Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.08. 06:02 Fabius

Másoló Semjén és a fórum troll konzulens

"...ne tanuljatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté a másolás fogalmát az ő igen nagy kegyelmében..."

Kedves gyülekezet, világ keresztényei, kereszténydemokratái, fele és egész barátaim, Fidesz-KDNP kettős tagok és Pálffy Pista!

Szomorú nap ez az én életemben. Elfáradtam az üldöztetésben, keresztemmé vált a szakdolgozatom, amit most felcipeltem a Golgotámra. De éppen olyan büszkén állok most itt előttetek és tekintek végig a hitetleneken, ahogy Jézus tette az ő idejében. Úgy látszik a mi sorsunk közös, az emberiség bűneiért igaztalanul vádolva és üldözve szenvedésünkkel vezekelünk. De ne csüggedjetek hisz én sem csüggedek,  életemet a tízparancsolatnak alárendelve éltem, meg különben is ahogy az én -Harrach- Péter apostolom is megmondta, csak az ügy aminek jogkövetkezménye van. 

semjén-zsolt.gif

Pedig nem szükséges ezt ennyire kimagyarázni. Mert mit tanít nekünk a 8. parancsolat? -Ne lopj! De azt ugye egy szóval nem mondja, hogy a másolás is tilos. Vagy igen? Na ugye! És mit mond a 6. parancsolat? - Ne ölj! De azt egy szóval sem említi, hogy védett vagy nem védett állatokat se. Vagy igen? Ismer valaki ettől eltérő szövegezést? Na azért. 

Ennek fényében is hallatlan az üldözés ami a keresztények ellen folyik. Mert a Semjén Zsolt plagizált és az "erkölcsi vétkek nem avulnak el" hangoztatása igenis orvtámadás a kereszténység ellen! Mi őskeresztények már a második században kódexeket írtunk és nyilván másoltunk is, ősi hagyomány ez minálunk. A középkorról nem is beszélve, mikor gyakorlatilag sokszorosító üzemeket működtettünk. Vagy ti azt hiszitek a Gazsi maga írta a Bibliát? Nem az Orbán Gazsi, marhák! A Károlyi Gazsi a vizsolyi bibliát. Ő is csak másolta és fordította, mégis elismert alakja úgy a vallástörténetnek, mint a történelemnek velem ellentétben! Én meg itt állok a hagyományőrzés nemes terhétől megrogyva, és bizony mondom néktek lassan inkább lennék gospel énekes a saigoni Bar Veranda teraszán vagy hógolyóárus a Vértanúk terén, mint azt olvassam szerte a neten, hogy monnyekle vagy nehogy lemonnyak

semjén zsolt2.jpg

Ne! Ne gyertek most azzal, hogy Molnár Attila Károlyhoz, egykori konzulensemhez képest is olcsón megúszom, mert őt hosszú bloghu-mandiner trollként (tölgy) végzett munkásságának betetőzéseként egyetlen rosszul elsütött antiszemita kommentért előbb patkánynak bélyegezték, majd 42 eltés munkatársa nyilatkozatban elhatárolódott tőle, és a botrány hatására Botos Máté, a PPKE dékánja úgy vágta ki fejjel előre, hogy beleállva a keresztfába még egy hét múlva is rezgett. Nem segített rajta semmiféle megkeresés se utólagos magyarázkodás

Keresztény felebarátaim! 

Kifelé azt kommunikáljuk, hogy tudomásul veszem a hibámat. De előttetek nem kell alakoskodnom, tinéktek Isten szent színe előtt kijelentem, hogy ez az egész cécó a sátán műve. A szövegellenőrző algoritmusok alkotói és felhasználói időtlen időkig a purgatóriumban fognak égni, és nem lesz övék a mennyek országa! 

Addig is az ég óvja a szakdolgozatainkat az Atya, fiú és szentlélek nevében, ámen! 

980 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr664953958

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Semjén lovag 2012.12.08. 19:14:38

Semjén lovag, alkancellár, királyi fővadász, Kalamajka érseke és hercegesített őrgrófja büszkén, búsan borong a bástyán. Azt csácsogták róla a regösök, krónikások, hogy lopta a kardját, kutyabőrét, de tán még a lovát is. Összeült hát a konklávé, főtt a...

Trackback: Tízparancsolat 2012.12.08. 14:48:09

- Uram, hű szolgád eljött, ahogy parancsoltad!- Mózes, nagy feladatot bízok rád, mert te vagy a legjobb emberem!- Készen állok, Uram!- Látod azokat a kőtáblákat? Azt hiszem odatettem őket a bokor alá. Azokon vannak az én törvényeim, le kell vinned a he...

Trackback: Petschauer és a patkány. Nemposzt. 2012.12.08. 12:52:22

 Gondolkoztam azon, hogy megírjam-e ezt a posztot. Talán nem kellene, de annyira nyomaszt, hogy ha nem írom meg, ha magamban tartom, akkor csak rosszabb lesz. Vegyük ezt egy nemposztnak, jó?  Egy mandineres kommentről az ember ne írjon poszt...

Trackback: Semlyén takarodj! 2012.12.08. 12:31:59

ErkölcsTan és etikaoktatás Semlyén Zsolt részre: A plágium lopás és csalás. Takarodj a közéletből!

Trackback: Zsolti te csaltál? 2012.12.08. 10:46:17

Valószínűleg igaz, hogy a legszebb öröm a káröröm, mert tegnap reggel majdnem megfulladtam a röhögéstől amikor megláttam ezt: Semjén plagizált Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes súlyos tudományetikai vétséget követett el 1992-es szociológiai...

Trackback: ÉN LEMONDOK. 2012.12.08. 10:42:55

Neked könnyű lehet, De azért nekem se rossz Arra gondolok Amire akarok! Annak idején, mikor még gumipuskával és saját kezemmel készített madzagos íjjal űztem férfiasan álmaimat, nem gondoltam arra, hogy valamikor így kell felébrednem.  Gondoskodó...

Trackback: ÉN LEMONDOK. 2012.12.08. 10:42:54

Neked könnyű lehet, De azért nekem se rossz Arra gondolok Amire akarok! Annak idején, mikor még gumipuskával és saját kezemmel készített madzagos íjjal űztem férfiasan álmaimat, nem gondoltam arra, hogy valamikor így kell felébrednem.  Gondoskodó...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsótti...dögölj meg te rohadt disznó

egy nemlétező párt nem létező izéje...na az, ami a pápán a legfeleslegesebb...na az

szóval brühühühühü

és halál a csalókra és 98% adó
Semjén kódexmásoló Zsoltival is el lehetne menni horgászni. Ő lenne a csali.
Majd figyeljétek meg ,hogy fog a templomban ájtatoskodni ez a szentfazék csaló ,lopós senki a karácsonyi és a szilveszteri szentmisén,büszkén feszítve az első sorban.
Csodálhatjuk , hogy milyen tehetséges, gerinces igaz keresztény emberek vezetik az országot.
Az az ördög Rolling Stones meg ötven éve nyomja
A mai keresztények "tetteihez" képest Judás "árulása",kifejezetten humánusnak számít!
Ateistaként,nem győzők csodálkozni,amiért nem veri ki a ragya katolikusok pofáját,amikor Jézust emlegetik.Az egész egyház szégyen,a Megváltóra nézve.Ha Jézus ma élne,ordítva határolódna el tőlük!
@Dinkainka:
Karácsony előtt SZENNYEZNÉD az ünnepi vacsorának valót?
Eddig sem tartottam sokra ezt az Ájtatos Manót, de mostanra renoméja még mélyebbre süllyedt a szememben. Most küldtem a renoméjáért Cousteau kapitányt a Marianna árokba, de lehet, hogy ő sm találja majd meg. Ember ennyire gerinctelen nem lehet, mint az Ájtatosunk. Ennél is lenne még mélyebb?
Tausznak leeesett a tantusz? endresy.blogspot.hu/2012/12/semjen-tausz-elte-etika.html
Amugy a dékánasszony is lemondhatna ezután a cirkusz után. A lólábakat meg visszacsomagolhatná. Semjén egy antikeresztény klerikális fa..., izé csúcsszerv.
@GeoCracker:
Ne aggódj!
Nemsokára kiírásra kerül egy pályázat, a "megüresedett" helyére.
@kormányzó: Mint a TF-en. Addig védték a képviselő buta fiacskáját, míg a dékán is repült.
@GeoCracker:
Majd kap egy "visszautasíthatatlan" munkaajánlatot,egy osztrák hegyi-szálloda mosogató részlegétől.
@kormányzó: Talán. Vagy inkább kitalálják, hogy ugyis kell egy szociológus a századvéghez....
@GeoCracker: Azért a SOTE ennyivel karakánabb volt. Ők szó nélkül ki merték mondani, hogy Skicc Pali plagizált, Jó, nem azonnal, de visszakérték a babaruhát (doktorit). A dékányasszony meg csak hablatyolt a kutatás etikáról, meg a szakmai hitelességtől, de sietett kijelenteni, hogy semmit nem tudnak csinálni ebben az ügyben. Szóval elég rendesen begyávult a hatalom előtt.
Miről beszélünk egyáltalán? Harrach nertárs megmondta, hogy MIVEL NINCS JOGI KÖVETKEZMÉNYE a dolognak, nincs is ügy. Innentől kezdve lári-fári oszt jónapot!
A gif megint EPIC. :-D

Amúgy tegnap láttam valahol kommentben az ELTE szabályzatának kimásolt pontját ami szerinr ugrik a doktori.

Megkeresheté valaki aki velem ellentétben ma nagyon ráés.

Ja, Harrach meg ezzel a csak az ügy aminek jogkövetkezménye van dumával szarjon műanyag pápát bakelit pásztorbottal élete végéig.
@GeoCracker: Nagyszerű ötlet!
Legalább van újabb indok, a további szerződésekre.Közpénz,nem vész el!
Tuti, hogy a Corvinuson megnőtt az érdeklődés Bajnai szakdolgozata iránt. Azóta a CÖF odaküldött pár embert, hogy a nyugdíjasok által küldött pár ezer forintból, finanszírozza ezt a kutatást. A következő Tényben pedig kiderül, hogy Bajnai Gyurcsány dolgozatát plagizálta.
@V-PORT:
Hétfőre kiderül,a "libás",még az óvodai jelét is lopta!
Erre keltem:
"A gazdaság kiszámíthatatlanságára vonatkozó kritikákra Szijjártó Péter azzal reagált, hogy a régi eszközökkel nem lehet már a válság után kezelni a gazdaságot. Az is világos, hogy az új gazdaságpolitikai vízió és az azon alapuló gazdaságpolitika bizonyos szektoroknak kedvezőtlen - tette hozzá."

És most visszafekszem aludni.
Jó a Vincent is:-))Idézet a reggeli kávéhoz.

"Egy tiszta, jól hallható bocsánatot kérünk elegendő lesz"(kormany.hu)
Most minek mondjon le? Ahhoz a hihetetlen munkához, amit ő végez a kormányban, szükség van diplomára? Továbbmegyek. Érettségire? Nyolc általánosra? Bólogatni, és bizarrul mosolyogni doktori nélkül is tud az ember, lásd a Fidesz-Kdnp parlamenti frakcióját.
@tucano:
visitaste pelo menos uma vez ao Angra dos Reyes?

ainda está para vender?

brühühühü

econimia maluca necesita malucos para que entenderem bem e o seguem rsrsrsrsrs
@V-PORT:

és a vadak mit szólnak mindehhez, olyan zsenánt bedögleni holmi akárkinek aki nem mongya nekik ime doktor (doctor who) és csak utána durrantja le

brühühühühü
@rodeo36:
Csak annyit mondok, hogy Te is azok közül való vagy, akik üldözik a keresztényeket.
@V-PORT:

index.hu/belfold/2012/12/04/a_miniszterelnok_mar_irja_kerdeseit_a_hajlektalansagrol/

elkű'tte levelét és válasz is gyütt rá: próbáld ki milyen is a hajléktalan szálló ami nincs

brühühühühü
@V-PORT:

hatalmas nagy márvány ostyával....
brühühühühü
Orbánnak nem lehetnek jó napjai, előbb a Videoton, most Semjén. Még az a szerencse, hogy az ország jó irányban halad!
@rodeo36: fui la ja, mas ninguem queria vender pra mim :D
LOLLL...
"A szövegellenőrző algoritmusok alkotói és felhasználói időtlen időkig a purgatóriumban fognak égni, és nem lesz övék a mennyek országa!"

Minden mocsok programozó, meg informatikus is keresztény gyűlölő lehet, tutti! :))
Direkt csinálják!
@V-PORT:

tájékoztatnál mely irány az a jó? csak nem vagy Sybilla a minden titkok ismerője

brühühühühü
@tucano:
o ves? alguma gente mo ofreciou faz algum tempo háa uma casa com um porto e um heliodromo muito bonito

rsrsrsrsrs
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"Ja, Harrach meg ezzel a csak az ügy aminek jogkövetkezménye van dumával szarjon műanyag pápát bakelit pásztorbottal élete végéig."

Imádom az ilyen - ádventi - jókívánságokat:)))
Uram, add, hogy célba érjen.
@rodeo36:
A hátramenet is egy irány. :-)
@rodeo36: pergunto, tenho contato la
@tucano: @rodeo36:

Kirekesztve érzem magam. Micsoda keresztényi viselkedés ez? :)))
@Orica Középföldi: translate.google.hu és megnyílnak a tudás forrásai Tenéked.
@Orica Középföldi: Kérem jelentkezzen a téma átbeszélésére, Sao Paulói inkvizíciós iroda, pince 2.
@9mmPara: @tucano: @rodeo36:
Valamelyik itt meg majd mindjárt lóváriul kezdi nyomni, megharapom!
Hejjj, a devla masszírozza a vékonybeleteket...
Semjén márpedig maradni fog, nem dobhatunk le mindenkit a Nemzet szekeréről, hogy a fagyott talajon tépje szét az MSZP-s farkascsorda.

orangeorder.blog.hu/2012/12/07/nyugi_semjen_marad
@OrangeOrder: Maradjon,rongálja tovább a NER-t veled együtt,hehe.Már a böszme is csak szánakozva mosolyog rajtatok,hazátlan hitgyülisek.
@9mmPara:

Ennél kényelmesebb vagyok. Kevésbé elegánsan, ennyire nem érdekel. És tudom még fokozni:)
Kis OFF de most találtam:

Fekete GY naplopója, dec 3-i bejegyzést ajánlom figyelmetekbe!

feketegyorgynaploja.tumblr.com/page/2

Aszem egyértelmű....
Semjénnek maradni kell. Ott kell ülnie Orbán mellett a Parlamentben, hogy mindenki lássa micsoda erkölcsös társaság.
Ez amúgy nem hazugság? Vagy inkább a tények elhallgatása? Gyurcsánynál nem ez volt?
@OrangeOrder:
Szekér??? Hány ökör van elé fogva?
A gond amúgy is ott lehet, hogy a szekeret manapság már csak felénk használják, Európában szupervonat robog.

Amúgy embörök, kinek van hiteltörlesztése még?

"A kormány a bankokra mutogat, a bankszövetség pedig a törvényalkotókra! Akárhogy is: valakik miatt jövőre pluszmilliárdokkal gyarapítják az államkasszát az egyébként sem irigyelhető hitelesek. Januártól a hiteltörlesztést is sújtja a tranzakciós illeték, amelynek mértéke két ezrelék. Így minden alkalommal, amikor átutaljuk például a lakáshitel aktuális törlesztőrészletét a banknak, újabb kis sarcot fizetünk a költségvetésbe.

Pedig a kölcsöntörlesztés eredetileg nem szerepelt a pénzügyi tranz­akciós illetékről szóló törvényben, amit a nyáron fogadtak el a Matol­csy-csomag részeként. A november eleji módosításkor azonban már bekerült a szó a jogszabály szövegébe. Amikor megkérdeztük a Nemzetgazdasági Minisztériumot, miért, azt a választ kaptuk: technikailag nem megoldható, hogy külön ez az átutalás illetékmentes legyen.

– A hitelintézetek tájékoztatása szerint a banki rendszerekben nem tudják címkézni az utalásokat. Azaz nem lehet nyomon követni, hogy az adott utalás hiteltörlesztést szolgál-e – közölte a Blikk érdeklődésére a tárca. A Magyar Bankszövetségnél azonban lapunknak azt mondták, lett volna egy egyszerű megoldás, és ők ezt még szorgalmazták is."

hirek.msn.mainap.hu/gazdasag/januartol-a-hiteltorlesztest-is-megadoztatjak-42933

Valakik hazudnak azon a szekéren, megint...
@OrangeOrder: "a Nemzet szekere..." :D:D:D:D
@Myrath:

Ha pszichológus növendék lennék, belőle írnám a doktorimat. Tanulmány az önimádatról.
@Myrath:
BAZZ... Ez nagyon a SSteffi team remekműve!
A stílus ugyan az a hányinger, a

"Nos, örömmel jelenthetem, fogok tudni meglepetést okozni a Műcsarnok volt és jövőbeni látogatóinak egyaránt: már folynak a tárgyalások Boyd Rice amerikai festőművésszel és muzsikussal, akinek a művészetét sokkal inkább érzem aktuálisnak, magamhoz, a Krisztusi tanokhoz és elsősorban a Nemzethez közelebb állónak, mint a liberális művészetkritika által túlsztárolt giccseket.

Most, hogy végiggondolom, ahogy európán végigsöpör az új irány, hát beleborzongok.

Íme, némi ízelítő a nagyszerű Boyd Rice munkásságából, aki arra is kiváló példa, hogy nem kell feltétlenül magyarnak lenni ahhoz, hogy nagy művész legyen valaki:
(képecske, horogkereszttel, LOVE... Sokatmondó...)

Nem csak kiváló festő, zenei munkássága is figyelemre méltó ennek a fiatalembernek! A szöveget ugyan nem értem (sajnos nem magyarul van) de a muzsikán keresztül szinte szavak nélkül is árad belőle a mondanivaló:
youtu.be/5nYp7ky4vDA
"

www.youtube.com/watch?v=SB4B0__AiJw

A kis náci jelkép nem véletlen benne...
A zene meg egy fos, lagymatag szar, ha finom akarok lenni. :)

SStefika, SStefika... a szar nem válik vérré!
@OrangeOrder: remélem, hogy marad. nagyon nagy vicc és móka lesz minden felszólalás a parlamentben ami a lopás, csalás erkölcsi norma stb. tárgykörét érinti, kimeríthetetlen forrás....
Amúgy nem kell aggódni, mert a jobboldali sajtó hamarosan megtalálja a hétvégi témáját. Bajnai Washingtonban tartott előadást, és beszélt az IMF hitelről. Már látom a szalagcímeket: Bajnai újabb IMF hitelt akar!Szóval kitartás jobboldali kommentelők, mindjárt lehet hazaárulózni.:-)
@OrangeOrder: Az miért van, hogy ha vki narancsba bújik, akkor rögtön szektás meneteket szervez?
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2b/Anti_Orange_Order_sign_in_Rasharkin.jpg

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: bárcsak tudnék lováriul, azok a valódi világnyelvek :D
@baloo112: Ja, de amíg az MSZP vádolja hazugsággal, ocsmány stílusban a nemzeti kormányt, addig úgyis mindegy. Az, hogy 1-2 Hagyót elővesznek, attól az MSZP nem tisztult meg, és nincs feljogosítva azzal, hogy hazugsággal vagy az ország összetételével vádoljon bárkit.

Amíg vissza lehet mutogatni, addig hiába.
Az egyházak és az ilyen semlyénfélék a legjobb bizonyíték arra, hogy istenek nem léteznek. Elvégre milyen isten hagyná mindazt, amit pl. Semjén művel?
Ezt pedig mindenképpen a kormányba, egy "ex-gay", akit Jézus meggyógyított és azóta pap, itt a helye uraink között: www.facebook.com/photo.php?fbid=309975372448616&set=a.271412572971563.59260.271369882975832&type=1&theater
@Myrath:
Lehet kérdezni is Feketegyörgy naplója oldalon...
Én kérdeztem... :))
Szóval ha felbukkan a baranyai kretínó amíg bevásárolni vagyok, csókolgassátok helyettem is!
Mi a gond? Meggyónom oszt jónapot!
@tucano: Ne haragudj, de Kusza Szem azt nyilatkozta a CNN-en Richard Questnek, hogy a válságnak vége. Szólj a Szíjjártónak, hogy nézzen utána a vízióinak.
@tucano:
Nálunk vadászik is az ilyen... Lehet, hogy fiúkákra is? :)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Nem érted Te eztet! Itt több vízió száguld egyszerre, te meg állandóan lemaradsz! :)
Bezzeg a Párt! Na ők nagyon ott vannak...
egyébként nem lenne baj, ha a törvényhozás és oktatás közeléből tényleg elüldöznék az összes keresztényt. nem helyes dolog a szektás dolgokat az államigazgatással keverni
Ez nagy öngól volt Zsóti!

Ti meg a tízparancsolat?Hát ez olyan zsóti,mint amikor a kutyámat leszoktatom arról,hogy ne szagolja meg a többi kutya fekáliáját!Öngól ez zsóti,sőt,szar az egész,de nem számít,hiszen én babot eszem...
@rodeo36: Nagyon örülök, hogy ilyen klasszul elcsetelgettek egymással, de a Varánusz olvasóinak túlnyomó része nem habla espanol.
Ha egymással akartok csetelgetni erre vannak megfelelő programok (Skype, MSN...).
Köszi a megértéseteket.
@Orica Középföldi:

ez az ember egy közveszélyes ökör, az meg egy másik állat aki kinevezte...azt még gyurcsányt basztatták mert azt merte mondani, erre a szarra ami itt van, hogy kurva ország.

zsotit meg remélem hátba bassza az isten - akiben úgy hisz, muhahaha :) - egy rendes jó szívlapáttal, ha ez véletlenül valami csoda folytán megtörténne ígérem én is elgondolkodom azon, higgyek e
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: A legvalószínűbb az, hogy K. Szem nézte félre :D
@Uva:
Ugyan... Én azt vallom, tessék a hívőknek finanszírozniuk az egyházukat! Csak nekik! Nekik kötelességük, akkor remekül meg kell élniük abból... Vagy...
Miért én fizessek bármilyen egyházat, felekezetet, vallást?
Nem kívánok egyiknek sem adni, tartsák el magukat!
@batka manó:
Annyi vadászbalesetről hall az ember manapság... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Láttad a Larry Flint a provokátort? Abban komoly pénzt dobott fel annak, aki vmi mocskos infót tud szállítani a szenteskedőkről. Bárcsak lenne pénzem, simán felajánlanám annak, aki igazán zaftos dolgokat tud szállítani minden égre emelt szemű, ájtatos imádkozósáskáról. Félreértés elkerülése miatt, nem üldöznék keresztényt, de aki erkölcsről papol, közben lop-csal-kurvázik, stb... Na ők rohadtul megérdemlik a nyilvánosság gyógyító erejét :D Mert ez az álszentek igazi bűntetése
@tucano:
Már említettem, hogy pár éve a kurvák és buzik belengették itt, hogy kipakolják az "ügyféllistájuk" nagyon keresztényi tagjairól az infókat, ha nem szállnak le róluk... Bejött nekik, mert gyors elhallgatás lett anno. :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: csak a szívlapát játszik, a "vadászbaleset" nem ér :)

azt szeretném látni amikor ez a két főkretén valamelyik forgalmas közlekedési csomópontban hajléktalanként autók szélvédőit mossa egy kis könyöradományért és elviszi őket a zsandár mert lakóhelynek használják a köztér egyik padját...utána vidáman állok a sorba azok közé akik a sírjukra akarnak hugyozni.
@Orica Középföldi:

alguma aprendizagem não faz mã, facilitará teu entendimento

rsrsrsrs

e pelo costume pessoal:

brühüühühhü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ilyen rohadt csalit egy hal sem vesz fel...egy cápa is undorral köpné ki szart még az sem eszik :)
@batka manó: hé, éppen most csapkodja azzal a szívlapáttal, csak szólnék, hogy ennél cikibb büntetést elég nehéz kapni fentről, szóval elkezdhetsz hinni :)
@batka manó:

hugyozni én is....stellák után

brühühühühü
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=309975372448616&set=a.271412572971563.59260.271369882975832&type=1&theater#!/photo.php?fbid=570407726308662&set=a.334092996606804.100876.265440083472096&type=1&theater

emezt meg csak úgydiból' :)
Nagyon jót lehet nevetni a KDNP honlapján. Ilyen céljaik vannak és csak ennyi!

kdnp.hu/celjaink

kdnp.hu/sites/all/themes/clean/img/KDNP-celjaink-banner.jpg
@batka manó:
Marha válogatós valaki... Csak a szívlapát... Öregem! Vannak igényeid! :)
@batka manó:

A. Dumas....Danglars....sorsa az irodalom egyik legnagyobb gegje

brühühühühü
az 1 millió Lajos aranyat érő sűlt kacsa
@tucano: ez még karcsú mert nem szakadt le még a veséje és szerinte az ügy le van zárva (röhög a pofámba ez a...ide már nincs is jelzőm pedig vaskos a fantáziám)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Megnézem...bár annyira egyértelmű az ideológia, h kérdezni is felesleges.
sóti zsemjén (a madarak baráttya, aki a töltött madarakat szereti, az ólommal töltöttett) nyilván le fog mondani, csak kéreti magát mint snitt pálesz haverja... a két szentéletű fiatal demokrata... az egyik a sport csillaga a másik az egyház pillére...

külön öröm hogy az oktatást a kdnp intézi... ha ugyanugy tartanak minden erkölcsi normát, 10 parancsot, büntetőtörvénykönyvet mint sóti zsemjén a NE LOPJ parancsot akkor tuti biztosak lehettek benne hogy gyermekeiteket segbeQrja a klérus, akár szeméjesen...

ijjen hitvány komcsi náci feudál MAFIA banda még soha nem ejtette túszul az országot...

jajrá mogyorók ! jajrá fides ! jajrá kdnp !
@rodeo36:

Dumas - ha ma élne - jól "megírhatná" ezeket az ártányokat és senki nem vádolhatná, hogy kicsit elszaladt a tolla mint amikor Richelieu-t megformázta...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ja és fizessenek adót utána mert üzleti vállalkozások: lélekkufár 600-ért lelkenként és percenként

brühühühühü

anno a hívek adták össze a templomok költségeit is az építéshez némelyik templom 800 évig épűlt
@OrangeOrder: Szerinted az MSZP vádolja ocsmány stílusban a "nemzeti kormányt". Ugyan mondd már el, hogy ez a kormány miben "nemzeti" azon kívül, hogs annak nevezi magát? Azzal, hogy idecsőditi az ukrán nyugdíjasokat, amikor a magyar nyugdíjasok éheznek, a rokkantnyugdíjasoktól pedig megvonják az ellátást? www.pestmegyei-hirhatar.hu/hir/ukran-nyugdijasok-tomegesen-lepik-at-a-magyar-hatart. Hagyjatok már békén minket az állandó mindenki a "nemzeti kormányt" akarja tönkretenni dumátokkal.
Mi lenne, ha a "nemzeti kromány" végre elkezdene dolgozni a nemzetéért és a nemzettestben élő magyarokért, és nem csak a saját hobbijait és gazdagodását tartaná szem előtt.
Ez lényegesen kifizetődőbb politika lett volna sz elmúlt két és fél évben, és akkor nem kellene olyan törvényeken és megoldásokon gondolkozniuk, mint amiket már jó ideje csinálnak.
@batka manó:

a törpe szerepét keresem valószínű a "herceg" a Villefort zabigyereke lenne megfelelő

brühühühühü
@Myrath: ezt a hírcsárda viszi? nekem nem egyértelmű...

illetve a blog túl egyértelműen PRIMITÍVNEK ÉS NÁCINAK álítya be a fekete pirospöttyös seggűt...

nem is értem... ha ezt tényleg magáról írja akkor... akkor...
@OrangeOrder: Nem vádoltak senkit semmivel. Ezek nem vádak, hanem tények lettek a közvélemény elé tárva. Bár tudjuk, hogy a keresztyjének gyűlölik a tényeket. :)
Arancio Ordo Seclorum. Legalább a névválasztás jó. Beszédes.
jó nagy kereszténygyűlölő vagy te, ronda gyíkocska - inkább azzal foglalkozz, hogy a hvg listázza a keresztényeket, míg ha valaki ugyanezt a zsidókkal tenné, te is itt fröcsögnél
tehát, amit az agyhalott Gyöngyösi Márton-félék és jobbikos barom-társai nem tehetnek meg, azt a magyargyűlölő féreg balliberráltak megteszik
@batka manó: ó, el sem tudod képzelni, hogy mi játszódik le benne. Tudom, hogy nem szeretnéd magad a helyébe képzelni, de akkor is. Egyik nap te vagy a fontos és hiteles ember, akit sokan támadnak magasztos munkája miatt, de tisztelők ezrei szorongatják a kezed, nem is gondolsz arra, hogy mekkorát lehet esni a templomlépcsőről. Másnap jön a hír a gyanúsításról. Azonnali kiafasztámadengem hozzáállás. Aztán kezd leesni az embereknél, hogy valójában meztelen a király hoppmestere. És ennél nagyobbat hatalmas nem bukhat. Képzeld el, ahogy az operában hozzá fordul a szomszéd székről a néni: Ön szerint másolta Verdi ezt a művet?
Amikor a boltban hangosan kérdezik egymástól az eladók, hogy merre van a legközelebbi fénymásolda? Mire már csak az marad, hogy "ugyan már, más is csalt", tehát önérzet kidob, helyette: "Emberek, én is gyarló vagyok, mint ti". És innen nincs menekvés, mert akinek nincs diplomája az rögtön megérti, hogyan lett szentember. Akinek van, az vagy megsértődik, mert nem kopizta vagy a markába röhög, hogy az enyém se 100% kóser, de minek kiabált olyan hangosan az a balek? Szerintem ez zseniális büntetése volt a nagy plagizálónak és most a kisinasnak is. Aztán, ha tovább szegi az örök törvényeket, akkor a következő bibliai figyelmeztetés talán már a szívlapát lesz:D De szerintem ez sokkal jobban fáj neki.
"A mór megtette kötelességét, a mór mehet" közmondás jut eszembe. Ezután sem kell más, csak kicsit megkapirgálni a doktorit.

A poszt nagyon jó, gratula!
@dr. Balta$ár: médiaheck biztosan, vhol a Para-Tóta-Kétfarkú univerzum környékén érdemes keresgélni a szerzőt.
@dr. Balta$ár:

Szerintem ez nem hírcsárdás blog sajnos. Ez van. Ilyen sötét egoista barmok kerülnek képbe manapság.
Én azt nem értem, hogy Semjén hogy hivatkozhatott volna egy olyan könyvre, ami nem létezett?! Merthogy tudtommal a szakdoga megjelenése UTÁN jelent meg az az ominózus könyv, amiből állítólag másolt... Azt tudom elképzelni, hogy 1. a tanár átadott neki egy kéziratot, amire mondjuk illett volna hivatkozni (pl. XY kézirata alapján), vagy 2. a tanár másolta Semjént (engem is másolt egyszer egy rohadék tanár). Szóval mit mond a témavezető, hogy is volt ez...?!

(amúgy érdekes, hogy Gyurcsi milyen csendben van...:)))
Tökéletes keresztény.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én próbálom felvenni a tempót, de sajnos eddig nem sikerült. Tudom, hogy ezzel soha semmit nem fogok elérni a pártban, de ez van. :)
@tucano:
a japaratinga pela caida do sol é semelhante de mi primeira vista do mesmo em Mauritius

como estão os abacaxis tão grandes e aparentemente sabrosas não como das mexicanos em Peru têem o mesmo que tu tens alí

envidia

rsrsrsrsrsr
Szerintem megy a Kdnp kisgazdásítása és nem lennék meglepődve , ha a Fidesz lenne mindezek mögött. Egy kicsit finomodott a módszer, a Székely Zoltán féle "rajtakapás" és a Torgyán fia és a Szabadi ügyhöz képes
@balfék: a fidesz lehet.h.kiadta a vadászatit. Tausz ezt mutatja,.
@tucano: ebben (is) lehet valami, de nem ártana látni az arcát, amikor félhangossan össze súgnak a háta mögött, az is érdekes lehet amikor szemtől szembe kiröhögik...de ettől még nem lesz földönfutóvá és nem adja vissza a javakat amit a társadalomtól lenyúlt meg az előretolt kreténje (rózsika banya) faszságai -gazságai - sem lesznek helyre téve amiket a gyekeink ellen elkövettek.

ui: a mélyen nem tisztelt fidesz-kdnp-s seggnyaló trollok meg nyugodtan elhúzhatnak a halál faszára... :)
Kedveseim!
Ájtatos Tömjén Zsolti is - ha nem vettétek volna észre - különleges kvalitásokkal rendelkezik.
Örökbecsű alkotását a témavezető konzulense lenyúlta, őszinte búcsúcsókjára gondolva a volt pápai nuncius szájában most is összefut a nyál.
Miért üldözitek az igaz keresztényeket?
@tucano:

már gyakorlatilag nem doktopr

aki tud spanyolúl annak:

bubarón

jajajajajja

és

brühühühühü
@3dom'f'speech: Te szerencsétlen ki jafaszom listázza a keresztényeket. Neked továbbra is az a bajod, hogy az Ájtatos Manó csalt a diplomájával és lebukott. Szóval ha valaki kimeri teregetni a Fidesz-KDNP szennyesét, az mindjárt kereszténylistázó magyargyülölő szemét? Azért érdekes elképezelésed van az életről.
Bizony mondom nektek, vatikáni nagykövet lesz. Elmégyen az igaz keresztények közé.
Maradjon, le ne mondjon, kin fogunk röhögni, én palibát is hiányolom.
aqui tem abacaxi nemhuma, estou no Babylon mais um meis, -5, neve e fdps, basta já, vou embora, vou embora.... para minha terra tropical

bocsánat, azért kell portugált használni, hogy nyilvánvaló legyen az idegenszívűség.
@dr. Balta$ár: Azt mondod gyanakodsz, hogy hoax? :) Gratulálok, helyből intelligensebb vagy a ballib söpredék 85%-ánál, amelyik kétely nélkül beszopja...
@Pados Feri: szerintem a snitt pálesz és sóti zsemjén ügy is csak beugratás...

csak tesztelik a HŰSÉGÜNKET !
de az enyém megrendelhetetlen !

és a végin majd kiderül hogy
tényleg szentéltetű emberek !
Jávornak egyébként igaza van. Le ne mondjon az ég szerelmére! Maradjon.
Ez a poszt zseniális! A szöveg, a stílus, a mondanivaló: igazi gyöngyszem; nagy-nagy gratula.
Ez a tömjén pedig az összes közül a legeselegundorítóbb képmutató ájtatos manó. Legalább rogánlázárkósa azok is, amiknek látszanak.
De ez a tenyérbemászó ájtatosság, szerelmes nézés(figyeljétek, mindahányszor viktátorban gyönyörködik!), na, ettől ráz csak ki igazán a hideg... brrrr.
Kéváncsi vagyok, hanyadik bugyorban lehet majd szemlélni az ilyent.
@3dom'f'speech:
Térdelj le zsótika előtt , és szopd le!!!
@AKIsTUDATLAN:
Először írtam, aztán kezdtem olvasgatni a kommenteket, és esküszöm az egy élő igaz Istenre, hogy nem palagizáltam!
Azt megkérdezhetem, miért a keresztényeket kell szidni egy politikus miatt? Szent Ágoston szerint sokan vannak belül, akiknek kívül van a helyük, bár én nem ismerem Semjén életét, hitét, így nem tudom, rá igaz-e. De ő biztosan nem reprezentálja a vallást, hanem az embert reprezentálja, aki meg ugye nem makulátlan. Semjén ráadásul református, tehát megint nem értem, miért kell őskeresztényezni, mikor is a reform mozgalom (a kálvinizmus teológiáján) a XVI. században alakult ki.
@Blogin: ja ja... üldözik a keresztyényeket...

sóti zsemjén a szentéltetű ember...
És ezek a tanulatlan suttyók mondják a jobbikra, hogy nincs kompetens személy közöttük... Ezek, akik bucsuban lőtték a diplomát...
@3dom'f'speech: Milyen jogon lehet az oktatási tárca egy olyan pártnál, aki a bizonyítottan plagizáló prominensét nem zárja ki azonnal?
Fabius! Saját magad fabrikálod ezeket az animgiffeket? Eddig is jókat láttam itt,
de ez a mai, ez ez ez... XDDDDDD
@miva?: Amilyen jogon Matolcsynál a gazdasági tárca.
@Pados Feri:

Ballib söpredék, mi?

Látom, esetedben termékeny szájba hullott Bájerzsóti magja :)
@GeoCracker: Lehet , hogy Pokorni tud valamit és most előjött vele? Rózsikát akarja megfogni Zsótin keresztül.
a HVG plágiuma vádaskodása
ez összehangolt támadás a kérész-ténység+a doktorkormány és a tudomány ellen...
a tuggyukkik... összehangolt lejárató, KARAKTERGYILKOS kampánya...
ijjen viharos időkben csak a kémény és határozott kiálás segíthet !
nemongy le ! Zsolti ! kitartás ! veled vagyunk te szent-él-tetű ember !
@poszt: "És mit mond a 6. parancsolat? - Ne ölj!" Zsótiéknál asszem az az 5.
Semmi bajom a keresztény demokráciával.Csak az olyan silány alakokkal,mint Pálffy et és a sunyi Rétvári,akik keresztényüldözést kabálnak,ha a nagy seggnyalójukat támadják,okkal.
@Blogin:
Rossz helyen kopogtatsz, Semjén saját maga nevezte "keresztényüldözésnek" a lebukását, szóval nála tiltakozz, hogy nem úgy van a.

