Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.15. 04:50 Fabius

Napi Orbán-hazugságunk

Fénylő Csillagunk úgy van az igazmondással, mint Kusza Szem a gazdasági növekedéssel: hallott már róla, de személyes tapasztalatai nincsenek. A nagy igazságok közlése egyébként sem erőssége a politikusoknak, Viktorunk is megelégszik általában a totális tagadással és az alternatív valóság lebegtetésével, ha ez kifulladni látszik akkor meg a mindenkinek kurvajó lesz, sírni fogtok tőle és a kezemet csókolgatni ujjhegytől könyékhajlatig, hálátlan kutyák, annyira jó - szajkózása jön, mint a tandíj esetében. A kuruc mentalitásból egyedül a kitartást hordozza magában, mert ez a szajkózás akkor is megy hiba nélkül üzembiztosan, ha a fejére rogyott légvárpalota romjai alól kell kihallani elfúló hangocskáját.

De legalább hazudni tudna ez a szerencsétlen rendesen. 

Akkor talán nem lenne az az érzése az embernek, hogy már habonyárpi is rohadtul unja ezt az egészet, és amit látunk az arcán az nem a kudarcok okozta dühödt tikkelés, hanem sorozatos kikacsintás: ni(!), én elérem nála, hogy a nagyon nagy hülyéből istentelenül nagy marhát is képes legyen csinálni magából. Viktor pedig akár a svájci óramű úgy működik, és tádám, teljes a siker. 

Az éppen normakontrollra utalt regisztrációra a mondás szerint azért van szükség, mert határon túli állampolgárainkról nincs címjegyzék. Annyira nincs, hogy szinte már a határon belüliekről sincs, ezt mondja ezen a videón is az egyfejű a saját szájával a negyvenedik másodperctől. Aztán mit tesz Isten, a Magyar Közlönyt lapozgatva érdekes kormányhatározatra lesz figyelmes a határon belüli, regisztrációra kényszerített választópolgár. Aszongya: nemzeti konzultáció lesz a határon túliakkal. Levélben. A nemlétező címlista alapján. 

orbán-hazudik.gif

Ha nincs kedved a Közlönyt lapozgatva keresgélni akkor csak kattints ide a kormányhatározat teljes szövegéért. Aztán próbáljuk kitalálni együtt mi lehet a megoldás a rejtélyre:

Érdekes lenne tudni azt is, vajon milyen témában szeretne Kedves Vezetőnk konzultálni ilyen hirtelen a határon túliakkal? Csak mert az egy hete megtartott romániai parlamenti választásokon Viktorunk megosztásra összegründolt kedvencei akkora sallert kaptak az ottani választóktól, hogy azt a verést már nézni is kínos. De vitézkedni Szlovákiában sincs ok, a felvidékiek sem szeretgették agyon a Viktor által nekik kijelölt MKP-t a Híd-Mosttal szemben, annyira nem, hogy az utolsó két parlamenti választáson ők sem jutottak a parlamentbe. Ezek után mit fog nekik küldeni? Egy üres lapot, hogyaszongya édeseim, itten van a lehetőség megmondani mit tegyünk értetek, kívánságból jöhet bármi, mindent teljesítünk a túlélés érdekében. Mert mi szeretünk ám titeket a vak is meglássa. Annyira, hogy a várhatóan kétharmad arányban visszaérkező péniszrajzokból kiállítást is rendezünk a Műcsarnokban, és amelyiket a legnemzeti-pántlikásabbnak ítéli a Fekete Gyuri, annak készítőjét életjáradékkal és örökös MMA tagsággal jutalmazzuk. Úgyhogy érdemes szó szerint bármit a lapra vetni, szárnyaljon a fantázia, mint cserép turul a csíksomlyói búcsúban legutóbb, mikor megdobáltatok vele. 

Jusson eszetekbe, nektek soha nem hazudnák! Tuti. Bizony. Istenuccse. Mondom, na. Télleg. 

