Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=jtKUjWeHSu0 lázárkedvencemjános véleménye juditról és katiról. Csak anny... (2024.04.19. 10:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.15. 05:04 Fabius

Ner: az ellenzék meg a zemberek tűrjenek tovább!

Címkék: kampány adatvédelem fidesz zugló tóth csaba jogbiztonság papcsák ferenc

Nagy nap van ma, drága Feleim! Hatályba lép az új Ptk, amiről réparobi aszonta nemrég az Infórádióban, hogy életszerűbb szabályai erősítik a jogbiztonságot

Hurrá, remek, mert az elmúlt napok fejleményeit elnézve jogbiztonságban fejlődni kurvára van hova!

Mert képzeljétek, ebben a régi rendszerben az is megesett, hogy amit lehet Lucifernek, azt nem lehet a kisökörnek. Ez a mi összefogás kormányváltás  "győzelmi szövetségesünk", Tóth Csaba a jog előtt nem találtatott egyformának Papcsák Ferinkkel. Jó, jó, tudom, itt Zuglóban volt alkalmunk hozzászokni a választási turhabörzéhez, régi hagyomány, hogy Csulaföldévé változik a kerület választások előtt és térdig gázolunk az egymásra felköhögött szájváladékban.  Ami újdonság, hogy ezt most csak az ellenzékinek kell eltűrnie, Szent Tehén Ferinek meg nem kell, ugyanis így döntött a két külön ügyben eljáró egy darab bűnügyi osztályvezető nertárs. 

kampány zugló.jpg

Mert csak, azért, vagy esetleg lemaradtunk és Papcsák végre belátta, semmi keresni valója a közéletben és visszavonulót fújt? Mert, ha nem, akkor bizony ugyanolyan közszereplő, mint TóCsa, és pont ugyanazt kéne eltűrnie, vagymi. 

De van itt más is, kedves jelölteket ajánlgató választópolgár. Számodra azt jelenti a jogbiztonság, hogy az ajánlóíven szimpatikus szervezetnek megadott adataidat jó eséllyel közpénznyúlásra elcsencselték, az aláírásodat meg valószínűleg hamisították. De neked, édesaranyoskedvesdrága választó utána járni ennek nincsen módod, mert az adatvédelmi tótumfaktum szerint ez túl sok munkával járna. Tudom, most megrökönyödtél, mint Semjén Zsolt nyolcvanhatban, mikor először látta Mick Jagger száját a Zenebutikban, de azért képzeld, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság nem azért van ám, hogy neked kutasson adatlopások után. Ők például azért vannak, hogy Gery Greyhound választási csalás videóra valaki azt tudja mondani, nem történt semmise, és hogy legyen aki a leírja a gyerekeinknek amit tudni kell a jogtudatos internethasználatról és személes adatvédelemről, majd megmutassa apu-anyu példáján keresztül, hogy kell magasról telibe fosni az egészet mikor a "politikusnak álló" nénik-bácsik anyagi érdeke pont egybe esik Viktor bácsi politikai érdekeivel. 

De, hogy valami jót is mondjak nektek a szabadságharc évfordulóján, tudjátok meg: a Hír Tv jogerősen is manipulálta a Mesterházy beszédet, illetve ezt most már nyugodtan és jogszerűen ki lehet mondani. Az Index - Hír Tv perről az a vicc jutott eszembe, mikor a nyuszika az erdőben bolyongva talál egy puskát és beállít vele a farkashoz revansot venni:

- Farkas! Gyere ki! 

Farkas előjön az odúból, rácsodálkozik a puskára majd megkérdi:

- Nyuszika, miben lehetek szolgálatodra?

Nyuszika néz balra, néz jobbra és meglát egy óriási szarhalmot.

- Te, farkas, látod azt a szarhalmot?

- Látom. 

- Na, akkor azt most vagy megeszed az utolsó morzsáig, vagy itt helyben szitává lőlek!!!

Farkas nézi a halmot innen, nézi onnan majd megszólal:

- Te, nyuszi, én ezt nem eszem meg!

Nyuszika éktelen haragra gerjed, ráfogja a puskát a farkasra, meghúzza a ravaszt (csőszájfék fetisisztáknak: az elsütőbillentyűt) és....semmi. Meghúzza újra....semmi. Majd lehajtott fejjel a lábkörme alá szorult répalevél zöldet piszkálva halkan megszólal:

- Hááát, tulajdonképpen én is megehetem...

 

646 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr525860831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Marcellusca: Ja, és a fidesz a szokásos "jó ritmusérzékkel" ezt az új jogszabályt március 15.-től lépteti érvénybe.
Éljen a sajtószabadság!
Csak a fidesz!
fideSS mafia
mind bűnoző
Meg sem érdemeljük ezt a sok, remek embert, akik eddig is olyan jól bántak a néppel(no meg a közpénzzel, télleg, mintha a sajátjuk lenne).
Ma valahogy ez jut eszembe, de tudom, hülye érzelgő idealista vagyok:
"Mit kiván a magyar nemzet.
Legyen béke, szabadság és egyetértés.

Kivánjuk a' sajtó szabadságát, censura eltörlését.
Felelős ministeriumot Buda-Pesten.
Évenkinti országgyülést Pesten.
Törvény előtti egyenlőséget polgári és vallási tekintetben.
Nemzeti őrsereg.
Közös teherviselés.
Urbéri viszonyok megszüntetése.
Esküdtszék, képviselet egyenlőség alapján.
Nemzeti Bank.
A' katonaság esküdjék meg az alkotmányra, magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a' külföldieket vigyék el tőlünk.
A' politikai statusfoglyok szabadon bocsáttassanak.
Unio.
Egyenlőség, szabadság, testvériség!"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Most mit izélsz. Hát a NER pontosan ezt valósította meg, szórul-szóra!
Még arra sem emlékszel, hogy mivel kezdődik a NENYI?
"Legyen béke, szabadság és egyetértés"
Láthatod, hogy a mi drága miniszerelnökünk, áldassék a neve, pontosan azt valósítja meg, amit 1848 március idusán akartak a márciusi ifjak. Hájszen ő is ifjú, örök ifjú, Fiatal Demokrata.
@aritus:
Ohhh... én balga lélek, há`demán hogyan is ne emlékeznék (sőt, szerintem a fél ország, de inkább több emlegeti a legközelebbi nőnemű hozzátartozójukat eléggé ősi foglalkozással és ledér jellemmel összefüggésben - én nem vagyok OLYAN!).
A NER?
Há`persze! Esténként, elalvás előtt mindig azt olvasgarom, hogy igazi NER kompatibilis, öntudatos álompolgár lehessek, persze csak a Biblia egy-egy fejezete után!
KOMOLYAN! ;-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)

Mit kiván a magyar nemzet?
esetudod???

olimpiát + Paks2-t!

minden adva kívánságunk teljesítéséhez!

Az Államadósság Kezelő Központ legfrissebb adatai szerint február végén 23 ezer 392 milliárd forint volt a központi költségvetés adóssága, állításuk szerint ez a 2014-es várható GDP 79,5 százaléka.

ezek az eredmények alátámasztják, hogy március 15.-i ünnepi programunk ezentúl bővíthető a hitel kamatainak törlesztésével...
A rezsiharc ünnepe a mai, " kinek drágább rongy élete, mint a rezsi csökkenése.", aki nem így érez, az a NER ellen tesz!
hvg.hu/w/20140315_1848_te_rezsicsillag#rss
Épp ezért ma keljetek fel a fotelből és találkozzunk 3 órakor a Szabad Sajtó úton.

Szabó Tímea üzenete:
www.youtube.com/watch?v=5lFL3siHP3A
OFF

A paksi ügyről jut eszembe. Ugye, 180 napos nemfizetés esetén az orosz fél egy összegben követelheti a hátralévő összeget a kamatokkal együtt. Az igy induláskor nagyjából a GDP ötöde. Ha jön valami világpiaci billenés, (márpedig az biztos, hogy jön, a kérdés csak a mikor, a világgazdaság már csak ilyen, egyszer fent, egyszer lent) akkor az orosz rögtön kérheti a GDP 15-20%-át. És hát ugye ezt kifizetni nem nagyon fogjuk tudni. Na akkor fogja azt mondani az orosz, hogy semmi baj, majd mi odamegyünk és felügyeljük a magyar gazdaságot. Mint az IMF. Csak mi erősebb vasakkal. És még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez tényleg megfordult az orosz fejekben.
@DarthVader: a legszomorúbb az egészben nem(csak) ez, hanem az aljasság is. ugyanis ezt a doksit tíz évre titkosították, ami azt jelenti, hogy egy későbbi kormány -ha figyelmetlen-, simán kifuthat a március 15-ből, ergo amolyan időzített bombaként robbant volna. a nemfizetés szintén. mondhatom azt, köszönjük meg a ruszkiknak, hogy kirakták egy r9övid időre a doksit. mondjuk én is lementettem, csak oroszul nem tudok gépelni, így lefordítani sem tudom, a pdf meg egy bescannelt kép, nem rendes pdf.
Tisztelt Varánusz!

Valami nem stimmel a címmel, hiszen a
"zemberek" elnevezés Kevdes Vezetőnket takarja.

Ilyetén formában pedig a fenti cím értelmezhetetlen számomra...
Most, hogy Viktor elmondja a magáét a múzeumnál, az operatív törzs le is fújhatja a délutáni szabadtéri ellenzéki rendezvényeket.

index.hu/belfold/2014/03/15/viharfigyelmeztetest_adtak_ki_szombatra/
Fabius, mindig le vagy maradva pár brossurával. az adatvédelem a parlamenti bűnözőket illeti meg, függetlenül attól hogy választás eredményeként vagy a holdkaréj mián vala ahol.

Mi, azaz MI esetünkben nem adatvédelemről, hanem adatvélelelemről lehet beszélni, ugyanis vélelmezhetően mindenki potenciális bűnöző, aki nem csiszolódott be a nemzeti együttműködés rendszerének aposztrofált szartengerbe, se trafikja, se földje, se stalluma, ellenben van gerince, és a jogelméletről nem a jó élelem, hanem esetleg Ulpianus , vaagy közjog-magánjog, nóta benne!;
nullum crimen sine lege,
Nullum crimen sine lege, nulla poena sine lege meg hasonló ötlettelen és hótt felesleges kellemetlen kenetlenségek...
Egyenesen félelmetes, hogy képtelen vagy a fejlődésre és ilyen makacsul ragaszkodsz alapdolgokhoz. úgy menj te a p.tsába, Te... te... fundamentalista! :D mékhotty liberáncs?!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Dák tér:)))
a jobbik a Dák téren:)))
ha már Vonát nem engedik be a dákok!
A mindenfelől ömlő sok szöveg helyett jó Őt hallgatni március idusán...

Szép ünnepet mindenkinek!!!

www.youtube.com/watch?v=6ojhBoj8bP8

www.youtube.com/watch?v=vMw4sH40UsI

www.youtube.com/watch?v=CV8XN3VBoPI
Én szabad akarok lenni és nem rab! Szóval április 6-án választok. Esélyt akarok adni valami másnak.
ünneplitek az oroszok első bejövetelenének ünnepét?
a 48as levert forradalmat?
@Marcellusca:

Bazdmeg, ezt érdemeljük. Ez Az Ország Ezt Érdemli. A komplett magyar sajtó lényegében szó nélkül lenyeli, hogy gyakorlatilag ellehetetlenítik a sajtófotózást, mint olyat.

Olaszországtól Franciaországon át a Királyságig, a média három nap alatt a szart is kiverné abból a kormányból, amelyiknek eszébe jutna valami hasonló.

Az pl a minimum, hogy az összest politikust en bloc bojkottálnák, ha meg mégis mutatnának egyet, a feje helyén egy disznófő lenne, vagy egy bráner.

Nálunk meg... (legyint)

És ezeknek kéne a jogaink fölött őrködni... (legyint).
Mindenki alaposan vésse emlékezetébe ezt a posztot. Mert ha csak valami isteni csoda nem történik, akkor ez lesz a következő x évben a magyar álom. Mert a valóság rosszabb lesz.
@V-PORT: Jöjjön el a te szabadulásod napja ma. :D Én Petőfi... :D Én?! Petőfi?! :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én hülye, rákattintottam.
most jössz nekem egy monitorral és egy klaviaturával- vagy, ha tudod, akkor lepucolod.
Minden csökken, csak a szél nem?! Egy órája még csak 90 km/h volt....
index.hu/belfold/2014/03/15/viharfigyelmeztetest_adtak_ki_szombatra/
Megjegyezném, hogy a weather.com szerint 40 km/h-s szél várható.
Eddig nem akaram kimenni az össze-visszafogás rendezvényére. De ezek után kimegyek. Amúgy sem tüntettem még olyan 40 km/h-s szélben, aminet rákay filip árazott be 100-ra.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

és mivel kampányol az ellenzék???

- Fenntartható rezsicsökkentés
- Egyszeri 26000 a nyugdíjasoknak
- Nyudíjemelés
- 100 ezer forintos minimálbér

Okádni tudnék. Okádni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát, már a szocik lecsúsztak arról, hogy az illetékes narancs elvtársak megkenéséről hangfelvételt készítsenek, és jól időzítve a kampány során (ha és ugyan lesz olyan 2018-ban...) nyilvánosságra hozzák... A gatyájuk is rámenne.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mi a gond?! Hiszen magyarország jobban teljesít.
Amúgy a magyar választóra egy érv hat: pénz, mégtöbb pénz.
Ja meg a korrupciós botrányok. De amilyen balfaszok egyet se sikerül kiplakátolniuk, pedig akadt azért pár a 4 év alatt.
Amúgy meg ígérni lehet. Az a felelős kormánypárt, aki nem akarja a választási igéreteit beváltani. :D
@nandras01:

Egy szép Vona Gábor beszéd, utána Lord koncert. Lehet-e ennél szebb program???

Aki ezt végigállja, annak születéskor kioperálták az esztétikai központot az agyából.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

És ez a csürhe, április hatodikán meg fogja választani Minden Idők Lexarabb Kormányát újabb négy évre, háromnegyeddel.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mi ez a rémhír terjesztés amikor FurcsánNyerenc is megmondta, hogy hatodikán ők veszik át a kormányrudat. :)

hetivalasz.hu/itthon/nem-hinne-gyurcsany-ezt-varja-aprilis-6-an-74261
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Bezzeg egy jó kis dopeman bazmegolás, némi túlmozgásos ferivel fűszerezve a Szabadsajtó úton priceless. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mert még mindig azt hiszi a magyar állampolgár, hogy ő a királylány akinek a kegyeiért a pártok versengenek. Pedig szépen leszavaznak a fideszre akinél már fordítva van. Kedves királylány választópolgár verseng a fidesz kegyeiért. Hogy legalább közmunkája legyen...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azért egy jobbik hőbörgés, multi elleni kirohanás cunami után priceless látni a sok neonácit olyan ütemben zabálni a mekit, a whoppert vagy a kfc csirkét, mintha azt hinnék, hogy egy óra múlva már nyomuk se lesz Mo-n...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Baszhatjuk az weather.com-ot, ha az operatív törzs lefújja a délutáni szabadtéri rendezvényeket. :)
Kínzó kérdés: mennyibe került nekem mint adófieztőnek, hogy megint itt lebzselnek lengyel politikai túristák?! :O
Emberek!
Mutyiviki 3 év alatt komplett banánköztársaságot csinált hazánkból. Vagy megszokjátok és megszeretitek a Varánusz által leírtakat vagy csináljunk rendes köztársaságot!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Áááá dehogy. A neonácik néhány száz kilométerrel arrébb rohangálnak most éles fegyverekkel lődözve amcsi pénzügyi és "erkölcsi" támogatással.

scgnews.com/the-ukraine-crisis-what-youre-not-being-told
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
érdekes, nekem is ezt dobta, pedig kurvára nincs kedvem meghalni EZÉRT a nemzetért :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mint az közismert, klasszikusokat hallgatok, politikai gyűlésekre pedig, mint minden, elemi jóízléssel megáldott ember, nem járok.
@István Tamasi: már kértelek máshol is... Mivel te nem szereted ezt a banánköztársaságot, szedd össze a banánfára mászó batyudat és huzzál délre ,mint a vadlibák!
Ott aztán mint banánszedő megkapod az az napra járó pénzedet és vidáman vehetsz magadnak egy tengerparti banánfából és levelekből épített házat
Basszátokmeg, kimentem volna.
Kit rémít meg egy 50km/h-s szél????

weather.yahoo.com/hungary/budapest/budapest-804365/

Azt a rohadt manipulatív kurva anyját a Fidesznek!
Bocs.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bár a kormányváltóknak már mindegy, de szerintem hagyni kellett volna, hogy lefújják ők. Ugyanis, ha nincs erős szél, és minden más meterológiai intézet nem is jelzett 40 km/h-nál erősebbet, akkor máris fórelőnybe kerülnek. Akkor a fidesz kvázi "betiltotta" a rendezvényt...
@DarthVader: :) Ne már, pedig én sem vagyok egy meghalok az Ügyért típus se. De bezzeg Kismacsek..., nála telitalálat :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mi bajod van egyáltalán, hiszen a jobbik elvtársai és a rudi autómaták hősei kerültek most hatalomra ukrajnában. És még az eu se macerálja és ítéli el őket. Soha nacionalistákat nem pátyolgatott még így az eu, főként úgy, hogy az első tettük a kisebbségek kevés kis jogainak megvonásával kezdték...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Aki ezt végigállja, annak születéskor kioperálták az esztétikai központot az agyából."

mijéből, a mit??
Én most már ezt a március 15-i tüntetéseket nem erőltetném. Kétszer egymás után. Ez már nem lehet véletlen.
Magyarország ma:
hvg.hu/itthon/20140315_Barkit_csak_a_Jobbikot_ne__fiatalok_akci
Pedig ők pont a lószart próbálják eltakarítani aközéletből...
A nálam levő bizonyítékok alapján ki merem jelenteni VV Rezsi lehet,hogy ember,de nem a humánus fajtából.
@gazoló:

Ne legyen 5 linknél több egy kommentben, mert előmoderálásra küldi a rendszer.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
nem kell tüntetned fafejű ballibes! A vezéreid beszartak egy kis szellőtől és lemondták a 15 órára hirdetett össze ,vagy szétjövetelt !
Mit akarsz te ezekkel közösen tüntetni , nyulak vagytok balfaszok !
cenzuraeltorles.hu/
Kérem, aki tudja, névvel, vagy név nélkül, de küldje el!
Minél többen leszünk, annál jobb.
@nandras01:

Ja bocs: akkor a fejéből kiszedték azt az izét, aminek a segítségével az ember különbséget tud tenni Mendelssohn és Bunyós Pityu, Rembrandt szélmalma és egy közmunkás napocskája, valamint Vona Gábor és egy európai értelemben vett politikus között. :)
Hatályba léptem? Hát akkor most mi legyen? (PTK)
@szarfaszú kommentelő:

Hogy beszélsz a hölggyel??? Nálatok ott Lakótelepiában a játszótéren ez a menő?

