Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.12.28. 05:25 Fabius

MTVA és a házhoz könyörgött lófasz esete

Címkék: fidesz éhségsztrájk közmédia nmhh

Tulajdonképpen röhöghetnénk is. Mert az mindig röhejes, ha az aktuális hatalom ostoba janicsárjai házhoz könyörgik a lófaszt, és amikor megérkezik büszkén mutogatják ország-világnak micsoda hőstettet is vittek ők végbe a beszerzéssel. Röhöghetnénk, ha nem lenne az egész végtelenül szánalmas, és nem arról állítana ki bizonyítványt, hogy itt tart a mi orbánista autokráciánk 2011 végén, Európa közepén.

17 napja tart az éhségsztrájk háború, ennyi ideje sztrájkol a Nagy Navarro Balázs és Szávuly Aranka féle maroknyi társaság a hiteles hírszolgáltatásért. Szerintem nem kell a részleteket elmesélni újra, a Lomnici retusálástól a temetői zenés-reflektoros nyomásgyakorlásig képben vagytok nagyjából mindennel. Új fejlemény, hogy Nagy Navarrót és Szávulyt tegnap kirúgták az orbánista rezsimre annyira jellemző gyáva és gerinctelen módon. Az "örömhírt" jellemzen hamarabb közölte a Királyi Hírszolgálat, mint ahogy az érintettek értesültek róla. Gondolom a Kunigunda utcai bejárat előtt demonstrálók nem voltak elég közel ahhoz, hogy időben kézbesíthessék nekik a döntést.

Ha ezzel úgy gondolja az MTVA, hogy véget vetett a dolognak akkor rossz hírem van: az csak most kezdődik. A szánalmas és tehetetlen vergődés amivel a sztrájkolókat lejáratni igyekeztek visszaüt, a módszer mellett egyre kevesebben megyünk el szó nélkül. Az internet mémje lett a Navarróékat lejáratni igyekvő mosakodóoldal, amivel nem a méregfogat sikerült kihúzni, hanem a szopórollert a garázsból kitolni. A kommentelő fészbúkharcosokat olvasva az is kevésbé fájt volna, ha a megérkezett lófasszal Böröcz "Nádasdy ügynök" István föltérdel az inszeminációs asztalra, és az elvégzett műveletet élőben adja a Magyar Királyi Televízió retusálatlan híradója este fél nyolckor.
A kirúgáson felháborodott és közleményezett minden politikai alakulat, én is csak egy embert hiányoltam: a hiteles hírszolgáltatásért harcba szálló kijafasztomit. Esetleg rajzolhatna egy újabb ugróiskolát valamelyik járdára, hátha azon is kitáncoltatnak valakit, ahogy Élő Gáborral tették. Bár könnyen lehet, hogy az is mindegy lenne, mert ugyan Hírhamisító P. Danit KónBendit díjjal jutalmazva lefokozták, a hírhamisítás ugyanott folytatódik ahol abbamaradt.
Kedves Szalonnamária!

Minek kell történnie, és főleg hányszor, hogy az egyébként erre kitalált tekintetes hivatal foglalkozni kezdjen ezzel komolyabban? Az gondolom kevés, hogy a NERen kívüli Krisnások ételosztó akciójának apropóján az ahhoz köze nincs, de NER kompatibilis Ökomenikus Segélyszervezet számára igyekeztek ezek a kufárok lóvét gyűjteni a számlaszám mutogatásával. De az vajon elég, ha a Mozgáskorlátozottak Országos Egyesületeinek Szövetségébe is sikerült beletörölni a lábukat? Vagy legyintsünk erre is, a hülye rokik faszt pofáznak, mosolyogni kéne itt a nagy jólétben és nem sanyarogni mindenféle kitalált marhasággal. Értem én, hogy a Klub Rádió frekvenciájának kiszervezése időrabló és megterhelő feladat, csak szarok rá. Szerintem a lepkefinggal egyenértékű kimutatásokat gyártani arról, hogy az m1 vesztette a legtöbb nézőt, és az elfogultsági versenyben is szoros harcot vív a dobogó harmadik fokáért. Nem különösebben hat meg az sem, hogy ez szerintetek sincs jól, mert "elméletileg ennek a csatornának kellene a legszükségszerűbben elfogulatlannak lennie".

Úgyhogy az elfogulatlanság és hitelesség biztosításának érdekében ideje volna tenni valamit üres szájaláson kívül.

Ha ez esetleg nem sikerülne, akkor viszont aggódó állampolgárként javaslom, hogy az évi 110 milliárddal kitömött Királyi Hírgyárat a csatolt intézményeivel - igen, az NMHH-val együtt - zárjuk be a francba. Hagyjunk meg 10 milliárdot az Orbán Viktor Mindent Jól Csinál, Hurrá Televízió költségeire, a többit meg rakjuk be a költségvetésbe vésztartaléknak. Egyrészt ezzel meg is dupláznánk nyomban az előirányzottat, másrészt meg ahogy elnézem kurva nagy szükség is lesz rá. Ebben az esetben nem lenne érdekes, hogy a deklaráltan orbánpárti tv mit hazudik a híradóban, amit úgyse néz senki, és legalább Szalonnamária asszonynak sem kéne az égő arcbőrrel megküzdenie hétről hétre, mert szó nélkül végignézi ahogy hűbérura csatlósai a szerencsétlen sorsúak mondandóját is hamisítják.

 

465 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr173500707

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vonyít a falka 2011.12.28. 17:00:42

Minden keresztény, vagy legalábbis tisztességes ember most Karácsony szent ünnepére, a szeretet ünnepére készül. Félreteszi a haragot, a gyűlöletet, a harcoló felek fegyverszünetet vagy békét kötnek, pihennek a kardok és csatabárdok.  A tisztesség...

Trackback: Ígéretek földje: mi vált valóra a Fidesz választási ígéreteiből? 2011.12.28. 15:55:46

Az alábbiakban összeszedjük a Fidesz azon ígéreteit, amelyeket kormányra kerülésük előtt tettek, 2009 telén illetve 2010 tavaszán. Az, hogy ebből mi valósult meg, mi nem valósult meg, esetleg hogyan lett a körből kocka most egy kicsit átláthatjuk....

Trackback: Le a kétharmaddal! 2011.12.28. 12:39:54

Rájöttem arra, hogy a mostani tarthatlan politikai helyzetnek az az egyik legfőbb oka, hogy a kétharmad, mint védő funkció teljesen becsődölt. Ugye elvileg a kétharmad arra volt kitalálva, hogy kivételesen komoly és nagy horderejű törvényeket lehessen ...

Trackback: Nevetségesek a vádak az LMP-vel szemben 2011.12.28. 12:36:34

Továbbra is nevetséges és abszurd vádak illetik az LMP aktivistáit a pénteki megmozdulással kapcsolatban, ahol a rendőrök a Pintér Sándor féle új törvénytervezet szerint már ki sem mondhatják magánvéleményüket. 

Trackback: Én vagyok... 2011.12.28. 12:06:17

Liberális voltam,de Istenné váltam,Mikor pár szövetségesemetJól bedaráltam.Tudtam mikor kellBalról jobbra átvágni,Unortodox módszerekkelÚj utat vájni.Megértettem, csak akkorLesz tiszta a kép,Ha párton belül nem riogatEllenzék.Én vagyok a vezér,Én vagyo...

Trackback: Navarro ágyúi 2011.12.28. 11:54:52

 Régóta bennem van, hogy valamit írni kéne a december 10-e óta tartó éhségsztrájkról, írni kéne valamit arról, Nagy Navarro Balázséknak mennyire igazuk van, és mennyire pusztulat úgy általában a közszolgálatiság az országban – és persze arró...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Persze, mint bagoly,már vártalak! Majd mindjárt el is olvasom! Már megest teli a hócipőm! Ilyenkor télen megesik!..... Jövök!
Elkeserítő ami itt folyik! Lehet, hogy nagyon pesszimistának tűnök de a 2012-ben várható állapotokhoz képest most még nagy a sajtó szabadság! Totális diktatúra épül és nem nagyon látom a végét! A Kedves vezető mintha arra játszana, hogy menjen az ország csődbe, és zárjanak már ki az Unióból végre. Akkor aztán tényleg azt csinálhatna amit akar! Orbán Viktor diktátor! Gratula az íráshoz!
www.youtube.com/watch?v=E8pD3lYpbPk
Elolvastam. Megpróbálok még lehiggadni. Amit műveltek a sérült és rokkant emberekkel, majd jövőre mélységesen kiderül. Nemcsak munkájukat, azoknak kik esélyük sem volt munkára még az ellátásból is kivették - egyik 100 %-os rokkantként, ma szociális rendszeres járadékot kapott!! Anyám ne sirass, s ezt is elveszik? /ott rohadjon meg az az ember, aki a stopliscipőjét többre értékeli, mint az emberek életét/ - ha majd eléri a balsors, mert eléri, akkor ugráljon a jó focisedzőjéhez esedezni - lerúgtak! ... Isten engem megsegéljen. Ma nem vagyok formában, de tudom mi történik itt, s nem először.
@alapítói manifesztum: borzasztóan elkeseredett vagyok a többiek miatt - magam miatt, már nem, még meg van a helyem - Rákosszentmihályon. Nem várom meg regnálását. Nekem már nincs türelmem kivárni, hogy mit lép a magyar nemzet, elegem van. Ezt már évvel ezelőtt elhatároztam, csak még visszatart a kutyám. Róla gondoskodnom kell! Ja gyermekem,vejem - vakok! Unokámra minden adósság rászáll! Mit tehetnék? Semmit. Kiszállok. Végigküzdöttem életemet - tizenéves koromtól - nem akarom már tovább. Nem volt fiatalkorú - én még jól megúsztam, irodában,nyomdában. Elég volt. /Orvosi műhiba - nem létezett, csak ketten-hárman voltunk a családban! Elég. Semmit nem csinálok most, lerendezni valóim vannak! Kiléptem.
Elkeseredett ömlengés volt Sorry!
kit fog diktátorolni a cigány? és ki fog adót fizetni neki? mind hülyék vagytok? egy 3 - 4 hetes általános sztrájk, természetesen engedély és szabályok nélkűl csak úgy l'art pur l'art kibaszandó a kiscigánnyal alcsútbasznádról az meghozná az eredményt mert akkor miből és ki fizetné a hirdetőtáblákat amiket drágán felszámol a simicska és tsai bűnbanda...ja és hiába várjátok nem gyün píííííííííííz sehonnan se európa se zájemef se kína se kínja se szaúd se a ruszkik most lesz szar amikor nem putyin lesz hanem mások akik emlékeznek milyen geci volt velük a cigánytörpe visszafizetik a kölcsönt államcsőd az nem lesz hanem lesz forradalom mert nincs más megoldás gyerekek ki kell baszni ezeket mint macskát szarni és nem visszaengedni hadd szarjon nyugodtan
@Fabius: "jellemzen !!! hamarabb közölte a Királyi"
- a többi néma csend, te tetted ezt király
@Rodeo36: tényleg bánt nyelvezeted! Emiatt nem tudok válaszolni, s nem is akarok!
@Rodeo36: Nem látom a tömegek felháborodását! Sokan mondják, hogy ez nem mehet tovább de kevesen teszünk ellene! Egy általános sztrájk hatásos lenne de vajon lesz-e ilyen!
tollaskígyó hova tünt, hozzászólhatna ő is, szívesebben olvasnám mint a naridroidokat
@Cirbi: Hát eztán ennek se fülikéje, se farkincája! Helyesírás úgy dupla kettesalá - mire is céloztál /tudom, mert olvastam/ beírásodból nem derül ám ki! Nem mindenki olvassa az össszes hozzászólást!
@alapítói manifesztum: nem, fortélyosm félelem igazgat, ps aki látja és érti a dolgokat, már a menekülő utakat tervezi reménytelenül
@anyósnyelv: kettes alá? nincs is olyan sok hibám, meg ezeien a virt.bill.-eken nem könyű :-)
aki érti a célzást, annak is szólt ;-)
Még nem vagyok öreg és tenni akarok a Diktátor ellen! persze ha nem megy akkor megpróbálom külföldön újra kezdeni!
@anyósnyelv: próbálj meg cizelláltan forradalmat vagy csak sírni?
Azér a tiszteséges SZALONNÁT,nem kellene összeházasítani a nemzeti ribanccal!
Ráadásul kéccer is!
A sértegetésnek is megvannak a határai.
Off... A HVG oldalain Girosz pajti újra bemutatta a kormányzati... szánalmas mivoltját. Ez az ember tényleg ennyire nulla! :)
@Cirbi: virt. Billentyûzgetünk kora reggel? Na húztam melózni...
@Cirbi: Jól van, korán volt, megadok egy kettes fölét is, hihihi. Majd még írj!
@Rodeo36: lovagold a bikát - nekem csak
kikerülnöm lehet, de stílusod nekem nem jön be. Kicsit finomabban.
Utolsó bekezdéshez: egyetértek, bár ez megint egy csomó ember munkanélküliségéhez vezethetne, de amit nem néznek, minek kell?
teccettek volna ortodox (nem dakota) mini sztár elnököt választani...

így most megy a CIGÁNYKODÁS...
@messi-asz: kööhhhi,azt hiszem ezt nem ide, és nekünk szántad ;)
@Cirbi: igaz bocs elírtam... mini sztár álnok

kívánom neki hogy dögöljön meg... ekkora kárt a zországban még nem tett ember... igaz nem is ember... és az is igaz, hogy neki lesz köszönhető, hogy a nullázás után rendes nemzet fog éledni...
Kedveseim. Ugyebár azt már megbeszéltük, hogy az egyházat már megvette. Természetesen a médiát is uralja I. Győzelem. Nem buta, tudja, hogy a propaganda nagyon fontos. Láttam már a Kincstári tévén nagyon boldog tűzoltót, rendőrt is nyilatkozni, hogy visszatérhet a munka világába. Egyszer már elmondta, hogy a zemberek nagyon része soha nem használt netet, a másik nagy része csak facebookizik. A legnagyobb részének a híradó örök. Azt kell nézni, mert az a híradó.
Általános sztrájkról beszéltek. A mindig is problémás, tényleges fejtörést okozó MÁV sztrájk lehetősége kilőve. Pár milliárd forinttal megoldotta I. Győzelem. Államcsődöt vizionáltok, csak azt nem értitek, hogy az imf a mi bankunk. Juróp is adni fog. Forradalmat emlegettek, de még mindig a fityesz támogatottsága a legnagyobb. Szép volt a láncos karácsonyi produkció, de a Blahánál többen voltak az ételosztáson, mint a láncrázáson. 2014-ig nem fog változni semmi. Még több népnemzetiösszmagyarkodás jön, futószalagos törvénygyártással, háborús kommunikációval. Ezzel kell élnünk, megőrizni humorunkat, jókedvünket, és keresni a lehetőségeket életben maradni.
@lafatyolokft: igen... csak abban tévecc, hogy nem lesz államcsőd...

ez 100%...
miért mentene meg bárki? egy feneketlenkútba önteni a lét?
tudod alapvetően a gazdaság a probléma... ami nem műxik...
de legfőképp nincsen BIZALOM és nincsen ÁLLAM... mexűnt...
@anyósnyelv: nem biztos, hogy neked szólt? föl föl ti rabjai a földnek föl föl ti éhes proletár..."a régentép" hozz reánk bő esztendőt...???megbűnhődte már e nép????nacsaknem???? vagy igen? a múltat s jövendőt...hát mint az jól láccik a jövendőt még nem eléggé azt még csak most gombnyomázzák...persze ha nem vágtok a kezükre ...baltával...amúgy cizelláltan
@lafatyolokft: te mintha olvastad volna Kertész sorait: genetikailag szolga, sunnyogó és áruló aki anyját is eladja egy krajcárért többért...ez most igazzá lesz...mintha Jeremiás Próféta szólna nem is Kertész
@messi-asz: nem lesz államcsőd mert jurópnak sokkal drágább lenne, mint megmenteni minket. Ők is a saját zsebüket nézik, őket is az érdekeik vezetik. A bizalomról a következő jut eszembe mostanában. Képzeld el-----> Az elmúlt húsz évben az összes vállalkozó rendesen befizette volna az adót. Az alkalmazottak tényleges béren lettek volna bejelentve, és azután lettek volna a járulékok befizetve. A cégek tulajdonosai nem off shore cégek lennének, és a magyar vállalkozások nagy része nem egy komarnoi panellakásban működne? Nem vittek volna egy céget sem csődbe azért, hogy ne kelljen kifizetni az alvállalkozót. Ugye, ugye? elképzelhetetlen. Sokkal nagyobb kárt okoztak, mint az összes segélykérő. És akkor nem beszéltünk arról, hogy a 8300Ft forgószéket közbeszerzésen 34000Ft-ért vesszük. Ébresztő!Ébresztő! Nem lesz forradalom, csak keményebb lesz a mutyi.
@messi-asz: mint ahogy sem Kína, sem Szaúd, sem Orosz, sem senki más sem hord vizet a Dunába vagy mondanám az Óceánt helyette mert a Dunából ugye nem is olyan régen kilátszott az éhségszikla is...véget kell vetni ennek a rablásnak, ha továbbra is az adókat lopják el 85%-ban akkor nem kell adót fizetni...akkor talán észbe kapnak? vagy csak a lámpavason a simicska és a cigánypurdé egymás mellett szellőzve ott még zsebre rakhatná a lopós kezit
@messi-asz: van itt píííz, főleg ha az elégedetlenkedő tömeget kell lecsitítani:

2011. december 28., szerda 8:37 F. Szabó Emese
Az állam fizet a MÁV helyett
Két működési hitelt is átvállal az állam a MÁV-tól még az idén − derül ki egy kormányhatározatból. A MÁV hosszú lejáratú adósságállománya így negyedével csökken, s jövőre 24 milliárd forinttal kevesebbet kell törlesztésre költenie.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/az_allam_fizeti_a_mav_65_milliardos_hiteleit.506115.html
@messi-asz: nem megmentenek (ugyan ki akarna ilyet) - inkább csak megvesznek. Piacnak, trógernek jók leszünk.
@Interlock: ugyan már, ezzel a mentalitással trógernek, ne röhögtess, aki jó volt annak, az már a saját pecsenyéjét süti itthon-vagy- otthon
@lafatyolokft: "Képzeld el-----> Az elmúlt húsz évben az összes vállalkozó rendesen befizette volna az adót. Az alkalmazottak tényleges béren lettek volna bejelentve, és azután lettek volna a járulékok befizetve. A cégek tulajdonosai nem off shore cégek lennének, és a magyar vállalkozások nagy része nem egy komarnoi panellakásban működne? Nem vittek volna egy céget sem csődbe azért, hogy ne kelljen kifizetni az alvállalkozót."

erről beszélek... és tudod az adómorált mi a alapozza meg??? maga a FIDES... ha a KÖZPÉNZT ellopják akkor senki nem adózik...

ez egy ilyen játék... ezt hívják álamcsődnek
@Interlock: ne reménykeggy... a lakosság pici... egy városnyi kínának... talán a víz miatt a terület értékes lehet... de ahhoz ki kell pusztítani az itt élőket... ez folyik most>.. a zorbán vezér irányításával
felkopik az álam te kis sunyi narancsos állam :D
@messi-asz: A vízkészlettel készítenek ki mindig. Ennyi erővel minden állam Dániát akarná, mert övék Grönland. Kérdem pl.:Lengyelországnak nincs akkora vízkészlete mint nekünk? Miért kellene kipusztítani az itt élőket? Sokkal de sokkal jobban megéri a bér- és hitelrabszolgaság. A mi kis városunk környékén már szinte az összes tanyát felvásárolták, két havi nyugdíjért a hollandok, vagy németek. Az egyetlen fegyverünk a humor, a jókedv és a mangalica.
10 éves csúcson lesz jövőre az alacsony bérűek adóterhe

Az adó- és járulékváltozások nemcsak a munkavállalók nettó bérét érintik majd jövő évtől, de a munkaerőköltségre is negatív hatással lesznek. Ennek következtében 10 éves csúcsra kerül az adóék mértéke. Mfor.hu-háttér.

