Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.03. 10:44 Fabius

EP: Szájer ne szarjon az asztalra!

Címkék: fidesz ep

Meg lettünk kúrva. Meg verve is. Legalábbi Morvai asszonyság talpig matyóban előadott kismiújsága szerint a vakkomondorosok pártyát a feleségverő EU ütlegeli és erőszakolja. Vadul. Amúgy mindenki ellenség, főleg a Tavares, aki nem az meg kommunista - legkomcsibb a bokroslajos - martinsulc meg egy kibaszott Sztálin. 

szájer.jpg

Érted, nyájas olvasó? A mieink ezzel védték a negyedik alkotmánymódosítás-fikát. Tényszerűen. Pontról pontra. Mert az Unió a barátunk, Orbán Viktor pedig kifejezetten "tisztelettel és barátsággal gondol az európai emberekre."

Az "európai emberek" meg úgy gondolták, hogy talán ne az egykori népfrontos és őskommunista válogatottal felálló, besúgókból minisztert és tévéelnököt gründolók pártja kezdje már őket Sztálinozni meg szovjetezni. Plusz, ha az iPad virtuóz Szájernak egy ügyrendi vitáról is kizárólag kommunista koncepciós perek jutnak eszébe, akkor esetleg otthon szarjon az asztalra. 

Bravúros szereplés volt gyerekek, megalapoztátok a mai szavazáshoz a hangulatot. 

Az önmagában is tripla muhaha értékkel bír, mikor alkotmányossági és törvényességi vitába külditek a dokumentált de következmény nélkül maradt választási csalást elkövető Gyürk Andrást.  (aki lemaradt róla annak itt a Greyhound videó. ) Cserébe gyorsan kiderült, hogy a  végtelenségig frusztrált agresszív kismalac stílusra odakint senki nem vevő. Ráadásul az itthoni bármit támogató háttérintézmények is annyit tudtak kierőlködni magukból, hogy Verhofstadt azért ne dumáljon, mert hülye a haja. 

jobbklikk.jpg

De a frizuravarjú nem elégedett meg ennyivel, előszedte minden fideszesek medvehagymáját, a "há' ezeknek ki adott erre felhatalmazást, megse nincsenek választva(!!!) " -toposzt. Pedig a rossz hír az, hogy meg teccettünk mi ezt választani 2003. április tizenkettedikén, 83,76%-os arányban. Bezony, a csatlakozási népszavazáson arról is szavaztunk, hogy az Unió parlamentje megvédje alapjogainkat akár a mindenkori kormányunk esetlegesen korlátozó faszságaitól is. Ennek tükrében kell nekünk is eldönteni mi kínosabb:

- Az az atyafi aki az asztalra szarik, vagy aki mosolyogva teszi mellé a villát. 

288 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr435388914

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A köpcös európa-bajnok. Vagymi. 2013.07.03. 13:28:10

Hábazmeg, mostaztán télleg rosszul vagyok a gyönyörűségtől. Mondjuk azér nem egészen úgy, mint ezek:"Becskereki:Viktor ismét sikeresen védi Hazánkat a globalistaliberáliscionista tőke által kézi vezérelt EU-val szemben!Sporthasonlattal élve záporoznak ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akkor lesz baj ha a kubikosok hagyják el az országot és nincs ki stadiont építene.
@Husz_János_Puszita: gyanitom,h.szándékosan rájátszott az elfogadásra is.
@Zaphod_Beeblebrox: "Élvezet olvasni a kommenteket. Ennyi agymosottat."

Jellemzően szerelmes nők, akik már Piktor látványától is felérnek a csúcsra.
@félázsiai 2llkedő: az embernek legyen tartása, a pénz az semmi, ha becsület nincs
@félázsiai 2llkedő: ez érdekes, én eddig úgy tudtam hogy a férfiak azok akik már a látványtól felizgulnak, és most kiderül..
@Husz_János_Puszita:
akkor végre családdá lesznek, azon belül meg nincs erőszak. Csak a konkubinátusban.
egyébként szednétek ti is Tihanyban levendulát, rögtön nyugalom lenne
@Penivaldes: Akkor Piktornak a felvonuláson a helye.
@Zaphod_Beeblebrox:
„Nem akarunk olyan Magyarországot, ahol gyámság alá helyeznek, a szabadságot korlátozzák és nem kiteljesítik... ahol a nagyobb visszaél az erejével, és a többség visszaél a hatalmával... ahol kettős mércét használnak, és ahol csak a kisebbnek kell tisztelni a nagyobbat.”

