Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/matteo-renzi-antifa-tamadas-jogallamisag-tiszteletben-tartas-magyarors... (2024.03.29. 08:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.10. 04:25 Fabius

Juhász Péter lenyúlta Orbántól a "polgárt".

Címkék: bajnai gordon évértékelő együtt 2014

Remény és jövő háztól házig, interneten és telefonon, elegen leszünk és leváltjuk a rezsimet - ezt üzente az Együtt 2014 tegnap az évértékelőjén. Amit én a beszédek tartalmára nézve nem a 2012-es év értékelésének, sokkal inkább kampányrendezvénynek látok, ami egyáltalán nem baj. Az Orbán kormány 2012-es eredményeit mindenki érzi az élelmiszerüzletek kasszájánál, látja a mobilszámláján és a bankszámlakivonatán. Ha akarja, ha nem, ha erre szavazott, ha nem. Fontosabb volt ettől meghúzni azokat a határvonalakat amiket meghúztak, kijelölni a sarokköveket amiket leraktak. 

Az indexes Plankó Gergő kifogásolta kik ültek má'megin' az első sorban. Szerintem meg pont azok ültek ott - és egy kicsit hátrébb pl Suchmann Tamás - akiknek az első sorban kellett hallgatni, hogy Juhász Péter világosan kimondja: a Millában és az E14-ben azok tömörülnek, akik kormányt akarnak váltani, de nem akarnak az elmúlt húsz évben megszokott struktúrához visszatérni. Pont nekik kellett ezt elsősorban hallani tisztán, a tömeg morajától nem zavarva, és remélem megértették az üzenetet: ha itt teleülitek az első sort az nem baj, de a kormányváltáskor az ilyen szerepre nagyon számítani nem kell. Jó, hogy ez ki lett mondva, ideje volt, úgy látszik Juhásznak jót tesz, ha külsőre politikusnak öltözik, de a lelke mélyén hétfejű sárkánnyal hadakozó legkisebb királyfi marad, ahogy állítja magáról. Ügyes retorikai húzás volt Orbánról egy elegáns mozdulattal lecsippenteni a "polgárokat", akik amúgy már régen lemorzsolódtak a Fideszről. 

Kónya Péter beszéde hógolyóként indult és lavinává dagadt a végére. Sok igazságot mondott de sok újsággal nem szolgált. A videót végignézve bennem az a kép maradt meg, hogy Orbán Tajgetoszáról majd lezúdul a hógörgeteg és elsöpri az útból akit el kell söpörnie, ezért haladéktalanul nézzünk utána mikor lesz akciós a Barryvox lavinajelző valahol, mit lehet tudni. 

Bajnai Gordon beszédét a remény köré építették fel, ami valahol érthető: a debreczenijózsefizmusban derpegőket valahogy ki kellene rángatni az apátiából, amire ha akarom a remény emlegetése és a tettrekészség demonstrálása alkalmas lehet. De szerintem a mondandónak nem ez volt a veleje, legalábbis számomra nem. Szerintem sokkal fontosabb volt a technokrataságának fejtegetése közben a kijelentés, miszerint nem lesz szakpolitikai program önmagában valami attól, hogy a borítójára azt írja címnek a szerzője. Ő minden ígéret és programpont mögött látni akarja a "miből teljesíthető"-séget is az utolsó fillérig. Mert a felelőtlen ígéretek lehetőségét meghaladta a kor amiben élünk. Ettől fontosabb pedig a remény sincs, amit adni lehet. Mert az ország gazdasági stabilitásának visszaszerzése, a kiegyensúlyozott, kiszámítható gazdasági környezet megteremtése az alapja minden jogállami törekvés és egyéb restauráció lehetőségének. 

Váratlan de szimpatikus elem volt, hogy elhallgatás helyett mert viccelni a plakátkampánnyal ami ellene folyik. Sőt, kihasználva Orbán élő vitától irtózását ismét feldobta neki az "akarsz beszélni róla?" - labdát, amit ha elég ügyesen játszanak ki a következő hónapokban akkor a Fülkeforradalmárból becsináltforradalmár lesz, akinek egy bármilyen körülmények között, bármilyen helyszínen bevállalt vita gondolatától is beleolvad a Balaton szelet a fecskébe, és képes lesz hülyébbnél hülyébb kifogásokkal égetni magát a szikkadtra szoláriumozott szöcskeszerű szőke szókaratés szájaíze szerint. 

bajnai02.jpg

Kis szerencsével "Nem vitázok Bajnai Gordonnal" plakátkampány és Nem leszünk vitakészek molinós békemenet is lesz, majd a véghajrába fordulva a Nem leszek a játékszered című Kovács Kati opust kampányhimnusszá átdolgozza Kovács Ákos, Nem, soha nem leszek vitapartnered szöveggel. 

Ezen kívül Bajnai is húzott egy szocialistáknak szóló határvonalat mikor azt mondta: a szociknak se elég hitele, se elég szakértelme, se elég szavazója nincs a kormányváltáshoz. Van viszont az országban cirka egymillió szavazó akik azt mondják, erre a szocialista pártra nem szavaznak. Úgyhogy aktuális lesz ezzel szembenézni, és ha kormányt akarnak váltani akkor a sorcsere esedékességéről is el kell gyorsan gondolkodni, ahogy Lendvai Ildikó már megkezdte. Üzent az LMP-ből kiszakadt PM pártiaknak, és azt már csak én teszem hozzá, hogy Schiffer Andrástól is mindössze annyi önbizalomra lett volna szükség, hogy elhiggye saját magáról, a hasonló karakteres nemeket ő is képes lett volna kimondani a tárgyalóasztalnál. De akinek mindenki ellensége annak ki barátja? Na mindegy. További tanulság még az LMP maradéknak, hogy az E14 szakadásáról, a Milla kiválásáról és a velük szövetkezésről tovább ábrándozni meddő időtöltés. Juhász és Bajnai is elég világosan leszögezte, a választási párt megalakul.

Egyedül elbukunk, de együtt sikerülhet - mondta Bajnai, és igaz nem rátok gondolt, de nektek is érdemes lenne még egyszer átgondolni mekkora hülyeséget készültök megcsinálni hétfőn nagy büdösben. 

566 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr455072084

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Árnyékboksz Bajnaival 2013.02.10. 17:18:42

Eljött a várva várt pillanat. Gyógyíthatatlan orbánfóbiások és megingathatatlan hitű nemzetmentők tömegei előtt ma este megmérkőzik egymással Bajnai Gordon és Orbán Viktor. Kapcsoljuk a felcsúti Kovács „Kokó” István Sportarénát, ahonnan kommentátorunk,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbán az angyali értékrend képviselője
Szabadkőművesek, orvul kibérelt csarnok: évet értékelt a Civil Összefogás Fórum, alias Békemenet.

Az Emmi a HÖOK-ot leckézteti
Magyarország érdekeinek garancialevele a hallgatói szerződés az Emmi szerint.
Fabius, oke mukodik :)
Johetnek a trollok, mert jonni fognak.
Fabi emlékezeted kihagy?

a Kovács Kati úgy kezdődik, hogy NEM NEM NEM ÉS NEM, sohasem leszek a játékszered

és vitya a plasztik duma franci toporzékol is hozzá, mert ez neki kijár azért akar kiráj lenni...a szemétdombon még van esélye

Kónyát ne degradáld -egyáltalán- mert ő kezdett valamit amit a HAHA is csak folytatott...igaz meglehetősen jól...

Kis szerencsével "Nem vitázok Bajnai Gordonnal" plakátkampány és Nem leszünk vitakészek molinós békemenet is lesz, majd a véghajrába fordulva a Nem leszek a játékszered című Kovács Kati opust kampányhimnusszá átdolgozza Kovács Ákos, Nem, soha nem leszek vitapartnered szöveggel.

tehát a civil szervezeteket nem szabad kihagyni és nem eléggé hangsúlyozni létüketr és azonosságukat

brühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nézzünk le rájuk, amint kibú'nak a trágyából és AXE-t szórnak magukra korpa ellen nehogy a disznók felfalják űűűűűket...

brühühühühü
@rodeo36: csak autentikusan: hull a hajam, mint a ho, vidal szasszon vass end goo :)
A hook mar elfogyasztva, lasd tegnapi hitben, a malacfelelossegi poziciot ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ez is teljesen "relevant" (magyarúl: releváns) azaz a "levar" felemel, kiemel ige igefőnévivé alakítása, azaz releváns, jelentős, kiemelkedő,

reveláns az meg a "velar" igéből származik emlékezik, emléxik, visszapillant azaz revelar: leleplez, kiderít, rávilágít

relevant=lényeges
"revelant"= kimutat, felmutat, megmutat

brühühühü

ja és olyan szó nem létezik, hogy "delikvens" mert nekem még ráadásúl nyaldokló jut róla eszembe

(spanyol)= delinquente = (portugál)és emiatt a latin is ugyanígy írandó

aki az "n"-t kihagyja...nálam "-1_"-t kap grammatica-búúúúúúúúúúúúúúúúúúl

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
előtte játtszd el a pont pont vesszőcske című óvodait

"hull a hajam, mint a ho, vidal szasszon vass end goo" (ez olyan cirystíííííííííííííl)

remélem tudod mit jelent a goo (persze angol szlengben?)

(csak halkan, hogy senki meg ne hallja: trutyi ami már ragacsos és hajlakkot is csúfolják emígyen)

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a röghözkötés csakis akkor valósítható meg, ha van "RÖG" AZAZ MELÓ tehát ha a kormány hazai munkavállaláshoz köti akkor biztosítsa a munkát amit el akar vállalni és ráadásúl nem éhbérért hanem nemzetközi versenyszférában megméretett jövedelem garanciával

a többi rablómese a kormány részéről, nincs munka 3 napon belűl akkor szabad az elutazás

a másik:

"Az évértékelésen egyébként sok mindenről szó esett, leszámítva a mögöttünk hagyott és az előttünk álló esztendőt. Amikor beléptem, a Magyar Civil Szervezetek Erdélyi Szövetségének elnöke beszélt, amin a jelenlévők fele konkrétan aludt. Az első gyér taps a „felelős magyar nemzetpolitika” említésekor hangzott föl, és valamivel lelkesebb fogadtatásban részesült a „magyar nemzetfogalom immanens módon mindig magában foglalta az összetartozás fogalmát, amelyet csak egyszer tagadtak meg, 2004-ben, amikor az akkori kormánypártok szociális sovinizmusa stb.”"

ezzel agyon is van csapva mint őszi légy de ne legyen dögöljön meg

brühühühühü

ja és mijafaszt keres erdély a magyarországi értékelésben ha nem tett hozzá csak adományokat kapott a magyaroktól akaratuk ellenére mármint az adakozó akarata ellenére

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ezen már ki sem akadtam csak röhögök, de szívből:

"Ismét a Független Újságíróé a terep, aki egy kiáltványt akar elfogadtatni a rendezvény résztvevőivel, de előtte még kitér arra, hogy ezzel „csalódást fognak okozni Bajnai Gordonéknak,

mert ez a nyilatkozat nem a talpnyalásról szól”. Az első mondat így hangzik: „Támogatjuk az Orbán-kormány nemzetet és közjót szolgáló munkáját, azt kiemelkedőnek tartjuk”.

A szövegben még a hibák korrigálásáról, az elszámoltatásról és arról esik szó, hogy nem akarják, hogy bukott politikusok a nemzetet megtévesztve visszatérjenek.

Ezt követően gyors egymásutánban elrontják a Szózatot és a székely himnuszt,

majd ennek a különös, a valósággal és az álmokkal sajátos viszonyban lévő szeánsznak a résztvevői szépen elindulnak haza.

Ma is megmutatták a pénzhatalomnak."

brühühühü

kiemelések tőlem
Ha még sokat pattogtok,beírják a Szent Tákolmányba,hogy ez az ország márpediglenmostantól, NINCS!
Oszt mehettek savazni.
Éljen a Párt!
Éljen a Kormány!
Éljen Őfőméltósága,a Felcsúti Győző!(bocsika:Viktor!)
/rendőr bácsi!Így jó?/
Először, lájk:))

"szikkadtra szoláriumozott szöcskeszerű szőke szókaratés szájaíze szerint" - valami gyönyörű ez az alliteráció, bár Szokratész tiltakozna eme szövegkörnyezet miatt:))

Kb. én is azokat a gondolatokat találtam fontosnak, amit a poszt. Talán még egyet. Bajnai a példájával magyarázatot adott a résztvevők korösszetételére is. Fontos volt.

Örülök, hogy a poszt megemlíti a Debreczeni=apátia témát. Igen, DJ lehúz valamiféle rosszul értelmezett önsajnálatba és ott is hagy. Francba vele.
@rodeo36:
Van még más is. Röhögés -> röhej; kacagás -> kacaj; vihogás -> vihaj
@Dr. jenőke (jenőke):

nem is tudtam, hogy pösze vagy...persze vihogva

brühühühühü
@rodeo36: értettem, és igazad van, csak hozzá tenném, ezen szavakat én ritkán használom. Most, hogy itt tartunk, kicsit vissza vágok :) az -ul, -ül ékezet nelküli, a többihez nem tudok mit hozzá tenni, csak bólogatni.
@rodeo36: Bocs, hogy OFF de annak idején gondolom láttad ezt a TV sorozatot kedvenc zeneszerződről.

www.youtube.com/watch?v=alf7JtcjfLQ

Mi a véleményed róla?

ON
Kedves Fábius!
Szerintem volt évértékelés.
Gondold meg: megkérdik valakitől, hogy milyen a (tegyük fel 10-20 éve tartó) házasságod, mire a válasz egy pár összevont szemöldökles, cékla-lila arc és két perc artikulátlan ordítás.
Bajnai elegánsan beérte ennyivel: "Ez a kormány pedig rosszul végzi a dolgát, mi tehát leváltjuk!"
És hozzátett még néhány indokot, és programot a váltás érdekében. Ettől lett a végeredmény értékelés és kampányprogram.

Más:
Durva elszólás a CÖF új ideológiája, de a lényeg világos. Terhes ez a rendszer neki. Mert az angyalcsinálás nem más, mint a nem kívánt vagy titkolt terhesség szándékos megszakítása.
És - ha jól tudom - Luciferi a fény hozója.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

komolyan kérdezed? nincs róla véleményem nincs szándékomban megnézni

a következő (miután kurvanagy sikere volt éveken át a közönség körében a zeneakadémiák és a Nemzetközi Wágner Társaság elfogadta és használja hivatalos elemzésnek és tudományosnak is

remélem tucc angolúl

kurva jó

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Lesz itt élet, ha jönnek a trollok, egyébként Fabiushoz nincs mit hozzátenni egyebet, mint a reményem nő, ha Ő is igy itéli meg a triót.Csak az lesz a baj, ha a remény csodavárásba csap át és nem vesszük figyelembe, hogy nyakig érő sz..rból kell kimászni
@rodeo36: Azt mondták, hogy a kilencedik vodka után dadogok is. Lehet, hogy pöszén.
Egyébként nem.
Ez is nagyon jó. :)

A költségvetés aranyszabálya: addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. De ha még így is rövid a közös takaró, akkor legalább a nagyokat takarja be, ugye... A "centrum" jól jár, a "periféria" meg oldja meg, ahogy tudja.

