Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 444.hu/2024/03/28/hajdu-peter-szerint-a-frizbi-bulvarplatform-ez-az-ami-nem-tette-lehetove-hogy-a-... (2024.03.28. 12:16) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.04.17. 22:59 Fabius

A populista és autokrata Fidesz pénzügyi építésze

Címkék: fidesz jegybank matolcsy györgy ny t kritika

A címben idézett titulust aggatták erre a mi csudagyurinkra leggyűlöltebb ellenségeink, az amcsik. Micsoda parasztok ezek, hogy képzelik? Obama nem gratulál Viktornak, a focihoz olyan hülyék, hogy külön szót - soccer - kellett használatba venniük, hogy megtudják a Kárpátok Középpályása nem valami gladiátornak öltözött, sisakban vicsorgó tesztoszteronhuszár, hanem elegánsan cselező ízeltlábú labdapöckölő. Ezek után van pofájuk beszólni, mit beszólni, minősíteni a pirospöttyös seggű géntérképész-agysebész állócsillagunkat, Kusza Szemet ahelyett, hogy ámulatból kábulatba esve szelfiznének inkább Kedves Vezetőnk stadizóleuma előtt, vagy legalább a budijánál. 

Helyette aszongyák mi vagyunk a keleti balkánsarok legeladósodottabb országa, ami nyilván kamu.  Sőt, akkora a jólét, hogy az Államadósság Elleni Forradalmi Szervezet elnöke is lemond, mert boldog és elégedett népünk hazafiakból lett rezsifiai már saját zsebükbe csökkentik a rezsit, nem az államadósságot törlesztik lefele. Nem veszik észre mennyire uncsi már ez az állandó fékes ellensúlyozás meg elúszott manyupvagyonozás. Nem veszik észre, mi akkor is boldogok és elégedettek vagyunk, ha az adópolitika a gazdagoknak kedvez, ha a bennfentesek köre részesül előnyben - és infóban, ugye -  ha a gyengén tartott forint miatt a gatyánk rámegy a devizahitel törlesztőre, mert minálunk így zajlik pl a devizahiteles mentés. 

Mit csinál közben Gyuri? 

 

Mégis mit csinálna? Amihez legjobban ért: könyékig turkálva a közpénzben szórja kifelé a milliárdokat a mi legnagyobb örömünkre. Könyörgöm, de miért ne tenné? Elvégre oktatás-felsőoktatás már rendben, az egészségügy istenkirály, a tanárok életpályája is sínen van, mint József Attila, minden mellékút mellett láthatósági mellényes közmunkások ügybuzogják a szalonnasütést a félig kitakarított árokpart - hóóó-napra is haggyál, marha, elvégzed ma mit fogol csinálni a jövőhéten, he? - fölött, úgyhogy tényleg legnagyobb örömmel veszünk Lajkó Félixnek Guarneri hegedűt, hadd jáccódjék ez a fiú. Festmény? Ide vele! Ingatlanok? Még jóhogy! Rongyos százmilliárdokon már csak nem fogunk kicsinyeskedni, pff, legyen csak meg Gyuri boldogsága és a Magyar Nemzeti Bank találja meg támogatandó gyámkölykeit.

Mert amit nem tilos, azt szabad, ugyebár, tudja meg ország világ, ez egy hivatalos jegybanki jogvélekedés. 

Merhát' amúgy is, ha Viktor ezt nem pont így akarta volna akkor az már benne lenne a jegybanktörvényben, ha ellenőrzést akart volna Kusza Szem költekezése fölött akkor már ott ülnének a nyakán. Ehhez képest az Elefántcsont-toronyba turisták és halandók sem léphetnek, nem még ilyen ellenőrfélék. Egyébként is! Ki az aki nem bízik Kusza Szem megfontoltságában, körültekintő hozzáértésében?! Senki?

