Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.20. 05:04 Fabius

Orbán a sajtószabadság helyett egy besúgót támogat

Címkék: fidesz besúgó ügynök demonstráció tiszta kezek böröcz istván közmédia

Tovább folytatódik a Tiszta Kezek mozgalom vesszőfutása a Kunigunda utcában. Orbán Viktor kedvenc III/III-as besúgó védence, Böröcz István ismét úgy döntött elköltözteti a hírfotosoppolás ellen egy éve tiltakozókat a számukra kijelölt demonstrációs zónából. Természetesen a nerben meghonosodott módon, erőszakkal, mert hogy másképp? Tulajdonképpen még örülhetnek is, hogy Besúgó elvtárs nem sütötte el a III/III-as ügyosztály régi kedves viccét, hogyaszongya költöztök baszki Hatvanba, ja felhívjuk a SmittMarit, hogy nyisson meg egy pincét, oszt' az Andrássy hatvanba. 

Ehhez képest smafu a nőverő szerep ami a hivatalos közlemény szerint meg sem történt, hiába állítják, hogy: 

 "Lovas Zoltán facebook: Fizikailag is inzultálták az MTVA biztonsági emberei a sztrájkolókat, Gilicze Márta sztrájkoló lábán vérző sérülés keletkezett. A helyszínen tartózkodó rendőrök nem avatkoztak közbe. Folyamatos a dulakodás. Az utca le van zárva. Kb 40-50 biztonsági terrorizálja a jelenlévőket. A rendőrség felszólításra sem intézkedett"

 ...és bizonyára hallucinál az, aki a mentőben ápolt hölgyet látni véli

 

böröcz-istván-mtva.gif

 Ilyen nincs és nem is volt, a kommunizmus kísértete nem szédeleg a Kunigunda utcában. Bizonyíték kell? Tessék: ha megtörtént volna az eset, hogy itten kérem nőket vernek közhivatal előtt akkor Bábiné Szottfried Gabriella, Rónaszékiné Keresztes Mónika és a komplett Fidesz nőtagozat ott demonstrálna a hölgyet ért inzultus ellen, mert a hajhúzásért feljelentés papnői ilyen szégyent nem tűrnének el egy közhivatal előtt, komcsi besúgó által levezényelve. Ők bizony addig pofoznák az arcátlan pofáját a keményre tekert hatos kartonjával ahogy forradalmár nerleányokhoz illik, amíg le nem mond. Mert a NER nem tűri a nőket ért erőszakot, utálja a komcsikat. Kivéve, ha Orbán Viktor besúgó és kommunistabölény barátairól vagy szó, mert akkor nem a demonstrálás vagy tiltakozó közlemény, de még a homlok ráncolás is tilos. 

Navarrónak üzenem, legközelebb a helyszínre siető ellenzéki politikusokkal húzassátok meg valaki haját, az majd hír és tiltakozás értékű lesz. 

 Az abszurd helyzet és annak kezelése után a seggpöttyös besúgók őre majd magyarázkodhat odakint megint, hogy milyen köcsögre festett felcsúti hagyomány szerint kell a sajtószabadságért és hiteles tájékoztatásért demonstráló hírmunkásokat megveretni egy kádárkommisszárral. Most szólok, a Böjte kiállítás mesét ők sem fogják bekajálni, mert csak ránéznek a guglimapszra és máris világos, a Kunigunda utca nem éppen az a turisták által felkapott és sűrűn látogatott hely halálfasza külsőn, hogy egy kiállítást amit tényleg bemutatni akartok ott kelljen megrendezni, mert méltóbb helye máshol nincs. Külön gusztustalan, hogy Böjte Csabát használjátok indokként és tartjátok pajzsként magatok előtt.

 De az ügynök dédelgetése mellett legalább mindenkinek világos: ti a büdös életben soha nem fogjátok az ügynöklista nyilvánosságot megcsinálni, nem fogtok a komcsi nyugdíjakkal sem kezdeni semmit. A szátok akkora, hogy egyben leesik az ötágú vörös csillag a gyomrotokig, de aki egyszer és mindenkorra le akarja zárni a kommunista múltat, és hányingere van attól, hogy a közmédia egy besúgó kezén van a rendszerváltás után 22 évvel, annak sem marad más választása, mint elzavarni titeket a francba. 

 

 

 

909 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr254915865

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vezeklés kommunista műszakban 2012.11.20. 21:05:51

Két úr falat fest. Az egyik tanár, polgármester és országgyűlési képviselő. A másik a sportirányításban, multiknál szerzett gyakorlattal a háta mögött lett alpolgármester. Valószínűleg egy kósza PR ötlettől vezérelve, a fotós kedvéért festik az új okmá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves Fabius!

Régen mondom. Ami úgy néz ki, mint egy kacsa, ami úgy hápog, mint egy kacsa és úgy totyog dülöngélve, mint egy kacsa, az leginkább kacsa.
Megnyugtatással tölt el, hogy a Jobbik nem kutyája ezeknek a komcsi besúgó patkányoknak, hiszen már ott vannak transzparensekkel a tüntetők mellett kiállva, és mélyen elitélve a még Rákosi idején sem tapasztalt gyalázatot! Oh wait... Nem foglalkozhatunk ilyen apróságokkal, miközben az arabok és a zsidók már megint ölik egymást! Ki nem szarja le Magyarországot?
Fabius, Fabius!
Már megint beleér a kezem a bilibe: (bocs)

"annak sem marad más választása, mint elzavarni titeket a francba."

"Igény lenne rá..."
Böjte Csaba meghalt? hogy máris kiállítás készül róla?
@Secnir: Nem hála Isten. Remélem még jó sokáig lehet ajándék mindnyájunknak. Egyébkènt ez a Márti valóban egy törékeny és kedves teremtés. ;)
"Hoffmann Rózsa szerint Semjén "nagy tudású és művelt" ezért "kizárt", hogy plagizált"

Ez tetszik, mert ha szerinte tömjén nagy tudású és művelt, ezért kizárt, hogy plagizált, akkor ezzel azt is elismeri, hogy skicc egy primitív büdösbunkó volt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gratulálok, hogy minden berzenkedésed ellenére kimentél, fődi.
@Secnir: nagyon is él Böjte Csaba és járja az országot alamizsnát gyüjteni. Most biztosan a föld alá süllyedt szégyenében, hogy ilyen mocskos ügybe keverték a nevét, amit eddigi élete során sikerült tisztán megőriznie, ezzel most aljasul visszaéltek. Szégyenkeznivalója nem neki van.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: majd szerveznek békamenetet endresy.blogspot.hu/2012/10/bekemenet-haboruert.html hiszen a transzparensek még langyosak. S verekedni is jók végszükségben.
Az a nő ment volna haza szülni. Már vargapityu is megmonta
Amúgy ameddig pl. A plágiumlebuktatók endresy.blogspot.hu/2012/11/semjen-teokratikaja.html
A hibásak a plágiumért, mint s.p. estén kövér szerint,addig beszélni is felesleges sajtószabiról.
@Spániel: akkor jöhettél volna te is. :)
@Spániel: mondjuk az kérdés, hogy honnan tudja, hogy semjén plagizált-e, vagy sem, mert amikor vasárnap bent volt az atv-ben, m. antónia rákérdezett a hvg-hírre, s az oktátási államtitkár azt találta mondani: nem olvas újságot, nem olvas híreket, mert nem ér rá. hát gratulálok neki innen is.
@kej: tudod, amióta "üldözik a kereszténységet" tudta kiejteni a száján az alkesz szélkakas, Pálfi, már nem csodálkozom azon, hogy az akol melegében mindenféle hülyeség elszaporodik, mint a gomba.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: sokszor megyek is, de engem elsodort az élet vasfoga délpestre,autónk harmadik sebváltója adta meg magát két hete és innen nem oan eccerű átrándulni Óbudára, főleg, hogy BKV a Kunigundához legközelebb kb. 300 m-re jár. Négy járművel tudnám csak megoldani. Legközelebbi tünti legyen pl. ferihegy 1-en.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jó lett volna még tovább maradni. Szeretek beszélgetni az emberekkel. Mondjuk varjúlacitól kiütést kaptam picit, de a civilekkel biztos lehetett volna még jókat dumálni.

Tegnap viszont elég késő volt már és jönnöm kellett haza, mert reggel általában fél 6 felé kelek.
@Spániel: Azt nem tudtam, hogy már nem Óbudán élsz. :) Én egyébként nem itt születtem, de eléggé megszerettem a családdal együtt a Fabius által "halálfasza külsőnek" nevezett kerületet. :)
fontos poszton fontos elftárs...

a zorbánrezsóm nem játék...
nem lehet megbízhatatlanokra bízni...

éjjen a kommmenyizmus ! éjjen a párt !
jajrá magyarok ! jajrá fides !
Most miért balhéztok a vezényló akár közéjük is lövethetett volna. De azért kíváncsi lennék a vezényló és csürhéje mitől fél a III csoportfőnökség aktáinak nyilvánosságra hozatalával kapcsolatban. Gyáva szarok. Pedig ügynökeik biztosan kiállnának mellettük egy békamenetre.
Több önbizalmat várnék tőlük, és azt hogy a következő békameneten ők sétáljanak az első sorban, és a békamenet induljon mondjuk olyan barátságos helyről, mint Csepel, vagy a XIII. kerület, és ne legyenek biztosításul ott a TEK testőrei a vezényló körül, csak a szerető alattvalói.
Rohadt narancsbolsevik, kommunista, nemzetáruló banda.
miért is nem lepődöm meg?

Fideszes városok járnak jól az adósságátvállalással
A legtöbb kölcsönt felhalmozott fideszes nagyvárosok járnak jól az önkormányzati adósságkonszolidációval - állítja keddi számában a Népszava a Belügyminisztériumnak a lap kérésére kiadott 2011-es adósrangsorára hivatkozva.

hvg.hu/gazdasag/20121120_Fideszes_varosok_adossag
Jut eszembe. Esetleg egy informatikus bekötésű emberke, nem tudna felajánlani valami állandó webkamerás megoldást a helyszínen??? Akkor még jobban nyomon lehetne követni az ehhez hasonló eseményeket.
@Spániel: Ott is lesz ne félj, ha ez a tetű vezényló végre kiteszi a lábát az országból, és haza akarna jönni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: majd pont azt hagynák, villany van? szerintem kábelt nem adnak, wifi-t meg zavarnák, olyan fontos helyen nem lehetnek lyukak a rencerben...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: az 1-est sajnos bezárták, úgyhogy a 2-esen kell megakadályozni, hogy leszálljon a gépe. Csak addig röpködjön tízezer méteren, amíg kifogy a kerazin.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a szívem visszahúz, a budai hegyek minden porcikáját ismertem. De már nagyon átalakult.
@Spániel: Figy nekem egy ilyen egyszemélyes japó helikopter kéne. Ezzel hamar oda lehetne érni bárhová a városban. :)

toochee.postr.hu/ilyet-kerek-karacsonyra-egyszemelyes-mini-helikopter
@Secnir:

Korán reggel ilyen gonosznak lenni:))))
"Most viszont Orbán Viktor elképesztően rossz pozícióból indul, ugyanis mínusz harminc százalék a tárgyalási alap. Vagyis a most lejáró ciklushoz képest ennyivel kevesebbet ajánlott Magyarországnak az EU. [...] A Magyarországnak járó támogatás brutális megnyesése nemcsak azért kínos, mert pénzt kapni jó. Hanem azért is, mert állami pénzből itt már évek óta nem épült lényegében semmi sem. 2009 óta az állami beruházások 97 százaléka kohéziós pénzekből valósult meg."
index.hu/belfold/2012/11/20/egymas_torkanak_esnek_europa_vezetoi/

Köszönjük meg a szabadságharcot a Kedves Vezetőnek!
Felhívom az összes ellenzéki politikus, párt figyelmét, hogy mostantól ezeket minden megszólalásban lábeltöretőknek kell hívni.
Lábtörető, nőverető, hírhamisító diktatúra.
Gábriel, köszi a tegnapi szolidaritást és helyszíni közvetítést.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én egy naggyon földhözragadt nő vagyok, elég lenne egy új japo auto is.
@Spániel: Nekem is. Mondjuk egy ilyen hibrid 4-5 literes fogyasztással. :)

www.toyota.hu/cars/new_cars/prius-plus/index.tmex
"Szegényebb tagállamok: Sohasem lesz növekedés, ha a spórolásra fogott, leginkább rászorulóktól elveszik az utolsó mentőövet is."
Ugyanmár, hiszen Matolcsy is megmondta, hogy gyerekbumm lesz az eredménye a sorozatos adóemeléseknek, és a legszegényebbek kisemmizésének, illetve jobbágyi sorba taszításának! Ezzel ne érveljünk már, mert még a végén hiteltelenné válik ez az áldott jó ember!
mindenképp bizalmi emberre van szükség kiráji propaganda vezetőnek...

nem lehet az áskálódó ballib médiára bízni a sikereinkről tudósítást...
Nagy Navarró 9 órakor sajtótájékoztatót tart. Most beszél a klubrádión, rendőrök a helyzet mélypontján.
@Spániel: a sündőrséget ne báncsd !

tökéletesen végzik a munkájukat védik a párt(álam)ot !

annak az élén is ügynökök vannak...
tökéletesen műxik a tájékoztatás is...
a magyar álam intézményei...
a fides mafia párt intézményei...
@orica:
nem gonosz vagyok, hanem realista. szobrot emelni, utcát elnevezni, életművet rendezni általában halottakról szoktak. nos, kósáról ugyan már készült lovasszobor (arról is megvan a véleményem) meg olajfestmény (az még hagyján), viktorunkat belefestették a Kotmányos kötetbe, de Böjte igenis él, és nagyon úgy tűnik, nem szándékozik elhalálozni.
én egy tökös lmp-s vagy jobbikos helyében azért egy parlamenti felszólamlás keretében ezzel meg tudnám fingatni böröcz iii/iii-as besúgó gennygombóc urat.
Én ezt a történetet nem is értem.

A szabad sajtóért tüntetnek egy éve és a sajtó szarik rájuk.

Miért törik magukat olyanokért, akik jóllakott láncoskutyái az abszolút hatalomnak...?
@dr. Balta$ár: Nincs mit bántani rajtuk, mert Navarró szerint sikerült három km-t húsz perc alatt megtenniük, a helyszínen meg csak álltak és másfelé néztek. Viszont a verőlegények tették a dolgukat előre jól megszervezetten és kíméletlenül. Hát itt tartunk.
Az a helyzet, hogy lassan ideje lenne foglakozni valakinek a különböző akciókamerák, és ezek közül elsősorban azok beszerzésével és forgalmazásával, amelyek a felvételt azonnal streamelik fel a Youtube-ra (mobiltelefon- mobilnet, megfelelő app-ok). Magyarisztánban a helyzet fokozódik, Nádasdy ügynök elvtárs valószínűleg igazábol, rohadt kommunista szíve szerint hamisítatlan Tienammen téri akcióval távolíttatná el a tüntetőket. Hogy ez melyik technológia, elvtársak? Ez:

youtu.be/9-nXT8lSnPQ

Azzal a különbséggel, hogy jó lenne, ha a tüntetők az I. Turulszaros Orkbán Viktor nemzeti páncélosdandár lánctalpai alatt fejeznék be lázadó életüket.

Az a helyzet, hogy Böröcz "Nádasdy ügynök" elvtárs is a "saját listámon" az életfogytiglani kényszermunka és teljes vagyonelkobzás büntetési tétel kategóriában van. A másik kultúr-húgyagyúval, Kerényi elvtárssal, aki máját adta a Pártért -> ugye a párt nála mindig az aki diktál. Ő pedig erősen szopja az erősebb kutya faszát. Mr. Gerinc.

Éljen a Párt! Éljen Párt! Éljen Rákosi! Éljen Rákosi! Nem leszünk gyarmat! Le az IMF-el! Megszorításokat!

"Magyarországon egypártrendszer van és az is marad": jól mondta a vén köcsög! ->

youtu.be/kwevIvPBoSQ
rdos és hasonszőrűek!

... azt azért nehezen értem, hogy nem sül le a bőr a pofátokról, hogy 2012.11.20-án még mindig képesek vagytok nem szégyellni, hogy ha nem lettetek volna véletlenül a kádári titkosrendőrség kötelékében, de ha tehetnétek, ma is elvből szolgálnátok ... van lehetőség ... működik, lehet jelentkezni ... www.youtube.com/results?search_query=januspannonius68&oq=ja&gs_l=youtube.1.0.35i39l2j0l2j0i3j0l3j0i3j0.18750.19136.0.21244.2.2.0.0.0.0.323.545.2-1j1.2.0...0.0...1ac.1.KKKo5eNRjdU
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

... sajnálom, hogy részben igazad van, de bizonyára érted, hogy korban két csoportra oszthatók a diktatúrát nem csak elfogadók ... egyik csoport, akinek volt lehetősége kiszolgálni a III/III-asokat, a másik, aki koránál fogva, csak az UD ZRT III/III-asaihoz csatlakozhat, de ott valódi kádári titkosszolgákkal, operatív tisztekkel élheti ki ilyen igényeit napjainkban, hiszen, a volt "tulajdonos" Horváth József dandártábornok, ma a MN Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgató-helyettese, volt III/III-as operatív tiszt.
... remélem, valamivel érthetőbb így a dolog ... a link, nem díszítés, meg kéne hallgatni, nálam pontosabb információkat hordoz ...
@biturbo s - félázsiai bunkó állat: "Magyarországon egypártrendszer van és az is marad": jól mondta a vén köcsög! ->
Az a leggyalázatosabb ebben - túl azon, hogy igazad van - hogy ezt mind mi teremtettük meg magunknak.
Ugye az emútnyócév az emút kétév fényében egy rózsaszin mámor, egy békés boldog dagonyázás volt.
DE a focista nem tudott beletörődni vereségébe és minden áron törni-zúzni akart. Ez sikerült is neki, csak magával ragadott párszázezer nyomorultat, akik beszopták, hogy eljő a kánaán, a viktor a kiráj.
Most ezt szívjuk, hogy akkor nem volt józan ész, maszop a támadások alatt béna kacsa volt, kommunikáció béka segge alatt.
Ha akkoriban valaki, pl. az alakuló és hiteles lmp azzal a programmal áll ki: emberek, szarból várat építeni nem lehet, maradjunk a földön és ne tegyük meg azt a szívességet, hogy kétharmaddal rombolja szét egyetlen párt az országot, akkor nem itt tartunk.
Mindenki a maga pecsenyéjét sütögette és csak az volt a fontos, hogy belecsimpaszkodhassanak a parlamenti székeikbe.
@ki kicsoda: így már érthetőbb a mondandód, de még a megcímzetteket mindig nem értem, meg a bőr és leégés emlegetését, cseppet mellélövésnek érzem, hisz nem a célcsoportnak küldted
Nem mellre szívni, szerintem csak tréfálkozni akartak. Pont mint Lukasenka...Mert ugye a Századvég Gépontja megmondta...
@Secnir:

Látod, hogy csak ironizáltam:)

Kósa lovasszobrát nem láttam, de egyetértek, öntsék bronzba.
A szállodai freskót láttam, az nem hagyján, az szörnyű. Minden naiv festő forog a sírjában.

Böjtét bármiféle politikai célra felhasználni, minősíthetetlen. Ebben mindenkinek fel kellene szólalni, élen pl. Tömjénnel, L. Simonnal - ha normális ország lennénk.
@Spániel: Most tahó leszek, de:

A félázsiai, Kádár faszán nőtt, 3.60-as kenyeret gúlyáskommunizmusban csámcsogó félázsiai síkhülye fogatlan és fogalmatlan magyar népnek ki kell tapasztalnai, milyen az amikor a gúlyáskommunizmus véget ér, mert finanszírozhatósága irreleváns. Erősen meg kell tapasztalnia, mivel szegénykém igen ostoba.

Itt a sok gyökér nem akart demokráciát és most sem akar. Itt a sok félázsiai barom nyugati szinten akar fogyasztani keleti teljesítményt nyújtva . Értve ezt maguk szintjén a kocsmák népétől a Simicskai és Puch-i "magasságokig". Az attitűdök ugyanazok. Valaki csak a marófejet lopja el, valaki az egész gyárat, az attitűd ugyanaz.

Csak az a helyzet, hogy már a sokat lopók annyi mindent loptak, hogy nincs már gúlyás, de lassan kenyér sem. A magyarisztáni posztszocialista, színleltnemzeti, valójában államszocilaista rendszer akkora robbanással fog összeomlani, amihez képest a Conducator elkergetése közönséges kofalárma volt. De ehhez győznie kell a Fizess-nek 2014-ben, hogy a jelenlegi pusztításuk gyümölcse teljesen beérjen. Ha ez nem nyitja föl akkor a sok húgyagyú szemét, akkor semmi sem. De hát az éhség a legjobb motiváció a köztéri lámpák unorthodox használatához.

Magyarisztán elmúlt 22 (?) éve = egy mérhetelenül ostoba és értelen nép tántorgása a demokráciához és jogállamisághoz, felelősségvállaláshoz, szembenézéshez vezető útvesztőben.
te is kintvoltál élőláncot alkotni tegnap a parlamentbél Fábijusz? mintha láttalak volna az index videóján :DD
Ez lassan már meg sem lép, hogy nagyon erősnek érzik magukat..
@biturbo s - félázsiai bunkó állat: Kiegészíteném annyival hogy a magyar szemét soha semmi sem nyitja fel. Soha nem fog szembenézni önmagával. Nem fogja azt mondani hibáztam, loptam, csaltam, hazudtam. Ez egy felelősség nélküli nép egy következmények nélküli országban.
@Spániel: Na nem hiába pattogtam tegnap, mint a platnin a víz! Uram kint aludt, nyugi volt, 9-kor volt egy sajtáj - csal lemerülőben a telefonja, nem tudtunk sokat beszélni, majd kiderül ott kell-e maradnia egész nap.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: De majd kinyitja ha Mohács lesz, és akkor majd fog sírni, és káromkodni. Na de addig úri muri..
öveket bekötni:

Megszavazták: januártól jön a közműadó

Adót kell fizetni a közművezetékek után 2013. január 1-jétől, a teher mértéke 125 forint lesz méterenként. A parlament kedden kivételes sürgős eljárással fogadta el Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter erről szóló javaslatát.

hvg.hu/gazdasag/20121120_Megszavaztak_januartol_jon_a_kozmuado
@Dr. simonmondja.: IGazad van: szakma szarik rájuk egy-két kivételtől eltekintve, ezen is kibuktam tegnap. Féltik a szaros millás gázsijukat, miközben tudják mi zajlik az orruk előtt. undor az egész médiás banda tokkal-vonóval, tegnap leírtam páruk felkapott nevét, remélem megvetés lesz a sorsuk egy jobb világban.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Akkor rövidesen vége a dalnak. Nemzetállami szempontból is.

Az a nagyon fájdalmas, hogy épp úgy van, mint a Horthy korban: a társ. megkésettség miatt akkor egy nemzetben volt egy nyugatos (kicsi) polgári társadalom, egy túlnőtt irreleváns, anakronisztikus arisztokrata-földesúri rendies társadalom, meg egy abszolút rendies paraszti társadalom.

A komcsi rendszer ezeket szétkúrt@, de ebből polgárosodás nem lett. Helyette 20 éve elindult valami, de ugyanaz az inkoherencia: van egy nyugatias, teljesítményorientált modern, demokratikus társadalom, vagy csoportok, és ezek mellett egy elmaradott keleties, könyöklésen alapuló kilenskapitalizmus, bunkókrácia. Ennek legszebb példája az állam testén kövérre hízott Fidesz és Mszp nemzeti burzsoáziája, szembeállítva mondjuk a versenyszféra vállalkozásaival. Legyen utóbbiakra példa mondjuk a Graphisoft, akinek a piacai külföldön vannak.
"A helyszínen tartózkodó rendőrök nem avatkoztak közbe."

Nem bizony, merthogy olyan szó nincs, hogy közbeavatkozik/közbeavatkozás.
Beavatkozás, beavatkozik, beavatkoztak - olyan van.
Közbelépés, közbelép, közbeléptek - olyan is van.

A közbeavatkozás olyan, mint :
- a mosószer formulája (=képlete?) ami inelligensen kiszedi a koszt... merthogy a víz KÉPLETE oltja a szomjat, a só KÉPLETE meg ízesít

Tényleg ilyen hülyék vagyunk?
- ékezet nélkül írunk (ált. isk. első)
- h az HOGY
- vok az VAGYOK
- írásjel után szóköz (ált. isk. második, de lehet, hogy az is első?)
A Legfőbb Pöttyös Seggű Első Polgár mondotta eztet Torgyán Józsi bácsinak:
„Nagyon emberi pillanat, amikor az egyszeri és megismételhetetlen művünkkel szembesülhetünk.”
@orica:
"Kósa lovasszobrát nem láttam,"
na jó, nem lovas, de szobor. gugli, képkereső, "kósa szobor" [enter]
és kapaszkodj, mert indul a hullámvasút...
D.R. és te a maszkos biztonságiak között, lábat törni, védve a kommer besúgót és vezénylói urát?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez a pasi kurvára leképezi az egész brancsot, nagyon is illik oda.
@na__most__akkor: ok, köszönjük a nyelvtanórát, ettől most jobb, és szebb lett minden, és a világ is megváltva, de jó hogy ez a legnagyobb gondunk ebben az istenverte szétcseszett országban...
A tündérmese mai fejezetei címszavakban:
"Nem lett fehérebb a gazdaság tavaly óta."
"A feketepiacon veszi a csipszet a magyar"
"Kevesebbet ér a bér, kevesebben dolgoznak"
melléklet:
/sértetlenség vámszedője, maga a vezényló és zrt.-je/

25,6 milliárdnyi TAO-pénzt költöttek tavaly a sportra

A tavalyi évben 2618 vállalkozás több mint 25,6 milliárd forintos támogatást adott a társaságiadó-kedvezményen (TAO) keresztül az öt látványsportágnak, amelyek így az önerővel együtt összesen 33,5 milliárdot költhettek el.
Miért, a Rádióban nem egy tartótisztnek nyitott pár éve kiállítást Kondor? Biztos nem, csak a buszon ilyet hallottam.
Szerintem van valami takargatni valo...
@Bakter: Erre inkább nem írom le az első cseppet sem finomlelkű gondolatom.
A mosószer formulája természetesen inTelligens.
Mi más is lehetne...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"ok, köszönjük a nyelvtanórát, ettől most jobb, és szebb lett minden, és a világ is megváltva, de jó hogy ez a legnagyobb gondunk ebben az istenverte szétcseszett országban"

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
Lucifer.

Az ember tragédiája. Ha valaki nem ismerné...

Madách mondjuk nem használta az "istenverte szétcseszett" kifejezést. A hülye...
@orica: NEmt udom,voltál te a parlamentnél vagy máskor.A virágládák már kitolva vannak szinte a kettes sínjéig. Szóval ott lassan már nem lehet gyülekezni, pedig régen a lépcsők közelében voltak. Ott is fotókiállítás címmel rekesztették el a rendvédelmis balhék idején a teret. Nagyon fotóbarátok, de legelsősorban Böjte Csabának kéne ezt kikérnie magának, pláne a tegnapi erőszak fényében. mert elhurcoltak onnan embereket, nőket és most többeknek ott kellett aludni a pár fokban.

Nem tudom, ma mi lesz, - ha zsizsi van, persze leállnak a verőlegények kicsit, most is kint van a rendőrség - ,de ha csak páran vannak ott tüntetők, akkor a negyven-ötven szekus - beazonosítatlan cuccban, sokan álarcban - megint nekilendül és vernek. Mert Halottak Napján hajnalban is rángattak ki nőt a lakókocsiból erőszakkal. A FB-on a Tiszta Kezek oldalon mindent felpakolnak, lehet követni.

És fasza, hogy Gábriel kiment, de a legtöbben egy éve ott vannak nap mint nap negyven fokban vagy fagyban - aludt azért férjem is mínuszokban kint télen - hogy a létükkel demonstráljanak arról, mégsem félnek és értenek ezzel a lu. Saját pénzből fenntartva az egészet, összedobva. Aki akar, adhat pénzt is, vihet forró teát, nem kell silbakolnia, ha nem ér rá, a férjemnek is lenne mit tennie, pl,. orvoshoz kellett volna ma mennie, mert időpontja van, de ott őrzi a lángot ill. épp most mondta, hogy konténert kell elpakolniuk az útjukból...

Mivel ezek szerint fél tőlük Orvbűn, mint a tűztől, érdemes őket erősíteni. Böjte akkor lenne igen nagy a szememben, ha odamenne és mellettük foglalna állást.
@a szív fészkei: majd a vargapityu megmagyarázza akko :-) :-(
@Bakter: ez azért van mert nem elég pttyes a feneke a népeknek.
@Penivaldes: Miért, Mohács után mi történt? Összefogás? Felemelkedés? Változás? Szembenézés?

@biturbo s - félázsiai bunkó állat: A Horthy-korszakra kialakult polgárság életképtelen és változásképtelen volt, pontosan ugyanúgy mint mondjuk a nemesi osztály, ezzel maga Márai is, a kirakatpolgár is szembesült. A nyilas-kommancs vircsaft pedig a kevés jót is felőrölte ami esetleg mégiscsak kisülhetett volna az egészből.
Nincsenek illúzióim, abszolút menthetetlenek vagyunk :/
bassza meg a motort, zabál: nem értenek egyet ezzel a lukasenkoi diktatúracsírával
@Penivaldes:
Nekem erre két gondolatom van:
1, sohasem bocsátom meg a Nagy Pojácának, hogy '98-ban hatalomba segítette az Első Polgárt. Hiszem, hogy ennek a lénynek soha nem lett volna szabad a magyar közéletben kikerülnie a nagypofájú örök ellenzéki szerepkörből. És azóta valószínűleg el is tűnt volna a pöcegödörben, ahová való.
2, ha már a művével akar szembesülni az Első Polgár, javaslom neki az ágyúöntést, majd a szembesülést a csővel, amiben éppen akkor kezdődik a kémiai reakció.
Kicsit arréb pakolták őket mert akadályozták a munkájukban az őröket.

Gyurcsány ilyenkor már kordont álított és gumilövedékkel lövette fejbe azokat akik ellenálltak.

Az meg külön vicces, hogy egy lehorzsolt térdhez mentőt hívnak.. :DDD
@GeoCracker:
Legalább nyolcvan darab szúnyogot raktam a gatyámba, hogy elég pöttyös legyen a valagam, hátha befogadnak a japánok.
@na__most__akkor: Basszus meg, te vagy Lőrincze Lajos szelleme? De nem, mert ő tisztességes ember volt és ilyen esetben nem kioktatásra használta a nyelvet.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Ady Endre neve ismerős gondolomn.
Bevallom nem tudom, hogy mi volt a magyar történelemben Mohács idején. Sajnos nagyon keveset olvasok.
@a szív fészkei:
Ki a faszt érdekeltek ti gagyi Gyurcsnyisták ?

Senki le se szar titeket

Hol voltatok mikor az MSZP pakolt ki többszáz embert és ültette a helyükre a csicskásait ?
Titeket ?

Sehol vazze.

Hülye kis MSZP bábok vagytok akik egy normális tüntetést is képtelenek megszervezni, így provokáljátok az őröket,, meg mindenkit aki dolgozik melletettek.
@Bakter: Pöcegödörbe való az egész társaság egytől egyig.
@a szív fészkei:
Hanem tanításra.

Ameddig még voltak tanulók.

Most már csak olyanok vannak, akik bassz

.

.

.

ussal kezdik.
@Penivaldes: Ja, hogy úgy...Akkor igen, nekünk Mohács kell. És ugye abból sem értünk, azt sem fogjuk fel és még tetézzük is...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
III. Sethy fáraó ilyenkor meg már a krokodilok elé vettette azokat, akik ellenálltak. Hogy mik nem vannak a történelemben.
@biturbo s - félázsiai bunkó állat: Valahol igazat adnok neked. Én úgy látom, hogy az emberek egy része (elég nagy része), tulajdonképpen a jobboldal túlnyomó része, a kádári rendszerre nosztalgiával tekint. Akkor volt munka, megmondták mit kell csinálni, kire lehet szavazni, mit kell nézni a tévében... Ők képtelenek feldolgozni a demokráciát. Ők az irányítás nélkül elveszett emberek. A vezényló nagyon tisztában van ezzel, a családi örökség miatt, és nagyon jól ki is használja ezt. Mindig talál maga körül olyan emberkéket, akik boldogan asszisztálnak ehhez, mert ők is ezen lettek szocializálva. Elegendő csak végignézni kik vannak körülötte.

Sajnos amíg nem nevelődik fel egy önálló gondolkodásra képes generáció, addig a helyzet nem fog megváltozni. És a vezényló nagyon ügyesen manipulálja a társadalmat, hogy ez ne is tudjon megváltozni.
@na__most__akkor: Igen, és tudod drágám, ez hatalmas eufémizmus volt a részemről, mert baszd meggel akartam külön csak neked, csak ma. Ha ezért jöttél: kioktatni, még rugózgass kicsit, és talán menj is a megfelelő helyedre! Kunigunda utca Óbudán, tegyél fel szép nyelvtani fordulatos képeket a Böröcz faliújságjára, amiért tegnap vért folyattak a mocskok (ezt szabad írni cenzor elvtárs?)

Mert ma itt erről van szó, ha nem vennéd észre: arról tehát, hogy a szó ne csak nyelvtanilag legyen helyes - bár te csak ezen idétlenkedsz - hanem tartalmilag is. Látom, ez lényegtelen számodra. Na ezért kérek sürgősen elnézést Lőrinczétől, hogy vele kapcsolatba hoztalak! Számára sértés.
@biturbo s - félázsiai bunkó állat:

Hehe.. Azért az is szép, hogy a KKt-k egy részének is komcsi vezetői voltak/vannak.. Értenek is a "káderpolitikához" Pl dolgoztam egy cégnél, és hogy, hogynem azok kaptak több lóvét akik hangosabbak voltak.. Nomeg eccer rajtakaptak egy csákót, aki több milla nagyságrendben csórt ki cuccokat, marókat, marófelyeket.. A bili akkor borlt ki, amikor eltűnt egy "gyorsítófej" Amiből kb 3 db volt a cégnél.. Mikor kiderült visszahozta, meg egy két másik dolgot is.. Erre nem hogy rendőrségi ügy nem lett a dologból, hanem megsimogatták a "buksiját", hogy ugyan már milyen rendes gyerek, meg amúgyis megértjük, mert építkezik, kell neki a lóvé.. Persze aki hang nélkül húzta az igát, és egy ceruzát nem csórt el, mert nem olyan ember volt, no attól minden apróbb cseprőbb indokkal húzogatták le a "mozgóbért" El is "párolgott" szép lassan a szakembegárda nagy része... No csak hogy tudjátok, a "versenyszférában" is vannak komoly gondok.. És ez csak egy nagyon kis szelete volt a dolognak...
@Bakter: Na ez is idetalált, megint címlap van? Ja,az, jönnek a bevetett trollcicák. Annál már a porcica is jobb.
@a szív fészkei: én szeretem a port. kilehet vele fejezni magamat.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Nyilvánvalóan ez a polgárság össze sem hasonlítható attitűdjei ethoszai szepontjából mondjuk az angol polgársággal. Ezen csodálkozni nem igazán kell, végül is ők is ennek az elb@szott ostoba ország születtjei voltak.

Aki meg most nem akar részese lenni a közeli összeomlásnak, legjobban teszi ha legalább virtuálisan (külf. bankszámla, külf. cég), de inkább valósan elmegy. Főleg, ha Matol "pirossegg" Csimpánz megkapja az Offshore Lovagtól az MNB-t.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Ehhez képest tegnap pont a kádáriban felnőtt nemzedék állt élőláncot legnagyobb számban. És tudod a tévé előtt se hamvas huszonévesek őrködnek a sztrájkban -van köztük persze bátor fiatal, de a java az is korombeli.

Viszont, akik húztak el előttünk a rakparton a kocsikban, na azok főleg fiatal, kora középkorú -35-45 - arcok voltak. És rezzenéstelenül mentek, egy jaguáros integetett csak egy óra alatt. Szóval, akkor kik süppednek bele engedlemesen az orvbűni diktatúrácskába?
@a szív fészkei:
Öröm nézni hogy rugóztuk egy térdsérülésen.
Mentő hívás fényképek tucatjai, blogolsz róla ezerrel..

Mikor kedvenc MSZP-d emeberek szemét lőtte ki akkor egy megérdemlikkel elintézted te rohadék.
Mikor gumilövedékkel, könnygázgránáttal lőtték az embereket célzott lövésekkel akkor hol voltál tetű ?

Tudom szarul esett nektek, hogy miután az MSZP kirugott többszáz embert az MTV-től és beültetett titeket Navarróbval egyetemben seggnyalónak oda, hogy kirugtak.

Van ilyen.
Szavazz a főnökeidre majd ők visszatesznek titeket megint.
Csak ne cirkuszolj mert baromi álszent és nagyon átlátszó.
@a szív fészkei: Miért is lázadjanak? Kocsi van, haverok vannak..akkorm meg. majd azt hiszed, hogy..
atv.hu/cikk/20121119_megszoritasok_a_parlamentben_percrol_percre?source=hirkereso

Bocs, hogy ilyen sokat kopizok, de elgondolkodtató a Bajnai-fóbia eluralkodása már a parlamentben is és minden válaszadásból süt a lekezelő cinizmus:

„13:18 Szabó: "milyen érzés szemlesütve közlekedni?"

Szabó Rebeka LMP-s képviselő a földtörvényről beszél, amit Noé bárkájához hasonlít. A képviselő szerint a kormány csak a nagy gazdaságokra, Simicskára, az oligarchákra és saját "haverjaikra" tud odafigyelni. SZABÓ SZERINT A KORMÁNY ELFELEDKEZETT A KISEMBERRŐL, ÉS LEJÁRATÓ KAMPÁNYBA KEZDTEK, MERT ÉSZÉRVEKKEL NEM RENDELKEZNEK. Milyen érzés, hogy csak szemelesütve tudnak közlekedni és, hogy összesúgnak a hátuk mögött?"- kérdezi végül Szabó.

13:22 Jobbik-LMP párhuzam

Fazekas Sándor államtitkár válaszában elmondja, hogy az LMP jó úton halad, hogy elveszítsék a hitelességüket a vidéki emberek előtt. Fazekas párhuzamot fedez fel a Jobbik és az LMP között.
AZ ÁLLAMTITKÁR SZERINT "IZZADSÁGSZAGÚ" AZ LMP KRITIKÁJA a földtörvénnyel szemben, és hozzáteszi, hogy, vagy nem értik a törvényt, vagy kiforgatják azt. Fazekas szerint az LMP második gulág harcot hirdetett meg.

