Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.20. 11:53 Fabius

Alhasi merevedés sokkol a Fideszben

Címkék: fidesz időközi választás baja teket melinda

Micsoda meglepetés, máris durvul a még el sem indult kampány. A bajai időközi választásról azt tartják a mindenféle spindoktorok, hogy ha a jobboldali körzet nyerhető, akkor akár 2014 is meglehet az ellenzéki erőknek. Úgy látszik osztja ezt a nézetet a fideszkeresztény úriemberek pártja is, és ehhez a téthez igazította a kampányhangnemet

Képzeljük el micsoda meglepetés lehetett, mikor az ellenzéki jelölt Teket Melinda képeit nézegetve egyszer csak lesokkolta őket a felismerés: aztabammeg, a közvélekedéssel ellentétben nem vagyunk impotens buzik, erre a csajra még nekünk is föláll!!

baja kampány.jpg

Azt elhiszem, hogy a potens férfierő ritka vendég vakkomondoréknál, csak azt nem értem, hogy minek kell nyomban kidoboltatni mikor az alhasban megmoccan valami? Gépont Fodor úgy látszik hagyományt teremtett az emlékezetes cövekjelentésselolyan hagyományt, amit a társak követendő, mi is, nekünk is(!!!) példának tartanak. Kár, hogy a jelek szerint ez az egész nem csak a választóknak, hanem magának Orbánnak is pont eggyel több információnak számított a feltétlenül szükségesnél, és elkerülte a bajai rezsicsökkentő fórum oroszlánszagú légkörét. A Zsigó Team magyarázkodhatott a helyieknek, hogy miért nem Vezénylő Csillagunk mutatta személyesen az irányt, és hogyan sikerült Vedelek Norbert kabinetfőnök úrnak előkelő helyezést kiverekednie a 2013. év vakkomondor díjasa lista szoros mezőnyében

Nem irigylem őket. Iszonyú küzdelem lehet végigcsinálni egy kampányt úgy, hogy az ellenfél látványa vizuális Viagraként hat, és az agyműködéshez szükséges vérmennyiséget sehogy nem sikerül az alhasból a fejbe pumpálni. Szerintem próbálkozzatok a fejenállással, hátha. 

374 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr615524829

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szex-erkölcs lesz a Fidesznek is a vége 2013.09.21. 06:24:53

SZDSZ lefekszik az MSZP-vel, a komcsikkal = Fidesz lefekszik a papokkal, vagy ha más úgy jobban érti, akkor a klérussal. Tehát mindkét párt azzal feküdt össze lepedőt gyűrni és szexelni egy ágyba és egy kormányba, akit előtte gyűlölt és erkölcstelen pe...

Trackback: Dorosz Dávid Gerenda Díjat nyert 2013.09.21. 06:24:29

Dorosz Dávid  ezen blogbejegyzése miatt kapott tőlem egy GERENDA DÍJAT. Ezen díjat még 2005-ben alapítottam a magyar wikipédián, mint szerkesztő. Akkor és ott ki is osztottam jó néhányat, de az eltelt időben nem nagyon foglalkoztam vele. Most éppe...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.09.20. 13:52:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hhe, bírom ezeket a tudósokat. Az izgatja őket hogyan keletkezett a világegyetem. Engem meg az, hogy mi volt előtte...
@kovi1970: őket is ugyan ez izgatja, de ne szólj senkinek, a miértekre ha jön Rodeo, ő majd rávilágít ;)
@Dr. jenőke (jenőke): igen, láttam... most meg, leszállva a sámándobról, tényleg elgondolkoztam kónya helyzetén... mit fog ő tenni, ha bejutnak a parlamentbe... olga is olyan kíméletes volt vele...
@rodeo36: bakker, szép is ez, amikor egy űbermamut világmulti, már nem feketeseggű ellenség multi, és vezényló nyal ezerrel nekik...és közben meg a Hazám, Hazám... szól.
@taga20: te miért nem alszol inkább hétvégén?:)
Azt nem értem, hogy miért nem lett hasonlóan hangos "ez színtiszta rágalom" típusú ajvékolás a fideszes jelölt elleni vád esetében a jobboldalról.