Még jó, elvégre Boldogország elégedett népe eufóriában rágja a kolbászkerítést, Lajkó Félix meg húzhatja a talp alá valót

 

 

495 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr426049013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Knósszosz:
a Real tulajdonosai meg tudnák venni a Dunántúlt Pancsóval és mészárossal de a kutyájuknak sem kell

majd értesíccs...milyen színű a pocak feje a végén? és a Real mit fog neki mondani, miutána Misel Platini azt mondta kibaszszák az UEFA-ból a szobor miatt

brühüyyy
@Mariann19: mint látom @rodeo36: ugyanazz írta, mint én:-)... bár én a tőzsde tőkegyüjtő funkcióját szükségesnek látom:-)...
@Sir Bates dö Hól:
egy hiteles könyvelő megteszi ezek helyett a rohadt aljas gecik helyett

ha a világ összes értéke (kitaláltam: 12000 quadrillió EUR a 6. hatványon akkor mijafaszér' forog ennek 28000 quadrilliószorosa a "mindenhol" egy sajtcetliért meg lehet venni a Taj Mahal-t, ha a Goldman Sachs írja alá...pedig nincs fedezete...ami értékpapír mögött nincs kézzelfógható érték azért 40000 év börtön járjon felezés nélkűl)

a tőzsde az a hazugság és csalás semmi más, ha a GM-et al akarják adni 12 csilliárdért és a Soros megjelenik egy másfél tonna aranyróudakkal teli kamionnal akkor odaaggyák vagy nem?

oda...még akkor is ha az akatatónia pénznemben a felét éri, mert az aranyat meg lehet fogni a katatóniát meg ....
azt tudod

brühühyyy
@Mariann19:
Kocka ha-hahahaha-sam.. nekem??-:))
Lenyeltem egy Rama margarint, de elolvadt ott benn és nyoma sincs a kockájának nekije! Ez jó vicc volt!!

Az oroszok most állítólag Hévízt nagyon preferálják, persze az a réteg aki ideröppen tőlük áztatni a krásznájá lompost, azok pont leszarják az ilyen-olyan árfolyamokat... jelenleg. Ha esetleg drágulna jelentősen, az már más tészta, az orosz sem hülye, továbbáll Bad... akárhová a sógorokhoz, vagy ki tudja.

Én ezt nem tudom, mert engem az utazásokkal kapcsolatban nagyon az érzelmeim vezéreltek mindig is és ez a mai napig így van. Tőlem drágulhatott akármi akármennyivel, én akkor is oda.
@Sir Bates dö Hól:
a 2008-as "válság"-ot ezek a gecik készítették elő 1968 táján...meg a mikor az aranyfedezetet mexüntették (miértis?) 2008-ban ott néztem a CNN-t amint jajongtak, hogy a leköszönő Paulsson megkapja e még 3 percre azt a csilliárdos "megváltást" a zadófizetők pénzét és röhögve eltette majd lejárt az ideje és már Obama lett a zelnök a másik hülyével a pénzügyek élén a Soros hiába mondta zobamanevűcerkófmajomnak, hogy hagyd csődbemenni mindet ne csak a azt az egyet a Lehmann Brother-éket, hanem mindet majd én megveszem áron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és rendbe teszem

dehát...a cerkóf ennyire jó mai napig

brühüyyy
@rodeo36:
Platini tegnap jól beszólt...
Most arra mit válaszolt a beteg stadizofrén?
Én nem hallottam tőle semmit. Szóval semmit?

Érdekes meccs lesz a holnapi. A Real ellen az akadémikusok... mind PhD labdadoktor, sőt, habilitált focikandidátusok is vannak köztük, szóval most majd kiderül, aminek ki köll.
@Knósszosz:
a pancsolóban lesz a meccs?
és úszni is kell vagy csak futni? labda lesz,
és befújják e kéjgázzal a mauzóleumot, hogy elkábúljon az ellenfél és a játékvezetők?

