Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.04.04. 23:03 Fabius

Bajnai megtalálta önmagát

Címkék: választás 2014 bajnai gordon együtt

Röhejes volt ez a pár hét. Orbánt testével védi a kérdésektől a liblingje, a napirogán híradóból értesülünk Tonyó frissen fölfedezett ingatlanvagyonáról, Selmeczi és Mesterházy a létező összes módon alulmúlta önmagát, Welsz belehalt a bissaui útlevélbizniszbe, szóval röhögött és hitetlenkedett az egyszeri választó, de leginkább kínjában. Aztán egyszer csak szembe jött vele Magárataláló Gordon hungaromém feje, és először röhög fel őszintén efölött a szarhalmaz fölött amit kampánynak hívnak ma ebben az országban. 

gordon hungaromém.gif

Szerintem Gordonban és a kampánystábban most billent át a - leszarom - üzemmód kapcsoló minden mindegy állásba. Kár. Már úgy értem kár, hogy nem hamarabb jött el ez a pillanat. Hónapokkal hamarabb. A kidobott videó is vicces, szatirikus, Gordont emberivé teszi, hogy levetkőzte azt a melankolikus hóttkomolyságot ami eddig többnyire jellemezte. 

 

Ez jó lett, nekem bejött. Egész elképzeltem, ha hamarabb megjön a bátorság és lazaság Gordon meghekkeli a listaközösítést, és a farmerdzsekis-fejkendős sztájlban Oszkó herflizése mellett elnyomja - jó, eldünnyögi, dudorogja ahogy tudja -Takáts Tamás Politikusát:

"Az a bajom fiúk, hogy nem lehetek politikus.
Az a bajom fiúk, hogy nem lehetek politikus.
Tiszta még a szívem, nem vagyok én az a típus!

Az is még a bajom, hogy nem lehetek bűnöző.
Az is még a bajom, hogy nem lehetek bűnöző.
Pedig döglene utánam az összes pesti nő!

Az a bajom nekem, hogy becsületes srác vagyok,
Gyönyörű babámhoz mindig hazaszaladok.

Az a bajom fiúk, hogy nem lehetek politikus.
Az a bajom fiúk, hogy nem lehetek politikus.
Mert tiszta még a szívem, nem vagyok én az a típus!"

A jobboldal agyvérzést kap, a bal megpukkad mi meg vigyorgunk. De ami már elszaladt azt kár kergetni, elég ha a gárda azt megjegyzi a későbbiekre, ez az irány jó. Olyan érzése volt egy ideig az embernek, hogy Gordon becsületből letolja ezt a kampányt ha már, aztán szarik az egészbe bele. Most meg úgy látszik egész megtalálta magát, aminek kurvára ideje volt, és a vasárnapi eredmények után is lesz élet, legyenek azok bármilyenek. Még a végén tőlem is kaptok egy listás ikszet. 

1697 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr215937900

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Jobbik és az MSZP nyer 2014.04.05. 19:53:05

Nem lehet nagyon másról beszélni, mint a várható holnapi eredményekről, pedig nagyjából sejteni lehet mi várható. Sokkal kevesebb szó esik arról, hogy ez mit jelent az egyes pártok jövője, stratégiai céljai szempontjából. Az LMP például annyira mást ak...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Sir Bates dö Hól:
hahahahaha...perszehogy...ugye tudod kik is ők tulajdonképpen? félelmetes

brühüyyy

a pocakoslókupec nem tudja kivel ...."szeretkezik"
@Fabius: "A zemberek aszonták nekik ez kell, hát ezt kapják még négy hosszú évig. Ami nem kellett nekik 2010-ben az nem kellett nekik most sem."

De két évig ekézted az LMP-t mert ezt hamarabb felismerte. Mi van most a híres Karácsony-féle felméréssel, hol vannak azok a szavazók? merthogy az LMP-től nem mentek át a PM-esekkel együtt az ziher.

Ha bejött volna a DK zseniális stratégiája és az utolsó másfél hét LMP mocskolása kiejti őket, akkor most nem kétséges lenne a 2/3-ad hanem hóttfix. (5 LMP mandátum helyén 3 fidesz, 1 összerogyás, 1 jobbik).
Jó reggelt.

a fidesz győzelem feletti örömujjongáson és zokogáson átlépve itt zuglóban érdemes egy következtetést levonni.

Itt indult jelöltként az a Horváth András, aki nagy nyilvánosság előtt rámutatott az ÁFA-csalások mechanizmusára és mértékére, vagyis arra, hogy intézményes keretek között, azaz adóhatóságok támogatása mellett folyik a továbbra is lopunk-csalunk-hazudunk projekt. Úgy tűnik, a zuglói választók aktív többsége ennek folytatása mellett tette le a voksát.