egyenlito.blog.hu/2013/09/19/ismeroseit_veri_at_a_fidesz_bajai_jeloltje

Nekem lenne egy tippem, miért nem...
A tegnapi poszton Gábriel még mindig reklamál Gézánál, hogy nem az nem adott egyenes választ a kérdésére:D ... mikor a hóhért akasztják:)
@sírbateszezazegész: ilyenko vagyok beosztva:) más. haver neked aztán van idegrendszered. előző vasárnap éjszaka úriember módjára lecidáztattad bloggergizit:) csak úgy röhögtem másnap este:))
@graycivil:
Jesszus! Ez igaz? És ez a Kovács Csaba nevezetű jellembajnok Zsigó Róbert közeli barátja. Is.
@tristen2005: csőváz! vigyázz, me befoglak az esztergába és menetet vágok a ..., utána feldoblak a síkköszörűre és századra megköszörüllek:)))
@Dr. jenőke (jenőke):
De még nem ült fel a gázsütőre!
Ellenben elkezdett butaságokat (is) beszélni.
:(
@Dr. jenőke (jenőke): osszeno szepen ami osszetartozik..

orban haziujsagja morvai krisztinanak kerdez ala:-)
@taga20: normális párbeszéd... mindenkivel... Gézával is... mindenkié mo... együtt kell majd ott élnetek... én csak segítek nektek ebben önzetlenül:)
@ausländer Sipi: és milyen csalódás lesz az Gábrielnek, ha kiderül, a jobbikot izrael finanszírozza:)
@Dr. jenőke (jenőke): Ez a KENYSZI TEVADMIN név mindent visz!!!
Ezért már kijárna egy Lőrincze-díj a kiötlőnek:)))
judeobolsi egy picinykét hamar örömködsz.várd ki a vasárnapot minuszkám és ha bingó akkor fújd a sofárod
@Dr. jenőke (jenőke): Mert nem mentek minden körülmények között az Operába! ez volt a baj. mert csak oda lehetett menni ingyen uttal, így úszott el a tavalyi Terror házás útja a helyi nyolcadiknak.
@ephart: azé mindig van egy diszkrét bája annak, ha egy pondró féregezik:)
@ausländer Sipi: este megnéztem a pelikán-ügyiratot franciául... konteókban most perfekt vagyok:)
@sírbateszezazegész:

"mikor a hóhért akasztják:)"

Valami öröm neki is kell:))
@taga20: nagyon jooooo!!!!

az elso futam erosen behuzosnak tunik ebben az esetben, suzuka nem egy elozos palya, legalabis ez a roviditett amin a wtcc-t rendezik

remeljuk mullernek nincs kiforgatos hangulata:-)
@taga20:

:)))))))))
Nagyon kialudtad magad:)) Lájk:)
@sírbateszezazegész: Önnek is szép napot! Hogy érzi magát ezen a napon?
@taga20: látod, veled is sikerül kommunikálni:)... ezt követően ki lehetne akadály?:))
@sírbateszezazegész: előtted nem lehet akadály, mész előre mint a vadmalac.)
Eddig is működött a turbózott jogalkotás

Tíz perc alatt is hozott már törvényt a parlament. Problémája a kormánynak csak abból lehet, ha eltűnik a kétharmad – ezért is növelné a házelnök a kabinet rendeletalkotási jogkörét.

hvg.hu/itthon/201338_rendeleti_torvenyalkotas_kossuth_ter_egy_ke
@sírbateszezazegész: azé a babád száját má bekéne tömni, me azt hiszi, hogy rajta van a naci:))
ööööö