brühüyyy

Kirsten Flagstaad Isolda

na az is le lesz vizolva holnap ott a pancsban
@rodeo36: ok, de te is tudod, hogy soros is csak annyival különb, hogy ő legalább elismeri (most, hogy teli van, mint a déli busz) azt, a semmit adja-veszi... azért szentté ne avassuk... magunkat se:-)...
@Sir Bates dö Hól:
"Bár én a tőzsde tőkegyüjtő akcióját szükségesnek látom."
Ebben teljesen igazad van, ha arra gondolunk, hogy a tőkegyűjtés részvényekbe alakult át, maga a tőke befektetéseket jelentett termelésben, szolgáltatásokban, kvázi értékteremtő vállalkozásokban.
Tudod, a klasszikus indulás sajátosságainak megfelelően.
Ami most folyik, az messze elkerüli ezeket a hasznos folyamatokat.
Nem részletezem, mert tényleg egyre gondolunk ahogyan látom.
Neked is szép ünnepet kívánok kedves Sir!
@Sir Bates dö Hól:
az legalább klasszikus és nem a norto doxológiázik

én nagyra tartom a mestert

brühüyyy
@rodeo36: Rodi! Sir Batesnek fentebb leírtam a tőke befektetésekkel kapcsolatos - szerintem - egészséges szervezést, ez évtizedekig, ha nem tovább, így működött.
Úgy látom, te is hasonlóan látod.
@Knósszosz:
Ott lesz, az arénában.
Most nagyon oda kell figyelniük az akademistáknak, fel kell készülniük életük legfontosabb eseményére. Teltház lesz, 3800 ember. Fel kell készíteni az akademistákat, hogy az soha a büdösrohadtéletben nem fog többé előfordulni, ami holnap. Csak azért, nehogy a trauma miatt a következő meccsen kiboruljanak a 102 fős nézőszám miatt, amiben maga a csapat vezetői és Józsi bácsi pályagondnok pulija is benne van.

Nem egyszerű dolog ez...
@Mariann19:
akkor lettek leleplezve (és milyen nehezen?) amikor kiderült a Patyomkin városokat adtak el fizetésképtelen hitelfelvevőknek, mert a paketteket akarták értékesíteni Europá-ban és máshol mindenki hülye

persze azonosan látjuk...de ez nem 2007-ben kezdődött, hanem a 60-as évek ben mindenféle patyomkin dolgok kipróbálásával

(hagyjuk a részleteket)

brühüyyy
@Knósszosz: gondolom a görög bénákra utaltál:) paleokastrica a szívem csücske nyúzéland után.
encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT3I_mnn_eUD1JRqP8MQ8grD7VjZuy62De6utBuXPLPK0p5jskO
@Knósszosz:
és ki rendezi? a Spielberg? panorámában és 3D-ben?

a labda is virtuális lesz?

brühüyyy
@taga20:
Ja, Paleokasztrítsza az egy gyöngyszem és sok minden más is Hellászban, de én nem csak rájuk gondolok, amikor... Mariann jól írta, a mediterráneum. Ebben benne van minden, a Földközi tenger európai részén és még arrébb is, de az csak utána. Spanyol a nagy kedvenc, de talán azért, mert az volt az első. Illetve Horvátország, még a "jugó" érában. Az akkoriban már nyugatnak számított - tudod te.
@rodeo36:
Ezeknek minek labda?
Tudják kezelni?
Hofi is mondta: "szúrd ki, mer'addig pattog!"
Holnap is ez lesz, sok PhD-vel?
@Knósszosz:
Évekig jártunk Hévízre ugyanabba a villába, szerettem azt a helyet és az ottani nyaralást.
Most láttam TV-ben az orosz menetrend szerinti járatról leszálló orosz vendégeket.
Rájöttem, hogy már nem is vágyom abba a közegbe.
A Rama margarin elolvadt, és máris a régi pompádban feszíthetsz Toscanában.
Csak gyűjtögessél a nyárra, de aztán gyere vissza!!!
@taga20: Nem is kell megrendelésre jókat írnod, neked a spontaneitás áll jól.
Mindíg végig olvaslak, hogy melengessem a lelkedet.
Nekem is kell egy kis vigalom.
@Mariann19:

