Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: Kéz kezet mos almalében? 24.hu/kozelet/2019/12/16/oteves-almasuritmeny-orban-rokonsag-bedolt-ceg-... (2019.12.16. 08:09) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • boborján20: www.youtube.com/watch?v=tI-InzaNKk8&list=RDvnSwBvOIOVA&index=3 (2018.03.25. 18:28) Menj a picsába, Soros!
  • gazoló: válogassatok)) www.udiscovermusic.com/stories/best-jazz-trumpeters/?utm_source=ka&utm_medium=... (2018.01.28. 05:23) Zeneszoba
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2012.07.07. 05:21 Fabius

Újabb Közgépes százmilliárdok a láthatáron

Címkék: fidesz közgép németh lászlóné vasútfelújítás

Nagy öröm érte Tündérországot drága Feleim. Volt is boldog államtitkári bejelentés, csinnadrattás miniszter asszonyi ünneplés nagyzenekarral ahogy kell. Hogy a belinkelt két dolog nem függ össze? Dehogynem függ. Gondolkozz csak egy picit...

Azt mondja ez a Hegmanné Nemes Sára NFM államtitkár, hogy a jelenleg is futó vagy a közeljövőben induló vasútfejlesztési beruházásokhoz az Unió következő költségvetési ciklusában még 400 milliárdot hozzá lehet csapni. Igaz ennek feltétele, hogy Mocskos Mancs dakota főnök és Szentséges Jobbkeze el ne tolják a költségvetési hiányunkat a renoménkkal együtt annyira, hogy a kohéziós alapok ismét befagyasztásra kerüljenek. Mit tesz isten én tudok ma Magyarországon olyan Lajost, akinek ez a befagyasztás nem érdeke, a vasútépítés meg igen. Ezért nem kell a Nemzeti Együttműködés Nostradamusának lenni a jóslathoz, hogy az unortodox forradalmárból a legortoxabb eminens forradalmár válik néhány hónapon belül. Így legfeljebb csodálkozni azon kell, hogy ennek a Lajosnak kirendelt minisztere csak hallgatta a nagyzenekart amint előadja Balogh Sándor, A vonaton című művét, és nem járta el örömében a rituális vasutas táncot Takács Tamás Zakatol a vonatjára. 

Az örömünnepen Dávid Ilona MÁV nagyfőnök lelkendezett még egy kicsit, hogyaszongya “jó hallani, hogy a kormány a vasút oldalára állt”, és Lászlóné megállta beszólás nélkül, hogy hogyne állt volna édesem, mikor Orbán kapitány jóárasította Lajosomnak a vasútfelújítást már régen. Innentől csak azon kell szurkolni, hogy a Közgép szajoli melóját vizsgáló Európai Csalás Elleni Hivatal nehogy megfejtse, mitől kerül nálunk a pályafelújítás legoptimálisabb esetben is ötször annyiba, mint a horvátoknál. Mert a megfejtés pillanatában a tündéri habcsók takonypürévé válik, és Simicska tökön szúrja magát egy kihegyezett baktertárcsával.

270 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr614634135

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nemzeti labancok 2012.07.07. 16:27:54

Orbán: "Ha Ön a magyar tőke ellen beszél, labancpolitikát folytat, amit én elutasítok." A magyar nemzeti tőke zászlóshajójának konzorciumi partnerei (magyarán: akik valójában elvégzik a kivitelezést) az általa elnyert nagyobb közbeszerzéseknél: ...

Trackback: Matolcsy György életrajza 2012.07.07. 11:39:23

Unortodox gazdaságpolitikusunk soha nem dolgozott a versenyszférában, ám MSZMP-s és “demokrata” múltja alatt is sokat igazgatott, elnökölt, kurátorkodott. Hogyan irányíthatja egy ország gazdaságát az, akinek egyetlen nap munkatapasztalata s...

Trackback: Tízdolláros önfejlesztő kézikönyvből irányítják Orbánék az országot 2012.07.07. 11:37:04

Sejtettem, hogy a honi vulgár-tanácsadói maffia mind a kormányzati kommunikációra, mind a döntések előkészítésére a kelleténél, vagyis a nullánál sokkal nagyobb befolyással van. Ám soha nem gondoltam volna, hogy lesz egy miniszter, aki büszkén kiáll és...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pont azért csinálják ma már ennyire nyíltan és ilyen pofátlan összegekkel, mert jól tudják, hogy egy kis hőbörgésen kívül semmilyen következménye nem lesz semminek. Illetve mégiscsak lesz. Most megszedik magukat, így később ők lesznek a valódi hatalom a nevetséges kisstílű rabszolgák felett. Azon kis nyomik felett, akik a mai napig képesek egymás torkának esni a különböző színű maffiák vélt vagy valós tetteinek szűntelen hasonlítgatása mentén.

Fel kéne ébredni gyerekek és ideje lenne észrevenni, hogy a mai magyar "demokrácia" kizárólag arról a felhatalmazásról szól, amely alapján _valódi_ hatalmat építhetnek fel egyesek irdatlan mennyiségű pénzek törvényesített rablásával. Kizárólag azért van szükségük a szavazataitokra, hogy ők maguk alakíthassák a játékszabályokat (törvényeket), úgy a legpofátlanabb rablás is törvényes lehessen.

Ti meg itt is azon fröcsögtök, hogy bezzeg ez így, bezzeg az úgy, de ez azért jobb mert a másik viszont... Sajnos a szavazók többsége ebben az országban agyatlan primitív idióta. A maroknyi értelmes ember meg szépen lassan elhagyja ezt a szemétdombot. Mert a többséget egyszerűen nem lehet értelmes érvek mentén meggyőzni semmiről. Csupán populista faszságokkat szertnének folyton hallani. Tökmindegy.

