Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.11. 04:13 Fabius

Papcsák a cenz ura

Címkék: fidesz cenzúra tüntetés feljelentés zugló papcsák ferenc

Papcsák Ferenc takarít. Mégse járja, hogy a nertelen bugrisok a szájukra-billentyűzetükre veszik, pellengérre és a halálfasza irányába állítják arccal. Nem oda Buda, eccer volt Budán kutyavásár, Zuglóban meg eccer se, úgyhogy szegénykét minősíteni nem szabad. Mert nagy barátja ő a szólásszabadságnak és véleménynyilvánításnak mindaddig, amíg csupa szépet és jót ír róla a közpénzzel megtömött kerületi Papcsák Harsona. 

Igaz, a píár cikkek rohadtul nem érdekelnek senkit, ellenben a Zugló Vagyonkezelő ügyeivel, meg az országos cimbi Mazsu Gergely viselt dolgaival. Mert kiszivárgott a kismiújság, erről beszél a kerület népe utcán, téren, buszon, villamoson, trolin, kocsmában, de ha poszt születik a témában akkor Ferink beremeg, mint Komár moped az őszi ködszitálásban negyvennél, és azonnal cenzúráért kiált. Nem beszélhet erről se a Vagyonkezelő FB-ben ülő önkormányzati képviselő, se a zuglói választópolgár. Mert titok ám ez, hétpecsétes üzleti, közpénzzel elszámolni az egykori elszámoltató biztosnak nem kell, helyette van ez:

2011. évi CXII. törvény 27. § (5)

 „A közfeladatot ellátó szerv feladat és hatáskörébe tartozó döntés meghozatalára irányulón eljárás során készített vagy rögzített, a döntés megalapozását szolgáló adat a keletkezésétől számított tíz évig nem nyilvános. Ezen adatok megismerését – az adat megismeréséhez és a megismerhetőség kizárásához fűződő közérdek súlyának mérlegelésével – az azt kezelő szerv vezetője engedélyezheti”.

 Egy kiherélt poszt Várnai képviselőnél, kettő vázlatba téve nálam, hétpecsétes közpénztitkokról nem fecserészünk, nem kérdezünk és punktum. Ezt a posztot is vázlatba teszem örömmel, Feri, csak kiálts cenzúrát.

 De nem állt itt meg, körbenyálazta a vele foglalkozó cikkeket a Népszavánál és a Hír24-en, és az egyszervolt zuglói tüntetéssel foglalkozó írások alól a csúnyán beszélő kommentelőket följelentette. Úgy látszik hézagos az elméje szegénynek, és elfelejti, hogy az emberek elmentek a polgármesteri hivatalhoz is tömegével, hogy az arcába mondják és írásba is adják a véleményüket

papcsák-cenzúra.gif

 Mennyivel bátrabb és gerincesebb dolog lett volna odajönni, kiállni az emberek elé és meghallgatni amit mondani akarnak. De te éppen bujdokoltál valahol halált megvető bátorsággal, kitetted céltáblának Biharit, akit a sok teli torokból ordított vélemény hallatán akkora sokk ért, hogy az Értelmező Kéziszótár "kétségbeesetten becsinálva" szócikk alá nem magyarázatot ír, hanem kiteszi Bihari Index videóból lőtt képernyőképét. Pedig mennyi időt, energiát megspórolhattál volna, ha ott elkéred a rólad kemény véleményt megfogalmazók adatait a feljelentéshez, és nem így utólag kell puhapöcs módra a rendőrökkel levadásztatni a csúnyaságokat személyes kontaktus hiányában írásban megfogalmazókat.

 Őszintén érdekel, hogy mit tervezel ezek után? Odamész az emberekhez a Bosnyák sarkon ahogy szoktál, hogy 'potkívánok, én vagyok itt a polgármester és országgyűlési képviselő, úgyhogy rólam vélemény alkotni nem ér, bibibí, de a kedvemért majd tessenek már elmenni regisztrálni, ajánlóíveket aláírni, szavazni és satöbbi. Mert az rohadtul kéne ám édesaranyos szeretlekzugló választó, de mondom újra, ha a véleményed meghallom büdös paraszt, akkor a kurva anyád!!

 

Így tervezed, Feri? Mert a szeretedzuglóság is befagyott az időközire szavazat könyörgésnél. Az meg nem tegnap volt. 

 

720 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr974901360

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kommentbűnözés 2.0 2012.11.11. 18:34:21

Rájár a Népszavára a rúd.  Amikor életbe lépett a médiatörvény, rögtön megpróbálták alkalmazni a legpiszlicsárébb módon, és kormányzati szintről feljelentették a Népszava kommentelőit egy nevetséges indokkal. Az eredmény: pár nap bizonytalanság, ...

Trackback: VENI, VIDI, VICI 2012.11.11. 16:47:48

Októberben még a testület fideszes többsége leszavazta, hogy napirendre kerüljön a közösségi kertekkel kapcsolatos előterjesztésem, mára megtört a jég. Az előterjesztésem célja, hogy a Pesterzsébeten élők is kertészkedhessenek lakótelepi környezetben,...

Trackback: Coming out: vallomás eltitkolt kapcsolatomról Orbán Viktorral 2012.11.11. 13:28:32

Drága Miniszterelnök úr, kedves Viktor, nem is tudom, hogyan fogjak bele. Fájó szívvel, így a nyilvánosság előtt kell bejelentenem, hogy szakítok veled, hogy kilépek ebből a kapcsolatból, amiről eddig senkinek nem beszéltem, amiről eddig magam sem tudt...

Trackback: A Giró-Szász–Lakatos Ernő-tengely 2012.11.11. 12:56:45

Papcsák Ferenc véleményszabadság elleni ámokfutása sajátos fénybe vonta Giró-Szász András kormányszóvivő minapi kijelentését. És ebben a megvilágításban az egykori kiváló politológus mindinkább hasonlatossá válik nagy elődjéhez, az előző pártállamban h...

Trackback: Szedd magad szemét! 2012.11.11. 12:04:02

Novemberben ismét nagytakarításra szólít fel az önkormányzat, legnagyobb cége, a Prizma Nonprofit Kft.  Valójában a ház környékének rendbetételén túl, itt a legnagyobb haszon a széttartó és motiválatlan lakóközösség újrakovácsolása. Vagy annak az ...

Trackback: Szedd magad szemét! 2012.11.11. 12:03:41

Novemberben ismét nagytakarításra szólít fel az önkormányzat, legnagyobb cége, a Prizma Nonprofit Kft.  Valójában a ház környékének rendbetételén túl, itt a legnagyobb haszon a széttartó és motiválatlan lakóközösség újrakovácsolása. Vagy annak az ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szóval hogyan is van ez zuglóban? ki függ kitől és mikor?

brühühühü
Aztabazmeg, így még másképp fest ez a Papcsák ügy. Magyarul a Papcsák visszavág cikkek alatt kapott mindenfélét azért, mert beszari módra nem állt ki a tüntetők elé a petíciót átvenni Mr. Cenzor. Most meg perelne.

Nem hiszlek el ostoba gyökér :-D:-D

Sikerül világá kürtölni hogy nem csak gyáva hanem bosszúszomjas idióta is vagy. Olcsóbban megúsztad volna ha lapítasz Bukferenc.
idős falusiak mesélik, h még a régi világban, mikor vki meglopta őket, azt henteskampóra akasztották, hurkot dobtak rá, és a falu apraja-nagyja egy emberként, mint a kötélhúzásnál, végighúzta a delikvenst a főutcán, amibe az szépen bele is halt; mekkora ötlet (!) - mégse vihetik el az egész falut; manapság már nem ilyen akkurátusak, eluralkodott rajtuk a fotelizmus: egyik-másik emlékszik csak, milyen körülményesen tudták megszervezni, hogy két notórius cigányhoz bőrfejűeket hívjanak kéz- és lábtörést kívánni; az azonban még a magamfajta tanyasi furkónak sem fér a fejébe, aki a falusiak ügyes-bajos dolgait tisztes távolból szemléli, hogy a városi népek hogy nem találnak elég módot, hogy móresre tanítsák Papcsákot, mint Csülökék Potrien őrmestert
Hát, ezek a "gyalázkodó" hsz-ek olyanok, mintha egy rózsaszállal meglegyintgették volna ezt a zuglói ágaskodót.
Az egész műbalhé, és a fityesz most is Papcsákot találta alkalmas bránernek: féljen, sőt rettegjen mindenki akármi dehonesztálót írni a fenséges fideSSre.
Ennyi.
De akármit csinálnak, a netet nem tudják megregulázni, a ritka ellenszenves zuglói p@cs most is csak kókadt lesz. Hehe.

Ps. Fábius, hogy tudták a zuglóiak ezt az import okádékot, olyan lelkesen uruk- és parancsolójukká felkenni?!
Élesen fogalmazol Fabius, bántod szegény bácsit. Pedig ő csak a verejtékes munkával elcseszett becsületéért küzd ami pöttyet besározódott miközben fáradtságot nem ismerve a köz javára melózott. Gyávaságról meg szó nincs, nem azért nem tolta fényességes orcáját a kínos kérdéseket feszgető népe elé mert gyáva, hanem azért mert az a hülye jónép alkalmatlan időpontban csesztette, ő akkor is csak a hálátlan zuglóiakért melózott és azt be lehet látni könnyen, hogy ilyenkor egy fontos ember nem állhat a fika özönbe...na de most már minden határon túl léptek ezek a "Nyikhaj, senkiházi, tollforgató terroristák" (by kövér lacus) :)

ui: hányinger ez az egész úgy ahogy van. remélem csúnya gyomrosokba fut még bele ez a nagystílű tróger meg a díszes kompániája.
Tippeket, mikor indu bé, a fasztalan cenzor, a hazug narancs csicska?
Arra azér kíváncsi lennék,hogy a fent idézett örvényt,vajon hanyan szavaznák meg,mondjuk Svédországban?

Amúgy meg,vastag szart a Faszság Feri torkába!
Nem csoda, hogy 10 évre titkosítja Papcsák a Vagyonkezelő zrt ügyeit:

„ A társaság kompetenciái túlnyúlnak a jogszabály által megengedett lehetőségeken, mely önmagában súlyos pénzügyi többletigények teljesítését indukálja. A Zrt támogatási igénye hallatlanul nagy, teljesítése felülvizsgálatlan, működésében kontrollálatlan. Mintha a tulajdonosnak nem lenne kellő rálátása a Zrt tevékenységére, mely mellett a társaság beszámoltatása is alig történik meg, vagy talán a tulajdonosi akarat is hiányzik.”

Azontúl, hogy a titkosítással a saját seggét védje, ezért is:
"A kronológia alapján nyilvánvaló, a polgármester még akkor is legalább egy éven át védte, fedezte a vezérigazgatót, miközben már mindenhonnan, ellenzéktől, az Felügyelő Bizottságtól, itt lemondásokkal nyomatékosítva, a CC Audittól , Szebellédi úrtól, a fideszes képviselőktől, a hivataltól folyamatos vészjelzések jöttek.. Ez az éves késlekedés feltehetőleg sok-sok , akár százmilliós nagyságrendű kárt okozhatott a kerületnek."
varnailaszlo.blog.hu/2012/09/27/_ez_bizalmi_allas
Amúgy itt a lényeg, hogy mit szeretne a kormány, és miért fut bele immár másodszor a kommentelők vegzálásába. A választások közeledtével egyre inkább szeretnék kontrollálni szeretett népüket.
Emlékszünk még tán arra, hogy elöször a Médiatanács jelentette fel a Népszavát a kommentelői miatt 2011-ben, amitől sok online hírfelület, blog beszart, és nem engedte a kommentálást.
Na akkor írta ezt Michnai Attila (Heti Válasz):

"Mert igenis meg kellene szűnnie végre az interregnumnak a legújabb média felület, az internet terepén,
(...)
ahogy érdemi olvasói hozzászólásokat szerkesztői szűrés nélkül, pláne névtelenül, vagy álnéven a nyomtatott sajtóban sem szokás közzétenni, úgy lehetne honos e módszer a net világában is.
(...)
csak hitelesen azonosított személyek szólhatnának hozzá közvetlenül bármely fórumon, az internetes sajtó szereplőinek legszélesebb körű összefogásával.

Mert tévedés ne essék, valami ilyesmi lehet az eredeti kormányzati törekvés is,"

Az meg plusz bónusz a mostani ügyben, hogy aki kiváncsi (hogy sáfárkodnak a közszereplők a rájuk bízott közvagyonnal), az bekaphatja, mert 1, úgyis 10 évre titkosítva van, 2, majd jól beperelik, vegzálják, elbocsájtják.
@kormányzó: És még a Fidesz pofázik a korrupcióellenes harcról. Az ilyen törvények éppen a melegágyát jelentik a korrupciónak. És az átlagpolgár, még csak tenni sem tud ellene. A Fidesz és a Bonsai Duce elmegy a kurva anyjába. Álljanak ki végre az emberek elé, és egyértelműen vágják a képünkbe, hogy ők ezt akarták 2010-ben. Egy olyan országot, ahol törvényi szintre van emelve a korrupció és a közpénzek lenyúlása.
Egyébként meg Streisand Effect :))))
http://www.szanalmas.hu/?label=Hello+Dolly!

"A Streisand-jelenség azóta a félresikerült, célját elérni képtelen, szándékával ellentétes hatású cenzúrát jelenti. A neten ugyanis a tiltott tartalom felhívja magára a figyelmet, és inkább terjed, mint hogy eltûnne. Mint azt John Gilmore netguru mondja: "A net a cenzúrát veszteségként értelmezi, és megkerüli."

Úgyhogy még több cenzúráért kiáltó Papcsákot kérünk, annál többet és többen fogunk tudni a disznóságaikról:)))
@aritus: nem sikerült a link, talán most:
http://www.szanalmas.hu/?label=Hello+Dolly!
@aritus: jó a link, csak nem tudom miért nem kékül ki, hogy kattintással lehessen megnyitni:((((
@aritus: már tegnap is szarakodott, a blogmoci is sztrájkol a cenzúra ellen...vagy ért
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mindegy, azért meg lehet nyitni, csak eggyel több mozdulattal:)))
de azt papcsát tudja, hogy fölöslegesen jelentette fel őket? a nol-nál az első admin beballag, és átírja, hogy csak 2 napig őrizze a logokat a szerver.
aztán bekaphattya papcsák is meg a médiabezottság is.
@aritus:
:))

Érdemes Várnai blogját beidézni:

"2010. november 18.

Dr. Papcsák Ferenc megválasztatja Mazsu Gergelyt, a Zuglói Vagyonkezelő Zrt vezérigazgatójának. A képviselő-testületi ülésen a pályáztatás hiányát és az alkalmasságot firtató kérdésre azt válaszolja: „ez bizalmi állás.” Mazsu Gergely testvére, Mazsu Orsolya társtulajdonos Papcsák Ferenccel a Percarus kft-ben, mely a Polgári Zugló kampánykiadványt kiadta. Az édesapa, Mazsu János debreceni fideszes képviselő.

2010. december 15.

Mazsu Orsolya férje, Istók Ede a frissen létrehozott zuglói Eszközkezelő Kft. igazgatói posztját kapja meg. (Fél évvel késöbb a kerület részvényeinek engedély nélküli eladásáért távozik posztjáról.)

2011 március 02.

A Vagyonkezelő Zrt. Üzemi Tanácsa a polgármesternek és a képviselőtestületnek írt levelében sérelmezi a szabálytalan elbocsátásokat, politikai tisztogatásról beszél és figyelmeztet a szakmaiatlan, a belső szabályozást átlépő új vezetésre, külön felhívva a figyelmet a frissen kinevezett, a késöbbi un. Gyorsszolgálati divízió-vezető tevékenységére.

„Társaságunk átvilágításával kapcsolatban a Zuglói Zrt. kezelésében lévő ingatlanokon folyamatban lévő épület karbantartási feladatok ellenőrzésével a Vezérigazgató úr megbízta a „területileg illetékes”, Ebes-i székhelyű Titansystem Kft-t. Megbízási szerződése a fenti munkák ellátására vonatkozik, melyet a cég műszaki ellenőri végzettség hiányában végez. Gyakorlatilag, a fentieken túlmenően, Nagy Gyula Krisztián, a fenti Kft. ügyvezetője irányítja a Pétervárad utcai kirendeltség munkáját. „

2011. folyamatosan

A Vagyonkezelő dolgozóinak több mint felét elbocsátják, többek között az Üzemi Tanács és a szakszervezet vezetőjét és nem utolsó sorban a belső ellenőrt. A többiek megfélemlítetten dolgoznak.

2011 május 2.

A Vagyonkezelő Zrt. 2011 május 2-án gyorsított közbeszerzést ír ki 1,4 milliárd forint értékben „Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata tulajdonában ill. fenntartásában lévő épületeken végzendő építési, felújítási, szakipari, fenntartási munkák elvégzése a keretmegállapodás megkötésétől számított 36 hónapon keresztül szerződésenként 2 millió és 250 millió forint közötti értékben.”
A közbeszerzésen egyedül a HBF Kft indul és nyer is. A cég, - mely e mellett párhuzamosan több a vagyonkezelő Zrt. által kiírt közbeszerzésen is elnyert - újította fel Baktalórántháza központját, mely településnek 2002 2006 között dr. Papcsák Ferenc volt az országgyűlési képviselője.

A cég által nyáron végzett intézményi felújítások kapcsán rengeteg panasz érkezik a kerületi intézményektől.

2011 december 15.

A polgármester tájékoztatja a képviselő testületet, hogy a Vagyonkezelő vezérigazgatójának kifizetik a teljesítménybért.:

„a kitűzött teljesítménybér ügyében ő hozott döntést, mely elvileg és a szerződés szerint is kifizethető.”

Az ellenzék a teljesítménybérről csak a 2011-es beszámoló után akar dönteni.

2012. január 16.

A CC Audit Pénzügyi Tanácsadó Zrt által készített átvilágítás anyag összefoglalója a polgármester és a képviselők elé kerül. Az anyag a Vagyonkezelő Zrt-re nézve igen súlyos megállapításokat tartalmaz:

„ A társaság kompetenciái túlnyúlnak a jogszabály által megengedett lehetőségeken, mely önmagában súlyos pénzügyi többletigények teljesítését indukálja. A Zrt támogatási igénye hallatlanul nagy, teljesítése felülvizsgálatlan, működésében kontrollálatlan. Mintha a tulajdonosnak nem lenne kellő rálátása a Zrt tevékenységére, mely mellett a társaság beszámoltatása is alig történik meg, vagy talán a tulajdonosi akarat is hiányzik.”

2012 január 23.

A testületi ülésen a Jobbikos képviselő közérdekű kérdést tesz föl vezérigazgatónak adott teljesítménybér pontos nagyságát illetően.

Harrach Péter fideszes képviselő szerint „a Felügyelő Bizottság tárgyalt erről és 800.000.- Ft-ról volt szó, nem 8.000.000.- Ft-ról…” A képviselő nem kap választ.

Késöbb kiderül Mazsu Gergely vezérigazgató 8 millió 736 ezer forint teljesítménybérben részesült.

2012 január 23.

Az önkormányzat működésének átvilágításáról szóló napirendi pontot elnapolják. A testületi ülésen idézek az anyagból és kérem, tárgyalják az előterjesztést a napirend fontosságát alátámasztva idézem „Kiemelten kockázatosnak tartjuk a ZV Zrt tevékenységét..” A polgármester megvonja a szót. A döntés az anyag tárgyalását a testület március 15-i határidővel megtárgyalja.

2012 március.

A Vagyonkezelő ZRt. Felügyelő Bizottsága - miután belső ellenőrzést nem tud elérni, - határozatot hoz külsős szakértők megbízásáról. A kijelölt szakértőkkel se a vezérigazgató se a polgármester nem köt szerződést. A polgármester a május 31-i testületi ülésen azt állítja, hogy a vizsgálat folyamatban van.

2012 május 14.

Máténé Virág Krisztina a Vagyonkezelő Zrt Felügyelő Bizottságának Fidesz-KDNP által delegált elnöke és ifj. Harrach Péter FB tag a Vagyonkezelő Zrt 2011-es éves jelentésének FB általi elfogadása előtt lemondanak FB tagságukról. A politikus a hvg.hu-nak azt mondta:

„Zugló vagyonkezelő társasága a törvényben előírt kötelezettségeknek eleget tett. Az viszont igaz, hogy a szintén fb-tag fideszes képviselővel, Máténé Virág Krisztinával beruházásokkal és fejlesztésekkel kapcsolatban kezdeményeztük külső szakértő bevonását.” Harrach Péter megjegyezte, lemondása miatt azt már nem tudja, hogy a szakértői vizsgálat eredménye mi lett.”

2012. július10.

A polgármester belső ellenőrzést rendel el a gyorsszolgálati divízió tevékenységére vonatkozóan.

2012. július 13.

A Vagyonkezelő Zrt újabb közbeszerzést ír ki a gyorsszolgálati tevékenységre 120 millió forint értékben, melyet ismét a HBF Kft. nyer.

2012. augusztus 2.

A belső ellenőr átadja a vezérigazgatónak az elkészült vizsgálati anyagot, de az igazgató azt írásban nem hajlandó átvenni.

2012. szeptember 4.

Az FB tagok határozatban kérik, hogy a vizsgálati anyagot megtekinthessék. A belső ellenőrzési anyag súlyos megállapításokat tartalmaz. Nem mellesleg visszatükrözi, alátámasztja a CC Audit átvilágítását.

2012. augusztus 31.

Mazsu Gergely jobb állásra hivatkozva lemond a Vezérigazgatói posztról. Mint mondta a válságmenedzselést elvégezte."

Ez tényleg egy sikertörténet!
Ez a szánalmas narancsos figura azért ugye egyszer szintén elszámol majd...
HITELES EMBER! NAGYON!!!

Korrupció, hanyag kezelés, ... + még néhány dolog azért majd meg fog állni egy későbbi bíróság előtt. :))
A másik kretén meg a kis nyomi tonyó gyerek.
A nemzetközi jogász szerint:

"Szezonvégi kiárusítás: letelepedés pénzért?

Lobbigyanús zagyvaságnak tűnik Rogán Antalék javaslata, amely szerint 250 ezer eurós államkötvény-vásárlással az unión kívüliek számára megkerülhető lenne az idegenrendészet szigora."

Kiló veszün stiklis fazonokat...

"Van öt kedvenc azerijük, kínaijuk vagy más, EU-n kívüli polgáruk, akit mindenképpen be akarnak ereszteni – tippelt Nagy Boldizsár nemzetközi jogász, a CEU és az ELTE oktatója a HVG érdeklődésére, hogy mi motiválhatta Rogán Antalt és két frakciótársát, amikor a T. Ház elé terjesztette az úgynevezett harmadik (vagyis nem uniós) országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló 2007-es törvény módosítását. A Rogán, valamint a településüzemeltető szakmérnök végzettségű Babák Mihály és a hitoktató-pedagógus Kapus Krisztián által jegyzett eredeti indítvány szerint az a jelölt, aki legkevesebb 250 ezer euró értékben jegyez minimum öt évre szóló, úgynevezett letelepedési államkötvényt, „különös méltánylást érdemlő gazdasági érdekből” a belügyminiszter döntése alapján letelepedési engedélyt kaphat Magyarországon, még ha egyes egyéb feltételek hiányoznak is hozzá."

Értenek hozzá, de tényleg! Sőt... ! :))

Az előterjesztők, sőt újabban a kormány is előszeretettel hivatkoznak nemzetközi példákra. A Külügyminisztérium múlt heti – két jobboldali médium és az MTI részvételével tartott, eredetileg Martonyi János miniszter ázsiai útja apropóján összehívott – háttérbeszélgetésén kiosztott lista szerint „hasonló” gyakorlatot folytat például az Egyesült Államok, Kanada, Nagy-Britannia, Ausztrália, Ausztria, Bulgária és Montenegró. Igaz, a felsorolt országok nem kifejezetten államkötvény jegyzését várják, inkább működő tőkéhez szeretnének jutni. A citált államok közül több előírja munkahelyek teremtését is."

Ezt a végén, ezt a kis apróságot - "A citált államok közül több előírja munkahelyek teremtését is" - már nem forszírozzák, tehát sunyiság van mögötte egyértelműen.

Univerzális Tonyó... Sörnyitónak is lehetne használni, de faéknek jobb lenne.
2011. évi CXII. törvény 27. § (5)

„A közfeladatot ellátó szerv feladat és hatáskörébe tartozó döntés meghozatalára irányulón eljárás során készített vagy rögzített, a döntés megalapozását szolgáló adat a keletkezésétől számított tíz évig nem nyilvános. Ezen adatok megismerését – az adat megismeréséhez és a megismerhetőség kizárásához fűződő közérdek súlyának mérlegelésével – az azt kezelő szerv vezetője engedélyezheti”.

...

A fideszesek 10 évre titkosítják az összes adatot, tényt, tervet, gondolatot és véleményt ?

Vagy nem ilyenek alapján hozzák a döntést a " szervek " ?

Csak a hisztérikus rikácsolásukat titkosítják ?

Vagy a sátánista szeánszaikat ?

Béljóslással döntenek ?

Szereposztó dívánnyal ?

Pápai enciklikával ?

Orosz rulettel ?

Milyen döntéselőkészítés van a fideszben ?

Ja, hogy pont ez nem nyilvános.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: elszámolni ezek? Még a halálos ágyukon sem. A többi lehetőség sem játszik, ezt pont ők tudják a legjobban, hisz ebből él az intézményesült vallási maffia.
Írnék én kommentet,de hát a "Gondolatrendőrségtől" is fosok. Így inkább kussolok !
@Dr. simonmondja.:
Nekem erről a bolsevik figuráról és a "szervről" azért leginkább egy paci legnemesebb alkatrésze villan be.
Bár az egy komoly érték a gazdának, ezek meg csak ott lógnak...
Azt meg nem értem egyáltalán ebben a Papcsák ügyben,

hogyha ez a Papcsák magánúton perel valakiket sértegetés miatt,

akkor abban az ügyben miért nyomoz a királyi Rendőrség ?

Bűncselekmény nem történt.

Akkor miért a hatóság feladata üldözni a veszekedő feleket ?

Ha magánúton perel.

Mert ha a fidesz-rezsim ülözi az alattvalóit, akkor értem,

de akkor meg mondják meg egyenesen, hogy csak dicsérni szabad a fidesznyikeket.

Írják bele az alaptörvénykéjükbe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem kell az, elég lesz a választások utáni könyvvizsgálatkor pár feljelentés, hogy életük végéig bíróságokra járjanak összeszorult gyomorral...
Azért az ottani alkalmazottak sem hülyék, sok ember tett el "papírokat", hisz jól jön az majd, "adott esetben". :D
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Természetesen a gyökerezés és a többi minősítésed Fabiusnak szól!

(Örülj, megmentettelek a feljelentéstől!)
@Dr. simonmondja.: ne aggódj, ami késik, az nem múlik, befogják írni a gránitszilárdságú alaptörvényükbe.
@Dr. simonmondja.:
Ez a hírverésről szól és arról, hogy a tájékozatlanabbja majd megijed talán és visszavesz a "nagyúr" fikázásából. A végeredmény tudható, hisz legfeljebb a yard bejelenti a végé, hogy bűncselekmény nem történt, a vizsgálat lezárult.
Tesztelik a népet.
Mégsem mondhatják elsőre, hogy egy balf.. jogász feljelentése szart sem ért... :)
@aritus:
Azt már annyit faragták, hogy fogpiszkáló csak! :)
Elvégre már korábban is emlegették, h.a zinternet rossz. endresy.blogspot.hu/2012/09/internetes-tuz-szelidites.html
Papcsák meg hülye.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
..

A fidesz-szervek működése 10 évre titkosítva.

Miránk csak az eltartásuk tartozik.

..

Keleti szélre hajóztunk.

Ez már a Tiltott Város
- a kínai császár hatalmi centruma.
@Kijelölt Felelős:
Nem is volt kérdéses! Majd lejátsszák egymásközt!
Fabius v. Bárány meccs! :DD
@Dr. simonmondja.:
Ha keleti példák, akkor vezessük be a korrupt állami hivatalnokok nyilvános kivégzését is!
Lécci Piktor! Kezdhetnénk egy kis zuglói téren... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nade milyen jogi alapja van nyomozni és fenyegetőzni lapoknál a Rendőrségnek

egy ismeretlen vélemény-elkövető ellen ?

Nincs itt egy jogász ?

Erősen furcsállom, hogy közfeladatot ellátó szerv veszekedéshez nyomoz adatok után.
@Dr. simonmondja.:
Jajj, hát nem ismered a régi szlogent:
"a Párt ökle" :))
Evégre a komcsi nem szűnik meg, csak átalakul.
@Dr. simonmondja.:
Felháborító még a feltételezés is, kikérem Polt nevében is! :)
Valamit félreérthettél...
@Dr. simonmondja.:
Nyugi! Nyomozhat.

Ha rólad olyan tényállítás jelenik meg, amely valóban rágalom és veszélyezteti esetleg magánéletedet, egzisztenciádat, akkor nincs nyomozati jogköröd.

Ha megalapozottnak ítélik feljelentésed, akkor elrendelik a nyomozást.

(nem vagyok jogász, de valahogy így működik)
@Dr. simonmondja.:

Ja, hogy itt jön be, hogy a " szerv " mit miért csinál,
az - hatósági titok.

Rendőrállami alaptörvény

1.§.1./ Rendőrség megbasz. Hogy miért, az nem tartozik senkire.
@Kijelölt Felelős:

Szóval egy polgármester elleni kritika egy megalapozottnak itélt feljelentés.

