Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Ó, hát ez a piszkos anyagi! Gondoltam, hogy megnézem, mert nem tudom, hogy mennyit kell fizetni. B... (2024.04.23. 13:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.20. 13:32 Fabius

Orbán veje: ifjú oligarcha, vagy csak egy paraszt?

Címkék: fidesz orbán viktor lopás tiborcz istván

Fene tudja mennyire jó ómen A Dinasztiába beházasodva mindjárt egy ilyen ügybe keveredni. Ha a tükröspusztai favágást elnézi az ember azonnal adja magát a kérdés, hogy a legifjabb oligarcha generációt látjuk éppen felnőni, vagy csak egy orbitális paraszt pofátlanságát szenvedik a helyiek? Ha nem világos segítek, szerintem nem az a paraszt, aki gumicsizmában villamosozik. 

Tiborczék - Natura 2000 oltalom alatt álló - területről 3200 négyzetméteren kivágták az akácost a tulajdonosok beleegyezése és tudta nélkül, majd mikor lebuktak vele elegánsan hagyták az egészet a francba. Aztán most, mikor a Tekintetes Hatóság tripla ejmiafasz értékű határozatával a vétlen tulajdonosokat kötelezte a visszatelepítésre megjelentek, és tettek egy pofátlan ajánlatot nekik: ha nincs pénzetek visszatelepíteni amit mi vágtunk ki, akkor megvesszük a földet két traktorbelső szelepsapkáért

Mi a végtelen cukisága a nernek, ha nem ez?

Az már kiderült, hogy Csabdi környékén ki szeretne pofátlan kiskirály lenni, de az most fog, hogy az országban na'ki a király? Fénylő Csillaguk reakcióján az ország szeme, mit tesz, és tesz-e egyáltalán valamit a vője és a nászcsalád megregulázására? Vagy innentől ez az emberekhez állás lesz az irányadó, hogy A Dinasztia szó szerint bármit megtehet, elvehet, inggombért kiforgatva visszautasíthatatlan ajánlatokat tehet. 

orbán tükröspuszta.jpg

Vagyis ÉdesViktornak most jött el a családi etika vizsga ideje. Azt nem gondolom, hogy feltöreti a Csabdi térségében frissen húzott aszfaltot, de azt - talán - elképzelhetőnek tartom, hogy némi habonyárpival való tanácskozás után a Tiborczoknak odaszól: ezt azért mégsem kellene, mert a tarvágás-kiszorítás elég szarul mutatna a nemvolttaggyűlés - szőlőbányák listán a választások előtt, basszátok meg. 

Ha másért nem, ezért. Vagy ezért sem. Ez a kérdés, Viktor. 

336 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr945589275

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy oligarcha vallomása 2013.10.21. 10:33:20

Dr. Kállai-Tóth András agrármérnök nem csak a Civis Kurázsi 2010 Zrt. vezérigazgatója és többségi tulajdonosa, hanem a Szent Humusz Alapítvány, valamint a Tízmilliárdot A Túlsúlyos Galamboknak! Alapítvány kuratóriumi elnöke és a Kétfarkú Kutya Párt&nbs...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A dolog nem kérdés!
Mindössze erőfitogtatás, amire egy család vagyona megy rá. Ja, pech, hogy a másik, a fatolvaj család a maffiába pont be van ágyazódva... vagy házasodva?
Hülye digó maffia meg jöhet ide tanulni.
egy taj paraszt nem a szó dolgozó és kenyértermelő értelmében, hanem a bunkó seggfej beképzelt felfuvalkodott senkiházi értelmében

mint az egész bagázs amihez tartozik...kivétel nincs

brühüyyy
" most jött el a családi etika vizsga ideje. "
Haza, Etika, Család!

na ebből az Etika szó ismeretlen az ifjú ügyvédbojtárnak.
amúgy az utóbbi időben orbánról egyre inkább berlusconi jut az eszembe...
Majd Bayer megírja Tiborc panaszát, az ifju pert indit ragalmazasert a bekemenet meg molinora almodja a szt csaladot, Laszlone meg a Semjen melle.

Az erdot meg nana, hogy a tulajnak kell visszatelepiteni. A magantulajdon felelosseg.
Vagy? Lehet hogy is?

Annyit filózok a narancsos (és a többi) eftársak mentalitásán. Van ugyanis pár dolog, ami pénzért nem kapható.

Szeretet. Becsület.

Biztos van több is, de már ez a rövid lista is mutatja, a pénz nem mindenható.
@rdos:
Az ettársak cigánymentalitásán nem kell ennyit filózni...
Ebben a komancsmutyiban szocializálódtak, szinte mind MSZMP, vagy KISZ köcsög volt.
Milyenek lennének, ha nem ilyenek???
akkor ott most a tisztáson mit fognak építeni? stadiont a Tiborc panasza névvel a 9:1 jegyében?

brühüyyy
@Secnir: szia:)... én inkább a posztszovjet stilt vélem felfedezni bennük... annak is a közép-ázsiai alfaját... berlusconi legalább ügyeskedett előtte... valamit letett az asztalra... csalt, lopott, hazudott, ám piaci viszonyok közt
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Már megbocsáss! Ezzel a cigányság teljes egészét sérted.

Aki dolgos, becsületes, azt egyértelműen. Aki meg cigánykodik, vagy rugóskés virtuóz, az szemtől szemben áll az áldozatával, aki akár le is győzheti. Szóval még mindig "becsületesebb" a nettó rabló, aki rajtaveszthet, mint a politikus, aki ahogy látom szinte soha.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na, ha már így "beáraztuk" politikumunkat, már csak azt kellene kitalálni, hogy szabadulhatnánk meg tőlük.
Aki azt hiszi, hogy oda...suhint a vőgyereknek, meg a famíliájának, az nem itt él.
Meg sem merték volna reszkírozni ezt az egészet, ha csak halovány utalás történt volna bármikor is arra, hogy van olyan, amit ne!
Örülhetnek a tulajok, ha valami bírságot nem vágnak a nyakuk közé pluszban (ebben elég biztos vagyok amúgy)!
Egyébként: ha egy is eladja közülük nekik a földet, akkor győztek. És onnantól majd arról szól a fáma, hogy a saját földjükön azt csinálnak, amit akarnak....
Egyébként biztos vagyok benne, hogy ez lesz.
:-(
Ha jól emlékszem, Túlmozgásos Böszme már letett egy videót az Orbán elé, amit nagyjából az egész ország (inetrnethasználó része) láthatott. Hagy ne idézzek a kommentekből. (A kommentekben a tulajdonosokról esett a legkevesebb szó.) Úgyhogy a fakivágás körül minden rendben van, az öregasszony meg telepitse újra az erdejét, ha már az ő birtokában van. Nincs itt semmi látnivaló, lehet oszlásnak indulni.
+1 Jó téma na mindjárt...
@rdos:
Maguktól nem mennek... Szóval noszogatni kell őket... Vagy így, vagy úgy...
Szóval tessék csak olvasni, lássa minél több ember. Klikk-klikk-kliikk.
Friendly bump. Csak hogy látszódjék jó sokáig az indexen.
@Evezős:
Szerintem is.
Evégre van itt JOG!
Meg független rendőrség...
Meg független ügyészség...
Meg független bírói kar...
Van egy kis vadnyugati romantikája a dolognak, mikor a banditák elzsarolják a kornyek osszes foldjet. Es a sheriff is saros.
Egyébként: Vajh mely ágazatok gondolják még, hogy ők nem kerülnek sorra? A hülyék.

Simon mondja: MINDENKI SORRA KERÜL!!!

Aztán utólag ne sírjatok, hogy a koszos közgazdászok nem szóltak előre. Ez most az előre szólás! Csak majd utólag emlékezni kéne rá!
Csak tudnám minek koptatom a számat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Sajna igazad van. A megoldás szerintem a(z ellopott) történelmünkben van. Mindenkitől elnézést kérek az Offért.

Csak egy egyszerű kérdés. Szerinted milyen régi lehet az a nyelv, amin ilyen verset lehet írni?

beszoltam.hu/gyimothy-gabor-nyelvlecke/
@Evezős:

Meg sem száradt még/nem is fog soha/ a disznószar,ezeknek a 'kiszbőlkivakaródzot1 'büdöskomcsikö@ögöknek' a gumicsizmáján,járhattak akármilyen egyetemre,lehet 'akármilyentiszteletbeli'jogidoktor!!!A Camorra zokogva áll sorba a receptért!
És még egy: index.hu/belfold/2013/10/20/kishantos/

Ha már volt, bocs. De ez is megérdemelne egy misét. Hogy is van akkor a "magyar munkahelyek megvédése" meg a "magyar értékek megőrzése" című duma. Kamu volt persze. Az hogy egészségesen táplálkozzunk végre - ne adj' Isten magyar terméket zabáljunk - az meg végkép le van szarva. Hiába sikítozik Ángyán, Fabius, Szél Bernadett, bárki. Falra hányt borsó. De azért had visszhangozzon csak.
Bump.
@rdos: a nyelv "korának" kevés köze van a szókészletéhez. (A magyarban is a szókészlet nagyobb része nem "eredeti", hanem átvett)

A magyar nyelv sokszinüsége inkább a szerkezetén alapul, az igekötős szerkezeten, meg a ragok tömkelegén. (Ezért is szenvednek vele a külföldiek.)
"de azt - talán - elképzelhetőnek tartom, hogy némi habonyárpival való tanácskozás után a Tiborczoknak odaszól: ezt azért mégsem kellene, mert a tarvágás-kiszorítás elég szarul mutatna a nemvolttaggyűlés - szőlőbányák listán a választások előtt, basszátok meg"

hát ez aztán nagyon meglepő naivitás ennyi év(tized) után
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Abban viszont sajna megint csak igazad van, hogy aki rugóskéssel rabol, vagy öl, rendszerint falkában teszi, rendszerint egy ember ellen. Innentől az esély az pedig csak matematikai. Aki nem értené, mint 8:1 után a továbbjutás :-(
@DarthVader: Privátba küldtem válaszom, ne Offoljuk szét Fabius-t. Bár meglepően jól tűri az Off-ot.
Csupa irigy, kicsinyes ember. Hát sajnáljátok a főparaszti pártól azt a pár fát, meg földet?! Meg vagyok döbbenve. Hát a szerelmük már smafu?! Hát két ilyen vagyon egyesülése smafu?!
@shinichi: csak kézzel vetett búza lesz bió?!:O
Amúgy tényleg szörnyű, meg minden.:D
A vetlen tulajdonosoknak nem tunt fel, hogy kivagjak a faikat a sajat tulajdonukon? Elegge hihetetlen sztorinak tunik, nem mintha a kiskiralyt akarnam vedeni.
"A Tiborczoknak odaszól, hogy ezt azért mégsem kellene."
"Nagyobb összegben lehetne egyénileg fogadni, hogy erre az odaszólásra nem kerül sor.
Orbán és kormánya szinte demonstrálja, hogy a felháborodott közvélemény ismeretében inkább fokozza az indulatokat a visszaélések újabb példáival, semmint megszüntetné azokat.
Nem zavarja a cselekvéseiket az országos felháborodás, amikor látjuk a trafikügy végig zongorázását, a földmutyikat.
A legplasztikusabb példa a stadionok kérdése.
Minél nagyobb a nép felháborodása, annál több újabb stadion és sportberuházást helyez kilátásba. Dafke!
Hol van itt a népakarat érvényesülésének kiszolgálása a kormány által.
Mint látható, a hatalom ádáz fitogtatása zajlik az alattvalók irányába, mintegy azt sugallva, hogy a hatalom kizárólagos jogának érvényesítése egy szűk csoport joga, amibe beletartozik a nemzeti vagyon kisajátítása és a jogállami működés lassú megszüntetése.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ó, nem. Én nem vagyok egy elvakult elvakult bio/Ángyán/őstermelő fan. A mezőgazdaságban is szükség van a sokféleségre. A modern nagyüzemi módszerekre ugyanúgy, mint a modern kori high-endet képviselő kézműves termékekre.