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/487522_10151327728037815_1107847644_n.jpg
@Dr. jenőke (jenőke):
a 9. vodka után sok minden más is normális

én még vízen is megpróbáltam járni, igaz, hogy ott UNICUM is be volt vegyítve a 18. vodka után

brühühühü
@rodeo36: Szép az a rózsaszín ruhácska is. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
én hosszúval szeretem leűl, beleűl, kihűl,

tolúl, marhúl, ripacsúl

csórikám

brühühühühü

ha kideríted, hogy Hoffmann Rauzsika szerint a brühühühü
meg: brűhűhűhűhű

akkor revidiálom a z...m

vagy bruhuhuhu ahogy már valaki kifogásolta, mert nem volt nekijjjje ékezettye...sem
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

látom teljes mélységben átélted...sajnos a teljes tetralogia részletes ismerete kell ahhoz, hogy értékeld ezért a nagy karmesterek tudtál a legnagyobbra értélekni köztük Sir Georg Solti

brühühüh

mást is "értettél" belőle?
...hát az egész úgy kezdődött kéremszépen, hogy bekapcsoltam este a tv-t, és azt lapozgatvamit látok az M1-en? Bezonyám Bajnai Gordont beszélni egy emelvény előtt. Majd' 20 másodpercen keresztül. S egyszercsak snitt! és megszólal a híradó riportere, hogy miről beszélt Bajnai. Korrektül.
mondommivanbazmeg? köztévében Bajnait hagynak beszélni a kormány ellen - a HÍRADÓBAN 20 másodpercen keresztül???
És a riporter folytatja Juhász Péterrel, és mutatják, és ő is beszélt vagy 10 másodpercig.
MI VAN ITT? LÁZADÁS? kiáltottam fel, mint a NER megbecsült egyszeri tagja. köztévében a busztakarót mutatni majdnem egy percen keresztül? és eretnek szavakat prédikálni nagyszámú hallgatóság előtt?
( videotar.mtv.hu/Videok/2013/02/09/20/MTV_Hirado_2013_februar_9_19_30.aspx 5:35-től 7:20-ig )
"válámi ván, dé nám áz igázi" (rajkin).
kérdés, böröcz et. tudott-e erről?
@rodeo36: Csak belenéztem. Később, - esetleg délután - megnézem, mert most vidékre kell mennünk.
@rodeo36: hehe, inkább nem bizonyítok, úgy hogy maradsz úgy ahogy ;)
@rodeo36:
Én tudok vízen járni, de marhára utálom, mert akkor mínusz 10 fok van, Celsiusban.
@rodeo36: Valóban. Tényleg amikor forgatták a Wagner filmet még itthon voltál?? Emlékszem, hogy a keletiben is vettek fel jeleneteket. :)
@Dr. jenőke (jenőke): Ja mint Simicska az előző poszt anim gifben. :)
Jóreggelt!
Kedvcsinálónak: (nem röhögni!)

Hogyan ismerd fel az MSZP-s kommentelőt?
2013.02.08. 10:09 OrangeOrder
orangeorder.blog.hu/2013/02/08/hogyan_ismerd_fel_az_mszp-s_kommentelot
"ha külsőre politikusnak öltözik, "

Fabius!
Látom a PM-es kapucnis tüske dolgozik:)))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nem olvasod a többieket. Ezt már két napja körberöhögtük.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

vedd már észre, én nem tőled fogok Wagnert megismerni hanem Wagner-től

aristótelés-t sem Csizmadiá-tól hanem Aristótelés-tő

és
hérodotos-t sem mástól hanem Herodotos-tól

ezek a szar ismertető valami akarnok merengései valamiről amiről otthon négy falközött kellene és nem publikálni

ez Mozart:

íme:

www.youtube.com/watch?v=p_33zTtiWPA

sok dumának sok az alja

brühühühü
@rodeo36: Köszi ezt jól esik hallgatni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

www.youtube.com/watch?v=VtTqpqGIIYU

a K466 túlmutat Beethoven -en talán még a G-dúr zongoraverseny lassú tételén is és a távoli jövőbe Brahms B -dúr zongoraversenyéig (ugye komplementer hangnemek) száll, és Mozart életműváben nagyon kevés ilyen mélység van talán a Don Giovanni és a Cosi néhány részében

brühühühü
@rodeo36:

Szeretem a tehetségnek azt a laza, lezser eleganciáját, amire Gulda képes:))
Gábriel ügyesen elterelt benneteket megint a témától... :))

Nagy a beszarás Bajnaitól, ha ez IS így zajlik.
Korrekt és jó beszéd volt, narancsbirkák jönnek majd bégetni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ilyen időszakban amikor ez van

tanúlni kell, és ime, Mozart bölcselme

akit baráti kéz vezet az az Éj véghetetlen sötétjében sem téved el

www.youtube.com/watch?v=pG5f0H_mE1o

brühühühü

értsd meg szóról szóra
@Orica Középföldi:
Az! Tegnap egy ecceri, számolni nem tudó leprolizott, meghogy kulcsos gyerek vagyok. :)
Az már nem fért ki...
@Orica Középföldi: hajnalban, volt egy troll, és nem értették meg a kulcsos prolit, pedig nem nehéz, panel proli összevonva a kulcsos gyerekekkel, tehát megöregedett paneldzsungelos egyszeri kölközött egy jót ;)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: hehe:
tent owner has not made this video available on mobile Add to playlist to watch it later on a PC.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Béna vagy! :))
Pedig jó... Van egy kisebb koccanás is közte, egy hivatalos video, egy fejkamerás a somorjaiaktól (engem ők rántottak be a túrán a vízbe...), meg egy döntő
hallgatoihalozat.blog.hu/2013/02/09/a_jogallamisagrol_a_hallgatoi_halozat_es_a_kozepiskolai_halozat_kozos_nyilatkozat

"A kormány az elmúlt hetekben folyamatosan próbálta mindenkivel elhitetni, hogy lényegében teljesítette a hallgatók követeléseit. Ehhez képest az eddigi legdurvább arculcsapást kaptuk. A kormány ezzel egyértelművé tette, hogy semmibe veszi és szembeköpi a decemberi 6 pontot, ezzel együtt a saját maga által választott tárgyalópartnereit, köztük a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciáját.

Meg fogjuk mutatni, hogy nem lehet a hallgatókat semmibe venni!

Találkozunk február 11-én!"

Több "front" is nyílik.
@Orica Középföldi: Csak óvatosan DJ -vel. Egyelőre az történik itt, amit egyedül ő mondott meg _előre_.
S bár Epimétheusz is szerepet kapott a harmadik embergeneráció létrehozásában, azért Prométheusz volt az "előre", és a tesója az "utólag"okos.
Utólag, mise után pedig a gyülekezet is okos, amint azt jól tudjuk.

@rodeo36: Már Schikaneder bölcselémére gondolsz? (Bár nem kizárt, hogy Christoff Martin Wielandéra?)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Emlékszem a szemellenzősre.
Nem gondoltam, hogy ennyire megindít, hogy csónakra cserélsz:))
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: jut eszembe, sikerůlt kivadászni a win7 jelszót?
Volt egy béta progim, a bétához, azt nem tudom, hogy a mostaniakhoz jó-e.
Juhász Péter a kábszert nyúlta le a dílerétől. Biztos megválasztanak egy kábszeres senkiházit, ha nagyon lenyúlós főleg.
Jó reggelt Magyarország!
@rodeo36: "a röghözkötés csakis akkor valósítható meg, ha van "RÖG" AZAZ MELÓ tehát ha a kormány hazai munkavállaláshoz köti akkor biztosítsa a munkát amit el akar vállalni és ráadásúl nem éhbérért hanem nemzetközi versenyszférában megméretett jövedelem garanciával"

Ha ez megvalósul akkor nincs szükség röghöz kötésre.
@sortelen:

" Egyelőre az történik itt, amit egyedül ő mondott meg _előre_."

Pontosítsunk. Ezt sokan mondták, a legkülönbözőbb szakma képviselői. Az igaz, hogy terjedelmesen ő adta ki könyvben.

Nem szeretem, hogy a tévedhetetlen jós mázával kenik, amit egyre inkább el is hisz magáról.

Legutolsó könyve meg kifejezetten hiba. Engem is körbekönnyeztek néhányan, hogy milyen nagyszerű.
Sajnálom,nekem a nagyszerű írás pl. Camusnál kezdődik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Persze. 2-3 perc kiütni a Windows jelszót. :))
Egy portscanner trójait kapott be, ami lecserélte a rendszergazdai jelszót...
@esefe:
Ja, Piktor meg veri a feleségét... Még pletykákat, még... :))
@esefe: miva apuci? Zavar,ha vki a polgárt nem neonáciként érti?
Látom megint csak a posztot érdemes elolvasni, mert a kommentekben csak rodeo36 brühühüjét lehet látni.
Nem lehetne, hogy nyisson magának egy saját blogot, és ott vizuális környezetszennyezzen, szóhoz jutva másokat is?
@4tuna:
Olvasd el, Gábris kezdett terelni megint, kihasználva rodeo operaimádatát.
Utána már megy minden a maga útján. Én még el se kezdtem a gingergirls blogot nézegetni... :)
@Orica Középföldi:
Ja, aki számolni sem tud, akinek a kevesebb a több?
"Magyarország a következő költségvetési időszakban a 2007-13 között rendelkezésre álló 25 milliárd euróval szemben csak 20,4 milliárd euróból gazdálkodhat."
Piktor szerint ez a 20,4 milliárd € az 7800 milliárd forint.
Nem semmi árfolyam lesz.
Shortolgatnak majd?
@4tuna: ok. Te ezt adtad hozzá. Miért a tobbieket minősíted? Mi a Te véleményed? Pl. Orbánról, a bolsevizmusáról?
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Itt lesz az ideje, hogy megkezd, tennap óta a bögyömben vagy, így felülni egy kis provocatour-nak! :-P
@GeoCracker: Nomen est omen, nihilista, vélhetőleg, vagy halász, de nem fért a kezdő 12-be!
Ez a Selmeci alliteráció nem semmi.:)
@4tuna: Használd a gombot, azért van, hogy kevesebbet kölljön olvasnyi olyasmiket, amik nem érdekelnek!
hvg.hu/velemeny/20130208_Aki_nem_birja_abbahagyni

Nevet ne mondj, ugye?
ov örexik, hízik, hülyül az állandó stressz megeszi.
Örülök annak, hogy egyértelműen kimondták, hogy nem akarják vissza az elmúlt 20 évet.
remélem, hogy ez világos volt azok számára is akik hátul gubbasztottak, és képesek véghezvinni egy olyan belső pártváltozást ami nem csak a személycseréken alapul, hanem valódi változáson. anélkül ugyanis nem fog menni, és még azután sem lesz könnyű nekik, de valami bizalomépítés talán elkezdődne.
@Habakuk999: szikkadtra szoláriumozott szöcskeszerű szőke szókaratés szájaíze szerint.

Szíp, szíp ,szerintem szerkeszthette szeme szebben, széleskörűbben, szerteágazóan szellemes szellentésben, szemben szolíd szerkezete szűkebben szakképzi Szelmeczi személyiségét!
Napokkal ezelőtt Bajnai meghirdette, hogy ha győznek, feltárják a pártállami titkosszolis múltat. Mi több, csak olyanokkal fognak össze, akik ezt szeretnék.

Hallucináltam volna? Vagy már nem is fontos? Mostani beszédének a szövegében a Haza és haladás blogon az "ügynö", "titkoss", "pártáll" karakter sorozat NEM található!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): babitsi magasságok.
szeretném hangsúlyozni, hogy ÉN szeretem Babits mihály verseit.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Szememben, szerencsére szemrevételeztem szellemesnek szándékozott szűkszavú szellenetem!
Nem lesz könnyű a dolguk az angyali jófiúk szektájával szemben,akiknek személyesen a jóisten adott felhatalmazást az elképesztő hazugságaik és tolvajlásaik,rákosit idéző hatalmaskodásaik véghezviteléhez.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Micsoda lehetőségei vannak a magyar nyelvnek.:)

Gratula.:)

nem akarom ugyan elterelni a poszt témáját, de
sajnos nem tudok hozzászólni, mert úton voltam a gyűlés idején, utána pedig itt szórakoztam.

Én kifejezetten szeretem Rodeo zenei témáit, vasárnaponként nekem hiányérzetem van, ha nincs benne zene.
@Penivaldes: Mert (v)érzékeny a lelke(m), tán ezért!
"Bezzeg" Viki tort, a Győző fiát nem lehet párbajra invitálni!
ld. előző szösszenetem Sziránóról!
@Penivaldes: Ezesetben, Hölgyem, könyörgö, -nem bocsánatát ugyan, hanem:- Mihályunk nevit írgyamánle nagybötűvel, mer' megérdemli, ugye?
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Most őszintén, mi a francot mondhatna a gyűlésre Angyal?

Gágoghatna egy jóízűt vagy marad Wagner.

A kérdés inkább az, honnan a Wagner rajongás?
A nagy példakép eccerű utánzása vagy valódi stílusa?

Bár Angyal szereti a pátosszal teli könnyűzenéket is, ahogy a linkjeiből kitűnik.
@Penivaldes: Demost télleg, csak úgy tudnám objektíven idézni a történéseket, ha nem idézném!
varanus.blog.hu/2013/02/08/viktor_haboruja_viktorral#c19008496

Hab a kukkon, ott vót, az 999, kérdezzéd Tűle, lyó?
@Penivaldes: Az.
Új könyvekre

Kik messze tőlem együtt énekeltek -
Ó, boldog verseny, bátor, büszke, boldog
költők, kik együtt, értőknek daloltok,
egy fa levéli mind, testvéri lelkek!

Gondoljatok arra, kit messze rejtek
rejt tőletek, ki ha kóstolja bortok
nem érzi már ízét sem; és ha szóltok
nem érti, s más összhang mit vágya kerget.

Más nyelven és magának énekelget,
mint szél kezében elszakadt levél.
s talán nem ő, hanem a szél zenél.

S a harctól elmaradva úgy figyelget,
mint sebesült, fejét a földre hajtva,
holtig figyel a távol ágyuzajra.
@Penivaldes: @mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem viselte el a kék vére, hogy leprolizta egy ifjonc, aki megkaparintotta a számítógépet estére.
@Habakuk999:
Gábris és Wagner? Brühühühü... Persze, hogy szimpla "másolás". Ha annak bejött, neki is jó lesz.
Ki nem viseli el a prolizást? :))
Még át is keresztelkedtem, te dinnye!
@Habakuk999:
Ej, be szép eme válasz, csupa kecs, meg báj,
magam sem tehettem volna szebben,így most el, bye!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Büszke származására az nemes magor,
miként Cyrano védjegye: az ...!
Kimondani merszem nem lelem
mert még kiontaná nemes belem!

Bolyai

»Semmiből egy új, más világot teremtettem.«

Bolyai János levele atyjához.

Isten elménket bezárta a térbe.
Szegény elménk e térben rab maradt:
a kapzsi villámölyv, a gondolat,
gyémántkorlátját még csak el sem érte.

Én, boldogolván azt a madarat
ki kalitjából legalább kilátott,
a semmiből alkottam új világot,
mint pókhálóból sző kötélt a rab.

Új törvényekkel, túl a szűk egen,
új végtelent nyitottam én eszemnek;
király gyanánt, túl minden képzeten

kirabolván kincsét a képtelennek
neveltek, mint Istennel osztozó,
vén Euklides, rab törvényhozó.

Ez vaj(k)h, kiről is szólna ma?
@Penivaldes: Kikezdett Veled a tihanyi apát.

Ki ácsingózott ebédmeghívásra?
hvg.hu/itthon/20130210_polt_peter_emberoles_statisztika

"Minden korrupciós ügy össztársadami veszélyeket rejt magában, de a legnagyobb károkat az állam büntetőjogi igényét érvényesítő szervezetekben felbukkanó visszaélések okozzák. A nyomozóhatóságoknál, ügyészségen, bíróságon tűzzel-vassal irtani kell az ilyen cselekményeket, az állam nem tűrheti meg a saját szerveiben az ilyen jelenségeket, hiszen akkor a társadalomtól sem várhat el jogkövető magatartást - hangsúlyozta Polt Péter."

Khm, khm..össztárs a da(lom)milag!
@Habakuk999: Meghódításához kölcsönyözvén:

A költő életének pusztájáról

és arról, hogy e pusztában kedvesének
teste oázis, szemei enyhe kutak, és a
Reája való gondolat a Vágyak karavánjának
vezetője:

Ha győzve reggel álmom, lelki csöndön
gondolatod, mint megtérő barát,
fölfénylik bennem: boldogan köszöntöm
mély elmém édes Dominátorát.

Ki vágyaim vezére - így köszöntöm -
vezette tikkadt Vágyaim sorát
kútfőig, melynek vízével leöntöm
éltemet, ezt az égő Szaharát!

Mert éltem csak egy égő puszta láza,
és lelkes tested benne dús oáza,
hol kettős kútra lelt a karaván.

S Gondolatod, hajtani hűs vizére,
lelkemnek nyáját, vágyaim vezére,
mely halkan kél. Mint nap a Szaharán.