És melyik törvény tiltja az állampolgároknak a kritika megfogalmazását a " szerv " ellen ?
@Dr. simonmondja.:
Nem, majd az alattvaló (akarom mondani a tisztelt választópolgár) mindenben átlátható működésű államot akar a végén! Hol élsz te???
Hisz itt a Feri gyerek stílusa:

"2010. november 18.

Dr. Papcsák Ferenc megválasztatja Mazsu Gergelyt, a Zuglói Vagyonkezelő Zrt vezérigazgatójának. A képviselő-testületi ülésen a pályáztatás hiányát és az alkalmasságot firtató kérdésre azt válaszolja: „ez bizalmi állás.” Mazsu Gergely testvére, Mazsu Orsolya társtulajdonos Papcsák Ferenccel a Percarus kft-ben, mely a Polgári Zugló kampánykiadványt kiadta. Az édesapa, Mazsu János debreceni fideszes képviselő."

Ezek után még kekeckedsz???
Mondom, mivan: Kussolsz, birka!

Do'gozzá', adózzá', oszt' kusso'já'! :(((
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Ez a "Jogállam",legalábbis a keresztény-konzervatív-nemzetiszocialista fidesz-kdnp felfoghatatlanságában!Támogatva természetesen a Vau-vau bérjobbik által.
Szakadt volna az értelmiségi vízfejük az anyjuk p.......-ba!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Most akkor mi a titok a döntéselőkészítésben ?
Hogy a Mazsu család miért szereti egymást, vagy hogy a Papcsák melyik Mazsut szereti ?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nagy Boldizsárnak a mostani ÉS-ben van egy jó elemzése erről a tv javaslatról, érdemes elolvasni.

"A T/8879. sz. törvényjavaslat botrány, gyalázat"

"A főszöveg és az indoklás ellentmond egymásnak." Tudniillik főszövegben letelepedési engedélyről írnak, az indoklásban pedig: "A tv javaslat indoklása azonban nem letelepedésről, hanem állampolgárság megszerzéséről szól! (idézet az indoklásból) "Jelen javaslat azért köti az állampolgárság megszerzését állampapír-vásárláshoz, mert ezzel is segíteni kívánja az állam finanszírozását" Igen, állampolgárságról beszél a javaslat, holott az állampolgárság megszerzését egy másik törvény szabályozza"

"A "befektetői letelepedés" kifejezés használata és a nemzetközi példákra utalás: félrevezetés. A nemzetközi példák egészen másról szólnak, tudható ez - például - az OECD 2010-ben megjelent könyvéből. Néhány eltérés:
A többi országban elsősorban munkahelyteremtő KÖZVETLEN (kiemelés tőlem) tőkebefektetésekről van szó, új vállalkozásokról. (USA: 1 millió dollár befektetés, minimum 10 új állás, Írország 300 ezer euró és min. 2 új állás, Németország 250 ezer euró és 5 új állás, stb)
A befektetés megtörténtét ELLENŐRZIK (kiemelés tőlem), azaz próbaidővel kezdődik a letelepedés.
A befektetés igérete (vagy ténye) nem feltétlenül jár a beutazás és tartózkodás engedélyezésével - az része a pontrendszernek vagy a beutazást engedélyező hatóság mérlegelési körébe vont tényeknek.
@Dr. simonmondja.:

EZ MÁR MÁS TÉSZTA.
Én a kérdésedre írtam le a véleményem.

Ezt meg kérdezd meg a független bíróságtól, rendőrségtől!
Dübörög a szociális érzékenység. :((

Terhes asszonyt és egy 14 éves gyermeket készülnek kilakoltatni Budapesten

www.mszfszk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=375:terhes-asszonyt-es-egy-14-eves-gyermeket-keszuelnek-kilakoltatni-budapesten
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: És akkor még egy utcsó idézet a cikkből:
"Nem a többi tárcával egyeztetésre kötelezett szakminisztérium nyújtja be, hanem 3, a migráció szakkérdéseiben teljesen járatlan képviselő, aki, képtelen volt nyelvtanilag hibátlan és konzisztensen indokolt szöveget előállítani. Babákot és Kapust feltehetően a folyosón tartóztatta fel Rogán, "gyertek már, írjátok alá", mondhatta nagy sietve. Így Babák és Kapus a nevüket kézzel biggyesztették a szöveg alá, arra is képtelenül, hogy pártjukat és önmagukat azonos sorrendben tüntessék fel. Szánalmas tudatlanság és slendriánság. A szakmai minimum és a jog uralma helyett a politikusok anarchiája, a teljes rendezetlenség, HOMÁLYOS MAGÁNCÉLOK, KÖZÉRDEKNEK HAZUDVA (kiemelés tőlem)."

Ja, és Rogán már módosítót nyújtott be a saját javaslatára, a szokásos gránitszilárdságú törvénykezési gyakorlat.
@Kijelölt Felelős:
Bocs, nem figyeltem. Látom már, hogy nem vagy jogász.
@Pantagruel:

"az azonban még a magamfajta ...sem fér a fejébe, ...hogy a városi népek hogy nem találnak elég módot, hogy móresre tanítsák Papcsákot, mint Csülökék Potrien őrmestert"

Ezen én is régóta gondolkodom. Úgy látom lassan alakul ki a túlnyomás, de ha egyszer robban, akkor futótűzként fog terjedni.
@aritus: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: kábszer kartelek európai bázisokat keresnek, és még munkahelyeket is teremtenek, és felfuttatják a temetési biznicet is, nem is kell nekünk más, annyi szaros álomkötvény ilyen kamatokkal még az egyszeri dilernek is van a szifonériában.
Most plagizálok, és nem szívesem teszem ezt éppen a mandinertől, de "ilyen ország pedig nincs"!
Na akkor, mint született zuglói:

Papcsák, húzzál az egész debreceni csürhéddel el a kerületből! A következő választáson úgy is bukni fogtok, és akkor a titkosítást feloldja a titokgazda, ti meg mentek a börtönbe. Takarodjál el a picsába innen!!!
Fabius ? félsz te eléggé? pedig ez lenne a cél !

majd titkosítanak téged is 10évre...
majd amikor tűnnek el az emberek is körüled...
na akkor majd talán komojan veszed... ez nem játék...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az még tőlem is tudatlanság lenne,ha a kommunistát,összekeverném a fasisztával.
Kedveseim!
Szocialista időkben (is) aktív, népszerű író tanácsát idézem okulásotokra:
"ÉLŐKRŐL JÓT, VAGY SEMMIT!"
@Zuzu Petás: amugy a titkosításnak van egy nagy előnye...

az uglóiak azt feltételezhetik és gondolhattyák (egyelőre MÉG szabadon)
hogy a LEGESLEGES LEGBRUTÁLISABB hitványságok, disznóságok fojnak...
ha nem lenne titkosítva kiderülne, hogy simán csak piti köztörvényes BŰNCSELEKMÉNYEK...
de a nép az mostanság nagyon bizalmatlan a "vezetőivel" szemben...

közéjük kéne má lövetni...
@DR. INKVIZITOR:

Csakis jót.

Papcsákot Baktalórántháza megválasztotta, és ezzel bekerült a fővárosi közgyűlésbe.

Szuper dolgok vannak a Wikipédián.

Szabolcsi nagycsaládból a Bibó kollégiumon át - hogyan lesz a cserebogár.
@dr. Balta$ár:
A NYILVÁNOSSÁG valami kommunista ármány vagy cselszövés lehet ezek szemében?
Mert fel sem merem tételezni, hogy nem olyan "demokraták", hisz ők igazán és őszintén csak a népért, a nedves választópolgárért dolgoznak, éjjel, nappal! :))
OFF

Ez olyan gyönyörű, hogy kénytelen vagyok megosztani.
168 óra, olvasói levél - Angol nyelvlecke

Kusza Szem sajttájáról.

"A fontos téma bejelentése alkalmával a keresztapa nagyvonalú kézmozdulattal illusztrálta mondókáját, és laza ajkbiggyesztéssel adta hallgatóságának tudtára, hogy az angol nyelvben is járatos, miközben mellette a kormányszóvivő fejét lehajtva vagy szégyellte magát, vagy jót röhögött.
A csomag szót többször magyarul, majd angolul is elmondta, hogy a teremben helyet foglalók, a magyarral esetleg nehezen boldogulók is értsék, miről van szó.
Miniszter úr! Hogyan mondják angolul: ötleteimmel nem kísérleteztem makacsul tízmillió ember kárára, hanem éppen az érdekeiket szolgáltam, hatásukra nőtt az ipar teljesítménye, csökkent a munkanélküliség, szövögettem a szociális hálót, és már a fél világ mutatott hajlandóságot, hogy módszereimet lemásolja, ráadásul a nehézségek miatt nem szoktam Brüsszelre mutogatni.
Egyszóval ügyes, okos,jó szándékú szakember vagyok.
Előbb-utóbb eljön ugyanis az idő, hogy valahol, valakik előtt el kell számolni, netán angolul is. Csak ne feledkezzen el megemlíteni egyetlen hibáját: azt,hogy notórius hazudozó (liar)."
Ugyan már titkosítás... 2014 után nyilvánosságra lesz hozva minden, vagy így vagy úgy. Lógni fogtok mindannyian. Gondoljátok hogy a mostani hű alattvalóitok ha már nem lesztek hatalmon akkor is a ti seggeteket védik majd a sajátuk helyett?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A kádári Bibó kollégium ágyain pecsételődött meg a NER.

A nyilvánosság - a Bibón kívüli világösszeesküvés.

Amit le kell győzni.

Szorosra zárják a soraikat és 10 évre titkosítják.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Hozzászokhattál volna már, hogy ha a Kedves Vezető beszél, mindig tükörből kell nézni. Amikor "soha nem hazudott" akkor is "igazat mondott" hiszen ezzel mondta el, hogy csak akkor hazudik, ha mozog a szája. Ennek fényében nézd a 8 évnyi ellenzéki tevékenységét is! ;)
@DR. INKVIZITOR: ez jó, ki volt, aki ezt mondta?
@kormányzó: Ezek akkor voltak keresztény konzervatívok, amikor én. Ezek soha nem is akartak azok lenni, mert akkor mostanra már fel kellett volna akasszák magukat szégyenükben.
Bár túl sok jót semmilyen olyan formációtól nem várok, akik bármilyen vallásra hivatkoznak a nevükben, kivéve a Buddhizmust, és a Shintóizmust. A nagy "világvallások" nagyon lejáratták magukat a szememben. A kereszténységtől kezdve az iszlám vallásig. Mind a kettő a saját prófétája nevében akar minél nagyobb hatalmat és vagyont megszerezni. És ehhez a politikusaik is vastagon hozzájárulnak a mentalitásukkal.
És természetesen akik nem hajlandók gazsulálni nekik, azok rohadt szemét árulók, akik az életükre és vagyonukra törnek, és különben is csak irigyek a sikereikre.
Interjú Markó Bélával

nol.hu/kulfold/_nem_fogadom_el__hogy_van_nemzeti_es_nem_nemzeti_oldal_
" (az EMNP) Sajnos, azt kell mondanom, hogy építeni nem tudnak – rombolni tudnak, és valószínűleg ezt is akarják."

"Amíg a romániai magyarság képviselete ott van a bukaresti parlamentben, és netán még kormányzati tényező is, mint ahogy az elmúlt időszakban többször is előfordult, ha önállóan meg tud jelenni Brüsszelben meg más nemzetközi fórumokon, akkor a magyar közösség sokkal önállóbban tud politizálni. Úgy látom, hogy Magyarországon nem mindenki a mi önállóságunkat tartja legfontosabbnak."

"...sajnos Magyarország európai presztízse lesüllyedt, és a román politika sem tulajdonít akkora jelentőséget a magyarországi álláspontnak, mint amekkorát még az integráció előtt is tulajdonított. Nem látom, hogyan tudna nélkülünk Magyarország valamilyen fontos kérdést velünk kapcsolatosan rendezni."

"A Bourbonokról és a Habsburgokról mondták annak idején, hogy semmit nem felejtenek, és semmit nem tanulnak. Most is ez a helyzet: ami az önkormányzati választásokon történt, abból tanulni lehetett volna. Valamennyire okultak is Magyarországon, olyan értelemben, hogy most nem két pártot indítanak az RMDSZ-szel szemben, hanem csak egyet. Úgymond megvalósították az RMDSZ-en kívüli egypártiságot: néhány hónap alatt az MPP-ben elnökcsere történt, az MPP nem indít jelölteket. Tehát próbálkoznak a magyarországi támogatók valamilyen változással, de szó sincs róla, hogy lemondtak volna arról, hogy az RMDSZ-szel szemben meg kell próbálni győzelemre vinni egy másik pártot, és ezáltal lenyomni az RMDSZ-t."

"Ha tehát az erdélyi magyarok elsöprő többsége az RMDSZ-t támogatja, akkor ezt tudomásul kell venni, és az RMDSZ-szel kell elsősorban és kiemelten politikai kapcsolatokat építeni. Mint ahogy fordítva is: az RMDSZ-nek kutya kötelessége, hogy a magyarországi politikai pártokkal szoros kapcsolatokat építsen ki, és hogy ezen belül a kormánypártokkal kiemelten keresse a napi együttműködést, mert ez az érdekünk."

" Nem tudom elfogadni, hogy a nemzeti kérdés, a magyar–magyar viszony kérdése, a határon túli magyarok helyzetének a rendezése csupán az egyik politikai oldalnak lenne a kizárólagos felelőssége vagy a gondja. Ilyen nincsen. Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy a politikában van nemzeti és nem nemzeti oldal."

"Meglehetősen problematikusnak tartom, hogy nem Magyarországon élő magyarok tömegesen szavazni fognak a magyarországi választásokon. Nem ugyanaz, mint amikor többé-kevésbé tartósan, hosszabb vagy rövidebb ideig külföldön tartózkodó magyarországiak szavazhatnak természetes módon a választásokon. Itt olyan emberek százezreiről lesz szó, akik egy másik országban születtek, élnek – mert a történelem erre ítélte őket –, és egy másik valósággal szembesülnek nap mint nap."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az általad idézett linket érintettség okán szoktam nézegetni időnként, és ilyenkor óhatatlanul is kinyílik a bicska zsebemben.
Miért nem mondják meg egyenesen a szemünkbe, hogy mi nem kívánatosak vagyunk a Fidesz által megálmodott rendszerbe. Volt már előttük is egy ilyen csapat, a vezetőjük nagy pofával jelentette ki, hogy "adjatok nekem 6 évet és nem fogtok ráismerni Németországra". Igaza lett mert a végére csúnyán lerombolták Németországot, azok akiket meg ki akart irtani kis szerencsével, de túlélték a rendszerét.
Most a Bonsai Duce és pártja is erre játszik?
nol.hu/belfold/20121110-pusztito_zarolas

"A zárolás tehát, ahogy azt írtuk is, a nagy kutatóegyetemeket érinti a leginkább, hiszen már csak tőlük tud a kormány pénzt elvonni. Így például a budapesti ELTE-t, a Szegedi Tudományegyetemet, a Pécsi Tudományegyetemet, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemet, a Debreceni Egyetemet.

– Másfél hónap van hátra ebből az évből, a kassza általában már december elején zárni szokott. Az összeg, amit most az egyetemektől egyenként elvonnak, az intézmények éves költségvetésének 3-5 százaléka. Néhány hetük maradt tehát az egyetemeknek arra, hogy ezt a drasztikus elvonást valahogy kigazdálkodják – fejtette ki Mezey Barna, hozzátéve, hogy januárban jön az újabb megszorítás. Ekkor ugyanis a Széll Kálmán Terv 2.0-ban leírt 27 milliárdos pénzelvonással kell a felsőoktatásnak szembenéznie."

"a Debreceni Egyetem rektora, aki kérdésünkre tömören csak ennyit mondott: „átgondolatlan, kiszámíthatatlan, kezelhetetlen”. Fábián István rektor közölte, hogy az intézménytől 904 millió forintot vesznek el. Ez az összeg csaknem egyhavi állami támogatásuknak felel meg. Vagyis ennyi pénzt kellene kigazdálkodnia másfél hónap alatt a Debreceni Egyetemnek úgy, hogy ezt az összeget már az év elején betervezték az éves költségvetésükbe. Azt a javaslatot kaptuk a minisztériumtól, hogy a dologi kiadásokon spóroljunk, de hát ennyi dologi kiadás a világon nincs! Abszolút nem látjuk, miként kezeljük ezt a helyzetet. Ez a zárolás váratlan, tervezhetetlen, és bizonyos, hogy nagyon komoly működési zavarokat okoz majd – szögezte le lapunknak Fábián István."
@aritus:

Én nem tudom, mit képzeltek ezek a határon túliak.

Úgy gondolták, hogy majd kapnak a fidesztől kettős állampolgárságot, meg szavazati jogot egy országba, amiben nem élnek, és támogatásokat,

és közben olyan vezetésük maradhat, amiket ők választanak ?

Az Orbán Viktor majd megmondja náluk is, hogy mi-hogy-lesz.

Nálunk botkormányzás van és most már őnáluk is.

Eladták magukat Orbán Viktornak.

Így jártak.
@aritus: Manapság nem divatos, de érdemes egy-két munkáját elolvasni
hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_Lajos_(%C3%ADr%C3%B3)
nol.hu/belfold/20121110-tarlos_fejere_nott_a_bkk

"De a cég működési hiánya 2013-ban valószínűleg nagyobb lesz, mint valaha. Az év végén mindösszesen két biztos bevételre számíthat a cég: a jegyárakból befolyó 51 milliárd forintra és a fogyasztói árkiegészítés 16 milliárdjára. Csakhogy a BKV működtetése évente 120 milliárdot emészt fel. A fölé rendelt Budapesti Közlekedési Központ költségvetése további 20 milliárd. Az állam mindezek ellenére egyetlen forinttal sem kívánja támogatni a helyi közösségi közlekedést."

"A fővárosi ellenzék a múlt heti jegyáremelési vitában erősen firtatta is, hogy a városvezetés ugyan miből kívánja pótolni az állami normatíva elvonása és a dugódíj leszavazása ütötte rést. Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes sietve megnyugtatott mindenkit: Tarlós István két hete levelet írt Orbán Viktornak e tárgyban. Igaz, választ még nem kaptak.
A főpolgármester lassan több levelet ír a miniszterelnöknek, mint Mikes Kelemen Rodostóból, ám válaszokra ő is hiába vár – legyintett erre a BKV egyik felügyelőszervének tagja"
@aritus: majd bekebelezi a BKK-t a Felcsuti Közlekedési Vállalat...

amugy a BKV szárnyakat kap nemsokára... mint Ikarosz...
vagy mint a Malév...
végülis nemcsak az agysebészek országa,
hanem a LÉG(vár)ÜGYI dinasztiák nemzete is vagyunk...
nol.hu/velemeny/20121110-negy_mazsa

"(rendőrség) példaadónak minősítve gyorsaságukat, tettrekészségüket, amiben remélhetőleg nem volt semmilyen szerepe annak, hogy a megkárosított gazda a miniszterelnök kedves falvának polgármestere, aki személyesen és rokonai révén minden földet megszerzett már a környéken, amit csak kinézett magának."

"Az viszont már vitathatatlanul meglepő, hogy a tolvaj épp annak a juhásznak az idős édesapja, aki a polgármester sikereit hozó földbérletpályázat nyomán minden eddig használt földjét elveszítette. Ez persze nem árnyékolja be a rendőrség hathatós munkája fölött érzett örömünket, még akkor sem, ha a tettét elismerő, nyolcvan felé közeledő juhász tizenöt kiló lucerna lekaszálását ismerte el, a rendőrség viszont ennél kicsit többért, négy mázsáért vonná felelősségre, jóllehet sokat látott gazdák szerint is igencsak kirobbanó erőben kell lennie az idős embernek, hogy ilyen mennyiséget lekaszáljon egy nap alatt."
@aritus: na ez az... a JUHÁSZOK ellen hagyjárat indul...

aki a papcsák vagy a mé'szarosok sz@rában turkál...
azokat a kiráji rendőrsegg az begyűjti... és vegzájja...
@aritus: Viktorfalván csak fid eszes kasszálhat !!!
Bocsánat, hogy ennyit linkeltem, csak körbenéztem a hazában és ezeket találtam nagy hirtelen:((((
@aritus: Lesz nekünk lassacskán németet, mint első idegen nyelvet tanuló Robin Hoodunk.
Gyurink megoldja ezt a problémánkat a pekidzseivel, hogy nekünk csak Sobri Jóskák jutottak.
@DR. INKVIZITOR: kösz, Nagy Lajost én is szeretem.
@Dr. simonmondja.: de ez az interjú éppen hogy arról szól, hogy Markó nem adta el magát.
@aritus: Az, hogy az Orbán pereputty bepofátlankodott ide,

egymaga 20 milliárdba kerül a fővárosnak ?

Jó üzlet.
Csak gratulálni tudok a fideszes budapestieknek.
@aritus: Aritus, konkrét kérdés, ha nem haragszol.

Vegyes 60 százalékban cigány gyermekes osztályban tanárnőnek szóló kérdés:

Mit kezdjenek olyan diáktársukkal, akinek nyakába horogkereszt van tetoválva?
Te mint mondanál a tanárnő helyében?
hingyi bejatrix volt a légügyi dinasztika
vitézi dávidka pedig a buszügyi dinasztika
mé'szaros lőrinc meg a földügyi dinasztika
@Habakuk999: azt hogy minden cigógyerek is VÉSSEN keresztet a saját nyakába... akkor a náci elszégyeli magát...
és minden cigánygyerek VESSEN kereket! pl cigánykereket
@aritus: Vagy Markó csak pávatáncol.

Orbán Viktor is így szokott harcolni a szuverén szabadkezéért,

így, hogy

azért még " ha megdobnak pénzzel, nem fogunk félreugrani ".

Ezek a magyaros " két fejjel gondolkozás " legszebb pillanatai.
Még el sem kezdődött de alakul ez is. :)

"Törésvonal Bajnai és a Milla-LMP tengely között

Juhász nyilatkozata buta, arrogáns, nagyravágyó, bunkó és elszállt."

nepszava.com/2012/11/magyarorszag/toresvonal-bajnai-es-a-milla-lmp-tengely-kozott.html
@dr. Balta$ár: Köszönöm Bubókám!
Mindig tudtam, érdemes téged olvasgatnom, ismét bővítetted világnézetemet.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
"Odafenn", a két prófétából oldják meg a megújuló energia termelést.
Szegények,úgy pörögnek a sírjukban,hogy lekörözik a legnagyobb generátorokat is!
Az ördög megígérte,a híveikből olvaszt kenőzsírt nekik,de megüzenték,a szégyentől inkább szárazon futnak,mint ennyi áruló geci maradékán.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ja, hogy a Bartus?
Akkor már értem. Egyből hiteles a cikk! :))
Te elég szelektíven olvasol, gondolom a holnapi netán jobbikot fikázó cikk is legalább ennyire hiteles és általad is pozitív kicsengéssel idézett lesz!
Na ezért szeretünk - olyan kis átlátszó tudsz lenni... :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Még szerencse,hogy a felcsúti Stróman és jobbikos kutyái között,hajlékony a póráz.
Így,még a földrengés is simogatásnak számít a kutyusoknak.
@Habakuk999: ezt már korábban is kérdezted itt a blogon.
Nem tudom, nem vagyok tanár. De. Nyilván egy ilyen helyzetben nem 1 megmondás számít, ahogy a nevelésben sose, mivel az egy folyamat. Az biztos, hogy nem a gyereket "bélyegezném" meg.
Egy személyes példát tudok csak elmesélni.
Amikor a fiam első osztályos volt, akkor az osztályában volt egy nagyon szegény cigánylány, valamint a szüleinek nem kellő, dédszülők (!) által nevelt magatartászavaros idegesítő kisfiú. Az osztály eleinet ezt a két gyereket kiközösítette, év végére viszont teljesen befogadták őket, hála a 2 tanítőnőnek, akik nagyon jó fejek voltak. Hogy hogy csinálták, nem tudom, nem voltam ott, de biztos nem úgy, hogy azt mondták a gyerekeknek, hogy kirekeszteni csúnya dolog, tessék őket is szeretni.
Valahogy így, csak nagyobb gyerekekre kitalálva:
www.femina.hu/hirhatter/hejokeresztur
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Juhász fejét nyilván megzavarta a számháború, talán kissé alázatosabban kéne bánni a tízezrekkel.

A héten volt alkalmam látni mennyi helyet foglal el 68 000 ember, amikor egyszerre elindul hazafelé.
Nem a Jégbüféig tartottak. De nem is egy Szabadság téri területen mozogtak:)

A közvélemény kutatásra hagyatkoznék a helyében...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na most az, hogy Bartus miket irogat, azért annak nem sok köze van ahhoz, hogy az E2014-et alapító 3 szervezet milyen viszonyban van egymással.
Ezt a szakadást ő látja, ez az ő véleménye.
@Habakuk999: a másik példa ami eszembe jutott, az meg a lányom gimije. Volt néhány szélsőjobbos osztálytársa, akik ráadásul nagyon hangosak is voltak. Az osztályfőnök meg elvitte az osztályt a Páva u.-i Holokauszt múzeumba. Nem tudom, hogy a széljobbos gyerekekre ez hatott-e (otthonról hozták, a szüleik is azok voltak), de a többi gyerekre biztos.
Hát ilyeneket kell csinálni, meg olyan játékokat, helyzetgyakorlatokat, feladatmegoldásokat, amikben az együttműködés szükséges.
Valami ilyesmi.
@Habakuk999: "Gyurink megoldja ezt a problémánkat a pekidzseivel, hogy nekünk csak Sobri Jóskák jutottak."

Hogy mondják németül, hogy pekidzs?
@aritus: De a kutyát se érdekelte a kérdés.
Köszönöm a válaszod.
A tantestület fele gyűlöli őket.
Minden reggel atrocitások érik őket.
Nem kicsik, 14 17 éves fiatalok, akik tudják, hogy utálják őket, tudják, hogy páriák.

Ennek a programnak utána járok, kösz még egyszer.
@épészmérnök: gepekk.

Nem jött össze az azeri, a kínai buli se, így visszatérünk a jó öreg megoldáshoz:

NÉMET GYARMAT AKARUNK LENNI!!!

Az én szememben ez tényleg hazaárulás, amolyan rendes Ocskay László féle kurucos hazát és népét elárulás.
@Habakuk999:
Azért szeretnék olyan elnyomott pógár lenni, mint Günther Münchenben.
Csak néhány évig, próbaképp! :))
Nem úgy mint Li Ping Fo, a Foxconn szerelősoron...
@Habakuk999: nyugi az leszünk...

egy német tartomány... remélem a hejtartó sem lesz magyar !

szánalmas egy ország ez...
na jo a kurucok miatt megint hívjuk "dualizmusnak"...
akkor nekik sem lesz bajjuk az uj aranykorral...

mint az osztrák magyar...
ők adták az adminisztrációt a maygarok meg a parasztokat!
sikeres kombó... mindenki tudása szeritn járul hozzá
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Baszzus, a Hofbrau-házban szinte csak magyar szót hallhatsz.:)

Ez nem véletlen, robotokat akar baltazár, ha nem jönnek a kínaiak, akkor németül beszélő robotokat.
Csak az a baj, hogy az ő szemében a Kínába betelepített német gyártósorok mozognak.
Ez az ember mesterségesen elszegényített bérmunkástömegeket akar vidéki kínai életszínvonalon.

Nem a deggendorfi Günther életszínvonalát.
@dr. Balta$ár: De akkor Haynauék csak elcsapják a hazudozó intézőt, nem?
@Habakuk999: ha német gyarmat akarnánk lenni, akkor támogatnánk Merkel elképzelését az Európai Egybesült Államokról.

index.hu/kulfold/2012/11/07/merkel_harom_even_belul_eu-foderacio_kell/
@Habakuk999: akkor huzzuk meg a CENZU st ha már a poszt is

a magyar elittől csak rosszat és fájdalmat és leszakadást kaptunk
az osztrák "elit" korában virágoztunk voltunk sikeresek...

tehát ennek a hitvány sz@r/fos népnek az elnyomás jó...
de az elnyomó nem ok ha hitvány hazaiak vagy debil oroszok...
Papcsák és bandája utolsó aljas hazaárulók!

Na feri, gyerünk tessék feljelenteni!
A loppert nevű elvtársad egy ilyen mondat miatt került pozícióba, jöhet a bíróságra tanúnak.
hángérijen Feri téjl
@AKIsTUDATLAN: "Ps. Fábius, hogy tudták a zuglóiak ezt az import okádékot, olyan lelkesen uruk- és parancsolójukká felkenni?!"

