Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/19/hatarozatban-tagadja-a-srebrenicai-nepirtast-az-orbant-kitunteto-dodik-es-a-parl... (2024.04.19. 07:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.28. 04:58 Fabius

EP nyitány: Viktor és a kettős mérce

Címkék: brüsszel rogán antal házszabály uniós biztosok orbán forradalom

"Üzenjük nektek, hogy erősek vagyunk,

kerek a seggünk és kemény a faszunk,

s odacsapunk, mint a felajzott bika,

vagy mint Fekete László mikor elüti az Ifa..."

 

Középpályás Ramszesz máris frontot nyitott az EP-ben. Időben kell ezt kezdeni és ha nincs igazi ellenfél akkor a sajátjainkat is meg kell rugdosni, edzés gyanánt az ize'végett. Meg amúgy is tudják csak meg, kemények vagyunk még, mint a fagyott kutya lába! Viktor térdéről még nem szívódott fel a perzsa mintás vérhólyag amit Reding biztosnő irodájában szedett össze az elmúlt ciklusban, így aztán rohadjon meg az összes luxemburgi kisköcsög, aki olyan pozícióról ábrándozik amihez Vitya szavazatának is köze van. Mi félázsiaiak nem felejtünk, oszt'jónapot!

 

"A törvényeket be kell tartani és a lopakodó szerződésmódosítást abba kell hagyni!!! - ordította, mire Rogánban vigyázzba merevedett az ebédre burkolt mákos lecsó: Azta! Őneki aszonták lopakodjon oda ezzel a paksamétával a hóna alatt a pulpitushoz, mert úgy van kétharmad, hogy néha nincs és módosítani kéne a házszabályt. Most meg a Főni ordít és "jogi kíméletlenséget" emleget, ami ki tudja mire és kire érvényes. Igaz, hogy az ő idegrendszere Pasa park genyózáscunamin edződött, de lássuk be más műfaj a zembereknek hazudni és más felségárulást elkövetni egy átgondolatlan sunnyogással. Ahogy sápadtan körbe kémlelt vette észre, a frakciótársak integetnek, mennyé Tonyó, ez nem neked/nekünk, hanem az európai bürokratáknak szól, csak elfelejtettük lehalkítani az MTI-t.

Még csak az kéne, hogy itthon ezzel a jogi kíméletlenséggel meg lopakodásellenességgel szopassuk magunkat, mikor a kétharmad forog veszélyben!

Pont elég, ha az ejrópai tiszteletlen pöcsfejek vesznek tisztelet leckét belőle, minekünk itthon nem kell minden külföldi hülyeséget következetesen majmolni. Amit Viktor ott mond az ott marad, itthon meg majd mond újat, mást, ami éppen a napi szopóka elkerüléséhez, a parlament testreszabásához szükséges. Legfeljebb, ha valaki a párhuzamosság láttán majd kettős mércét emleget, akkor villám módosítással törvényben rögzítik, a lopakodás nálunk alkotmányos alapjog, amit nem lehet szűkíteni a közben végzett törvénymódosítás tiltásával. Aztán majd erre mondja a Galamus, hogy nem elég széles a demokráciánk!!!

 

420 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr886220828

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hahaha
Ez gyiilkos így korán reggel, éhgyomorra.
Nagyon elemedben vagy, gratula.

Már csak azt kívánnám, hogy elolvassák, akiket illet.
Minden jel arra mutat, hogy a kis Felcsúti Törpöt meg fogják leckéztetni ebben a ciklusban ott kinn.
Jajj, nekünk!
Majd megtudják, hogy mi az igazi hungarikum!
jó lenne...ha megfingatnák vagy kibasznák a pártyát a zejúból

akkor lenne dili

és a zangyalból rögtön ördög és a sasból meg lenne birodalmi veréb

az legalább közelít a valósághoz

brühüyyy
Hehehe, szegeny vikibe mar kiloszamra toljak a nyugtatot, az meg hati szivattyuval parkol le minden beszede alatt valami kozkut mellett, mert a mellekhatastol ott helyben aszna szenne a kis gyava idegbeteg.

Penz se a SZU-bol, se az EU-bol nemigen jon. az oroszok ugy rabasztak vikire az ajtot, hogy meg most sem tudja, hogy kelet vagy nyugat fele forditja a derek cipotalp arcvonasait eppen.

Simicska lassan kiszall a fotelbol, es ugy megrakja vikit, hogy az a nyelvevel evez Brusszelig majd, hogy jajj komak, hat igyunk egyet, nyalom a seggetek, szeretet van, meg baratsag.

Es meg a nyar duhongese elott olyan liberalis demokrata lesz a kis fatusko, hogy csodajara jarnak a meg itt kiserto SZDSZ-esek, hogy nabazdmeg, melyik hosi halottunk szallta meg ezt a kis salakanyagopt ilyen hevvel?

IIiiimadom nezni, ahogy osszeomlik alatta minden, mert annyi agya nincs a kisfickonak, hogy legalabb 10 percet elore lasson. Ostoba tolvajnak szuletett, hazaarulo akasztott patkanykent vegzi. Kemeny az elet, plane ha evekig provokalod magad ellen az egesz vilagot :)

Szoltunk idoben ocskos, nem mondhatod, hogy nem.
@Megdobbent:

a legalább három ellenséges frakcióból álló 21 magyar delegált az összesnek 2.7%-ka vagy akörüli...2/3 vagy 1/3 vagy semmilyen harmad nem lehetséges, pofa van befogva és alapállás terpeszben

brühüyyy
Pávatánc, néhány koki és saller, oszt jónapot!
melléklet:

A művészettörténész visszaszól

Orbán ugyanazt üzeni híveinek, mint ellenfeleinek: kuss legyen. Emlékműről és minden másról is.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140528_A_muveszettortenesz_visszaszol

----------------------------------------

Szijjártó bármilyen kormányzati posztot elfogadna

Szijjártó Péter szerint a klasszikus diplomácia időszaka a múlté, helyette olyan külpolitikát kell folytatni, amelynek "egyértelmű és bevallott, semmiképpen sem szégyellt" célja a külgazdasági érdekérvényesítés.

hvg.hu/itthon/20140528_Szijjarto_barmilyen_kormanyzati_posztot_e

------------------------------------

Lázár inkább visszafizeti az utazásaira költött milliókat

Lemond Lázár János az utazási költségtérítésekről, amelyeket törvény biztosít számára, és a "költségvetés rendelkezésére bocsát" kétmillió forintot, amelyet korábbi útjain használt fel – olvasható a Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerdán kora reggel kiadott közleményében. A politikus az Origo kedd esti cikkére reagált, amely szerint Lázár János többször is jóval nagyobb összegért volt kiküldetésben, mint kollegái. A hírportál pert indított a részletekért, és a bíróság, keddi, nem jogerős ítélete szerint a Miniszterelnökségnek részletesebb tájékoztatást kell adnia az államtitkár egyes útjairól.

hvg.hu/itthon/20140528_lazar_inkabb_visszafizeti_az_utipenzt
5 másodperc. ennyi kell Szijjártónak, hogy kimondja az igen szót. bármire, feltéve ha OV kéri fel rá.
www.origo.hu/itthon/20140528-szijjarto-peter-ot-masodperc-alatt-igent-fog-mondani.html
Amikor ecceri kiccsákó kiáll és faszacsávóskodik, zsebretett kézzel... oszt meg nem érti, hogy miért nincs tisztelet... ilyenek ezek, csak az oroszok adják meg... kilóra, mint a hízót...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: már megint közös agyat használtunk.
az emlékműről, meg az egész 1944 márciusáról meg van a véleményem..
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): mert nem tudja, hogy tiszteletet azzal kap, ha nem feszeskedik, hanem elengedi magát, és kedves lesz.
üzenjük luxemburgnak, tiszteletet a gyorsnaszád parancsnokának, különben odaevezünk a partjaikhoz, s ráeresztjük matolcsyt a híres bankrendszerükre.
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Kiléptem, hogy ne vádolhassanak korrupcióval

A Fidesz új üdvöskéje sok száz milliós ügyvédi praxist hagyott ott, új képviselőként viszont egyből a legfontosabb bizottság alelnöke lett. >>>>Orbánt Széchenyihez hasonlítja<<<<, >>>>Simicskát pedig különleges képességűnek tartja.<<<<<<

Tuzson Bence interjú.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F05%2F28%2Ftuzson_kileptem_hogy_kesobb_se_vadolhassanak_korrupcioval%2F
nah, mára ezennel szétakadtam, és nem gondolok semmit tovább, ez a nap már elveszett a fentieket olvasva...

Kérek egy gumiszobát, ha a fentiek normálisak, akkor én inkább kényszerzubbonyoztatom magam...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: borzalmas G, borzalmas..
az eutanázia meg bonyolultabb kérdés. az aktívat én sem támogatom, de a passzívat elfogadhatónak tartom bizonyos esetekben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Tuzson szerint az országnak vízióval rendelkező politikusokra van szüksége." ez a köztelevízióra gondolt, tuti. többet nem nézek ki belőle.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pedig annyira boldog voltam, hogy én oszthatom meg ezt a világgal, hogy Peti 5 mp
@parti_giano: te csak ne szóljál be, inkább adj enni a görényednek
m.origo.hu/nagyvilag/20110607-halalosan-megfenyegettek-a-gorogok-az-eurozona-penzugyminiszteri-csoportjanak-vezetojet.html
m.origo.hu/nagyvilag/20140525-juncker-schulz-meccs-lesz-a-bizottsagert.html

Orbán Viktor támwww.theguardian.com/world/2014/may/27/david-cameron-jean-claude-juncker-eu-top-job
ogatására ugyanakkor nem számíthat Jean-Claude Juncker, hiába a saját pártcsaládjának a jelöltje. A miniszterelnök a Hír Tv P8 című műsorában mondta ezt. A műsorban azt is mondta, hogy Junckert a Néppárt vezetésére sem szavazták meg, mégis ő lett a nyertes. Az eredményvárón egy fideszes azt mondta, Orbán azért tud ilyen bátor lenni, mert Angela Merkel német kancellár sem támogatja Junckert, és amikor Orbán legutóbb tárgyalt Merkellel, ez nyilvánvalóvá vált. Ráadásul a Fidesz máig nem felejtette el, hogy 2006-ban, amikor Juncker volt a pénzügyminiszterek tanácsának elnöke, nem szorongatta meg a Gyurcsányt-kormányt a rossz költségvetési adatok miatt.
Orban mellett Cameron es a sved miniszterelnok sem tsmogstja Junkckert.
@Bicepsz Elek:

ez érthető.

aminthogy az is teljesen érthető, hogy míg 3 hete Cameron a szigeteken azt vartyogta harsogva, hogy meggondolandó egy olyan unio tagjának lenni, amelynek a fidesz/orbán is tagja, mára szépen letisztultak az eszmék, amikor is már a szövetségest látja a tegnapi patásban, miközben orbán csak hülyébb lett és se nem okosabb, hacsaknem szebb...
@jaegtoer: én meg pont ma reggel hallottam Camerontól a rádióban, hogy szintén a nemzetek Európáját támogatja.
Arról hallottatok, hogy a köpködő nőt előzetesbe rakták? Ehhez egy kis szösszenet az arckönyvről.

"Kedves Gyerekek, már megint ide kellett jönnöm. Szájbarágó Szilárd, igen. De komolyan, miért vagytok ilyen buták? És ennyien?
Hogy mi a baj azzal, hogy valakit egy politikus leköpése miatt előzetes letartóztatásba (gyk. azonnal megkezdendő és korlátlan ideig fenntartható, szigorított fegyház szintű szabadságvesztés) helyezzenek? Sokkal nagyobb baj, kedves Gyerekek, hogy ezt ennyien nem értitek. Nektek ugye tökre megfelelne Rákosi, csak végre vigyenek már el valakit? Gyerekek, ti olyan kis gyökerek vagytok, nektek Észak-Koreában kellene élnetek. Aztán sír a hülye kis szátok, hogy szaraélet itt Magyarhonban, mi?
Teljesen mindegy, milyen színű fejkendő volt a nőn, amikor leköpött egy politikust, és az is, hogy igaza volt-e vagy sem. A köpködés bár valóban vétség, de nyilván az egyik legenyhébb: tettleges becsületsértés. Pénzbírsággal, megrovással, ilyesmivel szokás sújtani. Nem pedig azzal, hogy az illetőt rögtön behajítják a kannibál bűnözők közé, aztán ott rohadjon meg.
Az a politikus, akinek a kedvéért ilyet megtesznek, mindannyiunk ellensége. Az a rendszer, amelyik ezt megteszi, bennünket nyomorít. És azok, akik helyeselnek az egésznek, nem érdemelnek szabad életet. Különösen azok, akik azt hangoztatják, hogy mindenkit, aki a nőhöz hasonló véleményt ápol, automatikusan üldözni kell és hasonlóan elbánni vele. Drágaságok, ti magatok vagytok a Gestapo, az ÁVH és a Lenin-fiúk egy személyben, és a magatokfajták miatt olyan ez az ország, amilyen.
Akinek pedig külön el kell magyarázni, miért gáz, ha egy köpésért azonnal börtön jár, miközben életvitelszerűen bűnöző elkövetők szabadon távozhatnak pár óra előállítás után, annak olyan komoly baj van a fejével, hogy legyen szíves önállóan beleverni a legközelebbi betonfalba. Hátha attól helyrejön."
@Penivaldes: Mondjuk ez sem piskóta Ferenc pápa látogatása kapcsán.:(

Miközben Őszentsége a békéről beszélt Izraelben, a Mennybemenetel Templomába betörő zsidó szélsőségesek széklettel kenték össze a templomot, a kereszteket és az evangéliumot pedig fölgyújtották. A rendőrség nem lépett közbe, de Ferenctől - aki már a feszületét is elrejti a találkozó alatt - megtudhattuk, hogy csúnya antiszemiták vannak a katolikusok között.

apologetika.blog.hu/2014/05/28/jelek_a_szentfoldi_papai_latogatas_alatt
Látszik mennyire elmaradott pöcsfejek ezek mind. A mai technikai világban egy 8 éves, mérgesmadáron edződött, rózsaszínbe öltözött kislány is fel tudná programozni a nagy kocsma számítógépét, hogy narancsagyúak szavazatát kettőnek vegye. Azt még csimcsomgun is megcsodálná, ha a magyar parlament 145,5% többséggel fogadna el törvényeket. Sovány bökésének hiányában is.
Ami meg a zunijót illeti, én már most reszelem ráspollyal a nyílhegyeket rinocéroszfogból. Ha a pupák nyiktor azt üzeni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem akarsz elmenni már ejtőzni egy kicsit a főrabbi retkes picsájába az örökös zsidótartalmú végbélhányadékadiddal?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nézd G, mélységesen elítélem azokat akik a szart bárhová is felkenik, meg elégetnek értékes tárgyakat. finomam szólva (a többi nem tűr nyomdafestéket).
DE, és itt a lényeg. attól még vannak, lehetnek antiszemiták a katolikusok között.
egyik sem menti fel a másikat.
@Bakter: Szerintem egy pápalátogatás eseményei fontos hírnek számítanak, már bocs. Még akkor is ha OFF, hiszem mások is elég sokszor beraknak egyéb témákat.
@Penivaldes: Gondolom arról, hogy bármi is történik lehet tudni, hogy kik a gonoszak és kik az ártatlan áldozatok.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Igen, az lenne, ha te nem találnál zsidó összefüggést a Halálcsillag felrobbantása és a Santa Maria elsüllyedése kapcsán is.

Egyébként meg az összes vallás kussoljon, de nagyon. Mert annyi embert alighanem semmi más okból nem kínoztak és öltek meg a Földön, mint egyes istenek nevében.
F...nak nem működik a tahótlanítás mobilos verzión. Így mindig felidegesítem maga Gábriel hülyeségein.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nemzetinek mondod - vallod magad, ehhez képest valóban feltűnően sokat kommentelsz európai vallási törésvonalak mentén. Mintha provokálni akarnál.

Én csak szerényen kérdezek egy újabb Off-ot. Mi a jobbklikk hivatalos álláspontja (mert ha jól értettem azt tolod) a málenkíj robotra a valaha volt SzU-ba hurcolt áldozatok és túlélők kárpótlása ügyében? Ja, hogy a SzU jogutódja Oroszország?

Vigyázz kérdésem becsapós. :-)
@Bakter: "Mert annyi embert alighanem semmi más okból nem kínoztak és öltek meg a Földön, mint egyes istenek nevében."

