Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: Kéz kezet mos almalében? 24.hu/kozelet/2019/12/16/oteves-almasuritmeny-orban-rokonsag-bedolt-ceg-... (2019.12.16. 08:09) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • boborján20: www.youtube.com/watch?v=tI-InzaNKk8&list=RDvnSwBvOIOVA&index=3 (2018.03.25. 18:28) Menj a picsába, Soros!
  • gazoló: válogassatok)) www.udiscovermusic.com/stories/best-jazz-trumpeters/?utm_source=ka&utm_medium=... (2018.01.28. 05:23) Zeneszoba
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok

2012.03.02. 05:34 Fabius

Gaudi: mocskos kis primitív választópolgárok!

Címkék: közélet vita jobbik corvinus gaudi nagy tamás

Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak. Ő képviseli a "miért ne szavazz ránk" vonalat a pártban, remélem a frakció és a szimpatizánsok maradéktalanul elégedettek. Tegnap a Corvinuson az ellenzéki politikusok létező összes hibáját elkövette, a haknit nem tudom csak csillagos ötösre értékelni.

Már a bevonulás is fejedelmi volt, - olyan igazi egybites fórum troll fejedelmi - ahogy a figyelmeztetésre kijelenti: hallom, hogy gyurcsányista tüntetők várnak. Azt hiszed rögtön nyitásnak ez már a padalja szint - aki nincs velünk az gyurcsányista, zsidó, esetleg cigány, még az lehet - de tévedsz, ez csak bemelegítés a szellemi magaslaton. Ne röhögj, neki ez a magaslat. Engem meglep, ha egy országgyűlési képviselő nincs tisztában azzal, hogy nyolcszázezren szeretnek, de kilencmilliókétszázezren meg nem. Ha meg nem csipáznak akkor fújolnak is, pláne egy egyetemen a fiatalok, akik abban a rendszerben szocializálódtak már, ahol ez leginkább a Jobbiknak köszönhetően meghonosodott és normálissá vált. Gaudi agyában az egy bit rögtön elkapar, mint szittya bocskor a turulszaron, és üzembiztosan beindul a lejárt lemez: a szemkilövető főnökötökkel együtt nektek felelnetek kell Magyarország tönkretételéért!!!!!!!

Mondta ezt azoknak, akik 2006-ban nagyon erősen középiskolások voltak. Az régen világos, hogy matekból gyenge, de bioszból is? Ennyire? Hiába, a potenciális szavazókat megszólítani tudni kell, de talán legjobb, ha a képmutatást hagyjuk a francba, és rögtön a picsába is elküldjük őket.
Annyi esze honnan legyen egy jobbikos országgyűlési képviselőnek, hogy a magatartása nem csak a 20 kiabálónak szól, hanem az Index címlapon tudósítást megnézők tízezreinek is. Gondolom a választók többségének álma vágya, hogy egy Gaudi Nagy Tamás mocskos kis primitív bárminek leordítsa őket közvetlenül azelőtt vagy azután, hogy az ajánlószelvényéért meg a szavazatáért ácsingózott volna, hogy a Nagy Közös Kondérból lakhasson jól ő is.

Odabent aztán folytatta a süllyedést. Olyan gyönyörűen kérdezett alá a röhögéstől szétcsúszó Navrának, hogy a Fidesz frakcióban öninterpelláló tananyag lesz Gaudi mutatványa, amiből majd vizsgázni kell a kormánysmúzoknak fellépés előtt. Szerencse, hogy nem állva és pulpitus mellett folyt a "vita", gondolom nem merték megkockáztatni, hogy Gaudi ellenzéki képviselő létére bepucsítson Navrának, mint a gárdaoroszlán. A bányászbéka segge alját akkor érte el, mikor szemlesütve szemérmesen bevallotta: szerinte köztársaság helyett egy királyság sokkal faszább lenne. Végülis, kalapos királyunk már volt, miért ne lehetne mellényes királyunk is?
I. Igazságos Vona Gábor, jó hangzik, nemde?  A fekete sereg már adott, címernek meg az egyrubelest keletről csőrében hozó turul pont megteszi. Csak azt nem tudom Gaudira milyen szerep várna egy Jobbik királyságban? Mert az udvaribolond az Novák Elődnek stipistop, a kincstáros Hegedűs Tamás lenne, a hadvezér Volner, a főkomornyik Szabó Gábor, a szobalány  Dúró Dóra, a markotányos nő meg Morvai naccs'sasszony. Ja, megvan, Gaudi lenne az I. alabárdos, aki kint a kapunál ordíthatna a parasztokkal: heeee, hákijafaszkend, hogy az udvarba gyünne itt be? Takarodjál közmunkára büdös paraszt, mámma nincs félkrajcár osztás!

Csodálatos jövőkép, szinte megkönnyeztem. A röhögéstől. Valami azonban azt súgja, a Jobbik kénytelen lesz megtanulni milyen az, ha az átlag választópolgár gondolkodóba esik: ez így beszél velünk pedig kormányon sincs. Mi lesz, ha ott lesz? Mocskos gyurcsánybérenc lesz mindenki aki szót emel? Viktornak legalább kiabálni lehetett, Gyurcsányt monnyole anyázni is szabad volt, hát én immár kit válasszak? Mert a szebb jövő az kurvára kéne, de ez nem az.

1458 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr544283582

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Torsa Mátyás adóellenőrzésének jegyzőkönyve 2012.03.07. 08:51:52

A NAV adóellenőrzésre invitálta a Millás tüntetések egyik szervezőjét, Torsa Mátyást, akinek olyan kérdéseket tettek fel, hogy ha azt nem látjuk szabad szemmel el sem hisszük....

Trackback: Torsa Mátyás adóellenőrzésének jegyzőkönyve 2012.03.07. 08:51:52

A NAV adóellenőrzésre invitálta a Millás tüntetések egyik szervezőjét, Torsa Mátyást, akinek olyan kérdéseket tettek fel, hogy ha azt nem látjuk szabad szemmel el sem hisszük....

Trackback: Torsa Mátyás adóellenőrzésének jegyzőkönyve 2012.03.07. 08:51:51

A NAV adóellenőrzésre invitálta a Millás tüntetések egyik szervezőjét, Torsa Mátyást, akinek olyan kérdéseket tettek fel, hogy ha azt nem látjuk szabad szemmel el sem hisszük....

Trackback: Gaudi: mocskos kis primitív választópolgárok! 2012.03.02. 20:44:37

Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak. Ő képviseli a "miért ne szavazz ránk" vonalat a pártban, remélem a frakció és a szimpatizánsok maradéktalanul elégedettek. Tegnap a Corvinuson az ellenzéki politikusok létező összes

Trackback: A Jobbik és a demokrácia mocsara 2012.03.02. 20:14:13

A nagy alternatívakeresés részeként nemrég az LMP helyzetét tekintettük át, most a Jobbik következik.A Jobbik genezisében a Fidesz és az MSZP egymást szokta vádolni, jellemző hozzáállás, hogy nélkülük bizony semmi nem történhet. Aztán ott a másik gyöng...

Trackback: Mocskos kis választópolgárok! 2012.03.02. 09:45:04

Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tényleg nevetséges, ciki volt Gaudi? Halleluja! Elhiszem neked Fabius, de nem nézem meg. (a mazochizmusnak is van határa) Az egész jobbikot egy környezetszennyezésnek tartom. És kívánom, hogy Grespik sorsára jusson. A hülyeség kvintesszenciájának emblematikus figurája ő.
A vihogó Navracsics volt a főszám szerintem.

Azt mondta, nem a Gaudi jóbarátja a szégyen, hanem a diákok,

mert azok nem demokraták, ha nem szeretik.

...de azért még maradhatnak a teremben kicsit.

index.hu/video/2012/03/02/rasszistazo_kozgazosok_es_az_egyszeru_igazsagok_minisztere/

Ez a Navracsics egy patkány.
Ja, mellesleg ez a Navracsics - igazságügyminiszter.

A jobbikos haverjával, akit muszáj szeretni.

És azt üvöltözi a haver - rendőri védelem mögül a fiataloknak, hogy...

- Mocskos kis primitív - diktátorok - vagytok ! -

- diktátorok -

Mondják a srácoknak a diktátorok.
@poszt.
De ez tényleg kurvajó.

Hogy aki tüntet ellenük, az gyurcsányista, és majd jól felelősségre fogják vonni a szemkilövetésért.

És ez egy ügyvéd, aki épp közhatalmat gyakorol.
Az igazságügyminiszter szerint, aki a jobbikot ellenzi, az nem demokrata.

...mégis ez a legjobb duma...
"...bemelegítés a szellemi magaslaton..."
Mi ez az euféma?
Szellemi alacsonylat, és kész.
Esetleg Challenger Deep.
@Dr. simonmondja.: Igen? Navracsics ezeket mondta? Érdekes, amikor a jobbikos csürhe a fülének kedves Gyurcsányozást a legalpáribb módon üvöltötte, mindezt Budapest szétverése közben, akkor jujj de demokraták voltak. Remélem egyre több embernek válik világossá, hogy a jobbikot a fidesz teremtette. Persze, mint minden teremténnyel vannak bajok, mert előbb-utóbb önálló életre vágyik, és akkor már nem olyan kezes. Persze a fideszt az sose zavarta, hogy Budapesttel mi történik, ahogy Atkári is mondta a mostani Narancsban, a fideszt egyáltalán nem érdekli Budapest.
Egyébként mi ez a "vita"? Már a második jobbikossal van, az első Vona volt.
@aritus: Hát, ott van a videón.
Bár tény, hogy ezeket a pondrókat nézegetni nem öröm, de megspórolod a kávét.
@Dr. simonmondja.: hát csak nem bírtam ki, megnéztem, bár ne tettem volna! Tényleg undorító, ahogy ez a két gazamber, országmegrontó (Gaudi és Navracsics) egymásnak muzsikálnak. És Török Gáborról eddig se volt nagy véleményem (pedig olyan édes, huncut mosolya van, bár kezd úgy hízni a feje, mint egy párt funkcinak), de az, hogy már másodszor ül le "moderálni" olyan beszélgetést, amiben jobbikos van, ezzel legitimálva ezt a mocskos csürhét, hát hányinger.
És a diákok többsége is, aki Navracsicsnak azt a válaszát, amivel SEMMIT se mondott, hogy miért nem szavazták meg az ügynök tv-t, némán elfogadta, sehol egy pfujjolás, egy kiabálás, hogy mellébeszélsz haver!
Magyarország menthetetlen:(((
@Dr. simonmondja.: sajnos kávé után néztem meg, szóval a vérnyomásom az egekben. A kurva életbe
Persze érthető ez a nagy összhang a fidesz és a jobbik között, tudja ám a fidesz, hogy 2014-ben még jobban szüksége lesz a jobbikra a kétharmad érdekében.
@aritus: Hú, baszki, most jut eszembe.

A Navracsics azt mondja a videón, hogy az ügynökszavazásnál

választania kellett a lelkiismerete és a pártfegyelem között - ezért nem szavazott.

Szóval pártfegyelem - hogy nem tárjuk fel az ügynökkérdést.

Pártérdek, mert ügynökhálózat és párt - az egy.

Vagy a másik lehetőség, hogy Navra lelkiismerete sáros, mert ügynök ő is.

Melyik valyon ?
Úgy izgulok.
Azért ha valakinek kétsége lenne, hogy a pucsító gárdaoroszlánt ki dugja, akkor innentől már ugye neki is világos? :D
Politikusain elpettingelgetnek, de a vége azért mindig egy orbitális ...
Gaudi és Navra szép példája volt a látszatnak és az összetartozásnak. Hiába no, összenő ami összetartozik. Ha kevés lenne Orbán az egyedüli kormányzáshoz, majd stabilan számíthat Vona támogatására. Legfeljebb néhány tárcát be kell áldoznia - lehet még Gaudi gazságügyi miniszter! :)
Szóval Fabius, én a helyedben nem lennék ilyen optimista, hogy itt beégett Gaudi. Nem, itt azt lehetett látni nagyon világosan, hogy milyen jó az együttműködés a fidesz és a jobbik között. Puszi pajtások.
@Dr. simonmondja.:
Azért sokat nem kell találgatnod, hogy a narancskomcsik és gazdasági hátterük mennyire is lehetnek érintve spicliügyileg. A Fidesz nagy része simán kiszolgálta a komcsikat is, tele vannak olyan gerinctelen szarrágókkal és spiclikkel, akik egy ilyen törvénnyel örökre kiiratkoznának a történelemből. Ebből következik, hogy ... :)
De az egész videóban nekem az egyetemi diákság a legszomorúbb, ahogy asszisztált ehhez az ocsmánysághoz. Legalább is a videón ez jött le. Cáfoljon meg valaki, aki ott volt, könyörgöm. Az a néhány, aki tiltakozott, az elvész a bólogató hallgatók tömegében. Ha fordítva lett volna az arány, ha a hallgatók többsége kifütyülte volna őket, majd távoznak, hogy nem kiváncsiak két ilyen szaralak mellébeszélésére és édelgésére, akkor lehetne reménykedni, hogy lesz változás.
Gaudi mindenestre coming outolt, ő is a fideszben kezdte. Ez számomra lassan már azzal egyenértékű, ha valaki bevallja, az mszmp-ben kezdte.
@Dr. Boli Ch.T: Hogy miért nem szavazott ?

Mert ügynökpártnak az igazságügyminisztere mossa kezeit ?

Vagy mert még sokat szeretne komcsizni és üvöltve ?
Nem is szégyelli magát, hogy kiröhögi vajon kit, mit? Kezdje magán, s mehet tovább.... Nem tudják, mivel, kikkel kezdenek, általában nem hülye birkák tanulnak felsőoktatásban, előbb-utóbb visszamorognak,s lehet kerítésre mászni, nekifutásból...
idióták, nincs mit szépíteni, szimbiózis itt szuperül szellemi hadtest-végrehajtó hadtest módra /SA-SS/ talán hosszú kések is lesz, kérdés nekünk mi lesz a sorsunk...
@aritus:
A Corvinus az az egyetem, amit majdnem fölszámolt a Fidesz.

És az az egyetem, ahol Orbán Ráhel a legkúlabb cool.

Taps...
@aritus:
Majd jön Gábriel és megmagyarázza, hogy amit láttunk, az teljesen rendjén van és nem is az volt!
Végül is Gaudi szája szélén is csak a szőrszálak árulkodtak arról, hogy hol is járt a nyelve! Úgy látom, hogy nagyon nem bírják, ha ugyan azt a stílust használják velük szemben, mint amit ők részesítenek előnyben! :))
Ami a szánalom csúcsa volt nekem, az a királyság felemlegetése! Mindig megmutatják, hogy IGEN, VAN LEJJEBB! :D
@aritus:
El elmentem volna, de simán ott hagytam volna őket én is! Ezeknek az a megalázás, ha kivonulsz és ott hagyod őket, nem ha leordítod.
Amúgy látom Gaudi is csak testőrrel mert menni - mi a helyzet jobboldalon? Ennyire félünk már az istenadta néptől??? Nyugi, lesz ez még rosszabb is! Remélem kezdenek egyre jobban félni az elvtársak, a pucsítós jobbikosokkal együtt! Van is miért...
@Dr. Boli Ch.T:

Navracsicska leokádja a diákokat, hogy szégyen, hogy nem demokraták - miközben védi Gaudit, aki királyságot akar.

Ez egy bohóctréfa.
A másik bohóctréfa, ahogy Köteles Kövér a parlamenti vitáról tart előadást a gyerekeknek.

Miután a vitát kizárta a parlamenti működésből.
@Dr. simonmondja.:
A végén, már a folyosón, az az "européer" duma... Olyan megható, amikor a gyűlölettől fröcsögő jobbikos az eropéerségről hebeg...
TANÍTS MÉG MESTER, TANÍTS!
@Dr. Boli Ch.T:
Lehet, hogy Gaudinál az az européer,
akinek fehér a bőre.

Tény, hogy Navra européerebb például Orbánnál.
@Dr. Boli Ch.T: nemcsak erről van szó. Sokkal lényegesebb szerintem, hogy a komcsi titkosszolgálat egyszerűen átmentődött a rendszerváltás után. Ki is most a NBH főnöke? Az a Tóth János, aki az UD zrt ügyben, a lehallgatási, megfigyelési ügyben került reflektorfénybe, de szerencséjére az ügyészség nem "talált" nyomozni valót, ellenben Dávid Ibolya ellen igen. Na, ez a Tóth, már a komcsi NBH-nál magas beosztásban volt, nem emlékszem milyenben.
Szóval a fidesz nem attól tart, hogy az ügynökök névsora napvilágra kerül, hanem attól, hogy a Hálózat működése, a benne résztvevő magasrangú személyek válnak ismertté, mert akkor napnál világosabb az összefonódása a Kádár rendszerrel.
Na ha már hajnalban kellett kelnem ;-) akkor: tegnap eszméztünk a jó Gábriel harsonással, hogy ki milyen országot szeretne,. Én azt írtam, hogy Jobbik-országot semmi esetre sem. Mert ez a csendőrpertu, ez a süvítő lenézés, ez a zsigerekre ható uszulás és a molyos - támn úgy sosem is volt - múltba révedés jellemző rájuk - és Gaudi ugye diplomás és nem szegény, Kóka szomszédja... Akkor hát Mi várható a többitől?

Gábriel szerint ők is Európát akarják, de a nemzetek Európáját. Ja, amelyik adott két világháborút többek közt, ami ellen létrehozták ezt az Eu-szupremáciát, hogy ne kakaskodhasson többet itt senki valamiféle előjogokra hivatkozva, ami ellen Gaudiék kiköltője, a tyúkapó, Orvbán is mennyire értelmesen és hatásosan harcolt: atv.hu/cikk/20120301_rona_itt_a_merkel_orban_paktum_vege_a_szabadsagharcnak?source=hirkereso
Valószínüleg a jobbikban is sok beszervezett van. Megint szépen kettéosztották a szerepeket. A jobbik harcosan követeli az ügynöklisták napvilágra kerülését, a fidesz hallgat, majd azt mondja, ez nem jó tervezet volt, van neki másik, jobb! Itt meg láthattuk, hogy nemcsak a diákok nyelték le szó nélkül Navracsics mellébeszélését, de Gaudi se élt a magaslabda lecsapásával, lelkesen asszisztált a mellébeszéléshez. Tehát a jobbik részéről is ez csak lózung, hogy nyilvánosságra a komcsi titkosszolgálat. Jól mutat, mikor szidják a kommunistákat.
Patetikus angolban nem hülyét jelent? Mert most eléggé hozta Navracsics ezt. A mellébeszélés és összeröhögés - legjobb beismerése annak, amit fentebb írtam: kikeltek tyúkapó szárnyacskái alól a fiókák és boldogan, nyugisan sütkéreznek a melegben együtt. Néha kicsit odavágnak a tyúkpapának, hogy megmutassák: ők is vannak, oszt jónapot. Nincs más különbség, kösz Töröknek, ez kurvajól lejött.
@aritus: :-)) Ott volt szentasszonyanyánk is.

Töröknek ez jól jön majd, nem kétlem. De ez a kettő nagyon nyíltan vállalta az egy almom, egy zászló-dolgot.
@Dr. Boli Ch.T: Akkor bezzeg kell a demokrácia és jár nekik - közben de jó, mondja, hogy nincs már köztársaság!! - ha őt kell gazsulálni és áhítattal hallgatni. Máskor abzug, le vele! Ha lenne olyan fasza királyunk, mint János Károly, akkor ezek a fasorban sem ronthatnák a levegőt.

Amúgy emberileg is el van Tomcicicbaba tévedve, mert II. Erzsébet, a jelenleg legrégebben trónon lévő uralkodó saját kezeivel harcolt Gaudiék nagy idoljai, a nácik ellen, a dán király ház tagjai anno mind kitűzték a sárga csillagot, stb. stb. Luxemburg királyság, na ja, és Luxemburg külügyminisztere lépett fel legelőször és leghangosabban Orvbán diktatórikussága ellen, ha emlékszünk még. Akkor eléggé cikizték az az országot mindenestül. Amúgy nagyhercegség, nem? Ennyit tudhatna.

Szóval királyság-hercegség se jelent automatikusan csendőrállamot, szóljon valaki ennek a már most pohos párttitkárfejű duplanevűnek! Habsburg Ottó is a demokráciának volt elkötelezett híve hosszú élete során, ahogy szerintem az itt élő fia is az- hisz Bokrossal kampányolt, nem Vonával.

Kicsit nagyon eccerűek ezek a jobbikosok, ha Gábrieljük tíz oldal szakanyagot is fog mingyá` idekopizni naccerűségükről..
Szép jó reggelt mindenkinek és kezeket csókolom a hölgyeknek. Látom már én is téma lettem.:)

Én egyébként olyasmit is hallottam a tegnapi napról, hogy amikor Gaudi beszélgetni akart az aulában a nagyonrettegőktől, ők csak nácizni tudtak. Ezt persze én is meg szoktam tapasztalni errefelé bár néhányan már látják, hogy ez marhára nem így van. :)

Az ellenzéki képviselő a tüntetőkre utalva arról beszélt, ha nem kíváncsiak rá, nem akarják meghallgatni az érveit, akkor ilyen értelemben "én vagyok a demokrata, ők pedig az antidemokraták".

Ebben az esetben is működött sajnos a régi szabály, amilyen az adjon Isten olyan lett a fogadj Isten is. Primitív és egybites nácizásra mi más jöhetett mint a hasonlóan leegyszerűsített gyurcsányozós skatuja.:)

Ilyesmi volt az Operánál is. Aki kritizálta a szocikat vagy a libsiket akkor az egyből viktoragazdátok lett, miközben a jobber tüntetük ugyanúgy leszarják viktort mint fletót és társait. Ezen lenne jó túllépni egyszer.
Egyébként meg ahogy a közvélemény kutatások is mutatják nagyon nem úgy néz ki, hogy megkerülhető lesz a jobbik. Azok akik rájuk szavaznak egészem más valóságokat tapasztalnak amikor mondjuk egy jobbikossal beszélnek a saját választókerületükben.

Szegények még nem tudják, hogy a valóság helyett többek közt csak a Varánuszt kéne olvasniuk és egyből a kezükben lenne a tutifrankó. :)
@Gábriel angyal: a közönségnek adott válaszban még igazad is lenne, ha a "tisztelt" politikus nem politikus lenne, mert ezt a helyzetet nem így kellett volna lekezelnie, de ezen lépjünk túl, és mi van a navra fellációval, mert itt is kibújt a szög a zsákból az értő közönség számára /stílus maga az ember, és ez a stílus a többség nem tetszik, legyen bal-lib-konzervatív-centralista /a királyság emlegetése meg egyenesen fszság, pont mint az az agyament önkirályozása/
@Gábriel angyal:
Én semmi újat nem láttam. Ezek a gyerekek az általatok használt stílussal és kommunikációval fogadták Gaudit. Miért lenne ez gond? Hisz ezt a stílust to vezettétek be. Most akkor ez mégsem komilfó? Nem értem a problémádat.... :)
@Gábriel angyal: Büszke lehetsz a gazdáidra.

Rendőri védelemmel a hátuk mögött leüvöltik a fiatalok fejét.

