Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.13. 02:50 Fabius

Hullik az államtitkárok férgese

Címkék: oktatás kultúra fidesz lászló hoffmann rózsa l. simon

"régészeti kutatásaim során

egyszer egy marék végbélkúpot találtam

egy megfejthetetlen feliratú régi

lambéria darabokból eszkábált faliképben

az első lépés

a világ természetes megértése

gondoltam rágás közben

(...)

megfutamodtam

s visszamentem a kisvárosba

mert a falikép eszkábálóval találkoztam

aki annyira ismertté vált

hogy még egy fertőző betegséget is elneveztek róla

feketehimlőnek"

(via)

 


A bukások napja volt a tegnapi, a NER megüzente két államtitkárnak: nertársak, belőletek már nem lesz itten tavasszal hóvirág

L. Simon László bukásában semmi váratlan nincs. Borítékban volt ez már az ügynöklista gét óta. Ellentmondani a kommunisták és besúgók védőszentjének, nemmel szavazni az elvárt igen helyett, hangoskodni a frakcióban, kulturális államtitkárként nem osztani a nézetet, miszerint itt csak az kultúra amit Fekete György mond nertől és Istentől elrugaszkodott cselekedet még akkor is, ha a Kedves Vezető kegyeit amúgy az ügynöklistát leszámítva bármit megszavazással és birtoktúrával keressük nagyon. A jelenlegi közállapotokat talán semmi nem jellemzi jobban, mint, hogy L. Simon Lászlónak azért kell távoznia, mert nem elég szervilis. Fekete Györgyről ne legyen neki magánvéleménye akkor se, ha már Vajna Bandi is azzal fenyegetőzik, hazamegy, ha a filmeseket is a fekete ízlés alá sorolják, belőle meg bolyhos lábtörlőt csinálnak. Most aztán pofa súlyba neked is Bandikám, mert jön az Ősz Kalapács és a kevert (harc)művészetek rendszerében leoltja fejedben a villanyt. 

fekete-györgy.gif

A renitenskedés és sorból kilógás elrettentéssel büntetendő, Orbánnál nem az a kérdés utolér -e, hanem az, mikor. 

Hoffmann Rózsát is "tehermentesítik"- mondja a hírek, mert Raúzsika ezt így direkt kérte. A tehermentesítésnek és a felsőoktatás közeléből elterelésnek, nyilatkozatstopnak nyilván semmi köze ahhoz az aprósághoz, hogy a diákok ismét az utcán vannak, eredmény nulla, nem tart a kormány a meggyőzéssel és felsőoktatási reformmal sehol. Azt speciel nem teljesen értem miért szarakodnak egy volt rektor kinevezésével mellékes államtitkárnak, mikor a gyakorlatban az ultrákat küldik tehermentesíteni az ELTE-re és Debrecenbe is. Miért nem csináltak államtitkárt valamelyik "egyetem helyett ingyen stadiont" értelmű ultra vezérből, ha már így összenő megint ami összetartozik? Talán attól félnek még felgyújtanak valamit a görögtűzzel örömükben, mikor év végén a békemenet helyett majd őket tüntetik ki Viktor előtt térdelésért? Gyerekek, kukát behúzzátok, függönyöket leszeditek, kocsikkal nem ott parkoltok és minden meg van oldva. Ez csak nem lehet akadály. 

Hoffmann Rózsának már csak addig a felismerésig kellene eljutnia, hogy a közoktatás irányítására is alkalmatlan. Nagy pillanata lenne az az oktatásnak, sokan éljeneznék. Aszongya tegnap a jómunkásasszony: "Napokon belül nyilvánosságra hozzák a szeptembertől a közoktatásban heti egy órában induló hit- és erkölcstan, valamint az etika oktatására való jelentkezés szabályozását." Nem is tudom édesnaccság, hogy akkor vajon nekünk miért kellett már egy hónapja, látatlanban, kötelezően nyilatkozni ebben a kérdésben, ha még a jelentkezés szabályozása sincs kész, és arról magácskának szakállamtitkárként van a legkevesebb halvány fogalma?

20130114_1339262_1.jpg

Tecciktunni olyan érzésem van nekem, hogy mi ketten nem ugyanazon a bolygón élünk. Igen, tudom, hogy Hoffmannrózsaisztánban ez a dolgok normális menetének számít a fantasztáknál, de minálunk normáliséknál az ilyen inkompetens szórakozásért le szokás ám mondani. Nem félig, tehermegosztással, hanem úgy egészen. Teccikéteni? Nem? Nem is vártuk komolyan, hogy majd pont ezt igen. 

845 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr175077720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ki a büdös fasznak az etikáját akarják belegyömöszölni ártatlan gyermekek fejébe?

miért kell ugyanannak az ártatlan gyermeknek bármiben hinnie tanuljon tudományt és legyen önálló gokdolkodó aki el tudja önmaga dönteni mi jó nek és mi rossz

és nem megvárni, hogy valami idióta balfasz senkiházi rabló beledumákja a hitet bármiben amiben nem szabad hinni és közben meg is gyalázza a gyermeket mint perverz hajlamainak kiélése

kurva anyátok

brühühühühü
és ki volt az a picsafejű aki 11.-én dátumoz egy levelet amit országosan ki kell szelektálni meg postázni és 15.-ére válaszra kötelezi a szerencsétlent aki egyikre sem akarja a gyerekét, hogy a kölök legalább ne vesztegesse az idejét holmi baromok ötleteinek teljesítésével

a kurva annyát

brühühühühü

alusztok drágám vagy mijafaszvan? magamra maradtam csukjam be a budiajtót?
@rodeo36: Alszunk. Jól látod, Levédia "álomban" van. :-(
Kezd elegem lenni ebből a demagóg dumából, amit a jobboldali sajtó, bloggerek, és kommentelők nagy része ír. Mi az, hogy az én adómból tanul, akkor itthon kell maradnia? Mondják olyanok, akiknek, vagy nincs gyerekük, vagy már elvégezte az iskolákat. Én meg azt mondom, hogy az egyetemisták szülei és nagyszülei is fizetnek, és fizettek adót, tehát megelőlegezték a taníttatásuk költségét. Vagyis mehetnek külföldre.Kössék őket röghöz munkahellyel, jó fizetéssel, és azzal, hogy ne akarják az ő képükre formálni őket.
Ja, és az én adóforintomat inkább rájuk, és ne stadionokra, művészeti akadémiákra, magánhadseregekre költsék.
@rodeo36: Úgy is van. Csukd be szépen a budiajtót és szállj picit te is magadba. ;)

www.index.hu/belfold/2013/02/12/szerdan_kezdodik_a_nagybojt/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mijafaszért?

brühühühü

ja, és kinek kezdődik?
@V-PORT:

"_Mondják olyanok, akiknek, vagy nincs gyerekük, vagy már elvégezte az iskolákat._"

de leginkább olyanok, akik a közös kasszába egyáltalán nem fizetnek, vagy keveset, és leginkább olyanok akik többet kapnak a közösből így-vagy úgy, mint amennyit valaha is beletettek, vagy beletehetnek, de úgy vannak vele, hogy saját maguknak azért jár az ingyen ebéd, az ingyen orvos, és az ingyen facombacom.
@rodeo36: na olvass kicsit alább,meglátod:nem azt kell itt tudni annak a "büdös kölyöknek" ki volt és mit akart Hegel, Marx,Jedlik Á, Kandó K stb, hanem mire van a hamvazószerda.
Diákok mást akarnak?.....nem mi lővünk, hanem rábizzuk egy rektorra. A kurva annyát a rektornak is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

tévecc. itt mindig is nagybőjt volt, csak néhány ezer szarházinak van volt lesz habzsidőzsi.
@jaegtoer: egyetértek, és mélységekben rothadó az a társadalom amelyik teljes vállszélességgel nem áll most a diákok mellé
Engem két dolog szomorít el, és ezen nagyon el kellene gondolkozni nekünk, "másképp gondolkodóknak".
1. L.Simon kirúgása azt mutatja, hogy Fekete György ideológiája van vezető helyen a kormányban, és Orbánnál. Ami számomra szörnyű, szinte orwelli jövőt fest.
2. A másik, ami még jobban elszőrnyít, hogy újból megjelennek a futball huligánok, hogy ha nem ez a kormány és ideológia lesz hatalmon. Újból belepiszkítanak az életünkbe, a mi adóforintunkon.
no, indulok dolgozni, hogy többeknek meglegyen az ingyen ebéd, meg ami jár.
@V-PORT: @rodeo36: @KÁTÉó53éúétr6: lájk
Csak ismételni tudnék mindenkit, na meg ezt
Fidesz+jobbik+foci ultrák=nacionalista diktatura
Most mire a hőbörgés?
Ilyen kevés minisztert,olcsón működtetett álam,még nem látott!
A gyerkőcöket félteni nem kell,az orbán-jugendben jó helyük lesz!
Nem mintha L.Simont egy percig is sajnálnám, de ennek a döntésnek lesz túlmutató következménye is.

Ha bárki fejében megfordulna bármi önálló gondolat, nopláne annak hangot is adna, az így jár.
Tehát innentől kuss, és csontig hatoló szervilizmus.
Minden közjogi pozicionált tudomásul veheti, egy jól fizetett nipp. Az se baj, ha ósdi, poros. Ennyi a szerepük.

A másik, súlyosabb következmény, hogy az ostobák vérszemet kapnak, elkezdenek önjárók lenni. Fekete így is ámokot fut, de mi lesz ezután? Ez anarchiához fog vezetni.

Az ultrák érdeklődése az egyetem iránt dicséretes, de egy nap nem hagy maradandó nyomokat. Ha egyáltalán van min.
Én is megyek dolgozni, hogy legyen pénz egy több hónapos Kossuth téri piknik nyomainak eltakarítására, a TV székház Túró Rudi készleteinek feltöltésere, a belváros újjá építésére, sok új magyar filmre, a rezsi csökkentésre, az Eon-ra, az óriásplakátokra, az Alkotmány asztalára, és a márványra, meg egy jó kőfaragóra, és a dollárkötvényekre.
Ugy beszelsz hoffmann rozsarol, mintha annak szemelye relevans lenne. Pedig csak egy szervilis vegrehajto csinovnyik, akinek egy onallo gondolata sincs, mert ha lenne, abban a pillanatban alkalmatlan lenne a rabizott feladatra.
Nem csoda, hogy akikrol feltetlezheto valamifele hozzaertes, annak orban nem ad operativ feladatot.

Rettenetes helyzetben vagyunk, a fideszt vagy elzavarjuk a picsaba 2014-ben, vagy ennek az orszagnak teljesen befellegzett.
@rodeo36: Ez a bruhuhuzessel mi a celod?
Esetleg csak annyi, hogy meg veletlenul se lehessen komolyan venni egy szavadat se?

Annyira szanalmasan gyermeteg...
@kormányzó: A kormány ügyes volt

"Az egykulcsos átállás megtörtént, a fogyasztást a korábbinál jobban adóztató rendszer nagyon kreatívan lett bevezetve; sosem jutott volna eszembe a közműadó” – fogalmazott Vámosi-Nagy Szabolcs adószakértő. Szerinte az átalakítások előnye, hogy ezeket az adókat nem lehet elkerülni. "A telefonadót, a bankadót, a közműadót be lehet szedni, tehát adótechnikai szempontból a kormány nagyon ügyes volt."

index.hu/gazdasag/2013/02/12/konf/

Kreatívság, cukiság, folyamatábra...
Raúzsikát most beáldozta a nagyfőnök, és beveti a Klinghammer-blöfföt.
Nagyon ocsmány dolog, hogy ráeresztik a stadionkorcsokat a diákokra, ezt nem kellene engednünk.
Ezek tényleg polgárháborúra gyúrnak?!
Normális országban egy ilyen L Simon "költő" SOHA nem lett volna államtitkár. Egyszerűen röhejes, és nem tudom én, ha zemberek ismernék/ismerték volna "írói munnkásságát", mennyire hájpolták volna ezt is.
+hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130212_Jelenetek_egy_kulturharcbol#rss
@melchi zadok: Ez a védjegye, nem tehet rúla, mi már észre sem vesszük, mint a nemmexorításokat, nemadókat, nem illetékeket, nemszakállamtitkárokat..jönnek mennek, mi maradunk (a szarban, az igaz:-)!
@melchi zadok:

zadok azt írok a saját hsz-eimbe amit akarok, ha nem teccik ne olvasd, mint láccik megtetted

veled szemben és használok írásjeleket és magyarúl írok, te meg zadok valamilyen csecsenicce vagy faramuci -n

sohasem írtam, hogy bruhuhu MINDíG AZT íROM, HOGY : brühühühü

az milyen nyelven van, hogy: "celod", "veletlenul" és mit jelent?

rsrsrsrsrs (ez meg találd ki milyen nyelven van)
Eközben valahol Ejró..Levédiában:
"Az üzleti titkos kiskapu igazából akkorára sikeredett, hogy a legnagyobb közpénzzel megrakott dömperek is párosával átférnek majd rajta."

index.hu/bloghu/k/2013/02/12/elfogadtak_az_uj_ptk-t_a
@poszt.
Ez teljesen rendben van, hogy előbb megnyilatkoztatják a szülőket, hogy milyen hitben óhajtják a hittérítést.
Aztán meghirdetik, hogy Mucsaröcsögére lehet jelentkezni havi 4 óra evangélikus hittérítésre 2 diák mellé,
8 óra reformátusra 23 diák mellé,
12 óra katolikusra 45 diák mellé,
és a 2 darab javító-nevelősnek majd váltásban fognak hárman keresztény erkölcsöt tanítani.
@Orica Középföldi:

Of Midearth>>>>

figyelj napról napra: beteljesedik a próféciám, hamarosan már gyorsúlnak a folyamatok

ez a harc lesz a végső...
brühühühühü
@én már a fény gyermeke vagyok:

tudod mi a gyanúm? hogy akármelyiket választod mindegyiket ugyanaz a buzi páter fogja tartani

brühühühühü
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

ez ugyanaz mint a brühühühühü csak görögűl és nem olyan dallamosch, de lehet nagyon levesesch

de akkor nem tucc görögűl:

amit írni akartál az: pinapinapinapina

vagy a gyermekmondóka:

nagyárpi amiből pinagyár lesz seperc alatt csak hadar nikkel

brühühühü

na milyen vagyok klasszikusokból?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

a zőn me gse mmi sűl ésch

brühühühühü
@rodeo36: Tuttam mindíg isch, hogy görögös művelcséged határtalan, azzal tsak szeml életed vetekendhet!:-P
@Orica Középföldi:
Sajnálatos viszont,hogy az "érdeklődő" ultrák iskolázottságából csak annyi látszik,amennyit rájuk építettek.
A legszomorúbb,hogy ők - mint kibaszot-et harci-ebei - maradnak,míg az egyetemisták mennek.Így tényleg felesleges a felső-oktatás.Legalábbis az észak-korea-felcsútisztán szövetségben.

@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Jobb nem belegondolni,mi lenne,ha ettől a szakértőtől is kértek volna "ötleteket"!
@KÁTÉó53éúétr6:

már tegnap megkaptam ezt a cikket is a hamvazandó szerdáról meg a nagyon nagy böjtről a háziszárnyas terjeszti....még jó, hogy lapostetűje nincs (bár kituggya?) mert akkor azt

brühühühühü

böjtöljön a háziszárnyas és legyen ájtatosch

azt eszem meg iszom (és az összes többi "-ik-es" igék) ami nekem teccik, még ha a háziszárnyas bele sárgúl

Tanquerey
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

akkor ünnepre fel mosoly vidámság és kacaj

brühühühühü
@V-PORT: És ezt olyanok pofázzák leginkább és akarják alkotmányba (alaptörvénybe) foglalni, akik az előző rendszerben minden előnyét kiélvezték az ingyenes felsőoktatásnak. Továbbá ezek azok is akik látványos szociális népszavazást kezdeményeztek többek között ebben a témában is. Na ezek a zemberszerű életformák ne akarjanak a gyermekeimnek se hit-, se erkölcstant oktatni, mert morálisan hiányzik minden joguk.
Ami pedig Vajnát és Fekete Györggyel való kapcsolatát illeti, én Vajna helyében rég itt hagytam volna ezt a szarkupacot, amit magyar filmgyártásnak neveznek, és Amerikából röhögnék azon ami itt folyik. Neki aztán végképp semmi szüksége nincs arra, hogy ez az ország és ez a hatalom járassa le a maradék nemzetközi renoméját is.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Azért gondolj bele!
A két tánciskolás gyökér,beteszi stoplis topogóját egy Egyetem épületébe!
Ha ezt a képet Munkácsy megfesthette volna!!!
@kormányzó: Hülyeségben ha nem is világelsők, de dobogósok mindenképpen lehetnénk, ha lenne ilyen sport, márpedig van!
index.hu/belfold/2013/02/12/megprobaltunk_hulyebbek_lenni_a_kormanynal/
@rodeo36: Hogyhogy kinek az etikáját. Hát a kdnpi is a pour fidesz etikáját.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Jusson eszedbe simlicska hírhedt mondása, a hüjeségről!
"Semmi sem történik véletlenül"!- Kormányzó
"A pénz titka,mélyebb a kútnál!"-Moldova.

Viszont Kormányzó okos,mert beveszi a bogyót,amit a nővérke most hozott nekije!
@AKIsTUDATLAN:
"...Normális országban egy ilyen L Simon "költő" SOHA nem lett volna államtitkár"
Ja. A három napja a seggébe ragadt szarospapírral - mint egyik csillogó verssorában írta.
Babits, Tóth Árpád, Kosztolányi, József Attila országában.
@rodeo36: És a tantermek falára ismét felkerül a Korona mellé a Kereszt.
Nagyívű törekvés: anullálni a francia forradalmat. Tessék csak figyelni Szamócára.
@GeoCracker:
"Hoffmann megmarad ideológiai államtitkár"

rosszul írták az mti hírében: nem ideológiai, ideiglenes.
@Secnir: Alapvetően nem merték kirugni szerintem. Orbánnak be kellett volna látnia, hogy barmokkal vette körül magát, akik azt bégetik, amit ő vezérkolompol. Amugy Klinghammer is ilyen. Egy, a 70-es években a hierarchia feltétlen tiszteletére szocializálódott karrierértelmiségi.
Ismerve a tudományos közéletet, kíváncsi lennék, hogy a publikációból mennyi az, amit ő csinált. Gyanítom egy nap alatt el lehetne olvasni.
@sortelen: És a "malacszeű" Ókovács, karrierista Vidnyánszki, a "családbarát" Nyomdász Feri? Az smafu?
Ma reggel a mókában Raszyi bevetette a Lethal Weapontot. Soros izgatja a diákokat, politikai játszmák áldozatai szegény tudatlan megvezetett gyerekek, kalandra vágynak. Beszartam. És ez a hülyepicsa ezt őszintén hiszi.
@GeoCracker:

dehiszen azoknak ez hiányzik a gyomrukból mondta Mawgly

brühühühü
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Megpróbálom:)))
- nem buta fiú gfg, csak megijedt
- fölrémlett az összefogás ereje, ami stílusbravúrra késztette - azt hiszi
- kétséged ne legyen, ugyanezt, ugyanilyen minőségben a másik oldalról is le tudná írni, de az ember nem szarik a bőségtálra - bármilyen cinikus
- az oldal képe és a mottó tökéletesen leképezi a faszit
- ez az írás szórakoztatóbb, mint ama férfiasságot méltató, az idegen terepnek túnt
Hehhe. a zindex blogajánló felcíme: A Szent Kézigránát:-) Hüdenépszerű lettem:-))))))
Bocsi javítok. Ez még reggel volt. Valszeg nem akartak plagizálni:-)
@rodeo36: Van azoknak, csak a fene se kér belőle :-)
@sortelen:

Miért? Mit mondott már megint ez a futóbolond?
@GeoCracker: "Gyanítom egy nap alatt el lehetne olvasni. "

Csak minek.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Németh Kristófot kifelejtetted. Igaz ő még nem egészen családi barát.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A mazochizmus neked smafu? :-)
Csak nehogy a HVG olvassa el. Mert esetleg kiderül, hogy még Sztálin elvtárstól is plagizált :-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Közpénzre borított üzleti titok-fátyol: mivel itt már nincs ipar, nincs mezőgazdaság, nincsenek szolgáltatások, csak a társadalmi működés pénzfolyamataiből lehet milliárdokat lopni (+ EU-s pénz.)
És mindent meg lehet csinálni ebben (ezzel) az országban (-gal.)
Magyarország egy Petri-csésze.
@sortelen: "Babits, Tóth Árpád, Kosztolányi, József Attila országában."

vs Wass Albert, Szabolcska és Jókai Anna... ezen a "Keresztény konz... stb" oldalnak egyszer tényleg el kéne gondolkodni...
@GeoCracker: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ne ítéljetek könnyedén.
Azt mondják a volt kollégái, nagyon okos, képzett a szakmában. Nem volt reformer soha.
Persze egy szakmai megfelelőség nem garancia semmire az államtitkári pozíciónál.
Más kvalitásokat (is) követel.
@Orica Középföldi: Mikor Hídemberként (melyben Sz. nem lehetett öngyilkos, mert az ellentétes a katolikius hittel!) idol lett, sietve átkozta 1789 -et, a szekularizáció forradalmát.
Magarország a legkatolikusabb ország címéhez vezető úton.
Ezek bármihez hozzáérnek szarrá válik. Ez a parasztgyerek "tehetség" annyira nem tud semmit a társadalom működéséről, hogy bármit képes elszabadítani. Évszázados trágyalé hullámzik a Medencében.
@Orica Középföldi: A szakmája alapvetően geológus. Egy pillanatig nem vitatom, hogy anno tanársegédként baromira értette a paleolit rétegződést, vagy akármit. De ennek kb. negyven éve.
Az egyetemi hierarchia sajátja, hogy a docens már csak azt tudja, hogy hol az a tanársegéd,akinek a hallgatói dolgoznak az ő publikációján.
Ha hatékony tanszékvezető és dékán, meg rektor lehetett, akkor nyilván nem geológuskalapáccsal járta a hegyeket eközben.
Ha tehát ezalatt publikációi jelentek meg és nem oktatáselméletiek, akkor ahhoz keveset tett hozzá. Nem lenne ezzel egyedül.
Az, hogy a vezetői szocializációja hova esett, az életkori sajátság. Az első nyilatkozatai csak erősítik, hogy a hierarchia feltétlen híve. Egy alapvetően intuitív képességekre alapozó, és új ismeretek befogadására építő ágazatban baromi káros lehet egy ultarkonzervatív, és authoriter vezető. Ezt szvsz bárki megerősítheti, aki ilyenek vezetésével végzett el egy egyetemet vagy szakot annak idején.
S én még tényleg emlékszem azokra az időkre, amikor hajszálakkal lehetett csak megúszni az összes egyetemről való kitiltást.
@rodeo36: Boccs az Off-ért.