Harcolnak tovább az offshore-lovagokkal

Hamarosan kilenc adóparadicsomnak számító szigetországban kutakodhatnak a magyar hatóságok - tudta meg a Magyar Nemzet, azt követően, hogy Magyarország államközi adóügyi információcseréről szóló egyezményt írt alá a Franciaország és Nagy-Britannia között fekvő Guernsey-vel.

hvg.hu/gazdasag/20130921_Harcolnak_tovabb_az_offshorelovagokkal
@Orica Középföldi: nem vagyok egy tótumfaktum, de az ilyen faszkalapoktól kinyílik a bicska a pofámban:))
@Penivaldes: hát nem vagy a szívem csücske:) de nem kívánom, hogy ő legyen az utosó barátod.
@ausländer Sipi: a táltos beszéljen belőled, de ne valami műtáltos:)))
Akkor stílszerűen, mivel ez nem esik imnáron védjegyoltalom alá: "Csá gyíkok, én leléptem!"
De hamarosan ismét leszek:)
@Penivaldes: egyem a szépen nyírt leszállópályádat:) persze, ha zsírnak nincs kifogása ellene plátóiba:)
@sírbateszezazegész: mi van? meg kö kavarni a rántást:)
@taga20: Ő nem zsír kérlek. És visszautasítom az ajánlatod. Keress magadnak más leszállópályát.
@taga20:

mi történt? az őserdőben eltévedsz?:)
@taga20: viszont én tiszta szívből kívánom neked, hogy jelenlegi párod legyen életedben az utolsó:)... őt, mivel nem ismerem, nem tudom ilyen jókívánsággal illetni... ez neked szól... tudod, ez olyan személyes dolog, a különleges baráti kapcsolatra tekintettel:)
@Penivaldes: bocs, sír:) de a kis pályádat ..., csak disznó dolog jutott eszembe:)
@taga20: disznó dolog? szalonna?
van a hütőben, kérsz?
@sírbateszezazegész: vágom öcsém amit írsz:) nyalom a szőröd! nem tudom ki vagy, de nagy vagy:) te ha kö egyszerű vagy , mint a bot, ha kö akko úgy írsz, hogy nem értem. na ezzé bírlak:)
@taga20: én nem akarom megzavarni a heves nyalásod, de azért mégis csak!
@Penivaldes: no problémo:

Együtt-PM: Pintér Sándor volt cégét "Simicska-közeli" vállalkozó szerezte meg

Pintér Sándor belügyminiszter a 2010-es kormányváltást megelőzően valójában nem adta el az akkor tulajdonában lévő Civil Biztonsági Szolgálatot (CBSZ), hanem egy Simicska Lajoshoz közel álló embernek játszotta át. - mondta Dorosz Dávid, az Együtt-PM szakpolitikusa, független országgyűlési képviselő egy szombati sajtótájékoztatón. Azóta a cég sorra nyeri az állami közbeszerzési pályázatokat, az árbevétele két év alatt 6,1 milliárdról 14,5 milliárdra nőtt..

hvg.hu/itthon/20130921_EgyuttPM_Pinter_Sandor_volt_ceget_Simics
@Penivaldes: Jaj! Akkor most mi lesz? Mit fog átadni Orbán azon a héten?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

min a kőművesek! meg állt a fal, oszt meredten néznek!:)
Ebben a füllett errotikkus ferrtőben egy komojj téma, még viccnek is rossz, de el lehet csámcsogni rajta:

Mandátumbecslés: Megafrakciója lehet a Fidesznek törpe ellenzékkel

Elkészült a Political Capital Intézet új mandátumszámlálója, amely alapján a közvélemény-kutatási eredmények átszámolhatok parlamenti arányokra. Az intézet munkatársai az ATV Szabad Szemmel műsorának vasárnapi adásában mutatják be számítási modelljüket és a kutatási eredményeket.