Pondrók vagytok mind.
Ez a poszt nagyon jó, gratula.
Akik navracsicskát istenítik, és viktátor lehetséges alternatívájaként tekintenek rá, most (is) elgondolkozhatnak. Tényleg ezt akarják? Ritka undorító egy figura, annak ellenére, vagy éppen azért, mert nagyságrendekkel okosabb ugyan, mint ez a jobbikos főmajom, de minek?
Erre képes ő, és minden agymenést hűségesen keresztülvisz.
A sanda mosoly nem menti fel!
török módi, csak mi nem vagyunk törökök:

IMF-revolvert nyom a piac fejéhez a kormány

Már a piac számára is egyre inkább egyértelmű, hogy a kormánynak nem olyan fontos, és főleg egyáltalán nem sürgős az EU-val és az IMF-fel való megállapodás....

www.portfolio.hu/gazdasag/imf-revolvert_nyom_a_piac_fejehez_a_kormany.163715.html
@Dr. Boli Ch.T:
Sztem sokkal kulturáltabbak voltak, mint jobbikosok lenni szoktak. Itt-ott még a szellemesség is felütötte fejét. Persze, nem morvai hisztikénél.
@AKIsTUDATLAN: A lényeg a csicska-mentalitás. Egy okos embertől ez még rémisztőbb hozzáállás... Mert oka, valószínűleg nagyon forintosítható oka van. (van tudnak róla valamit.)
jav: van=vagy

@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Egy országgal játszani va bankot - azért ezt egy király merné megtenni. Csak egy ilyen csökött diktátor.
@a szív fészkei: \o/ sajnos nem off, de mindig kiráz a hideg, ha valamelyik nagyszerű előadótól hallom ezt...
@Dr. simonmondja.: Nem a gazdáim és én nem azt szoktam tapasztalni, hogy pondrók lennénk. Nyilván a habzószájú nácizók sem azok csak épp belebújtak egy picit a demokrata bőrbe ők is. :)
@AKIsTUDATLAN: Különösen az kulturált, amikor karhatalommal védve fenyegetőzik, hogy felelni fognak a srácok a szemkilövetésért.

Az nagyon a kultúra csúcsa.

Ott helyben ki is lőhette volna a szemüket, végülis.
@Gábriel angyal: Ja, hogy nálatok a családban ez nem számít pondróságnak.

Nyilván még lejjebb vagytok. Bocs.
@aritus: Szamomra is ez a legnagyobb csalodas. Marmint a Torok Gabi. Artatlan szemekkel eloadja a naivat a blogjan, kozben a Pinter-Vona "vita" utan ujra Fidesz-Jobbik "vitan" szop fel a fonokeknek. Akkor inkabb lenne annyira "gerinces" (?), mint Gyros, hogy ha jol megfizetik erte akkor bizony vallalja a korpat a hajaban. Nem kellene adni az artatlan szuzkislanyt. Amikor a telen eleg feszult lett a helyzet (CDS rekord, EUR/HUF rekord) akkor kicsit bepanikolt, es bar csak nagyon visszafogottan, de megiscsak nemi biralatokat is megfogalmazott a kormanyzat iranyaba. Most hogy egy kisse konszolidalodott a helyzet, o is nyugodtabb lett, es minden visszakerult a regi kerekvagasba.
Szegeny, szegeny Torok Gabi. Belole akar meg lehetett is volna ember.
@Gábriel angyal: ne általánosítsunk, maradjunk az egyéneknél és különösen az emlitett egyénnél, na akkor már kétséges ez az állítás visszautasítása...
a stílus akkor is kivagyi-kioktató-megfélemlitő-fenyegető /ebből elég sok ráhúzható a diktatúrikus kommer-náci stílusra, akkor miről is beszélünk?/
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Aktuális és figyelmeztet.

Tegnap Interlock írt másikban a kiegyezés szükségességéről. Hát akkor is valamit - nem is akármit: hu.wikipedia.org/wiki/Kiegyez%C3%A9s - feladott Magyarország és valamit (pláne nem akármit) kapott cserébe. Ez az egyensúly törvénye: nem lehet, mint Orvbán hiszi, mindent vinni, semmit nyújtani cserébe. Lásd Eu-cirkusza.

Na, most Gaudi megmutatta, hogy mindenben aláhegedülnek Orvbánéknak. Akkor miért is kéne kiegyezni velük a szörnyű elveiket elfogadva Orvbán ellen? Hiszen ők annak a politikának, szemléletnek - ha nem velem vagy, akkor csakis ellenem és így csupán legyúrandó nulla vagy! - meghosszabbítása, egyenesen a kvalifikált célközönségnek dizájnolva.

Ha Töröknek ennek bemutatása volt a célja, most nagyot alkotott.
Arról meg már egy másik posztban is írtam, hogy vajon mennyivel különb az általatok favorizált Bajnai amikor előadja, "hogy a jobbik náci szörnyszülött, vagy, hogy Orbán Viktor és Mesterházy is demokrata hazafi." :))
egyre többen akarnak itt királyok lenni ...
és vajon mit csinálnak az álamfőnkkel? ő lesz az 1. sz. királyhelyettes?
@Dr. simonmondja.: Te meg akkor gondolom feljebb. :) Nem baj, nekem bőven elég ha a jó Isten előtt kell majd megállnom.
@a szív fészkei:

Orbán első kormányában Dávid Ibolya igazságügyminiszter az Auswiczozásra - nem értett a focihoz.

Orbán második kormányának igazságügyminisztere Navracsics.
Szerinte az a szégyenletesen nem demokrata, aki ellenzi a királypárti antiszemitákat.

Ennyit tesz a teljhatalom Orbán Viktornak.

Nyílik, mint a rózsabimbó.
@Gábriel angyal: Kár, hogy a végitéletre vársz.

Szerintem egy hívőnek is lehetne erkölcsi tartása.

Isten előtt nem bűn az.
@Dr. Boli Ch.T: Nincs problémám. Ha én lettem volna Gaudi szerintem nem így reagálok de ha a primitív stílust reklamáljuk, akkor mind a két oldalnál tegyük meg ezt.
@Gábriel angyal: Primitív a jobboldal mindkét oldala.
A fideszes és a jobbikos is.

És én hülye, még védtem Volnert, hogy nem is rossz.
Asszem ezzel a jobbikkal itt telt be a pohár.
@Dr. simonmondja.: Navracsics pont annyira nem érti ezt, mint annak idején Dr. Dávid Ibolya. Hogy mi a probléma velük és megnyalvánulásaikkal.

Orvbán személyzeti politikája meg tanulmányt érdemelne, hogy találja meg a gerinchúrhiányos egyedeket...
Hofi énekelte az öreg vadászkutya dalában, hogy az igazságból elveszett az i. Ezek minisztériumából is.
@Dr. simonmondja.: Erkölcsi tartása lehet egy nem hívőnek is. Ebből a szempontból a Pondrózás talán nem olyan hasznos. :) Ja és nem várok a végítéletre. Az elé állás eljön majd korábban pld. amikor elköltözök ebből a világból.
BRÉKING!!! Vona Gábor a globalista zsidó nagytőke szimbólumának halálcsillagában, a McDonald's-ban evett!!!!

egyenlito.blog.hu/2012/03/01/vona_gabor_az_osellenseg_mcdonald_s_ban_eszik_foto
@Dr. simonmondja.: Pedig van más normális képviselőjük Volneren kívül is.
@Gábriel angyal: De. Hasznos a pondrózás.

Ez egyfajta értékitélet a jobboldallal szemben.

Gaudit és Navracsicsot véded akkor, amikor a hátuk mögött karhatalommal

nyíltan megfenyegetik a diákokat...

Ezt így tudom értékelni.

Köszönd meg szépen.
@nemecsek ernő áruló: Skandallum de van amikor én is szoktam ott enni. :)
@Gábriel angyal: Tudod, amikor a globális nagytőke ellen szónokolsz, és EU zászlót égetsz, ezt úgy hívják, álszentség. Szép keresztényi hagyomány. Egyébként én jobban szeretem a BK-t, és a KFC-t. :)
@Dr. simonmondja.: OK de akkor ezen az analógián elindulva vajon mit lehet mondani a szoclibekről?? :) Egyébként már sokszor írtam, hogy már rég nem oldalakban kellene gondolkoznunk.
@nemecsek ernő áruló: Az EU-val kapcsolatban már kifejtettem a véleményemet az előző postban. Erről érintőleg szív is írt itt. Nemzetek Európája stb. Egyébként egyetértek veled. A KFC sokkal jobb mint a meki csak sajna jóval kevesebb helyen van éttermük. Főleg a csirkemell csík a kedvencem. :)
@Gábriel angyal: Mondjál valamit a szoclibekről.

Biztos tudsz párat a Szijjártó hagyatékból.

Tekerd a hülye verklidet.
Egyébként ha következetesek akarnátok lenni akkor a kurcsány fórum munkásőr nosztalgiázó nyuggerei ugyanúgy ki kéne hogy verjék a biztosítékot nálatok, mit a habzószájú nácizásra visszavágó Gaudi.

Lotyónak nevezték a kisgyermekes Dúró Dórát Gyurcsány nyugdíjasai

kuruc.info/r/2/91251/
kuruc.info/r/2/91210/
@Dr. simonmondja.: Ahogy elnézem neked bármit mondhatok úgysem számít.:) Ha van rajtam sapka az a baj, ha nincs akkor meg az.

Arról meg, hogy mi a baj a szoclibekkel érdemes lehet néhány Fabius postot visszaolvasnod. Szerencsére van ilyen is bőven. Ő ebből a szempontból legalább következetes. Ha kell ugyanúgy megmondja róluk is kendőzetlenül a véleményét mint akármely másik társaságról. :)
"Takarodjál közmunkára büdös paraszt"

Azt már valaki lestoppolta, emlékszel: "Dolgozzál, helóta!" :)
A nagy demokraták csak azt látják szívesen aki az ő szája ízük szerint beszél. De már megszoktuk.
Hogy a másik fél véleményét is meg tudjuk hallgatni. :)

youtu.be/6K2Dk1B2LJs
@Gábriel angyal: ez most egyszerre primitív stílus? A kiabálás, meg a füttyögés? Nem pedig az őszinteség?:)))
@Gábriel angyal: meghallgattam, semmi újat nem tudtam meg. 2006-ból él immár lassan 6 éve, és ő nem náci, amikor gárdistákat véd:))) Ez volt a nap vicce.
Picit OFF. Egy érdekes cikk. :)

A kínaiak már a spájzban voltak. Mit szúrtunk el??

diplomaci.blog.hu/2012/02/29/a_kinaiak_mar_a_spajzban_voltak_mit_szurtunk_el
Szerintem "mocskos primitív diktátorok vagytok" ezt mondta, és nem azt, hogy "mocskos primitív választópolgárok vagytok".

A kép felirata mindenképpen olyan szavakat ad Gaudi szájába, amit nem mondott. Ettől nem tartom kisebb faszkalapnak, mint amekkora, de utálom a csúsztatást.
@Gábriel angyal: menthetetlenek vagytok:) --panelbolsevikok
Jogos, ennél nagyobb öngólt direkt is nehéz rúgni, a legjobb az egészben, hogy ezeknek a jobbikosoknak együtt nincs annyi eszük, hogy ezt felfogják, nemhogy egyesével. De elég megnézni, kik ülnek a pártnál.
Kicsit sajnáltam amúgy, hogy kimaradt a zagyva az udvari szereposztásból.
Ez nem értem miért jelentene gondot.

2002-2006 között nem (csak) a jobbosok, de bárki, aki nem ballib szimpatizáns, fidesznáci volt.
@aritus: Arra nem gondoltam, hogy újat fogsz hallani.:) A másik témáról gondolom azért beszélt, mivel jogvédőként adott esetben bárki érdekében fel szokott lépni, függetlenül attól, hogy az illető épp melyik "oldalon" áll.
@RAMBO: Igen, Fábiusz.

Tessék a címet javítani.

A reszimszolga mocskos primití diktátoroknak nevezte

a diákokat.
@drumhead: Jaja. Ti pedig a felvilágosult européerek, akik megmentik majd ismét a kontinenst benne a büdös paraszt, büdös proli magyarokkal. :)
@Gábriel angyal: A jogvédők szokták a tüntetőket

- mocskos kis primitív diktátoroknak - nevezni üvöltözve.

Ez jellemző a jogvédőkre, mint Gaudi.
@RAMBO: Hát igen. A tárgyilagosság elvárható lenne Fabiustól is, de az alkotói szabadság elég tág ugyebár. Belefér néhány érzelmi alapú csúsztatás is.:)
A kozvelemenykutatasok szerint a 30 ev alatti valasztopolgarok kozott magasan vezet a jobbik. Ezek szerint a corvinus hallgatosaganak osszetetele nem fedte le az orszag 30 ev alatti valasztopolgarainak osszetetelet. Nem csodalkozom ezen. A corvinus-os hallgatok nagy resze valoszinuleg csak a 100 tagu ciganyzenekarban latott ciganyt. Tapasztalataim szerint viszont a cigany "kulturaval" valo kozvetlen erintkezes (ha tortek mar be hozzad, ha raboltak ki, fenyegettek, bantalmaztak ciganyok, vagy egyszeruen csak laktak a kozeledben kerites nelkuli kutyafalkas ciganyok) dramai hatasu: vegervenyesen jobbikos lesz tole az ember (pontosabban nem szuksegkeppen jobbikos, de olyan part hive, amelyik nyiltan ciganybunozes-ellenes - jelenleg csak a jobbik ilyen, a tobbi meg azt is tagadja, hogy letezik ciganybunozes).
@drumhead: Mondom, hogy jó kezekben vagyunk. :)
@mx1: Én úgy tudom a hallgatóság többsége kimerítette az említett felmérés megállapításait.

"A több, mint kétórás vitát háromszor zavarták meg bekiabálók, táblákat lobogtatók, akik rövid monológjuk után a hallgatóság nevetése közepette elhagyták a termet és tovább gyarapították azok táborát, akik a demokrácia gyakorlatát úgy képzelik el, hogy primitíven óbégatnak és náciznak, de meg sem hallgatják a másik felet."
Problem?

Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten.

Most mi ez a cikk? Nem is értem ezt a nagy felháborodást. sípolnak a pofájába, lengetik a kukába a Jobbikkal transzparenst, aztán Gaudi meg elmondja erről az egészről a véleményét.

Most akkor ő kussoljon, vagy hogy legyen?

Nincsenek se kormányon, se kormányoldalon és mégis savazzák őket, mi ez az baromság?
Kik ezek?

Tényleg valami ócska kis provokátorok lehettek, mit ártott nekik a Jobbik?
@Gábriel angyal:

Szóval aki más beszédébe belebeszél, belefütyül, kereplőzik az nem demokrata. ergo a fityisz sem demokrata.
@kpetya: de ember, magyarázd már el, hol jön a képbe a Jobbik?

Még ha a Fideszt oltják, azt mondom, az tényleg beleköpött a levesbe, oké, de Jobbik?

Ez olyan, ha van rajta sapka, ha nincs effektus, lehet én is unnám, tény én nem is lennék pont az ilyenek miatt politikus.
Nőni fog a kommentelők száma mivel ismét címlapos a post. :)
el kezdtem megnézni a vídeót, de nem bírtam, ki kellett mennem hányni...ragyogó kinyilatkoztatás ez a két párttól: mi egyek vagyunk ti meg le vagytok szarva rohadt büdös komcsi banda (mondja ezt egy szar geci annak aki nem is élt a "kommunizmusban")

nagyon jó műsor, most már tudhatjuk kik is ezek és milyenek, elárulták önmagukat, kipofázták a titkaik egy részét még két három ilyen szeánsz és mindent tudni fogunk...ha rombolni akarták ŐFŐTÖRPESÉGE BIRODALMÁT hát közlöm sikerült, most kezelik a kedves vezetőt vagy még ordít a navrával, hogy a kurva anyáddal szórakozzál? esetleg a navra már tudta, hogy kifelé áll a rudi és mennie kell hamarosan tehát mindegy?

undorító volt persze amit láttam de közben nagy örömmel is töltött el

a gaudi nevű tetű ott ordította, mint a Pomádé király új ruhájában: a királyon nincsen semmi és még le is van szarva ott csöpög rulla

hahahahahaha

mi lesz március ídusán, ha ezek a fiatalok is ott lesznek...ez rosszabb mint a szemkilövetés mert ezt nem is tagadhattyák le...ország világ tudhassa láthassa bruhahahahaha

ÖNGYILKOSSÁG?

vagy újabb gumicsont?
@mx1:
Aki tagadja, hogy létezik nagyüzemi cigánybűnözés, az vagy hülye, vagy hazudik! Az olyan politikusokkal, mint pl. Vona, Gaudi, akik életükben szintén csak a 100 tagú cigányzenekarban és a Rózsadombon találkoztak cigánnyal, akkor pedig ez tényleg hiteles... :)
"Valami azonban azt súgja, a Jobbik kénytelen lesz megtanulni milyen az, ha az átlag választópolgár gondolkodóba esik: "

Az átlag választópolgár SOHA nem esik gondolkodóba.

Az átlag választópolgár mindig azt gondolja, amit mondanak neki, hogy gondoljon.
@Gábriel angyal: nem szokott bárki érdekében, csak és kizárólag nácik érdekében. Nem kell ezt letagadni. Én még egy olyan ügyről nem hallottam, ahol pl cigányok jogait védte volna. Tudod, a jogvédő onnan ismerszik fel, hogy elsősorban azoknak a jogait védi, akik a legkiszolgáltatottabbak, akiknek az érdekérvényesítő képességük a legkisebb egy adott társadalomban.
@Dr. simonmondja.: :)))) ez nagyon jó! Én is valami ilyet próbáltam írni, de te sokkal frappánsabban fogtad meg a szarva közt a tőgyét. Gaudi, mint jogvédő, az év vicce lenne, de inkább felháborító.
Hát ez adja.

Mindig féltem az általánosítástól, de most már bebizonyosodott - Gaudi után szabadon- , amit régóta tudok, hogy minden jobbikos kibaszott hülye a legmagasabb beosztású politikusától, a legaljább, 3 fogú, fröcsögő 60-as iq-jú szavazóig.

Köszönöm Tomika, hogy ezt megerősítetted nekem.
@aritus: és kik a legkiszolgáltatottabbak?

Mert szerintem az egyszerű magyar ember;)
Győzzön a Jobbik!
@mx1: na mi van patkány, idetaláltál az ótvaros cigányozó dumáddal?
@Dr. simonmondja.: De én nem a jobbikosok kulturáltabb voltára gondoltam, hanem az egyetemistákéra. Bocs, ha félreérthetően fogalmaztam, ám ez Bolinak adott válaszom volt, és így már egyértelmű lehet(ne).
@Alikam: nincsenek kormányoldalon?! Bazmeg egy újabb funkcionális analfabéta, de a súlyosabbik fajtából, mert itt még olvasni se kell tudni, csak nézni és látni mi van a videón. Mint két gerlice, úgy búgott együtt Gaudi és Navracsics. Teljes egyetértésben. Mi volt a békemenet fő mondandója? Nem leszünk gyarmat. Mit mondd a jobbik? Csak nem ugyanezt. Elmész te a picsába, hogy a jobbik a fidesz ellenzéke. Ezt itt ezen a blogon senki nem veszi be.
Fideszék rájöttek, hogy az új választási rendszerben kevesek lesznek egy egyesült demokratikus ellenzékkel szemben. Ezért beindult a nácik szalonképesítése és a fidesznáci koala előkészítése. Ha megnyerik, hadd vigyék. Magyarország pontosan ezt érdemli.
Unalmasak vagytok..
@Fatal Error! System Halted!: rettegnek a szabad gondolatoktól, leblokkol az agyuk a határon:)Könnybelábadt szemmel révednek a hortykorszak felé, menthetetlenek.
Nulla progresszivitás, zsákutca-aggyal.
bár nemszeretem a Jobbikot, a DK-s corvinuszos gyurcsányseggnyalók még annál is ezerszer gázabbak voltak :)
@Anti Anyag: Attól, hogy egyik oldalon egybites hülyék vannak, még nem kéne a másik oldalnak is egybites hülyékből állnia, ez nem indok. A normális emberek meg csak néznek, állnak középen, hogy úristenbazdmeg, és ezek képviselnek minket európában.... pofámleszakad!
értem, tehát ha jobbik és a fidesz kurvaanyázik, takaroggyozik, gójmotorok bőgetése közepette mocskoskomunistazsidócigánybuzizik az dicsérendő hazafias cselekedet, ha őket kurvaanyázzák akkor az "mocskos kis primitív" megnyilvánulás...
jobbik = fidesz = faék....
Kis taknyok, mit tüntetgetnek ott? seriff bagázs...
@Gábriel angyal:
Értem én, hogy kellemetlen, hisz nem védettétek le a szabadalminál és ezek a rohadékok most ezt csinálják veletek! Szerintem is felháborító! Mit képzelnek ezek, csak úgy ellopni más ötletét! Pofátlanság!
Szar ügy, de ti is lehettek a szopóág végén... :)
Miért van az, hogy ha egy liberális, vagy coci emberrel ezt műveltétek, akkor az csak a ti szabad vélemény nyilvánításotok volt? Speciel én utálom a cocikat és hülye, tolvaj bandának tartom őket, mégsem tettem ezt soha velük. Egyszerűen ott hagytam őket, ha a baromságaikat elkezdték hinteni. Nem odamegyek és beleordibálok a képükbe.
Viszont ezt tőletek tanulták. Most ellenetek fogják használni! Jobb ha hozzászoktok! Gaudi testőre is izgult rendesen, csak nem féltek is már??? :)
@Dr. Boli Ch.T: Aki akkor élt, az tudja, hogy egy sima ügynöközést mindenkire rá lehetett húzni. Mondjuk Mári nénire a kunsági tanyán nem, de akinek egyetlen ember dolgozott a keze alatt arról már a személyügy jellemzést kért. Na azt lehet "jelentésnek" felfogni. Manapság meg naná, hogy vannak ügynökök, csak azok már nem jelentgetnek, azok maguk a rendszer. A pártfegyelem meg fontos dolog, ezt megtanulták. Faterom vagy 80 éves, megélt egy két dolgot, azt mondta, hogy akik éltek benne visszasírják majd, akik nem, azok kitalálják a "kádár"- "káder" rendszert. Hát elkezdődött. Szlogen: Megválasztottátok őket, élvezzétek a hatalmukat.
A hatalmas szégyen, hogy a fityisz akarta letörölni nemrég a Corvinust az egyetemi palettáról úgy, ahogy van, a keretszámnak köszönhetően előbb-utóbb meg is lesz, s van pofája az egyetem vezetésének beengedni a politikát a régi falak közé! Márpedig, ha igen, akkor oda mindenkit ne csak a jobbikot, a fütyikkel, a még majdmeglátom kifizetjobban moderátorral, hanem politikai fórumot! Vagy kivelük a patinás épületből.
Voltaképpen a poszt jó nyomon jár csak teljesen felesleges. Szerintem Fabius is régen észre vette a politikai közbeszéd szellemi szintjét hazánkban.
A Jobbik szavazóinak egy ilyen G N T fellépés erény! Ők pontosan így gondolkoznak.
Érdemes volna felébredni abból az álomvilágból hogy a holokamuzás, zsidózás, ballibezés (gyöngy szem :P ) csak néhány elcseszett életű "felnőtt" középiskolásból kicsapott kölykének ámokfutása.
Ez ma a színvonal.
De nézhetnénk a kormányt, az ál(l)amfőt, s azt, hogy az utolsó Magyarországot erősítő, nyugat felé integráló kormány élén egy néhai ÁVH-s állt.
Nagyon jó, hogy a bejegyzést elolvasva még szabad nevetnem a fickón... az viszont aggaszt, hogy ha ezek valaha hatalomra kerülnek, akkor oda a vidámság. :-(
Gaudi Nagy Tamás nem tudott három konzekvens szellemi tevékenységet igénylő mondatot összehozni úgy, hogy felkészülhetett erre a találkozóra. A Jobbik nem gondol semmit semmiről, szimpla indulati, ötletelő most éppen ez jutott eszembe kinyilatkoztatás volt ez a megjelenésük is. Királyság LOL...
1: Az egesz szervezett "tuntetes" balos bohocsagba torkolott. Öngól
2: Gaudi tevedett mikor mocskos kis diktatroroknak nevezte oket
3: minden mas konfliktusban maga fele billentette a merleget vagyis nem ertem a "minden hibat elkovetett"mondatot
4: az igazi nyertese ennek Navracsics volt
@Fatal Error! System Halted!: Végül is az önmegerősítés jól működik. Bár igaz, hogy a múltkori Demos kutatás épp megcáfolta ezt. :)

"A Demos vizsgálata arra a korábbi kutatási erdményre is ráerősített, miszerint – a bal- illetve jobbliberális média állításaival szemben – a Jobbik híveinek többsége nem iskolázatlan, deklasszált elem. A valóságban ennek pont az ellenkezője igaz: a parlamenti pártok közül a Jobbik rendelkezik az egyik legképzettebb szimpatizánsi körrel, e téren csak a fővárosi balliberális értelmiségi körökben népszerű rétegpárt, az LMP mutatói jobbak. A nemzeti radikális párt szavazóinak 15 százaléka felsőfokú végzettségű, a Facebook csoport rajongói körében ez az arány 28 százalék."

politicalcapital.hu/wp-content/uploads/Jobbik_Facebook.pdf
@Alikam: miért, a cigány az nem magyar állampolgár? És sokan közülük még egyszerűek is, ha az egyszerű alatt szegényt értesz. És a szegények azok, akiknek a legkisebb az érdekérvényesítő képességük minden társadalomban. Azok pedig, akik egy megvetett, és kitaszított kisebbséghez tartoznak, azoknak még sokkal kisebb az érdekérvényesítő képességük.
hvg.hu/itthon/20120227_roma_integracio_oktatas_hetkoznap#utm_source=hvg.hu
Jó volt nézni, ahogy a hülye suttyó Gaudi az ő szellemi szintjén lévő, corvinuson diplomát vásárló tahókkal összeszólalkozott :-))
Ahogy az előbb említették: a Jobbik egyetlen pozitívuma, hogy felvállalja a cigánybűnözés elleni küzdelmet, és bizony ezzel Magyarországon, a térség egyik leginfesztáltabb országában akkor is lehet győzni, ha minden másban egyébként baromságot mond az adott párt...
@Dr. csárli hárper:
igen, és ilyenkor rögtön előveszik a "na ez a híres liberális tolerancia" kártyát, ha a másik oldal ordibál.
Mert nekik szó nélkül tűrniük kell az eleve elrendelés elve alapján.
Döbbenet, hogy ez a szint és az a megközelítés, hogy ők még nem voltak hatalmon, 20% körüli támogatottságot ér Mo-on 2012-ben...
@Dr. csárli hárper:
Addig jo nekunk amig faeknek nezel:)
Nagy lesz a meglepetes egyszercsak
Lehet kirandulni homokos meleg orszagba
Ilyen fiatalokra van szükség, mint a Corvinuson! A jobbiknak léteznie sem volna szabad. Bolondok uganak csak a szavaikra, mert ebben a pártban sok a tanult ember, akik tudják, hogy egyszerű, érthető "szívhez szóló" beszéddel. hogyan lehet megnyerni primitív embereket.
Szégyen. És a fidesz szgyene is, hogy egyáltalán szóba áll velük. ahelyett, hogy minden lehetséges módon kerülné őket. Nekik azonban jobban jön a sunyi hallgatás.
@gazell16: Nem voltam ott, én is csak a videót láttam, de az igénytelen, indulati politika elutasítása mióta számít baloldaliságnak?
@drumhead: én pont nem ilyen jobbikosokat ismerek, de sebaj. :)
@Gábriel angyal:
Tanusitom: felsofok, like, lazado es kritikus. Sajat elveimmel szemben is
Tényleg mocskos kis primkók voltak>egy sípoló "emberrel" nem lehet beszélni.
fidesz-jobbik-kdnp egykutya....
Nem értem a gaudinak mi volt a baja az ellene demonstrálókkal?