"nyulak vagytok balfaszok ! "

Ez arra emlékeztet, amikor az aluljáróban a nyolcadikos módosok és dürandüranosok inzultálták szóban egymást.

Persze, te erre már nem emlékezhetsz... pedig nagyon furcsa idők voltak, pl képzeld, még nem volt internet!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Á, szerintem még ki is tett magáért. A bikacsöki diszkóban a legjobb csajozós dumája a 'jössz topogni gecó?' lehet. :D
Jól láttam, hogy byealexnek is adtak Kossuth - díjat?! Anyám borogass. Pedig nem is a hírcsárdán jártam.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A Svobodához és az Ukrán jobbszektorhoz képest Vonáék ultraliberális emberjogi mozgalomnak számítanak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hú, van az a széljobber alakulat ami még a gárdista/betyársereges/kurucinfós jobbiknak is sok!? No way.
@kampó igric: Rájöttem. Félreállok, letörlöm.
És belerakta bazmeg a március 15-ei ünnepi beszédébe a rezsicsökkentést. Nem csak célzott rá: konkrétan belerakta. Arad mártírjai a rezsicsökkentésért való harcban haltak vértanúhalált.

EZT NEM VAGYOK HAJLANDÓ ELHINNI.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez nem március 15-i ünnepi beszéd volt, ez a kampányról szólt, meg a mi vagyunk a legfaszább gyerekekről
"A miniszterelnök szerint az 1848-as áprilisi törvények és a mostani rezsicsökkentések értelme és jelentősége azonos. Olyan jóléti intézkedések, amelyek a szabadság zálogát jelentik." (!!!444!!!)

Jelentősége azonos. Nem esetleg, óvatosan, fenntartásokkal, és azt is csak azért, mert SEMMI MÁST nem tudunk felmutatni, mint, hogy 1500 HUF-al kisebb a villanyszámla, talán hozzá hasonlítható, nem JELENTŐSÉGE AZONOS.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csak etetitek ezt a trolltot, ahogy látom. Csak halkan jegyzem meg, a dzsobbik kb. annyira széljobbos+náci stb. amennyire a zsebe igényli!
Tegnap még zsidóznak, cigányoznak, EU zászlót égetnek, ma meg édi-bédi cukorfalat, kutyuli-mutyuli simogató, buzisra zselézett hajjal.
Nem szeretek jósolgatni, de a válaztási rencer átszabása miatt, nem lesz meg az 5% sem. Emlékeztetek mindenkit, 2010-ben sem jutott be egyéniben egyetlen ilyen nájlon-náci sem! A lista volt és a második forduló a bűnös. Most viszont... szóval nyugalom, elkopnak mint a mijép is.
@OPHELIA:

Azt nem tudom, hogy az a tény, hogy Viktor a kormányát tényleg a '48-ashoz hasonlítja, a rezsicsökkentés az Áprilisi Törvényekhez, a választási győzelmet, a lopást meg a szövetségeseinkkel való pimaszkodást meg a Szabadságharchoz, hogy ez a pofátlanság kimaxolása-e, vagy ez már tényleg az elmebaj.
@nincs_itt: A próféta szóljon belőled! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hol van ilyenkor Szili kati aki nagy hangon követelné, hogy az ilyen blaszfémia igenis legyen büntethető a kismacskás-kismalacos kokárdák mellett?!
@V-PORT: baz+, ez a fószer tuti nem normális!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az e'múnyócév során a világpiacon az energia árak megháromszorozódtak ami nyilván megjelent a fogyasztói árakban. az e'mútnégyév során az energi árak kb 30-40%-al csökkentek amiből a lakossági fgogyasztók /acégek nem!/ "kapnak kbv 25-30%-ot - na ezt nevezi mutryiviki győzelemnek a rezsiharcban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mi lehetne ennél méltóbb halál, mint a rezsicsökkentésért meghalni?! Hazáért? Szabadságért?! Uggyan már, rezsiharc! Na az már valami!:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mielőtt elkezdett beszélni, bőszen nyalogatta a száját

majd Koncz Zsuzsa elénekli, miért hagytuk, hogy így legyen
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Negyvennyolc Hősei az őszödi beszéd miatt lázadtak fel, és a Rezsicsökkentés megvédésére folytattak fegyveres szabadságharcot.

Akikre büszkék vagyunk:

Táncsics Mihály
Az Aradi Vértanúk
Bem apó
Petőfi Sándor
Orbán Viktor
Szőke Feri
Németh Szilárd Rezsibiztos
Matolcsy György
Hoffmann Rózsa
Ákos

Őrület. Felfoghatatlan.
1848.03.15-én néhány ifjú feltételezhetően alkoholos befolyásoltság alatt /a kávéházakban már akkor is mértek alkoholos italokat/ külföldi példák hatására csináltak egy balhét. Ennek - ha már külföldi példáknál tartunk- polgári demokratikus átalakulássá kellett volna fejlődni. Viszont - alapos joggal feltételezhetően a városi polgártság igencsak kis létszáma, befolyása és hatalma miatt - nemesek, azaz feudális urak álltak a megmozdulás élére és polgári demokratikus forradalom helyett csak a Habsburgoktól függetlenedésre és egyúttal a saját feudális hatalmuk megerősítésére koncentráltak. /Zárójelben megjegyzem: a zsiudóság komoly anyagi támogatást nyújtott Kossuthéknak. Kossuth 459-ben szakállát, bajuszát leborotválva, női ruhában, de a kasszát magához véve menekült és hagyta a katyvaszt a később sokat szidott Görgeyre./ Kossuthék vajmi keveset, mondhatni semmit sem adtak - illetve ígértek - a nincsteleneknek, jobbágyoknak és a nemzetiségeknek. Széchenyi /és még néhányan/ figyelmeztettek a valós veszélyekre pl arra, hogy a Habsburg ház rokonki kapcsolatban álltak a cárral akitől 48-ban segítséget is kértek. Viszont a cári csapatoknak "elfoglaltságuk" akadt Lerngyelországban és ezért csdak 49-ben értek ide.
Ez a tömör lényeg ha mázat lefejtjük az eseményekről.
A Rezsicsökkentés Mártírjai:

Dr Orbán Viktor Mihály
Matolcsy György
Németh Szilárd
Rogán Antal
Lázár János
Fónagy János
Martonyi János
Wittner Mária
Varga Mihály
A Magyar Hírlap kollektívája
A Hírtv kollektívája
A Magyar Nemzet kollektívája
és az Ismeretlen Agyhalott Troll

Emléküket örökké megőrizzük!
Kíváncsi vagyok, ha a Rezsiharcról fejtjük le a mázat, mi marad ott egy elmebajos focibuzi zsírdisznón kívül.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát rákay filipke? Meg rogán, meg a gulyás, aki az alkotmányával lepipálta az emberi és polgári jogok nyilatkozatát?!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
hvg.hu/itthon/20140314_Dudalj_ha_Orbannak_mennie_kell__video

magyarnarancs.hu/egotripp/mero-laszlo-maga-itt-a-tanctanar-87967
"A többség, ami kisebbségnek véli magát"
""A többség kormányváltást szeretne, miközben a többség úgy gondolja, hogy a jelenlegi kormány könnyedén meg fogja nyerni a választást." Mi áll az ismert szociológiai jelenség hátterében? Mérő László egotripje."
@aritus:
Mutyiviknek - aki banánköztársaságot csinált hazánkból - mennie kell!
@aritus:

Jó cikk, ragoztuk már az ellenzéket... ha Horn Gyula kikelne a sírból, hatodikán neki lenne kétharmada. De ezek...

Ez az ország egy vicc.
@István Tamasi: A zsidóság nemcsak pénzt adott, hanem a lakossági arányszámához képest nagyobb százalékban részt vett a szabadságharcban is.
" Az 1849-es harcokban mintegy 20 ezer zsidó katona vett részt közöttük többen hadnagyi főhadnagyi vagy századosi rangra emelkedtek. A szabadságharcban 56 zsidó katonaorvos volt"
"a zsidókat a világosi fegyverletétel után hatalmas hadisarc fizetésére kényszerítették. Ezt a pénzt azonban I. Ferenc József császár visszaadta és az összegből rabbiképzők, tanítóképzők épültek."
hu.wikipedia.org/wiki/Zsid%C3%B3emancip%C3%A1ci%C3%B3
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A mai 7.7-re Na ezt a 12 pontot nem merte idézni
a mai beszédében a "vezényló", mert rögtön ellentmondásba került volna a saját (fülke)
forradalmi céljaival.
@István Tamasi:

Eccer, még az átkosban (emútnyócév) Gyurcsány miniszterelnök beszédet tartott március 15-e alkalmából (a szlogenje az "összetartozunk" volt, mint ma már tudjuk, nulla eredménnyel). Akkor találta azt mondani, hogy a márciusi ifjak megmozdulása is szép és lelkesítő, de az igazi forradalom az abban az időben tartott utolsó rendi országgyűlésen zajlott, aholis az akkor hozott törvények megfogalmazták az új, immár népképviseleti(!) országgyűlés működési rendjét, valamint a jobbágyfelszabadítást. Ezzel fejeződött be hazánkban a feudalizmus.

Azt hiszem, igaza volt.
@aritus:
Ezeket az adatokat nem ismertem, de attól még nyilván valósak.
Azt viszont ismerem, illetve tudom, hogy a 67-es kiegyezés után a magyar feudális és klerikális urak sokat bezártak azokból a nemzetiségi nyelvű iskolákból amiket szintén F.József engedélyezett illetve nyitott. És egyesek még csodálkoznak, hogy a nemzetisgek az első adandó alkalommal le akartak válni és le is váltak Magyarországról.
@V-PORT:
végignéztem a semjénes képeket, de segítsen valaki, mert nem értem: egy lovast miért kell vezetni? ez olyan, mintha ülnék az autóban, integetnék, közben ketten tolnák előre...
@OPHELIA:

Nem kéne leoperálni azt a furunkulust a ló hátáról? Kibaszott randa...

Apropó, azt tudtátok hogy Stephen Hawking, Edward Witten, valamint a Pápa szerint az Univerzum azért született meg, hogy 13,7 milliárd évvel később Orbán Viktor csökkenthesse a rezsit???
@vakapad:

Egyrészt akkor már késő volt, másrészt semmit /pl földet/ sem ígértek hozzá.
Talán így már érthető, hogy "Kossuth lajos azt üzente, elfogyott a regimentje" , a lakosság tömegét adó jobbágyok, parasztok, nemzetiségek, miért nem álltak be tömegesen a regimentjébe?
Dehát ma is hasonló a helyzet: hiába a NER, a többi hasbaakasztó duma, az emberek túlnyomó többsége rosszul járt vele.
@Secnir:

Nem egyezik a ló és a lovas pártállása, vagyis a ló nem arra menne mint a lovasa. Egy ima nem segít.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A KDNP lázasan keresi a bibliában a mutyivikire utraló részeket.
@István Tamasi:

Nem a szabadságharcról beszéltem, hanem a forradalomról, ami mégiscsak megtörtént. Igaz, nem az utcán.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem furunkulus az bakker, egy magát pukkadásig szívó kullancs
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ma teljesen be vagytok szíva? valami rezsifingot szippantottatok? nem győzök félrenézni mert prüsszögök a röhögéstől

de "ezed" mindent ver: azt az izét...Rembrandt és közmunkás és a Mendelsohn meg a Bunyós Pityu

felejthetetlen

te megnézted a zsebibaba beszédét a áltévében?

hogyan volt a kappanhangja még mindíg VISZMOLL -ban kotkodácsol? mikor meghallom (mindíg leveszem a hangot ha mxólal) akkor Zeusznak képzelem magam és villámokat szórok

brühüyyy

szép kis izé és megnéztem az "új-régi" Kossuth teret hát kibaszott randa lett ennél több követ már csak akkor tudtak volna odaraknai ha kőre is követ raknak...a kurva annyát a kőbányász családjának
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: kösz a mutkori unikumot, finom vot, mentettem:)
egyébként én módos votam, vagyok, ezé küdöm:))
www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU
@István Tamasi: Majd kétharmaddal azt is átírják...:D
@OPHELIA: Akármi is legyen, állatorvosért kiált, és valami állatvédőért, hogy azt az izét a hátáról le lehessen operálni. :D
@aritus:
Akarod tudni, hogy a kaotikus egyházam meg melyik oldalon volt akkor is? :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem kell ahhoz műtét, csak a lovat kell egy kicsit megcsiklandozni:)
@Doberdo:
Ostoba narancsbolsevik pártkurvák madamja miért lenne más?
Evégre ez az ecceri csak másodosztályú falábú focista, politikusnak is csak egy megélhetési, embernek meg nulla.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: öcsisajt, vitya maffiafőnöknek első osztályú!
azé legyünk ennyire nagyvonalúak:)))
@rodeo36:
Backi papa!
Kő, kő hátán. Jópízért Putyin ettársat is leszopta, szóval a számlát meg mi fizetjük, neked meg mi a retkes mackótalpért nem tetszik az a sok szép térkő?
Ipar nem igazán épül, de legalább faca térköveink, meg stadionjaink lesznek. Nem értelek... neked semmi se jó, miközben láthatod, hogy itt minden qrva nagy rendben van, evégre a volt Kisz titkár ettársat újra meg fogja választani a NÉP, a zistenadta barma...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nyugdíjemelésről nem beszéltek. A többi pedig megvalósítható. A gyógyszertérítés tudtommal nem egyszeri lenne és csak egy részét pótolná annak, amit Orbánék elvettek a gyógyszerkasszából. A megvalósítás módjával én sem értek teljesen egyet, de ez is elfogadható.
@Secnir:
A ló is el lehet bizonytalanodva, hisz nem érti, hogyan kerül fel a hátára a lófa..
@taga20:
Ez a kis pöcsköszörű?
HÜLYEVAGYOL?
Nézd meg a Maffiózok sorozatot, oszt rájössz, hogy Nulladik Piktor ott mosogatófiú sem lehetne!
@rodeo36:
A zeusz szórhatná a villámait, a kőbányász apja akkor sem tudna olyan köveket előállítani, murvából nem lesz szalonkő!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ami szerintem teljesen oké, mivel a katolikus az EGYETEMESET jelent. A katolikus egyház volt az első globális világnézet és hatalom.
Ma viszont már (a Horthy korszak alatt is!) nagyon "nemzeti", amivel teljesen szereptévesztésben van.
Különben a Habsburg birodalom nem volt egy rossz idea, pláne ha sikerül föderális unióvá tenni. Az EU elődje lehetett volna. Szerintem.
@salytóskifli: Az a legnagyobb baj, ha az ellenzék ezzel a "programmal" kampányol, hogy az a fidesz program 2.
Abból meg elég volt már 1 is.
Valami nagyon mással kellett volna előjönniük, mondjuk egy piacgazdaság, jogállam, magántulajdon és magán élet szentsége, az állampolgár védelme az állami túlhatalommal szemben.
Ezek meg ugyanúgy jönnek egy túlméretezett állammal, egy túlméretezett állami újraelosztással:((((
@aritus: hát lehet, de eu választásról hallottam, viszont habsburg birodalom választásról nem:)
Ezt újra belinkelem, hogy az is lássa, aki nem koránkelő.
Szerintem kurva jó
orulunkvincent.blog.hu/2014/03/14/szabadsag_egyenloseg_reszletfizetes#comment-form
@taga20: figyi, a XIX.századról beszélünk, nem a XXI. századról.
@aritus: oké. szerintem a habsburg birodalom egy rossz ötlet vot. a fegyverek tartották össze, amint elfogyott a pénz, elfogyott a birodalom.
@aritus:
Szenzációs videó! :DDDDDD

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K8swVyUIvOY

HA az ellenzéknek lenne CSAK EGY HANGYAFASZNYI ESZE, engedélyt kérne rá és ezt nyomatná agyba, főbe!
Persze, ha nyerni akarna, de szerintem se akarnak. :((
Impotens csürhe az is...
Nekünk tényleg végünk... :((
@taga20:
KUSSOL!
NEM ZIZEG!
ÉLVEZI!
Marha... :D
@taga20:
De legalább osztrák volt a vezetés és a sör is arról jött... tudod, amit te nem... áááá, hagyd, nem tudod! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem akarlak megakasztani, de hol nyomatnák? m1? tv2? hörtv? kossuthrádió? stb. vagy az óriás plakátokon, ami nincs nekik?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tudom neked a lé(sör) határozza meg a ....:)
osztrákba csak a RB vettel kombo a nyerő:)
ja most még döcög a bika, de potens:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a mai napjukról csak annyit, hogy összefosta magát az összefosás
@taga20: pl ilyen blogokon.
Meg facebookon.
Néztem, még csak kb ezren nézték meg.
@taga20:
BASZKI!
Ha azt is nekem kellene kitalálni, akkor a fasz'é vannak?
Csak a fizetésük felvételéért?
Ne marhulj... valamit nem kéne nekik is tenniük?
Ha azt is én találjam ki, meg meg is valósítsam, akkor ezek a díszfaszok miért is ugrálnak ott és nem a balettban???
Bár ezzel a Kunhalmi Ágikával megismerkednék, nem csak a segge tűnik jónak, de még ezzel a csajjal beszélgetni is lehetne... utána... :D
@rodeo36:

Ezt az országot a cirkuszban kéne mutogatni a szakállas nő, meg a kétfejű borjú között.

@tristen2005: "golyófogók ott is kellenek":

m.blog.hu/du/duhoskisember/image/madarvedo_golyokapkodo_semjen.png
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A ló kapkodja Semjénes tömjénes kreténke golyóit! A fogával...
@aritus: ilyen blogokat mi olvassuk, nekünk nem kö a puder, mi naggyábúl vágjuk a témát. akik vacillálnak azok a kocsmában szerzik az infot:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: patent ez is, de a legszebb húzása szerintem ez:)
www.youtube.com/watch?v=XHOWa3MPYTM
és ki is veséztük az öreget:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jaja, hálás típus lehet:) utána még a kopogtató cédulámat is neki adnám, vagy az má nincs? ako nem adom a kezébe:))
@aritus:

Tudod, ha jól emlékszem, vagy két hete Gyurcsány pont ezzel jött. Van 5 %-a. A legjobban utált politikus az országban. Ez van. Ez ilyen ország.
Nem mondjátok, hogy a nagy összefosás koalíció beszart egy kis széltől meg esőtől és elmenekültek inkább a Klubrádióba okoskodni? :)
@gazoló: bazmeg!:)))
Gyanútlanul rákattintottam.
@gazoló: én eccer mán szeretnék olyan fényképet látni róla, ahol nem ő a legmagasabb. Merhogy a családban mindenki fél fejjel kisebb nála.
Vagy inkább nem is szeretnék
@gazoló: @tristen2005:
Ebből is látszik, milyen perverz állatok vagytok TI!
KI'JAPÖCSÖM NÉZEGET ILYEN FOSOKAT???
Erre ... TI... :((
@DarthVader: Épp emiatt ő nem tudja hitelesen képviselni ezt.
Ezzel egy politikusnak számolnia kellene. Gyurcsánynak emiatt ebben a 4 évben pihennie kellett volna.