695 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr514966298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a szív fészkei: Nem mindegy, hogy hol alél, mereng és savazik a néma fijatal magyar értelmiség? Dr. Oetker, vagy Nekem Nyócker? :-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ingyenes lesz a felsőoktatás, aki eléri a 240 pontot és Magyarországon akar dolgozni."

felhívom a figyelmet a zösszetett mondat második felére... itten van a sunyiság...
@saravad: nem cigányoztam...

a cigánykodik erre a zorbáni fogalom körre pontos leírás

bár a jövőben nyilván a
"ige, =pávatánccal másokat kisemmizni, csalárd módon elszedni mások javait, hamis igéretekekkel hazugságokkal elkábítani, nagyobbnak látszani nagyot mondásokkal, képességeket láttatni amik nincsenke stb "

fogalom az lesz:

O R B Á N K O D I K
@V-PORT: Most Fábrykálják neki. Bár a fene se tuggya... A legutóbbi nyilatkozata, Gulagpontos:-)
@a szív fészkei: Asszem, nem láttad, beindult a szabad- egyetem. Neked a mai penzum:

www.trekearth.com/viewphotos.php?l=7&p=1308967

Traijanános piaca, az első supper-hipszter market:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

"Megnyugodhacc a B alternatíva az Eperjes-Vidnyáncki páros:-9"

C - megkapja Fekete
D - csatoljuk a Navra-egyetemhez
E - CÖF székház lesz
@épészmérnök:
Azt tudom, már összeakaszkodtam vele... :))
Több hetébe telt, amíg leesett neki (legalább 5x elmondtam itt is), hogy TTom néven ott nyomom a sódert neki. :D
Kicsit csökkent képességű azért...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Vagy Jobb Vass- és Arcél Országa Nemzeti NERSzinház. Feketében: Comedy Noire.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Teee mocskos nikkhalmozó ártány! :-) A végén még kiderül, hogy Te vagyol Gábriella Farkangyal Ártunkaholtudunk is. Csak a népszarűség hajhászásak okjából:-) Szégyelld magad. Vér-vérmókusság egyságfront megkötése meggondolás alatt:-))
Budvejzer Sámson sör a kamorában. Úgysenem tudod miaz, Nem is cukollak vele:-)
@V-PORT: :))) ez a hitvány dakota g*ci már 5 perc mulva is mást ír...

"A kormányfő utasítása Balog Zoltánnak, hogy „olyan előterjesztés készüljön tehát, amiből egyértelműen kiderül, hogy a keretszámokat eltöröljük, és mindenkinek, aki elvégzi a felsőoktatási tanulmányait, és Magyarországon akar elhelyezkedni, annak az állam kifizeti a költségeit”, az előterjesztésnek azt is világossá kell tennie, hogy „a kormány továbbra sem támogatja semmilyen formában a tandíj bevezetését a felsőoktatásban”. "

legszebb ez: ismétlem: "aki elvégzi a felsőoktatási tanulmányait, és Magyarországon akar elhelyezkedni"

ez qva jo... akkor az idetelepült német cégek német vezetői (vö: labancok) is tarthattyák a markukat, hogy fizesse ki orbán a dajcs márkákat amit az oktatásukra költöttek, hiszen itt szeméjijövdelemadóznak...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Hé, Berci, a kebabos zacsit is eltetted?"

