tudatosan összekeverik a történelemmel. Lehet, hogy hinni jó. A római katolikus hívő meggyónja bűneit és a feloldozás után megtisztult lélekkel él tovább. A következő bűnig. Ám gondolkodni még jobb, mert a létező világ időnként kegyetlen valósága elől nem menekülhetünk a legendáinkhoz. Benjamin Franklin amerikai iró, természettudós és filozófus mondta valamikor a 18. században: „Ha a hit vezet, vakon megyünk. (If you keep the faith, we're going blind.)” Ő már akkor tudta. Hívő honfitársaink akkor sem tudták, ami keveset tudtak, arról a mai generációknak fogalmuk sincs. Áldozatok. Társadalmi feledékenység áldozatai.

A döntés az övék: vagy-vagy. Vagy kényre-kedvre kiszolgáltatva magukat továbbra is téveszmékben, előítéletekben, legendákban hisznek, vagy elkezdenek művelődni, megtanulnak önállóan gondolkodni.

Tudom, hogy a közgondolkodás változása, átalakulása nagyon lassú folyamat. Különösen igaz ez Magyarországon, egy olyan országban, ahol a nép századokon át a világtól elzárva élt. Történelme során idegenek – tatárok, törökök és osztrákok, németek és oroszok – mellett saját urai: a földbirtokos egyház, bárók és grófok, intézők és gazdatisztek, csendőrök és pártszolgálatosok sanyargatták. Kegyetlen évszázadok hosszú során át a puszta túlélésért dolgozott, robotolt e nép, a magyarság túlnyomó többsége. Hányatott múltunkat, a magyar felsőbbrendűségbe vetett makacs hitet, a rendi hatalom uralkodásra való alkalmatlanságát tekintve nem csoda, hogy az elnyomott, magára hagyott nép kedves legendákhoz menekült. Ott és abban keresett reményt, vigasztalást, ahol és amiben talált.

folyt.köv:
Latva a parlamenti dulast, az is hulye aki nem latta, hogy semmi ertelme az ottani biodiszlet szerepnek, tok felesleges ott ulni, hat meg az un. nevezett ellenzeknek. Kellett volna raknom nehany idezo jelet, de felesleges, aki erteni akarja erteni fogja.
Közben annyi mítoszt és tévhitet, előítéletet és indulatot halmozott fel magában, ami ma gátolja az eligazodásban. Politikai legendákban, vallási mítoszokban hisznek, papok és politikusok csábítják, körmeneteken és tömeggyűléseken andalítják őket. Amíg Csaba királyfiról, hun és sumér őseikről álmodoznak, Magyarország Nagyasszonyához imádkoznak, zászlóikat lobogtatják, addig legalább békén maradnak – gondolta századokon át és gondolja ma is az egyházi és a vele újra összefonódó világi hatalom. A nép tudatlansága nagy előny a hatalom számára. Aki nem olvas, nem tudja, mi van a világban. Jószerivel a szomszéd várost sem ismeri. Aki olvas, aki tájékozott, sokkal nehezebb kezelni, ámítani. Nem csoda, hogy urai nem nagyon serénykedtek, történelmünk utolsó két évtizedében sem sokat tettek azért, hogy népünk műveltebb, tájékozottabb legyen.

Nem azt várom, nem azt kívánom tőlük, hogy máról-holnapra változzanak meg. Ennek semmi esélye. A társadalom és a gazdaság reformálása nem szuronyroham. Nem egy elméletileg ígéretes reformkísérlet bukott el, mert egyik napról a másikra akart jelentős változásokat elérni a nép gondolkodásában, életvitelében, magatartásában. Figyelmen kívül hagyva korlátozott megértő és befogadó-képességüket. Hajlandóságukat a változásra. Nem tanulunk a múltunkból. Máig nem tanultuk meg, hogy a Megváltók többnyire a keresztfán végzik, miközben a bamba tömeg rázza az öklét, szitkozódik vagy röhög. Ma – ebben a némi túlzással demokratikusnak nevezett világban – bizonytalanok és bizalmatlanok. Ahhoz, hogy az életükben valami megváltozzék, egy kicsit jobb legyen, sok mindenen változtatniuk kell. Ám ezt valahol az elején kell elkezdeni. Ne feledjük, nagyon nagy az elmaradás, hosszú évtizedek, néhány évszázad mulasztása torlódott fel kapuink előtt. Nem könnyű eligazodni, mert őszinte jóakarók és hamis próféták udvarolnak a nép kegyeiért. Akik nem tudják, kiben bízhatnak, és kire nem szabad hallgatniuk. Azt mondom, ajánlom, kérve-kérem, lássanak neki. Olvassanak, művelődjenek, gondolkozzanak. Egy idő után felismerik, mi a helyes, mi az ami a javukat szolgálja. Elutasítják a hamis prófétákat. Mind többen ismerik fel, hogy a gyűlölet rombol, holott építkeznünk kellene ebben, a „művelt nyugattal” összevetve jócskán elmaradott hazában. A nemzeti zászló lengetése kivételes ünnepeinkre való, ezzel nem jutunk előbbre. El lehet játszani hun, etruszk, sumér és szkíta ősök legendáival, vagy a genetikával, ám rovásírásból, vállig érő hajból, mindenféle „szent” jelképekből és sérelmeink bőven áradó panaszából nem lesz több kenyér, nem lesz jobb, könnyebb az életük. Az életünk. A magyarság élete.

Előítélet és hagyomány, a rossz hagyomány is évszázadokkal dacolva tovább él. Ady írta bő száz évvel ezelőtt: „Végleg kikapcsolják ezt az országot Európából. Aki gondolkodik s aki mer, az elveszett. Hát jöjjön a gondolat rabsága. Hogy is mondta Apáczai Cseri János: „De ha, és ezt én mondom, oly időben születtünk, mikor a legnagyobb tudatlansággal szemben a bölcsesség és annak tanítói egy batkára sem becsültetnek, azonnal kétségbe kell-e esnünk.” Ne essünk kétségbe, ha kétszázötven év óta sem változott itt semmi. Talán kijózanodik még ez az ország s elűzi a fekete lovagokat, kik hamis jelszavakkal nyakunkba ültek.” (Ady, 1906.)

A „fekete lovagok” szellemét háromszázötven év múltán sem sikerült „elűzni” ebből az országból. Nem nagy öröm, ám népünk jelentős része ma is távol van az önálló gondolkodástól, a „bölcsesség”-től. Klemens Metternich herceg mondta 1830-ban Széchenyinek: „Hátrébb vagytok, mint voltak a Hanza-városok 500 évvel ezelőtt.” (Széchenyi, 1978, 630.) „Föl kéne szabadulni már” – mondom József Attilával. Meg kellene szabadulni a legendák, a mítoszok, az előítéletek rabságából, a tudatlanság, a tájékozatlanság bilincseitől. Kegyetlenebb elnyomók a világ minden hatalmánál.

A „hiszem” ingatag misztikuma helyett az önálló gondolkodás örömét, a „tudom” biztonságát kínálom honfitársaimnak. A testi-lelki rabszolgaság „körmenetei” helyett a művelt, felvilágosult, tájékozott ember, a polgár szabadságát sürgetem, ajánlom, ígérem.

Szabad országban szabadon gondolkodni, írni, beszélni vonzó lehetőség. Nagy érték, különleges kiváltság.

Ne engedjük elvenni.

Zárókő:

Tisztelt rendszerváltó elit! Konzervatívok, liberálisok és szocialisták! Nemzetbe zárkózók és együttműködésre vágyók, hívő keresztények és materialisták! Fogadják őszinte jókívánságaimat. Felejthetetlen közreműködésükkel megérkeztünk Őfőméltósága vitéz nagybányai Horthy Miklós Kormányzó Urunk országába. Teleki Pál és Gömbös Gyula, Imrédy Béla és Bárdossy László, Milotay István, Oláh György és Rajniss Ferenc országába. A hárommillió koldus, az „oligarchikus, palástolt diktatúra”, a csendőrök, a könyvégetők, a honfitársaikat megbélyegzők, legyilkolók, a deportálók országába. Az újnácik kelet-középeurópai fellegvárába.

folyt.köv:
Horthy Miklósnak szobrokat állítanak e hazában, a fajvédő Gömbös Gyula újra díszpolgár Orosházán. Innen már csak egy fél lépés, ám Szálasi Ferenc és a hungaristák örökségét talán mégsem kellene felvállalni.

Márai írta 1943-ban a Napló-ba: „Mit kezd a világ a kimondott igazsággal? Ez a világ dolga.” (Márai, 2004, 30.)

Mióta 2008-ban, 2009-ben és 2011-ben megírtam és közreadtam három könyvemet nyugodt a lelkiismeretem.

Én szóltam."
@maybach: :)

van abban is óriási báj, hogy a "mocskos" komcsik miatt vannak ott, ahol vannak...

lehet Blaise Pascal mondását "átértelmezni" a "vallásosáról" azt hiszem:

„Az ember soha nem követ el olyan maradéktalan gonoszságot és olyan boldogan, mint amikor vallásos meggyőződésből teszi."
@guma:

Jó, hogy megosztottad. Több megállapítással ugyan nem értek egyet, de azokkal mindenképpen, amelyek azt állítják, -ha nem is szó szerint- hogy nem tanultunk semmit, s amit tudtunk, azt is elfelejtettük. Valahogy mindig úgy történt itt, hogy egy évszázaddal előbbi korban gondolkozva próbáljuk élni a jelent, miközben mások a jövőre gondolva termtenek új életet.
@guma:

Kedvemre való az aktivitásod alanya:))
Az a baj,hogy lehet röhögni,de ezek a tevek minden aljasságot és szemétséget megjátszanak.
Aztán elmegy a kedvünk a röhögéstől.
@jaegtoer:

"Valahogy mindig úgy történt itt, hogy egy évszázaddal előbbi korban gondolkozva próbáljuk élni a jelent, miközben mások a jövőre gondolva termtenek új életet."

A baj ott van, hogy nem gondolkodunk, csak mára értek ide a régi gondolatok:))
@jaegtoer:

igazából csak egy célom volt vele: tanuljunk már meg egészségesen kételkedni, gondolkodni.

ha meg tanulni is képesek lennénk, akkor már nagy baj nem lenne...

tehát, nem vitát generálok most, csak egyfajta szellemiség ösvényét preferálom, ami nagyon tanulságos.
Még mindig találnak olyat,akiről írni kell,miért kell róluk szólni a híreknek.Még a végén kiderül
a monikasóban is részt vett 20.000-ért,vagy fizetett tapsolóként.
@DarthVader:

"@guma:

". Ám 2010-ben ettől a gátlástalan, zavaros, nem "nemzeti" és nem "keresztény" csapattól balra nem volt kire szavazni. "

"_Önfelmentés, újra és újra és újra. [...]Mert elfogadták a fidesz-es elmúltnyólcéves narrativát, és sok-sok, még némiképp gondolkodni hajlandó emberben is elfojtották a gondolkodás igényét, még azok is sorba álltak a fideszre szavazni, akik nélkülük esetleg hajlandóak lettek volna gondolkodni._"

Világos. Hagyni kellett volna mindent a picsába, hogy maradjon minden a régi kerékvágásban.
@Orica Középföldi:

igazad van. [mint mindig:)

A mondat helyesebben:

"__Valahogy mindig úgy történt itt, hogy egy évszázaddal előbbi korban r_é_v_e_d_v_e próbáljuk élni a jelent [...]"
@guma:

"_tehát, nem vitát generálok most, csak egyfajta szellemiség ösvényét preferálom..._"

én sem. jó az írás. mellékszál az amivel nem értek egyet, s bár nem lényegtelen, összességében, mégis tévútra vezetne, ezért maradok az egyetértésem mellett csendben...
@jaegtoer: ejj, te!

"Világos. Hagyni kellett volna mindent a picsába, hogy maradjon minden a régi kerékvágásban. "

ez még viccnek is rossz!

de sosem fognak semmit megcsinálni, csak amit kikényszerít tőlük a közakarat...
ha ez nincs, akkor jön a régi és nagyon kitaposott kerékvágás, ami még rosszabb ettől az erős használattól...
@jaegtoer:

"__Valahogy mindig úgy történt itt, hogy egy évszázaddal előbbi korban r_é_v_e_d_v_e próbáljuk élni a jelent [...]"

mi még a közelmúltat is hamisítjuk erősen...
pl. nézd meg az adatokat az országról...

vagy ami nagyon tetszik: amikor ov beszédét, emlegetik amivel kiűzte az oroszokat az országból.

közben Juszt az egyik kabaréban még a közönség közé is leadta oklevelét, amit azért kapott (a beszéd előtt!), hogy a tv-ben 8 részes sorozatban mutatta be, hogyan hagyják el az oroszok az országot (még csicsolinát is levitte az egyik laktanyába. :DDD).

szóval van baj itt a fejekben elég...
@jaegtoer:

Érdekelne az egyetértésedet nem bíró mellékszál. Nem sürgős:)
@guma: ráadásul - úgy tudom - a pártok egyértelműen megállapodtak abban, hogy erről a témáról akkor nem beszélnek a kegyeleti okokból is, meg már akkor fél éve hurcolkodtak ki az országból az oroszok.
Emlékszem, a tisztfeleségek ellepték pestet és minden olcsón mozdítható, főleg ruhaneműt vittek. Folyamatosan lenullázták a Gólyát.
Legnagyobb meglepetésre Orbán mégis kiállt a ruszkik hazapaterolásával.
@guma: „Egy igaz férfi, sok hitvány miatt” – 92 éve gyilkolták meg Tisza Istvánt

tortenelemportal.hu/2010/10/egy-igaz-ferfi-sok-hitvany-miatt-92-eve-gyilkoltak-meg-tisza-istvant/
A gyáva, szar rtlklub azt kapja, amit érdemel! Most hirtelen keménykednek, kezdik sejteni, hogy simicska Tv vetélytársa úgy jár majd, mint a simicska rádió vetélytársa.
4 évig szemét bulvár-hiradókat csináltak, eszükbe nem jutott bármiben is konfrontálódni vagy egyszerűen becsületesen tenni a dolgukat. Most azt kapják jutalomból, amit más büntetésül.
@guma: Juszt akkora arc volt valamikor, most hol van és hol vannak a többi jusztok?
@guma: Szia! Ennyit tudok hozzá fűzni:

"Nyilván megint a Márai által is anynyit ostorozott szimpla műveletlenség a fő felelős: az árpádsávos hungaristák soha kezükbe nem vették műveit. Például az 1945-ös Naplót: "Az oroszok olyanok, amilyenek, semmit nem ígértek nekünk, semmit nem akartak tőlünk, mi üzentünk hadat nekik, s most a fegyver jogán érkeznek hozzánk, legyőzött országba, mely jogcím nélkül megtámadta hazájukat; nem illethetjük őket szemrehányással. De a magyarok! Az egyetlen ország Európában, ahol a nemzet történelmének legválságosabb pillanatában akadt egy Szálasi-kormány, akadtak törvényhozók, akik iparkodtak megjátszani a legalitás komédiáját e horda számára! Csak hogy a zsákmányt kiegészítsék még, néhány héttel prolongálják létezésüket és elveszejtsék Budapestet s mindent, ami az országból megmaradt! Ezekkel csakugyan nincsen alku, ezek számára nem lehet kegyelem." Az ítélet egyetemes, és a kétségbeesett, apokaliptikus erkölcsi iszonyról tanúskodó mondatok szinte egymás nyakában lihegnek: "A zsidófaló, nácibarát középosztály most megkísérli, hogy mindazért, ami most történt, a nyilasokra hárítsa a felelősséget. (...) Nem igaz, a nyilasok nem a főbűnösök. A nyilasok csak következménye mindannak, amit ez a társadalom az elmúlt huszonöt évben elkövetett, hogy műveltség, erkölcs és tehetség nélkül érvényesülhessen. A nyilas horda éppen olyan bűnös, mint az a vezető magyar réteg, mely az alkotmányosság palástja alatt Horthy huszonöt évében szemérmetlenül fűtött, buzdított mindenfajta reakciót. Ez a társadalom ilyen egyszerűen nem háríthatja el a felelősséget. Most szívesen odadobják koncnak a nyilasokat, hogy meneküljenek. De ilyen olcsón nem menekülnek." És nemcsak a középosztály a bűnös; a felelősségre hívó szó minden réteget megtalál: "Csak egyről nem beszélnek a parasztok, nagyságosok és méltóságosok: arról, hogy mit szenvedtek az orosz városok és falvak lakosai; s arról, hogy esztendő előtt magyar állampolgárok százezreit rúgták ki lakásukból, elvették minden holmijukat, nyomorúságos batyukkal gettókba, téglagyárakba, disznóhizlaldákba zárták őket, onnan nyolcvanával, leplombált vagonokba préselték - gyermeket, aszszonyt, férfit vegyesen - ezt a nyomorult tömeget, s a vagonokban, égő hőségben hat napig utaztak a lengyelországi deportációs telepek felé, megőrültek a szomjúságtól, anyák szültek a vagonokban, és a gyermek ott hevert halottan az ölükben, a férfiak tébolyodottan ültek a halottak mellett, húsz százalék volt egyes vagonokban a mortalitásÉ S végül az auschwitzi, olmützi Vernichtungslagerekben a gyermekeket, öregeket gázkamrákban megölték, a munkabírókat egy ideig még dolgoztatták, lányokat és asszonyokat a kísérleti telepeken beoltották betegségekkel. (...) Minderről nem beszél senki azok közül, akik most rettegnek a beszállásolástól, s féltik a 'zabrálóktól' a lisztet és fehérneműt."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

NER helyett ezt olvasd:

"Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a 'jobboldaliság' címkéjével ismert különös valamit; a tudatot, hogy ő mint 'keresztény magyar ember', előjogokkal élhet e világban; egyszerűen azért, mert 'keresztény magyar úriember', joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem 'keresztény magyar' vagy 'úriember', tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság igazi értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt harmincéves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen; talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend előtt; de szíve mélyén örökké visszasírja a 'jobboldali, keresztény, nemzeti' világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. (...) Ez a fajta soha nem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet."
@közrabszolga: Egyik sem gyakorol rám hatást. :)
@nedudki74: Részben igazad van, csak nem 4 éve, hanem már legalább 7 éve szopják a Fidesz f*szát (a hírműsoraikban mindenképpen).

Mostantól annyi választásuk van, hogy egyenes gerinccel vagy meggörnyedve buknak el Orbán ellen. Én a helyükben elkezdenék hosszabb hírműsorokat csinálni, hírmagyarázattal, amelyben pl. minden 30 másodperces Rogán-sajtótájékoztató összefoglaló után 3-5 perceben összefoglalnám ki is ez a faszi (a Pasa-parkos gumilakásától kezdve az V. kerületi ügyeiig bezárólag). És ezt megtenném az összes sumák kormánypárti politikussal, minden sajtótájékoztató után. Valójában mindig ezt kellett volna tenniük, csak azt hitték, hogy ki lehet bekkelni, Orbánnal meg lehet állapodni. Hát nem, Orbán mindenkit átbasz, mindenki vagyonát lenyúlja. (Már a Bankszövetséget sem értettem, miért törekedtek megegyezésre minden szívatás után. Akinek van eszköze, tőkéje, annak nem megegyezésre kell törekedni Orbánnal, hanem minden esetben beleverni az orrát a saját szarába, mert csak abból ért. Nem látták ki ez az ember?)

Persze az sem véletlen, hogy erről az adóról nyár elején döntenek, hogy az érintett média ne tudjon visszavágni (a nyári alacsony nézettség mellett kisebb a hatása a várható reakciónak, már ha egyáltalán mernek bármit csinálni). Szeptemberre meg ez az egész már csak a múlt, ahogy a többi is.
Százmilliárdos kiigazítás jön az idén
Csalóka a magyar gazdaság növekedése a Költségvetési Felelősségi Intézet szerint.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/szazmilliardos_kiigazitas_jon_az_iden.582511.html
@jaegtoer:

Valószinűleg jobban járunk a Bajnai-féle vonal továbbvitelével. Más kérdés, hogy nem érdemelték meg a szoci párt tagjqai és parlamenti képviselői. De jobban jártunk volna.

Más:

index.hu/gazdasag/2014/06/11/sokak_regi_alma_teljesult_nincs_inflacio/

Defláció van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tisza István személyes kvalitásai ugyanannyira nem számítanak, mint Károlyiéi. A szedrepe számít, az, hogy - noha egyes legendák szerint nem értett egyet a háboróval - aláírta, amit aláírt, mert nem akart lemondani a hatalomról és ami azzal jár. Emellett persze kétségtelen az is, hogy nem volt demokrata, a vérvörös csütörtökhöz képest 1986 október 23. barátságos gyereknap volt, parlamenti rendőrakcióihoz képest Kövér valóban puha plüssmackó. És ellene volt az általános választójognak. Ha kedvenc pártod nem perelne be mindenkit, aki akár csak szélsőjobboldalinak meri nevezni, vagy idézi mondását, hogy ő nem demokrata, akkor most elismerhetném, hogy ezek a Ti eszméitek és elképzelt gyakorlatotok. És nem az a baj vele, hogy igazságtalan, nem felel meg a huszonegyedik századnak, hanem az, hogy a semmibe, káoszba vezet. A FIDESZ dúlásának is a z afő oka, hogy mindenkit leépítettek, aki figyelmeztethetné őket, hogy rossz irányba mennek, és ez lesz a radikálisok veszte is. Ha elgondolkodnál azon, miért négy frakciót akarnak csinálni az euroszkeptikusok-nemzetiek-radikálisok az Európai Parlamentben, amivel kockáztatják, hogy egy se lesz, megértenél sok mindent (ugye Le Pen nem akarja bevenni a Jobbikot, őket meg az EFD nem akarja bevenni, a kis karaktermentes pártokért meg huzakodnak.
@Orica Középföldi: "A baj ott van, hogy nem gondolkodunk, csak mára értek ide a régi gondolatok:))"
ilyen ez a varsói gyors, mikor a magyar vakvágányra ér.
-no comment-

Lázár 8,6 millióért vált meg egy műtárgyától

Jelentősen csökkentek a Miniszterelnökséget vezető miniszter megtakarításai: kötvényei ugyan fialtak, de a készpénzéből jócskán költött. Lázár hiteltartozásai csökkentek, a neki juttatott családi kölcsön összege viszont nőtt - derült ki a vagyonnyilatkozatából.

hvg.hu/itthon/20140611_Lazar_86_millioert_valt_meg_egy_mutargyat
míg külföldön vannak és kiabálnak értünk, itthon főleg csend honol...

Prágában is lesz Origo melletti tüntetés

A Cink számol be az eseményről, ami pénteken ötkor kezdődik a helyi Telekom székház előtt és onnan vonulnak át a magyar követséghez.

