Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

2013.02.26. 05:07 Fabius

A Jobbik nem lett Orbán Pelikánja

Címkék: mnb jobbik simor andrás nyikos lászló cöf

Eccervolt ország borzasztóan kompetens vezetése már egy koncepciós eljárást sem tud végigvinni leégés nélkül. Tegnap a Simor meghallgatást és eredményét figyelve már nem azon gondolkodtam, életre kelt A tanú, hanem, hogy  mekkora feladat lenne néhai Bacsó Péternek, ha TündérUnortodoxiáról kéne filmet forgatnia. Ami akkor a rendszer karikatúrája volt az ma a valóság, Virág elvtárs és az előre megírt ítélet nem poén, hanem az alapszitu, mit színezni kéne ha fantáziával bírná még hova. 

orbán-pelikán.gif

Semmi nem jellemzi ezt az egészet jobban annál, hogy a Simorral puszipajtás viszonyt nem ápoló jobbikos bizottsági elnöknél, Nyikos Lászlónál is elszakadt a cérna, és nem félt kimondani: politikai koncepciós eljárást folytatni előre megírt ítélettel mégsem kéne. Nem túl gyakran hallani jobbikosok szájából ilyen mondatokat:

- Olyan benyomásom volt, hogy előre megírt forgatókönyv szerint kell valamilyen módon hibakereső ellenőrzés folytán előállt helyzetet kezelni. 

- A világ fejlettebb részein a számvevőszéknek a szürke eminenciás szerepet szánják, és azt is tölti be. Nem itt állandóan futkosni a médiumokhoz, mint egy celeb. 

- Milyen politikai célja van annak, hogy egy héttel a távozása előtt még agyagba kell döngölni a jegybank elnököt...Ez az ország szempontjából nem szerencsés. 

Fontos dolgok és súlyos mondatok ezek. Gondoljunk bármit általában a Jobbikról azt azért illik respektálni, ha számukra is elfogadhatatlanok a kormány ilyen eljárásai és ennek elég karakánul hangot is adnak. 

Annál is inkább, mert ha így haladunk itt nem csak Számvevőszék Laca celebkedne ha utasítják, hanem van/lesz cilvil számvevőszéke - vagy mi a lófasz - az országnak, mert Békemenet Csizmadia nyilván a jegybank és a jegybankelnök munkájának megítélésére is kompetensnek érzi magát. Ugyan már, hát miért pont ehhez ne értsen? Legalább vicces, mert rá nem az 'akinek vaj van a fején ne menjen a napra' mondás érvényes, ő maga a köpülő köcsögből toccsanva kipottyanó vajdarab. Ha egy kicsit körülnézünk mit csinál ez a remek ember és a szervezet mikor éppen ülőbéke van, akkor azt látjuk, hogy nagyon semmit. Őrzi a Nemzeti Együttműködési Alap pénzét, de még hogy. Ki nem adja a kezéből azt sem amit ki kéne. A NEA civiljeinek blogján fura adatok szerepelnek, aszongya:

2012 szakmai pályázatainak kifizetése a 2013 január 9-i állás szerint:

652 támogatottból (és 2196 várólistásból) 228 kifizetés, ez 35%.

Teccünk érteni, ugye, hogy egész évben az odaítélt kifizetések egyharmadát sikerült megoldani. Azt is teccünk érteni, ugye, hogy Domonkos Laca és a Számvevőszék erről nem fogja megkérdezni, hogy édes egykomám drága Lacikám ugyan áruld már el mi van a civileknek szánt közpénz kétharmadával. Nem ez lett kijelölve feladatnak ugyanis, itt meg csak az vétkes akire ÉdesViktor bütykös mutatóujjával rámutat. Tehát nem lesz bizottság ami vizsgálódni összeül, de te, nyájas választópolgár véletlenül se gondold, hogy oppsz, rájöttél miből lettek fizetve a busz és köztéri plakátok, a békemenet molinók, a dekoratőrnél készült táblák, és a sétákhoz igyekvők közösségi utazása. Neked ilyen meg se forduljon a fejedben, erre gondolnod sem szabad. Sőt, egyenesen tilos észrevenni, hogy CÖF Lackó nem csak a közpénzkezelés, de a jog és alapszabály értelmezés csilló danos unortodox mestere. Akit a sajátjai is csak úgy hívnak: a Nyalonc

570 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr365105800

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.26. 11:26:00

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez a civil-szervezeti pénzek eltérítése.

Ezt hívják Zuschlág-ozásnak.

Alapesetben 8 év fegyház.
Azért mielőtt a jobbik mennybe menne:
nol.hu/belfold/feljelentest_tett_a_jobbik_az_asz_mnb-vel_kapcsolatos_jelentese_alapjan

Szóval abszolút résztvettek, sőt kezdeményezői voltak ennek a kutyakomédiának. A feljelentő Volnernek ez nem tünt fel, ami Nyikosnak igen: "„Ez az egész ügy az ÁSZ kompetencia-túllépése a hatáskör túllépése." A videón részletesebben is kifejti, hogy mi lenne az ÁSZ dolga, , sőt ennek a bizottságnak (parlament költségvetés és számvevőszéki bizottsága) a dolga, és ez ami történt, nem a dolga. Pedig Volner nem egy hülye, bunkó, semmihez se értő Zagyva, mégis feljelentette Simort. Vajh miért?
index.hu/gazdasag/2013/02/25/nem_sikerult_szetszedni_simort/

Itt a zavar az erőben egyedül Nyikos, aki ugye arra a riporteri kérdésre, hogy miért védte meg Simort, és mit fognak ehhez szólni a jobbikban, azt válaszolta, hogy nem Simort, hanem a szakmát védte, és ezt biztos a jobbikban sem fogják kifogásolni. Muhaha.
Respekt!
De mit keres Nyikos a Jobbikban? Lehet, hogy holnap már nem is ott fog ülni?

Zseniális a Csiliárdok Háborodottja:))
Szőrnyű,rémálmokkal teli éjszakája volt a "ítélőszék" qrmánypárti tagjainak.
Azt álmodták,hogy a Főnök véres bosszúért ordibált,és a töketlenek fejét/?/ követelte.
Reggel pedig, megtalálják az ajtó alatt becsúsztatott borítékot...

Más.
A Mi zsigánk, megfelelő magyarázatot adott a házvásárlására.Olyan keresztényien magyarosat.Hogyaszonygya,'Isten bizony megvolt a zsé!

Erről két dolog jut eszembe/?/,ha Jézus ma élne,biztosan zsidó maradna.
A másik.Nem feláldozta magát.Lószart!A jövőt előre látva,inkább öngyilkos lett.
@aritus: "Orbán saját maga sem ad négy nap szavatosságot a szavainak:
Először Orbán leszögezte, hogy nem tervez kormányátalakítást.
"Eszerint nem Matolcsy kerül a jegybank élére?" – kérdezte a riporter, de erre Orbán zavartan megigazította zöld nyakkendőjét: "Ma hétfő van, pénteken kiderül."
– Így születik ma Magyarországon döntés a "független" jegybank elnökéről."
@kormányzó: főleg, hogy tegnap volt a Kommunizmus áldozatainak napja, sokan bemehettek a Terror házába, ahol hasonló esetek voltak, szóval kicsit fura állapot ez :D vagy a történelem ismeétli önmagát
objektivitás....ugyi: tárgyeset

de a GIF megint zseniális...

"Annál is inkább, mert ha így haladunk itt nem csak Számvevőszék Laca celebkedne ha utasítják, hanem van/lesz cilvil számvevőszéke - vagy mi a lófasz - az országnak, mert Békemenet Csizmadia nyilván a jegybank és a jegybankelnök munkájának megítélésére is kompetensnek érzi magát. Ugyan már, hát miért pont ehhez ne értsen?"

szóval a "VAGY MI A LÓFASZ" ami jellemző...ez már nem kiscsoportos óvoda hanem az OPNI és azon belűl is a spec esetek alosztálya ahová még látogató sem járhat, mert fertőzők is...

ez mint egy búbópestis a középkorban elviszi a lakosság 2/3-át a föld alá halottnak a többi meg elvándorol...amikor "ezek" magukra maradnak azt szeretném élőben látni nagyképernyőn...ki kitől lopna és ki kivel baszna ki?

brühühühühü

undorító
@rodeo36: de 15-én szerencsére nem lesz menet, lehet nem lenne elég ember...

bár az is egy érdekes kőr, miért kell minden ünnepen ennyi párt bizbaszt tartani, nem lehetne csak simán ünnepelni, utcabálok, stb...
@Felebarát:
És mennyien csodálhatták aszt a sok pálottszájú,gumi-gerincű komenistát a zemlékezésen!
Kezdve a felcsúti rémmel...
Szóval Fabius a poszt címe szerintem úgy lenne helyes, hogy Nyikos nem lett Orbán Pelikánja.
Mert a jobbik éppen hogy kezét-lábát törte, hogy Orbán pelikánja legyen.
@kormányzó: lenne egy állami megnyitó, és lehetne élvezni a 3 napos ünnepet, tényleg ünnepként, kb aug 20 az egyedüli olyan ünnep, amikor vannak normális programok...perzse tudom, fuj szocializmus és május egy...de mégis egy napra ünnepeltek az emberek, és szartak mindenre...
@aritus:
ez a hízottkappan -ha még lesz rá ideje- át fogja írni a Bibliát a Koránt és még ami hez hozzáfér és 2/3-dal...mikor kezd el fütyörészni és csapkodni a folyosókon?

még a szamarát nem nevezte ki országgyűlési képviselőnek mint ugye Caligula a lovát szenátornak? a Tiberius-t ennél sokkal kevesebbért folytották párnáiba Caprin...ez az OPNI VIP mikor fogja ordítva sikoltozni a parlamentben, hogy: egy országot egy bicikliért?

brühühühühü
@Felebarát:
Az "élvezet",nem NER kompatibilis!
Szerinted mit szólnának a nagyon anti-komcsik,ha valaki megmondaná nekik,hogy a szocializmusnak semmi köze május 1.-hez?
A sok álkeresztény gyökér!
@Felebarát: OPNI VIP nak kényszerképzetei vannak -már nagyon régóta- és ha nem viszenk ilyen olyan molinókat akkor rettegni kezd, hogy már nem is ő...és ide azt gondolsz amit akarsz

nem mer kiállni a nép elé tavaly is a nép a vaskerítésen kívűl volt és csak a kórus meg a tapsnokok voltak körülötte senki más...ez annyira fél, hogy már pelenkázzák?

a nép és ország ünnepeihez egyetlen politikusra sincs szükség mennyenek annyuk picsájába és fizessék vissza utolsó garasig mindazt amit az utóbbi 23 évben összeloptak

a zsigamarcell házából bölcsődét kell csinálni a szijjgyártó meg egyszerűen adja át a lopott pénzt

a többiek is...mind

akinek tevékenységéből származik a jövedelme és leadózta az megtarthatja (politikus az nem tevékenység, hivatásos kurvák)

brühühühühü
@aritus: A jó Volner talán szolgálatot kívánt tenni egy bizonyos embernek, aki örül az ilyesminek.
Schiffer Andris is tett ilyet, aztán milyen szép pártja lett.
@kormányzó: magasról tojok rá, csak valahogy jobban élvezném a kirakodó vásárokat a történelmi játékokat az utcabálokat stb...mint a politikai szájtépéseket országszerte...

tessék 14-én gyülni, vagy 20-án de hagyjuk már békén ezeket az ünnepeket
@kormányzó:
Nem kell bántani a körmenetelőket. Ők legalább visszatérnek a kiindulási ponthoz és kiszámíthatóak.
@rodeo36: de ez összestöbbi elmebetegre is igaz...minden pártra
@Felebarát: A március 15. legyen családi ünnep.
Csönd, békesség, beigli.
@Felebarát:
Ha ilyen "igényes" Vagy,keres másik országot.
Kis telhetetlen!

@Dr. jenőke (jenőke):
Bántsa őket a szaporafosás!
Lehetőleg minden nap.
Mindenhol vannak meg normalis emberek, jobbikban, fideszben is, csak az aranyok valtoznak, ami viszont meghatarozza egy part karakteret, es a hatalom partvezetes viszonyat a kicsit, vagy nagyon maskeppen gondolkodokhoz. Realizalva maira, pl. Elempe, parbeszed platform, es szakadas.
@kormányzó: persze...képzeld Vajdasági autónómiát alig támogatják, pedig létezik, Erdélyben meg csak egy álom, hoyg autonómia legyen...

mikor hallottál utoljára a vajdasági autonómiáról...ami létezik...
@Felebarát:
A dolgok jelenlegi állása szerint,Qrva szerencsés az, akit/amit ez a halálbrigád, NEM támogat!
Most bocs,befutott egy fuvar.Selyemzsinór terítés lesz.
@Felebarát: Az már ki van próbálva.

Kádár alatt 40 évig sűrű kussban volt a márc.15.

És ahogy az öregek mondják, Horthy alatt se volt sátoros ünnep.
Egyébként ennek ez egész feljelentésdinek, bizottságosdinak a célja nem az, hogy Simorra ténylegesen rábizonyítsanak valami bűncselekményt.

Nem, itten a karaktergyilkolás alapesetével állunk szemben, Finkelstein szíves útmutatása alapján. A klasszikus kabátlopási ügy.
A lényeg, hogy megvádolták, és innentől kezdve, ha Simor neve előkerül, elő lehet venni, hogy idegen érdekek kiszolgálója, az ország kiárusítója.
Mint pl Bajnai. Hiába itéletek tucatja mondta már ki, hogy hazugságak a vádak, azonnal libajnaiznak, gágognak.
Vagy Molnár Gyula, akit pont az önkormányzati választás előtt vittek el rabláncon, olyan ügy miatt tett ügyészségi feljelentés miatt, amiről korábban már született felmentő itélet, sőt az ügyész se tudott más vádat összekaparni, mint azt, hogy törvénysértés nem történt, de a szándék (!) megvolt rá.
Vagy az imf elleni kampány. Hajmeresztő állításokat adtak az imf szájába, és hiába derült ki, hogy ez hazugság, azóta is azt szajkózzák, hogy az imf ezt és ezt a sanyargatást akarta a magyar nép ellen. Amely sanyargatást ők (fidesz) találtak ki.
És a sort a végtelenségig folytathatnám.

Ez egy mocskos taktika, méltó a fideszhez, jobbikhoz, Orbán Viktorhoz. Légből kapott baromsággal megvádolom, és onnantól kezdve hajtogatom megátalkodottan, amíg rá nem ég a hazugság.
@én már a fény gyermeke vagyok: mindefelé politikai csoportok "ünnepelnek"
@én már a fény gyermeke vagyok: De az olyan szép volt, akkor az ünnepek ünnepek voltak, egyetértés volt és béke.

Én nem értem, hogy miért baj az, ha politikai ünnepeken, mert márc.15., okt.23. politikai ünnepek, láthatóan megjelennek a különböző politikai érdekek, értékek.

A családi ünnep az a karácsony, meg a húsvét, bár az önygilkosságok száma karácsonykor megugrik. Mert akkora a béke és szeretet, és egyetértés már a családon belül is.
Szóval ez az értsen egyet mindenki mindenkivel, ez mintha nem működne, sőt egy nagy bullshit lenne.
@rodeo36: Dehonnem megtette a zöszvérit, Matolcsy mijabánat? Szenátor...
Asszem jön a baj... MNB deviza tartaléka is úgy el fog füstölni, mint a MNYP fillérecskék, de most, hogy Simor már "sáros", rá lehet kenni: "ŐŐŐŐ kezdte, mi már csak "kármentünk", meg megállíthatatlan a folyamat, mert az az ofsór-ritter, baz+, az asztán tud lopni!"
Újabb fejezet a gyorsnaszád és a jéghegy sztoriban...
@én már a fény gyermeke vagyok: 8 év fegyház Cuslágnak, jutalom, prémium stb a lacának az ilyen lacafélék fognak néhány év mulva védekezni "nem vagyok bűnös, hiszen parancsot teljesitettem" és tevékenységét folytatja tovább az akkor kiadott parancs szerint.
Azt nem értem, miként tudott ez a pici ország összegyüjteni ennyi hulladék enbert.
@én már a fény gyermeke vagyok: "Kádár alatt 40 évig kussban volt márc.15"Ez nem igaz! Öreg vagyok, és gyerekkoromban az egész iskola majálisozott a település emlékmüvénél műsorokkal /tánc,ének, vers/ és rengeteg emberrel
Eközben. :)

Felcsútról startol Széles Gáborral a sikerrakéta?

Lehet, hogy légből kapott a gazdaságfejlesztés Nagy Terve. Fejér megyében – azon belül is a Székesfehérvár–Felcsút „kétszögben” –egyre többen tudni vélik, hogy ismerik a Széles-titkot, azaz tudják, hogy mire alapozza Széles Gábor nagyvállalkozó a bizonyos Nagy Tervet, amelyet Facebook-oldalán jelentett be néhány napja.

nol.hu/belfold/20130226-felcsutrol_startol_a_sikerraketa
" mekkora feladat lenne néhai Bacsó Péternek, ha TündérUnortodoxiáról kéne filmet forgatnia. Ami akkor a rendszer karikatúrája volt az ma a valóság, Virág elvtárs és az előre megírt ítélet nem poén, hanem az alapszitu, mit színezni kéne ha fantáziával bírná még hova."