Bár tudtommal mai napig nem határolódott el tőle egy ismert keresztény, sem magánember, sem szervezet, sem egyház,s sem a saját pártja, amely nevében is elvileg keresztény. Még csak azt sem mondták, hogy adja vissza a diplomáját, vagy rohanjon gyónni.
És tudod: "vétkesek közt cinkos aki néma".
@Orica Középföldi: seja melhor cada vez mais

rsrsrsrsrs
Az Orbán kormány sem tesz semmit - hallotta egy ismerősétől a szerző. Vita helyett elkészített egy összeállítást:

1. Bankadó
2. Robin Hood-adó
3. Vasúti vonalak visszaállítása
4. Elszámoltatási bizottság - több száz eset!
5. Széchenyi terv visszaállítása
6. Széll Kálmán terv
7. Médiatörvény
8. Alkotmány
9. Vörösiszap-károsultak kárpótlása, gyors, szakszerű intézkedés, folyamatos helyreállítás, építés
10. Nyugdíjrendszer rendbetétele
11. Köztisztséget viselők havi bérének a maximálása
12. Közmunka program
13. Devizahitelesek támogatása
14. Kilakoltatási moratórium
15. Oktatási rendszer átalakítása, szakoktatás reformja
16. 250 milliárdos stabilitási alap
17. Új munkatörvénykönyv szakmai konzultáció kezdődik
18. Távfűtési díj befagyasztása -- Április 15-től befagyasztották a távfűtési díjakat
19. Visszaállították a GYES-t
20. Felemelték az ápolási díjat
... Tovább a 144 pontra a cikk linkje alatt.

www.cikkmegoszto.abbcenter.com/?id=851
A poszt meg a képek jók lettek.
De ki nem szarja le semjént.
@tucano:

sai de Babilonia entra a terra dos doces e muito mais abacaxi

rsrsrsrsrs

aki meg nem érti gúglizzon már egészen tűrhető hacsak nem szlenget használok

brühühühühü
Mogyorók! "Férfiak és asszonyok!
Hallgassátok Koppány vezért!

"Nem kérdem én, anyád hol szült világra
Nem kérdem én, apád ki volt
Csak annyit kérdezek, a válaszra várva:
Rabok legyünk vagy szabadok?

Nem kérdem én, meddig tűrjük a sorsunk
Lehetnénk új honfoglalók
Csak annyit kérdezek, a válaszra várva:
Rabok legyünk vagy szabadok?

Szállj fel a csillagokba
Szél könnyű szárnyán szállj
Kárpátok gyűrűjéből
Szállj fel szabad madár!

Szállj messze, szállj magasra
Szél könnyű szárnyán szállj
Új tavasz hírét vidd el
Szállj fel szabad madár!

Nem kérdem én, azt hogy miért vagy te árva
Tudom, a sors mostoha volt
Csak annyit kérdezek, a válaszra várva:
Rabok legyünk vagy szabadok?

Nem kérdem én, meddig járnak még köztünk
Szemforgató, hamis papok
Csak annyit kérdezek, a válaszra várva:
Rabok legyünk vagy szabadok?

Szállj fel a csillagokba
Szél könnyű szárnyán szállj
Kárpátok gyűrűjéből
Szállj fel szabad madár!

Szállj messze, szállj magasra
Szél könnyű szárnyán szállj
Új tavasz hírét vidd el
Szállj fel szabad madár!"

(sajnos sóti zsemjén azt a madarat is ellőtte...)

www.youtube.com/watch?v=LAuZ-i3ADcc
@OrangeOrder: Igazad van! Meg oszt a Gyurcsány meg a Bajnaitól palizált különben is, és mindketten vettek át részeket a pebofil orbángyalázó Kólbendittől. Különben is Gyurcsány és Bajnai együtt lövették ki a liobák szemét!!! Nem felejtünk... el hónaljt mosni legközelebb a békaügetés előtt. Igaz-e Orange Troller?
azt hiszem ezer éve b@sztuk el...
a demokretikus törzsi közösséget felcseréltük...
náci szemforgató hamis papokra...

rabok lettünk...
@Blogin: Csak a Rétvári Bence kiáltott farkast és kesresztényüldözést, az itt kommentelők csak az Ájtatos Manóról mondják el a véleményüket.
@Pados Feri: Mi az a ballib? Fogadjunk nem tudod leírni!
@sub rosa:

Az nagyon jó lesz. Van a Vatikán környékén néhány nagyon izgalmas éjszakai bár. Ha azok a bárfiúk egyszer kinyitnák a szájukat:)))
@Balibgeczyk: Igazad van. Az Orbán kormány egy csomó faszságot tesz. Jó a felsorolás, hogy miket.
@pocakos focista:

Rohadj meg, hogyha neked a bankadó, a nyugdíjrendszer rendbetétele, a vasúti vonalakk visszaállítása vagy a devizahitelesek támogatása faszság!!!!!
@Balibgeczyk:

1. Bankadó - tönkre is ment a gazdaság
2. Robin Hood-adó - Gyurcsánny vezette be
3. Vasúti vonalak visszaállítása - csak vonat nincs rajtuk
4. Elszámoltatási bizottság - több száz eset! - gyakorlatilag nincsenek vádemelések
5. Széchenyi terv visszaállítása - recesszió
6. Széll Kálmán terv - recesszió
7. Médiatörvény - Eu elkaszálta
8. Alkotmány - szétbaszva
9. Vörösiszap-károsultak kárpótlása, gyors, szakszerű intézkedés, folyamatos helyreállítás, építés - a többség még mindig nem kapott semmit
10. Nyugdíjrendszer rendbetétele - 3000 milliárd lenyűlása
11. Köztisztséget viselők havi bérének a maximálása - aha, de ők kivételek
12. Közmunka program - eltűnt 250 ezer adózó
13. Devizahitelesek támogatása - a bankok vonulnak ki és csak a jómódúak hitelesek tudnak élni vele
14. Kilakoltatási moratórium - ez gyurcsány alatt is volt
15. Oktatási rendszer átalakítása, szakoktatás reformja - tandíj bevezetése, az államilag fizetett helyek negyedére csökkentése
16. 250 milliárdos stabilitási alap - naponta írják át a költségvetést
17. Új munkatörvénykönyv szakmai konzultáció kezdődik - a felmondási idő a felére csökkentve
18. Távfűtési díj befagyasztása -- Április 15-től befagyasztották a távfűtési díjakat - ja, ez olyan mint a nem lesz gázáremelés, mi fizetjük közösen
19. Visszaállították a GYES-t - az eddig is volt
20. Felemelték az ápolási díjat - hát ez nagy cucc!

Köcsög, demagóg, hazudós paraszt vagy!
@pocakos focista: Ja, vannak ám ott igazi gyöngyszemek, pl. ez is:

10. Nyugdíjrendszer rendbetétele

:)))))))
@Balibgeczyk: Ne veszítsd el a fejedet egy apró kritika hallatán. Igen, még mindig nektek van 2/3, ha ez egy kicsit megnyugtat. :)
@Balibgeczyk:
1. Bankadó - Szerencse, hogy ezt nem terhelik ránk.
3. Vasúti vonalak visszaállítása - majd szépén csendben néhányat már be is zártak.
4. Elszámoltatási bizottság - több száz eset! - Főleg az volt jó, ahogy Gyurcsányt elszámoltatták. És az a sok csontváz! Tiszta biológia szertár.
6. Széll Kálmán terv - Ami legtöbbje tényleg csak terv.
7. Médiatörvény - Olyan jól sikerült, mint a Választási törvény.
8. Alkotmány - Ez nem Alkotmány, Hanem Fidesz Alkotmány. Az Alkotmányt nem minden héten változtatják, hanem betartják. Bár utáljuk az amcsikat, de náluk valahogy sikerül. (Pfuj!)
9. Vörösiszap-károsultak kárpótlása, gyors, szakszerű intézkedés, folyamatos helyreállítás, építés - Ezt minden kormány megtette volna, aki, hatalmon van. Ez nem Fideszes siker, hanem a mindenkori hatalom kötelessége.
10. Nyugdíjrendszer rendbetétele - Ezért több millióan hálásak is vagyunk. Köszönjük!
12. Közmunka program - Lassan az egész ország abban van.
15. Oktatási rendszer átalakítása, szakoktatás reformja - Az oktatási rendszer szétverése. Fideszre szavazó birkák képzése.
Csak ennyi, mert nincs kedvem eltolsztojosodni.
@Blogin: Szerencsére úgy általában nem szokás szidni a 'liberálisokat', 'demokratákat' vagy 'kozmopolitákat' egy-gy ember baromsága miatt. Ööö..vagyis...
Mi miért legyünk különbek? Nálatok a belátás, a megbocsájtás, a megértés mikor volt szempont? Így néz ki az, ki olyan kiválónak, igaznak képzeli magát, hogy az egész társadalmat a saját képére és hasonlatosságára kívánja formázni, zsarolással, fenyegetéssel?
Lám, most is minket kritizálsz, kiállsz hamisító bálványod mellett. És még mindig ő az erkölcsi Bábel-tornya a társadalom előtt. Hát remélem én sohasem érek fel az ő szintjéhez.
@Balibgeczyk: "Rohadj meg, hogyha neked a bankadó, a nyugdíjrendszer rendbetétele, a vasúti vonalakk visszaállítása vagy a devizahitelesek támogatása faszság!!!!!"

Nézd, semmi kedvem megrohadni, mert nem értek egyet a hülye álláspontoddal. Mit szólsz, fartúró?

Amúgy pedig igen, ezek a legnagyobb faszságok. Illetve a nyugdíjrendszer rendbetétele nem lenne az, csak nem is történt meg. Az 5 embert szállító vasutvonalakk közpénzből dotált visszaállításához sem tapsikolnék, ha nem baj. A bankadó megöli a gazdaságot, a devizahiteleseket pedig nem a megfelelő módon támogatták. Tovább is van szopóka?
@Klarita: Az a Harrach, akinek a fia nagyon keresztényi módon a Vöröskereszttől nyúlta a mellékest?
@Balibgeczyk: Pozitív intézkedéseket is tudsz sorolni? Mert ezeknél az is jobb lett volna, ha nem történik semmi...
@pocakos focista:

Még két érv, és tisztítótüzet küld rád:)))
Addig fogsz égni, míg Schmitt Marcsi el nem készítteti a keresztény szekciót a föld alatt. Mondjuk az Andrássy60-tól a Hősök teréig.
Én azért megnézném Fabius diplomáját is.Már ha van. :)
Szoval valami azert nem kerek, valoszinuleg a sajto ertette felre, de ezt en igy nem ertem:
"A háromtagú bizottság megállapította, hogy nagyon jelentős szövegegyezés található a szakdolgozat konzulense, Molnár Attila Károly később publikált írása és Semjén Zsolt szakdolgozata között"

Hm, eloszor is egy szakdolgozat anyagabol sokszor szuletik publikacio, a pontosabban az en szakmamban legalabb 2 referalt publikacio szukseges a szakdolgozat anyagabol. Regebben ez lazabb volt, de ha szuletett belole kesobb publikacio, az rendben van. Az nem irjak, hogy a publikacion Semlyen is rajta van-e mint tarsszerzo? Mert ha nem, akkor a plagizalas inkabb Molnar Karoly Attila reszerol velelmezheto, hogy lenyulta a diakjanak a munkajat.

Eloszor a tenyeket kene rendbe tenni urak, aztan fanyalogni, vadaskodni.
@Gatinho:

Amint lesz Varánusz Párt, dr. fabiussal az élen, szerintem azonnal betekinthetsz te is.
@röhögő: Most, amikor rendbe tettük az országot? :-))
@akakukk: Sőt, az egész világ aljas rágalmazók gyülevészhada! Védjed csak őket! Álljatok ki választottatok mellett! Tegyetek tanúbizonyságot a Semjén mellett. Mondjátok el ország-világ előtt mi nektek a minta, az érték, az erkölcs. Had lássa mindenki milyen szeretnél lenni lelked mélyén. Ha valami tetszik neked, ne légy rest szót emelni érette! :)
Védjétek őt minél többen. Jól választottatok. Ilyenekkel érdemes közösséget vállalni!
Semlyén takarodj!

ErkölcsTan és etikaoktatás Semlyén Zsolt részre: A plágium lopás és csalás. Takarodj a közéletből!

erkolcstan.blog.hu/2012/11/28/semlyen_takarodj
Én továbbra is azt mondom, maradjon csak a posztján Semjén. Maradjon csak a reflektorfényben, hadd emlékezzen csak rá mindenki. Ártani nem nagyon árthat ott, ahol van.

bio
@shinichi:
Nálunk ezt közmunkás fizuval fogják kombinálni, mert a mi vezetőink okosabbak és nemzetibbek.
@Balibgeczyk: És te komolyan gondolod amit írsz, vagy azt mondták neked a pártközpontban, hogy ezt kell írnod. Hüly troll, ha nincs egyéb mondanivalód akkor azt tartsd meg magadnak.
@shinichi: Nem artana ha nem csak a frocsogo gyulolet vezerlene. Csak arra kerdeztem ra, a temahoz kesobb megerkezokent, hogy hogyan lehet plagizalni egy idoben kesobb megjelent irasbol? Mondjuk idoutazassal?
Mindenkinek elkerüli a figyelmét!

1. Semjén vásárolt Molnártól!
2. Molnár a kifizetett terméket ellopta!

A Dr. Semjén perelje Molnárt!
@akakukk:
Kb. így lehetett! :))
Ez a "tölgy" ebből élhetett, az ilyen zseniális tanulói, mint ez a Tömjénes Zsótti tarthatták a felszínen.
Ha tölgyet (Molnár Attila Károlyt) látod majd valamelyik blogon, olvass be neki is, mert biztosan boldog is lesz ennek olvasatán...
Semjén húzzál már el ebből az országból, te csaló álkeresztény!
@saravad: Igen, tulajdonképpen nálunk ez már megvalósult. Azzal a különbséggel, hogy normális fizetés se jár érte, valamint a rokkantaknak is kötelező. Szerencsére itt legalább az ország vezetőinek tudományos felkészültségében, és erkölcsi tartásában nem lehet kételkedni. Illetve nem szabad :)))
@Balibgeczyk:

A vádirat? Kevés lesz az a 144 pont.
@Balibgeczyk:
A bankadót nem Gyurcsány vezette be 2005-ben? Úgy hallottam...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Varánusz Párt esetén, dr. fabius múltjába

-keresztlevél
-óvónői feljegyzések
-összes ált. iskolai ellenőrző
-gimnáziumi eredmények
-egyetemi eredmények
-HÖOK véleménye
-diplomamunka
-doktori munka
-publicisztikák
-konzulensekről ugyanez

Ja! És a zuglói pap ajánlása:)))))
@Gatinho: Már megbocsáaa, de hogy jön ide Fabius diplomájának megléte, vagy nem megléte.
Fabius nem a magyar kormány tagja, és a kereszténydemokrata néppárt elnöke.
Azért egy ilyen poziícióban lévő embernek vigyáznia kellene a jóhírére. Egy ekkora baki után az lenne a legkevesebb, hogy lemond és örökre eltűnik a közéletből.
@akakukk: Nem a gyűlölet vezet. A szomorúság. Ha tényleg kíváncsi vagy, akkor valószínűleg a következő történhetett:
Semjén beadott egy értékelhetetlen munkát, amire megkapta az egyest. Erre elment sírni a professzor bácsihoz, ezt mégis hogy, mire a prof. bá' vagy akkor hirtelen kútfőből, vagy egy amúgy is készülőfélben lévő publikációjából merítve kiegészítette Semjén dolgozatát amely ezúttal szépen át is ment az értékelésen.
Ott lett elkúrva a dolog, hogy nem félt eléggé Semjéntől, nem érzékelte mennyire törtető, hová juthat el. Vagy egyszerűen csak lusta volt, és kiadta a saját munkáját sajátként- micsoda pofátlanság. Na valószínűleg ez történt.

HA ugyanis tényleg Semjén munkája lett volna ez az írás, akkor az ügy kipattanása pillanatában csak annyit kellett volna tennie, hogy feljelenti Molnárt. De nem tette, hanem magyarázkodik, terel. Ezt nyilván te is észrevetted volna, ha nem éreznéd úgy, hogy el kell fogadni a KDNP-s magyarázkodást, bármennyire is logikátlan. Hinni kell bennük,mert mivé lenne a világ ha kiderülne, hogy lábbal tiporják a magyar tudományos élet reputációját, és a becsületes hallgatók fáradságos munkáját?
Ha a kiskapuk ádáz ellenségeiről kiderülne, hogy ők kiskapukon jutottak el az aranyozott terülj-terülj moslékosdézsáig. Ha ilyen ember mondja meg, vési örökre alaptörvénybe mely erkölcsök szerint kell gyermekeidnek nevelkedniük. Ezért hát nem lehetnek rosszak. Ők nem. Biztos a világ forog rossz irányba.
@fabius: A 6. parancsra való hivatkozás talán freudi elszólás volt, mivel az a ne paráználkodj. A ne ölj, az az ötödik.
Egyébként igazad van, sőt irónia is kevés szorult az írásodba, mert rájuk nézve szégyenletes módon ez a kőkemény valóság.
Akkor lenne egy mikronnyit hiteles a kereszténysége ennek a tömjénnek, ha felajánlaná a lemondását, ha lenne valami bocsánat kérésre hajazó megnyilvánulása. Ha bízna valós istenében, a nagyvezírben, akkor tudhatná, hogy úgyse fogadja el a lemondását. Az ilyen mentalitással, amit a fővadász produkál valóban szítja a keresztényüldözést, mert az átlag ember nem fog különbséget tenni a valóban hívő és a megélhetési keresztény között.
@Balibgeczyk: Vasúti vonalak visszaállítása

hehehe. Te még leragadtál a választási brossúránál.

Nézz már utána hány szárnyvonalat nyitottak újra, hadd ne kelljen már másnak az orrodat a saját piszkodba verni
@Бабаяга:
Ilyen tömjéneszsótti és fajtájának még kellett volna egy parancsolat:
x. - Ne szaporodj!
:))
Ha ez öröklődik...
@szempontpuska:
Még ha csak azért az egy pontért kéne... :)
@batka manó:
Mint ateista kérdezem egy ateistától, hogy ha egy szívlapát képében manifesztálódott isten hátrébb löki a moslékos dézsa első sorából hátrébb, ahol a kisebb kaliberű sertések marakodnak a konc-cafatokon, meggyőző bizonyíték lenne e számodra ?:))
@champagneM: Ha már a plagizálás olyan fontos ügy lett mostanság.....tényleg, a Gyurcsány miért is hallgat annyira???
Nála a plagizálást nem lehet bizonyítani-hivatalosan-, miután, teljesen véletlenül meg sincs a szakdolgozata....Pedig annyira kereste a szerencsétlen, hogy kétszer majdnem leesett a létráról.....Nem is csodálkozom, hogy nem kereste tovább....vagy esetleg nem is volt mit keresnie????
Nahát uraim !
Semjén plagizált?
De a hozzá hasonló balfasz meg mit csinált?
Nem találja a szakdolgozatát, sőt az akkori egyetemi plagizált dolgozatát még jókor eltüntette valami politikai szennyedék!
Micsoda véletlenek vannak...
Ma mi minden megtörténhet ebben a gané országban! Kik tették vajon azzá, talán akik csaltak ,loptak és hazudtak éjjel, nappal...
szegény magyarok - és ezek akarnak visszatérni
újra. Látod semjén hogy kellett volna csinálnod- okosan és akkor te is büszkén kiállhatnál a nép elé, hiszen makulátlan vagy , nem?
Én nem értem a fanatikusokat, már megint olyasmit akarnak védeni, amit nem lehet, és nem is kell.

Semjén a plagizátori tevékenysége alapján is egy fasz, és a kereszténységhez semmi köze.

Én magam nem vagyok hívő ugyan, de több munkatársam is az, és a Semjéntől konkrétan hányi tudnának.

Nem keresztény ő, és kurvára sokat árt az egyébként is megtépázott hírnevő egyháznak. Gusztustalan féreg, ha Jézus visszatérne, nem dibná e ki ezeket a férgeket a parlamentből????
@szist:

TE nőlj már fel, mivel mások ganék, az nem menti sa sját ganéságotokat.

Aztán azt is vedd észre, hogy az emebrek 90% már hány Gyurcsánytól is, a maradék meg pont annyira hülye, mitn te magad.

Aki kicsi egyszerűen gondolkozik.

Egyik szarság nem menti a másikat!!!!!!!!
@Mérges 1234: Bármint melyik egyháznak? a római katolikusnak gondolom..
egyébként Semjén mindig megosztotta a magyar kat egyház vezetést..már akkor is amikor előtérbe nyomták az első Orbán kormány alatt.
@Mérges 1234:
Ha Jézus visszatérne:
1. Megbüntetnék közterület életvitelszerű használatáért vagy illegális ingatlanhasználatért.
2. Elvinnék közmunkára.
@peti6:

Neked is mondom, Gyurcsányt a legtöbb ember szarba sem veszi, most erre a sorsra jutott Semjén is.

Megérdemelten.

Gyurcsány szarsága nem menti Orbán és társai szarságát.

De látom megjött a Fidesz sajtókülönítmény.....

:D :D :D

Ez már kezd kurva szánalmas lenni. MEddig akartok még tereléssel előre menni????

Lehet meg lehet ezzel nyerni a következő választásokat, de mi lesz azután, egy hazug rendszert nem lehet sokáig fenntartani.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én nem átalottam utánanézni az összes pontnak. Gyakorlatilag az összes pontért bele lehetne verni az orrát abba, amibe a kiskutyákért szokták. Ez egy nagyon hülye troll, még a napi változásokat sem képes követni. Egy tavaly nyári Fidesz brossurából idézget.
@Klarita: nagyon,nagyon hátrébb kellene vernie a moslékos dézsától annak a szívlapátnak...kb. annyira, hogy az utcán kelljen alamizsnáért könyörögnie mint hajléktalan. na akkor, talán :)

de ettől az opciótól azé' nem félek, mert ennek annyira kicsi a valószínűsége, mint annak, hogy jeles emberünk féli az ő urát. :)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Pedig: normális ország már nyáron összeállítja a jövő évi költségvetését, mondá Viktor, s lőn:

www.piacesprofit.hu/gazdasag/bedolt-a-nyari-koltsegvetes-az-uj-sem-jobb/?hk=1

Jó, hogy tudnak évtizedes távlatokban gondolkodni... (=addig akarnak maradni)
Na, akkor a tölgybe is belecsapott a villám.
Pedig mindig olyan PC volt a fickó.
"a közszférában be akarják vezetni, hogy a nyugdíjas munkavállalók vagy nyugdíjat, vagy munkabért kaphatnak. Mint kiemelte: a különböző felmérések rávilágítottak arra, ez az intézkedés komoly gondokat okozna az oktatásban.

- A természettudományos szakosodású pedagógusok 80 százalékát érintené az intézkedés - emelte ki példaként a KIK gazdasági igazgató-helyettese.

Kijelentette: az egyházaknál ezt biztosan nem fogják bevezetni, az egyházi oktatási intézményekben nem lesz gond a nyugdíjas pedagógusok foglalkoztatása."

Jaaaj, a keresztényüldözés!
Ilyet azért kitalálni se lehet: ez a - patkány túl hízelgő, szeretem a Rémyt a L`ecsóból - tölgy nevű mocskos marék büdös nyál petschauerezett és ő volt anno Semjén konzulense is? Gondolom, akkor volt közös témájuk az együtt biflázott marhaságokon és Mick Jaggerazörgödözésen túl is: némi kis zsidózás két óénédesjézusozás közt.

Megérdemelné Semjén tölgyestül, hogy Pálffy valami nagy borkóstolása után mindhármukat lehányja sárgarépakockásan. DE igaza van Jávornak: nehogy lemondjon, égjen be ez a kép és titulusa, - Orvbűn helyettese - mindenhová jelként ara, kik az erős bástyái ennek a fajta teokráciának.
@bgp: Csak nem vágják ki?
(én sem kötöm magam többet a székhez)
egy parazita büdös bunkó a Tömjén Zsóti!!!!
El lesz kapva ......Ő is még...Nem ússza meg a Magyrok Dühét!!!
NEM FELEJTÜNK CSALÓ GAZEMBER, PARAZITA SEGGNYALÓ....
@sub rosa: Nane, még rácsöppen a szenteltvíz oszt' kihívják a tűzoltókat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem tudtad? Harrach megmondta, hogy ő csak nemzett és nem szexelt, (ide más szinonim szavak is beilleszthetők), szaporodott.
@kormányzó: Szerintem Judás volt az Úr beépített embere, hisz nélküle hogy lett volna ez az egész kivitelezhető? Megtette, amit rábíztak, ennyi.

Ha Semjénre azt bízták, hogy árulja el a maga aljdékságában a katolikus vallás legsötétebb - vérszomjas, hazug, pénzért mindenre hajlandó - bugyrait, megtette. Kérdés, ki kérte rá?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Nem emlékszel, mi volt, amikor a hallgatók egyszer tökösödtek és elfoglalták az ELTE-t? Hisztéria, hogy képzelik egy ilyen patinás intézmény tanóráit megzavarni, takarodjanak, www.metropol.hu/cikk/846741 rendőrség!! Na ezek után mit vársz egy másik nyomorult hatalomrángatta dékántól, aki fosik az állásért?
@Mérges 1234: Ahhoz képest, hogy milyen régóta címlapos az Indexen ez a poszt, csodálom hoga még nem indult be az igazi trollinvázió a teljes nehéztüzérséggel.
Huha mérges
te tényleg ballibsi vagy..
ekkora sületlenséget amit irogatsz!
nem látod, kik jönnek vissza?
töketlen és még bunkó is
sajnállak
Például Kósa Lajos biztosan nem plagizált a diplomamunkájában, az egyetemet pedig ingyen NEM végezte el, bár 5 évig járt oda tandíjmentesen.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3457_a_batrak_igazsaga
Valami fogyatékos belinkelte fentebb, hogy mennyi mindent csinált a kormány, de csak az első húsz lett megvitatva... Itt az egész cikk, sírva röhögök rajta :D

www.demokrata.hu/cikk/mit_tett_az_orban_kormany_grosics_judit_osszeallitasa/
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Azért volt 1-2 gyenge próbálkozás. A többiek most máshol szolgálnak. Pl. van, aki még nincs meggyőzve arról, hogy mennyire szélesre tárultak a tandíjmentes felsőoktatás kapui, ott kell segíteni.
A gimnáziumi férőhelyek 40%-os visszavágására is készülni kell, de ez off. Még nem közbeszéd trágya.
@Penivaldes: No, de ebben az összefüggésben ki Jákob? Esetleg Harrach korábban már emlegetett fiacskája, aki szintén igen "ügyesnek" bizonyult, mint Jákob, aki szintén "ügyeskedéssel" tett szert vagyonra? Inkább, ne hasonlítsuk őket az ősatyához, ő legalább az intelligenciája segítségével verte át/nyúlta le apósát, ezek pedig buták.
Esetleg nagy nemzetközi cionista összeesküvés aktív tagjai a qurmány emberei, erre utalsz a pátriárkára, aki ugyi új nevet vett fel, miután az angyalt is lepofozta?
"Teljes jóhiszeműséggel jártam el, ezért minden erkölcsi természetű vádat visszutasítok" - jelentette ki a plágiumgyanús ügye miatt sajtó elé álló miniszterelnök-helyettes, Semjén Zsolt szombaton. "Az érintett oktatóknak a vitatott szövegeket szükségszerűen ismerniük kellett, ha bármilyen tudományetikai probléma lett volna, miért nem akkor jelezték, miért húsz év után akarnak pellengérre állítani" - fogalmazott a politikus.

ilyen hasba akasztós dumára mondanák egy rendes jól szituált kocsmában(és még pofán is vernék esetleg, a böcsületes alkesz habitusától függöen):

elmész öreg te a büdös picsába... :)
@Orica Középföldi: Nem jó a pásztorbot: az le van kerekítve! Inkább Szent Sebestény nyilait szarja ki keresztbe.
@Бабаяга: Na én semmire sem utaltam, csupán a nemzés kifejezésre ez jutott eszembe. igazából én legtöbbször nem gondolok semmire, csak ti belemagyarázzátok,. én meg hagyom.
@Penivaldes: :-)
Nekem pedig meglódult a fantáziám, és remek összeesküvés elméletet szültem, ami jobbereknek biztos bejönne.
Pedo Zsolti, de büdös, tetves álkeresztény köcsög.
@a szív fészkei: Szent Sebestyén...ezt be kell írnom a keresőbe
@OrangeOrder: ki nem sz@rja le az MSZP-ét? Vagy csak azok nem lophatnak? A mostani tolvajbanda az más? Akik sosem hazudnak pl megvédjük a nyudíjakat, lesz föld a gazdáknak, nem lesz tandíj stb.???
@Бабаяга: hát ha az ő kegyeiket keresed, akkor..:))
én inkább nem
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A tranzakciós adóról szóló kommentedből idézek, mely idézet arról szól, hogy technikai okokból nem tekinthetnek el a hiteltörlesztések tranzi adójától.
"Nem lehet nyomon követni, hogy adott utalás hiteltörlesztést szolgál-e?"
Ennek megoldása olyan ördöngős feladat? A feldolgozás miatt különböző számtartományokat alakítottak ki, miből áll olyan kizárólagos poziciókat bevinni, amelyek a lakáshitel törlesztésére vonatkoznak? Nem vagyok szakember, de feldolgozáskor laikusként is megoldottunk pl. gyűjtő rendszereket.
Te profi vagy, szerinted ez így van?
"24. Árvíz utáni újjáépítés Borsodban, védőgátak, védvonal építése és víztározók az árvíz megelőzésére 2010 nyarától"

meg utakat is építettek, tapolcán a megfáradt politikus házáig, ki ne essen szegénynek a tömés a fogából amikor egy agyon dolgozott nap után hazatér a jól megérdemelt pihenésre... :)

tényleg ott tart az ember, hogy nem talál szavakat ekkora kreténségre és hazugság cunamira. Az emberi lét legmélyebb bugyrai villannak fel nap mint nap és szédítő a mélység a béka segge ehhez képest már már a sztratoszféra magasságában van.
@vénkujon: Könyékig a szarban. Szép kép, és köznben rajta vekengve válasszunk magunkat csillagot. Gyöngyösiéknek sikerült.
@tucano: Elég lenne, ha a fiúprostik a Néplizséből elkezdenének neveket sorolni a kuncsaftjaik közül. Annyi pénzt kéne összegyűjteni, amennyiért valamelyik beszélni kezd.
@batka manó:
Hm. Bátor ember a templomban is fütyül...Ha mégis kiderülne a védett énekesmadarak bátor ölőjéről, hogy féli az ő urát, akkor elvárlak és együtt hajtjuk a fejünket a keresztvíz alá...:))
@Penivaldes: Nem, de a kollégáim egy része elég jobbos, és gyakran jönnek a teljesen kretén elméleteikkel, mivel egyszerűen nem akarják tudomásul venni, hogy ovi közönséges ember és nem istenkirály. Mondjuk az ilyeneknek pozitív megerősítés, hogy a zsóti nem mond le, nem kér bocsánatot, mert akkor tényleg csak idegen hatalmak azok, akik ilyeneket csinálnak, a fővadász és szeretett vezíre, igazából jó akarnak, csak azok fránya ördögök... (És még ezek a dualista gondolkodásúak mondják magukat kereszténynek, miközben a turulnak áldoznak)
@Penivaldes: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cb/Marco_Palmezzano_-_Saint_Sebastian.jpg/458px-Marco_Palmezzano_-_Saint_Sebastian.jpg , na most ilyet kiszarni szerintem a nyilak miatt keresztényibb vértanúság, mint a pápa gömbölyű fejű botját. Nem Bárány érdemeit akarom kisebbíteni, mert nem is lehet ;-P,. de a Zsótti szentté avatását szeretném meggyorsítani ezzel.
@Penivaldes: miskolc

"Váratlanul felújították az utat Miskolctapolca egyik utcájában, éppen ott, ahol pár nappal azelőtt Miskolc alpolgármestere, Zsiga Marcell vett házat. Az igazán problémás részeket kihagyták, és vízelvezető-árok is csak a fideszes alpolgármester háza elé került."

ez a bígyó az a mákvirág:

"A képviselőt 2011 tavaszán 150 ezer forintra büntetette a Fidesz-frakció etikai bizottsága, mert két helyről vett fel költségtérítést. Ezt figyelmetlenséggel magyarázta, és elnézést kért. Később egy újságírói kérdésre azt mondta, hogy "biztosan meg lehet élni 47 ezer forintból". "
@Бабаяга: na és, én is ismerek véres szájú kdnp.-s rajongót oszt mégsem esem a fejemre:))
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Narancsparancs mit válaszolhatna? Ma neki kell állnia a sarat, hagy szegényt.
Lopni mióta tilos? A tízparancsolat nem csak a gördeszkásokra vonatkozik?
@batka manó: Értem..tudod nekem arra, hogy Tapolca egy kis dunántúli város jut eszembe, ami kissé sötétség birodalma.
:)))
Amúgy meg nemtom mit idegeskedik itten a sok fidesznyalonc. Ha Zsótti ártatlan perelje le a HVG meg a többi újság gatyáját. Nyilván ha igaza van menni fog... Hehehehe
@3dom'f'speech: Listázni kell őket, amikor kredenc nagyságú feszületekkel a nyakukban rohangálnak és bőgve üvöltik világgá a kereszténységüket??? Melldöngetve mint egy-egy King Kong?
Hisz jól fizet, ha LÁTHATÓ kurzuskeresztény vagy, minden állás megnyílik előtted, sőt majd a kölyköd előtt is, ha hittanra iratod és arról fektetnek fel listát! Csápolsz ehhez meg a lopkovic-tagadó védettmadár-gyilkolónak???

Te szerencsétlen valláskárosult agyhalott. Tömörülj Semjén tömjénillatú seggéhez, onnan csak jó jöhet rád.
@Balibgeczyk: Emberek, ez nem Orbán-troll, hanem egy seggfej provokátor. Valaki már megírta egy másik blogon (csak hogy ne palizáljak).
@champagneM: Na ez az egyik oka szentté avatásának, ahol kellenek csodák! Ez már maga az, látta a meg sem született irományt és másolni is tudta.
@Klarita: én ezen már túl vagyok:

"együtt hajtjuk a fejünket a keresztvíz alá"

én már könnyen vigadok, de valahogy csak nem jól sikerált az a fránya műtét mer' nem hiszek csak az anyai szeretetben. :)

ui. ráadásul szó sem érheti a ház elejét mert 21 éves voltam amikor megkereszteltek egy nő ügyből kifolyóilag...úgy volt, hogy lesz gyönyörűséges templomi esküvőnk, azt még se bírta a gyomrom bevenni a dolgot (a templomi részt, brrr ma is kiráz a hideg ha rá gondolok) viszont a NŐ már huszonkét éve rendületlenül a kedves nejem(ez ad némi felmentést eme botlásom - keresztvíz - alól). :)
@Penivaldes: Tapolca egy kiváló hely remek kajákkal és még szebb koi pontyokkal a malom tóban... :) én szeretem sokat jártunk oda a balaton mellöl.
@Mariann19:
Még csak programozó sem kell hozzá, egyszerűen a nyilvántartásban hozzárendelnek egy azonosítót az ilyen jellegű tranzakciókhoz, személyekhez és ennyi.
Persze ha nem akarják, akkor nem...
Mégis csak komoly pénz jön ebből is be, majd lemondjanak róla??? Bolond vagy te lyány... :)
Komolyan hihetetlen magyarázatokkal állnak itt állandóan elő, ez a majom társaság mindig azt indokolja, hogy mit, miért nem lehet megcsinálni...
Kultúrhelyen ezért orbitális pitsánrúgás jár, evégre a feladat az, hogy valamit hogyan lehet megoldani, nem az, hogy hogyan nem. Persze kényelmesebb...
Most kicsit lassú vagyok, mert még dolgozom.
@Blogin: Semjén református, és többet rohangál a katolikus pápa szoknyája körül, mint a neje körül, ha van olyan elkeseredett asszonyszemély, akinek ez a sora?!

Az a szomorú, hogy egy igazi keresztény se kérte még ki - pl. Erdő Péter, mint Nagyfőnök ugye - valódi kereszténysége védelmében, hogy mekkora blaszfémia Semjén felelősségre vonását Jézus kínhalálával és a benne hívők üldöztetésével egyenlővé tenni! Ez mutatja, a mai kurzuskeresztények milyen elvi alapokon vannak és ezt ki kell röhögni, mert undorító.
@sub rosa: Azért a Vatikán nem akárkit fogad nagykövetként, oda elvárás, hogy esze is legyen, meg stílusa. A fiúk érthetetlen módon nem dicsekszenek vele, de még az Osservatore Romano is rendszeresen ír a tevékenységükről. Igaz nem éppen dicsérik őket, sőt...
@Faszt vagytok ti lovas nemzet:
Valami érdemi eltérés van a két létforma közt???
@baloo112: "Akik sosem hazudnak pl megvédjük a nyudíjakat, lesz föld a gazdáknak, nem lesz tandíj stb.???"
Ez kérlek szépen így igaz. A gazdáknak osztják a földet, de meg kell érteni, hogy mindenkinek nem jut.
Tandíj sem lesz, de a tanításért fizetni kell: ez nem ugyanaz. A nyugdíjakat is megvédték: azt már nem fogod elkölteni. Értelmezni tudni kell (fideszül).
:)
@CSENDES: És a nyitó mondat:

Címlap
Belföld
Parlament|
Szájbarágó|
Budapest|
Képviselő Funky|
Igaz, ami igaz
Külföld
Gazdaság
Tech
Tudomány
Kult
Sport
Vélemény
Videó

RSS
24 óra |
Belföld
Semjén visszautasítja az erkölcsi vádakat

Index

2012. december 8., szombat 13:35 | [kevesebb mint 1 perce frissítve] |
Kapcsolódó

ELTE: Az erkölcsi vétkek nem avulnak el
Semjén plagizált
Ma kiderül, plagizált-e Semjén
Az ELTE mégis vizsgálja Semjén dolgozatát
A Hvg.hu nem kér bocsánatot Semjéntől
Feltöltötték Semjén Zsolt dolgozatait

(6)
Címkék
semjén zsolt, plágiumgyanú, elte

"Teljes jóhiszeműséggel jártam el, ezért minden erkölcsi természetű vádat visszutasítok" - jelentette ki a plágiumgyanús ügye miatt sajtó elé álló miniszterelnök-helyettes, Semjén Zsolt szombaton. "Az érintett oktatóknak a vitatott szövegeket szükségszerűen ismerniük kellett, ha bármilyen tudományetikai probléma lett volna, miért nem akkor jelezték, miért húsz év után akarnak pellengérre állítani" - fogalmazott a politikus.