A tragédia ebben az, hogy a saját maguk által hangoztatott un. értékeket sz@rják telibe. Átgázolva azokon (is) akik azt hihették, most végre révbe értek.
@rolldog: Pedig azt teszed! A független rendörség nem tudta kinyomozni hónapok alatt, hogy ki vágta ki a fát! Annak idején cikk volt, fényképek, tiborc traktoról, stb! Tudod google!
Félinformált blogírók, a nevüket nem vállaló űberokos bagázs. Én úgy tudom , hogy a tulajdonosok eladták a kivágni való fát, oszt megjelent a minden6ó feri aztán belerágta a szájukba hogy mit is kell mondani. Az egyik tulajdonos azt se tudta , hogy van egy cc. 12/30-ad erdőrésze. De sebaj a blogosok tudják mi a tuti. Sok ilyesmi írást elolvasok, 98%-uk csak tépi a száját (billentyűzetét).
@csicsu66:
Megnyugtattál. Én is egy csomó dolgot elolvasok, már kezdtem azt hinni hogy előfordulhat a hatalommal való visszaélés meg egyéb aljasságok, de csak a bukottbal ármánykodik.
@csicsu66:
Rosszul tudod aranyom.
A lopott szajré ráadásul pont arra a traktorra került felrakásra, ami "véletlenül" Tiborczéké...
Ez a qrva sok véletlen...
@csicsu66: Hát biza öcsém, te vagy itt a félinformált. Annak idején, amikor kivágták a fákat, volt erről hír, felháborodás:
"A napilap Csabdi-Tükörpusztán február 6-án riportot készített, ahol fotókat készített arról, hogy a Natura 2000-oltalom alatt álló területen kiírották az akácost. A fotókat továbbították a megyei kapitányság sajtóosztályára. A felvételeken rajta van a jogosulatlan fakitermeléshez használt Massey Ferguson traktor, és jól látszik a rendszáma (MEL 639)."
Látod a dátumot? 2013.02.06., amikor a riport készült.
És mit tesz isten:
"Ez a gép látható az Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvőjéről közzétett fényképek egyikén. A traktor a férj többségi tulajdonában lévő gazdasági vállalkozás, az ES Hungary Kft. birtokában van. A helyszínen több héten át tartó fairtást végző munkások a lap tudósítóinak azt mondták: Tiborczék megbízásából dolgoznak."

De te is csak írsz, mert olvasni nem tudsz. Csak ezt a topicot kellett volna elolvasnod, amihez hozzászóltál. Csak a te kedvedért ismét belinkelem, amit Fabius már megtett:
index.hu/belfold/2013/10/19/szaz_kobmeter_akacost_vagtak_ki_tiborczek/
@saravad:
Szerintem is!
A gyurcsányésabajnai a hibás!
ŐK VOLTAK!!!
A 8.1-et meg sem említem...
@shinichi: Ez nem az az érték, amit őriznének. Ugyanis ez nem nekik termeli az értéket. Ott az a drága jó termőföld, sok eu-s támogatás, sok adóforint. Szégyen lenne, ha ez nem az ő zsebeikben landol a zsé.
@rdos:
Te csak hiszed, hogy ez az off! Megmutassam, milyen az??? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ne is említsd, mert az is a bukott baloldal, a gyűlölködő izék miatt lett. Valójában nyertünk, szorgos népünk győzni fog, Magyarország jobban teljesít stb.
@csicsu66:

Ha csak a fele igaz,törvényszék elé őket!!!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ismerlek szép vitéz, biztos megint vörös nőciket linkelnél!
És a barnák? És a feketék????
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ennek a szerencsétlen ellenzéknek, felkéne vennie szijártopetit, tudjuk van az a pénz! Sima 2/3-a lenne a mostani ellenzéknek!
@Mariann19:

Szia Mariann!!
Két kézicsemegéből is kimaradunk ma digi hiányában!!Ha valamelyik 'nethuszár' tudna valami online címet a Veszprém meccsről örökre hálás lennék vagy indulok a szomszédba!!
Ha eddig nem volt érthető, hogy miért is nem kedvelték Károlyi Mihályt és száműzött szobrát, akkor most megvan a magyarázat.
Ugyanis 1919. február 15-én a nagybirtokosok, a katolikus egyház és a szociáldemokraták különböző javaslatait ütköztető heves viták után fogadták el a kisgazdapárti Nagyatádi Szabó István által előkészített földtörvényt, amely az 500 holdnál nagyobb magán- és a 200 holdnál nagyobb egyházi birtokok kártalanítás ellenében való kisajátítását, és egy-egy család eltartására alkalmas kis- és középbirtokokra való felosztását mondta ki.
A parcellázást azonban csak Károlyi kezdte meg kápolnai birtokán 1919. február 23-án.
@csicsu66: Csicsu fiacskám, elnézve nevedet utálhattak a szüleid. Csicsunak elnevezni valakit. Inkább vettél volna rólunk példát gyerek, és valami tetszetősebb nevet kreáltál volna magadnak. A csicsu a vezeték, vagy a keresztneved? Mert gondolom ez a valódi neved, ha már minket azért piszkálsz, hogy nem vállaljuk fel a nevünket...
A keresztényi erkölcs, a tisztesség, a szeretet és a
becsületeség megtestesitői !
Róluk kell példát venni ! A többi meg le van sz.rva !
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
RÁGALOM!
ŐK NEM OLYANOK!!!
(Annál sokkal rosszabbak, ha még lehetséges...)
@aritus:
csicsu66 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Azzal az eggyel pont Fabiust tisztelte meg.
Tessék megbecsülni.
@aritus:
Nem vagyok megkülönböztető! :D

@gazoló:
Komolyan mondom, valami tanfolyamot tartok már...
1. Google.hu
2. beírod szépen, hogy "digi sport online"
3. válogatsz

Ne légy fideszbolsi szóvivői értelemmel megáldva! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Rég offoltunk szét posztot. :D Lehet ezért nem emlékszik a kolléga milyen egy jó off.:D
Megkérdezném, hogy lehet-e ennél rosszabb, de a végén rákapcsolnának. :(
@Dr. jenőke (jenőke):

http://hu.wikipedia.org/wiki/Károlyi_Mihály

Biztosan volt amit elhibázott a politikai pályafutása során,de a maiak közül csak egy,csak egy,lenne akkora államférfi!!!Felháborító szobrának eltávolítása a platánok alól!/azóta ott is történt némi engedély nélküli fakitermelés/A 'tuskók' ott maradtak...
@Dr. jenőke (jenőke):
Minden hülyét nekünk kell megbecsülnünk?
Nem elég, hogy kormányon vannak?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

most lustaságból nem írtam be,mert a livesportcc-n nem volt ott.
a többin sem valószínű!!
de azért kössz 'kenuhuszár'!

u.i. informatikai cégnél dolgozom...büfében takarítok...
@gazoló:
Törvény... rémlik valami, még régebbről.
Mostan jog(ász)uralom van. Ezeknek az ura(da)lom a mániájuk.
444.hu/2013/10/20/a-hir-tv-nek-elismerte-g-robert-hogy-megrendezett-volt-a-bajai-video/
Jön egy konteo.
Mi van, hogy ha a Fidesz csinálta a videót? Pont az összes jobboldali sajtó megtalálta, míg az összes többi nem? Így már nem is csaltak, csak a baloldal akarta őket lejáratni.
@gazoló:
Szia Gazoló!
Ne is mond! Már annyira ki vagyok éhezve a komolyabb mérkőzésekre, hogy már kacérkodtam a gondolattal, hogy mégiscsak beülök egyedül a közeli presszóba. Még mindíg dilemmázok.
Kínomban tegnapelőtt megnéztem a Sportklubon a Békéscsaba - Érd meccset, de az nem az igazi, ha nem tudok nagyon szurkolni valamelyik csapatért. Az Átlátszó blogon olvastam a hazai és erdélyi befektetők - finoman szólva - együttműködését, ott kissé világossá vált a Digi mindenhatósága.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

már rég nézem hüüje, csak pont szünet van...
Hála Bolinak,minden másra ott a mastercard...
de tényleg kössz!
@csicsu66:

"__Sok ilyesmi írást elolvasok, 98%-uk csak tépi a száját (billentyűzetét).__"

kötve hiszem. te csak nézegeted a betűket egyiket a másik után, de hogy a jelentésük eljutna a tudatodba azt kétlem.
"Ez a kérdés, Viktor. "

Ez nem kérdés. Nem fog történni semmi. Illetve majd Tiborczék nem 2 gombért hanem 3-ért veszik meg. A tisztesség kedvéért....
@Mariann19:
Jó amit Boli feltett,próbáld ki!
A focinézés nem semmi lehetett,esetleg férjeduraddal karöltve?Mazó!!
@Mariann19:
Ha kiskedvenc tagád ezt kiéhezést meghallja... :)
az orbán és a tiborcz csáládról ami eszébe juthat az ember lányának/fiának az az, hogy zsák a foltját. így volt ez récsöl és sztív esetében is. az örömszülők meg tettestársak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ma Dunán volt a 'MAJOM'!Káprázatos az idő,meg a kanyar!!
@Crip Lee:
Evégre a becsületük akár 3 gombot is megér.
Többet nem, úgyhogy az egész összevont család kell egy rendes gombfocibajnoksághoz!
@gazoló:
:(( Ma nem jutottam vízközelbe... marad a kád... :o
Meg a fotók a tegnapiról, videók, hasonló:
mno.hu/?v=83885

Ha már jöttek forgatni...
Na de emberek, mit kell ebből akkora patáliát csinálni? A környékünkön mindig szoktak kisteherautóról rosszarcú emberek frissen vágott akáctüzelőt ajánlgatni. Hát megvan az a fa.
@gazoló:
Aha... meg néha nem tudja, mennyi az annyi. :)
Olyankor kicsit fejbe csapkodjuk, oszt minden a helyére kergül.
A bajai választási videó újabb fejleménye. A Blikk szerintem kifizette a 300 ezer forintot. Az Mszp-re kentek mindent.
@sírbateszezazegész:
Piktor is így van a lovasszoborral. Csak neki egy darabka jut belőle, amit felér...
valami keresztény értékekről szokott beszélni nagy fényességű Rosenfeld utódunk.Meg Szent István király 1000 évéről.Na meg az elmúlt nyóc évről is. Gyanítom István élve négyfelé vágatta volna az ilyen fatolvajokat.Ma már a mostani fiatal demokrata körökben ez nem bűn hanem követendő példa.
@imi60:
Az a 8-as valahogy nem megy azért a Piktornak... Illetve nem a szerencseszáma! :)
@V-PORT:
Előre megmondhattam volna!
Sőt, a Mesterházy ollózta össze, a pénzt Bajnai adta rá, végül Gyurcsány mondta alá a szöveget, elváltoztatott hangon.
Evidens...
@gazoló:
Nem, dehogy lopják el a narancsbolsik.
A tehetséges és a szakértelem szemtanúi vagyunk!
Essetudni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én mondjuk csodálkoztam, hogy az Mszp-re keni. Én azt vártam, hogy Bajnai lesz a hibás. :)
Mert az Mszp nem ennyire hülye, igaz?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ez neki az igazi csemege!
Még azt hinné, hogy provokálom.
Hála neked!
Bejött a Digi online-on a meccs, ahogy írtad.
Olyan fölénnyel vezetünk, hogy már nem köt le. Majd a Veszprém 6-kor.
@gazoló: Károlyi Mihály egy nagyon negatív politikus volt. Csak ártott magyarországnak. De mivel ő adta át a hatalmat a Tanácsköztársaságnak vagyis Kun Bélának így 1989-előtt teljesen elferdítették a valós dolgait. Mivel ugye tetszett a kommunista/szocialista hatalomnak , hogy volt egy vörös gróf. nagyrészt még mindig ebből a dicsőítő irományokból tájékozódnak az emberek. A vikipédia cikke is még ebben a szellemben íródott. ne felejtsd el, hogy a vikibe bárki beleírhat. Nem szentírás ami abban le van írva.
@imi60:
Most,szintén illik elferdíteni!!
Nem a vörös grófból indultam ki!!