Fején találtad a szöget. Sajnos ez a szomorú valóság tulajdonképpen napjainkban is. :-(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez a szösszeneted kivételesen bejön - tényleg ultragáz, hogy a köpetért rabosították a bolond nénit...

egyébként a mai napig nem tudom, hogy arra az öltönyös majomra miért mondta ki a zászlóhajigáló csóka a fatvát

visszatérve a köpetre, látod, a csornai bronzonnal ellentétben még a fletó is nagyobb méltósággal viselte azt, amikor a nép egyszerű gyermekének testnedveivel találkozott... ;-)
@Penivaldes: az, tovább gondolhatom én is, hogy a fidesz is ebben a cipőben jár, jahh nekem ilyet ma nem szabad, reggel már megaszontam :D

Kerényi: Conchita az utolsó csepp a pohárban

Kerényi Imre szerint a homoszexuálisok megharcoltak a saját érdekeikért, de túlnyerték magukat, Conchita Wurst eurovíziós győzelme már egy olyan pont, ami után már a heteroszexuálisoknak kell felvenni a harcot saját maguk érdekében.

hvg.hu/elet.kultura/20140528_Kerenyi_a_melegek_tulnyertek_magukat

-----------------------------------------

sok sok stadion kell nekünk is, csak arra kell vigyázni, hogy nehogy elkeseredettek legyenek a népek, meert így járhatnánk, oppááá, a magyar nem is ilyen, nekije a narancsmaffia fát vághat a hátán.

Repülnek az utcakövek Brazíliában

Kedden is tüntettek Brazíliában a foci-vb horribilis szervezési költségei ellen, a tüntetők ellen végül könnygázt is bevetett a rendőrség.

hvg.hu/vilag/20140528_Repulnek_az_utcakovek_Braziliaban
Nehany gondolat a poszthoz, es 1-2 hozzaszolashoz:

Szinte az egesz magyar medianak 3 (na jo ketto) napjaba telt, mire Viktor szombati nyilatkozatat keddre hirre formaltak. En mar szombaton Cameron cikket linkeltem ide. Valoban kicsit talanyos volt a dolog....

Mar senki nem ismeri a klasszikusokat!?
www.youtube.com/watch?v=CvGvl3ngPKU

Vagyis a Fidesz HELYESIRASI HIBAT vetett a plakatjain! A helyes a:

TISZETLET a magyaroknak!

Amugy restecp a video keszitojenek! Nemileg amator, de azert jol nyomja.

Cameron amugy a lame duck legjobb peldaja. Es jol latszik, hogy az EU a brit szavazoknak jatszik, es nem David joszandekaert. HA ugyanis Cameron jovore elbukja a valasztast, amire jo eselye van (jol mutatja, hogy Tory politikusok panikolva kotnenek valasztasi szovetseget az UKIP-pel), akkor egy szimpla kepviselove valik a brit parlamentben, partja pedig meglehetosen erdektelenne valik az EP-ben.
Ha megis nyer, foleg az EU-ellenes szavazokat begyujtve, akkor a kilepesrol szolo nepszavazast vagy megnyeri (kilepnek az EU-bol, es ezzel csokkentik az EU-szkeptikus partok aranyat az EP-ben), vagy elveszitik a nepszavazast, ami viszont alapallasukat es annak sulyat teszi erdektelenne.

Masreszt nezi az ember a meccset olvassa a hireket, es ilyen gyongyszemekre akad:

SZEGYEN! Mar a Jobbiknak sem adjak meg a tiszteletet, es 9 kozul CSAK a 7. helyre teszik oket a listan:
www.huffingtonpost.co.uk/2014/05/26/far-right-europe-election_n_5391873.html?utm_hp_ref=uk&utm_hp_ref=uk

Ugye, hogy ugye! Nem kellett volna az a cukisag-kampany, es most akar 3.-ok is lehetnenek a nemet (nyiltan) neonacik utan. Mar a becsuletes magyar nacikat sem tisztelik, vagy eppen felik az EU-ban...

De leltem mast is:
Meg 2005-ben talalt olyat mondani Farage, hogy:
"Why should British taxpayers pay for new sewers in Budapest..."
(nem serteskent, de ha jol figyelem a kommenteloket, vannak akik nem feltetlenul ertik az angolt a foleg nemet ismeretuk MELLETT)
"Miert is kellene brit adofizetoknek fizetnie uj csatornazasert Budapesten?"
www.huffingtonpost.co.uk/2014/05/27/watch-tony-blair-destroy-nigel-farage_n_5396409.html?utm_hp_ref=uk

Vagyis Farage en bloc es altalaban tesz magasrol a MAGYAROKra. Ezek utan elkepzelheto, milyen velemenyen van az olyan ingyenelokrol, akik az EU penzen hiznak meg (akar szoszerinti ertelemben is), mikozben parttarsaik az EU zaszlajat egetik, vagy eppen dobaljak ki az ablakon.

Szar lehet, ha valakit ilyen direktben kop szembe peldakepe...
@simple observer 1.0: melléklet:

A nyugati „demokrácia” két bástyája – Franciaország és Nagy-Britannia – éppen miattunk volt szíves leomlani az európai választások alkalmából: az nyert, aki meg akarja akadályozni a lengyelek, románok, bolgárok, „jugók”, magyarok s egyéb néphulladékok bevándorlását.

hvg.hu/velemeny/20140528_TGM_NyugatEuropa_uj_niggerei
@rdos: "Mi a jobbklikk hivatalos álláspontja (mert ha jól értettem azt tolod) a málenkíj robotra a valaha volt SzU-ba hurcolt áldozatok és túlélők kárpótlása ügyében?"

Nekem csak annyi, hogy jó lenne, ha minden korábban üldözött csoport vagy egyén egyenlő módon és azonos időközönként kaphatna ilyen-olyan kárpótlást.:)
@simple observer 1.0: Gondolom a részünkről éves szinten nekik fizetett 19 milliárd forint visszatérítést nem reklamálta. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: fogadjunk, hogy ebből is fog ídézni egy-egy kiragadott mondatot a kretén, anélkül, hogy értené az egész gondolatsort/mondanivalót?:-)...
Lábadozó szervezetemet ez kicsit megviselte (3 napig jobbára az ágyat nyomtam)á Boccs az Offért.

www.borsonline.hu/20140528_csinos_noi_elnoke_lehet_az_mszpnek

Jelölt esély%
Botka László 60%
Hiller István 50%
Mesterházy Attila 40%
Kunhalmi Ágnes 30%
Tóth József 20%

Vagy 2 elnöke lesz a maszopnak, vagy csak az úságíró nem tanult % számítást.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Cirbi előtted linkelte - te olvasod is a többieket vagy csak vaktában kopipésztelsz?
nem értem*, hogy mi szükség van erre a faszságra. miután idejekorán ismert, hogy milyen javaslat mikor kerül szavazásra, ha éppen akkor kellene kétharmad, akkor az ülést egy ellenzéki elnök vezeti, oszt jónapot.

*nem igaz, értem, pontosan értem, hogy mi szükség van erre a faszságra. megmutatják, hogy ezt is megtehetik. bármit megtehetnek, mert ők a kétharmad, mekkülbenis csak.
oszt jónapot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egyébként kurva jó cikk, én is rohadtul érdekesnek találom, hogy a kelet-európaiak vannak kipécézve a bebuzult angoloknál a pakik meg a fekák helyett...
Ez most miről is szól? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Azt tudod-e, hogy te éppen úgy kened a székletet a Szentatyára, ahogy a szélsőségesek a templomára? Olyanért hibáztatod, amiről nem tehet, és arról meg hallgatsz, ami az érdeme.
Mennyit keres Brüsszelben Morvai, Deutsch és Szanyi? Íme a számok

Van egy alapfizetésük, ami bruttó 8020 euró, azaz majdnem 2,5 millió forint. Ez adózás után körülbelül 1,9 millió forint havi jövedelmet jelent. Soknak tűnik, de még mindig csak töredéke az Európai Bíróság bíráinak, akik háromszor annyit kapnak alapfizetés gyanánt - tájékoztatta a Pénzcentrum.hu-t az Európai Parlament sajtószolgálata.

Az alapfizetés mellett az EP napidíjat is fizet a képviselőknek, minden olyan napon, amikor hivatalos munkát végez a képviselő, 304 eurót kap érte. Tehát körülbelül 93 ezer forint jár a képviselőknek minden, a Parlamentben töltött napért.

De nem csak ennyiből kell megélnie az EP-s képviselőknek. Mivel idejük legnagyobb részét külföldön, nem otthonukban töltik, számos juttatás megilleti őket. Például utazási költségeiket megtérítik: az ülésekre való utazás költségét (legfeljebb business osztályú repülőjegy, első osztályú vonatjegy vagy 0,50 euró/km összegig személyautóval történő utazás esetén) bizonylat ellenében fizetik vissza. Emellett további utazási költségeiket (autópályadíj, foglalási költség stb.) is fedezhetik.

Általános költségtérítésben is részesülnek, ez azt jelenti, hogy nincs gondjuk az esetleges irodabérlési és ügyintézési költségekre, telefon, vagy postai díjakra, esetleg számítógépük fejlesztésére. Ez havonta majdnem 4300 eurót, azaz 1,3 millió forint körüli összeget jelent. Orvosi kezeléseiket sem maguk állják teljes mértékben. Egy fogorvosi beavatkozás esetén például az ár kétharmadát fizetik nekik vissza.

www.penzcentrum.hu/karrier/mennyit_keres_brusszelben_morvai_deutsch_es_szanyi_ime_a_szamok.1040545.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ide is beirom a kommentemet:

No. Van egy 66%-ban xenofób, bezárkózó dölyfös nép, és most rosszul esik neki, hogy Európa többi része is elkezd hasonulni hozzá? Csak nem? Pedig ahogy a régiek mondták, similis simili gaudet, (simlis a simlisnek örül.)
(Ráadásul a többi mocskosseggű nem veri a nyálát az EU ellen annyira, mint ártunk és ormányunk meg a csatolt része. Ettől különösen népszerűek vagyunk és leszünk, úgyhogy Gazsi még tökösebb cikkeket irogathat a magyar "européer liberális baloldal" ellen. Merthogy ez a lényeg)
@vitéž munkášőr:

a "bebuzult angolok"-nál a kelet-európaiakkal semmi probléma nincs. A román és bolgár cgányoktól félnek, de mivel ezt arrafelé hangoztatni nem komilfó, ezért közelitik meg a témát generálisabban. (A paki meg afrikai bevándorlók ellen miért is nincs kifogás? )
@DarthVader: jaja, TGM is rátapintott erre, meg is lepődtem
" Viktor térdéről még nem szívódott fel a perzsa mintás vérhólyag"

:-D :-D

Itthon nyilván nem égető a jogi könyörtelenség, Rogán esete a képzelt emtéivel EPIC!
@nandras01:

Őszintébb lenne, ha azt csinálnák, hogy egyszerűen beleírják a Házszabályba, hogy "Minden szavazás úgy végződik, hogy a Fidesz-frakció kétharmaddal megszavazza, mert valahogy úgyis megoldjuk, úgyhogy mindenki nyugodjon le a picsába!".

Rogán módosítója lényegében erről szól, csak még maradt rajtuk némi civilizációs máz, és egyelőre nyakkendőben szarnak az asztal közepére.

Egyrészt a Parlament is végre a helyére kerülne, az ellenzék is azzal foglalkozhatna, amihez ért (felvenni a fizetést), mi pedig gyönyörködhetnénk ebben a rakás mocsári orkban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Talán írtam már egyszer:
ha ezt a Lázárt valaki egy sötét éjszakán valahol egy disznómiskároló bicskával állcsúcson lövi, netán arra is felhasználja a nemes szerszámot, amire való, az igen nagy boldogsággal fogja eltölteni - úgy hiszem! - sokunk szívét.
Ekkora egy gennyhólyagot, mint ez a cinikus f@sz, nem sokat hordott a hátán a föld.
Remélem, megérem szőrös fejjel, amikor megbukik.
Undorító, amit művel.
Miközben mindenféle ordenáré megnyilvánulást utálok, legyen szabad megjegyeznem, amikor Demszkyt megtojásolták, a "főnök" azt mondta, közszereplő, neki többet kell tűrnie, amikor Gyurcsányt leköpdösték, - amelett, hogy ő méltósággal viselte - akkor ő is közszereplő, neki el kell tűrnie, most a felbujtott, normálatlan vénasszonyt mázsásokhoz ültetik..Kettős mérce mindenhol.Évek óta olvasom a Varánuszt,olyan még nem volt, bármi is volt a téma, hogy Gabriel ne jutott volna el a zsidókig valamilyen svédcsavarral.Már valaki előttem említette, de nekem is kezd az a véleményem lenni, hogy "beépített kém".
@Penivaldes: Ez a kérdés a három kép valamelyikéről jutott eszedbe? :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
nem csak őszintébb, de ehhez sunyi módszerhez képest még elegánsabb is. de hát nem adhatnak mást, mint mi lényegük.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem, hanem az övéi szóról, amit használtál. mert furának tartom, tőled, aki állitólag hívő ember, meg keresztény.
ha ugyanis így van, akkor JK-t isteninek kéne tekintened, és ha annak tekinted, akkor nincs olyan, hogy övéi. ugyanis annak az égvilágon semmi jelentősége nincsen hogy zsidónak született, magyarnak, busmannak stb. ahogyan annak sem, hogy volt a felesége.
és neki azért kellett megtestesülnie, hogy meghaljon, aztán feltámadjon. vagyis nincsen itt semmi övéi.
vagyis van, akkor ha te mint egy nagy tanitó tekintesz rá, akit megöltek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az a helyzet, hogy TGM alapvetoen, es MESSZE tullo a celon. Mindamellett, hogy sikerul (legalabb) 2 meglehetosen kulonbozo szempotot, es mozgatorugot osszekutyulva egy altalanosito velemenyt mondania arrol, hogy miert is alakult igy az EP-valasztas Europa-szerte, az egesz cikkbol sut az ideologiai alapvetes.

Az elso mondat, amit annyira sertonek tartok, hogy meg csak be sem idezem, pedig epp (talan mar nem is annyira) tudatalatti elveinek remek megnyilvanulasa.

Nem akarnek itt 1-2 5000 karakterest irni a cikkrol, varom hatha reagal ra valaki mainstream 'hivatasos'.;)

Azt hiszem eleg sokat elmond a cikk szinvonalarol, hogy a TGM altal (amugy marxista portalrol) belinkelt cikk is magasabb szinvonalu, mint az ove.

Szoval, varakozom. . .
@évásanyó:
@Penivaldes:
Duplacsavar: Gábrish zsidó, mint a másik főzsidózó dzsobbikzsidó. És azért zsidóskodik, hogy szimpátiát ébresszen a bántott zsidók irányában az éppen aktuális kommentelőknél.
@évásanyó:
Egyetértek.

ÉS ismét eljutottunk oda, hogy mindenki aki szóbaáll nevezett véglénnyel, elősegíti, hogy napi szinten sikeresen tegyen róla, hogy ez az egész blog nem szól másról, mint az ő zsidózásáról.
Tökmindegy, mi az aktuális téma, kb. fél méter komment után elkezdődik a zsidózás és kész.

Ez még akkor is zavaró, ha én elég korán kiraktam oda, ahova való és nem látom, miket ír.
b+ fabius, ritka nagy fail volt KAP klipjet beszurni, mert nem sikerult tovabb olvasnom az irasodat mert bepisaltam a rohogestol, mig a klippet neztem.
tipikus fideszes hozzáállás, ha nincs kétharmad, akkor csinálunk. Orbánt meg annyira megvetik már az EU-ban, hogy akit nem támogat, azzal csak segít neki, az EU-ban a politikusok már úgy Orbánoznak, mint ahogy a fidesz szokott Gyurcsányozni :D
@DarthVader:

azaz: nikkel

tűrni kkel

brühüyyy

alapszabály
@nandras01:

A maga mordori módján amúgy rogánnak igaza van: a mostani parlamenti választás arról szólt, hogy lényegében szabad kezet kapnak mindenhez, a "viták kora lezárult".

INNEN NÉZVE, tulajdonképpen tényleg arra szavaztak a zemberek, hogy nehogy már ne hordhassák el a fejünk felől a házat, mi az, hogy holmi parlament ezt megakadályozza. Erre szavaztunk (vagy nem szavaztunk egyáltalán, de akkor pláne erre szavaztunk), most itt a vödör szar, meg a nagykanál, jó étvágyat.
@DR. INKVIZITOR:
Addig táncol a páva ...