13:30 Pálffy: aljas támadás a KDNP vezetője ellen

A képviselő a KDNP vezetője elleni 'aljas támadásáról" beszél, ami a sajtó és a baloldali ellenzék részéről érkezett. ….
SZERINTE, HA NEM LENNE A KDNP, AKKOR NEM MARADNA MÁS, MINT A RÁKOSI-FÉLE POLITIZÁLÁS. „ (………….ezt hogy érti ??? )

13:50 A kormány nem reagál

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője arról beszél, hogy a múlt lehet-e alternatíva. Az ellenzék szerint a válasz nem- mondja Rogán. A frakcióvezető szerint abban egyetértenek mind, hogy a károkat okozó régi módszerek nem lehetnek alternatívák.
ROGÁN BAJNAI GORDON KORMÁNYZÁSÁNAK HIBÁIRA ÉS KÁRAIRA IS FELHÍVJA A FIGYELMET. Szerinte ez is az a múlt, amihez nem érdemes visszatérni.

A kormány nem akar reagálni. Az MSZP soraiból nevetgélés hallatszik, amit Kövér nem hagy szó nélkül.

14:47 "A Matolcsy-csomag nem megszorítás?!"

Józsa István, MSZP-s képviselő interpellációjában arra keresi a választ, hogy mi lenne a megszorítás, ha a Matolcsy-csomag nem az. ORBÁN VIKTOR MIKOR NAGY HANGGAL KORMÁNYT ALAPÍTOTT, MEGÍGÉRTE, HOGY NEM LESZ MEGSZORÍTÁS – emlékezik vissza Józsa. A képviselő szerint a kormány közel 1500 milliárdnyi megszorítást tervez, és szeretné tudni, hogy a kormány mit kíván tenni a magyar gazdaság helyrehozásában. Meddig tartható, hogy mást beszél a miniszterelnök, és mást tesz a miniszter – kérdezi Józsa.

Cséfalvay szerint az MSZP-ből hiányzik az erkölcsi alap, hogy kritizálhassák a kormányt.
AZ ÁLLAMTITKÁR NEM ÉRTI, HOGY A BAJNAI KORMÁNYT MIÉRT NEVEZIK MANAPSÁG SZAKMAI-KORMÁNYNAK, HISZ NEM ÉRTEK EL EREDMÉNYEKET. „
Torgyán egyszeri életmű? Hát az van. Uramatyám!
Már csak cache-ben van meg az mszp.hu-n:
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2kHX_MQDiuUJ:uj.mszp.hu/cimkek/nagynavarro_balazs+&cd=4&hl=en&ct=clnk&gl=hu

Gratulálunk Nagy-Navarro Balázsnak és Szávuly Arankának!
mszp.hu - 2012. október 10. 16:02

A Magyar Szocialista Párt Sajtótagozata szívből gratulál Nagy-Navarro Balázsnak és Szávuly Arankának, egyúttal egyetértését fejezi annak a petíciónak a tartalmával, amelyet a lipcsei Média Alapítvány idei kitüntetettjei holnap készülnek átadni Orbán Viktor miniszterelnöknek.
@na__most__akkor: nem is vagyok Madách, és nem is cseszek le senkit a magyartalansága miatt, számomra a mondandó a lényeg és a hangnem, de hát különbözőek vagyunk.
Basszus - ha már a nyelvi szekus ezt annyira zokon vette itt - Jónak lenni! címmel csinálják a kiállítást Böjtének ráadásul. Ezt a cinizmust!

index.hu/kultur/2012/11/19/fotokiallitassal_szoritjak_ki_az_ehsegsztrajkolokat_az_mtva_szekhaza_elol/
Hazugság, hogy a szobor munkálatai elkezdődtek a Kunigundában, a paravánok mögött semmi nincs,nemhogy munka!!! az csak az leszorításért van odaácsolva, ahogy a mostani szarság is.
@biturbo s - félázsiai bunkó állat:

Valójában elég szókimondó módon, de jól összefoglaltad.. Sajnos, 2014-ben nyernie kell a fidesznek, és meg kell kajálniuk azt a sok vagon szart amit összelapátoltak... Van valami mondás, hogy ha egy nép nem tanul a történelem során elkövetett hibáiból, akkor kénytelen újra és újra átélni azt.. Pl, én is Fidesz szimpatizáns voltam, de nekem akkor esett le, hogy kik ezek, amikor megválasztották a KE-t.. Nem, nem Ádert.. :D Apósom, is az volt, aki ugye rühelte a komcsikat, mert ugye az átkosban volt velük gondja, nem kevés.. Lehalgatták, szopatták rendesen.. Ennek ellenére, nem látja, hogy ugyanaz a rendsze jön vissza, amit annyira gyűlölt... Szépen tapsol tovább Orbánéknak.. Csak most éppen Zsidózik ezerrel... Nem mondom, szomorú vagyok...
@Penivaldes: Én erre a bandára egyre jobban! Amúgy még lehetsz... Mármint a porra. A lányom is mostanában 30 éves kora körül lett.
@a szív fészkei: Én nagyon nem is törödöm ezzel a bandával. híreket nem nézek, olvasok. minek idegesítsem magam?
@ati27: Miért hallgatták le apósodat? Mit szopattak vele? És azt nem tudja,kik vannak most a FideSSben? Ha őt annyira basztatták a kádáriban és most nem veszi észre, hogy ugyanaz jön vissza, akkor valami komoly gond van vele, már bocs.

Nekem is voltak gondjaim, szopattak is, és jééé, nem a FideSSnek nyalok ezerrel. Mg a rengeteg tegnapi ember se. De zsidózzon apuka ezerrel, az majd megoldja a gondjait biztosan.
SÜRGŐSEN MEG KELL ALAKULNI A NEM mozgalomnak.A Nemzeti Ellenállási Mozgalomnak ÉS VISSZA KELL VÁGNI DE KEMÉNYEN A nEMZETI mAFFIÁNAK!!!!!!
..MIT NEKÜNK Együtt 2014 ?? Az nem használ!
A harcot szereti a Gonosz Törpe--legyen harc!!!!
@a szív fészkei:
Klisé is ment ezerrel: Gyurcsány, szemkilövés. Pedig az eligazításon már többször elmondták nekik, hogy az új klisé: Bajnai, liba.
@Penivaldes: NE is idegesítsd magad. Tegnap liliomokat tépkedtek az őrök Gilicze Mártival hand in hand közösen a Kunigundában, csak a Márti a nagy virágkoszorúzásban orra bukott, azért tört el a térde. Ez így volt, ne is hallgass másra, aki hazudna erőszakról. Pl ez a poszt is fújcsúnya kitaláció.
tahó veszély, jelentem kilőve, hülyeségből elég ennyi, narancs kommunista diktatúra bérencekből nem kérek, kemény legény aki nőkkel kemény, aljas és alja, szava semmi, átlátszó...
Bűnösök közt cinkos aki néma:

A LELKEK TEMETŐJE
/Ady/

E föld a lelkek temetője,
Ciprusos, árva temetője,
Sok vér ömlött itt valaha
S maggyilkos méreg lett belőle.

Itt azok éltek, kik nem éltek,
A legkülömbek sohse éltek,
Itt meddő a nagy gerjedés
S százszor boldogok a vetéltek.

Ez a szomorú magyar róna,
Halálszagú, bús magyar róna,
Hány megölt lélek sikoltott
Bús átkot az egekig róla.

Óh, boldogok itt, kik nem éltek,
A legkülömbek sohse éltek,
Itt meddő a nagy gerjedés
S százszor boldogok a vetéltek.
@Bakter: lesz még itt hárpia is, ha tovább fejlesztik ezt a klisét.
@Bakter: Nehezen tanulnak, de megy azért a mantrázás, látod. Csak milyen kevesen vannak itt hirdetni az igét! A nyelvtannáci már ment is.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ugye te nem vagy túl okos? Honnan lehet megismerni egy "nem túl okos embert" Az egyik kedvenc érve: Ha nekik lehetett, mnekünk is.... A normálisabbja kb az Óvodába kinövi ezt a komplexust... Persze tudom Gyurcsányimádó vérvörös komcsi vagyok.. Tudod mit? Nem érdekel, ha ezt akarod hinni, akkor hidd ezt! ÁÁÁ tudom már miért kellenek Orbánkomcsinak a papok.. Mert a kommunizmushoz hozzá akarja mikszelni a "hitet" is... Mert ugye valamiben "hinni" akkor ki lehet küszöbölni a gondolkodást... Nem hülye Viktorunk.. Dehát, ezzel is csak időt lehet nyerni.. De minél tovább tart az ámokfutás, annál nagyobb lesz a koppanás.. :D
@a szív fészkei: nézd szív, én kedvellek még akkor is ha utálsz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Fú, ezt nem ismertem, de nagyon ott van. Kösz! Schiffer most nem védi a szólásszabadságot az erőszakkal szemben, mint ORvbűnnél tette annyira hat éve? Morvaiszentsújtásosanyánk hol van?
@ati27:
Az kicsit se zavar téged, hogy akik ott tüntetnek, azokat éppen az MSZP ültette az MTV-be, miután kirúgtak többszáz embert onnan ?

Nagy Navarrótól kezdve az összest.
Ezek a komcsi bérencek lökték a szoci propagandát az M1-ből éveken keresztül.

Majd mikor végre kipakolják őket, akkor van pofájuk tüntetni.
Pofám leszakad.
@Penivaldes: Én nagyon szeretlek téged, nagyon okosnak is tartlak,de ezt a passzív "kivonulok, ergo nem hallok, látok"-stílusodat nem értem. Mert mehetsz te toronyba a világ pora, mocska elől, az megtalál, fel fog szállni oda is. Akkor meg jobb a saját szemeddel látni és hallani mégis. Szerintem. És tegnap egy majd korodbeli csajt vertek épp.
@a szív fészkei:
Most nem szerepel a blogban Bajnai neve, így a központban nem gyulladt ki villogó vörös fény, és nem szólaltak meg a nervédelmi szirénák.
Majd megkérem Varanust, hogy legközelebb írjon egy blogot a zöldséges palacsintáról a la Bajnai. Figyeld meg, hogy akkor támadni fognak, mint fényeslégyraj a lószarra.
@ati27: Az Orvbűn-valláshoz kellenek. Böjtének ezt nem szabadna elvállalnia.
Abszolúte gyorsnaszádos intézkedés:

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/hidegzuhany_125_forint_lesz_a_vezetekado_2.175936.html?utm_source=hiraggregator_landing&utm_medium=cikkajanlo_popup&utm_campaign=hiraggregator_cikkajanlo

" Matolcsy György eredetileg száz forintban határozta volna meg az adó mértékét, a parlament azonban a költségvetési bizottság javaslatára - a tervezett 30 milliárd forint bevétel elérése érdekében - a zárószavazás előtt 125 forintra emelte azt. "
@a szív fészkei: sajnálom szegény nőt. és gonosz ellenség. így jó lesz?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Senki le se szar titeket "

Pedig olybá tűnik, pont ezt teszed, csak rossz lukon jön a szar,
@a szív fészkei:

Már megkaptam eccer, hogy én is mekkora komcsi lettem... Igazából, nem érdekel.. :D Azóta nem nagyon beszélünk politikáról vele.. Ennek ellenére csípem.. :D Mondjuk már nem vagyok "otthon".. Mert ugye GyF-nek hála "nem tetszett"! Ha esetleg netalántán olvasná ezt: KÖSZI FERI! Sőt ha volt olyan gondolatom, hogy egyszer talán visszamegyek, Akkor KÖSZ NEM, VIKI! :D
@Bakter: Nem is Bajnai, LMP kell. Nos tegnap, azt hiszem pártilag nem voltak ott tiltakozni. De majd megkérdem.

De amúgy Hoffmann Rózsa is Bajnai lánynéven, csak nehogy őt is kirakják a buszokra!
Mai magyar abszurd. Hogy lehet egy éven át éhségsztrájkolni? :) Biztos be akarnak kerülni a rekordok könyvébe. Amúgy meg mitől lenne már az a pár kelekótya tüntető egyenlő a sajtószabadsággal?
@orica:
Azt se tudtam hogy léteznek ezek a Nagy Navarró féle kretének.
Aztán utánaolvastam mikor ellepték a címlapot, és látom, hogy az MSZP kis kegyeltkéi akik az MTV-s leépítések után beültették ezeket a majmokat a tutiba, hogy nyalják az egypárt utódjának seggét.

Mikor végre kipakolták ezeket a majmokat sztrájkolnak.

Pofám leszakad.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

De zavar.. Mert ugye böszmék voltak rendesen a maszoposok is.. És nem tanulnak, ugye utalnák a "kiszivárgott" választási taktikájukra... Szal ugyanaz a szar... Persze ha neked tetszik az, hogy megkapd ugyanazt pepitában, akkor azaz "narancs" színben, Lelked rajta.. :D
@Blogger Géza:
Ezek csak régi jól ismert MSZP seggnyalók.

Ezek menedzselték az M1-et az MSZP diktatúra ideján.

Azt sírják vissza csupán.
@ati27: Nem akarom bántani a családod, csak érdekel, mi volt az a szörnyűség, amit ellene akkor elkövettek? Börtönben ült? Miért? Levették az útleveleit, mint nekem és nem mehetett sehová? Elkoboztak tulajdonát, mint nekem? Kirúgatták az állásából vagy nem mehetett a képzettségének megfelelő helyre dolgozni? Nem vették fel egyetemre a származása miatt?

Ügynököt állítottak rá? Ezzel belehajszolták valami aljas dologba zsarolással? Mert ezek voltak akkor és ezek valóban megtörtek életeket. És akik ezt megélték: a legtöbbjük, akiket ismerek, úgy utálják a FideSSt, mint a taknyot. Szóval ezért kérdem, elnézést.
Körülnéztem a nagyobb netes médiumokban, hogy mégis mi újság, mert ez a köztévés botrány azért elég durva.
De semmi.
Hmm?

Vagy "Ma nem történt semmi említésre méltó"?

(mint Edward angol király írta volt a naplójába aznap mikor Amerika független lett)

szégyen.
Kedves @ki kicsoda: !

Nem igazán értem az indulataidat. Szerintem ne idegeskedj, mert az a cél hogy ideges légy! Ha ez a feladatod, hogy idegesíts, csináld bátran, ez is egy szakma. Csak jelzem, engem nem zavar az idegesítőktől nem leszek ideges.

Szerintem több ügyben is tévedésben vagy. A kádári titkosszolgálatra a legjobb jelző nem a "kádári", hanem a "moszkvai". Mivel a módszerváltó szolgálatok lényegébe folytonosak a szerinted "kádári"-val és mivel ez, pl. új szövetségesünket, az USA által igencsak determinált NATO-t sem zavarja, az ügy több mint elgondolkodtató.

Az is elgondolkodtató, hogy szinte a teljes világsajtó a fityiszt jobboldali pártnak írja le, holott Rákosieftársat alázó technikákat alkalmaznak az államilag törvényesített lopásra.

Van egy pár kérdés, ami folytatólagosan szőnyeg alá van seperve, közben uszítanak egymásnak minket bal - jobb, vidéki - urbánus, ... törésvonalak mentén.
Írtam:
Csak jelzem, engem nem zavar az idegesítőktől nem leszek ideges.

Helyesen:
Csak jelzem, engem nem zavar, az idegesítőktől nem leszek ideges.
@Blogger Géza: Na kisokoska, ez nem éhségsztrájk, javítsd is ki az Indexet, hanem gördülő sztrájk. Három hétig valóban éhségsztrájkoltak decemberben, de nem haltak ki a te és Böröcz legnagyobb sajnálatára.

Jellemző, hogy a többi dolog ezzel kapcsolatban nem zaklat fel, sőt remélem, totál egyetértesz a módszerekkel. Ezt várjuk el tőled elvtárs!! Aggódtunk is most nemrég, hogy nem értél még ide, pedig címlapos a poszt, mi lehet veled? De a világ mostantól kerek és helyrezökkent.
@aranyhorcsog: Azért ugye ezen nem csodálkozol?? ;-DDD Mondom, a sajtószakma egy gennyhalmaz, tisztelet a kevés kivételnek.
@Blogger Géza: Viszont te tényleg egymagad egy vagy a FideSS-szel, kösz ezt a remek jellemrajzot magadról!
@a szív fészkei:
Na mi történt sírj egy adagot kedveske..

Lehorzsolódott egy térdecske, miköben a többszéz napja nem dolgozó csürhe akadályozta azokat akik dolgoznak ?

Amikor meg szemeket lőttek ki kedvenceid, amikor könnygázgránáttal gumilövedéket lőttek szemmagasságban, akkor egy megérdemlikkel elintézted.

Kétszínű gazemberek vagytok.
@Blogger Géza: Ja ezt a remek meglátásodat írd meg a hülye Angela Merkelnek is. Amíg el nem olvashatja fénylő soraidat, félre van vezetve a buta némberje sajtószabi tekintetében és díjakat osztogat ezeknek a kelekótyáknak. Olaszok is dettó. Halódik a hülye nyugat, ja csak te meg Orvbűn a helikopter, Böröcz a propelleretek. Meg is érdemlitek, el ne kapcsolj az M1-ről, még ész szivárogna beléd!
@orica:

Pártunk és kúrmányunk mindenről tudni akar, mer' a vezér ideges. Sztáli eltáss' meg Hitler bajtárs is tudni akart mindenről, mivel eléggé féltek.

Szegény Turulszarral Felkent Orkbán Vitya és sleppje is nagyon ideges, mivel hiába mutatnak a médiában erőt, vannak olyan médiafelületek, amiknél az erőlködés eléggé fingszagú, és így nem hatásos. Ilyen az Internet szférája. Jobb hiján van az agit.prop, és akkor a Párt agit.prop eltássai próbálnak valamit tenni itt. Disintegrator rising eltáss' például, eme állatfaj szép egybites képviselője. Az a helyzet, hogy szegény Vityának, aki a Foxi Maxi egyetem KISZ képző szakán szerezte tudását, nem taníthatták meg, hogy 40 év múlva az un. online médiumok kiveszik a gyakorló és wannabe diktátorkák kezéből az információmonopóliumot. Hát ez van. jobb híján itt az agitprop. De hagy nyomják csak a d.r. elvtárshoz hasonlók. Velük ellentétben én nem csinálok ügyet mások véleményéből, még ha személy szerint hányok a megnyilatkozásuk tartalmából.
@orica: Ez nekik a manna, nem tudtad? :-))) És trágyának jó is, abból lesz valami új és jó egyszer.
@Blogger Géza:
A Gyurcsanyisták bármire képesek.
1 éves éhezés után 4 ember élőlánccal körbekeríti a parlamentet ha kell.
Ha közben lehorzsolódik a térdük az tuti jele annak hogy diktatúra van.
@na__most__akkor:
a kommenttek ritkan szerkesztett, 10x atolvasott disszertaciok>>>alakisagon rugozni nem meno
hianyzo ekezetek>>>sokan kommentelunk kulfoldrol, es / vagy nem magyar billentyuzetrol, ekezet hianyon ruguzni 20 eve komolyan ego
@orica: Én már tahótlanítottam a gyereket. Fárasztó a végtelenségig.
@a szív fészkei:
Nocsak-nocsak..
Anyázgatunk cicuska, anyázgatunk?

És te anyukád minek örül ? MSZP-s farkaknak ?
"Franciaországban a hivatalos szervek lezárják azt a "szent hegyet", a Pic de Bugarach-t, amelyből a "hívők" szerint a maja világvége napján, azaz idén december 21-én egy űrhajó emelkedik majd ki.

A "hívők" a maja apokalipszis bekövetkezésétől tartanak, és azt hiszik, hogy ha a katasztrófa megtörténik, a dél-franciaországi hegy szétnyílik, szétrobban, és egy űrhajó emelkedik ki belőle. Ezen az űrhajón aztán elmenekülhetnek a hegy közelében tartózkodók. "

Az űrhajó leszáll Ferihegyen is, hogy felvegye leendő navigátorát, a tévedhetetlenségéről, precíz számítási képességeiről és szellemes sajtótájékoztatóiról híres Seggpötty Györgyöt. Őt természetesen elkíséri a leendő űrhajó kapitány is, aki itt hagyja eddigi posztját a gyorsnaszádon. Semjén Zsolt pedig imát plagizál visszaszámlálás helyett.
Ez a szegény Gyurcsányimádó habzik itt ,mint Klapka mosópora. Ő csak ezeket mondhatja, nomen est omen? Ennyire odalenni valakiért, hogy a nevét is használja reklámnak folyton! Szép noha egyoldalú szerelem.
@biturbo s - félázsiai bunkó állat: A magyarok balkáni mentalitása jól tetten érhető az álmaikban: kiskapukkal jól ellátott országra vágynak, nem gond a korrupció, de közben a jól működő nyugati országok életszínvonala is jól jönne...
@a szív fészkei: Az a legszebb..nekem leginkább abban van részem az életem során.
Most épp daruskocsit várnak, hogy konténert elhelyezzenek az útjukból.
@online távmunkás: Pontosan, a lehető legjobban fogalmaztad meg. Csak ez a kettő nem megy. Azaz megy egy darabig: kölcsönből. Csak annak vége van.
Csak félve kérdem, látva a szakszerű és példás rendőri intézkedés, ugye rosszul emlékszem, hogy a TV-s biztonsági szolgálatnak semmi köze nincs a Don Pintér és a BM-hez.
atv.hu/cikk/20121120_semjen_ugy_ujabb_dokumentumokat_hoztak_nyilvanossagra?source=hirkereso Támadták a kereszténységet már mikor: [..]" A Népszabadság pedig úgy értesült, Semjén "szociológiai szakdolgozatát – amelyet saját, a minap plágiumgyanúba keveredett disszertációját "újrahasznosítva" készített – az első opponens nem tartotta védésre alkalmasnak"." Hehehe, a színvonal égre kiált. Szegény isten, kik kóklerkednek a nevével!
@biturbo s - félázsiai bunkó állat: "Itt a sok gyökér nem akart demokráciát és most sem akar. Itt a sok félázsiai barom nyugati szinten akar fogyasztani keleti teljesítményt nyújtva . "

Ezt visszautasítom.

Azok a magyarok, akiknek lehetőségük van dolgozni, húznak, mint az állat. És nincs idejük az interneten politikai blogokat olvasgatni, és művelődni.

Belemondanád a fenti szövegedet a hipermarket pénztárosnő szemébe, aki nyolc óra alatt egyszer mehet ki vécére? A három műszakban fonógépen, 35 fokban dolgozó asszonyok szemébe? Elmondanád azoknak a munkásoknak, akik huszonéves kápók felügyelete alatt, némán dolgoznak a futószalag mellett?
@a szív fészkei: Dehogy imád, sőt éppen, hogy ellenkezőleg.DDDDD
rdos!

... nézzük csak mi is az, amire te úgy reagálsz, hogy félre beszélsz

1. az ellenállók barátai és jelenlegi hatalombéli támaszai, az üldözőik ... ez a bizonyos Horváth József - a volt "ellenálló", ma jobboldali Orbán, ex igazságügyi minisztere mondta egyenesen a tv kameráiba - ex III/III-as operatív tiszt, Dávid Ibolyával együtt kormányzásuk idején az NBH polgári titkosszolgálatait irányító főigazgató-helyettese.
2. ellenzékben, illegálisan megfigyelik a regnáló NBH főigazgatót, sőt a regnáló kormány miniszterét, későbbi miniszterelnökét, amikről, ha veszed a fáradságot és meghallgatod, a regnálóknak tudomása van, mégsem ők állítják bíróság elé az illegálisan akciózókat, hanem fordítva, amint a hatalomváltás megtörténik ...
3. ezek ismeretében van arcod hozzá, hogy egy III/III-as besúgó vezette, botrányos akciót kacsának minősíts, majd mintha barátok lennénk, előadd, hogy egymásnak ugrasztottak valakik minket, amikor ezt a gennyet támogatod szégyenérzés nélkül ...

... ez már nekem sok
"... a vesztegetési pénzt a Mol „két ciprusi offshore cége”, a Cerena Holding Limited és a Hungary Oil Product Limited fizette ki a horvát miniszterelnökhöz közel álló Robert Ježić svájci offshore-cégének, a XenoplastShipping AG-nak. Azt is tudni vélték, hogy az utalások első, 2,6 millió eurós részletét 2009. július 17-én, a második, 2,4 millió eurós részletet július 18-án utalták. "

...

A MOL ciprusi offshorcégei...

index.hu/kulfold/2012/11/20/ivo_sanadert_tiz_ev_bortonre_iteltek
@Dr. simonmondja.:
"2009. július 17-én, a második, 2,4 millió eurós részletet július 18-án utalták."
Érdekes..
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Csányival, az Orbán szotyipartnerével az igazgatóságban.

Pedig Viktorunk hogy utálja az offshor-lovagokat.
@na__most__akkor: Boldog ember, akinek az a legnagyobb problémája, hogy nem XIX. századi nyelven beszélünk és írunk...
@a szív fészkei: Drágáa Szív, nem véletlenül nem írtam kor meghatározást, csak oldali beállítottsági meghatározást az előző kommentemben. Én az egész jobboldalra értem a kádári mentalitás tovább élését. Apám, velem együtt tősgyökeres baloldaliak vagyunk, de egyikünk sem várja el senkitől azt a fajta állami gondoskodást, amit a mostani jobboldali szimpatizánsoknál látok. Én és édesapám baloldali liberálisnak tekintjük magunkat. Édesanyám is az volt, amíg élt. De most a jobb oldal szeretne minden olyat visszahozni, ami az előző két rendszer (Horthy, Kádár) legrosszabb időszakait jellemezte, nyakonöntve egy ki magyarkodó, turlos, bőgatyaáa, országzászlós mázzal.
Bezzeg amikor a D-209-es elvtárs volt a miniszterelnök az nem zavart titeket!:))

Mondjuk őt én is bírtam,mert rá szavaztam.
Na megyek, és megtömöm magam étellel, hogy jól meghízzak.
Pá.
Nézzünk néhány tényt Böröczről.. Forrás Népszabadság:

6-os karton másolata, amely szerint az egykori kisgazda politikust 1989. május 24-én szervezte be a Belügyminisztérium Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságának III/III-as ügyosztálya.

Böröcz István neve egyébként felbukkan a Müller Rolf és Takács Tibor történészek által közösen szerkesztett 1989 –Vidék – Állambiztonság című forrásközlésben, amely egyebek mellett a belső elhárításnak az ellenzéki mozgalmak és pártok szervezéséről, megalakulásáról szóló napi operatív információs jelentéseit tartalmazza. Ezekben Böröcz azonban nem ügynökként, hanem ellenkezőleg, az ügynökök által megfigyelt személyként szerepel, akiről jelentések készültek. Az egyik 1989. januári operatív jelentésben például az szerepel, hogy „Böröcz István pécsi jogász kifejtette Dragon Pál szentendrei lakosnak, hogy a kisgazdapárt egyelőre nem alkalmas a koalícióra, mert alacsony a taglétszáma, és az MSZMP-ben lévő »sztálinistákkal« való együttműködéssel sem kompromittálhatják magukat”. A jelentés azzal zárul: „Intézkedés: a BM III/III-3. Osztályt tájékoztatjuk, Böröcz ellenőrzését folytatjuk.”

Magyarul rendszerváltás elött pár hónappal mit tesz isten, egy beszervezési akta bukkan elő arról akit elött megfigyeltek.
@kifordított nagyanyó: engem valóban nem zavart. az zavart akkor, hogy rólam másolták a házi feladatot.
@épészmérnök: Jogos a felháborodásod, de éppen ezért írtam, hogy direkt tahón és leegyszerűsítve fogok fogalmazni. Az is igaz, hogy szűk kisebbség, akinek a munkája mellett van lehetősége ide és más helyekre írogatni. Rendben akkor korrektebben azt tudom mondani, hogy a kreativitás rövidesen el fogja hyagyni az országot, épp úgy, ahogy ez már Bulgária esetében látható. Tehát az általad felsorolt versenyszférában dolgozó emerek (akik teljesítménye tényleg elismerésre méltó sok szellemi által végzett tev.-hez képest) igenis akarnak és tesznek önmagukért, és nem róható fel nekik az, hogy ezen erőfeszítések mellett nincs energiájuk ilyen magasröptű dolgokon gondolkodni.

A nyugatiasság és keletisseég mint fogalom amit írtam, ideáltípus és szélsőség: tehát pólus ahhoz, hogy értelmezhetők legyenek a köztes fokozatok. Másrészt ez a két fogalmat én személyes mentalitás szempontjából értelmezem, és vonatkozhat az élet igen sok területére, a munkán kívül. Lényegében a következőkre gondolok ezeket szembeállítva:

felelősség a saját sorssal kapcsolatban - felelőtlenség nemtörődömség a saját sorssal kapcsolatban
méltányosság másokkal szemben - méltányosság elutasítása másokkal szemben (ez is nyilván sokmindenre kiterjedhet egy ember életében)
tudatosság, életsors aktív alakításának attitűdje - sodródás, beletörődés
felelősségtudat önmagával, önmaga és közvetlen környezetének sorsával szemben, ehhez proaktív hozzállás - felelősség elutasítása, szembenézés elmulasztása, külső tényezők hibáztatása.

A lista sokáig folytatható, de talán érted, miért voltam sarkos.

Eleve egy társ. valóságról kimerítően és pontosan nem lehet írni röviden. Főleg mivel az un. valóság is interszubjektív, mindenki saját sorsa szűrőjén keresztül értelmezi.
Amióta Lukasenko ránk bazsalygott, azóta nyilvánvaló, hogy kívülről másnak látszik az ország. Belülről demokrácia van, de kívülről úgy tűnik, hogy neokommunista diktatúra épül. Ez egy ilyen ország, egyszerre hullám, meg részecske.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ady Endre Párizsban élt, ne szóljon bele az otthoni dolgokba.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Szerintem, ha ellentmond, a tisztázásért fordulj a Fidesz-frakcióhoz a parlamentben.

Ők szavazták le az ügynökakták nyilvánosságát.

Nyilván azért, mert sárosak.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Mikor kedvenc MSZP-d emeberek szemét lőtte ki akkor egy megérdemlikkel elintézted te rohadék.
Mikor gumilövedékkel, könnygázgránáttal lőtték az embereket célzott lövésekkel akkor hol voltál tetű ?"

Még mindig 2006-on rugózol? Akkor légyszíves nézz meg bármilyen nyugat európai vagy amerikai tüntetést, ahol autóborogató, kukagyújtogató rendőrőket kövekkel hajigáló, arcukat sálakkal eltakaró csőcslék jelenik meg. És figyelj arra, hogy milyen kedvesen szerelik le őket a helyi rendfenntartók. A gumibot, a könnygáz, és a gumilövedék használata teljesen általános, és ha a jóvágású tüntetők erre sem takarodnak szét, akkor a vízágyúval folytatják az oszlatást.
@biturbo s - félázsiai bunkó állat: sajnos így igaz minden, erről vakeráltam tegnap is, hogy a 14-es fidesz győzelmet is csak magunknak köszönhetjük, mert a níp, a zistenadta csak arra figyuzik, hogy ki ordibál nagyobb populista baromságokat.És az is igaz, sajnos, hogy olyan faluszéli stylben kell hozzájuk beszélni, hogy megérccsék, erre még Bajnai és köre nyelvezete nem alkalmas, túl elegáncs és válogatott. Fleto már jó úton van.
ennyi:

Mire kell a közmédiának 63 milliárd forint?

Tavaly nyáron még csak 40 milliárd forintnyi hitelt vettek volna fel székházuk megvásárlására és adósságuk törlesztésére. Most ugyanerre már 23 milliárddal többet kapnak, részben állami bankoktól.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2012%2F11%2F20%2Fmire_kell_a_kozmedianak_63_milliard_forint%2F
@Dr. simonmondja.:
2009-ben is kb 10-en voltak az igazgatóságban.
2009-ben történt az átutalás.
És diplomácia szinten politikusoknak utaltak.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Persze mind a ketten tudjuk, hogy történtek jogtiprások békés polgárokkal szemben is. Ezt egyébként mostanában milláskenderesjuhászpeti is szokta emlegetni.:)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

És mi a véleményed a lehorzsolt térden picsogó MSZP-s seggnyyalók siránkozásáról, ha többszáz fejmagasságban kilőtt gumilövedéket, kilőtt szemeket elintézel egy vállrándítással.

Mi a véleményed arról, hogy Nagy Navarrót és társait az MSZP ültette be a tutiba az MTV-hez, miután kirugtak többszáz alkalmazottat onnan.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ezt a Böröcz elvtársat, tehát Nádasdy ügynököt meg lehetne fingatni egy kicsit. Nehogy már jól érezze magát egy ilyen posztkomcsi III/III-as féreg. Még azt hiszi, hogy nincs felelőssége. Hogyan is?

-Levéltár, állambizti karton, másolat. Lényegesebb és "érdekesebb" részekről. Kire hogyan gyűjtötte az infokat.
-Másolatok digitalizálása.
-Mehet is fel egy weboldalra. Természetesen jó távolira. Biztos lesz hiszti belőle. Mehet a Facebook-ra is, fontos a könnyű elérhetőség, a nyilvánosság biztosítása ;-)
-A tartalmak bővítése, és a látogatottság növelése érdekében jöhet további közszereplőké is. Ügynöktörvény helyett.
Én csak annyit tudok, hogy csak az fél akinek van félnivalója.
orbánék nem merik nyilvánosságra hozni ezeket a listákat? Akkor ezek szerint van félnivalójuk. Pont.
@biturbo s - félázsiai bunkó állat:

Ja ...
Beszervezés rendszerváltás elött pár hónappal 1989 májusában...

Miután több éven keresztül eddig éppenhogy őt figyelték meg többek között.

Ez a tetves ÁVH-s komcsi módszer.
Kíváncsi vagyok hány 6-os karton bezservezési akta nyomtatódott még 1989-es évben.
@Rorschach:
"Ez egy ilyen ország, egyszerre hullám, meg részecske. "

A macska pedig...sajnos halottnak tűnik.

@a szív fészkei:
Balkán? Láthatóan nem.

Az a kérdés, hogy a horvát bíróság döntésének lesz-e bármilyen hatása a MOL vezérre. És egyebekre.
@Spániel: Így van. A níp asztat' akarja hallani hogy lesz péz', mer' lesz! Ezért is kell MatolCsimpánzt odatolni az MNB élére: majd lenullázza az Offshore Lovag kincstárát. Miből lenne választási köllcség'vetés? Vityka elvárja, hogy a níp lakjon jól! Zabáljon, oszt mennnyen ikszelni, eltássak! A Fidesz funkcionáriusok úgy fogják zabáltatni a sok egybitest, hogy ahhoz képest a valósposztkomcsi Mszp korteshadjárata picsafüst volt.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Pedig ott is voltak durva dolgok.
Mikor a faszagyerek rendőr eltörte egy VAK! ember ujját.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "És figyelj arra, hogy milyen kedvesen szerelik le őket a helyi rendfenntartók. A gumibot, a könnygáz, és a gumilövedék használata teljesen általános, és ha a jóvágású tüntetők erre sem takarodnak szét, akkor a vízágyúval folytatják az oszlatást."

... az épeszű polgár meg, ha messziről látja a guanacót, a vízágyút, húz a mellékutcákba, nem megy oda bámészkodni.

Magyarországon nem volt az embereknek tapasztalatuk a tömegoszlatásról, nem tudták, hogy ilyenkor jobb eltűnni a helyszínről, főleg, ha az oszlatók megafonba be is mondják, hogy távozzanak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

... szerintem, aki hajlandó támogatni, Orbánt és jelen esetben egyik III/III-as besúgója által irányított, otromba támadást a sajtó szabadságáért demonstrálókkal szemben, az igényli és támogatja azt a fekélyt a társadalom szövetében, vagy haszonélvező, vagy konkrét bűnrészes - amit 22 év alatt már régen el kellett volna felejteni, ami ehelyett az olajozással történt pártok feltőkésítése után, még erősebb zsarolási potenciállal létre hozhatta a Puch-Simicska paktumot, a társadalom megnyomorítására, lerablására, tovább gyűjtve a "tudást" a zsarolás lehetőségének folyamatos fenntartására ...

... és ha nem lenne világos: a titkosszolgálatok voltak egyedül észnél a váltáskor, mert jóval előbb tudták bekövetkeztét és felkészültek rá ... ezért nem semmisülhettek meg azok a bizonyos mágnesszalagok és az is lehet, hogy azok is csak másolatok, az eredetiek valahol Svájcban pihennek ... az itt lévők, viszont az induláshoz adták a zsarolási alapot annak a korosztálynak ... a fiatalabbak pedig a pártokban sározódtak hozzájuk a fent említettekkel, folyamatosan a kádári titkosszolgálatok ellenőrzése alatt, ami kiterjedt a támogató gazdasági körök "védelmére" is ...

... különben van ésszerű magyarázat, az egyetlen ember - aki nem a politikából él politikusként, - aki szembe ment ezzel, ördöggé előléptetésére? ... akinek kicsinálására párt alakult és az összes többi párt, ugyanazzal a vehemenciával támadja? ... akiről dokumentumok bizonyítják, hogy 24 éve ugyan azt mondja, hirdeti, képviseli?

... röviden :)
@épészmérnök:
Különösen akkor ha 40 ezer emberre támadnak az Astóriánál 5 perccel a rendezvény vége után, úgy hogy nem áll meg ott se busz, se metró se villamos.

Avagy ha néhányezer Kossuth térit semerre nem engednek minden irányt lezárnak elöttük és a Nyugatitól tolják az Astória irányába őket.

Ha parancsra leveszik az azonosítókat nem engedélyezett oszlató eszközöket akasztanak vállra, és azzal lövik a tömeget a karhatalmisták célzottan fejre.

Ha utána kitüntetik a parancsnokokat.

Ehhez nem is akarok hozzászokni köcsög.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Akkor légyszíves most sétálj be a Kossuth tér 1-3 alá, keresd meg a Fidesz frakciót, Orbán, Kövér? Navracsics urakat, és az egész Fidesz frakciót, és kérd számon tőlük, hogy a 2006-2010 közötti időszakban mi a teherbe baszott büdös kurvaanyjukért nem jártak be a parlamentbe dolgozni? Vagy a parlamenti munka az nekik smafu volt? Persze a fizetést és a költségtérítéseket azokat pofa nélkül felmarkolták.
Ja persze, azok a becsület lovagjai, a Fidesz tagjai voltak. ! Most menj a kuva anyádba a szar dumáddal köcsög.
@ki kicsoda:
Te gerinctelen féreg.

Fel kéne fognod, hogy Nagy Navarróékat az MSZP ültette be a tutiba, miután kirúgtak többszáz alkalmazottat az MTV-től.

Hogy az ügynök kartonokat ÁVH-s módszerekkel épp az MSZP mostani tagjai gyártották 1989-ben gőzerővel.

Éppeszű ember nem gondolhatja, hogy bárki beszerveződött 1989 májusában 3/3-asnak, miközben ruszkik hazától zengett az ország.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Neked ennyire vicces, ha egy nőt bármilyen fizikai inzultus ér fideszpatkány?