Itt - zuglóban - annyira tiszta, egyszerű és egyértelmű volt a képlet, amit közérthetőbben már nem lehet szemléltetni.
az eredményen ebből a szempontból célszerű elgondolkozni, és a közösséghez-közösségért való viszonyt kialakítani.

Szép napot.
@Fabius:

"és azzal foglalkozik végre amivel 4 éve kellett volna: a pofa és paradigmaváltó megújulással. "

nem fognak.

lendvai ildikó sietett közölni, hogy nem lesznek személyi konzekvenciái a választási eredménynek, ergo, az irányvonalat jónak tekintik, az mszp -a körülményekhez képest- jól szerepelt, minden mehet úgy tovább, ahogy eddig.
A személyes kedvencem Fodor Gábor.
Az Mszp nem fog változni, mert a mamutok nem változnak, csak kihalnak.
A Dk-nak lesz frakciója, mert Fodor odaül.
Most az E-Pm-nek van egy kis esélye, hogy kitörjön. Például, én Bajnai és Szigetvári helyében lemondanék a mandátumomról, és kívül maradnék. Minek? Ez csak cirkusz lesz.
Én nagyon rosszul érzem magam az eredmény miatt.
Kár, hogy egyesek szerint a baloldali összefogás a hibás, Az jó lett volna, ha kb. Bajnai bejelentkezésekor összeállnak, és onnantól ők is KAMPÁNYOLNAK ezerrel.
Ehelyett miket csináltak? Sokáig egymást tekintették főellenségnek, nem álltak össze, egymásra kígyót-békát...; majd (teljesen)váratlanul mégis, (túl későn)de akkor is kijelentette némely tag, hogy csakis bőséges Unikum adaggal tudja a másikat elviselni. Még a nevüket is a 24. órában változtatták meg.
Ecceri emberek azt sem tudták, hogy kik ők, mit akarnak, hogy hívják őket.
Felénk legalábbis, egyáltalán nem kampányoltak.Mindenki küldözgette a lapokat, a bemutatkozásokat, ezek szinte semmit. Csak két nappal a választás előtt a Népszava különkiadás, oszt annyi.
Míg Tasó, meg a fityesz a csapból is folyt.
Lehet Gyurcsányt ekézni, de azok legalább mindvégig húzták az igát, míg a szocik ültek a seggükön, várták. hogy majd a sültgalamb a szájukba repül; az Együtt továbbra is játszotta a Kiemelkedő Kőszikla fennkölt szerepét, A többi elhanyagolható.
De legesleginkább: Pénz beszél, kutya ugat- a fityesz köz- és lopott pénzekből négy évig ámította eccerieket, TELJES SIKERREL.

Ez az egész választás, meg az ország mostani helyzete Cipolla színházi előadásának prezentációja. A mi Cipollánk egy egész országot elvarázsolt. Megírta Tóta W. , annál jobban, hívebben, tömörebben senki:
mandiner.hu/cikk/20140405_tota_w_arpad_fulketrianon_mandiner_negyevertekelo_xxvi

A legeslegelkeserítőbb, hogy pl. én már nem tudok innen világgá szaladni, be vagyok zárva örökre a Héttoronyba.
@AKIsTUDATLAN: Bocs, de szerintem pont az Együtt próbált reálisabb lenni. Bajnai hibás, mert nem rögtön me-nek jelentkezett be, mert nem volt hangosabb, mert túl úriember volt.
Igen ő ódzkodott Gyurcsányéktól. És nem lett igaza. Csak akkor állt kötélnek, amikor az értelmiség rávette. Ebben is hibás. Nem kellett volna igent mondania.
@V-PORT:
Egyáltalán nem kellett volna összeállniuk, de persze utólag könnyű okosnak lenni.
ezt a szar eredmányt összefosás nélkül is tudták volna hozni, és akkor mindenki szerepe, szereplése világos lenne.
A jobbik második helyen végzett volna, kishazánk szuperfényes dicsőségére.
Kétségbeejtően szégyellem, hogy magyar vagyok.
Csak azt az egyet nem értem sehogyse, akivel beszéltem a közelmúltban, a választás napján, mindenki a fityeszt szidta, mint a bokrot, nem rájuk szavazott, ...és mégis ez az eredmény. Hogy lehet ez?
@AKIsTUDATLAN: Ne legyünk már ilyenek! Két éve nem hallok mást, csak, hogy összefogást, meg, hogy nem fontos, hogy a régiek, meg az sem baj, hogy Gyurcsány visz el szavazatokat, mert csak így lehet leváltani Orbánt.
@jaegtoer:
győzött a Hazafias Népfront és a Párt...ez volt a cél...mert egy a párt egy a nép aki meg nem hát annak annyi