Pontosan úgy, ahogy több száz másik fideszes polgármestert akkoriban, akikről senki se tudta, milyenek lesznek majd, mert pozícióban még sosem voltak, csak épp a fidesz-logó díszelgett mellettük a szavazólapon. Sajna, az urbánus "nép" nem kis része ilyen: nem az emberre, a logóra szavaz - sokszor még akkor is, ha amúgy sejti, néha egyenesen tudja, hogy az illető emberként max moslék, jobb esetben szimplán alkalmatlan. Papcsákról is lehetett tudni előre, hogy milyen ember. Szerintem hány fideszhívőt, vagy épp Gyurcsányra végképp berágott szavazót érdekelt ez?

bio
@dr. Balta$ár:

Na meg érdemei szerint!
Ez a mai bagázs még földművesnek sem jó, legfeljebb sírásónak, vagy útkaparónak.
Ki a f*sz a Papcsák? Minek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont?
Nem akartok szervezni egy kis tüntetést a kis gerincvitéz palotájához? Szívesen elmennék, hogy szemtől-szembe is megkapja mindazt, amit a neten már sokan elmondtak róla! :D
Vajon hány embert fog még feljelenteni ez az emberszerű képződmény? Mert attól tartok, annál a három-négy hozzászólásnál jóval többen mondták el mindenféle szarzsáknak a drágát. :DDD
Talán már máshol is említettem: papcsák elvtárs! Magának nem mondták mikor megélhetési politikussá vált, hogy "Aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megbasszák!"???
@dr Kangörény:
Akár hogyan is nézem kis rohadék vagy!
Kormányzati pozícióra hajtasz... Mocsok kis számító! :D
Papcsák úr(?) egy új nóvumot vezet be az internet világába is.Lesz még erről egyéni(Papcsák)beterjesztés alapján törvény is,hogy csak olyan komment jelenhet meg,ami dicsérő.És csak névvel és lakcímmel.
@lobster thermidor: szerintem Te vmit nagyon 1/2re értesz

a PARASZT ot a legkevesebb pozitív jelentésében sem gondoltam...
@bioLarzen:"...akikről senki se tudta, milyenek lesznek majd, mert pozícióban még sosem voltak, csak épp a fidesz-logó díszelgett mellettük a szavazólapon."

Tartok tőle, hogy az általad említett urbánus "nép" ugyanezt fogja 2014-ben is elkövetni, ismét más logókkal a szavazólapokon. :(
@A fidesz a betegek kiirtására készül:
Ja kérem, ő ezt élvezi - minél nagyobb a lóf.., annál jobban esik neki!
Sőt, ahogy alázzák, az külön bejöhet neki, mert direkt nyitogatja pofonos ládát.
Egyébként az egész pofátlan és tenyérbemászó képű narancsbolsi képviselőbrigád direkt nyom egy olyan cinikus stílust, amitől minden jóérzésű ember zsebében ... szóval elkívánjuk a halál fas.ára őket!
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Leszámítva a véralgebrát és a halottak számát (nyilván 1 is sok) viktorunk soha sem fogj elérni a gazdaság talpra állítása és a munkanélküliség felszámolása kapcsán dolfika teljesítményét.
@épészmérnök: Blasen um jeden preis...

Egyébként jó dolog ez a feljelentősdi, biztos sok szavazatot hoz a konyhára, bár ugye a fiúk már rég letettek arról hogy szavazatot szerezzenek/tartsanak meg.
Ez a köcsög faszkalap Papcsákkal nem csak az a baj hogy lop, képmutató, hanem hogy öncenzúrára kényszerít sok blogolót, hozzászólót.
Ezt érdemeljük, hogy egy ilyen görény évek óta a politika élvonalában kelleti magát, hogy főnöke húzza nyársra.
@AKIsTUDATLAN:

"hogy tudták a zuglóiak ezt az import okádékot, olyan lelkesen uruk- és parancsolójukká felkenni?!"

Egyszerű: Weinek, Tóth Csaba és az eltanácsolt 500 millió után rendet és elszámoltatást ígért nekik az "elszámoltatási biztos". Mára jobban utálják, mint őket.
@dr Kangörény:
Ja, egyébként:

Orbán Viktor, Papcsák és bandája utolsó aljas hazaárulók!

Ha a loppert gyereknek lehetett, akkor nekünk is belefér! :D

"A bíróság arra hivatkozott, a közszereplőnek (ez esetben a kormányfőnek) tűrnie kell a kritikát, a véleménynyilvánítás pedig alkotmányos alapjog."

Majd osztozunk a posztokon...
@Habakuk999: lassan jutnak eszembe az ötletek, olyan lépcsőházi tipus vagyok.
pl azt csinálnám, hogy a tetovált gyereket párba raknám egy cigánygyerekkel, és adnék nekik egy közös feladatot, hogyan, mikor kerültek a cigányok Magyarországra, milyen rendeletekkel szabályozták a különböző korokban az itt létüket, mik voltak a hagyományos cigány foglalkozások stb.
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Még sokat fognak ezek a bolsevik narancsos elvtársak szopni... :O
@Habakuk999: hol láttad őket, és mennyi helyet foglalt el ennyi ember, és honnan tudod ennyire pontosan a számot?
Mégis mit várunk a Fidesztől?

Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kommunista kormánytag
Matolcsy György - MSZMP tag
Martonyi János - MSZMP tag, kommunista kormánytag
Chikán Attila - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Varga Mihály - Kommunista Ifjúsági Szövetség - titkár
Deutsch Tamás - Kommunista Ifjúsági Szövetség - titkár
Orbán Viktor - Kommunista Ifjúsági Szövetség - titkár
Kövér László - Kommunista Ifjúsági Szövetség - titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Hoffmann Rózsa - MSZMP tag

"A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek. A Századvég című lapunknál ugyanakkor dolgoznak olyan reformkommunista szerkesztők is, mint Stumpf István és Wéber Attila. Őket változatlanul barátaimnak tartom, de egyszersmind politikai ellenfeleimnek is." - Orbán Viktor a Kommunista Ifjúsági Szervezet korábbi tagja - 1989

"A nyolcvanas években én nem a diktatúra ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik csinálták a diktatúrát." - Orbán Viktor a Kommunista Ifjúsági Szervezet korábbi tagja - 2012
@Habakuk999: ha a tantestület fele gyűlöli őket, és basztatják őket, akkor nem a horogkeresztes gyerek a probléma, akkor nincs mit mondani neki, mert ő pontosan azt csinálja, amit lát a tanároktól:(((((

Ez az amit sose vesznek figyelembe azok, akik kárhoztatják a cigánygyerekeket, hogy miért nem tanulnak, miért nem járnak iskolába, miért durvák a tanárokkal. Hát többek között ezért.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: És ugye hogy élvezik, szinte várják és remélik, földbuták...Valahogy mindig ugyanaz jut róluk eszembe, amikor a kurva elszámol a stricinek és lerak 5. 020,- forintot elé. A strici meg felnéz, de hát ki adott egy 20ast aranyom? Erre a csaj, mindenki ahogy mondtad...
@Fabius: meg ha jól emlékszem a helyi plebános is lelkesen kampányolt Papcsáknak, gyerekeket is felhasználva.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Valószínűleg. Sőt, ezt csinálta már régebben is: jól emléxem a 94-es választásra, amikor, még egyetemistaként, Szegeden éltem épp. Nos, ott az egyik választókörzetben egy országosan is ismert és igen népszerű SZDSZ-es jelölt volt elvileg a legnagyobb név, aki nem nagyon szolgált rá arra, hogy ne szavazzanak rá, ám végül megelőzte - mit megelőzte, tönkreverte! egy Szegeden teljesen ismeretlen, 21 éves szolnoki egyetemista - mert ő volt az MSZP jelöltje - és emlékszünk, 94-ben nagyjából ugyanaz zajlott le, mint 2010-ben a fidesszel: ki MSZP-s jelölt volt, az szinte automatikusan nyert a városokban.

Szeged nagy szerencséje, hogy ezzel az abszolút lutrival véletlenül pont jó lóra tettek: ezt a 21 éves szolnoki JATE-s joghallgatót ugyanis úgy hívták, hogy Botka László...

bio
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a véleményvezér inkább ebben a kérdésben hallgasson. Ők még javában beszopták Orbán minden hazugságát, pávatáncát, hogy ő valódi konzervatív jobboldali, a haza megmentője, amikor az aláírók közül, akiket fikáz, már többen is kiabáltak, hogy vigyázz Magyarország, Orbán nagyon veszélyes, tönkre fogja tenniezt az országot, le fogja rombolni a jogállamot, a demokráciát, a parlamentarizmust stb. És kinek lett igaza? Sajnos. Úgyhogy inkább a véleményvezér mea culpázzon. Tudom, hogy már felébredtek, és sok mindenben kritikusak az Orbán kormánnyal szemben, ezért dicséret illeti őket, mert nem lehet könnyű szembenézni a tévedésükkel.
De azért ne akarjanak feltartott kisujjal megmondók lenni, hogy ki komilfó.
@bioLarzen: tényleg? Na ezért is szeretek Fabius blogján lógni, mert ilyen jó kis sztorikat is hallhatok.
@Habakuk999:

nem teljesen mindegy? a kuszaszem sem beszél németül...egyébként is a "pekidzs" olyan romásan hangzik vagy alsó ghánaiúl

brühühühühü
@bioLarzen:

Ez a lottó ötös. Kurva ritkán jön össze:))
Jó fej Botka,én szurkolok neki.
@Fabius:

Akkor a következő polgármesterük az lesz, aki Papcsák elszámoltatását igéri ?

Lehet, hogy elindulok Végső leszámolás néven Zuglóban.

Ha ennyi elég is...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Bartus írásba adta, abban érdekelt, hogy a szocik és Gyurcsány váltson kormányt.

Egy okot mondj miért kéne ez bárkit érdekeljen?
@orica: én is. Ilyen arcokat kellene az mszpnek előre tolni, a régi elhasználtakat meg elfelejteni, Puch-hal meg az új Puch klónnal együtt. Nem jut eszembe a neve, majd Fabius kisegít:)))
oops, hogy mik vannak :D

Igazoltatták Zagyváékat a Varsó melletti reptéren

Több tucat magyart igazoltattak a lengyel hatóságok a Varsó melletti Modlin repülőtéren - értesült magyar követségi forrásból az MTI. Sajtójelentések szerint lengyel szélsőjobboldali szervezetek és az érintett magyarok vitatják az eljárás szabályosságát.

hvg.hu/vilag/20121111_igazoltatas_varso_repter_zagyvaek
@Fabius: de egyébként is, Bartus kit képvisel itt? Kik azok, akik szavára hallgatnak és megindulnak?:))))

Az biztos, hogy az E-2014-hez semmi köze, a 3 alapító szervezethez semmi köze, fogalma sincs arról, hogy ott miről megy a boxolás. Mert az azért biztos van:))), hálistennek. Mert ha nincs boxolás, akkor centrális erőtér van, azt meg már tudjuk milyen.
van még kérdés, ugye nincs:

fidesz+jobbik=nacionalista diktatúra
@épészmérnök:

Orbán legutóbb letette a nagyesküt Merkelnek: támogatja a több Európa modellt.

Vagyis a feltételes mód helyett a kijelentő indokolt. Támogatjuk Merkelt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a szélsőjobbok imádják vitatni az eljárás szabályosságát, aztán ha nem teccik nekik, akkor meg imádnak behúzni.
Tényleg, az is a magyar média morális állapotát jelzi, hogy mekkora hallgatás van a betört orrú indexes újságiróról.
Bazmeg, tényleg nincs semmi, de semmi szakmai szolidaritás, csak a sunnyogás.
@Fabius: "Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek."
Remélem a poszt irójának van tartalék pénze, mert hiába a sok "egyetértő" hsz, lesz szabadideje a perhez:D
@Fabius: én támogatom Merkelt, Orbánban már nem vagyok biztos.
@micsoda?: ha azon múlik, összedobunk egy kis védelmi tőkét, nekem megérne izzadni látni Paszcsákot :D
@a szív fészkei: Hosszú, de érdemes elolvasni.

Nekem ez a mondata tetszett a legjobban:
"Aki viszont koránál fogva csak hallott a szocializmusról, annak nem ártana tudni, hogy kávézóban barátokkal beszélgetni nem szabadság, hanem szabadidő."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: beszállok! Sőt ott fogok tüntetni a bíróság előtt:)))
@micsoda?:
Majd te, mint jogász ezt elintézed??? :))

"A bíróság arra hivatkozott, a közszereplőnek (ez esetben a kormányfőnek) tűrnie kell a kritikát, a véleménynyilvánítás pedig alkotmányos alapjog."

Loppert gyerek még kormányzati posztot is kapott.

Bár, téged is elnézve, nem véletlenül vagyunk a sunyi, feljelentők országa...
Légy igazi, hithű bolsevik, húzzál feljelenteni!
Utána meg lehet menni a rágalmazási per miatt..
És én még erre az arcra szavaztam. Mekkora ostoba.

Megérdemli, hogy elsüllyedjen a politika süllyesztőjében, legközelebb tuti nem szavazok rá.

Ja, és pereljen nyugodtan: Papcsák egy disznó! :-) Papcsák fókaorrzabáló! Papcsák bolhás!
@Fabius:

"Orbán legutóbb letette a nagyesküt Merkelnek: támogatja a több Európa modellt."

Hát a '68-asokkal szembeni ellenszenve nem ezt támasztja alá:) És ez csak egy ok.
@aritus: Azt mesélik, és hallom a beszélgetéseikből, hogy egyszerűen nincs helyük az iskolában.
pedig érdeklődők, aki emberi hangon szól hozzájuk, azt szeretik, minden mást ugyanúgy útálnak, mint a fehérek őket.

Irtó nagy gond ez.
@aritus: "én támogatom Merkelt, Orbánban már nem vagyok biztos."

Ez az örökös értelmiségi bizonytalankodás :-DDDDD
@Joejszaka:
Ostoba? Papcsák? Ez aljas rágalom! :))
Már beperelt téged is??? :D
@micsoda?: "Remélem a poszt irójának van tartalék pénze, mert hiába a sok "egyetértő" hsz, lesz szabadideje a perhez:D "

Kirúgatnád, ugye? Érdekes lenne...
@aritus:

Pajor atya nem csak a szószékről hintette a fideszmegváltás igéjét, hanem a szórólapon is, tuti ami fix, a gyerekekkel szétosztva és hazaküldve. Lehet titokban a nyomdászok istenéhez is fohászkodik.
@aritus: bemondták a számot. És a parkolóház és a metró elég messze van ahhoz, hogy elgondolkodjam a számháborún, látva a hazafelé igyekvőket.
@épészmérnök:
No, de mint tudjuk, "Boldogok a lelki szegények,..." :DD
Ennyire telik ma csak a Kumminista Izgató Szopóálarc Szövetségnek?
@Habakuk999: A szakmunkásképzők, meg a hozzájuk tartozó kollégiumok voltak az utóbbi húsz évben az egyetlen lehetőség a normális életbe való beilleszkedéshez. Mint hallom, a szakmunkásképzést lefokozzák, nem lesznek közismereti tárgyak.
Beszélő gépek kellenek...

Ez azért furcsa, mert a modern gazdaságban a gépek is modernek és szofisztikáltak, nem biztos, hogy elég a gombnyomogatás. Mit gondoltok erről?
@Dr. simonmondja.:

Ha az addig köztiszteletben áló szocit (Pelyva) kicsinálja a tagbotrányos Hagyó árva TóCsa, és onnantól a Zuschlag ügy kifizetőhelyeként és tízmilliós tanácsadó adok veszek bizniszként működik a kerület, akkor ja, ez is elég.

Itt 2014-ben elmúttnyóccév kampánnyal sikeres leszel, ha a két ciklus ügyeinek rendberakásával kampányolsz.
@aritus:

Úgyhijják Velez Árpi.
@Ianas: " Komcsi fidesz. "

+náci
+feudális
+mafia

csak pontosan szépen...
@Dr. simonmondja.: számoltassuk el az elszámoltatókat !!!

jo program....

amugy ezek a debil zuglovas szavazók mindent beszopnak...
jöhet bárki cigánykodni... beszopják ujra és ujra...
@aritus:

Bartus egyszerű szalonidióta, aki szerint aki nem Gyurcsány az "impotens és antidemokratikusan gondolkodó, karrierista"

Nyugodtan elmehet az anyjába ő is.
@Fabius: Pajor atya, hogy úgy mondjam, a jéghegy csúcsa. A lányomat, és egy cigány fiút kivéve (sejtette, hogy nem vagyunk népnemzetiek) a többi gyereket csoportosan vitte Orbán beszédére az osztályfőnök, aki extázisban, testsúlyát meghazudtolva fél méterre lebegett a talaj felett, hogy láthatja Őt. A templomban pedig a hirdetőtáblán kint volt a püspöki körlevél, mely szerint egy igazi keresztény tudjuk, kikre szavaz.
@Joejszaka: :)))) te meg egy beszoptad... azér neki több esze van...

átb@szott titeket a palánkon...

anynira megválasztottad hogy soha többet választásra se lesz szükség...
@Fabius: Érdekes, hogy ez a -tanácsadói kifizetőhely- dolog is csak addig volt köztörvényes,
amíg cuslágozott a fidesz.

Most, hogy 20 milliárdért Vitézike Dávidka és akárhány milliárdért századvéges szobapoéták okoskodnak,

most valahogy ez a kormányzás és törvénykezés legszebb konzervatív hagyománya.

Mert aki 20 milliót síbol el - az 8 évet kap zárkában,
aki meg 400 milliárdot, az meg 20 évet kap teljhatalomban.
@Joejszaka: "És én még erre az arcra szavaztam. Mekkora ostoba.
...legközelebb tuti nem szavazok rá."

nem lesz legközelebb...
ezt most örökre elqrtad...
nem szavazgatás a téma már...
jobb ha fened a szívlapátod !
@aritus:

Annyira nem bátor ez mi forradalmárunk, hogy Adzsi néni előtt csináljon segget a szájából. Különösen, ha ez az érdek véletlenül egybe esik a Lajoséval.
@Fabius: ezen van az ember legjobban kiakadva...

hogy körlevelekkel stb vel a babonás hitvány buta vallásos vakhitűeket rángATYA a fides szakadékba... a zegyház
@épészmérnök:

Erdő Péter is mondott csudálatos éjféli misét új alkotmányostól.
@dr. Balta$ár: A szívlapátjával mehet egyenest a közmunkára.
Ezt most tényleg örökre kúrták el, és az örökre, az örökre szól.
@épészmérnök: én azt, hogy nem tudok vitatkozni veled, mellé lehet tenni az új szlogent, az államosított elitképzést beszűkítve a haveri iskolákba. Az ellehetetlenített felsőoktatást és kutató bázisokat, és amit még nem is tudunk, ja és persze az önfenntartó felsőoktatást és a nem tandíjat.
@Dr. simonmondja.:

Érdekes, de egyrészt szerintem ez sem marad örökké büntetlenül, másrészt nem teszi meg nem történtté az előzőeket.
@aritus: ez az a Markó, aki a Ceausescu alatt is szenátor volt?
@Fabius: "Erdő Péter is mondott csudálatos éjféli misét új alkotmányostól. "

KÖRLEVELEK jönnek mennek a mai napig a kormány támogatására...

nagyon sok (adófizetői) pénzünkbe kerül a zegyház lekenyerezése...

már nem mezítláb járnak...
már bőr üléses audi a menő... egyedi rencámmal...

@Dr. simonmondja.: azért a szívlapát még megoldás...

javaslom még mint hatékony választói akarat kifejezésül
amit a papcsóka félék is megérthetnek:
audi után kötés blokkolás nélkül...

látványosan becsületessé válnak tőle... nem lopnak többet !
@Fabius: Dehogynem marad büntetlenül.

Ki itélné el a Nemzetvezetőt meg a szobatársait ?

A haverjuk a főügyész ? A bíró ?

Melyik életfogytos közhatalmi fideszes szobatárs ?

Vagy... valaki, akinek átadják a hatalmat ...?

Bocs, ez csak vicc volt, csak elkopott a szmájlim.
@dr. Balta$ár:

Hehe, Papcsák és a tüntetéskor pajzsként használt Bihari közös szórólapon, Pajor kiadásban az milyen?

4.bp.blogspot.com/-9oDDtlnUM-w/TugBFKJJ-9I/AAAAAAAAFGE/IaDaqKIz7_Y/s1600/1689003_ea2815f8dfb9e56345551ca9460caff3_wm.jpg

Felhívom figyelmed a papcsákajnár "igazságos" és "közvetlen" szavakra :-))
@Fabius: @Dr. simonmondja.: szájmonnal értek egyet...

hacsak nem megy mindenki ki az uccára szívlapáttal...
különben nem lesz változás... örökre itt marad ez a lopós hitvány fides mafia max... más néven pl milla, lemp, vagy akár dzsobbik, maszop stb...

a lusztrációra szuívlapáttal kell feltenni a pontot...
itt mostmár semmi más nem jáccik... löncsölés ideje eljöve...

a fides a saját szabájaival NEM LEVÁLTHATÓ...
@épészmérnök: ugyanakkor a tanárok óraszámait emelik.
Ahelyett, hogy csökkentenék, de benn kellene lenniük az iskolában, hogy csinálhassanak kiscsoportos foglalkozásokat, készülhessenek.

Hülye ez a baltazár. Én kezdem megérteni a munka alapú társadalmát szerintem, ez kb harminc negyven évvel ezelőtti ázsiai kistigrisek fejlődési útját akarja leutánozni.

Baromság. Pont tudás kéne, intelligencia, szervezőképesség, szolgáltatások.

nem, mi megyünk vissza a középkorba.
@Fabius:
Azt'aqva!
Ez már valami beteges lehetett! :))
@Fabius: Egyébként meg a cuslág ügyben is megnemtörténtté tették az előzőeket.

Az ügy előzményéből kizárták a 2002 előtti eseményeket, amikor Dajcstominál az egész elkezdődött.

A fideszes idők mindig titkosítva maradnak.

Ilyen az élet orbániában.
@Fabius: nem hazuttak...

"a kerületbe akar hozni egy csomó továbbtanulási lehetőséget"

tanultatok nem? és egyre tovább tanultok "ebből"...

ezt örökre elqrtátok... a zuglói jogálamnak anyni...
a bürokrácia nyelve az ékírás lesz...

jobb ha elkezded "tovább" tanulni...
akkor legalább a külföldre mentett gyermekednek elmondhatod...
látod apád (de)generációja ezt elqrta örökre...
nem minden pap"sajt"...
nincsen csak pap... azaz papcsak...
zuglóban örökre marad pap csak...

pap csak lend... jobb ha időben disszidáltok...
@Dr. simonmondja.:

A bírói kar különösebb ok nélkül eltávolított részét éppen most helyezik vissza...
@Dr. simonmondja.: @Fabius: majd szavaztok üvegzseb kellerre (= bajnai párttársa, maszop)
vagy akár közvetlen drsifferr (lemp) is megigérheti drorvbán elszámoltatását, hisz ő még titkos bizalmas adatait is ismerheti ügyvéggyeként...

velük garantált az elszámoltatás:))))
:)))) bruhhaha ... elszámoltatás... üregzseb:))) az
@Fabius: Ugyanmár.

A bíráskodás lealjasodott a politikai kiszolgálás szintjére.

Hagyó ügyét a cuslág bírósága tárgyalja...

Ez a vonat már elment.
Bár szerintem nem két éve, hanem már sok éve csak kézilányok.
@Dr. simonmondja.: @Fabius: majd szavaztok üvegzseb kellerre (= bajnai párttársa, maszop)
vagy akár közvetlen drsifferr (lemp) is megigérheti drorvbán elszámoltatását, hisz ő még titkos bizalmas adatait is ismerheti ügyvéggyeként...

velük garantált az elszámoltatás:))))
:)))) bruhhaha ... elszámoltatás... üregzseb:))) az
na ez elment megint... ez dupla BŰNtetés... kitörölheted:)
@Fabius: basszus, ennyit tennék hozzá: broooáf

@Habakuk999: azok a kistigrisek pont az oktatással érték el azt amit, a vezényló pont fordítva ül a döglött lovon, és még csak le sem akar róla szállni...
@dr. Balta$ár:

Tőled a péklapát emlegetését stílusosabbnak tartanám, ha már. Tényleg, megvan már a kovászban született?

Tényleg érdekel, mert a verjünk agyon mindenkit és bízzuk a többit a pékre meg a sajtkészítőkre szerintem nem megoldás.
@dr. Balta$ár: A 10 évre titkosított ügyekben majd jól elszámoltatják őket.

A szmájlim sajna elgurult.
@Fabius: Megoldásnak nem az igazi. Legfeljebb egy erős kezdés.
De amikor utoljára ilyen volt, '56-ban, akkor se lett utána feritél.
@Dr. simonmondja.: "A bíráskodás lealjasodott a politikai kiszolgálás szintjére.
Hagyó ügyét a cuslág bírósága tárgyalja...
Ez a vonat már elment.
Bár szerintem nem két éve, hanem már sok éve csak kézilányok. "

1956 után vmi b@szki nevű belügy miniszter b@szta szét...
akkor szűntette meg a "bírói felelősség intézményét"
dróton rángatható szakmailag nulla (felelőtlen) bábokat csinált...

nem is értem miért... és hogy azóta is miért és kinek jo ez?
@Dr. simonmondja.:

A magyar bíróság kimondta már a baktalórántházi választási csalási és a Cuslág verdiktet is. Ezért én kollektív bűnösség alapján nem temetem.
@Fabius: a páklapátban nem hiszek... illetve először a szívlapát...

szívlapát küldi szívnak szívesen...
@Dr. simonmondja.:

Az anarchia nem opció. Én demokráciát játszom akkor is, ha mást értek alatt én, és mást Orbán.
"büdös paraszt, akkor a kurva anyád"

mennyire gerinces dolog lehet az ilyen trágár fröcsögéseket hallgatni... hát még megírni, elmondani.
@Fabius:

amerikai stílus de kurvára undorító

brühühühühü

ja és semmiképpen nem basz meg a sötét gyóntatófülkében
@Fabius: Gripen ügyben mikor is fognak vizsgálódni ?

Az a szuper, hogy vannak a gyanús és a nemgyanús ügyek.

És hát, ami nemgyanús, az nemgyanús.

Lázár svájci bankszámlája és az önkormányzata adóssága például nemgyanús.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Ilyen tényleg van?! Ez nem urban legend?"

Nem idézted be, melyik kommentemre válaszoltál, tanácstalan vagyok :-(
@szgy:
Mennyire kell majd még felemelkedned, hogy értelmezni is tudd!
Nem baj, majd mire elvégzed az iskoláidat, sikerül... talán...
@Dr. simonmondja.: "A bíráskodás lealjasodott a politikai kiszolgálás szintjére."

A klubrádiós ítéletek nem ezt mutatják. Mariska úgy pörög, mint a májmételyes birka.
@épészmérnök: A gyereked tanárnénijének orbán imádatára és a templomi kire szavaz az igazi keresztényre.:D
@aritus: Ja. A mai napig emlékszem, az egyetemre menet néztük a plakátokat, és mondja a haver, hogy "nézd meg, hogy ez a nímand (Botka - akkor még tényleg az volt...) meg fogja verni (már nem emlékszem, ki volt az SZDSZ-es, asszem, egy nő talán?), mert ott a szegfű a plakátján. Mondom neki, hogy nemá, azért az már durva lenne...

Ez is jól mutatja, mennyire naív voltam politikailag (is) akkoriban :D

bio
@Fabius: Majd meséld el, hogy mit értesz demokrácia alatt.

Ez a szívlapátos dolog lehet, hogy nem is anarchia, hanem polgári forradalom lenne.

Tudom, Orbán a forradalmat is másképp érti.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem, kérlek. A lányom szakiskolába járt, egy észak-magyarországi kisvárosban, az információ tőle származik. A templomi hirdetményt meg a falunkban olvastam.
@orica: Ezzel én is így vagyok.

bio
@épészmérnök: Akkor gondolom nagyon elöntött a boldogság, mikor olvastad. Vagy depis lettél, hogy te nem vagy igazi keresztény?:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A Gripen ügy már 10 éves. Vagy a hódmezővásárhelyi témára gondolsz ?
Ha engem kérdel, sohanapján fognak utánanézni.

De a lucerna megvan. Az a lényeg.
@Dr. simonmondja.:
Hosszú lenne a lista. Viszont zsé irgalmatlan benne. Az most kinek a svájci bankszámláját hízlalja?
Tippeljünk... Tisztelt Bíróság! :))
Érdekes lesz a nemzetközi sajtóban arról olvasni, hogy Magyarországon a kommentelők veszélybe kerülhetnek, amennyiben nem a kormány izlésének megfelelően nyilvánulnak meg. Amint tapasztaltuk, az eu és a nemzetközi közvélemény nagyon érzékenyen reagált a sajtószabadság korlátozásáról a média törvény kapcsán.
Ez lesz a másik nagy téma a Klubrádió után?
@Mariann19: Ha így folytatjuk, politikai menekültek is lehetünk még nyugaton.
Jó az nekünk ?
@Mariann19:
Majd lehet hallgatni a Szabad Európát megint - cserébe...
Egyre betegebb és egyre beszaribb a kormányzat, ráadásul egyre agresszívabb kis pöccsé válnak, ahogy érzik a vesztüket!
Sokkal vadabb dolgok lesznek, semmi nem tartja vissza őket, be vannak csokizva rendesen!
Ahogy Fabius szokta mondani, "lefosták a bokájukat!"
@Dr. simonmondja.:
Hülye vagy??? Svájci csoki az illegalitás éveiben... Szív irigykedne!
No igen. Az előző polgármester szdsz-es volt.
Egyszer találkoztam vele. Egy - nevezzük 'lakossági fórumnak' (nem tudom már mi volt pontosan). ott voltam én is sokan mások is.
És el tudott jönni a polgármester is. El tudta mondani amit el kellett mondania. Nem volt népszerű. Kezelte hogy nem mindenkinek tetszik amit mond. Teljesen korrekt volt.

A mostani fideszes Bihari gyerekkel is találkoztam. Azt az embert homokzsáknak tartják szerintem. Ilyen fajta. Lehet, hogy be van szarva de bármit elvisel.

Tudok különbséget tenni a kettő között.
És az [x]-et is tudni fogom hová tegyem.
Dr. simonmondja. · off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.11.11. 16:11:47
"@Mariann19: Ha így folytatjuk, politikai menekültek is lehetünk még nyugaton.
Jó az nekünk ?"