"Schönbrunn: Eisbär frisst Pfau"

www.heute.at/news/oesterreich/wien/art23652,1021320
@Rodeo36:

Okay, de hát az Eu is egy szövetség, miért pont az Eu-s bevándorló fáj, a Commonwealth miért nem? Arányaiban jóval nagyobb. (Hogy ezekről már messziről látszik, hogy alávetettek, mig az Eu-s bevándorlókról nem jön le azonnal, még képesek beolvadni? :)
Milyen 2/3? Nincs a fidesznek 2/3-a, csak bemesélték nektek, ti meg elhittétek. egy 1/4-es támogatottságú pártnak hogyan lehetne 2/3-a?
@Bakter:

Az a baj, hogy Gébriel a saját gondolatmenetét sem viszi következetesen végig, ha végigvinné, akkor eljutna oda, ahova a nyugat-európai széljobb már régen eljutott, és amit a legszórakoztatóbb módon de Karatna kommentelő képviselt a mandin, aki a folyamatos mocskoszsidózást meg konrádgyörgyözést csak azért szakította néha félbe, hogy izraeli zászlóba csavarva szerelmes himnuszokat gépeljen be Izraelhez, a Világ Legfaszább Államához.

Az legalább vicces lenne, ez így csak unalmas.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Vagyis ha nyernétek a SzU-tól, bocsi, az oroszoktól kihajtanátok a kárpótlást?
Több tiszteletet Narancsisztánnak! Narancsisztán jobban teljesít! :)
ez a középpályás ramszesz hatalmas, ezen szakadok. :D:D
hihetetlen hogy ezekkel a szar posztokkal folyton benyomnak a címlapra.
@Rátóti Mutyikos:

"Ha magyarul nem megy, Aretha Franklin majd elbetűzi nektek"

Na ebben van benne minden. :))) magyarkodunk, aztán a faszbúkra nem tudunk három mondatot kiírni hibátlanul az anyanyelvünkön. :DDD
@$$$=$$$:

"folyton benyomnak a címlapra."

Az tényleg állati kellemetlen.
Mert ha címlap van, a blog kommentelőinek átlagszínvonala zuhanórepülésbe megy át.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"...Gébriel a saját gondolatmenetét ..."
Minek mijét?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha valaki lop, es visszaadja akkor nem buntetik meg?

Mert reszemrol ki kell adni az infot - mert kozpenzt koltott. Az, hogy visszafizette csak meg inkabb arra utal, hogy tilosban jart.
Szerintem Orbán csak simán zsarolni akar.
Maffia.

Az a videó egy hányás.
@Csaknézek...:
Ja, a szemetek. Mindig benyomják a címlapra. Aminek következtében a hozzá hasonlók bele is csapódnak, mint a rezsicsökkent sirály az üres fürdőkádba
@Penivaldes: "nem, hanem az övéi szóról"

Nincs ebben semmi furcsa, hiszen én egy szentírásból vett idézetre utaltam.

"A világba jött, a világban volt, általa lett a világ, mégsem ismerte föl a világ. A tulajdonába jött, de övéi nem fogadták be."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: látom nem fogod fel. az övééi az emberiség maga. a világ. minden ember. tudod a vers, amit egyszer linkeltem.
te viszont ezt is, lezsidósítottad.
@DarthVader:
akkó' háromszögeljünk (nem értetted a második beszólásomat)
a zusa nincs benne a zejú-ban (szervezetileg, egyébként mellig) a bennlétének a lehetősége a britek kétkulacsos (a köcsögök, pedig nagyon bírom őket) cselekedetei és a zami pénzvilág még szorosabb összemosása (lásd 2008-ban kibuggyant a szar tálból pedig már ott lappangott 25 éve) europa is fizetett a zamik ingatlan buborékjáért még akkor is ha -esetleg- nem kaptak egy kanyi hasznot sem belőle...

namármost a Commonwealth az számukra egy mindenekfelett álló lehetőség piac mindenre...ugyanakkor a zejús kötelezettségeiket nem akarják mert csak (cumtrucc) mert náluk is van belpolitika, kurvajó az elemzés a Junkers és Schultz ellentét és a Cameron viszonyában, egy éven belül a Cameron egy parlamenti képviselő lesz a sok közül és a pártja meg kikerűl a kondérból...vagy bennmarad de lesavazzák és kiugrik beugrik úgy jár mint az Ördög mikor a kiscsajjal akart versenyezni ki varr gyorsabban az Ördög a világ esze kibaszott hosszú cérnát fűzött a tűbe és az ablakon ki be ugrálva tudott csak varrni mialatt a kiscsaj az újrafűzésekkel együtt is megverte...

szóval nem olyan egyértelmű a királyi család a Commonwealth-be utazgat bemutatva, hogy még azért koronagyarmat vagytok ezt ajrópával nem lehet megjáccani ott kiröhögik a pólyás királyfit és a hozzácsatolt Rolls Royce-okat és nincs is mit koszorúzniuk

brühüyyy
@$$$=$$$: a ganék, mindenhol ott vannak. a tisztes polgár ebédelni sem tud anélkül, hogy a liberálbolsevikok ne másznának bele a képbe.
@Penivaldes: Pontosan. Az ő akarata pedig az, hogy ők is elfogadják megváltójuknak.

hetek.hu/hit_es_ertekek/201205/jezust_hirdette_a_csodarabbi

Ebben az esetben a szentföldi békétlenség is nagyban javulhatna.
Hát Európa is kezd ébredezni a ballib ideológia hazugságaiból, és az embereknek nem csak itthon kezd elegük lenni az álszenteskedésükből!
Az Európai nagyon demokraták, akinek a seggüket fényesre nyalod örömödben, ha épp beszólnak Orbánnak, mennyit hazudnak milyen kettős mércével mérnek, arra 1000 ilyen blog nem lenne elég.
Azt persze a ballibek megint figyelmen kívül hagyják, hogy egyre kevésbé hiszik már el a hazugságaikat. Lesz miin agyalnia Bajnainak és bildes társainak:)
Lassan már nem csak a magyar nép nagy részét fogják akarni lecserélni a derék demokratát, de lassan majd Európa nagy részét is le kell majd nekik.
És pont ilyenkor látszik nem csak a hazai ballibeken , de külföldieken, ha nem az van amit ők elképzelnek és nem hiszik el a hazugságaikat, csak gyűlölködni tudnak és még nagyobbakat hazudni!
Nos itthon is ez folyik tovább, és ez a blog is már lassan a kurucz nívótlanságfa alá esik, de ez van. Szerencsére az emberek egyre több helyen eszmélnek, hogy valami nagyon nincs rendben. Hogy itt azok a legálszentebbek, akik mindenkit kioktatnak demokráciából!! Ez itthon is így megy!!
És ezek a blogok is szép példái....
De nem baj, legközelebb max majd a parlamenti küszöb elérésért kell majd összefogni...
Azt lehet tovább gyűlölködni, meg elmagyarázni, hogy akármekkora többség nem kér már ebből, akkor is a ballibeknek van igazuk ők a szent demokraták!!
Csak ezt már egyre kevesebb ember kajálja be, és már nem csak itthon....
"Orbán győzött? Kihátrálnak Juncker mögül

nol.hu, 2014.05.28.

Nagy-Britannia, Svédország, Hollandia és Magyarország ellenáll annak, hogy a volt luxemburgi miniszterelnököt automatikusan jelöljék az Európai Bizottság élére, de Angela Merkel német kancellár szerint is „szélesebb arcképcsarnokból” kell válogatni..."

nol.hu/kulfold/kihatralnak-juncker-mogul-1464777

Csak hogy lássátok, kétnyelvű barátaim, miről fröcsögtök itten. Vagy Merkel is félázsiai? (amiben ugye az a baj, hogy nem EGÉSZEN az...)
@irógép: persze, persze, de sokan arra is ráészmelnek, hogy a másik oldal is, mely most nemzeti mázzal önti le magát ugyanolyan hiteltelen. csak ehhez a legtöbb ember gyáva nyúl, bármint, ahhoz, hogy ne akarjon mindenképpen bebújni valakinek a bundája alá, és a melegben elfelejteni a valóságot.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
tudod ezt anno (nagycsoportos óvoda) csikicsuki-nak hívtuk, olyankor én felszoktam borítani a táblát és felkeltem és el mentem homnokozni hogy tuggyak várat építeni

most van nekik csiki csuki-juk

másra nem is képesek...valahol láttam olyan karikatúrát melyre az volt írva csak minden második fideszes képviselő után mehet be egy ellenzéki és ott a TEK

brühüyyy

meg fogják ezt oldani...vagy már meg is van oldva rogániderogánoda

persze ezzel nem számolt a köcsög amikor lecsökkentette a parlament létszámát, elég ha néhányan náthásak lesznek vagy elüti őket a hajókötél és máris vége a gyogyónak

ez már olyan gyermeteg, hogy az OPNI sem kezelné
@Penivaldes: Nem nevezném annak. Egyszerűen csak véleményt cserélünk.
Ugye ez a Juncker valami ősellenség, hogy ki kell mögüle hátrálni?
@Rodeo36:
a kurva annyát a billentyűzetnek

fel szoktam borítani és nem: felszoktam borítani

még nem ért ide az új keyboard a kurva annyát a Logitech-nek meg is írtam nekik

brühüyyy
@szárny:
a szüxéges 98 voks-ból az általad felsoroltak összesen 28 voksot adnak

kibasznak magukkal angol belpolitikai és magyar belpolitikai nyerészkedés miatt

a Merkel hát neki valószínű van egy titkos jelöltje de még nem akarja megmondani ki az

te meg egy gyagya vagy gyügyüke

brühüyyy
@irógép:
25% az mióta többség és minek a többsége agyament seggfej vagy

persze a 24%-nál több

brühüyyy

vagy másról gügyögsz

azt tudod e mi az a libsibolsi meg bolsilibsi meg a többi kitalációd?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

héber nácik

Ámosz Oz:

A szörny szemébe kell néznünk és nevén kell őt neveznünk. Olyanná akartunk válni, mint a többi nép. Reméltük, hogy eljön a nap, amikor lesz héber tolvaj és lesz héber szajha. Most már vannak héber neonáci csoportok is
@irógép: Ez a gondolatmenet azt feltételezi, h a jobboldal igazmondó, becsületes, okos (haha) emberek gyűjtőhelye. A szürke árnyalataiból lehet csupán választani.
Fab! Jókat kuncogtam a poszt nyelvezetén. Kezdesz formába lendülni ismét! :)
@DarthVader:
angliában van egy fizetési limit, nem emlékszem mennyi!
ha evvel az összeggel nem rendelkezik éves szinten, viszlát!
az eu-s polgároknak, ponta tagság garantálja, hogy maradhat!
nem lehet kiutasitani, csak ha törvénybe ütközőt tesz!
szerintem ezért.
@Penivaldes:

" a ganék, mindenhol ott vannak. a tisztes polgár ebédelni sem tud anélkül, hogy a liberálbolsevikok ne másznának bele a képbe. "

ha még csak a képbe, de még a levesbe is!:D
OFF

Egy jó állásajánlat, hátha valakit érdekel. :)

Év utazója pályázat

A pályázat nyertese 2014. június 30 és augusztus 31. között az IndexVideo és a Travelo stábjával bejárja az országot, saját élményeit hetente egy 6-10 perces filmben örökíti meg, valamint blog bejegyzéseiben meséli el.

A pályázat időtartama: 2014. május 23.-2014. június 17.

Pályázhat: Bárki, aki betöltötte a 18. életévét. Nevezési díj nincs.
Egy pályázó több filmmel is pályázhat.

A pályázat tartalma:
Minimum 1 perces rövidfilm, melyben a pályázó egy turisztikai látványosságot mutat be.

A pályázat beküldése:
Film feltöltése az Indavideó portálon keresztül (evutazoja.indavideo.hu) a “Feltöltöm a videómat!” gombra kattintva, a feltöltési felületen keresztül lehetséges, melyen el kell fogadni a pályázati feltételeket, és – ha már korábban regisztráltál az indavideóhoz – megkezdheted a film feltöltését.

A nyertes kiválasztása:
A beérkezett, és a legtöbb szavazatot kapott videókból a zsűri választja ki a nyertest.

A pályázat díjazása és a nyertes feladatai:
A nyertes feladata: Év Utazójaként az MT Zrt. alkalmazásában és szakmai íránymutatása alapján Magyarország 9 régiójában készülő websorozatában szereplés, közösségi oldalakra posztolás, valamint az egyes helyszínekhez kapcsolódóan bejegyzések írása. A nyertessel az MT Zrt. külön szerződést köt.

Díjazás: a teljes időszakra, azaz 10 hétre bruttó 1 millió forint (az adó és a járulékok levonása nélkül)
Eredményhirdetés: 2014. június 23. Budapest

ON
@jaegtoer: azt ma nem ettem, csak ezért hagytam ki. de egyébként abba is belémásznak.)
@parti_giano: Off.
Nem túrós, hanem túros. Tehát nem tejtermékkel bekent, hanem sebes, feltört. (ugye a közös lónál senki sem kíméli, senki sem ápolja).
itt tartunk:

Elkészült a jogszabálytervezet a “Tilos a dohányzás” táblák kötelező betűtípusáról

Most zajlik a társadalmi egyeztetés arról, hogy jó lesz-e a Helvetica Bold. Ez nem egy abszurd regény, hanem Magyarország.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F05%2F28%2Felkeszult-a-jogszabalytervezet-a-tilos-a-dohanyzas-tablak-kotelezo-betutipusarol%2F
Esztet az egészet nem értem. A Főnök mekkmonta mindenkinek, barátnak, ellenségnek és a Turulnak meg a csodaszarvasnak is, hogy: -Kuss legyen!
Mit nem lehet ezen érteni? Tessék szót fogadni! Teremburáját!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a Parkinson törvények között ez már a végső stádium az előtt, hogy az az intézmény amely ilyeneket csinál az magától felszámolódik

brühüyyy

ez nem más mint betegség és pótcselekvés...ezért nem rúghattyák ki
Asszem alapítok egy dohányzó egyesületet Nicotin Club néven. Ki lesz téve a tábla: Nemdohányozni Tilos! A megfelelő méretű és típusú karakterekkel és méretezéssel. Lesz egy biblikus méretű stilizált phallus kép is. Még gondolkozom külön táblára kerüljön, vagy a feliratosra. Mit gondoltok, az is kerüljön alá, hogy: [Szeretünk Vic] ?
Fabius!

Helvética Bold betűtípust a hsz-eléshez! a narancsszínt majd köpjük.
@jaegtoer: szerintem kerüljön, jahh és védesd le, érték lesz hamarosan :D

@Rodeo36: szerintem is, a szervilizmus és a hozzá nem értés diadala közel van már
@$$$=$$$: Mégis mindig ide esz a fene.Ki hívott?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
amint felfedeztem magamnak, a "helvetica" font az egy család azaz legalább 135 féle betüfajta amit a helvetica-nak hívnak azaz nem mondott semmit az a seggfej aki ezt kitalálta
olyan hogy "helvetica" nem is létezik a legközelebbi "kelvetica" de annak is van vagy 5 féle változata

mekkora állatok

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

en.softonic.com/s/helvetica-fonts-free-download

melyikre gondolt az az izé aki "meghatározta" és még bold is legyen

brühüyyy
@Rodeo36: mint tudva levő, vannak fontos dolgok, és színek, amiknek a szolgáltató számláin is rajta kell lenniük, mégis csak meg kell élni a haveros nyomdászoknak, címfestőknek, és táblakészítőknek.
@tristen2005:

helyesebben (olyan cukin: hahahahaha)

Has drunken a Bloody Mary

brühüyyy

magyarul nem tudom...csak iszom múlt héten kurvára berugtam tőle, igaz fél liter rum és másfél liter shiraz (full bodied dry north east of Australia)némi szódával
@jaegtoer:
gondolom pénzre mész?
tag díj, mennyi lenne?
@évásanyó:
ne bántsd, ő hozza a színvonalat! -)
téged is megihletett!
@parti_giano: Miért költene képzésre, ha nem a tudás, hanem a korrupció győz? Nem tanult ember, hanem kormányzati kapcsolatokért felelős igazgató kell...
@szárny:

"Csak hogy lássátok, kétnyelvű barátaim, miről fröcsögtök itten. Vagy Merkel is félázsiai?"

Te szerencsetlen! TE!