A hatalmat már rég megszerezték az arra érdemesek (ti választottátok őket, nemcsak most, de az elmúlt 22 évben), ma már csupán a különböző érdekcsoportok igyekeznek megszilárdítani saját hatalmukat más érdekcsoportokkal szemben. Ebben a játszmában ti már kurvára nem számítotok, itt már nincs rólatok szó még lábjegyzetben sem. Ezért tolják az arcotokba kendőzetlenül az újabb és újabb manővereiket. Mert leszarják, hogy mit gondoltok. Mert az az idő rég elmúlt, hogy bármit is tehetnétek ellene. Kapjátok be!
@vakapad: Nem értem kinek a mundérját véded.
Zavaros vagy enyhén.
Én benne dolgoztam ebben az iparban 2006-tól 2011-ig. Ismerem valamennyi céget, dolgoztam velük együtt.

Az alagut és a híd is teljesen indokolatlan beruházás, versenycsökkentés, helyzetbehozás volt a lényege. Minden nagy állami projeknél, közbeszerzésnél ez van. A feltétleket úgy alakítják ki, hogy kizárják a nemkívánatosakat (technológia, referencia, gép, szakember és ezek kombinációja).

Ha te ezt nem hiszed, járj utána. Resonátoros munkákért lapozd át a közbeszerzési értesítőket, ott mind megjelentek.
Van honlapjuk is, nézd meg a referenciáikat.
De ott van metallochemia megtisztítása, M6 szarkofág Érdnél (12 mrd Ft).

Miért vársz tőlem linkeket.

Nem értem, hogy a másoktól kapott információ Közgép esetén miért hiteles és elfogadható számodra, ami meg szoci cégekről érkezik ugyanilyen, az nem?

Ilyen mértékű elfogultsággal ritkán találkozni.

Gyurcsányék ugyanígy lopták a pénzt, csak a fideszes önkormányzatok miatt osztozni kellett. Ez van.

2008-ig 70% MSZP (SZDSZ), 30 % FIDESZ, Budapesten, Honvédségnél komolyabb szdsz, 2008-tól 50% Fidesz. Nézd meg Közgép felívelését, nem 2010től kezdődik.

A 200 m Ft feletti projektekről helyi önkormányzatok vezetői jelentenek (jelentettek) a pártközpontban Simicskának és Puchnak.
@vakapad: Resonátor:
997-
2000

Dunavarsány és Térsége Önkormányzati Szennyvíz Társulás

Dunavarsány és térsége szennyvízberuházás

230 km vákuumos, gravitációs, nyomott rendszer építése házi bekötésekkel, vákuumgépházakkal, átemelőkkel.

2002

Hídépítő Rt.

Abony város szennyvízcsatornázása

Vákuumos, gravitációs, nyomott hálózat rész kiépítése, házi bekötésekkel.

2002

Dunavarsány Önkormányzat

Dunavarsány 140 lakásos lakópark - ivóvíz és szennyvíz építési munkái

Lakópark ivóvíz, szennyvíz hálózat kiépítése átemelővel, házi beállásokkal.

2004

OKTVF

BP. XXII. Ker. Metallochemia gyáregység bontása, veszélyes hulladékok elszállítása

Kémények, épületek, pakura lefejtő, térburkolatok bontási munkái, fellelt veszélyes hulladékok elszállítása lerakóba.

2005-
2008

Vegyépszer Rt.

Metallochemia telephely, Salakkifejtési munkái

571.000 m3 salak kifejtése, beszállítása törőüzembe, kiszállítása szarkofágba.

Metallochemia telephely, Aprító üzem létesítése

Beszállított salak törési osztályozási munkáinak elvégzése.

Metalochemia telephely, Bontási munkák

Szükségszerűségből elmaradt épületek, térburkolatok, földalatti alapok bontási munkái.

Metallochemia telephely, Északi terület feltöltése, anyagbeszállítás

115.000 m3 tiszta föld beszállítása, autópálya melletti feltöltése tömörítése.

Metallochemia telephely, Csapadékvíz elvezetése

Autópálya alatti DN1200-as áteresz, DN300-as csatorna valamint dréncsövek kiépítése.

2006

Terszol Kft.

BP. XXII. Barlanglakások, kármentesítési munkái

Terület előkészítés, közlekedési utak kiépítése, hulladékválogatás és deponálás.

Kőzettisztítás, kutak hulladékmentesítése, deponálás.

2006

Terszol Kft.

Balatonfűzfő, Nitrokémia Rt. területén bontási munkák

Épületek, utak bontása.

2006

Terszol Kft.

BP. XXII. Barlanglakások, Rekultivációs munkák

Tiszta földdel való feltöltés, humuszolás, füvesítés cserje ültetés.

2006

KE-VÍZ 21 Zrt.

Cigánd-Tiszakarád Árvízvédelmi töltés építéséhez kapcsolódó építési munkák

Vízelvezetési munkák végzése 6+950 - 14 +000 km szelvények között, valamint anyagnyerő helyeken.

2006-
2007

Vegyépszer Zrt.

Cigánd-Tiszakarád árapasztó tározó "A" ütem töltésépítés 5+500 - 6+950 km szelvények között

Töltésépítési munkák végzése.

Cigánd-Tiszakarád árapasztó tározó "A" ütem töltésépítés 14+000 - 18+530 km szelvények között

Töltésépítési munkák végzése.

Cigánd-Tiszakarád árapasztó tározó "A" ütem S2, S3-as töltést keresztező műtárgyak építése

S2-Új Butykai, S3-Sasói mobil és telepített szivattyú ellátással ellátott zsilipek építési munkái.

2006-
2007

Vegyépszer Zrt.

M6 autópálya, ivóvíz vezeték kiváltási munkái

M0-Érdi tető közötti M6 autópályát keresztező ivóvíz vezetékek kiváltási munkái.

2007-

VKKI

Cigánd-Tiszakarád árapasztó tározó "B" Tiszakarádi III. sz. szivattyútelep felújítása

A szivattyútelep (8m3/másodperces kapacitású) felújítási munkái során 6 db szivattyú és motor, valamint a 3 db mozgó gereb és szállítószalag felújítására is vállalkozott.

2007-

VKKI

Cigánd-Tiszakarád árapasztó tározó "B" Elzáró és mozgató berendezések gyártása

A tározó fő műtárgyának acél elzáró szerkezeteinek (6db szegmens és 4db síktáblás elzárás), illetve mozgató berendezéseinek gyártása, beüzemelése.