Ha jobbikosok teszik ezt a nekik nem szimpatikusokkal, akkor az demokratikus véleménynyilvánítás, ha őt küldik el az anyjába, az primitív, antidemokratikus cselekedet?

@Disintegrator Rising: Akinek nem tetszik a jobbik, az gyurcsányista? Agyadat nem szoktad használni, vagy nincs is?
@a szív fészkei: a "patetic"-et az amerikai angol olyan értelemben szokta odavágni, mint egy baltát, mikor a másik olyan mértékben menthetetlenül a rossz oldalon áll -nem feltétlenül hülye- hogy onnan nincsen visszaút és még tudatosság is fellelhető a megnyilvánulásban, azaz nem feltétlenül szóbeli megnyilvánulásról mondják...a "silly" "stupid" "badass" csak apró gyermekei annak, amikor valakiből kibuggyan az, hogy: "patetic"
@Szamiz67:
Szia. Az semmi estre sem, es nem is errol beszeltem. csakhogy ismerunk par fiatal penzes kisasszonyt, urisracot aki ott tablazott, es dadaogva megszeppenve beszelt felre. Igaz volt koztuk ertelmes is, de szervezok nagyreszerol az egytemen megvan a tiszta kep: kik , mik.
Biztos ismered a nem segitek snekinek a viszgaok mert ellopod az osztondijam, ami nem is kell hizs apuci penzeli a dilplomamat tipust. Na akkor tudod h oylan egyetemista is lenezi azokat akik amugy felsem tudjak sorolni a 4 partot, mert a pia, nok, pasike s a tanualson kivul mas neme rdekli
@Gábriel angyal: Hol vannak ezek a fantasztikusan agyonképzett emberek? mart a szavukat hallani sem lehet az biztos!

És ez nem a mocskoslibsibolsi média maitt van így, mert a jobbikos médiában sem olvasok tőlük semmit.
@gazell16: csak azért méltatlak válaszra kis nyilas geci mert látom új vagy az éterben, senkik vagytok, voltatok és senkik is maradtok...
@Gábriel angyal: na nem baj, megszoktam, hogy a szövegértés nem megy, egyes embereknél.

Mellesleg én inkább szemlesütve ráznám a fejem a 28% láttán, mondván, ennyit ér a felsőfokú végzettség. A diploma nem egyenlő, azzal, hogy valaki ÉRTELMES ember.
@Gábriel angyal: Elolvastam, de itt csak egyedi reagálások vannak részéről intézkedésekről. Ahhoz képest, hogy lassan olyan szavazó táboruk van, ami kormányzó erővé teheti őket, semmit nem lehet tudni, hogy Mo. aktuális gazdasági mozgástere, súlypontjai és a Jobbik bedobott ötletei között milyen összefüggés van, nekem legalábbis nem sikerült eddig ilyet felfedezni.
@Disintegrator Rising:
SZótár:
Egy szót sem értek abból, amit mondanak = gyurcsányseggnyalók
nincsenek érveim = gáz, amit ezek csinálnak
nincsenek képviselhető értékeim = nem szeretem a Jobbikot (sem)

Szebbjövőt! Majd kacsints rám a Duna parton a célgömb mögül, hogy megismerjelek.
Csak elgondolkodtam: 4 jobikos ismerosom van akirol tudom h oda szavaztak: egyik egy leszerelt ezredes 2 dimplomaval, a masik egy robotika automatizalasi szakdimplomaval rendelkezo emrnok aki 10 eve meg pontfix a liberalista oldalon volt, a 3 egy fogorvos, a 4ik mezei ember, keves iskolaval de a legsegitobb kezseggel megaldott ember az ossze skozul
Ez a faéknek ellentmond kissé
@Gábriel angyal: a barikádtól van még lejjebb? vagy ez már a bányászbéka segge alatt van?
@pjm:
Nem, nem lehet ráhúzni mindenkire. De az ügynök mellett ki kívánták deríteni a másik oldal személyeit és ez lehet még sokak számára zavaró, a jelenlegi hatalomban és a szolgálatoknál is.
Sok embert meg lehetett zsarolni, kedvezményeket lehetett kínálni nekik. Sokan, mint pl. SmPalika, Boross úr hivatalból jelentett. Persze, ha nem lett volna ott, ahol, akkor nem árulkodik, de hát ő önként vállalta, annak minden következményével. Nem kellett igazgatónak lenni, kötelezően. Viszont ott besúgni a beosztottjait már igen...
Lehetett gerincesnek is maradni és nemet mondani! Ja, felelősséget kellene akkor vállalni a tetteiért most. Nos, igen, ez nem az az ország! :(
@gazell16: Remélhetőleg legalább Te tudod, hogy ennek mi köze az előző hozzászólásodhoz.., na megyek dolgozni.
@Dr. csárli hárper:
Uj vagyok de nem beszeltem veled amoba szinten mint te
A sajat oldaladnak okozozlo kart fogalmatlanja
Mosolygo fejjel irtam valamit es nacizd le a metszettfaszu oregapad ne engem. Kikerem magamnak
Ennek a blognak és a kommentek színvonala alapján nem csodálkozom, hogy a felmérések azt mutatják, hogy arányaiban a Jobbik támogatói közt van az egyik legtöbb diplomás.
Inkább tanulnátok gyűlölködés helyett, és akkor talán lehet még belőletek valami.
Persze tüntethetgettek, riogathattok éjjel nappal a Jobbik ellen is, ti dolgotok...
Az egyetlen interjút adó - zongorázó majom szintjét hozó - szőke lány láthatóan küzdött a magyar nyelvvel. Is.

A sípoló és felállva bekiabáló "aktivisták" egyszerű felbérelt lelkek voltak, az MSZMP-s időkben így havták őket "a nép egyszerű gyermekei".

Gaudin azt kéri a posztíró számon, hogy "aki nincs velünk az ellenünk" elven gondolkozik, majd rögtön a követő mondatában kijelenti, hogy "800 ezren szeretnek 9,2 millióan nem".

Ez barátom elég bináris gondolkozás.
Te sem vagy egy szofisztikáltan cizellált szellemi magasságokba lépő író.

Szerintem a "pathetic" verseny a Közgázon holtversenyben végződött:

a makogó majom liberásis harcos szőke lány - és Navrasics, akik nem ismervén a patetikus szó jelentését simán csak vigyorog rajta, amikor egy szánalmas végszóra felkérik, miközben Gaudi beszól neki, hogy az egész az szánalmas volt.

De az abszolút csúcs ez a turbózsidó poszt, amely olyan patetikus mint az emlegetett pedofil Kohn-Bendit minden EP megnyilvánulása!

A végére egy kis elemi algebra:

Ha posztíró szerint a parlamenti mandátumok alapján nézzük a párttámogatottságot, akkor:
LMP - 15 képviselő - szélsőséges ultraliberális zsidó értékrend
Jobbik - 48 képviselő - szélsőjobboldali magyar értékrend

ergo
800 ezer ember szereti a Jobbikot - zsidók számára a náci, fasiszta értékrendet - igaz a két fogalom kizárja egymást

kevesebb, mint 400 ezer ember szereti az LMP-t - a Jobbik szerint a turbózsidó liberális értékrendet

Kit nem szeretnek többen ebben az országban?
Mi a népszerűbb itt?

Hát bizony a náci-fasiszta eszmerendszer népszerűbb, mint a zsidó-kommunista!

minimum 9.6 millióan utálnak titeket liberálisok

800 ezren szeretik a Jobbikot és 9.22 millióan nem, akkor ugyanezen logika szerint kevesebb, mint 400 ezren szeretik a zsidó értékeket bemutató LMP-t és 9,6 millióan nem.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt kell mondjam Gaudinak a "primitív" jelzőben mindenképpen igaza van.
A DK (mert ne legyenek kétségeink abban, hogy ezeket a "közgázosokat" ők pénzelik) új alapokra helyezte a politizálást.

Mostantól teljes joggal szétfütyülhetik az ehhez hasonló primitív hülyegyerekek Gyurcsány, az MSZP, a Jobbik, az LMP, a Fidesz bármely politikusának bármely nyilvános fórumát.

Persze a kifütyülés nem új keletű megoldás, de lássuk be vitákon, fórumokon eddig nem volt divat.
Gyurcsány és a DK új divatot teremtett.
Ha azt hiszi őt kevesebben utálják, mint a Jobbikot, nagyot téved.
Én is megyek Szamiz, lehet eszmet valtottam legalabb anyazas nelkul, a tobbire charlie tipusu vegbeltermekekre nem vagyok kivancsi
Ezzel a tahosagi listan egyenlitettem es tájtáj
Ok > okozat
Az a borzasztó perspektíva, hogy ezt a sok jobb sorsra érdemes embert - a Jobbik szavazókat - úgy szét fogja rúgni az a világ, amelyik működik és működni is szeretne (=fenntartható módon kereskedni, fejlődni, globalizálódni), hogy arról kódulunk mindannyian. Ezek a merev, zárt gondolkodású bár sokszor nagy műveltséggel rendelkező emberek nem fognak nyugodni, míg nem folyik rengeteg ártatlan vér miattuk, jóllehet annyi esélyük van itt Európa közepén mint féllábúnak a seggberúgóversenyen.
@Gábriel angyal: Kedves uram. Köszönöm a reggeli úriemberi köszöntést. De te egyáltalán nem úgy látod mint egy demokrata. A Jobbik a fityisz csicskása. Ezt mindenki tudja csak az elkábított hangzatos szavaktól jobbik droidok nem. Nehogy azt higyjétek hogy nyerni tudtok. Az emberek a környezetemben és azon túl is egyre jobban kezdenek besokallni tőletek és gazdátoktól a felcsúti RÉMtől. Nagy pofára esés lesz még nálatok.Nektek jogosultságotok sincs a létezésre. Mit gondoltok hányan akarnak az emberek közül királyságot ? Csak ti !!!
Szakallasbacsi
Veled is megporbalkozozm: A vilag nem mukodik jol. A gyanege embere ragaszkodik a mukodod dolgokhoz, akarmiylen szar is
a megvaltast mindig a fiatalok az ujoncok hozzak
mindenhol
Kialakult es stabil eletkepem van, nem kotodom partokohz de sajat velemenyem van amiben a nemzeti ontudat es valahova tartozas eros
Es NEm akarok vert ontani SOHA, plane a haboru borzaszt el.
Ha elvonatkoztatazs a beidegzodesektol es van eleg onsimeretre valo hajlamod rajossz hogy logikus es stabilan gondolkodom
maskepp mint a szolgalelkuek ez teny
kritikusan de egyedien
@rfbzs: vagyis? mit kellene tenni szerinted egy demokratikusan választott parlamenti párttal?
talán tiltsák be?
a jobbik nem ellenzeki part.
a jobbik a fidesz pitbullja. fojtolancon viszik oket, neha kezet nyalatnak nyilvanosan mint tegnap, de igazabol a szerepuk az ellenzeki tuntetesek megzavarasara, lehetoleg eroszakkal.

ez januar masodika ota, amikor is az operahaznal tartott tuntetesnel pinter telefonjara megjelent az arpadsavos csicskahad, elegge egyertelmu.
@kirsten:
Miert nincs joga a letezesre? bazdmeg ez nagy ongol ! ez az igazi fanatista nacizmus: halalt osztanal mert mas: Voros terror lattuk: 10 milla halott
Es fejtd mar ki bassza meg mi a fasz baj van a kiralysaggal?
Felsz tole?
Dania?
Hollandia?
mond vmit?
@RAMBO: Mondta mindezt a választópolgároknak, így a cím helytálló.
Katolikusnak kereszteltek, de egyetlen zsidó többet ér, mint állítólag nyolcszáz-ezres jobikos. Ségyen ez a párt az egész nemzetre. Tisztességes, jóérzésű ember gondolkodik és még csak szóba sem áll ezekkel. A kormánypárti politikusoknak sem szabadna. Minden jogilag lehetséges eszközzel mindenütt - a médiában is - negligálni kell őket. Gondolkodjatok emberek!
Na megjott sipi is innen kezdve melyrepules a szintnek, megyek dolgozni
@gazell16: ezzel csak az a baj hogy rossz helyre került az a mosoly...
mivel én egyik oldalnak sem vagyok a híve csak bosszant a mérhetetlen sötétség és ostobaság ezért nem nagyon tudok ártani senkinek, vagyis de, csípős megjegyzéseimmel az ostobáknak, és szegény öregapám faszát nyugodtan békén hagyhatod, 1896-ban született és a 18-dik szülinapját a fronton töltötte, a császárért és a hazáért.
Trianon is az akkori "jobbikosok" miatt volt.
Szégyen az országra, szégyen a nemzetre!

És métg hogy intelligens emberek szavaznak rájuk? Na én eddig csak bunkókkal találkoztam, akik rájuk szavaztak. De elég csak a vezetőiket meghallgatni, nem tudnak egy tisztességes mondatot elmondani.

Nem csodálom, hogy néhányuk a pornóiparból avanzsált át a Jobbikba.
@Trompf:
Nekem úgy dereng, hogy ezt a "stílust" a jobbik és lelkes hívői hozták divatba!
Most akkor az a probléma, hogy ezt velük szemben valaki alkalmazni meri? Értem én! Komolytalan...
Fabius koma, akár végig is nézhetnéd a vitát, de hát akkor nem tudnál ilyen remek posztot írni :)

csúsztatás, belemagyarázás, egyre ötlettelenebb, marónak szánt gúny (oké, a rubelest hozó turulért jár egy pont).
Szar ez így, azt gondolom, tudsz te jobbat, eddig tudtál.

na jó, példa:

"Engem meglep, ha egy országgyűlési képviselő nincs tisztában azzal, hogy nyolcszázezren szeretnek, de kilencmilliókétszázezren meg nem."

most magyarázzam, hogyha az egyik számot a választóik számából veszed, akkor arányos eredményért a másikat is onnan kéne venni (844 ezer jobbikos szavazat vs. 4.200 ezer nem jobbikos), nem pedig az összlakosságéból?

...és hasonló csúsztatások mindig kicsit arrébb, a vége pedig egy vicces kép arról, hogy Vona akar király lenni.

Annyi mindent lehetne kritizálni, baszki, tényleg csak ennyire futja?
@gazell16: mész dolgozni? Új Kovi film lesz? :-))))
@rfbzs: erről azért megkérdezném Szögi Lajos családját is például.
A nyilatkozó kisasszony is szépen törte a magyart, szóvak kíváncsi lennék, hogy mért fontos neki annyira Magyarország sorsa (ha határon túli azért, ha nem itt nőtt fel, akkor azért, ha meg külföldi, akkor azért). A jobbikosok sokszor nagyon primitíven kommunikálnak, de számomra még mindig jobb ez, mint az Orbán féle kenetteljes beszédstílus. Így legalább kilóg a lóláb. Rasszisták? Ez tény. Azonban a cigány ellens kirohanásaik száma legalább egy nagyságrenddel nagyobb, mint a zsidózásaiké. Meg arról még nem nagyon halottam, hogy zsidók ellen léptek volna fel komolyan (nyilván tudják a határokat). Az pedig külön öröm hallgatni, hogy, hogyan létezhet egy, ilyen párt. Mécs Imrés SZDSZ majdnem 20 évig húzta. A mai napig van Munkáspárt. Szóval nézzünk már szét mindkét oldalon.
Ettől függetlenül primitív, ahogy politizálnak, de, ha ez kell a népnek...Mintha még senki nem látott volna politikust úgy csodálkoznak itt egy ketten Gaudira. Amúgy a stílusa semmivel sem rosszabb vörös dannynél.
@szakállasbácsi: Senkit nem fog szétrugni senki.
Egy két hülyegyerek fütyülget néha, de ez soha nem volt másként.
Hallottam én már füttyszót Demszky, Gyurcsány beszéd közben is.
Nekem akkor se tetszett.
Ahogyan most se.

Mert csak primitív agynélküli ember fütyül, aki minden más véleményt elutasít a sajátján kívül.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Azt tudtad, hogy a Fideszben több a "másvallású" mint pl. az Szdsz-ben valaha is volt? Na, ennek fényében, mi a helyzet? Az okos zsidók használják a buta nácikat? :)
@aritus: Pár éve én is beültem a BCE-n egy ilyen Tárcatükörre, politológia kurzus feladatként. Akkoriban Kovács Lászlót cikizni volt divat, ment is ellene a cédulaosztogatás, de hangosan felszólalni az előadóteremben bármit is csúnya következményekkel járhatott volna nemcsak a vizsgajegyre, hanem az egyetemi hallgatói jogviszonyra is, úgyhogy inkább kuss volt.
@gazell16: tetszik, hogy igy szetszaladtok:-)

mondjuk sosem volt ketseges, hogy nem ertek fel hozzam:-D
@genyamagyar: nem, trianon kizárólag anyád miatt volt. Legalábbis én úgy olvastam a törikönyvben.
@rfbzs:
folytassátok, öngol özön,Eddig elhangzott:
-nem jogosult az eletre a jobbos
-a jobbik nem part: de az ( nem erted a valasztoi demokraciat)
-egy zsido tobbet er 800 ezer katolikus magyarnal. igen ezt az elvet ismerjuk a tortenelembol.
stb

Mondom: csak hagyni kell h irjatok es midnekozben a jobbik havonta kap 1% ot
faék logika
@gazell16:
A királyság egy ilyen hagyományokra, rangi rendszerre és komoly érvekre épülő társadalomban járható, de aranyosan megmosolyogtató intézmény! Én viszont csak azt látom, hogy érvek nélkül, a hülyeséget mantrázva ismételgetitek. Ez jó nektek? Mert attól még nem lesz komolyabb! :))
@genyamagyar:
Igen? epp a vegyesveru csaladodat baszatjuk mangalicakkal
"800 ezren szeretnek 9,2 millióan nem"
ez hogy jött ki? ennyire ostoba a posztoló?
@Szamiz67: Gazdasági kérdésekben érdemes Volner, Hegedűs, Z. Kárpát megszólalásokat keresni, de ezek is elég jók szerintem.

www.barikad.hu/search/node/Forrai
@szakállasbácsi:

ébredj fel szakállasbácsi gyorsan!

a "világban"
nem divat

a liberalizmus
a drogosság
a buziság
a nihilizmus
az ingyenélőség
ez az egész LMP-SZDSZ zsidókommunista liberalizmus.

Ez a divat:
a hazaszeretet
a család
a felelősségvállalás
a tanulás
a családodért, hazádért, közösségedért tenni akarás
az etikus viselkedés

az elmebeteg belterjes, agyhalott ultraliberális zsidó világképet nem osztják Magyarországon sem

ezt mutatja, hogy 9,6 millió ember nem szereti az LMP-t, sőt 800 ezer kifejezetten utálja is.

ezen gondolkozz el

kihaló fajta vagytok!
@xenuka: Most akkor engem, mint MAGYAR liberalist utalnak? Vagy sem?
A turbozsido mekkora feltoltesi nyomassal mukodik?
@gazell16:
Történelem, óh!
Magyarországon mióta nincs már királyság? Főleg önálló királyság. Az általad felsorolt alkotmányos monarchiákban sokkal régóta sokkal nagyobb a demokrácia, mint nálunk.
Nem a királységtól kell félni, persze. a végtelenül tiszteletreméltó elhúnyt Habsburg Ottó nem jelentett volna, fiai pedig nem jelentenének problémát, mert - tán paradoxon - több bennünk a demokratikus érzés, mint a jobbikos ökrökben.
@Dr. Boli Ch.T:

Doktor bacsi, varjunk. En pusztan a kiralysag mint allamformarol kerdeztem a msikat nem a mai magyar allapotokrol. Ne predesztinaljon kerem, en nem mantrazom a kiralysagot. De veletek ellentetben nem is felek tole
A felvetes komolysaga nem tema ma ebben az eruopai kornyezetben. Hoppa ugye?
Orbán - Gyurcsány takarodj, s a haza fényre derül!
@Trompf: A zsidózás nerm vélemény! Aki zsidózik, cigányozik stb. azt először tényleg ki kell fütyülni, aztán ha nem tágít, el kell zavarni a picsába!

Ha nem érted, akkor elmagyarázom: ha valaki fogdosni kezdi a feleséged mellét a metrón, akkor te azzal leülsz fehér asztal mellé megvitatni a viselkedését? Meghallgatod az érveit? Vitatkozol vele? Ugye hogy nem?! Először szólsz, aztán ha nem segít, úgy baszod pofán, hogy attól koldul!

Na, így kell ezekkel az idiótákkal is!
Volt már olyan párt, amelyik azt hirdette, "aki nem velünk, az ellenünk". A Jobbik is pont azt képviseli, és annyit ér mint az.
@Dr. Boli Ch.T: Hol az ellentmondás ?
Én nem szeretem a Jobbikot. Se a stílusát, se az arroganciáját, se a választópolgárainak a többi választó felel mutatott lenézését.

Félreértés ne essék.
Nekem nincs különösebb problémám azzal, hogy Gyurcsányék a hülyegyerek fütyülős figurába bebizonyították, hogy semmivel nem különbek a jobbiktól.