www.mfor.hu/cikkek/10_eve_nem_kerult_ilyen_sokba_egy_munkavallalo__mint_jovore_fog.html
az emberi behódolás határtalan, főleg a megfelelő technikával, csak jólszervezett agitprop és megfélemlítés kell, és az elégedetlenkedők fizikai vagy szellemi megsemmisítése, és eljöve a kánaán:

Megkezdődött Kim Dzsongil temetése
A kétnapos gyászszertartáson nincs külföldi vendég, csak 200 kamionnyi virág Kínából.

index.hu/kulfold/2011/12/28/megkezdodott_kim_dzsongil_temetese/
@Cirbi: ezzel a mentalitással pont, hogy trógernek; de írhattam volna rabszolgát is, csak azért nem tettem, mert szabad akaratból még választható a független éhendöglés.
Nem mindenkinek adódik lehetőség, háttér, kompetencia a saját pecsenye sütögetéséhez.
@Interlock: a rabszolga sem opció európa közepén, csak akkor, ha 20-30 éves folyamatos hülyítés megy, és ki kell kopjon 1-2 nemzedék /vagy el kell üldözni őket, mert a kiírtás megint nem opció európa közepén/
@messi-asz: haggyámá' ezzel a kurva vízzel, ez a Jobbik idiótasága... Szerintem sokan meglepődnének, ha összeszámolnák, hány (mederből) iható vízfolyás van nálunk, és mennyi pl. Ausztriában. Árulja már el valaki, ha akkora víznagyhatalom vagyunk, mi a tökömért itt fogy egy főre nézve a legtöbb ásványvíz? Milyen vízbázis az, amit egy köcsög szomszédos vállalkozás hipp-hopp évekre meg tud mérgezni? Nagy önáltató kamu az egész, mert annyira semmink sincs, hogy már ilyenekben kell hinni (annak, aki hit nélkül nem bírja).
Butaság ez a kipusztítósdi. Amíg egy fogkefét el tudnak nekünk adni, addig kár lenne kinyírni minket.
Az, hogy a Mini SzteroidElnök mégis mintha ilyesmin dolgozna, az meg azért van, mert a magyar nem tanul semmiből. Le van írva, hogy megbűnhődtük már a múltat s jövendőt? Le. De biztos olyan jó volt bűnhődni, hogy abba sem akarjuk hagyni; olyanok vagyunk, mint egyes önkínzó szerzetesek, akiket állítólag megváltott Krisztus halála, mégis úgy "vezekelnek", mintha nem történt volna semmi, vagy ami történt, az nem lett volna elég.
Magunknak kerestük a bajt, amikor '89-ben nem demonstráltuk pár akasztófával, mi a szavazások tétje.
@Cirbi: erre csak azt tudom mondani, a 20 év hülyítés már megvan, a többiről nyilatkozzanak a nálam idősebbek.
Körbenézek, és azt látom: jobb híján bizony opció a rabszolgaság, értelemszerűen nem így hívják, de ha megnézem a munkajogi, fizetésbeli különbségeket a kinti, azonos munkakörökhöz képest, akkor bizony az. Na és persze eközben felvevőpiac is vagyunk, nyugati terméket Afrikában kereslet híján, Ázsiában haszon híján nem lehet eladni, maradnak a magunkfajta rongyos perifériák. Kicsit beinvesztálnak, hogy aztán tudjunk miből költeni, megölik/megöletik a saját termékeinket, eladják nekünk az övéket. Kényszerpálya, kényszerpiac, ahogy egy volt német főnökünk mondta évekkel ezelőtt.
index.hu/belfold/2011/12/28/megvitatjak_az_egyhazugyi_torvenyt/

Rendkívüli ülés

Szerdán az egyházügyi törvényről vitáznak, kitiltott tudósítóinknak Vak Pál segít a közvetítésben.

:D
@Rodeo36: Na így már jobban teccik a stíl, amit mondasz már sokkal érthetőbb - sajnos.
@anyósnyelv: de még így sem csinyász sömmit csak nyögsz meg sopánkodsz remélem a kezeidet nem tördeled
@Rodeo36: Sok mindent nem is tudnék, de tájékozódom folyamatosan, s isteni filmet néztem hajnalban - valaki felrakta nekem /Egy nehéz nap/. Emellett a Kunigundai összefoglalót is megnéztem - az is megért egy misét.
@anyósnyelv: közben tényleg elmélkedem az emberi szemétségen, de kezeimet nem tördelem, mert akkor kopóm elvinne szimat után a vakvilágba... muszáj visszatartanom.
Mi a fészkes f.nének létezik még az m1 - amikor állítólag a /legalább is enyém/ kutya sem nézi? Én tényleg akár sajnálhatnám is az ott dolgozókat, de azok média szakemberek állítólag - nem látják, hallják milyen fals az egész?
@Cirbi: rendkívüli... Vak Palinak szurkolok :-)
Kövér: 2012 a fordulat éve lesz (csak azt nem mondta, merre; remélem, nem fel)
Erre Tompikánk: "lacinak igaza van, ilyen elk&rt kormány rég nem volt, de jövőre minden f@sza lesz!"
Hozza a formáját, változatlanul szar. Meg még hülye is. Vajon ha OV kérdőre vonná, mit értett elkúrt kormány alatt, mit felelne?
De legalább ígérni mindegyik tud :-(
@anyósnyelv: eladták magukat, mint oly sokan már ezelőtt is. Erre szokták mondani, hogy van az a pénz...
A lelkiismeret, becsület komcsi trükk. Mint a szakértelem.
@Interlock: én is nosztalgiázom: "vakpali vakpali mindent lát, szemüvegen át kutya valagát" honvédségi dandárdidzsé :D :D a la Szombathely...
"Az út két oldalán pedig gyászolók százezrei vettek végső búcsút a "Kedves Vezetőtől". A képek tanúsága szerint szinte kivétel nélkül mindannyian hisztérikusan zokogtak, időnként megrázkódtak, vonaglottak, illetve fejüket hosszasan lehajtva, a fájdalomtól megtörve álltak a havas sugárúton."

/a kép hátterében elbújva, nem láthatóan, markos belbiztonságiak kibiztosított AK-val ellenőrzik az átélést, aki nem hozza a megfelelő szintet, annak gyorsan nyoma vész.../
@Cirbi: rosszat sejtek...

"
"Elég sok hülyeséget is csináltunk" - mondta fanyarul parlamenti tudosítónknak a Tisztelt Ház piros szalonjában az igazságügyi miniszter arról, hogy miért jelenthette be Kövér László, hogy 2012-ben 180 fokos fordulatra készül a kormány. "Verem a fejem a falba, de talán még nem késő mindent újra kezdeni" - mondta még Navracsics Tibor.

"Nyugdíjügy, visszamenő adóztatás, médiatörvény... soroljam? Tudják azt maguk nagyon jól" - tette hozzá, majd sietve távozott az ülésterembe.
"

Mi van itt, basszameg? Őszinteségi roham, vagy valami vegyszer jutott a büfés szendvicsekbe? Hol az arrogáns, lekezelő viselkedés??? A veszett kutya törleszkedése csak a végzetes harapást készíti elő, mire készülnek ezek?
Korábban (meg lehet vetni) nagyra tartottam Kövért, meg Navrát, tudtam volna bízni bennük. Így, másfél év ámokfutás után, kicsit gyanúsak.
@Interlock: szerintem nem ezt mondták, vagy megromlott a bejgli, szerintem csak az indexesek fricskáznak így közeledve a szilveszterhez :D
@Cirbi: ez az, hogy szerintem is csak vicc... Majd Annamari jól mexexuálja Vak Palit indexestül úgy, hogy a fülükön jön ki a csakrájuk.
Amúgy azon gondolkodtam, hogy egy tökös ellenzéki képviselő megtehetné-e azt (ha már annyira be vannak szarva a demokrácia halála miatt), hogy nekiáll névtelenül, online tudósítani. Úgyis csak dísznek vannak, legalább lenne valami hasznuk.
@Interlock: hangok, mert még egy indexest is bevihetne a saját igazolványával, ha akarna, veszteni úgy sem veszthet semmit :D
@Cirbi: csak a zsíros állását :-) Tényleg hangok... Még jó, hogy én nem lehetek képviselő, nem tűrném szó nélkül ezt a balfasz ellenzékiséget.
@Interlock: a közelükbe sem juthatnál, akkora taszító erő lenne köztetek ;) /és ez pártoktól független, de mit is várunk mást, ők is ebből a társadalomból jönnek/jöttek/
index főcím, öveket becsatolni, naridroid özön várhatóóóóóó :D
ó de rendes ez a hatalom:

Egy év haladék az alapítványi iskoláknak
Január elsejétől az NFM elveszi a köznetet, de hagynak időt az átállásra.

index.hu/tech/2011/12/28/egy_ev_haladek_az_alapitvanyi_iskolaknak/

csak megint szokásosan szét vannak esve :D
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: hogy őszinte legyek, még a szülők, rokonok között sem ismerek olyat, aki nézné. Én azóta mellőzöm, amióta ők Krizsó Szilvit.
Bárcsak a VV és tsai. "műveket" tudnák, akarnák ennyire hanyagolni az emberek...
én szivesen kimennék a mtv elé kicsit szimpatiát tüntetni!
mondjuk péntek 2re?
hozzon magával mindenki még egy embert:)
Az az őszinte rácsodálkozás tetszik, valahogy a királyi Tv mindíg is a hatalmon lévőket futtatta.

Persze ez csak most bassza egyesek csőrét. Azon kell felhorgadni, hogy egyik pártkatona kibassza a másikat?

Ez most tényleg hír? Van olyan hülye aki ezen még leakad? Ez akkor már diktatúra? Ostoba majmok!
@fetyisob: Ha pénteken lenne valami, éppen ráérek.
@lafatyolokft:" Képzeld el-----> Az elmúlt húsz évben az összes vállalkozó rendesen befizette volna az adót. Az alkalmazottak tényleges béren lettek volna bejelentve, és azután lettek volna a járulékok befizetve."

Elképzeltem: nem volna egy cég se. Tudod, annak idején, míg volt vállalkozásom, rendesen adóztam. Aztán jött az apeh, azt mondták, ilyen nincs! 5 millió! Mondom, ennyi a nyereségem! Jövőre nem lesz hova jönniük! Akkor is! megállapítást tettek, fellebbeztem, elfogadta az első fok (a saját főnöke).
utána átalakítottam véleményem az adózás-tisztesség témában.
@messi-asz: Jaj! Ne járasd már le az Orbánt utálók táborát azzal hogy hasonló elveket vallasz velünk és ilyen hülyeségeket beszélsz!
@lafatyolokft: "Képzeld el-----> Az elmúlt húsz évben az összes vállalkozó rendesen befizette volna az adót. Az alkalmazottak tényleges béren lettek volna bejelentve, és azután lettek volna a járulékok befizetve"
- Akkor az állam sokkal több pénzt baszott volna el és azok a vállalkozók már régen becsődöltek volna.
@messi-asz: "teccettek volna ortodox (nem dakota) mini sztár elnököt választani..."
- Ebben viszont egyetértünk.
A magyar nép olyan életet érdemel, amilyen miniszterelnököt tud állítani.
Valoban jellemzo hogy a nagyon is kompetens, onallo szakmai sikereiert media tanacs iranyitasara megtett Annamaria, a tilos radionak szinte az elso nap neki ment egy idiota feljelentese alapjan, ha meg bizonyithatoan belehazudnak az arcomba a kozteven keresztul, akkor melyen kussol a szervilis kurvaja, mindezt kozpenzbol, nem minimalberert.
@Cirbi: Te, én is úgy mennék egy ilyen szép temetésre! Budapesten, vagy valami csúton... :)
Pálffy G. és Steffka mikor kerülnek már végre helyzetbe? Az ő reaktiválásuk lenne az utolsó lépés a hiteles, pártatlan és kiegyensúlyozott tájékoztatás eléréséhez.
@Interlock: Tudod "cirkusz és kenyér" hát a kenyér talán már lemaradt, cirkusz még van, ha van pénzed villanyszámlára! Kicsit pikírt vagyok!
@taecleau: Ôk a háttérbôl adnak önzetlen tanácsokat. Felidézik pl. a Munkásôr c. lapnál elsajátított képességet, illetve a ,"Hogyan ragadt a nyelv az elvtársak seggébe" feladat megoldásait...
@anyósnyelv: Sokat gondolok ugyan erre !!! így 56-évesen. Már nem akarok aggódni, félni, igazán már semmit sem akarok. Mért ismerem a jegy bank elnökét ?? Mért ismerem a ma még értelmes, józan,közgazdászok véleményét. Mért látom az éhség sztrájkolókat. A kajáért sorban álló 1000-reket, karácsonykor gyerekekkel?? Én csak egy anya vagyok, akinek ezekről nem lenne szabad tudni. De látom, tudom, És már semmit nem akarok.
@anyósnyelv: Megértlek, de ne add fel, ez a tetű banda azért nem vihet mindent! meg fogjuk érni, hogy buknak, mint az ólajtó! A leggyalázatosabbak alcímen találhatók majd a lábjegyzetekben, keserűen röhögni fog rajtuk az utókor, mert a faszság, hülyeség, rosszindulat egységei ill. szinonimái lesznek.
@Interlock: vigyázz, gazdájuk által rosszul szocializált kutyáktól minden kitelik! Hátat fordít gazdájuk, s szétmarják a jól kisportolt vádliját - jobbik esetben. Szélsőjobbos esetben még nyakon is kapják, legrosszabb esetben torkon is ragadják a szomszéd kutyái, mert nem tetszik akármije... Nem csoda, ha nem szereti az ember legjobb barátait.
@anyósnyelv: a baj, hogy a gazditól is minden kitelik. A kuty sokkal megbízhatóbb. No meg intelligensebb is ezeknél...
Mi a fenének sápitozol meg félted a demokráciát?
Irhatsz, komentezhetsz álmodhatsz hogy egyszer majd győztök, hogy megint ti jöhettek a gumilövedékes demokráciátokkal.
Szánalmasak vagytok.
@lafatyolokft: ezt gondolja a focista is. azonban ez tévedés. Merkeléknek megéri elveszíteni a Zsebibaba méretű Magyaországot a még apróbb miniszterelnökével, hogy a rossz példa ne legyen ragadós. a focista nem túl jó stratéga. ő találkozott utoljára mubarakkal. kérdés: ki muttakozik együtt utolsóként orbánnal?
Arra kíváncsi leszek, hogy jövôre a tv elôfizetési díjat majd ha bevezetik, akkor azt mire bírják majd elkölteni? Meg az ingatlanadót, a megemelt áfát, a.....
@fvipera: így is lesz. Kiskreténnel példát statuálnak, nem vagyunk az € szempontjából úgysem veszélyesek. Amelyik kisköcsög hasonlóban törné a fejét az Viki alázása láttán majd gyorsan visszavesz. Mi persze mindenképp kapunk ebbôl...
Miért nincsenek százezres tüntetések?
Hurrá! Pártunk és Qrmányunk a közvagyon gyarapításának érdekében szaros 5 milliárd forintért dec.31el megvette a Fradi pályát és még rákölt 15 milliárdot! Éljen! Csak a Fidesz! Nagyon megéri!
@Ringlósztár: mert a megosztásban, ellenségkeresésben, egymásnak ugrasztásban, mesteri a vezényló tábornok és zrt-je, és a csapat alapvetése a marketing és reklámba oltott agitprop, ennyi, se több se kebesebb oka nincs
@bájgúnár:

Esetleg idézd ide hol szerepel a posztban a demokrácia szó, és ennek féltése.

Ja, hogy sehol?

Ti már nem csak retusálva nézitek a híradót, de retusálva olvastok is? Wazze, ez a Böröcz - Papp Dani páros annál is jobb munkát végez, mint ami kívülről látszik.
Egy ideje leszoktam az m1 híradóról. Tegnap azért csak megnéztem, hogy miként tálalják ezt a sztorit. Arra nem tartották érdemesnek, hogy a headlineba bekerüljön és a híradó végén foglalkoztak csak vele. Maga az anyag meglepően korrekt volt, azt azért kihangsúlyozták, hogy micsoda nagy sajtószabadság van, hogy erről is tudósítanak. Bravó!
@lafatyolokft: Jaj épp egyetértek veled, erre elszáll. :-)) Nem lesz senki, aki mellénk állna egy véres polgárháborúban, mert Diktor erre játszik. Ki adna menedékjogot sokszázezer magyarnak ebben a válságos időben, mint 56-ban? Európai közösség tagjaként nem kapunk menekült státuszt, ahogy a szerbek se kapnak, mert gazdasági menekülteknek számítanak, azt meg unják kint.

Egyelőre a status quo-nk az, ami. Kimehet sok orvos, nővér - férjemék vittek ki ügynök szervezte buszon Németországba betetető túrára ilyeneket - jellemzően az ezt szervező kinti orvos azóta se fizetett a buszos cégnek, ennyire megbízható. Félévig betanulásra kapnak havi 600 eurót. Ha megfelelnek, kapnak 1200-at. A helyi erő ennél 1000-rel eleve többet. A szart is kihajtják belőlük, többen hazahúztak, mert nem bírták. CSak ez most nem hír.

Én olyanokat ismerek - sokszor írtam - akik sokéves kint élé, egzisztencia-termtés után visszajöttek ide, mert nem termett babér számukra már, holott kurrens szakmájuk volt.

De a munkanélküliség ott is a külsősöket szórja ki először. Ide mindig a sikeresek kommentelnek persze, IT-s, mérnök, mittoménki, akinek bejött vagy azt állítja.
De hogyan? Árában el tudta adni azonnal a kéglijét ebben a nyomott és telített piaci szituban, hogy legyen az első hónapokra tartaléka? Kőmíves Kelemen angol papírjairól se jogász, se más nem tudja, hogy lehet olyant szerezni. Apportba kivitte a cégét? Angliában tudtommal évekig ott kell élni, oda adózni, hogy hozzájuthass ilyenhez. Amerikában a zöldkártya - hacsak nem nyered - se pofonegyszerű azonnali dolog...

Franciaországban diplomázott lány nem kapott kirúgása után munkát, és amikor volt neki, akkor is acsarogtak rá, hogy jó bennszülött elől veszi el a melót. Azért vannak árnyoldalak, pl. egy jogász azonnal nem tud ott álomálláshoz jutni, hisz fel kell fognia a tőlünk eltérő ügymenetet ugyebár.

Minket szánnak ugyan Orvbán miatt, de hát nem vagyunk még háborús ország, éhségövezet, hogy tárt szívvel befogadjanak, amikor ott is szarban vannak. Igen, mert ha egy német nyugdíjas csak kétszer tud utazgálni az évi megszokott három helyett, az már nekik nyomor.

És akkor kevésbé türelmes a máshonnanival.
"Hiteles hírszolgáltatásért"

Nyilván olyanra gondolnak, ami 2002-2010 között volt.

Én is kirúgtam volna őket, ott az ATV.
láttam a blahán családokat sorban állni, szükők, gyerekekkel. 25-én délelőtt!
@lafatyolokft: De a hollandok legalább rendben tartják, és ha itt vannak generálnak valami keresletet, mert vásárolnak, költenek, stb. A melódia nélkül tengődőknek lehetséges náluk kertészi ilyen-olyan munka, ami mondjuk Felsőrajkon, egy zalai faluban semmi nincs. Csak tarra vágják az erdőket polgármesteri szemhunyással fűteni oszt jónapot. Ovit se tudják ugyanis felmelegíteni már. És ez nem Szabolcs, nem romalakta övezet!! Kiírtják a vadat, mert nincs mit enniük.