közvetlen a kiráj használta alu kólás doboz és wc papírok mellé tette...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Már megint megvezettek A zacsiban fokhagymás csabai koobász volt, a kola pedig házipálesz:-) Te teee, primitiv nertárs:-)
Pont ma kerestem meg neten Huxley Szép új világát, hogy újra elolvassam. Szentmihályi Szabó Péter fordította, aki boldogan ünnepelte az Operában az új alkotmányt. Olyan furcsa az élet...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Hehe, az még nem jutott eszembe, hogy daktiloszól ragadt ezeken, de az Főisten örömváladékára már gondoltam én is :-D
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Bazz??? Le vagyok döbbenve!
Ezért mennyit kell inni? :)
Most miért bántasz?
Hát bántottalak én téged???
Ez nem én vótam!
t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTujLMoQPrHw2cebOfnmnlA3BDA-bbUIEHfLIP_krpj5RfxwNcQpjcH6Nk
@Vitéz László: Elfogadom. Talán túl érzékeny hangulatomban voltam.
@épészmérnök:
elkezdtem lefordítani a verset, vagyis Te már megtetted, csak próbálom énekelhetővé tenni. Jó.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: essmeg röhög. Meggondolandusz visszavonva:-) Mennyünk a romkocsmába mélázni:-) Haggyuk itt ezt a keserves siránkorzós blogot. Vidámoggyunk. Akarunk vendégot híni?:-) Persze keményen. Csak ha a fogyasztásukat maguk fizeti. Nekünk nem elkég a 251 pont:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Életemben nem voltam romkocsmában...
Szégyenlem is no, de ha Pesten leszek valamiért majd bepótlom.
Jössz???
Leisszuk magunkat jófajta MÓKUSVÉRREL!!
Oszt ha már ott vagyunk, Nemzeti Konzultálunk a "fijjatalokkal" is! :)
@Orica Középföldi:
Annak már nem kell!
Ennek a virgoncnak itt, ennek a nagypofájúnak elkél.
Azután a pizzásdoboz is nagy lesz neki...
Momentán a legszebb pirospozygásarcú magyar gyerök ( ala BP) :-)

A hideg megráz.

img7.hvg.hu/image.aspx?id=18b64a1f-aeb2-4360-8ed1-12be08a2e2e4&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c

Savonarola csomagol, felkészül Fekete...
@Orica Középföldi: Segíccs kérlek Mi, hol. Asszem éritett vagyok. Nehogymá lealázzanak oszt nem is tudom:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Há még énsenemse. De aki késik elhullik:-)

a rommkocsma ollyan trendi. Gondoltam, bepróbálkozom. Mrengő értelmiségek másképp hogy a francba látnék. A pálesz meg a nájlonzacsiba. Nehogymá jóó átbasszanak, mindenféle cukrosvízze aranyárba:-)
@a szív fészkei:

Nem tudom miért érzem, hogy a Judy Nero meg az Aleska Diamond nagyobb húzónév lenne. Biztos mert előítéletes vagyok :-D
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
A fene a gusztusod Mókus Komám!
Ha egy csini mókuslányt stírölnél, még érteném... :))

www.mommo.hu/kep/popup/564109/91b6c5d934

Bemutatom a hölgyet!

Fürge Mókus.

Azannya....
@Fabius: Pedighát. Az Isten ujjra húzta ezeket. Erre szólt a sorsjeGYÜK:-)
@Fabius: Gábriellének a Franco Nerot ajállanám:-) Hááát. ha:-))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: kikockázatlanul nincsen meg? Amúgy nyami. A KÉT KEBELE KÖZT NEM FÉLNÉK A TÉLTŐL:-)
@Fabius:
Hűűűű de képben van valaki... :)

Off, de ezt nem bírom ki! :DD
Beszarok SSteffykén...

"Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ · stefania.blog.hu/ 2012.12.15. 21:54:24

Elérte a 200-as lélektani határt a like-ok száma!

Kérlek benneteket, hogy ezt a bejegyzést– amennyiben méltónak tartjátok – terjesszétek baráti, szakmai köreitekben.

A balliberális médiadominancia félelmetesnek tűnik, de az internetnek és a Facebook-nak köszönhetően könnyen megoldható, hogy a tudás megtermékenyítő vize eljusson az arra szomjazó tömegekhez.