Ez komoly? Mert viccnek rossz.

www.facebook.com/jim.garrow.1/posts/10151209214442015

Obama olyan katonai vezetőket akar, akik hajlandóak amerikai állampolgárokra is lőni?

On
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"ezen a "Keresztény konz... stb" oldalnak egyszer tényleg el kéne gondolkodni..."

Elgondolkodtak. Ez lett az eredmény.
"mikor a gyakorlatban az ultrákat küldik tehermentesíteni az ELTE-re..."
Ezek valóban ultrák, ultrafingzsákok. Még annak a megtiszteltetésnek, és véglény életük nagy eseményének a súlyát sem érzik, hogy először és utoljára megnézhettek belülről egy felsőoktatási intézményt. Akárhányuknak együttesen jó, ha kitartó munkával össze lehet kaparni hét-nyolc elemit.
Másrészt viszont ismét jelét láthattuk annak, hogy a fidess 2006 ősze óta is mozgósítani képes legorkabb bakáit.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Vidnyányszkyról érdemes átfutni Turi Gábor: A Vidnyánszky-saga" című írását az ÉS legutóbbi számában.
Ezek a vidnyányszkíak képtelenek felfogni, hogy őket is szarrá változtatja a Tehetséges Parasztlegény, ha hozzáérnek.
Ha Szabó nem magyar, akkor a Mephisto Oscar-díjas lett volna. És talán a magyar művészek is megértenének valamit a dolgokból.
Koncz rendez az Újszínházben. Nna?
@sortelen:

Ezt a sztorit ismerem.Mindenkinek megvan a maga keresztje. Neki láthatóan elég súlyos.
Azt hittem valami újat villantott.
@GeoCracker:

Nagy általánosságban igazad van. Így együtt nem tudom megáll-e rá, nem ismerem.
Amit látok, az nem tetszik.
legyen Fekete az államtitkár, kényelmes megoldás
@Orica Középföldi: államtitkári, és bármi felső állami poziciónál az a fontos, hogy legyen képes arra hogy rugalmas legyen, és ne fejjel menjen a falnak.
@Orica Középföldi: Személyesen én sem ismerem. Marad az általános ismeretem az akadémiai világról, és a nyilatkozatai...
mondjuk az ultrák megjelenéséről annyit: ha én egy tökösebb diákvezető vagyok, akkor bezárom az ajtót utánuk - miután bejöttek. És akkor beszélgessünk gyerekek...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én már elgondolkodtam, de az én országom nem az.
@Secnir:

Nem akarhatsz a diákoknak ilyen rosszat:)))
@Penivaldes: Jóvanna :-))
Nem akartalak megbántani.
A szmájli lemaradt az előbb.
@Penivaldes: Ha már ismét felsőoktatás. :)

Az ELTE BTK HÖK mély megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy 2013. február 11-én hétfőn délelőtt több előadóteremben önkényesen, erőszakos és radikális módszerekkel megszakították az egyetemi oktatást. Értetlenül állunk az események előtt, hiszen január folyamán a kari vezetés, a HÖK és a Hallgatói Hálózat aktivistái két alkalommal is előremutató, a felsőoktatás és a kar jövőjét érintő egyeztetésen vettek részt. Az utolsó megbeszélés alkalmával az összes résztvevő egyetértett abban, hogy a további párbeszédet ebben a szellemben folytatjuk, és a karon történő „akcióiról” a HaHa időben tájékoztatja a kar vezetését. Ez láthatólag nem így történt.

Mint a karon működő egyetlen legitim hallgatói érdekképviseleti szervezet kötelességünknek érezzük, hogy az elmúlt napokban hozzánk érkezett több száz hallgatói panasz miatt reagáljunk ezen történésekre.

Elítélendőnek tartjuk a HaHa által alkalmazott véleménydiktatúrát. Ha egy önjelölt, szűk csoport az általa meghozott döntéseket legitimnek tekinti, és ezt az akaratát ráerőlteti mindenkire, az a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető demokratikusnak. Az órák megzavarása nem lehet eszköze a felsőoktatást érintő átalakítások elleni tiltakozásnak, hiszen így pont azokat a célokat ássák alá, melyekért küzdenek. Felháborítónak tartjuk, hogy azoknak a jogait sértik meg ezekkel a módszerekkel, akik mellett – saját bevallásuk szerint – kiállnak.

Az a stílus és hangnem, melyet a fórum és blokád résztvevői számos kari oktatóval és hallgatóval szemben tanúsítottak nem méltó egy magát felelős, értelmiséginek valló fiatalhoz, függetlenül attól, hogy karunk hallgatója-e vagy sem.

Tiszteletben tartjuk céljaikat, sőt a közös megmozdulásokon, mind szervezőként, mind résztvevőként jelen voltunk. Az effajta együttműködéstől a továbbiakban sem zárkózunk el, amennyiben ezzel senkinek a jogait nem sértjük, és nem azok ellen irányulnak, akikért harcolunk.

Ennek jegyében kedd délelőtt (2013.02.12.) lehetőséget biztosítottunk a HaHa-nak, hogy egy nagyelőadóban zavartalanul folytathassák fórumukat anélkül, hogy fennakadást okoznának az oktatás menetében. Ezt a lehetőséget azonban visszautasították.

Ez úton felszólítjuk a blokád és fórum résztvevőit, hogy legyenek tekintettel az ELTE BTK azon hallgatóira és oktatóira, akik nem kívánnak részt venni megmozdulásaikon, és ne korlátozzák részvételüket, eredményes munkájukat az előadásokon és szemináriumokon.

ELTE BTK Hallgatói Önkormányzata
Budapest, 2013. 02. 12.

www.facebook.com/notes/elte-btk-h%C3%B6k/az-elte-btk-hallgat%C3%B3i-%C3%B6nkorm%C3%A1nyzat%C3%A1nak-k%C3%B6zlem%C3%A9nye/559812417371735
@Orica Középföldi: @GeoCracker: klinghammert régebben ismertem személyesen, akkor is egy tekintélyelvű ember volt, különben a szakmájában elismert. államtitkárkén nem várok sokat tőle, teljesíti orbán elképzelését.
l. simon ügyénél érdemes megnézni, ki követi. halász jános. ő már 2010-ben úgy gondolta, hogy miniszter, de minimum államtitkár lesz a kultúra területén. helyette orbán valamiért szőcsöt hozta, aminek nagy sértődés és furkálás lett a vége. l. simon, ahogy fabius is írta, megpróbált valamit önállóskodni, de az mma ügy a torkán akadt. eljött halász ideje (volt szdsz-es debrecenből), bizonyíthatja tökéletes alkalmazkodóképességét. elveiről annyit, bayer egyik legnagyobb cimborája.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egyet kell most velük értenem. vigyázni kell, hogy azokat ne fordítsák maguk ellen akik szövetségesek lennének.
@V-PORT: Alapvetően nem azzal van a baj hogy tandíj, az nem ördögtől való. Megkockáztatom hogy kell(het) az, szabályoz, motivál és rangsort épít ki. De ugye kell ahhoz egy komoly ösztöndíj rendszer, kell az állami finanszírozású helyek biztos és kellő száma. Ezek mind hatástanulmányt kérnének, a szakma bevonását, szakmai előkészítést, tárgyalásokat, évek alatt végbemenő és kiépítendő változásokat amivel a picit tényleg köhögő magyar felsőoktatás versenyképes lehetne külföldön és belföldön egyaránt.
Amit ezek csinálnak, hogy forrásmegvonás, meg majd megmondjuk egyszer fizetsz-e öcsi és lekötünk-e 15 évre hogy a Főpolgármesteri Hivatalban iratokat pecsételgess havi 150ért vagy sem az agybaj. Mint minden amihez nyúlnak :/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a haha közben rájött, hogy az órák megzavarásával nagy ellenszenvet keltettek. visszaléptek. most már csak a nagyelőadót tartják megszállva, ígérik, nem zavarják meg az előadásokat.
A focidrukkereknek meg üzenem a negyed évfolyamommal együtt hogy nem London és McDonalds az egyetlen ahová elmehetsz. És még csak éhen halni sem kell...
@sortelen: "Koncz rendez az Újszínházben. Nna? "

Dezső a Bors örökbecsűböl? Francba! Mégegy renegát miskolci:-)
-no comment-

A választási regisztráció nagy hívét küldik a diákok

Egy többek között választási csalásokat rögzítő „csalopédiát” működtető, a választási regisztrációt támogató nyilatkozatokat közlő alapítványban is kuratóriumi tag Klinghammer István, a felsőoktatásért felelős új államtitkár, akit ismerősei „szeretnivaló, joviális”, de a végletekig konfliktuskerülő emberként jellemeztek. Portré.

hvg.hu/itthon/20130213_Klinghammer_allamtitkar_Hoffmann_egyetem
@bella _ciao: Akkor ezek szerint ezt azóta már megváltoztatták???

"Ennek jegyében kedd délelőtt (2013.02.12.) lehetőséget biztosítottunk a HaHa-nak, hogy egy nagyelőadóban zavartalanul folytathassák fórumukat anélkül, hogy fennakadást okoznának az oktatás menetében. Ezt a lehetőséget azonban visszautasították."
@Secnir: "mondjuk az ultrák megjelenéséről annyit: ha én egy tökösebb diákvezető vagyok, akkor bezárom az ajtót utánuk - miután bejöttek. És akkor beszélgessünk gyerekek... "

nyamvadt cérnabölcsészeknél ez a megoldás nem működik. De a TF-n megnéztem volna, amikor a vizilabdáscsávóknál kezdenek arcoskodni:-)
@GeoCracker:

"Marad az általános ismeretem az akadémiai világról, "

Ezzel azért óvatosan. Ha 10-ből 8-ra meg is áll, a maradék kettőt nem kell megsérteni.
Ez a baj az általánosítással:)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és még ott van az unorthodox chuck, tehát a nemcsák a józsef attila élén. egész pályás letámadás, ez volt a szünetben orbán taktikai tanácsa.
@Penivaldes: "http://www.origo.hu/itthon/20130213-nem-hagyja-ott-teljesen-a-felsooktatast-hoffmann-rozsa.html
"

Siralmas volt a mai esszéje a leányzónak a mai mókában. Ha nem lett volna az, hangosan, a térdemet csapkodva röhögtem volna.
Persze a HÖOK-os csávó utána... az se volt semmi... nekem az a dumája tetszett a legeslegeslegjobban, amikor azt fejtegette, hogy azért nem állnak ki a HAHA mellé, mer folynak a kormányzattal a tárgyalások. Kérdés: és ez tessen már mondani hol is látszik?
Válasz: Mostanság nem vagyunk jelen, mert bizottsági előkészítő munkák folynak, melyekre nem vagyunk hivatalosak. Na itten dobtam el a TV basztatót:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ártott az neked? olyan vagy :)

ez meg olyan megható:

Klinghammer a röghöz kötésről: "az erkölcsi kérdésben nem lehet engedni"

Aki igénybe kívánja venni a társadalom segítségét tanulmányai finanszírozásához, az a tudását annak a közösségnek a javára hasznosítsa, amely kitanította őt - mondta Klinghammer István leendő felsőoktatási államtitkár az MR1-Kossuth Rádió műsorában a leendő államtitkár.

hvg.hu/itthon/20130213_Klinghammer_a_roghoz_kotesrol_az_erkolcsi
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: figyejjmá... ezeknek London, meg a megdonaldsz az ami lejön európából. Sose voltak ott, csak hallottak róla. faszparaszt mucsai népség. A proletariatus újratermeli önmagát.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nekem az a mondat éppenséggel tetszett, "hogy 45-ben és 56-ban a diákok életüket adták az országért, ti most meg azért tüntettek, hogy itt hagyhassátok az országot miután elvégeztétek az egyetemet."
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ennek a cigánygyilkos kinézetű, üssmegképű pondrónak is elfért volna a képén egy szívlapát!!

kepkezelo.com/images/rlfrlsvknifi45qzeasc.jpg
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Aki igénybe kívánja venni a társadalom segítségét tanulmányai finanszírozásához, az a tudását annak a közösségnek a javára hasznosítsa, amely kitanította őt - mondta Klinghammer István leendő felsőoktatási államtitkár az MR1-Kossuth Rádió műsorában a leendő államtitkár. "

A válasz:
Orbán Viktor büszke népe
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130212_foci#rss
@gazoló: Bazdmeg! Ez az arc ment be az ELTÉ-re osztani az észt? Nem hiszem el. Anyám borogass!
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: persze, ott daloltad vele és orbánnal a pincében a fehérvári huszárokat, akik végighágják a lányokat :)
@gazoló: Ennek kellene kifejleszteni K+F-ben az MMA-nak kutatási eredményként a matyómintás anyám szeme mobil seggtörlő automatát, mert IQ40 alatt, már ez mentálisan kivitelezhetetlen.
@bella _ciao: Hát persze, mert Egerből fapapucsban csuhában vendégfellépést vállaltam:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ebben mondjuk van valami.
Viszont rohadtul sajnálom hogy nem most vagyok egyetemista és ott ugráló elégedetlen, azért odaálltam volna a kétajtós szekrénykék elé hogy figyusz, felsőoktatás nem a te területed és túl okos se vagy, de ha már foci, itten rajtam Barca mez/póló, kurvára szeretem én is és akkor beszélgessünk a foci-állami pénz kapcsolatáról és hogy a MU miért a Reallal játszik a BL-ben angol adópennyk nélkül és a Loki/Vidi miért otthon nézi tévén mindezt sok-sok magyar adóforint elköltése után :))))
Már csak egy kérdés foglalkoztat. Ha kifogynak a nemzeti oldalon az írástudók, ki fogja megfesteni a tiltakozó CÖF molinókat?
@Orica Középföldi: A maradék kettő rendszerint kikopik a rendszerből előbb utóbb. Az akadémiai rendszer tipikusan kontraszeletálódik. Szinte törvényszerűen.
Az meg nem általánosítás, hanem realitás kérdése, hogy alapvetően terepi munkához kötött tudományt nem lehet jól végezni egy dékáni irodában ülve.
A gyakorlatban különben érdekes módon nem za a maradék kettő, hanem az érintett 8 szokott vérig sértődni. A maradék kettő általában elég erős a saját szakmájában ahhoz, hogy ne szoruljon rá a látványos sértődésekre.
Ismertem ilyeneket, és egy pohár bor vagy kávé mellett tök jól el lehetett beszélgetni velük. "Csak" szakemberek. Pl. novenytan.uni-corvinus.hu/index.php?id=p2500122007
Már bőven elismert, és nemzetközileg jegyzett tanszékvezetőként is láttam hasalva gombát fotozni.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"A közös nyelv hiánya miatt – Habermast és az orrbetörést a jelek szerint nehéz egyelőre egy dialógusba elhelyezni ..."

Hát ez kurvajóóóóóó:))))))
Hoffmann: Nem megfutamodásról van szó
Ezután is rajta tartja a szemét a felsőoktatáson,
és ő maga javasolta Klinghammert.

Szép búcsúzó önáltató mondatok. És még csak nem is vezéráldozat. Butuska. Azt hitte, haláláig megvédi a Párt. Pedig a forradalom felfalja saját MSZMP-S GYERMEKEIT. Sejthette vón.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nem,ő a debreceni mikrofondobáló..lokiforevercsávó...Ne ríjjá egykétév és sportminiszter!!!

kepkezelo.com/images/oycj016crnjh6q00yd.jpg
@bella _ciao: Az első nyilatkozatai is hűségeskű szerűek voltak...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Nu, valszeg a névelőig jutottál volna el, aztán a rapid traumatológián eszméltél volna, vagy a proszekturán:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Cirbi vazze... hát valami kicsi ellátmányt kell a Paja bának is biztosítani. Ő volt a lektor:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

" ki fogja megfesteni a tiltakozó CÖF molinókat?"