Nem kételkedvén Bacsó művészi kvalitásaiban, esetleg filmre vinné a Hírcsárda híreit... :-)
minden politikus bűnöző - minden párt bűnszervezet

Magyarország, ahol a világon a közpénzeket legnagyobb arányban lopják el !
mno.hu/gazdasag/simor-voltak-hibas-donteseim-1141307

"Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) leköszönő elnöke szerint hivatali ideje alatt az MNB aktívabban is felléphetett volna a devizahitelezés terjedése ellen, bár más eszközük nem nagyon volt, mint a szavuk, ugyanis a jegybank semmilyen szabályozói eszközzel nem rendelkezett 2012. január elsejéig."
arra kiváncsi vagyok, hogy ha vált a mnb elnököt, hirtelen kedvesebb viszonyba kerülünk e az imf-fel, vagy más megvilágitást kap e hirtelen a dolog?
@Felebarát: Fazsa. Lázár és a TEK ezentúl ingyenbemutató ajdival járhat. Mega cuppantottfejű Szarrágó is.
Simor Andrást a tíz csapás sem zúzta porrá

A hét végén távozó Simor András jegybankelnököt a második Orbán-kormány, ahol tudta, támadta. Az elnök azonban alelnökeivel megvédte a jegybank stábjának függetlenségét. A hvg.hu számbavette a kormányzati vegzatúrát, és megdöbbenve tapasztalta: összegyűlt a 10 csapás.
hvg.hu/gazdasag/20130226_Simor_tiz_csapas
A bibliai tíz csapás
A Biblia, közelebbről az Ótestamentum egyik legismertebb története a tíz csapás. Az egyiptomi fáraó nem akarta kiengedni a zsidókat Egyiptomból, hiába kérlelte őt Mózes. Ekkor az Úr tíz csapást mért az országra, a Fáraó megtört, s így Mózes végre kivezethette népét. A 10 csapás sorrendje: 1. Egyiptom vizei vérré változnak; 2. Egyiptom egész földjét békák lepik el; 3. szúnyogok kínozzák az embereket és az állatokat; 4. bögölyök jelennek meg Egyiptomban; 5. dögvész és pusztító járvány sújtja az egyiptomiak állatait; 6. fekélyek keletkeznek emberen és állaton; 7. az egész országot jégeső pusztítja; 8. sáskajárás felfalja a jégesőtől megkímélt termést is; 9. háromnapos sötétség száll az országra; 10. az egyiptomi elsőszülöttek halála. Kutatók és történészek szerint a tíz csapás valóban megtörténhetett: a természeti csapások hosszú láncolata vezette arra Mózest, hogy Izrael első nagy prófétájaként a zsidókat kiszabadítsa az egyiptomi fogságból, s elvezesse népét az ígéret földjére, Kánaánba. Az okok azonban környezetiek és időjárásiak voltak, nem isteniek. A történetet alaposan kiforgattuk, inkább csak a szimbolikát vettük át – minden egyéb hasonlóság a véletlen műve.
@Felebarát:
Március 15. egy politikus ünnep, ezt el kell fogadni. Ha nem akarsz részt venni benne, elmész kirándulni és kikapcsolsz minden kütyüt. Ennyi.
A jövő elviselhetetlen durvasága

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130225_A_jovo_elviselhetetlen_durvasaga#rss

"A polgár nyakára taposó bakancsnak nincs politikai színe, nincs meggyőződése és nincsenek elvei. Igényei vannak. Képviselői állásokra, köztisztségekre, üzletekre, praxisokra, és persze szexre fogható nőkre."
@aritus: a baj az, hogy csak az jelenik meg, és nem a közös élmény, hogy egy közösség vagyunk
"Néhány pillanatkép az elmúlt két hétből: a debreceni egyetemista kerekasztal-beszélgetésre benyomul egy (helyi fideszes által vezetett) futballhuligánokból álló falka, hogy inzultálják, majd halálosan meg is fenyegessék a jelen lévő – mellesleg semmilyen fizikai erőt nem képviselő – diákokat. A nyilvánvaló sikeren felbuzdulva, egy másik törzsfőnök is csatába vezeti övéit, de az országos média által bekamerázott ELTE nagyelőadó már nagyon idegen területnek bizonyul, az oktatási hierarchia alsó lépcsőiről is rég lesodródott ultrák számára. Az egyetemi polgárságban azért még bízhat az ember. Egy hétig. Ekkor derül ki róluk, hogy olyan Hallgatói Önkormányzatot választanak (aktív vagy passzív közreműködésükkel), akik már a gólyatáborban kínos precizitással listázzák a zsidókat, cigányokat, "buzikat" és világnézetileg nem megfelelőket, illetőleg a "basznivaló" lányokat, akiket ki is utalnak az érdekképviseletben megfáradt, a későbbiekben jobbikos honatyává váló diákvezéreknek. Ez utóbbi épp sajnálkozásának ad hangot, hogy őt és övéit már megint valami összeesküvés igyekszik rasszista és szexista szövegkörnyezetbe helyezni, amikor párttársa közli az országház folyosóján Osztolykán Ágnes családanyával, hogy cigány származása ellenére is "megszúrná"."
"Eladó egy Nobel-díj
A DNS-molekulát felfedező Francis Crick családja árulja a színarany érmet 500 ezer dollárért."
index.hu/tudomany/2013/02/26/elado_egy_nobel-dij/

Rejtő mégiscsak egy zseni volt. Vagy csak ismerte az embereket.
mikorra fut ki az imf hitel végtörlesztés, vagy azon már túlvagyunk?
@quendelapo: leszarom :D végre válltani kéne
@Felebarát: Matolcsy majd visszaviszi az üres üvegeket az MNB-ből és le is tudjuk. :)
off

Elég a Rizsából! 5 milliárdos ajándék az EU-nak!

"Várható, hogy Miskolc egy újabb bátor huszárvágással a hírek élére kerül. Minden nagyvárost megelőzve ugyanis elsőként mondott vissza egy közel 5 milliárd forint értékű, megnyert uniós támogatást. Ekkora bravúrra még nemigen volt példa EU-tagságunk óta. Erre talán még Merkel asszony is felkapja a fejét: - Lám, lám takarékossági javaslataim valahol mégiscsak meghallgatásra találnak! De nem ám akárhogy: önként! Németország kancellárja talán már gyakorolja is, hogyan kell városunk nevét helyesen ejteni. Ez a hír bizonyára Brüsszelig dübörög majd!"
tuzkoves.blog.hu/2013/02/25/eleg_a_rizsabol_5_milliardos_ajandek_az_eu-nak
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: györgyi viktor. ez is viktor. ez is háborúzik:

"Az egész világgal harcolok – hangsúlyozta, arra célozva, hogy sokan megvalósíthatatlannak tartják, mások pedig el akarják lopni a találmányát."

szélkerék, don quijote. sancho meg a széles.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem kell alamizsna a szemét, mocskos EU-tól! Igazuk van a NER-kompatibilis miskolci kurucoknak!
Aki pedig megszavazta őket...hát ezek után nem kérdés hogy egy Pataki Békemenet Atist hogy tudtak kitermelni magukból...:)
hmmmm, egyre inkább igazolódnak a félelmeink:

Kormányhivatal a legnagyobb adósok között
A Magyar Államkincstár (MÁK) adatai szerint 62,2 milliárd forinttal tartoznak a közintézmények - írta a Napi Gazdaság. Az Emmi-nél halmozódott fel a tartozás legnagyobb része.

hvg.hu/gazdasag/20130226_Kormanyhivatal_a_legnagyobb_adosok_kozott

---------------

Népszabadság: ellehetetleníti a külföldi tudósítókat a kormány

Az osztrák közszolgálati rádió és televízió (ORF) budapesti tudósítója, Ernst Gelegs ellen kampányol az osztrák médiumnál a bécsi magyar nagykövet – írja a Népszabadság, amely szerint több Magyarországon dolgozó külföldi tudósító is "feketelistára" került a kormánynál.

hvg.hu/itthon/20130226_Nepszabadsag_kulfoldi_tudositokat_probalt

-----------------

Már megint itt van
egy hatalmas lyuk

Legalább 200 milliárdos megszorítás kell a 3% alatti hiányhoz. Jöhet még kisebb gyógyszerkassza, magasabb áfa és megemelt jövedéki adó is.
A pedagógus-életpályamodellre aligha lesz pénz.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F02%2F26%2Fbrusszel%2F

---------------

Az elmúlt évben zárt be a legtöbb üzlet

A kiskereskedelmi forgalom folyamatos zsugorodása egyre nehezebb helyzetbe hozza a bevásárlóközpontok bérlőit és bérbeadóit. A meglévő fejlesztési tervek közül egyedül az Árkád 2 idei megnyitása tűnik biztosnak.
különben egyetértek aritussal, egy fecske nem csinál nyarat, így nyikos is csak egy szépségtapasz a jobbik randa pofáján. és az a szépségtapasz is könnyen lehullhat, volt már neki is a költségtérítéssel problémája.
tanulságos:

Szalay-Berzeviczy: "Magyarország az egyetlen, amely nem talált magára"

Ha az egyszeri, a költségvetési hiány csökkentésére irányuló kormányzati lépéseket elfogadja az Európai Unió és kikerülünk a túlzottdeficit-eljárás alól, akkor politikai döntés születik - mondta Szalay-Berzeviczy Attila az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

hvg.hu/gazdasag/20130226_SzalayBerzeviczy_Magyarorszag_az_egyetle
Örülök,hogy Fabius nyitott egy kicsit a "szélsőjobb" felé.:))
vigyázó szemetek az olaszokra vessétek, kb. erre lehet számítani a 14-es vezénylói győzelemnél is:

www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/esnek_az_indexek_panik_az_olasz_piacon.180272.html
@kifordított nagyanyó: tévedés, ez nem nyitás, ez a minimum, de szükséges és elismerésre érdemes pozitívum megemlítése ;)
Jahhh, és nem a széljobb, hanem a széljobb párt egyik emberének kiállása.
@bella _ciao: nálunk nem kártya fut, hanem a facse ;) a többi stimmel :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Dehát,dehát ...hogy lehet dícsérni egy olyan embert aki egy pártban van zagyvával gyöngyösivel....
Tegnap Gábriel dícsérte erre valaki elkezdte,hogy Zagyva.

De azért nézd el Fabiusnak.:))
és nincs meglepetés egyik területen sem, kéretik a jóhiszeműséget elfeledni:

Pénteken Matolcsyt jelenti be Orbán
Orbán az új MNB-elnökről beszélt hétfő este. Sajtóértesülések szerint biztosan Matolcsy lesz

www.portfolio.hu/gazdasag/penteken_matolcsyt_jelenti_be_orban.180265.html

-----------------

Kezdődnek a kirúgások az ELTE-n
Radnóti megmenekült, de nem számít, ki milyen oktató, csak hogy képes lesz-e fizetni a számláit.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F02%2F25%2Fkezdodnek_a_kirugasok_az_elte-n%2F

-------------

Vágó Gábor Miért nem kezeli a Fidesz
az ügynökügyet?
Pedig a harcos antikommunizmusa az egyetlen, ami összeköti a mai Orbánt a ’89-es önmagával.

PF Nézzünk szembe a kommunizmussal
Ha annyira szembe akar nézni a Fidesz-frakció
a kommunizmussal és annak bűneivel, miért nem fedi fel, hol bujkálnak?
@kifordított nagyanyó: Gonosz geci leszek: biztosan a Jobbik nem kapott meg valamit a Fidesztől így betartottak a fijjúknak a Simor-ügyben. Legközelebbre itt a jó alkualap, ha nem kapjuk meg ezt meg azt akkor megint szopás a vége mint Simornál...
@kifordított nagyanyó: nem nézem el, just sem, lehet anyázni, de ha véletlenségből viktor, avagy fletó mond számomra okosat, nem átallok én sem helyeselni, ettől még úgy összességében a véleményem az adott emberről és tetteiről nagyon nem változnak ;)

A vélemény változtatáshoz néhány ritka alkalomnál több kell, utalnék Káder Jánosra, akinek Fabius nagyobb bizalmat szavaz, mint én, és eztet majd cáfolja, vagy igazolja a zélet. :D
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Lószart kisgyerek!Ez a magyarságukért,az országért,a nemzetért aggódó emberek cslekedete!
Persze ezt az ilyen hazaárulók és hazátlanok soha nem érthetik meg!:))
@bella _ciao:

‎"Az ember honnan jött és hova jut el majd?
Mi az a belső tűz ami még mindig hajt?
Nap alatt járok, Hold alatt álmodom,
Amit én megkaptam Neked tovább adom.
Könyvekből nem lehet semmit se' tanulni,
Ahogy egy képernyő előtt csak vakulni...
Egész nap néznek, de semmit se látnak,
Lenézik a mát, mindig holnapra várnak.
Az óra úgy ketyeg, figyeld a hangját,
Légy hát óriás, ne játszd a hangyát!
Fák helyett kamera, föld helyett beton,
Aki gyenge... inkább még egy kört benyom."

youtu.be/vxyYMuraJQc
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért próbálta enyhíteni,mert nem csak erről szólt a poszt.
Hú mit kapott volna!Csodálkozom hogy nincs még itt a ballib holdudvar,hogy mér dícsér egy jobbikost! :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Aham, és a magyarok focija honnan jött? Mert ugye ha minden stílus ered valahonnan...
@kifordított nagyanyó: Aggódnak Simorért? Hiszen tugggyukki ő is, meg tuggyukkiknek dógozik! Tuggyukkiknek kell az MNB! És tuggyikkiket szolgál az ott lévő pínz!

Ugyan már királyfi, hány éves vagy?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Igen de rájötünk,hogy vikiék még azoknál is veszélyesebbek.
Így az országfelvásárlók a második helyre kerültek a listán.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Természetesen tudjuk,hogy minden szokás és híres ember magyarországról jött.:))
Illetve valahol magyar eredete van.
Ez természetesen nemzettudatunk része.:))
@kifordított nagyanyó: höhöhöhöhöh, ősi magor játék, még a zasztékok is tőlünk lopták, mee mi egyenesen a szíriuszon játszottuk csodaszarvas fejekkel :D

kis mellékes:

Kézi vezérlés: Handó Tünde leléptette a neki nem tetsző bírójelöltet

Andor Szabolcs lett a Szombathelyi Törvényszék megbízott elnöke, annak ellenére, hogy nem is pályázott, és hogy a korábbi elnök pályázatát a bírói kar többsége támogatta.

hvg.hu/itthon/20130226_Kezi_vezerles_Hando_Tunde_leleptette_a_ne

-----------

A természettel is szembeszáll a rezsikommandó
A rezsi-munkabizottság szerint elfogadhatatlan az Elmű és a Főtáv magatartása.

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/a_termeszettel_is_szembeszall_a_rezsikommando.180289.html
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Persze aki elhagyja a hazáját pusztán a jobb életért,meg néhány szaros meccsért az ezt nem értheti.:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért bírónak milyen stressz lehet mostanában lenni. Képzeld, reggel arra kelsz hogy megnyertél valamit amit meg se pályáztál...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: ilyen a Rákosi korban volt, hogy a gyűlésen tudta meg az elvtárs, hogy őt választották főhekusnak. sőt hogy egyáltalán jelölték. na persze félreértés ne essék.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: kimondottan vicces gyerek ez a németh szilárd. szinte már a "nem lesz gázáremelés" szinten tart. volt felénk egy falusi ember, aki összevitatkozott a hivatalban az ügyintézővel, a vita végén közölte aztán vele, tudja, hogy az okos ember enged, de ő akkor sem enged...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pontosan!:))

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Te meg ne a véremet szívd!:))
Amúgy neked jó az életed,megbírod!:))

Amúgy asszony és a gyerek hol élnek?
@kifordított nagyanyó:
Jó az életem...ja, csak az irodai székemet már a seggemből kell kioperálni :))

Amúgy asszony, gyerek, kutya velem (egyedül kizárt hogy csinálnám tartósra, akkor már inkább otthon közmunka).
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Ez arra jó, hogy lassan nincs olyan terület, ahol ne kezdene kicsordulni mindenkinek a kalucsnija.
Csak így tovább.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Hol az a velem,és asszony is magyar?

Mondjuk a te magyarságodban már kételkedem.:))
hát, nemcsak a forintbedöntésre játszottak?

Íme a magyar bundameccsek listája

A 33 manipulált mérkőzés részletes bontása:

- Videoton Puskás Akadémia-FTC (1-0), 2010. augusztus 27.

hvg.hu/sport/20130226_Ime_a_magyar_bundameccsek_listaja
@kifordított nagyanyó: De kis kíváncsi valaki :)
Amúgy magyarok vagyunk és Bajorország.
@kifordított nagyanyó: a tied neked benned is, kételkedém valék, tehát létezem :D
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: belistáztalak téged is, merthogy:

Virág elvtárs: Most már aztán nemsokára igazán kérünk valamit magától, drága elvtársam.
Pelikán: Tessék már kinyögni!
Virág elvtárs: Türelem. Kellő időben a kellő csapást!
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Igazából eszembe jutott gusztustalan szexuális utalás hogy a kutya minek.
Erről meg ez jutott eszembe:

Öregember ül a padon,nézi a mellette ülő punkot.
A srác megszólal:-Mondja papa,miért néz engem?
-Tudod fiam,egyszer fiatal koromban megbasztam egy papagájt,és most azon gondolkodom ,hogy te nem az én fiam vagy e?
:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hmmm... használható csizsikpizsik egy münchen-vidi meccsen. majd tartja a "mi bayer(n)ünk az igazi!" molinót
néhány napja voltak akik jóhiszeműek voltak, és csak egyszerű gazdaságossági okokat emlegettek, én már akkor kételkedtem ebben, a lassan szállingózó információ morzsák az én vélekedésemet erősítgetik mára:

A magyartanárok is elítélik az ELTÉ-s kirúgásokat

A Magyartanárok Egyesülete elítéli az ELTE BTK-n elkezdődött nyugdíjazásokat és leépítéseket.

hvg.hu/itthon/20130226_A_magyartanarok_is_elitelik_az_ELTEs_kir
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Szóval sok gondotok nincsen.Csak ez érdekelt.:))
Csak mondtad már hogy spanyolba is jársz.

