Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.05.10. 05:05 Fabius

Ennyit ér Orbán szava

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor tranzakcióadó

Nem kell azon csodálkozni, ha a nagyon várt IMF tárgyalások előtt Orbán Viktort orvosi vizsgálatnak vetik alá. Igen, szerintem külön urológuscsoport érkezik majd a tárgyalásokra, akik lerántják Viktorunkról a pantallót, és a farpofái tájékán igyekeznek megkeresni a száját. Mert odafönt a víztorony ékeként a seggét hordja, ennek bizonyítékát adta tegnap. 

Tulajdonképpen röhöghetnénk is, ha lenne kedvünk gazdasági vezetőink inkompetens impotenciáját látva. De az embernek inkább sírni lenne kedve akkor, mikor kiderül, országának gazdasági vezetői mennyire nincsenek képben azokkal a vállalásokkal, amit aláírtak. A sárgacsekk-tranzakció adó a felvezetett formában halott ötlet volt a bejelentés pillanatában. A pénz kell-pénz kell(!!!) mantra közben egyszerűen kimaradt a számításból az Unió SEPA (egységes pénzforgalmi övezet) rendszere, ami:

- egységessé teszi a banki szolgáltatásokat az Unióban,

- pont a kisösszegű - pl számlabefizetés - pénzmozgásoknak teremt egységes piacot,

- 2014-re kötelező bevezetni minden tagállamnak. 

Ez a gyakorlatban annyit tesz, a magyar uniós állampolgár éppen annyiért utalhat mondjuk andorrai bankban vezetett számláról a közműszolgálatónak, mint az itthoni OTP-ből. Vagyis a lakossági pénzmozgásra adót kivetni lehet, de azt elkerülni annyit tesz, hogy a derék honpolgár felkeresi a hozzá legközelebb eső határon kívüli bankot, nyit egy számlát, és onnan intéz mindent tranzakcióadó mentesen. Mit tehet a lángoló tekintetű zseni, aki felnézve a színes fagolyó tologatásból - ha későn is - de ráébred, a háromlábú Széll 2.0 egyik láb hiányában úgy imbolyog, mint a vihar tépázta kertibudi ajtaja tavaszi zivatar idején? Mutatóujjával megkongatja a nyakán hordott töklé tartályt, és elismétli ami a léhangban visszhangzott: szopatjuk tovább a bankokat! 

Ezzel meg van oldva minden: amit nem tudunk bevasalni a kedveslakosságtól, azt ráterheljük a bankokra. Azokat úgyis divat utálni, Legkedvesebb Páholytárs meg szó nélkül asszisztál bármihez. Ezúttal is, ahogy mindig, éppen csak a takonypürére hulló nem éppen apró hajszálat nem veszik észre: ez a tett üzenetet hordoz, és nem csak a bankoknak, hanem mindenkinek aki ma Magyarországon vállalkozik vagy bármilyen okból pénzt kezel. Az üzenet pedig így hangzik: Magyarország kormányának és Orbán Viktornak nem szent az adott szó, se az aláírt szerződés. Ha érdeke úgy kívánja bármikor segget csinál a szájából.

Ezúttal öt hónapig se tartott ki egészen az egyezség, amit kormányunk a Bankszövetséggel kötött. December 15-én írták alá a devizaadósok megsegítéséről szóló megállapodást. Akkor született a paktum, hogy a bankok benyelik amit muszáj, cserébe az Orbán kormány nem baszogatja őket tovább semmivel, 2013-ban megfelezi, 2014-re az akkori EU szabály szerintire csökkenti a bankadót. Ma viszont Orbán Viktor aláírása annyit se ér, mint a fecni amire ráfirkantotta. Csúcsra jár a bizalom, el lehet képzelni ilyen körülmények mellett mennyire akarnak majd hinni nekünk akár Brüsszelben, akár az IMF-nél. Orbán megint mehet bokázni a bajorokhoz is - ha még beengedik - hogy aranyapáim forradalmi helyzet volt, egyszeri eset, véletlen, detélleg, és istenuccse titeket nem szívatnánk meg soha de soha, mert testvérként szeretünk benneteket. Egész addig, amíg Gyuri megint el nem néz valamit, mert akkor a vérszerződést is leszarjuk, és forradalmi különadóval fogjuk sarcolni az autó és alkatrészgyártást is.