brühüyyy

meddig megy ez? 30 és 90 napot adok neki utána dugájába dől
akkor még négy év HUMOR MÓKA kacagás:))))
@Vitéz.László:
Meg habzsidőzsi, maradék tolvajlási gátlások levetkőzése,... mit fognak még ellopni, lenyúlni? Eljött az argentín példa ideje.
Birka népnek ez a fos kell. Ostoba szocik megtették Nulladik Piktornak a szivességet, M.A. bizonyította, mekkora nulla. Gratulálok... az ország menthetetlen.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nyugodj meg! Mesterházy nem fogja vállalni a felelősséget.
Nincs itt semmilyen jövőkép, meg elvek, meg szabadság, meg alkotmányos jogok, tökömtuggyák.
Hanem csak az van, hogy mit írtak ezek vörös tintával az ecceriek agyába:
ellenségkép felmutatása,
szabadságharc,
rezsiháború,
csak akkor kaphattok, ha fityeszesek vagytok,
(az EU pénzből) épült-szépült minden(melynek legalább felét ellopták!), ami soha egy petákot NEM FOG HOZNI), de annál többet VINNI,
nagyon jó rogánlázárkósahabonyoknak lenni,
...és lehetne napestig sorolni.
hüjjjemagyarok!!!
@V-PORT:
Felesleges is. Nulla a teljesítménye, a megszólítóképessége. Ajánlom neki és a többi rettentően okos a cocinak - az eredmények ismeretében pláne - a balettot, menjenek vissza oda ugrálni. Ha valami nem megy, akkor kár erőltetni. Nagy ego - nagy zakó.
@AKIsTUDATLAN:
Mulatschag
Tschardas
Gulasch
... kimaradt, ne lazáskodjunk kérem! :)
@jaegtoer:
Képzeld el, ha ez a jó nekik, milyen lehet a "gyengébb teljesítmény"?
Nemhiába elba..ott egy népség. Versenyszférában éhen halna mind.
igaz hogy papcsóknak asztalaviszta van ?

elég nagy kárt okozott zuglóban (de polgármesterként)

és visszajöttek a becsületes tiszta erők? Tóth Csaba ?
a vidék mindig is fényévekkel elkésve követte a FŐVÁROST

de gondolom most Budapestet felszántyák a metrót betemetik és besózzák...

és a zország fővárosa végre FELCSÚT lehet !
44%-al lehet 2/3-ad. Ez a gáz. 55% kormányváltást szeretett volna (jelzem, a többség) mégis 2/3 lett. Ez a gáz. A nejem kérdezte: -akkor költözünk?
Ez egy fontos táblázat. Két kérdésre is választ ad:

1. Miért nyert a Fidesz ismét közel kétharmaddal? - mert a 600 ezres szavazatveszteségét kompenzálta az új választási rendszer a korábbiaknál is többségibb logikájával.

2. Miért nyert a Fidesz ismét közel kétharmaddal? - mert a baloldal négy ellenzékben töltött év alatt mindössze 200 ezer új szavazót szerzett.

scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1451412_10151986269957312_2349343700985191836_n.jpg
@Myrath: hány darab bééééékemenetes birka szavazott a fideSS re ?

2010-ben : 2 706 292
2014 ?

JÖN AZ ÁÁÁÁR !!! (víz ?)
@Fabius:
Megint van AN komment eddig tartott a hiszti
Mondjuk az a tegnap esti közlemény nagyon gàz, szo se róla
@Sir Bates dö Hól: Keress már valami más káromkodást, ez már egyre uncsibb. Amúgy ősmagyarkodó pláne nem vagyok, ebből is látszik, hogy kurvára nem ismersz. :)
@Vitéz.László:
Idefigyu palacsintás! Attól, hogy pár kerület tartotta magát és összeállt nekik a kép, még vidéken is ugyan úgy látszik a gond. Persze attól még itt vidéken hiányoztak azok az ismert emberek, akik szavazatokat hozhattak volna. Itt a helyi coci ecceri helyett - nagyon helyesen - mást indítottak, de kevés volt... :(
Kunhalmi Ágnes 22 szavazattal van lemaradva a XVIII. kerben (15 EVK). A feldolgozás 98,68%.
Mire tippeltek?

valasztas.hu/dyn/pv14/szavossz/hu/M01/E15/evkjkv.html
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: vidék az elmaradott ELTARTOTT élősködő náci komcsi feudál paraszt térség...
@Vitéz.László: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az oktatási rendszert sajnálom a legjobban. Aszem "órákat kell adnom" a srácoknak!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: linkeld már be lécci nekem Zuglót:)

mert én pesti paraszt vagyok, nem tudom így megtanálni... ijjen szépen
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: amugy most örülhecc...