És most nem arról beszélek, hogy jogosan vagy jogtalanul a legutáltabb (szerintem jogtalanul) politikus. Hanem arról, hogy ez van, ezt tudomásul kellett volna vennie.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem bazdmeg, tőled a jobbiktól szart be!
ha meg az lett vona, mint anno gusztus húszkor, ako itt vernéd a nyálad, hogy gyilkosok!
mekkora egy csicska vagy:(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Emléküket örökké megőrizzük!"

az említett sorrendben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Hogy beszélsz Semjénről??? Egy ilyen nagy költőről... :DDD
@taga20:

Neked meg a 'Rodipapának,'mega'többieknek egy kis 'dudamell,hogy ne csak a 'szomszédasszonyt nézzed meg hallgasd!

www.youtube.com/watch?v=abKe1P5zrOk
@gazoló: hát van tüdeje a néninek, be is indult a fantáziám:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Költő?! Lemaradtam valamiről? Én úgy tudtam, hogy eleddig a szakdoga írás terén villogott..:D
@gazoló:
la Bandida y el Bandido

hát igen Caracas-ból a Berlin Filharmonik élére és követik mint a varázslót, é meg na így kell énekest kísérni...és ő a Los Angeles Philharmoa igazgató karmestere is

Garanca...hát ezt hívjuk mézédes gránátalmának amiről Salamon király verselt anno

kösz

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Abban mi lányok jobbak vagyunk. ;) Mi újság? Remélem most nem dolgozol. :D
@gazoló:

Ez nem a Pataky Attis erkélye? :)
@rodeo36: te öreg, azé örülsz, hogy a bikák ott vannak az elején?:))
@aritus: Amit mondasz, az mind benne van a programban és szerintem sokkal jelentősebbek, mint ezek a tételek. Ezek viszont blikkfangosabbak és az emberek zsebét közvetlenül érintik. A szavazók többsége leszarja a jogállamot meg a többi hablatyot, ami neked meg nekem fontos lehet, de nekik nem. A választást, akár tetszik, akár nem, a nyugdíjasok korosztálya dönti el mindig, a fiatalok jó részét nem érdekli az egész.
@gazoló: azok a kommentek.... Anyám borogass. Ugye ezek nem gondolják komolyan amiket irogatnak? :O
@tristen2005: szolok má fabnak, hogy vágjon má ki, me sokszor tönkre teszed a leptopom:))
bakker ez nagyon szőrös!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :( Pedig ezen napon még Viktor is megpihen egy szelfi erejéig. :D
Ha ma ugyanolyan klafa idő lett volna mint tegnap, mekkorát eveztél volna... :D
Tényleg, Pest felé nem evezel mostanság? :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ezek kérem ilyen sötét népek... Kádár népe él!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kedden voltam, de bolondok háza volt. Így is este 9-re értem haza.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ezekre gondoltál a 'Vbőrről:

Magyar Kati Meg jo, hogy nem ebedeltunk..
Tetszik · Válasz · 14 · kb. egy órája

Németh István

Tetszik · Válasz · 10 · kb. egy órája

Nagy Károly Olyan csúnyák hogy a vírusírtóm felismerte...
Tetszik · Válasz · 6 · kb. egy órája

Gábor Major jaj de szépek vagytok!

Tetszik · Válasz · 5 · kb. egy órája

Török László Nálam a kép fő témája-szemét!!
Tetszik · Válasz · 5 · kb. egy órája

Angyalka Gácsi

Tetszik · Válasz · 4 · kb. egy órája

Halászné Dani Edit Egy megfáradt ember. Jó hosszú szabadság kéne neki. Mondjuk 30-40 év.
Tetszik · Válasz · 2 · kb. egy órája

Erzsébet Ferenczi csak óvatosan, én könnyen hányok...
Tetszik · Válasz · 2 · kb. egy órája

Éva Kri háttérben már alakul a glória.....
Tetszik · Válasz · 2 · kb. egy órája

Szemközti Szomszédok Hol van a kokárda, te gyökér?www.facebook.com/szomszedokk

Szemközti Szomszédok
A Szomszédok kissé renoválva.
Közösség: Ez 300 embernek tetszik.

Tetszik · Válasz · 2 · kb. egy órája

Zsuzsanna Varga Metzkerné A suliban felejtette dajcs tamás és rákai filippel együtt (általános)
Tetszik · 1 · kb. egy órája · Szerkesztve

Adrienne Szalai Szánalmas,okádok:((
Tetszik · Válasz · 1 · kb. egy órája

József Foltán nem kéne elcsúfítani azt a két szép leányt...............
Tetszik · Válasz · 1 · kb. egy órája

Nagy Róbert Védd a futballt. Annyit ér ez a m.j.m mint a barbár hordája.
Tetszik · Válasz · 1 · kb. egy órája

Földvári Judit ...szegény OV! Nincs valami jó bőrben.....!
Tetszik · Válasz · 1 · kb. egy órája

Juhász Gábor másolatokban sem szebb..

Tetszik · Válasz · 3 · kb. egy órája · Szerkesztve

Tamás Fehér Elég másnaposnak néz ki a főnök...
Tetszik · Válasz · 2 · kb. egy órája

József Ambrus Nézdd már meg a FA-pofáját !!!
Tetszik · Válasz · 8 perce

Etelka Gulyásné Csintó www.youtube.com/watch?v=AgWGm93Zr5w
Solti János:A lányok angyalok
Bp.Tv.felvételem.

Tetszik · Válasz · 8 perce

Tamás Szabó Azon csodalkozom, hogy egy ilyen bonyolult szerkezetet hasznalni kepes.
Tetszik · Válasz · 27 perce · Szerkesztve

Molnár Àrpád kokerò family..
Tetszik · Válasz · 39 perce

Zsuzsa Nagy Rédeiné Ki ez a két paripaarcú bige???
Tetszik · Válasz · 48 perce

Gabor Monos Ezt biztos, hogy fotós csinálta, ez nem selfie
Tetszik · Válasz · 50 perce

Annamária Fischer Nem szép, de legalább öreg.
Tetszik · Válasz · 53 perce

Jánossy Zsolt mi meg nevetjük
Tetszik · Válasz · kb. egy órája

Endre Molnár Kicsit leharcoltnak néz ki Viktor bácsi!!!!
Tetszik · Válasz · kb. egy órája

Mátra Guszti Eljön még a kiteregetett zoknis - gatyás, mosógépes, szennyeskosaras wc-s hátterű képek ideje is. Biztos mert ez olyan qrva fiatalos, lájkolós, trendis izés.
Tetszik · Válasz · kb. egy órája

Gábor Héder a lányok nem tehetnek róla..
Tetszik · Válasz · kb. egy órája

Miklós Légrádi Miért nem a jobboldali lányával kezdte a kiházasítást... Sokkal jobban néz ki, és nem olyan, mint egy őrült Orbán kisminkelve.
Tetszik · Válasz · kb. egy órája

Ferenc Pallagi mit ivott? már majdnem úgy áll a szeme, mint a jobbkezének
Tetszik · Válasz · 1 · kb. egy órája

Igor Nyomorovics Ordenarov Hát ettől máris sokkal jobban szeretem ezt a drága jó embert! Még egy-két újabb 10-12 milliárdos szovjet hitel is belefér ezért.
(bájövéj pont olyan meggyötört feje van, mint Kádárnak 65 évesen.)
Tetszik · Válasz · 11 perce

Imi Török na húzzál el!!
Tetszik · Válasz · 45 perce

Freudina Slipper térítsük meg a csajokat, lázadjanak a saját apucikájuk ellen
Tetszik · Válasz · 50 perce

Kiss László A lányok szépek, nem tehetnek arról ki az apjuk!
Tetszik · Válasz · kb. egy órája
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Még szerencse, hogy te ennyire tele vagy ésszel, hogy ezt elmondjad... Osztán hol nyomatná, mikor nem lehet a tv-kben reklámozni a köztévébe meg nem engednék be? Egyébként is, ez tipikusan netes videó, terjed ez anélkül is. Egyébként meg nyomatják, én is megosztottam.

Kábé kétnaponta megjelenik egy hasonló videó, amire mindig van valaki, aki egy hasonló szöveget lenyom, hogy ez a wunderwaffe, ezt kellene nyomatni és még a békemenetben csaholók is szembefordulnának Orbánnal. Ugyan már!

Meg imádom ezt a hozzáállást: "az ellenzék nem akar nyerni"... Miért, te nem vagy az ellenzék, te Orbánnal vagy? Te sem akarsz? Akkor miért gondolod, hogy mások nem akarnak?
@taga20: a 12. helyről mutassa meg merre jut?

a kis seba...RB ja és igyon is RB mert anélkűl még göndörebb a kicsike

a másik német (valami ribbentropp vagy hasonló) sokkal jobb és még nem is olyan hisztérika

a kimivel mi lesz végre győz vagy megint nekimegy a falnak

izgis kis izé lesz már a felfutó is az volt és a Merdzsó veri a mezőnyt...végre

brühüyyy
@taga20:

Ne etesd a genya trollját!!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az nem baj, mert kedden nem voltam a városban. :D Szólj ha jössz, iszunk egy kávét. :D
@gazoló: nem egészen erre gondoltam, de ezek se rosszak. :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kincstárilag kellene őket gerincpótló műtétre küldeni. :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
t'odd azon gondolkodom hogy mijafaszt fog még lekövezni...a saját síremlékére még nem gondolt mint a fáraók már életük elején építtették a piramist, hogy legyen hol hálniuk amikor a végsó koponyalékelést elvégzik rajta (ott időben csinálták, mielőtt teljesen meggárgyúlt volna dehát MO ebben is nyerő)

és a rezsidémon az...szóval meg aalcsútbasznádi impérium a császárral aki a sámlin állva focival a kezében vonúl be a halhatatlanságba

de minél előbb annál jobb

brühüyyy
@rodeo36: azé aszt nem gondoltam, hogy te is ilyen csillagos gyerek vagy:)
jó az RB, csak néha lefagy a vindoz, mint nálad is ahogy látom:))
ja nálam meg mindig újra kö inditani:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Wazz ettől kész lettem!!!!!!!!!!!!!!!

"Rúzsként kenem szét arcomon,
Dicsőséged dicsőségem részeként
Önmagamra aggatom.

Igent mondhatok-e Rád
Míg magamra nem mondok nemet?"...............
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: egyszer ezeket a verseket egy pszichiáter még sokáig fogja elemezni:
Vasvessző

A kicsukott Isten
vasvesszeje
az a csend lesz,
amellyel eltűri
önmagunk istenné nyilvánítását.

Ó Te Jó ÉG! Ahogy Chandler mondaná.
@gazoló: tudod, házi trollra nem lövünk!:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az egész beszédnek nevezett összelapátolt szarhalmaz tételmondata:
- a rezsicsökkentés ugyan furcsán nézne ki a Nemzeti dalban, de szerinte annyi hasonlóság van az 1848-as eseményekkel, hogy akkor is az igazságtalan terhek ellen folyt a küzdelem...

Előtte-közbe-utána hatalmas taps, a tömeg nagy része már túl van a lobotómián, meg már meg is kapták a 800 forintos órabért a tapsikolásért, hát miért ne tennék? Itt lefáradtam, de a legszebb rész nem is ez és nem is most történt, hanem három évvel ezelőtt:

„Eskünkhöz híven nem tűrtük el '48-ban, hogy Bécsből diktáljanak nekünk, nem tűrtük el '56-ban és 1990-ben sem, hogy Moszkvából diktáljanak. Most sem hagyjuk, hogy Brüsszelből vagy bárhonnan bárki is diktáljon nekünk” – mondta 2011. március 15-én.
2014-ben meg bekopogott a Kreml ajtaján és lecurcintotta Putyint.
Aki erre szavaz, azt leköpöm!!
@taga20: Milyen augusztushuszadika baszod? Volt egy kis szél meg eső. Ne bazz, hogy emiatt usgyi haza kell somfordálni egy ilyen jelentős ünnepen 3 héttel a választások előtt? :)
@aritus:

Ezért tartunk ott, ahol tartunk. Mert nem azt nézi a paraszt, mit mond, mit akar, mi az elképzelése, hanem azt nézi az idióta parasztja, hogy "Gyurcsánytakaroggy" . És ordít, hogy "gyön Viktor". Győjjön. Minél hamarabb.
@Knósszosz: ako gyűjtcsd a nyálad drága barátom! me kurva sok kö:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Troppauer Hümér a parlamentben... hungarikum.
"Ez a magát baloldalnak nevező érdekközösség ugyanis egymagában is felelőssé tehető a saját lenyakazásáért. Politikusai és értelmiségi holdudvara egyöntetűen levizsgázott értékmentességből, hatalomkényszerből és tehetségtelenségből."

www.tutiblog.com/2014/03/a-szocik-kimulasa-lesz-baloldali.html
@taga20: Én nem láttam halottakat ma Budapesten, vagy te igen?
@DarthVader:

Persze a bal másik fele is tudja, hogy a sok fasságot nem fogja tudni megvalósitani, de egyrész úgy van vele, hogy nem is fog kelleni, ha meg mégis, majd csak lesz valahogy. Mert nem tanultak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Volt egy kis szél meg eső. " bazdmeg a széchenyi hegyen 109km/h szél vot. ne legyél má ilyen faszkalap, hamá ez a melód! abba köss bele amibe érdemes!
@aritus:

Ja, még 1. Most akkor 4 évig megint lehet majd hallani, hogy "Gyurcsányahibás". Merthogy ha ő hátul marad, akkor meg lehet verni a viktort. Csak most nem a Fideszbuzik részéről, hanem a Fideszutálók részéről.

Szánalmas.
@iii:
Miért nem csodálkozok, amikor az "IMPOTENS ELLENZÉK" címszó alatt a hozzád hasonlók szerepelnek?
Viccnek is gyengék vagytok, nemhogy kormányváltásnak!
Szégyen, de az itteniek és a BLOG NÉPE messze több tehetséget mutat fel, még kreativitásban is - nemhogy TISZTESSÉGBEN - mint a hozzád hasonló balettpatkányok!
Majd a zenekari árok aljáról cincoghattok, de sajnos a predesztinációtok adott!
NULLÁK VAGYTOK!
Politikailag meg hullák...
A választási eredmény megmutatja, a többi csak magyarázkodás.
Pááá... a csatorna alján is lesz életed!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: menj a kurvaanyádba, erre csak ezt tudom mondani, te agyatlan droid. neked az kell, hogy meghaljon egy-két ember! komolyan mondom, hogy minden héten elképedek rajtad!
Betelefonáló meséli az ATV-ben, 13 éve kint van a fia az Usában, 1,5 evé haza jött kipróbálni a vitya rendszert, 2 hónap után közölte, ez nem az az ország ahol élni szeretne! Ennyit a hazacsábításról!
@gazoló:
Melyikkel is kezgyem...:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja, mert ha megtartották volna, Te lennél a legjobban felháborodva, hogy milyen az ellenzék nem az emberekre gondolnak.
@tristen2005:
Te jönnél egy biztos egzisztenciát otthagyva?
Tudod ki... látogatóba legfeljebb, mert azért lenne ami hiányozna, de azok természeti eredetűek.
@taga20: Ennek semmi köze anyádhoz. Egyszerűen volt egy kis rossz idő, emiatt nem kellett volna elhúznotok a csíkot. Egyébként, ahogy elnézem a reakciókat a saját táborotokból elég sokan ki is akadtak ezen.
@Knósszosz:
Haza költözött a srác, félévig bírta, aztán, adios macskosz!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hülye vagy, bazeg. A 100 km-es széllökések az Erzsébet-hid lábánál felboritották volna a szinpadot meg a technikát. Valld be, hogy erre vágytál volna. Nem jött be. Majd legközelebb
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha te vagy itt a bátor, ako enézést kérek.
bazdmeg aszt azé érted, hogy vihar közeledik, te muzsik? (bájboli)
@taga20:
A narancsbolsik is voltak ellenzékben (8 évig!) és megoldották, akármilyen módon - 70-30 miatt ,ha finanszírozták, az az ő gondjuk.
Innentől, ha valaki nem akar túlélni, az magyarázkodhat.
Persze ha megfizetik az ellenzékiségért és az megéri neki, akkor ne ugasson, keressen rendes polgári foglalkozás és fogja be a pofáját!
@V-PORT: mekkora szutyok ez a csóka!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Faszikám, akkor tessék pártot alapítani és megmenteni a hazát! Köpködni könnyű, tessék jobban csinálni.