En speciel kifejezetten orulnek, ha nem Junckert valasztanak meg. Pontosan azert, amit a cikkben olvashatsz is egyebkent, ha probalnad ertelmezni is a leirtakat:

"Merkel állítólag visszafogott volt a tanácskozáson, a sajtótájékoztatón azonban közölte, az egyedülálló lenne a történelemben, ha pártpolitikai ígéretek miatt megszegnék a szerződést."

Hiszen eleve azert voltak vitak (www.debatingeurope.eu/2014/05/16/eu-candidate-debate/#.U4XwZ3I9qaw) a listavezetok kozott, mert ez volt az 5-ok altal elfogadott jatekszabaly; a legtobbet szerzo part jeloli listavezetojet az Europai Bizottsag elnokeve.
Ha most a Neppart felrugja a megallapodast, mert nem megfelelo szemlyt jeloltek, vagy mert nem szerepelt olyan jol a vita(ko)n, hat NOSZA!

Az EPP mostani szereplese (7.3% elvesztese) epp azt bizonyitja, hogy egyre kevesebb volt szavazojuk hiszi el, hogy ertekalapu politizalast folytatnak.
Egy ilyen parades kezdes, 3 nappal a valasztas utan, remek inditasa lenne az 5 eves ciklusnak, hogy aztan '19-ben ujabb 5-6 %-ot veszitsenek...
@wuxal az illuminált bőrke:

Latom nem vagy kepben, hogy mivel sertette meg a MAGYAR nepet (halkan sugom; Orbant)...
@simple observer 1.0:

Valóban nem vagyok igazán képben a 46 diplomám ellenére, bár maga a Junckert név kísértetiesen hasonlít a porosz "junker" kifejezésre, amely a libsibolsi hanyag fordítását jelenti óporosz dialektusban, és az ugyebár köztudomású, hogy a poroszokat már Hadik András sem szerette.
Valaki meg tudja mondani, hogy Bajnai Gordon részvétele a Bilderberg csoport tanácskozásán miért jelent nemzetbiztonsági kockázatot?
Érdekel, mert állandóan ez megy a futó híreken.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Valaki nagyon találóan fogalmazta meg a szakemberek közül, Kerényi megbolondult.
@Mariann19:
ahhh!
ott készítik elő viktor bukását, meg karvalyok!
jön a nyár, a választások elvitték, a pénzt,
nem telik békemenetre..
olcsóbb a csíkon írogatni! -)
@CSENDES: Megbolondult? Ugyan már! Világ életében bolond volt...
@Penivaldes@kovi1970: : //NEM TUDOK NEM EGYETÉRTENI VELE
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

ezt alaposabban át kell gondolni. Ha elitklubot akarok akkor éves tagdíj, jó hely, nem bérlet, szóval nem olyan egyszerű ez.

egyszerű tagsági 100 e.

szolgáltatási szintektől függően 2-400 e-ig
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hol vannak a referenciáid és véleményazonosságot tükröző elvtársaid, hiszen itt mindenki negligálja mind a FIDESZ hülyeségeket, mind a Jobbik ökörségeit.
@Mariann19:

Mert a Főnök nem kapott meghívót, se felkérést.
Nem tudom, mit képzelt, mihez kezdenének ott egy felcsúti kétballábas, szotyiropogtató, pálinkázó, lánydugogatós nótákat gajdoló ősbuta, de harácsolós paraszttal.
@jaegtoer:
ha gondolod, a parlamenti büfébe tudok betolni szóró lapot. -)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem érdekel, mennyit keresnek. Viszont az érdekelne, mennyit keresnek a "az verejtékünkön"
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Ott készítik elő Viktor bukását, meg a karvalyok.
A karvaly tőke ott szokott lenni, meg ez a Viviane Reding tavaly is ott volt, aki Viktor nagy ellensége.
Vigyázni kell ezekre.
Úgy veszem észre, hogy a FIDESZ-TROLLOK EZT FEL SEM VESZIK, MINDEZ PEDIG AZT JELENTI, ELHATÁROZTÁK, NEM ADNAK TERET ENNEK AZ ÉRVELÉSNEK. NEM SZÁMÍT, NINCS HÍRHARANG, A KOMMUNIKÁCIÓ MEGOLDOTT.
@jaegtoer:
"Mert a Főnök nem kapott meghívót, sem felkérést."
Micsoda blama! Pedig milyen dicsőség lett volna Rasmussen Nato főtitkárral kvaterkázni a szigorúan titkos tanácskozás után az éjszakában.
Végre lett volna egy esemény, ahol fogadják őt.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Azt még mindíg nem tudom, hogy mi a nemzetbiztonsági kockázat, mert te is csak elbolondoztad a kérdést, én meg itt ülök a mély tudatlanságban.
@Mariann19:

Nyilván valóan azért, mert Bajnayt tulajdonképpen a Billerbeck csoport hívta meg és ő eltévesztette a házszámot. Nomármost, hogyan veszi az ki magát, ha ez a Bajnay _ bármilyen tiszteletet parancsolóan is, de - a paplanokról kezd el hadoválni ott, ahol pedig derék miniszterelnökünknek kellene tiszteletet parancsolnia.
@simple observer 1.0:

Ó, így már minden teljesen világos, ez a Juncker megérdemli a sorsát. Sújtsa dolgozó népünk megvetése!
(Hogy én milyen gyorsan képes vagyok helyes álláspontra jutni! Ez egyszerűen fenomenális, szinte félek magamtól!)
@Mariann19:
rákerestem, csak alfa híres linkek vannak.
ezeket had ne gábrielezem ide.
@wuxal az illuminált bőrke:
Rossz címzés ide vagy oda, most már nincs más hátra, mint Bajnainak fel kell állnia a csoportűlésen, és a plakátot fel kell mutatni:
"Tiszteletet a magyaroknak és Orbánnak!"
Aztán majd megvárja, hogy milyen sikert könyvelhet el.
Kétesélyes.
@Mariann19:

"__
Magyar résztvevők

Bokros Lajos, World Bank főtanácsadó
Surányi György (1996, 1997, 1999), Magyar Nemzeti Bank volt elnöke
Martonyi János (2008), magyar külügyminiszter
Bajnai Gordon (2014), volt miniszterelnök, az Együtt 2014 párt vezetője[3]

További résztvevők

Peter Carrington, NATO ex-főtitkár
Gianni Agnelli, Fiat elnök
Umberto Agnelli, IFIL elnök
Paul A. Allaire, Xerox Corp. elnök
Francisco Pinto Balsemao, Portugália ex-miniszterelnöke
Bodil Nyboe Andersen, Dán Központi Bank vezető
Percy Barnevik, ABB Asea Brown Boveri Ltd. elnök
Robert L. Bartley, Wall Street journal szerkesztő
Samuel R. Berger, USA elnöki tanácsadó
Maarten A. van den Bergh, Royal Dutch/Shell Comp. csoport ügyvezető igazgató
C. Fred Bergsten, Institute for International Economics igazgató
E. John P. Browne, British Petroleum Comp. p.l.c. vezérigazgató
John H. Bryan, Sara Lee Corporation elnök, vezérigazgató
Hubert Burda, Burda Media elnök
Hugo Butler, Neue Zürcher Zeitung főszerkesztő
Ulrich Cartellieri, Deutsche Bank AG felügyelőbizottsági tag
Jon S. Corzine, Goldman Sachs & Co. elnök, vezérigazgató
Robert M. J. C. Cranborne, Lordok Háza az ellenzék vezetője
Gazi Ercel, Török Központi Bank vezető
Jean-Louis Gergorin, Matra Hachette igazgatótanácsi tag
Louis V. Gerstner, IBM Corp. elnök
Richard C. Holbrooke, USA ex-külügyi szóvivő
Will Hutton, The Observer szerkesztője
Jaakko Iloniemi, Finnország ex-USA-beli nagykövet
Henry A. Kissinger, az USA ex-külügyminisztere
Andre Levy-Lang, Banque Paribas igazgatótanácsi elnök
William W. Lewis, McKinsey Global Institute igazgató
William J. McDonough, Federal Reserve Bank of New York elnök
Matthias Nass, Die Zeit vezető szerkesztő
Sauli V. Niinisto, Finnország pénzügyminiszter
Sam Nunn, USA ex-szenátor
Andrzej Olechowski, Central Europe Trust, Lengyelország elnök
Jorma Ollila, Nokia Corp. elnök-vezérigazgató
John M. Page, Jr., Világbank, Közel-Kelet, Afrika régió vezető közgazdász
David Rockefeller, a Chase Manhattan Bank elnöke
Matias Rodriguez, Inciarte Banco de Santander alelnök
Jürgen E. Schrempp, Daimler-Benz AG igazgatótanácsi elnök
Klaus Schwab, World Economic Forum elnök
Peter D. Sutherland, Sachs International elnök
J. Martin Taylor, Barclays plc vezérigazgató
Franz Vranitzky, Ausztria korábbi kancellárja
James D. Wolfensohn, a Világbank volt elnöke
Flavio Cotti, Svájc volt külügyminisztere
Francois X. de Donnea, Belgium ex-védelmi miniszter
Yannos Kiranidiotis, Görögország külügyminiszter-helyettese
Andre-Francois H. Villeneuve, Reuters Group Holdings plc ügyvezető igazgató
Herman H.F. Wijffels, Rabobank Nederland igazgatótanács elnöke

azért az szép, hogy surányit, az isteni surányit, háromszor is meghívták, aki az MNB aranytartalékának nagyobb hányadát dollárra váltotta, aztán egy éven belül a dollár szarrá romlott, az arany ára meg az egekbe szökött.

Bokros az adóprés kezelő nemes egyszerűséggel, mint világbanki fullajtárt vett részt dátum nélkül.

Martonyit akkor hívták meg 2008-ban amikor nyilvánvaló volt, hogy a nyelvlógató szocialistáknak és az ajnározott szdsz-nek vége szakad egy időre.

Most Bajnai egy egyszerű fekete lovacska lovas nélkül.
@Mariann19:

"Azt még mindíg nem tudom, hogy mi a nemzetbiztonsági kockázat, mert te is csak elbolondoztad a kérdést, én meg itt ülök a mély tudatlanságban. "

Na megmondom en neked akkor a tuttit cimszavakban:

Guldengurgok -> tudjukkik -> vilaguralom -> Bajnai vezetesevel -> tobb orosz kem (fszb jobban teljesit) -> tobb iszlam terror kiserlet ...stb

Diohejban.
@jaegtoer:

szóval ezeknek az egyharmadát simán le lehetne csukni, csak ezek a banki bűncselekmények nehezen tettenérhetők, és ha tetten is érik őket, azzal a veszéllyel jár, hogy becsődöl nyomukban a világgazdaság.
@jaegtoer:
ezek a bilderberg-ék? akkor az én próféta lelkem: egy érdekszférát képviselnek és nem is azt ami európa érdeke lenne, hanem...

azaz veled egyetértésben: AZONNALI ÉS GYORS HALÁL AZ EGÉSZ KÓTYAGOS BANDÁRA a gazdasághoz nem értenek a politikát tekerik mint a gyesznó faszát karikásra és egymás seggét nyalják

egy határ szar

brühüyyy
@jaegtoer:
annyit tuggy -ha még nem- hogy mióta a FIAT és a Chrysler fúzionált azóta a Chrysler részvényei és eladásai közel 35%-kal csökkentek és a FIAT meg arat, egész kultusza lett

brühüyyy
@simple observer 1.0:
nem is kerülgetik....átugrották nehogy megfertőzze őket

brühüyyy
@Mariann19: plö kikotyogja a vacsora után két viszki között, hogy az országot egy félnótás harácsgép és bandája vezeti.
Ja nem, ezt már tudják.
@jaegtoer:
"Most Bajnai egy egyszerű fekete lovacska, lovas nélkül."
Megtiszteltetésnek érzem kimerítő tájékoztatásodat a résztvevők felsorolását illetően, bár az kicsit zavaró, hogy Jon s. Corsinét, a Goldman Sachs ez Co vezérigazgatóját csak úgy, középtájra helyezted. Pont őket, élet és halál urait a pénzpiacok standjáról.
Most felidegesítelek.
Bajnainak csak igavonói szerepet szántál lovacskaként.
Szeretnék én ilyen szakértőt látni a gazdasági életünkben, vele együtt Bokros és Surányi olyan triumvirátus lenne, hogy tőlem aztán jöhetne az egyszámjegyű egykulcsos.
@simple observer 1.0:
Guldenburgok öröksége, ez nem érdekes, filmnek jó volt.
Viszont az orosz kém, hát....
Ott van ez a Rasmussen is, csak nehogy kitörjön a háború a szombati piacon.
Gyanús, nagyon gyanús.
@simple observer 1.0:

Hát, általában az ilyen "erős embereket" szokták úgy szájonvágni, hogy a azt se tudják, merre van előre.
Az alábbi két tény mutatja feketén-fehéren, hogy ez az országnak nevezett tébolyda pusztulni fog, és pusztulnia is kell:

1, előzetesbe csukták a köpködő vén hülye öregasszonyt
2, @DR. INKVIZITOR:
www.origo.hu/itthon/20140528-akkor-is-az-oldal-felel-a-jogserto-kommentekert-ha-azokrol-nem-is-tud.html
@Rodeo36:

Már előbb becsődölt:

" A Chrysler Corporation egy amerikai autógyártó volt, 1925 és 1998 között önállóan működött. 1998-ban a Chrysler a leányvállalataival együtt összeolvadt német Daimler-Benz csoporttal és az új szervezet a DaimlerChrysler nevet választotta. Története során a Chrysler az USA három legjelentősebb autógyártójának – a Ford, a General Motors és a Chrysler – többnyire a legkisebbike volt, bár 2007 januárjában az amerikai piacon a DaimlerChrysler (a luxuskategóriás Mercedes és Maybach típusokat kivéve) több járművet értékesített, mint a hagyományosan második helyet elérő Ford. A cégcsoport ugyanakkor a Toyotánál alacsonyabb eladásokat produkált.

Magyarországon legnépszerűbb modellje az Ausztriában is gyártott Chrysler Voyager.

2007. május 14-én a DaimlerChrylser AG bejelentette, hogy a Chrysler 80,1%-át eladja a Cerberus Capital Management, L.P. amerikai befektetési társaságnak.[1] A 2007. augusztus 3-án lezárult tranzakció végére a Chrysler cégneve Chrysler LLC lett. Ekkor mutatták be a cég régi-új logóját is, amely visszatért a Chrysler hagyományos ötágú csillagához.

Miután a gazdasági világválság hatására a Chrysler 2008 végén és 2009 elején hatalmas veszteségeket szenvedett el, 2009. április 27-én a Daimler AG megállapodott a Cerberusszal, hogy átengedi megmaradt 19,9%-os részesedését a befektetési alapnak, és befizet 600 millió dollárt a Chrysler nyugdíjalapjába. Három nappal később, 2009. április 30-án a Chrysler csődöt jelentett az amerikai szövetségi csődtörvény 11. szakasza alapján. Ez a típusú csődeljárás lehetővé teszi a cég reorganizációját, és tipikusan nem jár a cég felszámolásával. Ezzel egyidejűleg a cég bejelentette, hogy partneri kapcsolatra lép az olasz Fiat céggel.[2]"

Detroit csődjéről meg már beszéltünk. de nem is csoda, 30 %-os munkanélküliséggel mit kezdhet, egy az autógyártás csődjébe belerokkant országnyi város. az utcán csak fegyveresen lehet végigmenni az 50000 kóbor elvadult kutya miatt. Gondoljunk bele, egy városnyi elvadult rgadozó.
@Mariann19:

gabrieleztem a listát, ennyire nem agyok felkészült, hogy fejből soroljam ennyi köztiszteletben ülő embert.

Sajnálom, hogy lekezelőre sikeredett Bajnait illető kommentem, csak arra akartam utalni, hogy se tömegbázisa, se pártja, se komolyan vehető neves támogatói köre nincs. Magányos vándor. Még megbízói se nagyon lehetnek. De lehet hogy kivárásra játszanak.
@jaegtoer:

bocsánat, csak a hajdani jövedelme alapján országnyi, népessége csak 8-900 ezer fő Haldokló város.
@DarthVader: szep uj vilag...

kopkodesert elozetes...
oncenzura kenyszeritese..

szep:-)
@Spániel:
Bajnai nem nemzetbiztonsági veszély, inkább a létbiztonság hazai szóvivője lesz az összeröffenésen.
Sajnos, az elhangzottak titkosak, így Bajnainak nem áll módjában igazoltan cáfolni azokat a vádakat, amelyekkel már most kezdik besározni.
Azért én is marhára szeretném tudni, hogy ott miről lesz szó.
@DarthVader:

Akkor érvényt szereztek a mondásnak, mondj igazat, betörik a fejed.