Van nagyobb égés annál, ha egy miniszterelnök szava kiüresedik, és az aláírása ötven eurócentet* se ér?

 

* Knósszosz tudós kollégák szerint az értékmeghatározás rossz. Szerinte: a Tugrik váltópénzét (ha van) és annak a legkisebb egységét kell elosztani tízezerrel, és akkor kapod meg azt a korrekt számot, ami jellemzi a poloska állandó értékét.

Nos: a tugrik váltópénze a möngő, így a becsült érték = 0,0001 möngö

 

 

549 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr804499527

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.05.10. 12:06:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@mamitirtok sír derék (kommensevik): elvárások mindenhol vannak.
A főnökömmel sokat vitatkoztunk, mert én zöld-sárga sorkapcsot és vezetéket akartam a földelésekhez rakni, ő meg leszarta a színeket, vetette volna a legolcsóbbat. Az ő elvárásaival szemben én szabványokra hivatkoztam, és mivel a TMK-s villanyszerelőtől ugyanazt hallotta vissza, végül belenyugodott. Valószínűleg utál egy kicsit az ilyen "heppjeim" miatt, de nem rúg ki, mert tudja, hogy mástól ugyanezt kapná.
Legalábbis akkor, ha annak a másiknak számít valamit a szakma írott szabályainak betartása; ha nem számít, akkor partner a faszságban, vállalja is el a felelősséget érte.
Ennyi.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): G a Jövőnk portálról vagy miről is előszeretettel idézget:

jovonk.info/2010/04/19/adolf-hitler-szuletesnapjara

"és minden nemzeti szocialistának melegség tölti el a szívét, bárhol is éljen a világon."

én kérek elnézést, hogy "le-"nemzeti szocialistáztam vha is :)

Fátylat rá. Mondjuk azt, h "Hanem a szavatok legyen: Igen, igen; nem, nem. Ami pedig ezeken felül van, a gonosztól való." (M 5:73) Szóval én pogány vagyok, amit tanulok, abban megmaradok, Máté erre tanít, összedőlne a világ, ha nem állnék a szavamnak. Jönne a káosz stb. G keresztény vagy mi, tőle elfogadom az igyekezetet is: SBSP

www.youtube.com/watch?v=VUxxwhfNjzE
@Interlock: Így jogos. Mindenki annyit enged meg magának, amennyit megengednek neki.
Engem meg a kopaszok akarnak elverni általában, mikor nem engedem be index nélkül a bunkóját, a buszsávból, mikor látja, hogy gond van..ott rohadjon meg!:-D
@Pantagruel: Nem vagyunk egyformák, el kell fogadnom (teszem hozzá, szerencsére).
De engedtessék meg, hogy mások kirekesztését ne kelljen hang nélkül viselnem!
@Knósszosz:

Kiegészítettem, mehet a Széchenyi Könyvtárba :-))
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: nem kell ahhoz a tükörben látni egy autót, vagyis nem kell a másikat túrni azért, hogy az üldöztetés / üldözés izgalma meglegyen. Kinn, az aszfalton, murván, meg a sárban ezt az adrenalin-löketet a másodpercek különbségei adják meg, talán még jobban is, hiszen az etap végéig csak sejtheti az ember, mit ment. Már aki ráér erre figyelni olyankor, amikor nem ritkán eltűnik az út a kocsi elől, és csak elvileg fogja meg megint :-)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Apám szerelője volt pár akkori spílernek. Más gyerek katonával és mecsával játszott, én olajos flakonnal és dugattyúval :-)
@Fabius: Széchényi, állítólag, mint a tudós kollega megjegyezte..
www.oszk.hu/