Én egyébként konkrét érveket is felhoztam, de híján vagy ennek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tömegrendezvény több ezer ember, akik váratlan helyzetre, váratlanul reagálnak. Nem lehet kockáztatni.
Hiába, mi ballibsik nem vagyunk olyan kemények, mint ti jobbikusok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: neked a 70/30 a követendő minta? me egyébként, hogy tudná megoldani, ha nincs átlátható pártfinanszírozás?
ez egy kicsit össze-vissza de nincs kedvem átírni:)) a lényeg, a lényeg!
@iii:
Há'persze... konkrétan a "választási eredményetek" majd megmutatja a helyeteket, FASZIKÁM a pöcegödörben!
A többi púder!
Kár elmesélned a Hófehérke és a Hét Törpét, meg milyen király csávó voltál, amikor tüzet adtál a Hétfejű Sárkánynak...
A végeredmény játszik cucuka, a többi meg csak a púder.
Ezt még senki nem mondta???
Bazzz.. ideje volt megtudnod, légy nagyfiú!
@iii: hát, szerintem azért az elgondolkoztató, hogy az összefogás listájának első 50 szereplőjéből 46-nak valamilyen köze volt/van az mszp-hez. ebbe sajnos belementek a pm-sek és az együtt is. mondjuk, már kár boncolgatni, megtörtént. azt azért elismerheted, te sem ezt akartad.
@tristen2005:
Ja!-:)
Azon gondolkodám vala, micsoda kimeríthetetlen témákat szolgáltatnak ezek a balfaszok, amelyekből Géza még két életet végig marháskodhatott volna a Madách kamarában, ha nem ment volna el - sajnos...
@V-PORT: Szavazni azért elmennek majd, ha esik egy kis eső vagy fúj a szél? :)
@V-PORT:
Velem?
Tudod, amikor ilyen "rettentően tehetséges politikusok" beszólogatnak, akkor van egy olyan érzésem, hogy tényleg mi vagyunk a hülyék - amiért ezzel a mazsola, balfasz népséggel szóba állunk.
Persze azután eszembe jut, hogy állítólag az is egy "szakma".
Amit ő választ magának.
Ha én is ilyen tehetségtelen lennék a saját területemen - mint az eredményeik alapján ŐK - akkor persze én is ilyen frusztrált lennék...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerinted egyszerre fognak elindulni több ezren, ugyanarra a helyre? Gondolkozz már!
Ja. Te csak annak örülj, hogy kinevetheted ezt a "szerencsétlen" összefogást, mert ha nem lesznek szerencsétlenek Vona még a Parlamentbe sem fog bejutni.
@DarthVader: Milyen 100 kilométeres szél? Lapozz már vissza a délutáni kommentekhez, ahol Csekk is leírta, hogy átvágás az egész és fidesz ármány a meteorológián keresztül.:) Ti meg ezt is beszoptátok. Amúgy már a ballib totumfaktumok is erről regélnek. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Lesznek elemzések, hogy miért így, és miért úgy. Én mégis azt mondom a fenébe is három hét van hátra, és el kell döntened, hogy elmész szavazni, és ezt akarod e, ami most van?
Simon lakoljon meg. De vajon Orbán oligarchái meg fognak valaha?
@V-PORT: Jaja GyuriFeri már engem is megnyugtatott, hogy hatodikán átveszik majd a kormányrudat. :) Én már csak azt teszem hozzá, hogy a jobbik nyilván be sem jut a parlamentbe.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: me csekk az über meteorológus te gyökér, bazdmeg evvel takarózni te szutyok! a családodat gondolom evitted a dáko térre!
A székely és a fia elmennek az állatvásárra bikát venni.
A fiú látja, hogy az apja a bikák tojásait fogdossa. Megkérdezi:
- Mit csinál, édesapám, miért emelgeti a bikák tojásait?
- Tudod, fiam, akkor jó a bika, ha spannolnak a tojásai, ha feszes a zacskója!
Másnap az apa kint dolgozik a szántón.
Egyszer csak a fiú lélekszakadva rohan feléje, és már messziről kiabálja:
- Édesapám, jöjjön gyorsan! Anyám meg akarja venni a postást!

Read more: www.topviccek.hu/vicckategoria/Szekely#ixzz2w3ZaBaQu
@V-PORT:
Leszarom az elemzéseket, befogom az orrom és életemben először, erre a szarfaszú népségre le fogok szavazni. (Majd iszok...)
Ha ez a szerencsétlen ecceri cukkolgat, akkor is, Nulladik Piktornak mennie kéne!
Sajnos azt is tudom, hogy nem fog menni, mert annyi agyhalott, szervilis barom van ebben az országban, hogy újra megválasszák ezt a kretént.
Legalább megpróbálom. Utána meg majd igyekszem elhagyni ezt a balfasz országot.
@V-PORT: most simon viszi el a balhét? ja, majd ő is "írhat" egy könyvet, oszt kiadja a századvég vagy a nézőpont.
nekem is tele a tököm azzal, hogy orbán mocsoksága miatt kell szavaznom olyanokra, akikkel még kezet sem fognék. nem tudok ezen mosolyogni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Leírom. Addig van a Jobbik ennyi százalékon, amíg az ellenzék nem mutat, egy igazi alternatívát.
cink.hu/egy-szarra-azott-jobbik-szuz-feljegyzesei-1544544951
@taga20:
nekem volt -egy darabig- egy 1938-as merdzsóm eredeti állapotában azután egy másik a leguccsó tipus és sohasem hagyott cserben ugyanúgy ahogy egy Volvo sem...megbízható, kényelmes és keveset fogyaszt...mi kell még

ja bosszantani a világot, hogy mínusz 45 fokban is elindúl azonnal

brühüyyy

azt várom mikor lesz a RB-nak olyan kocsija a F1-ben amibe redbull-t töltenek beniny helyett és megy is vele mint lökhajtásos bicikli az infiniti is megbaszhattya csak így tud közösűlni?

már annyi jó és szép kocsi van, hogy nehéz dönteni

mindennapi használatra egy Honda Civic alaptipus untig megfelel

brühüyyy
@tristen2005:
Én sehová sem állok.
Vigyázzba egyáltalán, sorba meg csak a piacon és a Lidlibe. Tíz éve rájöttem, hogy semmi értelme, akkor inkább... egészségedre!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: gondolom nehezen fog menni, me 10-ben vityára savaztál:)
@parti_giano: Lehet.
Jobbik. Soha. Mert csak a szájuk nagy, és nem tennének mást, mint Orbán.
Lmp. Soha. Schiffer és köre csökönyösségével elvette az esély 2012. októberében az igazi változás lehetőségétől. Ezt nem bocsátom meg neki.
Összefogás. Igen. Vannak benne kellemetlen dolgok, de mégis ott van az E-Pm. Lehet, hogy naív vagyok és hiszek Bajnainak, és köreinek.
@rodeo36: naggyábúl igazad van, de ha a szíved méljére nézel, ako ez a nonplusultra:))
www.youtube.com/watch?v=OC3jWP-V8Nc
@taga20:
Nem nyert... Ezekre se, még soha. Túl jól ismerem őket.
@Knósszosz: Miért száradsz te ki? Hát sehol semmi finom bor?!
@parti_giano: Ha megírja még a választások előtt, akkor be se kell vonulnia... :D
@V-PORT: "Ha egyszer az életben legalább úgy-ahogy sínre kerülnek a dolgok"?
Megnyugodtam, hogy végre valahára megszűnhet a jobbik is. :)
@taga20: Ha belegondolsz, hogy gabe-nek gyereke vagy, rögtön gyámügyesért kiáltasz. Borzalmas belegondolni, hogy ad1 valaki ilyen hendikeppel szülessen, ad2 gabe neveli. Ez már maga a borzalom. :(
Amúgy a szociknak választása se volt. Meg se tartották a gyűlést, de a szörnyen nem elfogultnak látszani akaró index rögtön felidézte, hogy nem fizettek meg 2006 augusztus 20-ért. Ha megtartják, akkor a választásokig ezt hallgatnád, kb az összes hírportálon.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mert ez az igazság. A jobbik csak addig erős, amíg a nyomorból, és az azokra adott válaszokból megél.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a jobbik addig nem szűnik meg, amíg lesznek lúzerek, és kisebbségi érzésű primitívek. Más nem áll közéjük, és nem szimpatizál velük.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az a baj, hogy te sem tudod elválasztani a valóságot a virtuálistól. :)
@V-PORT: ne áltassuk magunkat, pont bajnai és a pm nem fog nagy szerephez jutni, ha netán. szerintem még egy frakció is kérdéses esetükben. olvasgasd csak a listát, ne ábrándozz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: végre egy értelmes ember:) ezé szeretem az okos nőket, nem kö udvarolni, egyből a lényegre térnek:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @V-PORT: Megint elakadt a lemez pedig a strucc is ki szokta venni a fejét a homokból, egy idő után. :)
@taga20: Ne szarj be, elférünk itt mindnyájan. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezt te honnan tudod, hiszen évek óta a homokban van a fejed?
Na jó én leléptem. :)

hvg.hu/itthon/20140315_Van_telitalalatos_szelveny_az_otos_lotton

5 (öt)
10 (tíz)
54 (ötvennégy)
59 (ötvenkilenc)
80 (nyolcvan)
@taga20:
számomra nem létezik a non plus ultra a Maserrati az szép de én sohasem vezetnék 150 vagy 160 fölött seholsem mert nem érzem biztonságban magam...vagy ha sokat vezetnék gyorsan talán évek alatt de általában nem lehet kihasználni ezt a tulajdonságát egyetlen járgánynak sem a kényelem és a kis fogyasztás meg a biztonság a legfontosabb a többi küzdelem a milliomosok pénzéért a...a Liverpool egyik játékosának 3 vagy négy különféle Bentley-je van mert nem tudja mire költeni a kurva sok pénzét

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hát most megnyugodtam. egy olyan csóka aki egész héten itt lóg, semmi doga, megnyugtat engem, hogy elférek én is, aki egész héten melózom:)) tényleg a pofám leszakad:(
@taga20:
órákon belűl fogok rajta röhögni...a kis szöszi

brühüyyy
@V-PORT: Aki az elmúlthuszon figuráiban "bízik", azoknak biztos nincs a homokban. :)
"Van telitalálatos szelvény az ötös lottón"
hvg.hu/itthon/20140315_Van_telitalalatos_szelveny_az_otos_lotton

Na, valamelyik fidesznyik nyerte, megint? :))
@rodeo36: balotelli meg lefújatta a bentlikontinentálját terepszínűre! eszemfaszom egy gyagyás focista lehet egy ország ura:)
@parti_giano: Nyilván nem ezt akartam, de sajnos a választók sem ezt akarták. Ha nem ezt akarták volna, akkor nem hátrálnak ki Bajnai mögül, nem állnak be Fletó mögé, stb. stb. Sőt, anno dacumál sikerül az LMP-vel egy konkurens erőteret kiépíteni... nem sikerült, a magyar választók nem akarnak leszakadni az MSZP-ről.

Egyébként meg ez túlzás, mert a DK-nak valóban volt köze az mszp-hez, de épp annyira a konkurensük is, az Együttre, a PM-re meg a liberálisokra meg pláne elmondható ez.
@taga20: Jajj taga ne már. :) Én is dolgozom. Amúgy az országra gondoltam nem a blogra.
@rodeo36: az má fiksz, hogy együtt nem nevetünk. de még is, me ami neked boldogság az nekem is az( hat az álkohol:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem lehet mindenki olyan szerencsés, hogy a polgári kőrből, Orbán hátsójából, válasszon.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: És? Egy választási eredmény az mindent meghatároz és jóváhagy? Akkor, ha a Fidesz nyer, akkor az a tuti, amit ők csinálnak? Nemde annak is felelőssége lesz, akik sorozatban fanyalogtak az ellenzéken, akik annyira kurva okosak, de maguk nem tesznek arrébb egy szalmaszálat sem?

Ismétlem, ha te jobban tudod, akkor csináld magad. Most nagyon könnyű volt egyébként is, semmi akadálya nem lett volna a zsenialitásod kibontakoztatásának, a Fidesz még támogatott is volna egész biztosan.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na és mit? me az kurvára érdekelne, hogy napi 100 komment mellett mi a faszt lehet melózni!
én nem tudnám megcsinálni:)
@taga20:
Te ezt komolyan kérdezed???
Itt???
@V-PORT: "Nem lehet mindenki olyan szerencsés, hogy a polgári kőrből, Orbán hátsójából, válasszon."

Vagy olyan mázlista, hogy Kövérlacával egy ifjúsági szervezetben indulhasson el a politikai karrierje. :)

youtu.be/R0Mx5w8yPlg
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Dehonnincs... csak óvatosan. Berúkni nem köll.
Még-:)
@iii:
Van tisztességes munkám, nem állok pártkurvának.
Te választottad, ne mentegetőzz!
A szakmámban én jó vagyok, ti meg... az eredmény majd megmutatja.
Nem kell mellédumálni, ezt is gólra játsszák, nem magyarázatra - abban lehetsz jó...
@iii: na, hogy a választók akarták volna így, nem jön le a kutatásokból. ez egy melléfogás volt, taktikai hiba. a fidesznek rohadt jó. de már mindegy. ha mindenki iszik, aki fintorogva szavaz, akkor jól megnő a jövedéki adó. lesz miből újabb cöfös és jobban teljesít plakátokra.
@Knósszosz: nem, én a milánóra gondoltam:)
ne feszülj má te is, mint boli!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tárd szélesre az ablakod, teleportálok egy jó sört... mitől jutott neked is eszedbe ugyanez?
@taga20:
A Baló tényleg? Nem keresgélek most.
@taga20: azt hiszem ez szép végszó volt. :)
Azt hiszem én is iszom egy pohárka lányos üdítőt, és belevetem magam a musical forgatagba, míg szemmel tartalak.;)
www.youtube.com/watch?v=QgVPnWmUqd4
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ja, pártkurvának, értem. Tehát a más faszával vered a csalánt inkább...

Egyrészt én is dolgozom, sőt csekély pénzzel és még több munkával támogatom az ügyet, de te csak nyugodtan ócsároljad. Ez jólesik, na.

Tegyük fel, kovács vagy. Nem tudom, te mit szólnál hozzá, ha a munkádba ugatnának bele olyanok, akiknek fingjuk nincs hozzá, egy kalapácsot nem tudnak felemelni, de megfellebezhetetlen véleményük van a munkádról.

Nem öcsém, tévedsz, ezt ugyan gólra játszák, de olyan játék, amiben mindenki részt vesz. Te is, akár akarod, akár nem.
@V-PORT:
A Zázrivecz, aki felfedezte azóta, hogy ő Vona? Neeee.... ez a sok tót csóka, aki vérmagyari igazából. Csurka spicli elvtárs is, Novák pajti is... ezeknél a tótoknál valami divat széljobber vérmagyarinak lenni?

@Knósszosz:
Szánalmas politikusi magyarázatról. :))

Milyen tök jó lehetnék...
- ha el tudnám adni a terméket
- ha hinnének nekem
- ha lenne hitelességem
- ha meg tudnám csinálni amit ígérek

Különben meg blogokon osztanám az észt, hogy milyen fasza politikus lehetnék, ha...
Látlak ám titeket!! Etetitek a trollokat!
Nem mindegy? Minden valószínűség szerint a csúti Rám-szesz duplázódni fog! Az MSZP bekerül a melegedőbe, gondolom az eddigi dinók fognak továbbra is jól lenni ottan, lezsírozták a régi cimbikkel az MSZMP-ből meg a KISZ-ből. A jobbikot már korábban kifejtettem, akit érdekel, annak idemásolom:

"nincs_itt 2014.03.15. 14:25:12
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csak etetitek ezt a trolltot, ahogy látom. Csak halkan jegyzem meg, a dzsobbik kb. annyira széljobbos+náci stb. amennyire a zsebe igényli!
Tegnap még zsidóznak, cigányoznak, EU zászlót égetnek, ma meg édi-bédi cukorfalat, kutyuli-mutyuli simogató, buzisra zselézett hajjal.
Nem szeretek jósolgatni, de a válaztási rencer átszabása miatt, nem lesz meg az 5% sem. Emlékeztetek mindenkit, 2010-ben sem jutott be egyéniben egyetlen ilyen nájlon-náci sem! A lista volt és a második forduló a bűnös. Most viszont... szóval nyugalom, elkopnak mint a mijép is."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
... a folytatást hagytad le: ha... hahaha!!
Röhögnek rajtad, mind. Meg rajtam is, tudod miért.

Az a sok gerinctelen parazita középső ujjat mutat nekünk és vagy itt, vagy másutt, a lopott zséből élete végéig... meg az unokája is. Te meg azt hiszed, mekkorát szopott, hogy le lett váltva / ki lett rúgva. Semekkorát.
@taga20:
Pressert nem illik fikázni azért... szerintem.
@iii:
Én? Cucuka, nem én vagyok "állítólag" politikus, az már előfordult a rokonságban - elég magasra is sikeredett, ameddig neked még esélyed se lesz.
Amúgy értem, a felelősség akkor persze másé, nem TI kúrjátok el, hanem az a szerencsétlen balfasz választópolgár, mert nem rátok bök... maszatolsz, mellédumálsz, szemernyi felelősség sincs bennetek!
Mindig más a hülye, sehol sincs meg az, hogy "bazzz.. elqrtam, elcsesztük, tényleg nem voltunk olyan jók, valamit máshogy kéne tenni".
Amíg ez nem áll össze és nem jöttök rá, hogy müxik a világ, addig mindig más lesz a hülye - ti meg a meg nem értett zsenik.
Mi, ecceri, kicsit magasabb IQ-val rendelkező állampolgárok meg csak nézünk, hogy mi a pöcsömért kéne ilyen IQ light balfaszokat megválasztanunk, akiknek még ez sem áll össze?
Oszt, hagyjuk a pi..ába és tényleg inkább kimegyünk külföldre, ba..zátok meg a tehetségeteket!
Hisz napi szinten bizonyítotok - engem ilyen, de csak ehhez közelítően szar teljesítmény láttán kivágnának az ügyfeleim.
Persze én vagyok a hülye.
TUDOM ÉN!
@parti_giano: ez az egyik szám belőle! hogy a bánatba ne ismerném:))
www.youtube.com/watch?v=QHfuOmwth5g
@Knósszosz: szerintem meg vettelt nem illik fikázni. nem vagyunk egyformák, még szerencse. ez a mi szerencsénk:)
@taga20: sorry, csak az előadót néztem meg. akkor neked nem a lenin a pánk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Te meg mindig felkapod a vizet... tudhatnád, hogy ott Mo.-on a tökéletesen tehetségtelen, hazudozó szinonimája: politikus!!
Megdumálja(megpróbálja legalább), hogy Te kocsogmagyarválasztópógár, TE vagy a barom, mert csak. Ja, kérem ők hogyan "dolgoznak", azt ne merd firtatni, mert ők az ELIT, érted! Ha nem érted, akkor majd megtanulod!
Igen az E L I T, mert valamikor 25-40 éve, pártalapon kiseggeltek egy felsőoktatási intézményt, megvan a diploma - ne firtassuk hogyan, mert buktak már meg páran, hogy nem úgy volt az - innen kezdve, mondjuk jogászként, beleugat a közgazdász dolgába!
Hányok az ilyen "értelmiségtől".
@taga20:
Egyet árulj el nekem. Mi a lóf... jó van abban, hogy autók köröznek össze vissza és ezt a tévé előtt, segget meresztve bámulod?
Alapvetően minden sportot bámulni mi a jó?
Csinálni értem, de nézni?
A szex-el is így lehettek... :D
@nincs_itt:
Erről van szó... aljanép, minden oldalon. Vérig van ráadásul sértődve, mert nem hajlongasz előtte.
Hol nem szarom le a lelki világát és érzékenységét?
Nekem csak egy élősdi, tolvaj csürhe mindegyik.

"T. Köcsög magyar választópolgár!

Úgy érzem, egy-két kérdés tisztázásra szorul. Az sejlik, hogy huszonhárom évvel a rendszerváltás után, még mindig nem vagy tisztában a demokrácia játékszabályaival!

Hallom a rikácsolásod a társadalmi igazságosságról, meg az elosztásról, meg a sok bugyuta, idealista blablád, hogy nekem miért igen, neked meg miért nem. Azé’ baz’meg, mert Te egy fingszita kis pöcs vagy, én meg az elit.
Azé’ baz’meg, mert én hozom a törvényeket! Magamnak. És ha megszopod, - mert én úgy gondolom, hogy meg kell, hogy szopd - akkor így jártál. Majd négy év múlva szavazol…, anyádra. Mit cincogsz? Visszahívás? Te kis fasz! Hát azt a telibebaszott alkotmányt is én írtam, gondolod, hogy megtettem neked azt a szívességet, hogy beleírtam, hogy visszahívhass? Négy év, kis köcsög! Egy ciklus 50 milla tisztán. 50 milla plusz a költségeim. Az adódból kis buzi.