Majdnem ezt mondta a Viktor az Európai Parlamentben.
"Az EP-határozatot minősítő magyar országgyűlési határozat - aminek beterjesztését Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be - kimondaná: az EU visszaél hatalmával, az EP döntése mögött üzleti lobbiérdekek húzódnak, Magyarország ellen pedig valójában nem demokrácia-, hanem rezsieljárás zajlik - ismertette Rogán Antal."

index.hu/belfold/2013/07/03/megszavaztatnak_hogy_az_eu_visszael/

Édesdrágajézusfasza....
ennyi:

Előléptette Áder Pintér Sándort Orbán javaslatára

Nyugállományú rendőr vezérezredes lett mától Pintér Sándor belügyminiszter Orbán Viktor javaslatára.

hvg.hu/itthon/20130703_Eloleptette_Ader_Pinter_Sandort_Orban_jav

---------------

lassan már ez is dicséret:

BBC: észak-balkáni életkép Magyarországról

www.napi.hu/magyar_gazdasag/bbc_eszak-balkani_eletkep_magyarorszagrol.558358.html
@Péklapát:
„”””Az államnak pártatlannak kell lennie . Nem ügyeskedhet, nem változtathatja kénye-kedve szerint a törvényeket és a szabályokat. Ha az állam részrehajló, és magánérdekek kiszolgálójává alacsonyodik, magánérdekek foglyává teszi a törvényhozást, akkor saját működésének értelmét számolja fel. Ha az állam azt akarja, hogy tiszteljék, akkor tiszteletre méltónak is kell lennie.””””

„”””Magát az államot sem övezi erkölcsi megbecsülés, mert maga sem viselkedett erkölcsös módon. Miközben folyamatos áldozatvállalást várt el polgáraitól, egyre kevesebbet adott cserébe . Az államon sokak szerint valójában nincs már mit tisztelni, maradék tekintélye pedig a korrupciós botrányok sorozatával tovább porladt . Az állam a magánérdekek kiszolgálójává vált, a törvényalkotás lobbicsoportok áldozatául esett .””””

/ A Nemzeti Együttműködés Programja
Irományszáma: H/47
Érkezett: 2010. máj. 22. /
@félázsiai 2llkedő: én csak a kommenteknél nem értem hogy Fouquetnak mi köze van a titkos rendőrséghez?
@Péklapát:

Meg is fogják szavazni. Csupa européer ül a 2/3-ban.

És helyesen: édesdrágajézusszive:))
@Péklapát: A végén hadat is üzenünk az EU-nak. Meg Amerikának is.
@GeoCracker:

Orbán Viktor nem az EU ellen van, hanem azok ellen, akik működtetik. Tudod, mint a diktatúrával. Majd ha ő lesz az EU miniszterelnöke, akkor már nem lesz baja az EU-val.
@Péklapát:

Addig csűrik csavarják a jobbikkal kéz a kézben,míg ki nem ba@nak bennünket az EU-ból aztán marad akecskeba@ás az ugaron...ezt azért meghagynám a kacagányos,pitykésdolmányos jobbiknak..aztán jöhetnek a nemzeti fityeszesek is egyenként aztán irány a vácifegyház!!!
@Fabius: " Csak magunkat okolhatjuk érte."

Érdemes Raskóra, a jó szakemberre odafigyelni:

hetenyi-kor.blog.hu/2013/06/24/rasko_gyorgy_jobbhorog_ovon_alul
@félázsiai 2llkedő: Ha pedig az 4. Németh Római Birodalom Császára lesz, akkor még szeretni is fogja.

Bózsi-nénit, maikor cukorkát hoz a kórház büféjéből....
ennyi:

A Fidesz hazudott: senki sem ment el beszélgetni a Pride szervezőivel

Bár szerda délelőtt a hvg.hu-t arról tájékoztatták a Fidesz sajtóosztályán, hogy valaki biztosan képviseli a pártot a Budapest Pride fesztivál keretében megrendezett politikai fórumon, a párt képviseletében végül senki sem jelent meg a rendezvényen.

hvg.hu/itthon/20130703_fidesz_pride
@GeoCracker: Nem Német Római Birodalom lészen, hanem Nagyonnagymagyarország.
hmmmm, mióta is mondjuk ezt?
és ismerős kép :D

m.cdn.blog.hu/te/tenytar/image/%C3%A1der_1.jpg

Áder úgy táncol, ahogy Orbán fütyül
Bár Áder megvétózta, a parlamenti véghajrában az országgyűlés szinte változtatás nélkül fogadta el a lex Margitszigetet.

tenytar.blog.hu/2013/07/03/lex_margitsziget_ader_ugy_tancol_ahogy_a_fidesz_futyul?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_07_03&utm_campaign=index
érdekes tulajdonosi kör:

A kormány stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette a Pápai Hús 1913 Kft.-t és a Pápa-Ser Sertéstenyésztő- és hízlaló Kft.-t, az erről szóló kormányrendelet a Magyar Közlöny szerdai számában jelent meg.