Hát ennél még mindig jobb, ha frekventálttá teszik a holland nyuggerek a környéket a betelepedésükkel. amikor a magyar filmesek kezdték felfuttatni Balcsinál pl. Kővágóőrsöt, Kornyi-tó környékét, akkor azért a falusiak se jártak rosszul a gyüttmentekkel. Ma már helyrehozott házak, gazdaságok vannak ott, virul a vidék a hülye pestiek jóvoltából, nem a romlás látszik.
@xxyati: az ilyen mentalitás miatt tartunk itt. Hofi után szabadon a kormányok "gyüttmöntek", mi maradunk. A vállakózók nem csődöltek volna be, inkább saját magukon segítettek volna, de mint mindig a rövidtávú érdekek felülírják a racionalitást.
@Könnyen elkaptuk, uram!: Örülök, hogy vannak még becsületes vállakózók. Ne add fel, mert a fény mindig legyőzi a sötétséget.
Az egészről az a véleményem, hogyha egy vállalkozás a törvények betartása mellett nem kifizetődő, akkor jobb is ha becsődöl. @fvipera: Az imf-fel és júróppal meg fogunk egyezni. I. Győzelmet pedig csak 2014 előtt senki és semmi sem fogja elmozdítani. Ha lesz államcsőd -amit kétlek- hivatalosan akkor se lesz. Természetesen az internetet még hallomásból sem ismerő, a földet visszán szocializálódó híradó hívők, szépen be is fogják szlopálni.
I. Győzelemnek óriási hibája, hogy évek hosszú munkájával sikerült megosztani a zembereket. A liberális szitok szó lett, és aki baloldali az kommunista. Még egyszer, vigyázzatok a humorotokra kedveseim.
@bájgúnár: baszdki, se visszafelé olvasva, se kétsoronként nézve nem jön ki belőle az, amit te beleláttál.
Nem vagy te egy kicsit... izé... rögeszmés?
@bájgúnár: Amit erősen kóstolgatott a te tankos demokráciád. Na az való a magyarnak! Máshol ezt élessel honorálták volna.
@glaci 0808: minden korban, minden társadalomban lesznek éhezők, sorban állók, ezzel nem lehet mit kezdeni. Ha a számukat akarják csökkenteni, akkor azt is el kell dönteni, az minek (kinek) a rovására történjen.
Az a helyzet, hogy lehetetlen mindenkin segíteni.
@Cirbi: Ha vesszük azt, hogy sokan mondták a millán - igen azon a mélyen lenézett, leszarozott millán, ami mégis utcára vitt 50 ezret kétszer - hogy köztisztivesőként félnek itt lenni, mert kalap-kabát, ha felismeri őket a főnök, akkor nem kell csodálkozni...

Nem mindenki tud egy pesti felruccanást kigazdálkodni. 02-es hőzöngéskor pártpénzből utaztak fel a polgári körösök kis dzsemborira. Azt is kell most Orvbánnak megkeresni és visszaadni...

A millát mi magunk adtuk össze fillérenként. Hát van, amikor nincs már erre se. Sok embert hívtak beszélni, fellépni, nem merték elvállalni. Jó duma, hogy ez a szadesz biznisze, de a szadesznak nincs egy kanyija sem erre.

A dúsgadzag vállalkozók minden választáskor a győztes székházánál pogóznak, valahogy ilyen a természetük. Mint az aranyásó széplányoknak: ZLinda és társai sem az állástalan ózdi vaskohászt környékezik meg a belső értékeiért.
Fabius!

Bakker! Nem is mondtad, hogy te is gumilövedékes demokrata vagy! :)

Hogy marhatják magukat az igazi demokraták és az igazi magyarok, hogy két posztod is egyszerre címlapos!
@bájgúnár: Fabius időben kibaszni mielőtt túltengi magát
@a szív fészkei: na, elkezdték a németek is: index.hu/gazdasag/vilag/2011/12/28/emelkedik_a_nemet_nyugdijkorhatar/
Kinti ismerős azt mondta, hogy egy-két évig nem biztos, hogy érdemes kimenni dolgozni, az eddig kint lévőknek is inogni fog a helye. Mi, a magyar leányvállalat, az utóbbi egy évben egy teljes termékcsoportot veszítettünk, hogy a német munkahelyek megmaradhassanak, szóval lehet benne valami.
Csak az menjen, aki nagyon tud pl. hegeszteni, mert a retyó melót éhesen sem fogja szeretni a germán.
@Interlock: ahogy kibaszni lehet kb 8000000 emberrel, ugyanúgy lehetne javítani a helyzetükön is. nem nagyon távoli múltban, a kossuth lajos ucca mindkét oldalán hömpölygött a pénzét költeni igyekvő tömeg, ma csak kiadó üzlethelységeket, meg használtruha üzleteket és természetesen occóvegyelketőőt üzleteket láthat a nyájas olvasó.amíg a belső piacot nem keltik életre, addig csak lefelé fogunk gyorsulni.
@a szív fészkei: igen én is erre utaltam, vannak rokonok itt is ott is, és mondanak érdekes dolgokat, de mint tudjuk csak szóbeszéd, és semmi alapja nincs
@Ari11: Azt meséli Franciaországba férjhez ment lány mamája, hogy - nálam gyakrabban jutnak el Párizsba, én Sarko megválasztása előtt voltam - most először láttak olyat, hogy az Operával szemben vertek tanyát a clochardok életvitelszerűen. Hogy a Szajna partján sátortábor van csövikből. Hogy nagyon megnőtt a szegények száma ott.

És nem román, bolgár romákról mesélnek, hanem helyi fehérekről. Máshol se kalácsból fonják a kerítést (mert kolbászból, abból a Szent Kéz által töltöttből, csak nálunk van forgalomban :-)), római barátnő is elég kilátástalan helyzetről regél.

Nyomort sajnos mindenhol látni lehet tehát. Itt az a fő feneség, hogy akik tennének ellene, azokat lehetetlenítik el barom törvényekkel és az értelmetlen egyéni hóbortra basszák ki az erre is fordítható pénzeket. (stadionok most!! tiszta Csau megalomán tempó).
@Interlock: Igen, azért hívják a magyar ápolónőket. Kinti feleség ne dolgozzon, de pláne ne ilyen háromműszakos rabigát!
@Interlock: De látod Krizsó azért elvállalta az m1-en, hogy végig helyeskedi a Prima Primissimát háziasszonyként. ez nekem erősen levett az érte érzett szimpátiámból. Persze gyereke van, fogni a sűrű fillért, de gerinc is legyen néha. Ugyanez Gundelnél. Vigyorog, mint a vadalma és nem szól a kollégáiért. Hányás azért. Niemöller www.vg.hu/kozelet/politika/standard-orban-viktor-magyarorszag-de-facto-egyeduralkodoja-365377 aktuálisabb, mint valaha.
@glaci 0808: gőzöm sincs, mi volt / mi van a Kossuth utcában, fővárosból nekem elég a térkép. Tudom ellenben azt, hogy nem is egy kollégám talán ott "hömpölyöghetett", meg hömpölyögne ma is, ha nem kellene fizetni a rohadt hitelét, ha nem lenne folyószámla-hitelt kiváltó folyószámla-hitele, és hasonlók.
Az sem volt normális, hogy ott hömpölyögtek, mert amit ott csináltak, annak nem sok köze volt a belső piachoz. Pénzköltés volt, pocséklás, autót az asszonynak is, eccerélünk.
És szerintük én voltam a hülye, mert lomiból túrt, otthon megjavított LCD-monitorom van, meg forintos hitelem. Nem kárörvendek, de ha a sorbanállók mernének őszinték lenni, a negyedének tutira ki lehetne osztani egy nagy sallert.
Kikérem magamnak, hogy az MTV harcot vív a nézettség harmadik helyezéséért. Stabilan a Cool TV a dobogós
@anyósnyelv:
"Elolvastam. Megpróbálok még lehiggadni. Amit műveltek a sérült és rokkant emberekkel,"

Jajj, hagyjuk már a csalók pátyolgatását!

A 10 milliós Magyarországon van 800 ezer rokkant.
Az 5 milliós Szlovákiában pedig 50 ezer.

Na, akkor hol vannak a csalók? És miért kell őket védeni?
@a szív fészkei: több mint 5 évig jártam a világot. érts szó szerint. 130 euróval indultam, pedig műszaki diplomával és két nyelvvel talán találtam volna állást itthon is. Áldom a szerencsémet, hogy így döntöttem. Bármelyik egyetemnél többet tanultam. Főleg toleranciát. Természetes, hogy Németországban, vagy Hollandiában, Te "csak" egy magyar vagy. De azzal nem értek egyet, hogy a németek és hollandok tanya vásárlási miatt lennének rendezettek a gazdaságok. Szeretném ha elhinnéd, a jó magyar gazda ugyanolyan szépen dolgozik, és ügyel a környezetére. Tapasztalatból mondom, hogy mindent ugyanolyan jól tudunk csinálni mint az osztrák vagy a svéd, csak a mentalitásunkkal van a gond. Ausztriában a kőműves mellett, nem értettem az elején miért kell még az utcát is söprögetni. Most már tudom.
Az említett zalai falut nagyon sajnálom, és elképzelni sem merem, mi lesz jövőre a havi 28700Ft-ból élők tömegével. Ugyanúgy sajnálom a Blaha tömegét, és nem értek egyet azokkal akik szerint nem lehet mit tenni.
@Cirbi:
"Egy év haladék az alapítványi iskoláknak
Január elsejétől az NFM elveszi a köznetet, de hagynak időt az átállásra."

Mondjuk én ezt a hírt nem értem.
Ha cégként akarok Internetet, kb. havi 10-15 ezerért kapok korlátlant.

Ez a kiadás fáj az alapítványi iskoláknak?
@a szív fészkei: gerinc? Már nem tudom, jó-e az valamire, mert mostanság csak a büszkeséget erősítheti, enni nem ad.
Német főnök beharangozta: felújítunk, de nem érdekli az olcsó, sok esetben hatékonyabb megoldás, ehelyett német vezérlés, német szoftver lesz. Asztalra csaptam (mivel összerakni nekem kell), hogy álljmegheló, az drága, lassú, szar, azt se szeretjük, ami már megvan belőle! Levélben közölte: vagy megyek az ő útján, vagy mehetek, amerre akarok. Éjjel hazamentem, benéztem a kölök szobájába, hallgattam egy darabig, ahogy békésen szuszog a kiságyban, gondolkodtam. Elszállt a mérgem, fáradtnak érzem magam (sokadik hasonló csörte volt már ez, másokkal), gerinc le, kollégákkal alig beszélek azóta. Nem ismerek a környéken egyetlen szóba jöhető munkahelyet sem, maradt a kuss.
Nagy állatszelídítő a gyerek, talán még egy olyan kalibernek is, mint Krizsó. Gundelt sose szerettem, bohócnak éreztem mindig is.
@STX Joe:

Azt hittem tudtok különbséget tenni rokicsaló és mozgáskorlátozott között.

Tévedtem.

Tajgetosz bazmeg. Nem a mozgássérülteknek, hanem a differenciálásra képtelen agyatlan idiótáknak.
@Interlock:
"minden korban, minden társadalomban lesznek éhezők, sorban állók, ezzel nem lehet mit kezdeni. Ha a számukat akarják csökkenteni, akkor azt is el kell dönteni, az minek (kinek) a rovására történjen."

Az a baj, hogy két koncepció van:
- A baloldali azt mondja, hogy adóztassuk szarrá azokat, akik dolgoznak, hogy épp csak maradjon nekik kenyérre és vízre. A beszedett adót pedig osztogassuk szét segélyre.

- A jobboldali koncepció azt mondja, hogy aki dolgozik, annak maradjon pénze, és azt költse el munkahelyteremtésre (pl. többször megy fodrászhoz, vagy kertészt fizet, vagy babysittert, vagy kőművest, ha felújít, szigetel. stb.) Ezáltal lesz munkahely sok embernek, és pénz.

Akkor már inkább a jobboldali a szimpatikusabb. Még akkor is, ha a gyáva Fidesz a választási matematika miatt nem nagyon meri meglépni a jobboldali koncepciót, és osztogat is és szórja is a pénzt.
bocsi, én arra az időszakra gondoltam amikor a zzemberek igazi pénzt költöttek, nem ígérvényekre vásároltak.600 hónapos futamidővel
@Fabius:
Aha. Szóval szerinted Magyarországon valós a 800 ezer rokkantnyugdíjas szám?

Ők mind valóban rokkantak?

Te még hiszel a mesékben?
arra már senki sem emléxik? hm talán öregszem?
@STX Joe:

Nem, abban hittem, hogy a Mozgáskorlátozottak Országos Egyesületeinek Szövetségébe még a szellemi nyomorékok szerint sem lehet bekerülni szimulált jisiásszal.

De tévedtem.
@glaci 0808: Azért a Kossuth Lajos utca agóniája nem tegnap kezdődött. Nem lehet megállni ott sehol, tehát pl. a sarki Keravill is bedöglött, mert ki tud mázsás tévéket kisujjon pilinckázva elvinni? Nagyon régen kezdődött az amortizáció, szarabbnál szarabb holmikat árusító üzletek vannak jelen jó régóta.

A jobb márkák ott vannak a Váci utcában meg a Fashion Streeten, a még jobbak az Andrássyn, a Kossuth Lajos utca régen lepusztult már. Volt hajlam arra két éve, hogy egységes arculattal megmentsék, nem tudom, hol tart a terv.

Aki hitelért mennyországozott, megszívta, de van az a mentalitás - közelről ismertem ilyen hölgyeményt - , hogy pl. aki a velencei, balatoni strandra hűtőtáskában kiviszi az elemózsiát, kristályvizet - és nem a helyi kisrablónál vesz félliteres palackot 400-ért - az hülye szarrágó, emiatt lenézendő. Ahogy te is a gányolt cuccért, pedig, a mindig mindent kidobni és azonnal újat venni még a nagyon gazdag helyeken se annyira divat.

Warren Buffet vagy melyik mágnás jár egy húszéves kocsival. Minálunk ez a dzsentri-feeling máig nem pusztult ki: költeni erőn felül, fő a látszat, mert aszerint ítélnek. És igen, látni az eladókon, hogy viselkednek veled, ha márkás, drágának tűnő holmikban mész be vagy hogyan, ha nem ... Erre csináltak is egy kísérletet ugyanazzal a nővel.

De azért legjobban BP-n is a turkaboltok mennek, azokból mindig nyílnak újabbak. Ja, mert ott ki lehet fogni vadiúj vagy annyira jó holmikat kis pénzért, amit meg nem mond senki, hogy hol vetted. Párizsban is ez ment már húsz éve, ahol a TATI - nem tudom, megvan-e még a jellegzetes rózsaszínkockás zacsijaival - a legolcsóbb áruházlánc volt. Minden nő ott tipródott, vette a filléres dolgokat, majd ahogy kilépett a küszöbön, máris hajította el az stigmatikus zacskót és hordta nagy büszkén, el nem árulva az eredetét.

A West End ünnep előtt fullra járt. Hát nem vagyunk egy hangyanép, na.
Éhségsztrájkkal még soha senki nem ért el semmit.

Az éhségsztrájk egészen egyszerűen NEM HATÁSOS eszköz, hiszen egy sztrájkoló sem megy el odáig, hogy ténylegesen is éhen halna, pedig a mindenki által vágyott médiaszenzáció abból lenne, nem a koplalásból.

Legyünk egy kicsit kreatívabbak, ha már nincs más választásunk, mint hogy a média figyelmét keresve nyomást gyakoroljunk.

Az éhségsztrájk nem jó, és az odaláncolósdi sem volt jó.

A mai világban, amikor minden a híradókban szenzációként tálalt médiamegjelenésről szól, aki nem vicces, aki nem érdekes, akinek nem figyelemfelkeltő "show" a megnyilvánulása, hanem drámázgatni próbál, az jó eséllyel nevetségessé fogja tenni magát.
@STX Joe: nem csak az internet elérésről van szó, ebben benne van a DNS, ITtámogatás, levelezés,web stb. de minek magyarázom, neked úgy is igazad van, nekem megint az azonnalisággal, kidolgozatlansággal, és a következetlenséggel van gondom, de tudom én vagyok a hülye...
@Interlock: konzervet ügyesen kiválogatni, a halkonzervből 5 év után csak a fing marad a dobozban a többi fajta meg kevesebb idő alatt oxidálódik, krumplit kell vermelni, és kukoricát csövesen a padlásra mert az tovább eláll és a prósza meg a málé az jó még ha a szomszéd macskájából csinálsz pörköltet akkor is, gyíkok úgyis kihalnak...cserebogarak pattogatva nagyon ízesek és táplálóak a földi gilisztát roston pirítva cikornyával és csicsókával tudjátok a csicsóka túléli az atomtámadást is...fel kell készülni mindenre ...liszt nem áll el soká csak ha nagyon vigyázol rá és forgatod...ja és legyen csirke bőven hogy tojjanak és legyen belőle csirke meg rántott csirke ahogy mi anno csináltuk 60 jércéből 30 -at kirántottunk a többiből lett tyúk amit megültettünk kakast ne felejtsétek persze nem azt amelyik alcsútbasznádon kotkodácsol mert az már régen kappan...csak a kék tollai díszesek de másra nem jó
@lafatyolokft: azt azért megjegyezném, hogy egy olasz locsolja a földjét, egy belga farmon több gépet látsz mint a tiszától keletre magyarországon
@Interlock: Igazad van. Tudom, milyen külföldinek dolgozni - férjem melózott franciáknak, barátnőnk dél-koreaiaknak. És nem takkermama-szinten.

Előbbit ki is baszták, mert belelátott a kis maffiaközeli dolgaikba meg ahogy te is, magyar viszonyokra szabott tervei voltak, azt meg sem hallgatták. A dél-koreai főnökökre meg csak panaszkodni bírt, aki velük melózott.

Krizsó azért van különleges helyzetben, mert ő ugye egy idol, egy nagy név, szerintem lenne helye máshol, és példát statuálhatott volna. De hát tényleg nem ítélkezhetek, elnézést.

De mondom pl. az operatőrök ingyen, saját cuccal vették fel Bródy múltheti három órás koncertjét, mert a királyiak nem voltak erre hajlandóak. Ez is lépés volt és tisztelem őket ezért. Lehet, hogy két évig sehol se látszik majd, de megvan, hogy valaki tiltakozott ez ellen nyilvánosan 4000-ed magával. Talán felrakják a youtube-ra.
"Itt van nekünk ez a Nagy Navarro Balázs, aki most magyar Bobby Sandset játszik harsányan, csörömpölve. Talán az ő Moszkvában pallérozott agyában fogant meg a különös kifejezés, talán nem, végtére is mindegy: „gördülő éhségsztrájk”. Ennek az a felismerés a lényege, hogy minek éhen halni az elveinkért, sőt az éhségsztrájkban még éhezni sem kell. Nagy Navarro újítása a következő: kiáll a tévészékház elé, mondjuk déltől négyig éhezik egy nagyot, aztán leváltja egy másik éhező, és ha már ő sem bírja tovább, érkezik a harmadik. Így kerek a világ: a mozgalom virul, és a hűtő is szépen ürül otthon. Pazar újítás, ismerjük el.

Ha annyira fáj az élet ennek az embernek, nosza, csinálja végig az ak­ciót... Igen, teljesen végig. Vagy ha nem megy, mert éhen halni az el­veinkért nem is olyan könnyű, akkor nevezze kis esti ácsorgásnak, ne pedig éhségsztrájknak különös mutatványát.

...

De tessék mondani: miért van az, hogy akik bőszen demonstrációkat szerveznek bohócmaskarában, és gördülve éhségsztrájkolnak, egyaránt a Szovjetunióban végezték felsőfokú tanulmányaikat? Ugye, ez véletlen?

Csak kérdezem. Semmi gördülés nincs bennem, pusztán csak kíváncsi vagyok."
Szentesi Zöldi László

www.magyarhirlap.hu/velemeny/gordulo_ehsegsztrajk.html
@glaci 0808: bruhahahaha magyarok és a mezőgazdaság? 250 négyszögölön minden gyümölcs és zöldség megtermett ami egész évre konzerválva is -akkor még volt befőzés- elég volt és két 300 kg-os angol süldő karácsonyra amiből minden megvolt egész évre meg a tikok és a kakas -dolgoznia kellett vagy megsütöttük a kukorikúút is ha nem voltak szemesek a tojások- persze ezt elvárni ma...tojásrántotta fincsi hagyma volt bőven és kenyeret is tudtunk sütni a sparhe'tban
@STX Joe: Csomó rokkant úgy lett az, hogy egyszerűbb volt azzá tenni, mint bányászként, kohászként a lepusztult ipari övezetekben megtartani őket.