Én csupán a Fabiusról hittem ezidáig hogy értelmesebb attól, minthogy fórumokon, vitákon fütyülgető hülyegyerekek mellé áll.
Ez a T.J. Lane akár emblematikus figurátok is lehetne. Valahogy ilyennek képzeltelek el titeket is, mint ezt az ohájói fiatalembert.
index.hu/kulfold/2012/03/02/nehez_gyerekkora_volt_az_ohioi_gyilkosnak/
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: amikor a hülyeség szorgalommal párosul, az mindig ijesztő egyveleg.

Ne zavarjanak a tények, és hagyd fenn a szemeden a vörös kádáros-marxos kaleidoszkópot :) elvégre az épp elég változatos és sokszínű neked, és könnyebb belenézni mint a valóságra rácsodálkozni :)
@rfbzs:
A habsburg klan mint demokracia? mint vegtelenul tiszteletremelto? nono !
Akkor kerlek olvass utana, lehet angol francia konyveket is, en megtettem. Igy nem eri panasz az egyoldalusagot

masreszt leirtam fennebb mire vonatkozott a kerdes, kerem ne tekerjen , ne guritson
Szigoru kerdes +valasz, a kodosites maradjon mashol
@xenuka: "a hazaszeretet
a család
a felelősségvállalás
a tanulás
a családodért, hazádért, közösségedért tenni akarás
az etikus viselkedés"

Na pontosan ez a divat a világ legliberálisabb, nagy befolyással bíró zsidók által lakott USA-ban.
@Gábriel angyal: Igen, és valóban. Akkor hát most melyik kutatásnak higgyünk, annak, amelyik azt mondja, hogy a Jobbik híveinek csoportja "heterogén", magyarul: egyáltalán nem ért egyet azzal, hogy ki kellene lépnünk az Únióból, vagy nem kellene visszafizetnünk az államadósságot, viszont tetszik neki az "erős állam" hívószó, bármit is jelentsen az!
De heterogén, valóban.
A környezetemben három jobbikos "hívő" van. Az egyik csaknem a halálán lévő, kb. 3 általánost végzett, hetvenakárhányéves, borzalmas antiszemita, nem mellesleg vérnacionalista. A másik középkorú, főiskolát (üzemmérnök) végzett, antiszemita ugyan, de inkább cigánygyűlölő, rá elsősorban ez a hívószó hat, és egészségtelen mértékben a nacionalizmus. A harmadik egy 30 körüli, a fideszből kiábrándult trafikos, aki vállakozóként és trafikosként egyaránt a bőrén érzi a fidesz "jótékony kormányzását", viszont a rovásírást szívesen látná tantárgyként az általános iskolás tananyagban, többet erről nem is kellene szólni.
Lehet válogatni.
Spinek: a szellemi nagysagod latzsik abbol h evek ota midnen blogon voroskodsz es a szokeszleted 2000 korul mozog. Halistennek it tvan tahogomb igy nem kell elmennem hatha van ertelmes balos is akivel vitat folytathatok
@genyamagyar: Veled meglehetősen meddő lenne a vitám.
Teszem azt neked azokkal kéne vitatkoznod, akik a DK-sokat, és Gyurcsányt vernék szájba, hozzád hasonló alaposan átgondolt demokratikus érvek alapján.
@gazell16:
A felvetés KOMOLYTALANSÁGA! :))
Velünk ellentétben nem félsz tőle? Mitől tündérbogár?
A ti "eszményeitekkel" eddig csak veszített ez az ország! A ti "eszményeitek" miatt kaptuk nyakunkba a vörösöket, a ruszkikat, a coci elvtársakat, a seggnyaló KISZ és pártitkár elvtársakat, akik ott terpeszkednek mai is a fityiszben. Miről beszélsz te szerencsétlen?
@rfbzs:

Ha katolikus lennél és nem csak annak kereszteltek volna, tudnád, hogy a liberalizmus bűn.

Ha a liberalizmust kedveled menj olyan országba, ahol MÁR MOST az van.
@genyamagyar:
Igy van
meg svajcban
meg mashol

de ott aki a zaszlo ellen ágáll, vagy nemzeti szimbolumot gyalaz az megy a dutyiba. Es vege az alomeletnek.
@Trompf: Szóval ezek szerint te szépen nekiállnál érvelni és vitatkozni azzal, aki fogdosni kezdené a feleséged mellét.

Gratula!
@nemecsek ernő áruló: Nem kell ebből különösebb következtetéseket levonni, nem jelent ez semmit. Gyurcsányék sem azért buktak el, mert fidesznácizták azokat akik nem az ő oldalukon álltak.

A Jobbik legnagyobb támogatói a cigánybűnözés és a balliberális érdekvédők látványos akciói, pld. Gyöngyöspatán.

Senkit nem érdekel hogyan jellemez Gaudi egy nem jobbik szimpatizáns társaságot, mint ahogy az sem, hogy pld. Gyurcsány vagy más balliberális név, pld. Vásárhelyi hogyan jellemzi a Jobbikot.

A mostani demonstráció a Jobbik ellen értelmetlen volt, a társadalom a Jobbikot alapból már jobban elfogadja, mint a balliberális pártokat.

A liberalizmus nyilván szép dolog, de senki nem gondolja azt, hogy a bűnözőkkel, deviáns elemekkel liberálisnak kellene lennie és azt sem, hogy a társadalom a leszakadt cigányokkal az anyagi erőforrások mellett még azzal is támogassa, hogy nem érdekli hogyan használják fel az adófizetők pénzét.

Szóval a balliberális pártoknak ezen kellene elgondolkodniuk, Vonáék nácizása helyett.
@Dr. Boli Ch.T:
Ok atment a bacsi komolytalanba
Ige miattunk volt minden, a komunizmus is kiralysagparti talalmany az cseppet sem zavarjn h marx meg engel mondjuk zsido es veletelnul se arpadhazi leszarmazott.
legyintes
Kar volt probalkoznom tata
Azert az borzaszto h fiatalon tobb ismerettel rendelekezem mint a nagy oreg vorosek
es szerencsetlen a kedves anyad aki a mangalcia partibol szuletett lasd fennebb
Mutuj
@xenuka: más blogon elolvastam egy-két hsz.-odat. Kifejezetten tanult, értelmes ember benyomását kelti, amíg....

...nem kerülsz politikai blogra, ahol lerombolsz a xenofób, antiszemita, gyűlölködő böfögéseddel mindent. Nyilván nem vágysz internetes hírnévre, de az emberek csak a rosszra fogna emlékezni veled kapcsolatban.
@gazell16: "mi a fasz baj van a kiralysaggal?"
Hogy ilyen mocskos szájú suttyókon kívül nem akarja senki. És Dániában nem törölték el kormányzók, meg tenger nélküli tengernagyok a királyságot, itt viszont igen.

De rendben, legyen királyság újra. És hogy döntjük el, ki legyen a király? Mert a hagyományokat követve Habsburg György lenne a megfelelő választás, semmiképpen egy felcsúti cigány paraszt gyerek, nulla nemesi vérrel.
Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!
@rfbzs:
"Katolikusnak kereszteltek, de egyetlen zsidó többet ér, mint állítólag nyolcszáz-ezres jobikos."

Helyetted, anyád helyett, és a magyartanárod helyett is szégyellem magam ilyenkor.

"Ségyen ez a párt az egész nemzetre. Tisztességes, jóérzésű ember gondolkodik és még csak szóba sem áll ezekkel. A kormánypárti politikusoknak sem szabadna. Minden jogilag lehetséges eszközzel mindenütt - a médiában is - negligálni kell őket. Gondolkodjatok emberek!"

sőt, szerintem irtsuk ki őket, mert nácik. Mi toleránsak nem tűrhetjük, hogy ilyenek éljenek közöttünk!

Ragyogó eszmefuttatás volt, köszönjük, majd értesítjük :D
@xenuka: "Ha a liberalizmust kedveled menj olyan országba, ahol MÁR MOST az van."

Melyik országra gondolsz? Kanada? USA? Németország? Svájc? Ausztia? Luxemburg? Svédország? Dánia? stb ...
@Anti Anyag:
Ertelmes hozzaszolas. like.
Viszont ha valaki csolatasu es egysikon mozog az nem tudja felfogni amit irsz
raadasul ha a tanacsod megfogadnak, de nem tudjak,... akkor par even belul lecsengene a jobbik.
De az elet ma a tulelesrol szol igy csak lovat adnak alajuk
ahogy irtam: felevente 1% ezzel nekik
És ez a fasz a legerősebb ellenzéki párt prominense, szerintem itt az ideje kihalnunk.
@nemecsek ernő áruló: Ha királyt választunk, akkor legyen: Gyurcsány Ferenc!

Miért ne lehetne???
@genyamagyar:
Mindegy, valassz szabadon, nem fog irigyelni:)
@genyamagyar: Nem pontosan értem, hogy az "aki fütyül az egy veretes barom" gondolatkörtől, hogyan érkeztünk el a gyerekeim kibelezéséig, de nem is biztos hogy meg akarom érteni.
@genyamagyar:
AZ általad is említett felsorolást próbáld meg megnézni, hogy mennyiben támogatja a jelenlegi magyar kormány is!
Nem, csak dumában, hanem TETTEKBEN! Azután rájössz, hogy hol, mi és miért...
Egy olyan országról beszélsz, ahol 23 év alatt nem lehetett felfedni a komcsi besúgókat és azok üzemeltetőit. Ahol hülyegyerek Zusclag lett felelősségre vonva 70 millió forintért, miközben a politikai pártok és a gazdasági holdudvaruk 100 és 1000 milliárdokba tüntetnek el pénzeket, amiről írnak, cikkeznek ... és végül vállvonogatva kussolnak. Oldalfüggetlenül! Tényleg, ez egy komoly, felelős ország! :))
@Trompf: Kissé kezdem elveszíteni a mértéket. Gyurcsány eleganciáját és európaiságát egyetlen agyatlan jobberhez nem hasonlítanám. Soha nem szavaztam az MSZP-re (jóideje semmilyen pártra), de 2014-ben elmegyek szavazni, és ha Gyurcsány lesz az alternatívája a fideSS-jobbikSS-nek, 10 kézzel fogok rászavazni, az tuti!
@genyamagyar: Te mondtad, nem én. Én ha már királyság, továbbra is Habsburg Györgyöt támogatom - főleg mert értelmes ember, és magasan a politikai elitünk fölött áll mind szellemileg, mint más téren.
@tomwar:
a posztíró bináris logikája szerint igen.

szerintem nem csak szerete vs utálom létezik.

Számomra például grádienesk vannak:
teljesen elfogadhatatlan
...
nem tetszik minden benne
...
van benn e jó is
...
sok minen tetszik benne
...
totálisan azonosulok vele

ez a skála akár hány fokozatú lehet és egyénenként változó finomságú lehet

minél primitívebb valaki annál szűkebb a skálája

ráadásul nem statikus a vélemény, hanem folyamatosan változik

sok politikus célja a manipuláció, ezért direkt a szűkített skála felé tereli az embereket, hogy a velem vagy ellenem véleményre kényszerítsen, ha hagyod magad
Huuuu de zakatol a főcím hatás. :)
hínnye kemény az egyszerí felhozatal, önérzet megbántva, védelem indul, ha másra lehet gyűlölködni, akkor tessék elviselni ha a fagyi visszanyal ;)
@nemecsek ernő áruló:

Vigyazz a szadra kerlek, amig komunikalsz
En neme rtem ezt az orbanfobiat, hol jobbikosoztk meg naciztok, hol orban meg torpekiralyokat vizionaltok rank nezve
el kene donteni:)

Amugy nem is errol ebszeltunk, pusztan a teny: kiralysagok voltak es lesznek, demokracia valoszinu volt es van....egy ideig meg lesz aztan lecseng
nem ordogtol valo egyik sem

Mig a demokracia ugymond a nepnek adja a hatalmat( bovli, jol kitalaltak, de kamu) addig a kiralysag esteben egy felelos es nemzeti csalad +figura dont az orszag fo iranyelverol
Elmeletileg
2ik like
@Gábriel angyal: zakatoljon is. Kár, hogy bencsik büdösszájú proli videója nem zakatol.
Elég szánalmas ez a Jobbik, nálam már az EU zászlóégetés is kiverte a biztosítékot.. De legalább elszívnak x százalék fidesz szavazót, és tulajdonképpen most a csúcson vannak, ennél többen szerintem nem voksolnak már rájuk.
És kormányon sem lesznek soha, ebben biztosak lehettek. Ez a párt tényleg a Fidesznek árt a legtöbbet így belegondolva..
@Anti Anyag: USA a legliberálisabb állam. Na és hogy bánik a bűnözőkkel? Keményen!

Tehát a liberalizmusnak NEM része a kesztyűs kézzel való bánás (pl. a bűnözökkel).

Talán jó lenne, ha tisztáznál magadban egy-két fogalmat.

"A liberalizmus, más néven szabadelvűség, gondolatok széles spektrumán alapuló eszmerendszer, amelyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt. Gyökerei a XVII.-XVIII. századra, a felvilágosodásba nyúlnak vissza. Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg, mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus.

Az először Adam Smith által megfogalmazott gazdasági liberalizmus támogatja a szabadpiacot és a szabadkereskedelmet, klasszikusai hittek abban, hogy egy láthatatlan kéz spontán rendet alkot az eredendően széttartó egyéni szándékok és tettek szövevényéből, s a sok egyéni érdek végeredményben a közjó növekedéséhez vezet, feltéve, hogy a minimális információ és igazságszolgáltatás rendelkezésére áll mindenki számára, azaz senki sem lophat, vagy alkalmazhat kényszert másokkal szemben. A gazdasági liberalizmus a magántulajdonon és az egyének által kötött szerződéseken alapul.

A kulturális liberalizmus az egyéni jogokra koncentrál, a lelkiismeret és az életmód szabadságára, köztük olyanokra mint a szexuális szabadság, vallásszabadság, megismerés szabadsága, az államnak az egyén magánéletébe való behatolása elleni szabadság.

A liberalizmus különböző formái nagyon különböző politikai megoldásokat kínálhatnak, de néhány dologban általában egyetértenek, mint például a gondolkodás és szólás kiterjedt szabadságában, a jogállamban, a gondolatok szabad áramlásában, a magántulajdonban, a szabadpiacban, a kormányzat átláthatóságában, és - más ideológiákkal együtt - a szabad választásokban."

Wikipedia
@empatikus pszichopata:
ebben biztosak voltunk, nem kell a korites a hazugsag az onigazolas
masrezst ongol amit irsz : valakai ellen szavazole s nem valami mellett. Ez ma a te korosztalyod atka
masrezst meg szived joga oda szavazni ahova akarsz
veletek ellentetben mi nem ketelkedunk a letjogosultsagotokban.
@radikalisviccek:
Nem tudom, mi a bajod a szegény magyartanárommal, de soha na szégyelld másért magad, elég, saját magadra gondolni.

Nem kiirtani kell a jobbikosokat - ez csak a te agyadban fordult meg, ha erről írsz - hanem negligálni (és ez nem ugyanaz).

Ha az igazság - nem csak az én igazságom - fáj, talán nem bennem kéne keresni a hibát.
@genyamagyar:

én nem szeretem a liberalizmust - más értékrendem van - ezért nem is keresem hol követik
Ma tanultam valamit:
Ha a jobbiknak és a fidesznek vannak közös pontjaik, akkor a jobbik a fidesz pincsikutyája, a fidesz meg náci.
Ha a DK-nak meg a jobbik-elleneseknek, akkor ők nem gyurcsányisták. Bravó!

Aggódtok a demokráciáért, de betiltanátok, esetleg ellehetetlenítenétek minden eszközzel egy demokratikusan megválasztott pártot. Bravó!

Aggódtok a demokráciáért, de minden további nélkül forradalmat csinálnátok a demokratikusan megválasztott, a teljes lakosság körében még mindíg magasan vezető párt ellen. Bravó!

Lehet, hogy újra kéne fogalmaznotok, hogy mit neveztek demokráciának!

ui: nem vagyok jobbikos, sőt hányok tölük. Azért kéne tenni, hogy ne legyen táptalajuk, nem a szőnyeg alá söpörni őket.
"A stílus, maga az ember..."
@gazell16:
Tündérbogár, látom a 16 a korodat és az IQ szintedet jelzi. Ennek tükrében megértelek, hogy normálisan, érvekkel, vitatkozni nem bírsz. Mivel látszik, hogy élettapasztalatod és eszed az IQ-dal vetekszik, ezért kinyalhatod te is olyan szépen a seggét az összes komcsinak, mint Gaudi bátyád tette tegnap Navra bácsival.
Tipikus példája vagy, hogy minden hülyegyereket már netközelbe engednek. Ez a te szinted, ékezetek és ész nélkül. Élvezd, mert ha rajtad múlik, a hülyeségtől éhenhalsz! :))
@empatikus pszichopata:
Szerintem a 10 kéz kevés lesz.
Több kéz kell ahoz, hogy egy Gyurcsány féle, Jobbikkal kifütyülésbe versengő, táncikáló, adócsaló, közokirathamisító, magán privatizátor újra miniszterelnök legyen.
Óh, hát behúzta a Jobbik az Mszpt.. Így már értem a posztot.
Gaudi se járt még a neszűrben. Amit mond = üres retorikai fordulat. Sose látott ő még mocskos, primitív embereket.

Szégyenletes, hogy az idegen szolnoki rendőrök is tökösebben kezelik a neszűrt, mint a béna helyiek.

A helyiek egy üres retorikai fordulat.
@genyamagyar: "Tehát a liberalizmusnak NEM része a kesztyűs kézzel való bánás (pl. a bűnözökkel)."
Igen! És a demokráciát is önként elviszik az olyan országogba, ahol van olaj... :)
@Fatal Error! System Halted!:
fatal. tedd fela kerdest: lehet hogy te tevedsz, es o nem xenofob stb hanem ertelems emebr aki politikailag masik odlalon all?
neztel a szemeb valaha egy azstalnal fel oran at? mert az valaszt adna a kerdesedre
Pont az a xenofob, kirekeszto stb aki iylent ir egy emberrol

Xenu nem tudom kivagy de eddig ertlemesen beszeltel, ne hagd magad, en mar felvettem a taho kezstyut veluk, :)
@dr. Kóser Malac:
De csak oda...
Koreaba nem sietnek
A liberalizmustól azók félnek, és azok állítanak ról hülyeségeket, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy mi is az. Mert a liberális gondolkodáshoz fel kell nőni (agyilag).
A liberalizmust nem ismerők csak egyszerű, felszínes jelzőket húznak rá, mert félnek tőle, mint minden igaz, emberi dologtól.
@dr. Kóser Malac: nem tudom ki zsido es ki nem, mert nalam az nem ertekmero.
az, hogy ki naci es ki nem, viszont az. es jelenleg a fidesz neonaci pitbullja a jobbik. akar zsidok, akar katolikusok, akar a FSM vallasat valljak.

mellesleg ha mar a vallast akarjuk feszegetni, a fidesz magat igen hangsulyosan keresztenynek vallo part, az altaluk velt, vagy valos kereszteny "ertekeket" preferalja.
@Trompf: tehát szép csendben baseball ütőkkel kellett volna véleményt nyilvánítani?

egyetértek.... csak ügyesen kell csapni és pontosan

ordítozás mellőzendő
@xenuka: NOs, hasonlo elemenyen vagyunk. Minden eremnek ket oldala van. A ketto kozott pedig maga az erem...
@Dr. Boli Ch.T:
tata: lerohoglek
lehet idoebb vagyok nalad de okosabb biztos
mint irtam gyere kerlek bazskfoldre ekezetekkel irni
Vagy fejbol vagod az osszes ascii kodot?
mint irtam , kibujik a szog a zsakbol pondro
es mutuj
@nemecsek ernő áruló: sem szellemileg, erkölcsileg nem nagy feladat a mostani sc-k felett lenni. a corvinus vezetését sem értem az egyik bagázst sem engedném kerítésen belülre.
@gazell16: Akkor tisztába teszem neked:
- Orbán egy cezaromán kisebbségi komplexusos elmebeteg, beteges vonzódással a koronához. Látszik ez abból, hogy 2001 januárjában a koronát leúsztatta hajón(!!!) egy 100 méteres távon a parlamenthez, erre elköltött pár milliárdot, és a múzeumból, ahol mint történelmi ereklyének a helye lenne a koronának, átvitte a parlamentbe, a törvényalkotás helyszínére. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy király akar lenni. Vili?

- A jobbik egy szélsőséges nemzeti szocialista elveket valló párt, aki önmagát csak a gyűlölet útján tudja definiálni. Minden létező konstruktivitás távol áll tőle, egyetlen markáns jellemvonása, amit bárki bármikor álmából fölkeltve tud a jobbikról, hogy utálják a cigányokat - en bloc, válogatás nélkül az egész fajt, ahogy van. Ezért teljes joggal náci pártként vannak aposztrofálva. Mert azok. Mert a nemzeti szocializmus ezt jelenti. Pont.

Királyság meg volt, lesz, felőlem legyen (Habsburg György mondjuk), de ha a jobbik egy paraszti származású cigánygyereket emel trónra, én besírok. :D

Pedig eddig nagyon úgy áll a helyzet, hogy ezt kívánják.
@barli: "Lehet, hogy újra kéne fogalmaznotok, hogy mit neveztek demokráciának!"

Hülyéknek - értsd: jobbikosnak - nincs demokrácia! Pofa be és kuss van!
@rfbzs:
Ez igaz visszafele is
En pl nem felek a liberalizmustol, de van ami nem tetszik benne es van ami igen
dontottem valami mellett, es ezert nincs jogom a letre. Ez eleg erdekes
@Trompf: jó kis szokásos, karaktergyilkolós duma, már mint annak, aki még kajálja ezeket a baromságokat. Mintha Gaudit hallanánk az idézett videóban: Gyurcsány gazdátok ott rohad majd a börtönben. Nyiháááááá. Oszt még egy Hunvald nyakába se bírtok varrni igazából semmit. Oszkóról és Bajnairól nem is beszélve.
@nemecsek ernő áruló: Nyugtass meg, hogy Te azért szereted a cigányokat, ugye? (Nem vagy náci). Csak azt nem értem, hogy miért cigányozod a miniszterelnököt? Mondta, hogy ő cigány?
@Rodeo36: és az amcsi "magyar népszavánál"?? :)
@nemecsek ernő áruló: "de ha a jobbik egy paraszti származású cigánygyereket emel trónra, én besírok. :D"

Valóban, ebbe vajon belegondoltak-e a jobbikosok? :-)))))

Na csá!
@xenuka: Mint - az elobb deklaraltan - liberalisnak tekintem az elveimet, megtudhatnam, hogy mi bajod vele? Csak toszavakban, nem rabolnam az idod...
@rfbzs:
"egyetlen zsidó többet ér, mint állítólag nyolcszáz-ezres jobikos."

te judeonáci, te :)
@Rodeo36: csak neked ismét összefoglalom..

Értelmesebbeknek:
Aki hajlamos a kutatásra, vitára, gondolkodásra, annak nincs szüksége kizárólagosságra.

Fütyülgetőknek:
Aki fütyül egy vitafórumon, az egy barom.
@radikalisviccek: hat ez erv helyett eleg keves volt.

de szivesen varom a magyarazatott, hogy vajon mitol van vona nyelven orban szara.

megcsuszott es beleesett? valami baleset lenne? mert szerintem siman nyalja a narancsboros nemzeti valagat, de ha tudsz valami masrol, akkor figyelek;-)
@rfbzs:
"egyetlen zsidó többet ér, mint állítólag nyolcszáz-ezres jobikos."
Te judeonáci, te :)
@Trompf: "Fütyülgetőknek:
Aki fütyül egy vitafórumon, az egy barom."

ewrdekes, mert ez a fideszesek modszere...
tehat ti is barmok voltatok amikor futyultetek vitaforumokon?:-)
@rfbzs: :SD:SAD:SA:DA Sííírok ember :D 8 évnyi liberalizmus után köszönöm elég :D
@nemecsek ernő áruló:
Orbant nem en fogom megvedeni, de amit irsz az egy az egyben a baloldali sajo altal hidetett eszme. Ha igaz lenne orban mar kirlay lenne de meg nem az. Kerdezd meg miert
Masreszt elsok kozt leszek aki tuntetni megy ha ez bekovetkezik. Mert ez vicc kategoria

Jobbik: Nem ismered a programot akkor. Ketsegkivul a tarsadallomban igeny lett valakire aki felvallalja a tobbseg vedelmet a csurhe ellen, ezt nem is tudom hogy nem lattak elore az okos nagypartok. A jobbik nem a gyulolettel toboroz 20 % ot mert azzal nem leet ennyit, mert akkor az orszag 20 % at is gyuloletszeretonek titulalaod ami zinten nem igaz
Menj el a kurultajra es nezz szet mennyi gyuloletet tapasztalsz majd ott. Nem jobbikos rendezveny. Sot psrtfuggetlen. megse latok ott voros csemeteket. Miert?