Egyébként meg a tudjukkik.
Asszony mondta,hogy mondjam meg,hogy én nem ezeket vagy azokat utálom,hanem mindenkit egyformán utálok.
Van benne valami.
@Penivaldes: jó felvetés ;) akkor logikusságosan én vagyok akkor Virágetárs :D
@kifordított nagyanyó: Kubala vazzeg fiú mielőtt még továbbgondolnád :DDD

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na, még egy lista :)))))))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: elképzelhető, sőt egészen biztos.
nem igazán értem, mert mostanában 1914 környékén voltam, de majd igyekszem.
témához szólva ez egyenesem bizarr és cseppet sem illendő, na de a malacólban is több elegancia van mint ezekben.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: A gyerekről udom hogy fiú.Csak ne legyen olyan,mint az apja!:))
@Penivaldes: Mit is jelent az, hogy egy közösség vagyunk? Ugye, hogy nem is olyan egyértelmű erre a válasz, ha belegondolsz. Mert én elég nehezen tudom magam egy közösségnek érezni a fidesz-kdnp-cöf-békemenet társasággal. Talán annyi, hogy magyarállampolgárok vagyunk, akiknek az anyanyelve magyar.

Másrészt, az már önmagában azt mutatja, hogy egy közösség vagyunk, hogy márc.15.-ét mindenki ünnepnek tekinti, aki nyilvános ünnepséget szervez erre a napra. Ez nem elég? Muszáj lenne, hogy mindenkinek ponosan ugyanazt jelentse márc.15.-e?
@Penivaldes: mesélj, mit láttál és kivel találkoztál, kérek egy kis élménybeszámolót :D
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: csak a miheztartás miatt :D

Újabb 12 ezerrel több a munkanélküli
Őszhöz képest már érezhető, 0,5 százalékos
a növekedés, a fiatalok a legrosszabb helyzetben.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F02%2F26%2Fujabb_12_ezerrel_tobb_a_munkanelkuli%2F
hiába, az utazási vágy pártfüggetlen:

Argentínában, Brazíliában, Uruguayban is járt a közmédia kuratóriumának elnöke

atlatszo.blog.hu/2013/02/26/kozmedia_2_5_millioert_utaztak_a_kuratoriumi_tagok
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Remélem ez is benne lesz a fülkeforradalom dicsőséges kétésféléve brosúrában...
@aritus: nem tudom, én ugyanúgy igyekszem, próbálok nézni a fidesz-kdnp cöf barátokra mint azokra akik a másik oldalon állnak. lehet, hogy ekézem őket a véleményük miatt, de azt vallom, hogy nem csak az állampolgárság köt minket össze, hanem annál jóval több. anyáink ugyanazokat a meséket regélték nekünk, ugyanúgy tiszteljük az ősőket. az hogy nem értünk egyet pár dologban nekem még ne jelenti azt, hogy ők nem tartoznak hozzánk. magyarok vagyunk mindannyian. egy vér, egy szellem.
Ünnepnek? sajnos nem, tisztelet a kivételnek de márc 15 és minden nemzeti ünnep arról szól, hogy aktuálpolitikát kevernek az emlékek közé, és mindezt iszonyat erőltetten.
@aritus: nekem március 15 az 1848-as forradalmat jelenti.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: @kifordított nagyanyó: hehe... megkérdezte a b közepet:

Kósa Lajos: A Loki-tábornak nem kell a Barca!

Arra a kérdésre, hogy terveznek-e nemzetközi gálameccset az új Nagyerdei Stadion megnyitására, Kósa Lajos azt mondta: - Jó kérdés, meg is kérdeztük erről a B-közepet, vegyünk-e elég sokba kerülő Barcelona-, Real- vagy Bayern-fellépést, ahol persze a B-csapat szokott szerepelni egy-egy sztárral. Azt válaszolták az ultráink, hogy erre ne áldozzunk félmillió eurót, ez pénzkidobás, inkább élesben a Vidi vagy a Fradi ellen jöjjön a bajnoki meccs. A Barcelonát inkább akkor, ha a BL-ben jönnek majd csoportmeccsre.

www.hajdupress.hu/hirek/cikk/26129-kosa-lajos--a-loki-tabornak-nem-kell-a-barca-
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: És tisztelem annyira az asszonyodat,hogy nem gondolom tovább.
Mert jár neki a tisztelet ha már téged elvisel....:))
vodkafon egyre finomabb lesz vezénylóéknak:

Döntött a Kúria: elsüllyedt az állami mobilszolgáltató

A Kúria helyben hagyta a Fővárosi Törvényszék döntését, amellyel az hatályon kívül helyezte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak (NMHH) a frekvencia-árverésen hozott januári határozatait, mert úgy ítélte meg, hogy a negyedik mobilszolgáltató MPVI Zrt.

hvg.hu/itthon/20130226_Dontott_a_Kuria_elsullyedt_az_allami_mobi
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha meggondolom, hogy hatvan év felett általában attól vannak be...szva az emberek, hogy "nem lesz időm minden tudást tapasztalatot átadni akinek kell" .....és ennek a qva országnak pont ezekre se nincs szüksége?....remélem ideggyógyász azért marad elég
@bella _ciao: Kínzó kérdés, vajon szóltak a B-középnek hogy a Barca akkor jön csoportmeccsre ha a Loki BEJUTOTT a BL-főtáblára?

@kifordított nagyanyó: Nahát, Ő is ilyeneket szokott volt mondani...:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
3 év alatt vissszabaszták Magyarországot a 90-es évek eleji szintre.

Nem tudom, hogy hülyék vagy direkt csinálták, de rosszul egyikük sem járt közben.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Nahát micsoda véletlen....
Biztos csak a gyereke miatt....:))
Nahhh, lehet még képesek lesznek egyenes derékkal meghalni, hisz vezényló nem tűr és nem felejti a renitenskedőket:

Szétzúzta az Ab az egyházügyi törvényt
Alaptörvény-ellenes, hogy az Országgyűlés maga dönti el, mely vallási közösségeket ismer el egyházként és melyeket nem. Az Alkotmánybíróság visszamenőleges hatállyal megsemmisítette az erről szóló rendelkezéseket. Ez már a második alkalom, hogy fennakad az alkotmánybírók rostáján a törvény.

hvg.hu/itthon/20130226_alkotmanybirosag_egyhazugyi_torveny
@kifordított nagyanyó: Asztat nemtom, de mindig a hétvégén mondja amikor a 15. bajnokinak akarok nekiülni...lövésem sincs mi okból :)))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hűha, nem semmi, vagy érzik a vesztüket vagy pár egyház kilobbizta ezt magának Fidesz nagykutyáknál hogy visszakerülhessenek a pikszisbe valahogyan.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Hogy is van az a vicc?
Kiakadt,hogy egy érzéketlen bunkó vagyok.
Én meg fújtam tovább a vuvuzelát.:))
Befenyíti a szolgáltatókat a Fidesz
A rezsicsökkentés ellenőrzéséért felelős fideszes munkacsoport vezetője törvénymódosítást nyújt be a szolgáltatók "rezsicsökkentés-ellenes magatartása" miatt, emellett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz és a Magyar Energiahivatalhoz fordul az ELMŰ fogyasztóknak írt levele és a Főtáv díjcsökkentéssel kapcsolatos bejelentése miatt.
www.origo.hu/itthon/20130226-befenyiti-a-szolgaltatokat-a-fidesz.html
@aritus:

Azért, mert ilyenkor sok helyről ide özönlenek az emberek, az ország több részéről is (úgy értem, maguktól is, úgy, hogy nem pártok szerveznek buszokat).

Azért nem fognak szállást fizetni itt, hogy 14-én részt vegyenek egy tüntin és 15-én meg a 15-ét ünnepeljék. Szóval ilyenkor lehet több embert összehívni. :)

(Egyébként egyetértek, hogy jobb lenne politikamentesen, mai napig dédelgetem az 1998-as március 15-e emlékét - istenem, de fideszes is voltam - na de nem a fideszesség miatt, hanem OLTÁRI jó volt! Az egész várost átjárta a forradalmi érzület, no persze tök jó idő is volt.

Akkoriban adta ki a Republic (hajrá, Cipő!!!!) az Ezt a földet választottam című dalát és koncerten az Országház előtt elő is adta - hát őszinte szívvel énekeltem, elszoruló torokkal. :) )
Jééé megvan, honnan a Szijártó 61 millája:-)

Négy évet kapott az álvesztegető
Nem állt kapcsolatban politikusokkal, de pénzt kért a támogatás és a hitel elintézéséért.

www.origo.hu/itthon/20130226-negy-evet-kapott-az-alvesztegeto.html
Már porszívózzál a szőnyeg szélét

Az EU elnöke szerdán meglátogatja Orbánt
Egy nap késéssel a kormány is bejelentette, hogy Budapestre látogat Herman Van Rompuy.
www.origo.hu/itthon/20130226-az-euelnoke-szerdan-meglatogatja-orbant.html
Nahát! Hogy mik vannak.

Leszóltak a központból
Utánanyúlt egy már lezárt pályázatnak az NFÜ, és átírta a pontszámokat. A vesztes pályázók a téves számítási módszerekre panaszkodnak.
www.origo.hu/gazdasag/20130222-unios-palyazatok-bundagyanu-az-nfu-eljarasaban.html
Sebaj, megvan a parlamenti alelnöki szék. Igaz Jakab mester?

Tojtak a gazdák az egylistás választásra
A gazdák 93 százaléka el sem ment a választásra, ahol csak a Magosz listájára lehetett szavazni.
vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20130226-tojtak-a-gazdak-az-egylistas-valasztasra.html
@kifordított nagyanyó: ezen rontani, ne röhögtess, még néhány idióta a brancsban, oszt gittegyletnek is zsengék lesznek...
Megállapodott az Audival a kormány, Orbán is beszélt

"Mi úgy gondoljuk, hogy az európai gazdaságban adó-, költség- és technológiai verseny lesz a jövőben is": adóügyekben a kabinetnek, a költségekben a kormánynak és a nagy cégeknek együtt, a technológiában pedig a vállalatoknak kell versenyképeseknek lenniük - jelentette ki.

hvg.hu/kkv/20130226_Megallapodott_az_Audival_a_kormany_Orban

hát a 27%-os áfával keményen versenyben vagyunk... D:
faszparaszt:

:) - Lázár János tömören válaszolt

:) - ezzel a jellel válaszolt az FN24 kérdéseire Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár. A lap egy állítólagos bekeretezett Balog-levélről kérdezte az államtitkárt.

hvg.hu/itthon/20130226___Lazar_Janos_tomoren_valaszolt
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az. bassza meg. Itthon lassan tényleg csak a debilek, a nyomorultak, a tehetségtelenek, a családilag kényszeresek maradnak. És persze a cigányok előtt is zárva a világ, és a nyugdíjasok előtt is. Persze van egy szűk réteg, aki lubickol, egész jól elvan, eszébe senm jut külföldre menni. Míg ki nem zavarják őket.
Spongyát rá! Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának! :D
Azért megnézném, amikor kis vulkánfíber bőrőndjével a kezében hogyan lopakodik a susnyásban a Dráva mentés a szerb határ felé... mögötte meg csaholó harcipulik tömege, meg nehhány vasvellás városlakó.
vajon akkor is pörgetné az ujján az Audi kulcsát?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és akkor...

Senki nem akar beszélni Orbán és Van Rompuy találkozójáról

Sem a Miniszterelnökségen, sem Herman Van Rompuy Brüsszeli titkárságán nem adnak semmilyen felvilágosítást

hvg.hu/itthon/20130226_Orban_Viktor_Van_Rompuy
@kifordított nagyanyó: "Ej ej ez az AB!
Csak rontanak a helyzetükön.... " erre mondtam pár napja, hogy akkor találják meg a gerincüket, amikor a fejük már elveszett.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: rodeo szerint lesz itt még csodálkozás a jegybankelnököt illetően. Vagy ha nem akkor Matolcsi kap a kezébe egy részletes ütemtervet. érdekes lesz amikor Orbán felmond majd az MNB-nek:-)
@bella _ciao: Informatív információk szerint egy kisebb kézitáska selyemzsinórt hoz magával. Hallott róla a parlamentben szakadt a függöny...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a gerincük is el fog. előbb-utóbb győznek a mostani különvéleményesek.

"Az Ab-határozathoz négy alkotmánybíró írtak párhuzamos indokolást, illetve öten - Balsai István, Dienes-Oehm Egon, Lenkovics Barnabás, Szalay Péter és Szívós Mária - fűztek hozzá különvéleményt. "
De olyan hírek is vannak, hogy a Barca kijárója és a Gazsi gyereköt akarja leigaolni, Szíjártót pedig a roueni fegyház futsalcsapatába:-)
@bella _ciao: @Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ezért a tisztességes szakmai embereknek /mert az újak nem azok, félreértés ne legyen/ lehetőségük van egyenes derékkal eltűnni a vezénylói süllyesztőben. Megmarad a reményük, hogy tükörbe és az emberek szemébe tudnak majd nézni.
@bella _ciao: ilyenek ezek a rusnya gyémánttal kirakott facipős tulipánkufárok:-)És ráadásul füvezik is.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ez egy balga flamand, nem hollandus. kétpofára zabálja a waffelt és a poomest, meg issza westvleterent. aztán végigpisálja brüsszel utcáit.
@bella _ciao: akkor meg nem flamand, hanem vallon. Mégrosszabb, az EU zsoldosa, büdöslábú krumplizabáló. Amúgymeg mér ne mehetne Hollandiába kirándulni? Szentem a múlt héten is arra járt. Napközben elment a Rijks-be oszt kedvet kapott egy kis őrjárathoz, este meg a tőzsde hátamegett leste a lefüggönyözetlen lyányokat, a roghadt halvérűje. Oszt ezek után akar idegyünni megmolesztálni a mi hőnszeretett elsőtitkárunkat:-)
@bella _ciao: Jót ne várjunk senkitől aki olyan nemzetből származik ahonnan kikerült az Avata...izé, Hupikék Törpikék...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a maradék tisztességüket kenhetik ők is, mi is a hajunkra. És ne feledjük... ezek az emberkék csak a mostanság kinevezettekhez képest patyolattiszták. Az AB lejáratásában vastagon bűnösek.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: amilyen sok amsterdamban a magyar leány, lehet, hogy mínőségi kifogása témadt, oszt ezt jön elpanaszolni viktornak.
@bella _ciao: azért aszthittem, serügyben jobb izlése van. Egy kis kékcimkés trapista ser alatt nem adja...
@bella _ciao: köcke, de többnyire amikor arrajártam, háziserfőzdékokban vedeltem, kivéve a Falstaffot. Csak ne lenne olyan hülye serneveik. krks, hgrmruh vagy mik:-) Inkáb színre választottam és habra. De azt habozás nélkül:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: eltűnt, amit írtam? akkor mégegyszer.
nem rossz izlés az, néd'e!

A legjobb belgák
Majdnem mindet papok főzik

www.diningguide.hu/sormustra/etterem-informacio-5166

különben ez a hermus flamand
hu.wikipedia.org/wiki/Herman_Van_Rompuy

de kiegyezhetünk egy identitászavaros belgában is :)
@bella _ciao: ezek a csuhások minden korban piszkosul tudtak élni:-) Bor, ser, keserűlikör, pálesz... tökmindegy. És persze minden löréjük természetesen gyógyhatású:-)))
nekem igazándiból a szűretlen Hoogarden jön be a belgák közül, a gyümölcsösöktől a hidegráz. Meg van egy új serük, a Histeria... na az jó:-)
@bella _ciao: nono... azért nem kell elájulni. egy londoni, vafy chesea-i, esetleg egy oxfordi becsületsüllyesztőben sem okádnád ki a beled:-)
Camden Town már zűrösebb, de csak addig, míg be nem lépsz a krimóba:-)
@bella _ciao: vigyél akkor magaddal íródeákot és operatőrt, mert ha nem, akkor sose tudod meg merre jártál:-)
és ha lehet haza sose érj, mert vár a falra akasztott puskacső:-)
pont olyanok, mi a mi kis közösségünk... csak a sziamiau hiányzik:-)
@bella _ciao: Te szegény. Akkor van mit hallgatnod egész életedben:-) Nekem jobb dolgom van ezek szerint. Nemcsak vezetnek, de veszik is a sert:-) Általában 5 euróból megjárok egy nyeurópai túrát:-)))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: "De szórakoztatóbbak nem lettek :)))))) " persze a litvánokról és egyéb baltiakról szótsem ejtesz:-)
Na lapozzuk hupikékéket. Ha már a Babar is irredenta, imperialista, kolonialista csökevény, akkor meg ezek???? Kész fertő... Jó lesz nekünk Rumcájsz, Olinka, Csibészke, meg a Lolekbolek és a Kisvakond:-)
Lesz ez még több is...