De azért ma talán megnézhető - humánusan - ki az, és mennyire. De egyből visszazavarni, na nemáá, mikor egészségesnek nincs meló.
@STX Joe: Óh, hagyjuk már a korengedményes nyugdíjat IS felvevő milliárdosok pátyolgatását!
@3dom'f'speech: szentesiző'dlászló lófasz még nem volt a seggedben? nem sokáig kell várnod
Keresem a "Tahótlanítok - select all komcsi" gombot.
@3dom'f'speech: te'sztet onnan tudod mert te is ott tanultál? csaló disznó a cikked is olyan mint amit Moszkvában megengedtek nektek most a cigánytörpike basztat neked mindegy ha van mit bevenni?
@lafatyolokft: Én nem a magyar és jól gazdálkodó gondos embert egyelem, hanem azt mondom, ha ebek harmincadjára kerül különben a porta, a falu, akkor jöjjenek a hollandok, németek (köztük sok a kitántorgott és visszatért magyar öreg.)

Ha megmenti a környéket egy-két betelepülő, miért ne?

Senki nem azt mondja, ha kimész, tagadd meg magad, azt mindenhol megvetik. Csak kiélezett gazdasági helyzetben - és most az van - nem olyan toleránsak veled, mint amikor megy a biznisz és jut az asztalról morzsa. Én is ismerek olyat, aki kiment, eleinte hajón pakolt, mosogatott mérnöki dipóval és elismert múlttal, majd apránként befutott elvállalva minden alantasabb melót a pályáján, hisz gondolta, ha azt jól csinálja, felfigyelnek rá. Így lett, ma vezető a világverő cégnél.

De ahhoz speciel az a mindenhol ugyanazt követelő szakma is kellett, aminél nincs országhatár, itt ugyanaz a követelmény, mint Szingapurban. De nem mindenki ilyet sajátított el. Van, akié kötött a nyelvhez, pl.
betlehemben a csörcsben összeverekedtek a ...faszomtuggyakik de nagy botozások folynak a jászol előtt...
@3dom'f'speech: Istenem, kabaré. Most Moszkva nem a mi nagy barátunk lesz? Nem oda tendál a babakirály? Ki a rothadó Nyugat karvalyos mancsából menekítve minket putyini ölelésbe?
Most megint cikizni kell? Nem vagytok nagyon skizók ott arrafelé? Keleti szél fújja a lobogónkat aztán meg hú de ciki a moszkvai dipo. Szűrős moszkvai nagykövetként nem az???
@STX Joe: megéltem, sőt, félre is raktam a baloldal alatt is, ugyanakkor kétségtelen tény, hogy a Fidesz adószabályai újabb kb. 8000 Ft-ot hoztak a konyhára. Kis nyúl is nyúl, vagyis örülök neki, ennek ellenére a Fidesz tébolyult rohanásának nagyon nem, mert arról sajnos nem tudtak meggyőzni, hogy mindezen változásoknak legalább a gyerekem örül majd.
Szerintem amúgy ideje lenni elhagyni ezt az oldalazósdit. Nincs már itt jobb meg bal, pénzről szól mindkettő, ráadásul mintha az egyes "oldalak" tökre azt csinálnák, amit a másiktól várnánk. A csoportosítás ezen formája értelmét vesztette.
A jobboldal koncepciója amúgy akkor lesz majd nyerő, ha mi, a dolgozók, merünk is költeni. Per pillanat azt tanuljuk, hogy abból csak a baj van...
@a szív fészkei: Bár igazad lenne, de ma pesszimpista vagyok.
@a szív fészkei: mit vársz te egy olyan kövülettől mint a szentesiző'dlaca???? mindíg az ügyeletes segget nyalja...már bevonatot kellett tennie a nyelvére mert lekopott a sok benyalástól a mno (monó)és mh (muhahahaha) ugyanaz a szargeci banda...eztet tuggyák mi lényegük: gee in gee out
@Rodeo36: ez tetszett :-) Jó magyar löncshúsok sokáig bírják, hároméves konzervbabot ettem hétvégén, semmi baja nem volt. Tyúk kilőve, mert annyi rendőr nincs, amennyi meg tudná védeni. Gilisztát sütöttünk a seregben, kitelepülés alatt, tényleg meg lehetett enni :-) Krumpli már van, kukorica és búza lesz, és akkor nem kell lisztet tárolni.
Mondjuk én ennyire sötétnek nem látom a jövőt, de még mindig jobb lesz lejárt konzervet enni, mint pofára esni.
@Hülye aki elolvassa!: orrodat megtaláltad? na'ztat nyomkodd kutyuseggébe bele, tahó
Nyugodjál meg! Pont u. annyi, majd 30 évvel hátammögött, s az utca túlfelén....
@Hülye aki elolvassa!: "Keresem a "Tahótlanítok - select all komcsi" gombot."

- Vadász, vadász, te szopni jársz ide, csak magaddal basznál ki. :-))
@a szív fészkei: Hí! Ha feladtam volna teljesen, ma írogatnék neked.... még némi reményt látok - bár nem sokat.
@anyósnyelv: BUÉK Hofival! www.youtube.com/watch?v=W-olR5fYE_g Röhögj, ne add meg ezeknek az örömet, hogy tartósan elkeseredsz!!

Őrültek háza van most is, aktuális. És még csomó Hofi vár rád a jobb oldalon. :-DDDDDDDDD
@Interlock: a babba sok szódabikarbonátot tesznek mert különben nem puhul meg soha az tartósítja a löncshús meg kígyóból és gyíkból készül sok rizsliszttel és abba is tesznek akármilyenglukamátot attól nem nyúlós mikor kiveszed, előszerettel tesznek bele mindenféle nagy rágcsálókat is a patkányt is beleértve és ha kínai akkor a Bundi is benne van...meg kell tanulni hogyan lehet az erdei terményeket hasznosítani...de egy jó tanya sem árt csak ott meg dó'goznyi kő'
Jó látni, hogy az általános közvélekedés a józan ész felé húz és csak néha próbálja meg néhány általam felfoghatatlan gondolkodású és értékrendű ember ráhúzni másokra a saját hülyeségét.
@Rodeo36: Kisangyalom ettől pont ezt várom. Csak szólok nekik barátilag, hogy igazodjanak az aktuális trendhez.
@3dom'f'speech:

Tessék mondani: ugye a 10 milliós állami megrendelés 1/12 része rendben átért a Pétervárad utcából a Thököly útra?

Semmi gördülés nincs bennem, csak nem szeretném, ha Szentesi Zöldi László bértollnok út nem kapna időben fizetést, és éhségsztrájkolni volna kénytelen.
@Boli: Ez édi volt! Ma új, egy neki nagykuttyal talizott, egy szép kifejlett sárga boxerrel, sűrű lecsüngő nyálgombócokkal - s egyfolytában futott, s kergették egymást, nem engedte közelembe sem, közben meg, mint egy nőci kekeckedett vele.... Nagyon tetszett... azóta alszik... Jól kifáradt. Azt hiszem többször kell levinnem, kicsit formába hoznom a kisasszonyt.
@Interlock: Na lányomnak meg levesz a rohadt keveséből még 12-őt vagy mennyit. Aki szegény, az a legszegényebb. Pszichológus mamája írta, hogy az ő lányától 27-et januártól. És ők is tanultak a szakmájukért. És melóznak. A lányom fél ötkor kel érte.
@a szív fészkei: Megnézem, de azt hiszem szinte mindegyiken ott voltam, anno. Feleveleníteni jó! /Egy jó futásra laktam onnan, ha kimaradt jegy - volt pár választás hova ülünk be/
@Fabius: to'd ha ezek nem lennének akkor nem is tu'nnám, hogy van mno és mh meg ző'dek és kékek...akik most rejtegetik a szovjet feleségeiket és a moszkvai vörösdiplomájukat sajttárasból nagyon szépeket lehetett és rögtön kaptak hozzá kémesítést is, úgyhogy a ző'dlaca egy kém is csak most annak kémkedik -elvtelenül- aki többet fizet...de "szélesen" vannak vezetve, hogy jól hordjanak
@STX Joe: örülj,hogy akármid is van,s használd, s legyen benne örömöd! Ha valakit támadsz... ne felejtsd, egy pillanat alatt lehetsz helyzetükben, s istenhez imádkozhatsz! Akik csaltak -már le is buktak. Azért fél karral-lábbal vissza a nemtudomhova menj, te a nemtudomhova.
@Fabius: a széles kurvát mikor jelentjük föl hazaárulásért? amennyit ártott az utóbbi 24 évben a saját hasznára azért megérdemelne valami koloncot
@Ari11: remélem nem az ikrem vagy, bár tőle ekkora szociális érzékenységet nem tételeznék fel.
@Kangörény_: lesz, olvass utána. Most tele a búrám. azt hiszem kettőkor du.
"Értem én, hogy a Klub Rádió frekvenciájának kiszervezése időrabló és megterhelő feladat, csak szarok rá."

Van abban valami szánalmas, hogy a Klubrádiót fennhangon sajnáló diktatúrát kiáltó okoskák még a rádió nevét sem tudják helyesen leírni.
@Rodeo36:

Nincs messze az az időszak, mikor egy Moszkvában szerzett diploma kevésbé lesz kínos a Széles Birodalomban szerzett szalmai gyakorlatnál.
@Editor Bob: Erre kell az editor, nem? Hogy javítson a sok eszével sasszemével. Kösz, "megcselekedted amit, megkövetelt a haza!"
@STX Joe: Te normális vagy? Szerintem nem.
kedvencem...hogy dögölnének bele:
vastagbor.blog.hu/2011/12/28/milyen_szep_karacsonyi_ajandek#more3501461

mindenhol hatalmas haszonnal működnek a sportlétesítmények mert a szórakoztató ipar részei és aszerint is kezelik kivéve a hülye fideszt amely kibassza a pénzt semmire osztályalatti focira meg a miniszterelnök magán fociklubjára amely sehol nincs jegyezve semmilyen NB-ben, NB 16-ban?
@Fabius: DE ha lenézi Putyin cárt és a rezsimjét meg az elődjét, amiből cárrá lehetett a kis KGS-s, akkor minek törleszkedik a lábához?

Azt hiszi, ezeket a hírlapos gázgomolyokat nem szemlézik az oroszok? Mindenki hülye, persze, csak ők az agydudor a világ fején! De primcsik.
@a szív fészkei: De tudják mit, hol, s miért rakjanak ki a polcra - vagy máshová, s melegebbet is szeretik pld. dub-dubidu-de-dub.
@STX Joe: És neked fáj az alapítványi iskola léte? Gyerek jár oda is, neki miért nem joga az ingyen net, mint a többi iskolásnak?
@a szív fészkei: Komityet goszudarsztvennoj bezopasznosztyi :D, ezt tudom egyedül oroszból, meg a nyikto nye át szusztvujet :D
@a szív fészkei: utána néztem - németjuhász és beagli frigyéből, s kiderült az a kopó alapanyaga. Nagy erőteljes nyakkal, szupi szimattal, s isteni látással.... közepes termettel. kb. 30-35 kg.3-400 m-ről kiszagolja a bokorból is a bennülőt. Na ilyenre nem használom, de engem mindenhová elvezet, s a közelembe sem enged senkit.
@Fabius: "Tajgetosz bazmeg. Nem a mozgássérülteknek, hanem a differenciálásra képtelen agyatlan idiótáknak. " - Nono, azért előtte egy tarkón lövés, biztos ami biztos.
@Fabius: vigyázz, én ezt azért vetettem fel mert a ző'dfaszikurva említette, világszínvonal feletti oktatást is lehetett kapni anno 1975-89 között...két év alatt 24/7 2 új nyelv diplomáciai szinten és Masters amiben testedzés is bele volt számítva!!! pontosan ezért utálom a lusztrációt amit a csehek és a többiek megcsináltak mert csak az értékeiket tették nullára és 25 év kell újraépíteni ez magyar honban nem így megy itt félreállították az értékeket és a szapáry féléket tették be meg a martonyi elvtársat aki annak idején is seggfej volt...nem véletlen, hogy a Németh Miklós rájuk vágta az ajtót
@STX Joe: Rohadt iskolások! Nem elég hogy nem mindent az állammal finanszíroztatnak, még net is kellene nekik, ingyen. A szemetek!
@Fabius: ismerőseimet látva, egészen jól elvoltak a Lomonoszovon szerzett diplomáikkal - egyébként az egész világon elismerték -ellenben más magyar egyetemekkel. Ja tudásuk sem volt semmi! - Kivételek mindig vannak, de itthon is.
@a szív fészkei:

Putyinnal az a legnagyobb probléma, hogy a vastagbél traktusa túl hosszú. Esetleg a kutató nyelv volt rövid, sose tudjuk meg.

www.origo.hu/nagyvilag/20101202-megallapodas-nelkul-zarult-a-moszkvai-orban-putyin-talalkozo.html
@Gaabor: "Kikérem magamnak, hogy az MTV harcot vív a nézettség harmadik helyezéséért. "

- Ezt írta. "hogy az m1 vesztette a legtöbb nézőt, és az elfogultsági versenyben is szoros harcot vív a dobogó harmadik fokáért."

Tanujjá + olvasni bazmeg!
@Cirbi: Továris ucsítyelnyiva, ja dakládüváju vam, sto nyikto nye otszusztvujet. - így teljes, bocs. Az első mondatodat nem tudom, pedig érettségiztem és felvételiztem is oroszból. De teljesen elfelejtettem sajnos.:-))

@anyósnyelv: Érdekes egyveleg lehet. :-) Vadászeb, naná, hogy szimatszörény! Vigyázz rá a petárdázáskor!
@Rodeo36: nem lehet, hogy kicsit több fogalmazás-segítő vizet vettél be? Nem lehet érteni, amit írtál! Lassíts kérlek! Pihenj, s egyél valamit.
@a szív fészkei: tök nyugodt, multkor én keltem fel,hogy kivigyek egy poroltót, mert valamelyik görény behajította az erkélyemre petárdáját! Meg se mozdult, csak morgott egy jó nagyot. Magyarul felébresztett. Utána húzta a lóbőrt reggelig. /Azért közben utánam forgatta a szemét, a szemét/
@Fabius: hihihi, azt hiszem ez nem lesz publikus, hahahaha.
@Fabius: én már legalább 7x voltam bizottság előtt, egyetlen orvosnak egyetlen fityinget nem adtam, nem is tudtam volna... mi van? Dobjam el életem.... igen, mert egy töpörödöttagyú úgy döntött, hogy neki az agyam helyett stopplis cipellő kell stadionban szaladgálni! Azannyát!
@belekotty:

Az alatta hivatkozott cikkben az NMHH szerint az m1 a harmadik legnézettebb csatorna.

Szerintem erre írta.
és csak jön és jön, nincs megállás:

V'bőr: Az állam 20 milliárdot költ a Fradira
Sikerült tennünk egy jó nagy lépést a boldog 70-es 80-as évekbe, van állami focicsapat, a Fradi, élén a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor
@anyósnyelv: miattam ne aggódj...mit nem értesz? idézd ide bele neki telibe hadd fejtsem ki...még korán van evéshez délelőtt csak kávézni szoktam meg mást de enni csak déli 12 után...ami még nagyon messze van
@a szív fészkei: ez rossz dolog, de én, mint egyén nem igazán tehetek ellene, a politikusok pedig talán. De nem biztos.
Az egész világban átértékelődik minden, beleértve a szakmák, képességek árát is. Mint műszaki ember, valószínűleg elfogult vagyok, amikor azt mondom: legnagyobb igény a gyakorlati hasznot hozó foglalkozásokra lesz (nyersanyag- és energiaéhség megoldása, ha tippelnem kellene). A távol-keleti olcsó munkaerő egyre drágább lesz, ott is elkezdenek gőzerővel automatizálni, a gyárak kétkezi munkásait is megritkítják. Szükség lesz robotizálási szakemberekre, anyagmérnökökre, vegyipari, környezetvédelmi szakemberekre, programozókra; kellenek majd (egyszer nálunk is) a jó tanárok, előadók; mindenkire szükség lesz, aki a technológiát előre tudja vinni, vagy karban tudja tartani.
És szerintem rossz világ jön a szellemi munkásokra (marketing, PR, HR), csökken az igény a művészetek irányában, és úgy vélem, pl. pszichológiáról is csak mellékállásként lehet majd beszélni. Átalakul a világ, eltolódik a reáltudományok felé, lesz sok vesztese, lesz sok nyertese. Fel kell rá készülni, nem szabad abban bízni, hogy megint minden olyan lesz, mint egyszer, régen. Már soha nem lesz olyan.
@anyósnyelv: Szomszéd szobában ült aki árulta a jegyeket, s munka végezte előtt beszólt, lányok mentek színházba, esetleg operába - mi mindig mentünk, amikor csak tehettük. Soha nem felejtem el.
@Cirbi: Pont erre gondoltam - bár ez apám szövege volt. hihihi.
@Fabius: meg talán vannak még ott elegen, akik nehezen felejtik a "Tovarisi - konyec" feliratokat... is.
Nézem amúgy a cikkben lévő képet, összehasonlítom a mai OV képeivel, és mintha két teljesen különböző embert látnék. Na, nem mintha ez meglepne.
@Interlock: Tudom, Madách vizionált már egy falansztert a széklábat farag Michelangeloval. Abban, bocs, de nem szeretnék élni! a lányom kicsikkel foglalkozik, hát az is fontos azért, nem? Hogy te tudj nyugiban termelni...

A lélek megrogyása pedig visszahat a testre, szellemre, és ha nem kalapálják ki, akkor a legjobb mérnök is elmebeteggé, rákossá, akármivé torzulhat. az ember szerintem komplex darab, hármas egység és csak a matériát fejleszteni és hájpolni borzasztó világot hoz!

Az olvastam, hogy nyugaton fontos az EQ is, nemcsak az IQ. Azt is hallottam, a mérnökök között nagyon sok a rozi, a kiégett keserű ember, alkoholista, stb. Nemcsak a pénzben és kézzelfogható sikerben mérhető egy élet. Közhelyek, rizsák, oké - de láttam embereket tönkremenni vagy épp megmaradni.