Én csak azon csodálkozom, hogy még nem Nemzeti!
@Interlock: ooo.. felre ne erts, en nagyon tisztelem a rallysokat.
csak en jobban szeretek tapadni es "test test ellen" kuzdeni:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): na, néha én is azt érzem, hogy csakazértse engedek be ilyeneket... de többnyire okos enged alapon hadd menjen. Nekem is jólesik, ha vadidegen terepen pl. elnézek egy lehajtósávot, és valaki segít, hogy korrigáljak. Igaz, más a kettő, de ha sokan lennének inkább "okosok", előbb-utóbb szégyen lesz bunkónak lenni. Remélem :-)
@Interlock: Szégyen? Azt nem ismerik, nekik jár..a pofájuk is, jobb esetben csak..és ilyenkor persze nincs rendőr!:-(kamerázhatják, ahogy leanyáznak, ilyesmi..komolyan gondoltam már önvédelmi fegyverre, de ilyesmihez biztos nem adnak! Csak pupákoknak, meg ilyeneknek..
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: félre ne érts, nekem semmi bajom a pályásokkal :-) Boldogult lánykoromban mindenféle versenyt megnéztünk, amire össze tudtuk dobni a benzinpénzt, aztán valahogy a rallye-rallyecross maradt a fő csapás, icipici belekóstolással.
Aztán sajnos elmúlt az az idő, hogy ilyesmikre ráérnék :-(
@mamitirtok sír derék (kommensevik): bozótvágó, bal ajtófiókban, évek óta. Még sosem kellett, mert aki integet, az búcsúzik, tehát nem állok meg neki...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Kutya nem rekesztette ki. Ezzel kapcsolatban már elmondtam a magamét: "Mivel radikálisok minden nemzedékben akadnak, ez ellen - bármilyen kurtán-furcsán hangzik - nemcsak felesleges, de nem is szabad tenni..." satöbbi, satöbbi.

varanus.blog.hu/2011/12/23/forradalom_vegallomas?fullcommentlist=1#c15300019
@Interlock: nekem meg a melo es edzesek mellett maradt a szimulator. nem ugyanaz, mert nem tudok "fenekkel vezetni", csak szem, ful es a kormanyreakciok maradnak.

elkezdtem gondolkodni az frt-n ahol par haverom megy, de rajottem, hogy egyszeruen sem idom, sem energiam a szerelgeteshez.
@Interlock: Persze, csak, ha eléd vág, és a gyerekek a kocsidban..nem szeretem az ilyet!
@centenárium: mi van, nincs más dolgod, mint ilyen szennylapokon firkálni?
@Fabius: Megmaradsz az utókornak! -:)))
Én meg olvasni foglak.
Megmondta a Viktor: Minden rendben!!!!!

Aljas uszitok vagytok!!!!!

www.youtube.com/watch?v=3uB3cOb5i3w
@mamitirtok sír derék (kommensevik): luxusautóm van, két irányba tekerhető a kormány :-)
Legtöbbször velem is ott a kölyök, és a gyerek tényleg a legnagyobb állatszelídítő. Amikor autóba ülök, beveszem a leszarom-kapszulát: sietsz, meg még szabálytalanul is? Mennyébazmeg, legyébódog. Már az anyázásról is leszoktam, csendben figyelem a forgalmi idiótákat, nem az én dolgom a nevelés.
Mindenkinek jobb, ha az a bozótvágó elfeledve rohad el az ajtófiókban.
@Knósszosz: És akkor:
Magyarország mi a fasz van veled?
Na, ez a kérdés, Csapdásan.
Lukács nem barom...
Gyó éjet!
Ahogy állnak a dolgok, a gyerekek gimi után mennek külföldre tovább tanulni, aztán adófizetőkké válnak, de nem itthon. Ha csöpp eszük van.
@Husz_János_Puszita: valami egy kicsit elromlott - szerintem - azzal, hogy a tanulási sort mára csak a gimnázium - felsőoktatás síkon tudjuk elképzelni... Persze, olyan is kell, nagyon is, de aki az eszéből él, az csak az egyik pillért adhatja.
A másikról, azaz a kétkezi dolgozók modern szakképzéséről valahogy egy kumma szó nem esik, mintha nem is léteznének, nem is kellenének.
Möngő.... ízlelgessük! Eccő csak nálunk is bevezetik úgyis.
@Interlock: Igen, így van! Kellenek a felsőfokúak, de nem mindegy, mire, meg a betanítottak, a szakmunka meg? Az mi is?:-(
Kellett a lyányoknak a szoptatásról értekezniük. Itt a bosszú. A rali, meg a motrok.
@épészmérnök: "Ma már möngö érmék nincsenek forgalomban, de Ulánbátori turistaüzletek árusítják mint ajándéktárgyat."