Csodálatos látvány mikor így kibújik belőletek a keresztény konzervatív értékrend, miszerint nő verve, ügynökfasz leszopva jó.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ne izgasd magad, fideszbérenc, már nem sokáig zavarogtok; úgy elhajtanak titeket ügynököstől, földbirtokostól, plagizáló IQ-lovagostól, "hogy annyit sem fogtok tudni mondani: kviddics".
És akkor végre nyugalom lesz itthon, nem harc és háború, idióta nemzetrontó.
@ki kicsoda: nahh, így már érthető a mondandód, és nincs mit hozzá tennem, lényegében pont azt mondod ami a rögvaló, és amit a normális gondolkodók is mondanak, csak annyit tennék hozzá, hogy az első megszólítottak is ezt mondják. A másik véleményt fentebb láthatsz a fizetett kuministáktól ;)
@a szív fészkei: megint ránkrepült a sok agyalágyult. Már érezni a szarszagot, ez vígasztaló az egészben, hogy elkezdtek félni. A felgyülemlett gőzt valahol nekik is ki kell fújni. Négykor úgyis elhúznak a rákba, zár a pénztár.
Elég annyit mondani nekik: Bajnai
"halálfasza külsőn"?!?
Fogalmatok sincs mekkora állami- és pártvezető lakása van 200 méterre a TV-székháztól, a Kunigunda úton! (mert nem utca, hanem út.)
Méghogy "halálfasza külső..."
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Tudtommal a Fidesz frakció többszáz módosító indítványt nyújtott be az említett időszakban, amiből egy nem sok annyit se szavazotzt meg az MSZP-SZDSZ kormány.

De ennek semmi köze ahhoz, hogy Nagy Navarro féle tetveket a komcsik pénzelik, hogy csinálják az ingyencirkuszt.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Kár, hogy nem téged találtak el az Astoriánál; bár te ép szemmel sem látsz rendesen; ahhoz fejlettebb AGY kellene, ami neked nincs... véglény.
@ki kicsoda: Ha jól értem, Neked az Ibolyka féle megfigyelési ügy az ügy. Nekem nem. Nem ellenfelei ezek a pártok (fityisz, maszop, lehetettvolnamás, jobbklikk, ... ha valakit kihagytam bocsika) egymásnak. Hanem:

Diszletfelei.

Újabban gőzerővel csinálják az eftársak az új pártokat. 4K, DK, Gordonka is azokat akarja megszólítani, akik egyikre sem szavaznának. Bokros csomag Lala konzervatív(!) pártot csinál. Ez viccnek is rossz.

Díszlet - látszat demokráciában élünk.

Az eftásak próbálnak minden féle pártot csinálni, mert jól érzékelhető, a régiek "elhasználódtak".
@Fabius:
Na előkerültél gyűlölködő patkány ?

Elődogtad a mocskos habzó szádat ?

Amit jól elrejtettél 2006-os események kapcsán.
Egy bibi miatt kivered a balhét.

Egy 89 májusában legyártott MSZP-s karton kapcsán meg ügynöközöl egy jót mi ?

Te is segítettél nyomtatni kartonokat 1989-ben a komcsiknak ellenzékiekről ?
Akiket mellesleg megfigyeltek, mint Böröczkit ?
Mondtam én annakidején, hogy óvatosan a csürhézéssel meg a csőcselékezéssel, mert rátok is sor kerül majd!

Hát most itt van. És gumilövedék meg könnygáz még nem is volt.
Gy.e.m.k.a rögvaló: Bagoly mondja verébnek
Ő mint nemes gerinces ember...
@georgie58:
Ne röhögtesd ki magad..
Párszáz véglényen kívül senki nem megy veletek aaz utcára.

De ha valami csoda folytán az MSZP-s elkúrókat visszahozzátok, akkor kezdődik majd itt az igazi tüntetéssorozat, amilyet még nem látott a világ.
@Fabius: ehhh, zseni a fószer, átlépte a tűréshatárom, pedig nem semmi teljesítmény ez :D
Jávor: "A szavazóink körében valóban kétharmad-háromnegyed arányú volt az együttműködés támogatottsága. Egy választásokra készülő pártnak talán ezt is figyelembe kellene vennie."

hvg.hu/itthon/20121120_Vallalja_Schiffer_Javor_Bajnai_LMP

Vagyis tényleg létezett ilyen felmérés, és a Schiffer-frakció ezt figyelmen kívül hagyta.
@a szív fészkei:
Ha jól tudom semmi extra... csak kifejezte pàrszor "Nem teccik a rencer" és aktív katolilus volt.. Vidéken elég volt ennyi is, hogy szopassàk az embert.. Ebbe én is majdnem belefutottam.. Ugye hittanra jàrtam, és majdnem emmiatt nem mehettem középsuliba.. De jött a gengsztetvàltàs... Ennyi jaszmom legalàbb volt ebböl.. Érdekes adalék: A falunk eggyik legnagyobb komcsija a töritanàr minden alkalmat megragadott hogymilyen buta dolog a vallàs.. No rencervàltàs utàn az elsö sorban ült a tplomban.. Egyszer fültanuja voltam, ahogy egy màsik vénasszonynak mondta "Szerintem nem is ember aki egy héten legalàbb egyszer nem megy el templomba" Jelek szerint a KNDP is hasonló "gerinces" faszokból àll.. Mutatja, hogy asszisztàltak a Scmitt ügyhöz.. (Volt egy faszacsàvo aki mondta ezt azér nem kéne... Gyorsan vissza is vezették az akolba..) No és nagyon jól mutatja a mostani Semjén ügy is, hogy ezek a "vallàsosak" is csak ilyen gerincesek.. Böjte is be fog àllni a sorba... Tehàt ennyit a papokról....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az igazsággal néha fáj.

Az alábbi bekezdések tények:

-Az MSZP elbocsátott többszéz embert az MTV-től.
-Nagy Navarroékat az MSZP ültette be az MTV-be.
-Böröcz-öt megfigyelték 1989 elött.
-Böröz-ről 1989 májusában 6-os kartont készítenek renddszerváltás elött pár nappal.

Ezek a kirakósok arról árulkodnak, hogy itt is egykori komcsi ügynökök parádéznak műbalhéznak a TV elött, és jártaják le az egykori ellenzékieket.
Éhségsztrájk a tisztességes közmédiáért
Szerintetek így néz ki egy láb, amelyhez nem nyúlt senki. A mentősök elsősegélyt nyújtottak, miközben a biztonsági őrök jókat röhögtek és szimulánsnak nevezték a megsérült hölgyet. Megkérdeztem tőlük, akkor is így nevetnétek, ha a te barátnődet, feleséged bántalmaznák. Mély csen, majd megszólalt az egyik: mit csináljunk, kell a pénz, mert az én feleségemet is kirugták az állásából. megkérdeztem tőle, és mit tettél az érdekében? Válasz: miért mit lehet tenni, fél mindenki.
Hát idáig jutottunk, két félő egymás rugdalja, s már csak az a kérdés, ki fél jobban? Köszönet, hogy megteremtődött a zsaroltak és félelemben élők országa. Hát ezert kell mennie ennek a kormánynak, mert szegényen, megszorítás alatt lehet, de félelemben élni nem lehet
Mondjuk tény és való,hogy 2006-ban elég durva dolgok történtek.
viktorból viszont tényleg kinézem,hogy ők éleslőszerrel lövetnének.
@Spániel:

"Elég annyit mondani nekik: Bajnai"

:o)

A hatás valószínűleg erősebb, mint a "NI!"-t mondó lovagok értek el anno a Gyalog-galoppban.

Vizuális alkat vagyok, megosztom, milyen képsorozat indult el bennem.

Ecceri kumindós ha azt láttya, hogy "B", akkor vígan válaszol: ejh, bérrettegők vagytok!

A "Ba" láttán már rutinból cáfol: nem vót itten semmiféle baltás-sztori, és Óceánia mindig is Eurázsiával állt hadban.

"Baj": ez sem okoz gondot, vígan gyön a válasz, hogy csak a szemét külföld nem láttya, mekkora feritél dzsanázik itten nálunk, majd rájönnek, okulnak és követnek minket!

"Bajn": az első meglepődés pillanata, mert nem gondolta volna, hogy olyan kulturálisan fejlett libsik is léteznek, akik tuggyák, hogy ki a bajnokcsapat. Lelkes, elismerő helyeslés!

"Bajna": ideges bajuszrezgészet, szemöldök szaladgálás fenékig, rossz előérzet, nanana, hogy tán csak nem....?!

"Bajnai": óóó, de igen! Hát tuttam! Hogy már megint ezt a libaszott senkit nyomják! Pedig annyira de annyira senki, hogy csak na! Aki nála senkibb, az már virtualice sem létezik!

Majd szolid elvonulás a retyóra és erősítés kérése...
@kifordított nagyanyó:
Persze hogy kinézed belőle..
Szerintem azt is kinézed belőle, hogy személyesen kibelez egy terhes nőt.

Ám a valóság ettől még az hogy az MSZP lövetett több ezer ellenzékit, és gúnyolódtak karhatalmisták által rommávert ellenzéki képviselőn.
@negondolkozz!majdénmegmondom!: De gondolkozz, mert különben én mondom meg, hogy itt nem a rendőrség volt a brutális, hanem a rendőrség nem lépett közbe a "vagyonőrök ócska fellépése" ellen.
Tudod, ez micsoda különbség?
Bárnem hiszem, hogy ezt fel tudod fogni, annyi eszed nincs.
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...:
Kit érdekel Bajnai ?
Mindent elmond róla az életrajza.

Csikó korától önként Gyurcsány csicskása.
Sulija után egyből beállt a Új Nemzedék Mozgalom-ba.
Focizások sörözések hosszú éjszakai beszélgetések (Debreczeni könyve szerint)
Gyurcsány és egyéb MSZP-s cégek vezetése.
EU-s pénzek feletti őrködés a kormányába, majd a főnök helyettesítése.

Bajnai Gyurcsány legmegbízhatóbb csicskása.
@CSENDES: Szent ég, mekkora különbség! Majd kapsz a pofádra a vízágyúval legközelebb, aztán okoskodhatsz, majom!
@ati27:

"Böjte is be fog àllni a sorba."

Azért várjuk meg, mielőtt prejudikálunk...

Böjte Csabát e-mailben tájékoztatták a tegnap esti eseményekről, valamint arról is, hogy az ő eddigi életét és tevékenységét bemutató kiállítás apropóján történt az atrocitás.

Van lehetősége válaszolni, tájékozódni és véleményt alkotni.

Várjuk meg, mit mond.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: kedves szellemi retardált, ne válaszolj, stílus maga az ember, tahótlanítva leszel ebben a pillanatban, setétséged felér egy összeroskadt szupernóva maradékkal
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Izzasztó munka lehet Böröczről lemosni a szart, de szórakoztató nézni ahogy nyakig szarosan megpróbálod ügynök elvtárs seggén az azonosításra szolgáló pöttyöcskét megkeresni :-D

Szánalmas barom, ez a kretén egy jelentéktelen pénzéhes senki volt 89-ben, aki eladta az elvtársait egy lyukas inggombért. Meghamisították a hatos kartonját előre, mert tudták 22 évvel később Orbán kegyeltje lesz :-D

Táncolj még paraszt, ekkorát régen röhögtem! :-D :-D :-D
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Kihozod belőlem az állatot.
Úgyhogy menj te a halál faszára.
Miféle vízágyúval fenyegetőzöl te barom? És hogy merészeled?

Mitől érzed magad olyan überfaszának?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Akkor még egyszer megpróbálom elmagyaráni, bár neked felesleges, mert te úgysem érted meg ezt. Magas ez neked, mint bolhának a zongorapedál.
A világon seholnem tűrik el, hogy bármilyen csőcselék, csürhe, vagy magát tüntetőnek nevező banda sállal, és kendőkkel eltakart arccal kezdjen randalírozni, autókat borogatni, kukákatgyújtogatni, utcaköveket hajigálni a rendfenntartókra.
Eddig világos?
Ez történt 2006-ban. A rendőrség (szép magyar szó, talán te is tudod értelmezni) megpróbálta helyre állítani a rendet. Eddig tudod követni? A rend helyreállításához a tömeggel szemben kénytelenek voltak u.n. tömegoszlató eszközöket is bevetni. Úgy mint, könnygáz, hosszú gumibot, gumilövedék stb.
Még mindig tudsz követni?

A Kunigunda utcában az MTVA székháznál, nem sállal és kendővel eltakart arcú csőcselék rendalírosik, hanem egy békésen demonstráló csapat. Őket akrja kiszorítani onnan egy biztonságiőrökből álló, nem hivatásos rendfenntartókból álló grupp.
Akkor most én kérdezek, mi köze van ennek a 2006-os eseményekhez? MI köze van ehhez annak, hogy Nagy Navarró Balázst, és még pár embert az MSZP kormányzása idején helyeztek a pozíciójukba, és rugták ki őket a Fidesz kormányzása alatt, indok nélkül.

Csak szólok, mielőtt baj lesz belőle, hogy van még három nyugdíj előtt álló takarítónő, akik még az MSZP kormányzása idején kerültek oda.
Szerintem őket is ki kell rúgni, mielőtt baj lesz.
@CSENDES: Semmi közöd hozzá. Azzal a vízágyúval, baromarcú, amelyikkel engem lőttek a gazdáid, amikor nemtetszésemnek adtam hangot.
Bár ezt nem hiszem, hogy felfogod...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ugye nem máriuszra gondolsz? Amit produkált, azért másutt guzsba bilincselve viszik el kérdezgetni.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Kit érdekel Bajnai ?
Mindent elmond róla az életrajza."

Tényleg, kit érdekel Bajnai életrajza? Titeket egyedül. Ezzel kit akarsz elriasztani? Nem mondták meg az eligazításnál, hogy a gyurcsányozás ideje is lejárt. Szegény jobboldal, amelynek ilyen aktivistái vannak.
@negondolkozz!majdénmegmondom!: nem volt elég meleg a víz? V.mi bajod? Tömegoszlatni télen 10fokos viz dukál.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Olyan édes, ahogy a két narancs makknyalogató egymással beszélget. Ezt a megtehetnétek ott is, ahol szeretnek titeket. Bár nem tudom, hogy a párszékházon kívül van-e ilyen hely.
@Fabius:
Vizuàlis tipus vagyok, felnyeritettem... Mert lepergett elöttem egy jelenet a macskajajból. Amikor a maffiavezér beesik a pöcegödörbe... A különbség: még a csicskànak is büdös volt a "melo".. Itt meg vvannak olyanok akik még a szart is lenyaljàk... Én màr csak egy sört kérek! :)
@GeoCracker: Te meg minek örülsz idióta? Jöttél megvédeni a kislányodat? :)
Sajnos 2006-ban Viktornak sehogysem sikerult forradalmat kirobbantani akarhogy akarta, pedig meg a HirTV is bemonmdta hogy "ez mar a forradalom" es a rendorseg is csak balfaszkodott, megse...
De valakinek sikerult osszehozni hogy a szelsojobb (ami mar akkor is Orban pincsikutyaja volt, azota sem harap a gazdi kezebe) valahogy pont arra oszoljon amerre pont akkor es pont ott sikerult beszervezni egy fidesz rendezvenyt es a rendorseg annak rendje es modja szerint szejjel is vert mindenkit, valogatas nelkul, regi vagasu horthysta-kadarista modon.
Hogy ezt kik es hogyan koreografaltak meg? Jo kerdes... gondolkozzon el mindenki akinek meg vannak partfuggetlen agysejtjei :)
De azota is minden ellenzek elleni eroszakot ezzel indokolnak.
@épészmérnök:

Napok óta feszegetem ezt a felmérést és a született eredményét. Nem véletlenül nem válaszol rá senki.
@ormány triktor ("pocakos focista, az a halálom"): "Olyan édes, ahogy a két narancs makknyalogató egymással beszélget. Ezt a megtehetnétek ott is, ahol szeretnek titeket. Bár nem tudom, hogy a párszékházon kívül van-e ilyen hely."

Ott sem szeretik őket, csak megtűrik. Hasznos hülyék.
"Átmenetileg megakadt a Bajnai Gordon vezette Haza és Haladás Egyesület bejegyzése, miután hiánypótlásra visszaküldték a szervezet bejegyzési kérelmét – írta keddi számában a Népszabadság.
A napilap úgy tudja: technikai jellegű javítást kértek a volt kormányfő szervezetétől, amit a Népszabadság hivatalosan meg nem erősített információi szerint a Haza és Haladás jogászai azóta megtettek a bíróságnak.

Rácz Krisztina, a Haza és Haladás sajtófőnöke a lap megkeresésére mindössze annyit közölt: az egyesület bejegyzése folyamatban van, és egyelőre nincs okuk feltételezni, hogy „ne fejeződjék be sikeresen a törvényes, illetve demokráciákban szokványos határidőre”.

Rácz Katalin már-már hazaárulás megalapozott gyanúját felvetően pesszimista és lázító kitételeket enged meg magának.

A helyes az lett volna, ha elismeri, hogy a hivatalos szervek kifejezetten segítik a H. és H. Egyesület bejegyzését, sőt, térdenállva, sírva könyörögnek a lusta és link szervezet illetékeseinek, hogy ugyan hadd jegyezhessék már be mielőbb az egyesületet, mert ez az életük értelme!
De nem, azok csak linkeskednek és ellenállnak!

Há' télleg nehéz így ügyintézni...

atv.hu/belfold/20121120_nem_jegyeztek_be_bajnai_gordon_alapitvanyat
@Kakimaki0123456789:

"Hogy ezt kik es hogyan koreografaltak meg?"

A puccsista orbán.
@negondolkozz!majdénmegmondom!: szenvedsz? Kumin magadra hagOtt a negativ dombon? Rossz lehet. Feneked pettyes már?
Na további jó hadakozást itt a birkákkal!:))
Egyelőre viszlát.
@Fabius: Hát most Jávor kibökte.
Schiffer "szűzessége" odavan, és vele a frakciójáé.
A szavazás halogatása, elodázása is elég gennyes taktika - akkor szavaztatni, amikor már többségben van a saját frakcióm...
Szóval nálam Schiffer ennyi volt. A tények meggyőztek.
Nekem a fényképekről úgy tűnik, most azok „védik” a Tv székházat, akik anno a Szabadságtéren támadták.

Nincs a rendőröknek valami arcfelismerő progijuk, mert csoda dolgokra bukkanhatnának (nincsenek ezek között szabadnapos, vagy civilruhás TEK-sek?

Ha ez egy sportesemény lenne, akkor úgy fogalmazhatnánk, … hogy az első félidőben a támadó játék dominált (és sikerült is bevenni az ellenfél kapuját), a 2. félidőben viszont védőként nyújtanak kimagasló teljesítményt. Ismét szép magyar sikert láthatunk, és micsoda szép sport sikernek lehetünk szemtanúi kedves nézőink…
Nekem a fényképekről úgy tűnik, most azok „védik” a Tv székházat, akik anno a Szabadságtéren támadták.

Nincs a rendőröknek valami arcfelismerő progijuk, mert csoda dolgokra bukkanhatnának (nincsenek ezek között szabadnapos, vagy civilruhás TEK-sek?

Ha ez egy sportesemény lenne, akkor úgy fogalmazhatnánk, … hogy az első félidőben a támadó játék dominált (és sikerült is bevenni az ellenfél kapuját), a 2. félidőben viszont védőként nyújtanak kimagasló teljesítményt. Ismét szép magyar sikert láthatunk, és micsoda szép sport sikernek lehetünk szemtanúi kedves nézőink…
@Fabius:
Majomka.. Ha elolvastad volna a Böröcz-ről szóló jelentéseket, aminek egy részét a Népszabbadság hozta le tudhatnád hogy éppen róla készítettek jelentéseket, mert az alakuló Kisgazdapártban tevékeny részt vállalt.

Az ÁVH-nak ezután már nem volt más dolga, mintsemhogy 1989-ben nekiüljenek és 6-os kartonokat nyomtassanak azokról akiket eddig megfigyeltek, és ellenzéki körök alakulásában segédkeztek.

Hogy majd pár év múlva néhány MSZP zombi, exügynökök kiszivárogtatása után rávetve magát a 89-es papírokra lejárathassa azokat akik tevékeny részt vállaltak a diktatúra lebontásában.
@ati27:

Röhej ahogy a forradalmárok párttya az aktivistákkal próbálja tisztára nyalatni a besúgó kommunistákat :-))

De ha már szaros hasonlat....

m.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/bkv/%C3%A1ngy%C3%A1n-orb%C3%A1n.gif
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Az mellesleg igaz, hogy Magyarországon sokszor addig kekeckednek a hiánypótlásokkal, és hasonlókkal, míg a delikvenseknek elmegy a kedvük a szervezkedéstől. Minden ilyen megmozduláshoz újabb és újabb közgyűléseket kell összehívni, és az országos szervezeteknél igencsak bajos dolog.
Így volt ez a kilencvenes években, és a 20...-asokban is.
Viszont 1987 előtt egyáltalán nem lehetett szervezetet gründolni.
Az mszmp sem tesz semmit ezügyben.

Le kell szokni a fideszrúl és az mszpről. Amíg ez a két rablóbanda váltgazdálkodik, addig semmi nem fog történni.

Fel kellene fogni, hogy nem szabad a fideszre és az mszpre szavazni. Tudják nagyon jól hogy egymás váltópártjai. Bármit megtehetnek, majd 4 év ellenzéki bohóckódás után (még örülnek is a pihenőnek) őgyis ők jönnek. Mert a birka magyar mindig valami ellen szavaz, nem valami mellett.

LE kell szokni róluk, mszp-fidesz rossz drogosainak.
@HomicideWatch:
Ott az LMP, Jobbik, Bokros is új pártot alapít, az E14 is vállalható amíg nem áll össze az mszp-vel. Mindenki válogathat szájíze szerint.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Ne védd ezt a szarossegű Navarro féle MSZP zombikat.

Semmi értelme.
Akadályozzák az embereket a munkájukban, miközben az MSZP pénzeli őket, hogy műbalhézzanak.

Az MSZP rúgott ki többszéz embert az MTV-től, hogy a Navarro féle droid hadsereget a helyükre ültethesse.

És most ezek tüntetnek... Szánalmas.
2006.10.23-án véletlenül Budapesten tartózkodtam. Tényleg véletlenül, mert a Deák térnél jártunk, mikor szóltak, hogy nem indul a gép.
A délután és a kora este folyamán a sorfalat álló rendvédelmisektől kértünk segítséget többször is, hogy merre haladjunk, amennyiben NEM kívánunk belefutni semmilyen tömegbe. Nem futottunk bele.

Nem kétlem, hogy voltak túlkapások, úgy a forradalmárok mint a rendőrök részéről, ezt csak úgy elmondtam.
@Dr. simonmondja.:

"A MOL ciprusi offshorcégei..."

Elsőfokon ugyan, de tíz évet kapott a horvát miniszterelnök. Nem rossz.

Nálunk meg semmi hír a MOL-ügyről.
Mert ugye MOL-ügy az nincs. Polt szerint, Szájerné szerint, Pintér szerint, az MTVA szerint.

Ez engem a Grippen ügyre emlékeztet.
Grippen-ügy az egész baszott európában VAN, csak magyarországon NINCS.
Na jó, tévedtem: van. Titkosítva.
Szép napot!

Az a baj a fideszdroidokkal, hogy nem viccesek. A szellem nem dominál, régebben sem nagyon, de mostanság, hogy egyre nehezebb védeni a menthetetlent, egyre nyögvenyelősebb, "fából vaskarika" logikai érvelésük van.
Csak a mantrák mormolása, függetlenül a témától.
@HomicideWatch: közbevetném, a maszop és a dk kint volt, és egy jobbikos szimpatizáns kommentelő is, azaz akkor most mi is van kérem szépen?
@Fabius:
Az csak téged minősít hogy azokat a tetveket véded, akik egész életükben besúgtak az MSZP színeiben, a besúgások eredményét az MSZMP KB-ban elemezták, és élet halál urai voltak.

Minezt azokkal szemben teszed, akiknek volt bátorságuk a 80-as években ellenzéki tömörüléseket létrehozni, akiket az MSZMP megfigyelt.

És akikről az MSZMP 1989-ben, bukásuk elött gyorsan hamis 6-os kartonokat gyártott.

Éppeszű ember nem gondolja komolyan hogy bárki beállt 1989 májusában III/III-as ügynöknek.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Persze Anderzen. A hatos kartonja elég régen nyilvános, és a szégyenfalon is régen kint van:

ezekmennek.info/szegyenfal/

Az ilyen ellen csak az nem tesz semmit, aki nem tud mit tenni. De likeld ide azt a népszabadság cikket, elolvasom.
@saravad: a blogodon ez a királycsinálós sztori naon lyó!!!
Egy kerdes!

Ha az elozo klientura olyan jo volt, miert zavartak el oket ennyire? Ertitek, ha a gyurcsanybajnaiszdsz alatt kolbaszbol volt a kerites, akkor az emberek miert zavartak el oket ennyire a picsaba?
Es ne gyertek itt a mediaval, mert egy olyan orszagban ahol egy atv, egy nepszava, egy nepszabadsag, egy index.hu mukodhetett, ott aztan minden volt, csak nem fidesz hatszel. Na erre valaszoljon valaki okos!
Elobb ezekre a kerdesekre probaljunk valaszt talalni, aztan azt es a mostani helyzetet elemezve tenyleg el lehet kezdeni tervezni egy normalisabb jovot!!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Sőt, valószínűleg jóval később, már az 1994-1998-as Horn-Kuncze-kormány alatt is hamisítottak valószínűleg kartonokat, ezért aki okos volt, minél előbb kikérte az iratait hivatalosan, amely lehetetlenné tette a későbbi hamisításokat.
@Fabius:
www.nol.hu/belfold/20110210-borocz_cafolja__hogy_ugynok_lett_volna
Böröcz István neve egyébként felbukkan a Müller Rolf és Takács Tibor ...
Ezekben Böröcz azonban nem ügynökként, hanem ellenkezőleg, az ügynökök által megfigyelt személyként szerepel, akiről jelentések készültek. Az egyik 1989. januári operatív jelentésben például az szerepel, hogy „Böröcz István pécsi jogász kifejtette Dragon Pál szentendrei lakosnak, hogy a kisgazdapárt egyelőre nem alkalmas a koalícióra, mert alacsony a taglétszáma, és az MSZMP-ben lévő »sztálinistákkal« való együttműködéssel sem kompromittálhatják magukat”. A jelentés azzal zárul: „Intézkedés: a BM III/III-3. Osztályt tájékoztatjuk, Böröcz ellenőrzését folytatjuk.”

Majd 1989 májusában beszervezik, rendszerváltás elött pár nappal.
Logikus.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Én a tényeknek hiszek, a mesének és mosdatásnak nem. Tény, hogy Böröcz hatos kartonja nyilvános, a tartalmát mi is és ő maga is ismeri.

Most sem ő tiltakozik miatta, hanem te jössz mindenféle mesével.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
A fidesz hány embert is rúgott ki az MTV-től 2010-11-ben?
nahh, jön a troll erősítés, ma is munkában lesz a trolltartó :D
Szomorú, hogy így mocskolják be Böjte Csaba nevét.
@KG2000: Ezt nyilván onnan tudod, hogy te is részt vettél benne...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: :))))))))

Lassan lenőttök kedvenc gazdasági miniszterünk szintjére is, pedig azt hittem, az alulmúlhatatlan.:)

Van abban valami bizarr báj, ahogyan véditek a védhetetlent.:)))))

Nagy itt a baj, kedves elvtársak, ha már csupán vízágyús beokádásokra futja tőletek.

Nem figyeltétek meg, hogy semmilyen témában nincs intelligens, elgondolkodtató hozzászólásotok?

Csak a görénység...
További kellemes gyűlölködést!
@Lencsés István _: "Szomorú, hogy így mocskolják be Böjte Csaba nevét."

Ha hagyja...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Most szedték le őket az akku töltőről. Tegnap alámerült mind.
@Habakuk999:
A szemkilövető már lejárt fogalom, és végre megtalálták a wikipédián annak a nagy, önjáró izének a nevét, amiből úgy jön a víz, mind a slagból.
@KG2000: @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Na, az MSZMP-különítmény megint megmagyarázza, hogy ők jobboldaliak meg keresztények, a III/III-as ügynökeik pedig csak áldozatai az elmúlt rendszernek.

És még ti komcsiztok és ballibeztek, ez a legundorítóbb az egészben.
@a szív fészkei: Nagyon fel vagy pörögve.
Miért bántod a magyar nyelv szerelmesét, tök igaza van.
Te meg ledorongolod.

Pedig sokszor jó szóval többet érsz el, mint a kapásból történő visszavágással.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ebből a cikkből két dolog érdekes:

1: Két éve belengette a "jogi lépéseket" amit azóta sem tett meg egyik sajtóorgánum ellen sem ami a hatos kartont lehozta.

2: Érdekes módon a "Böröczöt megfigyelték" jelentés sem nyilvános, pedig ő maga kikérheti magáról és közzé is teheti.
@Fabius:
Azt hittem már megtanultál olvasni:
www.nol.hu/belfold/20110210-borocz_cafolja__hogy_ugynok_lett_volna

Ebből kiderül hogy amint megvádolták azonnal tagadta.

Merthogy 89 elött éppen őt figyelték meg ellenzéki tevékenysége okán.
Sztálinistának nevezte az MSZP-seket jegyzőkönyvek szerint. Szervezte a Kisgazdapárot.

És szerinted logikus hogy rendszerváltás elött pár nappal 1989 májusában beszervezik.

Hülye vagy Fabius. Nem látsz a dühtől ami elvakít.
@Habakuk999: oops, érdekes:

Meglepetésre bukkant a parlament által tegnap elfogadott újabb adócsomagban a biztosítás.hu internetes alkusz. A cég szerint a kormány által beígért lakás- és Casco biztosítások után fizetendő 10 százalékos, illetve 15 százalékos adót mégsem egységesen kell megfizetniük a biztosítóknak, egy, az utolsó pillanatban benyújtott módosításnak köszönhetően ugyanis a kisebb hazai biztosítók és ügyfeleik milliárdos előnybe kerülhetnek jövőre.

hvg.hu/kkv/20121120_Trukkos_reszletet_talaltak_Matolcsy_csoma
Fabius!

... nem kéne ennyire "vigyáznod" rám, nincs egyetlen szó az általad törölt bejegyzésemben, amit már máshol ne írtam volna le és ne lennének bizonyítékok rájuk :)
@Lencsés István _:
Na mesélj kit figyelt meg Böröcz 1989 májusától júniusáig..
Ugyanis júniusban már az MSZMP egyeztető tárgyalásokat folytatott a rendszerváltásról.
@Habakuk999: nem tisztem védeni Szívet, de a kioktatás attól a "kedves" valakitől gyütt, oszt még amikor csak kérdeztem, engem is leoltott, nem is értem miért, pedig olyan piszi voltam, mint a nagy indiai gondolkodó :D
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Na mi van, apu-anyu is moslék besúgó volt, mi? Legalább kussban szégyellnéd el magad, komcsi.

Azt hiszed, nem látja mindenki, hogy a szektád, a fidesz tele van MSZMP-sekkel?

Hol van az ügynöktörvény, komcsi?
Miért védi a szektád a komcsi besúgókat?
Erre válaszolj.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mi ebben a meglepő? Amit ezek törvényként elfogadnak, vagy elbaszással, vagy sumáksággal van tele. Vagy mindkettővel.
@Lencsés István _: Azért én annak örülök, hogy nem vagyok a csicskása olyan alakoknak, mint a gyilkos terrorista náci KISZes Gyurcsány vagy Bajnai, akiknek egész élete egy nagy hazugság és rablás.
@épészmérnök:

A sokat emlegetett "részvételi demokrácia" orrba lett verve rendesen. És nem értik a szavazótábor ugyan min rágott be.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Mond nem volna kedved elmenni a jó édes anyádba? Csak úgy! Játszásiból! Ott aztán irkálhatnád a patkányságaidat te puhatestű
@KG2000: nem, ez igaz, ott az buggyan Viktorod, aki soha nem hazudott és soha nem vert át senkit, hisz az alja munkát meghagyta olyanoknak mint te, szép karrier ez, akkor ki is a csicska? ;)
@Fabius:
Szomorú vagyok! Ezek szerint nem tudok semmi ujjat mondani... Persze jól sikerült mint mindig... :) Selmeciiiii!!!! Basszus.. :)
@KG2000:

Igazad van. Te a náci kiszes Orbán, Kövér és a kommunista államminiszter Pozsgay csicskása vagy. Utóbbi végül is írt nektek alaptörvényt is, igazodjatok a kommunisták doktrináihoz és legyetek érte hálásak.
@KG2000: És annak is örülsz, hogy a mindig igazmondó orbán faszát szopikázhatod? Az honnan az anyádból jött le neked, hogy Gyurcsány terrorista gyilkos náci? Gondolom a továbbképzésen mondták neked te húgyagyu
Elég zavaros poszt. Annyit azért megértettem, hogy amelyik kutya ugat,az nem harap. Értsd, nagy handa- banda, dobverés, hogy a volt komcsik nyugdíja csökkentve lesz. Inkább az enyém, mert a százalékos emeléssel tovább nőtt a különbség a nyugdíjak között.
@KG2000: " Azért én annak örülök, hogy nem vagyok a csicskása olyan alakoknak, mint a gyilkos terrorista náci KISZes Gyurcsány vagy Bajnai, akiknek egész élete egy nagy hazugság és rablás."

Ez nagyon jó paródia! :-DDDD
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Pofázni minden hülye komcsi tud.

Bíróságra elmenni, iratot kikérni is tud elvileg mindenki, csak ha a tartalom kínos akkor annyira nem szokás és csak a pofázás marad. Ahogy Böröcz is megrekedt a pofázás szintjén.

Leszarom a meséket. Írat nyilvánosságot akarok. De attól a főnököd irtózik, mint kuszaszem a logikus gondolkozástól.
@KG2000: Unalmas ez a "védekezés". Nem vagyok maszopos. Leszarom a kedvenceidet, akikre 5 percenként kénytelen vagy gondolni. Elég elferdült hajlam.

Viszont nem is védem az MSZMP-s besúgókat, mint te.
Mivel nem is vagyok érintett, mint te.
Kilóg a lóláb, elvtárs.

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Meséld el te, kérdezd meg a pártodban, ott ülnek a besúgók.
Ott a doksi, hogy a görényt beszervezték.
Mégis mit meséljek én el neked, hülyegyerek?
Te véded ezt a görényt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :)

Ahol az ország egyik közjogi főméltósága dicséri a fülig eladósodottakat, mekkora hazafiak, mert precíz gazdálkodás helyett előremenekülnek, mit vársz?

Láttam már néhány előremenekülést.

Ezek elvesztették minden valóságérzéküket.
@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!:

"Nálunk meg semmi hír a MOL-ügyről.
Mert ugye MOL-ügy az nincs. Polt szerint, Szájerné szerint, Pintér szerint, az MTVA szerint."

O kis naiv! MAr regen napirendre tertunk felette:

m.168ora.hu/buxa/meguszta-a-mol-vezere-90192.html

"A beszerzett nagy mennyiségű adatot értékelve, a Központi Nyomozó Főügyészség megállapította, hogy a MOL Nyrt. érdekkörében nem valósult meg a horvát ügyészség által felvetett bűncselekmény" - írták a közleményben. "

Az mar persze tenyleg csak szorszal hasogatas, hogy akkor mi alapjan iteltek 10 evre Sanadert?

Mert akkor ide bizony a Szentszeknek kellene megfigyeloket kuldeni, hogy CSODA tortent.
Nem am addig osztja Jezus a kenyeret es a halat, mig mindenki jol lakik, hanem csak ugy, mint a manna, egyszercsak ELOKERUL valahonnan 10 (azaz tiz) millio euro!!!
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
"Őket akrja kiszorítani onnan egy biztonságiőrökből álló, nem hivatásos rendfenntartókból álló grupp.
Akkor most én kérdezek, mi köze van ennek a 2006-os eseményekhez?"
Csak annyi, hogy pont ugyanez történt. Nem rendőrök voltak, csak rendőrnek látszó verőemberek (azonosító nélkül, ha ott a szám a felvétel alapján elő lehet venni az illegális viperával verőket, de hát a fékek és egyensúlyok rendszere akkor még nem volt fontos).
@ki kicsoda:

Én nem vigyázok rád. Minden szólás nélkül különösen nem.

A blogmotor szar, időnként megeszi a kommentet és az csak az utánad következőével együtt jelenik meg.
@épészmérnök:
Gyilkos Gyurcsány: függöny mögött zuhanyzó nőket nagykésel le vidéki motelekben.
Terrorista Gyurcsány: Tesco gazdaságos mosószerekből főzött robbanószert furgonol be WTCenterek pinceparkolójába.
Náci Gyurcsány: érzéstelenítés nélkül végez vakbélműtétet lengyelországi táborokban.
KISZ-s Gyurcsány: vöröscsillag alakú jelvényt adományoz november 7.-én a kisdobos orbánoknak és kövéreknek.
Ez tényleg egy rohadék, nem lennék a csicskása én sem. Inkább lennék én is Orbán labdaszedője.
@Bakter: Én egyébként habozás nélkül elhiszem, hogy komolyan gondolják, mekkora nagy forradalmárok is ők.

Ahol a miniszterelnök a semmivel szabadságharcol, diplomamunkákkal üldözik a keresztényeket, ott bizony belefér a kukák elleni forradalom is.
hmm:

A bankok létjogosultságát kérdőjelezi meg, ha hosszú ideig veszteségesen kénytelenek működni - mondta Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami felügyeletének elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. A pénzintézeti rendszernek is, mint minden vállalkozásnak, jövedelmezően kell gazdálkodnia, hiszen akkor tudja ellátni a feladatait - emelte ki.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/szasz_a_bankok_letjogosultsagat_kerdojelezi_meg_a_tartos_veszteseg.175946.html
@Habakuk999:
Én komolyan szurkolok nekik és az Első Polgárnak is, hogy a nagy szabadságharcban végre jussanak el a frontra, ahol ott az ellenség - és visszalő.
@Fabius:

... ha így van, bocsi a tudatlanságomért, csak hát, épp az eredményt nem látom ...

... azért köszi :)
@Lencsés István _:

Ismétlem te agyatlan féreg:

1989 májusában íródott a 6-os karton.
1989 júniusában az MSZMP KB a rendszerváltásról tárgyalt.
1989-ben és elötte is pedig megfigyelték Böröcz-öt.

Szerinted ebből tényleg az következik, hogy Böröcz 1 hónap alatt besúgott mindenkit az országban ?