'Wikipédia'! w
@Mariann19:

A női kézimeccsekben férfiszemmel nem csak a játék a csemege!!De lássuk az építőket 6-kor!!
Mindenkit érhet szakmailag baleset.

En nem hiszem el hogy a HVG ekkora bakot lőtt volna.
@saravad: Lehet. Bár nem értem miért nem néztek jobban utána. Kitől kapták a videót?
Az meg hülyeség, hogy az ellenzék (Mszp-EPm-Dk-Jobbik) ilyen hülye amatőr munkát végezne.
Hvg és ellenzék kiütve egy ideig. Hvg-Schmitt, ellenzék-október 23.
@imi60:
Olvasgass továbbra is Tormay Szeszilt, ő sem volt történész.
@saravad:

Feltételezhető volt a megvesztegetés de az a videó,a beállítás,a zoom a romák viselkedése nagyon gyanús volt!
index.hu/belfold/2013/10/20/a_bajai_botranyvideok_foszereploi_ismerik_egymast/
Szerintem az első forduló előtt pont ez történt, és valami megmagyarázhatatlan indok miatt eljátszották, és felvették.
Nem. Van indok, a pénz. Ezek az emberek pénzt akartak saját maguknak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Majd még adok órákat!"
Rámfér! Ne magas óradíjakkal dolgozzál velem, csak egy akolba tartozunk.
Némi kedvezményt elvárnék. Jó?
@gazoló:
Nem a játékra vonatkozott a csemege.
Írtam, hogy kiéheztem egy kézimeccsre, Boli szerint Taga már ennek a szónak hallatára is ugrana.
Erre írtam, hogy neki ez tényleg csemege a félreérthető jellege miatt.
Hajrá Veszprém!
@Mariann19:

csak részben figyeltem,bocs de a meccs tényleg az!
jól játszunk!
@sírbateszezazegész:
Úgy gondolom, az itt maradtak nagy része is szeretné otthon érezni magát.
@Secnir: Az etika: Isten, Haza, Család...Vagyis: Amit Isten adott, azt Hazaviszem a Családnak.
Ennyi. Ilyen eccerű ez a régi dal.
A Kedves Fiatal Vő pedig maga a megtestesült ártatlanság, egy maszületett bárány.
Tehet ő arról, hogy Kedves Vezetőnk egy született Keresztapa?! Pártfogásba vette az egész Tiborcz családot: apástul, fiastul, nővérestül...meg még, amit nem is tudunk.
bakker, én meg a másikon baszom a rezet, itt meg bekostol egy két troll:)) hülye vagyok? jó ott színvonalas beszélgetés megy, nem úgy mint itt:))
@gazoló:
Ez az. Mindenki azt mondja, a video gyanús. Csak a HVG-nél nem tűnt fel? Azert ok nem kuruc, hogy lehozzak a hircsardat a top24-ben.
@Dr. jenőke (jenőke): ez nagyon elkeserítően hangzik... igazán sajnálom
@taga20:

Hol osztottad az észt troll? 'Mé'nem nézed a meccset?
Asszony úgy sincs itt el van most varázsolva!
Még az előzőhöz:

"@Orica Középföldi: Nnnya, mindent elolvastam. Okosabb ugyande nem lettem, de legarágg a szart sem kevertem... nagy szellenetek, ha találkoznak, nekem jobb, ha felveszem a vegyigyümis-védelmi gázállatharcot. Véleményem persze van, de inkább megtartom magamnak. Mindenesetre, én... nem inszinuálok. Egy megjegyzés: az alkusz amszterdami varázssütis lyuksógorként már előfordult. Akkor is rendesen megkavarta a szart, Én a magam részéről, - kivételesen - értelmes trollnak tartom, rodinak meg kár volt azonnal al-Párinak válnia, neki ez a sztájl nemigen jön be, de inkább árt. Schusztermanó maradjon a koptatófájintjánál, és a vorldpolicy nemigen nyerő téma maon, akár sémita, akár gyesznyózabáló Antiba csomagoljuk. Mao. partikuláris hely, akárhonnan nézzük, a mi zsidóink nem izraeli mértékűek, a szalonzsidózóink, pedig nem alikalidandások. Pocskolunk egy lavór trágyás vízben... és mindenki kurva jól érzi magját."

És persze a nagy ráhorgadások anyázások özepette, néháy sunyi tajtparaszt ellopja az országot, persze ez a dolog a pelesztinok világfájdalmához képest, lepkkefing. De!!! Én nem vagyok sezsidó, sepalesztin, és sajnos tajtparaszt sem... csak egy balgabelga. És nem akarok, sehová sem állni...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Bacod egykomám, egyetértünk!!!
Szánalom, ahogy ennyien aggódnak Izraelért.
Őszintén szólva lesz.rom az egészet, az ottaniakat, a zsidókat, az arabokat, az ottani nem arabokat, a gondjaikat.
Sokkal jobban érdekel EZ az ország, az itteni gondok.
Viszont úgy látom sokaknak ez az ország nem olyan fontos, hisz napi szinten felmerül az aggódás az ottani zsidókért, arabokért.
Ha ennyire odavannak értük, oda lehet költözni, az ottani mindennapokban rész venni.
Képmutató népség, kis szánalmas terelésképp remekül élvezkednek ezen!
@Mariann19: kedves Mariann, mútkor kinn vótam az Érd-Győr meccsen, ha finom akarok lenni, akó azt mondom, hogy szemüveget a bírónéniknek:)ha durva lennék(de nem vagyok), a kurvaéletbe, ha egy kicsit érdnek fújnak akó is a győr győz! fujj:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: öreg, mi ez a hülye duma? átadtad az egeredet angyalnak:))
@taga20: Láttam azt a meccset is.
Majdnem végig méltó ellenfele volt Érd Győrnek, nem is gondoltam, hogy ennyire.
A végén jött egy kis fiaskó, ott lódult meg a Győri eredmény.
Győrnél van lóvé, és ahol az van.....
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: lehet, hogy nem nekem szántad elsődlegesen, de, mint a gazdaság, a politika is globális... ne egyszerűsítsd le ennyire szerintem...
@taga20:
Nem. Csak egy vicc, hogy pl. Gábris is és még páran többet aggódnak a palesztin, vagy zsidó testvéreikért ott, Izraelben, miközben idehaza ez a bolsi csürhe ellopja apránként már a leendő unokáink jövőjét is!
Nem érdekel Izrael, leszarom az egész arab, keleti, amerikai.... világot.
MAGYARORSZÁG le van butítva, ellopva, kizsigerelve és ezekért megy az aggódás?
Hol érdekeljen???
Elég érdekes. Kicsit ellentmondásos ez a sztori, de lehet, hogy mégsem annyira.

index.hu/belfold/2013/10/20/a_bajai_botranyvideok_foszereploi_ismerik_egymast/
Amúgymeg, már megint egy szar bejegyzéscím...

helyesen:

"
Orbán veje: ifjú oligarcha, ÉS egy paraszt?"
@ornagy50: itt veled öcsém! egyébként köszönök, beszólok, elköszönök! csukd be az ajtót és kezd újra:)
@sírbateszezazegész: Nem nekem szántad, de válaszolok. Tudom. De amikor itthon egy gyepes, gyáva szarházi nemzeti harcot folytat, akkor azon afronton kell harcolni. Chorizzóval nem lehet a békéscsabai bunkókolbásszal kardozni...
@Mariann19: kedves, ha azt mondom, hogy nem látta, fingja nincs erről a meccsről ako bunko vagyok? érd szarul játszott, és nem csuklott össze, a végén zárkózott föl! egyébként minden tiszteletem az öné. szeretem önt:) mint gyerek az anyját:)
@taga20: Azért nemondd a hölgynek, hogyaszongya: Anya! Szoni kell! merakkor neked annyi... előkapja a kamatlábat, oszt husss:-)))
@rolldog: hülye kérdés, hülye válasz!
@Mariann19: ugy van ez, egy "úri" (újgazdag maffiózó) társaságban, elfingja magát a sztár vendég. Mindenki zavartan pislog.
Oszt látva a döbbenetet a "kedves" vendég felemelve ülepét még nagyobbat durrant...nesztek!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem mondod, hogy ide is átterjedt az izraeli vita?! :O Rég vágott ki trollt Fabe.
@hederg: ezt azé fejtsd ki, me nem értem! nem vagyok fingszakértő:))
index.hu/belfold/2013/10/20/a_bajai_botranyvideok_foszereploi_ismerik_egymast/
Az a blikk lenne, amelyik mostanság orbán udvari krónikása?! Mert az mszp-nek az a legnagyobb baja, hogy nincs oktatófilme a bajai csalási lehtőségekről.
Ezek tényleg ennyire hülyének néznek minket?! Úgy tűnik.
@guma:
Kb... Meg azt is, hogy azok tegyenek helyettünk, értünk.
Le kéne, hogy essen, NEKÜNK kell magunkért tenni!
Különben semmi sem változik.
Továbbra is kilopják a szemünket is, ellopják a gyerekeink jövőjét, hülyének próbál a sok ecceri balfasz nézni.
@csicsu66:
Te láttad azt a bizonyos videót?
Ha igaz lenne, amit hazudsz, akkor Oscar-díjat kellene adni a színészi alakításért az erdő tulajdonosoknak. Amatőr létükre ilyen világszenzációs alakítást?!!!
Nahát! Nahát?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: azért a szárazkolbász-jelleget ott is ismerik:)... szóval unokáid jövőjéért való aggódás sarkallt arra, hogy, mint a kakukk, mindehova szórj egyet... én meg azt hittem, a diverzifikáció hive vagy s ez motívál:)

A véleményem meg leírtam Zéronál, miért cizellálok meggyőződésem szerint... a témát nem én hozom fel... amit meg ellopnak azt vissza is lehet venni... ha lesz rá akarat... az a kérdés, hogy lesz-e rá
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Erre huszonharmadika ékes bizonyíték lesz, a kolompoló agyhalottakkal.
Cöfattila, Cöfmariska, Cöfjulischka, Cöfkarcsika és valahány név a seggnyalónaptárba, visszatérek hozzátok, kedves egykori kiszes pajtások.

Ezer bocs Levente Pétertől!
@sírbateszezazegész: Item, nem a szárazsági jellegre utaltam, hanem az íiharmóniára a kifinomultságra. Az unokáim miatt meg nem aggódóm. Van elég aggódnivalüóm magam miatt, magom miatt nem kell, a többit meg megoldja az utókor. Assenagyon izgat hány kutya fogja lehugyozni a síromat. Ha lesz fel! Támadás, húgyszagúan is megidvezülök, és leszesz részem az örökkönörökké megvilágosság. És, ha igen, akkor a jelenlegi állapot, csak egy múló rosszullét lesz. De sajna ezt, míg megdöglök, túl kell élni. Valahogy. Ha lehet, mókázva, kacagva.. esetleg harsányam röhögve, kicsit cinikusan legörbülő ajakkal...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csak óvatosan. :) Az UD Zrt. ügynél is azt vitték el talpig vasban, aki megmondta, hogy őt bizony lehallgatták..
Egyébként lehet, hogy tényleg ennyire hülyék voltak néhányan, hogy megpróbálták eljátszatni a tényleges(?) ügy tényleges(?) szereplőivel újra azt, ami történt.
@sírbateszezazegész:
Nézd, Te, Mi, én, kishalak vagyunk, senkik.
Egyetlen esélyünk befolyásolni a jövőt, a világot, az ország renoméját, ha MÉLTÓ embereket találunk a saját képviseletünkre, nem ilyen tetveket, mint amik most vannak.
Nem Te, vagy én fogjuk megváltoztatni a világot, de nekünk kell azokat megválasztani, akik ezt lehetővé teszik.
Nekünk csak arra van esélyünk, hogy a közvetlen környezetünkben a saját ötleteinket, civil szerveződéseinket keresztülverjük és így tegyük élhetőbbé a napjainkat, környezetünket - nekem ilyen az evezés és a vízisportok.
Eredmények is vannak, látható, amit egy egész város élvez és olyan látványosság, hogy azok is odamennek, akik nem járnak arra.
www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/a_lajta_megszolgalja_a_gondoskodast/2354191/

Civil szerveződés, leszarva a sok politikus köcsögöt - 2007-2013 közti EU projekt.
Persze a politikus majma a saját dicsőségének hiszi, de a dolgaink még akkor is itt lesznek, amikor ezekre a szarfaszúakra már senki nem is emlékszik!
@taga20: Ugye nem akarod a szereplőket megnevezzem, érted gondolom.
Az hogy egy hatalom ennyire bunkó, nagyokat rottyant a törvényekre lehet elvont egy kicsit.