Penirátornak, Szeretet-teljesen! (mivel a Dominázást elutasíccsa Űmaga:-)!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nagyon szép, de most articsókás omlettet sütök, s ez másféle költészetet igényel:)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
mami mit ittál ma, hogy igy megy a sziporkázás?....nagyon élvezem, jó kedvem lett tőled
@Habakuk999:
A kis combocskákat külön sütöd meg? :))
Egyik barátom anno azt hitte, hogy valami husika lesz az, oszt nézegette, mi a rosseb az a zöldség? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akik azon a képen a takaró alá vannak rajzolva eddig is, és ez után is nettó befizetők. De te még ezt se tudod.
..Fabius te olyan átlátszó vagy mától mint a víztiszta üveg: Te a nagy pocskondiázó, hosszú ideje már mindenkit, minden kedzdeményezést lehülyéző , gúnyos írónikus cinikus ,ma mézédesen csöpögsz választott idoljaid méltatásában...és gondolom ez még csak a kezdet!
Emberből vagy nagyon is te is..csak semmi tárgyilagosság a továbbiakban sem, úgy mint eddig...boldon ember az aki ezek után többet ad a véleményedre mint a sájátjáéra.
Hálából az emberek remélem megtisztelnek azzal,hogy blogodat már csak a varánuszok olvassák egy idő után....az e14 egy hatalmas bazi nagy átverés és ezt a nép nem bírja ki mégegyszer...jó napot kívánok!!!
..szóval tulajdonképpen ezeknek tisztogattad a terepet, Fabius az elmúlt 3/4 évben...neoliberális a közös nevező?
@zipe moha: <-- Megtaláltam a fidesz-droidot, nyugodtan tahótlanítsátok. :D
@Penivaldes: Mihály és Jeromos az éneklő és beszélő kutty, ha jól emlékszem
@zipe moha:
Ennyi tellett tőled?
Ez édes kevés öcsi, hogy ideböfögsz, mocskolódsz egy kicsit a Párt érdekében. Megéri? Akkor melózz...
@4tuna:
és mexólalt a négy tőkehal, még hal vagy már hal meg?

most mi bajod még be sem jöttél máris ki akarod sajátítani a blogot...olyan snassz amikor egy "négy tőkehal"-nak ál nevezett itt izél

ne izélj

szójjjjjjj hozzá

brühühühühü

te csak a brühühü szintjéig jutottál vagy már tudod a jajajajaja-t is?
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: El kell beszélgetnem a lányaimmal, Penike kihívó magatartása elgondolkodtatott.

Miattatok van, nem ápoljátok a lelkivilágát jóravaló gavallérok módján.

Egyszer a szlovének, - tudták, hogy szeretem a tengeri kütyüket - vacsorára kurva nagy tál rákot, homárszerű nagyok is voltak közöttük, rendeltek.

Volt velem egy kollégám, olyan szalonnás, rántott húsos legény, évekig mesélte, hogy Szlovéniában éheztettem.
Ott bezzeg nem szólt, csak a kampókat forgatta tanácstalanul.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha itt lenne Knosszosz, azt is elárulnám, hogy (Ομελέτα με αγκινάρες) és Christoforos Peskia receptje alapján sütöm.

De mivel fölösleges fölvágni, olyan mint az összes többi omlett, csak kolbász helyett virág sül benne.
@sortelen: te olvasgacc Schikanédert? meg Christoff Mafrtin Wielander-t?

vagy csak Mozart nyomán jutott eszedbe és még ma nem szúrkapiszkáltál egy kicsit, vegyél sushi-t és bökd azt

brühühüühüh
@Habakuk999:
Bazz... Nekem kell minden csajszi lelkét ápolnom?
Ne bomolj!
Nem vagyok én ARRA jó! :))
A számítógép lelkét - oké, 2x6 sávos autópálya Kaliforniáig - ok, na de a női lélek???
Meg vagy te... zöldülve!

Mindjárt lekapcsollak, hallgatom inkább tovább Radio Caroline-t.
@rodeo36:
Ma, hogy reggel Gábris rád szállt, mintha morcos lennél... :)
@Habakuk999:
ja ha valaki nem tuggya, hogy ez is bunda...kifordítom ...és mégis languszta

sok fideszesnek jól jönne egy inkarnáció, nem esnének olyan könnyen széjjel összetartaná őket a csontvázuk és a varagamsis sem lenne olyan nagy gondba a csontváz nem a szekrényben van hanem a mellehusán és a combján

brühühühü

kár hogy nem narancsszínű hanem maszopos piros
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

nem vagyok morc, de hajnalok hajnala van...és nyűgös vagyok nem tudtam elaludni talán most hajnali fél háromkor

a háziszárnyas kapaszkodik hátha ragad rá valami és bele tud szólni valamibe de le van leplezve mert Anna Russell-ből egy büdös szót annyit sem pedig fenomenális a csaj

brühühühü
" amit ha elég ügyesen játszanak ki a következő hónapokban akkor a Fülkeforradalmárból becsináltforradalmár lesz, akinek egy bármilyen körülmények között, bármilyen helyszínen bevállalt vita gondolatától is beleolvad a Balaton szelet a fecskébe, és képes lesz hülyébbnél hülyébb kifogásokkal égetni magát a szikkadtra szoláriumozott szöcskeszerű szőke szókaratés szájaíze szerint. "---hatalmas---

mordorban ettől rettegnek a legjobban...újságja tv-je,rádiója,nyálfolyató lakájok lezsírozott kérdésekkel mint a tenger...szivesen meghallgatnám forró helyzetben,Bajnaival szemben milyen lapokat húzna elő?

Szerintem lehetelen még hazai pályán is,hogy ezt bevállalja...
Fabius, Fabius, még mindig nem érted sweet heart.
Azért azok ülnek az 1. és 2. sorban, és Bajnai azért a reményről beszélt, mert Juhász ide-oda az 1 és 2. sor nélkül nincs kormányváltás. Juhász dolga megnyugtatni a bizonytalanokat, Bajnai dolga az, hogy megnyugtassa a szocikat. Akik nélkül semmi esélye nem lesz 2014-ben kormányra kerülni.
Árukapcsolás van, ez pedig már most látszik a közvélemény kutatásoknál.
@Habakuk999: ebédmeghívás igen, de te orvul elakartál csábíjtani..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ja, nem lennék most a helyükbenm, elvégre 2 felé kell érniük. a szocik fele is meg a szociellenesek fele is.
@rodeo36: a lapostetyűknek van kitinpáncélja?

fideszéken csak az segítene
@Habakuk999: Nemrég volt, hogy kihalóban lévő fajta, s mint ilyen, lehet, védendő?
Ez ide is vonatkozik, mostanság örülünk, ha bármi nyamvadék troll akad fenn, itten, a hálón..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Télleg, ne szójjunk nékijek, hogy egy lyukkal arrább tévedtek ,így nem lesz prémium?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @mamitirtok sír derék (kommensevik):

Jó szó ez a "remény".

Jelen pillanatban tényleg nem jut más nekünk, mint reménykedni, hogy Bajnai gatyába tudja rázni az orbániával nem szimpatizálókat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azér a végső lealázás okán is - úgy már ősszel - bedobnék néhány dakotás meg naszádos poént is.
Hadd röhögjön a zhistenadta.
@Habakuk999: inkabb a remeny, mint a rajongas, vagy az onfelado ahitatos hit.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Minek, ha ennyire egyszeriek ;)
Draskovics is az első sorban ült.:(

Azért ő versenyben van Matolcsyval elrontott gazdaságpolitikában.
Nem olyan briliáns, mint Matolcsy, de őt nem hagyta kiteljesedni a környezete.

Basszus, tényleg csak a remény.
@Orica Középföldi:

"" Egyelőre az történik itt, amit egyedül ő mondott meg _előre_."

Pontosítsunk. Ezt sokan mondták, a legkülönbözőbb szakma képviselői."

Nem. Amit ő mondott - hogy a Fidesz merényletet követ el a köztársaság ellen, és le fogja épiteni a demokráciát, és azt milyen módszerrel teszi, azt Debreczenin kivül senki nem mondta. És el lett könyvelve bérrettegőnek. (És úgy látom, most is el van. Nyilván nem függetlenül attól, hogy tisztsége van a DK-ban. Ettől "debreczenijózsefizmus". Hogy ez mit takar, egyenlőre nem világos, de jól hangzik)
@Penivaldes: Jajajj Penike, nagy megtiszteltetés, hogy elcsábítóként álmodozol rólam, de én szerintem egy jó konyhát képes vagyok prioritásba helyezni.:)
@Habakuk999: nem az szamit ki ul ott, hanem mit tehet es mit engednek neki, kontroll kell mindenkinek, akar a kihaloban levo normalis fideszesekkel, kell ilyen, mert nem mukodik egy orszag mas modon.
@Habakuk999: Ja. 1 évig volt pénzügyminiszter. Gyurcsány leváltotta 2005-ben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én drukkolok Bajnainak, mert más reményt tényleg nem látok.

De egyáltalán nem akarok restaurációt.
Abba belepusztul az ország.
@DarthVader: Viszont az általa kiengedett szellem levét azóta is isszuk.

Áfa visszatartás, magyar vállalkozások ellehetetlenítése állam által, engedélyezések, az állami szervezetek és hivatalok pökhendi magatartása az ő regnálásával változott.

Szubjektív véleményem, saját tapasztalatból, elképzelhető, hogy nem ez az általános nézet.
@Habakuk999:
:)) Ja kérem, a kor, a tapasztalat!

A többi igaz, ha Bajnai nem tudja keresztülverni az akaratát és elveszik a coci útvesztőben, akkor nekünk végünk. Még 4 évet Piktorék alatt, hát nem vagyok én sem mazochista...
Láttam az Idexen a videót, az évértékelőről. Pataki Ági lehet, hogy nem kap pénzt Vajnától egy filmre sem. Tuti, hogy van több Bajnai szimpatizáns közéleti személyiség, csak ők is félnek.
Nekem tetszett, és egyetértek Bajnaival! Volt egy mondata, ami Nekem és ismeretségemnek, de szerintem, ahogy olvasom a blogot, mindenkinek érthető:" EL KELL MENNIÜK, HOGY MILLIÓK MARADHASSANAK!"
@magándemokrata: igen, ez valóban jó, hatni is fog.

a békakampány pedig szerintem visszacsap a békákra
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na, ha erre sem csapnak le,akkor magunkra maradunk, végleg! :-)
hvg.hu/tudomany/20130210_meghalt_bud_spencer_cafolat
"A hír sajtópaca sajtókacsa, a MediaMass-nek a színész képviselői azt nyilatkozták, Bud Spencer "csatlakozott azon hírességek hosszú listájához, akik áldozatul estek ennek a hoaxnak. Él és jól van" - mondták."
A rohadt nekrofilja:-)

Kimúlt a sárkány, becsúszik a kígyó

Babonák, hiedelmek és egy kis asztro a vasárnap beköszöntő Kígyó évéről.
hvg.hu/kultura/20130209_Holdujev
@Habakuk999: Félreérted, az a BéKampány, bár most úgy tűnik, "B" champaigne inkábban, a mi lénkre alapulva!:-(
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Haggyad má... tegnap volt egy kotonyszökevény, oszt Fab asztat is elüldözta...Így sose lesz rendes homokozónk:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez azért nem ilyen egyszerű. Mire megállapodásra kerül a sor, kb. egyenlő esélyei lesznek E14-nek és mszp-nek.
Az mszp cca egymillió szavazata kevés lesz arra, hogy egyedül nyerjen, akár picivel is. Kénytelenek lesznek megállapodni egy független min. elnökben, mivel Bajnaiék soha nem fogadnák el Mesterházit min. elnöknek,aki persze erre gyúr, már csak a tegnap elmondottak alapján sem. Új molyírtót kell vennie mszp-nek, amivel a molyokat kikergetik maguk közül. Mesterházival "egyébként" nincs sok baj, de mint miniszterelnök, intelligencia, tapasztalat, politikai és diplomáciai kultúra, nemzetközi gyakorlat, háááát, ez olyan köhög a bolha, nem is gondolhatják komolyan, csak afféle pozició harcból.
Ez világos volt eddig is, tegnaptól pedig már egyértelmű is.
Vagy mindenki marad, ami volt és a fidesz még eldagonyázik négy évet a magateremtette rohattbűzös pocsolyában vagy az mszp békával a gyomrában megállapodik.
Ez az opció, hogy az mszp-n múlik a kormányváltás sorsa, nagy elhatározásokra fogja kényszeríteni végre a pártot.
Ami persze csak jót fog tenni nekik is és lényegében vesztenivalójuk csak nekik van,- meg persze nekünk - E14 marad kezdő párt és megizmosodik.
@Habakuk999: TEgnap pedig már felajánlottam szaporítóaanyagomat Morvai elvtrásnőnek:-)
@Spániel: Nem gusztustalankodni akarok, de lehetne akár Szekeres, vagy Baja is aspiráns. Szanyi kapitányról, vagy Török Zsótiról nem is beszélve. Nem mellékesen ócskázzuk ezeket a szerencsétleneket, de a FIDESZ-KDNP lassan ott tart, hogy ha ezek átigazolnának, tárt karokkal látnák a hatalmas szellemi vérfrissítést:-)
@Habakuk999: A pénzügyminiszteri pozíciónál már csak a rendvédelmiben volt "káprázatosabb". ;)

Egyébként mókás Fab verziója is az első sorba ültetett volt potentátokról. ;)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: igaz, rágják ezek a molyok inkább a fideszt, belülről!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Az oktatásügy összes embere most számfejtési meg adatszolgáltatási technikákat magyaráz, és kikéri magának, hogy a tanárok panaszkodnak. A leg impozánsabb magyarázat kétségkívül Mareknétől származik, aki azt mondta: nem gondolta volna, hogy már elsején várják a fizetésüket az érintettek. Ez nagyon jó mondat. Pontosan kifejezi, hogy itt senki nem gondol semmire, arra a legkevésbé, hogy az emberek fizetésből élnek, s ha tíz-húsz-harmincezer forinttal kevesebb pénzt visznek haza, az nem egészen jó nekik, annak ellenére sem, hogy közben Gloviczki államtitkár görcsök nélkül képes azt nyilatkozni az Index.hu-n, hogy a munkabérét mindenki hiánytalanul megkapta."

www.nol.hu/velemeny/20130209-rekviralnak

jó írás ismét
@Habakuk999: es ez csak a jeghegy sucsa, mert pont ez megy mindenhol, es ha marad a fityes irgalmatlanul megszivja itt mindenki
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Eztet már tegnap éccaka megbeszéltük. Keresgélj, mert itten nem helyénvaló a "betömném azt a lepcses száját" válasz:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mókás, de ez a vérvörös rögvaló.

Máshogyan nem kell, ha restaurálni próbálnak, Orbán a Ti segedelmetekkel piros pöttyös túró rudis utcai harcokban foglalja vissza a hatalmat, s akkor tényleg nem kell sokat gondolkodni magyarországi beruházásokon.
@Habakuk999: Habakuki. Úgy őszintén. Téged érdekel, hogy a szomszéd mámi megkapta e időben a nyugdíját? Akkor gondolj bele egy Maréknébe, akinek valszeg nincsenek napi rezsigondjai és neki mindegy, hogy 28, vagy 31 napos egy hónap. Ő azért van ott ahol van, mert iklyen apróságokkal nem kell hogy foglalkozzon. MEllesleg ha csak napi 5000 Ft-al számolunk családi szinten, az a 20 ezer, amit "elfelejtettek" számfejteni nagyjából 4 napos mínuszt jelent a caládi büdzsében. És akkor is be kell menni dolgozni.
Valahol olvastam, hogy a pajdagogoszok nagy része várta Viktort, mint a Messiást, most meg szopnak ezerrel. Nos, aki így volt, azt bizony annyira nem tudom sajnálni. Csak azt kapta, amiben reménykedett, és akit megszavazott. Sic transit, gloria mundi...
Kezd körvonalazódni az új stratégia. Úgy nézem Kónya viszi a szociális jogok vonalát, Juhász a civil kurázsit adja, Bajnai a politikusi attitűdöt és szaktudást. A Szolidaritás megmarad önálló mozgalomnak, stratégiai partnere lesz az új pártnak. Szerintem működhet.

A tévés vitát nyomatni kell ezerrel, nagyon tud fájni a hiúság. :D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Engem speciel érdekel, mert ha nem kapnak pénzt, nem fogják megvenni a termékemet, árumat.