Nem inkább az hogy a tetves MSZP-s cimboráid hamis kartonokat gyártottak a megfigyelt ellenzéki politikusokról ?
@épészmérnök:
basszus, van 1 db olvasóm?? :)
@Fabius:

... ez sem jelent meg, hogy amennyiben így van bocs ... de mostanában nincs cenznek ura, csak felszívódás a digitális világban?
@Bakter: -30%!!!

Csütörtökön ott lesz.

Egyenlőre -30% az ajánlat a kohéziós pénzekből.

Remélem árgus szemekkel figyelik a forradalmárok, milyen hősiesen fog küzdeni.

A büdös Fletó bezzeg akkor se harcolt, oszt mégis több pénzt ajánlottak nekünk.
@Fabius:
Érdekes gonolatmeneted Fabius..
Eddig azt kifogásoltad hogy nem tagadta..
Odabökök az orrod alá egy Népszabadságos cikket 2011-ből hogy de igen. Tagadja.

Most meg erre kitalálsz más kifogást ?

Mi van ha megteszi kikéri és nyílvánosságra hozza ?
Elhiszed hogy igaz ?

Lófaszt Fábius.
Te már annyira beástad magad a gyűlölködésbe, hogy számodra már nincs visszaút.
Abba a gyűlöletkampányba amit az igazi egykori ügynökök (MSZP) gerjesztenek általuk előregyártott 89-es kartonok okán.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Megfogadtam magamanak, hogy több baromságodra nem válaszolok, de úgy érzem erre szükséges.
Lázár János, Rapcsák András. Ez a két név mond neked valamit?
Mert a Lázár "akinek nics semmije annyit is ér" János Rapcsák András hűséges táskahordozójaként kezdte politikusi karrierjét. Normális állása azóta sem volt, csak érdekes módon meggazdagodott.
Szóval, miért baj az, ha két ember ismeri egymást és beszélgetnek?
Vagy mondok érdekesebbet. A vezényló és hű fegyverhordozója Szíjjártó Péter.
Petike, mint a vezényló szóvivője kezdte, és ma már magasabb pozíciót tölt be a kormányban, mint a külügyminiszter Martonyi János. Hogy lehet ez? Csak nem az éjszakákba nyúló seggnyalás eredménye volt ez.

De nem kell válaszolj. A Bajnai a patás ördög a Gyurcsánnyal együtt, míg Lázár és Szíjjártó a meg becsült és értett zsenik, ugye?
@ki kicsoda:

Erről beszélek.

A 14:13-as komment is megjelent, csak fáziskéséssel az utánad következőkkel együtt. A blogmotor ilyen, ezzel nem tudok mit tenni.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
-Bajnai suli után beállt Gyurcsány szervezetebe.
- Majd sorra kapja a Gyurcsánytól jövő céges megbízásokat kinevezéseket.
- Majd együtt vacsiznak buliznak, kocsmáznak éveken keresztül.
- Majd Gyurcsány kinevezi EU pénzek felelősének.
- Majd kinevezi saját helyettesének.

Ilyen szoros kapcsolat, üzleti összefonódás ugyan nincs Rapcsák és Lázár között.
De bizonyíára röhögőgörcsöt kapnál ha Rapcsák 2018-ban esküdözne hogy semmi köze Lázárhoz, és civileket akarna rávenni hogy csatlakozzanak hozzá valami alapítvány nevében.

Na most én ugyanilyen röhögőgörcsöt kapok Bajnai agymenésétől. Mint Gyurcsány legrégebbi csicskása, Gyurcsánytól függetlenül szervez ellenzéket...
Aki ezt elhiszi az se normális.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Már azt hittem, hogy eltakarodtál....Látom rendesen kiszolgálnak a háttérből.Egész kis csapat dolgozik a kezetek alá..persze őket is a mi adónkból fizetik, mint ahogy titeket is patkányka...
az eszem megáll:

Csokiért dolgoztatott iskolásokat az MTV

Spórolva is 8,6 millió forintot tapsolt el a köztévé
a Lánchídon forgatott új, műsorzáró Himnuszra

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fcomment.blog.hu%2F2012%2F11%2F20%2Fhidas
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hadd oktasson, végül is igaza van.:)

az más kérdés, hogy nem kötelező sehol sem olvasni vagy írni.

Sokszor gondolom úgy, hogy szükség van az egyes kérdésekbe teljesen végletekig belemerültekre, legyen az zöld, nyelvtanár stb...

Apropó, hová tűnt Mamitírtok?
@Habakuk999:
Európa védelmi zónákat hozott létre a városban, és tripla fémdetektor kapukat telepít a tárgyalások helyén, mert retteg a forradalmár bugylibicskájától. Főleg, mert a CIA jelentette, hogy hagymát meg szalonnát zabált vele és mosás nélkül tette el, így egy bökés vele Európa szívébe totál vérmérgezés lenne.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ha már Böjte Csaba:

A sötétség ellen nem lehet úgy harcolni, hogy én is agyonütök két-három embert, hanem csak úgy, ha fényt gyújtok. Ha lángot szítok, a világosság oszlatja el a sötétet. (Böjte Csaba: Ablak a Végtelenre)
@Bakter: nagyon lyól látod a hejzetet!!!!

;-)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Mentségeket keresel Anderzen. Ezt csináljátok a nagy büdösben is mikor az ügynöklista nyilvánosság szóba kerül.

Kérje ki, hozza nyilvánosságra pofázás helyett ha van mit, és neked nem kell itt hősiesen védeni a besúgót. Ja, és a két mondatos "én nem voltam besúgó. Tényleg." még tiltakozásnak is vicc, nem cáfolatnak.

Neked is szívességet tenne meg magának is. De ahogy eddig nem tette eztán sem fogja.

Abban igazad van, hogy rühellem a besúgókat és komcsikat. Meg aki védi és mosdatja őket azokat is.
@Bakter: "hagymát meg szalonnát zabált vele "

A hagymaszag harci gázként való felhasználását teszteli :-)
@Fabius:

"Te a náci kiszes Orbán, Kövér és a kommunista államminiszter Pozsgay csicskása vagy."

Hehe, kinyílt a csicska a zsebedben? :o)
@Habakuk999: igaz, persze értelmes keretek között, aki menthetetlen az menthetetlen, a saját érdekedben kell egy szint amit nem lépsz át, vagy nem fecsérelsz el
@rdos:

... azt hiszem, csak írsz, ezért ostobaságokat, amit hallottál, de nem meghallgattál ... fogadásom van, az őszödi beszéd is csak MN kivonatban van meg ... te sem veszed észre, amikor minden irányból támadnak valakit, nos arra kell figyelni még egyszer csak neked ... van aki 24 éve ugyan azt mondja ... vedd a fáradságot, hallgasd meg, s nem fogsz hülyén meghalni ... www.youtube.com/watch?v=2Zle5h78wRI&feature=bf_prev&list=PL529BE60FF126FD88
@Fabius:
Te vagy az aki csúsztatsz hazudgálsz..
Tegyük fel hogy igaz..
tegyük fel hogy miközben Kisgazdapártot szervezett Böröcz, és róla készült jelentések szerint Sztálinistázta az MSZMP-seket, tegyük fel, hogy egy megvilágsosdás erdményeképp

1989.májusában beszerveződik és ráadásul pénzért a III/III-ba.

Kiről jelentgetett 1 hónap alatt és mit szerinted rendszerváltásig ?

vagy erről már nem szól a fáma ?
Az igazi MSZP-s kartongyártók már nem gyártottak alibi jelentgetéseket csak beszervezési kartont 1 hónappal renddszerváltás elöttre ?
@épészmérnök:
Szerelemben és forradalomban mindent szabad. Ha jobban belegondolunk, nem is rossz ötlet a hagymaszag. Így legalább gyorsan mondják neki: itt a lové tajparaszt, csak húz haza a csába innen a forradalmi bűzöddel.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez sem biztos, hogy így van.
Nehéz rájönni, ki a menthetetlen.
Nézd meg Angyal milyen büszke volt ma reggel.
Mondanám, hogy boldog is, de nem nagyon szeretek nyálas lenni.

Amúgy persze, kell válogatni, én pl csodálom Fabiust, ahogyan küzd az orkkal, erre nekem nem lenne türelmem.

Elolvasni sincs, nem még írni valamit.:)
ez is ide illik:

MENEKÜLJ, MENEKÜLJ INNEN
/Ady/

Pocsolyás Értől elszakadt legény,
Sorvadva, várva itt tovább ne ülj.
Nem kellenek itt úri álmodók,
Menekülj, menekülj.

Rossz a világ itt: dacos Hunnia
Álmodva vívja a régi csatát.
Veri a Jövőt: balladát akar,
Balladát, balladát.

Homlokod sárgult, lázas a szemed,
Sejtő, beteg és finom a dalod.
És akarod még mindig a babért,
Akarod, akarod?

Dalaid könyvét dobd a tűzbe be,
Sorvadva, várva itt tovább ne ülj:
Pocsolyás Értől elszakadt legény,
Menekülj, menekülj.
@Bakter: Made in Belorusz bugylibicska?

Borzagpálinkával az igazi.:)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
ezek vagytok, hazug, csaló tolvajbanda. Két év után már lehetett volna virítani, ha már a pocakos focista szívügye a sport, barátja pedig tompika

www.origo.hu/sport/20121119-tartozasok-az-mtk-szakosztalyainal-deutsch-tamas-elnok-reagalasa.html
@Habakuk999: mert ő nem menthetetlen, ellenben a fenti néhánnyal, akik egy magnó szellemi nívóját sem érik fel
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Van webkamera, ami a tévébe közvetít. Ha valaki onnan kijön és neadjisten beszédbe elegyedik a kintiekkel, nem engedik - vagy kurvanagy szívózás után - a háza vissza.

Csillag Ádám filmes mindennap ott van és felvesz mindent. Felteszia FB-ra.
Szerintem nem inzultálni kellene, amikor le is lövethetné őket! ;) Lenin mennyire örül ennek a felhők fölül. :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Csa olvasd el a listát lécci:
Kövér László: KISZ-titkár, Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Párttörténeti Intézet tudományos munkatársa (az egyetem elvégzése után azonnal, mivel a nagypapa 1919-es VÖRÖSKATONA VOLT, az egész Kövér család ebből élt a Kádár rendszerben)
Orbán Viktor – Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár (Orbán apuka párttitkár volt)
Mikola István – Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János – MSZMP tag
Vonza András – MSZMP tag
Szabadi Béla – MSZMP tag, munkasör
Varga Mihály – KISZ titkár
Rogan Antal – KISZ titkár
Deutsch Tamás – KISZ titkár
Orbán Győző – párttitkár (Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állasért.)
Pozsgai Imre – MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás – MSZMP KB tag
Stumpf István – MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond – MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Matolcsy György – MSZMP tag, III/2 ügynök
Martonyi Janos – MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Chikán Attila – MSZMP tag
Pintér Sándor – MSZMP titkár
Balogh Gyula - MSZMP tag,
Boros Imre MSZMP-titkár, III/II együttműködő D-008
Boross Péter - MSZMP tag, DÉLBUDA III/III
Chikán Attila - MSZMP tag,
Csintalan Sándor - MSZMP és MSZP tag, jelenleg a Fidesz és a HÍR TV ideológiai
Deutsch Tamás - KISZ titkár,
Fónagy János - MSZMP tag,
Hoffmann Róza - MSZMP tag (önéletrajza szerint ezt a kompromisszumot kényszerből megkötötte)
Kerényi Imre - MSZMP alapszervezeti titkár,
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag,
Mikola István - Hazafias Népfront alelnök
Akkor hol is vannak az ügynökök és egyéb MSZMP pártkatonák.
Ne fárasszuk egymást kicsirigó, jó. Most már kezd el gondolkozni sötétség kis hercege.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A közmű adó úgy jött le a hírekben, hogy Matolcsy 100.- Ft/m2-t javasolt, de ez a galád Költségvetési Tanács módosította 125.-Ft/m2-re a tarifát.
Még a saját adóemelésük felelősségét sem vállalják, áthárítják szemfényvesztő módon KT-ra, hogy jobban nézzen ki a nagy harács.
Bajban lehet a büdzsé, ha így lepkehálóval kell összefogdosni a pénzeket, hiszen ez az adó mindössze 30 milliárdot hoz, ha hoz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"pedig olyan piszi voltam, mint a nagy indiai gondolkodó :D "

Ugyan, ugyan! Maris Budhanak kepzeljuk magunkat!? :)
@Rorschach: Erre Bruck András az ÉS-ben, hogy az nem szabadság, ha még el lehet tölteni kávézgatva együtt valahol a szabadidőt viszonylag nyugiban.
@a szív fészkei: Szerinted mikorra várható a következő felvonás?
@Mariann19:
Oszt etikailag hogy állunk? gyakorlatilag a puszta életfunkciókat adóztatják már, a tranzakcióssal meg ezzel is.
@a szív fészkei: "Csillag Ádám filmes mindennap ott van és felvesz mindent. Felteszia FB-ra."

Ez hol látható arrafelé? :)
@épészmérnök: hát nem...és nem is fog, mert a legtöbbnek nincs rá igénye, neki elég a gyűlölet a kirekesztés, a vélt és a remélt előnyök kergetése a hatalmaskodó uraktól.

A magyar Ugaron

Elvadult tájon gázolok:
Ős, buja földön dudva, muhar.
Ezt a vad mezőt ismerem,
Ez a magyar Ugar.

Lehajlok a szent humuszig:
E szűzi földön valami rág.
Hej, égig-nyúló giz-gazok,
Hát nincsen itt virág?

Vad indák gyűrűznek körül,
Míg a föld alvó lelkét lesem,
Régmult virágok illata
Bódít szerelmesen.

Csönd van. A dudva, a muhar,
A gaz lehúz, altat, befed
S egy kacagó szél suhan el
A nagy Ugar felett.
@ki kicsoda:

Kosz! Ezt a felvetelt meg nem hallottam. Jol esett.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

... köszi, most én is ... amikor válaszoltam Fabiusnak, az sem jelent meg, amikor megismételtem és visszapörgettem, akkor valóban megjelent ... mostanában a FB is csinálja, hogy frissítés után, napokkal előbbi hírekhez ugrik ... sosem mondtam, hogy nem szakképzett útonállók, betörők ... tehát jól képzett szakemberek akikről beszéltem ... ahogy Császy Zsoltnál is jártak, nálam is, az sem zavarta őket, hogy nem hívott - bár a szolgáltatónak napokkal előbb valóban mondtam, hogy azért fizetek annyit a netért, hogy "hallgatózásukkal" ne zavarjanak - sose látott "szerelőként" szemem láttára szereltek ki "egy nem olyan fontos" kütyüt a központi elosztó szekrényből és több mint egy órát töltöttek a gépemnél "segítség" gyanánt ... csak véletlen, hogy ékírásos tetkóval azonosítják magukat egymás között ... nekik meg véletlenül volt ... persze utánuk takarítás, format C, szolgáltató váltás ... utóbbiért pedig kár, de nem tudnak ilyen kérésnek ellenállni ... sok húgyagyúnak meg ez a módi ... fene a gusztusukat
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Igen, anno a balfasz AVH-sok miert nem hamisitottak meg 10evre visszamenoleg....nyilvan, csak par evtizede csinaltak az aljas jatekaikat, nem ertettek hozza....
Borocz egy tetu komcsi, ahogy az ura is.

Megkovetlek azonnal, ha nyilvanossagra hozzatok az OSSZES aktat a jovo heten.
@simple observer 1.0: addig nem mentem el, őrá gondoltam ;)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.

Oktalanság, ha túlságosan bizonyosak vagyunk önnön bölcsességünkben. Egészséges, ha eszünkbe véssük, hogy a legerősebb is elgyengülhet, és a legbölcsebb is hibázhat.

Fájdalmasan tudatában vagyok tökéletlenségeimnek, s ebben a megismerésben rejlik minden erőm.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ember, te tényleg ennyire hülye vagy, vagy ennyire terelsz :-D :-D :-D

A nyolcvankilencben beszervezett ügynökök kinek jelentettek és miről? Az éppen alakuló ellenzéki pártokról, beépülve, Stumpf Pisti apósának, Horváth István belügyminiszternek a III/III ügyosztályon keresztül. Egészen 1990 januárig, amikor a kirobbant Dunagate botrányba belebukott.

hu.wikipedia.org/wiki/Dunagate

Vicces gyerek vagy te ezzel az ártatlan pislogással.
@simple observer 1.0:

... nincs mit, érdemes kutakodni, sok mindenre fény derül előbb - utóbb :)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Az MSZMP tag flusztrációd nem értem. Kb 2 millió MSZMP tag volt az országban.

Azokkal van gáz ezek közül akik az MSZMP KB tagjaiként élet halál urai voltak.
Akiknek Gyrcsány küldte a jelentgetéseit a Pécsi dialógus csoportról, és akik leszóltak Mellárnak Gyurcsány vizsgáira ezért cserébe.

A KISZ titkárokat igazán összeszedhetnéd nekem hogy ki hol..
Mert pl Tudom hogy Orbán volt gimiben KISZ-titkár, de azt nem hogy egyetemen.
Viszont azt tudom hogy őt és Kövért meg Lévai Anikót megfigyelték az igazi besúgók, ezen jelentések elérhetőek.

Szóval írd már le, hogy ki melyik sulinak volt KISZ titkára.
És még akkor se pontosan értem hogy hasonlíthtsz össze egy sulis KISZ titkárt, egy pl Gyurcsány féle Központi Bizottság titkári poszttal.
Úgy néz ki, hogy itt mindannyian hazudunk és mocskos patkányok vagyunk csak egyedül @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló a becsületes és az igazmondó.
@ki kicsoda: érdekes történet, ezek alapján közel voltál, vagy vagy a tűzhöz, hisz erőforrásokat "pazarolnak" rád, legyél rá büszke, ezek szerint félnek tőled és tartanak tőled ;)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Csak neked agyaska: 800.000 párttag volt és az élet és halál urai nem a KB tagok, hanem a PB tagok voltak. De még neki sem volt bátorságuk új alkotmányt írni a saját képükre. Ennél még ők is becsületesebbek voltak!
@Fabius: kicsit off, de érdekel a véleményed, hogy mennyi időt adsz nekik és mire számítasz, rövid és hosszú távon:

Új platformot alakítanának Jávorék az LMP-ben

Párbeszéd Magyarországért néven új platform létrehozását kezdeményezte az LMP-n belül az ellenzéki párt nyolc parlamenti és három fővárosi képviselője, köztük a frakcióvezetői posztról frissen lemondott Jávor Benedek hétfőn - derül ki egy az MTI birtokába került dokumentumból

hvg.hu/itthon/20121120_Uj_platformot_alakitananak_Javorek_az_LMP
@tomwar:
Hogy őszinte legyek leszarom Böröczöt.
nem is tudtam hogy a világon van mostanáig.
Az is lehet tényleg beszervezték.
De ismerve a tényeket miszerint segített a Kisgazdapárt alapításában, és ő magát is megfigyelték, ezek fényében legalábbis kétségekkel fogadom az 1989 májusában kelt 6-os karton valódiságát.

Elnézést érte.
Nyilván minden észlény azonnal tudja hogy ez csak valódi lehet, mert komcsi 6-os kartont nem hamisított a komcsi diktatúrában.
(Álhír!)

Ja, azt hallottátok, hogy a bérkuministák számára veszélyességi pótlékot fizetnek és előnyugdíjra van lehetőségük mióta Bajnai megjelent a polplaccon? :o)
@Spániel:
Tegnap Kubatov nyilatkozta, a hogy a fradi kocsiját is ő tankolja. Megsirattam szegényt...
@Fabius: Szív szapulni szokta a rendezőjét, de ez a film is erről szól. :)

film.indavideo.hu/video/f_az_ugynokok_a_paradicsomba_mennek

Láttad már? Szerintem vannak benne jó részek.
@ki kicsoda: Úgy kb. mostanra untam meg a személyeskedésed. Vagy megtanulsz beszélgető társad felé tisztelettel szólni, vagy nem válaszolok neked többet.

Amúgy egyben igazad van, csótányferke számomra is egy nulla. Viszont ami el fog keseríteni, a többi főállású politikust sem tartom többre, elismerve árnyalatnyi különbségek lehetnek, de az 1-5-ös, iskolából jól ismert, skálán a (teljes politikai) osztály 90-99% -a szemeben megbukott.

Ebbe a bukott kategóriába tartozik szerintem az is, aki bármelyiket tolja.
@Hertelendi: Szerintem inkább Don Quijote de la Mancha reinkarnációi vagytok, képesek vagytok egy ekkora trollal leállni harcolni :)))
Valahol csodálatra méltó de szerintem igazán felesleges, csak röhögni kell rajtuk...
Kedves "gyurcsányista" elv- vagy nyelvtársak - egy pendrive-val vitatkozok. Csak szólok...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Csak a pontosság kedviért: a tévé biztonságiai - azonosító, név nimolé, ami ha van utalás egyik-másik ruciján, az egy rég nem működő cégé - takarják el álarccal sállal a pofájukat verés közben. Tegnap ez volt. Sajna lemerült az uram mobilja,nem tudom, mi van ott per pill.
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Beelőztél, pedig nem is vagyok Vettel...
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Ne viccelődj már..
Hertelendire akkor se vesztegetem az időmet ha ketten vagyunk a blogon. Majd ha megtanul érvelni, és leír 2 egybefüggő tényekkel alátámasztott mondatot....
Akkor talán..
@Spániel: Bajnai Rózsára is ilyen érzékenyek? ;-DDDD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

HA hivo tipus lennek, valoszinuleg en is a budhizmus fele tendalnek, mint a - szerintem - legemberszabasubb vallas iranyaba. Szimpi meg a sintoizmus is, de az tul specifikus.

Ne erts felre, nem tudom ugyan, de naggggyon valoszinunek tartom, hogy nalunk embereknel, sokkal komolyabb, es magasabb randu/rangu/szintu dolgok is vannak a Mindensegben. De en mar csak olyan foldhozragadt vagyok, hogy a tenyeknek szeretek hinni.
@a szív fészkei: reggel már kérdeztem, vannak olyan emlékeim, hogy a Nagy Olajos Donnak léteznek valami kapcsolati hálói a bizt. szolgálatokhoz úgy ahogy, valamennyire ottan a tévénél.
"Nem veszi észre senki, hogy itt vannak az új kommunisták? Csak szeretnék belerángatni a buliba az egyházat is Semjénen keresztül."

www.vagy.hu/tartalom/cikk/3343_uj_kommunistak_amen
@simple observer 1.0: szintén zenész, de ezek a gondolatok Gandhi gondolatai, és én csak bitorlom gyarló módon...
@ati27: Volt pap, aki nem állt be, ült is, de azok is, akik követték és mentek katonának. Egyébként Kádár jattolt le elsőnek a cuci táborból a Vatikánnal elég korán,szóval olyan nagy keresztényüldözés nem folyt. A körmeneteket saját szememmel láttam Budán is, gondjuk egy szál se volt 1967-ben pl..

Na mindegy, apósod most ülhet annyit a templomban, amennyit kibír az ülőgumója. ;-DDD látod, milyen exkluzív társasága lesz a padokban, csupa volt komenyista. Mint Orvbűn, aki a csuhások térdre,imára! örökbecsűt rikkantotta anno a parlamentben.
viktorunk teljesen kész van:

Orbán Viktor szerint 2010-ben a sompálinka lehetett választási győzelmük oka, az ugyanis „egy kitűnő évjárat volt”. A miniszterelnök hétfőn egy „kassai polgártól” kapott egy újabb üveggel.

mandiner.hu/cikk/20121120_orban_a_sompalinka_lehetett_a_gyozelem_oka

eddig úgy tudom, hogy a fészbúk volt a nyerő
@GeoCracker: HA sokáig nem mossák ki a szarból, az ki tudja csípni piros pettyesre. Neogranomrmon!! A babákét is azzal kenik a sok kakis pelus után.
ajjaj, rosszat sejtek:

Országjárás a Fidesznél: kirajzanak Orbán emberei

Országjárásba kezdtek a Fidesz politikusai. December 20-áig 175 települést keresnek fel és politikai helyzetértékelést tartanak - közölte Kósa Lajos, a kormánypárt ügyvezető alelnöke.

hvg.hu/itthon/20121120_Orszagjaras_a_Fidesznel_kirajzanak_Orban_
@Hertelendi: Részben igazad van. Nem kötözködés, csak az átkos "nem ismerete". Kezdjük az igazzal. A 800 ezer emeszempé tag helytálló. Szerencsére mára az ilyen olyan oldali pártok taglétszáma ennek kb 1/7-ére csökkent. Kezdetnek nem rossz :-) www.metropol.hu/cikk/729027

Ki volt itthon élet-halál ura? Az ÁVH, később utód szervezetei (megyékre kerültek a "bűnügyi" osztályok). Helyesebben szólva ezeknek a mindenkori gazdái. Emlékeztetőül. Kádárjanibá mint belügymiszter került letartóztatásra.

Hogy 1956-ot elégelték meg a megszálló szojvet eftársak? Más okból? Elhitették a jósajtó munkásokon keresztül, hogy van sajátos magyar út. Hát volt, ahogy mind cuctáborbeli ország kissé más volt. De a megvalósítási tervei, de lehet, hogy még a napi operatív tudatmódosítási tevékenységük is mind moszkvában készült.

A legmagasabb szintű magyar eftársak is csak arról dönthettek, hogy merjenek-e egyáltalán visszakérdezni a parancs (poruszki ukáz) után!

Azt mondod képzelgek. Azt mondom járj utána. Ja hogy pártállami titkosszolgálati archívumok zárva? A szojvet - orosz történelmet ismerve lehet hogy a (kon)teóriám még light-os is.
@Mariann19: De mennyit visz!!

Azt kalkuláld ki légy szíves!

Szolgáltatásromlásban, beruházás korlátozásban.

Echte magyarooschan büntetjük fejlesztéseket.
Nehogy már esetleg tényleg a fejlett világhoz tartozhassunk.
@Spiro: Vanbenne valami: lehet,hogy az ókori - 2006 szeptemberi - túrórudikon realizált ujjlenyomatok alapján mostanra sikerült az igazi jó ütős gárdát összeszervezni. Tévé, tévé, jó hívószó, igaz most nem bemenniük kell Fradika jelmezben,hanem kint tartani sőt elűzni másokat.
@Bakter: Höhö, ez a Vettel-oltás jó volt :))

@kej: Na, a fészbukot egy pillanatig sem hittem, a pálinka jó magyarázat. Csak bebaszcsizva lehetett ezekre ikszelni :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ilyen megkésett izé valami ez, mert Jávorék nem akarják hagyni, hogy az LMP elinduljon a kuka felé. Kérdés mennyi értelme van.

Ugyanis ahogy azt Jávor végül kibökte, volt szondázás a szavazótáborban, beony, annak volt eredménye is nem is akármekkora arányú. A kongresszus döntése meg ezzel homlokegyenest ellentétes.

Ezzel oda lett ám baszva az eddig hirdetett "részvételi demokráciának" alaposan. Megkérdezed a tábort aztán a véleményét leszarod? Vágó tegnap a blogján kijelentette, hogy becsuktak egy ajtót és kinyitottak egy másikat. Az becsukott ajtóval gondosan kirekesztették a szavazóbázisuk véleményét "részvétellel" szavazással, válaszolással, lakossági fórumozással kinyilvánító részét, és a nyitott ajtó a "kiábrándult fideszes" meghatározhatatlan tábor felé néz.

A választások előtt a szabályok és lebonyolítás ismeretében érdekes kísérlet lesz ez. Az ajtón kívül rekedt dühösek megtartásához gyorsan és határozottan be(ki)rúgott ajtó kell(ene), mert a szoba közepén körbeülő és így demonstrálók képe ehhez kevés lesz. Akkor is, ha amúgy respektálható a szándékuk és süvegelendő a felismerésük.
@csizsikpizsik - pique takarodj!: te nem hiszel az embernek, aki sohasem hazudott? ejnye. büntiből el kell olvasnod dr semjén phd-jét. a sátánista részleteket pedig el kell kesztyűbáboznod:)))
@kej:
Szerintem meg a kiváló kormányprogramjuk volt a nyerő 2010-ben, amit azóta sem találnak. Talán ez a szerencsénk, ha szabad így fogalmaznom a többfrontos forradalomban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Országjárásba kezdtek a Fidesz politikusai."

Teljesen igazuk van.
Olyan sok rémhír terjeng mindenhol.

Muszáj megmondani az embereknek, hogy mit is kell gondolni.
Mert még a végén önálló vélemény is kialakulna bennük, oszt akkó' baszhassák...
@a szív fészkei:
Lószart volt keresztény üldözés. Nálunk tele volt a templom a 70-80 években is, jobban, mint manapság. A református nagyobb, az mégtelibb volt. Ott volt a párttitkár meg a tanácselnök is, meg a sok víkendre kijövő nagyfalusi párttag is.
@Bakter:

"Szerintem meg a kiváló kormányprogramjuk volt a nyerő 2010-ben, amit azóta sem találnak."

Ez így nem pontos.
Ellopta a Gyurcsány.
Ja, nem: szóval Bajnai lopta el.
@reszeg tengeresz: Na pontosítsunk: senki nem mondta, hgoy olyannagyon jók, többekközt ezért tűnt el a szadesz, mert mi, a szavazói nem találtuk annak, tehát büntettük. És rendkívül sok ember nem ment el szavazni.

8 millió szavazásra jogosultból 2,7 milla szavazott a FideSSre, aki amúgy is leginkább arra szavazott volna. A többi esetleg LMP-re, picit a maszopra, aztán a kiábrándult északiak a Jobbikra - majd snitt és hullaszag,ahogy Varánusz mondja: politikai árvák lettek az országlakosok nagy többségben. Hogy a parlamenti matek ilyen: a szavazók felének a kétharmada totális egyeduralmat biztosíthat egy pártnak a T.Házban,az már a 90-es kerekasztal sara...
@Fabius: úgy vettem észre, hogy nagyon a szíveden viselted az lmp sorsát. egyszer már belinkeltem, és állítás formájában egy kérdést is megfogalmaztam, amire nem kaptam választ. remélem, te segítesz.

ez az a schiffer, aki egy éve még az egyetlen épkézláb lmp-javaslattal él: miszerint tecnikai koalíciót kell alkotnia az ellenzéki pártoknak (inkluzíve mszp, jobbik), hogy helyreállítsák a fékek és ellensúlyok rendszerét, hogy alkotmányt módoítsanak (esetleg újat írjanak), megváltoztassák a remek, kétharmados személyre szabott (polt, szalai annamari etc) törvényeket. ezt követően pedig egy előrehozott választást írjanak ki, ameyen már minden párt a maga feje után megy.

www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-445516

persze álnaív vagyok, mert tudom, hogy ugyanaz, de mi történt ezzel az emberrel, hogy alig egy év alatt ekkorát fordult?
@Bakter: Én is úgy tudom, esküvők is mehettek, keresztelők is. Tény, hogy ismertem srácot, aki pár nekifutásra jutott csak régészszakra,mert az apja lelkipásztor volt. De én is x-edszer jutottam be sima É betűsként.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Dézsy tényleg egy fasz, de abban kétségkívül igaza van, hogy az ügynökök köztünk élnek és az elszámoltatásuk - legalábbis a felelősöké - nem történt meg.
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...:
Az ájemef lopta el. Abból finanszírozza most Bajnait. Miután Obamát már helyzetbe hozta. Komoly program volt, na.
@Bakter: ó, megtalálták a remek kormányprogramjukat, azonban az elmúltnyolcévben megfakult a tinta, és csak üres lapokat láttak a kormánytagok, amikor beiktatták őket
@kej:
Ki mondta hogy nem kötnek technikai koalíciót az alkotmány helyreállítására ?

Te valószínűleg ezt azzal kevered, hogy nem hagyják magukat Gyurcsány Bajnai nevű csicskása által megvezetni, az MSZP-nek magukat kiszolgáltatni.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: bár egy igazi fasz vagy, de azért segítek: schiffer éppenhogy az mszp-ről is beszélt, amikor ezt vázolta.
@Bakter:

"Az ájemef lopta el. Abból finanszírozza most Bajnait."

Igaz, így történt!
Na, csak összehoztuk a teljes sztorit.

Ezeket el kell magyarázni az embereknek, ezért kelnek útra Pártunk hazaffyjai.
@a szív fészkei:
Minden mehetett. Bár az a sanda gyanúm, hogy a papság tele volt besúgókkal. Egyszerűbb meggyónni hagyni az embereket, mint lehallgatni a pincékben.
@kej:
Én értem..
Te nem érted, hogy a választási együttműködés, és a technikai koalíció két különböző dolog.

Az együttműködés az kb azt takarja, hogy mindenki úgy pattog ahogy Bajnai-Kuncze-MSZP trió akarja.
A technikai koalíció pedig azt jelenti, hogy ha kell akkor bekerülve segítenek megszavazni ezt azt.
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...:
De a nagy titkot ne mond el másnak: Feri lopatta el az ájemeffel.
@kej:

Mi történt? Beleszeretett magába és elrugaszkodott a valóságtól. A technikai koala Karácsony ötlete volt eredetileg és nem a Schifferé. Nem lényeges, csak úgy mondom.
@rdos: Végülis majdnem egyetértek veled, de az MSZMP legfelső döntéshozó testülete a Politikai Bizottság volt. Az összes fontos döntést ők hozták. Amiről Te beszélsz, az még az '50-es években volt. A '70-es évektől Brezsnyev (orbán) is csak tisztelgő látogatásra jött ide. Akkor kezdődött itt a normális élet. Munkahely mindenkinek, kiszámítható gazdaság, 1 millió 200 ezer új lakást építettek. Minden évben nyaralás, normális óvodák, bölcsődék, bárki mehetett ingyen egyetemekre, főiskolákra, ha megfelelő eredménye volt. A nők bátran szűlhettek, mert 3 év múlva visszamehettek a munkahelyükre és a családok vállalhattak bátran 2-3 gyereket, mert tisztességben fel tudták nevelni. Ha normálisan éltél lehetett kocsid, nyaralód.
Bocsi, kicsit elkanyarodtam...csak úgy beugrottak a dolgok...
@Fabius: okés. a karáconyt nem tudtam. azért gondoltam, hogy schiffre követte el, mert ő adott neki arcot. tán még a parlemntben is felvezette egyszer napirend előtt.
@Fabius: Lehetett volna más "részvételi demokrácia". De nem lett. Mint a Millásoknál az alternatív elnökválasztás.

Teljesen véletlenül volt alkalmam személyesen beszélgetni a millaválasztás igazi győztesével. Nekem bejött az elnök úr. Kicsit az átlagosból kilógó karakter volt, az igaz, de "tisztelt házban" nagyon is hasznos lett volna legalább az eszmei jelenléte. :-)

De hogy a lehetettvolnamásra visszatérjek:

Pártok igazolt tagjai:
fidesz 40320
kdnp 15500
Mszp 33200
jobbik 12430
Lmp 700
@a szív fészkei: Tuti hogy minden mehetett, a család bigott evangélikus és az '50es években úgy kereszteltek-eskettek-hittanoztattak mint annak a rendje, anyám szerint húsvétkor még sonkát is ment áldani a tisztelendő (mindig kettő volt, egyet áldott, egyet kapott) és apám szerint havonta a tisztelendő szedte be a "hozzájárulást" is (mondjuk gondolom ez nem volt ünnepelve, nem támogatták de tűrték mert úgyis mindenki benne volt)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem érem el a férjem, kint van tegnap este óta, ;valami konténert kellett arrébb rakatniuk, hogy legyen valami helyük és várták délben a daruskocsit. De bármikor rájuk tolhatják megint. Vagy egyebet találnak ki Böröczék, nem tudom.

De nem merik ott hagyni a tüntetők a bázist,pláne nem pár nőre. Csak mondjuk neki is lenne más dolga, azt sem tudom, evett-e van-e nála pénz, csak elrohant este kilenckor.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: na kérlek szépen. egy pillanatig azt hittem, hogy lehet veled értelmesen is beszélgetni, de nem. sem a kuncze, sem az mszp nem társult még az e14-hez. ez persze nem jelenti azt, hogy később nem fog. ügyesebb legyél, mint a magyarvizsla2.0
@Fabius: Mindenki a kiábrándult fideszesre ácsingózik.:)

Bokros, Jobbik, LMP,

Hülyeség.

A kiábrándolt szoci libsik többen vannak szerintem.

Az apolitikusak pedig még többen.

A fától nem látod az erdőt tipikus esete.
"A szátok akkora, hogy egyben leesik az ötágú vörös csillag a gyomrotokig, de aki egyszer és mindenkorra le akarja zárni a kommunista múltat, és hányingere van attól, hogy a közmédia egy besúgó kezén van a rendszerváltás után 22 évvel, annak sem marad más választása, mint elzavarni titeket a francba."

Azok után amekkora vergődést levágtál amiatt, hogy az LMP nem állt be a Bajnai-Gyurcsány tengely mögé, nem érezted hülyén magad mikor ezt írtad?
@Bakter:

"De a nagy titkot ne mond el másnak: Feri lopatta el az ájemeffel."

Húbazz!
Ezt még én sem tudtam!

De csitt!
Csak így stikában, egymás közt!

Mer' gyönnek a tuggyukik, oszt lesz nemulass!
@Bakter: kurva jó, de csak a szöveggel együtt: "antigyurcsányista sejtek". nem volt hiábavaló a forradalmi retorika sem:)
@Hertelendi: "MSZMP legfelső döntéshozó testülete a Politikai Bizottság volt" Formailag igen.

A kérdés csak az, milyen szintű döntéseket hozhattak? Csak hogy értsd. A Varsói Szerződésben, mekkorára saccolod a Magyar Néphadsereg önállóságát? Még az átkosban voltam sorkatona. Amit akkor hallottam, láttam, úgy valahova a nulla és minyurka közé saccolnám a nullához közelebb.

"Akkor kezdődött itt a normális élet." Igen. A terrorhoz képest mindenképpen. A gazdasági mutatók közül az eladósodás is ekkortól kezdődött. Nem szoktam magam ajánlani, de ezt pont erről írtam.
h2o.ingyenweb.hu/keret.cgi?/tema/71.html
@kej:
Jelentkezzen aki szerint az MSZP, és Gyurcsány (DK), meg Bajnai nem köt választási megállapodást!

Csak azért kérem ezt, hogy kurva sokáig az orrotok alá dörgöljem mikor ez megtörtént, onnantól kezdve.

Aki már megnézett kb 2 hiradót az is tudja, hogy ez csak idő kérdése.

Mint ahogy azt írtam, és megindokoltam Bajnai Gyurcsány egyik legrégebbi és leghűségesebb csicskása a kezdetektől fogva (egyesületek, cégek, kocsmázás, sport, politika... minden téren).
@74. Vladys: Te nem érzed hülyén magad úgy általában azokért, amiket itt irkálsz?
@a szív fészkei:
Azért respekt Nektek innen a vidéki fotelból!
Juhujjj!

hvg.hu/vilag/20121120_matolcsy_nemzet_penzugyminiszter

Matolcsy megy a német "kollégájához".