Már 2010-ben, a fidesz választási győzelmekor mondtam, hogy néhány év fideszuralom után bármelyik országban joggal kérhetünk majd politikai menedékjogot. Legkésőbb 2014 után ez biztosan igaz lesz.
@Mariann19: @Dr. simonmondja.: fojamatosan keresik a fogást a ZINTERNETEN ...

igen ám de elárulom nekik... PONT az a határ...

az INTERNET és a HATÁROK lezárása csak eccere műxik...

addig csak ez marad ez a MEGFÉLEMLÍTÉSI próbálkozás...
amugy ez tejjesen sikertelen
főleg ha hozzánemértők próbálnak a nethez értőket ilyesztgetni !
@Fabius: Hogyan játszol demokráciát akkor, ha az aktuális hatalom abban nem partner?
@béla a görög:

"Tudok különbséget tenni a kettő között.
És az [x]-et is tudni fogom hová tegyem. "

mijjen ikszet??? az már nem aktuális...
többet nem kell... eccer kellett de akkor nagyon (beszopni)
ennek akiszámíthatatlan összevisszaa áldemokráciának is vége !
@Dr. simonmondja.:

A Gripen akta titkos volt az utóbbi 10 évben. Most nemzetközi bizottság is vizsgálja a feloldott anyagot, legyen türelmed kivárni a végét.
@Gadori: hm... itt még sokan IKSZELÉST emlegetnek:))))

elmondom nekik még ha lenne is ikszelés...
a fides mafia nem kockáztathat... MIDNEN ÁRON maradnak !
ha kell esemény előtt vagy után felégetik az országot...

ezen nem fog mulni...

de hogy "szabájaik" szerint nem leválthatók az tuti fix...
de így lesz ám, sőt már így is van, dicsérni lehet bírálni vétek (magad elleni vétek).
@Dr. simonmondja.: A politikai menekült státuszunk életminőségünknek jót fog tenni. Majd elmondhatjuk, hogy jobban élünk, mint az előző évben.
@Gadori:

Használom aktívan azt a részét, amit a sajátos értelmezésében is meghagyott: elmegyek regisztrálni és szavazni. Magyarul részt veszek a döntésben mert ez az alap. Akkor is, ha hányok a részletszabályoktól.

Ezt tudom ajánlani mindenkinek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Sokkal vadabb dolgok lesznek."
A CÖF is beindult lejárató akcióival. Az ellenzék civil összefogása őket is erre a fajta külső megjelenésre késztette. Mégis, milyen civil szervezetek állnak mögöttük?
@Fabius:
Szép hosszú életet jósolsz nekem, ha azt gondolod, kivárom, amíg Orbánt a Gripen ügyben lesittelik.

Bár, szinte látom, ahogy Polt Péter vádat emel...
@Fabius: és kire???

ha nem indulsz akkor nem tudok kire szavazni...

drorvbán ügyvéggyére? drsifferügynökre?
drvonára?
drbajnaira? a maszopos elQróra??
vagy tán a millás bajnaira ?
vagy mégis kire?
@dr. Balta$ár: A világ internet használói igen összetartó társaság. Jogaik korlátozása az egymás felé fordulást generálja. Így is rossza hírünk a média szabadság megitélésénél, bár a kormányt ez nem nagyon érdekli.
@Fabius: És mit vársz attól, ha ellenzékbe küldöd a Viktor népét ?

A haza...
@Fabius: Igen, igen, ebben igazad van, regisztrálni kell és szavazni, ez nem is kérdés, de mi lesz akkor, ha mindez nem lesz elég? Hiszen a jelenleg regnáló hatalom mindent megtesz azért, hogy leválthatatlan legyen, a demokráciát hírből sem ismerik, és akkor te, vagy én, egyszeri(ű) állampolgárok, nem játszhatunk demokráciát, hiszen nincsenek meg az ehhez szükséges, mindenki által elfogadott és tiszteletben tartott keretek és játékszabályok.
@Habakuk999: de honnan igyekeztek haza?
@Gadori: Borúlátó vagy a 2014-es eredményeket illetően, ha politikai menedékjogot vizionálsz.
Legyél inkább pozitív!
@Gadori: enyni hogy megint menni kell? sőt... megint 2/3 kell nem??? nagyon kell menni...

megint program és elszámoltatás nélkül... csak ugy menyünk...

na mennyetek a ... -ba....
Az itteni törzsközönség egy része nem fb-ozik és nem olvas ott kommenteket. Igaz, hogy gyakran hibás a helyesírás és nem hivatkoznak szakfolyóiratokra és a nemzetközi sajtóra, de én kezdettől figyelem. Érdekelt mindig, hol tart a fidesz, a közvélemény. (Ez olyan szociológus elhajlás, büfészak, ruhatártól balra. Jobbra. Szembe.)
Az első év kb. lagymatag volt, sok kormánypártival. Ma egészen megfordult a helyzet. A többség nem ugrált az alkotmányozás vitája során, nem értette az IMF-et stb; de a családtudományi marhaság, a közoktatás, a kommentelők feljelentése világos üzenet - egyértelmű válasszal. Jelzés értékű volt, mikor tavaly Szíjjártó a névtelen hozzászólókat fikázta, majd százszámra érkeztek a fb-profilos megjegyzések: én, Gipsz Jakab, Simagöröngyös, Kossuth u. 37: Sz. P. egy hazug disznó. Most is meg lehet nézni.

Szóval, ha komolyan gondolják, Ócsán ne lakópark legyen, és az is kevés lesz. Bizony, szerencsére, a társadalom elfelejtett félni, maradjon így.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: DE akkor minek üldözik szegény kici vietkongokat, akikkel ad. 1./ mostantól kurvajóban van Szijártó, ad. 2,/ már itt is vannak?
@Mariann19: Szívesen lennék pozitívabb, és amit megtehetek, meg is teszek majd azért, hogy sikerüljön a kormányváltás, de ...
@épészmérnök:Basszus! Ha az ember gyereke nem mocskolódik már nem is érthető. Ha „kirúgatnám” akkor felkiáltójel lenne a végén, okoska:)
@Mariann19:

Most el kell mennem, de este majd részletezem, milyen civil szervezetek léteznek. Egyik évben végigmolyoltam, hogy kik pályáztak a nemzeti civil alapprogram uszkve 10 milliárdjára. Kik a Macika (cigány közalapítvány) 100 milliójára.Érdekes volt.
Na, elmennek ám a retkes búbánatos halálfas.ára a kedves bolsevik képviselőelvtársak!

"Milliókat nyernének a fideszes polgármesterek a saját ötlettükkel

Kinyomtatom • Elküldöm
Többmilliós plusz pénzt jelentene sok fideszes polgármesternek, ha életbe lépne az a javaslat, hogy az eredetihez képest fél évvel később lépjen hatályba a képviselői összeférhetetlenségről szóló jogszabály. Az új rendszerben egyébként a nagyvárosi polgármesterek az eddiginél jóval többet, a legkisebb falvak vezetői lényegesen kevesebbet keresnek majd.

Éppen 3,3 millió forint a tét Kósa Lajos számára: ennyivel több jövedelmet kapna ugyanis a debreceni önkormányzattól a város első embere, ha a parlament megszavazza, hogy ne az új parlament megalakulásakor, hanem csak 2014 októberétől lépjen életbe a képviselői összeférhetetlenségről szóló jogszabály."

hvg.hu/itthon/20121110_Fidesz_polgarmester_fizetes_onkormanyzat

Ekkora átlátszó tolvaj egy csürhét még nem hordott a hátán a föld!
A cocik szimpla kis zsebmetszők voltak ezekhez képest.
@Gadori: Egyik kommentedben olvastam a vonatkozó, fenntartásokat megfogalmazó okfejtésedet. A 2014-es kimenetele attól válhat bizonytalanná, mert a Fidesz igyekezetében bármilyen nemtelen eszközzel élhet, melyeket egyelőre nem ismerünk.
@aritus: Na Pantagruel örülhet: az említett öreg juhászt talán ötletét megvalósítva tényleg végre húskampón végigvonszolja a lojális rendőrség a falun elrettentésül.

Ez meg csakúgy: www.millamedia.hu/2012/11/11/para-kovacs-imre-pontosabban/
A zuglóiak polgármesternek választottak egy szabolcsi gumicsizmás tahót (megjegyzés: nem minden szabolcsi gumicsizmás tahó), akinek a képviselővé választásáért jogerős bírói ítélet szerint 2002-ben 2000 forintokat osztogattak a választóknak, és akinek az ügyvédi irodája az előző orbánrezsim alatt 240 millió forintot számlázott ki az államnak szakértésért.

És most akkor lehet tátott szájjal álmélkodni.
@aritus: Ő mindenben szakadást lát, ahol nincs vér.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ezután csak mocskolódva irok, vagy szájbarágóan. A posztíró bátorságát próbáltam viccesen kifejezni./nem sikerült/
@micsoda?:
Nem, az nem lehet...
Ha nem érted, hogy Fabius mit írt és miért, akkor tök felesleges bármit is írnod.
@Poszthoz. Azért ha jól látom a nagyondemokratikus dékások sem szeretik a kritizáló kommenteket. :)

kuruc.info/r/6/97449/
@saravad: Téves, szerintem sokan facebookozunk, csak én nem szeretem nézegetni még ott is a politikusok rusnya pofáját.:))
@Fabius: Azért nem biztos, hogy neked is mindíg igazad van:
nepszava.com/2012/02/magyarorszag/gyurcsany-a-medianak-politizal.html
Aztán amikor a budapesti szalon értelmiség még csak kényeskedve fintorgott akkor már
nepszava.com/2011/05/uncategorized/bartus-laszlo-az-unio-elso-fasiszta-allama.html
ez a cikk figyelmeztetett mindenkit.
Esetleg az ez előtti cikkeit is érdemes elolvasni.
@a szív fészkei: " Így működik egy szerkesztőség, ahol önálló emberek dolgoznak, mert csodálatos dolog ez a modern világ, ahol – például – már a nő is lehet felül." :)))))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szerintem félreértettétek, te is és épészmérnök is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Milyen a vétel varsóból? Szép város, ha a többi neonácival sétafikáltok?
@micsoda?: Én a tegnapi kommenteket javasolnám feljelentéshez. Ott szebb és feljelentéshez megfelelőbb kifejezésekkel illettük papcsákot .:D
@ariel12:
Bartus azért ott is nácit lát ahol nincs. Nem egészséges a csóka, de vannak meglátásai.
Nem mondom, hogy téved mindenben, de komoly túlzásokba esik, meg kissé egysíkú az emlékezet és az ízlése...
@ariel12:

Nem olvastad figyelmesen, ez sem Gyurcsány kritikája, hanem az LMP-é. Feri meg ott hibázott hogy szóba állt velük. Ez ilyen bartusi értelemben vett demokrácia, ahol ez probléma.

Sose mondtam, hogy mindig igazam van és a Megfellebbezhetetlen Igazság birtokosa lennék. De ettől még azt gondolom Bartus egy beszélő fasz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Végre! Én is ezt mondom már a kezdetektől fogva. Hogy ezekhez képest kis gazdag tini csokit lop az mszp.:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: én azt már tényleg nem értem, hogy lehetnek Lengyelországban nácik. Amit a lengyelekkel a nácik műveltek, azok után.
Csak a koncentrációs táborokban kb 6 millió lengyelt nyírtak ki (ebből kb 3 millió zsidószármazásu volt).
És amit ezenfelül csináltak... Komolyan nem értem.

Az meg a békementesekről állít ki bizonyítványt, hogy ezeknek a tüntetésére mennek.

Zagyván és társain nem csodálkozom, odavalók. Csak röhögök a felháborodásukon, hogy igazoltatták, meg feltartották őket a reptéren. Zagyva rögtön mondta is, hogy Strassburghoz fordul. Ilyenkor még is jó az a rohadt, égetni való unió?:)))
@csizsikpizsik - pique takarodj!: HA elvesztik a pert, és amúgy az egész procedúrát te meg én fizetjük közpénzből. Bugyula sea malacperselyéből kártalanít.
Streisand-effektus:
Ha nem csinal ilyen boszmeseget, a keruleten kivul senki nem hall az egeszrol, igy most orszagos tema.
@aritus:
Tulajdonképp az európai jogok harcosa és mélyen demokrata... Ilyenkor... Majd sírunk érte!
Fázis, Nulla, Föld. De ez is bonyolult neki! :D
@rodeo36: Én viszont az olaszokat nagyon szeretem. :)

youtu.be/LmJPQaktTis
@Fabius: Nem hiszem, hogy félreolvastam mert én sem Gyurcsány kritikáját értettem hanem Bartus kigúnyolása miatt szóltam. Lehet, hogy picit túlzásokba esik néha de azért Ő akkor szólt már, hogy nagy baj lesz itt amikor még a Babarczy és Kéry László félék elemzésén örömködött az értelmiség nagy része. Én sem értek mindenben egyet vele de azért elismerem, hogy talán Ő volt aki először szólt, hogy nagy bajok lesznek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ott a nagy náculásban azért meg szokták kergetni ezeket, kapnak a pofájukra.
A cocik?
Azért sok mindenre emlékszünk még, ugye???
Nem voltak ártatlan szüzikék azok sem. Sokat köszönhet Piktor a cociknak.
%-ban is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: bezzeg a Magyar Szigeten! Ott nincs Ajrópa, nincs Strassburg, ott korbács van.
@Fabius:

Érdekes, az Orbánról senkise írta, hogy egy beszélő fasz.

Pedig ilyen apokaliptikus víziókat visított a handszórókba...

" "A helyzet úgy áll, hogy nekünk nincs hova visszavonulnunk. [...] Az ország nyakig úszik az adósságban, a költségvetés romokban, a gazdák kivéreztetve, a munkanélküliség nő, a magyar vállalkozók pedig alárendeltek a saját hazájukban, a felvett kölcsönök, száz és ezer milliárdok pedig eltűntek. Nekünk, magyaroknak nincs hova hátrálni! Az ellenfeleink kimutatták a foguk fehérjét, agresszívek, kíméletlenek és durva hatalomvágy hajtja őket. Nincs hova hátrálnunk!"

(A Fidesz kampánygyűlésén a Budai várban elmondott beszédéből, 2006.április 10.)

Ezek valahogy nem voltak eszelős túlzások.

Pedig nem egy másik földrészről írt véleménycikket, mint Bartus, hanem itt jelentkezett a hatalomba fészkelni a kis drága viktorunk.
Nin'da... Mik vannak a mandin??? :))

"Delamos 2012.11.11. 17:32:28
Papcsák Ferenc Úr nem szereti ha sértegetik, ez érhető. Sajnálatos módon azonban Papcsák Ferenec Úr közszereplő, így kénytelen elviselni az ilyen otromba, trágár sértéseket.

Ez tarthatatlan!

A magam részéről mindent meg fogok tenni azért, hogy Papcsák Ferenc Úr lehetőleg minél hamarabb megszabadulhasson a rá bélyegként vetülő közszereplői jogállásától és így már soha többé ne sértegethesse őt szabadon senki!

Így tehát most mindenki mást is erre buzdítok: Tisztelt Hölgyeim és Uraim, közeleg az alakalom mentsünk meg egy embert a sértésektől: 2014-ben mindenki szavazzon úgy, hogy Papcsák Ferenc Úr többé ne legyen közszereplő! És ha már vele jót teszünk, párttársait se hagyjuk ki a jóból, mentsük meg őket is a közszerepléssél (és a közpénzekkel) járó kínoktól!"

mandiner.blog.hu/2012/11/11/papcsak_ferenc_meg_az_internetek_ilyen_orszag_pedig_nincs_cccxliii?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_11&utm_campaign=index
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez jó, svájci után, lengyel gyurcsányok üldözik a zagyvákat ott is? Szemkilövetés!!! Anyám!! Az antifák meg érdekes módon balhé nélkül is tudnak vonulni. Kis difi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Én meg azt mondom, ha 1 magyar ÁLLAMPOLGÁRT is megöltek volna, azt is sokallnám!
De nem egyforma az ízlésünk...
@ariel12: Szóltak itt mások is, akik itt élnek, tudod, ők voltak a bérrettegők, Debreczeni, Vásárhelyi. Bartus még ebben sem nóvum.
Nekem az a cikke tetszett, amiben arról ír, hogy a katolikus egyház nem keresztény. Az kurva jó volt.

nepszava.com/2012/10/velemeny/bartus-laszlo-a-katolicizmus-irja-a-torvenyt.html
"Ezért a katolikus egyház nem egyéneket, hanem államokat térít. Az nem számít, hogy hányan járnak templomba, mert a befolyást az államon keresztül érvényesíti a katolikus egyház."

"Ez a két vallás, a kereszténység és a katolicizmus, kibékíthetetlen ellentétben állnak egymással. Hogy csupán amerikai példát említsek: az Egyesült Államok alkotmánya nem ateista alkotmány, hanem bibliai alapelvekre épül. Hívő keresztények az amerikai alapító atyák, és ennek szellemében a legkövetkezetesebben választották szét az egyházat és az államot, mert a Biblia szerint az államot szét kell választani az egyháztól. Meg kell adni a császárnak, ami a császáré, az Istennek, ami az Istené, a kettőt nem lehet összekeverni. Ez a két valóság összeegyeztethetetlen egymással. A kereszténység “nem evilágból való”, nem test és vérre épül, ahogy Jézus mondta: “az én országom nem evilágból való”. A katolicizmus országa evilágból való, Péter feltételezett hús-vér utódaira épül. A kettő ég és föld, menny és pokol távolságra van egymástól."
@aritus:
No meg Gyuluska seggbekuki action-ja se piskóta.
Lehet, hogy csak azt hitte a nagy bebas.ásban, hogy még mindig a Kék Osztriga Bárban van... :))
Mentő körülmény neki a buzibár, hidd el!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Svájc, Lengyelország - GYurcsány az új Napoleon! Hol van Morvai szentsújtásosbocskyanyánk ilyenkor?? Külföldön folyik ki a magyar szem!!!! Révész Mátriusz ?
@aritus: Azért, aki beszopta nyolc évig Németh Sándort, hát hümmhümm...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Bolikám rajtam nem fog múlni, hogy megsegítsem Papcsákot és elvtársait, hogy többet ne kelljen tűrniük a plebs vegzálását.
Az úttörő ahol tud, segít!:DDDDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: na most bekopizott 1 db sajtpapírt. Ez a "hiteles" cáfolata annak, amit írtam a lengyel áldozatok számáról?!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egy linket please, mert mentegetem az ügyeket egy mappába, de fórum hozzászólások között már egy óra múlva sem lesz meg.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezt már kitárgyaltuk, de tudod engem is ki szoktatok igazítani ha a valóságtól elrugaszkodott információt osztok meg veletek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Boli, ne bántsd a buzikat, mert én fogom hozni az ásót!
Nem ismerem Papcsák Ferencet meg az Ő munkásságát. Viszont van tapasztalatom, hogy amikor probléma van, a szájhősök sehol nincsenek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Isten veled Gábriel, remélem, hogy decemberben visszaenged Fabius!
@Fabius: Nem azért a 20 fillérért, de itt valaki megint holokauszt szkeptikusban nyomja és tematizál.
@aritus: A magyar média állapotát tegnap félszemmel láttam: a szerencsétlen D. Tóth Kriszta - olyan a mosolya folyton,mint aki épp beszart egenes adásban - kit hájpolt agyon? (felvétel volt, valahogy keresgélés közben jött be) Cseke FideSSseggből szelelő Pétert, a valamelyik vidéki színigazgatót a sok csókosból. Amit ott köré nyalt habos nyálból ez a nő, vááááá, bulímiaingerlő volt. CSak hányi, hányni.

Mintha Cseke - szegény, elég behatároltan tehetséges figura volt mindig is a nejével együtt - maga volna egy Brook vagy Tarkovszkij, vagy mittomén ki! Borzasztó ez a csicskalét a tévéknél, na.

És írni kell és mondani kell, hogy ezek szaros pénzért eladják magukat, semmi de semmi értéket nem teremtve.
Krizsó még az M1-nél van?
@a szív fészkei: De kijózanodott.
A Hit Gyüli meg nem katolikus, ő meg a katolikus egyházról írt.
@aritus: Legalább te ne fárassz már a hülyeségeiddel lécci.

Aztán gyorsan fusd át ezt is:

Auschwitz victims: 4 million - per plaque there (1960s).
i254.photobucket.com/albums/hh112/salaami/auschwitz_plaque_4mil.jpg

Early 1990s:1,5 million victims - old plaque removed, new plaque with the new 1.5 mill number in Auschwitz. (Still 6 million total Jew victims!).
i254.photobucket.com/albums/hh112/salaami/Englishplaque.jpg

Late 1990-early 2K: Officially under 1 million victims (no new plaque yet).
i254.photobucket.com/albums/hh112/salaami/auschwitz_lowers_numbers.jpg

(Still 6 million total Jew victims!). Actual number: under 300K, a sizeable percentage of those were non-Jews. Of course, the 6 million will remain; that is a number with some mileage and tradition,

Érdekes a matek felétek ha jól látom.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Persze hogy nem. Ugyan egy bordélyban meddig marad szűz a szűz?:D
De a magát kellető, szemérmes kurva és a pénzéhes mádám között ég és föld a különbség. Hogy a bordélynál maradjunk:D
@aritus:
Hát, ha muszáj, akkor szerintem Fabius is nagy duzzogva...
No meg vagyunk páran, akiknek nem ura ez a, izé...

A képviselő urak meg elfelejtik Petőfi (alias Petrovics) örökbecsűjét.

"AKASSZÁTOK FÖL A KIRÁLYOKAT!

Lamberg szivében kés, Latour nyakán
Kötél, s utánok több is jön talán,
Hatalmas kezdesz lenni végre, nép!
Ez mind igen jó, mind valóban szép,
De még ezzel nem tettetek sokat –
Akasszátok föl a királyokat!
Kaszálhatd a fűt világvégeig,
Holnap kinő az, ha ma lenyesik.
Tördelheted le a fa lombjait,
Idő jártával ujra kivirít;
Tövestül kell kitépni azokat –
Akasszátok föl a királyokat!

Vagy nem tanúltad még meg, oh világ,
Gyülölni méltóképen a királyt?
Oh, hogyha szétönthetném köztetek
Azt a szilaj veszett gyülöletet,
Mitől keblem, mint a tenger, dagad! –
Akasszátok föl a királyokat!

Szivöknek minden porcikája rosz,
Már anyja méhéből gazságot hoz,
Vétek, gyalázat teljes élete,
Szemétől a levegő fekete,
S megromlik a föld, melyben elrohad –
Akasszátok föl a királyokat!

Ezerfelé bús harcmező a hon,
Arat rajt a halál irtóztatón,
Itt egy falu, amott egy város ég,
Százezerek jajától zúg a lég;
S halál, rablás mind a király miatt –
Akasszátok föl a királyokat!

Hiába ömlik, hősök, véretek,
Ha a koronát el nem töritek,
Fejét a szörny ismét fölemeli,
S akkor megint elől kell kezdeni.
Hiába lenne ennyi áldozat? –
Akasszátok föl a királyokat!

Mindenkinek barátság, kegyelem,
Csak a királyoknak nem, sohasem!
Lantom s kardom kezembül eldobom,
A hóhérságot majd én folytatom,
Ha kívülem rá ember nem akad –
Akasszátok föl a királyokat!

(Debrecen, 1848. december.)"
@a szív fészkei: Én nem nézem se a magyar közszolgálati, se a ker.tv-ket. Paprika tv, Home deko, atv, meg néha az Universal (ha a férjem védelmében megy).

Annyira szinvonal alatti, és szégyen, amit ezek a tv-k csinálnak, hogy tényleg hidegen hagy.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: JA, oké. Megkérdem uramat, , nem akarnak-e a Tiszta Kezek - Nagy Navarro amúgy is zuglói - tüntizni kicsit a Papcsóka ellen? Legen neki csipcsipcsóka.

@aritus: Tudom, de a beborulás, a teljes behódolás az agymenésig azért ott is játszik, nem? Egy Németh előtt!!! És erre képes volt meddig.
Hogy a katolikus egyház soha nem volt jézusi módon keresztény, azért nem neki jutott először eszébe.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Figy Csekk. Megint el vagy tévedve. Aritus tematizál és ő dobta be a 6 milliós számot, amire én csak leírtam az ezzel kapcsolatos TÉNYEKET.
@dr. Balta$ár:

Ezt a kérdést mindenképpen érdemes alaposabban végiggondolni.

A történelmi egyházak a rendszerváltás óta egyértelműen a konzervatív, jobboldali pártok politikai szövetségesei voltak, de ez a kölcsönös szövetségi viszony nem véletlenül alakult ki, hanem azért, mert az keresztény egyházak értékrendjéhez és világképéhez a jobbkonzervatív politikai csoportosulások ideológiája áll a legközelebb.

Nem szabad elfeledkeznünk arról sem, hogy magukat baloldalinak, szociáldemokratának és liberálisnak nevező pártok a rendszerváltás előtt (akkor még kommunistaként) a vallásüldözés és az egyházak elnyomásának feltétlen hívei voltak. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy még a 60-as évek végén (tehát a 1963-as kádári "amnesztia" után) is ültek egyházi személyek a kommunista diktatúra börtöneiben. A hatvanas években fokozatosan enyhült a terror, a szélesebb közvélemény évről évre könnyebbnek érezhette a helyzetet, azonban az egyházak üldözése változatlanul megmaradt. De nemcsak a egyházakat és a egyházi személyeket terrorizálták. A vallását gyakoroló vagy megvalló embereket is félelemben tartották (kockázatos volt például istentiszteletre járni). Ezek után nincs mit csodálkozni azon, hogy a keresztény egyházak távolságot tartanak a posztkommunista magyar baloldaltól és a antiklerikális liberális csoportoktól, és inkább a konzervatív erőkhöz igyekeznek közeledni. A magyarországi liberálbolsevikok görcsösen ragaszkodnak azokhoz az ócska, erejüket, jelentőségüket vesztett marxista dogmákhoz, melyek szerint az egyházaknak nem szabad politizálniuk. Az egészséges társadalmakban, sőt a tanultabb liberális körökben is, ez ma már rég meghaladott álláspont.
Másik témában marha jó lett ez a kiáltvány. :)

"Papcsák Ferenc Úr nem szereti ha sértegetik, ez érhető. Sajnálatos módon azonban Papcsák Ferenec Úr közszereplő, így kénytelen elviselni az ilyen otromba, trágár sértéseket.

Ez tarthatatlan!

A magam részéről mindent meg fogok tenni azért, hogy Papcsák Ferenc Úr lehetőleg minél hamarabb megszabadulhasson a rá bélyegként vetülő közszereplői jogállásától és így már soha többé ne sértegethesse őt szabadon senki!

Így tehát most mindenki mást is erre buzdítok: Tisztelt Hölgyeim és Uraim, közeleg az alakalom mentsünk meg egy embert a sértésektől: 2014-ben mindenki szavazzon úgy, hogy Papcsák Ferenc Úr többé ne legyen közszereplő! És ha már vele jót teszünk, párttársait se hagyjuk ki a jóból, mentsük meg őket is a közszerepléssél (és a közpénzekkel) járó kínoktól!"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Baszd meg! Neked mindenről az jut eszedbe? Sajnálom a családodat amikor egész nap a Mein Kampf-ból olvasol fel és a náci indulóval keltek és fekszetek le!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én meg ideírom mondjuk, hogy a komcsik kinyírták 800.000.000 embert a pályafutásuk alatt és tuti nem fogod kijavítani remélem.
@ariel12: Hadd csinálja, akkor megint ki lesz b@szarintva egy hétre. :))
@aritus: Domó arigató gozaimaszu! :D
@Dr. simonmondja.: Hiába, halkan és meg nem hallgatva! :-(
A mai napig.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A többi lemészárolt, tömegsírokba lőtt ember nem számít, csak AZ A könyvelés érdekel téged.
Akkor tényleg hanyagoljuk egymást...
Tök hülye vagy.
Náculj egyedül tovább, csatlakozok Szívhez!
Megválogatom, kivel említsenek együtt...
GOMB megnyom.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez a Papcsák még súlyosabb, mint elsőre látszik.

"Korábban írtunk róla, hogy a Mandiner egyik munkatársa ellen jelenleg is büntetőeljárás folyik, mivel Papcsák minden orgánumot feljelentett, aki idézte az LMP helyi önkormányzati képviselője, Várnai László egyik blogbejegyzését. Papcsák először helyreigazítást kért egy ügyvédi iroda útján, aminek helyt is adtunk. A helyreigazítás botladozó magyarsággal megfogalmazott szövege olyan dolgot ismert el a polgármester részéről, amivel az eredeti írás nem is vádolta. Néhány órán belül megérkezett az újabb ügyvédi kérelem, amiben saját korábbi helyreigazításuk helyreigazítását kérték. Ennek is helyt adtunk, ennek ellenére heteken belül jött a rendőrségi megkeresés egy rágalmazási feljelentés miatt – a nyomozás azóta is folyik, tanúkihallgatásokkal, ahogy kell."

Bazmeg.
mandiner.blog.hu/2012/11/11/papcsak_ferenc_meg_az_internetek_ilyen_orszag_pedig_nincs_cccxliii?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_11&utm_campaign=index
@ariel12: Vazze aritusnak jutott az eszébe te szerencsétlen nem látod? Ő dobta be a témát, de ne is zavarjon. :)
@dr. Balta$ár:

Ezt a kérdést mindenképpen érdemes alaposabban végiggondolni.

A történelmi egyházak a rendszerváltás óta egyértelműen a konzervatív, jobboldali pártok politikai szövetségesei voltak, de ez a kölcsönös szövetségi viszony nem véletlenül alakult ki, hanem azért, mert az keresztény egyházak értékrendjéhez és világképéhez a jobbkonzervatív politikai csoportosulások ideológiája áll a legközelebb.