444.hu/2014/06/11/pragaban-is-lesz-origo-melletti-tuntetes/
@hun-bug: akinek van tőkéje, eszköze és nem hajol be a focistának, kap olyan szektorális különadót, hogy belerokkan. A sok stratégiai megállapodás is úgy jöhetett létre, hogy kést szorítottak a nyakukhoz.
Állatfarm. TV2 négyláb jó, RTL kétláb rossz.
@parti_giano: hmmmm

Ezért maradt le Magyarország is
Leszek Balcerowicz szerint a politikai nézetektől vagy személyes kapcsolatoktól függő kapitalizmus nemcsak tisztességtelen, de nem is hatékony.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ezert_maradt_le_magyarorszag_is_megszolalt_a_volt_penzugyminiszter.582493.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szeeeegény, még ez is. Lassan már tényleg nyomorognak ezek a szerencsétlen politikusok. Pintér is félmilliárddal lett szegényebb.
@Spániel: és mi sajnáljuk tőle azt a zsenge 2 millát, amit szállodai kufircra költött, ejjj, de kicsinyes pórok is vagyunk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ilyeneket ír a napihú? hát így hálálják meg, hogy teletömték állami pénzzel?
Na, lesz itt főszerki bukta.
Már látom magam előtt a törvény utáni törvény bevezetésének szembeötlő nyomát. Erőss Antónia előtt melletartómagasságban kimerevülő figyelmeztetést: "A kereskedelmi tévék súlyosan károsítják az ön tisztánlátását és a kormány hitelességét".
Ennek a gulyásnak meg kéne néhány tehén, hogy méltó legyen a nevéhez.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A kérdés az, mennyiért vette? mikor? miből?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: tudod, mikor a fűtő és a kalauz is urambátyám, ne csodálkozzunk.
@Spániel: a napi.hu-t nem vették meg a századvégesek. a napi gazdaságot viszont igen. ha jól emlékszem.
@parti_giano:
De a bakter szerencsére nem.
Vagy igen?
Van az a trafik...
@Kuviklacz: Kommentedből is látszik, hogy vannak árkok, amiket sosem lehet betemetni és ennek nem csak a hülye jobberek az okai. Többet nem is érdemes írni, hiszen pld. a nemdemokratás "idézetet" is ezerszer tisztáztuk, hogy sosem a mondat teljes egészét pláne nem a szövegkörnyezettel együtt idézik, stb.

Mivel csak a szokásos panelek mentén zajlik továbbra is a diskurzus ennyi elég is, főleg, hogy nagy a meleg is. :)
@Bakter: nem-nem, neked tán nem korpásodik a hajad, de nem is demcsákkal keversz, hanem borcsával.
@parti_giano: áááá, nem is:

12:15 Milliárdokkal dönti a kormány a Telekom felé a pályát?
Milliárdokkal dönti a kormány a Telekom felé a pályát?

Egyik napról a másikra a felére esett a nagyvárosi 4G szolgáltatáshoz elengedhetetlenül szükséges 1800 MHz-es frekvenciasáv pályázati kiírásban szereplő minimum ára. A legjobban ez a Magyar Telekomnak kell, így nekik jöhet ez a legjobban. Utánanéztünk, mi lehet a háttérben.

hvg.hu/gazdasag/20140611_Milliardokkal_dontik_a_Telekom_fele_a_pal

12:10
Némethné integrálja a takszövöket - itt van Lázár államtitkári szupercsoportja

Lázár János nyilvánosságra hozta, melyik államtitkár miért felel majd a Minisztelnökségnél. A volt fejlesztési miniszter felel a Magyar Fejlesztési Bankot érintő kormányzati döntésekért, a Magyar Postáért és a takarékszövetkezetek integrációjáért is.

hvg.hu/itthon/20140611_Nemethne_integralja_a_takszovoket__itt_v
@Spániel: De hát így is megkapták a szektorális különadót, hogy behajoltak!
Most kezdtem el félni.
Milyen tanácsokat adhat Kozmann György, a kétszeres olimpiai bronzérmes és sokszoros világbajnok kenus a Paks II Zrt., vagyis az atomerőmű-bővítésért felelős cég vezérigazgatójának?

vs.hu/politikai-atomvillanas-osszecsap-a-fidesz-es-a-kdnp-pakson-0611?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss
@hun-bug: nem nyálaztam át, de egy késő esti módosítóval kedveztek a TV2-nek.
@Spániel: Kisegítelek. :)

Lex-TV2: megússzák a reklámadó egy részét

Leginkább a TV2-nek kedvezhet az a bizottsági módosító javaslat, amelyet információink szerint az utolsó pillanatban készülnek benyújtani a reklámadóról szóló törvényjavaslathoz. Úgy tudjuk a kormánypárti módosítás csökkenthetővé tenné az előző évi elhatárolt veszteség felével az ezévi adóalapot.

Az adót már először is leginkább az RTL Klubra szabták, eleve ők fizették volna a legtöbbet. Az új módosító benyújtása és elfogadása után viszont tovább nyílna az olló a két nagy kereskedelmi csatorna adóterhe között.

index.hu/gazdasag/2014/06/10/reklamado/
@hun-bug: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
így valahogy:

Ahol elhatárolt veszteség keletkezik, ott az adóalap legfeljebb 50 százalékáig csökkenthetik - mutatta be Aradszki András a törvényalkotási bizottság módosító indítványát.
Az ellenzék azt kérdezte, hogy mely szolgáltatókat hozzák ezzel kedvezőbb helyzetbe (a TV2-re utalnak ezzel)

www.vg.hu/kozelet/politika/megszavaztak-a-reklamadot-429117
ennyi:

Lesz reklámadó

Az Országgyűlés megszavazta L.Simon László törvényjavaslatát, mégpedig 144 igen, 30 nem arányban. (MTI)

444.hu/2014/06/11/lesz-reklamado/
@Spániel:

Jusztnak nagy arca volt, de nem volt nagy arc:))

1991-ben A Hét-ben Franka Tiborral együtt lerohanták Torgyán Józsefet. Borzalmas volt. Utána elég nehezen találta a helyét.
Az ATV-n futó beszélgetős műsora egészen jó volt, de ez elsősorban a vendégeinek volt köszönhető.
Fridi tökéletesen betölti ezt az űrt.
Die Zeit: vajon mitől fél Orbán Viktor?

A Frankfurter Allgemeine Zeitung és a Süddeutsche Zeitung a Norvég Civil Alap támogatásai körül keletkezett vitáról közölt beszámolót szerdán, a Die Zeit pedig a tervezett reklámadóról és az Origo körüli botrányról is írt.

hvg.hu/vilag/20140611_Die_Zeit_vajon_mitol_fel_Orban_Viktor
@Spániel:

Közgazdász a végzettsége, meg sokszor körbe kajakozta Paks1-t.
@tristen2005: :D bele illik a csapatba, jogász, aki nem ért a joghoz, közgazdász aki nem tud számolni, tanár aki nem tud tanítani, egyel több vagy kevesebb seggnyalonc, nem oszt nem szoroz...
@Orica Középföldi: ja, legalább akkora nagyképű majom, mint Havas, de hol vannak a rámenős újságírók, akik valamikor léteztek, akik kitaposták a válaszokat. Erre gondoltam, ő is ilyen volt.
Tudom a választ.
@Orica Középföldi: most olvastam el tótát, illik ide e mondata: "Aki megelégszik egy zsebszámológép intelligenciájával, az így jár."
külöben meg analógiaként a nemtandíjra, javaslom bevezetni a ner tekitetében a nemgonodlokodó kifejezést. remélem, balázs géza értékeli a magyar nyelv érdekében tett erőfesztéseimet.
@Orica Középföldi:
azért ne feledjük a TV ügyvédjét sem, amit I. orbán alatt kiutáltak a köztévéből, mert sok ember tyúkszemére lépett, majd az atv-ből is...
...csak egy megjegyzés: anno ő ment először a négy mancs nyomába. ő kereste meg az állítólagos orosz bérgyilkost is.
tv ügyvédje már nincs, de az atv-n mintha lenne egy beszélgetős műsora...
@Spániel: @tristen2005: sportállás ez az erőműnél. az atomosoknak meg jól jön egy népszerű arc, főleg, hogy egy természetközeli sportból jött.
@Spániel: Tudom, hogy a TV2 a Fidesz zsebében van és a saját zsebükből nem vesznek ki pénzt, de aki nincs a Fidesz zsebében, az miért megy szó nélkül a guillotine alá? A vége a Fidesz reményei szerint az RTL Klub megroggyanása és bekebelezése lesz valamilyen formában, ezt tudhatják az RTL-nél is. Ha van eszközük arra (márpedig van!), hogy ellenálljanak akkor miért nem teszik, miért nem tették eddig? (A reklámadó ötlete felmerült már tavaly vagy tavalyelőtt is. Miért egyezkedtek a háttérben? Nem látták a többi szektorban megvalósult Fidesz-gazdaságot? Jobb az, mint a szabad?

Olyan, mintha meg akarnád magyarázni, hogy behajolni ennek a hatalomnak és elbukni helyesebb döntés egy olyan entitástól akinek van/volt lehetősége ellenállni, akinek van/volt valamiféle fegyver a kezében ez ellen a társaság ellen, mint érdemi ellenállás után elbukni. Elszedik tőlük a bizniszüket és ezt mások példáján láthatták már évek óta, mégsem tettek semmit (Bankszövetség dettó). Én pedig azt kérem rajtuk számon, hogy tegyenek valamit, mert a saját érdekük és van is rá lehetőségük/fegyverük. (Én hiába megyek ki tüntetni, az nem érdekli ezt a hatalmat, én "megunom" és "hazamegyek" és egyébként sincs semmilyen eszköz a kezemben ez ellen a hatalom ellen - nekem csak lábam van amivel végül szavazhatok, ha már nagyon szar lesz itt, mint ötszázezer honfitársam.)
​Uj Péter: Az Origót nem Lázár János ölte meg, hanem a Telekom
"Az Origót nem Lázár János ölte meg, hanem a Telekom. Még egyelőre nem arról van szó, hogy az állam bezárat egy médiát, mert nem tetszik neki, hanem olyan fenyegetettségi helyzetet teremtenek, amiben a tulajdonos jobbnak látja, ha saját maga lép. Ez a gyáva médiatulajdonos problémája, ami egy óriási problémája a magyar sajtószabadságnak"

cink.hu/uj-peter-az-origot-nem-lazar-janos-olte-meg-hanem-a-1589182305
én még emlékszek, amikor eza gulyás gyerek erős vót és bátor, mer kiállt cca. 100 db zuglói pógár elé és föltárt kebellel hüjének nészte üket (joggal), nu, de hogy ebbül hogyan lesz a rénszarvas pörkölt nokedlivel és tejfölös uborka salátával recipe, arra nem emlékszek.
ceterum censeo, krahácsot elnyomni mán nem is illendő, főleg nem hosszas rinyálással. lesz még magyar ujjászületés, akár minden szerdán délután félkettő és háromnegyed három között.
vajon miért is, ha ez valakinek kérdéses, lesz oly kedves és befekszik egy közkórházba néhány napra, és csak semmi vip-eskedés.

Eltűntek a betegek a magyar kórházakból

www.napi.hu/magyar_gazdasag/eltuntek_a_betegek_a_magyar_korhazakbol.582413.html
Ha az RTL ezt az adót kiviszi Brüsszelbe, akkor ott megint elmarasztalnak bennünket kötelezettségszegésért és a pénzt vissza kell adni /kamatokkal/. Ugyanis ez az adó nem más, mint bújtatott ill. álneves ÁFA emelés és ezzel átlépjük az EU-ban megengedett maximális áFA mértéket, mivel ezt az adót nem a nyereség, hanem a bevétel/forgalom/ után kell fizetni.
gulyás hitelessége??? jaj de régen volt neki olyan, ha volt egyáltalán...
@hacsaturján: ja, emlékszem arra a posztra. mencségül, talán neki van a legbecsületesebb ábrázattya a bandában, amit átverésre ki is használ. tán később mintha fabius is nyomott volna egypár mea culpát.

na de nem rénpörköltet ennék, hanem végre már turult. erre van-e recepted?
@hun-bug: AB, Bíróságok, rendvédelmisek, tanárok, rokkantak, média, nyuggerek, diákok és így tovább, tovább. Ki ki vérmérséklete és bátorsága szerint, így úgy, de ellenállt, vagy próbált. De egy valamit nem fogott fel, egyedül semmit nem érhet el, és mivel a társadalmi csoportok és rétegek között semmi együttérzés és együttműködés sincs, a következmény a leszalámizolódás és az atomizálódás. Ebben a fideszmaffia határtalanul sikeres, és mint látszik eredményes is.

melléklet:

fakardal, a fidesz atombombái ellen, és még azt is fehér cérnakesztyűben:

A Velencei Bizottsághoz fordulnak az új budapesti választási törvény miatt

A TASZ, a Magyar Helsinki Bizottság és az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet állásfoglalást küldött.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F11%2Fa_velencei_bizottsaghoz_fordulnak_az_uj_budapesti_valasztasi_torveny_miatt%2F
Nem voltak mindig büdösek a kertévék a Fidesznek

Rogán a szereprekorder, sorozatban is játszott, Orbán főtanácsadója is gyűjtött pénzt a VV-ben.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fcomment.blog.hu%2F2014%2F06%2F11%2Ffideszes_politikusok_a_kartekony_kertevekben
Így zúzhatna oda még jobban a kormánynak az RTL

Gulyás Gergely a keddi híradóban már megtapasztalhatta, milyen elsöprő erejű az RTL Klub haragja. Nem tudjuk, mivel tervez még villantani a csatorna, de a lehetőségek végtelenek.

444.hu/2014/06/11/igy-zuzhatna-oda-meg-jobban-a-kormanynak-az-rtl/
Jó tudni.

Az EU összeomlik, ha nem hallgat polgáraira

Habár az EU-párti erők elnyerték az európai parlamenti helyek háromnegyedét a májusi választásokon, az általános közhangulat és az euroszkeptikusok lendülete azt jelzi, hogy az európai polgárok egyre inkább azon integráció ellen fordulnak, amit az ő nevükben hoztak létre - állapította meg Gareth Harding a Foreign Affairs mértékadó amerikai külpolitikai folyóiratban.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/az_eu_osszeomlik_ha_nem_hallgat_polgaraira.582498.html
Sáling Gergőnek, az Origo közös megegyezéssel távozott főszerkesztőjének új profilképe van

Egy betömött szájú gorillát ábrázol.

index.hu/mindekozben/poszt/2014/06/11/saling_gergonek_az_origo_kozos_megegyezessel_tavozott_foszerkesztojenek_uj_profilkepe_van/
@parti_giano:

nekem az ijjen ábrázatokrul az jutott eszembe, hogy nem tizenhárom éves ukrán gyerek, hanem sokkal inkább egy diszleksziás csimpánz lenne a megfelelő próbatétel, vagyis a tóta mán öncenzúrázott, vagy mi a lófasz.
turult meg fogggyá magadnak, pörköld meg alapost, oszt ha pörkölés közbe nem okáttad el magad, akkó csinyáj vele, amit akarc! mink, itten svalbárdon nem értünk az ijesmihöz.
@parti_giano:

"talán neki van a legbecsületesebb ábrázattya a bandában, amit átverésre ki is használ."

Nana:))
A gyermeki orca ne tévesszen meg senkit, a szemét kell nézni. Ettől még lehet nagyon becsületes, és valószínűleg abban a dimenzióban, abban az értelmezési tartományban az is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Igen, de a felsorolásodból az AB és a média, akikre a leginkább haragszom (és persze a bankok). A többiek valódi fegyver nélküli senkik, akik hiába mennek ki tüntetni, megunják, hazamennek, de ha mégsem, ezt a hatalmat az sem érdekli. Az AB-nak - ha már korábban nem is - de legkésőbb az alaptörvény elfogadásakor fel kellett volna állnia, tekintettel az egész alkotmányozási folyamat elfogadhatatlanságára. Ha nem lennének gerinc nélküli senkik, azt kellett volna mondaniuk - legalább a nem Orbánék által kinevezetteknek -, hogy "rendben, ha szerintetek ez így demokratikus, akkor csináljátok egyedül." A magyar média nagy része pedig sajnos mindig is gyáva szar és a pártok által kitartott volt.

Orbánékkal nem lehet tüntetésekkel küzdeni, csak gazdasági erővel, csak abból értenek. Ahhoz pedig akarat és pénz kell, ezt kérem számon a kormánytól független sajtón és a bankokon. Nem elég egy üzlet hasznát hazavinni, néha be is kell fektetni, pláne amikor tisztán látszik milyen unfair az ellenfél.
@hun-bug: Az RTL helyében én készítenék minden napra egy dokumentumfilmet, életképet a létminimum alatt élőkről, az éhező gyerekekről
,nyomorgó családokról és mutatnék egy-két palotát,kocsit, szállodát,ezt azt.
@Orica Középföldi: igaz, nem adtam meg az értelmezési tartományt. de most: a negatív növekedési tartományban gondolkodtam.

de ez sem különb eset: gondolták, a "földművelődés" ügyéhez valami szántóvető-féle kéne, tehát tettek oda egy parasztot:

Minden, amit az új földművelésügyi államtitkárról tudni érdemes

444.hu/2014/06/11/minden-amit-az-uj-foldmuvelesugyi-allamtitkarrol-tudni-erdemes/
Olyanok vagytok mint a vén kecske fajkasázy ejvtájs!

"egypájtjendszej van kialakuloban" meg diktatújja van"

Komolyan, kurva jo rajtatok röhögni!
És az orbitális balliberális bukást még mindig Orbán Viktorékra kenitek ahelyett hogy a sahát házatok táján sepregetnétek! :DD (gyurcsány bajnai fodor triumvirátus aztán kurvára vonzza a szavazókat, meg is látszott áprilisban meg májusban is) :DD

Nézegessétek inkább a vén kecskét:

www.youtube.com/watch?v=q9PlNusjVeQ

:D
@hun-bug: egyetértésem, én is így látom, és ezeket is mondtam korábban is, most meg különösen, hogy a demokratikus gondolkodóknak semmi helyük a nagy büdös parlamenti kupoldában.
kossuth rádió ma reggel:

"A reklám alapvetően rossz és káros. A reklámadóra igazából nincs is szükség. Köszönöm a beszélgetést. Akkor most jöjjön a reklám!"
És szerintem megint jó döntést hozott a Kormány. A ker.csatornákat meg a reklámokat legalábbis szopatni kellene mint állat. Így is milliomos sz összes ker.csatorna tulaj meg a reklámosok. A fasz kivan a nyivákolásukkal. Fizessenek bazmeg! De ne a dolgozó réteg fizessen mindenér!
Fizessen a multicég, a bank meg a tévések/reklámosok, vagy huzzanak innen a picsába! Erről szól az egész, nem másrol. Persze nekik is fáj hogy adózni kell nekik!

Másrészt a reteklubb színvonala egy trágya, én legalábbis betltanám a gecibe az egész csatornát, ebben igazat adok a zsobbiknak, pedig nem szimpatizálok velük!!

De a gazdag tévés, reklámos igenis FIZESSEN A KÖZÖSBE és ne élösködjön!

Hajrá Reklámadó! Hajrá Fidesz-KDNP!

Aki szerint meg a reklámadót átterelnék a nézökre az irja már meg hogy hogyan mégis?!

Ilyet nem csinálhatnak ugyanis! Fizessenek, sokkal jobban élnek mint a legtöbb ember!!!
@Benjamin Eisenberger: egysejtű! jó, hogy öttél, illusztrálandó a nemgondolkodást. itt a párod:

"Németh Lászlóné volt fejlesztési miniszter a Magyar Fejlesztési Bankot (MFB) érintő kormányzati döntésekért, a Magyar Posta felügyeletéért és a takarékszövetkezetek integrációjáért felel majd."
@Benjamin Eisenberger: Te honnan tudod, hogy fos? Nézed?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ő legalább kimeri mondani a teljesen nyilvánvaó tényt:
Európában liberális diktatúra van, amit külföldről a keleti országokra is (köztük Mo.) rá akarnak eröltetni.

Akinek ez nem nyilvánvaló, az nézze meg, hogy kiféle, miféle "ember" nyerte meg az euróvizios fasságot. Aztán ((talán)) ráeszmél, hogy Kerényi nem is mond hülyeségeket...
Nálunk él a legtöbb szegény

Társadalmi egyenlőtlenségekben már felzárkóztunk az EU-átlaghoz, de a növekvő különbségeknél nagyobb baj, hogy az egyre lejjebb csúszó alsó réteg nálunk nemzetközi összehasonlításban is óriási. Róluk egyik kormánynak sem volt érdemi elképzelése, a felzárkózási esélyeket pedig a mostani oktatáspolitika csak tovább rontja – hangzott el az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontjában tartott vitán, ahol a nemzetközileg legismertebb magyar szociológus beszélgetett egy üzletileg is sikeressel.

index.hu/tudomany/2014/06/11/nalunk_el_a_legtobb_szegeny/
@Benjamin Eisenberger:

Azért egy szakállas nő mint győztes egy dalfesztiválnál egy "kicsit" dekadenciára mutat.

Persze az is lehet hogy csak azért ö nyert, mert a normális ember nem is nézte és nem is szavazott ebben a cirkuszba!

Ezért a sok buzeráns köcsög féreg szépen megszavazta magának a szakállas nő féle köcsögöt, mert lehet hogy csak a buzi görények szavaztak :)))
@Benjamin Eisenberger: egysejtű! látom rossz helyen csökkentették a rezsidet, s megszállt németh szilárd szelleme. reklámozni fognak továbbra is. maximum a reklámadót beépítik a reklámidőbe, azt meg a gyártó/forgalmazó a termék árába.
@parti_giano:

" reklámozni fognak továbbra is."

Felőlem. Csak fizessenek adót!!

Na ezért nyivákolnak most állandóan mert nem akarnak!!
@Benjamin Eisenberger: Tudod ki nyerte 1998-ban a Eurovisiont? Nézd már meg és utána sipákolj.
@parti_giano: kár rája nekije, perc díj, banki költség, sőt a kémény puceva se mond nekije semmit, akóómeg...
höhö, ha egy két naranjobbikosnak ettől gutaütése lesz, már megérte, pedig nem szívleltem a csókát, de fényévekkel volt normálisabb, mint a mostani garnitúra. :D

Fotó: az EP-ben már van Horn Gyula-terem

Az Európai Parlament brüsszeli székházában kedd este felavatták a Horn Gyula néhai magyar miniszterelnökről elnevezett tanácskozótermet. Az A3H1 jelzésű tanácskozóterem elnevezését Tabajdi Csaba és Udo Bullmann, a német szocialista EP-delegáció vezetője kezdeményezte.

hvg.hu/vilag/20140611_Foto_az_EPben_mar_van_Horn_Gyulaterem
@Benjamin Eisenberger: Még hogy Conchita Wurst... ugyan már! Az angoloknak 3 bajszos-szakállas dívájuk is van, akik tűsarkúban nyomják. Ráadásul franciák. Introducing Yanis, Arnaud & Mehdi :)

youtu.be/wBDhZwZJ2po
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Provokácio.

Rühes köcsög horngyula "Faszfejkirály" végülis nem a nyugati népekkel baszott ki hanem a magyarokkal. Az meg hogy Brüsszel miként bánik a magyarokkal már nem nagyon lep meg :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: sot, ilyen is van

https://www.google.com/maps/place/Gyula-Horn-Stra%C3%9Fe/@49.7557944,9.4898304,17z/data=!4m2!3m1!1s0x47a2af9c434e27fd:0x25041a89d2a51f9a
@ausländer Sipi: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

És nektek ez tetszik??!!

Az annyira gusztustalan!!

Izrael meg Európa?! MIÓTA??!!

AZ közel-kelet ami Ázsia és nem Europa!!

Ennyi erövel libanon meg irak is Európa az is ott Izrael mellett!!
@Benjamin Eisenberger: nezd, ocsisajt, aki a piacgazdasagot es a demokraciat kibaszasnak erzi az nem magyar, csak siman egy seggfej:-)
@ausländer Sipi: Nem csak transznemű, de még zsidó is. Fúj. :)
@ausländer Sipi:

Már bocsi de a Pufajkás Kádár óta a legnagyobb komcsi gyurcsány mellett.
@Benjamin Eisenberger:

"az agy nélküli, troll, fideszes képviselők nagy társadalmi károkat okoznak, ezért a politikusadót egészségügyi termékadónak lehetne tekinteni"
A liberális és a kommunista kb. azóta jelent egy dolgot amióta a komcsik voltak a nagytőkések...