A rendelet július 3.-án este hét órától hatályos. A rendelet alapján két társaság esetében így a csődtörvény 65-67. paragrafusát kell alkalmazni.

A törvény szerint a kormány rendeletben stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetnek minősítheti azokat a gazdálkodó szervezeteket, amelyek adósságainak rendezéséhez, hitelezőikkel való megegyezéséhez, reorganizációjához nemzetgazdasági érdek vagy kiemelt közérdek fűződik.

Továbbá amelyeknél kiemelt gazdaságpolitikai érdek fűződik ahhoz, hogy a jogutód nélküli megszüntetés gyorsabb, átláthatóbb legyen és egységesített eljárás szerint történjék. A stratégiailag kiemelt jelentőségűvé nyilvánítással a felszámolás küszöbére kerülő vállalatok működőképessége az általános gazdasági szabályoktól eltérő, speciális jogszabályi keretek között tartható fenn. Az érintett társaságot a meginduló eljárásban fizetési moratórium illeti meg, beszállítói nem függeszthetik fel folyamatos ellátását. Bármilyen kötelezettségvállalás vagy kifizetés kizárólag a kijelölt vagyonfelügyelő, a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. jóváhagyásával történhet meg.

Áldozó Tamás (Fidesz-KDNP), Pápa polgármestere a Pápai Hús legutóbbi rendkívüli közgyűlését követően az MTI-nek elmondta: Politzer József ügyvezetői megbízását visszavonták és munkaviszonyát azonnali hatállyal megszüntették, helyére határozatlan időre Uzsoky Andrást nevezték ki. A vezetőváltás okát nem indokolta. Emlékeztetett, hogy a cégben az önkormányzat április 22-én szerzett tulajdonrészt, azóta a mintegy négyszáz beszállítóval szemben fennálló tartozás rendezésére kétmilliárd forintot fordítottak, és a velük szemben fennálló kötelezettségeiket folyamatosan csökkentik.

A Pápai Hús 1913 Kft.-ben tulajdonos cégek, a Dedeko Kft. és a Nyugat-Agro Kft. március 6-án fogadták el az üzletrészek átruházására tett önkormányzati ajánlatot, így a város 88,4 százalékos tulajdonosa lett a cégnek, a fennmaradó rész a Pápai Víz-és Csatornamű Zrt.-nél maradt. A tulajdonosok akkor úgy döntöttek, hogy a Pápai Hús Kft. törzstőkéjét csaknem 1,3 milliárd forinttal emelik, addig a cég törzstőkéje 590 millió forint volt.

hvg.hu/kkv/20130703_Strategiailag_kiemelt_jelentosegu_lett_a
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jobb későn mint soha
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paczolay bocsánatot kér a baltás gyilkos kiadásáért
Az AB elnöke „saját maga és a magyar nép nevében” kért bocsánatot az örményektől.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2013%2F07%2F03%2Fpaczolay_bocsanatot_ker_ormenyorszagtol_a_baltas_gyilkosert%2F
@félázsiai 2llkedő:
Hehe! Orbán ellen Orbán saját korábbi szövegeit, a Ne MERD ellen saját korábbi nyilatkozatait lehet a legjobban használni (lásd még: "kutyaharapást szőrivel" címszó alatt!)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Legjobban a hazai cukorgyárak sorsa mutatja meg, hogy valójában milyen céllal helyezték ide a tőkét a külföldi befektetők"

Nézz utána az évszámoknak. A cukorgyárak felszámolása évekkel a csatlakozás előtt ment végbe. A kilencvenes években szabad volt a vásár.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "De pont azt mondom, hogy nem lennénk egyedül, hiszen főleg gazdasági téren és a kölcsönös érdekek mentén lehetne továbbra is együttműködni."

Persze, mert van ménkü sok olajunk (Norvégia), meg bankjaink (Svájc). És az újból bevezetendő vámok nekünk meg sem kottyannának...
@Hüvelykmutyi:
A maradék élelmiszer feldolgozóipart (a teljes könnyűiparral együtt) meg elintézte I.Orbán és az ő jobbkeze, El Tolcsy, amikor 2 év alatt több, mint duplájára emelte a minimálbért - 20.400-ról 50.000-re (és ezzel persze a fizetendő járulékokat is)De persze a GDP leépülése már a szoci korszakban következett be, aztán lehetett fikázni őket, hogy "arányaiban" hogy megnőtt az államadósság?! No persze ehhez kellett Szapáry hazaárulkodó úr is, aki befújta a fidesz csontvázakat, amit megint csak a szocikkal rakattak vissza a mérlegbe. Aztán ettől (IS)volt az a nagy csodálkozás 2010-ben.
@félázsiai 2llkedő: érdekelne, hogy eszerint a logika szerint ugyanez igaz-e az Abszurdisztáni 2/3-ra? Ha már annyira képben van a Nagyvezír.
@félázsiai 2llkedő: Most, hogy így mondod, tényleg tévedtem. Elnézést :-)
@Penivaldes: óh:D...napok óta bem volt velem ilyen kedves senki;)
@sírbateszezazegész:

Honvágyad van vagy egyszerű szeretetéhség?
@Orica Középföldi: mindkettő:-)
Habár ahogy látom otthon a dolgok menetét, a honvágy az mindig hátrébb szorul...
Ma két német fiatallal beszélgettem (21-20 évesek), és gond nélkül jelezték:"mintha olvastam volna a hírekben, hogy ott moon valami gond lenne a demokráciával, vagy rasszizmus?"
Na, én meg azonnal képbe helyeztem őket:-)
@sírbateszezazegész:

Azt nem gondolnám, hogy a honvágy bárhova szorítható, de mint érzelem, ésszel felülírható.
Láttad a tegnapi napot?
@shinichi: a háttér:

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.07.03. 17:46:46
Harmadszor futok neki... azt hiszem, valami nagy baj lehet a rendszerben, eddig kétszer nem engedte elküldeni... de juszt sem nyugodok... motmár elküldés előtt lementem és addig próbálom, míg át nem megy...

"Fidesz: Listázza a munkavállalóit az Elmű

MTI,Index
2013. július 3., szerda 16:41 |
Címkékelmű, németh szilárd, rezsicsökkentés, lista
Az adatvédelmi hatósághoz fordul a Fidesz rezsicsökkentésért felelős képviselője, mert tudomása szerint az Elmű listázza egyes dolgozóit.

Megnézhetik, ki "a mi emberünk"
Németh Szilárd szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: az Elműnél - amely korábban "a leggyorsabban és a legnagyobb erővel feküdt keresztbe" a rezsicsökkentésnek - egy belső utasítás alapján listázzák azokat a munkavállalókat, akik mandátumot szereztek például önkormányzati testületekben.

Az ő adataikat összegyűjtik, és eljuttatják a többségi tulajdonos RWE németországi központjába - fejtette ki a kormánypárti képviselő, aki nem tudott választ adni arra a kérdésre, hogy mi lehet mindennek a célja. Feltette ugyanakkor a kérdést, hogy esetleg tesznek-e pozitív vagy negatív jeleket is a listákhoz arra utalva, hogy ki "a mi emberünk" és ki nem. Németh Szilárd a történteket elképesztőnek tartja, ezért az adatvédelmi hatósághoz fordul, azt tudakolva, hogy mindezt megteheti-e a cég, és ha igen, milyen jogszabály alapján."
index.hu/gazdasag/2013/07/03/fidesz_listazza_a_munkavallaloit_az_elmu/"

A FIDESZ gyorsreagálású hadteste bevetette magát.
Éppen 2 napja bukott meg a balatonfüredi volt polgármester (FIDESZ), aki ipari méretben LOPTA AZ ÁRAMOT a kicsi autójavító műhelyében: Micsoda skandalum: Meggyanúsítani ezt a szép és a talpáig becsületes embert. Mit akar az a mocsos multi? Nem elég, hogy a rezsijét csökkentettük, még pénzt is akar az áramért?

A fő rezsivédő már be is vetette a csodafegyvert, az adatvédelmi pártbiztost. Istenem. Ez már tényleg Skizofrénia. Hol élünk és mikor?
@Fabius: "A hazai cukorgyárak esete tényleg megmutat valamit, de speciel nem azt amit mondasz. Hanem a rendszerváltás, privatizáció óta meglévő balfasz, mohó kapzsiságot."

