Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: mandiner.hu/kulfold/2024/3/amerika-arra-keri-az-ukranokat-hogy-ne-bombazzak-az-orosz-olajfinomitok... (2024.04.16. 11:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.04.04. 08:28 Fabius

Az ellopott Orbán telefon titka

Címkék: fidesz lopás orbán esküvő

Azt mondja a hírek, hogy elloptak egy telefont a Nemzet Lányának esküvőjén, ami nagy erőkkel keres a Nemzeti Nyomozó Iroda. Annyira nagy erőkkel, hogy pénz paripa fegyver nem számít, a 60 fős személyzetet meg örülhet, hogy csak "nyomás alá helyezték" őket és nem mindjárt spanyol csizmával és análkörtével kezdték a kérdezősködést. Érdekes, hogy a főügyészség nem találta az ügyet, a pintérminisztérium meg orbánviktort játszva nem válaszolt a kérdésekre. 

Pedig csak jó lenne tudni, hogy a ráfordítás mellett eltörpülő értékű telefon kié lehet, és mi lehet rajta amit ennyire hajszolni kell? 

- Fénylő Csillagunk kezdeti bizonytalankodó tökölése a tökéletes szelfi irányába? 

orbán selfie.jpg

 

- Orbán Ráhel házi pornó?

- Sms-ben kapott izgalmi állapotban lévő Putyin pénisz? 

- Rogán Antal valóságot tartalmazó vagyonnyilatkozata?

- Semjén Zsolt kacér üzenetváltása egy ministránsfiúval? 

Valami nagyon fontosnak vagy iszonyú kínosnak kellett lenni rajta, mert a halandók elcsórt telefonjait a hék összesen nem szokták 3-18 milliós ráfordítással, szörnyen titkolózva keresni. Tanulság az persze most is van bőven: egyrészt Magyarország az a hely, ahol még a királylány lakodalmán is lopnak, másrészt meg ami ettől is kínosabb, az eddig ismert eredmények alapján a meghívottak loptak egymástól. Ugyanis a kicsikart DNS minták vizsgálata alapján annyi elmondható, hogy nem a személyzet volt, mintaegyezést nem találtak. 

Mi jön most? 

Szerintem ha már így benne vannak akkor célszerűnek látszik a meghívott listáról is behívni mindenkit mintavételre, hátha meglesz a tolvaj. Esetleg emberünk a talonba eltett információhalmazzal elkezdhet előjönni, hogy valami érdekes is legyen az ügyben, ne csak tanulságos. Azt ugyanis elég nehezen hisszük, hogy anyagi okok miatt volt szüksége bármelyik kiválasztottnak arra a ki tudja milyen készülékre, nem az a kör volt oda hivatalos, amelyiknek gondot jelent egy Ájfón vagy aktuális Galaxy megvásárlása. Szerintem addig gyere elő a talált tartalommal kishaver, amíg Lázár János ismét be nem vezeti a halálbüntetést, és meg nem érkezik a holnap Bogár Jánosa a selyemzsinóroddal. 

 

622 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr195911219

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mégis az LMP! 2014.04.04. 22:03:31

A jónevű Mégsem-lmp blog eddig nem kelthette fel senki figyelmét. Már csak azért sem, kizárólag egy poszt miatt jött létre, azért, hogy hazug vádakkal illesse a Lehet Más a Politikát. Ám nem csak hazudozik a szerző, de igen gyáva is, hiszen névtelenség...

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.04.04. 16:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Szólj hozzá!" - Nem tudok. :)
Úri népek lopnak? Lehet ez? :)))

A Mágnás Miska jelenete ugrik be, mikor a "mágnás" Miska találkozik a Nagymamával, aki egyből el akarja csenni a fényes kitűzőjét, de az rácsap a kezére, majd sk. akarja odaadni, mire a Nagyi közli:
- Köszönöm, de így nem kell.
:D
Egyébként meg tényleg elgondolkodtató, hogy
1. - vajh, kinek a telóját csórták el?
Mert a zecceri ember telója után nemigen nyomoznak ekkora elánnal, felhajtással. És ebből következik:
2. - 'sztán mi lehet azon a kütyün, hogy ekkora az ügybuzgalom?
szerintem egyszerű ez. valaki véletlenül elrakta, mert összetévesztette az egyik sajátjával. mindenkivel előfordul, hogy véletlenül a másik kabátját veszi fel.
Ááááá. A szemem!
Brühühühü.
Sokszor kiderült már, hogy ilyenek. Akkor is rossz nekik is, nekünk is, ha győzelemre viszik világukat. Nem lesz jobb. Csak tudatlan frusztrációjuk mellé hatalmat is kapnak.
Fa-, trágya- és telefonlopás. A vezető elit lám így ül tort konca fölött. Ők tényleg meg akarnak és meg is tudnak menteni minket a "nyugattól". Nekik sikerülni fog.
A kampánylevél író jó atya ehhez mit szól?
túl sok csit nézek a tévében ahhoz, hogy ne röhögjek ezen a történeten, ha meg összehasonlítom a simon balhéval, akkor visongok igenyösen, ami nem jelenti aszt, hogy lázár janó kapcsán nem fordulna meg a zagyamban átmeneti megoldásként egy lampionos kasztrálás a krasznaja plosagy/kossuth téren.
ma 2014 április 4-e van, Péntek a IIVH befejezésének napja...és 2 nap hiányzik a félcédulázásig...tehát bárki is azs van 48 órája, hogy a botrányt produkálja...hacsak nem tényleg eltűnt mint a maláj gép és sohasem fogják megtalálni mert a trágyában van elrejtve vagy a tehén megemésztette

brühühyyy
t. Fabius, legyél kedves neccsáld ezt, mert magamra löttyentettem a reggeli kávét. A tisztító számlát küldöm! Komolyan h így kell kezdődnie a mai napnak...
@Csekkliszt#10: a kávét sosem magunk felé löttyintjük, hanem kifelé. így megelőzhetőek a foltok, és sérülések. tehát óvatosan. plusz nem beszélvén arról, hogy a kávét ne locsolgassuk, hanem igyuk meg.
ja, a linken annak a sztorija, aki borította a bilit (dokumentumokkal illusztrálva)
@Penivaldes:
:-)) tenyleg tündér vagy, tényleg milyen jo lett volna, ha ezt előbb tudom. Kicsit nehéz lesz, amikor legközelebb is perisztaltikus hullamzásban vinnyogok, de hallgatok rád'
Már mikor meghallottam a hírt, mondtam mindenkinek, hogy az egyik meghívott volt. A megszokás nagy úr ám. Aki buzikkal veszi körül magát, ne csodálkozzon, ha egy reggelre seggbebasszák.
@vitéž munkášőr: közeleg, eljön a nap, ami után nekem itt nem lesz helyem. a választás napja.
Btw, a vendègektől miért is nem???
amikor olvastam, nekem valahogy az jutott az eszembe, hogy nem lehet-e, hogy egymástól lopták el? simán kinézem ebből a társaságból, hogy már csak rutinból is...
@Csekkliszt#10: van megoldás, úgy vinyogj, hogy nem fogsz poharat a kezedben, meg semmi olyat, amiben meleg, forró valami van.
@rodeo36:
Azt akartam kérdezni h ha a maláj gép fel sem szállt honnan a sok síró rokon? Mi ez, Truman Show?
@Secnir: nagyon úgy néz ki, mivel a cselédeknél nem találtak megegyező DNS-t
@vitéž munkášőr:
na ugye.
de láom, már másnak is leesett, csak az Életvédelmi Nyomozó Hatóságnak nem. mondjuk azt sem értem, miért az életvédelmisek nyomoznak, miért nem a rendőrség? mondjuk lehetne ilyen erővel az FBI-t is felkérni a telefon megtalálására. biztos örülnének.
Bass.a meg! Van egy öreg, de még működő Nokiám, odaadom neki, ne ríjjon a szája a parasztjának...
Viszont ha bármelyikőtök telefonját ellopják, az a minimum, hogy hasonló alapossággal jár el az NNI!
Mert ez a minimum...
@magándemokrata: Nem köll a zegész kütyü, csak ami rajta vo't. :)
@Penivaldes: A vitéz "kőbányai" munkásőr által linkeskedett cikkben az vagyon, hogy csak a telót nyúlták le, kiszedve a tokgyából.
Az meg nem szok véletlen előferdülni.
:D
@Marcellusca:
dehogynem, ne legyél ennyire negatív, amikor minket magyarokat egy közös érzés mozgat. mi magyarok maximum figyelmetlenségből lopunk.

Kőbánya, hétfő-csüt között ott élek. elég festői hely.
@Secnir: jó ötlet az FBI, hiszen fussa' rá + a demolition hajdu tekjani is elleshet tőlük valamit
@hacsaturján: Óóó, vaze, hirtelennyibe nemes értettem, hogy mittet vakerálsz: "túl sok csit nézek a tévében", mijaza csi, amit lehet néznyi, 'sztán leesett. Túl sok CSI-t nézel. :)))
@Secnir: gondolom nekik van dns laborjuk. 3-400.000 Ft/vizsgálat egyébként.
@Penivaldes:
Az én "elbocsátó szép üzenetem:

Váci Mihály

Még nem elég!

Nem elég megborzongni,
de lelkesedni kell!
Nem elég fellobogni,
de mindig égni kell!
És nem elég csak égni:
fagyot is bírjon el,
ki acél akar lenni,
suhogni élivel.

Nem elég álmodozni.
Egy nagy-nagy álom kell!
Nem elég megérezni,
de felismerni kell!
Nem elég sejteni,
hogy milyen kor jön el;
jövőnket - tudni kell!

Nem elég a célt látni;
járható útja kell!
Nem elég útra lelni,
az úton menni kell!
Egyedül is! Elsőnek,
elől indulni el!
Nem elég elindulni,
de mást is hívni kell!
S csak az hívjon magával,
aki vezetni mer!

Nem elég jóra vágyni:
a jót akarni kell!
És nem elég akarni:
de tenni, tenni kell!
A jószándék kevés!
Több kell: - az értelem!
Mit ér a hűvös ész?!
Több kell: - az érzelem!
Ám nemcsak holmi érzés,
de seb és szenvedély,
keresni, hogy miért élj,
szeress, szenvedj, remélj!

Nem elég - a Világért!
Több kell: - a nemzetért!
Nem elég - a Hazáért!
Több kell most: - népedért!
Nem elég - Igazságért!
- Küzdj azok igazáért,
kiké a szabadság rég,
csak nem látják még,
hogy nem elég!
Még nem elég!
@Marcellusca: majd adok én neked kőbányait! nálunk úgyse issza senki - a sör 4,9% v/v-nél kezdődik, Te! ;-)
Ez az eset Jack Bauerért kiállt.
Egyébként simon vallomása van a telón. Amiből kiderül, hogy viktor megbízásából buktatták meg kadhafit, mert nem akart rezsicsökkentett olajat adni.
Csak nem lett nemzetbiztonsági kockázat O.R. mint a játékkaszinók?
innen még hány lépés, hogy legközelebb az alkalmazottak családtagjait elhurcolják, miközben a feltételezett elkövetőket légvédelmi ágyúkkal lövik agyon vagy kutyákkal tépetik szét?
Erre Tonyónk is bele van még mindig a kéró dolgaiba keveredve... :((

Rogán balatoni villája is nagyobb
index.hu/belfold/2014/04/04/rogan_balatoni_villaja_is_nagyobb/

Rogán kihagyta a vidéki házát a vagyonnyilatkozatából
index.hu/belfold/2014/04/03/rogan_kihagyta_a_videki_hazat_a_vagyonnyilatkozatabol/

Libisbisi népség nem hagyja a szegény politikusát nyugodtan lopni! HOL ÉLÜNK???
@Penivaldes: Ehhez mit szólsz?

Ki fogja vállalni a felelősséget azért, ha egy őrült az itt látható több ezerből a fenti "prédikáció" hatására, elveszítve a maradék eszét is, leszúrja a jobbikos szomszédját, vagy bárkit, aki az útjába kerül, mondván, hogy megszállta a sátán, tudja ezt a saját "lelkészétől"?

alfahir.hu/rejtett_kameraval_a_hit_gyulekezeteben_a_jobbikot_a_satani_erok_mukodtetik
Ráadásul már írni sem tudok, ez IS a libsibolsik miatt van!
@DarthVader:

figyelemre méltó a tényállás egy részlete:

"[...]Ennek oka az volt, hogy a tolvaj a mobiltelefon tokját a helyszínen hagyta, és azon megtalálták a DNS-ét. De a tettest nem találták meg,[...]"

tehát mindjárt az a tettes? a tényállásból csak arra lehet következtetni, hogy a telefon tulajdonosán kívül valaki más is megfogta a telefont, vagy rajta hagyta a nyálát, vagy egyéb... khmmm... valami belőle származót. de azt, hogy konkrétan ő vitte volna a el a telefont, azt a dns önmagában nem bizonyítja, hacsak nem abból indulnak ki a nyomozást elrendelők, hogy amihez ők hozzáérnek, az már egészen konkrétan el is van lopva.
Ezt, mondjuk, meg lehet érteni.
@Penivaldes:
V/V: az alkoholfok mérete térfogatszázalékban kifejezve.
@vitéž munkášőr:
Te ott a vendek között körül nézhetnél már, milliomos nagymamák koránhalnak, Rogány Tóniéknak Ausztriába volt földjük, Bótós papa, szakács mama, mennyit keres ott Zalába?
@Penivaldes: Hetfü reggel menek Kőbányára (Jászberényi út). :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Jól kereső család sarja a Tóni.

Amúgy is érdekes történet a villa megvásárlása. Az ingatlan tulajdoni lapjából kiderül, hogy 2008 júniusában vásárolta meg az akkor 79 éves Majczán Ferencné, aki anyai ágon Rogán Antal nagymamája. Az idős asszony azonban csak pár hónapig volt a balatoni villa tulajdonosa: a tulajdoni lap tanúsága szerint még abban az évben, pontosan 2008. november 12-én törölték tulajdonjogát, és öröklés jogcímén bejegyezték tulajdonosként fele-fele arányban Rogán Antalt és húgát, Rogán Valériát. Vagyis a balatoni ingatlant vásárló Rogán nagymama, Majczán Ferencné nem sokkal az ügylet után valószínűleg elhunyt, mert az ilyenkor szokásos hagyatéki eljárást, és földhivatali ügyintézést követően – az adásvétel bejegyezéséhez képest 5 hónappal később – már át is írták öröklés címén a villát a fideszes politikusra és testvérére – írja a hvg.hu.