A cikk tetszik nekem, azért idéztem.:)
Nagyon kedvelem Meggyesi iróniáját.
@Penivaldes: tegnap nem értettünk egyet, ebben az esetben viszont osztozom a véleményeddel
Trollkocsma lett ez a blog is.....
Ha Bajnai le akar számolni az elmúlt 23 évvel saját akkor magát is ki kell vonnia a forgalomból!
Vitázni? Majd, ha miniszterelnök-jelölt lesz a GMO-s. Mindennek megvan a maga ideje.
@KÁTÉó53éúétr6: örülök neki.ű
a kérdés hogy lesz e bennünk elég tökösség ahhoz, hogy ne csak személyeket hanem mentalitást is cseréljenek.
Jahh picipoci kitömve, aztán kicsi alukálás és roham a csatába:-) Reggel pedig screenshotos beszámoló a központban:-) Alakul ez:-)
@Penivaldes: mas lehetoseguk nincs, se nekik, se nekunk, mert ...hol egy nemzet sűlyedt el...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ez a moha a meggyalázott sifferi szelemiség itteni zokogója, igazi sifferokrata vagyis mini Orbán hívő akinek a poszt vége fáj de rettenetesen.
@punkfrog:

Az orvosoknak van munka, van kiemelt ösztöndíj a rezidenseknek, mégis el akarnak menni. Az érvelés hibás.

Ha munka is lenne, hozzá versenyképes fizetés, akkor valóban nem kéne hazához kötni, de valljuk be: kb. 20 évig minimum esélye sincs a versenyképes fizetésnek! Ezért kell a hazához kötés.... ami nem is az, hiszen ha elmegy, a tízszeres bérből csuklóból visszafizeti a képzés költségét néhány év alatt. Egyben kérni úgysem tudják.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

+++

De jó hallani Őket,szeretnivalók,most leültettél jútubira egy kicsit!!!

az a hetvenesévekbenszocializálódottkommunistafajádazazaz...

http://www.youtube.com/watch?v=M9-pB0VblWE--haddszóljon!!
@Habakuk999:

Restauráció = lassú agónia
Fidesz = látványos lepusztulás

Inkább a Bajnai.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Szerintem jó alaposan elhallottál most vslamit dárling. Határozott és világos üzenetek hangzottak el a szocik felé amik nem ezzel a jelentéssel bírtak.

Hallgasd újra, szerintem :-))
@latin szerelő: aha, csipesz nelkuli sebeszet, mondjam, vagy mutassam? Forditva ulunk a lovon egy olyanon, aminek nincs hata.
@gazoló: na elég lesz az offolásból. Azért kiváncsi lennék, Rodeo mit fikázna össze a mi félművelt barom zenei izlésünkről:-))))
@Spániel: hircsarda rulez, amugy ez az agyvihar nem igy es nem ennyire, de adott lehet azokba a korokbe :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ha ezek maradnak 2014-ben, ilyen zenékkel még putyinisztán is menekülési útvonal lesz...
itt meg kovácsákos udvarizeneszerzőről készült 3D-s életrajzfilmeket adnak majd a megmaradt kettődarab filmszínházban...
-no comment-

Balog: A HÖOK tudott a röghöz kötésről
A hallgatói szervezet pénteken még hazugnak nevezte a kormányt. Az emberi erőforrások minisztere nem érti, miért lepődtek meg.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F02%2F10%2Fbalog_a_hook_tudott_a_roghoz_kotesrol%2F
@Fabius: nem a szimpátiám miatt, de a rideg számok azt mutatják, hogy az mszp az összes megkövült, idejétmúlt, cinkes arca ellenére még mindig inkább vonzó alternatíva, mint más.
Ez jó amiatt, hogy az E14-nek van mire támaszkodni, de rossz amiatt, hogy nem segítette elő a megújulást.
Nem véletlen, hogy Juhász papolt a nem akarjuk az elmúlt 20 év blablát, míg Bajnai (aki az egyedüli olyan név, akire kormányt mernénk bízni), meg se nyikkant ilyen tárgyban. Nem lesz hülye kitolni a stratégiai partnerével.
@DarthVader:

A "debreczenijózsefizmus" azt az állandó derpegést takarja miszerint:

-nem lesz választás
-
-akkor elcsalják
-
-akkor a nemzetközi megfigyelőket is elcsalják ellopják elássák
-
-bojkottáljunk, mert derpegni jobb, mint tenni valamit.
@Penivaldes: Lehet hogy nem kellett volna erre felhívni bárki figyelmét. Lám Fabius is hogy örült, hogy itten aztán nem lesz elmúlt 20 év....
Milyen vicces, hogy akik most kicikizik az elmútnyócévezést, azok egyfolytában elmúthúszéveznek...
A szociknak se elég hitele, se elég szakértelme, se elég szavazója nincs a kormányváltáshoz.
ez meg:

kepkezelo.com/images/14c466bejqcm6t769ozw.jpg

....ik ....terv.....alkotmánybabeleosztjónapot!
Én is óvatos optimizmussal nézem ezt a csapatot, de legyünk őszinték: lesz itt még ezer baj. Három nagyon különböző mentalitást kéne itt összedrótozni, és ebből csak annyira profi és politikus, hogy kezelje, a másik kettőnek még rengeteget kéne fejlődnie. Juhász pl. emberileg szimpatikus, kiváló civil aktivista, de nehezen tudom elképzelni, hogy hosszútávon politikus lesz, egyszerűen nem olyan alkat. És a politika kőkemény húsdaráló, nagyon kéne az állóképesség, a stressztűrés, meg sok egyéb.

Az meg bosszant az ellenzék mennyire nem használja ki a magas labdákat. Cuslág miatt évekig ment a hiszti jobbról, éjjel-nappal ez ömlött a csapból, vastagon, mintha kb. Trianon-2 lett volna. És természetesen úgy állították be, hogy aki nem fideszes, az mind szoci, és aki szoci az mind bűnöző. Na most Cuslág szánni való amatőr kezdő (a tyúktolvajok szintjén) az olyan nehézsúlyú maffiózókkal szemben, mint Nyerges meg Simicska, akik nem csak lopnak, de szépen maguk alá szervezik az államot és a kormányt is. És még hány ilyen magas labda van... Ezt ezerszer jobban ki kéne használni. E nélkül nem megy. És a Fidesz még így is olcsón megúszná, az állammaffia miatt ugyanis sokaknak kéne börtönben csücsülniük.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"míg Bajnai (aki az egyedüli olyan név, akire kormányt mernénk bízni), meg se nyikkant ilyen tárgyban. "

Csak meg kéne nézned azt a videót hogy kiderüljön számodra is, nagyon is beszélt erről Bajnai is. Ha nekem nem hiszel a saját fülednek hátha. :-))

Amúgy a valóság nem a szimpátiád kérdése. Tény az, a szocik belekövültek abba a 15-16% ba amijük van, innentől nekik kell változni a kormányváltáshoz és nem a zembereknek, akiknek a csoroszjákkal pettingelés már nem vonzó, de egy Szanyit az anyjába elküldő Újhelyi simán az lehet.
Hát attól a bizonyos békemenetes molinótól nem is állunk olyan messzire:
mno.hu/belfold/miert-fel-a-magyar-valasztoktol-bajnai-gordon-1137224
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Lehet tudatos stratégia, hogy Bajnai, Juhász és Kónya más-más választói réteget szólít meg, nem?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Átfutottam a kommenteket, és valóban szét lett trollkodva a poszt, bár szerintem te nem erre gondoltál.
@Dr. jenőke (jenőke): Jevgenyuska, lelkecském, te utálod a hidegecskét? Nem tudod te, galambocska, mi a jó! Nem tanították meg néked az oskolában, hogy fagyban lángol a vér?
No nem baj! Sohasem késő! Lám, a te tiszteletre méltó országod vezetője, az a fess fiatalember már készülődik errefelé, a talygába. Alig várom már, hogy szeméjessen is találkozzak véle. Néked megsúgom, hogy remélem, az én fejemet is megsimogattya!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: pedig beszelt o is errol, es mutatta a kamera a zembereket, es taps is hallatszott
@Husz_János_Puszita: Erős nyomással és támogatással.
Nem lesz egyszerű neki, pedig kezdi megtanulni a profi politikust.

Fideszék félnek tőle, azért bántják, jobbosok libáznak, még szerencse, hogy nem tudják, miért is, szocik féltik a pozíciójukat savanyú a szőlő alapon Bajnaiznak, a hozzánk hasonlóak azonnal rendrakást és mindenki elhajtását követelik, várjuk a csodát.:)
S nyilván tapad majd rá a sok ejtőernyős ismételten.
Van baj.
Ezek számára is a demokrácia maga a koalíciós tárgyalás. Ott osztják az Audi kulcsokat. Az első sor pedig légy nyugodt ott lesz majd. Mindegyik.
A remény szép dolog. Gordon is focista, talán lehet ezzel példázni. A remény az, amikor a 80. percben még vesztésre állunk, aztán mégis nyerünk. Van még idő, de a mutatott játék képe nem ezt mutatja.

A csapat még nem állt fel, a gépezet még papíron sem létezik, 1 év múlva pedig már a végleges modellnek kellene csúcson pörögni.

Az alkotmányos fikával nem lehet választást nyerni. A jogállam ígéretével sem. Aki csóró, az pont leszarja, hogy mit bök a taláros testület. Neki pénz kell. Az pedig jelenleg a minimálbér emelése, a rezsi csökkentése, meg az állami nyugdíj. Meg az adókedvezmény, meg a családi pótlék.
A polgár biztos rosszul járt az alacsonyabb adókulcsokkal. Aki bruttó 600-at kapott anno, annak kb 90-el nőtt a nettója. Persze ilyenek nem léteznek...
Tetszik Varánusz összefoglalója. Sok tudatosság volt tapasztalható a három beszéd egyezőségét és különbségét tekintve is. Az egyenlő oldalú háromszög kezd egyenlő szárúvá alakulni. Jó az ütemezés: amikor választási párttá fog alakulni az EGYÜTT-2014 Választói Mozgalom, annak már egy vezetőnek kell az élén lenni. Kónya és Juhász Péterek társelnökök lesznek, de a vezető Bajnai Gordon lesz.
@Habakuk999:

Van baj. Pedig jó lesz sietni. Most olvasom, hogy Kínában a befektetési alapok fújják a hitellufit. Ha fordul a széljárás a pénzpiacokon, nekünk lőttek egy Matolcsyval. Aztán lehet gágogni.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Emberem vagy!!!:)))

Ha még egy SBB linket is tanász, mondanám, hogy lennék a kézigránát hordozód, ha Peni nem találna benne valamilyen rejtett szeuális tartalmat.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Juhász egy agyatlan hülye, akik mindenkit utál, és azt hiszi, hogy ő a megváltó az ellenzéknél.
Bajnai realista, tudja, hogy bár sokaknak nem fog tetszeni, de ha el akarjuk zavarni a vérbe a fideszt, akkor olyanokkal is együtt kell működni, akikkel egyébként nem. Röviden, Juhász egy álomvilágban él, Bajnai viszont nem.
@Husz_János_Puszita: Jól teszik.:)
Bajnai remény-szlogenjét Obamától lopta. Emberei fele azok közül került ki, akik vagy maguk is ellopták, elcsalták a magukét, vagy szemet hunytak a lopás fölött. Ott ültek előtt, és ott állnak mögötte. Nagyon rogyadozik az alap, amelyen áll, és amelynek a tisztességen kellene alapulnia. Miért csak ilyen hazug remény jut nekünk?
@Husz_János_Puszita: Nekünk - magyar gazdaságnak - már lőttek.
Szerintem hasznosabb lenne egy gyors válság, mint a fed pénzbőségét kihasználó hosszú agonizáció.

Ugyanis oly mértékben adósodunk el recesszióban már rövid távra is, ami az elkövetkezendő 10 20 évre lerendez bennünket.
Növekedés pedig csak akkor lesz, ha már minden összeszakadt, ugyanis az állammal szembeni bizalom tűnt el.
@Habakuk999:
Bajnai tudja mit akar,október23 óta is érzékelhetően határozottabban,összeszedettebben nyilvánult meg.A kutyák meg csak ugassanak minden oldalról...az biztos,levakarnia lesz mit magáról az úton...
@Habakuk999: Valami Amerika:)))
Nekem tetszik a forgatókönyv, nagyon drukkolok neki.
@Fabius: Nem tudjuk mibe kövültek bele. Ha belekövültek is, ez elég nekik ahhoz, hogy talpon maradjanak, sőt, hogy innen induljanak felfelé.
Úgy tűnik, hogy a minden fintorgásotok ellenére Szanyi kapitány és az mszp kelendőbb a választóknál. Így bár elmondják a szokásos blablamszpelmúlthúszévblabla és a többi, de a tény, hogy Captain Szanyi inkább megváltó mint juhász a naiva...
Ezen azért el kellene gondolkodni. Egy seggel 3 lovat nem tudsz megülni.
Vasárnap lévén ennyi is elég a zindex címlaphoz.
Megvolt.
Lehet menni a pánztárhoz...
@Habakuk999:

Erre gondolsz?

www.youtube.com/watch?v=CXD11hHEOMQ

Ezt a szart olvastátok? Ez a MNO. Akkora ordas hazugságok és csúsztatások, hogy ennyire nem tudok lemenni agyi toprongyba...

"Bajnai ahelyett, hogy az egyenes úton indult volna el, október 23-i színre lépését követően is „trükkök százaival” próbálta elérni, hogy valahogyan azokat a fránya választásokat megkerülve parlamenti képviselethez, majd pedig hatalomhoz jusson. Az LMP-ben azonban a párt alapelveihez végletekig ragaszkodó Schiffer András és köre megakadályozta, hogy az ökopárt csatlakozzon az E14-hez. A volt miniszterelnök stábja ezt követően még őrületesebb kapkodásba kezdett, aminek egyik csúcspontja volt, hogy a semmilyen legitim felhatalmazással nem rendelkező Bajnai vitára hívta Orbánt.

A volt miniszterelnök országértékelőjén az eddigi kudarcok után könnyen lehet, hogy egy újabb köpönyeget ölt magára, mégpedig ő maga lesz a jövő nagy elszámoltatója. Valóban nem lenne meglepő egy ilyen fordulat, mivel az E14 vezetőjének valahogyan fel kell hívnia magára a figyelmet, mivel ha továbbra is a mostanihoz hasonló tempóban veszti el támogatottságát, akkor a nyár elejére láthatatlanná válhat. Bár a választásokat nem szereti, de a hatalmi osztozkodásból minden bizonnyal semmi esetre sem akar kimaradni."
mno.hu/belfold/miert-fel-a-magyar-valasztoktol-bajnai-gordon-1137224

A legdurvább a "semmilyen legitim felhatalmazással nem rendelkező Bajnai vitára hívta Orbánt"
Ekkora befosás van, hogy egy Orbánnal szemben fellépőtől még "legitimitás" is kéne erre??
Mire fel?
Milyen alapon?
Miféle zűrzavar van ott a fejekben, hogy valamiféle érinthetetlenség és kihívhatatlanság van Piktorkával szemben???
Elmebeteg szervilis csürhe melózik ott, álújságírók???

Piktor ennyire beszart és pánikol, hogy a lakájoknak ez a feladat?
Szégyen...
@Éhes_ló:
Szánalmas a narancsbolsi szervilis lakájok vergődése... De végül is nem az eszetekért, hanem a csúszómászó lét prezentálásáért tartanak benneteket a gazdáitok! :))
Szép is ez, ráadásul folyamatosan megmutatjátok, milyen az igaz, gerinctelen bolsevik csürhe szánalmas fröcsögése és gyűlölködése.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én azt hittem hogy ilyen nyitott demokratikus államban, mint mi, bárki kezdeményezhet nyilt, társadalmi vitát.... ehhez elég legitimitás az, hogy választó és választható vagyok.
Hogy lettél kulcsos?! És proli?!
@Éhes_ló: És ez a 3 sor mennyit fog neked fizetni? Cafeteriat kapsz?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem fontos, felejtsd el azt a részt. Nincs kedvem brühühüket meg hasonló magasröptüket olvasnom reagálásként itt valami észkombánjtól, egy idiótával ma már így is összefutottam. (Még mielőtt megsértődnél nem rád gondoltam.)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Tegnap egy kis agyhalott, számolni nem tudó narancsbolsi, drogos süti nevűnek, a legfőbb érve az volt, hogy panelproli, kulcsos gyerek vagyok. :DD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Van részigazságod Csekk.