Kiralysagrol: teljes egyetertes
En nem besirok akkor hanem teszek ellene majd
Amit tehetek
Az, hogy ma a Jobbik létezik, sőt, hogy ilyen politikusaink vannak, mind-mind a magyar oktatás színvonalára vezethető vissza....

Nézzük csak meg, kik szavaznak ezekre, meg kik állnak be a békemenet nevű siralommenetbe.

Naugye.
Újra: elnézést a gépelési hibákért
@dr. Kóser Malac: "Mondta, hogy ő cigány?"

Neki nem kell mondania. Szociológusoknak az egyik módszerük arra, hogy megállapítsák, hogy ki milyen nemzetiségű, az, hogy megkérdezik a környezetét az adott embernek, hogy ők minek tartják? Hiába mondja valaki, hogy ő nem cigány, ha a környezete annak tartja, akkor bizony az!

Na és innen gondold tovább!
@gazell16:
Senki nem állította, hogy a létre nincs jogod.
Én is csak annyit mondtam, hogy jobbiknak nem szabadna léteznie, te pedig ugye nem vagy egyenlő egy párttal, amelynek - ismétlem - a léte is szégyen.
@gazell16:
Faszkalap! Csak, hogy a helyeden kezeljelek...
"bazskfold"-ön nem tudom mit keresel vérmagyar, királypárti létedre...
Tudod kisköcsög, nekem ez itt a hazám MAGYARORSZÁG! Ezért élek itt, mert szeretem, még mindig! Meg megvan a tehetségem is hozzá, hogy itt érvényesüljek, ahogy tették az őseim is, immáron ezer éve. Ellentétben mindenféle faszkalappal, aki valahol "bazskfold"-ön robotol, gondolom a szinted alapján a mezőgazdaságban, kapával, vagy egy callcenterben, kagylóval... tényleg, remek, tehetséges ember lehetsz! Gratula!
Egyébként rábasztál, igen, fejből vágom az ascii kódokat, mivel 20 éve foglalkozom számítógépekkel, programozással...
LOL, de ecceri vagy! :) De ezért vagy erre alkalmas, amire! :D
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Nem.
A fütyülgetés az a fütyülgető barmok módszere.
Van ilyen Jobbikosban, Fideszesben, és mint ahogy látjuk Gyurcsanyistában is.
@rfbzs:
"Mert a liberális gondolkodáshoz fel kell nőni agyilag..."

Fel kellett volna. A szadesz csőcseléknek is. És nem eladni a gazemberséget, vörös-s*ggnyalást a népnek liberalizmus címszó alatt. Akkor talán a nép nem undorodna a kifejezéstől...
@gazell16: "Ketsegkivul a tarsadallomban igeny lett valakire aki felvallalja a tobbseg vedelmet a csurhe ellen,"

... és most képzeld a csűrhe szó helyébe a Jobbikot.
@tintamin:
Epp bevagtak fenn az ide vonatkozo cafolatot, ne szajjkozz hazugsagot.
LMP es Jobbik szavazoi kozott van a legmagasabb vegzettseg. Ez teny, adat.
@gazell16: de van jogod a letre. arra nincs jogod, hogy azert, mert te mast valasztotal rank eroszakold az ertekrendedet. a liberalizmus ugyanis egyetlen ertek mellett tesz hitet, hogy egyik ertekrend sem jobb, vagy rosszabb a masiknal - kiveve, ami ra akarja eroltetni magat masokra. mivel te az eroszakos ertekrended valasztottad, igy rossz ertekrendet valasztottal. ha nem akarnad allandoan megmondani ki hogyan eljen, milyen ertekek menten, mit iszik, mit sziv, kivel es hannyal kefel, miben hisz, kire szavaz, mit gondol, akkor senkit nem erdekelne, mit csinalsz es miben hiszel. de mivel pofatlanul masok jogait akarod serteni, igy teljesen termesztes, hogy minden eszkozzel megakadalyozunk ebben.
@genyamagyar: Aha. Okos érv... :)
Na és miért fontos, hogy cigány? Rasszisták vagytok???
@genyamagyar:
Igen akkor is igaz lenne, nem vitazom
De a jobbik miert lett iylen eros? nem hiszem h mert olyan fasza politikusok a semmibol. Alulrol
Azert mert elerte a kiritikus tomegszintete valami az emberekben
nem utolso sorban az imadott gyurcsany miatt
Kisbetuvel

Masrzest a jobbik helyere beteheted az mszpt is, az szdszt is es az mdf et is
Fideszt epp nem de lesz ido amikor azt is
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

semmi olyanról nem tudok, ami a vörös kaleidoszkóp pici résein bejutna a sötét belsejébe, és nem kapna ennen maga is enyhe vörhenyes árnyalatot :)

Mert a vörös fényt ugye azért is alkalmazzák a pornóiparban, mert elfedik a faszverésed témájának a bőrhibáit, amelyek napfényen ordítanak, neked meg elmúlna a merevedésed;)
@Fatal Error! System Halted!:

Miért ilyenek a politikai nézeteim?

Ajánlok neked egy játékot:

Melyik nagy birodalom miért bukott el legyen a címe?

csak egy két nagyobb példa a bukott birodalmakból:

Egyiptom
Bizánc
Róma
Spanyol
Ottomán
Angol
Szovjetunió

Mindig az etikátlan viselkedés az oka a bukásnak:

belső szétbomlás
nincs közös "hasznos, stabilizáló" birodalmi értékrend

nihilizmus
hódító háborúk
költséges és fenntarthatatlan állam
....

Egy új - felemelkedő, erősődő - birodalom, csoport, család, közösség fő jellemzői:

etikus viselkedés - a csoport szabályai szerint
közös értékrend - a megszegőket megtorolják rögtön
célorientáltság, növekedni akarnak
belső stabilitás megteremtése
olcsó gyorsan és jól működő állam (fenntartó gépezet)
@gazell16: Mit jelent az, hogy "létjogosultságotok"? Az én létjogosultságom nem kérdés, mert van. Ugyanis nem vagyok rasszista, sem homofób, sem hazaffy abban az értelemben, ahogyan arról te gondolkodsz szemlátomást. És nem akarok valami Észak-Korea szerű királyságban élni. Ha arra a kérdésre vársz választ, hogy mi vagyok inkább, egy jobbér által "definiált" magyar, vagy európai, akkor a válaszom egyértelműen a második.
@dr. Kóser Malac: Nem árt megjegyezni, hogy a legutóbbi rasszizmus pártreferencia alapú felmérésében, a Jobbik után az MSZP lett a második.
Judeonáci? Az meg mi? De elemezzük: Nem vagyok sem zsidó, sem náci, tisztesség magyarnak tartom megam, aki csupán a jobbikot és annak gondolkodásmódját nem tudja elfogadni.
Van okom tisztelni, szeretni a zsidókat.
Nincs okom gyűlölni a cigányokat.
Mi a probléma?
@rfbzs:
akkor copypaste

kirsten 2012.03.02. 10:24:19
"...Nektek jogosultságotok sincs a létezésre..."

Es hatha most elolvasod: patfuggetlen vagyok, nem azonosulok politikai platfromokkal csak szimpatizalok
nalama focianal is idegesit mikor a realos a barcasnak aztmondja: kikaptatok. NEm, nem kaptam ki, a barca kapott ki.
@empatikus pszichopata:
Kerdezd kirsten elvtarsadat, nem magyarazta csak kinyilatkoztatta
Az h eruopai vagy inkabb mint magyar az szamomra erthetetlen de elfogadom egy szajhuzassal
Porblad meg ezt majd eljatszani mondjuk angliaban: "Itt vagyok én a nagy europai" mire az eslo angol beszola sore meloll, ulj le edes orosz baratom es hallgass amig itt iszod a sort a kocsmamban
@a szív fészkei:

a már korábban általam neked írtakon felül az értelmező szótár:

Main Entry: pathetic  [puh-thet-ik] Show IPA
Part of Speech: adjective
Definition: sad, affecting
Synonyms: commiserable, deplorable, distressing, feeble, heartbreaking, heartrending, inadequate, lamentable, meager, melting, miserable, moving, paltry, petty, piteous, pitiable, pitiful, plaintive, poignant, poor, puny, rueful, sorry*, tender, touching, useless, woeful, worthless, wretched
Antonyms: cheerful, happy, useful, worthwhile
* = informal/non-formal usage

egy grafikonon azt is bemutatja, hogy -mint én megjegyeztem- a silly és stupid nem igazából pathetic

ha magam szerint fordítanám egy szóval:

"keservesztes"
@tintamin:

"[A Jobbik] rajongók 28 százaléka felsőfokú végzettségű vagy diplomás. Ez kimagaslóan magas arány, különös tekintettel arra, hogy a rajongók 30 százaléka 20 év alattiként még nem is szerezhetett felsőfokú végzettséget."

index.hu/belfold/2012/01/30/nagyon_fiatal_nagyon_magyar_nagyon_rosszkedvu/
@Trompf: de mitol lettek volna gyurcsanyistak?

mert ez az idiota azt mondta? ha en azt mondom, hogy te egy meleg himringyo vagy, akkor neki allsz ferfiakat penzert kielegiteni? ugye nem?

hidd el, vannak emberek akik nem gyurcsanyistak es megsem turik a rasszizmust es antiszemitizmust.
@Gábriel angyal:
Nincsenek tudataban onmaguknak
Totalis agymosas nemelynel
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
meg főleg azon, hogy nem csinált rendszerváltást 89ben...
@Gábriel angyal: nekik szabad, az előbb mondta rfbzs kollega, hogy egy zsidó többet ér 800 ezer magyarnál :)
@Trompf: sajnos meg kell kerdeznem:

ki csinalta a felmerest? ugyannakis a part keze mindenhova eler es sokan csinal mostanaban hamius felmereseket.

mar ott tartunk, hogy a kozsozlgaltai hirado es az mti hireket hamisit.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Nem biztos hogy azok voltak, belátom.

Én speciel abból következtettem, hogy az előző fórumon még DK-s pólóban fütyülték ki Vonát, és tartották a táblákat.

Ha megnézted a videót jól látszik, hogy van támogatójuk, hisz korrekt egység táblácskák, egység pólók itt is fellelhetőek.

Mint említettem én a DK-ra tippelek. Te kire ?
A fasisztákat és a jobbikot ki kell telepíteni az Északi sarkra.

Ott aránylag kevés kárt tudnak okozni.
"hazaszeretet", "család", "felelősségvállalás", "tanulás", "családodért, hazádért, közösségedért tenni akarás", "etikus viselkedés". Ezeket a jelzőket megkülönböztető jelzőként használta valaki a szélsőjobb védelmében. Szeretném kijelenteni, hogy mindegyik jelzőnek megfelelek liberálisként és számos liberális ismerősöm is, úgyhogy innen kezdve ezeket a jelzőket nyugodtan elfelejtheti a szélsőjobb, mint a liberális demorkatákkal szembeni megkülönböztetést. Ami pedig "drogozó pedofil buzikat" illeti, ilyenek csak a szélsőjobb hívek szegényes és zavart gondolkodású egyének fejében léteznek.
@Trompf: demokratakra.

mert az antiszemitizmus es rasszizmus ellen fellepni minden demokratikus politikai eronek kotelessege.
@rfbzs:
Az álláspontod alapján náci vagy, mert úgy gondolod, 844 ezer ember által megszavazott pártnak nincs létjogosultsága, mert te azt mondod.

Emellett:

"a liberalizmus ugyanis egyetlen ertek mellett tesz hitet, hogy egyik ertekrend sem jobb, vagy rosszabb a masiknal - kiveve, ami ra akarja eroltetni magat masokra. " (Sipi kollégád szavai)

Te most épp ráerőltetnéd másokra a faszságodat.

Kérdés, hogy fárasszam-e magam azzal, hogy megkérdezlek, mennyiben legitimebb neked egy volt állampárt deklaráltan bűnöző klánja, amely áttételesen emberek haláláért és egy ország 40 éves tönkretételéért a tagoknak köszönhetően személyeiben felelős, mint egy olyan párt, amelyikkel szemben max azt tudod felhozni, hogy az egyik szimpatizánsuk pornózott...
Fabius, ejnye bejnye, marketing stratégiád zseniális! annyi troll került elő, már csak azonosítzani és írtani kell őket trollirtóval meg érvekkel attól megőrűlnek teljesen és elrohannak...

még csámcsogok rajtuk ne zavard köreimet hahahahaha
Dr. Boli Ch.T válaszolt neked:

nem kirandulhat magyar kulfoldre? Vagy nem vasarolhat meg egy ceget: ez erdekes eszme bözsme taplo baratom
Kiskocsog apad a fataro:)
Ez nem a te hazad, a tied homokosabbe s melegebb
vagy vorosebb havasabb es hidegebb es nagy:) valassz
Ezer eve itt letek? azbeszt, arpad nagyon birhatta a buzi ukapad aki arulo vervonalat hagyott hatra
Nem robotolok Baszkfoldon hanem Uzletet kotok, par millio eurosat igaz nem magamnak:)
A billenytuzetrol volt szo
Amugy az Ascii es a 20 ev trollkodas: eddig is rajohettem volna hogy te mifele ember vagy: a fazsveros tipus blogolas kozben:)

VEled ellentetben en a callcenteres munkat nem nezem le, a kapat annal kevesbe, sot ezerszer tobbre tartom mint a te gombnyomogatasod.
aze a fold aki megmuveli: kerdes ki mondta?
akkor megse 16 eves vagyok tán:)
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Jaja, a Szentföldet meg minden kerezstény uralkodónak kötelessége visszafoglalni a pogánytól. Elvakultság 5*
az ilyen férgeknek meg a szavazóiknak köszönhetően már legjobb esetben is csak egy köpést vált ki belőlem ha magát még magyarnak nevezőt látok
@szelíd galamb: nem
nem kell kitelepiteni. egy tarsadalom attol egesz, hogy ilyen fergek is vannak benne:-)

az elcsepelt kozhely szerint igy kerek a vilag. ha kitelepited oket, akkor pont olyan vagy, mint ok, mert nem a celok, az eszkozok minositenek. a jobbiknak is egy prosperalo orszag a celja, csak eppen ezt alantas es illegalis modszerekkel akarjak megvalositani.
@rfbzs: és akkor az undorító, zsidó felsőbbrendű szövegedről még nem is beszéltünk.
@radikalisviccek:
Pont irni akartam de megeloztel
masrezst a liberlaizmus elvei tan ezek voltak ahogy a komunizmus elvei is szepek: midnenkie gyforma

Ehez kepest egyesek egyformabbak lettek mint mas, masrezst a liberalizmus ma: mindent szabad minenekinek aki torvenyeket akar, es rendet az egy naci es pusztuljon
@genyamagyar: Nem nagyon értem miért írod, mert nem a liberalizmusra szavaz ez ember, hanem hazai politikusokra, akik liberálisnak tartják magukat és a maguk kelet-európai posztkommunista módján megvalósítják azt, amit ők liberalizmusnak gondolnak.

Liberális alatt a szavazó, így én is, ezek csoportját értem, az pedig független attól, hogy valójában ők micsodák. Lényeg, hogy liberálisnak nevezik magukat, azaz ők is elvárják, hogy liberálisként azonosítsd őket.
@Fullánkos Algol: csatlakozhatsz rfbzs-hez, és vehettek páros jegyet egy demokratikusabb országba :)
@gazell16: Éltem Angliában. Mi több, a vejem született londoni. Mellélőttél.
@szelíd galamb:
a komunistakat es a balosokat meg sziberiaba moszka kornyekere vagy a holt tenger is megfelelo
tetszik ez te "szelid" galamb ?

valaszom csak reakcio nem gondolatvilag tukrozese
@radikalisviccek: ha neked elvakultsag, legyen.

en mindenesetre nem mosnam egybe a nepirtast a nepirtastol valo vedelemmel. te egybemosod, dehat te egy demagog ideologia feltetlen hive vagy. en meg elvarom, hogy az ideologia szolgajon engem es nem en az ideologiat. ezert vagy te radikalis, mert szolga szeretsz lenni es ezert vagyok en liberalis, mert en szolgalatra vagyom.
@empatikus pszichopata:
Igy mar ertem
majd az unokad szepen fogja torni a magyart, ha egyaltalan igeny lesz ra, ketlem.buszke lehetsz a lanyodra !
"országgyűlési képviselő nincs tisztában azzal, hogy nyolcszázezren szeretnek, de kilencmilliókétszázezren meg nem"

Akkor hol a probléma, mi fáj csillagom? Nincs félnivalója a fideszes-mszps gyökereknek, akik 20 éve fáradhatatlanul szavaznak az egyhelyben toporgásra, a végetérni nem akaró színházra. A jobbik rétegpárt. Vagy mégsem?

"hogy egy Gaudi Nagy Tamás mocskos kis primitív bárminek leordítsa őket"

Nevén nevezi csak. Az a probléma barátom, hogy én mostmár utálom, és rühellem az összes olyan embert aki képes visszaszavazni bármelyik mocskos tömörülést, aki részt vett magyarország lezüllesztésében. Elég. Miért? Azért bazdmeg, mert ebben fostengerben ringatózó süllyedő gyorsnaszádon én is rajta vagyok, és kezd a faszom te lenni, az összes barommal, aki 20 éve - merő makacsságból, és rögeszméjétől vezérelve- csak további lukakat furkál a padlóba, hátha gyorsabb lesz a vég.
@gazell16:
Egy kis faszkalap vagy, buzeráns fartúró? Mert látom ezzel valami kis komplexusod van...
Sokat emlegeted a homárokat. Ennyire bejönnek neked?
Ecceri primitív lélek vagy, én meg hülye, hogy egy ilyen kreténnel kommunikálok. Beszélgess anyáddal inkább, köss üzleteket és túrd a fart!
Ha megnézed a hozzászólásod alatt van egy kis felirat, amit ilyen köcsög, tahók miatt készítettek. Na, pont rád gondoltak - "Tahótlanítok" :))
@szelíd galamb: miért menne a jobbik a fasiszta zsidó söpredékkel együtt az északi sarkra te majom?
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Te okos ember vagy. Kapd már le a liberalizmus a király meg a fúj csúnya rasszisták, antiszemiták lemezt. :)

A liberalizmus minden iránt toleráns, amelyet lényegtelennek, önmagára veszélytelennek tart, a jóleső lázadás élményét biztosíthatja a tömegeknek, mintegy „biztonsági szelepként" működve, ahol a felgyülemlett gőzt a rendszer egészének veszélyeztetése nélkül ki lehet engedni. Jól kitalált gumicsontok ezek, amin a társadalom élvezettel rágódhat, lázadhat, a szabadság illúziójába ringatva magát. Ilyen például a szexuális devianciák kérdése (buzeránsok és társaik), a drogok legalizációja, a szex, a pornográfia, az obszcén beszéd és viselkedésmód, az elfajzott művészetek és minden amiben az ember ösztönös „állati" énje kifejezésre juthat, felszabadulhat. De a rendszer szekuláris dogmáinak, ideológiai és erkölcsi alapjainak megkérdőjelezése, illetve a „szent tehenek" objektív bírálata szigorú büntetést von maga után. A „vétkes" először (demokrata frazeológiával élve) „magát rekeszti ki a demokratikus társadalomból", a „humanisták közösségéből", hogy aztán a „demokratikus társadalom" rekeszthesse be őt (hűvös helyre)... A hatalom birtokosai ilyenkor - ha már nagyon kilóg a lóláb - szívesen hivatkoznak saját „áldozati mivoltukra", így az őket ért kritikát nem kell érdemben cáfolni, mivel azt a gyűlölet, az intolerancia és a fasizmus megnyilvánulásának, illetve antiszociális viselkedésnek, pszichológiai betegségnek lehet beállítani. „Tagjainknak és a frontszervezeteknek folyamatosan meg kell szégyeníteniük, hiteltelenné tenniük és degradálniuk kritikusaikat. Ha akadékoskodásuk túlságosan zavaróvá válna, fasisztának, nácinak vagy antiszemitának kell bélyegezni őket... " -áll az SZKP KB 1943-ban kiadott - és úgy tűnik mind máig érvényes - direktívájában. Az ellenvélemény így „dehumanizálódott", a nyilvános viták helyett a pszichiátria és a büntetőjog illetékességi körébe került. Soha nem a kritika tárgyával foglalkoznak, annál inkább a kritizáló személyével. S való igaz: könnyebb a kritikust lecsukni, mint megcáfolni.
jankove, isten hozott, mar egyensulytalan volt a csonak jobb bal szempontbol
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

www.origo.hu/itthon/20111205-a-tarki-felmerese-az-idegengyuloletrol.html

A magyar lakosság 63 százaléka genetikai meghatározottságnak véli a romák bűnözési "hajlamát" a Tárki felmérése szerint. A jobbikosok 79 százaléka részben vagy teljes mértékben egyetért azzal, hogy a "cigányoknak a vérükben van a bűnözés". Ezt a fideszesek 60 és a szocialisták 61 százaléka is így gondolja
@Gábriel angyal:
Ezt nem fogja megerteni: egyreszt tul komolikalt szamara
masreszt nem intelligens a figura cak almuvelt
De ahogy gondolod..:)
ha gaudi ilyet mondott volna, akkor igaza lett volna.

ezek tényleg mocskos kis választópolgárok.
ki kéne baszni őket az egyetemről, mocskos zsidófasiszták.
@Trompf:

Score. tobbiek: Erre kerek tenyszeru cafolatot vagy beismerest.
@gazell16: Igen, minden eszmében vannak szép dolgok, csak ugye nem mindegy, ki milyen fanatizmussal alkalmazza.

Amit most ők csinálnak, az ugyanaz, mint amikor Jézus tanításaira hivatkozva gazdasági érdekektől hajtva a keresztesek végigrabolták a Közel-Keletet.

Csak ugye ez 900 évvel ezelőtt volt, azóta úgy látszik, csak nekik nem jött össze a fejlődés.
@xenuka: azután nagyon gyorsan belülről megrohad és szétesik mint az általad felsoroltak ez a történelem törvénye
bruhahahaha
@Kivlov: ez a rendszer az uj. csak nem tudjatok hasznalni. mert nincs eleg agyatok hozza. en koszonom, jol vagyok. en tudom hasznalni. nem tokeletes, sokat kell meg rajta csiszolni, de en remekul elvagyok a liberalis demokraciaval, a prulalizmussal, a vallas- es lelkiismereti illetve szolasszabadsaggal, a piacgazdasaggal, a tobbpartrendszerrel, a buzifelvonulassal, a multicegekkel, stb.

te nem tudsz valasztani a sok lehetoseg kozul, mert nicns eleg agyad hozza, vagy csak egyszeruen be vagy szarva a valasztas felelossegetol es a kovetkezmenyektol. de azert, mert te buta vagy meg nincs jogod masok valasztasi lehetoseget elvenni.
@radikalisviccek: előbb mész vissza te ázsiába, nem vagytok európába valók.
ha nem, remélem a cigóitok nem hagyják magukat és kitapossák a beleteket
@Gábriel angyal:
Ezt lementem a gepre
Egyik elhgertelmesebb hozzaszaolas amit valaha olvastam

Kiazmiaz az SZKP KB?
@radikalisviccek:
veled nem vitazok mert nuancokon menne el a dolog
Egysikon gondolkodunk
Sorre meghivnalak
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: ott a pont, sajna nem értik...
Mellesleg amig nincs "ügynöktörvény", és a pártfinanszírozás is minimum kaotikus, addig SEMMI nem fog változni!!