Ezért a komcsi és a libsi kábé ugyanaz. Egy tőről fakadnak.
@Benjamin Eisenberger: mi gusztustalan?
senki nem varja el toled, hogy lefekudj vele:-)

de akkro ha jol ertem, szmaodra nem a teljesitmenye szamit, igaz?:-)

teljesen lenyegtelen, hogy az adott dal jo, vagy nem jo. a lenyeg az, hogy meleg, transznemu, zsido, stb nem csinalhat jo dolgot. igaz?

mondjuk nem is nagyon vartam toled mast.

sajnos aranymaszat az a helyzet, hogy lejart az idotok:-)
nem rugtok labdaba ezekkel a kifogasokkal:-)
@ausländer Sipi: kár nekije:

Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról, hogy hülyítik őket.

Mark Twain
@ausländer Sipi:

Hidd el nem én vagyok az egyedüli aki felháborodott ezen a "nőn".
A legtöbb embernek kifordul a gyomra hacsak rá néz!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nyomjál neki egy nagyszerű, zeneileg kifonomult ismerős arcok jutyubot. oszt sírhat a te lelked is, szemeid előtt turul lebeg...
@ausländer Sipi: jahhh, és az irodalmi minőséget ő képviseli, meg a jobbikkedven tszeszilke, aki ráadásul leszbi volt, hjaaa a saját kommereink jó kommerek :D

L. Simon azért megtartaná a véleménypluralizmust Magyarországon

Az indítványt előterjesztő politikus szerint a reklámadó nem médiaadó, és a politikai újságírást sem veszélyezteti.

hvg.hu/gazdasag/20140611_L_Simon_azert_megtartana_a_velemenyplural
@parti_giano: én már kűűttem neki egy linket, megnyitása csak saját felelősségre :D
Ismét egy "véletlen". :)

Milliárdokkal dönti a kormány a Telekom felé a pályát?

Egyik napról a másikra a felére esett a nagyvárosi 4G szolgáltatáshoz elengedhetetlenül szükséges 1800 MHz-es frekvenciasáv pályázati kiírásban szereplő minimumára. A legjobban ez a Magyar Telekomnak kell, így nekik jöhet ez a legjobban. Utánanéztünk, mi lehet a háttérben.

hvg.hu/gazdasag/20140611_Milliardokkal_dontik_a_Telekom_fele_a_pal
@Benjamin Eisenberger: például henry ford nevezetű nagytőkés tökéletes példa az agymenésedre.
@parti_giano: Nem lebeg, bár nekik is vannak szép számaik. :)
@Benjamin Eisenberger: Akkor miért nézed? Kötelező? Jó, biztos szar lehet a ti egyen világotokban, hogy valaki más, de arra találták ki a távirányítót. Nézd az M3.
"http://index.hu/belfold/2014/06/11/kunhalmi_vallalom/"

A bukott pestszentlőrinci kunhalmi vállalja a maszop elnökségét.

(akinek még diplomája sincs)

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/kunhalmi-diploma-nelkul-1218075
Így teljesít Orbán Viktor édesapjának cége - milliárdos osztalék

Tavaly is növelni tudta bevételét az Orbán Győző többségi érdekeltségében lévő bányászati cég, a Dolomit Kft., nettó 1,9 milliárd forintra. A társaság 2008 óta egymilliárd forint osztalékot fizetett ki a tulajdonosoknak.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/igy_teljesit_orban_viktor_edesapjanak_cege_milliardos_osztalek.582371.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tuti, simán beleférnek az mtv önök kérték különkiadásába, amit a békemenet tiszteletére sugároznak paksról.
@Benjamin Eisenberger: Szóval Kunhalmi lesz az Mszp elnöke Mesterházy után?
Szilágyi György a ciklus trollja. Zseniális módosító indítvány.:)

А törvényjavaslat 2 . § (2) bekezdése а következőkkel egészül ki:

„А szervező а klubkártya kiváltásának а feltételeként meghatározhatja, hogy а szervező а klubkártya tulajdonosa személyazonosítása céljából, е személy képmásából, íriszképéből vagy vénalenyomatából generált, vissza nem fejthető, titkosított, algoritmizált alfanumerikus kódot (továbbiakban : HASH-kód)
kezelhessen. А szervező а klubkártya kiváltásának feltételéül előírhatja továbbá, hogy az igénylő а rokoni kapcsolatainak bemutatására szolgáló családfát az 1500-as évekig, valamint erkölcsi bizonyítványt három
generációra visszamenőleg adjon át.

А jövedelmi és vagyoni viszonyairól, gazdasági kapcsolatairól tegyen teljes körű vagyon-és érdekeltségi nyilatkozatot.
А rezsicsökkentés eredményét bemutató valamennyi közüzemi számlakivonatát, lakossági folyószámlájának kivonatát öt évre visszamenőleg, az Alaptörvény megvásárolt díszkiadásának Orbán Viktor által személyre szólóan dedikált példányát, továbbá а Fidesz Magyar Polgári Szövetségben fennálló tagságát igazoló okmányt mutassa be.

А klubkártya kiadásának minden esetben feltételeа legutóbbi három Békemeneten történő részvétel hitelt érdemlő módon történő gazolása.”

www.parlament.hu/irom40/00156/00156-0003.pdf
@parti_giano: Ők annál sokkal jobbak és eredetibbek.
@V-PORT:
Jaaa

Aki elbukta pestszentlőrincet. Meg akinek diplomája sincs :))

Habár Martin Schulz után szabadon (neki érettségi a legmagasabb végzettség) :))

Aztán Brüsszelbe okoskodik meg kioktatja a Nemzeti delegáltakat...
@Benjamin Eisenberger: mellesleg elolvastad a ciket?:-)

vagy csak par hivoszora kezdtel alapbol obegatni, ahogy kuminferi kerte amikor felvett?:-)
@Benjamin Eisenberger: Akkor olvasd már el azt a cikket, hogy mi lesz Kunhalmi.
@Benjamin Eisenberger: kunhalmi sem piskóta, de éppen te nem reklamálhatsz nagyon, hiszen zsigóból is fölművelésügyi államtitkár lett. igaz, van diplomája pécsi főiskolától személyügyi szervező szakon.
@Benjamin Eisenberger:
igen, nálad, meg a tovább képzésen!
tuti első pados voltál..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Na erről és ilyenekről kellene érdemben tudósítani a közszolgálatikban is.
Szelényi elbűvölően okos pali.
Öt kemény állítás a kormány mumusától

IMF: Ha így folytatjuk, az európai átlagot 55 év múlva sem érjük el. Mindenkit elijesztünk, a németek is elfordulhatnak tőlünk.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F06%2F11%2Fimf%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: biztos az imf is kommunistanagytokesliberaliszsidokbol all:-D

es raadasul szakallas nok is es eurovisiont nyernek!
@Orica Középföldi: ezek a mondatok is ütnek:

Bár a beszélgetést Kolosi azzal kezdte, hogy ő már vagy tíz éve elhatározta, nem idegesíti fel magát a politika viselt dolgain, itt kilépett rezignáltságából:

-Felfoghatatlan számomra, hogy mi miért történik a magyar oktatási rendszerrel; nem értem, mi értelme lehet szembemenni az összes nemzetközi oktatási trenddel; ezt csupán néhány, az olcsó munkaerőben érdekelt nagyvállalkozó lobbija nem magyarázhatja meg.
@ausländer Sipi: jól tetsző látni, most akkor hunyjunk szemet a vezénylói megaszondás felett: -az IMF a mi bankunk

:D
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): @ausländer Sipi:

Nem csak nálam. Egy Fideszes jobboldali az összemossa a liberálist és a kommunistát. És ennek oka van!
LEhet gondolkodni rajta hogy miért van ez.. :))

Egy tőről fakad a kettő az az igazság...
@Benjamin Eisenberger: persze, hogy összemosod, számodra egy tőről fakad. a fidesz liberálisként indult, s populista-kommunista lett. ezért.
@Benjamin Eisenberger:
Az ok egyszertű: ködösítés, félrevezetés, egyszóval sumákolás.
@Benjamin Eisenberger:
Szép tőled, hogy ennyire aggódsz az mszp-ért.
@Benjamin Eisenberger: "Egy Fideszes jobboldali az összemossa a liberálist és a kommunistát. És ennek oka van!"

bizony.

van neki oka:-DDDD

butasag, csocselekmentalitas, paranoia es allando ellensegkereses:-)
@parti_giano:

ne zavard össze ennek a szerencsétlennek a mentális erőterét. különben is félrevezeted.

A Főnök liberálisként indult majd az üzleti környezet versenypiaci kihívásainak megfelelően mélymagyar keresztény és konzervatív, majd mint szimpla tolvaj és orgazda voltát álcázandó éppen Rákosi pajtás és Kádár apja álorcáját próbálgatja. Csak nem tudom mit szól ehhez Orbán Győzőné, akárhol is van és különben is az Isten éltesse, de ez nem vonatkozik a teljes klánra, ccsak a félreértések elkerülése végett.
Már ott is...

Így kell viselkedni az oroszoknak a toszkánai éttermekben

Hogyan viselkedjünk az olasz tengerparton? – erről forgattak reklámfilmet Toszkánában az ott nyaraló orosz turistáknak, akik az olaszok szerint jómódúak, de a jó modort nem ismerik.

hvg.hu/elet.plazs/20140611_olasz_utikalauz_oroszoknak
káderjani pincsike, már csak olyan, igazi utódja a minőségi skiccpalinak, annyi előnye van, hogy tud helyesen írni, oszt ennyi:

Szigetvári Viktor, a szövetség társelnöke szerdai sajtótájékoztatóján a reklámadóhoz benyújtott, általa lex TV2-nek nevezett módosító indítványra utalva egyértelműnek nevezte, hogy a Fideszhez köthető oligarchák kedvezményezetti státuszt kapnak. Jelezte: a TV2 tavaly veszteséges volt, s az, hogy most az eredeti tervhez képest kevesebb "büntetőadót" fizessen, egyértelműen ezt mutatja.

A politikus párttársával, Karácsony Gergellyel az Európai Bizottsághoz fordul panasszal, mert megítélésük szerint ez ellentétes az Európai Unió adóra vonatkozó szabályaival. Azok ugyanis tiltják az olyan adókat, amelyek egy konkrét személyre vagy csoportra nézve diszkriminatívak vagy kedvezményezetti helyzetbe hozzák őket - tette hozzá. A szövetség emellett arra szólítja fel Áder János köztársasági elnököt, hogy ne írjon alá egy olyan törvényt, amely bünteti a sikeres vállalkozásokat.

www.napi.hu/ado/reklamado_az_europai_bizottsaghoz_fordul_az_egyutt-pm.582535.html
@jaegtoer: inkább te zavarod össze. most hülyén nézhet maga elé, hogy milye van.
hehe

De mit csinált Aradszki András 1982 és 1988 között?

Az új nemzeti fejlesztési államtitkár önéletrajzában semmit sem ír erről az időszakról, 1982-es diplomaszerzése után a következő említésre méltó momentumnak azt tartja, hogy 1988-tól, idézem, “a MOL RT-nél dolgozom”. Az MTI hivatalos életrajzában is csak annyi áll, hogy:

“az államigazgatásban dolgozott különböző beosztásokban.”

De vajon mit? Maga tudja?

444.hu/2014/06/11/de-mit-csinalt-aradszki-andras-1982-es-1988-kozott/
@Benjamin Eisenberger:

"__Nem csak nálam. Egy Fideszes jobboldali az összemossa a liberálist és a kommunistát. És ennek oka van!
LEhet gondolkodni rajta hogy miért van ez.. :))__"

szmájli a bárgyúak mosolya lehet a végén.

De kérdésedre válaszolva: az azé' van, mert külön-külön sem tudják, hogy mi az egyik, és mi a másik jelentése.

Deutschland-ban -régen- hosszú évekre nyilván azért alakított együtt kormányt az FDP és a CDU-CSU, mert egy tőről fakadtak. Mostanság meg a CDU és az SDP alkot nagykoalíciót.

Mondjuk az a "tő" annyiban igaz lehet, hogy mind Németország érdekét tartotta szem előtt. Föltehetően.

Ez idehaza nyilván nem igaz, de ez itt nem is Vaterland. Hogy kinek mi, az talány.

Jó egészséget és legyen könnyű a föld.
@parti_giano:

"inkább te zavarod össze. most hülyén nézhet maga elé, hogy milye van. "

Mindent az olvasóért:)
@parti_giano:

Viktor, hozz a kertből zöldséget!
Nem tudok.
Miért?
Mert kint van a kertben van a szomszéd.

cink.hu/dobbenetes-animacios-sorozat-jelent-meg-orban-foszerep-1589201001
off

ehhhh, kicsit melegük van ott a HVG-ben, pont az ellenkező az igaz erre a parazitára amit betársítanak, pont nem félnek az egerek a macskától, hanem önként falatják fel magukat, hogy a parazita szaporodni tudjon, és akkor most nem húzok párhuzamot semmire ;)

"A kórokozók és paraziták közti metszet egyébként nem feltétlen jelent végzetes szimbiózist: a patkányok például a bennük élősködő Toxoplasma gondii egysejtűnek köszönhetik a macskáktól való természetes és életmentő félelmüket."

hvg.hu/instant_tudomany/20140611_Zombiparazitat_fedeztek_fel
@Benjamin Eisenberger:
kiskertész, menj be a napról!
liberalizmus, kommunizmus kéz a kézben vár viktor tolmácsolásában!
nem elsőre és nem utoljára így, leszarva mindenkit:

A társadalmi egyeztetés nélkül, kivételes sürgősséggel, az adó valós, érvekkel alátámasztható céljának megnevezése nélkül elfogadott jogszabály beláthatatlan következményekkel jár a teljes kommunikációs iparágra - reagált közleményben a Magyar Reklámszövetség.

www.napi.hu/ado/a_szakmai_szervezetek_elutasitjak_a_reklamadot.582539.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

:D

"a szakmai szervezet elutasítják a reklámadót"

Én is elutasítom. A reklámdömpinggel együtt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

:D

"a szakmai szervezet elutasítják a reklámadót"

Én is elutasítom. A reklámdömpinggel együtt.
@jaegtoer: "Mindent az olvasóért:)" megható az önzetlenséged. cserébe egy kis sallai róbert benedek szösszenet, éppen a reklámadóval kapcsolatban beszél:

coub.com/view/21ty4
@jaegtoer: csak óvatosan, még rád száll a nerkommandó rezsiturul :D
van még kérdés? ennyi és nem több, a mű lassan kész, kiüresedett AB, oktatás, bíróságok, média, művészet, jogok, egy párt mind felett, egy párt az egyetlen.

Eltemette a Fidesz a választási csalásokat

Bíróság: Megtudhatjuk, mely pártok ajánlóívein szerepel az aláírásunk. NAIH: Bocs, nem. Na, vajon melyik került most törvénybe?

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F11%2Feltemettek_a_valasztasi_csalasokat%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Egyik sem gyakorol rám hatást. :) "

Te egy robot vagy. Egy önálló gondolatod nincsen. Lelkiismereted nincsen. Elfogadod, sőt, vágysz rá, hogy mások mondják meg, mit gondolj, mit szeress.
Korcs kutya vagy.
Reklám, ohne adó:
Örömmel közlöm a nagyérdeművel, hogy pakisztáni sorompó és szemafor gyáramban a kislagondai nertársak hathatós támogatásával jelentős fejlesztéseket hajtottam végre, a legeslegújabbnál is újabb Szécsényiterv keretén belül. Ennek kapcsán tudatom, hogy az új üzemrészben megindult a vuvuzellasávos kalaptartói bólogatóturulok próbagyártása, melyekre előjegyzést felveszek. Továbbá felkérem Gárbrish nemnertársat, hogy legyen a speciáledísön árpádsávos széria reklám arca, adó nélkül.
Önök a Megváltóőr és Sorompóiliász nem fizetett hirdetését olvasták, adó nélkül.
@épészmérnök:
Felháborodottan követelem a bocsánatkérésed. Én, a robot.
lehet népszavazni helyit a szabadság téri emlékműről.
lehet gyűjteni az aláírásokat a kiírásról!
klub radio...
"klub aminek nem kell stadion"
új szlogenjük...
@épészmérnök: Ezt a "szösszeneted" már kommentálni sem érdemes.:)
Az RTL továbbra is nagy ívben szarna a Fidesz összes mutyijára és disznóságára, ha a kormány nem követte volna el azt a megbocsájthatatlan bűnt, hogy hozzányúlt a profitjukhoz. És ezt az egész gusztustalan kisszerűséget még csak nem is tagadják. :)

jobbegyenes.blog.hu/2014/06/11/reklamorultek_721
@jaegtoer:mi volt az a szörnyűség, ami azóta jobb lett???
@parti_giano: Most komolyan szerinted minek? Évek óta nem látja a kommentjeimet, most valamiért véletlen igen. Ezek után jött a "kinyilatkoztatás" rólam. Nyilván Chiléből minden jól látszik és a magyar demokrácia megmentője pedig maga a mennyei furcsán nyerenc. :)

Én itt egyre inkább azt tanulom meg, hogy sok mindent nem kell komolyan venni. Gondolom te is ismered a mondást.

"Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt, saját magunkon bosszút állni."
reklám meg adó:

csak aztat' nem pofázza senki felvilágositóilag, hogy a média ugyanolyan adó fizető mint bárki más, áfát, köfát, tahót, meg egy rahedli szart fizet a közösbe a hatályos törvények alapján, a reklámok után is valaki fizet közterhet készítésekor, értékesítéskor...és a reklámbevételből (is) képződő nyereség - ami a tv2 nincs muhaha - is fizetnek a médiákok'. megint el lett sütve egy "ellenség" poén qrva ügyesen építve a sok marha reklám iránti ellenszenvre (bankok, biztosítok,energia szektor ellenségesitési szisztémája alapján). Ha valaki meg nem fizet ezt-azt(adót) akkor :
a., szar a szabály
- mert van kibúvó
- mert számonkérhetetlen
b., simán csak szar az ellenőrzés - nem is tudom mi a helyzet nav ügyileg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne legy hulye, valaszoltal epesznek, mikozben azt irtad, hogy nem valaszolsz. logikai hiba, mondjuk nalad ez szokasos.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Valóban nem érdemes kommentálni, annyira igaza van Épésznek, nem nagyon lehet hozzátenni semmit sem.
fideszjobbik ismételten összedolgozik, mint oly sokszor eddig is:

- Szerda délben 144 igen és 30 nem arányban megszavazták. A Fidesz-KDNP és a Jobbik szavazott igennel.
@Benjamin Eisenberger: "Nem csak nálam. Egy Fideszes jobboldali az összemossa a liberálist és a kommunistát. És ennek oka van!
LEhet gondolkodni rajta hogy miért van ez.. :))"

Mert a nagy hírnévnek örvendő sivatagi babuin törzshöz tartoztok, mely darwin szerint is más utat választott... csoportotok egyes tagjainál (főként a kubatov és wittner által mozgósíthatóaknál) atavisztikus jelleggel a neanderthal vonások is felfedezhetőek... ez a két csoport múltbeli szoros kapcsolatára utal... s mindez tükröződik mind eszközválasztási (ék, bot és a többi, negyedik generációs nanotechnológiát túlszárnyaló fejlettségű, önmagában egy komplex egészet képviselő csoda), valamint kommunikációs (nemcsak a barokkosan burjánzó körmondatok, a többszörösen összetett szerkezetek, hanem az alany és állítmány egyidejű használatának negligálása, mely behozhatatlan előnyt bíztosít számotokra egy konverzáció folyamán) preferenciáitokban is... ez a válasz a kérdésedre, s ez sikerességetek titka is... erre valóban születni kell...
Mészáros Lőrinc. :)
Mr. 20 % se hagyja magát:

"gazság szerint arról akartam írni, hogy egy olyan országban, ahol a sajtószabadságról Berki Krisztiánok herevasalásának kontextusában beszélnek és indokolnak 40%-os extra adókat, ott nagyjából mindegy hogy a befolyt összeget a beteg gyermekek rehabilitációjára, vagy a minőségi újságírás feltételeinek megteremtésére hivatkozva osztja szét hűséges alattvalói között a kormány. Csakhogy találtam egy legalább ennyire szóra érdemes, szimbolikus, de nem jelentőség nélküli intermezzot kis magyar közéletünk szürke hétköznapjaiból. Amely Kósa Lalánk eszét dicséri és kihagyhatatlan: nem szeretem azt a világot, ahol férfi és nő egyforma.
Nem esik jól, de kénytelen vagyok elismerni: emberünk eltalálta szarva közt a tőgyét. Én sem szeretek ilyen világban élni. És gyanítom, hogy bármit is próbál sugallni ez a megállapítás azon túl amit sugall, így van ezzel honfitársaim releváns többsége is. A nem mindegy a kérdés, amely nyomán ez a provinciális bölcsesség elhagyta Mr. Kósa száját. Hogy vajon miként lehetséges az, hogy a június 6-án megalakult Orbán-kormánynak nincs egyetlen női minisztere sem."
hacsaknem.blog.hu/2014/06/11/nem_szeretem_azt_a_vilagot_ahol_kosa_lajos#comments
húúúúú, eldurrant az RTL agya!
Éppen Mészáros Lőrincet belezik, előtte percekig sorolták jótékonykodásaik listáját.
4 milliárdot kell fizetniük évente, csak nekik, felét a teljes összegnek.
@Spániel: Ha harc, hát legyen harc. :)
@Sir Bates dö Hól:
Majd gratulálj neki, hogy a szokásos fideszcsicska tempóban ismét kifejezésre juttatták pincsikutya szintű, szánalmas seggnyalásuk keretében az "akaratukat". Mármint a "gazdi" akaratát.
Szép is az, amikor az "állítólagos" ellenzéki dzsobbik együtt szavaz a narancsosokkal.
@Sir Bates dö Hól:
letelt a szabadsag? csak nem itthon voltal szippantni egyet a sajtoszabadsag levegojebol?
@Spániel:

a végén még érdemes lesz rtl híradót nézni...technikai feltételek adottak,kérdés meddig tart a bátorság. ekkora nézettséggel már lehet(ne) szart kavarni. :)
@Spániel: azééé annyira ne ájuldozzunk már az rtlklubtól (sem).

Hol voltak április 6-a előtt a független, tényfeltáró tudósításaik?

Maga a csatorna műsorkínálata amúgy egy kalap fosóka szilvát sem ér.
Nézhetetlen olcsó giccs.

-Ennek ellenére, aki a megírja az igazságot, az a barátom.-

Szóval ok, hogy örülünk az rtl bosszújának és jól szórakozunk a baromságokon, de tán az rtl is elgondolkodhatna a média szerepéről, a független tájékoztatás mikéntjéről és az emberi méltóság elbulvárosításáról.
@Habakuk999: szia...köszönöm, bár azt vélem, a misztikus kis jelek egymást követő csoportjainak dekódolása terén levő hiátus, mint a csomolungma cousteau elé, akként magasodik a címzett és az interpretáció közé:-)...
@batka manó:
Megnéztem én is! Ja, a kalandvágy durva bennem...
Egész jó volt.
Levágott farkú farkast mutattak a végén, egyből levágott lófejre asszociáltam... így próbálnak a narancskurváknak kedveskedni?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): valahova tartozni kell... meg ott van még a béla ügye is:-)...
@parti_giano: nem, csak technikai problémák adódtak:-)...
@Sir Bates dö Hól:

bocs! nincs időm, ezért most csak ennyit:
a kurvaéletbe flanszia, hol voltál?!
semmi életjel napokig. :(((

már aggódtam érted (mint ahogy látod ma már meg is mertem kérdezni... :D)
máskor távollétit előre "igényelni", bejelenteni... irgum burgum...
@Habakuk999: Hát tudja a fene. Én ha 8 diplomás 10 nyelven beszélő külföldön vagy Szilvásváradon élő vállalkozó tanár lennék akkor sem lenne bátorságom, valakiről kijelenteni, hogy nincsen lelkiismerete a többiről már nem is beszélve.