És ne felejtsétek el, barátaim, hogy elszántságotoknak sohasem szabad meginognia!"
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Gyengébb idegzetű, vagy betegesebb mókusok egészségének megőrzése végett van az!
Nem ám itt kap rohamot...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egy V2-t Steffikébe. Hogy végre kielégüljön. Ha meg de nam robbannyon ott ahol jó:-)
@saravad: Nagyon örülök! :-)

Bármi kérdésed van, dobj egy mélt!
@saravad:
NEM FINNYÁZUNK! :o)
Beosszuk és megbecsüljük az ecceri trollt!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Tán tegnapelőtt ment a heccelés knédlirács - mókusgőzölés/sütés ügyben:)
Olybá tűnt jelen vagy,de ezek szerint az öngyógyítás a kimenetet nem, csak a bemenetet blokkolta:)
@Orica Középföldi: Jaaa? az Megvóóót, csak a tlarenciaküszöbömet nem érte el. Asztem, ez a fahéja nagyobb aljasságokat is elkövetett velem szemben, míg én Ósztriában, undoromat legyőzve sörözgettem:-))
Akkoo minden oké:-) Ez nem versenyezhet velem. A nyamvadék... málnaszörpzabáló:-)
Hozzáteszem, a tolatok rajta előre-hátra, azért nagyon dúrva volt:-) Eszébe sem jutott, az ezzel egyenértékű ki-be:-)
Hijába... öregfahajasnak ne nézzük a perisztaltikáját:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Ne'ba, hogy itt voltál 80 km-re tőlem!!
Egy kávéra beugorhattál volna! :)
Otthon hagyom a grillrácsot...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

mijafasz fojik itt -egyszer hagylak magatokra és máris betollasodtok?-

szép kis hepaj még meg kell fejtenem

egészségetekre

francia bordeaux 2006

brühühühühü

a husi meg készűl....csak kenyér és hús ahogy az úrvacsora
@rodeo36: NEm tehetünk arról, hogy mi már nagyban virgonckodunk, Te meg mosod a csipát a szemedből tök posztalkoholosan:-)
TEccettél volna Keletre emigrálni... Mondgyuk Észak Vietnam, Kambodzsa, ilyesmi. Mi sem lennénk annyira írigyek:-)
@rodeo36: Bár ahogy olvasgatlak, ott te lennél Kim Dzsong Il mostohafija:-)
@rodeo36:
Lökött mókust szelídítek! :D
Én egy kis spanyol félszárazzal öblögettem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hehhe énmeg az emlegetett Budvajzer Samsonnal:-) Spanyol félszáraz= nyírségi kannás-rettenetes:-)
@rodeo36: francia bordó félszáraz? az az északolasz alpesi chianti. Magyarul ételecet:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Szerintem eláslak! :)
Ez sokkal kellemesebb kis vörösbor.
Nem egy csúcsbor, tipikusan kajához kiváló!
Utána pedig nincs fejfájás...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vazze. Mi az hogy kajálás után??? És kellems? Az én mogyoróim a helyükön, ergo Te sak simán éhgyomorra alkoholizálsz:-) Tata Győr között maximum zsákfaluk:-) Visszább Alcsútdoboz. Szia Viktor:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
MAJOM MÓKUS!
Alukálok inkább, idióta mókussal nem filózunk és nem merengünk Fabius romkocsmájában tovább ma már... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Olyan nincs, hogy elit romkocsma ;-DD, pláne az ötben - ez Rogán törzshelye, itt szokta a bulijait tartani.

Egy igazi romkocsmában megennék a sör mellé két csocsópörgetés között Orvbűnt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: éN IS ELÁLMOSODTA. jÓL SZÉTOFFOLTUK A TOPIKOT, BÁR ÖNHIBBANTUNKON KÍVÜL. sIKERÜLT MINDENKIT ELŰZNI. lEGALÁBB NEM IDEGELNEK ÉS JÓL ALSZANAK. tALÁN. nA iSTEN ÁLGYON. oRBÁN KB. ENNYIT ÉRT:-) nAPÁ:-)
@Fabius: Judy Néro még működik? Judy, na az nem jó név. :-DDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: elénk meg korcsolyával hozza, annyira lefagyott minden, basszus. Ha idejönne Edvin -Marton a talpam alá húzni, én lennék a Holliday on Ice.
@a szív fészkei:

10:52 +1
Kiveve az utolso nehany mondatot. Szerintem felelosseggel tartozunk felejuk, es persze ok is visszafele.