Épp ezért kellene a hozzád hasonló írni, olvasni tudó szoci szimpatizánsoknak elgondolkodni, valóban a Szanyi féle hülyeség mellé adjátok a neveteket, vagy esetleg üdítőbb lenne az Újhelyi féle vonalat követni.
Ha már ez a példa.
"szikkadtra szoláriumozott"

Cigányozol, wazze?!?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: erre:)

aludtam egyszer koncertjüket követően valahol Lublin környékén szénaboglyában.

A filmeken olyan romantikusan szén ki, de katasztrófa.:(
@Habakuk999: Nekem az mszp mint egész érték. Nagy párt, sok ember, sokféle. Van közöttük normális, félbolond, futóbolond, közveszélyes őrült. Mint mindenhol.
De azért nem fogom őket kidobni, mert időnként úgy viselkednek, mint akinek a fejében szilvalé kotyog. :)
De ha hátat fordítanának bajnainak, azért komolyan megorrolnék.
Uccára nyílik a trafikajtóóóó:

"Csak nem kitört a belharc a Fidesz-közeli vállalkozói körök között az 500 milliárd forintos dohány-kiskereskedelemért? Nahát.

A trafiktörvény mint állatorvosi ló: ha tudni akarjuk, mi lesz a sorsa a választójogi törvénynek, nézzük csak meg, hogyan módosítgatják folyamatosan a trafiktörvényt, az éppen aktuális lobbicsoport érdekeinek megfelelően. Aki azt hiszi, nem ez a sors vár a választójogi törvényre, aki azt hiszi, a Nemzeti Együttmódosítgatás Rendszere megtűri majd, hogy jövőre egyszerűen leváltsák, az nyilvánvalóan nem itt él.

A fun part persze mindig az indoklás: ahogy már a legelején is közröhej volt az ifjúság megvédése, párhuzamosan a kis magyar családi biziniszek helyzetbe hozásával, majd még nagyobb közröhej volt a gyors lejövés erről az indoklásról, úgy most sem maga a 897. módosítás a legviccesebb (plázában nem lehet majd dohányboltot nyitni), hanem az indoklás: "a szabályzat szerint ugyanis a trafikoknak az utcára kell nyílniuk". Puff nekünk.

Az eddigi "pontosítások" alapján valószínűleg könnyen visszakereshető, ki járt utoljára Lázár Jánosnál vagy annál az embernél, akit a Fideszben meg kell dugni ahhoz, hogy el lehesssen érni a trafiktörvény bárminemű módosítását. Kis családi vállalkozások? Ugyan, se megnyitni, se fönntartani nem tudnák az üzletet. Csak dohányt lehet bennük árulni? Ugyan, így senki nem tudna hasznot kigazdálkodni, jöhet tehát a totó, lottó, kenó, szeszes ital, energiaital, csoki, óvszer, újság. És egyébként tényleg, miért is ne? Az EU-n belül is van élet.

Hanem ez a mostani módosítás azért csak felvet kérdéseket. Ha a helyzetbe hozottak célcsoportja bevallottan eltolódott a zavarba hozott magyar kisvállalkozásoktól a magyar kereskedelmi láncokig, akik bármikor képesek berendezni egy európai szintű trafikot bármely bevásárlóközpontban, akkor most miért is lett hirtelen sürgős kirakni ugyanezt az érdekkört a plázákból? Csak nem kitört a belharc a Fidesz-közeli vállalkozói körök között az 500 milliárd forintos dohány-kiskereskedelemért? Nahát.

A trafikoknak az utcára kell nyílniuk? Biztonsági okokból? Logikus: mi van az utcán? Levegő. Egy trafikban köztudottan bármikor bármi előfordulhat, és ilyenkor biztonságtechnikai okokból nyitva kell hagyni azt az opciót, hogy ki lehessen rohanni friss levegőért. Ez az opció a plázában nem adott, ott nyilván nincs hová futni, csak kényelmes vásárlás, mindent egy helyen.

Na ezért érdemes figyelemmel követni a választójogi törvényt. Valahol valaki talán már fogalmazza is a következő módosítást: "Az országgyűlési választásokon nem indulhat olyan párt, amelynek nem Orbán Viktor az elnöke." Biztonsági okokból."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Fenébe, én meg majdnem bedőltem, hogy emigrált skót főúr, aki beleesett a malátalébe...:D
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ejnye no, hát nem tudta a tudatlan isten barma, hogy te vagy az új kedvenc választója Viktoréknak? A kulcsos panel proli...:D
@Balt: Szerintem keresztesildikózott. Légy pontos nerelvtárs, mert kizár a párt.
@Habakuk999: Nem bosszantásiból, de kicsiny zenegyüjteményem 10 komplett SBB albumot tartalmaz:-))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ln is azt hittem, hogy így van, de Kubatov nertárs igazolása nélkül lassan már fingani sem merek, itthun! :-(
@Balt: Nem "cigányozik", az itt nem szokás, mars vissza a Plazána telcsizni a havcsikkal!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Képzeld el vizuálisan, ahogy a Vezér belesápadt a tévé vita gondolatába, mindjárt jobban érzed magad. Éjjel biztos Gyurcsánnyal álmodott. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: de van elég szemük hozzá, és elég fülük, és elég eszük.
Az elmúlt évek legjobb beszéde volt Bajnaié tegnap.
Jól szerkesztett, jól kitalált, néha vicces, remekül előadva.

A remény dolog nekem az Obamás "hope we can believe in"-re emlékeztet de nem baj. Mondjuk Obama egy kategóriával jobb szónok mint nállunk akárki is de mondjuk az egy más világ.

Ha lesz itt is (kis településünkön) E2014 én belépek.

Kiefejezetten reménykeltő volt az egész.
@Rwindx: Tahótlanítsd. A hozzászólás alatt balra. És akkor neked nincs több brühühü. Én már hozzászoktam, hiányozna, ha nem brummogna.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: lényegében semmiben sem értük egyet. nem csak ebben a témában te visszahoznád azokat is akik sárosak, én nem. merthogy én merem remélni, hogy képesek olyan alternatívát állítani ami nem abból áll, hogy miként lehet visszaszerezni a drágaszágot..
index.hu/belfold/budapest/2013/02/10/becsben_egyre_nagyobb_divat_a_tomegkozlekedes/
"A tavalyi növekedéshez jelentősen hozzájárult az úgynevezett napi egy eurós bérlet, írja elemzésében a regionalbahn.hu. A bécsi zöldek ötletét a párt nagyobb koalíciós partnere, a Bécset a második világháború óta kormányzó szociáldemokraták is megszavazták, így 365 euróba kerül az éves bérlet. (Napi egy euróra jön ki az utazás, de a bérlet árát az év elején egy összegbe kell kifizetni.) A legolcsóbb, 60 percig érvényes vonaljegy ugyanakkor 2 euró, vagyis már annak is megéri az éves bérlet, aki csak kétnaponta egyszer használja a bécsi közösségi közlekedést.

De a havi bérlet a maga 45 eurójával sem luxus, sőt, ára összevethető a budapesti 10 500 forintos bérlettel, alig háromezer forinttal kerül többe. Az új bérletkonstrukció bevezetésével a potyázók száma is kevesebb lett. Mindennek azonban ára van: az utasszám növekedésével már Bécsben is tudják, mi az a tömegközlekedés. Egyes villamostípusokon például ülések kiszedésével növelik meg az állóhelyi részt, az U6-os metróvonalon pedig akkora a zsúfoltság, hogy hamarosan sűrűbben kell közlekedtetni, ehhez viszont járműveket kell vásárolni."

Butapesten ez elképzelhetetlen, mármint mind szolgáltatás-, mind árszínvonalban lassan..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

De, bizony tudjuk mibe kövültek bele dárling, két és fél éve ott vannak benne Orbán elkúrása ellenére. Szanyi kapitány meg az a futóbolond, akit a saját párttársai is nyilvánosan küldenek el a picsában.

Nézz csak rá Újhelyi faszbúkjára.

Amúgy nem kell a változástól ennyire félni, a ződ parizert se muszáj megenni csak mert 1 éves szülinapjára ultrás vizet vettél neki :-)) Lehet frisset venni ugyanabból a márkából.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Tegnap milyen jól elvidámkodtunk. Nagyon jól éreztem magam, láttam, Te is.
Mindenki elemében volt.
Mi van akkor ha pont ez a B-terv jön be? Mi van ha először külön kell, hogy legyenek, hogy utána együtt lehessenek?
Amúgy Bajnai sohasem bízott az Mszp-ben. Hiszen ha így lett volna akkor nem íratott volna velük alá 2009-ben egy szerződést.
Én valamit észrevettem. Október 23-án az láttam az arcán, hogy "itt kell lennem, bár nincs hozzá kedvem", most pedig azt, hogy "itt akarok lenni, és élvezem". Bár lehet, hogy csak én magyarázom bele.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pszt, be ne árujj, még akkó'se, ha nem vagyok ölég konzervatív(a) Hozzád!:-D
@Fabius: Szép gondolatok. Kár, hogy mire rájössz, hogy 2 éve nem ettél, és az utsó kajamaradék a ződ parizel volt, amit kidobtál, és már elvitte a kukásautó éhen halsz.
@Dr. jenőke (jenőke): Jár, jár, ott a templony rögvest a korcsmával szemben, jók a rálátásai!
@Fabius: félek neki hiába mondod..Csekkünk kezd olyanná válni mint a.....pártrajongók, néha úgy érzem hogy el nem bírná képzelni, hogy nem kell romlott parizert ennie..
pedig kezdetben egész jól viselkedett:)))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Vár, megkérem zörgő csontú paci barátomat, hogy illik-e árulkodni... Ki tudja, lehet hogy már dívik a névtelen házmesteres feljelentgetés...
@Penivaldes: Nem hoznám vissza. De nem öntenék ki egy jó bort attól még, hogy van benne egy kis parafa darabka...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Látom, Rátok sem érdemes ráküldenyi az ÁNTSZ nevű demokrátosz-védelmi osztagot!
@Penivaldes: Nekem nem árt a ződ parizel, mert én már amúgy is "rontott gyomorral ízlelem" a világot. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szűrőt oszt mikor szándékoztok bevásárolni, ha már "sorozathiba" ez ott nálatok, a palackozóba?
@gazoló: eztete most direkt csinájjátok?
Colosseumot is szeressük anno nagyon.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Mi Fabiusszal elbírunk velük. Ők is kapzsik, megvesztegethetők:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Lehet hogy bennünk van a hiba, hogy nem tudunk úgy bort nyitni, hogy ne kerüljön bele....:D
@Habakuk999:
Kicsit nem figyelsz és teljesen elszemtelenednek! :))
@Penivaldes: Peni, ez a mondásod többet ér, mint egy jó konyha!
Ez az én számból komoly elismerés, főleg most, hogy sült kelbimbót szem sült hallal.
@Penivaldes: Nem is erre gondolt Shakespeare, mikor ezt írta...:P
Csak most jutottam ide, a kommenteket nem olvastam, de mi az a debreczenijózsefizmus, és a derpegő?!
Sztem nagyon nyeglén és félvállról beszéltek az MSZP-ről, de persze a szavazótábor az kéne. Ők meg menjenek a búsp.-ba. Nem tudom én, hogy ez a stílus és modor hasznos lesz-e. Mert vartyogjatok bármit, a hagyományos lendület és megszokás még most is második erővé teszi őket, bármennyire is szeretnétek, hogy örökre eltűnjenek, lehetőleg máma még.
Na, kéváncsi leszek a fejleményekre, sok jóra nem számítok.
Kisdobost kedvelem, szorítok neki, és magunknak. Ez az utolsó esély. :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ne félj elhinni, hogy aki nekünk vállalhatatlan az szép lassan nektek is azzá válik, lásd Szanyi.

A zemberek nem eszik a ződ parizert se dugómorzsás borral, se nélküle. Ezen lehet megsértődni és lehet önámítani, de semmibe venni nem lehet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ijeszgető itt münköt, galambocska. Peniglen sohase vót úgy, hogy ne lött légyen valahogy. Nem kő féni. Féjjen a rénszarvas a jegösmedvétű.
@Habakuk999: :S
Tudod mit, én maradok a csokis piténél tejszínhabbal, fehér borral...:D
@Penivaldes: Próbáld szentelt-vízzel öblögetni a torkod, ha hiszel benne, csod(ák)ra képes!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: erről bátyám haverja jut eszembe, aki leírta a témazáróban annál a kérdésnél, hogy mire gondolt Tóth Árpád amikor ezt a verset írta, hogy ő nem tudja mert nem volt szerencséje beszélni a költővel...
@Habakuk999:

de most komolyan,másképp hogy jutna ennyi komenyista csökevény az eszünkbe mint itt..

www.youtube.com/watch?v=WcgtPZVLAuo
@Fabius: Ühüm, na igen. Varázsütésre megtisztul a politikai karzat, a közélet. Ki tudja, ha így folytatjátok, még a rák ellenszerét is legyártjátok nagy tételben 2014 tavaszára.
Kettőnk között az a különbség, hogy én tudom, hogy amit eszem az romlott parizel és dugómorzsás bor, míg te azt hiszed, hogy csokitortát eszel marcipánbevonattal, pedig nem...
@Habakuk999: egyszer volt kelbimbónk. de én nem szeretem..jobban néz ki mint megegyem..
@Penivaldes:
Állandóan más bimbó ugrik be, hagyjátok abba! :))
@Penivaldes: Fagyasztva évekig eláll(dogál), mint Lendvai Ildikó a panoptikumban!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nincs ízlésed..ennél hozzá chilit, vagy borsot a csokihoz.
Fabius,

régebben kíváncsian olvastam a véleményedet, ha nem is értettem vele mindig egyet. Mostanra olyan alacsony színvonalú lett viszont szellemi mélyrepülésed, hogy bojkottállak. Hogy ezt a tegnapi szánalmas falunapot is tudtad pozitívan értékelni, az már mindennek a legalja. Masztizz továbbra is az E14-re, jó mulatást.
@Fabius:
Nagyon a helyén volt a tegnap esti reagálásod.

:D :D :D
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: nekem a bimbóról II. Erzsébet jut eszembe, aki mikor megszületett húga Margaret Rose, akkor azt mondta, hogy ez nem is rózsa ez csak egy bimbó..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: köszönöm, nem szoktam olvasni színműveket, csak az ember tragédiáját.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Mármint nem, ez maradotott elfelé..szijja Mariann, Csekket ne sínföld, dupla védelem alatt áll, mint a hóvirág!
@DarthVader:

" Debreczenin kivül senki nem mondta. És el lett könyvelve bérrettegőnek."

Nem áll módomban bizonyítani az ellenkezőjét:)
Az nem vitás, hogy könyvei révén ő széles nyilvánosságot kapott.
Én ugyan nem kedvelem, de soha nem neveztem bérrettegőnek. Ez a címke nem áll meg rajta.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): M a már mindent lopnak.:D Miért pont a teheccséget ne lopnák?! Lopj másikat!:D
@Penivaldes: Ó, ezek szerint hírek szerelmese vagy? A hírek tele vannak az ember tragédiájával.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): igen te meg evezős barátod védi...remélem elfértek egy ágyban:)))
@Penivaldes: Penig ölég ronda dolog az magában is (odahelyezni Őnaccságát), ugye? :-P
@AKIsTUDATLAN: Tök igazad van neked is.

Szerintem pont a hagyományos lendület és megszokás miatt kerültünk Európa szégyenpadjára.

Ha nekünk jó ez a pozíció - megszokásból és hagyományból, akkor hajrá!!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Remélem, hogy megdorgáltad azt a süti nevű kis fosturbinát! Az effélék nincsenek tisztában azzal, hogy ki milyen hülye, az nincs lakhelyhez kötve. Egyébként meg lépjen közvetlen kapcsolatba az Orbán ánuszával, miután az megivott két és fél liter mustot, a Tokaji furmintjából.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): és téged bánt, hogy Bolinak hosszabb mint neked..
persze Csekk kezében a döntés, hogy melyiket fogja meg.
"Egyedül elbukunk, de együtt sikerülhet"

mármint a bukás, ugye?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nem adhatom alább..én nem vagyok olyan jókislány mint helyi szerelmed..
@Penivaldes: Csak annak kezit fogja meg, akinek a karja h..., nem akinek akarja!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: tudod csekknéni vannak olyan dolgok amik felett eljár az idő..
hallgass a fruskára.
Valaha lesz szerintetek Orbán-Bajnai vita? Ki nyerne?
@gazoló: Neked meg, hogy írígykedj: 7 komplett Colosseum, 3 Chase,7 BS&T, 15 Chicago, 1 Becker Brothers album:-) bibábú:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): kezit..ugyan kedveském, ugyan..hiszen a férfiak olyanok mint a spanyol királylányok..
@Penivaldes: Sütve, nem párolva.
Kemény, jóízű borssal, egy kis sóval.