Bírom amikor az emberiesség és a demokrácia nagy szószólói hirtelen felülnek az ítélőszékre, amivel pont azt járatják le, ami ellen állítólag minden idegszálukkal "küzdenek".

Arról már nem is beszélve, hogy te is milyen "remek" emberismerő lehetsz azok után, hogy... :)
@Habakuk999:

jobb későn felébredni mint soha, a rtl kicsit lassan ébred :) a frekvencia engedélyük amúgy rendben van ?

a műsoraik amúgy egy marék szotyit nem érnek...de az meg egy másik történet, a birka nép ezt nézi lelkesen.
@Habakuk999:

"Ennél már csak az a gusztustalanabb, ahogyan az új adónem első számú áldozata, az RTL Klub reagál. A csatorna híradója csutkára tekert ballib megafonként működött a 2002-es kampányban, majd, miután 2008 körül világossá vált, hogy a Fidesz biztosan kormányra fog kerülni, vígan végigbulvárkodott nagyjából 6-7 évet. Az utóbbi időben a „Béla bácsi majdnem leesett a Zetorról”, a „Részegen vezetett fűnyírót”, vagy a „Rotációs kapa végzett a tengerimalaccal” jellegű anyagok szinte teljesen egyeduralkodóvá váltak. Kiszorítva nem csak a közélet, de úgy általában a minket körülvevő valóság minden valóban fontos történését.

Most azt ígérik, hosszabb és tartalmasabb híradóval fognak jelentkezni. Ez a tartalom nyilván 90%-ban a kormány fikázásában fog kimerülni. Akit ütnek, visszaüt, ezzel nem is lenne baj. (Orbánék pont e logika mentén csinálják ki az RTL Klubot, törlesztve a tetemes 2002-es számlát.) Az az alig leplezett öröm azonban, ahogyan ezt a balliberális média, és értelmiség figyeli, mélységesen szánalmas. Azok az emberek, akik egyébként a büdös életbe nem kattintanának az RTL-re, akik évek óta szidják – teljes joggal – a kertévék Kádár-rendszert megszégyenítő, kínosan apolitikus híradóit, most vörösre tapsolják a tenyerüket a csatorna „karakán, bátor” kiállását dicsérve. Eszükbe sem jut (vagy, ha igen, akkor sem zavarják meg vele a nagy reklám-népfront osztatlan lelkesedését), hogy az RTL továbbra is nagy ívben szarna a Fidesz összes mutyijára és disznóságára, ha a kormány nem követte volna el azt a megbocsájthatatlan bűnt, hogy hozzányúlt a profitjukhoz. És ezt az egész gusztustalan kisszerűséget még csak nem is tagadják.

Hatalmas felháborodás és tiltakozási hullám (amelyhez a Jobbegyenes is csatlakozott) követte az Origo főszerkesztőjének kirúg(at)ását. Abban a sztoriban az volt az igazán ijesztő, hogy Lázár nyilvánvalóvá tette: mindent megtehet és mindenre képes a hatalomért, és ezt nem is igazán leplezi – hadd lássa a nép, kivel van dolga. Ugyanez a logika áll a reklámadó bevezetése, de az ellene tiltakozó RTL sunyi taktikája mögött is. Mindent a pénzért és a hatalomért, és ezt már tagadni sem kell, sőt annál jobb, minél nyilvánvalóbb, hogy semmilyen morális gát és indíttatás nincs. Egyszerűen átvágjuk a másik torkát, mert az utunkban áll.

Ez a velejéig rothadt magyar politikai és médiaelit krédója. Ebbe a Crocosaurus vs. Megashark küzdelembe mindkét fél, a kormány és az RTL Klub is beledögölhet. Egyikért se lesz kár.

jobbegyenes.blog.hu/2014/06/11/reklamorultek_721
@Sir Bates dö Hól:
Ja, meg a rúdtáncos szakosztállyal még nem sikerült Gulyás bucikát elszédíteni... Próbálkoznak, ki análisan, ki a szájával hódol a pártnak. Ki szimplán a zsebével játszik.
@Habakuk999:

Arról már nem is beszélve, hogy te is milyen "remek" emberismerő lehetsz azok után, hogy... :)
Mi történt köztetek? Lehet mosakodni:))
@tristen2005:
Ugyan... velem is találkozott... :D
NEM MOCSOKKODNI!
@Habakuk999: nem vagyok beájulva, csak a híradóját nézem, de nem vagyok annak sem a rabja, 80 %-át a balesetek, bunyók, bulvár teszi ki. Ezért volt szokatlan ez a mai felturbózott pár perc.
Most elgondolkodhat,ha már így pofáncsapták, hogy valami értékesebb tartalommal töltse ki a műsoridőt.
A következő az lesz, hogy az Rtl kikerül néhány csomagból.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
de azért ott tülekedtetek ti is az igen gomboknál, ugye? Szokás szerint.
Miért nem lepődök meg, szokás szerint.
@Habakuk999:

Kíváncsi voltam mikor dörgöli az orrod alá. Törvényszerű volt.
Hát ennyire inog már bolsevicctor szaros kártyavára hogy szembe mernek menni az RTL el szaros 4 milliárd forintért.
Cserébe legalább az RTL híradó minden nap beszámol a sok fideSSes mocskosságról. Ma éppen a csuti mészáros és mészáros "hengerművek" nél jártak. Nem győzött bujkálni a csuti fasz a kamerák elől. Sokkal többet veszít ezzel ez a rühes banda mint amennyit nyer ezzel a 4 milliárddal.
Legalább naponta röhöghetünk ezeken a szánalmas pojácákon amint menekülnek a kamerák elől mint a patkányok.
Eddig nem néztem az RTL-t, de azt hiszem teszek vele egy próbát.
@Spániel:
Kicsi csicskáknak teljesíteni kell a csicskáztatóik felé, különben ugrik a jutalék, marad a Béla ügye... ami most ugye sokkal halkabb lett...
@nu pagagyí:
Azért ennyire durva életmódváltás nem kéne... valamit legalább igyál mellé!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): vannak még bélák és lesz még választás.
Azt nem értem, akárhogy dörgölőznek, mindíg beléjük törli a szaros csizmáját a focista, mire ez a nagy seggnyalás.
Mocsok meleg vagyon, fröccsel lazulok, illetve laza hosszúlépéssel.
Papa még alukál, nyugi van, Knoszi tördeli a tárcsákat, taga meg heggeszti a kutyasz.rt ... :D
@Spániel: Én nem vagyok képviselő és nem is értek mindenben egyet velük, de már ezt is sokszor megbeszéltük. :)
@Spániel:
Azok a fránya papírok a széfek mélyén. Csak azokat tudnák feledni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ne keverd össze, két dologró beszélsz:

egy: korrekten normálisan beszélgetve eltöltöttünk egy délutánt nálam, azt nemigen olvashattad, hogy bármi kritikai megjegyzésem lett volna

kettő: a blogon betöltött funkciód, szereped sajnos - nem sajnos, kinek-kinek ízlése szerint - minősíthetetlen.

Olyan szinten produkálsz itt mást, mint amit az én naivitásom(?), egyszerű szürke agyam és lelkiismeretem el tud viselni, hogy nem tudok mást mondani, igaza van maximálisan Épésznek.

Attól, hogy nem szoktalak galádul mocskolni, fasisztázni, a végletekig ellenszenvesnek és szavakkal nem kifejezhető módon veszélyesnek tartom a blogon folytatott tevékenységedet.

Pedig már alig-alig lépek be, legfeljebb étkezések, tea melletti olvasnivalónak, de így is lépten-nyomon a propagandádba ütközöm.

Ez független attól, hogy tudunk-e egy délutánt normálisan együtt eltölteni.
Hogy ülne oda a lidérc minden Fideszes kiskirály vánkosa sarkára!
@Habakuk999: Te megnézted egyáltalán, hogy mire reagált Épész velem kapcsolatban, amire te nagyban ráhelyeseltél?
Ha igen, gyorsan mutasd ki nekem, hogy szerinted mi volt abban a mondatban a minősíthetetlenül faszisztoid.

varanus.blog.hu/2014/06/11/uzentek_a_lengyelek_dzi_kuj_nertars_gulasz/fullcommentlist/1#c23250533
@Orica Középföldi: Régebben is célzott rá, nem probléma.

Ismétli magát a történelem folyamatosan.
Az egyén mindig fel tudja magát menteni, hiszen ő nagyon rendes hölgy, úr, csak ilyen a rendszer, amiről mindig más tehet.
Mit tehet ő arról, hogy renegátként árul népet, országot, hitet. Ő csak belesimul a rendszerbe.

Az rtl is akkor lenne kemény legény, ha kiadna egy kommunikét: igen, sokat tehetünk a "médiachips" elterjedéséért, igen, nézhetetlen hírmüsoraink voltak, de számot vetettünk magunkkal, komoly felelősségünk van a színvonal csökkenése miatt, de most elkezdünk valami mást.

Akkor támogatnám. A sok marha meghurcolásán való röhögést és sápítozást meghagyom másoknak.

Angyal blogos színvonala.
@Spániel: nade, tudod, van ott a fej és a seggünk között pár furcsa csontocska,....egy ilyen egyenes, becsületes pártnál inkább boruljon ki a bili, mint állandó bizonytalanságban ettől a ganétól függeni.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): pakolok, közben meg a löman24 szabadedzését nézem. mellette citromos vizet iszogatok. no szesz!:)))
@Habakuk999:
Ezért fura, hogy kínozzátok magatokat vele. Neki és a primitív pártpropagandájának annál durvább válasz nincs, minthogy semmibe veszed, nem reagálsz rá.
Igen is, megengedhetem azt a "luxust" hogy leszarom nagy ívben a kommemtjeit, nem fecsérlem az időmet a baromságokra, az orosz és fideszbolsi mosdatásuk elolvasására.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): neked szántam
nade, tudod, van ott a fej és a seggünk között pár furcsa csontocska,....egy ilyen egyenes, becsületes pártnál inkább boruljon ki a bili, mint állandó bizonytalanságban ettől a ganétól függeni.
@taga20:
Hiába, a kor, meg a kór... doki eltiltott? Vagy csak anyus ígért kivilágítatlan sodrófát? :)
@batka manó:

"
a végén még érdemes lesz rtl híradót nézni"

Azt csicsergik a "madarak" hogy nem sokáig fogod te azt nézni... ;)))
@tristen2005: nem rúdtáncoltunk, ha erre gondoltál volna.:)

A mosakodás jó ötlet, megyek zuhanyozni, érik a ribizli, málna, felforr az ember a napon.

Ja és akit érdekel, elkezdett virágozni a Tisza!!!!!!!!!!!
@Spániel:
Ööö... hol látsz te ilyent?
Napszuri lesz, vigyázz!
@Benjamin Eisenberger: itt a mai híradójuk csemegéje. :)

Egészen elképesztő riporttal támadt vissza a reklámtörvény elfogadása után a kereskedelmi tévé. Gulyás Gergely tegnapi csuklóztatása után szerdán a helyszínen fogadóóráján keresték Mészáros Lőrinc polgármestert, de nem találták ott. Szó volt trafikokról, földpályázatokról, gazdagodásról. Az ötperces riport után a létminimum alatt élő borsodi szegényekről következett riport.

444.hu/2014/06/11/ilyet-meg-nem-lattunk-felcsutrol-jelentkezett-be-az-rtl-klub-hiradoja/
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Kínozza a halál, de beleütközök, pedig tényleg ritkán olvasok már itt.

Itt a másik csodakommentelő is, visszasírhatnánk a nordikus parasztlyányt, de már csak ez a Benjamin maradt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Igen, erre akartam kilyukadni, szépen beáll ATV szintre a már amugyis retkesklub, akkor majd rá fognak baszni.. :))

Tudod a mondást: "Addig jár a korsó a kútra amig el nem törik"

Na itt a korsó az a retekklubb.
@Habakuk999:
Jó, sokkal bénább, mint édes, drága tramplikus virágszálam volt, de ecceribb fideszribancoknak is meg kell élnie, az út mellé mégse mehet vissza, bőrtangában riszálni... akkor már pártkurvuljon szimplán a neten, legalább Fabius is láthatja, törődik vele a bolsevik párt.
@Benjamin Eisenberger:
Van egy olyan mondás is, hogy zsák a foltját. Szép is, ahogy összemelegedtek gábrissal. Legalább a keresztlevelét elkérted már? Manapság, amikor a "párt ökle" egyik napról a másikra pajeszt növeszt, te sem tudhatod, kit ölelgetsz. Pláne a tangára is kérdezz rá, hátha...
A csuti lokupec vezenylo lenyuta szeljobb dumajat is a zejuban, aztat a nezetek europajat, osszeno ami ossze tartozik
... hátha kölcsönadja, jó pénzért... :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Miért ő nem dzsobbikos?

Vannak dolgok amikkel egyetértek velük kapcsolatban, például örömmel fogadtam hogy ők is megszavazták a reklámadót, ellenben az lmp, mszp, déká, nemegyüttpm nevezetü ballibsikben nem csalódtam.

Csak tudnám hogy mi a bánatos lófaszért fáj nektek a reklámadó (amennyiben nem dolgoztok a médiában, marketingben) de amugy kurvára nem érint téged se, engem se.

A Fidesz többek közt ebben különbözik a ballibáktól: a nép nyomorgatása helyett onnan vesz el többet ahol sokkal több van (bank, multik, tévések)

Ez miért fáj nektek??!!
az rtl híradó, kicsit nagyobb tömegekhez jut el, mint a varanus, és társai...
akkor most az a "kis" tömeg aki csak a bulvárból tájékozódik, kap egy kis ízelítőt a valóságos hírekből...
nem tudok számokat, de szerintem nagyon kevesen mentek abból a körből szavazni.
bízom benne nyílni fognak a szemek!
@Benjamin Eisenberger: istenem te kibszott egy idióta vagy. Szerinted ki fizeti a végösszeget? Amúgy itt nem a lóvéról van szó ha esetleg túl korán kapcsoltál el.
@Benjamin Eisenberger:

nem fáj, csak:

1, sánta az elv. magyarországon vannak adó törvények amik mindenkire vonatkoznak, ezen törvények alapján fizeti a fizetni valót az rtl, a tv2 meg a 'zabszem tv' is, így pofátlanság azt állítani, hogy ezek a mocskos (multik, bankok, közmű szolgáltatok) tv-k ingyen élők, és nem hajlandóak részt venni a (köz)teherviselésben
2, az meg végképp faramuci, hogy a nekünk tetszővel - értsd, itt most a baráti tv2 - megest csak kivételezünk. nekik érdekes mód véletlenül nem kell fizetniük (eddig úgyi' csak idén, mert vicces módon találtunk kibúvót a törvény alól
3, szemétség egy állítólagos demokráciában, "jól eladható" adó álcája alá rejteni a szólásszabadság nyirbálására nyitott kis kaput. ;)
@Benjamin Eisenberger:
Ha tényleg nem érted backi, hogy nem a "fájon" van a hangsúly, hanem azon az elven, gyakorlaton ami folyik, akkor felesleges magyarázni neked...
Mesélj aranyom, az rtl nem adózik a magyar törvények szerint, nem fizet járulékokat, vagy mi? Holnap ezen logika mentén, hogy nyereséges a cég bárki, bármikor különadókkal csesztethetnek. Ja, bocsi... hisz az elmúlt 4 évben 38 új adóval, illetve emeléssel ez is megtörtént... tudod, a nagyarányú adócsökkentés kormánya... ráadásul undorító komcsi dumával nyakonöntve.
Mindig mondta nagyapám, "meglásd fiam, te még megéred, hogy azok a büdös komcsik visszajönnek". Oszt az öregnek igaza lett, a kisz és mszmp csürhe csak visszamászott.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: zsír, öröm lesz nézni, ahogy szopatja az rtl klub a fideszt, eddig visszafogták magukat, most már nem kell, és a végeláthatatlan fideszes mutyikat remekül lehet majd tálalni a híradóban.
@Benjamin Eisenberger:
mr. buta!
ugye te sem gondolod komolyan, hogy nem te, én, mi fogjuk kifizetni?
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Te komolytalankodsz!
Hisz a bankadót se hárították át! Essetunni...
A tévéelőfizetői csomag se lesz egy picit majd drágább, az adó nem ad majd még több reklámot, hogy kihasználja a számára ÁLLAMILAG ELŐÍRT ÉS BIZTOSÍTOTT REKLÁMIDŐKET (ecceribb - faék típusú - nerkartársak vegyék a fáradtságot és nézzenek utána, a kertévék szerződése tételesen taglalja, hogy adott műsorsávokban mennyi lehet a max.reklámidejük).
KOMOLYAN!
EZ ÍGY LESZ!
DE'TÉLLEG!
MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!

"Magyarország, gratulálok, teljes szívből.
az ügyeletes kórházból úgy küldték el a főnököm gyerekét, hogy nem tudják bekötözni a sebet, mert NINCS STERIL KÖTSZER.

mondom újra: ügyeletes kórházban nincs steril kötszer.

jobban teljesít, geci!"

meme916.tumblr.com/post/88362600522/magyarorszag-gratulalok-teljes-szivbol

Remélem egy-két ilyen webes nermajom is sikeresen találkozik a hazai egészségügy csodáival...
@_most_: ezzel semmi gond inkább azzal, hogy éveken át csak kussoltak és most sem azért támadják a fideszt mert vannak káros döntései az országra nézve, hanem azért mert elvesz tőlük némi pénzt.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

-)
várd ki a végét, vikiék még vissza hozzák a tv. adót is!
hány tv-d van? -)
@Benjamin Eisenberger:
Mesélj, az a bank hány embert bocsájtott el? Mert nálunk, az itteni fiókból 2. Pont ezt tudom... a kamatok, a számlák sem alakultak át, ugyan olyan faca minden... értelek...
Az adók sem változtak a"nagyarányú adócsökkentések kormányánál"... TUDTAM!!!
Tudod a nagyfater büdös komcsinak az '56 előtti népeket hívta - Piktorral és bandájával az a csürhe jött vissza. Meg a szar dumájuk...
@Chalky White: @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): @batka manó:

Ejj baszki ti aztán nem vagytok semmik!

Nektek tényleg az a legnagyobb bajotok hogy a dúsgazdag bankár réteg, meg multik, meg a gusztustalan tévés, reklám"szakember" marketinges mamelukok is hozzá kell járuljanak a közösbe ahelyett hogy a patás zoorbáán szépen gyurcsány módra szarrá adóztatná a magyar dolgóz réteget?!

Na elmentek it a picsába!

Szerencsére ti vagytok kevesebben, ugyanis a zsobbik eléggé egyetért ezekkel kapcsolatban a Fidesszel.

Ha megkérdeztek ezzel kapcsolatban egy embert az utcán teljesen egyet fog avval érteni hogy inkább a bankár meg a multis fizessen többet mint egy dolgozó aki 20-ad annyi fizut sem kap!

Menjetek a picsába ezzel a mentalitással.

Jo hogy nem azt mondjátok hogy adakozzunk a bankoknak meg a marketingeseknek, meg ker. csatornáknak meg olyan szegények!

Lófaszt!

Na! Például ezért is népszerű a Fidesz!

Mert inkább a gazdag banktól, multitól vesz el többet mintsem a néptől.

Ha pedig ez nektek egyenlő a kommunizmussal akkor menjetek ki az utcára és vonuljatok, hogy "megvédjük a bankokat, a multikat a gaz orbántól"

Na szevasztok!!
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
1, de az is sok... :D
Szerintem ablak adó kéne, vagy ez az örök klasszikus:

“Orbán Viktornak
Szeva Viktorom!
Most olvasom, hogy kötelezően le akarjátok cseréltetni a rendszámokat, mert kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a köcsög ellenzék, hogy ez megszorítás, meg hogy adó! A lófaszt! Kurva jól kitaláltátok! Figyelj! Ha gondolod, lenne még ötletem! Mert ugye manapság minden autóban van rádió! Mi következik ebből? ARTISJUS! Ennyi, bazd meg! Ha a kocsiban zenét hallgat, fizessen jogdíjat a köcsög! Hát nehogy már! Majd ingyen hallgatja,nem?! Aztán, arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha bevezetnétek a kötelező átfényezést! Narancssárgára, ofkórsz! Ebből is lehetne kaszálni! Nem? Szerintem fasza ötlet! Sőt, ha előtte még felemelnétek a festékek adóját 60%-ra,az még nagyobb kasza! Ezt figyeld: TANKOLÁSI DÍJ! Minden tankolásnál 300 ft (Elég? Lehet több!) kötelezően fizetendő, úgy mint a telefonnál a kapcsolási díj! Mi kifogás lehetne ellene?? Nem adó! Vagy igen? NEM! Na és ugye, ha valakinek utasa van?? Személyszállítási hozzájárulás!!! Vagy kötelezővé lehetne tenni a tetőcsomagtartót is! És lehetne egy olyat, hogy aki felrak a tetőcsomagtartóra egy Fidesz transzparenst, az kedvezményt kap! Amilyen fillérbaszó népek ezek, minden kocsin lesz transzparens! Ezzel a választási kampányt is megspóroljátok, azt is el lehet lopni! Yee! Aztán még gondoltam olyanra is, hogy kötelező BKV bérlet! A vidékieknek is ám! Mert ne mondja nekem egy vidéki se, hogy nem járt még Pesten!? A kutya úristenit! Hát már a kifogást keresi! És hát sajnos egy adót is javasolnék, de meg lehetne azzal magyarázni, hogy jó-jó, adó, de ez az egy csak! És ez az adó tudod mi lenne, Vitya? Istenem, ha kimondom, Gyurinak keresztbe fog folyni a könnye ettől a hazafias ötlettől, és a bánattól, hogy nem ő találta ki! Na? Van ötleted? Nincs? Szabad a gazda? JÁRDA ADÓ bazd meg! Mekkora ötlet, mááár?!! J Á R D A A D Ó ! Hát mutass egy embert, aki nem használja a járdát!? Ugye hogy ugye! Faszom! Ez alól nincs kifogás! És ehhez lehetne kapcsolni egy kötelezően kiváltandó – persze borsos áron – kártyát, amit mindenkinek kötelezően kellene hordania, és ha a rendőrök (vagy egy külön erre a célra felállított járdaőrség) meglátják, hogy valaki nem fizette be a járdaadót, de mégis járdázik, annak teljes vagyonelkobzás! Lesz itt rend! Na, Vitya! Most mennem kell, de ha kérdés van, hívjatok nyugodtan! Ha kicsit iszom, még komolyabb ötleteim lesznek! Bár, ahogy elnézem, ti is valami pszichotróp anyagot nyomtok! Viki-Viki! Nagy huncutok vagytok ám… Ölellek, és kívánok sok erőt, és kitartást!
P.S.: Édesanyádat üdvözlöm!
Sokat gondolok rá mostanában!”
@Benjamin Eisenberger:
Tanulni, tanulni, tanulni...
Én értem, hogy pártkurva vagy és a szövegértés nem az erősséged, még a kurvaanyádat is félreérted véletlenül, de az a szőrgolyó ott a nyakadon miért van?
Nem, nem azért hogy nyald a kisz titkárok seggét, meg nem a sör miatt se... de tök mindegy, szelektíven Piktor seggéből kikacsintgatni... ecsém hülye vagy, legalább a szesztől lenne, de te szimpla pártribanc vagy, a komcsik kurvája.
@punkfrog:

"_mi volt az a szörnyűség, ami azóta jobb lett_"

jeges álláspontom:

Az 'A' szörnyűség nem menti a 'B' szörnyűséget, ellenben az 'A' és 'B' nem elégséges magyarázat 'C' szörnyűségre, együtthatóval súlyozott, kumulált értékük viszont = 'D'-vel*

1990-2017 dióhéjban
*
premisszák:
@ = 1990-1994
β = 1994-1998
A = 1998-2002
B = 2002-2010
C = 2010-2014
D = 2014-2017

A ≠ C ≠ @ ≠ D
A ≠ C ≠ @
β ≠ B

D = (@ A)+(β B)+C
D-(A + B + C) = -[@β]

:DDD
@Benjamin Eisenberger:
ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FIDESZ!
Nagyfater még mondta, hogy hülyébb állatfaj a bolseviknál nincs - ezt pedig te naponta bizonyítod is.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Lehet engem "pártkurvázni" viszont ami tény az tény. A reklámadó nem téged érint hanem a tévéseket, marketingeseket, akik ebben dolgoznak, ha neked semmi közöd ehhez akkor nem értem hogy a faszért akadsz ki ezen!