2007-

VKKI

Cigánd-Tiszakarád árapasztó tározó "B" Villamos berendezések

A tározó fő műtárgyának villamos energia ellátásának, az elzárások irányítástechnikájának, illetve adatátviteli rendszerének kiépítése.

2007-

VKKI

Cigánd-Tiszakarád árapasztó tározó "B" Drén gyüjtők és szívók átvezetése

Korábban a töltésépítésnél elvágott dréncsövek és szívók elvezetése és bekötése a Bodóházi csatornába

2008-

Siófok Város Önkormányzata

Dél-Balaton Sió völgye Regionális Hulladékgazdálkodási rendszer építési munkái

A hulladékgazdálkodási rendszer keretén belül 6 db hulladékudvar, 1 db komposztáló és 1 db hulladéklerakó építési munkái.

2008-

TERSZOL Kft.

Üröm-Csókavár gáztisztító massza veszélyes hulladékkal szennyezett karsztos bányaüregének mentesítése

60 000 tonna gáztisztító massza kitermelése a 70 méter átmérőjűbányaüregből.
@sanyoka:
Azt tudtad-é, hogy a kép készítője Bauer Sándor, Schobert Norbi édesapja volt.
Most mán értem miért van annyi búzakorpa a Norbi Update kajákban. Családi örökség. :D
@Makkasz:

A keresett kifejezés (resonator "alföldi ivóvíz bázis") egyetlen dokumentumban sem található meg.
@ggaborx:
Az a baj, hogy azok is bekapják akik sejtik vagy tudják ezt de képtelenek a birkasereg ellen tenni valamit. :(
@sanyoka: Igen, ez a legroszabb az egészben. Néhány száz, néhány ezer értelmes ember kb. semmit nem ér a "birkasereggel" szemben. És pontosan emiatt hagyják el az országot.

Nem tudom, hogy lehetne-e tenni valamit ez ellen, de sanszos, hogy nem. Az idősebb korosztály egyik fele rögeszmés, a másik fele meg fillérekért megvehető. A fiatalok nagyívben leszarják a politikát, a gazdasági rendszert és úgy általában mindent. A középkorúak meg örülnek, ha gyereket tudnak vállalni, vagy éppen el tudják tartani a családot hónapról-hónapra, így 10-12 óra meló után fáradtak bármihez. És ennyi.

Kihagytam valakit?
Én már tudom, hogy mi kerül ötször annyiba a karcagi vasútvonal felújításán, szemben a horvát hegyi pályával. A Közgép partnere, az osztrák Switelsky (vagy hogyishívják), már rutinból építi a hegyi vasutakat. Itt az Alföld közepén meg sehol egy hegy! Ezért előbb a Közgép (itt az ő szerepe a projektben) felépíti a hegyeket! Azt követően az osztrákok megépítik a pályát, a Közgép meg elbontja alóla a hegyeket... Vagy otthagyja és elkezdik megépíteni a sípályákat is. Karcag lesz a síparadicsom.

Majd elfelejtettem, nehogy má' a Gyurcsány építse meg K-Európa legnagyobb viaduktját! Majd a csuti nagyobbat épít. Karcagon.
@Makkasz:

Mint lüke és zavaros ember a felsorolásból végre megértettem:
1./ A Resonator kft a Horn és az első Orbán kormány alatt végzett állami megrendelésre munkákat, amelyek után leadta a lóvét. Ezért kapott Puch haverja, Szabó András 2008-ban kitüntetést (igaz, az indoklás szerint a GYSEV vezéreként végzett munkájáért, de ez nyilván csak félrevezetés).
2./ Ezen túlmenően van még a Hídépítő Rt., a Vegyépszer Rt., a Terszol Kft., a KE-VÍZ 21 Zrt. és a Vegyépszer Zrt. melyek mindenféle munkákat végeztek állami megrendelésre, és melyek ezek után leadták a sápot Puchnak és Simicskának. Utóbbiról ugyan nincs semmilyen információ, de mi tudjuk aztat. Ott voltunk, ugyebár.

Egyébként nem óhajtok védeni senkit. Tisztában vagyok a pártok működésével, csak azt az egyenlőségjelet, ami manapság divatos, a tények nem igazolják.
@vakapad: gyógyegér, ez csak a környezetvédelmi referenciájuk.
Referenciának a befejezett munka számít.
Ez amit önként feltettek a honlapjukra.
Szedd össze magad!
@Makkasz: semmilyen bizonyíték nincs az egyre hosszabb adatsoraidban...ez a bizonyíték arra, hogy a fideszt véded...irogass maszopos százmilliárdos korrupcióról, de tényeket, ne hadovát... simicska a fidesz központi figurája már húsz éve, ez az ember nyer százmilliárdokat most... a másik főkolompos nyerges zsolt sorra lopja el az egyre nagyobb földterületeket, állatorvos testvére a nefminél lopja a százmilliárdokat... a maszop ezekhez képest nyeretlen kétéves a falusi derbin
@a szív fészkei: Hát tényleg szégyen, hogy erre költik az adófizetők pénzét. Nekik max. a Kopaszi gáton kéne vonulniuk, ha annyira akarnak.
@Wegam: valamivel kisebb lenne a lopás, halkabb lenne a hazugság, nyugodtabb az élet.
Lopnának, csalnának, hazudnának, de nem ilyen tételben.
@vakapad: @puffatag:
En nem akarok bizonyitani semmit.
Nem védem a fideszt, hanem felnyitom a szemeteket, nagyon nagy szemét, korrupt a fidesz, és ugyanolyan szemét az mszp és szdsz is.

Mindegyikkel kukába!

Mindegyik lop, amelyik közpénz közelébe jut, olyanról dönthet ami nem az övé.

Én tudom hogy korruptak, nem áttétetles információból. Személyesen ismerem ezeket az embereket.

Ti semmit nem tudtok felmutatni mszp romantizálásán túl.