Majd az MMA pályázatot hirdet és beemeli a tagok közé a molinóművészeket.
@gazoló: Már éretm és akkor ő ottan Mr20% konfliktuskezelési tanácsadója a Városháza táján:-)
@Orica Középföldi: hát nem tudom, de bízom benne, hogy 2014-ben nagyon mennek a mosésba a barnafoltos kincstári molinóalsók:-)
@GeoCracker: nem kellett megerőltetnie magát. egyébként is úgy gondolkodik. viszont jó tárgyaló.
@bella _ciao: mit gondolsz, honnan vagyok ilyen informált? Én belülről bomlasztom az ellenséget:-)
@bella _ciao: Mint az 5.elemben. Egy államtitkári géppuskával a hona alatt.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az anno félhosszú szőke hajammal az ezeknél is rosszabb várt volna rám egy pisszenés után :DDDDDDD
Rohadt életbe! Baj van velem. Már majdnem elkezdtem helyesen és szabatosan írni. Le velem:-) Elromolta. Megyek generálra a "b" középhez. :-)
megrendült egészségi álapotára tekintettel sajátkérésére a kommunista náci párt -érdemei elismerése mellett- felmenti a tiszcségéből...
@Orica Középföldi: na meg még az szomorú, hogy ebben az egész oktatási reformban is sikeresen alkalmazta orbán a szalámi taktikát. a tanárokat nagyrészt leválasztotta a diákságról/hallgatóságról. nekem szörnyű, hogy a három pedagógus szakszervezet beállt úgymond "kármentés" céljából hoffmann mellé, miközben tudják, egy eleve roszz az egész elképzelés. de a kormány beindította, tiltakozásuk ellenére, így beszálltak, hátha lesz béremelés, legalább valami. majd jól seggbe b...ák őket is.
@rodeo36: a dolláros állompapír fényében és ezzel együtt, egy kis továbbgondolás után, mire számítasz nagy vonalakban, de ne túl rövidre eresztve, ha lehet :D

Elbukta a kormány az adósság elleni harcot
Egy év alatt 468 milliárddal nőtt az államadósság, csak egyszer volt magasabb, mint január végén.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F02%2F13%2Felbukta_a_kormany_az_adossag_elleni_harcot%2F

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ezert_marad_bovli_magyarorszag_exkluziv_interju.545080.html
@gazoló: Jujj, tudom. ez a debreceni panzió elhíresült freskója. Úgy hallottam, Mr.20% csak tizet kért vissza a támogatásból, mert meg lett örökítve snájdig Bözendorfer huszárként a mennyezeten. Azért arra kíváncsi lennék, hogy Viktornak ez a dolog nem okozott e maradandó lelki traumát:-)
@GeoCracker: höh. halász is olyan lesz. hozzá is volt már szerencsétlenségem. kétszer is sajnos.
@Penivaldes: de még mennyire:

Közismertté vált, hogy a hallgatók felkészítése mögött olyan politikai és pénzügyi csoportok állnak, amelyeknek érdekük, hogy ez a kormány megbukjon - fogalmazott Hoffmann Rózsa a demonstrációikkal összefüggésben. Az államtitkár szerint nem megfutamodás az oktatási terület szétválasztása.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/hoffmann_politikai_penzugyi_csoportok_keszitettek_fol_a_hallgatokat.545087.html
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Nem hinném. Ha le is csupaszítottak volna, megoldhatatlan problémát jelentett vón, hogy "Né má vazze! Ennek is az van a lába között ami nekünk. Most akkó meg micsinyájjunk? megverjük, vagy huzzuk rá vissza a kisgatyát? " :-)
amugy a fekete szín uralmát nem értem, amikor a hitvány feudális organikus vonal pápája megmurgelt már...

meddig tart ez ki nélküle ?
@Vitéz László: fekete református. milyen kussban van mostanság, szól neki orbán, vegyen vissza?
@gazoló: Azért a művész kicsit elbaszta, lovat adott alája, pedig mint tudjuk, rendes huszár Harley-Davidsonját ugrattya:-)
@bella _ciao: Egy zavarosban Halásszal több, vagy kevesebb... itt ma már nem számít.
@bella _ciao: sajnos a megosztás és a kifárasztás taktikáját mesterien alkalmazzák vezénylóék, ezt az egyet tudják, és semmi mást
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Traumát miért a nagyvonalú engedményért amivel nem tud versenyezni vagy a freskórakerülésért?

kepkezelo.com/images/lr06h6htte1aekw0gdmx.jpg

sztem erősen fontolgatják a festészet megtámogatását így a kampányhoz közeledve...
@bella _ciao: orbán átkeresztelkedett katolikussá...

eccere indul a pápa és a fifa elnök választáson...
jó eséje vabn mindenehol a (szent) kétharmadra...

ő lesz az első "foci-pápa"
vagy flopi-cápa

még nem dőlt el végleg...
Felszámoltak három kuplerájt Budapesten
A Népszabadság szerint őrizetbe vették R. Kamillót, az éjszakai élet egyik ismert alakját.
Eztet is elkúrták. Elég lett vón egyet is. De aztat üresre.
@gazoló: ebből egy egész sorozatot trendel egy tisztes neres.
@bella _ciao: őtet nem ismerem közelebbről. Lehet, hogy addig jó.... :-)
A választási regisztráció nagy hívét küldik a diákok ellen

Egy többek között választási csalásokat rögzítő „csalopédiát” működtető, a választási regisztrációt támogató nyilatkozatokat közlő alapítványban is kuratóriumi tag Klinghammer István, a felsőoktatásért felelős új államtitkár, akit ismerősei „szeretnivaló, joviális”, de a végletekig konfliktuskerülő emberként jellemeztek. Portré.
hvg.hu/itthon/20130213_Klinghammer_allamtitkar_Hoffmann_egyetem
Most hallgatom a Húzóst. Kerényi méltatja Vidnyánszkit, muszáj hánynom.
Bazedovos tekintetet így láttatni, tényleg művészet.
Hűha...

Bod Péter Ákos: "Nem akarok olyan országban élni, ahol napszemüveges fiúk elveszik valakinek az üzletét"

hvg.hu/gazdasag/20130212_Mellar_Bod_Peter
@gazoló: Jahh. kAMÉLEON CSÜCCSÖL A hŐSÖK TERÉN EGY KORITHOSZI OSZLOPON.
@bella _ciao: Amugy anno felvetettem már (endresy.blogspot.hu/2012/12/diakok-es-diakok.html ), hogy a diákság egyik nagy ellenfele a diákság lehet. Például, mert nem tudnak alternatív megoldást felmutatni. Mert támadási felületet adnak a populizmus irányából.
Ez történik jelenleg. a B-közép populista és politikai támogatások nélkül talajtalan lenne. Nem véletlen, hogy 2006-ban is kellett egy Wittner-beszéd a Fidesz részéről ahhoz, hogy nekiinduljanak.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Ne legyél ennyire szerény. Egy himbilimbi csak kiüti a kis dinoszaurosz szemüket:-))
@Penivaldes:

Tudom már,ezért kell a szépművészetit bővíteni!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
„Mert közelebbről nézve ezek mind ugyanazok, a régi baloldal emberei, és ugyanazt, a múltat képviselik.”
Ravasz fickó ez a Gaby, ez a mondat mindkét oldallal kompatibilis. Ha megfordulna a széljárás és át kéne állnia, a másik lövészárokban is simán durrogtathatná eztet a petárdáját. Mondjuk azért sokan emlékeznénk rá.
Rendkívül szórakoztató nézni, hogy bármilyen megmozdulás történik, azonnal érvényesül a Hofi féle demokrácia náluk, egyszerre szarnak be. Az ügyeletes magyarázó manus/luvnya meg ír, vagy szót visz az Audi A6-osból hátrafelé komenyistázva, mint levéd harcos(nő).

Olyan kis soványka ez a Gaby gyerek, eszik ez rendesen? Vagy csak arról van szó, hogy mióta Bajnai a színre lépett, a Lévay utcai menzán minden nap üres becsinált leves a menü?
Dobjunk össze egy kis lóvét, oszt fizessük be a lőrinci kőhídnál üzemelő falatozó egységbe, ott táplálóbb ételek is vannak mint; csülök, pacal, zúza, hurka-kalbász.
Nehogy má elegye nekünk itt az enyészet szerencsétlen párát.
Sziasztok!

Az megvan, hogy "http://hvg.hu/gazdasag/20130213_Elhasaltunk_az_allamadossag_elleni_kuzdelemben"?

"Majdnem történelmi magasságokba emelkedett a magyar államadósság mértéke. Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) statisztikái szerint 2013 januárjában 21 187 milliárd forint volt a magyar állam adóssága, ennél csak 2011 novemberében volt magasabb az összeg."

Így akkor azért is érthető, hogy január 25-én miért is törlesztettünk előre 180 milliárd forintnyi devizahitelt.
@Orica Középföldi: @GeoCracker: ezt olvastátok?

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130212_Jelenetek_egy_kulturharcbol#rss

"Gondolom, azóta L. Simon is rájött, hogy az MMA rövidítése: Megszoksz vagy Megszöksz Alapítvány."
@bella _ciao: pedig milyen szépen indult L.Simon. Még a vezér is elment a rabszolgamunkásokat megnézni a birtokán....
@GeoCracker: most elég egy telefon a megfelelő embernek. nem kellenek nagy külsőségek.
@gazoló: baán ellen nagy kifogás volt, hogy sokszor a haverjai mázolmányait lógatta ki a szépművészeti falaira. ettől meg felment az értékük.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nagy megnyugvás ez nekem, hogy még nem veszett ki belőlünk teljesen a szolidaritás. Megyek a zóttépébe és küldöm a számlaszámot, jó?:-)))
@bella _ciao: hatalmi pozicióból, és már megszervezett hálón perszehogy elég. De attól még gusztustalan.
@gazoló: Azért jó volt látni az átszellemült arcát a Jethro Tull koncert szünetében. Nem szerettem volna akkor a gondolataiban olvasni. De a testvére... két ennyire különböző embert. És Ő, a magyar blues pápa... sorba állt a CD-ért. Azt hiszem, ez az alázat. Kicsit jobban megszerettem, oedig eddigelé sem utáltam.
biztosan meg fogják gondolni, hisz olyanok ők:

"A kormány vonja vissza a rosszhiszemű március 15-i területfoglalását"

Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért képviselője arra reagált, hogy az Alkotmánybíróság (Ab) keddi határozatával megsemmisítette a Fővárosi Törvényszéknek az LMP tavaly március 15-i rendezvényével kapcsolatos döntését.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Erre írtam tegnap, hogy szar dolog, ha valaki akkor nyeri vissza a gerincét, amikor már levágták a fejét.
Orbán tanácsot ad Orbánnak

A kormány Cigányügyi Egyeztető Tanács létrehozásáról döntött.

www.hir24.hu/belfold/2013/02/13/orban-tanacsot-ad-orbannak/~~fokusz

van olyan fideszes még, aki nem tagja valamilyen tanácsnak, bizottságnak?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Imádom!
De egy tavalyi koncertjén járva szárnyaszegettnek tűnt!
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a csótányok fej nélkül is sokáig bírják, és még csak gerincük sincs ;)
A lehetőségük meg volt, állva meghalni, nem éltek vele, akkor meg bekaphassák :D
@gazoló: örökérvényű

"Édesen alszol, zörren az ablak,
Megjött a parancs: rögtön induljak."

mondjuk aktualizálnám:

ÉHESEN alszol...
@gazoló: 68 évesen anno, Neked már a szeretetotthonban cserélik a pelust. Ha nem felejtik el:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

első tényező a kamatláb több mint a duplája annak, mint amit az IMF ajánl de rossz esetben, mármint rossz a zanortodoxiának, 2,3x, 2,45x a differencia ( 2.85% IMF kedvező elbírálás esetén és piacról 10.13% kedvezőtlen elbírálás esetén hogy extrém példákat vegyek, mert ezek között mozog a valóság)

második tényező a CDA felár ami szintén egyedi elbírálású minél jobban útálják a törpét annál több

harmadik tényező a hitel költségei folyó áron

negyedik tényező elbasztak 3500 milliárdot és annak bevételeit a MANYUP ELKÓTYAVETYÉLÉSÉVEL nem az államosítás az egyetlen negatív faktor, hanem azt a pénzt kilopták az államháztartásból azaz ennyivel kevesebb a készpénzforgalom és semmi nyoma sincs hová baszták el

ötödik tényező a MOL részvények azon mintegy 500 milliárdot buktak a részvényárak azonnali zuhanása miatt és a fölösleges lészpénzkivonás miatt együttesen 1000 milliárd veszteség nem lehetett visszaimádkozni és visszagazdálkodni sem

hatodik tényező a forint árfolyam változásai, amivel a devízaalapú hitelek az országot megterhelték cca 2500 - 3400 milliárddal és ebben nincs benne a járulékos költségek amelyek tök fölöslegesek az ócsai baromság és csatolt ügyei

hetedik tényező a beruházások túlzott árai és nagyrészt nem termelő voltuk elvitt (és visz) 1200 milliárdot nagyon szerényen számolva

az egész ketyere leértékelődött és a GDP 34000 milliárd helyett 28000 milliárd ami további
6000 milliárd kiesés

összességében ez meghaladja a teljes GDP-t és ennek egy része cca 35- 45%-ka kamatos kamatozik 10 évre ami azt jelenti, hogy a fenti tényezők közűl a az első 4 állandóan megmarad és növekedhet anélkűl, hogy remény lenne arra, hogy valaha is kimásszon belőle

a kim
ászáshoz termelő és bevételtz teremtő, valamint lakossági bevátel növekményt eredményező intézkedésekre van szükség azaz a GDP ákkandó 6-9 %-os növekledése és nem 2% -os bevallott csökkenése

ez azt jelenti, hogy 2024 -ig semmi lehetőség sincs csak akkor ha ezek a GDP növelések azonnal létrejönnek azaz holnap kezdődnek

de erre a tetű miniszterelnök nem képes

brühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ne bántsd a csótányokat! Az armageddon után ők lesznek a Föld urai.... és Orbán:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Aggyunk mindnek hegedűt?
Hun is van a bót,amit mondtál?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: azért dúltak hobóban az indulatok... egy koncertje után a szemem előtt verte szét a lemezét egy fickó fején, aki nem elég tiszteletteljesen kérdezte :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egyszer már feldühítettél azzal, hogy idehányod gondolkodás nélkül azt az idézetet ami neked : tetszik!
neked mire való a fejed?
szerinted valóban ezért tüntetnek? :(

utálom az álszenteket akik ebben jót látnak...
ha ismered az ohm törvényét tudod miről beszélek!

tudod több mint 40 évet húztam le nehéziparban (mellékesen meg kicsit színházban) férfiszakmában, férfiak közt...
kicsit érdesebb ezért a szövegem, mert egyik sem lánynevelő intézet!
@gazoló: Ihaj! 3 éve, amikor Debrecenben koncerteztek félházzal, ottan parkoltunk a művészbejáró mellett. Kóvályogtunk egy keveset, Anedersonék kijöttek, majd öten beszálltak egy taxiba. Erősen gondolkodtunk, odamegyünk, oszt szólunk, ingyé elvisszük a band felét a szállásig:-)
@Knósszosz: Látod? Ezért ne bogolly félkómásan. József krt. 39.:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mégis kit küldjenek egy Orbánhívő helyett? Szakértőt? A Szakértelem bullshit, nemlétező anyagtalan elvont fogalom amíg a hit és rajongás nem az.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Öregkecske mega-show című f.. egyébként meddig élnek a nyúúúlak?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Jóvammá...
Közben beurott, jártam én ott valamikor, de elég szegényes volt a kínálat. Akkor.
sírhatsz gábriel

Ángyán nem lesz jobbikos
Átül a Jobbik frakcióba? A korábbi vidékfejlesztési államtitkár többszöri próbálkozásunkra végül nemmel felelt a kérdésre. Azt viszont elismerte, jó esély van rá, hogy még mielőtt 2014-ben feladja a politikai pályát, a függetlenek között fejezi be képviselői munkáját.

atv.hu/cikk/20130213_megalaztak_a_fideszben_angyan_megsem_lesz_jobbikos?
@rdos:

igen igaz...nem részletezem olvasd az ottani lapokat a DORNER ügyről valami nagyszabású aljasság

brühühühü
@gazoló: Az örökévalóságig, ha időközben tarkón nem basszák öket:-) Amíg húsvét van, a nyúl örök. Ki tojna Neked amúgy hámozott tojást? :-)
@rodeo36: és arról az írdatlan bespájzolt pénzekről mi a véleményed, ami gyűlik rendesen simlicskánál, meg kuszáéknál, jól megosztva az egyik az eu-s pénzef leszívója, a másik, meg az adók és az mnb pénzek elvonója.
@Knósszosz: Már eztet is megbeszéltük, és montam, hogy most de nem az:-) Mennyé le alfába... kapargad a szürkeállomány maradékát:-)
azért lassan, de biztosan növekszik a parlamentben a függetlenek tábora. vegyesfelvágott banda persze.
@gazoló:

Hepibörzdéj Hobó!

A 30 éve megfogalmazott máig érvényes mondat:

- Térden állva csak térden állhatsz!

www.youtube.com/watch?v=TbjndnaK3GE
@rodeo36: Ez a rendőrgyilkosrendőr? Valami olyat olvastam, felgyújtottaaz ostromlott házat, oszt a hullát nemtalálják, mert futva elmenekült:-)
@Fabius: Örülök, ha tetszik. És ez az igazság még mindig kicsi szeglete:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Közismertté vált, hogy a hallgatók felkészítése mögött olyan politikai és pénzügyi csoportok állnak, amelyeknek érdekük, hogy ez a kormány megbukjon"

Ezt nem igazán értem, párszáz emberen kívül mindenkinek az az érdeke, hogy ez a Kormány megbukjon...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem kellene Neked Hócman Rózsi nyilatkozataiban értelmet, konzosztenciát és következetességet keresned:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

te melyik hozzászóló vagy, asz aki akasztaná a haha-t?

brühühü
höh! l. simon átment dacoba?

L. Simon: nem mondok le, nem váltanak le, nem bíráltam Fekete Györgyöt

hvg.hu/itthon/20130213_L_Simon_lemond_levaltas

inkább visszaszívta, neharaguggy gyuri bá', nem úgy volt az!
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
bazmeg...ez egy Rambo, megsértették és megalázták, majd az a másik faszi aki iraq-ban céllövöldének nézte a lakosságot és 255-öt csak úgy kinyírt na ezt miután könyvet isírt eme szarságról lelőtte és egy másik hasonszőrűt is

majd menekűlt és tud menekűlni lelőtt 4 rendőrt akikből egy azonnal meghalt...

a házat felgyújtották de seni sem tugga ki és mi van a házban és úgy felizzott hogy nem lehet bemenni

ürge felszívódot

bíróságra akarta vinni a témát de erre ...és akkor

ha ez publikálja mit csináltak vele és miért akkor országos botrány és nagy fejek hullanak

brühühühü

olvassál
@rodeo36:
Például nekem (se).
Nézetem szerint nem azé állomásozunk ideiglenesen a földön, hogy koplaljunk és szomjazzunk, meg folyton avval foglalkozzunk mit ne csináljunk, mitől tartózkodjunk.
Ezé nem járok teplonyba és nem nősülök meg, sose!
Különben meg pont maguk a vezérigazgató urak győznek meg folyamatosan róla, hogy teljesen hülyeség ez az egész böjtölősdi.

Kukkants ide:
nol.hu/kulfold/keszulhet_a_vatikan_obamaja

Szép darabok mi? Egy nyugdíjas böllérnek felcsillan a szeme a látványuktól oszt veszi is a kést: „annyuk, meló van újra!” Namost ezek akarnak engem tartózkodó életmódra nevelni? Talán a zabtól meg a kölestől lettek ekkora darabok, vagy inkább a bélszíntől meg a szűzpecsenyétől?
Süket duma, blablabla…
@bella _ciao: Pedighát... L.Simon nyugodtan visszavonulhatna a rabművelt birtokára seggbek...ni néhány nedves zsidó p..csát, vagy mit. Csak új benyomások szerzése céljából....
@Penivaldes: igen, ez a tagadásfajta mostanság menő, mert unothodox

csak nem is lemond, hanem lemondatják, kihúzzák a széket a segge alól
@rodeo36: ez egy lúzer. Stallone meg pörgeti a 100 dolláros kötegeket:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

200 család 40-es jövedelme OFFSHORE

valahol Bangkok, vagy Hongkok vagy valami hasonló helyeken

egy gond lehet, ha a repülőjükkel együtt megsemmisítik őket felszállás közben mikor ...

de akkor nehéz lesz visszaszerezni de nem lehetetlen

6500 milliárd forintra saccolom

kis zsebpénz a fiúknak ezért küzdenek 1985 óta

most a lottó 5 12 szer fejenként

hacsak a népharag ugye...a lengyelek megoldottál szépen elegánsan ezt kell tenni

brühühühühü
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és a szőlőbányász rabszolgáknak munka közben saját verseiből olvasna fel...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Közismertté vált, hogy Hoffmann Rózsa egy idióta. Belesétálni ugyanabba a csapdába amibe Gyurcsányéknak is sikerült igazi mulattató faszaság:

hvg.hu/itthon/20060921_hallgatoi_halozat

Muhahaha, a HaHa lett az egyetlen szervezet, ami Gyurcsány, Orbán és a Jobbik szerint is anarchista, ráadásul 2006 óta folyamatosan.