De a Fidesz frakcióvezetőjének a Vas megyei Szakonyfaluban élő családjáról nem az az általános vélekedés, hogy értékes balatoni ingatlanokat vásárolnának fel. Édesanyja a helyi óvodában volt szakácsnő, apja pedig boltot vezetett. Arra a helybéliek nem tudnak válaszolni, hogy a 79 éves Rogán nagymama milyen vagyonból vásárolhatta élete utolsó hónapjaiban a balatoni villát.

nol.hu/belfold/ez-mar-tenyleg-vicc-most-rogan-nyaraloja-nott-meg-1454339
@Marcellusca:
Az elég hosszú, melyik végére?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Bázzz, mecsoda népség ez mán, hogy szerződést köt a testvérével, hogy ki használhatja a közös nyaralót?
Meg milyen nyakatekert magyarázkodás, hogy ő a saját részének a nagyságát írta bele?
Lóf@szt! Leírod, hogy 260 négyzetméter és annak 1/2 részben tulajdonos.
Pitiáner, csaló, hazudozó!!!
@Penivaldes: Szeretnék én is beljebb lenni! :DD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mámegint ez a gonosz csöpögő rosszindulat.
aszonta tonyó, mindennel elszámol. Később.
@Csekkliszt#10:
van az a píííííííííííííííííízzzzzzzzzz?

sírni, még a haját is megszaggattya érte

brühüyyy

emléxel? a francia gépből a viharos Atlanti óceánon annak is a közepén néhány roncs látható volt...és

de itt semmi csak a rablómese
@tristen2005: nem tudom, miért van olyan érzésem, hogy ha igaz a történet, kiverték a nagymutterból a vellát ezek a kedves unokák. Különben eleve rájuk iratta volna fél évvel korábban, ha olyan nagyon ezt akarta volna.
Második verzió: Tóni vett magának egy villát a nagyanyó nevére, majd fél év múlva magára iratta.
A kérdés marad: 2008-ban mibul.
+A legvidámabb dolog az, hogy a teljes vendégseregletet átvilágították nemzetbiztonságilag. Legalábbis emlékezeteim szerint
@Spániel:

Most nem tudok linket adni, de valahol olvastam, a Tóni azt nyilatkozta, voltak földjeik Ausztriába, azt bérbe adták és a bérleti díjat a rendszerváltás után egybe fizette ki az osztrák bérlő.
@rodeo36: Közben meg csak a szokásos.

US ARMY ÚJ REKORDJA: AFGANISZTÁNBAN A HEROIN ELŐÁLLÍTÁS 40%-AL NŐTT

Amióta az Egyesült Államok 2001-ben önmaga megtámadásával indokot kreált Afganisztán lerohanására, a heroin előállítás 40%-al nőtt az országban. 2013-ban rekord mennyiségű ópium termett az országban, az ópium földek immáron 209.000 hektárra rúgnak, ami 2012-es évhez képest 36%-os növekedés. Egyes kimutatások szerint Afganisztán felelős a világban jelen lévő heroin 80%-ának előállításáért. Egy újabb gazdasági "csoda", amihez az USA kábítószerfüggő szenátorai és elnökei is tevőlegesen hozzájárultak.

www.schweizmagazin.ch/nachrichten/ausland/18847-Nato-verliert-Krieg-gegen-Drogen-Afghanistan.html
@Penivaldes: Ösmerős vagy a környéken, hogy egyből tuttad, hogy ótóval kapcsolatosan menek arra?
@Marcellusca: bár attól függ hová szeretnél bejutni..
@tristen2005: Tóni azt nyilatkozta....
hát ez is nagyon hiteles történet, biztosan szerződés is van róla.
@rodeo36:
Brrrr
Megyek, inkább újranézem a Dűnét, azt talán akár elsőre is jobban értettem, pedig David Lynchnek mindig sikerül teljesen összezavarnia a fejem
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
máááááááááááááá' mon'tam réééééééégen

mennyél bicajozni egy kör dzsobbra egy kör baqlra két kör felfelé és háromkör lefelé

az összevisszákat azt rádbízom...de mint a gyorsanaszád a 424-sel

brühüyyy
@CSENDES:
Jól sikerült:-)
És mi lett volna, ha dns vétel helyett inkább felhívják a számot és megnézik, hogy kinél csörög. Jó, nem vagyok egy Poirot, de talán egy próbált megért volna
a vendéket :))))

kiderül hogy a fideSSes lop fidiótától ? :))))
nem lennék meglepve...

lehet lézerdzsoni csórta el ???? vagy maga a don vittórió?

monta is orbán dakota főnök:
"ne a számat, a kezemet figyeljék ! "
@Csekkliszt#10:
azt ugye tudod, hogy bizonyos magasságból (keringő szatéllitek) az óceánok teljesen átlátszóak és lehet a fenekükre bugyit is húzni

brühüyyy

de most esztetetetetetet nemdebárságosan
@vitéž munkášőr: igen igazi szimbóleum...

sőőőt....

kár hogy a fotón nem láccik a faluszéli cigányputri...

a tejjes életúttya ott van egy kis körön belül...

a dúcse házára sajna emléktáblát nem lehet szögelni, mert sárból van (vájog)
@rodeo36:
... tehát nem akarják megtalálni, mert nincs mit: ezt mondod, ugye?
@rodeo36: a jeladók elemei pár nap múlva lemerülnek, keresik vadul, de mit is?
a műholdakról az ójságot a kezedben elolvassák, de megmonnyák az ánuszod átmérőjét is, de egy ekkora batár vasdarabot, ami tele van elektronikus jeladókkal, durvára nem találnak hetek óta.
ugyan, ugyan
Ez már nagyon nyögve nyelős és erőltetett...
@Csekkliszt#10: www.origo.hu/tudomany/vilagur/20110907-apollo-expediciok-a-lunar-reconnaissance-orbiterurszonda-kepei-a-hold.html
itten vannak képek, ahol egy ember lábnyoma is látható a holdon.
szóval? egy Boeing ami picit nagyobb, hol bánatos pejparipaszerszámba tűnt?
@Marcellusca:

...mekkorát röhögnék, ha szombaton tele lenne valami újság a telefon tartalmával ....
:-D)

(tudom, naivság ...)
@Evezős: sehová, csak nem lesz jogom ide jönni többé.
@nincs_itt:
... ezek szerint sehova
Bár még Pataki Attila nem nyilatkozott az ügyben, igy a végső konklúzióval várnék !
@tristen2005:
Mikor ezt az egészet a Tóni elővezette (nagymama vette a nyócvanmilliós balatoni villát), akkor elröhögtem magam, hogy ja, persze ... a szakonyfalui magymutterok már csak ilyenek, nyócvan milláért villákat vesznek az unokának a haláluk előtt!

Tóni a lopott pénzből vett egy villát (is), csak balszerencséjére, a nagymami idejekorán meghótt és nem lehetett elfogadhatóvá tenni a történetet legalább azzal, hogy egyszer leviszik, megmutatni neki, mit is tetszett venni, mama 80.000.0000 HUF-ért - amit az 1945-1990 között Ausztriában bérbeadott földekből spórolt meg ... komolyan, ez a Tóni egy fantasy-író!
@Spániel:
A második verzió az igaz, hidd el.
Tóninak nem volt szerencséje, a magymama elhalálozott és így elég röhejessé vált a sztori.
@Evezős: most miért ne? gyűjtögette a mama a lóvét, aztán megvette a vízbe lógó villát.
@Evezős: ugyan a nagymamák bármire képesek az unikájukért.
@Evezős:
Én nem szeretném szegény nagymamát besározni (bár helyettem ezt már megtette valaki s családjából, hogy belekeverte), de egy 2008-as ingatlanügylet dokumentumai és körülményei a 7 éves elévülési időn belül (5+2) még idén is adovizsgalat alá eshetnek. Meg kell nézni az akkori adásvételét, és az eladó számláját adott esetben, hogy honnan jött a pénz, így kiderülhet, h szegeny nagymama eetleg stró(wo)man volt-e.
@Evezős: má nem találom, hol olvastam: holnap sajttájt tart a fidesz a Rogány négyzetméterekről. Addigra összeszámolják.
Na, végre kiderül az igazság.
@Evezős: @Penivaldes:
Ezt a másik nagyi fizeti.

A szülőtársak arra is felhívták a figyelmemet, hogy Rogán Antal felesége, Cecilia asszony minden reggel egy Audi A6-os Allroad autóval viszi a gyermekeket az óvodába. Ezek szerint Rogán Antal úgy döntött, hogy magtarja a listaáron 25 millió forintba kerülő autót, ahogy azt az index újságírójának jelezte.
Ezek alapján valószínűleg tévesen állítottam, hogy Rogán Antal havonta 250.000 forintot költ egy Audi A3-as lízingdíjára, hisz az A6-os Audi havi lízingdíja meghaladhatja az 500.000 forintot.

nepszava.com/2014/04/magyarorszag/rogan-ezuttal-egy-videki-hazat-talalt.html
@Penivaldes: Most? Vagy hétfőn?
Me mostan melózom. :(
@tristen2005: Erre - is - mondta tegnap Juhász Péter brilliáns tájlkoztatójában, hogy mindenkitől elnézést kér, tévedett, pl. abban, hogy nem egy gyerek után 150 ezret, hanem két gyerek után háromszázezret fizet tóni a magánovódának a nemtudjukmiből, és a felesége sem az általa eddig feltételezett autóval viszi oviba a gyerkőcöket, hanem ezzel a 25 millás mittutomén milyennel.
Ezt a jóindulatú szülőtársak köpték be.
Milyenek, ha rosszindulatúak?
Mi fog itt még kiderülni, szomszédok, haragosok, párttársak....
Nagyon csipázhatják a rogánycsaládot.
Blamááááázs.
Szerintem a gyurcsány vót. Meg a bajnai. Ürgebőrben belopóztak a lagziba, és ellopták a telefont.
@Marcellusca: könyörgöm, szakíts egy kis időt és edd meg azt a kurva makarónit, mert különben erről fog szólni megint az egész napunk.
Jó napot!
Csak azt nem értem, hogy a vendégek közül senki sem volt gyanús?
ennyi:

Így hárítja a TEK a közérdekű adatok kiadását

Bírósághoz fordul a hvg.hu, hogy kiderüljön, a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak mennyi túlórát fizettek ki az elmúlt években, a szervezet ugyanis többszöri megkeresésünkre sem hajlandó a kért közérdekű adatokat megadni. A TEK-en kívül minden más rendőri szervtől megkaptuk a kifizetett összegeket.

hvg.hu/itthon/20140404_Terrorelharitasi_Kozpont_tulora_nem_ad_ki
@Penivaldes: Reggel. Aztán friss gumival ... :)))
@Spániel: Aszmajdéntudom, jóva?! :P :D
@Evezős: Rogán tanult Győzikétől.
Amikor Győzikének be kellett számolnia a bíróságon fényűző életmódjáról. és az ahhoz szükséges pénzről, forrásként ő is a nagymuttert jelölte meg.
Ezek egy akadémiára járnak?
@Mariann19: ugye ez nem volt kérdés? Csalódnék benned, mennyi példa kellene, hogy ezt tényként állíthassuk? :D
Sziasztok, nem volt időm mindent végigolvasni, lehet, hogy már volt:

MI A NYAVALYA ÉRTELME VAN DNS-MINTÁT VENNI, HA A TELEFON NEM KERÜLT ELŐ?
Felháborítónak tartom, hogy a külföldön dolgozó magyarok nem tudnak szavazni.
az auditált betonbiztos rendszer, és még nincs is választás...

Lehalt a valasztas.hu, nem megy az átjelentkezés
nvi1

Péntek délután négyig lehet jelezni, ha valaki nem állandó lakóhelyén akar szavazni. Pontosítunk: lehetne.

444.hu/2014/04/04/lehalt-a-valasztas-hu-nem-megy-az-atjelentkezes/
@V-PORT: Ahol mindenki gyanús, ott senki sem gyanús. :)
@épészmérnök: ugye? ;)
lehet kérdéses volt a tulajdonos személye, vagy családi felmenői voltak bizonytalanok, vagy a tudjukkik miatt származás ellenőrzés volt, vagy valaki megköpködte az esküvői tortát :D
esetleg a Vezényló képét, úgy Svejkesen, és legyesen :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pedig ebben az országban mindig minden olyan flottul megy. nem is értem, hogyan fordulhat elő ilyen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Cirbi!
Minden rendszernek megvan a saját külön bejáratú felsőfokú intézménye.
A Kádár rendszerben volt a foxi-maxi, most van a
Nemzeti Harács felsőfokú képzés.
Tudod, ezek azok a felsőfokú intézmények, ahol korlátozott értelmi képességekkel is el lehet mélyíteni a célirányos ismereteket.
Nehogy csalódj bennem!
@Mariann19: okééé, így már jobb, és még csak nem is beszéltél a NAGY NEMZETI Navraegyetemrűűű :D
@tristen2005: a vendnél szarevőbb népség a világon nincs. 2 petákért a mamát is bizony - true story
@Penivaldes: azééé az üt, hogy se átjelentkezni, se mozgóurnát kérni nem lehet, éljen az elesett és beteg emberek támogatója, éljen a nagy narancsos Bí ro la dom!!!!

Bedöglött a Választás.hu, nem lehet átjelentkezni

Sem az átjelentkezéshez, sem a mozgóurna igényléséhez szükséges űrlapot nem lehet elérni a központi választási oldalról.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: most miért? az elesettek, öregek úgyis hamar elhullanak, a rendszernek nincs szüksége rájuk..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hát ez az! Lehet, a telefon csak ürügy volt, és más miatt vettek mintát.
Ha a telefon még nincs meg, akkor honnan tudják, hogy a dns nem egyezik a telefonon levővel?