Ahogyan a mai fiatalok mondanák BESZABEHUGY
@batka manó: igen az is van. meg vannak sokan mélynemzeti jobberek. meg egyesek gyorsulási versenyre használják a közutakat. de igen vannak színes halak a tóban.
@rodeo36: Nyunyóka, de ez most nem a guglizás helye. Ez valóban azért némi modortalanság felénk - sugallva a bunkóságunakt, hgoy még ennyit se tudunk -, bocs.Oké, Lombkatónk az Úrban, hogy 8 nyelven vagy perfekt, de ez most magyarul megy és kész, el kéne fogadnod.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jó, jó, dolgozzál, majd estefelé újra kinyílunk. A lényeg, hogy szakemberként megerősítettél. Üdv.
"Szakmai kompetenciám, hozzáértésem nem kérdőjelezhető meg" (S. Zs. 50)
@a szív fészkei: Orbánra gondolsz ugye?
mert Zsoltunk annyira katolikus..hogy jobban nem is lehetne.
@Blogin: Semjén nem református, hanem katolikus jogilag. Valóságban pedig ő is pont olyan new age hívő, mint akik ellen írta a dolgozatát, hiszen imádja a vezírt, kussol a turulozás miatt, egy-egy beszédével hirdeti az újpogányságot, amikor népnemzetikeresztény tudatról beszél.
@rodeo36: Tiszteletem jeléül őt upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d3/Nuno_Gomes_%281388215345%29.jpg/800px-Nuno_Gomes_%281388215345%29.jpg választottam megszólításod eszközéül.

De akkor is, ugyanúgy szétbasszátok a blogot, mint Stefi szokta.
@Orica Középföldi: És itthon is kinyithatnák a Népliget bokraiban szopók-nyalók, gombot varrók.
@szist: az már megszoktuk a fideszkorcsoktól, hogy amikor kritika, támadás éri - jogosan - az övék valamelyikét, akkor ész-érvekkel alátámasztott magyarázat helyett a válasz mindig egy harmadik személyre (Gyurcsány, Bajnai etc.) való mutogatás. Gyakorlatilag ebben merül ki az értelmi képességeiteknek megfelelő parancsvégrehajtás. Ez azon emberi létre kevéssé alkalmas egyedek jellemzője, akik a néhány élő agysejtjük által generált szokásos, sablonos és előre ismert válaszokat tudják kiköpni.
A jó hír az, hogy te - és a hozzád hasonlók- a szellemi kvalitásokból veszíteni már nem tudnak.
@Klarita: Láttad a csodás Stefi.feltámadást két napja, mint román aerodinamikai mérnök szállt alá közénk! Baranya csodákat tud, tényleg! ;-DDD
@Бабаяга: "Azért a Vatikán nem akárkit fogad nagykövetként, oda elvárás, hogy esze is legyen, meg stílusa."

Lehet esetleg hívő katolikus is, aki nem néz pornót, nincs barátnője az asszony mellett, és lődözi le az állatokat?
@a szív fészkei: Baranya..az lent van, és most havas állitólag:))
na csak nem nem visszatért volna mi csemeténk?))
OFF: "A rendezvény nem volt ugyanakkor teljesen mentes a hazai vonatkozásoktól, a konferencián megjelent ugyanis Fellegi Tamás, az Orbán-kormány korábbi minisztere és Szapáry György washingtoni nagykövet, Orbán Viktor korábbi tanácsadója is. Láthatóan mindketten jó viszonyt ápolnak Bajnaival, és semmi jele nem volt azoknak a kemény támadásoknak, amelyeket a Fidesz és a hozzá közel állók intéztek Magyarországon az utóbbi hetekben a visszatérését bejelentő Bajnai ellen. Tegeződve köszöntötték egymást, és a korábbi miniszterelnök Fellegivel félrevonult beszélgetni az egyetemi kávézó egyik helyiségébe, és tudósítónk úgy hallotta, hogy Szapáryval is beszéltek egy esetleges találkozóról."

www.origo.hu/nagyvilag/20121208-tuzszunet-varta-az-eloadasokat-tarto-bajnai-gordont-amerikaban.html
@Parajpuding: "Ez azon emberi létre kevéssé alkalmas egyedek jellemzője, akik a néhány élő agysejtjük által generált szokásos, sablonos és előre ismert válaszokat tudják kiköpni."

Mindenféle szinezetű hatalom ezekre az egyedekre épít. Ez mindig is így lesz, a humán genetikából ered.
@a szív fészkei:

Jaj szív-anyó ne légy már ilyen szirti morc, tök mókás ferdítéseket' dob ki a kugli ezekre a bejegyzésekre...az eredetiből egy kukkot se értek, de bizonnyal fontos meglátások rejteznek mögötte. :)

pl. így tudja a kugli:

Itt már nemhuma ananász, én vagyok a másik Meis Babylon, -5, a hó és FDPS, csak most elmegyek, elmegyek .... az én trópusi szárazföldi :)
@Penivaldes:
Bízúgyám! Mi baranyaiak különleges anyagból vagyunk gyúrva...:))
@akakukk: TE meg figyelj: ez a konzulensi egyezés a vádakra feleletként feltett második variációból származik. [..]"A lap szerint Semjén dolgozatában ezenfelül van további körülbelül kétoldalnyi olyan szöveg, amely „jelentős mértékben ugyancsak szó szerinti egyezést mutat” Molnár Attilának egy másik tanulmányával. A vallás és politika napjainkban címet viselő tanulmány pontos megjelenési időpontjáról annyit tudni: a szöveget 1992-ben vetette papírra szerzője, abban az évben, amikor Semjén szakdolgozatot írt Molnár irányításával."

Kronológia: Ez volt az első etap, direkte nem magyar forrást idézek,hanem külhonit. kanadaihirlap.com/2012/11/19/semjen-zsolt-plagizalt-doktorija-es-a-tudomanyos-etika/

Erre a vádra mutatta be a javított változatot pechére: hirek.msn.mainap.hu/itthon/ujabb-egyezesek-semjen-es-konzulense-szovegeiben-42617
Bocs, a fenti félre ment, Szívnek szántam...
A diplomák 98 százaléka így készül nálunk.
@V-PORT: Na, basszus. Akkor most mi lesz? Felkerül, -e Szapáry és Fellegi a CÖF plakátokra?
@batka manó: Én a guglitól hanyatt esek, olyan abszurd, mint a kínai szarok magyar használati utasítása. :-DDD

Egy-egy mondat okés, de végig a dumájukat - ami magyarul jó szokott lenni és értelmes - ilyen faszságokon át torzítva látni fárasztó. Nekem. Oké, ha a többség imádja, akkor csinálják, majd ugrok át rajtuk, csak mindkettőjükkel szeretek beszélgetni amúgy.
@Klarita:
Ja... Amikor célozgat valaki SSteffyke és köztem lévő khhhmmm.. barátság elmélyülésére... ;(, akkor azért nem szépeket gondolok én rólad! (12.05.)
@vidékibunkó: Én most hármat kísértem végig, csak egy volt zsótis. Megmondtam neki, hogy ezt ne adja be, beadta. Remélem, hogy le fog bukni.
Bocsánat, csak rápillantottam a posztra: Semjén konzulense volt Tölgy???

:DDDDDDD
:DDDDDDD

ezek megérdemlik egymást. :DDD
@CSENDES: Fellegi mindig is gyanús volt. :-))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem tudtam, honnan ismerős a neve!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
miniszterelnök-helyettes, Semjén Zsolt szombaton

"Teljes jóhiszeműséggel jártam el, ezért minden erkölcsi természetű vádat visszautasítok"

"Az érintett oktatóknak a vitatott szövegeket szükségszerűen ismerniük kellett, ha bármilyen tudományetikai probléma lett volna, miért nem akkor jelezték, miért húsz év után akarnak pellengérre állítani"

Semjén azt mondta, hogy ő a kezdetektől teljes nyitottsággal kezelte az ügyet, nyilvánosságra hozta a vitatott szövegeket.

A plágiumvádról azt állította, hogy mindenben az ELTE oktatói intenciói szerint járt el.

Semjén felemlegette, hogy tíz féléven keresztül az összes bizonyítványa jeles vagy kitűnő volt, a diplomája is.

"Szakmai kompetenciám, hozzáértésem nem kérdőjelezhető meg"

@CSENDES: :)))) dázsavűm van... Neked is? mintha ezévben ugyenez már lefutott volna... januártól-májusig... dézsa vű...
@shinichi: 1991-ben? Ma mitol felt volna? Elnezest, de amit mondasz, pont ugyanolyan valoszinu mint 100 masik. Szerintem az akkori human doktorik 95%-a ilyen. Human teruleten szvsz meg ma is ez van. Kar ezert SZS-t izelgetni. Nem jobb es nem rosszabb annak a kornak a tipikus produktumanal. Es nagyon nem is kartekony.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Bazzz EGér... Mit ittál, hogy ennyire be vagy lassulva???
Zsótti a foltját, persze...
Azért milyen magasröptű zsidózások és hátbaveregetések mehettek közben?
"Ejj ecsém írgyad csak, sose gyünnek rá, hogy honnan loptad eztet"... A kis konzulens... :))
@Blogin: Ez a szánalmas tömjén zsóti soha nem volt református, annál ostobább. Maga jelentette ki, amikor kormánytaggá nevezte ki a (református!) kedves vezető, hogy ő lesz a katolikus egyház ökle. Nagyjából erre alkalmas, mert agya az nincs. Az ostobaság, sötétség, az etikátlan csalás ellen szót emelni pedig nem azonos a keresztények üldözésével.
Semjén lopott 1 milliárdot, és azt mondja, hogy bizony itt semmi probléma. Miért nem szóltak neki 20 évvel ezelőtt.
vegyük újra élvezzük ki pontról pontra

miniszterelnök-helyettes, Semjén Zsolt szombaton

ad1) "Teljes jóhiszeműséggel jártam el, ezért minden erkölcsi természetű vádat visszautasítok"

ad2) "Az érintett oktatóknak a vitatott szövegeket szükségszerűen ismerniük kellett, ha bármilyen tudományetikai probléma lett volna, miért nem akkor jelezték, miért húsz év után akarnak pellengérre állítani"

ad3) Semjén azt mondta, hogy ő a kezdetektől teljes nyitottsággal kezelte az ügyet, nyilvánosságra hozta a vitatott szövegeket.

ad4) A plágiumvádról azt állította, hogy mindenben az ELTE oktatói intenciói szerint járt el.

ad5) Semjén felemlegette, hogy tíz féléven keresztül az összes bizonyítványa jeles vagy kitűnő volt, a diplomája is.

ad6) "Szakmai kompetenciám, hozzáértésem nem kérdőjelezhető meg"

melléduma :)))) qva jooo és szórakoztató amikor egy hitványféreg (szentélTetű) a csizma alól kikandikálva még VINNNYOG !!!
@Klarita: sejtem..az anyag és a szellem öleléséből jöttetk létre.
Semjén szerint ez karaktergyilkosság. Ahhoz karakter kellene!
Hölgyek, Urak!

Vége a történetnek! Semjén minden erkölcsi vádat visszautasít. Jaj hogy ezt miért nem mondta előbb! Így már minden rendben van szerintem is.
@Prof. Dr. Lencsés István: így van Isten már megbocsájtotta...

csak azt tuggyuk remélni hogy mini strán sokat nem Qrt seggbe...
mert lehet hogy arról sem szóltak neki... hogy BŰN...
@V-PORT: öngyilkosság nem? de a kérész tényeket üldözik... nem?
@vidékibunkó: Hol? De milyen jogon lehet az oktatásügy egy olyan pártnál, ami nem zár ki azonnal egy lebukott plagizáló prominenst?
@batka manó: Légyszi, javasolj jó kajáldát Tapolcán! Viszonylag gyakran megfordulok arra -- turistaként tök jó hely --, de a kosztolás eddig, bizalomhiány miatt mindig kimaradt.
@miva?: már mondta az ügy LE VAN ÁRAZVA, bocsánat le van zárva.

punktum... részéről lezárt az ügy...
@akakukk: Ok, de hogyan lehet ma az oktatásügy egy ilyen csóka vezette pártnál?
@vidékibunkó: igen, sajnos. és ezzel azoknak ártanak akik tisztességesen játszanak.
Azért az tetszik, hogy naponta zárja le a saját ügyét...
@Penivaldes: Így ebéd táján ebbe nem mennék bele, de mivel ő maga egy ilyen látvány zu zammen, nos...
HIR Semjén Zsolt visszautasìt minden erkölcsi természetü vàdat a szakdolgozatàval kapcsolatban. Szerinte megkérdöjelezhetetlen a szakmai kompetenciàja. //origo
Lassan három év után jutott eszembe egy kérdés, amit 2010-ben nem tettem fel. Mit csinál a kormányban Semjén? Mi a feladata?
@vidékibunkó: "A diplomák 98 százaléka így készül nálunk."

Akkor épp ideje, hogy a felsőoktatási reform részeként megalkuvás nélkül, azonnal véget vessünk ennek a gyakorlatnak. Visszamenőleg is. Egyetértesz?
@V-PORT: karakhter? Zsolti? ő még negatív karakternek sem jó:)))))
@akakukk:

hát de! kibaszott kártékony, a fajtájával együtt:

"Tavasszal még Réthelyi Miklós a "Lelki nevelés - hitoktatás - esély a holnap számára" című ökumenikus tudományos konferencián arról beszélt, hogy a társadalomban nagy várakozás tapasztalható a hittanoktatás és az erkölcstanoktatás kötelező bevezetése iránt, a vallásoktatás célja a miniszter (és a NAT) szerint, hogy az "átprogramozza életünket a hétköznap szentségeivel", a többi között a létezés örömével, az alkotás, a nevelés, a szépség, a hasznosan eltöltött idő értékének és az egyes emberekben rejlő értékek szentségeivel. Most már azonban nemcsak azok a diákok lesznek átprogramozva, akik a hittant választják, hanem azok is, akik a felülről utasított és ellenőrzött erkölcstant választják. Mindehhez még hozzátehetjük, hogy a gyermekeknek igazolást kell benyújtani arról, járnak-e hittanra és hova - innen pedig már csak egy lépés az, hogy a tankerületi főnökök tisztában legyenek azzal, melyik család milyen beállítottságú és mely gyerekek (és szülők) szorulnak komolyabb "átnevelésre"."

a jó kurva anyját akarja megtéríteni/átnevelni ne engem és a gyerekem, alapvető emberi jogom abban nem hinni amiben akarok...ha a gyerekem közelébe megy valamelyik még pofán is verem, egy "garázdaságot" simán megér a dolog. köp, nagyot.

morgasjoga.blog.hu/2012/12/07/a_kdnp_es_a_vilagnezetileg_semleges_oktatas?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_08&utm_campaign=index

meg emez:

"Páva Péter, a pécsi polgármester öccse lett a pécsi tankerületi igazgató. Jellemző az iskolák államosítására, hogy a vezetők már megvannak, bár számos más kérdés még nyitott."

www.pecsistop.hu/regio/a-polgarmester-testvere-nyerte-az-igazgatoi-allast/1098490/
@miva?: @dr. Balta$ár:
Kis rohadékok vagytok. :))
Csak azért "báncsátok" mert keresztény!
Ő egy mártír!
Úgy is kéne kezelni.
Ötletek rá???? :DD
HVG: "...szociológia dolgozatának nyilvánosságra hozott második, javított kiadásában a „javítás” jelentős részben szó szerint megegyezik konzulensének, Molnár Attilának egy évvel később, a Valóság című folyóiratban megjelent tanulmányával"

Tanára egy évvel később megjelent tanulmányából másolt előre ki oldalakt Semjén? Nocsak. Vajon hogy csinálta? Időutazó? Esetleg ő gyűjtötte az anyagot/írta?
Hát, ha csak így nem...
@vidékibunkó: így van... és a katolikus papok a mini stránsok 98% át segbeQrják...

itt az idő
hgy a keresztény etika terjeggyen gyorsan mint az éjc...
@V-PORT:
Ott van! Ő polírozza a legfenségesebb hátsót és ápolja a vezér egoját! AZ azért nem semmi meló lehet. Gyomor is kell hozzá, szóval nem is lehet igazán megfizetni...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Erre a nemtelen vádaskodásra csak Szemérmetes Erzsók örökbecsű szavaival válaszolhatok: "Ártatlan vagyok én, mint az izé...":))
Azt is írja az önéletrajza, hogy a Pápai Tiberina Akadémia tagja. Lehet, hogy értesíteni kellene az akadémiát, hogy lopós van a tagok között. "Like several other Roman Academies, it is located in the Palace of the Cancelleria Apostolica."

(Azt nem tudom, honnan vette blogin olvtárs, hogy S.Zs. református. Bár nekem mindegy.)
@Klarita:
Bűnbánóan pislogni hozzá, hogy el is higgyem!!
@V-PORT: Ezt hogy képzeled, hogy ezt felteszed, ezt a keresztényüldöző kérdést?? mert bizonyára ott lakik benneed az a gondolat, hogy a miniszterelnök helyettes úr nem csinál semmit?! Ne is tagadd eree gondoltál te ballibsi ügynök. Biztos a hvg bérelt fel. Na csak hogy tudd Sewmjén igen sokat tesz értünk. Ott áll Orbán melett és ez nektek nem elég. Mártír sorsa van Semjénnek..megérthetetlen proféta ő ebben a szennyáradatban.
@Namir: Ott megállapították már a súlyos tudományetikai vétséget. Szerintem ezt el kellene fogadnod, vagy tudományosan kellene bizonyítanod az ellenkezőjét. Nyilván a bizottság tagjai nem hülyék, ők nem másolták a szakdolijukat. De inkább arra válaszolj, hogy hogy lehet az oktatásügy Semjénéknél, ha megfelel nekik Semjén pártelnöknek - vagy párttagnak akár.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Én is erre gondoltam. :-)
A viccet félretéve, tényleg mi a feladata? Mert én még nem olvastam arról, hogy valamit is csinált volna. Bár az is igaz, hogy Matolcsy meg csinál, és annak meg semmi haszna.
@Victor McKerguelt:
Majd akkor gyertek a hovatartozásával, ha kiderül, hogy apja-anyja volt csak zsidó! :))
Szörnyű ez a hátrányos helyzet, ebből is látszik, hogy üldözik a kaotikusokat...
@Penivaldes:
Arról nem is beszélve, hogy csak nálunk nő a bánáti bazsarózsa, amit Sólyom oly bátran megvédett, talpig stüszi vadásznak öltözve...:)
@GeoCracker: Nagyon jó az elemző írásod az ügyről, tetszett!
@Penivaldes: Szerintem meg neked nincs igazad! Mert nem mellette áll, hanem előtte, vagy mögötte. :-)
@Delinquent:
Csak így, szerényen???
Jézus azért ezt a fajta képmutató aljadékot ostorral verné ki a templomból...
@V-PORT: mögötte nem állhat..előtte igen. igen, mert mint mondám ő egy mártír, és azt a fényt ami a miniszterelnökúrból jön, ő felfogja..és csökkenti a felsőtestével.
javaslom hogy a szentéltetű dr selg*ci ágnes véggye meg és mossa ki a szentéltetű zsóti szennyesét...

"Ágnes asszony a patakban
Fehér lepedőjét mossa;
Fehér leplét, véres leplét
A futó hab elkapdossa.
Oh!irgalom atyja, ne hagyj el.

...Öltözetjét rendbe hozza,
Kendőjére fordít gondot,
Szöghaját is megsimítja
Nehogy azt higgyék:megbomlott.
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el.

Hogy belép, a zöld asztalnál
Tisztes őszek űlnek sorra;
Szánalommal néznek ő rá,
Egy se mérges, vagy mogorva.
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el....

Méltóságos nagy uraim!
Nézzen Istent kegyelmetek:
Sürgetős munkám van otthon,
Fogva én itt nem űlhetek."
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el.

Mocsok esett lepedőmön,
Ki kell a vérfoltot vennem!
Jaj, ha e szenny ott maradna,
Hová kéne akkor lennem!"
Oh! irgalom atyja ne hagyj el.

Összenéz a bölcs törvényszék
Hallatára ily panasznak.
Csendesség van. Hallgat a száj,
Csupán a szemek szavaznak.
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el.

Eredj haza, szegény asszony!
Mosd fehérre mocskos lepled;
Eredj haza, Isten adjon
Erőt ahhoz és kegyelmet."
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el.

S Ágnes asszony a patakban
Lepedőjét újra mossa;
Fehér leplét, tiszta leplét
A futó hab elkapdossa.
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el

Mert hiában tiszta a gyolcs,
Benne többé semmi vérjel:
Ágnes azt még egyre látja
S épen úgy, mintakkor éjjel.
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el.

Virradattól késő estig
Áll a vízben, széke mellett:
Hab zilálja rezgő árnyát,
Haja fürtét kósza szellet.
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el.

Holdvilágos éjjelenkint,
Mikor a víz fodra csillog,
Maradozó csattanással,
Fehérsulykamessze villog.
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el.

És ez így megy évrül-évre,
Télen-nyáron, szünet nélkül;
Harmat-arca hő napon ég,
Gyönge térde fagyban kékül.
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el.

Őszbe fordul a zilált haj,
Már nemholló, nem is ében;
Torz-alakú ránc verődik
Szanaszét a síma képen.
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el.

S Ágnes asszony a patakban
Régi rongyát mossa, mossa -
Fehér leple foszlányait
A szilaj hab elkapdossa.
Oh! irgalom atyja, ne hagyj el."
@9mmPara:

van egy étterem közvetlen a tavas barlang mellett (www.szentgyorgypanzio.hu/etlap-menu-card/) , ott jókat kajáltunk. meg lent a malom-tónál is van(volt?) egy korrekt pizzéria (ott viszont már rég kajáltunk)
bár Arany balladának írta, jelesül most híjjuk: Jobbladának !
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "Azért a SOTE ennyivel karakánabb volt. Ők szó nélkül ki merték mondani, hogy Skicc Pali plagizált"

Nagyon jó a metakommunikációjuk, ha szó nélkül mondták ki :-))

Na de ne kukacoskodjunk, igazad van. Csakhogy a dokik érdekérvényesítő képessége mindenkinél nagyobb bizonyos esetekben... egy szociológushoz képest mindenképpen. Ha valaki megbetegszik, orvoshoz fordul, nem szociológushoz... :-(
@V-PORT: "Lassan három év után jutott eszembe egy kérdés, amit 2010-ben nem tettem fel. Mit csinál a kormányban Semjén? Mi a feladata? "

gyertyánál kódexet másol? vagy mit? szabad a gazda....
@Penivaldes: Vannak olyan helyzetek, de ez már 18-as karika lenne. :-)
Azt valaki elmagyarázná, hogy mi az a "fekete pr"? az olyan, mint a fekete mágia? :-)

Valamint éppen Semjén beszél karaktergyilkosságról, ez olyan bájos... :-)

"Beszéljünk nyíltan. Ez egy politikai feladat is volt: Gyurcsány Ferenc amortizálása. Ez száz százalékosan sikerült. Nagyon nagyot hibázott, hogy ebbe a harcba belement."
@Parajpuding:
minek isméted a maszopos reakciókat?
te hugyagyú ,mást nem tusz kipréselni abból a kevés agyadból,
és még te nyilatkozol arról kinek mennyi agysejtje van?
neked már nem sok az biztos...
látom azért nyalod a gyurcsikád és a libás seggét rendesen
faszkalap ( és még finom voltam az ilyen gennyládával)
@Penivaldes:
Nem tudom már hol, mi volt a címe, de volt egyszer egy novella, a lényege, hogy Jézus a középkorban visszatért.
A katolikus egyház hamar megégette, istenkáromlásért...
@szerénységem: :)))) karaktergyilkosság? ő már csak tuggya...
@dr. Balta$ár: Én honnan tudjam, hogy mit csinál? Én is kérdezem. Biztos valami fontos dolga van, hiszen ott ül Orbán mellett.
@batka manó: " a vallásoktatás célja a miniszter (és a NAT) szerint, hogy az "átprogramozza életünket a hétköznap szentségeivel","

A pörgekalapos kifütyült életbe - ez egy az egyben az Opus Dei programja!
@épészmérnök:

"Ha valaki megbetegszik, orvoshoz fordul, nem szociológushoz..."

Ez rövidesen meg fog változni! :((
Fabius, van valami különös oka annak, hogy nálatok nincs facebook like gomb? Oly régóta hiányzik nekem.
azt gondolom a kdnp sorsa megpecsétlődött...

ehéten szomorúan el kell temetnünk két pártot...
a dzsobbikot és a kdnp t (korrupt dilis nácik pátya)

amugy még van eséjük, hogy gyorsan lemondattyák és mint smittett a fides melegebb éghajlatra küldik és úgy csinálnak mintha sose ismerték volna...

minél tovább húzzák annál alávalóbbak és anál méjebbre húzzák egymást a mocsárban...

remélem soká kitart zsemjén sóti...
@dr. Balta$ár: Az a poén, hogy azt hisz, ők nyírták ki (Navracsiccsal, hehe) Gyurcsányt. :-)
@V-PORT: étkezések után nyajja a seggét nem? vagy nem tudom... vagy talán a szotyit lehet a lobogó hajába köpni... nem tudom mire jó semjény
@dr. Balta$ár: Már a mélybe rántotta eddig is a népszerűségüket a Semjén-ügy... mi lesz még ezután??? :-DD
@szerénységem: demitkeresoszkópéter a vízerben !

amugy oszkó az doktor? megkéne má kapargatni....
@épészmérnök:
A gazdaságilag instabil országok nemcsak a spekulációs tőkét, de a lélekkufárokat is erőteljesen vonzzák!
Ha van egy megfizetett közvetítőréteg, pláne könnyen müxik.
@dr. Balta$ár: Meglesz! Csak még a B betűnél tartanak.
@szerénységem: minél tovább kitartanak anál jobb...

ez az ERKÖLCSI ÜGY a babonás buta vidéki nyugger vénlányokat is megingattya, meg a zörök támaszokat a fides vírust terjesztő PAPOKAT ...

kitartás zsolti nehagyd magad ! ez csak karaktergyilkosság !
semmi komoj... csak a ballaib ... stb tuggyuk ki... lejárató izéje
@Jack Torrance:
Nem szeressük a facsét - valami ilyesmit szokott rá Herr Fabius morogni. :)
Inkább kiposztolja a vacsoráját, képekkel a genya...
@akakukk: Ha neked megfelel, akkor hajrá. Azért az kicsit sok, hogy ő akar 15 millió magyar erkölcsrendésze, gyóntatópapja, vérbírója lenni. Felőlem te nevelheted ilyenre gyermekeidet. Nekem ez a világ nem felel meg. De védjétek csak, jó cégér.
@Penivaldes: Nem láttad? Keresztényi szívvel - ami egy román név alatt dobogott épp aznap regizve - aggódott Fabius lelkéért.
@dr. Balta$ár: nehezéknek nagyon jó. lehet vele leveeét préselni.
@a szív fészkei:

jól van na...már behúztam a...és begomboltam utána

brühühühühü

nem csóválom tovább

most olvasgatok új és régi trollokat meg a ti harcotokat

annyit azért te is megtehetnél hogy mondod a trollnak ha nem tuggya mi a libsi meg libcsi és szemkilövős akkor már a többivel ne is foglalkozzon...hadd sajogjon nekijjek

brühühühühü

már ez utóbbit sem tuggyák lefordítani pedig magyarúl van
@épészmérnök: Szabadna esetleg nekem eldöntenem, hogy miként szeretném átprogramozni a saját és gyermekeim életét a hétköznap szentségével? Ne az állam mondja meg nekem, hogy mi a jó. Ez a kötelező hittanosdi például tuti nem lesz jó.
Illetve igen: a cél sok kicsi tömjén és skicc gyártása. Illetve az, hogy ne legyen több diplomás, akik képesek arra, hogy az ő dolgozataikról kiderítsék a valóságot.
@dr. Balta$ár:
Vagy az is az ecserin... akarom mondani tölgynél vette malacért a papírját???
@vidékibunkó: @9mmPara: Nem igaz.

azt elhiszem, hogy politikuséknál így készül, - a politikus egy különleges állatfaj - azt azonban egyszerűen nem igaz, hogy az egész magyar diplomás réteg csaló lenne.

Szerintem ezt a kijelentést nagyon sok a diplomájáért tisztességgel megdolgozó ember nevében kérhetem ki.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a szemét :) így kénytelen vagyok mindig megosztani, ami sokkal több gombnyomás :D
@V-PORT: most szólok... ha a H isg is eljutnak lexarom hogy dr Hillernek van e diplomája... beszélni se tud... nem hogy írni... kár fáradnijuk... vagy a D nél dr drazskovich... pl a patkány belügy-pénzügy stb polihisztor... lecxarom miből doktorálva lett ekkora tudós...

PONT annyira tartom őket mint ezt a szentélTetű zsótit...
@épészmérnök:

nem is viccből vagyok pippa... az is baszta a csöröm amikor csak sunnyogva lehetett templomba járni, mert a párt az majd tudja, de ez a másik véglet ugyanúgy felháborít. mi a bánatos füttyért nem lehet az embereket békén hagyni, hogy cselekedhessenek saját lelkiismeretük és belátásuk szerint, miért kell a legbelsőbb magánügyeimben turkálni? januárban elvileg majd nyilatkoznom kell mint szülőnek, hogy a gyerekem hittanra vagy erkölcstanra akarom e járatni, komolyan töröm a fejem, hogy ebből a húrokból, hogy bújjak ki mert az én kölyköm egyikre se fog járni az hétszentség.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: vacsora..hát igen. tudja micvel lehet titeket felízgatni cicamicák. hiába tudni kell amit tudni kell. :))
@Бабаяга: Ha a valóban hívő kikéri magának ezt a szarzsákot és bandáját, már különbséget bírunk tenni.
@Jack Torrance:

rávarrhatod csak akkor nem tucc annyit élvezni...és vigyázz csakis füles gombot rézfánfütyülővel

brühühühühü
@dr. Balta$ár: Nem hiszem, hogy velük foglalkoznának, el lesznek ők a B betűvel 2014-ig.
@a szív fészkei: nem szokásom az alsóbb rétegekre figyelni. elvégre az keselyű sem kapkod egerek után.
@shinichi:
Nem érted TE a keresztényi elveket, ebből is látszik!
A bűnöket szabad elkövetni, kiderülniük nem szabad csak!
Ez az egy élteti a nagyon vallásos gyülekezetet...
Tényleg, valamelyik zsidó képviselő doktoriját, diplomáját vegzálták már???
Na ugye, hogy keresztényüldözés folyik itten! :))
@V-PORT: az jo.. mert azt is lexarom... hogy a rohat komcsi libás kisztitkárnak van e dipló mája... vagy azt is elitta...
@Бабаяга:
A képmutatás viszont nagyon menő lesz!!!
Igaz az IQ mínuszos, de a hit az fontos!
Sőt, csak az a lényeges... :))
@shinichi: Nézd csak, mi minden voltmár akkor, amikor dolgozatokkal variált? [..]"1989 tavaszán a Kereszténydemokrata Néppárt egyik alapító tagja. 1990 és 1994 között az Országgyűlés Hivatalának alkalmazottja, a KDNP-frakció hivatalvezetője, frakciótitkára, valamint 1993 és 1994 között szóvivője is volt.
1990-ben a párt I.-II. kerületi szervezetének elnökévé választották és az országos elnökség, majd 1990-től 1991-ig az intézőbizottság tagja volt. Az 1990-es önkormányzati választáson II. kerületi önkormányzati képviselővé választották, az MDF–FKGP–KDNP-frakció vezetője, valamint az egészségügyi és szociális bizottság elnöke."

Nem kellett ezt a tölgyet annyira győzködnie neki a párt- és egyéb korifeusnak, hogy segítse már ki valamivel, hadd legyen neki doktorátusa kétszer hasznosított, mert már akkor környezettudatos volt, egy dogával reciklált. Dájcskijafasztamás -effektust érzek az erőtérben.
@Namir: Így lehet. Csak elvakult bálványimádatodban nem vetted észre: @Prof. Dr. Lencsés István:

Hosszabb változat: @shinichi:
@batka manó:

annak idején cum trucc mentünk misére meg főleg kőrmenetre otthon nem is voltunk semmilyenek...mert az olyan jó volt a beszolgáltatás után legalább ezzel bosszantani "őket" olyan infantilis volt az egész azután a SZER hallgatása is azzá vált...és az leginkább 12956 éles esetéin jött le mást láttam a zuccán mint amit a bálint gazda meg ciánusz vagy hogy a pécsába hítták uszított

brühühühühü

azután már nem hallgattuk

pedig külön ismeretség kellett hozzá az Orion-ban hogy a rádiónak legyen rövidhullámja is
@Blogin:

"Azt megkérdezhetem, miért a keresztényeket kell szidni egy politikus miatt?"

Mikor egy politikus a szakmai kritikára maga elé kapja a "keresztényüldözés" pajzsát, és senki nincs aki legalább a fejét megcsóválja érte összevont szemöldökkel a keresztények közül, akkor az így járás esete áll fenn.

Ha hagyjátok, hogy egy ilyen ember ezzel takarózzon, akkor után ne gyertek, hogy büdös lett tőle a halotti lepel.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: az Opus Dei egy különleges egyházi jogállású csoport a katolikus egyházon belül, nincs helyhez kötve ugyanis. Az a céljuk, hogy a "mindennapi életszentség" című finomsággal minél több fiatal, elithez tartozó embert magukhoz vonzzanak. A világi szerzeteseik nem kolostorokban laknak, hanem külön épületekben, amelyekben a kiszolgáló személyzetet "isten fizesse meg"-gel fizetik, és a "szolgálat" szépségével kábítják. Az ottlakók általában egyetemi emberek, állami tisztségviselők, és hasonlók. Teljesen a munkájukra (és a térítésre) koncentrálhatnak. Vannak még világibb szerzeteseik is, családos emberek, akik a családon belül élve tartják meg az előírásokat, mint pl. a szombatonkénti önostorozást, meg tüskés biszbaszt hordanak a combjukon, hogy emlékeztesse őket Krisztus szenvedésére.

A legfőbb céljuk, hogy beépüljenek egy ország elitjébe, és főleg a politikai vezetésbe. Ehhez elsősorban az ifjúságra koncentrálnak, egyetemeket, iskolákat alapítanak.

II. János Pál, a lengyel pápa stratégiája az volt, hogy a szabaddá vált Kelet-Európát újra kell evangelizálni. Ehhez a legmegfelelőbb ágens az Opus Dei, ezért is kaptak meg tőle minden privilégiumot, más egyházi méltóságok tiltakozása ellenére.

Semjén Opus Dei-s kapcsolatai már ismertek.
@Jack Torrance:
Nézzél be éjjel, amikor ezek a genyók rodeóval, Knosszosszal itt főzőcskéznek (no meg licitálnak, ki mit iszik), Bárány részletezi a nyárson forgó malaczka kenegetésének a rejtelmeit és egyszer csak Fabius a képünkbe tolja az esti sztrapacskájának a fotóját!
PUFFFFF!
Bár, akkor többen is felhördülnek... :D
"Mi őskeresztények már a második században kódexeket írtunk és nyilván másoltunk is, ősi hagyomány ez minálunk."

:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem a hit, vagy legalábbis nem a keresztény, hanem a babonás, újpogányos turulos, viktoriánus. Lesz itt még hívő keresztények üldözése.
@Habakuk999:
Informatikán meg aztán egy egyedi programkóddal, szoftverrel nem bírtam sehonnan lopni...
Max. forráskódokat hackeltem és fejtettem vissza, amiből sokat tanultam! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nekem van 2 deszkám. Az egyik hosszabb a másik rövidebb. Sőt van kalapácsom és esetleg 3 darab nagyméretű szöget is kerítenék.........:-)
@dr. Balta$ár:
Rosszat hoztál fel, mert Hiller egy mocsok okos csóka, még akár normális ember is lehetne a pöszeségével, ha nem megy politikusnak...
@Penivaldes:
Felizgatni?? Vacsival? Bojond vagy te... :)
@épészmérnök:

hááááááát próbálja meg az enyémmel....hozza a kis zsebben hordhatóját a programozót és kezgye

majd megláttyuk

programozó legyen a talpán meg opus dei is egyszerre ha ...

nem a hahahahahaha-t hanem a brühühühühü-t akarja megkapni

a vizsgán meg olyan ájtatos leszek, hogy összehugyozza magát és kénytelen lesz jelest adni meg 3 csillagot és kisdoktorit is azonnal

brekekekekeke

me gel hissz ükne kik am it a szonda nak
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: :)))))

ahha ezt mondom... drazsé is egy polihisztor...

ha nem mentek volna politikusnak akkor már ürrepülőn ülnének a Jupiter felé, anynira értenek mindenhez...
@épészmérnök: OD katolikus szabadköműves szekta. Alapvetően a tagok titkolják a hovatartozásukat. Az biztos, hogy Erdő mellett sokan vannak. Tényleg csak a pénz érdekli őket és nem az emberek képessége. Elvileg a lé arra kellene, hogy a szegényeket felzárkóztassák. Erre még hazánkban nem láttam példát a részükről.
@épészmérnök:
Nem vagyok tájékozatlan a témában... :))
@ariel12:
Asztalos mester vagy???
Én a hagyományos vízpróbát javasolnám neki, a katolikus egyház szigorú előírásai alapján! :)
@V-PORT:

ahogy elnézem a parlamenti közvetítéseket kurva sok dóguk lehet mert szabás varrás meg nyulam bulam és dörmögő dömötör kinek iinek IQ-ja szerint és a gombnyomó ujjának a meggyűrűzése...ja és a büfé

a többit alcsúton két kolbász között kenyérrel és hagymával pálesszel

brühühühühü

és kurva sok pénzzel amit mind hazahordanak meg mint Fabius súgta volt a pártkasszába
@dr. Balta$ár:
... és mi itt milyen boldogan meglennénk nélkülük....
Add írásba, hogy Piktor és csapata is vele repülne!!!
ISTENEM! Nekem tetszene!!!
@a szív fészkei: Akkor tökösebb volt ez a Molnár prof mint gondoltam. Mi kockázat van valami nóném hallgatótól lopni. Egy feltörekvő fényes csillagtól, az igen, az már valami. Ráadásul a prof akkora koponya volt, hogy egy elégtelen hallgató munkáját lopta el :)))
Legalábbis most mintha ez lenne a rajongók magyarázata. A "törzsanyag" kifejezés előkerült már. Ja az más volt. Brühühühühüü.
@batka manó: ez a régi rendszer tükörképe. Akkoriban sok szülő azért kínlódott, mert akkoriban "Világnézetünk alapjai"-t volt kötelező tanulni a gyereknek, így a család és iskola között ellentét támadt. Képmutatásra kellett nevelni a gyerekeket, arra, hogy titkolják, valójában mit gondolnak.

Ennek a nevelésnek a következménye a mai zűrzavaros és kilátástalan lelkiállapot, amelyben sok magyar leledzik, és amelynek politikai folyománya Orbán.
@dr. Balta$ár:

ebből manapság:

Óh, irgalom atyja ne haggyj el-t kell ismételni amint meglátom...még sohasem tudtam végignézni őket a sok szaron amit büfögnek

brühühühühü
@Бабаяга: nem szekta, és főleg nem szabadkőműves. Egyházkerület, földrajzi hely nélkül.
@Penivaldes:

melyik miniszterelnökből gyün fény?

csak hugy tuggyam?

brühühühü

meg a szag? és a zizlés a jó? ejbemá'n
@a szív fészkei: Zsolt ajándéknak tűnt akkor a kdnp.-nek. Az 1990.-es választások előtt az egykori Barankovics féle párt tagjai, mind mind idős emberek kerestek fiatalokat, akik képviselőjelöltként indulhatnának, sok jelentkező nem volt. viszont volt egy kivétel. Semjén. a későbbi fő kdnp.-s a Márton Áron társaság tagja volt, és származásilag sem volt vele semmi gond. Akkoriban a Pázmányon hallgatott teológiát mint világi. Erre a nyolcvanas évektől volt lehetőség, éltek is vele, viszont legtöbben másoddiplomaként tekintettek rá, Zsoltunk viszont nem. És később karriert csinált. 1990.-ben viszont még nem jutott mandátumhoz,1994.-ben aztán parlamenti székhez jutott, a párt ifjú titánjának az útját sokan egyengették. aztán a kdnp körüli zavarok majdnem eltemették, ekkor viszont egy kéz, Orbán V kihúzta a csávából, és posztot kap. Igaz Semjén ezt úgy hálálja meg, hogy 2000,.-ben elfordul egy időre Orbántól, és az mdf környékén keresi a boldogságot. aztán 2002 után a jó meleg fidesz akolt választja majd Varga László halála után a kdnp elnöke lesz, és leghűségesebb támogatója Orbánnak, aki hálából nagy emberré tette.
@rodeo36: Viktorunkból..egyesek szentként tekintenek rája.
@Orica Középföldi:

"Ja! És a zuglói pap ajánlása:))))"

Asszem ezzel lesz egy pici probléma. Legalábbis amíg nem Pajor atya személyes meggyőződésének és pártszimpátiájának megfelelő az enyém. Ő a Jóisten és az Úrjézus nevében kizárólag fideszhitűeket támogat, igaz őket saját költségre nyomott szórólapon is :-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A mű amire gondolsz: Dosztojevszkij A Karamazov testvérek a nagy inkvizitor című fejezete :)
@Fufo:
Bakker, nem lehetetlen, mert a Karamazov testvéreket pár éve, 2 Rejtő könyv közt olvastam el és hát őszinte leszek, Rejtő jobban megmaradt... :))

@Penivaldes:
Arany bogaram, nekem mindig, de igyekszem kultúrállat maradni! :)
@épészmérnök: Persze, személyi prelatúra, ami az ő kedvükért lett kitalálva és miattuk került be az egyház törvénykönyvébe. Azonban tényleg nem szívesen vállalják nyíltan, hogy ők bizony OD-sek. Több emberről tudom, hogy erősen kötődnek hozzájuk. Egyetlen egyből a szabadkőművességgel tudtam csak kiszedni, hogy ő tényleg közéjük tartozik. Ezeket a jobboldali szitok szókat csak azért írtam, mert eléggé egy titkos társaság módjára működnek.
@shinichi: Felreertesz. Nem vedeni akarom, mert ettol meg tortenhetett mindenfele nem-etikus megoldas, az ELTE bizottsag csak nem ilyen hulye, bar bolcseszektol minden kitelik. Csak azon csodalkozom, senkinek nem tunt fel az a nyilvanvalo ellentmondas amire probaltam ramutatni. Ehelyett - es ez a fo baj - itt (is) mindenki azonnal nekiesett SZS-nek mindenfele politikai indittatasbol.
@Penivaldes:
Amúgy ebből a cicabogaramozásból marha gyorsan vegyél vissza, SSteffyke nyomta ezt pár hete nekem...
Szóval rossz emlékeket ébreszt ez a stílus bennem! :))
@pitaa: Na szegény Grosics, bár ugye nagyon odavan ezekért. Ez a lánya, igen csúfságos szegény és a Demokratáig elég a nagy bazi tehetsége.
"Semjén: minden erkölcsi vádat visszautasítok"
- olyanom sosem volt!

hvg.hu/itthon/20121208_semjen_bejelentes
@Fabius:
Saját? A MI adónkból befolytra gondolsz, ami Tömjéneszsótti & Tettestársai Co. olyan nagylelkűen idén 8 milliárd forint értékben odalökött nekik?
Akkor értem, különben nem...
@Бабаяга: Azért, ha ilyen lenne az isten, mint Orvbűnsemjén, akkor ez egy hatalmas érv az ateizmus mellett!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Steffikéhez mersz hasonlítani????ű
Rendben van uram, ahogy kívánja uram!
@Penivaldes:
Itt írta valamelyik vallásvédő, hogy Semjén református, erre reagáltam gyorshadtestként. Tudom, hogy katko, de mindegy is, ez bármelyik vallás szégyene lenne. A vuduk azért már megették volna talán.
@a szív fészkei:
Szóval sértegették, hogy református, erre te jól megvédted??
Ajaj... :D
@tucano:

ez most magyarúl van, nehogy valamit belejaviccs

nol.hu/velemeny/20121208-horvathne_osanyank

de teljesen brühühühühü

hol van a tömjénelvtárs? sehol sincs a gazban ehhez képest
@akakukk:
" bar bolcseszektol minden kitelik"

Igen! Le a bölcsészkarokkal! Egyrészt kimutatták, hogy a bölcsészhallgatók között több az ateista, másrészt amíg van nekünk Usztics Mátyásunk aki őstörténetet írjon addig nem kell az adófizetők pénzét néprajz, kultúrantropológia meg mindenféle összehasonlító tudományokra költeni!
Éljen a nemzeti keresztény műveltség! Álljunk ellen a széles látókör sátáni kísértésének!
Ja, és tilcsák be a Rolling Stonest.
@rodeo36: Pedig még lengetnéd?? ;-DDD

Itt Orvbűnéknek hála a libsi,bal szitokszó. Ezért vagyok büszke ezekre. Azt hiszik, hogy akire ezt sütik, pláne zsidózva, az fülét-farkát behúzva megadja magát és ezentúl olyan jóigazkonzervkeresztény akarna lenni, mint ők. Bármi más, csak olyan ne legyek, mint ezek - add én istenem, ha vagy!!!! Ámen, kösz.

Neked is, hogy visszaszálltál a kietlen magyar rónákra a dúsvegetációjú portugál-spanyol habla után.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na erre mondják a rómaiak a vatikáni rendszámot - SCV - értelmezve: ha ezt Jézus látná....
@tucano: Elis tűnt mostanra (vagy csak túl sokan nézegetik :-)
@akakukk: Semmi probléma. Az ellentmondást én is, és mások is elmagyaráztuk. A megjelenés időpontja nem mutatja meg, melyik lett leírva előbb. Ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni. A tragédia az, hogy amúgy normális,jóravaló emberek most ebben a pillanatban azon gondolkoznak, hogyan lehetne kimagyarázni, mentegetni Semjént. Ugyanaz zajlik mint Schmitt esetében. Az az átnevelési hadjárat, amit véghezvittek, hogy még most is védendőnek érzik tömegek őket, az sokkal nagyobb baj mint egy bugyuta doktori bér-megiratása, vagy lemásolása. Az amit pl. veled tettek, sokkal nagyobb kár az országnak, mint S. dolgozata.
@épészmérnök: És mondta valaki, hogy ezek nem az ő ügynökeik??? Kik árulják a hazát??? Dan Brown írhatná az újabb könyvét rólunk dekódolva.
@a szív fészkei:

"A DOKTORI FOKOZAT VISSZAVONÁSA

58. §

A doktori fokozatot a Kari Doktori Tanács javaslata alapján az arra érdemtelenné vált személytől lehet visszavonni."

"Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes súlyos tudományetikai vétséget követett el 1992-es szociológiai szakdolgozatával, állapította meg az ELTE-n felállított bizottság"

"az erkölcsi vétkek nem avulnak el"

No comment.
@Бабаяга: DE egy mindig lesz. ;-DDDDD Baromarcúak, pont ezzel a nyomulással érik el.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @Jack Torrance:

Legközelebb teszek a sztrapi képre egy faszbúk logó, ígérem :-D :-D
@Fabius: Én tudok olvasni, Semjénpouszdei nem. :-)) Meg az ELTE se akar tudni annyira a saját szabályzatáról.

Ennyit a törvények betartásáról és betartatásáról.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én ezeket teljes szívemből - és az nagyon nagy - megvédem. A másikat a fal adja és nyolc napon túl gyógyul. A szeretet ereje, tudod....
@aranyhorcsog: A cserebogár lárvája. Kártékony, mint ezek mind.
@Fabius:
Mondom én, hogy genya a csávó... :))
@a szív fészkei: No, pont ezért tartom őket nagyon károsnak, mert már a puszta jelenségük is érv az ateizmus mellett azoknak, akik nem ismerik a kereszténységet. A fariezusságukkal üldözik azokat, akik tényleg követni akarják életükkel Jézust. Miért merik magukat kereszténynek, krisztusi embernek nevezni magukat?
Egyébként én riporterként egyetlen kérdést tennék fel tömjén elvtársnak: És mondja nagyságos főkeresztényúr, az Úristen előtt is így gondolja a dolgot, hogy nem követett el semmit?
@shinichi: + 1 d

Nade hol van megtiltva az önálló gondolkozás? Egyébként, ha ez a véglény petschauerező konzulens faszi nem lenne meglopva Semjén által, akkor is! Hisz amit először kiderített a HVG: a külföld szerzőktől lopás is fennáll. Arra sem mond ez a kakukk semmit? Tehát neki ez úgy jó, ahogy van. Innentől az ő jószándéka nekem több, mint kétséges.
@aranyhorcsog:

Ez a lám-lám, miből lesz a csere-bogár esete.
@Balibgeczyk: 1. Bankadó - Nagy ötlet, azóta nincs hitelezés (megígérték, hogy kivezetik, de nem tették)
2. Robin Hood-adó - igen, csak fordítva: elvesszük a szegénytől, és a gazdagoknak adjuk
3. Vasúti vonalak visszaállítása - napi két vonattal, aminek az időpontja senkinek se jó
4. Elszámoltatási bizottság - több száz eset! - amiből kettőt nyertek meg, a többit elbukták
5. Széchenyi terv visszaállítása - Csak a nevet állították vissza, pénz nincs több
6. Széll Kálmán terv - nemmegszorítás
7. Médiatörvény - ha ez neked jó, akkor sajnállak
8. Alkotmány - nincs, Alaptörvény van, azóta háromszor legalább módosítva
9. Vörösiszap-károsultak kárpótlása, gyors, szakszerű intézkedés, folyamatos helyreállítás, építés - összeadott pénzek lenyúlása, pazarlás, sokaknak még most sincs hol lakniuk
10. Nyugdíjrendszer rendbetétele - szétrombolása
11. Köztisztséget viselők havi bérének a maximálása - visszavonták közben
12. Közmunka program - fizetés csökkentése
13. Devizahitelesek támogatása - azoké, akiknek nincs rá szükségük, olyan konstrukcióval, amelyek azok nem vesznek igénybe, akiknek kellene, mert nincs értelme
14. Kilakoltatási moratórium - megszüntetve
15. Oktatási rendszer átalakítása, szakoktatás reformja - rabszolgaképzés kialakítása, informatika képzés nem kell, angolnyelv nem kell
16. 250 milliárdos stabilitási alap - már rég elfogyott
17. Új munkatörvénykönyv szakmai konzultáció kezdődik - be is fejeződött még aznap
18. Távfűtési díj befagyasztása -- Április 15-től befagyasztották a távfűtési díjakat Ettől fagynak meg az emberek a lakásokban
19. Visszaállították a GYES-t - oszt minek?
20. Felemelték az ápolási díjat - na ez szép volt, csak ki engedheti meg magának, hogy feladja a munkáját?
@Бабаяга:
Isten szeme mindent lát!
Azért abban bíznak, hogy néha-néha félrenézhetett az "Öreg"!
Hátha...
@épészmérnök: Azért menekülnek el külföldre, mert nem akarnak az Ájtatos Manóval semmilyen kapcsolatba kerülni. Pedig nyugodtan maradhatnának, az Ájtatos Manó majd ugyanott kaphat kezelést ahol a főnöke szokott kezelést kapni, azon a szép grazi klinikán.
@Kuviklacz:
Agyhalottal próbálsz kommunikálni.
Régi Orbán Piktor beszédeket kell neki nyomatni, csak attól élénkül meg a parasztja! :D
@Бабаяга: Jézus is megmondta, hogy majd sokan jönnek hozzá azzal, hogy "uram, nem a te nevedben tanítottunk, gyógyítottunk?'" És akkor mondja nékik. Nem ismerlek titeket.
@Fabius: Mondjuk, ha volna vér a tökökben és vaginákban a doktorok közt, akkor azok egy emberként követelnék a saját fokozatuk érdekében Semjéntől ez alapján a visszavonást!! Hisz, ha ennyire szarra adtak, akkor mit érhet az övék? Senki nem fogja komolyan venni a doktori címet többet, ha Semjén narancssárga cucurbita pepo ezután is dr-ként virulhat, mint egy Halloweenről itt felejtett kivájt üres héj. Belőle már a mécsest is kivették, töksötét..
@a szív fészkei: A vudu vallás hívőit ne sértegesd. Ezt a sejthalmazt még ők is legfeljebb bottal piszkálnák meg, vagy olyan helyes viaszbábuként formálnák meg, hogy jól teleszurkálhassák tűkkel.
@épészmérnök:

ezeket és hasonlókat nézek szerte a világban: India, Kina, egész Ázsia...az ember egyszer él és a boldogság olyan pici dolgokon múlik a világ megváltás várhat

index.hu/tech/cellanaplo/2012/12/08/korhaz_az_amazonas_vizein/

a fácsé is tele van fiatalokkal akiket abszolút semmi politika meg hasonszőrű állatok nem érdekelnek élvezni akarják az életet és a tanulást is mértékkel a progresszitás sem kenyere mindenkinek

és én a saját tapasztalatommal egyet kezdek érteni velük

brühühühühü
Hát zsóti, bizony ilyen az, amikor a fagyi visszanyal. Ugye te voltál az a mocsok, aki lelkesen gyalulta gyurcsit, megbízásbul

www.figyelo.hu/cikkek/381363_semjen__egy__fekete_pr_ral__akarnak_meggyilkolni
@a szív fészkei: A Pázmányon doktoráltaknak kellene kiállniuk. Ez elég reménytelen dolog ám, mert a rossznyelvek szerint ott ez a normális eljárás, ráadásul ott képzik a Semjénista ifjuságot :D

Majd mostantól tudjuk, hogy hova tegyük a pázmányosokat. Ha belegondolok, hogy régen az ELTE neve volt a Pázmány!!! Szerencsére erre senki nem emlékszik.
@a szív fészkei:

" Valójában az a legnagyobb baj, hogy az emberek már nem gondolnak rólunk sem semmit, vagy amit gondolnak, jobb, ha nem hallgatjuk meg."

Lánczi András, 2007.

Ki gondolta, hogy egyszer ebből kormányfilozófia lesz...
@shinichi: Hat ha nem lehet eldonteni, akkor plagiummal megvadolni sem lehet. A fontosabb az, hogy a jovoben ne lehessen ilyen badarsagert doktorit kapni!
@a szív fészkei:

No, csak lassan. Nem véletlenül volt péntekre időzítve a plagizált nyilatkozat.

A reakciók nagyja szerintem csak hétfőn jön.
@Fabius: Szért én piszkálnám kissé azt az erkölcsi - szakmai alapot, amin a KDNP átszervezheti az oktatást. Rózsinéni miccó vajon?
@akakukk: Miért ne lehetne eldönteni, és milyen jogon nyúlhat bele egy ilyen alak százezrek életébe az oktatáson keresztül?
Szerintem tényleg nem az a kérdés, hogy Semjén mit csinál, vagy hogy miniszterelnök-helyettes marad-e. Az sokkal fontosabb, hogy a KDNP mostantól azt a kevés virtuális jogalapját is elveszítette az oktatáspolitikájának végrehajtására, ami Rózsinéni gimis dolgozatai után megmaradt. Részemről Pokornit azonnal az oktatási államtitkárság éléra!!!!!!!!!!!!!!!!!

De még ma!!!!!!!!!!
A Fidesz és a KDNP összeborulása kezdettől nem volt meglepő, mivel politikai összenövésről volt szó, mely nem rendhagyó esemény hazánkban.
Az együttműködésükben azonban a KDNP egyre inkább elfoglalt, mitöbb kisajátított egy területet, mégpedig az egyén autonómiáját, melynek megsértését folyamatosan gyakorolja.
A privát életbe való behatolás állandó tiktakozást vált ki az emberekből, mivel sérti az egyén szellemi és morális elkötelezettségét, melyet magának életfilozófiaként megfogalmazott. Ez azt jelenti tágabb értelemben, hogy az egyén szabadsága, egyben jogai is sérelmet szenvednek.
Makro értelemben elérte, hogy a kereszténység eszményét terítse szét a társadalom minden szegmensére, mely politikai és privát értelemben is értendő.
Ami érzékenyebben érinti az embereket, az mindíg az, ami napi szinten, testközelben, érzelmileg érinti, különösen akkor, ha erőszakos kényszerítésből ered.
Gondoljunk csak a közelmúlt Varga féle parlamenti szereplésére, melyben a nők karrierépítési szándékát utasította el, egyben kijelölte a 6-7 gyermek szülését és felnevelését, mint egyedüli feladatot. Ezzel leértékelte a nőket, mivel azt sugallat, hogy képességeinek ez a tevékenység felel meg.
A másik fontos kérdés a lelkiismereti szabadság kétségbevonása akkor, amikor a tananyagba kötelezően beépíti a hittant az etika mellé úgy, hogy az etika témaköre is a vallást helyezi előtérbe, tehát kizárja a két tárgy közötti tartalmat, ezáltal a választás realitása is kétséges.
Jelenleg a család fogalmának minősítésén munkálkodik, melynek lényege az élettársi kapcsolat fogalmi és jogi leértékelése. Teszi ezt egy olyan közegben, ahol az élettársi kapcsolatok rátája 42-46%. Ez a törekvés szemben megy az állampolgári akarattal és az egyének társas kapcsolatainak szempontjaival.
Mint látható az állampolgárok reflexeiből, mindez ellenszenvet és elutasítást vált ki.
Érthetetlen, hogy a Fidesz miért azonosul ezekkel a törekvésekkel, hiszen párt és kormánypozicióit nem erősíti, hanem gyengíti a KDNP sajátos társadalompolitikája.
Ebben a szituációban jelenik meg Semjén Zsolt plagizációs vádja, aki cinikusan befejezettnek tekinti azt az ügyét, amellyel morálisan igencsak besározódott.
@miva?:

Raúzsi néninek eddig se volt semmilyen alapja. De tény, hogy ha ezt a keresztényi mentalitást és etikát akarják még oktatni is, az bizony epic lesz.

Kis szerencsével egyetlen tanévet kell kihúzni így.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Gondolod, hogy nem magyarázná meg azt is (sajnos plágiumellenest nem tudok, csak tandíjellenest, de azzal tele van mostanság a net).
Amúgy unalmas lenne nélkülük az élet (és sokszor élek abban az illúzióban, hogy olvasnak itt minket olyanok is, akik véleményt akarnak alkotni, és ekkora hazugsághalmaz ne maradjon reakció nélkül).
De kösz a részvétet :-)
@rodeo36:

Ez az az eset, mikor szegény Gúr ahhoz is ostoba, hogy a Progresszív Intézet felmérésével nyilvánosan, bíróság előtt mossa fel a padlót a lázárhelyi ostobákkal.

Kibaszott tehetségtelen ellenzékünk van srácok. Ezek az ötösről üres kapuba sem tudnak gólt lőni.
@miva?: Senkit nem akarok megbántani, de azt hallom a fiamtól, hogy pl. a Pázmány jogi kara az egy vicc sajna. A Károlié is. Mondjuk odajárhat a Zimány Linda, szóval ez is elmond a színvonalról sok mindent.

ELTE is sáros Semjénben, pont ezzel a tölggyel súlyosbítva: "Végzettség:
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - PhD tudományos fokozat (1997)
Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar – szociológus (1992)
Pázmány Péter Római Katolikus Hittudományi Akadémia – teológus (1990)"
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Jó, oké, nem értegettem,csak gondoltam, hasznosítják valahogy a szertartáshoz. Nem kell ezt szúrkálni, sújtja ez magát jobban, mint bármely átok.

Én ilyen szitut nem is bírtam volna kitalálni neki a szép színes gombostűimmel. De meg se formázom, ahhoz is undorom.
remek alkalom ismét egy kis keresztény fikázásra. bezzeg amikór mózes gyermekei vannak kritizálva, akkor mindjárt mennek sárga csillagban tüntetni. érdekes az teljesen természetes. a védett nép. nekik mindent lehet.
Nekem az teccik a legjobban, hogy ippeg azok a büdös kommunisták pofáznak itt "plagizálásról" (azt se tudják mit jelent a szó), meg másolásról, akik max faiskolát, tánciskolát, foximaxit, meg népi demokratikus gyorstalpalót végeztek.

Hánynom kell a sok senkiházi, életében fél óra produktív munkát nem végző tetűhintás "médiapolszoc", "TASZ-MÚOSZ-modernavantgardművész", "bölcsész"...stb. primitív nyikhajtól akik itt böfögnek.

Mind intelligenciában, mind műveltségben, lexikális tudásban, emberi nagyságban...stb. soha a büdös életben nem értek el arra a szintre, mint a magyar jobboldal úgy általában.
Ajvékoló, birkabélfüstölögtető, spangliszívó, szarházi söpredék....
@rodeo36: Én 67-ben olyan nyugisan kivitelezett körmenetet láttam a Rózsadomb alján, hogy annál a maiak se nyugodtabbak.
@saravad: És az a lepel tényleg véres volt. Ha Arany hősnőjéről van szó.
@Mariann19:

Az egyház korábban már sikerre vitt egy ilyen küldetést, igaz, az párszáz évig eltartott. A maga idején ellenállást váltott ki pl. a gyónás kiterjesztése, a magánéletben való kutakodás és befolyás, főleg a férfiak részéről.
Vagy az oktatás: a tudás csatornáinak kézben tartásával, a hozzáférés korlátozásával és az ilyen pozíciók felértékelődésével egy lojális elitet sikerült létrehozni. Ebben a rendszerben semmiféle elhivatottság nem játszott szerepet.
Az egyház a rezsim(ek) természetes szövetségese, felbecsülhetetlen tapasztalatokkal.
@Kaszáspók:

ez egy szép önvallomás

brühühühühü

precíz: IQ= - 12
@épészmérnök: Ezért írtam Dan Brownt, ezt fajta a figurát elég jól jellemezte. Semjénnek adhatnának duplaadag szöget a flagellánssága eszközébe: ilyen eminensnek ilyen ustor jár..
@a szív fészkei:
Gabika a Pázmányon jogot végzett. Van még kérdés?
@Penivaldes: Csak ez túl tág dimenzió. Ezek most és itt pusztítanak. A felsőoktatást éppen negyven évre készülnek hazavágni, a közoktatást illetően se akarják elaprózni a dolgot. Az iskolai hittan meg remek oltás lesz a kisdedeknek a valódi elkötelezett kereszténység ellen.
@Fabius:

másolják a vidit...

itt jön a te nagy igazságot a demokráciát meg kell tanulni az életben

ahol műxik ott egy ilyen után repűl a kormányzó, az egész gittegylet vele együtt két hét alatt

ez nem csak rettegés hanem kultúra hiánya

brühühühühü
Na párosával járnak, mert egyedül már félnek :D
@Mariann19:

OD + inkvizíció államosítva

de mit kap a hatalom ezért cserébe?

ezt nem értem?

brühühühühü
2013 januártól 10 %-al csökken a gáz és a villany ára!

És ez nem szocialista vicc.
@Fabius: A doktorit a Pázmányon szerezte, az ELTÉ-re csak átlopta a szöveget, és miután dugót kapott rá, volt két hete, hogy csináljon valamit a védésig. Aszonta a konzulens tölgyember, hogy na, akkor itten van egy készülő czikkem, ezt hassználhatod nyugodtan. Ő pedig átlopta a nagy részét... :-D
Nem véletlen van mindkettő ott ahol, és nem véletlen nagy a pofájuk köztérileg. És hát azóta Semjént is volt mivel zsarolni ezek szerint.
@Kaszáspók:
Jót kacagtam.
Kósa is elvégezte a Marxon a tervgazdaság szakot, csak legalább nem diplomázott. Gyuri is ott végzett, életében nem dolgozott a versenyszférában. Egyik sem, általában.
Rózsa publikációs jegyzékét azok az írásai töltik ki, amit a saját - minisztériumból dotált - folyóirataiba írt. Ő amúgy is az a jellem, Kerényihez és Feketéhez hasonlóan, akinek feltétlen kell a khm... kéz, amit nyalhat.
@akakukk:

a bűn nem a kedvezményezetté, hanem a kedvezményt adóé: az egyetem tudományos akadémia stb értéktelen ahol ilyen szarokért bármit adnak és nem daráltatják be a papírhulladék közé, persze kizárva a hallgatót candidátust az egyetemről és a további "tudományos" pályáról

egyébként is mi az, hogy doktorit lehet viselni mint koszos alsónadrágot anélkűl, hogy valaha is az adott tudományban alkotott valamit, bármit mert annak folyamatosnak kell lennie

azt meg meg kell szűntetni hogy jogász alapfokon doktornak titulálhassa magát a gyógyító doktort leszámítva akinek kizárólagosan járjon

brühühühühühü

te meg el vagy tévedve valahol a kdnp-s erdőben
@Kaszáspók: Miből vontad le ezt az igen érdekes következtetést?
Szerintem akármilyen a Pázmány, akkor is kiborul ott is az a bili. A felnőttdedó túlélőinek is fontos lehet, hogy érjen valamit az erőlködés nélkül szerzett diplomájuk. Jó ég! Ha belegondolok abba, hogy mekkorákat küzdöttünk micsoda tantárgyakkal! És miután azt hittük, hogy mesterei vagyunk az anyagnak, egy kedves és mosolygós öreg bácsi egyetlen tényleg kézenfekvő kérdéssel hazaküldte a fél évfolyamot vizsgáról :D
A dolgok mögé nézésre nevelt népeket termő egyetemeket be kellene tiltani! Importálunk elefántcsontot, és építünk nekik egy tornyot a duna mellé belőle, mert a modern világban a KDNP értékrendje ér csak valamit!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

kuglófasz, tudod...még kora reggel van csak egy kis hajnali fogmosó volt Gay rum

brühühühühü
@veracity:
Hűha! Biztos, hogy a balliberális kutyák ettől elhallgatnak és Semjén a szociológia doktora lesz!
Végülis, a nyáron összedobott jövő évi költségvetés még úgysincs kész, pikk-pakk és kész a korrekció.
@a szív fészkei: @Fabius:

Doktorit csak a Pázmányon szerzett (szintén plagizált értekezéssel), az ELTE-n egyszerű szakdolgozatot adott be. Így arra nem vonatkozik a doktori szabályzat - amitől persze még találhatott volna más megoldást az egyetem.
Nyilvánosan kellene vezetni, hogy melyik KDNP-s mondta eddig, hogy rendben van a dolog!

Szedjük csak össze!
Semjén
Harrach
Pálfy

van még?
@Бабаяга: Nem a jezsuiták csinálják?@Kaszáspók: Ezzel gyönyörűen leírtad a Orvbűn-bandát, kösz! Életében fél órát se dolgozott a vezéred, ez is igaz.
@Kaszáspók:

Helyedre paraszt!

Ja, oda a mai magyar jobboldalra, ahol a Pozsgay kommunisták és Böröcz besúgók helye is van a szakdolgozat másolókkal közös akolban.
@Sütemény1975: Értsd meg, ha valaki ki áll, hogy ő a hivatásos főkeresztény, mint a zsótikád, akkor alapkén várják tőle el az emberek, hogy az általánosan elfogadott erkölcsiség mértékét 150%-ban teljesítse. Hát ennek a drbitorlónak ez ismételten nem jött össze. (Mert bizony az átlag ember nehezen tudja összeegyeztetni a teremtésvédelmet a védett madarak leölésével.) Ez tudom, hogy csúnya dolog a sok ateistától, de elvileg a Miurunk azt kérte, hogy ilyen esetekben legyenek kedvesek az ő követői a másik arcukat is odatartani. Ez valahogy nekik nem megy. Ellenben gőgösek, de nagyon. Pedig az a bizonyos Názáreti valami olyasmit is mondott (és tett), hogy tanuljunk tőle, mert ő szelíd és alázatos szívű. Nos pusztán ezt kérik számon rajta (teljes joggal) az itteni kommentelők, és minden tisztességes ember.
@miva?: Tul sokat gondolsz Semjenrol. Nem szol o bele semmibe se.
@saravad: Az egyház valódi küldetése mindíg is háttérbe szorult a történelmi tapasztalatok szerint, ezért a hitelessége is.
"Az egyház a rezsimek természetes szövetségese felbecsülhetetlen tapasztalataikkal."
Visszaidézve a különböző korokban való részvételét, mindíg meghatározó, horribile dictu, irányító szerepet kívánt betölteni, rendre nem elégedett meg a mellérendeltség szerepével. Igazi küldetésével viszályokat szított, kártékony volt a tevékenysége. Pedig a valóságos küldetése, a vallás, nemesebb célokra predesztinálta.
@a szív fészkei: Nem. Ez egy spanyol kezdeményezés. Saját egyetemük van, Spanyol országban három. Kifejezetten vadásznak a befolyásos, és/vagy gazdag emberekre. Az általam ismertek közül igazán zsenivel nem találkoztam, de mindegyik roppant szorgalmas.
Szerintem sokkal rosszabbak, mint a jezsuiták. Ők mindig felvállalták a hovatartozásukat, ezek pedig tagadják. Egyiküket arról faggattam, hogy mégis, hogy jutott ki Pamplanába, az egyetemre, miért pont oda, miért azt a szakot választotta? Hablatyolt összevissza, mint skicc a doktorijáról, de végig tagadta, hogy bármi köze lenne Escriva művéhez.
@akakukk: De ő a pártelnök, és a pártja adja az Oktatási Államtitkárt.

veacity nem volt még erre? minden semjénes blogot teleír azzal, hogy "2013 januártól 10 %-al csökken a gáz és a villany ára!

És ez nem szocialista vicc."

:D

Ez már a legalja, nem?
DE ha a fele igaz a második linknek,akkor valóban kibulizott ez az ország, csak nem az oroszok, amik és zsidók bulizták ki maguknak a rendszerváltást, hanem az Opus Dei Habsburg Ottóval:[..]"A titok

1989-ben Magyarországon is megjelent az Opus Dei. Székhelyük a vatikáni nagykövetségtől ötven méterre található az Orbánhegyi úton. Az épület a nagyközönség előtt diákotthonként van megjelölve. A szervezet magyarországi prelátusa Ernst Burkhardt professzor, aki korábban az Opus Dei spanyolországi egyetemének, a navarrai egyetemnek volt teológiatanára. Egyik neves aktivistája Korzenszky Richárd, aki az Antall-éra idején a kormány oktatáspolitikájának és egyházpolitikájának szürke eminenciásának számított, s egy interjúban úgy nyilatkozott: legfőbb munkája az Opus Dei. Sok jel arra utal, hogy az Antall-érában az Opus Dei térnyerésének következtében lett az ország hivatalos ideológiája a katolicizmus, amit tudatosan a nemzeti identitás központi elemének és a legfontosabb magyar történelmi értéknek igyekeztek beállítani.
Egy másik Opus Dei-aktivista Habsburg Ottó, akit bizonyos pártok még köztársasági elnöknek is jelöltek. A főherceg szerint a vallás (elsősorban a katolicizmus) adja majd az Unió belső tartalmát. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tartott előadásában a főherceg azt állította, hogy már a kommunista diktatúra idején előkészítették hazánk csatlakozását az Unióhoz. Többek között azt állította, hogy a keleti tömb országai ismét fenyegetettek Oroszország hatalmi törekvéseitől. A főherceg az amerikai külpolitikáról is kritikusan nyilatkozott, mert szerinte az rendkívül reakciós, és segédkezett a balkáni háború kirobbanásában.
Az Opus Dei számára Magyarország fontos működési terület. Vélhetően hazánkban is sikeresen behatolt és kiépítette jelenlétét a végrehajtó hatalomban (talán a titkosszolgálatokban), az oktatási intézményekben, többnyire a mérsékelt nemzeti, keresztény pártokban és a pénzvilágban. Különös, hogy a rendszerváltás után a Nemzetbiztonsági Hivatal élén katolicizmus iránt elkötelezett politikusok álltak.
Az Opus Deiről a társadalom nem kaphat világos képet, mert a szervezet tagjainak tevékenységét a titoktartás törvényének rendelik alá. Az alapszabályok szerint a szervezet a céljait akkor tudja elérni, ha rejtetten tevékenykedik, kifelé nem válik láthatóvá, és a numeráriusok, valamint a szupernumeráriusok nem árulják el magukról, hogy az Opus Deihez tartoznak.
Ezért tehát valóságuk nem megragadható, csupán tevékenységük következményei lesznek tapasztalhatók. Nemzetközi tapasztalat szerint az Opus Dei elsősorban a Vatikán felé elkötelezett, mérsékelt monarchista, nemzeti, keresztény politikusokkal, katonai, rendőri, gazdasági és banki vezetőkkel, tudósokkal, vezető értelmiségiekkel, művészekkel, médiatulajdonosokkal és azok szerkesztőivel tud szorosan együttműködni, de céljaik elérése végett már eddig is felhasználtak baloldali politikusokat, reformkommunistákat, szocialistákat, gazdasági, banki vezetőket egyaránt, akiket miután „a mór megtette kötelességét” - az egyik kritikusuk szerint - ejtenek, mint az elhasznált papír zsebkendőt."
@Бабаяга: "személyi prelatúra, ami az ő kedvükért lett kitalálva"

Tudtommal a Krisztus Légionáriusai is az. Őket viszont szétrobbantotta a nagyfőnökükről kiderült sok disznóság.

Érdekesség, hogy mindkettő spanyol nyelvterületről indult.
2013 januártól 10 %-al csökken a gáz és a villany ára!

És ez nem szocialista vicc.
@a szív fészkei: Nem, személyes tapasztalataim vannak. Mint végzetesen (bigottan) katolikus és sok szempontból konzervatív nem tudom őket elfogadni, de biztos bennem van a hiba, akárcsak a jelenlegi qurmány esetén is.
@a szív fészkei: "Itt Orvbűnéknek hála a libsi,bal szitokszó."