Az EU közel tízmillió eurót követel vissza Magyarországtól
9,3 milliót euró agrártámogatást kell visszafizetni.
hvg.hu/gazdasag/20130226_Az_EU_kozel_tizmillio_eurot_kovetel_vissz
@bella _ciao: Hagyd!Neki az asszony foglalkozik az ő törpéjével!:))
@bella _ciao: asszem nem vayg Te igazi NERtárs. Majd a CÖF Csizmadiákok összekalapozzák. Lajosunk bukszája nem remeghet.
Tudod, a legközelebbi Békemenet jelszava: mindenkihozzon magával még egy százast! No nem értelmileg:-) A molinón pedig a felirat: Nem leszünk adósok! Mi nem summantjuk az EU támogatást! Vagy ha mégis, MI KÖZÖD HOZZÁ! PUNK!
@bella _ciao: Nem esetem, a haj-smink pedig szörnyű, remélem nem fizetett érte egy büdös vasat sem :)

Szőkében az alap meg ő:

us.cdn002.fansshare.com/photos/sylvievandervaart/sylvie-van-der-vaart-fullsize-1829108940.jpg
Ja meg: Mer ez nekünk jár! Megdolgoztunk érte. 300 éve védjük Ejrópát. Még az oroszok sem törtek át:-)
@bella _ciao: Na ez sem fog sok stümmer csokit elszopogatni az ELTÉn a továbbiakban:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

stummer: "Valóban, a helyzet megnyugtató rendezéséig a tudományos munkámra koncentrálok."

stummer jános: egyetemi tanársegéd /fizetés nélküli szabadságon. katatási területek: a harmadik magyar köztársaság kulturális, közművelődési és könyvtárpolitikája.

akkor most bújja a fekete és kerényi könyveket.
@bella _ciao: Nem, de pasis zenéket hallgatok (Kurt vagy James nem igazán szexis), a színésznőkben meg nem vagyok annyira otthon. A modelleket viszont felismerem :))))
:)) jópofa szösszenet a hírcsárda kalendáriumából mára:

A nap bölcsessége: "Ez van, ha a focisták az Unicreditnél bankolnak." - Csányi Sándor, MLSZ-elnök
@bella _ciao: Viszont biztos ami biztos az ő alapítványa is kuncsorog az 1%-ért. :)

csanyialapitvany.hu/hu/adomanygyujtes
Az energiaszolgáltatókat és az alkotmánybíróságot lelövik, ugye?
Olyan egyszerű: Nyikos Lászlónak többet ér a szakmai reputációja, mint holmi fideszes pártérdek.
Miért nem lesz szerda délelőtt tüntetés a Parlament előtt birkamenet, aljas álcivilek? Jön Rompuy úr, az Európa Tanács elnöke!
Most legyen nagy pofátok, pár hónapja tudtatok a távollétükben ellenük tüntetni, senkiháziak!

Tereljétek össze a birkamenetet és hagy szóljon.
Jellemesen, korrektül, összecsődíteni a nyájat és mondjátok meg a "nemzeti frankót"!
CIVIL SZÓ HASZNÁLATÁT MEG KIKÉREM MAGAMNAK, ALJAS, SZÁMÍTÓ, JELLEMTELEN SUNYI,-fidesztagságát letagadó Csizmadia- NE BITOROLJA.
Birkamenet társak, szerdán délelőtt segítsetek a főbaromnak a tárgyalásokon. Ha van vér a pucátokban!
Gyerekek, ez mekkora lol:
index.hu/gazdasag/2013/02/26/begurult_a_fideszt_a_tajekoztatastol/
Akkor is csökkennie kell, ha többet fogyasztottak

"A fideszes képviselő a Fidesz-KDNP nevében a leghatározottabban visszautasította az ELMŰ-nek a rezsicsökkentéssel kapcsolatban minden fogyasztónak eljuttatott, szerinte "nyíltan politikai tartalmú" levelét, valamint közölte azt is: nem fogadják el Főtáv napokban tett bejelentését sem, amely arról szólt, hogy a januári számla a 10 százalékos díjcsökkenés ellenére magasabb lehet, mert a hideg miatt nőtt a hőfogyasztás.

Németh Szilárd bejelentette: az ELMŰ levele és a Főtáv bejelentése kapcsán soron kívüli vizsgálatot kér a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságtól, és a Magyar Engergiahivataltól."

Ezek úgy hülyék, ahogy vannak, nem?
Igen ritkán értek egyet Jobbikos politikusok politikai megnyilatkozásaival - hogy finoman fogalmazzak. De ezt itt most adom. Szép volt.

bio
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): majd az államosított meteorológusok kiadják a diagramot, miszerint elképesztően enyhe, szaharai légáramlatokkal terhelt telünk volt +22.7 °C napi középpel, és ott is lesz a bizonyíték, hogy a szolgáltató hazudik, fűtenie sem kellett, csak az extraprofit érdekli.
Verni, basszátokmeg. Verni kell már ezeket.
riszpekt Nyikos Lászlónak és sajnálom, hogy ilyem közegbe kell dolgoznia
@Légifarkas: Nekem a legjobban ez tetszett benne:
""nyíltan politikai tartalmú" levelét.."
Húbazmeg, most meg Gírosz közpénzen fogja kommunikálni, hogy 10%, érted tíz kömény szá-za-lék!
Kicsit ez az IMF plagátokra hajaz, nem? Azt is az IMF pénziből finanszírozták, ezt is mi fogjuk, nem kérdéses!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
":) - Lázár János tömören válaszolt

:) - ezzel a jellel válaszolt az FN24 kérdéseire Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár. A lap egy állítólagos bekeretezett Balog-levélről kérdezte az államtitkárt. "

Egyrészt: közismert, hogy a fidesz közkommunikéációs stratégiájának alaptétele, hogy mindent lehetőleg max. 1 tőmondatban, ha lehet, még tömörebben.

Másrészt: jól nyomon követhető, hogy amint a fidesz eltért ettől, és megpróbált összetett mondatokat, urambocsássmeg mondatfüzéreket, összefüggő gondolatokat kommunikálni, rögvest elbszt valaki, és aztán magyarázkodhattak - tőmondatokban.

Két karakterben nehéz tévedni. De, ha mégis, majd legfeljebb leredukálják 1 karakterre. Végső esetben marad a 0 karakteres reakció.

bio
ez nagyon súlyos, erre én is felfigyeltem tegnap: amikor a Jobbik hívja fel a figyelmet arra, hogy a Fidesz nyilvánvalóan nevetséges és egészen amatőr módon, valóban a Tanú c. filmbe illően (".. hol a vádirat? Ja ez az ítélet!") próbál valami triviálisan koholt és légbőlkapott sarat rádobálni Simorra, és saját magukat égetik le a fideszes idióták; nos, ha ez a helyzet, és ez már a Jobbiknak is ciki és vállalhatatlan és kikéri magának a jobbikos faszi, hogy ő ehhez asszisztáljon, akkor szépen állunk.

ilyen ország nincs.

következő javasolt téma: hogyan próbálja a Fidesz kizsarolni a külföldi befektetőkből, hogy adják el szépen az energiacégüket Állam bácsinak (hogy aztán Állam bácsi szépen olcsóér' kiprivatizálhassa Simicskáéknak):

index.hu/gazdasag/2013/02/25/szocialis_kozmutorveny/
@bella _ciao: Én már egészet nem erőltetném. Bajnai helyében azt mondanám, hogy megpróbáltam, de nem sikerült. Abbahagynám, és soha a büdös életben nem jönnék feléjük sem. Most már biztos, hogy Orbán marad 2014 után is. :(
@V-PORT: Ez eddig sem volt kérdéses, az an(n)ál inkább, hogy a Jobbikkal vagy anélkül kormányoznak-e tovább és a másik: ki marad itthun Viki torral?
@rodeo36: "politikus az nem tevékenység, hivatásos kurvák"

Te Rodeo, miért beszélsz így a hivatásos kurvákról? Nehéz mesterség az, és pont ellentéte a politikusinak. Örömet okoznak ugyanis, szemben a politikussal.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): mit lehet tenni, ki van adva a legfelsőbb parancs: minden lakossági fogyasztó költsége 10%-nyit csökkentve lett. Pont. Innentől azt kormányzatilag nem lehet felvállalni, hogy valaki ugyanannyit, netán többet is fizet, mer' akkor hol van a hitelesség, ugye.
És még ez az agyhalasztás jön egy bő évig, egyre keményebben...
index.hu/bloghu/sorkoz/2013/02/26/a_zsiga_talalt_penze

"Rubovszky szerint a képviselő írásban igazolta, hogy legális forrásokból finanszírozta a zsigaházat, de ezek a dokumentumok soha nem kerülnek a nyilvánosság elé. Kár, mert ezekben a nehéz időkben az egész lakosságnak a hasznára válna a pénzügyi tudatosság ilyen kimagasló példája, akár még tananyag is lehetne belőle."

Tananyag, az lesz belőle:
"Gazda(g)sági kisokos KDNP-s képviselőknek" című kézikönyv, rögtön a Biblia mellett figyelve..
@bella _ciao: megmondtam rég, hogy nem valók egymáshoz, melléjük csapódni is ökörség volt.
Szíjrágói tömörséggel:
a, amikor már egy jobbikos is a szakmaiságra hivatkozik a politikai koncepcióval szemben.
b, Véső Géza János éppen most kalapálja a gránitba, hogy nincs többé Alkotmány, így a Bíróságára sincs szükség.
c, a sok siker miatt kérnék egy rövid listát valakitől a tényleges sikereikről. A Putyinnak küldött cseljabinszki világnemzet-meteorit válasz nem ér.
hvg.hu/vilag/20130226_Pakolnak_a_magyar_katonak
"A tábor átadása Magyarország egyik legnagyobb hozzájárulása az önálló, cselekvőképes Afganisztán megteremtéséhez - írták."
"Az elmúlt években végzett jelentős bővítési és erődítési munkák eredményeként "a bázis megfelel minden biztonsági előírásnak, egyúttal minden elemében tükrözi a magyar katonai és kulturális sajátosságokat" - mondta Domján László."

erre azért kíváncsi lennék, mit is jelent! Székely-kapu van a bejárat felett?
hát igen, és ezzel nem is tud mit kezdeni a baloldal, hogy a jobbik volt aki ki merte mondani, hogy itt biza koncepciós eljárás van...
@bella _ciao:
Az összes ellenzéki szerveződés qrja szájon magát, és szopja orbánc bögyölőjét 2014 után is. Nekem erről ez a véleményem. Mert mi lófaszt is akarnak ezek a mérhetetlen politika perccelebek külön-külön elérni ezzel a demagóg, telikasszás hazugsághadtesttel szemben?
@Légifarkas:
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
németh szilárd: hangosan mondom, nem lesz gázáremelés! izé, bocsánat, újrakezdem. hangosan mondom, 10%! most mondjuk együtt! 10%! ott hátul is! együtt mondjuk, ne sunnyogjanak se az elmü, se a főtáv vezetői! mondjuk együtt, 10%!
@doggfather: Bizony, Bajnai kérvényezte is tagságát a Magyar Gárdába, ezen is kaptak össze a Millával!:-D
Az ellenség keze betette a lábát. No Pasaran! Békeoffenzíva indul. A nemzetközi helyzet közben fokozódik. És Iljanov elvtárs sincs már köztünk.

Kormányellenes külföldi akciókról tud az Információs Hivatal

"Gazdasági érdeksérelmek miatt külföldről akadályozni próbálják a magyar kormány tevékenységét - mondta a hvg.hu-nak az Információs Hivatal vezetője. Pásztor István szerint, lehet olyan ország, amely ellenséges szándékokkal juttat pénzt hazai politikai szervezeteknek."
hvg.hu/itthon/20130226_Informacios_Hivatal_tamadas_kormany
Na igen. El kell ismerni, elvonatkoztatva attól, hogy Jobbikos - nem Jobbikos, ez a megnyilatkozás nagyon korrekt volt Nyikos részéről. Ő fogja vissza a Vezír láncoskutyáit. Ide jutottunk.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: miközben az mszp és fidesz meg küffödre tolja a pénzt a kampánytanácsadókra. piha! fúj!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
És ilyenek:
"Én csak azt mondom, Pelikán elvtárs, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik.
Csapásokat adunk és csapásokat kapunk.
Az élet nem habostorta, Pelikán.
Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség."
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Ezt olvasva a tálibok meg binládisták remegve és áhítattal kötnek csomót az AK47-ük csövére, és helyezik azt a homokba végleg: "Ah, a hungárok itt hagytak 1600 négyzetméter fődet a mienkből, körbetúrt sáncokkal. Harcunk immár kilátástalanná vált, nem küzdhetünk a pirospöttyös szíriuszi duplaspirál által átjárt mesterterv ellen. Mahla Moha Tukbar sejk."
a Magyar és a Nemzetközi helyzet fokozódik!!!!!:D
Forradalmi a hangulat! Virág elvtárs már a börtönbe készül... Fényesítik a lámpavasakat.
A rendőrök..otthagyva állásukat mennek külföldre dolgozni. a Teh is rájön, hogy nem lesz már félmilliós fizetésük hamarosan!
@Bakter: különben a magyar katonáknak a kabuli reptér védelmének begyakorlásához valós körülményeket teremtett a honvédelmi minyisztérium:

cl.jroo.me/z3/_/Y/2/d/a.baa-Flight-training..jpg
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hmmm, érdekes ez a hatalmas lyuk. Érdekes.

Ha Domonkos Laca és az ÁSZ azt mondja magától, gyerekek, a költségvetés egy rakás megalapozatlan szar, akkor rohattellenség.

Ha szépen Simorozik ahogy kérik tőle akkor meg kedvesbarátunk.
@bella _ciao:
Ungáríse drón? Az irániak biztos egy ilyet fogtak el.
@kifordított nagyanyó:

Nem nyitottam én sehová :-D

Mindössze hajlandó vagyok elismerni azt is, ha egy jobbikos véletlenül olyat tesz, amit szerintem is fontos megtenni.

Ettől még ugyanazt gondolom amit eddig.
OFF

Amúgy én elolvastam ezt a közleményt, és nem azt vettem le, hogy kiszállnának. Egyszerűen megfogalmazták, hogy mi lesz azután ha az E14 párttá válik.
nemtetszikarendszer.blog.hu/2013/02/26/a_milla_tovabblep
De lehet, hogy így sokkal drámaibb, és lehet róla cikkeket írni.
Vagy rosszul értelmeztem?
@aritus: "Szóval Fabius a poszt címe szerintem úgy lenne helyes, hogy Nyikos nem lett Orbán Pelikánja.
Mert a jobbik éppen hogy kezét-lábát törte, hogy Orbán pelikánja legyen. "
- Hmmm... mérjünk már egyenlő mércével! Ha sok esetben egy pártot azonosítasz a hülyéivel, akkor most a tisztességes és karakán tagjával is azonosíthatod.
Döntöttek a galambok, megijedt a forint

A mostani gyengülés egyértelműen a kamatvágásnak tudható be.

privatbankar.hu/szarmazekos/dontottek-a-galambok-gyengul-a-forint-255486
@Fabius:
Én is csak pislogtam, mikor tegnap este láttam ezt az interjút. Úgy tűnik, a másik oldalon is vannak olyanok, akiknek a szakmai hitele egy bizonyos pont után többet ér, mint percnyi politikai, gazdasági, hatalmi előnyökért lemenni kutyába. Az AB-nál is hasonlót vélek felfedezni. Ha orbánc megy (márpedig remélhetőleg előbb, mint utóbb megy), az orbáncszaros nyelv nem lesz éppen jó ajánlólevél.
@V-PORT: miután bajnaiék a pártszervezés útjára léptek, nehéz ezt másként értelmezbni:

"a Milla mint szervezet nem kíván a választásokon indulni, jelölteket állítani, pártpolitikai küzdelemben részt venni;"
Néztem az interjút a Jobbikos bizottság vezetővel és tátva maradt a szám, hogy ennyire korrekt válaszokat kiadhat magából egy mai magyar politikus. Persze nem fogok ettől a Jobbikra szavazni, de a mukinak fullos riszpekt!
"A Kúria végleg elmeszelte az állami mobilcéget. A bíróság arra a jogszabályra hivatkozott, amelyet még miniszterként Fellegi Tamás írt alá. "

Megint egy sikertörténet, filyugg. Ebből is jól látható, mennyire átgondolt, előkészített, mily gondosan kimunkált tervekkel jöttök elő minden nap.
@bella _ciao: De a Milla helyére betehetnéd a Haza és Haladást, vagy a Szolidaritást, hiszen, mint szervezet ők sem fognak indulni.
@Bakter: érdekes egy muksó, tavaly a kuruc is ezerrel támadta (ami nem mérvadó azért), különben volt mszmp tag.

kuruc.info/r/2/91753/
"Jelentős anatómiai különbségek vannak a mississippi aligátorok és az állatok többségének pénisze között, állapította meg egy új tanulmány. A hüllő pénisze ugyanis állandóan merev állapotban van, az állat testében elrejtve."