Az is fura, hogy rögtön lopás miatt nyomoznak, pedig a telefon eltűnése szimplán jelentheti azt is, hogy valamelyik mattrészeg lagzivendég (ha vendég volt és nem a főszereplők egyike) beleejtette a leveseskondérba, amit bóléstálnak nézett. Vagy hányás közben csúszott a zsebéből a wc-be.
ennyi:

Nemzeti Választási Iroda - Választási regisztráció

A rendszer belső, technikai hiba miatt nem tudta teljesíteni a kérését. Kérjük, próbálja újra a műveletet!
@Penivaldes: se a tapasztalt szakemberekre, se a külföldön dolgozókra, se a széles látómezővel rendelkező független gondolkodókra
@Ylim: Lehet, hogy más miatt nyomoznak. És ha megtalálják a telefont, miért nem elég az ujjlenyomat? Megannyi válaszra váró, kínzó kérdés!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A kórházban fekvők sem tudnak mozgó urna nélkül szavazni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Nem is beszéltél a Nagy Nemzeti Navraegyetemről."
Nem, mert lázas keresgélésbe kezdtem, mert I. világháborús tárgyakat keresnek oda, megyek az unokatesóm padlására, hátha van ott valami.
Az egyenruhát is elképzelem, könyökvédő fekete klottból, a frizura a fiúknak középen kettéválasztva /Most már Orbán is ilyet visel/, a lányoknak egyenparaplé a kutyákat zavarni.
A többin még gondolkozom.
Egy CÖF-ös/Polgári Körös/NER-kompatibilis aktivista (továbbiakban: Gyűjtő) vitte el a telefont, mint szuvenírt. Eredetileg a Kedves Vezető valamilyen személyes tárgyát szerette volna - ereklyeként - megszerezni, azonban arra nem kínálkozott lehetőség.
A Gyűjtőnek meg kellett elégedni az alig kisebb eszmei értéket képviselő emléktárggyal.
Ilyen egyszerű és megható a történet...
Kérem, hogy tartózkodjatok a rosszhiszemű megnyilvánulásoktól!
@Penivaldes: Bajerzsótinak öltözhettek inkább!
Nekem a magánnyugdíj pénztári megtakarításom tűnt el... igaz, én nem tartozom a Szent Családhoz, úgyhogy nyilván le vagyok szarva...
@sas70: az is gyanús lett volna, hogy egyszerre több Bayer.
@irógép: "Ez már nagyon nyögve nyelős és erőltetett..."

akkor hímezd rá a matyót
@DR. INKVIZITOR:

60 fős személyzet... vágod: SZEMÉLYZET... szobalány, komornyik, kertész, sofőr... az anyjuk büdös kurva úristenit azt. Hogy ne kapjon az ember agyfaszt a dühtől.

Remélem, a szobalányokat a vegzatúra közben sikerült le is kurvázni, így mulat az úri középosztály.

Amikor épp nem fát lop. vagy telefont.
@Penivaldes:

Így van, nehogy már a Nagyságos Asszonynak legyen fokhagymaszagú a toalettje. :)

Vajon fizetést kaptak, vagy legyen elég a megtiszteltetés?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A barátnőm egy budai iskola igazgatója volt. A gyerekeket nem az anyu, nem az apu, hanem a cseléd, vagy a sofőr szállította az iskolába. (Az, hogy egy tizenéves a saját lábán sétáljon a zöldben tizenöt percet, természetesen fel sem merülhet.) Ha a kedves tanuló valamit elkövetett, akkor befenyítették a pedagógust. Ha a kedves tanuló bukásra állt, szintúgy.
Elege lett, nyugdíjba ment inkább.

Hol vagy, Móricz, hol vagy, Mikszáth? Eh...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: figyi, lassíts, mert ez az Úri muri, semmi közük a középosztályhoz:

ha elfeledted vóna a magyar rögvalót:

- Petőfi Sándor -

A MAGYAR NEMES

Őseimnek véres kardja
Fogason függ, rozsda marja,
Rozsda marja, nem ragyog.
Én magyar nemes vagyok!

Munkátlanság csak az élet.
Van életem, mert henyélek.
A paraszté a dolog.
Én magyar nemes vagyok!

Jól készítsd, paraszt, az útat,
Mert hisz a te lovad vontat.
Csak nem járhatok gyalog.
Én magyar nemes vagyok!

Tán a tudománynak éljek?
A tudósok mind szegények.
Nem irok, nem olvasok.
Én magyar nemes vagyok!

Van, igaz, egy tudományom,
Ebben párom ritkán látom:
Enni, inni jól tudok.
Én magyar nemes vagyok!

Milyen jó, hogy nem adózok.
Gazdaságom van, de nem sok,
S van adósságom, de sok.
Én magyar nemes vagyok!

Mit törődöm a hazával?
A hazának száz bajával?
Majd elmulnak a bajok.
Én magyar nemes vagyok!

Ősi joggal, ősi házban
Éltemet ha elpipáztam:
Mennybe visznek angyalok.
Én magyar nemes vagyok!

(Borjád, 1845. szeptember 26–október 7. között.)
@épészmérnök: Ja, és rendíthetetlen Fidesz-hívő. Mindenről tud, a családja informálja és nyüstöli, de ő mégis... Miért? Csak.
@épészmérnök: a cseléd nem hiszem, feltéve, ha ugyanazt értjük a fogalom alatt:)
egy ma már nem élő lelkész felesége egy bankigazgató lánya volt. Érdekes módon ő gyalog ment az iskolába Budán.
@Penivaldes:
Milyen másolataid vannak?
ennyi, szolgalélekű katika, az alaptákolmány után, még van gyomra benyalni a narancsosoknak...

/hvg/

13:57
Sziliék Polttal indíttatnának keresetet a devizahitelesek érdekében

A Legfőbb Ügyészség indítson közérdekű keresetet a devizahitel-károsultak érdekében - ezt szeretné Szili Katalin pártja. A közérdekű keresetindítással biztosítható, hogy a tisztességtelen általános szerződési feltételeket a bíróság az összes érintett szerződésre kiterjedő hatállyal érvénytelennek nyilvánítsa.

------------------------

Rovat: Gazdaság
Szerző: MTI
13:52
"Nemcsak számokban" folytatná a rezsicsökkentést a Fidesz

A Fidesz tervei között szerepel, hogy járási szinten legyen elérhető a fogyasztóvédelem, erősödjön a fogyasztóvédelmi referens szerepe és még inkább fogyasztóbarát legyen a közműszolgáltatások rendszere.
@Penivaldes:

Magyar táj, magyar ecsettel: büdösbunkókámék lagzit tartanak, friss aszfalt, hófehérjaguár, SZEMÉLYZET, aztán sorbaállított, felpofozott és megdnsmintáztatott személyzet, aztán, hopp, nem kiderül, hogy mégis inkább az egyik lézerjánosi értelemben vett tolvaj gazember lopott a másik tolvaj gazembertől... HOGY ÉN HOGY MEGLEPŐDTEM!

:DDD

Egyébként ezek úgy lopnak, hogy már észre sem veszik, szerintem a figura lepődött meg a legjobban, mikor megtalálta másnap a zsebében... jó, azért megtartotta... ki a kicsit nem becsüli...
@Mariann19: ejj, de szép képet festettél, minő avitt és áporodott, igaz eléggé hortisan hányinger keltő
Szerintem Ráhel ellopta a saját telefonját, hogy aztán 18 millióból vizsgálatot szervezzenek, amely árnak a felét egy család-közeli oligarcha teszi zsebre :)
kéretik jól megfigyelni, a dicső jövőnket látjuk, és a hibátlan szovjetorosz érdekeltségek érvényesítését, éljen paks, a hitel, és a szovjetorosz barát fideszjobbik igazmAgyarország

Kifektetik az oroszok Ukrajnát

Tegnap még csak jelezte a Gazprom-vezér, hogy "aggódik" amiatt, hogy az ukrán gáztározók panganak az üressségtől, ma azonban az orosz állami cég megint emelte a tétet: bejelentették az újabb 40 százalékos

hvg.hu/gazdasag/20140404_Kifektetik_az_oroszok_Ukrajnat
@épészmérnök:

'tokonottvolt...
Vagy:))) ha egyszer az aki elorozta önként visszaadja,be tudják azonosítani..

'ezittenkéremhátsó-rezsisztán:))

kepkezelo.com/images/dc9lz0la45i1sbx0r2b7.jpg

u.i. Aggódtam,valami bajotok történik ott túl!
@épészmérnök:

"Csak irigykedsz a MINISZTERELNÖKÚR viszonylagos polgári jólétére" (Fricz Tamás) illetve "Egyébként minden fasza, csak túl sok pénzt kap a Budapesti Fesztiválzenekar." (Lovas István)

Házmesterisztán
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"60 fős személyzet, vágod?"
Ezeknél a nálunk kialakult oligarcháinknál nemcsak az az irritáló, hogy külsőségekben a feudális külsőségeket teszik magukévá, hanem a munka, teljesítmény nélküli vagyonok birtoklását is.
Azt a vagyont senki nem kifogásolja, amelyik nemzedékek szorgalmas munkája alatt jött létre, generációk sora építette fel.
A mai gazdagok nagy része elitélendő módon jutott hatalmas javak birtoklásához, kérkedik,
végtelenül korlátolt gondolkodásával a nevetségességig jelzi életmódjával vélt fennsőbbségét.
@HUN_Sector: "Szerintem Ráhel ellopta a saját telefonját, hogy aztán 18 millióból vizsgálatot szervezzenek, amely árnak a felét egy család-közeli oligarcha teszi zsebre :)"

Hát ez az! Ez tűnik a leginkább életszerűnek!
ööööööööööö

Reméljük nem lesz nagy baj, és nem Fabius közelében van:

Így füstöl Budapest
magyarip

magyarip
katasztrófa
ma 14:03
0 9

Olvasónk, Szabó Gergő készítette ezt a videót a Komáromi úton lévő tűzről, illetve annak füstjéről.

Egy zuglói cég telephelye lángol, ahol illegálisan hulladékot raktak le. Például hűtőszekrényalkatrészeket. A szomszédban egy fuvarozó cég van, ezért elég veszélyes a helyzet, ott ugyanis gázolajat tárolnak.

A tűzoltók már a helyszínen vannak, hat autóval harmincan érkeztek. (havariapress, MTI)

444.hu/2014/04/04/igy-fustol-budapest/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: miért? ízléses egyenruhát én is szívesen hordtam volna anno
Fideszes érvelőkártyák. Figyu: fideszes érvelőkártyák!

Ezekből dolgoznak a trollok!

index.hu/belfold/2014/04/04/elnezest_kertek_az_ellenzektol_a_fideszes_ervelokartyak_miatt/
@Mariann19: ők a mi arisztokratáink, az igaziakat megaláztuk, elüldöztük, aztán lettek ezek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Igaz, eléggé horthisan hányingert keltő."
Nem affelé haladunk?
Szobrok, történelem átértelmezése, tananyag, uram-bátyám világ....
@Penivaldes:
"Az igaziakat megaláztuk, elüldöztük."
Azokban az emberekben volt méltóság és tudás.
Ez a nagy különbség.
@Mariann19:

"- Ööööööööö, rendkívül megtisztelő, hogy mi autóink mellett döntöttek, de öööööö.... biztos, hogy rózsaszín szőrkormánnyal, és zöld vicsorgófejjel tetszik kérni a Phantomot???"
@épészmérnök: szemeim előtt van, ahogy izzadva igyekeznek bemagolni. a legjobban teljesítőnek plusz egy trafik jár.
@gazoló: Köszi az aggódást. Mi kétezer kilométerre vagyunk az eseményektől. A facse csoportban követtük, hogy kivel mi van, azok a magyarok is jól vannak, akiket telibe kapott a földrengés. Egyébként hétfőn utazom oda.
@Mariann19: na igen, bennük volt. a mostaniak azt hiszik, hogy ha felöltöznek díszesen, akkor úrinők, és úriemberek lesznek.
havasi gyereket már átkutatták? nála érdekes relikviák vannak. esetleg a telefon i.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És a lényeg, ami felett mindenki elsikkad, hogy ez állami ünnepség volt, érted, Orbán lányának esküvője állami rendezvény!
Ezt az a pincér írta, aki a blogjában írt erről az egészről.
"Nem volt újdonság, amikor jött a felkérés, hogy állami rendezvényre keresnek személyzetet. Csupán annyit közöltek, hogy Bicskén lesz az állami rendezvény. (A hú, de nagy titkolózás közepette szándékosan nem közölték a pontos helyszínt és az “állami rendezvény” valódi kilétét."
iksz.beszolunk.hu/botrany-dns-mintaadasra-koteleztek-az-orban-eskuvo-dolgozoit-felsobb-utasitasra-orbant-hazugsagvizsgalo-ele/
@aritus: Ha állami rendezvény, akkor ezt közpénzből rendezték.
Magyarország felső tízezréből 300 vendéget mi ettetünk, itattunk, fizettük a kiszolgálásukat stb.
A kurva édes anyjukat!
Viktor faszbúkján már biztos összedobták a dellát egy új ájfónra a MINISZTERELNÖKÚRnak.
@épészmérnök: Az is kínzó kérdés, hogy csak a személyzettől vettek dns mintát, csak őket hallgatták ki, csak rájuk gyakorlotak nyomást? Mert ha igen, akkor ez egyrészt súlyos nyomozati hiba, másrészt jó példája annak, hogy hogyan gondolkozik az Orbán család és szűk környezete: ők arisztokratának tartják magukat, tehát ha valami eltűnik, akkor azt csak a lány (értsd: szobalány, cseléd) tehette el, akkor is ha nem.
Pedig nem arisztokraták ők, csak felkapaszkodott parasztok.
@aritus:

Még jó, hogy utána nem végezték ki őket, mint piramisépítések után.

Az állam ŐK vagyunk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Érdekes, hogy annyit megjegyeztek a múlt népi bölcsességeiből, hogy suba a subával, guba a gubával, mert ehhez nem kellett életfilozófia.
Amikor a személyzet kifejezést hallom, a falnak tudnék menni.
Képzeld el ezeket az embereket a bécsi Operabálon. Ott nem lennének ilyen pökhendien magabiztosak és fennsőbbségesek.
@Mariann19: van nekik vagy nincs a budapesti, meg az Anna bál..
@Mariann19:

Hódolatom grófnő!!

Körülbelül a rendszerváltásig nagyjából állami tulajdon jellemezte az országot!!Akkor jelentek meg a rózsaszínv,neonzöld joggingba öltözött,a közösből nagyot szakító arisztokraták!!Szellemi képességeiket,kulturáltságukat az akkor 'agyonnyomatott 'csipkéskombiné kezdetű lakodalmasdal alatt lehetett meghúzni...Az idők folyamán,(tisztelet a kivételnek)csak újratermelték magukat!A politikai vonalon futók jó része is ide tartozik és 'fénylő csillagunk érája csak felerősítette ezt a dolgot!!

'Szoktamvoltmondani a rendszerváltásra:Ami 'csipkéskombinéban(mocsokban) fogant és továbbra is hozza a kötelezőt...
Valamire való emberek vagy hánynak ettől az egésztől,vagy elmenekülnek innen!!
@épészmérnök:
:)))
Olvastam,milyen szeretettel írtál az országról!
@gazoló: A közösből nagyot szakítani akkoriban elég nehéz volt. A legnagyobb "dobások" egyike, hogy Czinege Lajos hadügyminiszter villáját kiskatonák építették.
Akkoriban ezen mindenki felhördült. Ma, amikor a potentátok szőlejében közmunkások dolgoznak, ez bocsi, de nulla...

Akkoriban a meggazdagodás útja a bűnözés volt, és a pénz tisztára mosása a vendéglátóiparban történt, mert csak ott lehetett magánvállalkozás.

Éppen elég rossz történt akkoriban, de ne varrjunk a Kádár-rendszer nyakába olyasmit, ami nem volt rá jellemző.
@Mariann19:

- Képzeld, vettünk egy Rembrandt-t!