szépen kinácult az ország... jó ránézni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: köcce
ezt BEKERETEZEM !!!!

az ÉN kerületem az egyetlen ahol a büdös koleszos bandát elküldték... a szervezett bűnözésnek vége...

most jöhet a szervezetlen korszaka:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ????

a dzsobbik erősödésére céloztam, amugy a fideSS az lehet hogy nácibb... a kishitler emberrel:)
alig várom FÁBBIUS ünnepi posztyát Zuglóról !!!!
@Vitéz.László: Amúgy szerintem ez lenne a jó irány. Továbbra is pozitív üzenetek és egyre inkább konszolidált irányvonal.
@Vitéz.László: Ez egyébként szintén tanulságos.

Erősödött a protest a jobbszélen

A vasárnap egyetlen igazi, abszolút értelemben vett győztese a négy évvel korábban elért eredményéhez képest a nagyobbik protestpárt, a Jobbik. Nagyjából 100 ezerrel több szavazatot kapott, mint 2010-ben az első fordulóban, ami relatíve nagyjából négy százalékkal jobb eredmény, mint akkor. Más kérdés, hogy ennek ellenére egy jóval kisebb frakciót (23 fő) vezethet majd Vona Gábor, de ez már az új választási törvény eredménye. Vona viszont miniszterelnök-jelöltként is, az ellenzék vezető politikusai közül szinte egyedüliként elindult és szoros eredményt ért el a Fidesz helyi jelöltjével szemben.

A Jobbik ráadásul úgy tudta növelni szavazói számát, hogy Orbánnak nem sikerült leszalámiznia a pártot – pedig mennyi intézkedés, politikai manőver és kommunikációs trükk szólt erről az elmúlt években. Míg 2010-ben a Jobbik védőbástyái alapvetően Kelet-Magyarországon voltak (már ekkor rendre megverte a szocialista jelöltet, bejőve második helyre a Fidesz mögé), 2014-ben Nyugat-Magyarországon is elvitt az új választókerületekben 13 második helyet a baloldaliak elől. Azt lehet mondani, hogy vidéken a Jobbik feljött a második helyre. Budapesten néhány körzetben ugyan jól szerepeltek (például a XVII. vagy XXI. kerületben), viszont a legtöbb választókerületben nagyjából a felét vagy annál is kevesebbet szerezték az országos szavazati arányuknak. A Jobbik a vártnál egy kicsit jobb szereplése annak is köszönhető, hogy kiderült: a baloldali összefogás nem elég meggyőző alternatíva a kormánnyal elégedetlenek számára.

hvg.hu/itthon/20140407_valasztok_uzenete
Kicsit legörgetve: Mo gondolkodása: zárt, maradiak vagyunk
www.vakmajom.hu
@Csekkliszt#10: TI VIDÉKIEK

de mi itt zuglóban haladók és modernek és nyitottak és III. évezrediek

(ééjjen tótcsaba a demokrata!)
@Vitéz.László: "(ééjjen tótcsaba a demokrata!)" Na ezt azért FAB-nak ne sűrűn emlegesd. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: van az a viszonítás...

pl a fidesSS nácikokhoz képest egy grál lovag !
amugy a részvételm kb 71% volt a mindenkori LEGMAGASABB !!!

( tekintve hogy 800 ezer aktív demokrata polgártársunk már leszavazott korábban LÁBBAL )
@Vitéz.László: Nincs_itt meg arról regélt, hogy röhög majd, hogy táncolunk az 5%-os bejutási küszöbön.:) Amúgy okos emberkének tartom, ezért pláne nem értem, hogy ebben a kérdésben miért nem tudta reálisan látni a valóságot?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Bizony, bizony...

Pont ez jutott eszembe, hogy persze, megint kétharmad van, lehet ünnepelni, de azért nem sok ünneplésre ad okot a jövőre nézve, hogy:
- a kényükre-kedvükre átrajzolt körzetekkel;
- a könnyen forintra váltható rezsikampánnyal;
- az átmenetileg feltornászott sikermutatókkal;
- a határon túliak szavazataival;
- a csúcsra járatott közmunkaprogrammal;
- a médiatúlsúllyal;
- a kizárólag szavazatmegosztásra használt kispártokkal;
- a nekik kedvező általános politikai apátiával...
...is csak arra voltak képesek, hogy a négy évvel ezelőtti eredményüket megismételték.