Lehet, oda is mehetnénk tárgyalni? Hátha a világválság oda sem gyűrűzött be még..
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ha már ki sem látszunk az állandó szopatásból, az a "t" talán még belefér?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): mindig azzal jöttök (nem te), tehát itt azzal jönnek, hogy Viki beírja magát a történelembe. nos Mongóliában a két legnépszerűbb sör a Dzsingisz meg a Kán. szal, ha 800 év múlva Mo.on a két legnépszerűbb lőre az O meg a V, akkor aláírom
@mamitirtok sír derék (kommensevik): az élet olyan, mint a sinus görbe. eccer fent, eccer lent. most már annak kell következnie, hogy a jó végére kerülünk
www.borsonline.hu/20120510_most_tanulja_oltoztetni_a_lanyat_nicolas_sarkozy

És nem mond olyan baromságokat, hogy a haza nem lehet ellenzékben meg nem szervez puccsokat. Idáig kéne eljutnunk, már jobb hely lenne ez a Levédia.
@a szív fészkei:
1. Rövid volt a ceremónia, mert rohantak zabálni
2. Az őrezred katonáinak állóképessége hagy kívánni valót maga után
3. minő szerelmetes nézés
www.blikk.hu/data/kepgaleria/Blikk/Ader_Janos_koztarsasagi_elnoki_beiktatasa/koztartasagielnok_04_lg.jpg
4. minő nem is találok rá szavakat nézés
www.blikk.hu/data/kepgaleria/Blikk/Ader_Janos_koztarsasagi_elnoki_beiktatasa/koztartasagielnok_06_lg.jpg
ti nem olvastok mást csak magyar büdösch sajtot?

a ZUÁSKA megint leleplezett egy komplottot, újabb BUGYIBANHORDHATÓNUKLEÁRISTENGERALATTJÁRÓTfedeztek fel és lepleztek le egy reptéren, közben a Kongresszus keresi, hogy a Patriótikusch Orgazmikus Bugyikotrók (reptériellenőrzők) miért nem vettek ki a központ raktrárukból ami Arizónában piheg, 185 millió USD értékű kikericset vagy szóval amivel még nem bújtak senki seggébe (közben egy másik Kongresszusi Bizottság azt kutattya miért nem túristáskodnak a zemberek a zusáskában...mert amikor a reptéren bebújnak a seggébe és mezténláb kell neki bemutatnia piruetteket a tolószékében akkor megbánja hogy megvette a repjegyet

ezek kooperálnak METOLCSY-val?
@keresztanya fabi(en):

marhaság a magyar izé az nem sinus hanem tangens, jobb ha tudod de én néha hyperbólikuschnak is látom
jó élyt
a fotókon a vezényló elég szar bőrben van
@Interlock:

azért én láttam olyat, amikor egy Fabius magasságú de szélesebb vállú barátom kikászálódott a Bronco-jából és akkor már a kezében volt a baseball ütő...a seggfejnek nem volt ideje elhúzni, gyógyíthatatlan ronccsá lett téve a kocsija és szerencséje volt, hogy kiugrott...egy szó nem hangzott el sem anyád sem apád csak a bunkócska a drága és munekra lett fogva...másik ismerősömnek az ajtó fiókjában egy Rambo kés volt tok nélkül és az ülése alatt egy acélrúd olyan rendőrgumibot nagyságú ...az is kiugrott egyszer egy piroslámpánál amikor én ültem mellett hát az sem volt akármi
@keresztanya fabi(en): Vitáznék veled: az első nézése a drága Anikó asszonyra az a "na vazze, megcsináltuk, zsebünkben a Sándor Palota, szabad a vásár babám!!"

Iszonyú züllött randa feje lett a Focistának. Az a tipikus kiöregedett, sose igazán befutott focistafeje.
@rodeo36: mi ilyeneket olvasunk: www.origo.hu/nagyvilag/20120510-felcsillant-az-atheni-kormanyalakitas-remenye.html
Addig-addig erőltetik, míg össze nem hoznak egy kormányt. Aztán majd kezdődhet a legitimációról szóló vita, és ha elfajul (olvasva a görög kisemberek szavait, elfajul), lángban fog állni Hellász.
Hagynák már a picsába ezt az egész nyögvenyelősdit, görögök balra el, és változzon vagy szűnjön meg, ami működésképtelen... Csak a még nagyobb bajt odázzák el.
@Pantagruel:
azért egy Hejrákóczy kétliteres jobb lenne
@rodeo36: na ez nekem túl magas, mint kacsának az eperfa

nézd meg ezt,van benne egy kis hozzáadott érték
atv.hu/cikk/video-20120510_rona_peter
@keresztanya fabi(en):