Nem akar egy-két ilyen bemenni a kormányunk legközelebbi ülésére? Ha dugni nincs is kedve, azért nasizhatna egy kicsit.
@bella _ciao:
Nem mondod? A jobbikban exkomcsi? Rág alom.
Bár a családerkölcs védő pornós, az antiszemitázó zsidó mellett elfér egy komcsizó expárttag is. Elvégre az élet sokszínű.
..100%-ig biztos vagyok benne hogy ma az Este műsorában meg fog történni az illetékestől a dolog számonkérése.. ill.legalább 50%..elvégre is sajtószabadság van..10%..vagy nem??..0%..
Fabius, a Miilához most mit szólsz? Az általad álmodott új politikai garnítúra épp most esik szét.Tegnap nagyon kedved volt egyet Fletózni,jó lenne ha mostis tennél egy kis finom élcelődő megjegyzést. - Menjenek el arégiek a francba, majd az újak megmutatják, igaz?
@bella _ciao: Bajnainak a Millához.
@bella _ciao: Nagyon helyes! Egyre inkább érzem, hogy kell ennek az országnak még 4+ év orbánlás, hogy lássa, mit csinált! Kifejezetten pozitív ez a hír mára! Nehogy már nekikezdjenek a romeltakarításnak 2014-ben! Ha így történne, borítékolható Orbán 2018-as újraválasztása. Lopják ki a herénket is, aztán majd ha kész a nagy mű, ha totális az összeomlás, és a Kedves Vezetők úton lesznek Nigériába a megmaradt közvagyonból, és már nem lesz mit ellopni, na majd akkor jöhetnek az új arcok! Ilyen rövid idő a nertársaknak még kevés. Nagyon nem ajánlom a leváltásukat 'ezekkel'!
@Légifarkas: @nemecsek ernő áruló: várjatok, hülyén volt tálalva. nézzétek meg v-portnak küldött linket.
arról van szó, hogy pártot csak magánszemélyek alapíthatnak, szervezetk nem. ezt fogalmazták meg kicsit körülményesen.
@bella _ciao: Néha annyira jó vagyok, hogy már szinte ijesztő. :))
De legalább írhat a jobboldali sajtó néhány kurva jó cikket róluk. :))))
@aritus: "A családi ünnep az a karácsony, meg a húsvét, bár az önygilkosságok száma karácsonykor megugrik. Mert akkora a béke és szeretet, és egyetértés már a családon belül is. "
Azért az öngyilkosságoknak nem egészen ez az oka. Egyszerűen a magányosan maradtak önelvesztése kiugróbb egy konvencionális családi ünnep alkalmából
Bravó! Ez sikerült, csak nem tudom ki az az orbitális barom, aki elhiszi, hogy majd a civilek, ők, igen ők majd megmutatják. Na ez sikerült. Csak gratulálni tudok. Politika, minek az? Az amatőrség csúcsa amit művelnek, és ahogy
hülyítik a jónépet. A fidesz meg röhög a markában. Aki tőletek vár változást az sem normális.
@Bakter: vagy már lopni sem tudnak, vagy olyan jól csinálják, hogy kamucég se kell hozzá.
@TrueY: Anno, itt a kerületben volt egy miépes jelölt. Szakember volt, és mindaddig nem is volt gond, amíg csak szakmai kérdésekről beszélgettünk. (pártmeghízott volt egy választási bizottságban)
Azonban abban a pillanatban feltette a szemellenzőt, amint általános politikai kérdés akart volna előkerülni.

Nagyanyó kedvéért, meg Zagyva. Csak, hogy megnyugodjon :-)
@bgp:
A lopás az egyetlen sport, amit professzionálisan űznek. És nem azért nem kell hozzá kamucég, mert olyan jól csinálják, hanem azért, mert olyan pofátlan cinizmussal teszik.
@aritus: Ez szép összefoglalása volt a helyzetnek.
A nyikos elvtárs persze, hogy mentegeti egykori párt és fajtársát! A Jobbik szégyen, hogy ez a féreg is még mindig a Jobbikban rontja az ország jövőjét!
Szép napot,
igen, éppen tegnap gondoltam rá, hogy meg lehetne írni a Tanú harmadik részét, a mostani politikai helyzet szinte kívánja. Annyi anyag gyűlik hozzá... :)Bár a fiúk humorérzéke ilyenkor eltűnik, már ha volt valaha is. Ez a frusztráció átka.
Lehet, bele is vágok egy újabb rész megírásába. :)))
@Fabius: ne vedd el a hitét, engem is megvádoltak már azzal hogy én vagyok Bajnai Gordon. :))
@Fabius: persze mert épeszű ember vagy. mint én.
@bella _ciao: véleményemet ettől függetlenül fenntartom. Ha Bajnai tényleg akart volna valamit a csalódott jobboldaliakkal kezdeni, elsőként feléjük kellett volna közelítenie, és csak utána nyitni bal felé, amennyire a jobbos támogatók még nem érzik gecikínosnak. Úgy, hogy elsőként a Milla, majd nagy szavak egy semmibe nézett társaság oldalán, úgy már jobbfelé kábé szart sem ért, meg is lett a mérhető eredménye. És onnan, ahol most van, hitelesen nyitogatni már ablakot is nehéz.
@Légifarkas: szerintem akar/akart, csak azzal vitatkozom, hogy a jobboldaliakat valóban meg tudja/tudta (volna) szólítani.
a hír hallatán egészen pontosan a képen látható jelenet ugrott be. biztos véletlen.
szánalmas bolsevik bagázs.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Zsiga barátunk ingatlan ügyletét vizsgáló bizottság tárgyalta. Az MSZP képviseletében lévő tag szerint a rendelkezésre bocsájtott ingatlan adás-vételi szerződés a lényeget nem tartalmazta, az ingatlan v é t e l á r á t .
Tehát nem ismert, hogy valójában a kérdéses ingatlanba mennyit fektetett be a barátunk.
Hiánypótlást szoktak ilyenkor kérni a dokumentációhoz.
@aritus: "Egyébként ennek ez egész feljelentésdinek, bizottságosdinak a célja nem az, hogy Simorra ténylegesen rábizonyítsanak valami bűncselekményt.

Nem, itten a karaktergyilkolás alapesetével állunk szemben, Finkelstein szíves útmutatása alapján. A klasszikus kabátlopási ügy."

Akkor biztos csak én vagyok olyan paranoiás, hogy azt gondoljam az egész színjáték lényege valami Európában egyedülállóan elb*szott bank törvény vagy pláne alaptörvénybe iktatott saláta előkészítése???
@komplikato: nem az a következő felvonás, most még csak a koncepciós pernél tartunk
rég főcím, és milyen csönd, tanulságos ez is
@bella _ciao:

"miután bajnaiék a pártszervezés útjára léptek, nehéz ezt másként értelmezbni:

"a Milla mint szervezet nem kíván a választásokon indulni, jelölteket állítani, pártpolitikai küzdelemben részt venni;"

A magyarazat egy mondatban: Most probaljak bepozicionalni magukat Bajnai "szakszervezeteinek", ha erted, hogy ertem...
@bella _ciao: biztos nem véletlen, hogy Orbán egyik régi gazdasági embere mellette van, talán komolyabban gondolta ő ezt a jobbfelé nyitást, mint ami kisült belőle. Talán egy picit hagyni kellett volna a francba azt a nagy szakmaiságot, és akkor észreveszi, hogy jobbról sok kérdés van felé, amikre nem válaszolni annyi, mint szarni rájuk.
Ilyenek miatt vélem én úgy, hogy politikusnak nem alkalmas: magukkal sodorták azok, akik mellette álltak, és ha észbe is kapott, már késő.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jó, de mi a helyzet a zsidó táblákkal? Már 2 napja várok a válaszra. Vagy Vona Gábor mégis őr volt Auschwitzban? Vagy csak egyszerűen elismered, hogy hülyeségeket irogattál?
@simple observer 1.0:

"A magyarazat egy mondatban: Most probaljak bepozicionalni magukat Bajnai "szakszervezeteinek", "

Ez marhaság:)
@iii:

Ennek a kitartásnak nem lesz gyümölcse:)
A cikkhez: ha mondjuk valami éljobbikos mondta volna ezt, és nem pont Nyikos, akkor járna a respekt. Így sajnos ez nagymértékben levon az élvezeti értékből.
@Légifarkas:

Ne légy türelmetlen. Mégis miről beszélt volna amíg nincs program?
@Légifarkas:
Hát ez a nagyon várt program annyira szakmai nem lett, leginkább az jellemzi, ami kimaradt belőle.

Többet értek volna, ha kitalálnak néhny ütős szlogent és már novemberben nekiállnak pártot szervezni.
hmmmmmm

EU-pénzvisszakérés: nem vettük át, így még nem jogerős a határozat

Magyarország még nem vette át, így még nem is jogerős az a hivatalos határozat, amely szerint az Európai Bizottság mintegy 9,3 millió euró, azaz hozzávetőleg 2,7 milliárd forint uniós támogatás visszafizetésére kötelezi az országot - közölte kedden a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) sajtóirodája.

hvg.hu/gazdasag/20130226_EUpenzvisszakeres_nem_vettuk_at_igy_meg
@Orica Középföldi:
Azt, hogy nagyjából milyen adórendszert akarnak eddig is tudtuk. Sajnos semmi újat nem tudtunk meg!

Belépési nyilatkozat meg sehol......
@Penivaldes: "@Fabius: ne vedd el a hitét, engem is megvádoltak már azzal hogy én vagyok Bajnai Gordon. :)) "
Na ne má! Gordius! Miért tagadod meg apádot és anyádot? :-))
tirpákia a nyeszlett házban:

Növekszik a szexista tahófrakcióA képviselőnők beszólogató, bunkó férfi társaikra panaszkodnak. Ertsey Katalint lekisanyámozták, Vadai Ágnesről a baby dollt hiányolták, Dúró Dórát anyaként sértette meg egy fideszes.

www.origo.hu/itthon/20130225-noi-kepviselok-a-parlamnetben-kapott-szexista-beszolasokrol.html
@Mariann19: Tündérem! Adésvételi szerződés tárgy és ellenérték nélkül? Ejha! És mit szólt mindehhez az Illetékhivatal? Röhejes.
@Mariann19: Nem mindegy az, ha "hitelt érdemlően" tisztázta, hogy volt/van/lesz rá píze?
Mert lesz, ha Viktor király ki nem rúgja, hidd el!
@Mariann19: Ha van kedved olvass! Innen:-))

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.26. 11:57:32
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: illeték hivatal rég nincs, NAV az van, a többi meg olyan jog ászosra siseredett :D
@Légifarkas: A tegnap éjszakai bejegyzésekért ollé! Szép volt. Pedig nem isntetszel, és nem is szeretnélek:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: De tán sak van mé vagyonszerzési illeték? Vagy NERiában a hithű NERtársaknak aztat is eltörölték?
hmmmmmmmmmmmmmmm, akkor ezt nem gondolom tovább:

Állami díjat kapott a Citibank a sok eladott magyar kötvényért

A Citibank Europe Plc nyerte el az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK) által alapított, Az Év Elsődleges forgalmazója 2012-ben elnevezésű díjat - közölte az ÁKK kedden.
@Orica Középföldi:

"Ez marhaság:) "

Mar hogy lenne?!

Megmaradnak civil szervezetnek, akik azert meg valamilyen szintu szoros egyuttmukodest tartanak majd fenn Bajnaival, es PARTjaval. Minthogy Bajnainak nincs videki szervezete, halozata, es amugy erre Fabius is rengetegszer utal, hogy a milla adhatna az E14 helyi aktivistait, tarsadalmi beagyazottsagata (ki tudja mekkora az?).

Ez pedig pontosan olyan, mint a szakszervezetek leirasa nyugati demokraciakban.

Az ne zavarjon meg, hogy jelenleg ket ilyen civil szandeku szervezet is van Bajnai kornyeken, plane, hogy a masik meg a tortenelmi szakszervezet nevet is felvette!!
@iii:

Ne tévedjünk.

Nyikos az egyetlen valódi gazdasági értelmiségi a Jobbikban, ráadásul egykori ÁSZ elnök. Kurvára nem mindegy, hogy ő, vagy éppen az estin érettségizett ex-rendőr Volner jelent ki ilyet. Nem ugyanaz a súlya.

Pont az mondta akinek mondania kellett.
@iii: nem tábla volt az, hanem maceszgombóczos molinó, Így a kérdés tárgy hiányában tárgytalan.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ugyi ez nem valék kérdés, helyszen titokosan megoldásik van okosiban, ezenek menő emberkiknek oszt utánikja vízözöny
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "EU-pénzvisszakérés: nem vettük át, így még nem jogerős a határozat "

Jahh, visszavitte Béla a lábuspostás, hogyaszomngya: " a címzett (Mao Miniszterelnöke) ismeretlen. Vagyis egy senki. Ebbe pedig az EU belenyukszik:-) Bezzeg nálunk már verné az ajtót a végrehajtó. 10 milliós országot kettőért máris vinné a rabszolganepper.
@Orica Középföldi: megszámolnád nekem, hányszor kérdezték meg, miért hallgatott a szoci kormányban oly hűségesen, mielőtt ME lett? Ne kezdj neki, sokszor. Túl sokszor ahhoz, hogy szó nélkül el lehessen mellette menni, mert ha emellett elmegy, a programja mellett meg majd a kérdezők mennek el. Lett volna tisztáznivalója, mesélhetett volna igaz történeteket, segíthetett volna kibeszélni az utóbbi pár év legalább egy részét, de nem tette. A programja érdekel itt a legkevesebb embert, a viták java nem a diagramjain, hanem a személyén folyik.
Fitymafax Rogán Tóni megint bevetette magát. Krumplikutya szégyenében világáá szaladt, és vitte magával a Gucci hátizsákot, teli varnyúcsonttal...
@Gyuri bá:

Abszolút nem tragédia, ha azok akik nem éreznek elég tehetséget és akaratot az orbánváltáshoz azok időben lemorzsolódnak. Most menjenek mielőtt komolyra fordul a dolog, és ne jövő tavasszal legyen meg a Nagy Ébredés.

Ettől az én véleményem se Fletóról se a szocik első soráról a világon semmit változni nem fog.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Uram, megtiszteltetés volt Öntől ilyet olvasni :-)
(de most már vissza kell néznem, miket hordtam össze...)
@quendelapo:

Egy még nem bejegyzett pártba elég nehéz belépni:))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Illeték hivatal? Egyből a NAV-nál nyomnám fel áfa csalás miatt! :D
Nabassz... Tóni szerint az alkotmánybírók egy része yetihitű, a másik szkáj-entológus, kettő legalább túlkoros, a többi a marxista szebbjövőt voluntarista népegészségügyi világbarátja egyház, melyet el nem ismerünk subRóza tgja, tehát a törvény megsemmisítése illegitim.
@Légifarkas: ne nézd. szerintem jókat. ( az előző poszban) kicsit nagyon keserű de komolyabb pillanataimban mintha én fogalmaztam volna. Persze ez Rádnézve szégyenteljes:-)
@Fabius: Nembántom Gyuribát, de elég nagy problémái vannak a magyar nyelvvel. Időnként erősen küzdenek, és az odds 1:1.
@Fabius: Sajnos, ez kábé (nem teljesen) olyan, mint amikor Ángyán beszél a Fidesz nevében. Nyikosban nincs meg az a jó jobbikos fülledt fíling. Tudod, olyan EU-zászló égetős, géppisztollyal lövöldözős igaz szittya magyar. Válámi van, de nem az igazi...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nekem nincsenek evési problémáim, gond, lelkiismeret furdalás és rohamok nélkül tök nyugodtan étkezek :-))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez amúgy kurva nagy gyalázat. Minden nőnek üzenem, szarja le az etikettet, és rúgja tökön a viselkedésre képtelen seggfejeket annyiszor, ahányadszor beszólnak. A meg nem szólaló többi seggfej meg szégyellje magát, gyalázatos senkiházi tapló csürhe. Köp.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Hogy néz ki egy maceszgombóczos molinó? Már hogy gombócból van, vagy gombóccal van megdobálva?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Engem a zabagépes szarod nem érdekel. A befalt 100 kilás bornyú után már eléggé megelégedetten mosolygok:-)
@iii: Maceszgombócok a súlyok, mintanehéz függünön, hogy ne ráncosodjon... persze ezt a problémát egy shakterkés is rendesen megoldja, Te kis butus:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Szerintem neki inkább azzal van problémája, ha valaki nem azt látja a világból amit ő. Sose értettem a Ferencekre meg Viktorokra vallásos áhítattal nézőket, de biztos velem van a baj.
@iii: Maradjunk annyiban, hogy a nyikos egy éretlen nyikhaj:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hát, valljuk be a blogon gyakran szereplő újbeszél sem hat a fejlődésére kedvezően.
@simple observer 1.0:

A Milla egy szlogen. Tucatnyian el fognak vitatkozgatni a következő években, hogy mit is kéne csinálniuk. Ugyan:)) Aki akar belép Bajnaihoz, vagy símán szimpatizánsként segíti.

A Szolidaritás, bár felvette a szakszervezet nevet, köze nincs a meglévő, tunya szervezetekhez. Jól csinálja Kónya. Baromi nehéz dolga van.

Minden újabb pekidzs növelni fogja az aktivisták számát. Fanyalgásra egyre kevesebb idő marad.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Na ezzel még kíváncsibbá tettél, hogy hova lehettek feltéve ezek a molinók és mi volt vajon rajtuk? De látom már soha nem tudom meg, ahogy Kaya Ibrahimot is 5682 napja kérdezi a 168 óra!
@iii:

"Tudod, olyan EU-zászló égetős, géppisztollyal lövöldözős igaz szittya magyar"-nak kurvára fingja nincs mi a jelentősége ennek. Nem is nekik kell megérteni, hanem a Jobbiknak Nyikoson keresztül felénk ezt deklarálni.

Ez fontos.

Az idézőjeles jellemzőkkel bírókhoz meg majd Zagyva és Novák beszél. Az nem fontos. Nekünk.
Jut eszembe, valami véletlen folytán tavaly, valamikor augusztusban hazafelé az Ösök tere felé vitt utam. volt elterelés és Gárgyaavatás. Ne tudjátok meg... Ott darvadoztak hős vitézeink vizszintesen a foró aszfalton halotthaloványon elesvén a napsütéssel vívott heroikus csatában... még szerencse, hogy néhány nagykeblű teuton lány árnyas hűst biztosított számukra, keblük lágyságának és árnyékának bevetésével. HA NEM FOSTAM VOLNA, SZÉTRÖHÖGM AZ AGYAM.dE FOSTAM ÉS HÚZTAM, HAZAFELÉ A VALAGBA. Ps. Rohaggy meg capslock)
@Orica Középföldi:

Nehéz, nehéz, de nem lehetetlen :)
Tagot toborozni már lehetne, pl. klubnak hívnák, vagy körnek......