Megint csak a rogán-lázár-féle bűnözőket védi a törvény.
@Mariann19:

Sajnos őszintén el fogja mondani mi a helyzet magyarországon, mit látna jónak, néhányan őszintén el fogják mondani mit lehetne megpróbálni, a többiek meg megnézik, mindebből hogy lehet üzletet csinálni.
@jaegtoer:
jártam Detroit-ban felhúzott ablakokkal a kíváncsiságomat a rettegésem felülírta és ármentem az alagúton Kanadába...borzalmas

namost?

mi a magyar ipar jövője? van magyar ipar vagy csak összeszerelés ami szakképzettséget nem ad hanem elvesz

van magyar gazdaság vagy csak orbán pofázik habosra a kappan hangján és egyre kevesebb de még mindíg sok hülye megeszi a háborúzzunk ma többet mint tegnap mert máshoz nem ért csak a lopáshoz

brühüyy

a nagy magyar nemzeti izé a köpködős vénpicsa akitr meg kellene fürdetni sósavban
@Fabius: mikor költözik az oldal, ezután a fasz ab döntés után eléggé időszerűvé válik a dolog...
@Bakter: Ahogy mondod. Az összes vallást be kellene tiltani.
@Rodeo36:

NAgyon ugy tunik, hogy korabbi tippemmel ellentetben meg a zoldekre se lesz nagyon szukseg, hogy sakkban tartsak a Neppartot.

Koszonet es hala (na jo nem) a Neppart karara megerosodo szkeptikusoknak, es szelsosegeseknek!
@Rodeo36:
A magyar ipar??
Dübörög:
www.vg.hu/vallalatok/ipar/szijjarto-az-autoipar-huzza-a-magyar-gazdasagot-428311

Fuccs All... szakértőnk szerint.
Szóval innentől kezdve már hivatalos álláspontja a kormányzatnak, hogy a német autókonszernek nélkül a magyar gazdaság elmehet (néhai dédnagyanyám mondása szerint): horthy faszára vitézgörcsnek, és akkor még az orosz hitel is, amit ma toltak be "vitára" a Kossuth téri istállóba...
Ezt túl lehet élni? Ha esetleg Merdzsóék arrébb mennek Moldovába a Zaudival és a többi autóipari izékkel, akkor?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ja... miattad viszik sittre Fabot, meg a komplett blog.hu-t.... :)
@Knósszosz:
Akkor szopacs... de nem mennek, mert Piktor és a többi nariköcsög akár a Kossuth téren, nyílt színen is leszopja .... Sultan Nazarbejevot is, csak hozza ide a zsét... mert más nem fogja, Zaporozsec összeszerelő űzemről meg nem hallottam, mostanság, az annyira nem megy a piacon...
@Knósszosz:
namost: magyar nemzeti autóipar nem létezik
összeszerelések vannak amiknek semmi közük a magyar nemzeti lófaszhoz vagy a szíjjártó kis pöcséhez aki fucsál

azaz az orbán kerek valaga meg van baszva lófasszal és már szokása szerint csak mozog rajta hátha élvezni is tuggya dekurvanagy az a lófasz

a Templeton elvtársék miccónak mindehhez a kóklersághoz

nem ezt ígérték a Templetonnak amikor kaptak tőlük lóvét de nem elbaszásra

most meg kamatos kamatostúl vissza kell fizetni meg kis felár és kölcségek gazdaság meg sehol

a magyar GDP kisebb volumenű mint az 1977-es ami 27000 milliárd mai árfolyamon de akkor nem volt ennyi tartozás

szóval

csőd van

brühüyyy

megyek beethovenni
@DarthVader: Gondolom ha Vonát köpték volna le ugyanez lenne a helyzet.
@Rodeo36:
Szerinted ezt felfogta az ecceri naribolsi, duzsobbikfan, vagy cociecceri? :(
Látszik, hogy sokat iszol, amióta a prosztata műtéted sikerült... :D
@jaegtoer:
Bajnai szerinted "magányos vándor".
Itthon, egyelőre.
Akármi is van, külföldön egy elismert gazdasági szakember, ezt példázza a Bildenberg csoport meghívása, ahol azért mégis a nyugati államok gazdasági és politikai szereplők krémje jött össze. Miért nem Matolcsyt hívták meg?
Amúgy biztos lesz egy kis helyzetleírás az országról, ám Bajnai úriember, tudja, hogy mit mondjon.
@Mariann19:

A Guldenburgok-dolog egy tobb lepcsos asszociacio a reszemrol.

Mindig a hideg futkosott a hatamon, amikor David Ibolya az antalli okorsegre, akarom mondani oroksegre hivatkozott.

Aztan amikor evekkel ezelott terjedt a Bilderberg-mizeria, nekem nem alliteralva a Billerbeck ugrott be, hanem a sorozatbol a csalad.

Az 'orokseg' meg szinten helyen van, mert ez a nagy panik, meg hiszteria egy hatalmas nagy okorseg. Egyetertek rodeoval, hogy ez a tarsasag egy villanykortet nem tudna kicserelni, vagy eppen 1 evre eloretervezni gazdasagi kerdesekben. Meghogy vilagmeghodicccsa!?!?! Meg mindenfele panik....

Rasmussennel megfogtal, mert nem ertettem, hogy jon o a Juncker-ugyhoz. Aztan rakerestem mert egy kifejezettem pro-EU ficko volt, es ertem mar az utalast.
@Knósszosz:
beeeeeeeeeeeeeeeee
op 67, c -moll H v Karajan Berlin Symphony orch live

brühüyyy

és Golden Bacardi clubsoda 5. deci

egészségedre
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kibaszottul lényegtelen, hogy kit köpnek le. (Mármint politikust). Ezért előzetesbe rakni bárkit (ha egyébként nem valami visszaeső garázda) egy vicc. Eddig nem is volt szokásban.

Tényleg: örülhettek. Rend lesz. Egy leköpésért sitkó jár. Nem tudom, Gyurcsány leköpéséért is, vagy csak az a védett, akire a hatalom rámutat, úgyhogy nem tudok neked most tanácsot adni, meg a kommentelésnek is odabasztak, ld kurucz info,:) meg mostmár majd itt is. Úgyhogy a következő zsidózásod után ki leszel baszva, mert nem hiszem, hogy Fabius felvállalná, hogy a gatyáját kifizesse miattad, ha valaki észrevételezi. Viszont lehet, hogy a nácizás is hasonló megitélés alá fog esni, úgyhogy innentől te leszel a demokrácia védelmének csillagos homlokú bástyája, ha ez a képzavar nem zavar, és ameddig ki nem kéred magadnak. ("Én, demokrata? Lószart!" :)
@Bakter: @van_itt_valaki?:

"Egyébként meg az összes vallás kussoljon [...] Mert annyi embert alighanem semmi más okból nem kínoztak és öltek meg a Földön, mint egyes istenek nevében. "

"Ahogy mondod. Az összes vallást be kellene tiltani. "

A kussolással egyetértek, de talán nem a vallásoknak, hanem az egyházaknak.

Bátorkodom megjegyezni, hogy a felvilágosodás, a demokrácia, polgári jogok továbbá a nyersanyagok és a szabad piac miatt legalább ugyan annyit, ha nem többet kínoztak, öltek meg a Földön.

Tiltsuk be mind.

A Földet is.
@simple observer 1.0:
NE`BA! A tezsvéri dzsobbikkal meg a francia széljobb`se?

"Jelentős eltérések vannak köztünk" – mondta Le Pen szerdai brüsszeli sajtótájékoztatóján arra a kérdésre válaszolva, hogy miért zárkózik el a Jobbiktól. Leszögezte, hogy az említett magyar párt mellett sem a görög Arany Hajnallal, sem a bolgár Atakával nem kívánnak közösködni."

Nem is értem... gondolom most jön majd az, hogy a csigazabálókat is megvették a tuggyukkik! :-)
@simple observer 1.0:
Miért meg`se lepődnék, amikor kis langyik cívódnak...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

szóval:

Kedves Villogó Fehér Kerek Popsi aki egyébként hetero ha nem figyelnek nagyon...
szóval...ami nincs azt ne keresd

pölö: magyar gazdaság

egyébként a prosztatám kíválóan műxik bármennyire is irígyled és sohasem volt és sohasem volt operálva a háziorvosom ragyogóan műxik

egyébként ott a Lajtán a sátorban mikor mindenki pilledt akkor hogyan műxenek a "dolgok"

egészségedre

6. deci Bacardi Gold és ami jár hozzá

pusszantlak olyan édi bédi vagy bár azt a hófehér kerek ...szóval azt nem kellene annyira advertájzolni

brühüyyy

azért én így is szeretlek csak hát nem mindegy, hogy simogattyák vagy ....
@simple observer 1.0:

Na most ha erre Kerényi nem indít egy kurva nagy rágalmazási/becsületsértési pert, akkor bizony bukta van. Márpedig nem egyedül Terry Black van benne megnevezve, hanem még 2 másik faszi is. Ha perel, lehet hogy bukik.

Na Imre, vakarhatod már ott is, ahol nem is viszket ... :)
@DarthVader:

Egyre kivancsibb vagyok a vegkifejletre. A sved urge 3 szavazatot visz az EPP-be, vagyis nem akkora nagy dobas.

Ugyanakkor egy allandoan bevetheto furkosbotot jelentene Merkel "beismerese", ha a neppart megis kitancol az ugybol.

Olvasom a cikkeket, hogy ALLITOLAG valami nagy orszag kerte meg, hogy Orban ellenkezzen. De lehet, hogy egyszeruen csak felultettek?

A 3 emlegetett partnak egyutt 469 kepviseloje van, mikozben az 50%-hoz 'csak' 376 kell. Majd 100 EPP-snek (a frakcio majd' felenek) kellene sajat jeloltjuk ellen szavazni...
@DarthVader:
Most akkor én is mehetek sittre, mert az ordenáré parasztját nem olvasom? Há`de hol ittazigazság???
@jaegtoer:

Sajnos ez meglehetosen valoszeru forgatokonyv.
@Rodeo36:
Bacod`papa... ilyen kutyult szarokat iszol? Bár, akkor értem állapotod... :(
Doki engedi?
Mármint a Te állapotodban, pláne a férfi seggekre ráizgulva???
@simple observer 1.0:

"Olvasom a cikkeket, hogy ALLITOLAG valami nagy orszag kerte meg, hogy Orban ellenkezzen. De lehet, hogy egyszeruen csak felultettek?"

Nem, ő magától, hogy ugy mondjam, sui generis ekkora türhő. El is mondta, hogy egy korábbi luxemburgi miniszter kijelentése miatt tesz keresztbe. Merkel kinban van, hogyan torpedózza meg úgy a jelöltet, hogy még véletlenül se kerüljön egy platformra Orbánnal. Ha olvasod, látod, hogy kínlódik az indokokkal.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Kerényit? A buziságából hamarabb, mint az elmebajából.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

"kezd nagyon liberális lenni a blog.-)
hová tolódunk? "

uni-transz-essex iránba
@DarthVader:
angliában van egy fizetési limit, nem emlékszem mennyi!
ha evvel az összeggel nem rendelkezik éves szinten, viszlát!
az eu-s polgároknak, pont a tagság garantálja, hogy maradhat!
nem lehet kiutasitani, csak ha törvénybe ütközőt tesz!
szerintem ezért.
@jaegtoer: hagyd a dagadt ruhát másra, engem vigyél fel a padlásra

www.youtube.com/watch?v=IZrA_mYKcbo

ezt nem találod meg? LP Hungaroton és több lemezdíjat nyert és megtudod ha

brühüyyy
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Semmi gond, a Peti megállapodik az azeriekkel, melynek következtében lesz egy szekerce összeszerelő üzemünk valamelyik hátrányos helyzetű kistérségükben, amire adnak kölcsönt 150%-os tahóMre. Lesz ittörömé' bódottá, élőben közvetíti majd a Dunyha TV amikor NERszultan Maszturbajev aláírja azeri kollégájával a szerződést.

Te csak bízva hízzál, ha nem vagy EP képviselő - más úgysem marad neked.
@jaegtoer:
akkor most szólok,
nem jó az irány. -)
pláne iráni meg sex.
@DarthVader: Én teljesen egyetértek veled ebben, kb. úgy mint amit már korábban írtak az arckönyvön ebben a témában. :)

"Kedves Gyerekek, már megint ide kellett jönnöm. Szájbarágó Szilárd, igen. De komolyan, miért vagytok ilyen buták? És ennyien?

Hogy mi a baj azzal, hogy valakit egy politikus leköpése miatt előzetes letartóztatásba (gyk. azonnal megkezdendő és korlátlan ideig fenntartható, szigorított fegyház szintű szabadságvesztés) helyezzenek? Sokkal nagyobb baj, kedves Gyerekek, hogy ezt ennyien nem értitek. Nektek ugye tökre megfelelne Rákosi, csak végre vigyenek már el valakit? Gyerekek, ti olyan kis gyökerek vagytok, nektek Észak-Koreában kellene élnetek. Aztán sír a hülye kis szátok, hogy szaraélet itt Magyarhonban, mi?

Teljesen mindegy, milyen színű fejkendő volt a nőn, amikor leköpött egy politikust, és az is, hogy igaza volt-e vagy sem. A köpködés bár valóban vétség, de nyilván az egyik legenyhébb: tettleges becsületsértés. Pénzbírsággal, megrovással, ilyesmivel szokás sújtani. Nem pedig azzal, hogy az illetőt rögtön behajítják a kannibál bűnözők közé, aztán ott rohadjon meg.

Az a politikus, akinek a kedvéért ilyet megtesznek, mindannyiunk ellensége. Az a rendszer, amelyik ezt megteszi, bennünket nyomorít. És azok, akik helyeselnek az egésznek, nem érdemelnek szabad életet. Különösen azok, akik azt hangoztatják, hogy mindenkit, aki a nőhöz hasonló véleményt ápol, automatikusan üldözni kell és hasonlóan elbánni vele. Drágaságok, ti magatok vagytok a Gestapo, az ÁVH és a Lenin-fiúk egy személyben, és a magatokfajták miatt olyan ez az ország, amilyen.

Akinek pedig külön el kell magyarázni, miért gáz, ha egy köpésért azonnal börtön jár, miközben életvitelszerűen bűnöző elkövetők szabadon távozhatnak pár óra előállítás után, annak olyan komoly baj van a fejével, hogy legyen szíves önállóan beleverni a legközelebbi betonfalba. Hátha attól helyrejön."
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Remélem, nem kerényi bubuka felé, mert a hőmérsékletemelkedés megrémiszt... :)
Vagy ott buzinak lenni kő? :(
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
a "faszom" izgúl a férfi seggekre...
belőled meg az irígység beszél

hogy is vana

nem tudod

brühüyyy
@jaegtoer:
A Te állapotodban... most megittam a maradék 3 dl Finlandiát, szigorúan preventív jelleggel! Remélem egyből javulsz! :)
@Rodeo36:
Na ne szaladj annyira, én lassan emésztő fajta vagyok. Megvan a gépen letöltve a D 944 - Sawallisch, most vár. Kajakészítés és utána.
Esetében a "D" az olyan katalógus mint a Köchel, vagy a Bwv?