Ugyan milyen álmát fogja elmesélni?

Fabius csinálhatna tipp-mixet, de az itt kommentelőknek összességben nincs olyan elvetemült fantáziája, mint Gyurinknak.
@Hertelendi: "Munkahely mindenkinek" - magyarul:gyáron belül bújtatott munkanélküliség."Kiszámítható gazdaság" - hiánygazdaság,a 80-as évek közepére már csak hitelből fenntartható. "1 millió 200 ezer új lakást építettek." - minőségi paneleket. "Bárki mehetett ingyen egyetemekre, főiskolákra, ha megfelelő eredménye volt." - a megfelelő eredmény biztos,ami biztos úgy lett megállapítva,hogy minél kevesebben jussanak be. "A nők bátran szűlhettek, mert 3 év múlva visszamehettek a munkahelyükre és a családok vállalhattak bátran 2-3 gyereket, mert tisztességben fel tudták nevelni." - ezért indult fogyásnak a magyar. "Ha normálisan éltél lehetett kocsid, nyaralód." - milyen igaz,három millió nyaraló országa lettünk,10 év várólista után volt trabi,dácia is.
új zseniális dógokat fogunk esmét megtudni:

Jövő szerdán fogadja Matolcsyt a német pénzügyminiszter

Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter november 28-án Berlinben találkozik Wolfgang Schäuble német szövetségi pénzügyminiszterrel - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium Sajtóosztálya.

hvg.hu/vilag/20121120_matolcsy_nemzet_penzugyminiszter
@Fabius: Ki kezdte az ügynökiratokkal való zsarolászatot? A val kezdődik, ntall-ra végződik.
@Fabius: Nekem ebben a filmben nem is annyira azt tetszett, hogy az ügynökök köztünk élnek. Sokkal inkább az, hogy milyen jól bemutatja az egész gengszterváltás hazugságát, kerekasztalostul, ügynököstül, stb.
22 èv után is elképesztő szembesülni azzal mennyire le volt zsírozva minden előre.

Ahogy a régi mondás is tartja; "ha valamit nem tudsz legyőzni állj az élére."
Feljelentést tesz az MTVA is a hétfő esti balhé miatt

Több mint fél tucat feljelentést tesz a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), mert a Kunigunda utcai székháznál a demonstrálók hétfő este jogellenes magatartást tanúsítottak - közölte az alap. Korábban a demonstrálójk vezetője is azt mondta, feljelentést tesz.

hvg.hu/itthon/20121120_Feljelentest_tesz_az_MTVA_is_a_hetfo_esti
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Kicsicsillag, figyelmeztettek, hogy ne etessem a trollt... Számomra bizony komcsi volt MSZMP-tag is.. Sőt az akármilyen "kispont" kisztitkár is.. És tudod miért? Mert bizony ezekért cserébe "jelenteni" kellett.. Tudod nem csak úgy lehetett ám "elásni" az embert egy életre, hogy letartóztatod, börtönbe zárod.. Mondok egy egyszerűbb példát: A nagyapám földjeit elvették, nem akarta bevinni a közösbe... Nem volt sok, csak ugy 15 hold.. Fújt is a komcsikra.. A fia, azaz édesapám, nem mehetett továbtanulni, mert ugye az öreg "kulák" volt, sőt, apám hittanra járt.. Mindezt egy komcsi/pártag iskolaigazgató intézte.. (Aki mellesleg katolikus papból "vedlett" át komcsivá) Ugyanez az "ember" engem is majdnem "elmeszelt" azaz készen volt a jelentés, hogy nem mehetek középsulibe, mert ugye hittanra jártam... Csak jött a Genszterváltás... No azutána ezek a komcsik milyen "buzgó" hívek lettek, hogy felfordult a gyomrom... No ezekből a komcsikból áll a fidesz, és a KNDp is, amint látható.. Akkor nem is beszélnék, Pozsgai/Szűrös/Chikán vonalról, a nevükre még a mai napig emlékszem, pedig lehettem vagy 13-14 éves azokban az időkben le se szartam a politikát... De ezeket már sokszor leírtam... No ezekhez a "nehézsúlyúakhoz" képest GyF valóban kis pöcs.. (Akit szintén rühellek rendesen...) Egy szónak is 100 a vége: szerinted a FIDESZES KOMCSI BAGÁZS nem is KOMCSI.. De GYF az bizony az... Szóval fentartom, hogy nem vagy túl okos...
@a szív fészkei:

"Márti a megjátszott sérülésével"

"Az atv.hu úgy értesült: a sérült Gilicze Márta, aki térdszalagsérülést szenvedett a biztonságiak fellépése nyomán."

atv.hu/belfold/20121120_rendorseghez_fordultak_a_kunigunda_uti_demonstralok
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja, mindenhol az ő cégei védenek, jééééééééééé, tényleg. Édes sztori mindenesetre.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azért erről kérdez meg az alkotmánybíró Stumpf Istvánt,Orvbűnék nevelőtanárát a Ménesi úton, Horváth akkori belügyér vejét.
@rdos:
Figyuka akkor ezek után milyen indokkal Komcsizzátok az MSZP-t? (Mert igazából azok.. úgy mint a FIDESZ) A drága jó Fidesz miért söpörte le az ügynöktörvényt? NaNa? Persze ez már az utolsó utáni csepp volt a pohárban.. Pedig szorítottam nekik.. Egészen Schmitt megválasztásáig.. Na ott betelt a mérték.. ( Tudom, elég késön/igencsak korán attól függően, hogy melyik oldalról nézzük)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ez így van és sajna így is lesz. Bajnai lesz a következő csomagolópapír a fidesz teljesen elrohadt papírusza után, amibe a 22 éve bűzlő szart akarják majd ismét becsomagolni mindazoknak, akik ismét készek azt benyalni. :(
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Jelentkezzen aki szerint az MSZP, és Gyurcsány (DK), meg Bajnai nem köt választási megállapodást!"

Ugye tudod, hogy a lehetséges szcenáriók és a megtörtént tények között mi a különbség?
Csak azért kérdem, mert te ezt tényként kezeled.
És arra hívták fel a figyelmedet itt, hogy nem az.

Egyébként akár játszhatunk ilyet is.
Az állításom: egészen biztos, hogy az Fidesz és a Jobbik koalíciót fog kötni 2014-ben.
@campobaszo: Ezek csak amolyan kvázi cáfolatok.
Azért indult el a népesség fogyás mert a nők bátran szülhettek?????
Igen, paneleket építettek, és? Ma mi a lófaszt építenek? Hiánygazdaság...valóban az volt, fejlett technika nélkül...COCOM-lista.
Valóban vettünk fel hiteleket, csakhogy akkor azokból a hitelekből majdnem mindenki profitált ilyen-olyan módon. És ma??? A felvett hiteleket kb. 5% zsebeli be és fordítja a saját céljaira.
Erre mondják...mecsoda különbség...
@saravad: Én csak itt tülök a gépnél és némileg izgulok, hogy mivan, mivan a kicsi legokkal.... De kurva messze van kimenni és le is van zárva az egész, telefonálni meg nem tudnék neki,ha ki is vergődnék valahogy. Elég randa hosszú út ez a Kunigunda, isten háta megetti, kell is ott szobor meg kiállítás!
Abban bízok, ha valami gáz lenne neadjisten, csak értesítenének, persze pont most nincs kocsink, naná, hogy!

Ha itt lenne még a régi helyén, faszább lenne: nagyobb nyilvánosság és közel lenne.
@a szív fészkei:

"Magát rúgta térden,minden képes 45 kilósan."

Így történt!
Fel is vette a M1 kamerája.
Le is akarták adni a tévében.
Csak nyilván közbejött valami.

Biztos ellopta a Fletó a felvételt.

Mer' ez mindenre képes!

Akárcsak Bajnai, aki mekkora nagy megszorítást csinált most is!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Érdekes taktika ez a Bajnaizás közvetlenül azután, hogy a Böröcz mosdatásba így beleégtél.

A főnököd választási rendszere azt is ki fogja termelni magából, hogy ha Gyurcsánnyal kell szövetkezni az elzavarásotokhoz akkor kényszerből az is meg fog történni. Szar ügy számotokra, hogy miután ezt magatoknak köszönhetitek senkit nem fog érdekelni rajtatok kívül.

Lassan már ott tartunk, hogy a társadalomban kisebb sértés a gyurcsányista, mint a fideszes. A mai teljesítményed és besúgóvédő akciód is nagyban hozzájárult ehhez.
@a szív fészkei: Sajnos tisztában vagyok vele, hogy minden oldalnak elévülhetetlen bűnei vannak ebben. Akkori első kormányként főleg Antaléknak. Emlékszel milyen sokan voltak a temetésén?? Azt hiszem jó sokat kell mèg érte is imádkozni, hogy kikerülhessen a tisztítótűzből.
@a szív fészkei:
Nagyobb nyilvánosság? A Nemzeti Közszolgálati Média mindenről időben, korrekt tájékoztatást fog nyújtani! Ne izgulj, demokratikus jogállamban élünk (+köztársaság). :(
@a szív fészkei: Hév és egy kis séta után nincs olyan messze. Vigyek esetleg a férjednek valami harapni valót?? ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Feljelentést tesz az MTVA is a hétfő esti balhé miatt"

Még szerencse, hogy a magyar bíróság független és Párt-atlan.
Semmiképpen sem Handó-vezérléssel műxik, továbbá teljesen Polt-talan...
@a szív fészkei:

föl föl ti rabjai a földnek föl föl ti éhes proletár a múlt....brühühühühü

szét kell baszni a biztonsági őröket valami módon és kiröhögni
@ati27: Figyuka. Ha nem vetted volna észre, én mindet komcsizom. Valójában bolsizom, mert a komcsizás az mosdatás. Ha azt gondolnád, jobbról engem nem tudsz előzni.

Mert szerintem "oldalak" sincsenek. Csak fent és lent.
@rdos: ez a sokfelé figyelés. Bocska.

Figyuka. Ha nem vetted volna észre, én mindet komcsizom. Valójában bolsizom, mert a komcsizás az mosdatás. Ha azt gondolnád, jobbról engem nem tudsz előzni, abban is tévedsz.

Mert szerintem "oldalak" sincsenek. Csak fent és lent. Vagyis nem "jobbra" vagyok, hanem lent.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kösz, remélem van pénze vásárolni a Lidlben valamit, vagy adnak neki.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Micsoda újszerű modell! Egy párt pénzel valakit, hogy csináljanak mű, vagy valódi balhét. Hmmmm.
@rodeo36: Drágám 50 kigyúrt állatot szétbaszni eléggé érdekes vállalkozás és az már biztos, hogy rendőrségi beavatkozást vonna maga után.Mert ott állnak a rendőrök, csak nem védik a tüntetőket.
Nem jogerős ítéletében tíz év börtönbüntetésre ítélte kedden a zágrábi megyei bíróság első fokon Ivo Sanader volt horvát miniszterelnököt. Az egyik vádpont szerint Hernádi Zsolt Mol-vezér tízmillió eurót fizetett Sanadernek, hogy a Mol megkapja a horvát olajvállalat irányítási jogát. A Mol visszautasítja a vádakat.

Ügyészség!Rendőrség!TEK!

Információs Hivatal tessék jelenteni Orbán Viktornak!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Őőőőő....a garázdaság az lesz, hogy Márti nekiesett összecsuklás közben valamelyik droidnak, a rendzavarás meg, hogy jajgatással megtörte a csendet.

Bazmegország.
Feritél Unortodoxiában:

"Egy hónappal a Kapuvári Hús Zrt. után elbocsátja dolgozóit az üzemet működtető másik társaság, a Kapuvári Bacon Kft. is - erősítette meg az MTI értesülését kedden Pászli Tibor szakszervezeti vezető."

hvg.hu/karrier/20121120_Kirugjak_a_Kapuvari_Bacon_osszes_dolgozoj

És ha csak ez lenne az egyetlen...
@Prof. Dr. Lencsés István:
Mit kéne jelenteni? Még nem tökéletes a rencer, mivel fenti hír magyarul megjelent?
Vagy báncsák a magyart? Békemenet a MOL-ért, fújmultik?
:)
@Fabius: ha csak így nem, fent már más is utalt HanPolPin háttérre, úgy is kinyújtott keze a bizt. szolgálat a DonP erőnek.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: No de hoooool vannak a libák, má??? Hatos katon, ptah... Vityaland Libajnai ellen visel háborút. Vityaland mindig is Libajnai ellen viselt háborút.
@ormány triktor ("pocakos focista, az a halálom"): A Szülői Hálózat is Bajnai /ma Hoffmann/ Rózsa ellen: fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/65163_508662142485522_1137217597_n.jpg

FB-ról:"Kemény üzenetet kapott a szülőktől Hoffmann Rózsa államtitkársága
A Szülői Hálózat szerint a jelenlegi oktatásirányítás egy szakmailag nem védhető, nem értelmezhető vízió mentén fenekestül felforgatta a közoktatás rendszerét, kiemelve a gyermeket a középpontból, figyelmen kívül hagyva a tanításról-tanulásról szóló legfrissebb tudományos ismereteket.
A szervezet közleményében azt írta: a jelenlegi oktatásirányítás nem kérdezte meg az iskolahasználókat (szülők, diákok, pedagógusok) a tervezett átalakításokról, tapasztalataikra, tudásukra, véleményükre nem volt kíváncsi, érdekeik képviseletének hatékony lehetőségétől megfosztotta őket.
Egy szakmailag nem védhető, nem értelmezhető vízió mentén fenekestül felforgatta a közoktatás rendszerét, kiemelve a gyermeket a középpontból, figyelmen kívül hagyva a tanításról-tanulásról szóló legfrissebb tudományos ismereteket - sorolták kifogásaikat, hozzátéve: olyan rendszert kívánnak bevezetni és felépíteni, amely nem szolgálja a gyermekek fejlődését, igényeiket, szükségleteiket nem veszi figyelembe.
Álláspontjuk szerint irreálisan sok kötelező és felesleges tananyagot írnak elő, ezzel maximálisan lehetetlenné teszik a korszerű pedagógiai módszerek alkalmazását. Tudatlanságra, képzetlenségre - ezzel kilátástalanságra - ítélték a szakképzésben tanuló fiatalokat.
Úgy vélik, a döntéshozóknak fogalmuk sincs a nevelés és az oktatás alapelveiről, az iskolarendszer működéséről, a tapasztaltak alapján az oktatásirányításról sem - fogalmaztak, hozzátéve: ők nem kérnek ebből a világból. "Mi a gyermekeinket szabad, felelős, gondolkodó, demokratikus elkötelezettségű emberekké szeretnénk nevelni, nem félművelt, szolgalelkűvé silányított alattvalókká. Mi nem kérünk Önökből" - zárul a kommüniké.
A Szülői Hálózat az óvodák és iskolák tervezett államosítása és a köznevelési törvény elleni tiltakozásul jött létre. Mint Facebook-oldalukon olvasható, a jogszabályt felülről rájuk erőszakolt törvénynek tartják, előkészítésébe nem vonták be az érintetteket. Ez ellen minden lehetséges békés eszközzel fel kívánnak lépni."
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Oh bárcsak kötnének. Nekem dörgölheted mostantól. :)
@Fabius: Azért tényleg kíváncsi leszek Böjtére.
@Habakuk999:
Én a tolmácsot sajnálom. Neki kell az "álmot" úgy visszaadnia németül, hogy ne nézze komplett idiótának a fricc az egész magyar küldöttséget, hostess-csajjal bezárólag.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha lenne itt bátorsága valakinek egy lusztrációs törvényt összehozni elsőként támogatnám. Az ügynökaktákat feldolgozó Ungváry Krisztiánék valószínűleg tudnának már ésszerű határt javasolni ami alatt lehetsz a köz szolgája, fölötte meg kuss.
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Ja biztos élvezi is, hogy nem tud kislányával játszani, futkározni most jó darabig. Megérte a habtiszta Böröcz elvtárs befeketítésért...
@a szív fészkei:

"Úgy vélik, a döntéshozóknak fogalmuk sincs a nevelés és az oktatás alapelveiről, az iskolarendszer működéséről, a tapasztaltak alapján az oktatásirányításról sem - fogalmaztak, hozzátéve: ők nem kérnek ebből a világból."

Kemény.
És igaz.
@Bakter: Ismerek tolmácsot,aki ott ezeknek szokott fordítani. Vért pisál, de őt sajnálják, ezeken röhögnek súlyosan.
Ezt a bárgyú cikket...
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Lehet ide is csatlakozni, lesz még szülőverés is,ahogy elnézem. Két kenetteljes fotókiállítás között.
@saravad:

Engem tényleg érdekel ez a téma, mint sokakat. Itt van egy horvát bíróság, mely megnevezi a MOL vezért, aki bűnöző a magyar törvények szerint. Nem teszünk semmit!

Kérdésem!

Miért is vett Orbán Viktor MOL részvényt? Igen a válasz, hogy szavazhasson!!!!!! Hernádi a PFLA támogatója, tehát védett!
nem vedette, hanem védett!
@toronado: Húha, az Nobel-esélyes hozzászólás is megérkezett!
"Tulajdonképpen még örülhetnek is, hogy Besúgó elvtárs nem sütötte el a III/III-as ügyosztály régi kedves viccét, hogyaszongya költöztök baszki Hatvanba, ja felhívjuk a SmittMarit, hogy nyisson meg egy pincét, oszt' az Andrássy hatvanba."

Tótaw-hoz méltó primitív baromság.
@Bakter: ne nézd le Gyurinkat.
Elmondja ő németül is.:)

Legfeljebb kínainak tűnik a németeknek.:)

jajj, b.ki, nevetünk, de pl mi a büdös francot mesélek én is a partnereimnek.
Ilyen ökrök vagyunk?
Mit tudsz mást mondani?
@Prof. Dr. Lencsés István: Horvátok bekaphattyák! MOL-t sározni?? Csakis üzleti sötét praktikából. Hernádit vádolni? Abszurd. De téllleg.
@Bakter:

"Én a tolmácsot sajnálom. Neki kell az "álmot" úgy visszaadnia németül, hogy ne nézze komplett idiótának a fricc az egész magyar küldöttséget, hostess-csajjal bezárólag."

A hülyének nézés opciója ma már sajnos automatikus és abszolút megérdemelt.

Én inkább azért sajnálom a tolmácsot, mert egyszerre kell majd fordítania és heroikus önuralmat gyakorolnia.

Mert harsányan röhögni, üvöltve bazmegelni és fordítani még a legmenőbb fordítók ismert képességeit is meghaladja.
@toronado: Hogy találtál onnan ide? Küldenek,mint a jópénzt fényt gyújtani innen oda és vissza? Böröczfan, van ilyen is a véglények közt, Brehm-összest ki kell egészíteni.
@Fabius:
Nagy a pofájuk, hogy mekkora a fityesz fölény, de meglátásom szerint nem sok hely van az országban ahol végigsétálhatna "Fideszes vagyok" táblával a nyakában csulátlanul...
@a szív fészkei: na és, lesz a válasz, és híre a médiában még ennyi sem, megtesszük mert megtehetjük, tegnap vagy ma hallottam eme "hőgyemény" nyilatkozatát és csodás ömlengését, hát tudod a jqrva anyukáját neki, és akkor finom voltam.

Mostanság volt fogadó óra az iskolában, amilyen hangulat és kavarás és fejetlenség van, és lesz is sokáig, el nem és fel nem foghatom. Ennyire szétcseszett országot /kedves önjáró nyelvőrünk ezért is lecseszett, áldassék a neve/ keveset lehet találni. Szemmel kell tartanom az iskolát még jobban, mert ami kép felsejlik az rémítő és félelmetes.
@a szív fészkei: Nincs bejegyzés.

Kovács Apollóniáról van, a kiállításról nincs.
@Prof. Dr. Lencsés István:
Értem én a kérdésedet, de biztos "teszünk" majd valamit. Mondjuk titkosítju/ák 120 évre.
@a szív fészkei:
Én is. Azt is hallottam, mit kapnak ezek privátban, amikor nincs protokollvigyor a kameráknak.
@Fabius: Ha emlékeim nem csalnak ezt a jobbik konkrét törvényjavaslattal is szorgalmazta már de talán az elempé is.
@Habakuk999:
Csak a seggpöttyét ne mutassa meg. Vagy igen, hátha lelövik a biztonságiak, mint önsegges merénylőt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezeknél ilyenkor a délutános vagy az éjszakai műszak kezdődik?
@Bakter: Azt mesélte az illető, ha megindul a vacsi,akkor zsidóznak,cigányoznak,buziznak feszt. Ezt nem annyira fordítja. Ha ezt megunják a honfiaink, elmesélik egymásnak,hogyan hánytak az előző protokollvacsi után ivászat miatt. Ég a pofája honfitársai miatt.

BBC lassan a hazugságra lesz etalon: fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/532195_386951301386318_866762770_n.jpg

FB-ról:"The BBC's Jon Donnison has been caught posting photos of Syria and passing them off as from Gaza.

You can read the full report here: bbcwatch.org/2012/11/19/bbcs-jon-donnison-tweets-malicious-fauxtography/

Journalists have a responsibility to report the truth - this is blatant misinformation. Donnison should resign or face disciplinary action.

Complain to the BBC here:
bbcwatch.org/complaints/ "
@Fabius: még mindig vannak kétségeid/reményeid, avagy tisztul a kép róla is?

Áder levelet írt Mesterházynak
A szocialista pártelnök a választási eljárási törvény ügyében találkozót kért az államfőtől. Áder azt szeretné, inkább levelet küldjenek az aggályaikról. <<<<<!!!!

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F11%2F20%2Fader_levelet_irt_mesterhazynak%2F
@Bakter:

"mit kapnak ezek privátban"

Matolcsy elmondta:

A külföldiek nem értik.
Megebédelnek.
Aztán a mi Gyurink hazajön.

És ezúttal azt hiszem a valót mondta Gyurkánk, az össze lényeges elem bőven kifejtett megemlítésével.

Mert egy ekkora fasszal tényleg mi a túróról lehetne beszélgetni?
@Bakter: esti, avagy resti, azaz nem is, ott magasabb a szint...
@Fabius: Meg ugye a végére egy jobbikos náci is megjelent szolidaritásból. :)
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: A pöttyös valagakról. Mondjuk,hívták ezt egyáltalán Japánba az elmúlt két évbe? Nos, bár azok mosolyognak feszt, de hogy mit gondolnak mögötte??? Amit mi.
@a szív fészkei:
azért ez nem szép tőled még mindíg a háziszárnyas ahelyett, hogy levágtad volna és lenne belőle kappan pörkölt én már kibasztam a levesből is nagyon mócsingos

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azé mert kaptál egy piros pontot, nem kell csillagos 5-ösnek kommunikálni ;)
@a szív fészkei:

Megjelenik a hír a Pravdában (Van ilyen még?)magyarul!

Orbán Viktor felcsúti birtokát Senjén Zsolt és Sitt Pál budapesti lakosok (1111 Bp. Horty sugárút 100)fertőzték meg a korrupciós méreggel.

Orbán nem indít vizsgálatot, de a független ügyészség, rendőrség igen!
@a szív fészkei:
Megérjük, hogy hazánk vezetőinek különtermet nyitnak minden eseményen a jövőben. Neve lészen: Getto.
@Habakuk999: Hmm. Ki kéne kérnie ezt az egészet! Vagy innen pénzelik az árvaházát?
@a szív fészkei: Ja tényleg. A közelben valóban vagy egy Lidl. :)
@Bakter: És Angela Merkel vegyvédelmiben fogadja őket, nehogy elkapjon valami ebolát tőlük, ami ennyire agyrohasztó.
@Prof. Dr. Lencsés István: itt a válasz a kérdésedre:

Mol-ügy: nem kommentál a magyar ügyészség

Nem kommentálta az Ivo Sanader volt horvát kormányfőt érintő keddi bírósági ítéletet a magyarországi Legfőbb Ügyészség. A szóvivő szerint nem merült fel újabb érdemi információ az ügyben, mióta januárban itthon bűncselekmény hiányában megszüntető határozatot hoztak.

hvg.hu/itthon/20121120_Molugy_nem_kommental_a_magyar_ugyeszseg
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Piros pontot????? Nem mondod, hogy nekem is ott hátul van?? :)
@Habakuk999:

és a comedy channel direktben adja internacionálischan

brühühühü

tréfa és vidámság valamint hapci
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nézd meg, de csak óvatosan, kitudja ki látja még meg, oszt mehetsz hájpolni kuszáékat ;)
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: ZA nincs már megkötve? Olyan torgyisan? Akinek van életműve. Ott zokognak Kajászón rajta. Az életművén.
@a szív fészkei:
Korábban fentebb vicceltünk a hagymás gáztámadásról. Azóta rájöttem, hogy a hagyma elöl-hátul, fent-lent gázosít. Orbűz beveti a csúcson.
Mentem...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezen most mi a fenét nyilatkozzon?

Elszúrták a fekete pénzek kifizetését.
Az INA meg a MOL-é.

Inkább érdekelne a Grippen.
@Bakter:

"hazánk vezetőinek különtermet nyitnak minden eseményen a jövőben."

Ahol a beltéri berendezés: gumi mindenhol.
@rodeo36: Valahol irkál, tán a heti válaszban.

Be fogom szerezni az összest, időrendben végigolvasva hátha megértem az unortodox csoda rejtelmeit.
@Fabius: Mellettetek vagyok. Időszerű lenne, vagy talán inkább még nem késő az átvilágítás.

"Ha lenne itt bátorsága valakinek egy lusztrációs törvényt összehozni"

Nem veszitek észre a koreográfiát? 2012-ben tán a szadesz terjesztette be, Gordonka a Viktorkával és saját sleppjükkel leszavazta. Most Gordonka tervezi ezt. A mostani ciklusban jobbklikk terjesztette be, Viktorka és sleppje leszavazta.

Nem "bátorság hiánya" van itt, hanem

szereposztás!

Mi meg tátott szájjal figyelünk, mint a moziban, de az legalább jó.
@a szív fészkei: És ezt te be is veszed, elment a kórházba és addig könyörgött a dokiknak, míg begipszelték a lábát. :-)) (Ha találkoztok vele esetleg, mondjátok meg neki, remélem rendbe jön a térde. A térdsérülés nagyon komoly dolog. Nekem vagy 30 éve volt egy komoly térdsérülésem, de a mai napig nem jött teljesen rendbe.) Minden szimpátiám az övé és a többieké.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Hát polgártársam ez nem valami jó!

Megölnek egy embert és ismert a gyilkos!
A gyilkos egy baltás, de nem számít!
@rodeo36: tegnap ilyesmiről dumáltam...ide kellene végre szervezni egy ellenzéki + együtt kirándulást, most csak annyi ember kell(ene) mint ahányan 23.-án kint voltak. Öt tüntető bolhafing...kiröhögik a biztonsági őrök, röhögjenek ki mondjuk 10ezer embert.

Komolyabban, tényleg nem értem erre miért nem mozdul rá egyik ellenzéki szervezet sem? Ennyire lényegtelen a történet?
@Habakuk999:

"hátha megértem az unortodox csoda rejtelmeit."

Hűha!
Sanszos, hogy Te leszel az első olyan merész egyén, aki ezt komolyan...
Légy óvatos, nehogy irreverzibilis folyamatokat indítson el Benned! :o)
@batka manó: mint az ügynöktörvény, mint sok más, kevesen értik miről van szó, kevesen tudják mi lesz a következő lépés, kevesen látják mi a cél, sőt sokan még akkor sem veszik észre ha beverik a fejüket...
@rdos:

Tegyük fel Bajnai nyer. Ebben az esetben nincs más lehetősége, mint átverni a többségen legalább az aktanyilvánosságot. Ha valaki akkor ő tudja milyen mikor a tömeg vállára vesz, és sejti milyen mikor az üres ígéret miatt elejt.

Ráadásul a támogatói zömmel hangosabbak, a véleményük mellett jobban és következetesebben kiállók, mint a mostani fideszesek. Közülük egyedül a Mandiner volt aki követelte az aktanyilvánosságot most tavasszal is. A többieket megetették, érvényesül a pofa lapos, nyugszik-fekszik elv. Sőt, a kuministáknak még az ügynökmosdatás is belefér ahogy ma láttuk.
@Habakuk999: hehe, látod féltünk, hisz @Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: is óv :D

A rossz hírem az az, hogy elkéstél ezzel, és már csak a szenilitásban bízhatsz, avagy Alziban :D
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Itt is olvasgatok.:)
Gondolod, nagyobb veszélyt jelenthet Gyurink?
Hát ő, jobb hogy nem ismered :D

Az Alzheimer-kórt (angolul Alzheimer's disease, rövidítve AD)
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Most miért? Újabb siker a munkanélküliség elleni harcban. Kusza Szemnek lesz lehetősége ez a feritélt is elmesélnie Németországban.
@Habakuk999:

"Itt is olvasgatok.:)
Gondolod, nagyobb veszélyt jelenthet Gyurink?"

No de - pölö - itt kompenzációként normálisos gondolatokat is kapsz!
Van időd degener..., na szóval regenerálódni.
Brutál dózisban és töménységben mégiscsak más!

Ám tégy belátásod szerint.

Legfönnebb a helyi hölgykoszorú megsirat... :o)
@saravad."Oszt etikailag hogy állunk?" Mármint adónemek kiböfögése tárgyában?
Kitaláltam! A TV előfizetési díjat még nem vezették be, tudod, amit korábban mindenkinek kellett fizetni. Azt hiszem, Megyóék törölték el. Amennyiben lenne, lehet, hogy már a reggeli hírműsorokban szerepelt volna a Kunigunda utcai atrocitás. Így azonban hiába néztem, hiába vártam egész nap, sem a rádióban, sem a TV-ben nem hallottam egy kukkot sem erről. Előfizetés esetén lehet, hogy teljes lesz a tájékoztatás közszolgálatilag.
@batka manó: "...miért nem mozdul rá egyik ellenzéki szervezet sem?" Hát ha ebből sem érted, akkor megmondom a szerintem szomorú valót. Azért, mert nincsen valódi ellenzék! Csak "gyártott".

"szervezni ....+ együtt kirándulást," A "tüntetők védelme" több koncentrikus körből áll. A helyszínen vihogó 50 zsandár, vagy biztiőr az az első kör.

A körök számát nem tudom, de vannak a figyelő robotok (programok) és a kommenteket (meg egyéb kommunikációs csatornákat) "lehallgatózó" iparosok. A szervezőnek nem jósolok felhőtlen jövőt.

Amíg itt, atomizálva el tereferélünk a világ folyásán, hőbölgünk, ki ki vérmérséklete szerint, addig csak egy könyvtár, de lehet hogy csak egy file vagyunk a figyelők gépén. Ha szervezkedsz, mégoly nemes célért is, célszemély leszel. Kétséged ne legyen. Brutális rendőrállamban élünk.
@Bakter:

A "Fidesz fölény"-ről legárulkodóbb jel, hogy ma már két alakulat is a "kiábrándult fideszes" tábort célozza.
@Fabius:
"Ha lenne itt bátorsága valakinek egy lusztrációs törvényt összehozni elsőként támogatnám. Az ügynökaktákat feldolgozó Ungváry Krisztiánék valószínűleg tudnának már ésszerű határt javasolni ami alatt lehetsz a köz szolgája, fölötte meg kuss. "

Az 1994-ben elfogadott ügynöktörvény alapján, több módosítás és alkotmánybírósági tiszteletkör után felállított átvilágítóbíróság 1997-ben lemondásra szólította fel (csak ennyi "jogköre" volt) többek között az ország miniszterelnökét, Horn Gyulát, az országgyűlés elnökét, Gál Zoltánt, Medgyessy Péter pénzügyminisztert, Csehák Juditot stb., mivel érintettek voltak az ügynöktörvényben a diktatúrában betöltött magas pozícióik miatt.
Nem mondtak le, nem mondatták le, nem lettek közmegvetés tárgyai, nem söpörte el őket a népharag stb.

Ezt az ügynöktörvényes gumicsontot kár rágni, lassan olyan mint a szélsőjobbos zsidó-szabadkőműves összeesküvés-elmélet. Eddig is tragikomédia ment, nem tudom, milyen új törvény lenne képes felfedni vagy lezárni bármit.
Kedves egybegyűltek, azt hiszem sokat nem kell hozzá tennem:

"Magyarországot el kell kerülni" - Kifakadtak Londonban

A világ egyik legkockázatosabb országa lehetünk a nagy bankház szerint.

www.portfolio.hu/gazdasag/magyarorszagot_el_kell_kerulni_kifakadtak_londonban.175973.html
@a szív fészkei: Na CNN-t sem kell félteni. Ma fogadtam meg, hogy sztornó a csatorna, mert véletlenül megnéztem a közel keleti balhét elemző műsorukat. Olyan szép megható képeket vetítettek közben a szegény "palesztin" családról amelyik a szétlőtt épület ablakából nézett bánatosan a kamerába és a romok között halott gyereket kihúzó (valószínűleg ez is többször felhasználható) emberekről.
@Fabius: "Ha valaki akkor ő tudja milyen mikor a tömeg vállára vesz, és sejti milyen mikor az üres ígéret miatt elejt."

A próféta szóljon belőled. Bár eddig még nem tapasztalta meg ezt az érzést. Eddig egy maszop ogy. frakció volt a maximális tömeg, ami pozícióba hozta.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

az rendben van, hogy a pórnép nem érti, de a politikusoknak csúfolt izék...? erre (is) meglehetne szervezni a jónépet, országházlánc' is összejött, pedig azt se értik(?) a népek.
Mintha régebben lett volna olyan,hogy Civil Jogász Bizottság ??Vagy rosszul emlékszem ?
A Jobbik tudna, de ő még akkor is "náci", ha erre konkrétan egyetlen bizonyíték nincsen.

Veressétek csak magatokat, mi is azt tettük a demokraták idején.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Visszakanyarodva a Jávor platform kérdéshez:

"Schiffer András az MTI-nek kedden úgy fogalmazott: a platformokról nem rendelkezik a párt alapszabálya, de „kifejezetten jó, ha a párton belül artikulálódni tudnak különféle véleménycsoportok". Azt viszont más kérdésnek nevezte, hogy a kongresszus határozataihoz és a testületi döntésekhez a nyilvánosság előtt mindenkinek tartania kell magát."

Vagyis platformozni szabad, játszik a gyerek, de óvóbácsi véleménye továbbra is szent(kéne legyen)

Na ennyi értelme van.
@batka manó: há mé nem érted, ők is a piacon vásárolnak, melyik pártot citáljam ide? Tisztelet a fejérhollós néhány kivételnek.
@Fabius: igen olvastam ezt is, megnyugodtam, még sem én vagyok a hülye, függetlenül attól, hogy nem volt közvetlenebb kapcsolatom velük...
Ügynöklista, besúgók, kommunisták....

Jó arra, hogy érvek helyett sarat (szarat) dobáljatok egymás arcába. Legyen közmegegyezés, ha állítólag van, és ki-ki hozza nyilvánosságra a saját adatait. A magamfajta büszke senkik kezdhetik, azzal, hogy egyik dédapám lelkész volt, másik vándor üstfoltozó, nagyapám, egyik nyilván párttag a karrierje miatt; másiktól elvették a zsebkendőnyi birkalegelőjét. Édesapámat 1956-ban, 11 évesen, felküldték leszerelni a vörös csillagot, mivel igen mozgékony gyerek volt. Otthon kapott a csavargásért.
Szüleim nem voltak párttagok, de a '90 utáni választásokon (ott MDF) következetesen MSZP-re szavaztak. Gyerekkoromban 1x volt nálunk házkutatás, feljelentettek valutázás miatt, de csak némi zlotyt találtak.
Jómagam őrsvezető, kiváló kisdobos majd kiváló úttörő voltam.
Sem politikai, sem egyéb okok miatt nem börtönözték be egyik rokonomat sem.

Indulhatnék akár egy helyi önkormi választáson??
@saravad: Kizárt, a fogyatékosságaid miatt, van gyomrod, gerinced, agyad ;)
@Andal:

A csehek nem szaroztak, és nem látom be nekünk miért kéne tovább:

"A demokráciához vezető úton az egyik mérföldkövet az úgynevezett lusztrációs törvény (451/1991) – amely néhány feltételt szab bizonyos funkciók betöltéséhez a Cseh Köztársaság állami szerveiben és szervezeteiben – meghozatala jelentette. A jogszabály elrendeli, hogy az államvédelem és a katonai kémelhárítás tisztjei, munkatársai, a volt magas kommunista funkcionáriusok, a munkásőrség vezetői stb. nem tölthetnek be magasabb tisztségeket az államigazgatás, a hadsereg, a rendőrség és néhány más testület soraiban. A lusztrációs törvény gyakorlatilag lehetetlenné tette a nómenklatúra vezető rétegének a politikai túlélést.

A lusztrációs törvényhez hasonló horderejű lépés volt a Kommunizmus Bűneit Dokumentáló és Rendőri Nyomozó Hivatal, vagy ahogy a csehek emlegetik, az ÚDV létrehozása is. Az ÚDV 1995. január elsején jött létre, 2002 januárjától pedig a belügyminisztérium irányítása alatt – prágai és brünni székhelyekkel –, rendőri szervként működik. A hivatal hatásköre az olyan bűntettek utáni nyomozásra terjed ki, amelyek 1948 és 1989 között történtek, de politikai okokból nem kerültek bíróság elé, és amelyekben nem születtek jogerős ítéletek – olvasható (magyarul is) internetes honlapjukon. "

A sorminta adott, nyugodtan lehetne másolni.
hmmm

Egyest adott Semjén újrahasznosított dolgozatára az egyik tanár

Vitát váltott ki az ELTE-n Semjén Zsolt diplomamunkája 1992-ben. Az egyik bírálója elégtelent, a másik jelest adott a dolgozatra, ám végül egy harmadik opponens felkérésével rendezték a kérdést.

hvg.hu/itthon/20121120_semjen_szociologia_elegtelen
@rdos:

Az már tapasztalta milyen mikor hirtelen felemel. Innentől ennek reciproka sem felmérhetetlen.
@Habakuk999: "Echte magyarosan büntetjük a fejlesztéseket."
Veled beszéltünk tegnap az energiaszolgáltatók 50%-os társasági adó bevezetéséről?Arról, hogy akkor kap 19%-os adókedvezményt ebből, ha fejleszt. Most itt van a földalatti vezetékek adója 125.-Ft/m2-es terhe is, mi a fenéből lesz fejlesztési célú forrása?Szinttartásra ott van az amortizáció, beruházásra pedig marad a nyeresége, melyből 50%-ot elvon, ha nem fejleszt.
Erre azért nem kerül sor, mert úgy áthárítja a fogyasztókra mindkét adót, mint a pinty.
"Na ezt kalkuláld ki, légy szíves."
Nem az utókalkulációs módszerrel dolgoztam a fentiekben, hanem valószínűségszámítási matematikai ismereteimet dobtam be, tanultam ilyet, azonban a fenti megállapításokhoz nem kellett sok ész.
@Mariann19: Ej, ej, te piaci alapokra helyeznéd a szolgáltatásokat, alárendelve a kereslet-kínálat törvényeinek; s mindezt a minőség reményében?
Nem is értem, hogy juthatott eszedbe.
Véletlenül nem Te vagy az emeszpéeszdsz szétqrtk?