Szóval. A dolog úgy történt a fát kivágták egy magánbirtokon. Rendőrségi feljelentés történt, riport, nyilvánosság. Most büntetik azt akit megloptak, a helyi akárki pedig röhögve zsarolja meg azt akit tönkre akar tenni!

A többi a rottyantás amit tesz az aki régen az igazságbajnoka szerepben tetszelgett! Was?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
éés... a zörök városbúl sok képpel, ha mán van képed oda menni és saltimbocca képekkel az éhes közönséget féktelenül elképeszteni és az képes feledet nem szégyellve azokkal éktelenkedni - szóval fotót, sokat! Jó?
@hederg: félre értettelek, egy malomba őrlünk:)
@Knósszosz: mi ez a durva nyelvcsapás? csak nem te is evezel:))
@hederg:
Tudod, független rendőrség, ügyészség, bíróság...
Csak nem kétkedsz??? Orbanisztánban? Bakker... Mi lesz itt???
@taga20:
Hé, forgácshuszár, vegyél vissza, jó?!?-:))
A gépi előtolás az a te műfajod, bizonyos hölgyek esetén, én csak bátorkodtam a mókusch photo technikáját méltatni. Ha tudnád kezelni a netet, magad is részese lehetnél a dolognak, de az neked túl bonyolúúlt, hogy megkeresd.

-:))
Agyrázkódás nélkül sem jutna ilyen eszébe a csuti dolomitbányásznak,8:1 után meg már minek kapkodna veszett fejsze nyele után?!Kapar inkább magának,jó súlyban lévő lányának...
@Knósszosz: haver, te mindig fején találod a spént:) csak neked:)))www.youtube.com/watch?v=P8tHYSVr5fY
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szép:)... pont ez mutatja, hogy mindenki hozzátesz valamit a világhoz:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ennyire ruppótlan lett a maszop, hogy nem tud többet fizetni mint egy blikk??? :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: hát a nevetés az sokat jelent, az tény... bár remélem nem veled kerülök egy csoportba a mennyország turisztnál, hugyosan:)
A XXXVII. Felszabadulási Kongresszus tiszteletére

Ez a kongresszus, sok egyéb mellett az "igazi arc"-ról szólt. Milyen a Fideszé, mert majd a szocik aztat megmutassák. A több órás rendezvényen szegény küldöttek Orbán 5 méteres portréját kellett bámulják, ami jóérzésű fideszeseknél is kiverné a biztosítékot, és egyben jelzi, hogy a szoci identitás szinte legmarkánsabb eleme a Vityafóbia. Remélem, nem én vagyok az egyetlen az országban, aki nem érti: hogyan gyanúsíthat gyűlölettel másokat egy politikai formáció, amit kizárólag egy személy iránti érzett gyűlölet tart egyben. Meisterhauser Gmbh. próbálta elhitetni a nagyérdeművel, hogy Orbán megmutatandó sátáni arca mellet létezik az ő arcuk is, ami kedves és barátságos, de minimum szakértő. Ez lett volna a szándék, ami nem sikerült. Továbbra is színtelen-szagtalan.

Amit viszont sikerült, az kevésbé megnyugtató. Mesterházy ugyanis sikeresen Magyarország felszabadításáról értekezett. Ez azért nem megnyugtató, mert az utolsó átélt felszabadításnak becézett megszállás több évtizedes komcsi rémuralomba/szoci országrontásba taszított minket pár százezer megerőszakolt nőn végigmasírozva. Valaki lassan szólhatna Atesznak, hogy ugyan szépen megdobogtatja ezzel a felszabadítás cuccal a volt munkásőrök és biszkubélák szívecskéjét, de ők már túl kevesen vannak egy választás eldöntéséhez. Nekünk meg csak azért nem lesz hányingerünk tőletek, mert megszoktuk és már kevés dologgal tudtok meglepni.

www.tutiblog.com/2013/10/jeles-nap-volt-tegnapi-kongresszust.html?v=1
A kivágott akácosból választási tűzifa lett,
ilyen egyszerű.
Engem nem a mai parasztok érdekelnek, hanem arra vagyok kíváncsi, hogy a Kedves Vezető az indiai látogatása alatt megtudott-e valamit az őseiről?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: neked nem használt a vidéki levegő azt má látom. te a legócskább böfögést idehányod. gratulálok!
@V-PORT: Mégis muszáj dokumentálni, hogy ez a mi áldott ballib oldalunk miként küzdi le magát Mugabe zimbabwei elnök erkölcsi nívójára. Most ott tartunk, hogy a mára az E14 kampánybrosúrájává vedlett HVG azzal a címmel, hogy "Itt a bizonyíték a csalásra: pénzért és tűzifáért szavaztak Baján" próbálta meg átvágni olvasóit a palánkon. Az MSZP-Együtt-DK-konglomerátum meg olyanokat mondott, hogy "ez Orbán Viktor politikai halálos ítélete". Azóta vitán felül álló módon lelepleződött az egész rohadt nagy hamisítás. Ezek után adódik tehát a kérdés, hogy ha a ballibberek a görcsös győzni akarásukban tényleg olyan mélyre ásták magukat a szennyvíziszapban, hogy immár tényleg BÁRMIRE, azaz BÁRMIRE képesek, akkor ez végső soron ez kiknek lesz a "POLITIKAI HALÁLOS ÍTÉLETE?" :)
@taga20: Pedig jó volt a friss levegőn. Veled mizujs??? :)
A posztban szereplő traktor véletlenül nem ugyanez?? :)

Orbán lánya, veje, meg a fatolvaj traktor

nol.hu/belfold/20130920-traktor_van__tettes_nincs
@Knósszosz:
mi a baj gépi előtolással?
:)
@Secnir: egy könyvtárosnak, mint Knósszi, mi baja lenne az előtolással? csak annyi, hogy nem tudja eszik vagy isszák:))
@Secnir:
Semmi!!
Detélleg nem-:))

Csak ezt a zesztergányolóst akartam bactatni vele, de az nem hüle annyira, mint itt gondolják páran.

@taga20:
M?ost épp fényezlek, erre tessék...))
Nincs neked M-pátijád bazmeg.((
@taga20:
talán szólni kéne neki, hogy az előtolás az nem az, amikor belekezdesz a kefélésbe, és először beóvatoskodod...
:D
A harmincas grande elfáradt?
Vagy lejárt a műszakija?
@Knósszosz: mea maxima culpa, drága barátom:) engesztelés képpen. www.youtube.com/watch?v=VuTVKO0RScI
@sírbateszezazegész: áááá... te dolmányig szarosan fogsz előkeveredni a nagy igazságosztásnál... de azééé kicsit írigyellek... Te röktön a sor elejére kerülsz, és repis Szent-Mihály lovász kocsis repít a nagy büdös örökkévalóságba. Nekem, meg marad a sorállás, mégha frissítő söröket osztanak is a nemtelen, de legalább nagycsöcsű angyallányok, bárányfelhős-hegyigyopáros dirndliben:-)
@Secnir: jó nyomod, csak most mosakodtam, ezé nem emelem a tétet:))
@Secnir:
Na, ne nagyképűsköggy, azt nem te óvatoskodod bé, hanem előzékenyen besegítik-:))
Mire te eltanálod... csökken a kelvin rendesen.
Szóval, maraggyunk a rijality talalyán szerintem.
@Knósszosz: Igy leszesz... és ha igaz, Szent Péter hala, sírja, zsírja is mekesz, valamint Saulus és Paulus damaszkuszkuszi útjának utolsó szakasza, a VIA sacrenonentás Ap Pia is:-) Fullosan dokumentalistázva:-) Legalább 60 eurós menökkel, plusz borravaló, hogy sírbanemteszvesz, ejrópa maghordo Zója is megnyugodjon:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Lesüllyedni te tudsz meg a haveri köröd. Ilyen nagy eszűeknek készítik ezeket a videókat, mint te, meg a baráti köröd.
Igen, két napig gondolkodott ezen a fidesz és csak ennyit tudott kitalálni, hogy az MSZP odament a bíróság által is kimondott választási csalásban is részt vevő romákhoz, hogy játsszák el, hogy fizeti le őket a fidesz.
További jó szórakozást.
@taga20:
Semmi izé.. gond, a videót meg beszéld meg Rodeoval-:D
Ezt a tiltott videót is ki kellene végre vizsgálni!

Most mindenki a bajai videóról beszél. Ezzel kapcsolatban négy rövid megjegyzésem van:

1. A bajai videó rettenetesen amatőr, szinte ordít, hogy hamisítvány.
2. Most már jól belekeverte magát az ügybe a Fidesz és az MSZP is. Vagy a Fidesz járatja le magát a szavazásokon való visszaélései miatt, vagy az MSZP bukik le egy ilyen amatőr videó megrendelésével. Vagy ami szerintem a legvalószínűbb: mindkettő jól bemocskolja magát ezzel az egésszel.
3. Ne tegyünk úgy, mintha valami új dolog történt volna! Mindannyian tudjuk, hogy a Fidesz és az MSZP is sáros lehet a - főképpen cigányokkal kapcsolatos - tömeges szavazatvásárlásokban.
4. Az egész ügy - a Fidesz és az MSZP iszapbirkózása - egyszerre szánalmas és elkeserítő. Szánalmas, hogy milyen kisstílű ez a két párt, és elkeserítő, mert megmutatja, hogyan verték szét az országot ezek együtt, és mi várható tőlük 2014-ben.

Alább bemásolok egy másik videót, amely a bajaival ellentétben egyértelmű, mégis eltussolták. 2010-ben Ózd mellett készült. A magyar televízió készítette, de végül már nem került adásba. Na, ugyan miért? Arra nem gondoltak, hogy valaki szintén rögzíti és így megmaradt az utókornak.

www.youtube.com/watch?v=9CeTNJ29pFA
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
megnyukottam...
és olyan képeket nyomj, minta zalról, meg a hammbráról, ottan a rondába, jó,!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: így a multik nem viszik ki a profitjukat, mint te a jó kis eurót... ahelyett, hogy otthon emelnéd a gdp-t, azt máshol teszed... azt csodálkozol, hogy szarban van mo... :)
Azért az autogrillben rendesen lehet ám kajálni 60€-ból:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: a lakatok hol voltak... mert én párizsban láttam ilyet... meg lyonban...
@Knósszosz:
"Na, ne nagyképűsköggy, azt nem te óvatoskodod bé, hanem előzékenyen besegítik-:))"
hát nem tudom, nálam nem besegítik, hanem behívják közmunkára, de mindegy.
Jó éjszakát azoknak aki aludni térnek.
Szép álmokat!

Radnóti Miklós: VÁLTOZÓ TÁJ

Tócsába lép a szél
füttyent és tovafut,
hirtelen megfordul
s becsapja a kaput.

A tócsa laposan
pislant s a lusta fák
madaras szájukat
hirtelen kinyitják.

Összevissza zaj lesz,
még a lomb is mormog,
épülnek a porban
porból kicsi tornyok.

Megáll az úton a
mókusbarna barát
és fölötte barnán,
egy mókus pattan át.

Aztán figyelmesen
mi mozdult: megmered,
a táj nagy kalapként
hordozza az eget.

Mire újra mozdul,
csaknem minden nyugodt,
bokorba bútt a szél
s aludni készül ott.