Stella belém.
@Knósszosz:

"NERszultan Maszturbajev"

Bazeg, megfulladok a cseresznyemag miatt, a te lelkeden szárad. Tisztára úgy vettem a levegőt maszk nélkül, mint anno maszkban a Halálcsillagon.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
férfi embert megpróbáló

de te még nem próbáltad én igen 4 napon és éjjen át asszem akkor volt vagy 12 liter és ez egy nagy minőség...arrafelé ott a Lajtán nem kapható

azaz te holmi osztrák sörökre vagy beméretve de ha rum van akkor sajg

brühüyy

ápold a kis fehérgömbölyűt hátha összejön valami

soselehettudnyi

a

brühüyyy
@simple observer 1.0:
Nem vagyok olyan magabiztos, hogy kijelentsem, hogy amiről nem tudok, az nincs.
Tagadhatatlan, hogy a B csoport tanácskozásai szigorúan titkosak, és csak egy információs összeröffenésre jöttek össze.
Ám a személyi összetételt tekintve olyan hatalmasságok a résztvevők, akik nyilvánosan befolyásolják a nemzetközi gazdaságot és természetesen a világpolitikát.
Ahogyan utánanéztem, vannak hipotézisek, hogy mely esetekben hoztak döntést egyes országok belügyeiben, azonban semmi nem bizonyos.
@Knósszosz:
Evezgetek,fröccsözök, néha - mint ma - sörözök... szóval elvagyok. Túlélem, munka mellett.
Te, iszol rendesen?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
ott szerintem alap!
munkahelyi kötelesség! -)
de itt, szinte már narancssárga riasztást kéne bejelenteni.
@Rodeo36:
Ettől tartottam.... kerényi kartárs lesz a te embered!
@DarthVader:
Nagyúr!
Vigyázzon magára, sok ütközetben kell még helyt állnia, a gonosz nem maga... az erő majd utat mutat és akkor csatlakozunk. Sokan-:))
@Knósszosz:
megtaláltam és hallgatom Karajan/Richter Tchaykovszkiy b-moll zgr

olyan....hogy

na azt majd máskorű

brühüyyy

addig is ápoljuk ő heterósága szép kerek popsiját a Lajtán ülve?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Háát... fogjuk rá.
A kezelőorvosom biztosan leb@szna ha látná, milyen keveset...:o
Most csak egy kis Stella volt, de a Lidliben sör napok lesznek, Guma felhívta rá a figyelmedet? Láttam, szóval igen. A Fix Hellas az nem rossz (nemazá merén...) kóstold meg, olyan pils típusúra hajaz, egész iható ha azt veszed, hogy arrafelé a sör nem nemzeti ital.
Hehehe. Ezek tényleg a küszöbig tülekednek a sallerért.

"„A magyar kormány szerveinek nincsen ellenőrzési joga az EGT/Norvég Civil Támogatási Alap (NCTA) felett” – áll abban a levélben, amit a Norvég Civil Támogatási Alapot koordináló, brüsszeli székhelyű Finanszírozási Mechanizmus Iroda (FMO) igazgatója küldött Lázár János államtitkárnak szerdán, válaszul arra, hogy Lázár kérvényezte a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalnál a Norvég Alapok felhasználásának vizsgálatát. A 12 programterületből álló alapok egyike a Civil Alap."

tovább is van:

www.origo.hu/itthon/20140528-norvegia-a-kehi-nem-ellenorzheti-a-norveg-civil-alapot.html
@Rodeo36:
Be kell krémezni, ilyenkor csalóka a napsütés még, észre sem veszi és poroltó köll hozzá, vagy lábost tenni rá és konfitálni benne valamilyen kacsa alkatrészt... nem lehet pazarolni az energiát csak úgy.
@Rodeo36:
Kösz, megnéztem... igen.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

javulgatok.

mint már írtam valahol, a halottas házból megszöktem, és már most, hogy újra hasonlítok az emberszabású humanoidokhoz már a kerítéssel is próbálkozok, bár egy kicsit magas, de nem adom fel, igaz időnként elfog a kétség, a kerítés melyik oldalán találok több örömet. Finlandiát négykézláb is tudok inni.
@jaegtoer:

Na erre irták a hőskorban: ROTFL
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): asse ismerem te is csak úgy mutatkoztál be, hogy kerek fehérseggű hetero ladikra vár

én meg még nem láttam ladikot

oszt annyi

brühüyyy
„Ön egy tehetséges ember volt, akit az egész szakma szeretett 1970-től. Szép és tehetséges, akinek nem voltak bajai a homoszexuálisokkal sem. Annak ellenére, hogy megnősült, 2 szép gyermeke is lett nem tagadhatja, hogy F. Istvánnal, K. Mikóssal és velem is volt jó pár hónapig románca”
www.hir24.hu/bulvar/2014/05/28/terry-black-kerenyinek-velem-is-volt-jo-par-honapig-romanca/
@Knósszosz:

"élőben közvetíti majd a Dunyha TV amikor NERszultan Maszturbajev aláírja azeri kollégájával a szerződést."

:DDDDD
azért csak módjával, korai lenne még halálra nevetnem magamat, amikor éppen nemrég keltem fel a koporsómból:DD
@jaegtoer:
Gyere backi, oszt szivornyázunk valamit... szigorúan preventív alapon! :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

preventive: Grafenwalder-t kortyolgatok. szigorúan prevenciós célzattal. vagy utóterá pia?
@Rodeo36:
Czukorfalat, próbálj leszakadni a hab testemről... hiába simulsz, maradok a puncinál, nekem bevált, te meg dörgölőzz tovább a gábris féle ministránsfiúk popsijához.
Hátha kívánnak ott téged.
@jaegtoer:
Sehol a gabonapárlat? Te, nem lesz ennek jó vége... :(
@jaegtoer:
ez akkora öngól, hogy ezalól kimászni kell néhány bulldózer....de nincs

brühüyy
szóval aszon'ták neki a nagy mmagyar nemzeti izének, hogy NYASGEM

brühüyyy
@Evezős:
Hmmmm... milyen diszkrét... románc... nem buzizsúrnak hívja! :)
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): már -mintha kifejeztem volna magyarul- a faszomat érdekli a hab tested

brühüyyy
@Rodeo36:
Ezért fosok tőled, nem merek hátat fordítani... :)
Tetszik, nem tetszik, a Fidesz és Orbán Viktor egyre komolyabb tényező az EU-ban is. A Néppárt maradt a legnagyobb frakció, és abban nőtt a Fidesz súlya. A megfelelő alkalmi koalíciókkal már királycsináló-királymegfúró szerepe is lehet.

Fehér ember nem felejt, Juncker nem fogta vissza Bulldog Vivit, ez most visszaüthet rá.

Az meg tényleg nettó hülyeség lenne, ha úgy kéne kicentizni a 2/3ot igénylő szavazásokat, hogy azt kelljen figyelni, ki épp a levezető elnök.
@Knósszosz:
Ne röhögtess!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
beszéltem puncikkal...nem ismernek téged

hogy lehetséges...a nagy heterő

12 collos vagy csak?

el nem tudod képzelni mennyire vogalok itt a röhögéstől meg a heteróságodtól amit ki mkell ám írni a minden sarokra mert oda való Boli heteró

és...akor mivan

hát? a faszomtuggya

szóval most kora délután lévén elmegyek rumért

majd gyüök addig ne add fel olyan szép lehet csak kenegesd nyáron a nagy napsütésben mert bőrrákot is lehet kapni és akkor...
szóval pusszantlak de nem ott ahol szeretnéd

monndtam má' hogy brühüyyy

nem akkó itt vannyamagáta
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Én nem t'om, ezek tényleg annyira hülyék, hogy azt hiszik, más is eltemetett magában mindent?
Vagy hogy addig feszegetik a pofonládikát, míg valaki ki nem húz belőle pár fényképet, vagy levelet, vagy tudomisén mit?
@Blogger Géza: i
Persze gézám... a zsebretett kezű paraszt unikum a zejuban, az tény!
Tényező... cucuka... ahogy a hadiflottánk az óceánokon!
Valami más cuccra kéne átállnod, ez valahogy nem az igazi.
@jaegtoer: Tegyük gyorsan rögtön hozzá, hogy nem a norvég kormány hatásköre eldönteni, hogy mit ellenőrizhet a KEHI, és mit nem. A törvény alapján első ránézésre simán joga van:

c) a gazdálkodó szervezeteknek, a közalapítványoknak, a köztestületeknek, az alapítványoknak, a térségi fejlesztési tanácsoknak és az egyesületeknek nyújtott költségvetési támogatások és az államháztartás központi alrendszeréből nyújtott más támogatások – ideértve a nemzetközi szerződések alapján kapott támogatásokat és segélyeket is –, és az említett szervezetek részére meghatározott célra ingyenesen juttatott állami vagyon felhasználásának ellenőrzésére,

Az "ideértve a nemzetközi szerződések alapján kapott támogatásokat és segélyeket is" a lényeg.

Ezt szerintem benézték a norvégok.
@DarthVader: szerintem orbán tudta, hogy Merkel ellenzi Junckert, ezért ment neki "nagy bátran".
pávatánc 2.0
@Blogger Géza:

"nőtt a Fidesz súlya"

Aha. Brüsszelben máár be sem engedik az épületbe,leszakad a födém.

"királymegfúró szerepe is lehet."

Ja. Viktor megfúrja a Királyt hátulról.
@punkfrog:

Ne tételezz fel Viktorról ennyi éleslátást. Ő bátor magától is. Ezért megy állandóan fejjel a falnak.
@Rodeo36:
Aranyom... te... zavarba jövök... nem hagyom magam, nem szeretem a fiúkat, kerényit pláne, maradi vagyok, a kisz-es fijjúkákat se csíptem, ja, bocsi, te is ott nyomtad?
Na, mindegy, Piktorunk is onnan lett a Liberális Internacionálé alelnöke, a többi kiszköcsögről nem is szólva...
@DarthVader:
A kerényi után a piktor is fartúró? Döbbenet... :(
@Blogger Géza:

Mi van Geyza, Hirtv-s vagy?

"az államháztartás központi alrendszeréből nyújtott más támogatások – ideértve a nemzetközi szerződések alapján kapott támogatásokat és segélyeket is –,"

Tudod, mit jelent az "államháztartás központi alrendszeréből nyujtott - ideértve " kifejezés? Persze hogy nem. De látod, állatias türelmem van, ezért elmagyarázom: Ami nem az államháztartás központi alrendszeréből jön, ahhoz coki. Akárki adja is. Ha ezen keresztül jönne nemzetközi segély, arra vonatkozik.
De moivel a Norvég Civil Alapé nem ilyen, sajnos kusti van.

Szerintem te vagy Lázárjános álruhában. És te nézted be.
@Blogger Géza:

tömören, velősen: anyád picsája, hézaggéza.
@simple observer 1.0: Hiába adod össze számokat, önmagában nem garancia, hogy egy szocialista frakcióba beült párt megszavazza Junckert. Még a néppárti Fidesz sem fogja. Pl a horvátok rohadtul be vannak rágva Vivire, lehet, hogy emiatt ők sem annyira luxemburgfanok.

eurologus.444.hu/2013/09/18/viviane-bulldog-reding-most-a-horvatokra-szallt-ra/

Ha meg akarják akadályozni, hogy a britek kilépjenek, jó lenne olyan jelöltet találni, aki nem ingerli a briteket. Ez a láncdohányos-alkoholista-föderalisa-megszorítós-németes Juncker sokaknak nem egy könnyen szerethető figura.
Nem tudom, nem fogja e kikérni magának, és beperelni Fabiust, de a kurva anyját a blogmotornak.
@Blogger Géza:

"Ezt szerintem benézték a norvégok."

Te pedig emeld ki a fejedet a Főnök seggéből ahova meg te néztél be.
@DarthVader: Na, erről fognak elvitatkozni a jogászok. Szerintem ennél sokkal egyértelműbb szövegeknél is képesek erre. Hozzáteszem, hogy semmi nem akadályozza meg a törvényhozást, hogy egyértelműsítsék a jogszabályt (valóban nem az), hogy egyértelmű legyen, nem csak a magyar, hanem bármely költségvetési pénz felhasználásának ellenőrzésére is jogosultak.

Amúgy képzeld el: létrehozunk egy norvégiai magyar alapot, és abból csak neonáci szervezeteket és projekteket támogatunk. Vicces lenne, ha a norvég állam ez ügyben ne ellenőrizhetne egy norvég államban működő szervezetet.
@DarthVader:
... és hidd el, nem érti! Ez tényleg ilyen faék! :(
@jaegtoer:
Remélem javulgatsz, ha sikerült hozzájárulnom, már is hasznosabb vagyok mint gondoltam.
Gyógyulj!!-:))
@jaegtoer: Nos, ezzel az érveléssel nem biztos, hogy mindenkit meg tudsz győzni. :)
"Lázár János csodálatos teljesítménnyel robog a miniszteri széke elé, tényleg itt az ideje, hogy egy ilyen tapasztalt, professzionális politikus államtitkárból felfelé bukva miniszter legyen!

Az Origo (Pethő András) tavaly kérte ki, hogy az állami vezetők mennyiért és hova utaztak, és kiszúrták, hogy Lázár neve mellett kiemelkedően magas összegek szerepelnek, de a Miniszterelnökség nem adta ki a részletes adatokat, így az Origo a Transparency International segítségével pert indított a közérdekű adatokért.

A tegnapi első fokú tárgyalás során a következők derültek ki:
Lázár János + 1 fő, Anglia, 3 nap / 2 éjszaka, 920 ezer forint szállásköltség
Lázár János + 1 fő, Svájc, 2 nap / 1 éjszaka, 469 ezer forint szállásköltség
Lázár János + 1 fő, Olaszország, 2 nap / 1 éjszaka, 582 ezer forint szállásköltség

Ez összesen 4 éjszaka és 2 millió forint, vagy 1 éjszaka 1 főre kb. 250 ezer forintba került az adófizetőknek.
A Miniszterelnökség jogásza azonban az elsőfokú tárgyaláson sem árulta el, hogy ki volt Lázár János +1 fője, akivel ezeket a hotelszámlákat összehozták.

Az elsőfokú ítélet szerint a Miniszterelnökségnek válaszolnia kell arról, hogy Lázár János mit csinált a kiküldetései során, és válaszolnia kell azokra a kérdésekre is, hogy mely szállodákban szállt meg, illetve hogyan alakult a szállásköltség a hotelek és az utazások bontásában."

Takarékos állam!
ÉRTEM ÉN!
KOMOLYAN!
DE'TÉLLEG!
NEMRÖHÖG!
Kultúrhelyen a picsába küldik az ilyen élősdit...

@Blogger Géza:
Az miért van, hogy TE cucuka erre hasonlítasz leginkább?
encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfcoiP6nLW4ZQImQznPS8BZc-NuJh_5sSH04iWZ0XpZ-kJxJHpvA
@DarthVader:

írd azt, hogy 1835303901 0123170233
@Blogger Géza:

Hát, Geyzám, ezt megint benézted. Nem baj, türelmem túlterjed az Univerzum határain.
Te ezek szerint (vagy akárki) úgy gondolod, hogy majd a magyar kormány vizsgálhatja bármely nem magyar költségvetési pénz sorsát (pld az oroszét vagy az irániét, ha már támogatás) anélkül, hogy neki köze lenne hozzá. Hát igen, érdekes elképzelés. Mint a Xenu-sztori.

Ha ti létrehoztok egy Norvég alapot, és abból norvég neonáci szervezetet támogattok, ami Norvégiában nincs betiltva, akkor a norvég kormány egy lépést sem fog tenni. Ettől norvég. Természetesen amennyiben Lézer János norvég állampolgárságot és norvég kormányzati poziciót kap - ami azért lenne üdvös, mert akkor a magyar közéletből eltünne végre a vasporos picsába - abban a pillanatban bele akar majd nézni, legalábbis Lézer János biztosan, amire ugy vágják ki a norvég kormányból is, hogy felülről fényképezi a nemzetközi űrállomást. Ezért norvégok.
@Blogger Géza:
Szerintem édesszüléd is benézte, ugyanis a norvég alapból az egészségügy öt milliárdot kapott, szóval ha lesz vizitdíj akkor jogosan fogja mondani a fiacskájának, hogy te balfasz, ez is benne volt?

Tiszteletem neki, ő nem tehet rólad.
@Blogger Géza:

ezt érted. érveket nem értesz, ha érted, nem veszed figyelembe, ezért ez hatékony.
@Knósszosz:
Gézukán rendszeresen ledöbbenek, hogy miért kell sötétebb parasztnak mutatnia magát a sakktáblán, mint amekkora???
Szegénykém, pénzért ennyire elkurvuljon, a bolsevik értékek ennyire levigyék kutyába... Már szánom... Liberális Internacionáléban Piktor párttársa volt anno? :((
no, jó éjszakát, inkább visszafekszem a ravatalomra, inkább az, mint géza. a kerítés meg kurvára nem sürgős. legalább megvéd tőle.
@DarthVader: " akkor a norvég kormány egy lépést sem fog tenni. " Nos, ebben kételkedem. :)

Miért ne vizsgálhatna a magyar állam egy Magyarországom működő, magyar szervezetekhez pénzt juttató szervezetet? Ők se állnak a magyar törvények felett. Azon lehet vitatkozni, melyik szervezetei, de ez részletkérdés. És ezt a magyar jogszabályoknak kell szabályoznia.