Nem szabad elfeledkeznünk arról sem, hogy magukat baloldalinak, szociáldemokratának és liberálisnak nevező pártok a rendszerváltás előtt (akkor még kommunistaként) a vallásüldözés és az egyházak elnyomásának feltétlen hívei voltak. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy még a 60-as évek végén (tehát a 1963-as kádári "amnesztia" után) is ültek egyházi személyek a kommunista diktatúra börtöneiben. A hatvanas években fokozatosan enyhült a terror, a szélesebb közvélemény évről évre könnyebbnek érezhette a helyzetet, azonban az egyházak üldözése változatlanul megmaradt. De nemcsak a egyházakat és a egyházi személyeket terrorizálták. A vallását gyakoroló vagy megvalló embereket is félelemben tartották (kockázatos volt például istentiszteletre járni). Ezek után nincs mit csodálkozni azon, hogy a keresztény egyházak távolságot tartanak a posztkommunista magyar baloldaltól és az antiklerikális liberális csoportoktól, és inkább a konzervatív erőkhöz igyekeznek közeledni. A magyarországi liberálbolsevikok görcsösen ragaszkodnak azokhoz az ócska, erejüket, jelentőségüket vesztett marxista dogmákhoz, melyek szerint az egyházaknak nem szabad politizálniuk. Az egészséges társadalmakban, sőt a tanultabb liberális körökben is, ez ma már rég meghaladott álláspont.
@aritus: Mondom, szörföltem, hogy ne a hülye foci legyen csak... :-DD És akkor belefutottam. De mondjuk a Dunán múltkor vetítettek egy jó filmet a Kiálts szabadságot! címűt. Sose láttam.

Amibe beleütközöm, pár mp-ig nézem: tegnap pl. valami román mjuzik tívíbe - egész jó számok mentek mindenféle általam már rohadtul nem ismert rapperektől - valami párocskák nevei tűntek fel. És erre rímelve basztak két falevélen animált édibédi katicabogarak a kép alsó részén. Különböző százalék tűnt fel a nagy mozgolódásuk közepette: de nem jöttünk rá, mi ez az egész és mit mér a toszásuk sebessége. :-DDD

Van egy radhedli román, moldáv csatornánk, mivel genya UPC levette két éve az addig meglévő nyugatiakat és ezeket rakta fel.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Megint el vagy tévedve. Nekem ugyanúgy 1 élet is sok, csak a nyilvánvaló marhaságokat nem ártana hanyagolni, főleg ha hitelesek akartok maradni.
@aritus:
Bakker, lezagyváztam őket?
Bocsi!
Megértem, csúnya sértés a buziknak ez...
@aritus: Ja elérte nálam Papcsák elvt ... izé úr, hogy külön könyvjelzőt nyitottam neki. Akkor mennyire lett volna megsértődve ha a zuglóiak jogos felháborodásukban meglincselték volna valamelyik ellene szóló tüntetésen?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Bordély?
Te miről beszélsz?
Hová kerültem, atyaég!
Hol vannak a lányok??? :DD
@a szív fészkei: de akkor is, olyan szépen csokorba van szedve, néha nem árt ez. Ismétlés a tudás anyja:)))

Nem vitatom, fura, megszállott fazon Bartus, érthető az is, hogy Hit Gyülis volt, de az szép dolog, hogy ki tudott belőle szállni. Mindenkinek meg van a maga gyenge pontja, agymenése.
@aritus: @ariel12:

Debreczeninek mindig az a cikke jut eszembe, amit a 2006-os választások előtt írt.

"Ha [Orbán] megnyeri a választásokat, a rendszerváltozással született magyar parlamentáris rendszer helyén egy korrupt és hazug, paternalista félbalkáni rendszer fog kiépülni."

www.nol.hu/archivum/archiv-396963
Látom megint kitört az általános náczizás.
Akkor a poszthoz.
Pár éve a szociknál is volt egy ilyen feljelentős farok.
Egy az egybe úgy nézett ki a csávó,mint egy 30-40 évvel ezelőtti tanácselnök.
Aztán ugye volt hogy szíjjártópeti szólta le a bloggereket.
Talán annál az esetnél ment is a poénkodás a bőrön,hogy senkiháziak kezében van a blogszakma.
Viktor meg valahol vidéken menekült (talán Esztergomban) a polgármester ellen tüntetők elől.Olyan beszari volt.
papcsák meg megint lejáratja magát.
@aritus: Én a hisztériáját nem bírom. Az onnani hisztijét. Valahogy nem smakkol.
@a szív fészkei: Persze mert te a rothadó imperialisták agyromboló műsorait néznéd csak egész nap. Pfuj! :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: megint elszálltál, vegyél már vissza, fárasztó vagy baromira, TÉNYEK, aha persze, te már csak tudod.

fidesz+jobbik=nacionalista diktatúra, na ez a TÉNY nem a tied
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ne foglalkozz vele, nem érdemes, számháborúzzon magában.
@aritus:
Azért nem irigylem azokat, akik ilyen kretén és balfasz ügyvédekre hagyatkoznak.
Lopni még csak tudnak, de azután... :D
@Kesmarkium:
A történelmi egyházak a rendszerváltás óta egyértelműen a konzervatív, jobboldali pártok politikai szövetségesei voltak, ...

de mi közük van a fidesz-bolsevik forradalmi állampárthoz ?

Szintén szeretik a közpénzen élősködést... gondolom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne hazudj Gabriel, nem mindentől függetlenül "dobtam be" a "témát", hanem Boli linkjéhez kapcsolódva írtam, amit írtam, ami a mai varsói tüntetésekről szólt.

Számháborúzni te kezdtél.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: N:incs a Papcsinak mamája, aki lezavarna két pofont már neki, hgoy szedje végre össezmagát és ne járssa le a nevüket? Én égnék, ilyen hülye fiúval a hátam megett.

Drága, Varsóban sem tudnak jól szelektálni széljobber huligán és széljobber huligánnak látszó széljobber huligán közt. Most tehát a mocsok lengyel rendőrök kezdik őket basztatni kis kukaborogatásért, stb.. Homályosítsd fel őket, hogy milyen kis buták, amiért a látszatra adnak! Zagyva is odatartott és valahogy nem örültek neki.

Ez a nácizásunk mai alapja. Kint is lövik a szemeket,szólj Morvainak, hogy helyzet van. Ott van fentebb a link erről, olvasgasd!
a fentihez, ennyit:

Álarcosok támadtak a szélsőjobbos menetet biztosító rendőrökre Varsóban

Álarcos rendbontók támadták meg a lengyel Függetlenség Napja alkalmából szervezett szélsőjobboldali felvonulást biztosító rendőröket vasárnap délután Varsóban.

hvg.hu/vilag/20121111_alarcosok_szelsojobb_varso
@a szív fészkei:

Nem olvastam vissza, ha volt már bocsi.
De te érdeklődsz tőlem mindig Ángyán után:)

Ő nem szerepel a hírben, de majd holnap biztosan támogatásáról biztosítja az akciót:P

"Fellázadtak a kajászi gazdák a Fidesz-földosztás ellen.
Helyi gazdák visszafoglalták és művelésbe vették vasárnap egy korábban az állami földbérleti pályázat keretében elnyert terület egy részét a Fejér megyei Kajászón.
Az Őszi szántás elnevezésű akciót az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület és a Fejér Szövetség szervezte a kajászói gazdákkal együttműködésben."

www.hir24.hu/belfold/2012/11/11/fellazadtak-a-kajaszi-gazdak-a-fidesz-foldosztas-ellen/
@londonterminals:
Elég baj az, hogy Debreczenit addig "bérrettőzték", amíg ennyire bejött.

Mi, itt a FERITÉL közepén, nem annyira élvezzük ezt...
@a szív fészkei:

"kit hájpolt agyon? (felvétel volt, valahogy keresgélés közben jött be) Cseke FideSSseggből szelelő Pétert..."

Örök emlék marad. 2002, a két forduló között, 2 milliós gyűlöletszeánsz a Kossuth téren.

Nevezett ott ült közvetlenül a Vezér mögött, így folyamatosan a képernyőn volt. Időnként hatalmas, teátrális lélegzeteket vett, azzal a nyilvánvaló céllal, hogy annak a magasztos helynek és órának az ájeréből valamit örökre megőrizhessen tüdejének néhány eldugott gumójában.

Azt megelőzően csak annyit tudtam róla, hogy egy átlag alatti szinészecske. Akkor derült ki a számomra, hogy mekkora egy istenverte barom.
@Kesmarkium: Azért a baloldali ügynökpapok elgé jól odasimultak a Párthoz. De mennyire jól jártak ezzel!
@ariel12: Néztem is a CNN-ne a választást, férjem meg mindig a franciákat.
@a szív fészkei: én is, nem tudom. Most a régebbi részeket ismétlik, ezért reménykedem benne, hogy hamarost.

Nekem egy hiányérzetem van a filmmel kapcsolatban. Az első szériában volt az a szál, hogy valami összeesküvés áldozata lett a férj még államügyészként, aztán ez nem lett kibontva, úgy hagyták lógva.
@a szív fészkei: vonulni való, remélem nem lesz senki áldozat:

Túszul ejtette családját egy rendőr Zagyvarékason

Túszul ejtette családját vasárnap délután egy rendőr Zagyvarékason. A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a rendőrség és a terrorelhárítás egységei - írja a Szoljon.hu.
@aritus: De kíváncsi vagy:)

focimeccsről.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Akkor kanyarodjunk vissza a gingergirls-höz.
Az a mai vörös strapakanca nem semmi volt! :D
@ob.szerver: Nagyon kis szaros átlag színészecske. Kis bájos nulla. Mára semmilyenné öregedve. Nje pláne a fasorban sincs. Hát kell is letüdőznie a Vezér spirituális lábszagát! Főleg láthatóan. :-DDD
@Fabius:

"Felhívom figyelmed a papcsákajnár "igazságos" és "közvetlen" szavakra :-))"

Azért az "illemtudó faltörő kos" sem semmi... :o) (ezt spec. nem Papcsákról írták)
@Kesmarkium:
" De nemcsak a egyházakat és a egyházi személyeket terrorizálták. A vallását gyakoroló vagy megvalló embereket is félelemben tartották (kockázatos volt például istentiszteletre járni)."
Azért csak szépültek a templomok és nem omlottak össze az eltelt 50 év alatt. :)
Azért rengeteg keresztelőt és templomi esküvőt tartottak és fizették az egyházi adót!
"Ezek után nincs mit csodálkozni azon, hogy a keresztény egyházak távolságot tartanak a posztkommunista magyar baloldaltól és az antiklerikális liberális csoportoktól, és inkább a konzervatív erőkhöz igyekeznek közeledni."
Kezdjem sorolni a mai u.n jobboldalon jelenleg a hatalmat bitorlók munkáspárti előéleteit?
"A magyarországi liberálbolsevikok görcsösen ragaszkodnak azokhoz az ócska, erejüket, jelentőségüket vesztett marxista dogmákhoz, melyek szerint az egyházaknak nem szabad politizálniuk. Az egészséges társadalmakban, sőt a tanultabb liberális körökben is, ez ma már rég meghaladott álláspont. "
Mondj egy egészséges társadalmat ahol az egyházat ennyire engedik belepofázni az állami ügyekbe mint Magyarországon?
Sajna mi ilyen libsibolsik vagyunk akik nem akarják, hogy pedofil papok ájtatoskodva az oltár mögött vezessék be kiskorú gyermekeinket a sexualitás rejtelmeibe.
@Ergosum: Kösz, meglátjuk. Juhász bácsit vegzálás ellen mindenesetre nem szólt.
@a szív fészkei: csehszlovák kém az idióta blogjával meg a moderálásával elmehet a francba.
A szélsőségességéről nem is beszélve.
Az előbb itt csodálkozott valaki,hogy Lengyelben vannak náczik.
Izraelben is vannak ilyenek.
Lengyelben egyébként úgy tudom nem sok zsidó van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: b+
Benne vagyunk az észak dél és kelet nyugat szállítási útvonalakban.

de a kereskedés az spekuláció.

mennyivel jobb 1 petákért inget varrni.

Elküldeném baltazárt pl Velencébe, nézzen körül, milyen rossz is a galád spekulánsoknak évszázadok óta. Vagy Antwerpenbe.
@aritus: Nem az a rosszarcú utódja - Glenn Childs - szopatta be a kurvával? Hogy meglegyen a tuti széke és hatalma, ha Peter sitten van, mint hitte, örökre?

De most ugye a Tony Richardson hazavágta magát, senki nem tudja, miért, gondolom, nehezebben meg a tesónak a dolog ezek után. Bár amire mi várunk, az már dobozban van egy ideje.
@a szív fészkei: azért a mandinernek vannak korrekt, kritikus posztjai. Papcsáknak úgy látszik ez is sok. Ezért mondom, csatlakozva az előttem szólóhoz, hogy szívesen segítek neki megszabadulni a rivaldafénytől, sok ez neki, nem bírja ezt a terhelést, gyenge az idegrendszere.
@londonterminals:

Félbalkáni???

Talán félázsiai. Ejh, ez a Debreczeni milyen pontatlanul látta a jövőt;)

"Borzasztó bizonytalan a magyar állam finanszírozása
Legalább 16 ezer kínai befektetőnek kellene letelepedési kötvényt vásárolnia Magyarországon ahhoz, hogy a magyar államnak ne kelljen a nemzetközi tőkepiacokról forrást bevonnia lejáró devizaadósságának megújítására."

hetivalasz.hu/uzlet/borzaszto-bizonytalan-a-magyar-allam-finanszirozasa-56904
@aritus:
Kinyomtam, élvezze az agyhalált! :)

@Ergosum:
Alakul ez, alakul...
Bár kultúrhelyeken vasvillával kergetik meg a földet lenyúló gizdát! :))

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hagyják a francba, majd az asszony kipofozza belőle a stukkert. :)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ne hagyd ki Kövért se, a terrorista újságírók és bloggerek az ő nagy találmánya.
@Mariann19:

"az eu és a nemzetközi közvélemény nagyon érzékenyen reagált a sajtószabadság korlátozásáról a média törvény kapcsán."

Hehe, Brüsszelben pedig majd összeismerkedik a blogos törzsközönség személyesen is. :o))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ez érdekesebb:

"a Mandiner egyik munkatársa ellen jelenleg is büntetőeljárás folyik, mivel Papcsák minden orgánumot feljelentett, aki idézte az LMP helyi önkormányzati képviselője, Várnai László egyik blogbejegyzését. Papcsák először helyreigazítást kért egy ügyvédi iroda útján, aminek helyt is adtunk. A helyreigazítás botladozó magyarsággal megfogalmazott szövege olyan dolgot ismert el a polgármester részéről, amivel az eredeti írás nem is vádolta. Néhány órán belül megérkezett az újabb ügyvédi kérelem, amiben saját korábbi helyreigazításuk helyreigazítását kérték. Ennek is helyt adtunk, ennek ellenére heteken belül jött a rendőrségi megkeresés egy rágalmazási feljelentés miatt – a nyomozás azóta is folyik, tanúkihallgatásokkal, ahogy kell."

Helyreigazíttat, majd magát is kiigazítja és végül feljelenti. Röhögnék az abszurditáson baszki, de...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Már tényleg nem sok van, idejében tettek róla. Tudod, ott van Auschwitz, nem kellett sokat utazniuk azért, hogy ne legyenek. De igény az antiszemitizmusra az van azért ott is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: az mondjuk Budai volt, aki arról híresült el ügyvédként, hogy ingatlanok adásvételénél komód volt az ingatlan ellenértéke, de az is csak papíron, mert a valóságban még a komód se volt meg asszem.
@Fabius: De a te adódból folyik ez a kutyakomédia.
@ariel12:
Egyházi adó?
Viccelsz?
Én katolikus vagyok, de amikor pár éve beállított az egyháztól egy matt részeg nő, a kis kockás füzetével és alig bírt megkapaszkodni az ajtófélfába, akkor elhajtottam őket, azóta sem piszkálnak valamiért! :))
A plébánost is ismerem, neki is elmondtam anno, de őt sem zavarta ez a kis intermezzo, hát akkor rendben.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azért a Fel vörösök! mentén nagy egységfront alakulgat itt! :-DD Még Charlize Theronról nem is interjúvoltad.
@a szív fészkei: mindörökké, ámen, amíg a világ a világ lesz.
@a szív fészkei: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Megoldva, ezt megúsztuk:

A hírportál szerint a település egyik kis utcájában délután negyed négy körül egy családi házat teljesen körbevettek a rendőrség és a terrorelhárítás. Úgy tudni, az akcióra azért volt szükség, mert egy rendőr a saját házában túszul ejtette feleségét és két gyermekét, de végül senkinek sem esett baja.

A terrorelhárítás emberei elvonultak a helyszínről, a forgalomkorlátozást is feloldották. A gyanúsított férfit előállította a rendőrség, a helyszínelés még tart.

A Terrorrelhárítási Központtól azt közölték, hogy az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ad tájékoztatást. Az MTI kereste a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét, aki azt ígérte, hogy később közleményt adnak ki az ügy részleteiről.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Fincsi ezek szerint a misebor, legalább azt nem lopják el,hanem issza Jézus vérét, mint a gödény.
@aritus: Az ugyanolyan paraszt,mint amilyennek kinéz....!
@Fabius:

Miért?

Ő csak pávatáncol, ahogyan a nagyoktól látta.

Majd ez is része lesz a Magyar Értéktárnak, amit a Hungarikum Bizottság a Hungarikum Jegyzéken keresztül létrehoz fejenként 33 millióért.

"„A Hungarikum Bizottság fogja össze azt a tevékenységet, amelynek eredményeként felállíthatóvá vált a Magyar Értéktár, és teljessé válhat a Hungarikumok Jegyzéke” – mondta az MTI-nek a bizottság elnöke az október 19-i alakuló ülés után. "

www.hir24.hu/gazdasag/2012/11/10/ok-a-fomagyarok-ez-a-15-ember-donti-el-mi-hungarikum/
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Sajnos nincs neki se nagy elégtétele abban, hogy lám, lám igaza volt...:S
Lányok? Te lányokat keresel? Megcsalnál és tőlem kérded kivel?!
@a szív fészkei: Róla csak annyit tudok, hogy vagy meleg volt, vagy biszex.:D
Ahogy Julius Caesar is állítólag a két oldalán vajazta...:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na, hány rendőr ölt idén? Füreden, aztán a barátnőjét valaki itt Pest környékén, Gödöllőn is volt valami akció rendőrtől machetével vagy mivel...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kilógott volna a trendből? Vajazott ezek szerint mindent.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tudja, hogy jó ízlésed van. Lehet, hogy érdekli a cappucino szekció, az meg a te asztalod.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nálunk valakit tavaly addig nem volt hajlandó eltemetni a pap ameddig visszamenőleg nem tudom mennyi évre, befizettette a hozzátartozókkal az egyházi adót.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tényeket írtál a nagy büdös lópikulát.

Csúsztatsz Angyal.
@Ergosum:
Ki mondta, hogy nem lesz annyi??? :((
Az ukrán, azeri és egyéb stiklis emberkék örömmel kapnak a lehetőségen! :(
@Ergosum: ott nagyon tele lehet a tökük, még a ner-rel, meg a tek-kel se lehet őket megfélemlíteni. Fejér megyében, ahol maga Felcsút-Alcsút található, történhettek a legnagyobb disznóságok földbérlet ügyben.

De látom, a civil "bulira" rögtön rászervezte magát a jobbik.
@Kesmarkium: a fidesz egyértelműen bolsevik módszerekkel uralkodó párt, amelyik tele van a volt nómenklatúra embereivel. A klerikális lobbilárttal az oldalán. A zegyházak katolikusabbjai miért dörhölőznek? A pénzért. Btw. Jézus kifejezetten liberális volt és balos néppárti. Olvasd ek a Bibliát. Ha már Rétvárinak derogál.
endresy.blogspot.hu/2012/10/retvari-bence-arnyekkeresztenysege.html
Különben 68-tól nem hogy nem üldözték,hanem hallgatólagosan támogatták is sokazor a zegyházakat. De már 57-től is lesz.rták,h.kit keesztelnek meg.
@Kesmarkium: Tényleg, hol államképző szerv az egyház nyugaton? Tanultabb körökben? Pláne, itt fasza lenne, a sok, Kádár talpát csókdosó püspök nyomán.
@Habakuk999: Hú, milyen foci meccs lehetett, ahol ennyien voltak? Biztos nem itthon.
@Fabius:
Azon felröhögtem én is, hangosan...
Van egy szint! :D
@GeoCracker: Kádár egyezett meg a cuculizmust deklaráltan építő országok vezetői közül először a Vatikánnal.

Hoffmann Bajnai Rózsát is a minisztériumig üldözték kereszténysége miatt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Csatlakozom Bolihoz, egy emberélet is sok. Persze a te nagy keresztény-náci szemléletedbe ez nem fér bele. Adios náci barátom, remélem egy hétig nem látunk itt.
@a szív fészkei: nem csodálkozom rajta, gyorstalpaló, leamortizált, háttér és vezetéstelen rendőrség, aminek lezüllesztésében vezénylónak jelentős szerepe volt/van/lesz.

Nyomás és lelki terror, könnyen megkattanva, fegyverrel a kézben, ők az első lépcső, utánuk jönnek a civilek, ugranak egymásnak, polgárháború, vonulgatások, szükség állapot. A színen pedig feltűnik a nagy megmentő, a nagy Vezényló.

"Út a hatalomba" Hitler és Mao, félelmetesen ismerősek, akár mennyiszer is látom, vagy olvasom...
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Ja, majd glaci vezet minket a belga csokiboltokba! Bár én ott inkább azt a hártyavékony isteni kekszet falnám két pofára!
@ariel12:

Bartus eleve sértve volt, mert a Gyurcsány meg merészelt bukni, és a szocikat meg leváltották. Aztán előbb örvendett, hogy Orbán beváltja a jósolt apokalipszist, majd hazajött az első Milla tüntire. De koppant és csalódott, mert Orbánt nem akasztotta föl senki. Fel is ült a legelső nyúljorki járatra és elviharzott.

Azóta birkanép vagyunk, és Juhász rosszabb még Orbánnál is.

Bocs, de ezt nem tudom tolerálni. Se Bartustól se senki mástól.
@a szív fészkei:
Na, csak csínján ChT emlegetésével!
Jön Egér és széjjeltép, még én sem bírlak megmenteni! :)
@a szív fészkei: Ott tényleg nagyon kevesen vannak.Mondjuk itt azért jobban szeretik őket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Lesz remélem, köztük legalább egy ideggyenge, aki azért szintén nem szeret látni a pocakos vezetőt miközben ujja a ravaszon lesz. Felőlem tűzoltó is lehet.
@ariel12:
Hol érdekel ilyen engem? Akkor hiszek a papoknak, ha kecske legel a sírjukon!
Az egyik unokatestvér is katolikus pap... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Hiába no, sok van mi csudálatos ezen a világon, de a dilettantizmus mindennél csudálatosabb :-D
@Fabius: annyira,de annyira balf...sz :-)
Komolyan. Ha fejéről lecsuszna a bőr,se lepődnék meg. A vastagságán talán...
@Fabius:

Grespik is ilyen szívósan perelte a Heti hetest.

Csak az újszülötteknek minden vicc új.
@GeoCracker:

A fidesz egyszerűen egy szekta. Hozza annak minden definícióját.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ugye, hogy ez igenis vicces?:D Gondolj bele majd a tárgyalás jegyzőkönyvébe mit fognak írni. A vádlott nagy nyilvánosság előtt az általam fogalmazott helyreigazítással megsértette a jóhírnévhez fűződő jogomat...:D
Jobbikosok akadtak fenn Varsóban

Zagyváék szerint többüket őrizetbe vették, a rendőrség szerint rongáltak, de csak kihallgatás volt.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2012%2F11%2F11%2Fmagyar_szelsojobboldaliakat_igazoltattak_varsoban%2F
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De miért? Kérdeztem, hogy ezt a nővonalon teljes egyetértésedbe fogadott új kollégát levizsgáztattad-e már ChT-vallásból? Ez miért olyan botrány, ami Egér után kiált?
@a szív fészkei: @aritus:

Előrebocsátva, hogy Para-Kovács a kedvenc szerzőim egyike, ez a cikk elég súlyos. Lekezelő, mintha erre bármi oka lenne, egyben azt sugallja, mintha a Galamus (persze vele és a Millamédiával ellentétben) Gyurcsánnyal konzultálna a cikkei ügyében - ami nyilvánvalóan nem igaz -, egyben úgy állítja be, mintha a Galamus szerzőinek a széles körben elterjedt antigyurcsányista Fidesz-propagandamém helyett autonóm íteleten alapuló véleménye Gyurcsányról nevetséges, kritikátlan rajongás lenne.

Emellett alaptalanul hazugsággal vádolja Mihancsikot, agyatlan, vezérkövető birkákként jeleníti meg a DK szavazóit, ugyanakkor nem cáfolja, csak felpuhítja, amit a vitatott cikk állított Juhász és a Milla megnyilvánulásairól, továbbá úgy tesz, mintha az a körülmény, hogy a honlap, amit főszerkeszt, nem keltheti joggal azt a hiedelmet a közönségben, hogy a Milla lapja. Amúgy homályban marad, mit jelent pontosabban "a Milla szellemisége", amit szem előtt tartva "tartalmat állítanak elő" - kb. azt, hogy összehordanak tehát ezt-azt, ami szívük joga természetesen.

Minthogy viszont sem arról nincs semmiféle hozzáférhető információ, hogy finanszírozza-e valaki, és ha igen, ki és hogyan a lapot, sem jelzés arra, hogy noha a nevét viseli, nem olyan értelemben kötődik a szervezethez, ahogyan ezt az elnevezés sejteti, finoman szólva sem fair hülyének nézni azt, aki ebbe a tévedésbe esik.

Ráadásul a cikk, amire reagál, nem a Millamédia valamelyik anyagáról szól, hanem Juhász Péter egyik sajtótájékoztatójáról.

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=173358:juhasz-peterrl-ismet&catid=71:a-napi-apro&Itemid=109
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Milyen a vétel varsóból? Szép város, ha a többi neonácival sétafikáltok?"

Biztos szép a háború után a semmiből, fotók alapján valósághűen, dafke újra felépített Óváros, amelynek eredetijét Gábriel hősei és példaképei bombázták porig.
@a szív fészkei:

Khm, Kesmarkium SStefis stílusjegyeket mutat - pölö a duplázás.
Csak úgy mondom...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Öööööööö, izé, félreértesz!
Drágám, most nekem hiszel, vagy a szemednek?? :DD
@Dr. simonmondja.:

Én Orbánról is leírtam éppen így mindenfélét. Többször, mint Bartusról.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: jelentem, én csodálkoztam.
Izraelben az Oroszországból 90 után tömegesen bevándorolt fiatalok csináltak náci felvonulást, ha jól tudom egyszer. Azóta Izraelben egy jelentős orosz kisebbség van, akik nem tanultak meg ivritül, saját orosz újságjaik, rádió állomásaik vannak, és 0 zsidó identitásuk, ami nem csoda, mivel a Szovjetúnióban a zsidó vallás, zsidó kultúra, nyelv lényegileg be volt tiltva.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Áááá, biztosan nem a bűnözők fognak jönni, egész biztos vagyok benne, hogy komoly erkölcsi, gazdasági követelményrendszert kell megugraniuk a pénz perkálásán kívül.
Igen, biztosan így lesz.
@a szív fészkei: a kádári megegyezés is igen... a szent istván társulat is teljes elnyomásban működtette a szamizdatboltot a felszabtéren :-)
@a szív fészkei:

"Ja, majd glaci vezet minket a belga csokiboltokba!"

Majd bezabbantás után végrehajtjuk régi, dédelgetett tervünket: váratlan mozdulattal előkapjuk a hadizenetünket Svájc ellen, és ugyanazzal a svunggal seperc alatt meg is adjuk magunkat! :o)
@londonterminals: Ebből az látszik, hogy Gyurcsány - akinek módszerét átveszi Svájc és Lengyelország ugye - olyan botlatókő, amin itt sok minden: sajnos fontos és jó dolog is - vágódhat pofára. Ha ennyi gerjedelmet generál. Már kezdem elveszíteni a fonalat én is.

Lehet, hogy a millamédiát ingyér` csinálják. Nem tudom. Hogy gyűjtenek mindig, azt igen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ott nem védi a képvizelldei igazolás. Ott csak egy hüle a sokban.
@a szív fészkei: de nem lett igazán kifejtve, hogy mi történt, csak lebegtetve.
Ki az a Tony? Már olyan régen volt a második évad, hogy nem ugrik be.
@Joejszaka: Téged a disznók - köztudottan intelligens állatok - fognak beperelni!
@Ergosum: már a Heti Válaszban sem lehet bízni? Az is csak a negatívumokat írja? Mi lesz itt elvtársak?
@aritus: Pár éve volt,hogy letartóztattak valami széljobbos/náczi fiatalokat Izraelben.
Csak nem tudták mit kezdjenek velük ,mert ilyen nem volt még ott és törvény se rá.
@aritus:

"már a Heti Válaszban sem lehet bízni? Az is csak a negatívumokat írja? Mi lesz itt elvtársak?"