A bölcsészt is tedd hozzá!
@Balibgeczyk:

"Rohadj meg, hogyha neked a bankadó, a nyugdíjrendszer rendbetétele, a vasúti vonalakk visszaállítása vagy a devizahitelesek támogatása faszság!!!!!"

Papagáj-e vagy ? Ha betörök a lakásodba és elveszem a pénzed, akkor ugye csak az anyagi helyzeted rendeztem. Analóg a nyugdíjrendszer rendezésével.:)
Azt mondják ez egy következmények nélküli ország pedig nem:

most, hogy az ELTE dékánja kifejtette, hogy teljesen természetes, hogy egy egyetemi oktató kölcsön adja saját munkáját egy diáknak majd ötössel honorálja (nem csoda hogy meg van elégedve a saját irományával)majd mindenki a piacra jár diplomát venni. Ha lenne kedves a dékán elvtársnő az árat (tól, ig) megmondani nagyon hálás lennék.

Semjén és konzulense között az üzleti kapcsolaton kívűl lelki közösség is lehet, mert mikor Molnár jó hívő módjára kijelentette, hogy a munkaszolgálatosok legyilkolása csak egy jó vicc volt ami férfiak közt megesik, ugyanúgy mint most Semjén, ő sem nem vállalta a felelősséget. Csak éppenséggel azon az egyetemen (Pázmány!!) nem nézték el neki bármit mint most az ELTE.
@rodeo36: Érdeklődéssel olvastam Bajnai Washingtoni szerepléséről, első blikkre jelenlétének eleganciája tűnt fel, melyet a cikk szerzője ügyesen ábrázolt.
Láthatóan tudatosan építi tovább külföldi kapcsolatrendszerét, bár ez eddig is ismert volt.Ez látható az előadás vezérszónoki összetételéből is. Az is kiderült, hogy tekintélyes előadónak számított, hiszen utaltak az előadáson a megállapításaira.
Mindenesetre nem hoz szégyent ránk, inkább dicsőséget.
Második kommented kérdése:"De mit kap a hatalom cserébe?"
Amiért összekötötték kezdetben a sorsukat, a keresztény, vallásos emberek szavazatait.
A szomorú az, hogy a Molnár-félék ma is ott taníthatnak, igaz, a Pázmány már korábban kikúrta a kommentelgetéséért. (amiért nem kellett volna) Ezért viszont ki kéne nyomni, simán.

publius.blog.hu/2012/12/08/az_egyetemi_kozosseg_felelossege?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_08&utm_campaign=index
@Kuviklacz: én is cáfoltam néhány pontot az demokratán, törölték is a hozzászólást....
A kiegyensúlyozott média...
@rodeo36:

A keresztény(demokrata) kultúra nem mindenhol olyan, mint nálunk:

hvg.hu/karrier/20110506_osszelopkodta_doktorijat_nemet_miniszter

Van ország, ahol nyomokban fellelhető. Példát venni nyilván nem kell, mert azt végül is minek.
@Balibgeczyk: Te vagy veracity? Ilyen kevesen vagytok már? :D
@épészmérnök: Igen, de a személyi prelatúra intézményét Escriva miatt tették be a katolikus egyház törvénykönyvébe. Az érdekes életű alapítóval rendelkező társulat csak később lett azzá. Egyébként a Krisztus Légió tagjai felvállalják a hovatartozásukat, nem titok, hogy ki tag. Mindez az OD-re nem igaz.
@miva?: "a KDNP mostantól azt a kevés virtuális jogalapját is elveszítette az oktatáspolitikájának végrehajtására, ami Rózsinéni gimis dolgozatai után megmaradt. "

Ez a lényeg! Szerintem.
"Az érintett oktatóknak a vitatott szövegeket szükségszerűen ismerniük kellett, ha bármilyen tudományetikai probléma lett volna, miért nem akkor jelezték, miért húsz év után akarnak pellengérre állítani."

ezt a maszatolást :DD
hiszen nyilván nem az érintett oktatók akarják pellengérre állítani, nekik tökéletesen megfelelt az a kellemes akolbüdös amiben azt remélték, hogy még egy fing ide vagy oda már nem számít, csakhogy a hvg kiszagolta és most megy a szemforgatás, hogy neménvótam neménvótam :DD

igaza is van zsótinak, mi vagyunk a hibásak, hogy nem elég jó nekünk egy ilyen szentéletű erkölcsbajnok, mint a K(?)D(?)N(hahahahaha)P miniszterelnök helyettese. :DD

kabaréköztársaság
@Mariann19:
Sosem volt olyan nemes az a küldetés. A cél az volt, hogy a hitre térítsenek minél nagyobb tömegeket és hatalmi helyzetüket erősítsék. Mindig is az Egyházra esküdtek, nem egyebekre.
@Fabius: "Kibaszott tehetségtelen ellenzékünk van srácok."

Fabius, mi itt mi vagyunk? Nem mi vagyunk az ellenzék? :-((((((
@Balibgeczyk:

"2013 januártól 10 %-al csökken a gáz és a villany ára!"

Jobbágy, majd, ha lecsökkent, akkor gyere ezzel. Egyébként, mi a helyzet az 1 millió új munkahely időarányos részével ?
@londonterminals:

Ha kicsit jobban ráérek majd megnézem mit mind erről a Pázmány doktori szabályzata.
Ugyan nincs sok köze az önsemjénező Zsótihoz, csak a pártelvtársatyafiság, de:

index.hu/kultur/2012/12/08/fekete_gyorgyot_kizarjak_sajat_akademiajabol/
Dóktór diplomás Zsóti, az istenér' le ne mongyál nekem, mi szeretünk és tisztelünk, nálad nélkül há' ki fogja kilöjni a mindenféle vadakat meg madarat az égrűl, igenis keresztyényüdözés amit veleded csinálnak, tudod az vót a baj hogy nem köptél hétfőn hármat kelet felé egy barna kavicsra, mindeki tuggya hogy rontást hoz ha elmúlasztod, ha nagy a cidra csak szójjá' majd békemenetelünk érted is - fülig jimmy, sajátulag
@Fabius: Itt van, persze ez a mai:

46. § (1) A doktori disszertáció olyan, a doktorjelölt saját kutatásaira épülő tudományos módszerrel megírt összefoglaló munka, amely a vonatkozó magyar és idegen nyelvű szakirodalmat lehetőség szerint kimerítően feldolgozza, és a megfogalmazott konkrét, nyitott tudományos kérdésre új és előrevivő választ ad.
(2) A doktori disszertáció nyelve lehet magyar, angol, francia, német, olasz, spanyol vagy latin. Amennyiben a disszertáció magyar nyelven készül, akkor annak végén legalább öt oldal terjedelmű – az elért tudományos eredményeket összegző – összefoglalásnak kell állnia a felsorolt idegen nyelvek valamelyikén. Amennyiben a disszertáció ezen idegen nyelvek egyikén készül, úgy annak végén legalább öt oldal terjedelmű – az elért tudományos eredményeket összegző – összefoglalásnak kell állnia magyar nyelven.
(3) A doktori disszertáció formai követelményei:
a) legalább 200, legfeljebb 300 oldal;
b) Times New Roman betűtípus, 12 pontos betűnagyság, 1.5-es sorköz, 3500 karakter oldalanként;
c) a DI által alkalmazott tudományos metodológiát követő lábjegyzetek;
d) teljes körű forrás- és irodalomjegyzék;
e) a jelölt és a témavezető nevének, valamint a disszertáció benyújtása helyének és idejének a feltüntetése, a DI által alkalmazott metodológiai elveknek megfelelően.
(4) A benyújtott disszertációhoz a doktorjelöltnek csatolnia kell hiteles nyilatkozatát: „Alulírott, felelősen kijelentem, hogy a jelen doktori disszertációt önálló kutatásaim alapján, önállóan írtam, a feltüntetett és hivatkozott források és szakirodalom alapján, amelyeket az érvényben lévő előírások értelmében idézek.” Ezen nyilatkozat valótlan volta a doktori eljárás megszakítását és a doktorjelöltek közüli kizárást vonja maga után.

51. § (1) A doktori kérelmet el kell utasítani:
a) a doktorjelölt addigi tudományos munkássága nem éri el a Tanács által szükségesnek ítélt szintet;
b) a doktori értekezés témáját, tartalmát, tudományos szintjét, önállóságát tekintve nem fogadható el;
c) a doktori kérelem hiánypótlására rendelkezésre álló határidőn belül a doktorjelölt nem pótolja a csatolandó dokumentumokat, ill. az ismételten beadott doktori kérelem hiányos.

www.htk.ppke.hu/szabalyzat
@épészmérnök:

Mi nem vagyunk "az ellenzék". Mi az ő szavazó táboruk lennénk, ha nem lennének ennyire töketlenek.

Elkeserítő, hogy a legnyilvánvalóbb ziccereket is ennyire elbénázzák. Szar ezt kimondani, de fordított esetben egy habonyárpi akkora gól rúgott volna a lázárhelyi esetből, hogy a hálót kiszakító labda lyukat ver a tribünön.
(3) A doktori disszertáció formai követelményei:
a) legalább 200, legfeljebb 300 oldal;
b) Times New Roman betűtípus, 12 pontos betűnagyság, 1.5-es sorköz, 3500 karakter oldalanként;
c) a DI által alkalmazott tudományos metodológiát követő lábjegyzetek;
d) teljes körű forrás- és irodalomjegyzék;
e) a jelölt és a témavezető nevének, valamint a disszertáció benyújtása helyének és idejének a feltüntetése, a DI által alkalmazott metodológiai elveknek megfelelően.
(4) A benyújtott disszertációhoz a doktorjelöltnek csatolnia kell hiteles nyilatkozatát: „Alulírott, felelősen kijelentem, hogy a jelen doktori disszertációt önálló kutatásaim alapján, önállóan írtam, a feltüntetett és hivatkozott források és szakirodalom alapján, amelyeket az érvényben lévő előírások értelmében idézek.” Ezen nyilatkozat valótlan volta a doktori eljárás megszakítását és a doktorjelöltek közüli kizárást vonja maga után.

51. § (1) A doktori kérelmet el kell utasítani:
a) a doktorjelölt addigi tudományos munkássága nem éri el a Tanács által szükségesnek ítélt szintet;
b) a doktori értekezés témáját, tartalmát, tudományos szintjét, önállóságát tekintve nem fogadható el;
c) a doktori kérelem hiánypótlására rendelkezésre álló határidőn belül a doktorjelölt nem pótolja a csatolandó dokumentumokat, ill. az ismételten beadott doktori kérelem hiányos.
@szerénységem:

Köszi!

Ez csak a dr kiadását szankcionálja. Meglévő dr visszavonásáról nem mond semmit?
@Kaszáspók:

"...soha a büdös életben nem értek el arra a szintre, mint a magyar jobboldal úgy általában."

Hozzászólásod alapján kétségtelenül így van, szerencsére. És erre kicsit sem lehetsz büszke.:)
@a szív fészkei: Mondjuk egy ilyen takonygombócot, még az anyukája is csúzlival etethette kiskorában, és azóta sem fejlődött a jelleme egy fikarcnyit sem.
@saravad: "..hatalmi helyzetüket erősítsék."
Módszereik mit sem változtak, és hasonlítanak a politikai erők stílusához, amikoris hatalmuk megszerzéséről van szó. Nézd meg a Borgiákat Vatikáni szereplésüknél. Milyen módszeresen távolítottak el minden riválist vagy szereplőt az útjukból nemtelen eszközökkel.
Ott volt a II. világháborús szereplésük, amikor nem voltak hajlandóak a befolyásukat érvényesíteni az esztelen népirtás megszüntetése érdekében.
Ez csak két történelmi példa arra, hogy a vallás tanait mennyire nem tartották be.
@Kaszáspók: "Mind intelligenciában, mind műveltségben, lexikális tudásban, emberi nagyságban...stb. soha a büdös életben nem értek el arra a szintre, mint a magyar jobboldal úgy általában."

Ebben reménykedem. Óriási elismerés és megerősítés ez nekem, hogy a köztünk lévő világnyi különbség ilyen látványos és egyértelmű mindenki számára.
@a szív fészkei: Az oszk-s linkben is van utalás szabadkőművesekre, szélsőjobboldaliakra. Érdekes a lengyel Szolidaritásra való utalás is, a pénzügyekről szóló részben. Egyébként kösz a linket, korábban kerestem hivatkozásokat, de ilyen alaposat nem találtam.

Ezek után felmerülhet a gyanú, hogy a Fidesz hátterében nem csak Simicska et al. állhat.

"Számos olasz, spanyol és francia pénzügyi botrány azt jelzi, hogy az Opus Dei a pénzügyei intézésében nem válogat az eszközökben. Céljainak elérése érdekében a szélsőjobbos szabadkőműves páholyokkal (a spanyol P1, az olasz P2 és a francia P3), a maffiával és az alvilággal is együttműködött. Az Opus Dei harcot indított, hogy megszerezze a Vatikán pénzügyeinek intézését is. A szervezet egyes források szerint a katolikus egyházhoz lojális bankvezetőket is késztetett az úgynevezett apostoli munka anyagi finanszírozására. Az egyik ilyen leghírhedtebb ügy Roberto Calvihoz kapcsolódik, aki bizonyítottan az Opus Deivel is üzleti összeköttetésben állt. Calvi a pápának szóló utolsó levelében a következőket írta: „…néhány magas rangú vatikáni hivatalnok hihetetlen hanyagsága, makacs hajthatatlansága és hallatlan magatartása alapján bizonyossá vált számomra, hogy őszentsége alig vagy egyáltalán nincs tájékoztatva csoportom s a Vatikán között évek óta fennálló kapcsolat létezéséről. (…) Az Ön felhatalmazott képviselőjének nyomatékos felkérésére komoly összegeket bocsátottam számos ország, valamint keleti és nyugati politikai vallásos szervezet rendelkezésére.”
Calvi állítása szerint a nyolcvanas évek elején több mint egymilliárd dollárt adott csupán a Szolidaritásnak. Robert Hutchison állítása szerint Calvi az említett pénzügyi műveleteket az Opus Dei és más vallási szervezetek utasítására hajtotta végre. Roberto Calvit 1982 júniusában felakasztva találták egy londoni híd alatt. "

És megint a link:
www.epa.oszk.hu/00800/00804/00005/53930.html
Fabius: Foglalkozhatnál Semjén dolgozatán kívül olyan dolgokkal is, ami ma az embereket foglalkoztatja. Ahogy Vona is mondta: Sárga csillag helyett sárga csekk! Támadjad már a gáz és az áram árának csökkentését!

Lelkesen. Hogy dögöljön meg a gazdag szomszéd tehene is!
Lehet, hogy mazochizmus, de még mindig inkább Kaszáspók fröcsögését olvasom, mint a Balibgeczyk+sok másik nick mögött rejlő egyetlen idióta smittelését.

A nyolclábú legalább a CTRL+SCDT és CTRL-SMJN billentyűn kívül ismeri a többit is. Hogy ennek van-e valami haszna, az már más kérdés.
@Бабаяга: "Ez egy spanyol kezdeményezés. Saját egyetemük van, Spanyol országban három. Kifejezetten vadásznak a befolyásos, és/vagy gazdag emberekre."

Chilében három egyetemük van, valamint több középiskolájuk, és szakképző iskolájuk. Készült róluk itt egy kitűnő nagymonográfia. Benne névvel, fotóval azok a politikusok, akik Opus Dei-sek. Mint például a volt santiagoi polgármester, a jelenlegi jobboldali kormány első oktatási (!) minisztere.
@szerénységem: "Times New Roman betűtípus, 12 pontos betűnagyság, 1.5-es sorköz, 3500 karakter oldalanként"
Ez nem tudom, hogy miként jön ki. Már többször filóztunk ismerősökkel rajta. Nekem 3 oldal sok lábjegyzettel is csak 6 ezer karakter a word szerint.
Ha ezt nézik, akkor minden doktori bukta lehet a Pázmányon. Perszer ez a mostani.
Az akkori az olyan doktori volt, hogy utána kimehetett a tehetségesebbje Rómába, vagy egyéb nyugati katolikus egyetemre és csinálhatott egy BA-t, vagy MA-t. No, aztán egy igazi doktorit.
@a szív fészkei: Drága "szív" Hag Hannukah szameah az egész családodnak. Mit ne mondjak, most is isteni lett a fánkom:-)
@Mariann19:
A Borgiák után megtisztulást hirdetett az egyház, az új pápa (Rovere, II.Gyula) csak 1 gyereke volt amúgy, katonai erővel bővítette az egyházi birtokokat.
A pápaválasztások hagyományosan a megvesztegetés jegyében zajlottak, mondjuk nem száraztésztával.
@épészmérnök: A jezsuiták is. Van bennük hajlam a mániákusságra, nem?
@veracity:

Nem tudom szóltak- e már, ha nem akkor pótolom: Orbán Viktor szerint itt szólás és véleményszabadság van.

Ennek értemében arról beszélek amiről nekem tetszik.

Közöd?
@Kaszáspók: Hát tudod arra szintre nem is szeretnék elérni, mert nagyot kellene süllyedjen a morális színvonalamnak. Én nem csak közszférában dolgoztam, mint a mostani jobboldalinak nevezett politikusok jó része. Én a versenyszférában dolgoztam világéletemben. Engem a szüleim világéletemben arra tanítottak, hogy szorgalmas és kemény munkával próbáljak meg boldogulni az életben. De nektek jobboldaliaknak ezeket az erényeket hiába mondom. Ti csak azt az egyet nézitek, hogy miképpen tudtok a többi ember kárára meggazdagodni.
@Bakacsin: istenemistenemistenem

A saját és neje dicsőségére készült barkácsoltáron még szívecske rátét is van -----

nem bírom

fogjanakmegfogjanakmeg
@ariel12: Kösz és viszont! Jó a családodnak, ha ilyen pazar szakács vagy!

Beléd szeretne Marie-Antoinette, akiről azt mesélik, hogy amikor egyszer csak úgy a palotából megszökve kóborolt Párizs utcáin álruhában, nagyon megéhezett. Az utcán beinget-t whatscookingamerica.net/History/BeignetsHistory.htm sütöttek ínycsuklandó ilattal - az van neki tényleg mmmmmm - , amit vett és befalt azonnyomban. Annyira ízlett neki, hogy a beinget-sütőt magához rendelte udvari cukrásznak az udvarába. Addig tömte szép parókás fejit vele, míg el nem vesztette.

Pusszantás!
@miva?:

"hogy a KDNP mostantól azt a kevés virtuális jogalapját is elveszítette az oktatáspolitikájának végrehajtására, ami..."

Te miért gondolod, hogy ez a KDNP oktatáspolitikája?
Egyáltalán miért gondolod, hogy ezeknek bármilyen politikájuk van?
@Mariann19: Na, a Borgiák rendesen szaporodtak és sokasodtak! ;-) Más pápák is.
@veracity: Ballibgeczyk, ma ez a mantra? Mesélj inkább az oktatási reformról! Milyen alapon tuszkolja le az ország torkán a KDNP a még Pokornynak is gusztustalan és eszetlen rendelkezéseket, ha önmagában elnézi az ilyen Semjén-féle alakokat?
@Fabius: Már az is baj, ha segíteni akarok? Neked is jobb, ha érdekesebb a blogod, nem?
Kedves Zsolti!
Hogy van pofátok elvárni ettől a szerencsétlen ország népétől, hogy szépen befizesse az adót, hogy ne feketén okosban oldjon meg 1-2 dolgot, hogy ne lopja a gázt, vizet villanyt, hogy ne lopjon csaljon ahol lehet, ( főiskola, egyetem ) miközben azt látja hogy akik ezt csinálja az még miniszterelnök-helyettes ( vagy közt. elnök ) is lehet! Attól ekkora szarkupac ez az egész itt, mert ilyenek ülnek legfellül!
@saravad: "A pápaválasztások hagyományosan a megvesztegetés jegyében zajlottak, mondjuk nem száraztésztával."
Nem is lett Bakóczból pápa, pedig ő is simoniával próbálkozott.
@Fabius: @veracity

Ok, Fabius arról ír, amiről akar, ilyen ez a blogszakma, de tényleg érdekes lenne egy cikk az eddig már államosított energiaszektor, a gáztározók, az elosztás, a profit kérdéséről. Érdekes lenne...

Energiafüggősége miatt kézben lehet tartani az egész társadalmat.
@veracity: Érdekes ez most is. Te is itt köpülöd a nyáladat egész nap. Akkor mégis érdekes, nem igaz? ;)
@Orica Középföldi: Én csak azt gondolom, hogy az elmúlt 22 évben egyedül Pokorni idején volt viszonylagos nyugalom, meg balhémentes érettségi. Csinálhassa már ő, ha mindenképpen a mostani kormányoldalnak kell csinálnia a hátralévő 2 évben!
@Бабаяга: Igen, de Giovanni Medici elhintette a pletykát, hogy ő már nagyon beteg. Így megválasztották, mert hamarosan újabb választás nézett ki. Hihi, évtizedekig maradt. Állítólag nőt nem érintett.
@veracity:Miért váltogatod a nickjeidet, te segítőkész jótét lélek? És miért ugyanazt mondod az összes blogon, ami ráadásul egyáltalán nem kapcsolódik Semjén csodálatos történetéhez?
És ha már ennyire ilyen vagy, talán te megmondhatnád, hogy milyen alapon erőszakolja rá az országra totális ellenállásra tekintet nélkül a KDNP-s Rózsika a "reformokat", amikor annyira érdekli az oktatás tisztasága a pártját, hogy még egy ilyen nyilvános pofáraesést is csak maszatolással kezel, nem pedig az érintett azonnali kizárásával?
@épészmérnök: Na nem bírtam Kefetét végignézni. Sunyovszky pont annyira tehetségtelen színésznőnek, mint ez a párja képzőművésznek, összepasszolnak. A képeken a legszebb a fehér radiátor volt.

A kommunizmus Krisztust ledöfve adott neki Munkácsy és Érdemes művész díjakat, nem kevés pénzzel, kiváltsággal, ami ki is használt? Tehát Kefete egy véres jézusgyilkos mancsból fogadta el ezeket és Sylvia - baszod,s-sel, y-nal!! - ezektől a redvás hóhéroktól kapta jobbnál jobb, megformálásban neki elérhetetlen szintet hozó szerepeket? Ezek a gecó kollaboránsok, nem mondom!!!

Ez a háztáji ragasztgatós kütyüzése iszonyú.
@Micocicó: Igen, mi csak igazodunk. Nem lehet mindenki doktor, máshonnan kell lopni.

@épészmérnök: Ha répásat hánynánk rá, még jó is lenne, nem?
"Semjén Zsolt kijelentette: politikai ellenfelei "fekete PR-ral" karaktergyilkosságot készülnek elkövetni ellene."

fekete PR?

Eddig ezt a kifejezést csak szcientológusoktól hallottam. Leszünk mi - akik szeretnénk, hogy ön a plágiuma miatt visszavonulna csendes tisztességtelenségben - még elnyomó személyek is tömjénúr?
@miva?: Balhémentes érettségi, de jó! És amúgy a balhék kirobbantása a másik oldalt ellehetetleníteni kinek állhatott érdekében?
@Kaszáspók:

Ezt mind egyszuszra? Agyvérzés nem kísérte?
Hát ennyit egyszerre Pajor atya sem tud feloldani.
Ezt másolhatnák: fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/205213_10151483456330116_1396200096_n.jpg

"
Ma 225 éve lépett hatályba az USA alkotmánya: elsőként Delaware állam fogadta el 1787. december 7-én.
Ez a legrégebbi alkotmány, amely mindmáig hatályos. Már az első évtizedekben, a polgári forradalmak során, nagy hatást gyakorolt Európában és Amerika többi országában.
Számunkra, ahol már az új 'Alaptörvényt' is módosították nem egyszer, tanulságos: Mindössze 27 alkalommal egészítették ki. Vagyis csak minden második kormányzati időszakra jut egy módosítás.
(Érdekesek már a kezdő szavak: a 18. században az államhatalmat az uralkodó képviselte, az amerikai alkotmány a hatalmat a népből eredezteti: "Mi, az emberek ... ")"
@a szív fészkei: azért az nem szép ám, amikor újra kell írni a matekot azért, mert nem tudják leszervezni, hogy ne nyithassa ki senki a borítékot. Emlékszel még, hogy annakidején zöld könyv + rádió + feladatszám beolvasás módszerrel ez milyen egyértelmű volt?
Na még, beindult a Face: fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/261495_10151273050248467_1792628708_n.jpg

hvg.hu/gazdasag/20121208_Lassitana_a_kormany_az_unios_penzek_kifiz "Határon túli magyarok, Ludovika Campus, Információs Hivatal, Nemzeti Adó- és Vámhivatal - ezek azok az állami szervek, intézmények, költségvetési sorok, melyek komolyabb pluszfinanszírozásban részesülhetnek a jövő évi költségvetési törvénytervezethez benyújtott zárószavazás előtti módosító javaslat értelmében. Uniós forrásból ugyanakkor kevesebb felhasználásával számol a kormány, az így "megtakarított" pénz is segíthet a deficit tartásában."

Meg is érdemlik. De akkor menjenek a határon túli magyarok kormányának a határon túlra, minket végre nyugton hagyva!!
@miva?: Nem voltam ott a minisztériumban, hogy s mint történt. De ez olyan, hogy ahogy Pintér lett a belügyér, megszűntek a robbantások varázsütésre.
@saravad: De mennyire nyalta akkoriban! Tudom, kiét.
RTL-klub-on kijelentette Semjén: Nem mond le !
Inkább mindent elvisel !
Mert JÓL ÁTGONDOLTA: TÚL SOK HELYRŐL KAPJA A LÓVÉT ÉS AZ ADÓPARADICSOMOKBAN LÉVŐ SZÁMLÁIT IS SZÁNDÉKÁBAN ÁLL TOVÁBB GYARAPÍTANI !!!

..ja...persze...természetesen harcol még....a magyar nemzet egyesítéséért is, meg a vaddisznók kilövését sem akarja abbahagyni.....
@saravad: Vannak bőven fehér foltjaim a vallástörténetből, a Borgiákra azért utaltam, mert most vettem elő a Borgiák c. könyvet, melyet egy Passuth regény megértése miatt vettem meg. Jellegzetes korkép az egyházról. Úgy látom, Te e témakörben offé vagy, irígyellek, természetesen pozitív értelemben.
Nagyon jó érzékkel tudnak hatást gyakorolni. A mai napig nem találok rá magyarázatot, hogy Horn Gyula a regnálása alatt a Vatikánban is megegyezett az egyházi vagyonokat illetően, valamint - ha jól emlékszem - akkor került bevezetésre a SZJA kiegészítése állami forrásból, amennyiben a felajánlások nem érik el az 1, később a 2%-ot.
@saravad: DE legalább neki volt ízlése, amit máig élvezhetünk.
@a szív fészkei:
Lehet, hogy félreértem: az önrész "megtakarításával" direkt lemondunk párezer milliárd uniós támogatásról?
Javítsatok ki!
@a szív fészkei: Nem. Ez szimpla balfaszság volt. Értékelem Magyar Bálint ködös elképzeléseit, de szerencsétlent joggal átkozza mindenki. Az különös szerencséje neki, hogy Rózsinéni minden képzeletet alulmúlóan vezeti(?) az oktatásügyeket mostanában, így kiégeti azokat az emlékeket lassan belőlem is. Biztos Bálint összeesküvése az egész Orbán kormány hatalomra segítése, hogy visszatérhessen egyszer :D
@a szív fészkei: A Borgiák rendesen szaporodtak ám, gyermekek sora, sok anyától. Pedig ez fordítva szokott lenni, inkább a több apa jellemző.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Erről írt Márai a keresztény jobber Aladárokat - akik a kereszténységük folytán á-elvehették a zsidó vagyont Horthy alatt - ekézve Naplójában.
@Mariann19: Az engem is érdekelne, mi volt mögötte.
@miva?: Szerintem nem ambicionálja.

Nekem volt gyakorló gimiseket tanító és érettségi elnökként funkcionáló barátnőm, soha nem Magyart szidta.
FB: fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/29589_460625423974240_196561837_n.jpg

Holnap lesz egy éve a tévé előtti sztrájk kirobbanásának a Lomnicit kitakaró utasítás miatt. Sajna ügynök, hazug Böröcz azóta is a helyén van csaló-lopó hatalmunk legnagyobb dicsőségére. De azért a Kunigunda utcában holnap buli lesz 3-tól! ;-)
@Balibgeczyk:

HURRÁ!!!

Akkor már csak 10%-kal fog többe kerülni, mint a kormányváltáskor?
REMEK!

Az Áfát meg 27%-ra csökkentettük!

:))))
@Mariann19: Mert továbbra is olyan butus vagy, akinek az egész világ egy nagy rejtély...
De tényleg miért nácizunk??? FB: fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/486347_453184934717711_1513431128_n.jpg

"Betyársereg was introduced to Hungarian public life in 2008, when its members arrived to an irredentist protest clad in black, wearing face-masks, some of them on horseback cracking bullwhips. As the organization advertises on its own website, in a self-summary dated 2009, "the laws of the republic are not worth much in our eyes. But we obey the ancient laws of the puszta, and we make others obey it as well. ... Those in power have forced us outside the bounds of the law."
Later Betyársereg came to be known for their participation in the vigilante occupation of Gyöngyöspata, a town in north-eastern Hungary, following a rally held there by far-right party Jobbik against the "criminal behavior" of Romas residing in the town.
www.youtube.com/watch?v=KqCBeeEbnOQ "
"Orbán Gazsi"

Ez most finoman az Orbán liberálisok által feltételezett cigány származására utal?

Ti sem lesztek már primitívebbek...
@saravad: jahh...teo-lógus-hittudományi szakon.....
@Bilbo:

Nembazmeg, ez arra utal, hogy Orbán fiát Gáspárnak hívják, és mit tesz az a szentséges atyaúristen, apukája sem átallja Gazsinak becézni a kölköt.

www.miniszterelnok.hu/cikk/orban_viktor_csaladi_husvetja

Hülyegyökér.
@szerénységem:

Akkor az egyszer kiadott dr állandó, akár mi derül ki. Marad az "erkölcsi vétkek nem avulnak el" hangoztatása amivel az ELTE dékánja élt.
Akadémián tanult.....amit csak jóval később egyetemesítettek át. GYENGUSKA KIS TEOLÓGUS SEMJÉN. A PHD-T MEG "BEÍRTA NEKIJEHH A REKTOR !":o)

NU, PONT ILLEN KÖLL MAGYARORSZÁG NÉPÉNEK MINELNÖKNEK, EGY TEO-LÓGUSSS ! :o)

SEGÍT ORBÁNNAK MEGTEREMTENI A KERESZTYÉN EURÓPA VÍZ-IVÓJÁT ! :)
@Bilbo: Te sem leszel már hülyébb.
- Zsolti, Zsolti!
Mondá az Úr.
@Balibgeczyk: hja, csak az a baj, hogy Hátsó Hátasztánon (palizáltam semjénizáltam nem emlékszem kitől olvastam a HH-t) kívül nem csökken sem a gáz sem az áram ára. vajon ki fogja a különbözetet kifizetni? a kormány? és a kormánynak honnan van a bevétele? köszönöm a választ.
@saravad: "1981-ben érettségizett a budapesti Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban, majd 1984-ig hivatalsegédként dolgozott a budapesti Kisipari Termeltető Vállalatnál. Ekkor felvették a Pázmány Péter Római Katolikus Hittudományi Akadémiára, ahol 1990-ben teológusi diplomát szerzett. 1989-ben megszerezte a baccalaureatus, 1990-ben a licentiatus, 1991-ben a laureatus fokozatot. 1987-ben felvették az Eötvös Loránd Tudományegyetem szociológia szakára, ahol 1992-ben szerzett másoddiplomát. Rövid ideg az ELTE Állam- és Jogtudományi Karára járt. 1997-ben szerzett teológiai doktorátust."

wAKAPAD...
@miva?: Igen egy nagy szart a képviselőivel együtt.
@Bilbo: Hogy valaki még a származását se vállalja, az se vall római jellemre. De amúgy a fia Gáspár, ami név becézett formája Gazsi. Tamás Gáspár Miklóst - aki igazán liberális - mindenki gazsizza.
@a szív fészkei: Hitler forog a sírjában, hogy egy ilyen alsóbbrendű félállat dicsekedhet az arcképével a testén. A dícsőített SS fiúk biztos kitalálnának valamit, hogy az efféle férgeknek elmenjen a kedvük dicső germánok inszinuálásától.
@kvadrillio: Baromira nem a pénz miatt marad! Nem tudom, ezt hogy gondolod? Azért nem mond le, mert az menekülés lenne a kereszténygyűlölők-keresztényüldözők elől és ő inkább válallja a mártíromságot hitéért. És különben is, az ókori mártírok mind kutyafasza hozzá képest, mert most hazánkban akkora keresztényüldözés van, mint még soha-sehol!
@saravad: AHHHAAA...."A Teológiai Doktori Program bemutatása

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Kar nagy hagyományokkal rendelkező, 1635 óta folyamatosan működő teológiai fakultás, amely még az 1950-1989 közötti években is adhatott ki doktori oklevelet, amelyet a Magyar Állam elismert. A Teológiai Doktori Program képzési és kutatói tevékenysége kiterjed a katolikus teológia és a keresztény filozófia művelésének legfontosabb területeire, az Apostoli Szentszék Nevelésügyi Kongregációja által kiadott kötelező előírások maradéktalan megtartásával. A Programra legalább „cum laude" minősítésű államilag MA fokozattal egyenértékű katolikus teológiai baccalaureátussal lehet jelentkezni. A hittudományi képzés keretében elnyerhető az Apostoli Szentszék által elismert teológiai licenciátusi és doktori fokozat. Ez utóbbit a Magyar Állam PhD fokozatnak ismeri el. A PhD képzésen belül integránsan illeszkedik egymáshoz a tudományos szakismeret megszerzése, a segédtudományok és eredményük használata, valamint az adott tudományág sajátos módszereinek és eszközeinek a megismerése. A Doktori Iskola Teológiai Programjában szervezett formában történik a doktoranduszok és doktorjelöltek képzése, melyen belül az egyházi előírásoknak megfelelően elkülönül a licenciátusi és a doktori ciklus.

A Hittudományi Kar a katolikus teológia területén Magyarországon kiemelkedő, egyedülálló, nemzetközileg elismert, magas szintű tudományos kutató tevékenységet folytató központ. Az Apostoli Szentszék által elismert katolikus teológiai doktorátus (S.T.D.) hazánkban csak almamáterünkben nyerhető el, ahogy egyedül itt van lehetőség a katolikus teológiai habilitációra is. A Doktori Iskola műhelymunkájának keretében feltárt új tudományos eredmények disszertációk, tudományos szimpóziumok, szakcikkek, kötetek, stb. formájában kerülnek közzétételre és folyamatosan beépülnek az Kar képzési programjába is."
@Fabius: Ki is cigányozik itt ugyebár? Kuminék semmire nem figyelnek?
@Dr.Zomboss: JAHHH....AHOGY ELNÉZEM ŐT, AKKORA EGY MÁRTÍÍROM EZ AZ ÜRGEPÁSZTOR, HOGY MÉG EKKORA NEM VÓTT MAGYARORSZÁGON ! .o)
@a szív fészkei: ÁJJATOK LE A GYŰŰŰLÖLETBESZÉDDEL, MER JÖN A SOROS ÉS KIOKTAT !
@kvadrillio: Bocs, elbeszéltünk egymás mellett. Én S. Gabriella Pázmányos jogászkodására utaltam.
@miva?:
@a szív fészkei:

Az újraírt érettségi idején pont volt egy kakukktojás - legalább - az érettségi központban.

" ...felügyelőbizottsági elnöke volt. 1993 és 2006 között az Országos Köznevelési Tanácsban, 2000 és 2006 között az Országos Érettségi Vizsgabizottságban tevékenykedett. ... "

Hoffmann Rózsa - Wikipédia ...

a fideszes várományos oktatási főnéni.

Talán érdekelt volt egy-két botrányban.
Talán meglett a jutalma.
@veracity: veracity 2012.12.08. 18:06:36
Fabius: Foglalkozhatnál Semjén dolgozatán kívül olyan dolgokkal is, ami ma az embereket foglalkoztatja. Ahogy Vona is mondta: Sárga csillag helyett sárga csekk! Támadjad már a gáz és az áram árának csökkentését!
Oké, én megteszem:)
Csökken a gáz és villanyár. Elszakadunk a világpiaci ártól, veszteségesen működnek a szolgáltatók. Létszámleépítések, infrastruktúra leromlása. Ha nincs profit, nem lesz beruházás: ekkor átveheti az állam ezeket a szolgáltatásokat, próbálhat működtetni , de: ahol az állam a tulaj, ott burjánzik általában a korrupció , cimbik kifizetőhelye lesz. A világpiaci ártól való elszakadást pedig más forrásból kell betömni...... Más: a legszegényebbek ált. Fával fűtenek, bár áramuk van.... Aki budai villát és úszómedencét fűt az nominálisan több támogatást kap, mint egy csóró panellakó.
Energiahatékonyság, hőszigetelő programnak több értelme lenne: csökkenő energiafelhasználás mellett gazdaság felpörgetése, munkahelyek stb
"1981-ben érettségizett a budapesti Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban, majd 1984-ig hivatalsegédként dolgozott a budapesti Kisipari Termeltető Vállalatnál. Ekkor felvették a Pázmány Péter Római Katolikus Hittudományi Akadémiára, ahol 1990-ben teológusi diplomát szerzett. 1989-ben megszerezte a baccalaureatus, 1990-ben a licentiatus, 1991-ben a laureatus fokozatot. 1987-ben felvették az Eötvös Loránd Tudományegyetem szociológia szakára, ahol 1992-ben szerzett másoddiplomát. Rövid ideg az ELTE Állam- és Jogtudományi Karára járt. 1997-ben szerzett teológiai doktorátust."