Egyetértek, annyi kiegészítéssel, hogy nem az egyszerű emberekét, hanem a velejéig romlott döntéshozókét.:(
Nem lettünk megkúrva, se megverve, nem szart senki az asztalra, morvai metszetlen hisztike pedig idegenforgalmi látványosság. idegen is, forgalmas is. a szájerjózsi meg unikum. ne tessen kedves Fabius ferdíteni. mindenki megkapta a magáét a sajátjába, de az! akit illetett.
mi, a többség szüzek maradtunk. pettingen túl vagyunk, a kefélés még csak ezután jön de ez magánügyünk. az unió pedig jól látható érdekek mentén működik továbbra is és nem sokára választás lesz. azt hiszem az a travellers club jelentés meg elég zsengére -szarva közt a tőgyit- sikeredett.
ami aggasztó lehet, az az, hogy megint meg lettünk védve, és az eddigiek alapján ez nem sok jót jelent a jövőnkre nézve.
@Orica Középföldi: nem, most nem vagyok olyan helyen...de így olvasva hihetetlen...habár nem tudom orbán mit mond majd putyinnak, mikor az megkérdi, mi is volt a baj a szovjetunióval?
Többiek meg csak a formát hozták.
Semmi baj nem lenne abból hogy nincs itthon cukorgyartas ha helyette lenne más. Akár olyasmi ami jól jövedelmez.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az egyszerű emberek eu-s pénzért beszántották a cukorrépát és felszórták a gyár helyét sóval. Szóval fölösleges annyira sajnálni őket. Minket sajnálj, akiknek ki kell fizetnie a horribilis cukor árakat a kapzsi gazdák miatt.
@Orica Középföldi: viszont most jött a hír, egyiptomban minden ok, junta jön, morsi megy..
@GeoCracker: "Egy kis trafik-kitérő, ha valakinek van kedve :-)
endresy.blogspot.hu/2013/07/trafik-zsenikkel-tuzon-vizen-at.ht

Igen termékeny napod volt!
De hát akinek az Orbán Viktor a "beszállítója", annak könnyen fütyül a rigó. :-)
Nyugállományú rendőr vezérezredessé léptette elő Pintér Sándor belügyminisztert, nyugállományú rendőr altábornagyot Orbán Viktor javaslatára július 3-i hatállyal Áder János - értesült a hvg.hu.

Pintér rendőrtisztként már régóta nyugdíjas, azonban neki nem kellett választania a nyugdíja és a miniszteri fizetése között, ahogyan az orvosoknak és tanároknak.
Elvtársak!
Úgy vélem, hogy a mi szaharai homokviharaink messze elmaradnak a magyarországi porhintéstől.
Aggódva kérdem: Ti hol leltek oázisra?
Ha nem tesztek erte - vagy ellene - akkor megerdemlitek a sorsotokat.
@sírbateszezazegész:

" nem tudom orbán mit mond majd putyinnak, mikor"

Gond nélkül rákeni szájerszepire:)
Reggel ota gondolkodtam, hogy irjak-e, de aztan ugy gondoltam "Egye fene!" leszek megint az Ordog ugyvedje.

Merthogy bizony lehet am itt ilyen vicces-gunyoros posztot es kommenteket irni, de azt eszre kell venni, hogy Gyurcsany (extra) 1 milliard euroja ota EU-s politikai porondon ekkorat magyar politikus meg nem alkotott!!! Es ezzel meg az 1 milliardot is siman kenterbe veri.
Vagyis ha el is vonatkoztatok ujra exponencialisan novekvo nepszerusegetol, akkor is kijelenthetjuk, hogy (remelhetoleg) a karrierje csucsan van. Vagyis igencsak nyeresben van. Hogy egyik kedvencemre utaljak: EPIC WINNING
www.youtube.com/watch?v=9QS0q3mGPGg

Mire is gondolok:

Orban az EU (geografiailag is szinte) kozepen kiepitett egy feudo-fasiszta diktaturat, amely nem csak az akkori hatalyos Alkotmannyal ellentetes, hanem az EU-s csatlakozasi szerzodesunkkel is. Nacikkal kokettal (Jobbik), aminek legujabb megnyilvanulasa, hogy a romagyilkossag elkovetoit fajgyuloletbol elkovetett gyilkossagert nem is ohajtja elmeszelni a (sz)ugyeszseg.

Nem ohajtom a sok mar ismert dolgot emliteni. Inkabb valami olyasmire vilagitanek ra, ami talan nehanyak szamara ismert lehet, am megis sok mindent megmagyaraz az elmult hetekbol:

index.hu/gazdasag/2013/05/28/tokearamlasok/

"csupán a bankok végtörlesztés és a bankadó miatti tőkeveszteségeinek a kényszerű pótlása miatt (hogy a bankok a törvényi előírásoknak megfelelő, a biztonságos működést garantáló úgynevezett szavatolótőkét biztosítani tudják), akkor a végeredmény az, hogy a 2,25 milliárd euróból 1,9 milliárd erről szólt."

(Es ha mar europai bankok es 2 milliard euro, akkor szemleltetes keppen:demonocracy.info/infographics/eu/debt_greek/debt_greek.html)

En nem vagyok bank(ar) ellenes, de ha ezek nem idiotak, akkor nem talalok rajuk mas kifejezest.