Te tudsz valmit és úgy csinálsz, mintha nem értenéd?
@iii: Nincs jobb ötletem, kérdezd Kaja Ibrahimot. Mer ugyi Osono Osamát is levette az első 3 év után a cia a terrorpista listáról:-)
@Orica Középföldi: de kell ilyen is mint a milla. hely kell nekünk liberálisoknak, ahol tombolhatunk :)))
@iii: Amúgymeg díszítő sormintáról még nem hallottál? :-) Felült a molinyó, középen a monyó, alul meg lógnak a gombócok:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: először azt hittem hogy hülyéskedik de kiderült hogy komolyan gondolja
@Légifarkas:
"miért hallgatott a szoci kormányban oly hűségesen, mielőtt ME lett?"

2006-ban lett valami biztos, 2007-ben miniszter, akkor éppen adósság és deficitcsökkentés és struktrális reform körüli szarakodás ment. Mit mondott volna? Hogy ne ripacskodj Feri?!
@Fabius: most tényleg! a jobbik miként viszonyul nyikos mszmp-s múltjához? nekem visszatetsző (üss rodeó! D:). bár, ha egy körbe ábrázoljuk a politikai palettát, a jobb és bal szélsősége egymás mellé kerül.
@Fabius: Meg vagyok győződve, hogy ő magát képviselte, nem a Jobbikot. A Jobbik lelkesen szokta támadni az MNB-t amúgy:
jobbik.hu/rovatok/orsz%C3%A1gos_h%C3%ADrek/az_mnb_nem_a_magyar_korm%C3%A1nyt%C3%B3l_hanem_az_eur%C3%B3pai_k%C3%B6zponti_bankt%C3%B3l_%C3%A9s_a_k%C3%BClf%C3%B6ldi_befektet%C5%91k_spekul%C3%A1ci%C3%B3it%C3%B3l_

www.jobbik.hu/rovatok/orsz%C3%A1gos_h%C3%ADrek/a_jobbik_%C3%B6sszef%C3%A9rhetetlens%C3%A9get_sejt_az_mnb_arculatv%C3%A1lt%C3%A1sa_kapcs%C3%A1n

Mondjuk ha ezt az idézett Lenhardt úr jelentette volna ki, akkor megsüvegelném a dolgot. Ja, már nem tudja, már nem is jobbikos szegény...
Hazagyütt az asszon... montam neki: héhá figyejjmá... befenytik a közműszógátatókat mer NER ellenségek, a NRDA fellázatt a FEÜ pálxázathamisítása elleny, az Orbánt holnap megszopassa az EU, mer tecsak dogzol, oszt kimaracc a világ sodrásiból. Erre ő szánakozva rámnézett és simámn monta. ÁÁÁÁ becsapsz! Illyen nincsen, vagy ha igen, ez a bolondokháza. Pedig tapasztalt komoly asszony. Én edzem istentudja hány éve, emiatt nem egy meglepődős fajta:-)
@Fabius: Nem szégyen az,én is szoci voltam!:))

@Penivaldes: Átlátok ám a szitán,még a végén rendes jobbikos lesz a fiú!:))
@Légifarkas:

Őszintén szólva nagyon unom ezt az állandó sírást, tisztázni, tisztázni, ...

Amit fontosnak tartott, azt a bíróságon tisztázta. Nyert. Szemellenzősök leszarják.

A szocik elkúrását nem rajta kell számonkérni.

De ha ettől van szorulása valakinek, járja az országot, szemtől-szemben megkérdezheti tőle.

Volt rá példa, nyilván lesz is rá.
A bátor kérdező kurva öntudatosan, nagy hangon "számonkér", majd a válasz után megkukul.

Olyan ME sose lesz,aki habtiszta, akiben mindenki egyetért, merthogy mi, választók különbözőek vagyunk. Hálistennek.
@Fabius: Kinek mi jut... Félszemmel lehet csak igazán sandán nézni. Akinek meg szeme sincs, attól még láthaja az igazságot:-) Illyen eccerű:-)
@iii:

@Fabius:

Mostanában sokszor írtam,hogy a zászlóégetés nekem rohadtul nem tetszett.
Nem ezért szavaztam rájuk.
@bella _ciao: "@Orica Középföldi: de kell ilyen is mint a milla. hely kell nekünk liberálisoknak, ahol tombolhatunk :))) " Ácsi! Én nem vagyok liberális! Aki ilyet mond rohadt konzerv! De nem fogok 400 km-t utazni az örjöngésért. Inkább a benzináron veszek 2 rekesz belgasört és megoldom okosba:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az ellenérték nélküli adás-vételi szerződés csak a vizsgáló bizottságnak szólt.
Az illeték hivatalnál biztosan utána lehetne nézni.
Itt egy a lényeg, hogy hogyan lehet a vizsgáló bizottságot is hülyére venni.
@Fabius: Télleg vesznek el iszonyú gyorsan a dolgok, de ha nagyon kell, esetleg kerül nehhány screenshot teljessen véletlenül, vagy píperalapon:-)
@Mariann19: A Bizottság élből hülyének tekinti magát. Ma neled, holnap neked, Ezzel az erővel a Buksikutya oltási bizonyítványát is be lehetett adni.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: menthetetlen közép-európai mentalitás. ja, ilyenkor egy lejárt szavatosságú konzervnek érzem magam. a belgákról is csak a sör jut az eszedbe. justus lipsius meg rohadjon meg? :)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Amint látod, Viktor megakadályozza a leleplezést, szerintem jókat nevetnek a vizsgáló bizottság erőlködésén.
Nem nézted tegnap az ATV-t? Még a bizottsági ülést is egy nappal korábban kellett megtartani a kormánypárti személyi összetétel optimális részvételével, hogy a döntés a végén egyértelmű legyen.
@Mariann19: ők becsszóra mennek, ha fideszes képviselőről van szó. egyéb esetben meghallgatják még a harmadik szomszédot is.
@bella _ciao:

"értem, csak már meg kellett volna tenniük"

Valoban! Bar szerintem nagyon eselyuk sem igen volt. Ugy ertem, egy evvel a valasztasok utan, aligha volt(ak) olyan(ok), aki(k) komolyan rafekudt(ek) volna a kovetkezo 3 evre, ugy hogy penz semmi, es szakertelem is limitalt.

Persze amikor mar leegyeztettek Bajnai feltuneset, akkor mar lehetett volna errefele haladni, de ok mas strategiat valasztottak. Szerintem azzal nem is volt gond, azt kiveve, hogy nehany embernek, plane, akik ismernek politikusokat az LMP-bol, legalabb ovatossagbol is vigyazni kellett volna Schifferrel, meg a fele-fele aranyban megosztott partjaval.

Amugy erdekes egy kiserlet ez meg igy is, ha csak a szikar tenyeket nezem:

Egy partta alakulo civil szervezet, a Milla, amely, " mint szervezet nem kíván a választásokon indulni, jelölteket állítani, pártpolitikai küzdelemben részt venni". Mely ugyanakkor alapito tagja az E14-nek, amely politikai, mitobb kormanyzasi baberokra tor, es az ellenzeki egyeztetesek idejere mar igyekszik mind a 106 egyeni korzetben jeloltet allitani...
@bella _ciao: "Egyéb esetben meghallgatják még a harmadik szomszédot is."
Lásd a Simor ügyet.
Simor betartotta az IMF szerződésben foglaltakat a tájékoztatási kötelezettségről. Amennyiben nem teljesítette volna, azért vonnák felelősségre.
@bella _ciao:

"de kell ilyen is mint a milla. hely kell nekünk liberálisoknak, ahol tombolhatunk :)))

Mondtam, hogy nem kell? Nekem tökéletesen megfelel, ha minden márc. 15-öt ők rendeznek.
Az, hogy közben 364 napig elvitatkozgatnak ki jöhet, milyen sorrendben szólalhatnak meg - belügyüknek tekintem.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Elolvastam a rezsicsökkentésről szóló cikket. Szerintem a Fidesz felelősségrevonó hangneme, mellyel a szolgáltatókat illette, nem más, mint egy hatásvadász, a tömegeknek szóló teátrális fellépés. A legjobban az a felszólításuk csalt elnéző mosolyt az arcomra:
"A Főtávnak egy számításokkal alátámasztott indoklásban kellett volna tájékoztatni a fogyasztókat."
Sokat mondó lett volna képleteket, Mgj-ben kifejezett hődíjakat, ezek átszámításait levezetni. A lakosság egyből tisztában lett volna a nagy titokkal. Amennyiben tudja, hogy a MGJ pl. micsoda.
@quendelapo: én mondjam meg, mit mondott volna? El vagy tévedve. Tőle vártak volna pár szót arról, miért nem mondott semmit. Bebaszna, ha nekem kéne tudnom ezt helyette...
@Orica Középföldi:

Azert tettem en is idezojelbe a szakszervezet szot az eredetiben, mert nyilvan nem ugyanolyan. De szerepet, osszekoto-kapocs jelleget tekintve azonban hasonlo poziciot igyekeznek betolteni, mint a baloldali partok szamara a szakszervezetek. Megha a Milla nem is kifejezetten munkaugyi dolgokra specializalodott.

"Szakszervezni" nem csak Mo-n (bar Orbanek igencsak megnehezitettek), de vilagszerte nehez munka, plane egy vilagvalsag utan egy stagnalo vilaggazdasagi regioban.

Az aktivistak szamara pedig magam is kivancsi vagyok. Ugyanis nagy szukseg lesz rajuk. A gondom, hogy nem igazan latok bennuk atuto erot.
@bella _ciao: igazad vagyon. justus jusztis hisztis ajakusz téllegrohaggyon meg:-)mer a belgák balgák. ha már nem tudunk olyanjók lenni, huzzuk le őket a mocsárba. meglássuk, akkor mellikünknek a szarabb... (viccol, csak kicsit gorkijul).
@Mariann19: Pohár víz esete Viktorral? Lassan az AB-t is beszántják, ilyen kis izékkel ki törődik, ugye? .-(
@Mariann19: ilyet ne várj a célközömségességtől. nekik az MGJ egy akvizicióhős, aki megmenti Orbánt a delirálástól.
@Mariann19: láttad a simor közvetítést? volt rajta sapka? na ugye:-)
@Orica Középföldi: tavaly novemberi bejegyzéseket találok arról, hogy Bajnai az országot járja; mifelénk ezt úgy mondják, gyenge kezdés után erősen visszaesett. De majd figyelek, elvégre láttam én már itt nálunk Gyurcsányt és Schmittet is élőben (csak akkor valahogy nem lehetett beszélgetni velük a sok fülhallgatós manusz miatt).
Unjad amúgy. Volt szaktanárom egyik örökbecsűje volt az, hogy csak a ki nem mondott kérdés a rossz kérdés.
Most mi van tulképp?
Simor piszkálása rendben (dehogy van rendben), és a többi, az mi?
(A GIF Ossz kár díjas!)

A többit magyarázza már meg valaki, aki tovább lát a nagy vízlágyító kalgony hegyen túl!
Azt írja a nolponthu, hogy Kusza Szem retorikai szinten történő beiktatása pénteken lesz. Mér most jelentik be, hogy pénteken jelentik be a bejelentést? Setleg tisztában vannak vele, hogy erre a bejelentésre úgy fog bedűlni a forint árfolyama, mint egyszeri felcsúti focista a nyolcadik kupica seprőpálinka után a kukoricagóréba, ezért aztán nem lehet csak úgy hübelebalázs módjára kommunikálni a dolgot? Szombat-vasárnap ugye nincsen tőzsde se itt, se másutt, hétvége jön, húsleves - rántott csirke/sült krumpli kombó ubisalival és döglés a tévé előtt. Csend, nyugalom.
Hétfőn délelőtt meg lehet kotkodácsolni, hogy a rohattimperialisták a hétvégin aljas támadást intéztek a forint ellen, és kérjük a segíccségét minden majnemcivilnek, békemenetileg mellettünk! Help patakiatesz, help szélesgabi, lécci-lécci CÖF csizmadialali, véggyetek mán meg minket!!!
Nincs kétségem afelől, hogy ezt a csontot is hófehérre rágja majd egy csomó idióta, de akkor sem értem ezt az egészet és olyan baromság jutott az eszembe, hogy majd 35 ezer milliárd euróval a hátuk mögött (Kusza – MNB), meg a Simlicska által kitalicskázott közpénzekkel kisámfázva, simán megtehetik azt, hogy összehozzák az előrehozott választásokat?? Az ellenzék gyakorlatilag romokban hever, némelyik marha még önmagával sem ért egyet, az E-14 még párttá sem alakult, erre a meg sem alakult pártra most épp a Milla szór virtuális átkot, LMP kuka, MP még sehol - hiába a tökös Szabó Rebeka meg a Tímea - 4K, DK totál súlytalan, az MSZP meg a saját identitátását keresi 2010 óta, de kurvára nem találja a spájzban, pedig a penészes lekvár mellett mán a Lendvay Ildikó sincs ottan. Szóval erre bazírozva tuti a győzelem Don Vittorio és csürhéjének számára. Ha most meglépik a dolgot, lehet ez tavaszi valóság? Egymilliárdos kampány indul épp most, az ellenzék további lejáratásának célzattyábúl. Talán véletlen egybeesés ez az előbb említett eseményekkel?

Most akkor végleg eltűnt, vagy csak ideiglenesen, a Simort kivégezni akarók vellanyos székébűl az amper, mikor peniglen olyan híres választási szakember tekeri a generátort, mint Arthur J. Finkelstein? Szerintem lófaszt, csak picit testzárlatos a rendszer, meg lesz az javítva.

De tényleg, magyarázza meg már valaki! Lehet előrehozott választás a képtelen képlet alapján, vagy csak én vagyok teljesen hülye?
@Mariann19: na, ezt még én sem tudom, pedig azt hittem, keine meglepetés. Az 'Mgj' talán a 'megjegyzés' rövidítése lehet, de mi az MGJ?
@Mariann19: Van-e rajta sapka (nem sábeszdekli, mijelőtt), az a kérdvény!

"Te Simor, aggyál már egy jelentést nekünk. - Na és milyet kértek, füstszűrőset, vagy füstszűrő nélkülit? - Hmm... Nézd már farkas Viktor... ezen már megint nincs sapka!"

brühühűhihi!
@Légifarkas:
2006 nyara és 2009 tavasza között mégis mi a csudát kellett volna mondania? Kinek hiányzik az elkötelezett fidesz szavazókon kívül, hogy akkor nem küldte el Gyurcsányt az anyjába? és ha a fidesz szavazóknak ez hiányzik, akkor mi van?

Több értelme lenne a fejlesztési kormánybiztosi tevékenyéségéről kérdezni. Egyetért-e ma is az elosztási elvekkel és gyakorlattal és mit csinálna másképp? Ezen lehetne vitatkozni!
@simple observer 1.0:

Nyugaton a szakszervezeteknek jól ment és erősek voltak a válságig. Azóta ott is gondok vannak.
Csökken a támogatás, nő a munkanélküliség.
De!!
Ott a szakszervezeti felső vezetők belátták, hogy új a kihívás, fiatalokra van szükség, és önként felálltak.

Az itthoniakról nem szólnék, mert egy langyos hányás az egész. Gaskó különösen.

Az átütő erőt egyelőre ne hiányold:))) Nagyon sok munka kell mögéje. Folyik.
@Légifarkas: MaGáJé! Miért kérded?
hvg.hu/gazdasag/20130226_Simor_valami_kimaradt_a_2008as_IMFalkub

"Csődközeli helyzettől mentette meg a 2008-as IMF-megállapodás az országot - mondta a jegybankelnök az InfoRádió Aréna című műsorában. Simor András beszélt arról is, a minőségi kritériumok kevesebb figyelmet kaptak az akkori megállapodásban."

Hogy ezért még mit fog(ok) kapni!
@Mariann19: pedig mennyivel elegánsabb lett volna békén hagyni simort. ez így kicsinyes és pitiáner. dehát csak a fidesz.
@Mariann19: télleg, a veszprém-leon párosításhoz mit szólsz?
@bella _ciao:

Elegancia??????? Kac-kac. Dekadens nyugati hóbort. Csak mokányan, keményen, keleti módiasan.
@Penivaldes:
Szerintem inkább a hétfő...
Ennyi jobbos tahót egy rakáson régen lehetett látni, mint az ellendemonstráción itt:
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3932_hol_az_igazsag
A szemeket nézzétek a videón meg a képgalériában! Jézusom.
Erdő Péter lehet a gulyáspápa

index.hu/kulfold/2013/02/26/erdo_peter_lehet_a_gulyaspapa/

de javaslom a pusztapapa elnevezést is. remélem, ha megválasztják, lesz matyaó hímzés is a klepetyusán.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Mariann19:

kepkezelo.com/images/3uuc8g37yw8myyzj4ca.jpg

Sajnos -Andy-egy petákot se fog gurítani a Tanú3-ra..

EZ a végjáték Simorral a "szokásos" gyomorforgató kategória...
@aritus:

Teljesen egyetértek.

Simor amúgy precízen jellemezte az eseményt: szánalmas procedúra. :D

Orbán folyton pofára esik a dilettáns pribékjeivel, és mégis itt tartunk.

Virág elvtárs és a Rezsicsökkentésellenes Tevékenységet Vizsgáló Bizottság országa. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Gondolod télleg?
Én sok helyen olvastam, hogy nem-nem, nem érdekük.
Hát szerintem meg igen, gyakorlatilag a majdhogynem nem létező ellenzékkel, most simán abszolválhatnak egy újabb kurva nagy győzelmet. Mire magához tér a 14, már meg is volt a választás.