Ne azt a szétfőzött ízetlent képzeld el, ami nálunk divatosan pároltnak neveznek, de szétmállik a szádban.
miért PONT vele kellene vitázni bárkinek is?!

Mert vannak tucatnyian mögötte?!
@Habakuk999: nem vonz..de biztos nagyon vérforralóan néz ki.
@Penivaldes: Te már gondolatban oda is helyezted Ildikó asszony mellé, kérdés, elvei vagy szimplán a női szeszély okán?
@Mariann19: A végére kicsit azért ráuntam az agyhalottra. Oszt jött Fab, és elhajtotta a rabok bánatosára. Sebaj, úgyis alunni készültem, ezért javasoltam az ölébe a papírzsepit:-)
@doggfather: Mert jelenleg hitelesebb, mint bármelyik másik, a Vezírt is beleértve, tán ezért?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ne bántsd Lendvai Ildikót, én rettentően nem szerettem, midig az ő gágogására ébredtem a napkeltében, de valamelyik napon nyilvánosan megkövettem, mint az egyetlen tükörbe néző szocit.
@Penivaldes: Igen, mert van szupererőm. :))
@Habakuk999: Bántottam én? Kádár et. is járt így, most meg nosztalgiáznak sokan az országban, amit meg is értek, ha el nem fogadhatok ugyan..
@Penivaldes: "félek neki hiába mondod..Csekkünk kezd olyanná válni mint a.....pártrajongók, néha úgy érzem hogy el nem bírná képzelni, hogy nem kell romlott parizert ennie.." ááá, csak hiányzik neki a skót earl, azzal a helyre kis szoknyájával, a kiltjével, a pomponos satyekkal, maltmalátás krómlapossal, meg persze a mellékesen hozzácsapott romos várral, és az anyóskisértettel:-) Én is frusztrált lennék a helyiben:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Vigyázzni köll, mert a kilt curva hideg, ha nem vesz fel alája gatyót a bojtárgyerök!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: vannak szellem haverok..pár skót earl is..bár én Csekk helyében inkább az élő testeket szeretném..:))
@V-PORT: "Valaha lesz szerintetek Orbán-Bajnai vita? Ki nyerne? " Tippmix oddsom 1.1 hogy a Beszari Csicsány nem mer kiállni. MEgpróbálja majd Lázárt a szarítóba bepréselni, aztán majd megy a durcihiszti, és gyávásozás, hogy a mocskos Bajnai nem élt a lehetőséggel:-)
@Penivaldes: Elszóltad magad, ezzel a feltételes móddal, nem először, vigyájjá!:-P
@Penivaldes: És éjszakánként azok a hangok... :-) azoktról mérnem mesélsz? :-))
hvg.hu/gazdasag/20130210_Es_akkor_Orban_kedveert_a_Kohezio_baratai
"letagadott orosz államkötvény-vásárlás, letagadott Matolcsy-jelölés, letagadott gazdasági sikerek - ezekről volt szó a héten. De mit hoz a jövő a gazdaságpolitikában? Folytassa a tündérmesét a hvg.hu-val!"

Slante, mondta a Vezír, vagy Na'dravjje, netán?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: az hülyeség hogy a szellemek huhognak..azok a baglyok, de azok az Egér haverjai..)
@Penivaldes: Meg az anygyalok, ugye?
Vagyis tündérek inkább:
Patkány anya és kis patkány lánya úsznak a szennycsatornában, elrepül felettük egy denevér.
- Nézd Anya, tündér!
@Penivaldes: Hiába nyomultál Bolimra, mégsem kellettél..:D Látod inkább hálnak velem, mint veled...:P
@Habakuk999: Ezt amúgy is meg kellene osztanom, mert nem jó, ha én eszek sokat.:D
@Penivaldes: Hová ez a többesszám?
Naponta hányat? (nem kérek belőlük részemről..előbbi okbul..:-)!
Én a Bajnai helyében a CÖF-s "Ketten tették tönkre az országot" plakátokra keresztbe ragasztatnék egy szép nagy narancssárga alapon fehérbetűs felülragasztást BESZÉLJÜK MEG VIKTOR! felirattal:-) Jól mutatna a buszokon, meg az orjásplagátokon:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ja a várúr is megszokta időnként dönteni a szobalányt:DD
@V-PORT: Bajnai. No doubt.:D Viktor csak Sváby-t tudta eddig lenyomni.:D
@gazoló: A francba. Utólsó túrám Nova Rockon volt, gyerekekkel, autóval.

Bezzeg régen, stop, vonat...
francba.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Megvan még a kislapátod? Lenne egy kis ásni való, hidd el, megéri...:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Véged van, mint a botnak...:P
@Penivaldes:
Tudtam! Tudtam, hogy rossz helyre születtem... :((
hvg.hu/vilag/20130210_orban_basescu_szekelyzaszlo_ugy

"Valóban nevettem, de azt mondtam: csak óvatosan a zongorával a lépcsőházban, óvatosan a nacionalizmussal. Orbán Viktor nagyon pozitívan reagált, szerinte is önmérsékletre kell intenünk a feleket" – mondta a beszélgetésről Basescu.

Hozzátette: válság idején könnyű az embereket elégedetlenségét más irányba terelni, és úgy vélte, fennáll a veszélye, hogy elszabadulnak az indulatok.

"Válságban azok a politikusok hozakodnak elő nacionalista szólamokkal, akiknek a felelősségtudata korlátozott"- mondta Basescu."

Mit lehet ehhez hozzátenni?
@Penivaldes: Jobban is teszed, én rágós falat lennék neked, hidd el! Még a torkodon akadnék..
Természetesen a felülragasztás is civil kezdeményezés lenne, amihez a 14-nek semmi köze. Oszt ragasszanak rá gombot:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Mostanában Gedeonneutralizáló, impotensstimuláló, trolldezintagrátorkézikészülékmagtalanító állásom van, mindemellet uszómedencék méjmagyarsegglyukseggnyalóspermaszűrésével foglalatoskodom, termékenytelenítés és dezoktrojalinalitás célzatjából."

baszki ennyi állás halmozásából dőlt rá a lé megvenni!!!
Úgy általában,
bocs, váratlan, de antipatikus elem volt, hogy Gordon a saját fészkébe piszkított, amikor azt mondta, hogy az MSzP még nem szabadult meg a múlt terhétől, meg hogy nincs elég hitele. Bajnai a támogatásukkal volt miniszter, majd kormányfő. Ő, általánosságokon kívül mit mondott a 2006 és 2010 közötti kormányzati hibákról?

Továbbá: szerintem megy ő még a szocik utcájába. Ha eléri, ami valószínű, hogy ő legyen a közös miniszterelnök-jelölt, a szocik nagyon megkérik majd az árát -- mondjuk a 106 közös egyéni jelöltből jó, ha 25-30 marad csak az E14-nek.
@gazoló: Jól megy annak sora, kinek van sok söre:-) Jujjj:-)
Multkor en is kihivtam Bajnait vitara... de eddig meg semmit sem reagalt.

Viccet felreteve, ha Orban kiallna Bajnaival, fuggetlenul attol hogy jobb lenne-e vagy sem, csak veszithetne, mert mindenki a fejet vakargatva kerdezgetne, hogy "ennyire veszelyben van a Fidesz, hogy tobb mint 1 evvel a valasztasok elott vitazni kell?"

Amugy szerintem eselyes hogy Orban tonkre vagna egy vitaban Bajnait, de fentiek miatt meg azzal is csak veszitene. Ezert komolytalan Bajnai ajanlata.
@adambum:
Valami olyanra emlékszem, hogy Piktorunk a választásokkor sem mert kiállni vitára.
Bennem lesz a gond?
Valahogy sántít a logikád...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Annyira nem kell megijedni, hogy elszaladj. Vagy ha szaladsz, ne messzire.:D
Nem lehet nem elismerni milyen ügyesen kibabrált a román min.elnök viktorunkkal. Akinek sajnos nemcsak a felelősségtudata korlátozott.:D
@rudenz ulrich: A számok azt mondják, hogy egymásra lesz szükségük. Szóval egymással kell küzdeniük.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Egymással kell küzdeniük, igen, de érdés milyen eszközökkel. Gordon már bevetette a képmutatást, a közös felelősség alóli simulékony kicsusszanást.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ezeknek az újegyházaknak a nagy hibája hogy szeretik ha kilométerekre hallikk a szövegük...:))
@rudenz ulrich: Bajnai a technokrata politikus. De politikus. Ha szentre vágysz, keresgélj az egyház környékén.
@Penivaldes: De hogy valaki ilyen halálosan hülye legyen!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem szaladtam messzire, azért annyira nem "félek" a jányoktól, ugye?
Csak, ha a bolt bezár, akkor itt marok étlen-szomjúhan, ugyanis nekem nincs vacsorameghívásom, ugye?:-(
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MSb2Bmj0meU#!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Valóban kissé elnyúlt időben a csörte, de ilyenkor győztesként szeretünk kijönni a vitából. Egy örvendetes tapasztalat viszont mindíg feldob. Az összetartozás jegyei, az azért baromi jó érzés!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: gondolta, hogy majd az Úr segít. kiáltozta is a nevét, és erre Isten magához hívta.
@Mariann19: Bár én is tartozom össze-vissza, de hidd el, nem akkora feldobó érzés! :-D
Bajnai beszédét hallgatva mindig csodálkozom ,hogy van ebben az országban még egy olyan politikus ,aki höbörgés nélkül tudja végig mondani a beszédét.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nameg a szenteknek van egy olyan "jó" tulajdonságuk, hogy előbb még "megboldugultak", ugye?
Vagy boldogoltak, ez a madzsar nyelv. eh..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Tudod, a politikusnak is szüksége lehet hitelességre. Ha ugyanis hiányzik, OV. leváltásának rokonszenves projektje könnyen zátonyra futhat. Kár, hogy ezt maga a projekt (kissé önjelölt) vezetője kockáztatja.
@Penivaldes: @mamitirtok sír derék (kommensevik):Felháborító ez a végtelen cinizmus! Hát nem nagy boldogság úgy meghalni, hogy épp egy báránykát terel az Úr akolába?! Lehet ennél szebb halál?!:D:D:D:D
@rudenz ulrich: Mission impossible. Csak a ma született báránynak van erre esélye és csak akkor, ha nincsen semmiféle felmenője, aki netán rossz fényt vetne rá...
Kíváncsi leszek a holnapi napra, kezdi kiverni ( a biztosítékot, nálam) ez:
"Balog Zoltán nem tud arról, hogy a Hallgatói önkormányzatot meglepte a kormány pénteki lépése, amellyel alkotmányba betonoznák a diákok röghöz kötését, derült ki a miniszter vasárnapi sajtótájékoztatóján. Balog konkrét példa említése nélkül megismételte, hogy számos más országban is alkotmányban rögzítik, hogy a diákok a diploma után ne vállalhassanak külföldön munkát. Szerinte ezt a magyar hallgatók sem ellenzik, amelynek bizonyítéka, hogy tavaly több ezren írták alá a hallgatói szerződést."

Vagyis ráutaló magatartást tanúsítottak a kotmányba emelésre?
Viktorunk most küldött 160ezer levelet a határon túli magyaroknak. Kérdés, honnan tudja a címüket? Mert ugye nincs adatbázis, ez volt a választási regisztráció bevezetése melletti érvük. De azért a postai címük csak megvan!
Miért hívják békemenetnek a gyűlölködő, hazaárulózó transzparensekkel a kezében menetelő díszes társaságot? Mert az nagyon egyértelmű, hogy közük nincs a békéhez. De az emberiség számára oly áhított és szent eszmét, mint a "Béke" ilyen véresszájú, simli,arcok által vezetett nyájjal összemosni arcpirító. Állítólag fel is fegyverezik őket!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hát még a szentek is?! Hát nincs egy igaz és tiszta ember?!:D:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nekem sincs...:S
@Csizmadia,Bencsik szennymenete ne zaklass,takarodj: Honnan lenne, ugyan már! Hát te tényleg azt hiszed, hogy csak a német adókerülő milliárdosok adatait árulják cd lemezen?!:D
Biztos jól keres ezzel az ex - securitate....:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: na nem olyan biztos az..elvégre nem tudta befejezni az akolba terelést..és most szegény delikvns csak félig van megkeresztelve...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Tehát szerinted helyes dolog, hogy saját egykori politikustársaira mutogat vissza? Szerintem ez a politika sajátos erkölcsébe is nehezen fér bele. Aki szerint igen, annak nincs alapja ahhoz, hogy OV-ék -- igaz nagyobb -- galádságait számon kérje.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tezsvérek vagyunk a Zűrben, nem?
Másrészt esélyegyenlőség köll a Népi Frontba, nem?
@rudenz ulrich: Ezért nem is teszi tán Pozsgay nertárs, többekkel egyetemben ezen gyalázatos cselekményt?
@Habakuk999:

hálózsák,izzadtság,sörborovicska...

rtzu.blog.hu/2011/10/31/lublo

Itt nem vitt el őr-dög?
@Csizmadia,Bencsik szennymenete ne zaklass,takarodj: harcoljunk a békéért.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nyajjá te a bolsiknak! :))
Én csak némi pikírtséggel szoktam azt idézni az agyhalottaktól!
Pfúj, láthatjátok, mivé fajul, ha nem a Párt irányítja a közízlést! (mármint az igaz, keresztyényi elvek alapján:-)
index.hu/galeria/index/kulfold/2013/02/10/karnevali_lazban_egesz_latin-amerika/
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Azt tudom, de az egyik képmutatás menti-é a másikat (mérettől függetlenül)?
@rudenz ulrich: Nem, a Tíz parancsolat mindenkire érvényes azért, kérlek, pontosan mutass rá a hibákra és Titkárságom válaszolni fog! (vagy sem, de ez utóbbi biztos:-)!

לֹא־תַעֲנֶה בְרֵעֲךָ עֵד ‏‏שָׁקֶר׃
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Na es szerinted kivel kellett volna vitaznia, Mesterhazy-val, Bokrossal, Schifferrel vagy David Ibolyaval?

A vitanak nem az a lenyege, hogy barmikor vitazzak, akar egy katicabogarral is; hanem az lenne a lenyege, hogy szoros kuzdelemben tampontot adjon a bizonytalan valasztoknak, hogy kire szavazzanak.

A vita megszervezese implicit modon tartalmazza annak elismereset is, hogy szoros a kuzdelem, ezert szukseg van vitara.

Amugy akar birod, akar nem, Orban nem olyan rossz vitaban, a 2006-os vitaban talan eltaktikazta, de szerintem Bajnainak azert kemenyen oda tudna szolni, foleg miutan Bajnai is eleg saros lett az MSZP-tol. Lehet hogy ez demagog szoveg, mert te nem ertesz vele egyet, de ettol meg siman elohuzhato.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Nem akkora feldobó érzés."
Az, hogy össze-vissza, azt el tudom képzelni. De, hogy nem ide, azt nem. Szomorú lennék.
@Mariann19: engem sem kéne kizárni. én még védtelen vagyok.
@adambum: Egy vitában szegény viktorkának nincs esélye. Ráadásul gyáva is, mert nem megy bele olyasmibe, aminek az eredményét nem veszi meg jó előre. De egye kukac, a 11 éves unokahúgommal vitázhatnak, bár tartok tőle, hogy még ő is kenterbe verné. És nem hanna montana-ra gondoltam vita tárgyának....
@adambum: hat jahh, viktor meg patyolat tiszta, es igen az ovein kivul sehol nem jelenik meg, be van szarva masoktol, es a mas velemenytol
@adambum:

" azert kemenyen oda tudna szolni,"

Milyen témában?
Gazdasághoz nem ért. A valóságtól már baromi messze van. Vitáról, mint kommunikációs formáról, már rég leszokott.
Szóval?
Sose fog kiállni:)
@adambum:
Mese, mese, mese... Talán korodból adódik, nem emlékezhetsz, de eddig minden vitában alulmaradt Piktort, nem véletlenül nem mert 2010-ben kiállni.
Most képzeld el, egy amerikai választási küzdelemben az egyik jelölt nem merne kiállni... Hiteles ember! :))
Vagy ez úgy zajlik, hogy ő válogat, hogy kivel van kedve, kivel mer kiállni?
Tehát ha vezet jelentősen, akkor ne merje őt senki megszólítani, a szent ember érinthetetlen? Vagy csak szimplán vitára alkalmatlan...
Akkor most melyik vitában volt jó?
Mert a sokat fikázott és nyekegősnek nevezett Medgyessy is alázta.
Az, hogy szerinted mi lehetne, meg szerintem is, az kevés.
Egy gyáva nyulat látok, aki megfutamodik és szokásos formájában, gyáván elbújik, terel és hazudozik.
Szánalmas bolsevik taktika!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: www.youtube.com/watch?v=tAmQ8ujsLjs

Robin a bátor elszaladt

Bátran elfutott el ő!