Épp azt mondják ezoék, hogy nem a maja világvége jön el jövőre, hanem erős váltás: épp hogy a szellemi-lelki értékek lesznek fontosabbak, és most a katyvaszból ennyi kínnal választódik ki ez, ilyen oka van a káosznak. Nem tudom.
@Interlock: részben egyetértve felhívom figyelmedet az egyre magasabbra értékelődő interdisciplináris foglalkozásokra ne felejtsd az űrkutatást és a csatolt részeit én -veled ellentétben- magasan felértékelem a humán tudományokat mivel azoknak teljesen pragmatikus szerepük van a mai -teljesen téves- felfogással szemben lásd Heller kutatásainak pragmatikus eredményeit és a hasonló kiemelkedő agykutatás és az emberi funkciók kutatásai a lélektan és művészetek nélkül megérthetetlenek az eastetica oktatás és kutatás sokkal intenzívebbé válik a Leonardo felfedezései és a mai megvalósulásuk és a többi ógörög vagy sumér felfedezések mai vonatkozásai az emberfejlődés útját deriválhatják és teszik valóban kár hogy kevés -de azért használható- emlékünk van az őskorból...gondold ezt végig...a matematika, számrendszerek és alkalmazásaik története mennyiben segíthet megérteni egy idegen kultúrát?
@a szív fészkei: látod, hogy összefutottunk...az agy és az ember szellemi tevékenysége magasan felértékelődik már ma is olyanokért fizetnek milliárd dollárokat amikért évekkel ezelőtt koldulni sem lehetett...ez a gondolatod -tapasztalat?- a mérnök is ember, hát az messzemenően igaz...tudniillik a mérnök nem pragmatikus hanem tudományos és alkotó művész egy Michelangelo vagy Leonardo vagy egy Phytagoras hatalmas mérnökök sőt hadmérnök!!!! emlékezz a perzsa görög háborúban betöltött hadmérnöki szerepükre és egy Herodotos vagy Homeros akkora tudós, hogy mérhetetlen a Jázón és társai olyan dolgokat műveltek amit ma meg sem mernének kísérelni
@Rodeo36: Abban igazad van, hogy lehet ez is a reggeli ideje! Mindenkinek más az időbeosztása. Jó étvágyat! Én káposztáztam, tejfellel, s némi kenyérrel.
"Amibe görcsösen belekapaszkodunk, azt elveszítjük. Csak az a miénk, amit oda tudunk adni." Szepes Mária
@anyósnyelv: azért én nem káposztáznék háromnegyed hétkor reggel...bármennyire is szeretem a töltöttkáposztát....
@Fabius: Lányomat keretes vöröskeresztes kutyával páros lábbal rúgták ki szinte a bevásárlóhelyről - még az RTL-en is benn volt - jogtalanul.... mit vársz a sima kis f..szoktól, akik még az elemi szabályokat sem tanulták meg, hogy add át a helyed, segítsd a rászorulót... másról már nem is beszélek!Nehezen vittem a krumpedlit felfelé a lépcsőn - utánamszólt egy kanmajom - egy kis természetbeli törlesztésért segítek... azt hittem felrúgom.
@Rodeo36: @a szív fészkei: @Interlock: a közös nevező, és az arany közép út, ti már megtapasztaltátok, felismertétek, már csak a nép, az isten adta népnek és felkent vezetőiknek kell idáig eljutniuk, el fognak, kérdés mikor....
www.facebook.com/events/241762122559019/

A zene nem kínzóeszköz! - szolidaritás az éhségsztrájkolókkal
Nyilvános esemény · András Dés szervezésében

Mikor
Ma
Idő
18:30 - 21:30
Hol

Kunigunda utca - MTV székház
Leírás
Napok óta két zeneszám ismételt lejátszásával kínozzák az MTV székháza előtt éhségsztrájkolókat. Mutassuk meg, hogy a zene nem erre való. A két ünnep között szerezzük egy kis örömet ezeknek a bátor, kitartó embereknek egy dallal és azzal, hogy megmutatjuk, mellettük állunk! Várunk minden zenészt a flashmobra, hangszerrel, vagy anélkül!
Hát, a rabszolgaság sajnos tényleg lehetne opció; a legújabb kori, modern változatai közül sztem leginkább az amerikai típusú modell jöhet szóba nálunk; aminek persze egyelőre még hiányoznak az intézményi, infrastrukturális és gazdasági feltételei (mint ahogy ez sok minden másról is elmondható). Viszont ha tovább szigorítanák a vagyon elleni bűncselekményekkel szembeni eljárásokat, ugyanakkor a visszaeső bűnözők is szigorúbb elbánásban részesülnének (mint pölö, hogy csak három dobásod lehet), és folyamatosan a növekvő szükségletekhez igazítják a börtönök számát, amelyekben valóban hatékony vállalkozásokat kezdenek működtetni (egyelőre még ez sem megy), akkor a lecsúszó, deklasszálódó rétegek szélesedésével, ahogy nő a vagyon elleni bűncselekmények száma, úgy válna egyre elkerülhetetlenebbé a modern kori adósrabszolgaság intézményesülése, és ebben az esetben az emberek valóban jogfosztottan, kényszermunkára ítélten kapcsolódnának vissza a munkafolyamatokba. Mindazonáltal szerintem egyelőre azért nem fenyeget komolyan ez a veszély, mert ez is egy olyan program, amit tudatosan kéne megtervezni, kivitelezni, amihez a kormányunknak pontosan zéró szellemi tőke áll a rendelkezésére. Úgyhogy no para.
@Rodeo36: Gondolom, kicsit máshol jár neked a vekker, nálam már du. 4 lesz, de egy jó káposzta nekem jöhet reggel-délben-este,s bármikor, főleg kis füstölt csülök alábéléssel! Rántás nélkül, habarás nélkül, csak natúr! Kenyeret én dagasztom, ízesítem, s süti a sütő. Kemence nincs.... Na pusz, s egyél egy jó rántottát.
Figyelmeztette a kormányt az IMF - Esik a forint
2011. december 28. | 15:46

Ha a magyar kormány valóban érdekelt a hitelprogram előkészítéséről szóló tárgyalások folytatására, akkor ezt az akaratát megfelelő módon demonstrálnia is kell a kulcsfontosságú gazdaságpolitikai területeken - hangsúlyozza a Nemzetközi Valutaalap közleménye, amelyet egyelőre a Reuters adott ki. Ezzel az IMF konkrétan például a jegybanktörvénnyel, illetve a pénzügyi stabilitásról szóló törvénnyel kapcsolatos szoros egyeztetésekre utalt.
beszartak megint, ennyit róluk, a többi néma csend:

2011. december 28., szerda 15:47 (NAPI)
Magánnyugdíjpénztárak: elmaradt a rég várt döntés
Nem döntött szerdán az Alkotmánybíróság (Ab) a magán-nyugdíjpénztári beadványokról, s az MTI úgy tudja, az idén már nem tart több teljes ülést a testület.
@Interlock: "És szerintem rossz világ jön a szellemi munkásokra (marketing, PR, HR), csökken az igény a művészetek irányában, és úgy vélem, pl. pszichológiáról is csak mellékállásként lehet majd beszélni."

Dehogy. Sőt. Amikor nehéz eladni, akkor kell csak a marketing meg a pr igazán. Az más kérdés, hogy otthon ugye a merketinges picsát rúgják ki először "mer' csak viszi a pénzt...", meg a marketing költségvetést csökkentették rögtön. Aztán csodálkoznak, hogy nincs eladás, meg a kutya sem tudja, hogy létezik egyáltalán a cég, meg a termék/szolgáltatás.

Egyébként a globális mérnökhiány szerintem nagyon jó jel, pont azt jelenti, hogy kezd helyreállni az egészséges egyensúly.
@Cirbi: ááá...már nem mondok semmit..tegnap éjszaka buszozni akartam...csak lejárt a bérletem, elolvastam gyorsan a hátoldalát...

Érvényes a jelölt kezdőnapon 0 órától a következő hónap kezdőnappal megegyező napot megelőző napon 24 óráig

kár hoyg 6-tól van jegypénztár, így taxiztam és ugyan annyiba fájt mintha vettem volna két jegyet...

milyen hosszú lesz ez a végjáték...
@Rodeo36: Igen, mérnöki alkotás is alkotás, pláne a nanotechnológia korában! Ott már ihletettség is kell, merészség, de igen, Leonardo. a piramisépítők, a katedrálisépítők mind szent őrültek is voltak. Nem véletlen, hogy a szabadkőművesség - a sötétek legnagyobb ellensége - végül is tényleg az effektív vakolókanáltól indult ki és teljesedett ki a gondolatszabadságban. (ha nácik mást is terjesztenek).

@anyósnyelv: Orvbán lánya - pár éve - előttem ült a 21-esen, mert ugye oda ette a hegyre őket a fene. Épp a barátnőjével röhincsélt. Felszállt a Délinél a már tömött buszra egy nagyon törődött öreg mama. Mindenki a két kis picsára nézet, naná, hogy mi lesz... Orvbán Ráhel elég jól hallhatóan mondta a barinőnek, hogy juszt se állok fel ennek. Mama mosolygott, majd talán én vagy más nem 16 éves átadtuk neki a helyet. Ragadjon a műbőrszékhez a kislányka örökkön örökké...
@a szív fészkei: volt egy apró nüanszi reménysugár, a múltkori visszadobások után, hátha ezt is...de hát felhős már az ég...
@anyósnyelv: Na a maga módján bókolt!! :-D Erre fusssa RTL-csöcsön nevelkedve.
@Cirbi: dehogy esik...csak erőt gyűjt és egy kicsit leült...
@a szív fészkei: nem tudok felsorolni mindent, de persze, szükség lesz azokra is, akik a háttérről gondoskodnak. És igen, nyugaton már ismert dolog a burnout, de erre pl. azt mondta egy sokat tanult, egykor egyetemi tanár tervezőmérnökünk: mire ez komolyan számító népbetegséggé válna, a fontossági sorrend megváltozása miatt meglesz az utánpótlás, azaz, a kiégett mérnök a kiégett izzóhoz hasonlóan eldobható lesz.
Én bízom abban, hogy mindenkinek lesz munkája, ugyanakkor nagyon nem lesz mindegy, ki mivel szeretne foglalkozni. Japánban már van robot "dajka", csak úgy mondom.
@anyósnyelv: megyek kicsit hallgatni... Majd jövök.
@a szív fészkei: nem, ezt vártam, ha most dönteni akartak volna, nem kavartak volna ennyit eddig,
@felebarát: azok szinte semmik voltak, föleg tudva, tudták, hogy ugyan úgy visszacseszik a droidok, csak már jövőre úgy sem szarakodhatnak vele a plecsnisek /ők is megcsúfolták azt a jelet, ami a mellükön logicált/

és ezt fogják csinálni az EU-val IMF-el is, ők lesznek azok akik okos enged alapon megegyeznek a droidokkal, a droidok meg győzelemtől megrészegülve, örjöngve teszik tönkre még több és több ember reményét, és életét
@a szív fészkei: én emlékszem, hogy majd összeestem egyik villamoson, s rajtam is rötyögtek a fiatalok, s pár év múlva, egy régi ruhámban, pedig azt sem tudták, hogy adják át a helyet. A két villamos között még kerület különbség sem volt! Egyik 4-6-os, másik a 2-es.
@Interlock: És ugrálnak a japcsi gyerekek a 200-zal vágtató vonat elé. És az a szexuális életük kiteljesedése, ha a pasik az automatából diáklányok bugyiját vehetik meg. Meg virtuális nőket vesznek feleségül. Na neeeeeeeeee.
@anyósnyelv: Van, ahol még divat az empátiára nevelés. Nem mindenki tankaranka gyerekere gyúr.
@a szív fészkei: Ja a női napozó! Istenem, de szép idők voltak, egy-két könyvem úszott a napolajban, de A-tol Z-ig megtanultam. Nekem jót tesz a napsugár. Rudas.
@Cirbi: mid dob vissza az imf-en...hű reggel van még, megyek kávézni, ez most nem jött át...
mi van? roló le?...

‎"Nem utazik biztosítás nélkül".
De mindez már csak múlt időben igaz: A BKV felmondta az utasbaleset-biztosítását (mti)
@Rodeo36: isten bizony nem akarlak megbántani, de neked adom a billentyűzetemet. Van rajta pont, vessző, enter - könyörülhetnél rajtunk egy kicsit, ha már a humán résznél járunk.
Idegen kultúra? Ha úgy érted, ó- vagy őskori, elfeledett földi, akkor sok esetben a matematika, statisztika (tanult, vagy csak jó érzékkel, intuitív módon alkalmazott) módszerei segítették pl. az írás megértését, a nyelv feltérképezését. Ha szó szerint idegen, azaz földön kívüli kultúrára gondoltál, akkor azzal egy jó ideig még ráérünk. Én legalábbis ha E.T. lennék, egy-két megfigyelő repülés után elnapolnám velünk a kapcsolatfelvételt, helyből vagy 500 évre.
És ha már számrendszer (igaz, csak félve jegyzem meg): a kettes (és a belőle származtatható tizenhatos) számrendszerrel karöltve épp úton vagyunk egy új "kultúra" létrehozása felé: ma még kezdetlegesnek mondható a gépi intelligencia, de fejlődési sebessége milliószorosa a miénknek. Két Heller között érdemes megnézni az A.I. című filmet, vagy olvasgatni az Alapítvány-köteteket. Szerintem.
@a szív fészkei: Majd küldök neki egy cvikipuszit, hihihihi.
@anyósnyelv: Azt kellet volna neki válaszolni neki, hogy "Veled még a lottóötösért sem!".
@tucano: a fene tudja, mi lesz a marketing iránya... Mennek, sőt, egyre jobban nyomják az online vonalat, kevesebb ember akár több termékcsoportot, céget is "gondozhat". Anyacégünknél a repibrossúrákat szoftver tervezi, a termékmenedzser meghatározza a kinézetet, megadja a felhasználható képeket, a végén odakanyarint egy pár soros szlogendumát, és mehet kifelé.
Nem tévézek túl sokat, így kevés reklámot látok (neten meg Adblock Plus, áldassék a neve), de abból a kevésből is egyre kevesebbre mondom azt, hogy tetszett. előtérbe kerül az agresszív pofába nyomás, a minden csatornából kiárasztás, ilyesmihez pedig nem különösebben kell szakember. Inkább csak áram.
@a szív fészkei: számból vetted ki a Cirbinek szánt kérdést. Én akkor lettem volna végtelenül meglepve, ha az Alkotmánybíróság bármit is tett volna a zügyben.
Fiam életében először "politikai színezetű" közleményt tett fel a saját fészbúklapjára. Kénytelen volt. Sok minden egyéb mellett manyup-tagságot "árult" anno, bár nem az hozott a legjobban a konyhára, de hát igény volt rá.

2012 stb. majd bizonyos módon befigyel, nem is kell bármit képzelni vagy mondani róla, körülvesznek bennünket a jelek világszerte. Amúgy a Kabbala "számmisztikája" is szól "valamit" erről az évről, csak azt nemigen tudják. Aztán ki mit hisz.
@felebarát: azt akartam mondani, hogy ugyan így, időt húznak majd az imf-eu tárgyalásoknál, húzd meg erezd meg játékkal, addig amíg a saját gazdasági hátterüket, helyzetbe nem hozzák, majd a kész tények bemutatásával, ici-pici visszalépéssel megegyeznek velük
@a szív fészkei: Azért nálunk az volt a divat, hogy le sem ültünk, s felsegítettük akit fel kellett segíteni... Egyébként, ha már 50 f. felett volt a jegy ára, inkább rohantunk egy jót a kettes mellett, s ettünk egy jó fagyit.
maradtam a mgnyp-ban és fogok kapni állami nyugdíjat...:D vicces...azért léptek vissza, mert majd nem kapnak...beszép
@a szív fészkei: ma már nem divat átadni egy helyet, előreengedni a nőket az ajtónál, megtolni egy ismeretlen autóját, meg hasonlók. Csináljuk még egy páran, inkább vidéken, ott is inkább kisvárosokban, falvakban, és kábé úgy röhögnek ki a fiatalok, mint - egymás közt - a tiritarka ruhás, hagyományőrző néptáncosokat.
Kollégám 11 éves fia mondta egyszer, hogy mi már őskövületnek számítunk, hiszen a múlt században születtünk. Nos, ha őket, a "frisseket" nézem, sokszor úgy is érzem magam...
@Cirbi: hát..lehet...ha menet közben nem int be nekik az eu...vagy le se ül tárgyalni..csak röhögve nézi végig a haláltusát...
@a szív fészkei: ha lesz bent túrórudi.ilyenkor mindig meg kivánom.ha nem lennék ilyen messze,már meglátogattam volna őket.
@a szív fészkei:

Én kicsit tényleg megvagyok lepve.

Amit egy-két hete kaptak nem kis saller volt minden irányból. Neki is buzdultak gyorsan, végülis a napirendre vétel volt igazán váratlan.

Így én azt vártam, hogy valamilyen döntés születik ma. De ezek szerint győzött a duruzskórus, hogy maragyámá, jajhagyadmá, Papcsák Fecó módosítója alapján jár a jogalap már és maradhat pénztártag is az ember, ha lesz hol.
@Interlock: nézzük meg a másik oldalát is ennek...a banyatankos rohamosztagosokat, mikor beáll a busz...

a botos öreg bácsit aki beakasztja a botját a srác nyakába mikor fel akar szállni...

a tök üres buszt és az az én helyem öreg embert
amúgy, ma mitől zuhan a forint, csak úgy?...vagy mit aludtam át?
@Fabius: Kukázást büntető rendelkezést semmisített meg az Ab
@netlovetta: amíg volt FB-m, én egy csomó "politikai színezetű" közleményt tettem fel, na, arra aztán semmiféle igény nem volt :-)
Az Alkotmánybíróságról annyit, hogy aki a visszaerősítése, feltámasztása miatt kampányol, azt is leköpöm ezentúl.
@felebarát: az ilyen tankokat mindig előreengedtük, attól legyenek boldogok, hogy elsőként felérhettek. Azt a napi kétszer másfél órát már csakazértis kibírtuk, mert még azon is tudtunk röhögni, ha a szélvédőre kenődve utaztunk.
Akivel végképp nem lehetett bírni, amellett fingani kell egy jó nagyot, rögtön lekopik.
Tök üres buszt mi igazából sosem láttunk :-)
@Interlock: jaja, ez olyan, mint a mérnök szoftver, hiába tervez házat, azért mérnökökre csak szükség van. Az tuti, hogy az online munkavégzés átalakítja a piacot. Az én helyzetem az, hogy konkrétan versenyben állok 2 db. fülöp-szigeteki nővel, akik cikkeket spinnelnek 2 dodó órabérért. Elvileg ezerszer hatékonyabbak, mint én, töltik a hálót veszettül, aztán az eredmény mégiscsak az, hogy az egyedi pr cikkek hatékonyságának a közelében sem járnak. Pedig olcsók, nem is hülyék, a nemzetközi trendeknek megfelelően teljesítenek, aztán mégis a jó öreg billentyűütögetés hozza a jobb eredményt:) Még:(
@Fabius: ha dönteni akartak volna, nem várnak eddig. Nem tököltek volna illetékességen, meg hasonló szarságokon, hanem döntenek. Ha fontos nekik az ügy, vagy meg akarják mutatni, hogy kiherélés előtt tudnak még nagyot rúgni, akkor pláne döntenek.
Töketlen, beszari, átszellemült bagázs. Köp.
@Rodeo36: ha már ledegradálót írnál, legalább vedd elő a szótárt!
@anyósnyelv: Én a Lukácsba jártam. Ott koedukáció volt. :-))

A női napozót nem én csinálom, egy csaj gründolta, mostanra csak a FB-on látom, de hát feltettem , mert megkért rá.
@Interlock: ne utánozz teee, plágiumosos :D
amúgy jahh, látszat ország, látszat emberei, látszat döntésekkel
@Fabius: Megbeszéltük fentebb van az az összeg, állás, helyzet, amiért korpásodik a gerinc is. Zuhanjanak össze.
@felebarát: a vége az érdekes...ő is őszinteséget vár...ejha :D
@felebarát: rájöttek, hogy ők maguk maradtak mnyp.... rohatfides komcsik...

a NER ből csak nem írhattyák ki sajját magukat...
@a szív fészkei: ezt ugyan nem értem. Akár igazad is lehet.
@felebarát: gonosz vagyol, kb 0,2s alatt átfutottam, de ma este rémeseket fogok álmodni, már most tudom...:D
@felebarát: én nem maradtam, de az állami nyugdíjban így sem vagyok biztos. Nektek sem árt még figyelni, mert ahogy szorul a hurok, úgy lesz egyre nagyobb szükség a pénzetekre; tudod, egy törvény, és kész...
Azt volna jó tudni, miben takarékoskodjunk úgy, hogy öregkorunkra is megmaradjon, meg "ezek" se férhessenek hozzá.
@Cirbi: olvasd el nyugodtan..kényelmesen...meglepődtem...de komolyan...a végén már kezdtem együtt érezni...és reménysugár felvillanását is érzékeltem, vagy csak villanyt kapcsoltak...