Szép tábor ez így gyerekek, csudálatos önálló bullshitmentes gondolatok :-D
politikusbűnözés

"rezesova, a szlovák milliomosnő a szakértők szerint már akkor is elkerülhette volna a balesetet, ha 180 helyett csak 150-nel megy"

ha el se indul (=0 km/h) akkor meg tuti elkerülte volna a balesetet...
@Fabius: höhö

L. Simon: nem mondok le, nem váltanak le, nem bíráltam Fekete Györgyöt

Cáfolta a távozásával kapcsolatos híreket lapunk munkatársának a kulturális államtitkár.

hvg.hu/itthon/20130213_L_Simon_lemond_levaltas
@Knósszosz: böjtölni bármikor lehet, lemondani egy időre számodra kedves dolgokról. eerősíti a jellemet.
@Knósszosz:

azt tedd ami neked jó és szard le a háziszárnyast is...
nehogy véletlenűl azt gondold, hogy Obama egy jó elnök

brühühühühü
@Penivaldes: akkor csináld te...és hagyd a Knosszit békésen zabálni és...ni

mijafaszra jó az egész szar?

brühühühü
@Fabius: testvéri hahások, keblemre ölelem őket, hisz mi itt sokan, ugyan úgy különcködünk a többi pártokkal szemben is :D

ezééé ezen is kattogok egy cseppet:

hvg.hu/gazdasag/20130213_Finanszirozas_kipipalva_a_kormany_magasro
Mussolini pénzéből épített luxusbirodalmat a Vatikán
Elegáns londoni és párizsi utcákban vett ingatlanokat a Vatikán. A tőkét a fasisztáktól kapták. Szerintük nincs itt semmi látnivaló.

Höhö.Én láttam a két szemümmel a Latrinai szerződés eredetijét. Aki kiváncsi, megnézheti a Szent Jámnos baziliszkusz palotaszárnyában. Money is money:-)
@rodeo36: Köszi az infót. Ettől féltem. Sopánkodunk a kicfijjúkból lett fityisz-bolsijaink miatt, holott a kicfijúk hátulgombolós épp hogy szobatitszta kiscserkészek azok mellett, akikről szó van. :-(
@rodeo36: kiemelve a fenti linkből egy kevés:

A befektetési szakértő szerint amíg nem vontunk be pénzt, addig illett a jó arcunkat mutatni, most már azonban nincs ilyen kényszer, több mindent megtehetünk. A fő kockázat tehát az, hogy fellazul a gazdaságpolitika, ez pedig rossz hatással lesz a forintra. "Ha még a túlzottdeficit-eljárás alól is kivonnak bennünket, akkor biztosra vehető, hogy komoly ereszdelahajam lesz, elsősorban unortodox monetáris politikával, és valószínűleg megugró fiskális úthengerrel" - emelte ki Zsiday.

A jegybanki unortodoxia így biztosra vehető, ez pedig alacsonyabb hozamokat és gyengébb forintot hozhat.
@Penivaldes:
Szia Peni!
Majd harminc év bagózás után három hónapja eldobtam a cigit, lemondtam róla végleg. Az tényleg baromság. A kaja nem az.
Hidd el nekem, hogy a pap urak többsége is nagy ívben leszarja az egészet, csak rikácsolnak marhaságokat.
Nem általánosítok, szó sincs róla. Viszont egyet közvetlen közelről ismerek, aki...
Szóval csak óvatosan velük.
hmmmmm, csont csont, gumi csont, itt a q7 szaga:

A TEK a luxusautók ügyében kérleli Lázár hivatalát

A TEK szerint a Miniszterelnökségnek nem állt rendelkezésére minden szükséges információ a hvg.hu által feltárt több százmillió forintos eszközbeszerzéssel kapcsolatban. Kérik, hogy a Miniszterelnökséget felügyelő államtitkár vizsgálja felül döntését, amellyel leállította a TEK eszközbeszerzését.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

focirigmuss...alélve

..itta húsvét itta nyúl kormánydiákok kettőpontnull!!

genya!

NEMKISKORÚVERSENYZŐKNEK +18
kepkezelo.com/images/xcuben0kbp2stc1dup18.jpg

www.youtube.com/watch?v=SF4tNE4kep8
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Raúzsi már tegnap körbemagyarázta a nemisúgyvant, elszájmonnak ezek szerint kicsit tovább tartott bizonygatni a Vezérnek, hogy de, elég szervilis vagyok akár Fekete eltűréséhez is édesgazdám :-)
Elnézve ezt a harcot a két gigász közt, kicsit mellétéve Rózsánkat, bizony igaz, hogy a sz*r úszik a vízen.
@rodeo36:
Azt teszem, eszem.
A nagyböjt intézményét meg tűzze a kalapjára aki akarja.
Oszt jónapot.
@Knósszosz: a pap urakra én is szarok, hogy legyek kissé őszinte. félreértesz, én azt mondom, hogy ezeknek a dolgoknak ha valaki csinálja akkor azért csinálja, mert ő akarja, és ne azért, met a naptár szerint, most az van előírva, hogy 40 napig ne egyen húst, és csak répát rágjon. másrészről meg önmagunk végsőkig való feltűnő kínzása nem istentől való dolog. és az sem az, amikor ezt feltünően csinálják. ezt megmondta az a Jézus nevű egyén is, hogy ha valaki böjtöl, akkor ne vágjon fancsali képet, hogy ő most nmekkora egy nagy hős, hanem viselkedjen normálisan, mosakodkon meg, és ne játsza a hőst.
\o/ akkor én is fiatal vagyok mert nem hiszek és gondolok :D

A fiatalok nem bíznak a tündérmesében

A huszonévesek között a munkavállalók 37, a diákok 59%-a már gondolt arra, hogy külföldon dolgozzon.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F02%2F13%2Fnem_biznak_az_orszagban_a_fiatalok%2F
@gazoló:

..."bankárok, firkászok és politikusok, ingyen isznak ma is, nekik ez jár, tudod"...

Az apák rock and rollja.

www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=ygZGkeTCC0c
@Fabius: +++

ÉSELPUSZTÍTHATATLAN!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Meg is kapjuk mi is gyakran naponta, hogy anarchisták vagyunk :-D
@Fabius: azok vagyunk, a fenálló rend ellen küzdünk, és elakarjuk űzni a kizsákmányolókat...:D
@Fabius:

ez egy másikmagyarország:
"mindenmagyar a mcdonaldsban mulat"--jó

www.youtube.com/watch?v=Xjs0PyvGfwE

nem lehet elégszer linkelni...

AZ ORGIA (PILINSZKY JÁNOS NÉGYSOROS C. VERSÉVEL*) 1984.

Lassú táncok a lehűlő levegőben,
Lassú lángok a kandallóban,
Jóllakott dögök a medvebőrön.
Mit bámulsz? - mondja Ofélia,
Majd kilép a tűzből és Júlia ágyába siet,
Mialatt Rómeó Othellót kerülgeti.
Még a Vészbanyák is elpirulnak,
A pimasz Shakespeare hogy vigyorog.
A bomlott agyú Grimm testvérek gyermekeket
Kínoznak, míg Csipkerózsika önmagával játszik,
És az arcátlan Andersen Hófehérkét öleli.
A Színészkirály és a Költő műsort adnak
A vasúttársaságok javára.
A nyolcvanéves primadonna nemzetiszínű melltartóját
Kisorsolják a nyugdíjas katonák klubjában.
Marylin Monroe mosolyog, már túl van az egészen,
Ismeri a dolgot James Dean-nel együtt.
Szegény Ginsberg üvöltve keresi Kerouac-ot
A tömegben.
Az ezredes álmában kiad egy parancsot:
Mindenki egyen egy narancsot!
De a nők inkább banánt kérnek.
A fáradt hősök már henyélnek.
A magas külföldi vendég történelemkönyvet
Olvas és halálra röhögi magát.
A szolgák lopnak és lopakodnak.
Óh mennyi nihilista nacionalista alkoholista
Feketelista futballista exhibicionista
Specialista fasiszta statiszta
Masiniszta soviniszta orgonista alpinista
Kálvinista.
A táborban mindenki alszik,
A költő tündérei pengetik a drótokat.

*Alvó szegek a jéghideg homokban
Plakátmagányban ázó éjjelek
Égve hagytad a folyóson a villanyt
Ma ontják véremet*

Haldoklik az Éjszaka,
Vére beszennyezi a Hajnalt.
Minden születés véres.
A Nap kései szabdalják a Csavargók Köpenyét,
Széttépik a nehéz álmot.
Ébredező részegek,
Az első morgások,
A düh, böfögés, hányás, ürülék,
A lejárt gramofon sisteregve ismétli egy
Régi induló utolsó hangjait.
Nincs többé álom.
Egy szem, egy arc...
Óh, a kép mennyire pontos,
Az öreg Bosch hogy pirulna, ha látná,
A vén kokós.
A padláson véget ért az Öngyilkosok Bálja,
Mindenki a pincébe igyekszik, ahol
A Paraziták Parádéján a Patkány a prímás.
Íme az utolsó kínrím:
Ez egy nedves kor,
Nappal vér folyik,
Éjjel bor.
A kis balerína vezeti pónilovát.
Hamupipőke, te sosem alszol? - kérdezi
a Bohóc.
Vigyél el innen, barátom!
Nem lehet, itt kell örökre maradnom.
Mozdulatai kecsesek, ám a látvány szomorú.
Talán csak a Bolond mulatságos, ahogy integet,
Hogy majd ír! Igen.
És nem felejt el semmit.
Szeretlek.
Sosem lesz vége. Sosem lesz vége.
Sosem lesz vége. Sosem lesz vége.
Sosem lesz vége. Sosem lesz vége?!

MIKORLEESZVÉGEEEE!!!!
@gazoló: soha:

Petőfi Sándor -

A MAGYAR NEMES

Őseimnek véres kardja
Fogason függ, rozsda marja,
Rozsda marja, nem ragyog.
Én magyar nemes vagyok!

Munkátlanság csak az élet.
Van életem, mert henyélek.
A paraszté a dolog.
Én magyar nemes vagyok!

Jól készítsd, paraszt, az útat,
Mert hisz a te lovad vontat.
Csak nem járhatok gyalog.
Én magyar nemes vagyok!

Tán a tudománynak éljek?
A tudósok mind szegények.
Nem irok, nem olvasok.
Én magyar nemes vagyok!

Van, igaz, egy tudományom,
Ebben párom ritkán látom:
Enni, inni jól tudok.
Én magyar nemes vagyok!

Milyen jó, hogy nem adózok.
Gazdaságom van, de nem sok,
S van adósságom, de sok.
Én magyar nemes vagyok!

Mit törődöm a hazával?
A hazának száz bajával?
Majd elmulnak a bajok.
Én magyar nemes vagyok!

Ősi joggal, ősi házban
Éltemet ha elpipáztam:
Mennybe visznek angyalok.
Én magyar nemes vagyok!

(Borjád, 1845. szeptember 26–október 7. között.)
@Penivaldes:
Csak, hogy világos legyen; én soha nem piszkálok senkit az ilyen-olyan meggyőződése okán.
Gyakorolja a hitét kedvére, legyen katolikus, evangélikus, bicsérdista, Theronista vagy mittudomén milyenpista. Addig amíg engem békén hagynak azt csinálnak amit akarnak, viszont most pont nem ez történik.
Sunyi módon beszivárogtak az oktatás területére és elkezdik szépen az agymosást a kölkeknél. Milyen alapon és mi az, hogy csak négy féle közül választhat a szülő, vagy az etika? Nohiszen, ezek akarnak etikát tanítani? Dajcsfüreliz, semmilyen meg zsigamarci mi? Kacagnom köll.
A leg határozottabban tiltakozom ez ellen a szemétség ellen!
Eddig is utáltam ezt az egész klerikális bizniszt, de evvel a húzásukkal végképp lehúzták magukat a klozeton.

Nálam legalább is.
(nem mai keltezésű a téma, de hamá szóba került...)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Van egy 'brucewillisfilm'--Looper--

A köröket jó volna már idehaza is bezárni végre!
@Knósszosz: ezért nem kell gyereket vállalni:))) ha nincs gyerekm, akkor nem fogják tudni beszervezni...
magyarnarancs.hu/elso_valtozat/klinghammer-belep-83579

ilyen névvel hogyne lehetne államtitkár,kiváncsi vagyok rászolgál-e nevére?
@Knósszosz: "Sunyi módon beszivárogtak az oktatás területére és elkezdik szépen az agymosást a kölkeknél."

annyira üldözték őket, hogy bemenekültek az iskolákba. annyira hülyére félték magukat a nagy üldözésben, hogy nem tudták megkülönböztetni a templomoktól.
@Knósszosz:

ölök ha unokámat meg akarják erőszakolni mocskos,torz világukkal!!
@bella _ciao: a fidesz kdnp ezt már régesrég tervezte, hogy megindítja a vallásháborút.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezek szerint egyet értünk!-:)))
Azt még akkor hozzátenném, hogy tartsák el magukat!
Ez az alfája és omegája az egész kérdésnek. Kíváncsi lennék hány templom maradna, ha a hívek adományaiból kellene működniük?
Gyanítom, hogy tízből kilencet át lehetne alakítani sertéshizlaldának, tekintettel a mangalicza iránt megnövekedett piaci igényekre, meg a múltra(is).
De valami készülőben van, azért a papa lemondása nem véletlen dolog.

Oltári szemétség lehet a háttérben vajon, aminek a következményeit nem akarja viselni a főnök, tán?
@Penivaldes:
Ha nem raktál volna szmálylitot, még komolyan venném-:)))
@Penivaldes: "@Fabius: azok vagyunk, a fenálló rend ellen küzdünk, és elakarjuk űzni a kizsákmányolókat...:D "

kifelejtetted a mindenkorit... kölömben hogyan lemmél anarchpia, mint knossosunk?:-)
Rájöttem, ezeknek a fides-közeliek ha köztörvényes bűncselekményt nem követett el, akkor legalább fizikailag, vagy mentálisan retardáltnak kell lenniük.

Mentálisan pl:
L. Simon az anális költészet-, Fábri S. az anális "jobboldali" (sic) humor pápája.
Selmeci a "szőkenős" viccek élő szobra.
Kövér üldözési mániája legendás.
Összességében a Bibó kolesztársakra mind jellemző a gyermeki gondolkodás, mintha még nem nőttek volna fel csak fizikailag.

De fizikailag retardáltak pl:
Ókovács az amorf fejével reklámozhatná a fogamzásgátlót, vagy a vérfertőzés következményeit, míg Szíjjártó smink nélkül játszhatná Frankeinsteint.
Vagy a 150-160cm testmagasságú vackorok, a daliás "főrendőr" vagy Budai Gy.

Matolcsit meg nem is tudom, hogy a fizikai vagy a mentális retardáltsága miatt fogadták be, vagy azért mert van egy szuper képessége: minden kritikai gondolat nélkül képes megvalósítani Orbán gazdasági ötleteléseit.
@gazoló: a kalapács hamgjáhot üllő is kell. Vagy Üllői út:-)
@gazoló: Ez mekkora! Elképzelem mit tenne a 20 évvel ezelőtti Viktor mostani saját magával.
@shinichi:

elgondolkodna? és futni hagyna?!
@Knósszosz: "Ezek szerint egyet értünk!-:)))
Azt még akkor hozzátenném, hogy tartsák el magukat!"

ha netalántán görögmániád mellett eljutottál vón mondjuk Ámszterdámba... megláthatnád. Működő templom alig, oszt mágis baromijól elvannak, Még a főéptészi hívatal is egy templomban rendezkedett be. Mondhatni... igény se volna rá. Perzse Amszterdam egy bűnös város, Szodoma és Gonorrhea, pusztulni fog. a kofishopjaival együtt...
és ott nem fenseget, hogy berángatnak a templonyba, legfeljebb egy elszállt biciglis gázol agyon:-)
@Knósszosz: @Penivaldes: a hizlalda tényleg egy kicsit erős volt, na de a hit nem kimondottan a tárgyiasult és intézményesült eszközkészlettel meghatározott minőség, ugyi. De vannak tabuk amiknek gúzsba kell kötniük és szolgasorba kell taszítaniuk az embert, mert a tabuk nagy része a hatalmon lévők hozzák és alakítják, kényük kedvük szerint.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem kicsit nagyon, és ezek visszafognak tolni oda ahonnan eljöttem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
megint kapok rodeotól, de takarózok veled, hogy minden szavával egyetértettél:

"A szocializmusban nem véletlenül voltak lezárva a határok: jól tudták, hogy ennek hiányában előbb utóbb mindenki elmenekülne, és akkor a munkásosztály vezetőinek el kéne kezdeni munkát végezni. Ezzel a gondolattal lassan a Fidesz környékén is megbarátkozhatnának."
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ehhez a focihoz a fecsútbasznádi libalegelő is luxuskategória!!!
@Penivaldes: Kicsit durva volt valóban, de mondanám, láttam már volt templomban divatkiállítást meztelen babákkal ( Ámszterdám Neuwe Kirk), koncerttermet, a fentebb említett városi főépítészi hivatalt, itthon zsinagógában kulturházat, műűszaki múzeumot... malachizlaldár kivéve a volt zsinagógákat miértisdenem?
@Penivaldes:
Bocsánat a plasztikus hasonlatért Tőled is meg azoktól akiket bánt, de oly mértékben tele vagyok az egyház szellemiségével, hogy ilyesmik jutnak eszembe róla. Majd vigyázok ezek után.
Mea culpa, töröld.
Nincs harag?
@Penivaldes: Sőt, még a pokolba is fog jutni. :)
@bella _ciao: ""A szocializmusban nem véletlenül voltak lezárva a határok: jól tudták, hogy ennek hiányában előbb utóbb mindenki elmenekülne, és akkor a munkásosztály vezetőinek el kéne kezdeni munkát végezni. Ezzel a gondolattal lassan a Fidesz környékén is megbarátkozhatnának." "

ne adj tleteket! Szar lenne a kis szük gatyámba dugdosni a 10 eurósokat 3 évenként.
@Penivaldes:

a templom egy nem hívő embernek csak tégla (kő) meg malter, ha nem használják arra amire épült akkor bármi lehet benne akár hajléktalanszálló is vagy sertéshizlalda a jelképeket kell levenni róla azt hajrá...

gyereket meg nem azért akar vagy nem akar az ember mert balfasz fanatikusok gondolják irányitani az életet. a balfaszokat el kell zavarni a picsbe a gyereknek meg örülni kell és nem szabad hagyni hogy elmeháborodottak döntsenek a nevelésükről...
@Knósszosz: de van harag, örök harag van. nem megyek veld többet shopingolni!
@batka manó: sertéshizlalda ne legyen. hajléktalan lehet.