Az, hogy esetleg 10 milliardnyi osszeget koltunk a tamogatasukra, egy FEL STADIONNYIT, az meg azt hiszem belefer. Nem ekkora, es NEM EPPEN ETTOL az osszegtol borul(t) a hazai gazdasag es a koltsegvetes.

Ha a HT magyarokkal valo osszetartozasunk kifejezese, erositese lenne a cel, akkor azzal egyetertenek. Am a gond, hogy ez a Fidesz szamara csak eszkoz. A cel ugyanis, hogy szavazok szerzesevel segitsek elo sajat hatalmi torekveseiket, mint te is utaltal Mikolara.

A megadott allampolgarsaggal pedig eppen az a gond, hogy az meg mar milyen szavazati jog nelkul. Nyilvan nagyon jol tudtak ezt anno a Fidesznel is, csak jol tagadtak (kiveve pl. Mikola). Az akkori kormany oldal meg egyertelmuen vilagitott ra a helyzetre, ami mara igazolta is oket.
Amerika hőse: fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/27893_10151178360515143_520083557_n.jpg

"
This is Victoria. She died a hero today. She hid her first graders in the cabinets and closets after hearing the gunfire. When the shooter came to her classroom, she told him that her students were in the gym. He then gunned her down and moved on. She saved the lives of all of her students. Please pass this on if you see it. She deserves to be remembered for her bravery."

Tényleg muszáj ezt a kurva mindenkinek legen fegyvere orrba-szájba-mentalitást megtartani? RIP
@Dr. simonmondja.: nem jön ki az állampolgárság automatikusan.ez van a módosítóban:
„(7) A köztársasági elnök a folyamatos magyarországi lakóhely tekintetében az (1)-(2) és (4 )
bekezdésekben meghatározott időtartam, valamint az (1) bekezdés c) és e) pontjában
meghatározott feltétel alól – az állampolgársági ügyekért felel ős miniszter (a továbbiakban:
miniszter) javaslatára – felmentést adhat, ha a kérelmez ő honosításához a Magyar
Köztársaságnak fontos érdeke fűződik.”
@a szív fészkei:

"Kisebbség által hirdetett relatív művészi szabadság dolgában nekünk nem lehet elnézőnek lenni.”"

Ezt mondta Fekete, a szájával. Ez Sztálin hangja!
@épészmérnök: Félelmetes, de akik mögé besoroltak , nekem még inkább. Mi szükségük ezeknek a tehetséges -minden kormány alatt bőven megbecsült - embereknek erre a lambériahuszárra?

Te vagy az léleképész, mondd már meg! Ja elküldeném a mailemre azt a terapeuta-címet? Nem biztos, hogy nem kell, négy alkalmat még talán kiizzadok. Évekig nincs az a pénz. Kösz!
@a szív fészkei: Az anyának kellett volna észrevennie, hogy a gyerek megbillent, de egy nő, aki fegyvermániás, az maga is erősen sérült lehetett.
Nem akarok tippelni, de PTSD (poszttraumatikus stressz disorder) esetén szoktak előfordulni ilyen kitörések, amikor az illető újraél egy fenyegető helyzetet, mintha valóságos lenne, és védekezésképp kezd el lövöldözni. A realitásérzék teljesen kikapcsol, olyan, mintha álomban lenne. Veterán katonáknál szokott előfordulni. De ez csak spekuláció.

Iszonyat az egész. Felfoghatatlan.
@épészmérnök: :-) Kösz!