Szektársak egymás között - belefér...
@a szív fészkei:
Viccölni tetszik?
Komolyan... Csúnya lesz ez!
Amúgy DVD odaért?
Az autórombolós csóka odaadta? Mert elsikkasztja amilyen dög... :)))
@aritus: Dortmundban 80 ezren járnak meccsre. Madridban is.
@aritus: Dortmundban 80 ezren járnak meccsre. Madridban is.
@a szív fészkei: szív, nem jól tudod, Rózsika akkor még nem volt keresztény. A rendszerváltás után szállta meg az ihlet, az egyik gyereke templomi esküvőjén, azután keresztelkedett meg. Ezt ő maga mondta a szájával, valami interjúban, olvastam.
@Fabius:
Dehogy vagyunk birka nép.

Szuverének vagyunk és spontánok. Meg forradalmárok és nem leszünk gyarmat.

És vekker után megyünk, nem is kolomp után.
@londonterminals:

Gyurcsányt nem kívánják az együttműködésben. Iszonyborzalom és skandallum. Fel vagyok háborodva. Juhász monnyonle, Gyurcsány álljon a helyére. Most. És közvetlenül ezután Kónya cseréljen helyet Gréczyvel és Mihancsik legyen a Millamédia főszerkesztője a fogalmatlan Para helyett.
@aritus: Tony Scott - ha Richardsont írtam, bocs - rendező és ennek a sorinak a bátyájával együtt a producere. www.imdb.com/name/nm0001716/Beugrott nyáron CA-ban egy hídról a vízbe és meghalta magát.
@Fabius: Igazad lehet de neki az első időkben ugyanolyan Gyurcsány fóbiája volt mint most Juhásznak. Ő már nagyjából kinőtte, Juhásznak még nem volt rá ideje. Pedig szerintem most nincs itt az ideje az egymás marásának mert az csak Orbán malmára hajtja a vizet.Ő sokkal radikálisabban láttatja meg a dolgokat mint akár te is. Kell az olyan hang és kell az általad képviselt hang is. Egy baj van, hogy a zemberekhez széles körben egyikőtök hangja sem jut el. Akik olvasnak téged vagy az AN-t az egy stabil szűk réteg. Akik eldöntik majd a választást (amennyiben lesz) azok max az X faktort és hasonló baromságokat fogyasztanak.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Igen, ha egy zsidó hülye, nagyon hülye és nem áll meg félúton.
@Dr. simonmondja.:

Te vekker után mész? Jó utat.

Ha nem baj én másfelé megyek mert ez még én döntöm el.
@Fabius: Bartusban van valami fanatikus megszállottság. Az ilyen ember veszélyes is tud lenni, ha hatalomhoz jut.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: "He-he, Brüsszelben pedig összeismerkedik a blogos törzsközönség is."
Már alig várom! Kiemelten a Te csodálatos, míves mondatszerkesztésedet szeretném ájultan hallgatni, az maga lesz a gyönyörűség. Készüljél!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szerintem már annál is jóval régebben kimutatta, mi várható, csak ez a cikk rövid és emlékezetes összefoglaló. Hat és fél évvel ezelőttről. Tényleg épp csak a feritél nincs benne. :D

@GeoCracker: @Ergosum:

Igen, félázsiai, tényleg pontatlan. :D
@micsoda?: NAay Ő-vel? Grat, megtaláltad a hősödet!
@Fabius: Aznap nem olvastam a lapokat. Olvasói levélben, vagy szerkesztőségi cikkben ?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Még nem találkoztunk vele, jó messze lakunk egymástól. De ami késik, nem múlik, pláne, ha megmozdul az a rohattfranciamultigyártotta autónk is egyszer.

Nem egy sikítós ember ő. Csak a barilekvárokra veszélyes... Kösz a DVD-t, majd szólok, ha már nálunk lesz! :-))
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Elég nagy a főterük. Van hatszázféle sörük, pralinéjük és remélem, Dájcs nem megy arra akkor majd.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Tudod kik voltak azoknak a szüleik? Orosz alijázók. A 90-s években kb 2 millió a volt Szovjetunióból menekült orosz árasztotta el Izraelt. Az akkori időkben nem voltak felkészülve ilyen tömeges bevándorlásra és viszonylag könnyen adták meg az engedélyeket. Ezt kihasználva rengeteg orosz maffiózó és mindenféle kétes alak korrupt rabbiktól elhunyt zsidók adatait felhasználva szereztek állampolgárságot. Na ezek kölykeik voltak a nácizók. Ma már nehezebb állampolgárságot kapni mint a FED-be betörni. :-)
@ariel12: És addig csendesen oszlott Isten legnagyobb dicsőségére?
@aritus:

"azután keresztelkedett meg. Ezt ő maga mondta a szájával, valami interjúban, olvastam."

Már nem tudom, hol olvastam, de ideillik:
Isten mentsen meg minket a neofiták túlbuzgóságától!
@Fabius: Ja, tudom. Regisztrálni mész.

Aztán hogy onnan hova, azon még gondolkodik a pásztor.
@Mariann19:

Köhöm, köhöm, őőőőő..., szóval ne izéjjé' má'!
Még a végén meglett embör létemre orcapiruláson kapom magamat... :o)
@aritus: JA, akkor hazudott.

Mert én meg úgy olvastam tőle, hogy ő egyetem után ment volna a fővárosból - ahogy az életszerű is, tudom, hisz jártam akkoriban tanárszakra :-DD - eldugott világvégi faluba osztatlan suliba tanítani, DE NEM ENGEDTÉK A MÉLY VALLÁSOSSÁGA MIATT!!! Ezért volt kénytelen anyósom minisztériumába elmenni helyi mártírnak, akit akkoriban csak főelóadónak híttak...
@Mariann19: TE meg hozzál egy pihepuha párnát, hogy a lába elé kuporodhass hallgatás közben. ;-DDDD
@a szív fészkei:

" Dájcs nem megy arra akkor majd."

Ugyan, hadd gyöjjék.
Legalább nem kellene keresgélnünk a szavainkat.
Keresetlenek lennének.
Igazi Tompi-stílben. :o)
@épészmérnök: Az egyéb nyalánkságokról ne is beszéljünk, amiket az elvtársai tettek hírhedtté...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ejnye, ejnye. Nem akarsz átverni, igaz? :)
@ariel12: DE már ott is lázad a plebs!! Hörögnek Jimmy fia Krisztián ellen! Botrány a Bountyn!!
@a szív fészkei: Én is:-)
Például saját magam. Állítólag rohadt a szivarra dollárköteggel rágyújtó bibsi bankárnak kellene lennem a közhiedelmek szerint. Ennek ellenére már 9.-én a hóvégi fizetést váró a cigarettáról is már régen leszokó hülye libsibibsi vagyok. :-(
@londonterminals: Nekem amit tegnap belinkeltél cikket a galamusról, ami a Vári-Mihancsik vitához szólt hozzá, tetszett, egyet is értettem vele.
Egyébként meg unom ezt a Juhász Péter-DK-Gyurcsány-LMP vitát, remélem kiforrja magát, és lesz valami közös pont, ami mentén tudnak együttműködni, mert kölcsönösen szükségük van egymásra, nekünk meg a kiegyezésükre, hogy tényleg legyen választási összefogás, mert ha nem, nekünk annyi, marad Orbán.
Azért a Para-Kovács cikkben ez a mondat csúcs:))):
" Így működik egy szerkesztőség, ahol önálló emberek dolgoznak, mert csodálatos dolog ez a modern világ, ahol – például – már a nő is lehet felül."
@ariel12:

Bartus mint gyurcsányfóbiás? Ez jó :-)

Az egymás marásának tényleg semmi értelme. Meg kéne ülni egy csendes sarokban azoknak, akiket egyelőre nem akar a nép az összefogás körül látni. Tetszik vagy sem, Gyurcsány ma 2%-nak szimpi, a többinek nem. Kuncze még ennyinek sem.

De csak ránk szkeptikusokra akarják erőltetni őket, ha akarjuk ha nem. Mihancsik, Gréczy, Bartus és a többek ezek szerint nem képesek felérni ésszel, hogy ezzel nem Juhász árt itt bárminek, hanem ők. Arról nem beszélve, az E14 nélkülük lett az ellenzék vezető ereje pillanatok alatt. Miért? Mert végre valakik, akik nem gyurcsánykunczék, azért.

Aszongya Para Gyurcsányról:

"Nem viccből mondta, nem azért mondta, mert rossz napja volt, hanem – egészen biztos vagyok benne, hogy – meggondolta és kinyilatkoztatta: Bajnai Gordon az ő embere.
Azonban ha idáig eljutott, akkor minden bizonnyal azt is bekalkulálta, hogy ő, személy szerint mivel segíthetné elő Bajnai sikerét. Azzal, hogy rendkívüli népszerűtlenségével elijeszti mellőle az esetleges középszavazókat és jobbközép érdeklődőket, vagy azzal, hogy egy ideig csöndben figyeli az Együtt 2014 építkezését, és amikor már nem tud jelentős károkat okozni, magánbeszélgetés keretében elintézi Bajnai Gordonnal ezt a dolgot?"

Oda kéne rá figyelni.
@a szív fészkei: Basszus 3 szor is elolvastam mire megértettem kinek minek a Krisztiánjáról írsz? Látod ilyen müveletlen tahó vagyok, hogy még azt sem nézem. Nem is értem hogyan élhettem eddig X Faktor nélkül. :-)
"a pofátlan végkielégítések rendszerének véget akartunk és akarunk vetni. A 2 millió forintnál nagyobb végkielégítést a közszférában jellemzően néhány év után vezetők kapták, esetenként több tízmillió forintot tehettek zsebre. Nincs ember, aki egyetértene azzal, hogy ezek jogosan járnának a költségvetési-állami szférában – tette hozzá Szijjártó." (2010)

"Decemberben távozik ugyan Belénessy Csaba az MTI éléről, de egy 11,4 milliós végkielégítést még kihúz a zsebünkből." (2012)
@a szív fészkei:
JAjjjj, azt ne!
Tegnap pont láttam azt a szart! Valami hihetetlen, hogy azzal a hanggal valaki versenybe lehet. Fél üveg malátalé és 3 sör után simán verem a parasztját, terjedelemben is! :)
Az igazi égés az lesz, ha ezzel a fahanggal megnyeri!!! :DD
@GeoCracker: képvizeldei igazolás, ez jó:)))
@a szív fészkei:

"TE meg hozzál egy pihepuha párnát"

A személyi kaktusz felém való bárminemű megnyalvánulása feszélyez, bár létjogosultságát a legnagyobb szkepticizmussal sem tudnám indokolatlannak nevezni. :o))

Példaképem Bástya et. :o)
@ariel12: DE lehet színzsidó is ilyen náculós hülye, ezt nem kell eltagadni - ha szar ember, akkor bármikor marhat a másikba. A táborokban azért elég jól kollaboráltak a németekkel és kegyetlenebbek is voltak sokszor náluk a kápók, akiket a foglyokból rekrutáltak fegyelmezni a többieket.

Épp varsói példa az is, hogy bőrfejű banda két tagjáról derült ki, hogy azok, akik ellen véres harcokat vívtak évekid: betértek, megházasodtak egyással, ma a hitközségnél melóznak.
@Dr. simonmondja.:

Tökmindegy hova. Végállomás a fülkében lesz, ez már biztos. Ott meg én döntök és nem a vekker meg a péklapát.
@Ergosum:
Ezért (is) mondom én, hogy HITELES EMBEREK EZEK!
NAGYON! :(
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: róluk írtam. Orosz bevándorlók voltak, 0 zsidó identitással, a szüleiknek se, de örültek, hogy 90 után kiszabadulhattak Oroszországból, zsidó felmenőre hivatkozva.
@Habakuk999: Ha te láttál 68 ezer embert foci meccsen, meg utána az utcán, akkor meg tudod itélni hányan lehettek okt.23-án a millán, meg a békemeneten?
@Ergosum: Aki a drága ügynökelvtárs sztrájkbaszogató Böröcz elvtárs miatt megy nagy duzzogva el. Őt is kifúrta a szemüveges jóelvti.
@aritus: Szeme, mint a sasé. Mindjárt elragadja a mennyekből rá lecsapó RÁkay Philip Kálmán, hogy náluk számoljon ezentúl.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"webkamerát"

Höjj, asszem itten nagyon kezd sérülni megfele a magány-szférám!
Oszt még szegény Mariann19-et sem átalljátok nyilvánosan vegzállani!

Vigyázz, mingyá' átmegyek Papcsákba!!! :o)
@Fabius: szerintem londontermináls nem ezt mondta.
@a szív fészkei: hú, ezt nem tudtam, sajnálom.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:"Minő válogatás zajlik Nálad." Nincs válogatás, csupán különbözőek az erények, most Vytézffy blogtársunknak megfogalmaztam a sajátját. Te is benne vagy a kosárban, csak még nem fogalmaztam meg Neked. Azért ne tarts szerénytelennek.!
@a szív fészkei:
Ezt nem képes Gábris sem felfogni, csak a duma szintjén.
Van tisztességes és tisztességtelen ember!
Ennyi!
Nem a bőre színe, nem a rassza, nem a hite, nem a nemi identitása mutatja meg, hogy valaki milyen ember.
Viszont jól meg tudnak ebből páran élni, úgy is mondhatom belekurvult sok "fajvédő" ebbe.
Tipikus példa a náczibarbi Morvai, volt meleg jogvédő, örök lúzer liba.
@Fabius:

"az E14 nélkülük lett az ellenzék vezető ereje pillanatok alatt."

Szerintem EZ a lényeg!
És egyben a fanyalgó fikázás fő oka is.

Hát hogy is merészeltek a bejáratott, pardon: lejáratott emberek nélkül ilyen nagy áttörést elérni?
Skandallum!
@a szív fészkei:

A finanszírozás azért kérdés, mert bármelyik változat teljesen rendjén való - akár az ingyenes, akár a fizetett -, ha fizeti valaki, pl. a Milla, amelyik politikai szerepet vállal pillanatnyilag, akkor nehezen érthető, hogy miért ne lenne annak a lapja a Millamédia és miért ne kellene - például a félreértések elkerülésének kedvéért - úgy is működnie. Összehasonlításképpen: ha a Haza és Haladás blogján jelenne meg mondjuk a Bajnai oligarchaságáról szóló remek, az még ennél is meglepőbb lenne. :D
@aritus: "Komolyan nem értem."

Vedd hozzá, hogy a lengyelek csontig hatóan katolikusok, mivel a nemzeti identitást és kultúrát sok évig csak az egyházon belül lehetett fenntartani, lévén az ország három részre osztva, három másik országhoz tartozott. Ennek megfelelően kib....tt antiszemiták. Emiatt képesek összeborulni a nácikkal.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Olyan vagyok mint a Két pasi meg egy kicsiben - az Charlie Sheen-es,épp most halta meg ott magát - a kövér házvezetőnő, a Berta: indulna haza a buszhoz este, de ha valami jó kis botrány néz ki a házban, akkor inkább "megyek taxival!" felkiáltással lehorgonyoz és sasol ki a fejéből...

De ez nem botrány lesz, hanem szép jelenet.
@Ergosum:
Szájtátós csávó vadul fel is fog szólalni ez ellen!
Én ebben biztos is vagyok! :DD
@ariel12: na ennyire részletesen nem ismertem a körülményeket.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek.. "Tényleg ilyen szemérmes vagy? Át kell programoznod a lelkivilágodat, Brüsszelben helyt kell állnod az igazság mellett.
@aritus: nem, nem merem, tudom megítélni.
Láttam 44 ezret is utcán ráadásul, a White Hart Line-ról is nagyjából egy utcán indul el a nép, de ez kurva sok ember, sehol nem látod a végét.

A müncheni stadionból se látod mind a - most éppen 68 ezret - mert sok parkoló van, egy kis idő is eltelik, de ott legalább részben rálátsz a hazafelé ballagók egy részére. Nem egy Kossuth térnyi ember, szerintem lényegesen több.
@londonterminals:

Az egygyurcsányhitben való szakrális egyesülésről beszélek, nem rólad.

Amíg ennek nem teszünk eleget képtelenek leszünk megfelelni Mihancsiknak, Bartusnak és Gréczy Zsoltnak.

Igaz ezzel az Orbán távozását követelő és elősegíteni képes tábor többségének sem, de kicsiségekkel ne törődjünk.
@Fabius:
Megértettem. Legyen ez intő példa, hogy 2014-ben kiket engedünk majd az önkormányzati moslékos vályúk közelébe.:O)
@a szív fészkei:

Lehet.
Az is lehet, hogy tévedtem, de a gyanú megalapozott.

Az állatvilágot már végigjárta nickileg (is...).
A blogja pedig minden zsenialitása ellenére kezdi a megérdemelt látogatottságot elérni.
@Fabius: Ebben teljesen igazad van! Nincs most itt az ideje, hogy akár saját hibájukból akár a navracsicska-ájtatos zsót(f)ika által hivatalból leamortizált politikusoknak most nyílvánosan a Milla mellé kellene szegődniük. Viszont talán Juhásznak is vissza kellene venni az arcából egy picikét. Nem ő a húzóerő ott hanem Bajnai. Gyurcsány és Kuncze hatalmas politikai tévedése, hogy most ilyen nyíltan bepróbálkoztak. Lehet, hogy többet ártottak mint használtak. Egy dolog viszont biztos: marha nehéz lesz ezzel a szétszabdalt ellenzékkel (tudatosan nem írtam baloldalt) a Fideszt a saját játszóterén seggberúgni. Ebben az oszd meg és uralkodj játékban el kell ismerni Orbán verhetetlen. Sajnos.
@londonterminals: A millán azt hiszem 23-a előtt leközölték az átlátszóék Bajnai oligarchaságáról szóló cikkét.
@Fabius: ha százalékokról van szó, egyrészt az LMP-nek a 4%-val se kéne akkora arcnak lennie, másrészt Juhásznak se kéne annyira az LMP-re hajtania.

De mondom, én unom ezt a huzakodást, hogy ki kivel nem fog kezet, ez olyan Sólyom Lászlós bunkóság szerintem.
Remélem megnyugszanak a kedélyek, és ki tudnak egyezni egymással.
@a szív fészkei: "Te meg hozz egy puha-pihe párnát, hogy a lába elé kuporodhass hallgatás közben."
Jó, hogy felhívtad a figyelmemet, mert lehet, hogy a térdepléshez kukorica lesz elénk szórva.
Hol voltál olyan sokáig ma?Megint az erdőben sétáltál?
@Fabius: A magyar politikai élet legnagyobb hibája, hogy személyekhez ragaszkodunk, nem eszmékhez, programokhoz vagy pártokhoz. A jobboldalon orbán a hívószó, a baloldalon sokaknak gyurcsány. Vagy mesterházy. Ezért olyan könnyű az egészet sárba rántani.:D
@épészmérnök: Nekem munkatársam mondta,hogy nem szeretik a zsidókat.Rokoni kapcsolatai vannak arrafelé.
@aritus:

"unom ezt a Juhász Péter-DK-Gyurcsány-LMP vitát, remélem kiforrja magát, és lesz valami közös pont, ami mentén tudnak együttműködni"

Unom én is és remélem én is. :) De unom marhára, vagy még jobban azt a szellemet is, amiben az említett alapvető dolgok figyelmen kívül hagyásával lehet vitacikket írni.

Igen, Para-Kovács amúgy nagy mester. Volt egy régi Narancsban egy rövid kis kritikája a teremtésről - három csillagra értékelte :D -, azon is szétröhögtem magam, de sajnos azóta sem találom.
@a szív fészkei: Persze, van rá itthon is példánk:))))))))))))
@Habakuk999: Én úgy olvastam, hogy Antwerpenben a tudjukkik kezén van a gyémánt piac. És ott nem nagyon ismerik a papírost a belső körben, ahol a lejattolt ígéret - gentlemen`s agreement - garancia mindenre. Orvbűnt ez a meglepetés erejével sokkírozná.
@a szív fészkei:

A rohadt életbe, hogy amikor én duzzogva elvonulok, nemhogy 11 millió forintot nem kapok, de még ki is röhög a férjem.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Jó, nem nézünk oda. Inkább bámuljuk a szép Dájcsot, az mindig nyíltan nőzik úgyis...
@Ergosum: Vagy olyan szép, mint a Belénessy Csaba? Na addig meg ne csodálkozz!
@Kesmarkium: Stefi, aranyom, már megint? De ha már itt-tartunk, a "szeretet egyháza" a komcsi időkben éppúgy, mint utána, távoltartotta magától a Bokor Bázisközösséget, mit távoltartotta, betartott nekik. Ugyanakkor, amikor simán befeküdt az Opus Dei-nek.
@Mariann19:

"Tényleg ilyen szemérmes vagy?"

Szemérmesség helyett igyekszem érdemesnek maradni az elvárt szinthez.

Az erőteljes pozitív jelzők jólesnek, ám feszélyt is keltenek bennem.
@Kesmarkium: tisztára már beteg vagyok...

el kell mennem szemorvoshoz, kettőt látok a kommentedből...

dézsavű... hiba a mátrixban... vki belenyúlt...
@épészmérnök: azt tudom, hogy sok köztük az antiszemita, vagy volt a háború kitörésekor. Piłsudski egy katonai diktatúrát tartott fenn, lényegileg állami szintre, hivatalossá téve az antiszemitizmust.
De 39 szeptemberében a náci Németország egyfelől, a Szovjetúnió másfelől lerohanta Lengyelországot. Mérhetetlen szenvedés, kegyetlenkedés, milliószám halottak. A nácik kiírtották a lengyel értelmiséget, a szovjetek a lengyel tisztikart.
Szóval aki lengyel létére náci, az tudathasadásos.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Spursnek drukkolok.

de nem ártana a békameneteseknek vagy Juhásznak elmenni egy meccsre, - München csak hat óra -, hogy tisztában legyenek az általuk mozgatott nép számával.
Bár ez a békásoknak egyszerűbb, mert ott a napidíjakat fizetni kell keményen.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Annyit reklámozod itt a vörösöket, mindjárt Marx képeket kopizol be. DE ez az utóbbi angyalkád hol vörös?
@Fabius: Hát... a Főügyészről, a Főbíróról, az elnökről, a Médiahatóság főnénijéről, stb.....

már nem döntesz.

Önkormányzat, - ahogy haladunk - már nem is lesz addigra.

Pártok se lesznek.

Kábé dönthetsz arról, hogy melyik képviselőd a szimpatikusabb,

a kormánypárti fejőnő, vagy a kikboxos civil.

Aztán hazaballagsz ebédelni és reggel meghallgatod Orbán Viktor köszöntőjét a világ magyarságához.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Éppen ezért kell hangoztatni ha muszáj, hogy nem az a hülye aki azt mondja, visszább kéne ebből venni.
@aritus: vagy tud valamit.:))
@Habakuk999: Dehát az egy zsidó csapat!:))
Mi lett a mai meccs vége?
@Dr. simonmondja.:

Ha meg tudlak győzni arról, hogy hagyd már ezt az apokaliptikus faszságot és nyifogás helyett gyere te is regizni meg szavazni, akkor bizony én-mi döntünk ezekről a posztokról és személyekről is. Viktorka törvényével könnyebb kétharmadot szerezni, mint eddig volt.

A kérdés partner leszel ebben vagy kényelmesebb lesz a finnyogás.
@a szív fészkei: A hülyék megcsinálják a pekidzset és kivitetik az országból a kereskedelmet.
Április környékén pedig kezdhetnek gondolkodni a következőn.

Svájcban részeg legényeket fogtak meg az amúgy udvarias, bár kissé ijedt rohamrendőrök.
Gondolom a varsóiak is megkóstolták a Baltic vodkát.
@a szív fészkei:
Ne izélj már! Mi ilyen kis apróságokon nem akadunk fenn!
Kekec vagy!!! :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Sztem baloldalon nincs olyan személy, aki valódi hívószó lenne.
Én sokszor inkább azt érzem, hogy a baloldal nem önmagát határozza meg, hanem az elhatárolódását Orbántól és attól, amit képvisel.
@Ergosum:
Valaki?
Ez igaz, de pl. Egérnek olyan 4 betűs hívószava van, hogy ihajjjj! :D
@aritus:

Az LMP-nek én magam hívtam fel a figyelmét a héten, hogy ideje visszavenni az arcból és felmérni a saját reális lehetőségeit.

Gyurcsánynak - pontosabban a híveinek, mert ő maga nem hisztizik - is el lehetne mondani ugyanezt.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Zsidó? Nem tudtam. Tetszett a stílusuk évek óta.
főleg amikor Berbatov is ott focizott.
A nagy sztárcsapatok divat szurkolói közé meg nem állok be.

Kikaptak kettő egyre.
Hehe, most veszem észre, hogy rajta vagyok a poszt gifjén a tömegben. :o)
@Habakuk999:
Az összes intézkedésük kőkemény anyagi károkat okoz! Aki teheti kiviszi a cégét külhonba, ott adózik, mind csökkentve a magyar bevételeket.
És ez nekik így megfelel!
NA EZ A HAZAÁRULÁS!
@Mariann19: Én tettem-vettem, főztem, etettem, mosogattam, felmostam, ami a rendes asszonyállatok dolga (noha már lehetnek felül is, ahogy megtudtam Para Kovácstól) - mivel múltkor írta az Árnyak Királya, hogy huzat van a konyhában, nyitva az ajtó és árad ki onnan ide a fehérnép, irgumburgum. ;-DD

Azután itt pörgök. Nem lesz kukoricán térgyepülés neked, szeretnek itt! Látod, a névnapod is össznépi ünnep lett!
@Fabius: Fecónál pár éve a Bőrön mondták,hogy mi a francnak megy el valamelyik rendezvényre,
Sokan utálják és balhé lesz.
De lehet hogy a fidesz beépített embere....:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Te hiszed, hogy lesz következménye?
T9rvényes számonkérés formájában.
Nem tudom, hogy mi lehet a háttérben, amiatt ennyire nyíltan pofátlanok, gondolom nem egy esetben egyértelműen jogsértők is.

Bár én azt hittem, hogy a josiftot-os esetet sem lehet megúszni, oszt mégis.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Azt elhiszem, de gondolom nem tömegeket mozgat meg vele, hanem mást.:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

De majd jön a munka alap.
Bár nem analfabétákat láttam dolgozni a napokban a hanyatló országokban.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jó, de akkor ünnepeld a brunette-eket is! Mondom a mediterrán nők nevében ugyibár.
@Habakuk999: pár éve volt hogy a fantasztikus toleráns zsidó Tottenhamesek megkérték/parancsolták az Inter szurkolóknak,hogy ne viseljenek keresztet a londoni meccsen,mer ez sérti őket.
Berbatov amit ott művelt...
Volt az amikor a bokája külső felén pattant meg a labda,aztán a kapu felé fordult,lefutotta a védőt és berúgta.
@Fabius:

Én már akkor is szavaztam, amikor az önkormányzatokat VB-titkárok irányították - Végrehajtó Bizottság - a fiatalabbak kedvéért.

Két év múlva kábé itt fogunk tartani.

Fogalmam sincs, mi alapján választottam, de megtettem, amit megkövetelt a haza.

Most valami derék szőröstalpú választ majd helyettem.
Sok boldogságot hozzá.
@a szív fészkei: Magna cum írta, ő biztos tudja.

Én csak sima drukker vagyok.

Ezzel az erővel a Bayern meg magyar csapat, annyi magyar szót hallottál kocsmában piros emberek szájából.:)
@Habakuk999: Amúgy örülten neki amikor a Unitedban játszott.Sajnálok mindenkit aki elmegy onnan ,így őt is.
Kb. 2005 óta drukkolok a unitednek leginkább.
Azelőtt asse tuttam kik azok.:))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Őrajtuk mind térdig érő Dávid csillag fityegett? Speciel egy jóméretű kereszttel fejbe is lehet verni valakit keresztényi felindulásból.
@a szív fészkei:

"Fognak az átkaim, tényleg."

És áldásosztásban is utazol?
Mert ha igen, kérnék egy nagy adagot elvitelre. :o)
@a szív fészkei: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Na, akkor megint belenyúltam, annyi sok jó focicsapatból pont a zsidót sikerült megszeretnem.:)

Bár én egyet se láttam meccseken, feketét, hindut, angolt, mindenfélét igen, az igaz, nem is VIP helyen ültem.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Le kellett volna csavarnod teljesen a dicsfényt a fejed körül. Azt hitted,hogy igen, pedig ezek szerint nem. Hát így jártál. A vízen meg vigyázva menj!!!
@Habakuk999: De azt a szörnyű, népnyúzásból származó zsidó pénzt se láttad??? Csak a labdát nézed, hová gurul? Alcsúton se az a lényeg. be kéne irassalak egy kis Vidi-páhoylkurzusra. Török Gábornak is milyen jót tett! Más színben lát azóta mindent.
@a szív fészkei:

"A vízen meg vigyázva menj!!!"

Áhh, szóval kollegina vagy?
Szó mi szó, gyakran megbotlok azokban a fránya hullámokban.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Ja lehet, tényleg igazad van.

Basszus, akkor most mi lesz velem? :(

Még a foci iránti szeretetemet sem tudom érvényesíteni itthon.:)
@Habakuk999: Te eléggé fideszes vagy,vagy tévedek?
Bocs ha megbántalak.
@Fabius: eszméletlen naív vagy... gratulálok...

ez a péklapátozás... :)

kire szavazol még egyszer kérdem...

csak nem a hazafias népfrontra?
vagy a fülkeforradalomra ?
drsifferre? orbán ügyvéggyére?

ha nem csinálsz pártot magadnak...
akkor nem lesz képviseleted... most szólok...
OFF

nemrég beszélgettem egy közszolga barátommal. Emlékszem, hogy 5-6 évvel ezelőtt mit mondott az akkori felsővezetésről (minisztérium). Kíváncsi voltam, most mit lát. Azt mondta:
"Ha szembejönne Gyurcsány, bocsánatot kérnék."
Elmondta azt is, hogy akkora dilettantizmus, protekcionizmus és korrupció van a kormányzati szerveknél, amilyet még az előző sz@rkupacnál sem látott.
Nem tudom, ez rágalmazás volt?
@Dr. simonmondja.:

Én a rendszerváltás utáni elsőn először, és nincs az az Orbán Viktor akinek kedvéért lemondok erről.