én félek a gyerekcsinálástól.
@Penivaldes: Engesztelésül. :)

enterem.blog.hu/2012/08/30/a_vilag_legszebb_konyvesboltja_egy_templomban_borzolja_a_kedelyeket

Amikor először láttam a képeket, tudtam, hogy van remény az emberiség számára.
@Knósszosz:
És...és akkor nem láthatom hogyan mutat az alkarodra akasztott plázaszütyő???
Ne csináld Peni, kérlek!!!
@Penivaldes: Ugyancsak Ámszterdamban láttam ökonometrikus templomot. Minden hajóban más felekezet tiszteleghetett az Ő Istenéhez. Katolikusok, reformátusok, evangélikusok, görögkeletiek, és meglepődsz, sintoisták, jehovisták... mifene... és megvoltak egymással.
Más: ugyancsak Amszterdamban a Szent nemtudomkihez címzett templomban külföldi bevándorlók tüntettek a z ottani törvébyek ellen, hogy simán beköltöztek a szentelt házba, és életvitelszerűen ott éltak hónapok óta. Amikor arra jártam, éppen jött a mentő, mert az egyik bennlakóra akkor jött rá a tolófájás... és senki nem hőbörgött, hanem segített a laeendő új máriának...
Persze ez mind csak fabulálás... és balfaszkodás...
@kifordított nagyanyó: Gonosz? Mikor voltam én gonosz? Olyan áldott jó gyerek vagyok...:)))
@shinichi:

Ez eszméletlenül zseniális:))
@Penivaldes:

nem félni kell töle, hanem csinálni - aszondják az okosok, hogy a hozzá tartozó müvelet/aktus a világon a legjobb dolog, söt többnyire ez mozgatja a világot ;) -
azt ha összejön akkor örülni neki(k) marhára, mert nincs szebb dolog a világon annál amikor gyereknevetéstől hangos a ház...tíz éve nem gondoltam volna, hogy majd ilyeneket irok, azóta viszont van kettő egészségesen neveletlen' ritka nagy zsivány. :)
@Penivaldes: "én félek a gyerekcsinálástól. "
kifejtenéd bővebben? A helytől, az időtől, az alanytól, vayg mitől is félszegezel:-)
@Penivaldes: Pedig én pörgetném melletted az AUDI Q7 kulcsát:-)
a kis okosok, küldjük rájuk matolcsyt, majd észhez térnek

Montenegró is megszünteti az egykulcsos jövedelemadót

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/montenegro_is_megszunteti_az_egykulcsos_jovedelemadot.545108.html
@batka manó: rendben, megfogadom, hogy közösden fogom vele dobálni a játékokat..ha lesz..olyan, aki tőlem akar..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és a magyarosch karikás fitymacsattogtatósról is van linked, :-))))))
@bella _ciao:
@gazoló:
Utolsó éves gimis volt a kölök, amikor átvette a sulit a valamilyen egyház.
Lehetett választani, vagy beállsz a sorba, vagy mehetsz a francba másik suliba, a város túlsó végébe.
Utolsó évben beilleszkedni egy új közösségbe az nem egyszerű.
Maradtunk.
Mindenki kussolt (a tantestület is), mi nem akartunk a gyereknek rosszat, a tanárok meg maguknak.
Na ennyit az egyházi vonalról, mára befejeztem.
@Penivaldes: Kész. Nekem annyi... mehetek a kulcsommal a klozetre:-) Csak a TEK megnetudja:-)
höhöhöhöh

Hoffmann váratlan kritikát kapott Demcsák Zsuzsától

Bár Hoffmann Rózsa valószínűleg nem erre a válaszra számított, Demcsák Zsuzsa a TV2 reggeli műsorában azt mondta az államtitkárnak: rá nézve úgy látja, nagyon megviselték az elmúlt időszak történései.

hvg.hu/itthon/20130213_Demcsak_zsuzsa_hoffmann_rozsa
@Penivaldes: Így jártam. Marad a fradika B-közép. Ők biztos megértenek:-)
@kifordított nagyanyó: Ehhhh, alapból egy Barca rajongó csak jó lehet, a remek ízlés kötelez :DDDDD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Láttam. A Rózsi hosszú másodpercekig gondolkodot (sic!), hogy ez most basztatás, vagy dicséret, aztán nagylányosan riposztolt, hogyaszongya... nem, nem vagyok viseltes, csak kicsit foltozott... beszartam. Demcsák holnaptól Fedél nélkült árul a Blahán. Meg is érdemli:-)
@Penivaldes:
Túl-túl, de ha ez elsőben történik, egy pillanatig nem gondolkodtam volna rajta, hogy "világi" iskolába vigyem a gyerököt.
Utsó évben nagy kibabrálás lett volna vele.
Szóval... megyünk vásárolni?
Vagy elbujdokoljak csendes magányomba...
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: mert? a dvtk-sok fújnak rád? mehetnél velük a miskolci haha-sokat győzködni.
Már csak a miniszterek,miniszterelnökök és polgármesterek férgesének kellene hullania.
@bella _ciao: DVTK? haggyad má... kemény tökű gyerekek azok. Renceresen elverik a Loki, a Fradika, a Dózsa, a Vidi, az ETO, meg jöhet bárki szurkolóit:-)
Ogazi kemény tökű fajtiszta faszparaszt gyerökök ezek:-)

Ha kimarad egy forduló, egymáson gyakszanak:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Kurva szarul nézel ki, Drágám, iszol te rendesen? Most ezt így hogy???"
oops:

Die Presse: Orbán elfogadja mások véleményét, amíg egyezik az övével

Az Alkotmánybíróság működésének átalakításáról cikkezik a Die Presse.

hvg.hu/vilag/20130213_kulfoldi_sajto_magyarorszagrok
@Knósszosz: na jó, de csak azért, mert nem jut eszedbe kikezdeni velem. megysünk cipőket próbálni.
@Knósszosz: figyelj túlélted, és most már szabad madár vagy.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: magyarul, kb. ez :D a következményt meg nyulambulam leírta már :D
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Attól voltak olyan feszültek, hogy múlt héten eltávozott az égi lelátókra a 125 éves Ede bácsi, aki egyszer állítólag látott valakit, aki beszélt egy olyan szurkolóval, aki egyszer megnézett egy olyan meccset, ami (állítólag) nem volt bunda.
társítás és hozzáértés:

Óvodások szeme előtt akciózhatott a TEK - videóval!

Egy óbudai óvodával szemben vetette be erőit a Terrorelhárítási Központ (TEK) egy önbíráskodó férfivel szemben. Úgy tudjuk, az akció idején több óvodás még az udvaron tartózkodott, a bevetésen lövés is dördült.

hvg.hu/itthon/20130213_Ovodasok_szeme_elott_akciozott_a_TEK__vi

----------------

A TEK nem mond le az Audikról
Mert a vidék biztonságának érdeke az első.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F02%2F13%2Fa_tek_nem_mond_le_az_audikrol%2F
@Penivaldes:

Szerintem eszébe jutna, csak tudja, hogy műholddal figyelem a házát. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szokjon hozzá a kölke, hogy mindenért meg kell küzdeni!

ekkora barmokat.
@kifordított nagyanyó: Mi játsszuk a világ legelegánsabb futballját (amikor nem a taknyukon csúszunk), nem értelek...:))))
@bella _ciao: Jaaa? Ez még a Dzsudszák nője volt, csak 3D nyomtatóval sokszorosították őket a mostani fiúknak sztereoidolizálás céljából. Monta is az edző: Bélám, ha szarul focizol sose dugod meg eztet a guminőt:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és mit látsz? remélem azt nem figyeled, amikor fürdik....)
@Penivaldes: csak hozzáöltöztek a mikuláshoz, cipővásárlás után így szokás
@Penivaldes: Okos....:))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Azért,mert pár hülye hasra van esve tőle,attól még nem biztos ,hogy olyan jó és szép az.:))
@bella _ciao:

gyerekek ne bomoöljatok én 1968-ban, piros útlevéllel Budapest Prága Berlin 2 hét

csak a zendékás határőrök voltak irígyek, az egyik családot leszedték a vonatról a cseh endéka határon ami egy fabódé a senki földje közepén és éjfél volt tök sötét, csak mert cum trucc...mert ők nme ...

szóval pukkadjatok meg

nem sokkal később csoportos útlevéllel vittem át a csehekhez szlováliába sörzeni egy csoportot hétvégére...egy útlevélen 24 név és én voltam a felelős az egész izéért

jó volt....a sör is

brühühühü

meséljetek még faszságokat nyugodtan...mellik brossúrából ollóztad?
Na további jó mulatást mindenkinek!:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Butus! Rúgozol itten a TEK ajdijain... a mellékhír, ami fontos, az persze elkerüli a figyelmedet. A tegnapi HVG-s cikkben volt a lényeg: Bevezetik a mindentlátunk, megfigyelünk azonosítunk, menj az anyádba rohadszblogger, vagy mi viszünk el hozzá projekt...
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

kurva jó nekik

és kurva rossz nektek

én akkor sem hiszek ha benn vagyok a tempelben mert az szép épület

brühühühü

és az könyvtár...hát az mesés végre nem tömjén és lógeci meg ájtatos buzik
@Penivaldes: butanő... a Diósgyőr klerikális színe a piros fehér:-) Nemá, hogy ződfehérbe öltöztessék má a cherleadereket:-)
@rodeo36: :)

hvg.hu/velemeny/20130213_A_remenytelenseg_emigransai

mondom, cirbi tehet róla, ő linkelte

a söröt azok a csehek és szlovákok még mindig jobban főzik mint mi
@Penivaldes:
Na hallod!
Kikezdeni veled??
Az olyan mint ha párbajra hínám Egeret.
Én csak viszem a dobozokat...-:)))
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ezek a cherleaderek? háááát...én már voltam cherleader edzésen.:))
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: amit ilyen helyeken elismernek, az már meg vagyon évek óta, ugye nem vanik senki naivának lenni, hogy ugyan honnan is lett meg a kommenter ip-je, ha nem adta ki senki? ;)
@rodeo36: már elementél, de itten Hidasnémeti mellet voltak pajkos tréfák. Maora behozni szándékozott 2 kila banán, szlovák határőr által letartóztatva. A magyar paraszt leült az út szélire, oszt betömte magába, mondván, jusztse megy a kukába. És gondolj bele. A belében már ott mormogott vagy 6 üveg Slezák:-)
@rodeo36: Majd egyszer küldök egyebekeről fényképmellékletet. Van ahol a vallást a helyén kezelik.
@Penivaldes:
Jajaja!
Apropó szatyor, jóhogyszóttá!
Ki köll mennem a piacra valami zabálnivaló után nézni. Neked mit hozzak?
@Knósszosz: na ne bámuldozz, hanem fog a dobozt, és menjünk.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: mi jófajta sajtokkal voltunk majdnem így, meg egy két hokikorival, csak hát egy kis igazi baksis jó szemellenzőnek bizonyult :D
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A kankólin setétben virágzik - hogy egy gyerekkori klásszikussal éljek.
Bazz!-:DDD
@Knósszosz: Két szatyorral méc bótolni? egy öreggel, meg egy fijatallal? :-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hehe, nem kell bezárni, kevesebb a javítás díja, mert ők nem szoknak csengetni, tehát gond egy szál sem ;)
Amúgy én pont ezért egy klónomat szoktam használni vezényló és papcsihapsi anyukájába való elküldésre :D
@Penivaldes: pedig elég jól helyrepofoztatta bóka, már tv is van a konyhában
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kedvenc hangszerem a dob, de tényleg. De félek itt elbasznám, egy egyszerű négy negyedet is össze-vissza ütnék..
@V-PORT: @jaegtoer:
"Mi az, hogy az én adómból tanul, akkor itthon kell maradni? Mondják olyanok, akiknek vagy nincs gyerekük, vagy már elvégezték az iskolákat."
Csatlakozom.
@Penivaldes:

Nem. Téged figyellek, amint fürdesz. Egy másik műholddal.
@bella _ciao: a vízbe is rakott valamit, mert teljesen más mint Tihanynál.
@Penivaldes:
Akkor én elindultam.
Piros gömbölűt kérsz, avagy jégcsap formát?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ukrajna nagyobb buli. Szóltak, votka bekészítve. Út mellett a policáj, tányéros műholdvevővel On govorit: Te baszdmeg mentél itten ezreel... 70 rubel. ...
Mink bemutattuk a votkásüveget, oszt nagyívben ki a vízelvezető árokba. Gázt neki. rÖHÖGTÜNK lEMBERGIG, A FASZINAK CSAJK A SEGGE LKÁTSZOTT KI AZ ÁROKBÓL, AHOGYAN AZ ÁSVÁNYVIZES PALACKOT KERESGÉLTE:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A klónod üzent már Recskről, vagy Sárazsadányról, esetleg a kőbányából? Jól van? semmi hiány? :-)
hihi. bonyolódik a helyzet. ki vált le kit, én nem te nem?

L. Simon tagadja, hogy a hvg.hu-nak tagadta volna leváltását

hvg.hu/itthon/20130213_L_Simon_menesztese_magyarazkodik_az_EMMI
@Mariann19: Szia megest rosszkor jöttél. Mennem kell építeni lassan Orbaniádát. Olvasgass, ha múlatni akarsz:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ezért fürdőm gyorsan, hogy keveset tudj mozzini
@Penivaldes:
Az a sörretek! Tudod Te mitől dög a légy!
Na szaladok, nehogy elfogyjon oszt ne tudjak hozni neked.
@bella _ciao: El Szájmon most épp az öntökönszúrás állapotában vagyon:-)
hehehehehehehe, höhöhöhöhöhöhöhö ez egyre szebb :D :D :D

L. Simon tagadja, hogy a hvg.hu-nak tagadta volna leváltását

Az Emmi szerint L. Simon László a hvg.hu-nak nem nyilatkozott az esetleges leváltásáról, a hvg.hu szerint viszont munkatársunk bemutatkozott, L. Simon László pedig nemmel felelt kérdéseire.

hvg.hu/itthon/20130213_L_Simon_menesztese_magyarazkodik_az_EMMI

szerző hvg.hu idő 13:55 - Itthon

Fideszes listán indult a Debrecenben balhézó focidrukker

A Fidesz 2010-es pártlistáján is indult az a futballdrukker, aki hétfőn a HaHa debreceni fórumát megzavarta - olvasható a Klubrádió honlapján.

hvg.hu/itthon/20130213_focidrukker_fidesz_lista
AJJAJ. kEZD KEZELHETETLENNÉ VÁLNI A KRAVAL. éS A NAGY VARÁZSLÓ kOVÁCSOT MOST TETTÉK PARTVONALRA. cigányügyeket intézni:-) Hiába: a szakértelem diadala:-)
@Penivaldes: mert a tihanyi halászok ottan lehalásszák, vagy richárd perjel kiimádkozza a vízből
Klinghammer térképész, akadémikus úrnak vajon mi kifogása van a fiatalok követeléseivel szemben?

0. Követeljük a köz- és felsőoktatás átfogó reformját!

1. A keretszámokat állítsák vissza legalább a 2011-es szintre!

2. Állítsák le a forráskivonást, kompenzálják az elvonásokat!

3. Töröljék el a hallgatói szerződést!

4. Ne korlátozzák az egyetemi autonómiát!
emmár felveszi a versenyt az mszp miniszterelnök vadászatával

Halász igent mondott, L. Simon pénteken távozik

Pénteken, Lovasberényben jelenti be Balog Zoltán miniszter, hogy megválik L. Simon Lászlótól, és helyette Halász János lesz az új kulturális államtitkár. Az ennek ellentmondó hírek nem felelnek meg a valóságnak - mondták kormányközeli források a Népszabadságnak.

nol.hu/belfold/halasz_igent_mondott__l__simon_penteken_tavozik
@rodeo36: Ja, ha hulyenek tetszik lenni, akkor nincs tobb kerdesem..
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Fényképről jut eszembe. Tucc olyan helyet, ahová névtelenül lehet feltölteni fotókat? Mutogathatnékom van, de szemérmes vagyok :-/. Nem bejövős, hogy a tek kotorásszon utánam a neten.
Folytatom.
Ezeken az oldalakon többször leírtam, hogy az adózás azoknak az állami szolgáltatásoknak a fedezete, amelyeket kizárólag közösségi módon lehet megvalósítani, egészségügy, oktatás, kultúra, államigazgatási szolgáltatások stb.
Az állampolgárok eltérő szükségletei határozzák meg e szolgáltatások igénybevételét.
Tárgyilagosan, szélesebb spektrumban kéne gondolkozni ezen a területen.
Az egyik fő csapás ezen belül, hogy a szolidaritás elveire épül, ezért nem tesz különbséget abban, hogy ki járul hozzá adózás útján ezek finanszzírozásához, és ki nem.
Amikor ebben az összefüggésben vizsgáljuk a kérdést, ez inkább felveti az igazságosság kérdését, mint az, hogy az adót fizetők mely szolgáltatásban részesülnek.
A másik kérdés a szolgáltatásokhoz való hozzáférés fajtájának a kérdése. Bele kell gondolni abba pl., hogy az miért nem gond, hogy a napi szintű garázdaságok kórházi ellátása súlyos milliókat emészt fel? Ez csupán egy példa volt annak érzékeltetésére, hogy helytelen egy jelenséget kifogásolni, csupán arra fókuszálni.
Ami még zavaró, hogy ebben a kérdésben azoknak van a legnagyobb hangjuk, akik a tanulmányaikat térítés nélkül végezték el.
Fontos hozzátenni, hogy a felsőoktatásba fektetett anyagi javak befektetések, melyek megtérülnek, hiszen a későbbiek során a végzett diplomásuk az általuk létrehozott értékek töredékét kapják meg jövedelemként, ergo a gazdaságot gyarapítják a jövőben.
Végül azt is meg kell említeni, hogy a diplomások részarányát az eu 40%-on felül határozta meg, jelenleg ez nálunk 30% körül mozog, e cél elérésének határideje is van.
@mikénehavóna: há ehe elég hülye vagyolok. Tán kérdezd Cirbolyár, vagy Prolibolit. Ők szentem tudnak ojat, hogy Te sem tanálod meg:-)
@Mariann19: ööö... ez a napi garázdaság válasz a b középnek? mert akkor frappáns.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nagyon sajnálom, hogy elmész. Sok dolgom van, volt, ezért jöttem "rosszkor".
Csupán remélni merem, hogy ma még vissza térsz a klubba.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na igen. Ez a mai magyar valóság.
A két világ összecsapása. Annyira jellemző, a jelenlegi helyzet tökéletes sommázata: az egyetemisták, a jövő fiatal tudósai VS. a focidrukkerek. Persze nem is kérdés, a kormány melyik gondolatvilágot képviseli. Mi lesz velünk, ha a focisták nyernek?
@Mariann19: Közgazdasági szempontból hogyan lehet értékelni azt, hogy az egyetemista egyfelől éveken át lemond arról, hogy önálló jövedelme legyen, másfelől a tanulás munkának számít-e? Vagy hogyan kategorizálható közgazdaságilag? Wellness?
@bella _ciao: "Ez a napi garázdaság válasz a B középnek?"
Széles ennek a fogalomnak a spektruma, mindenki meríthet a környezetének tapasztalataiból.
Amit írsz, az az egyik.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Pontosítok: őK a "Vesszenek a Zsidók" Födalatti Judaista Egységfont reprezentánsai a témakörben:-))
@mikénehavóna: gazdaságiag lehet hogy nem az, de egyébként az.
@bella _ciao: úccse értik meg... folyóba vödörrel vizet hordani... elakadnak az a betünél:-)
@jaegtoer:

Ezt kifelejtettétek: "mondják ezt olyanok, akik": INGYEN TANULHATTAK, B+ ÉS SENKI NEM KÖTÖTTE RÖGHÖZ ŐKET!!

Ettől van még ki az agyam...
Százmilliós részvénypaketteken ülnek parlamenti képviselőink?

Tényleg 7 millió forint névértékű OTP-részvénnyel zárta Szabó Erika közigazgatási és igazságügyi államtitkár a 2012-es évet, ahogy az a január végén közzétett vagyonnyilatkozatában szerepel?

hvg.hu/itthon/20130213_Szazmillios_reszvenypaketteken_ulnek_parl
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Megyen a tipródás a "röghöz kötés"-en, miközben van másik négy, legalább olyan fontos pontja a HAHÁ-nak. Ezekről nagy a kussolás.

0. Követeljük a köz- és felsőoktatás átfogó reformját!

1. A keretszámokat állítsák vissza legalább a 2011-es szintre!

2. Állítsák le a forráskivonást, kompenzálják az elvonásokat!

3. Töröljék el a hallgatói szerződést!

4. Ne korlátozzák az egyetemi autonómiát!
@mikénehavóna: négynél többet egyszerre ne tegyél fel, mert Fabius cenzurázza:-) És pinafasz is kizárva:-)
egyszeriek is magyarázkodnak:

Az Ultras Debrecen 1994 nevű debreceni szurkolói csoport azt közölte: nem a továbbtanulni szándékozók ellen léptek fel a hétfőn, amikor megzavarták a Hallgatói Hálózat fórumát, hanem "egy hiteltelen szervezet ellen", ami úgy képviseli a hallgatókat, hogy a közösségből nem áll mögöttük tényleges tömeg. Az ultrák a továbbiakban nem kívánnak foglalkozni a HaHa-val, de ha "továbbra is Debrecen sportbarátok érdekei ellen lépnek fel", akkor "ők is megmozdulnak".

hvg.hu/itthon/20130213_Megzavart_hallgatoi_forum_megszolaltak_a
@mikénehavóna: "Az egyetemista egyífelől éveken át lemond arról, hogy önálló jövedeleme legyen, másfelől a tanulás munkának számít-e?"
Abból kell szerintem kiindulni, hogy a tanulmányok szellemi felkészültséget adnak arra, hogy a későbbiek során az oktatás költségeinek többszörösét legyen képes produkálni az értékteremtésben. Ezt leginkább a műszaki foglalkozásoknál lehet jól bemutatni, hiszen a korszerű technika működtetéséhez komoly szakmai tudásra van szükség. Ez a technika több ember élő munka szükségletét képes kiváltani.
Tudjuk, hogy a végzendő munkának sematikusan három fázisa van, a felkészülés, a konkrét feladat elvégzése, és a befejezés ideje.
A tanulmányokat ebben az esetben a felkészülés munkafázisának lehet tekinteni, tehát munka.
Ebből következik, hogy jövedelem nélküli munkavégzésről van szó, melynek ellensúlyozására szolgálna a tanulási időszak
támogatása.
Itt jegyzem meg, hogy a nem műszaki tudományok is értékteremtőek még akkor is, ha pénzben nem mérhetőek. Mindíg a funkció dönti el a hasznosságukat.
"Ma 2 órakor Milla-aktivisták akartak egy feliratot kifeszíteni a Kossuth téren: Az ország házon kívül van!
Azonnal megjelent a Kövér-gárda parancsnoka és közterületfoglalási engedélyt követelt az aktivistáktól. Mivel ilyennel nem rendelkeztek, rendőrt hívtak.