(a kibas*ott pézről szól a dolog)
érdekes, vannak napszakok, mikor az 1m2-re eső barmok száma négyzetes növekedésnek indul. otthon nincs net? a sok qrvasikeres a munkahelyi gépről hirdet igét?
@Jankove: Bírálom a Jobbikot, mégpedig úgy, hogy nem szavaztam sem a Fideszre sem az MSZP-re. A Jobbik se jobb ezeknél, csak még nem került kormányra. Kis gondolkodással belátható.
@Fullánkos Algol:
Miert te nem magyar vagy??? ja bocs hulye kerdes
melleksen nezz mar szet a genetikai kutatasok teren ezzel az azsiazassal:)
@nemecsek ernő áruló: " aki önmagát csak a gyűlölet útján tudja definiálni."

ezek a zsidók.

a vigányokat meg minden normális ember utálja, aki már találkozott velük.

@genyamagyar: látszik, hogy nem voltál még az USA-ba. olyan messze van a liberalizustól, hogy a késő kádárkor egy liberális fertő volt az USA-hoz képest.

mikor 93ban kint jártam, elneveztek why guy-nak, mert kurvára nem értettem, hogy mi az, hogy ezt sem lehet, azt sem szabad. mindezt 4 évvel 89 után.

vajon ez a fabius melyik metszettfaszúnak a köcsöge, hogy mindig címlapra teszik?
Valahol Barstow környékén járhattunk, a sivatag peremén, amikor a drogok hatni kezdtek. "Egy kissé szédülök" mondtam az ügyvédemnek, akinek fél arcát egy dizájnos napszemüveg takarta, és sörrel öntözte a testét, hogy elősegítse a pigmentációt. "Lehet, hogy neked kéne vezetni."
Hirtelen rettenetes bömbölés és vijjogás vett körül, az eget beborították a hatalmas denevérszerűségek. A kocsi körül verdestek, csapkodtak és cikáztak. Egy hang azt üvöltötte: "Szent isten, mit keres az oszkópéter a wizzairbe?"
"Mi a faszt ordítozol?" motyogta az ügyvédem. "Nem érdekes. Innentől e vezetsz!"
Fölösleges lett volna a denevérekről beszélnem neki, gondoltam, szegény nyomorult állat úgyis elég hamar látni fogja őket.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
anyád van besz*rva meg nem tud választani. te vagy besz*rva, pl a kétharmadtól is. nekem semmi bajom vele.
Pistike, a te apukád tényleg rúdtáncos egy éjszakai mulatóban? Azt akarod mondani, hogy tangában tekereg és pénzt dugdosnak a bugyijába?
Igaziból nem, csak szégyeltem volna leírni, hogy politikus.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Ellenkezőleg, sipikém:) Dehát békaperspektívából nyilván én csinálom rosszul, és te jól.

Az intoleráns tolerancia szerencsére ma már kezdi felfedni valós természetét, és egyre ellenszenvesebbé válik sokak számára.

Sajnos a jobboldal nagyobbik része még mindig egyfajta reformer-balos értékrend és játékszabály alapján játszik, állandó önvizsgálatot tartva, nehogy okot adjon a lenácizásra.

Én a magam részéről kijelentem, hogy sem az eszmék, sem a létformák, sem a kultúrák egyenlőségében nem hiszek, mert ezek nem egyforma mértékben járulnak hozzá a közösség egészének boldogulásához.
Nyugodt lélekkel mondhatom nektek, liberálisoknak: én liberálisabb vagyok nálatok, mert nem csak a liberális értékrendet fogadom el bár rossz, de releváns értékrendként.
@Melee: Szdsz volt? LMP?
van egyvalami amiben jobb: 89 utan alakultak es alulrol szervezodtek
Hogy mive valtak valnak az ams kerdes
ezert kenyelmetlen mindenkinek a jelenletuk
plane ilyen tamogtassal
amit irsz az "prejudecata", nem lehet erv: mindenki artatlan amig az ellenkezojet be nem bizonyitod: Liberalis elv
@barli: " teljes lakosság körében még mindíg magasan vezető párt ellen"

Az melyik is? A szeretett vezéred pártjának támogatottsága a béka segge alatt van, ezen az sem változtat, hogy a többi is mályen van.
Örülök, hogy ilyen sokan válaszoltatok nekem, ebből azt látom, hogy valamilyen módon érdekeltek vagytok a jobbik "igazságában"
Sem náci, sem zsidó, , sem liberális nemovagyok, és negatív sztereotípiákban gondolkodni sem vagyok hajlandó emberekről csupán a származásuk miatt. Ami számomra elfogadhatatlan, az a jobbik gondolkodásmódja. Természetesen nem lehet figyelmen kívül hagyni a több, mint 800 ezer embert, aki szimpatizál velük, - azért ugye lehet az a véleményem, hogy ez nagyon szomorú és szégyen az országra nézve.

Valaki megjegyezte, hogy csak katolikusnak kereszteltek és nem vagyok igazi katolikus. Ez így van, és a veszprémi püspök gyalázatos levelét elolvasva - melyben persze van némi igazságcsíra (de csak csíra) is - és a kormány valláspolitikai tetteit ismerve, örülök, hogy nem vagyok az.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
sipi, takaroggy már vissza az origóra, és szívd szét az agyad.

antiszemitizmus? itt a zsidónácik más szemiták irányába (is) megmutatkozó tevékeny gyűlöletére gondolsz?
@radikalisviccek:
Hu nagyon egyertertek veled. teljes mertekben

nem lattam a valaszt a 60 %-os kerdesre se a 43 as kivonatra
@Trompf: ez csak engem igazol, hogy ritka bunko nepseg el itt.

ha ugy gomndolkodnek, mint ok, azt mondanam, hogy a magyar genetikailag bunko. de mivel tudom, hogy genetikailag magyar nem letezik, igy ez csakis valamifele kbeltenyesztett torzsi jelenseg lehet, ami ki fog halni.
@gazell16: Két unokám van, ikrek, most 6 évesek. Gyönyörűen beszélnek, énekelnek magyarul, és Kodály-módszerrel (ahogyan én) tanulják a szolfézst. Már most nagyobb magyar szókinccsel rendelkeznek, mint némely, a varánusra kommentelő, ugyanakkor persze az angolt is anyanyelvi szinten beszélik. Nekem nem fáj a fejem amiatt, hogy nem a hoffmannrózsi-ideológia szerint végzik el majd az általános iskolát-középiskolát-egyetemet, nem ezt a "vérmagyar-nazzzionalista" kultúrát szívják magukba, és nem kell egyetlen másodpercet sem eltölteniük egy a fideSS-jobbikSS-féle magyarosh légkörben. Kifejezetten örülök ennek.
@Fullánkos Algol:
nem hiszem, hogy neked kéne megmondanod, ki való Európába :) Ez olyan, mintha egy csöves próbálna kidobni a házamból ;)
@Kivlov: A csőcselék az, amelyik az utcán tombol, rombol. Aki a politika színe alatt lop, az tolvaj.
szinte hihetetlen, hogy a poszttól teljesen elrugaszkodott, egymás mellett tökéletesen elbeszélő hozzászólásokban szidjátok egymást...
az talán még elkeserítőbb, hogy valószínűleg ez le is képezi az egész társadalom megosztottságát, illetve azt is, hogy mennyire nem az számít, hogy miről szól a poszt, hanem az, hogy végre ugathattok egy kicsit a nácinak/zsicigánynak. óriási. biztos megkönnyebbültök.
az még nem gondolkodtatott el egyikőtöket sem, hogy erkölcsi felemelkedés nélkül nem lesz ebben az országban semmilyen társadalmi-gazdasági fordulat, nemhogy felemelkedés? függetlenül a pártpreferenciáktól. a jelenlegi kormányzati hazudozás, a brüsszeli ámokfutás, az emberek semmibe vétele és a közpénzek elsíbolása attól változik valamit, hogy végre a te szád is fröcsög?
@rfbzs: " és negatív sztereotípiákban gondolkodni sem vagyok hajlandó emberekről csupán a származásuk miatt."

tehát nem érdekel a valóság...

egy zsidó pl nácinak születik. az anyatejjel szívja magába a kivagyi náciság, a kiválasztottság eszméjét. mindenki más szar állat, de ők uralkodásra teremtettek.

"1000 nem zsidó élete sem ér annyit, mint egy zsidó körme"
"Istennek fontosabb egy zsidó élete, mint egy gójé"
"a zsidó vér vörösebb, mint a nem zsidóké"

Dov Lior főrabbi, a rabbinikus tanács vezetője...
@Trompf: A dolog nyilván "kulturális", de lényegtelen, mert a lényeg az, hogy ha egy cigányt látsz (aki nem a te kultúrkörödbe tartozik, ez általában látszik), légy óvatos.

Ez nem afféle náci alapvetés, hanem a társadalom sok év alatt kialakult védekező képessége. (Ahogy egy időben az is, hogy párthoz közeli embereket rekessz ki, ne beszélj előttük szabadon, stb).

Magyarul jókora hülye az, aki erre nincs tekintettel, pld. cigány családot fogad be egy albérletbe, cigányok által látogatott éjjeli helyekre tér be, cigányoktól vesz autót és a többi.
@dr Kangörény:
nekem 8, hogy hívatják magukat az állibsi seriff fiúcskák...
@Európai Bigottság:

Én is utálom ,mikor címlapos, mert ilyenkor elözönlenek a hozzád hasonló morgul-patkányok.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
dehogynem. látod, megtettem, mert megtehettem :)

7-8 éve még nem voltál ennyire szarfazsú sipikém. akkor is elvetemült judeofasiszta voltál, de egyre súlyosbodik az állapotod :D
Boli: nalam mar tahon vagy egy oraja . Buzernyak butonáló
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és olyankor zsemebsítenek a valósággal, ami neked kurvára nem tetszik, igaz? :D
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Azért azt leszögezhetjük, hogy az ország 63%-ának véleménye egy-két fütyülgető hülyegeyerk miatt nem fog megváltozni.
Változtatni előítéleten leginkább szájba vett fütyülő nélkül szoktak, különösen demokráciákban.
@gazell16: attól még hogy többre tartom a zsidókat is meg a cigókat is, attól még sajnos magyarnak születtem, hiába álmodozol
genetikának semmi köze ahhoz amit írtam
@empatikus pszichopata:
Kivansagod teljesult
orulok h unokaid beszelnek magyarul
Es annak is hogy nem itt elnek az ssek kozt
sokkal jobb a menekult let valoban
Megtudhatom a ket unokad nevet?
ma úgy néz ki a dolog, hogy a magukat antifasisztáknak hazudó görények a legnagyobb fasiszták, a zsidó az egyetlen nép, ahol általános a náci mentalitás és izrael az egyetlen náci állam.
@radikalisviccek: tovább marad ez Európa mint a te putrid
@Európai Bigottság:
8 eve trollkodik a félvér? aztaaaaa
akkor tenyleg kar irni ennek
@radikalisviccek: ha masok jogainak korlatozasat elfogadod, akkor nem lehetsz liberalis. legfeljebb gyava, vagy gerinctelen.
rosszabb esetben rosszindulatu es/vagy bunozo.

de liberalis semmikeppen. aliberalizmus ugyanis nem minden elfogadasat jelenti, nem a keresztenysegnek valami mutacioja, hogy miundenkit szeretek, mert jajjdenagyonszepazeletigy. nem. a liberalizmus arrol szol, hogy az egyen, az egyen szabadsaga elorebbvalo mindennel es aki ezt korlatozni akarja, az ellen fel kell venni a harcot.
@Anti Anyag:
Ez így van. Legalább akkora baromság letagadni a cigányok által elkövetett megélhetési bűncselekmények nagyságrendileg elszaporodó mértékét, mint egyként általánosítani azt.

trompf.blog.hu/2009/01/31/magyarbunozes_3
@Európai Bigottság: Na igen, ha az ember valami nagyon nem szeretne lenni, az nem zsidó állampolgár Izraelben.

Érdekes, hogy ők nácizzák általában a világot, pedig épp ők azok, akik előjogokat a születés jogán vezetnek le, mint a nácik. Csak ők keményebben be is tartják.
Miért ne lehetne a Jobbik a parlamentben vagy a Corvinus egyetemen vagy bárhol?

Több, mint 800 ezer embert képviselnek, 42 parlamenti képviselőjük van.

Ezzel az erővel a volt SZDSZ-eseket tiltsuk ki az országból?

Ne már!

A Jobbik egy teljesen legitim párt.

Az hogy a programja néhány embernek nem tetszik és ők ezt mindenhol hangoztatják is nem jelenti azt, hogy a Jobbiknak nincs joga bemutatnia programját vagy elmondani az érveit.
@Fullánkos Algol:
Te erzed ennek a paradoxon voltat?vagy nem?
Ilyen nem lehetseges:) De komolyan
Ha megis akkor a hiba onnel van
Sejtem h genetikai

Elofordult ez mar a tortenelemben de az hogy "ti" -magyarkent a magyarokrol az ilyen tudahthasadasos allapot. Az iyleneket arulonak minositettek es villamygorsan kivegeztek. Rossz ver...
@Dr. Boli Ch.T: ja, és mellette ott a nagyüzemi "fehér" bűnözés, azt kormánynak szokás hívni
Minden balosnak felteszem a kerdest: ezzel azonosulni tudtok?

Fullánkos Algol 2012.03.02. 11:36:36
@gazell16: attól még hogy többre tartom a zsidókat is meg a cigókat is, attól még sajnos magyarnak születtem, hiába álmodozol
genetikának semmi köze ahhoz amit írtam
@gazell16:
az a baj, hogy ők a saját létformájukban olyan szinten kifordítva látják a világot, hogy minden bejövő információt egyből alakítanak át úgy, hogy őket igazolja.
Önálló gondolatokra sajnos nem nagyon futja tőlük, ha meg mégis, látod mi sül ki belőle.

off. sörözőből jókat tudok, szakdoga leadás (ápr15) után állok szíves rendelkezésedre:)
@Anti Anyag: Izrael echte náci és apartheid állam. Ez a napnál is világosabb. :)

youtu.be/WugXiYr4SMo

Bezzeg ha ezen állam képviselője jönne a Corvinusra a most sípólok sűrű nyelvcsapásokban törnének ki. :)
@Trompf: Ebből az következik, hogy akkor ne beszéljenek róla.

Eléggé nyilvánvaló, hogy kezelni sem lehet egy problémát, ha nincsen pontos statisztikád. A pc itt értelmetlen, a társadalmi közbeszédben meg eleve nem működik, tehát a "fiatalok", a "kreol bőr" a "külföldön elkövetett magyarok által", a "megtámadta és kirabolta (idős, mozgássérült" pontosan tudja a társadalom, hogy cigányok, mert ennyire opportunisták csak ők.

A dolgot a demokrácia előbb - utóbb elintézi, a Jobbik erősödése nem véletlenszerű.
@gazell16: akkor még az origó fórumán tenyészett, aztán onnan mennie kellett :D

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: valóságból 1 van zsici. tudod, amelyiktől félsz vazzeg.
@Trompf: igen, leszogezhetjuk, hogy ez egy nagyreszt bunko orszag. felmeresek bizonyitjak. ez ugyanoilyan, ahogy kinaban mindenki kopkod az utcan. undorito, szegyenletes.
@radikalisviccek:
EZt menroki szmmel nezve: igen ismeros a bejovov jlet atengedjuk ezen azon es teljesne mas jel lesz belole amit felhazsnalhatunk. De ha a keszulek hivat jelez es jelzik nekem ezren akkor megnezem hogy a jelatalakito nem rossz e esetleg
naluk ez miert nem mukodik?
Nalam mukodik en mar valtozatttam allapsontot meggyozodesbol
De csakis ugy
@Anti Anyag:
"Régebben azt hívták antiszemitának, aki nem szerette a zsidókat. Ma azt, akit nem szeretnek a zsidók."
@gazell16: lesz ez még rosszabb is ne aggódj
a fajtádnak csak a cinkosa az aki a te szemedben nem áruló
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Magyarán szólva ezt a saját véleményedet nyomnád rá erővel másokra.
Még mindig nem látom, hol a faszban van itt az egyén szabadsága, ha meg akarod akadályozni a másikat a tiedtől eltérő véleménye kinyilvánításában, vagy versenyeztetésében a tieddel ("ki a nácikkal a corvinusról!!!").

Ez annyit mutat, hogy te is belátod, hogy az általad favorizált értékrend kibaszottul nem állná meg a helyét egy vitában.

Ehelyett sípolnál meg üvöltöznél mint ezek a tahók a Corvinuson, akiket percekig próbált szóra bírni Gaudi, de önálló véleményük már nem volt, csak beálltak a sorba, az olyan ukázadók mögé, mint te. De azt is láthattad, hogy ők voltak kevesebben, a többséget érdekelte a dolog.
@Gábriel angyal: az biztos, hogy cigányképű izraelita ikerpár ott is az első sorban lenne, csak nem síp lenne náluk, meg tábla, hanem sábeszdekli meg kaftán.
@Fullánkos Algol:
az a baj, hogy a trollkodáshoz is kéne valamennyi ész, de a tied még ehhez is kevés:)
Sörözés: privatban irhatsz, 15 után nekem is jo, addig visszaerek BP-re
Ennyit elertek a trollok: osszehoztak eyg sorozest nekunk ugy tunik :)
Aki akar tarsulhat, kizarolag nemvorosokre gondolok
"Mert a szebb jövő az kurvára kéne, de ez nem az."

Csak az a baj, hogy ez a sokat szídott „primitív” jobbik egyelőre még egy kanyit sem lopott el, és semmilyen formában nem köthető hozzá az ország lezüllesztése.
Ráadásul 1,5 éves kissebbségben-ellenszélben töltött parlamenti időszak alatt is több értelmes dolgot fogalmazott meg, mint a kivénhedt szarok együttesen. Persze elérni támogatottság nélkül sokat nem tudott, de mindenesetre választható, és vállalható párttá nőtte ki magát, persze azoknak akik Orbán festmény van a szobájuk falán, ez fáj, mert szánalmas életüket elképzelni sem tudják nagygyűlések, unalomig ismételt primitív agyakra szabott orbáni közmondások nélkül.
@radikalisviccek: menj haza es kerd meg anyadat, tanitson meg ujra magyarul.

mert elsore elbukott ezen a vizsgan.
@Fullánkos Algol:
Ujra megkerdem te goreny: a te fajtad mi?
Szegyelled?
Mi a neved?
@barli: én speciel felgyújtanám az összes parlamenti pártot a követőivel együtt. Ennek ellenére demokratikus és liberális beállítottságúnak mondom magam. A fent említettek miatt nincs idehaza igazi demokrácia, csak egy nagy cirkusz amiből már elegem van, meg valszeg a nemválasztók is így vannak ezzel. Gaudinak igaza van sok a primitív választó, a jelenlegi választók nagy része az, csak végig kell nézni a parlamenten és az ország állapotán, aki ezekben a megosztó, tolvaj kontárokban még mindig bízik az tényleg primitív.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

A liberalizmus azt jelenti, hogy:
"az egyen, az egyen szabadsága előrébb való mindennél es aki ezt korlátozni akarja, az ellen fel kell venni a harcot"

Helyettesítsd az egyén szót a hazával és elindulsz a fasizmus, kommunizmus és egyéb totalitárius rendszere felé.
@nemecsek ernő áruló: de. a zsidók azok, akik csak a gyűlöletben tudják definiálni ömagukat.
BAyer ezt nagyon pontosan le is írta. mocskos kis indok-zsidók vagytok, akik a zsidóságukat csak úg tudják megélni, ha őket gyűlölik, és viszont gyűlölhetnek.

egy ilyen konrádnak, kertésznek az a legnagyobb csapás, ha leszarják őket, és senki nem foglalkozik velük. ha nem lenne ntiszemitizmus, akkor csinálnának, különben elvesztenék identításukat.

ezért a mi zsidajaink annyit gusztustalankodnak etikai alapon szerveződve, hogy előbb-utóbb egy gandhiba oltott teréz anyának is kifordulna a bele ezektől.
Ha minden így meg tovább, meg a hozzáállásotok is ez marad, nagyot fogtok ti nézni, kik kerülnek legközelebb helyzetbe, drága antifáim ... Mi lesz akkor, meg ha már nem jön be a sajtóvisítás, majd jól megbombáztattok minket? (Azt szeretnétek ám csak igazán, ugye?)

Tényleg nem kéne inkább odamennetek élni, ahol nincsen ennyi rohadt náci, meg fajgyűlölő? Ha magukra hagynátok őket, a ti elméleteitek szerint úgyis kihalnának, hát ne habozzatok, vessetek nekik véget eme nemes módon ...
@gazell16: azért nem működik, mert egy ilyen jellegű rendszerük van:

1. aki a mienktől eltérő álláspontot hangoztat, annak nincs igaza.

2. ha mégis gyanús, hogy igaza lehet, akkor is náci, tehát automatikusan az 1. pont lép érvénybe.

vannak ilyen sipifélék akik ezt meg is tudják indokolni, és vannak a fullánkos-féle egybitesek, akik erre is képtelenek.

Utóbbira jó példa ez a rövid videó:
www.youtube.com/watch?v=ZPftHtqfBSQ

A cigány tagadja a riporternek, hogy kutyát szoktak enni. A kiscigány beszól hátulról, hogy dehogynem, eszünk mi!
A cigány lepofozza, majd folytatja a szöveget mintha mi sem történt volna. Mert az ő értékrendében úgy működik, hogy ő volt az erősebb/hangosabb, tehát neki van igaza, ő mondott igazat.
Sajnos ezek így működnek.
Tenyleg ez fontos:

Minden balosnak felteszem a kerdest: ezzel azonosulni tudtok?

Fullánkos Algol 2012.03.02. 11:36:36

@gazell16: attól még hogy többre tartom a zsidókat is meg a cigókat is, attól még sajnos magyarnak születtem, hiába álmodozol
genetikának semmi köze ahhoz amit írtam
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
az előbb az értelmesebb fajta elvakultak közé soroltalak, már látom, hogy ugyanolyan egybites fasz vagy, mint a többi, érvek nélkül :)
@xenuka: majd mosd föl a padlót ha már odaélveztél miközben kiverted ettől amit ide köhintettél...te tetű

megjegyzés: ha nem ismered bizonyos szavak vagy általában szavak jelentését használd az értelmező szótárt ha azt sem érted akkor iratkozz be újból a kiscsoportos óvodába és kérjél dupla kakaót hátha az beléd tesz néhány agysejtet, csak nehogy fíkusz sejtek legyenek mert a benned levő kaktuszokkal már nem élnének jól együtt
@radikalisviccek:
Asimov efektus: Én a robot.
Amuyg tudom hogy mukodik ez, de elkepeszto
Tenyleg valtozattani kell a vilag rendjen de hamar
Barmi aron
@ekszvájzed: nem, inkabb benneteket verunk le, ha a szukseg ugy hozza majd.

nyugodj meg, kapuk majd hozza eleg eroforrast a kulonbozo titkosszolgalatoktol.
@Trompf: te is hazudozol össze-vissza, nem volt divat vitán kiabálni, fújolni,m szétfütyülni? Hát akkor mi történt szerinted a Kónya-Pető vitán? Az mdf odaszervezte az aktivistáit (asszem a Lezsák volt) és ahányszor Pető megszólalt, kezdődött a cirkusz. Így kezdődött a rendszerváltás a magyar jobboldal kottájából.
@Gábriel angyal: Micsoda akolmelegbeli csúsztatás, már csak visítva röhögni bírok! Megveszekedett fundamentalisták vagytok. Még csak a kevés eszeteket se járja meg, hogy valaki utálhatja a fundamentalizmus minden formáját, legyen az keresztény, iszlám, vagy akár zsidó. Mintha Izraelben és másutt szerte a világban minden zsidó "fundamentalista cionista lenne, a világszerte milliárdnyi iszlám vallású terrorista, vagy minden keresztény valamiféle "Családtudományi Társaság"-szerű keresztény fundamentalista. Ki veszi be ezt az agyatlan baromságot? Ki? Hát te, meg az itt kommentelő satöbbi.
@ekszvájzed:
reszemrol penzzel is tamogatnam: szerenyen de biztosan
@Gábriel angyal: Látom neked mindenről ugyanaz jut eszedbe. Benneteket sajnos saját magatokért nem szeretnek. Ki a picsa ért egyet egy habzó szájú, arrogáns pöccsel, aki saját tehetségtelenségéért az egész világot ellenségnek tekinti? Ez még nem jutott eszedbe, mi?
@rfbzs: arra gondolok, hogy te, aki elvileg az egyenlőségben hiszel (ellentétben velem) emberek között teszel olyan módon különbséget, amely módot te másoknál elítélsz (és amire hivatkozva tartod őket alsóbbrendűnek az általad favorizált csoporttal).