Te kérted az adatokat te csőlátású, aztán megkapod nem elég.
Mikor küldöd a linket ahol lehet látni ahogy közgép iárnyítottan nyer, vagy ahol bármely fidesz párttag vagy fideszközeli cég viszi a pártközpontba vagy vezetőnek a nokiás dobozt.
Ugyanmár.
@Makkasz: irogassál a maszopos vezetők százmilliárdos nyeréseiről, elvtárs... merthogy most fideszes vezetők nyernek százmilliárdokat... ki mondta, hogy leadják a pénzt a pártnak?
@puffatag: @vakapad:
Azért nem volt ekkora sajtója a korrupciónak (a ti - és a többség- érzékelésetek szerint ezért volt kisebb a korrupció), mert 2010 előtt mindkét oldal megkapta a részét, mindkétoldali sajtót elhallgattatták.

Most szocik úgy tűnik nem kapnak, vagy csak keveset.

Nem véletlen, hogy Uj Péetert azután rugták ki ezt indexből, hogy megjelenet, a nagy projektekről mindkét oldal hallgat.
Ilyen ez az ország, ilyenek a politikusok is. Annyi változott, hogy most már nemzeti erény lopni.
Bakker. Nem volt már kedvem sem végig olvasni a kommenteket. Tényleg azon vitáztok, hogy melyik kormány lopott többet, és némelyikőtök még védi is bármelyiket? Nem tűnt még fel, hogy EGY párt van a parlamentben? ...
@Makkasz:

Nem óhajtanám én ezt tovább ragozni, csak megemlíteném, hogy ha a KÖZGÉP nyer, a pénzt már sehová se kell vinni. Ott van, ahol kell.

HVG.hu:
"A napilap az Index.hu portálom megjelent MÁV-botrány kapcsán a Vasárnapi Hírek korábbi cikkének segítségével összesítette a Közgép Zrt. által elnyert közbeszerzéseket. Ebből kiemeli a 99 milliárd forintot felemésztő Szajol-Püspökladány közötti rekonstrukciót, aláhúzva, hogy a vonalkorszerűsítésre fordítható keretösszeget Orbán Viktor kormányhatározatban emelte meg a közbeszerzés eredményhirdetése előtt 24,3 milliárd forinttal.

Ha a kormányfő ezt nem teszi, akkor pár nappal később a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. nem is hozhatta volna ki győztesnek a Közgép Zrt. két konzorciumát, mert az előzetesen kalkulált mérnökárnál drágább ajánlat bele sem fért volna a keretbe, miközben volt olyan pályázó, amelyik a mérnökár alá ígért."
@Mariann19: "az ész és értelem van jelen?"
jajjjj
@vakapad: Nagyon rövid az emlékezeted, M6-nál volt más opció is, a normális és olcsó építés, csak az egyrészt nem lett meg volna Pécs kulturális fővárosi szégyenéig másrészt nem lehetett volna 50mrd-t ellopni a semmire, így Keller kibulizta (a több lopható pénz miatt nem kellett nagyon erősködnie), hogy kerüljön bármibe is az országnak, de addigra legyen kész az M6 még síkvidéki alagutakkal együtt is.

Link: szivmagyar.blogspot.hu/2008/10/hegyen-vlgyn-zakatol-az-m6-os-s-mg.html

De keress rá Pósta Zoltán nevére és harcára a normális nyovanalért. Még hogy nem lopott az MSZP ugyanolyan mértékben... Vedd már észre, hogy ugyanaz Orbán, Gyurcsány, Mesterházy, stb.
@_Wasp_: A ti lopásotok a dakota felcsúti rémmel annyira szégyenteljes, hogy össze sem lehet hasonlítani az MSZP lenyúlásaival. Ők csak tanulni mehetnének a törpéhez és talicskalajoshoz. Na pont az ilyen eszementekre akik mindent elhisznek nekik alapoznak. Persze akinek egy kis esze van már két éve látja ezek maffiózó módszereit, és amikor eljön az idő jól tökön rúgja őket. Közeleg !!!
Az Index-címlapon csak a címet meg a rövid ajánlót láttam, és kapásból kép olyan kapitális hibát láttam, amelyért egy tisztességes általános iskolai magyartanár kib'szta volna a szerzőt:
címben: melléknév nagybetűvel,
ajánlóban: legoptimálisabb (tehát leglegjobbabb).
Amúgy ezek szerintem már beérték a szocikat lopásban.
Két év alatt nem semmi....
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Frusztrált vagy liberó, de nagyon. Ráadásul eszed is egy nagy nulla. Látod apja, itt ért véget a harc, amikor a sok ugatásod után meg kellene mondanod, hogy akkor ki és mi az alternatíva. Azzal ne égesd magad, a jövő a Libás, kúrtcsótány meg a haverjaik!
@Makkasz:
"Nem védem a fideszt, hanem felnyitom a szemeteket, nagyon nagy szemét, korrupt a fidesz, és ugyanolyan szemét az mszp és szdsz is."

Nos latod itt akik az MSZP-t "vedik" (velem elofordulom nem ritkan) azok tulajdonkeppen egyetertenek veled. Egyetlen szot keve: UGYANOLYAN.
Mert hogy ez nem igaz.
En mar David Ibolykanak is elhittem a 70%-30% beszolast, mert hihetonek tunt, nem pedig mert o mondta...

De!

Ha a szocik ilyen nagyipari modon csinaltak volna a lopast 8(!!!) even at, mint most a Fidesz, akkor nincs az a Csanyi, Hernadi, Szeles.... brigad, amelyik Viktort hatalomra segiti 2010-ben vagy egyaltalan valaha is!
Nincs media alapon milliardossa valo (???) Fideszes.
Akkor nem csak figyelmeztetik Csanyit a szervereinek lefoglalasaval, majd kesobb az UD ugy kapcsan, hogy jobb lenne nem tolni a Fideszt, hanem siman tisztaba teszik, vagy csak hagyjak legatyasodni/eljelentektelenedni, mint Viktor Szelest, vagy csukloztatjak mint Demjant Orbanek.
Akkor most Viktornak a keze lenne megkotve azaltal, hogy a Kapolyi, vagy egyeb arcok altal lenne uralva a hazai gazdasag es akkor Viktor decemberben nem Csanyihoz megy rapporta, hanem valamely szoci oldali gazdahoz...