Négy év. Ez a rendszer a négyéves diktatúrák sorozata. Buktam már meg az elmúlt évtizedekben egyszer is? Tessék? Láttál Te már előrehozott választást, ebben a qrva országban? Nem figyelsz, kis fasz! Tényleg, kire szavaztál legutóbb? A komcsikra, vagy a Fideszre? Tudod miért kérdezem? Mert még azt sem vetted észre, hogy ez is qrvára mindegy. Én baz’meg, ha megyek szavazni, beviszem a fülkébe a kutyám, rászaratom a szavazólapra és azt adom be. Mert mindegy, hogy ki mellé húzod az ikszet, érvényes-e a szavazatod vagy sem. Mindenképpen rám szavazol. Mert egyedül belőlem választhatsz. Én egy vagyok. Az elit. Az E L I T! Szociáldemokrata, liberális, szocialista, meg konzervatív. Ezt a szart is meg lehet veled etetni?

Öcsém, hogy Te mekkora fasz vagy! Szerinted a büfében van jobbos és balos szendvics? Ugyanazt a kenyeret zabáljuk, ugyanazt a tehenet fejjük, csak a székházra teszünk ki más-más logót, hogy tudjad, éppen melyikünk szónokol, napirend előtt.

A világ nem vízszintesen van felosztva, jobb és baloldalra, hanem függőlegesen, fentre és lentre. Ja, a fent én vagyok, a lent meg Te, Te kis paraszt. „A törvény szerződés, gazdagok és szegények között.” – azt hitted vicc, mi? Még pofázol, hogy elkúrtuk, elkúrták az országot? És gondolod, hogy nem szarok bele vastagon? Engem addig érdekel a szaros hazád működőképessége, amíg az képes kitermelni a benzinpénzem, meg az illetményem. Az meg egyelőre nincs veszélyben. Zsé van, főnök és kontroll nincs. Ergo, szarunk bele! Tudom, neked ez most nagyon nem tetszik. Há’ nyazsgem! Vagy tudod mit? Menj le tüntetni! Azt nem szarjuk le, gondolod? Menj le és rázd a nyálad a Kossuth téren. Egyrészt faszközöm van hozzá, másrészt meg ki a faszt érdekel.

Igen baz’meg, spórolni kell! Gondoltad, hogy majd én kuporgatok? Kurvára utálom ha a zsebembe turkálnak. Igen, sokmilliárdot basztunk el, majd’ négyszázan. Ne kezdj el rinyálni, hogy a nyomorult nejeddel, és a két kibaszott kölyköddel éltek 120 nettóból! Unalmas. Közölöm veled, hogy kurvára beleszarok. A két szaros gyereked is csak annyira érdekel, hogy ne dögöljön éhen. Hogy legyen majd, akivel tíz év múlva is magamra tudok szavaztatni. Egyébként meg mit ugatsz? Nem tetszik a proliélet? Neked is áll a zászló, lehetsz Te is politikus! Ha nem, akkor meg kuss! Te választottad, szavad nem lehet. Négyszázan. Igen, ennyien vagyok. Emlékszel még, hogy ezt a kampányt is (mint mindegyiket) úgy kezdtük, hogy most aztán kisebb parlament lesz? Lett? Na látod! Hogy a saját munkahelyemen csináljak létszámleépítést? Kekeke… Miért, szerinted mi a faszt kezdenék a Laci fiammal, ha nem tudnám betolni képviselőnek? Legyen prolimunkásköcsög, mint Te? Viccelsz, ugye?

Szóval, Kedves Köcsögmagyarválasztópolgár!

Sajnálom, hogy ilyen módon és ilyen stílusban kellett tudomásodra hoznom, amire magadtól is rájöhettél volna. Mivel nem csak birka, hanem barom is vagy, erre a megoldásra miattad kényszerültem. Nem akartalak megbántani, és az önérzeted sem akartam agyonbaszni, de minekután Te akkora pöcs vagy, hogy képtelen voltál a tények segítségével a valóságos helyzeted meghatározni liberális demokráciánkban, így ez a levél nem más, mint a Te nyelvedre lefordított helyzetelemzés. Most, hogy tudod már, hogy hová sorold magad, szeretnélek megkérni, hogy a fentiek figyelembevételével a pofádat evésre használd, és most húzzál vissza dolgozni, köcsög!

A politikai elit."
@nincs_itt: ezt már olvastad? másnak is ajánlom.

Sok kicsi Janukovics lehet Magyarországon
Néhány száz fő visz minden pénzt

A magyar gazdagok független szakértője, a Blochamps Capital régebben több figyelemre méltó megállapítást is tett ezzel kapcsolatban. Nemrég megjelent éves üzletági jelentésükben pedig az olvasható: „a következő 1-2 évben az állami megrendelésekhez, az állami döntéshozatalhoz érezhetően közeli vállalkozók néhány száz fős körének jelentős vagyongyarapodása után itthon maradó pénzeinek privátbanki piacra vonzása” lehet a szektor fejlődésének kulcsa.

azenpenzem.hu/cikkek/nehany-szaz-fo-visz-minden-penzt/1697/

tenném hozzá, privátbankárokhoz minimum 50 millió szükséges, de jobban szeretik a 200-250 milliót.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azé két csaj előtted csinálja azé csak végig nézed? ja és közben gyúrsz a jobb kezedre, nem reklamálsz te tutajos:))
@nincs_itt:
Ismerős érvelés a szerencsétlen ecceritől:

"Egyébként meg mit ugatsz? Nem tetszik a proliélet? Neked is áll a zászló, lehetsz Te is politikus! Ha nem, akkor meg kuss!"

Oszt még én vagyok... izé... :))
@taga20:
Te hülye vagy?
Én akkor beszállok a két csajhoz, de te matyizzál csak! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ha majd találkozunk, ako a szekszet is emesélem, meg az F1-et is. addig suvickold a ladikot:))
a titkárnénimet viszem:)))
@taga20:
Vettel tehetsége nem vitás, sosem vitattam. Pusztán nem kedvelem.
Alonso és Kimi az én favoritjaim, de ez változhat. Schumi sem volt imádott és akkor óvatosan fogalmaztam. Aztán meg de!

Ezen nem fogunk anyázni...
@taga20:
Haggyadmá... Matula bácsi ebben a korban már örül, ha szárazdokkba húzhattya a a ladikot, nemhogy még luvnyákat hajkurásszon!-:)
@Knósszosz: és ez a sumi gizda vot, most meg nem gizda, hogy alakult ki?
nem bírom alonsot, kimi kicsit bolond(bírom), de soha énsem vitattam a tehetségüket. de szerintem vettel jobb egy csipetnyivel náluk.
@taga20: kija lófax az a vettel? ja, egy biodíszlet a technikai csodában, amit lassan a mint a dronokat, a boxból irányítanak a technikusok?
Tényleg reménytelenül üres lehet azoknak az élete, akiknek van több órájuk, a tv előtt bámulni, ahogy körbe-körbe mennek az autók. Valami félnótás, meg izzadva üvölt, hogy megelőzi, neeeem kiszorította, micsoda csata!!! Baszki, ez vicc!
A foci sem különb, rohangászik 22 mókus a gyepen, az IQ ugyanennyi, de összesen a 22-nek, 22.
Oszt sok ráérős jóember kőkemény pénzekért, kb 100 méterről próbálja figyelni és közben ordibál, hogy GYŐŐŐŐZTÜNK! A lószart mama, nem TI győztetek, hanem ŐK, akik a pályán rohangálnak. Te kiadtál egy valag pénzt, hogy ne láss semmit, ő meg keresset 100 valag pénzt...
@Knósszosz: igazad van, ezé nem adom neki köcsön a guminőmet, még szívinfaroktust kap:))
@nincs_itt: nem akarok udvarolni, de te egy komplett hülye vagy! neked má az is sport teljesítmény, hogy az éjjeliedényedet kiüríted:))
@taga20:
Az úgy alakult, hogy a gizdaságával szemben meggyőzött a tudása. Lehet, hogy egyszer Vettelé is, nem tudom. Most nem bírom, osztannyi... ha nem lenne mutatóujja, az sokat segítene.
@nincs_itt:
kár hogy igazad van

most teniszt nézek...de Nabucco-t hallgatok

brühüyyy
@taga20: tudom!!! amióta hadi rottyant lettem, már csak heti 2x, 3x járok le a terembe egy kicsit kesztyűzni... A sport, az amikor 2 ember veti össze a SAJÁT fizikai képességeit, bátorságát, kitartását. Nem sport a F1 ugyanis, olyan mint a lottó, vagy befosik a vas, vagy nem. Vagy jó a gumikeverék, vagy nem... de mindig van mire fogni, hogy éppen miért nem! Olyan mint a mo.-i politikusok.
A csapatsportok közül a focinál lejjebb nincs. Durva, alattomos, ostoba "játék". A hokiban pl., na nem abban amit te is űzöl, ott van még mit nézni!
@Knósszosz: melyik része(a mutató ujján kívül) nem tetszik? pl. az hogy 4szaros és nem szállt el? elvette a gimnáziumi osztálytársnőjét, vagy hogy született egy gyerekük? mi?:))
@Knósszosz: Az úgy mar nem buli. Csak picit spiccesnek lenni. ;)
@rodeo36: Az úgy kibírható! Mit iszol mellé? esetleg egy jó szivar?
@nincs_itt: "Nem sport a F1 ugyanis, olyan mint a lottó, vagy befosik a vas, vagy nem. Vagy jó a gumikeverék, vagy nem... de mindig van mire fogni, "
hát bakker, hülye vagy, mint egy sakkozó, de gondolom 130-nál még nem mentél gyorsabban:)
az autó sportban meg is lehet halni, csak szolok te kemény valaki:)
@nincs_itt:

8 éves cuba-i rumot on the rocks

és jó vala
lévén

brühüyyy
@taga20: nesze, itt magyar neopunk, elég szürreális

Dobosok a szegedi lakótelepi szent kurgánon

www.youtube.com/watch?v=orRAohkP72s&feature=youtu.be
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ugye ez nem csak MO_ra vonatkozik hanem a világra...történelmi tény...

Joan Sutherland (a legjobb perceiben) Lucia...

és egyetlen megoldás van rá: AZ ELITBE TARTOZNI

akinek nem sikerűl ...

brühüyyy

vagy elvonúlni a világhból valamilyen módon és meg is lehet tenni ...gondolj bele ott a kisdunán
@nincs_itt:
nem dohányzom még szivart sem, képzeld Cuba-ban kézzel sodort cigit ajánlottak de nem tudom mert napokra berekedek és kurva nagy fejfájást okoz a szivar füstjét kibírom de a cigizőktől messze menekülök és bolondoknak tartom őket

brühüyyy
@parti_giano: jaj te, ne báncsá lécci:)
@nincs_itt: itt a technikai sportok netovábbja, szerintem taga lesz, aki olyan hirtelen kiszáll...

tumblr.4gifs.com/
@taga20: Nem nem, tényleg. Szóval te azon izgulsz, hogy lesz-e baleset? Vagy mit akartál mondani? Gyere motorozzunk egyet, ha gondolod megmutatom milyen a 130+1 kevéske... Most akkor az autó sportol? Esetleg nem mered észre venni, hogy átbaxarintottak, mint a xart a palánkon?
O.K. nekem sosem volt időm átbaxásokra, amikor Senna meghalt, azután már az eredményeket sem néztem meg! Te szereted, lelked rajta, de azért lehet nekem ettől eltérő véleményem?
@rodeo36: aki dohányzik az egy barom! enézést a barmoktól:))))
@rodeo36: megértelek, sajna(nem dehogy is!) én dohányzom, egy jó szivar! hmmmm! pl Montecristo No2, egy jó konyakkal, rummal. Vagy egy Hoyo de Monterrey Epicure Especial, csak úgy, némi zenével!
@taga20: Igazatok van, én sem dohányzom. :)
@taga20: még szép!!! nem szeretem az F1-et meg még dohányzom is... ájvé! lassan dzsobbikos, sőt fideszes is leszek?
@nincs_itt: "Nem sport a F1 ugyanis, olyan mint a lottó, vagy befosik a vas, vagy nem. Vagy jó a gumikeverék, vagy nem... de mindig van mire fogni, hogy éppen miért nem"
evvel nyitottál.
"Nem nem, tényleg. Szóval te azon izgulsz, hogy lesz-e baleset? Vagy mit akartál mondani?"
evvel folytatod.
ha berugtál tisztellek, ha komolyan ezt gondolod ako fasz vagy.
ezt a motorozást megüthetjük, nekem má nics itt a spejzban, de a havertól e tudom kérni az xx-et. gondolom vágod mi ez:)
@taga20: Még nem rugtam be! Ma nem is fogok. erős leszek!
OK. ha gondolod, Monster? hm? tudod, itt nincs sebesség korlátozás...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gábris egy magam nevében írtam, ha nem esett le!
lehet, hogy nem cigizel, de szívod a faszt:) tisztán látszik.
@rodeo36: és a roksz nem nyomja közben vala az vala gadat?
@nincs_itt: azt azé vágod, hogy nem az ajutópályán kö 300-zal pengetni, hanem a szerpentinen 150-nel. ha a hegyekben körbemotorozol ako fasza csávó vagy:)
@taga20: de tényleg, mijaxot bámultok 2-3 órát, körbe-körbe rohangászó autókon? Az első kör után nem tuggyátok megjegyezni, milyen a pája? Elárulom, nem változik, segg ugyanojan marad az egész idő alatt, a buta sofőr se tuggya megtanulni? Pedig nem hosszú!
@taga20: jajj, cicám ne cifrázzad má' mint a kélgyó a szabadrúgást! Felugrunk a hegyekbe is ha gondolod, csak odáig el is kell jutni, de sietősen ám!
Szóval, nem vagyok mai kappan, emléxel a Riga-ra? Verhovina? Aztán gyöttek a többiek sorban... Mini Romet? Java Mustang? De Yamaha RD500Lc? Hm éltél már akkoriban?
@Evezős:
"Minél többen leszünk, annál jobb."

Ennek jegyében sikerült kétszer elküldenem :)
@nincs_itt: na az a baj, hogy nem 2-3 órát, hanem max. két órát. az a baj veled, hogy egy könyvtáros, mint te soha nem érti meg, hogy mi ez. ezé nem is tépem magam. ha aszt mondanám neked, hogy löman24, rosszul lennél:)
@nincs_itt: jesz, mindegyiket próbáltam. a haverom kisrometje két személlyel(én votam a második személy) 50-et pengetett:)
@V-PORT:
Bazzz, ez nem normális!
Az egoista megalománia netovábbja!
@taga20: egyem a formádat! ugye nem emléxel, hogy mivel foglalkozom? pedig linkeltem is képet a kicsikéről... csak ennyit írok, ha érted: i8
innen tied a pálya!
ja, DTM megvan? meg az ott versenyző 3 betűs ótó...
@taga20: mekkora volt a porlasztó torok? bakker 1 személlyel nem ment többet 54-nél az enyém! rohaggyon meg!
@taga20: Ha a múlt baljós árnyaira szavazol, akkor te még inkább. :)
@nincs_itt: keversz valakivel(magaddal). persze, hogy emlékszem az i8-ra. ezé nem értem, hogy mé fikázod a pályagépeket. DTM-met is bírom, tomczyk és farfus a kedvencem:)
nem tudcc meg fogni:))
@taga20: talán azért mert van némi fingom róluk...
nem a gépeket fikázom, hanem az egész körüli hacacárét! Lófax "sport", színtiszta mérnöki teljesítmény, az a szerencsétlen meg benn a koporsóban, vállalja, hogy teszteli... szerencsére, nem azon az IQ lájton múlik a dolog, a legtöbb baleset a nagyképű kis faxoknak "köszönhető", mer ő jobban tuggya mit tud vas! Tuggya a lószart, elmongyák mit csináljon, folyamatosan ugatják a fülesbe, hogy na ezt ne!, ezt igen! a pudlimat is beültethetném!
@nincs_itt: nem ojan típus. neki egy mikuni porlasztó nem mond semmit:) ha meg aszt mondom neki, hogy karburátor, ako vége van:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Egyszerűen volt egy kis rossz idő"

Aha, igen. Csak annyira, hogy majdnem lesodort az útról autóstól. Erővel kellett ellentartani a kormányt. Tényleg kicsit volt rossz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nagy kár! de sebaj, majd csak találsz valami elfoglaltságot. mongyuk Zázrivecz/Vona összes beszédeit olvasgathatnád, nem is lenne hosszú, még te is értenéd. Esetleg Novák iskolai eredményeit tanulmányozhatnád...
@taga20: há' még egy Mugen innyektor, attól tuti a moszatra gondol!
@taga20: a sűrítési viszonyokat szóba ne hozd! mer' attól rögtön valami okos gifet linkel!
@nincs_itt: nincs igazad! minden sportot a háttér határoz meg, lásd úszás, lásd síugrás stb. ja éppen téged igazollak, de, de ha nincs egy jó képességű csóka ako nem működik a gép, ez fiksz:)
@nincs_itt: szerintem abbahagyhatod.
rohadt idegesítő ez a:mit lehet azon nézni, hogy köröznek?olyan vagy mint a vicbeli szőkenő.
te milyen sportot szeretsz?a boxot?
én is kezdjem el ízekre szedni mekkora ostobaság egymás fejét ütni kötelek között?
utálom a boxot, de nem állok bele abba aki szereti.
nem vagyunk egyformák.szerencsére!
@taga20:
Ne bosszantsál má, álííthatsz neki szobrot, legfeljebb kutyu oldalbahoggyozza... mondom: semmi bajom vele, csak nekem nem szimpi. Ennyi. Minek ezt túl magyarázni?