Akadtál volna ki akkor amikor fletó 20-rol 25%-ra emelte az ÁFA-T!! (noha a Fidesz is emelt 2%-ot ez igaz)

Vagy akadtál volna ki akkor, amikor az mszpszdsz rablóbanda 11X (TIZENEGYSZER) emelte meg a gázárat!

Baszod! Az ÁFA, gázár téged is érint gondolom, a reklámadó az viszont nem!
Ennyi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem teljesen értem, hogy egy külföldi tulajdonú tv-nek mégis miért kéne kiállnia a magyarok érdekeiért, ha még a magyarok se állnak ki magukért a fidesszel szemben. Nyilván az rtl-t elsősorban a profit vezérli, eddig teli nyomták a híradót bulvárral, mert az hozza a nézettséget, most a fidesz a reklámadóval betámadta az rtl-t, ezt viszonozzák, nyilván csak maguk miatt csinálják nem másokért, de a fidesz háborút hirdetett, és aki a fidesz ellen van, az velünk van.
@Benjamin Eisenberger: sotet vagy, de nagyon. most eppen az ellenkezojet harsogod, mint az egykulcsos szja-nal mondtatok. mindegy neked, mi van a szadban, csak szopogthasd.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
azért látod, hogy kitett a pártér!
önmagához képest, a pár soros is bővült,
szorgalmas!
jobban teljesít! -)
@punkfrog: @jaegtoer:

"mi volt az a szörnyűség, ami azóta jobb lett"

kérdésedre egy profánabb válasz:

Most mondd azt, hogy nem igaz az, hogy jobban teljesítünk? Ez áll a szörnyűségekre is. Ergo, a szörnyűségek is jobbak. Az más kérdés, hogy szörnyűbben is érintenek.
Még kérdés? :))))))
@Benjamin Eisenberger:
Eccerike, a többi 38 fideszes adóemelés sem érintett, csak a cégeket?
A cégek meg nem pénzből gazdálkodnak, az emberek fizetése, járulékai meg csak úgy vannak...
Te hülyébb vagy mint Kusza Szem!
Ecsém, ennyire ecceri balfaszként nem lehet egyszerű az életed, a lélegeztető géptől 2 méternél távolabbra nem mehetsz, mert itt az eredménye, ilyen faszságokat firkálgatsz!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Akkor te a jobbikot is lebolsevikozod ami egy szélsőJOBBOS párt?!

Gratula!

Na én mentem pihenni inkább, lefárasztottatok az ostobaságaitokkal. :))
@Benjamin Eisenberger: Náci gyökér!

Akkor a mészáros és mészáros kft nek miért nem kell különadót fizetni mikor kizárólag közpénzekből 500 szorozta meg a vagyonát.

Erre is gyártsál valami ideológiát. Gyökér.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

A viktorlevél kurvajó, de sajnos a fiúk tényleg olvasták és megteccett nekik, legfeljebb a sorrend borult.
@Benjamin Eisenberger:
Persze... ahogy szopja a kisz és mszmp elvtársakat, illetve a kgb-t, azok tudjuk a kereszténység utolsó védőbástyái!
HÁ'PERSZE!!!
Innod kéne inkább...
@jaegtoer:
Ötleteket adnak?
Tényleg nem kéne, mert rablásban jól.
@Benjamin Eisenberger:

én ugattam akkor is félreértés ne essék...

azt mond meg tündér bogár, ha olyan jó a multi fiszem-faszom különadó amit nem én a "nép" fizetek, miért drágább a bankolásom, a telefonálásom és úgy általában az életem?

sajnálja a tököm az rtl-t, meg a bankokat de csak azt tudom mondani adózzanak úgy ahogy bármely más vállalkozás és a tisztességes ügymenetet, működést kényszerítsék ki ha szükséges szabályokkal és törvényekkel.
@Oxica:
Nem figyeltél!
"Az Isten, jószerencse és O.V."
Nulladik Viktor a leghihetőbb még...
@Benjamin Eisenberger:

"_Na én mentem pihenni inkább, lefárasztottatok az ostobaságaitokkal. :))_"

téged? te bazmeg saját magadba fáradtál bele.

Te lettél a kijelölt kapcsolattartó? Mert ha igen, vidd hírül a tartódnak, hogy üdvözöljük, mármint hogy üdvözüljön, és mélyen meg vagyunk sértődve, hogy egy ilyen férceszűt küldött, mert azzal nem szeretnélek megsérteni, hogy szüreti szarcsimbóknak is kevés vagy.
@jaegtoer:
Trampli SSteffykémet is kértem vissza!
(A három barom bármelyike jöhet, amelyik megszemélyesítette...)
@Oxica:

"Akkor a mészáros és mészáros kft nek miért nem kell különadót fizetni mikor kizárólag közpénzekből 500 szorozta meg a vagyonát."

Ne tegyél fel merő rosszindulatból ilyen találós kérdéseket a fidesznép egyszerű gyermekének.

Azért nem fizet a M&M Kft. különadót, mert egybe fizeti. Egy kézbe, egy összegben. A Viktoréba.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Ugye? tuttam én hogy vissza ríjuk. Stefi egy jelenség volt. Vagy jelenés?
@épészmérnök: Petőfit egy gondolat bántotta !!!
őt meg egy sem :)
@jaegtoer:

most milyen ódákat írna a bonsai duce-ról az új kétharmad örömére, asszem' besírnánk :)
Ha Ecceri Bendzsi visszaesik, csak neki, sok szeretettel, a szívlapátommal:

"Egymillió nagy vesztes

Rontja a helyzetet, hogy a kereseti statisztika csak az öt főnél több munkavállalót foglalkoztató cégeket veszi figyelembe. Ez azt jelenti, hogy ha az esetek jelentős részében halovány anyagi helyzetben lévő mikrovállalatokkal is számolnánk, akkor valószínűleg az előbbieknél is rosszabb eredményre jutnánk. A Policy Agenda összességében úgy becsli, hogy egymillió munkavállaló keres kevesebbet, mint amennyire minimálisan szüksége lenne.

Az adatok alapján a közszférában dolgozók helyzete romlott a legnagyobb mértékben. Míg 2008-ban csak a közalkalmazottak négy százaléka keresett kevesebbet a létminimumnál, a bérbefagyasztás miatt 2013-ra ez 16 százalékra ugrott. A kormány annyiban javította a helyzeten, hogy 2010-ben még 19 százalék volt ez az arányt, amit néhány intézkedéssel csökkentettek. Ugyanakkor a szociális ellátásban dolgozók közül mindenki a kritikus határ alá került."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/buktak_a_kozalkalmazottak_es_a_nyugdijasok_mutatjuk_a_szamokat.582503.html
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Ja tudom. A jószerencse, a jóisten és a jóédesviktor segítette ekkora vagyonhoz ezt a faszt.

Csak ez a benjamin pondró azt mondta hogy csak azokat adóztatják akiknek sok van, márpedig ennek a csuti gnómnak sok van. Mégsem terheli édesvicctor különadóval.
@Sir Bates dö Hól: @guma:

"__máskor távollétit előre "igényelni", bejelenteni... irgum burgum... __"

ja. kódorogni, aztán meg ilyen óccó kifogást húzni elő a kalapból.
@ornagy50:
Gondolj bele, egy ilyen ecceri primitív narancscsicskával akarják Fabiust a Párttól szivatni.
Erre ez a szerencsétlen napi szinten x-szer beég... szörnyű is ez az agyhalott pártcsicskákat hátrányosan megkülönböztető világ manapság! :((
@jaegtoer:
Vodkát hozott volna legalább... ja, azt te se, úgyhogy nem kekeckedni...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Persze a vad vizeken való evezés szabadságmámora lenyűgözte, mit lenyűgözte? Letaglózta! Azért írt olyan szép választékosan, hátha behálóz a patetikába, mit tudta ő hogy fogorvosjányka a befutó kifutó:)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Neizéljmán, mi lesz ha elkezd vedelni??
Nooormális??
Inkább te igyál és hűsölj Lajt-menetben, ha van benne még wasser!:)))
@batka manó:

Ódákat? Himnuszt, sőt eposzt!:)
@jaegtoer:
Nem is... A szívlapáttal taglóztam volna édesemet le! Oszt amíg mozog... ütöttem volna a lapáttal...
A patetikában mit lehet kapni?
Olyan csini fogorvoslánykák vannak, besza...nál még te is!
Különadók kellenének még:

"A Dolomit Kft. a válság utáni időszakban is jól teljesített. 63 fős átlaglétszámú állományának havi keresete 504 ezer forint, hamarosan több százmilliós osztalékelőlegben részesülnek a tulajdonosok.

Az Orbán Győző tulajdonában álló Dolomit Kőbányászati Kft. 2013-ban több mint 1,9 milliárd forintra növelte bevételét. A cég 2008 óta egymilliárd forint osztalékot fizetett ki a tulajdonosnak – értesült a Napi.hu.

A gánti székhelyű cég 2011-ben közel 400 millióval, 2012-ben 300 millióval, 2013-ban pedig 224 millióval növelte nettó árbevételét.

Orbánék 2013-ban 200 millióval, 532 millió forintra növelték adózott eredményüket, ebből a tulajdonosok 300 milliós osztalékot hagytak jóvá."
hvg.hu/kkv/20140611_Egymilliardos_osztalekot_fizetett_Orban_a#
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

antiszeszista lettem. csak hozott piát iszom.
Mostanában jó norvég vodka iránt érdeklődöm. Jó benyomást tettek rám az utóbbi időben.
Gondoltam pályázok én is, zseton nem kell, küldjenek vodkát helyette. a többit elintézem. duzzogás nélkül. legfeljebb Absoluttal hígítom.
miután lement a mai híradó, és a fideszből valaki(k) ráébrednek arra, hogy ebből csak vesztesen jöhetnek ki, egy dolog következik (ez nem jóslat, de fel lehet írni): áder visszaküldi alkotmányos agggályok miatt a törvényt. erre van egy rekesz söröm.
Bocs, de egy cikk zárlatossá tette a lejátszómat, szóval mi fog még az idén összeomlani... de ha mégsem, akkor legalább is recsegni-ropogni minden eresztékében? Csak nem a… tömegközlekedés?
www.hir24.hu/belfold/2014/06/11/allamositassal-szabadulnanak-a-bkv-tol/

Érthető, hogy azt csekély majd 60 milliárdot amit kiloptak és hazahordtak a cégből, el kell tünteni valahogy. Ezt lehet például így is, ráadásul örül az egyszeri paraszt, mert a jóságos kormány megint, akár csak az önkormányzatok adósságával… blablabla. Jobb zsebből a balba, jaja.
A lényeg: Vitézinek megvan a felfelé bukás lehetősége, a kedves rokon nem fog rosszul járni. Nehogy már a versenyszférában kiderüljön két hét alatt, hogy lófaszhoz sem ért. A központi vízfej szépen eltakarja dávidkáét, a kormányzati hidroglóbusz az övénél is nagyobb.
Kinn voltam hétfőn a reklámadó elleni morgáson az alkotmány utcában, hazafelé Kőbánya-kispesten 25 percet vártam a kurva 68-as buszra - tényleg, semmi kamu túlzás nincs benne. Ha most ez van, mire számíthat a paraszt a bérletéért az "átszervezés" után? Lesz óránként egy járat amire majd föl se fér, a metró meg negyedóránként lesz olyan zsúfolt, hogy arra sem? A hármas vonal amúgy is egy vicc, mi lesz a karbantartásokkal?? Új cég, megújult lopatmányi koncepcióval… ugyan mi fog maradni majd a pálya folyamatos rendben tartására, ami már ma is olyan szar (ismerős mondja a metró üzemigazgatóságnál), hogy a huzavonának egyszer katasztrófa lesz a vége.

Hétfőn elmentem az M3-al az Arany János utcáig, vissza meg a Nyugatitól KöKi-ig. Élmény volt, tiszta muzikális a vonal, olyan utasszórakoztató-féle... A kocsik összekapcsolása által gerjesztett hullámok nem hagyták az embert unatkozni. A padlólemez alól odafelé meghallgattam Beethoven BWV 2019 Csatlás szimfóniáját (majd szétesett az egész szar - úgycsattogott mint semjén f...mája a kolostorban), visszafelé ugyanez, kiegészítve Mozart 41-ik K. 551 "Jupiter"-ével, utalván rá, hogy ha a forgóváz kiszakad és nagy sebességgel a felszínre vágtat a Határ útnál, meg sem áll a mester által kottára vetett bolygóig.

Kicsit tudok ezt-azt a vasútról, szóval a dumával etessenek szőke nyugdíjvédő Jeanne d’ Sarcokat, ők talán elhiszik. Sőt!
És akkor ezt a fost akarják kiszervezni...
Kösz, egy ideig hanyagolni fogom a békávévá változást.
@Knósszosz:
Backi, megint nincs az egyik ágban.
Szombaton megejtettem az idei fürdőzésem is ott.
Nem önként, de jó volt. :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Ha mán ilyen meleg lesz a víz, inkább lefele fordulva lapátolj, akkor nem izzacc le!:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Hééé, ez most puszta jóindulat!
Csak néha vagyok görény..
@Secnir:

mán' feszgették, hogy szükség szerint szeptemberben újra fésülhetik eme remekbe szabott törvényt... :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"_A patetikában mit lehet kapni_"

NER igazolást és tagsági könyvet, hazafiasságot dekára, hazafias örömkönnyeket 5 grammos fiolákban, díszkötéses Alaptörvényt, igény esetén asztalkával, NENYI-t mattüveggel, ilyesmiket. ez az ezer aprócikk részlegen van, mindjárt az ajtón belépve. Amennyiben van ajánlód is mehetsz beljebb is a vásártérre. Itt már trafikot, kiszemelt lakást, házat lehet gründolni, amennyiben az alapterületet önműködően növeli, úgy a kedvezményes felárat kell fizetni, a szentviktor kalapba. Még beljebb lépve egy vaalt ajtón, földbérletek, kisebb üzemek kerülnek elérhető zsebközelségbe.
Egy szigorúbban őrzött lépcsőfeljárónál -ide már 1-22-ig terjedő sorszámú tagkönyv igazolása kell- az emeletre érve komlett iparágakra lehet alkudni.a legfelső emeletre nincs bebocsátás. ott az országot árulják. Az Viktor játszószobája. Volt ott már a kazah elnök, az azeri, sőt Putyin is betért egy mobil után érdeklődve, szóval van ott is forgalom. Szóvak nagy a jövés-menés... fontos! nem szabad, hogy észrevegyék, megvan a gerinced. az kizáró ok bármilyen üzletre...
Nos, röviden ennyit a patetikáról.
@jaegtoer:
Az alaptörvény itt van nekem, a lányom két évvel ezelőtt megkapta ballagáskor, hiába tiltakoztam. Evvel már sajnos nem tudok micsinááni, viszont a hozzávaló asztaról még nem döntöttem. Mahagónira vagy póriasabb teakfára nincs pénzem, marad az MDF lap, de az meg olyan snassz, mindig Dávid Ibolya jutna eszembe róla. Igaz, az idő mindent megszépít, száz Ibolyát ezeret, mint egy Gabriellát...
@Knósszosz:

Bocs ez off:)) de meg szerettem volna osztani,ezt a számot.

www.youtube.com/watch?v=0wwhDjbmhSw
@Knósszosz:

"_Az alaptörvény itt van nekem, _"

Ennyire nem lehetsz óvatlan. Vírust engedni a házadba?!
Bár házkutatáskor, padlássöpréskor jól jöhet, akkor viszont célszerű jól látható helyre helyezni a mihez tartás végett az érdeklődő gyűjtögetésre érkezett vendégek számára. Még ha az ajtón TOK-ostól is jöttek volna be.
@Oxica:

Szembe mennek mindenkivel, mert a nagyképűség, a dölyfösség -a békemenetelő szolgalelkűek népes hadának látványa megmámorította őket- elvette a józan eszüket.

Ez lesz a végzetük, ezért esnek majd(!) full teli pofára.

Addig se kell békén hagyni őket, csak támadni, rúgni, marni, csípni, harapni, amikor és ahol csak lehet.

Ezt kapják, mert mást nem érdemelnek!!
@jaegtoer:
Most lebuktattál, de értékelem, hogy nem vezetett semmiféle rossz szándék. Igen, alibinek tartom azt a szart, hátha egyszer szükségem lesz rá.

Az egészben az a mosladék, hogy lassan nem tudom, ki elől kell eldugnom.
Az isten se igazodik mán el ezen a magyarországon...
@vörös meteor:
Kösz!
Purple, Zeppelin, Sweet, meg... soroljam?
Ilyesmiken nőttem fel és nem fogom elfelejteni!:))
Viszont van más is... azt is meg kell ismerni - ha jót akarsz!
Kösz és gyűjtök Soproni dobozos sör nyitófüleket... azokkal lehet nyerni belépőket koncertre.
@Knósszosz: "Hétfőn elmentem az M3-al az Arany János utcáig, vissza meg a Nyugatitól KöKi-ig."
haver, te M3-sal furikázol, asztán állandóan szidod a rencert:))
kep.index.hu/1/0/613/6136/61360/6136028_aab684cd6adc8ab678abd0b6d234fb8e_wm.jpg
@taga20:
Naná, mikor lehetne M5-is!?
Perszehogy...!
Nem szarom össze magam az autóktól, de egyszer mentem egy ötössel - nem tudom a mai mijen - az soros 6 hengeres volt. Olyan Airbus A 320 szindráóma, mikor beletaposott a sógor a gázba.

Kurva nagy élmény volt, de nem kelek-fexek autókkal, inkább elmegyek egy számítástechnikai börzére, bár kütyümániás sem vagyok. Ilyen semmilyen... Vagy könyvbuzi, az inkább.
@jaegtoer:
Jóvammá... majd ha 350 lesz erre is a vonaljegy!:))
@Knósszosz:
a legjobb kocsi a Trabant 601-es...olcsó és ugyanoda lehet vele menni mint bármely más 4 kerékkel

brühüyyy

taga-nak ne mondd meg mert összefossa magát a ghibili hátsó ülésén

BMW-t meg sohasem vennék, semmilyet, Audit sem
@jaegtoer:
a maserrati-ba nem tudok bemászni és ugyanazon okból nem tudok kimászni...kurva kényelmetlen, és ráz

brühüyyy
a max sebességét meg sehol sem lehet kihasználni hacsak nem laksz egy reptéren

kurva sok pénz semmiért
@Benjamin Eisenberger: megjöttél??? mennyi egy zsömle Németo.-ban? Az átlag órabér???

Megint eltűnsz?
Télleg mit mondol a ficcsrétingsz dupla plusz bóvli besorolásához??? A CDS felár megint emelkedik...
@rodeo36: rodi, backi egy quttroporte ghibli-be??
azé' talán nem a régész ébreszt??
@rodeo36: ejnye kollega úr! még Ódit senem? azé' egy bömöst még meg tudok érteni!
E Klasse Mercedes azért csak-csak!!
namijalófax van itten??? Lázár betette a lábát?
@Knósszosz: majd ha eccer azt az ötösbömöst M pakettal is kipróbálod, meg a soros 6-os fogyasztását is neked kell fizetned akkor elmúlik! garantálom!
na mindegy.
@nincs_itt:
rázzátok a rongyot...

közlekedni gazdaságosan és kényelmesen kell

brühüyyy
Jó reggelt!

Napi útravaló:

Ne szegje kedvetek ma semmi sem, vegyetek magatokhoz derűt és erőt, s ne hajtsatok fejet a senkik előtt.

!!! " Egy olyan országban, ahonnan elüldözték Baksa-Soós Jánost, Orszáczky Miklóst, és nem vették komolyan Cseh Tamást? Nevetséges. Lehet, hogy ez az ő országuk, de az én hazám. " !!!

hvg.hu/kultura/20140611_Hobo_Lehet_hogy_ez_az_o_orszaguk_de_az_en
@épészmérnök: Nálad nem lehet ostobábbnak és primitívebbnek sem lenni.
Én vidéki vagyok, de a minisztériumok vidékre költöztetése egy hatalmas marhaság. Budapest a főváros, legyenek ott a minisztériumok. Ez csak rengeteg pénzt visz el, plusz nő a bürokrácia, mivel gondolom Pesten is marad egy kihelyezett része. Értem, hogy büntetünk, de ez már szánalmas.
Felelős ministeriumot Buda-Pesten.
@jaegtoer:
2025-ben már nem lesz szükség magyarokra, lesznek trollok, programok hidegen mint ma, csak sokkal többen

Egy ilyen mesterséges intelligencia úgy működik, hogy van neki egy adatbázisa szavakból, mondatokból, témákból és társalgási fordulatokból, aztán azokat próbálja kombinálni a kérdéseknek megfelelően. Egyelőre természetesen nem érti, amit mond, csak reflexekkel operál, és amikor elkap egy kulcsszót, akkor löki a kapcsolódó mantrát. Ezt a teljesítményt lehet fitymálni, de vegyük észre, hogy Eugene, a programgyerek már most ki tudna váltani a kétszáz magyar országgyűlési képviselőből legalább százhatvanat. Alacsony léc az lett volna, nem az ukrán fiú.

na ez itt leírja milyenek is vannak rosszabbak

hvg.hu/w/20140611_Gepnarancs

link

brühüyyy

megjött, megyek termelni, majd ki is mosom utána, ahogy szoktam...
@V-PORT: a lényeg hogy történjen valami...

mert ahol mozgás van... ott a pénz is mozog...
ahol a pénz mozog... ott a politikus BOLDOG...
ugyanonnan de ez már forró:

Érdekesebb, középiskolásoknak való feladat olyan droidot szerkeszteni, amelyik a kérdés témájában el tud darálni néhány látszólag releváns mondatot: ha stadionokról kérdezik, akkor aranycsapatozik, ha nőkről, akkor kifejezi nagyrabecsülését, vagy benyögi, hogy a férfi legyen férfi. Ebből aztán kerekednek vicces párbeszédek, mert a buta gép persze eltéved az adatbázisában néha, és olyankor az egyenjogúság felvetésére a műúszásról kezd szövegelni. Vagy a Wizz Airről.