Mindez azért érdekes, mert a CÖF nem kért semmilyen engedélyt, és a Kövér-gárda valamint a rendőrség tagjainak jelenlétében szerelték fel molinójukat.

Ez egy újabb bizonyítéka annak, ahogy a többszázmillió forintból kapmányokat folytató CÖF nem más, mint az Orbán rezsim propaganda gépezetének része, amelyre nem vonatkoznak Magyarország törvényei."

www.facebook.com/photo.php?fbid=492910814079034&set=a.175487312488054.30541.169854769717975&type=1&theater
@mikénehavóna: "Mindez azért érdekes, mert a CÖF nem kért semmilyen engedélyt, és a Kövér-gárda valamint a rendőrség tagjainak jelenlétében szerelték fel molinójukat."

hého, nem jelenlét volt, hanem az eccei parlamentőt leguggolt, a hátára állítva rakták fel a szaros minilót a CÖF kommanderek:-)
ecceri parlamentőr... basszus. kezdi elönteni az agyam az isteni termékenyítő anyag...
itt van a fidesz ron werbere. nyilatkozzon selmeczy! de legalább egy békemenetet!

Aki szitokszóvá tette a liberálist: portré Orbán tanácsadójáról

magyarnarancs.hu/belpol/arthur-j-finkelstein-83609
@mikénehavóna:

Kövér Lacát mosmár nagyon, de nagyon pofán kéne b*szni.
@bella _ciao: lehet, hogy ő simicska is?

"Finkelstein ugyanakkor kerüli a nyilvánosságot: az elmúlt két évtizedben gyakorlatilag nem készült róla nyilvános fénykép (a mi illusztrációnk sem ma készült), és interjút is csak ritkán ad."

magyarnarancs.hu/belpol/arthur-j-finkelstein-83609
Eszembe jutott gyermekkorom kedvenc nótája. Valahogy így szólott:
... És akkor jött a TEK-em kapitánya,
Ki odacsap, hol sanyarogni lát.
És emiatt az ember úgy imádja,
Ezt az írtó klassz TEKitányt:-)...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A faszér' nem tudják összetippmixelni a pénzt arra a kurva stadionra...
@bella _ciao: a mi zsidónk jó zyidó... a Te zsidód jöttment galiciai:-)
@Mariann19: Köszönöm. Azt hiszem, ez egy nagyon ütős érv.
Ja, és a tiedének a farkán nincsen bőr, de a mienknek az arcán se nem. Bibábuuu:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
a jobbik szerint werber meg finkelstein (pintykő) nyúljorkban meg egyeztet, milyen kampányt ajánljanak magyarországra. majd jön a szárnyas és megerősíti.
@mikénehavóna: más is bedobta a placra:

Nem engedték a Milla-molinó kifüggesztését a parlamentnél

Megakadályozták szerdán délután a Milla aktivistáit abban, hogy saját óriásmolinójukat kifeszítsék a parlament mellett. Mint ismert, hétfőn a békemeneteket is szervező CÖF molinója egy napig volt kifeszítve ugyanezen a helyen.

hvg.hu/itthon/20130213_milla_molino_parlament
hmmm

Újabb gigahitelt adhat Kína Oroszországnak

Újabb hatalmas méretű kölcsönről tárgya egymással Oroszország és Kína vezető állami olajtársasága.

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/ujabb_gigahitelt_adhat_kina_oroszorszagnak.179703.html
@mikénehavóna: Nem tudtam a kérdésedből megitélni, hogy melyik oldalon állsz. A Welness" feltételezése az egyetemistákat illetően azt hittem, irónia.
Ezért örülök, hogy ezt a területet hasonlóan itéljük meg.
@bella _ciao: Finkelstein és társa voltak Menem argentin elnök tanácsadói akkor, amikor Menem az államcsődöt választotta.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Erről az egészről leírtam a magam fékezetthabzású véleményét külön.
endresy.blogspot.hu/2013/02/diakokes-hazugsageroszak.html

De az biztos, hogy csak a büntetlenség és a politikai hátszél tudatában akkor az orcája annak a sepredéknek.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Kosztolányi, a Dezső írta volt - aktualizálva:

Napoleoni buzdítás katonáinak

Rátok tekint két félTEKe,
hogy félTEK-e.

Agg póttartalékos sóhaja:

Mit ér, mit ér két félTEKe,
Ha lóg az ember fél TEKe.
szlovákiából magyar szemmel:

Kicsit savanyú, kicsit szomorú, kicsit frusztrált, de a mienk – Papucsek Gergely Magyarországa

www.parameter.sk/rovat/kultura/2013/02/08/kicsit-savanyu-kicsit-szomoru-kicsit-frusztralt-de-mienk-papucsek-gergely
@Penivaldes:

Látod, ezt műveli velem a politika... :D
OFF

index.hu/gazdasag/penzbeszel/2013/02/13/dragan_orulhetunk/
Szerintetek kitől lehet kölcsönkérni a Cöf-ös "Nem leszünk gyarmat!" molinót?
Azért nem kell teljesen leírni a sajtós fiúkat. A HVG-sek kikurkászták, hogy a miniszterelnökség mely szervezeteknek nyújtott anyagi támogatást a tavalyi évben:

hvg.hu/gazdasag/20130213_Itt_a_lista_ezeket_a_szervezeteket_tamgat
@Penivaldes:

Úgy érted, nem vagyok komp??? :)
@mikénehavóna: "Támogatásban részesült a Kommentár Alapítvány"

Onnan támogatják Várurat, Kalmárt meg Lencsés Istvánt. :)
Én még most sem hiszem el, hogy Észak-Korea felé haladunk.
Nem rájuk szavaztam, de azt gondoltam, hogy 2/3-val és azzal a szakértelemmel, amiről minden nap beszéltek, tesznek valamit. Valamit, ami jó. Eltelt három év, és rá kellett ébrednem, hogy Orbán és társai nem változtak semmit.
Aki azt mondja nekem, hogy ami itt történik az jó, az vagy hazudik, vagy narancshályog van a szemén.
Ja, nem vagyok elkeseredett. Mert most azt gondolom egy év alatt még annyi szart össze fognak hordani, hogy nem nyerik meg a választást.
OFF.

villanyszámlát hozott a posta...az elmű nem szarozott simán lefikázta a kormány 10%-os rezsi csökkentését egy külön tájékoztató levélben. nem beszariak, holnap lehet elmű részvényt vesz a kormány? :)

"4. az áram árának több mint háromnegyede adó és egyéb, állami és más vállalatokhoz befolyó díjtétel.
.
.
7. Amit a szabályzó hatóság a háztartások számláját csökkentette, a nagyobb vállalkozásoknál áremelést hajtott végre. Számolni lehet azzal, hogy ezen vállaltok jelentős része emelni fogja a termékei, szolgáltatásai árát a megemelkedett energiaköltségei miatt."

ON
@V-PORT: "Aki azt mondja nekem, hogy ami itt történik az jó, az vagy hazudik, vagy narancshályog van a szemén."
Csupán kissé fel kell nyitnunk félárbócra ereszkedett pilláinkat , és a dicsőséges "mi vagyunk a legjobbak, minket utánoz fél Európa" szlogen mögött mit láthatunk?
A működőképesség szélén lavírozó egészségügyet és oktatást, az ellehetetlenedő önkormányzatokat és a súlyosbodó nyomort.
Miközben a 2013-2014-es gazdasági prognózisok, a várható gazdasági növekedés stagnálása lefelé mozgó spirált jelent.
@Mariann19: Azt még ráfoghatjuk az "elmúlt nyolc év"-re, meg arra, hogy Európa is rossz helyzetben van. De ez a körítés, amit álmagyarsággal, és álnemzetiséggel leöntenek, na ez undorító. Naponta olvasok négy-öt olyan pofátlanságról, ami után 2002 és 2010 között Szijjártó tartotta volna a sajtótájékoztatót.
Ez nem csak a mi felelősségünk, hanem a szekértáboré, amely szó nélkül hagyja ezt az ámokfutást.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szét röhögöm a fejemet. Ez a gyors naszád hattyúdala?
@V-PORT: "Azt még ráfoghatjuk az elmúlt nyolc évre."
Ez a hivatkozás már elveszítette az aktualitását, valamint az elmúlt három évről is szót kéne már ejteni.
Mai hír, melyet az államadósság Kezelő Központ ZRT adott közre:
A valaha volt második legnagyobb értékére nőtt az államadósság január végére, összege 21.878 milliárd Ft. Ez hatalmas növekedés, mert tavaly januártól 467.7 milliárd Ft-tal több , 78.5 - 79%-on áll. Vedd hozzá, hogy mennyi lenne, ha a Manyup-ból is nem törlesztettünk volna. A megszorításokról még nem is szóltam..
@Mariann19:

"Nem süllyedünk. Csak a víz emelkedik."
@sortelen: Te figyi! A Mephisto nyert Oscart.
Egyetemi rádióadás, az egyetemfoglalóktól:

eper.elte.hu/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Nem süllyedünk, csak a víz emelkedik."
Beállok mögéd ebbe a derűlátó világlátásba, úgyis olyan borongós hangulatban voltam.
Volt már az ÁSZ-MNB csörte?

Hogyan rúgjunk még egyet Simorba, az MNB-be és az IMF-be még egyet? Hintsük el ostoba népünknek, hogy törvénytelenül működött a jegybank és "szivárogtatott az IMF-nek". Úgysem olvassák el a részleteket, amiből kiderül, hogy röhejes szarrágás a vád - vagyis az lenne, ha nem eleve arra készült volna, hogy halljon a jóember harangozni valamit a "szivárogtatásról" meg a törvénytelenségről, és ez maradjon a fejében, ne pedig a düh, hogy páros lábbal kellene kipenderíteni az ÁSZ-ból az ostoba lakájhadat.

"A negyven oldalas ÁSZ-jelentésre negyven oldalas tételes cáfolattal szolgált a jegybank vezetése és szakapparátusa. Ebben nem fukarkodnak a számvevőszéki vizsgálatot minősítő kitételekkel: súlyos hatáskörtúllépést, a lényegesség elvének figyelmen kívül hagyását, a hitelességre való törekvés és a segítőkész együttműködési szándék hiányát róják fel a számvevőknek.

A 12 milliárd forintos működési költségkerethez képest egy kipellengérezett, rossz sorba könyvelt kilencezer forintos tételen és egy kilencmilliós túllépésen folyt a vita, ami arra a sommás számvevőszéki megállapítással zárult, hogy a MNB működésében szabálytalanságok mutathatók ki.

Pedig csupán 46 darab eszköz 2 napi értékcsökkentésének téves elszámolásáról van szó. Az ÁSZ a nem hatékony gazdálkodást még azzal is példázza, hogy a nyomtatók és multifunkciós gépek 2006-os 558 darabos jegybanki állománya 2012-re „csak” 171-re csökkent.

Ami pedig a sarkalatos pontot, az IMF által igényelt adatszolgáltatást illeti, ott sem lépte túl a hatáskörét a jegybank, amely szerint az ÁSZ által az illegálisnak minősített adatkiadás indokolt volt és kifejezetten a pénzügyi stabilitási kockázatok elkerülését szolgálta,
Emlékeztetnek arra, hogy az MNB - a 2008-as IMF-megállapodás nyomán - hitelügynökként járt el a valutaalappal szemben, s ebben a minőségében jogosult az adatszolgáltatásra, ehhez az államnak nem kell jogszabályban felhatalmazás adnia számára.. Mi több az adatokat az érintett nagy bankok tudtával továbbították az IMF-hez, azt a hibát azonban valóban elkövették, hogy a szóbeli tájékoztatást nem „dokumentálták le”, s az írásban tett hozzájárulásokat utólag szerezték be – hiánytalanul. A mulasztás ügyélben a felelősség feltárására vizsgálat indult a jegybankban."

nol.hu/gazdasag/asz__az_imf-nek__szivarogtatott__a_jegybank
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mégiscsak jobban hangzik, hogy "lépünk fel", mintha azt mondanák, hogy a barnainges különítmény barmait rátok küldte a Párt!
Vagy a Lenin fiúkat... Evégre ezek bolsik...csak...
Meg kell dolgozni a beígért stadionokért, ezt már akkor mondtam, amikor a zavargásokon egyértelműen ez a csőcselék vitte a prímet.
Piktor ezt ígérte nekik, most meg meg mert valaki szólalni ezen agymenés ellen.
Amúgy ezek a nagyon "hazzaffyjas béközepes" kretének, a GDP mely területét erősítik?
Illetve bocsi, gyengítik...
Segílyesek?
Mert nem agysebészként termelik a dzsoggingra valót, az látszik.
@jaegtoer: "Imádom, ha/amikor ilyeneket irogat."
Legalább tudjuk, hogy mi várhat ránk, mert a déli híradóban ezeket a kellemetlen gazdasági eseményeket nem közlik. Még jó, hogy van HVG!
@Kowalski, helyzetjelentést!:
6 év alatt nem nullázták ki és írták le???
Ne!!! :))
(AZért arra az alul iskolázott parasztra kíváncsi lennék, aki a nevét adta ehhez.)
Evégre akkor dicsérni kéne őket takarékosság miatt.
@Mariann19:
Csak hiszed Aranyom!
Agyiroki zombik közül valamelyik, pl. SSteffy cicus megmagyarázza, hogy ne higgy a szemednek, a Pártnak kell hinni és a Piktor különben is nem ezt mondta!
A gyurcsányahibás és a bajnai, meg az emúttnyóccév! :)) Éljen Piktorunk!

Most akkor ugye érthetővé is válik, miért volt olyan fontos a múlt héten idő előtt, ha jól emlékszem 180 milliárd törlesztése... :D
@bella _ciao:

"_Aki szitokszóvá tette a liberálist(...)_"

nos, finkelsteinnek azért nem volt annyira nehéz dolga, mert a liberálisok keményen megdolgoztak érte.

az más kérdés, hogy igen sokan a liberalizmus ruhájába öltöztek, de egészen másként éltek és cselekedtek.
@Mariann19:

Tudok még ilyeneket, pl: "Azért kicsi és puha, hogy ne fájjon!" :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Tudom! :))
Tegnap már kiröhögtem az Iráni Photoshop légierőt.
Bazz, annyi eszük nem volt, hogy a fényviszonyokat megváltoztassák... A kis színes fények ott vannak a "hegy fölött" repülő gépen is ráadásul...
Képzeld el, ha egyszer el bírja hagyni a kifutót ez a technika... oszt beáll a sivatagi homokba... :))
A lateráni szerződés ára:

"A korábban kifejezetten egyházellenes Mussolini újonnan felfedezett hitbuzgalmában megkereszteltette a gyerekeit, évekkel a polgári esküvője után megtartotta az egyházit is, bezáratott több italboltot és éjszakai klubot, és a nyilvános káromkodást is bűncselekménnyé nyilvánította. Az egyház kedvéért szólalt fel a fogamzásgátlás ellen, és be akarta tiltani a válásokat is Olaszországban."

www.origo.hu/nagyvilag/20130212-titkos-birodalmat-epitett-a-vatikan-mussolini-penzebol.html

Bartusnak igaza volt, amikor azt írta, hogy Orbán Mussolini forgatókönyvét hajtja végre?
@Mariann19:

Egy Igaz Hazafi tükörből nézi azokat a grafikonokat, és akkor már meg is előztük a haldokló Nyugatot.
@mikénehavóna:
Előtte a Duce is lelkes szoci volt! Akárcsak nálunk... :)
@Mariann19: "Nem süllyedünk, csak a víz emelkedik."

www.youtube.com/watch?v=LjjfeupavJQ

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WjusirYftkg#!

...hogy jobb kedved legyen!!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Úgy lett volna az igazi, ha a farkának támaszkodva ott lenne egy hosztesszgádzsi, mint az autókiállításokon...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

arról is meséljél baszki,mennyi fejpénzetet kérsz egy Duna fölötti átszállingózásért?

csak a nav miatt...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: @Dr. Gy. Dr. Fűegér: gaz galádok, nektek végetek, hisz tegnapi hír volt, hogy nyomulunk kormányilag iránra is, mert olyan fasza gyerekek na és humanisták is, gyerekeket sem bántanak, se nőket, és tiszta életbiztosítás az ottani vezénylókat megbírálni
Gyá itt is vagyoke??!! Hihííí
Helyettes államtitkár: Magyarországnak fontos partnere lehet Kenya, Etiópia, Uganda is

Takács Szabolcs, a Külügyminisztérium globális ügyekért felelős helyettes államtitkára szerint Magyarországnak határozottabban kell részt vennie az EU fejlesztéspolitikájának alakításában, a fejlődő országok segítésében, az ország különösen Afrikában, a szubszaharai térség támogatásában kaphatna...

hvg.hu/itthon/20130213_Helyettes_allamtitkar_Magyarorszagnak_fon
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mondták is mértékadó közgazdászok, hogy a 180 milliárdos korábbi törlesztésre semmi szükség nem volt.
Viszont belföldre szánva marha jól hangzott.
Az is jól hangzik, hogy a dollár államkötvényt viszik, mint a cukrot. Én is vinném olyan kamat hozamokért, még egy kicsit kevesebbért is. He-he
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Tudok még ilyeneket."
Nyomassad Egér, már előre vigyorgok, mint a paradicsom. Vidám percek szomorú életemben.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az a pár hülye irányítja ott is az országot. na de az a pár hülye mindenhol ott van..
@gazoló:
No de kérem! Az nem az én boltom! Rendes ungarische vállalkozó volt, blokkal.
Az egyesületnek elég sok pénzébe van a rendezvény, ilyenekkel próbálunk még egy kis kiegészítést szerezni hozzá.
Nekem csak saját pénzemben és melómban van az egészben az én részem. Idén megúsztam 50-60eből, amit az én saját dolgaim finanszírozására költöttem, nem terhelem ezzel is az egyesületet.

@Mariann19:
Ugye-ugye... Nincsenek véletlenek. Az eccerije meg tapsol és okosan pislog ki a béka segge alól.
Fekete György művészetfelfogása: nem baj, ha szar a mű, csak segítse a nemzet megmaradását. Ha remekmű, de szomorúságot okoz, akkor ki kell nyírni.

Stumpf András ír L. Simonról és Feketéről, és erről az egész förtelemről, ami a fideszes kultúrkampf (benne saját maga). Csak erős gyomrúaknak!

hetivalasz.hu/jegyzet/egy-teruletet-remekul-ismero-onallo-gondolatokkal-tervekkel-biro-am-kormanyahoz-mindig-lojalis-politikust-pakolnak-ki-eppen-a-szekebol-60550/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem, a Duce volt szoci, családi alapon. Dolfi bácsit komcsi spicliként azonosították a 20-as évek legelején, de többet ígértek neki azután a másik oldalról... :)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nem én cenzúrázom. A bloghu spamhárító rendszere küld minden 5 linknél többet tartalmazó kommentet előzetes moderációra akkor is, ha ez egyébként nincs bekapcsolva.