A vész láttán ahogy tudott

Farkát behúzva elfutott...

Úgy messzire s ina szakadt, midőn nyúlként bátran szaladt.

Előre ő csak lassan jutott, mert közben többször elcsúszott.

A bátrak-bátra hős Sir Robin
@rudenz ulrich: Itt mifelénk, a talygában úgy gondojják, hogy ha émönnek halásznyi, es egy halyóban eveznek, akkó eerakják a bicsakot.
Asztán, amikó mán a parton vagynak, akkó mán ki löhet híni egymást a hóra. Legfejjebb a következő halászatkó egy másik csónakba szállanak, nem ugyanabba.
Ez a pionyír képű gyerök nem úgy vótt, hogy a halászat keszdetekor eekérte az összes bicsakot, mer fétt, hogy valamék túú sokk votkát ivott, aszt leszúrná őtet?
ez tlnyleg nagy siker, lengyelek, szlovákok, románok több lét kapnak, mi kevesebbet.

Klassz.
hazaeshaladas.blog.hu

a végén érdekes a táblázat
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

De miért kéne Orbánnak vagy bárkinek vitára kiállni Bajnaival?
Ilyen vitákat közvetlenül a választás előtt tartanak a legesélyesebbek között. Bajnai esélye az 5% megszerzésére és a parlamentbe kerülésre egyre fogy. Csak ezért kiabál hogy hírt adjon magáról. Egy jelentéktelen senki, akit a Gyurcsány haverje felfuttatott, most meg a média csinál neki egy kis felhajtást. Aztán ha jó fiú lesz akkor beállhat szopni a többi MSZP-s közé
@von Putri: Szegíny Vikotor, ha ilyesmiket kapott volna anno, mikor még nem volt Hérosz!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Csekket ne sínföld, védelem áll, mint a hóvirág."
Ezt most miért írtad? Csekkel kiemelten kedveljük egymást, ma pedig egy hsz-t sem írtam még. Ittál?
@von Putri:

Hát a rózsadombi putriból elég érdekesen látszanak a dolgok.
1998-ban Orbán legyőzte a Közgázon tartott vitában Horn Gyulát.
Horn nem tudott leszokni az MSZMP KB-ban megszokott elvont és fűrészporos stílusról. Orbán hangvétele új volt, közvetlenebb, frissebb. A gyomorbajos, múltba révedő MDF-esek, és Horn után felsejlett a lehetőség, hogy végre valami új kezdődik, friss, modern, fiatal, dinamikus.
@Mariann19: Jóvanna, Peni próbálkozott véle, kivetítettem, így jó?:-)
@Szolgálati Füldugó: 89 ota semmi kulonbseg, ugyan azt es ugyan ugy csinalja, stilus ugyan az, csak a szar csomagolasa szepult
@Szolgálati Füldugó:

"végre valami új kezdődik, friss, modern, fiatal, dinamikus."

Hát én ebből semmit nem éreztem:))))))
@Penivaldes: Nekem is megestél, úgy tűnik! :-P
vagy nekem is úgy tűnik tán?
@Orica Középföldi: Csuhások, ez a korszak tán még? Liberális, mindennek nekimenő, mint most (vagy soha már:-)?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Most már írd le, hogy miről van szó, mert semmit sem értek.
@Habakuk999:
Én nem a jóságról beszéltem, hanem a realitásról. Mindig ez a baj, hogy egész egyszerűen képtelenek vagytok más szemszögéből is nézni ami van. A kiművelt , világjárt, az okos, a netlakó. Nagyon szép, kedves, de nem az ilyenek fogják eldönteni a versenyt.
És ezt viktátorék nem csak tudják, hanem eszerint villantanak. (amit szívből utálok és hányinger...mellesleg) Egyáltalán nem akarom, hogy ilyenek legyenek a mieink, de mindenkor a kies rögvalóság talaján kell(ene) álldigálni. És a szocik lekezelése, sőt, hüjjjének nézése nem jó taktika. De ekézzétek csak őket, fitogtassátok az elmé(nc)sségeteket, a szellemi felsőbbrendűségeteket, úgy halálbiztosan maradnak viktátorék.
Nem vagyok, és nem leszek szoci szavazó, de úgy rémlik közelebbről ismerem az ecceri választókat, mint az itt sziporkázó zseniális úri közönség jó része.
Az is rémlik továbbá, hogy arra a bizonyos szégyenpadra csak mostanában ültettek bennünket. Hogy oda jutottunk abban van szerepe a szociknak is, de legeslegnagyobb a fidesznek.
És a Népnek, a minden idők legkiválóbb, legtehetségesebb, felséges magyar zembereinek.
Nem kell ezt kizárólag a szocik nyakába varrni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A stílus nem ugyanaz. A kenetteljes, idiótáknak szánt metaforákkal tűzdelt szövegek az első orbán-kormány idején kezdődtek.
@Penivaldes:
Ló tachmód bét ré`echá, ló tachmód `éset ré`echá,vəavdó vaamátó vəsóró vachamóró –
vəchól aser leré`echá!
@adambum: A 2013-as Orbán nem azonos a 2006-ossal és pláne nem azonos az 1998-assal. Azokból az Orbánokból már csak a név maradt meg.
@AKIsTUDATLAN: "a szocik lekezelése, sőt, hüjjjének nézése"

Fütyörészünk a sötétségben.
Jelen pillanatban az összes ellenzéki erő plusz a szocik éppen, hogy egálban vannak a fidesszel. Ha a fidesz összeáll valamilyen módon a jobbikkal vagy az lmp-vel, akkor bukta.
A szocik viszont nem arról híresek, hogy nagyon tisztelnék a harczostársaikat, inkább arról (és ezt nem is oly rég írták le), hogy a kétpártrendszerben érdekeltek.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Az a korszak Fodorék kilépéséig tartott. Az sem volt őszinte:)))
Elbúcsúzom, további boldog ekecselést.
Csekknek (Alfonsine):
"Skócia gazdasága elég erős, és eléggé egy ütemre jár az Egyesült Királyságéval ahhoz, hogy más valutára ne legyen szükség" - írták a jelentés szerzői."
hvg.hu/gazdasag/20130210_skocia_elszakadas_font
Mintha Vikitor nyomvonalán gyárnának, nem?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Még most sem tisztult a kép, de mindegy.
Lakonikus a válaszom, Pennivel nagyon eltér az érdeklődési körünk, ezért nem nézek jobban utána.
@Penivaldes:

Feltűnt? Tényleg nem pejoratív értelemben, de én is kicsit belefáradtam ebbe, mint Szív. Csak tépjük itt a szánkat, miközben Atlantisz meg süllyed... seggbebaszott tanárok tépkedik le a szintén seggberakott diákok plakátjait, kussoló orvosok, kussoló ápolók, kussoló rendőrök, kussoló tűzoltók, kussoló katonák és csak szavak, szavak, szavak... :((((((

és a káosz közepén Viktor csimpánz ül és zsebórát szerel (kalapáccsal), bassza meg, EZ ENGEM SÉRT!!!
@Mariann19: Elfeledtem, hogy Te nem bántod..lépjünk túl ezen, ha kérhetem, jó?
@Szolgálati Füldugó:
Ezek lúzerek, és mindenféle marhaságokat is mondanak és írsogálnak. Fegyelmezni kell őket, szembesíteni a valósággal, de a stílus, de a modor...az a nem mindegy.
@Mariann19: Szerintem eltévesztette. Biztos Fabiusnak szánta.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Álmodozni szabad, na. De izé vagy, te mindenhol viktorokat látsz:D
@Penivaldes:

Nem tojlak le magasról. A többieket nem kedveled?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem értettem az egészet, de így már más. Kösz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem, én csak téged.
a többiekkel csak elvagyok, de hozzád ragaszkodtam...
@AKIsTUDATLAN: Nem a szocik nyakába varrom, többször írtam, hogy ez egy logikus történelmi folyamat, mivel az értelmiségünk és döntéshozóink - azaz mi magunk - képtelenek voltak megbirkózni a rendszerváltás feladataival.

Ennek a folyamatnak mindenki a részese, legfőképpen mi magunk.

A realitást, mint a megváltoztathatatlanságba belenyugvás fő szlogenjét viszont valóban nem nagyon akaródzik elfogadnom.
Nem gondolom, hogy nem kell mindent megtennünk a változások eléréséért.

A fizikai életben is és itt, a virtuálisban is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Plussz 1.:-(((
Szív visszavonulását értem.

De van azon túl is mocsok bőven, amiért zárdába volt kénytelen vonulni.
Sok mindentől viszket a tenyerem, hogy namostakkó aztán hozzá köll szólnom, de vannak dolgok, amikhez szalonnaképesen nem menne.
Szóval inkább olvasok és füstölgök.
Picsába...
@AKIsTUDATLAN: A szégyenpadra sem mostanában ülünk le.

Kemény, szívós munkával, hosszú évek alatt sikerült leküzdeni magunkat elsőből utolsónak.

Átmeneti fellendülést a folyamatos lecsúszásban csak a Horn - Bokros páros hozott.

Illetve ez így nem igaz, a Bajnai - Oszkó páros stabilizált egy kemény szituációban, de nem tudjuk, milyen teljesítményt nyújtottak volna normál helyzetben.
@Habakuk999:
Én is így vagyok evvel, bár nekem nem volt a sík hülye politikus archetipusa azelőtt se. Igaz, kedvenc se vót, de emdéefibolyka mellet mindenki szimpatikusabbnak tűnt annak idején.
@Penivaldes:
Én mazopista vagyok, szóval nem.
Csak nem írom le minden nap, hogy a kurva annyukat. Pedig de!
@Knósszosz:

Egy darabig szórakoztató a trollokat ütni, a jófejekkel marhulni, de igazából minden normális országban már rég égne a város...

@Penivaldes:

Akkor meg tessék rám nem megsertésedni... :D

(Mikor még virágot is hoztam...)
@Penivaldes: Látod, látod.
Megjön a lovagod, s rögtön más fényben látod a világot!:)

A "csak Egért kedvelem" szösszenetet megjegyezzük itt jónéhányan.:)
@Penivaldes:
Hát persze!:-)))
Ibikével a bajom igen sokrétű, szerteágazó volt. Egyszer valaki itt már megdicsérte a barázdált agyamat, hogy kellőképpen hülye vagyok Ibolya szidásához. Nem tudom ki volt, de arra utalt a mondanivalójában, hogy az MDF az nem volt harács párt, ők elvek mentén kormányoztak és sokat vesztettünk avval, hogy már nincsenek.
brühühühü

Igen, Demeter Ervin, Le Jacques Sándor, Bal-Sai de Estvány Y Kotmánysuszter, mind elvhű emberek. Emdéef ment, fidesz jött, mentették ami menthető (krakagyilbűűr pénztárca), ugyebár.

Szóval nem viccelődök az emdéeffel, mer még személyen Herényi fog lebaszni itten.
@Habakuk999:

"Átmeneti fellendülést a folyamatos lecsúszásban csak a Horn - Bokros páros hozott."

Ha Horn nem utálja annyira Békesit, akkor 2 évvel korábban megléphették volna, és nem kell akkora pekidzs.
Ne de mindig ezek a rohadt, esendő emberi érzelmek:))
@Penivaldes: Kedves Penny, engedje meg, hogy felhívjam a figyelmét, hogy létezik az irl udvarlás, sőt a valós szex is, lehet, hogy Önnek ez a meglepetés erejével hat, próbálja ki, meglátja, megéri.
@Habakuk999:

" de nem tudjuk, milyen teljesítményt nyújtottak volna normál helyzetben."

Ismerve a szocikat, szétoffolták volna:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ebben tökéletesen igazad van, nem értem, hogy miért nem??
Bajnait igen kedvelem, szerintem világossá tette, hogy nem igen van rajta kívül olyan karizmatikus személyiség, akire szavazni lehetne a kondás kirúgása érdekében.

De jelen állapotok szerint nem tudom a francba küldeni azokat, akik azt skandálják, hogy demokratikus úton nem lehet leváltani a dongalábú fud(?)ból susztert.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nos Kedves Gyógyegér. Én emiatt szokok igencsak visszafogottan politikai és elvi kérdésekbe belevauzni. A tököm teli, engem a politikai kérdések meglehetőst hidegen hagynak, de az emberi aljasság, a sumákság, a szarháziság fellázít. Ez ellen viszont üvöltök, mint állat pártoktól, politikától függetlenül. És legvégső esetben ott a bőrőnd, és tényleg el lehet menni. PS: Az más kérdés, hogy az elmúlt immár 3 évben annyi gerinctelenség, szarháziság, mocsok hullott ránk, hogy az már az elviselhetőség határát surolja. És mondhatnám szlogenszerűen: Csak a FIDESZ (a KDNP nem oszt nem szoroz, azok anblock úgy szaralakok, ahogy vannak)
@AKIsTUDATLAN: Most volt híradó, kedvesem felnéz a könyvéből és rákérdez, most tényleg több pénzt kapunk, mint korábban?
Csak, hogy hidd el, nem biztos, hogy olyan belterjes társaság vagyunk.

Más: mint egy majom, magyarázom a nemzeti érzés fontosságát, tudva, hogy itt kritikának leszek kitéve.
Mert oltári nagy hibának tartom, hogy a baloldal nem foglalkozik vele.

Szerinted az egyszerű emberek nem érezhetnek hasonlóan, mint én?
Pl a sok jobbikhoz áttántorgott volt szoci szavazó?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ha a fidesz marad, az annak a bizonyítéka, hogy nincs isten.
Az persze más kérdés, hogy ezeket a választójogosultak húzták magukra, így nyavalygásnak nemsok helye van. Anno 2010-ben, amikor ismertté váltak a választási eredmények, mondottam volt: eljött a középszerűség, a tehetségtelenség, a gerinctelenség tombolásának ideje. Nem csalódtam.
A mai mottó: Ha felemelkedni nem tudok, lehúzlak magamhoz...
@Orica Középföldi: Igazad van, Békesi is működhetett volna.:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jó bonmot. DE én békés nyúl vagyok. Bekészítve a nyúlcipó:-)
@Vérnyúl - Bekészítve a nyúlcipó:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Bazzz-:DDD
Hamán politika és Tank, akkor ez az új Mafia cédéről nagyon eltalálja a levéd hokkedli billegő lábát:

Öregek, gyerekek, éhezők
Engedélyezett bűnözők
Választott tolvajok
Azt mondják, hogy jól vagyok

De a dohány mindíg a másoké
A dagadt iparmágnásoké
Korrupció, enyészet
Leszarnám ezt az egészet

De ha nincsen meló, nincsen pénz...
Mondom, ha nincsen meló, nincsen pénz...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ezek még az öreg mókusok tavalyelőtt eldugott mogyoróját is elrekvirálják, amilyenek.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az a hegyes karcol, émmá öreg vagyok ilyen sérülésekhö' lassan gyógyulnak.
@Szolgálati Füldugó: azt már bolival a kincses szigeten elástuk. a térkép digitalizálva kereng a kibertérben. rekvireálni legfeljebb a csupsz valagamat tudják, de azt meg nem adom. a szent kézigránát minden atrocitromitástól megvéd:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Deszert rab-IT?
Tejszínhab sincsen rajta, meg honnan tudod, hogy érti csempe vindóz kezelésit?
Na??
@Knósszosz: csempe vindóz... vissza az analfabetizmushoz... talán még orbán is képes lesz megtanulni. piros kocka, lenyomod, a rugós dobozból kiugrik bajnai. leköpöd. kék doboz: a ködben feltünik matolcsi az éppen aktuális költségvetéssel a kezében. A háttérben animálva a változó határú unortodoxia ködlik fel. Fekete csempe: 2014-es választások eredménye... illyen eccerű...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

megjöttek a csapatok az összes csótány?

már a trollok közűl is csak az alja maradt lábon a többi most izzad, hová is tette a szömit?

brühühühü

az ilyen putriból szalajtott meg a többi dilinyós mit akar eme szent helyen?

kisöprűzni mint trágyát a kocsiszínből

ne töröljétek még olvasom olyan hülyék, hogy ihaj
@von Putri: érdekes!!! a jelentéktelen senkik oriásképével szokták elárasztani a főváros reklámfelületeit 200 millió forintért? fura világ uralkodik itten minálunk.
Elképzeltem...mi lenne, ha Orbán hivná nyilvános szinvallásra Bajnait mondja el a népnek miért "tette tönkre az országot"...olcsóbb lenne, mint óriásplakátozni.és egyenesebb, mint lapitani
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Baaaz++!!
Yo, szerencse a szerencsétlenségbe, hogy nem reggel van. Olyankor gyanútlanul nyitok meg kommenteket, most óvatos voltam, ezért a vacsorám a tányérba maratt.
Fogjad visza magad, mer tudok zabálni ha úgy hozza a sors, oszt a minőséget se vetem +.