:))
@Andal: "Nem mondtak le, nem mondatták le, nem lettek közmegvetés tárgyai, nem söpörte el őket a népharag stb."

Erről gondoskodtak a jósajtómunkások, a megmondóemberek, a megtévesztettek kommentjei. Ja, akkor, 1997-ben még nem volt elterjedt az internet. Akkor kicsit egyszerűbb volt a tömeg manipulálása.

Szóval megengedem, hogy gumicsontnak hidd. Cserébe engedd meg nekem, hogy kulcs kérdésnek tartsam a "gumicsontod".
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Jaja, a büdösnáci meg is kapta érte a respektjeit ma reggel :-D
lassan aktuális lesz a vicc, hogy "miért, közéjük is lövethetett volna, nem"?!
@Fabius:
Na igen, csehek, lengyelek jól csinálták, a németeknél más volt a helyzet, de ott is ment. Nálunk meg talán csak a nyögvenyelős sortűzperek kapcsán ítéltek el pár embert, pártvezetőket nem.

Csakhogy ők már a kezdetektől fogva meglépték, amit kellett, nálunk ma már, 22 év után csak jelképes gesztus lenne a lusztráció, maximum néhány mszp-s ősbölényre vonatkozna, Biszkut se bírták még lecsukni pl.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

na de állítólag marhára elakarják zavarni a bonsai ducsét', vagy még sem?

a milla (igaz ők nem politikusok) meg állítólag egy független szerveződés vagy ez se nem?

komolyan nem értem mi a lófaszt akar az ellenzék(mindegyik formációra értem), ülnek a seggükön és meg várják amíg viki önként és dalolva húzzon a halál faszára, vagy felkötik a gatyát és tökösen bevállalnak egy pár kemény menetet a ringben és kibasszák a bársonyszékből a mi "segítségünkkel"?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Most megnyugodtam. Én tanultam is szociológiát és szeretem is, kitűnő tanáraim is voltak, úgyhogy sosem értettem, hogy lehet Semjén ennek a doktora.
@Fabius: Ebben igazad van. Meglátjuk, mi a fontosabb neki, a poitika, vagy az üzlet (oda bármikor visszamehet).
@rdos:
Szvsz a lényeg a (kommunista) diktatúra vezető tisztségviselőinek elítélése, minimum közéletből való kizárása lett volna. Az ügynökök szerintem csak a piramis alján vannak, sokkal nagyobb a felelőssége az egész rendszer működtetőinek és megrendelőinek.

Nem nagyon tudom elhinni, hogy egy új törvény, vagy a beígért új, lengyel mintájú hivatal meg tudná változtatni azt a kutyakomédiát, ami eddig ment (ügynök-nemügynök-aljasrágalom-csakkarton-csakjókatírt-énügynökömnemügynök stb.)
Szép napot! No comment, a pöcs kivan, ami itt folyik!
Narancscsürhe élvezi és agyhalott.
A narancsbolsi besúgó meg nem is úgy volt besúgó, az csak hamisítvány lehet...
Ez volt ma kiadva a droidoknak?
Tök jó! Értem én, hogy ők olyan ecceriek, hogy nekik, azon a szinten ez emészthető. :))

Amúgy a "mocsok spekulánsoknak" most majd odavágnak? :))
Mert elfogadják! Biztos...

"Mégsem biztos, hogy megadóztatják a spekulánsokat

Portfolio.hu
2012. november 20., kedd 15:40 |
Címkéktranzakciós illeték, eu, tőzsde
Változik a tranzakciós illeték értékpapírügyletekre történő kiterjesztésének életbe lépése egy vasárnap benyújtott módosító indítvány révén. Ennek alapján csak akkor vezeti be a kormány 2014-től az értékpapíradót, ha az EU ezt jövőre elfogadja, írja a portfolio.hu.

A tranzakciós illeték hatálya - az Európai Bizottság pénzügyi tranzakciós illetékre vonatkozó javaslata nyomán - 2014. január 1-jétől kiterjed az értékpapírügyletekre, ide értve az értékpapírra vonatkozó derivatív ügyleteket is. Az ügylet ellenértékére (értékére) vonatkoztatva az adó mértéke származtatott (derivatív) ügylet esetén a 0,01 százalék, egyéb értékpapírügylet esetén 0,1 százalék. A vasárnap benyújtott zárószavazás előtti módosító indítvány módosítja a tranzakciós illeték értékpapírügyletekre történő kiterjesztésének életbe lépését.

A módosítás szerint az illeték kiterjesztése az értékpapírügyletekre "az európai uniós szinten harmonizált pénzügyi tranzakciós adóra vonatkozó irányelvjavaslat elfogadását követő naptári év első napján lép hatályba". Vagyis csak akkor vezeti be a kormány 2014-től az értékpapíradót, ha az EU ezt jövőre elfogadja."
@saravad: "Ej, ej, Te piaci alapokra helyeznéd a szolgáltatásokat?"
Eltrafáltad! A kapitalista gazdaság elkötelezett híve vagyok, imádom a piaci versenyt, mert az nekem, egoista fogyasztónak hoz a konyhára.
Úgy látom, hogy most a szocialista gazdaság tör előre rakétasebességgel, divatba jön a maximált árforma, de ez is fordítva fog működni. Nem a legmagasabb árnak szab határt, hanem azt a maximumot, amit éhenhalás nélkül el lehet viselni.
Ennyire beijedtek bajnai országjárástól???

"Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke kedden elmondta, hogy november elején országjárásba kezdtek fideszes politikusok: parlamenti képviselők, a kabinet és a párt elnökségének tagjai, valamint politikai államtitkárok, összesen 43-an. Eddig több mint 40 helyszínen voltak "Nyíregyházától a Dél-Dunántúlig".

Találkoztak a helyi fideszes képviselőkkel, majd a helyi Fidesz-, illetve KDNP-csoport szervezésében fórumot tartottak: értékelték a kialakult politikai helyzetet, a kormány elvégzett munkáját. "Az eddigi tapasztalatok meglehetősen jók", mert azt mutatják, hogy a Fidesz támogatói "nagyon sok szempontból" egyetértenek a kormány politikájával, mondta Kósa, hozzátéve, hogy az országjárás végén értékelik a tapasztalatokat."

index.hu/belfold/2012/11/20/orszagjarasba_kezdtek_a_fidesz_politikusai/

Ja kérem, hirtelen a plebs fontos lett? :))
@rdos:

"Meglátjuk, mi a fontosabb neki, a poitika, vagy az üzlet (oda bármikor visszamehet)."

Már eldőlt: pillanatnyilag a politikát választotta.
Amit tippem szerint addig fog csinálni, amíg értelmét látja.

És ha semmi sem változik és továbbra is jó lesz nekünk - magyaroknak - a büdös moslékosdézsa legalján röfögő aktuális vezér, sanszos, hogy vissza fog menni.
Az üzleti életbe.

És ha a gyerekei megkérdezik majdan, nem lesz mit szégyellnie.
Megpróbálta.
@Mariann19:
Sajnálattal közlöm, hogy állításaidat sem magánemberként, sem szakmailag, valamint tudományos alapokon vagy empirikus adatokra hivatkozva cáfolni nem tudom.
Éljen a Párt!
Bakker! :((( Jó hírünk a nagyvilágban. Ezt sajnos máshol is olvassák...

"Magyarországot el kell kerülni" - Kifakadtak Londonban
2012. november 20. | 16:52

A friss kormányzati adóemelő intézkedések és egyéb okok miatt véget érhetett a magyar részvénypiaci sztori, de számos befektető még optimista és nem veszi észre, hogy "a csillagok kedvező együttállása" nélkül Magyarország a világ egyik legkockázatosabb országa lehet - mutatnak rá a Bank of America Merrill Lynch részvénypiaci stratégái ma kiadott, "Magyarországot el kell kerülni" alcímű anyagukban."

www.portfolio.hu/gazdasag/magyarorszagot_el_kell_kerulni_kifakadtak_londonban.175973.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Andal: A közéletből történő kizárás az még most is minimum (én ezt életfogytig tenném, mert aki egyszer herdálta a közpénzt, az többé ne tehesse).

Nem az a lényeg, hogy ki volt a jóeftárs (magyarul a megszálló szovjet hatalom kollaboránsa amit ugyan lehet szebben is megfogalmazni, de rövidebben aligha). A környezetemből, pl volt osztálytársaimból többeket is kiszúrtam (emeszempé párttagokat mondjuk nem volt nehéz, de nehezebbet is :-). A lényeg az az, hogy itt sok pénzről is van szó. Egyszerűen fogalmazva törvényesített lopásokról.

Ha összeveted a kollaborációt működtető nagyhalak, ma még csak sejthető listáját az újgazdagokkal, vélelmezhető lesz egy nem kicsi átfedés a két halmaz között. Hogy ezzel jogilag mit lehet tenni, azt nem tudom. Erkölcsileg viszont a kérdés nem kérdés.
@Fabius:

Jót röhögtem, amikor reggel olvastam a platformot.
Van egy fogadásom, minden platform-megszólalás után egyre jobban fog kopni a máz Schifferről.
Nem adok egy évet, és látni fogunk egy cezaromán, picike diktátorpalántát, aki hatalom után zokog.
Hú, mi lesz ott:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Csókolom, ez telitalálat."
Elismerésedtől ma este szárnyalni fogok, ha lesz téma, annyira jólesik a hiú búrámnak.
@Fabius: Egy vicc jut eszembe a kommentedről.
- kövér azt mondja kósának : képzeld el, hogy Viktor igazat mond ...
- mire Kósa : jesszus, akkor végünk van, lebuktunk...
- erre kövér : mondom, csak képzeld el .... !!

Röviden ennyi. Hosszabban pedig, Bajnai nem fog nyerni. Önámitas lenne ebben reménykedni. Maximum akkor tudna nyerni, ha az USA felvenne minket a tagállamai sorába, kifizetné a teljes államadósságot, mindenki kapna egy új chryslert, és mellé egy végtelenített kártyát a McDonalds ba. Vagy, ha Orbánt megválasztanak Azerbajdzsán elnökének, és a teljes 2/3 ot átvinné oda. Soha, de soha nem fognak a hatalomról lemondani. Olyan választás, nem lesz, ahol a Fidesz veszít. Meg akkor sem, ha teszem azt, a nép fellazadna ellenük és az utcán lőnének. Meg akkor is azt a nyilatkozatot adnak ki, hogy a gyurcsány, az elmúlt 8 év, az IMF EU kettős bombázza az országot, hogy keresztény üldözés folyik az országban, és a zsidok mar a spajzban vannak, és a nemzetközi spekulánsok támadják az országot. De, a szabadságharc kitart, küzdünk, harcolunk, és győzni fogunk. Ellenség, meg ha nincsen, hat majd keresünk magunknak egyet...
A viccet félretéve, a Fidesz levaltasaban reménykedni, több, mint naivitás.
Ügynöktörvény. 89' óta várom, hogy nyilvánosságra hozzak. Sose fogjak. Se Bajnai se senki más. Sajnos, mi nem vagyunk Csehország... Ez az ország, nem akar, nem kepes arra, hogy a múltjával szembenezzen, és legyünk őszinték, nem is akar. A politikának pedig kimondottan nem az érdeke. mindegy ki volt, vagy van, vagy lesz hatalmon. Plusz arról nem is beszélek, hogy egymást is zsarolják ezzel ... Inkább lenyomják a turulozast, avatnak meg nehány Horthy szobrot, kap meg az egyház pár milliárdot csak úgy, marad a libsibolsizas, a nemzetellenes duma, lebukik meg nehány smittpal a diplomamunkajaval, az is lehet, hogy a vegen kiderul, az eszkimoktol szarmazunk, de ügynöktörvény ill nyilvánosságra hozatal az sajnos nem
lesz. Soha.
@saravad: Mi a fene! Ellenséggé léptettél elő, hogy sajnálattal közlöd, hogy egyetértünk?
Boli feldobott, Te meg lelombozol. Teljesen össze vagyok zavarodva!
@Mariann19:
Majd megkapom, hogy nyaligátor vagyok... :))

@shwarcz bácsi:
De utállak ilyenkor! :))
Csak így puff, bele képünkbe, amit mi is sejtünk...
Ráadásul ez az optimista verziód, fogadjunk!
Most néztem a seggem és nincs rajta piros pötty:((( A barna nem jó? Vagy rajzoljak rá pirosat? Nehogy már bajba kerüljek:((((
@orica:

Elolvastam Jávor fácséján a hsz-ket.Elég egyértelmű, hogy ketté szakadt a tábor.
Legalább tiszta a lap.Indíthat egy önálló, tiszta profilú pártot. Ha lehet, már holnap:)
@Mariann19:
Na, majd elintézem, hogy itt dögösködik a kis genya! :)
Elássam???
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Ma megkapom, hogy nyaligátor vagyok."
Mi végre jöhetne ez a vád? Mit tudok én nyújtani Neked cserébe? Nem vagyok és Közgép!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Na majd elintézem, hogy itt dögösködik a kis genya. Elássam?"
Hívd ki a hóra! Van már?
@shwarcz bácsi:
" a gyurcsány, az elmúlt 8 év, az IMF EU kettős bombázza az országot, hogy keresztény üldözés folyik az országban, és a zsidok mar a spajzban vannak, és a nemzetközi spekulánsok támadják az országot. De, a szabadságharc kitart, küzdünk, harcolunk, és győzni fogunk."

Láttam egy interjút Kadhafi egyik főemberével, még mikor hatalmon voltak, ugyanez volt pepitában. Kár.
@shwarcz bácsi:

ŐŐőőőő.

Nem osztom a véleményed. Szerintem Orbán egyrészt szavazás útján is leváltható ráadásul a saját fegyverével alaposan meg is verhető.

Az ügynöklista már nem ilyen egyértelmű, a mondandóval sok helyet egyetértek. De azt gondolom Bajnainak ha tényleg összejön a siker akkor kényszerpálya lesz. Ami lássuk be elsősorban nem neki és a körülötte lévőknek lesz kínos. Csatlakozni meg minden szervezet úgy csatlakozik, hogy tudja: az E14 program része az ügynöklista.
@Mariann19:
Szeretett hazánkra nézve sajnálatos, hogy igazad van. Továbbra is szeretve tisztellek :)
@shwarcz bácsi:

Hééééééé! Ez a mérhetetlen pesszimizmus gúzsba köt. Tessék akarni valamit. Bármit. Csak ezt/így ne.

Én pl. ma reggel megláttam Szeszfazekat, azt hiszem éppen a kereszténység elleni támadás miatt( mintha Zsóti maga lenne a kereszténység:))) háborgott, bennem azonnal fellobbant a dac, na ilyen keresztényeket üldözni kell életre-halálra.
@Andal:

Egy ilyen jelképes gesztus ma azt jelentette volna, hogy Pozsgay eltakarodik az alaptörvény közeléből, Böröcz a köztévétől, Boros Imre nem oszt több tanácsot, Matolcsy nem pénzügyér, Martonyi nem külügyér, és ez csak ami kapásból jött.

Szóval ne becsüljük ezt alá 22 év után sem, bármennyivel jobban csinálta körülöttünk mindenki.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Légyszi' ne áss el! Vagy legalább elég mélyre...
Akkor vesszek már baráti tűzben.
@orica:

Akik kicsit közelebbről nézték őket eddig is ezt az érdekesen torz bázisdemokráciát látták. Bájos.
@Fabius: Sajnos Orbán nem leváltható. Főleg, nem ezzel a választási rendszerrel amit, ők alkottak. Kívülről nezve ez sokkal egyértelműbb, mint belülről.
Én elhiszem, hogy benne van a választási igéretek között, de volt mar ilyen a történelem során.. Ez ígéretnek és tervnek szép, csak sajnos az is marad.
@Mariann19:
Kis hamis... ;)
Most erre mit mondjak? Lekvárt is elfogadok!!! :))
@saravad:
Majd a lekvár után csak, Sárika! :)
@shwarcz bácsi:
Orbán (is) a saját fegyvereivel lenne legyőzhető. Ezek pedig az erő, a mérhetetlen cinizmus és arrogancia, a gátlástalanság és az ostoba vakhit.
Vincent törvénye alapján: a félázsiai csak az erő nyelvén ért = Orbán csak az erő nyelvén ért.

A saját fegyvereivel nem ÉRDEMES legyőzni, mással meg nem lehet. Talán ilyesmire gondolsz?
@shwarcz bácsi: Elképzeltem :-).

Pártállami és ügynökmúlt megismerése soha? Amikor megszülettem közvélekedés volt hogy a szojvet katonai megszállás alatt fognak eltemetni (próbáltak ennek szellemében nevelni - több kevesebb sikerrel). A szojvet tankok 20-21. éve elmentek :-)

Hiszek a jól feltett kérdések erejében. Hiszek abban, hogy azt a mérhetetlenül torzult világképet és értékrendet pusztán csak beszélgetéssel, ha apránként is, de változtatni lehet. Csak az elmúlt két évben pár fidesz droiddal kevesebb van környezetemben, talán miattam is. Tök jó :-).

Nem tudom, kedves schwarz bácsi, ezt olvastad-e?
www.kibulizottorszag.net/

Szerintem alapmű.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Na jó, add meg a koordinátáidat, még házibor is lehet belőle. Elvégre az életem a tét.
Ez nyilván tisztességes alku, nem védelmi pénz, ugye?

:)
@saravad:
Én tényleg, de komolyan, próbálok olyan cinikus köcsög lenni, mint Piktor!
Azután rájövök, hogy amatőr kezdő vagyok csak... :(
@Fabius:
Pozsgayval meg Szűrössel saját magából csinált hülyét sokadjára a fidesz, tiszta sor, viszont a többi névvel kapcsolatban megy a parttalan vita: nincs (elég) bizonyítéka a vádlóknak, nem voltak "nagyhalak" (mint Hornék, pb, kb tagok), csak szakmai munkát végeztek, nem ügynökit stb.

Nekem már '97 óta felesleges pattogás az ügynökügy, a vezető komcsik megúszták a felelősségre vonást, élték az életüket, még miniszterelnök is lehetett belőlük. A közvélemény meg jól elcsámcsog a bulváros kém-ügynök-ügyeken, melyik híresség kiről írt stb. A szekértáborok meg felsorakoznak a saját "áldozataik" mellett, miközben a másik oldalt fikázzák, és ebből sajnos a történészek jó része sem maradt ki.
@saravad: Bocsi, szerintem van nagyobb erő az erőnél.

Képzeld el, a kaszárnyában az útált alzheimeres parancsnok (Hobo után szabadon) kiad egy parancsot:

MINDENKI EGYEN MEG EGY NARANCSOT!

Már most 1000 baka harsány röhögése mellet a parancsnok még parancsnok?

Visszatérve az erőre. Egyébként is, az erőszak semmit sem old meg (elismerve, néha jól esik).
@saravad: Második mondatodra részemről DETTO!!!
@rdos:
az erőszak semmit sem old meg

Ezt vallom én is és nem is tágítok, de igenis elfog a pesszimizmus egyre gyakrabban, hogy ezzel a módszerrel nem lehet legyőzni.

A humorral inkább. Nevetés és együttérzés, megfelelő helyeken és arányban. Akkor talán. Majd.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: szèp estét, kedves vissz hangom, du. belinkelgettem a zismétlésed, tudom genyó vagyok, de élvezem ;)
@Fabius: Bajnai magasról fogja leszarni az ügynöklistát. Miért is ne tenné? Csapatának egyik része eleve ügynök volt, másik része pedig őket foglalkoztatta.

Ha a Fidesznek úgy nem érdeke, hogy van egy jó pár, akkor Bajnainak pláne nem érdeke, úgy, hogy ott nem csak jó pár van, hanem szinte a többség.

Orbánról el lehet mondani, hogy viszonylag független, de Bajnairól biztosan nem. Soha nem is volt az, hiszen Gyurcsány embere, annyi, hogy akik annak idején Gyurcsány mögött álltak, most Bajnait támogatják.
A Tasz jelenti:

"Tegnap éjjel újból biztonsági őrök hada lepte el a területet, kordonokkal és konténerekkel igyekeztek körbebarikádozni a tüntetők sátrait, és egy részük sorfalat állva akadályozta meg, hogy a tüntetők bejussanak a gyülekezés egyik helyszínére. Az incidensnek megint tanúja volt a rendőrség, és hosszú ideig nem avatkozott közbe, pedig azt Nagy Navarro Balázs, a gyülekezés szervezője többször kérte, illetve jelezte, hogy feljelentést tesz a helyszínen a biztonsági őrök ellen gyülekezési jog megsértése és más bűncselekmények gyanúja miatt. A közúton fekvő egyik tüntető fölé állt biztonsági őrök a tüntetőt inzultálták, aki a lábán komoly sérüléseket szenvedett, a helyszínen a mentőknek kellett őt ellátni, és csak azért nem vitték kórházba, mert a tüntető attól tartott, hogy ha elmegy a mentővel, a tüntetés helyszínére már nem tud visszajutni a biztonsági őrök miatt.
A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) és Magyar Helsinki Bizottság megítélése szerint a rendőrség ezzel az eljárásával megengedhetetlen mulasztást követett el. Érthetetlennek tartjuk, hogy a rendőrség miből gondolja, hogy a békés gyülekezéshez való alkotmányos jog gyakorlását felülírhatják azok a kényelmi és esztétikai szempontok, amelyekre az MTVA hivatkozik. Még ha igaz is, hogy az MTVA érvényes területfoglalási engedéllyel rendelkezik, az nem lehet akadálya a gyülekezési jog gyakorlásának. Érthetetlen az is, hogy a rendőrség miért nem lépett fel akkor, amikor legalábbis a gyülekezési szabadság megsértésének, de egyéb bűncselekményeknek (kényszerítés, testi sértés) a gyanúja egyértelműen megállapítható. A rendőrségnek haladéktalanul igazoltatni kellett volna a gyülekezést megzavaró biztonsági őröket, a sérülés okozásával gyanúsítható személyeket elő kellett volna állítani. Ezt a tüntetők többszöri felszólítására sem tette meg, pedig hivatalból kellett volna eljárnia.
A rendőrségnek a békés tüntetésekhez való hozzáállása mindig világosan megmutatja, hogy az állam hogyan viszonyul a szabadságjogokhoz."

www.millamedia.hu/2012/11/20/jogserto-rendori-mulasztasok-az-teveszekhaznal-helsinki-tasz/
@Anti Anyag:
Nekem az tetszett legjobban a hozzád hasonló agyhalott narancsdroidoktól, amikor pl. Oszkót komcsiztátok!
Csak 1 adatot kérnénk rá! :))
Még jó, hogy a Fidesznyik kormány nem volt az! Vagy igen???
@Anti Anyag:
Trollkodásból ez kifejezetten kifinomult és intelligens. Viszonylag.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @saravad:
Engesztelésül elmondom mai gondolatomat a közmédiáról a béke jegyében és lekvár helyett.
Ugyebár itt volt a tegnap esti Kunigunda utcai ügy, ami miatt majdnem beruháztam egy nagyothalló készülékre, mert sem a rádióban, sem a TV-ben nem kaptam erről tájékoztatást.
Azt azonban ennek ellenére mégsem mondhatom el a médiáról, hogy közérdekű információkat nem közöl teljeskörűen, mert hazudnék.
A minap az újságos pavillonnnál olvastam egy képeslap címlapján ezt:"Vándorolnak Tóth Gabi mellbimbói."
E két jelenség között párhuzamot vontam, és megállapítottam, hogy a szélsőségek hazájában élek.
@saravad:
Nem, dehogy... :)

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Neked lófütty! :))

@rdos:
Ha bekerül Bajnaiék féle programba, garanciával az ügynöklisták lezárása végre, mi lesz a Te véleménye?
Én szeretnék hinni neki!
Egy ilyen borítás elkelne.
@Mariann19:
Figyelj már! Van olyan, mint fontossági sorrend!
A foci és a stadion építések egyértelműen elsőbbséget élveznek az eü-vel, vagy az oktatással szemben.
Ezzel mi a TE problémád?
Majd ha te leszel a minielnök, a te hobbid is lehet fontosabb egy ország oktatásánál és egészségügyénél!
Addig nem!
Na...
Ha én leszek a minielnök, a vízisportok soha nem látott támogatást kapnak majd...
@Anti Anyag:

Orbán és a függetlenség azonos szövegkörnyzetben váratlan bullshit még tőled is :-D :-D

Pozsgay meg Horváth Pista, Boross Petya pátyolgatja máig, a Böröcz félék meg kiszolgálják ahogy azt láthatod magad is. Az átmentett népfront ez, csak a hülye nem látja. Vagy el kéne hinni, hogy a kádárkommisszárokból rendszerváltó szalonna lett?

Bajnainál ilyen nincs a környezetben, és akár Gyurcsány körül, de már a szociknál is sokkal kevesebb van, mint a Fideszben.

Felőlem utálhatod Bajnai ahogy tetszik. De komcsi és ügynökkérdésben megkérdőjelezhetetlenül tisztább és függetlenebb, mint Orbán.
@Habakuk999: Hát akkor részemről ennyi. Egy pap mindenekelőtt a bántalmazott gyengéket kell, hogy képviselje. Szaros pár képpel, ami az egoját növeli meg lehetne venni? Vagy ropogós forintokkal? És a hite akkor már háttérbe szorulhat? Orvbűn Böjtét is zsarolhatja? Fura kérdések, nem?

Ma is kintalvás lesz, nem merik ott hagyni a bázist.
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: nincs mit hozzá tenni, inkább utalnék a délutáni szösszenetemre, hisz itt van Boli :)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Nem ment kórházba, mert félt, hogy nem engedik az őrök vissza. A mentőben kapta ezt az izét. Neki ez azért még cikibb, mert színésznő, akinek kéne mindkét lába jó pár évig.
@Anti Anyag:

"Orbánról el lehet mondani, hogy viszonylag független..."

Lehet, de nem a kocsiktól! :)
Persze a te értelmezésedben egy Oszkó komcsi, a volt komcsik meg nem...
Értem én!

1 Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke — volt egyetemi és gimnáziumi KISZ-titkár;

2 Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter — volt MSZMP-tag, III/2-es ügynök

3 Varga Mihály, a Miniszterelnökség vezetője — volt KISZ-titkár

4 Martonyi János, külügyminiszter — volt MSZMP-tag

5 Pintér Sándor, belügyminiszter — volt párttitkár

6 Kövér László, parlamenti házelnök — volt KISZ-titkár, az MSZMP Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa

7 Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője — volt KISZ-titkár

8 Stumpf István, alkotmánybíró, az első Fidesz-kormány minisztere — volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront egykori alelnöke

9 Orbán Győző, Orbán Viktor apja — volt párttitkár

10 Pozsgai Imre, a Fidesz Orbán Viktor által vezetett Nemzeti Konzultációs Testületének tagja — az MSZMP Központi Bizottságának egykori tagja

11 Járai Zsigmond, az első Fidesz-kormány pénzügyminisztere — az utolsó kommunista kormány államtitkára, volt MSZMP-tag

12 Mikola István, az első Fidesz-kormány egészségügy-minisztere — a Hazafias Népfront volt alelnöke

13 Chikán Attila, az első Fidesz-kormány gazdasági minisztere — volt MSZMP-tag

14 Fónagy János, az első Fidesz-kormány közlekedési és vízügyi minisztere — volt MSZMP-tag

15 Vonza András, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági és vidékfejlesztési minisztere — volt MSZMP-tag

16 Ligetvári Ferenc, az első Fidesz-kormány környezetvédelmi minisztere —volt MSZMP-tag

17 Szabadi Béla, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági államtitkára — volt MSZMP-tag, volt munkásőr
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: csak a víz, és a nemes itókákkal mi lészen, hisz őket is fel kell majd szabadítani az narancs elnyomásból ;)
@orica: Ez nem pesszimizmus. Sajnos ez a realitás. Szomorú de a békés átmenet az egy utópia ...
Hidd el, én örülnek a legjobban, ha Orbánt levaltanak.
@rdos:
Ismerem természetesen. Alapmű, egyetértek. Sajnos meg mindig többen vannak, mint kellene.
@saravad: Ezekkel nem lehet választást nyerni a baloldalon. Én azt mondom, a 2/3 ad nem fogja átadni a hatalmat. Békés úton, szavazással, választással, reménytelen. Nem fogjak hagyni. Ez a választási rendszer pedig úgy lett kitalálva és megrajzolva, hogy a Fidesz ne tudjon veszíteni.
Döbbenetes de így van. Minden a kezükben van. Az irányítás a kontroll, ha kell két nap alatt elinteznek bárkit. Nézd meg, alaptörvényt módosítottak a Bajnai egyesülete miatt...? Van ami visszatartja ezeket ? Ki állítja meg őket? A szétszakadt lmp, a szövetségeseket kereső Bajnai, a Milla ????? Előbb a baloldalnak kellene szövetségbe, egységbe tömörülnie, de nem látok alternatívát és hiányzik a közös nevező.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Van a külsőleg és van a belsőleg!
Wazz, ezt se tudod!!!! :)
@batka manó: Voltak politikusok, ennyi. De nem is engednek be az utcába senkit tegnap óta.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Te normális vagy? Olvastál valahol valamit valakitől és én hozzak neked forrást. Keress haver, ott a gugli. OK, elismerem, számomra ti is elég homogén vagytok, na de nem ennyire:)))
@Andal: Nézd, mindig meglehet magyarázni.
Aki az elmúlt rendszerben szerepet vállalt az a mostaniban ezt ne tehesse meg.
Aki régen kommunista volt, meg ügynök és meggyőződéses , az mára mitől lett keresztény erkölcsöket képviselő demokrata ? Ja megtisztult a lelke, igaz ?
@Mariann19:

"Vándorolnak Tóth Gabi mellbimbói."

Azannya!
Há' biztos e'vannak nyomva, azér' vándorlanak! :o)

De hogy milyen csuda dógokat tudhat meg az emberfia, ha kultúrkodásra aggya a fejét, csak álmélkodom!

Tökre kedvet kaptam hozzá, hogy megkultúrosoggyak!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Régóta ismételgetitek ezt a listát, de sosem szoktátok befejezni.

Az MSZMP utolsó kongresszusa egyben az az MSZP első kongresszusa is volt, a munkás nevet kidobták, de a pártvagyont, ingatlanokat megtartották.

1990 tavaszán az egykori MSZMP kb. 700ezres tagságából kb. 50ezren léptek át az MSZP-be.
Ezt az ötvenezres listát nem akarjátok felsorolni a fideszes 17 ellenében? De az is elég lenne, ha nem a mezei tagságot nyomnátok, hanem csak azokat, akik jelentős tisztséget (megyei, országos vezetőség, KB, PB tagság) töltöttek be.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Aztán kérdezd meg magadtól, miért nem láttál soha ilyet ballib oldalról?

Megadom a választ, olyan hosszú lenne, hogy senki nem bogarászná ezt végig, másrészt a ballibsik simán tudnak ezzel együtt élni, sőt az a gyanús, aki nincs a listán akár mint besúgó, akár mind megrendelő.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igen, hat ez a lista első lapja. Szétkene nézni az egyház köreiben is. Csak ugye ...
@Fabius: Ez egyszerűen hihetetlen. Tudod te hányan vannak azok az MSZP-ben akik részt vettek ebben a buliban, egyáltalán, miattuk van ügynöklista?

Ezek mind Bajnai körül vannak, Bajnai nélkülük eleve egy nulla lenne.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Baszki, komolyan mondom, már lassan kívülről fújom az egész listát, annyit látom!
(Evvel nem Téged kritizáltalak.)
@Anti Anyag:

Szar érzés lehet, amikor ennyi narancsos komcsi mellé odatesszük Oszkó nevét... :))

Oszkó, ellentétben a jelenlegi kormány tagjaival, nem volt KISZ tag, nem volt KISZ titkár, nem volt MSZMP tag, nem volt MSZMP titkár, nem volt spicli, nem volt III/II ügynök...

Értelmi képességed a guglin túlra is terjed, vagy csak higgyük el, neked, hogy ki a komcsi??

Légy igaz bolsevik csak tovább elvtárs, de szar lehet a tükörbe néznetek, miközben Pozsgay elvtárs pöcsén csüngtök! :)
@Anti Anyag: Ja a ballib... Mondjuk a Fidesz is volt liberális de erre ti nagyon nem szerettek emlékezni. Rendben nézzük meg azt az 50.000 tagot. Csak akkor nézzük mar meg az egyházat is kérlek ...
@Andal:
Akkor ezek a komcsik nem zavarnak benneteket!
Értem...
Szánalom ahogy szopjátok Pozsgay, Szűrös és a többi komcsi kormánytagot...
Ugye, legalább élvezitek is!?
@ariel12: Reuters is legendásan hamisít. Ez van. Kertész megírta, tegnap idéztem. Azt írta, megnézné a világ fejét, ha végre sikerülne kiirtani a zsidókat és rájönne, hogy mégsem tud boldogabban ,. gazdagabban, jobban élni a káros elemek nélkül se... De látod, addig próbálkoznak ezzel-azzal. Olasz barátnőmmel is vitázok, ő is rí a palesztin dedekért nagyon. Hogy milyen sors a saját szüleik által ágyúgolyónak lenni, azon nem tűnődik el. Hogy még kéne oda pénz a konszolidációhoz, mondja : tudtommal löki Izrael oda a zsozsót elég rendesen. Megy a nemzetközi segílyke is - olyan országokból, ahol azért elég rendesen tejelnek adófizetőként az ott élő és melózó zsidók - múltkor volt erről egy grafikon - , csak valahogy útközben fegyverré transzformálódik, vagy a banán között az nő ki a ládából...
@shwarcz bácsi: @Anti Anyag:
Amikor '92-2000 között Piktor a Libsi Internacionálé alelnökeként tengett napjait és libsibb volt a szadesznál, az csak az ellenség megtévesztésére szolgált. :))
Illetve tudjuk, szimpla kurva volt, hisz pénzért tette, de hát fiatal volt, kellett a pénz Soros Gyuri bácsitól is...
@shwarcz bácsi: Mindenki valamilyen módon érintett, aki 89 előtt komolyabb tisztséget viselt. Sőt nem is kellett komolyabb, én pld. a 1000 fős munkahelyen konkrétan tudtam kik ezek. A vezetők kb. 70, a beosztottak kb. 20%-a.

Egyáltalán az "ügynök" felé a dolognak mutatja a stratégiát, mintha a koncentrációs táborokban nem a nácik, hanem a nácikat titokban kiszolgáló rabokat ítélték volna el.

Az igazi bűnös nem Kovács János, hanem az, aki beszervezte, megbízta, jelentéseit olvasta. A népet rátaknyoltatják az ügynökökre, miközben az "illetékesek" naponta osztják az észt demokráciából.
@shwarcz bácsi:
Csak abban vitatkozom, hogy a baloldalnak kellene-e szövetségbe tömörülnie. Mindenkinek, a baloldalnak/baloldallal is kell. Hagyjuk az oldalakat a fenébe.
@shwarcz bácsi: Amikor a Liberális Internacinálé alelnökeként lehetett nemzetközileg villogni, akkor az volt fáintos Viktorinoxnak. 2000-től meg más.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ember. Ha az LMP felvállalja azt amit a Fidesz, Jobbik, LMP-re fogok szavazni.

KI nem szarja le mik voltak, szavaznék én az MSZP-re is, ha az mára jobboldali párt lenne. Engem nem az érdekel, hogy Jóska Pista mi volt, hanem pld. az, hogy zavarja a cigánygyereket a suliba, különben nincs segély.
@Anti Anyag: Jaj, a drága pufi Stumpf Pityuli apósának senki nem jelentett? Soha? Szűrös és Pozsgay elvtársnak se jutott a kezébe jelentés?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Amennyiben Te a vízisportokat támogatod, lemondok min.elnöki jelöltségemről és Téged támogatlak elhivatottságod okán.
"Halak" vagyok, ha vizet látok, eufóriába esem. Különösen a szabad vizek, folyók és holtágak a gyengéim, ifjabb korom rendszeres helyszineiként.
Azért a kézit is szuszakold be, fan vagyok.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Mint ahogy arról már volt fentebb szó, nálunk szerencsésebb országokban (csehek, lengyelek, németek) sem a mezei párttagokat vonták felelősségre, hanem csak a diktatúra vezető rétegét. Nálunk ez elmaradt.

Fárasztó, ahogy tereltek, sima mszmp, kisz tagokat nem lehet egy lapon említeni a kb, pb tagokkal, a diktatúra felső vezetésével. Mintha nem tudnátok, hogy 7-800ezer tagja volt a pártnak a '80-as években, hogy bizonyos posztokhoz kötelező volt a tagság stb.

Pozsgay, Szűrös a legnagyobb öngólja a fidesznek, ebben egyetértek, teljesen hiteltelenítették magukat. Ettől függetlenül mégis a demokrácia szégyenének tartom, hogy az egykori komcsi diktatúra vezetői nem lettek elítélve, börtönbe zárva, közügyektől eltiltva, sőt "szakértő" politikusokként még miniszterek, miniszterelnökök is lehettek. Pozsgayéknak is a börtönben kellett volna rohadniuk Hornékkal.
@Anti Anyag: Kovács Jánosnak is van felelőssége, pláne, amikor már önként és kéjjel köpött... Mindjárt elsírom magam a megértéseden, de akkor beszélgess Dr. Boross-sal, ő nem engedte a tartótiszteket kiadni, hogy megrendül a hálózat.
@a szív fészkei: Szerintem senki nem akarja kiírtani a zsidókat a palesztinokon kívül, de azt sem akarja, hogy neki jobban fáj, őt jobban kell kímélni, megfizetni, mert zsidó és ha nem teszed, az antiszemitizmus.

Ha megnézed a fősodratú médiát, az a zsidók nyafogásával és követeléseivel van tele, nem pedig mondjuk, a svábokéval, pedig nekik is lenne mit.
@a szív fészkei:
A világ mocskos. Amíg nem lesz általános cél és elv ez egoista tisztesség, azaz ÉN helyesen, ÉN becsülettel, ÉN tisztességgel stb. addig ez lesz. Ma ott halnak ők, holnap mi itt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Huh, 650 komment?! Mi van itt ma?!"

Ma sok "érdeklődő" volt/van itt.
Zajlik az álnaív felvilágosítás.
Álnaív, mert a többségük úgy tesz, mintha elhinné, amit ír, cserébe mi is azt játsszuk, hogy komolyan válaszolunk.