Ahogy a focit gólra, úgy a politikát szavazatra játszák, még átírt szabályokkal is. Az a 45% viszont, ha elég is, még a kétharmadhoz is, azért nem egy pezsgőbontós-hátradőlős eredmény. Azt mutatja, hogy a többség szerint nem jó irányba mennek a dolgok, csak a többiek nem tudtak megfelelő alternatívát nyújtani.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: éjjen éjjen a náci nemzet !

foglajjuk vissza trianont !
@Vitéz.László: Szerintem lapozni kéne végre ezen a nácizós dumán. Egyre inkább vérciki.
Te sem gondolod komolyan, hogy a közel egymilla jobbik szavazó "náci" lenne? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: dehogy gondolom

hogy lenne

a cigányok kiirtása egy demoktrata alapvető kötelessége, napersze a demokrácia védelmében !
@Vitéz.László: Amúgy láthatod, hogy agyhalott hitgyülisek is nekiálltak imakommandózni a jobbik ellen, erre 120 ezerrel több szavazatot kaptak. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: alap dolgonak tartom hogy legyünk büszke a múltunkra pl hortira

mégiscsak nagy győzelmet arattunk a muszkák felett

aztán ott van még a kellemes nagymagyarországmatrica.. akinek nincs a kocsiján az nem is magyar !
gyűjcsünk a tankokat !
ennyi:

Na, ki nyert nagyot a Russia Today szerint?
ma 7:44

Hát persze, hogy a Jobbik. Lassan már azt hinné az ember, hogy van valami a kelet-európai szélsőjobb és Oroszország között. Az RT korábban már arról is beszámolt, hogy Vona leszavazott.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ebben egyetértek hogy a negatív kampány hoz nektek náciknak a legtöbbet, ez így volt korábban is....
@Vitéz.László: Ezzel az erővel akár azt is írhatnád, hogy az exmunkásőr coci szavazók meg minket irtanának ki. :) Szóval senki nem akarja kiirtani a cigányokat. Nekem is bőven elég lenne ha közülük is egyre többen, egyszerűen csak megtanulnának viselkedni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
olyanok vagytok, mint a kiscsoportos pisis óvodás csajok (a fiúk már ennél sokkal komolyabbak ugyanabban az évjáratban)...

tapsikoltok annak, hogy megint nyert a politika, tökig mindegy milyen politika de "a politika" nyert, ez az ország agyon van politizálva, országvezetéshez senki sem ért de kurva sok vita megy arról, hogy milyen szép frizurája van a viktornak és milyen csecse...meg a dzsobbik is milyen szép nemzeti mellényzetben és a többi sorolhatnám egyik szarabb mint a másik és az országot kis óvodai homokózónak képzelik (többre nem képesek) és abban homokoznak a sok homokos

ez a szégyen

nem nyert senki de az ország kurvára visszafelé megy a történelemben de lesz szép függöny a koporsókon meg a halottasházon és díszkövezet lesz a ravatalozóban és hatalmas méteres gyertyák

szóval nagy ünnep

teljes a politika

élet nincs csak sikoly meg a viktor éljenzése hogy ilyen szép minielnöke a csajszinak (78 és a halál között) még sohase volt és meg is lehet fogni csak hazavinni nem szabad vanhelyette gipsz másolat

brühüyyy

na ennyi

gazdasághoz ki ért? egyik sem?
akkó' annyi

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee és beeeeeeeeee
@rodeo36: Mondjuk én speciel marhára nem éljenzem Viktort.
@Vitéz.László:
úgy tűnik Budapest még tartya világváros jellegét még az újrégi kossuth tér ellenére is

és ebbe a surmók nem tudnak belenyugodni...

alcsútbasznádirezsidémon a magyar minielnök csüngőhasú apakoca anyánakálcázva

vagy már mindegy

szedi e a piruláit rendesen?

brühüyyy

olyan szép ez a magyarország hát nem van neki orbán viktorja és ez másnak sehol sincs tudod? beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nekem van viktorom neked nincs

mint a pisisek a kiscsoportban nekem van a lexebb homokom és én vagyok a leghomokosabb
Kedveseim, nagyon elégedetlen vagyok, mert a határon túli magyar testvéreink mindössze 95%-os arányban adták szavazataikat a győztes FIDESZ-KDNP-re!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
aranygyerekem a többit se nem éljenezd mert ugyanolyan ingyenélők és semmihez sem értő szarháziak

meginrt vége egy kampánynak semmisem változott de néhányan továbbra is ingyen élnek semmittevésből még nyilatkozni sem tud mert assem tuggyamijafaszért jár be a parlamentbe meg a tanácsházára és a a többi ünnepi lófaszba

úgyhogy te is ugyanolyan magyar vagy mint azok akik most megkapták a viktort

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nektek van viktorotok másnak ilyen nincs és lehet tapogatni meg lenézni rá és imádni és lehet gipsz másolatot is rendelni a házioltáradra belőle akármennyit akár 10 darabot is egy jusson a rötyibe is a szar mellé ahová való a többeiek meg mint kis kerti törpék de nem a hupikékek mert azok kis aranyosak hanem a gonosz lopóswak

brühüyyy

semmi különbség közötted és a többi politikai agyament között

nem politikát kell csinálni hanem életet meg gazdaságot a kurva annyát mindenkinek

most megint lerágtátok a szaros csirkefarhátat és assziszitek, hogy pulykamell
@rodeo36: A hasonlataidat viszont továbbra is kedvelem. ;)
@Csekkliszt#10:
Én most, az ellenzék helyében nem járnék be, de főleg: NEM tennék esküt a szar kotmányukra.