JAJJJ... és még dolgozott is rövid ideig egy kisipari termeltető vállalatnál....és rövid ideig jogtudományira is járt.....:)
@szerénységem: Mint fentebb a wikiből kiplagizáltam, Semjén akkoriban már kereszténydemagóg hajjakend volt képvizelőként, stb. stb., ergo a konzulense nem a szép szeméért engedett át neki a saját cuccából részeket. Mert képtelennek láthatta Semjént aggyal tovább felruházni, de azért ártalmára nem válhatott a dolog, így lekötelezni ezzel a gesztussal.
@saravad: ja ! ASZTMÁÁÁÁS....:)
Sokba van nekünk az a bizonyos bírói ítélet, miszerint „nem volt taggyűlés”.

Az ítélet óta folyik a jogi szarrágás - ha valami gáz van. Most itt van ez a Tömjén ügy. Egy Gerinces Egyetem – ha ad magára – egyértelműen megsemmisítette volna Tömjén diplomáját. Egy diploma hitelessége ugyanis nem jogi, hanem tudományos-etikai kérdés.

Egy Gerinces Egyetem nem hivatkozik taggyűlésre, meg egykoron volt, vagy nemvolt szabályokra. Napnál is világosabb – volt van és lesz - , hogy bármely diplomamunka a saját, egyéni teljesítmény felmutatását jelenti. Így volt az még az „átkosban” is – és ez így marad még egy darabig. Hangsúlyozom a saját teljesítmény fontosságát.

Legfeljebb a Gerinctelen Egyetemen más a helyzet – mert nyalni mindig muszáj.

Wikipédia / Diploma:

„A diploma (from Greek δίπλωµα. díplōma, meaning "folded paper") is a certificate or deed issued by an educational institution, such as a university, that testifies that the recipient has successfully completed a particular course of study or confers an academic degree.”
@Bakacsin: :)))))

barkács szakkör... és tényleg...

gondolom a szakmai munkáit titkosították...

pedig biztosan nagyon szorgos rendes művész ő...
@cscsb: Ezt már levezették sokan két poszttal előbb.
@Dr. simonmondja.: Na, ezt nem is tudtam. Kösz.

De annyira átlátszóak ezek a szörnyű történések, amik rögtön véget érnek Orvbűn nyerésével.
@kvadrillio: Miért pont ő és miért pont ezért? Mert ennek a közhülye Orvbűnnek adott egy ösztöndíjat? Adott egy csomó másnak is, csak senki nem élt ennyire vissza a lehetőséggel.
@Dr.Zomboss: Én is szokokkk itten üldözni, jobb sport, mint a lósport.
@kvadrillio:
Remek. Részemről a Pázmány teológus-képzését katolikus belügynek tartom. Nem érdekel, mire adnak ki fokozatot. Jobban zavar, hogy egy félig-meddig ugyanazzal a munkával a társ.tud. tanszéken is boldogult.
Ugyanis teológiából lehet kutatás tárgya (felőlem) a sátán jelenléte a rockzenében. Szociológia szempontjából viszont: a sátánizmus, mint szubkultúra társadalmi előzményei, okai; a kereszténység visszaszorulásának összetett vizsgálata meg ilyeneket tudnék elfogadni.
@Bilbo: igen az arra utal finoman a drorbán CIGÁNY származására...

erre utal még:
a dakotasága
és a CIGÁNYKODÁSA is...

igen a származására...
rendes magyar ember nem teszi tönkre az országot...
@Bilbo: Neked jár az agyad azonnal a Gazsira nézve cigányozáson. Edződj, nagyon hamar elárultad magad, így uncsi vagy.
@Blogger Géza:
Ecsém, a te szinteden még az 1x1 is mocsok egy rejtély lehet!
A nőci lábujjáig sem érsz fel.
A bányászbéka seggét meg nem is említem neked, hisz az már a galaxis a te IQ-dnak.
@saravad: Pláne nem tudok arról, hogy a Rolling ötven éve alatt - akkor a Bözsi is sátánista, mert kitüntette lovagi címmel a főbelzebubit 2002-ben - annyira a zenéjükre elszabadult volna az ölészet, mint Semjén fővadászi működése alatt.
@Csacsicska: Tessék! Le van írva, etikai kérdés. Namost, a gyerekek milyen oktatásra mehetnek? Van ez az etikai, meg van a hittan. A kettő nem ugyan az. Namármost! Semjén melyik tömegpárt vezetője? KERESZTÉNY demokrata. Tehát ő hittani alapon gondolkodik, tehát az erkölcs az neki smafu. Az ilyen liberális maszlag, hogy az ember a Csitától, meg a Böbemajomtól származik, meg minden.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vigyázzá`, van narancsszínű béka erdovidekihorgasz.webuda.com/sargahasubeka.html, azt a segget fixírozza mennyországként!

Mariann le se álljon ezzel, hát a sas nem kapkod legyek után ugye. Aquila non captat muscas. És ha már itt vagyon nyitva a gugli, akkor Semjénnek dedikálva: Ad astra per asperas. Tövises az út a csillagokig. Zsótti veled vagyunk meg Vietnámmal!
@a szív fészkei: Kedves a szív fészkei! Itt can eltárcsad felvilágosult
válasza:

@Bilbo: igen az arra utal finoman a drorbán CIGÁNY származására...

erre utal még:
a dakotasága
és a CIGÁNYKODÁSA is...

igen a származására...
rendes magyar ember nem teszi tönkre az országot...
@Dr.Zomboss: Csita, de pláne a festő és az igazi mártírhalált halt - egy barom kinyírta - Böbe TEHETSÉGEK VOLTAK!!!

Ne hozd egy mondatba össze ezzel a puska legrandább tartozékával.
( ez dr. Balta$ár volt)
@a szív fészkei: HVG:"Úniós forrásból ugyanakkor kevesebb felhasználással számol a kormány, az így megtakarított pénz is segíthet a deficit tartáaában."
Tovább:HVG:" Határon kivüli magyarok, Ludovika Campus....ezek azok, amelyek komolyabb pluszforrásban részesülnek."
A két idézet egy összefüggésre mutat rá. Arra, hogy a kormány a költségvetésben mit tart prioritásnak.
A kormány a költségvetés kiadási oldalát csökkentette 145 milliárd Ft-tal, mely összeg az úniós források igénybevételének önrészét jelenti. Miután az önrész 15%-os, ez azt jelenti, hogy az ország nem vesz igénybe 822 milliárd úniós támogatást.
Jó lenne tanulni a lengyelektől és a balti államoktól, akik azért érnek el jelentős gazdasági növekedést, mert lehívják a támogatásokat és beruháznak.
@a szív fészkei:
Én sosem értettem, hogy miért kellett a botrányok ellenére azt a sok kis geci fidesztagot bennhagyni, hogy lopkodják az iratokat és kevergessék a botrányokat.

Mert nem mondom, hogy mindenki röpüljön kormányváltáskor,
de mikor már évek óta hozzák le a sajtóban a kilopott ezt-azt,
akkor kivágtam volna a fidesztagokat onnan, mint a macskát szarni.
@Bilbo: Lehetne bármi, nem az a probléma, hogy cigány - az, én is ismerek olyat, aki tud echte roma nagyapjáról: a leghülyébb unokájának is tartotta ezt a balféket már mikor az öreg - hanem a nihilista, erkölcstelen, undormány mentalitása és uralkodása. Svábként, szlovákként, bármiként is borzasztó káros lenne.
@Dr. simonmondja.: Akkor meg jön az, pártalapon hogy tisztogatnak, tarvágnak! Fodort megették reggelire sajna bent a minisztériumban.
@Mariann19:
"Aquila non captat muscas."
Mindenképp igaz! :D
Mi egy ilyen gazdag ország vagyunk, leszarjuk a mocsok nyugati tőkét, nem kell az a szaros 822 milliárd alamizsna!

Éljen a Párt! Csak a Fidesz!
@Mariann19: Beruház Orvbűn is a szavazó gárdájába, olvasd, hogy áradnak a kamu nyugdíjasok magas nyugdíjra jogosító igazolásokkal Ukrajnából...
@a szív fészkei: A Csita veseelégtelenségben halt meg, nem a Semjén lőtte le.
@a szív fészkei: Fodor is fideszes.

És igen. Kivágni a fideszest, ha lopkod.
Így is maradt volna benn elég másodfokú rokony, szomszéd meg retyerutya.
@Csacsicska: Ja te onnan írod ezt. Ahol van a világ tíz legjobb egyeteme, ami nem Orvbűntől függ olyannyira a felsőoktatás, hogy most vágtak vissza a legjobbaknak milliárdokat.

Ergo vizsgaidőszakban nem tudnak fűteni, 7 fokban ücsörögnek,de lesz még hidegebb is. Tudtommal Boston környékén most csak esik - ha te CA-ban élsz, ott még kevésbé van tél - , de nálunk már napk óta kemény fagyok vannak és olyanabbak lesznek. Gondolj bele, faszályos így koncentrálni...
@Blogger Géza:
"Mariann! Mert továbbra is olyan butuska vagy, akinek az egész világ egy nagy rejtély."
Szia Gézu! Örülök, hogy itt vagy, jó hangulat lesz itt nemsokára, a jelenléted a garancia erre. Jó nagy marhaságokat vágunk egymás fejéhez - Te már meg is kezdted - és azokon fogunk vidámkodni.
A Te szinteden egy kis gyermekkori mondókával kezdem, önkritikusan:
"Hülye vagyok, ezt belátom, de Te vagy a barátom."
Most már indulhatsz túltenni!!!
@Dr.Zomboss: Böbéről írtam, azt megölte valami barom a veszprémi állatkertben.
Node kérem! Arra mi a válasz, hogy hogyan irányíthatja az oktatást egy olyan párt, aminek az elnöke bizonyítottan plagizált, és amelyik párt szerint ez tök oké?
@Mariann19: Drágám, ktör a gyogyópaidagogoszi vénád? Hajrá.
@a szív fészkei: Elolvastam tegnap az általad ajánlott ukránokról szóló ismertetést. Mint egy gömbhal, úgy felfújtam magam. Alig akartam elhinni, hogy ez létezik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Tegnap néztem át a költségvetést és a szöveges magyarázatot. Azért kerestem az összefüggést.
@a szív fészkei: Kisded és Boli ki lesznek ütve a nyeregből, itt van a konkurrencia. Látod, oly sok idő után sem felejtett el. Boldog vagyok, ragyogok!
@Dr.Zomboss: :-) De ugye ő csak egy állat, akit -nekem lelkes lény - nem dolga pl. ennek a plagizáló hazug tetűnek megvédeni, sőt irtani szereti. Inkább Böbe, mint ez.

Ez mitől keresztény, ha ez a fő szórakozása, kismadarakat széjjeltépetni?
@Mariann19:
Hogy TE milyen gyógypedagógiai vénával vagy megáldva??? :)
A csökkent értelmi képességű ecceriekkel ilyen szépen beszélni?
Én homlokon tenném szívlapáttal a parasztját, az evezőt félteném!
Utána meg bepakolnám a kikötő kavicságya alá...
@cscsb: Írt erről pár hozzáértő, hogy ez már kampánynyitás: a repeső Manyika néninek se lesz annyira nagy hawaii, mert a gyógyó, a reggeli zsemle, a szárny- és fejvadász jutalma , a farhát majd hordozza valahol mégis...

Vagy nem lesz fényszennyezettség, mint Csau Romániájában. Minek annyi izzó meg minden firlefranc?
@Mariann19:
Átnézted???
Most komolyan, semmi dolgod?
Főzni valami finomat, rúdtánc gyakorlás a férjed örömére, a metafizika aktuális kérdéseinek megvitatása, a csádi éhezők Túró Rudival történő ellátásának logisztikai megszervezése... és TE meg...
Komolyan, egy csomó gond van csak veled! :D
A görögös mosógépromboló még nem volt??
Egér sajtra vadászik?
Fabius csak főz és zabál?
Halló!!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mariannak van egy altruista, ennyire keresztényi arca, hogy lehajol a lábánál porba fingó hülyékhez: pár percig érezhessék ettől embernek magukat. Nagyon templomfalra illő téma: Szt. Mariann gyámolítja az együgyű Gézust türelemmel, jó szóval.

Kerénye feni, mondhatni nyálzza hegyesre ecsetjét. ;-DDD
Nem tanulnak abból, hogy Lisztferihegyen is mi történt a karbantartók nélkül? Nem.
@Mariann19: Ez olyan, mint az ovis fiúk tetszése: húzkodják a copflidat, hogy fájjon és figyelj rájuk. Meg csúfolnak, mert zavarban vannak. Habzsolod a pasikat!! Kérdezd meg, hátha tud fúvósozni, valamihez csak ért...
@a szív fészkei:
Gyámolítja? Vágja nyakon a parasztját, különben ott fog lihegni a lábán...
Nem úgy van, hogy aki adta,...az el is veheti a diplomát ?
@a szív fészkei: Csak nem tudja Mariann, hogy most melyik lépett be Géza nickjén. Mindegy Marian, súlyosan meghaladja mindegyik képességét egy egyszerű vita tárgyának 3 másodpercig történő megjegyzése. Már az "Az" után elfelejtik, és vagy Gyurcsánylibsizsidókommunista témával folytatják puszta véletlenségből, vagy a Jövőreingyenleszittmindenésmégazzalisspórolunk kampányduma esik ki a klaviatúrájukon.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerezz neki nyalka szerb fúvósokat, abbafejezi a kőccséges vetést azonnal.
@miva?: :-) mindegyikért fizet Kumin. Akkor mit szenvedjen logikával?
@miva?:
Szív itt buzdítja Mariannt (már csak a neve miatt is elfogult vagyok vele) az "életre".
Mit nem értesz?
Figyelj lécci!!! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Lehet, hogy kell ide majd az evező, úgyhogy álljál készenlétben, és hívjad a görög rombolót is.
Itthoni prózai feladataimat elvégeztem, karitatív vénámat Gézu fogja élvezni.
Mert megérdemli.
Lesz itt jó hangulat, már alakul.
@a szív fészkei:
Magyar pasik nem is jók neki??
Miféle nemzetárulás akar ez lenni? :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na, most komolyan fúvós HANGSZEREKRE GONDOLTAM MARIAN ESETÉBEN. Mert ő szereti ezt a fajta zenét, pláne szerbesen. Én más tészta vagyok, engem a trombita meg a trombitás annyira tényleg nem köt le. ;-DDD
@miva?: Látod, hogy megélénkültünk?
@Mariann19:
Evező... Elásom a parasztját, 6 láb mélyre, ásóval!
Az evező drága, meg karbon, meg vigyázni kell rá!
A szívlapát&ásó kombó meg vasbú van... _D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: DE biztos jó neki, látod, mennyitekkel van jóban! :-)) Majd ő megmondja a tutit. És te horgadsz fel drágám, aki Charlize Theronnal alázod a magyari asszonyokat, lányokat? Mintha más nem is lenne jó itteni virágszál...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem tudtad, hogy döglök a szerb karcsú fúvosokért? Most már minden világos?
@Mariann19:

nem értek egyet ezzel!!!!!!!!!!!!

a mindenkor adott társadalmi formáció kialakította a maga ideológiai támaszát monoteizmus politeizmus és annak minden zamata és bűze, a zideológusok nagyon soxor önjárókká próbáltak válni (lásd Canossa és annak megjárattatása) a szervezeteik összekverednek a zállaméval és kölcsönhatásba is lépnek mint sav a lúggal (egyszerűsítés) és ennek mindíg azok isszák meg a végtermékét (szar, húgy, pisi, kaki, fosch) akik fizetnek érte...mert elhiszik, hogy: és ide írjon mindenki olyaqn baromságot amilyet akar akár részegen bedrogozva is nahát azért

Big Bang CERN a legújabb jelenség

mialatt a szerencsétloen Voyageur-ök valós híreit nem győzik "árnyalni"

brühühühühü

ha ti aztat tunnátug mihír ma hír unnantúúúúúúúúúúúúlrűl KFKI-t ne kérdezzétek az OD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Né má, névre is zizzensz? Voltak Marianjaid és szép emlékeket hagytak? :-) Ilyen alapon imádnom kéne Gábriel, bár a neve tényleg szép. nem is tudom, miért azt választotta...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Jó, ássuk el, de ne kavicságyba! Laza a szerkezete, kimászhat.
@Fabius: Sztem a SOTE szabályzatában sincs ilyen, mégis visszavonták Schmittét, holott a TF nem is hozzájuk tartozott akkor. Szóval így.
@szerénységem: Hát ELTE, az hisztizett tavaly az egyetemfoglalás miatt. Most mit vársz tőlük? Gerinc leadva a porta melletti ruhatárban.

Az én időmben is beszariak voltak, A csodás Vekerdi tanár úr - a László - csak este hét után taníthatott, majdnem stikában úgy rettegtek tőle, akkora pofája volt a kis 30 kg-ós faszinak. És a folyosón is álltak, annyian hallgatták. Beszari banda volt, van, lesz és kész.

Orvos kell mindig, bőcsész nem annyira, több félnivalójuk van ezek szerint.
@rodeo36: Azért ezt jobban megértettem, mint a fizikai továbbképzésed tematikáját.
Mától egyébként Veled úgy köszönjünk egymásnak, hogy " cos fí". Ez olyan rejtélyesnek tűnő sifre. Mit szólsz?
@Mariann19:
Tudtam, tudtam, csak nem sejtettem...
DINNYE!
A férjed ezek után mit szól hozzá??? :D
@a szív fészkei:
Voltak?
Anyám, meg a feleségem is hasonló! :))
@Mariann19:
Kimászhat?
Pofával lefelé rakom le, ásson... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Megyek urammal vacsizni, végre hazakerekezett a fagyban - na nyugodj meg: lehet helytelenkedni, vigyázó szemem nem rátok vetem egy darabig. Majd később leellenőrzök mindent történést! :-DDD

CSaókacsalád!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Brávó!! Akkor neked névnap nem megy ki a fejedből, vagy ahogy Hadházi mondja: megharagudott a nejem hogy elfelejtettem a névnapját. Még hogy a nééévnapjááát!!! Rágalom, azt nem. A keresztnevét!
@Mariann19: Sajnos tegnap csak pufibb olaszt tudtam szervírozni neked Il Silenziora, bocs. De valamikor biztos karcsú volt, csak a cara mammma pizzái!!!
@Dr.Zomboss:

a kettőből a zegyik nem igaz

brühühühühü

vagy vagy
@rodeo36: Szűkmarkú vagy Rodeo! A múltkor 200-at küldtél. Na, de itt is volt választék, az egyik szólista is. A lényeg azért az összhangzat, az levesz a lábamról.
cos fí
@rodeo36: Ne bomolj itt, te! A voyagereket kik rakták össze? Pont ez a projekt adja a színigazat,de csak titokban?

Olyan ez sztem, mint a gyorsulva tágulás. Annak is kellett 12 év, hogy minden cáfolónak beletörjön a bicskája. Hiába írnád le a tutit ma, még kellene 10 év, hogy akinek kedve van cáfolni, az megtehesse. Aztán ha nem ment, hát lehet reménykedni.
@Mariann19:
Dehogynem! Ne becsüljetek le... Figyelek... :o)

@a szív fészkei:
Mail ment...
@a szív fészkei: "Csak pufibb olaszt tudtam szervírozni Neked." Olyan késő volt már, hogy elég volt az altató zene is, egyéb igény törölve.
@Mariann19:

Akkor a WEB oldalukat is ismered...

www.boban-and-marko-markovic.com/?p=703&lang=en

Az egyik videóban nagyon nyomják, hogy PECSENYE! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A hitves mit szól hozzá? Nem ismeri ezt a rajongásomat a fúvósokért, amiről nem tudunk, az nincs.
@Mariann19:
Ψοσ Φ

βρυηυηυηυηυη
@rodeo36: Üldözöttkereszténynek is nevezhetjük.
@Mariann19:
Nem mer beállni a sorba pofonért! :DD
No meg az ásás...
@Mariann19:

Ψοσ φ

βρυηυηυηυηυηυ
@saravad: "Energiafüggősége miatt kézben lehet tartani az egész társadalmat."

Régóta károgjuk mi, zöldek, hogy meg kell szabadulni a nagy elosztó rendszerektől való függéstől, és egyedi, helyi, regionális szisztémákra kellene átállni.

Erre a szokásos liberális válasz a legyintés és lesajnálás.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Pofával lefelé rakom, ásson."
Titokban már nem végezted el a műveletet, azért nem jön? Ne hirtelenkedd el a dolgot, kell ide a derű!
@Dr.Zomboss:

lehet, de nem eléggé üldözött ehhez

brühühühühü
@rodeo36: Mik ezek a hieroglifák? Butuska vagyok, Blogger Géza is mondta, nem tudtad?
Akkor meg miért ilyeneket küldesz egy balgának?
Sztem ezek mítingelnek, hogy "nem jött be a gázáras duma, micsinájjunkmicsinájjunk, mérges lesz a Viktor, jajmicsinájjunkmicsinájjunk?"

nemsokára megtudhatjuk, hogy mire jutottak

:D

lehetek eretnek?

ch fí
@Mariann19:
Lebuktam... Majd még rajtam keresik a kreténjét! :)
@miva?:

akkor te vagy nem tudod mi a mahír onnan utazóéktól, vagy? kis tömör magyarázatka ide nekem telibe hadd ...szóval gyorsúlva tágúl pedig nem is pina...hát nem akármi és még csak nem is izgalmi állapotában?

brühühühühü

a világ zűrről emlegecc
@zala:

Áram- és gázár ügyben.

Az imént egy másik blogon már bemoltam ezt a linket, érdemes elolvasni:
vastagbor.blog.hu/2010/06/03/kemenyen_letorik

Ha a cikkben szereplő állítások igazak, akkor vagy 2010-ben lettünk átverve, vagy most leszünk, vagy pedig is-is.
???.

A dologban leginkább nem a 10% árcsökkenés foglalkoztat, hanem az, hogy ezek szerint a hazai energiár nem piaci alapú? (Hiszen, ha az lenne, nem lehetne ennyire nyíltan machinálni).
Illetve az, hogy ez a villany- és gázárra megy - és általánosan, azaz nem szociális alapon (legalábbis nem láthatóak előre a szabályok).
Vagyis jár annak, aki a Pasaréten a nappaliból nyíló szaunát és medencét fűti gázzal, és jár annak is, aki a Angyalföldön fűt gázzal 74 m2-en. Annak viszont nem, aki fával/szénnel fűt, az ő rezsikölségeiket nem kívánja az állam csökkenteni (pedig vélhetően ők azok, akik jövelmük legnagyobb hányadát költik erre).
És a lakossági áram/gázár csökkenése okozta, esetleges ipari fogyasztói áram/gázár emelkedés hatásait - ha átmegy a fogyasztási cikkek áraiba, ők is fizetik (és jellemzően nekik az ilyen cikkek teszik ki a kökltségeik másik legnagyobb részét.
Így kell elvonni mégtöbb zsét a szegényektől. Cseles.

Még valami, ami megérne egy posztot: az algyői állítólag gázmezővel mi a helyzet, tud erről valaki valamit?
@miva?:

koszos az a fifi

sőt fafafafafa szszszszsz

és gáz

brühühühühü
"Ezért okoz recessziót a kormány gazdaságpolitikája

Tankönyvszerűen teljesítjük az összes olyan feltételt, ami miatt egy kiigazításra kényszerülő gazdaságpolitika recesszióba döntheti a gazdaságot - erre a következtetésre juthatunk a neves harvardi professzor összegző írásának megállapításait olvasva."

www.portfolio.hu/gazdasag/ezert_okoz_recessziot_a_kormany_gazdasagpolitikaja.176743.html

Bazz... legalább olvasni tudna az a sok köcsö... akarom mondani népművészeti agyagedény!
@De hol van Columbo felesége?:

ezt mi itten má' megdumcsiztuk...kibaszás és átbaszás keveréke és helycserés támadás azzal kapcsolatban ki és mikor melyik végin találja magát az fasznak vala

brühühühühü
@Mariann19:
Ellinikos azaz görög de már visszaálltam mert a chrome-om nem szeresse

brühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Valahová elrejtelek, az életem árán is megmentelek, ne félj! Máris indulok! Virtuálisan, az is valami.
@rodeo36: Elküldted, megnéztem, értelek. Csak azt is mondom, hogy láttam én már élő sajtótájékoztatón fénysebességnél gyorsabb neutrínókat bejelenteni :D
Van olyan, hogy hibázik valamelyik műszer, esetünkben a GPS. A Voyagerek esetében meg elég körülményes odamenni és megnézni, hogy minden tuti-e.
Én nem vágom a mérőműszereket ott, sőt nekem már az sem világos, hogy egy űrbéli objektumon hogy tudnak töltött részecskék töltését mérni, mert nekem oda hiányzik egy ismert potenciál, szóval együgyű vagyok én ide, de inkább legyen vezető hír 2020 szilveszterén az, amit te igaznak hiszel most, mint hogy a CERN-es neutrínókhoz hasonlóan újra a bolondját űzze velem valami banális hiba. Már óvatosabban bontok pezsgőt elméletek rombadőlésekor, vagy bozonok lebukásakor, mert különben részegesnek hinnének errefelé, úgyhogy én megvárom a tutit. Van azóta valami különleges?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

majd elolvasom de a prof is hüle....a magyar recessziónak több egymást keresztező komponense/oka is van és azok folyamatosan változnak...amúgy eltolcsyschan

brühühühühü
@rodeo36: Itt tudod, ki a görög?Knósszoszt emlegettük így most a fenti összefüggésekben.
@rodeo36:
Bazz... itt mindenki hülye, én is, hogy itt vagyok! :(
Mit iszunk?
Badacsonyi Rózsakő - 2008 -nálam.
@Mariann19:
Nem kell, én bevállalom!
Az illegalitás nem nekem való! :)
@miva?:

akkor nem tudod, hát: a vektor iránya nem az amit eddig tudtak...napszél vektorról van szó

nem megy hanem gyün

ha ez mond neked valamit (ehhez tartozik: a Nap belűl fekete és közel az abszolút Nulla Kelvin-hez és kifelé melegszik, mert csak egy plazmacsomó a sok közűl a zűrben)

brühühühühü

a vénus-ról fennmaradt korai sumér, görög és perzsa rajzok ugyanezt igazolják a vénus is hasonló...a teljesw Naprendszer léte és ...más mint ami...bozontok meg csak a majom tökein vannak)
Lábadozóknak való Jameson nálam :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

francia Merlot 2009, és Mount Gay rum

brühühühühü
Úgy tűnik, hogy a baloldaliak nagyon félnek, ha már Semjén Zsoltot is ennyire támadják.
"A farizeus farkas

Amióta Semjén Zsolt, a KDNP elnöke azt találta mondani a Magyar Narancsnak adott múlt heti interjújában, hogy az őszödi beszéd elhangzása után Navracsics Tiborral együtt „politikai feladatuk” volt a parlamentben Gyurcsány Ferenc „amortizálása” – ami „százszázalékosan sikerült” –, azóta a balliberális oldalon sokakat felháborított ez a kijelentés. Annak a ténynek a beismerése, hogy a „polgári szövetség” eltökélten törekedett Gyurcsány lejáratására."

www.168ora.hu/velemeny/kdnp-gyurcsany-ferenc-polgari-szovetseg-semjen-zsolt-49572.html
@rodeo36:

Ha az erenrgiaárra gondolsz, akkor ezt tudom, hiszen e témához magam is szóltam itt korábban, némi árképzéses összefüggéseket is boncolgatva. Kommentem 19/20-a zala nevű blogtársunknak szólt.

Ha az utolsó mondatban megfogalmazott kérdésre gondoltál (Algyő), akkor erről tényleg lemaradtam.
@miva?:
Váááá! Te vagy az én emberem!
Szeressük a malátalét! :DD

@Keresztyén és Magyar:
A Zsóttitól?? :))
Szerintem mindenki... de csak az undor miatt, ahogy a szart is kikerüljük!
@rodeo36:
Bazz, rummal nyomod?
Az kemény! Máj is kell hozzá! :)
@De hol van Columbo felesége?: Szia! Neked még tartozom eggyel! Ezer bocsánat. Gondolkoztam a fedezetszámítási módszer alkalmazásán, de számszaki információ nélkül nem ment. sehogy.
Átnéztem több híranyagot, annyit tudtam meg érintőlegesen, hogy az alapdíjak változatlanok maradnak Ha belegondolsz, költségoldalról nem lehet közelíteni, mert a szolgáltatót csak árbevétel oldalról érinti a változás. Az árbevételt meg nem lehetett 10%-kal csökkenteni, mert az alapdíj változatlan a számlákban, miután z az összetétel ismeretlen, az egész inkább hipotézisen alapuló szöveges magyarázat lenne. Az elméletet pedig tudod jeles érdemjegyre.
Amennyiben más következtetésre jutsz, írd meg légyszi. Üdv.
@rodeo36: Na erre mondom, hogy egy -1-es szorzó simán megcsinálja az eredményt egy elromlott detektorban. Ha meg igaz, akkor annál szebb :D
Nálunk azért jön a napszél, meg a napon a granulák is melegebbek alul, mint a tetejükön, de hát ugye ott a korona, az meg veled van, hogy a szamár rúgja meg.
Én annál jobban örülök, minél nagyobbat borul a dolog, és így van ezzel szerintem mindenki, aki kicsit is érti, hogy miről van szó. Megélhetünk egy igazi hőskort, és ha nem is pont az lesz igaz, ami most annak tűnik, legalább megértjük majd, hogy miért hittük azt, amit.
A jelenlegi kanonizált nézet szerint benne van a buliban, hogy a tágulás exponenciálisan elszáll holnapra, amit a csillagos eget nézegetve meg is lehetne tekinteni :D
szépen eltűnnek a csillagok, és marad krikket ege :D
ezt a történetet már megírta douglas adams :D aki a mi prófétánk
@De hol van Columbo felesége?:
az államilag befagyasztott vagy piac nélkűl szabályozott árak negatív hatásáról volt szó alapvetően de annak teljes gazdaságra hatásáról is

brühühühü
@Keresztyén és Magyar: Nem, inkább morcosak, hogy egy erkölcstelen és tudatlan embernek tűnő vezér akarja szétrombolni az oktatást.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há..
"Illegalitás nem nekem való." Nincs semmilyen héroszi vénád, jól van, nem duglak el.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: kénytelen vagyok szeretni :D
a nyelvemen lévő detektorok hibájából lehet ez
@Mariann19:
"Gondolkoztam a fedezetszámítási módszer alkalmazásán, de számszaki információ nélkül nem ment. sehogy. "

Nem kell itt ennyit agyalni. Hanem lehet tapsikolni. Dekurvajó, hogy 10%-al kevesebbet kell fizetni a gázér, megaz áramér. A nép örül. És akkor hogy fognak örvendezni, amikor semennyit sem kell majd fizetni...

Igaz akkor már nem lesz se gáz, se áram...

a hűtőben pedig szépen zöldül a parizel...
@miva?:

mennyi is a Föld és rajta a humanoidok élettartama?

nahát? akkor miért érdekes?

úgysem láthattya senki soha

mint ahogy a NASA és ESA távcsövei már régen messzebb látnak mint 13.7 milliárd izé...de még mindíg főznek bozonnal csak a gulyás nem lesz kész időben odabozonozik

brühühühühü
@Mariann19:
Én kibontott mellkassal állok ki, "ide lőjetek!"
Na jó, SSteffykét nem vállalnám be, de egy komolyabb zárdát igen!
@miva?:
Szeretem azt is, de nekem a Teacher's és a "pure malt" típusok jönnek be leginkább!
A túránkra minden nyáron egy 16-18 éves... malátát viszek... Szeretnek... Nem is értem... :)
@saravad:

Szerencséje Semjénnek, hogy nem te voltál az opponense:)))
Amúgy hány nap van már csak a világvégéig???
Akkor meg?

Piktorék is abban reménykednek! :))
@rodeo36: kedves. itten nem kell gazdasági számításokkal agyalgatni. A cél politikai. Agyoncsapni, kivéreztetni, megdögleszteni a Robinzonád adóval, közműadóval tökömadóval közműszolgáltató cégeket, úgy, hogy örvendezzenek, hogy az állam nagykegyesen gombokért megveszi őket (kvázi államosítás) a mi adópénzünkből, a még ki nem elégített csókosokat beültetni, és utána állami lóvéval agyontámogatva fenntartani, folyamatosan kisámfázni őket. Ja és ha a verseny kizárva, onnan lehet szopatni áremeléssel a pógárt. Ki van ez találva.

Lsd: BKV, Híva MÁV
@rodeo36: de ez holnapra meglehet.

a bozon meg makacs dolog, mert spínt te is mértél, és aminek egész a spínje az meg bozon. nem az a baj ám, hogy nem látunk elég messzire, hanem az hogy nem értjük amit látunk. A matek kicsit lelustult manapság, oszt itt állunk sokadrendű inhomogén ilyenolyan parciffegyenletekkel, és nézünk bután. Egyébként én már egy mezei mértékelmélet könyvtől is leakadok már. Pár év lustálkodás, és lelassul ám az agy.
@miva?:

bizonyosan láttál már Kopernikus és ő előtti naprendszer leképezéseket?

ugye ragyogó hurkokat kurfliztak a bolygók a bolygók holdjai mág sokkal komplukáltabban és matematika is van rá mert egy mozgó Földről így láccik de a valóság ugyi

szóval azóta más a zábra és milyen egyszerű

miért is keresik a bozont? miért van szükség a bozonra és a Big meg a bigebb bang-re? mert ma monoteista hittan uralkszik és a Bigebb bang az azonos a szentháromsággal ott csücsülnek a semmi közepén veszexenek és be vannak szrúlva majd az egyik kikönyököl és akkor lett a bang azaz FING és azóta bűzlik....mióta? régóta Ekhn Aton és reinkarnációja Mózes tanácsai és a tanácsok miatt a népének kiűzése a győztes fáraófi által akit hogy is hívnak? ő a Nagy Lelet

brühühühü

politika és vallás monoteizmus politeizmus endogamia exogamia

és már meg is van oldva már csak Ratzinger elvtárs kell a sorba
Emberek! Álljunk meg egy pillanatra. Egymás gyilkolászása helyett gondolkozzunk el ezen:

atv.hu/cikk/20121204_rona_peter

Miért nem ennek írunk blogot?
Miért nem neki adunk hitelt?
Miért nem mögé sorakozunk fel?
Miért nem mondjuk azt, hogy amit láttunk, abból elég volt és most ezt kérnénk?
Miért nem fogunk össze, űaz elmúlt 20 év csalóit, és modnjuk azt, hogy szeretnénk egy szakértő Róna Pétert iránymutatónak? Ne hagyjuk elmenni EMBEREK!!!!
@Mariann19:
Szia,

köszöünöm a választ és a véleményt! :-)

Igazából én tartozom neked, nagyon régóta - talán emlékszel, még a Bajnai-beszéd után ígértem neked, hogy viszonylag hosszabban írok erről. Ez sajnos idő hiányában elmaradt, és az sem ment fel, hogy azóta sokszor és sok blogban kifejtettem, mit gondolok minderről.

Vissza az energiához:
Valóban, a költségek pontosabb ismerete nélkül csak találgatni, vagy hatásmodell-osztályokat alkotni lehet. Én azért indultam ároldalról, hogy lássam, mik lehet a döntés eredményei. Az nyilvánvaló, hogy csökken a nyereség, de az nem biztos, hogy ennek egy része nem pótolható vissza pont abból a díjalapból, ami a rendszerkarbantartást/felújítást volt eddig hivatott szolgálni - mert mi van, ha ez a díj eleve tartalmaz puffert? Igaz?

No mindegy, ez így tényleg csak felesleges találgatás, de az azért valóban elég érdekes, hogy Európában a fogyasztó számára nálunk a legdrágább az energia (villamos áram, lásd az előző kommentben linkelt oldalt).
Ha ez igaz, akkor van hová árat csökkenteni, és az árcsökkenés csak az extraprofitot érinti.
És ebben az esetben eddig voltunk megszivatva, nem kicsit, nagyon.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Szia Vérmókus! Örülök, hogy megérkeztél, tényleg. Köszönöm szépen a mai adagomat, már három napja nem küldtél semmit, hiányoltam.
Az jó szöveg, "semennyit sem kell fizetni, mert nem lesz gáz,sem villany."
Dehogynem lesz, konvertibilis valuta helyett jön a barter, ott nincs Áfa sem. A cserearányokat jól kifundáljuk, csak mit ajánljunk fel, mikor már semmink sincs. Kitaláljuk.
@hiénaf1: Ettől még Semjén plagizált, és az általa vezetett párt alakítja át holnap az egész magyar oktatást úgy, hogy szerintük az nem baj, hogy Semjén plagizált :D
@rodeo36:

Ok, ezzel talán viszonylagosan képben vagyok. Algyő viszont érdekelne, mert azzal sajnos nem.
Valaki tud erről esetleg valamit?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Szeretem azt is, de nekem a Teacher's és a "pure malt" típusok jönnek be leginkább!
A túránkra minden nyáron egy 16-18 éves... malátát viszek... Szeretnek... Nem is értem... :) "

Hehhe... Te Szentferenc. Én írígy vagyok A Jamesonom nem osztom senkivel:-)
@miva?:

na ott a válasz: nem értjük mit látunk

a te vonalad: a matek legyen a látványhoz vagy a látvány legyen egy új matekhoz?