Amúgy meg a red bili két szezont végig csalt szerintem, de ezt senki bizonyítani. Éshogylássad: a Schumi idejében meg a Ferrari trükközött szerintem, az se volt tiszta.
Mosmá meginnál egy sört velem, ha itt vónál?-:)
@taga20: most öntökön rúgtad magad, mert az úszás és a síugrás fontos eleme az edzés és az egyéni képességek. de az F1 és a többi "technikai" sport, elsősorban a F1, mert a rallyban azért kell tudni vezetni is, de az F1 olyan szinten technikai, hogy tényleg egy csivava megbírkózna vele!
@nincs_itt: kussolok:) a hülyeséget félre téve, aki ennek a sportnak a része az nagyon ott van. nem bonyolítom tovább:)
@punkfrog: elmondtam a véleményemet, mert kemények istenítették az F1-et, meg a sofőröket, igen szeretem a boxot, általában a küzdősportokat, de az atlétikát is, a teniszt, úszást usw.
vagy esetleg kifogásod van ellene?
nekem meg az unalmas, hogy azt kell olvassam, hogy a vettel, sumi meg a faxom tuggya ki még, mekkora arc. lószart a technikus/mérnök/szponzor nélkül lófaszjancsik lennének. na ezt unom rohadtul, meg azt is, hogy mert "trendi" valami, azért mindenkinek rajongani kell!
@nincs_itt: te ott itt, bazdmeg 5géről hallottál má?
@taga20:
": aki dohányzik az egy barom! enézést a barmoktól:))))"

Neked elnézem :) Amúgy meg tényleg barmok vagyunk. De jólesik.
@taga20: taga! baszki, hallottam 5G-ről igen! és? fizikailag a legtöbb egészséges ember kibírná, hallgatlak, miért fontos ez? mert a kis buksijának csúcsán mértek ennyit, de azt ugye tudod, hogy pl a gumik és a futómű könnyedén elvisel ennél többet is? sőt, okos emberek addig farigcsálták, hogy a volán nem akar visszatérni a null pontjára, hanem megtartja magát ott. igen?
@Knósszosz: ketót is! de drága menyországturisztos barátom, a hülyeség tőled is hülyeség.
egy, sohasem akartam szobrot neki, nem az én stílusom.
ketó, soha nem bonyolítom túl a dogot.
három, hülye vagy, ha aszt hiszed, hogy valaki úgy nyert, hogy csalt
négy, sumi helyzetére tekintettel nem kéne fikázni
öt, menekülj:)))
@taga20: télleg hagyjuk a ...csába, mert téged elvarázsol, engem meg kifejezetten idegesít, untat stb.
@nincs_itt:
"télleg hagyjuk a ...csába" - Ámen! :D
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: direkt csináltam, sejtettem, hogy valaki ugrik rá.
bár tényleg ostobák vagytok, mé kö támogatni az orbáncrencert?:))
Mijafaszom van ezzel a kurva blogmotorral?!?!?!?!?!
@nincs_itt: "zárjuk le! " ako ez mi a szar?
@taga20: a vélaményem. némi tapasztalattal és ismerettel fűszerezve. neked is van, nem akarlak tovább hergelni, meg magamat sem. ezért ajánlottam, hogy hagyjuk a ...csába.
@nincs_itt: igazad van, de még sem:)
@taga20: na mennya... ne kekeckedj, mert megkérdezem, hogy miért nincs manuális váltó, hanem a kormányon pöckörészik a gombokat!
@OPHELIA:
"2 hete mentes vagyok:) "

Te kis hős :))
Én egyszer próbálkoztam, pár hétnél tovább nem ment.
@nincs_itt: azé látom, hogy nagyjából akkora fasz vagy, mint én. de azé nagyobb vagy:))
@taga20:
"bár tényleg ostobák vagytok, mé kö támogatni az orbáncrencert?:)) "

Te figyu, ez simán csak önsorsrontás.
Az orbánrencer meg menjen a fenébe, de mielőbb. Ásnám a sírját szívesen, azt se bánnám, ha belefájdulna a derekam.
@nincs_itt: Mer nem mindegyik pilóta olyan gyors, mint A. Senna volt. (visszaváltás:0,8sec - tolókerekes váltónál) :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ezt a két bénát:) csak nevetek rajtuk. én a katonaság alatt szoktam le. május elseje tiszteletére:))
@taga20: az biztos! szkanderozhatnál vele!
@nincs_itt: nekem nincs kifogásom ellene.
neked van bajod velünk, akik mást is szeretnek mint te, és erről néha véleményt cserélnek.
én meg 6:30-tól már a tv előtt ülök holnap reggel, mert kezdődik...
most meg: Atletico-Espanol
holnap:Man.U.-LIVERPOOL!!!
az összes sport adó logója bele van égve az összes tv-m sarkába!:)))
@punkfrog: hátha, te a focit nézed, ako nem vagy normális:) sok degenerált zseniálisan terel egy gömböt:))
@Marcellusca: hja kérem, erről vau-vau, ezek a mai táposok, asse tuggyák mire való azaz izé az aaaaa... bot vagymijafax, meg az a harmadik pedál... ááá
bár nemtom milyen volt a tolokerekes váltója, aszinkron ferde fogazású, esetleg szinkron egyenes, vagy sebességenként eltérő, milyen szinkron kúpok voltak benne stb
@nincs_itt: apuka, pihenjen má le, me má nekem ciki maga:)
ha sikerül, reggel hétkor F1, ha nem sikerül, ako nem:))))
@punkfrog: éljen! van sok időd, nézzed! nincs ezzel semmi bajom, csak olyankor kapom fel a vizet, amikor már szinte úgy nyilatkoztok a fociról/F1, hogy aki nem nézni, nem érdekli stb., az már nem is ember.
Nekem semmit, de tényleg semmit nem mondanak, amit leírtál, gondolom foci csapatok nevei. Szerintem ugorj le a grundra, rugjad te a bőrt, vagy boxolj, vagy amit szeretsz. De ne bámuld a tv-t, értelmetlen, majd bemongyák a zeredményt.
@nincs_itt: azzal kezded, hogy azzal semmi bajod ha nézem.
aztán azzal zárod,hogy ne nézzem!:)))
@punkfrog: szerintem egyre ugrunk, csak te egy kerék, én meg négy kerék:) ezek után ki a kerék?
:))) bocs.
@punkfrog: te is kezded? mindenki fáradt? nézzed nincs azzal bajom, de ha csinálnád inkáb, az jobban teccene! ezért írtam, hogy ne bámuld a tv-t majd bemonnyák, a zeredménytot!
@punkfrog: szerintem a skizofrénia csak meghasítja:)))
@nincs_itt: úgy tűnik egyedül maradtál, a kutyámat köcsön tudom adni:)))
csak egy napra!
@taga20: ööööööö!
én kerek. illetve gömb!abból is csak egy.
de a 4 kerék is Fittipaldi,Regazzoni,Reutemann,Lauda és a 6 kerekes Tyrrell óta...:)))12 évesen szerettem bele.
húúúú! de qrva öreg vagyok!:)
@punkfrog: most elárultad magad, neked a 69 élvezet, nekem a születési dátumom:) szeretem az öregeket:) talán tégedeted is:)))))
www.youtube.com/watch?v=eJlN9jdQFSc
index.indavideo.hu/video/Meghekkeltek_Orban_beszedet
közben lehet hallani az ütemes Viktor-Viktort!
Uramatyám, de egy szar ez az egész.
Ti meg itt egymást tépitek, ahelyett, hogy a fideszt tépnétek!
@aritus: te meg magadatad téped, ahelyett, hogy
www.youtube.com/watch?v=22XhQPwybpk
fogyasztaná:)))
444.hu/2014/03/15/akinek-eddig-nem-volt-egyertelmu-hogy-a-jobbik-az-oroszokkal-van-e/

Miért is nem lepődök meg?
Kovács Béla, jobbikos EP képviselő 1986-ban Moszkvában végzett a Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében, "nem csoda, hogy legitimnek tart egy olyan szavazást, amit az orosz katonák által hetek óta megszállt területen tartanak."
@taga20: Azért, mert már nem szeretem az unikumot:))
@aritus: tisztán láccik öregszel, bár a kis feleselős stílusod cerkaállító:))
@taga20: azé' a Cash bá' már fiatalon is öreg vóóóóóót!
@punkfrog: de az öregek öregen is ütnek:) na neked, csak neked itt van egy fijatal:)
www.youtube.com/watch?v=Qnkun1HIG0M
@taga20: inkább az old man.
inkább Kimi mint Sebastian!:)))))
@punkfrog: mi ez? nem úgy, hogy inkább kimi, mint alonso:)
hamilton, rozberg má smafu?:))
@taga20: csak neked szólt a Sebastian!figyellek!:)
@taga20: kiváló band.kár, hogy csak 1 szám ment tőlük akkoriban.múlt század...
Reggel a Varánusz által keltett jó hangulatban indultam a ......-i követségen tartott március 15-i ünnepségre, ahol a még-csak-nem-is konzul pacák, aki negyedmagával fél éve lébecol ..... városban, családostul, de majd csak július magasságában nyitják meg a követséget, elmesélték, hogy újrakezdés gyanánt mi minden jóban fogunk részesülni.

1. jön két agitka Pestről, hogy néptánccsoportot alakítson. (Hihihihihihahahahahahahbruhahahha...)
2. ez a két kis angyalka majd magyart is fog tanítani. Kinek, könyörgöm?
3. majd jól csinálnak nekünk egy könyvtárat is. Igaz, hogy könyvek, na azok nincsenek.

De a legeslegjobb, hogy végre, valahára megtörténik, amire mindig vágytunk: ez a két kiváló fiatal személyiség össze fog írni bennünket! Mert nem lehet tudni, hogy pontosan hányan vagyunk itt, .... országban! És az rossz!!!

Hát nem nagyszerű? Hát nem örvendetes?
@épészmérnök: és a rezsicsökkentésről egy szót se ejtettek?!
Hát már nincsen semmi fegyelem?
@aritus: Nem. Viszont sok szó esett arról, hogy mi, szegény szerencsétlen magyarok, mennyire egyedül vagyunk az idegen etnikumok tengerében, és hogy mennyire magányosak vagyunk, és hogy mennyire nincs velünk senki.

Ezt a kulturális egyesület kiváló politikai szimatú elnöke adta elő.

EU? Az mi az?
jó reggelt kííííííívááánok!

csak azt szeretném elmondani, hogy az INDEX-et, mint kezdőképernyőt letöröltem a picsába, mert azt a szar, kaotikus katyvaszt amit oda szartak a régi, strukturált, jól áttekinthető szerkezetű portál helyére, bogarássza az ördög öregannya és pettingeljék a debillé süllyedt indexes szerkesztő faszfejek és fapinák. mégeccer jó reggelt.nekik is.

asszem megpróbálkozok a hvg-vel.

na.

az 'ellenzék' március 15-ödikei szereplésétől is le vagyok nyűgözve.
Az a bátor kiállás, az az elképesztően vakmerő tempó, ahogy teljes titokban félórával előrehozva a kezdést, megváltoztatva a helyszínt, a Petőfi szobornál, vagy hol a picsában elsuttogták a 'beszédeiket', az jól jelzi, hogy mire számíthatunk tőlük.

Megállapítom, hogy

- a fidesz be vannak szarva -orbán is, csak már megszokta a szagot,
- a választók is be vannak szarva, mer mi lesz, ha mégis a kipróbált megmentőink maradnak a hatalomban? ök szokják a szagot.
- az 'előzetesben' kipróbált ellenzék is be van szarva, leginkább ők, saját maguktól, az orbánviktoroktól, a jobbiktól, az lmp-től, a saját választóiktól, valamint az időjárástól, az erősebb széltől-napsütéstől, továbbá a nullás liszttől, hovatovább a Göncöl szekér rúdjától...
Fiúk?! Lányok?! mi jön ezután?
Ha nagyobbacska [(30-40 km/h itt pesten) sic!] szél lesz, mint most szombaton, akkor szerdán lesz a Húsvét hétfő? vagy mi a szentszar?!

vagy aszondják elején majd:
- Olyan szeszélyes az április, menjünk inkább májusban szavazni! mire nézik ezek a napot?
@épészmérnök:
Oszt még hány ilyen léhűtő niemand nyaralgat külföldön, "diplomata" néven, pártseggnyaloncként.
Éjjen a NER, A REZSIKAMU!
Egy olyan ország van itt, ahol az ország min.elnöke párhuzamot von az 1848-as függetlenségi harcaink és a mai rezsikamuja közott.
Az ott ámulók pedig nem küldik el pic.ába ennek hallatán, hanem lelkes birkaként bólogatnak neki... megérdemli a sorsát az ország.
@avanivi:
Az a legkevesebb, a kérdés, mi mennyire szívjuk meg. :(

@jaegtoer:
Ideje volt... amióta a Finlandiát is vizezed, gyanús vagy te nekem... :)
@épészmérnök:

az eu, az au sznob változata, az au hangokat akkor hallatjuk, amikor valami fájdalom, vagy kellemetlenség ér bennünket.
az eu hangokat pedig akkor, ha pénzre van szükségünk.
mindkettőt újabban a SU váltja fel, amikor nemzetvezetőnk pénzt is akar és tartozna is valahova valamint atomerőműről vizionál. az istenbarma.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Ideje volt... amióta a Finlandiát is vizezed, gyanús vagy te nekem... "

ez a legszemenszedettebb vodkacseppekbe sűrített rágalom, amit valaha olvastam velem kapcsolatban. széggggyyyelldddd! magadat!!
hagyjon el téged a nyílt vízen az evezőlapát, és lyukadjanak ki több ellentétes irányú helyen a sörhordozó göngyölegeid, legyenek azok üvegek, vagy hordók avagy dobozok!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ne nimandozzad a madjari kultúra külföldre űzött vígaszdíjjal kompenzalt szarba szökkentőit. mindenkinek van hely a nap alatt.
a szél alatt már nem, ezt sikerült az ellenzéknek elintéznie 2014. március 15-ödikén. mi lesz 2014 április 6-án? kijárási tilalom, csak még keresik az indokot?
@jaegtoer:

Jó reggelt!

Az Index tényleg úgy lett semmilyen,ahogy van!!
Tíz évet vissza,ahogy 'kurvországban 'cool...
Lassan a Népszava is hozza ezt a szintet.
@gazoló: @jaegtoer:
Nyomik... :)
Az indexesek csak a tablet és okostelefon őrületnek megfelelően alakították át az oldalaikat, azért lehetett erre szükség, hisz a statok alapján majd egyharmaduk már arról fut, ezért át kell szabni az oldalakat. A rosszindulatú sörellenes kifakadásokról pedig nem veszek tudomást. Arra amúgy is ott a Sörtelen taga.
@jaegtoer: +1

xar a zúj zsindex én is keresek más kezdőlapot

az origo régóta xar

www.hirstart.hu/

vagy hvg.hu vagy 444.hu

gratulálok a náci feudál zsindexnek a harakirihez
@jaegtoer: mi van leeresztett a guminőd az éjszaka, hogy ilyen zabos vagy?:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ennél jobban már nem nagyon szívhatjuk :)

@gazoló: A kritikára az Index azt válaszolta,hogy két hónap múlva megszokjuk, és ennyi :(
@Vitéz.László:
Telóról jobb lett a kinézete az indexnek, csak kaotikusabb a tartalma.
A hír24 és a hvg mobil appjai szerintem normálisak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: egyébként jó beszél jég. egy rekesz alkoholmentes sört kívánok neked a tengerközepén lapát nélkül:))
@taga20:
Backi, te mindig magadból indulsz ki... pedig nálatok a T.Nejed szurkálja ki tűvel... Kézcsókom a Nagys.Asszonynak! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kösz, átadom az F1 után, csak még nem döntöttem el hova adom:)
de adok egy kis segítséget a serhez:))
www.napiszar.hu/showPost/Sornyitas_-_ahogy_a_profik_csinaljak
Olvastátok?

"És százhatvanhat éve is voltak, akik magyarként a magyarok ellen fordultak, és belülről igyekeztek hátba szúrni a rezsicsökkentésért vívott szabadságharcunkat. Voltak olyanok is, akik nem értették meg, hogy háborúban a széthúzásnak nincs helye. Akik diktatúrát kiáltottak, jogaikért visítottak, amikor a rezsicsökkentés volt a tét. Róluk írta a költő: kinek drágább rongy élete, mint a rezsi csökkenése.

Őket nem érdekelte a gázszámla, sőt egyenesen adóemelést sürgettek. Emlékezzünk ma rájuk is: az egykori hazaárulókra, a Nyugat-majmolókra, akiknek nem volt elég a magyar révész, hanem holmi hídról álmodoztak. Ne felejtsük el a hídpénzt sem, a kor vizitdíját!

Ahogy a menthetetlenül becsavarodott politikai gondolkodó írja: ezek ilyenek.

Az ő árulásuknak és a labanc túlerőnek köszönhetően a rezsiharc akkor elbukott. Hiába kérték a szabadságszerető magyarok orosz barátaik segítségét, velük együtt is vereséget szenvedtek. A számlák újra emelkedni kezdtek, s a magyarok fázni kezdtek megint.

A történelem nemhogy ismétli magát, hanem pontosan ugyanott tart, mint 1848-ban. De van egy fontos különbség.

Tisztelt Ünneplők!

Mára kivívtuk a rezsicsökkentést, és fényében sütkérezünk mindennap. Olyanok vagyunk, mint egy vidám, trópusi ország, ahol mindig ingyen van meleg. Egy illedelmes, erkölcsös riói karnevál. De ráadásul a szemetet is elviszik, méghozzá olcsón. Én meg legalább akkora vagyok, mint Kossuth Lajos a négyzeten."

m.hvg.hu/w/20140315_1848_te_rezsicsillag

Tota nem is lőtt mellé... ennyire kiszámítható Nulladik Piktor, csak az ellenzéknek nem sikerül reagálnia...
@taga20:

guminővel az példálózik, aki azzal álmodik, valamint mindenki ba...a meg a maga találmányt.
találmányát. bassza meg.
@jaegtoer:
Kora reggel... nálunk volt olyan sárkányhajóverseny, ahol a csapat egy néger guminőt kötött a hajó orrára. Jó, az is igaz, a hajóba is alig bírtak beszállni... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @avanivi: @gazoló:

már az is bosszantott, amikor egyes cikkeknél a 2.esen ragadt.
de most végleg elhajították a kalapácsot.

megy egy seggfej és ott baszakodik az út kellős közepén és az okos telefonját basztatja beszólok neki: hívhatod mindjárt a mentőket is, bazd meg!
@jaegtoer: nem is szégyellem, de a tijéd biztos leeresztett, me benned van a feszko. tisztán láccik:))
@taga20: ja, és az index is leeresztett!
@taga20:
Vizezett vodkánál te nem lennél ideges? :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: törnék, zúznék. ezé megértem a nertársat, bár rosszul is járhat az ember, ha iszik:))
www.napiszar.hu/showPost/Megunnepeltek_rendesen
Putyin megoldotta, nem kell itt adókedvezmény a lopott pénzekre, egy kis háború a Krimlben és kész a vagyon haza telepítés!

A londoni gazdasági lap értesülései szerint mások mellett a részben orosz állami tulajdonban lévő Sberbank és VTB bank, valamint a Lukoil olajipari vállalat is hazatelepíti tőkéjét olyan nyugati bankokból, amelyeknek amerikai érdekeltségeik is vannak. Az orosz vállalatok attól tartanak, hogy az ukrajnai válság miatt Oroszország ellen tervezett amerikai szankciók részeként befagyasztják a külföldön tárolt orosz vagyonokat.