Könnyű belátni a Turing-teszt jelentőségét, ha kiszámoljuk, hogy egy ilyen burgonyaszinten vegetáló csicskának a havi üzemeltetésére mennyit költünk, míg a robotot csak egyszer kell megvenni, aztán minimális karbantartás mellett évekig tudja lökni a kérdésekre, hogy nincs véleménye. Hatalmas rezsicsökkentésre van itt kilátás, legelőször például ki lehet rúgni a rezsicsökkentési kormánybiztost, mert gombelemről is meg lehet oldani ugyanezt.

erre van nektek élő példátok itt az utóbbi napokban és olyan konverzáltok vele revelando ami releváns és delikvencs is

szóval fejlődni mint Lenin mondta

fejlődni fejlődni fejlődni

ésssssssssssss ami a legfontosabb:

brühüyyy
@rodeo36: Szép napot. Nos ma este kinek szurkolsz? Horvátok vagy Brazilok? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
természetesen az Adriának és a braziloknak...

és te?

brühüyyy

ja, míg el nem felejtem ne marakoggy épésszel semmilyen címen
@rodeo36: Nem akarok marakodni csak nem értem, mert egy rossz szót nem szóltam.

Ja amúgy inkább szurkolok az esélytelenebbnek, tehát Horvátok. :)
'reggelt, Mindegykinek!

Huhhh, látom, nem semmi volt az estétek. :)
Csak néhány böffenetet olvastam, amit ez a Buta Belpesti Bennyámin ide eresztett, de mán lefáradtam. :D
@Marcellusca:

...lusca nem kell olvasni sem válaszolni a robotoknak...a benjámin is egy gombelemmel (Tótaw idézet) működő buta telefon időpocsékolás...én ezt az elvet követem, néha egyikőtök reakciójába beleakadok és azon elmerengek sepercig majd lapozok...mindíg vcan kéznél a kb 5000 -es készletemből valami üdítő és akkor azt de ilyen gulyásos meg kósás meg benjaminos izéket...hát arra van a szemétláda automatikus ürítéssel

brühüyyy

meg kell szerveznem magam mindíg 2 meccs lesz egyidőben és ezek a kurvák monopolizálták a CBC-re meg egy francia csatornára de még nem akarom felbosszantani magam emiatt...

majd megoldódik

ha jó meccsek lesznek és nem nyügve izzadva a győzelemért akkor megéri, ha nem akkor lapozni fogok bármilyen fájdalmas a oland Garros is dög unalom volt ahogy a döntőben ott szenvedett az a két milliomos hülye...a játék meg egy kalap szar

ez van levédiában is nyögnek a zállandó háborúban és már pelenkázzák is egymást mert annyira erőlködnek nincs más dolguk az életben mint lopni és a hatalmukat fenntartani ugyanerre az ingyenélő kurva annyukat

lámpavasra velük

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
kösz, (nevezz nagyképűnek miatta) de mióta az Indiai Óceán Atlanti Óceán mindkét partja a Csendes óceán nyugati partja azóta nem tudnak ilyen dolgok lekötni térdig érő nagyküküllő

brühüyyy
Reklámadó: L. Simon vágya máris teljesülni látszik

Interjút adott a Heti Válasznak az azóta megszavazott reklámadót beterjesztő L. Simon László, aki szerint azért is kell az új adó, mert gagyit adnak a kereskedelmi tévék híradói. Tényleg hatásos lehet a dolog, mert az RTL Klub híradója bulvárhírek helyett napok óta a Fideszt kóstolgatja.

hvg.hu/itthon/20140612_L_Simon
@rodeo36:
Ó, a zijjen idióák kommenytyeibe én is csak bele-bele olvasok, meg nézem, hogy még mindig van egy-két elvetemült, aki szóba áll velük. :)
De az a néhány komment pont ölég ahhó, hogy lefáraggyak. :D

Focit majd módjával nézem. Meló van, meg nem mind érdekel.
De Hajrá, Brasil! :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ja és a kisebb pocsolyák, mint:

Márvány tenger, Fekete tenger, Földközi tenger, Ontario tó, az Északi tenger Hamburg-nál kimaradt időhiány miatt

brühüyyy

olyan mint: Kwanza folyó a Kalandulánál azt meg sem említem
@rodeo36: Nekem ebből csak az Atlanti óceán, Földközi tenger és az Ontario tó volt meg.
@V-PORT: megvan ebben a trukk..
szerinted a regi tisztvisleok kozul hanyan fognak videkre koltozni? nem kell sem vegkielegitest fizetni, sem kirugni, ami munkaugyi perbe torkolhat..

es mehet a mameluk es partcsicska a helyere.
@V-PORT:

Minisztériumot a falunkba!

Miniszter Úr, sajnos, a sógor tönkrement, se fődje, se állatja, valami pályázaton elvették tőle. Az utóbbi időben a sógor iszik is, töketlenkedik is. Abban igaza van, hogy ő nem rokona Orbán miniszterelnöknek. Tudnám, hogyan jön ez ide. Hát, tényleg hülyül a sógor.

Elférnének, mert azt mondja a tanító úr, nehogy azt higgye már, Juliska, kedves, hogy ezek több százan egyszerre itt lennének az irodájukban, mert gyakran mennek kiszállásra. Konkrétan nem tudom ez mit jelent: bulit-e, maszekolást-e, vagy elszállást külföldre egy nagyon luxus hotelbe. Erről ön bizonyára sokkal többet tud.

gepnarancs.hu/2014/06/miniszteriumot-a-falunkba/
@Benjamin Eisenberger: "Miért ő nem dzsobbikos?"

nem nagyon van kulonbseg. a jobbik a fidesz neonaci tagozata, ugyannnak a szarnak a masik vege, semmi tobb.

"Vannak dolgok amikkel egyetértek velük kapcsolatban, például örömmel fogadtam hogy ők is megszavazták a reklámadót, ellenben az lmp, mszp, déká, nemegyüttpm nevezetü ballibsikben nem csalódtam"

nem cska a reklamadot. gyakorlatilag a jobbik mindenben tettestarsa a fidesznek.

"Csak tudnám hogy mi a bánatos lófaszért fáj nektek a reklámadó (amennyiben nem dolgoztok a médiában, marketingben) de amugy kurvára nem érint téged se, engem se."

engem meg aztan vegkep nem erint itt svajcban, megis zavar. tudod miert? mert egyszereun zavarnak az emberi aljassagok, zavarnak a buncselekmenyek barki es barki elen koveti el. de ez egy masik emberi szint, mint a tied:-)

"A Fidesz többek közt ebben különbözik a ballibáktól: a nép nyomorgatása helyett onnan vesz el többet ahol sokkal több van (bank, multik, tévések)"

ezt egy ilyen ostoba segfejnek meg is lehet magyarazni, de aki kilat orban valagabol az tudja, hogy a bankok, multik, tv-sek munkaadok es megrendelok is. tehat ha szorongatjak a tokuket akkor kevesebb embert fognak alkalmazni, kevezebb megrendelest fognak leadni, kevesebbet fognak fejleszteni, tehat kevesbeb penzt fognak visszapumpalni a gazdasagba ezzel rontva annak teljesitmenyet.

ezen kivul az altaluk nyujtott szolgaltatasok ara is meg fog emelkedni, ugyanis az arkepzes l;eegyszerusitve ugy nez ki, hogy koltsegek + profit = szolgaltatas/termek ara. na az ado koltsegnek minosul. ha emelik az adot, no a kotlseg, tehat noni fog a vegfelhasznaloi ar is. es orban es matolcsygyurka fujhat egy kilo tollat a vilaggazdasag valagaba az unortodox agymenesukkel, ez akkor is ugy lesz, ha belekezdenek a harmadik vilaghaboruba emiatt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és ki dönti el, mi a gagyi? vagy ezért is állították fel a mma-t? vagy maga kerényi őfőméltósága? nekem elszájmon versei is gagyik. hol húzzuk meg a határt? annyi kínzó kérdés.
@ausländer Sipi: "ugyannnak a szarnak a masik vege, semmi tobb."

Nekem is ez szokott beugrani, amikor mondjuk a dékára vagy a maszopra gondolok. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_@ausländer Sipi: "ugyannnak a szarnak a masik vege, semmi tobb."

Nekem is ez szokott beugrani, amikor mondjuk a dékára vagy a maszopra gondolok. :) _"

Lehetséges, de a tietek büdös, a mienk illatos:), ráadásul a tietek jobban teljesít:)
@jaegtoer: Na ja de ugye ez is relatív. Mondjuk az meglepő lenne, ha neked a déká vagy maszop szarja is illatos lenne. :)
@parti_giano:

Még nem szúrt szemet, hogy ízlésbeli kínjaid lennének, de majd éberebb leszek:))
Igaz, egy görénygazdival ujjat húzni nagy kihívás, de aki gondolatban feladja, az már vesztett.

Igen, ők szeretnék megmondani, kötelezővé tenni, agy/gondolat-parazitává válni.
Nem nagyon akarják tudomásul venni, hogy reflexszerűen működik az önvédelem, és létezik immunitás.

Nekem nem emberem Hobó semmiféle szempontból, de ez - Lehet, hogy ez az ő országuk, de az én hazám - nagyon jó szöveg tőle.
Mióta olvastam motoszkál bennem, hogy ezt már valaki, valahol mondta.
Biztos tudja egy nálam olvasottabb ember:))
@jaegtoer:

Ilyen még nem volt, ez hiányzott a blog számtalan vitát generáló készletéből. Kulturális vita, a kula elhelyezkedése a magyar demokrácia egén:)
@jaegtoer:

Hééééééé, nemrég reklamáltál a ti és mi kérdésben:))
Legalább stilárisan lépd át a szakadékot.
@rodeo36: Ezt csak neked. Tudod az amcsik Irakot (is) megdemokratizálták, erős állam, hadsereg stb. meg ugye kiirtották a terrorizmust, csak most egész véletlen már Bagdad bevételére készülnek azok, akiket ugye elüldöztek és legyőztek ott is.

Az iraki felkelők Bagdad elfoglalását tervezik!

Az Iraki és Levantei Iszlám Állam csoport fegyveresei az iraki főváros, Bagdad elfoglalását tervezik.
Abu Mohammed al-Adnani a szélsőségesek képviselője kijelentette, hogy „a csata dúlni fog Bagdadban és Karbalában”.
Előző nap a terroristák ellenőrzésük alá vették Moszul és Tikrit városát. Jelentések érkeznek, hogy Samarra város környékén is folynak a harcok.
A fegyveresek túszul ejtették a török konzult, több diplomatát és a diplomáciai képviselet más alkalmazottjait. Jelenleg a túszok a fegyveresek városi törzskarában vannak.

hungarian.ruvr.ru/news/2014_06_12/Az-iraki-felkelok-Bagdad-elfoglalasat-tervezik-2229/
@tristen2005:

igen:)
a kétpólusú illat, mint új nemzeti jelkép a zeniten horizontális és vertikális megközelítésben mattüveggel védve
@Orica Középföldi:

Volt is egy szúrás az oldalamban, amikor írtam, hogy ez sánta, pedig a fejemben kellet volna éreznem mert hiába is játszok a gondolattal, hogy a mi ti-künk az jó tik, az ők tikjük pedig tyúk.
@Orica Középföldi:

Mindazonáltal.

Gábriel és személyem vonatkozásában nem jön össze a mi és a ti helyett az együtt.
@jaegtoer:

Ezért írtam, hogy mondhatta volna szebben kis lovag:))
@Orica Középföldi: gondolod, hogy előbb-utóbb az állattartást is esztétikai szempontok alapján fogják megítélni? különadót a görénytartókra? kitellik tőlük.

különben egyetértek velük, gagyi műsorok futnak a kertévéken. azt nem tudom, hogy erre az igényt a kertévék alakították ki, cvagy valaóban, ahogy ők mondják, csak a közönséghez alkalmazkodtak. passz. de van az önjelölt ítészeknek eszközük, mert a kezükben van a közszolgálati. teremtsenek értéket. teremtenek: önök kérték, nóta rádió, obersovszky... akkor?

már többször írtam, támadják az immunitásomat/immunitásunkat (spájzban vannak az oroszokkal együtt), bemásznak az ágyakba, de az ő ágyuk tabu. ugye, lázár jancsika? de hogyan működne másként egy szekta?

hobó egy egoista pasas. de nem független vidnyánszky szárnyai alatt (sőt! az interjú szerint beleszólt a produkcióba. művészi szabadság?). hagyjuk. vessetek az alaptörvény asztala elé!
@Orica Középföldi:

a reggeli kezdés után erősen visszaestem, amennyiben a szart a zenitre emeltem, ahogy azt Tristen említette, feltehetően így esett ez a miti, ahelyett hogy matattam volna még egy kicsit, de most nem jöttek a szavak.
@parti_giano:

"vessetek az alaptörvény asztala elé!"

Elé? Alá!
@rodeo36: Adalék. :)

Al Qaeda Takes Over Second Largest City in Iraq … But Al Qaeda was not even in Iraq until the U.S. Invaded. Idiotic U.S. is making Al Qaeda stronger than ever

www.globalresearch.ca/al-qaeda-takes-over-second-largest-city-in-iraq-but-al-qaeda-was-not-even-in-iraq-until-the-u-s-invaded/5386648
@jaegtoer: alá? legyen, ha valami jóféle társaság darvadozik már ottan.
hvg

10:34
Románia és Szlovákia is szolidáris a Norvég Alapos magyar civilekkel

Miközben Lázár János ma Brüsszelben a Norvég Támogatási Alap képviselőivel tárgyal, Romániától Kenyán és Egyiptomon át Szlovákiáig több mint 60 nemzetközi szervezet fejezi ki szolidaritását a magyar civileket ért kormányzati lépések miatt. Csütörtökön egységes közleményt adtak ki, melyben kifejtik: kiállnak a magyar civil szektor függetlenségéért.

áuáuáuáuáuááááá

10:21
Giró-Szászt példaképnek tekinti a HírTV-től igazolt új kormányszóvivő

A kormányzati döntések minél közérthetőbb közlését nevezte fő feladatának a múlt héten hivatalba lépett új kormányszóvivő. Kurucz Éva beszélt arról is, hogy elődei közül Borókai Gábort, Nagy Annát és Giró-Szász Andrást is példaképének tekinti. Közölte azt is, hogy a kormányzati kommunikációs struktúrában a kormányszóvivő ezután is a belföldi kommunikációért lesz felelős.
@parti_giano:

Nem vagyok jártas a kérdésben, de ebadó létezik, ha jól tudom. Seperc alatt kiterjeszthető:)

A közönséghez alkalmazkodás egy rohadt, álszent duma. A közönség azt néz, amit vetítenek neki.
Ezek kizárólag egymáshoz alkalmazkodnak az egyre alacsonyabb színvonallal.
Ha ki tudnak pengetni noném celebeknek milliókat szarságokra, akkor nem tudom sajnálni őket.Tőlem meg is szűnhetnek:)

A spájzban már bent vannak, mert egyre kevésbé tudom feltölteni, de az ágyamba soha:)) Pprokrusztész ágyukat meg valahogy nem találom kívánatosnak. Használják nyugodtan egyedül.
@jaegtoer:

"ahelyett hogy matattam volna még egy kicsit, de most nem jöttek a szavak."

Nem is volt inspiráló amire reagáltál:))
@Orica Középföldi: "A közönség azt néz, amit vetítenek neki." nadenem. igaz lenne, ha csak egyet lehetne bambulni, de van választék, mégis a kertévék viszik a nézettséget. szulejmán forever!
Soha nem leplezte le senki a kormányt úgy, mint most L. Simon László

Azért vezették be a reklámadót, mert a Fidesz bulvárosnak tartja a kereskedelmi tévék híradóit. És mert a Jobbik ezt kérte. Döbbenetes interjút adott az új államtitkár. Amiből rájöttem: ez nem jobbos vagy keresztény, hanem kommentelőkormány.

cink.hu/soha-nem-leplezte-le-senki-a-kormanyt-ugy-mint-most-l-1589782159
@parti_giano: Főleg, hogy mostanában alig kommentelek. :)
@parti_giano: azt lehet-é már tudni, hogy miért rámolja szét a csúti Rámszesz a minisztériumokat?
@nincs_itt: én többekkel ellentétben nem látok a fidesznél semmi tervszerűséget. ad hoc minden gondolatuk. ez is. valaki álmodott egy vidéki minisztériumosat (hehe. vagy olyan misztériumosat emesével) közülük, oszt elmondta az álomfejtő habonynak, aki rációt látott benne. vagy mert orbán tényleg nem bírja a pocakos tábornokokat, ellenben fehérváér polgármestere, cserpalkó elég vékony figura, megkülönbenis fehérvárihuszárok.
@nincs_itt: mert kell a hely az adott város pogimestereinek és csókosainak, jahhh és simlicskának a zsebét is kárpótolni kell.

@parti_giano: kiemelés onnan, tőlem, nem csak a fideszt leplezte le, hanem a fideszjobbik szimbiózist is:

"Az interjú további része nem kevésbé érdekes és ijesztő. L. Simom egyrészt – közvetlenül a fent elemzett szakaszt követően – azt is nyíltan megmondja, hogy a Jobbik nyomása is erős oka volt a törvény meghozatalának:

Az elmúlt négy évben rendszeresen revolverezett minket a Jobbik a kulturális és sajtóbizottság ülésein, hogy következmények nélkül lehet megszegni a médiatörvényt például a reklámok hangerejével. Visszatérő igény volt, hogy a mádiahatóság kezdjen valamit a reklámkérdéssel. Nem mondom, hogy a reklámadó ennek egyenes következménye, de egyes kérdések a kereskedelmi mádiumokkal kapcsolatban végig napirenden voltak."
csak néhány dolog, röviden:
-Paks, Putyin, baltás, Kína, Irán
-meleg, zsidó, Európa, múlti ellenesség
-horti-széljobb-királyitökfödő rehabilitálás
-oktatás, kultúra lezüllesztése, történelem hamisítás
-úrhatnám középkor, vallási dogmatizmus, hittérítés, női lét lealacsonyítása

és így csak szépen tovább, tovább
@nincs_itt:

Minden költözésnél előkerül egy kis "dugipénz".
tegnap volt már máshol is, de ismételni kell:

Így rúgták ki Sáling Gergőt

"Az időzítés rendkvül szerencsétlen volt" – ismeri be Vaszily Miklós, az Origót szétverő vezérigazgató. A Figyelő cikke szerint tényleg a Telekom rúgatta ki Sálingot, akit viszont amúgy is lapátra tettek volna, hogy a Samona oldalaival összeolvadó Origo megszűnjön újságnak lenni.

cink.hu/igy-rugtak-ki-saling-gergot-1589787000
@nincs_itt:
útálja a fővárost, mert leszarják a pofáját azaz nem tudta bevenni semmi8lyen módon az elmúlt 25 évben és irritálja a harci metódusát valamint egy csomó elbaszott pénz-ből sokat lehet lopni...már egyre világosabb europa elhagyja az orbánt szép diplomatikusan, először csak nem szólnak hozzá azután nem is válaszolnak hanyagolják és ez a legborzasztóbb egy ilyen nyüzsgő poloskának...
és mostanában lelepleződött kell valami retorzió

brühüyyy
Régóta tolja a közös szekeret Lázár útitársa

Hosszú évek óta mint "Lázár embere" fut, de frissen kinevezett államtitkárként mostantól hivatalosan is a fideszes politikus jobbkeze a 43 éves Sonkodi Balázs egészségügyi vállalkozó. Politikai háttéremberként, az adódó lehetőségekre rárepülve került Sonkodi egyre magasabbra, párhuzamosan Lázár János csillagának emelkedésével. A vidéki orvosdinasztiába született orvos-menedzser halmozza a posztokat, de forrásaink ingadoztak azzal kapcsolatban, hogy kőkemény lobbistáról, alapos háttértudással rendelkező egészségügyi menedzserről vagy tehetséges törtetőről van szó. Mit kell tudni Lázár új államtitkáráról, aki útitársa is volt nevezetes külföldi útjain?

hvg.hu/itthon/20140612_Tehetseges_szelhamos_vagy_profi_menedzser
Költözzön Csikériára a minisztérium.

Ceglédi Zoltán: "Olvasom a hírekben, hogy a honvédelmi tárca Székesfehérvárra, a földművelésügyi Debrecenbe, a Miniszterelnökség vidékfejlesztési államtitkársága Kecskemétre költözhet... Szerintem az irány jó, csak lehetne ezt nagyobb rössel is:
Települjön az összes tárca Csikériára!
Ott sorakoznának szépen, egymás mellett a Kossuth utcában (ami lényegében az egész falu). Lázár János, ha maradna a szokásos túlfizetős dzsentri-attitűdnél, szépen fellendítené a Kanyar Büfé forgalmát, Kerényi Imre Bárómajorig vezetné a Békemenetet, hogy ott telivásárolják magukat a búcsúban törökmézzel, Navracsics Tibor újra táncolhatna autentikus kólót, Rogán Antal pedig nem a Blikk meg a Jóban Rosszban sztárja lenne, hanem a Halasi Tükörben nyilatkozna arról, hogy a Belváros után végre tényleg olyan helyen lakik, ahol indokoltan vesz fel tanyafejlesztési támogatást. Ott az se gond, ha naponta nő 10-20 négyzetmétert a háza, van hely. Semjén Zsolt meg végre nem csak haknizó erdélyi kopjafások meg Tőkés László személyében, de hús-vér, igazi határon túli magyarokat is láthatna. Gulyás Gergelyt megóvnánk az X-Faktor szennyétől, a járási asszonykórus-találkozóra pedig simán kapna ingyenjegyet, ha kér, mint szokta. Sőt, egyúttal vihetnék Tarlós Istvánt is falugondnoknak - ne mondjátok, hogy nekem jutott először eszembe, hogy mennyire jól mutatna egy Lada Nivában! A falu fellendülne, áramlana be a tőke, megugrana a fogyasztás, sok aktív, nagycsaládos betelepülő, tiszta haszon mind!
Mi meg addig tök jól megoldanánk az ország dolgait nélkülük."

www.facebook.com/Matolcsy47ezer/photos/a.354307281266834.88558.354292094601686/780046658692892/?type=1&theater
@tristen2005: ha már vidék, a második legynagyobb magyaroknak helyt adó városban, londonban, miért nem gondolkodnak. a szálloda megoldható.
@parti_giano: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @tristen2005: @rodeo36:
szerintem a félelem, ami mozgatja a mindenórás pocakost, gyakorlatilag megdőlni látszik a "hinta politikája": kicsit nyugatra(EU), nagyon nyugatra(USA) nyalunk, közben odatartja keletre is.
már láthatja, hogy ez nem jött be.
minden mutatóban alulmaradt, 55-70 év kellene a tupírozott adatokkal is az emberi életszínvonal megközelítéséhez.
@rodeo36:

Milyen meccsek lesznek 1 időben? Az M1 19-kor, 21-kor és 24-kor közvetít élőben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ami sohasem létezett azt nem érdemes keresni

ilyen az "alkaloida" vagymijafasz...a malájgép is gumicsont mint először írtam alkalom a kémkedésre és a más faszával verve a csalánt feltérképezni az Indiai Óceánt...és ami még ott lehetúj aktualizált katonai térképek készítésére azok ellenében akik most "segítenek" a megtalálásban, ha 911 kor a saját állampolgáraiból 3500 at feláldozott akkor...mitakarc

de konteo az egész konteo a konteonak a konteojáról

brühüyyy

amíg a levantén és a maghreb-ben rendetlensg van addig szabad a rablás piac ahol nem kell fizetni az áruért
nincs mit hozzá tennem:

Egy lehetséges megoldás: a félbojkott

A fővárosi közgyűlési képviselők Fidesz által módosított választási szabályai alkotmányellenesek és értelmetlenek. Nem biztosítják a választójog egyenlőségét, ugyanakkor politikailag kivégzik a fővárosi képviseletet. Az ellenzék áprilisban lenyelte az országgyűlési választásokra megalkotott tisztességtelen szabályokat, mert nem tehette meg, hogy nem indul el rajtuk. Most viszont van megoldás. Van mód úgy részt venni az önkormányzati választásokon, hogy a közgyűlést mégis bojkottálják. És ha így lehet, akkor másként nem is szabad. Mert valahogy közvetíteni kell a választóknak, hogy illegitim rendszerben kényszerítő erejű indok híján demokrata nem hajlandó részt venni.

magyarinfo.blog.hu/2014/06/11/egy_lehetseges_megoldas_a_felbojkott
@tristen2005:
www.fifa.com/worldcup/teams/team=43924/players.html

ez a hivatalos oldal lapozz holnaptól lesznek a meccsek ma megnyitó horvátok brazilokkal ottani idő szerint 1700-kor
@nincs_itt: tudod, nem kívánom, hogy bedőljön az ország. ilyen szinten egy brancsba vagyok kényszerítve a fidesszel, persze, ez nem tetszik. azért itt egy csomó egzisztenciáról van szó, akinek semmi köze ehhez az aljas szektához.
@nincs_itt:
mintha ezt említettem volna...rádőlt a szaros bili

lelepleződött...addig jár a korsó (maraggyunk a köcsögnél) a kútra amíg eltörik...

azt is mondom már régóta és sokadszor, nem kell csinálni semmit, belűlről rothadt és magától szétesik az egész szar 200 szarházi nem tarthattya sakkban 10 milliót, már a sajátjai is leírták,

persze be van szarva de már rég halott amikor a.gif-et leadták róla amint nyárson sütögetik és ez a hajó elment címűt

a királyon nincsen semmi

brühüyyy
@parti_giano:
az ország nem fog bedőlni, már bedőlt

hogy néhányan (északkórea meg Jemen és somália) is még prosperálnak az elkerülhetetlen anélkül, hogy kollaborálnál neked is mehet a bulid mert valamit meg kell hagyni random alapon

brühüyyy

majd amikor az jön elő mint a rákosiéknál 52 53 ban akkor lesz kurvaszar és szerintem ez még idén lesz
kis érdekesség:

A Deutsche Telekom arra fókuszál, hogy a nemrég megvásárolt GTS Central Europ-ot integrálja a vállalatcsoportba, és nem tervez újabb akvizíciókat Kelet-Európában, nyilatkozta a Reutersnek Claudia Nemat. A Magyar Telekom részvények nagyot raliztak az elmúlt hónapokban, amely mögött részben az állt, hogy a DT megveheti az MTelben nem nála lévő részvényeket. Amennyiben tényleg nem tervez akvizíciót a német cég, a Magyar Telekom papírjaiból kiárazódhat a felvásárlási spekuláció.

www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/nyilatkozott_az_anyaceg_rossz_hir_a_magyar_telekomnak.3.200021.html
@rodeo36: szerintem még nem idén, az európai gazdaság és a hazai autóipar meg víz felett tartják a narancs maffiát, feltéve ha nem jön közbe semmi. Ha történik valami a világban, akkor neked lesz igazad.

csak néhány főcím tudom nem linkeskedsz, de ha más igen, akkor összeszedtem a maiakat:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujra_nott_az_adossag_igy_trukkozott_az_ngm.582537.html

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kiderult_mitol_szarnyal_a_magyar_ipart.582566.html

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/nott_az_ipari_termeles_az_eu-ban_magyarorszag_a_huzok_kozott.582576.html

www.napi.hu/magyar_gazdasag/mnb_voltak_jelei_a_forintlikviditas_csokkenesenek.582574.html
ezt is sokszor és régóta mondogatják néhányan:

Jó a kedved? - Nemsokára sírni fogsz!
Tombol a optimizmus a piacokon, csúnya lehet a vége

www.portfolio.hu/vallalatok/jo_a_kedved_nemsokara_sirni_fogsz.2.200031.html
@rodeo36:

Elolvastad amit linkeltél, hol van ott 1 idő, 13, 16, 18, 20 órakor vannak a meccsek mindennap, lehet hogy a rumtól neked összefolynak az órák?
Kenyától Lettországig, Amerikától Grúziáig összesen több mint húsz országból származó hatvan civil szervezet vállal szolidaritást a magyarokkal, mert a kormány nyomás alá helyezte a neki nem tetsző, tőle független civileket. Lázár János, miniszterelnökséget vezető szuperminiszter csütörtökön tárgyal a Norvég Alap képviselőivel Brüsszelben, ezért a magyar civilekkel szolidáris nemzetközi és külföldi szervezetek ezen a napon valamilyen formában foglalkoznak a magyar helyzettel a saját honlapukon, a Facebookon, Twitteren vagy máshol. Úgy tudjuk, hogy Lázár délben kezdte meg a tárgyalást Norvégia, Izland és Liechtenstein képviselőivel.

index.hu/belfold/2014/06/12/civilek_tiltakoznak_lazar_ellen/
Lázár János ma tárgyal Brüsszelben a Norvég Alap képviselőivel. A Miniszterelnökség januártól az irányítása alá vonta a Norvég Alap támogatásai fölötti felügyeletet, ami miatt Norvégia leállította a kifizetéseket. A magyar kormány közben amiatt támadja Norvégiát, hogy politikai alapon oszt pénzt magyar civil szervezeteknek

index.hu/belfold/2014/06/12/norveg_alap/
csak úgy, hogy tudjuk mennyit is érnek ők nekünk:

12:23 Ingyen mobil és laptop - ezt kapják a képviselők az Ön adójából

Az Országgyűlés Hivatala egymilliárd forintért kötött szerződéseket hordozható számítógépek, mobilok és mobilszolgáltatásokat beszerzésére, ezeket a képviselők, szószólók és a nekik bérelt irodákban segítőik használhatják.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A legnagyobb megrendelés a Magyar Telekomnak jutott, a norvég Telenor kimaradt a buliból.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.napi.hu/magyar_vallalatok/ingyen_mobil_es_laptop_ezt_kapjak_a_kepviselok_az_on_adojabol.582470.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
gondold végig mégeccer

(tényleg nem linkelek, hacsak nem valami jó kis .gif)

ma kiborúl a bili brüsszelban a lézerjanira ráboríttyák a zasztalt de pénzt nem kap, a magyar eur támogatások pályázati rencerében a magyarok a butaság csimborasszóját mutíttyák azaz nem ítélik meg nekik az akármit már csak egymástól tudnak lopni...az autóipar az nem autóipar az bérmunka olcsó munkaerővel azaz a munkabéreken kívűl valami bérleti díjat (maximum) fizetnek a gyárak és a szállítási kölcségeket (eccer valaki aki ért hozzá és van számadata kiszámíthatná mennyi is az annyi a sok összeszerelés után....mert szerintem bakfitty, és nagyon sok máson is

nincs magyar termelés és nincs magyar szolgáltatás és a gazdaság döcög
meddig lehet ezt kendőzni

súlytalan semmitérő szar az egész

brüühüyyy
@tristen2005:
kora hajnal ban nincs rum és egyébként is senkitől nem tűrök a rumomba beledumációt

brühüyyy
és még egy kis adalék:

Volt fideszes államtitkár mozgolódhat az Origo körül
A Figyelő szerint Várhegyi Attila, volt szolnoki polgármester médiacége állhat az Origo átpozícionálásának hátterében.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2014%2F06%2F12%2Fvolt_fideszes_allamtitkar_mozgolodik_az_origo_korul%2F
@tristen2005: :)

"Na, kérem! Elgyöttem Önökhöz, a' Önök érdekébe' kérem. Besenyő F.M.H István, azaz Besenyő Foci Meccshez Hozzászóló István,hogy hozzászóljak a focimeccshez kérem, mert teljes mértékben a véleményemet alátámasztom már most. Szeretem a focit kérem, nézzenek rám, igazat mondok, jóhiszemű vagyok, szeretem a focit, csak azt a' egyet nem értem, hogy minek oda a labda?? Hát nóóórmális? Azt én elnézném kérem, hogy fölsorakoznak ugye a' úgynevezett focisták, esetleg gimnasztikáznak, vagy felvesznek alakzatokat. Na, de a labda az a' útba' van, ha fél lábbal egyensúlyoz a focista, hát az veszélyes, elbotol benne, térgye kalácsát megüti, bevérzik!!! Azé mondom kérem, eleve a labda nem kell. Miért? Hát ők maguk is tudják, a focisták, folyton azon vitatkoznak lábbal, hogy hol ne legyen a labda. Valahova odagurul a labda, a másik odamegy, oszt mingyá felülbírálja, hogy ne ott legyen. Aztán megin' gyön a másik, az is korrigál, hogy itt se legyen. Sehol egy pont kérem a füvön, ahol a labdát ott lehetne hagyni normálisan."

www.facebook.com/laarandras/photos/a.10150101467428991.286249.173059183990/10152412408873991/?type=1
@rodeo36: ebben sincs vita köztünk, tényleg bakfitty az összeszerelési gazdasági haszna, de ebben a béka segge alatti Mo.i gazdaságban még ez is gőzmozdonyként húz.

Lézerjani pofáncsapás és visszatartott pénzek és a norvégok most parkoltatnak kb. 30 milliárdot, ez a többi eu-s pénzekhez képest semmi. Ha majd betársul több ilyen pénzosztó és pénzkezelő, ma akkor esetleg lehet hatása, addig lehet keménykedni befelé, nyalni kifelé. A fideszjobbik droidok meg élvezkedhetnek, mint ahogy eddig is.

melléklet:

Több lakosságbarát intézkedés megtételére, köztük a lakossági gáz árának csökkentésére, a minimálbér és a karácsonyi nyugdíj emelésére készül a szlovák kormány a 2016 tavaszáig tartó kormányzati ciklus második felében - számolt be csütörtökön a pozsonyi Pravda Robert Fico kormányfő közlésére hivatkozva.

A független szlovák lap szerint az első intézkedés várhatóan a lakossági gáz árának megközelítőleg tíz százalékos csökkentése lesz. Az árcsökkentést - amelynek pontos mértékéről a baloldali szlovák kormánypárt, az Irány-Szociáldemokrácia (Smer-SD) június végi rendkívüli közgyűlésén születik majd döntés - valószínűleg több lépcsőben valósítják meg 2015 és 2016 folyamán.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/fico_is_orbani_modszerekkel_kisetletezik.582580.html
Id. Orbán vagyonosodását vizsgáltatnák Gyurcsányék

Orbán Viktor miniszterelnök édesapjának bányászati és dolomitfeldolgozó cége jól teljesített az elmúlt években. A DK-s Vadai Ágnes írásbeli kérdést nyújtott be a Dolomit Kft.-vel kapcsolatban kilenc miniszterhez.

hvg.hu/gazdasag/20140612_Id_Orban_vagyonosodasat_vizsgaltatnak_Gyu
@rodeo36: nem akarsz élőben kontaktálni vele valamivel, pl. pb megfelelő alakkal és energiával? :D

Orbán élőben nézi majd meg a focivébé döntőjét

A kormányfő a helyszínen tekinti majd meg a focivébé döntőjét Brazíliában - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

hvg.hu/sport/20140612_Orban_eloben_nezi_majd_meg_a_focivebe_don
Nem mindenkit ér utol a reklámadó - hívja fel a figyelmet a Jalsovszky Ügyvédi Iroda, a jogszabály ugyanis jelenlegi formájában mégsem tudja megadóztatni a Magyarországon nem letelepedett szolgáltatókat. Az is elképzelhető, hogy a már itt letelepedett médiaszolgáltatók is külföldi társaságokra fogják telepíteni médiatartalom-szolgáltatási és reklámozási tevékenységüket.

hvg.hu/sport/20140612_Orban_eloben_nezi_majd_meg_a_focivebe_don
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a mai technikák mellett a tv többet mutat, mint amennyit élőben kurva sok pénzért láthacc, kivéve az élményt, a jelelét élményét ami megfizethetetlen, az NBA Spurs/*Heat meccse élőben ment a tv-n az NBA-nak van saját csatornája...Warren Buffet fi Jimmy jelen volt és sokan mások egy beugró több ezer dollár, emberek erre dolgoznak...a többi zsebpénzből fizeti

és a helyszínen nem lehet gyorsan átmenni a másik meccsre ami 1 órával később vagy amikor egyiknek vége a másik 500km-rel arrébb kezdődik

szóval

brühüyyy
@rodeo36: ejj ejjj, én nem erre gondoltam, hanem tehetnél valami közvetlent ott, ha már az egyetlen élő isten is ott lesz ;)
vezénylóóóóóóóóóóó szopásilag áll ebben is:

Juncker megválasztását támogatják a legnagyobb EP-frakciók

Az európai parlament (EP) legfőbb politikai csoportjai csütörtökön támogatásukat fejezték ki Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnökké választásához.

hvg.hu/vilag/20140612_Juncker_megvalasztasat_tamogatjak_a_legna
@jaegtoer:
Szia!
"A média számára a sajtószabadság a reklámbevételek növelhetőségében nyilvánul meg."
Sommás megállapítás.
A média szereplőinek elsősorban a fennmaradásukhoz kell a reklámbevétel, és ha a létük ezáltal biztosított, élni tudnak a sajtószabadsággal. Az más kérdés, hogy a ezzel milyen módon lépnek a nyilvánosság elé.
Tegnapi beszélgetésünk után átgondoltam ezt a kérdést, és a kormány beleavatkozását ebbe az ügybe.
A kormány ördögi ügyességgel a céltés a kiválasztott eszközt együtthatóként kezelni.
Az e tárgyban lévő cél a véleményformálók és az eltűrt retorikával ellentétes hangot megütő értelmiségiek elhallgattatása.Most jön az eszköz:
A meghatározó sajtóorgánumoknak van még olyan nagyságú bevétele, ezáltal olyan mértékű nyeresége, melyből a reklámadót teljesíteni lehet, ám ezek a szereplők is borotvaélen táncolnak. A reklámadóval el lehet lehetetleníteni a lapokat, a TV-ket, közvetve az ezeket kiszolgáló reklám cégeket.
Fentiek alátámasztására szolgál az a tény, hogy aki kiszolgálja a jelenlegi rezsimet a médiában, azt a kormány megajándékozza a reklámadó alóli mentességgel.
Megjelent a hír, hogy a TV 2-nek az időbeli elhatárolását /veszteségét/ nem veszi figyelembe az adóalapnál.
Ez a hír a közvéleménynek nem sokat mond, mert ez a számviteli szakma által érthető csak.
Arról van szó, hogy a TV 2 a tárgyévi veszteségét a következő időszakra viszi át, ezáltal kisebb veszteséget, vagy nyereséget mutat ki a mérlegében.
Amennyiben a kormány az időbeli elhatárolást nem veszi figyelembe a TV2-nél, alacsonyabb lesz az adóalap.
Így jutalmazza meg az őt híven kiszolgáló TV 2-őt, aki szerintem a veszteségét azért határolta el a következő időszakra vagy időszakokra, mert a kormányzati reklám megbízásokkal bőven kompenzálni tudja majd.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Rés a pajzson? :)

Így lehet megúszni a médiaadót

"a jogszabály jelenlegi formájában nem fogja tudni megadóztatni a Magyarországon nem letelepedett szolgáltatókat. "A reklámadó alapja ugyanis a számviteli törvény hatálya alá tartozó adóalanyok esetén a számviteli törvény szerinti értékesítés nettó árbevétele, míg az szja-törvény hatálya alá tartozó magánszemélyeknél ezen magánszemélyek áfa nélküli bevétele. Ebből következően, amennyiben a reklámadó alanya nem tartozik a számviteli törvény vagy az szja hatálya alá, úgy tényleges adóalapja és ezáltal adófizetési kötelezettsége nem keletkezik"

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/igy_lehet_meguszni_a_mediaadot.3.200047.html
Plusz bónusz :)

Az adóalap fenti, szokatlan meghatározása miatt ilyen külföldi szolgáltatók mind kívül maradnak a reklámadó-fizetési kötelezettségen, még akkor is, ha társasági adó szempontjából esetlegesen Magyarországon telephelyük van - hiszen nem tartoznak sem a számviteli törvény, sem az szja hatálya alá" - foglalta össze Barta Péter.

A szakértő szerint ez egy rés az adópajzson, azt viszont nem tudni, mennyire volt ez tudatos célja a jogszabályalkotónak.

"Nem elképzelhetetlen azonban, hogy ennek nyomán esetlegesen már Magyarországon letelepedett médiaszolgáltatók is külföldi társaságokra fogják telepíteni médiatartalom-szolgáltatási és reklámozási tevékenységüket, ezáltal elkerülve az új adóterhet" - vetíti előre az új különadó bevezetésének egyik következményét Barta Péter.
@rodeo36: "majd amikor az jön elő mint a rákosiéknál 52 53 ban akkor lesz kurvaszar és szerintem ez még idén lesz"

olyan nem lehet, hiszen a háttérben ott lesz az addigra legjobb barátunk és szövetségesünk, na..., az a kiebrudalt hárombetűs hogyishívják.
@Spániel: ah, hagyjál már! matolcsy+orbán egy gyorshitelért inkább felhívja a cofidist.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
na, mit mondtam pár napja? tessék visszakeresni, majdnem szó szerint ezt: a reklámrész kimegy külföldre, és a reklámozók kiküldik a pénzt, nem marad itthon.
miért van az, hogy mindég nekem van igazam?
(jósdát kellene nyitnom)
@V-PORT: "Hoppál Péter csak a Fidesz álláspontját közvetítette, azaz parancsra cselekedett. "

emlekszem, a II. vh utani perekben nagyon sokan hivatkoztak ugyanerre..
@rodeo36:

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mellár Tamás: Magyarország utat tévesztett
Becsapnak bennünket

részlet:
"– Tényleg kritikus mostanában, hisz amíg a kormányzati propaganda a gazdaság dübörgéséről beszél, ön – aki távol áll a baloldaltól – azt nyilatkozta, hogy a gazdaság még a szocializmusban is jobban működött, mint ma. Nem túlzott?

– Dehogy. A számok egyértelműen mutatják, hogy a gazdaság jobban teljesített a hatvanas évektől a rendszerváltásig, mint az azt követő évtizedekben. Úgy látom, képtelenek vagyunk megfelelően működtetni az egyébként hatékony piacgazdaságot és vele a demokráciát. Mindez a magyar politikai elit bűne. Jól látjuk, Szlovákia és Lengyelország mögülünk indult, és már jóval előttünk jár, mert mindkettő tudott élni a rendszerváltás adta lehetőségekkel. Magyarország valahol utat tévesztett."

folytatás: www.168ora.hu/itthon/mellar-tamas-ksh-gazdasag-vukovich-gabriella-orban-viktor-toke-127590.html
@V-PORT: De, lehet. Sőt! :(((

Viszont, ha Tarlós valóban tökös, akkor tényleg leállíttatja a metrót, földalattit, oszt' utazzanak a pestiek a Szeged - Hmvhely villamossal (villamosított vasúttal???)!
@parti_giano:

ez akkor mondana valamit, ha mellé tették volna az adóforintok milliárdjaiból fenntartót adók műsorait...
@Marcellusca:

ennyire nem tökös legény, csak szájkaratéban nagy az uraság...
@guma:
Tudom én aztat. :)
Főleg, amíg meg sem nyerte a választást.
@V-PORT: pár napja írtam itt, hogy úgy sem tudnak majd tudnak eredményesen működni a ballibek, ha nyernének bármit is a fővárosban. Éppen ezért.
Kerületek is megbánhatják, ha nem fideszes a polgimesti.
Ki van ez tanálva.
@Secnir: nem kell jósda, akinek egy csöpp esze van, az kitalálta ezt, pont mind a tranzakciós díjjal, meg a többi fszsággal mint például: trafik, percdíj.

@Spániel: ki bizony, ezért teljesen felesleges ez a választás is, semmi értelme, pont úgy semmi, mint a parlamenti homokozónak, nem oszt nem szoroz, ez már rendeleti és kormányzói irányítás, úgy horti stílusban.
A Jobbik nyomására találták ki a reklámadót

L. Simon nem nagyon igyekszik ezt titkolni. Hetilapszemle iróniavitával és az új Közgéppel.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F12%2Fmegvan_a_kozbeszerzesek_uj_ellovasa%2F
Csúnyán elmeszelték Magyarországot Washingtonban

Freedom House: Magyarország közel áll ahhoz, hogy ne legyen "megszilárdult demokrácia".

hvg.hu/itthon/20140612_Csunyan_elmeszeltek_Magyarorszagot_Washin
@Secnir: "miért van az, hogy mindég nekem van igazam? (jósdát kellene nyitnom"

Inkább lottóz, azzal jobban jársz. :)
Visszalőtt a norvég alap miatt tiltakozó civilekre a kormány

A norvég alapok miatt tiltakozó civil szervezetek éppen az ellen emelnek szót, hogy egy közpénzeket kezelő rendszer átláthatóvá váljon – reagált a kormány arra, hogy több mint 60 nemzetközi szervezet fejezte ki szolidaritását a magyar civileket ért kormányzati lépések miatt. A kormány azt is közölte, kategorikusan elzárkózik attól, hogy a norvég alapok civil forrásait jelenleg kezelő szervezetekkel a jövőben is együttműködjön

hvg.hu/itthon/20140612_Visszalott_a_norveg_alap_miatt_tiltakozo
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A Jobbik nyomására találták ki a reklámadót"

Mióta ilyen jelentősek a fidesznek? :)
@guma:

Tarlósnak nincs vesztenivalója. 66 éves, nyugodtan elmehet nyugdíjba. Ha marad, minden szar a nyakába zúdul. OV-t az sem érdekli, ha minden kerület fideszes lesz.
Szívni fognak, de ez a dolguk.
Porig akar alázni.