Ezért szokjatok ehhez hozzá és így használjátok.
@Penivaldes:

Csak jobb helyeken nem a vezetőségben, hanem max egy portásfülkében... :D
Vagy egy uszoda ruhatárában.
@gazoló: Ez a video egészen szürreális, hozzá Vangelis zenéje...
Mit mondjak? Nem fakasztott mosolyt az arcomra.
Vagy ez lesz a kilábalás egyik útja?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ne becsüld le őket. Irán vezetését nem támogatják annyian, mint ahogy azt hinni szeretnék, viszont a forradalmi kormányzat mindenhová berakta magát, média, hadsereg, vétójog egyebek..így kell rezsimet építeni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

hát gyermeteg...de legalább nem egy valódi drón, amely ölni megy mást nem is tud, ez legalább gyermekjáték és szép szines bronz meg kék és arany a hegyen vagy a fölött

ez jobban tetszik mint a drónok

brühühühü
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azt már le sem írom számszerűen, hogy milyenek a kamatkondiciók, mert nem akarlak lelombozni. Inkább maradj Bolikám tudatlan.
@mikénehavóna: lehet a Karthágó vereségét is pozitívank feltüntetni...
ihaj csuhaj kell ide,
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nejemnek ,aki sárkányos utólagos engedelmeddel megmutattam a videót..le volt bombázva...
@mikénehavóna:

Érdekes szemszög Stumpftól ez a kárörvendenék a hiszterolibeken, ha nem épp az én haveromat baszná ki a rendszer amit szolgálok.
ez az L.Simon uyganaz az ügy mint R.Kamilló ?
kik ezek a bűnözők? mind fidesmafia ?
a parlamenti népviselőknek már nem írhattyák ki a családnevét? titkos?
@rodeo36:

A Hatalom, úgy látszik, dedóssá tesz. A szó jó, és sajnos rossz értelmében egyaránt.
@Fabius: "Természetesen mindig a demokrácia, a minőség és a művészi szabadság volt a zászlón. Tiszta, szent dolgok. Érdek soha. Hogy is lett volna? Hiszen az L. Simont gyalázó Revizor például az L. Simon által felügyelt Nemzeti Kulturális Alap pénzéből is él! Igaz, ma már nem kapnak annyit, mint amikor a főszerkesztő Csáki Judit gyerekének apja, Radnóti Sándor kurátorkodott az NKA-nál, de akkor is... Mondjuk, ha a verebek igazat csiripelnek, pályázaton kívüli keretből ment nekik akkor a közpénz, de ne akadjunk fenn ilyesmin. "

Speciel Stumpfnak a fidesz szóvivője által közpénzen gründolt propaganda-nyomtatványban ezen tényleg nem kéne annyira fennakadnia...
@Mariann19:
bocs nem akartalak "lelombozni"...

kepkezelo.com/images/eqa5rhsr7g40g6d6sah.jpg

kepkezelo.com/images/54lc30pfmgh9q93re7b.jpg

kéziben meg mi vagyunk a királyok
/fradi.Veszprém.Győr/
“Örüljetek, hogy nem vertük szét az egész kocsmátokat bazmeg” - mondta távozás közben a vagy.hu utóbbi napokban híressé vált videóján egy debreceni ultra a Hallgatói Hálózat-fórum résztvevőinek. A diákok rendezvényét DVSC-szurkolók egy csoportja zavarta meg, akik kérdőre vonták őket, miért a stadionra költött pénzeket állítják szembe az egyetemi forráskivonással.

“Bármennyire is buzinak nézel ki, próbálj meg férfiként viselkedni” - mondta a legtöbbet beszélő szurkoló az egyik diáknak, akiket később torkuk elvágásával is fenyegettek, és azt mondták, más kultúrkörökben ilyenkor már repülnének a székek.

A videón szereplő férfi egy debreceni olvasónk levele szerint Szepesi Miklós Zsolt, aki 2010-es országgyűlési választásokon még a Fidesz pártlistáján indult. Szepesi a Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártjának megyei elnöke is volt.

A politikai tiltakozó akciók korábban sem álltak távol tőle. A stop.hu 2009-es cikke szerint homokórát ajándékozott Gyurcsány Ferencnek, hogy lássa, amíg az 15 perc alatt lepereg, tönkremegy egy vállalkozás az országban. A Népszava 2009-ben arról írt, Debrecenben a Hajdú-Bét épülete előtt mécsesekkel emlékeztek azokra, akik "Bajnai Gordon üzletpolitikájának áldozatai lettek".

"A Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja elfogadhatatlannak tartja a társadalom nyakába varrt vizit- és napidíjat, valamint a fizetős felsőoktatással sem tud együtt érteni" - nyilatkozta Szepesi a Hajdú Online szerint 2008-ben.
@gazoló: Veszprém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a 7 dombon épült város.
@mikénehavóna:
Ez viszont: "Mindegy, nem fontos, csak annyiban: legalább egy kicsit röhögök majd, ha olyan kultúrpolitikust kapnak a nyakukba hiszteroliberálisaink, amilyennek L. Simont igazságtalanul leírták."

laboratóriumi tisztaságú trollizmus, csak az maradt le, hogy: "A hiszterolibek ajvékolása jelzi, hogy jó az irány!" :D
@Penivaldes:

lenyelte egy kommentemet a blogmoci! (Pótolhatatlan veszteség érte a művelt Európát...)
@gazoló:
Melyiket látta? Sárkány, nagy ügy, minden nőci az... :D Csókolom kiskezét!!!
Van több is. Az official vers. kívül is vannak, ha rákerestek. Azt is láttátok, ahol a sárkányok összementek... :D
Sokkal vadabb is volt, amikor idén be is borult az egyik, mert balf... voltak a kormányosok.
A somorjaiak (Samorin Dragon) fejkamerása?
Engem a kajak-kenu túrán azoknak a csapatkapitányuk rántott be véletlenül a Lajtába. :)) Jó frissítő volt, át sem öltöztem utána, akkor már minek... Cserébe kaptam gyorsan szíverősítőt! A fertőzések és a megfázás miatt csak, preventív jelleggel persze.

@Mariann19:
TUDOM! Gonosz banyek... ;Í
Amúgy másfél-két éve nyaralnak a családi megtakarítások $ és € számlákon. Előtte megfuttattam az OTPn, 1800 vettem még anno, majd 8400-nél eladtam... :)
@gazoló: Tomori óriási formában volt legutóbb, 14 gólt dobott. A riporter teljes eufóriában lelkesedett.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Mi a fene! Mint Lázár Jani! A tőkenövelő taktikád ugyanolyan hazárd. Mint látom, Te is csak nyersz, se veszteség, se kiadás, csak bevétel.
Így már értem, hogyan tudod egész nyáron a Mosoni-Dunán süttetni a hasad. Plusz az erkölcsi siker: amennyid van, annyit is érsz.
@Mariann19: Boli nyár elején ráfekszik a vízre és csak ősszel jön le onnan.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

mindet látta...én, vitában vagyok vele,mert szolgai sportnak érzem,hogy dobszóra.../aki nem lép egyszerre.../kell evezni...Abban,hogy minden nő sárkány azonos platformon vagyunk.
@Penivaldes: "Boli nyár elején ráfekszik a vízre és csak ősszel jön le onnan."
Aztán csodálkozik, hogy végig beráncosodik a bőre.
@Mariann19:
Erről azért mást vallok! :))
Amúgy sem vagyok akkora tőzsdecápa, azóta sem "tőzsdéztem", a narancsbolsi űzik nagyban...

@gazoló:
Na, ez az egyik kedvenc video!

www.youtube.com/watch?v=fkPVB-3Hz6Q

Kicsit vacakabb idő volt, de az nem számított.
Volt csapatunk, akik erre hivatkozva reggel fél tízkor olyan állapotban álltak ki, hogy volt amelyiket úgy kellett betenni a sárkányba... A néger guminőt bezzeg azért odakötözték a sárkány orrára!
(Persze a videon ez azért nem szerepel... :D)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mijaza hiszteroliberális?! Ez valami új kategória kubatoviában?!:D
Máris büszke vagyok, hogy megint valami liberális lehetek!:D
@Mariann19: ránctalanítot ken magára, és így simácska lesz bőre.
@gazoló:
Azonos platformon kapunk a pofánkra majd... :D
@Penivaldes: Ez sajnos így van. Állandóan gályázik a Dunán és pofátlanul még élvezi is.:S
@Penivaldes: "Boli nyár elején ráfekszik a vízre és csak ősszel jön le onnan. "

static.orszagalbum.hu/nagy/1254286104.jpg

:D
@Penivaldes:
Sajnos nem... De ha lehet, kilógok egy-két órára is. Irány fel, folyásiránnyal szembe.
Tudod, olyan rebellis szellemben... :)
@gazoló: "Abban, hogy minden nő sárkány, azonos platformon vagyunk." Nem állom meg, hogy ne beszéljek bele hímsoviniszta szövegetekbe.
Ti hoztok össze magatoknak példányokat, nem?
Otthon tudnak mindent rólatok?
@Penivaldes:

Hát ez az, hogy mindig ellenkeztek... :D
@Penivaldes: Nézd, a rómaiak nagyon pozitívak voltak. Gondold végig, hosszú hónapok éhezésének vetettek véget, megoldották a város népesedési problémáját és újszerű, mondhatni unortodox városképet hoztak létre.
Hol van itt a negatívum.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
MARHA!!!
Amúgy hihetetlen kis jószág amit küldtél, ha megállok szoktam hasonlókkal találkozni és elnézegetem őket.
Idén majd többet fotózok, tavaly alig.
@Mariann19: Bronz(vörös) bőrit csak csodálhatnád, én nem teszem azért, ha nem baj!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Hiszteroliberális: mindenki, aki nem szereti a Kedves Beteget.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Fehérbőrű vagyok... Pirulok mocskosul, nem olyan vastag a bőröm mint a bolsi elvtársaké, szeretett Pártunké és Qrmányunkkké!
@Penivaldes: Nem mindegy az anyaga átlátszó, fehér vagy véres-vörös, ugye?
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

DDD

Ti ott nagyban űzitek ezt...Nagyon nagy buli lehet...
nol.hu/belfold/20130213-_nem_keszulok_vesztesre

Bajnai cikk, érdekes

" Az MSZP-nek ma egy tehetséges, fiatal vezetője van, aki a megújulást vezeti. Sokak jóslatával szemben a szocialista párt nemhogy nem omlott össze a vereség után, de jó vezetéssel stabilizálta magát és növelte a támogatottságát. Ugyanakkor szerintem még nem mozdult el érdemben arról a mélypontról, ahol Gyurcsány Ferenc lemondásakor állt egyes közvélemény-kutatások szerint. A magyar társadalom nagyon nagy része mondta azt 2010-ben, hogy soha többet nem szavaz az MSZP-re. Ugyanennek a tábornak most egyre nagyobb része azt mondja, hogy soha többet nem szavaz a Fideszre sem. Ha ennek a tömegnek nem nyújtunk világos alternatívát, ha nem tudjuk őket megszólítani, akkor nem lesz elég voks a Fidesz leváltásához. Azt látom, hogy bő egymillió szavazó hiányzik az ellenzéki oldalon ahhoz, hogy le lehessen váltani ezt a rezsimet. Ráadásul Magyarországon nem elég a Fideszt leváltani, új korszakot is el kell indítani. Azt látom, hogy a társadalom nagy része nincs készen arra, hogy e korszakváltásnak egyedüli vezető erejeként tekintsen az MSZP-re. Ezzel csak tényt közlök, nem értékelek. Magyarországon jó kormányzásra van szükség, amire az elmúlt húsz évben alig volt példa. A jó kormányzáshoz most új gondolatok, új szakértők és új módszerek bevonására van szükség. Eszem ágában sem volt az MSZP-t bántani, mert nem ez a cél. Arra akartam felhívni a figyelmet, hogy veszélyes olyan stratégiát építeni, amely eleve kudarcra van ítélve. Azt várja a választók nagy többsége, hogy közösen találjuk meg a kormányváltás és az új korszak megnyitásának módját. Olyan stratégia kell, amely ezt lehetővé teszi. Az MSZP-ben vannak olyanok, akik szerint mindezt egyedül is lehet. Az én néhány mondatom mindössze erről szólt, nem volt benne ellenséges szándék. Arra figyelmeztettem, hogy a pártérdeket felülírja az ország érdeke."
@Penivaldes: Volt olyan is, hogy a magyarok nyilaitól reszkettek Ejrópában, valóban..
@gazoló:
Akkor még egy kis csemege...
Pozsony-Budapest túra, 2 sárkánnyal.
A Szent Banán megmentése, a pezsgő Duna,... mocsok sok élmény, persze hajóátemelés és zsilipezés is.
A Duna közepén amikor csend van, egy pezsgő hangot hallani, mint a pezsgőtabletta, de tök erősen a pozsonyi részen. Ahogy a kavics "megy" a víz alatt.

voluta.hu/pbp2010/index.html

voluta.hu/pbp20102/index.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Isteni mémhullám lesz ebből, érzem!

Ahogy a Tatuinon például bevetik a birodalmi lépegetők ellen, vagy ahogy a Balaton jegén ... :D
@Penivaldes: Idáig azért szaladgáltam, pff...
Hogyan küldjem át? Ja, és kapok sütit??
@Mariann19: azt nem, mert nem atrccal frkszik a vízbe.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A szabad vizektől eufóriába esem, imádom!
Körítésként ha még bronzbarna pasik is szaladgálnak a parton, igazi esztétikai élmény.
Nyaranta így élem az életem.
@Penivaldes: Felszólításra nem megy! Vagy, ha igen, akkor szépen köll ám kérni..mert nehéz (eset)vagyok!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért hisztero? Kérdezem személyes érintettségem okán.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: I see now! Nem is értem, ha nem szeretnek, miért hízelegnek?:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ne légy már hiszteroliberálisként ilyen konzervatív. Egész egyszerűen csak unortodox módon mentették át az utókornak.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Becseszne."
Jobb is, ha eltűnsz a habokban, ha az otthoniak keresnek, erre gondoltál?
@Mariann19: Mert elégedetlen vagy, azért, nem értékeled Nemzetünk fel, emelkedését és a heroikus harczot a zelnyomó kriptokapitalisták..br...ellen!
"Hiszteroliberális: mindenki, aki nem szereti a Kedves Beteget."
@Mariann19: Szerintem is el fog tűnni, de nem a habokban, ha otthun meglátják, hová is miket is írkálgat!:-D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Át, hát..jártam ottanság, a punoknak nyomuk sem volt, hiába írták ki, mint a női vécére a feliratot, hogy: nők!
@Penivaldes:
Küldöm, de le köll reszelnem, mer ezen a kurva USB nyíláson nem fér be egészbe a rohadék.
Pici türelem, bocsi...
@Knósszosz: Hősőm vagy! Zeusz vagy nekem! és én Aphroditéd!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Értékelem a heroista harcot, csak szeretném, ha értem zajlana a küzdelem. Még nem vagyok benne a felső 10%-ban, de gyúrok rá.
Vigyázunk Bolikánkra, ha jön az ellenőrzés, lenyomjuk a fejét a habokba.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Fiatal voltam, kellett a pénz...

@Penivaldes:

Remélem, nem hordasz semmit a kabát alatt... :D
Egerem itt hagyott mint egy krumplit.((
Knosszhi??
@Knósszosz: Látod, nem, Nem hozzám voltál kedves, ugye? (hozzám ne is legyél, maraggyunk a ko(i)llegalitásnál, ha kérhetem!:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: keszdesz elkanászodnim, ez az állandó testi vágy...
de hordpk, több réteget is:))))))))))))))))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): emgem kell legjobban szeretnetek merz én vagyiok a legkisebb.
@Penivaldes:
Ahh...
Petra to Roumiu-nál/nél mittudomén, ha arra esz a fene jó sorsom, várni foglak!!
Ha sikerül a vajas kenyeret is végre beszkennelni.
@Knósszosz: édeskettesben leszünk a fák alatt heverünk...)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
-:D
Yo, most menek perkeltet ellenőrizni, abból is akarok Peninek küldeni egy adagot.
együtt eszünk az istenek étkéből, és zenélnek köröttünk..
@Knósszosz: én addig megfésülöm hajam, lefekvés előtt is megfésülködöm
@Penivaldes:
Bezony!!
Mondjuk arrafelé nem sok van, de a kedvedért kivágok egy hatalmasat a fogarasi havasokban és odáig cepelem, jó?
@Penivaldes:
Azt én sem hagyom ki soha, nincs jobb egy lefekvés előtti fazonigazításnál... érted?-:)))
@Penivaldes:

Látom, én ide nem is kellek... :(
@Penivaldes:
A fakanál megremeg a kezemben, megyek kielégítem késlekedés nélkül. A pörköltbe vágyik..
@Knósszosz: Te is a hajadról beszólsz, mint fésülni valóról, biztos? .-P
"XVI. Benedek "vallási álszentségnek" nevezte azt a magatartást, amely "a tapsot és a közönség elismerését keresi az egyszerűség helyett". "Krisztus igazi tanítványa nem saját magát szolgálja" - mondta. A pápa szavait hosszú csend követte a bazilikában. "Szomorúság árnyékolja be a szívünket" - mondta a pápához a szentmisén intézett beszédében Tarcisio Bertone szentszéki államtitkár, aki meghatottan mondott köszönetet a pápának."

hvg.hu/vilag/20130213_Eltorzult_arcu_egyhazrol_beszelt_utolso_m
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Becsülöm érte, hogy fel tudta ismerni, nem eléggé "modern" a mai kihívásokhoz, ennek ellenére kérdéses nálam, miért is mond(atják) le ippeg most!
index.hu/kulfold/2013/02/13/lesz-e_fekete_papa_xvi._benedek_utodja/

Fekete pápa? Még mit nem, jóhogynem az Egyesült Államok elnöke legyen fekete mán!

"Mi szól ellene? Turksont sem kerülték el a botrányok, tavaly például levetített egy olyan filmet egy nemzetközi találkozón, amelyben az iszlám előretörésére figyelmeztettek Európában. „39 éven belül Franciaország iszlám köztársaság lesz” – szerepelt a videóban. Már II. János Pál utódlásakor is felmerült, hogy ne európai legyen a pápa, de azóta is az európaiak vannak többségben a pápaválasztók között.

Mit mondanak a bukik? A bwinen 3,85-ös, a bet-at-home-on 3,50-es szorzóval fizet."
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Erdő Péter esélyei alacsonyabbak, megtegyem tán befutónak, Kész pénzkidobás lenne, szerintem, kivéve, ha HabonyÁrpi melléállna, mert akkor azonnal megteszem!
"Mit mondanak a bukik? A bwinen 51,00-ös, a bet-at-home-on 35,00-es szorzóval fizet. Erdő Péterről és a magyar bíboros esélyeiről külön cikkünkben olvashat bővebben>>>"
khmm...
"Scarlett sem ér fel az önkielégítéssel

Joseph Gordon-Levitt átvedlik izomagyú suttyóvá, aki még akkor is a netes szexfilmekről ábrándozik, amikor Scarlett Johanssonnal hempereg."

www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20130213-scarlett-johansson-sem-er-fel-az-onkielegitessel-don-jons.html
:-)
@Penivaldes:

Most meg "dededededede" mi? Na, majd meg leszel kicsit fegyelmezve...

:D
Itt a nyerő, úgy tűnik! Bár, ha valakit Viktorunk ajánl, az nem túl jó ajánlólevél, ugye?

Christoph Schönborn (Ausztria)

"Orbán Viktor miniszterelnök tavaly novemberben a Magyar Érdemrend Nagykeresztjét adta a bíborosnak, akire szerinte „a Magyarország elleni támadások idején mindig barátként számíthattunk”.

Mi szól ellene? Hátránya, hogy Benedekhez hasonlóan ő is elsősorban tudósnak számít, a problémákat teoretikusan közelíti meg. Kritikusai a dolgokhoz való hozzáállását gyakran életidegennek nevezik.

Mit mondanak a bukik? A bwinen 26,00-ös, a bet-at-home-on 30,00-es szorzóval fizet.2
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ..mondjuk, ha 2014-ben "neaggyIsten" létrejön a Vona- Orbán kormány, mindegyikünk kijut belőle..
@Penivaldes:

Azért egy kicsit mindenképp meg kell büntesselek...:D
@Penivaldes: "@gazoló: Veszprém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a 7 dombon épült város. " hihi kicsi Roma:-)
"2008-ban még nem értett egyet a fizetős felsőoktatással az a debreceni szurkoló, aki megfenyegette a Hallgatói Hálózat aktivistáit. Szepesi Miklós Zsolt 2010-ben a Fidesz területi listáján indult és korábban szervezett már Bajnai-ellenes akciót is."

Erre senki, semmit?

index.hu/belfold/2013/02/13/fideszes_listan_indult_a_diakokat_fenyegeto_debreceni_ultra/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ezek után is?