Amúgy ha nem lenne az alap gyakorlata ennyire féloldalas, talán kevésbé lenne irritáló.

hetivalasz.hu/itthon/soros-nyiss-nekem-tert-67199/
@Knósszosz: Nyugodjál le, nem lesz vizitdíj.
@Blogger Géza:
Nem hát... édesem... kicsit több az eü hozzájárulás, a TB költség, a vállalkozói hozzájárulás... DE vizitdíj nincs!
EZ IGAZ!
Szánalmas csicskaként nem lehet egyszerű az életed! :((
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Lemaradtál arról, hogy ezt Lázár saját zsebből fizeti?
@jaegtoer:
A KISZ-ben, a Hazafias Népfrontban, az MSZMP-ben, a ... szóval ahol a mai magyar qrmány seggnyaloncai, csicskái, pártköcsögjei szocializálódtak.
@Blogger Géza:
Hát persze aranyom!
Amikor a boltban a tolvaj lebukik, közli, hogy most akkor kifizeti mégis...
Cucuka... te tényleg???
Ennyire???
Sajnállak, innod kéne, vagy legalább füvezned, mert az jelentős előrelépés lenne, hogy erről a durva szarról legyere, amit most szívsz...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): :-DDDD

most már nem lehetek komoly ilyen szöveg mellett. mielőtt irigy lenék hódításodra, jöjjön az uborka ami Váncsa szerint...
na inkább ezt olvasd! :)))

Uborka
Minden emberek között létesült szexuális kapcsolat kegyetlenül unalmas, ha például az uborkák nemi életével vetjük össze.
Az uborka növeszt egy virágot, az a virág elsőre hímivarú, tehát van egy hím uborkánk.
Ahogy múlik az idő, a virág biszexuálissá válik, utána átalakul nőivarú virággá, a harmadik lépcsőben. A negyedik lépcsőben átalakul olyan nőivarú virággá, amelyet nem is kell beporozni, mert beporozza saját magát.
Hol van ehhez képest a Káma Szútra?!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Az én életem roppant egyszerű: Nem támogattam a vizitdíjat, amikor ezt a nép többsége indokolatlan sarcnak és büntetésként érte meg, és amely megnövelte a veszélyét annak, hogy valaki pusztán anyagi helyzete miatt nem részesülhet a legalapvetőbb egészségügyi ellátásban (ránéz a háziorvos) sem. Nem szerencsés az embereket arra buzdítani, hogy keressék fel a háziorvosukat, közben meg ezért vizitdíjjal büntetni őket.

De ez erősen off, a vizitdíj sem a Norvég alapon múlik.
Ti itt akkor is kommentelni fogtok, ha alkotmánybírók hullanak az égből
10
Gazda Albert és 79 hozzászóló

Arra gondoltam, hogy nem árt ezt közölni veletek gyorsan. Az elmúlt egy-két órában rendesen végigpörgött az interneten a TASZ közleménye, én abból tudtam meg, hogy az Alkotmánybíróság frissen közzétett határozata szerint a kommentek tartalmáért is felelünk.

cink.hu/ti-itt-akkor-is-kommentelni-fogtok-ha-alkotmanybirok-h-1582729120
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Azt nem lehet tudni, de van az a pénz, amiért bárki lehetett bárki, vagy az ellenkezője. Tudod, hogy van ez? - harcoltam!!
- És, ellene, vagy mellette?
- Mikor, hogy.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Szerintem egyáltalán nem lenne Lázárnak kötelessége hivatalos utazásai költségeit maga fizetni, ez rohadtul nem analóg azzal, amit írtál. Inkább egy nagyvonalú gesztus.
@Blogger Géza:
Különben is!
IGAZAD VAN!
Mit fáj az neked, hogy állampénzen beqrvázik a politikai elit és még erre le is buktatja az a mocsok média... Szörnyű... otthon vannak nálad? Mert nem úgy néz ki.
Knoszi ad tanácsot, mit igyál, taga meg el se hozza! :))
@Blogger Géza:
Nyugodt vagyok... mert tandíj sem lett.
Hát, akkor miért is lenne vizitdíj?
Logikus.
géééjzának szeretettel:
/ez csak elsőre, és ebbe a buliba jönnek majd a többiek is ;)/

Miért és miből akar Lázár kétmillió forintot visszafizetni?
A DK-t az is érdekelné, miből kívánja Lázár – a 23 milliós vadászat költségein felül – fedezni a fölajánlott gesztust. Hivatalos vagyonnyilatkozata szerint ugyanis nincs ennyi pénze.

dkp.hu/article_display/-/asset_publisher/c3KpwxagqL2V/content/miert-es-mibol-akar-lazar-ketmillio-forintot-visszafizetni-/10339;jsessionid=E783295D49119F226DDE97205F805287

---------------------------

Az Együtt-PM vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez Lázár Jánossal szemben, mert szerintük legális jövedelméből nem tudna egy 20 millió forintos vadászatot fedezni.

www.hir24.hu/belfold/2014/05/21/vadaszat-vizsgalatot-kezdemenyeztek-lazar-ellen/

-----------------------------

kiadó hely, maszopnak és a jobbiknak........
...............................
@Blogger Géza:
Szerintem meg szánalmas hazudozás, persze ha te hiszel a mesékben, az MÁS!!!
Nem akarlak itt összezavarni, de ez a sok libsibolsi ITT megzavart engem is... én kérek elnézést, hogy másra gondoltam - arra, aminek látszik...
@Knósszosz:
AZ EGÉSZSÉG NEM LEHET ÜZLET!
Megaszondta a törpe is, úgyhogy kussolj! :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kicsinyeskedtek... a MENTORA kifizeti!
Tudod, aki futtatja... :D
@Knósszosz: Tandíj már baromi régen van. Már a legelső Orbán-kormány idején is volt. Gyurcsány viszont azt hazudta, hogy eltörli, ehelyett szinte mindenki számra be akarta vezetni (szemben a mostani rendszerrel, ahol ez nem így van).
@Blogger Géza:

ja. mint a lézerblokkoló esete. miután lebukott vele, leszereltette. legalábbis ezt mondta.
@Blogger Géza:
Számok gézuka, amik megint téged cáfolnak, de nem baj, a HIT erősebb!
Fab számokat hozott anno itt, te meg ezt a szar dumát.
Pech, neked - nem zavar, hogy folyamatosan segget csinálsz a szádból???
Szégyen ecsém, hogy mennyire gyenge a szinted...
@jaegtoer:
Ez is az államférfiúi kvalitást minősítette!
Ááááá, látszik, hogy nem érted... :((
Komolyan, sosem leszel NER kompatibilis!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na látod, ez egy gyönyörű példa. Többen együtt elmennek vadászni (ahogy az szokás), erre ez a drogos Juhász kitalálja, hogy az összes ember költségét Lázár fogja fizetni, hogy tovább nyammoghasson a semmin. A TASZ-os Juhász TASZ-át meg persze a norvég alap támogatja - "pártsemlegesen".
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): haver elmentek otthonról? én géjzának még ciánkálit se vinnék:))
@jaegtoer:

rossz a memóriám!
mennyivel is csökkentették (vagy elengedték) Cusi büntetését amikor megtérítette az okozott kárt???
@Blogger Géza:
Azt tanítani lehetne, hogyan csinálsz hülyét gyanútlan kommentelőkből, de nem lehet mindenkiből (a többség nem veszi...)
Nemtandíj?... ha pártkatona státuszod van, megértelek, ha nem, akkor meg nagyon sajnállak. Azonban mindkét esetben nehéz lehet reggel beretválkozni, ugyanis olyankor tükör használata kívánatos... neked mindig vérzik a pofalemezed?
@Blogger Géza:
Hazudsz géza, kőkeményen fideszes doki ismerős (illetve 2 éve hülyének néz már benneteket ő is!) visszasírja a vizitdíjat, cáfolva a szar dumádat!
Ha nem érted, hagyd a pics.ba, ne forszírozd a témát!
@taga20: :-DDD

na menjünk aludni!
ezek itt nagyon toppon vannak ma. :)
@Knósszosz: ja meg a tranzakciósdíj is a norvégok miatt van:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Fab? Számokat??? És vajon értett is belőlük valamit? :D Ezt kétlem...

Hol vannak itt számok? Miféle számok?
@guma: mingyá megyek én is, me engem is meghívott a billerbekk, mint bajnait:))
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Persze, hiszen ő speciel jobban járt volna. Több bevétel, kevesebb beteg. Hogy ez társadalmilag jó irány? Abban nem vagyok biztos. De kár ezen már agyalni, a népszavazás eredménye elég lehengerlő volt. No persze ha Gyurcsány a tévévitán nem szólítja fel Orbánt, hogy hagyja abba a "hazug kampányt" a fizetős egészségügyről... Talán máshogy alakul a dolog. De a nép nem felejt...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): biztos? hát max. az, hogy a lajta felénk folyik és nem ellenünk:)))
@Blogger Géza:
Tényleg hagyd, nem neked valóak azok, meg az emlékezeteddel is gondok vannak ezek szerint!
:((
Te, a kék bogyók helyett kezdj valami mást szedni.
Ha segítség kell, vannak mentális gondozók, fordulj hozzájuk bizalommal, minden csökkent értelmi képességű narancsbolsit nem karolhatunk itt fel, nem erről szól ez a blog! Na, séta tovább picinyem, mára letelt a kereted, a jótékonykodásomnak is van határa... :D
@Blogger Géza: géza barátom, mé kell neked ilyen lézerblokkolós, pinabubusokat védened? ráadásul közpénzből:(
@Knósszosz: Soha nem mondta a Fidesz, hogy Magyarországon egyáltalán, senkinek ne legyen tandíj. A népszavazás sem erről szólt.
Még ha ezt nem is fogtad fel, akkor is így volt.
@Blogger Géza:
"Tandíj már baromi régen van. Már a legelső Orbán-kormány idején is volt. Gyurcsány viszont azt hazudta, hogy eltörli, ehelyett szinte mindenki számra be akarta vezetni"

segíts kérlek, nekünk egyszerű embereknek: ha az első orbán-kormányidején MÁR volt, akkor gyurcsány miért akarta bevezetni?
@Knósszosz:
Szűzanyám ...:-(
És venni fogják, mint a cukrot!
@Secnir:
Ne zavard össze!
Ennyire nem lehetsz galád!
Elszörnyedek ezen a szerencsétlen eccerin, hogy ezzel a szinttel egyáltalán számítógép elé engedik szegénykémet...
Mi lehet ott a beugró? A 68-as, vagy a 69-es... mármint IQ??? :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Rohadékok vagytok... összezavarjátok ezt a gézuka gyereket... a PÁRT nem ezt küldte ki kör e-mailban, úgyhogy a többi libsibolsi hányás csak!
Gyengébb képességű narancsbolsi eccerieknek (öööö... pl.gézuka) egy kis mankó:

"Lázár János tegnap este megemésztette az elsőfokú ítéletet, mert reggel 6 órakor a következő közleményt adta ki:

Az alábbiakban kívánok eleget tenni az origo.hu portál újságírójának érdeklődésére, az államtitkári megbízatásommal kapcsolatos utazásokról:

1. Az elmúlt két évben a legkevesebbet utazó kormánytagok közé tartoztam. Ezzel együtt is megtiszteltetésnek tekintem azt a figyelmet, amelyben a média egyes szereplői – most nem részletezendő okból, esetleg megbízásból – részesítenek.

2. Örülök, hogy a független magyar bíróságok fontosnak tartják, hogy megismerjék utazási szokásaimat. Készséggel állok utazási szokásaim részleteivel is a független magyar bíróságok rendelkezésére.

3. Nagyra becsülve az origo.hu hírportál elfogulatlan, objektív és korrekt tájékoztatását, értékelve az átláthatóság és a magyar költségvetés védelme érdekében végzett munkájukat úgy döntöttem, hogy lemondok a számomra törvényben biztosított utazási költségtérítésekről.

4. Mindenkeppen szeretnék Pethő Andrásnak, az origo.hu újságírójának legalább a mai napon egy kis élvezetet szerezni, ezért a megnevezett utak során felhasznált két millió forintot rögvest az állami költségvetés rendelkezésére bocsátom.

Lázár János
Az új kormányzati ciklus legcinikusabb közleményei között biztosan ott fog szerepelni 2018-ban, ha majd egyszer valaki készít egy toplistát.

Nézzük ez az alázatos köztisztviselő hogyan reagált pontról-pontra
1. Nem arra irányult az adatigénylés, hogy ki hányszor utazott, hanem hogy ki mennyi közpénzt használt fel. Az pedig a legsunyibb bolsevik módszer, hogy egy újság közérdekű adatigénylését úgy minősítse, hogy az Origo valaki megbízásából dolgozik.
2. A független magyar bíróság (és itt most képzeljük hozzá Lázár gunyoros félmosolyát, amikor ezt leírta) nem az utazási szokásait iránt érdeklődött, hanem hogy a közpénzek hogyan kerültek felhasználásra.
3. Köszönjük a nagylelkűséget, János! Úriember!
4. Egy magyar politikus inkább befizet 2 millió forintot, csakhogy nehogy kiderüljön, hogy kivel töltötte ezt a 4 éjszakát … Aha, biztos így tenne, ha teljes korrekt szolgálati út lett volna.
És mi van a repülőjegyekkel, az egyéb költségekkel? Az is vissza lesz fizetve?"

vastagbor.atlatszo.hu/2014/05/28/lazar-janos-nagyon-titkolna/
@taga20:
Nem, az a Finnek miatt.
Átjárnak vedelni Zebyrzówzsebemékhez, oszt a kompon már előre fizetnek a nagy tétel vodkáért, ezért a sarc. Nagy pénz van ám ebben. Talán ha a Finneknek magyar példára adna a munkáltatójuk Kalevala utalványt, amit szeszre válthatnak a helyi hukk...i-járvi üzletlánc boltjaiban, nőne az állam bevétele is, ha a hálózat olyan módon épülne fel, mint itt a lázártrafik frencsájz buli.

Cső, én álmos...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): de veded, mi tortent, hogy ennyire szivedbe zartad az egyszeri naridroidot.
Vigyazz, baj lesz ebbol, magaba sziv a Nariborg :)
Szóval szegény lézergyereknek még szövegértési problémái is vannak???
Valaki ajánljon már egy rendes gyógypedagógust dzsonninak...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az a fránya jó szívem, ennyi vodka után... :D
Különben is, megértőnek kell lenni a gyengébb képességű és szövegértési nehézséggel küzdő balfasz honfitársainkkal!
Géza meg hálás fajta, házhoz jön a pofonért...
@Knósszosz: ja, és a vodkakorcsolya meg jávorszarvasburger lenne:))
aludj jól, álmogy dizelmozdonnyal:))
@Blogger Géza:
Orsonnak elküldted a napijelentést?
Skrlbrzzmhthmmrrrh... Mork voltam, nanu-nanu!
Na, megyek alukába, mert minden hülyét nem nekem a feladatom korrepetálni, arra itt vagytok TI! :))
Nekem holnap meg kell termelnem az ilyen gézuka féle nercsicskák pénzét, különben éhen döglik szegénykém...
@taga20:
Kösz!-:)) - te, szesztergályos!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Azt amúgy lehet mondani Lézer elvtársra és a hasonló lényekre, hogy "cinikus köcsög"?
NEM???
Rendben, akkor nem mondom!
Csak gondolom...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
juhász péter volt az olgánál..
olga felvetette, hogy milyen rendes ez a lázár, mert a "munkatársa" részét is visszafizeti...
saját magát szívatja a jános! -))
de tényleg, miért nem azt jelenti be, hogy a ráeső részt fizeti vissza?
@Evezős:
Sok idióta van, meg a pártkassza is tele... szóval ha felvásárolják az elvtársak önkéntkötelezően, akár negyedik kiadás is lehet belőle.
Biznic...
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): feküdj vissza! még csak szerda:)))
na fekszem, me holnap meló, és valakinek dogozni kell ebben a kurvaországban, hogy janinak legyen mit elszórni!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Es akkor gondolj bele micsoda egy hierarchia van!!!

Farage nem kozoskodik Le Penekkel, mert neki mar tul nacik.

Le Penek nem ulnek ossze a Jobbikkal, mert nekik mar ez tul naci.

A Jobbik a cukisag kampany utan meg nyilvan nem ul ossze a nemet neonacikkal, mert az meg mar abszolut naci....