Nevetni kész a rét,
mosolygós és kövér,
gyöngén ring ahonnan
asszonyom jődögél.

Meglát, szalad felém
a fű közt és a nap
szétfutó hajába
arany csíkot harap.

Körben egyre tisztul
és folyton csöndesül,
az elkergetett fény
mindenre visszaül

és mi nagy kalapként
hordozta az eget:
fedetlen áll a táj
s felhővel integet.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Émmá megnésztem...(kacsint), szóval ez a du Haut csípőss. Di zsón sincs messze, szóval nem véletlenöll.
Ami számomra elképesztő, az az, ahogyan az építész a fényekkel játszott a teplony belsejében. Sok minden eszembe jut, például Mos Eisley a Sztárvórzból és egyebek, nem fárasztalak.
Baromira elkaptad a lényegét ottan, de ez szujjektív vélemény, nem szakmai. Csak tetszik, oszt jónapot!

Zabálj nagyokat és azokat is fényképezzed, mert az nekem köll... még ha utállak is érte, akkor is!-:)))
@sírbateszezazegész: hátaz, bezony Mozartfalván, Salzburgban. Nemmellesleg, nehogymá asszíd, hogí okosavbbnak láccani, mint amilyen vagy, nem egy borzasztó alakítás... Szakadok is belémdekk:-)
@Secnir:
Izé... az közmunka?
És még 49 ezret is adnak érte?
Tudom már, miért szavaz a sok barom a fideszre!
szevasztok skacok és csajok! végezetül ezt küdöm mindenkinek:))www.youtube.com/watch?v=_Sp9uybENWo
@sírbateszezazegész: Bazdmeg! A mútkor Ósztriában beestem egy femilyresztrontba... 8 ejroért svédaszaltos habzsidözsi... menüben, a törzsfalók kedvéért... csülök, fehérkóbi, kacsacomb, pisztolytráng, latacc, anyám tyúktoklyója... elaléltam. És a Francik, meg a Gürtlik, nem zabálták fel a zabroszt. Faltak, csak, mint rendessen... én még öblögette a ház barnaserét plusza 3 ejroért...
@Dr. jenőke (jenőke): Nnnya, emmá teccik.-)

"Megáll az úton a
mókusbarna barát
és fölötte barnán,
egy mókus pattan át."
@taga20:
S'akkor jövő hét végéig megint nem szennyezed itt a levegőt?
Írtad, hogy csak hét végén... azért kérdezem.
Persze, most szerda az ünnep leszen, szóval?

Amúgy jó éjt neked is, álmoggy Péterfy Borival, én is kedvelem!
Szia!-:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
1 mocsok vagy!
Direkt bactatod az éhes álompolgárokat.
Nem baj, ezt még leverjük rajtad, ami késik az nem jön időbe
@Knósszosz: evvel a szerdával belém ütödted a szeget:)hmmm, hmmm www.youtube.com/watch?v=wup1RkAkflk
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Ne káromkoggy, randa betegség az, viszont a képek pont azok, amikre utaltam.
Én mán tudom hun kereselek-:)))

Jól csinálod, ha szaabd esztet mondani!
@Dr. jenőke (jenőke): és én még egy parkolóban is találkoztam a művésznővel:) de nem mertem megszólitani:))
@Knósszosz: Mindezt, már 700 éve a fényekkel, színekkel tudta a vizi-gothika... nemigen van új fény a napfolzokon... hogy egy kicsiz ez kb 300 évre elveszett? több is megveszett Mohácsnál... mégse haltunk ki... sajnos.
@Dr. jenőke (jenőke):
Egyre inkább kedvelem a komolyabb műfajt, de nem felejtem a másik ódalt se.
Ezt a csajt kedvelem, hallgattam vele egy riportot, jó fej.
@Knósszosz: azé azt nem mondhatod, hogy ma nem történt itt egy-két dolog:)))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: hát kell is járnod pihenni utána rendesen:))... hát itt ilyenbe csak cancellesben futottam bele az osztrigába... meg párizsban egy 50€ svédasztalba... igaz az 4★ hotel volt... ott viszont zabáltak a helyiek rendesen... mint az otthoni bűféné...:) a kávék miatt írigyellek a jövő héten... egy igazi ristretto, istenem:) limoncello helyett viszont próbáld ki a myrto di sardegna-t... szerintem sokkal jobb... de különcebb:)
@taga20:
Én Takács Marival találkoztam parkolóban, és én sem mertem megszólítani.
Végül Ő jött oda hozzám és megkérdezte: segítenék e betolni a kocsiját?
Segítettem.
(850-es Fiatja volt - ez akkoriban nagyon menő volt)
@taga20:
Nem mondom, itt mindig történik valami.
Jóccakát, aluszik a tokmány is, aluggy el szépen kis Taga te is...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: mondjuk én az autogrilles spenotos szendvicsért őlni tudnék:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Nekem marhára tetszik az, ahogyan ott.
Mást nem tudok hasonlót, de ez nagyon ott van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jó éjt... de holnaptól nincs kímélet...csak szólok:)
@Knósszosz: szevasz, te knosszika. álmodj japán muffokkal(ez a bajszos angyalok megfelelője), akadjon a fogad közé:)))jó 8!
@Dr. jenőke (jenőke):
Hetedik kerület Damjanich utca, (akkor) Kaiser parkoló és... Südi Iringó.

Mit mondjak, a forgalom megállt.
Csípőig felizélt hosszú szoknya, magassarkú pipellő, laza felső... a trolinak harmadik áramszedője lett, túlzás nélkül!
@Knósszosz: @Dr. jenőke (jenőke): @taga20: én meg egy álruhás indiai hercegnővel találkoztam egy parkolóban... és megszólítottam:)
@sírbateszezazegész:
De, én tényleg!!
Mosnem hiszed?

Más: Vettem egy konzervet a Lidilben (vagy Aldi?), azt sose ne vegye senki, akinek fogalma van arról, mi is az igazi ratatouille.
A címe a zöldség(ek), amit írtam(gyöngébbek kedvijé), borzalom!!

Én úgy tudom, hogy a zöldeket külön-külön párolják/sütik, aztán a végén egyesítik űket.
Ez meg... valami fertelmetes xar, kébé olyan, mint ámerikában az echte ungarische goulasschh, Mississippi vizilóból.

Ma este nem hasadok tovább, jó éjt!!
@Knósszosz: miért ne hinném el... én is komolyan mondtam... én monden álruhás maharadja-lánnyal szóba állok... még támogatom is őket:).... van, hogy hitelbe... ha megtéveszti őket a hintó... nem vesznek komolyan... de mindig megadom nekik a tartozát... habár néha volt ebből vita a patrónusukkal:)... igen, külön kell párolni, sütni hagyományosan... de a l'ecsó is jót csinált:)... de csinálhatod úgy is, mint az otthoni lecsót, csak értelemszerűen nem paprikával csinálod, hanem provanszival (
@sírbateszezazegész: szóval a provanszi(rozmaring, majoranna, bazsalikom, oregano-nem a görög:)-, zsálya -de nézz utána, nem biztis, hogy jól emlékszem), azt a többi adja magát (padlizsán, paradicsom, paprika, zukkini)...ahogy szeretnéd... én meghalok egy rendes füstölt szalonnáért most:)... itt nem is értik mit nézelődök:)... azétt gondód meg mielőtt elmész... meg az nem igaz, hogy paprikát mindenhó kapsz... olyan csemege, mint othó, olan nincsittt:(... de itt lecsót sem tucc csináni... viszont van sajt... már, ami ténleg a... de ajogurt az inkább görög... vagy bolgár és török:)... kefirt meg ne is keress:)... viszont a bor és a pezsgő az jó... a kagyló és osztriga friss, a rák sem mirelitt:)...meg a disznóhúst sem kezelik az azt megillető helyen:)... a szalonnáról meg assem tuggyák mi az... ilyen baconizét akarnak adni folyton:)... sza nem egy leányálom azélet... viszont mindenki hasist szív (legalábbis az én ismerettségi körömben... de azok arabok, meg hispánok)... a sör felejthető, kivéve a bière de noël-t (karácsonyi ser), hacsak nem paris felett vagy... sza ide csak akkógyere, ha ténleg bírod a jó sajtokat, borokat, pezsgőt, a confittált kacsáz, hakat, kagylót, osztrigát, pástétomokat, gyönyörű arab, fekete lányokat, parfümök illatát, a marhahúst és kézzel készített csokoládét (mindig ét!!... tejt csak a balfékek esznek:)) meg a karamellákat (verik a lengyelt, ha hiszed, ha nem!:)))... sza ennyi... meg nem olan, mint amit rodeo ad neked, de azért egyszer az egész jó... m.youtube.com/home
@Knósszosz: nem ment át... keress rá a youtube.com "flogging molly - swagger (full album)"... szerontem megéri:))
@sírbateszezazegész: „hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve! Ókor Óta tudott!

Amely országban a gonosztevők büntetés nélkül maradnak, gyilkosságok, ragadozások, minden Istentelenségek eláradnak (privatizáció, olajmaffia) , melyekért veszedelemre bocsátja Isten az országot…Mivel sokszor a kis lopót a nagy lopók felakasztják: sokszor aki sokat lop, aranyláncot visel, aki keveset, kenderkötélen függ. Pázmány Péter
Jó reggelt!
Ezzel a videó üggyel kapcsolatban, arról, hogy mi történt vasárnap, csak egy dolgot hiányolok, a Fidesz közleményét, amiben újból elítéli a bukott baloldalt. Furcsa, hogy nem látom sehol, holott máskor kisebb dolgok után is megszólaltak. De semmi. Utoljára pénteken beszéltek róla. Ezt felettébb érdekesnek találom.
@V-PORT: Ez azért lehet, mert el vannak foglalva a feljelentéssel, amit ferkó "jobbhanemtudjukhonnanjöttekapénzek" kijelentése miatt tettek. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ugye te sem gondolod, hogy mondjuk Zsigó Róbertnek semmi nem jutott az eszébe? A HírTv találja meg? Kiderül, hogy ismeri Lakatost.
@V-PORT: mit is gondoljunk???

na ez az ami érdekes...
állítólag(!) a google szerint van egy:
K.G.= Kőrös Gusztáv Tibor - CÖK képviselő Soltról
@guma: Az is lehet, hogy ez a videó pont így történt, mondjuk 2 nappal azelőtt, csak akkor nem videóztak. Ez az áldott jó ember rájött, hogy pénzt is lehet belőle keresni.
A Fidesz csak azt mondja, hogy hamisítvány. De honnan tudták rögtön?
Azt viszont nem mondják, hogy a tartalma is hamisítvány.
@guma: K. G. Soltról DK-tag?
A solti roma önkormányzatot valóban egy K. G. monogramú roma politikus vezeti. A róla fellelhető információk szerint a nyári árvíz idején Kőrös Gusztáv Tibor a Demokratikus Koalíció tagjaival és szimpatizánsaival együtt vett részt a védekezi munkákban. Az önkéntes akcióról rövid beszámolót is megjelentetett a DK Facebook-oldalán, amit Pest megye 3.vk elnökségi tagjaként írt alá.

index.hu/belfold/2013/10/20/a_bajai_botranyvideok_foszereploi_ismerik_egymast/
Ezt volt már??? :)

A hvg.hu főszerkesztője szerint súlyos szakmai hibát követtek el

444.hu/2013/10/20/a-hvg-hu-foszerkesztoje-szerint-sulyos-szakmai-hibat-kovettek-el/
Tiborcz barátunkat a jövőben egy másik kormány idején valaki iszonyat erőből állcsúcson fogja teremteni, és ez csak az első lesz a sorban.

Kicsit a falu fejére nőtt a faluvégi pereputty, már a falu közepéig merészkedtek és villogtatnak, mert elutazott a seriff a városból.

De addig fogják b.szogatni az embereket, amíg azok a seriff távollétét kihasználva maguk tesznek rendet.