Biz' isten tök setét vagyok közgáz témákban, de Te olyképpen tudsz róla írni, hogy még érteni is vélem.
@rodeo36:
"Hagyjuk a részleteket."
Hagyjuk. Mert ahogy most írunk itt egymásnak, az a régi jó hangulatot idézi nekem, és most nagyon jól érzem magam ebben a nosztalgikus hangulatban veletek.
@rodeo36:

feladat volt... sonka, tojás, kalács, torma, rozé, süti... ilyenek... jelenleg wagner van a gyomromban. Nagyon durván...
@Csaknézek...: ha érteni akarsz valamit, ako hozzám gyere, me mariann olyan, hogy még matocsi seggéről is etűnik a piros pont, asztán vége a madzsar-dszepen barátságnak:))
zene!
csak, hogy áktuális legyek:))
www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU&list=RDjQcNiD0Z3MU
@Ad Dio:
az nálam már lejárt...most Beethoven 1,2,3 Karajan Berliniek DVD a 2. 3. tétele megy(rohan)

a pia...na az jó komplukált lett de jó és itattya magát de közben volt kis aprófalatok

brühüyyy

és a halak?
@taga20:

"ha érteni akarsz valamit, ako hozzám gyere"

Őőőő, no ezt nem értem...tehát Hozzád fordulok... :o)

Egyébként pedig:

www.youtube.com/watch?v=Rl6fyhZ0G5E
@Ad Dio: ne veticsé, nem vagy te gépész! jó hogy nem zubénméta:))
@Mariann19:
Abba a közegbe én sem vágynék, el tudom képzelni. Sosem érzem magam jól olyan környezetben, ahol a legfőbb értékmérő a gazdagság és az is a legtahóbb módon van tálalva az arcodba.

Hyatt helyett... kockás abrosz egy tavernában, ami nem főút mellett van.
Érted...
@Csaknézek...: látod, csak rád pirítok és kupálocc:) nagyon ott van!
de vica verza.www.youtube.com/watch?v=8tslVys1gpI&list=RD8tslVys1gpI
szép estét!

mindenkinek kellemes ünnepeket és további jó kedvet kívánok!

a lányoknak:

www.onlinekonyvtar.com/index.php?topic=12.765

a fiúknak:

madeinvicc.hu/2013/03/31/a-legszexibb-nyuszik/
@rodeo36:

"és a halak?"

A Dio és kösz a halakat :-)...

Maximum rókacápa menne most. Az sem le...
@Csaknézek...:
Zavarba hozol, de azért dagad a keblem, mi tagadás. Megtiszteltél, és ez nagyon jól esik.
@Knósszosz: Tudod, kockás abrosz isteni fűszeres kajákkal. Olvadozok a gondolattól is.
Szégyen, de baromian szeretem a nagyon erős, csípős kajákat. ez az egyik gyenge oldalam.
@Mariann19: @Csaknézek...: süketel a néni, matocsibácsi hozzá képest iparitanuló. ő még géza hasába is jukat dumál:))
na igyunk!
www.youtube.com/watch?v=22XhQPwybpk&list=RD22XhQPwybpk
@taga20:

Gépész? Épész? Egyikse?...

Most éppen modellt heverek a konzumidióta társadalom kisszobrának.... merő világjobbító szándékból természetesen...
@guma: Szia Guma!
Neked is szép és kellemes ünnepet kívánok, jó kedvet és vidámságot!
Sütik készen vannak már?
@taga20: Matócsy bácsiról eltüntetném a piros pettyeket onnan hátulról, van is egy grillre használatos drótkefém, azt szívesen feláldoznám.
Végleg.
@Mariann19: jajjj, vizuális típus vagyok:) bár eddig csak női testekről vizuáltam:)))
@Mariann19:
Akkor a török konyha a te gyengéd!
Az enyém is... meg a spanyol és a görög az olasszal együtt. A török gasztronómiában egyesül mindaz, ami a Földközi tenger medencéjére oly jellemző, plusz a keleti hatások is ott vannak erősen. Na, most ez a kettő együtt valami olyan... hogy-:)
Van a törököknek egy olyan erős krémjük (zöldségből), ami kimarja a kockás abroszt ha odacsöppented. A neve most nem ugrik be, itthon ettem egy török étteremben és megköszönni se volt érkezésem, mert csak hápogtam utána...
@Mariann19:
Én örülök Matolcsy elvtárs részleges feltámadásának, mert legalább hoz valami vidámságot ebbe a fideszes politikai nihilizmusba.