Orban tehat Hadikkal szemben (2012-ben Berlin megsarcolasanak 255. evfordulojan) ugy sarcolta meg az EU-t, hogy gyakorlatilag csak a hazai kis szemetdombjan pattogott, a bankok pedig majd' 2 milliard eurot (kozeparfolyamon szamitva) 560-570 milliard forintot toltak bele Orban rendszerebe. Ennek az osszegnek pedig valoszinuleg javareszet az EU polgarain profitaltak az anyabankok.
Meglepetes!!! Vajon az (igazan) MAGYAR (igazan) NEMZETI bankba tolando 100 milliard jo magyar forintot honnan szedte?!?!

Az anyabankok pozicioik fenntartasa erdekeben, siettek feltokesiteni lanyaikat, hiszen eddigi befekteteseikbol nem akarodzottak vesziteni.

Es lata az Ur, hogy ez jo.

Varga tehat a legujabb csomagjaban, mar az adatok ismereteben, kulonosebb izgulas nelkul emelte meg a bankokra kirott sapot a duplajara.

Es epp ezert lehett akkora mellenye Viktornak is multheten Brusszelben:
"Emellett a miniszterelnök elutasította a bankok terheinek csökkentését is. "Ezek nem átmeneti terhek, hanem a méltányos közteherviselési rendszer tartós elemei" - hangsúlyozta."

www.klubradio.hu/cikk.php?id=135&cid=159277

Hiszen a bankok ugy tunik a jovoben is siman le fognak nyelni ekkora lenyulasokat.

Raadasul epp a mostani kiherelt Tavares-jelentes sztorija mutatja jol, hogy kemenyebb dolgokra nem is nagyon kell szamitania.
Merkel marad a kancellar, az egyetlen kerdes, hogy a sargakkal, vagy a pirosakkal nagykoalaban.
Angelanak ugyanakkor az uj EP-ben szuksege lesz a jelenlegi szuk tobbsegre, ami meg igy is valoszinuleg elolvad, hiszen a baloldali(nak tartott) partoknak csak ugy cirka 12-13 mandatumot kell a jobb oldalra verni, ami nem tunik lehetetlennek. Ugyanakkor a Neppart dominanciaja valoszinuleg megmarad, hiszen a szocik aligha hoznak rajtuk 79 mandatumot. Vagyis nem teheti meg, hogy a partcsaladon belul barkit is a szonyeg szelere allitson. Ezzel a TAvares dologgal amolyan barackot nyomtak Viktor buksijara.

Hazai palyan nincs Orbannak ellenfele. Demjan a tavalyi nagy kinai uzlet ota erdektelenul szemleli az orszag ugyeit. Csanyi lassan kipipalva (Lazar polipozasa minap), a takarekszovetkezetek es a piaci reszuk ugye ismert.
Simicska mindent visz. A szo szoros ertelmeben is.

Politikai szinten Bajnainak volt egy zsenge probalkozas minap - "Vigyazo szemetek..." - de hat ez is nagyon keves.

Vagyis bizony el kell ismerni, hogy az az Orban, akit 2006-ban csak a Don tartott a jobboldal elen, es akit meg 2011 ev vegen is (mar javaban minielnokkent) az akkori Don meg 4 szemkozti rapportra is berendelt, 3 ev alatt kulonosebb uto lapok nelkul olyan partit jatszott, amit meg sokaig fognak elemezni politikai tanacsadok.

MAS

Aderrol meg elodjerol Solyomrol csak annyit, hogy en minden alkalommal szoltam, amikor Solyom vagy epp Ader hajpolasa ment, hogy naivnak tetszenek lenni. Azota Ader sajat segget vedendo sorban kuldi vissza a parlamentnek az elfogadott torvenyeket ujra MEGSZAVAZASRA. Solyom meg magas jobboldali kituntetest ad at Pozsgay elvtarsnak.

Am megis engem a legjobban az boszit fel, hogy ezek a figurak az orszag legmagasabb elismereset kapjak, csak azert mert Orban talpnyaloi:
Magyar Köztársasági Érdemrend nagykeresztje a lánccal
@huzzadneki shakespeare:
Ez majdnem olyan blogmutyisan hangzottt :-) :-) :-) :-) :-) :-)
@simple observer 1.0:

Szó mi szó, jobban örültem volna, ha ezt délelőtt írod meg.
Esti mesének elég borzasztó.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Mongol tugrikká?
Alejkum salem Efendi!
Na azé...!
@simple observer 1.0:
Sok igazságot vélek felfedezni az írásodban, mán ha szabad beleröffennem.