Pontosan ez fog történni. A kérdés csak az, hogy mikor, és mennyire.
kicsinálni valakit... kisemmizni...
ez volt a FELVÉTELI VIZSGA a mafiába!
tiborc paraszt sikeresen tejjesítette...
EZ NEM TIBORC PANASZA, HANEM PANASZ A TIBORC PARASZRA:)
EZ NEM TIBORC PANASZA,
HANEM PANASZ
A TIBORC PARASZTRA:)
@Nagy László 0: A falusi igazságosztás sokszor közvetlenebb, mint a bírósági. Látott a világ már olyat, hogy a magát fővezérnek hivő falu bikáját a kocsma melletti árokból vakarták össze, ahova "véletlenül" belecsuszott és eközben összetörte magát.
MAGYARORSZÁG JOBBAN TELESÍT Romániánál és Lettországnál (esetenként Bulgáriánál)!
Ehhez néhány adat:
fn.hir24.hu/gazdasag/2013/10/20/europa-legszegenyebbjei-kozt-vagyunk/#a3
@GeoCracker: Ide jutottunk, hogy már a hávégé is??? :)
@magándemokrata: mindenki nagyobb feladatott szokot kapni... (pl megölni megerőszakolni megkínozni feldarabolni)

C.Tibor csak kicsit kapot...
sajnos már a mafia sem a régi...
ott is felütöte fejét a korupció...
@sírbateszezazegész:
asszem érdemes elmerengeni a kábítószerek és az alkohol meg egyéb szerek szerepéről...azt remélem tudod? -ha nem nézz utána- bizonyos néptípusok nagyon jól bírják a kábítószereket ugyanakkor az alkohol szinte halálos számukra és fordítva...a dohányzás borzalmas hatásai (láttam ilyet élőben nem felejtem soha) sem mindenkire egyformák egészen addig, hogy példáúl a rák sem azonosan hat vagy fejlődik mindenkiben

egy pár héttel ezelőtt elkövettem egy hatalmas baromságot, összeraktam egy csodálatos húslevest, már csak cérnametélt hiányzott, és akkor a polcon megláttam a rengeteg mindenféle fűszert (ugyanazokat amiket te itt felsorolsz) és szépen el kezdtem belerakosgatni a levesbe, hogy majd mennyei lesz, hát tudod mi lett a vége? a "leves" a rötyiben kötött ki 3 nap után miután többször megkóstoltam de ehetetlen lett számomra, most ezek a fűszerek ott fognak deíszelegni az idők végezetéig és csak késhegynyi lesz némely húsokra ha meg merem próbálni

az itteni paprikában annyi a cellulóz hély (ez most jól van írva?) és nem héj?, hogy nem igen eszem mert a leforrázás és a lehúzás nem megy, meg a levakarás mert akkor már nem paprika, hanem izé...

számomra a hagyma(zöldhagyma a kedvencem), fokhagyma minden formájában, pirosparika mértékkel és csakis kurva csipősen, csili vagy erős paprika, szerecsendió, só azután semmi más... láttam egy ürgét aki kizárólag nyers darált húst eszik és a kövérjére koncentrál mialatt ő maga sovány, fűszer semmi...a többi kaják amiket sorolsz számomra elegendőek és jól el lehet készíteni, a sajtokkal néha hadilábon állok...bizonyos konstellációban (kivéve a pépes penészes és a büdös sajtokat amelyek kenhetőek) rettenetes szorulást okoz...a tejtermékek meg létszükséglet a jó füstölt szalonna jó de ha nincs nem halok bele az igazi nagy magyar rántotthús hiányzik de uborkasalátát én magam szoktam csinálni

szóval én ott nagyon jól érezném magam...meg már hasonló helyen a világ másik végén már ez megtörtént..egészséges kajálás

brühüyyy
@rodeo36: Állítólag a mézes fokhagyma, nagyon jó megfázás kezelésére is. :)
@sírbateszezazegész: ". meg az nem igaz, hogy paprikát mindenhó kapsz... olyan csemege, mint othó, olan nincsittt:(... de itt lecsót sem tucc csináni..."

itt van rendes magyar paprika:-)

a hetvegen olyan lecsot csinaltam, hogy ihhaj:-)
@ausländer Sipi: Hmmm azt én is szeretem. Hogy ízlett a svájciaknak??? :)
jó reggelt, na rosszak voltatok a hétvégén? nem sokat néztem rátok :D
Jöhetne hozzánk sakkozni a srác.
Úgyis hiányzik egy sötét paraszt...
azt nezem, hogy gyurcsany jol felrugta a szarosbodit ezzel a partfinanszirozas temaval, be vannak megint szarva tole jobbrol-balrol:-D
Amikor a Tiborcz anyuka azt mondta valamelyik újságnak,hogy csendes esküvőt szeretett volna, de a leendő nászúra szerint ez nem lehetséges ,mert ez az esküvő "társadalmi esemény "akkor már érezhette,hogy sok mindent felkavar az országos esemény, amit nem igazán kellene?
(Nincs időm megkeresni melyik újságban jelent meg)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: elájultam micsoda igazi látványosság lett abból a szemétdombból a város közepén az egyetemmel szemben.Dicsérem aki kitalálta és a kivitelezés is jó.Olvasom, a malomból szálloda lesz......Irigyellek, hogy csoboghatsz rajta:)))
@Penivaldes: Szasz! A másik nevemen írtam pár napja itt is.:))

@ausländer Sipi: fecóról néha nem tudni kivel van.
@kifordított nagyanyó: de az nyilvanvalo, hogy kivel nem:-)

mar 2006ban, az oszodi beszedben is az ellen lepet fel ami ellen most. ki is csinaltak, az mszp es a fidesz kozosen. nekem ugy tunik, tovabbra is az atlathato politikai gazdalkodassal es a nyugati tipusu, felelos tarsadalommal van.
08:42
A Politikatörténeti Intézet Strasbourgig megy

Strasbourgban keres jogorvoslatot a Politikatörténeti Intézet, miután az Alkotmánybíróság (Ab) döntése is megerősítette a levéltári törvény módosítását, amely kisajátította és az országos levéltárba helyezte át az állampárt és a hozzá kapcsolódó szervezetek iratanyagát.
Rovat: Itthon
Szerző: MTI

08:41
A lakosság többsége ellenzi a stadionépítéseket

A stadionépítésre szánt összeget a lakosságnak csupán öt százaléka hagyná a sport területén, a többség az egészségügy fejlesztésére vagy munkahelyteremtés ösztönzésére fordítaná – derül ki a Republikon Intézet felméréséből.
@ausländer Sipi: Néha mintha vikiék beépített embere lenne.
Ami mellé odaáll azt megutálják az emberek.
Én az elkúrás utáni politikája miatt haragudtam meg rá.
Meg pl. a jaj szegínromákok politikája sem tetszett
@Knósszosz:
milyen vídeót?

valamiről lemaradtam?

a csalás akkor is csalás (mármint a választási) ha nem filmezik, hátha még retroaktívan...

fel kell készűlnötök ugyanez lesz 2014-ben...nekem folyamatosan az a gyanúm van, hogy 2010-ben ugyanez ment...és még a lömpöpöcsiből is csináltak pártot a parlmamenti homokozóba

vidám kis szemétdomb levédia

brühüyyy
@rodeo36: jól látod, a HVG-s dilettantizmus miatt kicsit megcsömörlöttem én is, nagyon feddup vid ez az egész well...
CÖF: nemzeti konzultáció lesz a Békemenet

A CÖF vezetője szerint az október 23-i békemeneten annyian lesznek, mint az elsőn.

hvg.hu/itthon/20131021_COF_nemzeti_konzultacio_lesz_a_Bekemenet
@Knósszosz:
nem jut eszembe, hogy melyik városban (gyanúm szerint valahol Spanyolországban) van egy modern templom, az alaprajza egy homokóra, és a szűkületben van egy feszület, amely a megfeszített Jézus teste és az egész acélhuzalokon függ, az építész a fényviszonyokat úgy tervezte (csodálatos), hogy az egyébként nyers kő falak tetején vonúl végig egy sor szines ablaküveggel beüvegezett ablaksor és a feszületjézusra valamint a huzalokra eső fény csakis a huzalokat mutatja mint égből beeső fénysugarakat és ebből adódóan az a képzet alakúl ki, mintha feszületjézus lebegne a fényen

volt egy sor képem is róla de már régen...és nem találom melyik város és a templom neve sem jut eszembe

brühüyyy
@kifordított nagyanyó: csak annyit, hogy ugyan ezt kisebb nagyobb mértékben el lehet mondani az összes pártról, még a kedvenceidről is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egy kicsit reméltem hogy ez lesz.
De ahogy néha szoktam írni,meg ahogy a kisebbségi munkatársamnak is mondtam,itt az a baj,hogy akár fehér akár cigány itt a becsületes ember szopik a bűnöző meg jól jár.:((
Na de most már mennem kell aludni.:((
Na viszlát!
(nekem jóéjt!:)) )
@kifordított nagyanyó: en azert mondom, hogy a magyarok akkor fognak demokraciat es joleti allamot erdemelni, ha rehabilitaljak gyurcsanyt.

barmilyen furan is hangzik, gyurcsany egy nyugat-europai tipusu demokrata.

egyszeruen az orszag meg nem erett meg a valosagra es ha valaki kihuzza a fejuket a homokbol siman sokkot kapnak es ahelyett, akik bemagyaraztak nekik, hogy dugjak a fejuket homokba, csinaljanak ugy, mintha a partfinanszriozas mukodtetesevel seggberugva az orszag gazdasaga, moralja, becsulete nem fosos deszkan csuszna sikitva a korrupcio es gerinctelenseg pocegodorbe.

ilyenkor inkabb nekitamadnak annak aki a valosagot probalja eroltetni. pedig fletonak kuravara igaza van. ezt nagyon sokan tudjak. de felnek attol, hogy mi fog tortenni, ha egyszer valaki rendet rak? hogy fognak el- es leszamolni a kognitiv disszonanciajukkal? mi lesz a valalkozasukkal, amit felig-meddig svarcban uzemeltenek, uzemeltettek? mi lesz a munkahelyukkal, ahol a fonokkel osszekacsintva felpenzzel vannak bejelentve? a svarcban kiadott alberletukkel? az okosba leirt szamlakkal, az afa es nyugta nelkuli olcso vasarlasokkal, a hivatali utvesztoben eligazitast segito korrupt rokonnal es haverral, a lefizetheto haziorvossal?

ezt bolygatja feri, az evtizedek ota a lakossag borbe ivodott kadarista buzt. alig van olyan ember ugyanis, aki kisebb-nagyobb mertekben nem korrumpalodott es ezert olyan utalatos a feri, mert mindenkit sert egy kicsit valahol, valamelyik baratjan, rokonan, csaladtagjan, horribile dictu, sajat szemelyen keresztul amikor rendet akar rakni.
@ausländer Sipi: "sokkot kapnak es ahelyett, akik bemagyaraztak nekik"

helyett

sokkot kapnak ahelyett, hogy valagba rugnak azokat, akik bemagyaraztak nekik
@ausländer Sipi: igaz amit írsz, de ne essünk túlzásokba, nem megváltó ő sem.
Vagy eszmélnek a népek, vagy semmi nem fog változni, de ezt már megrágtuk múlt héten.
melléklet:
/üdvözlöm az egybegyűlteket a szotyialista kumminizmusban/

Rogánnak nem idegen a hatósági húsár
Szerinte az adócsökkentéseik abban különböznek
a szocialistákétól, hogy az övék fenntartható.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fado_es_koltsegvetes%2F2013%2F10%2F21%2Frogan_nem_idegen_a_hatosagi_husar%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem, nem megvalto. valaki, aki valami olyasmit kepvisel ami hetkoznapi errefele ahol en elek jelenleg.