Szóval semmi különös, as usual...
@Anti Anyag:
Mármint nevében jobboldali, tele komcsikkal és tettei alapján vastagon balos pártra?
Hmmm... meggyőző!
Sok sikert, gondolom akkor te is igazi, hívő, jobboldali ember lehetsz!
Annyira biztos, mint a kormány tagjai... :)
@a szív fészkei: Ez hülyeség, hiszen a legtöbbjét zsarolással szervezték be.

Ismerem a módszereket is.

Nem a tartótiszteket kellett volna kiadni, Borossnak tökéletesen igaza volt, hanem párttitkártól felfelé korlátozni a hatalomból, médiából és üzleti életből mindenkit, ahogy a csehek is csinálták. Továbbá érvényteleníteni minden belföldi privatizációt, amely 1988-90 között jött létre.
@Mariann19:
Te is halak? Csak Te okosabb...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én egy önző genyó vagyok és csak utána jobboldali. Gyurcsány nem azért gagyi mert baloldali, hanem mert tehetségtelen és egy baloldali csoport használta bábként, miközben a libsik is arattak. Tehetséges nem lett volna a kezükben báb.
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Elismerés. Persze majd legközelebb nem hiányoljuk őket annyira.:D
@Anti Anyag: Nem-e?! Netán titán sok honfitársunk a jobbik és a kurucon és a hasonló szemétdombon nem ezt kívánják-e?! Meg a többi hasonló szélsőjobbos szemét?! Talán ma nem egy honfitársunk háza előtt tüntettek, hogy hagyja el az országot mert zsidó?! Intereszting amit mondasz, komolyan.
@Andal:
Tagok?
Ne terelj...
A KISZ titkár, a pártitkár nem mezei tag, egy rendszer elkötelezett és ebből megélő OSZLOPA volt!
Aki rendszeresen adta le a hangulatjelentéseket - milyen szépen, diplomatikusan nevezték a spiclik beszámolóit.
Ha te is éltél akkor, mint én, akkor nagyon jól tudod, hogy nem volt kötelező annak lenni!
Amikor visszautasítottam, hogy jelentsek a katonaságnál a KISZ titkár, politikai tisztnek, 2 hónapig még a kerítést sem láttam kívülről, pedig én voltam a századírnok.
Ne nézzél madárnak, a 16 éveseknek mesélhettek, de nem kéne madárnak nézni mindenkit.
@Mariann19: a kézi az Fabius teritòriuma, Boli majd beajánl, vagy elás :)
@Andal: Sima KISZ-tag nem egyenlő KISZ-titkárral. Utóbbi pl. a Teleki Blanka gimnáziumban nagyon is belepofázhatott a társai jövőjébe azzal, hogy javasolja avagy se továbbtanulni. És Orvbűn bizony nem sima kiszesecske volt.
Apuka párttitkársága után ez jött neki, mint az ágybaszarás. És számoltassák el már Horváth István belügyért, ahogy fentebb bátorkodtam.
@Anti Anyag: Nyafogsz te meg a kiterjedt rokonságod drága.
@Anti Anyag:
Majdnem teljesen egyet is értünk ebben!
Nem ez a kérdés, hanem, hogy miből gondoljátok, hogy a másik bolsevik bagázs jobb lesz, csak azért, mert vallásos mázzal leöntik magukat és leteszik a nagyesküt, ahogy anno a KOMCSI PÁRTRA is letették?
@Mariann19: Nem mondod, Halak? Én is!!! Skorpiósággal turbózva, ez látszik azért.
@Mariann19: Nekem a tenger, oda fognak szórni feketeborsnak, mivel só már van benne elég.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Neked beteges vonzódásod van a papír írószer termékekhez, kedves Ápisz?
Úgy látszik, a műnyomó kartonoktól heveny izgalmi állapotba kerülsz, főként ha Pozsgay, vagy Böröcz pofalenyomatát véled felfedezni rajtuk.

Ha van otthon satud, fogj bele hegyével fölfelé egy bajonettet, aztán hirtelen ülj bele. Pont azt az érzést fogod tapasztalni, amit a főnököd lesz kénytelen átélni, ha tovább folytatja azt a mocskot, amit kormányzati kommunikáció czímén művel.
Önmagában már ez is brühühühühü, de ami azután jön…
Értem én a küldetésed apropopóját, hisz a szarvaid között hordod a narancssárga napkorongot, ez azért kötelez valamire. Fuss, és termékenyítsd meg a zalaóúcsútbasznádi termőföldeket, mint mitológiai hősnek ez neked kötelességed! Ha már arra jársz, ne hagyd ki Miértszaros Lőrinczet, hálás lesz ha Ozirisz bikája beakaszt nekije hátulról, oszt ráadásul semmit se kérdez, mer ahhoz is hülye.
A teheny lagalább hasznos, mer az tejet ad…
múúuhuhuhuhúúúúú
Bacca meg, nekem csak a zuttörősèg jutott, ennyit is érek fideszileg
@Anti Anyag:
Arról nem is beszélve, hogy a szadesz '94-ben meghalt, Megélhetési Business Párt lett belőlük és eladták magukat szimplán.
Kb. hasonló elvek mentén, mint fideszék, csak másik gazdasági érdekcsoportnak.
Elnézést mindenkitől, de ismétlem magam. A volt komcsi kötődéseket korrekten gyakorlatilag lehetetlen feltárni. Meg amúgy is, anno azt tanulták, ami a szakmájuk, legyen az a diplomácia akár. Inkább a kontrollra kéne gyúrni, polgártársak!
Aki most hatalmon van és lesz, az azt csinál, amit akar, a múltjától függetlenül. Ez akkor is problémás lenne, ha csupa szentet betonoznánk a parlamentbe.
@a szív fészkei:

"Skorpiósággal turbózva, ez látszik azért."

Hehe, valóban láccik... :o)

Mi, skorpiókok, tartsunk össze!
Jöhetnek a Halasok is! :o)
@Knósszosz:
Te hülye vagy, kedves Knosszosz???
Bajonettet? Én nem adok, egyet sem, sőt ha valaki így össze akarná szarozni, felháborodnék!! MARHA!! :))
@Knósszosz: hůbakker ezt ìgy egyszuszra, elismerésem, de kár bele, műveltsége némi hiányossággal terhelt :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: De soha nem kérdezted magadtól, miért nem mondjuk a svábokkal van problémájuk.

Kuruc kb. talán hat éve van.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pártok mögött mindig lesz üzleti érdekcsoport.

A fidesz mögött úgy nézem, kereskedelmi vonalon, magyar befektetők és cégek állnak. Elég jól látható, hogyan veszik át a piacot a külföldiektől. Én ezt helyeslem.
@Fabius: "A csehek nem szaroztak, és nem látom be nekünk miért kéne tovább"

Nem akarok nagyon hazabeszélni de speciel ebben a jobbik sem szarozna. :)

vastagbor.blog.hu/2010/08/24/hamarosan_szint_kell_vallani

Azt hiszem a többkulcsos mellett talán ez lehet a másik amit még te is támogatnál. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most kurvajó ez a komcsizás. Mondjátok meg mind, egy vesztes háború után, Jaltán kiosztott sztálini territóriumként mi más lehetett volna itt?

Pont, ahogy a győztes államokban is, komenyistaság orrvérzésig. Ja, én 78-ban voltam először Csehszlovkiában, hát két slejmos köpésenként láttam győztes szovjet partizánszobrokat végig. Nálunk ennyi zuzammen nem volt, amennyit csak Malacky felé megszámoltunk szinte...
Tiot és Csau különösutasként de szintén komenyistában utazott.

Akkor mit hőzöng itt mindenki, hogy jójézus 800 ezer párttag volt és pártbizottság, meg mifene! Mi a lónak a túrós alkatrésze lett volna más?
Mindnehol szekusok és ügynöök tarotttk fel ezt a csodás cucilizmust- németek megoldották, itt mi nem. De itt azért ez lájtosabb volt, mint ott a stázi vagy a román szeku, aminek fél ERdély jelentett ugye... Ám itt minden lájtosabb volt, ezért nem volt akkora gyűlölet a Párt ellen.

Akinek soha semmi köze nem volt a kádári rezsimhez, azt egy kezemen tán, ha meg tudom számolni. A szadesz már mikor kérte az akták feloldását, ám a hótterényes konzerv Antall papa elkezdte korbácsként lobogtatni a borítékokat Torgyánnal, Csurkával izmozva hatalomért. És Horváthék irodájában már 89-ben porrá égtek a szecskázók a nagy iratmegsemmisítésben. Egyházról szó se eshet máig, pedig majd minden pap békepap=beszervezett volt.

Na durván, mind kollaborált, aki akkor élt és dolgozott és elfogadta az állam csecseit. Volt aki sokkal jobban élt, mint a nagy átlag, a nagyon jól menő butikok, gebinbe kapott kocsmák tulajait kérdeztétek-e valaha, honnan van erre pénzük?? Novák Dezső focista pl. a jelentéseiért butikot nyithatott.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Nyilasok nevében óvást jelentek bee"

Hát nemistom...
Skorpmamával megkonzultáljuk.

Tárgyalni hajlandóak vagytok, vagy külön pólusban gondolkoztok? :o)
@Anti Anyag: Mert én mindig azt kérdezem, miért van bárkivel is problémájuk aki nem illik az elmebajos elképzelésükbe, és miért életelemük a gyűlölködés.
De ez csak én vagyok. Te indokot keresel rá, én magát a gyülöletet nem értem.
De mondom, ez csak én vagyok.
@a szív fészkei:
Ha Horváth elvtársnak el kellene számolnia, hidd el, másnap már érdekes papírok jelennének meg a "nemkomcsi" narancsos bolsevik elvtársakról.
A zsebükben vannak ezek a fiúk.
@Anti Anyag:
Pl. Hey-Ho, Gyulai... Tök jó.
@orica: én nem üldözném őket,az fárasztó.kiszögezném őket
@Anti Anyag:

"A fidesz mögött úgy nézem, kereskedelmi vonalon, magyar befektetők és cégek állnak. Elég jól látható, hogyan veszik át a piacot a külföldiektől."

Elég jól látható, hogy a magyar piacátvevők csakis a saját szűk körüknek osztják le az egész zsét.

Mitől is jobb az, ha egy magyar zsákmányol ki pölö engem?
@Anti Anyag:
Ez a hazugság, amit viszont tökéletesen kommunikálnak. Nem, nem magyar, ugyan olyan, ügyesen takargatott külföldi és offshore cégek.
(Márcsak azért is, mert véletlenül van ismerősöm ilyen nagyon magyarosch cégnél.)
Piktor páncélautóit is csak "véletlenül" egy német cég adta kölcsön amikor ellenzékben volt...
Ráadásul önzetlenül lehetett az is...
Én hiszek ebben, komolyan! :DD
nem lennék a zimperialisták helyében...
Na, az EU mindent megtesz a kölcsönösen érthető kommunikációért.
Talán még Matolcsyéknak is lehet esélyük... :o)

"Új informatikai alkalmazás segíti majd a siketeket és nagyothallókat az uniós intézményekkel való kapcsolattartásban - jelentette be kedden Strasbourgban Viviane Reding igazságügyi uniós biztos, Kósa Ádám magyar valamint Werner Kuhn német néppárti európai parlamenti képviselő."

hvg.hu/vilag/20121120_siketek_nagyothallok_eu
@a szív fészkei:
Nekem a szomszédom volt (vidéki) Kádár egyik testőre. :)
Olyan sváb családból való volt, mint a ház, soha nem vallotta magát komcsinak, a német rokonok rendszeresen jöttek hozzájuk...
Nemrég beszélgettem vele, azt megmondta, hogy "azokat" is utálta, de azokban több tartás volt, mint a gyerekeikben. Mert ne legyen tévedés, ezek, akiket ma látunk, mind ott mentek a faterral és a pártmercivel, ezek voltak a legparasztabbak...
Mégis Kádár egyik kedvence volt. Amikor leszerelt, egy benzinkutat kapott üzemeltetésre, anno az "átkosban"... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
@a szív fészkei:

A listádon felsorolsz 8mszmp tagot, 4 kisz titkárt, 3 párttitkárt, 1 KB tagot (Pozsgay).
Ezekből csak 1, az utolsó aki a felső vezetésbe tartozott. Más országokban sem a helyi szervezetek tagjait, titkárait ítélték el, hanem az országos vezetőséget. Úgy is lehetett valaki mocsok gazember, hogy nem volt párttag se, de jó (rokoni) kapcsolatai voltak az elittel.

Az mszp és főleg annak vezetősége viszont csak és kizárólag olyan emberekből állt, akik magas pozíciókat töltöttek be a diktatúrában, nem helyi alapszervezetek tagjai, hanem pb, kb tagok és az alájuk tartozó osztályok tagjai.

Ügynöktörvény kellene? Hiszen már volt egy. Lett annak következménye? Horn, Medgyessy stb lemondott, elzavarták?
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Eleve nem túl sok embert jelez ez, de a külföldi kereskedelmi multik mögött sem áll túl sok ember.

Téged én is kizsákmányollak, ha nálam dolgozol, ilyen a világ, nem kockáztatok miattad, hiszen hátam mögött a konkurencia, aki ugyanúgy kizsákmányolja saját dolgozóit.

Azért jobb a magyar, mert jobban ellenőrízhető, kiszámíthatóbb, az államnak is nagyobb hasznot hajt. Nem véletlen, hogy állami szinten támogatják pénzzel, befolyással a saját multi terjeszkedését, lsd, franciák, németek, osztrákok. Miért ne tehetné ezt Orbán?

Abból a szempontból is szerencsés, hogy a magyar elsősorban magyar terméket ad el. Ha benézel egy hazai csőszerelő boltba, a fő termék magyar, külföldiek abban a kategóriában vannak, ahol magyar már nincs.
Ma is kapsz alkatrészt 15 éves csapokhoz, mert a MOFÉM gyártja ezeket.

Ugyanakkor pld. a Bricostore (most néztem a múlt héten), egyetlen magyar kádtöltőcsaptelepet sem árul és megnézem, a 15 ezres olasz, német kádtöltőkhöz mikor kapsz alkatrészt akár négy év múlva, az alacsonyabb kategóriákról nem is beszélve.

Az IKEA dettó. Fényes, megveszed, de válságban már ez nem működik, mert takarékoskodsz.
@Andal:
Értelek, tehát már a titkárok sem...
Még egy kicsit írogatsz és én leszek a múlt rendszer, a komcsik szekértolója, ellentétben a KISZ titkár és pártitkár, vagy spicli elvtársakkal.
Komoly! :))
@Anti Anyag:
Pl. OTP - a magyar bank... :))
A logikád mentén, mitől?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az a gond, hogy te minden céget egy kalap alá veszel.

Egy ország szempontjából a külföldi termelő cég akkor ideális, ha nem zavarja a belső konkurenciát. Nincs olyan termék.

Ezért "jó" az autógyár és a napelemgyár és ezért "rossz" a csekkforgalmazó és az élelmiszermulti, továbbá az összes szolgáltatásra rátelepült cég, pld. vízközmű.

Most gondolj bele, az élelmiszer kereskedelemre rátelepül pld. egy osztrák cég. Manipulálhatja az árakat, hiszen óriási kört fed le. (Az egész Nagybanit amúgy efféle manipulációk éltették).

A magyar is manipulálhatja az árakat, ezért kell belőle minimum kettő.
@Andal:

"Az MSZMP utolsó kongresszusa egyben az az MSZP első kongresszusa is volt"

Bingó. Ki volt az alapító és elnökségi tag, miután Nyers Rezsővel leosztották az államelnök-új párt elnöki szerepeket? Pozsgay Imre. Hol ül most?

Na ugye.

Kit támogatott Pozsgay Népfront elnökként Horváth István jóváhagyásával, Horváth vején keresztül? A Fideszt és Orbánt. Gyurcsány ekkor porbafingó kiszes meg MISZOT alelnök Kövérrel együtt. Nem is a pápai táncoslábúból lett pártelnök 90 után, ő egy ismeretlen senki volt Horn alatt és Orbán miniszterelnöksége alatt is egészen a sportminiszterségéig. Nála még Stumpf is többre vitte, hisz a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter volt már akkor, mikor Gyurcsány egy "jól nősült" századik senki.

Nyilván tökvéletlen, hogy a népfrontisták ilyen villámkarriert futottak be a hasonszőrű egyenkiszesek közül, ahogy tökvéletlen az is, hogy az ifjú forradalmár I.Orbán körül hogy hogynem egyszer csak feltűntek bizonyos komcsik tanácsadóként tetszelegve.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Bazz, a hobbidra nem is gondoltam-:))
Van esélyem a bűnbocsánatra?
@Anti Anyag:
Speciel a MOFÉM (első kézből tudom, ott lakom) apránként lószart sem gyárt.
Már csak azért sem, mert amit gyárt, annak nagy részét nem MOFÉM néven nyomja, amit meg így kapsz, azt meg nem itt gyártották...
A céget keményen leépítették. A legtöbb terméke más néven fut.
@Anti Anyag:
Hi-hi-ha-ha.

Évekkel ezelőtt mentem párszor a nagymagyar CBA-ba, mert én akkor is magyar termékeket kerestem mikor ezt még a liberális zöldek gyakorolták inkább. Azóta is voltam párszor. Szánalmasan kevés volt a magyar termékek aránya és a bolt összességében drága. A Baumaxban, Kikában egy csomó magyar termékhez jutottam a felújításhoz.
Ami pedig az államnak nagyobb hasznot hoz, az mitől is érv?? Rendes orvosi ellátást nem szervez az állam, ha már nem tudok fizetni akkor a szemétre dob a NER-ből, miért is örüljek a hasznának? Nem érdekel a foci.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azt nem sok ország tudja megtenni, hogy bankrendszere saját kézben legyen, de mindegyik törekszik arra, hogy legalább a fele. (Ne tudják megszívatni, továbbá a bankműveletek jó üzlet is). Ahogy elnézem, egyébként mind a bankoknál, mind a többinél, Orbánnak a Lengyel minta lebeg a szeme előtt. Ott a hazai arány bankoknál valami 64%. (Nálunk talán 35%).
Szomorú történet,de nem meglepő. orbánéknak nincs határ amit ne lépnének át.
De most másról. Ki tud olyan helyet ajánlani, ahol csinálnak igazolást arról, hogy valóban félázsiai lennék, és egyben piros pettyet is tetoválnának a sejhajomra ! Ez azért kell, mert az unokám osztályában rajzverseny lesz. Szegényemnek semmi esélye a győzelemre, ha nem tudja bizonyítani, hogy felmenői tiszta vérű félázsiaiak, akik pettyesseggűek. Szóval segítsetek. Egyébként ajánlom minden szülőnek és nagyszülőnek a fentebbi bizonyítékok megszerzését, különben a csemetét még írni, olvasni sem fogják megtanítani. Már készül a századvég leányvállalata, a Nemzeti Segpettyvizsgáló Intézet(NESEI). A nagy rohamra való tekintettel az induló létszám 3146 fő. A fejvadászcégek embereinek már szervezik a továbbképző tanfolyamokat, ahol a fő tantárgy a :hogyan fedezzük fel a valódi seggpettyeseket. Mert kedves állampolgártársaim, nemrég a egy kormányközeli TV adó híradója szomorúan számolt be arról, hogy hamisítják a lelketlen emberek a seggpettyet. Félő, hogy ez a nemkívánatos folyamat az iskolákban és az óvodákban is terjedni fog. Kedves NER-esek! Éberségre fel !
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ha nem akarod megérteni, mi a különbség egy kisz titkár meg egy kb, pb tag között, mi a különbség egy ügynök meg egy ügynöki jelentéseket olvasó és megrendelő pártvezető között, a Te bajod.

Csehországban a kommunista párt körzeti vagy annál magasabb szintű titkárai, elnökségi tagjai, a párt központi bizottságának tagjai kerültek a lusztrációs törvény hatálya alá. Nem az összes párttag.
@Anti Anyag:
Melyik a hazai bank? OTP nem.
Az Orbán-állam bármire ráteheti a kezét amúgy, tehát bármiből sz@rt csinálhat, mint eddig is. Tőkét szerezhet a banda a bizniszeihez tőlünk meg áttételesen az uniótól, de amit nekik kéne hozzátenni: tisztesség, szakértelem - ebben örökké deficitesek lesznek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A MOFÉM ma is meg van, nálunk két vízes is van a családban vállalkozóként, megbízhatósága, ára miatt mindkettő MOFÉM-eket szerel és mindenhol kapni is.

Azzal együtt, a MOFÉM (bár magyarként hirdeti magát) mögött simán lehet külföldi tulajdonos, tőke. (Szerintem vegyes tulajdonú).

Tökmindegy, mert a MOFÉM termelő cég.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Terhelt a szerencsétlen pára, küszködik is vele itt emberfeletti erővel.
Nem értem, ha valakit folyamatosan homlokon fosnak a saját szarával, az miért érzi úgy, hogy ez nekije je t’ aime vallomás?
Baromnak születni kell, azt nem lehet csak úgy tanúúúni.
@saravad: Én nem szerettem régebben a CBA-t, mert gagyi és lepusztult üzletei voltak.

Talán 3 éve viszont átvett egy nagy üzletet a környékünkön. Nem kiemelkedő, de nagyon korrekt és sok a magyar áru. Ráadásul ahogy nézem egyre jobb, jobbnak ítélem mint pld. a Lidl-t, amely kb. ugyanolyan távolságra van. (Én, pontosabban a nejem elsősorban a piacról vásárol, mert ugyanazon az áron, sokkal jobb a minőség).
@Anti Anyag:

Az elvvel nincs problémám, de a megvalósítás...

Menjünk sorban:

1. "kizsákmányolás" alatt többek között azt értettem, hogy a hazai vállalatok, vállalkozások többsége elég szerény bért ad (minimálbér). Szerényebbet, mint a "csúnya" külföldiek. Nem is szólva a munkakörülményekről.

2. a hazai terjeszkedés jelentős része úgy zajlik, hogy először ellehetetlenítik, vagy legalább megnehezítik a tisztességes külföldi (vagy hazai!) vállalatok működését, majd megjelenik a "MI" vállalatunk, és learatja a piacot. Látható, hogy milyen sebesen menekül a külföldi tőke hazánkból.
Mellesleg: az itthoni kvk szektort is főleg szavakban sikerült eddig támogatni. Az is döglődik, elég megnézni, hogy hány cég adta/adja be a kulcsot egyre növekvő számban.

3. Egyre nagyobb olyan hazai (bár mint fentebb Boli írta: 'Ez a hazugság, amit viszont tökéletesen kommunikálnak. Nem, nem magyar, ugyan olyan, ügyesen takargatott külföldi és offshore cégek.', de ebbe most nem megyek bele)
konglomerátumok alakulnak, amelyek enyhén szólva "érdekes" pályázatokkal nyernek és aratják le a piacot, lásd Közgép. A pályázatokat gyakran teljesen hozzájuk igazítják. És ez szinte teljesen ellehetetleníti a hazai(!) konkurenciát. A piaci versenyt ezáltal a partvonalra küldik, eszi-nem eszi, nincs más. Pölö így lehet olyan árkalkulációkkal elnyerni állami megrendeléseket, amelyeknél olcsóbb ajánlatokat kiszórnak különféle kifogásokkal. És ezekről igen sokat lehet hallani.

És higgyem el, hogy mindez a hazánk javát szolgálja?

Na ne viccelj...
@Anti Anyag:
www.mofem.hu/about/
Régóta felvásárolták. Egy csomó cuccot más néven gyárt. Egy csomó embert leépítettek. A szokásos...
@saravad: Ahogy én elnézem, megpróbálja kialakítani a lengyel modellt. Ez régebben rengeteg konfliktusába került, de a válság már azokat is megtépte, akiknek az érdekei sérültek.

Az nyilvánvaló, hogy azokat a külföldi tulajdonú kereskedelmi cégeket, akiknek közvetve közük lehetett a tavalyi EU-s és Ft. problémákhoz, azokat rendesen kiutálják, itt lehetetlenné teszik. Minden ország így tenne.
@a szív fészkei:

eztetetetet nem akargyág tunnyi a vezérló is nyalt és szopott különben ma már nem is élne és a többi narancsbolsi is ott a csecsencsecseltek a koporsósdumája -bármilyenseggség isvolt úgy ahogy volt- is egy konteo őfelsége ellensége

a seggecske

és a többiek

brühühühühü
@Anti Anyag:
Felénk 1 éve nyílt egy nagy CBA. A romlandó áru, felvágott, süti, hasonlók olyanok, hogy normális ember egyszer vásárol ott csak, soha többet. Csili, vili, de többet csak sört veszek ott, mert átvertek.
@Anti Anyag:
Nálunk is van Lidl, de még sose voltam. A piacot mindig is szerettem, de itt igen szerény. Azért kijárok.
Én a vagy-vagy helyett inkább összehoznám az őstermelősdit a multival, kölcsönös marketing, meglévő infrastruktúra, összességében win-win helyzet lehetne, de nekünk küzdeni kell.
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Gyanús vagy Te nekem. Nick nevet változtattál? Na, mindegy, tetszik ez a stílus, és örülök neki, hogy Neked is ez a kultúrkör az igazi.
Kapjál kedvet hozzá minél többször, jól fogod magad érezni.
@Anti Anyag:

"mert takarékoskodsz."

Ja, csak egy másik példa: a CBA olcsó?
Mert szerintem nem az.

Akkor hát hogyan is szolgálja a magyar ember érdekeit?
@shwarcz bácsi:Latom,nem csak en latom igy!!De meg bekes ,tomeges demonstracioval se,meg ha milliok is lennenek ott.
@Mariann19:

"Gyanús vagy Te nekem."

Az a gyanús, aki nem gyanús!

Csak aktualizáltam a nickemet.
Reklámozva ezáltal a tetováló szalonomat, ahol piros pöttyöt varázsolok bárki hátsójára. :o)
@saravad: "Te is halak? " Tovább nem idézem, mert szerénytelennek tűnnék.Ez nagyon jól esik, de ne túlozz, mert lelkileg torzulhatok, és akkor mi lesz?
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...:

Ez nem minden esetben igaz. A szakértelem dönti el. Te elmehetsz egy magyar közértbe az utcáról bagóért és legfeljebb a teszkóba, ugyanakkora bagóért, de ott cigiszünet sincs.

Egy komolyabb helyre viszont az utcáról nem vesznek fel, csak x év gyakorlattal és ott már nem feltétlenül zsákmányolnak ki. Sok mindentől függ ez, de a külföldi általában csak akkor tud megfizetni, ha nagyon tőkeerős és a munkád szakképzettséget igényel. Akkor sem fog jelentősen többet fizetni, hiszen a magyar átlag miatt jött ide.

Önmagában sem feltétlenül a fizetés számít csak, hanem az is, hogy a multi távoztával hány munkahely szűnik meg és keletkezik.

A szocialisták azért szerették a külf. multit, mert megszűnt 1200 munkahely, amit alig lehetett ellenőrizni és keletkezett 600 amit viszont egyszerűen lehetett.

(Ennek akkora jelentősége ma már nincs, hiszen azt hiszem januártól már a NAV rendszerébe kötött pénztárgép használható).

Még az is lehet, pár multi éppen ezért húz el.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Megkérem Bolit, hogy járjon el az érdekemben Fabiusnál, bár a dolog két esélyes. Mi van, ha nem egy csapatnak a hívei vagyunk? Igaz, a válogatottnál nem leszünk különutasok.
@regress:

Ok:)))
Valamint kilövési engedélyt adnék rájuk a pintyeknek vagy fürjeknek. Már nem tudom milyen védett madarat akart vadászni ez az álszent ördögkereső.
@Mariann19:
" lelkileg torzulhatok, és akkor mi lesz?"

Háát.. max beilleszkedsz társadalmunkba. :(
@a szív fészkei: Szivem!Ez nem lehet igaz! A hitvesem Skorpió, mindenféle aspektusból tekintve.
Neked a tenger, nekem a folyó. Majd csak megegyezünk...
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Bevallom, én nem nézem az árakat, nagyon kevés terméket veszek közértekben.

Mi az olcsó? Ha olcsó a kenyér, megfizeted a tejfölben, ráadásul sok esetben az olcsó ár szar minőséget is takar. A CBA-ban, gondolom én, drágább a kenyér mint pld. a teszkóban, de míg nálunk a CBA-ban bármikor veszek kenyeret (majdnem piaci minőségű), a teszkóban soha.
@orica:

"ez az álszent ördögkereső."

Lehet, hogy nem kedveli a Jagger-meistert sem...? :o)
@saravad: Nálunk pontosan ez történik. A SPAR közel van a piachoz, így kénytelen az ottani kínálattal bővíteni. Drágábban adja, hiszen nagyobb a rezsije, de pld. ugyanazt a frankó kistermelői disznósajtot kapod, a drágább árért minőségibb módon be is csomagolják és ugyanez pld. a tej is.

Itt ezt megteheti, mert egy gazdagabb családi házas környék, a SPAR általában mindig tele van, láthatóan nagyobb forgalmat is bonyolít, mint a hozzánk közelebb lévő CBA.
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...:
"Csak aktualizáltam a nickemet."
Azért itt álljunk meg, kinek akarsz imponálni?
Nyilatkozz, ez lesz a vízválasztó!
@saravad: Inkább csak sejtem, vagy inkább tippelnék melyek ezek. Pld. a Dejenuer.
@Anti Anyag:

"Még az is lehet, pár multi éppen ezért húz el."

A multik elhúzása nem mostanában kezdődött.

Ám rövidebben is leírhatom, mit gondolok: ez a nagy magyarkodás a tisztelt politikusaink többsége számára csak egy maszlag, amivel megkajoltatják a népet.
Mindenre ráteszik a nemzeti jelzőt, de ha valami szar, az egy nemzeti szalagtól is szar marad.

Ugyanúgy, ahogy a nagy nemzeti áhítatos kereszténység követőinek többsége is csak akkor vált "mélykereszténnyé", amikor megérte nekik.

Címkék átfestése, ez zajlik.
És ettől büdös nekem ez az egész.

Ugyanakkor a magyarság és a kereszténység eszméjét pozitívnak tartom.

Amit csináltak, csinálnak belőle, attól viszont kifordul a gálám.
@Fabius:
Ahogy mondod, ma már két új formáció is a kiábrándult fideszesekre mozdul rá. Pedig - hogy stílszerű legyek - még csak az 55. perc tájékán tart a mérkőzés. Cirka 35. perc még hátra van. A magyar csapatok rendszerint ilyenkor szoktak elfáradni, és potyagólokat kapni. És ahogy elnézem, a kispadon sincs már gólképes játékosuk.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor nem is hányunk nyáron a Mosoni-dunyhába?
Rodeó küldött két Radebergert, meggondolom, megosszam-e Veled?
Csak a mának élsz, nem gondolsz arra, hogy egy korty életet menthet.
Ha átfogalmazod az előző hozzámszólásod, félre teszem azt az üveget-:D:D:D
@saravad: "Max, beilleszkedsz a társadalmunkba." Az egyik részébe, elfelejtetted hozzátenni, jól gondolom.
Bár ott sem lehet rossz, a Vigyorgóba, gond egy se. Menjünk, jössz velem?Annyi hülye között félnék átmenetileg, legfeljebb beállunk gondozónak.
@Mariann19:

"Azért itt álljunk meg, kinek akarsz imponálni?"

Őőőő, hát őőő, én impot..., akarom mondani tamponál..., na, szóval csak úgy!

Nemponálok! :o)

Nickemmel tiltakozom!

Miként korábban Dr. is voltam, de ez elmúlt eccercsak.

(Na jó, beösmerem: Tóth Gabi vándorlói bimbajnainak..., ehh, bimbajainak akarok imponálni!) :o)
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Szerintem hagyd ezt a magyarkodást, mert a multi elsősorban azért húz el, mert nem vásárolsz ott. A magyar azonnal elfoglalja a helyét, mert ez neki nem vadnyugat, pontosabban mindig is az volt, hozzászokott.

Röviden, a multinak kell garantálnia x hasznot, különben vonzóbb neki a szomszéd, a magyar egész jól megvan x-10%-al is, ráadásul a szomszédban megerősödve a külföldi multi konkurense lehet.
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...:
Talán már említettem korábban: a múltkor be kellett mennem egy CBA-ba. Szép, normális üzlet a szóban forgó, ezt el kell ismerni. Csakhogy az összes olyan cucc, amit rendszeresen veszek, és amit ott hamarjában megnéztem, drágább volt, mint a mucskusmultiknál.
Párbeszédet hallok a buszon, az öreg szidja a tecskót, és hogy csak a magyarláncban vásárol, mert ott minden jobb minőségű. Megy tovább a párbeszéd, jön a panaszkodós rész, és következik a szokásos fityeszes önpicsánrúgás: kiderül, hogy az a jobb minőség már nem is annyira jó, hogy ez is kisebb lett, meg az se olyan jó ízű már.
Nojakkor milyafaszomér mennyek be egy ilyen bótba?
@Fabius:
"Nyilván tökvéletlen, hogy a népfrontisták ilyen villámkarriert futottak be a hasonszőrű egyenkiszesek közül, ahogy tökvéletlen az is, hogy az ifjú forradalmár I.Orbán körül hogy hogynem egyszer csak feltűntek bizonyos komcsik tanácsadóként tetszelegve. "

Éljenek az összeesküvés-elméletek! :) Ezek szerint ügynök-akták mélyén ott lapul a titkos megállapodás az mszmp és az ellenzéki kerekasztal között a hatalom megosztásáról, a jobb-bal "polgárháború" csak figyelem-elterelés, lehet hogy ebben a pillanatban Orbán és Bajnai együtt koccintanak Gyurcsány szaunájában? :)
@Anti Anyag:

"a multi elsősorban azért húz el, mert nem vásárolsz ott."

Kihagytad azt a lényeges momentumot, hogy akkor is elhúz, ha a hazai törvények olyan mértékben sújtják, hogy máshol tényleg jobban megéri neki tevékenykednie.
Továbbá ha olyan mértékű törvényi bizonytalanság van, mint ami manapság egyre jobban érzékelhető.
Továbbá ha a piacot mesterségesen felborítják, mint korábban írtam erről.
És a romló gazdasági helyzet is sújtja, mert persze hogy kevesebb pénzből kevesebben fognak nála (is) vásárolni.

És elmegy.

Mi meg itt maradunk.

A "mi" vállalatainkkal.

Kicsi, savanyú, de a miénk - hogy a Tanúból idézzek.
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: A veretes mondatszerkesztésed azért megmaradt, remélem.
@Bakter:

"Nojakkor milyafaszomér mennyek be egy ilyen bótba?"

Mer' magyar...
Igen, ez az egyik nagy parasztvakítás, de a pénztárca nem hazudik, és a minőség is látszik.
Vagy annak hiánya.
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Az a gond, hogy a kereszténység alapból egy vízválasztó Európában is.

Ráadásul életképes alternatíva nincs helyette, a multikulti nem jön össze, mert a népcsoportok egyszerűen nem keverednek, az országok eltérő fejlettségi szintje miatt a nyitott gazdaság egész régiókat tesz tönkre, a tízparancsolat helyett pedig azt hirdetik, mit ne tegyél, hogy ne legyél antiszemita.

Az egy dolog, hogy a tízparancsolat elavult, az emberek egyszerűen kinőtték, de nincs helyette semmi, a liberalizmusból hiába faragtak ideológiát az ebből élők, az egy jelző, mint pld. a konzervatív. Egy mélyen vallásos is lehet liberális.

A "ráengedem a társadalom alját a társadalomra" legfeljebb a társadalom aljának liberális, a többinek anarchia.
@Mariann19:

Ja.

Persze.

Mér'ne? :o)

(Átmentem a vizsgán? Jó válasz volt T.G. vándorbimbaja?) :o)
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...:
Most már minden helyre biccent, azonosítás rendben.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Aha, értem én.
Visszafogtál magadbúl, csak jól egy Radeberger.-:))
Amúgy télleg jó lenne összefutni, kedves nemner társ!
Az öregem szív gondjai megoldódtak, ez egyenlőre nem akadály.
Jövőre ezt majd abszolválhatnánk. Keresztanyám tót származású, egy kurva nagy bödön sztrapacskát szívesen gyártana, hadd egye a franc Fabiust is!! 93 éves, mutattam neki a blogot, beszart rajta.
Aszondta csinál nekünk!-:D
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: A multinak semmi baja nem lenne a hazai törvényekkel ha te ott vásárolnál, mert sok vásárlóra rátolja és kész. Amúgy a hazai multit is sújtják a törvények.

A piacot nem borítják fel mesterségesen, nincs olyan törvényi kényszerítő eszköz ami azt írja elő, hogy te hol vásárolj. Sőt a külföldi multi anyavállalata révén jobban jut tőkéhez is.

Itt inkább arról van szó, hogy a magyar piacon a multi körül elfogyott a levegő. Egyszerűen nem mész el oda, mert a benzinárak miatt kiment a shoppingolás a divatból és ha nem vagy ott, nem is vásárolsz olcsó napernyőt, hogy na ez is jó lesz valamire.

Adót fizetni a semmiből nem lehet.

A teszkó viszont virágzik, hiszen üzletei a város szövetébe ékelődve vannak, az akkor miért van még itt?
@Mariann19:

Pedig lélekben már felkészültem egy festékes tappancsnyomászkodásra ujjbegyileg, de szívesen eltekintek ettől.

Egy köbcenti helyrebiccenti. :o)
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...:

Nem igazán szeretném tudni, hogy Semjén mit kedvel:)))
@Andal: Disznyóvágáson dönthettek dolgokról meg meccsen.
Orbán sosem hagy jegyzőkönyvet maga után. Tudhatnád.
Kádár rendőrminisztere az apósa Orbán nevelőtanárjának, aki később már a kancelláriaminisztere.
Nem mese ez gyermek.
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...:
A szerző kedvencem, de szomorú aktualitás, hogy Sztrugackij sincs tegnaptól közöttünk...
Megint győztünk? :((

"Magyarországot el kell kerülni

Portfolio, Index
2012. november 20., kedd 17:38 |
Címkékmerril lynch, magyarország, befektetők
A friss kormányzati adóemelő intézkedések és egyéb okok miatt véget érhetett a magyar részvénypiaci sztori, de számos befektető még optimista és nem veszi észre, hogy "a csillagok kedvező együttállása" nélkül Magyarország a világ egyik legkockázatosabb országa lehet - mutatnak rá a Bank of America Merrill Lynch részvénypiaci stratégái ma kiadott, "Magyarországot el kell kerülni" alcímű anyagukban, írja a portfolio.hu."

index.hu/gazdasag/2012/11/20/magyarorszagot_el_kell_kerulni/

Kész sikertörténet vagyunk.
Nem besúgót támogat, maga a besúgó.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: tündérmese és matócsi az mnb elnöke tovább meséli
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Mínusz békemenet...
A gyehenna tüze fog elégetni engem
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Az idézet a teljesség igényével:
Szóma, ha mondom, nem lesz több gondom, már egy köbcenti, helyrebiccenti.
Jól mondom?
@Mariann19:

Emlékezetem szerint:

Szóma, ha mondom
Segít a gondon!