Na, ez az, amit rémálmaimban sem szeretnék látni. Viszont az én hülye feltételezésem szerint, akár be is következhet.
Gyök nulla ellenzék mellett depláne.
@Mariann19:

az ELMÜ-ÉMÁSZ megtette. de a fijjug rácsesztek, mert forintosítva mutatta be a nagy kékséget. Mindenki megártette. ez fáj a fijugnak, ezért van kilátásba helyezve a felségárulási per.

"„_A jelenlegi számlalevél formai elemeit használó, január 23-i keltezésű levélben az energiaszolgáltató azzal kezdi, hogy a lakossági áram árát eddig is az állam határozta meg, és a számlán szereplő tételekről is a kormány írt elő regulákat. A szövegben szó van arról is, hogy "az áram árának több mint háromnegyede adó és egyéb állami és más vállalatokhoz befolyó díjtétel", valamint az is, hogy a lakossági szolgátatóknál az egységnyi fogyasztás (1 kWh) után összesen 1,32 Ft bevátel marad. A weboldalán az ELMÜ egy szemléltető ábrát is publikált, amiből látható, hogy a fogyasztó által fizetett 45 forintos egységárból 17 forint valójában az MVM-hez kerül, 11 Ft - adó formájában - az államhoz, 15 Ft a szállítóhoz, és csak 2 forint marad az egyetemes szolgátatónál.
Az ELMÜ levele arra is felhívja a figyelmet, hogy miközben az ár uniós összevetésben a legolcsóbbak közé tartozik, a rezsicsökkentési kormányzati akció a vállalati szférában áremelést okozott, ami a költségek drágulásával a termékeik és szolgáltatásaik árát is szükségszerűen megemeli._”
hvg.hu/gazdasag/20130220_Nem_fognak_a_szamlan_uzengetni#
@Penivaldes:
Gébe nem vagyok otthon.
Nem pont
@Orica Középföldi: hehe, ez elegáns:

Rolex-szel fizette ki a püspök a villanyszámlát

www.hir24.hu/miafhu/2013/02/26/rolex-szel-fizette-ki-a-puspok-a-villanyszamlat/~~fokusz

csak pofátlan:

Az állam után Bulgáriában az egyház a második legnagyobb munkaadó, és alkalmazottainak egy része alig több mint éhbérért dolgozik.
@quendelapo: egyrészt, azt hiszem, az egész ország érzi annak a következményeit, hogy nem kergették haza a szocik Gyurcsányt akkor, amikor már nagyon ideje lett volna; a dátumon lehet vitatkozni, de hogy nem 2009, az kurvaélet. Az a két-három éves agónia szart se hozott. Vagy csak azt, a be nem gyűrűző válságával ugyebár, már akinél rémlik még ez a mondat. Tán csak van egy gazdasági főmuftinak véleménye a dologról.
Másrészt, ha másfél millióan a Fideszre szavaznának, közel egymillióan a Jobbikra, négymillió meg azért ül otthon, mert senki nem akar semmit (de leginkább önmagát) legalább egy hajszálnyira tisztába tenni, akkor lesz másfél millió olyan szavazó, akik részben harminckilenc szervezetre fognak voksolni mindenféle különösebb taktikai megfontolás nélkül. A többit tudod.
Harmadrészt, ha egy rövid duma egy hangoskodót elbizonytalanít, már megérte; ha az az egy még egy másikat, akkor még jobban. Ismerek olyan Fideszre szavazni hajlandó kollégát, akinél máig sem tudom, mitől képes a véleménye a "menjapicsába" irányból a "jóvanbazmeg, legyen" direkcióba állni, de mivel közelről láttam ilyen fordulatát, az volna a minimum, hogy legalább a hozzá hasonlók ne lássanak túl sok támadási felületet, mert az még jól is jöhet.

A politikus menedzser, basszátokmeg, ő maga az árucikk, és neki kell a legaktívabb eladónak is lennie. Ha a nép odatartja a fél seggét, és csókot kér rá, akkor csókot kell rá lehelni (színfalak mögött majd úgy öblít, ahogy akar), különben a nép morcos lesz, a jelölt pedig maradhat szakember, de a sublót sötét sarkában sután soványra sennyedve. A faszt nem lehet ezen 2013 Magyarországát elfigyelve megérteni, azt tudnám.
@Penivaldes:

Üdvözlet, ha nem is angyali, de arra hajaz.

csudák pedig vannak. Marie-Theres Thiell megaszonta a tutit áamárilag don vicnek és falkájának.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Amit az AB elmeszel, Orbán berakja az alkotmányba, és nincs apelláta.
@Knósszosz: Mindjárt kezdődik a Malévról szóló vita a parlamentben.:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: csak kíváncsiságból kérdezném, nálad állandó keresőszó az izrael a gugliban, avagy tényleg olvasod a szentkorona rádiót?
@bella _ciao: nem bírják elviselni, hogy akkor megy, amikor kitelik neki. Mekkora geciség má', nem, műszak végét megvárni, miközben utál a másik sor főnöke, és látni sem akar... :-)
Fletó az ATV-n, utána pedig..Szépség és szörnyeteg, lol!?
@Légifarkas: Elszúrtam, a Mgj helyett Mj.
Mega joule rövidítés, rosszul emlékeztem. Bocs.
@bella _ciao:

Azt a hihetetlen nyomort, ami ott volt, és gondolom van, csak a túlvilági jutalom igéretével/ szépségével lehetett elviselni.
Nem is nagyon piszkálta őket a hatalom, főleg vidéken.

Valami hasonlót álmodik a mi eszementünk is.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Azt se nagyon ismerem föl, a Gé tesójával igen ritkán tanálkozom.
Itthon...

Rodeó esetleg tunna rá megoldást, talán-:))
@bella _ciao: Néha szoktam hallgatni is nem csak olvasni. :)
@Orica Középföldi: honnan tudják hogy szép lesz. lehet hogy nem is szép lesz, hanem ijesztő lényekkel kell táborozni..
@Knósszosz: Gének van tesója? én csak az apját ismerem
Ehhez én nem szólok hozzá, mert úgy felhúztam magam ezeken a senkiházi rongy embereken, nem tudtam aludni. Még mindig szédülök az altatótól. Hogy jönnek hozzá, egy Simort csicskáztatni???? A lába nyomába nem érnek a sz@arháziak.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Volt a Klurádióban is.
Előtte Bolgár.
Most akkor??
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Láttam Simor itélőszék előtti szereplését. Meg kell hagyni, méltósággal viselte a sok hozzáértő t. Már ahhoz is lelkierő kellett, hogy amatőröknek kellett számot adnia szakmai kérdésekről.
Nem volt rajta sapka, hogy mi lesz ebből?
@kzoltana: Na azért a táblaösszetörők szemét is érdemes nézegetned. :)

youtu.be/48XC1kr2EZg
@Knósszosz:
Klu-klub.
Macskával ölben írni nem egyszerű.
Kéretik nem tovább gondolni, jó?
@Mariann19:
Sikerült eladniuk, hogy a szolgáltatók eddig azt írtak a számlára, amit a kedvük tartott, és szándékosan csinálták olyan bonyolultra, hogy a miniszterelnök úr se értse.
Pedig eddig is rendelet szabályozta a tartalmát.

Úgyhogy minden csinnadratta nélkül lehetett volna egyszerűsíttetni.
@bella _ciao: Normális ember nem képes felfogni, hogy miért kellett ezt a karaktergyilkosságot végrehajtani Simor ellen, ráadásul igaztalanul.
Simor nem zavarta volna a köreit a megbízás lejárta után.
Mit akar demonstrálni a Fidesz ezzel a színjátékkal?
A Leon nem rossz párosítás, láttam Fazekast nyilatkozni. Mondjuk van egy pár klasszis abban a csapatban is. Szurkolunk.
@Légifarkas:
Ebben lehet, hogy igazad van, de ezt akkor a szoci képviselőknek kellene címezned. Ők lettek volna abban a helyzetben, hogy váltsanak - ha tudták volna, hogy kire, hogyan és miért - nem Bajnai. Ő akkor még sokkal inkább szakember volt, mint politikus, inkább Gyurcsány alkalmazottja és semmiképpen nem a szocik vezére.

Az EU támogatásokról viszont lehetne beszélni. Szerintem rossz volt a stratégia és ez hozzájárul a jelenlegi mély recesszióhoz. (aminek persze az elsődleges oka Orbán idiotizmusa.)
@nyünyüge: Ponthogynem, nemrég kötelezték űket a bonyolításra, most meg a 10% kommentálás nélküli feltüntetésére, sőt!
kep.index.hu/1/0/389/3895/38955/3895552_46f063a8051abf11c6849d03503db1f1_wm.jpg
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Rötyög, de csak óvatosan.
Még mekkaretergyilkolnak ezek.-:)
@Mariann19:
"Normális ember nem képes felfogni, hogy miért kellett ezt a karaktergyilkosságot végrehajtani Simor ellen"

Egyrészt rohadt zsidó, hazaáruló bankárok maszlaggal lehet etetni a népet - zabálják, mint disznó a moslékot. Másrészt megelőző csapás, ha esetleg valamilyen pozícióval kapcsolatban felmerülne e neve, még jól jöhet.
@Knósszosz: Sőt, el is leszel ásva, tudom!:-)
Kettőn áll a válság, barétom!
Beszól a minisztérium a tiltakozó diákoknak

A kormány állítja: több pénzt ad, az egyetemek maguk döntik el, hogy mire költik.

www.hir24.hu/belfold/2013/02/26/beszol-a-miniszterium-a-tilatkozo-diakoknak/~~fokusz

hazudnak, hazudnak, cinikusan az arcunkba
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): hát nem akarok gonoszkodni de egyikük sem lehet az amit rájuk prektáltál.
Orbán elzavarása és a Milla

Ugyanakkor tény, nincs min meglepődni. A civil szervezetek nem valók a professzionális politikába.

magyarnarancs.hu/diplomaciai_jegyzet/a-milla-es-az-egyutt-civilek-vagy-politikusok-83760
@gazoló: A Simor féle végjáték egyik célja az lehet, hogy mintegy "megágyazva" a következő bankelnöknek, demonstrálják, hogy ime, itt az ideje, hogy végre egy alkalmas ember kerüljön az MNB élére.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Anyádat és minden felmenődet te állat, és kultrálatlan vödörlakó!
@Mariann19: Igen, ez lehet, de kissé cizellálja a képet a ciprusi szál, nemde?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ezzel most azt akartad mondani, hogy pofán is verhették volna Novákot ahogy az a Jobbik csatolt részeinél szokás?

De öröm látni, hogy egy országgyűlési képviselőnek a kettősállapolgársági faszkodáson kívül semmi más mondanivalója nincs, és közönségének szemmel láthatóan másra igénye sincs.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Tücc türükül?
Külümbün ettem ilyesmit Sztambultól nem messze, isteni vót.
@Penivaldes:
Nohiszen...
Látnál csak dupla jírosz-tálat zabálni!!
Nem mondanál többet ilyent!

Boli elsüllyedt, netán?
@jaegtoer: A HVG táblázatát én is láttam korábban, egy nagyon szemléletes bemutatása volt az árstruktúrának, valamint ugyebár az árformát is közölték, melyből kiderült, hogy a korábbi árak meghatározásánál kormányzati jóváhagyás érvényesült.
Ez a felvilágosítás bizony kínos, ezért ez a nagy duzzogás.
@Knósszosz: De Te legalább udvarozol nékije, nemde? :-D
Nem tudok, kücük se', sajna!
@Knósszosz: elfogadom ha vki más, bár én nem lennék rá képes, mert kidőlnék tőle és hónapokig emészteném
@Penivaldes:
Akkor jó!
Húsnemű is szerepel az étlapodon, vagy csak ilyesmi?
Volna egy ötletem, mit kérdezne erre egy bizonyos Kommensevik kolléga, de azt most nem teszem fel!-:))
@Knósszosz: ragadozó lélek vagyok. imádom enni a húst a csontig.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): A Mj témával legalább megmozgattam az agytekervényeidet, még a filmipart is belekeverted a találgatásba.
Most kajánul vigyorgok, pedig nem érdemled meg.
A "ciprusi szál"-at tudtommal Simor tisztázta.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Magyarul is elboldogulok az ilyesmivel, ám! A kaja nem pofázik vissza, legfeljebb reggel.
@bella _ciao: honnan? nem tudom, de ezzel illetem azokat akik karfiolként viselkednek.
Pánik tört ki Delhusa Gjon repülőjáratán

hvg.hu/kultura/20130226_Panik_tort_ki_Delhusa_Gjon_jaratan

mindez a hvg kultúra rovatában. lol!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): na akkor már értem hogy honnan a vödrlakóságod...
kutyák...na majd meglátjuk ki nevet a végén
@Penivaldes: az jobb vagy rosszabb mint karalábéként viselkedni?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Kifejezetten aljas vagy!
Mondhatnád, hogy fene belém én kezdtem, tényleg én kezdtem.
Meg is kaptam érte a büntetést.

Majdnem érzem az illatát is...
@nyünyüge: "Pedig eddig is rendelet szabályozta a számlák tartalmát."
Persze, hogy lehet más adminisztratív formát és tartalmat adni a számláknak, csak az a baj, hogy a adattartalomnak sokféle előírásnak kell megfelelni. Adó, naturális adatok, érthetőség, ez mind előírás.
Itt nem ez a lényeg. Meg kell mutatni a gaz szolgáltatóknak, hogy az állam a gondos gazda módjára cselekszik.
@bella _ciao: karalábé viselkedés az kérlek olyan amiről nem is lehet elborzadás nélkül beszélni.
@Knósszosz:
Valaki keresett? :))

Ezt már láttátok?
Olyan, de olyan megható a kommunisták áldozataiért az aggódás...

orulunkvincent.blog.hu/2013/02/25/komcsizz_csak_toni
@Mariann19: majdnem jó, mert MJ :-) Az az egy kisbetű jobb helyeken egyest jelentett a zárthelyin :-)
@Penivaldes:
Hmmm, magam is.
Most el is kezdem melegíteni a vacsit.
Nem szabad ide gyönni, mert mindig az a vége, hogy zabálni muszáj.
Mondjuk én ma még semmi se ettem, duplán jogos az észrevételem.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): "Miért nem érdemlem meg?"
Pozitív értelemben írtam, nem kéne nekem Téged ugratni, mert jó gyerek vagy.
Így már szép lesz az estéd?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Bombázzátok meg paracetamolos egérrel! Csúnya lesz az eredmény...
@quendelapo: "Másrészt megelőző csapás..."
Azt gondolod, hogy Simor jövőbeni egzisztenciájának az aláásása is cél lehet?
Szerintem a külvilág előtt a Simor elleni hadjárat kontraproduktív hatást kelt, inkább a kormányra nézve kelthet ellenérzést.
@Mariann19: Erre referáltam, nem erre: GJ.
"Most kajánul vigyorgok, pedig nem érdemled meg."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Keresett a fene, csak voltam bátor érdeklődni merre kószálsz?-:))

Mosmá nyugodt vagyok, mer nem estél fogságba valami szőke démon által.
Vagy épp most kívántam rosszat evvel??
Akkor menj vissza, jó?

Hiába, késő van, meg hosszú is volt ez a terhelt nap.
@Knósszosz:
Hááááát... igény az lenne rá! :D

@Penivaldes:
Puszi neked is...
@Mariann19:
Nem az egzisztenciája elleni támadás ez, a jövőbeli esetleges politikai szerepvállalásának szól.
@Knósszosz: Nem oké, hanem ollé! Vezetnek a királyiak a színészek válogatottja ellen!:-)
@quendelapo:
"A jövőbeli esetleges politikai szerepvállalásának szól."
Erre nem gondoltam, mert nem szokványos, hogy egy nemzetközileg is ismert szaktekintély politikai pályára lépjen.
Bár, ha Bokros Lajos jelenlegi eu-s pozicióját nézzük, ő az ellenpélda.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): "Most kajánul vigyorgok, pedig nem érdemled meg."
Átfogalmazva, hogy tiszta legyen a kép:
"Most kajánul vigyorgok, pedig Te csak jót érdemelsz."
Remélem, a lelkivilágod most a helyére biccent.
@Mariann19: Most már igen, főképp a fentiek miatt és összességében is!:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Majd nyáron.
Csak kellemesebb langyos 25 fokos iccakán, a folyóparton lobogó herékkel üldözni az áldozatot, nem?
Mostan még hűvös van, bár tavaszillatot érzek végre. Mmmhhhhh...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Nem szereted a barszelónát?
Én nem a focijáról ítélem meg, kedvenc városom!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Majd reggel megnézem mi lett az eredmény, mostan megyek szunyni picit.
Jóccakát, jó szurkolásot!
@Penivaldes:
Neked is jó éjt Peni!
Reggelre legyen pogácsa, jó?
Frissen szeretem, langyosan.
Kezdjük egy dologgal, én rühellem a politikusainkat -marketingszíntől, logóstól együtt, tisztelet a kivételnek-, sőt, úgy általában a "mérvadó" elitünket -gazdasági, kulturális stb.-.
Egyszerűsítjük le a dolgokat, hoyg egyszerűen legyen modellezhető.

A helyzet olyan, mint az 50-es években volt Koreában. Vannak az észak-koreai bolsevikok -Fidesz-KDNP, illetve mellékesen a Jobbik nevezetű kistestvér, akiket fel akarnak falni idővel-, illetve a dél-koreai "kapitalisták", melyet az MSZP, az LMP -egyszerűsítsünk-, DK -ezt nehezen írtam le-, Együtt2014, illetve az ún. baloldali vagy liberális (ezt is egyszerűsítés kedvéért írtam).