Szinte havonta van ilyen lassan ott. És mindig gyerekek fiatalok ellen és nem lép az ország, hogy elég! Pedig most kicsik haltak meg!!!
A legbődületesebb mai hazugság a felsőokatással kapcsolatos ködösítés a ponthatár elérése és a röghözkötés aláírása esetén érvényes ingyenességről.

Ha nincsenek keretszámok, nincs finanszírozás sem, csak a költségvetésben belőtt, az előző évekhez képest drasztikusan megvágott 123,5 milliárd forint, amit ismeretlen szabályok szerint kellene elosztani az egyébként teljesen eltérő képzési költségű egyetemek között.

Ezt fogja kidolgozni Balog Zoltán három nap alatt.

Ha így lesz, Orbán az egyetemekre tolja a balhét, mert azok kénytelenek lesznek megemelni a bejutási ponthatárt annyira, hogy a röghözkötés visszatartó hatásával együtt ez kb. a kalkulált 10 ezer körülire csökkentse az államilag finanszírozott hallgatói létszámot, és emellett megpróbálnak tandíjas hallgatókat szerezni, különben összeomlik a rendszer.

Hacsak be nem dobják a törülközőt és nem jelentik be a fizetésképtelenséget.
Na neeeeeeeeeee: hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121215_bekemenet_fidesz_kituntetes#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_12_15

Ha most leírnám, ami a finoman ívelt szájacskámra tódult ezt olvasván, Fabius kilőne a Holdra a kocsisszótárammal együtt. Édes jó istenem miért nem vagy, hogy lesújts ezekre????????
És még nincs vége: fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/530471_3513921986909_1680680165_n.jpg
"Magyar író.

"A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia vezetősége tiltakozik Fekete Györgynek, a Magyar Művészeti Akadémia elnökének a Demokrata című lap 2012. november 21-i számában megjelent nyilatkozata ellen. A Magyarország Alaptörvényében nevesített és köztestületként működő Magyar Művészeti Akadémia elnöke kijelentette: "Azzal számolnunk kell, hogy
például Konrád Györgyöt is magyarnak tekintik külföldön, bármit is mond rólunk". Ezzel kétségbe vonta, hogy Konrád György munkássága a magyar irodalom és kultúra elidegeníthetetlen része és kiemelkedő értéke. A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia büszke rá, hogy Konrád György tagjai közé tartozik, és elítél minden kirekesztő és rasszista megnyilvánulást..."
@londonterminals: Cinikus aljas tetves állatok. Ha bulímiás lennék nem kéne ledugott ujj...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Kizárt dolog, hogy a karaktergyilkosság működjön. Kizárt, hogy a fiúk homokosok lennének. El nem tudom képzelni, hogy megfogják egymásét, pláne hogy merevedve. El nem tudom képzelni ezt a FIDESZ egyetlen tagjáról, vagy vezetőjéről sem, sohasem.

Szerintem se Orbán, se Szijjártó nem eshet ebbe a körbe, mert elképednék ha így lenne és tagadnám is. De vajon áll-e? Ha Semjént is bevesszük a gruppen gondolkodásba, akkor már egy kicsit bizonytalanabb a kép... de nem, nem, ááá... mégsem. Senki se lehet köcsög a szó "nemesebbik" értelmében, mert egy világ omlana össze nemcsak bennem, hanem másban is. Szóval Semjén a képi profilja ellenére is inkább férfi, mint nem, vagy nem diplomás férfiu. Igenis, nekije van diplomája, meg ha minden igaz, himbalója is van.

Van egy ember, akinek a felesége, Józsi, aszonta, hogy az urának a himbalója sokkal rózsaszínűbb mint a majomkuki. Ez egy újabb, érdekes információ, mint ahogy a fenyő gyorsabb hangnál:)
@hacsaturján:

Nincsenek szabályai, Hacsa.

Kergetni kell a viktort, mint a véressegű csirkét, mert nincsen feripléh.

Na, így jár, aki lemegy meztélábas boxba.
süti beállítások módosítása