- És? Mennyivel megy?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"60 fős személyzet... vágod"

Ez a lakodalmi vendégeket kiszolgáló személyzet (szakács, pincér, mosogatólány, parkolófiú stb), nem a nagyságosék állandó személyzete.
Az állandók számát nem tudhatjuk, de a két háztartás fenntartásához, kiszolgálásához bizonyára számosan vannak.
Rend a lelke mindennek.
@épészmérnök: ma kaptam egy képeslapot. Nem tudom kitől, csak sejtem.
Cimzett: XVIII. kerületiek
Szöveg: Üdvözletünket küldjük Bissau-Guineából!
Ági, Gábor
a képes felén Kunhalmi Ágnes és Simon Gábor egy bokor előtt cipekednek, a felirat: Hurrá, nyaralunk!

Vérszegény humor, ha annak szánták, az ábra szerint a posta hordta ki.
Nekünk még a politikai elitből is a legrosszabb jutott.
A rendszerváltás előtti évtizedekben szóhasználatunkból és a valóságból is eltűnt a bérmunkás, személyzet, napszámos, cseléd fogalma, mindenki azonos értékű állampolgárnak érezhette magát, senkit nem lehetett megalázóan stigmatizálni a végzett munkája alapján.
Azok a politikusok, akik az állampolgárok szimpátiáját és támogatását kívánják elérni, hogyan kívánják ezt elérni, ha látványosan, az ellopott vagyonuk alapján a fenti allűrökkel szigetelik el magukat az emberekről?
Hogyan nem jönnek rá, hogy az emberekkel való viszonyuk ellentmondásos?
Gondolniuk kéne a magyar társadalom eddigi hierarchikus felépítésére, amelyhez az emberek hozzászoktak, meghatározza a jelenlegi elhelyezkedésüket a társadalomban, ezért mély elutasítotást éreznek a jelenlegi kormányzás iránt.
Politikai műveletlenség és torz irányítás ez, amivel az országot vezetik.
@parti_giano:
Azért az a rokonság se tudna egyébként egy mezei rendezvényről testüregmozozás nélkül eltávozni - ezek után meg különösen... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Marha jó, és találó.
Körülbelül ez a szint.
"Látjuk, amit látunk" – az EBESZ-misszió vezetője a magyar választásokról

Az EBESZ Magyarországra küldött választási megfigyelő delegációjának tagjai is érzékelik, hogy nem kiegyensúlyozott a kampány, de még a látszatát is el akarják kerülni annak, hogy beavatkoznának a folyamatokba, véleményük a szavazás után készített jelentésből derül majd ki – mondta a delegáció vezetője a hvg.hu-nak. Audrey Glover szerint a magyar szavazóknak kell ítéletet mondaniuk arról, amit tapasztalnak.

hvg.hu/itthon/20140404_EBESZ_valasztasok_megfigyeles
@épészmérnök:

"Akkoriban a meggazdagodás útja a bűnözés volt, és a pénz tisztára mosása"

Csak '89 utáni dolgokra értettem,tudom előtte az másik történet...Azok a 'zemberek csak visszajöttek,átalakultak!!

A Kádár-rendszer,tündérmese volt ehhez képest!!

www.youtube.com/watch?v=-gjrpmXFKFk
A Fidesz szerint rendben van Rogán vagyonnyilatkozata

>>>>>A legjobb szándékuk szerint töltik ki az országgyűlési képviselők a vagyonbevallásukat – ezt ismételgette Zsigó Róbert<<<<<, a Fidesz szóvivője, mikor pénteken Rogán Antal egyre kuszább, folyamatosan növekvő alapterületű ingatlanjairól kérdezték. Szerinte – kétszeri módosítás után – most már nem kell újra korrigálnia bevallását a fideszes frakcióvezetőnek, pedig pénteken is találtunk pár plusz négyzetmétert.

hvg.hu/itthon/20140404_A_Fidesz_szerint_rendben_van_Rogan_vagyon
@épészmérnök: emlékszel még a meggymagosra? országos gyalázat lett belőle meg börtön, mert egy kreatív krapek kitalálta, hogy a konzervgyárak által úgyis kidobott meggymagból valamit lehet buherálni.
És aljas, visszataszító szándékkal PÉNZT KERESETT VELE!
Fényévekre vagyunk már ettől a kis simlitől.
@Spániel: Mérnökök is kereshettek jó pénzt a találmányaikkal, meg újításaikkal. De befektetni nem lehetett, és ez óriási, hatalmas különbség. Ezért téves szerintem azt a rendszert államkapitalizmusnak nevezni.
@Mariann19:

Az unokáknak már "eredeti" címerük is lesz...

(Ha nekem lenne, ilyen lenne: egy Alien és egy Predátor unicumos üvegből fabrikált molotov koktélt hajít a felcsúti stadionra. Felette őseim jelmondata: "Vigyázat! A flakont felnyitni, felszúrni, ütögetni, sugárzó hő hatásának kitenni még üres állapotban is tilos!")
@Spániel: Az úgynevezett szociális intelligenciára akkor is szükség volt, most is, és mindenütt. Ha valaki baromi okos, de nem tudja a megfelelő embereket maga mellé állítani, akkor nem megy vele sokra. Sehol. Ezért tartanak Nyugaton a kreatív emberek ügynököt: hogy helyettük smúzoljon.
@épészmérnök: Czinege vadászott helikpoterről
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem ér! Fordítsd le a jelmondatot latinra előbb!
@Penivaldes: A kisgazdik meg levadászták a festményeket a nemzeti parki pihenőház nappalijában...
@épészmérnök:
"MI A NYAVALYA ÉRTELME VAN DNS-MINTÁT VENNI, HA A TELEFON NEM KERÜLT ELŐ?"

mert a telefontok ott maradt, és volt rajta DNS-minta.
most azt nem tudom, honnan gondolják, hogy nem valamelyik vendég hányta le, vagy a kutya hugyozta le, de azt gondolják, hogy az elkövető kivette a tokjából, és azt otthagyta.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Egy Zsigó Róbert sajtótájékoztató Rogán vagyonnyilatkozatáról valami olyasmi lehet, mint amikor Kiszel Tünde Paolo Coelho-t olvas fel.
@Mariann19:
"Ott nem lennének ilyen pökhendien magabiztosak és fennsőbbségesek." - Nem-e? Nézzed meg viktort, ahogy megjelenik egy csúcstalálkozón!
@Mariann19: én azt gondolom, mindabból, amit otthon hallottam, hogy a szóhasználatból igen eltűnt, de egyébként nem. mert sok párttitkár volt méltó utódja az úrhatnámoknak.
@gazoló:
Szia!
Ami ennek az országnak a tragédiája, az az, hogy a politikai elit nemcsak elméleti tudatlanságban szenved, hanem az összefonódás olyan kusza, hogy
kormányváltás esetén sem kibogozható.
Felbukkan a médiában egy visszaélés vagy korrupciós hír, és a kedves olvasó már az első soroknál képtelen követni a résztvevőket, azok más vállalkozásokkal való viszonyát, a rokoni fokoztok sokféleségét.
Nem lehet abban sem hinni, hogy a szemben álló két politikai oldal a háttérben nem áll gazdasági kapcsolatokban politikai hovatartozás nélkül kapcsolatban, hiszen ilyen kis országban ilyen tekintetben nem lehet szelektálni.
A parlament folyósóin beszélik meg gazdasági ügyleteiket, miközben az üléseken gyilkos ellenség szerepében ölik egymást.
Ezt érzik valahol az emberek, ezért is tétovák a szavazás tekintetében, mert csak a teljes politikai elittől való szabadulás hozhat végleges tisztulást a hazai közéletben.
Vágyálom és utópia!
@épészmérnök: egyébként ez most valami riposzt akart lenni, hogy ők meg? mert annak elég béna.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Amennyiben bárki a Halál a ragadózó ellen feliratú unicumos üveget dobhatja a stadionra, ott már olyan szabadság van, hogy nem kell a molotov koktél hatásmechanizmusát gyakorolni.
Gondolod, hogy az unokáink már ezt elérik?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

">>>>>A legjobb szándékuk szerint töltik ki az országgyűlési képviselők a vagyonbevallásukat – ezt ismételgette Zsigó Róbert<<<<<, a Fidesz szóvivője"

Hát, ezen az alapon Simon Gáboron sem kérhetnek számon semmit... Ja hogy ez csak a fideszes képviselőkre vonatkozik? Én kérek elnézést...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: kb

​Miért áll Rogán A6-os Audija egy hete egy belvárosi parkolóban?
Szily László és 1 hozzászóló

Szemtanúk szerint múlt csütörtökön vagy pénteken Puskás András alpolgármester-lakásszomszéddal leparkoltak, majd minden cuccot átpakoltak egy másik autóba. Az A6-os kombi azóta is ott áll az Apáczai gimnázium udvarán. Az ott dolgozók szerint ezzel a kocsival szokott naponta járni Cecília asszony

cink.hu/miert-all-rogan-a6-os-audija-egy-hete-egy-belvarosi-pa-1558129555
- Micsoda szörnyeteg ez már megint...?
- Egy zsigóróbert!!!
***
- Fussatok, bolondok. A kard itt mit sem ér.
nalunk americaban nem lopnak telefont
nem is lenne ertelme
itt mar ojan telefonok vannak amik felismerik hogy a tulaj nyomkodja-e
ha nem akkor letilt a sim és hiába akarsz beszelni

tegnap vettem a boltban tobb karton joghurtot
estenkent aszt szopogatom el
masnap meg megcsomorlotten ebredek
kelly szerencsere sut foz hogy lekosse a gyomromat
jo hogy megismertem tizenot eve
remek asszony nem is kel jobb

holnap el is viszem horgaszni magammal
ha fogunk halat aszt is megcsinalja es megesszuk
termeszetesen joghurttal oblitem le
@Secnir: Akkor nagyon hülye elkövető lehetett. Vagy pedig gumikesztyűben dolgozott, és nem hagyott ujjlenyomatot, max csak rálehelt a telóra. Akkor pedig Tiboru asztala... :-)
Luxusvillába költözhet Mészáros Lőrinc

Tavaly vette Felcsút polgármestere, és most, hogy már a Dallas-t idéző ranch lett belőle, be is költözik - írta meg a Magyar Narancs.

hvg.hu/gazdasag/20140404_Luxusvillaba_koltozhet_Meszaros_Lorinc
@Marcellusca:
Szoktam nézni Orbánt a csúcstalálkozókon, amikor egyedüliként zsebretett kézzel kórincál, és szomorú vagyok, mert az én miniszterelnökömmel senki sem beszélget a szünetekben, míg a többiek vidáman röhincsélnek.
Olyan szomorú a magánya.
@Penivaldes:
Nem hinném, hogy a párttitkárok merték volna cselédként kezelni a felszolgáló lányokat a vadászatokon.
Az lehet, hogy egy kicsit megfogdosták őket, de féltek a balhétól.
@Mariann19:
Politikai elit a középszerű és gátlástalan társaság?
Állampolgárok szimpátiájáért és támogatásáért: négyévente egyszer, a lejárató kampányra alapozva és rózsaszín ígéretekkel elhalmozva.
Munkások/dolgozók helyett újkori rabszolgák.
Hatalom és pénz - csak ezek fontosak...
Az egészhez jól illik ehhez az egykori Szaknévsor jelmondata: "Aki kimarad, lemarad!"
ALJAS MEGOSZTÓ LIBERÁLIS BANDA HOGY KÉPZELITEK HOGY NEM VESZITEK ÉSZRE HOGY AZ ORSZÁGOT MEGOSZTÓ EU PÉNZELI A TOLVAJOKAT ÉS ORBÁN VIKTOR NEMZET BIZTONSÁGILAG IS FONTOS! FONTOS HOGY EGGYSÉGBEN MARADJUNK DE TI EZT TÖNKREAKARJÁTOK TENNI! NEM HAZUDJÁTOK MEG MAGATOK!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az univerzum tágulása miatt nőtt meg az A3-as A6-osra.
@Mariann19: nem erre gondolok, csak ne higgyük azt, hogy annak a rendszer kegyeltjei puritán életét élő emberek voltak. az egy szép mese. ugyanolyan kicsinyes, a hatalomért bármire képesek voltak mint a mostaniak. és az elvtársi vadászatok...
@Mariann19: Egyszer a sors úgy hozta, hogy Le Pen-t láttam így, magányosan az Európai Parlament büféjében, ebéd után, amikor egy gombostűt nem lehetett leejteni, mert mindenki ott kávézott.
Amikor megjelent Le Pen, azonnal egyméteres üres kör keletkezett körülötte. Látványos volt, ahogy hátat fordítottak neki, és elhúzódtak.
Itt nem lesz 2/3, az biztos.
@Mariann19: Dehogy szomorú!
Én érzem magam kínosan, hogy ő, egy ilyen ember képvisel engem és országomat azokon a helyeken. :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a forrás

Pazar luxusvillát vásárolt Mészáros Lőrinc

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/pazar-luxusvillat-vasarolt-meszaros-lorinc-89486

gázzal fűti ki vajon? vagy egy kicsi reaktorral? esetleg széles jókedvében energiacellával?
@V-PORT: HA NEM LESSZ AKKOR AZ MAGYARORSZÁG SZÉGYENE! ORBÁN VIKTOR A HAZÁRÉRT CSELEKSZIK TEHETSÉGES INTALIGANS MINISZTER ELNÖK SZÓVAL A SZÁZ SZÁZAT IS MEG ÉRDEMLI! AZ ORSZÁG SZOMORÚ SORSRA KERÜL MÁS ELNÖKKEL!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szia! Felhívtam Nyulunkat, hosszasan beszélgettünk, de nem sikerült a besokkallásról lebeszélni.
Pedig szedáltam!
Majd jön, megígérte nekem is.
Hűtlen katalizátor!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: tényleg lehet ott valami téranomália a lakópark is nővekedik folyamatosan, erre tessék az ótó is :D
@Marcellusca: nagy úr volt ő. meg az összes, a 8 osztályt el nem végző Dr., aki tanácselnök volt, és aki kismalacokra vadászott. büszke is volt rá az elvtárs.
@Penivaldes: Peni, sokan puritánok voltak, még többen nem. De törvényesen nem volt lehetséges egy lakásnál, és egy nyaralónál többet birtokolni személyenként. Termelőeszközöket meg pláne nem.
Össze nem lehet hasonlítani a két rendszert. Mert ha elkezded hasonlítgatni, nem biztos, hogy az orbán-rendszer jön ki jól belőle.
@parti_giano: SZŰNALMAS AHOGY IRÍGYKEDSZ A SIKERESEBB EMBEREKRE A HELYETT HOGY DOLGOZNÁL
@Nemzeti Érzelmű Magyar: most nemzet vagy biztonságilag fontos viktor? tudod mit? aham, látom, te éppen egy "eggységben" maradtál! nem, mi nem akarjuk tönkretenni az egységedet. igyál csak tovább.
@Marcellusca:
"Én érzem magam kínosan!"
Gondolj bele ennek nemzetközi következményeire, mert ez sokat elárul.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Zsigó szereplése teljes csőd.
Ezt a videót mindenkinek látnia kell, hogy mennyire hujenek nézik a választókat.
Mondjuk a hvgs sem jól tette fel a kérdés: - meg kellett volna kérdezne, hogy miért nem kellene tovább javítania rigánnak, ha a 2. módosítás után sem egyezik a vagyonbevallas a tulajdoni lapokkal, (tetőkert es a balatoni villa)
@parti_giano: HA NEM ARAKOD TÖNKRE TENNI AZ ORSZÁGOT AKKOR AZ EGGYSÉGRE ÉS ORBÁN VIKTORRA SZAVAZOL ÉS IGEN AZ Ő NEMZET BIZTONSÁGILAG FONTOS!
@épészmérnök: inkább nem mondok semmit. ronda lenne, és nem akarom az utolsó napokat ezzel szennyezni.
@V-PORT: Szerintem kicsit túljátssza.
@Penivaldes: MÁR A MAGYAR SZvakat sem érted?