őszinteséget vár..érted?...akkor neki is eddig hazudtak?...ez a fura az írásban :D
@a szív fészkei: Hát az írtad, a veled létet - természetbeni juttatás - kérte cserébe egy kis krumplivivési segítségért, nem? Tehát vonzónak talált.
@Interlock: ennyi erővel a bankbetétemet...vagy akár a házadat is vihetik
@Cirbi: ó, bocsánat, nem láttam... eszemben sincs mások gondolatait lopkodni.
Ezennel elhatárolódom magamtól :-)
@belekotty: már mire? Kioktatott mikor egyek káposztát? Szilveszterig azt eszem, s ráadásul imádom. Aki főzne nekem, az kotyoghatna bele - imádom. Még van vagy 10 liter. Már megint ki kell cipelnem.
@a szív fészkei: az nem volt onnan messze! Szigetre jártam hajnalban úszni, később a Csasziba, de annyi sávot lezártak, hogy váltani kellett.
@Interlock:

"Azt volna jó tudni, miben takarékoskodjunk"

Euróban, frankban, külföldön.
@felebarát: mindkettőt már csak az életem árán. Azt, hogy az mnyp a sajátom volt vagy sem, nincs kedvem vitatni, ebben úgysem lesz egyetértés, de a bankszámlám, házam, autóm az enyém, és aki rá akarja tenni a kezét, azt szimplán megölöm, ha addig élek is.
@felebarát: Még hiszel a mesékben? Rózsaszín lelked van.
@a szív fészkei: @Interlock:

Ezekkel nagyjából egyetértek. De akkor is volt egy pillanat mikor úgy látszott, a régiekben maradt még valami tartásmorzsa.
@Cirbi: amúgy lett volna abban ráció, amit a mostani kormány szeretet volna, csak még nem látom át teljesen...de maga a körülmény az időzités, és a kivitelezés már rossz volt, így hamvában halt...szembe ment mindenkivel...így csodálkozott, hogy mindenhonnan megcsapkodják...
@anyósnyelv: igen :D inkább a csodákban hiszek, mint ennek a kormánynak...vagy a politikai elitnek
@felebarát: jajj, hat melengeti a kis lelkemet, hogy bayer "svabvagyoknemzsido!" zso'ti ennyire megtorten ir..:-DDD
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: ugye....fura...vagy csak paraszt vakítás

Két komment elküldése között várnod kell néhány percet!
@Fabius: az eurótól valahogy húzom a seggem, túl sokan jövendölik a túl közeli végét. Apám a dollárt javasolta, mert az USA mindig győz, de most ők sem úgy állnak.
A frank még csak-csak, igaz, arra meg azt mondják, erősen túl van értékelve. Szóval amiben egyet tudok érteni, az a külföld.
@a szív fészkei: azért még egyszer hihihihi!Nekem aztán nyugodtan. Ráadásul idősebb csinos, s eszes vagyok mások szerint - de rohadt undok. Kitaposom a lelkét is.
@felebarát: miben hittél eddig? volt?...
A szarháziaknak ebben a nehéz helyzetben a saját képviselői díjazásuk emelése, a szolgálati autó, sofőr használók kiterjesztése, a foci támogatása, MTV - MTI vezetők 2-3 millás fizetése a fontos, nem az ország és a nép szegénysége.

Meddig tűröd magyar?

Nem lesz tavaszra orvos, de van szép milliárdos bukta a MOL részvényeken.

Meddig tűröd magyar?
@anyósnyelv: ??????????? mit degradáltam?
@Fabius: nekem ez nem tűnt fel, igaz, én csak belepillantok a dolgokba. De basszameg, öt gép miatt az egész műszakunk _önkéntesen_ szabadságot halasztott, a T. (mint tetves) bíráknak bezzeg a sokkal nagyobb tét sem volt elég visszahúzó erő. Nem mertek bajuszt akasztani Orbánnal, hát persze; ki akar manapság állást keresni?
@Bóvli kormány, Bóvli Orbán takarodj!: látsz másik megoldást?...szerinted a többi 9 millió lát alternatívát?
@Interlock: Persze, de neki, mármint a gyerekemnek - munkájából adódóan - szigorúan tilos (volt!) bármiféle politizálásba fognia. Pénzügyi tanácsadóként pártfüggetlen objektivitást várt el tőle minden német főnöke, ügyfelei és azok, akiket neki kellett a szakmára tanítani, ami teljesen rendben van. Az, hogy mellette mikor mit gondolt magában, más lapra tartozik. Most viszont van saccperkábé vagy 2000 ember, ha nem sokkal több, akik az "elmúttízévben" az ügyfelei voltak.

Nem mellesleg a "barátnő" a 16%-os adóval 20 rugóval keres többet havonta, míg a gyári melósok ugyanott meg majd' ennyivel kevesebbet. Szerencse, hogy jól megy az a cég (még, és reméljük, hogy továbbra is), ezért nem a "nagyúr meg az üszkös jobbkeze" találja ott ki, mivel, meg hogy kéne kompenzálni azokat a szerencsementes melósokat.

Ennek az alkotmánybíróságnak bizony én is szívesen köpnék a sírjára. De nemcsak az alkotmánybíróságéra, hanem hosszan sorolhatnám.
Szerintem az a levél Clinton Asszonytól nem lehetett sámli, mert különben nem lett volna ilyen kilengés másfelé.
azéret nem kaszálta el az AB mert szívárogtattak, és mivel megkapta a 100 ezer az állami nyugdíj lehetőségét, így nem volt miért eltörölni???????????
@felebarát: oke, majd varok!:-)

szerintem mar zso'ti is rajott, hogy vektornak elgurult a gyogyszere es a szellel szemben hugyozas reszegen vicces jatek, de masnap hugyszaguan az arokparton ebredni elegge kinos:-)
gonosz blog motor...:( eltünt...

nem lehet, hoyg azért nem törölte el az AB a tv-t, mert menet közben, megkapták a maradok az állami nyugdíj eshetőségét, vagyis visszakapták...
sose hittem hogy a klubrádió eltűnését a demokrácia eltűnése miatt fogom "siratni"

vicces hejzeteket teremt a náci komcsi zorbán rezsim
@Interlock: hány vessző hiányzik? itt küldök néhányat: ,,,,,,,,,,,,,,,, és a pontok: ........... valami egyéb? idegen=alien kultúra az összes többi csak simán: kultúra...egyébként ha szőrszálakat akarsz hasogatni, nyugodtan csináld, engem hidegen hagy, most már leírhatnád -magyarul- hogy mi is a kifogásod? mert én meg téged nem értelek...egyébként virtuális billentyűzetet használok a 8-ból az egyik a magyar...pont pont vesszőcske
@felebarát: Ja, befektetésre norvég koronát szokás mondani már jóideje. De azért van egy kis "pluszpánikkeltés" is a dologban - mondja a családi szakértő:DD -, akad még itthon is egy-két megoldás (állítólag) A "hosszútáv" a kulcsszó, bár ez már inkább csak a ma még kiskorúak jövendőbeli nyögdíjára vonatkozik. Ha megérik ugye. Pont ez a legnagyobb szemétség ebben a manyupügyben, mert a pasik statisztikailag meg se érik a korhatárt sehol, de legalább az utódok örökölhették. Százkétezerből jó sok így gondolkodott, azért maradt.
@anyósnyelv: melyik szótárra gondolsz? nem tudod megérteni, hogy 9 azaz kilenc óra különbség van közöttünk? és tényleg nehéz étel hajnalok hajnalán a töltött-káposzta, nekem...pláne csülökkel...egyébként napozzál vidáman...a házilag gyúrt és sütött kenyeret nagyon kedvelem, mexoktam
@netlovetta: Most akkor befektetni vagy értéket megőrizni?
Ha valaki befektetni akar, akkor valutában azért nem árt képben lenni, mondjuk naponta 20x megnézni, hogy mi van. Aki meg értéket megőrizni, annak meg van bőven választása. A norvég korona mellett ugye ott van a brazil reál, a szingapúri és a hk dollár, az offshore renminbi, mind mind nyugodtan felfelé mászó pénzek.

A legújabb tuti tipp rövid távra egyébk. most a török líra, eddig meg a mongol tugrik volt:)
@Rodeo36: tudtam, hogy felkapod a vizet, pedig nem kellett volna. Csak annyit próbáltam jelezni, hogy némi tagolás sokkal olvashatóbbá tenné az írásodat. Csak ennyit.
@felebarát: Hálás dolog a mártír szerep, olyan magyaros. Bayer talán azt javasolja, ha zavaros fejtegetéséből egyáltalán kiderül valami, hogy mégiscsak akkor szolgálnák jobban az ország érdekét, ha azt csinálnák, amit Bajnai. Kár, hogy másfél év alatt eltékozolták az ország összes megtakarítását a kalandra. Innen már nehezebb lesz, még pizsamában is. Főleg, hogy nemsokára a devizából átváltott forinthitel-válságot is kezelni kell.
@külföldi bankszámla: én is ezen agyaltam..de akkor euro...

vagy kuvaiti dínár...jegyzik még?
@Interlock: gondolom példamutató viselkedés és tanítás. Ha elestem,majd a fáradtságtól a HÉV-en, akkor Anya-Apa mondta állj egylábra, kulcsold rá a másikat, mindig felébredsz, s kibírod. Így is volt. Idősebbek ültek. Később vittem kis horgászszéket.
@Rodeo36: én ugyan 12-re gondoltam, de jó az kilencnek is, most én megyek aluszikálni. A maradék 7-9 lityi káposztát kiraktam fagyoskodni, mire vacsoráznál, én reggelizni fogok! Üdv.
@Rodeo36: erre még reagálok - méreg drága és nem minősíthető kenyerek vannak, jó régiszakácskönyvből, házilag kevert,őrölt fűszerrel, kelesztve, jól pofonvágva.... minden dühét kipofozhatja az ember, ropogós, s két hétig is elvan magában. Na pá!
@anyósnyelv: akkor te bizonyosan ismered a német bundás füstölt lábszárat amit én Lipcsében ettem, csodálatos, puhára főtt kicsontozott füstölt lábszár kelt kenyértésztába göngyölve mint egy cipó és kemencében kisütve a többit képzeld el ha még nem ettél ilyet, pá
@felebarát: persze, de vmiért annyira nem ajánlják. A nagyon menő pénzekről feljebb írtam, meg mostanában arany le, palládium és platina meg fel. Mondjuk FX piachoz annyira nem értek, ahhoz tényleg robotnak kell lenni:)

Az viszont biztos, hogy pénteken annyira megnőtt a bizalom a hazai bankszektor iránt, hogy a sok kétségbeesett érdeklődő miatt a szolgáltatónk lecsapta a rendszerünket, mert azt hitték, hogy túlterheléses támadás történt, azóta is javítjuk.

Nem a népszerű "ajvékolás" mondatja velem, de ez így nem lesz jó, betétek nélkül igen nehezen működik az otthoni bankszektor. Mondjuk milyen kellemes meglepetés lehet az osztrákoknak, hogy mindenki őket támadja, meg rángatja le hivatalosan, közben meg megint ömlik a pénz a kasszába. És már megint lehet szivatni a népet, mert azt lefogadom, hogy pont annyian olvassák el végig, meg tudják értelmezni a számlanyitási szerződést, mint a hitelszerződéseket.
@Interlock: akkor víz ide víz oda, én meg ki nem állhatom azokat a szövegeket amelyeket úgy szerkesztenek, hogy dupla sortávolsággal és minden mondat után kettős sorváltással löködnek vagy még ritkábban, vesszőket nem szoktam kihagyni csak véletlenül, és megpróbálom együtt tartani a szöveget mert itt meg az a szokás, ha valaki ritkított szöveget ad át vagy küld azt szemétbe dobják és/vagy törlik olvasatlanul, (meg van határozva hány leütésnek kell lenni egy levél vagy A4-es oldalon) nem vágyom James Joyce babérjaira ...sem...
@külföldi bankszámla: mgnyp kilövésével, nem fogynak az állampapirok..mert ugye azok vették...meg a közepesen erős részvényeket, vagyis a második sorban levőket, fotex , rába...ezárt is veszi meg az állam a Rábát, mert kaptak egy pár részvényt a mgnyp-tól...
@felebarát: tarlos ugy latszik nem tudja, hogy a homofobia mar nem ferfias kunszt 200 km-rel balrebb..:-)

sot:-)

nem hiszem el, hogy ennyire nem tudnak lakatot tenni a literes szajukra es mindig felbofognek valami jo kis savas, szilvapalesz-fokhagymaskalbasz kombot europa fele...:-D
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Elmondom, ha annyi eszünk lenne, mint amennyi nincs, hogy kéne kinéznie a melegfelvonulásnak pl.

1. Már egy évvel előtte csinálni a reklámot.
2. Andrássy utat lezárni, fövennyel felszórni.
3. Sörsátor, szuvenírbolt, ökörsütés, lepényevés.
4. Este hatkor felbocsájtják Orbán, Schmitt és Tarlós jelenlétében a fesztivál kabalaállatát, egy hatalmas Csillámfaszláma alakú léghajót.
5. Buli.
6. Reggel 8-kor levonják a Csillámfaszlámát.
7. Takarítás.
8. A pénz MNB-be szállítása dömperrel.
9. Ennyi.
@gyilkos fűegér: a 4. pontból Semjént kihagytad, nélküle milyen buli már az? :-)
Amúgy igen, kb. ennyi. Az 5. résznél csendben maradjon otthon, akinek nem tetszik (bevallom, én is otthon maradnék), 8-hoz dömpert szerzek, jogsim és erkölcsi bizonyítványom van :-)
Igen, ami jár az jár!

hvg.hu/itthon/20111228_szolgalati_auto_sofor_orban_kormany

Egy orbitális pofánba..ás is jár a nedves narancskomcsi elvtársaknak, de nagyon!
@Boli: igazából azt nem értem addig hogy bírták ki sofőr és S8 nélkül...

szűkös másfél év volt ez szíjártónak...
@Interlock: "Az 5. résznél csendben maradjon otthon, akinek nem tetszik "

Ja igen, nácikat, homofóbokat, bunkókat a fesztivál időtartamára berendelni "adategyeztetésre". :)))
@messi-asz:
A méretes lófütyi azért kijár a narancskomcsi elvtársaknak, hogy legyen mit élvezniük...
Szégyentelen csürhe ez. De ez is biztos most a gyurcsányis, meg a nyócév miatt van... Szinte biztos! :)
@Boli:

Üdvös volna, ha inkább az országot is egy képzett sofőr vezetné ezek az útonállók helyett.

(Akkor is én szeretem jobban Charlize-t bazmeg!!!)

:)
@gyilkos fűegér:

Töltsd le, a zöld Download gomb... :)))

A mocsok mázlistája... :(
@gyilkos fűegér:
https://rs36tl4.rapidshare.com/#!download|36tl6|10460192|CharlizeTheron_1.mpg|12611|R~0|0|0

Ezt... :)
@Boli:

Mong Attila ellőtte a holnapi puskaporomat :-))
@Fabius:
Tanulságos:
"Egyet nem tehettek: azt, amit végül is tettek, hogy nem csináltak semmit, hogy csak megúszni és kiülni akarták az egészet.
Kádár János lomhán hátradől a kanapén, és elégedetten dörmögi maga elé a neveket: Paczolay Péter, Balogh Elemér, Balsai István, Bihari Mihály, Bragyova András, Dienes-Oehm Egon, Holló András, Kiss László, Kovács Péter, Lenkovics Barnabás, Lévay Miklós, Pokol Béla, Stumpf István, Szalay Péter, Szívós Mária."
@Fabius: gélévvel a mgnyp szétverése után...az se egy rossz sösszenet...nem veszik az állampapirokat, akik átléptek, nagyon megszívták, akik maradtak, azok most újra jogosultak állami nyugdíjra
@Fabius:
Ez pedig a parasztság és kreténség csúcsa lesz.
www.origo.hu/itthon/20111228-hillary-clinton-levele-orban-viktornak.html
Innentől meg vannak hülyegyerek percei számolva, a centit már vágják, még ha ő nem is gondolja...
Ugyanis, a sámándobok szerint, k.rvára nem egészséges dolog az amerikai külügyminiszterrel szemben hepciáskodni, okoskodni, netán "udvarias hangnemű, a kritikákat illetően azonban elutasító" válasszal hülyeségeket habogni, kioktatni.
Ne tessék csodálkozni az elvtársaknak, ha a világ nyugati felén a takinéni sem fogadja majd mélynövésű VILÁGESZÉT, daliás BALFASZÁT és a többi igenhüjjjét!
Girosz okostojás és Szájtátó kiskretén már izzadnak a sajtóközlemény megírásán... Sokat fogunk kacagni! :)
@Boli:

Dehogy ez :-) A Napi fixet is Mong Attila írja. A Berlusconi-Orbán állampapír párhuzam volt a terv.

De nem maradtam téma nélkül így sem sajnos.
@Fabius:
Ja, azt már belinkeltem a ChT ÖRS másik felének olvasásra... :))
napifix.postr.hu/post-004
@Boli:

Gyurcsány már lengette, hogy informális érdeklődés zajlik Orbán leváltásáról, Lázár pedig a HVG interjúban nagyjából megerősítette ezt.

Bár azt mondta Viktor 2014-ig marad. Én mondjuk erre mai állás szerint nem fogadnék.
@Boli:

Arra válaszoltam :-D Jó reggelt.
@felebarát: SP, és ez nem a szervíz csomag, még nem írta alá az új szabályozást, tehát még minden lehet, meg annak az ellenkezője is
@Fabius:
Szerintem nyáron mást ültetnek ki a pulpitusra, ha továbbra is hatalmon akarnak maradni. Ott lesz bibi, hogy a külföld amikor pics.n rúgja Vikit, olyan utódot akar, akit Viktorka nem rángathat dróton. Na ez lesz a szinte "Mission Impossible"... Nincs rá ember!
Navra is lejáratta magát, illetve Viki lehetetlenné tette előrelátóan az összes potenciálisan ilyen lehetőséggel bíró emberét, épp ezért... Menni fogunk tovább a falnak. A fal a keményebb...
@Boli: Kimegy Washingtonba majd kokit és sallert osztogatni. Lesz nemulass majd!
Jön majd az AirForce 1 Lisztferihegyre segélyért könyörögni!
@Boli:

Szerintem kizárt, hogy a Fideszből bárki leváltja meg pótolja majd Orbánt. Ha bukfenc lesz az mindenestől lesz. Esetleg úgy, mint Bajna meg az MSZP Gyurcsány után: a párt marad, de a kormányhoz gyakorlatilag nulla köze van.
@Fabius:
Ez az optimista forgatókönyv! Milyen lehet a pesszimista??? :(
@Boli: sajnos a háttéremberek az usában, azt is mondták, hogy ha a vezényló tábornok beszól és elutasít, attól max páriább lesz a páriánál, de amint látható volt pl. az ungabunga bajnoknál is, attól amig belföldön nincs elzavarós-leváltós hangulat, addig marad a fényestekintetű fejenagy...
@felebarát: gyáva népnek nincs hazája, az Álmoskönyv szerint amerikai külügyminiszternek fityiszt mutatni rossz ómen...de a fő dolog -húzzátok már alá- a gazdaság: 6000 milliárd elbaszva nyom nélkül a simicska számláin meg a gittegyletén...meg ezen felül másik 8000 milliárd ami összesen 14000 milliárd kerekítve és elbaszva 19 hónap alatt...számolj utána, nekem van egy excel- táblám amin átszámoltam...állampapírokat osztogatják -azok akik eddig megvették (elfogadták) a hamis váltókat- most jön az hogy: TÉRDRE GITTEGYLET PADLÓNYALÁS ÉS SZAREVÉS!!! AZ A SOK ISTENBARMA AKIK VISSZAMÁSZTAK MOST BASZHATJÁK -JOG SZERINT- HACSAK NEM LESZ MÁSIK JOG? mit gondoltok? minden ellenkező híreszteléssel szemben senki nem ad nekik pííííízzzzt és még ki is röhögik őket...
Amíg csak néhány kósza fecske van, nem lesz nyár....

Világgá kürtöli a VDSZ az éhségsztrájkolók kirúgását - 11:49

Világméretű szolidaritási akciót kezdeményez az éhségsztrájkjuk ideje alatt kirúgott tévések védelmére és a hasonló eljárások megelőzése érdekében a vegyipari ágazat.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=136834
-------------------------------------

Míg Orbánék ünnepelnek, a DK tüntet az Operaház előtt - 13:30
Tüntetést szervez az Operaház elé a Demokratikus Koalíció január 2-án estére, arra az időpontra, amikor a dalszínházban az új alaptörvény tiszteletére tartanak gálaestet.
2011. december 28., szerda 19:41 (NAPI)
Ijesztő szinten az adósságok már Kínában is - óriásiak a kockázatok
A Bank of China közgazdászai szerint jövőre a magas tartományi adósságállományon kívül az exportnövekedés mérséklődése és a beruházások volumenének csökkenése jelentheti a legnagyobb gondokat az országban.