Penivaldes 2013.02.12. 17:40:34
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egérkémet azért meg Egérkém nagy érzelmekkel viszonyul hozzám, és ez a szeretet meghatotta lelkemet..)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Most olvasom Klaus Mann Mephisto-ját, roppant tanulságos. Ez a csótányfajzat sose fog kipusztulni.
@Zuzu Petás: Igazad van, úgy emlékeztem, hogy "csak" Koltai. Keverem a dolgokat.
Filmben különösen műveletlen vagyok.
Sajnálom.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nem olvastad még? :))
Beszarás, milyen ... izé, szóval geil! :D

Annak a kis fideszbuzi béközepes vendégszerelésén miért is nem lepődünk meg?
Eddig is tudtuk, hogy a béközép, a maga ragyogó intellektusával a bolsevik párt előretolt segge!
Most legfeljebb fényesen be is bizonyítják! :)
Négy évet kapott egy volt román főbíró
Korrupció miatt ítélték el. Kétszázezer euró csúszópénzt fogadott el egy üzletembertől.
www.origo.hu/nagyvilag/20130213-negy-evet-kapott-egy-volt-romaniai-fobiro.html
Kitömték az érdekképviseleteket
Tavaly összesen 900 millió forint céltámogatást osztott szét a Miniszterelnökség.
www.origo.hu/itthon/20130213-a-miniszterelnokseg-tamogatasai-2012ben.html
Mittomén. Kérdezd Csizsiket. Ő volt mostanság hasonló környéken:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nálunk, ha Polt szeme előtt venné át a szokásost pl. Mr. 20%, akkor sem lenne belőle semmi...
Ja kérem, a Balkán!
@Knósszosz: Knósszosz!
Óvodai versike:
Egér, Egér ki a házból
Most jöttem a kávéházból.

Ezt gyakorolod?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nem, nem!
Amúgy sem levest főztem, pörköltet.
Aztán tovább gondoltam és tarhonyás hússá lényegítettem át, mert rohadtul nem volt kedvem krumplit pucolni.

Egér megúszta...
@Knósszosz: Önts még bele egy kis vasárnapi maradék kicsit savanykás madártejet. Nagyon pöpec lesz:-)
@Mariann19:
Hát nem!
Nem húzogatom az oroszlán... izé, az egér balyusszát. De ha harcolni akar hát legyen!
Van két gladiátor macskám!-:)
@Mariann19: "A szabad vizektől eufóriába esem, imádom!
Körítésként ha még bronzbarna pasik is szaladgálnak a parton, igazi esztétikai élmény. "

Valld be, hogy a pasiktól esel eufóriába, nem a víztől :-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Te csatlakoztál Egér műholdas megfigyelő hálózatára?
Komolyan kell vennem a dolgot, mert anyukám vasárnap tényleg csinált madártejet a hülye fiának és maradt is belőle.
Lebuktál bazmeg!!
No kukk, jó?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na, na :)

itt hagyod parlagon kaja, pia nélkül, és ahelyett, hogy megdicsérnéd amiért még be is vásároltatott - gondolkodj. :DDDDD

(bocs, hogy belepofáztam :)
@mikénehavóna:

Én is szeretem, amikor napbarnított pasik rohangálnak a parton. Szegények nem tudják, hogy csak vaktölténnyel tüzelek rájuk.

(lopott)
@Knósszosz:

Még azt a korsó sört is látom ott a klaviatúrád mellett! :DDD
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Már ki! De tökig voltam és még mindig esik... Fotóztam is... :)
ja hallgatom a gyerekeket, ahol külföldi egyetemfoglalók mondják el mi történt, illetve történik náluk ilyen esetben.

és gratulálok annak a "néninek" aki kaját vitt a az egész nap tárgyaló gyerekeknek!
olyan jót ezt hallani...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nyami Narimellényes közmunkás proliboli büszkén a hólapátnyélre támaszkodva:-) Gyönyörű.
@mikénehavóna: Esztétikai élményről írtam a bronzbarnáknál.
A viz az eufória előidézője, Halak vagyok.
Ne rosszalkodj!
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Valaki másnak ment az, mert nekem nem jött semmi tőled! :(
Dögösköggy csak..
Örüljetek, hogy nem vertük szét az egész kocsmátokat!

Szepesi Miklós Zsolt, debreceni ultra, a Fidesz 2010-es képviselőjelöltje társaival hétfőn meglátogatta a Hallgatói Hálózat gyűlését. Az itt elhangzott véleményét a vagy.hu videófelvétele alapján a Képviselő Funky szó szerint közli.

index.hu/bloghu/kepviselofunky/2013/02/13/oruljetek_hogy_nem_vertuk_szet_az_egesz_kocsmatokat
eper.elte.hu/eper128.m3u

gyerekek!
gyors hír : gyülekeznek az ultrák, hogy "meglepjék" az egyetemet - most megy élőben...
na tudjátok kik vagytok ti? macskajancsik. az. macskajancsik! :D

index.hu/bloghu/kepviselofunky/2013/02/13/oruljetek_hogy_nem_vertuk_szet_az_egesz_kocsmatokat

ehhez tartsátok magatokat! :D
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Na nektek annyi kispofáim, úgy felelősségre lesztek vonva, ahogy azt megcsinálta a frusztrációs törvény a tolvajokkal!
Kurvára fel lesztek jelentve, rá fogtok ti még erre bamakó rallyzni, elvégre jogállamban élünk!!
Vagymégse... na, most átgondolom újra...
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

b@sssssz!! Te vagy a fő macskajancsi! nem megelőztél?! :) méghogy Vérnyúl?! macskajancsi!
@Mariann19:
Az a legtutibb jegy.
Nőbe.
Nekem.
Volt, tudom-:)))

Ezt mingyá megemlegetem, de ez van-:)
@Knósszosz: ne morgolódj. habard be a tarhonyásodat inkább. És fogadjunk, félszemmel a real meccset lesed:-))
@jaegtoer: Háhehogy meg. Éppen az Elte felé battyogok keblenc matyómintás bézbólütőmmel, oszt a metrorooo bogolok blutusszony:-)
@jaegtoer:
A TF-re is oda mernek menni és ugatni a kis rühes kutyák?
Vagy csak a bölcsészekkel ilyen bátrak a kis fehércigányok?
Hehhe még senki nem kérdezte mitől lettem sáros:-)
@Knósszosz:
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!

:D
Azt a leborult szivarvégét!

Kamingautolnak az ultrák!

Ha tényleg bemennek megint az egyetemre, és balhé lesz, az nemzetközi botrány!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:Oszt még ez akar egérrel bennünket fejjelentenyi.
Amúgy amit kaptál 9 nap alatt zavarható le.
@mikénehavóna: Kiváncsi vagyok, most a mobilforgalmazásukat figyeli e a TEK...
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nézném, de nincs perpill TV-m.
Pénteken beszart, a haverom (szerelő) azt mondta, kenjem be zsírral és hajítsam olyan messze, amennyire fussa az erőmből.
Mondjuk nem sírok utána, nem nézem.
Akkor van bekapcsolva, mikor F-1 futam van.
Meg ilyen Real meccseknél.
Márczijusra köll egyet szerezni, mert indul a formaegy.

Addig meg a szomszéd rokonynál nézek meccset, de ma má nem zavarom.
@Knósszosz: Ez csak terelés volt, hogy eloszlassam a gyanakvásod, mert igazándiból az akváriumot bámulod és tekergeted az oxigényadagolót:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Miért volt az az érzésem, hogy ezt a ziccert nem hagyod ki???

Nu pagagyí, belefutsz még te is ilyesmibe, Matula bácsi!-:)))

(figyelek...)
@Knósszosz:
Tudtam.
Azért csináltam, nehogy valami ... megtörjön benned és csalódott légy!
Dinnye.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Én a Varánuszt bámulom, nem a zaquarivmot.
Tele van ilyen pirannyákkal mint tenmagad, szóval óvatosnak köll lennem mán. Itt is.
Hová fog vezetni ez...?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"bogolok blutusszony"

szóval így mondják a csajozást mostanság?
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Megnyugodtam... kire számíthat az ember, ha nem a barátaira.
Söröd van?-:D
@jaegtoer: én nem csajolok. az én kedvessem a bézbóllüttyő:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Hidd el, reggelire is finom.
Én tudom!

Orosz lány nem köll, az nem az én világom.
Meg szeretem a vizet, amúgy(is).
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mármint a Halak és Skorpió?
Szív egyszer azt mondta, hogy a legszerencsésebb párosítás.
Most csak megkérdezem, Te Skorpió vagy?
@Knósszosz:
Nincs... :((
Vörösbor nem jó? Egy kis törköly, vagy skót maláta?
@Knósszosz: nempirnyanya... vérnyúúúú abból csak az egyik állat:-)
@Mariann19:
Erre kell azt válaszolnia, hogy "Az leszek, ami csak akarod!" :))
@Knósszosz: Tudod. "Hal néni."
Üzenet a lányodnak tőlem.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ne izélj mán, Peninek akartam küldeni pörköltet kiköpte a zúesbé, hogy tolnád át a malátát?
Ja, értem. Az foljékony, alkalmazkodik.
Hát próbáld, itt várom.
De gyorsan!!!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: persze, oszt akkor nekem is:

NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
NYALIGÁTOR!
@Knósszosz: nem olvasol? Csak nézel? Felszívódott a madártejes tarhonyigás husibusi? :-)) Egy skorpinyónyúl nem áll sorba:-) Elől masinérozik:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az én Nyúl barátom meg akar félemlíteni a gyilkos ösztönök kilátásba helyezésével.
Nem hátrálok!
@Mariann19:
-:)))
Efharíszto, vagy köszönöm!
Ahogy akarod!
@Knósszosz: Most olvastam, hogy a knosszoszok nem is voltak békés népség, merhogy rengeteg fegyvertet találtak. Hülye régészek! Az lett volna a csoda, ha nem:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Azok is gyilkolták a mosógépeket?
DURVA LEHETETT!
NAGYON!!! :))
Tavaly kiállításra egy barátom kölcsönadott egy ilyent:

n1.vatera.hu/photos/68/d0/c746_1_big.jpg

Ezzel egy mosógépet is le lehet bökni! :D
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Az a legjobb. Vacsorázni se kell vinni, meg nem is tiltakozik. Kicsit előtte megmikrózod, oszt jónapot.
Nem lehetne ezt a nyaligátozgatást hatványosítani, mert elfárad a tekerőn a zujjam!
@Knósszosz:

Beírod, hogy "cr7 stream." Online sportközvetítések nagy választékban. A BL-t is adják.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ájn-cváj-policáj, ahogy a régi nóta is mongya, ugye...
Kaja csak későbben, mert a Gádorosról ide látogató rokonyomat ki köll fuvaroznom a Sóbánya-Kispest vasúti megállóhoz, mer megy Kecskemétre az ottani rokonaihoz.
Ja, hülye vagyok, az majd holnap lessz.

Akkor viszont lassan nekilátok abrakolni.
Ahhoz éteri csönd kell, legfeljebb egy kis AC/DC szólhat, netán Iron Maiden is megengedhető.
Előtte pancsi, de bezárok mindent, Egér műhóggya itt kering fölöttem.-:))
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: A nyél végén lévő kerek rézgomb benyomásával lehetett a sinnel felhuzni a puskétára.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Akkor jó! Most már nyugiban vagyok, mert kezdtem aggódni.
Ne felejtsd el, hogy nagy küzdelmek árán jutottunk idáig.
Most már csak az aratás következik.
Bolinak:
"A hó éjszaka és csütörtökön is esni fog Nyugat-Magyarországon. Somogyban és Zalában csütörtökön több mint 10 centit várnak, és Győr-Moson-Sopronban, Vasban és Veszprémben 1-6 centi esik az éjjel. Vagy nem. Ugyanis a meteorológiai szolgálat ismételten megjegyezte, hogy "mediterrán ciklon alakítja időjárásunkat, emiatt az előrejelzésekben becsült csapadék (mennyisége, halmazállapota, területi kiterjedése) és a valóság között lényeges eltérés lehet".

Vagy nem. LOL
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Tévedsz!
Német, I. VH un. 98/05 tip. "HENTESBÁRD" bajonett.
Hossza 50 cm, a penge 37 cm.
@Knósszosz: A fene a gusztusod. heavy metalt hallgatni pancsikálás közben. Kínozd akkor magad inkább egy kis laibach-al:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Kicsit esik még, oszt reggel nem találom a kis Corsát a gombócok közt... :D
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: kor, stíl stimmel. A magyar valóban, nintha rövidebb lenne és egyenes a plengéje. Sr. nyelű francia giselled van? mer nemkem vót:-) kerek négyszögpengés tőr. nagyon durva.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Úgyis a monitoron nézed... de egyébként van, amelyik egész jó minőségű...

www.ronaldo7.net/live/livestream/livestream.html
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Állandójan harcba vótak a mü kéneha vónaijakkal, ha harcoltak vóna egymással denem harcoltak, mindegy mán.
Klasszikus filológiját tanultál, vagy mit??
Én errül semmit se tudok.
@Knósszosz:
"A vallás nagy szerepet játszott. A vallás azonban nem a keleten ekkorra eluralkodó transzcendens teremtésközpontú, hanem természetvallás volt, középpontjában az azt megtestesítő női istenséggel."

Kezdem érteni névválasztásod, koma! .-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Köszi!
Belelesek, bár most épp nem a foci érdekel, legalább is ma estve nem.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ez a fajta aratás nem időjáráshoz kötött.
@Knósszosz: Nem. Tegnap volt valami hír valahol, csak átfutotam... nem volt lényeges nekem...
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Sajnos nincs... :((
Az első vh. egyik klasszikus árok harc késének az alapja volt!
Az amerikai változat:
www.oriental-arms.com/photos/items/35/003635/ph-0.jpg
Szerették, mert a vastag téli ruházatot is könnyedén átvitte.

Az amerikaiak is használták, manapság meg annak a mintájára csavarhúzót, vagy vmi vékony acélt fennek fel, hogy a kevlár mellényt is átvigye...
Persze van erre ... műszer gyárilag is.
cdn101.iofferphoto.com/img/item/511/204/834/united-triangle-camouflage-bayonet-knife-q111-7c79.jpg
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A névválasztásom nem innen vón.
Csak amúgy gyött magátúl, mikor beleájultam a görög kultúrába.
Knósszosz majd hétezer éves múlttal bír (nem is láccik rajtam), utánna lehet olvasgatni, érdekes annak, akit érdeköl.

Engem most inkább egy kurva nagy adag kaja kötne le, amarrúl a vidékrűl való.
Most olyan itt nincsen, viszont tarhonyás hús az elkészülte magát. Kovászos uborka meg fog hagymával töltött cseresznyepaprika mellé az is van.
Ma este evvel köll beérnem.
Éhes CÖF aktivista Viktorral álmodik, ahogy a népi bölcsesség mondja.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Az arab, de nem lenne ellenemre!-:))
Ott!!
Nem itt!!
Most!!

Érted-e?
Perszehogy...
@Knósszosz: Megdrágultak a helyi járatok mostanság, valami tavasz-ünnep készül, megen'! .-(
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Sárgaréz nyele volt, az idegenlégió fegyvere volt az 1800-as évek végén.
Most ilyen késeik vannak pl.:
www.usbayonet.hu/tgabor.html
(egyik barátom szerezte)
+ van egy jelvényem a 13.ezredtől, amit már viszont megszüntettek, Dzsibutiban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Amit mondogattunk.
Kijutott az orosz gyarmati lét, mert Piktorunk eltette a lét.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Mmmhhh...
Mabel mondta Mrs. Liptonnak:
"az finom lesz!"
Ez is, de ha agyon ütnek, akkor se jut most eszembe a görög neve.

De jó néz ki!!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ánja, csája van??
Ez gyut eszembe róla.
Pörkölt, meg anyuka ugyebár...
A sztifádho intézmény öregem!
Főként a krétai kunehli (nyúl) variációja.
Nem bántom a magyar perkeltet, nem-nem! Főként az marhának lábszárábúl rittyentettet, de a sztifádho az nem pörkölt.

Kezeljünk mindent a maga helyin, abbúl nem lehet baj-nai,nem?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A masif, az egybe central, ha jó tudom és nem arrafele van, hanem galliába.

Mostan jól tudom, vagy csak rosszul M-lékszem?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Fain lopakodó-vadászt hajtogattak a fejkendős haverjaid. :DDD
@Knósszosz: Jó is vó-na, de nem van, mint kurmányunknak se koncepp-ciója a zoktatásra, vagy, ha ez az, akkor reagen rossz!
index.hu/video/2013/02/13/az_mszmp-bol_a_joisten_kezebe/
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Κουνέλι στιφάδο - benne vagy a fazékba!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A hadsereget meg megduplázhatják néhány tükörrel, mint a Jedi visszatérben a rohamosztagosokat. :DDD
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Olyan szép estém volt, feltétlenül el kellett orbánoznod??

Most így hogyan nézzek az iccaka elé?
Jössz egy sörrel, ha összefutunk egyszer.
@Knósszosz:
"Én nagyon sok hatása alatt vótam..."
Jajaja!-:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Khmm... ez egy erkölcsös leányzó, a senatorasszonyhó' képest.
Ez csak eladta titokba a tangályát rábeszélésre, a mijenk meg hirdette is a Vaterán, oszt a svédek le is csaptak rá.
Hülyék!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A hiba az ön készülékében van, nekem megnyitja. Egyébként egy róka távcsöves puskával, mellette kiterített nyulak. :D
"Ülök az 1-es villamoson, velem szembe meg leül egy bombázó lány. Indul a villamos, következő állomásnál fölszáll egy cimbora. Odajön, lejattolunk. Legnagyobb meglepetésemre odahajol a csajhoz: puszi-puszi.
Mondom: - Mi van, te ilyen jó nőket ismersz?
- Nem.
- Akkor miért pusziltad meg?
- Azt hittem a barátnőd!"

Asszem be kell neveznem egy ilyen járatra..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Akkor TEKem van a gépen? :))
Átjöttek a tűzfalon!
Hoffmann pont olyan, mint Matolcsy! Elmebuggyant zártosztályra való droid!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Apró hagymákkal, olivaolajjal?
Ha nem, nem érdekel..-:)
@Knósszosz: Néked is, effendi! Maj' értesíccs(en) valaki a zeseményrű'!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Már rég lenyomoztak. Most tanakodnak a "baleset" forgatókönyvén. (Mondjuk a sárkányhajót megtámadja egy óriáspolip...)

:D
A poszthoz, zárólag:
"Ebben a rendszerben kicsit bolsinak lenni nem lehet. Mindig ott ül a főnök előszobájában a még bolsibb, a száz százalékig párthű önjelölt, aki írásba is adja akár, hogy nem fog gondolkodni, csak szolgál."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130213_L_Simon_kovetni_fogsz_a_verpadon
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ez jópofa! :D

Nincs is jobb reggeli, mint négy tükörtojás pár szelet sült bacon-nel...
hihi:
"Ott tántorog a röhögő törpe a kör közepén, teljhatalommal a kezében. Ő tette ezt, és nem a hiszteroliberálisok."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130124_es_egy_rohogo_torpet_kovettem

"és egy röhögő törpét követtem
akivel szétbaszott zsidó kurvák seggéről készítettünk
gipszlenyomatokat"

Eltörött a gipsz, nertárs?
@Knósszosz: Mi lenne, emlékezés, meg zene..pihegjél csak el, L. Simon versével búcsúztatlak:

"lehetőséget kaptam saját társulatom megszervezésére

saját életemről írtam darabot

de képzeletem szabadjára engedése

problémák sorát generálta

ezért művem megszabadítottam

a dekadens improvizatív elemektől

a bársony ráncai kisimultak

a festékfoltok eltűntek

a formák torzulásai

alig észrevehetővé váltak

már a szar szagát sem érzem"

(L. Simon László: váratlanul kiderült)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Meg még ennyit:
Margarin:
Két egér beszélget a kamrában:
- Rád fog esni a margarin!
- Rámamargarin?
Nem tudom miről beszél Fabius. Hiszen még nem is vágták egymást sittre, ki sem verték egymás fogait.
Demokrácia van itt, én mondom. :)
@Kis ember: Nem is fogják. A demokrácia dübörög!

De kapható nálunk hervadt szegfű és fonnyadt narancs is.
A többi pártra is lehetne mondani kedves jelzőket, de felesleges koptatni a gépem miattuk.
révész máriuszt óva inteném hogy az egyetem körül járjon, nehogy bajba kerüljön a gyurcsány és gergényi által odaküldött ultrák vs. rendőrök ujabb párharcában!
A magyar USA = Ultra Sturm Abteilung
süti beállítások módosítása