Helyettem nem a szőröstalpúak fognak dönteni. Ha te úgy érzed neked az is megfelel, azzal te számolsz el a saját lelkiismereteddel.
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Autópusztító csákó! :)
Hi!
Hogy ityeg a lekvár?
@Fabius: hogyan tucc versenyezni a sokpujás csávókkal?

egy fürt banánért, sőt csak a feelingért hogy fekete nagy ódiba ülhetnek elmennek brahiból fidesre szavazni...

a választási csalásokkal és egyéb elő és utáni trükkökkel hogyan fox versenyezni???

átb@sznak ! (megint) naív vagy ! óvlak a csalódástól !
@a szív fészkei: Meccset nézek, nem a pajeszt keresgélem.:)
@Fabius: Igazad van.És ez a hülye kis felcsúti annyira felbassza az emberek agyát,hogy rengetegen fogunk elmenni regisztrálni és szavazni,csak hogy elküldjük a francba!
@Habakuk999: Körszakállat nem látsz,meg nem is velük zuhanyzol....:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Ezt bóknak veszem.:)
Gondolom többet piszkolom az ellenzéket, mint baltazárt.
De rá már nem érdemes szót vesztegetni.

Azt elhiszem, hogy egy ManUtd szurkolónak nehéz ezt megérteni.:)))

Nem sértés, cukkollak.:)
@dr. Balta$ár:

Igen, én vagyok naiv aki a rendelkezésünkre álló lehetőségekből szeretnék valami működőképes valamit látni, és nem te a pékkutatással :-D :-D

Azért szólj majd, ha meglesz. Megnézem a programját és felmérem a szakértőket akikkel kormányt alakítana.

Elvi szinten kérdezem, ha minden politikus = szarházi akkor a pék pék marad politikus helyett vagy politikusként automatikusan szarházivá válik?

Vágó Gábor mondta választás előtt, hogy politikus = büdös geci, én meg tavaly megkérdeztem mit gondol aktuálisan ugyanerről :-))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Mit fogsz szólni, ha a párt amit támogatsz összebútorozik Viktorral az eredményeket látva, és így lesz lehetősége a maradásra?

Nem genyózok, tényleg érdekel. Sok jobbikos akarja a váltást, de lehet pont a párt miatt nem lesz mégse. Hogy fogjátok feloldani vagy feldolgozni ezt?
@Habakuk999: Óhogy kabbe!A Bőrön is néha ezért basztatnak a Pool-osok.:))

Talán a régebbi kommentjeid miatt gondoltam vagy keverlek valakivel vagy nem tudom.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: te tsak vigyázzá magadra! :) megint eltaláltak !:( ma nem ettem lekvárt, csokikúrán vagyok
@dr. Balta$ár:

Cimbi. Én már harcolok. Szájmonnal meg veled a szavazási kedvetekért. De el ne mondd senkinek.
@Fabius: sajnálom... ez így nem fog menni...

"olcsó", "fapados" de TISZTESSÉGES MEGOLDÁSBAN kell gondolkodnod...

amugy amiben pénz van az eleve sz@r és hitvány...
(lásd pártok stb... ahol pénz ott hiénák...)

ez a feladat hogy úgy csinájj szervezetet hogy ne a "hagyományos"
előbb lopunk bűntársak leszünk és akkor már párt lettünk...
recept szerint...

ez a feladvány "öregem" ! tisztellek... de a naivitásod határtalan!
@Dr. simonmondja.: Eddig még mindig elmentem szavazni. Ha morogtam is a sok hülyén. Mert helyettem ne döntsön senki. Ha nem is az lett a végeredmény, amit akartam, azt egyik sem mondhatja, hogy a nevemben, hogy a passzívok közt rá szavaztam.
"egygyurcsányhitben való szakrális egyesülésről"

Nem sommás egy kissé ez a képzet? :) Mihancsik és a Galamus szerzői mitől látszanak "egygyurcsányhívőnek"? Csak hamis axiómáktól függetlenül, autonóm módon alkotnak véleményt Gyurcsányról (meg minden másról is). Ami ettől még lehet akár téves is, de ha valamitől, a vakhittől biztosan nagyon messze van.

Amúgy én maradnék annál a kérdésnél, amiről írtam: hogy erősen inkorrekt-e Para cikke: Gréczynek és Bartusnak ehhez nincs sok köze.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Szidom én bőszen az ellenzéket, hogy kapjanak észbe.
nincs ezzel semmi baj.
@Fabius: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Engem is érdekel Fabius felvetése!
Akkor jó bolsik lesznek a narancsbolsik?
És igazuk lesz a sálért megalkuvóknak? :)
@Fabius: amugy rám ne pocsékold a zenergiád...

ha csak gondolsz arra hogy mijjen jó lenne hogy szavazzak
akkor én elmegyek (zuglóban) és szavazok...
meggyőznöd sem kell... mnd kire és ott leszek...

anynira mindegy (nekem) hogy megyek e vagy nem...
ha neked ez fontos... enynit megtehetek... tiszteletből
még ha értelmetlennek is tartom...
havert nem kérdi az ember hogy miért tegyem... nem kérdés...
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: "Az erőteljes pozitív jelzők jól esnek...". Mással ne törődj, olyan ritkák a mai világban az elismerő szavak. A rosszallás mindíg megfogalmazódik, ez ellen próbálok tenni.
@dr. Balta$ár:

Egy eredményes választás sacc/kb 5 milliárdból jön ki. Összedobja a pékek szövetsége? Ha nem hogy fogja a nép megtudni, hogy a pékek szövetségének jelöltjeire lehet szavazni, a pékségekben meg a jelöléshez szükséges aláírásokat leadni?

Honnan lesz pénz a címkékre, hogy legalább a szav.idős cetlikre rá legyen nyomva a jelölt neve-arca, ha már plakátra nem lesz?
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: egyébként jól mutatja a magyar politikai élet zsákutcáját kérdésed.

szerintem nehezen lehet olyan embert találni, aki nálam sokkal jobban utálja a narancsot, de a táborok nyájszellem nem nagyon tűri el a belső kritikát.

Ezt azért Bajnai felismerte, hogy ez így nem nagyon mehet tovább.
@Fabius: Na,talán már vártam is ezt a kérdést és akartam is írni.
Remélem nem fognak összejönni.
Viszont fura lenne a jobbik bajnai mellett.
esetleg de nagyon esetleg ha összejönnek viktorékkal és keményen fogják a töküket akkor talán elnézném nekik.
Csakhogy ha összejönnek akkor viktorék ledarálják őket.
Vagy ha összejönnek és az a kemény zacskófogás a gazdasági dolgokról szólna akkor esetleg rendben van.Viszont ha ez az együttműködés inkább a Szent korona tanról és a Horthy emlékévről szólna nem örülnék.
Az ideológia nem érdekel.
Úgyhogy inkább az a valószínű hogy ha összejönnének akkor nem szavaznék rájuk,mert ez valószínűleg kedvezőtlenül alakulna.
És nem is azért szavaztam rájuk,hogy viktorékal haverok legyenek.
És ahogy szoktam mondani:Jobbik-Bokros koalíció meg nem lesz.
Nekem Bokros volt eddig a leghitelesebb.
Asszem mindent elmondtam.
Ha valami még eszembe jut szólok.
Na ugye.:))
szóval egy ilyen lépéssel maguk alatt vágnák a fát szerintem.
@Fabius: Ne tedd. Fölösleges. Hidd el, én még sosem tartoztam a győztes többséghez.
Antall még mikiegérnek nevezett, Orbánék már lezsidóztak, de jövőre már csak tápos leszek a fazékban.
@Fabius: okos vagy...

ez a feladvány... mivel ezen a hagyományos módon nem műxik...
újat kell kitalálni...
ez nem megy hogy összelopunk 5milliárdot és utána már minden áron nyernünk kell különben ha más akkor böri... szóval ez a hatalom vagy böri dupla vagy semmi játék nem ojjan menő...
vagy ha az ülünkbe hullik 5 csilliárd az is gyanus...
mert a Mező Ricsik eccer majd kérnek valmit...
@londonterminals:

De. Sommás :-)

Felőlem a galamusnál - és bárhol máshol - úgy hisznek Gyurcsányban ahogy nekik tetszik. Én nem kedvelem Gyurcsányt mégsem axiómák alapján alkotok róla véleményt. De ennek a helyzethez semmi köze.

Észre kéne venni, hogy Gyurcsány és az ő szövetségbe erőltetése mindenáron árt. Az ezért hiszti árt. Ezt mondta Para is és ezt mondom én is.

Orbánék kommunikációja Gyurcsány Bajnaiban újjászületésére épül. Indoklást megírta a nemzet: bizonyíték erre hogy Bajnainak is egy feje és két keze van, sőt gesztikulálni is szokott.

Erre kell olajat önteni Mihancsiktól Gréczyig mindenkinek?
@a szív fészkei: Az Árnyak Királya aztán visszavont...
Már azt hittem, hogy élesztőért mentél a tegnap sokat emlegetett reszelővel töltött kenyér sütéséhez, vagy kovászért. Már kezdtél nagyon hiányozni.
Nem tudom túltenni magam a Papcsák ügyön. Tegnap óta ezen gondolkozom, hogy ez előfordulhat nálunk?
@dr. Balta$ár:

"amugy amiben pénz van az eleve sz@r és hitvány..."

Komolyan kérdezem: pénz nélkül miként lehet politikát csinálni?
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:

" pénz nélkül miként lehet politikát csinálni? "

ez itt a főkérdés...
ezt válaszold meg és jobb ország lesz!
@dr. Balta$ár:

"ezt válaszold meg és jobb ország lesz!"

Nem lehet pénz nélkül politikát csinálni.
Sem itt, sem másutt.
@Fabius: Ez az.Nekem bajnai sem elég hiteles,de most már határeset.Fecó meg ne akarjon odamenni senkihez,mert megutálják miatta az illetőt.
Ezt még akkor is mondom ha semmi bajom vele.
Vagy úgy vagyok vele,hogy a viktort akasszák mellé.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: ez szomorú lenne...

a politika = KÖZÜGYEK...

miért kellene hogy a saját közügyeinkkel pénzért foglalkozzunk?
miért nem vállal a közös ügyekért mindenki felelősséget?
miért nem mi keressük a képviseletünk megoldását?
miért hisszük azt hogy a legjobb megoldás amit az arcunkba nyomnak munka nélkül? mint egy mosópor reklám?
miért nem gondolkozunk?
miért nem építünk kis közösségeket, amiből később sok összefog...
@Fabius:
Na, lehet most lőnek seggbe, de Gyurcsány teljesen objektíven látja a saját helyzetét.
Az LMP (bizonyos emberei), vehetnének egy-két korrepetálós órát tőle.
Nem Gyurcsány az, aki az:"az" nekem.
Ne érts(etek) félre...
"@dr. Balta$ár:

"ezt válaszold meg és jobb ország lesz!"

Emiatt - a pénz + úgyislopnakcsalnakhazudnakmindannyian - Te elutasítod az egész politikát, és eközben szentségelsz, hogy há' de miket csinálnak "derék" politikusaink.

Nem érzel itt némi ellentmondást?

Kritizálsz, de nem teszed meg azt amit megtehetsz (szavazás).

Ráadásul nem teszel különbséget politikus és politikus között, pedig van (szerintem).
@Fabius: Nekem ez a Bajnai pont azért nem tetszik felhőtlenül, mert Orbán népe békésen elfogadja.
És 2009-ben elfogadta.
Nem látom a hisztérikus gyűlöletüket.
Gyanús.
Nem szeretnék még egy Megyót, aki jóbavan a sintéreivel.
@Knósszosz: jaja, a megnyilatkozásai alapján valóban, tudja, hogy a nagy többségnek olyan mint a tüdő pestises
@dr. Balta$ár:

"miért nem építünk kis közösségeket, amiből később sok összefog..."

Az valóban fontos lenne.

Viszont még ha így is lenne, akkor is eljönne a pillanat, amikor olyan méretűvé válna az egész, hogy azt már profi irányítóknak, vezetőknek kellene összefogniuk.
Főállásban.
Vagyis pénzért.
Amivel nekem önmagában semmi bajom sem lenne.
Ha jól, vagy legalább elfogadhatóan csinálnák.

Amiről írsz, eléggé utopisztikusnak hangzik, má' bocs.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
Martin Luther King, vagy Gandi tudott lelkes tömegeket mozgatni pénz nélkül.
Esetleg Mao, vagy Lenin.

Nem lehetetlen, végülis.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

A Jobbik - Bajnai esélytelen.

Ha összebútoroznak akkor MIÉP, kisgazda, MDF sors, ez nem kérdés.

Ezen kívül egy dolgot biztosra vehetsz: nem a gazdasági faszságaikból fognak engedni. Az egykulcsos baszás jelkép, ha Viktoron múlik az csak halála után lesz lecserélhető. Vagyis a gazdasági mogyorózásról álmodni felesleges, ez kiszámítható.

Papcsák jó példa lehet arra is mi lehet a koalában Fidesz többséggel. Itt kaptak rovásos táblát meg Wass Albert teret és cserébe nem zajonganak. Pedig éppen lenne min, mint tudjuk.
@Dr. simonmondja.:

Ez igaz.
Eleinte.
De egy idő után náluk ott is szükség volt valamilyen szervezeti struktúrákra, nem?

És bármilyen szervezetről is van szó, zsé (is) kell hozzá.

Persze el lehet olyat is képzelni, hogy csak lelkesedésből mindenki.
Te mekkora esélyét látod ennek itthon a nagypolitikában?
@Dr. simonmondja.:

Nem felesleges. Te nem hülye vagy csak duzzogsz. Értem, de ez most nem a buli amiben lehet.
@dr. Balta$ár:

Gyökeresen újat kitalálni - most - nincs mód.

Ezért megelégszem egy olyan formációval ami tisztában van a civil kontroll szükségességével és súlyával, és hajlandó tudomásul venni, hogy a világ ebbe az irányba változik. Mert megtanultuk, hogy a törvényszöveget át kell olvasni, a költségvetést át kell számolni, és mivel senkiben nem bízunk szó nélkül ezt meg is tesszük. Okulva az átbaszásokból.
@Knósszosz:

Ahogy én is mondtam, nem Feri az aki a dögöljön meg Juhász dumát nyomja, hanem Mihancsikék. Ezt meg most nagyon nem kéne.
@Fabius: Ha nem is az egykulcsos,hanem más gazdasági büntetőjogi kérdések.Mezőgazdaság ipar,stb.

Ajvékoltak is a libsibolsik nálatok,nem igaz,:))
Mondom az ideológia így engem nem érdekel.És gondolom van még pár jobbik szavazó akit nem.
Felőlem lehet Horthy meg Kádár szobor is,nem érdekel.
Legfeljebb mindkettőnek a rajongói megemlékezhetnek valahol.
Mondjuk tényleg ne lehessen ennyivel befogni a szájukat.
Ha esetleg ők lesznek a mérleg nyelve ,használják egyszer valami normális dologra!
@Dr. simonmondja.:

Nem látod?

lex Bajnai?
G pont Fodor minden posztja a színrelépés óta?
Mno.hu reinkarnációs cikk?
CÖF békeinformációs antibajnai kiadvány házhoz kézbesítve?

Te melyik műsort nézed, mondd?
@Dr. simonmondja.: "Martin Luther King, vagy Gandi tudott lelkes tömegeket mozgatni pénz nélkül.
Esetleg Mao, vagy Lenin."

Honnan vagy olyan tájékozott fent nevezettek pénzügyei felől?
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: általában magammal, családommal.

szavazni nagy valószínűséggel Olajfára fogok, ha lesz.
mert Bajnai azt mondja, amit gondolok és látok.

Majd meglátjuk, mi történik.
Új ifikommunista rezsimet nem szeretnék.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Az oligarchasztikus földosztást a Jobbik sem támogatja. Koalában majd fogja? Vagy hogy lesz ez a mezőgazdasági támogatás?

Kötekedésnek hat, de ezek tények, és szerintem releváns kérdések amit át kell gondolnia minden jobbikosnak, szerintem.

Mink' itteni libsik nem elégszünk meg a vernyogással, szokjunk tüntetni, orvosi rendelőért kiállni, indokolatlan helyi adó ellen fellépni, iskolákat és közintézmények sorsát védeni meg ilyenek. Megtesszük ezt akkor is, ha a helyi jobbik legnagyobb gondja a Wass Albert tábla :-D
@Fabius:
Ha szabad ezt mondanom: stimm.
Én arra vagyok kíváncsi, mit fog magával csinálni az LMP?
Én nem utálom őket, de valahogy az jön le, hogy a saját identitásukat keresik.
Persze van még másfél évük, de az én környezetemben nem népszerűek. Így nem is lesznek.
14-ig azért nincs olyan sok idő hátra, hogy tesztelgessék a választóikat. Valamivel ki kellene már állniuk. Bajnait baszogatták, hogy „bazmeg, ez túl korai volt!”
Ugyan mikor kellene egy politikusnak kiállni avval, hogy: menjetek már a francba, ha nem ilyen helyzetben?
Ha nem vált paradigmát az LMP, mennek a levesbe.
Ez persze csak az én véleményem, aki ért a politikához, az majd megmagyarázza nekem, miért nem látom jól.
@Fabius: + különböző blogok.
@Habakuk999: Nekem meg marad a náczi párt.
Aztán majd meglátjuk mi történik.:))
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...:
Ami nálunk van, az inkább egy őrült mozgalom alkotmányozása a normális többség ellenében.

Legjobban erre az amerikai Józansági mozgalomra emlékeztet, amiben a mániákusok szektája 13 évig terrorizálta a többi ember - törvényesen.

Szesztilalom...

orulunkvincent.blog.hu/2012/09/06/gengszterkronikak

13 év illegalitásban...
@Fabius: De a fidesz nem gágogott...

Na de jó, hogy mondod ezt a kiadványt a - kiahibás a csődért - dolgot.

Szerintem azért adják ki, mert csinálják már a fincsi fideszes államcsődöt és mindenkinek meg kell tudnia, hogy nem ők a hibásak, hanem - más.

Orbán túl sokat kuncog mostanság ilyesmin.

Nem Bajnai ellen kampányolnak, hanem a közelgő csőd miatt.
Védik a seggüket.
@Fabius: Arra gondoltam,ha van a jobbiknak valamilyen ötlete,vagy valami csoda folytán a viktoréknak van egy jó ötlete.
Akkor ti libsik ott nagyon bátrak vagytok.

Egyébként én kb. ugyanaz az ember vagyok,mint szoci szavazó koromban.
Olyan ez,mint a Vastagbőr.
Azelőtt a szocikat szidták,ezért náczirasszistafaschiszta blog voltak.
Most a fideszt szidják,mert ők vannak kormányon ezért most szélsőlibsibolsi blog lettek.:))
@Dr. simonmondja.: Remélem nincs igazam és csak jókedvükben kuncognak, mert olyan faszán állunk.
@épészmérnök: Csak tippeltem.
A tájékozottak majd jól felvilágosítanak, hogy a Rócsildok álltak mögöttük is.
@Dr. simonmondja.: Meg a Kennedy gyilkosság mögött is.
Meg a Hoower gát építése......ja nem,az Megatron meg a Kocka miatt volt....:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
kösz, csak mert valahogy ettől a Markótól hánynom kell. Aki csau seggnyalója volt, az az én szememben nem szalonképes. Csak azért kérdeztem rá, mert a zuglói egyik képviselőt is Markónak hívják, és az egy kifejezetten szimpatikusan segítőkész emberke. Nem akartam véletlenül a kettőt keverni. Kösz az infot.
@HgGina: Látom, alaposan informált vagy a romániai magyarok ügyei felől. Világosíts már fel, mi Markó bűne? Én annyit tudok róla, hogy huszonévig egybentartotta az RMDSZ-t, amely minisztereket is delegált a kormányokba, és így közvetlenül tudta befolyásolni a politikát a magyarok érdekében. Ez valahogy nekem nem tűnik olyan főbenjáró bűnnek.
Szerinted?
Na ki ez, kispajtások???

"... hangsúlyozta az állampolgári forradalom szerepét a neoliberalizmustól való megszabadulásért vívott küzdelemben... Továbbá megígérte, hogy radikális harcot fog vívni a korrupt sajtó ellen."
@Mariann19: :-( SAjnos.

Mostanig néztem a Harry Pottert - nem vagyok nagy tudora és rajongója, mert nekem too much a sok ugyanolyan trükk (igaz, nem vagyok gyerek se) - de ez a Főnix rendje fim tiszta Hoffmann Rózsa-revival volt. Imelda Staunton, mint miniszteriális törető és borzalmas tanerő majd főnökasszony media.port-network.com/picture/instance_1/126770_1.jpg, félelmetesen találó volt. (amúgy is nagy színésznő de ez hihetetlenül találó volt erre a mostani helyzetre. Vagy véletlenül adják, vagy valami belülről bomlasztó azért dolgozik az RTL-ben)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Na végig böngésztem, már amennyire engem ez érdekel, nem találtam a nagy zsidó szálat. Viszont itt igen:www.tottenhamglory.hu/?q=node/5 Kösz, hogy szóltál, kurva érdekes ez:[..]"A liga szinte összes csapatának voltak olyan szurkolói, akik zaklatták a Tottenhamet a klub környékén élő zsidók miatt, de a legrosszabbak a szintén londoni Chelsea fanatikusai voltak. Habár majdnem ugyanannyi zsidó szurkolója volt, mint a Tottenhamnek, a Chelsea néhány kivételesen visszataszító dalt komponált. Az egyik így szólt: "Hitler újra gázt ad nekik/ Nem tehetünk semmit/ tottenhami zsidók." Egy másik pedig így biztat: "Gázosíts el egy zsidót, kemencében a helye, süsd meg jól."
Mit lehet válaszolni az ilyen gyűlöletbeszédre? A Tottenhamnek (...) sikerült előrukkolnia egy válasszal: egy ügyes trükkel megtisztelő címmé változtatták a sértést. Az átalakulás legjelentősebb momentuma idegenben, a Manchester City ellen játszott meccsen történt az 1980-as évek elején. Az ellenfél a következő dallal fogadta a Tottenhamet: "Ma éjjel pucér pöccsel fogunk Tottanhamben rohangálni. Ma éjjel pucér pöccsel fogunk Tottanhamben rohangálni. Énekeljük, nekem van fittymám, de neked nincs. Nekünk van fittymánk, de nektek nincs."
Ahelyett, hogy a Tottenham tétlenül fogadta volna az arculcsapást, összegyűjtötte zsidó szurkolóit, és arra bíztatta őket, hogy tolják le a nadrágjukat, és pimaszul lengessék meg körülmetélt hímtagjukat. A visszavágás annyira bizarr és találó volt, hogy a Tottenham ezzel gyakorlatilag le is zárta a témát.
Furcsamód elsőként éppen azok a huligán elemek tették magukévá a zsidó identitást, akik közül sokan erősen kötődtek a szélsőjobbhoz. Bandájuknak a 'Yid Army' nevet adták, és az izraeli lobogó lett a zászlajuk. Ha sikerült diadalt aratni a rivális csapat felett, győzelmüket azzal dörgölték az ellenfél orra alá, hogy a "Jiddisek" csatakiáltást skandálva körbetáncolták őket. Azt gondolhatnánk, hogy a huligánok jelentősége elhanyagolható volt a szurkolók között, de ez nem így van. A 90-es évekig az átlagdrukkerek többsége úgy tekintett rájuk, mint divatteremtőkre, akik tiszteletet érdemelnek a klubhoz fűződő mániákus ragaszkodásukért. Így hát a Tottenham zsidó identitása a kemény magról gyorsan átragadt a hétköznapi szurkolókra, és a klub kultúrájának szerves része lett. A meccsek előtt, a stadion felé vezető utcákon árusok egész sora kínálta az olyan feliratozású pólókat, mint a "Yid4ever"." Tehát nem is a pénzelése zsidó... És az MTK is a soklibásozást megunva fordított a dolgon: Gedeon az óriás liba lett a totemállatuk. ;-DD

Mert itthon zsidók alapították meg az első fociklubot - ja ez az: MTK és magyar testgyakorlók köre nevet adták, nem zsidók tornaklubja - zsidó gyáros volt az Újpest alapítója is.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Nem, arra gondoltam, keresd meg óvatosan a víz alatti cölöpöket, nehogy bebukj, ha mellé lépsz egyiknek! ;-DDD

De ha mész enélkül is, hódolatom!
@Habakuk999: Nem is pajeszre mennek rá, ahogy a linkemből olvashatod... ;-DDD
@Mariann19: Még szép, hogy visszavonta...:-)

Mondjon bárki, amit akar. azért nem mai téma, hogy Lüzisztraté mivel ért el eredményt. Szóval van a nőknek hatalmuk fakanálon túl is. Engem már hülyéztek itt tarlósosan, nem izgat, csak röhögök. Két kajakavarintás között tudok azért kommentelni is, nekem megy a többfelé figyelés.

Neked meg totál férfiagyad van, mert amikhez te értesz én aztán egyáltalán nem. Elismerem, ez van. DE miért lennénk egyformák?
@Fabius:

"Észre kéne venni, hogy Gyurcsány és az ő szövetségbe erőltetése mindenáron árt. Az ezért hiszti árt. Ezt mondta Para is és ezt mondom én is.

Orbánék kommunikációja Gyurcsány Bajnaiban újjászületésére épül. (...) Erre kell olajat önteni Mihancsiktól Gréczyig mindenkinek? "

Ha némileg sarkítani akarnám, szerintem meg ez az - újabb és szintén hamis - axióma árt. Nem "Gyurcsánynak a szövetségbe erőltetéséről" van szó - a "hiszti" nem ezért megy -, hanem az alapvető szemléletmódról és az ebből következő politikai stratégiáról. Mégpedig nemcsak tisztább és átgondoltabb, hanem hasznosabb stratégiáról is. Tegnap idéztem itt egy cikkből, ami pontosan erről szólt. Nem tudom, láttad-e, egy részét ideteszem megint, nem érdemes máshogyan megfogalmazni (de egy-két helyen hozzáfűzök megjegyzéseket).

[cikk] "ha már megint nem az értékek és az elvek fognak számítani, ha már megint nem a demokratikus minimum elfogadása, hanem kombinációk, gazsulálás, öncsalás, hamis mítoszok adják a fundamentumot, akkor miden marad a régiben, és az új arcok is el fognak használódni.

A közép nyitottságot jelent, jobbról is, balról is demokratákra vár. Az erős közép más politikai mentalitást feltételez, olyat, amely konszenzusra, kompromisszumokra épül. Az ilyen mentalitással viszont nem összeegyeztethető demokraták kirekesztése a demokrácia reparálásából."

[én] Ha ezzel szemben az érvényesül, hogy a hazug orbáni kommunikációhoz igazodva próbálják a szereplők kidobálni azokat, akik e kommunikáció következtében "ártanak", nem pedig a demokratikus minimumot tekintik mércének, akkor vesztes játszmába kezdenek. Illúzió, hogy pusztán azzal meg lehetne nyerni jobboldali szavazókat, hogy nincs benne a szövetségben X és Y, elveszíteni viszont nagyon sokakat lehet az ilyen elvtelen válogatósdival. Vagyis: pl. a DK szavazóit, akik vannak 150-200 ezren, és rengeteg olyan más demokratát is, aki, ha nem szavazna is rájuk, abszurdnak és cinikusnak tartaná az ő kizárásukat, márpedig ez számszerűen is komoly veszteséggel járhat. Ugyanez igaz mellesleg Kuncze szimpatizánsaira; hiba és önbecsapás úgy számolni, hogy neki 0%-nyi támogatója van, mert ha nincs is róla felmérés, a kizárása rengeteg vele szimpatizáló, őt demokratának tartó szavazót bizonytalanítana el. Emellett ezen az alapon ugyanúgy mondhatnák az Együtt leglelkesebb híveinek számító elárvult liberálisok, mondjuk, hogy nem igaz, amit Juhász Péter mond arról, hogy az LMP "természetes szövetséges", mert nem vett részt az elmúlt húsz év politikájában, hiszen részt vett viszont az utóbbi két évében, benne számtalan olyan húzással, amitől akár véglegesen csalódtak benne, úgyhogy kussoljanak és ne akarjanak részt venni, mert elriasztják a bennük csalódott liberális szavazókat. És akkor már csak a DK-nak mért 2% és az LMP-nek mért 3% közötti hatalmas, statisztikailag sem elhanyagolható különbség marad, ami önmagában mutatja ennek a felfogásnak a felületességét és kudarcra ítélt mivoltát.

Vajon attól várható-e változás a magyar politika minőségében, hogy önjelölt, bizonytalan támogatottságú figurák mondják meg, kikből lesz az "új elit", vagy attól, ha ebben a helyzetben, amire a nyomorult Orbán-rezsim kényszerít, képes lesz az ellenzéki összefogás ebben a nyitott, nem megalkuvó és öncsaló, hamis képzeteknek engedő szellemben működni és éppen ezáltal mindenkiben - a csalódott Fidesz-szavazókban is - azt a benyomást kelteni, hogy lesz ereje és lehetősége megbuktatni az Orbán-Simicska-klán uralmát?

[cikk] "a szintén gyakran olvasható „majd megnézzük, ki mennyit hoz, mennyit visz” elmélet is arról szól, hogy fontosabb a ma még korántsem a demokrácia iránt elkötelezett jobboldaliak megnyerése, mint azok megbecsülése, akik már ma is azok, sőt ezeket az elkötelezetteket meghasonlásra is lehet kényszeríteni.