-hard landing-
en.wikipedia.org/wiki/Hard_landing_(economics)

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ijeszto_szinten_az_adossagok_mar_kinaban_is_oriasiak_a_kockazatok.506215.html
@Boli:

Clinton ajvékolása jelzi, hogy jó az irány!

(A Mandineren bejelentették, hogy jövőre a törzsolvasók is beszállhatnak a szerkesztésbe! Na szerkesztek én nekik olyan különszámot...)
@gyilkos fűegér:
Tompika még nem érdeklődött a kis visszafogott stílusában, hogy ki ... ez a Hillary C???
Pedig lehetne neki mondani, hogy az az öregecske (kézcsókom, minden tisztelem a Külügyminiszter Asszonynak) bige, aki ha akarja, megbas..a az egész Ungarische Wirtschaftot egy laza csuklómozdulattal, vagy egy telefonnal... Csak úgy, miheztartás végett... Mire a focista felnéz, a stoplik már nyomják a végbelét! :)
@Fabius: Fabius és Többiek, erről mért esik olyan kevés szó? :

nepszava.com/2011/12/magyarorszag/simicska-kezebe-kerult-a-fejlesztesi-miniszterium.html

AN: Simicska kezében a fejlesztési minisztérium

Pedig szinte logikusnak tűnik, az újraválasztatás, mint érdek nem sarkallhat ilyen népszerűtlen politikára - ha a maffia foglya / partnere a kormány, az érthetővé tenné...

De hát az oligarchiának nem érdeke a stabilitás és a munkahelyteremtés, következményeképp kiszivattyúzható GDP teremtése?

....
Persze, a putyini, lukasenkoi, kínai oligarchikus demokráciákról esik szó, ha nem is a maffiokrácia szóhasználatával..
(kommentelem magam)
@Rodeo36: mennyi?....az hoyg jött..komolyan érdekel
@whatsoever: mondj már egy olan politikust, aki nem adta el valahova már a lelkét...

Pl Gyurcsány hova?
@whatsoever:

Részemről azért, mert:

1: Fellegi kiszállásával csak a beszélő fej változott, a rendszer nem.

2: Lászlónéval pillanatnyilag egy dolgot tehetünk: kiröhögjük.

De ahogy lesz valami kézzel megfogható amit csinált, azt pont úgy felkapja a sajtó és a blogszféra is, mint a Közgép egyéb ügyeit.

hvg.hu/gazdasag/20111205_kozgep_ceg
@lafatyolokft:" Örülök, hogy vannak még becsületes vállakózók. Ne add fel, mert a fény mindig legyőzi a sötétséget. "

feladtam. még gyurcsi alatt.

Egy angol sráccal csináltam egy angol-magyar vállalkozást. Na, mit gondolsz, hol van bejegyezve? Hol adózunk?
Ja, ott, ahol kiszámítható!
abból nem lehet megélni, hogy: nekem mindenképp megállapítást kell tennem, értse meg!
Vagy: ha nem találok semmi hibát, maga mutasson egy rossz számlát! Különben visszajövünk!
@Boli:
"Ugyanis, a sámándobok szerint, k.rvára nem egészséges dolog az amerikai külügyminiszterrel szemben hepciáskodni, okoskodni, netán "udvarias hangnemű, a kritikákat illetően azonban elutasító" válasszal hülyeségeket habogni, kioktatni. "

Hillary Clinton olvassa a levelet, majd megkéri a titkárát:
-John, legyen olyan kedves, hívja fel a Haditengerészet főhadiszállását és kapcsolják John tábornokot.
...
-Szervusz John
-Üdvözlöm külügyminiszter asszony! Miben lehetek szolgálatára?
-Szeretnék érdeklődni, hogy a CVN-65 USS Enterprise anyahajó hol állomásozik most?
-A Földközi-tenger, Szíria partjainál, külügyminiszter asszony.
-ÉS nincs kedve a fiúknak kiruccani egy kicsit? Egy baráti látogatásról lenne szó, engem kellene elszállítani. Az útvonal: Földközi-tenger - Fekete-tenger - Duna. Ott pedig -Bukaresten keresztül Budapestre kellene menni.
-Nagykövet asszony, ott nem alacsonyak a hidak? Átfér az Enterprise?
-Most még nem, de kis nekifutásból majd át fog. Lesz ott egy nagy épület, ott kellene engem partra tenni, illetve, ha lehetséges, egy gyors "hadgyakorlatot" tartani bemutató jelleggel, ha érti...
-Természetesen nagykövet asszony, mikor indulhatunk?
@whatsoever:

Logikusnak nem az újrázás tűnik hanem a minden eddiginél nagyobb bukás.

Tudható, hogy újra Ibrahimoznak és ezüsthajóznak, és az elszámolás megúszása ismét Polt kezében van. Tenni viszont nem most lehet, hanem a bukta után azért, hogy ne így legyen.
@felebarát: Nem gondolom etikusnak a magyar elitet, en bloc.
@Fabius: Azt is értem, hogy nem új a Lászlóné jelenség.
Csak a buli nagyságrendje, szervezett bűnözésre emlékeztető jellege és tervszerűsége új számomra... Naiv vagy / és tájékozatlan vagyok talán. Azt hittem, lopnak annyit, hogy a gyerekeik is jól éljenek - de azt nem gondoltam, hogy tényleg szisztematikus földig rombolás vagy kisajátítás, ami zajlik... Egyébként tényleg azért sem gondoltam, mert ez olyan, mint mikor a vírus feleszi a gazdatestet - a végén nem lesz, mi fenntartsa...
Szóval a kérdésem épp az próbál lenni, hogy nem az eseti ügyek, hanem a szisztéma mért nem neveztetik a nevén... Vagy nem lehet mást tenni, mint hogy megvonjuk a párhuzamokat? Ki az, aki valamit tud tenni? Az átlagember kimegy tüntetni, és véleményez, akkor is, ha egyre kevésbé tűnik irreálisnak, hogy egy napon lenyomozzák az IP-mről küldött szöveget és nem kapok munkát vagy lecsuknak vagy nem tudom...
Nem értem, mért nem sokkal nagyobb a nemzetközi visszhang és szankciók? És ha szankciók jönnek, nem értem, mért nem érdeke az itthoni oligarchiának a stabilités és növekedés, legalábbis középtávon már (2-3 év 2010 - 2012 már középtáv..)
@Boli: jah élet és irodalom..fuj :D
@Secnir:
Azt hiszem jó ideig nem kell repülőjegyre költenie Hülyegyerek & Co.nak. :)
Az amik meg úgy lesznek vele, hogy bakker, még egy banánköztársasággal több, de igazából hol nem szarják le...
@néma bárány: Most olvaslak... Szóval, hogy most nem lehet... Le kell menni a gödör aljára, akárhány magyar élete és jövője árán, és utána, talán, bízva az új (?) elitben... Köszönöm... (nem ironikusan köszönöm, tényleg köszönöm: a forgatókönyvek foglalkoztatnak, szóval, hogy mi lesz és milyen áron..)
kiváncso lennék Orbán lemondását , hoyg magyarázzák majd...vagy elkövetkezik e az a pillanat, amikor az összes ajtó bezárul..és annyi :(
@Boli: nem ismertem, áll leesett. Nagyon jó, korrekt levél, már akkor ingyen kellett volna osztogatni mindenkinek egy-egy példányát.
És, bazmeg, ezt kilenc hónapja írta.
@whatsoever: félő, hoyg nagyon erős magyarkodók is elő kerülhetnek...hogy magyarázzam...realitási talajt vesztettek...a minden áron be akarom bizonyítani, hoyg igenis 5000 éve itt vagyunk, és nem volt honfoglalás csak hazatérés...
@Secnir:

Szerintem ez abból se értene, ha a Parlament felett leparkírozna az egész Birodalmi Csillagflotta.
@whatsoever:
Nekem egy, a berkeikbe belátó ismerős ezt már tíz éve megmondta, hogy az olasz maffia lófütty ezekhez képest!
Az egész komcsi gittegylet az évszázad lenyúlását követik el, "állami" címszó alatt!
@felebarát: számolj:

1./felvettek (eladtak államkötvényt) kölcsönt 4600 milliárd

2./MOL: 500 milliárd+100 milliárd KICKBACK= 600 milliárd+kamatos kamatok az IMF kölcsönre amiből vették+500 milliárd értékcsökkenés a részvényekben,

3./4000 milliárd MANYUP mindenfajta eredmény nélkül elbaszva

4./ folyóköltségek és bevásárlások 1000 milliárd

eddig 10600 milliárd

hiány az államháztartásban az egészségügy, oktatás, fejlesztés, 16%-os adó miatti kiesés 2000 milliárd

a többit keresd meg apránként rátalálsz és örököltek 2500 milliárd törlesztést az előző év hiteleiből aminek az eredményeit ezek élvezték már túl vagyok a 14000 milliárdon

kell más? és ez csak nagyvonalú
@Interlock: Máig aktuális, sőt egyre jobban... :(

@gyilkos fűegér: Azért, amikor majd lőni kezdenek a csillagrombolók, akkor a focista csillag kurva gyorsan kerül a mélységi bányászbéka segge alá...
@Rodeo36: és ez miért csak nálad vagyon leirva?...ha így van...valami erősen ellenzéki lapocska ezt így még nem hozta le...mert eddig az forog, hogy plusz 5000 milliárd
@Rodeo36: de akkor , hoyg jönk ki hogy most csak 21,6 ezermilliárd a vége?...

és nem 30:
@felebarát: Hogyne, itt vagyunk 5000 éve, sőt, a vértesszőllősi előember óta.. és ezer éve keveredünk mindenkivel, oly annyira tisztán magyarok vagyunk, hogy ezer éve a zsidó államvallású kazár birodalomban éldegéltünk, az akkori gazdasági rend integráns részeként... Nem tudom, mi ez a magyar kategória, genetikailag itt mindenki kun és félig székely - kultúrálisan... nos, kuturálisan lehetnénk annyira tudatosak, hogy ezt felismerjük, és a földrajzi, politikai pozíciónkat, és a korszakot... Csak akkor együtt kéne működni, konstruktívnak lenni,és az nehezebb, mint dumálni... :( (Bocs a viszonylag színvonaltalan dumámért én is... el vagyok keseredve.... :( )
@Rodeo36: ezt már én is akartam kérdezni Tőled...
Valaki nézte az árfolyamokat?

USD - 238,750
€ - 309,6

Szabadságharc van a mi utcánkba...
IGEN VIKTOR! MEGCSINÁLTAD! Éljen a Párt! Csak a Fidesz! Hajrá...
A "kun" ... és "félig székely" talán megérdemel egy idézőjelet, Attiláért..
@Boli: Yeah...Hajrá magyarok, mind a 8-millióan, akik életben maradnak majd.. Követelem a munkához és a nyugellátáshoz való jog helyett legalább az eutanázia jogát az alkotmányba.. ha már nem tudok dolgozni és kidob az állam a szemétdombra.. valami tök olcsó eutanáziára lehessen gyűjteni a TB részeként...
@felebarát: anortodox könyvelés vagy csak a matolcsynéférjének könyvelése...ez nem hittanóra

ha összeszeded a számokat onnan ahol láthatók akkor már csak számolás kérdése, annyit megjegyeznék nem számoltam kamatos kamatokat csak megemlítettem, hogy az összegek azzal is terheltek tehát ez fölé megy a 21500 milliárd az ma már 37000 fölött van a simicska zsebnoteszében megtalálod hahahahaha nézz utána én ezt állítom
@Rodeo36: én azt értem, hogy kusza szem...félrenézte..de az összes többi közgizda is?...mert nicns leirva sehova...vagy mind kusza szem könyvelését lesi? valami sántit
@whatsoever: figyu...ráció van benne, de nem abban az aspektusban, ahoyg ők kezelik..el silányul az egész, ahogy elsilányult az is, és fáj is a szívem miatta, hoyg nem vehetek egy régi magyar kabátot, mert máris jobbikos leszek...

külföldi genetikusok mutattak ki érdekességeket ebben a körzetben...lehet megrendelésre...de érdekes..és egyéb leleletek stb...csak annyira homályos az egész, hoyg nem tiszta
@whatsoever: a 4600 milliárd államkötvényt kamatos kamatokra vették fel ami 7.85 és 8.50 % 10 és 15 évre!!! de az akkori árfolyam kb 25%-kal kisebb tehát a tőke és kamatainak +25%-ával növelt tartozásról beszélve mindez ma: 5750 milliárd és a többi tétel esetén is ugyanezzel kell számolni és még sok nyalánkság mert az időszak alatt eladásra ajánlott váltók kamatai növekszenek mert senki sem hülye azt amit 8.75-ért kapott ugyanannyiért továbbadni tehát ha "csak" 1.00%-ot adok hozzá az is az 5750 milliárd esetén jelentős hát még ha vészhelyzet van és az összes többit is ezen az árfolyamon számolják és akkor a 200-400 milliárd amit törpike betervezett csak 5%-a lesz annak mint amire tényleg szüksége lehet mert ha benyújtják a váltót akkor adós fizess van vagy lelövik
@Boli:

"Valaki nézte az árfolyamokat?

USD - 238,750
€ - 309,6"

Bazmeg, ezeket ezért fizeti valaki... Hát maguktól lehetetlen, hogy ekkora faszok legyenek.
@felebarát: Őszintén szeretném, ha nyugodtan vehetnél régi magyar, vagy bármilyen kabátot, és utálhatnád GyF-t, és lehetnél lelkes jobbos - ha emellett képes vagy szociális empátiára, összefüggésekben és prioritásokban gondolkodásra a demagógia helyett, tényalapó igazmondásra, együttműködésre a körülöttünk élőkkel, és ha néha azt tudod mondani, ezt most elszúrtuk, konzultáljunk a szakértőkkel... (A "Te" itt most általános alany, nem személyes, neked szegzett.. biztos érted a kis idealista vágymegfogalmazásomat. ) A valakik valahol kimutattak valamit dologgal ebben a formában nem tudok mit kezdeni.. ammennyire tudom, a fajok, rasszok, genetika kutatását napjainkban jellemzi, hogy kevés benne a fekete-fehéren megállapítható dolog, illetve hogy a jellegek komplex, nagyon sokbemenetű genomikai tényezők eredményei... és ezer egyéb környezeti tényezővel is összefüggnek... ennyit tudnék hozzátenni a "magyar", mint egyértelműen definiálható kategória gondolatmenethez..
@felebarát: gereblyézd ki...mon'tam má' nem kell higyjél nekem...én ezt átszámoltam többször jó és rosszindulattal de mindig számokkal és soha nem gyors'naszáddal
@Rodeo36: A q****a életbe... a jövőnk.. és a gyerekeinké... ez a sok nem-nekünk-működő tőke... Köszi, amúgy.
@Rodeo36: nem ellened szól...ilyen belekiabálás volt az éjszakába..már el is szállt...

esetleg @Fabius: majd megírja...
@Rodeo36: :) gyorsnaszáddal számokon nem hegedülünk, ez jó..:)
@felebarát: mit gondolsz ez annyira barom, hogy legalább a simicska ne mon'ta volna neki, hogy az MNB 36 milliárd euro tartaléka nélkül halott emberek vagyunk? mit gondolsz miért rohan a törvénnyel? tudja, hogy nuku imf nuku eur marad a további rablás de az csak egy azaz 1 évre elegendő az én számaim alapján ami ezen következtetés alapján teljesen világos a 36 milliárd euro az 11000 milliárd HUF és még egy pár ezer milliárddal kevesebb is mint amit én számoltam követelés oldalon halott gittegylet járkál a parlamentben
@whatsoever: de már tárogatóznak ha elolvasod a @felebarát nak írtakat itt fenn hahahahahahaha

halott csatár nem lő gólt
@Rodeo36: akkor..lehúzhatjuk a rolót...üres a kamra...kb...
@felebarát: dehogy üres a kamra a dédunokád kamrája is üres 2100-ig előre, számolj má'
@Rodeo36: nem akarok..hallod..nem akarok..így szar...
@Rodeo36: És mi van a 36 milliárd eur elszállta után? Nemzet süllyed el és Argentína effektus? (Asszem, már az is megnyugtatna néha, ha bizton tudnánk, hogy éhen döglünk... csak ez a sok hercehurca meg bizonytalanság ne lenne legalább... (<- érzések szerkesztetlenül)
@felebarát: kérdésem, gondolatébresztőnek: miért mondja a cigánysurmó, hogy a "mi bankunk majd ad 15 milliárd euro-t vagy amennyit kérek? ő már tudja a számot a főkönyvelője a simicska már mondta neki a kuszaszem csak biodíszlet és elterelő hadművelet
@whatsoever:

Szerintem biztosan éhendöglünk,ha ez megnyugtat...
Amúgy amióta a nyár vége felé világossá vált, hogy muszáj lesz elhagyni az országot, én nyugodtan alszom.
@whatsoever: a számok beszélnek a 37000 milliárd hitelt kamatos kamatokkal a magyar GNP/GDP alapján ami ha jól tudom 14000 milliárd HUF körül lebeg árfolyamtól függően, akkor az éves törlesztő részletek és a további hitelek amiket fel kell vennie mert a GDP/GNP nem növekszik mert ezek állatok -ha a GNP növekedne 10%-kal ami reális érték a mai számadatok alapján már lehetne csökkeneteni az éves törlesztés összegét bizalomnövekedés alapján de bizalomvesztés miatt az egész elúszik kb Argentina várható de ha (persze ez az én ötletem) confiskáljuk az összes magyar oligarcha összes vagyonát akkor meg lehet egy év alatt úszni, erre kell forradalom meg a lámpavasak) semmi magyar forradalom nem alakul ki és a külföldre várnak a zombirkák a dédunokáitok spejzéből is kiloptak mindent
@gyilkos fűegér: Pfff, megnyugtat... köszi.. Nem tudom elhagyni az országot... a családom miatt, öreg szülők, ilyesmik... és forrásom sincs kitelepülni.. Nem ilyen következő 20 évet képzeltem, 20 év erős meló után.. (és nem 8 órát dolgozom, és nem segédmunkát.. és nem olyan hozzáadott érték rátával, mint az állam!!!!!!... Mindegy..)
@felebarát: euro ami 309 x = 4635 milliárd HUF ami 1/3-da annak amire szüksége lenne ezért nem hajt rá...érted már? nem fognak adni neki semmilyen címen 40 milliárd eurót egy buznyák vasat sem
@Rodeo36: Hm, tényleg jó lenne, ha segítene a külföld.. Vagy bárki!! Én sem akarom a férjem, a gyereket meg magam tűzvonalba küldeni, forradalomba... Persze mostanra már eljutott odáig a szép lelkem, hogy megkönnyebbülnék, ha kiiktatódnának fizikailag is (látod, álszentül leírni sem merem, hogy tűnjenek el, mindegy, hogyan..)
Üvöllteni és tüntetni szívesen odaállok... Csak azon gondolkodom most, hogy akkor én zombirka vagyok-e..Nem nagyon tudom, hogy kell forradalmat csinálni... Majd zsigerből. éhségből tudni fogom? És akkor mind zombirka, aki itt írkál? Ki az konkrétan, aki forradalmat kéne csináljon? Én és te és a Józsi meg a Tót Ottó oda kéne menjünk az ellenzéki pártokhoz, hogy csináljatok egységfrontot, az anyukátok mindenségit, és megyünk veletek, és 10 hétig dekkolunk a Kossuth téren, és a börtönben, ha kell..? Hogyan? És a vidékiek hogyan? Akiknek tényleg a napi fűtéspénz és kiló kenyér a gond? Nem opponálok, inkább egyetértek, csak a hogyan olyan nehéz kérdésnek tűnik! .. ?
@whatsoever: kb olyan helyzetbe keveredtek mintha Ali baba elhagyta volna a password-jét vagy valaki mialatt lopni mentek megváltoztatta volna...halott gittegylet sétál a parlamentben ezt ők sem tudják mind de legalább 12 -en igen!!!
@Rodeo36: jók ezek a szürreális képzavaros, leginkább vitriol stílbe sorolható képeid..:) Ali baba és a passzvörd..
@whatsoever: ez kialakul, 56 előtt volt ugye 3 szűk esztendő de az 1954-es betette a kaput, 55-ben már az MDP maga is izzadt és küldték a kopaszt a zanyja kínjába de ez már nem oldotta meg a problémát, éhezés volt és nyomor és sehonnan nem jöhetett segítség az usa elfoglalta a szovjet tartalékokat a nasszer miatt és volt távol kelet is és azok is le voltak gatyásodva...a magyarok egyszerűen fejszére kaptak a melősok és nem a wittner féle kurvák, ezért a kiskatonák nem lőttek mert a vörös csepel jött zászlókkal és teherautókon azután az aljanép -emléxel 2006-ra?- belekeveredett és volt ott mindenféle hatás az egyházak meg a rablók és a horthysta katonatisztek a börtönből meg amit akarsz és lett belőle kalamajka és anyugat leszarta a szovjetek elmentek a picsába majd mikor nagyiimre nem kapta meg az elismerést akkor az egyiptomba irányított vadszamarakat küldték vissza tankokkal 2 napon át jöttek a 5tankok 80 km/órával a városon át a parlament köré ha a régi szelíd katonáik maradnak akkor semmi komoly nem lett volna de ezek az ázsiai hordák mint dzsingisz kán jöttek és valamit kellett csinálni mert interregnum volt se nagyimre se más hát lett amit már tudunk de nem úgy ahogy a törpe és gittegylete meséli
@Rodeo36: De komolyan, nem egy alapvető probléma, hogy mindig másokra várunk, mindig mások a zombirkák? Mindig ők valakik, és nem én, mi vagyunk felelősek? Nem ez az egyik általános magyar rákfene? Tegyük fel, magunkra veszzük.. Akkor jön a kikkel, hogyan kérdés.. nekem.. Már-már óvodásnak érzem a kérdést, de tényleg, ki és mit és hogyan csináljon? És ha nem bírunk mozdulni, az a társadalmi és ismereti töredezettség, vagy tényleg (ezer okú) zombirkaság..?
@whatsoever: vagy az éhezés nemelég súlyos foka, eszerint.. a hiper XXI. századi fejlettségben és a nagy keresztény emelkedettségben is csak a szükségleti piramis az, ami bizton működik.. (éltem ezzel a gyanúperrel idáig is... különösen, hogy a kereszténydemokratáink is inkább darwinisták.. szociáldarwinisták...)
@whatsoever: sajnos meg kell szervezni alulról felfelé vagy fordítva kell valami vezető erő én a millásokat látom az ellenzék asszisztenciája mellett és el kell érni, hogy a külföld minél előbb elfogadja a mozgalmat és beinduljon a gépezet de magyarok nélkül ez nem megy élet halál ki kell találni vagy a te életed vagy a gittegylet élete döntsél
@Rodeo36: sajnos meg kell szervezni alulról felfelé vagy fordítva kell valami vezető erő - én is így látom, csak a vezető erőt ill. az összefogást nem tisztán.. Nem kell meggyőznöd, hogy döntenem kell. (Kíváncsi volnék a személyes történetedre, a személyes aktivitásodra... csak azért jutott eszembe, mert itt nekem szólt a felszólító módod.. és hát tényleg nem érdektelenek a példaadók, a vezetők, akiket lát a potenciális zombirka, vagy akik mögé oda tud állni... A kérdésem persze indiszkrét és költői, hacsak nincs kedved mégis elmesélni..) Köszönöm a társaságot, lassan megyek maradék dolgomra, minden jót Mindenkinek.
@whatsoever: amit én látok minden perc veszteség a népnek, mióta a Gyorskocsi utcai eset megtörtént akkor nem kellett volna megállni, bemenni és elsöpörni ezeket onnan a fotelekből a lámpavasakra, 300 halott megér egy nemzetet, nem is sok...ugyanakkor jogra és eltörölni mindent amit csináltak és elkobozni az utolsó fillért is tőlük csupasz seggel hagyni a családokat és a holdudvarokat amíg a 14000 milliárd be nem folyik az MNB-be, akkor tárgyalni az eu-val és a zájemef-fel de egy kész terv-vel nem megszorítás hanem gazdaság fejlesztési terv 10 éves, 5 éves és 1 éves ez szakembereknek 2 hét...dolgozni kell, tenni és most olvasd el Vörösmarty a Szózat-ot
@whatsoever: ha nem olvastad volna 14000 mérföldre vagyok...de hajlandó lennék menni bizonyos feltételek mellett élére állni a mozgalomnak de van ott ember meg kell találni
@Rodeo36: Jó neked.. :) Lehet nálad munkát vállalni, ha mégis kirámolnám a családot? ...
Nem tudom, volt-e már, sajnos képtelen vagyok az összes kommentet végigolvasni, de ha valaki kibírja, hogy a DK szervezi, az részt vehet január 02-én 19 -kor a fáklyás-gyertyás akción.

www.dkp.hu/news/details/1160.

granadinho1.nolblog.hu/archives/2011/12/28/Tuntetes_az_orbani_alkotmany_ellen/
@whatsoever: mindent lehet, de ma az a fontos, hogy nem folytatni azt amit olyan könnyedén csinált 8 év alatt a törpe: szétgórta a magyar egységet és ellenségeket csinált testvérekből és barátokból...nagyon negatív véleményem van erről és azokról akik felültek ennek de ezt is meg kell oldani, egyetlen szó van: MI nincs én nincs ők nincs te csak MI és akkor megy mert mennie kell mit is mond a nemzet sírjáról Vörösmarty? hát nem MI nem sírt építünk hanem életet és boldogságot és kurva sok munkával amit élvezünk mert magunknak dolgozunk, nem volt olyan csodálatos időm az életben mint mikor kalákában építettük a barátunk egyben munkatársunk házát akinek akkor született a fia és új életet akart adni neki is és mi ott voltunk munka után hét végén a fröccsért és a vérhólyagért a tenyerünkön mert öröm volt adni, boldogság
@whatsoever:

Hidd el, az itthoni oligarchia pont annyira nem örül ennek az elbaszott gazdaságpolitikának. Az ugyanúgy tragédia nekik mint nekünk, és ennek hangot is adnak, lásd Demján utóbbi idős nyilatkozatait.

De.

Ettől a Simicska biznisz más. Ott a pártfinanszírozás is játszik, ahogy játszott a szociknál is a Hagyó ügy. Tenni ellene - MOST - nem tudsz, mert jogszabályi háttere van a dolognak. Nem tudod feljelenteni, nem tudsz nagyon belekötni, mert törvényt nem sért. Egyet lehet tenni: az összes napvilágra került ilyen-olyan közbeszerzést, elhappolt és felhasznált közpénzt feljegyezni az utolsó fillérig. Ha ez megvan, akkor a kormányváltás után - TALÁN - a poltpéteri ügyészségnek a TÉNYEKkel szemben nem lesz alkalma eljátszani amit régen: a 23 vádlottas Varga Tamás ügyről kimondani, hogy nem volt bűnszervezet, és Kaja Ibrahim sem létezett.

Ezt lehet és ezt kell tenni annak, aki csinálni akar bármit.
@Rodeo36: Talán előbbre tartanánk, ha nem a közösség, a meló, mint örömét önmagában is hordozó alkotó tevékenység, a család különösebb harács önérdek nélküli szemlélete alapján nyomtuk volna az elmúlt 1-2 évtizedet.. mármint mi a férjemmel.. és mármint egzsiztenciális biztonságban tartanánk előbbre.. Értelek amúgy.. És nem vágyom extrákra, de ez az éhen döglés és a gyerekek jövője, ez sok... Majd összes egyéb terheink mellett igyekszem naprakész és aktív és nem zombirka maradni..
@Fabius: ugye nem akarod, hogy mondjam? a demokrácia magyar fordítása: démos = nép
krácia = abszolút hatalom

azaz a nép abszolút hatalma és nem egy maroknyi szarházié akik rablók...és akkor nem mondtam sokat, de az erkülcs nemes nevében ezek halott emberek mert a nép ítél és még Periklés-t is megkövezték pedig állítólag ő volt a demokrácia atyja
@Fabius: értelek... köszi mindenkinek.. (na megyek, mára már tényleg zombulok..)
@Rodeo36:

A démos= nép és a krácia=abszolút hatalommal ruházta fel Orbánt. Ezt csak a démos=nép krácia=abszolút hatalom veheti el tőle.

Ennyien meg - egyelőre - nem vagyunk.

Periklész mellesleg járványban halt meg, és nem kövezte meg senki. :-) Ja, és el tudott számolni a közpénzekkel mikor csalással vádolták.

Ettől függetlenül a nép ítélni fog Orbán felett is, leginkább a szavazatával.
@Fabius: ha teljesen mindegy hova teszed az ikszedet, mert igy is úgy is ő kapja meg...akkor mindegy lesz már
@felebarát:

Frászt.

Azt kell tudatosítani mindenkiben a választásig, hogy lehetőleg mindenki menjen és szavazzon. Magas részvételi aránnyal simán meg lehet verni Orbánt.

Feladással meg otthon szomorkodással nem.
@Fabius: én azt mondom, ha olyan választási tv-zt hoznak...
@Fabius:

Amikor Schlecht Csaba vigyorogva kisétált a bíróságról, számomra aznap halt meg a jogállam.

A "Nem volt taggyűlésre" már csak legyintettem.
@felebarát:

Ilyen nincs. Ahogy most kinéz a választásokon Barroso és Hillary Clinton lesz a tisztaságellenőr személyesen.
@gyilkos fűegér:

Attól a naptól utálom Orbán Viktort. Addig csak leszartam.
@Fabius: hogy te milyen jogkövető vagy egy rablóbandával...az tiszteletre méltó...hát a krácia veled
@Fabius: találunk e egy KREÓN-t, nagy szükség lenne rá és a KRAFT legyen vele is
@Rodeo36:

Be is baszna egy Kerón. Minek nekünk Orbán után még egy idióta, akiben a sértett hiúság és a megfellebbezhetetlen hatalmi gőg uralkodik?

Egy Periklész, az kéne, ha már.
@Rodeo36:

Alapvetően igazad van, de a manyup vagyon egésze még nincs elbaszarintva. Az én számlámon nyilvántartott pénz - kb. 102 ezer péztártagtársam pénzével együtt - még nem lett einstandolva.
Bár igaz, ami igaz, a folyamat ebbe az irányba tart.

Szóval manyup pénz ügyileg nem beszélhetünk 4000 Mrd HuF-ról.
Persze ez a "csekélység" nem jelenti azt, hogy Orbán második kormánya ne tette volna szinte teljesen jégre az országot.

Ez egyébként (mármint Magyarország) perpill menthetetlen, ezen Orbán leváltása nem segít.
@Fabius: valami igazi nagyság hiányzik Magyarországon, nem gondolod?

www.youtube.com/watch?v=Swd0B8_JD0s
@Fabius: ezt értékeld újra...a Kreónok-nak volt egy hatalmas eredménye (nem egy Krón-ról beszél Hérodotos, ugye?)
@Rodeo36:

Hérodotosz nem :-) Viszont Szophoklész az Antigonéban igen, és az ő Kreónjától a jóisten mentsen meg minket :-))
@Rodeo36:

Izééé...a walkűrről nekem csak az Edda ének ugrik be, és valahogy Pataky Attila nem az a nagyság akire mostanság szükségünk lenne :-D
@Cirbi: Ott voltunk (mi épp fél héttől hétig) kb. ötszázan a Kunigunda utcában -a világ végén nekem. Désék csináltak egy jó kis jazzbulit de csak egy szám erejéig hallottam. És persze voltak, akik ordibáltak demokráciát meg hazugságmentes médiát megy ilyesmit követelve, de úgy általában jövés-menés-mosolygás volt. Elég sok rendőrrel, akik az autókat irányítgatták, mert azok telirakták az utcát.

Rohadt hideg szél kerekedett, meg mentünk vendégségbe. Szóval nem, nem vívtunk ki semmit, de volt némi Solidarnosc, majd felteszi a férjem a FB-ra a képeket. Magukat a sztrájkolókat nem láttuk. Van ott valami meleget adó izé, mint a kiülős vendéglőknél meg toi-toi, szóval fülke a forradalomhoz. Sok teáskübli, ilyesmi letéve. Na ennyit láttam negyed nyolcig.
@Fabius: Tényleg igaz, hogy összeugrott Orvbán és Simicska? Megeszik egymást??? De jó, de szép lenne! (Demjén Rózsi: Ha a cipőm beszélni tudna c. dalból)
@a szív fészkei:

Dehogy ugrott. Csak arra céloztam, ez amit művelnek az az oligarchiának is komoly veszteséget okoz, és ezét cöccög Demján is az utóbbi időkben.
@Fabius: nézz utána még egyszer én nem az Antigoné Kreón-járól beszélek...rá fogsz jönni a pataky attila az ki? wagner és egy ilyen izé? én azt küldtem ami ott van semmi mást és úgy ahogy ott van hahahahaha
@Rodeo36:

Azóta leesett miről beszélsz.

Pataky nem érdekes. Wagner a walkür librettóját az Edda énekek alapján írta, erről ugrott be.

Ja, ha valamiből akkor operából nagyon gyenge vagyok. A walkürt is kizárólag a Nibelung mondakör miatt ismerem.
@Rodeo36: Az ember ne süllyedjen le a másik alpári szintjére, mert akkor mi alapján különbözik tőle, Nyertek, sajnos, erre szavazott az ország szavazóképes lakosságának elment kétharmada, akkor ez van. Fellógatást megérdemelnék, de nem lehet és nem elegáns.

A vér után mi lenne, mondja meg már a sok zombibirkázó? Évekig dúló polgárháború? Nem habozna Orvbán, az biztos és van kétmilla fanatikusa. Olyan megoldás kell, igaza van Fabiusnak, ami európai - és ott nemdivat a nyílt színi lincselés, akasztás, zongorahúr és megkövezés - tehát leváltani a szavazófülkékben, vagy rámutatni, hogy ezt meg akarja akadályozni. És ezzel kiszorítani.

Nem holnap lesz, igen, mint egy laza lincselés, ami után anarchia és millió kiskirály korszaka jönne. Akinek pénze lenne, felfegyverezne milíciákat és kiírtatná az ellenfelét, mert az egyszerűbb s gyorsabb megoldás? Nem akarok Szudánt!
@Fabius: De azt mesélték ma vendéglátóink, akik azért bele-belelátnak dolgokba. Valamin összekaptak a hajdan büdös kalbászsütő kollégiumi cimbik...
@DarthVader: Operaház előtt, míg ők benn ünneplik a Tákolmányt.

Megírtam, hogy a Kunigunda utcában összeröfi lesz. Innen hányan voltak ott?

Mindig csak ez a zombibirkázás megy. Odamenni, netalántán fizetni is érte, hogy legyen, kirakni a netre, hogy másk is tudjanak róla, hányan teszik? Így ez is fotelforradalom, másokat örökké fikázni már bocs mindenkitől: hergelődve lámpavasazni, aztán hajcsi. Aki kimegy, azt gúnyolni, hogy hülye budapesti tápos bölcsész, mit képzel,jaj de uncsi, jaj de kevesen vagytok, jaj de cikik vagytok.

Valószínűleg odamegyek, belefér az időmbe, megnézem, mi lesz.
Baromságnak tartom a bagózást, de aki le akar szokni, most tegye hazafiúságból is! :-D nol.hu/gazdasag/20111228-ujraosztjak_a_dohanypiacot Fillért se a CBA-nak!!
Pl. itt kezdődne a CBA-bojkottnál valami. Megérezni ezek csak a pénzt érezik meg, az az Achilles-sarkuk, ott lehet beléjük vágni. Dél-Afrikát így kényszerítették térdre.

De közel van, de kényelmes, de, de, de... Én be nem megyek ezekhez, ha itt a környéki Match-et átveszik - sajna több, mint valószínű - akkor hordom majd messzibbről.
@a szív fészkei:

Akkor ők többet tudnak, mint én. Ha arra gondolok, hogy Simicskának mekkora szopás lehet a dupla bóvli és az elszállt forint, akkor meg tudom érteni :-))
@a szív fészkei:

Itt speciel közel sincs. De ha lenne akkor se.
www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/orban-akcioterv-kidolgozasara-utasitotta-navracsicsot-es-rethelyit-365461 Jókor, mit mondjak...

@Fabius: Ezt is megzenésíthetnéd: www.hir24.hu/belfold/2011/12/28/schmitt-pal-jol-elintezte-amerikat/~~fokusz A primcsiség mértékegysége 1 skicc - átváltva két tompika - , szerintem ő a Zűrhajós, aki mindig szétbaszta Tótánál a blogot ezzel a csodás mondással (meg a zsidózással, ami skiccnél most fájón kimaradt) Jó hogy nem vitt neki egy fakanalat, mondván, nősténynek ott a helye, kevergesse a paszulyt, ne szóljon már bele a nagyon dógába!

Jószagú nagyanyám!!!!
@Fabius: lahet már pedzegetik Viktornak, hoyg menni kéne...
@a szív fészkei: másodikán meg esketés...ha jól tudom nem?...mert nem jogfolytonos eme cédula, hisz aztat irják benne, vagy mi vagyon...szóval a parlament is esküszik másodikán, meg a rendőrök és a katonák?...
@Rodeo36: ne is folytasd, ha fele sem igaz, akkor is kiadom a fincsi kis csülkös tőtikémet tejfelestől!
@Rodeo36: okosnak lenni messziről könnyű - átélni nem az! Ha már nemtudomhányszor padlóra küldenek,s rájössz - most van az, hogy nem tudok már felállni? Akkor mi is van?
@a szív fészkei: hihihi. Nagyanyám jót használt: ibolya kölnit, liliomot, lila és fehér akácot, levendulát - de ezt a bűzt semmi nem nyomja el.
Nem kellünk mi Kínának
Haász János
2011. december 29., csütörtök 07:20 | Email Több százmilliárd forintnyi befektetés és beruházás kínai tőkéből Magyarországon, Malév-eladás Pekingnek, állampapír-vásárlások, vasútépítés, nagyberuházások – a magyar kormányzati kommunikáció szerint „új és nagy jelentőségű szövetséget” kötöttünk Pekinggel a nyári budapesti miniszterelnöki csúcson. Gyakorlatilag szinte semmi nem történt: 3 milliárd forintnyi kötvényt vett Kína. És talán megépíti a reptéri gyorsvasutat – ha megszerzi a repteret.

index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/29/nem_kellunk_mi_kinanak/
@anyósnyelv: Rohadunk. Ma kaptam, nem tudom bemásolni, pedig jópofa de de ez van rajta:

"A Magyar Nemzeti Bank tájékoztatása:

Jövőre kezdik nyomni AZ ötvenezer forintos bankjegyeket.
Cicciolina és Rózsa Sándor lesz rajta, jelképezve, hogy kurva
betyár világ gyün ..."
Háromnegyed órája próbálom behozni a Klubrádió honlapját,s a topic-ot - üres lap, semmi nem jön be! ÖRÜLÖK, hogy még ti vagytok.
@a szív fészkei: Ezt betenném a nevessünk topic-ba, de nem tudom elérni. Holnap azt hiszem átnézem gépemet, mi is történt,mert két nap, két figyelmeztetést kaptam a gépemtől, hogy valakik kívülről bele akarnak kukkolni.
@felebarát: ugymint, harminc éves vagyok.... Mennikéne, mennikéne, menni..kéne..menni.....
Megint üres lapok jönnek - gondolod véletlen? én nem..
@Fabius: ha még élek, elmegyek. az biztos, hogy nem a diktátor lesz a liblingem. Ha eltolok néhány itt lakót, ha megélik, ők sem...
@a szív fészkei: Ma csak nemzetközi pályázatra beküldött tervet láttam 5000-rest.
@Fabius: bízzunk. Én pont egy évvel idősebb vagyok, s hattal fiatalabb - én ebben a pontyban nem bízok.
@Cirbi: nem vicc - tényleg rám szólt - itt nem írom meg mi, elsősorban - hogy vigyázz,mert látogatód akadt! Másik pár perccel később -megint!

Nem írhatom meg, de nézz bele az origoba, s rájössz!
@anyósnyelv: akkor küld e-mail-on, ami a profilomon van, érdekel, szakmai ártalom :D
süti beállítások módosítása