Nem tudom, lesz-e vér a pucájukban ehhez, de köpőcsészének lenni négy éven át ...nem lenne az a pénz!
@Fabius:
Bartus mindig erősen impulzívan viszonyult a dolgokhoz itt - ettől eltekintve/ezt leszámítva van némi igazsága, szóval valahol megértem a reakcióját. (Én elolvastam a kommenteket a választási cikk alatt, ahova aztán ez a szöveg került be a végén .... nem csodálom, hogy kiakadt.
Azért a Te helyzeted más, ezt be kéne látni.)
a vidéki féle agyhalott narancsdroidoktól szétdúlt Vastagbőrről palizálom, minden erőmmel az elmenetelen fogok dolgozni, úgy hogy kicsit ritkábban fogtok itt is látni, ez az ország nem az enyém. Köszönöm mindenkinek az eddigieket.

Zedder 2014.04.07. 09:10:32
Nem kell ezt az eredményt megmagyarázni vagy éppen az embereket áttéríteni. Örök igazság: a népet leváltani nem lehet. Nekünk, a magyaroknak ez kell. Ha nem ez kellene, akkor többen mentek volna szavazni, másra szavaztak volna. De nem így történt.

Nincs ezzel semmi gond. Előbb-utóbb mindenkinek le kell számolnia a hagymázas álmaival, és élnie a saját életét, amiből egy van csak.

Ha nem tetszik az anyaországbeli rendszer, akkor sincs semmi veszve. Az 500 milliós Európa tárt karokkal várja a nyitott gondolkozású képzett munkaerőt, családostul (nem úgy, mint odahaza a dél-alföldi patkányok). A 400 milliós Észak-Amerika már nehezebb dió, de oda sem lehetetlen eljutni.

Akkor most egy 10 (9?) milliós gyűlölettől teli, nyelveket nem beszélő, a világ valós történéseit nem ismerő zárt közösségért aggódtok? Ugyanmár. Azok ott szépen békamenetelnek, rezsit csökkentenek a végtelenségig, máshol pedig lehet szépen, nyugodtan és boldogan élni. Ennyi
@V-PORT:
Nem kellett volna elvállalnia - akkor és úgy ... (ezt nem szemrehányásként, hanem utólagos "okoskodásként" mondom.)

És nem kellett volna közösködni sem - az mszp jól járt, a többiek nem.
Ezzel a "kampánnyal", amit MA csinált, a kanyarban sem lennének most.
@Sir Bates dö Hól:
Nem tervezek maradni - ezek után!
Van másik szakmám, most szereztem (tavaly), abban próbálkozom. Ha legalább annyit keresek, amiből nem halunk éhen, innen lelépek.
@rodeo36:

milyen igaz: "na ennyi"

nálunk a @miről van itt nagybaszÓ ezt linkelte volna a mai napra, de "elvitte" az egy másik napra:

www.youtube.com/watch?v=3UVirech6zc
@Csekkliszt#10:
+ Debreczeni.
Őt is hülyének nézték - minden bejött, amit leírt. Szó szerint, pontról pontra.
@épészmérnök:
Remélem, csinálnak külön frakciót, ha mindent meg hánytak-vetettek és hagyják az mszp-t a francba! (Bár én most azon gondolkodom, hogy talán jobb lenne, ha nem járnának be, köpőcsészének lenni négy éven át nem egy hálás feladat, valamint: mennyi Daedalont klell bevenni ahhoz, hogy a förtelmes kotmáyukra bárki esküt tegyen??????)
@épészmérnök:
Ha valaki, akkor ő aztán tényleg joggal van ott.
(Bár nem tudom, hogy a gyomra hogyan veszi be ...)
@épészmérnök:
Bár igaz lenne - de itt a népek kényelmesek és megalkuvók. A forradalmakat jobb szeretik fotelből, sörrel a kézben szemlélni ...
Ha meg összeomlik a rendszer, az maga alá temet mindenkit.
Az egyedül a náciknak kedvez (talán....)
@jaegtoer: +1

hiszen, ha még ott sem... :(

"Itt - zuglóban - annyira tiszta, egyszerű és egyértelmű volt a képlet, amit közérthetőbben már nem lehet szemléltetni.
az eredményen ebből a szempontból célszerű elgondolkozni, és a közösséghez-közösségért való viszonyt kialakítani.