A többi stimmel. :o)
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...:
A múltkorában egy blog tételesen bebizonyította, hogy a magyarüzletlánc frencsájz több országban jelen, mint pl a Cora az Ósan és társaik.
Én személy szerint leszarom, mi magyar, mi nem, nem hatnak meg a kokárdás termékek sem. Egyetlen dolgot veszek figyelembe: milyen minőséget kapok, és mennyit kell érte fizetnem (ha jobb, megveszem a drágábbat is inkább). Ha ez a kettő konvergál egy kokárdás termékben, akkor hurrá. Ha nem, akkor tessenek olyat termelni-gyártani, hogy egybe essen. Ez egy tök egyszerű piaci törvény.
@Knósszosz:

"egy kurva nagy bödön sztrapacskát szívesen gyártana, hadd egye a franc Fabiust is!! 93 éves, mutattam neki a blogot, beszart rajta."

Isten éltesse sokáig a keresztmamódat! :o)

A sztrapacska csinálás pedig a jogos önvédelem kategóriája, mert a bloggazda olykor nem átall közhangulatot gerjeszteni saját sztrapacskájának idelincs... őőő, idelinkelésével! :o)
Orbán is tetves spicli volt, nem csak a holdudvara. Ki az aki beveszi azt a mesét, hogy "megpróbálták beszervezni", de ő hősiesen ellenállt, meg még "provokatív" szakdolgozatot is írt, de azért persze szabadon téphette a pofáját a diktatúrában, még közvetítették is a beszédét, aztán meg büntetésből(?) kimehetett nyugatra liberalizmust tanulni, ja persze.
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...:
Köszönöm!!
De ő (kereszt mama), csak pórias mivoltában adja elő. Fabius meg csülökkel.
Dög!-:)
Nincs szíve a palinak...
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Hiába, helytelenül idéztem, most már nem fogom elfelejteni, hála Neked.
@Andal:

Nem annyira az ügynökakták, mint az utolsó pártkongresszusok nyilvános aktáiban bujkálnak mindenféle összefüggések. :-))

Egyszer volt egy kétnapos vitán itt "tölgyes"sel Pozsgayról és a betöltött szerepéről, népfelkelés benyögéstől MSZP alapításig. Akkor én hülye átnyálaztam ezt azt, hogy mi hangzott el pontosan, mikor, kinek a szájából.
a pirospöttyös pénzügyminiszter az igazi !
@Húsleves: rohat g*ci komcsi ügynök (nemcsak volt) hanem most is drorvbűn...

apropó címlapos halálhír még ma sem volt???
szerintem meg holnap reggel szabaduljunk be a stefania.blog.hu.ra, és total offoljuk szét.
húsz perc alatt csináljunk olyan ötezer kommentet, oszt akkor a blog.hu adminjai megszüntetik a blogot :)
homárral már megcsináltuk egyszer, olyan két évre...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tudod, mi a roppant fura? Mi veled itt egymás agyában ki-bejárunk, nem?? Néha helyettem írsz meg dolgokat szinte szó szerint:-))) Élőben viszont két Nyilast ismerek, ezeket utálom IRL a legjobban, egy közös kettőspontban meg nem egyeztem velük soha.
@Anti Anyag:

Én bárkinek bármit elhiszek abban a szent pillanatban ahogy bármi kézzelfoghatót mutat róla.

Amiről én beszélek annak írásos feljegyzett nyoma van. Amiről te annak nincs. (vagy én nem találkoztam vele) De ismétlem, ha bárki előjön azzal, hogy Bajnai környezetében nézd, ott a jóskapistabéla, ez meg a hatos kartonja, látod? Na abban pillanatban lesz más a véleményem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Erősen. Ezek a nálam vannak borítékok, bibibíí, mutassam, vagy parírozol, miben különböznek az állampárt zsarolósdijától, amivel beszerveztek? Antall, az erkölcsös, cöcöcö...

Tán az lenne megoldás, amit Esterházy csinált: tabula rasa önkézével. Ő írt meg a papáról, utána nyithatott pofát bárki.
@Fabius:
Ahha... ez láccik a photóból.
Majd elszámolhatsz a lelkiismereteddel, ezt megkapod amarról is...
Apropó: talákozhatnánk Tankon,decemeber 22 Aréna.
Tudom, beszéltünk róla, lesz dolgod bőven akkor.
De ha mégis lesz szabadidőd, összefutunk a Tank-on?
@Bakter:

Bezony, és a cserék is megvoltak már, egyre rövidebb a kispad. TG már bevethető tartaléknak is tartalékja.

- Nagy Anna teljesen kiesett,
- Szijjártó kivonva a csulazáporból alibi helyen
- Kumin bedőlt a blogolással most GFG nyomja
- Kovács Zozó kommunikációs államtitkár már nem volt képes fapofával hazudni, ezért bukó,
- Girosz már inog erősen

Csak Selmeczi bírja rendületlenül, wazze. Őt nem darálja be semmi :-D
@Knósszosz:

Ha kijutok naná! Sőt, viszek kóstolót...:-)
@Fabius: Bréking,most mondja férjem: a biztonsági őrök TEK-esek. Kiderült, hogy sok közülük rendőrségi tanú volt a Budaházy-perben. Nem is tagadják, tehát rendőrség ezekhez nem nyúl. Márti köszöni az együttérzést, biceg és szervez ott tovább.

Böjte ott volt ma, bement a tévébe nyilatkozni. Mikor Nagy Navarro megkérdezte erről az egészről kint, azt mondta, hogy nem tud erőszakról, a véleményét meg nem mondja el neki.
@Secnir:

"csináljunk olyan ötezer kommentet, oszt akkor a blog.hu adminjai megszüntetik a blogot :)"

Ez hogy is?
Nem vettem: miért szüntetnék meg?
Nekik nem a kattintás a lényeg?
Ami általában összefügg a kommentek számával, nem?

Kérlek, nézd el nekem, mezei halandónak, hogy ilyen tájékozatlan vagyok. :o)
@Knósszosz:

"Ahha... ez láccik a photóból."

Erre már tényleg csak egy qrva nagy bödönnel lehet érdemben válaszolni!
Hogy megfogalmasodjon a főblogger is! :o)
@Knósszosz: Jól van a papád?? Hurrá!! Sztrapacska ever fopr ever! Finomat tudok gyermekem, csak szólok.
@Mariann19: Na nem is szólsz a Halakságomhoz? Arannyal egy napon születtem.
@Anti Anyag: A CBA-nak meg lejőtsre tervezik a pályáját,óh merő
egy véletlenségből. Ha az lesz nálunk a Match helyett, én nem fogok ott vásárolni.Szar a köbön.
HA hozzá a szöveg: Irodát keresünk, segítsetek!

A Milla belvárosi irodát bérelne Budapesten, 100nm körülit, olyat, ahol két helyiségben irodát, egy helyiségben pedig tárgyalót tudunk berendezni, ami helyet biztosít kb. 20 ember számára.

Arra kérünk benneteket, hogy amennyiben tudtok nekünk ilyet ajánlani - lehetőleg jelképes összegért - küldjetek egy e-mailt az iroda paramétereivel és a megkeresendő kontakt adataival a milla@millamedia.hu email címre!

Előre is nagyon köszönjük mindenkinek, aki segít nekünk ebben!

a Milla szervezői
@Secnir: ... és miután szétbarmolod a blogját, visszajön ide. Nézz végig a mai nap termésén, és mondd meg őszintén: volna szíved ilyen egészséges szócsatákat beáldozni érte? Na, ugye :-)
IGazmogyorók egymásért: fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/395058_10151457404880116_1484338979_n.jpg

"Miközben máshol keményen megszorítanak, Járai cége százmilliókat nyerhet.
Papcsák Ferenc ugyanis nem csak a választási törvényhez, hanem a biztosítók adóztatásához is ért. Módosítója alapján az újabb biztosítók jelentős kedvezményeket kapnának. Micsoda véletlen, hogy kedvezményezett Orbán korábbi pénzügyminiszterének, Járainak a cége is (a CIG Pannónia EMABIT)...

hvg.hu/gazdasag/20121019_Jarai_biztositojanak_kedvezne_Papcsak_jav "
FB: fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/62548_371001076310465_1551589337_n.jpg

"(via. subba)
Ezt egy szombathelyi informatikus fiú küldte OV-nek a facebook oldalára, de nagyon hamar törölték.

"Szeva Viktorom!!!!!!!!

... Most olvasom, hogy kötelezõen le akarjátok cseréltetni a rendszámokat, mert kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a köcsög ellenzék, hogy ez megszorítás, meg hogy adó! A lófaszt! Kurva jól kitaláltátok! Figyelj! Ha gondolod, lenne még ötletem! Mert ugye manapság minden autóban van rádió! Mi következik ebbõl? ARTISJUS!

Ennyi, bazdmeg! Ha a kocsiban zenét hallgat, fizessen jogdíjat a köcsög! Hát nehogy már! Majd ingyen hallgatja, nem?! Aztán, arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha bevezetnétek a kötelezõ átfényezést! Narancssárgára, ofkórsz! Ebbõl is lehetne kaszálni! Nem? Szerintem fasza ötlet! Sõt!, ha elõtte még felemelnétek a festékek adóját 60%-ra, az még nagyobb kasza! Ezt figyeld: TANKOLÁSI DÍJ! Minden tankolásnál 300 ft (Elég? Lehet több is!) kötelezõen fizetendõ, úgy mint a telefonnál a kapcsolási díj! Mi kifogás lehetne ellene?? Nem adó! Vagy igen? NEM! Na és ugye, ha valakinek utasa van?? Személyszállítási hozzájárulás!!! Vagy kötelezõvé lehetne tenni a tetõcsomagtartót is! És lehetne egy olyat, hogy aki felrak a tetõcsomagtartóra egy fidesz transzparenst, az kedvezményt kap! Amilyen fillérbaszó népek ezek, minden kocsin lesz transzparens! Ezzel a választási kampányt is megspóroljátok, azt is el lehet lopni! Yee! Aztán még gondoltam olyanra is, hogy kötelezõ BKV bérlet! A vidékieknek is ám! Mert ne mondja nekem egy vidéki se, hogy nem járt még Pesten!? Akutyaúristenit! Hát már a kifogást keresi!! És hát sajnos egy adót is javasolnék, de meg lehetne azzal magyarázni, hogy jó-jó, adó, de ez az egy csak!! És ez az adó tudod mi lenne, Vitya? Istenem, ha kimondom, Gyurinak keresztbe fog folyni a könnye ettõl a hazafias ötlettõl, és a bánattól, hogy nem õ találta ki! Na? Van ötleted? Nincs? Szabad a gazda? JÁRDAADÓ baszdmeg!!! Mekkora ötlet, mááár?!! J Á R DA A D Ó ! Hát mutass egy embert, aki nem használja a járdát!? Ugyehogyugye! Faszom! Ez alól nincs kifogás! És ehhez lehetne kapcsolni egy kötelezõen kiváltandó - persze borsos áron - kártyát, amit mindenkinek kötelezõen kellene hordania, és ha a rendõrök (vagy egy külön erre a célra felállított járdaõrség!) meglátják, hogy valaki nem fizette be a járdaadót, de mégis járdázik, annak teljes vagyonelkobzás!!! Lesz itt rend! Na, Vitya! Most mennem kell, de ha kérdés van, hívjatok nyugodtan! Ha kicsit iszom, még komolyabb ötleteim lesznek! Bár, ahogy elnézem, ti is valami pszichotróp anyagot nyomtok! Viki-Viki! Nagy huncutok vagytok ám.. ;) Ölellek és kívánok sok erõt és kitartást!
P.S.: Édesanyádat üdvözlöm!!!!!! Sokat gondolok rá mostanában!!!"
@a szív fészkei:

"Bréking,most mondja férjem: a biztonsági őrök TEK-esek."

Nahát, miért is nem lepődtem meg...

"Böjte...azt mondta, hogy nem tud erőszakról, a véleményét meg nem mondja el neki."

Kár.

Mielőtt azonban elkezdenénk emiatt eltemetni, hadd tegyem hozzá: csupán ettől túlzás lenne őt feketén-fehéren látni.
A tevékenysége - már amit én ismerek - tényleg példamutató.

Most nem döntött jól szerintem.
Kérdés, mennyit tudott a történésekről.
@a szív fészkei:

Mit csodálkozunk? Egy lex Járai már volt az ágazati különadó kivetés vészkorszakában, most itt az új.

Nemzeti Oligarcha nem adózik, értem?
@a szív fészkei: Válaszoltam, elkerülte a figyelmedet? Még azt is írtam, hogy a hitvesem is Skorpió, és hogy ez hihetetlen. Ki az Arany?
@Fabius: :)

szerencsétlen hüjék... azt hiszem ez a legkomojabb bűncselekmény a bűnszervezetben...
írástudó léétükre HAZUDNI és ámítani kábítani... FÉLREVEZETNI az ország közvéleményét...

szerintem nagyon huzós... nincs az a pénz...
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...:

Fogalmasodnék én már, úgy fogalmasodnék :-)))
@a szív fészkei: Mező Ricsire számíthatnak... return of the jedáj ...
@a szív fészkei: Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó :-)
@a szív fészkei:

Nem tudom mi van most, de a tegnapi videókon lévők tuti nem TEKesek. Sima surmó droidok, a hivatásost megismerem a tartásáról, mozgásáról kilométerekről.

Böjte Csaba meg...jobb, ha nem mondok semmit. Tudod, ez a hallgatás az aminek súlya van.
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Amennyit ott az ezt elszenvedők elmondtak neki, annyit tud. Nem nagypn volt kíváncsi amúgy... A Márti ott bicebócázik, mert ő a koordinátoruk és nem ment haza pihizni. Tehát látható volt azért, hogy valami inzultus érte.

Tényeket írok, Nagy Navarro mondta nemrég a telefonba. Csak ezentúl ezen nem kell agyalni, hogy Böjtét csupán felhasználták-e tudtán kívül, vagy ő ebbe tudatosan belement. Belement, nyilatkozott a tévészékházban valamilyen műsorban és nem szolidarított. Ennyi. Az árvagyerekeknek most biztos megy külön pénz karácsonyra kormánykasszából.

Járai meg úgyis temetkezési bizniszben is utazik, hát gyártanak neki ehhez majd ügyfeleket is. Eléggé megtolják a temetések tarifáját és nem engednek hazavinni urnát.

Szóval szép ez a konzervéletstílus, hálát adok az égnek, hogy nem ilyennek neveltek. A komenyisták.
@Mariann19: Arany János. Az a kis skribler, aki azt a fűzfaverset írta a A Walesi bárdokról. ;-DDD Picinyt aktuális lett megint.

Megkeresem, mit írtál, bocs, elkerülte a figyelmem.
@Mariann19:

Valami kézilabda lobbiról volt itt, szó, csak már nem találom. Szóval abban deal, bármikor rávesszük az ásóst, hogy a vizisportok mellett kiemelt támogatást kapjon.

Engem IRL is ismer, hidd el, akkor gödröt nem akar ásni :-D
@dr. Balta$ár:

Látod, náluk a jelszó: amíg tart a gyomor. Szegény kis ideggyenge Kumin gyorsan elhullott itt a bloghun :-D
@orica: Jó vagy,ilyesmit mond az uram is egy ideje róla. Sőt csak ezt mondja róla.
@operett60: Egyetértünk sajnos. Kar, hogy a többségnek meg nem esett le a tantusz... De Viktor gondoskodni fog róla, hogy óriásit koppanjon.
@Andal:
Te mit tudsz? és azt honnan? Mert kurva magabiztosan nyilatkozol itt. Van történész,levéltáros ismerősöd? Magad vagy az?
Volt valakid, akiről jelentettek vagy épp beszerveztek? Vagy? Saját élmény? Ismersz valakit, aki látott valakit,akinek a bérmakeresztanyját megfigyelte a szomszéd fodrász? Honnan ez a tuti vélemény?

Mondj neveket, ha ennyi mindenről vagy jól informált. Mert ez addig csak puffogás.
@Fabius: Boli miniszterelnöksége esetén a vízisportokat nyomná pénzzel, jövőbeni alattvalóként kértem, hogy a kézibe is csorgasson, elkötelezett vagyok. Erre ajánlotta, hogy vegyem fel Veled a kapcsolatot.
Melyik a csapatod?
@Andal: Ó drága a D 209-es nem három per hármas volt. Amikor arról regélt, hogy a szadesz mennyire korrupt, rögtön az igazmondó juhász imádott főszerepe lett az övé jobboldalon, ezért nem izgatott akkor senkit, hogy ő volt a D 209-es, akit úgy le akartak anno váltani.
@a szív fészkei: A költőre nem gondoltam abszolute, azt hittem, egy itteni nick név tovább fejlesztett változata. Így már oké!
@Mariann19:
Annyi itt a megmondóember Kedvesem, manapság hülyének lenni rang. Képességeinket nem az határozza meg, a rács melyik végére vagyunk száműzve :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A magyar bíróság által eddig az egyetlen devizahitelezés miatt elítélt bank. A jó magyaros ügymenete miatt annyira magyar. Meg Csányi bácsit nem hagyja elszegényedni! Csányi bácsi meg kivel néz Vidi-meccseket és kivel avattat magyar húsüzemet? Vedd elő a világverő IQ-d!! :-DDD Ez a magyarság kritériuma: ki tejel Orvbűnnek? Járai, CBA, Csányi, Demján.
@Fabius:
Ja, Gödör To Vödör...
Kumin elvtárs tehetsége és szintje csak annyi amennyi, helyette vesznek billentyűdroidot kilóra, az meg nyomja csak a sületlenséget. :)

@a szív fészkei:
Azt az orbis szöveget mikor láthattam?
Zsír! :))
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Mint a szenvedőkért felszentelt papnak. Ha jól értem a jézusi hitelveket. De én csak egy csóri zsidó vagyok.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: FB-ról loptam,ha az adózási ötletekre gondolsz... Igen, legyen járdakoptatási adó!! Képviselők, nari-keripártemberek,Orvbűn maga és a parkolási hiénák persze mentesek lennének.

Bajnai, Gyurcsány, mivel patások duplán kell, hogy fizessék, mert kétszeresen csiszolják.
@Mariann19: Tudod, drága, én nem kicsiben játszom. Ha kell itt, akkor kivágom a rezet. A Janival...
@a szív fészkei: Tudom, hogy nem vagy kispályás, van is tekintélyed itt köztünk.
@a szív fészkei: "Minden folyó a tengerbe tart." Megyek feléd.
@Mariann19: Boli nyomathatná a vízihokit is, jövőre Egerben lesz vagy a VB vagy az EB belőle. Víz alatt őrjöngenek hokizva. Kéne kis hájp, mert nem nagyon ismerik itthon.

Mi csak úgy hívjuk, hogy evicke.
Uram csinálta.
@a szív fészkei: @Mariann19:
Csókolomok!
Gondoltam még benézek aluka előtt. :O
@Mariann19: Még kicsit éljünk, bosszantani a fidesznyikeket! :-) És rád várnak a nyalka szerb fúvósok is!!
@saravad: Fordítva is igaz. Nem a képességeink határozzák meg, hogy a rács melyik oldalára kerülünk. De érdekes ez az oda-vissza igaz!
@Mariann19:

Nincs olyan, hogy a csapatom. "A kézilabda" van. Nálunk egy ilyen családi dolog. Anyám, apám, öcsém, én is nyomtuk évtizedeket, apósom meg 40 éve bíró :-)

Szóval a kézilabda úgy ahogy van a "miénk" minden csapatával.
@Mariann19:
Legyünk mink egy oldalon, abból én nem jövök ki rosszul. OK?
@a szív fészkei: @Mariann19: Arról, hogy anyám meg az Aaany Janó anyukája mikor kezdett vajúdni, biztos nem tehetek, ill. amikor én Skorpió idején igyekeztem kifele, nem Arannyal keltem-feküdtem a magzatvízben. ;-DD

De Sztálint is én váltottam. Ő ment (hálisten) én jöttem(hálisten???). Ugyan március ötödikén jelentették be a halálát, de pl. Ludmilla Ulicjkaja könyve szeriont már 2-án megmördelt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mész alukálni? Álmodj szépeket, aranyos vagy, hogy elköszönsz. Küldünk Neked egy jó éjt puszit.
@Fabius: Ideggyenge? Én lettem az, amikor olvastam: egynél többjét nem bírtam ki. Akkor még függetlennek adta elő magát. Attól estem a falnak.
@a szív fészkei: Remélem, kihúzzuk 2014-ig. akkor majd jöhet a két Markovics testvér a 200 fúvósával, az első sorból nézzük őket. Jó?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A billentyűdroid alapvetően nem baj. Pikk-pakk elcséplődnek a jelszavak amiket használnak, mert csak szórakozásból is időtöltésből is helyretesszük őket. Annyi eszük honnan legyen, hogy ezeket a kártyákat nem a választások előtt másfél évvel, hanem másfél hónappal kéne kijátszani?

Mire odajutunk a billentyűrdoidok minden puskaport ellőnek, és az unott ásításon íkvül aligha lesz reakció a sületlenségükre.
@Fabius: Én már most unom őket. Bajnai Rózsát piszkolni, nem szép.
@a szív fészkei:

Ő komolyan elhitte, hogy majd nála is vallásos transzba esnek, mint eleinte TG-nél, és isszák minden szavát.

Hááááát, ez eléggé nem így lett :-D :-D
@Mariann19: Húha... Én kétszer hallgattam őket élőben: 2002-ben a városháza tere mellett a Demszkyék hívták őket a kampányzárásukra.

És játszottak a hajdani ELTE előtti kis utcában ami már nem a komenista Pesti Barnabás mek.oszk.hu/00300/00355/html/ABC11587/12091.htm, hanem Papnevelde nevű; valamikor egy nyáron játszottak ott ingyen. Volt hangulat.
@Fabius: Valahogy én is így vagyok a kézivel, kivéve a nemzetközi mérkőzéseket. Játékosokkal hasonló a helyzet, összeállításban a védelmet értékelem jobban, ők a szürke eminenciások.
Az egész család játszott? Így akkor mindíg van téma.
A bajom az, hogy nincs Digi TV-m, és a nagy meccseket ott közvetítik most már rendszeresen.
@a szív fészkei:

"Te mit tudsz? és azt honnan? Mert kurva magabiztosan nyilatkozol itt. [...] Honnan ez a tuti vélemény?"

Egyszerű tényeket soroltam, másokkal ellentétben nem összeesküvés-elméleteket gyártottam, ha valami csak a véleményem, azt jeleztem (szvsz pl.), ha önhitt kinyilatkoztatásnak tűnt, elnézést érte. Netán hamisak az állításaim, nem létezett például átvilágítóbíróság, '97-ben Hornékat nem szólították fel lemondásra? Más országokban nem a főkolomposokat vették elő először, és csak utána kerítettek sort a "legalja" besúgókra?

"Mondj neveket, ha ennyi mindenről vagy jól informált. Mert ez addig csak puffogás."

Pontosan mire vagy kíváncsi? A komcsi felső vezetés névsora jól dokumentált, sosem volt titkos, az ő megítélésük lett volna szvsz fontos. Az ügynök-lista viszont mindig is nagy homály volt, valószínű már az is marad.

Medgyessy: neki már '97-ben volt afférja az ügynök-törvénnyel, mivel '87-89 között KB tag volt, a D-209-es ügy (III/II) 2002-ben jött elő.
@saravad: Nem is lehetsz a másik oldalon, hogyan is gondoltál erre. Eleve hívtalak kisérőmnek a Vigyorgóba, most egy órája kb.
@Fabius: Te a Tótán volt egy csaj - olyan lelkes és némileg fellengzős kis újságírótanonc vagy mi, az hujjogott erősen, hogy emberek, meg vagyunk mentve - ez a választási sokk után történt, amikor kezdétk legyalulni az országot a fijúk -, jön Kumin és megírja a blogjában a tutit!!! Ő a tiszta, a jó, a szakképzett!

Összenéztünk - Rodeo tán emlékszik a nőre, aki különböző színű tollakkal tanult mindig angolul, ahogy mesélte - , nekem Sólyom összes kezeként se volt szimpi pasi, de oké, elolvasom, ígértem, ahogy mások is...

Hát sugárhánytunk a függetlenségétől - kérdeztük is a csajt, hogy most ez mi? Meg volt zavarodva szegény nagyon.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Dögök vagyunk, de azért szeretsz minket, csak tőlünk köszöntél el. Na ugye!
@Andal: Gondolom, teljesen véletlenül összefüggésben a miniszterelnökségével. Nem előbb, nem később.

A kerekasztalon Orvbűn, Tölgyessy, Antall - szinte csupa jogász - ezekkel a pártführerekkel tárgyalt. Tudván tudva, ki milyen szerepet vitt. Hát akkor kellett volna lépniük ugyebár. Ha az volt a stájsz, hogy a vértelen, mondhatni sima átadásért cserében maradhattak, akkor ez volt a megegyezés. Nem tudom, csak mondom, hogy esetleg volt biznisz.

Hornnak meg nagyon nagy volt a nemzetközi respektje ugye. Ő talán ezzel a határnyitással - mondjuk a németek szemében - törlesztett a múltjáért. Feltételezések, én nem jelentek ki.
@Andal: Mint ötvenedszer írom, Orvbűn a lehető legjobb viszonyban volt Horváth belügyér elvtárs vejével. Aki még msot sem szerepel semmilyen megvizsgálandó névsorban, holott az ő utasítására gyalulták 89-től a papírokat a BM-ben. Végvári József www.youtube.com/watch?v=oavYnIQklSQ - azóta meghalt bennfentes mesélt erről.
@a szív fészkei: Még egy kicsi hátra van, amit küldtél, hallgatom. Kösz.
Végvári-féle Duna-gate. Érdekes volt, figyeld a dátumot. Ki volt uralmon?
@Mariann19:
Jaj, szétszórt vagyok, figyelmetlen. Épp külföldre készülök 1 db fogkefével, vagy itthon hasonló háttérrel, + család meg izé...

Zenét is hallgattam közbe'.
@a szív fészkei:

D-209 ügyet ha a kampányban robbantják, talán logikusabb lett volna, pont ezért nem szeretem az ilyen homályos ügynök-sztorikat.

"Hát akkor kellett volna lépniük ugyebár. Ha az volt a stájsz, hogy a vértelen, mondhatni sima átadásért cserében maradhattak, akkor ez volt a megegyezés. Nem tudom, csak mondom, hogy esetleg volt biznisz."

Nehéz ügy, mert még pont az mdf ígért tavaszi nagytakarítást, meg az szdsz is harcos antikomcsi szövegeket nyomott a kampányban. Antallék bénasága persze vitathatatlan, de megértőbb vagyok velük: utólag könnyű okoskodni, akkoriban, a tárgyalásoknál, azért nem volt 100%, hogy az oroszok kimennek, a kommunizmusnak végleg vége. A '94-re kiizzadott ügynök-törvény meg erőtlen volt szvsz, hogy ez azért lett volna, mert tele volt egy máig is titkos szervezet titkos ügynökeivel a parlament, vagy hogy Antallék tartották magukat a '89-es "nem lesz leszámolás" titkos ígéretükhöz a rendszerváltás után is, azt erősen kétlem.

Horn csak a hírvivő volt, nem ő nyitotta egyedül a határt, Némethék orroltak is rá a babér-aratásért :)
@a szív fészkei:

knausz, és tg-én osztja az észt, azt a baromi keveset:))
@orica: Ja igen, te nagyon nyested. Szegény, én valahol sajnáltam, annyira okos akart lenni.
@Andal: Csak a tekintélyes kisgazdák fele ügynök volt ugyebár. A nagy öregek...
@a szív fészkei:

Nem az zavart, hogy buta, hanem az eszement imádata TWÁ iránt taszított, de nagyon.
@orica: Szerintem csak be akarta nyalni magát, hogy aztán tündököljön ott ékkőként. Csak Árpád azért nem ennyire orvbűnista ;-DD ugyebár.

Fura egy madár volt, annyi szent.
Szrintem Rodeo sose hitte volna, hogy valamiben egyet fog érteni Semjénnel. :-DDD
@Fabius: "ezeket a kártyákat nem a választások előtt másfél évvel, hanem másfél hónappal kéne kijátszani"

Talán nincs semmi érdemleges feljegyzés, akta arról, akit gyaláznak, ezért késlekedés nélkül el kellett kezdeni a sulykolást.
Vagy van akta, és ami most megy, az a figyelmeztetés: ennél csak rosszabb lesz, ha nem száll ki.
Vagy mégsincs akta, de ami a rosszabb, a "szakértők" szerint nem is lehetne hitelesnek látszót hamisítani.

Tekintettel arra, hogy Orbán Bajnai első megnyilvánulása után rögtön úgy viselkedett, mint a befoglalt pokrócról morgó kiskutya, a második variációt ki is zárnám.
@a szív fészkei:
Bearanyozta az esténket. Most Toy Dollst hallgatunk, tudományos levezetésképpen.
@orica: knausz? Na, ha Tótát imádta, akkor ezt még fokozta Törökre... Sokszor olyan érzésem volt, hogy férjet fogna, akkorákat tudott nyalni.
@Légifarkas: Van neki katonatiszt jobboldali ura. De ezek szerintfelizgatják a blogoló pasik. Még az a Török is, akiről legutolsó sorban jutna eszembe, hogy férfi.
@a szív fészkei:
És igen! A fogkefe mellé bekerült a törölköző. Kösz, kockáról kockára, ahogy kell :)
@a szív fészkei: ez nem fotókiállítás hanem kibaszás

hircsarda.blog.hu/2012/11/19/semjen_en_nem_de_isten_tud_nemetul

kurvára be lehetnek szarva és dühösek, hogy semmire sem mennek a kurva nagy hatalmukkal még a bolha is kiröhögi őket mert olyan nevetségesek mint züld libafos a tányérjukon spenót helyett

ha a Nagy Navarro kitart és váltott lovakkal tudják ezt folytatni -még ott a zisten segge alatt a kunigundapicsáján is- akkor ezek átmennek tébolyba

nem lehet ezeket a szarokat felgyújtani?

brühühühühü
@a szív fészkei: ez a szar MOL akkor bukott amikor beorbánozták végleg és teljesen semmilyen okos beruházó egy fillért sem tesz olyan műintézetvbe amellyel egy idióta játszadozhat kényére kedvére már vételkor buktak mintegy 800 milliárdot és azóta tovább a részvények értéke 35%-kal vagy többel romlott és ott lebeg azon a szinten most INA-val még tovább majd értéktelenné válik...

brühühühühü
@a szív fészkei:
miben végülis? még csak most gyüttem vissza olvasni

brühühühü
@a szív fészkei:

ja....a knausz-ka...tanulni akart de csak azzal a metódussal amit ő talált ki...nekem a kuminttól hányingerem volt mindíg is ő meg ...mint írád....nem ez az egyetlen tévedése...én maradok TW híve meg még néhány "ÉS" íróéi

brühühü
@rodeo36:
Talán a rockzene fikázására gondolt Szív, bár Semjénnel egyetérteni komoly meghasonlás.
@saravad:
megvárom @szív magyarázatát még abban sem értek egyet tömjénnel amiben véletlenűl esetleg...a rockzene és még néhány más "dolog" számomra nem létezik...sem nem útálom sem nem ítélem el...van és nekem semmi közöm hozzá...egyszer nagyon régen a MOM-ban beszorúltam egy nagy hangfal mellé és kurva nehezen tudtam elszökni utána hetekig kezelték a fülemet...brühühühü
@a szív fészkei:
ha a vastagbőrben idézett izé a za doktori akkor bármi...szóval egy ilyen sekélyes szarért doktorit adni...hát az adományozót minősíti

szarból csak szar lesz legfeljebb kiszárad vagy elpárolog

brühühühü

borzalom
@Fabius: „ A törvényről

A törvény olyan, mint a pókháló, amely megfogja a kisebb állatokat, a nagyobbak azonban átjutnak rajta. A dongó beléje jutva széttépi, s kirepül belőle, a kis légy azonban fennakad benne.”

„hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve!
@a szív fészkei:

lömpöpő: úttalan utakon és mocsáron át tolatva balettcipőben

és van programjuk is...meg ők azután a kik isch? mind a 12-n mert ők nem még ha belegebednek sem a Fleto-val...és mással sem

szóval egyre unszibbak a zöldségesek meg nagyban tudományos tévedések

a Sandy egy ciklikus fenomenon maximális szintre futásának felfutó ága még lesz egészen 1 vagy több méteres tengerszint változás is...akik hozzásegítenek nem tesznek ellene mert nem hoz hasznot nekik a többiek meg szenvedik...majd most el kell dönteniük és nagyon gyorsan, hogy mire költenek vagy elveszítik területük 35 - 50 %-át...ami olyanná teheti őket mint ma Gáza

brühühühü
@Fabius:

"a billentyűrdoidok minden puskaport ellőnek, és az unott ásításon íkvül aligha lesz reakció a sületlenségükre."

"Szarból nem lehet ostort fonni." (Bohumil Hrabal)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Borocz Jozsef meg sohasem perelt be senkit ragalmazasert, es nem kert helyreigazitast.

Leszarnam en is, de epp a kozszolgalati media legfobb vezetoje.

Erthetem ezt ugy, hogy te is az ugynokaktak nyilvanossagra hozatalat, es a volt partallami vezetok buntethetoseget, a politikabol valo kizarasat tamogatod?
@Fabius: amíg tart a gyomor

a következő fázisban nyáladz6nak új nagy hivatalér is...

sose felggyük hogy azok is voltak bevetésen akik most nagyok...

cserpalkó
navracsicska
arogán
stb
FB: fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/547032_403759163029444_801144188_n.jpg "GAZA - Palestinian gunmen shot dead six alleged collaborators in the Gaza Strip who "were caught red-handed," according to a security source quoted by the Hamas Aqsa radio on Tuesday.

"They possessed hi-tech equipment and filming equipment to take footage of positions," it said.
The Hamas radio said the men, who were suspected of working for Israel, were shot. It did not elaborate.
Gunmen chained the body of one of the alleged collaborators to a motorcycle and dragged it throughout the main streets of Gaza City.."
@rodeo36: Életem a Rolling elítélésében. Bár, t nem azért, ami Sömjénke meg Menuhin. Tömjénzsótyesz láthatólag soha nem volt koncerten, pláne nem Rollingon szegény feje. te nem akartál, Menuhin meg ez a korosztály.

A BEatlesnek is voltak eszelősen zúzós számai, de tény, hogy ők mentek a lírai oldalra is, mert a korai felosztás szerint ők voltak a jófiúk, Jaggerek 50 éve a rosszak. Mellesleg neki is vannak sírnivalóan szép dalai. Pl. az Angie.

Én soha nem a Sátán rosszát éreztem belőlük, persze van ilyen számuk, hogy szimpátia vele - hanem az erőt és az élniakarást, a szexet: és fél évszázada ott van a topon és ma sem adják fel, indulnak turnézni a halom sok dollárjukon túl. Imádom őket, kétszer is zseniálsak voltak, ha most jönnének, megint elmennék boldogan.

Lehet, og ynem bachi harmóniákkal dolgoznak e valami őserővel és az is fontos. Nekem legalábbis, de ötven éve nem vagyok egyedül ezzel. Amitől meg a katkó egyház fél, az mindig világsiker: lásd Harry Potter, mert valami olyan számukra dühítő őszinteség és potencia van bennük, amitől beszarnak, mint Orvbűn Bajnaitól. Ez pláne tetszik!
Esz a kurva motor: szóval: Menuhin é te másért ítélik el a Rollingot, mint ez a templomi kornyadó kanóc. Te nem akartál koncertre járni, okézsoké, Menuhin meg nem az a korosztály, aki akarjon. Hogy meghívták nagy kóveddel, azt mutatja, hogy Jaggeréknek volt gyerekszobája, amúgy tényleg, középosztálybeli srác volt, kurva nagy IQ-val és jó neveléssel.
@rodeo36: Megpróbálják, mindjárt egy éve megy a tiltakozásuk. ezért ez az aránytalan befenyítés, belerángatva a papot is, aki hagyja. Mégis a pénz a legnagyobb úr, hiába prófétál a bankok ellen.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Én szeretnék hinni neki!" Én is szeretnék hinni neki, azonban én nem hiszek neki.

Miért nem? Sok okból. De ha már ügynökök és közélet. 2010-ben a szagértői kormányzása utolsó ogy. ülésnapján maszop + fityisz közösen leszavaztak ügynökös? mágnesszalag bizottságos? ügyet. Köszönöm, nem felejtem.

Mondok másik okot. Bajnai sokak szerint a csótány embere. Biztos ez? Nem lehet hogy fordítva?

Bajnai "üzleti" karrierje hamarabb indult mint csótányé. Bajnai már az átkosban valami amerikai? fiatal közgazdászok nemzetközi? szervezetének volt a magyarországi tagja? elnöke? Csótány akkor meg a láthatóan erodálódó kicben épített fő-fő kictitkári karriert. Így utólag melyik pálya volt a "kifizetődőbb"?

Szóval lehet hogy fletó szerepe pusztán csak annyi volt, hogy Bajnai szimpinek tűnjön. Ehhez 5-6 év ámokfutás, évi 6 mrd $ államadósság növelés igazán nem nagy ár, úgy különösen hogy Te, meg én fizettem, fizetem, fizetni fogom (egy klasszikus gazember után - 6.lenin - szabadon).
@shwarcz bácsi: Üdvözöllek a Bereznay András-t ismerők "klubbjában".

Mondtad: "Sajnos meg mindig többen vannak, mint kellene."

Kérdem, kik vannak többen?
"internetes oldalakon egymást érik a külföldön szerencsét próbáló magyarokkal készült interjúk és történeteik"

az özönvíz ezután várható... vagy gátszakadás...
uyganis a felfokozott érdeklődés azt mutatja hogy még nagyon sokan csak ELHATÁROZTÁK többé kevésbé, de fizikailag még itthon vannak...

ennek az orszgágnak harangoztak...
a többség döntött, mivel a fides mafia és vele az elmúlt 65 (/1012) év leválthatatlan, ezért aki csak bír (főleg akinek kis polgárosultabb beütése van, és ezek milliók) MENEKÜL...

már lukasenka is gratulált... viharos gyorsan épül a feudál náci kommenyizmus !

jajrá magyarok ! jajrá fides !
@saravad: "Épp külföldre készülök, egy fogkefével..."
Csak nem hagysz itt minket szomorú magányra kárhoztatva? Elmehetsz, de csak rövid időre, várunk vissza. Vásárfiát hozzál!
@rdos: A fideszdroidok. Ki az a bereznay Andras?
Szokták mondani, vannak hívők, és vannak keresztény emberek.

Mint az olasz maffia, templomba azok is jártak, géppisztollyal.
Valahogy nekem is ez az érzésem támad amikor Orbán és "keresztény" követőire gondolok.
süti beállítások módosítása