Jó?
@rodeo36:
Mondád vala hárommal ezelőtt:

"hát jusztse...belehallgattam -megint- ez egy teljesen normális ürge aki bohócnak öltözik, felfújja a semmit és nagy körítéssel eladja azoknak akik nem ismernek mást, a hangzása -számomra- olyan, mint mikor a 2 hét óta felhalmozott csetres beleborűl a mosogatóba és csörömpöl...közben valami bölcselmeket próbál elmondani -éneklésről szó sincs- összességében olyan hatással van rám, mint mikor valakinek szorulása van és a rötyin űlve erőlködik, miközben a Hófehérke és a hét törpe monumentális rajzfilm változata megy a nagyképernyőn -ami a rötyiajtóra van függesztve - az a jelenet amikor a hupikék törpikék krumplipürét esznek...

nagy katarktikus élmény, felejthetetlen

brühühühühü"

A Te entellektusodtól mindik sikerűűl lemenni al-fába nekem-:DD
Nincs "melegem" de imáddom a dumátat!!
brühühühü
@Knósszosz:
Jamégegszer brühühühühü, baz meg!!
@Habakuk999:
Ez rendben, egyetértünk.
A politikusok átvették a hatalmat felettünk, és most már elérkeztünk a teljes Khiaos világába.(ez nem lopkovic Dr. Fűegértől, mert én is pont ezt gondoltam, de ő hamarabb írta le)
Siralmas énnéköm.
@Habakuk999:
Az egyszerű zemberek érzik sztem, de nem minden második szavuk a nemzeti. A fityesz totálisan lejáratta a nemzeti szót, mert minden nemzeti, még a budi is, meg a tartalma.
Viktátor(beteg) sikeresen operál a nemzet ellenségeivel, és híveit többek közt ezzel sikerül a szektában összetartani.
A nemzet eléggé elvont, a kenyér konkrét. Mindenki, a fityeszhívők is, (persze nem az uralkodóosztályra gondolok) érezheti, hogy rosszabbul élünk, mint négy éve.
Akkor miért imádják őket még most is? Én ezt fel nem foghatom. Akárkivel beszélek, csupa panasz, és szidják viktátorékat, mint a bokrot. A közv. kutatóknál pedig 30% előnyük van.
Ez a populista hazudozás, a rezsicsökkentés, a 13. havi nyugdíj és tsai, a nem leszünk az IMF gyarmata...nem is sorolom tovább, mindent visz?
Elnézve a kommenteket annyi már most elmondható, a vita csatát és tematizálást Bajnai nyerte.

Szép is az mikor ennyien igyekeznek bizonygatni, van vér a Kedves Vezető pucájában, csak...khm...izé...

Nem kell ide Ron Werber, egy Szigetvári Viktor is hülyét csinál belőletek. Sej.
@AKIsTUDATLAN:
Hát ez elég egyszerű: fosás van és a nép a közvéleménykutató kérdésére azt mondja, hogy ő biza a fideszre szavazna. Félnek, hogy ha mást mond kiderül és utána nyúlnak.
@Fabius:
No, de akkor hol marad az élvezet? :D

Droidok meg igen is dolgozzanak meg a pénzükért!
@quendelapo:
Engem nem a közvélemény kutatók szoktak megkérdezni, hanem az ügyfelek, ahol, akiknél dolgozok, egyre többen ilyenekről.
Először látom óvatosan hozzák elő a témát, majd megkönnyebbülve tör ki belőlük a k.anyázás... :D
Egyre többen veszik észre.
Nem csórók, nem tanulatlanok, nem szemellenzős emberek.
Tóta W. szerint is van remény:

" amikor kivágtak minden fát és megmérgeztek minden folyót, akkor jönnek rá, hogy Orbán Viktort nem lehet megenni. És egy szép napon éppen a kontraszelektált nyaloncok ostobasága fogja megbuktatni az egészet."

hvg.hu/w/20130206_Beteg_idok_mozija#rss
@Szolgálati Füldugó: "Mint az efféle, Orbán Viktor egyre inkább lemeztelenedő korlátoltságát tükröző döntések, ez sem bizonyult annyira jó ötletnek"

Orbán Viktor korlátoltsága már vagy 10 éve tökéletesen lelepleződött, ami most zajlik, az az, hogy ezt a pőre korlátoltságot keresztülvilágítjuk egy 1 millió kilowattos reflektorral, és egy lencserendszerrel Európa egére vetítjük, mint a denevérjelet Gotham City fölé, hogy mások is gyönyörködhessenek benne.
@Fabius:

Orbán Viktor velem sem állna ki egy nyilvános vitára (igaz, nem is ismer), nemhogy Bajnaival.

Illetve pontosan:
Orbán Viktornak nem érdeke kiállni bárkivel is. Addig, amíg azt gondolja, hogy jövőre győz (mert kétség ne legyen OV ezt gondolja, és nem is téved nagyot) neki nincs szüksége vitára.

Bitára akkor lenne szüksége, ha bukónak látszana a sztori.
De nem látszik annak, mert irtó nagy birka a magyar (és elnézést mindenkitől, aki nem béget, és esze nem a békemenet-szerű mantrázásban ér véget).

Az, ami most van, egyébként nem más, mint a kvázi teljes magyar értelmiségi elit totális csődje.
@De hol van Columbo felesége?: "Az, ami most van, egyébként nem más, mint a kvázi teljes magyar értelmiségi elit totális csődje."

Azt gondolod, hogy az értelmiségi eliten valaha is múlott bármi?
Azt gondolom, hogy akinek 2 agysejtnél több van, és pozíciójánál (itt értsd: nem feltétlenül intézményesült forma) fogva módja van hatni a közvéleményre, annak bizony felelőssége van.

Kérdésedre:
Hogy múlott-e rajta valaha is valami? Múlott bizony, és nem először mond csődöt.
@Fabius:

Szigetvári nagyon okos fiú. Itthon van, néhány kampányon túl van, tudja mit csinál:)
@De hol van Columbo felesége?:

Nem értek egyet. Orbán Viktornak soha ekkora szüksége nem volt még egy jól elsült ilyen vitára, mint most. Leülni és visszakézből leosztani egy Bajnait az valami volna.

A probléma annyi, hogy ő is pontosan tudja miről mit hazudnak, és azt is, Gordon ezzel simán megfogja, felszögeli a fingófára és ízekre szedi. Ezért nem lesz megtartva ez a vita soha, és fog ráégni Viktorra a gyávaság bélyege ahogy most kinéz.

Az értelmiség csődjét sem gondolom. Sőt. A jobboldali értelmiség - teccikérteni, értelmiség, nem a seggnyalók - is mondják régen, ez ami itt megy abnormális. Gazdaságtól alkotmányosságig csődben vagyunk.

De a millió lájkoló még mindig Viktor mellett van. Ők azok akik félóránként mást és mást is elhisznek neki, ők viszont nem az értelmiség, azért ezt tisztázzuk.
@De hol van Columbo felesége?:

Akkor már csak az a kérdés, igazi értelmiség-e és igazi elit-e?
@Orica Középföldi:

Persze :-) Amúgy a habonyárpi is okos fiú, de szerintem a négymillió kényszer irányváltás állandó indoklásába belefáradt.

Mindegy mit gondolok róluk egyébként, a sikeres stratégákat akkor is tisztelem, ha amúgy utálom.
@Fabius:

Pontosan látod, és jól írod - mindenben stimmelünk, csak az aspektusunk más.

Addig, amíg Viktort milliónyian lájkolák (lájk iz lájk, na-naaa, nanana) nincs szüksége arra, hogy egy vitára kényszerüljék Bajnait lenyomni. Persze igazad van: nem tudná, ergo Viktornak kaóra jön, hogy ügyesen összehazudott maguknak 1-1,5 Mió tutti szavazót.

Az értelmiség kapcsán megérkeztünk. Abban ugyanis, ahol most a nem-értelmiség színvonala tart (nem is beszélve a gazdaságról, kuktúráról), az értelmiség is hibás. Nem kicsit.

23 év nem volt elég arra, hogy egy akkordként kiáltsák a politika felé: eddig, és netovább?
@De hol van Columbo felesége?:

A nem-értelmiség magasról szarik például az alkotmányosság körüli derpegésre. Nem azért, mert nem tanult róla semmit, mert tanulta ami kötelező volt, hanem mert az ő életét szerinte közvetlenül nem érinti, nem érzi zsebén a hatását és szarik rá.

Mit tegyünk, mit tehetünk velük?

Már úgy értem azon kívül, hogy mindig minden alkalommal leírjuk ha történik valami, kimegyünk tüntetni az AB elé és az Operához. Elmagyarázzuk miért rossz, ha a kultúra nem érték hanem kurzusalapú, miért hánynak sugárban Feketétől az MMA tagok is, miért nem kell egy színház életébe belefolyni a politikának stb.

Milyen felelőssége van még az értelmiségnek? Ha egyszer a másik nem tudja ki a Fekete György és nem is érdekli, ha színházat nem, vagy csak kötelező iskolai programként látott, de ezen kívül leszarja magasról?

Erővel nem lehet érdeklődésre kényszeríteni senkit. Sokan vannak akik Orbán vezényszavaitól boldogok. Legalább ennyien akiket ezek az "elvont és magasröptű" dolgok nem érdekelnek addig, amíg nem lehet megenni. Mit lehet tenni egy országban, ahol 102 ezer értelmiségi harsogta hónapokig: ne add vissza a manyupodat bármit mond a kókler, mert rábaszol?

Tényleg érdekel milyen felelőssége lenne még az értelmiségnek?
@Fabius:

Értelek, egyet is értek.

Valami mégsem smakkol itt...a jobboldali elit is késve eszmélt, s csak akkor kezdett visszafogott zsörtölődésbe, mikor világossá vált számukra, hogy a Vezér nem tud sakkozni.

Kinek a felelőssége az, ha egy ország felnőtt lakosságának minetgy 40%-a gyakorlatilag nem ér semmit demokráciagyakorlás terén?
Mert azzal a joggal élni, hogy nem kötelező elmenni szavazni ( és ugye, regisztrálni sem kell), minden csak nem progresszív, "a pont leszarom" attitűdöt mutatja - akkor, amikor nem kicsi a tét.
Az emberek legalább azt érthetnék, hogy bizony minden döntésük zsebre megy...ki fogja velük ezt megértetni?
@De hol van Columbo felesége?: Visszakérdezek: melyik párt szeretett volna mindig kétpártrendszert, melyik párt nyomta le és zsebelte ki a civil mozgalmakat, szerveződéseket? Én kettőt kapásból tudnék mondani.

Ugyanakkor itt van a Szolidaritás: ezer ember énekli Budapesten a bányász himnuszt január 29-én, és ez nem esemény a véleményformáló értelmiségnek. Mintha nem létezne. Mintha nem számítana. Mintha nem akarnák, hogy számítson.

www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=vncanFf_6YM
@De hol van Columbo felesége?:

Éppen arra céloztam, hogy fogadó, befogadó készség hiányában bizony senki nem fogja tudni ezt velük megértetni.

Aki ma itt kampányolni akar annak szembe kell néznie a valósággal: a népességnek ez a hányada ezekre a problémákra immúnis, csak olyannal érdemes hozzászólni ami a napi életét érinti, és amit megért.

A jobboldali értelmiségre mondok neked releváns példát:

Turul cimborám a mandinerről meg volt győződve róla, hogy az egykulcsossal esély lehet előre lépni valamit. Vitáztunk róla, bla-bla, de amikor kiderült, hogy itt nálunk és így ebben a formában csak 600 milliárdos költségvetési lyukat generál belső fogyasztás felpörgetés helyett, akkor revideálta az álláspontját. Írásban is.

Mert képes volt felmérni a mégis csak bekövetkező gazdasági hatásokat.

Ahogy képes meglátni a többi visszásságot is, ezért ma is élő rovat a mandin az ilyen ország márpedig nincs.

Én ezt nevezem jobboldali értelmiségnek és nem a bayerzsoltot.
@Szolgálati Füldugó:

Én az ilyesmin már meg sem lepődök. A bányászok demonstrációjáról egyébként hallottam és egyet is értek követelésiekkel (szakszervezeti vezetőjüket hallottam nyilatkozni).
vissz major !!! a hó a hibás...

amugy dávid vitéz nem felejtett el valamit?
pl a téli vezetésre oktatni a hókotrók vezetőit?
csak nyári vezetésre készülnek fel? :)))

www.hirado.hu/Hirek/2013/02/10/20/Hat_autot_tort_ossze_egy_hokotro_Budan_megmutatjuk.aspx
@De hol van Columbo felesége?:
@Fabius:
Basszátok meg!viktor a fecóval SEM MERNE kiállni,nemhogy bajnaival!
Annyira egy beszari kis senki!

Az írás meg megint jó lett.:))
@kifordított nagyanyó:

Na ja, Fecó egyszer már lenyomta...Bajnai pedig gazdasági témákban igen jártas, mégha fel is készítik Viktort, táblánál komoly ellenfél ellen nem lehet (nem tudna) kottából játszani...

Nem mindenki annyira mamlasz, mint pár éve Sváby volt...
@De hol van Columbo felesége?: És az a durva,hogy fecó még most is lenyomná.
Én megharagudtam fecóra,de ez egy nagyon jó dolog tóle,hogy lenyomta viktort.
@kifordított nagyanyó:

Ferencet különösebben én sem bírom, de az öszödi beszédért respekt jár neki (megpróbált tiszta vizet önteni a pohárba).
Viktor egy tehetséges ember, csak azt hiszi, hogy egyedül ő van, s rajta kívül senki más. Kicsit olyan mint Kokó volt Chacón ellen....
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Én is ezt tapasztalom.
Ennek a rossz oldala, hogy a végén protestként bárkire hajlandók lesznek szavazni, ha pedig erre politikusaink ráéreznek akkor mutyi lesz a jelöltek kiválasztásából. Akkor pedig nem lesz ténylegesen társadalmilag túl nagy támogatottsága az új kormánymak. Csak olyan mutyi protest :)
@Fabius:
Nekem erről az jut eszembe, amikor a 80-as évek végén meglátogattam Kanadában a rokonokat és kezembe került az unokatesóm egyik tankönyve, a címére nem emlékszem egy 10-12 éves srác szintjén magyarázta el, hogy miért jó a szabadság, mi az a demokrácia és hogyan néz ez ki Kanadában.
Meg az is eszembe jut, hogy vajon miért kell a természettudományok (kémia, fizika, biológia) legújabb eredményeit magoltatni a középiskolásokkal, akik úgysem értik, leszarják, elfelejtik és többségüknek soha nem is lesz rá szüksége az életben. Ahelyett, hogy a közgazdaságtan alapjait tolnák?
süti beállítások módosítása