Szép napot."
@AKIsTUDATLAN:

A szavazók száma kicsit más, mint a parlamenti mandátumok

Fő tanulságok:
- a Jobbik erősödése valójában csak 40-50 ezer fő,
- a Fidesz 800 ezer szavazót vesztett,
- a baloldalra 100 ezerrel többen szavaztak,
- az LMP-re alig több, mint fele szavazott a 4 évvel előttinek,
- több mint 200 ezerrel nőtt a nemszavazók száma.

(millió főben 95%-os feldolgozottságnál, határon túli szavazatok nélkül)

Fidesz 2010 – 2,7
Fidesz 2014 – 1,9

MSZP 2010 – 0,99
Kormányváltók 2014 – 1,1

Jobbik 2010– 0,85
Jobbik 2014 – 0,89

LMP 2010 – 0,38
LMP 2014 – 0,22

nemszavazó 2010 – 2,85
nemszavazó 2014 – 3,08

(by Nyáry Krisztián)
@V-PORT:
Tuti, már tegnap éjjel elkezdett mosakodni: mindenki hibás, csak ő nem!

Remélem, lesz valaki, aki hátbaszúrja ...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"@Sir Bates dö Hól: Keress már valami más káromkodást, ez már egyre uncsibb. Amúgy ősmagyarkodó pláne nem vagyok, ebből is látszik, hogy kurvára nem ismersz. :) "

szellemi prostituáltként, mondd, mire rugózol?

Ellenben. tekintettel arra, hogy honfitársaim a fennálló problémákra semmilyen elfogadható megoldással jelentős számban, a 2010 évinél is jelentős számban a jobbikra voksoltak, ezentúl tekéntettes úr lesz előttem a neved. a kénkövesre és tettestársaidra gondolva.

Asztán amikor meg kellene állni, de nem tudtok, mer a mohó hátulról igyekvők tolnak előre, 'a szakadékba esve', még jusson eszedbe, az a fasz megmondta előre, hogy ez lesz, b@ssz@ meg.
@jaegtoer:

Akinek a két füle között nincs semmi, amibe beleakadhatna a szó, annak kár bármit mondani.
@jaegtoer: irigyelek benneteket!

van energiátok "emberszámba" venni azt aki mindenkit leokád...
így vagy úgy de még azokkal sem találja meg a közös hangot akikkel élő (és jó?!) kapcsolatba került valamikor.
nekem ez az alattomos nyáladzó kedvesség ahogy sumákolva közelit meg bárkit, hogy utána sugárba lehányja eszement eszméivel: undorító...

minden tiszteletem a tiétek, hogy van energiátok zsinórba helyretenni!
számomra olyan gyomorforgató, hogy kerülöm. tudom ez nem jó megoldás.
de ha időzök vele, csak az energiám szívja le...
@guma:

Nana!
Pont tegnap írtam Jégnek, soha nem szeretném megérni, hogy úgy kívánjon jóreggelt nekem, ahogy g-nek:)))
@Orica Középföldi: olvastam! :)))

és jót röhögtem, mert telitalálat volt mind kettőtök szövege.

viszont az idetévedőknek valóban nem mindegy, hogy van pár ember aki nem bírja ezt a szánalmas szóforgató szemétséget szó nélkül hagyni...
@Orica Középföldi:

g nagyon hajt az elismerésre, így érdeme szerint mindig megkapja az aktuális helyezést.
ellenben észlelésem szerint belőled hiányzik az ilyen irányú hajlam és a motiváció (ellenpólust képezve is), ezért töredelmesen megvallom, egyáltalán nem fájlalom. Pedig úgy tudom, tudnám ekézni a fennhéjjázó 'liberáncsokat' is, hogy arra roadshow-t lehetne indítani. Csakhogy errefelé ponty olyan 'libsik' vannak, akikkel szót tudok érteni. Sőt, miután a konzervatívok kihalófélben vannak, már csak ezek az 'átkozott' liberálisok maradtak és a komcsik dögivel minden színben. ez nagy baj, mert eljön az idő amikor megint más irányba leng ki az inga.

@guma:

ne irigyelj. nem energia kérdése. jó okom van rá, hogy a napi rutin részévé lett.

másfelől az érdemeket el kell ismerni. vagy így, vagy úgy.
ellenben a dögevők azt kapják ami alapjáraton az övék.
nézz majd meg egyszer egy természetfilmet amelyben, vagy idézd fel: a hiénák zsákmányszerzésének módozatait, technikáit, magatartását és falkaszellemét mutatja be... énnekem g jutott róla az eszembe.
a hiéna ugyanis 'mosolyog'.