Ha a Political Capital új mandátumszámlálójába betápláljuk az Ipsos friss, szeptemberi kutatási eredményeit, akkor azt kapjuk: a Fidesz 145 fős óriásfrakcióval újra kétharmadot szerezne a 2014-es parlamentben. Az MSZP 33 képviselővel, az Együtt 8 fős, a Jobbik 13 fős frakcióval rendelkezne.

www.atv.hu/belfold/20130921-valasztas-megafrakcioja-lehet-a-fidesznek-torpe-ellenzekkel/hirkereso
@Spániel: ezt próbáltam az okos pingvinnek felvázolni tegnap, vagy tegnap előtt, de mindegy is, csak kalkuláltam és számítottam kibicként, hol vagyok én ilyen cégektől...
Ezért lementem, kell viszonyítási alapnak ez is :D
@Penivaldes: te kis tüzes macska:) nem égett le a leves? :)))
@Spániel: te egy nagy kéjjenc vagy!"Mandátumbecslés: Megafrakciója lehet a Fidesznek törpe ellenzékkel" te a törpékre gerjedsz:)
Letiltották Illést a Havas-interjúról

És akkor is barmozott az államtitkár, állította a műsorvezető.
www.atv.hu/belfold/20130920-letiltottak-illest-a-havas-interjurol/hirkereso
Köszönjük FabiÁnusznak, a pornószerzőnek, a Másik c. homomagazin közreműködőjének és hátramozdítójának :-D, ezt az újabb fellobbanást.

Mondjuk a szupernovától messze van, csak novaként pislákol, míg elégeti a benyáját.
kánkános überkirál csákó is idetalált, ehhh, összefújta a szemetet a szél, és a főcím :D
@Kara kán: Kánya, te ócska szemét! rövid vitya farka és lelöktek róla és ideevett a fene! akurvaéletbe!!!
@Kara kán: De akkor miért vagy itt?
@V-PORT: mert nem bírja ki nélkülünk. imád minket..
@Penivaldes: Nem is csodálom. Én is imádom magunkat. :)
Hülye vagy te ecsém, ha azt hiszed, hogy ha egy szép nő bebújik az ágyadba, az már okos is.
Szanyi óta tudjuk, szexi ez a párt. De ennyire, hogy már csak a perverzió maradt?
A szavazófülkében felálló farkakban bíztok?
Nyilván jó hangzatos a cím, de ez csak arra való, hogy 10 %-al növeld olvasottságod.
Megtörtént. Kivételesen én is elolvastam a blogod.
@imres: fújd fel a guminőd! és tekerj vele egyet, hátha sikerül, te dzsuva!
@imres:

Teszentatyaúristen!

Te is elolvastad? Kivételesen? Odáig vagyok a megtiszteltetéstől. Naptárba jegyzem nagybetűvel, pirossal, évfordulóját majd ünnepeljük.
@Fabius: És ezzel máris 10 %-kal nőtt az olvasottság.:-))
A fidesz alhasi merevedése maga szemelyesen Zsigó Robika.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mivel '10 nyár eleje óta lehet tudni, ki vette meg a civilt, örülök, hogy az ellenzék is felébredt:)
Az öregecske női politikusaikat lecserélik fiatalabbra...
„A kormányon lévő párt nagyon hajlamos rá, hogy a kormány fölött gyakorolt kritikát úgy utasítsa el, mintha az ellenzék vagy a sajtó Magyarország presztízsét ásná alá, magát a magyar nemzetet támadná. Az ilyen megnyilvánulások nem sok jót ígérnek a demokrácia jövőjére nézve. Az ilyen magatartás arra utal, hogy a kormánypárt vezérei hajlamosak összetéveszteni pártjukat és választóikat az országgal, a nemzettel.”