Harsányan lehetett röhögni tegnap a félkegyelműségén, már hiányzott... komolyan.
Anno Torgyán mester humora sem volt semmi és Schmitt Pali bácsi is komoly rekeszizomtrénernek bizonyult, de Gyurit egyik sem múlta felül. Őt überelni nem lehet.

Szerintem sokat fogunk még röhögni... a zokogás előtt.
@Knósszosz:

"Őt überelni nem lehet."

Igaz.
Az überelhetetlenség alapegysége az 1 Matolcsy (jelzem, ezen a listán egyébként Torgyán 0,34% matolcsyn van jegyezve).

Matolcsy bizonyság a Teremtő létére is.
Mert az, hogy a világegyetem meg az ember létrejött, smafu eme személy létezéséhez képest.

Ugyan miként hozhatta volna Mr. Matolcsyt a humormentes, bamba matéria...? :o)

Megtértem. :o)
@Csaknézek...: na csak neked, me úgy látom nem vagy teljesen reménytelen:)
www.youtube.com/watch?v=wU_n-ddqHn4
@taga20:

Ez vót a kaqkktojás? :o)

Aggódom érted...

De még nincs veszve minden!

Próbáld meg ezt:

www.youtube.com/watch?v=JK_DOJa99oo

:o)
@Csaknézek...:
Most átgondoltam az egész teremtés és egyéb akármilyen elméleteket.
A CERN-ben a Matolcsy bozont keresik igen nagy lelkesedéssel, de mivel az nem létezett és nem is fog, kíváncsian várom mi fog ott az alagútban megszületni?

Ha sokáig kutatják a katolikus direktívák alapján, esetleg rátalálhatnak a szent balra is, Gyurcsány meg magyarázkodhat megint. De ha mégsem, akkor lehet az egészből négyes metró is, persze ha nem Demszky avatja föl.
@Knósszosz: sokat szittyoztá, látom:)
tötök még egyet asztán fekvés:)))
www.youtube.com/watch?v=22XhQPwybpk
persze nekem is!
@Knósszosz:

Hát, eléggé őskaotikus a Magyarmindenség, az bezonyos.
A Matolcsy bozon képbe azér' belebo(r)zon(g)tam.
De ilyen az élet, Matolcsay néni (avagy bátya, no).

Csak nehogy megen' egy ősrobbanás jelennyék meg a jelenések könnyében. Mer' akkor mi is erősen tesztelni fogjuk a feltámadás legendájának igasságát valamennyien, ami egyébként ilykor, húsvéttájt tulképp még aktuálisosnak is mondható.

De jobb lenne másképpen.
@taga20:
Mielőtt lefexel, erre varrjál valami színes gombot... cérnád van? Ha nincs, kérj Csecsília Bartoli-tól...
www.youtube.com/watch?v=0DRmRqsTGYM
@Csaknézek...:
"Matolcsay néni" - ez olyan bluesos... nem?-:))
Vagy esetleg P. Mobil?
Nem is tudom, de most valami mást... Baromi jó éjt neked, keress csodákat.
Könnyítek, itt van egy:
www.youtube.com/watch?v=jWYaPE2WZNs
Ez valami... kacagj vele te is!
@Knósszosz:

Kösz, jó éjt Neked is!

A csodák kellenek.
Nélkülük baromira szögletes lenne az élet.
@Ad Dio:
én maradok a lazacaimmal

brühüyyy

esetleg lepényhal (linguado) és gamba roston
@Knósszosz: te lassan súlyosabb eset vagy, mint rodeo:) a csaj nem rossz, etudnám képzelni oboán:)) félre a tréfával, lassan megtérítesz:)))
@rodeo36: és mijaz a gamba? várnyú vagy sün?:)))
egy jó kis várnyúperkelt......., az lenne az igazi, de amerikában csak a mekdonácc megy:(
@Knósszosz:

hogy -mikor álmocc- valaki kísérjen

www.youtube.com/watch?v=hUi18GyNPlw

brühüyyy
@taga20:
Tényleg??
Akkor kapd telibe őt:
static.iltalehti.fi/viihde/7000999_vi.jpg
és azt is, amit Vivaldival csinál, egészségedre:
www.youtube.com/watch?v=c8BTihoyXEk
És a félX az akkor most hol a milliárdos hegedájával??
Melyik fasorban Marihoz képest?
És ha ennél is jobbat akarsz, az is Vivaldi a fórszízönszből szintén, és vele... na, ez az a VALAMI, amitől én...:
www.youtube.com/watch?v=g65oWFMSoK0
@taga20:
mekmekmekmek

gamba

te kis gasztrofil

www.tripadvisor.com/LocationPhotoDirectLink-g186534-d719000-i90800334-Gamba_Seafood_Restaurant-Glasgow_Scotland.html

sok fokhagymával meg a többi hozzávalóval

Olym Pos-i

brühüyyy
@Knósszosz:
a Mari-nak még nem vettek Guarneri-t ...sem, ő "csak" tud

tudod a 1/2x-re ha ráteszik is a...akkor is csak alcsútbasznádi

brühüyyyy
@rodeo36: ha nem bírnám a béna stílusod, ako aszt mondanám, hogy dugd fö, apám ez nagyon jó nészki:) gondolom eszt valamejik magazinból ollóztad ki:))
@Knósszosz:

"Elvetemültségem" ellenére a Négy Évszakot régóta nagyon szeretem.
A Hölgy szuperül nyomja!
@rodeo36:
Ő mindig kísér, imádom!
@taga20:
ez akkor az igazi, ha az Atlanti Óceán hullámait nézve és hallgatva egy tengerparti nádfedelesben horgyák tálszámra és kurva sok jeges scotch meg Kronenbourg

eészségedre

brühüyyy

és csak a királypálmák hajladozása udvarias
@Knósszosz: finom portéka, csak aszt nem értem, hogy mé rángatja aszt a botot. mé nem vetkőzik, ako még a macskazenét is megbocsátanám neki:)))
@Csaknézek...: nem akarlak ekeseríteni, de akinek legalább egy füle van, asz szereti:))
keress mást amivel vageszkodhacc!
@Csaknézek...:
Ha Vivaldit szereted és plusz Cecilia Bartoli is bejön, akkor ajánlom ezt:
www.youtube.com/watch?v=9mLdJDBi6P8
Ez a teljes, amiből kivettem az "agitata ta due venti"-t.
Egészségedre!
Kibaszottul jól fogod érezni...
@rodeo36: majdnem minden patent, de ez a kronenbourg szerintem necces:) de boli majd megmongya a tutit:))
@rodeo36:
Mari elvan MNB-s Guarneri nélkül is, ő ismeri a vonásnemeket, Kusza Szem meg csak a lopásnemeket... ennyi a különbség.
döcc-döcc
@taga20:
az az adalék a zemenbében van amikor a 1/2x rángattya lefelé és küttyög hozzá a köcsöggel a matt olcsi meg nemzetieschen lajbiban és kis forró nadrágocskában hallgattya....ütemesen...a zemenbébe úccse meheccbe az teljesen zártkörű...
oda csak 1/2x és hasonlóak a sok köcsög

brühüyyy
@Knósszosz: nem akarlak lelomboszni, de ismétled önön magadat:)
@taga20:

" nem akarlak ekeseríteni,"

Nem tucc! :o)
Vageszkodásmentes infóátadás volt.
@rodeo36: én meg naivan aszt hittem, hogy miné több a léd, annál jobban értesz a mjuzikhoz:)
bassza meg, ako nem is kö gyűjtenem:)))
@taga20:
tudod ott Nyugat Afrikában az a divat még akkor is ha @Boli essem tuggya ott a Lajtán ...persze van Guiness is de az nem gambához...azt a rostonsült krokodil farokhoz amit yucca-val kísérünk fokhagymás vajon pirítva

brühüyyy

majd azért kérdezd meg @Boli-t is

onnan Futungo de Belas-ból ...üdv
@Knósszosz:

Őőőőő, köszönöm.
A másik (hegedűs) Hölgyre írtam, amit.
De evvel nem degradálni akarom CB-t, csupán a "Maris" nekem jobban... :o)
@Csaknézek...: na azé ne mond má, hogy nem mentél oda a tükörhőz és mondtad, hogy béla nagyon sirály votá, me egyszer végig szenvedtél egy koncertet. valld be csak nekem:))
@rodeo36: nyomhatod a púdert, de a sörről kurvára hallgacc:) jössz a nyugat-spitzbergákkal, meg jakuckföld, bla-bla:))
@taga20:

Hála a nemtomminek (vagy a Nemtomminek), a sznobéria génem nem aktív.

Ami tecc, az tecc, ami meg nem, az akkor sem, ha mindenki aszongya.

És ehhez még tükörnézés sem szükséges.
@taga20:
ha esetleg a tantusz még félúton van, említém vala Guiness őnagyságát...amihez te még létrán sem ércföl

brühüyyy

minden éghajlatnak meg vannak a maguk kívánalmai ti ott mást errefelé is mást

csakhogytudd
@taga20:
háááááát nem vagy elég jó megfigyelő? nem látod, hogy a zalcsútbasznádi lógóhasú a kalbásszal meg a badája a pénz mejd felveti de valami mégsem jutott nekik...azt pénzért nem aggyák...

namiaz?

elsőre el kell ám talánod...

brühüyyy

na??????????????

még egy 3 perces szösszenetet sem tud papír nélkűl...mert fél, hogy a papírt eleresztve őt is elfújja ...a zálatlános oskola amiből kimaradt és a többi papírját a fellegi és hasonlók jó kis szopásért meg dugásért csinyáták nekijjjje

és a többieknek is a sok köcsög onnan a pancsoldából
@rodeo36: ginisz egy nagy kalap szar, úgy is néz ki! igya aki gyagyás angol. hülye angolok! nem én mondtam, én csak helyeslek:))
www.youtube.com/watch?v=VAr9zrnteN8
@Csaknézek...:
Nem baj, mindkettő csodás.
Választani ráér később is, én sem tudok sokszor. Hallgatni kell nyitott füllel, mert ha nem, lemaradsz sok-sok csodáról.
Majd most le leszek komolysznobistázva, de őszintén szólva leszarom. Sosem reklámoztam mit szeretek ebben... sőt, a Tankcsapdát inkább emlegettem - többszörösen.

Rendben van az is, én nem irtok ki semmit amit szeretek/szerettem. Egyszerűen belép valami új az ember életébe amit addig nem ismert.. és megtetszik neki. Nekem ez a klasszikus zene és ezt nem kell túllihegni.

Rengeteg gyönyörűséget találtam ezen az oldalon, és rodeo ehhez kurva sokat tett hozzá - megjegyzem, ez nem két hónap munkája, hanem lassan két év van benne.

Most igyá valamit és menj aludni, mert azt kell nekem is.
Jó éjt / mindnekinek!
@taga20:
tudod ízlések és pofonok

neked marad a 1/2x és a matt olcsi a piros pöttyeivel és búzasör 85 Ft/liter

én maradok a Stella és Guiness meg a Kronenbourg és még sorolhatnám

és nincsenek piros pöttyeim sem...olyan snassz

brühüyyy
@rodeo36: pénct? vagy gyerekszobát?
@Knósszosz: eszt a szentimentális faszt! mé nem megy má alukáni, rodeo meg itt fog villogni, hogy szegény knószit megvezette:)))
@taga20:
ebben sem merik Guiness-t gyalázni...egyébként is törvénnyel van védve mint a tokmányotok

brühüyyy

najóéjt megyek találkám van Karajannal és a berliniekkel a III./2. c-moll-t

szóval Esz-dúrban majd visszafelé
@taga20:
neked egyik sem nem vala ggggggggggg

brühüyyy

maraggy sebastiánkával és piros ökörrel...most odaégett

hacacaca és kan-dúr meg szesz-moll
@Knósszosz:

:o)

Sokféle művészi teljesítményt elismerek.