Véleményem szerint a helyes határozat két legnagyobb ellensége az elhamarkodottság és az indulat; az utóbbi rendszerint az értelmetlenség, az előbbi pedig a képzetlenség és felületes gondolkodás eredménye.
Thuküdidész

Oszt jónapot, ugyi?
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
bazdmeg, megnéztem, a cukibácsi a legjobb mint ökör a kolomppal és be is igazolja milyen kultúrált csak még azt nem tuggya miért is van ott, ha nem hívja fel a figyelmét a hangszórós, hogy kolompoljon csak akkor kiesik a szerepéből és dúvaddá válik mint a vadbarom, senkinek nem jutott eszébe kivinni egy vödör szart és leönteni a molinót úgyis narancsalapon szarszínnel volt mázolva, vagy valami zöld spray-t és addig fújni amíg a hangosbemondó meg nem bolondúl...és mind a hárman tűntettek?

ha ilyen emberek unatkoznak, van pénzük hangszóróra és idejük ott ordibálni baromságokat hát nagy a jólét levédiában

brühüyyy
Altatónak:
www.borsonline.hu/20130701_millios_vecet_kapott_papcsak_ferenc

Azt hiszem volt már, de nem lehet elégszer ismételni az ilyet.
A 2010-es kormányváltás után, ő volt az elszámoltatási és a korrupcióellenes kormányzati feladatok összehangolásáért felelős kormánybiztos... rátermett volt, akárki megláthassa.
Kecskére káposztát, fideszre országot.
A végeredményt mindannyian szagoljuk, büdös, kurva büdös...
3,8 négyzetméter 1 millió 300 ezerért. Moldova írta még a nyolcvanas években, az egyik könyvének a címe is volt:
"Lopni tudni kell"
Papcsák ebből summa cum laude az biztos.

Amúgy miként van szabályozva a polgármesteri tisztség betölthetősége?
Ez a szardarab például nyíregyházi, a XVII-ik kerületben lakik és Zugló polgármestere.
Hogy van ez? Nem kellene helyismerettel rendelkeznie annak, aki egy adott települést/kerületet vezet?

Ááá... én vagyok a hülye, ugyan min csodálkozom?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
a cukibácsinak jól illett a kolomp kár, hogy nem a nyakában hordta ott is szólt volna

brühüyyy
@Fabius:
ez államcsődre is érvényes?

azt is finanszírozzák? akkor érdemes ejúzni egy kicsit, elbaszom az egészet majd kifizeti a zejú
jújjdejó

brühüyyy
@simple observer 1.0:
a hatalmas hadvezér aki legalább térdigér mit tett az országért? mert hogy ő és bandája gazdag, legalábbis magyar viszonylatban, az az ország számára veszteség és a gazdaság meg halott, a bankok hagyjuk őket, ha ez jó nekik akkor basszák meg

a csányi és a demján két idióta, simicska meg fejleszti a pártkasszát és a saját zsebét

az ország már egy éve csődben van

brühüyyy
@simple observer 1.0:
Selyemzsinórt félholddal mégsem küldhet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
vannak táborok, amelyekben túltengenek, a cukibácsi olyan cuki mint a hígfos, a főnöke meg agy barom ...mi van a videódon? nem nézem meg...brühüyyy
@rodeo36:
Cukibácsi olyan net sztár lesz, mint az "orbánviktor majteszbele de csuhajja" - néni.
A kvalitásai megvannak hozzá, a videót elnézve. Mán csak egy üveg sav köll, de hova öncse ilyen tüntetésmentes időszakk-ba?

Jóó, hogy megin... szóval gyógyulj!
@rodeo36: Szoci cuki bácsik meg bikicsunáj Attis. :)
@simple observer 1.0:

a bankok működésével kellene teljesen tisztában lennünk, nekik az is "haszon" ha a pénz átmegy rajtuk, csak megűl mongyuk 2 órára vagy 5 napra, és egyáltalán nem fizetnek kamatot ezért annak akinek a pénzét kezelik, de a számlatulajdonos fizet a számlája fenntartásáért, ha ezt te szépen kiszámolod akkor nagyon nagy összegek jönnek ki, a sarc, amit ezek rátettek majdhogynem a forgalom része...ez a feltőkésítés és a betétek fedezete is átjárható, mert sohasem veszi ki mindenki a betétjét csak annak egy részét amire majd jön a pótlás azért folyószámla, tehát majdhogynem a betétesek saját pénzével fedezik a betétesek pénzmozgását de a bank nem csak ezt a pénzmozgást végzi...szerintem az az 570 milliárd az "mesepénz"

és szerintem az ország 2012 vége óta teljes csődben van és a zejú pénzek tartják felszínen de azt is lopják

brühüyyy
@rodeo36: Bár én mostanában inkább ezen röhögök. :)

Egyre nagyobb a visszhangja a CIA volt ügynöke, Edward Snowden leleplezéseinek. Párizs közölte: addig nem tárgyal Washingtonnal, amíg nem kap garanciákat arra, hogy beszüntetik diplomatái és az EU más országainak képviselői utáni kémkedést.