én a magam megnyugtatására kialakítottam egy szemléletrendszert (ismeretelmélet) mely szerint egy egységes és örök anyag van és annak különféle formái amelyek a nemlétező időben változnak (mert ugye az idő is anyag ???) és mi valami olyasvalamit keresünk -na jó én nem nincs rá szüxégem- aminek semmi értelme nincs ha megváltoztatjuk a filozófiánkat...azaz nem akarjuk oktrojálni valakik perverz baromságait a zanyagra amely ezt nem akarja tudomásúl venni és rendszeresen pofánröhögi őket ott a spin alatt
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Én kibontott mellkassal állok ki, "ide lőjetek."
Eddig is a szívemben voltál, de most, hogy a jugó partizánokra hajazol, méltán ott a helyed a fúvósok mellett. Nem után, mellett!
@hiénaf1: írj ennek blogot, én meglátogatlak, ígérem
@miva?: Igazad van, de kb leszarom. Aki irányt mutat, azt meg hagyjuk elmenni, mert plagizálunk, libázunk, tolvajozunk, 2006-ozunk,Simicskázunk stb.
Már akkor rámesett a kaján vigyorgás, amikor címlapos hír volt Semjén plagizálása. Bárkinek az életébe fogadni mertem volna, hogy hasonlóan kaján vállvonogatás lesz a válasza, vagy inkább, helyesebben és sajnálatosabban, "a következmény".
Nem tudja, miről szól ez az egész, nem érzi a "papír" jelentőségét, hát szégyellni sem tudja magát miatta. Ilyenkor egy kicsit mindig felértékelődik előttem a saját diplomamunkám (egy saját tervezésű berendezésről szólt), ami ugyan fősulis (ráadásul csak levelezős), műszakilag - utólag belenézve - totálisan szar, minden oldalán érződik belőle az összecsapottság, de akkor is, azt én írtam, én rajzoltam, az elejétől a végéig. És tátott szájjal néző tanárok előtt védtem ötösre úgy, hogy hagyták a negyedórán messze túlnyúló magyarázatot, csak kapjanak még ebből az életszagú valamiből (ezt a legvérengzőbb prof mondta utána).
Magamat is cafatokra tépném, ha valaki be tudná bizonyítani, hogy másoltam. Semjén úr, tudja azt maga, milyen érzés őszintén jól aludni?

A frissiben kirúgott egykori konzulensről: nem mélyedtem bele túlságosan az ügybe, de enyhén húzósnak érzem, hogy egy komment, majd egy névtelen feljelentés hatására tanárembereket kirúgnak az állásukból (ha nem így volt, akkor ez a mondat storno).
Viszont: Németországban már tervben van, hogy a netes regisztrációk saját név alatt fussanak; ki tudja, mi, melyik eset indítja el Orbánékat hasonló döntés felé? Nem örülne ennek senki, azt hiszem.
@Mariann19:
Értettem, pótlom.
Így élnek a hajléktalanok Nápolyban. Nem mellékesen innen a legszebb a kilátás a nápolyi öbölra:-)

lh3.googleusercontent.com/-WFWp3-oP1uc/ULHBpAJRpzI/AAAAAAAAdlQ/K7os6pBbYos/s912/DSC03745.JPG
@rodeo36:
a háromágú poszejidón vasvella az alaocsoúti ólba a végin a fí-vel rendben vóna
de inkább kápa köll oda az elejire oszt akkor leszen a mondanivaló kósz fí
lejjebb a β-víta- hangértéke v
mü-pi kapcsolatossággal köllene kezdeni/fojtatni mer az akkor „bé”-nek elythendő
a ró utána rendbe mega züpszilony is csak a hí-t köll cserénnyi
μπρϋχϋχϋχϋ…
@hiénaf1: blogot írni könnyű, hatása ugyanakkor szinte mérhetetlen. Ötmillió magyar választó fejébe kellene beleverni ilyen gondolatokat, arra nem jó eszköz a blog.
Esetleg, ha meghekkeli valaki a NAV-hoz jövőre bekötendő péntárgépek kapcsolatát, és minden blokk aljára odanyom egy-egy posztot...
@rodeo36: én meg úgy tudom, hogy van egy objektív valóság, ami nyilván különbözik a mi szubjektív valóságélményeinktől.

vannak matematikai modellek, amik ennek a valóságnak kis szeletkéit jól leírják, és előre jósolnak olyan dolgokat, amiket később valóban megtalálunk

ezek a modellek nem azonosak az objektív valósággal, lecserélhetők, és a puszta fejlődésükből is sokat megtudhatunk az emberi gondolkodás természetéről

az elméletek nem igazak vagy hamisak, hanem egyszerűen vannak. esetleg érvényességi körük korlátaira akadunk rá itt-ott, de attól még Newton szerint számoljuk a lepottyanó söröspohár sebességét, hogy a merkúr pályálya kicsit máshogy fordul el a nap körül :D

a kozmológiai elméletek meg egy csodás világ, na. olyanok vannak, hogy el sem hinnéd. egyáltalán, már az is egy mekkora izé, hogy időben ( időben?) különböző állapotát látjuk minden kicsit is távolabbi égitestnek. már a kölcsönhatásokat is nehéz így értelmezni.

Ha láttál már égi mechanika könyvet tudhatod, hogy gyakorlatilag perturbációszámítás az egész. Nekem nem szakterületem a kozmológia, de amilyen eszetlenül elborult matekot láttam abban amivel eddig találkoztam, szerintem nincs az az őrült ötlet, ami megközelítené a kozmológusok kreativitásának az ingerküszöbét.
@De hol van Columbo felesége?: Az a bajom, hogy nem látom át az import behozataltól a vertikumban a gazdasági szereplőket. Ezt azért jegyzem meg, mert az információk szerint az árcsökkentés terheit a kereskedés viseli. Ez a gázenergiára vonatkozhat leginkább. A villamosenergia jó részét mi termeljük meg. Tehát külön-külön kell energiahordozónként nézni a hatást.
Megjelent olyan vélemény is a médiában, hogy az egész árcsökkentés az energiszolgáltatás állami kézbevételének része, de nem látható az összefüggés.
@Knósszosz: véletlenül sem szeretnélek bacogatni, tisztelt majdnem-kolléga, de nálam ezzel nagyjából elérted az olvashatatlanság, vagy inkább érthetőség határát :-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

elfelejted a Jameson-odat ha megkóstolod a Red Breast-et

brühühühühü

kis szódavízzel és mindkettőt előtte kurvára behűtve
@hiénaf1: én nem írok blogot, na!

Ha te írsz, akkor annak meg örülök nagyon, elolvasom, és majd kommentelek is, ha utánajártam a dolgoknak. Ne haragudj rám ezért!
@hiénaf1: Mint közben kiderült, nem is ment el. Csak meg van sértődve, mert nem emelték pajzsra.
Az általa ajánlott recept egyébként nem működik, és mielőtt beleártotta volna magát a magyar politikába, egy amerikai befektetési alap igazgatójaként ő sem ebben az irányban ténykedett.
@Knósszosz:

Κοσ φ βρυηυηυηυηυ?

κομπλικαλτ
@rodeo36: Sajna a beszerzési piacom korlátos... többnyire a magyar alkoholista ellátó üzletekbe jutok el. És a jAMESONÉRT IS UTÁNA KELL JÁRNI. aMÚGY NEM VAGYOK NORMÁLIS, MERT SEM HÚTVE, SEM JÉGGEL, HANEM SZOBAMELEGEN SZERETEM.
KURVA CAPSLOCK bocsi.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Rohadék, irigy disznó vagyol! :))
Megértelek, de én szívesen teszek a közösségért!
Még a cefrémet is megosztom egy JÓ TÁRSASÁGGAL!
@Keresztyén és Magyar: Mi ez a "már Semjén Zsoltot is"? Miniszterelnök-helyettes, erkölcsi magasságából neveli egész népünket, a gyorsnaszád horgonya, mondta róla Orbán (lehet, hogy azért nem megy a gyorsnaszád?), tehát ha őt sikeresen támadják, akkor az egész rendszer összeomlik. Vagy nem így van?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: "Így élnek a hajléktalanok Nápolyban."
Gyönyörű! Nyári éjszakán nem is lehet rossz. Tudod milyen képzettársításom lett a kép láttán? Amennyiben Nápolyt látni és megszeretni támadna kedve a magyaroknak, legfeljebb ott verhetnek tanyát a hajléktalanok mellett.
@Mariann19: A kép november 1-én készült +20 fokban. És ért a citrom és a narancs... basszus....
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "@rodeo36:
Bazz, rummal nyomod? "

Egy jó, jéghabos Daiquiri, egyenesen automatából... bütyködet a Karib-tengerben picike cápakölykök rágicsálják...

Az ám az élet.
@Knósszosz:
Őőőőő... ez csak nekem magas???
MIVAN???
@Knósszosz:
kibaszás...az "ü"-t nem találom és nem értem hogy mint a spanyolban a "b"-ből hogyan lesz "v" és főleg mit kell leütni magamon kívűl

a chromom elélvez a görög abc-n és kikapcs mint Köbüki

Boli meg ideges mert nem ért hottentottenűl brühühühühü

magyarázd mint hülyegyereknek, jó, tanúlni tanúlni rodeo
@Légifarkas:
Na, mégsem vagyok egyedül! :))
Jöhet a következő mérnökös vicc???? :D
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: A képet Te készítetted? Fáztál itthon, aztán csak kiosontál a melegbe?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: rohanjuk le tahitit! az még kellemesebb hely. olyan agresszív vulkán sincs ott. a naszáddal megközelítjük, horgonyt a fenékre :D, aztán országos strandolás keretei közt elfoglaljuk a partvonalat. az őslakosokról majd Vona gondoskodik, a többit meg kitalálja Viktor.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

meg lőne tanúlnod lebegni...megjött tantóbácsi és a diák meg izzad...bocs

brühühühühü
@miva?:

hát a vonát be kéne vonni ólommal vastagon és naszáddal lehorgonyozni a Mariana árok fenekén amire nem húznánk bugyit és a vityát meg begipszelni és befösteni rézszinűre és kiállítani kertitörpének vagy én nem is megyek tahitira

brühühühühü
@Mariann19:
"Megjelent olyan vélemény is a médiában, hogy az egész árcsökkentés az energiszolgáltatás állami kézbevételének része, de nem látható az összefüggés."

10%-al kevesebb árbevétel, 31% Robinadó, majdnem garantált veszteségesség... állambácsi megment... eccerű, minta faék...

a mai utolsó: süteménykolduló kutya egy édességboltban. Ott még a kutyás sem normálisak:-)

lh6.googleusercontent.com/-L15OLbVxSWw/ULHBtHYgg_I/AAAAAAAAdlQ/u82BgdW5BQU/s912/DSC00179.JPG
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Hűtve, de egy picit várni vele, felengedve szobahőmérsékleten, tisztán.
Szóda... bazzzz...
Jézus Szent Szíve! :)))

@épészmérnök:
:)) Gyagya!! "cápakölykök rágicsálják"...

@rodeo36:
Ennyire azért összeállt, csak a mondandója hangyányit zavarosss... :(
@Mariann19: Minden linkelt képet én készítetten. Nem vagyok Tömjén Zsóti, hogy idegen tollakat dugjak a seggembe...
Hulljon csak a férgese, csak lehetőleg ne úgy, ahogy a mém eredetijéül szolgáló filmben történt. Ott ugyanis a bika vesztett KO-val.
@miva?: és a háncsszoknyás, odaadó tahiti lyányokat se felejtsd:-)

Vona is megnyalná mind a 10 ujját, mielőtt leesik a farka:-)
@épészmérnök:

az jó, attól függ mi van a Daiquiri-ben és Tom Collins-t szoktam fél literes köcsögből akkor nem kell sokat vacakolni és a második üveg literes Gordon (Gin tudod ami kigyün a palackból ha dörgölik) után már egyre vidámabb vagyok a baobab fa alatt

brühühühü

sok kagylovat yucca-val előtte
@Csacsicska: Ezt mondom én is. A SOTE gerinces egyetem volt, az ELTE TÁTK meg nem az.
Videoton az ősz legsportszerűtlenebb focicsapata

A bajnoki címvédő DVSC-TEVA volt a labdarúgó-bajnokság őszi idényének legsportszerűbb csapata, az MTK a második, a Ferencváros a tizennegyedik, a Videoton az utolsó, azaz a tizenhatodik.

A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapja szerint az etikai bizottság az első tizenöt forduló alapján készítette el a rangsort.

A pontszámításnál a begyűjtött sárga és piros lapok mellett a szurkolók és a vezetők viselkedését, valamint az ellenféllel és a játékvezetőkkel szemben tanúsított magatartást is figyelembe vették.

A második helyen az MTK, a harmadikon pedig a Paks végzett.

A másodosztályban keleten a Vác, míg nyugaton a Csákvár volt a legsportszerűbb az őszi szezonban.

Az NB I. őszi fair play-rangsora:
1. Debrecen 7,67 pont
2. MTK Budapest 7,26
3. Paks 6,91
4. Siófok 6,74
5. Győri ETO FC 6,74
6. Újpest FC 6,74
7. Diósgyőri VTK 6,70
8. Szombathelyi Haladás 6,69
9. Eger 6,67
10. Kaposvári Rákóczi 6,64
11. PMFC 6,61
12. Lombard Pápa 6,52
13. Budapest Honvéd 6,46
14. Ferencváros 6,45
15. Kecskemét 6,35
16. Videoton 6,28

MTI

Miért nem is csodálkozok én ezen???
@miva?: nemááá... Viktirt oda, mega Hutavonát? Bébaszna. Van itthon is elég bajunk. Ha már nyaralunk, nem e lehetne nélkülük?
Szerintem elég lenne beereszteni az őslakosok közé, hogy példát mutathasson nekünk. Kapna hozzá két tőrt. Évente mulatságot rendeznénk majd később a natívokkal, és tréfálkozva - táncolva emlékeznénk meg a nagyszerű pillanatról, ami vagy így, vagy úgy megtörténne akkor. Gyanítom, hogy a bekakilva hüppögő keménycsávó banánt kap a barnabőrű kislánytól történelmi témájú kisplasztikákból vándorkiállítást rendezhetne Kerényibá,
@rodeo36: Rodeo, én ebből valójában semmit sem értek, csak azt, hogy ezek szerint a fizikusok leakadtak a xvii században, és még mindig istent keresnek.

Jól értettem?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Megjelent olyan vélemény is a médiában, hogy az egész árcsökkentés az energiszolgáltatás állami kézbevételének része, de nem látható az összefüggés.

Na jó. Ne gályázz többet. Asszem neked adnék a nyalásnyit:-)
@rodeo36: aranyambör.. te asszem hergelni jársz ide a meztéllábas tajtparaszt röghözkötött magyart:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

kurvannyukat ott a delikatessen-ben ez legalább svájc? a kutyu tuggya hogy kap egy darabot az ürge kardigánja klassz

a delikatessen meg a szokásos

brühühühühü
@De hol van Columbo felesége?: Attól tartok, is-is. A 73 fillér mint 10% magáért beszél. Ugyanakkor azért az energia fogyasztói árát a világpiaci nagybani árhoz hasonlítani és elfeledni a rárakódó tényleges költségeket (néhányat felsoroltam ahhoz a poszthoz kommentben, de gondolom nincs rám szükséged, hogy végiggondold) enyhén szólva demagógia.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: mondd, bánnyaatököm, mondd :-)
(Úgysem veszem magamra, mert nem vagyok én igazi, íróasztali mérnök, nem is leszek soha...)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

nem sohasem tennék ilyet...nem is tudok hazudni...

meg éveken át ugye a zember megszokja

szívem szokta mondani hogy mással jáccak

brühühühühü

a Grande marnier-t nem szeretem túl édes csak ha vodkával és tequilával van keverve és sok citromlével bejegelve

próbáld ki
@épészmérnök: www.nasa.gov/mission_pages/voyager/voyager20120803.html

Furit mért a töltöttsüti detektor nagyenergián.

Szerintem az furibb, hogy visszanő a hupli aljáról a lustarészecskék száma, de mindegy.
@dr. Balta$ár: Az összes magyar kisebbség nevében kikérem Magamnak (nem vagyok rá felhatalmazva, de akkor is). Kúrbán igenis mainstream magyar.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én is csak azon, hogy ezt az MTI lehozta. Vajon kit fognak most kirúgni?
@Mariann19: Olyan undorító ez a svábbogaras reklám, minden hol ez rohangál a weblapokon. Szegény Bobanékon is. A fia nekem too latin lover, én ennyire nem vagyok oda az olajos szemekért és olvatagságért.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: bocsi félremásoltam. A hűtőből kivett, majd melegedni hagyott hatott meg:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

itt a csoda a természet túlélési mechanizmusa 15 év alvás után is az első esőcseppe feléled és 24 óra alatt kivirágzik és ledobja a gyümölcseit hogy egyék és szaporodjon

brühühühühü

www.youtube.com/watch?v=Vp83DffMJ8Y
@rodeo36: Ugyanmár, Orbán kommunizmusa ezt 20 év után is megcsinálja. :D
@Indriq: Én a cikkmegosztóra tettem fel, amit most írtam. Egyelőre fent van "Nem ellenőrzött" cimkével. Azóta még páran beszóltak egy-egy témához, egyik se lelkes.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

6000 éves

www.youtube.com/watch?v=rAPBm7RPKfw

brühühühü

ott jártam körülötte akkor valamivel fiatalabb volt
@miva?: Vazze... a lábunk lejártuk, hogy tudjunk venni igazi nápolyit. Nagy nehezen sikerült. Ezek már túl vannak ezen... csak mi gondoljuk, hogy ott a kerítés is nápolyiból van. Lófülét. Ők nem hagyományörző matyók, akiknek még a valagából is matyómintás dolog esik elő, mer az olyan hagyományosan archaikus...
@Mariann19: Mi folyik itt? Az urad jó sok mindenről nem fog tudni, ahogy itt elnézem!!!

Jövök megfáradva a konyha gázaitól-gőzeitől, amik egy pesti nőt csak szépítenek (gáz pláne, ha olcsóbb ), tudhassuk-láthassuk a dalból: m.zeneszoveg.hu/m_dalszoveg/36801/voith-agi/este-fess-a-pesti-no-zeneszoveg.html legyártottam a sajtos-sonkás pulykatekercsert meg a zeller-póréhagymakrémlevest holnapra, és akkor mit látok: már ekkora dürrögés van???
Hogy a Semjén keresztényi mártírfővadász úr terminológiájával éljek ugyebár.
@Légifarkas:

Mérnök és partnernőjének gondolatai a szeretkezés után:

Nő:
Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett. Ő elgondolkozva néz fölfelé. Én aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jajj, ráncolja a homlokát.
Biztos döntésre jutott.
De nem szól.
Csak összeszorítja ajkait.
Mérlegel, számítgat.
Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk.
Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam.
Nem szól semmit.
Csak néz felfelé szigorú arccal.

Mérnök:
Ott a plafonon az a légy.
Mászkál.
Vajon hogy a picsába nem esik le?!

:DD
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Persze, mert őket úgyis 500évente lerombolja a hegy. Szemetet eltüntették már? Én utoljára akkor hallottam nápolyról, amikor az volt a téma. Egyébként nagyon csípem a vulkánokat. Herculaneum - ercoli és pompeii megvolt, vagy gasztroturistáskodtatok inkább?
@rodeo36: te itten válogacc a klf. ölbutítnyomorbadönt drogokban, bajbab fákat nézegecc, lógatod a ... bad a zócejányban, mink meg nézegessük a hurkát, mint JA a kirakatban oszt jól nem csorog a nyálunk, mer már assenincs:-)
Isren, ha van, igazságtalan.:-)
@miva?: Mindkettő. De még Sorrento, Amalfi is. 4 nap alatt. Ne tudd meg. utána 24 óra alvás...
@Légifarkas:
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
@rodeo36:

Mostan engem ne baszogassatok, mer:
1-Nem rég értem haza, oszt főztem.
2-Holnap végre semmi dógom, ha le akartok baszni, a vasárnap erre alkalmas lesz, itt leszek.
Amúgy ne kérdezzetek olyat, amire nem tudok válaszónni, jó? Én a görög alfabétumot csak magánosan, magános szorgalmazásbúl basztatom, kérjétek számon a tutit Szabó Árpádtól, vagy Kertész Istvántól.

Ez csak hobbi, nem olyan magasröptű lófasz, mint a zsótti dhiplomatikája.
Értem?
@Keresztyén és Magyar: Mit támadjuk?Már ácsoljuk a máglyát, baba hazafiasan! Ki találta fel a gyufát??? Zsóttihoz nem kell sok láng, már szénné égette magát.
@Knósszosz:
Képek róla???

Megint sehol!

KAMUGÉP!!!

@Légifarkas:

Na jó, nem vagyok én olyan rossz, mint amilyennek látszom... :))

Közös konferenciára utazik vonattal 10 jogász és 10 mérnök.
Dacára a mélyen gyökerező, antagonisztikus ellentétnek, beszélgetni kezdenek és kiderül, hogy mind a tíz jogász megvette a teljes árú menetjegyét, a mérnökök összesen csak egy jegyet vásároltak.
Izgulnak hát a jogászok, tenyerüket dörzsölgetve várják, hogy a mérnökök jól lebukjanak.
Amikor jön a kalauz a mérnökök mind berohannak a WC-be.
A kaller odaér és dörömböl:
"A jegyét, legyen szíves!", mire a mérnökök az ajtó alatt kidugják az egy szem jegyet.
A kaller bekiált nekik:
"Köszönöm, további jó. utat!"
Égnek a jogászok, elhatározzák, hogy majd visszafelé ők is okosak és trükkösek lesznek.
Visszaúton úgy tesznek, mint a mérnökök odafelé, viszont a mérnökök most egy jegyet sem vesznek.
Ezt a jogászok végképp nem értették és már előre várták a mérnökök tuti lebukását.
Jön a kalauz a kocsi végében, ezért elindul a rohanás.
Jogászok az egyik WC-be, mérnökök a másikba.
Nyomorog mindenki, mikor az egyik mérnök odaoson a jogászok WC-jéhez, majd bekopog:
"A jegyét, legyen szíves."
@Mariann19: Szerintem lenne hely, ahová eldugódna, beszéljétek meg. De pont attól héroszi, hogy nem bújkál, mint Antall József a Makk Hetesben kibekkelve a komenyizmust évtizedekig, hanem kiáll a szembeszélbe. ;-DD
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Akkor meg zöldek is leszünk, na! Szép az oroszlán pofija,melyik hülye fújhatta le? Mindenhol vannak debilek sajna.
@miva?:

a kozmológia és a részecske is saját idejében létezik és mozog a két egymástól térben és időben távollevő egységnek semmi köze egymáshoz és kölcsönhatásról sem lehet szó mert amikor az egyik még nem volt akkor a másik már nem létezett azaz sohasem kölcsönhatottak (de szép magyar) így azután a távolsággal és az idővel játszani a végtelwenben meg amit látunk és ami a valóság...szóval mint látom egyetértünk (én felhívtam a KFKI-zt nemrégen de elzavartak a halál faszára mert megkérdeztem tőlük egy két dolgot és a zürge -az is doktor- ideges lett meg hisztérikus mint mikor megkérdezik a vityát honnan van naki lila nyakkendője?)

szóval a kézzelfogható valóságot sem tudjuk -csak időlegesen- leírni és sohasem pontos mert az eszközeink olyanok, mintha baltával agysebészkednénk

brühühühühü
@rodeo36: A b bilabiális, a v meg labio-dentális mássalhangzó. És van amikor felváltják egymást, hisz elég közel van a két testrész egymáshoz (ajak, fog). Williamből Bill, meg ilyesmi.
@hiénaf1: Róna pedig nyírja Bajnait, ez kicsit se zavar? Vádolgatja eemúttnyóccal, miközben ő maga is adott pénzügyi tanácsot Gyurcsányéknak. Na ezért mehet, ha annyira akar.
@miva?: Sorrentoból nagyobb buli a kitörés is. Hájszen ifj. Plinius is onnan nézte az öreg bekrepálást. Aztán elmen a helyi közjegyzőhöz érvényísíttetni az örökségét, benyomott egy pizzát, és írt néhány sajnálkozó sort az öreg haláláról. Ládde mindent túl lehet élni, csak tudni kell a módját.
@a szív fészkei: Egy dógot ne felejts: Dél-O a grafitti őshazája. Már Pompejben is volt falfirka: Gizi jól szopik:-)
@Mariann19: Drága, nem akarok egy bimbaszó románc kerékkötője lenni - nem mintha múlt héten már nászi harangokat zúgattam volna neked valaki máshoz, de mindegy, az idő, ami Rodeo szerint nincs is egyszerre két tartományban is létezhet és így párhuzamos valóságokat élsz meg - de a nyitott ingű "ide lőjetek!" a Sánta Ferenc Húsz óra c. regényének filmjében volt, Görbe János alakításában.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Igen, tudom, csak ez a falrakenős olyan gettósan prolis, na... Gizi pedig a mennybe ment, de meg is dolgozott érte.
@Kuviklacz:

köszönöm fontos és pontos válaszod.

Jogos, ez valóban demagógia (hiszen a nagybani ár nem tartalmaz egy sor olyan költségelemet, ami országonként más és más lehet - és ugye, ha azonos is két ország ban az áram kisker ára, a különböző ÁFA ugyancsak okozhat különbséget (fogyasztói szemmel, hiszen az ÁFA-t végül ő fizeti meg).

Viszont egy tekintetben nem demagóg: ha a világpiaci nagybani ár csökken,akkor ceteris paribus, a lakossági árnak talán nálunk is csökkenie kellene és itt jön be a képbe a KÁT, ami végülis az egész rendszer pénzcsapja. Ami leginkább ugye a Magyar Villamos Művek-et jelenti.

Nem a multik tesznek zsebre extra zsét, hanem egy magyar cég, am amagyar áűllam tulajdonában van és évről évre több tízmilliós osztaléokt fizet.

Ebbe a bilibe a szocik keze is vastagon belelóg. As usual.

Üdv:
Zb.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Szövegben ma formában vagy.
Jobb képet nem is küldhették volna, imádom a kutyákat.
Emlékszel a sifrénkre? A részletekből összeállt a jelenlegi státuszod. Remek volt.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Ajak és fog. Egyik a másikon. Mit hümmögsz, nem így van? Lehet, hogy az ókori Gizinél ez utóbbi nem játszott már.
EMBÖRÖK!

Nem reklámozom én a Mandit, de ha egy ilyen fajsúlyú kretén, mint tölgy felbukkan, érdemes megnézni! :))

mandiner.hu/cikk/20121208_molnar_attila_karoly_az_igazsagkeresoknek
@a szív fészkei: nem számít. a lényeg a nyitott mellkes és az álgyék:-) A többi parasztvakítás.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Te ugye egy tettű vagy?
Nem küldök kaja képeket, ezt boltold le Fabiussal. Nem akarok sztrapacska fotókat, kurvaéletbe!!!
Hát, ma este megyek dögleni, de a holnap csak a meleg szobáról és a marha Boliról fog szólni.
Hehhheheee-:))) Megnesértőggybazmeg, mer...
@rodeo36: a kozmológia egy tudományág a részecske meg pár elmélet eleme :D

mi az a távol? mikor mi: gyenge kh esetén vagy erős esetén távol van egymástól két szomszédos vasatom is a rácsban, gravitáció esetén meg a galaxis magja itt van karnyújtásnyira

a KFKI-s sztorit elhiszem. téged azért szokni kell kicsit
@a szív fészkei:
Vesszetek össze rajta(m)! :))

Én spec már nem emlékszem miből van...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: az első régi, de a második tetszik, kicsit átköltöm, és előadom majd itt az IT-s kollégáknak (egy IT-s ajánlásával, hehe) :-) Esetleg a gépészeknek, azoknak szeretjük a vérüket szívni...
@Knósszosz:
Holnap kiba..ásiból direkt ide sem jövök! :))
Szülinapozás lesz nálunk, úgyhogy hanyagollak benneteket!
@rodeo36: te csak le akarsz koptatni 25 percre :D

Na jólvan, megnézem, de akkor jó éjt mindenkinek egyből.
@De hol van Columbo felesége?: "Nem a multik tesznek zsebre extra zsét, hanem egy magyar cég"
Ja. As usual, as you wrote.
Biztosan nem véletlenül akart az összes olyan évfolyamtársam, akiket telekom szakirányra nem vettek föl, energetikán továbbmenni...
@Légifarkas:
Az IT szakasznak! :)

Modern kori történet...
A kisgyerek kérdi az apját:
- Apu, én hogyan jöttem a világra?
Az apa belekezd:
- Az úgy volt, hogy anyád és én egy chat szobában ismerkedtünk meg. Ezután találkoztunk egy internet kávézó mosdójában, ahol feltöltést kezdeményeztem anyád szerverére. Utána vettük észre, hogy anyád nem használt tűzfalat, így megtörtént a baj: kilenc hónap múlva letöltődött a vírus.
Hát ez vagy te.

Két informatikus beszélget:
- Képzeld, tegnap az éjszakai klubban megismerkedtem egy csinos szőke nővel.
- Szerencsés fickó!
- Felhívtam a lakásra, ittunk egy kicsit, átöleltem...
- És aztán, mi volt még?
- Egyszer csak azt mondja: "vetkőztess le!"
- Nahát...
- Levettem a szoknyáját, aztán a bugyiját is, aztán lefektettem a notebook mellé, az asztalra...
- No, csak vettél egy notebookot? Milyen processzorral?
@Knósszosz:

"Nem küldök kaja képeket, ezt boltold le Fabiussal"

Hidd el, azt nem akarod napról napra látni :-D

Ráadásul a mai olivás-chilis taglietelle grana padanoval még uncsi is :-))
@a szív fészkei: "Mekkora dürrögés van itt?"
Mert elkórincálsz, amikor az ég zeng. Jól elvoltam azért itt egyedül is, mert nem volt konkurrencia, nem Rád gondolok. A férjem az ő szobájában, én az enyémben, néha beéneklek, hogy:"Én a Tied, Te az enyém, halló!" és béke van, autonómia hegyek vannak nálunk. Meg mint írtam, amiről nem tudunk, az nincs.
@Légifarkas: Kedvesem, azért tudod, miről folyt akkor az az eszmecsere, amiről egy vállalhatatlant egy ilyen tanárember beleböfögött az éterbe?

Nézz már utána, aztán háborodj fel nagyon szegénykém sorsán. És azt mondom, az is szégyen, hogy Morvai taníthat a jogon, azok után, ami ámokot fut az utóbbi időben - de az is az lett volna, ha ez a tölgy a mocskosgenya dumája után taníthatott volna tovább.

Tudod, a tanár valahol erkölcsi példa. Ha itt sajna az ellenkezője látszik megvalósulni. És amiről ez a féreg beszélt olyan laza megértő stílusban az kicsit túl komoly dolog nagyon sokaknak ahhoz, hogy megvonjuk rajta a vállunkat. Az én hisztis nézetem szerint persze.
@Mariann19: Én már nem vagyok konkurrencia? Brühühühü. Ezt eléggé szar egy nőnek hallani, még ha itt anyókázva vagyok is most már örökkön örökké.

Még jó, hogy a való élet kicsit kegyesebb hozzám, mint a blogszféra. ;-DDD
@Knósszosz: na, ha mákod lesz (és nekem is), akkor én ma vagyok az idén utoljára, tehát ezzel be is fejeztem :-)
Középsuliban (autószerelőként) olyan szakmai tanárom volt, aki a táblára és egyszerre jobbal írt, ballal rajzolt, közben meg magyarázott, de nem azt mondta ám, amit írt, hanem az írt és rajzolt dolgok indoklását (jegyzetelj, na, egy ilyennél). Írt-olvasott, kicsit beszélt is görögül, néha elkápráztatott minket egy-egy morzsával. Nem rajta múlt, hogy nem szerettük meg a nyelvet :-)
@épészmérnök:

tökéletesen értetted csak ez Mózes előtti Am En Hotep /Ekhn Aton (miért nincs árnyéka a Kheopsz piramisnak a nyári napéjegyenlőség pillanatában még a Föld surlódási késését is ki lehet számítani a differencia alapján

nem keresik henem igazolni akarják a létét mert II János Pál és a többi hülye eldöntötte hogy a hívők jók a hitetlenek meg...szóval azok meg a gyehenna

brühühühühü

szomorú dolog ez a tudomány mint vén sarki kurva
@Légifarkas:
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A mérnök, az mérnök, kérem alássan.

Három tudós utazik egy vonaton (egy kupéban) - egy biológus, egy matematikus és egy mérnök.
Gyönyörködnek a csodás tájban, mikor az egyik legelőn megpillanatnak egy, a vonattal párhuzamosan legelésző fekete tehenet.
Megszólal a biológus:
- Nocsak, nem is gondoltam volna, hogy ilyet látok itt! De elmondhatjuk hogy ezen a vidéken élnek tehenek, ráadásul feketék!
- Nem kérlek, tévedsz, csak annyit mondhatunk el, hogy ezen a vidéken él legalább egy fekete tehén - így a matematikus.
Mire a mérnök:
- Szerintem meg azt mondhatjuk el, hogy ezen a vidéken él legalább egy tehén, amelyiknek legalább az egyik oldala fekete.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

a nevének jelentése valami olyasmi, mint: AZÖRÖKÉLET vagy az élet fája

mindenki jóllakik és szomjan sem hal...láttad hogy an tenyésztik, mert élet

a természet sok mindent kialakított csak eltolcsyra és továrisorbánra nem tudunk immunisak lenni

brühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Görbe Jánosra már jóformán senki nem emlékszik, nagy színész volt, a hujjogó Linda (Görbe Nóra) apja.

Nem én, nem tiprok liliomokat, nem utazom nálam fiatalabbak megrontásában. ;-) tiporjon téged, Mariann, Charlize-ka, meg a fanklubod egyéb tagja!
@a szív fészkei: Nekem egy küldetésem van Bolival, hogy megvédjem, ha Gézu kiemelkedne végül a kavicságyas habokból. Mert értem tette, amit tett. Vendetta!
Azt csak ő tudja, hogy hol dugulna el, megkérdezzük?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: És tudod, mennyire nyírja kijafaszadajcs a legrégibb magyar sportklubot? Nincs pénz tőle nekik semmire , még a Fábiánékra se nincs, a stadionjuk rájuk fog omlani, semmi zsé oda nem megy csak a Fradikára és a Vidire. Van isten, hogy ezek meg olyan szarok,mint a fődrukkere, a pókhasgörbeláb, akit a portugálok Bajnai Gordonnak hisznek, amit remélem szegény igazi kikér magának!

De Magánatnal velünk van, hogy a Cilik verné fejbe Vuitonnal!
@Mariann19: asszem a desiffre nemigen állaná meg a helyét. Ködösítésben vérprofi vagyok:-)
@Mariann19: Gézu úgy eltűnt a komenyista szombatja után, mint szar a fűben.
@Légifarkas:

ennek egy megoldása van fotografik memóriával kell születni mint én aki nem is jegyzetelt csak figyelt megállás nélkűl...majd otthon rögzítette és másnap visszaadta az egészet vagy a vizsgán

brühühühühü

ezzel képes vagyok egy teljes gyárat lerajzolni séta után...meg is történt...és még műszaki leírást is adtam utána
@Légifarkas: te terveztél valami eredetit vizsgamunkaként? hát te sem vagy akárki

brühühühü
@rodeo36: Én ilyet mondok??? Megadom a korát is???
@Knósszosz: Na nyugi, mit főzöl virtuálmagzatom? Ez jó, hogy így hat a vérvonal, az igazim is szeret főzni, a karácsonyt be is vállalta. :-DDD

Nagyon eluralkodott Stefi nyomán itt az olasz konyha, ahogy látom Fabius menükét is. Én dafke vargabélesben utazok holnap. Vagy azután. Legyen már hazai is, amire a sok kitántorgó hazagyün.
@a szív fészkei: Ejnye, de számon tartod eseményenként a harangokat, ja és a Mendelssohn nászindulót.
Jézusom!A konkurrenciánál az egész szövegkörnyezetet vizsgáld! Te nem voltál itt konkurrenciának, mint a legveszélyesebb ellenfél, a többi lehetséges nem volt. Érted már? Máskor ne hagyj itt remetének. Jó?
@a szív fészkei: félreértettél, nem tölgy sorsa gondolkodtatott el (néha abbahagyhatnád ezeket a túlzásokat, hol háborodtam én fel nagyon??).
Az jutott eszembe, hogy bepötyögöm egy kommentfolyamba, miszerint minden politikus mocskos tolvajgeci, de különösen ez meg az. Valakinek nem tetszik, mert ahogy tölgy maszatolásáért, úgy ezért is fel lehet kapni a vizet (különösen, ha egy mocsok tolvajgeci politikus olvassa, és magára ismer). Kinyomozza, ki lehetek, küld a munkaadómnak egy névtelen levelet, és ha mondjuk a munkaadóm annyira be van fosva az államtól (vagy annak helyi, önkormányzati megtestesülésétől), akkor kirúg a picsába.
Ha Btk-ba, Ptk-ba, vagy egyéb tékákba ütközőt követtem el, jelentsenek föl, az ügyészség és a bíróság majd teszi a dolgát. De a véleményemért, még ha az gusztustalan is, egy névtelen levél folyományaként kirúgni, nekem ez tűnik olyannak, amiből nem szeretném, ha rendszer lenne.
Persze, mint tanár, MAK helyzete speciálisabb, de felmerül a kérdés, helyes dolog-e nick-ek nyilvánossá tett összekapcsolása valós személyekkel úgy, hogy büntetőjogi eljárás nincs, pusztán kicsapta a véleménye a biztosítékot valakinél.
Egymillió munkahely...