A Financial Times szerint a válság pénzügyi hatásai máris súlyosan érintik a legtehetősebb oroszokat. A lap idézi a Wealth-X piaci adatszolgáltatót, amelynek kimutatása szerint a tíz leggazdagabb orosz milliárdos portfolió-befektetéseinek értéke csak az elmúlt héten nettó 6,6 milliárd dollárral zuhant a piaci árfolyamok esése miatt. Az orosz tőzsdéken forgó részvények árfolyama az idén eddig átlagosan 20 százalékkal csökkent.

nol.hu/kulfold/mar-menekulnek-az-orosz-cegek-1450341
@taga20:
Vettel kinn van az összes vizekből és a versenyből, Alonso tartja az 5. helyét oda kell figyelni Kvyat-ra és Rosberg-re és az új stílus és minden új rengeteg gondot okoz a RB nagy gondban van a Merdzso meg arat

hogy vagy?

brühüyyy
@tristen2005:
ha nem adja el akkor nem érinti az árfolyam változás a névértékre megmarad és ha mindez kiszáll a nyugatból akkor gazdagítják az oroszokat hatalmas öntökön szúrás ez a szankciózósdi annyuk picsáját egyébként és kurva annyukat is majd összeszarják magukat a nagy erőlködésben...csak azért, hogy basztathassanak bárkit akire a kancsal szemük rámered

rá is fognak baszni
ti meg megeszitek ezeket a szar tőzsdei híreket

attól, hogy az árfolyama zuhant a névértéke nem változott és ha kivár és elviszi akkor meg is baszhattyák a szankcijukat is meg a jü kedves anyut

brühüyyy

milyen demokratikusak nemde? odabasznak egy terroristát miniszterelnöknek és akkor máris adnak neki pénzet mert terrordemokrácia van a drága nyugaton kibaszott drága
Volna egy kérdésem, vagyis egy dolog nem fér a fejembe.
Miért őrizné Simon a pártpénzt a saját számláin, amikor Zushlag azt írta, hogy több széf tele volt pénzzel az Mszp székházban?
Nesze neked Zugló!

A pesti belváros és a külső kerületek közé ékelődő XIV. kerület korábban két választókerületet alkotott, de az új rendszerben nagyobb része egyetlen körzetet alkot, egy kisebb részét pedig hozzácsapták a XVI. kerülethez. A kerület nagyobb részét lefedő, 8. számúnak nevezett választókerületben viszonylag kevés, nyolc jelölt indul április 6-án - Barta János (LMP), Hajdu József Péter (MUNKÁSPÁRT), Horváth András (ÉLŐLÁNC), Kovács Béla (Jobbik), Láng Márta (KTI), Papcsák Ferenc (Fidesz-KDNP), Tóth Csaba (MSZP), Török Norbert Roland (JESZ). Indultak volna többen is, de sokaknak még az ajánlóívekkel sem sikerült elszámolni, ezért súlyos büntetéseket fizethetnek.

hvg.hu/itthon/20140313_Agyuval_verebre_Zuglo_botranyok_foldje#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_
@rodeo36: kösz jó, remélem teis. lehet, hogy én mást nézek, mint te, de lajost nem látom a mercivel. ement kutyát sétáltatni a futam helyett?:))
Ha majd a kölök felnő és megkérdi, Apa, mi a rücskös faszér gyalázza mindenki a nemrég megbukott Orbán-rezsimet, egy dátumot fogok a figyelmébe ajánlani. Ide skubi skac, ha gyorsan át akarod látni, ugorjunk vissza 2014-be, egészen pontosan március 13. a megfelelő céldátum. Azon a csütörtöki napon szinte mindenre volt példa, ami a Viktor-érát jellemezte, s bónuszként arra is secpec rájössz, hogy noha velejéig romlott volt a rendszer, miért uralkodott a törpe több cikluson át.

mentalisdeficit.blog.hu/2014/03/16/egy_mocskos_nap_orbanisztanban
@épészmérnök:
a kurva annyukat...és hogyan megy majd az összeírás? a kiscsajok két ripityom között megkérdeznek mindenkit a zuccán, hogy magyar e vagy? persze ékes magyarsággal, és ha valaki válaszol akkor azonnal össze vissza írkálják? és ha nem találnak senkit akkor tovább tánciznak ott a ...zországban?

munkavállalási vízumuk e van vagy mindez túr izmus...esetleg diplomata néptáncos státusz mint követségi segédtáncos?

és mennyit fizetnek nekijjek fakauriban?

brühüyyy

ezek is a menekűltek még kategóriába tartoznak...addig jó míg nem kell hazautazni?
@tristen2005:
az új ukrán minisztertanács

brühüyyy

terror 1
@rodeo36:
Ott a linkben hol volt szó az Ukránokról?
Cavinton?:)
@taga20: Nico Rosberg mercedes győzött...pont...lajos meg idő előtt hisztériás rohamot kapott és elment pisilni

az első 3 ban 2 mercedes van és egy Renault ami RB-ra van föstve és sok infiniti logo lóg rajta

brühüyyy
@tristen2005:
csakis ukrajnáról van benne szó és az ukrajnai terrorakciók következményeiről

szeggyél cavintont

ha nem emléxel arra sem mit irigáltál a szövegedben

az ok nélkűl nincsen okozat sem

ugye? vagy talán más dimenzióban voltál?

brühüyyy
@rodeo36:
Az utolsó 4 sorban említi az Ukrán válságot, a többi, pénzpiaci elemzés!
@tristen2005:
csakis a basztassuk csak a putyint mert az divat címen írtad eme röffenetet?

nem a putyin kezdte a terror akciókat ukrajnában ő el volt foglalva azzal, hogy a téli olympia békében és vidáman teljen még akkor is ha megfenyegették demokratáék hogy bojkottálni fogják mert a demokrácia bombázott Volgográdban azután -valószínű néhány demokrtaikus terrorista a putyin kezei közé került és facsart rajtuk egy picinyt, gondolom én jogosan- majd lett a demokraták kurva nagy bánatára egy csodálatos téli olympia amit kihasználtak demokratáék arra, hogy szétbasszák ukrajnát az olympia árnyékában majd azonnal a vége után máris kész volt a zúj és forradalmi terrorkormány meg parlament és savazott bármire amit mondtak nekik demokratáék mert jól fizetik őket zsoldosok a Blackwaterban?

és most meg a drága aranyos tőzsde a kurva annyát neki ugat és ...vannak ellenakciók is

de hát olyan jól hangzik a putyin egy rohadt kgb-s és még nem is gazsulál a demokratáknak poedig azok osztán még a nukleáris arzenáéljukat is bevetnék (ugye ami csak nekik lehet?) hogy leputyinozzák a világott egy kis koncért és haborúért

brühüyyy

jó kis cikk amit róla rittyentettek magyarisztánban pontosan négy méterrel hátasztán megett
@tristen2005:
lófasz komám lófasz

brühüyyy
@rodeo36:

Dollármilliárdokat vonnak ki nyugati bankokból az amerikai pénzügyi szankcióktól tartó orosz cégek - írta banki forrásokat idézve szombaton a Financial Times.

A londoni gazdasági lap értesülései szerint mások mellett a részben orosz állami tulajdonban lévő Sberbank és VTB bank, valamint a Lukoil olajipari vállalat is hazatelepíti tőkéjét olyan nyugati bankokból, amelyeknek amerikai érdekeltségeik is vannak. Az orosz vállalatok attól tartanak, hogy az ukrajnai válság miatt Oroszország ellen tervezett amerikai szankciók részeként befagyasztják a külföldön tárolt orosz vagyonokat.

A Financial Times szerint a válság pénzügyi hatásai máris súlyosan érintik a legtehetősebb oroszokat. A lap idézi a Wealth-X piaci adatszolgáltatót, amelynek kimutatása szerint a tíz leggazdagabb orosz milliárdos portfolió-befektetéseinek értéke csak az elmúlt héten nettó 6,6 milliárd dollárral zuhant a piaci árfolyamok esése miatt. Az orosz tőzsdéken forgó részvények árfolyama az idén eddig átlagosan 20 százalékkal csökkent.

„Nem is kellenek érvénybe léptetett szankciók a gazdasági felforduláshoz (...) elég (a szankciókkal kapcsolatos) várakozás is" - mondta a Financial Times-nak Christopher Granville, a Trusted Sources nevű, felzárkózó piacokra szakosodott elemzőcég vezérigazgatója.

Eközben arra is utalnak jelek, hogy orosz befektetők kezdenek kiszállni amerikai államadósság-befektetéseikből. Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve New York-i részlegének legutóbbi adatai szerint a március 12-ével zárult egy hétben 105 milliárd dollárral csökkent a külföldi intézményi befektetők portfolióiban tartott amerikai kincstárjegy-állomány értéke. A Wrightson Icap piacelemző cég főközgazdásza, Lou Crandall szerint "csak találgatni lehet", hogy ki építi le kitettségét, de "az egyik nyilvánvaló jelölt Oroszország".

Nagy londoni házak szerint ugyanakkor minden bizonnyal Oroszország húzná a rövidebbet, ha az esetleges amerikai pénzügyi szankciókra válaszul megtorló pénzügyi ellenlépésekre szánná el magát.

Az egyik legnagyobb londoni gazdasági-pénzügyi elemzőház, a Capital Economics közgazdászai legutóbbi elemzésükben felidézték, hogy egyes orosz illetékesek nyugati pénzügyi szankciók esetére nem zárták ki az orosz kézben lévő külföldi befektetési eszközök piacra zúdításának lehetőségét. A ház szerint azonban a számok ismeretében ez csak üres fenyegetőzés. A cég elemzői kimutatták, hogy az azonosítható külföldi portfoliókban lévő csaknem 5800 milliárd dollár névértékű amerikai kincstárpapírokból 2013 végén mindössze 139 milliárd dollárnyi volt orosz befektetők kezén.

A Capital Economics elemzői szerint ráadásul az ukrán válság további eszkalálódása esetén bizonyosan bőséges kereslet lenne a befektetői menedéknek tekintett amerikai államadósság-papírokra, ha az orosz alapok ezeknek az eszközöknek az eladásába kezdenének.
@épészmérnök:
te is mindent elkövecc hogy a követ lekövezd? mit kerestél egy követségen? téged követnek? van valami közöd ahhoz, amit követnek ott a bulin? nem volt más jobb tennivalód? ehelyett elolvashattál volna néhány Petőfi verset vagy esetleg Arany Jánost

dehát neked követni kell most meg vagy követve és le is követnek

te már összevagy írva? és milyen érzés így össze vissza írkálva lenni

igyál finom Chile-i vöröset az gyógyír

brühüyyy
@tristen2005: Bezzeg Kuncze körzetében (Pest-08) 18-an indulnak!!
@tristen2005:
kösz...nem érdekel...már informálódtam

te is ctrl+c/ctrl+v technikázol? az jobb?

brühüyyy
@rodeo36:

kevered az okot az okozattal...a tőzsde is egy eszköz ...

és ez az elemzés nagyon pártos...valakinek a pártján...nakineka?

és máris kiláccik a lóláb

komám tanulni tanulni tanulni már Lenin is ezt szajkózta a kezdő politiquero-k nak

brühüyyy

te kis huncut és mit ittál így hajnalok hajnalámn, hogy megeszed ezt a maszlagot is...pedig a mangalica ott hátasztánban alcsútbasznádról importálva zamatosabb nemdebár és hogy kotkodácsol?
@iii:
Ott lesz szép a győzelem:)
@rodeo36:
Bakker, én nem vagyok olyan jól informált mint te a bálnavadászok között , az iglu árnyékában:)
@tristen2005:
másrészt, hogy csak ne haggyalak békén:
azon csodálkoztam volna igazándibúl, ha nem ezt a szar hazugságot rittyenti oda...

az 5800 milliárd nem igaz az az 5800 milliárd is hamis váltó fedezet nélküli sexpír!!!!!!!!

de az 5800 helyett 580000 milliárdról kellene beszélni és akkor máris más a helyzet

egyébként elemzőkéim rohadt szar gecik és irányított hazugsággal operálnak amit még te is megettél -mintláccikjól- és a világ meg most útálja a putyint és nem veszi észre hogy már megint átbaszták mint szart a palánkon

brühüyyy
Az új ptk kapcsán idenyomtad a keserveidet.
@tristen2005:
bálnát nem szabad vadászni a bálnát el kell ültetni a kiskertben akkor kirügyezik és és akkor a magyar balneológusok segítségével lehet az iglu kis ajtaján ami szalmából van ki és be tologatni

vidám kis bálnás estve rummal?

hogy vagy?

ne olvass demokratákat megárt és akkor ilyeneket irigálsz itten publikálva hogy nem érted

brühüyyy
@tristen2005:
ha most megint megválasztják papcsákotókát akkor annyi legalább gyújtsátok ráa merdzsóját amikor benne üldögél

brühüyyy
@rodeo36:
Kertem nincs akkora, hogy a bálna rügy fakadás esettyén elférjen, (a farka átlóg a szomszédba)különben is a nagy rezsicsökkentések korában, feltűnő egy akkora medence amiben meg tud fordulni:)
@rodeo36:
Kár lenne a merdzsóért, a végén még beperelnek a németek, imidzs rombolásért, hogy a merdzsó éghető:)
@rodeo36: azé két hete még a fasorban se vot a bika. nyúi is csak a kopasz fejét vakargatta:)
persze úgy néz ki, hogy kivakarta a verdát, még egy kis finom hangolás és jöhet a megszokott vettelhenger:))
www.napiszar.hu/showPost/Szergej_es_az_uthenger_O
@taga20:

www.grandprix.com.au/2014/drivers

sok a változás de jól bírták a gyűrődést

sokan kiestek mert a ketyere nem bírta...mások összeütköztek

de összességében egy -szvsz- merdzsó győzelem aminek örülök

a RB majd kavarja meg vakarja az egyik RB-re festett csotrogány ment a 2. helyen a másik a sebastiánnal kiesett már az elején

brühüyyy
@tristen2005:
azért én írnék egy szívbemarkolót a rezsidémon atyjának, hogy ugyan mérje már meg -mint a villanyórát hányadik culomb meg az ampére és ami volt?- hogy mekkora legyen ha a hossz anti tengelye krűl akar megfordúlni vagy ugyanakkor hori zontál isan is és mi van ha csapkodni kezd az uszonyával és a farkával (na annak csodájára járna a rétvári olyat még őse)

szóval vidám percek

brühüyyy
@tristen2005:
szerintem az squirrel avagy mókus?

a nyúlnak nincs is loboncos mert akkor a rétvári nyúlpárti lenne egyből

brühüyyy
és a dió is ott van mellete lefüvezve

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Emlékszünk, hogyan oldotta meg a Fidesz az ellenzékiséget...
@rodeo36:

Kérelmeztem a határvonal kijelölését, ugyanis bálna tartás célja a farok csapkodással elért kerti locsolást is megakarom oldani, így a szivattyú villanyos enerdzsia használatát is mellőzni tudom amivel a NER eszméihez hű alattvalóvá nemesülök.:)
@tristen2005: szerintem ez egy vérmókus.
nézd csak, na ezek nyuszik, és ikrek:))
www.napiszar.hu/Thumbnails/12172.w-800.h0.q100.jpg
@rodeo36:
Nem számít, a Nyúl olyan mint Ságvári, 32 nevem volt:)
@épészmérnök:
"EU? Az mi az? "

Ja...a határok átjárhatósága...az jó !
A vámmantesség...az jó !
Az idetolt 1000 milliárdok...az jó !

Hogy némi demokráciát varnak érte cserébe...Na azt már nem !!!!
@tristen2005:
" így a szivattyú villanyos enerdzsia használatát is mellőzni tudom amivel a NER eszméihez hű alattvalóvá nemesülök.:)"

Tévedés,...a NER azt uzeni :
hasznájjad bazmeg , occsó !
@aritus:
az a szemügés öltönyös az micsoda? sokat pofázik és assziszi szellemes pedig egy fing
és el akarták küldeni a magyarokat hogy márpedig nem magyarok

nahát ...
szép egy hely ez az orbánlandia, miért nem viszi haza és zárja be a spájzba akkor a többiek élhetnének békében

nem lesz referendum az ország szétszakadásáról magyar és nem fideszes

vagy valami hasonló alapon és adót sem fizetni csak oda ahová tartozik?

brühüyyy

gyalázatáés az orbán kappan hangja ahogy kotkodácsol?
@tristen2005:

nyúl hát attól függ hová nyúl?

sütőben ropogósra sütve krumplival

brühüyyy

pusek nélkűl
@dr kíváncsivagyok:

Ha spórolok, nem kell Paks2, tehát többet el lehet lopni a 3000 milliárdból, máris 2x-es kiváló NER kompatibilis leszek!
@taga20: @rodeo36:

Mennyivel izgalmasabb a trafikmutyi után a dohány szeretők élete, mint a forma1! Ők is nagy sebességgel menekülnek mint a Vettelke!
www.kisalfold.hu/belfold_hirek/arkon_bokron_at_menekult_a_cigicsempesz/2374067/?utm_source=hirkereso&utm_medium=feed&utm_campaig
@tristen2005:
azt írja ugyanott, hogy a biszku büntető pere kezdődik és apozsgay-é mikor? meg a többieké mongyuk a kövérlaca mint politikai áruló

brühüyyy
@taga20:
Azt ismered amikor a hosszú élet titkát keresik?
Papa maga hogy érte meg ezt a szép kort?
Nem ittam, nem dohányoztam egész életemben.
és hány éves a bácsi?
98.
és maga? egész életemben nőztem, cigitem, ittam. és hány éves a bácsi?
Most múltam 25.
@rodeo36:
Hosszú a lista! Az elejéről kezdték, a "K" betű hátrébb van az ábécében!
@V-PORT: azé arra kíváncsi lennék, hogy ákos hol a faszban vot:)
nem lesz ebő baja?
@taga20: Patakyt biztos elvitte az ufó. :)
@gazoló: látom van tüdeje a néninek, de ako inkább má ilyet, ha a rövid élet titkáról beszélünk:))
www.youtube.com/watch?v=QohUdrgbD2k
cink.hu/szaniszlo-ferenc-elemez-minek-gyulolni-a-felszabadito-1544857485
Ez valami zseniális. Ennek az embernek adni kéne valami díjat. Mondjuk Táncsicsot. :)
@V-PORT: @taga20:

Van az a korpa amiért korpás az 'egészséges fejbőrük!!