Az észak-koreai Fidesz-bolsevikoknak sok mindenben igazuk volt -van is- . A Nyugat (ideértve Japánt is) kihasználta őket, kifosztotta nyersanyag-forrásaikat, olcsón dolgoztatta őket, nem tisztelte kultúrájukat, legyilkolta nemzetük tagjait stb.. Ezért létre kell hozni egy olyan társadalmat, ami ellenáll a nyugati erőknek, a bomlasztó hatásuknak, a negatív kulturális hatásoknak,illetve fel kell építeni egy erős, kikezdhetetlen, önellátásra alkalmas nemzetet, amely képes megvédeni magát a Nyugattól. Ezért felépítettek egy saját vallást, egy saját gazdaságpolitikát, saját messiás(okkal)sal. Ez a mai Észak-Korea. A mérhetetlen nyomorral, elmaradottsággal, tömegpszichózissal, éhséggel, munkatáborokkal, évente legyilkolt vagy éhen halasztott tíz- és százezrekkel.

A másik oldalon ott volt a korrupt és szintén mocskos dél-koreai rezsim, akik kiegyeztek a Nyugattal. A Nyugat segítséget nyújtott -antikommunista érdekből is- nekik. A magas korrupció, a "diktatúra", a negatív nyugati hatások ellenére mégis mindenki a dél-koreai létet választaná -kivéve pár szociopatát, szadistát-. Egyébként az észak-koreai kommunizmusból még profitáltak is, hiszen a Nyugatnak szüksége volt az adott területen egy Nyugat-barát, fejlett államra. Be kellett mutatni a nagyvilágnak, hogy akik mellettük állnak, jobban járnak, mint a bolsevikok hívei.

Az egész ilyen egyszerű. A Fidesz-bolsevizmus a lehető legrosszabb, legmocskosabb választási lehetőség.

Persze a másik oldalon se állnak szentek. Soha nem is álltak. Itt csak a kisebbik rossz választásának lehetősége adott.

A másik. Nincs független ország, főleg ilyen jelentéktelen gazdasággal, kultúrával, mint Magyarországé. Nekünk csatlakozni kell valahova, a légüres térben nem lehet élni. A jelenlegi természetes csatlakozási pont számunkra a Nyugat. Persze lehet Kínához, Oroszországhoz, Indiához is csatlakozni, csak hát tőlük se várjunk nagyobb megértést, sőt.

Persze a nagy demokrácia, filantrópia humbug a Nyugat részéről is. Az uralkodó elit a legszívesebben úgy kiszipolyozná a társadalmakat, mint ahogy tették a XIX. században még a saját népükkel is, csak hát történtek bizonyos változások -például a kommunizmus eszméje, ill. a SZU létrejötte -vagyis a kommunizmus esznéjének elterjedésétől való félelem -alapvetően meghatározta a mai nyugati polgárság életszínvonalát, politikai szabadságát.

Én azt remélem, hogy a Fidesz-bolsevizmus bukása után a Nyugat rájön, hoyg többet kell foglalkozni -pozitív értelemben- ezzel a nyomorult kis országgal. Ugyanis, ha a bolsevizmus elkezd terjedni, az nagyon negatív kihatással lehet nemcsak Európára, hanem a nyugati világra is. Azaz, az Orbán-rezsim -vagyis a jelenlegi regnálás utáni bukása- talán még hozhat jót is ennek Magyarországnak nevezett szarhalomnak.
@Mariann19:
Jó éjt Mariann!
Privi mehet holnap?
@Knósszosz: Jöhet!
Jó éjt, aludj jól!
Arra leszek kíváncsi, vajon lesz-e fizetés emelés az új jegybank elnöknek? Mert ugye most már visszahúzták az ország szekerét, a szakadék széléről...Onnan tudom, hogy jön a levél o.v.-tól!
@ökörpöröly:
Az észak-koreai Fidesz-bolsevikoknak sok mindenben igazuk volt -van is- . A Nyugat (ideértve Japánt is) kihasználta őket, kifosztotta nyersanyag-forrásaikat, olcsón dolgoztatta őket, nem tisztelte kultúrájukat, legyilkolta nemzetük tagjait stb.. Ezért létre kell hozni egy olyan társadalmat, ami ellenáll a nyugati erőknek, a bomlasztó hatásuknak, a negatív kulturális hatásoknak,illetve fel kell építeni egy erős, kikezdhetetlen, önellátásra alkalmas nemzetet, amely képes megvédeni magát a Nyugattól. Ezért felépítettek egy saját vallást, egy saját gazdaságpolitikát, saját messiás(okkal)sal. Ez a mai Észak-Korea. A mérhetetlen nyomorral, elmaradottsággal, tömegpszichózissal, éhséggel, munkatáborokkal, évente legyilkolt vagy éhen halasztott tíz- és százezrekkel.

A másik oldalon ott volt a korrupt és szintén mocskos dél-koreai rezsim, akik kiegyeztek a Nyugattal. A Nyugat segítséget nyújtott -antikommunista érdekből is- nekik. A magas korrupció, a "diktatúra", a negatív nyugati hatások ellenére mégis mindenki a dél-koreai létet választaná -kivéve pár szociopatát, szadistát-. Egyébként az észak-koreai kommunizmusból még profitáltak is, hiszen a Nyugatnak szüksége volt az adott területen egy Nyugat-barát, fejlett államra. Be kellett mutatni a nagyvilágnak, hogy akik mellettük állnak, jobban járnak, mint a bolsevikok hívei.

Azt kérdezném, hogy akkor hol élnél szívesebben?
Északon, vagy délen?
@quendelapo:

Szerintem arra megy ki az egész, hogy lám mik történnek, ha független a jegybank!? Jobb helyen van az a kormány ellenőrzése alatt.
@quendelapo: "Monti, Balczerovicz."
Monti Olaszországban az államcsőd elkerülése miatt lett miniszterelnök, és úgy tudom, hogy a kormányban egy politikus sem volt az irányítása alatt. Azonban miniszterelnöki megbizatása szerintem szakmai volt, nem politikai. Az, hogy most indult a választáson, az inkább az elkezdett munkájának a folytatása érdekében történt.
Balczerovicz maradt a szakmában, mert pénzügyminiszterből lett jegybank elnök.
@Knósszosz: Természetesen Dél-Koreában. :) De ha betűk egymás utáni elolvasásán túl jutottál volna szellemileg, ez gyorsan kiderült volna számodra! :)
@Knósszosz: Nem sűrűn irkálok, mert túl sok értelmét nem látom, csak most jólesett. :)

Sajnos az egész magyar kultúrkör és szellemiség alsóbbrendű. A magyar emberek 70%-a olyan kulturális magatartásmintákat örököl(t), amelyek bebetonozzák ezt a helyzetet, úgyhogy nem sok értelme van koptatni a billentyűt. :)

Ez az ország olyan, mint egy lepukkant borsodi cigánysor. Nem sok esély van arra, hogy valaha is felzárkózik... :)
@Mariann19:
Lehet még olyan helyzet, hogy Simorra bízzák a válságkezelést. De lehetne akár újra MNB elnök vagy más magasrangú tisztviselő.
@Knósszosz: Micsoda szerelmek születnek a Varánuszon! :)
@quendelapo: Nem vagy derűlátó a válságkezelés kilátásával.
Simor a történtek után elmegy valamelyik külföldi bankba folytatni a foglalkozását, vagy más rokon profilú intézménybe.
Megérteném, ha nem szívesen maradna az országban ennyi megalázó procedúra után. Annak idején Bokros is ezt tette.
Jó későn jöttem, semmit elmebeteget nem találtam errefelé. Pedig pár orangeorder-félét szívesen felrugdostam volna, hogy megjöjjön az esze! :)
Jó éjt minden épeszűnek! :)
Ezt, egy blogon olvastam: "Döbbenettel tölt el bennünket, hogy a hibás gazdaságpolitika árát a szegények adójával, az infláció felpörgetésével akarja a kormány és a vele összefonódott liberális-szocialista pénzügyi-gazdasági elit megfizettetni.

Ennek érdekében a pénz stabilitásán a törvény által rendelt módon őrködő jegybankra nyomást gyakorolnak, annak elnöke ellen naponta megújuló politikai támadásokat intéznek. Azért teszik mindezt, hogy rávegyék arra, (...) hogy mesterséges eszközökkel rontsa a forintot, és leértékelje azt. (...) E nehéz időkben sem tagadhatjuk meg, hogy a független Magyar Nemzeti Bank egyenlő a demokráciával. El a kezekkel a Magyar Nemzeti Banktól, el a kezekkel a nemzeti bank elnökétől, el a kezekkel a demokráciától, le a pénzrontással!

(Magyar Nemzet, 2003. január 22.) Az aláírók között:
Boros Imre, Fricz Tamás,Hende Csaba,
Wittner Mária, Rákai Philip,
Szalai Annamária, Szűrös Mátyás,
Vona Gábor"
@magándemokrata:

Ellenzékből minden más. Járai jegybankelnököt védtük, mert magasan tartotta az alapkamatot megágyazva ezzel a devizahitelek elterjedésének.

Ő nem hibás semmiért.
@ökörpöröly:
Van itt egy-két olyan ember, aki nem átall bizonyos érzelmeket kinyilvánítani, holott evvel mélyen sérti a bunkó netikettet.

Én maradi vagyok, ha ciki leszek ezért, nem nagyon zavar. Aztán meg másoktól sem fogom megkérdezni, hogy ez most trendi-e?
Vallom, hogy lehet barátságot kötni ezen a felületen is, persze szükségeltetik hozzá némi intelligencia is. Nem szerelmek szövődéséről beszélek mostan, csak amolyan azonos szellemi értékeken alapuló szimpátiáról.

Gondolom érted...
@Mariann19:
Lehet még olyan helyzet, hogy Simorra bízzák a válságkezelést. De lehetne akár újra MNB elnök vagy más magasrangú tisztviselő.
@Mariann19:
Lehet még olyan helyzet, hogy Simorra bízzák a válságkezelést. De lehetne akár újra MNB elnök vagy más magasrangú tisztviselő.
@Fabius: Nem tudom emlékszel-e Matolcsy ama ki jelentésére, hogy a deviza tartalékból nem lehet a gazdaságot beindítani, az nem arra van.. Valami ilyent mondott, amikor Orbán pedzegette ezt a témát!
@Mariann19:
Bocs, valamiért küldözgette a motor szorgalmasan :)

Szerinted nem lehet itt egy klassz kis valutaválság? Elég hozzá egy kiadósabb korrekcció a tőzsdéken.
@Mariann19:

"Megérteném, ha nem szívesen maradna az országban ennyi megalázó procedúra után. "

"Normális ember nem képes felfogni, hogy miért kellett ezt a karaktergyilkosságot végrehajtani Simor ellen"

Teljesen jogos az észrevételed és teljesen joggal értetlenkedsz is. De ne feledd, hogy téged gondolataidban szakmai és erkölcsi motivációk hajtanak előre - de a fideszt bizonyosan nem.

Pont ez a cél: minden szakit kinyírni (mármint karakter- és név szerint), aki:
- ért hozzá
- nemzetközileg elismert szakember
- a jövő embere lehet
- és úgy általában: sikerei nem tesznek jót nekünk.
És ugye, Simos bankár, legalábbis rá lehet fogni, hogy az (micsoda jól használható szitokszó lett ez, pedig ha nem lennének bankok (már az ókor/középkor óta), akkor nem lenne semmi sem - például internet sem).

Hogy az országgal közben mi van, mi lesz?
Hja kérem, ezzel a kérdéssel majd kihelyezett kormányülésen foglalkoznak a fiúk.

Mint egy bolhacirkusz...valami hihetetlen blőd, ami itt folyik.

Vigyorogni viszont csak azok vigyorognak e frappáns kis felvonásokon, akik nem tudnak "fideszül".

/Azért megnézném azt a fickót, aki a Simor-jegyzőkönyvet előre megírta, mit szólna, ha vele csinálnák ugyanezt. Hajbókoló, koncra éhes csicskák félországa lettünk. Rémisztően nevetséges./
@quendelapo: Valutaválság? Inkább arra gondolok, hogy az eu nem kezeli jól a válságot, inkább destabilizálja ezt a lefelé haladó spirált a költségvetési hiány a a hitelcsökkentés erőszakolásával. Ezek konzerválják a jelenlegi állapotot. Lélegzethez kéne juttatni az államokat, hogy beinduljon a növekedés, mert a jelenlegi állapot nem vezet sehová. Hollande szorgalmazza ezt az utat, és neki van igaza.
@Mariann19:

nekem úgy tűnik Simor sokkal többet tesz ezzel a passzív rezsitenciájával mint az egész ellezéknek nevezett bolhacirkusz...bebizonyította -ugyan csak azoknak akik vannak annyira értelmesek, hogy felismerjék- hogy ezeknek semmiféle objektív céljuk nincs a gazdaság javításával kapcsolatban, az egész elefántszar (láttál már igazit az papmpákon virítani?) személyes bosszú a gyermekkori elnyomatás Oedipusz komplexus meg egyéb komplexusok egy beteg lélek beteg megnyílvánulásai és az ún oligarchák csak addig lesznek mellette míg anyagi érdekeiket képviseli, amint ebben csomó keletkezik eldobják mint szaros gatyát és ez a pillanat nagyon közel van...a bolond papagáj tipikus esettye kotkodácsol bármit és főidőben meg összes csatornán addig amíg ez valamilyen anyagi hasznot hoz...ha a holnapi Rompuy látogatás leleplezi hogy meztelen a király és elvonják az oligarchák egyetlen bevételét az eus támogatásokat vagy megnyírbálják mivel fel sem használta illetve nem arra amire célozva volt és akkor minek pazarolják más országok adófizetőinek pénzét egy rakás tetű rablására?

holnapután már másképpen fogja látni ha lesz mit látnia és nem basszák ki mint macskát szarni

ez egy darab szar és a bandája akik tolják a szekerét még tetveknek sem jók és tyúxarnak sem az legalább hasznos trágya de mit csinálsz egy Harrach-hal a trágyadombon ????

meg a tömjén kurva nagy hallgatás van róla megbaszták?

brühühühühü
@De hol van Columbo felesége?: Számomra rémisztő az, hogy olyan érzésem van, hogy kinevetik maguk között azokat a törekvéseket, amelyek próbálják megakadályozni mindazt, ami a jogállamiság elvei ellen hat. Teszik ezt határtalan cinizmussal, a túlhatalom birtokában. Ennek következménye a földügyek, a Simor ügy, a parlamenti egyeduralmi magatartás, a pályázatok körüli korrupció stb.
Nézek komoly kerekasztal beszélgetéseket, és nem megállapításokat hallok az elemzőktől, hanem találgatásokat, hipotéziseket a kormány vélt szándékairól.
Normális országban ezeket a kormányzati szándékokat közreadják, indokolják, az állampolgári reakciókat mérlegelik, és azok alapján döntenek. Itt egy kisajátított országról beszélhetünk.
Valamelyik szónok a közelmultban nem diktatúráról beszélt az ország irányítását illetően, hanem önkényuralomról.
A különbség tényleg létezik e két fogalom között. A diktatura eszközök bevetését jelenti egy adott, sajátos helyzetben, az önkény az abszolut uralmat jelenti.
Vajon melyik a kártékonyabb?
@ökörpöröly: Jó éjt neked is! Kár, hogy ritkán irsz! Kórea-i példád jó volt,....a remény miatt
@Mariann19:
"Inkább arra gondolok, hogy az eu nem kezeli jól a válságot, inkább destabilizálja ezt a lefelé haladó spirált a költségvetési hiány a a hitelcsökkentés erőszakolásával."

Ha így van még nagyobb az esély egy magyar valutaválságra. A kamatcsökkentési sorozat és a jegybankelnök hiteltelensége is ebbe az irányba hat. Nem lepődnék meg, ha a választásokra ilyen légkörben kerülne sor.
@GeoCracker: "Anno, itt a kerületben volt egy miépes jelölt."

Nálunk is van ilyen doki! Most éppen fideszes ;)

"Azonban abban a pillanatban feltette a szemellenzőt, amint általános politikai kérdés akart volna előkerülni."

Igen, mintha betanult szöveget mondanának. Előveszik a szokásos kliséket és azokat mantrázzák. Nagyon gáz...
@quendelapo:
"Szerinted nem lehet itt egy klassz kis valutaválság?"
A valutaválság kiváltó okai és ismérvei már jelen vannak, hiszen a globális valutáknál is rezeg a léc, a nemzeti valuták fix árfolyama a múlté túlnyomórészt, az árfolyamfeladás a jellemző napjainkban. Fellelhető az okok között az eladósodás mértéke, a spekuláció /amiről Te is írsz a tőzsdei ügyleteknél/, és a kockázati megitélés kedvezőtlen voltáról is naponta hallunk, az emiatti felárakról nem is beszélve.
A nagy kérdés, hogy az USA és az Eu két globális valutája fogja-e tudni tartani magát. Ebben a kérdésben az elemzők véleménye eltérő, az optimistább megitélés szerint nem üthet be a krach.
Valahol olvastam, hogy Oroszország és Kína már nem dollárban kereskedik egymással, mindkét szereplő a saját valutájával vesz részt a kölcsönös ügyletekeben.
@rodeo36: Rodeo! Tegnap éjféltájt válaszoltam a hsz-edre, közben megjelent a monitoron a Blog hu karbantartásáról szóló közlemény, a válaszom viszont el is tűnt.
Nem mellőztem a válaszadást, emiatt a műszaki ok miatt láthattad a válaszomat. Bocs.
süti beállítások módosítása