Vagyis szerintem senki soha nem vonta ketsegbe, hogy a szocik es a szadi is lopott rendesen (ha lelsz itt ilyet ird a nevet es en is leorditom a fejet ;)), de azert megiscsak nagysagrendi kulonbegrol van am szo a ket esetben.
@simple observer 1.0: ennyire bonyolult okfejtéssel nem fogsz sikert aratni, annak ellenére, hogy igazat írsz
@high up!: Még jó hogy te ilyen okos vagy baromarcúkám...
@high up!:
Jelen!
Hol ragadtál le, kedves testvérem?
Viktor dagerrotípíája előtt végzed el a napi maszturbálási penzumodat?
Nézd, az idő gyorsan száll, kövesd az eseményeket. Ajánlanám Szamantafox dudáit (ha már élvezkedni akarsz), mert Kövér csöcsei előbb-utóbb, rettenetes felismerésre fognak késztetni.
Fizetnek, vagy ez magadtól van?
@Ellensúly:
Köszönjük, sosem jöttünk volna rá, eme kapitális nyelvi anomáliára. Mi itt mindannyian Sittpál szellemiségét követjük, ezért a szándékos tévedés. Olvastál már szatírát?
Kezdj neki, ha nincs meleged...
brühühühühü
@Gábriel angyal: Haverjaid, mélymagyar lelki társaid miatt költik erre az adófizetők pénzét, mert nincsenek tőletek biztonságban. Ez a szégyen, a világ szégyene. Ezért vonult velük az ami követ és biztosította őket szolidaritásáról a többi fejlett országé is. Mert ez a normális hozzáállás. Kopaszi gáton jobban lehetne ütni őket, vagy mi van?

Ja kiscsibém mélymagyarok is melegedtek ott a meneteben, ahogy olvasom. Akkor ezt most hogy!?
@épészmérnök: Ajha, nagyon éltek!! Skót táncok, kilt, alatta meg, amit a bőkezű - vagy szűkmarkú - természet osztogatott ugye... Na, majd mesélj! ;-DDDD
@épészmérnök: Minthogy wannabe miniszterelnökünk vagy, örülök, hogy építed a nemzetközi kapcsolatainkat.
@a szív fészkei: Ezekben a napokban mindenki melegedik nem?? :) Na de inkább ezt nézd meg. Szerintem ez még Rodeónak is bejön majd.

youtu.be/IAesjyB6MDA
@vakapad: Hat, pedig a "cegeket hoznak letre" biztos stimmel...Aztan hogy melyik ceg melyik masik cegnek a tulajdonosa, ember nem latja at....Probaltam a HVG-ben kozolt kepet bongeszni, de keptelen voltam rajonni, hogy ki kinek a tulajdona (es mit csinal, azonkivul, hoyg atfolyik rajta a penz)
@Gábriel angyal:
Angyal, miért bánt téged a buzik felvonulása?
Ha történetesen betiltanák az agyhalott, turul szidolozó seggfejek vonulását, az skandalum lenne? Nem téged akarlak piszkálni, de: meleg nem, náci igen?
Mi a fasz bajod van a homokosokkal?
A szomszédom az, de ha nem hívták volna rá fel a figyelmemet, számomra sohasem derült volna ki a cekszujális identitása.
Nem a buziktól kell félni, hanem azoktól a seggfejektől, akik ki arják irtani őket.
Ideológia tudod, de nem vagy te hülye.
Nagymagyar érzelmű akárkik verhetik a nyálukat, de a saját neműekhez vonzódók azok: pfúúújj, nincs joguk vonulni? Én sem értem meg őket, én más csillagzat alatt születtem. De azért basztatni őket, mert mások, az nem elfogadható számomra.
Inkább nézz egy részletet, a végső visszaszámlálásból!
Na, az tuti!!
@Knósszosz: Azt tudtad, hogy a normális homokosok sosem vonulnak?? :)
@Gábriel angyal:
Ki a normális homokos?
Én csak rohadt buzikról hallottam eddig, akik olyan torz lelkűek, mint a tetves zsidók.
Jobbról persze.
Tehát?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Akkor van, amiben egyet értünk?
Azt hiszem igen, tehát re lájk-:)
@Gábriel angyal: :-DD Ott elmondhatja és hálásan fogadják, sőt jól megfizetik ezért. Ő egy ottani Hofi?
De azt mondta, hogy az is bullshit, miszerint Isten vigyáz rád.
@Knósszosz: Én meg olyan buzikról is hallottam, akik nem vonulnak, sőt olyan zsidókról is akik egyáltalán nem tetvesek, mindezt szintén jobbról. :) Szóval?
@Gábriel angyal: Mert te megmondod, ki a normális közülük. Imádlak, na. Osztályozó értekezlet, pedig kitört már a vakációjóóóóóóóóóó. Vonulnak köztük heterók is, mert unják ezt a rizsátokat, na.

Hagyd már békében őket, menj Andocsra.
@a szív fészkei: Na jó de mindennel én sem érthetek egyet. :)
@a szív fészkei: Holnap indulunk és 1 hétig nem leszek. Gondolom nagyon fogok hiányozni. :D :D
@Gábriel angyal: Na jó nyaralást, szép időt intéztünk nektek!
@Gábriel angyal:
Szóval a zsidók alapvetően tetvesek, kivétel ez alól az a kisebbségi populáció, akikről olvastál velük kapcsolatban.
Ők nyilván a konszolidált kilincsorrrú mivoltukban, jelentős összeggel támogatták a szarházzy nyirő re-temetését.
Nézd, én nem baszogatni akarlak, de néha akkora hülyeségeket mondasz, ami mellett nem lehet elmenni.
Egy dupla svanc, esetleg?
Beszéljünk inkább arról. Jó nyaralást!
@Knósszosz:
Ja, és ott van szögesdrót petting budi.
@Knósszosz: Hát most sem én hoztam elő a témát ami a szögesdrótpettingbe való. :)

Na jó nézzünk egy kis pénzügyi tanácsadót. :)

youtu.be/4WAC3-dJFeI
@nincs_nick:

T. nincs nick,

1./ Az emlékezetem nem rövid, de amikor az, utána tudok keresni a hálón. Javaslom másoknak is.
2./ Ismételten elmondom, hogy az út egy PPP szerződés keretében épült, ahol az építés, karbantartás és üzemeltetés költsége a vállalkozóé, ezért neki a használó, jelen esetben az állam szolgáltatási díjat fizet, általában 25 évig. Ennek lejártakor a tulajdonjog átszáll az államra. Magyarán, csak a vállalkozótól (Mecsek Autópálya Konzorcium Zrt.) lehetett volna ellopni az 50 milliárdot, amiről itten a fecsegés folyik, ha az hagyja (amiben nem nagyon hiszek). Az építés költsége őt terheli, akármekkora is az. Nem az államot. Érthető?
3./ Hogy Keller lobbizott a mihamarabbi elkészülésért, annak kárhoztatását nem értem. De majd te megmagyarázod.
4./ Elolvastam a hivatkozott oldalt. Kihagyva a „Szívmagyar” ömlengéseket és érzelmekre apelláló ökörségeket, a lényeg:
„Pósta Zoltán szerint a bevágásokkal elkészült új nyomvonalon végig 130 km/h-val lehetne közlekedni, szemben az alagútban korlátozott 90 km/h-val, és természetesen sokkal olcsóbb lenne, mint alagutat fúrni, főleg, hogy néhány helyen csak pár méter föld lesz az alagút felett.
Mi volt minderre a válasz?
A bevágásokkal annyi föld jön ki, hogy nem tudják hova tenni; és az alagútépítés a helyes mérnöki megoldás. 60 kilométeren belül pedig nincs olyan hely, ahová a kinyert talajt elhelyezhetnék.

Pósta Zoltán így összegezte a történteket:
"Mindent az érdekek mozgatnak, nem az ésszerűség. Az egyik tervező cég bármit lerajzolhat, elfogadják, a másikat meg kizárják, ha ronthatja a boltot." Amikor felvállalta a konfrontációt, sokan mögé álltak, ám amikor meglátták, hogy nagyobb erők nyomulnak a túloldalon, lassan kihátráltak mögüle. Négyszemközt vállon veregették, de a nyíltszíni kiállást nem vállalták, féltették a 3-5-8 milliós tervezési és egyéb megrendeléseiket.”
Pósta úr összegezéséből egyértelműen kiderül, hogy NEM TUDOTT MIT MONDANI arra a válaszra, hogy túl drága lenne a föld kitermelése és elszállítása, viszont az egyértelmű, hogy egy olyan tervező cégért lobbizott, amelyik nem nyert. Magyarán, egyszerű lobbista, nem pedig vállalkozó, aki a pénzét kockáztatja.

Világos?
@Gábriel angyal: Jó nyaralást, én nem tudom megengedni magamnak. Liberálbolsevistaként, csak emlékek gyönnek vissza, hogy jó volt két hét Balatonvilágoson. Abban a szarban.
Csók viktornak, a tetű sameszeinek, és neked. Remélem lesz egy jó heted és ezt ne vedd iróniának.
@nincs_nick:

"Vedd már észre, hogy ugyanaz Orbán, Gyurcsány, Mesterházy, stb. "

Teljesen releváns meglátás, erről papolok évek óta. Sokan fel sem fogják, mi is folyik itt...lassan ott tartok, hogy engem néznek UFO-nak, pedig....

@simple observer 1.0:

"Vagyis szerintem senki soha nem vonta ketsegbe, hogy a szocik es a szadi is lopott rendesen (ha lelsz itt ilyet ird a nevet es en is leorditom a fejet ;)), de azert megiscsak nagysagrendi kulonbegrol van am szo a ket esetben."

Pontosítsunk:
nagyságrendi és STÍLUSBELI különbségről van szó.
Ha az mszp tekintjük egy negatív 10-es skálán 10-esnek (tekinthetjük), akkor a fideszhez új skálát kell kalibrálnunk (a különbség nem logaritmikus, de azért nagyságrendi).

@ggaborx:
"Sajnos a szavazók többsége ebben az országban agyatlan primitív idióta."

Ehhez két dolgot szeretnék hozzáfűzni, ha szabad.
1.
Teljesen igazad van. Mindkét táborból (bal-jobb) rendelkezem jókora ismeretsÉgi körrel, ÍGY bizton állíthatom, többségük az orránál sem lát tovább, egészen elképesztő az, ahogy feltétel nélkül beveszik a médiából rájuk zúduló propagandát (ki mit hallgat/néz). Továbbmegyek, 70%-uk még százalékot sem tud számolni rendesen (pedig nem agyatlanok közt élek, elhiheted), így azt hiszem, elég reményteLen a helyzet.

2.
Az átlagos (úúútálom ezt a szót, de most nem jut jobb az eszembe) polgár más országokban sem rendelkezik jobb képességekkel, a különbség csak annyi, hogy a nálunk jobb életszínvonalú országokban már megtörtént az eredeti tőkefelhalmozás (e helyeken már jut vissza egy kis zsé a plebsnek is, és talán kialakult valami politikai konszenzus, hogy meddig, és ne tovább!), míg a világ szerencsétlenebb részén lévő polgárok se nem butábbak, se nem hitványabbak, de mivel e helyeken általában diktaúra van, ők jobban és többet szívnak, mint mi.

Tudom, nem vigasztaltalak meg, de sajnos nics mivel.
@Knósszosz: Másik libsibolsi is csatlakozik a nemnyaralásban! ;-D Mi ilyen szerencsések vagyunk, hogy nem kell tömegezni, lángost enni, lábvízben - 27 fokos - bunkókkal együtt forrni.