hungarian.ruvr.ru/2013_07_03/Egy-romantikus-fiatalember-kalandjai-a-kettos-mercek-orszagabol/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ez olyan nálatok jobbiknál, mint a marika a kiscsoportos óvodában ordítva bőg és sikoltozva mongya, hogy de pedig a pistike megcibálta a copfját (nincs is copfja)

szóval hajrá cuki bácsi kolompoljatok vidáman ez is egy stílus és milyen ököri

brühüyyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez kurvakínos lett a francia elnök 3 napja jegyzéket adott át Obamának ugyanerről és a drónok is jól dolgoznak pakisztánban

dehát addig is van cukibácsi meg a kolomp tudod a suszter meg a kolompja

brühüyyy
@rodeo36:
Azért, mert tudtommal nem moha, vagy medán, hanem valami más - de éppen mi?
Szájer egy beteg ember, ez látszik a mimikáján, viselkedésén is.No de egy eszement diktátornak milyen cimborája lehet? Ilyen. Mint Szájer.
Ezek az állatok azt mondják, hogy nekik 2/3 többségük van és bármit megtehetnek Magyarországon a parlamentben. Az EP határozatát meg nem fogadják el.
No de: Mi lenne ha Magyarországon is így gondolkodnának az emberek?
Mármint úgy, hogy a Fide SS többség törvényeit nem fogadnák el és ez rájuk nem vonatkozik.

Aki felhatalmazás nélkül alkotmányoz és az embereket nyomorba dönti, törvényesíti a szabad rablást az kussoljon.
Az EU pénze kell, de a feltételeket nem fogadja el a felcsúti tolvajszarka vezér és bandája?
Igazi Sztálinista gondolkodás.
Ma reggel egy 60 évvel ezelőtti beszéd szavaira ébredtem... egy alacsony kopasz ember láttam a pulpituson, s a szűnni nem akaró tapsvihar mögül ezek a szófoszlányok hangzottak ki:

"......Pártunk most a dolgozók életszínvonalának erőteljes emelésére vesz irányt. Tudja ezt az ellenség is. Azt is tudja, hogy a dolgozó nép életszínvonalának emelése erősíti, szilárdítja a munkás-paraszt összefogást, erősíti, szilárdítja népi demokráciánkat. Ezért a maga részéről mindent meg fog tenni, hogy tervünket megzavarja és keresztezze. A belső ellenséget támogatják minden erővel az imperialista háborús gyújtogatók. (...) A béketábor eredményeivel szemben az imperialista táborban nőnek a gazdasági bajok, kiéleződnek az ellentétek az Egyesült Államok és csatlósai között. Ebben a helyzetben az imperialisták lázas aktivitást fejtenek ki, igyekeznek növelni nyomásukat a béketáborra (...) Sok százmillió dollárt fordítanak a provokációk, szabotázsok szervezésére, s aktivizálják ügynökeiket, kémeiket, provokátoraikat. (...) Nem kétséges, hogy az imperialisták és ügynökök itthon, nálunk is meg fognak próbálni mindent, hogy zavarják szocialista építésünket, dolgozó népünk életszínvonalának emelését. Ebben a helyzetben fontosabb, mint bármikor, hogy mindenki világosan lássa: pártunk és vezetése egységesebb, összeforrottabb, mint valaha. (...) A mi erős és egységes pártunk a felszabadulás óta megoldott minden feladatot, ami elé a történelem állította. Dolgozó népünk üdvére és felvirágzására megoldja azokat a célokat is, amelyeket most tűztünk ki magunk elé. De ehhez az kell, hogy pártunk minden tagja (...) népi demokráciánk minden őszinte híve álljon csatasorba, menjen ellentámadásba. Újra mozgósítanunk kell mindazt, aminek annyi sikerünket köszönhetjük: a türelmes meggyőzést csakúgy, mint a bátor helytállást, az áldozni tudást, a közérdek önzetlen szolgálatát. Lássa az egész ország, hogy pártunk egységes, összekovácsolt, hogy minden tagja, minden szervezete, minden agitátora és népnevelője helyesli célkitűzéseinket, hogy el van szánva arra, hogy leleplezi, visszaveri és szétzúzza az ellenség minden támadását, mely dolgozó népünk életszínvonalának, jólétének emelkedését meg akarja gátolni. Dolgozzunk bátran, magabiztosan, jó ügyünk igazába és helyességébe vetett hittel, és a siker, a győzelem, mint annyiszor, újra a mienk!...."

Ekkor ébredtem, s verítékben úszva hálát adtam az égieknek, hogy álom volt, a múlt sátáni kacaja csupán...
süti beállítások módosítása