"Az egész város ebben bízott, de hiába
Én csak népirtásnak hívom ezt – legyintett egy nő. A Flextronics 1100 embert küld el Zalaegerszegen. Riport."

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20121205-riport-zalaegerszegrol-elbocsatasok-a-helyi-flextronics-gyarban.html

Orbánék asszem antialkimisták. Bármilyen aranyhoz nyúlnak, szarrá válik...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ahha... jó duma.
Én meg ások majd helyetted.
Amúgy bádog szülinapot, bárki is ünnepelje!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem találom, de egy időben teli volt a FB a Kámaszútra módozataival de ember-notebook viszonylatban. Hányfélekép lehet használni...
@De hol van Columbo felesége?: nappal is fárasztó lenne, ám hibátlan :-)
@a szív fészkei: Gézu úgy eltűnt..."
Nem értem, hiszen megszólittattam általa, azt hittem, elkezd majd nyilazni. Vagy csak barátkozni akart? Esetleg hazament és memorizálja a kis napközis versikémet, hogy holnapra megtanulva, valahol villantson vele?
Sosem fogjuk megtudni.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Juj a Flextronic durva nagyon. Ismernek lányomék ottani pasit, úgy rúgták ki - messze lakik Egerszegtől 1 kis faluban -, hogy éjjel kettőkor azt mondták, na csá, nem vagy jogosult a munkásbuszra, érje haza, ahogy tudsz, ennyi volt. A többiekkel is eljátszották.

Aztán felvették majd félév után megint, valami kormányzati segélyt vagy mit felnyalva ezért, hogy munkanélkülieket - akiket ők tettek azzá - dolgoztatnak. Három hónap próbaidő után megint lapát.
@Fabius: csilis-olivás parmezán?
A fene az úri beled! :-D

Majd ennél még te száraz kenyeret, ha majd a zOligarhák fogják béveteményezni az sok száz hektárokat, 4 tojásos tarhonyával, meg közmunkás-bukfenccel.

Aztán vigyázzon kend a fekete vágással!
:-P
@Fabius:
Grana Padano-uncsi...
Te, nem gondolod, hogy a reggeli gif is bőven elég volt, most még ez is?
Most lett elegem az egészből, tudd meg!
Azért holnap el nem mulasztom a zolvasásot, nem is lesz más dógom.
@aranyhorcsog: ugyanmá... fabius már tartogatja a pincében a Dezsőt:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Kösz, nagyon klassz! Félelmetes, ezeknek a görögöknek, olaszoknak mennyire a vérükben volt a harmónia és elegancia az építkezésben.

Arányérzék meg minden, annyira jó ott járni az utcákat. Voltál a világ legelső pizzázójában is?
@Knósszosz: Tudod, vanolasz rokonsága, azzal vág fel. De a tiéd se kutya onnan!! Lehet, hogy megint képviselő lesz a jóasszony,majd küld minden finomat!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
"Ködösítésben vérprofi vagyok."
Nem írhatom le, hogy mit olvastam ki belőle, mert a közterhek magasak, és vannak folyományai. Az ember késztetést érez, hogy csökkentsék valakik.
@rodeo36: van ilyesmim nekem is, csak nem annyira, mint neked. De jegyzetelni muszáj volt, elvárták a látványt (megtanultam milliméteres betűkkel írni, és hatékonyan rövidíteni, meg kulcsszavakat elkapni).
Igen, terveztem vadiúj berendezést, amilyen szerencsés vagyok, azóta meg is valósítottam (akkor jöttem rá, mennyire szart terveztem először), de ettől, vagy ennek ellenére, még akárki maradtam. Hosszú tépelődés után a munkásruhás életet választottam, szándékosan kimaradva abból, amit ti karrierként ismertek.
@a szív fészkei: benne nem, csak előtte. a táblát jól megnéztem, de nem volt szimpatikus. Inkább a yachtkikötőben egy halvendéglóben ettem meg a pizzát a Castel d'Oro tövében. Mit mondjak? Kurvajó volt. (Halat nem eszem) De: voltam a főtéren a cukrászdában, asszem már emlíítettem, ahol Sissy nyalta az ibolyát. Na azt megkóstoltam.
@Mariann19: Lehet, hogy otthon értelmes és normális, csak a töke teli van a munkában nyomot ökörségeivel.

Vagy irul-pirul a versikédtől, hogy a barátodnak nevezted és fel kell ezt dolgoznia még.
@a szív fészkei: Hááát, ha összehasonlítod a mai görög és olasz építészetet és egyéb szakágakat... ég és föld.
@Mariann19: ezt nem vágom, de remélem dekódolva kicsit mevilágosicc
@Knósszosz: Szia! Nehogy azt hidd, hogy Boli nem lesz itt holnap. Ki sem bírná nélkülünk.
Ma megvédett, itt volt Blogger Gézu, kikezdett velem, Boli meg elásta. Kavicságyba, ha nem tudnád. Te meg itt hagytál minket a kakaóban, mert mindíg éjszaka főzöl. Holnapra, vagy mi van?
@a szív fészkei: országszerte ez megy, legfeljebb nincs híre. Itt is rúgtak ki úgy embereket, hogy péntek délelőtt 11-kor elrendelték a délutáni túlórát (két nappal előtte, mondja a törvény, na persze...), melóztak este hatig, elköszönés közben te, te, meg te gyertek ide, na, akkor szombati műszak nektek nem lesz, de hétfői sem... 80 ember negyedóra alatt, túlórás darabszám után.
Nem old meg semmit, de hasonló helyzetben én alighanem benzinespalackot hajigálnék rájuk...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: "Vérmókus csendben nézelődik és vihog."
Vérmókus min vihog?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Jó, az évszázadosra értettem. Én a Mamutban nyaltam az ibolyát. Kis difi.
@a szív fészkei:
A főzés az túlzás.
Csak rántás, csirkeileg.
Tegnap is az volt, de a "kirántott hús" az nekem olyan, mint Kusza Szemnek az anorthodoksz sosejönbe izé. Nem élhetek nélküle, na.
Egyéb kellemes étkek mikéntjének leírásától tartózkodnék, mert tegnap Boli már ebből kifolyólag elküldött oda, ahonnan reményem szerint Don Vittorio-nak nem lesz visszaútja.

Anya, most én megyek zabálni.
Hosszú hét volt ez, de holnap semmi dolgom a blogolvasáson kívül - végre!
Remélem dobsz választ a mittoménhanyadik fijad beszólására??
Puszi, jó éjt!
@miva?:

ice age is in cycling of 21000 earth year

etc

brühühühühü
www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=82p-DYgGFjI
@Mariann19: min, min, hogy milen jól elévődtők kicsinységemen:-)
@a szív fészkei: Gézu a versién gondolkozik, hogy akkor ki ebben a bonyolult époszban a hülye és ki is a barát? Lehet, hogy a kétely kitart neki a választásokig is.
@a szív fészkei: "Legyen már hazai is, amire a sok kitántorgó hazagyün."

Jelentem, évek óta először tejfölös epret ettünk!
Ebben nem az eper az izgi, hanem a tejföl. A minap végre szereztem "bichito"-kat, másképp "pajaritos"-okat, magyarán kefírgombákat, napok óta egymás elől isszuk el a friss kefírt, isteni a kezdődő nyári melegben. Tejszínnel összekeverve pedig kész a tökéletes tejföl. Nagy előrelépés ez nekünk, csirkepaprikás, gombapörkölt végre igazi lehet.
@Mariann19:
Szia!
Tudom én, hogy az evezős nem bírna ki egy napottat se. Itt lesz ám, akárki meglássa.
A gejzával kapcsolatossan meg azt mondom, hogy hagyd a fenébe.
Az ő esetében az aljasság párosul a végtelen hülyeséggel, és akkor egyéb végtelen mocsokságokkal még nem is fűszereztem meg a nevével fémjelzett ganajtortát.

Hagyd, holnap beszéljünk, már ha rája érsz.
Én holnap szabad vagyok mint a madár, akire semjén vadászikakurvaannyát.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
"Hogy milyen jól elévődtök kicsinységemen."

Te is benne vagy! Mi az, elévődtök?
@Knósszosz: Holnap részletezünk. Jó?
@Mariann19:
Én itt leszek, más dógom se...
Várlak
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Dezső az pont nincs a pinyóban, de egy pármaival egyenértékű füstölt hátsó végtag akad :-))
Mindenkinek jó éjt!
@Fabius: Serrano, vagy surrano? :-) Háztáji valódi pösti levegőn füstölt-száradó? :-)
@Knósszosz:

Lehet a grana is uncsi. De föl lehet dobni mittom egy vékonyra szeletelt mostarda-pármai kombóval egész viselhetőre ;-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Háztáji, de pilisi hegyközt érlelődött a cucc. Holnap vágok belőle egy darabkát, ha már Knósszosz is ráér majd...:-D
@rodeo36:

Köszönet ezért a video-ért.
Látom, a témához rodeo - ért.

Viszont:
ez eddig is világos volt, nincs ebben semmi új. Miután a világegyetem (állítólag) tágul (az Ős Bumm kooordinátáihoz mérten spirálisan), nyilvánvaló, hogy a mi NAP-unk sincs egy helyben.

Msárészt, ebből logikailag ebből az következik, hogy a Hold sem a Föld körül forog és persze a Föld sem saját tengelye körül forog.

Midnez inkább így igaz:
Az égitestek, így a Föld is, nemcsak az eddig általánosan ismert tengelyközépppontok körül forognak, hanem pályájuknak van legalább egy (vélhetően minimum kettő), a Naprendszeren kívüli gyújtópontja is.

Ez a "Föld nem a Nap körül forog" szöveg féligazság.
@aranyhorcsog:

Nálunk nemigen veteményeznek azok a zoligarchák. Bár megnézném ahogy az egyik betoppan az apóshoz azzal, hogy csácsumi, mink itten vetünk a ner nevében!

Látna csudát a világ egyenest a híradóban :-D
@De hol van Columbo felesége?:

nem etimológiai elemzést akartam...ez sokkal messzebb vezet...az egyre több dimenzió értelmet kap és megfoghatóvá válik valamint az idő sajátsága, az, hogy nem létezik mint világidő hanem az egyes anyagi objektumok saját ideje...a végtelenség és az örök változás is kézzelfoghatóvá válik azaz egyre kevesebb "hely" marad a big bang nevű monoteisztikus agyfosásra istenképzetek kozmológiába oktrojálásába

brühühühüh

folytatnám, de tudd, a Nap belül tök fekete és hideg, valamint a Napszél és a sugárzás nem azonosak és a Nap működése sem az aminek magyarázzák a templomban (=KFKI)

brühühühühü
@a szív fészkei:

a világ csodája az "ARANYMETSZÉS" kérdezd Phytagors-t és az egyiptomi piramis építőket

brühühühühü
@De hol van Columbo felesége?: "Ez a "Föld nem a Nap körül forog" szöveg féligazság"
Már csak azért is, mert nem forog, hanem kering :-)
Amúgy érdekes dolog elképzelni: először a holdakat a bolygók körül, aztán ezeket a Nap körül, majd mindezt úgy, hogy a Naprendszerünket is tartalmazó spirálkar egyre nyílik, de közben a spirálkart hordozó galaxisunk is tart valamerre, és ha ezt sokáig csináljuk, kiderül, hogy nincs gyújtópont, nincs nyugalomban lévő térrész.
@Fabius:
Ez nem nevezhető fer eljárásnak, egy köztudottan zabás NER kollégával szemben.

Javasolnám megkérdezni Rodeót, mi a véleménye a Jamon Serrano sonkáról, ha már feltett szándékotok szivatni engem. A Prosciutto Crudo hasonló gyönyör, ettem azt is, mikor Veneto-ban voltam a sógornőmnél, meg Serrano-t is, mikor Katalóniában evett a fene.
Olaszilag Torre Pedrera falucskában volt szerencsém nyaralni egy hetet ( Rimini külterülete ), ott haverkodtam össze egy pizzeria tulajával, akinél aztán minden nap zabáltunk. Francesco mutatta meg, mi az a tutti reggeli, olasz módra. Hajszálvékony sonka szeletek, jégbe hűtött sárgadinnyével.
Na, azóta is hiába mondom a haveroknak, nem tudják elképzelni milyen az.

Háát, leírni nem is tudom, meg köll kóstolni. Ott. A mediterrán napon, reggel, a jódos-sós illatot árasztó tenger partján.
Csak azér, hogy szenvedj Te is picit...
@Mariann19: Elbírsz te ennyivel, kisujjadon közben pörgeted Bloggézut, mint a Weöres-versben:[..]" A lábával karikázik, A kezével citerázik, Az orrával orgonázik, A fülével figurázik, A szemével gurgulázik, A szájával vacsorázik!" :-DD
@miva?:

12 milliárd fényévnyire hogyan gravitál egyik galaxis a másikra...pláne ha az egyik 5 milliárd éve nem létezik mi csak egy errefelé száguldó képét látjuk a másik meg 2 milliárd évvel ezelőtt keletkezett és ami látunk szinztúgy semmi köze a valósághoz

tehát hogyan is gravitálnak a drágák...kis herceg?

brühühühühü

én megszoktam, hogy imádok vitatkozni, látom ebben találkoztunk, és ez jó mondá Lucifer a Fény
Bassza meg, Berlusconi, csak tönkrevágja Olaszországot, ettől félt a barátnőm: index.hu/kulfold/2012/12/08/lemond_az_olasz_miniszterelnok/

Agyrém.
@De hol van Columbo felesége?:

hol is van a kezdőpont?

ugye a Földről (amit most már tudunk, hogy egy spirál pályán bolyong a tejútrendszer központja körűl) mi egy gömböt szemlélünk (és nem csőlátásunk van, ugye?) aminek mi vagyunk a közepe bár mi nem is lehetünk semmilyen közép sem, de szférikusan 13.7 milliárd km-re látunk azaz a két gömbfelület belülről összesen 27 milliárd km-re van és még látunk messzebbre is lásd ESA NASA képeit amiket nem nagyon propagálnak de mutatják

szóval akkor hogyan is van ez az egész?

brühühühühü
@a szív fészkei:

az ő világmaffiája erősebb....mint a kutyus amelyik élvezi a nemi élet örömeit

brühühühühü

most mongyá' konteót

nekem van de nem mondom Oscar tuggya de nem mongya...tralalalalalala
@Légifarkas: Ez nem a mai mocskosnyomik ellen szólt, mert az ttűrni kötelsek, mint agyondotált közszereplők.

Akit ez a véglény - ő valószínűleg valami kézzelfogható előnyért odaadtam a másik, már akkor, 92-ben képviselő véglénynek, a tömjénnek a tudományos munkáját, használja csak nyugodtan képvizelő úr, egészségére! - a szájára vett, az a magyar sport ,a magyar olimpiai mozgalom mártírja, mint zsidó munkaszolgálatos.

Ezért kiemelten undorító; nem azt mondta a neten tölgyként, hogy Gipsz Jakab genyagéza és le vele! Nem azért rakták ki.

Hanem egy borzasztó kínhalált halt védtelen, a származása miatt leölni vitt - amúgy olimpiai aranyérmes - emberen ökörködött és mentegette ekképp a nyilas keretlegényeket. Ilyen soha ne tanítson!

Pláne, hogy ez a Semjén-dolog is kiderült, tehát alkalmatlan erre pályára immár két okból. Ha lehet, aljasok minél később kezdjék meg a lelke kútmérgezését!
@Knósszosz: Figyi, drága , most nyílt meg a sonkabár az Apáczai Csere János utcában, az általam már agyondicsért Misi pék mellet, szemben a Marriott hátuljával. Na ott fogsz kapni serranot meg minden mást.
@Knósszosz:

a Serrano-t futólag ismertem meg, egy réteg Serrano, egy réteg chorizo mucho picante, másik Serrano majd Trappista sajt és újra Serrano összegöngyölve és a tekercs bedugva egy ropogós bagette-be amit mindenféle zöldpaprikával és paradicsommal tálaltak és fehér bor volt hozzá egy borpince patio-jában öreg fák árnyékában...sok sok kupa borka legörgött akkor....is

brühühühühü
@Knósszosz: De azt a spanyol serranot itteni gyesznóból állítják nagy valószínűséggel elő, Etyeken vagy hol. Csak az ára lesz olyan, mintha andalúziai tölgyesekben makkolt volna ;-DDD
@rodeo36: Maffia, mi más kel konteoba? Taglaltuk az Opus Deit, ha nekik ez a pojáca felvarrt fejű barom jó? Péniszpumpás vén hülye. Ó szegények!
@Légifarkas:

akkor most mutasd meg a közepét ahonnan kibújt a Nagy Beng elvtárs pufajkában

brühühühühü
@a szív fészkei:

és a demo krácia nem is grácia? brühühühühü

ott nincs orbán? ha van akkor ki az
@Knósszosz: Ha nincs tenger, a finom sonka - oké, nem is serrano, de van a Lehelen nagyon finom füstölt valami, amit hajszálvékonyra lehet szeletelni, magyar amúgy, - sárgadinnyussal szintén isteni.
@a szív fészkei:
Köszi, be fogok nézni oda.
Nem tudtam, hogy ilyen van nálunk is. Amit én láttam, az körúttól picit beljebb a Király utcában van. Olasz ételek, italok, etc... fini!
Ezt is megnézem majd, mindig veszek valamit, ha ilyen hely közelébe kerülök, ez általában oliva. Ha nem hánynék a töménységétől, deci számra hajtanám le, annyira imádom.

Csak valami fatális véletlen folytán születtem ide...
@rodeo36:

értem, és nem az etimológiára gondoltam magam sem.

"az egyre több dimenzió értelmet kap"
Miszerint?

A nap belseje persze, hogy sötét, hiszen minden fényt kilövell :-), más égitest meg gyéméntból van...Sok olyan dpolgo van a világban, ami meghökkentő.

Minden változik és minden mozog, a viládigő mint olyan pedig értelmes, mert tőle függetlenül telik minden anyagi objektum saját ideje.

Az ős bumm valóban egy monoteisztikus elmélet. Van másik? Ha igen, érdekelne, te láthatóan sokat tudsz e témáról.

Illetve: érdekelne, mi volt előtte? Háényadik ős bumm volt, a hényadik ős reccs után/előtt. MInden ős bumm és ős reccs után/előtt uyganolyan anyagi világ jön létre, vagy nem?

Tudásunk annyira parány, hogy bármi elképzelhető.

Még az is, hogy galaktikus világunk nem több, mint egy porszem felülete egy másik, sokkal nagyobb világban és a mi 13 Mrd évünk egy nanosecundum ott csupán.

Newtontól a Higgs bozonig bezárólag egy hosszabb tudás-skála első második rovátkáján lehetünk. Ellátunk a vélt galaktika széléig, de nem tudunk kimenni még saját lakásunk (tejút) ajtaján sem.
Még akkor se tudunk sokat, ha valamelyik ufonauta elárulta Roosveltnek a tuttit.

@Légifarkas:
:-).

Tetjébe a galaxis is forog (kering), egymáshoz képest is mozognak és van belőlük pármilliárd. Miközben komplett naprendszerek robbanak fel és jönnek létre.
Annyi, térben és időben változó gravitásiós energiahatás valósul meg, hogy nincs hipertér-kalkulátor, ami egy ugrás előtt kiszámolná.

És beszélhetünk arról, hogy az anyag 3/4-e nincs is meg (ott van, de mégse). Amit látunk és tapsztalunk (anyag + sugárzás), az csak a mostani tudásunk szerinti világ egynegyede.

Irdatlan méretek, és irdatlan sok információ.

Sosem értettem, miért úgy tanítják, ahogy - az ember gyereke felfogná, ha egyből úgy magyaráznák: a Föld egy spirális pályán kering (a Nap körül is, ami szintén mozgásban van) aminek középpontja nincs, vagy nem ismert, vagy mindig változó, így gyakorlatilag sosem tér vissza a tér ugyanazon pontjába. VNapunkkal együtt vándorlunk a világegyetemben, miközben távolodunk más világoktól (vagy nem).
@rodeo36: Orvbűn nagy cimbije van,nem elég? Annyira reménykedtek, hogy megússzák, hát nem megy nekik se... Azt írja a nő Rómából, a fővárosból, hogy egy gasztroenterológiai vizsgálatra egy év múlva juthatna be, ha nem megy magánklinikára vagyonokért. A kórházak teljesen lepusztultak, valaha jól kereső embereknek is fogy a tartalékuk, féléves szerződésekre vannak alkalmazva, ha egyáltalán kapnak fizut, nincs nagyon már jótékonykodás karácsony előtt se, hiába próbált gyűjteni leukémiásoknak,stb. stb.

És ez a pojácabűnöző visszamászott a pöcéből. Hogy nem képesek elítélni?
@Knósszosz: Tudom, voltam ott, elég drága.

Ez, amit írok meg a másik, egy spanyol szálloda két üzlete, a Misi fiam banki jogász kollégája volt, aki otthagyta ezt a pékségért. Az az üzlete neve, hogy Jacques Liszt. Hahaha. Én a ciambattájába vagyok szerelmes, 170-ért nagyon megéri, két nap után is isteni - a kenyérárai combosak, de istenieket süt: igazi dán vajjal croissant-ot, meg ilyesmit. Van egy olasz pék is, nyomják a délit erősen.

A sonkázó is biztos finom, a fiam lemaradt az ünnepélyes - kóstolós!! - megnyitóról, elnézte a dátumot szegény. Majdnem belehalt, amikor rájött. :-))
@rodeo36:

"hol is van a kezdőpont?"

Ez jó kérdés, rodeo. Lehet, hogy nincs is kezdőpont?

"van és még látunk messzebbre is lásd ESA NASA képeit amiket nem nagyon propagálnak"

Azt mondják az okosok, hogy a világegyetem tágul.
Jó, elhiszem.
Meg azt is, hogy a diométer ~27 Mrd fényév. De ha tágul, akkor ez a diométer is nő, ergo világunknak van HOVÁ tágulnia (ahol ezek szerint nincs anyag és nincs rezgés sem).

De tér igen. ha viszont van tér, akkor van ott idő is. És ott, az alatt az idő alatt, míg mi 13,7 Mrd évig "tágultunk", nem történt semmi?

Ha ellátunk a határon túlra, ahol nincs semmi (ahogy írtam fentebb) akkor ott mi a fenét látunk anyag és rezgés híján?
@Knósszosz: Az olivát én kenem is magamra, nyáron nem is használok naptejet, sokkal szebb színem lesz tőle, most is azzal indítok reggel, kis illóolajjal feldobom, nagyon klassz a bőrnek. A Provence-iak effektíve iszák az olivát, van vagy 460 féléjük, úgy kóstolják, mint itt a bort szokták.Jól eltaláltad a déli szokást. ;-DDD

A Lehelen van egy delikát üzlet, ott egész olcsón adnak olasz olivaolajat.

Nekem is a tengernél lenne a helyem,ha ez egy igazságos világ lenne.
@rodeo36: Igen, a harmónia alapja. Nem tudom, miért kellett felrúgni sokszor a modernség nevében.
@rodeo36:
Nem is annyira a sonka volt a favorit, hanem a chorizo.
Az valami isteni, a paella-ban is ott volt. Persze nem túrisztresztórantban, hanem kicsit gyalogolva az óvárosba fölfelé, ahun bideschlábú levéd BMW-s zsírdisznó már nem szennyezi a környezetet, na ott. Én mindig .lott eszek, ahol a turhisták nem. Ezért tudom mit hagynak ki. Már nem találnák oda ahol a Montjuich környékén zabáltunk, de azt tudom, hogy a Teleférico a fejünk fölött billegett, és közel volt a kikötő. Barcelona
brühühühü...
Imádom azt a várost
@De hol van Columbo felesége?:

nagyon figyelj

www.youtube.com/watch?v=xwZQDdsvuis

hol lenne helye ebben istennek bármilyennek és a Nagy Beng elvtársnak?

brühühühühü
@a szív fészkei:
Aztat már megtémáztuk, hogy Neked sem itt lenne a helyed, ahogy nekem sem.
Az a vonzalom ami a tengerhez, a mediterrán világhoz köt minket, szerintem normális. Csak azok nem értik, akik többségükben nem tapasztalták meg az érzést.
Na, holnap (ma) folytassuk!
Most lett elegem a hétből.
Márhogy álmos vagyok.
Bocs anya, már alig látok...
Jó éjt Neked és mindenkinek!
@De hol van Columbo felesége?:
nincs kezdőpont

a mellékelt videókon -és még sok ilyen van- az látszik, hogy a Birkenland áramlatok azok pontosan ugyanolyan szerkezetűek mint amit a Nap és a bolygók spirális mozgásukkal létrehoznak a tejút központja körűli bolyongásukban ami újfent egy másik és sokkal nagyobb és bonyolúltabb Birkenland áramlat ami végűlis a világegyetem plazma szerkezete mert a vácuum-ban is kialakúl a többrétegű plazma áram és az alakítja a mindenféle égitesteket a meteorokat és üstökösöket is beleértve és egészen galaxis csoportokig

na ezt ne próbáld a KFKI-ben

brühühühühü

mivek minden egységnek saját ideje van egymáshoz viszonyítva nincs idő nem létezik azaz itt kialakúl ott megszűnik és a kettőnek vagy a végtelen mennyiségnek semmi köze egymáshoz időlegesen a plazma áram tartja életben...
@a szív fészkei:

ez a konteo valakik nagyon támogatják és azok nem olaszok

brühühühühü
@Knósszosz: :-) Neked is. Megyek én is víz alá, bár az pesti és kemény. Sehol a só. ;-(((((
@rodeo36: És azoknak ez a debil bűnöző jó? aki egy 15 éves kurváért elfelejti mivel is bízták meg? Uramatyám, romlanak a szolgálatok már nagyon!

DSK is a sliccén keresztül volt rángatva, de az alapból nem volt hülye két dugvány között. Ez meg?
@rodeo36:

Köszönöm a videokat - nem semmi, nagyon érdekes.
"nincs kezdőpont"

Illetve sok kis kezdőpont van, amik közt inkább nincs sösszefüggés. Tehát nincs egy egységes közös idővel és térrel (?) rendelkező világ, ami konzisztensen összefüggne.
Ez lehet magyarázat arra, hogy bizonyos bolygók (más rendszerkben is), mért állnak teljesen "idegen anyagból", ami nem szokványos adott csillag (nap) és bolygói esetében.

A vácuumban nincs semmi, nyomás zéró, tehát nem is áramlik semmi - ott hogy lehet plazma áram (töltés)? Egyáltalán? mi ez? Erős elektromos töltéssel rednlelkező molekularészecskék ionállapota?

Én még így tanultam: a Nap egy önmagát szabályzó fúziós reaktor.
Ha nincs fúzió (és maghasadás se), honnan a Nap mérhetetlen energiája (ennyi elektromosság elég atommag szint felett?
@De hol van Columbo felesége?:

belinkeltem néhány vídeót...a Birkenland plazma áramok többrétegűek és ugyanolyan szerkezetűek (vagy fordítva a bolygók és a Nap mozgása egy Birkeland áramlat) mint a Nap és bolygóinak végtelen "útja" az egésznek nincs közepe sem vége és a cumulatív szerkezet (plazmaármalatok) nem tesz lehetővé semmiféle egyirányba terjedést vagy expansiót, az mind egy baromság és a gravitáció is nagyon behatárolt hatású lévén a leggyengébb hatás az összes között

mai napig semmiféle termonukleáris fúziót nem tudtak előállítani és nem is fognak lehetetlen...a CERN is valami mást keres mint amit bevallanak vagy hülyék a bozon és környéke az monoteisztikus istenhit istenképe a 21. század hülyéinek II János Pál és Ratzinger Béle gőzcirkáló Opus Dei butítsuk tovább őket addig is olcsóbban dolgoznak nekünk

észre kell venni mindennek társadalmi okai vannak az ismeretelmélet Heller Ágnest nem véletlenűl tartják nagyra és Lukács György valamint iskolája egyre inkább előtérbe kerűl

a tudomány társadalmi szerepe és azt észrevenni, hogy a művészetek intenzíven szimultán mozgásban mutatják fel a valóságot ugyanakkor a tudomány analitikus és egymásraépűl

nem véletlen, hogy a művész sokkal előbb felfedez dolgokat mint a tudós és mindkettőnek van gyakorlati társadalmi haszna aki -mint a fidesz ezt tagadja az egy tetű vagy amőba és fertőtleníteni kell őket- a művész egy Leonardo egy Michealngelo közvetlen társadalmi hatása abban mérhető le, hogy a Pápa rettegett tőlük de kénytelen volt felhasználni őket kurva jól megfizetni is

brühühühühühü

legyen ennyi elég most
@De hol van Columbo felesége?:

a vacuum az nem semmi hanem a valami egy sajátos formája és ebben vagy ez maga létrehoz plazmaármalatokat Birkeland áramokat amik -többek között- fenntartják a Nap-ot is azaz kívűlről befelé és nem belűlről kifelé jön az energia lásd a vídeókat, a Nap belűl 200- 300 Kelvin azaz 0 Celsius körüli

nincs és nem is létezik fúzió nem tudták létrehozni és nem is fogják tudni

a többrétegű Birkeland áram kondenzátorként is működik a vacuum-ban és többágú spírális áramlatok formályában közlekedik a vacuum-ban létrehozva csomópontokat mint Nap, bolygók meteorok üstökösök

brühühühühühü
@rodeo36:

Köszönöm,

felkeltetted az érdeklődésmet...asszem ennek a témának utánaolvasok egy kicsit...
nem tudom hol vagy, de jó éjt (vagy reggelt neked!)

Üdv:
Zb.

Ps.: állítólag a TV feltalálója (Farnsworth) megtalálta a fúziót - le is kapcsolták ITT központban. (Egely-féle infó, így kétkedve fogadtam.)
@De hol van Columbo felesége?:

egyet még: a művész és a tudós valamint a bármilyen alkotó ember az egyetlen az UNIVERSUMBEN aki új dolgokat képes létrehozni amik korábban és nelküle nem léteztek volna

lásd a barlangraqjzokat 3D olyankor amikor 50000 évvel később még csak ikonosztáz 2D volt és csak lassan fejlődés folytán (evolúció a csecsemő evolúciója felnőtté ha sikerűl) adja meg ezt a lehetőséget

nem mindenki képes felnőtt korában 3D-t ábrázolni meg kell rá tanítani

brühühühühühü
@De hol van Columbo felesége?:

hazugság

brühühühü

lapozgasd sok ezer oldal

www.thunderbolts.info/wp/2012/11/26/does-science-admit-when-its-wrong/

jó tanulást és ne ijedj meg tőle
@De hol van Columbo felesége?:
az Universum kumulatív szerkezető és nem koncentrikus

nézd mag a Sixtina freskóit ott is különböző kumulativ foltokban és egyenrangúakban van isten ésa többiek nézd meg El Greco a Prado-ban ugyanaz tehát a művész sokkal korábban megalkotja a mimézis révén (Lukács György elmélete) azt, ami a valóság a tényleges valóság

míg az elkurvúlt tudomány mai napig egy koncentrikus agyalágyúlt szerkezetben árúl a falusi szőnyegen a saját legnagyobb szégyenükre

brühühühühü

és a régi görögök meg a barlangrajzok is cumulativak és nem sohasem koncentrikusak sumér asszir és egyiptomi inka inkább mint ilyen és az architektúrájuk is
@De hol van Columbo felesége?:

bocs nem tudom megállni: a Gran Canyon USA aztmongyák ví műve...a Csendes Óceán összes vize millió évek alatt sem tudta volna kimunkálni számoljál

a mi elméletünk szerint KOZMIKUS SZIKRAFORGÁCSOLÁSOLÁSSAL jött létre ugyanúgy mint a Mras sokkal nagyobb alakulatai és asok minden más a Vénusz ókori görög és sumér története mint lánghajű istennő az égen

brühühühüh

ez a plazma
@a szív fészkei: @Knósszosz:

Ha már reggeli....

Chips méretűre felszeletelt sonka nagyon forró, kis tört chilivel megbolondított extra szűz olivában roppanósra hirtelen megsüt, majd mozzarella-gorgonzola-tört grana padano tálra, amire friss bazsalikomot apróra vágtunk, az egész ahogy van olajjal együtt ráönt. Friss péktermékkel tunkolva arcba betol.

Jó étvágyat :-))
@Fabius:

Látom iccaka megint aktív volt a gasztro szakkör. Piszmogjatok csak a sajtocskákkal, addig én tolok reggelire egy kis tegnapi maradék konfitált rozmaringos marhapofát hidegen, zsírjával kent kenyérrel, hegyes paprikával és lilahagymával ;-)
@vitéz Thapóccay néma bárány: bakker, nem semmi reggelre, oszt a koleszteriny és a koszorúid a szíved körül, az smafu? :D
@vitéz Thapóccay néma bárány: @Fabius:
Lökött zabagépek! :))
Amúgy meg fényképek nem voltak (a napi sajtó példányával hitelesítve!), úgyhogy csak kamuzik mindegyik...
Genyák!!!
@De hol van Columbo felesége?: jajmár!

Nincs olyan gyújtópont!

A felfújódó lufira rajzolt pöttyöket képzeljétek el- Távolodnak, oszt tök egyszerű. Mindjárt ufókkal jöttök itt nekem!
Azért mielőtt itt komolyan igét hirdetünk, olvassuk el együtt Perjés Zoltán Általános Relativitáselméletét!

Megrendelhető, kiküldik.

Megbeszélhetjük fejezetenként. Fabius csinál nekünk szobát hozzá :D
@miva?:
Na'bazzz... A csillagász szakkör... :))
@Kuviklacz: :)))) aha magyar...

aki cigánykodik.... az

amugy sztem zsidó is... ahogy az elmúlt 100 év történelmet végig néztem minden párt vezetpi zsidók, azok nyírják egymást mindenhhol...

összefoglalva dakota zsidó náci komcsi feudalista...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

De legalább nem a levegőbe puffogtatunk ilyen ködös izéket :D

Egyébként a voyagerek által mért töltött részecskék esete is tipikus, mert azt várjuk nagyjából, amit mért. A nagyenergiájú kozmikus sugárzás a naprendszeren kívülről érkezik, mert a naprendszeren belül nincs sem fekete lyuk, sem szupernova, sem egyéb egzotikus objektum. A nap felől érkezett cuccok meg a naptól mért távolság köbével arányosan csökken. Az izgi, hogy miért van 5% ugrás lefelé, és miért nő vissza 3 nap alatt, de azért ez nem világrengető. Na de a téma szerintem nem ide való. :D
@Fabius: Nekem ez túl sok reggelire, de neked egészségedre!! ;-))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A koleszter ínyem köszi jól van :-))) Mink itt vidéken még genetikailag úgy vagyunk kódolva, hogy az üzemszerü működéshez ez szükséges, és a fűfélék meg egyéb lapuk fogyasztása számít egészségtelennek :-D
@De hol van Columbo felesége?: Nem akarnék szólásnáci lenni, de a bilibe lógó kéz az más (amikor az ember felébred, hogy nem igaz az a szép, amit álmodott).
Amúgy nem tisztem védeni az energiacégeket, de ha a forint jobban gyengül, mint ahogy a világpiaci árak csökkennek, akkor bizony forintban nem csökken az ár.
De azt is tudjuk, hogy a világpiaci árcsökkenéseket minden magyar ár (és kamat) lassabban követi, mint az áremelkedéseket.
@dr. Balta$ár: Hát igen, Tisza, Gömbös, Szálasi, Kádár, Antall, Torgyán, Kovács L., Horn...
@Kuviklacz:
"Nem akarnék szólásnáci lenni, de a bilibe lógó kéz az más (amikor az ember felébred, hogy nem igaz az a szép, amit álmodott)."

Igazad van, de itt az értelmezés átvitt (minden párt azt hiszi, hogy csak az a csalás/protekcionionizmus/umbulda, amit a másik csinál).

"Amúgy nem tisztem védeni az energiacégeket, de ha a forint jobban gyengül, mint ahogy a világpiaci árak csökkennek, akkor bizony forintban nem csökken az ár."

Védelmed jogos, de pont az árfolyam téamkör miatt írtam azt, hogy "ceteris paribus".

Köszi a pontosítást, észrevételt,
üdv!
@miva?: @rodeo36:

Egyébként bizonyos szempotból A Föld a Nap körül kering, mert mi itt a Földön a Nap más objektum körüli keringését nem érzékeljük, nem tudjuk érzékelni, miszerint a Fölod soha nem tér vissza a tér ugyanazon ponjára és a keringés síkja is mindig más és más.

Van ilyen gyújtópont (vagy ehhez hasonló középpont: a Holdnak a Föld és a Földnek NAp - még akkor is, ha a spirál alakú keringést elfogadjuk. Az a mozgás, amit a Föld valójában tesz, több keringés eredője, kumulatív, ahogy rodeo fogalmaz.

De én csak egy eccerű fantaszta vagyok, aki gyakran néz felé az égre.

Grand Canyon? Tektonikus mozgás nem lehet? Arrafelé az igen gyakori.
@Fabius:
Ezt, ugye most feltétlenül szükséges vót, 'zmeg!?
:-D
@Knósszosz:

Szükséges? Dehogy :-)) Aszittem ma az ilyenek mutogatásának napja van:

1.bp.blogspot.com/_LKk1alnTtRc/S1M2GClr_HI/AAAAAAAABZg/9sZCrBQ7P-A/s1600/2009.+054.jpg

De könnyen lehet ez sem szükséges :-D
süti beállítások módosítása