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem vicces más arcképével gonoszkodni különösen ha az jó ember!
@Nemzeti Érzelmű Magyar: Igazad van! Orbán az intaligans. De még mennyire!
@Penivaldes: Lehetett magánembernek termelőeszközt birtokolni és profitot termelni, vagy nem?

A válasz egyértelműen nem.

A többi részletkérdés.
@Spániel: köszönöm! Végre valaki aki értelmes véleményt mond a liberális vipera fészekben! Örülök hogy vannak még igaz maygarok! Hajrá Orbán Viktor!
@Nemzeti Érzelmű Magyar:
A ma regisztrált nickel tessék elhúzni orban v...ilágába trollkodni
Köszönjük nekünk itt fontos dolgunk van nem érünk rá a bácsit ápolni
ALEKOSZ, te vagy az???
@Nemzeti Érzelmű Magyar: két megoldásom van:

1. beszorult az ujjad a caps lock billentyűhöz és fáj
2. eggységnyi/eggyseggnyi troll vagy
@Nemzeti Érzelmű Magyar: bocsáss meg, de az in taligans az nem magyar, az latin.
@Spániel: Mi van stadiont vagy trafikot akarsz? Vagy csak Rogán mellé költöznél?
@épészmérnök:
Orbán tévúton jár, amikor rendhagyó húzásokkal próbálja bizonygatni rendkívüli voltát.
Ezekben a helyzetekben nem róla van szó, nem ő a főszereplő, hanem az ország, amelyet képvisel.
Sajnos, egy-két európai ország vezetőjének is tetszik a teljhatalom - ezt az eu is nyilatkozza - ezért Orbán követőkre talál, melyet fennen hangoztat is.
Az eu-ban lehet bízni, hogy ezt a tendenciát nem fogja tűrni.
@Penivaldes: a latin mGYAR EREDETÜ NYELV ÉS múgyis már kihaltak szóval nem lehetí!

@parti_giano: elnézést nem vettem észre hogy megnyomtam a nagy betüt!
@Nemzeti Érzelmű Magyar: Liberális viperafészekben liberális viperák. Ízlelgessük ezt a nyelvi leleményt!
@Penivaldes: Czinege? Az volt.
Szinte korlátlan hatalom volt a birtokában.
Az akkori, kb. 160.000 fős Néphadsereg parancsnoka, aki bármikor, bármilyen parancsot kiadhatott.
@Penivaldes: hát ha valaki belátja az igazságot és lesz elég intaligans mert csak megtévesztették a liverális viperák
@Penivaldes:
Persze, hogy annak a rendszernek a kegyeltjei sem voltak puritánok.
Csak a mértékek voltak szerények a mai eltulajdonításhoz képest.
@Nemzeti Érzelmű Magyar: "elnézést nem vettem észre hogy megnyomtam a nagy betüt!"

Nem lep meg, hogy csak írsz, nem olvasol.
@Mariann19: Na, amiatt már szomorú vagyok.
@Nemzeti Érzelmű Magyar: klasszikust? elnézés az, amikor állsz a kecske mögött, s elnézel a szarvai között.

melyikőtök szórakozik? ez áltroll.
@Marcellusca: Nem adhatott ki bármikor, bármilyen parancsot. Sajnos. Az ideiglenesen állomásozó szovjetekkel kellett egyeztetnie. Forró drót volt Moszkva és a Fehér Ház között (mármint a mostani képviselői irodaházban, ahol korábban az mszmp központi bizottsága székelt és vizelt).
@épészmérnök: természetes hogy olvasok is és irok is mindennap olvasom a Bibliát szóval jogos hogy meg nem lep!
Harminc év Magyarország három cigarettásdobozban elbeszélve

cink.hu/harminc-ev-magyarorszag-harom-cigarettasdobozban-elbes-1558129272

munkás-munkanélküli-közmunkás d:
@parti_giano: nem ez hanem ő és nem tolok át semmit mert Orbán Viktor két hármat kap bőven!
@parti_giano: legalább kaptak munkát ellentétben a nemzetellenes hZAÁRULÁS KORMÁNNYl
@Nemzeti Érzelmű Magyar:

Mivel csak a Fidesz csorda után mész bégetve, nem látsz mást csak segglyukat

Menjél a tíz perce élő nickel máshova trollkodni, nincs időnk ápolni a bácsit
@Nemzeti Érzelmű Magyar:

Uyghur,"maygarok"dva bratanki!

Te mit gondolsz amikor leírod:Móricz,Mikszáth,Hofi nevét!!
@épészmérnök: kettő Szili Katalin van a képen, ha jól láttam.
@parti_giano: áll, vagy Stefike, régmúlt Áltrollja, akit kirugdalgatott Fabius folyamatosan, minőségi barom volt, lehet ő tért vissza, így április négyről szóljon az ének :D

Adatlap

Nemzeti Érzelmű Magyar 0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2014.04.04. óta tag.
@Nemzeti Érzelmű Magyar: előb ,tanujj meg hejjessen irni, akko lehecc itt vitapartner.
Külömben csakk kiröhögünk.
@Nemzeti Érzelmű Magyar: Nem jól töröd a nyelvet. Másképp szokták. Ezt még gyakorolni kell.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen csak ujonnan terjesztem az igét hogy eggységben az erő mert még nem tudtam korábban használni az interveben!
@épészmérnök: Hidd el, ha nem veszélyeztette a szovjetek érdekeit, ill. nem az államrend megdöntésére irányult nem sok olyan dolog volt, amire ne adhatott volna parancsot.
Pont ezért (is) volt sérthetetlen.
Féltek tőle, mert az ő kezében voltak a fegyverek. (rendőrség létszáma, fegyverzete elenyésző volt a seregéhez képest. Most meg ...)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: MIcsoda megtiszteltetés, hogy csak most kezdi a nick a pályafutását, és mindjárt a varanuson!
tegnap szó volt erről is:

Valójában két könykiadót is megvett a magyar állam

Igaznak bizonyult a Népszabadság információja, mely szerint a magyar állam megvette az Apáczai Kiadót, az Emberi Erőforrások Minisztériumának bejelentése szerint ugyanakkor emellett a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó is állami tulajdonba került.

hvg.hu/gazdasag/20140404_Ket_konyvkiadot_vett_a_magyar_allam
@Marcellusca: Igen, ez igaz. De ha mondjuk, puccsot szervezett volna, akkor az oroszok lenyomják abban a pillanatban. Tehát nem volt valós veszély.
újabb minden tanyára egy traktrot program?

4,5 milliárdot kaphatnak a 40 év alatti magyar gazdák

hvg.hu/enesacegem/20140404_45_milliardot_kaphatnak_a_40_ev_alatti_ma
@parti_giano: nem talált. Nem szoktam kommentelni olyan gyakran, néha beírok egy hosszú okfejtést, amit senki se olvas el, oszt' jónapot. Most egyszerűen untam a kampány gyűlölködését, aztán kerestem pár címlapos/index2-es cikket, és usgyi neki, kommenteljünk! De csak ti ugrottatok rá.

De tényleg jól esett nézni, ahogy próbáljátok kitalálni, ki áll a háttérben.

Na jó, ennek a nicknek annyi, amúgy se szántam 1 délutánnál nagyobb jövőt neki.
...és azt még csak elő se tudtam hozni témaként, hogy orosz emailcímmel regisztráltam!
Gyerekek! Bajnai nem tudom mit csinál, de most furcsa dolgokat csinál.
@Nemzeti Érzelmű Magyar: Köszi a látogatást, éppen kezdtünk unatkozni úgyis. Sehol egy fideszes érvelőkártya. Kapóra jöttél.
@Nemzeti Érzelmű Magyar: azért jobb karaktert is kitalálhattál volna. ha nem politizálsz, miért nem valamelyik gasztro blogon nyomod?
@gazoló: egy kis kígyóméregért nem szoktam a szomszédba menni.
És miért nem a TEK nyomoz? :D
@parti_giano: politizálok, csak a gyűlölködés részét unom. Karaktert nem volt kedvem kitalálni, igazából arra vártam, hogy milyen ismert trollokat sejt mögé egy-egy blog közönsége, de abszolút ismeretlen nevek voltak, szóval hagy(tam/om) a francba :D Amúgyis, minek akartam volna kitalálni karaktert valaminek, amit nem terveztem háromórásnál hosszabb életűnek? Na ugye.
@Nemzeti Érzelmű Magyar: akár lehetnél jó fej is. Hol rontottad el?
@parti_giano: Óóó, bazzz, csodálatos kampány. :(
Most belengetik, hogy majd májusban lehet rá pályázni, ha ...?
Egyébként meg a Tiborcz gyerök biztosssan jelentkezik majd, de nagy kétségeim nincsenek, hogy nyerhet-e.
@Marcellusca:

"Az akkori, kb. 160.000 fős Néphadsereg parancsnoka, aki bármikor, bármilyen parancsot kiadhatott."

Azt meséld el, ki követte az utasításait? 50% alkoholista tisztikar, 50% hülye, 100%-ban gyávák, a sorállomány meg úgy szarta le őket ahogy ép akarta.
@épészmérnök:
Athívjuk a Buta Ballibsist, v 14.9%-ost, így pentek du?
@Nemzeti Érzelmű Magyar: legközelebb, ha unatkozol, úlj inkább egy csendes sarokba, várd meg, míg elmúlik. az miért gyűlölködés, ha értetlenkedünk mészáros lendületes vagyongyarapodásán?
@tristen2005: Hehe!
Azé', az a sorállomány nemnagyon szarta vóna le, ha mögötte, éles fegyverekkel ott hadonászik az alkoholista, hülye tisztikar. :D
@Sir Bates dö Hól: most már tudom, te nem szoktál unatkozni. inkább recepteket raksz fel kibacásból ide.
@Csekkliszt#10: Jajjj, csak azt ne! :)
Télleg, most, hogy mondod, megnézem mit alakít a Bőrön. :D
@parti_giano: nem unatkozom, hanem a gyűlölködést UNOM. Különbség. :)
Ja és nem a blogról beszélek, hanem úgy en bloc, ami a tévéből/rádióból folyik, meg ami az internet nagy részén megvan. Mindkét oldalról.

@Myrath: bocs, de @Nemzeti Érzelmű Magyar: abbahagyta, most nekem kell helyette kommentelnem :(
@Nemzeti Érzelmű Magyar:

'degenya vagy! Mondjuk ilyen nicknévvel ha nem írsz semmit akkor itt akkor is kinyilna a bicska,hát még ha hülyeségeket írogatsz!Egyébként nem sokkal voltak nagyobb hülyeségek a 'Csekkliszt#10 viperánál' említett fazonoknál!!
Közeleg a tavasz, lassan fészket raknak a viperák... vámpírok kergetőznek játékosan, a csalitból játszi zombik neszezése hallik.

De hallga!

Csak nem egy alien motoszkál itt felettem a f
@Marcellusca:
Nincs? Írjuk be valahova, h Gyurcsány, biztos kidobja neki a gép:-))
@Marcellusca: @Csekkliszt#10:

'Bibildó jöjj el! :)))))))))))))))))))))))))))
@Csekkliszt#10: profillinkeket a valódi trollokhoz kaphatok? :D
@gazoló:
Na, mesélj, mi a baj.. Mibe léptem bele?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: majd mesélj, mit tettek veled! Állítólag fájdalmas még a szex is.
@Nemzeti Érzelmű Magyar:
??
Annyira hatàsos volt a belépőd, hogy kiváncsi lettem. De ha tenyleg van hosszabb gondolatod, nemcsak ilyen bocs: berugom az ajtót, akkor én nem vagyok semmi jó elrontója. De ne ilyen trollkodást, az gyenge volt. Itt vicces fiúk vannak, veszik a lapot
@most már nem Nemzeti Érzelmű Magyar:
"SZŰNALMAS AHOGY IRÍGYKEDSZ"

"ORBÁN VIKTOR A HAZÁRÉRT CSELEKSZIK TEHETSÉGES INTALIGANS MINISZTER ELNÖK "

nem úgy, mint a választói...
@Csekkliszt#10: a cikkhez releváns nincs. De akkor majd egyszer, ha lesz időm, kedvem és releváns kommentem, akkor visszanézek.
lassul, vagy szakad, nem mindegy :D

Akadozik a választás.hu
botost

Délután négyig lehet online átjelentkezni másik választókerületbe, így aki erre készült, ráfázhat.

>>>>A Választási Iroda szerint túl sokan kezdték el használni a rendszert, ezért lassult le az.<<<<< Még nem tudni, hogy mi lesz azokkal, akiknek nem sikerült átjelentkezni négyig, mert hozzáférhetetlen a rendszer. Az Együtt-PM Nemzeti Választási Bizottsághoz fordult. (MTI)

444.hu/2014/04/04/akadozik-a-valasztas-hu/
@Secnir: Olvass tovább!
Már megvilágosodott. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: elmúlt négy, máris jó a rendszer. Nem tudja valaki, mennyit kapnak az üzemeltetők?