(Tiszta lappal – A Fidesz a magyar politikában 1988–1991. Megjelent a Fidesz kiadásában, 1992, 316. o.)
Varánusz elvtárs és a többi idióta!
Azért nem hülyék az emberek. Hiába a Vörös Segély, az internacionalista összefogás, a kuplerájszerű képviselet, a néni lemaradt.
IJB!
Van még kérdésed, Varánusz elvtárs?
:)
@imres:
Nem is lehetett más a végeredmény, mert a hozzád hasonló, agymosott idióták simán beszopjátok ezeket az igérgetéseket, amit majd később, mindenki megfizet. Ezekkel az igérgetésekkel senki nem veheti fel a versenyt. 14-ben is tuti nyerők lesztek kiskancsó, de 18-ig már nem hiszem, hogy megéritek, lehet, hogy te is ott leszel majd a Kossuth téren, amikor skandáljátok, hogy "Orbán takarodj", beledőltök a saját szarotokba. És még csak nem is vagyok ballibsi.
"Szeretem a rezsimet,
Mert csökkenti a rezsimet"
@csak egy néző:
Elvtárs!
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy bár nektek kedves lenne, de jelen pillanatban más a leányzó fekvése, mint ahogy ti elképzelitek.
:)
Én értem, hogy Szanyitibibácsi jóslatai kortalanok és még akár egy évtizedig is skandálhatók negyedéves periódusokban, de be kellene látni, hogy az első alkalommal, 2010 őszén érvényüket veszítették.
Nem fogjuk skandálni. Egészen biztos vagyok benne.
Reménykeltő, hogy már ti is beláttátok, ez a választás elment. gy éve még nagyon optimisták voltatok.
Sőt!
Idén, nyár elején még kétharmadról is álmodoztatok.
:)
De gyorsan változik a hangulat.
Ma már nem hogy kétharmad, inkább 2018.
:)
Nos. De akkor térjünk csak vissza ahhoz, miért is nem Kossuth tér és skandálás?
Elvtárs!
Figyeld a változásokat! Felejtsd el most egy pillanatra a Törökzsolti dumát, menj ki a piacra!
Bizony elvtárs!
Megjelentek a piacon azok a termelők, akik minőségi árukat termelnek.
Más.
Településemen ebben a hónapban 2 rendezvény volt. Stílusosan sörhöz és borhoz kapcsolódó. A rendszerváltás óta soha nem látott tömeg szórakozott kulturáltan, evett, ivott. Kora délelőttől éjfélig.
Ezekre figyelj elvtárs, ne Mesterházyra!
Nos, elvtárs!
Ezért nem lesz sem jövőre, sem ebben az évtizedben Orbán takaroggy.
Bármennyire is reménykedtek ebben.
:)
@imres:
Fidióta agymosott komám!
Az, hogy te a falunapon, "kulturáltan", gondolom a tablettás minőségi borodtól bódúlt állapotban mulattál a Győzike koncerten vagy Balázs Puli buliján azért ne ezt vedd az átlagnak. Az látszik, hogy számodra a világ végetér a falu végét jelző táblánál és a tv-den is a Hir tv es az Echo tv és a királyi tv a hiteles hírforrás. Hallgasd csak továbbra is a pártod hiteles (közröhely) szóvivőit, Zsigót, Selmgecit, Hoppácska Petit, Kocsis Pubit, mert ezeknek az idióta papagájoknak a mantráit tudod csak felfogni. És magold a jelszót:
"Szeretem a rezsimet,
Mert csökkenti a rezsimet"
Hajrá fidesz.
szép napot!

Heti Mutyimondó: itt az új elmúltnyolcév!

"Az egész rendben is volna, ha átláthatóan zajlanának ezek a beruházások, ha látnánk, mire megy el a rengeteg közpénz. De pont az ellenkezője történik, amíg lehet titkolják az adatokat, mert ezekből pontosan látszik, hogy - és akkor lassan mondom, hogy mindenki megértse - az egész ország egy rohadt nagy túlszámlázás."

atlatszo.blog.hu/2013/09/23/heti_mutyimondo_itt_az_uj_elmultnyolcev
@imres: vikiék maradnak.
Még ha az ország bele is döglik.
Örülj neki!
süti beállítások módosítása