Ha ebben nem érzed az ellentmondást, nem nagyon tudunk miről beszélni.
@Európai Bigottság: át persze. Közben Bayerra hivatkozol, akinek a véres szája mellett eltörpül bárki más. Arra a Bayerre, aki a pártélet rovatot szerkesztette a Népszabadságban a módszerváltás előtt. Arra a Bayerre, aki emberek kiírtására, felkoncolására szólít fel egyes cikkeiben.

Nagyon vicces a náci patkány erőlködésed, de nem hat meg. Húzz a faszba az idióta skizoid képzelgéseiddel együtt.
@gazell16: magyarnak születtem, hogyne szégyellném
bár görénységben nem varsenyezhetek a hozzád hasonlókkal
több kérdésed nincs
@Gábriel angyal:

Ezt a liberalizmusról szóló SZKP idézet nem ismertem. De ma is teljesen helytálló! Köszi, hogy beírtad!
@gazell16:

az ám. és itt az igazolás, hogy sipi az ideológiai bunkóival ugyanott tart mint a cigó a pofonnal:

Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára · www.youtube.com/watch?v=RTZJmaJO4GQ 2012.03.02. 11:49:56
@ekszvájzed: nem, inkabb benneteket verunk le, ha a szukseg ugy hozza majd.

nyugodj meg, kapuk majd hozza eleg eroforrast a kulonbozo titkosszolgalatoktol.
@Rodeo36: Szia! Ha már végtelen türelmem ellenére is valamelyik trolltól agymenést kapok - tahótlanítok, az nap már letojhatom magasról, s nem kell átscrolloznom.
Valamiert nem jön valasz a azonosulas kerdesemre balrol: bajtarsi zaras vagy szegyenerzet?
Igen en is jobbanazonosulni tudok a kuytaevo cigannyal, sokkal jobban mint a vermagyar radikalisviccekkel. egy nagy lofaszt
Amúgy minden "királypárti mélymagyarnak" feltenném a "gyurcsányi" kérdést: melyik ország szuverénebb: Észak-Korea, vagy Dél-Korea? És melyik ország "polgárai" gazdagabbak, szabadabbak, boldogabbak?
Egyszerű kérdések. Egyszerű válaszok. Ennyi még a leghülyébbhez is eljut - talán.
@Európai Bigottság: Egyébként a zsidók istenének miért ne lenne fontosabb egy zsidó élete, mint nem zsidóé? A beszűkült katolikus hagyományok hitetik el az egyisten hitet, a zsidók mindig is a SAJÁT istenükről beszéltek a sok közül.
@Fullánkos Algol:

Ahogy székely barátom mondaná: Mi a neved cigány?
pejorativ ertelem nelkul
@nemecsek ernő áruló:
Ahogy thornak fontosabbak a danok es az izlandiak
ahogy Tengrinek a mongolok
stb
@radikalisviccek: en lirtam az erveimet.

barmit tehetsz, amivel nem korlatozod aranytalan mertekben masok jogait. mehetsz templomba es hihetsz barmiben. de nem mondhatod meg, ki miben higgyen. lehetsz akkroa magyar, a mekkora tetszik, de nem szabhatod meg masoknak, hogy mik akarnak lenni. magyarok, zsidok, ciganyok.. semmi kozod hozza es megis pont ugyanannyit ernek, mint te. azzal fekszel le akivel; akarsz, de nem mondhatod meg, hogy mas kivel fekszik le, ferfival, vagy novel, vagy egyszerre a kettovel, vagy shemale-lel..

ennyi. azt csinalsz amit akarsz, csak mast hagyj beken a maga ertekrendje szerint elni. meg akkor is, ha nem tetszik az az ertekrend.
@gazell16: azt kellene tisztán látni, nem a fajokkal van baj, hanem azzal, ahogyan a fajra jellemző módon viselkednek. vannak kivételek, de elenyésző a faj nagyságához képest. talán vadhajtás.környezetfüggő
@empatikus pszichopata:
Valaszom
del korea, ahol nincs orosz kommunizmus es bajtarsi szolidaritas
eszakon ez van
A jobbosoknak a legnagyobb ellensege a voros
ennyit nem tudsz?
@Dr. Boli Ch.T: nem, ezt az mdf hozta divatba, Kónya-Pető vita, valamikor 92 környékén, de a magyar "jobboldalnak" ez úgy megtetszett, hogy azóta is alkalmazza. Csak most, hogy ők találkoztak szembe ennek halovány, gyenge megnyilvánulásával, most hirtelen ez már nem demokratikus, primitív stb.
@Rodeo36:

Mi fáj?
Mitől tört ki belőled a 4 elemi?
@empatikus pszichopata: Melyik ország nacionalistább ?
Anglia, Francia, Szlovákia, Magyar ?

Egyszerű kérdések.... :)
@radikalisviccek: Mi alapján mondasz te itt bárkiről is véleményt?
Faszkalap....
@fabius kéhlek ez sok a trollok ellepték a légypapírt...cserélned kell vagy tegyél ki még sokat, mert ez sok...
@aritus: Soha a büdös életben nem volt a fütyülés más, mint a primitív bunkók megnyilvánulása.
Se most se a múltban.
@dr glaci ph 5.5 D:

Igy igaz, nem a fajjal hanem az eszmevele mogotte
de ha egy fajon belul vagy maskepp egy csoporton belul 90 % os a gyilkos akkor ott valamai bibi van nem? Te odakoltoznekl a danok koze ha aztirnak: minden nap 5 danbol egyet megeroszakolnak? ketlem
Ezert laksz budan es nem ozdon
ha a kertben egyik paradicsom fele 2 ot terem egesz evben de tele van teteuvel akkor kitepem hogy nalam ne nojjon
felolem a reten nohet sot ott jol is all neki
De azert engedtessek meg....
elmelti liberlaizmus nem cool
@Gábriel angyal: látom elemedben vagy, a környezet lehántotta rólad a korábban meglévő szimpatikus vonásokat, pont olyan lettél mint 1-2 nagyon egyszeri, akik a normálisan gondolkodóknak vállalhatatlanok, és most lehet szapulni és libsibolsizsidózni nyugodtan engem is, az ilyenektől ez számomra dicséret
Azert a kiralysagot nem kene osszekeverni a Jobbikkal csak azert mert ok is akarjak meg nem jelenti azt, hogy a kiralysag egy alapbol levetendo dolog. Jo par igen demokratikus es europai orszasgnak van kiralya. Kulonben is barmelyik Habsburg jobb munakt vegezne mint egy parlament altal valasztott elnok, persze az elnok jogkoret tovabb kene szukiteni de osszesegben egy Habsburg kiraly nagyon sokat segithetne az orszagnak.
@Trompf: Francia szlovak roman anglia magyar a sorrend az 5 kozul
ha ujat irsz az magyarok ele megy
@dr glaci ph 5.5 D:
"azt kellene tisztán látni, nem a fajokkal van baj, hanem azzal, ahogyan a fajra jellemző módon viselkednek. vannak kivételek, de elenyésző a faj nagyságához képest. talán vadhajtás.környezetfüggő"

lassan előkerül újra az eugenetika is?
@xenuka: sem a 4 elemi sem az ablak...nem tárgyalok fikuszokkal, bye
@anyósnyelv:
Ez a címlap hátránya. Minden faszkalap, kisebbrendűségi kényszerrel élő vadbarom írogatni kezd.
Csurka Spicli Pista példáján izgulhattak fel... Amellett, hogy írt 3 jó darabot, a komcsiknak spicliskedve és besúgva mindenkit a környezetéből Aczél elvtársuknak, ő lett ezeknek a "radikálisoknak"a példaképe... Végül is a komcsi mocsok összekerül a nyilas mocsokkal. A háború után is a leglelkesebb komcsi hívők, verőlegények a volt kisnyilasok közül kerültek ki. Ja kérem, a múlt kötelez, meg teljesíteni is kell... :))
Gaudi, ahogy alányalt Navrának, ezt még egyszer tanítani fogják! A seggnyalótanszék képzésén, bárgyúmosolyúaknak!
@petraeus:
egy reszevel egyetrtek
de habsburgot nekem ne emlegesss pliiiiiiiiiz
europa szellemi bukasaert ok felelosek
@petraeus: Már nekünk is van királyunk, és első lépések közt már fel i oszlatta a parlamentet.

index.hu/belfold/2012/03/01/schmitt_palt_levaltottak_lazar_es_tarsai_haditorvenyszek_elott/
@Fullánkos Algol: Az a baj a fórumokkal, hogy nem tudlak szájonvágni az ilyen böfögéseid után. Bár gondolom élőben te sem vagy ilyen nagyszájú...

Tahónak nyilvánítalak és remélem egyszer összefutunk.
@tre':
Mit szivsz? amugy szimpi ez a beszolas :)
@Hertelendi:

"Mi alapján mondasz te itt bárkiről is véleményt?
Faszkalap.... "

kb = "Mindjárt szétbaszom a pofádat, te agresszív állat!"

Érzed az önbeteljesítő jóslat súlyát? :D
@nemecsek ernő áruló: tehát most ezzel igazolod a zsidók nácisághoz való jogát?
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Ez így nagyon szép és nagyon jó, csak arra nem válaszoltál még, hogy miért kéne kötelezően elfogadnia az e mögé az eszme mögé bújtatott kötelező elfogadás diktatúráját.

Mert erre ugyanazt tudom mondani, mint az előbb, hogy ugyanúgy viszonyul a fent leírt eszme a gyakorlathoz, mint Jézus tanításai a szeretetről a Szent Inkvizíció működéséhez.
Igen szóval Németországban véletlenül leöntik Angela Merkel-t és a szeme se rebben. nincs hiszti, nincs kikérem magamnak - nem, szemrebbenés nélkül beszél tovább - mert az a szerencsétlen aki leöntötte is egy választópolgár a média közvetít és tudja hogy kell profi politikusként viselkedni. És ő még valaki is.
Na most nekünk ennyi telik - ez a szerencsétlen bekerült a magyar parlamentbe és ha nem szimpatikus választópolgárral találkozik elküldi a fenébe.
Igen a Jobbik még nem tudja, hogy a pixisből ki is lehet kerülni.
Mocskos kis primitív poszt. És tényleg az. Egy adag mocskolódás az egész.
@radikalisviccek: Játsszuk le...
azért a biztonság kedvéért szólj a haverjaidnak is...
@nemecsek ernő áruló: "Arra a Bayerre, aki emberek kiírtására, felkoncolására szólít fel egyes cikkeiben."

idézhetnél ilyet...
Ujra megkerdem:
Ki az aki ezzel azonosulni tud?

Fullánkos Algol 2012.03.02. 11:36:36
"attól még hogy többre tartom a zsidókat is meg a cigókat is, attól még sajnos magyarnak születtem, hiába álmodozol"
@gazell16: Szerintem a franciák meg az angolok a legnacionalistábbak.
A szlovákok, románok esetén sokkal inkább kisebbrendűségi komplexus okán nacionalisták, de egységes érdekérvényesítésben haloványabbak.
A magyarok nacionalizmusa európai mértékkel a béka segge alatt van.
@Európai Bigottság: Nem igazolok én semmit. De a zsidók nem nácik. Erre nem hoztál példát, márpedig te szenvedsz igazolási mániában.
@Vincenzo90: új vagy itt? az egész blog az a posztolóval együtt. vmelyik indexesnek a köcsöge tuti, azért van a zsidónáci ocsmányánysága állandóan címlapon.
@radikalisviccek:
kezdek nagyszajjal rohogni lassan:)

Bigott, xenu: tarsultok a sorozeshez marciusban?
@nemecsek ernő áruló: nem nácik? :D
ez jóóó :D nem hoztam példát?
olvasni sem tudsz te kis náci.

a zsidóknál a nácizmus alapvetés. nácizmus nélkül nincs zsidó...
Hoppá, figyelitek, mennyire otthon érzi magát ez a fasz @Európai Bigottság: ?
Szegény posztoló...
Sekély a kéje
@Trompf:
Igy is mondhatod de sorrenedrol kerdeztel nem okokrol. Erossegi sorrend mas. jartam mindegyik orszagban sokszor. Eltem is
@aritus: A ciganyokat a zsidok vedik a leghangosabban. Vajon miert?
@gazell16: elnézést kérek, ha a zsidózás, nem egyenlő a xenofóbiával.

Vagy csak zsidózik, mert annyira beépült a köznyelvbe, mint a "bazdmeg", és észre sem veszi.

Akkor legyen, nem xenofób, hanem rasszista, ez mennyivel jobb igaz?
Ez a szerencsétlen egy senki. Az igazán szomorú az, hogy a teremben ülök bent maradtak. Nekik is el kellett volna hagyni az előadót, hadd vitázzon a Navracsiccsal.
@Európai Bigottság: ó te irodalmi műveltségek magasságában tanyázó, biodiszlet te, megkönnyítem a dolgod, zsidóbuzilibbancskomcsi vagyok, jobban érzed magad akkor, a kezdeti köröket lefutottuk, mondasz valami értelmeset is, vagy maradjunk ennyiben?? ;)
@Fatal Error! System Halted!: Csupan ennyi

„Tagjainknak és a frontszervezeteknek folyamatosan meg kell szégyeníteniük, hiteltelenné tenniük és degradálniuk kritikusaikat. Ha akadékoskodásuk túlságosan zavaróvá válna, fasisztának, nácinak vagy antiszemitának kell bélyegezni őket... " -áll az SZKP KB 1943-ban kiadott - és úgy tűnik mind máig érvényes - direktívájában
Ujra megkerdem: Nulla valasz eddig :)
Ki az aki ezzel azonosulni tud?

Fullánkos Algol 2012.03.02. 11:36:36
"attól még hogy többre tartom a zsidókat is meg a cigókat is, attól még sajnos magyarnak születtem, hiába álmodozol"
@Hertelendi: LOL :D Szórakoztató a szöveg-nem-értésed, köszönöm a vidám perceket :D
@Trompf: senkit nem erdekel, ki mennyire nacionalista, amig a nacionalizmusat nem masok karara akarja megelni. tehat ugy szereted az orszgaot, ahogy akarod, ugy lengetsz zaszlokat, haogy akarsz, ugy gyulsz ossze estenkent a nacionalista haveri korben es dicsered az orszagot, ahogy tetszik.

de...

a nacionalizmusod eszkoze nem lehet masok jogainak korlatozasa. nem lehet celja a ciganyok kirekesztese, a zsidok megbelyegzese, a maskent gondokodok ellehetetlenitese, bebortonzese, szavazati joganak megvonasa, stb.

egyszeruen errol van szo.
@nemecsek ernő áruló: nem engem, hanem a valóságot.

@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: én elmondtam, az nem az én hiányosságom, ha nem értetted meg.
"olyan igazi egybites fórum troll fejedelmi"

lehet még belőlem is országgyűlési képviselő!
Megnézve a videót egyszerűen védhetetlen a Gaudi ...
Ezt nem lehet kidumálni. Ezek után azt se fogja kidumálni, hogy de ők demokraták.

Viszont a közönség meg túl gyerekes volt.
@xenuka: nem. beleivódik. környezet, család. a minta amit lát. ennyi
@Trompf: talán azért mert azt látják az emberek ha itthon a nacionalizmust emlegetik csak a primitív magyarkodó legalja veri a mellét. Ráadásul joggal aggattam a jelzőket a jelenleg magyarkodókra mert fingjuk nincs mi az a hazaszeretet, gyakorlatilag csak az ország megosztottságát erősítik. Szóval elég rossz a marketing. Ez ugyanúgy igaz a vadliberális hülyékre (pedig nem lenne rossz a liberalizmus) meg a fideszes droidokra (a konzervatívizmus sem az ördögtől való csak itthon ami csinálnak vele...). Ha megnézed a közvélemény-kutatásokat már az ország felének nincs kire szavaznia. Számuk valszeg még nőni fog.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

sipos te szerencsétlen bezsívott hülye...

"a maskent gondokodok ellehetetlenitese"
hát itt mi történt, amiről a blog szól?
pár zsidófasiszta hülyegyerek - minden ismeret nélkül - el akarta lehetetleníteni valakinek az előadását, csak mert más a véleménye...
@xenuka:
"etikus viselkedés - a csoport szabályai szerint
közös értékrend - a megszegőket megtorolják rögtön
célorientáltság, növekedni akarnak
belső stabilitás megteremtése
olcsó gyorsan és jól működő állam (fenntartó gépezet) "

Etikus viselkedés: majd mi megmondjuk mi az etikus (valami nem lesz etikus attól, hogy egy "csoport" úgy gondolja)

Közös értékrend: kinek az értékrendje? Milyen értékrend? Ki határozza meg?

Célorientáltság: minden ország növekedni akar (gazdaságilag legalábbis).

Belső stabilitás: megtorlásokkal, megfélemlítéssel, erőszakszervezet felállításával?

Olcsó, gyorsan, jól működő állam: ha valaki a szolgáltató szektorban dolgozik, az tudja, hogy e három együtt sosem fog teljesülni, maximum csak kettő.
@Európai Bigottság: jahh, kimaradt akkor, hülye is vagyok, ok, megbeszéltük, ettől még értelmeseket nem mondtál, na ennyi elég troll etetésem nem szerepel a tevékenységeim között

"A nap vértóba száll, Vérszagra gyűl az éji vad: Te tetted ezt, király! Levágva népünk ezrei, Halomba, mint kereszt, Hogy sírva tallóz aki él: Király, te tetted ezt!”
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Arany forog a sírjában, hogy egy magadfajta köcsög - aki ráadásul írni em tud - gyalázza meg művét...
@radikalisviccek: azert, mert ha az eszkozeid az en jogaim megsertesebol allnak, akkor azokat az eszkozoket nem alkalmazhatod.

es nincs itt diktatura. ez az idologia a te ertekrended pont ugyanugy vedi mint az enyemet, egeszen addig, amig nem akarsz masok viragoskertjeben vasalt bakanccsal ugralni. nem mehetsz at a szomszedodhoz rendet rakni, ha szerinted ott rumli van. egyszeruen az az o maganterulete es neked ott csak akkor van keresnivalod, ha meginvital.
@Rodeo36:

nem értem mi bajod, de igazán nem is fontos.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Ha ennyire gyűlölöd ezt az országot, hogy képes lennél erre, miért nem mész el innen, és hagyod a népét végre békén, a saját életét élni, a hites lelki testvéreiddel együtt, te nagyon igaz és becsületes, tiszta ember ???

Csak az olyanok miatt írok ilyeneket, mint te, és a társaid, ezt vagy nem veszitek észre, vagy épp ezt akarjátok, hogy aztán gyűlölködhessetek. Provokáció.

A titkos szolgákat meg külön nagyon szereti mindenki, keserves évtizedek óta, jó is, hogy mondod ... Tudtam, hogy rájuk mindig számíthatunk :)
@Dr. Boli Ch.T:

Ilyen durván már régen özönlötték el az orkok a pályát! :DDD

Előre hulljunk el a csatában az Ő nevével az ajkunkon!
@Európai Bigottság: koszonom, hogy demonstraltad miert is egy beteg ertekrend a tied:-)

ez pl remek pelda arra, hogy mik azok a megnyilvanulasok, amikhez nincs jogod. nincs jogod kisajatitani pl Arany Janost es megszabni, ki idezheti es ki nem, ki olvashatja, ki nem es ki hogyan es mikent ertelmezi, fogja fel a muveit.
Nem kívánom érdemben kommentálni a dolgot, mert ilyen szint mellett, rangon aluli, de azt azért bevallom, szívemnek kedves ez a vergődés...
A kedvenc amerikai választási reklámom:

www.youtube.com/watch?v=9pcVDmX4ho4

Bármely hasonlóság a mai magyar viszonyokkal nyilván csak a véletlen műve.
@Vincenzo90: "Mocskos kis primitív poszt. És tényleg az. Egy adag mocskolódás az egész."
Egy nagy lótüdőt, a videó alapján még visszafogott is volt.
@gazell16: nos ebből látszik, hogy mindenki az elmúlt rendszer csecsét szopja/szopta, illetve önmagának be nem vallva könnybe lábadt szemmel réved a múltba, mert kiválóan hasznosítják a másik oldalon is ezt a direktívát, csak épp ellenkező előjellel.
@blah: TE oylan tavol alsz az en magyrasagomtol mint en nmekkatol
maradjunk ennyiben
A DK Fletót futtatja, ami nyilvánvalósan katasztrófa a választások szempontjából.

Az LMP-t kinyírták a régi elvtársak, mert nem akart Fletóval közösködni. (Nem lepődnék, meg ha felbukkanna még Oszkó, Bajnai, vagy Kuncze az élen)A Chon féle buzi,travi, pedofil
vonallal egyébként is olyan rétegpárttá vált, amit nyugodtan visszakeresztelhetnek SZDSZ-re.

A Szocik azzal a bikicsunájos celebbel erőlködnek aki akkora antitálentum, hogy sírni tudnék, ha eszembe jutpl. a moonwalkerezése.

A Jobbik, Gaudival és a " Ezt majd a folyosón megbeszéljük!" Zagyvával lenullázza rendszeresen a kormányzati potenciálját.

Szóval a Fidesznek ezek után csak egy kávéra és egy ásványvízre van szüksége a győzelemhez.
Szerintem
@Rodeo36: átjöttem a délelőtti kedvenc fórumomról, mert szó szerint kitavaszodván csomó légy,csótány, hangya ébredt napsütésre. Itt sem jobb!
@gazell16: ebben egyet is értek veled, nem is akarnék úgy magyar lenni ahogy te...
@ekszvájzed: mert rajottem, hogy az nem megoldas. le kell beneteket gyozni. kotelessegunk az emberiseggel es europaval szemben.
Ujra megkerdem:nr 5
Ki az aki ezzel azonosulni tud?

Fullánkos Algol 2012.03.02. 11:36:36
"attól még hogy többre tartom a zsidókat is meg a cigókat is, attól még sajnos magyarnak születtem, hiába álmodozol"

Xenu videoja kemeny
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ezeknek meddig tart a munkaidejük? mindegy. majd este jobb lesz, kevesebb barommal könnyebben boldogulunk
@blah:
Es hogy? ezt is tudod nem? mert en ciganykent, felverukent, kimondhatetlan nevukent nem tudok ez teny
Most kimegyek ebedelni, koser ciganypecsenyet kerek a tiszteletekre
End of trollosation..
@Kalmár: Tedd azért hozzá a börtöncellát, mert arra is szükségük lesz...méghozzá hosszú ideig...Orbánék nem ússzák meg!
szokesz, ebbe belenyultal, erre hivatkozik az egyenlito tv is ...elore...kitartas eljen Vona ;)
@gazell16:

Ugyan miért kéne ezzel bárkinek azonosulni? És a te véleményeddel miért kéne?

Amúgy gyorstalpaló hülyepolitikusoknak tankönyv első lecke: SOHA nem küldöd el a picsába a választókorú állampolgárt, mert utána hiába akarod leszopni a cetlijéért meg a szavazatáért.
jáj, de báncsák a Magyart, mind ide jött, mint légy a szarra, és elárasztották a blogot. Pfúj. A sok komplexusos pöcs. Aki attól érzi magát jobbnak, hogy szidhatja a zsidókat meg a cigányokat. Mert ha azok olyanok, akkor hozzájuk képest ők Einsteinek, vagy Robert Redfordok.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

"az az o maganterulete es neked ott csak akkor van keresnivalod, ha meginvital."
Az a baj, hogyha ugyanezt megpendítem a bevándorlókkal vagy a betörőkkel kapcsolatban, egyből nácizás a vége a dolognak.