Mi baja volt Orbánnak? Anikó asszony mosolya akasztotta ki ennyire? :-))
@a szív fészkei: egy kis kielégült vigyor? de az asszony csak maga elé néz azzal a botoxos mosollyal vagy fogpiszkálót tettek keresztben a szájába, a folytonosság kedvéért?
@Fabius: sztem a fogpiszkáló miatt

asszony, asszony, nem tudod abbahagyni azt a kényszeredett mosolygást
@rodeo36:

Ezt mondjuk sose értettem. Egyrészt nem hordok a kocsiban semmit, mert nincs amit a kezemmel nem tudok megoldani. Illetve van, de az ellen a dikics meg a bézbólütő sem véd.

Másrészt meg sose húzom föl magam annyira, hogy kiugráljak és másokat inzultáljak. A betolakodó tahó velem megszopja, aztán megy mindenki isten hírével.
@keresztanya fabi(en):

Szerintem Anikó asszony az elméleti lehetőségnek örült: lett az urának főnöke. Ne feledjük, Áder a kétharmados országgyűlést is feloszlathatja, ha nincs időben költségvetés...:-D
@keresztanya fabi(en): Nézd, ha nem vicsorog, ahogy a családi szokásuk igazi meleg mosolygás helyett, akkor kap a fejére otthon, ha már van nagy napszemcsije eltakarni. Vesz még ötven hektár földet, oszt jól van, ennyiért sok mindent elvisel az ember lánya.
@rodeo36: csodálkoznék, ha nem lenne személyes élményed gyakorlatilag bármilyen témához, ráadásul úgy, hogy a végkifejlet számodra pozitív :-) Mondjuk, én nem nevezném barátnak az olyat, akinek óvodában a vendetta volt a jele, de hát kinek mi tetszik.
XXI. század ide vagy oda, ugyanúgy bennünk él az agresszió, mint tízezer évekkel ezelőtt valahol egy hordában. Vajon milyen hosszú lesz - és mikor kezdődik majd - a szellemi evolúciónk?
@Interlock:

Szakmunkásokkal ugyanaz a helyzet. Komoly szakképzett munkaerő hiánnyal küzd a cég, ahol dolgozom. A java tavaly külföldre távozott, amikor megszüntették a munkaerőpiaci korlátozásokat májusban. Képtelenség így versenyképesnek maradni. Igazad van, valami nagyon elromlott.
@rodeo36:

Úgy emlékszem, a kotangens tart meredeken lefelé.
@Fabius: a Próféta beszéljen belőled. Épp ezen dilemmáztunk a férjemmel, mi van ha Áder "nem lép egyszerre"?
@a szív fészkei: na az az földes jó volt az átlátszón.Anikó hová járhat lélekápolásra, mert valamitől kell, hogy ne roppanjon össze egy ilyen nincs is rá kifejezésem milyen mellett
@a szív fészkei: Sidivel jó lett a zenekar, bár Cserkó hiányzik. Ő egy olyan egyéniség volt, aki meghatározta a banda imidzsétet. Sidi az, akit elfogadok helyette.
Ésakkó' gyöhet a fíling, Orczy park júnijusba.
Jó lesz, az má besztos!
Csak az öregem műtétjén legyek már túl, az nagyon leköti a napjaimat.
Jó éjt, megyek dögleni. Neked is gyócakát!
@a szív fészkei: nézd meg Krekót az Olgánál, lekóklerezte őket, naaaagyon
@Husz_János_Puszita: egyetlen dolog romolhatott csak el: itt mindenki a munkát akarja megbecsülni, az összes választási ígéretbe beleszövik ezt a jelmondatot. Holott, elég volna a munkást megbecsülni - ő majd gondoskodik a munkáról.
@Fabius: Nem vagyok teljesen hülye, de valami felmerült itten nekem.
Káder írta basztatta azokat a törvényeket, amelyeket lehányt az EU. Egyet-kettőt. Veszont a nyilatkozatai alapján (a mai is), azt gondolhattya az ember, hogy valami gáncs van készülőben. Na nem vagyok hülye, csak úgy felsejlett a dolog. Totál más a hangnem, mint eddig a hivatalosch fidesz mantra volt. ár azt gondolja az ember, hogy Ő lehet a belső 'ellenség' aki szembe fog menni a törpével.
Naív vagyok mi? Majd kiderül.
De azt érzem, hogy valami más ez, amit hallunk tőle az eddigiektől.
Nem fogom lájkolni, ne érts félre. Csak nem tudom ezt hová tenni.
@Knósszosz: Ja, szerintem van belső ellenzéke a törpének, csak az nagyon sunyít. Ha van. Nem akarják magukat idő előtt kibaszatni, mert akkor em csak onnan esnek ki, hanem lehet, hogy elsüllyednek végképp a pöcegödörben.
Nem tudom, én nem vagyok politológus, csak gondolkodom a magam módján.
@keresztanya fabi(en): @Knósszosz:

Káder a megszólalásaiban - eddig - eltér a fősodortól. Ezzel semmi bajom, sőt. Tőlem kapott egy esélyt a bizonyításra.

Egyébként meg abban bízom, ő mindig nehezen viselte, ha kizárólag a bólogató nejlonkutya szerepre akarták kárhoztatni. Inkább ment Brüsszelbe jó sarzsiért, mint itthon eltűrje a sorozatos leintést.

Azt nem hiszem, hogy Orbán belső ellenzéke lenne, de azt sem, hogy a szervilis seggnyalást smittpáli tökéletességig fejlesztené.
@Husz_János_Puszita:

a lényeg: sem a tangens sem a cotangens sohasem tér vissza elmegy a végtelenbe...

ha a sinus-t modulálod akkor az is ad mindenfélét és persze az is elmegy a végtelenbe de azzal kapcsolatosan valahogy az embernek nincs meg ugyanaz az érzése

azután jönnek a különféle hyperbola-k
@Interlock:

rengeteg negatív is van de azt senki sem szereti mondani bár azokból -fájdalmasan- kurva sokat tanultam

amikor hideg verítékre ébredve a rémálmomból, ahol ugye az agy úgy törli ezeket, hogy ...hát az nem jó...de ezek jönnek elő...és egy bármilyen rossz döntés, ami számomra negatív lett hát az borzadály...de ezt tudod
@Fabius: Én is azt várom tőle, hogy kálcium nyomait mutatja ki a CT a gerince környékén. Nem fűzök vérmes reményeket hozzá, de hátha.
A belső ellenzék kapcsán nem pont rá gondoltam, de elképzelhető számomra, hogy azok akik hosszabb távon gondolkodnak, azok a fideszen belül keresnek egy faszit, aki képes szembe menni a trógerral. Ez nem Áder lesz, de akár lehet is. Nem szimpatikus, de ha egy hasbeszélőtől lesz jobb nekünk, ám legyen!
Adok neki egy esélyt én is.
Aztán megint felébredek izzadságban fürödve...
Remélem nem, mert minden diktátor beszopja egyszer, és a szemétdombon végzi, ahol Orbánnak is bérelt helye van. Csak ő még nem tudja.
@Interlock:

a Földön több mint 2500 különféle nyelvet beszélünk

a különféle művészetek között nincs átjárás azaz

amit meg lehet szoborni azt nem lehet megzenésíteni és járd körbe

a tökéletes fordítás sem létezik csak a megértés

erre van a tudomány amely megpróbálja -nem teljes sikerrel- megoldani amit a tudat még nem tud mert nem ismerjük -eléggé- a tudatot és az azt hordozó agyat sem

számomra egy valami világos

az ember egy csodálatos bioelektronikus computer amelyet egyszer valamikor 3 milliárd évvel ezelőtt TERMÉSZETANYÁNK bekapcsolt (azaz létrejött az élet, egyesek szerint kívűlről mindenféle porokkal a végtelenből érkezett) és csak bizonyos egyedei kapcsolnak ki amikor szavatosságuk lejár DE az egész ÉLET soha többé,

MINDENFÉLE KATAKLIZMÁT TÚLÉLT
@Knósszosz:

Én ebben a belső ellenzék dologban nem hiszek. Összesen hárman vannak akik nyíltan is be mernek szólni Viktornak: Áder, Kövér és Pokorni.

Rajtuk kívül a rendszert öröklés címén tovább vinni szándékozó hercegecskék vannak: Lázár, Rogán, Kósa, Varga.

Az egyetlen sötét ló a pakliban Navracsics, de ő meg annyira el van ásva mostanában, és annyira nincs beágyazva a Fidesz rendszerébe, hogy nem is számottevő.