De nem mindegyik hozza létre bennem azt a bizonyos "valamit", amitől azt is hozzáteszem, hogy "igen, ezt tetszik/szeretem".

Attól még virágozzék... :o)

Jóccaka!
@rodeo36: én is megyek, csak én pharnaval a nagy pingvinnel találkozom, ja és húzomalóbűrrel:)))
@rodeo36: aszt má gondolom hallottad, hogy jön még rodeora kamaz:))
gud8-t, drága barátom!
@Csaknézek...:
levédiában aztat írcsák (jobb helyeken azt katharzys-nak híjják de alcsútbasznádon azt betiltották ...)

próbáld meg ezt Beethoven "Eroica" Esz-dúr Op. 55

Karajan mestert ne hagyd ki

brühüyyy
@taga20:
gud9

a gud8? az mit jelent?

vagy félig magyar félig ánglius?

brühüyyy

kedves barátom
@rodeo36:

Írcsák, írcsák, de azok a fránya virágok csak újra nőnek, és horribile dictu: nem egyformák! :o)

Vannak persze szép számmal, sőt egyre növekvő számban a hivatalosan engedélyezett egyenvirágok.

Ám mindig jönnek új hajtások.
Frissek.

Ha elegen lesznek (leszünk?), akkor lesz változás.
@Mariann19: szia! :)

remek vagy. :DDD
jól "tartod" a csapatot... én csavargok, sütnöm sem kellett... csak lazsálok...
@guma: "Csak lazsálok."
Mi ez a lazaság?
Saját gyönyörűségedre sem lesz egy sonkás tálad? Tudod, azzal az igazi füstöléssel készült sonkával.
Én annyira szeretem, hogy minden húsvét este beteg leszek tőle, pedig csak csipegetek, igaz, egész nap, folyamatosan.
Na, jó, pihenjél egész nap, megérdemled, ahogyan a reklámban fogalmaznak.
Úgyis ért minket egy trauma.
Közös ismerősünk priviben 6-án este csak ennyit írt: "Belehalok." Én dettó.
@Mariann19: hahahaha

saját gyönyörűségemre akad egy s' más... de mindenkit leráztam mert ki kell pihennem az "előhúsvétot" (48 embert vittem kirándulni... ez a szépsége mellett azért fárasztó is tud lenni, mert ne tudd meg milyen az amikor 15 vagy 20 hapsi messze kerül az asszony szoknyájától...
viszont velem roppant rendesek és a szóból is értenek... még az indulási időket is pontosan betartják, ami nagy szó minden ilyen közös csavargásnál...)
@guma:
"Mert ne tudd meg milyen az, amikor 15 vagy 20 hapsi messze kerül az asszony szoknyájától."
Már tapasztaltam céges kirándulásoknál, hogy mire 12őt összeterelsz, 20-at a környező kocsmákból kell összeszedni. Aztán kezdődik minden előlről. Türelemjáték.
Ám van ennek egy különös bája is, amikor gyermeteg lelkekké válnak a fiúk.
Pihenjél most már, egy kicsit hagyd ott a közéletet, tényleg rád fér a lazítás.
@Mariann19: :)

kiszálltam már. tavaly is csak egy utat vállaltam...
most bajban voltak... szóltak... beugrottam... nem bántam meg :D
(még a házi pálinkákat is megkóstoltam. na ez túlzás. :DDD
de valóban képes voltam belenyalni a párlatokba :)))))
@guma:
Ezt igazán jól tetted!
Kiszakadni a taposó malomból, és ezek az utak valahogy olyan felejthetetlenek, mert mindenki annyira felszabadult.
Nem kell szigorúan a viselkedési normákhoz ragaszkodni, eltűnnek az alá- fölé rendeltségi viszonyok, mindenki egész egyszerűen csak jól érzi magát.
visszafelé jövet vacsoránál még az asztalon is lehet táncolni.
Velünk már megesett ilyen, pedig induláskor még nem is ismertük egymást.
süti beállítások módosítása