...és most is róla folyik a szó... ezt meg kell hálálni. és meg is fogom. 'mindig'
@jaegtoer:

"ellenben észlelésem szerint belőled hiányzik az ilyen irányú hajlam és a motiváció"

Nem hiányzik:)))
Próbálkoztam, de ha két kérdésre nem kapok választ, a harmadikat nem szoktam föltenni.
Ahhoz már nagyon öreg kertész vagyok, hogy várjam egy száraz gyökértől, kihajt, ha öntözöm. Azon már se víz, se trágyalé nem segít.
Csemetéket locsolok, türelmesen és sikeresen:))
Jesszus ereje! volt kérdésed, amire nem válaszoltam? én meg a hiedelemnek abban a lélekvesztőjében ringatom valaggá lett agyamat, hogy válaszoltam, talán túlságosan kimerítően is, hiszen R azóta sem jelentkezett. persze lehet, hogy g-vel folytatott szintező eszmecserém hozta meg kedvét más tájakra történő kirándulásra:)
@jaegtoer: + mindenki, ki érti a csíziót.
Hé, vodkás tezsvérem! Te, ki ritka mód bírod alázni dzsobbikos zombi honnffytársainkat... hétvégén buli van felénk. 1-2 sör - na jó, van AKINEK RENDES VODKA IS - elfér mellette (már ha) erre esz a jó sorsod.
lemil.blog.hu/2014/04/06/ajanlo_xviii_nemzetkozi_makett_kiallitas_es_verseny-_mosonmagyarovar
@jaegtoer: A remete levele

Kedves komám Gábor!

Mi történik? Teljesen elment a világ esze? A héten hoztak nekem, egy köteg néphazugságot begyújtani. Hát tényleg nem való másra! Még a kimenő lyukamra is káros, a festék miatt!
No elkövettem azt az ostobaságot, beleolvastam! Megtudtam, megint piszkálják az oroszokat, mint hülye gyerek a darázsfészket! Játszanak gyufával a szalmakazal alatt! Volter kétszáz éve megmondta, az emberiség a nagyhíres civilizációjával nem ment elébb! Mára nemhogy nem olvassák, hírít se hallották! Mátyás király bemehetett a török táborba, „információt szerezni” Nem vót benne minden újságba a képi! Se a hazugságládája nem mutatta minden nap! No ebbe a nagy modern marhaságba, csak hátrafele tudnak menni, mint a rák, az ollójátul! Rákot se, látott már egy se! Fogalma sincs róla, amit tesz minden nap! Hitler még, nem pozicióba vót munkanélküli, meg hajléktalan, hanem valósan kipróbálta, nem „papolt rúla” mint az ájtatos, sejmes majom, akit a lú hátára is felraktak, nagyobbnak látsszék! Mer a fődön, észre se vennéd, mivel az nincs nekije!
Nézem a fótokat is az ójságba, oszt csodálkozom ennyi „rosszarcú” fazon, az én időmben nem vót! Legfeljebb a börtönbe, nem hivatalba! (igaz, hogy a börtönbe is újságot kell olvasniuk, TV-t nézni? No ezt ki nem bírnám bűntetésbűl se!) Kiveszett az emberismeret is az, emberekbűl, vagy mind olyan? Nem akad egy rendes fizimiskájú? Borostás pofájú lovat, marhát eddig sose, láttam, pedig lassan kilencvenedik havat látom!
Persze engem elkerül a sok divatos nyavaja, amitűl pusztulnak, és rá nem bírnak jönni! Nem vagyok a sok göthössel összezárva, úton-útfélen! Nem esek kétségbe, ha nincs fűtés, villany gáz, mer nekem soha nincs! Száraz gally mindig lesz, az világit, bográcsomban megfőzöm a puliszkámat, krumplimat. Fogyókúrára sincs szükségem utána! Egy-egy fácánt, nyulat is megakasztok, más meg mi kell? Nem ótóval TESCO ba kell menni érte! Az se evett gennyes (vagy Génes?), kukoricát, mint a tietek hízlalják!
No, Isten megáldjon, egy jobb kormánnyal. De erre semmi kilátás nincs! A múlt köde, nagyon igyekszik leereszkedni! A köd leple alatt, lehet lopni járni, gazembernek lenni! Az meg mindig jobban jövedelmezett a munkánál! Úgy vannak, mint lovászfiú az uradalomba! „Az apám gróf, a fiam gróf, én meg a ganajat talicskázom! Ezeknek az apám miniszter, a fiam miniszter, én meg „rohadt ÁVÓ-s!, néven tengődök!
2014-12-15
süti beállítások módosítása