Ráadásul azt tudja mindenki, hogy Orbán bosszúálló, kicsinyes és nem felejt. A borsodi-miskolci vendettára 16 évet várt, de utána habozás nélkül meglépte.
@Fabius:
Ebben van igazság, de Navracsics nem sötét ló. Ő kátrányos mén, a legszarabb fajtából. Ez az én véleményem, nem biztos, hogy egyet kell érteni vele.
"Orbán bosszúálló, kicsinyes és nem felejt" - igen, ez aztán megállja a helyét!
Eger-Székhelyi Józsi. Mert azt ugye nem gondolja senki, hogy egy helyi nacsalnyik agylövéseként történt az egész? Lófaszt!
Mindent Viktor dönt el, nélküle itt semmi nem megy. Lista van, azt át kell nézni minden reggel. Aki elfelejti, az önként lemond.
Átlátszó, mocsadék ganaj az egész metodika, amely mentén működnek.
Na jó, megbeszéltük. Nem fárasztalak, reggel korán meló.
Bár inkább itt basznám el az időmet.
@Interlock:
javaslom, hogy nézz utána (NASA) a két űrszonda adatainak amiket a Naprendszerből kifelé küldtek a Földre

forradalmasítja azt a világképet amink addig a napig volt

Aristoteles és a többi dialektikus és főleg a hindúk a VILÁGMINDENSÉG TOTÁLIS INTEGRÁCIÓJÁT JELZIK

azaz egy ANYAG létezik és annak csilliárd változata természetesen az élő anyag is anyag semmi több semmi kevesebb

a Földön azért alakult ki az ami van ma és százmillió, milliárd éveken át, mivel az itteni körülmények ezt teszik lehetővé...rövidebb hosszabb idő alatt fajok eltűnnek és újak jönnek létre de lényegük azonos

ha egy olyan bolygón mint a Jupiter amely légnemű és a gravitációja meg sok minden más körülménye más olyan élet mint a földi nem jöhet létre de valami más természetesen -ami nem jelenti azt hogy ki is alakult- és jól megélhet és a világmindenség végtelenjében a végtelen számú körülményekkel az9onos számú formája jöhet létre az életnek mert az élet ANYAG és integrált a nagy egészben és amikor lebomlik akkor utána reintegrálódik azaz a hindúk már ezer évekkel korábban ismerték ezt a folyamatos végtelen ciklust és számukra természetes

remélem számunkra is
@Knósszosz:@Fabius: Azért a Blikk-képeken az látszik Orvbánon, hogy na ezt is nyélbeütöttem, lesz egy kis nyugi, ebbe a fasziba nem köt bele senki, nem csinál hülyét magából, elvan, mint a befőtt ott fent, én mg csinálhatom a dógomat!

Végülis, amit akartam, iramban aláírta a nájlonkutyim bólogatva a Trabi kalaptartón, gond egy szál se. Főleg azokat írta alá a nejlonkutyóm, amiket ez a mostani ötölt ki.
Ha nem ez van a pofán, amit vág a Blikkben, akkor én nem ismerem az embereket.

De álmodozzatok Áder önállóságáról, amivel ezt visszafogja. Kackac, kukac... Most mutat valamit Orvbán, hisz kell már a pénz az IMf-től, hát a kalapból kivarázsolt újabb nyulat.
@Fabius:
mikor vettek véget ennek a darab szar kicsinyes bosszúálló senkiházinak -demokratikusan- alkotni nem képes csak rombolni és ebben a bosszút lihegő álmatlan létében semmi másra nem jó mint egy darab szárított kutyaszar
@rodeo36:

A következő demokratikus választáson. Addig tippeld meg hová apad az a támogatottsága, amit a mandiner látogatóinak összetételével szemléltetek:

mandiner.blog.hu/2012/05/09/elfogyott_a_fidesz_tobbseg_a_mandiner_olvasoi_2012_ben_ii

2010: 64%
2012: 41%
2014: ?
@Fabius:

a számsor logikája szerint 2014-ben

12 %...de ha felgyorsúl -ami szintén a logika része- akkor nulla?