Majd mesélsz Krétáról én meg Andalúziáról, jó? Barterban szomorítjuk egymás szívét. Rodeoék meg Dél-Amerikát dobják be a partinkba.
@Zébácsi: + 1 lásd Amerikát meg az ő red-neckjeit. Aztán elvannak valahogy, ahogy a franciák is orbitális tahók bírnak lenni, olaszokról meg ott élő mond nagyon lesújtó véleményt. De élhetőbb országok jóval , mert mégis emberebb számba veszik a Népet alkotókat a vezetőik, mert nem tehetnek mára mást - és ez azért mégis a liberalizmus-demokrácia egyik vívmánya.
www.noltv.hu/video/4470.html

A szimpatikus szakállas fiatalemberről az jut eszembe, hogy egy ilyenért a francia rendőrök a száján keresztül kitépett gerincével verik agyon. És akkor olcsón megúszta.
@Fabius: Fabius, kereng a neten egy chart, Csányi mezőgazdasági érdekeltségeiről, én is kaptam valakitől. Ha érdekel, elküldöm magánban.
Valami trilliárdos bulik vannak benne, én ki sem tudom mondani.
@a szív fészkei:
ha a magyarok egyedűl nem akkor a franciák bizonyosan megtalálják a foie gras gasztronómiai zászlóshajójuk megtartását, azt kell megtalálni kinek érdeke ez a baromi állatvédőliga fenntartása, a foie gras-t nem lehet semmivel sem helyettesíteni, tőzsgyökeres amerikai zsidó családok hűtőpolcán vagy a stelázsin nem hiányozhat a legalább 1 liter űrtartalmú speciális üveg vagy porcelán edény amibel a libazsirban tartósítoptt máj rejtezik és csakis kedves vendégeknek és saját maguknak szolgálják fel mint ha színarany tálon tálalnák a töltött libanyakat...

szóval azokat kell kilőni akik Ausztriából meg máshonnan átlátogatnak kibaszni őket és egy nagy pert akasztani a nyakukba azon a címen hogy jogtalan előnyökhöz akarnak juttatni lobby csoportokat a másik kiütésével

amikor széles elvtárs kiütötte az Ikarus Magyarországot akkor a SETRA németország/Spanyolország/Franciaország azonnal fellendült és már nem kellett a konkurenciától tartani és azóta sem

szóval ez ilyen

a foie gras-t meg nem adom semmi pénzért olyan fincsi

brühühühühühü
@a szív fészkei: Ezért kell nyaralóhelyre költözni, akkor nem jöhet közbe semmi:)
@rodeo36: Ha valaki kimondja, hogy magyar lobbicsoport, akkor egyből az jut eszembe, amikor a nyugdíjvédő nyomult az amerikaiaknak, meg a dohánylobbi, amikor meggyőzték a minisztert:)
Volt lobbista képzés Magyarországon, amikor meghallottam csorgott a könnyem a röhögéstől...
Mondtam a szervezőnek, hogy lobbizáshoz nem képzettség kell, hanem érdek meg pénz, de ugye ő pont ebből akart csinálni:D
@Fabius: "de hiszen ezek a magyar nemzet" a NER és a KDNP meg a rétvári elvtárs aki otthon rózsaszín nagyon meleg rózyaszínű de egyébként abból él hogy útálja saját magát is, a nono kis szakállas meg az ordítozó az meg egy frusztrált meleg...ugyanolyan mint a rétvári és a többiek de minél hangosabb annál inkább vágyik közéjük már a tudathasadás mezsgyéjén ordibál és a többiek is akik azért ordibálnak a setétben mert rettegnek hogy kiderűl...a pedofil pap és a pedofil fútball edző is azért olyan keménykezű mert a kezének a remegését ellensúlyozza mert még a térgye is megroggyan amint egy jó kis husit meglát és akkor kiáll ordibálni ahogy a "nono kis szakállas" is teszi hogy legalább ő ne hallja amit saját maga mond: ezek legalább ki merik mondani de én meg egy gyáva senki is vagyok mellette

ugye a viccet ismeritek? távollévő szigeten egy mácsó él hajótöröttként egyedűl csak nők között akik kitartják csak ki kell őket elégítse...évek óta kijár a tengerpartra várva hátha valaki más is arra vetődik és tényleg egy hajó elsűllyed és egy hapsi úszik a part felé egy hatalmas atléta egy férfi szépség és a szigetlakó mikor meglátja: isten hozott végre megoszthatom veled a gyönyörű nőket itt a szigeten a hajótörött ránéz és kacsint, majd mondja:

nono kis szakállas, azért te sem vagy csúnya!

szóval ezek ordibálnak ott a rácsok megett mint cerkófmajmok

brühühühühühühü
@Fabius: nagyon nyugisak a yardok, biztos füveznek.
Az ellentüntizők viszont vicces, ahogy reszkettek a felizgultságtól. Nyílt színen élveztek el.
@rodeo36: @épészmérnök:

Ha ezt velem csinálja letépem a fejét és a torkába hányok. Kb ezért se vagyok rendőr.
@épészmérnök:
nagyon pontosan látod...kezük lábuk remeg alig tudnak lábon maradni...nyomorúlt lelkek ezek ha nem undorodnék tőlük akkor csakis a kiröhögés maradna...mint az álszentek a parlamentben a tömjén és bandája...na majd ők megmutattyák...közben meg remegő térggyel lesik a függöny mögűl

brühühühühühühü
Most olvasom, hogy bedőlt az uruguay-i állami légitársaság, a Pluna. Tegnap óta nem szállítanak utasokat, tízezer ember (köztük a férjem) maradt hoppon. Az uruguay-i állam már eldöntötte, hogy elárverezik a légitársaságot.
Vadonatúj Bombardier CRJ-900 NextGen gépeik vannak, harminc százalékkal kevesebb benzinnel visznek el kilencven utast, mint más repülőgépek. Törpékre vannak méretezve a gépek, a gyakran utazók szórakozása megfigyelni, ahogy a tapasztalatlan utasok felállnak az ülésből, és sorban beverik a fejüket a csomagtartóba. A gépen még az ivóvízért is fizetni kellett.
Tavaly adták át az új repülőteret Montevideoban, lehet, arra ment el a pénz.
@Gábriel angyal:
a George Carlin -még ő sem tudta- a mai teaparty oszlopos tagja lehetett volna...minden rétegnek megvan a saját különbejáratú "standupcomedian"-je és van néhány amelyik távol tartja magát a napi politikától...amikor a Colbert a Kongresszus -nak dumált az egyik hongatya le akarta ordítani, hogy mit képzel magáról, és amikor azt válaszolta, hogy ő a nép és a nép irányítja kongresszust olyan csönd lett, hogy a légy zümmögését is...utána a hongatya tűrte bármit is mondott (arról volt szó, hogy miután Arizónából kibaszták az illegális emigránsokat akik a betakarítást végzik a termés rájuk rohad mert nincs amerikai aki leszedi...és ez meg kiment és szedte 38 fok árnyékban -celsius- és se kaja se pia...majd elájúlt ahogy az amerikai őslakosok csinálják és ezt levetítette a kongresszusban majd kommentálta...szóval nagy dili volt azóta a latinok vagy visszamentek Mexico-ba vagy másik államba de Arizónában nem maradtak most már megbaszhattyák a tövényüket...