Az egész ügy úgy fest, hogy adott volt egy hosszú történelmi folyamat ebben az országban, amelynek köszönhetően még ma is magyarul beszélünk, és túléltünk elég sok olyan dolgot, amelyet mondjuk sok más nép nem tudott.
Ebben a folyamatban volt egy erős megtartó erejű szellemi háttér, amelynek alapja a fontolva haladó vagy radikálisan újító, de alapvetően konzervatív, a természetesen kialakult hierarchiát, szokásjogot, hagyományokat tisztelő világnézet.
Nem emelte piedesztára a csőcselék véleményét, cenzusos, jól működő demokráciájában mindenki képességeihez, érdemeihez mérten élhette saját, a közösség számára is hasznos, azt gyarapító életét.
Viszont életének csak azon részeit vitte a köz elé, amelyek ezt a fejlődést szolgálták.
Nem állította be az ezzel ellentétes tetteit, ideológiáit egyenrangúnak azzal, amely a tízezer éves emberi történelemben a fejlődés és gyarapodás rögös útját jelentette, és ami elvezette az emberiséget addig, hogy egyáltalán erről vitatkozhassunk.
Pl. a házasságtörés ugyanúgy elterjedt volt, ahogy ma is, de botránynak számított, ma meg külön erről cikkeznek, hogy hogyan leplezd a félrelépéseidet.
Az emberek azt vitték a köz elé, amely annak a javát szolgálta, és nem a dekadenciát hirdette.
Adyról mindenki tudta, hogy alkoholista, Csáthról azt, hogy morfinista, mégsem ezzel próbáltak hírnévre szert tenni, és eszük ágában sem lett volna pl. morfinista felvonulásokkal népszerűsíteni ezt a szokásukat, mert értékrendjük azért volt, és tudták, hogy ez romboló hatású.

Vég nélkül sorolhatnám a dolgot, de szerintem ennyiből is átjönnek neked a párhuzamok, és az, hogy mi is a probléma itt.

Nem a magánterületről vitázunk, és hogy ki mit csinálhat ott. Hanem a közterekről, és arról, hogy ezeket már rég a ti ideológiátok uralja, erőszakosan és kizárólagosan.
Hogy még egy turul-szobor is szúrja a szemeteket, hiába van kiplakátolva a város a dekadens mocskaitokkal, ti el akarjátok dönteni, mi lehet kint és mi nem.

Lassan azokat a dolgokat, amelyek lehetővé tették ennek a civilizációnak a felemelkedését - összetartás, családi kötelékek, stb. - háttérbe szorítjátok, démonizáljátok, és lassacskán minden helyet betölt a szélsőségesen liberálistól értéksemlegesig terjedő, finomhangolt heterogén propagandagépezetetek.

-------------
szándékos szövegértési és értelmezési hibákra nem válaszolok.
@xenuka: hmm

elgondolkodtatott..
szoval amelyik barmot nem lehet szep szoval meggyozni arrol, hogy ne sertse meg masok jogait, azt labon kell loni?

rendben:-)
@Dr. néma bárány: pont mint más esetben pl. az ügyfélnek mindig igaza van, igaz itten a rögvalóság magyarhonában ez nemzedékek óta elfeledett fogalom
ez a poszt elérte a célját.
Cél volt=sok hozzászólás azáltal hogy címlapra kerül mert a címben ott a Jobbik!

Szégyen, hogy azok a fiatalok akik ott voltak , ilyen tiszteletlenül beszélnek és viselkednek egy ügyvéddel aki mindig amellett áll ki ami jogszerű és az ellen harcol ami jogtalan!

Ha véletlen a jogszerű megegyezik azzal amit a fidesz csinál akkor nem fog csak azért vitába szállni mert ő "ellenzék" hanem ez esetben egyet fog érteni a kormánypárti emberrel.
az ilyen bekiabälos kis buzi diäkokat a többieknek kell kemenyen seggbekurni szünetben, ezek´ugyis azt szeretik
@Dr. néma bárány:
sanszos, hogy akik ott fújoltak, sosem lesznek a Jobbik szavazói, akárki akármennyit nyalna is a cetlijeikért :)
Ez egy - sajnos - vulgáris elhatárolódás volt ettől a csoporttól, amit az öt perces érvek nélküli füttykoncert után annyira nem is csodálok.
Gondolj itt Demszkyre, aki azért majdnem 20 év alatt bőven elég kárt okozott ahhoz, hogy tojással dobálják, és mégis teljesen kiborult, amikor találkozott azzal, hogy őt mennyire rühellik.
És most szembesítsd ezt akár Gaudival, akár a Jobbikkal, akikről annyit tudnak ezek a sípos zsenik, hogy ideológiailag nem értenek vele egyet, és hiába nem tapad a kezükhöz az ország szisztematikus kirablása, mint a kormányt megjárt pártokéhoz, mégis ellenszenvesebbnek tartják azoknál. Ez pedig szerintem nem normális dolog.
@gazell16: tök egyszerű, ami a közösség egy irányba való elmozdulását szolgálja támogatom ami meg a széthúzáshoz vezet azt nem.
hehe tiszteletlenül, ez van ha a fagyi visszanyal :)
@mx1: te meg egy hülye fasz vagy. Vajom miért?
Én nem fütyültem volna, hanem ütni kell a tetves jobbikos álmagyar náci szarházit! Keményen, kíméletlenül!
@radikalisviccek: nincs semmilyen elojogotok. irhatsz barmennyit, ereszteheted barmilyen bolere a mondanivalodat, nincs elojogotok. a turulra is kell epitesi engedely, ha nincs, el kell bontani. mert a turul sem er tobbet, mint barmelyik mas kozteri szobor.
az pedig, hogy neked nem tetszik a hazassagtopres nem jelenti azt, hogy jogodban all azokat korlatozni, akinek tetszik. mert jogaban all, hogy tetszen neki. es jogaban all, hogy hazassagaot torjon es jogaban all, hogy ezt eltitkolja, vagy nagy dobra verje. neked nincs jogod ezt megtiltani.

a drogfogyasztasi szokasokkal kapcsolatban az ismereteket nem potoljak a nacionalista legendariumok, miszerint "biztos aze' dorgozik a hulyegeyrek, me' ezt latta atttol a buzitol az mtv-n"(kozben kikerik a masodik kor sor-konyakot es ragyujtanak megegy szofira...). azert drogozik az a hulyegyerek, mert drogozni akar sajat elhatarozasabol. ha nem akarod, hogy a gyereked drogos legyen, akkor legyel felelos apa, de a felelos apa a gyerekevel torodik es nem a kulvilagot tiltja be. az ugyanis hazugsag.

egyszeruen ha a te ertekrended szerint tiszta eletet akarsz elni, akkor elj ugy. de kuzdj meg erte. kuzdj meg a kisertesekkel, kuzdj meg azzal, hogy masok maskent elik az eletuket.

de ha minden mast betiltasz, akkor azt bizonyitod, hogy az ertekrended egy kontraszelektalt szar, ami csak akkor eletkepes, ha semmi mas nincs.
@Kassian: az egész az oktatás hibája.
Ha egy bizonyos elvárt értelmi szint alatt nem próbálnának írni-olvasni tanítani, akkor te sem röföghetnéd itt az agresszív faszságaidat :)
500 hsz fél nap alatt. atyavilág! :) mi történt, m a lényeg? na majd este átfutom, ki mit szólt
@longlife: a mai világból teljesen eltűnt a tisztelet bármi és bárki iránt. nem létezik, nem trendi. most a mindenki bekaphatja, mert én mutatom meg, ez lett a divat, amit itt is láthacc. az érvek és a személyeskedés fordított arányossága.
@Pantagruel: felesleges, a 80-90% értelmetlen extraszéljobbos fröcsögés
@radikalisviccek: Hát a tolvajnak nem tetszik ha más@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Rossz hírem van. A liberalizmus pedig saját magát számolja fel és persze azokat akik azt hiszik ők a "szabadság" alfája és omegája. :)
@gazell16: erre nem lehet válaszolni.ismerem fullánkos Algol elvtársat,nagyon nehéz gyerekkora volt.mikor anyukája megkinálta egy falattal,apukája kiverte a szájából.láncon tartották 14 éves koráig és azt hazudták neki ,azért,hogy el ne lopják. mikor e szörnyű eset után elkezdte az iskolát,a kis pajtásai hátba verték,lecsulázták,merthogy ,állítólag nagyon bután tudott nézni. és ezek csak a kis esetek.nem csoda,hogy ennyi szenvedés után az agy megbomlik.csoda,hogy Algol elvtárs mégis ily vidáman,elfeledve ezen retteneteket,jókedvűen megossza velünk életigenlő gondolatait.
@dr glaci ph 5.5 D:

Este megfújjuk Helm Kütjét, és kirontunk Kürtvárból és szétcsapunk köztük!

A maradékot meg lenyomják a Huornok, mint a bélyeget.
Nem értem, Gaudi-Nagy Tamást miért zavarja egy ilyen kis performansz, csak azt kapja, olyan stílusban amit megérdemel.
Amúgy a Jobbik egyébként képvisel is valamit, vagy létezik a magyar politikai szenyvíz tetején, mint friss kula? Mert mondjuk a Szent Koronára hivatkozni és utána EU zászlót égetni olyan, mintha egy zsidó a Tórát égetné.
@Kassian: Na veled mi történt? Ezek szerint a tettlegesség nem csak a hülye egybites jobbernácik velejárója?? :)
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

A kontraszelekció legmagasabb foka az lesz, amikor a divatbuziságtól és promiszkuitástól kihal az emberiség a szenvedély- és nemibetegségeknek köszönhetően, és ti ebbe az irányba toljátok el a dolgot.
Nem az egyén nagydobra verése, hanem központilag irányított propaganda igyekszik elfogadottá és menővé tenni ezeket a viselkedésformákat.

Ez ugyanúgy állásfoglalás egy értékrend mellett, mint az enyém.

Az a te dolgod, hogy leköpöd azok eszméit és adott esetben a sírját is, akik nélkül vagy nem léteznél, mert a szüleidet-nagyszüleidet lemészárolták volna az életképesség útján maradt népek, vagy áldozata lettél volna pl. a születésszabályozásnak, mert anyukád nem tudta volna megmondani, kitől vagy, és inkább kikapartatott volna a faszba, esetleg rájön 3 éves korodban, hogy ő egy leszbikus néger delfin, és bebasz egy intézetbe.
Undorító és hálátlan dolog, de végül is a magánügyed.

De azt nem árt, ha észreveszed, hogy a felelősségvállalás terhe alóli felszabadulás az, ami az ösztönemberek számára vonzóvá teheti az általatok propagált mocskot.

Ti azt gondoljátok, hogy a gondolkodó ember nem felelős a nem gondolkodó társaiért, mi viszont ezt máshogy látjuk.

Ha korlátot tesznek a kilátóra, azt nem azért teszik, hogy te vagy én ne ugorjak le róla, hanem azért, hogy a kisgyerekek ne essenek ki, amikor rohangálnak, és esetleg a szüleik nem figyelnek kellően rájuk.
Ti ezeket lebontottátok, mondván, ne korlátozzuk a jogokat. Igen, neked és nekem is kényelmesebb így, csak ez kibaszott nagy felelőtlenség a gyerekeinkkel szemben.
Mert én úgy fogom nevelni, hogy ne menjen el a széléig, talán te is, de sokan - más korlátok kitépésének köszönhetően - le se fogják szarni. Vállalod a felelősséget az áldozatokért?
Vitaest Pintérrel és Vonával, Gaudival Navracsiccsal - szépen készítik elő a Fidesz-Jobbik technikai koalíciót.
@Pékszakállú Henceg: Miért szerinted van valami összefüggés a Szent Korona és az únió zászlaja között?? :)
@pástétom: a Parlament étkezőjében viszont látták Schiffert és Gyöngyösit együtt kajálni. Lopakodva halad előre a Jobbik-LMP koalíció ;)
pl a tízparancsolattal mi gond? mózes zsidó volt, ráadásul dadogott is. melyik részét nem lehet elfogadni? azért valamilyen határok között kell kijelölni a társadalom szerint is elfogadhatót. aki ezt nem tudja elfogadni az ö dolga, ha támadólag lép fel ez ellen, azt tényleg lábon kell lőni! (de előtte egy kis bangi-bangi)
@radikalisviccek: egyelore ugy nez ki a dolog, hogy a vilagon a homo sapiens TULSZAPORODIK

tehat az egesz feltevesed egy hamis tenyen alapul. tehat a felelmeid alaptalanok. azaz az egesz eszmefuttatasod csak paranoia valosagalap nelkul.

es mindenki sajat magaert vallalja a felelosseget. a szabadsag ugyanis nem mas, mint felelossegvallalas a sajat dontesesekert. es nincs jogodban masok donteseit korlatozni azert, mert te nem tudnad az o dontesenek kovetkezmenyeit elviselni. akkor ne donts ugy, ahogy o dontott, donts ugy, ahogy te elbirod a felelosseget. de akkor sem korlatozhatsz masokat, csakis sajat magadat.
@Gábriel angyal: Gondold végig, ki(k)től kaptuk a Koronát, és miért, és aki kapta, mit is tett.
@Gábriel angyal: nekem is van egy rossz hírem, a diktatúrák is felszámolják magukat elöbb-vagy utóbb, csak a hozzávezető szenyvedés mértéke a kérdéses
@Gábriel angyal: marmint szerinted.

de ugye egyelore egyetlen karikaturat mutattal de egyetlen ervet sem hoztal fel.
@radikalisviccek: Hát ott állítólag látták már Zagyvát meg cenzor Lendvait is együtt kajálni. Azért az még izgisebb szerintem :))
Értem a széljobbos felháborodást, evégre a Corvinuson fordították a jobbik ellen a saját fegyverüket, miközben mindenki számára nyilvánvalóvá vált a jobbik csontig ható nyelve a fidesz seggében. Szar ügy, evégre a hitelesség látszatának utolsó morzsáit zabálta fel tegnap ez a diákokkal ordító, fenyegetôzô, de Navrával elkedélyeskedô "jogvédô". Aha, hiteles ember. De tényleg! :)
@Pantagruel: az a lényeg, hogy báncsák a hazafi Gaudit, meg kell őt védeni a sok buziköcsög gyurcsányista liberálzsidótól.Ezt a védelmet látod a hozzászólások számában:)))
@Pékszakállú Henceg: Te most komolyan gondolod, hogy a mostani úniós tákolmány ugyanazon szellemi és erkölcsi alapon áll, mint akik pld. nekünk koronát adtak??? Ne neeee. :)

Szegény kónbendit vagy martinsulc ha ezt megtudja, előre forogni fog a sírjában. :)
@blah: Pontosan. De ehez kell egy kozosssegi eletcel az egyenin kivul. EZ nincs meg sokban
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Linkelhetnék is egy nagyon jót de akkor meg azt írod, hogy te olyasmit nem olvasol. Meg aztán egy kép többet ér ezer szónál. :)
Úgy látszik Gaudi nem szereti a másként gondolkodókat..
@angyalföldi partizán:
Ez kemeny... meg nekem is
Parittyaval etettek?

MAs: miylen beteg kell legyen valaki hogy egyszerre 4 nickkel irogat a forumba:)
@pástétom: jaja, nekem is vmi ilyen jár a fejemben. Napvilágra kerül, amit eddig titkolni és tagadni próbáltak, hogy fidesz jobbik két jó barát, a fidesz keletetőjéből jött a jobbik.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Így is van de miből gondolod, hogy én diktatúrát szeretnék?? :)
@Gábriel angyal: igen. Mégpedig a globalizáció.
@aritus: Ezt a verziót még nem hallottam. Köszi. :)
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Ne csúsztass! CSAK OTT VAN NÉPSZAPORULAT, AHOL NINCS LIBERALIZMUS, és CSAK OTT VAN GAZDASÁGI NÖVEKEDÉS, AHOL ÖSSZEFOGÁS VAN. Akkor is, ha ezt diktatúra útján érik el (Kína), akkor is, ha normális, belső, hagyománytisztelő értékelv mentén (Japán). Ez baszottul csúnya öngól volt.

Nem hiszek ebben a beteges egyenlősdiben, és ha te nem érzel felelősséget embertársaid iránt, az azt jelenti, hogy még a liberalizmus humanizmusát is elveted.

Mert szerinted az korlátozza egy csöves jogait, ha megtalálják bebaszva, magát összeszarva-hugyozva, összekaparják a szociális munkások, melegebb helyre viszik, lemosdatják és megetetik; ellenben ha kint hagyják megdögleni, az az egyéni szabadság megélésének a csimborasszója.

Remélem érzed, hogy ez nem normális álláspont.
@dr glaci ph 5.5 D: "pl a tízparancsolattal mi gond? "

melyik 10 parancsolat? a zsido, vagy a romai birodalom altal atirt?:-)

mondjuk nekem mindkettoben van egy tetel, ami ellen komoly ellenveteseim vannak...
es ez a ne paraznalkodj;-)
Koronat kaptuk... szolgalelkuseg effektus
EZ genetikai hiba nalatok?
Utana kene nezni kitol is kapta a (reszben) hun koronat Sztistvan:) Fogalmatlan muveletlen banda
@Gábriel angyal: magasabban, mert akkor régen, főleg a vér-vas-halál volt az alap, most ez azért visszább szorult, és új humanista értékek kerültek bele /pl.emberi jogok/ és én nem siratom az inkvizició visszaszorulását sem ;)
@Gábriel angyal: bezzeg az ukránok nem szaroznak, ők legalább verekednek a parlamentjükben:)
@Penivaldes: Meg a másként gondolkodók a másként gondolkodókat. :)
Azt mondta: mocskos kis primitív diktátorok vagytok.

Mivel meg sem hallgatták, csak szajkózták a primitív cionista mocskolódásukat szegény megvezetett ifjak.

Te süket vagy? Vagy csak a szokásos szánalmas csúsztatás ez is. Az ilyen írásokkal csak lejáratjátok magatokat. A választásokat nem ti és a tizenkét tapsikoló haverotok dönti el, szerencsére.
valaki mondja el a lényeget :D
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Mi azzal a abaj? Nem szabad bűnős tekintettel nézni mások asszonyára.
a lényeg abban van, hogy megteszed e, erről van egy rövid kis történetem.
@Gábriel angyal: mert akiket támogatsz, azok meg akarják mondani másoknak, mi a jó a kedves, és üdvözítő, és hogyan kell élniük, na a diktatúra az pont ez
Most akkor lehet kifütyülni hülye politikust vagy nem lehet?

Én azt látom, hogy Demszky alatt mivé lett Budapest és a BKV.
Bezzeg Tarlós vezetésével. Ez maga a Kánaán.

Úgy gondolom vagy mindkettőt vagy egyiket se illik tojással dobálni.

Az meg elég kevés, hogy a Jobbik még nem lopott kormányzó pártként.
Morvai úgy van az EU-ban, hogy ellene kampányolt. Ha nem ért vele egyett miért veszi fel a nem kevés fizetését és egyéb juttatásait az ottani munkájáért, ami annyit is érhet.
milyen választópolgárok?

a jobbik szavazók konfrontatívak, nekik tetszik, ha gaudi elküldi a sípos kis geciket a picsába...

tulképp nekem is tetszett:), az odaállított kis szőke azt sem tudta, miért vagy mi ellen sípol, nagyon buta szegényke
@Dr. néma bárány:

Ne kerulgesd kisapam
Egyik elvtarsad leirt egy iylent es egy gerinces nagyliberalis sincs itt aki a nyalfroccsentesne kivul aztirja: Amit a srac ir az szegyen es legalja. Egyetlen egy sem volt kozuletek aki kikerte maganak, ellenkezoleg, cinkosok kozt gyilkos aki nema. Vagyuis egyetertes van kozettek e temaban. Innen kezdve egyetlen egy harakon se csodlakozzatok ami jobbikos vagy puszta magyar szajabol a szemeteken landol
Ezaltal minositettetek magatokat
@Gábriel angyal: mit gondolsz, a kereszténység nem egységes Európát akart? De. Volt is közös nyelv, a latin. Aki számított, és hatni akart korára, az a latint használta, akár politikus, akár művész, akár egyházfi, akár tudós. Nem pedig az anyanyelvét. Az baszott oda Európának, amikor a kötelező népoktatás bevezetésével a nemzeti nyelven kezdett az oktatás folyni, a nagy nemzeti öntudatra ébredés miatt. A vége ennek a 20. század lett, két világháborúval, totalitárius eszmékkel és diktatúrákkal.
@bigthereal:
A szoke szinvonala tenyleg kemeny volt.
Mint az egesz esemeny
@felebarát: önérzetesen sértett extraszéljobb fröcsög vádol és rombolja azt, akinek sértő a posztolt stílus
@aritus: és a tudomány nyelve az angol lett
De ha szeretnétek ezt a stílust meghonosítani Magyarországon, (az ordítást, sípolást), akkor igen kevés baloldali és liberális politikus fog a jövőben megszólalni.
Esetleg egy hasonlóan agresszív Jobbik-szimpatizáns csoporttal majd elbeszélgethettek legközelebb, mert tuti, hogy elkísérik.
@aritus: szokás a nacionalizmusra meg a vallásra fogni a háborúkat, holott azok alapja mindig gazdasági érdekellentét:)
@dr.maybach:
reszigazsag
de a valasz: mindkettot megdobhatod ha tolvaj
es mindkettot bortonbe ha lop
valamitn mindkettot azonos ido utan iteld meg ha lehetseges
mert az nem jar hogy tarlos apank megorokol egy romhalmazt es egy ev utan aztmondod neki: baszki nincs 7 metro es midnen valtozatlan
Ellenben nincs roman zaszlo budapesten
es karolyi szobor sincs lassan hala a fennvalonak. O volt a 20 sazad lesuyttobb hazaaruloja
Morvai es eu: reszben jogos, de kenyszerhelyzet: azert fogadja el mert ott elmondhatja nagykozonseg elott amitol felnek mitn a tuztol. Sajat feygveruket felhsznaljuk ellenuk: demokracia, sazbad velemenynilvanitas
Akkor ez is belefer
Morvai helyett leadnam a fizumoat valami magyar alapitvanynak csak a kulfoldi ut szuksegeseggeire tennek felre es akkor kuss lenne
@gazell16: szerencsetlen hulye:-)

besultel a kontans provokacipoval es azert is mi vagyunk a hibasak, ugye?:-DDD
Ha ezen az ultra liberalis poszton ennyire kiegyensulyozott a komcsi, maci parositas akkor egeszen jo elojelek lathatoak a kov valasztasokra vonatkoztatva. MEgnyugtato
Szerepcsere van, hatha ez is eltart vagy 50 evig
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Semmivel sem jobban akarják megmondani mint, ahogy tette vagy tennék a szoclibek.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
A nőnek is joga van a választáshoz. Ez már nem az a kor, amikor asszonyainkat az idegen faluból elrabolhatták! Létre kell hozni a helyet, ahová minden házasságra készülő nő beléphet!
:)
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: a társadalom által elfogadható normaként hoztam fel példaként, azért kezdődik a mondóka így "pl". a paráznaság alatt mit ért a nyájas olvasó? ha azt hogy bárhol bárkit bármikor, akkor értem, nem érted. nem vagyunk egyformák. nem tudom mióta vagy ivarérett, de ha eddig nem tűnt fel, hogy igazán azzal tucc 1 jót dugni akihez van érzelmi kapocs, akkor nagy szarban vagy és még fel sem tűnik. a rómait kirándulni vitte volna a hegyre? azok kőtáblák voltak nem egy laptop.
azt hiszem Gaudit tanítani fogják a politológusoknak :D

és ő ügyvéd, és véd..ajaj..képzelem a tárgyaló teremben is így beszél..szegény védence, vagy ő is a nemzet érdekét tartja szem előtt. :D
@Penivaldes: a nonek joga van a valasztashoz...?

csakis a no valaszt:-D

mi ferfiak maximum kuzdhetunk mint szunyog a viharban, hogy minket valasszanak:-D
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy minek örültök?
Megint sikerült bebizonyítanotok, hogy csonthülye sötét birkák ellenzik csak a jobbik politikáját.

Gratulálok. További kellemes rettegést és elhülyülést! :)))