Á'tkos meg húszmilla darabjáért szignálokat ír a 'rezsicsökiről!
index.hu/belfold/2014/valasztas/2014/03/16/nem_lesz_orban-mesterhazy_vita/
Szánalmas a Fidesz kommunikációja. Már várom az időt, amikor onnan a magasból lezuhannak. Nem vagyok egy rosszindulatú ember, de nem fogom őket sajnálni. Sőt!
@V-PORT: fut a bátor szőrviktor!:))) tényleg, hovan szőr, csak nem talált melót és melózik?
www.youtube.com/watch?v=tAmQ8ujsLjs
@V-PORT:
Régi mintára visszahozatnánk a "Kiváló Seggnyaló" plecsnit, vagy az "Unortodox Proktológia Hőse" plakettet, ilyen jeles ünnepeken mint a mostani, szét lehetne osztani belőlük öt-hat mázsát...
@Knósszosz: ez a csóka a seggnyalás gyémánt fokozatát simán megkapná. tökélyre fejlesztette az agyhalált!
ahogy boli kérdezné, iszo te rendesen?:))
@taga20:
Nem lehet, megyek a kollégával melózni. Hazaviszünk egy kész gépet, majd este ser, esetleg...
@gazoló: ez a nő abban a másik ruhában olyan összhangot vágott le előző linkedben a karmesterrel, hogy még a zenekarból is csöpög mindenki nyála utána...

itt is jó, de erősen "független" - tőled is, csak azért, hogy "tanulj" valami érzelmi töltést!
@tristen2005:
Ha felsírok iccaka, annak te leszel az oka b+!
@V-PORT: Vonára miért nem hablatyol valamit? :)
@guma:

Sajnos független tőlem!
Tanulok'májticsör!!
@V-PORT: Én meg azt gondolom, hogy Orbán és Mesterházy is beszari. Mind a kettő kitalált valami mondvacsinált baromságot, hogy ne kelljen hármasban vitázni. :) Azt, hogy miért hárman kellett volna, remélem nem kell ecsetelnem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja te most a vitáról és nem Szaniszlóról beszélsz.
Nem lesz vita. Orbán most nem vitatkozik, 2018-ban pedig még úgy se.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és kitől szartak be? csak nem papírnáci zázrivecztő, aki még a saját nevétől is fél?
hülye vagy? mé nem kirándulsz inkább, ebbe a kurvajó időben?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem is engednék olyan pártot indulni a választáson, amelyik elzárkózik a nyilvános vitától. Alap.
@tristen2005: aranyos pofijuk van:)
látom, jó az idő és melózgattok:)))
www.napiszar.hu/Thumbnails/17717.w-435.h0.q100.jpg
@taga20: :)

nem akarhatsz neki ennyire rosszat! :D fúj a szél, néha szemerkél az eső és te kirándulni zavarnád?

a szép lelkednek egy kis ima:

www.youtube.com/watch?v=el1aqBCyidA
@guma: nem nyitok vitát és megadom magam, neked. tényleg szép a lelkem:)
egyébiránt, nem az én stílusom a néni, de szeretem aszt aki őt szereti.
hamá milf, ako ő:)))
www.youtube.com/watch?v=VoOG7LEyUJ0
@tristen2005: de remélem a stop táblánál nem állsz meg?:)
@taga20: emlékeztem rá :D

de inkább őt küldtem mint ezt amit most hallgatok(, mert még azt hitted volna haragszom):

www.youtube.com/watch?v=JK9Zeo9q-ao
@guma: csak az igaztalan vád bosszant. az igazság csak kényelmetlen:)
@taga20:
Ahogy elnézem, a kazal rakás már megy neki.
@taga20:
MU LIV 75000 néző + én cuba-i 8 éves on the rocks

te micsinyácc? vau vau vagy miaú

brühüyyy
@gazoló: :DDDDDD

nem baj, ha nem varázsolt el :)

www.youtube.com/watch?v=XT9IDo-vF5k

(ő sem!)
@guma:
nem is tudtam, hogy addikcióról hallgacc

és miért?

brühüyyy
@rodeo36: most az asszony dorombol, de lusta vagyok és nézem a fákat, ahogy a szél fújja őket:) kutyu még mindig tündibündi, macs kekec(antiszociális), szpidi betolatott a garázsába és húzza a lóbűrt:))
hajrá pul!
hajrá kuba!
@rodeo36:

Nálam a mennyei bajnokság mérkőzéseit adja aTV, 17-től lesznek a spanyolok. Hajrá Pool.
@guma:
ja...akkor Dudamel még egy kéjes gondolat sem volt...volt neki Karajan, meg Bernstein, Serafin

brühüyyy
@guma:
manapság a Garanca versenytársa hangban és...?

www.youtube.com/watch?v=bjTDFy8ui2w

brühüyyy
@guma:
és hogy lásd fiatalon a Carreras-t is meg Baltsa a Karajan kedvenc alt-ja

www.youtube.com/watch?v=eqLSk5Andp4

brühüyyy
@guma:

DDD

'aztakurva'inzultuseseteállfenn!!!
@guma:
ettől a román 12 csillagostól meg a MET volt elájúlva meg én mikor láttam

www.youtube.com/watch?v=6toX-MYSG2E

brühüyyy
@tristen2005:
maradok az Old Trafford-nál ...egyelőre

brühüyyy
@guma:

Shalyapin szokta ezt a koncertjein hogy a közönség széttapsolja a szálát utána

www.youtube.com/watch?v=mykwg-1XszM

brühüyyy
Szerintem Orbán a Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy hármasból éppen, hogy Mesterházyval járna a legjobban. Simán le tudná győzni. De ők tudják.
@rodeo36:

Igazad van, mindenki a korához igazodik, öreg fijjug bajnoksága:)
@tristen2005:
és te melyik mennyekben jársz? tudtommal a Kínai császár a menny fia

hol focizik?

brühüyyy

Old Trafford az a stadion neve és a LIV már 3 nullra vezet úgy, hogy Gerard elbaszta a 3. 11-esét

brühüyyy
@rodeo36: hahaha

öreg vagy mint az országút, ilyen emlékekkel :)
meg kö' emésztenem ezt a hang kavalkádot...
de van amit kihagytál, mert nekem ez a hangszín is tetszik piszkosul...

itt 71-ben

www.youtube.com/watch?v=oJfR8qxXL8g

itt meg 81-ben

www.youtube.com/watch?v=KPET4RAe6yQ

és 2010-ben meghalt...
@gazoló: nane! :D messze van az inzultustól...
nézd csak:

www.youtube.com/watch?v=8-24M3tdxe8
@guma:
akkor is ő volt az aki az SZKP XXII. kongresszusán egy félkilós arany kereszttel és a hozzávaló lánccak énekelt a közönségnek

www.youtube.com/watch?v=NJX0b9ZChYk

a Verrett persze jó de ő később átállt szoprán szerepekre

valami okból
brühüyhyy
@tristen2005:
annak a sok hülye katalánnak?

brühüyyy
@guma:

állaticuki:)))))))))

és ennek az utolső sora........
......www.youtube.com/watch?v=sd9sN7Colm8
@rodeo36: Egyelőre a követségen tudok találkozni emberekkel, akikkel máshol nem. Különben is: a Nagykövetség épülete Magyarország területe jogilag, és tőlem ezt a jogot senki el nem veheti, hogy oda elmenjek. Azt a házat, és az alkalmazottait én fizetem, meg Boli, meg Taga, meg Queen, és ti mind.
Nem a kormányt mentem ünnepelni.

Egyébként én voltam az egyetlen, aki kokárdában ment oda. Néptánccsoport soha nem lesz, de én bármikor eljárom a széki táncrendet, a lassútól a polkáig bezárólag (ha közben szívrohamban össze nem esek.) Bármikor eléneklek száz magyar népdalt (az esztétikai élmény hanyagolható), és fejből elmondok mondjuk, harminc magyar verset súgás nélkül (egy kis rizling, persze, segít). A szemét ballibbant, aki vagyok. Dögöljek meg, ne pofázzak bele, nem fizetek adót Magyarországon (egyébként fizetek).

Szóval, na.
@épészmérnök:
tudod..."ez" nekem sohasem hiányzik ...sohasem sem azelőtt sem most...a diplomaták kinyalhatják ha megmossák a nyelvüket én dolgozom és pénzt csinálok meg sikert

a diplomaták ...azok senikháziak tisztelet a kivételnek akikkel tartom mai napig a kapcsolatot

ez a szar ...hát mongyuk a közelébe sem mennék és nem hiányozna

brühüyy
@épészmérnök: "Bármikor eléneklek száz magyar népdalt (az esztétikai élmény hanyagolható)"
bakker ez jutott eszembe rólad:))
Bármikor eléneklek száz magyar népdalt (az esztétikai élmény hanyagolható)
@rodeo36:

én azt értettem @épészmérnök: szövegéből, hogy ott olyanokkal tud találkozni, kikkel máshol nem...

és ezek valószínűleg nem a diplomaták...
@guma:
az épészmérnök problémája, hogy bizonyos egyedeket a követségen tud csak elérni...

magam részéről -ha el akarom érni- akkor elérem de általában nem akarom

mert azok is magyarok és ...
arról megvan a véleményem

kategória

brühüyyy
@guma:
köszönöm..annanetrebko nem egy olyan kategória amiért én meghallgatok bármit is

sajnálom...

ezek itt percenként többet kerestek mint a netrebko évente a netrebko nem tud énekelni az a baj

ezek énekelnek

www.youtube.com/watch?v=Z9ZfYr6oLhA

brühüyyy

fejleszd az ízlésedet de ne mangalicán, jó?
@taga20: te!

népdalt és nem műdalt (egyem a szíved)! :))))

népdal:

www.youtube.com/watch?v=-wRvDOw2GII

műdal:

www.youtube.com/watch?v=rRbeQ_nerGQ
@rodeo36:
Itt is 3:0, félidő, Barca-Osasuna.
@guma:
ezt bosszúból itt küldöm

tanulni, tanulni, tanulni

hallgasd a kommentátort

www.youtube.com/watch?v=iIPOCgyWw-M

brühüyyy

1981 egy kis ünnepi
@épészmérnök: @taga20:
Azt a magyar nótát énekeljétek el, ami nem ázik.
@rodeo36: pedig jó "tanárom" van (volt?!), csak egy piszok hangulatember :)

a texas-inál meg ijedtemben majdnem kinyomtam a linket ahogy megjelent abban az ízléses sonkaujjú rokolyás "estélyibe"...

(majd meghallgatom őket fülessel is, mert most csak a laptop hangszórón keresztül élveztem a hangokat...)

ja kérem, válogatni azt tudsz...
minek is strapálom magam ennyire tudatlanul!
@rodeo36: azt a hétszázát!

neked öröm mindig valakit szívatni?
tudod, hogy nem beszélek nyelveket... mit hallgassak meg ha nem értem?
könnyebb a lelkednek kicsit gúnyolni a másikat?

az igazi bosszú érthető! és tudom miért kapom....
most mi van? nem jó csajt küldtem (bár volt ott még egy), rendben! majd máskor nem kapsz senkit...
szerezd be magad...
@gazoló: ezek?

:DDD

ne adj a látszatra...egy sült csirkével is akkor bírnak el, ha előbb kifilézik nekik...

még barátok is lehetünk, csak akarj nekem jobbat!
@tristen2005:
már unom a sok focit zenélek és rum van 8 éves

brühüyyy
@guma:
pukkadj meg

brühüyyy

és most egy 1979-es Avery Fischer Hall concert-et veszek fel a Sutherland-dal és a Pavarotti-val ott is dumálnak de ha megpukkacc akkor sem adom be

olyan mint a 7. mennyország a Mohammed országában
@guma:

Bocs csak elvétettem a linket!!

Őket akartam küldeni!!

www.youtube.com/watch?v=nlaCZ106b5w
@guma:

tudod Lenin:

tanulni , tanulni, tanulni,
most éppen a Libiamo-t adják elő a Pavarotti és Sutherland a La Traviata-ból

képzeld el

brühüyyy
@rodeo36: baszod... még irigy is lettél?

nem gondoltam volna... valóban öregszel... nem dögönyözlek ma tovább...
de ezt megjegyzem! :D
viszont te is tudhatnád már: a mennyország sem jó egyedül!
@rodeo36:
Pukkadj meg egy laza 7:0, Messi 3.
@taga20: Hát igen... a dunántúli kisterc már csak ollan, hogy aki nem tuggya, mijaz, asziszi, hamisan énekűnek...
@épészmérnök: na még egyet küdök, hogy tugy gyakorolna, ha esetleg vityát arra eszi a fene, nehogy beégj:)
holnap kikérdezlek:)))
www.youtube.com/watch?v=5CbpOGl-4ec
@tristen2005:
ha tudnád? a messi számonra egy adócsaló szar geci semmi más

a többi?

brühüyyy
@guma:
te hülyülsz ahogy vénűlsz

kár

brühüyyy

nem érdekel fidesz bullshit, ha lehet kérnem

az ami számomra egy rakás szar és az is marad és az eredményei mutatják
@guma:
te hülyülsz ahogy vénűlsz

kár

brühüyyy

nem érdekel fidesz bullshit, ha lehet kérnem

az ami számomra egy rakás szar és az is marad és az eredményei mutatják
@rodeo36:
Az egyiket a rum küldte, a másikat te?
@rodeo36:

csak idézlek, mert ma nem veszed a lapot...

"pukkadj meg
.......
ott is dumálnak de ha megpukkacc akkor sem adom be

olyan mint a 7. mennyország a Mohammed országában"

vagy a másik:

"képzeld el

brühüyyy"
@tristen2005: hahahaha

de undok vagy! ?)
@tristen2005:
mind kettőt én küldtem
brühühyyy
@guma: kár, amikor nem érted és most CIelo é;mar
brühüy7yy
@rodeo36: "te hülyülsz ahogy vénűlsz"
mondja eszt az aki öreg, mint az országút és kéccer küldi el a kommentjét:)))
@guma:
Mi történt, taga nem undok?
@tristen2005: formába vagy ma nagyon! :)))

én azt hiszem ő megállapít - te meg fantáziáltál(?) vagy céloztál(?) a rummal...

de lehet, hogy csak ez is egy: "fidesz bullshit"...
inkább igyunk mi is te kis undok - mert nem vagyok formába és kurva nehéz napjaim lesznek... :)
@tristen2005: te, ne mószerolj engem!:))
@guma:
"fúj a szél, néha szemerkél az eső és te kirándulni zavarnád?"

Én önként és dalolva mentem kirándulni, nem is volt olyan rossz az idő. Bár a szemerkélő esőt borospincében vészeltük át :)
@rodeo36:
"+ én cuba-i 8 éves on the rocks"

Neked mindig van 8 éves kubai itókád? Varázs-szóra mindig megtelik az üveg ? :))
@taga20: Idehallgass, ilyen gyertyákat a Csüngőhasú temetésére küggyé, ne nekem. Ércsük?
@rodeo36:
Most protestálok picinyt... Te Rodi, én hallgattam Netrebkót egy 2005-ös felvételen, a La Traviata-t adták elő Villazónnal, a Festspielhausban Salzburgban.

Azt gondoltam, az egy csodás valami volt, aztán jött a Traviata más szopránnal, de a rendezés és egyebek tetszettek. Utána megismertem Price-t és még másokat is... aztán Anna feledésbe merült.
De jött öt év után az, amit guma linkelt: www.youtube.com/watch?v=Hdc2zNgJIpY

Én azt gondolom, az az öt év csak jót tett neki, szerintem lehet ő még nagyon nagy... persze most, hogy Callast hallgatom, hát... nem egyszerű.

Kűggy rumot, az USB nyitva!-:))
@Knósszosz:
Ja, nem is öt volt év, majd tíz... bocs!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: milyen népszavazás az ahol nem az egész ország szavaz, az országuk egy részének az elszakadásáról?
a jövő héten budapest kiválhat az országból ha úgy akarjuk?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Jobbik ....
www.youtube.com/watch?v=IZYOGQ0T8yw

Zázrivecz Gábor

Bakker ti szarabbak vagytok mint a stadionos patkány.
@punkfrog: Nem dehogy. Nyilván a senki által meg nem választott helytartó tanács a gávezetékrobbantással fenyegetőző eunácikkal kiegészülve az igazán "demokratikus" lehetőség egész Ukrajnának.:) Pihenj, folytasd tovább.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Arról böfögj jobbikos hogy a főnököd egy szláv rohadék!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mi a fasz az az eunáci?
rájöttem!
eunáci=jobbikos eu képviselő!
megtaláltad a tökéletes kifejezést!
@Knósszosz:
kinek a pap kinek a papné

brühüyyy

me gaz izélések is

szóval ott van most magadnak magadban döncsed el sohasem föl

Callas és ................esetleg

tudod én úgy vagyok (közben az egyik üveg rum elfogyta magát és én meg elaludtam mélyen) hogy mindíg meghallgatom az újakat és csak utána momdom, hogy lófasz...és akkor mindíg Callas gyüvik elő ez szerintem 4000000000000000 év múlva is így lesz...legalábbis nálam, ha akkor még lesz rum?
@tristen2005:
akármilyen messzi a messi kinyalhattya

szarházi sok más argentin sokkal jobb mint ez a bucika

de azért te csak tedd ahová befér

brühüyyy

ízlések és labdág
@Knósszosz:
a Fleming-ről meg hallgacc?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
vigyázz, ha nem vagy demokrata le is lőhetnek a demokraták,mert az már csak olyan deokratikus

micsináltmá'megintagábor?

brühüyyy

odaköthetnétek a kezit neki a ....hoz akkor csak pisilne
@V-PORT:

Attila Nagy,

Élt, él, élni fog, mindörökké, á nem!

brühüyyy
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: :)

tegnap kicsit szemét voltam és mertem az illető előző napi szövegét "kirakatba" emelni...
(ha más bőrére megy a játék, jó idő van mindenre...különben hét ágra süthet a nap akkor is itt teríti eszméit, hiába küldik akárhová...)
@Knósszosz: :)

még messze nem tartok ott, hogy ennyire kiválogassam évekre visszamenőleg valaki munkásságát...
még csak kalandozom...
közben merem élvezni ami megfog... viszont sosem leszek ebben a kategóriában sem műértő...

mindegy kicsit kitomboltam magam mielőtt eltűnök kis időre...
szar programjaim vannak, lesznek és azt gondoltam, lehet bolondozni egy kicsit...
@rodeo36:
Bakker, nálad 19 csasz van, az időzónákat kevered,? itt még csak most fordul a kakas a másik oldalára:)
@guma:

Ha lehet,ne menj túl messzire,szükség van itt Rád!!("frisss(z)ellő")!!!!!!
Tán egyszer majd 'átbesz'hallgatjuk instrumentális és műfaji oldalról is ezt a 'zenebona dolgot!
@tristen2005: Nem is értem, hiszen ő is olyan fehér mint a hó. :)
Kordokumentum. :)

Volt idő, amikor a vitát még kívánatosnak tartotta Orbán Viktor. És a Fidesz is. "Ismernünk kell mindkettejük személyes véleményét"- egyebek mellett ez is az érvek között szerepelt. (fideszes újsághirdetés 1998-ból)

scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1958408_528608993922162_1477203703_n.jpg
@guma:
"itt teríti eszméit, hiába küldik akárhová"

Ha meg mégis megy kirándulni (mert állítólag jár), viszi az okostelcsit, hogy le ne maradjon valamiről.
süti beállítások módosítása