Igy aztan mind-mind kulon frakciot probalnak grundolni nacisaguk foka alapjan. :)
@DarthVader:

Pikans egy sztori az egyszer biztos... ;)
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Ha a ráeső rész lúdtollban lenne mérhető, az is agyonütné - és akkor hol van a többi, ami nem szállásköltség, hanem...?
Mi is?
Hát gyerekek rég röhötem ennyire jót, köszi e kellemes perceket, bár gejza ebből biztos nem sokat szivott fel csöppnyi agyába. Remélem nem nagyon sokára képpel, önéletrajzzal kiegészitve, megismerhetjük kedvencünket a többi gerinctelennel együtt. Mindenesetre örök mementóul az utókor számára létre kell hoznunk a NAGY NEMZETI KÖPŐCSÉSZÉT, amelyen ott fognak diszelegni e KIVÁLÓ HONFITÁRSAINK fényképei. Én egyszer nagyon beleszeretnék nézni az életnagyságú undoritó képükbe, mert kizártnak tartom, hogy ne tudnák mi a tényleges valóság.Amikor kikerülhetetlenül elérkeztünk a falhoz, ahol mindenki nagyot koppan és az bizony fájni fog, akkor kell Őket elővenni hogy mit is ugattatok ti gerinctelen férgek. Ennyi joga minden vétlen kiszolgáltatott és kivéreztetett polgártársunknak meg fog maradni.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
nyugodtan kis pofám ...annyira nem vagy szép hogy...

de azért a második vonalra talán van eséélyed

pusszantlak

hogy mijafasznak provokálsz ilysemit azt te sem tudod ugye?

most pótoltam ellátmányt érkeztem haz fel vagyok töltve
és a fehér kerek fiú seggek helyett valami más foglalkoztat

bármennyire is rossz ez neked

brühüyyy
@GeoCracker:
Meddig-meddig...?
Azt hiszed, te kihúzhatod magad?
Figyelj csak, te horkolsz? Ez fontos kérdés, mert ha esetleg megkérdezik kivel szeretnék egy cellában, ez döntő tényező lehet. Amúgy én igen, sőt, néha csámcsogok is, szóval egyeztessünk majd, jó? Nem árt mindenre felkészülni.

Amit írtál meg, jó!
Kösz.
@Knósszosz: Viszont nem szeretem a babot. Rekonpenzációként a káposztát viszont igen, és az is elég büdös mellékhatásokkal jár :-)

S kösz.
@Knósszosz:
most indiszkrét vagy! -)
a magánélet, neked smafu?
@Secnir: Ezt tőle kérdezd meg. De persze ha így teszed fel a kérdést, le fog hülyézni (jogosan), hiszen ő nem tandíjat vezetett be (ami már korábban is volt), hanem a tandíjat nem fizetőktől is be akart szedni képzési hozzájárulást. Ez szavazta le a nép. Miközben ingyenes első diplomát ígért a kampányban.
@J.László:
mr.lászló!
üdv! mi jót hoztál?
nem tudom megnyitni a linked!
így, hogy fogok szenvedni?
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Én pusztán csak fel akarok készülni minden lehetséges dologra, szóval...:)
@Blogger Géza:
de jó, hogy itt vagy.
a lázár miért fizeti a társáét is vissza?
miért nem csak a ráeső részt?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ebben semmi új nincs. Persze, hogy nem szeretné az Ökotárs, hogy ellenőrizzék, de ezt nem ő fogja eldönteni. Attól, hogy őket ellenőrzi egy A nemzetközi szervezet, még nem jelenti azt, hogy egy B hazai ne ellenőrizhetné. Ez egy elég gyenge érvelés.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Gőzöm sincs, kérdezd meg tőle. Szerintem neki fontosabb a politikai karrierje, mint pár százezer Ft.
@GeoCracker:
Tájékozódom holnap a BV-nél, milyen apartmanjaik vannak. Nem árt előre tudni milyen opciókkal számolhat az ember horkolós és fingós szobatárs esetén, bár ezt nem lesz időnk megkérdezni, ha így haladunk a lenini úton tovább.

Kösz Geo(!!), most kaja és az elmaradt hallgatás jön - zene - és neked minden jót!!
És mindenkinek, akinek van arca.
Pofásoknak lószart...
@Knósszosz:
na ez a baj, hogy te csak felkészülni akarsz! -)
felkészül,
vigyázz,
kész,
rajt!
ezek már árkon bokron..ööööö úgy értve,
audin,
bankszámlán,
vadászaton,
te meg most akarsz készülni.-)))
@Blogger Géza:
géza, neked ez nem fals?
te is fizetnéd a sajátodból, más útját?
igazad van majd megkérdezem ezt a derék jánost.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):
Későn érő típus vagyok, ez van.
Sokszor és sok helyen hallottam minden előzmény nélkül, hogy: "az a gyökér - az a seggláda aki eladta az országot - az a mosladék" -... etc. és nem tudtam miről beszélnek az emberek. Ők tudták, nekem viszont idő kellett hozzá, hogy megértsem; a focistáról beszélnek. A hálátlanok.

Nem vagyok egy zseni, szóval ne várd el tőlem az azonnali tutimegmondós reakciót!
Köszi és aluggy jól!
@Blogger Géza:
géza!!!!!!
most esik le a matekod,
neked 2 millió = pár százezer!!!!!!!!!
már érte, hogy miért jobbak mindig a te számaid. -))
@DarthVader:

Nem akarom, most vegigsorolni a dolgokat, amiket irtam napkozben, hogy miert nem tul valoszinu, hogy NE Junckert valasztanak meg. De ha megse ot, akkor meg mindig megmarad Merkel beismerese, hogy pitianer partpolitizalas miatt (hogy tovabbra is a neppart es azon keresztul Angela megtarthassa minel nagyobb befolyasat az EU-ban) rugjak fel a korabbi 5-parti megallapodast.

Nem veletlen, hogy a masik ket part (a szocik es a libek) olyan keszsegesen szavaznak meg a nepparti jeloltet...
@Mariann19:

"Nem vagyok olyan magabiztos, hogy kijelentsem, hogy amiről nem tudok, az nincs. "

En sem azt mondom, hogy ez a csoport nincs. Meg azt se, hogy ne lennenek esetleg vilagmeghodito terveik, es ezeknek a kitargyalasara gyulnek ossze evente.

En azt mondom, hogy HA mindez IGAZ IS, akkor sem kellene panikolni, hiszen jol latszik milyen sikeresen muvelik ezt a 'vilagmeghoditosdit'.
@J.László:

Muhahahaaaa

"Ivan Krasztev bolgár politológus, a szófiai Liberális Stratégiák Központjának elnöke szerint aligha túlzás kijelenteni, hogy Angela Merkel német kancellárt nem számítva a magyar kormányfő a legbefolyásosabb európai politikus. "

Ki a fasz az az Ivan Krasztev, hogy Deutsch Tompika szavaival éljek?

(Nah, a FT-t se olvasom többet, minden hülye írhat bele :))
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Na most ha mennének a szöveges feladatok, rájönnél, hogy a társának a költsége az csak százezres nagyságrend... Nem éri az egymilliót sem.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

"nem buzizsúrnak hívja!"

Ugyan mar! Legyunk kicsit PC-k!
Kulturhelyeken ezt ugy mondjak, hogy gay bar.

Es ilyenkor szoktam egyik kedvenc polgarpukkaszto, Gaybraham Lincolnos videomat belinkelni.
Ime:

www.youtube.com/watch?v=ulPgWVC08KI
@Rodeo36: ne bassz! a fiat a szememben kb egyenlő bármelyik flanszia "márkával", Jaques Fosch... na nem azért mert, de maraggyunk annyiban, hogy autót 2 nép farigcsál, az egyik a japán...
@Blogger Géza:

"Hiába adod össze számokat, önmagában nem garancia, hogy egy szocialista frakcióba beült párt megszavazza Junckert. Még a néppárti Fidesz sem fogja."

Latod Geza pont ez az amiert nehez veletek valamire jutni. Nem igazan gondolkodtok dolgokon.
HA a Neppart nem HAJLANDO az eredeti szabalyok szerint, a SAJAT jeloltjet tamogatni, akkor lep eletbe Merkel beismero vallomasa a pitianersegukrol. Es ezt folyamatosan lehet majd dorgolni az orruk ala.

A szocik es libek meg nyilvan azert szavaznak meg Junckert, mert egyreszt ezzel a rendszert elesitenek, es legkozelebb ha lesz szoci nyertes, akkor az o jelolese lesz automatizmus, es a kerdes csak az lesz, hogy elfogadjak-e.
Ugyanakkor minthogy Schultzot a Neppart ugyse szavazna meg, igy a ket part egyutt egy kozel 100 fos tobbseget biztositana (mint azt feljebb mar irtam), es igy a Neppart kozel felenek kellene Juncker ellen szavaznia.

Vagyis a tortenet ugy szolna, hogy
- a Neppart felrugva az elozetes jatekszabalyokat, az altaluk elozetesen jelolt, majd vitakon is resztvevo emberuket taccsra teve, Majdnem a frakcio fele a SAJAT jeloltjuk ellen szavazva MEGAKADALYOZZA, hogy SAJAT jeloltjuk legyen a Tanacs elnoke. CSak hogy politikai jatekaikat folytathassak (by Merkel).

CSINALJATOK Geza! Ha rogton az elejen maris amortizalni akarjatok a partot, es annak kepet...

A horvat peldad szinten rossz.
Ugyan milyen uzenet mar az az europai polgaroknak, hogy a Neppart egyuttmukodik SAJAT jeloltje elgancsolasaban olyan EP kepviselovel/kkel aki/k beragtak, mert az EU az EU szabalyainak megfeleloen jart el. Nemelyek pedig, akarcsak Orban, szemelyes sertettseguket ilyen pitianer modon akarjak megbosszulni.

Cameront nem ragozom. Fentebb mar egyszer minden verziot vegigsoroltam, hogy miert sulytalan. Amugy meg megnyugodhatsz, hogy rengetegen, es tuttira veszem, hogy Merkel is azert szurkol, hogy a britek kilepjenek. MEg csak elkepzelni sem tudom mekkora hatalmas osszeg hagyna ott az orszagon nehany even belul, es telepulne at a hollandokhoz, vagy barmely nemetalfoldi, vagy skandinav orszagba...

De nem kell felni, az angolok nem fognak kilepni az EU-bol.
@Knósszosz: csak halkan merem megjegyezni, hogy merci, ódi már romániában végzi a fejlesztést és a gyártás "kényesebb" részeit.
az ódi, most "beruházott" egy prés üzemre, ott háccsó hátasztánba, mer' óccsóbb vót, mintha fuvaroztatná a legó kockákat. várhatóan, 1-3 éven belül, felszedi a horgonyt. ugyanis az ódi, a TT-t gyárcsa arrafele, aminek a legkisebb forgalma. a mercinek eddig csak szívás Kkmét.
@Rodeo36: rodi, rodi gonosz vagyol! a temple tomiék, egy kisebb csomagot, azonnal visszavásároltattak wudugyurival.
@Blogger Géza: te Géza, szerintem igyávalami édeset, osztán nyugoggyá megfele!
Tudod mija vicc? Az ha O.V. szóba kerül. Itt ájrópában, leginkáb legyintenek, oszt' jónapot!
@punkfrog: lyesss!!!
de mellik is? mer' a gyöngém, az a Corvette a '78-as
lesz egy olyanom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@nincs_itt: én MUSTANGOS vagyok!
bár a családi "flotta":ódi-rönó:(((
@punkfrog: ebből az egyik autó(najó határeset), a másikat nem kommentálom... volt belőle 3 db. a kezem alatt, árokba lök-felgyújt kategória.
@nincs_itt: a párom beleszeretett a rönóba az első twingója óta:)))most már legalább cliója van:):(
az ódi meg nem saját választás(hosszú)
ha már német akkor a 840i!
@punkfrog: na persze az érzelmek! fasza verda! a 840 de akkor már 530+M
@nincs_itt: mintha a fiamat hallanám mikor szóba kerül a 840:)))
te is 20 éves vagy?:)))))))))))))
@punkfrog: majdnem! csak egy-kétszer több, mint húsz!
@nincs_itt: ugye hogy jól élünk itt mi is!
csak úgy röpködnek a márkák, mint régen az autós kártyában!:)))
@Blogger Géza:
"@Secnir: Ezt tőle kérdezd meg."
-> "Tandíj már baromi régen van. Már a legelső Orbán-kormány idején is volt. Gyurcsány viszont azt hazudta, hogy eltörli, ehelyett szinte mindenki számra be akarta vezetni"

tisztázzunk valamit: ezt te mondtad, nem gyurcsány. ezért kérdem tőled.

"hiszen ő nem tandíjat vezetett be (ami már korábban is volt), hanem a tandíjat nem fizetőktől is be akart szedni képzési hozzájárulást. Ez szavazta le a nép."

miről volt népszavazás? konkrétan?
"3. kérdés:
"Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetniük?"

akkor ez azt jelenti, hogy NEM volt tandíj. ezt állítottad fentebb.
@simple observer 1.0: Nincs olyan szabály, hogy a győztes lista vezetője legyen az EU vezetője. A nemzetek Európája modellben a nemzetek vezetői (miniszterelnökök) döntik el, kit jelöljenek az EU vezetőjének.
@Secnir: Sajnos te még mindig nem érted az egészet. Tandíj =/= képzési hozzájárulás.

Amnézia ellen meg felidézem, miért is volt olyan elsöprő a népszavazás:

"Nem sportszerű azt ígérni a választások előtt, hogy mindenkinek ingyenes lesz egy diploma megszerzése, majd "fizetőssé" tenni azt mindenkinek"

index.hu/belfold/tandij2401/
@Secnir: Funkcionális analfabéták kedvéért: "államilag támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak" = azok a hallgatók, akik nem fizettek tandíjat.
@Blogger Géza:

Húzd már ki a fejed a Főnök valagából b+, már a füled is szaros, nem csak a nyelved.

Nincs olyan szabály, nincs olyan szabály...
Ha nincs jelentősége a listasorrendnek, akkor miért szavaznak róla a jelölő pártok? Feltehetően egy batyu faszért neked, csak neked, csak most és mindörökké, ostoba szolgalélek.

jó reggelt b+.
@Secnir:

ejnye, ejnye.

Te hiába írod azt, amit. Ez a szerencsétlen átrendezi a betűket, és azt olvassa ki a hsz-edből amire megkapta a kész választ a központban. Az is lehet, hogy el sem olvassa, csak az észlelt íráskép alapján próbál valami összefüggőt összehordani. ez olykor sikerül is neki, csak nem felel meg a valóságnak. Nem véletlenül kereszteltem át hézaggézának.
@J.László:

"_Szenvedjetek libsik:
http://www.magyarhirlap.hu/financial-times-merkel-utan-orban-a-legbefolyasosabb

_"

a. p-ja. ha nem teccik, a. f-a.
@Blogger Géza:
géza!
továbbra is a te stílusodba..
pár százezer az 200 ezernél kezdődik!
250 ezer, már negyed millió. -)
csak neked szöveges feladat,
nekem jános szopatja magát!
@Blogger Géza:
talán olvasd el a linkelt cikket, ha már.
ugyanis te ezt írtad:

""Tandíj már baromi régen van. Már a legelső Orbán-kormány idején is volt. Gyurcsány viszont azt hazudta, hogy eltörli, ehelyett szinte mindenki számra be akarta vezetni""

a cikk pedig világosan leírja:
"Az egyetemeken 2008-tól, az akkori másodéves egyetemi hallgatóknak kell először évi 105-150 ezer forint tandíjat fizetni"

saját ostobaságodat hajtogatod.
@Secnir: Arról nem tehetek, hogy az újságíró is hülye, és összekeveri a tandíjat a képzési hozzájárulással. Komolyan ennyire hülye vagy, hogy azt hiszed, korábban nem volt tandíj? Életedben jártál valaha felsőoktatási intézményben úgy az elmúlt 20 évben? Takarítóként, pizzafutárként, bárhogy?
@Secnir: Sikerült már megértened, ki az az "államilag támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak" És ki az ellentéte? Ha valaki az alapokkal nincs tisztában, és úgy áll le vitatkozni, az sajnos totálisan hülyét csinál magából... :(
@Blogger Géza:

"__Életedben jártál valaha felsőoktatási intézményben úgy az elmúlt 20 évben? Takarítóként, pizzafutárként, bárhogy?__"

ellenben te még úgy sem jártál felsőfokú oktatási intézményben, hogy bementél volna a portára megkérdezni: -Merre van a Ferenc József híd, vagy a Ménesi út? Tovább megyek... még olyan utcába vagy téren sem jártál, ahol ilyen van, még most is pincében tartanak a gazdáid rövid láncon, mert lassan rájuk nézve is egyre veszélyesebb vagy. Kettőre meg atom.
@Blogger Géza:

"Ha valaki az alapokkal nincs tisztában, és úgy áll le vitatkozni, az sajnos totálisan hülyét csinál magából... :( "

Bagoly mondja verébnek
süti beállítások módosítása