es zaloga a demokracianak, jogbiztosnagnak es gazdasagi joletnek.
@ausländer Sipi:
A BENYÁLAZÁS MAJDNEM MINDÍG SIKERŰL

az őszödi beszédből hónapokkal később, mint időzített bombát bedobni a nemzetközi médiának a lehető legundorítóbb aljasság, miszerint: A MAGYAR MINISZTERELNÖK BEVALLOTTA, HOGY FOLYAMATOSAN HAZUDOTT

hír vége, a tevék és njúszpéjperek terjesztették mint leprát

csak a bűz hiányzott

na ilyen -leírásod hajszálpontos- levédia és ebbe döglik bele

annyát aptyát megloptya de szerintem saját magától is lop

brühüyyy

ja ...és megérdemlik azt ami ebből kialakúlt
@rodeo36: bocsi, sokan megérdemlik, azért nem kéne mindenkit egy kalap alá venni, már bocsánat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
emlékeztetni szeretnélek, hogy a teljesen "tiszta" piac seholsem létezik, a beavatkozások mértéke és metódusai cégenként és országonként változnak, de az ilyen mértékű perverzió mint amit a fidesz csinál már nevetséges és sohasem lehet eredményes

ha érdekel nézz utána a GLENCORE ügyeinek az összes számokkal és metódusokkal, én voltam kapcsolatban velük, nem riadnak vissza semmitől, hogy a piacot uralják, ez a magyar búzának dollármilliárdjaiba kerűl évente és a búza az csak egy a listán

brühüyyy
és a GLENCORE nem az egyetlen, persze
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
meg van bocsátva, de attól még mindenki szív

ha akarod én visszaszívom szavaim, de attól nem szűnik meg a jelenség, hogy hallgatunk róla

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azon kevesek akik nem vehetok a kalap ala mar vagy leleptek, vagy eppen lepni keszulnek, vagy lepni szeretnenek, de meg nincs meg hozza minden.

egyebkent a finomkodas fog a legkevesbe segiteni. hidd el, mindenki azt fogja magara venni, hogy "en nem.. en jo vagyok, masok a rosszak. masok dolgoznak svarcban, vagy felsvarcban, masok keresik a keruloutakat, masok fizetik le a rendort, az orvost, a hivatalnokot, masok bliccelnek a buszon, masok, masok, masok.."

es igen. tenyleg vannak meg becsuletes emberek az orszagban. cska egyre kevesebben es sokkal tobbel talalkozol aki megmagyarazza, hogy miert is helyes/kell/nincs mas valasztasa, mint nem becsuletesnek es felelotlennek lenni. vagy ha megjegyzed, hogy milyen allapotok uralkodnak az orszagban, hogy a kozmoral a banyabeka szemolcsos valaga alatt van, akkor meg hibas is leszel:-)

es kozben mindenki arra var, hogy majd jon valaki, aki egyszercsak rendet tesz.

es a legviccesebb, hogy jelenleg az egyetlen aki szeretne az egyik legelutasitottabb politikai figura. nonszensz, ugye?:-DDDD
@rodeo36: "mértékű perverzió mint amit a fidesz csinál már nevetséges és sohasem lehet eredményes"

igen ez a lényeg, teljesen szabadjára engedett piac sehol sincs, de ez már tényleg agyament dolog, megint kinyíródnak a nem haveri cégek.

Hova is fektetett be Csányi, jahh a hús és mezőgazdaságba, hova is fektettek be viktorklánél, simlicskáék, mlőrincél, jah így megy ez narancsmaffia landon.
@rodeo36: "annyát aptyát megloptya de szerintem saját magától is lop"

igy van. a sajat anyja nyugdijat, a sajat egeszsegugyi ellatasat, a sajat gyereke iskolaztatasat, a sajat autoja alol az utat lopja el..

es lehetne folytatni a listat:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A nagyi megkeri az unokat hogy vigyazzon a kutyara amig o elmegy menetelni es mozgalmi dalok eneklesetol konnyes euforiaban konyorog orbannak: b.ssza mar szet teljesen az unoka jovojet, nehogy jobb legyen a koloknek mint neki volt az '50-esekben.

hajra fuggetlen civilek!
@ausländer Sipi: és megint mennnyé a francba, minek a bővített mondatok sokasága a felvezetés után, ott a lényeg, a többi rizsa nem kell sajnos.

@rodeo36: ne szívd vissza, csak pontosítottam, mert kell, hogy elismerjük azokat akiknek nem jó ami most van. Kevesen vannak/vagyunk, de nem szabad, hogy magányosoknak érezzük magunkat.
@saravad: @ausländer Sipi: @rodeo36: látjátok, most kevesen vagyunk itt is, akik ezt gondoljuk, szépek az arányok is, ki hol is van jelenleg?
@ausländer Sipi:
???
Ő volt annak a pártnak az elnöke!! Ez a figura nem európai demokrata, hanem vagy öngyilkos hajlamú vagy bolond.
Amúgy kampányfinanszírozás terén nem lehet újat mondani. Mindenki tudja mi a helyzet, számos számítás jelent meg arról mennyit költhettek a pártok a kampány alatt. Ez csak attól gázos, hogy a volt pártelnök-miniszterelnök van felháborodva azon, hogy az általa is működtetett rendszer korrupt. (esetleg adja fel magát, tépje meg a ruháit, szórjon hamut a fejére és önként vonuljon be a sittre)
Ez az év hülyesége (mondjuk a bajai videó letaszíthatja). A fidesz folyamatosan azt nyomja majd a kampányban, minden korrupciós vádra, hogy "ahogy maga GYF is megmondta piszkos, nem európai pénzek folytak az mszp-hez". Ha szerencséjük van a biróság elé citálják és az elkövetkező fél év arról szól, hogy GYF és az Mszp tolja egymásra a korrupciós vádat.
Tud ez az ember olyat csinálni hogy ne védjétek meg?
@nedudki74: röviden, most és így, csak magának és a hozzá közelállóknak árt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mert pontosan a funicionalis analfabertizmus es a bovitett mondatok meg nem ertese az, amiert egy ekkora gumicsizmas fasz, mint orban uralkodni fog, akinek a beszede annyibol all, hogy

zsolozsma-zsolozsma-zsolozsma-NEMZET-zsolozsma-zsolozsma-zsolozsma-ELLENSEGEINK-zsolozsma-zsoozsma-zsolozsma-zsolozsama-MEGVEDJUK-zsolozsma-zsolozsma-zsolozsma...

es igy tovabb. ezert kellenek az osszetett mondatok.
igenis, kell a rizsa. az osszetett mondatok olvasasa, megertese, megfogalmazasa agytorna.
szép így összeszedve, hű képe egy beteg társadalomnak és a politikai elitnek:

A bajai választási csalást leleplező videót leleplezték: kamu. A Blikk azt írja, a csalásról videót forgató csalók egyike vallomást tett a rendőrségen. Mármint most. Korábban ugyanis a videó több szereplője tett már vallomást a rendőrségen, különböző ügyekben. Mert akad köztük egy-két bűnöző is. Mindenesetre a videó egyik készítője most azt mondja, az MSZP bízta meg. Viszont közben kiderült, hogy ő egy másik párt, Gyurcsány Ferenc DK-jának a tagja. Tudja követni? Nem baj, ha nem, úgyis mindenki hazudik, és valószínűleg ez az egész nem is a politikáról szól.

index.hu/belfold/2013/10/21/valaki_rank_akarja_kenni_es_az_szerintem_nem_a_fidesz/
@ausländer Sipi: aki érti az megérti tömören is, aki meg nem akarja, vagy nem tudja, annak a bővített mondat sem segít.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Engem a merhetetlen setetseg űzött el. A nemzeties korlátoltság. 40 évig ott éltem, nem voltam egy vilagcsavargó de nem vagyok harcos tipus se.
@saravad: tudom és emlékszem, ismerős szavak és ismerős gondolatok, oly sokszor hallottam már itt is, és a környezetemben is.
hmmmm

Az ügyészség felfüggesztené a fideszes Meggyes Tamás mentelmi jogát

2013. október 21., hétfő, 11:06 • Utolsó frissítés: 2 perce
Szerző: MTI

A legfőbb ügyész kezdeményezte Meggyes Tamás mentelmi jogának felfüggesztését.

Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezte az Országgyűlés elnökénél Meggyes Tamás fideszes országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával összefüggésben - értesült az MTI hétfőn.
@nedudki74: "Ez csak attól gázos, hogy a volt pártelnök-miniszterelnök van felháborodva azon, hogy az általa is működtetett rendszer korrupt."

pontosan azert csinalta ki az mszp es a fidesz osszefogva, mert meg akarta valtoztatni ezt a korrupt rendszert.
@saravad: en harcos tipus voltam..
csak kioregedtem:-)

40 ev alatt az ember elveszit ezt-azt. pl a harcba vetett hitet:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: javithatatlan optimista vagyok:-)

hiszem, hogy elobb-utobb kitermelodik az a reteg aki a tomondatokon kivul a reszletekre is kivancsi es az ok-okozati osszefuggesekre.

dehat pont ezert mondjak, hogy a hit tudas nelkul atelt bizonyossaag:-)
@ausländer Sipi: Az a baj, hogy ezt a nektek felépített alternatív valóságot lassan maga is elhiszi.
@ausländer Sipi:
Ott ahol a 'vertanusag az erkolcsiseg legmagasabb foka', informatika HELYETT, ahol szerintem mindenkit at fognak engedni fizikabol aki felmondja a nemzeti hitvallast? Ahol a szulok alairnak a fogyatekkal elo es/vagy allami gondozottak ellen? Ahol a jol szitualt feher ferfiak aldozatait szokas hibaztatni? (+media, multik stb.)

Mitol lenne jobb az a generacio amelyik igy szocializalodik? Es a sor bővíthető.
@saravad:
bocs, helyett rkvasirast tanulnak.
@Nagy László 0:
Lószart mama.
Ezek nem félnek semmitől és sz@rnak mindenre.
Nem hiszem, hogy bármelyik Tiborcz ingerküszöbét akárcsak átlépnék a sajtóban megjelent cikkek ... tenni meg senki ne fog semmit. Ahhhoz a falu népe nem elég öntudatos (sehol sem, egyébként!)
Ajánlom figyelmedbe Kishantost, ahol az ország szeme láttára lopnak el biogazdálkodásra kialakított és évek óta eszerint művelt földeket - és senkit nem érdekel ...
Vagy Esztergomot, ahol még mindig hisznek a fidesznek/fideszben.
Ez van.
Orbán nyolc évig tanulmányozta a magyar néplelket és leszűrte, hogy mit és hogyan tehet meg.
És jól számított.
Ilyenek vagyunk ....
@nedudki74: az alternativ valosag maga a ner es az azzal egyre kompatibilisebbe valo mszp jelenti.
@Evezős: igy van.

azert lehet barmit megcsinalni otthon, mert az emberek hagyjak es inkabb azt tamadjak, akii megprobalna kinyitni a szmeuket, hogy mi vezetett oda, ahol vannak.

szukseguk van az embereknek a huberuraikra. ugy latszik, akkor erzik magukat a helyukon ha jol megszivatjak oket es azert kicsit moroghatnak. de semmi tobb, nehogy valtozzon a rendszer:-)
@saravad: elobb-utobb jonnie kell egy katarzisnak...

teny, hogy minnel kesobb jon annal fajdalmasabb es aldozatosabb lesz.
@ausländer Sipi:
Kertész Ákos nemhogy túlzott, hanem erősen alábecsülte a "magyarembert".
Ez van. :-(