Amúgy nem tudom, miért célszerű az átjelentkezést az utolsó pillanatra hagyni, nyilvánvaló volt, hogy ebben az országban az utolsó pillanatban SOHA, SEMMI nem működik.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Meglepődött?"
Nem. Elég tárgyszerűen indokolta a távolmaradását, mert azzal kezdtem a beszélgetést, aztán már normális mederben társalogtunk, sokáig.
Jövő héten, vagy azután visszatér, de a választásokat kivárja.
Ez határkő a lelkivilágában ahogy látom.
@Csekkliszt#10:
Veled semmi,de ott a 'bőrön? :)
@parti_giano: Annyiban igen, hogy legalább egy óráig eltereltem a saját figyelmem a kampány mocskolódásáról - különös tekintettel, hogy mivel még két válsztás lesz idén, az hatodika után sem marad abba.
@parti_giano: van valami Kasza só, ott volt egy rendíthetetlen ufóhívő.
A bővebb részleteket nem vártam meg, most már sajnálom, tudnék tanácsot adni egérnek.
@most már nem Nemzeti Érzelmű Magyar: külön árnyalja, hogy a beállamosított választási rendszert egy hete auditálta egy fideszközeli cég, és már akkor kinyilatkozták, hogy atombiztos a rendszer, és még a túlterheléses támadásokra is felkészültek.
Ez a kinyilatkoztatás, pont olyan volt, mint a megszokott "felkészültünk a télre, és a hóra" oszt, ha esett, meg is halt az ország.

Ha csak a regisztráláskor összehullik, mi lesz majd, ha a szavazatszámlálók akarják küldeni az adatokat? Jó tudom, ez "csak" egy weboldal, és talán a háttér nem ilyen, na de akkor is elgondolkodtató ez az egész.
@Spániel:

- Atyaúristen, mi ez a lepusztult környék???
- Az Alienek Bolygója!
- Ja, akkor jó... csak hirtelen azt hittem, Dorog.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: simán lehet, hogy felkészültek azzal, hogy egyre jobban és jobban hallgatnak! :D
@DR. INKVIZITOR:
"Állampolgárok támogatásáért és szimpátiájáért?"
Ezért ácsingóznak az utóbbi hetekben, és abban a hitben, hogy az állampolgárok nem veszik észre, hogy a két választás időtartama alatt mennyire nem volt fontos ez a szerelem.
Bár Orbánra ezt nem lehet mondani, mert a 2010-es választások óta egy fő csapás volt az életében, a 2014-es választások megnyerése.
Mindent ennek rendelt alá, a médiát, a törvénykezést, saját magának a dicsőítését.
Sajnos, a rendíthetetlen hívek mögé állnak, mert nem ismerik fel az ország tendenciális
leépülését, ha mögé állnak.
Egy hülye, de fontos kérdés. A körből nem lóghat ki a X?
@most már nem Nemzeti Érzelmű Magyar: áááááááá :D

A világ nagyhatalmainak vezetői általában iPhone-t használnak magáncélra, mert azt szeretik, és Blackberryt hivatalos ügyekben, mert az a legbiztonságosabb. De mi a helyzet Magyarországon? Körbeérdeklődtünk a nagyobb pártok vezetőinél, hogy milyen okostelefon lapul a zsebükben, és azt hogyan használják. Gondolták volna, hogy ezzel sikerül egy olyan platformot találnunk, ahol a legnagyobb egyetértésben fér meg egymás mellett Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc?

Orbán Viktor, Fidesz

A mi tippünk: Nem fog válaszolni, egyébként valószínűleg nem használ okostelefont, és még büszke is erre. Azért el tudunk nála képzelni egy ajándékba kapott Vertu Constellationt, amit soha nem kapcsol be.

(Nem kaptunk válaszokat a kérdéseinkre.)

index.hu/tech/cellanaplo/2014/04/04/megtalaltuk_a_kozos_pontot_a_kormanyvaltokban_es_a_jobbikban/
@V-PORT: kilóghat, csak a két vonalnak metszenie kell egymást! tóth zoltán választási szakértő!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mintha azt olvastam volna itt, h 47 éves vagy és mozgássérült ?? Ez igaz?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a 'hogyan győzik meg a pártok a bizonytalan szavazókat' esetén sem hagyták a politikusoknak, hogy meggyőzni próbáljanak. Rogán-ügy sincs. Ez a hivatalos kommunikáció, na.
@Csekkliszt#10: A 47 igen de a mozgássérült hála Isten nem. Amúgy kérdezd Penit, már beszélgettünk élőben is. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: még jó, hogy tudsz velük kommunikálni. Meg az, hogy nem Dorogra vittek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja, mindegyik otthon vitatkozik a feleségével.

De miről is tudnának ők ketten vitázni?
A jobbik feldobta a lasztit, fidesz símán leütötte és megvalósította. Vona meg nagyokat bólogatott hozzá, pipa, ez is megvan.
Milyen szép egyetértésben szavazták meg Paksot, ugye?
Mi maradt még? Lépjünk ki az euból? Ez annyira nevetséges, hogy a jobbik sem gondolja komolyan, csak eltémázgat vele.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Ha szakértői kormányokat azért állítanak fel, hogy rendbe tegyék a gazdaságot, miért nem állítanak fel MÁR ELEVE szakértői kormányokat?" (Dancsó Péter, Videómánia)
@Penivaldes:
Igen.
Ésszerű keretek között.
:-)
@Csekkliszt#10:
Szegény nagymama ezer százalék, hogy a Tóni strómanja volt ....
@Spániel:
Hány éves vagy, királylány?

:-D)
@tristen2005:
Nem mondok most ezzel kapcsolatban semmit inkább Csecsíliáról, meg a Tóniról, mert kivág innen Fabius ...
@Spániel:
Most őszintén: egy ilyen rogánszerű família, bekerül az úri közönség köreibe, kezdetben a nájloninggel és a lízingelt suzukival - majd eltelik pár év és mindenki látja, amit lát, valamint eközben a Cilike méltósága elkezd úgy kinézni, mint Elizabeth Taylor hetven éves korában, a Tóni meg, mint Smukkandor húszévesen és ömlik ki a pénz, amerre megfordulnak.
Mindenki hányna tőlük.
Most legálisan tehetik.
Ennyi.

:-)
@Mariann19:
Kb.
Azt nem tudom, melyik tanult melyiktől, de hogy a tanár közös vót, az biztos!
@épészmérnök:
A tokja megvan és azon volt az idegen dns.
Az fogta meg, szerintük, aki ellopta a telefont ...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én megmondom. A legdrágábbat. Úgyis mi fizetjük! ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Isten nyugtassa. :("
gábris ez mia szar?
@taga20: Gyászolom Szabó Gyula művész urat.:(
@Evezős: erről írtam pár napja, 2006 óta mindent megtehetnek és meg is tesznek, bármit letuszkolnak a torkunkon, mert ilyen gagyik vagyunk, hogy még oda is tartjuk.
Ameddig száz ember retteg egy tüntin, addig nincs is mitől félniük.
Egyébként meg akinek semmije nincs, az annyit is ér.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "isten nyugosztalja", te isten barma!
egyébként, RIP józsi az úthengerrel.
@épészmérnök:
Akkor mesélek valamit én is:
iskolán két tanulója a város egyik (ha nem A) leggazdagabb vállalkozójának gyerekei (testvérek).
Míg kisebbek voltak, sofőr hordta őket (sőt beíratni is személyzet íratta be, nála voltak a papírok és véletlenül derült ki, hogy ő nem az anyuka, hanem alkalmazott), már van (mert vettek!) nekik jogosítványt, a fiú Audival jár, a leánka (mint egy tonnabébi, gondolom, ezért) terepjáróval.
Vettek papírt arról, hogy diszlexiások - ezért nem kell nekik írásban érettségizni, hanem a szóbelin kettő tételt húznak majd - és amikor ez sorra kerül, akkor az érettségi elnököt elviszik ebédelni ....
Az órákra bejárnak ugyan - úgy kilenc, fél tíz felé érkeznek és legkésőbb kettőkor távoznak, bármi is az órarend -, de ott vagy fekszenek, vagy tableten játszanak, vagy telefonálnak, vagy alszanak(nem vicc, a múltkor egy kevésbé tűrni tudó kolléganő felébresztette a srácot,mert a horkolása zavarta az órát! Volt is nemulass ...).
Nálam egy bő hónapja húzták ki a gyufát, amikor pizzát rendeltek órán és aztán mikor megjött (két óra közt a szünetben) ott akarták megenni, az órán. Szóltam az osztályfőnöknek, hogy ezt talán már mégsem kéne ....

Nem lehet velük semmit csinálni. Semmit.
Mindenki zsebben, mindenhova van kapcsolat, nem tud senki sehova menni panaszra, mert mindenhol ott vannak.

Lesz érettségijük és megöröklik a szülők vállalatbirodalmát - amit majd persze az alkalmazottak vezetnek, ők csak a pénzt szedik be.

Na, többek között ehhez nincsen már kedvem és ezért igyekszem lelépni ...
@taga20: Mit ittál, Tagus? Nagyon sprőd vagy máma.
Figyuztok. Nem kéne szólni a Hitgyüliseknek, hogy ne imakommandózzanak a jobbik ellen? ;) Csak azért jutott eszembe mert annak idején ugyanezt csinálták Viktorral szemben, aztán meg is kapták a kétharmadot. :(

alfahir.hu/rejtett_kameraval_a_hit_gyulekezeteben_a_jobbikot_a_satani_erok_mukodtetik
@taga20: Ne légy hülye baszod, így is lehet mondani. :)
@épészmérnök: ahogy, tegnap írtad, próbáltam nézni a csillagos eget az alföld felett, de csak szart látom mindenhol, ahová a fityeszmaffia beteszi a lábát.
angyalt meg szeretem basztatni:) ennyi.
@parti_giano:
Tétényi Éva: komolyan azt a nőt el tudnám képzelni miniszterelnoknek.
Női energia, okos, higgadt, humora van, jo ember , kemény: nem tudták eltaposni - mikor leszünk ilyen ország ?
@épészmérnök:
Chile:
Mi az, valami tapir? Az ott őshonos? Meg is eszik?
@tristen2005:
Komoly, lefordították magyarra? Ilyen gyorsan?
Azt hittem a delegáció is csak az oroszt látta ès írta alá :-)
"másrészt meg ami ettől is kínosabb, az eddig ismert eredmények alapján a meghívottak loptak egymástól. "
madarat tolláról, embert....
@épészmérnök: jó neked, ott lehetsz, ahol van humor.
Itthon csak testnedvek vannak.
"Fussatok, bolondok! A kard itt mit sem ér."

ebben a két mondatban benne van ez az egész szájba baszott kóceráj. vegyük fel az akciós - "aukciós lesz az!" - mondaná Németh "Eztet a" "Ez miatt" Szilárd Rezsitábornok - bocskait, mert én magyar nemes vagyok!, és próbáljunk meg túlélni.
@Csekkliszt#10: Nem tudom. Inkább a Peru-Chile határvidékre tippelek. Hangyászsün talán.
ja igen a felhajtás: emléxik még valaki arra amikor szeretett vezérünk autóját lopták el?
akkor majdnem kivégezte a csaj a tolvajt.
Mert állitólag fegyvert fogot a csajra.
A gond az, hogy a mai napig nincs meg az a fegyver.
Tehát a csaj önkényesen agyon akarta lőni a tolvajt. Természetesen a Viktor kocsiját akarta allopni... minimum halál jár érte nem?

www.origo.hu/itthon/20000105bunosnek.html
@Csekkliszt#10: "Tétényi Éva: komolyan azt a nőt el tudnám képzelni miniszterelnoknek."
hölgy, ha nem esik nehezedre:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szerintem meg ez olyan lehet, mintha boli az ásványvizet promotálná:))
Hát igen. :)

Nekünk ez a hazánk. Jó lenne már végre otthon lenni benne. De ehhez Döbrögiéket el kell már végre zavarni a francba. Akkor is, ha vörös, akkor is, ha rózsaszínű, és akkor is, ha narancssárga kacagányban pompáznak.

jobbegyenes.blog.hu/2014/04/04/szavazz_dobrogi_ellen
Milyen volt az Orbán-Vona vita?
@tristen2005: most kezdtem. néhány jótanács, jó jönne egy masszív alkesztol:))) előre is köszönöm.
@épészmérnök: ez hangyászsűn, vakond arrafelé nincs? mert azzal lenne igazán jó, amint áll a hatalmas földtúrása tetején és onnan ordibál

brühüyyy
@Csekkliszt#10:
Alekosz azért ennél két nagyságrenddel jobb volt!
:-)
1949
Rajk László külügyminisztert, a párt régi harcosát, saját kérésére halálra ítélték.
A kivégzés a kölcsönös egyetértés és bizalom jegyében folyt le, kisszámú meghívott előtt.

A fenti egy valódi Örkény egyperces 1949-ből, amint a címe is mutatja.
Ez jutott eszembe, amikor valakitől azt hallottam, hogy Welsz már korábban is öngyilkos akart lenni, de nem találták otthon.
@Evezős:
azért én szépen lassan kiszervezném alóluk a birodalmukat, úgy, hogy észre sem veszik (ha alkalmazottya lennék) és amikor egy nap arra ébred, hogy hajléktalan és gyalogos...akkor röhögném pofán

meg lehet csinálni csak ti inkább féltek tőle meg az ilyen szarháziaktól

brühüyyy
@Spániel:
Akkor a mesékben már nem hiszel ....
:-)
@Evezős: Ha Bajnaira gondolsz, akkor igen. Szerintem ő alapvetően ilyen.
Ebben a kampányban az E-Pm volt a legkreatívabb.
Két dolgot állítok vasárnapra. Ha nyer a Fidesz, akkor is csak 50% körül, és Bajnai marad. Két választás lesz amit egyedül csinálnak végig. Utána 2018.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Neked nem a Vona-Orbán vitán kellene ülnöd? :)
@V-PORT:
Közös meg egyezéssel elhalasztották 04.07-re.
@Evezős: nagyon béna vot ez a valami. nem is értettem, hogy vicces akart lenni, vagy fityeszes? azt vágtam, hogy nem a törzskommentelők közül volt valaki, me ez nem az a színvonal. ha még maradt vona, istenemre mondom segítettem vona naki, me én voltam kínban:)
@taga20:
Azt mondtad dolgozni voltál.
@dr. jenőke (jenőke): ne haragudj, de mostanában kurvára nincs vers. így mi a bánatot nem olvasok el?:))
@rodeo36:
Erre csak nagyon hosszan tudnék reagálni, az meg most nem megy ... meg OFF is ... de hidd el, akik megpróbáltak velük szembemenni, már a városban sem laknak ...
@Evezős:
Ja!! ez szegeny nagyon le volt pusztulva. Komolyan megsajnáltam a végére, de más is
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mindig is tudtam, hogy te perverz vagy. :) Orbán olyan lapos ezen a vitán, nem? :)
@tristen2005: lehet hogy neked nem mond az semmit, hogy reggel félhéttől délután ötig, és utána szabad foglalkozás:)
@V-PORT:
Én remélek ... egészen vasárnap éjszakig. Vannak biztató jelek - de nem merek felhőtlenül reménykedni, mert ezek mindenre képesek.