Az ilyen vélekedést nagy tévedés önmérsékletnek becézni, mert ez elvtelenség, ráadásul öncsalás. Ha a ma még orbánisták csak akkor hajlandók szembenézni azzal, amit az Orbán-kormány a demokratikus jogállammal tett, ha tiszteletben tartjuk az Orbán-kormány karaktergyilkos politikájának eredményeként létrejött érzületeiket, amelyek nem elvek és értékek következetes alkalmazásán alapulnak, hanem politikai propagandán, akkor mitől is lesznek ők a demokrácia valódi elkötelezettjei? Ha nem képes ilyen distinkcióra az E-2014, akkor nem fogunk tudni szakítani azzal a métellyel, amely leginkább mérgezi a magyarországi politikát, hogy ez végletesen manipulációra, hazugságra épül. És szerintem ez volt az elsődleges oka a jelenleg regnáló kormánypártok kétharmados hatalmának.
Értem én, hogy így elvész az a szép mítosz, hogy csak új arcokkal lehet új politikát csinálni. De ha nem azt kell elvárni a jövőben sem, hogy egy demokratikus kritériumrendszerhez viszonyítva ítélkezzünk politikai magatartásokról, személyekről, rendszerekről, visszamenőleg is, hanem továbbra is hamis beidegződésekhez igazodva, akkor a szembenézés a múlt hibáival elmarad."

varanus.blog.hu/2012/11/10/hol_legyen_a_fovaros_budapest_helyett/fullcommentlist/1#c18262308

Ettől még lehet és kell diplomatikusnak, okosnak, visszafogottnak és mindenekelőtt nagyon türelmesnek lenni. Amilyen pl. - Ferenczi Krisztina állításával ellentétben - Kuncze volt. Meg ahogy Fischer Iván mondta: annak biztosan soha nem szabad engedni - mert úgy soha nem fog működni semmilyen összefogás -, ha az egyik kürtös azt mondja, hogy én csak akkor jövök, ha az a másik nem.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Ez már agyrém-kategória és tiszta baromság. Kérdezd meg, mert én tahótlanítottam a múltkor - jobban menstruált, mint öt nő bizisten, állandóan ez volt a témája 23-a és Bajnai után: után, a vér, a vér,- hogy ő ingyen dolgozik? Én pl. évekig ingyen írtam cikkeket. Tehát én őrjönghetnék itt a pénz ellen. De nem vagyok hülye és megjátszós.

Ő miből él?
@HgGina: "Valahogy ettől a Markótól hánynom kell."
Miért gondolod azt, hogy egy olyan - nemzetiséget képviselő - politikus, pártvezér, aki felismeri, hogy a legtöbb eredményt nemzete javára az adott kormány együttműködésével tudja elérni, az seggnyaló. Miért kell a saját nemzetünkön kívülieket kizárólag ellenségnek tekinteni? Markó Béla filozófiáját a román kormány elismerte, miniszterelnökhelyettesként bevonta az ország irányításába. Azért azt ne felejtsük el, hogy Románia népességéből a magyar lakosság aránya mindössze 1.6%.
Nem célom dicsőíteni a román kormányt, de jelenleg is van miniszteri tárcája a magyaroknak a kormányban.
Ugyanezt az utat választotta Bugár Béla. Az ottani választók felismerték a kormánnyal való együttműködés hasznosságát, ezt támogatta a szlovák választók egy része is, akik szavaztak Bugár pártjára.
Szerencse, hogy a józan választók nem a gyűlölködésre szavaznak, hanem a békés együttélésre.
@a szív fészkei: Nyilván nem arra gondoltam,hogy zsidó bankárok és gyémántköszörűsök alapították.
A futballhuliganizmus meg elég jelentős volt a 90-es évek elejéig.
Sőt,egymás halottait is rendre gúnyolták az utóbbi évekig is.
Viszont mennem kell.
Jóéjt mindenkinek.
@londonterminals: Fischerrel és veled értek egyet. Azért ha olyanokat várnak csak az E14-be, akik Gyurcsány ellen zsigerből és agyatlanul, - mert tudván lehetett tudni, Orvbűn mire képes kormányon és anélkül - OV-ra szavaztak kétharmaddal, akkor baszhatjuk a lovat. Akik zsigerből viszont ugyanolyan lendülettel most épp OV ellen szavaznak majd, azoknak Bajnai higgadt szakmaisága nem lesz jó, mert ő sem tud azonnal ingyen plazmatévét, alanyi jogon járó arany Rolexet ígérni, mint ami mondjuk, Abu Dhabiban megilleti az állampolgárt.

Akit elijeszt Gyurcsány é Kuncze esetleges valahai szerepvállalása, azok megint kilengetik az ingát és csakis hiszti alapján voksolnak. Ha nem képesek felmérni, mennyi Gyurcsány, Kuncze bűne, és Bajnaié - amit ő el is ismert - ha várnak a hibátlan, bűntelen cukimukikra, akkor annyi nekünk.

LMP nem volt soha hatalomban, az olyan kiábrándult libsik, mit én hozták nekik össze a bejutást, mert kire másra, ha ezekben csalódtunk?

DE LMP-ben nem mérték meg a valódi hatalomhoz való affinitást - mennyire bírnak ellenállni, ha megkínálják őket eu-s milliárdos pénzekért százalékokkal döntéshozó helyzetben. Lehet, hogy undorral minden ilyen próbálkozót kirúgnak, lehet, hogy meginognak. Szadesz, maszop elbukott, mert azért a pártfinanszírozás erre predesztinál minden pártot valahol.. Tehát melyik eddig hatalomban lévő párt nem esett bűnbe? A kulcsszó a hatalom, ott már nagyban megy a játék, ott, annak környékén az éhes száj.

Csurkapoci nem volt a pénzcsapoknál, még a küszöbön se leshetett be, de azért a tévé huszonkét milláját soha le nem dolgozta le és vissza nem fizette,hanem eldőzsölte. Pártvezér volt egy szaros kis pártnál, azonnal visszaélt azzal a 5 %-nyi hatalmával. Vonáék bőszen csapolták a kurucra folyatva BX nem erre szánt pénzét, ezzel gondjuk nem volt. A balhé nem emiatt tört ki, hogy ezt illegálisnak ítélték volna.

LMP habtisztaságát nekem Sólyom megválasztása mindig kétségessé teszi. Oké, nem forintosítható az a dolog, de hogy nem a Fidesz ellen volt elnök, az tuti, tehát a megválasztásáért valami engedményt csak tett. Bruck leírta a kézfogásos műsorát, hát mit mondjak, nem híd volt a két oldal között.

Lehet most Juhásznak feltételeket szabnia, de pl. az annyira utált Szadesz állt mellé a drogkérdésben, amivel ő anno berobbant a köztudatba. Nem kéne állandóan amnéziásnak lenni és lehet gondolkodni Habony Árpi-metódusokon túl is.

Gyurcsányt, Kunczét utálni kell - ki van adva, fújcsúnya mind,amit ő tettek vagy próbáltak tenni.

A mostani lövedékes külföldi műsoroknál látszik, hogy nem Gyurcsány volt a szörnyű mészáros, hanem ahol atrocitás van, előveszi minden hatalom rendőrsége a fegyvert. Az autópályák túlárazottsága lehet, hogy tény és felháborító, de megvannak azok a pályák, míg a FideSS alatt egy centi se épült és mégsem volt olcsóbb az állam és a pártjuk.

Fischernek igaza van: bűntelen politikus sehol a földön nincs. Márpedig ő nem a londoni mekik feketemosogatóinál szerzi a tapasztalatait.

Mondtam pár napja: ha senki nem akar elcsábítani, akkor tényleg lehetek rohadt tisztességes, mert hol van kísértés? Nem Gyurcsány vagy a Kuncze a biztosíték a változásra, de az ő kilökésük sem az.
@HgGina: Ki nem volt Csau seggnyalója? Fél magyar Erdély szekus ügynök volt.

Ahogy látom kuruc és hasonló oldalak vádolják ezzel Markót. Komoly, mit mondjak. Ők hajszolták halálba Cs. Gyimesi Évát is nemzetárulással vádolva. Innen aztán ők mindent tudnak Erdélyről, aham. De szép ez.
@HgGina: Ja az a zuglói rovásos Markó, a jobbikos szimpi neked. Fabiusnak nem annyira az. varanus.blog.hu/2012/04/20/ordogbotos_lecke_jobbikosoknak ;-DDD
@épészmérnök: Jobbikos rizsát nyom, onnan van a nagy tájékozottsága.
@bioLarzen: Nem a Sándor Klára nyelvész volt a szadeszos?
@a szív fészkei: Sokszor csodálkozom még mindíg azon, hogy a nőket kizárólag a házimunkával társítják, úgy általában, és nemcsak a férfiak.Ugyanakkor a férfi társadalom jó része befogadja és elismeri a nőket, ha azokban szellemi partnerre lel. Nem érzem a mellőzést , Te sem mondhatod, hogy nem egyenrangú emberként kezelnek, ahogyan látom.
A világi műveltségedet jó értelemben véve, irígylem.
Az egyik előző kommentedhez hozzá tenném, hogy életem egyik legszebb napja volt az itteni névnapi felköszöntés, kemény csaj vagyok, de a szemem nem maradt száraz. Már késő van, ezért merem leírni.
@a szív fészkei: "LMP habtisztaságát nekem Sólyom megválasztása mindig kétségessé teszi."

Megfogadtam, hogy nem szólok többet hozzá, ha az LMP-ről van szó. De nem állom meg, hogy rákérdezzek: mi a büdös lófütty köze van az LMP-nek Sólyom megválasztásához???

Különben sok puszi amúgy. :-)
@épészmérnök: Védegyletből nőtt ki, nem? Úgy tudom. A Védegylet meg Sólyom elnökségét akarta mindenáron és el is érte.

www.origo.hu/itthon/20090519-ep-valasztas-lmp.html [..]"LMP gyökerei a Védegylet nevű civil szervezetig vezetnek, amely például Sólyom Lászlót köztársasági elnöknek jelölte 2005-ben. A szervezet tavaly szeptemberben politikai mozgalomként indult, majd idén februárban párttá alakult."

Neked is viszont ;-)
A kulturmaflásról. endresy.blogspot.hu/2012/11/maflasok-kulturanak.html
Különben Papacsák is egy nagy történelmi áthallás. Őstörténeti :-)
@a szív fészkei: A Védegylet nem véletlenül vált jelentéktelenné, és hagyták el Schiffer és mások. Egyébként ma is létezik, csak semmi súlya nincsen.
@Mariann19: Örülök, hogy jól érzed itt magad! És meg is érdemelted azt a virtuális tapsot.
@GeoCracker: :-) Szegény mamutok, tudhattak valamit, hogy idejében, még előle kihaltak...
Hős széljobbos álarcosok: hvg.hu/vilag/20121111_alarcosok_szelsojobb_varso Ott milyen forrcsi zajlott, a túrórudolf, mint szimbólum ismert körükben?
@a szív fészkei: A Védegylet kitalálója és vezetője Lányi András volt, ős-Fideszes, 89-ben ő találta fel a Fidesz Akadémiát. Akkoriban fúrta a Zöld Párt megalakítását. Jó kapcsolata megmaradhatott a Fidesszel, ezért sikerülhetett Sólyomot "eladnia" a Fidesznek akkor, amikor baloldalról Szily Katika volt a jelölt. Sólyom nem volt azonos a Védegylettel, és van annyira önérzetes ember, hogy Lányi biztosan nem sugallta neki a cselekedeteit.
Jó lenne kontextusban értelmezni a dolgokat, mert ezek az utalgatások így eléggé manipulatívak, sajnos :-(((.
@épészmérnök: Ja, és az a bizonyos elnökválasztás 2005-ben történt. Négy évvel az LMP megalakulása előtt.
Ezen a világvégi poros egyetemen - Columbia - tanított Bajnai: eduline.hu/felsooktatas/2012/11/11/Ezekre_az_egyetemekre_a_legnehezebb_bekerul_XMIBYE

Hát tényleg, hol van ez a Pázmánytól???
@épészmérnök: Nekem Sólyom nem kóser, bocs. Ahogy megválasztották - és nem tehenészfiú volt ártatlan bociszemekkel a jogi dolgokhoz, hanem Alkotmánybírósági elnök, jogászprof! - az máig nem tecc.

És ahogy működött, az se tecc; na mindegy, Slicc után éteri magasságokba emelkedett az ő korszaka.

Szili meg nem tudom, nem eleve valami FideSS-ügynök volt-e azzal a makacs államfői ambíciójával...
@a szív fészkei: Teljesen mindegy, hogy tetszik-e néked Sólyom, vagy sem. A 2009-ben alakult LMP-t összemosni a 2005-ben elnököt jelölő Védegylettel nem kóser. Sajnálom.
@épészmérnök: Tudom. De ezt arra írtam, hgoy ha az LMp erkölcsöt kér számon minden eddig létező politikustól a balik oldalon, Sólyomtól miért nem kérte ezt soha számon? Tehát nincs erkölcsi fárosz, mindenki bukik valahol, és ezzel nekik is számolni kéne.

Ha nem pénzzel, akkor sarzsival lehet egy hiú embert megfogni és lekenyerezni. És Orvbűnt Sólyom azután kezdte kritizálni, miután nem lett újfent államfő a kegyelméből.

[..]"Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke úgy véli, Magyarország nagyon sokat köszönhet Sólyom Lászlónak, ő személy szerint nagyra becsüli az államfőt, de ha azt kérdeznék, szerinte ő lesz-e a következő években az államfő, azt válaszolná, hogy nem ő lesz. Pokorni mindezt a TV2 Mokka című reggeli műsorában mondta. Kijelentéséből két feltételezés adódik: az egyik, hogy a hegyvidéki polgármester-pártalelnök rosszul tájékozott, vagy az, hogy Sólyom augusztusban lejáró mandátumát a Fidesz nem akarja meghosszabbítani. Erre a kétharmados felhatalmazással minden lehetősége megvan.

A Fidesz nem kommentálta alelnökének szavait, a Köztársasági Elnöki Hivatal is elzárkózott a véleménynyilvánítás elől. Érdekes helyzetben van az LMP, hiszen szóvivője, Schiffer András védegyeletesként Sólyom elnökké választásának egyik kezdeményezője volt. „Az LMP-nek egyelőre nincs hivatalos álláspontja az államfőválasztásról, ami egyrészt nem is aktuális, másrészt az LMP-nek nincs annyi képviselője, hogy államfőt jelölhessen” – mondta lapunknak. Schiffer azt közölte: a személyi kérdésnél fontosabb, hogy milyen szempontok alapján kívánnak államfőt jelölni. „Az LMP első számú szempontja az lenne, hogy augusztustól is olyan elnökünk legyen, aki tud őrködni az államszervezet demokratikus működése felett. Sólyom László ilyen elnök: az elmúlt öt évben eleget tett annak a feltételnek, hogy a demokratikus jogállam értékeit védve megfelelő ellensúlyt képezzen a kormányzati hatalommal szemben. Ha a Fidesz nem Sólyomban gondolkodik, remélem, olyan jelöltet talál, aki legalább olyan súllyal képes ellentartani a megnövekedett kormányhatalomnak, mint Sólyom László” – tette hozzá."

Na itt azért eléggé benyal neki.

nol.hu/belfold/20100428-a_fidesz_nem_solyomban_gondolkodik_
@a szív fészkei:

Megjegyzem Gyurcsánynak és Kunczénak több van a rovásán, mint az LMP-nek akik eredendő bűnösnek számítanak nálad Sólyomért. Arról nem is beszélve, hogy pártként nem léteztek, és Sólyom jelölése civil kezdeményezés volt Szilivel szemben.

Hja, ha ennek a kettőnek is csak annyi lenne a vétke, hogy a szervilizmus bajnok Szili Katit akarták a nyakunkra ültetni most nem térdelnének a szőnyeg szélén.

Sólyom nekem se jött be. De Orbánnal szemben is megtette amit kellett és kimondta amit ki kellett.
@Fabius: Persze, hogy van sok minden rovásukon, azért nem került be a szadesz és van parkolópályán az maszop meg Gyurcsány. Mert elbuktak, amikor megcsapta a pénszaga őket. Mert van neki.

De mivel az LMP nem volt még a húsosfazéknál, mint ők, nem tudni, mire lennének vagy nem lennének képesek ilyen helyzetben. Az a sokat hangoztatott hatalmas erkölcsi fölényük viszont itt nálam ezzel kis gellert kapott.

Pont a szadesz nem akarta Szilit, ezen borult bili, érthetően.

Más: Jeszit meg nem komálják a történészek sem, grandiózus összeesküvés érik a belházasságok feltárásnak - kezdheti a saját családfájával - bajnoka ellen.index.hu/kulfold/2012/11/11/torteneszek_iteltek_el_jeszenszky_gezat/
@HgGina:

"a zuglói egyik képviselőt is Markónak hívják, és az egy kifejezetten szimpatikusan segítőkész emberke"

Hűűűha :-D

De végül is igaz. Ott segíti Papcsákot ahol csak tudja. Nem éri be szapora bólogatással, megírta és felolvasta a hűséglevelet is testületi ülésen. Na ő nem lesz itt képviselő soha többé a tagadhatatlan cukiságfaktor ellenére. Mert azért az cuki, mikor a delegált jobbikos szakértő Ludas Mátyás - nem poén, tényleg ez a neve - szól neki, hogy tesókám, ezt a házvásárlás dolgot megszavazni nem kéne, mert necces nagyon. De a Wass Albert tábla kötelez négy évig, ugye.
@Fabius: magyarnarancs.hu/belpol/koztarsasagielnok-jeloles_elotildett_na_ki_van_a_zsakocskaban-53540

[..]"Két ponton viszont rendíthetetlennek tûnnek a szabaddemokraták: Glatzot és Szilit soha. Utóbbi baloldali pártpolitikus (emlékezzünk, ez kizáró tényezõ) és meglehetõsen népszerûtlen a liberális pártelitben. Glatz Ferenc volt MTA-elnökkel meg az a baj, hogy a 80-as évek végén nem éppen a demokratikus ellenzéket segítette, ráadásul miniszterkedésének idõszakáról is lesújtó véleménnyel van a szabadelvû politikacsinálók zöme. (Glatz egyébként annyi fórumon beszélt már arról, hogy milyen megtisztelõ is lenne e felkérés, bár neki magának soha meg nem fordult volna a fejében, hogy már-már az az érzésünk támad, hosszú évek óta erre a szerepre készül.)"

Amúgy a szadszosok Sólymot még vállalhatónak tartották - saját jelöltet nem dobtak be komolyan - Gombár Csaba mellett, akit pl. én tökjónak tartottam volna.

Viszont[..]"Ha hitelt adunk Kövér László közelmúltban elhangzott szavainak (ami azért nem kis merészség), akkor az MSZP-nek egyáltalán nincs is szüksége az SZDSZ támogatására a köztársasági elnök megválasztásához, hisz a Fidesz akár egy baloldali érzelmû jelöltet is támogatna." Na szóval a Szili azért elég érdekes egy figura volt már akkor is.
@Fabius: Írtam a Ginának, hgoy mennyire imádod ezt a cukkerborsó jobbikos Markót a másik fújcsúnyával ellentétében, akiről Ginánk ennyit mindent tud.

Na újabb igazmagyarérzelmű javítja itt a hazafisági arányt ezen az elbitangolt, libsik megszállta blogodon! ;-DD
@a szív fészkei:

"mivel az LMP nem volt még a húsosfazéknál, mint ők, nem tudni, mire lennének vagy nem lennének képesek ilyen helyzetben"

Akkor talán várjuk meg mire képesek - ha egyáltalán valaha odajutnak - és megtörtént események miatt fikázzuk őket szarrá feltételezés és prekoncepció helyett. Mert könnyen járhatnak úgy, mint a Jobbik Szegedi költségkeretével. De éppen így meglehet átmennek a Loptok szarháziak?- teszten.

Akár hogy is, én leszek az első aki kiosztja ez első sallert ha így buknak - szokás szerint - erről biztosíthatlak.
@a szív fészkei: "Gombár Csaba mellett, akit pl. én tökjónak tartottam volna."

Ugye, nem baj, hogy a Társadalomtudományi Intézetben dolgozott? Szerintem nem. Ebben az esetben viszont Bajuszkirályt sem ezért kellene bactatni.
@a szív fészkei:

"Amúgy a szadszosok Sólymot még vállalhatónak tartották"

Amúgy akkor miért baj, hogy a civilek is annak tartották? Az alkotmánybíróság elnöke volt, jogtudós, és nem volt a homlokára írva a bánáti bazsarózsa meg a tüntetek önmagam ellen sem.
Újabb hülye DSK után: www.blikk.hu/blikk_aktualis/allamtitkokhoz-juthatott-a-cia-fonok-szeretoje-2118949

Ha ennyi agya van, amikor dürrög, akkor tényleg nem jó CIA-főnöknek.
Jóéjszakát nektek, és szép álmokat.
@a szív fészkei:

Azzal nincs bajom, ha jobbikosok idejárnak libsikkel dumálni :-))
Szeretem tudni hogy áll az átlag jobbikos pl olyan dolgokkal amiről Tigerivel beszéltem ma.

Azzal van, ha egy "ellenzéki" képviselő eladja magát két kibaszott tábláért.
@épészmérnök: :-)

@Fabius: Felőlem jöhet, ha zavar,leszedem a képernyőmről de ez a markózás nem az RMDSZ-est minősíti, hanem a Ginát.
:-D :-D :-D :-D

Holnap megdől egy népszerű dogma, nem lehet már az "ördögbotosok összejátszanak a Jobbikkal" szlogent emlegetni:

"Mesterházy Attila MSZP-elnök a Pedagógusok Szakszervezetének felhívására még október közepén kezdeményezett politikai vitanapot a köznevelés helyzetéről, és az ötletet nemcsak a szocialisták támogatták, hanem az LMP-s és jobbikos képviselők többsége is aláírta - igen érdekes egy íven látni Lendvai Ildikó, Vona Gábor és Schiffer András aláírását."

Jelzem ez abszolút rendben van így, de a poén és a kacagás kihagyhatatlan volt :-))
@a szív fészkei:

Ebben egyetértünk. Markó nem népszerű mióta nem rajongja áhítattal Erdély népe a jobberek erőszakos rajongását.
nol.hu/ajanlo/20121110-szegyellik_magukat

Ebben minden benn van: [..]"Mi itthon a hülye amerikaiakat szidjuk meg röhögjük, hogy szegényes a történelmük, a kultúrájuk, mennyire tudatlanok és bunkók, a politikusaikat is ideértve. Nem tudom. Mindenesetre láttam a minap egy fehér házi ünnepség felvételét, Obama elnök Gershwin-díjat adott át Paul McCartneynak, majd közösen elénekelték a Hey Jude-ot. Egy hazai felvételen a magyar kormányfőt is volt szerencsénk látni, ő a meghágós fehérvári huszárokat énekelte a karján Nemcsák Károllyal; utóbbi még csak ezután kap Kossuth-díjat."
@Fabius: Érdekes időzítés, Gina is hogy idetalált erre, hogy ma megjelent ez: nol.hu/kulfold/_nem_fogadom_el__hogy_van_nemzeti_es_nem_nemzeti_oldal_

Máris szekusügynöközni kezdte Markót. Csodálom ezt a tettrekész kommentsereget, na. Jó éjt!
@a szív fészkei: Szia,
nem hiszem, Sándor Klára szerintem akkor még nem politizált (legalábbis nem pártszinten) - évekkel később is jártam még hozzá nyelvészet órára az egyetemen.

bio
@a szív fészkei:
Köszönöm.
Erre nem találok szavakat.
KÖTELEZŐ OLVASMÁNYnak és napi megbeszélendő vitairatnak kellene lennie. Főleg pedig belátni mindenkinek, hogy úgy van!
Régen olvastam ennyire jót(talán csak az ő előzőjét), és bár nagyon szomorú, de legalább kimondta valaki, és már ez is valami.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: @Dr. simonmondja.: @Fabius:

a tejjes társadalmi berendezkedés van csődben...

nem dr-kormány a gond... annál sokkal több...
ők csak a végső sgbeqrást atták a zországnak...

ERKÖLCSI VÁLSÁG van ! elsősorban
másodsorban társadalmi
harmadsorban gazdasági...

ehhez li-bajnai kevés lesz... főleg ha drorbán futtattya...
vszínű a jó kapcsolat onnan ered hogy begyakorlott páros...
formailag li-bajnai maszop volt...
gyakorlatilag drorbán-drsimicska páros...
ezt a felálást még jobban szeretik mint a mostanit (na jo drorbán nem, de drsimicska igen...)
csendesen fojhat a biznic ez juzsöl...
@ariel12: @Dr. simonmondja.:

"aki először szólt, hogy nagy bajok lesznek"

én meg most szólok! ELŐRE ! bajnai nem előrelépés...
a társadalmi erkölcsi hanyatlás ugyanúgy fojtatódik majd
és ugyanaz a mafia marad hatalmon, ÉN MOST SZÓLOK jó előre...

amugy 2011 decvége után a a triplabóvli miatt lesápadt várbeli közönségnek súgta oda drorbán "mgynyugtatásul" hogy :

"bár álamcsőd lesz, de ők majd kézben tartyák az ügyeket, vagyis tervezetten csinájják, hogy a haverok jól jöjjenek ki..."

így mindenki megnyugodott mert drorbán-fides mafia tisztessége és szakértelme megkérdőjelezhetetlen !
@Mariann19: Tessék, itt van, hogy mi a becsületsértés: net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97800004.TV . :) A 180. § az (a 179. meg a rágalmazás).
@a szív fészkei: A nyolcvanas évek közepén-végén nagyon sok angol szurkolókkal kapcsolatos durva dolog történt.
A Brüsszeli esetet akkor a tévében néztem 85-ben.
A többiről később olvastam.
Volt egy nagy tűzeset egy stadionban.Sokan meghaltak.
És volt hogy 91 vagy 95 Liverpool drukker halt meg,mert agyonnyomták őket a többiek.
Az 50-es években a Manchester United csapatának egy része meghalt egy repülőbalesetben Münchenben ha jól tudom.
Annyira ment a rivalizálás a pool és a united között,hogy néha egymás halottait is kifigurázták.
A Brüsszeli eset után angol csapatok évekig nem indulhattak nemzetközi kupasorozatokban.
Az angol fejeseknek meg tele lett a tökük és rendet vágtak a stadionokban.
Volt ilyen szabály,hogy ha valaki a nézőtérről berohant a pályára,azt akár le is lőhetik.
Talán egy darabig kerítés is volt a nézőtér és a pálya között,most nincsen.
És szépen fegyelmezetten szurkolnak általában a népek.
Az amerkaiakat viszont irigylem,mert ott nem kell külön szektorokban ülniük a más csapatok szurkolóinak.
Ezer kékmezes drukker között ott ül 3 zöld mezes és nem lesz semmi baja.
Nekik ilyen a mentalitásuk.
@kifordított nagyanyó: A Heysel-tragédiát láttuk a tévében. És a baromarcú Gulyás László - miközben emberek élő egyenesben szörnyet haltak ott - elkezdte mondani konferálásként a magyar megyei harmadosztályú bajnokság meccseit. Őrület volt.
@King of Shadows: Köszönöm a jogi útmutatást. A 180.§ nagyon egyértelmű, ez nem vitás. Azonban a közfeladatokat ellátó személyekre úgy emlékszem, van valamiféle tűrési kitétel.
@Mariann19: Szívesen. :) Az alapján, amit olvastam AB-határozat tényleg van róla, de azt hiszem az csak a közszereplőkre vonatkozik. És a Nagy Narancsbőrű Feljelentő (The Hunter, tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/TheHunter) tevékenysége alapján jól gondolom...
@King of Shadows: @Fabius: Köszi a jogforrást.
Papcsák az AB döntését jó lenne, ha memorizálná, mert az indoklásban egyértelmű a jogállása. Amennyiben pert indít, úgyis veszítene, a dolog annyira egyértelmű.
@Fabius: Köszi! :) @Mariann19: Ha jól értelmezem az a határozat nem kötelező a 179 § és a 180 § esetében, tehát érvényes a feljelentése, és az érintetteknek akár még bajuk is lehet belőle. Persze a feljelentőnek legalább akkora gondokat fog az okozni.

Azt hiszem ez a Pyrrhic victory. :(
@King of Shadows: Nem így értelmezem, át kell, hogy nézzem mégegyszer.
@Mariann19: Ok. :) Szerintem a 232. §-t ("Hatóság, vagy hivatalos személy megsértése") semmisítette meg, viszont a jelenlegi ügy a 179. § alapján megy.

"A hatóság vagy hivatalos személy, valamint a közszereplő politikus becsületének csorbítására alkalmas - e minőségére tekintettel tett -, értékítéletet kifejező véleménynyilvánítás alkotmányosan nem büntethető; ..."

Viszont ha magát a személyt szólják le, az már büntethető. Az már egy más kérdés, hogy nincs értelme minden m@rhaság miatt feljelentgetni embereket...
@King of Shadows: Szerinted ebben az inkriminált ügyben Papcsák magánszemélyként, vagy közszereplőként fog fellépni?
@Mariann19: Magánszemélyként, úgy tudom ő is ezt mondta. Legalábbis erre utal az, hogy nem a munkájára vonatkozó sértéseken akadt ki...
@King of Shadows: Ezesetben akkor polgári eljárást kell, hogy indítson. Jó sokáig fog tartani, mire határozat születik. Vajon megéri?
süti beállítások módosítása