ja és az egyetlen állam a Földön amelyik 3 méter magas vasfüggönyt épített a déli határán 6000 km -nél hosszabban és aknamező is van meg egyebek...

brühühühühühühü
@rodeo36: ezt a történetet nem ismertem
@épészmérnök: Voltam befektető csalogató előadáson, folyamatosan úgy hívta a marketinges Uruguayt, hogy az "Új-Svájc". Mondjuk megindokolni nem tudta.
@épészmérnök:

kár, Texas (Pepito: tu sabes nos visitábamos a Texas y los vimos los texanos y el otro entusiasmado acclama: coxones) Arizona, és a többi déli határállamok szövetségi pénzből építették hogy a drogok brühühühühü a legnagyobb amerikai üzlet a fegyverkereskedelem után...nincs is nekik más...ja talán a demokratikus forradalmak

most ment a Hamas vazetője Egyiptomba, hogy megnyissák a Ciszjordán határokat és hasonló nyalánkság a Javszer arafat-ot meg plutoniummal mérgezték meg most majd kiássák...lesz belőle botrány a plutónium 15000 évre nyomkövető brühühühühühühü
@tucano:
mi van benne svájcias? te láttad? a Hortobáby novemberben csak kicsit nagyobb brühühühühühü igaz van tengerpartja és két focistája meg a Malecón Montevideoban ahonnan nem ajánlatos letérni késő éjjel
@rodeo36: amerikaiak menekülnek oda az adó elől, meg bitang olcsó az ingatlan(nem véletlenül). Mondjuk lakjon ott a fene, komolyan mondom, megértem a brazilokat, hogy nem terjeszkednek tovább. És már repülőtársaságuk sincs, hát van még ilyen ország? kkkkkkk
@tucano:

tudod a spanyol kiejtésüket imádom...azzal szoktuk őket bosszantani...mert másuk nincs is csak ez...azért

ez a zizé terjed légitársaságtalanítás ismerik a zalcsútbasznádit arrafelé is?

brühühühühü

hogyan lehet önmagunkkal minél jobban kibaszni új társasjáték hülye országoknak?
@tucano: azt mondják, mostanában Montevideo nagyon kellemes hely lett, többektől is hallottam. És a tengerpart is jó állítólag.
Tulajdonképpen jól járt a férjem a Plunával. Hajnali négyre jött volna érte a shuttle bus, így egy nappal később, átszállás nélkül, normál méretű gépen fog utazni, asszem LAN-nal. Akármekkora bohóc is ez a Piñera, de az üzlethez tényleg ért. Övé a LAN, csak az elnökség miatt lepasszolta. Terjeszkednek, már Peru is az övék, a peruiak meg prüszkölnek.
@Fabius:
Ennyi szimpatikus értelmiségit egyrakáson:DDD
@Fabius: Na én meg itt vettem volna le a szájkosarat a kutyáról. :( (04:40-nél)

index.hu/video/2012/07/08/bp_pride_12/
@Gábriel angyal:

Tényleg? És miért kellett volna megetetni a fiatalembert a kutyával? Mert volt rajta naphedzsó meg kalap? Vagy mert azt merte mondani, hogy ő nem ragaszkodik az ellentüntetőkhöz? Még a minősítő jelzőt is lenyelte a szerencsétlen annyira igyekezett polkorrekt lenni.
@vakapad:
Jó mondod.
Emlékeid szerint.
@Ellensúly: a legoptimálisabb témában második vagy...

nem értek 1et... simán lyó... jelentésével sem vagytok tisztában...
@épészmérnök: te nő vagy? :)

már az urugvájiak IS másolnak minket ?
@high up!: Az általad oly kedves becézővel felsoroltak értelmesebb alternatívák, mint a fidesz és onnan jobbra állók. Ha nem egy teáskanál értelmi színvonalán állnál, te is látnád.
Áruld el, melyik kategóriába esel? Aki megél 47k-ból (gondolom a fennmaradót boldogan fizeted az államadósság csökkentsére) vagy aki 4-7%-os reálbér csökkenést könyvelhetett el? Szar ügy, de megérdemled.
greczy.blog.hu/2012/07/08/mszp_orban_igen_gyurcsany_nem
Nem vagyok egy Gyurcsány fan, de ezek után az MSZP mehet a levesbe!
@Knósszosz: :DDD
Ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
@Gábriel angyal: A nemtetves a Szegedi elvtárs? De a többi az?
@Aszteroida-bányász mеtal énekes:
Köszönöm kérdésed, megpróbálok konstruktívan, szalonképes vitakultúrával hozzáállni.
Kérdésedre („Én zsidó homokos vagyok. Akkor ez normális?”) a válaszom; igen.
Ha megengeded, visszakérdeznék:
Én balliberális heteró vagyok. Ez is normális?
Vagy mindketten seggfejek vagyunk?
@sanyoka: Olvass Angyaltól, szárnyakat kapsz. Amúgy rendben, csak ne politizélj vele. Én kedvelem azért, mert szereti az aviatikát. Másban nem igazán egyeznek a nézeteink, de nem ellenség.
@Knósszosz:
Én sem tartom ellenségnek maximum ellenfélnek, főleg zsidó-ügyi dolgokban. :D
@Knósszosz: ballib heteró. jajnekemjaj. micsoda párosítás?!!
:DDD