Ha Bajnai ezt csinálta volna végig, most nem itt lennénk.
Lehet, hogy az E-PM a legkreatívabb (azért a többiek is belejöttek!), de fogadd el tőlem, hogy ezt az egész kampányt, meg az elmúlt három évet a DK gürizte végig a legintenzívebben és a rohattGyurcsány(Vadaival együtt!) annyit melózott, hogy az hihetetlen.
A tisztesség kedvéért, ez is hozzátartozik. :-)

(Amúgy a facen lájkoltam Karácsonyt és Szabó Rebekát, és mindkettőjük előtt leveszem a kalapot és mélyen meghajlok. Iszonyat sokat dolgoztak, remélem, mindkettőt megválasztják!)
@taga20: jaja, öt után szabadon foglalkozhatsz a porszívóval, de nyugodtan fogd a nyuszira.
@taga20:
Igazából én sem tudom, hogy igazi (hülye) vót-e, vagy csak megjátszotta ...?
Mindkettő elég borzasztó, el is gondolkodtam, hogy holnap meg fogja-e tudni találni a neki rendelt pártot a szavazólapon ...?
:-)
@taga20:
Akkor mit kerestél Kinba.
@parti_giano: na végre, ha ilyen lenne a kampány...:) de szilinéni egy barom.
@Evezős:
Ennyi erővel a @taga20: is megválaszhatják, ő is sokat dolgozik:)
@Evezős: azé a tegnapi kovácsnéni se vot leányálom:))
@Evezős: Én elfogadom tőled. De te pedig azt tőlem, bár ezt gondolom sejted, én nem vagyok Gyurcsány-fan. Én inkább Bajnai miatt szavazok rájuk.
Igen, Bajnainak le kellett vetkőznie hamarabb, ezt a bajnaiságod, és megérteni, hogy ez Magyarország.
@parti_giano: péntek este szabad vagyok, mint a madár. itt trollkodhatok:)
www.youtube.com/watch?v=RNU2rTn161w
@V-PORT: De eléggé. :) Amúgy van ez is olyan jó, mint GyuriFeri ABBA "éneklése". :)
@Evezős: Szerintem Vona és a jobbik is elég keményen végig gürizte ezt a kampányt. :)
@taga20: Hű, az fineszes troll volt, kezdte szolídan, meg megértőn, aztán volt egy váltás és lehullt az álarc ...
Olyan vót, mint marylou az indexen anno ...
@V-PORT:
Hogyne tudnám! :-)
És:
hogyne fogadnám el!

Én most ott tartok, hogy a demokratikus oldalon (17-es lista) mindenkit elfogadok és mindenkire szavazok.

A többit majd akkor megvívjuk, ha ezeket elküldtük a franCBA!
:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te ájtatosmanó, mi lenne ha eszt a gyuriferit abbafejeznéd. mi se írjuk állandóan, hogy zázrevicz., pedig ez legalább igaz.
@Evezős: Micsoda humor!
Ismerve magunkat, mi akkor is megvívjuk, ha véletlenül nem sikerülne. Azt gondolom már jövő héten. :)
@Evezős:
@taga20: felmosó fával verte a Dorosz Dávid kampány stábját Érden.
@Evezős: te ott kezdted? én is olvasgattam ott, de nagyon fárasztó volt:)
@V-PORT: NEm én találtam ki, az előbb küldte nekem valaki a Face-n!

Hát igen ... de jobb lenne, ha örömködés közben vitatnánk meg!
:-)
@taga20:
NE`BAAAA! TE TUCC ÓVASNI? Mik nem derülnek itten ki... :)
@Evezős:
Az a taga? Má`bocsi csak lemaradtam, csak a leírás... :)
@taga20: Pedig nincs ebben semmi sértő.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azé van az a szint, ami fölé nem megyek, nehogy lesérüljek:)))
apropó, karod hogy van, te b...m?:)))
@taga20:
2002-ben.
Pár évig jó volt, aztán megérkeztek a nácik és a trollok, kiszorították a nemjobboldali adminokat, később a törzskommentelők nagy részét is - akik nem a széljobb eszméit vallották - aztán az egész olyan szintre süllyedt, hogy sokan önként léptünk le.
Én sajnálom, jó hely volt, jó közösség - rendszeresen szerveztünk talikat élőben, nálunk is volt, kétszer is -, de tönkrevágták ...
(van akikkel még most is tartom a kapcsolatot, mail-ben, vagy egy nagyon titkos weboldalon ...:-)
@Evezős: Én is. Én bízom benne, mert ha én se, akkor ki?
@taga20:
Te, kollega fellép Érden, valami koncert van, gitárzik vmi Tombstone zenekarban, oszt Érden nyúzzák a gitárt ma... :D
@tristen2005:
Komoly?
Mert ő kiknek a szekerét tolja?
:-)
Dúró Dóra újra terhes.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hajós érden jár? szohattá volna előre, ako nem kolázok be:))
@Evezős:
Nem komoly,@taga20: a porszívó csövét használná.
@Evezős: mindig gyanús votá nekem. lenndélent utáltam:))
@taga20:
Hogy legyen olyan is, amit nem olvasol, bár aktuális (egy rövid idézet):

„Mért fáj neked az égő élet?
Nincs benne részed soha.
Ne sírj, grófodnak lesz azért
Leánya, pénze, bora.”

„Ne félj, a tél meg fog gyötörni,
Mint máskor, hogyha akar.
Élethez, szemhez nincs közöd,
Grófi föld ez és magyar.”

.... Na, mi lesz hétfőn?
@taga20:
Faca... kellett az a 1x kilometer, hogy egyenesbe jöjjek. Igaz utána a vállam volt oda 2 napig, de megérte.
@Evezős:
"franCBA"... ez tschillagos 5!-:)))
@tristen2005:
De miert vártak eddig ezzel a vallomással? Két hete ki kellett volna jönni vele
... Ezert nem hallunk a welsz ügyről semmit, a Fidesz nem tudja mit hazudjon
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: lajtában van elég vasszer? 18-án berúgjak vagy ne?:))
@tristen2005:
:-))
Ez annyira gyenge h valami szégyen. Pörzse, te...,
@dr. jenőke (jenőke): kösz, szép. de ne hozz szar helyzetbe, me csak az egyik-egyik verssort értem:)
egyépként, tényleg hiányzik orica:)))
@tristen2005:
Ja kérlek, ha neked ez kell hozzá, akkor ne rám hivatkozz!
Ha nem bírsz a bigével, perszehogy segítek! :D
@taga20:
Nem tudom még... ötletelünk, nincs wasser.
12. makett kiállítás,az biztos, a Mosoni sárkánnyal járhatatlan az is biztos, azon agyalunk, hogy kivisszük az áprilisi bulit a Fertő-tóra, de ez nem biztos.
Marha dinnye vagy, az is biztos...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az is biztos, hogy a fertő-tó jó választás, me ahogy téged ismerlek, az az igazi fertő:)))
@Knósszosz: néha néha beugrik, de má nem utál nap-nap után:) és esz fáj:)))
@V-PORT:
"Teleszüljük a Kárpát-medencét!"

Termékeny egyed ez az Elődke ....
@taga20:
Kit szerettél?
:-)

(Vigyázz, mert résen vagyok!)
:-D)
@Knósszosz:

...de sajnos nem az enyém, állítólag a pacsirtarádió osztotta meg a Fészen!
De szerintem is nagyon jó!
:-)
@V-PORT: -:)
Ha mindekit beleraknák a felsoroláásba, a karakterszám dudálna folyamatosan. Pedig van aki nem is tud teherbe... mácsak azé mer nem nő.
De azé ők is terhesek nekünk, nem kicsit!

Én azért megyek el ateista létemre a pasaréti szent antal templomba - ha legyőzöm a hányingeremet -, hogy imáccságot mutassak be annak érdekibe, nehogy még egy dhóra, vagy egy újabbb selmecigabriella szülessen...
Ammen
@Evezős: Nem most van fekvőgipszben? Csak a póz miatt kérdezem. Tudom ez nem illik. Én kérek elnézést. :)
@Evezős:
Ne szerénykedj, tudsz te is ilyet... figyelek-:O és -:D
@Evezős: akit bírtam, arra má nem emlékszem, de ha feldobsz egy-két nicknevet válaszolok. de vot ott egy troll valami evezős, aki nagyon gáz vot:)
@taga20:
Kötsögösköcc. Ha a túrán összefutsz vele, húzod maj a beled...
@V-PORT:
A sok tojás azért megtette a hatását ... és még meg sem kellett enni, elég volt vele dobálni a Demszkájt! :-)

(Dehüle vagy, túrórudit eszek és félrenyeltem ...:-DDDDD)
@épészmérnök:
Kurva jó!
Ez, amúgy egy szánalmas faszkalap, akinek a két bitjébe szállt a narancspálinka és azt hiszi, hogy... rosszul hiszi és teljesen hülye is.

Nem lenne értelmesebb, hogy nem rázza a rongyot nyilvánosan, csak élvezi kurvára a lopott zsé teremtette luxust? Ehhez persze hiányzik belőle valami... azt nem adják pénzért. Vagy veled születik, vagy sose veszed meg, azt nem lehet megfizetni.

Szarházi seggfej...
@Knósszosz:
Ilyet?
Soha!
Aki ezt kitalálta, azt ki kéne tüntetni! Frappáns, velős, mindenki érti ...

Ezzel kellett volna teleplakátolni az egész országot! Egy hónapja!
@taga20:
Ott nem ezen a néven nyomultam ...
:-D)
@Knósszosz:
Nem lehet :-( annyi vagyonnak kell valahol előjönnie
@Knósszosz:
Komment a 444-en ahhoz a cikkhez, amiben megírják, hogy Tóni letette egy parkolóba az A6-ost hirtelen - és amiről sokan megírták, hogy a Cilike naccsága járt vele, azzal vitte óvodába a gyerekeket:

"Biztos kakilni járt vele. Otthon nem mer ...."

(Akinek nincs meg: Cilike valami tv-műsorban közkinccsé tette, hogy nem meri a Tónival egy lakásban a dolgát végezni, mikor nászúton voltak, mindig hazudott valami, hogy miért kell felmennie a szobába, míg a Tóni lent várakozott a hallban, és ő akkor végezte el a nagydolgot ....)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: haver, ne sértegess, me én népnemzeti vagyok. együtt járok gábrissal böjte atyához:))
@taga20:
Kötsögösköcc. Ha a túrán összefutsz vele, húzod maj a beled...
@Evezős:
Nekem is van egy kedves pedagógus barátom, a véleményetek az egész trágyarakásról (KLIK és csatolt elmebajai...) összecsengenek.

Ha az a 160 ezer összefogna akik ti vagytok... akkor megtoszhatná a baromságát a szarházi. Ha egységes sztrájk lenne, mi a lófaszt tudna veletek csinálni? Iskolák zárva, se ki-se be, meddig lehetne, meddig tudná tartani?
Bocs, nem bántani akartalak, tudom mi folyik a rózsika nénnye által jegyzett szemét oktatási rendszerben.

Csak arra gondolok egyfolytában, hogy példáúúl a Franciáknál van érdekérvényesítés, van szakszervezet... és nem szarnak be, ha kell leáll egész Párizs tömegközlekedése - volt rá nem egy példa.
Persze itt, ahol a szagszervezet a kormány fingjának a bűzét szagolja.. mit lehet várni? Nekem röhejes rég óta, hogy avval szemben képviselem az érdekeimet, akitől a fizetést kapom.

MÁV szakszervezetek... tudom róluk... illetve nem állítom (pereskeggyen a lófasz), hogy valódi érdekképviseleteként működik egyik - másik. A sajátjukat azt nagyon, a többi? Le van xarva.
@Evezős: szóval te egy kaméleon vagy? ako te vagy batyu?:))
@Evezős:
Majdnem arra gondolta, hogy... nem mondom meg, mi az análra...
@Csekkliszt#10:
Szellemire gondolsz?
Honnan?
Likas vederbűűl nem gyön vasszer, hijába tőtötted bele...
@Knósszosz:
Szakszervezet ...
Ma kaptunk egy mélt az SZB-től, hogy a pert, amit a KLIK ellen indítottunk (nem fizeti a cafeteriát, pedig élő a kollektív szerződésünk, valamint ő a jogutódja az önkormányzatnak, aki a fenntartó volt), elvesztettük. Mert csak.
Az ügyvédi díj 400.000 forint ... emiatt az idén semmiféle juttatás nem lesz (szoktak adni tanévkezdésre támogatást és karácsonykor vásárlási utalványt), mert ez elvitte minden pénzünket.

Sajnos, nem lehet egységesen összefogni, mert a tantestületekben most a szervilis seggnyalók vannak az élen: írják a portfóliót, jelentkeznek minősítőnek és egyáltalán, nagy pofával puncsolnak a fidesznek.
Az egyik igh. nálunk - a helyi fidesz egyik vezetője - a tanáriban gyűjtötte az aláírásokat a kopogtatóhoz.
Szerinted hányan merték NEM aláírni?

El van ez cseszve rendesen ...
:-( :-( :-( :-(
@Knósszosz:
Pizza házilag + villányi cuvé. Pihentetésképp utána malátapárlat.
/)
@taga20:
Batyu?
Ja, a koronás hülye, akit elsők között ketreceltem ki?
Én hát ... tutti!
:-D)
@Knósszosz:
Hát persze, h arra!
Kulonben tök kár az ilyen emberekért, tehetségesek, csak túl nagy a kabát.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Bocsi, képzel el, az lett gyanús, hogy mindenki válaszolgat Neked - én meg nem is látom, miket írsz be ...
Eltűntél az oldalamról ... most vissza kellett klikkelnem az összes kiketreceltet, és így látlak (végre!) ...nem tudom, hogyan történhetett (valószínűleg véletlenül - egy gyors válasz--> vissza az eredeti hozászóláshoz tranzakció esetén rákattintottam a tahótlanító gombra és eltüntettelek ...
Szóval most visszamegyek és megnézem, miket írtál!
Sorry!!!!!!
:-(
@Csekkliszt#10:
Jaja-:)
Kedvelem a beröffenéseidet... ha szabad ilyet.
@Evezős:
Helyemre kerültem, mint Gábris? :((
Na, mindegy... TAGA szét fog szekálni, bánatomban magamat is tahótlanítom... :D

@tristen2005:
Beteg vagy backi... Iszol te rendesen??? Vizet kerüld, megártott...
@Evezős:
Szerintem amilyen genyó, csak ... kicseszésből!
Bár, ússe engedik el otthonról! 2 nap, vidéken, egyedül??? Megennénk...
@taga20: @Evezős:
Az a másik nickem, amit nem használok... erre... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Azon gondolkodom, hogy tahótlanítsalak-e?
Kaja és viszki, rohadék vagyol... én ma akartam egy méretes bécsit, erre odaégett. Nem voltam elég figyelmes, későn mentem megfordítani... brikett.