Érdekes lesz ez a választás.
@V-PORT:

ha az ellenzék ezt a ziccert is ki tudja hagyni, akkor nyugodtan kollektíve száműzetésbe vonulhat, nyersebben kifejezve magam, elmehet az összes a sunyi picsába...és rohadjon meg ha egy forintot is felvesz - választott képviselősége címén - a közösből

mikor állítja végre valaki föld körüli pályára lézer jankót meg a cimbijét?
a sok fidesz szimpatizáns bunyecnak -fővárosilag - ez nem fekszi meg a gyomrát? nyugodtan engedik el reggelente a gyerekeiket,párjukat metrózni, buszozni egyáltalán közlekedni?
@V-PORT:
"Ennyire nem lehet utálni Budapestet!"
Az a baj, hogy megutáltatják a politikusok. Akiben van szolidaritás és igazságérzet - mindegy, hol van a lakhelye - az a főváros központúságot nem ismerheti el.
Nálam pl. az verte ki a biztosítékot, hogy az eu-s kohéziós pénzeket nem a felzárkóztatásra vették igénybe, hanem a fővárosra többek között.
A buli odáig ment, hogy Pest-megyéhez akarták csatolni Nógrád megyét, hogy a fejlettségi szintjét lehúzza, és oda áramoljanak a pénzek.
Én sajnálom a vidéket.
Az interjú további része nem kevésbé érdekes és ijesztő. L. Simom egyrészt – közvetlenül a fent elemzett szakaszt követően – azt is nyíltan megmondja, hogy a Jobbik nyomása is erős oka volt a törvény meghozatalának:

Az elmúlt négy évben rendszeresen revolverezett minket a Jobbik a kulturális és sajtóbizottság ülésein, hogy következmények nélkül lehet megszegni a médiatörvényt például a reklámok hangerejével. Visszatérő igény volt, hogy a mádiahatóság kezdjen valamit a reklámkérdéssel. Nem mondom, hogy a reklámadó ennek egyenes következménye, de egyes kérdések a kereskedelmi mádiumokkal kapcsolatban végig napirenden voltak.

cink.hu/soha-nem-leplezte-le-senki-a-kormanyt-ugy-mint-most-l-1589782159
@V-PORT: Most kellene egy teljes összefogás - jobbikkal együtt - a fővárosban. :)
@Mariann19:
nem kell elismerni a főváros központúságot, csak azt, hogy közel 2 millió ember él és dolgozik itt, megtermelve tudja fülem mennyi gdp-t. ugyanakkor az sem állapot, hogy a "vidéket" (is) hagyják lepukkani, szándék sincs - egy -két "csókos" települést leszámítva - a felemelésre'.

egyébként bpesten sincs kolbászból a kerítés, mert pl. akármelyik teljesen véletlenszerűen kiválasztott közúton simán végig vontatnám bármely politikusunkat, hogy élvezhesse a random kátyúkat amik tönkre b.szák az ember autóját a 400+ forintos üzemanyagárak mellett... hol a picsában van a lové tisztelt hölgyem és uraim, tisztelt ház ????
@Mariann19:
+1!
Amit én látok: Szentes-Fábiánsebestyén-Gádoros összekötő út (Autostrada del Fekalie), elképesztő állapotban és ez csak egy szelet a békési szartortából:
www.delmagyar.hu/szentes_hirek/hiaba_javitottak_lassitani_kell_az_osszekoto_uton/2317504/

Egyáltalán nem túloz a cikk írója, érdekelt vagyok arra, magam is látom. A vidék ennyire fontos stadionországban. Most jöjjön egy narancssárga gyökér és magyarázza meg EZT! Kíváncsi vagyok, milyen érveket tud felhozni amellett, hogy le van szarva az arrafelé közlekedők érdeke. Anyagi természetű magyarázat nem játszik, a felcsúti foci disznóólból meg lehetett volna... és nem csak ezt az egyet. Szeretnék arrafelé a latort érte, komolyan. Így csak kiköpnek a neve hallatán.

Tudom, hallom. Ott.
Nesze neked Erdély!

Nem akarom, hogy ez a mocskos Erdély továbbra is a hazám része legyen! Nem akarom a „șasăcai”-féle cigányokat, ahogyan a Sorából táplálkozó kolozsvári bozgorokat vagy a férfias és repedtsarkú erdélyi lányokat sem. Azt sem tudni róluk, milyen fajból származnak. Erdély kizárólag bajt hozott a nyakunkra… Nem érzem jól magam ott. Az a vidék nem Románia…” – így az író.

pannonhirnok.com/liviu-andrei-nem-kellene-romania-resze-legyen-ez-a-velejeig-romlott-erdely/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

fogd már fel a jobbik mint párt soha nem lehet opció egy értelmesen gondolkodó, normális élhető világot akaró ember számára.

a jobbikos szimpatizáns már egy másik kérdés, ott esetleg elképzelhető, hogy ki lehet zökkenteni az eltévelyedésből, még ha kicsi is rá a sansz, de mint a vicc is mondja: "mindenki rendőrnek születik csak van aki..." (itt kérek elnézést az értelmes rendőrök szerény halmazától :) )
@batka manó: Gondolod, hogy az egy milla szavazójuk között nincsen "értelmesen gondolkodó, normális élhető világot akaró ember"?
Ugye ezt te sem gondolod komolyan? ;)
ezért írtam eztet':

"jobbikos szimpatizáns már egy másik kérdés"

de a jobbik mint párt:

1., nem ellenzéki ez a kisebbik baj
2., rohadtul de nem "szalonképes" és finoman fogalmaztam
@Knósszosz:
És a Szentes - Fábiánsebestyén - Gádoros - Kisszénás - Nagyszénás - Orosháza vasútvonalról ne is beszéljünk!

Télleg! Jár még egyáltalán azon a vonalon vonat?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: összefogás a jobbikkal? ahhoz talán legeslegelső sorban ellenzékiként kellene viselkedni.

Pl. ilyesmi soha nem történhetne meg:

A Jobbik nyomására találták ki a reklámadót
index.hu/belfold/2014/06/12/megvan_a_kozbeszerzesek_uj_ellovasa/
@Spániel: a vezenylo atvette a nemzetek europaja dumat is a jobbiktol, a nyomasra emlekmurol es paksrol ne is beszeljek
@Marcellusca:
Szevasz Földi! - vagymifene...
Én csak a Szentes-Orosháza vonalat ismerem, de az nem mene vala Nagyszénás felé, csak úgy elfordul Gádorosnál Szentetornya-Oros felé.

Arra persze már, hogy ne közlekedne vonat?! Viccelsz?
Napi két pár!!
Az első Szentesről 05:30-kor, az utolsó(...) 14:45-kor indul, visszafelé nagyjából ugyanez a helyzet.
Nem kamu, a a MÁV Start Elvirán lecsekkolhatod!

Szóval, a teljes leküzdendő távolság 40km, ezt 1 óra 15 perc alatt abszolválják a Hungarian Dream Railways BzMot típusú dízel meghajtású szardiniás dobozai (tudod, azok a kispirosizék...)

Közben a hülye Csehek meg ilyen szar Railjeteket vesznek:
www.railvolution.net/railvolution/upload/first-cd-railjet-arrives-on-czech-network_b.jpg
Ja, és van alattuk pálya is... ezthogycsinájják? Én sejtem, de az itt nem megy.
@Knósszosz:
Ja, ja. Kevertem a Mezőtúri vonallal. :(
A szentesi vonal nem egy leányálom. :)

www.youtube.com/watch?v=kJGX6abVztI

Én orosházi vagyok, úgyhogy nemtom földi-é-e, vagy csak majnem. :D
@batka manó:
"Nem kell elismerni a főváros központúságot."
Nem is!
Az a baj, hogy minden fejlesztés vagy szintentartás hatalompolitikai döntés eredménye.
Nem szűkíteném le ezt a problémát csupán a közlekedési gondokra, mert ennél súlyosabb gondokat okoz az ipartelepítés koncentrációja pl. Miért kell az elmaradott térségeket kizárni a támogatásokból?
Ez azt eredményezi, hogy a foglalkoztatottság egyenlőtlensége miatt csak nő az "eltartottak" segélyre szorulók száma.
Ugyanakkor a fejlettebb régiókba már távolról szállítanak munkaerőt, szállásköltséget fizetnek, horribile dictu a határon túlról jár át a munkaerő.
A hatalompolitikai döntést említettem, ennek ékes példája a 4-es metro, melynek kapacitása 50%-os kihasználtságú.
Már az ötletnél látható volt, hogy a főváros lakossága csökkenni fog, jelenleg nem 2 millió, hanem 1.775, és számítottak az agglomeráció általi utasszámra is.Ez sem jött be.
Válaszodból kitűnik, hogy te is indulatos vagy - jogosan - mert a mindennapi komfortérzeted romokban áll, miközben meggondolatlan megalomániákra irdatlan összegek mennek el.
@Knósszosz:
Szia Knósszosz!
Az útviszonyokon túl azt látom a TV riportjaiban , hogy Magyarországon van egy másik világ, vannak települések, ahol nincs orvos, gyógyszertár, sokban már kisbolt sem, cigiért 8 km-t kell tekerni bringán.
Elnézem ezeket a gyűrött embereket, és meg vagyok győződve arról, hogy kevés az örömérzetük, hiszen nem érzik a gondoskodást, ezek a napi gondok nem csalhatnak mosolyt az arcukra.
Ezek az emberek úgy élnek, hogy a civilizált környezetben élők szánakoznak rajtuk, és nincs annál megalázóbb, mint amikor elég bajuk mellé még lenézettséget is át kell élniük.
A támogatásokból néha át kéne csoportosítani, mert nemcsak mi, városiak létezünk ebben az országban.
@Marcellusca:
Én nem vagyok helybéli, viszont a family egyik fele ottani. Én szeretem az alföldet (is), imádom a Tiszát - nincs olyan mesze azért - sokat voltam arrafelé és van egyfajta hangulata egy álmos délutáni városnak ott a puszta közepén... szóval, te akkor tudod!
Akkor vagyok negyon elborulva, amikor arra gondolok, hogy ott Gyopárosfürdő milyen lenne, ha Osztrákiában lenne... Csak úgy Wörthersee... láttam párszor.

Igaz, fejlesztettek ezt-azt és nem lepusztult, de ahhoz képest, hogy mi lehetne?
Hagyjuk...
@Spániel:
nem lesz ott, szarra neki sincs szüxége, ha fizet jó ha nem lófasz a seggébe tövig

brühüyyy
@Knósszosz:
Hát, igen, Gyopi ...
Valamikor felkapott hely volt. Aztán elszállt felette az idő. Nem fejlesztették, közben meg szaporodtak a gyógyfürdők. Mostanában vannak fejlesztések, változások ... Talán ezután újra igazán felkapott lesz.
És, ja.
Ha nem a világ végén, a Viharsarokban lenne ...
Ehhh, haggyuk!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nagyhírtelen jött ötlet:

Götterdämmerungű

a walhalla leégése benne az élő istenekkel kozmálás nélkűl semmivé válnak

brühüyyy

www.youtube.com/watch?v=qIIdZUqeFhY
@Mariann19:
Ugyanazt látjuk szerintem.
És ha mondjuk az általam igen utált kormány hallaná mi a közvélekedés a lator bandájukról mondjuk Gádoroson, hát, igen csak nagy erőfeszítések árán tudnák a zabszemet feltolni a...

Persze tudják... nem véletlen a választási törvény és minden egyéb testreszabása és Budapest bedöngölése. Ez van, amíg kétmillió barom megy utánuk a CÖF röfrént röfögve, addig nincs gondjuk. Majd egyszer elsüllyednek a klozettgödörben, csak ők még nem tudják - illetve azt hiszik, imádatuk trágya örök.

Utálom ezt az egész izét, ahogyan a kint ragadt magyarok is, soha nem fognak visszajönni, bármennyire is veri a nyálát a focista. És így tovább, tovább.
Lesz korona fej nélkül, de minden nappal messzebb kerülünk az EU életszínvonaltól.
Köszönhetően a sok... ehh.
@Mariann19:

a komfortérzetem valóban romokban hever, a puttonyom tele van a mindennapi szívatásokkal,ugyanakkor a kupolás cirkuszban ül 200 gombnyomagató droid, akit csak és kizárólag a pártfegyelem érdekel(no meg a cáratyuska segge partja), magasról leszarva a polgár érdekeit aki oda beültette öt...a listán bekerülteknél még mondjuk azt, hogy megértem, ott a pártra szavaz a pórnép, de az egyéniben nyerők???? aztán jönnek napról napra egyre az cifrább húzások a sok elmeroggyant meg tapsikol örömében, hogy szophat. azon csodálkozom, hogy a népek még nem jelentkeznek tömött sorokban önkéntes jobbágynak/zsellérnek/cselédnek mészáros uramék birtokaira, ha már horty meg tisza az idol'. a tortára még hab is kerül gábris, meg benjamin félék agyrémének képében.
@Knósszosz:

@Marcellusca:

hahaha

Orosháza, Gyopárosfürdő? :))))

jó párszor gyalogoltam a két hely között és nótáztunk veszettül közben...
persze volt a srácoknál toroköblögető, hogy be ne rekedjünk. sőt 1, 2 üveggel a kiskatona is kapott mindig, ha velünk énekelt...

a fürdő meg akkor szedte össze magát amikor a cégem a dolgozóinak rehabilitációs (és oktatás) célból megvásárolta és felújította a mellette levő üdülőt...

azok a boldog béke idő amikor még az egészsége is számított a melósnak...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nézd, sokan assziszik, hogy tudnak énekelni (meg még sok mindent) és akkor HIC RHODOS HIC SALTA

a callas elé kerűl aki istennő volt és maradt Casta Diva-t énekelni

www.youtube.com/watch?v=lR4TMEqcnsA

és akkor a nyugdíjas istennő megmutattya neki

nea ez hiányzik a zorbánéknak valaki gyűjjék és megmutassa így hogyan kell gazdaságot csinálni

brühüyyy
@rodeo36:

hehehe

sosem volt téma, hogy tudunk-e énekelni, csak voltak szituk amikor kitört belőlünk a jókedv...

ám valószínű, te sosem neveznéd éneknek a csoportos hangoskodásunkat.
@Knósszosz:
"és Budapest bedöngölése."
A mai napi sajtó arról zeng, hogy Lázár - aki most már minden támogatás atyja - csípőből kihúzott néhány budapesti fejlesztést, mint hírlik, ez több száz milliárdos kiesett fejlesztést jelent a fővárosnak.
Normális országban azt feltételezné az állampolgár, hogy egy racionális pénzelosztásról van szó.
Azonban a rutinos ember már ismeri az észjárást, és felfedezi a sanda szándékot.
A Fidesz Bp-en az önkori választásoknál vesztésre áll, vagy legalábbis rosszul.
Ennek ismeretében megcélozza a vidéket, mellőzve Bp-et, és a pénzek elosztási viszonyaival egyrészt maga mellé állítja a vidéket, másrészt jól összeugrasztja a két tábort.
A szokásos dramaturgia.
@batka manó:
Mélyen egyetértek a helyzet elemzéseddel, és nem vagy egyedül, amikor arról a közérzetről szólsz, amit hallani, bármerre járunk.
Jönnek napról-napra az újabb húzások.
Az ember azt gondolta, hogy a választások hoznak egy fordulatot, de látod, hogy a tudatlanság és a szűk látókör győzött.
Ilyen emberek között élünk.
Most már csak az önkori választásokban lehet bízni, amely nem annyira párthoz kötött, hanem személyhez.
Hátha az emberek ezt fogják előtérbe helyezni.
Amúgy mindennel egyetértek, amit leírtál.
@Mariann19: :)

nem lehet ezen csodálkozni...
"érezhetően" erre gyúrtak végig... jó pár ingatlanra fáj még a foguk, szerintem...
ha nem adják békésen akkor viseljék a következményeket, "dögöljenek bele" a fenntartásba pénz nélkül...
@Marcellusca: Ha tökös volna, igen. És minden bedeszkázott metróbejáratra, meg a fél óránként közlekedő, 30 éves potlóbuszok ablakaira kitapétázná, hogy köszönjük lázár!
@guma:
És egy kicsit maga a melós is.
Majd jönnek a nagy tapasztalatú trollseggfejek mind a harminckét évükkel és megaszondják, hogy rohattegykomenista világ volt az, amin nosztalgiázunk.

Olyan kis kocsismáté-gulyásgergő-ehhmahhmm futsallpetike félék, mögöttük a tapasztalt hátországgal, mint hoppárépéter és a többi hasonló kártékony parazita.
Kösz! Most hallgatok valamit és nem mondom meg mit, beeee.

Viszont szeretlek, akármit is ír erre ide a ladikos csávó, meg a porszívóügynök:)))
@Knósszosz:
Ugyan, menny'má, te kis nyaligátor... :D
Hát mondok én neked "akármit"???
@Mariann19:
Persze... ezt Rodi is leírta délelőtt.
Ki akarja csinálni a fővárost, mert ki van vele ott b...bbö...
Szóval seggbekúrják a fővárosi szavazók a mocskot, ezért ki kell véreztetni őket. Minisztériumok vidékre, és ez csak egy lépés.

Bocs a szokatlan vulgaritásért, de nagyon elegem van, mindazonáltal nem fogom rendszeresen gyakorolni, bocs.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Meg volt a fröccs Halásziban?
Egészségedre!:)))
Legalább te élsz...
IGEN!
MEGCSINÁLTÁTOK!
ÉLJEN A PÁRT!

"A magyar társadalomból lényegében hiányzik a középosztály, a társadalom szerkezete az ideális rombusz helyett körtére hasonlít, az alsó rétegek a legnépesebbek. Erre az eredményre jutott a Magyar Tudományos Akadémia Társadalomtudományi Kutatóközpontja (MTA TK), valamint a GfK piackutató intézet közös kutatása, amelyet idén február és április között, 15 ezer online kérdőív, valamint ezer személyes interjú útján végeztek el.

A gazdasági és a kapcsolati tőke

Sugatagi Gábor, a GfK munkatársa csütörtökön elmondta: különleges vizsgálat az Osztálylétszám2014, hiszen a korábbiakkal ellentétben nem csupán egy szempont – például a jövedelem – alapján osztották fel a társadalmat, hanem azt vizsgálták, hogy három különböző tőketípusból mennyi áll rendelkezésére egy-egy rétegnek. A figyelembe vett tényezők a gazdasági tőke – jövedelem, vagyonelemek, megtakarítások –, a kulturális tőke – magas kultúra fogyasztása, internethasználat, szabadidős tevékenységek – és a kapcsolati tőke – ismerősök száma, társadalmi helyzete, segítőkészsége – voltak.

Róbert Péter, az MTA TK Politikatudományi Intézetének tudományos főmunkatársa, a kutatócsoport vezetője ismertetése szerint ezek alapján az eredmények azt mutatják, hogy a magyar társadalom legnagyobb rétege (23 százalék) a leszakadtak köre, akik jelentős adósságokkal és szegényes kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, kultúrafogyasztásuk elhanyagolható, többségük munkanélküli, közfoglalkoztatott vagy segélyt kap.

A munkások csoportját (16,5 százalék) hasonló vagyoni, kulturális és kapcsolati tőke jellemzi, mint a leszakadtakat, az egyetlen jelentős különbség, hogy szakmunkás végzettségük nyomán van munkahelyük.

A "körte" csúcsán az elit helyezkedik el (2 százalék), az ide tartozók gazdagok, többségükben felsőfokú végzettségűek, kapcsolati szempontból viszont ez zárt csoport, és a státusz szinte örökletes."

hvg.hu/gazdasag/20140612_GfK_Eltunt_a_magyar_kozeposztaly_vagy_tan

Szerintem meg no comment...
EZ tényleg nem az európai modell!
@Knósszosz:
Itthon is... :))
Lazíccsatok.
Holnap már péntek, újabb evezés, újabb fröccs!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Én lazítok, te se dolgozd magad NEResre, inkább fröccsöjjé!:))
@Knósszosz:
MEGFOGADTAM!
Sőt!
Kollégának mondtam tegnapelőtt, hogy csak oda tudunk "sajnos" kimenni (ilyen időben) szervizelni, ahol jól működik a klíma... :D
(Egyik szerveremnél a múlt héten a szerverhelyiségben kb.35 fok volt egyik nap. Előtte pár nappal volt ott a klímás, "megszerelte"...)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
:DD
Én már csak olyan lakásban vagyok hajlandó javítást vállalni, ahol dübörög a klíma. Igazad van, az ügyfél menjen a ferde óverdóz péniszre, mit képzel magáról??? Majd izzadok miatta, mert fizet?... vicc.

De már elegem van ebből is, inkább leszek államtitkár. Állítólag ahhoz nem kell semmi.
Letagadok mindent és akkor esélyem lesz jól megélni a negatív ikkúból. Kérdeztem a barátnőmet Londonból, hogy ez menne-e? Azt mondta; feltétlenül! Csak nem arrafelé náluk... szóval most micsinájjak?
@guma:
Minden lépésük már az újraválasztás után a hatalom további fenntartására irányul.
Nézd meg a minisztériumok vidékre telepítését. Debrecennél még Kósa kezét vélte felfedezni az ember, ez volt nyitány, de már látszik Miskolc meghódításának szándéka.
Miskolc is ingatag a jelenlegi polgi miatt.
Amennyiben oda költözik egy minisztérium, a választók hálásak lesznek, és voksokkal honorálják a Fideszt annak reményében, hogy generális változást jelenthetnek a városnak.
Több vonalon indul az offenzíva, hogy mibe fog ez kerülni, és mivel jár még, az másodrendű probléma.
@Knósszosz:
Ja... erre én is ma egy étterembe mentem ki melózni, telepíteni egy éttermi rendszert... :(
Tegnap viszont fogászatok, irodák... szóval klíma... :D
Illetve - tényleg - tegnap egy üzemcsarnokban is melóztam 3 órát (én, kollega meg bent hűsölt), ahol kőkeményen galvanizálnak, ott kissé elfolytam, meg lefejeltem egy vasgerendát, úgy, hogy a targoncás megállt azzal a 6 mázsa vassal a hangra, amit vitt.
@Knósszosz: @Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Na most jól lebuktatok!
Az ember így hívjon szakembert, ha segítségre van szüksége.
Letagadjátok magatokat, ha már nem hűs szellőben kell dolgozni.
Szép!
Basszameg a jóég ezt az időzítőt...ennek reggel kellett volna kimenni:

varanus.blog.hu/2014/06/12/fidesz_az_uniszex_mindenit_neki
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én úgy fogalmaznék, hogy vannak olyan megnyilvánulások, amelyek még utólagos magyarázattal együtt sem elfogadhatók egy kulturált politikai közegben. Be kellene látnod, hogy a Jobbik tele van ilyenekkel, és ha egyet-egyet ki is magyaráznak, az egész együtt vállalhatatlan. Mondjuk hsz-omban ez mellékszál volt, csupáncsak megmagyaráztam, miért fogalmazok olyan finoman.
@Fabius:

ilyenek ezek a fránya időzítők...reggel kilenc már majdnem este kilenc :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Te sírsz??
Én Székesfehérvár ipari részén voltam pár éve negyven fokos nyárban, egy raktárhelyiségben ahol vagy harminc fagyis fagyasztót kellett megsuszterolnom. Jó volt, egy helyen az összes és a lóvé nagyon rendben volt+fizették a szállást is. Ja, dehogy... Veszprém volt, nem Fehérvár, bocs.

Ott aztán izzadhattál volna az alaménom tetőszerkezet alatt... puhapötssch...
@Mariann19:
Sajnálod azt a kis luxust, amit a tök semmiért megkap a kocsándi máté... vagy, hogy a francba híjják..? Irígy-e vagyol??:))
@Fabius:

"Basszameg a jóég ezt az időzítőt...ennek reggel kellett volna kimenni:"

Fabius, te programozol bennünket?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: “Szívesen kinéznék az Élet Menetére, ha lenne rá remény, hogy a csendőrség összeszedi a sok szerencsétlent” – írja a kuruc.info, melyet mintha Novák Előd is szerkesztene.
@Knósszosz:
Én soha nem vagyok irígy te rosszaság.
Ha jönnél hozzám dolgozni, külön klímát szereznék be neked, nemcsak azért, hogy termelékenyebb legyél.
Most mindjárt jön Boli, mert szúr az epéje.
@jaegtoer:
Ráadásul nem is iszik! Most gondold el, ha szeretné a vodkát... :D
@Mariann19:
Mos'mé?? Nyaliztok ti rendesen egymásnak...
@Mariann19:
Jaja!.:))
És Bolinak a má-lya... a mocsok:)
De ezé szeressük.
Én meg másért is, Téged.
Pusz és jó éjt neked Mariann!
@Knósszosz:
Nézzed a meccset!
Szia Knósszosz! Neked is jó éjszakát!
@rodeo36: drááága kollega úúúr! a pízcsapot már mostan is elzárták, hogy elvonszolja a löttyedt seggit odáig nem javíttya a zOrszág heljzetit!
épp olvastam, nem linkelem megkeresi mindenki akit érdekel, hogy nincs ottan SEMMI!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: te kollega úr, az má' nem is hír, hogy a Szíjjártó Londoban "tárgyalt"??
Most komolyan kérdezem, mijazapjafaxáról tud két értelmes mondatot összehordani ez a senki?
süti beállítások módosítása