érdekes választások lesznek

megjegyzem azok akik még 4 hónappal ezelőtt engem küldtek melegebb éghajlatra most hallgatnak...a fordulópont a békamenet után 1 héttel
Azért az meglepő, hogy sokan mégcsak mostanság jutnak el ahhoz a felismeréshez, hogy a csutignóm szava és aláírása nem ér semmit. Sőt még annál is kevesebbet. Abban viszont bízom, hogy az IMF-nél ezt már régen tudják és eképpen fognak hozzáállni az orbánisztán banánköztársaság hiteléhez.
Végtelenül ostoba az, aki egy hazug tolvajnak egyetlen szavát is elhiszi. Aki meg még pénzt is ad egy ilyennek, az meg is érdemli.
@Knósszosz: És az megvan, hogy az általa írt törvényben csak az alkotmánybírók nem kötelesek nyugdíjba vonulni 62 évesen? Vajon eközött és aközött, hogy az apósa 62 év feletti és alkotmánybíró, nincs összefüggés?
Jó, tudom, OV dönt el mindent, és a friss FIDESZ-kinevezettek között is nyilván van 62 év feletti. De azért lehetne fiatalabb kiszolgálókat is találni, míg após (optimális esetben) nincs sok.
@a szív fészkei:
Kacagj, csak kacagj...
Káder igen is nagy formátumú politikus, de ezt jól tudja rejtegetni. Nem gondolod, hogy Fabius naív ugye? Én is megengedem magamnak, hogy ebbe a kategóriába soroljam személyemet. Pusztán azért csatlakozom hozzá, mert akkor lesz érvényes az anyázás, ha ő is elbassza. A lehetőséget mindenkinek meg kell adni, bár őszintén szólva, nincsenek illúzióim. De akkor is...
@Kuviklacz:
Alább írtam Szívnek, amit. Neked is azt tudom mondani. Tegye a dolgát, aztán kiderül ki is valójában. Mondjuk az eddigi tevékenysége okán, nem vagyok optimista, de valami más, az eddigiektől eltérő hangot ütött meg. Csak azért, hansúlyozom; csak azért.
@Knósszosz:
Már, hogy Áder bassza el...
Mit tudja egy firkasz hogy mi fan terem a szabadsagharc :D Orban kisujjaban van a demokracia minden fortelya, es senki nem szabadsagharcol jobban mint O! ( talan CsakNorris, de nem biztos :D
:DD priceless!! :D

Rakosi elegedett lenne ha ma elne. OV befejezte a muvet. Lassan a hatalmi haromszog mindegyik csucsa egy kezben lesz, vagy mar van.
@visszakettopadlogaz:
Ha belinkelem sok helyre a mandin, SStefykénél, szeretni fogják? :)
Eh, ez a sok elegedetlenkedo!! Kishituek vagytok, az a bajotok!!! A Dicsoseges Ofomeltosagu NagyVezenyloTabornokUr tudja a tutit, nem fogja a bolcsek kovet a pornep koze dobni, lesz itt olyan felviragzas hogy attol kodulunk :))))
Mar keszitik Orban Viktor: "Ortodoxia Felsokfokon" c., es "Megkoronazasom igaz tortenete" c. konyveket, ( az utobbi ima asztallal jon ) csak most az osszes nyomdai kapacitast lekoti par evre elore egy tobb ezer oldalas "Hazugsagaim a hatalmon maradas erdekeben" c kiadvany :DDD
@Knósszosz:

Köszönöm az alabbi szep levelet de azt hiszem hogy ez a hangnem Teged es az altalad kepviselt elveket minösiti:

"A hozzád hasonló fizetett tetvektől hemzseg a net.
A majd 100 hozzászólásod alapján azt gondoljuk mi libsibolsik, hogy ennyire lehetsz képes.
Szerintem nem tévedünk.
Nem leszek intellektuális egyed avval amit mondani fogok (felétek ez amúgy sem számít semmit), te egy büdös gyökér vagy kedves barátom.
Ne fáradj a válasszal, nem fogom elolvasni a fajtád agymenését.
Menj a jó édes anyádba, üdv:
Nedudgi!
(ehhez se lesz agyad, barom...) "
@kovacs55: Amilyen az adjonisten, ugye..:-(

"Szarhazy nagyon ugatott de vajon hany mszp tag fogott lapatot es ment segiteni????? Gyurcsotany es bandaja detto...hanyan segitettek...persze pofazni azt tudnak."

Idézet munkásságodból, amit elhintettél itt-ott..ezek után az általam is elítélt hangnem kissé igazolást nyer azért..a nedudgi-hoz csatlakozom azért!

Dísz teleddel: Te ló!
süti beállítások módosítása