Anyám frankfurti levese marad, bár nem is rossz. De a drága jó rántott hús... ha elmegyek innen, annak az intézményét biztosan viszem, nem bírok ki egy hetet nélküle.
@Knósszosz:
Csoki cseszed... babettával jársz... :))
@FotoMazsola:
Uramatyám, hova kerültem ....
:-D)
@Csekkliszt#10:
Ugyanmá, nem vagyok én itt senki, csak irkálok baromságokat... én örülök, hogy válaszol valaki. Ezt komolyan, bár jól esik ha lehülyéznek, evvel így van mindenki szerintem.

Én kedvelem az beröffenéseidet - még egyszer - most menek a szomszéd hívott 1 sörre. Mocsok, mert ő gyönne ide... majd leverem rajta egyszer!-:))
@FotoMazsola: tádé, a fene a bundádat. iszol te rendesen, ahogy a helyi troll boli kérdezné:))
@Knósszosz: te kis hülye. szívesen, ha segítettem:)))
@Knósszosz:
Figyelj, ezen ne múljon :-)
Tök huje vagy!!! De a jobb fajta
Így jó?

.. Haynaura...
@taga20:
Miciki?
Most gyere te is Boli dumájával, hogy nyaligátor vónék. Igyá valamit ami árt és ne bacogassá! - Gyó?
*** szolgálati közlemény ***
Nagyon eltűntek a rosszarcok.
Tuti, hogy jo lesz ez így?
@taga20:
Mi van?
Te vagy csekkliszt is, vagy mostakkor...?
Valamelyik beleejtette a budiba jól bebaszottan és nem is emlékezik rá..
A szelfi jól sikerült :D:
@tristen2005:

Szerintem ezek ilyen felfújhatós pecók, mint az ugrálóvár. Mással nem tudom magyarázni...kedden 120 m2, szerdán hirtelen 240 m2... vagy esetleg gravitációs hullámok.
@V-PORT:
"Dúró Dóra újra terhes. "
na! és ki a szerencsés apuka?

@nembíroma:
ez az utolsó, ez a legalja. a daszvidanyija-t nem így írjuk, ez egy szar. oroszul helyesen: Давай дасвидания, nem pedig DдSVIDдйIЧд, mert ez kiejtve: DDSVIDDJICSD, ami gyakorlatilag semmit sem jelent...
(csak hogy értsd, fordítom:
Д:D
а:A
в:V
а:A
й:J
д:D
а:A
с:SZ
в:V
и:I
д:D
а:A
нNY
и:I
я:JÁ
)
@taga20:
.. Jeee, a Nagy Zsuzsi... Másnak is megmutatta?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kekeckecc... a NER hívőinek nem kérdés, hogy a gyurcsányésabajnai tehet róla!
Libsibolsi csőcselék! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Bocs, a deficit blogmotorja rossz lehet, nem tudok valaszolni...

"Szegény" teljesen zokni, a Gyurcsány gyűlölet teljesen elvette a józan eszét, sokszor már nem is vicces. Teljesen partiképtelen, még soha nem katittontam rá. Kesztyűs kézzel csak, mert még kárt tesz magában :-)
@Secnir:
Találgassunk?
Érettségije van, vagy csak egy villanyszerelői papírja? Merthogy "szúrná"...
@taga20:
Kóstolgass csak, kóstolgass !
Ismered a cowboyos viccet: 1:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
nem akarok találgatni. előd egész nap kampányol a terepen, mégis valahogy érkezik az utód...
@Csekkliszt#10:
Ami... egy ostoba primitív libának. Ezt a nőt meg se szólítanám, mert csak úgy süt a fejéről az "értelem"...
@Secnir:
A postás remélem nem a Dohány utca környékéról származik... :D
... egyáltalán nem értem hogy jut az eszembe de aszondják a női kápók voltak a legkegyetlenebbek...
@taga20:
A fenéket, azt meghagyom neked... :)
Csak ne légy olyan szúrós.
@Evezős:
mert ügyetlenek

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: najó. cicire magyar:))
http://m.cdn.blog.hu/gi/gingergirls/image/!0/vvv/mix012.jpg
@tristen2005:
háááát eccervó'thónemvó'tttttttt vótteccer egy tehenke ez a tehenke soksoksok tejecskét termelt és ezért naponta le kellett szopni...azután kiderűlt nem tehen hanem ökör...de azért szopták tovább

mert mexokták a szopást

brühüyyy

qualis rex talis grex
... A hölgy kommentelőket is elűztük, csak hogy szóljak ...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
dohány utca környékéről? nehogy úgy járon mint a viccben, amikor barátnő kérdi ugye a másikat, hogy aggódik-e a szülés miatt, mire azt mondja a várandós kismama, hogy amiatt aggódik, hogy egyáltalán fehér legyen...
@rodeo36: egy jó kis kumisz, az ám:)))
@Csekkliszt#10: mocskos a szád, erre meglepődsz:)
@Csekkliszt#10:

Az azért érdekelne, ezek mélyen belül elhiszik-e ezeket a baromságokat.
@taga20:
2:-)
Mi volt a mocskos: láb???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Azt hiszem ez már túlmegy a sima provokatőr szerepen, bolond: igen
@taga20:
rencer? Ilyen csúnyát nem mondtam ...
@taga20: látom élvezitek, hogy már csak kettőt kell aludni -nem szenvecc álmatlanságban a nagy esemény miatt?- és megjín a nyuszi és teletojja ...és utána már csak kanalazni kell amit tojik...folyamatosan 4 évig és utána a nyúl jín és teletojja és amikor tele van akkor lehet kanalazni amit tojik és ez -tudod pistike?- ez igy ment az idők végezetéig ették a szart és tojtak tovább

brühüyyy
@Csekkliszt#10:
Ez a liba? Ne'ba... ennyire igénytelen nem lehetsz! A guminő ehhez képest értelmiségi!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Okéokéoké.. Csak gondoltam megpróbálom, hátha. Rossz ötlet volt:/)
@taga20:

Te Kila a szomszédasszony lánya nádból és ...
te kila...kumisz az csak nálatok van a szívcsakra mellett balra két literre és a csabakirályfi fingja három felhővel arrébb pont a gyorsanaszád mellett úszva ...a 424 -es meg húzza a vona ??? az zázriveeeeeeccc

brühüyyy

vége lesz a Monthy Phyton-nak, kihaltak...nálatok megy a folytatás a BBC-nek kéne írjál prezentációt

qualis rex talis grex
@rodeo36: F1-ről beszélsz barátom? me aszt értem. me a húsvét nekem arról szó, hogy jó bebaszok ásványvízből:))
hajrá vettel, hajrá bájern:))
@rodeo36:

Bennem van egyfajta kíváncsiság... alig várom, hogy lássam ezeknek a fejét, mikor az országban kikapcsolják a villanyt...
@Csekkliszt#10:
Nagyon ki lehetsz éhezve. Éhes disznó, meg a makkos...
@rodeo36:
Szerinted a valóság nem az, hogy;

qualis grex talis rex ?
@rodeo36: hülye vagy bakker:))))))))
@Secnir:
Milyen lenne, egy kis ferdeszemű... akkor egyből jönne, hogy az ősmagyari vér! :D
@Csekkliszt#10:
az má' nagyon szomorú lenne...de valószínűleg igazad leve...most lesz Ujj Rázás és nem a tabula rázza hanem a...szóval mékkettőt aluszkáltok azután felébredtek és ez mene tekel u fár szÍÍÍ NNNNNNNN ameddig leve leve

kááááár mondta a részeg varnyú és leesett az ágról a rókácska meg megette a sajttal együtt

a részegkurvaannyát a hülye varnyának

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ja,........... és bekapcsolják az árvizet

brühüyyy

meg lesz utána aszáj, viszáj, taszáj és kuszájjj
@Csekkliszt#10:
arra a mondatra koncetrálj mely szerint Belshazar birodalmának "határt" szabott az Úr mind területileg mind időbelileg

MENE, MENE, TEKEL, UPHARSIN ( ):

Words written by a mysterious hand on the wall of Belshazzar's palace, and interpreted by Daniel as predicting the doom of the king and his dynasty. The incident is described as follows: Once when King Belshazzar was banqueting with his lords and drinking wine from the golden vessels of the Temple of Yhwh, a man's hand was seen writing on the wall certain mysterious words. Frightened by the apparition, the king ordered his astrologers to explain the inscription; but they were unable to read it. Daniel was then summoned to the royal palace; and the king promised him costly presents if he would decipher the inscription. Daniel read it "Mene, mene, tekel, upharsin" and explained it to mean that God had "numbered" the kingdom of Belshazzar and brought it to an end; that the king had been weighed and found wanting; and that his kingdom was divided and given to the Medes and Persians (Dan. v. 1-28).
Talmudical Explanations.
The first question which presents itself to the critic—namely, why could the inscription be deciphered by Daniel only—engaged the attention of the Talmudists, who advanced various answers. Certain of them concluded that the Hebrew writing had been changed in the time of Ezra, so that even the Jews that were found in the royal court could not read an inscription written in archaic characters. But those who followed R. Simeon in maintaining that the writing had not been changed found other solutions for the problem; e.g., it was written in the cryptographic combination of , each letter of each pair being substituted by its companion, e.g., ; or the words were written thus: , one above the other, having to be read vertically; or , each word backward; or, again, , the first two letters of each word being transposed (Sanh. 22a). It is evident that the author of the Book of Daniel meant that the inscription was written in characters familiar to the king and the wise men of Babylon, but that, as often happens with ancient inscriptions, the transposition of certain letters baffled every attempt to decipher them.

brühüyyy
Szerintem azon a bizonyos ellopott telefonon valami oszodhoz merheto cucc lehet, majd elokapjak ha nyer a dakota. Egyebkent meg eu8 mar regen lexolt, hogy nagykoala legyen kulonben dada, szoval qrvara meg fogtok lep5dn.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez még nem, mert már akkor is illúzió volt amikor a zene mexületett (ugye Karajan vitathatatlanul a legjobb előadója) de a komponálás oka olyat ünnepelni ami nincs de lehet...de sohasem gyütte el magáta

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
OFF >>> tudod ugye, hogy Anthony Hopkins -általam nagyon nagyra becsült- is pénzből él ...és elvállalta a legújabb népmesefigura. NOÉ szerepét amerikai izében ahol az Arara-tot tényleg és még... mert már nincs mivel riogatni a népet...hogy ne vegyék észre a szopórollert

erre kedvenc skót humoristám szavai jutnak eszembe:

ugye a bybloszban bele van firkálva hogy az úr megfenyegette a zsidókat, hogyha nem viselkednek akkor 40 napig fog esni és mindent eláraszt, erre: persze az úr nem ismerte Skóciát, nálunk már 54 napja és még nem tuggyuk meddig...nedves

hát nem kedves?

brühüyyy
@rodeo36:
Ez az alulról építkezés v kiáramlás a mániám, hagyjuk is

Mene, mene...
Phu, de jo, köszi , király vagy, vagy társrégens, mindegy..

Baski, szabályosan kirázott a hideg, mikozben olvastam mene, mene, mintha a mi próféciánk lenne. Kellett ezt, komolyan?
@rodeo36: Egyetértünk. Karajannal még csodálatosabb.
@rodeo36:
Ki a skót?
Mert ricky gervais is nagy biblia barát:
youtu.be/Wb2DyHRu-bY
@Csekkliszt#10:
Dhanny Bhoy

keresd, megéri standup-os

brühüyyy

a bybloszt csak akkor tuggya valaki kritizálni, ha ismeri (szerencsétlenség)
mene mene tekel upharsin

ezt lenne merszed felvésni a zalcsútbasznádi hátára baltával (persze eredeti formájában
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ugye "csak" azt nem értetted, amit mondtam?

kááááááááááááááár meg a varny

brühüyyy
@rodeo36:

Na végre , blog motor :-(((

En -komolyan mondom- nem akarnám saját kezűleg az ajánlott bodypiercinget megfejteni, inkább maradnék az eredeti verziónál, hogy végignézi, ahogy egy kéz felvési előtte a misztikus szavakat. Na, az jo bunti lenne... Bár azt gondolom nagyon sokat rontana a kedves beteg állapotán - dehát ez legyen az ő dolga. Kellenek nekünk is a legendák v miaszöszmösz!
Knósszosz:Ha az a 160 ezer összefogna akik ti vagytok... akkor megtoszhatná a baromságát a szarházi. Ha egységes sztrájk lenne, mi a lófaszt tudna veletek csinálni? Iskolák zárva, se ki-se be, meddig lehetne, meddig tudná tartani?

Na látod, ki kéne próbálni, mert most a pedagógusnak fel kell a saját gyerekeit is nevelni. Az igazgató mind seggnyaló már, beépített. Én már nyugdíjas vagyok, nekem talán nem árt, de az igazgató mind seggnyaló, az aktívakat letarolja.
látom a banda elhúzott mint a darvak és szunyálnak talán azt álmoggyák, győztek...mások meg...fel fognak ébredni...még lehet konspirálni és győzni

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):

".... Na, mi lesz hétfőn?"

mi lenne?! grófi szérű kékvér nélkül.
kék vér?

az kinek van MON? ott a budimelletti stadion körül senkinek azután a többi...és jó ha van némi piros bár szerintem a legtöbb rózsaszínű olyan buzis mint amilyen a holnapi wixelés után lesz

brühüyyy

narancsálmok és a zegyetlen leheccséges

áááááááá faszt...majd lesz valahogy, úgy még sohasem volt, hogy valahogy ne lett volna

quais rex tais grex vagy ha ez jobban teccik?

quais grex tais rex
@jaegtoer:
kék vér?

az kinek van MON? ott a budimelletti stadion körül senkinek azután a többi...és jó ha van némi piros bár szerintem a legtöbb rózsaszínű olyan buzis mint amilyen a holnapi wixelés után lesz

brühüyyy

narancsálmok és a zegyetlen leheccséges

áááááááá faszt...majd lesz valahogy, úgy még sohasem volt, hogy valahogy ne lett volna

quais rex tais grex vagy ha ez jobban teccik?

quais grex tais rex
@rodeo36: off2: antony hopkins a tepett haju metuzsalemet formazza meg.
Nektek újabb 4 évre, de lehet, hogy örökre annyi. A frusztrált dührohamok levezetése ilyenkor kimondottan egészséges, még az ilyen rakás szarok árán is, mint ez a karakterhalmaz, visszatartása pedig egészségkárosító lehet.
@states1:

el vagy maradva 4 nappal meg 2 brossurával. nem fognak megdicsérni. bezony. oda a mozgóbér!
persze, ha csak pöttyentésre megy, az más. akkor jó egészséget, gyere máskor is. egy két tasla mindig van készenlétben. de nincs címkézve, strigulázva, úgyhogy több is juthat.
süti beállítások módosítása