Amíg arra képtelenek emberek, hogy elvonatkoztassanak a pillanatnyi igényeiktől - és ezt persze hosszasan lehetne ragozni, hogy miért van így -, és a négyévenkénti szavazást pézbevételi forrásként, valamint álmaik megvalósításaként tartják számon, addig ez lesz.
(AZ, hogy az összes pedagógus egyetlen "cég" - KLIK - alkalmazottja, máris megoldott azt a problémát, hogy valaki ugrálni merészeljen a munkahelyén tapasztalt visszásságok miatt. Ha elbocsátják, nincs hol a szakmájában állást vállalnia ...Ez van kitalálva és működik, mert akik megpróbáltak ellenszegülni, azokat - nincs rá jobb szó - elkussoltatták....)
@ausländer Sipi: Igen a fidesz is egy alternativ valóságot épít a híveinek. Nem szeretem az mszp-t, de nem látom hol kombatibilisek ezzel. Hacsak annyiban nem, hogy nem akárták a Ferit a listájuk 2. helyére tenni (sőt olynagyon sehová). Bár ez utóbbi gondolom mindennél fontosabbb Neked. Ez az "összefonódott mszp-fidesz"-szöveg igen jól áll az LMP-nek, a Jobbiknak, egy darabig Juhásznak vagy Karácsonynak is jól állt, de GYF volt mszp elnöknek, mszp-s min.elnöknek nagyon hülyén fest.
@ausländer Sipi:
Nem kell jönni, ez nem görög színház. Évszazadokig lehet törzsi háborúk, önsajnálat es önteltség (supremacy) csapdajaban vergodni. Elegedetten.
@nedudki74: " Nem szeretem az mszp-t, de nem látom hol kombatibilisek ezzel."

nem baj ha nem latod.
csak nehogy keos legyen majd amikor rajossz. na akkor mar konnyen lehet nagyon nagy baj:-)

de ha erdekel avelemenyem a dologgal kapcsolatban, szivesen leirom.
@GeoCracker: Úgy tűnik nem csak a címadásban hibáztak. :)

Videó-gate: hibáztunk

hvg.hu/velemeny/20131020_bajai_video
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Jelen pillanatban nem tudjuk, hogy kiknek áll érdekében és lehetőségében megrendezni egy olyan szituációt, amelyben bűncselekmény elkövetésével vádolja magát több ember, illetve bűncselekmény elkövetését imitálja. Csak annyit tudunk, hogy a körülményektől függetlenül súlyos, megengedhetetlen hibát követtünk el, amiért nem háríthatjuk másra a felelősséget, és aminek a tanulságait nekünk kell levonnunk.

Most írhatnánk azt, hogy nincs videó-ügy. Hivatkozhatnánk folyamatban lévő eljárásra, emlegethetnénk manipulációt. De nem tesszük. Hibáztunk."
@saravad: szerintem tul gyors a vilag mar az evszazados vergodeshez. ez addig m,ent, amig a szomszed falubol is napokig tartott, amig atjutott egy hir, ha atjutott egyaltalan.

mind a mai napig allitom, hogy a hideghaborut nem a fegyverkezesi versennyel nyerte meg a kapitalizmus, hanem az astra muholdak fellovesevel a 80as evek elejen, amikor is elkezdtuk latni a tanyeros tvben, hogy hu bazd meg....
igy is lehet elni???

a rendszervaltas folyamatat a vilagra nyilt szelesebb ablak gyorsitotta fel. a kadar rezsim alsagos, hitelbol joletet - de azert igen puruttya joletet - biztosito koncepcioja spiralba hajszolta onmagat, hiszen feltek egy ujabb 56-tol, ezert probaltak egyre nyugatiasabb eletszinvonalat, kapitalistabb vilagot teremteni polgaraiknak, de persze mindezt valodi ertekek megtermelese es a valodi verseny es annak szelekcios hatasa nelkul. ebbe dolt bele a rendszer es valt gazdasagilag tarthatatlanna es hozta el a rendszervaltast. gyakorlatilag az tortent, hogy a nep kivvansagara az allam es vezetoi ontottek alovet a feneketlen kutba, az olcso husba, olcso lakossagi hitelekbe, az olcso eletbe, majd maikor lejott a vege, akkor szepen hatraleptek es kijelentettek: tessek. vigyetek.

az utana jovo partok - a 94-98as szoci-szadesz koaliciot kiveve - gyakorlatilag mind azt a hitet erositettek az emberekben, hogy a jolet jar, a jolet az alapja es nem hozadeka a kapitalista joleti tarsadalmaknak. ok meg elhittek. teljesen mindegy, hogy a nemzetieskedo viktort, vagy a szaznapos medgyesit valasztottak meg, az igeretek ugyanazok voltak: a jolet alanyi jogon jar!

de egyre inkabb vilagos lesz, hogy a jolet nem jarr. nem finanszirozhato a semmibol. nem finanszirozhato a kontraszelektalt uram-batyam, vagy az esz nelkul osztogato kadari koncepciokat kovetve. a lemaradas egyre nagyobb, a szakadek egyre melyebb. a spiral korei egyre szukebbek, egyre melyebb a repules. elobb-utobb csattanas lesz. elkerulhetetlenul.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Több ilyen nyilatkozatra lenne szükség, nem itt tartana az ország és nem arra, amerre.
Szép napot mindenkinek!:) Hétfő van, hogy lehet már most ilyen negatívnak lenni?:)
"...Hiszen elég nagy a világ. És van benne elég leány. Szebbnél szebbek, édesebbek. A hozományok se vesztek még ki. Ej, csak egészség legyen és egy kis tűrhető kártyajárás."
Úgy, hogy ne keseregjetek nekem itten:D
@ausländer Sipi: azért ez a nagy jólét nyugatra is vonatkozik:)... ott is hitelből tették/teszik ezt... kicsit egysíkú és leegyszerűsített a leírásod:)... azért a többszörösen összetett mondatok használata segít abban, hogy a vitapartner elveszítse a fonalat, nem?:))...nekem mondod?:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azt tudom:))... erős vár a te hited:))... amíg van ajatollag, addig van remény, mi?:D...
@sírbateszezazegész: igen, de itt a hitel mogott teljesitmeny is van. nem maga a hitel a problema. a hitelrol szechenyi is ertekezett annakidejen. ha valaki egy hitelt a fejlesztesbe, a kesobbi novekedesbe fektet akkor az hasznos. a hitel is olyan, mint a bot, vagy a repulo, vagy a dinamit. a felhszanalas modja donti el hasznossagat, vagy karos mivoltat.
@sírbateszezazegész: Nem tudom ajatollagéknál mizujs, én erre építkezek. :)

"Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív föl nem fogta, amit Isten azoknak készített, akik Őt szeretik" (1Kor 2:9).
@ausländer Sipi: a teljesítmény azért nem akkora ott sem:)... meg a múltban elorzott erőforrásokra könnyebb építeni... vagy az elévülés az a kapitalusta társadalom alapja?:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de szeretni kell mindenkit is, akit a saját képmására alkotott, nem?:)
@sírbateszezazegész: na igen, a sved, norveg, dan es svajci gyarmatok kizsakmanyolasa messze foldon hirhedt volt es nemetorszag is kurva nagyot kaszalt a 2. vh megnyeresevel;-)

nem ugy, mint pl spanyolorszag es portugalia, szerencsetlenek iszonyat csorok, mert kimaradtak a gyarmatositos jatekbol!;-)
@ausländer Sipi: :)) tényleg ezt a süket dumát érdemlem én is... ezeket az érveket... vagy megtiszteljük a másikat azzal, hogy nem az egybiteseknek fenntartot érvrendszert alkalmazzuk vagy hagyjuk a beszélgetést... van más téma is:)).. nők, borok, időjárás, foci, étel, autók, nők, nők, etc....:D
@sírbateszezazegész: igen ezt érdemled, főleg ahogy sikerült lekétbitesezned engem is, amúgy jahhh :D
@sírbateszezazegész: en csak nem ertem, milyen multban elorozott javakra gondolsz, hiszen a leginkabb joleti allamok nem nagyon oroztak el semmit...
Én csak olvasó vagyok főleg, de aszem a kör bezárult. Még 4 év fizessre lehet gyúrni.
Bartusnak lesz igaza vazze! Mindenben! Patkányok gyülekezete a magyar politikai elit, de szerintem az egész közélet.
Baja lehet így, lehet úgy, tök mindegy, a lényeg, h az igazság soha nem fog kiderülni, és a fizess nyer oszt jónapot.
@Myrath:

"Baja lehet így, lehet úgy, tök mindegy, a lényeg, h az igazság soha nem fog kiderülni, és a fizess nyer oszt jónapot."

Így van. Ha van valami következménye a bajai ügynek, az pont az, hogy végképp elege lesz mindenkinek az egészből és hagyja a francba.
@Kowalski, helyzetjelentést!: gyakorlatilag a fidesz megmutatta, hogy barmilyen eszkozt hajlandoak bevetni a valasztasok megnyerese erdekeben. tehat a jelenlegi ellenzek az erosen korrupt megkerdojelezhetoen "megujult" mszpvel az elen, altaluk megosztva es elnyomva gyakorlatilag eselytelen.

a szavazatok megvasarlasa, a hatarohntuli szavazatokkal csalas, mubiznyitekok gyartasa, ha kell, az ugyeszseg, rendorseg es torvenyhozas felhasznalasa mind ott van a fidesz kezeben, mint eszkoz a valasztasok megnyeresere es nem fel hasznalni. az ellenzek pedig tehetetlen ugy az apatiaba sullyedt valasztok, mint a szetszabdalt erovonalak miatt.

kar..

szep kis orszag lehetett volna:-)
@ausländer Sipi:

"__a szavazatok megvasarlasa, a hatarohntuli szavazatokkal csalas, mubiznyitekok gyartasa, ha kell, az ugyeszseg, rendorseg es torvenyhozas felhasznalasa mind ott van a fidesz kezeben, mint eszkoz a valasztasok megnyeresere es nem fel hasznalni. az ellenzek pedig tehetetlen ugy az apatiaba sullyedt valasztok, mint a szetszabdalt erovonalak miatt.

kar..

szep kis orszag lehetett volna:-)__"

Ez egy egészséges szemléletet tükröző hsz volt.
Most zavarban is vagyok, feltámadtál haló poraidból, vagy szimplán csoda történt?
@ausländer Sipi: @sírbateszezazegész:

a kép nyilván árnyaltabb egy kicsit, ha jóléti államként figyelembe vesszük Svédországot, Norvégiát, [Japánt (?)] is. persze a svédek nem átallottak egy kelekótya franciát (Bernadotte márkit) meghívni királynak XIV. Károly János néven maguknak, tök törvényesen, amikor úgy hozta a szükség, és kiderült, több, mint bölcs volt a döntés....

Spanyolország és Portugália pedig korai fosztogatásaikat nem aknázták ki, jobban mondva elháborúzták a "semmire", míg a többiek, Nagy Britannia, Franciaország, Hollandia, Belgium az ipari forradalmak korában befektették az iparba, kereskedelembe, hajózásba... Az USA kihasználva az I. világháború adta ziccert átvette a "stafétát" (ahol csak tudta) és a 20. századra installálta gyarmatokat a maga javára, hasznára és képére, amit azután a II. világháborúban upgrade-elt, felismerve, hogy az energiahordózók és nyersanyagok, ásványkincsek mellett a felvevő piacok legalább olyan fontosak. nem minden arany ami fénylik, legalábbis ez a felismerés is aranyat ért, ha figyelembe vesszük azt, hogy az aranylázból többen gazdagodtak meg azok, akik felszerelést árultak, mint azok, akik tevőlegesen kotorásztak az arany után. a logisztika tökélyre fejlesztése megint csak egy kellemes felfedezése volt a pénzcsinálóknak, amiként a számlapénz jelentősége is túl későn világosodott meg sokak számára. ma persze már minden világos, csak a kivezető út homályos. ezért lett magyarország a világ labora, de ez véletlenül sem keverendő azzal, ami úgy hallik, hogy 'ora et labora' ugyanakkor nincs aki megmondaná melyik segítene rajtunk gyorsabban, az imádság vagy a munka. személyes véleményem szerint leginkább a mennydörgős mennykő:)
@ausländer Sipi: @sírbateszezazegész: @jaegtoer:

bocsánat, csak schlagwortokban, a teljesség igénye, azaz szándéka nélkül...
@ausländer Sipi: Mert fecó aztán olyan kuuurvára becsületesen szerezte a vagyonát!
Nem az a tolvaj aki svarcba még kap 30 ezret,hanem az aki milliárdokat nyúl le!
Amúgy nem rossz az elv.
Csakhát a megvalósítás.
Meg hogy fejétől bűzlik...
süti beállítások módosítása